an online Instagram web viewer

#jejaka medias

Photos

Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar #pilkuat #ubatkuat #minyakzakar #geluntukzakar #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #pilkuat  #ubatkuat  #minyakzakar  #geluntukzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado 
PROMOSI , PROMOSI , PROMOSI !!! MERDEKA SALES !!! JUM DAPATKAN SEGERA ,

HARGA LEBIH MURAH DARI BIASA .

KAMI BERIKAN HARGA KILANG UNTUK ANDA ! .

Hubungi kami segera kerana STOCK TINGGAL TAK BANYAK LAGI !!! ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/MerdekaSalesSuperKing
PROMOSI , PROMOSI , PROMOSI !!! MERDEKA SALES !!! JUM DAPATKAN SEGERA , HARGA LEBIH MURAH DARI BIASA . KAMI BERIKAN HARGA KILANG UNTUK ANDA ! . Hubungi kami segera kerana STOCK TINGGAL TAK BANYAK LAGI !!! ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/MerdekaSalesSuperKing
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM300 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar #pilkuat #ubatkuat #minyakzakar #geluntukzakar #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #takpuas
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM300 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #pilkuat  #ubatkuat  #minyakzakar  #geluntukzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #takpuas 
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar #pilkuat #ubatkuat #minyakzakar #geluntukzakar #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #pilkuat  #ubatkuat  #minyakzakar  #geluntukzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado 
Para #jejaka #lelaki #suami di luar sana ..cuba tngk ni.. pesanan dari akk kita ni

#kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #agendiperlukan #agen #stokis #stokistwanted #singapore #malaysia #brunei #johor #johorbahru #selangor #wanita #perempuan #isteri #ibu
Yang lebih ganteng dari aku banyak
Yang lebih manis dari aku juga bertebaran
Yang lebih putih dan gagah juga marak meski itu hasil implant....,
Tetapi satu hal yang bikin aku berbeda dan nggk dimiki orang lain yaitu,aku manpu mencintai kekuranganmu dengan rasa yang sangat berlebih di banding dia yang kau inginkan..,,,,
perlu bukti !!!! Tatap mataku penuh kesungguhan....., #mystory #mylife #lovely #inlove #takdircinta #jejaka #tampan #cowokindo #cowokganteng #kekinian #kiss #alone #happy #matureboy #asianboy #allahmahabaik #lelakiidaman #pacaranhalal #jodohpastibertemu #cowokranum #asiansexy #instapic #instagram #instaquote #mens #men #metrosexual #modis #visitsurabaya #cowok#tampan #metrosexual
Yang lebih ganteng dari aku banyak Yang lebih manis dari aku juga bertebaran Yang lebih putih dan gagah juga marak meski itu hasil implant...., Tetapi satu hal yang bikin aku berbeda dan nggk dimiki orang lain yaitu,aku manpu mencintai kekuranganmu dengan rasa yang sangat berlebih di banding dia yang kau inginkan..,,,, perlu bukti !!!! Tatap mataku penuh kesungguhan....., #mystory  #mylife  #lovely  #inlove  #takdircinta  #jejaka  #tampan  #cowokindo  #cowokganteng  #kekinian  #kiss  #alone  #happy  #matureboy  #asianboy  #allahmahabaik  #lelakiidaman  #pacaranhalal  #jodohpastibertemu  #cowokranum  #asiansexy  #instapic  #instagram  #instaquote  #mens  #men  #metrosexual  #modis  #visitsurabaya  #cowok #tampan  #metrosexual 
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM300 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar #pilkuat #ubatkuat #minyakzakar #geluntukzakar #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #takpuas
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM300 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #pilkuat  #ubatkuat  #minyakzakar  #geluntukzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #takpuas 
Dapat salam dari lapangan hijau, karanganyar gais. #aseangames2018 #djiglobal #kabkaranganyar #lawudronecommunity #solodronefly #jejaka
Good Morning Gais! Tengah buat apa tu? Bah, jom dengar gais...Hari ni Beebey mau cerita pasal #Jejaka hensom Izzue Islam ni 🤔🤔 Kalau Atmosfera, diorang popular di semenanjung Malaysia dengan lagu Original Sabahan yang mana lirik lagu semua pasal negeri Sabah kan... Nah, ni ada lagi satu lagu cerita pasal negeri Kelantan tetapi dalam bahasa inggeris 😏😏 Mau tau lebih lanjut.. Layan terus #PalingVOK bersama @beebey66 dari jam 10am-1pm di www.vokfmsabah.com
.
.
#VOKfmSabah
#VoiceOfKinabalu
#BukanBiasaBiasa
#IzzueIslam
#Kelantan
#OriginalSabahan
#Atmosfera
Good Morning Gais! Tengah buat apa tu? Bah, jom dengar gais...Hari ni Beebey mau cerita pasal #Jejaka  hensom Izzue Islam ni 🤔🤔 Kalau Atmosfera, diorang popular di semenanjung Malaysia dengan lagu Original Sabahan yang mana lirik lagu semua pasal negeri Sabah kan... Nah, ni ada lagi satu lagu cerita pasal negeri Kelantan tetapi dalam bahasa inggeris 😏😏 Mau tau lebih lanjut.. Layan terus #PalingVOK  bersama @beebey66 dari jam 10am-1pm di www.vokfmsabah.com . . #VOKfmSabah  #VoiceOfKinabalu  #BukanBiasaBiasa  #IzzueIslam  #Kelantan  #OriginalSabahan  #Atmosfera 
Masa lalu adalah pelajaran berharga. Jembatan masa depan. #jembatan #instagram #instastory #indonesianmale #indonesianboy #armpit #sexy #bujangan #jejaka
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar  #ubatkuat #minyakzakar  #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #minyaklintahmurah #minyakbelacak  #kondomduri #sextoysmalaysia #hondamalaysia #klia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #ubatkuat  #minyakzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #kondomduri  #sextoysmalaysia  #hondamalaysia  #klia 
.
* GUESS DIAMOND*

Material : Rubber
Condition : New
Gender :  Girl

Free  Box Biase
==================
Spec Ringkas :
.
✔ 2 Month Warranty Mesin
✔ Batery Watch
✔ Gred AA
✔ Analog Function
==================
Harga:  rm 70
.
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm10

#budakbatupahat#johor#batupahat#pontian#gshock#gshockmurah#jammuarah#jomshoping#babygirl#casiobabyg#awekcun#jdt#murahsangat#awektudung#jejaka#jammurah#jammurahmalaysia
Harusnya kebaikan itu seperti air yang mengalir, tidak harus orang tau dan tidak pula mesti di publikasikan karena di tempat yang memunculkan mata air maka di situ pula akan tumbuh kehidupan baru yang mengayomi suasana sekelilingnya..... #quotes #inspirasikehidupan #smartboy #ikhlas #allah #allahmahabaik #sahabatsurga #matureboy #mature #jejaka #cowokindo #tampan #strongman #alam #surabaya
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar  #ubatkuat #minyakzakar  #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #minyaklintahmurah #minyakbelacak  #kondomduri #sextoysmalaysia #hondamalaysia #klia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #ubatkuat  #minyakzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #kondomduri  #sextoysmalaysia  #hondamalaysia  #klia 
SLOW-SLOW HENJUT BANG !!! .

Antara kelebihan #SuperKing : . ✅ KELAKIAN OPTIMUM . - Membesarkan & Memanjangkan z4kar . - Membaik Pulih Tenaga Batin . - Merawat Masalah Mati Pucok . - Memastikan Alat Sulit Sentiasa Keras & Solid . - Tahan Lebih Lama Ketika Beraksi . - Meingkatkan Kualiti & Kuantiti Sperm4 . . ✅ AKTIVITI SUKAN : - Meningkatkan Tenaga & Stamina . - Membina Ketahanan & Fokus . - Meningkatkan Sistesis Protein Untuk Otot . - Mempercepatkan Otot Naik Lebih Cepat & Pantas Ketika Workout . . ✅ KESIHATAN : - Mencegah Diabetis & Darah Tinggi . - Mengawal Paras Gula Dalam Darah . - Mengurangkan Kolestrol . - Membakar Lemak . - Membaiki Sistem Peredaran Darah . - Memperbaiki Sistem Imun . - Tingkatkan Kesihatan kardiovaskular . .

Berminat untuk order ??? ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
SLOW-SLOW HENJUT BANG !!! . Antara kelebihan #SuperKing  : . ✅ KELAKIAN OPTIMUM . - Membesarkan & Memanjangkan z4kar . - Membaik Pulih Tenaga Batin . - Merawat Masalah Mati Pucok . - Memastikan Alat Sulit Sentiasa Keras & Solid . - Tahan Lebih Lama Ketika Beraksi . - Meingkatkan Kualiti & Kuantiti Sperm4 . . ✅ AKTIVITI SUKAN : - Meningkatkan Tenaga & Stamina . - Membina Ketahanan & Fokus . - Meningkatkan Sistesis Protein Untuk Otot . - Mempercepatkan Otot Naik Lebih Cepat & Pantas Ketika Workout . . ✅ KESIHATAN : - Mencegah Diabetis & Darah Tinggi . - Mengawal Paras Gula Dalam Darah . - Mengurangkan Kolestrol . - Membakar Lemak . - Membaiki Sistem Peredaran Darah . - Memperbaiki Sistem Imun . - Tingkatkan Kesihatan kardiovaskular . . Berminat untuk order ??? ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
Anak Pertama, mulai malu klo di cium, sering sok nasehatin, paling sering diajak pergi ibunya, karena mandiri n bisa moto, xixixixi, hobi membaca, membuat dia pengetahuannya luas lhoo, berenang dan godain adeknya.
#cintaku #gemesku #babyboy #alhamdulillah #familytime #familyfirst #anakmbareb #jejaka #myeverything
.
.
.
Tahukah kamu. ??? "SitusMatesih"/WatuKandang

Waktu kandang adalah nama yang di berikan oleh penduduk di kecamatan matesih untuk menyebut kepurbakalaan yang berbentuk susunan batu besar . Batu-batu monolit di atur dengan posisi berdiri dan atau miring ,berdenah segi empat atau melingkar , sehingga menyerupai bentuk kandang ...
.
.
.
Regrann from @hvnrynt_
 #SoloIndonesia #Situsbersejarah #SitusMatesih #SitusPurbakala 
#ExploreKabkaranganyar #explorekaranganyar #jelajahkaranganyar #ExploreMatesih  #jejaka #bumiintanparihits #bumiintanpari #instapic #instalike #likeforlike #like4like #likeforfollow #lfl #followme #lumbungpangansolo #KabKaranganyar
. . . Tahukah kamu. ??? "SitusMatesih"/WatuKandang Waktu kandang adalah nama yang di berikan oleh penduduk di kecamatan matesih untuk menyebut kepurbakalaan yang berbentuk susunan batu besar . Batu-batu monolit di atur dengan posisi berdiri dan atau miring ,berdenah segi empat atau melingkar , sehingga menyerupai bentuk kandang ... . . . Regrann from @hvnrynt_ #SoloIndonesia  #Situsbersejarah  #SitusMatesih  #SitusPurbakala  #ExploreKabkaranganyar  #explorekaranganyar  #jelajahkaranganyar  #ExploreMatesih  #jejaka  #bumiintanparihits  #bumiintanpari  #instapic  #instalike  #likeforlike  #like4like  #likeforfollow  #lfl  #followme  #lumbungpangansolo  #KabKaranganyar 
LAGI-LAGI TESTIMONI SUPERKING !!! .

ANDA BACA , TELAN DAN HADAM .

Orang lain makan makin membesar dan power .

Anda yang hanya tengok ni makin lama makin mengecil dan lembik . .

Kalau nak teruskan tengok terpulang pada anda .

Tapi kalau nak ada perubahan , hubungi kami : ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/SK
LAGI-LAGI TESTIMONI SUPERKING !!! . ANDA BACA , TELAN DAN HADAM . Orang lain makan makin membesar dan power . Anda yang hanya tengok ni makin lama makin mengecil dan lembik . . Kalau nak teruskan tengok terpulang pada anda . Tapi kalau nak ada perubahan , hubungi kami : ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/SK
#hot ѕprιng ѕυngaι ĸlaн
#jejaka вajeт нoт ѕprιng🤣😉
#hot  ѕprιng ѕυngaι ĸlaн #jejaka  вajeт нoт ѕprιng🤣😉
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar  #ubatkuat #minyakzakar  #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #minyaklintahmurah #minyakbelacak  #kondomduri #sextoysmalaysia #hondamalaysia #klia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #ubatkuat  #minyakzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #kondomduri  #sextoysmalaysia  #hondamalaysia  #klia 
Mereka kembali lagi! Nah, 2 #Jejaka #Sabahan ni kembali menemani malam kamurang sambil berehat sambil mendengar celoteh Chillax@VOK bersama @maldinisidney & @djstick_vok dari jam 8pm-12am di www.vokfmsabah.com
.
.
#VOKfmSabah
#VoiceOfKinabalu
#BukanBiasaBiasa
#ChillaxAtVOK
KURTA MOHAMMAD 
smart simple

SATU² NYA  KURTA SAMPAI SAIZ 5XL!!!! harga plak tersangat la mampu milik tiada cas untuk plus saiz!! harga semua sama!!
📌material peach  khosibo
📌butang ketip di leher
📌 tgn lepas mudah  wuduk
📌 3 kocek,kocek kanan  berzip ada kocek kiri  dan juga kocek sorok  di atas baju.. 📌  XS hingga 5XL

harga 
RM70 sm/RM75ss
FREE POSTAGE!!! *WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS DAN SCREEN HP MASING2*

#ns#kurtasado #kurtalelakimurah 
#kurtadewasa #kurtacotton #kurtapakistan #kurtalelakimalaysia 
#kurtaslimfit #kurtastylo #kurtamodern #kurtamelayu 
#kurtaviral #kurta2018 #lelaki
#jejaka#lelakimalaya#maskulin 
#lelakikacak
KURTA MOHAMMAD smart simple SATU² NYA KURTA SAMPAI SAIZ 5XL!!!! harga plak tersangat la mampu milik tiada cas untuk plus saiz!! harga semua sama!! 📌material peach khosibo 📌butang ketip di leher 📌 tgn lepas mudah wuduk 📌 3 kocek,kocek kanan berzip ada kocek kiri dan juga kocek sorok di atas baju.. 📌 XS hingga 5XL harga RM70 sm/RM75ss FREE POSTAGE!!! *WARNA AKAN BERBEZA SEDIKIT DALAM GAMBAR 10% DARI GAMBAR DISEBABKAN LIGHTNING EFFECTS DAN SCREEN HP MASING2* #ns #kurtasado  #kurtalelakimurah  #kurtadewasa  #kurtacotton  #kurtapakistan  #kurtalelakimalaysia  #kurtaslimfit  #kurtastylo  #kurtamodern  #kurtamelayu  #kurtaviral  #kurta2018  #lelaki  #jejaka #lelakimalaya #maskulin  #lelakikacak 
WANITA BIASANYA MALU-MALU UNTUK BINCANGKAN SOAL S3KS .

TAPI NALURI MEREKA SUKA BARANG YANG BESAR DAN PANJANG !!! .

Berapa kali pasangan anda klim4ks dalam masa seminggu , setahun atau sepanjang hayatnya ?

Mungkinkah setiap kali bersama atau sekali sekala atau tidak pernah langsung !!! .

Hanya dengan #SuperKing , idaman pasangan anda kini menjadi kenyataan . ✅ BESAR . ✅ PANJANG . ✅ KERAS . ✅ TAHAN LAMA . .

Mengapa berbelanja lebih untuk semua tu ??? Kini hanya dengan satu botol anda boleh nikmati semua kelebihan itu . .

Berminat untuk dapatkan SUPERKING ??? ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
WANITA BIASANYA MALU-MALU UNTUK BINCANGKAN SOAL S3KS . TAPI NALURI MEREKA SUKA BARANG YANG BESAR DAN PANJANG !!! . Berapa kali pasangan anda klim4ks dalam masa seminggu , setahun atau sepanjang hayatnya ? Mungkinkah setiap kali bersama atau sekali sekala atau tidak pernah langsung !!! . Hanya dengan #SuperKing  , idaman pasangan anda kini menjadi kenyataan . ✅ BESAR . ✅ PANJANG . ✅ KERAS . ✅ TAHAN LAMA . . Mengapa berbelanja lebih untuk semua tu ??? Kini hanya dengan satu botol anda boleh nikmati semua kelebihan itu . . Berminat untuk dapatkan SUPERKING ??? ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar  #ubatkuat #minyakzakar  #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #minyaklintahmurah #minyakbelacak  #kondomduri #sextoysmalaysia #hondamalaysia #klia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #ubatkuat  #minyakzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #kondomduri  #sextoysmalaysia  #hondamalaysia  #klia 
BELI SPORT RIM ADA DUIT ,

UNTUK BAGI ISTERI PUAS CAKAP TAKDA DUIT !!! .

Tukar sport rim harga ribu-ribu tiada masalah . Setahun sampai dua , tiga kali tukar sport rim . .

Tapi “boboi” dalam seluar tu buat lanyak tiap-tiap malam , tak kan tak nak servis bro ??? Harga tak sampai ribu-ribu pun . Sekarang ni pulak ada PROMOSI MERDEKA dan harga jauh LEBIH MURAH lagi . .

Sesekali tu , bagi lah isteri suka sikit . Dia pun nak “barang baik” juga .

Untuk pengetahuan , stock promosi tinggal tak banyak lagi . Kalau nak cepat-cepat hubungi agen sah kami : ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
BELI SPORT RIM ADA DUIT , UNTUK BAGI ISTERI PUAS CAKAP TAKDA DUIT !!! . Tukar sport rim harga ribu-ribu tiada masalah . Setahun sampai dua , tiga kali tukar sport rim . . Tapi “boboi” dalam seluar tu buat lanyak tiap-tiap malam , tak kan tak nak servis bro ??? Harga tak sampai ribu-ribu pun . Sekarang ni pulak ada PROMOSI MERDEKA dan harga jauh LEBIH MURAH lagi . . Sesekali tu , bagi lah isteri suka sikit . Dia pun nak “barang baik” juga . Untuk pengetahuan , stock promosi tinggal tak banyak lagi . Kalau nak cepat-cepat hubungi agen sah kami : ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar  #ubatkuat #minyakzakar  #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #minyaklintahmurah #minyakbelacak  #kondomduri #sextoysmalaysia #hondamalaysia #klia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #ubatkuat  #minyakzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #kondomduri  #sextoysmalaysia  #hondamalaysia  #klia 
Saat mampu bisa bearada di dekatmu maka tidak ada fokus lain yang mampu menggoyahkan pandanganku, meski banyak yang akan mencibir di luar sana, namun aku yakin kita mampu saling menguatkan dan merekatkan tali yang sempat renggang....#

#risalahhati #smartboy #kekuatandoa #inlove #allah #asianboy #jejaka #jejaka #ranum #tampan #inspirasi#metrosexual #indahpadawaktunya #janjisuci #indo #cowokindo #cowokganteng #cowokkeren #ganteng #menly#cowokjawa #pekalonganhits #dwwatch
Saat mampu bisa bearada di dekatmu maka tidak ada fokus lain yang mampu menggoyahkan pandanganku, meski banyak yang akan mencibir di luar sana, namun aku yakin kita mampu saling menguatkan dan merekatkan tali yang sempat renggang....# #risalahhati  #smartboy  #kekuatandoa  #inlove  #allah  #asianboy  #jejaka  #jejaka  #ranum  #tampan  #inspirasi #metrosexual  #indahpadawaktunya  #janjisuci  #indo  #cowokindo  #cowokganteng  #cowokkeren  #ganteng  #menly #cowokjawa  #pekalonganhits  #dwwatch 
I Am Famous Batik

RM 90
Long Sleeves
Slim Fit 
Available in size M,L dan XL

B : Bahu  D : Dada  L : Labuh (Inch)

Size M  B : 16  D : 38 L : 26.5
Size L  B : 17  D : 39 L: 27.5
Size XL B : 18  D : 41  L : 28.5

Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal)

Whatsapp : 011-51682718

Saya boleh cakap melayu ya

IG : iamfamous.my

Tempat Orang Lokal (TOL)
Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber)
Kompleks PKNS Shah Alam

Monday - Saturday. : 10 am - 8pm
Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm

#shirt #kemeja #kemejalelaki #slimfit #komplekspkns #shahalam #lelaki #sayajual #jejaka #mensfashion #bajulelaki #johorbharu #tampoi #kilangbateri #tempatoranglokal #tol #readystock #limited #batik #batikslimfit #batikstyle #batikpkns #pknsbatik #igshopmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #malaysiaonlineshop #igmalaysia #iamfamousdotmy
I Am Famous Batik RM 90 Long Sleeves Slim Fit Available in size M,L dan XL B : Bahu D : Dada L : Labuh (Inch) Size M B : 16 D : 38 L : 26.5 Size L B : 17 D : 39 L: 27.5 Size XL B : 18 D : 41 L : 28.5 Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal) Whatsapp : 011-51682718 Saya boleh cakap melayu ya IG : iamfamous.my Tempat Orang Lokal (TOL) Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber) Kompleks PKNS Shah Alam Monday - Saturday. : 10 am - 8pm Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm #shirt  #kemeja  #kemejalelaki  #slimfit  #komplekspkns  #shahalam  #lelaki  #sayajual  #jejaka  #mensfashion  #bajulelaki  #johorbharu  #tampoi  #kilangbateri  #tempatoranglokal  #tol  #readystock  #limited  #batik  #batikslimfit  #batikstyle  #batikpkns  #pknsbatik  #igshopmalaysia  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #iamfamousdotmy 
I Am Famous Batik

RM 90
Long Sleeves
Slim Fit 
Available in size M,L dan XL

B : Bahu  D : Dada  L : Labuh (Inch)

Size M  B : 16  D : 38 L : 26.5
Size L  B : 17  D : 39 L: 27.5
Size XL B : 18  D : 41  L : 28.5

Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal)

Whatsapp : 011-51682718

Saya boleh cakap melayu ya

IG : iamfamous.my

Tempat Orang Lokal (TOL)
Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber)
Kompleks PKNS Shah Alam

Monday - Saturday. : 10 am - 8pm
Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm

#shirt #kemeja #kemejalelaki #slimfit #komplekspkns #shahalam #lelaki #sayajual #jejaka #mensfashion #bajulelaki #johorbharu #tampoi #kilangbateri #tempatoranglokal #tol #readystock #limited #batik #batikslimfit #batikstyle #batikpkns #pknsbatik #igshopmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #malaysiaonlineshop #igmalaysia #iamfamousdotmy
I Am Famous Batik RM 90 Long Sleeves Slim Fit Available in size M,L dan XL B : Bahu D : Dada L : Labuh (Inch) Size M B : 16 D : 38 L : 26.5 Size L B : 17 D : 39 L: 27.5 Size XL B : 18 D : 41 L : 28.5 Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal) Whatsapp : 011-51682718 Saya boleh cakap melayu ya IG : iamfamous.my Tempat Orang Lokal (TOL) Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber) Kompleks PKNS Shah Alam Monday - Saturday. : 10 am - 8pm Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm #shirt  #kemeja  #kemejalelaki  #slimfit  #komplekspkns  #shahalam  #lelaki  #sayajual  #jejaka  #mensfashion  #bajulelaki  #johorbharu  #tampoi  #kilangbateri  #tempatoranglokal  #tol  #readystock  #limited  #batik  #batikslimfit  #batikstyle  #batikpkns  #pknsbatik  #igshopmalaysia  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #iamfamousdotmy 
Jika kamu hanya menatapnya saja maka sesungguhnya kamu belum tahu apa yang ada di dalamnya, sama seperti kehidupan ini terkadang kita hanya melihat indah di luarnya saja tanpa kita tahu nuansa di dalamnya....
Karena tabiat manusia pada dasarnya nggj pernah puas dengan satu rasa yang kini sedang di jalaninya..... #kongkow #filosofihidup #quota #asammaniskehidupan #realita #takdir #haruskuat #besmart #smartboy #mature #lifestyle #cowokindo #cowokhits #cowokhits #jejaka #jejakatampan #asianboy #kulinersby #sheratonsurabaya #kiss #sweatmemories
Jika kamu hanya menatapnya saja maka sesungguhnya kamu belum tahu apa yang ada di dalamnya, sama seperti kehidupan ini terkadang kita hanya melihat indah di luarnya saja tanpa kita tahu nuansa di dalamnya.... Karena tabiat manusia pada dasarnya nggj pernah puas dengan satu rasa yang kini sedang di jalaninya..... #kongkow  #filosofihidup  #quota  #asammaniskehidupan  #realita  #takdir  #haruskuat  #besmart  #smartboy  #mature  #lifestyle  #cowokindo  #cowokhits  #cowokhits  #jejaka  #jejakatampan  #asianboy  #kulinersby  #sheratonsurabaya  #kiss  #sweatmemories 
Saat mata mulai mellow dan tenagamu telah terkulai habis untuk mepertahankan jati dirimu yang baik dengan sejuta kesabaran telah lenyap,maka cara terbaik yang harus kau pilih adalah merelakan semuanya berlalu....
Ada banyak kesempatan berkarir dengan baik di luar sana tanpa harus mengorbankan kehidupanmu untuk hal yang tak mampu engkau kayuh lagi karena beban tertumpuk di bahumu..... #asianboy #quotes #usaha #kerjakeras #kerja #bersabar #tawakal #allah #allahmahabaik #rizkie #takdir #jalanhidup #manjadawajada #matureboy #mature #inlove #jejaka #pemuda #pantangmenyerah #usahadandoa #asianboy #cowokindo #cowokganteng #cowokmanis #instapic #instaquotes #quotestagram #likeme #followforfollowback #like4follow
Saat mata mulai mellow dan tenagamu telah terkulai habis untuk mepertahankan jati dirimu yang baik dengan sejuta kesabaran telah lenyap,maka cara terbaik yang harus kau pilih adalah merelakan semuanya berlalu.... Ada banyak kesempatan berkarir dengan baik di luar sana tanpa harus mengorbankan kehidupanmu untuk hal yang tak mampu engkau kayuh lagi karena beban tertumpuk di bahumu..... #asianboy  #quotes  #usaha  #kerjakeras  #kerja  #bersabar  #tawakal  #allah  #allahmahabaik  #rizkie  #takdir  #jalanhidup  #manjadawajada  #matureboy  #mature  #inlove  #jejaka  #pemuda  #pantangmenyerah  #usahadandoa  #asianboy  #cowokindo  #cowokganteng  #cowokmanis  #instapic  #instaquotes  #quotestagram  #likeme  #followforfollowback  #like4follow 
Statement tee
Tgn pendek RM33
Tgn panjang RM36
Exc postage..
👕Size XS-4XL
👕kain high kualiti
Nak order ws jer sis okeee💕

#designbajumurah #bajucouplemurah #bajutshirtmurah #designbajusendiri #bajukelasmurah #bajukelas #gadis #jejaka #whatever #bajuprinted #bajuprintedmurah #statementtee #statementteemurah #tshirtsupreme #suprememurah #bajuibuanak #bajutshirtmurahmalaysia #tshirtcouplemalaysia
Statement tee
Tgn pendek RM30
Tgn panjang RM33
Exc postage..
👕Size XS-4XL
👕kain high kualiti
Nak order ws jer sis okeee💕

#designbajumurah #bajucouplemurah #bajutshirtmurah #designbajusendiri #bajukelasmurah #bajukelas #gadis #jejaka #whatever #bajuprinted #bajuprintedmurah #statementtee #statementteemurah #tshirtsupreme #suprememurah #bajuibuanak #bajutshirtmurahmalaysia #tshirtcouplemalaysia
Enjoy your weekend🏊🏻‍♂️ @aqeemlaa @azimrazak_ 
#vscocam #igers #jejaka #swimming #santai #weekend
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar  #ubatkuat #minyakzakar  #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #minyaklintahmurah #minyakbelacak  #kondomduri #sextoysmalaysia #hondamalaysia #klia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #ubatkuat  #minyakzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #kondomduri  #sextoysmalaysia  #hondamalaysia  #klia 
ISTERI TIDAK PUAS SEHINGGA TERPAKSA BERLAKON DEPAN SUAMI !!! .

Isu isteri tidak puas di ranjang adalah salah satu isu yang sering didiamkan .

Ini mungkin disebabkan si isteri tak tahu nak cakap bagaimana tentang rasa kepuasan itu pada suaminya .

Ataupun si isteri tidak mahu mencabar keegoan suami , maka dia lebih sanggup mengunci mulut . .

Apabila isteri tidak puas , maka terjadilah lakonan “seakan-akan puas” ataupun lebih dikenali sebagai fake orgasm .

Hal ini mencetuskan persoalan adakah fake orgasm satu langkah yang tepat ??? .

Menurut kajian yang dilakukan di Indiana , hampir 53% hingga 67% mengatakan mereka terpaksa berlakon “seakan-akan puas” di ranjang kerana mereka tiada pilihan .

Dalam memahami tentang isu isteri tidak puas di ranjang sehingga terpaksa kami keluarkan satu produk khas bagi lelaki untuk mencapai kepuasan bersama . .

SUPERKING bukan sahaja mampu memberikan tenaga luar biasa , tetapi ia juga membuatkan alat sulit anda menjadi solid . ✔️ Membantu memanjang dan membesarkan . ✔️ Memberi dayungan lebih lama . ✔️ Menjadikan air lebih berkualiti dan pekat .

Dan banyak kelebihan lain yang anda akan rasainya .

Untuk tempahan , boleh terus hubungi agen sah kami : ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
ISTERI TIDAK PUAS SEHINGGA TERPAKSA BERLAKON DEPAN SUAMI !!! . Isu isteri tidak puas di ranjang adalah salah satu isu yang sering didiamkan . Ini mungkin disebabkan si isteri tak tahu nak cakap bagaimana tentang rasa kepuasan itu pada suaminya . Ataupun si isteri tidak mahu mencabar keegoan suami , maka dia lebih sanggup mengunci mulut . . Apabila isteri tidak puas , maka terjadilah lakonan “seakan-akan puas” ataupun lebih dikenali sebagai fake orgasm . Hal ini mencetuskan persoalan adakah fake orgasm satu langkah yang tepat ??? . Menurut kajian yang dilakukan di Indiana , hampir 53% hingga 67% mengatakan mereka terpaksa berlakon “seakan-akan puas” di ranjang kerana mereka tiada pilihan . Dalam memahami tentang isu isteri tidak puas di ranjang sehingga terpaksa kami keluarkan satu produk khas bagi lelaki untuk mencapai kepuasan bersama . . SUPERKING bukan sahaja mampu memberikan tenaga luar biasa , tetapi ia juga membuatkan alat sulit anda menjadi solid . ✔️ Membantu memanjang dan membesarkan . ✔️ Memberi dayungan lebih lama . ✔️ Menjadikan air lebih berkualiti dan pekat . Dan banyak kelebihan lain yang anda akan rasainya . Untuk tempahan , boleh terus hubungi agen sah kami : ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
Happy Weekend to all lovelies 💕. Apa plan hari ni? Kita macam biasalah sebok setelkan postage untuk Bheaven & Mheaven ☺️☺️ lepas tu barulah boleh fokus berjimba 😂😂. Have a good weekend everyone #bheaven #mheaven #cantikdalaman #cantikluaran #wanita #jejaka #minum2dahcantik
I Am Famous Batik

RM 90
Long Sleeves
Slim Fit 
Available in size M,L dan XL

B : Bahu  D : Dada  L : Labuh (Inch)

Size M  B : 16  D : 38 L : 26.5
Size L  B : 17  D : 39 L: 27.5
Size XL B : 18  D : 41  L : 28.5

Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal)

Whatsapp : 011-51682718

Saya boleh cakap melayu ya

IG : iamfamous.my

Tempat Orang Lokal (TOL)
Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber)
Kompleks PKNS Shah Alam

Monday - Saturday. : 10 am - 8pm
Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm

#shirt #kemeja #kemejalelaki #slimfit #komplekspkns #shahalam #lelaki #sayajual #jejaka #mensfashion #bajulelaki #johorbharu #tampoi #kilangbateri #tempatoranglokal #tol #readystock #limited #batik #batikslimfit #batikstyle #batikpkns #pknsbatik #igshopmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #malaysiaonlineshop #igmalaysia #iamfamousdotmy
I Am Famous Batik RM 90 Long Sleeves Slim Fit Available in size M,L dan XL B : Bahu D : Dada L : Labuh (Inch) Size M B : 16 D : 38 L : 26.5 Size L B : 17 D : 39 L: 27.5 Size XL B : 18 D : 41 L : 28.5 Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal) Whatsapp : 011-51682718 Saya boleh cakap melayu ya IG : iamfamous.my Tempat Orang Lokal (TOL) Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber) Kompleks PKNS Shah Alam Monday - Saturday. : 10 am - 8pm Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm #shirt  #kemeja  #kemejalelaki  #slimfit  #komplekspkns  #shahalam  #lelaki  #sayajual  #jejaka  #mensfashion  #bajulelaki  #johorbharu  #tampoi  #kilangbateri  #tempatoranglokal  #tol  #readystock  #limited  #batik  #batikslimfit  #batikstyle  #batikpkns  #pknsbatik  #igshopmalaysia  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #iamfamousdotmy 
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar  #ubatkuat #minyakzakar  #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #minyaklintahmurah #minyakbelacak  #kondomduri #sextoysmalaysia #hondamalaysia #klia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #ubatkuat  #minyakzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #kondomduri  #sextoysmalaysia  #hondamalaysia  #klia 
Inspirasi kali ni mai dari abam othman yg dlm cite #pulang tu.. Dlm masa yg sama suke tengok kimono jacket..
.
.
Minta komen dulu sesuai ke utk raya haji nii... .
.
.
Takut che tom confuse mane satu laki dia, kita ola baju dia bagi cun2 utk jejaka, boleh??! .
.
.
#pulang #filemmalaysia #inspirasi #kurta #tunic #mens #short #telukbelanga #aidiladha #soon #bergayaraya #simple #oversize #stilllookgood #jejaka #fashionable #ootd
SUPERKING merupakan supplement tambah nikmat kepada suami dan isteri .

SUPERKING dapat berikan suami lebih kekerasan , lebih tahan lama , lebih kuat bertenaga dan saiz juga berubah akibat kemampuan “boboi” untuk ‘hold’ lebih banyak darah disekitarnya .

Keadaan ini , pasti disedari oleh seseorang isteri dan memberikan keenakan rasa sensasi yang lebih dan luarbiasa . 
Apabila “boboi” mendapatkan lebih banyak darah yang dapat disimpan disekitarnya , menjadi “boboi” suami tegang dan keras secara luarbiasa .

Pada tahap ini pastinya SUAMI lebih tenang dan mampu tahan lama dan saiz juga bertambah secara semulajadi .

ISTERI PASTI MENDAPAT KEENAKKANNYA APABILA “BOBOI” KERAS MACAM TUKUL !!! TAHAN LEBIH LAMA SEKALIGUS MENJADIKAN SAIZ “BOBOI” TERASA LEBIH PANJANG !!! ISTERI LEBIH PUAS , SERONOK & MENDAPAT KELAINAN DALAM PERHUBUNGAN !!! Ayuh buat pesanan SUPERKING ANDA sekarang juga ! ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
SUPERKING merupakan supplement tambah nikmat kepada suami dan isteri . SUPERKING dapat berikan suami lebih kekerasan , lebih tahan lama , lebih kuat bertenaga dan saiz juga berubah akibat kemampuan “boboi” untuk ‘hold’ lebih banyak darah disekitarnya . Keadaan ini , pasti disedari oleh seseorang isteri dan memberikan keenakan rasa sensasi yang lebih dan luarbiasa . Apabila “boboi” mendapatkan lebih banyak darah yang dapat disimpan disekitarnya , menjadi “boboi” suami tegang dan keras secara luarbiasa . Pada tahap ini pastinya SUAMI lebih tenang dan mampu tahan lama dan saiz juga bertambah secara semulajadi . ISTERI PASTI MENDAPAT KEENAKKANNYA APABILA “BOBOI” KERAS MACAM TUKUL !!! TAHAN LEBIH LAMA SEKALIGUS MENJADIKAN SAIZ “BOBOI” TERASA LEBIH PANJANG !!! ISTERI LEBIH PUAS , SERONOK & MENDAPAT KELAINAN DALAM PERHUBUNGAN !!! Ayuh buat pesanan SUPERKING ANDA sekarang juga ! ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
Ngobrol tentang perekonomian dunia bersama orang yang pernah buka atlas, jadi kakak dan mamak yang selalu heboh di segala medan dan lokasi.... #bff #koncopekok #sheraton #smile #kiss #smartboy #metrosexual #jejaka #santai #jejaka #tampan #visitsurabaya #alone #kekinian #cowokindo #cowokganteng #mature #visitsurabaya #instapic #instagram #instaquote #sweets #asianboy #kongkow#perawatanwajah #skincare #makeup #thepowerofmakeup
Tidak ada yang lebih besar dan paling sempurna dari Tuhan dan rasa syukur kita atas segala pencapian kita hingga detik ini, karena sesungguhnya kita bagai demi yang sangat kecil diantara ciptaan Tuhan yang maha besar itu.....#

#allah #allahmahabesar #allahmahabaik #quotesaboutlife #syukur #waitingforyou #followersaktif #independentmen #alone #smartboy #keagungan #takwa #cowokindo #cowokganteng #matureboy #smile #tampan #jejaka #jejakatampan #asianboy #visitindonesia #instapic #likeme #likeforfollow #like4follow #followmee #travelholic #travelgram #travelers
Tidak ada yang lebih besar dan paling sempurna dari Tuhan dan rasa syukur kita atas segala pencapian kita hingga detik ini, karena sesungguhnya kita bagai demi yang sangat kecil diantara ciptaan Tuhan yang maha besar itu.....# #allah  #allahmahabesar  #allahmahabaik  #quotesaboutlife  #syukur  #waitingforyou  #followersaktif  #independentmen  #alone  #smartboy  #keagungan  #takwa  #cowokindo  #cowokganteng  #matureboy  #smile  #tampan  #jejaka  #jejakatampan  #asianboy  #visitindonesia  #instapic  #likeme  #likeforfollow  #like4follow  #followmee  #travelholic  #travelgram  #travelers 
PROMOSI , PROMOSI , PROMOSI !!! MERDEKA SALES !!! JUM DAPATKAN SEGERA ,

HARGA LEBIH MURAH DARI BIASA !!! .

Hubungi kami pengedar sah dengan segera selagi STOCK MASIH ADA !!! ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/MerdekaSales
PROMOSI , PROMOSI , PROMOSI !!! MERDEKA SALES !!! JUM DAPATKAN SEGERA , HARGA LEBIH MURAH DARI BIASA !!! . Hubungi kami pengedar sah dengan segera selagi STOCK MASIH ADA !!! ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/MerdekaSales
Butuh waktu semenit untuk kita mencintai orang yang baru kita lihat,
Butuh waktu seminggu untuk mengeringkan luka di luar tubuh kita
Tapi butuh waktu bertahun" untuk mengobati rasa sakit yang di di torehkan oleh orang yang kita cintai dengan sangat itu walau hanya lewat lisan semata.....
Tenangkan hatimu menyatulah dengan alam yang selalu memberikan kekuatan dalam fase kehidupan yang akan datang..... #instagram #instaquote #instapic #mature #allahmahabaik #alone #indepent #cowokindo #asiansexy #asianboy #tampan #jejaka #jejakatampan #followersaktif #smile #visitkualalumpur #rooftop #metrosexual
Butuh waktu semenit untuk kita mencintai orang yang baru kita lihat, Butuh waktu seminggu untuk mengeringkan luka di luar tubuh kita Tapi butuh waktu bertahun" untuk mengobati rasa sakit yang di di torehkan oleh orang yang kita cintai dengan sangat itu walau hanya lewat lisan semata..... Tenangkan hatimu menyatulah dengan alam yang selalu memberikan kekuatan dalam fase kehidupan yang akan datang..... #instagram  #instaquote  #instapic  #mature  #allahmahabaik  #alone  #indepent  #cowokindo  #asiansexy  #asianboy  #tampan  #jejaka  #jejakatampan  #followersaktif  #smile  #visitkualalumpur  #rooftop  #metrosexual 
Belajar memilih pasangan dari filososi make up’ yakni akan banyak warna dan bentuk dan bisa menyilaukan matamu sengan seketika,jika kamu tidak punya batasan diri maka mungkin kamj akan menganmbilnya tanpa tau kapan menggunakanya,so sama kayak memilih pasangan jua banyak orang yang adak datang menghampirimu dengan berjuta modus dan teka teki omongan manis, jika kamu tidak punya pendirian maka kamu bisa saja langsung luluh hati tanpa kau sadari itu akan menngerogoti hati dan jiwamu......
Be smart boys...... kita yang menjalani kita yang harus peka akan kebutuhan kita sendiri.
Sebab hidupmu akan sangat percuma jika habiskan dengan orang yang salah...... #instagram #followersaktif #independentmen #smartboy #jejaka #alone #single#ceria  #jejakatampan#waitingforyou #matureboy #quatestagram #waitingforlove #inlove #instagood #instapic #metrosexual #makeup #cowokindo #cowokganteng #kekinian #asianhot#meninstyle #tampan #dieselwatch
Belajar memilih pasangan dari filososi make up’ yakni akan banyak warna dan bentuk dan bisa menyilaukan matamu sengan seketika,jika kamu tidak punya batasan diri maka mungkin kamj akan menganmbilnya tanpa tau kapan menggunakanya,so sama kayak memilih pasangan jua banyak orang yang adak datang menghampirimu dengan berjuta modus dan teka teki omongan manis, jika kamu tidak punya pendirian maka kamu bisa saja langsung luluh hati tanpa kau sadari itu akan menngerogoti hati dan jiwamu...... Be smart boys...... kita yang menjalani kita yang harus peka akan kebutuhan kita sendiri. Sebab hidupmu akan sangat percuma jika habiskan dengan orang yang salah...... #instagram  #followersaktif  #independentmen  #smartboy  #jejaka  #alone  #single #ceria  #jejakatampan #waitingforyou  #matureboy  #quatestagram  #waitingforlove  #inlove  #instagood  #instapic  #metrosexual  #makeup  #cowokindo  #cowokganteng  #kekinian  #asianhot #meninstyle  #tampan  #dieselwatch 
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar  #ubatkuat #minyakzakar  #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #minyaklintahmurah #minyakbelacak  #kondomduri #sextoysmalaysia #hondamalaysia #klia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #ubatkuat  #minyakzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #kondomduri  #sextoysmalaysia  #hondamalaysia  #klia 
MACAM MANA MALAM JUMAAT TADI ??? TAKKAN MASUK KEPALA JE DAH BERLENDIR . .

Macam mana ni bro ? Sampai bila nak ego macam ni . Takkan nak tunggu isteri lari baru nak berubat ?

Cuba bro try #SuperKing . Antara kelebihan SUPERKING : ✔️ Besar & Panjang . ✔️ Sperm4 berganda . ✔️ Tahan lama . ✔️ Keras .

Dan banyak lagi kelebihannya . Cepat-cepat bro order selagi stock masih ada . Tinggal tak banyak sekarang ni . ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
MACAM MANA MALAM JUMAAT TADI ??? TAKKAN MASUK KEPALA JE DAH BERLENDIR . . Macam mana ni bro ? Sampai bila nak ego macam ni . Takkan nak tunggu isteri lari baru nak berubat ? Cuba bro try #SuperKing  . Antara kelebihan SUPERKING : ✔️ Besar & Panjang . ✔️ Sperm4 berganda . ✔️ Tahan lama . ✔️ Keras . Dan banyak lagi kelebihannya . Cepat-cepat bro order selagi stock masih ada . Tinggal tak banyak sekarang ni . ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
Saya tetap berusaha meniti karir dengan usaha dan kerja keras dengan totalitas sebab makan dari keringat dan usaha sendiri itu membuat kita mengerti akan artinya proses kehidupan yang sesungguhnya........
Adapun juga lelaki itu bisa dinilai karena atas dasar mampu bertanggung jawab dengan keluarnya kelak...... #

#kerjakeras #usahakeras #kemandirian #mature #lovemyjob #onproses #allah #allahwithme #kerjakeras #instagood #instagram #instapict #cowokgantengindonesia #cowokganteng #kemandirian #likeme #like4likes #like4follow #likeforlikeandfollow #cowowkmanis #cowokganteng #kekinian #instaquote #lovebear #metroseksual #tampan #jejaka #alone
Saya tetap berusaha meniti karir dengan usaha dan kerja keras dengan totalitas sebab makan dari keringat dan usaha sendiri itu membuat kita mengerti akan artinya proses kehidupan yang sesungguhnya........ Adapun juga lelaki itu bisa dinilai karena atas dasar mampu bertanggung jawab dengan keluarnya kelak...... # #kerjakeras  #usahakeras  #kemandirian  #mature  #lovemyjob  #onproses  #allah  #allahwithme  #kerjakeras  #instagood  #instagram  #instapict  #cowokgantengindonesia  #cowokganteng  #kemandirian  #likeme  #like4likes  #like4follow  #likeforlikeandfollow  #cowowkmanis  #cowokganteng  #kekinian  #instaquote  #lovebear  #metroseksual  #tampan  #jejaka  #alone 
Mana 1 pilihan hati? #jejaka #borneo @ #malaya ? Of kos la korang pilih yg malaya tu kan. #whiteflag 😂😂😂 From #roommates during selection camp to #housemates in #korea pasni aku tumpang glamer dgn ko je la 😂😂😂 #selfie
#twofie
#komtep2018
I Am Famous Batik

RM 90
Long Sleeves
Slim Fit 
Available in size M,L dan XL

B : Bahu  D : Dada  L : Labuh (Inch)

Size M  B : 16  D : 38 L : 26.5
Size L  B : 17  D : 39 L: 27.5
Size XL B : 18  D : 41  L : 28.5

Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal)

Whatsapp : 011-51682718

Saya boleh cakap melayu ya

IG : iamfamous.my

Tempat Orang Lokal (TOL)
Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber)
Kompleks PKNS Shah Alam

Monday - Saturday. : 10 am - 8pm
Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm

#shirt #kemeja #kemejalelaki #slimfit #komplekspkns #shahalam #lelaki #sayajual #jejaka #mensfashion #bajulelaki #johorbharu #tampoi #kilangbateri #tempatoranglokal #tol #readystock #limited #batik #batikslimfit #batikstyle #batikpkns #pknsbatik #igshopmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #malaysiaonlineshop #igmalaysia #iamfamousdotmy
I Am Famous Batik RM 90 Long Sleeves Slim Fit Available in size M,L dan XL B : Bahu D : Dada L : Labuh (Inch) Size M B : 16 D : 38 L : 26.5 Size L B : 17 D : 39 L: 27.5 Size XL B : 18 D : 41 L : 28.5 Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal) Whatsapp : 011-51682718 Saya boleh cakap melayu ya IG : iamfamous.my Tempat Orang Lokal (TOL) Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber) Kompleks PKNS Shah Alam Monday - Saturday. : 10 am - 8pm Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm #shirt  #kemeja  #kemejalelaki  #slimfit  #komplekspkns  #shahalam  #lelaki  #sayajual  #jejaka  #mensfashion  #bajulelaki  #johorbharu  #tampoi  #kilangbateri  #tempatoranglokal  #tol  #readystock  #limited  #batik  #batikslimfit  #batikstyle  #batikpkns  #pknsbatik  #igshopmalaysia  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #iamfamousdotmy 
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar  #ubatkuat #minyakzakar  #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #minyaklintahmurah #minyakbelacak  #kondomduri #sextoysmalaysia #hondamalaysia #klia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #ubatkuat  #minyakzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #kondomduri  #sextoysmalaysia  #hondamalaysia  #klia 
“ANUNYA KECIL , BATIN SAYA TAK PUAS BILA BERSAMANYA”

Berikut adalah luahan seorang isteri yang menderita akbikat alat sulit suaminya terlalu kecil . .

Sepanjang perkahwinan , isteri tak tahu apa maksdu klimaks kerana tak rasa apa-apa bila bersama suami . Sebab tu terdetik dalam hati isteri untuk curang apabila suami mula bekerja . .

Hanya amalkan #SuperKing sehari dua kapsul , suami akan bertenaga dan menjadikan alat sulitnya BESAR , PANJANG & KERAS . .

Jika berminat dengan SUPERKING , anda boleh terus hubungi kami segera ; ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
“ANUNYA KECIL , BATIN SAYA TAK PUAS BILA BERSAMANYA” Berikut adalah luahan seorang isteri yang menderita akbikat alat sulit suaminya terlalu kecil . . Sepanjang perkahwinan , isteri tak tahu apa maksdu klimaks kerana tak rasa apa-apa bila bersama suami . Sebab tu terdetik dalam hati isteri untuk curang apabila suami mula bekerja . . Hanya amalkan #SuperKing  sehari dua kapsul , suami akan bertenaga dan menjadikan alat sulitnya BESAR , PANJANG & KERAS . . Jika berminat dengan SUPERKING , anda boleh terus hubungi kami segera ; ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
Mat petang BOSSSKU
#jejaka ii mat moto nie adalah jejaka paling setia percayalah wahaiii gadis ii
Mat petang BOSSSKU #jejaka  ii mat moto nie adalah jejaka paling setia percayalah wahaiii gadis ii
I Am Famous Batik

RM 90
Long Sleeves
Slim Fit 
Available in size M,L dan XL

B : Bahu  D : Dada  L : Labuh (Inch)

Size M  B : 16  D : 38 L : 26.5
Size L  B : 17  D : 39 L: 27.5
Size XL B : 18  D : 41  L : 28.5

Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal)

Whatsapp : 011-51682718

Saya boleh cakap melayu ya

IG : iamfamous.my

Tempat Orang Lokal (TOL)
Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber)
Kompleks PKNS Shah Alam

Monday - Saturday. : 10 am - 8pm
Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm

#shirt #kemeja #kemejalelaki #slimfit #komplekspkns #shahalam #lelaki #sayajual #jejaka #mensfashion #bajulelaki #johorbharu #tampoi #kilangbateri #tempatoranglokal #tol #readystock #limited #batik #batikslimfit #batikstyle #batikpkns #pknsbatik #igshopmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #malaysiaonlineshop #igmalaysia #iamfamousdotmy
I Am Famous Batik RM 90 Long Sleeves Slim Fit Available in size M,L dan XL B : Bahu D : Dada L : Labuh (Inch) Size M B : 16 D : 38 L : 26.5 Size L B : 17 D : 39 L: 27.5 Size XL B : 18 D : 41 L : 28.5 Physical Stock Available only at our Shah Alam Outlet (Tempat Orang Lokal) Whatsapp : 011-51682718 Saya boleh cakap melayu ya IG : iamfamous.my Tempat Orang Lokal (TOL) Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber) Kompleks PKNS Shah Alam Monday - Saturday. : 10 am - 8pm Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm #shirt  #kemeja  #kemejalelaki  #slimfit  #komplekspkns  #shahalam  #lelaki  #sayajual  #jejaka  #mensfashion  #bajulelaki  #johorbharu  #tampoi  #kilangbateri  #tempatoranglokal  #tol  #readystock  #limited  #batik  #batikslimfit  #batikstyle  #batikpkns  #pknsbatik  #igshopmalaysia  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #iamfamousdotmy 
I Am Famous Shirts 
RM 70
Short Sleeves
Slim Fit 
Cotton
Available in size S, M, L, XL, 2XL

Size (inch)

S : Pit 18
M : Pit 19
L : Pit 20
XL : Pit 21
2XL : Pit 22

Postage

RM 8 Semenanjung
RM 10 Sarawak
RM 12 Sabah

Physical Store

Feel free to drop by and try at

Lot G48, Ground Floor,
Komplek PKNS Shah Alam. 
Or

Tempat Orang Lokal (TOL)
Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber)
Kompleks PKNS Shah Alam

Monday - Saturday. : 10 am - 8pm
Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm

Or

Lot C03 
Warehouse @ Kilang Bateri
Tampoi Johor

#shirt #kemeja #kemejalelaki #slimfit #komplekspkns #shahalam #lelaki #sayajual #jejaka #mensfashion #bajulelaki #johorbharu #tampoi #kilangbateri #tempatoranglokal #tol #readystock #limited #batikpkns #pknsbatik #igshopmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #satukapal #localbrand #warehouse
I Am Famous Shirts RM 70 Short Sleeves Slim Fit Cotton Available in size S, M, L, XL, 2XL Size (inch) S : Pit 18 M : Pit 19 L : Pit 20 XL : Pit 21 2XL : Pit 22 Postage RM 8 Semenanjung RM 10 Sarawak RM 12 Sabah Physical Store Feel free to drop by and try at Lot G48, Ground Floor, Komplek PKNS Shah Alam. Or Tempat Orang Lokal (TOL) Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber) Kompleks PKNS Shah Alam Monday - Saturday. : 10 am - 8pm Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm Or Lot C03 Warehouse @ Kilang Bateri Tampoi Johor #shirt  #kemeja  #kemejalelaki  #slimfit  #komplekspkns  #shahalam  #lelaki  #sayajual  #jejaka  #mensfashion  #bajulelaki  #johorbharu  #tampoi  #kilangbateri  #tempatoranglokal  #tol  #readystock  #limited  #batikpkns  #pknsbatik  #igshopmalaysia  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #satukapal  #localbrand  #warehouse 
.
Brand : GUCCI
Gred : AA
Strap : Steel
Engine : battery
Spec :- .
Buckle Magnetic
✏Warranty : 3 Month
.
💰Price : RM95 sm / RM100 ss

#budakbatupahat#johor#batupahat#pontian#gshock#gshockmurah#jammuarah#jomshoping#babygirl#casiobabyg#awekcun#jdt#murahsangat#awektudung#jejaka#jammurah#jammurahmalaysia
.
* RADO Couple Set *

Material : Rubber
Condition : New
Gender :  Couple .
Free  Box Biase
==================
Spec Ringkas :
.
✔ 2 Month Warranty Mesin
✔ Batery Watch
✔ Gred AA
✔ Analog Function
==================
Harga:  rm 65
.
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm10

#budakbatupahat#johor#batupahat#pontian#gshock#gshockmurah#jammuarah#jomshoping#babygirl#casiobabyg#awekcun#jdt#murahsangat#awektudung#jejaka#jammurah#jammurahmalaysia
.
* RADO Couple Set *

Material : Rubber
Condition : New
Gender :  Couple .
Free  Box Biase
==================
Spec Ringkas :
.
✔ 2 Month Warranty Mesin
✔ Batery Watch
✔ Gred AA
✔ Analog Function
==================
Harga:  rm 65
.
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm10

#budakbatupahat#johor#batupahat#pontian#gshock#gshockmurah#jammuarah#jomshoping#babygirl#casiobabyg#awekcun#jdt#murahsangat#awektudung#jejaka#jammurah#jammurahmalaysia
.
Brand : Casio G Shock 
Condition : New
Gender : Unisex
Grede : AA
.
Free  Box G Shock
==================
Spec Ringkas :
.
✔ 2 Month Warranty
✔ Batery Watch
✔ Digital Function
==================
Harga:  RM 65
.
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm10

#budakbatupahat#johor#batupahat#pontian#gshock#gshockmurah#jammuarah#jomshoping#babygirl#casiobabyg#awekcun#jdt#murahsangat#awektudung#jejaka#jammurah#jammurahmalaysia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar  #ubatkuat #minyakzakar  #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #minyaklintahmurah #minyakbelacak  #kondomduri #sextoysmalaysia #hondamalaysia #klia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #ubatkuat  #minyakzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #kondomduri  #sextoysmalaysia  #hondamalaysia  #klia 
TAK MENUSUK LANGSUNG !!! SUDAHLAH TUMPUL , LEMBIK PULAK TU . .

Hangin satu badan bila nak bersama isteri , dia boleh menjerit pulak tengah malam .

Katanya tak setajam mata pisau . Tak rasa langsung . Lembik , longlai dan lesu tak bermaya .

Fuhhh... Tercabar bang kalau kena HINA macam tu . Badan punyalah SADO , Tapi anu tak sado . Sedor-sedorlah bang . Cepat-cepatlah berubah . .

Hidup bersama dah lama , tapi isteri tak pernah puas . Memang jem macam ni bang . Sesekali tu hiburlah hati isteri bang oi... Kasi lah dia puas sikit . Cubalah #SuperKing .

Stock tinggal tak banyak ni , kalau lambat memang tak merasa lah SUPERKING ni . ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
TAK MENUSUK LANGSUNG !!! SUDAHLAH TUMPUL , LEMBIK PULAK TU . . Hangin satu badan bila nak bersama isteri , dia boleh menjerit pulak tengah malam . Katanya tak setajam mata pisau . Tak rasa langsung . Lembik , longlai dan lesu tak bermaya . Fuhhh... Tercabar bang kalau kena HINA macam tu . Badan punyalah SADO , Tapi anu tak sado . Sedor-sedorlah bang . Cepat-cepatlah berubah . . Hidup bersama dah lama , tapi isteri tak pernah puas . Memang jem macam ni bang . Sesekali tu hiburlah hati isteri bang oi... Kasi lah dia puas sikit . Cubalah #SuperKing  . Stock tinggal tak banyak ni , kalau lambat memang tak merasa lah SUPERKING ni . ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
Statement tee
Tgn pendek RM30
Tgn panjang RM33
Exc postage..
👕Size XS-4XL
👕kain high kualiti
Nak order ws jer sis okeee💕

#designbajumurah #bajucouplemurah #bajutshirtmurah #designbajusendiri #bajukelasmurah #bajukelas #gadis #jejaka #whatever #bajuprinted #bajuprintedmurah #statementtee #statementteemurah #tshirtsupreme #suprememurah #bajuibuanak #bajutshirtmurahmalaysia #tshirtcouplemalaysia
Statement tee
Tgn pendek RM30
Tgn panjang RM33
Exc postage..
👕Size XS-4XL
👕kain high kualiti
Nak order ws jer sis okeee💕

#designbajumurah #bajucouplemurah #bajutshirtmurah #designbajusendiri #bajukelasmurah #bajukelas #gadis #jejaka #whatever #bajuprinted #bajuprintedmurah #statementtee #statementteemurah #tshirtsupreme #suprememurah #bajuibuanak #bajutshirtmurahmalaysia #tshirtcouplemalaysia
Sapa lgi berminat nk order baju barbie ni boleh ws sis..nak beli borong utk jual balik pon boleh..harga lagi murahh oke kalau beli borong..nak tau lebih lgi mai kta bincang dlm ws💕

#designbajumurah #bajucouplemurah #bajutshirtmurah #designbajusendiri #bajukelasmurah #bajukelas #gadis #jejaka #whatever #bajuprinted #bajuprintedmurah #statementtee #statementteemurah #tshirtsupreme #suprememurah #bajuibuanak #bajutshirtmurahmalaysia #tshirtcouplemalaysia
I Am Famous Shirts 
RM 70
Short Sleeves
Slim Fit 
Cotton
Available in size S, M, L, XL, 2XL

Size (inch)

S : Pit 18
M : Pit 19
L : Pit 20
XL : Pit 21
2XL : Pit 22

Postage

RM 8 Semenanjung
RM 10 Sarawak
RM 12 Sabah

Physical Store

Feel free to drop by and try at

Lot G48, Ground Floor,
Komplek PKNS Shah Alam. 
Or

Tempat Orang Lokal (TOL)
Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber)
Kompleks PKNS Shah Alam

Monday - Saturday. : 10 am - 8pm
Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm

Or

Lot C03 
Warehouse @ Kilang Bateri
Tampoi Johor

#shirt #kemeja #kemejalelaki #slimfit #komplekspkns #shahalam #lelaki #sayajual #jejaka #mensfashion #bajulelaki #johorbharu #tampoi #kilangbateri #tempatoranglokal #tol #readystock #limited #batikpkns #pknsbatik #igshopmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #satukapal #localbrand #warehouse
I Am Famous Shirts RM 70 Short Sleeves Slim Fit Cotton Available in size S, M, L, XL, 2XL Size (inch) S : Pit 18 M : Pit 19 L : Pit 20 XL : Pit 21 2XL : Pit 22 Postage RM 8 Semenanjung RM 10 Sarawak RM 12 Sabah Physical Store Feel free to drop by and try at Lot G48, Ground Floor, Komplek PKNS Shah Alam. Or Tempat Orang Lokal (TOL) Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber) Kompleks PKNS Shah Alam Monday - Saturday. : 10 am - 8pm Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm Or Lot C03 Warehouse @ Kilang Bateri Tampoi Johor #shirt  #kemeja  #kemejalelaki  #slimfit  #komplekspkns  #shahalam  #lelaki  #sayajual  #jejaka  #mensfashion  #bajulelaki  #johorbharu  #tampoi  #kilangbateri  #tempatoranglokal  #tol  #readystock  #limited  #batikpkns  #pknsbatik  #igshopmalaysia  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #satukapal  #localbrand  #warehouse 
ISTERI SAMPAI TAK BAGI SUAMI PERGI KERJA SELEPAS AMALKAN SUPERKING . .

Dulu bila suami cuti hujung minggu , Isteri macam tak suka je suami ada di rumah . Sebabnya ada dan tiada sama sahaja .

Tak boleh nak bermanja-manja kerana alasan suami dia penat bekerja dan nak rehat apabila tiba hujung minggu . .

Tapi bila dah amalkan #SuperKing ni , Suami TERANGSANG je setiap hari . Bila di sentuh pasti TERPACAK . Dah lah asyik pacak je , BESAR pulak tu . fuhhh.. Suami sekarang pantang di sentuh , terus ajak masuk bilik . Isteri bertambah sayang pada suami sekarang ni . Sampai suami nak keluar bekerja pun di rantai kakinya . .

Abang-abang di luar sana , bila lagi nak eratkan hubungan dengan isteri . Sesekali bagi lah isteri puas pulak .

Kalau berminat , whatsapp kami . Kami agen sah untuk produk ini . Stock tinggal tak banyak lagi tau . ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
ISTERI SAMPAI TAK BAGI SUAMI PERGI KERJA SELEPAS AMALKAN SUPERKING . . Dulu bila suami cuti hujung minggu , Isteri macam tak suka je suami ada di rumah . Sebabnya ada dan tiada sama sahaja . Tak boleh nak bermanja-manja kerana alasan suami dia penat bekerja dan nak rehat apabila tiba hujung minggu . . Tapi bila dah amalkan #SuperKing  ni , Suami TERANGSANG je setiap hari . Bila di sentuh pasti TERPACAK . Dah lah asyik pacak je , BESAR pulak tu . fuhhh.. Suami sekarang pantang di sentuh , terus ajak masuk bilik . Isteri bertambah sayang pada suami sekarang ni . Sampai suami nak keluar bekerja pun di rantai kakinya . . Abang-abang di luar sana , bila lagi nak eratkan hubungan dengan isteri . Sesekali bagi lah isteri puas pulak . Kalau berminat , whatsapp kami . Kami agen sah untuk produk ini . Stock tinggal tak banyak lagi tau . ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
I Am Famous Shirts 
RM 70
Short Sleeves
Slim Fit 
Cotton
Available in size S, M, L, XL, 2XL

Size (inch)

S : Pit 18
M : Pit 19
L : Pit 20
XL : Pit 21
2XL : Pit 22

Postage

RM 8 Semenanjung
RM 10 Sarawak
RM 12 Sabah

Physical Store

Feel free to drop by and try at

Lot G48, Ground Floor,
Komplek PKNS Shah Alam. 
Or

Tempat Orang Lokal (TOL)
Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber)
Kompleks PKNS Shah Alam

Monday - Saturday. : 10 am - 8pm
Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm

Or

Lot C03 
Warehouse @ Kilang Bateri
Tampoi Johor

#shirt #kemeja #kemejalelaki #slimfit #komplekspkns #shahalam #lelaki #sayajual #jejaka #mensfashion #bajulelaki #johorbharu #tampoi #kilangbateri #tempatoranglokal #tol #readystock #limited #batikpkns #pknsbatik #igshopmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #satukapal #localbrand #warehouse
I Am Famous Shirts RM 70 Short Sleeves Slim Fit Cotton Available in size S, M, L, XL, 2XL Size (inch) S : Pit 18 M : Pit 19 L : Pit 20 XL : Pit 21 2XL : Pit 22 Postage RM 8 Semenanjung RM 10 Sarawak RM 12 Sabah Physical Store Feel free to drop by and try at Lot G48, Ground Floor, Komplek PKNS Shah Alam. Or Tempat Orang Lokal (TOL) Lot A 01 (berhadapan Joe's Barber) Kompleks PKNS Shah Alam Monday - Saturday. : 10 am - 8pm Sunday & Public Holiday: 11am - 7pm Or Lot C03 Warehouse @ Kilang Bateri Tampoi Johor #shirt  #kemeja  #kemejalelaki  #slimfit  #komplekspkns  #shahalam  #lelaki  #sayajual  #jejaka  #mensfashion  #bajulelaki  #johorbharu  #tampoi  #kilangbateri  #tempatoranglokal  #tol  #readystock  #limited  #batikpkns  #pknsbatik  #igshopmalaysia  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #satukapal  #localbrand  #warehouse 
Apa yang kau fikirkan dalam isi kepalamu saat menjumpai pemuda ranum kayak gini di tengah hutan sendirian.....???
.....,,💕💕💕......,,,,, #visityogyakarta #travelholic #travelgram #alone #alone #candatawa #jejaka #jejakatampan #cowokindo #cowokganteng #cowok #smile #bestrong #loveme #follow4like #mbolangjogja #kekinian #brondongindonesia#metrosexual #lovemenstyle #lovemen #strong #lelakiidaman #lelakiromantis #waitingforyou #waitinglove
Apa yang kau fikirkan dalam isi kepalamu saat menjumpai pemuda ranum kayak gini di tengah hutan sendirian.....??? .....,,💕💕💕......,,,,, #visityogyakarta  #travelholic  #travelgram  #alone  #alone  #candatawa  #jejaka  #jejakatampan  #cowokindo  #cowokganteng  #cowok  #smile  #bestrong  #loveme  #follow4like  #mbolangjogja  #kekinian  #brondongindonesia #metrosexual  #lovemenstyle  #lovemen  #strong  #lelakiidaman  #lelakiromantis  #waitingforyou  #waitinglove 
Apa itu Love Bite?

Love bite atau juga dikenali sebagai “hickey” oleh masyarakat barat sebenarnya adalah satu teknik ciuman yang tergolong dalam kategori kesan ciuman iaitu teknik bercium yang meninggalkan bekas .

Secara ringkas , love bite adalah kesan atau parut sementara yang timbul akibat dari pembuluh darah yang pecah di bawah kulit . Kesan ini timbul apabila kulit dihisap dengan kuat . .

Kalau dihisap menggunakan mulut dan meninggalkan kesan di panggil “love bite”

Tetapi.. Kalau dah tinggalkan kesan macam tu nak panggil apa ??? .

Kalau anda nak tinggalkan kesan seperti itu , Boleh amalkan #SuperKing .

Tak tahu macam mana cara order SUPERKING , meh hubungi kami . ✆ WhatsApp Klik Link:
http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
Apa itu Love Bite? Love bite atau juga dikenali sebagai “hickey” oleh masyarakat barat sebenarnya adalah satu teknik ciuman yang tergolong dalam kategori kesan ciuman iaitu teknik bercium yang meninggalkan bekas . Secara ringkas , love bite adalah kesan atau parut sementara yang timbul akibat dari pembuluh darah yang pecah di bawah kulit . Kesan ini timbul apabila kulit dihisap dengan kuat . . Kalau dihisap menggunakan mulut dan meninggalkan kesan di panggil “love bite” Tetapi.. Kalau dah tinggalkan kesan macam tu nak panggil apa ??? . Kalau anda nak tinggalkan kesan seperti itu , Boleh amalkan #SuperKing  . Tak tahu macam mana cara order SUPERKING , meh hubungi kami . ✆ WhatsApp Klik Link: http://www.wasap.my/601112735015/SuperKing
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. .
#geltahanlama #tahanlama #pancutanawal #suamiperkasa #pdrm #masalahlelaki #suamiisteri #cepatpancut #klimaks #isteripuas #nikah #janda #perawan #zakar #ubatzakar  #ubatkuat #minyakzakar  #1malaysia #regrann #kakimotor #jejaka #tampan #sado #abangsado #minyaklintahmurah #minyakbelacak  #kondomduri #sextoysmalaysia #hondamalaysia #klia
Nak sejam baru pancut? Memang gila punya spray gel PENERGIZER ni. Modal tak sampai RM250 nak kasi offer ni. Biar mahal, janji puas hati. Jangan murah, dapat fake. Tak puas pulak tu. Jangan kasi bini merajuk lama. . #geltahanlama  #tahanlama  #pancutanawal  #suamiperkasa  #pdrm  #masalahlelaki  #suamiisteri  #cepatpancut  #klimaks  #isteripuas  #nikah  #janda  #perawan  #zakar  #ubatzakar  #ubatkuat  #minyakzakar  #1malaysia  #regrann  #kakimotor  #jejaka  #tampan  #sado  #abangsado  #minyaklintahmurah  #minyakbelacak  #kondomduri  #sextoysmalaysia  #hondamalaysia  #klia