an online Instagram web viewer

#jeansadidas medias

Photos

#IDSSstock
Adidas x diesel
Blue washed
Size 28 fit 30
Pinggang 80cm, panjang 100cm, leg 20cm
Kondisi baik
Rp 179.000

Contact person: 
WhatsApp: +6281212902906 
Line: idsecondstore
IG: ID_SECONDSTORE

#jualadidas #adidassecond #adidaspants #adidasoriginals #adidasoriginal #adidasdenim #adidasmalang #adidasbandung #adidasjakarta #3foil_id #3foil #celanajeans #adidasjeans #jeansadidas
Alhamdulillah customer dah dapat parcel sebelum raya! 💃. Yang belum grab tu cepat2 grab sebelum raya and dapatkan harga promosi! 
LAST POSTAGE  SEBELUM HARI RAYA IALAH ESOK (7/6/2018) - Jadi boleh pakai masa raya nanti! 
Harga promosi 
KEPALA KAIN - RM70.00
KAIN BIASA - RM65.00
FREE POSTAGE SEMENANJUNG
SABAH SARAWAK + RM5

Berminat?
Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws
.
#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah

#pandsfeedback
Alhamdulillah customer dah dapat parcel sebelum raya! 💃. Yang belum grab tu cepat2 grab sebelum raya and dapatkan harga promosi! LAST POSTAGE SEBELUM HARI RAYA IALAH ESOK (7/6/2018) - Jadi boleh pakai masa raya nanti! Harga promosi KEPALA KAIN - RM70.00 KAIN BIASA - RM65.00 FREE POSTAGE SEMENANJUNG SABAH SARAWAK + RM5 Berminat? Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws . #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #pandsfeedback 
Jeans kepala kain Rm70 (harga asal rm75) 
Jeans kain biasa Rm65 (harga asal rm70) 
Free postage semenanjung
Sabah sarawak + rm5
.
*VALID SAMPAI 14MEI HARGA PROMOSI*

Berminat?
Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws
.
.
📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off*

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah

#pandsfeedback
Jeans kepala kain Rm70 (harga asal rm75) Jeans kain biasa Rm65 (harga asal rm70) Free postage semenanjung Sabah sarawak + rm5 . *VALID SAMPAI 14MEI HARGA PROMOSI* Berminat? Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws . . 📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off* #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #pandsfeedback 
Ramai yang dah grab jeans untuk pakai raya nanti! 
Guys taknak grab offer raya ni ke? 
Jeans kepala kain Rm70 (harga asal rm75) 
Jeans kain biasa Rm65 (harga asal rm70) 
Free postage semenanjung
Sabah sarawak + rm5
.
*VALID SAMPAI 14MEI HARGA PROMOSI*

Berminat?
Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws
.
.
📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off*

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah

#pandsfeedback
Ramai yang dah grab jeans untuk pakai raya nanti! Guys taknak grab offer raya ni ke? Jeans kepala kain Rm70 (harga asal rm75) Jeans kain biasa Rm65 (harga asal rm70) Free postage semenanjung Sabah sarawak + rm5 . *VALID SAMPAI 14MEI HARGA PROMOSI* Berminat? Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws . . 📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off* #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #pandsfeedback 
Ramai grab jeans untuk raya sempena  promosi hari raya ni. 
Harga promosi
Jeans kepala kain - Rm70
Jeans kain biasa - Rm65
(walaupun kain biasa, tetap kualiti number 1)

Free postage semenanjung
Sabah sarawak tambah rm5

Berminat?
Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws
.
.
📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off*

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah

#pandsfeedback
Ramai grab jeans untuk raya sempena promosi hari raya ni. Harga promosi Jeans kepala kain - Rm70 Jeans kain biasa - Rm65 (walaupun kain biasa, tetap kualiti number 1) Free postage semenanjung Sabah sarawak tambah rm5 Berminat? Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws . . 📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off* #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #pandsfeedback 
Alhamdulillah,  jeans customer beli borong dah sampai.

Yang belum grab tu tunggu ape lagi?  Taknak beli borong,  beli per pcs pun dah okey. 
Harga tengah promosi sekarang
Kepala kain - Rm70 je
Kain biasa - Rm65 je

Free postage untuk semenanjung
Sabah sarawak + rm5

Berminat?
Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws
.
.
📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off*

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah

#pandsfeedback
Alhamdulillah, jeans customer beli borong dah sampai. Yang belum grab tu tunggu ape lagi? Taknak beli borong, beli per pcs pun dah okey. Harga tengah promosi sekarang Kepala kain - Rm70 je Kain biasa - Rm65 je Free postage untuk semenanjung Sabah sarawak + rm5 Berminat? Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws . . 📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off* #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #pandsfeedback 
✨ CELANA JEANS KW SUPER✨
.
Kode Barang: Jeans Levis Wanita
Harga: Rp 110.000,-
Bahan: Strech Denim Jeans
.
Ukuran Ready
Abu: S, M, L, XL, 33-38
Hitam: S, M, L, XL, 33-38
.
Keterangan : +Kancing dan mata itik ada logo Levis
+Resleting kualitas terbaik
+Jahitan tebal dan rapih
+Pola potongan enak dipakai
+Ukuran normal, tidak kekecilan

Format pemesanan
Nama:
Alamat:
No.Hp:
Kode barang:

Kirim ke
WA/SMS : 0811 228 2494
Line : @dresskita ( pakai @ )
.
.
.
#jeans #jeansneri #jeanstgr #jeansanakkeren #jeansbangkoksupermurah #jeanshort #jeansmatcbeth #jeanshnm #jeansbayimurah #jeansowa #jeansfirmati #jeansonlyfamily #jeansimpormurah #JeanSebastienWilliams #jeansadidas #jeansmotif #jeansbagpack #jeansboy #jeansprivatekitchen #jeanstrou #jeansrepair #jeanspreloved #jeanshat #jeanshighwaist #jeanschlumberger #jeansimportmurah #jeanstumblr #jeanscowokmurah #jeansforsale #jeansbag
✨ CELANA JEANS KW SUPER✨ . Kode Barang: Jeans Levis Wanita Harga: Rp 110.000,- Bahan: Strech Denim Jeans . Ukuran Ready Abu: S, M, L, XL, 33-38 Hitam: S, M, L, XL, 33-38 . Keterangan : +Kancing dan mata itik ada logo Levis +Resleting kualitas terbaik +Jahitan tebal dan rapih +Pola potongan enak dipakai +Ukuran normal, tidak kekecilan Format pemesanan Nama: Alamat: No.Hp: Kode barang: Kirim ke WA/SMS : 0811 228 2494 Line : @dresskita ( pakai @ ) . . . #jeans  #jeansneri  #jeanstgr  #jeansanakkeren  #jeansbangkoksupermurah  #jeanshort  #jeansmatcbeth  #jeanshnm  #jeansbayimurah  #jeansowa  #jeansfirmati  #jeansonlyfamily  #jeansimpormurah  #JeanSebastienWilliams  #jeansadidas  #jeansmotif  #jeansbagpack  #jeansboy  #jeansprivatekitchen  #jeanstrou  #jeansrepair  #jeanspreloved  #jeanshat  #jeanshighwaist  #jeanschlumberger  #jeansimportmurah  #jeanstumblr  #jeanscowokmurah  #jeansforsale  #jeansbag 
BISMILLAH 
JEANS LADIES DENIM
ADIDAS × DIESAL
COLOUR : BIRU PEKAT
SAIZ : 35
LENGHT : 40
MADE IN : ITALY
CONDITION : 90%
PRICE : RM xxx
http://wasap.my/60129114973
#jeansladies #jeansdenim #jeansraya #jeansbundle #bundleladies #jeansperempuan #adidasdieseljeans #adidasdiesel ##jeansadidas #originaladidas #kakibundle #fashionjeans #madeinitaly
Alhamdulillah stock baru sampai semalam.  Stock untuk borong/per pcs banyak lagi untuk raya ni.  Cepat grab dengan harga promosi!

Raya nak dekat dah gaiss!! 💃💃
.
HARGA BORONG
KEPALA KAIN : RM35
KAIN BIASA : RM33
(MIN: 2SET - 16HELAI)
.
HARGA PER PCS
KEPALA KAIN : RM70
KAIN BIASA : RM65

Nak order? 
Whatsapp 01111173732
atau klik link di bio

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah
Alhamdulillah stock baru sampai semalam. Stock untuk borong/per pcs banyak lagi untuk raya ni. Cepat grab dengan harga promosi! Raya nak dekat dah gaiss!! 💃💃 . HARGA BORONG KEPALA KAIN : RM35 KAIN BIASA : RM33 (MIN: 2SET - 16HELAI) . HARGA PER PCS KEPALA KAIN : RM70 KAIN BIASA : RM65 Nak order? Whatsapp 01111173732 atau klik link di bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah 
Ramai whatsapp tanya, "Sis takda buat promotion ke nak dekat raya ni? "

Okey sebenarnya ada promotion untuk raya,  eh jangan cakap takda, cuma sis busy sikit,  tu yang tak sempat nak update dekat ig. Maaf 😌

Tetapi harga promosi ini valid sampai 14 Mei sahaja. So cepat-cepatlah grab okey! 
Takkan raya nanti nak pakai 1set baju melayu.  Okey raya pertama bolehlah,  raya kedua ketiga mesti nak pakai jeans kan. So dengan harga promosi ni lah boleh grab jeans baru. 
Nak order whatsapp 
01111173732
atau klik link dekat bio 
#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah
Ramai whatsapp tanya, "Sis takda buat promotion ke nak dekat raya ni? " Okey sebenarnya ada promotion untuk raya, eh jangan cakap takda, cuma sis busy sikit, tu yang tak sempat nak update dekat ig. Maaf 😌 Tetapi harga promosi ini valid sampai 14 Mei sahaja. So cepat-cepatlah grab okey! Takkan raya nanti nak pakai 1set baju melayu. Okey raya pertama bolehlah, raya kedua ketiga mesti nak pakai jeans kan. So dengan harga promosi ni lah boleh grab jeans baru. Nak order whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah 
KHAS BUAT PEMBORONG JEANS

HARGA BORONG DARI KILANG!

1) Slimfit kain biasa RM33!
*UNIQLO *FREDPERRY *CHEAPMONDAY *CK *ADIDAS *TIMBELAND *EDWIN *LEVIS *GUESS

2) Slimfit kepala kain RM35! *UNIQLO *‎FREDPERRY

3) Straightcut RM32!
*LEVIS

4) Supreme kepala kain RM36

Minimum borong 16 helai ke atas 
Saiz 28.29.30.31.32.33.34.36
1SET 8HELAI

Nak order?
Whatsapp +60108462163
Atau klik link di bio

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah
KHAS BUAT PEMBORONG JEANS HARGA BORONG DARI KILANG! 1) Slimfit kain biasa RM33! *UNIQLO *FREDPERRY *CHEAPMONDAY *CK *ADIDAS *TIMBELAND *EDWIN *LEVIS *GUESS 2) Slimfit kepala kain RM35! *UNIQLO *‎FREDPERRY 3) Straightcut RM32! *LEVIS 4) Supreme kepala kain RM36 Minimum borong 16 helai ke atas Saiz 28.29.30.31.32.33.34.36 1SET 8HELAI Nak order? Whatsapp +60108462163 Atau klik link di bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah 
JEANS KEPALA KAIN

Jeans Supreme
Saiz 28 - 36

Jeans Uniqlo & Fredperry
Saiz 28-32

RM75 free postage
Sabah sarawak + Rm5

Nak order?
Whatsapp +601111173732
Atau klik link di bio

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah
JEANS KEPALA KAIN Jeans Supreme Saiz 28 - 36 Jeans Uniqlo & Fredperry Saiz 28-32 RM75 free postage Sabah sarawak + Rm5 Nak order? Whatsapp +601111173732 Atau klik link di bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah 
🔥 HOT ITEM 🔥 
SELUAR JEANS SLIMFIT

9 PATERN HOT

UNIQLO
FREDPERRY
GUESS
EDWIN
CK
PUMA
LEVIS
ADIDAS
CHEAPMONDAY * KAIN BIRU GELAP CANTIK * GRAD CANTIK / KUALITI TERBAIK * SLIMFIT
* ZIP
* LELAKI PUNYA

SIZE 28-36
RM70 free postage
Sabah sarawak + rm5

Nak order?
Whatsapp +60108462163
Atau klik link di bio

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah
🔥 HOT ITEM 🔥 SELUAR JEANS SLIMFIT 9 PATERN HOT UNIQLO FREDPERRY GUESS EDWIN CK PUMA LEVIS ADIDAS CHEAPMONDAY * KAIN BIRU GELAP CANTIK * GRAD CANTIK / KUALITI TERBAIK * SLIMFIT * ZIP * LELAKI PUNYA SIZE 28-36 RM70 free postage Sabah sarawak + rm5 Nak order? Whatsapp +60108462163 Atau klik link di bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah 
Ripped Jeans Diesel x Adidas ⛔SOLDKILLL⛔

Sise : 36
Kondisi : terbaik, no minus, masih kaku

Harga : 1xx (tanyakan)
.
.
.
.
#jualadidas #adidasdiesel #adidasdieseljeans #dieseladidas #jeansadidas #jualadidasoriginal #tracktopadidas #trackpantsadidas #jualkappa #jualselvedge #jeansselvedge #casual #casualstyle #casualclobber #casualindonesia #casualindo #jualellesse #jualfredperry #jualdickies
THANK YOU DEAR😍
.
payment Jeans😉
Yana jual ye😘
Nanti kita share feedback pulak u olls😋
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess #fatamorganacinta
.
#custyana
THANK YOU DEAR😍
.
payment Jeans😉
Yana jual ye😘
Nanti kita share feedback pulak u olls😋
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess #fatamorganacinta
.
#custyana
Ramai dah grab seluar. Takkan nak duduk saja?  Mai laa grab sekali cik abang cik akak.  Cik akak boleh belikan untuk cik abang! 😄

Berminat?
Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws
.
.
📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off*

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah

#pandsfeedback
Ramai dah grab seluar. Takkan nak duduk saja? Mai laa grab sekali cik abang cik akak. Cik akak boleh belikan untuk cik abang! 😄 Berminat? Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws . . 📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off* #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #pandsfeedback 
Jeans yang customer borong dah sampai.  Post ke sabah nun jauh disana ✈ and alhamdulillah customer berpuas hati and inshaallah akan repeat order. 
Yang mana tengah cari jeans untuk dijual atau untuk pakai time raya nanti.  Boleh laa dm/pm/ws. Semua sis layan k jangan risau!

Berminat?
Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws
.
.
📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off*

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah

#pandsfeedback
Jeans yang customer borong dah sampai. Post ke sabah nun jauh disana ✈ and alhamdulillah customer berpuas hati and inshaallah akan repeat order. Yang mana tengah cari jeans untuk dijual atau untuk pakai time raya nanti. Boleh laa dm/pm/ws. Semua sis layan k jangan risau! Berminat? Whatsapp 01111173732 atau klik link dekat bio untuk direct ws . . 📮Postage Ahad sehingga khamis *Jumaat sabtu off* #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #pandsfeedback 
Baru restock untuk customer! Jom grab jeans untuk raya.  Raya tak lama dah ni. 
Harga Rm70 kain biasa
Harga Rm75 kepala kain

Semenanjung free postage
Sabah sarawak add rm5

Nak order?
Whatsapp +601111173732
Atau klik link di bio

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah #borongjeans #jeansborong
Baru restock untuk customer! Jom grab jeans untuk raya. Raya tak lama dah ni. Harga Rm70 kain biasa Harga Rm75 kepala kain Semenanjung free postage Sabah sarawak add rm5 Nak order? Whatsapp +601111173732 Atau klik link di bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #borongjeans  #jeansborong 
⚜Jeans Guess unisex
.
. " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
⚜Jeans Guess unisex . . " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess 
⚜Jeans Guess unisex
.
. " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess #fatamorganacinta
⚜Jeans Guess unisex . . " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess  #fatamorganacinta 
⚜Jeans Guess unisex
.
. " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
⚜Jeans Guess unisex . . " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess 
⚜Jeans Levis new design (Straightcut)
.
. " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
⚜Jeans Levis new design (Straightcut) . . " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess 
⚜Jeans Levis new design (Straightcut)
.
. " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
⚜Jeans Levis new design (Straightcut) . . " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess 
⚜Jeans Fred Perry
.
. " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
⚜Jeans Fred Perry . . " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess 
⚜Jeans Puma
.
" Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
⚜Jeans Puma . " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess 
⚜Jeans Puma
. " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
⚜Jeans Puma . " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess 
Temporarily out of stock guys🙅🏻
⚜Jeans Adidas Hitam
" Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
Temporarily out of stock guys🙅🏻 ⚜Jeans Adidas Hitam " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess 
⚜Jeans Puma " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
⚜Jeans Puma " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess 
⚜Jeans Puma " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
⚜Jeans Puma " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess 
🔥Jeans Levis Perempuan .
SAIZ 28-36 .
✨Kain memeri @ Regang
✨Design Terkini
✨Kualiti Setaraf butik
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
⚜Jeans Puma
. " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤
.
HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU**
SAIZ 28-36 .
-Slimfit
-STRETCHABLE
(Memeri)
.
Whatsapp : +6011-61069334 
Atau klik link di bio tau💖
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
⚜Jeans Puma . " Harga Market Seluar Nie Rm60 keatas bosku‼ Ni Yana dah bagi Harga Rm60 sekali postage tau😆 mana nak dapat niiii???!!!"‼️❤ . HARGA MACAM DALAM GAMBAR TAU** SAIZ 28-36 . -Slimfit -STRETCHABLE (Memeri) . Whatsapp : +6011-61069334 Atau klik link di bio tau💖 . #jeansmalaysia  #jeans  #jeansmurah  #jeansmalaysia  #jeanslelaki  #jeansperempuan  #jeansunisex  #jeansstylo  #jeanskoyak  #jeansmurah  #jeansterkini  #jeanshitam  #jeanslevis  #jeansadidas  #jeanspuma  #jeansguess 
🔥Jeans Levis Hottie Perempuan .
SAIZ 28-36 .
✨Kain memeri @ Regang
✨Design Terkini
✨Kualiti Setaraf butik
.
#jeansmalaysia #jeans #jeansmurah #jeansmalaysia #jeanslelaki #jeansperempuan #jeansunisex #jeansstylo #jeanskoyak #jeansmurah #jeansterkini #jeanshitam #jeanslevis #jeansadidas #jeanspuma #jeansguess
🎉Lai lai stock untuk raya🎉

HOT ITEM 
SELUAR JEANS SLIMFIT * KAIN BIRU GELAP CANTIK * GRED CANTIK / KUALITI TERBAIK * SLIMFIT
* ZIP
* LELAKI PUNYA

SAIZ 28..29..30..31..32..33..34..36.. RM70 FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK + RM5

Nak order?
Whatsapp +601111173732
Atau klik link di bio

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah #borongjeans #jeansborong
🎉Lai lai stock untuk raya🎉 HOT ITEM SELUAR JEANS SLIMFIT * KAIN BIRU GELAP CANTIK * GRED CANTIK / KUALITI TERBAIK * SLIMFIT * ZIP * LELAKI PUNYA SAIZ 28..29..30..31..32..33..34..36.. RM70 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK + RM5 Nak order? Whatsapp +601111173732 Atau klik link di bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #borongjeans  #jeansborong 
HOT ITEM *SELUAR JEANS SLIMFIT*
KAIN BIRU GELAP
GRED CANTIK / KUALITI TERBAIK
ZIP
LELAKI PUNYA

28..29..30..31..32..33..34..36.. Rm70
Free postage
Sabar sarawak add rm5

Nak order?
Whatsapp +601111173732
Atau klik link di bio

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah #borongjeans #jeansborong
HOT ITEM *SELUAR JEANS SLIMFIT* KAIN BIRU GELAP GRED CANTIK / KUALITI TERBAIK ZIP LELAKI PUNYA 28..29..30..31..32..33..34..36.. Rm70 Free postage Sabar sarawak add rm5 Nak order? Whatsapp +601111173732 Atau klik link di bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #borongjeans  #jeansborong 
CELANA JEANS ADIDAS
Rp. 255.000
SIZE : 29 / 30
95%, Tidak ada jejak used / berubah bentuk, bentuknya spt legging gt, tinggal dipakai, recommend. 
#wishopps #celanajeansadidas #jeansadidas #celanajeansadidasori
Alhamdulillah makin nak dekat raya ni,  makin dapat sambutan, postage untuk /pcs harini.  Yang borong kami update petang2 sikit.  Nak kena packing dulu 💃. Nak order?
Whatsapp +601111173732
Atau klik link di bio

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah #borongjeans #jeansborong
Alhamdulillah makin nak dekat raya ni, makin dapat sambutan, postage untuk /pcs harini. Yang borong kami update petang2 sikit. Nak kena packing dulu 💃. Nak order? Whatsapp +601111173732 Atau klik link di bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #borongjeans  #jeansborong 
JEANS SUPREME •cutting slimfit
•saiz 28 hingga 36
•darkblue
•stretch (getah)
•jahitan kemas
•zip
•kualiti dijamin puas hati

Rm70
Free postage
Sabah sarawak +rm5
Nak order?
Whatsapp +601111173732
Atau klik link di bio

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah #borongjeans #jeansborong
JEANS SUPREME •cutting slimfit •saiz 28 hingga 36 •darkblue •stretch (getah) •jahitan kemas •zip •kualiti dijamin puas hati Rm70 Free postage Sabah sarawak +rm5 Nak order? Whatsapp +601111173732 Atau klik link di bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #borongjeans  #jeansborong 
ALHAMDULILLAH GANU KITA DTG BORONG 👍👍 Borong adidas, uniqlo, fred, levis, timbeland

BERMINAT BORONG JEANS HARGA PASTI DAN PASTI MURAH TENTU DARI KAMI

Minimum borong 16 helai ke atas 
Saiz 28.29.30.31.32.33.34.36
1SET 8HELAI
Harga borong rm32-35 sehelai sahaja! 
Nak order?
Whatsapp +601111173732
Atau klik link di bio

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah #borongjeans #jeansborong
ALHAMDULILLAH GANU KITA DTG BORONG 👍👍 Borong adidas, uniqlo, fred, levis, timbeland BERMINAT BORONG JEANS HARGA PASTI DAN PASTI MURAH TENTU DARI KAMI Minimum borong 16 helai ke atas Saiz 28.29.30.31.32.33.34.36 1SET 8HELAI Harga borong rm32-35 sehelai sahaja! Nak order? Whatsapp +601111173732 Atau klik link di bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #borongjeans  #jeansborong 
🔥 HOT ITEM 🔥 
SELUAR JEANS SLIMFIT

9 PATERN HOT

UNIQLO
FREDPERRY
GUESS
EDWIN
CK
PUMA
LEVIS
ADIDAS
CHEAPMONDAY * KAIN BIRU GELAP CANTIK * GRAD CANTIK / KUALITI TERBAIK * SLIMFIT
* ZIP
* LELAKI PUNYA

SIZE 28-36
RM70 free postage
Sabah sarawak + rm5

Nak order?
Whatsapp +60108462163
Atau klik link di bio

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah
🔥 HOT ITEM 🔥 SELUAR JEANS SLIMFIT 9 PATERN HOT UNIQLO FREDPERRY GUESS EDWIN CK PUMA LEVIS ADIDAS CHEAPMONDAY * KAIN BIRU GELAP CANTIK * GRAD CANTIK / KUALITI TERBAIK * SLIMFIT * ZIP * LELAKI PUNYA SIZE 28-36 RM70 free postage Sabah sarawak + rm5 Nak order? Whatsapp +60108462163 Atau klik link di bio #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah 
🚫 SOLD 🚫
Adidas Soft Jeans Reg Fit
Size 34
Lingkar Pinggang : 91cm
Panjang : 100cm
Open Leg : 21cm
Warna : Cream
Material : Stretch/Melar
Kondisi : Mulus
Minus :
Harga : Rp 150.000
.
Order & Ask :
📲 083875682562 (WA Only)
📲 Line : @rgs6370w (use @)
📲 DM (Slow Response)
.
Payment & Shipping :
📦 Shipping by JNE / GoSend
💳 Payment : Bank BCA
.
🚫 SOLD 🚫 Adidas Soft Jeans Reg Fit Size 34 Lingkar Pinggang : 91cm Panjang : 100cm Open Leg : 21cm Warna : Cream Material : Stretch/Melar Kondisi : Mulus Minus : Harga : Rp 150.000 . Order & Ask : 📲 083875682562 (WA Only) 📲 Line : @rgs6370w (use @) 📲 DM (Slow Response) . Payment & Shipping : 📦 Shipping by JNE / GoSend 💳 Payment : Bank BCA .
Jeans Premium Import Eropa

Denim Diesel Adidas

Colour : Likes a Foto
Brand : Adidas Diesel

Material ⬇️
✂️Denim HQ of Europe 
Size : 28 - 34
💰Price  1pcs ➡️Rp 375.000 
Untuk pemesanan partai bisa hubungi admin di kontak thanks. 
Get an other information and your detail order with our admin :
📲 62 813 8533 3277
📮 iosofficial.id@gmail.com 
ℹ️Order Formℹ️
▶️Full Name :
▶️Phone number :
▶️Full Address :

Shipping Service Info 
For Indonesia 
1. GRAB same day 
2. JNE
3. POS
For International order, you can get rate with admin. 
ℹ️Noteℹ️ :
1. For the chest widht and length of product using Asian Standard Size. 
2. Your order will keep after we got a payment confirm.
3. Write the order form clearly

#whosale
#denim
#gamismurah
#sirwal
#sunnah
#ramadhan
#gamispakistan 
#grosirpakaiansunnah
#laki
#pria
#jeansbranded
#denim
#levis
#jeansimport
#jeansadidas
#indonesianproduct
#kajianislam
#blackexperience
#adidas
#manggadua
#celanapremium
#marajo
#gointernational
#internationalonlinestore
#tanahabang
#ifi_store.id
#ifi_laki
#ifi_store
Jeans Premium Import Eropa Denim Diesel Adidas Colour : Likes a Foto Brand : Adidas Diesel Material ⬇️ ✂️Denim HQ of Europe Size : 28 - 34 💰Price 1pcs ➡️Rp 375.000 Untuk pemesanan partai bisa hubungi admin di kontak thanks. Get an other information and your detail order with our admin : 📲 62 813 8533 3277 📮 iosofficial.id@gmail.com ℹ️Order Formℹ️ ▶️Full Name : ▶️Phone number : ▶️Full Address : Shipping Service Info For Indonesia 1. GRAB same day 2. JNE 3. POS For International order, you can get rate with admin. ℹ️Noteℹ️ : 1. For the chest widht and length of product using Asian Standard Size. 2. Your order will keep after we got a payment confirm. 3. Write the order form clearly #whosale  #denim  #gamismurah  #sirwal  #sunnah  #ramadhan  #gamispakistan  #grosirpakaiansunnah  #laki  #pria  #jeansbranded  #denim  #levis  #jeansimport  #jeansadidas  #indonesianproduct  #kajianislam  #blackexperience  #adidas  #manggadua  #celanapremium  #marajo  #gointernational  #internationalonlinestore  #tanahabang  #ifi_store .id #ifi_laki  #ifi_store 
Jeans Premium Import Eropa

Denim Diesel Adidas

Colour : Likes a Foto
Brand : Adidas Diesel

Material ⬇️
✂️Denim HQ of Europe 
Size : 28 - 34
💰Price  1pcs ➡️Rp 375.000 
Untuk pemesanan partai bisa hubungi admin di kontak thanks. 
Get an other information and your detail order with our admin :
📲 62 813 8533 3277
📮 iosofficial.id@gmail.com 
ℹ️Order Formℹ️
▶️Full Name :
▶️Phone number :
▶️Full Address :

Shipping Service Info 
For Indonesia 
1. GRAB same day 
2. JNE
3. POS
For International order, you can get rate with admin. 
ℹ️Noteℹ️ :
1. For the chest widht and length of product using Asian Standard Size. 
2. Your order will keep after we got a payment confirm.
3. Write the order form clearly

#whosale
#denim
#gamismurah
#sirwal
#sunnah
#ramadhan
#gamispakistan 
#grosirpakaiansunnah
#laki
#pria
#jeansbranded
#denim
#levis
#jeansimport
#jeansadidas
#indonesianproduct
#kajianislam
#blackexperience
#adidas
#manggadua
#celanapremium
#marajo
#gointernational
#internationalonlinestore
#tanahabang
#ifi_store.id
#ifi_laki
#ifi_store
Jeans Premium Import Eropa Denim Diesel Adidas Colour : Likes a Foto Brand : Adidas Diesel Material ⬇️ ✂️Denim HQ of Europe Size : 28 - 34 💰Price 1pcs ➡️Rp 375.000 Untuk pemesanan partai bisa hubungi admin di kontak thanks. Get an other information and your detail order with our admin : 📲 62 813 8533 3277 📮 iosofficial.id@gmail.com ℹ️Order Formℹ️ ▶️Full Name : ▶️Phone number : ▶️Full Address : Shipping Service Info For Indonesia 1. GRAB same day 2. JNE 3. POS For International order, you can get rate with admin. ℹ️Noteℹ️ : 1. For the chest widht and length of product using Asian Standard Size. 2. Your order will keep after we got a payment confirm. 3. Write the order form clearly #whosale  #denim  #gamismurah  #sirwal  #sunnah  #ramadhan  #gamispakistan  #grosirpakaiansunnah  #laki  #pria  #jeansbranded  #denim  #levis  #jeansimport  #jeansadidas  #indonesianproduct  #kajianislam  #blackexperience  #adidas  #manggadua  #celanapremium  #marajo  #gointernational  #internationalonlinestore  #tanahabang  #ifi_store .id #ifi_laki  #ifi_store 
Jeans Premium Import Eropa

Denim Diesel Adidas

Colour : Likes a Foto
Brand : Adidas Diesel
Material ⬇️
✂️Cotton 
Size : 28 - 34
💰Price  1pcs ➡️Rp 375.000 
Untuk pemesanan partai bisa hubungi admin di kontak thanks. 
Get an other information and your detail order with our admin :
📲 62 813 8533 3277
📮 iosofficial.id@gmail.com 
ℹ️Order Formℹ️
▶️Full Name :
▶️Phone number :
▶️Full Address :

Shipping Service Info 
For Indonesia 
1. GRAB same day 
2. JNE
3. POS
For International order, you can get rate with admin. 
ℹ️Noteℹ️ :
1. For the chest widht and length of product using Asian Standard Size. 
2. Your order will keep after we got a payment confirm.
3. Write the order form clearly

#whosale
#denim
#gamismurah
#sirwal
#sunnah
#ramadhan
#gamispakistan 
#grosirpakaiansunnah
#laki
#pria
#jeansbranded
#denim
#levis
#jeansimport
#jeansadidas
#indonesianproduct
#kajianislam
#blackexperience
#adidas
#manggadua
#celanapremium
#marajo
#gointernational
#internationalonlinestore
#tanahabang
#ifi_store.id
#ifi_laki
#ifi_store
Jeans Premium Import Eropa Denim Diesel Adidas Colour : Likes a Foto Brand : Adidas Diesel Material ⬇️ ✂️Cotton Size : 28 - 34 💰Price 1pcs ➡️Rp 375.000 Untuk pemesanan partai bisa hubungi admin di kontak thanks. Get an other information and your detail order with our admin : 📲 62 813 8533 3277 📮 iosofficial.id@gmail.com ℹ️Order Formℹ️ ▶️Full Name : ▶️Phone number : ▶️Full Address : Shipping Service Info For Indonesia 1. GRAB same day 2. JNE 3. POS For International order, you can get rate with admin. ℹ️Noteℹ️ : 1. For the chest widht and length of product using Asian Standard Size. 2. Your order will keep after we got a payment confirm. 3. Write the order form clearly #whosale  #denim  #gamismurah  #sirwal  #sunnah  #ramadhan  #gamispakistan  #grosirpakaiansunnah  #laki  #pria  #jeansbranded  #denim  #levis  #jeansimport  #jeansadidas  #indonesianproduct  #kajianislam  #blackexperience  #adidas  #manggadua  #celanapremium  #marajo  #gointernational  #internationalonlinestore  #tanahabang  #ifi_store .id #ifi_laki  #ifi_store 
Jeans Premium Import Eropa

Denim Diesel Adidas

Colour : Likes a Foto
Brand : Adidas Diesel
Material ⬇️
✂️Cotton 
Size : 28 - 34 💰Price  1pcs ➡️Rp 375.000 
Untuk pemesanan partai bisa hubungi admin di kontak thanks. 
Get an other information and your detail order with our admin :
📲 62 813 8533 3277
📮 iosofficial.id@gmail.com 
ℹ️Order Formℹ️
▶️Full Name :
▶️Phone number :
▶️Full Address :

Shipping Service Info 
For Indonesia 
1. GRAB same day 
2. JNE
3. POS
For International order, you can get rate with admin. 
ℹ️Noteℹ️ :
1. For the chest widht and length of product using Asian Standard Size. 
2. Your order will keep after we got a payment confirm.
3. Write the order form clearly

#whosale
#denim
#gamismurah
#sirwal
#sunnah
#ramadhan
#gamispakistan 
#grosirpakaiansunnah
#laki
#pria
#jeansbranded
#denim
#levis
#jeansimport
#jeansadidas
#indonesianproduct
#kajianislam
#blackexperience
#adidas
#manggadua
#celanapremium
#marajo
#gointernational
#internationalonlinestore
#tanahabang
#ifi_store.id
#ifi_laki
#ifi_store
Jeans Premium Import Eropa Denim Diesel Adidas Colour : Likes a Foto Brand : Adidas Diesel Material ⬇️ ✂️Cotton Size : 28 - 34 💰Price 1pcs ➡️Rp 375.000 Untuk pemesanan partai bisa hubungi admin di kontak thanks. Get an other information and your detail order with our admin : 📲 62 813 8533 3277 📮 iosofficial.id@gmail.com ℹ️Order Formℹ️ ▶️Full Name : ▶️Phone number : ▶️Full Address : Shipping Service Info For Indonesia 1. GRAB same day 2. JNE 3. POS For International order, you can get rate with admin. ℹ️Noteℹ️ : 1. For the chest widht and length of product using Asian Standard Size. 2. Your order will keep after we got a payment confirm. 3. Write the order form clearly #whosale  #denim  #gamismurah  #sirwal  #sunnah  #ramadhan  #gamispakistan  #grosirpakaiansunnah  #laki  #pria  #jeansbranded  #denim  #levis  #jeansimport  #jeansadidas  #indonesianproduct  #kajianislam  #blackexperience  #adidas  #manggadua  #celanapremium  #marajo  #gointernational  #internationalonlinestore  #tanahabang  #ifi_store .id #ifi_laki  #ifi_store 
Barang customer pun dah sampai. Alhamdulillah.
Customer happy, sis pun happy 😊

Berminat?
Whatsapp +60108462163
.
.
📮Postage Ahad - khamis *Jumaat sabtu off*

P/S : Yang nak borong boleh PM atau whatsapp terus. Klik link di bio sahaja.

#jeansuniqlo #jeansuniqlomurah #jeansfredperry
#jeansfredperrymurah #jeansguess #jeansguessmurah
#jeansedwin #jeansedwinmurah #jeansck
#jeansckmurah #jeanspuma #jeanspumamurah
#jeanslevis #jeanslevismurah #jeansadidas
#jeansadidasmurah #jeanscheapmonday
#jeanscheapmondaymurah #jeanslelakimurah
#jeanslelakisabah #jeanslelakisarawak #seluarmurah 
#jeanslelaki #seluarslack #jeansmurah #slackmurah

#pandsfeedback
Barang customer pun dah sampai. Alhamdulillah. Customer happy, sis pun happy 😊 Berminat? Whatsapp +60108462163 . . 📮Postage Ahad - khamis *Jumaat sabtu off* P/S : Yang nak borong boleh PM atau whatsapp terus. Klik link di bio sahaja. #jeansuniqlo  #jeansuniqlomurah  #jeansfredperry  #jeansfredperrymurah  #jeansguess  #jeansguessmurah  #jeansedwin  #jeansedwinmurah  #jeansck  #jeansckmurah  #jeanspuma  #jeanspumamurah  #jeanslevis  #jeanslevismurah  #jeansadidas  #jeansadidasmurah  #jeanscheapmonday  #jeanscheapmondaymurah  #jeanslelakimurah  #jeanslelakisabah  #jeanslelakisarawak  #seluarmurah  #jeanslelaki  #seluarslack  #jeansmurah  #slackmurah  #pandsfeedback 
Goodwill (at least this location) has over 2 racks filled with perfect wearable denim... •
•
•
People need to start realizing... you don't need 15 to 20 pairs of jeans in your closet. Denim is a iconic fabric which will last you a lifetime! •
•
•
Recycle, reuse, 're created magic!
#jeangenie
Goodwill (at least this location) has over 2 racks filled with perfect wearable denim... • • • People need to start realizing... you don't need 15 to 20 pairs of jeans in your closet. Denim is a iconic fabric which will last you a lifetime! • • • Recycle, reuse, 're created magic! #jeangenie 
Levi Strauss 551 Original made in Indonesia Minus Lecet Sedikit Bisa Di Geser Sisanya Joss Barang New Harga Second Bekas Ketumpuk Aja kok Harga Retail 699.900 Jual 350.000 
Size W33 L32 ( Model Slimfit ) #jualjeans #jeansadidas #adidasoriginal #juallevis #jeanslevis #jeanscowok #jeansslimfit #jualevisu #jeansberkualitas #evisujeans #levisindonesia #levis501 #levisid #liveinlevis #levisoriginal #olshoptrusted #olshopterpercaya #testimoni #penjualamanah #olshopbekasi #olshopmurah #olshopjakarta #olshopbali #olshopbalikpapan #olshopsumatera
Levi Strauss 551 Original made in Indonesia Minus Lecet Sedikit Bisa Di Geser Sisanya Joss Barang New Harga Second Bekas Ketumpuk Aja kok Harga Retail 699.900 Jual 350.000 Size W33 L32 ( Model Slimfit ) #jualjeans  #jeansadidas  #adidasoriginal  #juallevis  #jeanslevis  #jeanscowok  #jeansslimfit  #jualevisu  #jeansberkualitas  #evisujeans  #levisindonesia  #levis501  #levisid  #liveinlevis  #levisoriginal  #olshoptrusted  #olshopterpercaya  #testimoni  #penjualamanah  #olshopbekasi  #olshopmurah  #olshopjakarta  #olshopbali  #olshopbalikpapan  #olshopsumatera