an online Instagram web viewer

#jimat medias

Photos

MERDEKA SALES!!!!🇲🇾
.
CASIO
UNISEX .
Copy Grade
Quartz 
Stainless Steel Band
Digital 
Warranty 2Month Engine
.
HARGA ASAL RM 11`0.00
HARGA PROMO RM 90.00 + FREE POSTAGE❗️❗️ .

Harga promo terhad sehingga 1 SEPTEMBER SAHAJA
.
Terus PM atau tekan link di BIO📲
.
#jamtanganmurah #sayajual #jamtanganmalaysia #bazaarpaknil #`barangmurah #barangbaik #barangpanas #jammurah #berbaloi #murah #jimat #gshockmurah
phra Pidta 1st Batch Lp Maha Surasak, Wat Pradoo, Samut Songkham, 
Material : Nawa  Power phra pidta 1sr Batch: keberuntungan, rejeki dan terhindar dari segala permasalahan. ✅Minat WA 081808915286
✅Harga: Rp 1.800.000
#amulets #thaiamulets #thaiamulet #tokoamulet #jualamuletthai #mangga2square #proteksi #indonesiathaiamulet #paranormal #supranatural #religion #amulet #pengasihan #pelet #takrut #somdej #gumanthong #gumantong #mitmor #spiritual #pendant #liontin #tantra #mahassaneh #khunpaen #meditasi #jimat #jimatduit
phra Pidta 1st Batch Lp Maha Surasak, Wat Pradoo, Samut Songkham, Material : Nawa Power phra pidta 1sr Batch: keberuntungan, rejeki dan terhindar dari segala permasalahan. ✅Minat WA 081808915286 ✅Harga: Rp 1.800.000 #amulets  #thaiamulets  #thaiamulet  #tokoamulet  #jualamuletthai  #mangga2square  #proteksi  #indonesiathaiamulet  #paranormal  #supranatural  #religion  #amulet  #pengasihan  #pelet  #takrut  #somdej  #gumanthong  #gumantong  #mitmor  #spiritual  #pendant  #liontin  #tantra  #mahassaneh  #khunpaen  #meditasi  #jimat  #jimatduit 
Salam Aidiladha utk semua dr MPR.

Moga yg berada di tanah suci sana mendpt haji yg mabrur.

JOM JIMAT dgn MPR! 📲0195195893 📲0195195893

#salamaidiladha#mprfuelsaver#mprbyhana#jimat#jimatminyak#jimatpetrol#alatjimatminyak#subangbestari#subangperdana#sgbuloh#anakmalaysia#supotlokal#lokalbrand
PALAZO TULANG

HARGA 
1 helai RM35

POS 1-2 helai
RM8SM/ RM12SS

Material crepe laici
free saiz fit to L
Pinggang full getah

Ukuran
Pinggnng 32
Pinggung 40
Labuh 40
#pakaian #ootd #gadis #wanita #onlineshopping  #jimat #murah #palazo #palazotulang #cantik
Mong Kon Jade Beaded Bracelet, Blessing Kruba Neu Chai, Wat Tham Pa Archa Thong, BE 2558 
Material : Green Jade dengan Yant Mantra Silver melekat pada Bracelet.  Power: 
Batu Jade dikenal di Negara Asia sebagai peredam emosi dan sangat bermanfaat untuk kesehatan badan jasmani, Mong Kon Jade memiliki kekuatan gaib salah satunya adalah menjaga kehidupan keluarga tetap harmonis, meningkatkan kemampuan diri, dan perlindungan secara gaib. 
Mong kon jade juga memiliki kekuatan yang dapat mengendalikan emosi secara seketika, terhindar dari mimpi buruk sehingga menciptakan kualitas tidur yang baik, membantu mempercepat kesembuhan dari segala macam penyakit jasmani, dan juga dapat berfungsi sebagai penarik keberuntungan dan juga pengasihan sekitarnya. ✅Minat WA 081808915286
✅Harga: Rp 550.000
#amulets #thaiamulets #thaiamulet #tokoamulet #jualamuletthai #mangga2square #proteksi #indonesiathaiamulet #paranormal #supranatural #religion #amulet #pengasihan #pelet #takrut #somdej #gumanthong #gumantong #mitmor #spiritual #pendant #liontin #tantra #mahassaneh #khunpaen #meditasi #jimat #jimatduit
Mong Kon Jade Beaded Bracelet, Blessing Kruba Neu Chai, Wat Tham Pa Archa Thong, BE 2558 Material : Green Jade dengan Yant Mantra Silver melekat pada Bracelet. Power: Batu Jade dikenal di Negara Asia sebagai peredam emosi dan sangat bermanfaat untuk kesehatan badan jasmani, Mong Kon Jade memiliki kekuatan gaib salah satunya adalah menjaga kehidupan keluarga tetap harmonis, meningkatkan kemampuan diri, dan perlindungan secara gaib. Mong kon jade juga memiliki kekuatan yang dapat mengendalikan emosi secara seketika, terhindar dari mimpi buruk sehingga menciptakan kualitas tidur yang baik, membantu mempercepat kesembuhan dari segala macam penyakit jasmani, dan juga dapat berfungsi sebagai penarik keberuntungan dan juga pengasihan sekitarnya. ✅Minat WA 081808915286 ✅Harga: Rp 550.000 #amulets  #thaiamulets  #thaiamulet  #tokoamulet  #jualamuletthai  #mangga2square  #proteksi  #indonesiathaiamulet  #paranormal  #supranatural  #religion  #amulet  #pengasihan  #pelet  #takrut  #somdej  #gumanthong  #gumantong  #mitmor  #spiritual  #pendant  #liontin  #tantra  #mahassaneh  #khunpaen  #meditasi  #jimat  #jimatduit 
MERDEKA SALES!!!!🇲🇾
.
G Shock GA110
AA, RUBBER BAND 
Analog Digital
Alarm
Day/Date
12/24Hour .
HARGA ASAL RM 80.00
HARGA PROMO RM 60.00 + FREE POSTAGE❗️❗️ .

Harga promo terhad sehingga 1 SEPTEMBER SAHAJA
.
Terus PM atau tekan link di BIO📲
.
#jamtanganmurah #sayajual #jamtanganmalaysia #bazaarpaknil #`barangmurah #barangbaik #barangpanas #jammurah #berbaloi #murah #jimat #gshockmurah
*NEW TESTIMONI*
🧡 Alhamdulillah Positif 🧡 *21 AGUSTUS 2018*

KABAR GEMBIRA datang dari *BUNDA YANTI*
Dari: BATAM
Usia : *30 thn suami 48th*
Keluhan: *Azoospermia*
Konsumsi: *Paket Lengkap*

Kado terindah tepat diusia *4 tahun pernikahan*

Keinginan, Harapan, Impian...
Ketika bunda mulai lelah berjuang,
berhenti dalam keterpurukan..
Sadarkah bunda??? PELUANG KEBERHASILAN ADA DIDEPAN MATA, 
1 Langkah menuju mimpi, menjemput sang malaikat kecil.
INI BUKAN HANYA SEBAGAI MOTIVASI,
TETAPI JUGA SEBAGAI HARAPAN SERTA IMPIAN BUNDA2 TERWUJUD.. Jadi...Mau mulai Atau Nanti...?
Mau Lanjut Atau Mengubur Mimpi...??🤔😉 Tetap semangat utk semua bunda yg *akan*, yang *sedang terapi* maupun yang *hampir putus asa* *Salam 2 garis merah*✌ 😇
*NEW TESTIMONI* 🧡 Alhamdulillah Positif 🧡 *21 AGUSTUS 2018* KABAR GEMBIRA datang dari *BUNDA YANTI* Dari: BATAM Usia : *30 thn suami 48th* Keluhan: *Azoospermia* Konsumsi: *Paket Lengkap* Kado terindah tepat diusia *4 tahun pernikahan* Keinginan, Harapan, Impian... Ketika bunda mulai lelah berjuang, berhenti dalam keterpurukan.. Sadarkah bunda??? PELUANG KEBERHASILAN ADA DIDEPAN MATA, 1 Langkah menuju mimpi, menjemput sang malaikat kecil. INI BUKAN HANYA SEBAGAI MOTIVASI, TETAPI JUGA SEBAGAI HARAPAN SERTA IMPIAN BUNDA2 TERWUJUD.. Jadi...Mau mulai Atau Nanti...? Mau Lanjut Atau Mengubur Mimpi...??🤔😉 Tetap semangat utk semua bunda yg *akan*, yang *sedang terapi* maupun yang *hampir putus asa* *Salam 2 garis merah*✌ 😇
Kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan
.
 SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA buat semua!
.
Salah silap keterlanjuran kata dalam sedar atau tidak harap dimaafkan. 
Semoga kita semua sentiasa didalam lindungan NYA.. Aamiin..
.
Love,
Team Fyqa Global Sdn Bhd (FGSB)
Kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan . SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA buat semua! . Salah silap keterlanjuran kata dalam sedar atau tidak harap dimaafkan. Semoga kita semua sentiasa didalam lindungan NYA.. Aamiin.. . Love, Team Fyqa Global Sdn Bhd (FGSB)
Kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan
.
 SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA buat semua!
.
Salah silap keterlanjuran kata dalam sedar atau tidak harap dimaafkan. 
Semoga kita semua sentiasa didalam lindungan NYA.. Aamiin..
.
Love,
Team Fyqa Global Sdn Bhd (FGSB)
Kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan . SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA buat semua! . Salah silap keterlanjuran kata dalam sedar atau tidak harap dimaafkan. Semoga kita semua sentiasa didalam lindungan NYA.. Aamiin.. . Love, Team Fyqa Global Sdn Bhd (FGSB)
Kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan
.
 SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA buat semua!
.
Salah silap keterlanjuran kata dalam sedar atau tidak harap dimaafkan. 
Semoga kita semua sentiasa didalam lindungan NYA.. Aamiin..
.
Love,
Team Fyqa Global Sdn Bhd (FGSB)
Kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan . SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA buat semua! . Salah silap keterlanjuran kata dalam sedar atau tidak harap dimaafkan. Semoga kita semua sentiasa didalam lindungan NYA.. Aamiin.. . Love, Team Fyqa Global Sdn Bhd (FGSB)
Siape cakap Mary Kay mahal?? Yess!! Saya setuju 💯

Memang Mary Kay mahal sebab die ade R&D sendiri yang kebanyakan product Skincare tak mahal takde.. sis tak sampai hati nak letak kat muka product yang dibancuh kat belakang rumah je😣

Memang Mary Kay mahal sebab untuk keluarkan 1 produk, kena test sampai 500 000 kali atas kulit manusia untuk pastikan ia selamat dan boleh digunakan even on sensitif skin..baru boleh release.. bukan test pada seorang founder dan rakan-rakan teruss release🙄

Memang Mary Kay mahal sebab packaging termasuk kotak dan botol adalah environmental friendly (maksudnya boleh dikitar semula). Selamat untuk pengguna. Kalau kena panas ke takkan effect pada nutrien dalam produk tersebut. Nak tembus dalam bekas pun susah.. Jadi nutrien bahan dalam product tu takkan rosak dan terganggu. Bukan guna packaging yang sama macam serum jenama X dan serum jenama Y 😊

Memang Mary Kay mahal sebab selalu dibandingkan dengan local product.. tapi Mary Kay paling murah kalau dibandingkan dengan International Brand yang lain.. Top 5 International Brand uollsss xmo la compare dengan Top 5 Local Brand.. gaji pon bezaa kan Master dengan SPM?🤔 Saya pon allergic benda mahal..tapi saya tak gamak nak spend duit skincare setiap bulan.. lagi teruk setiap 2 minggu!😣 #marykaybeautyconsultant
#ilovemarykay
#ilovemarykaylife
#cantikcantik
#flawles
#jimat
#clinicaltested
Siape cakap Mary Kay mahal?? Yess!! Saya setuju 💯 Memang Mary Kay mahal sebab die ade R&D sendiri yang kebanyakan product Skincare tak mahal takde.. sis tak sampai hati nak letak kat muka product yang dibancuh kat belakang rumah je😣 Memang Mary Kay mahal sebab untuk keluarkan 1 produk, kena test sampai 500 000 kali atas kulit manusia untuk pastikan ia selamat dan boleh digunakan even on sensitif skin..baru boleh release.. bukan test pada seorang founder dan rakan-rakan teruss release🙄 Memang Mary Kay mahal sebab packaging termasuk kotak dan botol adalah environmental friendly (maksudnya boleh dikitar semula). Selamat untuk pengguna. Kalau kena panas ke takkan effect pada nutrien dalam produk tersebut. Nak tembus dalam bekas pun susah.. Jadi nutrien bahan dalam product tu takkan rosak dan terganggu. Bukan guna packaging yang sama macam serum jenama X dan serum jenama Y 😊 Memang Mary Kay mahal sebab selalu dibandingkan dengan local product.. tapi Mary Kay paling murah kalau dibandingkan dengan International Brand yang lain.. Top 5 International Brand uollsss xmo la compare dengan Top 5 Local Brand.. gaji pon bezaa kan Master dengan SPM?🤔 Saya pon allergic benda mahal..tapi saya tak gamak nak spend duit skincare setiap bulan.. lagi teruk setiap 2 minggu!😣 #marykaybeautyconsultant  #ilovemarykay  #ilovemarykaylife  #cantikcantik  #flawles  #jimat  #clinicaltested 
MERDEKA SALES!!!!🇲🇾
.
 Shock Dw6900
AA, RUBBER BAND 
Alarm
Day/Date
12/24Hour 
Stopwatch .
HARGA ASAL RM 80.00
HARGA PROMO RM 60.00 + FREE POSTAGE❗️❗️ .

Harga promo terhad sehingga 1 SEPTEMBER SAHAJA
.
Terus PM atau tekan link di BIO📲
.
#jamtanganmurah #sayajual #jamtanganmalaysia #bazaarpaknil #`barangmurah #barangbaik #barangpanas #jammurah #berbaloi #murah #jimat #gshockmurah
HUBLOT BIG BANG LIMITED EDITION FERRARI 2017

5A (1:1 Copy Ori)
2017 Design
Diameter Case 45MM
Rubber Strap
All Function
Sapphire Glass
Automatic Movement 
Warranty 6 Bulan
Body Stainless Steel
Complete Set + RM 40
Ready Stock

#jamtanganmalaysia #jamtanganmalaysiamurah #jamtanganmurah #sayajual #bazaarpaknil #barangbaik #barangpanas #jammurah #berbaloi #murah #jimat #gshockmurah #autolight #stopwatch #alarm #day #jamgshock #jamtangangshock #jantanganmurah #gshockmurahrare #gshocklawa #ghsocklawa #gshockgredaaaaa #gshockberpatutan #jamlelaki #jamlawa #gshockcandy #jamtanganmurahmalaysia #jammalaysialawa #gshockmalaysia
HUBLOT BIG BANG LIMITED EDITION FERRARI 2017 5A (1:1 Copy Ori) 2017 Design Diameter Case 45MM Rubber Strap All Function Sapphire Glass Automatic Movement Warranty 6 Bulan Body Stainless Steel Complete Set + RM 40 Ready Stock #jamtanganmalaysia  #jamtanganmalaysiamurah  #jamtanganmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #barangbaik  #barangpanas  #jammurah  #berbaloi  #murah  #jimat  #gshockmurah  #autolight  #stopwatch  #alarm  #day  #jamgshock  #jamtangangshock  #jantanganmurah  #gshockmurahrare  #gshocklawa  #ghsocklawa  #gshockgredaaaaa  #gshockberpatutan  #jamlelaki  #jamlawa  #gshockcandy  #jamtanganmurahmalaysia  #jammalaysialawa  #gshockmalaysia 
MERDEKA SALES!!!!🇲🇾
.
Suunto Core
AA, RUBBER BAND 
Stopwatch 
Alarm 
12/24 Hours .
HARGA ASAL RM 90.00
HARGA PROMO RM 60.00 + FREE POSTAGE❗️❗️ .

Harga promo terhad sehingga 1 SEPTEMBER SAHAJA
.
Terus PM atau tekan link di BIO📲
.
#jamtanganmurah #sayajual #jamtanganmalaysia #bazaarpaknil #`barangmurah #barangbaik #barangpanas #jammurah #berbaloi #murah #jimat #gshockmurah
‼️ Promosi Raya + Merdeka ‼️ Tempoh : 21 Ogos 2018 hingga 16 Sept 2018

Cepat2 grab... COD AREA RAWANG

Call/ Wassap
www.wasap.my//60192810489

#berbaloi
#jimat
‼️ Promosi Raya + Merdeka ‼️ Tempoh : 21 Ogos 2018 hingga 16 Sept 2018 Cepat2 grab... COD AREA RAWANG Call/ Wassap www.wasap.my//60192810489 #berbaloi  #jimat 
Selamat hari raya aidiladha... .
Semoga setiap amalan kita kerjakan diperolehi ganjaran yg sebaiknya... In shaa Allah.

Semoga perjalanan anda dilindungi Illahi dan selamat sampai & pulang ke destinasi yg dituju... .
.
Pastikan kenderaan anda sntiasa ada insurans + roadtax... Jika dh nak tamat, boleh hubungi saya segera untk dptkan quotation, nt  boleh la nak bajet2 siap2... 😊😊😊 .
.
http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax
http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax
http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax
.
.
#selamat #aidiladha #renewroadtax #renewinsurans #roadtax #roadtaxmurah #insurance #etiqatakaful #malaysia #mudah  #jimat #selamat
Selamat hari raya aidiladha... . Semoga setiap amalan kita kerjakan diperolehi ganjaran yg sebaiknya... In shaa Allah. Semoga perjalanan anda dilindungi Illahi dan selamat sampai & pulang ke destinasi yg dituju... . . Pastikan kenderaan anda sntiasa ada insurans + roadtax... Jika dh nak tamat, boleh hubungi saya segera untk dptkan quotation, nt boleh la nak bajet2 siap2... 😊😊😊 . . http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax . . #selamat  #aidiladha  #renewroadtax  #renewinsurans  #roadtax  #roadtaxmurah  #insurance  #etiqatakaful  #malaysia  #mudah  #jimat  #selamat 
Selamat hari raya aidiladha... .
Semoga setiap amalan kita kerjakan diperolehi ganjaran yg sebaiknya... In shaa Allah.

Semoga perjalanan anda dilindungi Illahi dan selamat sampai & pulang ke destinasi yg dituju... .
.
Pastikan kenderaan anda sntiasa ada insurans + roadtax... Jika dh nak tamat, boleh hubungi saya segera untk dptkan quotation, nt  boleh la nak bajet2 siap2... 😊😊😊 .
.
http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax
http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax
http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax
.
.
#aidiladha #renewroadtax #renewinsurans #roadtax #insurance #etiqatakaful
#mudah  #jimat #selamat
Selamat hari raya aidiladha... . Semoga setiap amalan kita kerjakan diperolehi ganjaran yg sebaiknya... In shaa Allah. Semoga perjalanan anda dilindungi Illahi dan selamat sampai & pulang ke destinasi yg dituju... . . Pastikan kenderaan anda sntiasa ada insurans + roadtax... Jika dh nak tamat, boleh hubungi saya segera untk dptkan quotation, nt boleh la nak bajet2 siap2... 😊😊😊 . . http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax http://www.wasap.my/60176123147/renewinsroadtax . . #aidiladha  #renewroadtax  #renewinsurans  #roadtax  #insurance  #etiqatakaful  #mudah  #jimat  #selamat 
Ladies and gentlemen 
Don't miss them #MAVERIC CO
Only Rm2xx 🔥 🔥 
#original watch with 1year warranty
最近再度出现MAVERIC询问热潮🔥 🔥 
男款42mm 女款38mm
可以点击官网,询问现货要趁早哦
👇 
https://www.mavericco.com/

Gentlemen👇 - 42mm
- ready stock - cod available
Ladies👇 - 38mm
- ready stock - cod available

#original #readystock #warranty
#dropshipAGENTwanted #elegant #mewah #jimat #valuable #sport 
FB m.me/jamtanganoriori
Whatsapp https://wa.me/60197712988?text=hi%20pm%20price%20please
Ladies and gentlemen Don't miss them #MAVERIC  CO Only Rm2xx 🔥 🔥 #original  watch with 1year warranty 最近再度出现MAVERIC询问热潮🔥 🔥 男款42mm 女款38mm 可以点击官网,询问现货要趁早哦 👇 https://www.mavericco.com/ Gentlemen👇 - 42mm - ready stock - cod available Ladies👇 - 38mm - ready stock - cod available #original  #readystock  #warranty  #dropshipAGENTwanted  #elegant  #mewah  #jimat  #valuable  #sport  FB m.me/jamtanganoriori Whatsapp https://wa.me/60197712988?text=hi%20pm%20price%20please
SOLD Great deal  Rp.550.000 
Green wax Ajhan O dan In Koo Ajhan karawek 
Perpaduan daya pikat joss 
Oles tipis green wax ke bibir , jidat dan leher untuk membuka aura daya tarik seksual ke lawan jenis yang melihat 
Gunakan inkoo kalungkan ke leher..dalam sekejab daya pikat seksualitas kedua akan memancar lebih dalam 
Lawan jenis yg melihat akan terpesona 
Lawan jenis yg melihat akan muncul birahi tinggi 
Merekatkan hubungan yang mulai retak 
Minat wa 081282292518
Www.blessingbuddha.com

#amulets #thaiamulets #thaiamulet #tokoamulet #jualamuletthai #mangga2square #proteksi #indonesiathaiamulet #paranormal #supranatural #religion #pengasihan #pelet #takrut #buddha #somdej #gumanthong #gumantong #mitmor #spiritual #pendant #liontin #tantra #liontin #mahasaneh #khunpaen #meditasi #jimat #jimatduit #jimatpelet #pusaka
SOLD Great deal Rp.550.000 Green wax Ajhan O dan In Koo Ajhan karawek Perpaduan daya pikat joss Oles tipis green wax ke bibir , jidat dan leher untuk membuka aura daya tarik seksual ke lawan jenis yang melihat Gunakan inkoo kalungkan ke leher..dalam sekejab daya pikat seksualitas kedua akan memancar lebih dalam Lawan jenis yg melihat akan terpesona Lawan jenis yg melihat akan muncul birahi tinggi Merekatkan hubungan yang mulai retak Minat wa 081282292518 Www.blessingbuddha.com #amulets  #thaiamulets  #thaiamulet  #tokoamulet  #jualamuletthai  #mangga2square  #proteksi  #indonesiathaiamulet  #paranormal  #supranatural  #religion  #pengasihan  #pelet  #takrut  #buddha  #somdej  #gumanthong  #gumantong  #mitmor  #spiritual  #pendant  #liontin  #tantra  #liontin  #mahasaneh  #khunpaen  #meditasi  #jimat  #jimatduit  #jimatpelet  #pusaka 
Mee kari Kak Ros paling sedap dan viral di Perlis.. Ada 5% diskaun secara percuma utk ahli mykad smart shopper

#mss #jimat #mssoffline#AffiliateMarketing #entrepreneurlife #entrepreneur
KELEBIHAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU! =====================================
. .
🌷Legakan sakit-sakit sendi dan belakang. .
🌷Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan. .
🌷Memberi kelegaan semasa period. .
🌷Membantu Merawat arthitis .
🌷Membantu Merawat athma .
🌷Mencuci usus bagi membuang toksik .
🌷Membantu membuang angin dalam badan .
🌷Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor .
🌷Meneutralkan asid dalam badan .
🌷Membantu masalah keputihan pada wanita. .
🌷Membesar dan menegangkan payudara. .
🌷Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. .
🌷Memulihkan urat selepas bersalin. .
🌷 Milkbooster .
🌷Membantu masalah penghadaman dan pencernaan .
🌷Meningkatkan stamina lelaki .
🌷Membantu Melegakan masalah sembelit
.
.
BERMINAT?
.
BOLEH WHATSAPP 
010 589 4525
.
OR DM @beautybeaufort
KELEBIHAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU! ===================================== . . 🌷Legakan sakit-sakit sendi dan belakang. . 🌷Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan. . 🌷Memberi kelegaan semasa period. . 🌷Membantu Merawat arthitis . 🌷Membantu Merawat athma . 🌷Mencuci usus bagi membuang toksik . 🌷Membantu membuang angin dalam badan . 🌷Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor . 🌷Meneutralkan asid dalam badan . 🌷Membantu masalah keputihan pada wanita. . 🌷Membesar dan menegangkan payudara. . 🌷Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. . 🌷Memulihkan urat selepas bersalin. . 🌷 Milkbooster . 🌷Membantu masalah penghadaman dan pencernaan . 🌷Meningkatkan stamina lelaki . 🌷Membantu Melegakan masalah sembelit . . BERMINAT? . BOLEH WHATSAPP 010 589 4525 . OR DM @beautybeaufort
KELEBIHAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU! =====================================
. .
🌷Legakan sakit-sakit sendi dan belakang. .
🌷Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan. .
🌷Memberi kelegaan semasa period. .
🌷Membantu Merawat arthitis .
🌷Membantu Merawat athma .
🌷Mencuci usus bagi membuang toksik .
🌷Membantu membuang angin dalam badan .
🌷Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor .
🌷Meneutralkan asid dalam badan .
🌷Membantu masalah keputihan pada wanita. .
🌷Membesar dan menegangkan payudara. .
🌷Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. .
🌷Memulihkan urat selepas bersalin. .
🌷 Milkbooster .
🌷Membantu masalah penghadaman dan pencernaan .
🌷Meningkatkan stamina lelaki .
🌷Membantu Melegakan masalah sembelit
.
.
BERMINAT?
.
BOLEH WHATSAPP 
010 589 4525
.
OR DM @beautybeaufort
KELEBIHAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU! ===================================== . . 🌷Legakan sakit-sakit sendi dan belakang. . 🌷Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan. . 🌷Memberi kelegaan semasa period. . 🌷Membantu Merawat arthitis . 🌷Membantu Merawat athma . 🌷Mencuci usus bagi membuang toksik . 🌷Membantu membuang angin dalam badan . 🌷Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor . 🌷Meneutralkan asid dalam badan . 🌷Membantu masalah keputihan pada wanita. . 🌷Membesar dan menegangkan payudara. . 🌷Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. . 🌷Memulihkan urat selepas bersalin. . 🌷 Milkbooster . 🌷Membantu masalah penghadaman dan pencernaan . 🌷Meningkatkan stamina lelaki . 🌷Membantu Melegakan masalah sembelit . . BERMINAT? . BOLEH WHATSAPP 010 589 4525 . OR DM @beautybeaufort
KELEBIHAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU! =====================================
. .
🌷Legakan sakit-sakit sendi dan belakang. .
🌷Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan. .
🌷Memberi kelegaan semasa period. .
🌷Membantu Merawat arthitis .
🌷Membantu Merawat athma .
🌷Mencuci usus bagi membuang toksik .
🌷Membantu membuang angin dalam badan .
🌷Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor .
🌷Meneutralkan asid dalam badan .
🌷Membantu masalah keputihan pada wanita. .
🌷Membesar dan menegangkan payudara. .
🌷Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. .
🌷Memulihkan urat selepas bersalin. .
🌷 Milkbooster .
🌷Membantu masalah penghadaman dan pencernaan .
🌷Meningkatkan stamina lelaki .
🌷Membantu Melegakan masalah sembelit
.
.
BERMINAT?
.
BOLEH WHATSAPP 
010 589 4525
.
OR DM @beautybeaufort
KELEBIHAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU! ===================================== . . 🌷Legakan sakit-sakit sendi dan belakang. . 🌷Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan. . 🌷Memberi kelegaan semasa period. . 🌷Membantu Merawat arthitis . 🌷Membantu Merawat athma . 🌷Mencuci usus bagi membuang toksik . 🌷Membantu membuang angin dalam badan . 🌷Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor . 🌷Meneutralkan asid dalam badan . 🌷Membantu masalah keputihan pada wanita. . 🌷Membesar dan menegangkan payudara. . 🌷Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. . 🌷Memulihkan urat selepas bersalin. . 🌷 Milkbooster . 🌷Membantu masalah penghadaman dan pencernaan . 🌷Meningkatkan stamina lelaki . 🌷Membantu Melegakan masalah sembelit . . BERMINAT? . BOLEH WHATSAPP 010 589 4525 . OR DM @beautybeaufort
MERDEKA SALES!!!!🇲🇾
.
G-SHOCK
Unisex 
Grade AA
Quartz 
Rubber Band
Analog-Digital 
Warranty 2Month Engine
.
HARGA ASAL RM 95.00
HARGA PROMO RM 75.00 + FREE POSTAGE❗️❗️ .

Harga promo terhad sehingga 1 SEPTEMBER SAHAJA
.
Terus PM atau tekan link di BIO📲
.
#jamtanganmurah #sayajual #jamtanganmalaysia #bazaarpaknil #`barangmurah #barangbaik #barangpanas #jammurah #berbaloi #murah #jimat #gshockmurah
#PROMOSI 
#HARGA GILER GILER KAW !!! 😱😱
#MURAH GILER SEMPENA #AIDILADHA !
.
📣 24 JAM SAHAJA 📣 24 JAM SAHAJA
📣 24 JAM SAHAJA
.
.
🌹🌹 LAST CALL!!!! NAK KULIT CANTIK DENGAN #SELAMAT ???
NAK KULIT CANTIK DENGAN SGT #JIMAT ?
.
.
.
🍓🍓 WHATSAPP SEKARANG !!
. 📲 www.wasap.my/60199619462 📲 www.wasap.my/60199619462 📲 www.wasap.my/60199619462 🔥🔥 LEPASNI HARGA AKAN NAIK 😁😁
#PROMOSI  #HARGA  GILER GILER KAW !!! 😱😱 #MURAH  GILER SEMPENA #AIDILADHA  ! . 📣 24 JAM SAHAJA 📣 24 JAM SAHAJA 📣 24 JAM SAHAJA . . 🌹🌹 LAST CALL!!!! NAK KULIT CANTIK DENGAN #SELAMAT  ??? NAK KULIT CANTIK DENGAN SGT #JIMAT  ? . . . 🍓🍓 WHATSAPP SEKARANG !! . 📲 www.wasap.my/60199619462 📲 www.wasap.my/60199619462 📲 www.wasap.my/60199619462 🔥🔥 LEPASNI HARGA AKAN NAIK 😁😁
Ibu2 yang ada anak nak periksa besar tahun ni, baik cuba booster minda ni Drmz Aplus.

Hasil rumusan Dr. Mohd zuri Ghani, yg berasal dari Pasir Mas,Kelantan. 
Beliau yg berkelulusan PhD dalam Gifted and talented, learning disabilitie.

Beliau juga pakar dalam stimulasi minda. 
Jadi, tidak hairanlah produk ini sangat bagus kerana telah diuji oleh pakar otak. 😊

Setiap belian 3 botol dapat free loket. Wasap je www.wasap.my/60197400350/tabletminda

#DrmzAplus #AstanaPower #TabletAnakBijak #SuplimenMinda #TabletMinda #RahsiaAnakBijak #Success #ResultMatter #RumusanPakarMinda #Anak_cergas_bijak #AnakSolehSolehah #AstanaCahaya #Cemerlang #Cerdik #Ibubapa #Bijak #Cerdik #Cemerlang #Viral #MakananSunnah #ProdukMuslim #Bumiputra #Halal #LakuKeras #EjenDiperlukan #Murah #Jimat #CerdikPandaiHakAllah #IkhtiarUsahaMilikKita 
#AnakSolehSolehah
#AstanaDrmz_Stokis_JB
Ibu2 yang ada anak nak periksa besar tahun ni, baik cuba booster minda ni Drmz Aplus. Hasil rumusan Dr. Mohd zuri Ghani, yg berasal dari Pasir Mas,Kelantan. Beliau yg berkelulusan PhD dalam Gifted and talented, learning disabilitie. Beliau juga pakar dalam stimulasi minda. Jadi, tidak hairanlah produk ini sangat bagus kerana telah diuji oleh pakar otak. 😊 Setiap belian 3 botol dapat free loket. Wasap je www.wasap.my/60197400350/tabletminda #DrmzAplus  #AstanaPower  #TabletAnakBijak  #SuplimenMinda  #TabletMinda  #RahsiaAnakBijak  #Success  #ResultMatter  #RumusanPakarMinda  #Anak_cergas_bijak  #AnakSolehSolehah  #AstanaCahaya  #Cemerlang  #Cerdik  #Ibubapa  #Bijak  #Cerdik  #Cemerlang  #Viral  #MakananSunnah  #ProdukMuslim  #Bumiputra  #Halal  #LakuKeras  #EjenDiperlukan  #Murah  #Jimat  #CerdikPandaiHakAllah  #IkhtiarUsahaMilikKita  #AnakSolehSolehah  #AstanaDrmz_Stokis_JB 
Selamat menyambut hari raya haji kpd semua umat islam sedunia.Hati-hati pulang ke kampung😊🤗.
.
.
.
#harirayakorban #harirayaaidiladha #harirayahaji #2018 #deco #rumahminimalis #dekorasirumah #decorumah #walldecor #malaysia #jual #rumahidaman #scandinaviandesign  #nordicchair #ramadhan #ikea #kaisonmalaysia #sayajualmurah #belidgnsaya #beserah #malaysia #jimat #murah
Kyra hari2 kalau nk kluar je mesti x lepas pnya pakai handsock dalila ni sbb selesa + best sgt 😂😍 .
.
Tak trlerai pon trletak elok jee haa ❤️ .
Suka x ? Best kn. jom beli dgn kyra skrg . Esok last day promo raya haji tau! So jom grab lelaju. Ws di link bio 😘
.
.
#handsockmuslimah #handsockcantik #handsockmurah #handsockexclusive #handsockjempol #sarungtangan #dalilahandsock #dalila #stokin #stokinmuslimah #anasism #sarungkaki #murah #murahmurah #handsockborong #kainsejuk  #terengganu #penang #penangisland #anaslipcream💄 #borong #sayajual #borongmurah #jimat #bazarpaknil #anaseyeshadowpalette #ernienyanyi #uitmkt #uitmkterengganu #handsock #handsockmuslimah
Kyra hari2 kalau nk kluar je mesti x lepas pnya pakai handsock dalila ni sbb selesa + best sgt 😂😍 . . Tak trlerai pon trletak elok jee haa ❤️ . Suka x ? Best kn. jom beli dgn kyra skrg . Esok last day promo raya haji tau! So jom grab lelaju. Ws di link bio 😘 . . #handsockmuslimah  #handsockcantik  #handsockmurah  #handsockexclusive  #handsockjempol  #sarungtangan  #dalilahandsock  #dalila  #stokin  #stokinmuslimah  #anasism  #sarungkaki  #murah  #murahmurah  #handsockborong  #kainsejuk  #terengganu  #penang  #penangisland  #anaslipcream 💄 #borong  #sayajual  #borongmurah  #jimat  #bazarpaknil  #anaseyeshadowpalette  #ernienyanyi  #uitmkt  #uitmkterengganu  #handsock  #handsockmuslimah 
Sales 🎉 Sales 🎉
9/8/18 🔛 22/8/18
.
🍃 Handsock Dalila Ruffle!
Handsocks yang mempunyai ruffle/ombak di bahagian pergelangan tangan menaikkan lagi seri si pemakai. Sangat selesa, kemas, simple dan cantik 😊
.
🍃 Material: Moss crepe
.
🍃 Length: 35 cm (panjang sampai siku)
.
💰 Price:
RM12/pair (exclude postage)
RM38/3 pairs (INCLUDE POS SM)
RM73/6 pairs (INCLUDE POS SM)
ADD RM5 SRWK // + RM6 SBH .
.
🍃Boleh beli borong 😊 .
.
📝 To order:
.
📲 ws in link bio 😘
.
🍃 Open for RETAIL//WHOLESALE 😉
.
🍃 Happy muamalat! 😘
.
🍃 REMINDER!
Please do not wear with short sleeves!
.
🍃 p/s: Please noted that the color might be slightly different from original due to lighting/brightness of the devices 😊
.
.
#handsockmuslimah #handsockcantik #handsockmurah #handsockexclusive #handsockjempol #sarungtangan #dalilahandsock #dalila #stokin #stokinmuslimah #anasism #sarungkaki #murah #murahmurah #handsockborong #kainsejuk  #terengganu #penang #penangisland #anaslipcream💄 #borong #sayajual #borongmurah #jimat #bazarpaknil #anaseyeshadowpalette #ernienyanyi #uitmkt #uitmkterengganu #handsock #handsockmuslimah
Sales 🎉 Sales 🎉 9/8/18 🔛 22/8/18 . 🍃 Handsock Dalila Ruffle! Handsocks yang mempunyai ruffle/ombak di bahagian pergelangan tangan menaikkan lagi seri si pemakai. Sangat selesa, kemas, simple dan cantik 😊 . 🍃 Material: Moss crepe . 🍃 Length: 35 cm (panjang sampai siku) . 💰 Price: RM12/pair (exclude postage) RM38/3 pairs (INCLUDE POS SM) RM73/6 pairs (INCLUDE POS SM) ADD RM5 SRWK // + RM6 SBH . . 🍃Boleh beli borong 😊 . . 📝 To order: . 📲 ws in link bio 😘 . 🍃 Open for RETAIL//WHOLESALE 😉 . 🍃 Happy muamalat! 😘 . 🍃 REMINDER! Please do not wear with short sleeves! . 🍃 p/s: Please noted that the color might be slightly different from original due to lighting/brightness of the devices 😊 . . #handsockmuslimah  #handsockcantik  #handsockmurah  #handsockexclusive  #handsockjempol  #sarungtangan  #dalilahandsock  #dalila  #stokin  #stokinmuslimah  #anasism  #sarungkaki  #murah  #murahmurah  #handsockborong  #kainsejuk  #terengganu  #penang  #penangisland  #anaslipcream 💄 #borong  #sayajual  #borongmurah  #jimat  #bazarpaknil  #anaseyeshadowpalette  #ernienyanyi  #uitmkt  #uitmkterengganu  #handsock  #handsockmuslimah 
Yant never lack of money 
Mantra yang di tiam khusus oleh Phra Ajhan O untuk mendatangkan rejeki tiada henti 
Bagi pemilik usaha online atau toko fisik wajib memiliki yant ini ... Letakan di belakang hp Anda agar energi mantra terkonversi dengan energi hp 
Order datang... uang datang dan selalu sejahtera 
Salah satu rahasia menggunakan amulet Ajhan O Adalah dengan cara memohon atau make a wish 
Mahar Rp. 350.000

Minat wa 081282292518
Www.blessingbuddha.com

#amulets #thaiamulets #thaiamulet #tokoamulet #jualamuletthai #mangga2square #proteksi #indonesiathaiamulet #paranormal #supranatural #religion #pengasihan #pelet #takrut #buddha #somdej #gumanthong #gumantong #mitmor #spiritual #pendant #liontin #tantra #liontin #mahasaneh #khunpaen #meditasi #jimat #jimatduit #jimatpelet #pusaka
Yant never lack of money Mantra yang di tiam khusus oleh Phra Ajhan O untuk mendatangkan rejeki tiada henti Bagi pemilik usaha online atau toko fisik wajib memiliki yant ini ... Letakan di belakang hp Anda agar energi mantra terkonversi dengan energi hp Order datang... uang datang dan selalu sejahtera Salah satu rahasia menggunakan amulet Ajhan O Adalah dengan cara memohon atau make a wish Mahar Rp. 350.000 Minat wa 081282292518 Www.blessingbuddha.com #amulets  #thaiamulets  #thaiamulet  #tokoamulet  #jualamuletthai  #mangga2square  #proteksi  #indonesiathaiamulet  #paranormal  #supranatural  #religion  #pengasihan  #pelet  #takrut  #buddha  #somdej  #gumanthong  #gumantong  #mitmor  #spiritual  #pendant  #liontin  #tantra  #liontin  #mahasaneh  #khunpaen  #meditasi  #jimat  #jimatduit  #jimatpelet  #pusaka 
Gelang bahar hitam cabang 4
Order info lengkap : Wa 083821554447
Geserkan gambar untuk melihat detailnya 
@realtesti_amenkgalery
Follow @catalogamenkgalery

#gelangbahar #sunda #bandungjuara #festival #mistik #jawabarat #gemstones #jimat #akarbahar #mistis #taring #khodam #taringbabi #akarbahar #gelangakarbahar #aksesoris #sunda #sundanese #kesenian #mabe #sadi #blackcoral #explorebandung #keris #pencaksilat #gelangbahar #jawara #etnik #buhun #gelangkesehatan #natural #akarbaharhitam
Gelang bahar hitam cabang 4 Order info lengkap : Wa 083821554447 Geserkan gambar untuk melihat detailnya @realtesti_amenkgalery Follow @catalogamenkgalery #gelangbahar  #sunda  #bandungjuara  #festival  #mistik  #jawabarat  #gemstones  #jimat  #akarbahar  #mistis  #taring  #khodam  #taringbabi  #akarbahar  #gelangakarbahar  #aksesoris  #sunda  #sundanese  #kesenian  #mabe  #sadi  #blackcoral  #explorebandung  #keris  #pencaksilat  #gelangbahar  #jawara  #etnik  #buhun  #gelangkesehatan  #natural  #akarbaharhitam 
Tas Rajut Koja asli Baduy ukuran sedang ready
Panjang 26 cm
Lebar 27 cm
bahan bisa memulur.
Untuk order invite: Wa 083821554447
Pin D17DEDF5

#forumbarayasunda #sunda #bandungjuara #jawabarat #gemstones #jimat #akarbahar #mistis #taring #khodam #taringbabi #akarbahar #gelangakarbahar #aksesoris #sunda #sundanese #kesenian #jawa #pin #pinkujang #kujang #bros #broskujang #pencaksilat #gelang #jawara #etnik #buhun #gelangkesehatan #natural #taskoja #tasbaduy
Tas Rajut Koja asli Baduy ukuran sedang ready Panjang 26 cm Lebar 27 cm bahan bisa memulur. Untuk order invite: Wa 083821554447 Pin D17DEDF5 #forumbarayasunda  #sunda  #bandungjuara  #jawabarat  #gemstones  #jimat  #akarbahar  #mistis  #taring  #khodam  #taringbabi  #akarbahar  #gelangakarbahar  #aksesoris  #sunda  #sundanese  #kesenian  #jawa  #pin  #pinkujang  #kujang  #bros  #broskujang  #pencaksilat  #gelang  #jawara  #etnik  #buhun  #gelangkesehatan  #natural  #taskoja  #tasbaduy 
❗️❗️PELANGGAN GEMBIRA DENGAN KAMI❗️❗️
.
.
Terima Kasih bro sudi gune perkhidmatan kami dari Ayah, abang dan adik hantar repair dengan kami, Dan terima kasih beri kepercayaan kepada kami.. .
.
Banyak lagi review dari customer boleh tgk klik link ni 👉👉 https://www.facebook.com/pg/ailaptopservices/reviews/
.
.
Korang bile lagi nak datang kedai kami!! service laptop rm15 dan nak repair laptop dan desktop pon boleh...
.
..
...
👍🏼Like page Facebook dan subscribe channel YouTube kami ye.. Ai Laptop Service 😇
.
..
...
📞Sebarang pertanyaan boleh whatsapp kami di 0194609003 atau klik terus link bawah ni...📌 http://api.whatsapp.com/send?phone=60194609003&text=Service%20Laptop%20RM15

#hasilkerjakami
#servicelaptoprm15
#murmurah
#warranty5bulan
#jimat
❗️❗️PELANGGAN GEMBIRA DENGAN KAMI❗️❗️ . . Terima Kasih bro sudi gune perkhidmatan kami dari Ayah, abang dan adik hantar repair dengan kami, Dan terima kasih beri kepercayaan kepada kami.. . . Banyak lagi review dari customer boleh tgk klik link ni 👉👉 https://www.facebook.com/pg/ailaptopservices/reviews/ . . Korang bile lagi nak datang kedai kami!! service laptop rm15 dan nak repair laptop dan desktop pon boleh... . .. ... 👍🏼Like page Facebook dan subscribe channel YouTube kami ye.. Ai Laptop Service 😇 . .. ... 📞Sebarang pertanyaan boleh whatsapp kami di 0194609003 atau klik terus link bawah ni...📌 http://api.whatsapp.com/send?phone=60194609003&text=Service%20Laptop%20RM15 #hasilkerjakami  #servicelaptoprm15  #murmurah  #warranty5bulan  #jimat 
“Sesungguhnya ALLAH telah menggantikan kedua-duanya bagi kamu semua dengan dua hari yang lebih baik, iaitu hari raya Aidiladha dan Aidilfitri.” - Hadis riwayat al-Nasaai, di dalam Sunan al-Nasa’i, hadis no: 959.

Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha buat umat islam di seluruh dunia.

#kadkahwin 
#KadKahwinmurah 
#Kadkahwinonline
#kadkahwinbajet
#kadkahwinjimat
#kadkahwinmalaysia
#kadkahwincantik
#kadkahwinlawa
#weddinginvitations
#weddingcard
#pakejperkahwinan
#pakejkadkahwin
#majlisperkahwinan
#kadkahwinhispter
#kadkahwinkedah 
#kadkahwinkl 
#kadkahwinselangor 
#kadkahwinkelantan 
#kadkahwinjohor 
#walimatulurus 
#raikancinta 
#kahwin 
#kerjakahwin 
#kahwinmurah 
#sayajualkadkahwin 
#murah 
#jimat 
#kadkahwinberbaloi
#aidiladha 
#aidiladha2018
“Sesungguhnya ALLAH telah menggantikan kedua-duanya bagi kamu semua dengan dua hari yang lebih baik, iaitu hari raya Aidiladha dan Aidilfitri.” - Hadis riwayat al-Nasaai, di dalam Sunan al-Nasa’i, hadis no: 959. Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha buat umat islam di seluruh dunia. #kadkahwin  #KadKahwinmurah  #Kadkahwinonline  #kadkahwinbajet  #kadkahwinjimat  #kadkahwinmalaysia  #kadkahwincantik  #kadkahwinlawa  #weddinginvitations  #weddingcard  #pakejperkahwinan  #pakejkadkahwin  #majlisperkahwinan  #kadkahwinhispter  #kadkahwinkedah  #kadkahwinkl  #kadkahwinselangor  #kadkahwinkelantan  #kadkahwinjohor  #walimatulurus  #raikancinta  #kahwin  #kerjakahwin  #kahwinmurah  #sayajualkadkahwin  #murah  #jimat  #kadkahwinberbaloi  #aidiladha  #aidiladha2018 
MERDEKA SALES!!!!🇲🇾
.
DANIEL WELLINGTON 
COUPLE
.
Grade AA
Quartz 
Stainless Steel Band
Analog 
Warranty 2Month Engine
.
HARGA ASAL RM 90.00
HARGA PROMO RM 70.00 + FREE POSTAGE❗️❗️ .

Harga promo terhad sehingga 1 SEPTEMBER SAHAJA
.
Terus PM atau tekan link di BIO📲
.
#jamtanganmurah #sayajual #jamtanganmalaysia #bazaarpaknil #`barangmurah #barangbaik #barangpanas #jammurah #berbaloi #murah #jimat #gshockmurah
Ready !! Gelang Akar Bahar hitam bonggol lentur size kantoran , barang bagus kualitas mantap
.
Barang ready Siap order
.
.
Manfaat akar bahar selain untuk aksesoris ,juga untuk kesehatan , terapy penyembuhan , dan spritual

100% kualitas terbaik
100% REAL PICTURE

Kontak pemesanan : *Abi*
📱 Tlp : 0813-1618-3945
📱 Whatsapp : 0813-1618-3945

#baharmerah #akarbaharmerah #baharmerahtembus #akarbaharnatural #baharmerahnatural #akarbaharbangka #gelangpria #baharhitam #baharmerahukir #sunda #mistis #akarbaharukir #kesenian #akarbaharputih #gelangbahar #keris #taliarus #jimat #etnik #mistik #jawara #natural #gelangakarbahar #akarbahar #jualakarbahar #akarbaharnatural #akarbaharlentur #akarbaharori #gelangkalimantan #gelangetnik
Ready !! Gelang Akar Bahar hitam bonggol lentur size kantoran , barang bagus kualitas mantap . Barang ready Siap order . . Manfaat akar bahar selain untuk aksesoris ,juga untuk kesehatan , terapy penyembuhan , dan spritual 100% kualitas terbaik 100% REAL PICTURE Kontak pemesanan : *Abi* 📱 Tlp : 0813-1618-3945 📱 Whatsapp : 0813-1618-3945 #baharmerah  #akarbaharmerah  #baharmerahtembus  #akarbaharnatural  #baharmerahnatural  #akarbaharbangka  #gelangpria  #baharhitam  #baharmerahukir  #sunda  #mistis  #akarbaharukir  #kesenian  #akarbaharputih  #gelangbahar  #keris  #taliarus  #jimat  #etnik  #mistik  #jawara  #natural  #gelangakarbahar  #akarbahar  #jualakarbahar  #akarbaharnatural  #akarbaharlentur  #akarbaharori  #gelangkalimantan  #gelangetnik 
#Senjata #Gaib jaman dulu ditaruh di dalam kerajaan sebagai pagar gaib agar terhindar dari #spirit #gaib yang ingin masuk berniat jahat. #jimat #amulet

Sayang saat ditemukan kondisi patah... suatu pelajaran mengajarkan jangan menarik paksa #pusaka lebih baik menunggu diberikan ikhlas oleh gaib pemilik barang.

Kebanyakan pusaka yang diciptakan sebagai jimat dahulu terbuat dari campura beberapa logam #pancadatu atau lebih seperti ini ada campuran #emas bisa dilihat dari patahan yang ada kerli kilauan emas kuning.

Barangkali ada yg minat saya maharkan terjangkau.... atau sebagai bonus bila anda memahar pusaka jenis lain di saya.

Terima kasih
#Senjata  #Gaib  jaman dulu ditaruh di dalam kerajaan sebagai pagar gaib agar terhindar dari #spirit  #gaib  yang ingin masuk berniat jahat. #jimat  #amulet  Sayang saat ditemukan kondisi patah... suatu pelajaran mengajarkan jangan menarik paksa #pusaka  lebih baik menunggu diberikan ikhlas oleh gaib pemilik barang. Kebanyakan pusaka yang diciptakan sebagai jimat dahulu terbuat dari campura beberapa logam #pancadatu  atau lebih seperti ini ada campuran #emas  bisa dilihat dari patahan yang ada kerli kilauan emas kuning. Barangkali ada yg minat saya maharkan terjangkau.... atau sebagai bonus bila anda memahar pusaka jenis lain di saya. Terima kasih
Takrut Lp Thuad, blessing Lp Pakorn, Wat Tham Pa Daeng, BE 2558 
Material Brass dan takrut mantra 
Power : segala Proteksi dan perlindungan di perjalanan ✅Minat WA 081808915286
✅Harga: Rp 450.000
#amulets #thaiamulets #thaiamulet #tokoamulet #jualamuletthai #mangga2square #proteksi #indonesiathaiamulet #paranormal #supranatural #religion #amulet #pengasihan #pelet #takrut #somdej #gumanthong #gumantong #mitmor #spiritual #pendant #liontin #tantra #mahassaneh #khunpaen #meditasi #jimat #jimatduit
Takrut Lp Thuad, blessing Lp Pakorn, Wat Tham Pa Daeng, BE 2558 Material Brass dan takrut mantra Power : segala Proteksi dan perlindungan di perjalanan ✅Minat WA 081808915286 ✅Harga: Rp 450.000 #amulets  #thaiamulets  #thaiamulet  #tokoamulet  #jualamuletthai  #mangga2square  #proteksi  #indonesiathaiamulet  #paranormal  #supranatural  #religion  #amulet  #pengasihan  #pelet  #takrut  #somdej  #gumanthong  #gumantong  #mitmor  #spiritual  #pendant  #liontin  #tantra  #mahassaneh  #khunpaen  #meditasi  #jimat  #jimatduit 
Phra Leela Lp Pae Wat Phikulthong Singhburi Province

Size : 3 cm 
Year: 2511

Material : 108 holy powder dan dan serbuk sari bunga Kesorn
Fungsi : Rezeki, metta dan proteksi.
✅Minat WA 081808915286
✅Harga: Rp 1.100.000
#amulets #thaiamulets #thaiamulet #tokoamulet #jualamuletthai #mangga2square #proteksi #indonesiathaiamulet #paranormal #supranatural #religion #amulet #pengasihan #pelet #takrut #somdej #gumanthong #gumantong #mitmor #spiritual #pendant #liontin #tantra #mahassaneh #khunpaen #meditasi #jimat #jimatduit
Phra Leela Lp Pae Wat Phikulthong Singhburi Province Size : 3 cm Year: 2511 Material : 108 holy powder dan dan serbuk sari bunga Kesorn Fungsi : Rezeki, metta dan proteksi. ✅Minat WA 081808915286 ✅Harga: Rp 1.100.000 #amulets  #thaiamulets  #thaiamulet  #tokoamulet  #jualamuletthai  #mangga2square  #proteksi  #indonesiathaiamulet  #paranormal  #supranatural  #religion  #amulet  #pengasihan  #pelet  #takrut  #somdej  #gumanthong  #gumantong  #mitmor  #spiritual  #pendant  #liontin  #tantra  #mahassaneh  #khunpaen  #meditasi  #jimat  #jimatduit 
PROMO PAKEJ KOREA
.
.
🍁 *Trip KOREA  2019* 🍁 .
*JANUARY (Musim Salji) WITH FLIGHT & GROUND*
.
📌 03-07 Jan 2019
📌 17-21 Jan 2019
📌 23-27 Jan 2019
.
🍁 DEPOSIT RM 350
BAKI BYRN ANSURAN
.
👉*PAKEJ WITH FLIGHT RM 3199* ✈
✔️ (INCLUDE FLIGHT + 20 KG BAGASI)
. 
Berminat boleh komen " PROMO KOREA" 
#trustedagentBKH06_539
#promopakejkorea #winter #january2019 #holiday #vacation #dipercayai #bff #family #airasia #oppa #unni #noona #hyung 
#pakejtravelmenarik #jimat #percutianmurah #berbaloi
#teambahterakembaraholidays
#bahterakembaraholidays
PROMO PAKEJ KOREA . . 🍁 *Trip KOREA 2019* 🍁 . *JANUARY (Musim Salji) WITH FLIGHT & GROUND* . 📌 03-07 Jan 2019 📌 17-21 Jan 2019 📌 23-27 Jan 2019 . 🍁 DEPOSIT RM 350 BAKI BYRN ANSURAN . 👉*PAKEJ WITH FLIGHT RM 3199* ✈ ✔️ (INCLUDE FLIGHT + 20 KG BAGASI) . Berminat boleh komen " PROMO KOREA" #trustedagentBKH06_539  #promopakejkorea  #winter  #january2019  #holiday  #vacation  #dipercayai  #bff  #family  #airasia  #oppa  #unni  #noona  #hyung  #pakejtravelmenarik  #jimat  #percutianmurah  #berbaloi  #teambahterakembaraholidays  #bahterakembaraholidays 
Bukan setakat penjimatan minyak.Malah pemanduan akan jadi lebih lancar dgn MPR lubricant.

JOM jimat minyak.

Fikir jangka masa panjang.Harga sgt berbaloi-baloi.

JIMAT X MASUK AKAL!!! #jimatminyak#jimatpetrol#jimat#subangperdana#sgbuloh#subangbestari#supotlokal#lokalbrand#anakmalaysia#mprbyhana #mprfuelsaver
Pilih, pilih..📣📣 #BalmBidara dapat satu loket free

Beli 3 #BalmBidara dapat 2 loket free.

Postage Rm 8/Rm12

Di samping merawat selsema, batuk, asma, loya senggugut, balm bidara ni juga dapat menghindar gangguan makhluk halus

Pelbagai guna dalam satu bekas. Satu rumah satu balm bidara

#BalmBidara #SejukDingin #Wangi #IbuAnakSuka #Homemade #aromaterapi #elakgigitanNyamuk #KurangkanStress #Kembung #sakitPerut #loya #pening #produkMuslim #Halal #viral #Suci #bersih #balmViral #murah #jimat #igmurah #ulsermulut #sakitgigi #kurangkanresdung, #satuRumahSatuBalm #PatiAsliBidara #EjenWanted #StokistJohor
Pilih, pilih..📣📣 #BalmBidara  dapat satu loket free Beli 3 #BalmBidara  dapat 2 loket free. Postage Rm 8/Rm12 Di samping merawat selsema, batuk, asma, loya senggugut, balm bidara ni juga dapat menghindar gangguan makhluk halus Pelbagai guna dalam satu bekas. Satu rumah satu balm bidara #BalmBidara  #SejukDingin  #Wangi  #IbuAnakSuka  #Homemade  #aromaterapi  #elakgigitanNyamuk  #KurangkanStress  #Kembung  #sakitPerut  #loya  #pening  #produkMuslim  #Halal  #viral  #Suci  #bersih  #balmViral  #murah  #jimat  #igmurah  #ulsermulut  #sakitgigi  #kurangkanresdung , #satuRumahSatuBalm  #PatiAsliBidara  #EjenWanted  #StokistJohor 
Gelang bahar hitam cabang 2 
Order info lengkap : Wa 083821554447
Geserkan gambar untuk melihat detailnya 
@realtesti_amenkgalery
Follow @catalogamenkgalery

#gelangbahar #sunda #bandungjuara #festival #mistik #jawabarat #gemstones #jimat #akarbahar #mistis #taring #khodam #taringbabi #akarbahar #gelangakarbahar #aksesoris #sunda #sundanese #kesenian #mabe #sadi #blackcoral #explorebandung #keris #pencaksilat #gelangbahar #jawara #etnik #buhun #gelangkesehatan #natural #akarbaharhitam
Gelang bahar hitam cabang 2 Order info lengkap : Wa 083821554447 Geserkan gambar untuk melihat detailnya @realtesti_amenkgalery Follow @catalogamenkgalery #gelangbahar  #sunda  #bandungjuara  #festival  #mistik  #jawabarat  #gemstones  #jimat  #akarbahar  #mistis  #taring  #khodam  #taringbabi  #akarbahar  #gelangakarbahar  #aksesoris  #sunda  #sundanese  #kesenian  #mabe  #sadi  #blackcoral  #explorebandung  #keris  #pencaksilat  #gelangbahar  #jawara  #etnik  #buhun  #gelangkesehatan  #natural  #akarbaharhitam 
QASEHGOLD junior merupakan Jus harian yang diformulasikan khas untuk kanak-kanak bagi membantu meningkatkan kecergasan dan menyokong keperluan nutrisi setiap hari.

Diiktiraf oleh Pertubuhan Doktor-Doktor Islam Malaysia (PERDIM). HARGA : 
RM74.50 (Semenanjung)
RM78.30 (Sabah/Sarawak)
Pos : RM9 / RM11 (SS)

Kuantiti : 430ml

Cara minum : 2 sudu besar (20ml) pada waktu pagi dan 2 sudu besar pada waktu malam.
*1 sudu besar dianggarkan bersamaan 1 biji kurma

#promo #exam #bermula
#jimat #murah #diskaun
Beli di shopee pun blh..
QASEHGOLD junior merupakan Jus harian yang diformulasikan khas untuk kanak-kanak bagi membantu meningkatkan kecergasan dan menyokong keperluan nutrisi setiap hari. Diiktiraf oleh Pertubuhan Doktor-Doktor Islam Malaysia (PERDIM). HARGA : RM74.50 (Semenanjung) RM78.30 (Sabah/Sarawak) Pos : RM9 / RM11 (SS) Kuantiti : 430ml Cara minum : 2 sudu besar (20ml) pada waktu pagi dan 2 sudu besar pada waktu malam. *1 sudu besar dianggarkan bersamaan 1 biji kurma #promo  #exam  #bermula  #jimat  #murah  #diskaun  Beli di shopee pun blh..
#jimat #Pusaka #Ganesha Tarikan Temuan asli diduga dari jaman #Majapahit atau #Singasari bukan #Amulet bikinan baru apalagi amulet buatan massal Thailand. 
Ganesa Dewanagari: गणेश; Ganeṣa adalah salah satu dewa terkenal dalam semua agama/kepercayaan pagan dunia seperti Hindu, Buddha, dan berbagai Agama serta aliran kepercayaan jadi Ganesha bukanlah milik agama tertentu. 
Di Nusantara Ganesha dipercaya menjaga tempat-tempat keramat dan Suci sudah menjadi rahasia umum jika ingin masuk beberapa tempat keramat jika memakai Ganesha maka akan aman. Ganesha memiliki gelar sebagai Dewa pengetahuan dan kecerdasan, Dewa pelindung, Dewa penolak bala/bencana dan Dewa kebijaksanaan "Dewa saat memulai pekerjaan" dan "Dewa segala rintangan" (Wignesa, Wigneswara), "Pelindung seni dan ilmu pengetahuan", dan "Dewa kecerdasan

Jika #Jimat Ganesha mengalami korosi adalah hal yg wajar Karena sudah sepuh tua sudah lama terkubur, pusaka ini dahulu dimiliki oleh petinggi kaum #Brahma Nusantara nanti pemahar sendiri yang akan tau diberitahukan sendiri oleh gaib pusaka Jimat Ganesha. Pakai sebagai Liontin kalung.

Menurut petunjuk Niskala bahwa Ganesha perlambang kekuatan Nusantara dimana saat ini banyak ditemukan kembali Arca Ganesha yang terkubur kembali ditemukan serta kemunculan beberapa pusaka Ganesha dipercaya akan dimulai kebangkitan Nusantara Seperti diketahui bahwa seluruh komponen Dharma (Hindu, Budha, aliran kepercayaan) bahkan pendiri bangsa Indonesia sangat mempercayai kebangkitan Hindu Nusantara dan Majapahit sesuai dengan ramalan Jayabaya

Kegunaan: - Dipercaya dapat membuat pemiliknya mudah mencapai puncak kejayaan
- Kewibawaan
- Mudah meraih simpatik dari orang lain
- Dimudahkan dalam mencari rejeki - Tolak balak - Menjaga dari segala macam guna-guna ilmu gaib yang menyerang anda
- Melindungi dari pengaruh ilmu hitam seperti santet dan guna -guna
- Melindungi dari mara bahaya - Selamat ketika melakukan perjalanan jauh.
- Memberikan pengetahuan
- Kecerdasan mudah dalam belajar mudah mendapatkan ide, mudah belajar hal yg baru
- Menjadi sosok yang bijaksana dalam berpikir
#jimat  #Pusaka  #Ganesha  Tarikan Temuan asli diduga dari jaman #Majapahit  atau #Singasari  bukan #Amulet  bikinan baru apalagi amulet buatan massal Thailand. Ganesa Dewanagari: गणेश; Ganeṣa adalah salah satu dewa terkenal dalam semua agama/kepercayaan pagan dunia seperti Hindu, Buddha, dan berbagai Agama serta aliran kepercayaan jadi Ganesha bukanlah milik agama tertentu. Di Nusantara Ganesha dipercaya menjaga tempat-tempat keramat dan Suci sudah menjadi rahasia umum jika ingin masuk beberapa tempat keramat jika memakai Ganesha maka akan aman. Ganesha memiliki gelar sebagai Dewa pengetahuan dan kecerdasan, Dewa pelindung, Dewa penolak bala/bencana dan Dewa kebijaksanaan "Dewa saat memulai pekerjaan" dan "Dewa segala rintangan" (Wignesa, Wigneswara), "Pelindung seni dan ilmu pengetahuan", dan "Dewa kecerdasan Jika #Jimat  Ganesha mengalami korosi adalah hal yg wajar Karena sudah sepuh tua sudah lama terkubur, pusaka ini dahulu dimiliki oleh petinggi kaum #Brahma  Nusantara nanti pemahar sendiri yang akan tau diberitahukan sendiri oleh gaib pusaka Jimat Ganesha. Pakai sebagai Liontin kalung. Menurut petunjuk Niskala bahwa Ganesha perlambang kekuatan Nusantara dimana saat ini banyak ditemukan kembali Arca Ganesha yang terkubur kembali ditemukan serta kemunculan beberapa pusaka Ganesha dipercaya akan dimulai kebangkitan Nusantara Seperti diketahui bahwa seluruh komponen Dharma (Hindu, Budha, aliran kepercayaan) bahkan pendiri bangsa Indonesia sangat mempercayai kebangkitan Hindu Nusantara dan Majapahit sesuai dengan ramalan Jayabaya Kegunaan: - Dipercaya dapat membuat pemiliknya mudah mencapai puncak kejayaan - Kewibawaan - Mudah meraih simpatik dari orang lain - Dimudahkan dalam mencari rejeki - Tolak balak - Menjaga dari segala macam guna-guna ilmu gaib yang menyerang anda - Melindungi dari pengaruh ilmu hitam seperti santet dan guna -guna - Melindungi dari mara bahaya - Selamat ketika melakukan perjalanan jauh. - Memberikan pengetahuan - Kecerdasan mudah dalam belajar mudah mendapatkan ide, mudah belajar hal yg baru - Menjadi sosok yang bijaksana dalam berpikir
Alhamdulillah...Rezeki lagi ..Nak order? pm cepat ! STOK LIMITED !
.
.
.
#peyek#rempeyekviral #rempeyekkedah#peyekcheese #peyekspicy #jimat#sedap #murah#jitra#alorstar
"KONFEM KONFEM REPEAT ORDER RAYA NANTI !! "
.
.
Mana tak nya..baru beli harini esok dah tinggai debu debu jerr dlm balang ni 😂😂 .
.
Berhantu benorr rempeyek viral ni ! 😋😋 Patut la STOK laku keras.. Terlampau SEDAP 😍😍
.
.
Jom akak abam whatsapp sy 👇🏻👇🏻👇🏻
.
✅ 0106545490
✅0106545490
✅0106545490
.
.
PROMOSI RAYA KINI BARU DILANCARKAN ! JIMAT HABISSS !!😍😍
.
.
.
#peyek#rempeyekviral #rempeyekkedah#peyekcheese #peyekspicy #jimat#sedap #murah#jitra#alorstar
"KONFEM KONFEM REPEAT ORDER RAYA NANTI !! " . . Mana tak nya..baru beli harini esok dah tinggai debu debu jerr dlm balang ni 😂😂 . . Berhantu benorr rempeyek viral ni ! 😋😋 Patut la STOK laku keras.. Terlampau SEDAP 😍😍 . . Jom akak abam whatsapp sy 👇🏻👇🏻👇🏻 . ✅ 0106545490 ✅0106545490 ✅0106545490 . . PROMOSI RAYA KINI BARU DILANCARKAN ! JIMAT HABISSS !!😍😍 . . . #peyek #rempeyekviral  #rempeyekkedah #peyekcheese  #peyekspicy  #jimat #sedap  #murah #jitra #alorstar 
MINI HANOMAN LEKLAI
SIZE : 1.5 cm est
MAHAR : Rp 350.000

Hanoman adalah salah satu dewa dalam Keoercayaan Hindu. Berwujud seekor kera putih dan mempunyai kesaktian yang hebat. Dalam kisah Ramayana, Hanoman membantu Rama untuk mendapatkan kembali Shinta dari tangan Ravana. Hanuman juga sangat hebat dalam medan pertempuran.

Amulet terbuat dari Berbagai jenis lempengan plat dan logam sakral yang dituliskan dengan Yant Hanoman, 18 Crow Yant, 108 Na Yant serta Yant Lainnya yang disebutkan dalam petunjuk Buku Magic Kuno. Kesemua plat dan logam lalu dileburkan dan kemudian dicetak bentuk Hanuman.

Pada Bagian Bawah, kemudian dimasukkan "Moist Leklai" lalu kemudian disegel. Moist Leklai diyakini kemampuannya untuk mendatangkan keberuntungan, keselamatan, proteksi dari bahaya, energy negatif atau spirit jahat. Diyakini juga Moist Leklai dapat memberikan proteksi dari Sambaran petir.

Master kemudian memblessing amulet Hanuman ini selama beberapa tahun sebelum direlease ke publik. Amulet Hanuman sendiri diyakini bisa membawa kesuksesan dalam karir serta bisnis, disukai oleh boss dan rekan kerja, lebih diprioritaskan daripada orang lain, Penampilan akan terlihat lebih menarik dan Atraktif, Kerejekian serta proteksi tinggi dari bahaya maupun spirit jahat.

Amulet ini mempunyai ukuran yg kecil, sehingga selain pria, juga cocok digunakan oleh anak anak ataupun wanita.

NOTE : * Bagi yang masih ragu-ragu sebaiknya JANGAN memaharkan
* Kami TIDAK memberikan garansi untuk benefit karena efek/benefit berbeda tiap orang.

Info Lebih Lanjut By :
WA : 0822 7382 6112

#amulet #jualamulet #jualamuletthai #amuletthai #amuletthailand #jimat #ajimat #blessing #metta #rejeki #luck #pengasihan #takrut #siamlotus #khunpaen #somdej #amuletshop #medan #takrut #supranatural #bucha #vihara #buddha #thailand #thaiamulet #indonesia #indonesiathaiamulet #amuletindonesia #jualamuletindonesia #trusted #thaiamuletonlineshop
MINI HANOMAN LEKLAI SIZE : 1.5 cm est MAHAR : Rp 350.000 Hanoman adalah salah satu dewa dalam Keoercayaan Hindu. Berwujud seekor kera putih dan mempunyai kesaktian yang hebat. Dalam kisah Ramayana, Hanoman membantu Rama untuk mendapatkan kembali Shinta dari tangan Ravana. Hanuman juga sangat hebat dalam medan pertempuran. Amulet terbuat dari Berbagai jenis lempengan plat dan logam sakral yang dituliskan dengan Yant Hanoman, 18 Crow Yant, 108 Na Yant serta Yant Lainnya yang disebutkan dalam petunjuk Buku Magic Kuno. Kesemua plat dan logam lalu dileburkan dan kemudian dicetak bentuk Hanuman. Pada Bagian Bawah, kemudian dimasukkan "Moist Leklai" lalu kemudian disegel. Moist Leklai diyakini kemampuannya untuk mendatangkan keberuntungan, keselamatan, proteksi dari bahaya, energy negatif atau spirit jahat. Diyakini juga Moist Leklai dapat memberikan proteksi dari Sambaran petir. Master kemudian memblessing amulet Hanuman ini selama beberapa tahun sebelum direlease ke publik. Amulet Hanuman sendiri diyakini bisa membawa kesuksesan dalam karir serta bisnis, disukai oleh boss dan rekan kerja, lebih diprioritaskan daripada orang lain, Penampilan akan terlihat lebih menarik dan Atraktif, Kerejekian serta proteksi tinggi dari bahaya maupun spirit jahat. Amulet ini mempunyai ukuran yg kecil, sehingga selain pria, juga cocok digunakan oleh anak anak ataupun wanita. NOTE : * Bagi yang masih ragu-ragu sebaiknya JANGAN memaharkan * Kami TIDAK memberikan garansi untuk benefit karena efek/benefit berbeda tiap orang. Info Lebih Lanjut By : WA : 0822 7382 6112 #amulet  #jualamulet  #jualamuletthai  #amuletthai  #amuletthailand  #jimat  #ajimat  #blessing  #metta  #rejeki  #luck  #pengasihan  #takrut  #siamlotus  #khunpaen  #somdej  #amuletshop  #medan  #takrut  #supranatural  #bucha  #vihara  #buddha  #thailand  #thaiamulet  #indonesia  #indonesiathaiamulet  #amuletindonesia  #jualamuletindonesia  #trusted  #thaiamuletonlineshop 
Di mahar aja semoga bermanfaat 🙏🙏🙏 Batu zamrud merupakan salah satu batu tertua dan dijadikan sebagai perhiasan. Kepopulerannya dapat mengalahkan batu permata lainnya. Batu zamrud ini sebenarnya sudah dikenal sejak zaman Mesir kuno. Negara-negara penghasil zamrud berkualitas tinggi di antaranya yaitu Kolombia, Siberia, Afrika Selatan, Zimbabwe, Australia, dan Brasil. Warna dari batu zamrud adalah berwarna hijau sampai hijau tua.

Batu zamrud atau emerald termasuk mineral silikat beryllium dan warna hijaunya disebabkan oleh kelumit kromium. Berdasarkan sejarah, kaum Mesir (dalam bahasa Inggris disebut Egypt) telah menambang batu zamrud sejak 3500 SM. Pada masa itu, memang telah banyak dilakukan penambangan batu zamrud terbesar, memang berada di Mesir sampai dengan abad ke 16.

Namun penjelajah dari negeri matador akhirnya telah menemukan pertambangan yang terbengkalai di daerah Kolombia (Amerika Selatan) dan hingga saat ini Kolombia masih menjadi sebagai negara penghasil emerald terbaik di dunia.

Orang-orang pada zaman dahulu juga sering menghubung-hubungkan batu zamrud ini dengan dewi cinta atau Venus dikarenakan warna hijau yang begitu indah diartikan akan memberikan tentang getar-getar cinta, harmoni, dan kebahagiaan dalam hidup.

Batu zamrud ini juga dijadikan sebagai simbol sebuah harapan. Batu zamrud dipercaya dapat membantu menyembuhkan suatu hubungan yang lagi ada permasalahan serta digunakan juga untuk kesehatan seseorang. Masyarakat India menganggap bahwa batu zamrud ini dapat membawa peruntungan nasib yang baik dan dapat mendatangkan kekayaan.

#batualam #jimat #batuzamrud #tanahmekkah #culture #minyakzaitun #indonesia #jualbatu #viral #batucincin #baranglelang #lelangan #pecintabatualam #ghaib #majelis
Di mahar aja semoga bermanfaat 🙏🙏🙏 Batu zamrud merupakan salah satu batu tertua dan dijadikan sebagai perhiasan. Kepopulerannya dapat mengalahkan batu permata lainnya. Batu zamrud ini sebenarnya sudah dikenal sejak zaman Mesir kuno. Negara-negara penghasil zamrud berkualitas tinggi di antaranya yaitu Kolombia, Siberia, Afrika Selatan, Zimbabwe, Australia, dan Brasil. Warna dari batu zamrud adalah berwarna hijau sampai hijau tua. Batu zamrud atau emerald termasuk mineral silikat beryllium dan warna hijaunya disebabkan oleh kelumit kromium. Berdasarkan sejarah, kaum Mesir (dalam bahasa Inggris disebut Egypt) telah menambang batu zamrud sejak 3500 SM. Pada masa itu, memang telah banyak dilakukan penambangan batu zamrud terbesar, memang berada di Mesir sampai dengan abad ke 16. Namun penjelajah dari negeri matador akhirnya telah menemukan pertambangan yang terbengkalai di daerah Kolombia (Amerika Selatan) dan hingga saat ini Kolombia masih menjadi sebagai negara penghasil emerald terbaik di dunia. Orang-orang pada zaman dahulu juga sering menghubung-hubungkan batu zamrud ini dengan dewi cinta atau Venus dikarenakan warna hijau yang begitu indah diartikan akan memberikan tentang getar-getar cinta, harmoni, dan kebahagiaan dalam hidup. Batu zamrud ini juga dijadikan sebagai simbol sebuah harapan. Batu zamrud dipercaya dapat membantu menyembuhkan suatu hubungan yang lagi ada permasalahan serta digunakan juga untuk kesehatan seseorang. Masyarakat India menganggap bahwa batu zamrud ini dapat membawa peruntungan nasib yang baik dan dapat mendatangkan kekayaan. #batualam  #jimat  #batuzamrud  #tanahmekkah  #culture  #minyakzaitun  #indonesia  #jualbatu  #viral  #batucincin  #baranglelang  #lelangan  #pecintabatualam  #ghaib  #majelis 
Hi everyone! :)
.
NEW PRODUCT IN VIOLET SELECTION
.
Ada pelbagai design & warna cantik2 semuanya. Boleh dapatkan di website kami.
Sekarang ada PROMO & FREE SHIPPING. Grab it now! :)
.
Before: RM39.90
After: RM29.90
.
Info lanjut boleh klik link di bio.
Shop here: violetselection.com
.
Happy shopping! :)
.
#VioletSelection #VSBracelet #NewInShop #SayaJual #AjimAura #Jimat #MampuMilik
Hi everyone! :) . NEW PRODUCT IN VIOLET SELECTION . Ada pelbagai design & warna cantik2 semuanya. Boleh dapatkan di website kami. Sekarang ada PROMO & FREE SHIPPING. Grab it now! :) . Before: RM39.90 After: RM29.90 . Info lanjut boleh klik link di bio. Shop here: violetselection.com . Happy shopping! :) . #VioletSelection  #VSBracelet  #NewInShop  #SayaJual  #AjimAura  #Jimat  #MampuMilik 
Sisturrr2 diluar sana yg minat dengan skirt yg simple ni boleh dapatkan segera😀😀 #hairaqueen❤ #teamhairamuslimah😊 #skirtcantik #skirtminimuslimah #miniskirtmuslimah #murah #jimat #tiktok #bobodimanadancechallenge #alifsyukriterlajaklaris #usahawanDYXY #sekinchan #baru #jualan #model #modelmuslimah
MERDEKA SALES!!!!🇲🇾
.
PUMA
COUPLE
.
Grade AA
Quartz 
Rubber Band
Analog 
Warranty 2Month Engine
.
HARGA ASAL RM 90.00
HARGA PROMO RM 60.00 SAHAJA❗️
.

Harga promo terhad sehingga 1 SEPTEMBER SAHAJA
.
Terus PM atau tekan link di BIO📲
.
#jamtanganmurah #sayajual #jamtanganmalaysia #bazaarpaknil #`barangmurah #barangbaik #barangpanas #jammurah #berbaloi #murah #jimat #gshockmurah
Hi everyone! :)
.
NEW PRODUCT IN VIOLET SELECTION
.
Ada pelbagai design & warna cantik2 semuanya. Boleh dapatkan di website kami.
Sekarang ada PROMO & FREE SHIPPING. Grab it now! :)
.
Before: RM39.90
After: RM29.90
.
Info lanjut boleh klik link di bio.
Shop here: violetselection.com
.
Happy shopping! :)
.
#VioletSelection #VSBracelet #NewInShop #SayaJual #AjimAura #Jimat #MampuMilik
Hi everyone! :) . NEW PRODUCT IN VIOLET SELECTION . Ada pelbagai design & warna cantik2 semuanya. Boleh dapatkan di website kami. Sekarang ada PROMO & FREE SHIPPING. Grab it now! :) . Before: RM39.90 After: RM29.90 . Info lanjut boleh klik link di bio. Shop here: violetselection.com . Happy shopping! :) . #VioletSelection  #VSBracelet  #NewInShop  #SayaJual  #AjimAura  #Jimat  #MampuMilik 
⚠ WASPADAI SYIRIK DI SEKITAR KITA ⚠

Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda,“Barangsiapa menggantungkan jimat, maka ia telah melakukan syirik.” (HR. Ahmad, Hakim, dari Sahabat ‘Uqbah bin ‘Amir al-Juhani)

Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam ketika melihat seseorang yang memakai gelang kuningan di tangannya, maka beliau bertanya, “Apa ini?” Orang itu menjawab, “Penangkal sakit.” Nabipun bersabda, “Lepaskanlah, karena dia hanya akan menambah kelemahan pada dirimu. Jika kamu mati sedang gelang itu masih ada pada tubuhmu maka kamu tidak akan beruntung selama-lamanya.” (HR. Ahmad)

Wahai ibu, sebagai seorang muslim kita seharusnya meyakini dengan sepenuh hati bahwa manfaat dan mudharat itu ada di tangan Allah sehingga kita tidak boleh menggantungkan hati kepada selain Allah. Kita wajib bertawakkal hanya kepada Allah saja. Allah berfirman yang artinya, “Dan hanya kepada Allah saja hendaklah orang-orang mukmin bertawakkal.” (Qs. Ibrahim: 11)

Ketahuilah, sesungguhnya jimat tidak dapat menolak dan menghilangkan apa yang telah Allah takdirkan. Hal inilah yang harus kita tanamkan pada diri anak-anak kita. Dengan menghindar dari kesyirikan ketika mentarbiyah anak, semoga menjadikan kita sebagai pendidik mulia yang dapat melahirkan generasi yang terlindungi dari kegelapan syirik.

#tauhid #syirik #dakwahtauhid #ibadah #jimat #fiqihwanita_
⚠ WASPADAI SYIRIK DI SEKITAR KITA ⚠ Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda,“Barangsiapa menggantungkan jimat, maka ia telah melakukan syirik.” (HR. Ahmad, Hakim, dari Sahabat ‘Uqbah bin ‘Amir al-Juhani) Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam ketika melihat seseorang yang memakai gelang kuningan di tangannya, maka beliau bertanya, “Apa ini?” Orang itu menjawab, “Penangkal sakit.” Nabipun bersabda, “Lepaskanlah, karena dia hanya akan menambah kelemahan pada dirimu. Jika kamu mati sedang gelang itu masih ada pada tubuhmu maka kamu tidak akan beruntung selama-lamanya.” (HR. Ahmad) Wahai ibu, sebagai seorang muslim kita seharusnya meyakini dengan sepenuh hati bahwa manfaat dan mudharat itu ada di tangan Allah sehingga kita tidak boleh menggantungkan hati kepada selain Allah. Kita wajib bertawakkal hanya kepada Allah saja. Allah berfirman yang artinya, “Dan hanya kepada Allah saja hendaklah orang-orang mukmin bertawakkal.” (Qs. Ibrahim: 11) Ketahuilah, sesungguhnya jimat tidak dapat menolak dan menghilangkan apa yang telah Allah takdirkan. Hal inilah yang harus kita tanamkan pada diri anak-anak kita. Dengan menghindar dari kesyirikan ketika mentarbiyah anak, semoga menjadikan kita sebagai pendidik mulia yang dapat melahirkan generasi yang terlindungi dari kegelapan syirik. #tauhid  #syirik  #dakwahtauhid  #ibadah  #jimat  #fiqihwanita_ 
Feedback pengguna Safiyya Spray Hijab 🧕 Tudung yg lama tak pakai, BOLEH pakai balik 🧕

Rugi sgt yg mana ada tudung cantik² tapi simpan je dlm lemari.. Sbb susah nak bentuk. Jangan risau korang, Cikpiyaa ni dapat tolong selesai kan masalah korang tu.. Dengan bermodal kan Rm16.90 korang dapat balik pakai tudung kesukaan korang tu
Feedback pengguna Safiyya Spray Hijab 🧕 Tudung yg lama tak pakai, BOLEH pakai balik 🧕 Rugi sgt yg mana ada tudung cantik² tapi simpan je dlm lemari.. Sbb susah nak bentuk. Jangan risau korang, Cikpiyaa ni dapat tolong selesai kan masalah korang tu.. Dengan bermodal kan Rm16.90 korang dapat balik pakai tudung kesukaan korang tu
Testimoni dari cust yg dah gunakan SafiyyaSprayHijab. Sangat berpuashati!

Rugi tak melamar Cikpiya kita ni
Testimoni dari cust yg dah gunakan SafiyyaSprayHijab. Sangat berpuashati! Rugi tak melamar Cikpiya kita ni
Promosi Last Minggu depan je uolss..
Jom grab sebotol dua.. Rugi tak grab
Harga sekarang masih RM16.90
Lepas ni harga jadi asal balik ye

berminat boleh tekan link dia bio ye
Cod boleh, Pos pun boleh
Pos seluruh Msia
Promosi Last Minggu depan je uolss.. Jom grab sebotol dua.. Rugi tak grab Harga sekarang masih RM16.90 Lepas ni harga jadi asal balik ye berminat boleh tekan link dia bio ye Cod boleh, Pos pun boleh Pos seluruh Msia
Pakej Manis Duo.

Ramai yang tak faham pakej ni tapi lagi ramai yang beli bila tau hakikat sebenar pakej yang lebih murah ni. Pakej Manis Duo ni didatangkan dengan 2 jenis kad bebeza, dua kuantiti sampul, dua bunting, satu banner, empat penunjuk arah dan 1000keping tq tag yang bersaiz 5cm. 
Dua Kad yang berbeza ye?

Ya. Dua jenis kad yang berbeza atau anda nak jenis yang sama pun boleh. Terpulang pada anda.  Sebagai contoh 500pcs + 500pcs bermaksud anda dapat 1000pcs kad.

Share Combo?

Ya. Share combo boleh or nak dua-dua tu jadi satu pihak pun boleh.

Yang belum memilih kami untuk kad kawin anda, mai whatsapp kami cepat di :

0137896444 @ 0137063631 @ 0174024876

#kadkahwin 
#KadKahwinmurah 
#Kadkahwinonline
#kadkahwinbajet
#kadkahwinjimat
#kadkahwinmalaysia
#kadkahwincantik
#kadkahwinlawa
#weddinginvitations
#weddingcard
#pakejperkahwinan
#pakejkadkahwin
#majlisperkahwinan
#kadkahwinhispter
#kadkahwinkedah 
#kadkahwinkl 
#kadkahwinselangor 
#kadkahwinkelantan 
#kadkahwinjohor 
#walimatulurus 
#raikancinta 
#kahwin 
#kerjakahwin 
#kahwinmurah 
#sayajualkadkahwin 
#murah 
#jimat 
#kadkahwinberbaloi
Pakej Manis Duo. Ramai yang tak faham pakej ni tapi lagi ramai yang beli bila tau hakikat sebenar pakej yang lebih murah ni. Pakej Manis Duo ni didatangkan dengan 2 jenis kad bebeza, dua kuantiti sampul, dua bunting, satu banner, empat penunjuk arah dan 1000keping tq tag yang bersaiz 5cm. Dua Kad yang berbeza ye? Ya. Dua jenis kad yang berbeza atau anda nak jenis yang sama pun boleh. Terpulang pada anda. Sebagai contoh 500pcs + 500pcs bermaksud anda dapat 1000pcs kad. Share Combo? Ya. Share combo boleh or nak dua-dua tu jadi satu pihak pun boleh. Yang belum memilih kami untuk kad kawin anda, mai whatsapp kami cepat di : 0137896444 @ 0137063631 @ 0174024876 #kadkahwin  #KadKahwinmurah  #Kadkahwinonline  #kadkahwinbajet  #kadkahwinjimat  #kadkahwinmalaysia  #kadkahwincantik  #kadkahwinlawa  #weddinginvitations  #weddingcard  #pakejperkahwinan  #pakejkadkahwin  #majlisperkahwinan  #kadkahwinhispter  #kadkahwinkedah  #kadkahwinkl  #kadkahwinselangor  #kadkahwinkelantan  #kadkahwinjohor  #walimatulurus  #raikancinta  #kahwin  #kerjakahwin  #kahwinmurah  #sayajualkadkahwin  #murah  #jimat  #kadkahwinberbaloi 
Tukang suwuk yg cerdas mengambil langka tirakat tertentu supaya tuah dan yoninya lbih besar dan keren.
.
- Galih kelor lawasan makam dewi kilisuci,  Sepuh + wingit
Ring 16

Order ??
Watsap ? Cek profil

#pendulum #kayunagasari #gelang #kauka #kokka #santri #santrikeren #ulamanusantara #kyai #sholawat #tasbih #dzikir #pondokpesantren #santriwati #tni #tnu #pagarnusa #majlisrasulullah #indonesia #jawara #pendekar #ngopi #gelang #tasbihdigital #kayulangka #ageman #ageman #jimat #kalung #gaharu #galihkelor
Tukang suwuk yg cerdas mengambil langka tirakat tertentu supaya tuah dan yoninya lbih besar dan keren. . - Galih kelor lawasan makam dewi kilisuci, Sepuh + wingit Ring 16 Order ?? Watsap ? Cek profil #pendulum  #kayunagasari  #gelang  #kauka  #kokka  #santri  #santrikeren  #ulamanusantara  #kyai  #sholawat  #tasbih  #dzikir  #pondokpesantren  #santriwati  #tni  #tnu  #pagarnusa  #majlisrasulullah  #indonesia  #jawara  #pendekar  #ngopi  #gelang  #tasbihdigital  #kayulangka  #ageman  #ageman  #jimat  #kalung  #gaharu  #galihkelor 
PROMO, PROMO 🔊🔊🔊 Jangan lepaskan peluang keemasan ni. Beli #BalmBidara dapat loket u olls.. Best ke best.? Selsema, pening, batuk, loya lenguh-lenguh badan hilang, loket lagi dapat.

Rugi u olls tak grab peluang ni. Meh jangan segan silu wasap akk www.wasap.my/60197400350/balmbidara

#BalmBidara #SejukDingin #Wangi #IbuAnakSuka #Homemade #aromaterapi #elakgigitanNyamuk #KurangkanStress #Kembung #sakitPerut #loya #pening #produkMuslim #Halal #viral #Suci #bersih #balmViral #murah #jimat #igmurah #ulsermulut #sakitgigi #kurangkanresdung, #satuRumahSatuBalm #PatiAsli Bidara #EjenWanted #StokistJohor
PROMO, PROMO 🔊🔊🔊 Jangan lepaskan peluang keemasan ni. Beli #BalmBidara  dapat loket u olls.. Best ke best.? Selsema, pening, batuk, loya lenguh-lenguh badan hilang, loket lagi dapat. Rugi u olls tak grab peluang ni. Meh jangan segan silu wasap akk www.wasap.my/60197400350/balmbidara #BalmBidara  #SejukDingin  #Wangi  #IbuAnakSuka  #Homemade  #aromaterapi  #elakgigitanNyamuk  #KurangkanStress  #Kembung  #sakitPerut  #loya  #pening  #produkMuslim  #Halal  #viral  #Suci  #bersih  #balmViral  #murah  #jimat  #igmurah  #ulsermulut  #sakitgigi  #kurangkanresdung , #satuRumahSatuBalm  #PatiAsli  Bidara #EjenWanted  #StokistJohor 
SET MELACEP PLUS😍😍😍 Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
😔Kulit gelap
😔Selalu sunburn
😔Kulit kusam takde seri
😔Parut jerawat
😔Jeragat/Bintik Hitam
😔Tona kulit tak sekata

#melaCEP 
#ofhg #lipsscrub 
#makcikbawang 
#lumivieintensiveserummarykay 
#lumivie
#sale #murah #jimat
#oilfreehydratinggel #eyespa
Salam gojes..
Blouse cantik.. sesuai pakai bila2 masa je.. ONLY RM24 JE UOLSSS...rugi tak grab ni..
#cantik #blouses #bajuhijabmurah #kemejamurah #olshopmurah #jimat #gojesmojes
Sales 🎉 Sales 🎉
9/8/18 🔛 22/8/18
.
🍃Handsock Dalila Ruffle 🍃
.
🍃Sesuai untuk saiz S, M. Boleh memeri untuk saiz L tapi agak ketat
.
🍃 Material- moss crepe (stretchable) .
.
🍃 Harga: 
RM12/pair (excl pos)
RM38/3 pairs (incl pos SM)
RM73/6 pairs (incl pos SM)
ADD RM5 SRWK // + RM6 SBH .
.
💧Boleh beli borong .
.
To order :
💧Ws di link bio 📲
.
🍃 Ukur lilit:
Pergelangan tangan- ±5.5" / ±14 cm
Siku- ±8" / ±20 cm
.
🍃 Panjang:
±14" / ±35 cm
.
🍃 Keistimewaan Handsock Dalila Ruffle
✅ Mempunyai ruffle/ombak di bahagian pergelangan tangan
✅ Panjang lebih dari siku
✅ Kain moss crepe
✅ Design single ruffle yang cantik .
✅ Selesa dan tak panas .
✅ Tak melurut
✅ Tiada getah di siku, tidak mencerut dan mencengkam
✅ Banyak warna menarik
✅ Sesuai dipakai untuk harian dan ke event .
✅ Simple dan kemas
✅ Murah dan jimat
.
.
#handsockmuslimah #handsockcantik #handsockmurah #handsockexclusive #handsockjempol #sarungtangan #dalilahandsock #dalila #stokin #stokinmuslimah #anasism #sarungkaki #murah #murahmurah #handsockborong #kainsejuk  #terengganu #penang #penangisland #anaslipcream💄 #borong #sayajual #borongmurah #jimat #bazarpaknil #anaseyeshadowpalette #ernienyanyi #uitmkt #uitmkterengganu #handsock #handsockmuslimah
Sales 🎉 Sales 🎉 9/8/18 🔛 22/8/18 . 🍃Handsock Dalila Ruffle 🍃 . 🍃Sesuai untuk saiz S, M. Boleh memeri untuk saiz L tapi agak ketat . 🍃 Material- moss crepe (stretchable) . . 🍃 Harga: RM12/pair (excl pos) RM38/3 pairs (incl pos SM) RM73/6 pairs (incl pos SM) ADD RM5 SRWK // + RM6 SBH . . 💧Boleh beli borong . . To order : 💧Ws di link bio 📲 . 🍃 Ukur lilit: Pergelangan tangan- ±5.5" / ±14 cm Siku- ±8" / ±20 cm . 🍃 Panjang: ±14" / ±35 cm . 🍃 Keistimewaan Handsock Dalila Ruffle ✅ Mempunyai ruffle/ombak di bahagian pergelangan tangan ✅ Panjang lebih dari siku ✅ Kain moss crepe ✅ Design single ruffle yang cantik . ✅ Selesa dan tak panas . ✅ Tak melurut ✅ Tiada getah di siku, tidak mencerut dan mencengkam ✅ Banyak warna menarik ✅ Sesuai dipakai untuk harian dan ke event . ✅ Simple dan kemas ✅ Murah dan jimat . . #handsockmuslimah  #handsockcantik  #handsockmurah  #handsockexclusive  #handsockjempol  #sarungtangan  #dalilahandsock  #dalila  #stokin  #stokinmuslimah  #anasism  #sarungkaki  #murah  #murahmurah  #handsockborong  #kainsejuk  #terengganu  #penang  #penangisland  #anaslipcream 💄 #borong  #sayajual  #borongmurah  #jimat  #bazarpaknil  #anaseyeshadowpalette  #ernienyanyi  #uitmkt  #uitmkterengganu  #handsock  #handsockmuslimah 
Ready !! Gelang Akar Bahar hitam bonggol lentur size kantoran , barang bagus kualitas mantap
.
Barang ready Siap order
.
Geser foto ----> . .
.
Manfaat akar bahar selain untuk aksesoris ,juga untuk kesehatan , terapy penyembuhan , dan spritual

100% kualitas terbaik
100% REAL PICTURE

Kontak pemesanan : *Abi*
📱 Tlp : 0813-1618-3945
📱 Whatsapp : 0813-1618-3945

#baharmerah #akarbaharmerah #baharmerahtembus #akarbaharnatural #baharmerahnatural #akarbaharbangka #gelangpria #baharhitam #baharmerahukir #sunda #mistis #akarbaharukir #kesenian #akarbaharputih #gelangbahar #keris #taliarus #jimat #etnik #mistik #jawara #natural #gelangakarbahar #akarbahar #jualakarbahar #akarbaharnatural #akarbaharlentur #akarbaharori #gelangkalimantan #gelangetnik
Ready !! Gelang Akar Bahar hitam bonggol lentur size kantoran , barang bagus kualitas mantap . Barang ready Siap order . Geser foto ----> . . . Manfaat akar bahar selain untuk aksesoris ,juga untuk kesehatan , terapy penyembuhan , dan spritual 100% kualitas terbaik 100% REAL PICTURE Kontak pemesanan : *Abi* 📱 Tlp : 0813-1618-3945 📱 Whatsapp : 0813-1618-3945 #baharmerah  #akarbaharmerah  #baharmerahtembus  #akarbaharnatural  #baharmerahnatural  #akarbaharbangka  #gelangpria  #baharhitam  #baharmerahukir  #sunda  #mistis  #akarbaharukir  #kesenian  #akarbaharputih  #gelangbahar  #keris  #taliarus  #jimat  #etnik  #mistik  #jawara  #natural  #gelangakarbahar  #akarbahar  #jualakarbahar  #akarbaharnatural  #akarbaharlentur  #akarbaharori  #gelangkalimantan  #gelangetnik 
❗️❗️PELANGGAN GEMBIRA DENGAN KAMI❗️❗️
.
.
Terima Kasih Bro sudi gune perkhidmatan kami kali ke 2. Dan terima kasih beri kepercayaan kepada kami.. .
.
Banyak lagi review dari customer boleh tgk klik link ni 👉👉 https://www.facebook.com/pg/ailaptopservices/reviews/
.
.
Korang bile lagi nak datang kedai kami!! service laptop rm15 dan nak repair laptop dan desktop pon boleh...
.
..
...
👍🏼Like page Facebook dan subscribe channel YouTube kami ye.. Ai Laptop Service 😇
.
..
...
📞Sebarang pertanyaan boleh whatsapp kami di 0194609003 atau klik terus link bawah ni...📌 http://api.whatsapp.com/send?phone=60194609003&text=Service%20Laptop%20RM15

#hasilkerjakami
#servicelaptoprm15
#murmurah
#warranty5bulan
#jimat
❗️❗️PELANGGAN GEMBIRA DENGAN KAMI❗️❗️ . . Terima Kasih Bro sudi gune perkhidmatan kami kali ke 2. Dan terima kasih beri kepercayaan kepada kami.. . . Banyak lagi review dari customer boleh tgk klik link ni 👉👉 https://www.facebook.com/pg/ailaptopservices/reviews/ . . Korang bile lagi nak datang kedai kami!! service laptop rm15 dan nak repair laptop dan desktop pon boleh... . .. ... 👍🏼Like page Facebook dan subscribe channel YouTube kami ye.. Ai Laptop Service 😇 . .. ... 📞Sebarang pertanyaan boleh whatsapp kami di 0194609003 atau klik terus link bawah ni...📌 http://api.whatsapp.com/send?phone=60194609003&text=Service%20Laptop%20RM15 #hasilkerjakami  #servicelaptoprm15  #murmurah  #warranty5bulan  #jimat 
❗️❗️PELANGGAN GEMBIRA DENGAN KAMI❗️❗️
.
.
Terima Kasih Sis sudi gune perkhidmatan kami. Dan terima kasih beri kepercayaan kepada kami.. .
.
Banyak lagi review dari customer boleh tgk klik link ni 👉👉 https://www.facebook.com/pg/ailaptopservices/reviews/
.
.
Korang bile lagi nak datang kedai kami!! service laptop rm15 dan nak repair laptop dan desktop pon boleh...
.
..
...
👍🏼Like page Facebook dan subscribe channel YouTube kami ye.. Ai Laptop Service 😇
.
..
...
📞Sebarang pertanyaan boleh whatsapp kami di 0194609003 atau klik terus link bawah ni...📌 http://api.whatsapp.com/send?phone=60194609003&text=Service%20Laptop%20RM15

#hasilkerjakami
#servicelaptoprm15
#murmurah
#warranty5bulan
#jimat
❗️❗️PELANGGAN GEMBIRA DENGAN KAMI❗️❗️ . . Terima Kasih Sis sudi gune perkhidmatan kami. Dan terima kasih beri kepercayaan kepada kami.. . . Banyak lagi review dari customer boleh tgk klik link ni 👉👉 https://www.facebook.com/pg/ailaptopservices/reviews/ . . Korang bile lagi nak datang kedai kami!! service laptop rm15 dan nak repair laptop dan desktop pon boleh... . .. ... 👍🏼Like page Facebook dan subscribe channel YouTube kami ye.. Ai Laptop Service 😇 . .. ... 📞Sebarang pertanyaan boleh whatsapp kami di 0194609003 atau klik terus link bawah ni...📌 http://api.whatsapp.com/send?phone=60194609003&text=Service%20Laptop%20RM15 #hasilkerjakami  #servicelaptoprm15  #murmurah  #warranty5bulan  #jimat