an online Instagram web viewer

#johorbahru medias

Photos

黃金916
項鍊
魚🐟算盤牌

Gold916 
Chain 
Fish 🐟 Suan Pan Pendent 
#FuHengGoldJewellery 
#FuHengChain 
#FuHengPendent 
#gold916
#malaysia #johorbahru 
JC0470BE
MIP0203EO
ofcos @ikeamalaysia
ByTheWay Cafe
by @overprotectiveconceptstore
coming soon
this SEPT
Tun Aminah area
Stay Tuned
#bytheway #buthewaycafe
#overprotectiveconceptstore
#cafe #coffee #music #life
#streetstyle #streetwear #localbrand #malaysiabranded
#jb #johorbahru #skudai #tunaminah
Your positive action combined with positive thinking results in success. 
Promosi buddy + buddy untuk dapatkan 50% diskaun.. sah sehingga 31 Aug 2018 sahaja #pro-class #2monthsprogram 
@zaitonkassim.academy  #zaitonkassimacademy. Jangan lupa order #e-book, #seminaronline, #pro-class - 2 months,  contact cepat tau.... kami buka intake #selangor, #johorbahru #penang #KotaKinabalu untuk pro-class. #cabincrew #Airasia #MAS #customerservice #zaitonkassim  #cabincrewtraining #hospitalityprogramme. #madamzass. ——>Central - Selangor(HQ) , *Kuala Lumpur, *Negeri Sembilan, *Melaka,*Ipoh.

0129282021(Miss Mimi) 
0104692021(Mr Aidil) ——>North - Penang , *Alor Setar, *Perlis

0105672021 (Miss Miza) ——> South-Johor Bahru 
0169500273 (Mr Ilham) ——> East malaysia - Kota Kinabalu , *Kuching

0126972021 (Mr Ridhwan) ——> East cost - Terengganu,* Kota Bharu

0128322021 (Miss Nabilah)

P/s : *By appointment only 
#cabincrew #zaitonkassimacademy #airasia
Your positive action combined with positive thinking results in success. Promosi buddy + buddy untuk dapatkan 50% diskaun.. sah sehingga 31 Aug 2018 sahaja #pro -class #2monthsprogram  @zaitonkassim.academy #zaitonkassimacademy . Jangan lupa order #e -book, #seminaronline , #pro -class - 2 months, contact cepat tau.... kami buka intake #selangor , #johorbahru  #penang  #KotaKinabalu  untuk pro-class. #cabincrew  #Airasia  #MAS  #customerservice  #zaitonkassim  #cabincrewtraining  #hospitalityprogramme . #madamzass . ——>Central - Selangor(HQ) , *Kuala Lumpur, *Negeri Sembilan, *Melaka,*Ipoh. 0129282021(Miss Mimi) 0104692021(Mr Aidil) ——>North - Penang , *Alor Setar, *Perlis 0105672021 (Miss Miza) ——> South-Johor Bahru 0169500273 (Mr Ilham) ——> East malaysia - Kota Kinabalu , *Kuching 0126972021 (Mr Ridhwan) ——> East cost - Terengganu,* Kota Bharu 0128322021 (Miss Nabilah) P/s : *By appointment only #cabincrew  #zaitonkassimacademy  #airasia 
Isabel Pointed Toe Pumps

Article No: 76563
Colors: Camel | Khaki | Black 
Material: Patent
Heel Height: 3.5" inch / 9cm 
RM139.90

#Heatwaveshoes #Heatwave #HWOOTD #HeatwaveJB #Heatwaveshoesjb #InnerQualities #Handcrafted #Shoes #Heels #Pumps #JohorBahru #JB #Citysquare
酒红色的包装,让粉色系的玫瑰也有点个性... ♡ 📢 Kindly place order 3-7days earlier.

#meetfloral #onlineflorist #lovefloral #pontian #johorbahru #pekannanas #like4like #北干花店 #客制化服务 #花店 #florist #rose #Bouquets #pink
#粉嫩中带点个性
POSTO POSTO 😁
.
ALHAMDULILLAH hari ni barang kami terbang ke Sungai Petani. Kedah. Lama sudah tak pos barang. 😂
.
Pelanggan ni order gajet 2 lighter USB. Terima kasih ya. Nanti beli lagi dengan kami ek.
.

Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online

Whatsapp untuk oder online 
Tekan di bawah 👇👇👇😀
https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285

atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat :
KEDAI JAMU FASSBEAUTY 
NO. 8-A JALAN PERWIRA 8
(MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH.
81300, SKUDAI JOHOR 
Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇 👇😁
https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx

#pos #sungaipetani #kedah #gajetmurah #gajet
#Fassbeauty #KaixrKedaiFassbeauty 
#jdtsoutherntigers #skudai #Johorbahru #iskandarputeri #tamanungkutunaminah 
#Johor
POSTO POSTO 😁 . ALHAMDULILLAH hari ni barang kami terbang ke Sungai Petani. Kedah. Lama sudah tak pos barang. 😂 . Pelanggan ni order gajet 2 lighter USB. Terima kasih ya. Nanti beli lagi dengan kami ek. . Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online Whatsapp untuk oder online Tekan di bawah 👇👇👇😀 https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285 atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat : KEDAI JAMU FASSBEAUTY NO. 8-A JALAN PERWIRA 8 (MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH. 81300, SKUDAI JOHOR Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇 👇😁 https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx #pos  #sungaipetani  #kedah  #gajetmurah  #gajet  #Fassbeauty  #KaixrKedaiFassbeauty  #jdtsoutherntigers  #skudai  #Johorbahru  #iskandarputeri  #tamanungkutunaminah  #Johor 
Our Mimosa Cabin stroller is not only easy to be folded, but it is easy to be  carried too! 
It comes with a travel bag which can be hand-carried or you can turn it into A BACKPACK 🎒 ! 
Yes wear it as a backpack if u have to hold your child with your hands 🤗
Our Mimosa Cabin stroller is not only easy to be folded, but it is easy to be carried too! It comes with a travel bag which can be hand-carried or you can turn it into A BACKPACK 🎒 ! Yes wear it as a backpack if u have to hold your child with your hands 🤗
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#Chaah#sayajualserum#arsyabeaute#serumviral#serumjeragat#serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #Chaah #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat 
Selalu lelaki ckp masalah pancut awal tu biasa! Anuu kecik lagi banyak kt Asia ni, lembik tak usah cerita lahh ---- TAhukah anda banyak lagi masalah lelaki ni pasal zakar ni, nAk - nak bila umur da start mendung
.
Grow XL ni boleh membantu! Ratusss dah testimoni gempakss! Merawat SEGALA GALANYA MASALAH KELAMIN LELAKI! .
Kena cuba baru tau!
.
Grow XL jaminan produk berkualiti 🔥🔥
.
WhatsApp 👉 010-2345289
.
#selamatpetang #growxl #supplementlelaki #tenagalelaki #lelakigagah #tahanlama #ubatkuatlelaki #zakarbesar #langkawi #sungaipetani #jomsihat #cergas #sinarharian #puncakalam #labuan #kuching #sandakan #penang #kangar #taiping #kuantan #seremban #johorbahru #muar #subang #kualaterengganu #kotabharu #ampang #putrajaya #batupahat
Selalu lelaki ckp masalah pancut awal tu biasa! Anuu kecik lagi banyak kt Asia ni, lembik tak usah cerita lahh ---- TAhukah anda banyak lagi masalah lelaki ni pasal zakar ni, nAk - nak bila umur da start mendung . Grow XL ni boleh membantu! Ratusss dah testimoni gempakss! Merawat SEGALA GALANYA MASALAH KELAMIN LELAKI! . Kena cuba baru tau! . Grow XL jaminan produk berkualiti 🔥🔥 . WhatsApp 👉 010-2345289 . #selamatpetang  #growxl  #supplementlelaki  #tenagalelaki  #lelakigagah  #tahanlama  #ubatkuatlelaki  #zakarbesar  #langkawi  #sungaipetani  #jomsihat  #cergas  #sinarharian  #puncakalam  #labuan  #kuching  #sandakan  #penang  #kangar  #taiping  #kuantan  #seremban  #johorbahru  #muar  #subang  #kualaterengganu  #kotabharu  #ampang  #putrajaya  #batupahat 
BLACK BOX BARBERSHOP💈
OPERATION : 2PM - 10PM
APPOINTMENT CALL/WHATSAPP : 0188734093

#blackboxbarbershop #barbershopmalaysia #barbershopconnect #barbershop #barber #barberhero #sinibarberbaik #classicbarber #barberman #barberclub #barbergang #barberworld #pompadour #fade #pomade #sharpfade  #h20pomade #81300 #skudai #johorbahru #johordarultakzim #malaysia #barberasia @allstarbarberconnection.my 
ALL GENTLEMEN NEED BEST HAIR CUT 💈
👈 WELCOME
🏆 #GoldenGold 🏆
——————————
🔈🔉🔉🔊🔊🔊
——————————
🎊 Welcome Bonus 20%
———————————--
Recommend 25%
————————
Daily Bonus Topup 10%
———————————
#Website @Golden.Gold.id
————————————-
🌐 Bit.ly/GG-website
————————————
#WhatsApp : 011 5677 0314
direct link : bit.ly/GoldenGold
———————————————-
🎮🎣🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎣🎮
———————————————-
#SlotsGames & #LiveGames
#918kiss #Joker123 #3win8 #Live22
#Rollex11 #Newtown #Lpe88 #Gw99
—————————————————————
🏢🏫🏢🏤🏢🏪🏢🏦🏢🏨🏢🏩🏢
—————————————————————
#KualaLumpur #Kuching
#Kelang #SubangJaya #Sabah
#JohorBahru #Ampang #Labuan
#Sarawak #KotaKinabalu #Mukah
#PetalingJaya #ShahAlam #Lundu
#Bintulu #Sarikei #TanjungKidurong
👈 WELCOME 🏆 #GoldenGold  🏆 —————————— 🔈🔉🔉🔊🔊🔊 —————————— 🎊 Welcome Bonus 20% ———————————-- Recommend 25% ———————— Daily Bonus Topup 10% ——————————— #Website  @Golden.Gold.id ————————————- 🌐 Bit.ly/GG-website ———————————— #WhatsApp  : 011 5677 0314 direct link : bit.ly/GoldenGold ———————————————- 🎮🎣🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎣🎮 ———————————————- #SlotsGames  & #LiveGames  #918kiss  #Joker123  #3win8  #Live22  #Rollex11  #Newtown  #Lpe88  #Gw99  ————————————————————— 🏢🏫🏢🏤🏢🏪🏢🏦🏢🏨🏢🏩🏢 ————————————————————— #KualaLumpur  #Kuching  #Kelang  #SubangJaya  #Sabah  #JohorBahru  #Ampang  #Labuan  #Sarawak  #KotaKinabalu  #Mukah  #PetalingJaya  #ShahAlam  #Lundu  #Bintulu  #Sarikei  #TanjungKidurong 
🇲🇾 @siao.peng
🔔 Daily TopUp Bonus 20% 📢
—————————————————
🎰🎲🕹🎮🃏🎮🕹🎲🎰
------------------------------------------
#SlotsGames  #LiveGames
#918kiss #Joker123 #3win8 #Live22
#Rollex11 #Newtown #Lpe88 #Gw99
----------------------------------------------------------
🃏♥️♠️♦️♣️♥️♠️♦️♣️🃏
—————————————————
🌏 Website 🌏 iG @siao.peng
——————————————
bluemastertp1.wix.com/bluemaster
—————————————————
WhatsApp : 01156770280
direct link : Bit.ly/BlueMasteR
——————————————
📢 Welcome Bonus 20%
——————————————
#KualaLumpur #Kuching
#Kelang #SubangJaya #Sabah
#JohorBahru #Ampang #Labuan
#Sarawak #KotaKinabalu #Mukah
#PetalingJaya #ShahAlam #Lundu
#Bintulu #Sarikei #TanjungKidurong
🇲🇾 @siao.peng 🔔 Daily TopUp Bonus 20% 📢 ————————————————— 🎰🎲🕹🎮🃏🎮🕹🎲🎰 ------------------------------------------ #SlotsGames  #LiveGames  #918kiss  #Joker123  #3win8  #Live22  #Rollex11  #Newtown  #Lpe88  #Gw99  ---------------------------------------------------------- 🃏♥️♠️♦️♣️♥️♠️♦️♣️🃏 ————————————————— 🌏 Website 🌏 iG @siao.peng —————————————— bluemastertp1.wix.com/bluemaster ————————————————— WhatsApp : 01156770280 direct link : Bit.ly/BlueMasteR —————————————— 📢 Welcome Bonus 20% —————————————— #KualaLumpur  #Kuching  #Kelang  #SubangJaya  #Sabah  #JohorBahru  #Ampang  #Labuan  #Sarawak  #KotaKinabalu  #Mukah  #PetalingJaya  #ShahAlam  #Lundu  #Bintulu  #Sarikei  #TanjungKidurong 
ARSYA SWEET LIPMATTE
.
💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply
💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat
💋Bila pakai gebus giler dekat bibir
💋Bau buah honeydew
💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat
💋Cepat kering dan meresap
💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
Harga 🌸:
RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
.
#JohorBahru#Tebrau#PasirGudang#BukitIndah#Skudai#Kluang#BatuPahat#Muar#UluTiram#Senai#Segamat#Kulai#KotaTinggi#PontianKechil#Tangkak#BukitBakri#YongPeng#PekanNenas#Labis#Mersing#SimpangRenggam#ParitRaja#KelapaSawit#BulohKasap#arsyabeaute#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte
ARSYA SWEET LIPMATTE . 💋Tekstur dia pekat tapi soft bila apply dekat bibir. Faham tak dia tak mudah crack walaupun berlapis kita apply 💋Satu calit dah cover seluruh bibir. Ohsem sangat sebab jimat 💋Bila pakai gebus giler dekat bibir 💋Bau buah honeydew 💋Walaupun apply banyak lapis pun dia tak melekat 💋Cepat kering dan meresap 💋Long lasting tapi mudah untuk remove👍🏻 . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . Harga 🌸: RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS) . #JohorBahru #Tebrau #PasirGudang #BukitIndah #Skudai #Kluang #BatuPahat #Muar #UluTiram #Senai #Segamat #Kulai #KotaTinggi #PontianKechil #Tangkak #BukitBakri #YongPeng #PekanNenas #Labis #Mersing #SimpangRenggam #ParitRaja #KelapaSawit #BulohKasap #arsyabeaute #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte 
🔥2018K AIDILADHA🔥 ⭐️NEW COLLECTION
⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
KURUNG DILARA
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
5  warna yang menarik untuk di rebut
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 
Menguna kan material lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌸material COTTON JAQUARD
🌸warna yang menawan dan memukau
🌸design  Kurung moden labuh
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang
🌸jenis kain kembang payung
🌸pinggang bergetah
🌸saiz  XS S M L XL XXL  XXXL
✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok
√sejuk  dan selesa dipakai
√tahan lasak & tak mudah luntur
√tampil cantik & menawan dengan design simple
√sesuai untuk majlis keramaian

Ready stock‼️
Proses 3--5 bekerja

Ade sedikit perbezaan warna 5-10 % faktor cahaya kamera

HARGA:
RM120 SM / RM125 SS

Whatsapp 019-5966373

#putrajaya
#kualalumpur
#klcc
#cyberjaya 
#shahalam
#petalingjaya 
#bangi 
#kuantan 
#ryanazcollection
#kotabharu 
#alorsetar 
#alorgajah
#ipoh
#johorbahru 
#seremban 
#pulaupinang 
#arau
#kuching 
#uitm
#politeknik
#langkawi 
#uiam
#usim
#uthm
#kolejkomuniti 
#utp
#ums
#umk
#unisza
#terapiinstagram
🔥2018K AIDILADHA🔥 ⭐️NEW COLLECTION ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KURUNG DILARA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ . 5 warna yang menarik untuk di rebut . *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION Menguna kan material lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material COTTON JAQUARD 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design Kurung moden labuh 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL ✖️jarang ✖️kecut ✖️renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Ready stock‼️ Proses 3--5 bekerja Ade sedikit perbezaan warna 5-10 % faktor cahaya kamera HARGA: RM120 SM / RM125 SS Whatsapp 019-5966373 #putrajaya  #kualalumpur  #klcc  #cyberjaya  #shahalam  #petalingjaya  #bangi  #kuantan  #ryanazcollection  #kotabharu  #alorsetar  #alorgajah  #ipoh  #johorbahru  #seremban  #pulaupinang  #arau  #kuching  #uitm  #politeknik  #langkawi  #uiam  #usim  #uthm  #kolejkomuniti  #utp  #ums  #umk  #unisza  #terapiinstagram 
Produk berkualiti buatan MALAYSIA
GROOMING PRODUCT PILIHAN.. DAPATKAN PADA HARGA RUNTUH KAMI.. Wassap.me/+60197589824 
Wassap.me/+60197589824 
#jambang #beardoil #beardlife #shahalam #klang #instaniaga #barbermalaya #bazaarpaknil #pomademalaysia #pomademurah #minyakjambang #johorbahru #kuantan #penjagaanrambut #kualalumpur #tonikrambut #jualonline #kualalumpur #barberjohor #terengganu #inikanraya #raya2018
.
----------------
(READY STOCK)
LONGCHAMP ON THE ROAD
----------------
.
SALE SALE SALE ‼️ .
SMALL
RM370

MEDIUM
RM390

COLOUR : -
.
FREE POSTAGE SM 💌
SS ADD RM5

CARA ORDER
1) SCREENSHOT GAMBAR
2) HANTAR KE WASAP (klik kat website☝🏼) .
.
017-7886884
017-7886884

Thanks :)
#authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #kotakinabalu #longchamplover #lcjohorbahru #kuching #longchampauthentic #peminatlongchamp #sabah #sarawak #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #longchampparis #classiclongchamp #longchamplepliageclassic #johorbahru #longchampcantik #handbagmalaysia #freepostage #freetwilly
. ---------------- (READY STOCK)
LONGCHAMP ON THE ROAD ----------------
.
SALE SALE SALE ‼️ . SMALL RM370 MEDIUM
RM390 COLOUR : - . FREE POSTAGE SM 💌 SS ADD RM5

CARA ORDER 1) SCREENSHOT GAMBAR 2) HANTAR KE WASAP (klik kat website☝🏼) . . 017-7886884 017-7886884

Thanks :) #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchampmurah  #longchamplepliageneo  #kotakinabalu  #longchamplover  #lcjohorbahru  #kuching  #longchampauthentic  #peminatlongchamp  #sabah  #sarawak  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #baglover  #bag  #bagloverscommunity  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sayajualbegoriginalmurah  #longchampparis  #classiclongchamp  #longchamplepliageclassic  #johorbahru  #longchampcantik  #handbagmalaysia  #freepostage  #freetwilly 
HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ UP kan size TEK
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Love Potion by Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️
.
.
#lovepotioncream #LovePotionByHushHush #breastcreammalaysia #ubatbesartetek #ubattetekbesar #buttcream #poplikethat #tiktokmalaysia #samyang #tiktok #syafiqkyle #samyanghalal #syukurselalu #bajukurung #raya2018 #ootdraya #jommasak #jommakan #jommelancong #jomshopping #johorbahru #kotabaharu #taipingperak #haelhusaini #aamyrarosli #aqeefanaqi #yusofalqardhawi #videoviral
HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH! Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah! . Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭 . Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION HUSH HUSH terbaik untuk ✔️ UP kan size TEK ✔️ Mekarkan TEK ✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri . Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍 . Jom Dapatkan Sekarang Love Potion by Hush Hush dengan harga istimewa . Click link di BIO for details ❤️ . . #lovepotioncream  #LovePotionByHushHush  #breastcreammalaysia  #ubatbesartetek  #ubattetekbesar  #buttcream  #poplikethat  #tiktokmalaysia  #samyang  #tiktok  #syafiqkyle  #samyanghalal  #syukurselalu  #bajukurung  #raya2018  #ootdraya  #jommasak  #jommakan  #jommelancong  #jomshopping  #johorbahru  #kotabaharu  #taipingperak  #haelhusaini  #aamyrarosli  #aqeefanaqi  #yusofalqardhawi  #videoviral 
.
----------------
(READY STOCK)
LONGCHAMP ON THE ROAD
----------------
.
SALE SALE SALE ‼️ .
SMALL
RM370

MEDIUM
RM390

COLOUR : -
.
FREE POSTAGE SM 💌
SS ADD RM5

CARA ORDER
1) SCREENSHOT GAMBAR
2) HANTAR KE WASAP (klik kat website☝🏼) .
.
017-7886884
017-7886884

Thanks :)
#authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #kotakinabalu #longchamplover #lcjohorbahru #kuching #longchampauthentic #peminatlongchamp #sabah #sarawak #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #longchampparis #classiclongchamp #longchamplepliageclassic #johorbahru #longchampcantik #handbagmalaysia #freepostage #freetwilly
. ---------------- (READY STOCK)
LONGCHAMP ON THE ROAD ----------------
.
SALE SALE SALE ‼️ . SMALL RM370 MEDIUM
RM390 COLOUR : - . FREE POSTAGE SM 💌 SS ADD RM5

CARA ORDER 1) SCREENSHOT GAMBAR 2) HANTAR KE WASAP (klik kat website☝🏼) . . 017-7886884 017-7886884

Thanks :) #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchampmurah  #longchamplepliageneo  #kotakinabalu  #longchamplover  #lcjohorbahru  #kuching  #longchampauthentic  #peminatlongchamp  #sabah  #sarawak  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #baglover  #bag  #bagloverscommunity  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sayajualbegoriginalmurah  #longchampparis  #classiclongchamp  #longchamplepliageclassic  #johorbahru  #longchampcantik  #handbagmalaysia  #freepostage  #freetwilly 
CIK MISI PEMINAT SETIA JSPGOLD 👏😊😘😍
.
.
Ada yg ngadu kat akk sudah operation atau belum operation masalah dalaman seperti PCOS, cyst, endometriosis, fibroid DLL boleh ke makan gula subur strawberi ni rawat bagi subur sihat dan ikhtiar hamil ?? Jawapan nya mmg boleh sayangggg2 😊 sbb ramuannya semua selamat under KKM FDI interfasa makanan kesihatan tambahan sgt terbaik untuk kesihatan dalaman dan luaran sepenuhnya 👍😊
.
.
Info @jspgold.official yang perlu kekakak tahu ❗️
.
.
👌Rasa Strawberi
👌Sesuai untuk Anak Dara
👌Sesuai untuk Ibu menyusu
👌Tak panas
👌Sebotol untuk sebulan
.
.
KHASIAT @jspgold.official :
✔️Merawat keputihan .
✔️Mantapkan Miss V & Miss B
✔️Meredakan senggugut
✔️Menstabilkan period
✔️Menyuburkan rahim
✔️Ikhtiar hamil
✔️Mencegah kegatalan di miss V
✔️Menyerikan muka dan kulit badan
✔️Menegangkan payudara
✔️Anti kanser (cyst/fibroid/endo/pcos)
✔️Melawaskan
✔️Mengurangkan sakit urat
✔️Menstabilkan berat badan
.
.
❤️ SUPPLEMENT KESIHATAN DALAMAN KHAS UNTUK WANITA MODEN KEKAL SUBUR DAN AWET MUDA ❤️
.
.
TESTIMONI : @jspgold.official
TESTIMONI : @jspgold.official
TESTIMONI : @jspgold.official
.
.
PROMOSI : RM55SM/60SS
PERCUMA : KOS POS
.
Jangan malu2, terus wasap skrg 😊😘:
📱+6016-2170046
CIK MISI PEMINAT SETIA JSPGOLD 👏😊😘😍 . . Ada yg ngadu kat akk sudah operation atau belum operation masalah dalaman seperti PCOS, cyst, endometriosis, fibroid DLL boleh ke makan gula subur strawberi ni rawat bagi subur sihat dan ikhtiar hamil ?? Jawapan nya mmg boleh sayangggg2 😊 sbb ramuannya semua selamat under KKM FDI interfasa makanan kesihatan tambahan sgt terbaik untuk kesihatan dalaman dan luaran sepenuhnya 👍😊 . . Info @jspgold.official yang perlu kekakak tahu ❗️ . . 👌Rasa Strawberi 👌Sesuai untuk Anak Dara 👌Sesuai untuk Ibu menyusu 👌Tak panas 👌Sebotol untuk sebulan . . KHASIAT @jspgold.official : ✔️Merawat keputihan . ✔️Mantapkan Miss V & Miss B ✔️Meredakan senggugut ✔️Menstabilkan period ✔️Menyuburkan rahim ✔️Ikhtiar hamil ✔️Mencegah kegatalan di miss V ✔️Menyerikan muka dan kulit badan ✔️Menegangkan payudara ✔️Anti kanser (cyst/fibroid/endo/pcos) ✔️Melawaskan ✔️Mengurangkan sakit urat ✔️Menstabilkan berat badan . . ❤️ SUPPLEMENT KESIHATAN DALAMAN KHAS UNTUK WANITA MODEN KEKAL SUBUR DAN AWET MUDA ❤️ . . TESTIMONI : @jspgold.official TESTIMONI : @jspgold.official TESTIMONI : @jspgold.official . . PROMOSI : RM55SM/60SS PERCUMA : KOS POS . Jangan malu2, terus wasap skrg 😊😘: 📱+6016-2170046
LAUNCHING OPENING🎉

Korang tau tak sempena launching ig perfume dekat #perfumeoriginalmurahjb kita nak buat diskaun sebanyak 10% setiap item yang ada..so guys x rugi tau korang grab sekarang ni..jagn trlepas peluang pulak...jangan risau purse perfume ni 💯original just di repack le size kecil ( tak sama dengan yang harga Rm10 tu) ,✔RINGAN & SENANG, ✔long lasting sehingga 12jam✔murah dan mudah dibawa kemana-mana✔bole request untk gift 
Do whatapps us now👇

http://wasapp.me/+60122607721

Normal price : Rm20
10% off :Rm18 only

#perfumemurahjb#perfumeoriginalmalaysia #perfumejb#pomjb#perfumelovers #minyakwangioriginalmurah #minyakwangimurah #womenperfume #dkny #gucciflora #ysl #dior #montblanc #miniperfume #repackperfume #johor #johorbahru #uda #bandarjb
LAUNCHING OPENING🎉 Korang tau tak sempena launching ig perfume dekat #perfumeoriginalmurahjb  kita nak buat diskaun sebanyak 10% setiap item yang ada..so guys x rugi tau korang grab sekarang ni..jagn trlepas peluang pulak...jangan risau purse perfume ni 💯original just di repack le size kecil ( tak sama dengan yang harga Rm10 tu) ,✔RINGAN & SENANG, ✔long lasting sehingga 12jam✔murah dan mudah dibawa kemana-mana✔bole request untk gift Do whatapps us now👇 http://wasapp.me/+60122607721 Normal price : Rm20 10% off :Rm18 only #perfumemurahjb #perfumeoriginalmalaysia  #perfumejb #pomjb #perfumelovers  #minyakwangioriginalmurah  #minyakwangimurah  #womenperfume  #dkny  #gucciflora  #ysl  #dior  #montblanc  #miniperfume  #repackperfume  #johor  #johorbahru  #uda  #bandarjb 
Get this mommy and baby mini giftset for only RM120. Set includes:
.
1. Natural Baby Wash (100% certified organic ingredients - RM45/140ml)
2. Boobie Balm for nursing mothers - certified organic ingredients - RM39/30ml
3. Baby Relief Balm for babies from newborn onwards - to relief colic, rashes, eczema - RM25/30g
4. Cotton cloth (mix design)
5. Personalised card
6. Minimal deco
.
Or you may also select any item from our product range and we will quote for you accordingly ❤️
.
Do pm/whatsapps +60163284674 to purchase 😉

#nuhaabotanicals #organicproduct #kidsafe #wholefamily #essentialoilsblends #affordableprice #halalantoyyiban #johorbahru #agentjb #nusajaya
Get this mommy and baby mini giftset for only RM120. Set includes: . 1. Natural Baby Wash (100% certified organic ingredients - RM45/140ml) 2. Boobie Balm for nursing mothers - certified organic ingredients - RM39/30ml 3. Baby Relief Balm for babies from newborn onwards - to relief colic, rashes, eczema - RM25/30g 4. Cotton cloth (mix design) 5. Personalised card 6. Minimal deco . Or you may also select any item from our product range and we will quote for you accordingly ❤️ . Do pm/whatsapps +60163284674 to purchase 😉 #nuhaabotanicals  #organicproduct  #kidsafe  #wholefamily  #essentialoilsblends  #affordableprice  #halalantoyyiban  #johorbahru  #agentjb  #nusajaya 
TAK PERNAH PAKAI PB? DAH PERNAH ADA TAPI TAK SELESA & TERUS SIMPAN DALAM ALMARI BERTAHUN2?
.
.
Sis nak tahu satu perkara? Inilah sebabnya mengapa kami selalu tekankan dapatkan PB hanya dari PAKAR yang bertauliah. Bukan dari kawan yang nak jual murah-murah atau orang yang anda sendiri tak nampak bukti dia bantu orang lain capai RESULT dari PB. .
.
Sebab tu jangan jeles atau terkejut bila nampak kenkawan atau sedara mara yang pakai PB, ‘transforms’ habis. Yang dulu nampak tua, nampak makin muda & gojes, yang dulu badan lebar makin comel & kemas badannya & yang dulu kalau nak ajak beriadah di taman, macam2 alasan tapi kini dialah yang aktif ke sana sini. .
.
Kenapa dia jadi, aku tak jadi? 
Selain DISPLIN DIRI, faktor paling penting adalah proses sebelum, semasa & selepas dapat PB. Bila ada pakar yang bimbing korang, in Sha Allah, hasilnya pasti ada. Tiada isu saiz tak ngam badan, ketat, sesak nafas, tak selesa & sebagainya.
.
.
Jika tak sungguh bagai dikata, takkan testimoni PB dari Pakar Premium Beautiful berlambak-lambak & sentiasa up to date. Klien sendiri berlumba2 ‘update progress’ masing-masing. .
.
Apa lagi yang ditunggu?
Bercakaplah dengan Pakar PB atau PB Expert hari ini. .
.
Korset no 1 di Malaysia & diiktiraf dunia tentulah hanya Pakar yang layak membantu anda. Ia bukan korset biasa-biasa, begitu juga anda. 
Klik link wasap ini sekarang

www.tanyanurha.wasap.my

www.tanyanurha.wasap.my

#premiumbeautiful #iamyattpbexpert #mynameisnurhadotblogspotdotcom #myfirstmillion #eaprojek2018 #johorbahru #pasirgudang #pakarpb #bengkungmoden
TAK PERNAH PAKAI PB? DAH PERNAH ADA TAPI TAK SELESA & TERUS SIMPAN DALAM ALMARI BERTAHUN2? . . Sis nak tahu satu perkara? Inilah sebabnya mengapa kami selalu tekankan dapatkan PB hanya dari PAKAR yang bertauliah. Bukan dari kawan yang nak jual murah-murah atau orang yang anda sendiri tak nampak bukti dia bantu orang lain capai RESULT dari PB. . . Sebab tu jangan jeles atau terkejut bila nampak kenkawan atau sedara mara yang pakai PB, ‘transforms’ habis. Yang dulu nampak tua, nampak makin muda & gojes, yang dulu badan lebar makin comel & kemas badannya & yang dulu kalau nak ajak beriadah di taman, macam2 alasan tapi kini dialah yang aktif ke sana sini. . . Kenapa dia jadi, aku tak jadi? Selain DISPLIN DIRI, faktor paling penting adalah proses sebelum, semasa & selepas dapat PB. Bila ada pakar yang bimbing korang, in Sha Allah, hasilnya pasti ada. Tiada isu saiz tak ngam badan, ketat, sesak nafas, tak selesa & sebagainya. . . Jika tak sungguh bagai dikata, takkan testimoni PB dari Pakar Premium Beautiful berlambak-lambak & sentiasa up to date. Klien sendiri berlumba2 ‘update progress’ masing-masing. . . Apa lagi yang ditunggu? Bercakaplah dengan Pakar PB atau PB Expert hari ini. . . Korset no 1 di Malaysia & diiktiraf dunia tentulah hanya Pakar yang layak membantu anda. Ia bukan korset biasa-biasa, begitu juga anda. Klik link wasap ini sekarang www.tanyanurha.wasap.my www.tanyanurha.wasap.my #premiumbeautiful  #iamyattpbexpert  #mynameisnurhadotblogspotdotcom  #myfirstmillion  #eaprojek2018  #johorbahru  #pasirgudang  #pakarpb  #bengkungmoden 
Call us now to set your appointment and we will show you around and assist you for your event 😇 VT Space operates everyday and our rental starts from RM 400 ! What are you waiting for guys..! 📢

Let's have it at the villa !

WhatsApp to us @ 0137147074  for more information📱

#villateamworkspace #vtspace #vtspacejb #eventspace #eventspacejb #jbeventspace #jbevent #johorevent #johoreventspace #johor #ruangmajlis #sewaruang #eventspacejohor #johorbahru #rumahjb #spacejb #jbspaceevent #jbspace #ruangjb #sewaruangjb #rentalspacejb #jbrentalspace #kolamair #kolamayer #dangabay #nongchik #tamanmerdeka #tamanmerdekajb #teamworkoriginalmanagement
Call us now to set your appointment and we will show you around and assist you for your event 😇 VT Space operates everyday and our rental starts from RM 400 ! What are you waiting for guys..! 📢 Let's have it at the villa ! WhatsApp to us @ 0137147074 for more information📱 #villateamworkspace  #vtspace  #vtspacejb  #eventspace  #eventspacejb  #jbeventspace  #jbevent  #johorevent  #johoreventspace  #johor  #ruangmajlis  #sewaruang  #eventspacejohor  #johorbahru  #rumahjb  #spacejb  #jbspaceevent  #jbspace  #ruangjb  #sewaruangjb  #rentalspacejb  #jbrentalspace  #kolamair  #kolamayer  #dangabay  #nongchik  #tamanmerdeka  #tamanmerdekajb  #teamworkoriginalmanagement 
MELETOPPPP!!! 😱😱😱
.
MashaaAllah geng2 ibu #LentikDara nie! Semakin malatopsss kebabomm lepas amalkan LentikDara!
.
Memasing dah mcm anak dara balik wey! Kau tak jelesss ke cik Jah oi! 😱
. 
Yg mana yg dah nampak tua dari usia tu cepat2 lah minum Lentik Dara.. jangan sampai cik suami pandang pompuan lain pulak taw.. mau sentap sampai usus besar uols nnti.. hehehehe! 🤪

NAK PROMO HARGA RUNTUH? ⤵️
www.wasap.my/+601118907399
.
#lentikdara #lentikdarashake #lentikdarajoho #lentikdaramasai #pasirgudang #permasjaya #serialam #johorbahru #masai #projektarikduit #formulasalegempak #agentwanted #tv3malaysia #thrgegar #hotfm #lemonex #pearlwhite #pamoga #delima #madu #kurma #kolagen #garciniacambogia #vasia #jamujelita #jamuratumalaya
#formulaSALESgempak
#supplemenkesihatanluarandandalaman
#projekpokettebal2018
MELETOPPPP!!! 😱😱😱 . MashaaAllah geng2 ibu #LentikDara  nie! Semakin malatopsss kebabomm lepas amalkan LentikDara! . Memasing dah mcm anak dara balik wey! Kau tak jelesss ke cik Jah oi! 😱 . Yg mana yg dah nampak tua dari usia tu cepat2 lah minum Lentik Dara.. jangan sampai cik suami pandang pompuan lain pulak taw.. mau sentap sampai usus besar uols nnti.. hehehehe! 🤪 NAK PROMO HARGA RUNTUH? ⤵️ www.wasap.my/+601118907399 . #lentikdara  #lentikdarashake  #lentikdarajoho  #lentikdaramasai  #pasirgudang  #permasjaya  #serialam  #johorbahru  #masai  #projektarikduit  #formulasalegempak  #agentwanted  #tv3malaysia  #thrgegar  #hotfm  #lemonex  #pearlwhite  #pamoga  #delima  #madu  #kurma  #kolagen  #garciniacambogia  #vasia  #jamujelita  #jamuratumalaya  #formulaSALESgempak  #supplemenkesihatanluarandandalaman  #projekpokettebal2018 
MELETOPPPP!!! 😱😱😱
.
MashaaAllah geng2 ibu #LentikDara nie! Semakin malatopsss kebabomm lepas amalkan LentikDara!
.
Memasing dah mcm anak dara balik wey! Kau tak jelesss ke cik Jah oi! 😱
. 
Yg mana yg dah nampak tua dari usia tu cepat2 lah minum Lentik Dara.. jangan sampai cik suami pandang pompuan lain pulak taw.. mau sentap sampai usus besar uols nnti.. hehehehe! 🤪

NAK PROMO HARGA RUNTUH? ⤵️
www.wasap.my/+601118907399
.
#lentikdara #lentikdarashake #lentikdarajoho #lentikdaramasai #pasirgudang #permasjaya #serialam #johorbahru #masai #projektarikduit #formulasalegempak #agentwanted #tv3malaysia #thrgegar #hotfm #lemonex #pearlwhite #pamoga #delima #madu #kurma #kolagen #garciniacambogia #vasia #jamujelita #jamuratumalaya
#formulaSALESgempak
#supplemenkesihatanluarandandalaman
#projekpokettebal2018
MELETOPPPP!!! 😱😱😱 . MashaaAllah geng2 ibu #LentikDara  nie! Semakin malatopsss kebabomm lepas amalkan LentikDara! . Memasing dah mcm anak dara balik wey! Kau tak jelesss ke cik Jah oi! 😱 . Yg mana yg dah nampak tua dari usia tu cepat2 lah minum Lentik Dara.. jangan sampai cik suami pandang pompuan lain pulak taw.. mau sentap sampai usus besar uols nnti.. hehehehe! 🤪 NAK PROMO HARGA RUNTUH? ⤵️ www.wasap.my/+601118907399 . #lentikdara  #lentikdarashake  #lentikdarajoho  #lentikdaramasai  #pasirgudang  #permasjaya  #serialam  #johorbahru  #masai  #projektarikduit  #formulasalegempak  #agentwanted  #tv3malaysia  #thrgegar  #hotfm  #lemonex  #pearlwhite  #pamoga  #delima  #madu  #kurma  #kolagen  #garciniacambogia  #vasia  #jamujelita  #jamuratumalaya  #formulaSALESgempak  #supplemenkesihatanluarandandalaman  #projekpokettebal2018 
TAK PERNAH PAKAI PB? DAH PERNAH ADA TAPI TAK SELESA & TERUS SIMPAN DALAM ALMARI BERTAHUN2?
.
.
Sis nak tahu satu perkara? Inilah sebabnya mengapa kami selalu tekankan dapatkan PB hanya dari PAKAR yang bertauliah. Bukan dari kawan yang nak jual murah-murah atau orang yang anda sendiri tak nampak bukti dia bantu orang lain capai RESULT dari PB. .
.
Sebab tu jangan jeles atau terkejut bila nampak kenkawan atau sedara mara yang pakai PB, ‘transforms’ habis. Yang dulu nampak tua, nampak makin muda & gojes, yang dulu badan lebar makin comel & kemas badannya & yang dulu kalau nak ajak beriadah di taman, macam2 alasan tapi kini dialah yang aktif ke sana sini. .
.
Kenapa dia jadi, aku tak jadi? 
Selain DISPLIN DIRI, faktor paling penting adalah proses sebelum, semasa & selepas dapat PB. Bila ada pakar yang bimbing korang, in Sha Allah, hasilnya pasti ada. Tiada isu saiz tak ngam badan, ketat, sesak nafas, tak selesa & sebagainya.
.
.
Jika tak sungguh bagai dikata, takkan testimoni PB dari Pakar Premium Beautiful berlambak-lambak & sentiasa up to date. Klien sendiri berlumba2 ‘update progress’ masing-masing. .
.
Apa lagi yang ditunggu?
Bercakaplah dengan Pakar PB atau PB Expert hari ini. .
.
Korset no 1 di Malaysia & diiktiraf dunia tentulah hanya Pakar yang layak membantu anda. Ia bukan korset biasa-biasa, begitu juga anda. 
Klik link wasap ini sekarang

www.tanyanurha.wasap.my

www.tanyanurha.wasap.my

#premiumbeautiful #iamyattpbexpert #mynameisnurhadotblogspotdotcom #myfirstmillion #eaprojek2018 #johorbahru #pasirgudang #pakarpb #bengkungmoden
TAK PERNAH PAKAI PB? DAH PERNAH ADA TAPI TAK SELESA & TERUS SIMPAN DALAM ALMARI BERTAHUN2? . . Sis nak tahu satu perkara? Inilah sebabnya mengapa kami selalu tekankan dapatkan PB hanya dari PAKAR yang bertauliah. Bukan dari kawan yang nak jual murah-murah atau orang yang anda sendiri tak nampak bukti dia bantu orang lain capai RESULT dari PB. . . Sebab tu jangan jeles atau terkejut bila nampak kenkawan atau sedara mara yang pakai PB, ‘transforms’ habis. Yang dulu nampak tua, nampak makin muda & gojes, yang dulu badan lebar makin comel & kemas badannya & yang dulu kalau nak ajak beriadah di taman, macam2 alasan tapi kini dialah yang aktif ke sana sini. . . Kenapa dia jadi, aku tak jadi? Selain DISPLIN DIRI, faktor paling penting adalah proses sebelum, semasa & selepas dapat PB. Bila ada pakar yang bimbing korang, in Sha Allah, hasilnya pasti ada. Tiada isu saiz tak ngam badan, ketat, sesak nafas, tak selesa & sebagainya. . . Jika tak sungguh bagai dikata, takkan testimoni PB dari Pakar Premium Beautiful berlambak-lambak & sentiasa up to date. Klien sendiri berlumba2 ‘update progress’ masing-masing. . . Apa lagi yang ditunggu? Bercakaplah dengan Pakar PB atau PB Expert hari ini. . . Korset no 1 di Malaysia & diiktiraf dunia tentulah hanya Pakar yang layak membantu anda. Ia bukan korset biasa-biasa, begitu juga anda. Klik link wasap ini sekarang www.tanyanurha.wasap.my www.tanyanurha.wasap.my #premiumbeautiful  #iamyattpbexpert  #mynameisnurhadotblogspotdotcom  #myfirstmillion  #eaprojek2018  #johorbahru  #pasirgudang  #pakarpb  #bengkungmoden 
Pavlova in da hooouuuzz!!! 8inch pavlova ditepek dengan buah-buahan segar..ecececece
#sayajualdessert 
#pavlovameriah
#johorbahru
#menyesaltakbeli
MELETOPPPP!!! 😱😱😱
.
MashaaAllah geng2 ibu #LentikDara nie! Semakin malatopsss kebabomm lepas amalkan LentikDara!
.
Memasing dah mcm anak dara balik wey! Kau tak jelesss ke cik Jah oi! 😱
. 
Yg mana yg dah nampak tua dari usia tu cepat2 lah minum Lentik Dara.. jangan sampai cik suami pandang pompuan lain pulak taw.. mau sentap sampai usus besar uols nnti.. hehehehe! 🤪

NAK PROMO HARGA RUNTUH? ⤵️
www.wasap.my/+601118907399
.
#lentikdara #lentikdarashake #lentikdarajoho #lentikdaramasai #pasirgudang #permasjaya #serialam #johorbahru #masai #projektarikduit #formulasalegempak #agentwanted #tv3malaysia #thrgegar #hotfm #lemonex #pearlwhite #pamoga #delima #madu #kurma #kolagen #garciniacambogia #vasia #jamujelita #jamuratumalaya
#formulaSALESgempak
#supplemenkesihatanluarandandalaman
#projekpokettebal2018
MELETOPPPP!!! 😱😱😱 . MashaaAllah geng2 ibu #LentikDara  nie! Semakin malatopsss kebabomm lepas amalkan LentikDara! . Memasing dah mcm anak dara balik wey! Kau tak jelesss ke cik Jah oi! 😱 . Yg mana yg dah nampak tua dari usia tu cepat2 lah minum Lentik Dara.. jangan sampai cik suami pandang pompuan lain pulak taw.. mau sentap sampai usus besar uols nnti.. hehehehe! 🤪 NAK PROMO HARGA RUNTUH? ⤵️ www.wasap.my/+601118907399 . #lentikdara  #lentikdarashake  #lentikdarajoho  #lentikdaramasai  #pasirgudang  #permasjaya  #serialam  #johorbahru  #masai  #projektarikduit  #formulasalegempak  #agentwanted  #tv3malaysia  #thrgegar  #hotfm  #lemonex  #pearlwhite  #pamoga  #delima  #madu  #kurma  #kolagen  #garciniacambogia  #vasia  #jamujelita  #jamuratumalaya  #formulaSALESgempak  #supplemenkesihatanluarandandalaman  #projekpokettebal2018 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
📦📦📦READY STOCK!📦📦📦
.
Longchamp On The Road
.
Small RM400; 
Medium RM420
.
🌸Top Zipper With Flap And Button Closure
🌸Double Handles
🌸Removable Long Strap
🌸Interior : 1 Slip Pocket
.
📝Place your order ladies.
👜All bags are 100% Authentic and comes with care card
🛍Comes with dustbag/paperbag
💰The best price in town😉
🙅🏻Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers
📮Our prices are not inclusive of postage (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak)
.
📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊

#longchamp #authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #longchampjohor #shahalam #longchampauthentic #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #sarawak #sabah #damansara #kotakinabalu #kuching #jb #longchampontheroadmurah #begtanganmalaysia #handbagsmalaysia #lepliageontheroad #longchamplepliageontheroad #longchampleplanetesmall #longchampontheroad #johorbahru
📦📦📦READY STOCK!📦📦📦 . Longchamp On The Road . Small RM400; Medium RM420 . 🌸Top Zipper With Flap And Button Closure 🌸Double Handles 🌸Removable Long Strap 🌸Interior : 1 Slip Pocket . 📝Place your order ladies. 👜All bags are 100% Authentic and comes with care card 🛍Comes with dustbag/paperbag 💰The best price in town😉 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers 📮Our prices are not inclusive of postage (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 #longchamp  #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchampmurah  #longchamplepliageneo  #longchampjohor  #shahalam  #longchampauthentic  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #baglover  #bag  #bagloverscommunity  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sayajualbegoriginalmurah  #sarawak  #sabah  #damansara  #kotakinabalu  #kuching  #jb  #longchampontheroadmurah  #begtanganmalaysia  #handbagsmalaysia  #lepliageontheroad  #longchamplepliageontheroad  #longchampleplanetesmall  #longchampontheroad  #johorbahru 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
#GoldenBlue 🌟 ‍Welcome to  #GoldenBlue 💙
🇬 🇴 🇱 🇩 🇪 🇳 🇧 🇱 🇺 🇪
IG @GoldenBlueGB1
======================
Mari Bossku Jum try mari
🌺 #goldenslut
========================
Kita Menghadirkan 8 Game
Slot & Live Game
⬇️=======================⬇️
💖#918KISS
💖#JOKER123
💖#3WIN8
💖#Live22
💖#ROLLEX11
💖#LPE88
💖#NEWTOWN
💖#GREATWALL99
=====================
❤️Welcome Bonus 20%
Recommend 20%🆕
=======================
Daily Topup 10%🆙
minimal topup 10
=========================
💖WhatsApp : 011 5680 5694✅
Bit.ly/AngelEmelly
===========================
💖Website✅
Bit.ly/GoldenBlue-website
=============================
#KualaLumpur #Kuching
#Kelang #SubangJaya
#JohorBahru #Ampang
#Ipoh #KotaKinabalu
#PetalingJaya #ShahAlam
#GoldenBlue  🌟 ‍Welcome to #GoldenBlue  💙 🇬 🇴 🇱 🇩 🇪 🇳 🇧 🇱 🇺 🇪 IG @GoldenBlueGB1 ====================== Mari Bossku Jum try mari 🌺 #goldenslut  ======================== Kita Menghadirkan 8 Game Slot & Live Game ⬇️=======================⬇️ 💖#918KISS  💖#JOKER123  💖#3WIN8  💖#Live22  💖#ROLLEX11  💖#LPE88  💖#NEWTOWN  💖#GREATWALL99  ===================== ❤️Welcome Bonus 20% Recommend 20%🆕 ======================= Daily Topup 10%🆙 minimal topup 10 ========================= 💖WhatsApp : 011 5680 5694✅ Bit.ly/AngelEmelly =========================== 💖Website✅ Bit.ly/GoldenBlue-website ============================= #KualaLumpur  #Kuching  #Kelang  #SubangJaya  #JohorBahru  #Ampang  #Ipoh  #KotaKinabalu  #PetalingJaya  #ShahAlam 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
.
----------------
(READY STOCK)
LONGCHAMP FLEURS DE RAVELLO
----------------
.
SALE SALE SALE ‼️ .
MEDIUM
RM350

DIMENSIONS : 31cm

COLOUR : RED
.
FREE POSTAGE SM 💌
SS ADD RM5

CARA ORDER
1) SCREENSHOT GAMBAR
2) HANTAR KE WASAP (klik kat website☝🏼) .
.
017-7886884
017-7886884

Thanks :)
#authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #kotakinabalu #longchamplover #lcjohorbahru #kuching #longchampauthentic #peminatlongchamp #sabah #sarawak #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #longchampparis #classiclongchamp #longchamplepliageclassic #johorbahru #longchampcantik #handbagmalaysia #freepostage #freetwilly
. ---------------- (READY STOCK)
LONGCHAMP FLEURS DE RAVELLO ----------------
.
SALE SALE SALE ‼️ . MEDIUM
RM350 DIMENSIONS : 31cm COLOUR : RED . FREE POSTAGE SM 💌 SS ADD RM5

CARA ORDER 1) SCREENSHOT GAMBAR 2) HANTAR KE WASAP (klik kat website☝🏼) . . 017-7886884 017-7886884

Thanks :) #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchampmurah  #longchamplepliageneo  #kotakinabalu  #longchamplover  #lcjohorbahru  #kuching  #longchampauthentic  #peminatlongchamp  #sabah  #sarawak  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #baglover  #bag  #bagloverscommunity  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sayajualbegoriginalmurah  #longchampparis  #classiclongchamp  #longchamplepliageclassic  #johorbahru  #longchampcantik  #handbagmalaysia  #freepostage  #freetwilly 
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪
Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗

Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉

Whatsapp 0177494378
#bouquet #teddybear #cake #flower #coklat #present #hadiah #hariibu #selamatharijadi #hariguru #ulangtahun #anniversary #birthdaysurprise #surpriseplanner #birthdaysurprisejb #codjaybee #codjb #bouquetmurah #johorbahru #bouquetjb #surprisejb #decobilikjb #decomejamakan #decobilikmurah #decobilik  #surprisebatupahat #birthdaysurprisebatupahat
Choc/Flowers/bear Bouquet 🍫 💐🎂👪 Open order now. Saya buat ikut bajet anda dan saya cuba buat yg terbaik apa yg u all nak 😘 !!Jum pilih 🍇 Harga ikut bajet anda 🍒 Cas penghantaran mengikut tempat ya!! 😘 kami cover jb, batu pahat dan kluang 🤗 Cara order : screencapture, send gambar kat wassap dan beritahu tempat dan bajet anda yaa 😉 Whatsapp 0177494378 #bouquet  #teddybear  #cake  #flower  #coklat  #present  #hadiah  #hariibu  #selamatharijadi  #hariguru  #ulangtahun  #anniversary  #birthdaysurprise  #surpriseplanner  #birthdaysurprisejb  #codjaybee  #codjb  #bouquetmurah  #johorbahru  #bouquetjb  #surprisejb  #decobilikjb  #decomejamakan  #decobilikmurah  #decobilik  #surprisebatupahat  #birthdaysurprisebatupahat 
📦📦📦READY STOCK!📦📦📦
.
Longchamp On The Road
.
Small RM400; 
Medium RM420
.
🌸Top Zipper With Flap And Button Closure
🌸Double Handles
🌸Removable Long Strap
🌸Interior : 1 Slip Pocket
.
📝Place your order ladies.
👜All bags are 100% Authentic and comes with care card
🛍Comes with dustbag/paperbag
💰The best price in town😉
🙅🏻Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers
📮Our prices are not inclusive of postage (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak)
.
📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊

#longchamp #authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #longchampjohor #shahalam #longchampauthentic #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #sarawak #sabah #damansara #kotakinabalu #kuching #jb #longchampontheroadmurah #begtanganmalaysia #handbagsmalaysia #lepliageontheroad #longchamplepliageontheroad #longchampleplanetesmall #longchampontheroad #johorbahru
📦📦📦READY STOCK!📦📦📦 . Longchamp On The Road . Small RM400; Medium RM420 . 🌸Top Zipper With Flap And Button Closure 🌸Double Handles 🌸Removable Long Strap 🌸Interior : 1 Slip Pocket . 📝Place your order ladies. 👜All bags are 100% Authentic and comes with care card 🛍Comes with dustbag/paperbag 💰The best price in town😉 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers 📮Our prices are not inclusive of postage (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 #longchamp  #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchampmurah  #longchamplepliageneo  #longchampjohor  #shahalam  #longchampauthentic  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #baglover  #bag  #bagloverscommunity  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sayajualbegoriginalmurah  #sarawak  #sabah  #damansara  #kotakinabalu  #kuching  #jb  #longchampontheroadmurah  #begtanganmalaysia  #handbagsmalaysia  #lepliageontheroad  #longchamplepliageontheroad  #longchampleplanetesmall  #longchampontheroad  #johorbahru 
Congratulations France for winning FIFA WORLD CUP 🇫🇷 and congratulations to Croatia 🇭🇷 too! 
Let's have it at the villa! WhatsApp 0137147074 untuk maklumat lanjut 📱

or

visit our fb page @ https://www.facebook.com/VT-SPACE-613933185640406/

and IG
@villateamworkspace

#villateamworkspace #vtspace #vtspacejb #eventspace #eventspacejb #jbeventspace #jbevent #johorevent #ruangmajlis #johoreventspace #eventspacejohor #johorbahru #rumahjb #spacejb #johor #ruangsewa #jbspaceevent #jbspace #ruangjb #sewaruangjb #rentalspacejb #jbrentalspace #kolamair #kolamayer #sewaruangmajlis #dangabay #nongchik #tamanmerdeka #tamanmerdekajb #teamworkoriginalmanagement
Congratulations France for winning FIFA WORLD CUP 🇫🇷 and congratulations to Croatia 🇭🇷 too! Let's have it at the villa! WhatsApp 0137147074 untuk maklumat lanjut 📱 or visit our fb page @ https://www.facebook.com/VT-SPACE-613933185640406/ and IG @villateamworkspace #villateamworkspace  #vtspace  #vtspacejb  #eventspace  #eventspacejb  #jbeventspace  #jbevent  #johorevent  #ruangmajlis  #johoreventspace  #eventspacejohor  #johorbahru  #rumahjb  #spacejb  #johor  #ruangsewa  #jbspaceevent  #jbspace  #ruangjb  #sewaruangjb  #rentalspacejb  #jbrentalspace  #kolamair  #kolamayer  #sewaruangmajlis  #dangabay  #nongchik  #tamanmerdeka  #tamanmerdekajb  #teamworkoriginalmanagement 
📦📦📦READY STOCK...📦📦📦
.
LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle)
.
Available in the following sizes:
.
Medium 25cm RM235; and 
Large 31cm RM260
.
Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs.
Top zip with snap-flap closure.
- Interior wall pocket.
- Folds flat for storage.
- Nylon with leather trim. .
We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️.
.
📝Place your order ladies. 💰Our prices could be the best in town! 😉
🙅🏻Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers.
📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak)
.
📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊
.

#longchamp #authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #kotakinabalu #longchamplover #lcjohorbahru #kuching #longchampauthentic #peminatlongchamp #sabah #sarawak #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #longchampparis #classiclongchamp #bazaarpaknil #fattzura #longchamplepliageclassic #johorbahru #longchampcantik #handbagmalaysia
📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium 25cm RM235; and Large 31cm RM260 . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . 📝Place your order ladies. 💰Our prices could be the best in town! 😉 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers. 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamp  #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchampmurah  #longchamplepliageneo  #kotakinabalu  #longchamplover  #lcjohorbahru  #kuching  #longchampauthentic  #peminatlongchamp  #sabah  #sarawak  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #baglover  #bag  #bagloverscommunity  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sayajualbegoriginalmurah  #longchampparis  #classiclongchamp  #bazaarpaknil  #fattzura  #longchamplepliageclassic  #johorbahru  #longchampcantik  #handbagmalaysia 
BODYDREAM COCO S + FIBERMAX

Coco s di minum sebelah pagi selepas sarapan. Manakala Fibermax di minum lepas makan malam atau sebelum tidur! 
Dengan pengambilan kedua dua product ni anda akan turun dengan lebih cepat! 
FREEGIFT ✅
FREEPOSTAGE ✅
FREE CONSULTATION ✅

Whatsapp to purchase:
0127887288

#cocoslimmingjohor #cocoslimming #sayajualbodydream #johorbahru
BODYDREAM COCO S + FIBERMAX Coco s di minum sebelah pagi selepas sarapan. Manakala Fibermax di minum lepas makan malam atau sebelum tidur! Dengan pengambilan kedua dua product ni anda akan turun dengan lebih cepat! FREEGIFT ✅ FREEPOSTAGE ✅ FREE CONSULTATION ✅ Whatsapp to purchase: 0127887288 #cocoslimmingjohor  #cocoslimming  #sayajualbodydream  #johorbahru 
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻Serendah RM70-RM100❗️❗️
✅CLASSIC/2D/3D/4D ✅free berus eyelashes ✅Waranty 1 minggu😘 👉🏻EYELASHES SIZE : ❤️10MM
❤️11MM
❤️12MM
❤️13MM
❤️14MM

STARTING PRICE RM 70.00 - RM 100.00 TIADA HARGA TAMBAHAN ! (NO HIDDEN CHARGE) 💥TOUCHUP 
BELOW RM 50 ONLY ! 💥EYELASH EXT REMOVER

RM 30++ ONLY !
============================= 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻
.
.WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️
📲0127990839
📲0127990839
📲0127990839 
#eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial  #jbeyelashextensions #facialhomeservise #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor
#eyelashextensionsjb #johorbahru #johor #raya2018 #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻Serendah RM70-RM100❗️❗️ ✅CLASSIC/2D/3D/4D ✅free berus eyelashes ✅Waranty 1 minggu😘 👉🏻EYELASHES SIZE : ❤️10MM ❤️11MM ❤️12MM ❤️13MM ❤️14MM STARTING PRICE RM 70.00 - RM 100.00 TIADA HARGA TAMBAHAN ! (NO HIDDEN CHARGE) 💥TOUCHUP BELOW RM 50 ONLY ! 💥EYELASH EXT REMOVER RM 30++ ONLY ! ============================= 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻 . .WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️ 📲0127990839 📲0127990839 📲0127990839 #eyelash  #eyelashextensionsmurahjb  #facial  #jbeyelashextensions  #facialhomeservise  #eyelashextensionsmurah  #eyelashjohor  #eyelashextensionsjb  #johorbahru  #johor  #raya2018  #zulialeebeautycartel  #vshape  #extensions  #eyelashextensionpromo  #lovelashes  #viraljohor 
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻Serendah RM70-RM100❗️❗️
✅CLASSIC/2D/3D/4D ✅free berus eyelashes ✅Waranty 1 minggu😘 👉🏻EYELASHES SIZE : ❤️10MM
❤️11MM
❤️12MM
❤️13MM
❤️14MM

STARTING PRICE RM 70.00 - RM 100.00 TIADA HARGA TAMBAHAN ! (NO HIDDEN CHARGE) 💥TOUCHUP 
BELOW RM 50 ONLY ! 💥EYELASH EXT REMOVER

RM 30++ ONLY !
============================= 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻
.
.WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️
📲0127990839
📲0127990839
📲0127990839 
#eyelash #eyelashextensionsmurahjb #facial  #jbeyelashextensions #facialhomeservise #eyelashextensionsmurah #eyelashjohor
#eyelashextensionsjb #johorbahru #johor #raya2018 #zulialeebeautycartel #vshape #extensions #eyelashextensionpromo #lovelashes #viraljohor
👉🏻EYELASH EXTENSIONS MURAH JB 👉🏻Serendah RM70-RM100❗️❗️ ✅CLASSIC/2D/3D/4D ✅free berus eyelashes ✅Waranty 1 minggu😘 👉🏻EYELASHES SIZE : ❤️10MM ❤️11MM ❤️12MM ❤️13MM ❤️14MM STARTING PRICE RM 70.00 - RM 100.00 TIADA HARGA TAMBAHAN ! (NO HIDDEN CHARGE) 💥TOUCHUP BELOW RM 50 ONLY ! 💥EYELASH EXT REMOVER RM 30++ ONLY ! ============================= 👉🏻BOLE TAHAN SEHINGGA SEBULAN LEBIH JIKA PANDAI JAGA. 👉🏻 UNTUK KETERANGAN LANJUT SERTA APPOINTMENT EYELASH EXTENSION/FACIAL BOLEH TERUS WHATSAAP NO DIBAWAH👇🏻👇🏻👇🏻 . .WHATSAAP SEKARANG❗️❗️❗️ 📲0127990839 📲0127990839 📲0127990839 #eyelash  #eyelashextensionsmurahjb  #facial  #jbeyelashextensions  #facialhomeservise  #eyelashextensionsmurah  #eyelashjohor  #eyelashextensionsjb  #johorbahru  #johor  #raya2018  #zulialeebeautycartel  #vshape  #extensions  #eyelashextensionpromo  #lovelashes  #viraljohor 
AURORA SX PREMIUM
.
Produk laku keras taw baru launch je dah beribu orang order
.
Alhamdulillah berkesan pada customer
.
Foundernya siapa je tak kenal safieyilias kannn
.
Macam mana nak dapatkan?
.
Whatsapp alin 0187637802
ATAU
Click link kat bio
.
COD seluruh JB setiap hari
POSTAGE seluruh malaysia setiap hari
.
#aurorasxpremium
#aurorasxjb
#aurorasxcodjb
#kulitbermasalah
#jeragat 
#jerawat
#kulitkusam
#johorbahru
#jdt
#safieyilias
Best way to beat Monday blues😌
Woke up early for this with @cherylplankton 
#morning #coffee #local #kopitiam #breakfast #kopi #egg #toast #malaysianfood #johor #johorbahru #food #foodphotography #coffeeshop #caffeine #morningvibes #jalantanhioknee
Sudah Bukan  SAHABAT melainkan SAUDARA . . . . 
#upinipin #konyel 
#boyolaligirls 
#malaysia #johorbahru #vselektronik
🙂 Peace be upon you and hello to everyone ! 
Introducing our lovely Villa Teamwork Space (VT Space), just to make your life a better place 🏡

VT Space provides an event space located at Kolam Ayer, Johor Bahru, Johor. We offer the combination of cozy, chill and cool feeling for your guests. 
So, let's have it at the villa! WhatsApp 
013 714 70 74 for more details 📱

__________🏡__________

As salaamua'laikum dan helo semua !
Memperkenalkan Villa Teamwork Space (VT Space) , bagi menyempurnakan hidup anda 🏡

VT Space menyediakan ruang majlis berlokasi di Kolam Ayer, Johor Bahru , Johor. Menyediakan suasana yang santai , damai dan nyaman buat tetamu anda.

Jadi , jom kita buat kat villa ! WhatsApp 
013 714 70 74 untuk keterangan lanjut 📱

#villateamworkspace #vtspace #vtspacejb #eventspace #eventspacejb #jbeventspace #jbevent #johorevent #johor #johorbahru #ruangmajlisjb #ruangsewa #sewaruang #johoreventspace #eventjohor #eventspacejohor
🙂 Peace be upon you and hello to everyone ! Introducing our lovely Villa Teamwork Space (VT Space), just to make your life a better place 🏡 VT Space provides an event space located at Kolam Ayer, Johor Bahru, Johor. We offer the combination of cozy, chill and cool feeling for your guests. So, let's have it at the villa! WhatsApp 013 714 70 74 for more details 📱 __________🏡__________ As salaamua'laikum dan helo semua ! Memperkenalkan Villa Teamwork Space (VT Space) , bagi menyempurnakan hidup anda 🏡 VT Space menyediakan ruang majlis berlokasi di Kolam Ayer, Johor Bahru , Johor. Menyediakan suasana yang santai , damai dan nyaman buat tetamu anda. Jadi , jom kita buat kat villa ! WhatsApp 013 714 70 74 untuk keterangan lanjut 📱 #villateamworkspace  #vtspace  #vtspacejb  #eventspace  #eventspacejb  #jbeventspace  #jbevent  #johorevent  #johor  #johorbahru  #ruangmajlisjb  #ruangsewa  #sewaruang  #johoreventspace  #eventjohor  #eventspacejohor 
Restok...restok...restok....
Telekung Lace Vietnam...
Material viscose...kain tak panas dan tak melekap... Rm30sm sepasang...siap postage
Rm35ss sepasang....siap postage

Whatsapp 014-6100047
#telekunglace #telekungmurah
#telekungborong #telekunghadiah #telekungsolat #telekungraya #telekungumrah #telekungdewasa #telekungselesa #johorbahru #johor #telekungcantik #uitm #telekungputih #telekunglycra #telekungbudak #telekung #uthm #sayajualonline #tudungmurah #telekungtravel #telekungwarna #telekungterkini#bazzar #sayajualtelekung #telekunghantaran#bajumurah #telekungvietnam#telekungcotton#telekungviscose
Restok...restok...restok.... Telekung Lace Vietnam... Material viscose...kain tak panas dan tak melekap... Rm30sm sepasang...siap postage Rm35ss sepasang....siap postage Whatsapp 014-6100047 #telekunglace  #telekungmurah  #telekungborong  #telekunghadiah  #telekungsolat  #telekungraya  #telekungumrah  #telekungdewasa  #telekungselesa  #johorbahru  #johor  #telekungcantik  #uitm  #telekungputih  #telekunglycra  #telekungbudak  #telekung  #uthm  #sayajualonline  #tudungmurah  #telekungtravel  #telekungwarna  #telekungterkini #bazzar  #sayajualtelekung  #telekunghantaran #bajumurah  #telekungvietnam #telekungcotton #telekungviscose 
Pretty sad that I couldn’t upload the full version of this photo but hey yes it is the legendary pedestrian bridge at Jalan Wong Ah Fook. Didn’t know that it is so Instagram worthy. Credit to my all time photography partner, @yeezenlim for spotting it and capture the beautiful streets of Johor Bahru 🇲🇾 #JohorBahru #AnakMalaysia #AnakJohor
Pretty sad that I couldn’t upload the full version of this photo but hey yes it is the legendary pedestrian bridge at Jalan Wong Ah Fook. Didn’t know that it is so Instagram worthy. Credit to my all time photography partner, @yeezenlim for spotting it and capture the beautiful streets of Johor Bahru 🇲🇾 #JohorBahru  #AnakMalaysia  #AnakJohor 
📦📦📦READY STOCK...📦📦📦
.
LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle)
.
Available in the following sizes:
.
Medium 25cm RM235; and 
Large 31cm RM260
.
Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs.
Top zip with snap-flap closure.
- Interior wall pocket.
- Folds flat for storage.
- Nylon with leather trim. .
We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️.
.
📝Place your order ladies. 💰Our prices could be the best in town! 😉
🙅🏻Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers.
📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak)
.
📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊
.

#longchamp #authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #kotakinabalu #longchamplover #lcjohorbahru #kuching #longchampauthentic #peminatlongchamp #sabah #sarawak #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #longchampparis #classiclongchamp #bazaarpaknil #fattzura #longchamplepliageclassic #johorbahru #longchampcantik #handbagmalaysia
📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium 25cm RM235; and Large 31cm RM260 . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . 📝Place your order ladies. 💰Our prices could be the best in town! 😉 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers. 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamp  #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchampmurah  #longchamplepliageneo  #kotakinabalu  #longchamplover  #lcjohorbahru  #kuching  #longchampauthentic  #peminatlongchamp  #sabah  #sarawak  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #baglover  #bag  #bagloverscommunity  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sayajualbegoriginalmurah  #longchampparis  #classiclongchamp  #bazaarpaknil  #fattzura  #longchamplepliageclassic  #johorbahru  #longchampcantik  #handbagmalaysia 
Ok satle appoiment dgn my boypren 
Dr.Koh...paling best bila i dtg, Dr nampak muka i terus i dpt masuk dlm terus, duduk bebual n siap hantar kekereta..
#KlinikCsKoh#DrKoh#Shahbandar#Skudai#JohorBahru#
OPEN ORDER DIRECT FACTORY •boutique quality premium •10-14days eta ✈️
•Complete set / box /dustbag / card / reciept •installment 3x
•Deposit RM300
•whatsapp 0199375308 @ at Bio ✌🏻 #sayajual #sayajualhandbag #premiumquality #handbag #personalshopper #trustedseller #malaysia #maldives #singapore #brunei #onlineshopping #onlineboutique #sayang #shopping #handbagcantik #ootd #selfie #kualalumpur #kelantan #kedah #peneng #sarawak #kuantan #pahang #raya #johorbahru #selfie #ootd #photooftheday
OPEN ORDER DIRECT FACTORY •boutique quality premium •10-14days eta ✈️ •Complete set / box /dustbag / card / reciept •installment 3x •Deposit RM300 •whatsapp 0199375308 @ at Bio ✌🏻 #sayajual  #sayajualhandbag  #premiumquality  #handbag  #personalshopper  #trustedseller  #malaysia  #maldives  #singapore  #brunei  #onlineshopping  #onlineboutique  #sayang  #shopping  #handbagcantik  #ootd  #selfie  #kualalumpur  #kelantan  #kedah  #peneng  #sarawak  #kuantan  #pahang  #raya  #johorbahru  #selfie  #ootd  #photooftheday 
Calling2 utk sesiapa yg nak cuba jual overall bundle. Aunty buat business purpose untuk sesiapa yang berniaga online , pasar karat, kedai dll
Sebagai permulaan belian dlm 25pcs , harga mampu milik .. DM Aunty now 📣📣📣📣 #bundle #overall #murahmurah #jb #johorbahru #overallbundle #perniagaankecil
📦📦📦READY STOCK...📦📦📦
.
LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle)
.
Available in the following sizes:
.
Medium 25cm RM235; and 
Large 31cm RM260
.
Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs.
Top zip with snap-flap closure.
- Interior wall pocket.
- Folds flat for storage.
- Nylon with leather trim. .
We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️.
.
📝Place your order ladies. 💰Our prices could be the best in town! 😉
🙅🏻Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers.
📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak)
.
📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊
.

#longchamp #authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #kotakinabalu #longchamplover #lcjohorbahru #kuching #longchampauthentic #peminatlongchamp #sabah #sarawak #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #longchampparis #classiclongchamp #bazaarpaknil #fattzura #longchamplepliageclassic #johorbahru #longchampcantik #handbagmalaysia
📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium 25cm RM235; and Large 31cm RM260 . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . 📝Place your order ladies. 💰Our prices could be the best in town! 😉 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers. 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamp  #authenticlongchamp  #longchampmalaysia  #longchampmurah  #longchamplepliageneo  #kotakinabalu  #longchamplover  #lcjohorbahru  #kuching  #longchampauthentic  #peminatlongchamp  #sabah  #sarawak  #longchamporiginal  #longchamporiginalmurah  #baglover  #bag  #bagloverscommunity  #sayajualonline  #sayajualbegbrandedmurah  #sayajualbegoriginalmurah  #longchampparis  #classiclongchamp  #bazaarpaknil  #fattzura  #longchamplepliageclassic  #johorbahru  #longchampcantik  #handbagmalaysia 
.
RAUCOUS HOUSE present JB ROCK FEST

@acab.my
@thetimesaka
@johnycomeslately
@rootsnboots
@zerooneheroes2006
@thehummingbirdsjb
@skudapskudip_official
@orkesahizadin
THE MISTER
@statiksound
.
Support by
@theatricalrecords.my 
@slickrepublik 
@hardwork_klang_valley 
@yorksdale
.
#slickrepublik #hardworkklangvalley #jbrockfest #lokalah #skinheadsmy #skinheadmalaysia #johor #johorbahru #themister #statikband #skudapan #skudapskudip #rootsnboots #acab #acabmy #thetimesaka #JCL #johnnycomelately
. RAUCOUS HOUSE present JB ROCK FEST @acab.my @thetimesaka @johnycomeslately @rootsnboots @zerooneheroes2006 @thehummingbirdsjb @skudapskudip_official @orkesahizadin THE MISTER @statiksound . Support by @theatricalrecords.my @slickrepublik @hardwork_klang_valley @yorksdale . #slickrepublik  #hardworkklangvalley  #jbrockfest  #lokalah  #skinheadsmy  #skinheadmalaysia  #johor  #johorbahru  #themister  #statikband  #skudapan  #skudapskudip  #rootsnboots  #acab  #acabmy  #thetimesaka  #JCL  #johnnycomelately 
GROW XL
.
•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
KELEBIHAN GROW XL
•=•=•=•=•=•=•=•=•=•
.
⭕️ Mengatasi masalah kurang keras pada zakar
.
⭕️ Masalah pancutan terlalu awal
.
⭕️ Mengatasi masalah kurang nikmat ketika pancutan
.
⭕️ Boleh memanjang dan membesarkan zakar anda
.
⭕️ Menambah kepekatan air mani dan membanyakkan kuantitinya
.
⭕️ Melancarkan perjalanan darah di tubuh badan, terutama ke zakar
.
⭕️ Membantu menghilangkan segala toksik-toksik yang melumpuhkan zakar
.
⭕️ Merawat sel-sel zakar yang telah mati,dan digantikan dengan yang baru
.
⭕️ Memberi tenaga booster untuk kerja-kerja seharian,bersukan dan lain-lain
.
⭕️Mengatasi juga masalah kencing tidak lawas
.
🔥🔥ISTERI SENYUM SENTIASA, HUBUNGAN INTIM KINI SEMAKIN
JELAS" 10 AKSI KAMATSUTRA KINI MILIK ANDA🔥🔥
.
WhatsApp 👉 010-2345289
.
#growxl #supplementlelaki #tenagalelaki #lelakigagah #tahanlama #ubatkuatlelaki #zakarbesar #langkawi #sungaipetani #jomsihat #cergas #sinarharian #gambiremas #puncakalam #labuan #kuching #sandakan #penang #kangar #taiping #kuantan #seremban #johorbahru #muar #subang #kualaterengganu #kotabharu #ampang #putrajaya #candyb
GROW XL . •=•=•=•=•=•=•=•=•=• KELEBIHAN GROW XL •=•=•=•=•=•=•=•=•=• . ⭕️ Mengatasi masalah kurang keras pada zakar . ⭕️ Masalah pancutan terlalu awal . ⭕️ Mengatasi masalah kurang nikmat ketika pancutan . ⭕️ Boleh memanjang dan membesarkan zakar anda . ⭕️ Menambah kepekatan air mani dan membanyakkan kuantitinya . ⭕️ Melancarkan perjalanan darah di tubuh badan, terutama ke zakar . ⭕️ Membantu menghilangkan segala toksik-toksik yang melumpuhkan zakar . ⭕️ Merawat sel-sel zakar yang telah mati,dan digantikan dengan yang baru . ⭕️ Memberi tenaga booster untuk kerja-kerja seharian,bersukan dan lain-lain . ⭕️Mengatasi juga masalah kencing tidak lawas . 🔥🔥ISTERI SENYUM SENTIASA, HUBUNGAN INTIM KINI SEMAKIN JELAS" 10 AKSI KAMATSUTRA KINI MILIK ANDA🔥🔥 . WhatsApp 👉 010-2345289 . #growxl  #supplementlelaki  #tenagalelaki  #lelakigagah  #tahanlama  #ubatkuatlelaki  #zakarbesar  #langkawi  #sungaipetani  #jomsihat  #cergas  #sinarharian  #gambiremas  #puncakalam  #labuan  #kuching  #sandakan  #penang  #kangar  #taiping  #kuantan  #seremban  #johorbahru  #muar  #subang  #kualaterengganu  #kotabharu  #ampang  #putrajaya  #candyb