an online Instagram web viewer

#inmylibrary medias

Photos

📚"Čtyři Dohody/Four Agreements"📚
°
°
°
#fouragreements #book #inmylibrary #donmiguelruiz #reading #staypositive #feelalright
Buona domenica #readers 📚 Oggi ho ritagliato un quadratino della mia modesta e umile libreria per mostrarvi la mia autrice #romance del cuore, Lisa #Kleypas!🥁 Quanti di voi la conoscono? I suoi libri hanno una caratteristica fondamentale per me: non puoi non affezionarti ai personaggi! Divertentissimi o ombrosi che siano, sono così ben caratterizzati, così veri, che potrebbero alzarsi e camminare 🐥 Questi sono i pochi volumi delle traduzioni italiane che ho comprato, ma vi consiglio, se masticate un po' di inglese, di leggerli in lingua originale e soprattutto di addentrarvi completamente nelle due saghe storiche 'wallflowers' e 'hathaways' oppure se amate il contemporaneo, la serie 'travis'. Le mie preferite 🌼

Ps. Accanto un estratto dell'ultimo libro (credo) di Kinsella, altra autrice che ho apprezzato molto nel genere contemporaneo. Molto carino! Arrivato con il pacco di #ibs 💜

#romance #bookgram #books #bookblogger #inmylibrary #lisakleypas #italianbook #booklover #libri #bookworm #libridaleggere #alfemminile #letteraturarosa #pinkpride
Buona domenica #readers  📚 Oggi ho ritagliato un quadratino della mia modesta e umile libreria per mostrarvi la mia autrice #romance  del cuore, Lisa #Kleypas !🥁 Quanti di voi la conoscono? I suoi libri hanno una caratteristica fondamentale per me: non puoi non affezionarti ai personaggi! Divertentissimi o ombrosi che siano, sono così ben caratterizzati, così veri, che potrebbero alzarsi e camminare 🐥 Questi sono i pochi volumi delle traduzioni italiane che ho comprato, ma vi consiglio, se masticate un po' di inglese, di leggerli in lingua originale e soprattutto di addentrarvi completamente nelle due saghe storiche 'wallflowers' e 'hathaways' oppure se amate il contemporaneo, la serie 'travis'. Le mie preferite 🌼 Ps. Accanto un estratto dell'ultimo libro (credo) di Kinsella, altra autrice che ho apprezzato molto nel genere contemporaneo. Molto carino! Arrivato con il pacco di #ibs  💜 #romance  #bookgram  #books  #bookblogger  #inmylibrary  #lisakleypas  #italianbook  #booklover  #libri  #bookworm  #libridaleggere  #alfemminile  #letteraturarosa  #pinkpride 
Love, love, love books. These are far from my oldest but two of my favorites. The perfect hostess from 1936 is an interesting read. What ever happened to style and class in todays world? 🙄 #books #inmylibrary #collecter #classy
Love, love, love books. These are far from my oldest but two of my favorites. The perfect hostess from 1936 is an interesting read. What ever happened to style and class in todays world? 🙄 #books  #inmylibrary  #collecter  #classy 
Soirée tadi cantas pohon2 pokok glycine/wisteria putih dan rose pale yg masih berbunga campurkan sekali dengan bunga2 lavandes de Provence jadikan bouquet sebagai penaik seri di bibliothèque/ruang baca.. voilà ! Bonne soirée à tous 💛 #fleursdemonjardin #flowersfrommygarden #mabibliotheque #inmylibrary #lavande #lavenderfrommygarden #lavender #glycinedujapon #glycines #wisteriaflowers #wisteria #whitewisteria #lajoiedesfleurs #tiziolamp #richardsapper #artemidelighting #artemide_lighting #limitededitiondesign
Soirée tadi cantas pohon2 pokok glycine/wisteria putih dan rose pale yg masih berbunga campurkan sekali dengan bunga2 lavandes de Provence jadikan bouquet sebagai penaik seri di bibliothèque/ruang baca.. voilà ! Bonne soirée à tous 💛 #fleursdemonjardin  #flowersfrommygarden  #mabibliotheque  #inmylibrary  #lavande  #lavenderfrommygarden  #lavender  #glycinedujapon  #glycines  #wisteriaflowers  #wisteria  #whitewisteria  #lajoiedesfleurs  #tiziolamp  #richardsapper  #artemidelighting  #artemide_lighting  #limitededitiondesign 
Throwback Thursday....here is a bit of Codyphenalia. Samuel Franklin Cody styled himself on the older Buffalo Bill. He raced horses in France in the 1890s but when he came to the UK he wrote "The Klondyke Nugget" which paid for his manned kiteflying...the card shows them being flown by the Japanese Army. The kites were adopted by the British Government and led to him designing and making the UK's first flyable aeroplane in 1908. He was removed for his success but remained at Farnborough where he flew from his private shed on Laffans Plain. 
#sfcody #firstflight #flyingschool #theatre #showman #klondyke #throwbackthursday  #kitestagram #manliftingkite #militaryaviation #japaneseaviation #biplane #pioneerflight #aeronautica #oldpaper #inmylibrary #farnborough #farnboroughairshow #avgeek
Throwback Thursday....here is a bit of Codyphenalia. Samuel Franklin Cody styled himself on the older Buffalo Bill. He raced horses in France in the 1890s but when he came to the UK he wrote "The Klondyke Nugget" which paid for his manned kiteflying...the card shows them being flown by the Japanese Army. The kites were adopted by the British Government and led to him designing and making the UK's first flyable aeroplane in 1908. He was removed for his success but remained at Farnborough where he flew from his private shed on Laffans Plain. #sfcody  #firstflight  #flyingschool  #theatre  #showman  #klondyke  #throwbackthursday  #kitestagram  #manliftingkite  #militaryaviation  #japaneseaviation  #biplane  #pioneerflight  #aeronautica  #oldpaper  #inmylibrary  #farnborough  #farnboroughairshow  #avgeek 
Don't forget to provide water for the wildlife during the long hot summer. Even elephants need to drink....but not many roaming here in Bristol. This is from a Japanese woodblock encyclopedia circa 1780. I really don't think these beautiful beasts should be killed for fun.

#woodblockprint #woodcutwednesday #oldbook #japanesewoodblock #elephant #stoptheivorytrade #savethewildlife #inmylibrary #rarebook #bookstagram #elephantsareamazing #notextinct #banbiggamehunting #noshoes
Don't forget to provide water for the wildlife during the long hot summer. Even elephants need to drink....but not many roaming here in Bristol. This is from a Japanese woodblock encyclopedia circa 1780. I really don't think these beautiful beasts should be killed for fun. #woodblockprint  #woodcutwednesday  #oldbook  #japanesewoodblock  #elephant  #stoptheivorytrade  #savethewildlife  #inmylibrary  #rarebook  #bookstagram  #elephantsareamazing  #notextinct  #banbiggamehunting  #noshoes 
Letture acquisite per "ascoltare la forma". #kandinsky #adelphi #bookstagram #books #inmylibrary #instabooks #arte #libri #bookslovers
Joanna Rakoff's memoir (Bloomsbury 2014) had been sitting on my desk for a few weeks. Today I took it out into a patch of wintry sunshine, put on a hat, and was halfway through before I realised the sun had gone and I was shivering. Take that as a recommendation.

The blurb says this is "the coming-of-age story of a talented writer", although the book covers only one year, 1996, when New Yorker Rakoff was a lowly typist/assistant for J D Salinger's unnamed literary agent. The writing is calm, sometimes sad, sometimes funny and, importantly, seems not to to intrude on Salinger's privacy. .
#mysalingeryear #joannarakoff #jdsalinger #catcherintherye #frannyandzooey #memoir #literarymemoir #lifewriting #comingofage #offtheshelf #inmylibrary #instabooks #goodreads #keeper
Joanna Rakoff's memoir (Bloomsbury 2014) had been sitting on my desk for a few weeks. Today I took it out into a patch of wintry sunshine, put on a hat, and was halfway through before I realised the sun had gone and I was shivering. Take that as a recommendation. The blurb says this is "the coming-of-age story of a talented writer", although the book covers only one year, 1996, when New Yorker Rakoff was a lowly typist/assistant for J D Salinger's unnamed literary agent. The writing is calm, sometimes sad, sometimes funny and, importantly, seems not to to intrude on Salinger's privacy. . #mysalingeryear  #joannarakoff  #jdsalinger  #catcherintherye  #frannyandzooey  #memoir  #literarymemoir  #lifewriting  #comingofage  #offtheshelf  #inmylibrary  #instabooks  #goodreads  #keeper 
«Dalla prima infanzia sino alla tomba qualcosa in fondo al cuore di ogni essere umano, nonostante tutta l'esperienza dei crimini compiuti, sofferti e osservati, si aspetta invincibilmente che gli venga fatto del bene e non del male. È questo, anzitutto, che è sacro in ogni essere umano.». Cit. p. 13

#simoneweil
#lapersonaeilsacro #citazioni #humanbeing
#humanity #saggi #libri #instabooks #bookslovers #quotes #philosophy #filosofia #bookstagram #inmylibrary #books #adelphi
«Dalla prima infanzia sino alla tomba qualcosa in fondo al cuore di ogni essere umano, nonostante tutta l'esperienza dei crimini compiuti, sofferti e osservati, si aspetta invincibilmente che gli venga fatto del bene e non del male. È questo, anzitutto, che è sacro in ogni essere umano.». Cit. p. 13 #simoneweil  #lapersonaeilsacro  #citazioni  #humanbeing  #humanity  #saggi  #libri  #instabooks  #bookslovers  #quotes  #philosophy  #filosofia  #bookstagram  #inmylibrary  #books  #adelphi 
One of my very favorite books. #yrsadaleyward #bone #inmylibrary #goodreads #poetry #penguinbooks
Cat Man's tail is well and truly teased.....a wonderful etching from @madeleinekuijper perfectly matches my relationship with stuff from the aether. Soon to take a place of admiration on an already crowded wall. Thanks Madeleine.....I knew it would be good!

#catman #madeleinekuijper #etching #perplexed #magnificentmonday #specialcollections #inmylibrary #artwork #betterthangood
Delighted to see my cookery book #ozlemsturkishtable amongst @scottishcleopatra ‘s all time favourites - in great company too ! Many thanks ❤️💐🇹🇷 #ozlemsturkishtable #turkishrecipes #cookerybook #alltimefavourite
💋Some of my all time favourite cookbooks? See any you like? 📚 . .

#books #book #bookstagram #cooking #cookbooks #favourite #inmylibrary #library #bookcollection #cookingwithlove #cookingathome #lovebooks #homecook #inmykitchen #amateur #amateurcook #eat #eating #cuisine #cookingshow #cookingprogram #celebritychef #turkishfood #bread #middleeasternfood #iranianfood #jewishfood #worldcuisine . .

@nigellalawson @nigelslater @hairybikers @britishbakeoff @ricksteinofficial @paul.hollywood @paulhollywoodbakes @ozlems_turkish_table
💋Some of my all time favourite cookbooks? See any you like? 📚 . . #books  #book  #bookstagram  #cooking  #cookbooks  #favourite  #inmylibrary  #library  #bookcollection  #cookingwithlove  #cookingathome  #lovebooks  #homecook  #inmykitchen  #amateur  #amateurcook  #eat  #eating  #cuisine  #cookingshow  #cookingprogram  #celebritychef  #turkishfood  #bread  #middleeasternfood  #iranianfood  #jewishfood  #worldcuisine  . . @nigellalawson @nigelslater @hairybikers @britishbakeoff @ricksteinofficial @paul.hollywood @paulhollywoodbakes @ozlems_turkish_table
Bonjour, stay indoor hari ini sebab cuaca panas bikin diri jadi lesu lagi2 dah tua gini 🙃 sedari awal pagi 🌞 udah bersinar penuh setelah siram pokok2 bunga terus duduk diam diruangtamu sebelum mengemas rumah dimana soirée mlm semalam teman2 collège yg Bongsu datang picnic riangria setelah masing2 sebuk exam akhir tahun lantas cuti musim panas bermula sudah la piscine/kolamrenang pun ada penghuninya... belle journée à tous 💛🧡💛 #ilfaitbeauilfaitchaud #maisonancienne #maisonfrançaise #frenchartdevivre #doucevie #dansmonsejour #inmylivingroom #mabibliotheque #inmylibrary
Bonjour, stay indoor hari ini sebab cuaca panas bikin diri jadi lesu lagi2 dah tua gini 🙃 sedari awal pagi 🌞 udah bersinar penuh setelah siram pokok2 bunga terus duduk diam diruangtamu sebelum mengemas rumah dimana soirée mlm semalam teman2 collège yg Bongsu datang picnic riangria setelah masing2 sebuk exam akhir tahun lantas cuti musim panas bermula sudah la piscine/kolamrenang pun ada penghuninya... belle journée à tous 💛🧡💛 #ilfaitbeauilfaitchaud  #maisonancienne  #maisonfrançaise  #frenchartdevivre  #doucevie  #dansmonsejour  #inmylivingroom  #mabibliotheque  #inmylibrary 
Huff, untuk saat ini aku cuma bisa ngasih pic dari ceritanya dulu. Video yg udah aku buat nanti bakalan nyusul. Video apa? Video reaction aku /review aku tentang karya kk @lainbatu
Btw, unameny unik ya. .
.

Ini karya keren dari kk @lainbatu , bisa langsung cek di wattpadnya @penghapus judulny Rasa si Penulis. Yakin, suka dah. Dan aku suka banget sama ceritany, baru pertama kali nemu karya yg beda dari yang lain. Keren lah pokoknya, ditunggu part selanjutnya ya kk @lainbatu .
.

Btw, aku kagum sama penulis laki-laki, apalagi idola aku kk @raditya_dika
.
.

Dan untuk kalian yg karyanya mau aku baca, nggak sekedar aku baca aja sih ada plus++nya, silakan comment / DM pake kata kunci "Malam" ntar aku kasih rulesny.

Thx, 
Wife @real__pcy

#wattpad #penuliswattpad #wattpadindonesia #reaction #baca #ayobaca #karya #keren #penulislaki #readers #wattpad #rekomendasi #keren #imdonesiamembaca #vote #comment #addyourreadinglist #inmylibrary #lainbatu #penghapus #muhammadrifki #random #romance
#드림 #여자 #사랑 #거짓말 #로맨스 #남자  #학교 #보고싶다
Huff, untuk saat ini aku cuma bisa ngasih pic dari ceritanya dulu. Video yg udah aku buat nanti bakalan nyusul. Video apa? Video reaction aku /review aku tentang karya kk @lainbatu Btw, unameny unik ya. . . Ini karya keren dari kk @lainbatu , bisa langsung cek di wattpadnya @penghapus judulny Rasa si Penulis. Yakin, suka dah. Dan aku suka banget sama ceritany, baru pertama kali nemu karya yg beda dari yang lain. Keren lah pokoknya, ditunggu part selanjutnya ya kk @lainbatu . . Btw, aku kagum sama penulis laki-laki, apalagi idola aku kk @raditya_dika . . Dan untuk kalian yg karyanya mau aku baca, nggak sekedar aku baca aja sih ada plus++nya, silakan comment / DM pake kata kunci "Malam" ntar aku kasih rulesny. Thx, Wife @real__pcy #wattpad  #penuliswattpad  #wattpadindonesia  #reaction  #baca  #ayobaca  #karya  #keren  #penulislaki  #readers  #wattpad  #rekomendasi  #keren  #imdonesiamembaca  #vote  #comment  #addyourreadinglist  #inmylibrary  #lainbatu  #penghapus  #muhammadrifki  #random  #romance  #드림  #여자  #사랑  #거짓말  #로맨스  #남자  #학교  #보고싶다 
Huff, untuk saat ini aku cuma bisa ngasih pic dari ceritanya dulu. Video yg udah aku buat nanti bakalan nyusul. Video apa? Video reaction aku /review aku tentang karya kk @lainbatu
Btw, unameny unik ya. .
Ini karya keren dari kk @lainbatu , bisa langsung cek di wattpadnya @penghapus judulny Rasa si Penulis. Yakin, suka dah. Dan aku suka banget sama ceritany, baru pertama kali nemu karya yg beda dari yang lain. Keren lah pokoknya, ditunggu part selanjutnya ya kk @lainbatu
.
Btw, aku kagum sama penulis laki-laki, apalagi idola aku kk @raditya_dika
.
Dan untuk kalian yg karyanya mau aku baca, nggak sekedar aku baca aja sih ada plus++nya, silakan comment / DM pake kata kunci "Malam" ntar aku kasih rulesny.

Thx, 
Wife @real__pcy

#wattpad #penuliswattpad #wattpadindonesia #reaction #baca #ayobaca #karya #keren #penulislaki #readers #wattpad #rekomendasi #keren #imdonesiamembaca #vote #comment #addyourreadinglist #inmylibrary #lainbatu #penghapus #muhammadrifki #random #romance
Huff, untuk saat ini aku cuma bisa ngasih pic dari ceritanya dulu. Video yg udah aku buat nanti bakalan nyusul. Video apa? Video reaction aku /review aku tentang karya kk @lainbatu Btw, unameny unik ya. . Ini karya keren dari kk @lainbatu , bisa langsung cek di wattpadnya @penghapus judulny Rasa si Penulis. Yakin, suka dah. Dan aku suka banget sama ceritany, baru pertama kali nemu karya yg beda dari yang lain. Keren lah pokoknya, ditunggu part selanjutnya ya kk @lainbatu . Btw, aku kagum sama penulis laki-laki, apalagi idola aku kk @raditya_dika . Dan untuk kalian yg karyanya mau aku baca, nggak sekedar aku baca aja sih ada plus++nya, silakan comment / DM pake kata kunci "Malam" ntar aku kasih rulesny. Thx, Wife @real__pcy #wattpad  #penuliswattpad  #wattpadindonesia  #reaction  #baca  #ayobaca  #karya  #keren  #penulislaki  #readers  #wattpad  #rekomendasi  #keren  #imdonesiamembaca  #vote  #comment  #addyourreadinglist  #inmylibrary  #lainbatu  #penghapus  #muhammadrifki  #random  #romance 
Coo coo.. Mademoiselle Honey waktu bobok siesta nya, semenjak suhu naik menjulang panas tempat beradu terus bertukar dimana mahunya tempat yg nyaman.. #dansmabibliotheque #inmylibrary #monchatdamour #myonlycat #durdurlaviedechat #maisonancienne #maisonfrançaise #ailurophile
This evening, I had the distinct pleasure of meeting one of the design world's grande dames, the most gracious Charlotte Moss. Her detailed approach to interiors has inspired me for decades. It was a thrill! @charmossny #ahomesummitnj
#interiordesigncommunity #rizzoli #whatinspiresme #entertaininstyle #coffeetablebook #worldtraveler #interiordesign #presentationskills #howtosetatable #menusuggestions #howtodoitright #inmylibrary #tablesettings #placecards
Still preparing my talk on Japanese Kites (Clifton WI, Alma Church Hall. Wednesday 19.30) when I came across the book of Master Michael Angelo in 1774. 'The Drawing School for Little Masters and Misses'. Good thing it was ignored by Mr Kunisada otherwise his woodblock of 1854 would have been a bit boring. 
#Kunisada #michaelangelo #kitestagram #rarebook #woodcut #japanesewoodblock #inmylibrary #bristol #almavale #specialcollections #tinybook #howtomakeit #takokichi #tako #whatsoninbristol
Still preparing my talk on Japanese Kites (Clifton WI, Alma Church Hall. Wednesday 19.30) when I came across the book of Master Michael Angelo in 1774. 'The Drawing School for Little Masters and Misses'. Good thing it was ignored by Mr Kunisada otherwise his woodblock of 1854 would have been a bit boring. #Kunisada  #michaelangelo  #kitestagram  #rarebook  #woodcut  #japanesewoodblock  #inmylibrary  #bristol  #almavale  #specialcollections  #tinybook  #howtomakeit  #takokichi  #tako  #whatsoninbristol 
It's nonfiction journalism but, as Leigh Sales  says on the back cover, it was "unputdownable...". Deep, dark, disturbing and beautifully crafted, weaving statistics and the stories of a few young US soldiers, with broken hearts and broken minds, into a narrative of national tragedy. The reader is left to extrapolate from the few to the other five hundred thousand veterans of America's 21st Century wars. I read it in one sitting, and it will stay with me for a very long time. It is, in a way, a love story - tender, passionate, full of tension and hope and unresolved misunderstandings - but the characters are real people and there is no ending. No happily ever after.

The author is a Pulitzer Prize winner. The book was published by Scribe, 2013.

#nonfiction #soldiers #youngsoldiers #soldierscominghome
#raisingawareness #mentalhealth #trauma #traumaticbraininjury #ptsd
#davidfinkel #embedded #journalism 
#offtheshelf #inmylibrary #keeper #bookstagram
It's nonfiction journalism but, as Leigh Sales says on the back cover, it was "unputdownable...". Deep, dark, disturbing and beautifully crafted, weaving statistics and the stories of a few young US soldiers, with broken hearts and broken minds, into a narrative of national tragedy. The reader is left to extrapolate from the few to the other five hundred thousand veterans of America's 21st Century wars. I read it in one sitting, and it will stay with me for a very long time. It is, in a way, a love story - tender, passionate, full of tension and hope and unresolved misunderstandings - but the characters are real people and there is no ending. No happily ever after. The author is a Pulitzer Prize winner. The book was published by Scribe, 2013. #nonfiction  #soldiers  #youngsoldiers  #soldierscominghome  #raisingawareness  #mentalhealth  #trauma  #traumaticbraininjury  #ptsd  #davidfinkel  #embedded  #journalism  #offtheshelf  #inmylibrary  #keeper  #bookstagram 
O livro trata de um assunto que me intriga bastante, patologia forense, ele te mostra que as coisas não são como vemos em CSI mas, sim, a ciência pode ajudar muito para descobrir o que aconteceu com o falecido. O livro fala sobre algumas, das milhares, necrópsias do Dr. Vincent Di Maio, bem como o desenrolar de alguns casos na justiça.
--
"Não foi a primeira vez, e certamente não será a última, que as pessoas se apressaram para tirar suas próprias conclusões antes de conhecer os fatos. Elas enxergaram toda a tragédia que se desenrolava pelas lentes defeituosas de seus próprios preconceitos e do ponto de vista de uma mídia cada vez mais dogmática".
--
#lido #darkside #darksidecrimescene #osegredodoscorpos #morguealifeindeath #2016 #vincentdimaio #ronfranscell  #crimes #homicidiosemserie #serialmurderer #biografia #biography #patologiaforense #medicinalegal #readforfun #readingforpleasure #buchliebe #naminhaestante #inmylibrary #read #nicecover #bookstagram #bibliophile #bibliômana #booklover
O livro trata de um assunto que me intriga bastante, patologia forense, ele te mostra que as coisas não são como vemos em CSI mas, sim, a ciência pode ajudar muito para descobrir o que aconteceu com o falecido. O livro fala sobre algumas, das milhares, necrópsias do Dr. Vincent Di Maio, bem como o desenrolar de alguns casos na justiça. -- "Não foi a primeira vez, e certamente não será a última, que as pessoas se apressaram para tirar suas próprias conclusões antes de conhecer os fatos. Elas enxergaram toda a tragédia que se desenrolava pelas lentes defeituosas de seus próprios preconceitos e do ponto de vista de uma mídia cada vez mais dogmática". -- #lido  #darkside  #darksidecrimescene  #osegredodoscorpos  #morguealifeindeath  #2016  #vincentdimaio  #ronfranscell  #crimes  #homicidiosemserie  #serialmurderer  #biografia  #biography  #patologiaforense  #medicinalegal  #readforfun  #readingforpleasure  #buchliebe  #naminhaestante  #inmylibrary  #read  #nicecover  #bookstagram  #bibliophile  #bibliômana  #booklover 
Yes!! Midsummer sale at the iTunes store! I was lucky to find the movie Geostorm (2017) in 4K and HD at a 50% sale! Since I didn't have time to watch it in the cinemas last autumn this is a great deal for me. It has been a premium movie both for purchase and rental until this special sale so I haven't seen it yet. Of course I had to buy it to watch an up to date Global Warming disaster movie! ☀️🌡️🌎🌀🎬😃👍
#geostorm #2017 #4k #hd #new #movie #apple #itunes #thegoldstandard #moviecollector #sale #greatdeal #50percentoff #itunesstore #inmylibrary #luckyme #globalwarming #environmentalist #concernedscientist #engineer #stockholm #sweden
Yes!! Midsummer sale at the iTunes store! I was lucky to find the movie Geostorm (2017) in 4K and HD at a 50% sale! Since I didn't have time to watch it in the cinemas last autumn this is a great deal for me. It has been a premium movie both for purchase and rental until this special sale so I haven't seen it yet. Of course I had to buy it to watch an up to date Global Warming disaster movie! ☀️🌡️🌎🌀🎬😃👍 #geostorm  #2017  #4k  #hd  #new  #movie  #apple  #itunes  #thegoldstandard  #moviecollector  #sale  #greatdeal  #50percentoff  #itunesstore  #inmylibrary  #luckyme  #globalwarming  #environmentalist  #concernedscientist  #engineer  #stockholm  #sweden 
9 giugno [1942], martedì sera, le dieci e mezza

Stamattina alla prima colazione notizie più o meno circonstanziate dal ghetto. Otto persone in una cameretta, con la comodità che si può immaginare. Non si capisce, non si riesce a concepire che tutto questo succeda a poche strade da qui, che possa diventare il tuo stesso destino.

#ettyhillesum #ettyhillesumquote #quotes #neverforgethistory #noracism #humanrightsfirst #bookstagram #bookslovers📚 #storievere #letturefondamentali #inmylibrary #books #libri #consiglidilettura #adelphi
9 giugno [1942], martedì sera, le dieci e mezza Stamattina alla prima colazione notizie più o meno circonstanziate dal ghetto. Otto persone in una cameretta, con la comodità che si può immaginare. Non si capisce, non si riesce a concepire che tutto questo succeda a poche strade da qui, che possa diventare il tuo stesso destino. #ettyhillesum  #ettyhillesumquote  #quotes  #neverforgethistory  #noracism  #humanrightsfirst  #bookstagram  #bookslovers 📚 #storievere  #letturefondamentali  #inmylibrary  #books  #libri  #consiglidilettura  #adelphi 
One of the prettier books in our collection is Edmund Dulac's Picture Book For The Red Cross. This is his illustration of the Cinderella story - would anyone like to see photos of some more pages in the next few days?
.
.
.
#dulac #illustrations #childrensbooks #artnouveau #nouveau #edmunddulac #bookstagram #bookishfeature #bookishlove #booksofinsta #booksofinstagram #inmylibrary #onmyshelf #writerseyes #booklover #bookloversunite #art #bookart #classicillustration #booksilove #rarebooks #fantasyart #fairytale #fairytaleart #cinderella
One of the prettier books in our collection is Edmund Dulac's Picture Book For The Red Cross. This is his illustration of the Cinderella story - would anyone like to see photos of some more pages in the next few days? . . . #dulac  #illustrations  #childrensbooks  #artnouveau  #nouveau  #edmunddulac  #bookstagram  #bookishfeature  #bookishlove  #booksofinsta  #booksofinstagram  #inmylibrary  #onmyshelf  #writerseyes  #booklover  #bookloversunite  #art  #bookart  #classicillustration  #booksilove  #rarebooks  #fantasyart  #fairytale  #fairytaleart  #cinderella 
Nuova passione! 📚
#exlibris #exlibrisstamp #bookstagram #bookpassion #booklover #bookphotography #inmylibrary #nuovepassioni (grazie @tegamini ❤e grazie anche a Magazzini Salani @salani_editore ora li voglio tuuutti!! )
Um raio pode cair sim duas vezes no mesmo lugar, até mais e isso pode viciar o para-raios, pelo menos é isso que nos diz Mia, ela já foi atingida algumas vezes e com isso resolve mudar para Los Angeles, lá não tem tempestades, contudo após sua chegada a cidade sofre uma de medidas catastróficas que destrói tudo. Nisso começa uma luta entre seguidores e caçadores e ela está no meio do fogo cruzado pois os dois lados querem usar seu poder, que pode levar à destruição de tudo! --
"Tudo está conectado. Tudo mesmo. Não há linhas retas, apenas círculos, que giram, giram e sempre acabam onde começaram. E somos todos pontos nesse círculo. Até você (...)" --
#lido #read #bookstagram #buchliebe #bibliômana #readingforfun #readthismonth #jenniferbosworth #cacadoradetempestades #2012 #struck #inmylibrary #naminhaestante #fiction #ficçao #readingforpleasure #agirnow
Um raio pode cair sim duas vezes no mesmo lugar, até mais e isso pode viciar o para-raios, pelo menos é isso que nos diz Mia, ela já foi atingida algumas vezes e com isso resolve mudar para Los Angeles, lá não tem tempestades, contudo após sua chegada a cidade sofre uma de medidas catastróficas que destrói tudo. Nisso começa uma luta entre seguidores e caçadores e ela está no meio do fogo cruzado pois os dois lados querem usar seu poder, que pode levar à destruição de tudo! -- "Tudo está conectado. Tudo mesmo. Não há linhas retas, apenas círculos, que giram, giram e sempre acabam onde começaram. E somos todos pontos nesse círculo. Até você (...)" -- #lido  #read  #bookstagram  #buchliebe  #bibliômana  #readingforfun  #readthismonth  #jenniferbosworth  #cacadoradetempestades  #2012  #struck  #inmylibrary  #naminhaestante  #fiction  #ficçao  #readingforpleasure  #agirnow 
You know it is Monday when your elliptic goes off at a tangent. Pierre van Mussenbroek 'Course de Physique Experimentale et Mathematique' 1764

# mondays #physicsbook #oldbook #stars #astronomy #lookupinthesky  #bookstagram #headacheday #inmylibrary #dutchbook #heavensabove #starburst #followyourstar #alidade #rarebook
Last night I went to the Sound House on Brandon Hill to hear the words and sounds of Francis Bacon performed by the Society of Strange and Ancient Instruments. The words came from 'an old book by Bacon' Sylva Sylvarvm that includes, in my 1631 copy anyway, his New Atlantis where the concept of Sound Houses are introduced. So this morning I have been rereading the passages on Sound and Music. My copy is contained in an old Koran book cover that I found in a small market on the edge of the salt desert on the Rann of Kutch...it fits like a glove!

#francisbacon #societyofstrangeandancientinstruments #soundhouse #brandonhill #igersbristol #oldbook #specialcollections #music #baroque #inmylibrary #rannofkutch #saltdesert #bacon #stgeorgesbristol #letterpress #sylvasylvarum
Last night I went to the Sound House on Brandon Hill to hear the words and sounds of Francis Bacon performed by the Society of Strange and Ancient Instruments. The words came from 'an old book by Bacon' Sylva Sylvarvm that includes, in my 1631 copy anyway, his New Atlantis where the concept of Sound Houses are introduced. So this morning I have been rereading the passages on Sound and Music. My copy is contained in an old Koran book cover that I found in a small market on the edge of the salt desert on the Rann of Kutch...it fits like a glove! #francisbacon  #societyofstrangeandancientinstruments  #soundhouse  #brandonhill  #igersbristol  #oldbook  #specialcollections  #music  #baroque  #inmylibrary  #rannofkutch  #saltdesert  #bacon  #stgeorgesbristol  #letterpress  #sylvasylvarum 
Lela King (Cody) airborne on what is probably Cody's Aeroplane....the kite is about 10 ft long and still carries Cody's Aeroplane stamp but is in a somewhat derelict condition in its coffin in my library. This week, in 1909, the Cody aeroplane was flying in this configuration and his flight test reports say "I was thus able to have another run on the evening of the 16th with my screw set at 8ft pitch, with a result that the machine left the ground very gradually without any effort to leap into the air, but I was hindered considerably by the spectators and cattle walking about the Plain"

#firstflights #womanpilot #farnborough #coffin #aeroplane #avgeek #kitestagram #aviationhistory #flyingmachine #inmylibrary #biplane #sfcody #samuelfranklincody #britishaviation #earlyflight #oldphoto #rope #hempstring #ballonfactory
Lela King (Cody) airborne on what is probably Cody's Aeroplane....the kite is about 10 ft long and still carries Cody's Aeroplane stamp but is in a somewhat derelict condition in its coffin in my library. This week, in 1909, the Cody aeroplane was flying in this configuration and his flight test reports say "I was thus able to have another run on the evening of the 16th with my screw set at 8ft pitch, with a result that the machine left the ground very gradually without any effort to leap into the air, but I was hindered considerably by the spectators and cattle walking about the Plain" #firstflights  #womanpilot  #farnborough  #coffin  #aeroplane  #avgeek  #kitestagram  #aviationhistory  #flyingmachine  #inmylibrary  #biplane  #sfcody  #samuelfranklincody  #britishaviation  #earlyflight  #oldphoto  #rope  #hempstring  #ballonfactory 
She said unsteadily, “Talking to you is like - talking to an eel!”
“No, is it? I’ve never tried to talk to an eel. Isn’t it a waste of time?” She choked. “Not such a waste of time as talking to you!”
“You’re surely not going to tell me that eels find you more entertaining than I do?” he said incredulously.
She said unsteadily, “Talking to you is like - talking to an eel!” “No, is it? I’ve never tried to talk to an eel. Isn’t it a waste of time?” She choked. “Not such a waste of time as talking to you!” “You’re surely not going to tell me that eels find you more entertaining than I do?” he said incredulously.
The Dragons from the East always seem benign and happy...makes you wonder what they eat to keep them that way. Rats! From a book on the Underworld...the Devil is in the detail! From a Guide to Hell, 1790 'Dai hachi dai shonetsu'

#woodcutwednesday #woodblockwednesday #japaneseculture #japanesewoodblock #ratbook #inmylibrary #dragon #rat #pounce #happydragon #deadrat #bookstagram #guidetohell #hell
Grace under pressure. 
Gervase is gracious, quiet, and kind. Druscilla, practical and plain spoken. Overbearing mothers-in-law, jealous half brothers, and naive schoolgirls. Not a great mystery, or a dashing romance, but sometimes, a romance need not reek of sentimentality, and there’s something to be said about a meandering lazy read in a busy overstimulating world.

Heyer’s an old favourite. Her portraits of people are fully fleshed out in a few choice sentences. Considered the doyenne of Regency romances, she was widely credited with creating an entire sub genre. If you consider picking her books up, do remember that she wrote in the 30s to 70s, her novels were about an idealised Georgian England, and her language formal, maybe even fusty.
Grace under pressure. Gervase is gracious, quiet, and kind. Druscilla, practical and plain spoken. Overbearing mothers-in-law, jealous half brothers, and naive schoolgirls. Not a great mystery, or a dashing romance, but sometimes, a romance need not reek of sentimentality, and there’s something to be said about a meandering lazy read in a busy overstimulating world. Heyer’s an old favourite. Her portraits of people are fully fleshed out in a few choice sentences. Considered the doyenne of Regency romances, she was widely credited with creating an entire sub genre. If you consider picking her books up, do remember that she wrote in the 30s to 70s, her novels were about an idealised Georgian England, and her language formal, maybe even fusty.
One fun ride! 💝
I'm familiar with some of the stories, through #neilgaiman 's #americangods and #rickriordan's #magnuschase series among other literature. But reading them all together in such a nicely written #book was a real pleasure!!
#bookstagram #booklover #instabooks #inmylibrary #neilgaimanbooks
Bonjour, cukup seminggu bulan puasa akan tiba kepenghujungnya tapi satu biskut kering masih belum lagi dibikin sebab nya lebih senang bikin seminggu sebelum lebaran gitu biskut tetap segar dan baru rasanya..selasa lalu (hari melukis) sewaktu di Grenoble belanja satu lagi kitab pâtisserie dari @ferrandiparis 🤩 bagi tambah ilmu meskipun dari buku 📚 voilà, belle journée à tous ✨semingguaninihujanhujandanhujanturunsepertiengganberhenti! #dansmabibliotheque #hautepatisserie #ferrandiparis #ferrandipâtisserie #inmylibrary #patisseriefrancaise #patisseriebook #tiziolamp #tolomeolamp #richardsapper #tolomeoartemide #giancarlofassina #micheledelucci #rosedujardin #rosesfrommygarden
Bonjour, cukup seminggu bulan puasa akan tiba kepenghujungnya tapi satu biskut kering masih belum lagi dibikin sebab nya lebih senang bikin seminggu sebelum lebaran gitu biskut tetap segar dan baru rasanya..selasa lalu (hari melukis) sewaktu di Grenoble belanja satu lagi kitab pâtisserie dari @ferrandiparis 🤩 bagi tambah ilmu meskipun dari buku 📚 voilà, belle journée à tous ✨semingguaninihujanhujandanhujanturunsepertiengganberhenti! #dansmabibliotheque  #hautepatisserie  #ferrandiparis  #ferrandipâtisserie  #inmylibrary  #patisseriefrancaise  #patisseriebook  #tiziolamp  #tolomeolamp  #richardsapper  #tolomeoartemide  #giancarlofassina  #micheledelucci  #rosedujardin  #rosesfrommygarden 
Nouvelle lecture #lafilledutrain #paulahawkins @paulahawkins2010
J'ai tellement entendu parler de ce livre, alors le trouver pour la modique somme de 2€ chez @emmausfrance je n'ai pas hésité une minute. Je vous en parle une fois terminé.
Bon vendredi 🌹 🔽
🔽
🔽
🔽
🔽
#photodujour #photo #photobyme #photoalireetamanger #08062018 #livre #books #lectureencours #readingbook #dansmabibliothèque #inmylibrary #Paris #placedesvosges #lemarais
Mam i zamierzam zabrać ze sobą na wakacje , tylko czy dam radę oprzeć się pokusie i nie przeczytać chociaż kawałeczka 🤔😂😂😂#książka#book#nosowska #katarzynanosowska #ajażemjejpowiedziała #wydawnictwowielkalitera #będziecoczytać #książkanawakacje #instabook #instagood #inmylibrary #mojabiblioteczka #bookstagram #czytambolubię #mólksiążkowy #somanybookssolittletime #lubięczytać
Always take your camera with you....even in the 1630s. John Bate of course....the third book and.printed for Ralph Mabb. Is this a prospect of London, maybe across the Fleet? SWIPE for a better view of the ravens!
#cityscape #drawingequipment #drawing #oldbook #rarebook #specialcollections #inmylibrary #nowhitegloves #johnbate #woodcutwednesday #woodblockbook #readingisgoodforyou #london #oldhouse #ravens #crows #rooks #fleetstreet #sightinggrid
"In the dark, clear night, a white, half-withered moon brought little light. The wind was dry and singing over the snow..." John Steinbeck, THE MOON IS DOWN. 
WWII story set in a small town in Scandinavia, and writing doesn't get any better than this. Poignant, beautiful, painful. (My much-read little edition, found in a secondhand store, is from 1958.) #johnsteinbeck #steinbeck #nobelprize #themoonisdown #warstory #worldwartwo #greatliteratureof20thcentuary #offtheshelf #inmylibrary #secondhandbook #preloved #instabooks #instareading #halfmoon #skywatching
"In the dark, clear night, a white, half-withered moon brought little light. The wind was dry and singing over the snow..." John Steinbeck, THE MOON IS DOWN. WWII story set in a small town in Scandinavia, and writing doesn't get any better than this. Poignant, beautiful, painful. (My much-read little edition, found in a secondhand store, is from 1958.) #johnsteinbeck  #steinbeck  #nobelprize  #themoonisdown  #warstory  #worldwartwo  #greatliteratureof20thcentuary  #offtheshelf  #inmylibrary  #secondhandbook  #preloved  #instabooks  #instareading  #halfmoon  #skywatching 
This ain’t your average Brown Bear, Brown Bear book... which is how First Grade typically starts. Perused the books at BnN last night. #allreadythinkingofthefiratdayofschoolinaugust #secretlifeofteachers #mskroll #sciencejunkie #inmylibrary #chrisferrie
Au revoir May Bonjour Juin/Good bye May Hello June... naik kan seri tepi sudut ruang baca dengan bunga orchidée.. pagi lagi mendung tapi tidak hujan terus ambil peluang photoan pelbagai jenis bunga2 🌹🌹🌹yg banyak ternoda dek hujan... belle journée à tous ✨ #dansmabibliotheque #maisonancienne #maisonfrançaise #maisonfrancaise #dansmonjardin #rosebloom #rosedujardin #inmylibrary #inmygarden #orchidflower #frenchdecor
«Le risorse di cui dispone il finanzcapitalismo per difendere il proprio dominio in ogni ambito sono praticamente infinite. Al confronto quelle di cui dispongono il pensiero critico, le organizzazioni non governative, i movimenti e le forze politiche che ad esso si oppongono, e la stessa Onu, sono irrisorie.» p. 307

#crisipolitica #crisieconomica #crisidisistema #capitalism #finanzcapitalismo #lucianogallino #einaudi #bookstagram #instabooks #inmylibrary
Hot and humid Saturday....I am reading Stephen Inwood "The man who knew too much" ... Robert Hooke... He knew the tide engine at London Bridge but it was burnt to a crisp in the Great Fire. Read about the ingenious engine in John Bate's 'Mysteries of Nature and Art'  1635. Somehow there is a great pile of the stuff to peruse...cross checking the references....over a cup of tea. How did they manage to misprint that drawing? Shoddy stuff!

#oldbook #rarebooks #specialcollections #1635 #Francisbacon #johnbate #sciencebooks #bookstagram #inmylibrary #somethingtoponder #woodblockprint #thesmellofoldbooks
Hot and humid Saturday....I am reading Stephen Inwood "The man who knew too much" ... Robert Hooke... He knew the tide engine at London Bridge but it was burnt to a crisp in the Great Fire. Read about the ingenious engine in John Bate's 'Mysteries of Nature and Art' 1635. Somehow there is a great pile of the stuff to peruse...cross checking the references....over a cup of tea. How did they manage to misprint that drawing? Shoddy stuff! #oldbook  #rarebooks  #specialcollections  #1635  #Francisbacon  #johnbate  #sciencebooks  #bookstagram  #inmylibrary  #somethingtoponder  #woodblockprint  #thesmellofoldbooks 
🙏🙏🙏@millelyons 😁
・・・
Nouveau livre de chevet, celui de la formidable @flossforever et des #3kifsparjour • ici la version 3 ans de kids à compléter avec ses petites manies et ses petits bonheurs • #goodmood #mantra #feelgood #marabout #livre #book #inmylibrary #library #3ansdekifs • et vous quels sont vos 3 kifs de la journée ??
Bonjour hari Jumaat yg mulia.. semingguan ini kerja nya mengemas-ngemas kan buku2 yg ada di bibliothèque/ruangbaca yg baru diubahsuaikan dengan meja dari rumahmertua kenangan buat mon chéri.. 😔 #maisonancienne #maisonfrançaise #mabibliotheque #artemide_lighting #artemide #inmylibrary #librarydecor #styleregence #richardsapper #tiziolamp #tolomeolamp #tolomeo #tableancienne #walnutfurniture #noyerdefrance #tabrizkilim #tabrizrug #antiquetabrizrug #antiquetabriz
Bonjour hari Jumaat yg mulia.. semingguan ini kerja nya mengemas-ngemas kan buku2 yg ada di bibliothèque/ruangbaca yg baru diubahsuaikan dengan meja dari rumahmertua kenangan buat mon chéri.. 😔 #maisonancienne  #maisonfrançaise  #mabibliotheque  #artemide_lighting  #artemide  #inmylibrary  #librarydecor  #styleregence  #richardsapper  #tiziolamp  #tolomeolamp  #tolomeo  #tableancienne  #walnutfurniture  #noyerdefrance  #tabrizkilim  #tabrizrug  #antiquetabrizrug  #antiquetabriz 
Does anyone have a group of books that they were so excited to read but now they’re just, y’know, sitting there? 🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️ yeah well that’s me! I’m just getting into these and posted my thoughts on them so far on the blog a couple days ago. They’re not ‘feel good’ reading material but are interesting nonetheless. What are you reading?
Does anyone have a group of books that they were so excited to read but now they’re just, y’know, sitting there? 🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️ yeah well that’s me! I’m just getting into these and posted my thoughts on them so far on the blog a couple days ago. They’re not ‘feel good’ reading material but are interesting nonetheless. What are you reading?
Every library needs an oversized magnifying glass to make it complete #fancypants #randomgift #unicorn #inmylibrary #shelfie
I realized pretty quickly I couldn't marry a man without a bookshelf.
No bookshelf?
In his house. Not even a little one in his loo for the Reader's Digest. 
Many people in this country don't read books.
He didn't have one book. Not even a true crime. Or a Jeffrey Archer. I mean, what does that tell you about someone's character?
•
•
•
Jojo Moyes, Paris for one
•
•
•
#book #books #instabooks #libri #instalibri #mylibrary #inmylibrary #unbuonlibrounottimoamico #passioneperilibri #booklover #bookstagram #letteratura #parisforone #jojomoyes #buch #passioneperilibri #library #pages #words #maryslibrary #nellamialibreria #instalibri #bücher  #letteratura #loveforbooks #ilovebooks #passionelettura
I realized pretty quickly I couldn't marry a man without a bookshelf. No bookshelf? In his house. Not even a little one in his loo for the Reader's Digest.  Many people in this country don't read books. He didn't have one book. Not even a true crime. Or a Jeffrey Archer. I mean, what does that tell you about someone's character? • • • Jojo Moyes, Paris for one • • • #book  #books  #instabooks  #libri  #instalibri  #mylibrary  #inmylibrary  #unbuonlibrounottimoamico  #passioneperilibri  #booklover  #bookstagram  #letteratura  #parisforone  #jojomoyes  #buch  #passioneperilibri  #library  #pages  #words  #maryslibrary  #nellamialibreria  #instalibri  #bücher  #letteratura  #loveforbooks  #ilovebooks  #passionelettura 
A volte le cose succedono. Succedono e basta. Non puoi farci niente. Ma è ciò che fai dopo che conta. Non conta ciò che succede, ma come decidi di reagire.
°
°
°
Tredici di Jay Asher
°
°
#tredici #13reasonswhy #books #bookoftheday #bookstagram #bookstag #instalibri #instabooks #passioneperlalettura #loveforbooks #booklovers #bookslover #reading #lesen #ilovereading #instareaders #reader #lettura #unbuonlibrounottimoamico #passioneperilibri #inmylibrary #pages #words #maryslibrary #reading #readers #netflix #bose
A volte le cose succedono. Succedono e basta. Non puoi farci niente. Ma è ciò che fai dopo che conta. Non conta ciò che succede, ma come decidi di reagire. ° ° ° Tredici di Jay Asher ° ° #tredici  #13reasonswhy  #books  #bookoftheday  #bookstagram  #bookstag  #instalibri  #instabooks  #passioneperlalettura  #loveforbooks  #booklovers  #bookslover  #reading  #lesen  #ilovereading  #instareaders  #reader  #lettura  #unbuonlibrounottimoamico  #passioneperilibri  #inmylibrary  #pages  #words  #maryslibrary  #reading  #readers  #netflix  #bose 
Non riusciamo a vedere ciò che non siamo pronti a vedere.
Ho già imparato alcune cose a proposito della verità ed è che le favole si realizzano, ma sono spesso diverse da come le si può intendere in un primo momento. 
Ogni cosa sarà come deve essere, quando sarà giusto che sia, perché avviene quando deve avvenire, secondo i suoi tempi.
Non preoccuparti, ci sono ancora molte cose che non sai, mia cara...ma in giorno le imparerai. •
•
"La principessa che credeva nelle favole" di Marcia Grad Powers
•
•
Uno dei libri fondamentali nella mia vita. Un percorso terapeutico, non solo una lettura; un viaggio tra le emozioni, i sogni, i desideri di ognuno di noi.
•
•
• 
#books #instabooks #bookstagram #letteratura #laprincipessachecredevanellefavole #libristraordinari #bookoftheday #nellamialibreria #maryslibrary #unbuonlibrounottimoamico #passioneperlalettura #loveforbooks #booklovers #bookslover #reading #lesen #ilovereading #instareaders #reader #lettura #unbuonlibrounottimoamico #passioneperilibri #inmylibrary #pages
Non riusciamo a vedere ciò che non siamo pronti a vedere. Ho già imparato alcune cose a proposito della verità ed è che le favole si realizzano, ma sono spesso diverse da come le si può intendere in un primo momento. Ogni cosa sarà come deve essere, quando sarà giusto che sia, perché avviene quando deve avvenire, secondo i suoi tempi. Non preoccuparti, ci sono ancora molte cose che non sai, mia cara...ma in giorno le imparerai. • • "La principessa che credeva nelle favole" di Marcia Grad Powers • • Uno dei libri fondamentali nella mia vita. Un percorso terapeutico, non solo una lettura; un viaggio tra le emozioni, i sogni, i desideri di ognuno di noi. • • • #books  #instabooks  #bookstagram  #letteratura  #laprincipessachecredevanellefavole  #libristraordinari  #bookoftheday  #nellamialibreria  #maryslibrary  #unbuonlibrounottimoamico  #passioneperlalettura  #loveforbooks  #booklovers  #bookslover  #reading  #lesen  #ilovereading  #instareaders  #reader  #lettura  #unbuonlibrounottimoamico  #passioneperilibri  #inmylibrary  #pages 
Ogni volta che cerco di dire qualcosa, mi vengono sempre le parole meno adatte, se non addirittura opposte a quelle che vorrei dire. E se cerco di correggermi, mi confondo ancora di più e peggioro la situazione al punto che alla fine non so più nemmeno quello che volevo dire. 
È come se il mio corpo si dividesse in due parti che giocano a rincorrersi. E al centro c'è questa colonna immensa e le due parti continuano a rincorrersi girandoci attorno.
Ad afferrare le parole giuste é sempre l'altra parte, e io non riesco a starle dietro.
•
•
Norwegian Wood - Haruki Murakami •
•
•
#book #books #libri #instalibri #instabooks #buch #bücher #murakami #norwegianwood #letteraturagiapponese #bookstagram #bookstag #bookoftheday #librichepassione  #passioneperilibri #reading #reader #lesen #unbuonlibrounottimoamico #passioneperlalettura #loveforbooks #booklovers #bookslover #inmylibrary #nellamialibreria #maryslibrary
Ogni volta che cerco di dire qualcosa, mi vengono sempre le parole meno adatte, se non addirittura opposte a quelle che vorrei dire. E se cerco di correggermi, mi confondo ancora di più e peggioro la situazione al punto che alla fine non so più nemmeno quello che volevo dire. È come se il mio corpo si dividesse in due parti che giocano a rincorrersi. E al centro c'è questa colonna immensa e le due parti continuano a rincorrersi girandoci attorno. Ad afferrare le parole giuste é sempre l'altra parte, e io non riesco a starle dietro. • • Norwegian Wood - Haruki Murakami • • • #book  #books  #libri  #instalibri  #instabooks  #buch  #bücher  #murakami  #norwegianwood  #letteraturagiapponese  #bookstagram  #bookstag  #bookoftheday  #librichepassione  #passioneperilibri  #reading  #reader  #lesen  #unbuonlibrounottimoamico  #passioneperlalettura  #loveforbooks  #booklovers  #bookslover  #inmylibrary  #nellamialibreria  #maryslibrary 
New crush!😍😍 Bark Lines. #jojipatterns #jojilocatelli #inmylibrary
This book is my bible. An encyclopedia of knowledge on herbalism. A treasure for everyone interested in phytotherapy. 
Ursel Bühring rules. I was lucky to meet her last weekend and I must admit I was starstruck😍. All this wisdom in one little lady. She is simply amazing. #herbalremedies #phytotherapy #phytotherapie #heilpflanze #heilkraut #inmylibrary  #bookstagram #booklover #reading #books #urselbühring #lehrbuch
Now here is a thing! Woodblock Wednesday....digging in a box and only now realising that the two coloured plates  go together despite being at each end of the little Japanese woodblock book. Is it Kunisada "The Tale of the Genji"  circa 1860s? Help needed as the book identifier is missing. Sorry about the misalignment but my tablet does not do image stitching....yet!

#kitestagram #woodblockbook #tako #edodako #woodblockwednesday #japanesewoodblock #japanesewoodblockbook #oldbook #bookworm #inmylibrary #taleofthegenji #kimono
Now here is a thing! Woodblock Wednesday....digging in a box and only now realising that the two coloured plates go together despite being at each end of the little Japanese woodblock book. Is it Kunisada "The Tale of the Genji" circa 1860s? Help needed as the book identifier is missing. Sorry about the misalignment but my tablet does not do image stitching....yet! #kitestagram  #woodblockbook  #tako  #edodako  #woodblockwednesday  #japanesewoodblock  #japanesewoodblockbook  #oldbook  #bookworm  #inmylibrary  #taleofthegenji  #kimono 
È la tua voce che mi tranquillizza. È il tuo modo di parlare, il tuo modo di chiamarmi, quel nomignolo che mi riservi. È che sei tu. E quando si tratta di te, io non lo so che mi succede. Per quanto cerchi di trattenermi, se si tratta di te io sono felice.
•
•
da "L'ombra del vento" di Carlos Ruiz Zafón
•
•
•
•
•
#book #books #bookstagram #bookstag #bookslover #bookslovers #bookoftheday #bookworm #bookspassion #libri #unbuonlibrounottimoamico #inmylibrary #nellamialibreria #maryslibrary #buch #bücher #zafon #lombranelvento #italianbooks #libridaleggere #instalibri #passionelettura #reading #lesen #kindle #pages #librichepassione #instabücher
È la tua voce che mi tranquillizza. È il tuo modo di parlare, il tuo modo di chiamarmi, quel nomignolo che mi riservi. È che sei tu. E quando si tratta di te, io non lo so che mi succede. Per quanto cerchi di trattenermi, se si tratta di te io sono felice. • • da "L'ombra del vento" di Carlos Ruiz Zafón • • • • • #book  #books  #bookstagram  #bookstag  #bookslover  #bookslovers  #bookoftheday  #bookworm  #bookspassion  #libri  #unbuonlibrounottimoamico  #inmylibrary  #nellamialibreria  #maryslibrary  #buch  #bücher  #zafon  #lombranelvento  #italianbooks  #libridaleggere  #instalibri  #passionelettura  #reading  #lesen  #kindle  #pages  #librichepassione  #instabücher 
.....flying is such an uplifting experience....make sure the dew in the glass balls is fresh for the best effect. 
#aviationhistory #conceptualdesign #aircraftdesigner #beforethewrightbrothers #uplifting #oldbook #rarebook #frenchbook #manflight #inmylibrary #poweredbythesun #dewballs #avgeek #diditfly
El caos es aquello que te hace diferente, aquello que la gente no comprende de ti y que desea que cambies. Pero uno es su caos. Por ello, cuando alguien no te entienda, dile: AMA MI CAOS.
•
•
•
•
#bookstagram #bookstag #bookoftheday #amamicaos #instabooks #instalibri #libri #bücher #buch #passioneperilibri #inmylibrary #maryslibrary #unbuonlibrounottimoamico #passioneperlalettura #loveforbooks #booklovers #bookslover #reading #lesen #ilovereading #instareaders #reader #letture #spanishbooks  #albertespinosa #libreria
El caos es aquello que te hace diferente, aquello que la gente no comprende de ti y que desea que cambies. Pero uno es su caos. Por ello, cuando alguien no te entienda, dile: AMA MI CAOS. • • • • #bookstagram  #bookstag  #bookoftheday  #amamicaos  #instabooks  #instalibri  #libri  #bücher  #buch  #passioneperilibri  #inmylibrary  #maryslibrary  #unbuonlibrounottimoamico  #passioneperlalettura  #loveforbooks  #booklovers  #bookslover  #reading  #lesen  #ilovereading  #instareaders  #reader  #letture  #spanishbooks  #albertespinosa  #libreria 
Disse allora un ricco: Parlaci del Dare.
Ed egli rispose: 
Voi non date che cosa di poco conto quando date qualcosa dei vostri beni.
È  quando date qualcosa di voi stessi che date veramente.
Poiché cosa sono i vostri beni se non cose che serbate e custodite per paura di averne bisogno domani ? 
E domani, che cosa porterà il domani al cane troppo prudente che nasconde gli ossi nella sabbia?
Ci sono quelli che danno poco del molto che hanno - e lo danno per avere in riconoscimento, e questo loro desiderio nascosto rende insalubri i loro doni. 
E ci sono quelli che hanno poco e danno tutto. 
E chi siete voi perché gli uomini debbano squarciarsi il petto e togliere il velo dal proprio orgoglio affinché voi possiate vedere il loro valore messo a nudo e il loro orgoglio umiliato? 
Prima badate che voi stessi meritiate di essere dei donatori e strumenti del dare.
Poiché in verità è la vita che dà alla vita - mentre voi che vi credete donatori, non siete che testimoni.
•
•
IL PROFETA - Kahlil Gibran
•
•
Uno dei libri fondamentali nella vita di ognuno di noi. 
Sono 3 i miei libri fondamentali. •
•
#book #books #bookstagram #bookstag #bookslover #bookslovers #bookoftheday #bookworm #bookspassion #libri #unbuonlibrounottimoamico #inmylibrary #nellamialibreria #maryslibrary #buch #bücher #ilprofeta #kahlilgibran #italianbooks #libridaleggere #instalibri #passionelettura #reading #lesen #kindle #pages #librichepassione #instabücher
Disse allora un ricco: Parlaci del Dare. Ed egli rispose: Voi non date che cosa di poco conto quando date qualcosa dei vostri beni. È quando date qualcosa di voi stessi che date veramente. Poiché cosa sono i vostri beni se non cose che serbate e custodite per paura di averne bisogno domani ? E domani, che cosa porterà il domani al cane troppo prudente che nasconde gli ossi nella sabbia? Ci sono quelli che danno poco del molto che hanno - e lo danno per avere in riconoscimento, e questo loro desiderio nascosto rende insalubri i loro doni. E ci sono quelli che hanno poco e danno tutto. E chi siete voi perché gli uomini debbano squarciarsi il petto e togliere il velo dal proprio orgoglio affinché voi possiate vedere il loro valore messo a nudo e il loro orgoglio umiliato? Prima badate che voi stessi meritiate di essere dei donatori e strumenti del dare. Poiché in verità è la vita che dà alla vita - mentre voi che vi credete donatori, non siete che testimoni. • • IL PROFETA - Kahlil Gibran • • Uno dei libri fondamentali nella vita di ognuno di noi. Sono 3 i miei libri fondamentali. • • #book  #books  #bookstagram  #bookstag  #bookslover  #bookslovers  #bookoftheday  #bookworm  #bookspassion  #libri  #unbuonlibrounottimoamico  #inmylibrary  #nellamialibreria  #maryslibrary  #buch  #bücher  #ilprofeta  #kahlilgibran  #italianbooks  #libridaleggere  #instalibri  #passionelettura  #reading  #lesen  #kindle  #pages  #librichepassione  #instabücher 
Needing a kick in the ass?download @melrobbinslive coaching sessions from @audible_com #now and listen this weekend. You will be a better person come Monday for just listening. . 
They may not be your story exactly but each one will make you look at how you talk to your self and how to stop doing it and get you moving in the right direction. 
Get your copy at www.teddhuff.com/library ... #54321 #kickass #melrobbins #bookoftheweek #inmylibrary #tellyourstory #changeyourstory #whatwillyoubecomenext #nextchapter #kickasswithmel #kickasswithmelrobbins
Needing a kick in the ass?download @melrobbinslive coaching sessions from @audible_com #now  and listen this weekend. You will be a better person come Monday for just listening. . They may not be your story exactly but each one will make you look at how you talk to your self and how to stop doing it and get you moving in the right direction. Get your copy at www.teddhuff.com/library ... #54321  #kickass  #melrobbins  #bookoftheweek  #inmylibrary  #tellyourstory  #changeyourstory  #whatwillyoubecomenext  #nextchapter  #kickasswithmel  #kickasswithmelrobbins 
....the native Australians gave us the helicopter and the Polynesians gave us the Jumbo Jet. Here are the fishing kites made not-so simply by taking leaves from the trees, stripping pineapple fronds for sticks and flown on handmade twine. The technology must predate paper and doubtless filtered north to the Khymer, Tonkin and the Middle Kingdom. Combining the fish from the sea with land based resources and cast into the air with splder web snares, it is no wonder that the kite became associated with the gods that controlled life. Plishke 'Der Fischdrachen' 1922.

#polynesia #solomanislands #kitefishing #breadfruitleaves #fishing #fishfriday #kitestagram #kite  #handmade #traditionalcrafts #oldbook #bookstagram #inmylibrary #nowhitegloves #germanbook #anthropology #aviation #tetheredflight #pacificocean #aviationhistory
....the native Australians gave us the helicopter and the Polynesians gave us the Jumbo Jet. Here are the fishing kites made not-so simply by taking leaves from the trees, stripping pineapple fronds for sticks and flown on handmade twine. The technology must predate paper and doubtless filtered north to the Khymer, Tonkin and the Middle Kingdom. Combining the fish from the sea with land based resources and cast into the air with splder web snares, it is no wonder that the kite became associated with the gods that controlled life. Plishke 'Der Fischdrachen' 1922. #polynesia  #solomanislands  #kitefishing  #breadfruitleaves  #fishing  #fishfriday  #kitestagram  #kite  #handmade  #traditionalcrafts  #oldbook  #bookstagram  #inmylibrary  #nowhitegloves  #germanbook  #anthropology  #aviation  #tetheredflight  #pacificocean  #aviationhistory 
Ho un esame di #pedagogia da preparare, ma non resisto più al fascino di #honneth e alla sua rilettura della #filosofiadeldiritto  di #hegel

Sarà una lunga, ricca giornata di #studio

#ildirittodellalibertà #filosofiacontemporanea #filosofiapolitica #filosofiamorale #etica #politica #axelhonneth #philosophy #libertà #individuo #istituzioni #books #bookstagram #inmylibrary #freedom #democracy #codiceedizioni #libri #saggistica #saggi #studiomodeon📚
Ho un esame di #pedagogia  da preparare, ma non resisto più al fascino di #honneth  e alla sua rilettura della #filosofiadeldiritto  di #hegel  Sarà una lunga, ricca giornata di #studio  #ildirittodellalibertà  #filosofiacontemporanea  #filosofiapolitica  #filosofiamorale  #etica  #politica  #axelhonneth  #philosophy  #libertà  #individuo  #istituzioni  #books  #bookstagram  #inmylibrary  #freedom  #democracy  #codiceedizioni  #libri  #saggistica  #saggi  #studiomodeon 📚
"Gli dissi che ero contenta di sentirlo parlare con molto più buon senso di prima. Era vero che nella maggioranza dei casi, il riconoscimento di un torto valeva come sufficiente riparazione, ma nella nostra questione le cose erano andate troppo avanti per risolverle così. 
Non ero affatto vendicativa né volevo minimamente la rovina sua né di qualsiasi altro, ma tutti i miei amici erano concordi nel non lasciare che mi umiliassi al punto da accomodare un affronto del genere senza un'adeguata soddisfazione. Essere presa per una ladra era un'offesa cui non potevo passar sopra".
•
•
Moll Flanders - Daniel Defoe
•
•
Ps : mini quadro olio su tela fatto da me - anche se non sono brava per nulla:D
•
•
#moodoftheday #books #instabooks #bookstagram #letteratura #grandiclassici #instalibri #libri #lettureclassiche #letteraturainglese #buch #bücher #passionforbooks #booklovers #bookslover #inmylibrary #nellamialibreria #maryslibrary #unbuonlibrounottimoamico #passioneperlalettura #loveforbooks #reating #lesen #leggere #leggereunlibro #instabücher #libreria #painting
"Gli dissi che ero contenta di sentirlo parlare con molto più buon senso di prima. Era vero che nella maggioranza dei casi, il riconoscimento di un torto valeva come sufficiente riparazione, ma nella nostra questione le cose erano andate troppo avanti per risolverle così. Non ero affatto vendicativa né volevo minimamente la rovina sua né di qualsiasi altro, ma tutti i miei amici erano concordi nel non lasciare che mi umiliassi al punto da accomodare un affronto del genere senza un'adeguata soddisfazione. Essere presa per una ladra era un'offesa cui non potevo passar sopra". • • Moll Flanders - Daniel Defoe • • Ps : mini quadro olio su tela fatto da me - anche se non sono brava per nulla:D • • #moodoftheday  #books  #instabooks  #bookstagram  #letteratura  #grandiclassici  #instalibri  #libri  #lettureclassiche  #letteraturainglese  #buch  #bücher  #passionforbooks  #booklovers  #bookslover  #inmylibrary  #nellamialibreria  #maryslibrary  #unbuonlibrounottimoamico  #passioneperlalettura  #loveforbooks  #reating  #lesen  #leggere  #leggereunlibro  #instabücher  #libreria  #painting 
💪🏻😀✌🏻
My favorite exercice! #inmylibrary #tidying #equilibriste #cestdusport 🤸🏻‍♂️