an online Instagram web viewer

#jerawatpasirhilang medias

Photos

.
.
MAKEUP CANTIK SECANTIK BAJU RAYA
.
Woww! 😱😍
.
Gojesss sangat..terus terasa macam miss world 😘
.
Mestila cantik. kulit muka dah sihat dan cantik, pakai bedak baby pon dah gojes uall..
.
.
JOM TARGET CANTIK RAYA CEPAT TAU..
.
ada masa lagi tau nak rawat segala makhluk asing dekat muka tu..
.
suami pon 24jam asyik duk main jeling-jeling 😏
.
siapa tak ooiii jadi camtuuu..
.
JOM WASAP CEPAT !
📱 014 829 1901
. . MAKEUP CANTIK SECANTIK BAJU RAYA . Woww! 😱😍 . Gojesss sangat..terus terasa macam miss world 😘 . Mestila cantik. kulit muka dah sihat dan cantik, pakai bedak baby pon dah gojes uall.. . . JOM TARGET CANTIK RAYA CEPAT TAU.. . ada masa lagi tau nak rawat segala makhluk asing dekat muka tu.. . suami pon 24jam asyik duk main jeling-jeling 😏 . siapa tak ooiii jadi camtuuu.. . JOM WASAP CEPAT ! 📱 014 829 1901
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah.  Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi. .
Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit.
.
Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit. .
Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya.
.
#serum #kulitlembut #antijerawat #hapusjeragat #jerawatpasirhilang #sayangikulit #serinaara #serigroup #dramamonalisa #topseller #online #hargamampumilikdanberpatutan
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah. Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi. . Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit. . Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit. . Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya. . #serum  #kulitlembut  #antijerawat  #hapusjeragat  #jerawatpasirhilang  #sayangikulit  #serinaara  #serigroup  #dramamonalisa  #topseller  #online  #hargamampumilikdanberpatutan 
.
.
Wooooww ! 😱
.
Testimoni panas-panas semakin banyak dekat nak raya nie.
.
Cik Adik dengan Cik Kak tak jelessss ke makin ramai yang dah cantik dekat raya nieeee ? 😏😏
.
.
Serum @mylea.co bukan mampu merawat JERAGAT je tau. Segala masalah mampu dirawat..
.
Cik Adik dengan Cik Kak nak biar je lah muka bermasalah tu 😏 kan dah cantik dan sihat jerr..
.
.
Nanti nak cantik baru WHATAPPS sy tauuu !
.
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
.
nak LAGI CEPAT.. klik link kat bio jer 😉😘
. . Wooooww ! 😱 . Testimoni panas-panas semakin banyak dekat nak raya nie. . Cik Adik dengan Cik Kak tak jelessss ke makin ramai yang dah cantik dekat raya nieeee ? 😏😏 . . Serum @mylea.co bukan mampu merawat JERAGAT je tau. Segala masalah mampu dirawat.. . Cik Adik dengan Cik Kak nak biar je lah muka bermasalah tu 😏 kan dah cantik dan sihat jerr.. . . Nanti nak cantik baru WHATAPPS sy tauuu ! . 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 . nak LAGI CEPAT.. klik link kat bio jer 😉😘
.
.
Wooooww ! 😱
.
Testimoni panas-panas semakin banyak dekat nak raya nie.
.
Cik Adik dengan Cik Kak tak jelessss ke makin ramai yang dah cantik dekat raya nieeee ? 😏😏
.
.
Serum @mylea.co bukan mampu merawat JERAGAT je tau. Segala masalah mampu dirawat..
.
Cik Adik dengan Cik Kak nak biar je lah muka bermasalah tu 😏 kan dah cantik dan sihat jerr..
.
.
Nanti nak cantik baru WHATAPPS sy tauuu !
.
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
.
nak LAGI CEPAT.. klik link kat bio jer 😉😘
. . Wooooww ! 😱 . Testimoni panas-panas semakin banyak dekat nak raya nie. . Cik Adik dengan Cik Kak tak jelessss ke makin ramai yang dah cantik dekat raya nieeee ? 😏😏 . . Serum @mylea.co bukan mampu merawat JERAGAT je tau. Segala masalah mampu dirawat.. . Cik Adik dengan Cik Kak nak biar je lah muka bermasalah tu 😏 kan dah cantik dan sihat jerr.. . . Nanti nak cantik baru WHATAPPS sy tauuu ! . 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 . nak LAGI CEPAT.. klik link kat bio jer 😉😘
.
.
Memasing dah mule berebut nak cantik raya nanti 😘
.
Seronok aih bila orang terdekat kita tegur kulit wajah makin berseri..💞😇
.
Nak² en.suami yang tegur..
Mau melompat bintang tau..🤩🤩
.
Haa...raya dah tak lama..
Nak melaram wajah cantik dihari raya ke idok?
.
Lekaih rawat kulit wajah uoollls tu dari sekarang..sempat sangat² rawat tu uoooollls..😍
.
Jom wassap intan :
.
0148291901
0148291901
0148291901
. . Memasing dah mule berebut nak cantik raya nanti 😘 . Seronok aih bila orang terdekat kita tegur kulit wajah makin berseri..💞😇 . Nak² en.suami yang tegur.. Mau melompat bintang tau..🤩🤩 . Haa...raya dah tak lama.. Nak melaram wajah cantik dihari raya ke idok? . Lekaih rawat kulit wajah uoollls tu dari sekarang..sempat sangat² rawat tu uoooollls..😍 . Jom wassap intan : . 0148291901 0148291901 0148291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗
.
MISI CANTIK RAYA
.
.
Mylea FrecklesSerum
1box = Diskaun RM40 😳
2box = Diskaun RM90 😨
3box = Diskaun RM140 😱
.
HARGA PENGIKAT KASIH
.
SAPE CEPAT DIA DAPAT❗
.
.
WhatsApp sekarang .
📞 014-8291901
📞 014-8291901
📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗ . MISI CANTIK RAYA . . Mylea FrecklesSerum 1box = Diskaun RM40 😳 2box = Diskaun RM90 😨 3box = Diskaun RM140 😱 . HARGA PENGIKAT KASIH . SAPE CEPAT DIA DAPAT❗ . . WhatsApp sekarang . 📞 014-8291901 📞 014-8291901 📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗
.
MISI CANTIK RAYA
.
.
Mylea FrecklesSerum
1box = Diskaun RM40 😳
2box = Diskaun RM90 😨
3box = Diskaun RM140 😱
.
HARGA PENGIKAT KASIH
.
SAPE CEPAT DIA DAPAT❗
.
.
WhatsApp sekarang .
📞 014-8291901
📞 014-8291901
📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗ . MISI CANTIK RAYA . . Mylea FrecklesSerum 1box = Diskaun RM40 😳 2box = Diskaun RM90 😨 3box = Diskaun RM140 😱 . HARGA PENGIKAT KASIH . SAPE CEPAT DIA DAPAT❗ . . WhatsApp sekarang . 📞 014-8291901 📞 014-8291901 📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗
.
MISI CANTIK RAYA
.
.
Mylea FrecklesSerum
1box = Diskaun RM40 😳
2box = Diskaun RM90 😨
3box = Diskaun RM140 😱
.
HARGA PENGIKAT KASIH
.
SAPE CEPAT DIA DAPAT❗
.
.
WhatsApp sekarang .
📞 014-8291901
📞 014-8291901
📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗ . MISI CANTIK RAYA . . Mylea FrecklesSerum 1box = Diskaun RM40 😳 2box = Diskaun RM90 😨 3box = Diskaun RM140 😱 . HARGA PENGIKAT KASIH . SAPE CEPAT DIA DAPAT❗ . . WhatsApp sekarang . 📞 014-8291901 📞 014-8291901 📞 014-8291901
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah.  Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi. .
Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit.
.
Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit. .
Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya.
.
#serum #kulitlembut #antijerawat #hapusjeragat #jerawatpasirhilang #sayangikulit #serinaara #serigroup #topseller #online #hargamampumilikdanberpatutan
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah. Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi. . Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit. . Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit. . Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya. . #serum  #kulitlembut  #antijerawat  #hapusjeragat  #jerawatpasirhilang  #sayangikulit  #serinaara  #serigroup  #topseller  #online  #hargamampumilikdanberpatutan 
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah.  Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi. .
Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit.
.
Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit. .
Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya.
.
#serum #kulitlembut #antijerawat #hapusjeragat #jerawatpasirhilang #sayangikulit #serinaara #serigroup #topseller #online #hargamampumilik
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah. Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi. . Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit. . Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit. . Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya. . #serum  #kulitlembut  #antijerawat  #hapusjeragat  #jerawatpasirhilang  #sayangikulit  #serinaara  #serigroup  #topseller  #online  #hargamampumilik 
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah.  Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi. .
Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit.
.
Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit. .
Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya.
.
#serum #kulitlembut #antijerawat #hapusjeragat #jerawatpasirhilang #sayangikulit #serinaara #serigroup #topseller #online #hargamampumilik
SERINAARA dapat bertindak mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah. Serum terbaik ini terdiri daripada kandungan utama tomato , vitamin C dan pelbagai campuran bahan lain lagi. . Serum ini mampu mengurangkan pembentukan garis halus pada wajah, menegangkan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen pada kulit. . Selain itu, ia sesuai dipakai untuk semua jenis kulit dan mudah meresap ke dalam kulit. . Jika produk ini digunakan secara rutin dan konsisten, pasti anda akan merasai hasil nyata pada wajah setelah menggunakannya. . #serum  #kulitlembut  #antijerawat  #hapusjeragat  #jerawatpasirhilang  #sayangikulit  #serinaara  #serigroup  #topseller  #online  #hargamampumilik 
.
.
KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔
.
.
✔ Cerahkan jeragat dengan cepat.
✔ Halang jeragat menjadi kronik.
✔ Pudarkan jeragat dengan cepat.
✔ Lembapkan kulit yang kusam.
✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda.
✔ Halang sel rosak akibat matahari.
✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat.
✔ Hilangkan bintik hitam.
.
Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim.Tidak melekit, tidak berminyak.
.
Sangat mudah, hanya sapu sahaja! 
Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat!
.
Follow @mylea.co untuk lihat lebih banyak testimoni !
.
ADVANCE FORMULA !
.
✅Limited edition & lebih exclusive
✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas
✅Teskstur lebih lembut dan wangi
✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya
.
.
Whatapps SEKARANG !
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
. . KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔 . . ✔ Cerahkan jeragat dengan cepat. ✔ Halang jeragat menjadi kronik. ✔ Pudarkan jeragat dengan cepat. ✔ Lembapkan kulit yang kusam. ✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda. ✔ Halang sel rosak akibat matahari. ✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat. ✔ Hilangkan bintik hitam. . Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim.Tidak melekit, tidak berminyak. . Sangat mudah, hanya sapu sahaja! Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat! . Follow @mylea.co untuk lihat lebih banyak testimoni ! . ADVANCE FORMULA ! . ✅Limited edition & lebih exclusive ✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas ✅Teskstur lebih lembut dan wangi ✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya . . Whatapps SEKARANG ! 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901
Tak perlu makeup tebal untuk tutup ⤵
.
✔ JERAWAT
✔ JERAGAT
✔ KULIT KUSAM
✔ PARUT
✔ KULIT BERMINYAK
.
.
Hanya dengan MYLEA FRECKLESSERUM nie..sekali calit terus meresap..
.
.
.
Dengan harga .
🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉
🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉
🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉
.
.
Boleh screenshot &whatsapp
.
📲 +6014-829 1901
📲 +6014-829 1901
📲 +6014-829 1901
Tak perlu makeup tebal untuk tutup ⤵ . ✔ JERAWAT ✔ JERAGAT ✔ KULIT KUSAM ✔ PARUT ✔ KULIT BERMINYAK . . Hanya dengan MYLEA FRECKLESSERUM nie..sekali calit terus meresap.. . . . Dengan harga . 🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉 🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉 🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉 . . Boleh screenshot &whatsapp . 📲 +6014-829 1901 📲 +6014-829 1901 📲 +6014-829 1901
Tak perlu makeup tebal untuk tutup ⤵
.
✔ JERAWAT
✔ JERAGAT
✔ KULIT KUSAM
✔ PARUT
✔ KULIT BERMINYAK
.
.
Hanya dengan MYLEA FRECKLESSERUM nie..sekali calit terus meresap..
.
.
.
Dengan harga .
🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉
🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉
🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉
.
.
Boleh screenshot &whatsapp
.
📲 +6014-829 1901
📲 +6014-829 1901
📲 +6014-829 1901
Tak perlu makeup tebal untuk tutup ⤵ . ✔ JERAWAT ✔ JERAGAT ✔ KULIT KUSAM ✔ PARUT ✔ KULIT BERMINYAK . . Hanya dengan MYLEA FRECKLESSERUM nie..sekali calit terus meresap.. . . . Dengan harga . 🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉 🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉 🎉 PROMOSI JIMAT RM40🎉 . . Boleh screenshot &whatsapp . 📲 +6014-829 1901 📲 +6014-829 1901 📲 +6014-829 1901
.
.
KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔
.
.
✔ Cerahkan jeragat dengan cepat.
✔ Halang jeragat menjadi kronik.
✔ Pudarkan jeragat dengan cepat.
✔ Lembapkan kulit yang kusam.
✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda.
✔ Halang sel rosak akibat matahari.
✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat.
✔ Hilangkan bintik hitam.
.
Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim.Tidak melekit, tidak berminyak.
.
Sangat mudah, hanya sapu sahaja! 
Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat!
.
ADVANCE FORMULA !
.
✅Limited edition & lebih exclusive
✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas
✅Teskstur lebih lembut dan wangi
✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya
.
.
Whatapps SEKARANG !
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
. . KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔 . . ✔ Cerahkan jeragat dengan cepat. ✔ Halang jeragat menjadi kronik. ✔ Pudarkan jeragat dengan cepat. ✔ Lembapkan kulit yang kusam. ✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda. ✔ Halang sel rosak akibat matahari. ✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat. ✔ Hilangkan bintik hitam. . Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim.Tidak melekit, tidak berminyak. . Sangat mudah, hanya sapu sahaja! Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat! . ADVANCE FORMULA ! . ✅Limited edition & lebih exclusive ✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas ✅Teskstur lebih lembut dan wangi ✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya . . Whatapps SEKARANG ! 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901
.
.
KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔
.
.
✔ Cerahkan jeragat dengan cepat.
✔ Halang jeragat menjadi kronik.
✔ Pudarkan jeragat dengan cepat.
✔ Lembapkan kulit yang kusam.
✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda.
✔ Halang sel rosak akibat matahari.
✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat.
✔ Hilangkan bintik hitam.
.
Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim.Tidak melekit, tidak berminyak.
.
Sangat mudah, hanya sapu sahaja! 
Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat!
.
ADVANCE FORMULA !
.
✅Limited edition & lebih exclusive
✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas
✅Teskstur lebih lembut dan wangi
✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya
.
.
Whatapps SEKARANG !
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
. . KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔 . . ✔ Cerahkan jeragat dengan cepat. ✔ Halang jeragat menjadi kronik. ✔ Pudarkan jeragat dengan cepat. ✔ Lembapkan kulit yang kusam. ✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda. ✔ Halang sel rosak akibat matahari. ✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat. ✔ Hilangkan bintik hitam. . Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim.Tidak melekit, tidak berminyak. . Sangat mudah, hanya sapu sahaja! Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat! . ADVANCE FORMULA ! . ✅Limited edition & lebih exclusive ✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas ✅Teskstur lebih lembut dan wangi ✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya . . Whatapps SEKARANG ! 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901
.
.
KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔
.
.
✔ Cerahkan jeragat dengan cepat.
✔ Halang jeragat menjadi kronik.
✔ Pudarkan jeragat dengan cepat.
✔ Lembapkan kulit yang kusam.
✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda.
✔ Halang sel rosak akibat matahari.
✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat.
✔ Hilangkan bintik hitam.
.
Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim. Tidak melekit, tidak berminyak.
.
Sangat mudah, hanya sapu sahaja! 
Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat!
.
ADVANCE FORMULA !
.
✅Limited edition & lebih exclusive
✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas
✅Teskstur lebih lembut dan wangi
✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya
.
.
Whatapps SEKARANG !
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
. . KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔 . . ✔ Cerahkan jeragat dengan cepat. ✔ Halang jeragat menjadi kronik. ✔ Pudarkan jeragat dengan cepat. ✔ Lembapkan kulit yang kusam. ✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda. ✔ Halang sel rosak akibat matahari. ✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat. ✔ Hilangkan bintik hitam. . Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim. Tidak melekit, tidak berminyak. . Sangat mudah, hanya sapu sahaja! Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat! . ADVANCE FORMULA ! . ✅Limited edition & lebih exclusive ✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas ✅Teskstur lebih lembut dan wangi ✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya . . Whatapps SEKARANG ! 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901
.
.
KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔
.
.
✔ Cerahkan jeragat dengan cepat.
✔ Halang jeragat menjadi kronik.
✔ Pudarkan jeragat dengan cepat.
✔ Lembapkan kulit yang kusam.
✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda.
✔ Halang sel rosak akibat matahari.
✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat.
✔ Hilangkan bintik hitam.
.
Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim. Tidak melekit, tidak berminyak.
.
Sangat mudah, hanya sapu sahaja! 
Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat!
.
ADVANCE FORMULA !
.
✅Limited edition & lebih exclusive
✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas
✅Teskstur lebih lembut dan wangi
✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya
.
.
Whatapps SEKARANG !
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
. . KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔 . . ✔ Cerahkan jeragat dengan cepat. ✔ Halang jeragat menjadi kronik. ✔ Pudarkan jeragat dengan cepat. ✔ Lembapkan kulit yang kusam. ✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda. ✔ Halang sel rosak akibat matahari. ✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat. ✔ Hilangkan bintik hitam. . Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim. Tidak melekit, tidak berminyak. . Sangat mudah, hanya sapu sahaja! Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat! . ADVANCE FORMULA ! . ✅Limited edition & lebih exclusive ✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas ✅Teskstur lebih lembut dan wangi ✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya . . Whatapps SEKARANG ! 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901
.
.
KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔
.
.
✔ Cerahkan jeragat dengan cepat.
✔ Halang jeragat menjadi kronik.
✔ Pudarkan jeragat dengan cepat.
✔ Lembapkan kulit yang kusam.
✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda.
✔ Halang sel rosak akibat matahari.
✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat.
✔ Hilangkan bintik hitam. .
Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim. Tidak melekit, tidak berminyak. .
Sangat mudah, hanya sapu sahaja! 
Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat!
.
ADVANCE FORMULA !
.
✅Limited edition & lebih exclusive ✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas
✅Teskstur lebih lembut dan wangi
✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya
.
.
Whatapps SEKARANG !
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
📱 014 829 1901
. . KELEBIHAN Mylea Freckles Serum 🤔 . . ✔ Cerahkan jeragat dengan cepat. ✔ Halang jeragat menjadi kronik. ✔ Pudarkan jeragat dengan cepat. ✔ Lembapkan kulit yang kusam. ✔ Tegangkan kulit jadi lebih muda. ✔ Halang sel rosak akibat matahari. ✔ Kecut & Pudarkan parut jerawat. ✔ Hilangkan bintik hitam. . Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim. Tidak melekit, tidak berminyak. . Sangat mudah, hanya sapu sahaja! Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat! . ADVANCE FORMULA ! . ✅Limited edition & lebih exclusive ✅Serapan ke dalam kulit 2 kali lebih pantas ✅Teskstur lebih lembut dan wangi ✅Paling best kesan lebih cepat 2 kali ganda insyaAllah dengan izinNya . . Whatapps SEKARANG ! 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901
.
.
Memasing dah mule berebut nak cantik raya nanti 😘
.
Seronok aih bila orang terdekat kita tegur kulit wajah makin berseri..💞😇
.
Nak² en.suami yang tegur..
Mau melompat bintang tau..🤩🤩
.
Haa..puasa dan raya dah tak lama..
Nak melaram wajah cantik dihari raya ke idok?
.
Lekaih rawat kulit wajah uoollls tu dari sekarang..sempat sangat² rawat tu uoooollls..😍
.
Jom wassap intan :
.
0148291901
0148291901
0148291901
. . Memasing dah mule berebut nak cantik raya nanti 😘 . Seronok aih bila orang terdekat kita tegur kulit wajah makin berseri..💞😇 . Nak² en.suami yang tegur.. Mau melompat bintang tau..🤩🤩 . Haa..puasa dan raya dah tak lama.. Nak melaram wajah cantik dihari raya ke idok? . Lekaih rawat kulit wajah uoollls tu dari sekarang..sempat sangat² rawat tu uoooollls..😍 . Jom wassap intan : . 0148291901 0148291901 0148291901
FACE MIST MSI...itu apa sich....??
FACE MIST itu adl ... produk MSI yg serba guna yah...!!!
Banyak bngttt manfaatnya yah....ini kamu baca baik2 ya?
KANDUNGANNYA:
Aqua(Mg+, Ag+),Rosa Damascena, Flower Water, Panthenoll, Allantoin, Phenoxyethanol
CARA PEMAKAIAN:
Semprotkan MSI GOLD BEAUTY FACEMIST disekitar wajah dan leher
Lakukan setiap hari pagi,siang dan sore hari
Gunakan jg saat anda mengalami ke penatan.
Bersihkan wajah terlebih dahulu sblm di simprotkan MSI Gold beauty FACE MIST.
Sudah ber BPOM lg....
POM.NA 18170104623...
Kamu masih ragu...? tenang sayy ...
Produk MSI aman & halal
Ready ya sayyy
Untuk info .. order chat me ya
Wa 082321454094

#spraywajah #spraywajahampuh #facemist #facemistmsi #pelembab #skincare #obatjerawatampuh #obatjerawatterbaik #obatjerawatoke #jerawatbatuhilang #jerawatpasirhilang #flekhitampudah #flekhitamhilang #flekhitammusnah
FACE MIST MSI...itu apa sich....?? FACE MIST itu adl ... produk MSI yg serba guna yah...!!! Banyak bngttt manfaatnya yah....ini kamu baca baik2 ya? KANDUNGANNYA: Aqua(Mg+, Ag+),Rosa Damascena, Flower Water, Panthenoll, Allantoin, Phenoxyethanol CARA PEMAKAIAN: Semprotkan MSI GOLD BEAUTY FACEMIST disekitar wajah dan leher Lakukan setiap hari pagi,siang dan sore hari Gunakan jg saat anda mengalami ke penatan. Bersihkan wajah terlebih dahulu sblm di simprotkan MSI Gold beauty FACE MIST. Sudah ber BPOM lg.... POM.NA 18170104623... Kamu masih ragu...? tenang sayy ... Produk MSI aman & halal Ready ya sayyy Untuk info .. order chat me ya Wa 082321454094 #spraywajah  #spraywajahampuh  #facemist  #facemistmsi  #pelembab  #skincare  #obatjerawatampuh  #obatjerawatterbaik  #obatjerawatoke  #jerawatbatuhilang  #jerawatpasirhilang  #flekhitampudah  #flekhitamhilang  #flekhitammusnah 
Jangan biarkan muka tua sebelum waktunya.

Youth Skincare penyelamat.

#shakleeampanganseremban 
#jeragathilangcepat 
#jeragatdankulitkusam 
#jerawatpasirhilang
Kalau mau cantik, kayak gini nih, ajak temannya juga, jangan pelit2 berbagi tips, situ kinclong, temennya kusem, kok diem aja? Malah bangga?
Kalau mau sukses, kaya, dan bahagia, ajak temannya juga, biar makin banyak pahala di dunia dan di akhirat
GO FINANCIAL FREEDOM WITH MSI
# facemist
# bamboocharcoalsoap
#sabunjerawatampuh #sabunjerawatterbaik #sabunjerawatmurah #sabunjerawatmurmer #sabunjerawatwajah #sabunjerawatpunggung#sabunjerawatbumil#sabunjerawatbusui #jerawatbatuhilang#jerawatbatumusnah #jerawatbatuminggat #jerawatpasirhilang #flekhitammemudar #flekhitamminggat #flekhitamhilang #flekhitamkabur
Kalau mau cantik, kayak gini nih, ajak temannya juga, jangan pelit2 berbagi tips, situ kinclong, temennya kusem, kok diem aja? Malah bangga? Kalau mau sukses, kaya, dan bahagia, ajak temannya juga, biar makin banyak pahala di dunia dan di akhirat GO FINANCIAL FREEDOM WITH MSI # facemist # bamboocharcoalsoap #sabunjerawatampuh  #sabunjerawatterbaik  #sabunjerawatmurah  #sabunjerawatmurmer  #sabunjerawatwajah  #sabunjerawatpunggung #sabunjerawatbumil #sabunjerawatbusui  #jerawatbatuhilang #jerawatbatumusnah  #jerawatbatuminggat  #jerawatpasirhilang  #flekhitammemudar  #flekhitamminggat  #flekhitamhilang  #flekhitamkabur 
Salah seorang juga customer yg puji BOOSTER SERUM nie mmg sgt sgt guys. Korang yg tak cuba lagi tu mmg melepas la nak skin cantik... tp jgn risau mas ada,boleh guide sampai awk semua cantik 😍

0129395397

#boosterwhiteningmurahoriginal #baazarpaknil #boosterserumnshhazbeauty #boosterserum #jerawathilang #jerawatnanah #jerawatpasirhilang #masbeautywhitening
Kandungan bahan semulajadi dalam MYLEA FRECKLES SERUM..
.
Nak rawat kulit yang bermasalah seperti:-
.
💐JERAGAT
💐JERAWAT
💐PARUT
💐KULIT KUSAM
.
Cepat² 📲 014-8291901
Kandungan bahan semulajadi dalam MYLEA FRECKLES SERUM.. . Nak rawat kulit yang bermasalah seperti:- . 💐JERAGAT 💐JERAWAT 💐PARUT 💐KULIT KUSAM . Cepat² 📲 014-8291901
Ramai yang sudah dapat kesan dari setong ESP ni. Meh cuba baca kebaikannya.

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 
16. Bertindak sebagai antioksidan, 
17. Menguatkan sistem imun tubuh, 
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 
19. Memelihara kesihatan jantung 
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan

23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 
24. Membantu merendahkan paras kolestrol, 
25. Mencegah osteoporosis 
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.

27. Membantu menyembuhkan gastrik. 
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.

29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.

30. Memudarkan parut

31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak

@nabighahramlioriginal
0137029475
Ur Trusted SID since 2012
#shakleebatukikir
#shakleebahau
#shakleekualapilah
#shakleekualaklawang
Ramai yang sudah dapat kesan dari setong ESP ni. Meh cuba baca kebaikannya. 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 16. Bertindak sebagai antioksidan, 17. Menguatkan sistem imun tubuh, 18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua 21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan 23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 24. Membantu merendahkan paras kolestrol, 25. Mencegah osteoporosis 26. Membantu pembentukan sel-sel baru. 27. Membantu menyembuhkan gastrik. 28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan. 29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. 30. Memudarkan parut 31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak @nabighahramlioriginal 0137029475 Ur Trusted SID since 2012 #shakleebatukikir  #shakleebahau  #shakleekualapilah  #shakleekualaklawang 
uWooooow amazing banget...silahkan amati perbedaanya......
TESTI SKINCARE MSI REAL .
PRODUK MEMBUKTIKAN
-SABUN BAMBO MSI
-GOLD FACE MIST MSI
-SERUM FRUIT MSI
SILAHKAN DI COBA

#spraywajah #jerawatminggat #jerawatbatuhilang #jerawatpasirhilang #jerawatmeradanghilang #sabunjerawatampuh #sabunjerawatbadan #sabunjerawatterbaik #wajahkusamhilang #wajahkusamkabur #wajahkusamminggat #wajahkusamjadiglowing #flekhitamkabur #flekhitamminggat #flekhitamhilang #flekhitamsirna
uWooooow amazing banget...silahkan amati perbedaanya...... TESTI SKINCARE MSI REAL . PRODUK MEMBUKTIKAN -SABUN BAMBO MSI -GOLD FACE MIST MSI -SERUM FRUIT MSI SILAHKAN DI COBA #spraywajah  #jerawatminggat  #jerawatbatuhilang  #jerawatpasirhilang  #jerawatmeradanghilang  #sabunjerawatampuh  #sabunjerawatbadan  #sabunjerawatterbaik  #wajahkusamhilang  #wajahkusamkabur  #wajahkusamminggat  #wajahkusamjadiglowing  #flekhitamkabur  #flekhitamminggat  #flekhitamhilang  #flekhitamsirna 
Download telegram, bayar RM8 dan isi borang. 3 langkah mudah untuk dapat kan FREE MINI PACK DIANZ VITAMIN
.
Yasssss senang sangat kan guys? So apa lagi just komen atau dm majie k?? 😘😘
Download telegram, bayar RM8 dan isi borang. 3 langkah mudah untuk dapat kan FREE MINI PACK DIANZ VITAMIN . Yasssss senang sangat kan guys? So apa lagi just komen atau dm majie k?? 😘😘
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗
.
MISI CANTIK RAYA
.
.
Mylea FrecklesSerum
1box = Diskaun RM40 😳
2box = Diskaun RM90 😨
3box = Diskaun RM140 😱
.
HARGA PENGIKAT KASIH
.
SAPE CEPAT DIA DAPAT❗
.
.
WhatsApp sekarang .
📞 014-8291901
📞 014-8291901
📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗ . MISI CANTIK RAYA . . Mylea FrecklesSerum 1box = Diskaun RM40 😳 2box = Diskaun RM90 😨 3box = Diskaun RM140 😱 . HARGA PENGIKAT KASIH . SAPE CEPAT DIA DAPAT❗ . . WhatsApp sekarang . 📞 014-8291901 📞 014-8291901 📞 014-8291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA
.
.
Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik.
.
Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat.
.
.
Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘
.
wasap sekarang
📱 0148291901
📱 0148291901
📱 0148291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA . . Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik. . Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat. . . Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘 . wasap sekarang 📱 0148291901 📱 0148291901 📱 0148291901
.
.
1 titik untuk 1 wajah
.
1 titik boleh hilangkan JERAWAT dan JERAGAT 😱
.
1 titik boleh melicinkan kulit wajah 😍
.
1 titik pon boleh buat anda nampak CANTIK 😘
.
.
NAK CANTIK DIHARI RAYA?
TINGGAL LAGI 2BULAN JERRR..
SEMPAT LAGI TAU NAK RAWAT WAJAH TUU..
.
.
Whatapps SEKARANG !!
📱+60148291901
📱+60148291901
📱+60148291901
. . 1 titik untuk 1 wajah . 1 titik boleh hilangkan JERAWAT dan JERAGAT 😱 . 1 titik boleh melicinkan kulit wajah 😍 . 1 titik pon boleh buat anda nampak CANTIK 😘 . . NAK CANTIK DIHARI RAYA? TINGGAL LAGI 2BULAN JERRR.. SEMPAT LAGI TAU NAK RAWAT WAJAH TUU.. . . Whatapps SEKARANG !! 📱+60148291901 📱+60148291901 📱+60148291901
.
.
1 titik untuk 1 wajah
.
1 titik boleh hilangkan JERAWAT dan JERAGAT 😱
.
1 titik boleh melicinkan kulit wajah 😍
.
1 titik pon boleh buat anda nampak CANTIK 😘
.
.
NAK CANTIK DIHARI RAYA?
TINGGAL LAGI 2BULAN JERRR..
SEMPAT LAGI TAU NAK RAWAT WAJAH TUU..
.
.
Whatapps SEKARANG !!
📱+60148291901
📱+60148291901
📱+60148291901
. . 1 titik untuk 1 wajah . 1 titik boleh hilangkan JERAWAT dan JERAGAT 😱 . 1 titik boleh melicinkan kulit wajah 😍 . 1 titik pon boleh buat anda nampak CANTIK 😘 . . NAK CANTIK DIHARI RAYA? TINGGAL LAGI 2BULAN JERRR.. SEMPAT LAGI TAU NAK RAWAT WAJAH TUU.. . . Whatapps SEKARANG !! 📱+60148291901 📱+60148291901 📱+60148291901
Click profile untuk tengok feedback dianz vitamin yang hebat hebat.
.
Memukau mata yang memandang 💘💘💘
Click profile untuk tengok feedback dianz vitamin yang hebat hebat. . Memukau mata yang memandang 💘💘💘
Jamu testimoni malam-malam ni. Efek Vitamin C dan Vitamin E. Keduanya Vitamin cantik tau.

Badan kita tidak boleh menghasilkan vitamin C sendiri dan ia perlu diambil setiap hari melalui pemakanan.

Jadi pengambilan Vitamin C yang cukup sangat membantu untuk:- .
🌹Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar. .
🌹Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. .
🌹Membantu dalam penyembuhan luka. .
🌹Mempertahankan kulit daripada radikal bebas.
.
.
Vitamin E pula untuk .
🌹Vitamin E Complex Shaklee 
Terkenal sebagai vitamin cantik. Vitamin E bagus untuk mereka yang inginkan kulit lebih cantik, lebih licin, dan awet muda sentiasa. .
.
🌹Bersifat anti-penuaan, ia dapat mengurangkan garisan halus, tanda penuaan pada wajah .
🌹Membantu memudarkan/mengurangkan parut dan masalah jerawat .
🌹Memperbaiki peredaran darah lalu menjadikan wajah berseri dan tak kusam, secara tak langsung, kulit bersih dari jerawat dan jeragat .
🌹Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas. .
🌹Membantu dalam mendapatkan rambut yang cantik, sihat dan lebat. .
🌹Mengawal pengeluaran sebum minyak pada wajah ( bagus untuk kulit berminyak)
.
Nak glowing dan cantik. Wasap Kak Wan ye.
.
@nabighahramlioriginal
0137029475
Ur Trusted Sid since 2012
#shakleebatukikir
#shakleebahau
Jamu testimoni malam-malam ni. Efek Vitamin C dan Vitamin E. Keduanya Vitamin cantik tau. Badan kita tidak boleh menghasilkan vitamin C sendiri dan ia perlu diambil setiap hari melalui pemakanan. Jadi pengambilan Vitamin C yang cukup sangat membantu untuk:- . 🌹Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar. . 🌹Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit. . 🌹Membantu dalam penyembuhan luka. . 🌹Mempertahankan kulit daripada radikal bebas. . . Vitamin E pula untuk . 🌹Vitamin E Complex Shaklee  Terkenal sebagai vitamin cantik. Vitamin E bagus untuk mereka yang inginkan kulit lebih cantik, lebih licin, dan awet muda sentiasa. . . 🌹Bersifat anti-penuaan, ia dapat mengurangkan garisan halus, tanda penuaan pada wajah . 🌹Membantu memudarkan/mengurangkan parut dan masalah jerawat . 🌹Memperbaiki peredaran darah lalu menjadikan wajah berseri dan tak kusam, secara tak langsung, kulit bersih dari jerawat dan jeragat . 🌹Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas. . 🌹Membantu dalam mendapatkan rambut yang cantik, sihat dan lebat. . 🌹Mengawal pengeluaran sebum minyak pada wajah ( bagus untuk kulit berminyak) . Nak glowing dan cantik. Wasap Kak Wan ye. . @nabighahramlioriginal 0137029475 Ur Trusted Sid since 2012 #shakleebatukikir  #shakleebahau 
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA
.
.
Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik.
.
Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat.
.
.
Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘
.
wasap sekarang
📱 0148291901
📱 0148291901
📱 0148291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA . . Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik. . Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat. . . Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘 . wasap sekarang 📱 0148291901 📱 0148291901 📱 0148291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA
.
.
Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik.
.
Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat.
.
.
Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘
.
wasap sekarang
📱 0148291901
📱 0148291901
📱 0148291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA . . Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik. . Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat. . . Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘 . wasap sekarang 📱 0148291901 📱 0148291901 📱 0148291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA
.
.
Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik.
.
Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat.
.
.
Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘
.
wasap sekarang
📱 0148291901
📱 0148291901
📱 0148291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA . . Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik. . Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat. . . Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘 . wasap sekarang 📱 0148291901 📱 0148291901 📱 0148291901
P

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 
16. Bertindak sebagai antioksidan, 
17. Menguatkan sistem imun tubuh, 
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 
19. Memelihara kesihatan jantung 
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan

23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 
24. Membantu merendahkan paras kolestrol, 
25. Mencegah osteoporosis 
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.

27. Membantu menyembuhkan gastrik. 
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.

29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.

30. Memudarkan parut

31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
P 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 16. Bertindak sebagai antioksidan, 17. Menguatkan sistem imun tubuh, 18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua 21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan 23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 24. Membantu merendahkan paras kolestrol, 25. Mencegah osteoporosis 26. Membantu pembentukan sel-sel baru. 27. Membantu menyembuhkan gastrik. 28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan. 29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. 30. Memudarkan parut 31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
P

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 
16. Bertindak sebagai antioksidan, 
17. Menguatkan sistem imun tubuh, 
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 
19. Memelihara kesihatan jantung 
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan

23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 
24. Membantu merendahkan paras kolestrol, 
25. Mencegah osteoporosis 
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.

27. Membantu menyembuhkan gastrik. 
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.

29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.

30. Memudarkan parut

31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
P 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 16. Bertindak sebagai antioksidan, 17. Menguatkan sistem imun tubuh, 18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua 21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan 23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 24. Membantu merendahkan paras kolestrol, 25. Mencegah osteoporosis 26. Membantu pembentukan sel-sel baru. 27. Membantu menyembuhkan gastrik. 28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan. 29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. 30. Memudarkan parut 31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
Ramai yang sudah dapat kesan dari setong ESP ni. Meh cuba baca kebaikannya.

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 
16. Bertindak sebagai antioksidan, 
17. Menguatkan sistem imun tubuh, 
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 
19. Memelihara kesihatan jantung 
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan

23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 
24. Membantu merendahkan paras kolestrol, 
25. Mencegah osteoporosis 
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.

27. Membantu menyembuhkan gastrik. 
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.

29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.

30. Memudarkan parut

31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak

@nabighahramlioriginal
0137029475
Ur Trusted SID since 2012
#shakleebatukikir
#shakleebahau
#shakleekualapilah
#shakleekualaklawang
Ramai yang sudah dapat kesan dari setong ESP ni. Meh cuba baca kebaikannya. 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 16. Bertindak sebagai antioksidan, 17. Menguatkan sistem imun tubuh, 18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua 21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan 23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 24. Membantu merendahkan paras kolestrol, 25. Mencegah osteoporosis 26. Membantu pembentukan sel-sel baru. 27. Membantu menyembuhkan gastrik. 28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan. 29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. 30. Memudarkan parut 31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak @nabighahramlioriginal 0137029475 Ur Trusted SID since 2012 #shakleebatukikir  #shakleebahau  #shakleekualapilah  #shakleekualaklawang 
Konsisten makan ESP, Vitamin E dan Vitamin C.

Bukan hanya kulit kusan tiada. Parut pun menghilang.

Kelebihan ESP

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 
6. Memberi ton warna kulit yang sekata
7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
10. Rendah lemak, tanpa kolestrol
11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 
16. Bertindak sebagai antioksidan, 
17. Menguatkan sistem imun tubuh, 
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 
19. Memelihara kesihatan jantung 
20. Membaiki pigmentasi –membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

Nak dapat Set Cantik ni.
@nabighahramli
0137029475.
Ur Trusted SID since 2012

#kulitlembut #kulitcantikberseri #kulitputih #kulitsehat #kulitcerahalami #kulitcerahberseri #kulitputihgebu #kulitcerah #mukajerawat #mukakusam #mukajeragat #mukalembab #mukaberminyak #mukabersih #mukaberjerawat #mukalicin #cerahgebu #setkulitcantik #setcantik #vitamincorganik #vitaminCcantik #vitamincmurah #pudarkanparut #jerawatpasirhilang #jerawatkecut
Konsisten makan ESP, Vitamin E dan Vitamin C. Bukan hanya kulit kusan tiada. Parut pun menghilang. Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 16. Bertindak sebagai antioksidan, 17. Menguatkan sistem imun tubuh, 18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi –membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua Nak dapat Set Cantik ni. @nabighahramli 0137029475. Ur Trusted SID since 2012 #kulitlembut  #kulitcantikberseri  #kulitputih  #kulitsehat  #kulitcerahalami  #kulitcerahberseri  #kulitputihgebu  #kulitcerah  #mukajerawat  #mukakusam  #mukajeragat  #mukalembab  #mukaberminyak  #mukabersih  #mukaberjerawat  #mukalicin  #cerahgebu  #setkulitcantik  #setcantik  #vitamincorganik  #vitaminCcantik  #vitamincmurah  #pudarkanparut  #jerawatpasirhilang  #jerawatkecut 
Konsisten makan ESP, Vitamin E dan Vitamin C.

Bukan hanya kulit kusan tiada. Parut pun menghilang.

Kepentingan Vitamin C 👩Membantu mengatasi masalah pendarahan, lebam kulit, kulit kering, ekzema dan ruam badan.
👩Menyokong pembentukan sel darah merah.
👩Meningkatkan penyerapan zat besi untuk mencegah anemia… 👩Membentuk plasenta yang sihat.
👩Mengelakkan kelahiran bayi pra-matang.
👩Membantu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah tinggi… 👩Membantu sel darah putih melawan bakteria dan kuman…
👩Membantu memperbaiki masalah insomnia dan stress…
👩Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata…
👩Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal dan juga mendapatkan gusi dan gigi yang sihat.

Kelebihan ESP

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 
16. Bertindak sebagai antioksidan, 
17. Menguatkan sistem imun tubuh, 
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 
19. Memelihara kesihatan jantung 
20. Membaiki pigmentasi –membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

Nak dapat Set Cantik ni.
@nabighahramli
Konsisten makan ESP, Vitamin E dan Vitamin C. Bukan hanya kulit kusan tiada. Parut pun menghilang. Kepentingan Vitamin C 👩Membantu mengatasi masalah pendarahan, lebam kulit, kulit kering, ekzema dan ruam badan. 👩Menyokong pembentukan sel darah merah. 👩Meningkatkan penyerapan zat besi untuk mencegah anemia… 👩Membentuk plasenta yang sihat. 👩Mengelakkan kelahiran bayi pra-matang. 👩Membantu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah tinggi… 👩Membantu sel darah putih melawan bakteria dan kuman… 👩Membantu memperbaiki masalah insomnia dan stress… 👩Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata… 👩Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal dan juga mendapatkan gusi dan gigi yang sihat. Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 16. Bertindak sebagai antioksidan, 17. Menguatkan sistem imun tubuh, 18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi –membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua Nak dapat Set Cantik ni. @nabighahramli
Konsisten makan ESP, Vitamin E dan Vitamin C.

Bukan hanya kulit kusan tiada. Parut pun menghilang.

Kepentingan Vitamin C 👩Membantu mengatasi masalah pendarahan, lebam kulit, kulit kering, ekzema dan ruam badan.
👩Menyokong pembentukan sel darah merah.
👩Meningkatkan penyerapan zat besi untuk mencegah anemia… 👩Membentuk plasenta yang sihat.
👩Mengelakkan kelahiran bayi pra-matang.
👩Membantu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah tinggi… 👩Membantu sel darah putih melawan bakteria dan kuman…
👩Membantu memperbaiki masalah insomnia dan stress…
👩Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata…
👩Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal dan juga mendapatkan gusi dan gigi yang sihat.

Kelebihan ESP

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 
16. Bertindak sebagai antioksidan, 
17. Menguatkan sistem imun tubuh, 
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 
19. Memelihara kesihatan jantung 
20. Membaiki pigmentasi –membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

Nak dapat Set Cantik ni.
@nabighahramli
Konsisten makan ESP, Vitamin E dan Vitamin C. Bukan hanya kulit kusan tiada. Parut pun menghilang. Kepentingan Vitamin C 👩Membantu mengatasi masalah pendarahan, lebam kulit, kulit kering, ekzema dan ruam badan. 👩Menyokong pembentukan sel darah merah. 👩Meningkatkan penyerapan zat besi untuk mencegah anemia… 👩Membentuk plasenta yang sihat. 👩Mengelakkan kelahiran bayi pra-matang. 👩Membantu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah tinggi… 👩Membantu sel darah putih melawan bakteria dan kuman… 👩Membantu memperbaiki masalah insomnia dan stress… 👩Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata… 👩Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal dan juga mendapatkan gusi dan gigi yang sihat. Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 16. Bertindak sebagai antioksidan, 17. Menguatkan sistem imun tubuh, 18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi –membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua Nak dapat Set Cantik ni. @nabighahramli
VITAMIN C UNTUK TINGKATKAN PERTAHANAN BADAN. 💪Meningkatkan tahap imun badan seseorang
💪Pengeluaran antobodi dan sel darah putih
💪Terlibat dalam pengeluaran interferon
💪Membantu melindungi dan mengekalkan struktur salur kapilari darah 💪Memberi kesan antibakteria
💪Mengalakkan peredaran darah 💪Menbantu mencegah jangkitan selesema.
💪Melawan radikal bebas dalam badan.
💪Mengurangkan gejala herpes mulut (oral herpes)
VITAMIN C UNTUK TINGKATKAN PERTAHANAN BADAN. 💪Meningkatkan tahap imun badan seseorang 💪Pengeluaran antobodi dan sel darah putih 💪Terlibat dalam pengeluaran interferon 💪Membantu melindungi dan mengekalkan struktur salur kapilari darah 💪Memberi kesan antibakteria 💪Mengalakkan peredaran darah 💪Menbantu mencegah jangkitan selesema. 💪Melawan radikal bebas dalam badan. 💪Mengurangkan gejala herpes mulut (oral herpes)
Ye ! Set clearproof ni Lala guna sendiri . Mmg muka dijadikan testimoni untuk #clearproof .
.
.
So clearproof ni mmg untk acne skin . Masa pakai tu fuhh . Dahi tuu yg pnting boleh bersih mcmtu 😂 mungkin awk awk tak percaya. Tapi awak2 yg kenal muka Lala yg mcm “jalan tar” tau kot teruk atau sgt teruk 😅
.
.
So siapa yg ada skin yg mcm ni , tapi segan lah nk bersuara. Takpela , mungkin awk nak beraya dgn muka mcmtu . Tapi kalau awk taknak . Nak braya dgn muka raya 😍. Jom cari Ella. I’ll guide u one by one and be your beauty consultant 🌹
.
.
Love ,
Ind.beauty consultant .
.
#ilovemarykay #gunaclearproof  #jerawatpasirhilang
Ye ! Set clearproof ni Lala guna sendiri . Mmg muka dijadikan testimoni untuk #clearproof  . . . So clearproof ni mmg untk acne skin . Masa pakai tu fuhh . Dahi tuu yg pnting boleh bersih mcmtu 😂 mungkin awk awk tak percaya. Tapi awak2 yg kenal muka Lala yg mcm “jalan tar” tau kot teruk atau sgt teruk 😅 . . So siapa yg ada skin yg mcm ni , tapi segan lah nk bersuara. Takpela , mungkin awk nak beraya dgn muka mcmtu . Tapi kalau awk taknak . Nak braya dgn muka raya 😍. Jom cari Ella. I’ll guide u one by one and be your beauty consultant 🌹 . . Love , Ind.beauty consultant . . #ilovemarykay  #gunaclearproof  #jerawatpasirhilang 
Kenapa disarankan ambik OSTEMATRIX ni terutama IBU HAMIL dan WARGA TUA?
.
1 biji Ostematrix Shaklee ni sama dengan 1 gelas Susu tinggi kalsium ataupun sama dengan 80biji kacang badam yang berkualiti.
.
So, untuk yang tak gemar minum susu tu, eloklah ambik Ostemmatrix ni. Dan apa yang best lagi, Ostematrix ni senang nak telan.
.
Ada ditulis di botol, easy to swallow, jangan bimbang.
.
.
KELEBIHAN OSTEMATRIX SHAKLEE
==============================
.
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang
rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas.
🌸 Meringankan stress.
🌸 Menstabilkan tekanan darah.
🌸 Melegakan sakit ketika haid.
🌸 Membantu dalam masalah gastrik.
🌸 Membantu mengurangkan sakit belakang.
🌸 Membantu dalam masalah tumit pecah /sakit.
🌸 Mengelakkan sakit sendi.
🌸 Membantu mengatasi migrain.
🌸 Membantu masalah sembelit

@nabighahramli
0137029374
Ur Trusted Sid
Kenapa disarankan ambik OSTEMATRIX ni terutama IBU HAMIL dan WARGA TUA? . 1 biji Ostematrix Shaklee ni sama dengan 1 gelas Susu tinggi kalsium ataupun sama dengan 80biji kacang badam yang berkualiti. . So, untuk yang tak gemar minum susu tu, eloklah ambik Ostemmatrix ni. Dan apa yang best lagi, Ostematrix ni senang nak telan. . Ada ditulis di botol, easy to swallow, jangan bimbang. . . KELEBIHAN OSTEMATRIX SHAKLEE ============================== . 🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat. 🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) 🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas. 🌸 Meringankan stress. 🌸 Menstabilkan tekanan darah. 🌸 Melegakan sakit ketika haid. 🌸 Membantu dalam masalah gastrik. 🌸 Membantu mengurangkan sakit belakang. 🌸 Membantu dalam masalah tumit pecah /sakit. 🌸 Mengelakkan sakit sendi. 🌸 Membantu mengatasi migrain. 🌸 Membantu masalah sembelit @nabighahramli 0137029374 Ur Trusted Sid
#jerawatpasirhilang Bila apply set basic elysian ni.. Intan bukan omong kosong jer... Siap bukti ni😜😜😜 Sapa yg bole pakai set basic ni? 
Yang mengalami🙋🙋🙋 #kulitsensitif 
#mukajerawat
#mukajeragat
#surnburn 
#salahgunaproduk 
#tonakulittaksekata 
#resdung 
Hanya yang konsisten dan disiplin jer tahu keberkesanan set ni.😅😅😅. Ada yang tercari2 produk yg sesuai tuk kulit muka anda... Meh wasap intan 0172479625
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗
.
MISI CANTIK RAYA
.
.
Mylea FrecklesSerum
1box = Diskaun RM40 😳
2box = Diskaun RM90 😨
3box = Diskaun RM140 😱
.
HARGA PENGIKAT KASIH
.
SAPE CEPAT DIA DAPAT❗
.
.
WhatsApp sekarang .
📞 014-8291901
📞 014-8291901
📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗ . MISI CANTIK RAYA . . Mylea FrecklesSerum 1box = Diskaun RM40 😳 2box = Diskaun RM90 😨 3box = Diskaun RM140 😱 . HARGA PENGIKAT KASIH . SAPE CEPAT DIA DAPAT❗ . . WhatsApp sekarang . 📞 014-8291901 📞 014-8291901 📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗
.
MISI CANTIK RAYA
.
.
Mylea FrecklesSerum
1box = Diskaun RM40 😳
2box = Diskaun RM90 😨
3box = Diskaun RM140 😱
.
HARGA PENGIKAT KASIH
.
SAPE CEPAT DIA DAPAT❗
.
.
WhatsApp sekarang .
📞 014-8291901
📞 014-8291901
📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗ . MISI CANTIK RAYA . . Mylea FrecklesSerum 1box = Diskaun RM40 😳 2box = Diskaun RM90 😨 3box = Diskaun RM140 😱 . HARGA PENGIKAT KASIH . SAPE CEPAT DIA DAPAT❗ . . WhatsApp sekarang . 📞 014-8291901 📞 014-8291901 📞 014-8291901
CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E
✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah)
✔ TERBARU ! Sebotol 30 biji untuk SATU bulan. Sebiji sehari lepas makan
✔️ BOOSTER! 2 Biji sehari lepas makan
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari

NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan maksima.

Kesan dapat dilihat seawal 2 minggu pertama. 
BANYAKKAN MINUM AIR MASAK.
.
———————
HARGA:
———————
$ RM50 (tanpa caj pos)
.
—————————————
📮 POSTAGE(via POSLAJU)
—————————————
RM7 (semenanjung)
RM10 (sabah sarawak)
.
===============
Nak Order,
📲 Whatsapp 0132915568 @ Klik Link Whatsapp di Bio
CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E ✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah) ✔ TERBARU ! Sebotol 30 biji untuk SATU bulan. Sebiji sehari lepas makan ✔️ BOOSTER! 2 Biji sehari lepas makan ✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan maksima. Kesan dapat dilihat seawal 2 minggu pertama.  BANYAKKAN MINUM AIR MASAK. . ——————— HARGA: ——————— $ RM50 (tanpa caj pos) . ————————————— 📮 POSTAGE(via POSLAJU) ————————————— RM7 (semenanjung) RM10 (sabah sarawak) . =============== Nak Order, 📲 Whatsapp 0132915568 @ Klik Link Whatsapp di Bio
Kenapa disarankan ambik OSTEMATRIX ni terutama IBU HAMIL dan WARGA TUA?
.
1 biji Ostematrix Shaklee ni sama dengan 1 gelas Susu tinggi kalsium ataupun sama dengan 80biji kacang badam yang berkualiti.
.
So, untuk yang tak gemar minum susu tu, eloklah ambik Ostemmatrix ni. Dan apa yang best lagi, Ostematrix ni senang nak telan.
.
Ada ditulis di botol, easy to swallow, jangan bimbang.
.
.
KELEBIHAN OSTEMATRIX SHAKLEE
==============================
.
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang
rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas.
🌸 Meringankan stress.
🌸 Menstabilkan tekanan darah.
🌸 Melegakan sakit ketika haid.
🌸 Membantu dalam masalah gastrik.
🌸 Membantu mengurangkan sakit belakang.
🌸 Membantu dalam masalah tumit pecah /sakit.
🌸 Mengelakkan sakit sendi.
🌸 Membantu mengatasi migrain.
🌸 Membantu masalah sembelit

@nabighahramlioriginal
0137029475
Ur Trusted SID

#janapendapatan
#dropshipwanted
#shakleekualaklawang
#shakleekualapilah
#shakleemelaka
#shakleebahau
#shakleejempol
Kenapa disarankan ambik OSTEMATRIX ni terutama IBU HAMIL dan WARGA TUA? . 1 biji Ostematrix Shaklee ni sama dengan 1 gelas Susu tinggi kalsium ataupun sama dengan 80biji kacang badam yang berkualiti. . So, untuk yang tak gemar minum susu tu, eloklah ambik Ostemmatrix ni. Dan apa yang best lagi, Ostematrix ni senang nak telan. . Ada ditulis di botol, easy to swallow, jangan bimbang. . . KELEBIHAN OSTEMATRIX SHAKLEE ============================== . 🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat. 🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) 🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas. 🌸 Meringankan stress. 🌸 Menstabilkan tekanan darah. 🌸 Melegakan sakit ketika haid. 🌸 Membantu dalam masalah gastrik. 🌸 Membantu mengurangkan sakit belakang. 🌸 Membantu dalam masalah tumit pecah /sakit. 🌸 Mengelakkan sakit sendi. 🌸 Membantu mengatasi migrain. 🌸 Membantu masalah sembelit @nabighahramlioriginal 0137029475 Ur Trusted SID #janapendapatan  #dropshipwanted  #shakleekualaklawang  #shakleekualapilah  #shakleemelaka  #shakleebahau  #shakleejempol 
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗
.
MISI CANTIK RAYA
.
.
Mylea FrecklesSerum
1box = Diskaun RM40 😳
2box = Diskaun RM90 😨
3box = Diskaun RM140 😱
.
HARGA PENGIKAT KASIH
.
SAPE CEPAT DIA DAPAT❗
.
.
WhatsApp sekarang .
📞 014-8291901
📞 014-8291901
📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗ . MISI CANTIK RAYA . . Mylea FrecklesSerum 1box = Diskaun RM40 😳 2box = Diskaun RM90 😨 3box = Diskaun RM140 😱 . HARGA PENGIKAT KASIH . SAPE CEPAT DIA DAPAT❗ . . WhatsApp sekarang . 📞 014-8291901 📞 014-8291901 📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗
.
MISI CANTIK RAYA
.
.
Mylea FrecklesSerum
1box = Diskaun RM40 😳
2box = Diskaun RM90 😨
3box = Diskaun RM140 😱
.
HARGA PENGIKAT KASIH
.
SAPE CEPAT DIA DAPAT❗
.
.
WhatsApp sekarang .
📞 014-8291901
📞 014-8291901
📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗ . MISI CANTIK RAYA . . Mylea FrecklesSerum 1box = Diskaun RM40 😳 2box = Diskaun RM90 😨 3box = Diskaun RM140 😱 . HARGA PENGIKAT KASIH . SAPE CEPAT DIA DAPAT❗ . . WhatsApp sekarang . 📞 014-8291901 📞 014-8291901 📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗
.
MISI CANTIK RAYA
.
.
Mylea FrecklesSerum
1box = Diskaun RM40 😳
2box = Diskaun RM90 😨
3box = Diskaun RM140 😱
.
HARGA PENGIKAT KASIH
.
SAPE CEPAT DIA DAPAT❗
.
.
WhatsApp sekarang .
📞 014-8291901
📞 014-8291901
📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗ . MISI CANTIK RAYA . . Mylea FrecklesSerum 1box = Diskaun RM40 😳 2box = Diskaun RM90 😨 3box = Diskaun RM140 😱 . HARGA PENGIKAT KASIH . SAPE CEPAT DIA DAPAT❗ . . WhatsApp sekarang . 📞 014-8291901 📞 014-8291901 📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗
.
MISI CANTIK RAYA
.
.
Mylea FrecklesSerum
1box = Diskaun RM40 😳
2box = Diskaun RM90 😨
3box = Diskaun RM140 😱
.
HARGA PENGIKAT KASIH
.
SAPE CEPAT DIA DAPAT❗
.
.
WhatsApp sekarang .
📞 014-8291901
📞 014-8291901
📞 014-8291901
PROMOSI CLEAR STOCK ❗❗ . MISI CANTIK RAYA . . Mylea FrecklesSerum 1box = Diskaun RM40 😳 2box = Diskaun RM90 😨 3box = Diskaun RM140 😱 . HARGA PENGIKAT KASIH . SAPE CEPAT DIA DAPAT❗ . . WhatsApp sekarang . 📞 014-8291901 📞 014-8291901 📞 014-8291901
Ni antara manfaat lepas minum ESP. ✔Badan fit
✔Perut tak cepat lapar
✔Kulit, kuku, rambut makin cantik
✔Baby cepat kenyang
✔Kulit makin lenbut gebu
✔Parut pudar
✔sesuai untuk pesakit diabetes

Wasap Kak Wan untuk harga promo baik punya

013729475

#shakleebatukikir 
#shakleebahau 
#esppromo
#kulitgebu 
#hilangparut
#cepatkenyang
DENGAN VITAMIN C SERUM AWAK TAK AKAN KECEWA LAGI
.
Awak yang pernah kecewa dengan skincare tak berkesan malah merosakkan kulit muka sendiri, WAJIB cuba serum ni.
.
Dengan 10x Vitamin C, VCS akan mengatasi masalah kulit awak. .
Say bye2 to
.
> Kulit Kusam
> Liang Pori Terbuka
> Parut
> Jeragat
> Tona Kulit Tak Sekata
.
.
Produk Ahli Farmasi berpengalaman Puan Ony Nurhusni. Dijamin selamat dan gunalah tanpa was-was.
.
.
> Halal Jakim
> Lulus KKM
> Kilang GMP
.
.
Nak kulit gebu gebas jgn lupa oles dengan serum VCS 15ml. Hanya RM90 tahan 1.5 - 2 bulan.  Berbaloi-baloi 😍 .
📞0136379697
📞0136379697
DENGAN VITAMIN C SERUM AWAK TAK AKAN KECEWA LAGI . Awak yang pernah kecewa dengan skincare tak berkesan malah merosakkan kulit muka sendiri, WAJIB cuba serum ni. . Dengan 10x Vitamin C, VCS akan mengatasi masalah kulit awak. . Say bye2 to . > Kulit Kusam > Liang Pori Terbuka > Parut > Jeragat > Tona Kulit Tak Sekata . . Produk Ahli Farmasi berpengalaman Puan Ony Nurhusni. Dijamin selamat dan gunalah tanpa was-was. . . > Halal Jakim > Lulus KKM > Kilang GMP . . Nak kulit gebu gebas jgn lupa oles dengan serum VCS 15ml. Hanya RM90 tahan 1.5 - 2 bulan. Berbaloi-baloi 😍 . 📞0136379697 📞0136379697
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA
.
.
Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik.
.
Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat.
.
.
Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘
.
wasap sekarang
📱 0148291901
📱 0148291901
📱 0148291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA . . Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik. . Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat. . . Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘 . wasap sekarang 📱 0148291901 📱 0148291901 📱 0148291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA
.
.
Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik.
.
Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat.
.
.
Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘
.
wasap sekarang
📱 0148291901
📱 0148291901
📱 0148291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA . . Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik. . Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat. . . Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘 . wasap sekarang 📱 0148291901 📱 0148291901 📱 0148291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA
.
.
Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik.
.
Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat.
.
.
Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘
.
wasap sekarang
📱 0148291901
📱 0148291901
📱 0148291901
SERUM JERAGAT LEBIH ADVANCE FORMULA . . Bahan yang telah diupgrade untuk lebih menarik. . Ada penambahan bahan untuk mendapat kesan yang lebih cepat. . . Confirm dapat kulit cantik dan sihat dihari raya 😘 . wasap sekarang 📱 0148291901 📱 0148291901 📱 0148291901