an online Instagram web viewer

#information medias

Photos

Forty years ago, the slides were so hot they'd burn the skin right off your thighs.⠀
⠀
They don't make playgrounds like they used to, yet emergency departments still see more than 20,000 children for playground-related traumatic brain injury each year.⠀
⠀
#ChildSafety #SafetyFirst #ThursdayThoughts #Accident #Injury #School #Education #Awareness #Prevention #Help #Information #Playground #Kids #Safety #Safety1st #AugustaGA #GeorgiaSouthern #GeorgiaState #GA
Forty years ago, the slides were so hot they'd burn the skin right off your thighs.⠀ ⠀ They don't make playgrounds like they used to, yet emergency departments still see more than 20,000 children for playground-related traumatic brain injury each year.⠀ ⠀ #ChildSafety  #SafetyFirst  #ThursdayThoughts  #Accident  #Injury  #School  #Education  #Awareness  #Prevention  #Help  #Information  #Playground  #Kids  #Safety  #Safety1st  #AugustaGA  #GeorgiaSouthern  #GeorgiaState  #GA 
📣📣information
秋月こおりのクラウドファンディング活動報告❣️更新いたしました💁‍♀️💗 今回が最終回となります😢💗
.
08.08のCD販売記念liveの様子や. CDにかける思いを書いております! 今回で最終回なんて.! 寂しいですが.
次のステップでまた頑張っていきますので. これからも応援よろしくお願い致します!
ご登録されている方. ぜひご覧ください😳❣️
.
☟❁ 08.08 wed "真夏の世の夢"発売しました!
https://www.muevo.jp/studios/80440/reports/2718
.
#秋月こおり #クラウドファンディング #最終回 #真夏の世の夢 #CD #記事更新 #音楽 #リハーサル #幸せ #歌手 #singer #シンガー #シンガーソングライター #singersongwriter #information #happy
📣📣information 秋月こおりのクラウドファンディング活動報告❣️更新いたしました💁‍♀️💗 今回が最終回となります😢💗 . 08.08のCD販売記念liveの様子や. CDにかける思いを書いております! 今回で最終回なんて.! 寂しいですが. 次のステップでまた頑張っていきますので. これからも応援よろしくお願い致します! ご登録されている方. ぜひご覧ください😳❣️ . ☟❁ 08.08 wed "真夏の世の夢"発売しました! https://www.muevo.jp/studios/80440/reports/2718 . #秋月こおり  #クラウドファンディング  #最終回  #真夏の世の夢  #CD  #記事更新  #音楽  #リハーサル  #幸せ  #歌手  #singer  #シンガー  #シンガーソングライター  #singersongwriter  #information  #happy 
Thank you for the 3-course dinner Chef Doug McNish @dougmcnish. It was delicious & delightful to indulge each dish that has great plating presentation.
.
The Cannabis Society Event was a wonderful one. Before attending, I have no idea what to expect but this is definitely a great event to meet high quality of people from the cannabis company, bankers, restaurant owners who wants to explore about edibles, medical research to insurance company to people flying from out-of-town from Portland & Chicago.
.
I learned a lot about the upcoming products and more about the cannabis industry.
.
I am still a rookie in this but to me, the most important part is to educate, be informed & to learn about the cannabis industry. There is more than just smoking, lots of Human Resources, businesses and companies are involved to form of what they refer as “Cannabis Ecosystem”.
.
The Cannabis Society are going to host more future events and I think they have the right platform & concept to run great events.
.
Thank you to @cannabissoto for having me!
.
.
.
.
.
.
#MoCannabis #cannabiscommunity #marijuana #weed #instaweed #weedporn #weedmaps #weedlife #weedgram #marijuanamodels #marijuanamovement #plants #gathering #event #information #food #foodie #hungry #indulge #delish #delicious #foodielife #vegan #veganchef
Thank you for the 3-course dinner Chef Doug McNish @dougmcnish. It was delicious & delightful to indulge each dish that has great plating presentation. . The Cannabis Society Event was a wonderful one. Before attending, I have no idea what to expect but this is definitely a great event to meet high quality of people from the cannabis company, bankers, restaurant owners who wants to explore about edibles, medical research to insurance company to people flying from out-of-town from Portland & Chicago. . I learned a lot about the upcoming products and more about the cannabis industry. . I am still a rookie in this but to me, the most important part is to educate, be informed & to learn about the cannabis industry. There is more than just smoking, lots of Human Resources, businesses and companies are involved to form of what they refer as “Cannabis Ecosystem”. . The Cannabis Society are going to host more future events and I think they have the right platform & concept to run great events. . Thank you to @cannabissoto for having me! . . . . . . #MoCannabis  #cannabiscommunity  #marijuana  #weed  #instaweed  #weedporn  #weedmaps  #weedlife  #weedgram  #marijuanamodels  #marijuanamovement  #plants  #gathering  #event  #information  #food  #foodie  #hungry  #indulge  #delish  #delicious  #foodielife  #vegan  #veganchef 
¿Qué sería del Britpop sin esta terrible canción pegadiza de Blur? Lanzada en el '94, a días de cumplir 24 años redondos; del tercer disco "Parklife" en competición en ese tiempo con "Definitely Maybe" de Oasis. 
Una de mis canciones y vídeos más preferidos de la banda: Parklife. 💛📷
¿Qué sería del Britpop sin esta terrible canción pegadiza de Blur? Lanzada en el '94, a días de cumplir 24 años redondos; del tercer disco "Parklife" en competición en ese tiempo con "Definitely Maybe" de Oasis. Una de mis canciones y vídeos más preferidos de la banda: Parklife. 💛📷
India got its first Hindu court which will function on the line of Shariat courts
#india #hinducourts #hindumarriages #marriage #hindu 
#news #education #nedbuzz #knowledge #information #likeforfollow
KAPSUL GEMUK NUTRIFAT by @mau.gemuk  EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah. 
Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤

Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅 
Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh.

MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN :

Wa : 0822-7144-4922

Add Line : @fzz8621y
stau bisa dengan klik link yang di bio ya 😘

Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 .
.

#gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk. 
#autohash #DurenSawit #Indonesia #DaerahKhususIbukotaJakarta #information #promotion #people #business #fashion #style #stylish #photooftheday #instagood #instafashion #bill #portrait #sign #sitting #presentation #internet #magazine #glamour #option
KAPSUL GEMUK NUTRIFAT by @mau.gemuk EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah. Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤 Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅 Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh. MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN : Wa : 0822-7144-4922 Add Line : @fzz8621y stau bisa dengan klik link yang di bio ya 😘 Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 . . #gemuk  #penggemuk  #obatgemuk  #obatpenggemuk . #autohash  #DurenSawit  #Indonesia  #DaerahKhususIbukotaJakarta  #information  #promotion  #people  #business  #fashion  #style  #stylish  #photooftheday  #instagood  #instafashion  #bill  #portrait  #sign  #sitting  #presentation  #internet  #magazine  #glamour  #option 
KAPSUL GEMUK NUTRIFAT by @mau.gemuk  EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah. 
Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤

Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅 
Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh.

MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN :

Wa : 0822-7144-4922

Add Line : @fzz8621y
stau bisa dengan klik link yang di bio ya 😘

Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 .
.

#gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk. 
#autohash #DurenSawit #Indonesia #DaerahKhususIbukotaJakarta #information #promotion #people #business #fashion #style #stylish #photooftheday #instagood #instafashion #bill #portrait #sign #sitting #presentation #internet #magazine #glamour #option
KAPSUL GEMUK NUTRIFAT by @mau.gemuk EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah. Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤 Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅 Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh. MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN : Wa : 0822-7144-4922 Add Line : @fzz8621y stau bisa dengan klik link yang di bio ya 😘 Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 . . #gemuk  #penggemuk  #obatgemuk  #obatpenggemuk . #autohash  #DurenSawit  #Indonesia  #DaerahKhususIbukotaJakarta  #information  #promotion  #people  #business  #fashion  #style  #stylish  #photooftheday  #instagood  #instafashion  #bill  #portrait  #sign  #sitting  #presentation  #internet  #magazine  #glamour  #option 
KAPSUL GEMUK NUTRIFAT by @mau.gemuk  EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah. 
Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤

Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅 
Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh.

MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN :

Wa : 0822-7144-4922

Add Line : @fzz8621y
stau bisa dengan klik link yang di bio ya 😘

Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 .
.

#gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk. 
#autohash #DurenSawit #Indonesia #DaerahKhususIbukotaJakarta #information #promotion #people #business #fashion #style #stylish #photooftheday #instagood #instafashion #bill #portrait #sign #sitting #presentation #internet #magazine #glamour #option
KAPSUL GEMUK NUTRIFAT by @mau.gemuk EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah. Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤 Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅 Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh. MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN : Wa : 0822-7144-4922 Add Line : @fzz8621y stau bisa dengan klik link yang di bio ya 😘 Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 . . #gemuk  #penggemuk  #obatgemuk  #obatpenggemuk . #autohash  #DurenSawit  #Indonesia  #DaerahKhususIbukotaJakarta  #information  #promotion  #people  #business  #fashion  #style  #stylish  #photooftheday  #instagood  #instafashion  #bill  #portrait  #sign  #sitting  #presentation  #internet  #magazine  #glamour  #option 
#SIKKIM01 □□□□#INFORMATION□□□□
As a mark of respect to late Atal Bihari Vajpayee former Prime minister of India,State government schools,offices,public sector undertakings shall remain closed today 17.08.2018.
#SIKKIM01  □□□□#INFORMATION □□□□ As a mark of respect to late Atal Bihari Vajpayee former Prime minister of India,State government schools,offices,public sector undertakings shall remain closed today 17.08.2018.
Oficialmente adentro en la expo fit & Wellness de @nutridiego  muchas gracias!  Por su apoyo a este deporte emergente de gran potencial! Y de grandes atletas!💪
.Cada dia crecemos más!!
.Más peso a la barra!
.
#Powerlifting #powerliftingparaguayo #mbarete #powerfull #gpa #squat #benchpress #deadlift #alianzaparaguayadepowerlifting #potencia #gym #entreno #Halterofilia #Paraguay #garra #venceromorir #competición #lacasadeloslevantadores #wellnes #Fitness #expo #nutridiego #information
Oficialmente adentro en la expo fit & Wellness de @nutridiego muchas gracias! Por su apoyo a este deporte emergente de gran potencial! Y de grandes atletas!💪 .Cada dia crecemos más!! .Más peso a la barra! . #Powerlifting  #powerliftingparaguayo  #mbarete  #powerfull  #gpa  #squat  #benchpress  #deadlift  #alianzaparaguayadepowerlifting  #potencia  #gym  #entreno  #Halterofilia  #Paraguay  #garra  #venceromorir  #competición  #lacasadeloslevantadores  #wellnes  #Fitness  #expo  #nutridiego  #information 
📡This is how a relay works, driving 220 volts AC with 10 volts DC ⚡️⚡️. Look at the hysteresis (how it turns On at 10volts and turn Off at 3volts) 🚧👽🚧 .
.
#technology #news #education #tech #future #innovation #information #instatechnology #instatech #instafuture #instainnovation #prototype #enginner #enginnering #diy #design #robotics #worldofengineering #automation #industry #girlsintech #scientist #geek #artificial #hardware #computers #code #microchip #arduino #arm
📡This is how a relay works, driving 220 volts AC with 10 volts DC ⚡️⚡️. Look at the hysteresis (how it turns On at 10volts and turn Off at 3volts) 🚧👽🚧 . . #technology  #news  #education  #tech  #future  #innovation  #information  #instatechnology  #instatech  #instafuture  #instainnovation  #prototype  #enginner  #enginnering  #diy  #design  #robotics  #worldofengineering  #automation  #industry  #girlsintech  #scientist  #geek  #artificial  #hardware  #computers  #code  #microchip  #arduino  #arm 
🐱Интересный маркетинговый ход⠀
На витрине магазина, у окошка вот такой искусственный кот.  И местные жители таких раньше не видели (дело происходит в магазине ковровых покрытий в английском городке).⠀
⠀
Реакция у всех одна:⠀
⠀
😍Сначала дикий восторг от того, что кот спит на мягком ковре у окошка на солнышке. Милота.⠀
⠀
🙃Затем постукивают ногтями по стеклу с целью кота разбудить.⠀
⠀
😧Кот не просыпается, и наступает дискуссия на тему того, не мертв ли он (и даже две дамы твердо сказали, что он дышит).⠀
⠀
👀И, наконец, заглядывают в магазин с вопросом на лице, на что  продавец отвечает "нет, не настоящий"⠀
⠀
P.S. Надо признать, кот действительно вполне убедителен.⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#Novosibirsk #Russia #Novosibirskayaoblast' #template #graph #page #layout #number #navigation #presentation #diagram #form #label #stripe #visualization #information #vectors #sandbank #time #banner
🐱Интересный маркетинговый ход⠀ На витрине магазина, у окошка вот такой искусственный кот.  И местные жители таких раньше не видели (дело происходит в магазине ковровых покрытий в английском городке).⠀ ⠀ Реакция у всех одна:⠀ ⠀ 😍Сначала дикий восторг от того, что кот спит на мягком ковре у окошка на солнышке. Милота.⠀ ⠀ 🙃Затем постукивают ногтями по стеклу с целью кота разбудить.⠀ ⠀ 😧Кот не просыпается, и наступает дискуссия на тему того, не мертв ли он (и даже две дамы твердо сказали, что он дышит).⠀ ⠀ 👀И, наконец, заглядывают в магазин с вопросом на лице, на что  продавец отвечает "нет, не настоящий"⠀ ⠀ P.S. Надо признать, кот действительно вполне убедителен.⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #Novosibirsk  #Russia  #Novosibirskayaoblast ' #template  #graph  #page  #layout  #number  #navigation  #presentation  #diagram  #form  #label  #stripe  #visualization  #information  #vectors  #sandbank  #time  #banner 
• ‘Q’ Service • bringing #darkness to #light at every intel service drop! 🙌🏼🍿💣💡🍞 #qanon #breadcrumbs #art #message #photography #q #redpill #nwo #corrupt #world #bigpicture #exposed #information #knowledge #truthbomb #maga #truth #wakeupworld #rabbithole #deepstate #corruption #wwg1wga #fyi #truthbetold #trusttheplan #instagood #activism • https://qmap.pub •
DIRGAHAYU REPUBLIK INDONESIA KE-73THN !
.
IF IT’S SYSTEM, IT’S US!
Further information click www.cyruscircle.com .
#palembang #website #programmer #programming #html #php #css #javascript #jquery #web #palembangdevelopment #palembangdev #palembangupdate #it #information #technology #informationtechnology #itpalembang #mobile #mobileprogramming #androidstudio #android #ionic #arduino #robotika #elektronika
OPEN HOUSE ALERT!🚨 Condos and houses this weekend! Come on down to see!
OPEN HOUSE ALERT!🚨 Condos and houses this weekend! Come on down to see!
#tbt [ L I F E M O O D ] 
While everyone else around you is busy enjoying the show, You’re busy cooking up 🎨
#JOHNGILCHRISTHOOPS
Stay focused...
#tbt  [ L I F E M O O D ] While everyone else around you is busy enjoying the show, You’re busy cooking up 🎨 #JOHNGILCHRISTHOOPS  Stay focused...
Green valleg...
....
Green valleg ini yg letak’a tepat di sebelah selatan (ATM) Anjungan Tukad Melangit, ds antugan, tembuku, Bangli, Bali ..
.
Take By @ary_adnyana .
..
@infobali
@balichannel 
@infobangli ...
#foto #fotografia #fotografer #foto#likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforfollow #like4likeback #followforfollowback #followers #infobadung #infobali #information #infobangli#wisatabaru #wisatabangli
Did BlackBerry Lose its Uniqueness ?? Double Tap ❤ Tag Friends 👥
Dope or Nope ? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow! 👉@dodoware👈 for more!
Follow! 👉@dodoware👈 for more!
Follow! 👉@dodoware👈 for more!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#viral #video #viralvideo #insta #follow #lol #trending #like4like #imao #meme #savage #funnyvideos #trendy #funny #watchthis #dope #sexy #vine #vines 
#tech #instatech #technology #education #news #business #information
Did BlackBerry Lose its Uniqueness ?? Double Tap ❤ Tag Friends 👥 Dope or Nope ? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow! 👉@dodoware👈 for more! Follow! 👉@dodoware👈 for more! Follow! 👉@dodoware👈 for more! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #viral  #video  #viralvideo  #insta  #follow  #lol  #trending  #like4like  #imao  #meme  #savage  #funnyvideos  #trendy  #funny  #watchthis  #dope  #sexy  #vine  #vines  #tech  #instatech  #technology  #education  #news  #business  #information 
“I saw a bunch of old people. Most were #overweight and #out of shape,” he says. “By not staying #active , they let themselves get old.” From age 20 and beyond this article is full of #helpful #information for you to know about if you want to #join us for #poweraging
https://experiencelife.com/article/power-aging-3/
#bornawesome 
#bornfit
#bornflexible
#bornempowered
#bornwarrior
#bornskillful
#bornpeaceful
#bornpositive
#borntoappreciate
#fitandflexible
#enjoyyourjourney
#practiceforlife
#breathe
#alignmentmatters
#inspiration
#selflove
#selfcare 
#disipline
#yogabornworkout
#yogaborn
#southwindsor
“I saw a bunch of old people. Most were #overweight  and #out  of shape,” he says. “By not staying #active  , they let themselves get old.” From age 20 and beyond this article is full of #helpful  #information  for you to know about if you want to #join  us for #poweraging  https://experiencelife.com/article/power-aging-3/ #bornawesome  #bornfit  #bornflexible  #bornempowered  #bornwarrior  #bornskillful  #bornpeaceful  #bornpositive  #borntoappreciate  #fitandflexible  #enjoyyourjourney  #practiceforlife  #breathe  #alignmentmatters  #inspiration  #selflove  #selfcare  #disipline  #yogabornworkout  #yogaborn  #southwindsor 
Join us for fun at @ruangangkasa2018
.
.
.
August 17th, 2018
3 P.m - 5 P.m
IDR 125K theme : Indonesia kU. 
Canvas, paint and brush are provided. And you get Indonesian Flag Pizza for free! Interested?
.
.
.
Contact us at: 
Puhan +628995625285
Arum 081558809212
@arumchristina85
@puhanayurputri
.
.
location @bellissimoratu_sanur

#artspace #funclass #bali #sanur #infobali #baliartspace #bellissimoratu #forkids #information #happykids #artandcraft #drawingclass #infosanur
As you wish.... Be sure to FOLLOW & LIKE for the BEST DAILY Facts & Photos From All Over the Internet! .
.
.
#amazing #facts #history #knowledge #motivation #daily #dailyfacts #instafacts #mythology #didyouknow #fact #truth #science #historical #quotes #goals #life #amazingfactsphotos #inventions #america #american #old #interesting #crazy #insane #beautiful #colorful #information
These Pictures Are Download from internet but i found it and Share it here with you to get an Idea with variety of food options for your fitness goals.

#bodybuilding #fitness #motivation #gym #information #profitness #supermodel #muscles #nutrition #protein #food #workout #fats #bodygoals #bodytransformation #bodywork 
#certified #trainer #fullbodyworkout #follow4follow #like4like #comment4comment #share4share #swag 
#indian #personaltrainerlifestyle
These Pictures Are Download from internet but i found it and Share it here with you to get an Idea with variety of food options for your fitness goals. #bodybuilding  #fitness  #motivation  #gym  #information  #profitness  #supermodel  #muscles  #nutrition  #protein  #food  #workout  #fats  #bodygoals  #bodytransformation  #bodywork  #certified  #trainer  #fullbodyworkout  #follow4follow  #like4like  #comment4comment  #share4share  #swag  #indian  #personaltrainerlifestyle 
"DIRGAHAYU Yang ke-73 Tahun
Untuk REPUBLIK INDONESIA"
Mari Wujudkan Indonesia Yang Lebih Baik
Dengan mimpi bersama membawa Sang Saka Merah Putih & Garuda
Agar terbang lebih tinggi lagi dengan harapan Indonesia Bersatu, Indonesai Kuat, Indonesia Hebat🇮🇩💪
(17 Agustus 2018).
#sinarmas_cellular #indonesia #indonesiaraya #indonesiajuara #indonesiamerdeka #republikindonesia #infobelanjapky #infoterkini #infokalteng #infopalangkaraya #information #merdeka
I support a free press...📢 #firstamendment #freespeech #accountability #freepress #realnews #democracy #information #factsmatter #exposingthetruth #bostonglobe #presson ✍🏻https://www.bostonglobe.com/opinion/editorials/2018/08/15/editorial/Kt0NFFonrxqBI6NqqennvL/story.html
Friday, August 17th our Mobile Unit is scheduled to be at CHI St. Vincent Infirmary from 10am to 2pm. Conveniently located across from Park Plaza Mall. The on-board pregnancy testing and ultrasound is always confidential. Your Pregnancy, Your Options, Your Future. 
#APRC #pregnancytest #mobile #mobileunit #unplannedpregnancy #outinthecommunity #options #confidential #private #free #nojudgement #unplanned #hope #choices #pregnant #pregnancy #ultrasound #hereforyou #heretohelp #womenshealth #test #bigdecisions #littlerock #arkansas #facts #information #ArkansasPregnancyResourceCenter
Friday, August 17th our Mobile Unit is scheduled to be at CHI St. Vincent Infirmary from 10am to 2pm. Conveniently located across from Park Plaza Mall. The on-board pregnancy testing and ultrasound is always confidential. Your Pregnancy, Your Options, Your Future. #APRC  #pregnancytest  #mobile  #mobileunit  #unplannedpregnancy  #outinthecommunity  #options  #confidential  #private  #free  #nojudgement  #unplanned  #hope  #choices  #pregnant  #pregnancy  #ultrasound  #hereforyou  #heretohelp  #womenshealth  #test  #bigdecisions  #littlerock  #arkansas  #facts  #information  #ArkansasPregnancyResourceCenter 
DIRGAHAYU TANAH AIRKU.
INDONESIA
ㅤㅤ
"Oo..Negeriku
Negeri Cintaku.. Selalu ada dalam hatiku.
Cinta Negeriku, kau bangkitkan semangat hidup selalu"
(Negeriku - Chrisye)
ㅤㅤ
#national #independence #day #map #hut #dirgahayu #republik #indonesia #design #vector #art #style #red #white #grey #geographic #information #system #gis #peta
Join us for a complimentary social and networking event to discuss HIPAA compliance with our expert panelists Dr. Uttma Dham and Stephen Siegel to find the answers to many of your unanswered questions. Attending guests will have a chance to win an Amazon Echo Show.

RSVP to attend, by going to link in bio. @24by7security
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#infosec #tech #iot #tamarac #cyber #coralsprings #sunrise #cybercrime #broward #weston #data #security #health #cybersecurity #information #cloud #healthcare #coopercity #hipaa #networkingevent #business #dental #entrepreneurlife #businessowner #doctor #WPB #networkingevent #dentist #Event
Join us for a complimentary social and networking event to discuss HIPAA compliance with our expert panelists Dr. Uttma Dham and Stephen Siegel to find the answers to many of your unanswered questions. Attending guests will have a chance to win an Amazon Echo Show. RSVP to attend, by going to link in bio. @24by7security . . . . . . . . . . #infosec  #tech  #iot  #tamarac  #cyber  #coralsprings  #sunrise  #cybercrime  #broward  #weston  #data  #security  #health  #cybersecurity  #information  #cloud  #healthcare  #coopercity  #hipaa  #networkingevent  #business  #dental  #entrepreneurlife  #businessowner  #doctor  #WPB  #networkingevent  #dentist  #Event 
昭島の観光案内所です!
ポスターなどロケーションサービスの展示も少しありますよ♫美味しいヨーグルトが販売中です!是非お立ち寄りください
#昭島#昭島駅#観光#案内所#旅行#まちづくり#撮影#ドラマ#映画#ポスター#憩いの場#ふらっと#立ち寄り#ヨーグルト #青梅線#展示 #akisima #travel#movie #soapopera #yogurt #photooftheday #ilovejapan #instajapan #discover #japanlife#tokyojapan #tourism#information #tv
昭島の観光案内所です! ポスターなどロケーションサービスの展示も少しありますよ♫美味しいヨーグルトが販売中です!是非お立ち寄りください #昭島 #昭島駅 #観光 #案内所 #旅行 #まちづくり #撮影 #ドラマ #映画 #ポスター #憩いの場 #ふらっと #立ち寄り #ヨーグルト  #青梅線 #展示  #akisima  #travel #movie  #soapopera  #yogurt  #photooftheday  #ilovejapan  #instajapan  #discover  #japanlife #tokyojapan  #tourism #information  #tv 
@tokobukumds_shine.vie  mengucapkan "SELAMAT HARI KEMERDEKAAN 17 AGUSTUS 2018 YANG KE 73 TH".
.
.
Semoga generasi bangsa makin cerdas dan berkualitas bersama buku buku berkualitas😊💪
. .
Oh ya.. Ubdate nya buku #SeriDuniaBinatang
Dan buku #wonderfullalquran  nya udah Sold ya Bunda...
.
Baru promo kemarin tapi hitungan menit udah habis😂.
.
Salam hangat dari kami penebar virus cinta baca😍.
.
.MERDEKA!!!
.
.#17agustus#harikemerdekaanindonesia#merdeka#dirgahayu#sold#promo#cepathabis#kehabisan#sorry#sosorry#wonderfullalquran#seriduniabinatang#love#loveindonesia#goodday#happyday#nice#red#white#information#news
@tokobukumds_shine.vie mengucapkan "SELAMAT HARI KEMERDEKAAN 17 AGUSTUS 2018 YANG KE 73 TH". . . Semoga generasi bangsa makin cerdas dan berkualitas bersama buku buku berkualitas😊💪 . . Oh ya.. Ubdate nya buku #SeriDuniaBinatang  Dan buku #wonderfullalquran  nya udah Sold ya Bunda... . Baru promo kemarin tapi hitungan menit udah habis😂. . Salam hangat dari kami penebar virus cinta baca😍. . .MERDEKA!!! . .#17agustus #harikemerdekaanindonesia #merdeka #dirgahayu #sold #promo #cepathabis #kehabisan #sorry #sosorry #wonderfullalquran #seriduniabinatang #love #loveindonesia #goodday #happyday #nice #red #white #information #news 
Si esta es tu cara cuando te dicen que la entrevista de trabajo es en ingles
No sigas pasando ese mal momento y este 2018 aprende ingles con los mejores con RealEnglish

#Doyouspeakenglish # IncreaseYourIncome #Goals #Travels #Learning #Focus #BroadenHorizons #Information #WorldInformation #ChallengeJobs #Expand
来月からは自分でも驚くほど
仕事がビッシリ詰まっています。

なので大変申し訳ありませんが
今月に個人オーダーをお受けした場合、
お渡しが来年3月になりそうです。。
(本当にすみません)

何卒ご容赦ください🙇

展示のご案内は随時
お知らせさせていただきますので

ご興味をもって戴けましたら、
是非ご高覧いただけますと幸いです🍀
よろしくお願いします。

#art #artist #exhibition #museum #Information
#wood #dot  #drowing #sumie #penart #kyogi
#natural #forest #Japanese #landscape #photography
#スケジュール #見直して #激しく動揺
来月からは自分でも驚くほど 仕事がビッシリ詰まっています。  なので大変申し訳ありませんが 今月に個人オーダーをお受けした場合、 お渡しが来年3月になりそうです。。 (本当にすみません)  何卒ご容赦ください🙇  展示のご案内は随時 お知らせさせていただきますので  ご興味をもって戴けましたら、 是非ご高覧いただけますと幸いです🍀 よろしくお願いします。 #art  #artist  #exhibition  #museum  #Information  #wood  #dot  #drowing  #sumie  #penart  #kyogi  #natural  #forest  #Japanese  #landscape  #photography  #スケジュール  #見直して  #激しく動揺 
People say “We have been killing animals for hundreds of thousands of years” as a way to justify eating meat.
Humans have also been killing humans for hundreds of thousands of years, so kmurdering humans must be perfectly fine.
Be sure to follow 👉 @mr_michael_barcardi and tag your friends so they see the truth!
Follow my other pages as well 😎
@mr_michael_barcardi 
@mr_michael_barcardi 
#awakening #thinking #research #knowledge #information #news #media #truth #awake #wakeup #weather #travel #jj #explore #learn #learning
People say “We have been killing animals for hundreds of thousands of years” as a way to justify eating meat. Humans have also been killing humans for hundreds of thousands of years, so kmurdering humans must be perfectly fine. Be sure to follow 👉 @mr_michael_barcardi and tag your friends so they see the truth! Follow my other pages as well 😎 @mr_michael_barcardi @mr_michael_barcardi #awakening  #thinking  #research  #knowledge  #information  #news  #media  #truth  #awake  #wakeup  #weather  #travel  #jj  #explore  #learn  #learning 
MERDEKA!! Dirgahayu Republik Indonesia yang ke-73. Namun, sudahkan Anda, Keluarga dan Aset anda merdeka dari bahaya kebakaran? Guna menyambut Hari kemerdekaan RI, Ace Hardware mengadakan diskon khusus 17%. Ayok segera kunjungi outlet Ace terdekat anda dan dapatkan Elide Fire Ball.
Promo terbatas sampai 31 Agustus 2018.
@elidefireindonesia 
#tahukahanda #didyouknow #information #safetyinformation #unsurutamakebakaran #safety #safetyeducation #safetyquotes #besafe #workplacesafety #like4likes #instagood #photooftheday #firefighter #kebakaran #jakarta #safetyfirst #elidefireball #indonesia#promo#diskon#discount#hutri73
MERDEKA!! Dirgahayu Republik Indonesia yang ke-73. Namun, sudahkan Anda, Keluarga dan Aset anda merdeka dari bahaya kebakaran? Guna menyambut Hari kemerdekaan RI, Ace Hardware mengadakan diskon khusus 17%. Ayok segera kunjungi outlet Ace terdekat anda dan dapatkan Elide Fire Ball. Promo terbatas sampai 31 Agustus 2018. @elidefireindonesia #tahukahanda  #didyouknow  #information  #safetyinformation  #unsurutamakebakaran  #safety  #safetyeducation  #safetyquotes  #besafe  #workplacesafety  #like4likes  #instagood  #photooftheday  #firefighter  #kebakaran  #jakarta  #safetyfirst  #elidefireball  #indonesia #promo #diskon #discount #hutri73 
Tak terasa umur semakin senja,
Kenangan buruk kan ku simpan dimasa lalu,
Dirgahayu Republik Indonesia,
Ayo kita ke penghulu!
#eh salah... Yang bener,
Terus maju dan jaya selalu!

Selamat Ulang Tahun Indonesiaku! - 17 Agustus 1945 -

#EsportsID #tourney #indonesia #information #meme #funny #games #player #quotes #gaming #ask #greeting #independentday
ENJAMBRE SÍSMICO EN  OAXACA En las últimas 36 horas se ha generado un enjambre Sísmico  4.1º al SE de Salina Cruz; 03:33 hrs., otro de 4.0º al SE de Juchitán,  03:43 hrs de 4.0º al S de Juchitán. Magnitud 4.2 Loc. 16 km al Sur de Pinotepa Nacional .  Veremos que pasa los próximos días, a casi un año del terremoto de 8.1#mexico #oaxaca #week #sisimo #tremor #earthquake #terremoto #temblor #news #new #information #interesting #world #mundo #noticias #present #presents #presente #escenariofinal
BUSCANOS EN FACEBOOK COMO Escenario Final.

https://www.facebook.com/EscenarioFinalOficial/

Buscanos en Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCAWYv3fxHuuldwR48S5iDwg
ENJAMBRE SÍSMICO EN OAXACA En las últimas 36 horas se ha generado un enjambre Sísmico 4.1º al SE de Salina Cruz; 03:33 hrs., otro de 4.0º al SE de Juchitán, 03:43 hrs de 4.0º al S de Juchitán. Magnitud 4.2 Loc. 16 km al Sur de Pinotepa Nacional . Veremos que pasa los próximos días, a casi un año del terremoto de 8.1#mexico  #oaxaca  #week  #sisimo  #tremor  #earthquake  #terremoto  #temblor  #news  #new  #information  #interesting  #world  #mundo  #noticias  #present  #presents  #presente  #escenariofinal  BUSCANOS EN FACEBOOK COMO Escenario Final. https://www.facebook.com/EscenarioFinalOficial/ Buscanos en Youtube https://www.youtube.com/channel/UCAWYv3fxHuuldwR48S5iDwg
Impresionante video de las inundaciones del dia de a yer en el #EstadodeMéxico en donde un empleado de una farmacia, se da cuenta
que un niño es arrastrado por la fuerte corriente de agua, y sin pensarlo corre a ayudarlo Agosto 16 2018
#floods #inundaciones #wednesday #yesterday #miercoles #heroe #news #new #information #interesting #world #mundo #noticias #present #presents #presente #escenariofinal
BUSCANOS EN FACEBOOK COMO Escenario Final.

https://www.facebook.com/EscenarioFinalOficial/

Buscanos en Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCAWYv3fxHuuldwR48S5iDwg
Impresionante video de las inundaciones del dia de a yer en el #EstadodeMéxico  en donde un empleado de una farmacia, se da cuenta que un niño es arrastrado por la fuerte corriente de agua, y sin pensarlo corre a ayudarlo Agosto 16 2018 #floods  #inundaciones  #wednesday  #yesterday  #miercoles  #heroe  #news  #new  #information  #interesting  #world  #mundo  #noticias  #present  #presents  #presente  #escenariofinal  BUSCANOS EN FACEBOOK COMO Escenario Final. https://www.facebook.com/EscenarioFinalOficial/ Buscanos en Youtube https://www.youtube.com/channel/UCAWYv3fxHuuldwR48S5iDwg
Increible una casa completa se viene abajo tras fuertes lluvias en Kerala #India Agosto 16 2018
#rainy #lluvia #news #new #information #interesting #world #mundo #noticias #present #presents #presente #escenariofinal
BUSCANOS EN FACEBOOK COMO Escenario Final.

https://www.facebook.com/EscenarioFinalOficial/

Buscanos en Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCAWYv3fxHuuldwR48S5iDwg
@radee1216 - Consistency is important! 💯 
@thereawakeningagency we are currently servicing and supplying hundreds of people throughout the city of Philadelphia with care packages!
Feel free to contact us at 267-241-7319 or DM us @thereawakeningagency 
and check our website out at aftertheawakening.org
Thank You
#thereawakeningagency 
#donationsneeded 💯💯
#changinglives 
#networking 
#information
#youtubechannel 
#philly
#tolietries 
#soap
#toothpaste 
#deodorant 
#socks
#shampooandconditioner 
#feminimproducts 
#humanity 
#humanitarian 
#forthelove 
#forthepeople #lifaentertainmentdestined4greatness🔱
@radee1216 - Consistency is important! 💯 @thereawakeningagency we are currently servicing and supplying hundreds of people throughout the city of Philadelphia with care packages! Feel free to contact us at 267-241-7319 or DM us @thereawakeningagency and check our website out at aftertheawakening.org Thank You #thereawakeningagency  #donationsneeded  💯💯 #changinglives  #networking  #information  #youtubechannel  #philly  #tolietries  #soap  #toothpaste  #deodorant  #socks  #shampooandconditioner  #feminimproducts  #humanity  #humanitarian  #forthelove  #forthepeople  #lifaentertainmentdestined4greatness 🔱
#Repost @thispagedeep 
Too many of us hear "THE BANKS ARE BROKE" and feel like it doesnt make sense and we dont know what to do with it! It means that the MONEY we are ALL OUT HERE SLAVING FOR means nothing. We could literally stop using it altogether and keep pushing society in WHATEVER direction we want to. WITHOUT the controllers of MONEY ever having any control over us. We could literally just stop. And it would be all over. #rp from @sanisworldim
#travelblogger #blog #conscious #consciousblogger #vibetribe #moors #enlightenment #information #mkultra #mindcontrol #letstalk #discussion #followback #follow #followme #subscribetomychannel #subscribe #linkinbio #rp #youtube #wakeup #staywoke
#Repost  @thispagedeep Too many of us hear "THE BANKS ARE BROKE" and feel like it doesnt make sense and we dont know what to do with it! It means that the MONEY we are ALL OUT HERE SLAVING FOR means nothing. We could literally stop using it altogether and keep pushing society in WHATEVER direction we want to. WITHOUT the controllers of MONEY ever having any control over us. We could literally just stop. And it would be all over. #rp  from @sanisworldim #travelblogger  #blog  #conscious  #consciousblogger  #vibetribe  #moors  #enlightenment  #information  #mkultra  #mindcontrol  #letstalk  #discussion  #followback  #follow  #followme  #subscribetomychannel  #subscribe  #linkinbio  #rp  #youtube  #wakeup  #staywoke 
If you are buying a property, as an investment or a home, property reports should be your best friend. A pre-purchase property inspection report is a small cost for a significant amount of vital information. Our new blog discusses this! Link in bio.

The Facility Group can sort this out for you and ensure your properties are protected and generating the best returns. PM us for more details.

#property #assetmanagement #investments #propertyreport #propertymanagement #propertymanager #propertyforsale #assets #investment #investmentproperty #realestate #realestateinvestor #information #investsmart #protection #construction
If you are buying a property, as an investment or a home, property reports should be your best friend. A pre-purchase property inspection report is a small cost for a significant amount of vital information. Our new blog discusses this! Link in bio. The Facility Group can sort this out for you and ensure your properties are protected and generating the best returns. PM us for more details. #property  #assetmanagement  #investments  #propertyreport  #propertymanagement  #propertymanager  #propertyforsale  #assets  #investment  #investmentproperty  #realestate  #realestateinvestor  #information  #investsmart  #protection  #construction 
Repost: @nutrition_facts_org ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
‘A daily cup of beans, chickpeas or lentils for 3 months may reduce rest heart rate as much as exercising for 250 hours on a treadmill’
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🤯🤯 I know I get a cup of beans, chickpeas or lentils a day, but do you? 🤷🏻‍♂️
-
-
#nutritionfacts #facts #information #education #diet #vegan #vegandiet #vegancommunity #plantbased #beans #chickpeas #lentils #exercise #fitness #goals #health #healthyfood #healthybody
Repost: @nutrition_facts_org ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ‘A daily cup of beans, chickpeas or lentils for 3 months may reduce rest heart rate as much as exercising for 250 hours on a treadmill’ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🤯🤯 I know I get a cup of beans, chickpeas or lentils a day, but do you? 🤷🏻‍♂️ - - #nutritionfacts  #facts  #information  #education  #diet  #vegan  #vegandiet  #vegancommunity  #plantbased  #beans  #chickpeas  #lentils  #exercise  #fitness  #goals  #health  #healthyfood  #healthybody 
#STATISTICS.  IMMIGRANT LIVES MATTER ✊🏻✊🏼✊🏽✊🏾✊🏿#immigrationnews #immigration #law #judithhospedales #lawfirm #viral #nycimmigrants #information #fyi #news #instadaily #explore
CNE Foods 2018: The Latest Offerings Jump On The Edible Gold Trend

#cne #gold #hotdog #burger #festival #Canada #canadiannationalexhibition #lovefood #toronto #endsummer #foods #creation #wild #2018 #foodstagram #foodblogger #torontofoodie 
#More #information 
http://huffp.st/qbJ7RG3
Mari ber long weekend bersama kami!! Rental motor jogja FREE DELIVERY!!❤❤
.
Happy holiday!!
__
Merdeka INDONESIA kuuuuuu❤
<17/8/2018>
____
www.rogotransport.com
For book: 081215669111
_____
#rent #rental #rentals #sewa #sewaMotorJogja #rentalMotorJogja #rentalmotormatic #backpacking #backpacker #information #liburan #piknik #exploring #exploreJogja #instablogger #instablog #blogger #webstagram #instalike #instamoment #instamood #traveler #travelblog #jalan2man #travelerindonesia #indonesian #infowisata #rogotransport
Mari ber long weekend bersama kami!! Rental motor jogja FREE DELIVERY!!❤❤ . Happy holiday!! __ Merdeka INDONESIA kuuuuuu❤ <17/8/2018> ____ www.rogotransport.com For book: 081215669111 _____ #rent  #rental  #rentals  #sewa  #sewaMotorJogja  #rentalMotorJogja  #rentalmotormatic  #backpacking  #backpacker  #information  #liburan  #piknik  #exploring  #exploreJogja  #instablogger  #instablog  #blogger  #webstagram  #instalike  #instamoment  #instamood  #traveler  #travelblog  #jalan2man  #travelerindonesia  #indonesian  #infowisata  #rogotransport 
Free dissemination of information and the abolition of censorship are the basis of an effective democratic society thus, the Press must be free and unconditional in order to allow the people to have their own opinion and draw conclusions based on the information provided. Restricting freedom of expression and opinion with the information manipulation tool is illegal and is punishable by any liberal Constitution.  Years of battles to assert the Personal Liberties can't be made in vain only to satisfy the private interests of world's ruling class. 📊📇✏💱💲📈
#freedom #press #freepress #democracy #liberal #information #opinion #politic #world #international #affairs #censor #constitution #usa #eu #interests #theeconomist  #society #rulingclass #open #battle #free #journalism #safety #rules #law #nomanipulation #news #tv #21century 🌐🌍🏛🗞📚
Free dissemination of information and the abolition of censorship are the basis of an effective democratic society thus, the Press must be free and unconditional in order to allow the people to have their own opinion and draw conclusions based on the information provided. Restricting freedom of expression and opinion with the information manipulation tool is illegal and is punishable by any liberal Constitution. Years of battles to assert the Personal Liberties can't be made in vain only to satisfy the private interests of world's ruling class. 📊📇✏💱💲📈 #freedom  #press  #freepress  #democracy  #liberal  #information  #opinion  #politic  #world  #international  #affairs  #censor  #constitution  #usa  #eu  #interests  #theeconomist  #society  #rulingclass  #open  #battle  #free  #journalism  #safety  #rules  #law  #nomanipulation  #news  #tv  #21century  🌐🌍🏛🗞📚
Sel fanlarıyla Los Angeles'da. 💜 'Mel
Sel fanlarıyla Los Angeles'da. 💜 'Mel
The holiday is considered the height of Summer in Italy and is celebrated with parades, games and fireworks!  #fact #worldfacts #didyouknow #instafact #dyk #worldfact #facts #interesting #factfriday #geography #information #europe #statistics  #publicholiday #fireworks #italianstyle #italians #ferragosto #summer #summerholidays #visititaly #beautifulplaces #italy #italia #italianlife
Hoje a visita foi na casa histórica mantida no meio do prédio do Google. 🤳❣ #google #historico #brazil #sp #farialima #windows #casa #house #history #historia #photografy #photo #fotos #landscapes #gostei #goodvibes #likes #follow #top #bora #goodvibes #ti #information #noticias #love #evolution
後で振り返ると有意義だったことって、たくさんありますよね。今持っている情報では、今を判断することは難しいのです。
We cannot evaluate our behaviors, opinions, emotions, and decision makings now with information we have now.
#今思えば #意味ある #振り返り #評価 #未熟 #情報 #バイアス #未来 #選択 #行動 #言われたこと #感情 #経験 #成長 #information #bias #evaluation #behavior #experience #opinion #choice #emotion #decisionmaking
後で振り返ると有意義だったことって、たくさんありますよね。今持っている情報では、今を判断することは難しいのです。 We cannot evaluate our behaviors, opinions, emotions, and decision makings now with information we have now. #今思えば  #意味ある  #振り返り  #評価  #未熟  #情報  #バイアス  #未来  #選択  #行動  #言われたこと  #感情  #経験  #成長  #information  #bias  #evaluation  #behavior  #experience  #opinion  #choice  #emotion  #decisionmaking