an online Instagram web viewer

#jalanjalancarimakan medias

Photos

Norah Wax Feedback ๐ŸŒธ
.
Ye, Norah Wax mencabut bulu sehingga ke akar tau dan penggunaan yang konsisten boleh membuatkan bulu tidak tumbuh dah. Sebab tu pengguna setia kami selalu cakap yang bulu mereka dah berkurang sejak menggunakan Norah Wax. Best kan? ๐Ÿ˜‰
.
Jom bertukar kepada Norah Wax. Klik link pada bio โ˜๏ธuntuk direct order ๐Ÿ˜Š
.
.
#norahwax #organichairremoval #waxing #organicwaxing #hairremoval #norahwaxipoh #beauty #igmalaysia #igermalaysia #muamalaysia #igshopmalaysia #makeuptutorial #norahwaxserdang #bazarpaknil #jalanjalancarimakan #ootd #syukurselalu #dakwah #ikutcarakita #terapiinstagram #ajimaura #buangbulu #fattzura #neelofa #fattahamin #buangmisai #comelpipimerah #homespa #norahwaxbysha
Norah Wax Feedback ๐ŸŒธ . Ye, Norah Wax mencabut bulu sehingga ke akar tau dan penggunaan yang konsisten boleh membuatkan bulu tidak tumbuh dah. Sebab tu pengguna setia kami selalu cakap yang bulu mereka dah berkurang sejak menggunakan Norah Wax. Best kan? ๐Ÿ˜‰ . Jom bertukar kepada Norah Wax. Klik link pada bio โ˜๏ธuntuk direct order ๐Ÿ˜Š . . #norahwax  #organichairremoval  #waxing  #organicwaxing  #hairremoval  #norahwaxipoh  #beauty  #igmalaysia  #igermalaysia  #muamalaysia  #igshopmalaysia  #makeuptutorial  #norahwaxserdang  #bazarpaknil  #jalanjalancarimakan  #ootd  #syukurselalu  #dakwah  #ikutcarakita  #terapiinstagram  #ajimaura  #buangbulu  #fattzura  #neelofa  #fattahamin  #buangmisai  #comelpipimerah  #homespa  #norahwaxbysha 
Maaf sebab lama tak update .. respon dari pelanggan yang suka laksa sarang burung . Harinie bawa family mai makan #MEEKARKETAM , alhamdulillah .. mee rebus pun sedap katanya .. so kalau nak order , saya boleh cod ke tempat kerja dan rumah anda .. dijamin sedap .. kuah lain dari yang lain .. #ipoh #ipohdessert #ipohdelivery #ipohmali #ipohcityawesome #ipohfood #ipohperak #jalanjalancarimakan #kuahpekat #laksa #laksasarangburung #meerebusdaging #meerebustulang #bakso #meekariketam #meesupayam
#klebang #chemor #bulatanmeru #tasek
Maaf sebab lama tak update .. respon dari pelanggan yang suka laksa sarang burung . Harinie bawa family mai makan #MEEKARKETAM  , alhamdulillah .. mee rebus pun sedap katanya .. so kalau nak order , saya boleh cod ke tempat kerja dan rumah anda .. dijamin sedap .. kuah lain dari yang lain .. #ipoh  #ipohdessert  #ipohdelivery  #ipohmali  #ipohcityawesome  #ipohfood  #ipohperak  #jalanjalancarimakan  #kuahpekat  #laksa  #laksasarangburung  #meerebusdaging  #meerebustulang  #bakso  #meekariketam  #meesupayam  #klebang  #chemor  #bulatanmeru  #tasek 
๐Ÿฆ†๐Ÿฆ†๐Ÿฆ†
๐Ÿฆ†๐Ÿฆ†๐Ÿฆ†
Kami beroperasi seperti biasa guys !! Cepat dapatkan cheesy korang harini , kalau malas nak keluar tu DM je kami untuk delivery ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Lokasi: Dipersiaran Rajawali Taman Paroi Jaya , seremban 
Bersebelahan Warung Tepi Jalan (WTJ) .
Masa: 7.00pm-12.30am |
Ahad Tutup
.
.
.

#cheeseonfire #chillicheese #meltedcheese #bolognesecheese #makanmurah #makansedap #padubeb #viral #paroi #seremban #jalanjalancarimakan
โŒšAlexandre Christie AC8583 OriginalโŒš
.
Rantai silver: 835.000
Rantai selain silver: 885.000
.
- Stainless steel
- Garansi Resmi 1 Tahun
- Water Resist
- Buku Manual
- Diameter 4.1 cm
- Box kayu eksklusif original
.
nb : cocok untuk dipakai sendiri / buat ๐ŸŽ kado pasangan
.
cara memesan
1. Screenshot Foto
2. Kirim ke salah satu โคต .
.
๐Ÿ‘‰ LINE : jamtanganq_id .
๐Ÿ‘‰ WA : 0858-8327-9394
๐Ÿ‘‰ WA otomatis klik : http://bit.ly/2o9S2VU
.
Cek warna lainnya โคต
#jamtanganqac
#kalung #belanja #kalungfashion #kalungimport #kalungzara
#beautiful #repost #instafood #jalanjalan #jalanjalanmen
#jalanjalancarimakan #jamtangancewek #jamtangancouple #girls #likeforlike
โŒšAlexandre Christie AC8583 OriginalโŒš . Rantai silver: 835.000 Rantai selain silver: 885.000 . - Stainless steel - Garansi Resmi 1 Tahun - Water Resist - Buku Manual - Diameter 4.1 cm - Box kayu eksklusif original . nb : cocok untuk dipakai sendiri / buat ๐ŸŽ kado pasangan . cara memesan 1. Screenshot Foto 2. Kirim ke salah satu โคต . . ๐Ÿ‘‰ LINE : jamtanganq_id . ๐Ÿ‘‰ WA : 0858-8327-9394 ๐Ÿ‘‰ WA otomatis klik : http://bit.ly/2o9S2VU . Cek warna lainnya โคต #jamtanganqac  #kalung  #belanja  #kalungfashion  #kalungimport  #kalungzara  #beautiful  #repost  #instafood  #jalanjalan  #jalanjalanmen  #jalanjalancarimakan  #jamtangancewek  #jamtangancouple  #girls  #likeforlike 
โŒ Menurut internet vs Science โœ…
.
๐Ÿฅ— Cara sebenar untuk menurunkan berat badan adalah defisit kalori.
.
Jika anda mengambil protein yang cukup dan tidur berkualiti, anda akan rasa lebih baik dan mengekalkan jisim otot dan LOSING FAT - bukannya kehilangan berat badan secara keseluruhan.
.
โค๏ธ Cardio harus digunakan untuk mengekalkan jantung yang sihat. Ia juga boleh digunakan sebagai alat untuk membakar lebih banyak kalori dan meningkatkan peluang anda untuk mencipta defisit kalori.
.
Credit: @thoresenfitness .
#teamahmadmizah
#befitonlineprogram
.
Coach Sofia +0167228646
Coach Nasri +0167118645
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus 
#plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #moodrepublik #teamnickhinhussien
โŒ Menurut internet vs Science โœ… . ๐Ÿฅ— Cara sebenar untuk menurunkan berat badan adalah defisit kalori. . Jika anda mengambil protein yang cukup dan tidur berkualiti, anda akan rasa lebih baik dan mengekalkan jisim otot dan LOSING FAT - bukannya kehilangan berat badan secara keseluruhan. . โค๏ธ Cardio harus digunakan untuk mengekalkan jantung yang sihat. Ia juga boleh digunakan sebagai alat untuk membakar lebih banyak kalori dan meningkatkan peluang anda untuk mencipta defisit kalori. . Credit: @thoresenfitness . #teamahmadmizah  #befitonlineprogram  . Coach Sofia +0167228646 Coach Nasri +0167118645 . #seluarbesar  #zalora  #tipskurus  #plussize  #shawl  #tipssihat  #makansihat  #fitmama  #BHOnline  #kevinzahri  #coachonline  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #meloditv3  #jomkurus  #jalanjalancarimakan  #primavalet  #neelofa  #hantukaklimah  #akasia  #moodrepublik  #teamnickhinhussien 
Nasi lemak telur goreng hanya RM3.00.
.
.
Ada telur rebus + telur goreng sekali.
.
.
Dan yang pasti di #cikmiahnasilemak ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป .
.
.
Google : Cikmiah nasi lemak
Waze : cikmiahnasilemak
Operation hour : 7.30pm - 1am(Isnin tutup).
.
.
#cikmiahnasilemak #nasilemak #nasilemaksedap #nasilemaksrirampai #oldtown #jalanjalancarimakan #foodporn #ayammasakmerah #bestnasilemak #macammacamlauk #wangsamaju #srirampai #setapak #tehaissedap #tehaispadu #tehaissyahdu #ayammasakmerah #bestseller #kerangrendang #sambalsotong #nasilemaktelurgoreng
Nasi lemak telur goreng hanya RM3.00. . . Ada telur rebus + telur goreng sekali. . . Dan yang pasti di #cikmiahnasilemak  ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . . Google : Cikmiah nasi lemak Waze : cikmiahnasilemak Operation hour : 7.30pm - 1am(Isnin tutup). . . #cikmiahnasilemak  #nasilemak  #nasilemaksedap  #nasilemaksrirampai  #oldtown  #jalanjalancarimakan  #foodporn  #ayammasakmerah  #bestnasilemak  #macammacamlauk  #wangsamaju  #srirampai  #setapak  #tehaissedap  #tehaispadu  #tehaissyahdu  #ayammasakmerah  #bestseller  #kerangrendang  #sambalsotong  #nasilemaktelurgoreng 
TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
.
Salam kenikmatan kesegaran dari POKKEM FRUITS&JUICEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
Jom mari mari mari belake basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem
.Mehhhh laa adek kakok Abam mokcik pokcik temui di 2Branch kami๐Ÿ˜ƒโœŒ๏ธ ๐Ÿ“PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king
Pokkem Fruits&Juice๐Ÿ“๐Ÿฅ‘๐Ÿ‹๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‰๐Ÿ’๐Ÿ‹๐Ÿฅ‘
๐Ÿ•ฐ10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 2.30ptg-10mlm)
๐Ÿ“Mayang Palace Batu Burok
๐Ÿ•ฐ4ptg-1pg (Selasa tutup)

FB:Pokkem Fruits&Juice
IG:PokkemFruitsJuice
๐Ÿ“ž013-8161606
.
Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST
โ€˜Be Healthy Everydayโ€™
#pokkemfruitsjuice 
#terengganu
#amazingterengganu 
#beautifulterengganu
#bingsupokkem
#bingsuterengganu #bingsu
#jalanjalancarimakan 
#makangmakangganu #sekmung
#foodphotography #snowflakes 
#foodporn #malaysia#batuburuk 
#kualaterengganu#terengganufood 
#terengganucafe #manggocheesecake #Malaysia
TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ . Salam kenikmatan kesegaran dari POKKEM FRUITS&JUICEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Jom mari mari mari belake basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem .Mehhhh laa adek kakok Abam mokcik pokcik temui di 2Branch kami๐Ÿ˜ƒโœŒ๏ธ ๐Ÿ“PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king Pokkem Fruits&Juice๐Ÿ“๐Ÿฅ‘๐Ÿ‹๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‰๐Ÿ’๐Ÿ‹๐Ÿฅ‘ ๐Ÿ•ฐ10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 2.30ptg-10mlm) ๐Ÿ“Mayang Palace Batu Burok ๐Ÿ•ฐ4ptg-1pg (Selasa tutup) FB:Pokkem Fruits&Juice IG:PokkemFruitsJuice ๐Ÿ“ž013-8161606 . Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST โ€˜Be Healthy Everydayโ€™ #pokkemfruitsjuice  #terengganu  #amazingterengganu  #beautifulterengganu  #bingsupokkem  #bingsuterengganu  #bingsu  #jalanjalancarimakan  #makangmakangganu  #sekmung  #foodphotography  #snowflakes  #foodporn  #malaysia #batuburuk  #kualaterengganu #terengganufood  #terengganucafe  #manggocheesecake  #Malaysia  TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
Makan Bareng Keluarga nggak harus weekend..
Yuk..nikmati makan bersama keluarga anda di @dendengbatokok.kinchay 
Ditunggu kedatangannya di @dendengbatokok.kinchay .
----------------------
@dendengbatokok.kinchay
@dendengbatokok.kinchay
----------------------
FB : Kinchay Resto Pekanbaru
#nikmatserasasteak
.
DENDENG KINCHAY Resto
Jl. Soekarno Hatta No. 14-15 AB
(Simpang Jl. Arifin Ahmad berderetan dengan RSIA Budhi Mulia) Pekanbaru
Contact:
๐Ÿ“ฒ 082283099009(WA ONLY)
โ˜Ž 082382829998(ONLINE CALL)
.
#dendengbatokokkinchay #nikmatserasasteak  #dendeng #kulinerriau #kulinerkeluarga #gagaldiet #rasaindonesia #makanankekinian #keluarmakan #wowlezat #wowviral #wownikmat #grillfood #asianfoodchannelindonesia #pekanbarukuliner #foodnesia #pkucity #exploreriau #trendingpku #indonesianculinary #thehomelandofmelayu #pesonaindonesia #riaumenyapadunia #galeryremajapekanbaru #gofoodpekanbaru #peneruswarisankuliner #okfood_net #jalanjalancarimakan

GO FOOD/ GO SEND/ GOJEK
Makan Bareng Keluarga nggak harus weekend.. Yuk..nikmati makan bersama keluarga anda di @dendengbatokok.kinchay Ditunggu kedatangannya di @dendengbatokok.kinchay . ---------------------- @dendengbatokok.kinchay @dendengbatokok.kinchay ---------------------- FB : Kinchay Resto Pekanbaru #nikmatserasasteak  . DENDENG KINCHAY Resto Jl. Soekarno Hatta No. 14-15 AB (Simpang Jl. Arifin Ahmad berderetan dengan RSIA Budhi Mulia) Pekanbaru Contact: ๐Ÿ“ฒ 082283099009(WA ONLY) โ˜Ž 082382829998(ONLINE CALL) . #dendengbatokokkinchay  #nikmatserasasteak  #dendeng  #kulinerriau  #kulinerkeluarga  #gagaldiet  #rasaindonesia  #makanankekinian  #keluarmakan  #wowlezat  #wowviral  #wownikmat  #grillfood  #asianfoodchannelindonesia  #pekanbarukuliner  #foodnesia  #pkucity  #exploreriau  #trendingpku  #indonesianculinary  #thehomelandofmelayu  #pesonaindonesia  #riaumenyapadunia  #galeryremajapekanbaru  #gofoodpekanbaru  #peneruswarisankuliner  #okfood_net  #jalanjalancarimakan  GO FOOD/ GO SEND/ GOJEK
Menu Lunch Box Delivery Esok ( 22 Nov 2018 )

Nasi Putih + Ayam Masak Kicap ( RM6 ) & 
Nasi Putih + Ayam Masak Kicap + Telur Mata ( RM7 ) *Setiap Pembelian akan disertakan Sambal Belacan bagi menaikkan lagi selera anda

Untuk Tempahan boleh Whatsapp kami

http://DapurArisya.wasap.my
http://DapurArisya.wasap.my 
#fooddelivery #hantarmakanan #dapurarisya #masakanthailand #masakanmelayu #makananmalaysia #bawalkicap #sedap #selerakampung #tasteselebriti #jalanjalancarimakan #jjcm #lunchbox #breakfast #dinnerplate #dinner #supper #makantengahari #mudah #cepat #masakanpanas #jombeli #projektopuppahala #kerabusotong #sayursegar #sihat #berkhasiat #kerjaamal #pastisedap #insyaallahsedap
Menu Lunch Box Delivery Esok ( 22 Nov 2018 ) Nasi Putih + Ayam Masak Kicap ( RM6 ) & Nasi Putih + Ayam Masak Kicap + Telur Mata ( RM7 ) *Setiap Pembelian akan disertakan Sambal Belacan bagi menaikkan lagi selera anda Untuk Tempahan boleh Whatsapp kami http://DapurArisya.wasap.my http://DapurArisya.wasap.my #fooddelivery  #hantarmakanan  #dapurarisya  #masakanthailand  #masakanmelayu  #makananmalaysia  #bawalkicap  #sedap  #selerakampung  #tasteselebriti  #jalanjalancarimakan  #jjcm  #lunchbox  #breakfast  #dinnerplate  #dinner  #supper  #makantengahari  #mudah  #cepat  #masakanpanas  #jombeli  #projektopuppahala  #kerabusotong  #sayursegar  #sihat  #berkhasiat  #kerjaamal  #pastisedap  #insyaallahsedap 
Setuju tak?Now dah faham kita gemuk sebab makanan ke sebab diri kita?
.
Boleh jawab di ruang komen..
.
Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah3 utk perkongsian menu sihat
.
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Mizah +0137975813
Coach Ahmad +0124830348
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien
Setuju tak?Now dah faham kita gemuk sebab makanan ke sebab diri kita? . Boleh jawab di ruang komen.. . Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah3 utk perkongsian menu sihat . #teamahmadmizah  #youcanloseweightfromhome  . Coach Mizah +0137975813 Coach Ahmad +0124830348 . #seluarbesar  #zalora  #tipskurus  #plussize  #shawl  #tipssihat  #makansihat  #fitmama  #Villaghazara  #kevinzahri  #coachonline  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #syantikgila  #jomkurus  #jalanjalancarimakan  #primavalet  #neelofa  #hantukaklimah  #akasia  #kurungmoden  #teamnickhinhussien 
Berapa lama kita menangguh sesuatu yg kita tahu akn beri lebih kebaikan kpd kita?
2019 dah pun nak bukak gate. Kita masih lg begini dgn cara n mindset yg sama.

EAT RIGHT STAY FIT.
with
ADVANCE COACHING.
TEAM POWERโคFIT MALAYSIA.
TRANSFORMASI KURUS ONLINE.
5-11KG SEBULAN.
Keputusan tidak tipikal berbeza mengikut individu.

Mengurus berat badan tu mudah bila ada:
โœ…coach yg membantu dan memantau rutin dan pemakanan harian.
โœ…ilmu yang dikongsi dan dipratikkan bersama-sama.
โœ…sokongan dan semangat geng2 yang mempunyai tujuan dan fokus yang sama.
โœ…plan pemakanan beserta resepi harian dan cara membuat yg lengkap.

Untuk pendaftaran sila klik link di bio
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ @chella_ibrahim
@chella_ibrahim

#nakkurus #kurusdarirumah #onlinecoaching #gegarvaganzaofficial #fattzura #herbalifemalaysia #erapositif #blousehitam #plussizemalaysia #herbalifeterengganu #akusuka #jalanjalancarimakan #palazzomurah #pinkbelacan #makansedap 
#fattzurateam
#ctdk
#sayamasak
#jjcm
#sambalbelacan
#astroria
#instaseleb
Berapa lama kita menangguh sesuatu yg kita tahu akn beri lebih kebaikan kpd kita? 2019 dah pun nak bukak gate. Kita masih lg begini dgn cara n mindset yg sama. EAT RIGHT STAY FIT. with ADVANCE COACHING. TEAM POWERโคFIT MALAYSIA. TRANSFORMASI KURUS ONLINE. 5-11KG SEBULAN. Keputusan tidak tipikal berbeza mengikut individu. Mengurus berat badan tu mudah bila ada: โœ…coach yg membantu dan memantau rutin dan pemakanan harian. โœ…ilmu yang dikongsi dan dipratikkan bersama-sama. โœ…sokongan dan semangat geng2 yang mempunyai tujuan dan fokus yang sama. โœ…plan pemakanan beserta resepi harian dan cara membuat yg lengkap. Untuk pendaftaran sila klik link di bio ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ @chella_ibrahim @chella_ibrahim #nakkurus  #kurusdarirumah  #onlinecoaching  #gegarvaganzaofficial  #fattzura  #herbalifemalaysia  #erapositif  #blousehitam  #plussizemalaysia  #herbalifeterengganu  #akusuka  #jalanjalancarimakan  #palazzomurah  #pinkbelacan  #makansedap  #fattzurateam  #ctdk  #sayamasak  #jjcm  #sambalbelacan  #astroria  #instaseleb 
โŒšAlexandre Christie AC8583 OriginalโŒš
.
Rantai silver: 835.000
Rantai selain silver: 885.000
.
- Stainless steel
- Garansi Resmi 1 Tahun
- Water Resist
- Buku Manual
- Diameter 4.1 cm
- Box kayu eksklusif original
.
nb : cocok untuk dipakai sendiri / buat ๐ŸŽ kado pasangan
.
cara memesan
1. Screenshot Foto
2. Kirim ke salah satu โคต .
.
๐Ÿ‘‰ LINE : jamtanganq_id .
๐Ÿ‘‰ WA : 0858-8327-9394
๐Ÿ‘‰ WA otomatis klik : http://bit.ly/2o9S2VU
.
Cek warna lainnya โคต
#jamtanganqac
#kalung #belanja #kalungfashion #kalungimport #kalungzara
#beautiful #repost #instafood #jalanjalan #jalanjalanmen
#jalanjalancarimakan #jamtangancewek #jamtangancouple #girls #likeforlike
โŒšAlexandre Christie AC8583 OriginalโŒš . Rantai silver: 835.000 Rantai selain silver: 885.000 . - Stainless steel - Garansi Resmi 1 Tahun - Water Resist - Buku Manual - Diameter 4.1 cm - Box kayu eksklusif original . nb : cocok untuk dipakai sendiri / buat ๐ŸŽ kado pasangan . cara memesan 1. Screenshot Foto 2. Kirim ke salah satu โคต . . ๐Ÿ‘‰ LINE : jamtanganq_id . ๐Ÿ‘‰ WA : 0858-8327-9394 ๐Ÿ‘‰ WA otomatis klik : http://bit.ly/2o9S2VU . Cek warna lainnya โคต #jamtanganqac  #kalung  #belanja  #kalungfashion  #kalungimport  #kalungzara  #beautiful  #repost  #instafood  #jalanjalan  #jalanjalanmen  #jalanjalancarimakan  #jamtangancewek  #jamtangancouple  #girls  #likeforlike 
MACAM SAMA, TAPI MEMANG SAMA ๐Ÿ˜‚
.
Tahniah Cikgu @lawseselah dari Niah.
Baca tajuk pun pening kan? Apa yang sama? Hehehehe. Orangnya yang sama, cuma bentuk badan yang berbeza dan macam Anak dara sendiri dah badan.
.
Macam magic kan? Dulu badan besar, sekarang dah kurus. Dalam dunia ni tak ada cara magic untuk capai sesuatu melainkan dengan berusaha.jadi, dengan usaha dan tekad sis ni berjaya turunkan berat badan seperti sekarang. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Ramai masyarakat diluar sana untuk bersama sama turunkan berat badan sebab turunkan berat ni bukan untuk cantik je. Tapi untuk kesihatan diri juga ๐Ÿ˜‰
.

#slimfitfromhome
#teamcoach_idah
.
Visi:ringan dan sihatkan bumi Allah
@coach_Idah 0165777904
.
.
#juhkurusonline #NakKurus #KurusCepat #TV3  #diet #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #menudiet #nakkurus #kebayamerah #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #makan #jubahmurah #dietseimbang #sayanakkurus #turunberatbadan  #jalanjalancarimakan#coachturunberatbadandarirumah
MACAM SAMA, TAPI MEMANG SAMA ๐Ÿ˜‚ . Tahniah Cikgu @lawseselah dari Niah. Baca tajuk pun pening kan? Apa yang sama? Hehehehe. Orangnya yang sama, cuma bentuk badan yang berbeza dan macam Anak dara sendiri dah badan. . Macam magic kan? Dulu badan besar, sekarang dah kurus. Dalam dunia ni tak ada cara magic untuk capai sesuatu melainkan dengan berusaha.jadi, dengan usaha dan tekad sis ni berjaya turunkan berat badan seperti sekarang. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Ramai masyarakat diluar sana untuk bersama sama turunkan berat badan sebab turunkan berat ni bukan untuk cantik je. Tapi untuk kesihatan diri juga ๐Ÿ˜‰ . #slimfitfromhome  #teamcoach_idah  . Visi:ringan dan sihatkan bumi Allah @coach_Idah 0165777904 . . #juhkurusonline  #NakKurus  #KurusCepat  #TV3  #diet  #onlinecoach  #kurusdarirumah  #turun5kg  #gemukisawssome  #dietsihat  #jomkurus  #tipskurus  #kurusbadan  #menudiet  #nakkurus  #kebayamerah  #motifviral  #montok  #atasimasalahgemuk  #atkin  #makan  #jubahmurah  #dietseimbang  #sayanakkurus  #turunberatbadan  #jalanjalancarimakan #coachturunberatbadandarirumah 
NEW STOCK๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘Ÿ
.
LAWA TEROK NI KALAU PAKAI BUAT OOTD๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
SUMPAH STYLE ! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
NEW STOCK, confirm tak menyesal kalau beli๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
HARGA MURAH ! ๐Ÿค‘๐Ÿค‘
.
๐Ÿ‘ŸFILA DISRUPTOR II V3
๐Ÿ“Size 36-40EURO
๐Ÿ’ตPrice : Rm95.00
๐Ÿš›Free postage
.
Gambar sebenar๐Ÿ’ฏ
.
Cara nak order?๐Ÿค”๐Ÿค”
- screenshot & whatsapp dengan cara tekan link di bio.
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
#gadis #ootd #army #tiktok #tiktokmalaysia #awektiktok #gadistiktok #tiktokhits #bts #aweksekolah #malaysiaku #gadiscantik #uitmdihatiku #MerecikHawau #malaysia #bossku #lawa #hensem #padu #terbaik #sayajual #jalanjalancarimakan #awekmelayu #couple #MalaysiaBaru #1malaysia #bazarpaknil #politeknikmalaysia #tiktok #kronilampupetak #gadisviral
NEW STOCK๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘Ÿ . LAWA TEROK NI KALAU PAKAI BUAT OOTD๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . SUMPAH STYLE ! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . NEW STOCK, confirm tak menyesal kalau beli๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž HARGA MURAH ! ๐Ÿค‘๐Ÿค‘ . ๐Ÿ‘ŸFILA DISRUPTOR II V3 ๐Ÿ“Size 36-40EURO ๐Ÿ’ตPrice : Rm95.00 ๐Ÿš›Free postage . Gambar sebenar๐Ÿ’ฏ . Cara nak order?๐Ÿค”๐Ÿค” - screenshot & whatsapp dengan cara tekan link di bio. . SEMENTARA STOK MASIH ADA๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . #gadis  #ootd  #army  #tiktok  #tiktokmalaysia  #awektiktok  #gadistiktok  #tiktokhits  #bts  #aweksekolah  #malaysiaku  #gadiscantik  #uitmdihatiku  #MerecikHawau  #malaysia  #bossku  #lawa  #hensem  #padu  #terbaik  #sayajual  #jalanjalancarimakan  #awekmelayu  #couple  #MalaysiaBaru  #1malaysia  #bazarpaknil  #politeknikmalaysia  #tiktok  #kronilampupetak  #gadisviral 
ALHAMDULILLAH, seminggu genap kami beroperasi. Terima kasih kepada anda yang sentiasa menyokong kami. Segala maklumbalas yang positif amatlah kami hargai. Andai anda kekurangan, kami akan sentiasa cuba untuk memperbaiki kelemahan tersebut. Semoga anda terus dapat menyokong kami! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Alamat cawangan baru :
.
No. 1 & 1-01, Jln. Kolam Ayer 2, 80200, Johor Bahru, Johor Darul Ta'zim
.
Nantikan perkembangan terbaru dari kami di :
.
I.G : @anjungselatan_nc
F.B : Restoran Anjung Selatan Nong Chik
.
#anjungselatan 
#nongchik
#sarapan
#makantengahari
#selerajohor
#portmakansedap
#jalanjalancarimakan
#johorbahru
#johordarultazim
ALHAMDULILLAH, seminggu genap kami beroperasi. Terima kasih kepada anda yang sentiasa menyokong kami. Segala maklumbalas yang positif amatlah kami hargai. Andai anda kekurangan, kami akan sentiasa cuba untuk memperbaiki kelemahan tersebut. Semoga anda terus dapat menyokong kami! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . Alamat cawangan baru : . No. 1 & 1-01, Jln. Kolam Ayer 2, 80200, Johor Bahru, Johor Darul Ta'zim . Nantikan perkembangan terbaru dari kami di : . I.G : @anjungselatan_nc F.B : Restoran Anjung Selatan Nong Chik . #anjungselatan  #nongchik  #sarapan  #makantengahari  #selerajohor  #portmakansedap  #jalanjalancarimakan  #johorbahru  #johordarultazim 
โŒšAlexandre Christie AC8583 OriginalโŒš
.
Rantai silver: 835.000
Rantai selain silver: 885.000
.
- Stainless steel
- Garansi Resmi 1 Tahun
- Water Resist
- Buku Manual
- Diameter 4.1 cm
- Box kayu eksklusif original
.
nb : cocok untuk dipakai sendiri / buat ๐ŸŽ kado pasangan
.
cara memesan
1. Screenshot Foto
2. Kirim ke salah satu โคต .
.
๐Ÿ‘‰ LINE : jamtanganq_id .
๐Ÿ‘‰ WA : 0858-8327-9394
๐Ÿ‘‰ WA otomatis klik : http://bit.ly/2o9S2VU
.
Cek warna lainnya โคต
#jamtanganqac
#kalung #belanja #kalungfashion #kalungimport #kalungzara
#beautiful #repost #instafood #jalanjalan #jalanjalanmen
#jalanjalancarimakan #jamtangancewek #jamtangancouple #girls #likeforlike
โŒšAlexandre Christie AC8583 OriginalโŒš . Rantai silver: 835.000 Rantai selain silver: 885.000 . - Stainless steel - Garansi Resmi 1 Tahun - Water Resist - Buku Manual - Diameter 4.1 cm - Box kayu eksklusif original . nb : cocok untuk dipakai sendiri / buat ๐ŸŽ kado pasangan . cara memesan 1. Screenshot Foto 2. Kirim ke salah satu โคต . . ๐Ÿ‘‰ LINE : jamtanganq_id . ๐Ÿ‘‰ WA : 0858-8327-9394 ๐Ÿ‘‰ WA otomatis klik : http://bit.ly/2o9S2VU . Cek warna lainnya โคต #jamtanganqac  #kalung  #belanja  #kalungfashion  #kalungimport  #kalungzara  #beautiful  #repost  #instafood  #jalanjalan  #jalanjalanmen  #jalanjalancarimakan  #jamtangancewek  #jamtangancouple  #girls  #likeforlike 
Sometimes, the simple things are the best! Froyo + Fruits ๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿฅ
Sometimes, the simple things are the best! Froyo + Fruits ๐Ÿ‰๐Ÿˆ๐Ÿ‡๐Ÿฅ
โŒšAlexandre Christie AC8583 OriginalโŒš
.
Rantai silver: 835.000
Rantai selain silver: 885.000
.
- Stainless steel
- Garansi Resmi 1 Tahun
- Water Resist
- Buku Manual
- Diameter 4.1 cm
- Box kayu eksklusif original
.
nb : cocok untuk dipakai sendiri / buat ๐ŸŽ kado pasangan
.
cara memesan
1. Screenshot Foto
2. Kirim ke salah satu โคต .
.
๐Ÿ‘‰ LINE : jamtanganq_id .
๐Ÿ‘‰ WA : 0858-8327-9394
๐Ÿ‘‰ WA otomatis klik : http://bit.ly/2o9S2VU
.
Cek warna lainnya โคต
#jamtanganqac
#kalung #belanja #kalungfashion #kalungimport #kalungzara
#beautiful #repost #instafood #jalanjalan #jalanjalanmen
#jalanjalancarimakan #jamtangancewek #jamtangancouple #girls #likeforlike
โŒšAlexandre Christie AC8583 OriginalโŒš . Rantai silver: 835.000 Rantai selain silver: 885.000 . - Stainless steel - Garansi Resmi 1 Tahun - Water Resist - Buku Manual - Diameter 4.1 cm - Box kayu eksklusif original . nb : cocok untuk dipakai sendiri / buat ๐ŸŽ kado pasangan . cara memesan 1. Screenshot Foto 2. Kirim ke salah satu โคต . . ๐Ÿ‘‰ LINE : jamtanganq_id . ๐Ÿ‘‰ WA : 0858-8327-9394 ๐Ÿ‘‰ WA otomatis klik : http://bit.ly/2o9S2VU . Cek warna lainnya โคต #jamtanganqac  #kalung  #belanja  #kalungfashion  #kalungimport  #kalungzara  #beautiful  #repost  #instafood  #jalanjalan  #jalanjalanmen  #jalanjalancarimakan  #jamtangancewek  #jamtangancouple  #girls  #likeforlike 
Jalan-jalan penang. Gerak dgn pakar amek gambar @taslemraziff dan @shahrulreezwan mmg best la dpt gambar cantik. 
#penangisland #sunset #jalanjalancarimakan #pulaupinang
Bestnya sekali-sekala dapat gandering dengan keluarga makan ramai-ramai macam ni kannnn ๐Ÿ˜ƒ
.
.
.
Bestnya sekali-sekala dapat gandering dengan keluarga makan ramai-ramai macam ni kannnn ๐Ÿ˜ƒ . . .
Kalau ada @putraluth, mesti lagi kecoh.. thanks ek kat korang @mynameismigi @anak.mak.leeka.. temankan cuci mata sambil pusing2 kat area sini.. kalau x, pishang jugak sekiranya sorang2 doq hotel sambil tengok pantai kat jendela mcm org sawan... ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
#bff
#cucimata
#jalanjalancarimakan
Kalau ada @putraluth, mesti lagi kecoh.. thanks ek kat korang @mynameismigi @anak.mak.leeka.. temankan cuci mata sambil pusing2 kat area sini.. kalau x, pishang jugak sekiranya sorang2 doq hotel sambil tengok pantai kat jendela mcm org sawan... ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ #bff  #cucimata  #jalanjalancarimakan 
Tak sia-sia jauhยฒ datang, berhujan ribut taufan tapi...punya lah sodap makanannye ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Cengginiahaaa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #JalanJalanCariMakan
#Recommended
Tak sia-sia jauhยฒ datang, berhujan ribut taufan tapi...punya lah sodap makanannye ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Cengginiahaaa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #JalanJalanCariMakan  #Recommended 
Rencana makan apa malam ini? Udah pernah coba Nasi Jimbaran, menu juara di @kampiunbistro ? 
Yuk cobain.. โ€ข
โ€ข
โ€ข
Follow IG @kampiunbistro lalu posting dan tag foto pesanan kamu, jangan lupa tanda pagar (hashtag) #makanenakdibandung #bandungfoodies #kulinerbandung #kulinerbandungjuara #jalanjalancarimakan  #jajananbandung #travel #liburanhemat #liburanbandung #halal #arisan #reunian #datenight #lunch #dinner #breakfast #coffee #makananenak #halal #makanenak 
#Wiskul #wiskulbandung #makanhemat #kulinerbandung #makanmurah #makanmurahbandung #masakanindonesia #halal #bistro #cafe #resto #malayfood
Rencana makan apa malam ini? Udah pernah coba Nasi Jimbaran, menu juara di @kampiunbistro ? Yuk cobain.. โ€ข โ€ข โ€ข Follow IG @kampiunbistro lalu posting dan tag foto pesanan kamu, jangan lupa tanda pagar (hashtag) #makanenakdibandung  #bandungfoodies  #kulinerbandung  #kulinerbandungjuara  #jalanjalancarimakan  #jajananbandung  #travel  #liburanhemat  #liburanbandung  #halal  #arisan  #reunian  #datenight  #lunch  #dinner  #breakfast  #coffee  #makananenak  #halal  #makanenak  #Wiskul  #wiskulbandung  #makanhemat  #kulinerbandung  #makanmurah  #makanmurahbandung  #masakanindonesia  #halal  #bistro  #cafe  #resto  #malayfood 
๐Ÿ”›โŒ๐Ÿ”›โ”
Klw on.. Apa tunggu lagi!!.
๐Ÿ”ฅMeh2 cepat ws lah kami segera untuk mendapatkan harga durian runtuh..
๐Ÿ’ฒharga boleh discount lg..
__________________________________________________
๐Ÿ‘ŸNIKE AIRMAX 270 SUPREME๐Ÿ‘ฃSIZE :40-45
____________________________________________________________๐Ÿ”ทDm now: @msn.sneakers
๐Ÿ“ฒWs now : 011-26798287@ click link bio diatas
๐Ÿ’ฐHarga: RM 90
โ—pelbagai jenis kasut murah di @msn.sneakers

Folow now๐Ÿ‘‡
@msn.sneakers 
@msn.sneakers  #msnsneakers #kedaikasutmurah #kedaikasutonline #kedaionlinemurah #kedaimurah #MerecikHawau 
#malaysia  #bossku  #lawa#hensem#KualaLumpur 
#padu#terbaik#sayajual #jalanjalancarimakan #awekmelayu #perfirm #wow #murah #jgnkecam #palingmurah #couple #MalaysiaBaru #1malaysia #bazarpaknil#politeknikmalaysia
๐Ÿ”›โŒ๐Ÿ”›โ” Klw on.. Apa tunggu lagi!!. ๐Ÿ”ฅMeh2 cepat ws lah kami segera untuk mendapatkan harga durian runtuh.. ๐Ÿ’ฒharga boleh discount lg.. __________________________________________________ ๐Ÿ‘ŸNIKE AIRMAX 270 SUPREME๐Ÿ‘ฃSIZE :40-45 ____________________________________________________________๐Ÿ”ทDm now: @msn.sneakers ๐Ÿ“ฒWs now : 011-26798287@ click link bio diatas ๐Ÿ’ฐHarga: RM 90 โ—pelbagai jenis kasut murah di @msn.sneakers Folow now๐Ÿ‘‡ @msn.sneakers @msn.sneakers #msnsneakers  #kedaikasutmurah  #kedaikasutonline  #kedaionlinemurah  #kedaimurah  #MerecikHawau  #malaysia  #bossku  #lawa #hensem #KualaLumpur  #padu #terbaik #sayajual  #jalanjalancarimakan  #awekmelayu  #perfirm  #wow  #murah  #jgnkecam  #palingmurah  #couple  #MalaysiaBaru  #1malaysia  #bazarpaknil #politeknikmalaysia 
Cameron Highland
#cuticutimalaysia #jalanjalancarimakan #cameronhighland #perak #malaysia ๐Ÿ“ท@junjunejuly 
@siewleonggg 
@mun_syeun 
@yittingg
Hi Salam semuaaaaaaaaa. .
.
.
mesti belum makan kan ???
takkan u semua nak tgok je makanan kt CHITLADA nie. cuba datang dan rasai kenakan nya. .
.
.
Banyak menu menarik !!! pasti umppphhh !!!! #seafoods #seafoodlovers #chitlada #chitladaoriginaltomyamseafood #makananhalal #malaysia #terengganukite #ganu #ganukite #jalanjalancarimakan
Senje-senje tak elok main api.... . Pakej Kambing Golek #kedaikopikl
.
3 EKOR RM2400.
.
Package includes :
.
โ€ข Black pepper sauce
.
โ€ข Mint sauce
.
โ€ข Fresh salad
.
โ€ข Garlic bread
.
โ€ข Mushroom soup
.
โ€ข Mashed potatoes
.
โ€ข Lamb carver
.
โ€ข Stainless steel stall set up
.
โ€ข Utensils
.
โ€ข Transportation fee (Klang Valley)
.
Whatsapp us at 012.930.7990 and place your booking today !
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#kedaikopikl #lambking #roastlamb #cateringkl #kambinggolek #roastedlamb #katering #jalanjalancarimakan #foodporn #foodgasm #jjcm #kateringkl
Senje-senje tak elok main api.... . Pakej Kambing Golek #kedaikopikl  . 3 EKOR RM2400. . Package includes : . โ€ข Black pepper sauce . โ€ข Mint sauce . โ€ข Fresh salad . โ€ข Garlic bread . โ€ข Mushroom soup . โ€ข Mashed potatoes . โ€ข Lamb carver . โ€ข Stainless steel stall set up . โ€ข Utensils . โ€ข Transportation fee (Klang Valley) . Whatsapp us at 012.930.7990 and place your booking today ! โ€ข โ€ข โ€ข #kedaikopikl  #lambking  #roastlamb  #cateringkl  #kambinggolek  #roastedlamb  #katering  #jalanjalancarimakan  #foodporn  #foodgasm  #jjcm  #kateringkl 
Jom makan. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹. #jalanjalancarimakan#makansampaikenyang#makan#makanmakan
Who's craving for some good ol Apam Balik?

Meh singgah and have a bite. Fresh Apam Balik leleh from @orinogori.
Camping kat dopan McD Dataran Senawang. Jooooooom!

#makantruck #foodtruckfood
#foodtruck #foodtruckmalaysia
#malaysiafood #malaysiafoodtruck #apambalik #foodtrucklove #foodtruckfood #foodtrucknegerisembilan #foodtruckseremban #dataransenawang #jommakan #jomsinggah #jomserbu #jalanjalancarimakan #hungrygowhere #foodie #foodiemalaysia
TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
.
Salam kenikmatan kesegaran dari POKKEM FRUITS&JUICEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
Jom mari mari mari belake basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem
.Mehhhh laa adek kakok Abam mokcik pokcik temui di 2Branch kami๐Ÿ˜ƒโœŒ๏ธ ๐Ÿ“PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king
Pokkem Fruits&Juice๐Ÿ“๐Ÿฅ‘๐Ÿ‹๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‰๐Ÿ’๐Ÿ‹๐Ÿฅ‘
๐Ÿ•ฐ10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 2.30ptg-10mlm)
๐Ÿ“Mayang Palace Batu Burok
๐Ÿ•ฐ4ptg-1pg (Selasa tutup)

FB:Pokkem Fruits&Juice
IG:PokkemFruitsJuice
๐Ÿ“ž013-8161606
.
Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST
โ€˜Be Healthy Everydayโ€™
#pokkemfruitsjuice 
#terengganu
#amazingterengganu 
#beautifulterengganu
#bingsupokkem
#bingsuterengganu #bingsu
#jalanjalancarimakan 
#makangmakangganu #sekmung
#foodphotography #snowflakes 
#foodporn #malaysia#batuburuk 
#kualaterengganu#terengganufood 
#terengganucafe #manggocheesecake #Malaysia
TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ . Salam kenikmatan kesegaran dari POKKEM FRUITS&JUICEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Jom mari mari mari belake basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem .Mehhhh laa adek kakok Abam mokcik pokcik temui di 2Branch kami๐Ÿ˜ƒโœŒ๏ธ ๐Ÿ“PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king Pokkem Fruits&Juice๐Ÿ“๐Ÿฅ‘๐Ÿ‹๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‰๐Ÿ’๐Ÿ‹๐Ÿฅ‘ ๐Ÿ•ฐ10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 2.30ptg-10mlm) ๐Ÿ“Mayang Palace Batu Burok ๐Ÿ•ฐ4ptg-1pg (Selasa tutup) FB:Pokkem Fruits&Juice IG:PokkemFruitsJuice ๐Ÿ“ž013-8161606 . Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST โ€˜Be Healthy Everydayโ€™ #pokkemfruitsjuice  #terengganu  #amazingterengganu  #beautifulterengganu  #bingsupokkem  #bingsuterengganu  #bingsu  #jalanjalancarimakan  #makangmakangganu  #sekmung  #foodphotography  #snowflakes  #foodporn  #malaysia #batuburuk  #kualaterengganu #terengganufood  #terengganucafe  #manggocheesecake  #Malaysia  TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
Bcoz Mee Sotong is to mainstream so dis time jom try Laksa sambil layan angin pantai.. ๐Ÿ

#jalanjalancarimakan
#redahje
#unplannedtrip
#penanglagi 
#foodporn #foodphotography #foodie #foodlover #foodheaven #foodgasm 
#nov2018
Susah sngat nk puaskan hati orang..tp lagi susah nk puaskan hati sendiri sebenarnya.
.
Kita suka tengok org sihat...org slim..org yg lebih kurus dan sado..tp kenapa diri sendiri tidak mahu melakukan perubahan walhal hati kita nakkkk sngat jadi mcm org lain kan...
.
Jom sama2 sebelum habis tahun 2018..at least 5kg ke 10kg dapat kita hilangkan.
.
Nak tahu lebih lanjut program BeFIt Online Coaching untuk lose weight? Klik link di bio untuk pertanyaan ๐Ÿ‘Œ
-
Follow 2nd ig @befit_tiya.faiz.mealplate utk perkongsian menu sihat๐Ÿฝ
-
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
#faiztiyakickstart
-
Faiz +0129455567
Tiya +0124900289
-
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien
Susah sngat nk puaskan hati orang..tp lagi susah nk puaskan hati sendiri sebenarnya. . Kita suka tengok org sihat...org slim..org yg lebih kurus dan sado..tp kenapa diri sendiri tidak mahu melakukan perubahan walhal hati kita nakkkk sngat jadi mcm org lain kan... . Jom sama2 sebelum habis tahun 2018..at least 5kg ke 10kg dapat kita hilangkan. . Nak tahu lebih lanjut program BeFIt Online Coaching untuk lose weight? Klik link di bio untuk pertanyaan ๐Ÿ‘Œ - Follow 2nd ig @befit_tiya.faiz.mealplate utk perkongsian menu sihat๐Ÿฝ - #teamahmadmizah  #youcanloseweightfromhome  #faiztiyakickstart  - Faiz +0129455567 Tiya +0124900289 - #seluarbesar  #zalora  #tipskurus  #plussize  #shawl  #tipssihat  #makansihat  #fitmama  #Villaghazara  #kevinzahri  #coachonline  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #syantikgila  #jomkurus  #jalanjalancarimakan  #primavalet  #neelofa  #hantukaklimah  #akasia  #kurungmoden  #teamnickhinhussien 
Our leng cais are back!! And this time we take you on a date with a seksi piece of meat to the moon and back. Have funย ๐Ÿ˜˜๐Ÿท
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#foodieย #foodofthedayย #hoyeahrestaurant#chinesefoodย #buzzfeastย #foodvsco#eeeatsย #porkย #foodpornย #malaysianfood#foodgasmย #sinfulย #cantonesefood#nomnomย #forkyeahย #foodpost#hungrygowheremalaysiaย #charsiew#porkbellyย #foodloverย #chinesefoodlover#asianfoodpornย #jalanjalancarimakan#jommakanย #klfoodย #kualalumpurย #malaysia#klfoodie
Our leng cais are back!! And this time we take you on a date with a seksi piece of meat to the moon and back. Have funย ๐Ÿ˜˜๐Ÿท โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #foodie ย #foodoftheday ย #hoyeahrestaurant #chinesefood ย #buzzfeast ย #foodvsco #eeeats ย #pork ย #foodporn ย #malaysianfood #foodgasm ย #sinful ย #cantonesefood #nomnom ย #forkyeah ย #foodpost #hungrygowheremalaysia ย #charsiew #porkbelly ย #foodlover ย #chinesefoodlover #asianfoodporn ย #jalanjalancarimakan #jommakan ย #klfood ย #kualalumpur ย #malaysia #klfoodie 
Nak nafas wangi sepanjang hari???
Jangan lupa follow saya...
#nafaswangi
#perfumemulut_jb
#jalanjalancarimakan
#byebyebaumulut 
#ubatgigi
#spraygigi
#melaka
#jdt
#penanghill
#selangor 
Wasap 0177639194
Comel anak2 sis Serina ni...pandai sangat promot produk mama dia...sampai yang tengok pun tak keruan terliur rasa nak makan sekali...sebab tu ramai yang meronta2 nak order hehe

Red velvet belgium choc - Rm30
Choclicious milk - Rm29
Choclicious dark - Rm27

Whatsapp Ira cepat okay! 01115797831
.

#agenserinasimplydelicious #airjagungheavenserdang
#butterchicken
#airjagungheaven
#jusmangga #jusdurianbelanda #cornflakessaltedegg #cakarayamย  #tauhusumbatikan #tauhubergedildaging #tartnenas #nuttelabrownies #serdang #upm #balakong #serikembangan #bukitjalil #themines #btho #cheras #putrajaya #cyberjaya #homemade #frozenfoodย  #jalanjalancarimakan #deliverymakanan #deliverykl #deliveryselangor
Comel anak2 sis Serina ni...pandai sangat promot produk mama dia...sampai yang tengok pun tak keruan terliur rasa nak makan sekali...sebab tu ramai yang meronta2 nak order hehe Red velvet belgium choc - Rm30 Choclicious milk - Rm29 Choclicious dark - Rm27 Whatsapp Ira cepat okay! 01115797831 . #agenserinasimplydelicious  #airjagungheavenserdang  #butterchicken  #airjagungheaven  #jusmangga  #jusdurianbelanda  #cornflakessaltedegg  #cakarayam ย  #tauhusumbatikan  #tauhubergedildaging  #tartnenas  #nuttelabrownies  #serdang  #upm  #balakong  #serikembangan  #bukitjalil  #themines  #btho  #cheras  #putrajaya  #cyberjaya  #homemade  #frozenfood ย  #jalanjalancarimakan  #deliverymakanan  #deliverykl  #deliveryselangor 
Haaaa tepuk!!!
.
Malaysia juara everything..sukan je x menang..Yang lain menang belaka..
.
Adakah anda penyumbang kepada pingat โ€œemasโ€ sukan โ€œseaโ€ tahun ini?
.
Tagged rakan anda yang ada ciri-ciri penyumbang pingat โ€œemasโ€ tersebut..
.
Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah3 utk perkongsian menu sihat
.
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Mizah +0137975813
Coach Ahmad +0124830348
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien
Haaaa tepuk!!! . Malaysia juara everything..sukan je x menang..Yang lain menang belaka.. . Adakah anda penyumbang kepada pingat โ€œemasโ€ sukan โ€œseaโ€ tahun ini? . Tagged rakan anda yang ada ciri-ciri penyumbang pingat โ€œemasโ€ tersebut.. . Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah3 utk perkongsian menu sihat . #teamahmadmizah  #youcanloseweightfromhome  . Coach Mizah +0137975813 Coach Ahmad +0124830348 . #seluarbesar  #zalora  #tipskurus  #plussize  #shawl  #tipssihat  #makansihat  #fitmama  #Villaghazara  #kevinzahri  #coachonline  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #syantikgila  #jomkurus  #jalanjalancarimakan  #primavalet  #neelofa  #hantukaklimah  #akasia  #kurungmoden  #teamnickhinhussien 
Hari ni kita cuba GCB baru. ๐Ÿ˜
Ada promo kt apps, oh yeah, ada set dengan ayam ๐Ÿคค RIP Diet
.
.
.
#instafood #foodie #foodhunt #foodhunter #foodporn #foodphoto #foodstagram #foodlover #ilovefood #foodislife #yummyfood #yummy #breakfast #lunch #dinner #desserts #brunch #foodphotography #jalanjalancarimakan
Daripada tenung je lama-lama, lebih baik datang Zombie Seafood order terus ngap masuk mulut baru puas hati heeee...๐Ÿ˜‹
.
We are open today dari pukul 5 petang sampai 1 pagi macam biasa ye ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Daripada tenung je lama-lama, lebih baik datang Zombie Seafood order terus ngap masuk mulut baru puas hati heeee...๐Ÿ˜‹ . We are open today dari pukul 5 petang sampai 1 pagi macam biasa ye ๐Ÿ˜‰ . . .
Hai warga Kota Damansara๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
Kepada  yang mencari produk nanoSTIXโ—โ—โ—
Boleh dapatkan di restoren @ai_nasilemak ๐Ÿ‘๐Ÿ‘โ˜•โ˜• #nanostixkotadamansara #ainasilemak #nanostixmalaysia #nanostixstockist #nasilemak #jalanjalancarimakan #nanopods #sayajual #supportlokalah #lokalbrand #lokalproduk
โ˜€NEW AM Pjamas Y1150 (Very Good Quality ๐Ÿ’“)
. 
Material : 100% Cotton
Size : (50)6/9m , (55)1-2Y , (60)2-3Y , (65)3-4Y , (70)4-5Y , (75)5-6Y
. 
Price : RM35/set FREE POSTAGE
. 
Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜
. 
http://SafixMode.wasap.my 
http://SafixMode.wasap.my
http://SafixMode.wasap.my
.
SILA FOLLOW IG KAMI

https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode
https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode
https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode
. 
#bajubudak #bajubaby #bajukanakkanak #bajubudakmurah #bajubudakcantik #bajubudakstylo #bajuanak #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajurayabudak #bajuraya #safixmode #sayajual #sayajualonline #kasutbudak #kasutbudakmalaysia #kasutbaby #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbudakcomel #papamama #bajurayaanak #malaysia #jalanjalancarimakan #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #jualanmurah
โ˜€NEW AM Pjamas Y1150 (Very Good Quality ๐Ÿ’“) . Material : 100% Cotton Size : (50)6/9m , (55)1-2Y , (60)2-3Y , (65)3-4Y , (70)4-5Y , (75)5-6Y . Price : RM35/set FREE POSTAGE . Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ . http://SafixMode.wasap.my http://SafixMode.wasap.my http://SafixMode.wasap.my . SILA FOLLOW IG KAMI https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode . #bajubudak  #bajubaby  #bajukanakkanak  #bajubudakmurah  #bajubudakcantik  #bajubudakstylo  #bajuanak  #bajubudaklelaki  #bajubudakperempuan  #bajurayabudak  #bajuraya  #safixmode  #sayajual  #sayajualonline  #kasutbudak  #kasutbudakmalaysia  #kasutbaby  #kasutbabymurah  #kasutbabycomel  #kasutbudakcomel  #papamama  #bajurayaanak  #malaysia  #jalanjalancarimakan  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualonlinemurah  #sayajualonlinemalaysia  #jualanmurah 
โ˜€NEW AM Pjamas Y1150 (Very Good Quality ๐Ÿ’“)
. 
Material : 100% Cotton
Size : (50)6/9m , (55)1-2Y , (60)2-3Y , (65)3-4Y , (70)4-5Y , (75)5-6Y
. 
Price : RM35/set FREE POSTAGE
. 
Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜
. 
http://SafixMode.wasap.my 
http://SafixMode.wasap.my
http://SafixMode.wasap.my
.
SILA FOLLOW IG KAMI

https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode
https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode
https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode
. 
#bajubudak #bajubaby #bajukanakkanak #bajubudakmurah #bajubudakcantik #bajubudakstylo #bajuanak #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajurayabudak #bajuraya #safixmode #sayajual #sayajualonline #kasutbudak #kasutbudakmalaysia #kasutbaby #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbudakcomel #papamama #bajurayaanak #malaysia #jalanjalancarimakan #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #jualanmurah
โ˜€NEW AM Pjamas Y1150 (Very Good Quality ๐Ÿ’“) . Material : 100% Cotton Size : (50)6/9m , (55)1-2Y , (60)2-3Y , (65)3-4Y , (70)4-5Y , (75)5-6Y . Price : RM35/set FREE POSTAGE . Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ . http://SafixMode.wasap.my http://SafixMode.wasap.my http://SafixMode.wasap.my . SILA FOLLOW IG KAMI https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode . #bajubudak  #bajubaby  #bajukanakkanak  #bajubudakmurah  #bajubudakcantik  #bajubudakstylo  #bajuanak  #bajubudaklelaki  #bajubudakperempuan  #bajurayabudak  #bajuraya  #safixmode  #sayajual  #sayajualonline  #kasutbudak  #kasutbudakmalaysia  #kasutbaby  #kasutbabymurah  #kasutbabycomel  #kasutbudakcomel  #papamama  #bajurayaanak  #malaysia  #jalanjalancarimakan  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualonlinemurah  #sayajualonlinemalaysia  #jualanmurah 
โ˜€NEW AM Pjamas Y1150 (Very Good Quality ๐Ÿ’“)
. 
Material : 100% Cotton
Size : (50)6/9m , (55)1-2Y , (60)2-3Y , (65)3-4Y , (70)4-5Y , (75)5-6Y
. 
Price : RM35/set FREE POSTAGE
. 
Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜
. 
http://SafixMode.wasap.my 
http://SafixMode.wasap.my
http://SafixMode.wasap.my
.
SILA FOLLOW IG KAMI

https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode
https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode
https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode
. 
#bajubudak #bajubaby #bajukanakkanak #bajubudakmurah #bajubudakcantik #bajubudakstylo #bajuanak #bajubudaklelaki #bajubudakperempuan #bajurayabudak #bajuraya #safixmode #sayajual #sayajualonline #kasutbudak #kasutbudakmalaysia #kasutbaby #kasutbabymurah #kasutbabycomel #kasutbudakcomel #papamama #bajurayaanak #malaysia #jalanjalancarimakan #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #jualanmurah
โ˜€NEW AM Pjamas Y1150 (Very Good Quality ๐Ÿ’“) . Material : 100% Cotton Size : (50)6/9m , (55)1-2Y , (60)2-3Y , (65)3-4Y , (70)4-5Y , (75)5-6Y . Price : RM35/set FREE POSTAGE . Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ . http://SafixMode.wasap.my http://SafixMode.wasap.my http://SafixMode.wasap.my . SILA FOLLOW IG KAMI https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode https://www.instagram.com/baju_baby.safixmode . #bajubudak  #bajubaby  #bajukanakkanak  #bajubudakmurah  #bajubudakcantik  #bajubudakstylo  #bajuanak  #bajubudaklelaki  #bajubudakperempuan  #bajurayabudak  #bajuraya  #safixmode  #sayajual  #sayajualonline  #kasutbudak  #kasutbudakmalaysia  #kasutbaby  #kasutbabymurah  #kasutbabycomel  #kasutbudakcomel  #papamama  #bajurayaanak  #malaysia  #jalanjalancarimakan  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajualonlinemurah  #sayajualonlinemalaysia  #jualanmurah 
Polo Short Sleeve

Size: M L XL XXL

Premium Quality!!! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
SILA FOLLOW IG KAMI

@baju_polo.empayarsoultan
@baju_polo.empayarsoultan
@baju_polo.empayarsoultan

Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜
.
http://EmpayarSoultan.wasap.my
http://EmpayarSoultan.wasap.my
http://EmpayarSoultan.wasap.my

#baju #bajupolo #tshirtpolo #bajupolomurah #bajubranded #bajupremium #empayarsoultan #empayarsoultanpremium #sayajual  #bajuraya #malaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #sayajual #sayajualonline #instashop #jalanjalancarimakan #igshopmalaysia #instashopmalaysia #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #jualanmurah
Polo Short Sleeve Size: M L XL XXL Premium Quality!!! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . SILA FOLLOW IG KAMI @baju_polo.empayarsoultan @baju_polo.empayarsoultan @baju_polo.empayarsoultan Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ . http://EmpayarSoultan.wasap.my http://EmpayarSoultan.wasap.my http://EmpayarSoultan.wasap.my #baju  #bajupolo  #tshirtpolo  #bajupolomurah  #bajubranded  #bajupremium  #empayarsoultan  #empayarsoultanpremium  #sayajual  #bajuraya  #malaysia  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #sayajual  #sayajualonline  #instashop  #jalanjalancarimakan  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualonlinemurah  #sayajualonlinemalaysia  #jualanmurah 
Polo Short Sleeve

Size: M L XL XXL

Premium Quality!!! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
SILA FOLLOW IG KAMI

@baju_polo.empayarsoultan
@baju_polo.empayarsoultan
@baju_polo.empayarsoultan

Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜
.
http://EmpayarSoultan.wasap.my
http://EmpayarSoultan.wasap.my
http://EmpayarSoultan.wasap.my

#baju #bajupolo #tshirtpolo #bajupolomurah #bajubranded #bajupremium #empayarsoultan #empayarsoultanpremium #sayajual  #bajuraya #malaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #sayajual #sayajualonline #instashop #jalanjalancarimakan #igshopmalaysia #instashopmalaysia #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #jualanmurah
Polo Short Sleeve Size: M L XL XXL Premium Quality!!! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . SILA FOLLOW IG KAMI @baju_polo.empayarsoultan @baju_polo.empayarsoultan @baju_polo.empayarsoultan Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ . http://EmpayarSoultan.wasap.my http://EmpayarSoultan.wasap.my http://EmpayarSoultan.wasap.my #baju  #bajupolo  #tshirtpolo  #bajupolomurah  #bajubranded  #bajupremium  #empayarsoultan  #empayarsoultanpremium  #sayajual  #bajuraya  #malaysia  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #sayajual  #sayajualonline  #instashop  #jalanjalancarimakan  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualonlinemurah  #sayajualonlinemalaysia  #jualanmurah 
Polo Short Sleeve

Size: M L XL XXL

Premium Quality!!! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
SILA FOLLOW IG KAMI

@baju_polo.empayarsoultan
@baju_polo.empayarsoultan
@baju_polo.empayarsoultan

Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜
.
http://EmpayarSoultan.wasap.my
http://EmpayarSoultan.wasap.my
http://EmpayarSoultan.wasap.my

#baju #bajupolo #tshirtpolo #bajupolomurah #bajubranded #bajupremium #empayarsoultan #empayarsoultanpremium #sayajual  #bajuraya #malaysia #jjcm #jalanjalancarimakan #sayajual #sayajualonline #instashop #jalanjalancarimakan #igshopmalaysia #instashopmalaysia #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemalaysia #jualanmurah
Polo Short Sleeve Size: M L XL XXL Premium Quality!!! ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . SILA FOLLOW IG KAMI @baju_polo.empayarsoultan @baju_polo.empayarsoultan @baju_polo.empayarsoultan Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ . http://EmpayarSoultan.wasap.my http://EmpayarSoultan.wasap.my http://EmpayarSoultan.wasap.my #baju  #bajupolo  #tshirtpolo  #bajupolomurah  #bajubranded  #bajupremium  #empayarsoultan  #empayarsoultanpremium  #sayajual  #bajuraya  #malaysia  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #sayajual  #sayajualonline  #instashop  #jalanjalancarimakan  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualonlinemurah  #sayajualonlinemalaysia  #jualanmurah 
LAMB LEG! Hidangan paling PUAS bila makan. Khas untuk orang yang betul-betul lapar. Penuh satu pinggan dan besar pulak tu. Jom order hari ini. Kami buka hingga jam 12 malam.
LAMB LEG! Hidangan paling PUAS bila makan. Khas untuk orang yang betul-betul lapar. Penuh satu pinggan dan besar pulak tu. Jom order hari ini. Kami buka hingga jam 12 malam.
Kalau diri sendiri xmau berubah, kita suruh waima tok guru, coach yg mana sekalipun..tak kan berubah punya.
.
1000 tips sekalipun coach bg..tapi diri sendiri masih ditempat yg sama...mmg xdanya nak turun berat tu..
.
Setuju gaissss???
.
Nak tahu lebih lanjut program BeFIt Online Coaching untuk lose weight? Klik link di bio untuk pertanyaan ๐Ÿ‘Œ
-
Follow 2nd ig @befit_tiya.faiz.mealplate utk perkongsian menu sihat๐Ÿฝ
-
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
#faiztiyakickstart
-
Faiz +0129455567
Tiya +0124900289
-
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien
Kalau diri sendiri xmau berubah, kita suruh waima tok guru, coach yg mana sekalipun..tak kan berubah punya. . 1000 tips sekalipun coach bg..tapi diri sendiri masih ditempat yg sama...mmg xdanya nak turun berat tu.. . Setuju gaissss??? . Nak tahu lebih lanjut program BeFIt Online Coaching untuk lose weight? Klik link di bio untuk pertanyaan ๐Ÿ‘Œ - Follow 2nd ig @befit_tiya.faiz.mealplate utk perkongsian menu sihat๐Ÿฝ - #teamahmadmizah  #youcanloseweightfromhome  #faiztiyakickstart  - Faiz +0129455567 Tiya +0124900289 - #seluarbesar  #zalora  #tipskurus  #plussize  #shawl  #tipssihat  #makansihat  #fitmama  #Villaghazara  #kevinzahri  #coachonline  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #syantikgila  #jomkurus  #jalanjalancarimakan  #primavalet  #neelofa  #hantukaklimah  #akasia  #kurungmoden  #teamnickhinhussien 
HOT SALE di MR STEAK HOUSE, LAMB CHOP! PALING LARIS dan disukai ramai. Kalau LAMBAT HABIS. Tunggu apa lagi? Jom datang jam 4.00 PETANG - 12 MALAM. Kita makan bersama keluarga!
HOT SALE di MR STEAK HOUSE, LAMB CHOP! PALING LARIS dan disukai ramai. Kalau LAMBAT HABIS. Tunggu apa lagi? Jom datang jam 4.00 PETANG - 12 MALAM. Kita makan bersama keluarga!
Flashback of my trip to Pakistan 6 months ago. With the signing of the MOU between the Malaysia-Pakistan Government today, hopefully good news for tourism visa๐Ÿ˜

#evantravels #kakigansau #jalanjalancarimakan #pakistan #girlswhotravel #backpacker #backpacking #travelholic #instatravel #travelgram #lovetotravel #naturelover
Bukan setakad BURGER, HOTDOG pun ada! Macam-macam ada di FAT BOY KITCHEN ni. Tak percaya? Jom mai datang! Rasa sendiri dari PAKAR BURGER ANDA!
Bukan setakad BURGER, HOTDOG pun ada! Macam-macam ada di FAT BOY KITCHEN ni. Tak percaya? Jom mai datang! Rasa sendiri dari PAKAR BURGER ANDA!
HOMEMADE PATTY LAMB BURGER! 100% LAMB tiada campur tepung. Memang PUAS dan SEDAP! Diperap dengan bahan-bahan TERBAIK. Rasakannya sendiri. Antara MENU TERLARIS di FAT BOY KITCHEN!
HOMEMADE PATTY LAMB BURGER! 100% LAMB tiada campur tepung. Memang PUAS dan SEDAP! Diperap dengan bahan-bahan TERBAIK. Rasakannya sendiri. Antara MENU TERLARIS di FAT BOY KITCHEN!
๐Ÿคง๐ŸคงJom tag kawan2 korang.
.
Nak kurus Nak cantik, Nak badan lawa tapi makan sampai tak ingat dunia.. main makan jer takdak pilih2 lagi dah. ๐Ÿ˜†
.
Insyallah selalunya kesedaran itu akan sampai bila saat baju dah sendat, seluar tak muat.. saat tuh baru semangat nak diet tuh datang tapi masa nak commit sampai ke sudah, tak pe la coach, sy dah tak rasa diri saya tak gemuk mana pun ๐Ÿค๐Ÿค tapi bila tengok berat lebih dari 20 kg dari berat ideal masyallah โ˜บ๏ธ
.
Pengambilan peserta utk program #youcanloseweightfromhome sesi ke 40 intake bulan december kini di buka awal. utk pendaftaran, click link kat bio atas.
.
LOSE WEIGHT FROM HOME ONLINE ๐Ÿ“ฒ
.
#Loseweightfromhomeonline
#AsmahAnchetaTeam
#WorkFromHome

COACH ASMAH +60178611226

#coachasmah #loseweightfromhome #asmahanchetateam #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussein #turun5kgsebulan #jomkurus #jomdiet #dietmalaysia #dietsihat #dietselamat #nakcantik #naksihat #atkinsdiet #misimengecil #kurusselepasbersalin #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #nakkurussebelumkawin #bencicintakristal #tipskurus #loseweight #tv3 #myeongdongfriedchicken #sayanakkurus #Azam2018
๐Ÿคง๐ŸคงJom tag kawan2 korang. . Nak kurus Nak cantik, Nak badan lawa tapi makan sampai tak ingat dunia.. main makan jer takdak pilih2 lagi dah. ๐Ÿ˜† . Insyallah selalunya kesedaran itu akan sampai bila saat baju dah sendat, seluar tak muat.. saat tuh baru semangat nak diet tuh datang tapi masa nak commit sampai ke sudah, tak pe la coach, sy dah tak rasa diri saya tak gemuk mana pun ๐Ÿค๐Ÿค tapi bila tengok berat lebih dari 20 kg dari berat ideal masyallah โ˜บ๏ธ . Pengambilan peserta utk program #youcanloseweightfromhome  sesi ke 40 intake bulan december kini di buka awal. utk pendaftaran, click link kat bio atas. . LOSE WEIGHT FROM HOME ONLINE ๐Ÿ“ฒ . #Loseweightfromhomeonline  #AsmahAnchetaTeam  #WorkFromHome  COACH ASMAH +60178611226 #coachasmah  #loseweightfromhome  #asmahanchetateam  #youcanloseweightfromhome  #teamnickhinhussein  #turun5kgsebulan  #jomkurus  #jomdiet  #dietmalaysia  #dietsihat  #dietselamat  #nakcantik  #naksihat  #atkinsdiet  #misimengecil  #kurusselepasbersalin  #jalanjalancarimakan  #weightloss  #fatloss  #nakkurussebelumkawin  #bencicintakristal  #tipskurus  #loseweight  #tv3  #myeongdongfriedchicken  #sayanakkurus  #Azam2018 
SEDAP BUKAN SEKADAR RUPA! Memang PUAS hidangan terlaris di FAT BOY KITCHEN IPOH! FATTY PATTY BURGER! KENYANG sangat kalau makan. Tunggu apa lagi? Jom datang kami buka jam 4.30 PETANG - 12 MALAM!
SEDAP BUKAN SEKADAR RUPA! Memang PUAS hidangan terlaris di FAT BOY KITCHEN IPOH! FATTY PATTY BURGER! KENYANG sangat kalau makan. Tunggu apa lagi? Jom datang kami buka jam 4.30 PETANG - 12 MALAM!
TIME IS GOLD!
.
.
Malas nak keluar balik kalau dah sampai rumah... kan?
.
.
Feeling hungry and lay-zee and tired ๐Ÿ’†โ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’†โ€โ™€๏ธ
.
.
Kami memudahkan dan membantu anda. Anda lapar order sahaja dari kami.Satu lagi inisiatif dari #qrispmobileeatery .
.
Vrooomm vroommm! ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต
.
.
PLEASE CONTACT US FOR OUR LOCATION.
.
.
#fooddeliveryjb 
#qrisplovesyou #halalmalaysia #tortillachips #baazarpaknil  #produkbumiputera #ejendiperlukan #agentwantedmalaysia #nachosmalaysia #nachos #johorbahru #kualalumpur #singapore #keifoodtruckjb #cateringjb #eventjb #malaysianfoodtruck #jjcm #jalanjalancarimakan
.
.
www.wasap.my/60177647651
TIME IS GOLD! . . Malas nak keluar balik kalau dah sampai rumah... kan? . . Feeling hungry and lay-zee and tired ๐Ÿ’†โ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’†โ€โ™€๏ธ . . Kami memudahkan dan membantu anda. Anda lapar order sahaja dari kami.Satu lagi inisiatif dari #qrispmobileeatery  . . Vrooomm vroommm! ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต . . PLEASE CONTACT US FOR OUR LOCATION. . . #fooddeliveryjb  #qrisplovesyou  #halalmalaysia  #tortillachips  #baazarpaknil  #produkbumiputera  #ejendiperlukan  #agentwantedmalaysia  #nachosmalaysia  #nachos  #johorbahru  #kualalumpur  #singapore  #keifoodtruckjb  #cateringjb  #eventjb  #malaysianfoodtruck  #jjcm  #jalanjalancarimakan  . . www.wasap.my/60177647651
To our customers, we wont be available at our usual place in MyFarm, Putrajaya . ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป we will be here at MAHA 2018 (MAEPS,Serdang) from 22nd NOVEMBER till 2nd December ๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš come grab the Asia's best bariani here!!! #foodtruckmalaysia #malaysia #fama #JMBariani
 #maha2018 #MAHA2018 #maepsserdang #maeps #agrotourism #visitmalaysia #visitmalaysia2018 #jjcm2018 #jalanjalancarimakan #kateringmalaysia #kateringmurahkl #kateringkajang #makanmakan #kateringcyberjaya #foodtruckfestival #foodtruckevent #eventmalaysia #makansedap #kakimakan #foodhuntingmalaysia #jjcmtv3
To our customers, we wont be available at our usual place in MyFarm, Putrajaya . ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป we will be here at MAHA 2018 (MAEPS,Serdang) from 22nd NOVEMBER till 2nd December ๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš come grab the Asia's best bariani here!!! #foodtruckmalaysia  #malaysia  #fama  #JMBariani  #maha2018  #MAHA2018  #maepsserdang  #maeps  #agrotourism  #visitmalaysia  #visitmalaysia2018  #jjcm2018  #jalanjalancarimakan  #kateringmalaysia  #kateringmurahkl  #kateringkajang  #makanmakan  #kateringcyberjaya  #foodtruckfestival  #foodtruckevent  #eventmalaysia  #makansedap  #kakimakan  #foodhuntingmalaysia  #jjcmtv3 
Selamat Petang everyone.

Semoga anda semua sentiasa berada di bawah lindunganNya.

Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi, bersihkan hati, jangan guna bomoh Siam lagi.. eh! ๐Ÿคฃ

Have a great noon peeps! 
#puteriayu #kuihputeriayu #apam #sweetiehauz 
#kuih #kueh #kue #kuihtradisional #nyonyakueh #kuihsubangjaya #kuihmuih #halal #dessert #47500 #subangjaya #puchong #shahalam #sunway #petalingjaya #putraheights #igersmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #igerskl # #food #foodporn #foodpornmalaysia #potluck #jalanjalancarimakan #ctdk #foodpornmalaysia
Selamat Petang everyone. Semoga anda semua sentiasa berada di bawah lindunganNya. Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi, bersihkan hati, jangan guna bomoh Siam lagi.. eh! ๐Ÿคฃ Have a great noon peeps! #puteriayu  #kuihputeriayu  #apam  #sweetiehauz  #kuih  #kueh  #kue  #kuihtradisional  #nyonyakueh  #kuihsubangjaya  #kuihmuih  #halal  #dessert  #47500  #subangjaya  #puchong  #shahalam  #sunway  #petalingjaya  #putraheights  #igersmalaysia  #sayajual  #bazaarpaknil  #igerskl  # #food  #foodporn  #foodpornmalaysia  #potluck  #jalanjalancarimakan  #ctdk  #foodpornmalaysia 
KURUS SECARA SIHAT & BETUL.. Boleh trun 2-10kg dlm msa 21 hr.. bleh mkn 6kali sehari.. pantauan dr coach setiap hr

CABARAN KURUS 21 HARI bermula December.. daftar sekarang!

Coach noly
0179175730

#azamtahunbaru #kuruscepat #kuruscantikmenawan #NakSihat #NakSyantik #bajubesar #bajumurah #jalanjalancarimakan #NakSlim #coachherbalife #herbalife #makansihat #eatclean #malaysia
NASI ARAB POWER
HOME-MADE

TESTIMONI REMPAH NASI ARAB POWER
.
Ada lagi sesiapa nak belajar masak nasi  arab tanpa hadiri kelas memasak profesional.

Sila dm atau klik wasap dibio. Syukran๐Ÿ’
.
#nasiarabpower
.
.
#testimoni 
#kenduri 
#cooking 
#resepi 
#foodtruck
#nasimandy 
#wedding
#nasiarabsedap 
#kelasmasak 
#makansedap 
#chefdirumah 
#sedapnya 
#kelasmasakonline 
#rempahnasiarab 
#jommasaksendiri 
#makananarab 
#arabianfood 
#sedap 
#santapan 
#sedapsangat 
#foodphotography
#homemade 
#jalanjalancarimakan 
#tempahan
NASI ARAB POWER HOME-MADE TESTIMONI REMPAH NASI ARAB POWER . Ada lagi sesiapa nak belajar masak nasi arab tanpa hadiri kelas memasak profesional. Sila dm atau klik wasap dibio. Syukran๐Ÿ’ . #nasiarabpower  . . #testimoni  #kenduri  #cooking  #resepi  #foodtruck  #nasimandy  #wedding  #nasiarabsedap  #kelasmasak  #makansedap  #chefdirumah  #sedapnya  #kelasmasakonline  #rempahnasiarab  #jommasaksendiri  #makananarab  #arabianfood  #sedap  #santapan  #sedapsangat  #foodphotography  #homemade  #jalanjalancarimakan  #tempahan 
30 hari ...road to 2019
.
Intake special ni untuk yang betul betul SERIUS nak turun berat tapi suka makan dan suka masak. xpandai masak pun boleh jadi pandai..100% ONLINE coaching , dimana mana pun boleh.
.
Peluang mendapat one-on-one & group coaching bersama @befit_nasofia 
Click link di bio ig ni untuk mendaftar. Slot terhad! ๐Ÿ‘†๐Ÿผ
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
โŒ tak ada bimbingan coach
โŒ tak tahu nak makan apa
โŒ tak ada orang monitor progress
โŒ tak ada target yang realistik
โŒ kurang faham konsep turun berat badan
โŒ tak ada orang recognise bila dah berjaya capai target
.
Apa yang team offer?
โœ” Meal Plan Harian
โœ” Group Coaching Online
โœ” Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
โœ” Nutrisi Seimbang Peribadi
โœ”๏ธ Teknik โ€œLOCK BERAT BADANโ€
.
Untuk yang diet tapi tak pernah menjadi, tak tahu nak makan apa dan memang tak sempat nak prepare makanan sihat dan rushing dengan rutin harian TAPI betul betul serius nak turun berat..
.
YES, anda orang yang saya cari.
.
Season 40 Intake DISEMBER 2018 telah dibuka utk pendaftaran.
.
#teamahmadmizah
#befitonlineprogram
.
Coach Sofia +0167228646
Coach Nasri +0167118645
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus 
#plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #moodrepublik #teamnickhinhussien
30 hari ...road to 2019 . Intake special ni untuk yang betul betul SERIUS nak turun berat tapi suka makan dan suka masak. xpandai masak pun boleh jadi pandai..100% ONLINE coaching , dimana mana pun boleh. . Peluang mendapat one-on-one & group coaching bersama @befit_nasofia Click link di bio ig ni untuk mendaftar. Slot terhad! ๐Ÿ‘†๐Ÿผ . Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach? โŒ tak ada bimbingan coach โŒ tak tahu nak makan apa โŒ tak ada orang monitor progress โŒ tak ada target yang realistik โŒ kurang faham konsep turun berat badan โŒ tak ada orang recognise bila dah berjaya capai target . Apa yang team offer? โœ” Meal Plan Harian โœ” Group Coaching Online โœ” Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi โœ” Nutrisi Seimbang Peribadi โœ”๏ธ Teknik โ€œLOCK BERAT BADANโ€ . Untuk yang diet tapi tak pernah menjadi, tak tahu nak makan apa dan memang tak sempat nak prepare makanan sihat dan rushing dengan rutin harian TAPI betul betul serius nak turun berat.. . YES, anda orang yang saya cari. . Season 40 Intake DISEMBER 2018 telah dibuka utk pendaftaran. . #teamahmadmizah  #befitonlineprogram  . Coach Sofia +0167228646 Coach Nasri +0167118645 . #seluarbesar  #zalora  #tipskurus  #plussize  #shawl  #tipssihat  #makansihat  #fitmama  #BHOnline  #kevinzahri  #coachonline  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #meloditv3  #jomkurus  #jalanjalancarimakan  #primavalet  #neelofa  #hantukaklimah  #akasia  #moodrepublik  #teamnickhinhussien 
Nutrient High Calsium Powder and ZINC
Whatsapps saya. ๐Ÿ“ฑWA : +60104671326

TAK TAHAN SERING DI EJEK SI KETOT??? SI KENIT?? SI PENDEK?? ANDA RASA DOWN DENGAN KETINGGIAN ANDA??MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK ANDA TINGGI SEPERTI MODEL!! HEIGHT UP ADALAH PENYELESAIANNYA!! .
UMUR SEAWAL 10 HINGGA 35 TAHUN BOLEH MENGAMBIL HEIGHT UP
.
KESAN BOLEH DI LIHAT SEAWAL SEBULAN 2CM KE 10CM PENGGUNAAN BERGANTUNG TULANG MASING2
.
โ™ฅ ORIGINAL ORIGINAL ORIGINAL!!
โ™ฅ INC POSTAGE
โ™ฅ100terbukti berkesan tanya saya untuk lihat testimoni
โ™ฅ Sesuai utk lelaki & perempuan berumur 10-35 tahun. . .
โ™ฅ Nutrisi semulajadi, berkesan, selamat serta product 100halal dan kami mempunyai sijil daripada USM untuk menentukan tiada bahan kesan sampingan. Selaras dengan standard kelulusan KKM. . 
#heightupmurah #sayapendek #peninggibadan #kcollymurah  #heightuppromotion #sayanaktinggi #heightuporiginal #instashop #instaniagamalaysia #onlineshopping #visitmyig #heightup #naktinggi #ketot #pendek #yummy #whichone #first ... #abangkanda #LocoMotivesTonE #band #survey  #jalanjalancarimakan #kedah #chill ...
Nutrient High Calsium Powder and ZINC Whatsapps saya. ๐Ÿ“ฑWA : +60104671326 TAK TAHAN SERING DI EJEK SI KETOT??? SI KENIT?? SI PENDEK?? ANDA RASA DOWN DENGAN KETINGGIAN ANDA??MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK ANDA TINGGI SEPERTI MODEL!! HEIGHT UP ADALAH PENYELESAIANNYA!! . UMUR SEAWAL 10 HINGGA 35 TAHUN BOLEH MENGAMBIL HEIGHT UP . KESAN BOLEH DI LIHAT SEAWAL SEBULAN 2CM KE 10CM PENGGUNAAN BERGANTUNG TULANG MASING2 . โ™ฅ ORIGINAL ORIGINAL ORIGINAL!! โ™ฅ INC POSTAGE โ™ฅ100terbukti berkesan tanya saya untuk lihat testimoni โ™ฅ Sesuai utk lelaki & perempuan berumur 10-35 tahun. . . โ™ฅ Nutrisi semulajadi, berkesan, selamat serta product 100halal dan kami mempunyai sijil daripada USM untuk menentukan tiada bahan kesan sampingan. Selaras dengan standard kelulusan KKM. . #heightupmurah  #sayapendek  #peninggibadan  #kcollymurah  #heightuppromotion  #sayanaktinggi  #heightuporiginal  #instashop  #instaniagamalaysia  #onlineshopping  #visitmyig  #heightup  #naktinggi  #ketot  #pendek  #yummy  #whichone  #first  ... #abangkanda  #LocoMotivesTonE  #band  #survey  #jalanjalancarimakan  #kedah  #chill  ...
TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
.
Salam kenikmatan kesegaran dari POKKEM FRUITS&JUICEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
Jom mari mari mari belake basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem
.Mehhhh laa adek kakok Abam mokcik pokcik temui di 2Branch kami๐Ÿ˜ƒโœŒ๏ธ ๐Ÿ“PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king
Pokkem Fruits&Juice๐Ÿ“๐Ÿฅ‘๐Ÿ‹๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‰๐Ÿ’๐Ÿ‹๐Ÿฅ‘
๐Ÿ•ฐ10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 2.30ptg-10mlm)
๐Ÿ“Mayang Palace Batu Burok
๐Ÿ•ฐ4ptg-1pg (Selasa tutup)

FB:Pokkem Fruits&Juice
IG:PokkemFruitsJuice
๐Ÿ“ž013-8161606
.
Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST
โ€˜Be Healthy Everydayโ€™
#pokkemfruitsjuice 
#terengganu
#amazingterengganu 
#beautifulterengganu
#bingsupokkem
#bingsuterengganu #bingsu
#jalanjalancarimakan 
#makangmakangganu #sekmung
#foodphotography #snowflakes 
#foodporn #malaysia#batuburuk 
#kualaterengganu#terengganufood 
#terengganucafe #manggocheesecake #Malaysia
TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ . Salam kenikmatan kesegaran dari POKKEM FRUITS&JUICEโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Jom mari mari mari belake basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem .Mehhhh laa adek kakok Abam mokcik pokcik temui di 2Branch kami๐Ÿ˜ƒโœŒ๏ธ ๐Ÿ“PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king Pokkem Fruits&Juice๐Ÿ“๐Ÿฅ‘๐Ÿ‹๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‰๐Ÿ’๐Ÿ‹๐Ÿฅ‘ ๐Ÿ•ฐ10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 2.30ptg-10mlm) ๐Ÿ“Mayang Palace Batu Burok ๐Ÿ•ฐ4ptg-1pg (Selasa tutup) FB:Pokkem Fruits&Juice IG:PokkemFruitsJuice ๐Ÿ“ž013-8161606 . Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST โ€˜Be Healthy Everydayโ€™ #pokkemfruitsjuice  #terengganu  #amazingterengganu  #beautifulterengganu  #bingsupokkem  #bingsuterengganu  #bingsu  #jalanjalancarimakan  #makangmakangganu  #sekmung  #foodphotography  #snowflakes  #foodporn  #malaysia #batuburuk  #kualaterengganu #terengganufood  #terengganucafe  #manggocheesecake  #Malaysia  TQ for coming n Suport Pokkem๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
TIPS KURUS MASA TRAVEL
.
Duduk dalam kereta berjam2 tanpa buat apa apa memang akan mengundang rasa lapar atau suka mengunyah bukan ? .
Snacking pilihan ramai adalah jajan atau keropok2 yang tinggi garam dan lemak. Cuba bayang dalam kereta, brape banyak jajan yang dah dimakan sebelum sampai destinasi. Berapa tinggi kalori pulak tuh kan
.
Apa kata tukar snacking anda yang lebih sihat seperti buah buahan yang kurang kalori confirms anda akan rasa kenyang
.
Nak sihat ? Nak kurus ? Mudah je kalau tau cara dan ada ilmu yang betul kan ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Jangan lupa klik โ€œON Post notificationโ€ supaya tak terlepas Tips Kurus, Info Kesihatan dan Permakanan โ™ฅ๏ธ
.
. .
โœ”๏ธ Mealplan zig zag dan resepi sihat
โœ”๏ธ Personal coach
โœ”๏ธ WhatsApp group support
โœ”๏ธ Daily topic coaching
โœ”๏ธ Daily nutrition
โœ”๏ธ Home workout video
โœ”๏ธ 100% online .
.
Coach ShazMyla +6017 5645404
.
Pendaftaran Projek Kurus Musim Terbaru Kini Dibuka
.
Klik link di bio ig untuk mendaftar
.
#kurusbadan #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #onlinecoaching #youcanloseweightfromhome #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #viral
TIPS KURUS MASA TRAVEL . Duduk dalam kereta berjam2 tanpa buat apa apa memang akan mengundang rasa lapar atau suka mengunyah bukan ? . Snacking pilihan ramai adalah jajan atau keropok2 yang tinggi garam dan lemak. Cuba bayang dalam kereta, brape banyak jajan yang dah dimakan sebelum sampai destinasi. Berapa tinggi kalori pulak tuh kan . Apa kata tukar snacking anda yang lebih sihat seperti buah buahan yang kurang kalori confirms anda akan rasa kenyang . Nak sihat ? Nak kurus ? Mudah je kalau tau cara dan ada ilmu yang betul kan ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . Jangan lupa klik โ€œON Post notificationโ€ supaya tak terlepas Tips Kurus, Info Kesihatan dan Permakanan โ™ฅ๏ธ . . . โœ”๏ธ Mealplan zig zag dan resepi sihat โœ”๏ธ Personal coach โœ”๏ธ WhatsApp group support โœ”๏ธ Daily topic coaching โœ”๏ธ Daily nutrition โœ”๏ธ Home workout video โœ”๏ธ 100% online . . Coach ShazMyla +6017 5645404 . Pendaftaran Projek Kurus Musim Terbaru Kini Dibuka . Klik link di bio ig untuk mendaftar . #kurusbadan  #bajubesar  #dietsenang  #misimengecil  #jalanjalancarimakan  #dietmalaysia  #jomsihat  #primavalet  #syafiqkyle  #kempiskanperut  #onlinecoaching  #youcanloseweightfromhome  #tipsdiet  #slim &fit #nakcantik  #teamcoachyatie  #dietstartsmonday  #mirafilzah  #viral 
When there is a will, will power will be coming to you.
.
Untuk melakukan sesuatu perubahan, keinginan yang tinggi akan mendatangkan 'kuasa' yang tinggi untuk berubah.
.
Bukan senang nak ubah cara hidup kita..cara pemakanan kita yg dah lama sangat kita follow.
.
Tapi bila kita bulatkan tekad untuk menjadi lebih sihat, lebih kurus..insyaallah segala halangan pasti dapat dilalui dengam mudah.
.
Nak tahu lebih lanjut program BeFIt Online Coaching untuk lose weight? Klik link di bio untuk pertanyaan ๐Ÿ‘Œ
-
Follow 2nd ig @befit_tiya.faiz.mealplate utk perkongsian menu sihat๐Ÿฝ
-
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
#faiztiyakickstart
-
Faiz +0129455567
Tiya +0124900289
-
#seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien
When there is a will, will power will be coming to you. . Untuk melakukan sesuatu perubahan, keinginan yang tinggi akan mendatangkan 'kuasa' yang tinggi untuk berubah. . Bukan senang nak ubah cara hidup kita..cara pemakanan kita yg dah lama sangat kita follow. . Tapi bila kita bulatkan tekad untuk menjadi lebih sihat, lebih kurus..insyaallah segala halangan pasti dapat dilalui dengam mudah. . Nak tahu lebih lanjut program BeFIt Online Coaching untuk lose weight? Klik link di bio untuk pertanyaan ๐Ÿ‘Œ - Follow 2nd ig @befit_tiya.faiz.mealplate utk perkongsian menu sihat๐Ÿฝ - #teamahmadmizah  #youcanloseweightfromhome  #faiztiyakickstart  - Faiz +0129455567 Tiya +0124900289 - #seluarbesar  #zalora  #tipskurus  #plussize  #shawl  #tipssihat  #makansihat  #fitmama  #Villaghazara  #kevinzahri  #coachonline  #cabaranturunberatbadan  #sizebesar  #dietseimbang  #eathealthy  #bawalexclusive  #kurussihat  #syantikgila  #jomkurus  #jalanjalancarimakan  #primavalet  #neelofa  #hantukaklimah  #akasia  #kurungmoden  #teamnickhinhussien 
Dah dapat gaji ke tu? Kalau dah dapat jom ke MR STEAK HOUSE hari ini. Belanja orang tersayang dan keluarga makan. Jangan risau, MURAH JE! Buka jam 4.00 petang - 12 malam.
Dah dapat gaji ke tu? Kalau dah dapat jom ke MR STEAK HOUSE hari ini. Belanja orang tersayang dan keluarga makan. Jangan risau, MURAH JE! Buka jam 4.00 petang - 12 malam.
Kami beroperasi seperti biasa dari jam 4.30 petang - 12 malam. Jom datang bawa keluarga dan rakan rasai sendiri hidangan burger kami. Beralamat di KOMPLEK MUTIARA PERNAMA IPOH, JALAN HOSPITAL, 30450 IPOH PERAK (SEBELAH KEM ASKAR / @mrsteakhouseipoh)
Kami beroperasi seperti biasa dari jam 4.30 petang - 12 malam. Jom datang bawa keluarga dan rakan rasai sendiri hidangan burger kami. Beralamat di KOMPLEK MUTIARA PERNAMA IPOH, JALAN HOSPITAL, 30450 IPOH PERAK (SEBELAH KEM ASKAR / @mrsteakhouseipoh)
tengah malam lapar.makan bege member jual.iklan tak dibayar aku yang bayar mkn bege dia ๐Ÿคฃ
.
#makan #makanan #lepakmamak #sementaratunggukeretatadimeletop #food #beyourself #burgermalaysia #burger #orangmakan #bukanorangmakanorang #jalanjalancarimakan konon #sapportmember
Kita makan sepiring besar harini.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Menu: Nyona nasi ulam with ayam percik dgn satu lagi lupa laa nama dia tapi spaghetti tu dia macam campur dgn daging masak lemak cili api. Pelik tapi sedap and spicy. #foodhuntingbyteha #foodhunting #foodhunter #foodreview #foodporn #foodgram #foodie #nasiulam #makantengahari #sepiring #tehakitchenrehatkejap #jalanjalancarimakan #jjcm