an online Instagram web viewer

#jarimanisjewellery medias

Photos

Meriahkan macam gula2

CRYSTAL SWAROVSKI kali ni ada macam2 bentuk..butterfly..star..love

Uolls suka yang mana??
Semua bentuk dalam pic tu ready stock..RM120/pc shja!!!
.
.
#jarimanisjewellery #gdoramalaysia #gdorabybiebaha #crystalswarovski #originalswarovski
Ready stock

LOVE BUTTERFLY
1.33g - πŸ”
1.44g
.
.
#jarimanisjewellery #gdorabybiebaha #gdoramalaysia
Ready Stock

GREEN VAN CLEEF
1.96g

Whatsapp for purchase
www.wasap.my/6013322742
.
.
#jarimanisjewellery #gdoramalaysia #gdorabybiebaha
Ready Stock

RIBBON STONE 
1.28g - ❌sold

#jarimanisjewellery #gdoramalaysia #gdorabybiebaha
Ready Stock

INFINITY STONE RING
1.70g | sz12
1.63g | sz12

#jarimanisjewellery #gdoramalaysia #gdorabybiebaha #916gold
Hii guys!!! Ada yang belum tdo??
Saje nak bg supper tuk uolls

Item2 ni semua ready stock..kalau terdetik dihati cepat2 pm kita ye πŸ€—

#jarimanisjewellery #gdoramalaysia #gdorabybiebaha #916gold
CAT EAT FISH
1.35g

Please whatsapp if interested
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery  #gdoramalaysia #gdorabybiebaha
LOVE KNOT RING
Sz12 | 2.61g

Please whatsapp if interested
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery  #gdoramalaysia #gdorabybiebaha
PURPLE is owhhsome...😍
Jatuh cinta lagikkk

#jarimanisjewellery #gdoramalaysia  #gdorabybiebaha
PINK dengan LADIES berpisah tiada betol x?? Yang PINK2 ni semua untuk LADIES πŸ€—

All ready stock...kalau minat wasep je
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdoramalaysia #gdorabybiebaha #swarovski
Akan di terbangkan ke owner baru πŸ€—

Tqsm dear customer for ur purchase with us 😘😘😘
.
.
Yang mencari set gdora comey2 blh direct pm/wa sy
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #jarimanisangle #gdoramalaysia #gdorabybiebaha
Akan di terbangkan ke owner baru πŸ€—

Tqsm dear customer for ur purchase with us 😘😘😘
.
.
Yang mencari set gdora comey2 blh direct pm/wa sy
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #jarimanisangle #gdoramalaysia #gdorabybiebaha
PURPLE THEME
πŸ§œβ€β™€οΈπŸ§œβ€β™€οΈπŸ§œβ€β™€οΈπŸ§œβ€β™€οΈπŸ§œβ€β™€οΈπŸ§œβ€β™€οΈ
.
.
Ready Stock

RIBBON BUTTERFLY
2.83g - ❌sold

CRYSTAL SWAROVSKI
2pcs (RM200)- ❌sold

If interested please whatsapp
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdoramalaysia #gdorabybiebaha
PURPLE THEME πŸ§œβ€β™€οΈπŸ§œβ€β™€οΈπŸ§œβ€β™€οΈπŸ§œβ€β™€οΈπŸ§œβ€β™€οΈπŸ§œβ€β™€οΈ . . Ready Stock RIBBON BUTTERFLY 2.83g - ❌sold CRYSTAL SWAROVSKI 2pcs (RM200)- ❌sold If interested please whatsapp www.wasap.my/60133227142 #jarimanisjewellery  #gdoramalaysia  #gdorabybiebaha 
Psstttt...psssttt...uollss xtergoda ke dengan bangle itali ni??
.
.
Italian Set

A - 5.5cm (20.7g) RM3891
B - 6cm (12.75g) RM2397
C - 5.5cm (20.75g) RM3901
D - 6cm (12.54g) RM2357

#jarimanisjewellery #geligagold
Psstttt...psssttt...uollss xtergoda ke dengan bangle itali ni?? . . Italian Set A - 5.5cm (20.7g) RM3891 B - 6cm (12.75g) RM2397 C - 5.5cm (20.75g) RM3901 D - 6cm (12.54g) RM2357 #jarimanisjewellery  #geligagold 
Coti2 ni mesti korang nk terbang bebaskan macam burung ni juga 🀣

Ada ke yang sudi nak bawa masuk sarang??
Ready stock ye COUPLE BIRD ni
2.31g

Kalau sudi pm ye
www.wasap.my/60133227142

Nak tengok ready stock lain??
Joint channel πŸ‘‡
t.me/gdorabybiebaha

#jarimanisjewellery #gdoramalaysia #gdorabybiebaha
Coti2 ni mesti korang nk terbang bebaskan macam burung ni juga 🀣 Ada ke yang sudi nak bawa masuk sarang?? Ready stock ye COUPLE BIRD ni 2.31g Kalau sudi pm ye www.wasap.my/60133227142 Nak tengok ready stock lain?? Joint channel πŸ‘‡ t.me/gdorabybiebaha #jarimanisjewellery  #gdoramalaysia  #gdorabybiebaha 
Pagi2 ni kene tengok bling2 baru ada semangat kan..πŸ€— CRYSTAL SWAROVSKI
ready stock

Navy blue 2pcs
Soft pink 2pcs
Pink 2pcs
Soft purple 2pcs

RM200/pair

#jarimanisjewellery #gdora
Pagi2 ni kene tengok bling2 baru ada semangat kan..πŸ€— CRYSTAL SWAROVSKI ready stock Navy blue 2pcs Soft pink 2pcs Pink 2pcs Soft purple 2pcs RM200/pair #jarimanisjewellery  #gdora 
REZEKI tidak datang bergolek
REZEKI juga tidak disangka2
Selagi ada usaha in sha allah ada REZEKI

Tenqui customer Allah hantar awak untuk jadi REZEKI sy..😘 #jarimanisjewellery #gdora
REZEKI tidak datang bergolek REZEKI juga tidak disangka2 Selagi ada usaha in sha allah ada REZEKI Tenqui customer Allah hantar awak untuk jadi REZEKI sy..😘 #jarimanisjewellery  #gdora 
Alhamdulillah rezeki pagi..😍
Tq dear 😘😘😘 #jarimanisjewellery #jarimanisangle
Dorang sudah!! Uolls bila lagi??
Sempat lagi nk melaram tuk raya nanti 😍

TQSM dear cust yg sentiasa support @jarimanisjewellery_official 
#jarimanisjewellery #jarimanisangle
Dorang sudah!! Uolls bila lagi?? Sempat lagi nk melaram tuk raya nanti 😍 TQSM dear cust yg sentiasa support @jarimanisjewellery_official #jarimanisjewellery  #jarimanisangle 
Million thanks dear cust for purchase with us 😘😘🌷🌷 #jarimanisjewellery #jarimanisangle
Ready Stock

BABY STROLLER
2.34g

#jarimanisjewellery
#gdora #916gold
Merah2 delima
Ada yang nak terima?? Whatsapp kita ye ✌
www.wasap.my/6013322742

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready Stock

HK FULL BODY
1.73g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Tahniah buat rakan sekolah sy ni..buat pilihan yang tepat..memilih CINCIN RAMA2 yang super owhsem ni untuk bergaya di Aidilfitri nanti 😍😍😘 Uolls bila lagi??
Meh whatsapp kita kot ada yang terpendam dalam hati tu..boleh kita bincang2 πŸ€—
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #geligagold #916gold
Tahniah buat rakan sekolah sy ni..buat pilihan yang tepat..memilih CINCIN RAMA2 yang super owhsem ni untuk bergaya di Aidilfitri nanti 😍😍😘 Uolls bila lagi?? Meh whatsapp kita kot ada yang terpendam dalam hati tu..boleh kita bincang2 πŸ€— www.wasap.my/60133227142 #jarimanisjewellery  #gdora  #geligagold  #916gold 
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK
.
SELAMAT BERPUASA & MENUNAIKAN IBADAT
.
.
Kami menyusun 10 jari memohon ampun & maaf seandainya ada terkurang terkasar bahasa sepanjang berurusniaga

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK . SELAMAT BERPUASA & MENUNAIKAN IBADAT . . Kami menyusun 10 jari memohon ampun & maaf seandainya ada terkurang terkasar bahasa sepanjang berurusniaga #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Bismillahirahmanirahim 🌷🌷🌷
.
Sukacitanya kami @jarimanisjewellery_official adalah WAKIL JUALAN SAH Gdora Malaysia
akan membuat PROMOSI sempena pembukaan rasmi
KEDAI EMAS GELIGA GOLD 
pada 12 May 2018
.
βœ…Harga Promosi RM185/g untuk semua item Gdora
βœ…Harga Promosi RM190/g untuk semua item Gdora eksklusif
βœ…Upah RM10/pc untuk semua item ENAMEL & item bawah 1g
βœ…Sah untuk pembelian secara pos sahaja
βœ…Sah untuk item yang sedia ada sahaja (ready stock)
βœ…Harga pos RM10 sm / RM14 ss
βœ…Promosi berjalan untuk 1 hari sahaja 12 MAY 2018

Item2 ready stock boleh rujuk πŸ‘‡
Channel : t.me/gdorabybiebaha
Fb Page : Gdora By Bie Baha
Ig : @jarimanisjewellery_official

Untuk belian boleh terus whatsapp
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Bismillahirahmanirahim 🌷🌷🌷 . Sukacitanya kami @jarimanisjewellery_official adalah WAKIL JUALAN SAH Gdora Malaysia akan membuat PROMOSI sempena pembukaan rasmi KEDAI EMAS GELIGA GOLD pada 12 May 2018 . βœ…Harga Promosi RM185/g untuk semua item Gdora βœ…Harga Promosi RM190/g untuk semua item Gdora eksklusif βœ…Upah RM10/pc untuk semua item ENAMEL & item bawah 1g βœ…Sah untuk pembelian secara pos sahaja βœ…Sah untuk item yang sedia ada sahaja (ready stock) βœ…Harga pos RM10 sm / RM14 ss βœ…Promosi berjalan untuk 1 hari sahaja 12 MAY 2018 Item2 ready stock boleh rujuk πŸ‘‡ Channel : t.me/gdorabybiebaha Fb Page : Gdora By Bie Baha Ig : @jarimanisjewellery_official Untuk belian boleh terus whatsapp www.wasap.my/60133227142 #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Ready Stock

LOVE MAPLE 
0.63g - ❌sold

#jarimanisjewellery
#gdora #916gold
Million thanks to my dear customer for support & purchase with us 😘😘😘 #jarimanisjewellery #jarimanisangle
Million thanks to my dear customer for support & purchase with us 😘😘😘 #jarimanisjewellery #jarimanisangle
Ready Stock

AUTUMN FLIES
1.15g - ❌sold

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready Stock

LV ROUND
1.54g
1.55g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Special untuk cust yg shopping minggu ni..kita bagi free gift 'DAIM' πŸ€—

Sape nak meh cpt shopping..selagi stock masih ada

Refer ready stock di channel t.me/gdorabybiebaha

Kalau ada yang berminat terus whatsapp 
Www.wasap.my/6013322742

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Special untuk cust yg shopping minggu ni..kita bagi free gift 'DAIM' πŸ€— Sape nak meh cpt shopping..selagi stock masih ada Refer ready stock di channel t.me/gdorabybiebaha Kalau ada yang berminat terus whatsapp Www.wasap.my/6013322742 #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Ready Stock

HIBISCUS

1.47g - ❌sold
1.50g - ❌sold
1.58g - ❌sold

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Bagi chance anak2 nk bergaya juga kan

Asyik charm mak2 je mana boley jadi πŸ˜‚

STONE SHOE ni ready stock ye..1.98g.... kalau ada mak2 yang nk belikan untuk anak2 roger2 kita πŸ˜‰

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Bagi chance anak2 nk bergaya juga kan Asyik charm mak2 je mana boley jadi πŸ˜‚ STONE SHOE ni ready stock ye..1.98g.... kalau ada mak2 yang nk belikan untuk anak2 roger2 kita πŸ˜‰ #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Bagi chance anak2 nk bergaya juga kan

Asyik charm mak2 je mana boley jadi πŸ˜‚

RIBBON SHOE ni ready stock ye..2.19g.... kalau ada mak2 yang nk belikan untuk anak2 roger2 kita πŸ˜‰

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Bagi chance anak2 nk bergaya juga kan Asyik charm mak2 je mana boley jadi πŸ˜‚ RIBBON SHOE ni ready stock ye..2.19g.... kalau ada mak2 yang nk belikan untuk anak2 roger2 kita πŸ˜‰ #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
GoOD NitE Gojes SUmee😘
.
.
Ehh..eh..knp?
Xboleh tdo ye nengok cincin yg kiut ni

Sape jari yg kiut meh la msuk minang πŸ˜‰

Ready stock size 11 je
Berat 2.17g - ❌sold

Kalau berminat WA 
www.wasap.my/60133227142

#jarimanisjewellery #916gold
GoOD NitE Gojes SUmee😘 . . Ehh..eh..knp? Xboleh tdo ye nengok cincin yg kiut ni Sape jari yg kiut meh la msuk minang πŸ˜‰ Ready stock size 11 je Berat 2.17g - ❌sold Kalau berminat WA www.wasap.my/60133227142 #jarimanisjewellery  #916gold 
Ready stock

MODERN LOVE WRITING
1.36g - ❌sold
1.36g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready Stock

OPENWORK HEART
1.11g
1.23g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

WINDMILL 
2.34g - ❌sold

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ada ke yang suka makan HONEY DEW??
.
@jarimanisjewellery_official  ada sepotong ni..meh la rapat2 kalau teringin πŸ˜„

HONEY DEW
2.39g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ada ke yang suka makan HONEY DEW?? . @jarimanisjewellery_official ada sepotong ni..meh la rapat2 kalau teringin πŸ˜„ HONEY DEW 2.39g #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Ready Stock

ROUND CLPAS GDORA BANGLE
5.5cm (oval)
9.82g

#jarimanisjewellery  #gdora #916gold
Ready Stock

GUCCI RING
Sz15 | 1.90g **lebar 0.5cm

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Alhamdulillah...customer dah melebarkan sayapnye 😍

Semakin berseri2 dah set merah ni 🌷🌷🌷 Tqsm atas sokongan yang dberikan 😘

#jarimanisjewellery #jarimanisangle #gdora #916gold
Ready stock

SPACER LOVE SMALL
1.62g (pair)
1.71g (pair)
1.72g (pair)

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

NECKLACE (BELUT)
10.58g
60cm

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

GIGANTIC LOVE PINK
1.94g
2.04g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Ready stock

CLOVER MATTE PURPLE STONE
1.33g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Tenqiu for ur purchase dear..😘😘 #jarimanisangle #jarimanisjewellery #gdora #916gold
LOVE GIFT PINK πŸ’—

Cantik..menarik..tertarik kau mmg de boom πŸ˜‰

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Milik siapakah bangle yang owhsome ni?? Ready stock ye kawan2..kalau kenan cpt2 masuk meminang πŸ˜„

CYLINDER CLAPS GDORA
6cm (round) - ❌sold
10.85g

ROUND CLAPS GDORA
5.5cm (oval)
9.82g

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Milik siapakah bangle yang owhsome ni?? Ready stock ye kawan2..kalau kenan cpt2 masuk meminang πŸ˜„ CYLINDER CLAPS GDORA 6cm (round) - ❌sold 10.85g ROUND CLAPS GDORA 5.5cm (oval) 9.82g #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Ready stock

LOVE TEACHER
1.67g - πŸ”

#jarimanisjewellery #gdora #916gold
Customer ada macam2

Ada yang deal2 terus diam
Ada yang deal2 diam & deal lg pas2 krik2
Ada yang deal2 pas2 nk tunggu gaji

But customer yg ni alhamdulillah deal2 ambk 3 charm & terus payment
.
.
Customer selalu betol so layanlah dengan baik..
In sha allah dalam ramai2 customer tu mesti ada yang membawa rezeki untuk kita 😍

Thanks a lot to all my luvly customer πŸ’‹πŸ’‹ #jarimanisjewellery #gdora #916gold
Customer ada macam2 Ada yang deal2 terus diam Ada yang deal2 diam & deal lg pas2 krik2 Ada yang deal2 pas2 nk tunggu gaji But customer yg ni alhamdulillah deal2 ambk 3 charm & terus payment . . Customer selalu betol so layanlah dengan baik.. In sha allah dalam ramai2 customer tu mesti ada yang membawa rezeki untuk kita 😍 Thanks a lot to all my luvly customer πŸ’‹πŸ’‹ #jarimanisjewellery  #gdora  #916gold 
Awak2 rasa sy comel x?? Kalau awak2 berminat nnt pm mama sy ye..😍 #jarimanisjewellery #gdora #916gold