an online Instagram web viewer

#ikhtiarhamil medias

Photos

Dah lama kawen tp masih x ada baby? Bila bukak pesal isu x ada baby je mesti jadi gaduh laki bini 😭😭 Apatah lg bila family dan kawan2 asyik tanya bila nak ada baby? .
Ualls jgn sedih2.. Ni myra perkenalkan supplement hamil NO 1 dari UK ni 👍👍 Ramai dah yg mengamalkannya.. Dan dah ramai yg dah BERJAYA PREGNANT tauu 😍😍
.
.
nak timang cahaya mata jom whatsapp myra sekarang +60183915127 😘
.
.
#pregnacare #pregnacaremalaysia #pregnacaremurah #ikhtiarhamil
Dah lama kawen tp masih x ada baby? Bila bukak pesal isu x ada baby je mesti jadi gaduh laki bini 😭😭 Apatah lg bila family dan kawan2 asyik tanya bila nak ada baby? . Ualls jgn sedih2.. Ni myra perkenalkan supplement hamil NO 1 dari UK ni 👍👍 Ramai dah yg mengamalkannya.. Dan dah ramai yg dah BERJAYA PREGNANT tauu 😍😍 . . nak timang cahaya mata jom whatsapp myra sekarang +60183915127 😘 . . #pregnacare  #pregnacaremalaysia  #pregnacaremurah  #ikhtiarhamil 
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang aternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik.
-
Yuk follow
@sahabat.promil
@sahabat.promil
@sahabat.promil
@sahabat.promil
-
🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️✔ WA : 0831-3870-8004
-
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
-
#tipspromilbee #inginhamil #pcos #tubafalopi #promil #hamilsehat #herbalbee #bayi #cepathamil #miom #oligospermia #konsultasi #keputihan #solusihamil #varikokel #bayitabung #ibuhamil #bo #energy #kista #inseminasi #hamil #baby #sistemhormon #endometriosis #3rconsept #bioentropy #gratis #solusi #ikhtiarhamil
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Ternyata kehadiran seorang buah hati dalam sebuah pernikahan dapat mengubah segalanya menjadi lebih indah. Berjuta alasan kebahagiaan akan terpancar dari setiap pasangan suami istri yang telah memiliki anak. Tentunya semua harapan yang diinginkan semua pasangan suami istri adalah harapan-harapan yang positif. Terlepas dari semua pendapat mereka, seorang aternyata sangat penting karena anak adalah anugrah, amanah dan titipan dari Tuhan yang harus kita jaga, rawat dan besarkan dengan baik. - Yuk follow @sahabat.promil @sahabat.promil @sahabat.promil @sahabat.promil - 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️✔ WA : 0831-3870-8004 - Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #tipspromilbee  #inginhamil  #pcos  #tubafalopi  #promil  #hamilsehat  #herbalbee  #bayi  #cepathamil  #miom  #oligospermia  #konsultasi  #keputihan  #solusihamil  #varikokel  #bayitabung  #ibuhamil  #bo  #energy  #kista  #inseminasi  #hamil  #baby  #sistemhormon  #endometriosis  #3rconsept  #bioentropy  #gratis  #solusi  #ikhtiarhamil 
100% NATURAL PRODUCT!!
.
Item: Madu Cinta
Berat: 43 grams
Bahan: Diperbuat daripada campuran asli Daun Epimedium (Horny Goat Weed), Herba Chinese Yin Yang Huo, Madu Royal Jelly, Halia, Ginseng, Kulit Kayu Manis dan Vanilla
Negara asal: Turki (kami import dari Turki)
Harga: RM60 exc postage .
Whatsapp:0 1 7 7 9 7 2 4 9 9

#maducinta #maducintaturki #ikhtiarhamil
100% NATURAL PRODUCT!! . Item: Madu Cinta Berat: 43 grams Bahan: Diperbuat daripada campuran asli Daun Epimedium (Horny Goat Weed), Herba Chinese Yin Yang Huo, Madu Royal Jelly, Halia, Ginseng, Kulit Kayu Manis dan Vanilla Negara asal: Turki (kami import dari Turki) Harga: RM60 exc postage . Whatsapp:0 1 7 7 9 7 2 4 9 9 #maducinta  #maducintaturki  #ikhtiarhamil 
Ehem ehem dah amal #Herbamaharani ke belum tu? Jangan lupa amal #Maharani ni ye! Kita rawat apa saja masalah kesihatan dalaman kita sebagai #wanita .
.
#Jommaharani #maharani #herbamaharani #untukwanita #pcos #rahimtakkuat #senggugut #keputihan #lenguhpinggang #peranakkanjatuh #ikhtiarhamil #mengandung
.
Hit us ⤵
🔱Nuna #MaharaniKualalumpur #MaharaniSelangor
0182720877 .
.
🔱Seryn #MaharaniJohor #MaharaniSingapore
0177369463 .
.
🔱Fie #MaharaniKajang #MaharaniCheras #MaharaniMelaka
0182827374
.
🔱Zana #MaharaniSetiawangsa #MaharaniAmpang #MaharaniGombak
0185711456
.
⚜️Emma #MaharaniGombak #Maharanisetapak
0133353961
Ehem ehem dah amal #Herbamaharani  ke belum tu? Jangan lupa amal #Maharani  ni ye! Kita rawat apa saja masalah kesihatan dalaman kita sebagai #wanita  . . #Jommaharani  #maharani  #herbamaharani  #untukwanita  #pcos  #rahimtakkuat  #senggugut  #keputihan  #lenguhpinggang  #peranakkanjatuh  #ikhtiarhamil  #mengandung  . Hit us ⤵ 🔱Nuna #MaharaniKualalumpur  #MaharaniSelangor  0182720877 . . 🔱Seryn #MaharaniJohor  #MaharaniSingapore  0177369463 . . 🔱Fie #MaharaniKajang  #MaharaniCheras  #MaharaniMelaka  0182827374 . 🔱Zana #MaharaniSetiawangsa  #MaharaniAmpang  #MaharaniGombak  0185711456 . ⚜️Emma #MaharaniGombak  #Maharanisetapak  0133353961
Ehh.. Tadi dapat tau dari sorang akak ni dia dah mula JATUH CINTA dengan Madu Cinta sebab setelkan masalah angin dalam badan dia. ❤❤ .
Leceh bila badan banyak angin ni. Lagi-lagi bila time nak solat time tu lah dia nak keluar. Hehe
.
Selain dari membantu memberi kesuburan, Madu cinta boleh memberikan tenaga dan buang angin-angin berlebihan dalam badan tu.
.
Akak ni baru cuba 3 hari dah puas hati.. 😁 
Tq akak

#remedeal
#RemedealSquad #gbop #ailuqforcomfy #ailuqhealth
#MaduCinta #madudariturki #Serimaducinta #khasiatmadu #madu #naturalproducts
#ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #anakku #kesuburan
#terapiinstagram #ajimaura
#kualalumpur #petalingjaya
#putrajaya #cyberjaya
#trustedseller #kahwin
#mamadil #bazaarpaknil
#sayajual #dropship #ootd #healtytips #sharingiscaring
Ehh.. Tadi dapat tau dari sorang akak ni dia dah mula JATUH CINTA dengan Madu Cinta sebab setelkan masalah angin dalam badan dia. ❤❤ . Leceh bila badan banyak angin ni. Lagi-lagi bila time nak solat time tu lah dia nak keluar. Hehe . Selain dari membantu memberi kesuburan, Madu cinta boleh memberikan tenaga dan buang angin-angin berlebihan dalam badan tu. . Akak ni baru cuba 3 hari dah puas hati.. 😁 Tq akak #remedeal  #RemedealSquad  #gbop  #ailuqforcomfy  #ailuqhealth  #MaduCinta  #madudariturki  #Serimaducinta  #khasiatmadu  #madu  #naturalproducts  #ikhtiarzuriat  #ikhtiarhamil  #anakku  #kesuburan  #terapiinstagram  #ajimaura  #kualalumpur  #petalingjaya  #putrajaya  #cyberjaya  #trustedseller  #kahwin  #mamadil  #bazaarpaknil  #sayajual  #dropship  #ootd  #healtytips  #sharingiscaring 
Jom packing📦

Bila pos order customer dri sarawak teringat zaman kanak2 pernah tinggal di kuching sarawak sekejap..sweet memory💕💕 masih lagi teringat tempat2 yg cantik kt sna..bila lgi dpt pergi ea😀 insyaallah bila ade rezeki nti. Tq customer..😍 Upt strip rm1/pcs
Upt cassette rm2/pcs
Opk rm1/pcs
Gender prediction kid rm27/box
📮pos rm8(sm), rm12(ss)

Yg berminat nk order click di bio profile
📲0173040805

#upt #uptstrip #uptcasette #uptmurahmalaysia #uptshahalam #uptmurah #pregnancytests #testkehamilan #testkesuburan #hamil #opk #ovulationtest #opkmurah #uptmuar #codshahalam #selfpickupmuar #genderpredictiontest #testjantinabayi #genderpredictionkid #uptmuar #uptjohor #zuriat #ikhtiarhamilcaraselamat #ikhtiarhamil #uptkaset #nakzuriat #testkehamilanmurah #opkmuar #opkshahalam #selfpickupupt
Jom packing📦 Bila pos order customer dri sarawak teringat zaman kanak2 pernah tinggal di kuching sarawak sekejap..sweet memory💕💕 masih lagi teringat tempat2 yg cantik kt sna..bila lgi dpt pergi ea😀 insyaallah bila ade rezeki nti. Tq customer..😍 Upt strip rm1/pcs Upt cassette rm2/pcs Opk rm1/pcs Gender prediction kid rm27/box 📮pos rm8(sm), rm12(ss) Yg berminat nk order click di bio profile 📲0173040805 #upt  #uptstrip  #uptcasette  #uptmurahmalaysia  #uptshahalam  #uptmurah  #pregnancytests  #testkehamilan  #testkesuburan  #hamil  #opk  #ovulationtest  #opkmurah  #uptmuar  #codshahalam  #selfpickupmuar  #genderpredictiontest  #testjantinabayi  #genderpredictionkid  #uptmuar  #uptjohor  #zuriat  #ikhtiarhamilcaraselamat  #ikhtiarhamil  #uptkaset  #nakzuriat  #testkehamilanmurah  #opkmuar  #opkshahalam  #selfpickupupt 
Selamat pagi!

Dah bermadu cinta pagi ni?? Makan 1 sudu teh madu cinta setiap pagi dapat meningkatkan tenaga anda untuk memulakan kerja 😊
.
.
Untuk Order KLIK LINK di profile ig @zuna.biz
.
Atau WhatsApp 0176273720
.
.
.
#gerobokuofficial
#gerobokupowerteam
#missiontosuccess
#zunabiztosucceed
#agentMaduCintaN9
#maducintaTurki
#maducinta
#maducintaikhtiarhamil
#seribeauty
#nakzuriat
#nakhamil
#ikhtiarhamil
#ikhtiarzuriat
#cubahamil
#cahayamata
#suamiisteri
#keluargabahagia
#suppliments
#kulitcantik
#bazarpaknil
#sayajual
#sayajualmurah
Selamat pagi! Dah bermadu cinta pagi ni?? Makan 1 sudu teh madu cinta setiap pagi dapat meningkatkan tenaga anda untuk memulakan kerja 😊 . . Untuk Order KLIK LINK di profile ig @zuna.biz . Atau WhatsApp 0176273720 . . . #gerobokuofficial  #gerobokupowerteam  #missiontosuccess  #zunabiztosucceed  #agentMaduCintaN9  #maducintaTurki  #maducinta  #maducintaikhtiarhamil  #seribeauty  #nakzuriat  #nakhamil  #ikhtiarhamil  #ikhtiarzuriat  #cubahamil  #cahayamata  #suamiisteri  #keluargabahagia  #suppliments  #kulitcantik  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah 
Madu Cinta ❤️ - Apa dia madu cinta ni?? Madu Cinta ini merupakan madu herba yang paling top di negara Turki dan eropah timur/Asia Barat. Produk hot terbaru keluaran @seribeautyofficial uollss!! Semestinya 100% natural dan halal malahan mendapat pengesahan KKM Malaysia.
.
Madu Cinta bagi mereka yang ingin meningkatkan tenaga batin (lelaki dan perempuan) serta asbab ikhtiar bagi pasangan yang ingin untuk mendapatkan cahaya mata. Kita usaha..insyaallah mana tahu ada rezeki kan.
.
Lebih Power Kalau Madu Cinta 💥💥💥
100% campuran madu dan herba-herba terpilih dan semestinya selamat kerana tiada dadah merbahaya!
.
.
.
#maducintacheras #maducintaturki #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #madupower
Madu Cinta ❤️ - Apa dia madu cinta ni?? Madu Cinta ini merupakan madu herba yang paling top di negara Turki dan eropah timur/Asia Barat. Produk hot terbaru keluaran @seribeautyofficial uollss!! Semestinya 100% natural dan halal malahan mendapat pengesahan KKM Malaysia. . Madu Cinta bagi mereka yang ingin meningkatkan tenaga batin (lelaki dan perempuan) serta asbab ikhtiar bagi pasangan yang ingin untuk mendapatkan cahaya mata. Kita usaha..insyaallah mana tahu ada rezeki kan. . Lebih Power Kalau Madu Cinta 💥💥💥 100% campuran madu dan herba-herba terpilih dan semestinya selamat kerana tiada dadah merbahaya! . . . #maducintacheras  #maducintaturki  #ikhtiarhamil  #ikhtiarzuriat  #madupower 
Sayang la pula nak buang kotak Jamu Tun Teja ni, sebab design cantik sangat! Classy! Sebagai pengamal Jamu Tun Teja, semestinya saya dah simpan banyak kotak-kotak JTT, sampai tak tahu nak simpan di mana. 😅 Eh, jadikan pelengkap gaya di rak buku macam ni pun, ok juga kan? ❤️ Purchase a box of 15 sachets Jamu Tun Teja and get your FREE ginseng herbal soap for every box!

We have READY STOCKS with FREE GIFTS!

FREE COD :
- Menara TM
- TM Annexe 1&2
- LRT Kerinchi
- Pullman Bangsar
- AlamAlam Impian Shah Alam - FREE & DAILY POSTAGE!
Shop at http://www.shopee.com.my/radiantyou (minimum pembelian 1 pack or 1 box)

XOXO,
Suhana, 016 236 4223 (Pengguna dan Agent Jamu Tun Teja)
Radiant You Enterprise (SA0388106-A)
IG : Radiant_You
Shopee User ID : RadiantYou
FB Page : Radiant You Enterprise

#jamutunteja #jtt #1stlifestylejamuinmalaysia #jamutuntejashahalam #jamutuntejakl #jamumoden #energybooster #milkbooster #confinement #jamuforconfinement #jamuberpantang #ikhtiarhamil #jamutuntejausers #jamutuntejalovers #jttusers #jttlovers #nanajttteam #jttbabes #ndjttstars
Sayang la pula nak buang kotak Jamu Tun Teja ni, sebab design cantik sangat! Classy! Sebagai pengamal Jamu Tun Teja, semestinya saya dah simpan banyak kotak-kotak JTT, sampai tak tahu nak simpan di mana. 😅 Eh, jadikan pelengkap gaya di rak buku macam ni pun, ok juga kan? ❤️ Purchase a box of 15 sachets Jamu Tun Teja and get your FREE ginseng herbal soap for every box! We have READY STOCKS with FREE GIFTS! FREE COD : - Menara TM - TM Annexe 1&2 - LRT Kerinchi - Pullman Bangsar - AlamAlam Impian Shah Alam - FREE & DAILY POSTAGE! Shop at http://www.shopee.com.my/radiantyou (minimum pembelian 1 pack or 1 box) XOXO, Suhana, 016 236 4223 (Pengguna dan Agent Jamu Tun Teja) Radiant You Enterprise (SA0388106-A) IG : Radiant_You Shopee User ID : RadiantYou FB Page : Radiant You Enterprise #jamutunteja  #jtt  #1stlifestylejamuinmalaysia  #jamutuntejashahalam  #jamutuntejakl  #jamumoden  #energybooster  #milkbooster  #confinement  #jamuforconfinement  #jamuberpantang  #ikhtiarhamil  #jamutuntejausers  #jamutuntejalovers  #jttusers  #jttlovers  #nanajttteam  #jttbabes  #ndjttstars 
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua..Berjaya hamil dengan Preggylove.Semoga dipermudahkan semuanya.Ade yg nak mcm ni!!? Klik 👇👇👇utk sis guide 💖

www.wasap.my/60127450735 
Like https://m.facebook.com/Rahsia-Hamil-Dengan-Preggy-Love-338029959963641 💞  Kebahagiaan anda  keutamaan kami 💞

#preggylovepenang
#menstrualpropenang
#menspropenang
#produkpakarpuan
#luluskkm
#ikhtiarhamil
#masalahrahim
#setsuburwanita
#setsuburlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#periodtakteratur
#periodtakbetul
#keputihan
#keguguran
#senggugut 
#endometriosis 
#cyst
#pcos 
#fibroid 
#ovariancyst 
#tiubfalopioblock 
#masalahberatbadan
#kencingmanissemasahamil 
#usaha_istiqamah_tawakal 
#tak_cuba_tak_tau
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua..Berjaya hamil dengan Preggylove.Semoga dipermudahkan semuanya.Ade yg nak mcm ni!!? Klik 👇👇👇utk sis guide 💖 www.wasap.my/60127450735 Like https://m.facebook.com/Rahsia-Hamil-Dengan-Preggy-Love-338029959963641 💞 Kebahagiaan anda keutamaan kami 💞 #preggylovepenang  #menstrualpropenang  #menspropenang  #produkpakarpuan  #luluskkm  #ikhtiarhamil  #masalahrahim  #setsuburwanita  #setsuburlelaki  #pekatsperma  #azoosperma  #periodtakteratur  #periodtakbetul  #keputihan  #keguguran  #senggugut  #endometriosis  #cyst  #pcos  #fibroid  #ovariancyst  #tiubfalopioblock  #masalahberatbadan  #kencingmanissemasahamil  #usaha_istiqamah_tawakal  #tak_cuba_tak_tau 
Program Hamil dengan NCX vs HERBASTAMIN • NCX akan membersihkan rahim dari kotoran dan melancarkan siklus haid . tentu akan membuat produksi sel telur lebih cepat dan kualitas sel telur yang baik .
• HERBASTAMIN nasa membuat peningkatan libido dan hormon testosteron yang akan membuat kualitas sperma lebih bagus juga mampu menjangkau sel telur sampai pada proses pembuahan .

________________________
ikhtiar bersama produk natural . dibantu dengan do'a dan tekad yang kuat😊😊😊
more info :
chat WA  081296785038

#programhamilcepat 
#programhamilalami 
#paketpromilherbal 
#ikhtiarhamil 
#herbastaminapriadewasa 
#crystalxforwoman 
#keluargabahagia 
#amanaholshopjakarta
#terpercayaolshop
Program Hamil dengan NCX vs HERBASTAMIN • NCX akan membersihkan rahim dari kotoran dan melancarkan siklus haid . tentu akan membuat produksi sel telur lebih cepat dan kualitas sel telur yang baik . • HERBASTAMIN nasa membuat peningkatan libido dan hormon testosteron yang akan membuat kualitas sperma lebih bagus juga mampu menjangkau sel telur sampai pada proses pembuahan . ________________________ ikhtiar bersama produk natural . dibantu dengan do'a dan tekad yang kuat😊😊😊 more info : chat WA 081296785038 #programhamilcepat  #programhamilalami  #paketpromilherbal  #ikhtiarhamil  #herbastaminapriadewasa  #crystalxforwoman  #keluargabahagia  #amanaholshopjakarta  #terpercayaolshop 
-  SENGGUGUT
.

SENGGUGUT berlaku disebabkan oleh penguncupan dinding rahim yang amat kuat.
.

Proses ini berlaku sebab nak bagi ketulan darah haid yang bercampur dengan sedikit tisu keluar melalui salur pangkal rahim.
Sebab tu kalau korang perasan, setiap kali SENGGUGUT teruk mesti akan keluar darah berketul ketul.. betul tak?
.

Anak dara yang selalu alami sengugut teruk, sebab dinding rahim yang dimiliki oleh anak dara masih sempit. So macam mana nak mengatasi senggugut ni?
COKLAT LOVE HABIBI lah jawapannya.
.

CLH mampu memanaskan rahim dan cairkan ketulan darah, menghilangkan senggugut dan buang angin dalam badan.
.

Jom makan CLH.
Harga mampu milik😉
.

Untuk pertanyaan dan pembelian,
Klik link kat bio
Kak Ann📲017 9032210
❤️STOKIS SAH JSD❤️
.

COKLAT LOVE HABIBI - RM48

#jamususukdara #jsd #pastikanori #coklatlovehabibi #clh #coklatherba #rawatsenggugut #periodpain #sembelit #ikhtiarhamil #nakhamil #migrain #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdserikembangan #jsdselangor  #empireaurafidarich
- SENGGUGUT . SENGGUGUT berlaku disebabkan oleh penguncupan dinding rahim yang amat kuat. . Proses ini berlaku sebab nak bagi ketulan darah haid yang bercampur dengan sedikit tisu keluar melalui salur pangkal rahim. Sebab tu kalau korang perasan, setiap kali SENGGUGUT teruk mesti akan keluar darah berketul ketul.. betul tak? . Anak dara yang selalu alami sengugut teruk, sebab dinding rahim yang dimiliki oleh anak dara masih sempit. So macam mana nak mengatasi senggugut ni? COKLAT LOVE HABIBI lah jawapannya. . CLH mampu memanaskan rahim dan cairkan ketulan darah, menghilangkan senggugut dan buang angin dalam badan. . Jom makan CLH. Harga mampu milik😉 . Untuk pertanyaan dan pembelian, Klik link kat bio Kak Ann📲017 9032210 ❤️STOKIS SAH JSD❤️ . COKLAT LOVE HABIBI - RM48 #jamususukdara  #jsd  #pastikanori  #coklatlovehabibi  #clh  #coklatherba  #rawatsenggugut  #periodpain  #sembelit  #ikhtiarhamil  #nakhamil  #migrain  #sayajual  #sayajualjsd  #stokisjsd  #stokisjsdserikembangan  #jsdselangor  #empireaurafidarich 
-  SET LUARAN DAN DALAMAN:
ini lah #coklatlovehabibi yang bagus untuk lelaki dan perempuan. ✅ memberikan tenaga
✅ menghilangkan sakit - sakit badan
✅ membantu menghilangkan migrain atau sakit kepala
✅ meningkatkan syahwat menggebu - gebu suami isteri.
✅kentut lawas
✅ berak lawas 
bonus untuk lelaki:
✅ main lebih lama sebab tak pancit
✅ bebed berdenyut - denyut
✅ adik naik selalu

bonus untuk perempuan:
✅ menghilangkan senggugut serta merta ketika pengambilan waktu sakit
✅ menjadikan datang bulan konsisten
✅ membantu memecahkan cyst atau darah beku
✅menjadikan puting tetek mengeras
✅ menjadikan kelentit tegang.
✅ menjadikan permukaan faraj lebih sensitif.

Wasap kak ann
017 9032210

#coklatlovehabibijsd #tambahnafsu #sembelit #ikhtiarhamil #haidtaklawas #lawaskanhaid #periodtaklancar #senggugut #kembungperut #buangangin #tambahtenaga #sabah #sarawak #terapiinstagram #freepreview #shahalam #serikembangan
- SET LUARAN DAN DALAMAN: ini lah #coklatlovehabibi  yang bagus untuk lelaki dan perempuan. ✅ memberikan tenaga ✅ menghilangkan sakit - sakit badan ✅ membantu menghilangkan migrain atau sakit kepala ✅ meningkatkan syahwat menggebu - gebu suami isteri. ✅kentut lawas ✅ berak lawas bonus untuk lelaki: ✅ main lebih lama sebab tak pancit ✅ bebed berdenyut - denyut ✅ adik naik selalu bonus untuk perempuan: ✅ menghilangkan senggugut serta merta ketika pengambilan waktu sakit ✅ menjadikan datang bulan konsisten ✅ membantu memecahkan cyst atau darah beku ✅menjadikan puting tetek mengeras ✅ menjadikan kelentit tegang. ✅ menjadikan permukaan faraj lebih sensitif. Wasap kak ann 017 9032210 #coklatlovehabibijsd  #tambahnafsu  #sembelit  #ikhtiarhamil  #haidtaklawas  #lawaskanhaid  #periodtaklancar  #senggugut  #kembungperut  #buangangin  #tambahtenaga  #sabah  #sarawak  #terapiinstagram  #freepreview  #shahalam  #serikembangan 
PEMBORONG AMBIK BORONG DARI HQ?_
_
_
Seller sah yang berdaftar dengan HQ pun dapat 2 box jer sekali order. HQ PINKLADY ORIGINAL di Malaysia ada satu jer yer. 
_

Jangan percaya dengan seller yang hanya mengejar keuntungan semata-mata tanpa mengira kesan memudaratkan kepada buyers
_

HQ TAK MAKAN RASUAH. Tak payah nak cakap SUPPLIER korang baik dengan HQ itu yang dapat beli borong. 
_

Kami beri peringatan sekali lagi kepada semua pembeli/bakal pembeli, HQ hanya menerima order melalui satu saluran  SISTEM HQ yang sama sahaja.
_

TIADA  dijual direct kepada mana-mana PEMBORONG KOSMETIK atau PERSEORANGAN. 
_

PEMBORONG ❌ FAKE
SUPPLIER ❌ FAKE
TRIAL PACK ❌FAKE
JUALAN HARGA MURAH ❌ FAKE
_

WA 📲 0166847666 atau tekan saja link dibio di atas untuk pembelian PINKLADY ORIGINAL.
PEMBORONG AMBIK BORONG DARI HQ?_ _ _ Seller sah yang berdaftar dengan HQ pun dapat 2 box jer sekali order. HQ PINKLADY ORIGINAL di Malaysia ada satu jer yer. _ Jangan percaya dengan seller yang hanya mengejar keuntungan semata-mata tanpa mengira kesan memudaratkan kepada buyers _ HQ TAK MAKAN RASUAH. Tak payah nak cakap SUPPLIER korang baik dengan HQ itu yang dapat beli borong. _ Kami beri peringatan sekali lagi kepada semua pembeli/bakal pembeli, HQ hanya menerima order melalui satu saluran SISTEM HQ yang sama sahaja. _ TIADA dijual direct kepada mana-mana PEMBORONG KOSMETIK atau PERSEORANGAN. _ PEMBORONG ❌ FAKE SUPPLIER ❌ FAKE TRIAL PACK ❌FAKE JUALAN HARGA MURAH ❌ FAKE _ WA 📲 0166847666 atau tekan saja link dibio di atas untuk pembelian PINKLADY ORIGINAL.
Pink Lady ORIGINAL VS PINKLADY TIRUAN ❗️
.
Pinklady Original from HQ‼️
.
👉100% di pos oleh hq pinklady marketing
👉 tiada jualan secara borong
👉 tiada cod
👉 semua seller ada link refferer
👉 tiada di jual di marketplace, ecommerce, lazada, shoppe
👉 tidak menjual secara loose/trial pack
👉 tiada buat promosi
👉 100% herba dan di luluskan KKM
.
pinklady tiruan/fake‼️
.
👉 harga di bawah pasaran
👉 promo jualan borong
👉 Offer COD
👉 jual lust/trial pack
👉 jual di marketplace,lazada,shoppee
👉 tiada link refferer
👉 tiada KKM dan tidak di ketahui kandungannya
.
seller pinklady tiruan, anda hanya menguntungkan kami sahaja, sebab semua customer anda nanti akan cari kami, baik anda cari seller seller kami dan bernaung di bawah kami,

Insyaallah mereka akan ajar anda bagaimana untuk berbisnes😊

sedarlah bisnes kami bukan short term bisnes, tapi bisnes yang long term. follow kami dan berbisneslah secara beretika
. 
WHATSAPP 0166847666
WHATSAPP 0166847666
Pink Lady ORIGINAL VS PINKLADY TIRUAN ❗️ . Pinklady Original from HQ‼️ . 👉100% di pos oleh hq pinklady marketing 👉 tiada jualan secara borong 👉 tiada cod 👉 semua seller ada link refferer 👉 tiada di jual di marketplace, ecommerce, lazada, shoppe 👉 tidak menjual secara loose/trial pack 👉 tiada buat promosi 👉 100% herba dan di luluskan KKM . pinklady tiruan/fake‼️ . 👉 harga di bawah pasaran 👉 promo jualan borong 👉 Offer COD 👉 jual lust/trial pack 👉 jual di marketplace,lazada,shoppee 👉 tiada link refferer 👉 tiada KKM dan tidak di ketahui kandungannya . seller pinklady tiruan, anda hanya menguntungkan kami sahaja, sebab semua customer anda nanti akan cari kami, baik anda cari seller seller kami dan bernaung di bawah kami, Insyaallah mereka akan ajar anda bagaimana untuk berbisnes😊 sedarlah bisnes kami bukan short term bisnes, tapi bisnes yang long term. follow kami dan berbisneslah secara beretika . WHATSAPP 0166847666 WHATSAPP 0166847666
Selamat pagi CINTA😍 Jangan lupa telan Madu Cinta 1 sudu teh kecil selepas sarapan OK 😉

#maduturki #maducinta #maducintashahalam #ikhtiarhamil #ikhtiarcahayamata #ikhtiarzuriat #kruplate #familykruplate #jomdrop #gbop #gbopkruplate #jomdropkruplate
-  COKLAT LOVE HABIBI JSD memang AWESOME👍
.

Makan COKLAT LOVE HABIBI, period keluar😄
Makan COKLAT LOVE HABIBI, rahim subur😉
Makan COKLAT LOVE HABIBI, muka berseri seri 💃
Makan COKLAT LOVE HABIBI, badan terasa ringan..
.

Bestnyaaa 😍😍😍😍
.

Untuk order
WhatsApp kak ann  yer.
📱017 9032210
STOKIS SAH JSD
.

COKLAT LOVE HABIBI - RM48
.
#coklatlovehabibi #senggugut #haidtaklawas #migrain #buangangin #ikhtiarhamil #sukarhamil #lesubadan #bekaltenaga #energybooster #jamususukdara #jsdselangor #puchong #melaka #pahang
#teamjsdAnnur #empireaurafidarich
- COKLAT LOVE HABIBI JSD memang AWESOME👍 . Makan COKLAT LOVE HABIBI, period keluar😄 Makan COKLAT LOVE HABIBI, rahim subur😉 Makan COKLAT LOVE HABIBI, muka berseri seri 💃 Makan COKLAT LOVE HABIBI, badan terasa ringan.. . Bestnyaaa 😍😍😍😍 . Untuk order WhatsApp kak ann yer. 📱017 9032210 STOKIS SAH JSD . COKLAT LOVE HABIBI - RM48 . #coklatlovehabibi  #senggugut  #haidtaklawas  #migrain  #buangangin  #ikhtiarhamil  #sukarhamil  #lesubadan  #bekaltenaga  #energybooster  #jamususukdara  #jsdselangor  #puchong  #melaka  #pahang  #teamjsdAnnur  #empireaurafidarich 
Kelebihan Pueraria Mirifica Yang Terdapat Dalam PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL 
_

Setiap Gegadis Memang Perlukan Tumbuhan Ini Kerana:
_
Tumbuhan ini sangat berkesan 99% bagi menambah saiz payudara
_
Digunakan oleh orang dahulukala secara tradisi di Thailand
_
⏩❤️Menambah saiz payudara, besarkan payudara dengan sangat berkesan
_
⏩❤️Menegangkan punggung dan kulit payudara
_
⏩❤️Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara dan seluruh badan
_
Tak hairan memang ramai wanita yang cantik dan cute di sana, malah menjadi trend bagi mana-mana lelaki seluruh dunia untuk datang ke Thailand menikmati wanita-wanita di sana.
_
Detail lanjut tentang kelebihan PINKLADY ORIGINAL WA 0166847666
Kelebihan Pueraria Mirifica Yang Terdapat Dalam PINKLADY BODY PERFECTION ORIGINAL _ Setiap Gegadis Memang Perlukan Tumbuhan Ini Kerana: _ Tumbuhan ini sangat berkesan 99% bagi menambah saiz payudara _ Digunakan oleh orang dahulukala secara tradisi di Thailand _ ⏩❤️Menambah saiz payudara, besarkan payudara dengan sangat berkesan _ ⏩❤️Menegangkan punggung dan kulit payudara _ ⏩❤️Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara dan seluruh badan _ Tak hairan memang ramai wanita yang cantik dan cute di sana, malah menjadi trend bagi mana-mana lelaki seluruh dunia untuk datang ke Thailand menikmati wanita-wanita di sana. _ Detail lanjut tentang kelebihan PINKLADY ORIGINAL WA 0166847666
BOLEHKAH? ... 🤔 #Part1 ⠀
.⠀
Bolehkah ibu mengandung/ ibu yang menyusukan bayi mengambil madu cinta?⠀
-Tidak boleh. Ibu mengandung tidak dibolehkan ambil kerana ianya mampu melajukan degupan jantung.⠀
⠀
⠀
Bolehkah wanita haid mengambil Madu Cinta?⠀
-Tidak boleh. Perempuan ketika haid tidak boleh mengambil Madu Cinta kerana ianya mampu mengecutkan rahim dan boleh mengganggu kitaran haid.⠀
⠀
⠀
Bolehkah penghidap PCOS mengambil Madu Cinta?⠀
-Boleh. PCOS dibolehkan mengambil Madu Cinta kerana ianya sangat bagus untuk menstabilkan hormon kembali.⠀
⠀
⠀
Berapa lamakah sebotol Madu Cinta mampu bertahan?⠀
-Sebotol Madu Cinta mampu bertahan sehingga 2 ke 4 minggu. (Jika hanya mengambil satu sudu teh kecil setiap hari)⠀
⠀
⠀
Bolehkah individu yang belum berkahwin mengambil Madu cinta?⠀
-Individu yang  belum berkahwin boleh mengambil Madu Cinta. Madu Cinta sangat membantu dalam  meningkatkan tahap metabolisme dalam tubuh badan badan dengan adanya kandungan Royal Jelly dan Ginseng. Selain itu, ianya membantu meningkatkan libido dan sesuai untuk individu yang gemar bersukan / bina badan).⠀
⠀
#maducintaturki⠀
#ikhtiarhamil⠀
#maducinta ⠀
#maducintaturki⠀
#ubatkuat⠀
#rawatlemahtenagabatin⠀
#jomdrop⠀
#jomdropnerrys⠀
#brandowner⠀
#aiserilegasi⠀
#serisoap⠀
#gym ⠀
#ginseng⠀
#tingkatkanmetabolisme⠀
#produkviral2018⠀
#palinglaris⠀
#lakukeras⠀
#postageseluruhnegeri⠀
#postageseluruhmalaysia⠀
#viraloninstagram
BOLEHKAH? ... 🤔 #Part1  ⠀ .⠀ Bolehkah ibu mengandung/ ibu yang menyusukan bayi mengambil madu cinta?⠀ -Tidak boleh. Ibu mengandung tidak dibolehkan ambil kerana ianya mampu melajukan degupan jantung.⠀ ⠀ ⠀ Bolehkah wanita haid mengambil Madu Cinta?⠀ -Tidak boleh. Perempuan ketika haid tidak boleh mengambil Madu Cinta kerana ianya mampu mengecutkan rahim dan boleh mengganggu kitaran haid.⠀ ⠀ ⠀ Bolehkah penghidap PCOS mengambil Madu Cinta?⠀ -Boleh. PCOS dibolehkan mengambil Madu Cinta kerana ianya sangat bagus untuk menstabilkan hormon kembali.⠀ ⠀ ⠀ Berapa lamakah sebotol Madu Cinta mampu bertahan?⠀ -Sebotol Madu Cinta mampu bertahan sehingga 2 ke 4 minggu. (Jika hanya mengambil satu sudu teh kecil setiap hari)⠀ ⠀ ⠀ Bolehkah individu yang belum berkahwin mengambil Madu cinta?⠀ -Individu yang  belum berkahwin boleh mengambil Madu Cinta. Madu Cinta sangat membantu dalam  meningkatkan tahap metabolisme dalam tubuh badan badan dengan adanya kandungan Royal Jelly dan Ginseng. Selain itu, ianya membantu meningkatkan libido dan sesuai untuk individu yang gemar bersukan / bina badan).⠀ ⠀ #maducintaturki ⠀ #ikhtiarhamil ⠀ #maducinta  ⠀ #maducintaturki ⠀ #ubatkuat ⠀ #rawatlemahtenagabatin ⠀ #jomdrop ⠀ #jomdropnerrys ⠀ #brandowner ⠀ #aiserilegasi ⠀ #serisoap ⠀ #gym  ⠀ #ginseng ⠀ #tingkatkanmetabolisme ⠀ #produkviral2018 ⠀ #palinglaris ⠀ #lakukeras ⠀ #postageseluruhnegeri ⠀ #postageseluruhmalaysia ⠀ #viraloninstagram 
Selamat pagi CINTA😍 Jangan lupa telan Madu Cinta 1 sudu teh kecil selepas sarapan OK 😉

#maduturki #maducinta #maducintashahalam #ikhtiarhamil #ikhtiarcahayamata #ikhtiarzuriat #kruplate #familykruplate #jomdrop #gbop #gbopkruplate #jomdropkruplate
Themra Epimedyumlu Macun - Kekal Intim & Anggun

Kebaikan Epimedium Untuk Lelaki
1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung
2. Merendahkan paras gula dalam darah
3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol
4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun
5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang
6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan

Kebaikan Epimedium Untuk Wanita
1. Membantu mengurangkan impak penuaan
2. Mengimbangi paras hormon
3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
5. Melegakan sakit sendi
6. Meningkatkan rembesan estrogen

Ayuh whatsapp Solini 016-828 4389 now sementara u olls masih berpeluang memiliki Madu Cinta ni! 💓💓💓 #maducintaturki
#ikhtiarhamil
#maducinta #maducintaturki
#ubatkuat
#rawatlemahtenagabatin
#gbop
#gbopnerrys
#brandowner
#nerrys
#produkviral2018
#palinglaris
#lakukeras
#postageseluruhnegeri #codkotakinabalu #codmaducinta
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram
Themra Epimedyumlu Macun - Kekal Intim & Anggun Kebaikan Epimedium Untuk Lelaki 1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung 2. Merendahkan paras gula dalam darah 3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol 4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun 5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang 6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan Kebaikan Epimedium Untuk Wanita 1. Membantu mengurangkan impak penuaan 2. Mengimbangi paras hormon 3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus 4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang 5. Melegakan sakit sendi 6. Meningkatkan rembesan estrogen Ayuh whatsapp Solini 016-828 4389 now sementara u olls masih berpeluang memiliki Madu Cinta ni! 💓💓💓 #maducintaturki  #ikhtiarhamil  #maducinta  #maducintaturki  #ubatkuat  #rawatlemahtenagabatin  #gbop  #gbopnerrys  #brandowner  #nerrys  #produkviral2018  #palinglaris  #lakukeras  #postageseluruhnegeri  #codkotakinabalu  #codmaducinta  #postageseluruhmalaysia  #viraloninstagram 
A tea spoon a day keeps the doctor away 😊
.
Morning sunshines!
.
Lets start our day with #vivixshaklee 😊

http://www.wasap.my/+60132086121

#vivix #shaklee #shakleesenawang #shakleeseremban #shakleeampangan #shakleeparoi #sihatcantik #awetmuda #gout  #darahtinggi #kencingmanis #kolestroltinggi #antipenuaan #berhentimerokok #ikhtiarhamil
Siapa yg masih belum tahu tentang Macun epimedium paste by themra?? ✔memberi kesan yg cepat (30-40min)
✔menambah stamina yg pastinya akan merancakkan hubungan suami isteri
✔menambah sensasi ketika bersama
✔tiada lagi ereksi pra matang

Yg paling penting, macun ni 💯% campuran madu dan herba2 terpilih dan tiada dadah merbahaya

Semarakkan cinta u olls dengan kehangatan Madu Cinta Turki 💓💓💓 #maducintaturki 
#ikhtiarhamil
#ikhtiarzuriat 
#maducinta 
#khasiatmadu 
#produkviral
#maducinta #maducintaturki
#ubatkuat
#rawatlemahtenagabatin
#gbop
#gbopnerrys
#brandowner
#nerrys
#produkviral2018
#palinglaris
#lakukeras
#postageseluruhnegeri
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram
Siapa yg masih belum tahu tentang Macun epimedium paste by themra?? ✔memberi kesan yg cepat (30-40min) ✔menambah stamina yg pastinya akan merancakkan hubungan suami isteri ✔menambah sensasi ketika bersama ✔tiada lagi ereksi pra matang Yg paling penting, macun ni 💯% campuran madu dan herba2 terpilih dan tiada dadah merbahaya Semarakkan cinta u olls dengan kehangatan Madu Cinta Turki 💓💓💓 #maducintaturki  #ikhtiarhamil  #ikhtiarzuriat  #maducinta  #khasiatmadu  #produkviral  #maducinta  #maducintaturki  #ubatkuat  #rawatlemahtenagabatin  #gbop  #gbopnerrys  #brandowner  #nerrys  #produkviral2018  #palinglaris  #lakukeras  #postageseluruhnegeri  #postageseluruhmalaysia  #viraloninstagram 
Siapa yg masih belum tahu tentang Macun epimedium paste by themra?? ✔memberi kesan yg cepat (30-40min)
✔menambah stamina yg pastinya akan merancakkan hubungan suami isteri
✔menambah sensasi ketika bersama
✔tiada lagi ereksi pra matang

Yg paling penting, macun ni 💯% campuran madu dan herba2 terpilih dan tiada dadah merbahaya

Semarakkan cinta u olls dengan kehangatan Madu Cinta Turki 💓💓💓 #maducintaturki 
#ikhtiarhamil
#ikhtiarzuriat 
#maducinta 
#khasiatmadu 
#produkviral
#maducinta #maducintaturki
#ubatkuat
#rawatlemahtenagabatin
#gbop
#gbopnerrys
#brandowner
#nerrys
#produkviral2018
#palinglaris
#lakukeras
#postageseluruhnegeri
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram
Siapa yg masih belum tahu tentang Macun epimedium paste by themra?? ✔memberi kesan yg cepat (30-40min) ✔menambah stamina yg pastinya akan merancakkan hubungan suami isteri ✔menambah sensasi ketika bersama ✔tiada lagi ereksi pra matang Yg paling penting, macun ni 💯% campuran madu dan herba2 terpilih dan tiada dadah merbahaya Semarakkan cinta u olls dengan kehangatan Madu Cinta Turki 💓💓💓 #maducintaturki  #ikhtiarhamil  #ikhtiarzuriat  #maducinta  #khasiatmadu  #produkviral  #maducinta  #maducintaturki  #ubatkuat  #rawatlemahtenagabatin  #gbop  #gbopnerrys  #brandowner  #nerrys  #produkviral2018  #palinglaris  #lakukeras  #postageseluruhnegeri  #postageseluruhmalaysia  #viraloninstagram 
Siapa yg masih belum tahu tentang Macun epimedium paste by themra?? ✔memberi kesan yg cepat (30-40min)
✔menambah stamina yg pastinya akan merancakkan hubungan suami isteri
✔menambah sensasi ketika bersama
✔tiada lagi ereksi pra matang

Yg paling penting, macun ni 💯% campuran madu dan herba2 terpilih dan tiada dadah merbahaya

Semarakkan cinta u olls dengan kehangatan Madu Cinta Turki 💓💓💓 #maducintaturki 
#ikhtiarhamil
#ikhtiarzuriat 
#maducinta 
#khasiatmadu 
#produkviral
#maducinta #maducintaturki
#ubatkuat
#rawatlemahtenagabatin
#gbop
#gbopnerrys
#brandowner
#nerrys
#produkviral2018
#palinglaris
#lakukeras
#postageseluruhnegeri
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram
Siapa yg masih belum tahu tentang Macun epimedium paste by themra?? ✔memberi kesan yg cepat (30-40min) ✔menambah stamina yg pastinya akan merancakkan hubungan suami isteri ✔menambah sensasi ketika bersama ✔tiada lagi ereksi pra matang Yg paling penting, macun ni 💯% campuran madu dan herba2 terpilih dan tiada dadah merbahaya Semarakkan cinta u olls dengan kehangatan Madu Cinta Turki 💓💓💓 #maducintaturki  #ikhtiarhamil  #ikhtiarzuriat  #maducinta  #khasiatmadu  #produkviral  #maducinta  #maducintaturki  #ubatkuat  #rawatlemahtenagabatin  #gbop  #gbopnerrys  #brandowner  #nerrys  #produkviral2018  #palinglaris  #lakukeras  #postageseluruhnegeri  #postageseluruhmalaysia  #viraloninstagram 
Epimedium dikenali selama bertahun-tahun,
sebagai salah satu ubat afrodisiak yang paling kuat.
.
Ia mengandungi icarrin, yang melegakan otot dengan meningkatkan kadar oksida nitrat dan oleh itu meningkatkan aliran darah ke organ-organ pentinglelaki atau wanita,serta libido dan menambah tenaga.
.
Pada lelaki,Epimedium boleh digunakan dalam kes-kes disfungsiereksi (lemahtenaga shahwat) dengan keputusan yang luar biasa seperti viagra.
.
Pada wanita, Epimedium, telah digunakan selama bertahun- tahun daripada perubatan Cina tradisional sebagai merawat menopaus, kerana ia meningkatkan tahap estrogen dan estradiol. Di samping itu, ia meningkatkan aliran darah dalam fungsi kewanitaan dengan sihat.
.
#maducinta
#maducintaturki
#ikhtiarzuriat
#ikhtiarhamil
#epimedium
#maducinta #maducintaturki
#ubatkuat
#rawatlemahtenagabatin
#gbop
#gbopnerrys
#brandowner
#nerrys
#produkviral2018
#palinglaris
#lakukeras
#postageseluruhnegeri
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram
Epimedium dikenali selama bertahun-tahun, sebagai salah satu ubat afrodisiak yang paling kuat. . Ia mengandungi icarrin, yang melegakan otot dengan meningkatkan kadar oksida nitrat dan oleh itu meningkatkan aliran darah ke organ-organ pentinglelaki atau wanita,serta libido dan menambah tenaga. . Pada lelaki,Epimedium boleh digunakan dalam kes-kes disfungsiereksi (lemahtenaga shahwat) dengan keputusan yang luar biasa seperti viagra. . Pada wanita, Epimedium, telah digunakan selama bertahun- tahun daripada perubatan Cina tradisional sebagai merawat menopaus, kerana ia meningkatkan tahap estrogen dan estradiol. Di samping itu, ia meningkatkan aliran darah dalam fungsi kewanitaan dengan sihat. . #maducinta  #maducintaturki  #ikhtiarzuriat  #ikhtiarhamil  #epimedium  #maducinta  #maducintaturki  #ubatkuat  #rawatlemahtenagabatin  #gbop  #gbopnerrys  #brandowner  #nerrys  #produkviral2018  #palinglaris  #lakukeras  #postageseluruhnegeri  #postageseluruhmalaysia  #viraloninstagram 
Epimedium dikenali selama bertahun-tahun,
sebagai salah satu ubat afrodisiak yang paling kuat.
.
Ia mengandungi icarrin, yang melegakan otot dengan meningkatkan kadar oksida nitrat dan oleh itu meningkatkan aliran darah ke organ-organ pentinglelaki atau wanita,serta libido dan menambah tenaga.
.
Pada lelaki,Epimedium boleh digunakan dalam kes-kes disfungsiereksi (lemahtenaga shahwat) dengan keputusan yang luar biasa seperti viagra.
.
Pada wanita, Epimedium, telah digunakan selama bertahun- tahun daripada perubatan Cina tradisional sebagai merawat menopaus, kerana ia meningkatkan tahap estrogen dan estradiol. Di samping itu, ia meningkatkan aliran darah dalam fungsi kewanitaan dengan sihat.
.
#maducinta
#maducintaturki
#ikhtiarzuriat
#ikhtiarhamil
#epimedium
#maducinta #maducintaturki
#ubatkuat
#rawatlemahtenagabatin
#gbop
#gbopnerrys
#brandowner
#nerrys
#produkviral2018
#palinglaris
#lakukeras
#postageseluruhnegeri
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram
Epimedium dikenali selama bertahun-tahun, sebagai salah satu ubat afrodisiak yang paling kuat. . Ia mengandungi icarrin, yang melegakan otot dengan meningkatkan kadar oksida nitrat dan oleh itu meningkatkan aliran darah ke organ-organ pentinglelaki atau wanita,serta libido dan menambah tenaga. . Pada lelaki,Epimedium boleh digunakan dalam kes-kes disfungsiereksi (lemahtenaga shahwat) dengan keputusan yang luar biasa seperti viagra. . Pada wanita, Epimedium, telah digunakan selama bertahun- tahun daripada perubatan Cina tradisional sebagai merawat menopaus, kerana ia meningkatkan tahap estrogen dan estradiol. Di samping itu, ia meningkatkan aliran darah dalam fungsi kewanitaan dengan sihat. . #maducinta  #maducintaturki  #ikhtiarzuriat  #ikhtiarhamil  #epimedium  #maducinta  #maducintaturki  #ubatkuat  #rawatlemahtenagabatin  #gbop  #gbopnerrys  #brandowner  #nerrys  #produkviral2018  #palinglaris  #lakukeras  #postageseluruhnegeri  #postageseluruhmalaysia  #viraloninstagram 
Toksin punca anda tidak sihat..
Jom amalkan COKLAT LOVE HABIBI untuk kesihatan.
.

Tanda-tanda orang yang banyak toksin dalam badan....
Ambil masa sebentar untuk cek diri anda
.
🍃Kerap sakit kepala
🍃Badan akan terasa letih tanpa sebab
🍃Susah bangun tidur
🍃Berat badan meningkat
🍃Kehadiran selulit
🍃Masalah jerawat
🍃Banyak angin dalam badan
🍃Keliling mata gelap
.

Anda ada tanda-tanda ni?? Penyelesaian nya adalah dengan COKLAT LOVE HABIBI JSD..
.

Untuk order
WhatsApp Hani yer.
📱019-259 2921
STOKIS SAH JSD
.

COKLAT LOVE HABIBI - RM48
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #pastikanori #coklatlovehabibi #clh #coklatherba #rawatsenggugut #periodpain #sembelit #ikhtiarhamil #nakhamil #migrain #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #bazaarpaknil #codbanting #codnilai #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich
Toksin punca anda tidak sihat.. Jom amalkan COKLAT LOVE HABIBI untuk kesihatan. . Tanda-tanda orang yang banyak toksin dalam badan.... Ambil masa sebentar untuk cek diri anda . 🍃Kerap sakit kepala 🍃Badan akan terasa letih tanpa sebab 🍃Susah bangun tidur 🍃Berat badan meningkat 🍃Kehadiran selulit 🍃Masalah jerawat 🍃Banyak angin dalam badan 🍃Keliling mata gelap . Anda ada tanda-tanda ni?? Penyelesaian nya adalah dengan COKLAT LOVE HABIBI JSD.. . Untuk order WhatsApp Hani yer. 📱019-259 2921 STOKIS SAH JSD . COKLAT LOVE HABIBI - RM48 . COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘 . #jamususukdara  #jsd  #pastikanori  #coklatlovehabibi  #clh  #coklatherba  #rawatsenggugut  #periodpain  #sembelit  #ikhtiarhamil  #nakhamil  #migrain  #sayajual  #sayajualjsd  #stokisjsd  #stokisjsdbanting  #jsdselangor  #igersmalaysia  #freereview  #bazaarpaknil  #codbanting  #codnilai  #sabah  #sarawak  #jsdrich  #hanistokisjsdbanting  #teamhanirich  #empireaurafidarich 
.
SET LENGKAP UNTUK PENJAGAAN KECANTIKAN DALAMAN WANITA. .
Set trio combo RM150 (sem) lengkap dgn
✅#detoxpro
✅#beautybooster
✅#vdolly
✅#pink box
✅pouch bag
.
Bagus untuk
#detox 
#buanglemak 
#buangtoksin 
#senanglawas
#kulitsihat 
#parutpudar 
#ikhtiarhamil 
#missvketat 
#keputihanhilang .
✅ Disarankan minum air putih 2-3 liter sehari.
❌VDOLLY tidak sesuai diambil semasa period dan pregnant.
.
Cod kl & Sel.
.
Boleh WA Nur 017-351 5865 for more details. 😘
.
SET LENGKAP UNTUK PENJAGAAN KECANTIKAN DALAMAN WANITA. .
Set trio combo RM150 (sem) lengkap dgn
✅#detoxpro
✅#beautybooster
✅#vdolly
✅#pink box
✅pouch bag
.
Bagus untuk
#detox 
#buanglemak 
#buangtoksin 
#senanglawas
#kulitsihat 
#parutpudar 
#ikhtiarhamil 
#missvketat 
#keputihanhilang .
✅ Disarankan minum air putih 2-3 liter sehari.
❌VDOLLY tidak sesuai diambil semasa period dan pregnant.
.
Cod kl & Sel.
.
Boleh WA Nur 017-351 5865 for more details. 😘
.
SET LENGKAP UNTUK PENJAGAAN KECANTIKAN DALAMAN WANITA. .
Set trio combo RM150 (sem) lengkap dgn
✅#detoxpro
✅#beautybooster
✅#vdolly
✅#pink box
✅pouch bag
.
Bagus untuk
#detox 
#buanglemak 
#buangtoksin 
#senanglawas
#kulitsihat 
#parutpudar 
#ikhtiarhamil 
#missvketat 
#keputihanhilang .
✅ Disarankan minum air putih 2-3 liter sehari.
❌VDOLLY tidak sesuai diambil semasa period dan pregnant.
.
Cod kl & Sel.
.
Boleh WA Nur 017-351 5865 for more details. 😘
COKLAT LOVE HABIBI JSD memang AWESOME👍
.

Makan COKLAT LOVE HABIBI, period keluar😄
Makan COKLAT LOVE HABIBI, rahim subur😉
Makan COKLAT LOVE HABIBI, muka berseri seri 💃
Makan COKLAT LOVE HABIBI, badan terasa ringan..
.

Bestnyaaa 😍😍😍😍
.

Untuk order
WhatsApp Hani yer.
📱019-259 2921
STOKIS SAH JSD
.

COKLAT LOVE HABIBI - RM48
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #pastikanori #coklatlovehabibi #clh #coklatherba #rawatsenggugut #periodpain #sembelit #ikhtiarhamil #nakhamil #migrain #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #bazaarpaknil #codbanting #codnilai #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich
COKLAT LOVE HABIBI JSD memang AWESOME👍 . Makan COKLAT LOVE HABIBI, period keluar😄 Makan COKLAT LOVE HABIBI, rahim subur😉 Makan COKLAT LOVE HABIBI, muka berseri seri 💃 Makan COKLAT LOVE HABIBI, badan terasa ringan.. . Bestnyaaa 😍😍😍😍 . Untuk order WhatsApp Hani yer. 📱019-259 2921 STOKIS SAH JSD . COKLAT LOVE HABIBI - RM48 . COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘 . #jamususukdara  #jsd  #pastikanori  #coklatlovehabibi  #clh  #coklatherba  #rawatsenggugut  #periodpain  #sembelit  #ikhtiarhamil  #nakhamil  #migrain  #sayajual  #sayajualjsd  #stokisjsd  #stokisjsdbanting  #jsdselangor  #igersmalaysia  #freereview  #bazaarpaknil  #codbanting  #codnilai  #sabah  #sarawak  #jsdrich  #hanistokisjsdbanting  #teamhanirich  #empireaurafidarich 
SENDAWA TAK BERHENTI
.

Ada orang sendawa, ada orang pula perut kembung penuh angin. Dah masa makan tengahari bedal plak teh tarik, alamat gemuruh tanpa hujan bunyi nya 😁
.

Ada petua tak nak bagi hilang belahak ni. Malu kat orang burppp burppp burppp tak benti.
.

Ada mudah je.. sebelum makan, minum air suam panas. Makan buah-buahan. Lepas tu makan COKLAT LOVE HABIBI segentel.
Lepas tu boleh jer nak makan nasik..
Amalkan setiap hari.
.

Dapatkan segera.
.

Untuk order
WhatsApp Hani yer.
📱019-259 2921
STOKIS SAH JSD
.

COKLAT LOVE HABIBI - RM48
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #pastikanori #coklatlovehabibi #clh #coklatherba #rawatsenggugut #periodpain #sembelit #ikhtiarhamil #nakhamil #migrain #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #bazaarpaknil #codbanting #codnilai #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich
SENDAWA TAK BERHENTI . Ada orang sendawa, ada orang pula perut kembung penuh angin. Dah masa makan tengahari bedal plak teh tarik, alamat gemuruh tanpa hujan bunyi nya 😁 . Ada petua tak nak bagi hilang belahak ni. Malu kat orang burppp burppp burppp tak benti. . Ada mudah je.. sebelum makan, minum air suam panas. Makan buah-buahan. Lepas tu makan COKLAT LOVE HABIBI segentel. Lepas tu boleh jer nak makan nasik.. Amalkan setiap hari. . Dapatkan segera. . Untuk order WhatsApp Hani yer. 📱019-259 2921 STOKIS SAH JSD . COKLAT LOVE HABIBI - RM48 . COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘 . #jamususukdara  #jsd  #pastikanori  #coklatlovehabibi  #clh  #coklatherba  #rawatsenggugut  #periodpain  #sembelit  #ikhtiarhamil  #nakhamil  #migrain  #sayajual  #sayajualjsd  #stokisjsd  #stokisjsdbanting  #jsdselangor  #igersmalaysia  #freereview  #bazaarpaknil  #codbanting  #codnilai  #sabah  #sarawak  #jsdrich  #hanistokisjsdbanting  #teamhanirich  #empireaurafidarich 
💨💨💃💃Tumpang lalu...ni haa feedback customer madu cinta.. Korang apa tunggu lagi..mohler kita order satu

MADU CINTA TURKEY

diimport khas dari turkey

Maksudnya apa?

Maksudnya produk ni betul2 bagus la guys

So apa tunggu lagi

Anis
01110045612

#maducintaturkey #madudarirangkaianherba #bukancalangcalangmadu #bukanmadutualang madukualiti #bukanbermadu #pekatlikat #puashati #denganizinAllah #semogaadrezeki #rezekidimanamana #syukur #ikhtiarhamil #mengandung #rezekituhan #belumcubabelumtahu
💨💨💃💃Tumpang lalu...ni haa feedback customer madu cinta.. Korang apa tunggu lagi..mohler kita order satu MADU CINTA TURKEY diimport khas dari turkey Maksudnya apa? Maksudnya produk ni betul2 bagus la guys So apa tunggu lagi Anis 01110045612 #maducintaturkey  #madudarirangkaianherba  #bukancalangcalangmadu  #bukanmadutualang  madukualiti #bukanbermadu  #pekatlikat  #puashati  #denganizinAllah  #semogaadrezeki  #rezekidimanamana  #syukur  #ikhtiarhamil  #mengandung  #rezekituhan  #belumcubabelumtahu 
#Repost @carlsamsudin with @get_repost
・・・
@maducinta_
.

YaAllahhhhhhhhhh finally sampai jugak 2nd batch stock Madu Cinta (madu herba bantu dapatkan zuriat dan tambah tenaga batin) dari negara Turki ni. 1st batch aritu sampai before raya sehari dua je terus SOLD OUT. Dan saya percaya 2nd batch ni pun sekejap je akan SOLD OUT sebab yang pending order berminggu-minggu sebelum ini pun sangat banyak dan insyaAllah baru sempat nak post esok lusa oleh team saya. Mohon maaafffff
.
Madu herba dari turki ini diimport khas oleh @seribeautyofficial. Sangat bagus untuk mereka yang lemah tenaga batin (lelaki & perempuan) dan asbab ikhtiar kepada mereka yang sedang usaha mendapatkan zuriat. InsyaAllah dengan izin Allah ramai sudah yang dapat tingkatkan tenaga batin dan zuriat dengan @maducinta_ ini. Boleh lihat dan google di Internet sangat banyak testimoni di luar negara berkenaan Madu Cinta ini
.
Boleh dapatkan sekarang sebelum ianya habis licin juga soon! Yang pendinh order berminggu-minggu tu insyaAllah team saya akan selesaikan minggu ini. Mohon maaaaaf ❤ #maducinta #zuriat #ikhtiarhamil
#Repost  @carlsamsudin with @get_repost ・・・ @maducinta_ . YaAllahhhhhhhhhh finally sampai jugak 2nd batch stock Madu Cinta (madu herba bantu dapatkan zuriat dan tambah tenaga batin) dari negara Turki ni. 1st batch aritu sampai before raya sehari dua je terus SOLD OUT. Dan saya percaya 2nd batch ni pun sekejap je akan SOLD OUT sebab yang pending order berminggu-minggu sebelum ini pun sangat banyak dan insyaAllah baru sempat nak post esok lusa oleh team saya. Mohon maaafffff . Madu herba dari turki ini diimport khas oleh @seribeautyofficial. Sangat bagus untuk mereka yang lemah tenaga batin (lelaki & perempuan) dan asbab ikhtiar kepada mereka yang sedang usaha mendapatkan zuriat. InsyaAllah dengan izin Allah ramai sudah yang dapat tingkatkan tenaga batin dan zuriat dengan @maducinta_ ini. Boleh lihat dan google di Internet sangat banyak testimoni di luar negara berkenaan Madu Cinta ini . Boleh dapatkan sekarang sebelum ianya habis licin juga soon! Yang pendinh order berminggu-minggu tu insyaAllah team saya akan selesaikan minggu ini. Mohon maaaaaf ❤ #maducinta  #zuriat  #ikhtiarhamil 
Epimedium dikenali selama bertahun-tahun,
sebagai salah satu ubat afrodisiak yang paling kuat.
.
Ia mengandungi icarrin, yang melegakan otot dengan meningkatkan kadar oksida nitrat dan oleh itu meningkatkan aliran darah ke organ-organ pentinglelaki atau wanita,serta libido dan menambah tenaga.
.
Pada lelaki,Epimedium boleh digunakan dalam kes-kes disfungsiereksi (lemahtenaga shahwat) dengan keputusan yang luar biasa seperti viagra.
.
Pada wanita, Epimedium, telah digunakan selama bertahun- tahun daripada perubatan Cina tradisional sebagai merawat menopaus, kerana ia meningkatkan tahap estrogen dan estradiol. Di samping itu, ia meningkatkan aliran darah dalam fungsi kewanitaan dengan sihat..
.
#maducinta
#maducintaturki
#ikhtiarzuriat
#seriempirenerry
#ikhtiarhamil
#epimedium
#rawatlemahtenagabatin
#rawatmenopaus
#rawatsakitsendi
#maducintacodklang
Epimedium dikenali selama bertahun-tahun, sebagai salah satu ubat afrodisiak yang paling kuat. . Ia mengandungi icarrin, yang melegakan otot dengan meningkatkan kadar oksida nitrat dan oleh itu meningkatkan aliran darah ke organ-organ pentinglelaki atau wanita,serta libido dan menambah tenaga. . Pada lelaki,Epimedium boleh digunakan dalam kes-kes disfungsiereksi (lemahtenaga shahwat) dengan keputusan yang luar biasa seperti viagra. . Pada wanita, Epimedium, telah digunakan selama bertahun- tahun daripada perubatan Cina tradisional sebagai merawat menopaus, kerana ia meningkatkan tahap estrogen dan estradiol. Di samping itu, ia meningkatkan aliran darah dalam fungsi kewanitaan dengan sihat.. . #maducinta  #maducintaturki  #ikhtiarzuriat  #seriempirenerry  #ikhtiarhamil  #epimedium  #rawatlemahtenagabatin  #rawatmenopaus  #rawatsakitsendi  #maducintacodklang 
Madu cinta💕
.
Utk lelaki atau perempuan serta asbab ikhtiar utk mendapatkan zuriat. Insha allah
.
Berminat,
Klik link di bio

#maducinta #maducintaturki #ikhtiarhamil #ikhtiardapatkanzuriat #readystock #mudahhamil
yg sedang menanti buah hati yg belum kunjung datang

mari mantapkan hati kibarkan semangat okhtiar serta pupuk kesabaran & doa yg trus mengalir semoga Allah segerakan bunda calon bumil memjadi seorang ibu aamiin

open po kurma muda & paket promil ( kurma muda & zuriat ) 
pemesanan
wa 081319006521

#kurmamuda #ruthobkuning #jualkurmamuda #kurmamudaprogramhamil #kurmamudapromil #ruthob #ruthab #programhamil #promil #herbalife #penyuburkandunganalami #penyuburkandungan #penyuburherbal #kesehatanwanita #ikhtiarhamil #boosterasi  #perbanyakasi #ikea #ikeaonline #ikeaonlineid #jastip #manfaatkurmamuda #preloved #diet #dietalami #shabbychicdecor #kurmamudahijau #kurmamudakuning #kurmamudamerah #buahzuriat
yg sedang menanti buah hati yg belum kunjung datang mari mantapkan hati kibarkan semangat okhtiar serta pupuk kesabaran & doa yg trus mengalir semoga Allah segerakan bunda calon bumil memjadi seorang ibu aamiin open po kurma muda & paket promil ( kurma muda & zuriat ) pemesanan wa 081319006521 #kurmamuda  #ruthobkuning  #jualkurmamuda  #kurmamudaprogramhamil  #kurmamudapromil  #ruthob  #ruthab  #programhamil  #promil  #herbalife  #penyuburkandunganalami  #penyuburkandungan  #penyuburherbal  #kesehatanwanita  #ikhtiarhamil  #boosterasi  #perbanyakasi  #ikea  #ikeaonline  #ikeaonlineid  #jastip  #manfaatkurmamuda  #preloved  #diet  #dietalami  #shabbychicdecor  #kurmamudahijau  #kurmamudakuning  #kurmamudamerah  #buahzuriat 
Bismillah... 4 Makanan yang dapat membantu korang untuk mudah hamil.
.
.
1. Avocado
- Kaya dengan mineral dan Vitamin terutama Vitamin E. Kajian telah menunjukkan avocado membantu menyihatkan rahim wanita.
.
2. Walnut
- Antara sumber Omega 3 yang bagus dan mempunyai zat protein yang tinggi. Mampu menambah jumlah sperma.
.
3. Buah Delima
- Mengandungi Vitamin C, K dan Folic Acid.
.
4. Royal Jelly
- Menstabilkan hormon lelaki dan wanita, bertindak sebagai anti-biotic yang baik.

Sharekan info ni supaya boleh membantu ramai lagi wanita yang ingin menjadi ibu
#chyraa #chyraasquad #maducinta #ikhtiarhamil
#seribeautyofficial
#seriv
#maducinta
#testimonimaducinta
#testimoniseriv
#produkpalingberkesan
#produkterbaik
#produklakukeras
#chyraa #chyraasquad #maducinta #ikhtiarhamil #maducinta #ikhtiarhamil #maducinta #maducintaturki #maducintaviral #maducintazuriat #maducintamurah #maducintakl #maducintabyserigroup #maducintapower #maducintaturkey #maducintacarl #maducintaikhtiarzuriat #maducintamacun #maducintasuamiisteri #maducintashahalam #maducintabellaammara #maducintajohor #maducintadelivery #maducintacod #sericintacantik
Bismillah... 4 Makanan yang dapat membantu korang untuk mudah hamil. . . 1. Avocado - Kaya dengan mineral dan Vitamin terutama Vitamin E. Kajian telah menunjukkan avocado membantu menyihatkan rahim wanita. . 2. Walnut - Antara sumber Omega 3 yang bagus dan mempunyai zat protein yang tinggi. Mampu menambah jumlah sperma. . 3. Buah Delima - Mengandungi Vitamin C, K dan Folic Acid. . 4. Royal Jelly - Menstabilkan hormon lelaki dan wanita, bertindak sebagai anti-biotic yang baik. Sharekan info ni supaya boleh membantu ramai lagi wanita yang ingin menjadi ibu #chyraa  #chyraasquad  #maducinta  #ikhtiarhamil  #seribeautyofficial  #seriv  #maducinta  #testimonimaducinta  #testimoniseriv  #produkpalingberkesan  #produkterbaik  #produklakukeras  #chyraa  #chyraasquad  #maducinta  #ikhtiarhamil  #maducinta  #ikhtiarhamil  #maducinta  #maducintaturki  #maducintaviral  #maducintazuriat  #maducintamurah  #maducintakl  #maducintabyserigroup  #maducintapower  #maducintaturkey  #maducintacarl  #maducintaikhtiarzuriat  #maducintamacun  #maducintasuamiisteri  #maducintashahalam  #maducintabellaammara  #maducintajohor  #maducintadelivery  #maducintacod  #sericintacantik 
Bismillah... 4 Makanan yang dapat membantu korang untuk mudah hamil.
.
.
1. Avocado
- Kaya dengan mineral dan Vitamin terutama Vitamin E. Kajian telah menunjukkan avocado membantu menyihatkan rahim wanita.
.
2. Walnut
- Antara sumber Omega 3 yang bagus dan mempunyai zat protein yang tinggi. Mampu menambah jumlah sperma.
.
3. Buah Delima
- Mengandungi Vitamin C, K dan Folic Acid.
.
4. Royal Jelly
- Menstabilkan hormon lelaki dan wanita, bertindak sebagai anti-biotic yang baik.

Sharekan info ni supaya boleh membantu ramai lagi wanita yang ingin menjadi ibu
#chyraa #chyraasquad #maducinta #ikhtiarhamil
#seribeautyofficial
#seriv
#maducinta
#testimonimaducinta
#testimoniseriv
#produkpalingberkesan
#produkterbaik
#produklakukeras
#chyraa #chyraasquad #maducinta #ikhtiarhamil #maducinta #ikhtiarhamil #maducinta #maducintaturki #maducintaviral #maducintazuriat #maducintamurah #maducintakl #maducintabyserigroup #maducintapower #maducintaturkey #maducintacarl #maducintaikhtiarzuriat #maducintamacun #maducintasuamiisteri #maducintashahalam #maducintabellaammara #maducintajohor #maducintadelivery #maducintacod #sericintacantik
Bismillah... 4 Makanan yang dapat membantu korang untuk mudah hamil. . . 1. Avocado - Kaya dengan mineral dan Vitamin terutama Vitamin E. Kajian telah menunjukkan avocado membantu menyihatkan rahim wanita. . 2. Walnut - Antara sumber Omega 3 yang bagus dan mempunyai zat protein yang tinggi. Mampu menambah jumlah sperma. . 3. Buah Delima - Mengandungi Vitamin C, K dan Folic Acid. . 4. Royal Jelly - Menstabilkan hormon lelaki dan wanita, bertindak sebagai anti-biotic yang baik. Sharekan info ni supaya boleh membantu ramai lagi wanita yang ingin menjadi ibu #chyraa  #chyraasquad  #maducinta  #ikhtiarhamil  #seribeautyofficial  #seriv  #maducinta  #testimonimaducinta  #testimoniseriv  #produkpalingberkesan  #produkterbaik  #produklakukeras  #chyraa  #chyraasquad  #maducinta  #ikhtiarhamil  #maducinta  #ikhtiarhamil  #maducinta  #maducintaturki  #maducintaviral  #maducintazuriat  #maducintamurah  #maducintakl  #maducintabyserigroup  #maducintapower  #maducintaturkey  #maducintacarl  #maducintaikhtiarzuriat  #maducintamacun  #maducintasuamiisteri  #maducintashahalam  #maducintabellaammara  #maducintajohor  #maducintadelivery  #maducintacod  #sericintacantik 
bismillah..... open po kurma muda kuning & hijau tersedia juga paket promilnya ( kurma muda & zuriat ) dgn hrga hemat 
yuks yg pingin ikhtiar dgn paket promilnya d kepoin aj d wa 081319006521

#kurmamuda #ruthobkuning #jualkurmamuda #kurmamudaprogramhamil #kurmamudapromil #ruthob #ruthab #programhamil #promil #herbalife #penyuburkandunganalami #penyuburkandungan #penyuburherbal #kesehatanwanita #ikhtiarhamil #boosterasi  #perbanyakasi #ikea #ikeaonline #ikeaonlineid #jastip #manfaatkurmamuda #preloved #diet #dietalami #shabbychicdecor #kurmamudahijau #kurmamudakuning #kurmamudamerah #buahzuriat
bismillah..... open po kurma muda kuning & hijau tersedia juga paket promilnya ( kurma muda & zuriat ) dgn hrga hemat yuks yg pingin ikhtiar dgn paket promilnya d kepoin aj d wa 081319006521 #kurmamuda  #ruthobkuning  #jualkurmamuda  #kurmamudaprogramhamil  #kurmamudapromil  #ruthob  #ruthab  #programhamil  #promil  #herbalife  #penyuburkandunganalami  #penyuburkandungan  #penyuburherbal  #kesehatanwanita  #ikhtiarhamil  #boosterasi  #perbanyakasi  #ikea  #ikeaonline  #ikeaonlineid  #jastip  #manfaatkurmamuda  #preloved  #diet  #dietalami  #shabbychicdecor  #kurmamudahijau  #kurmamudakuning  #kurmamudamerah  #buahzuriat 
100% NATURAL PRODUCT!!
.
🍯Madu Cinta💓
.
💞RM 60 (43 grams)
.
💘Bahan: Diperbuat daripada campuran asli :
-Daun Epimedium (Horny Goat Weed),
-Herba Chinese Yin Yang Huo,
-Madu Royal Jelly,
-Halia,
-Ginseng,
-Kulit Kayu Manis,
-Vanilla
.
. 🔥5 Kelebihan Horny Goat Weed:
.
Horny Goat Weed adalah sejenis tumbuhan yang digunakan dalam perubatan Cina.

Berikut adalah antara kegunaan rumpai ini :
.
•Pulihkan lemah lutut dan sakit-sakit sendi.
•Merawat osteoartritis.
•Membantu dalam mengembalikan tenaga keletihan mental dan fizikal, juga dapat membantu dalam kehilangan ingatan.
•Membantu dalam penyakit darah tinggi, penyakit jantung dan bronkitis.
•Membantu menguatkan tulang lemah (osteoporosis) sebagai tonik.
•Prestasi seksual termasuk mati pucuk (ED).
•Membantu dalam meningkatkan libido iaitu membangkitkan keinginan seksual.
.
.
📲017-5241211.
🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA
📮Pos seluruh Malaysia
.
.
#seribeautyproduct 
#seribeautyputrajaya 
#maducintaturki 
#ThemraEpimedyumluMacun 
#ikhtiarhamil 
#ikhtiarzuriat 
#boostersuamiisteri 
#libido
100% NATURAL PRODUCT!! . 🍯Madu Cinta💓 . 💞RM 60 (43 grams) . 💘Bahan: Diperbuat daripada campuran asli : -Daun Epimedium (Horny Goat Weed), -Herba Chinese Yin Yang Huo, -Madu Royal Jelly, -Halia, -Ginseng, -Kulit Kayu Manis, -Vanilla . . 🔥5 Kelebihan Horny Goat Weed: . Horny Goat Weed adalah sejenis tumbuhan yang digunakan dalam perubatan Cina. Berikut adalah antara kegunaan rumpai ini : . •Pulihkan lemah lutut dan sakit-sakit sendi. •Merawat osteoartritis. •Membantu dalam mengembalikan tenaga keletihan mental dan fizikal, juga dapat membantu dalam kehilangan ingatan. •Membantu dalam penyakit darah tinggi, penyakit jantung dan bronkitis. •Membantu menguatkan tulang lemah (osteoporosis) sebagai tonik. •Prestasi seksual termasuk mati pucuk (ED). •Membantu dalam meningkatkan libido iaitu membangkitkan keinginan seksual. . . 📲017-5241211. 🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA 📮Pos seluruh Malaysia . . #seribeautyproduct  #seribeautyputrajaya  #maducintaturki  #ThemraEpimedyumluMacun  #ikhtiarhamil  #ikhtiarzuriat  #boostersuamiisteri  #libido 
BELI LADURRAR MENANG HANDBAG MEWAH!WOW!!CABUTAN BERTUAH  BUAT CUSTOMER TERCINTA! BELI LADURRAR 2 BOTOL KEATAS ANDA LAYAK JOIN CABUTAN INI !

JOM SUBMIT ORDER DENGAN TEAM LADURRAR YANG SAH!BESTKAN BELI LADURRAR DAPAT HADIAH! ======================================= SYARAT-SYARATNYA :
--------------- ♥️ WAJIB FOLLOW PAGE ✅ https://m.facebook.com/ladurrarmalaysia/ ✅ https://m.facebook.com/MenggodaSampaiDiGoda/ ✅ Membeli 2 botol Ladurrar ✅ Isi form selepas membuat pembelian di https://form.jotform.me/81980809184467
pastikan lengkap butiran ✅ Ambil gambar resit pembelian dan upload di dalam form tersebut. ♥️ CABUTAN AKAN DICABUT PADA BILA BILA MASA!KAMI AKAN UMUMKAN SECARA LIVE DI PAGE 
LADURRAR HQ MALAYSIA.

JOM GRAB!DAPATKAN LADURRAR SEKARANG DENGAN SELURUH AGENT KAMI YANG SAH 🤩

boleh click link disini utk pembelian 
www.wasap.my/60182831060/ladurrarcabutanbertuah
www.wasap.my/60182831060/ladurrarcabutanb
tuah

#ladurrar #ladurrarviral 
#ikhtiarhamil #hamil
#nakcantikluardandalam 
#pikatsuami  #kurus
#sihatdalamancantikluaran 
#kurusseawal3hari
#sihatdalamancantikluaran 
#merawatmasalahwanita 
#cantikdalaman #putihgebu
#cantikluardalam #freegift
#freetips #freegiveaway 
#freepostage #rezeki
#alhamdulillah
BELI LADURRAR MENANG HANDBAG MEWAH!WOW!!CABUTAN BERTUAH BUAT CUSTOMER TERCINTA! BELI LADURRAR 2 BOTOL KEATAS ANDA LAYAK JOIN CABUTAN INI ! JOM SUBMIT ORDER DENGAN TEAM LADURRAR YANG SAH!BESTKAN BELI LADURRAR DAPAT HADIAH! ======================================= SYARAT-SYARATNYA : --------------- ♥️ WAJIB FOLLOW PAGE ✅ https://m.facebook.com/ladurrarmalaysia/ ✅ https://m.facebook.com/MenggodaSampaiDiGoda/ ✅ Membeli 2 botol Ladurrar ✅ Isi form selepas membuat pembelian di https://form.jotform.me/81980809184467 pastikan lengkap butiran ✅ Ambil gambar resit pembelian dan upload di dalam form tersebut. ♥️ CABUTAN AKAN DICABUT PADA BILA BILA MASA!KAMI AKAN UMUMKAN SECARA LIVE DI PAGE LADURRAR HQ MALAYSIA. JOM GRAB!DAPATKAN LADURRAR SEKARANG DENGAN SELURUH AGENT KAMI YANG SAH 🤩 boleh click link disini utk pembelian www.wasap.my/60182831060/ladurrarcabutanbertuah www.wasap.my/60182831060/ladurrarcabutanb tuah #ladurrar  #ladurrarviral  #ikhtiarhamil  #hamil  #nakcantikluardandalam  #pikatsuami  #kurus  #sihatdalamancantikluaran  #kurusseawal3hari  #sihatdalamancantikluaran  #merawatmasalahwanita  #cantikdalaman  #putihgebu  #cantikluardalam  #freegift  #freetips  #freegiveaway  #freepostage  #rezeki  #alhamdulillah 
Best kan ada makanan yang boleh bantu IKHTIAR HAMIL ❤❤ amalkan 1 Sudu kecil #MaduCinta setiap pagi je.
.
🔥 JIMAT MASA tanpa perlu buat rawatan hospital.
🔥 MUDAH DIMAKAN tanpa perlu bancuh dengan air.
🔥 PANTAS BERKESAN sebab boleh bagi tenaga sepanjang hari.
.
“MACAM MANA BOLEH BANTU HAMIL?”
.
Madu cinta ni sebenarnya adalah campuran beberapa jenis herba seperti Ginseng, Halia, Kayu Manis dan ROYAL JELLY.
.
Produk yang diimport khas dari Turki ini berfungsi untuk membantu mengalakkan penghasilan hormon estrogen wanita sekaligus memberikan kesuburan kepada anda. 😁
.
“HARGA CAMNE”
.
1 botol (Kegunaan 3 minggu) – RM60

2 botol (Kegunaan 6 minggu) – RM120
.
Cara Order 
Whatsap 016-2170752 atau just klik  link dekat bio.
Saya akan respons sepantas kilat ⚡

#chyraa #chyraasquad #maducinta #ikhtiarhamil #teamanazfira #ikhtiarzuriat #maduturki #maducinta #maducintaviral #subur #hamil
Best kan ada makanan yang boleh bantu IKHTIAR HAMIL ❤❤ amalkan 1 Sudu kecil #MaduCinta  setiap pagi je. . 🔥 JIMAT MASA tanpa perlu buat rawatan hospital. 🔥 MUDAH DIMAKAN tanpa perlu bancuh dengan air. 🔥 PANTAS BERKESAN sebab boleh bagi tenaga sepanjang hari. . “MACAM MANA BOLEH BANTU HAMIL?” . Madu cinta ni sebenarnya adalah campuran beberapa jenis herba seperti Ginseng, Halia, Kayu Manis dan ROYAL JELLY. . Produk yang diimport khas dari Turki ini berfungsi untuk membantu mengalakkan penghasilan hormon estrogen wanita sekaligus memberikan kesuburan kepada anda. 😁 . “HARGA CAMNE” . 1 botol (Kegunaan 3 minggu) – RM60 2 botol (Kegunaan 6 minggu) – RM120 . Cara Order Whatsap 016-2170752 atau just klik link dekat bio. Saya akan respons sepantas kilat ⚡ #chyraa  #chyraasquad  #maducinta  #ikhtiarhamil  #teamanazfira  #ikhtiarzuriat  #maduturki  #maducinta  #maducintaviral  #subur  #hamil 
.
💥 SET PANTANG SHAKLEE 💥
.
Kenapa perlu pilih Set Pantang Shaklee?
.
√ Badan cepat sihat
√ Luka cepat baik
√ Muka tidak pucat
√ Bertenaga walaupun tidur berapa jam dalam uruskan baby.
√ Tak stress
√ Dapat turunkan berat badan dgn cepat
√ Strechmark cepat pudar.
.
Kebaikan setiap produk dalam Set Pantang;
.
√ ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik.
.
√ VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus. Vitamin C juga membantu luka kering lebih cepat.
.
√ OSTEMATRIX: Calcium supply, milkbooster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp.
.
√ ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milkbooster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan.
.
√ VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Dalam VITA LEA ada ZINC yang dapat membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.
.
√ B COMPLEX: Mengelakkan stress dan meroyan di kalangan ibu semasa dlm pantang.
.
√ OMEGA GUARD: Membekalkan EPA & DHA untuk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.
.
Sebagai tambahan untuk ibu yang mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Memang sangat sangat membantu dalam mengurangkan bengkak susu. Sakit kan kena bengkak susu boleh sampai demam 😅
.
Untuk bakal bakal Mama yang due tak lama dah tu, boleh lah start prepare Set Berpantang ya. Yang tengah berpantang atau nak habis pantang nak consume pun boleh jugak. InshaaAllah Shaklee nih antara pilihan yang terbaik 👍
. 
Sue 011-12586563
. 💥 SET PANTANG SHAKLEE 💥 . Kenapa perlu pilih Set Pantang Shaklee? . √ Badan cepat sihat √ Luka cepat baik √ Muka tidak pucat √ Bertenaga walaupun tidur berapa jam dalam uruskan baby. √ Tak stress √ Dapat turunkan berat badan dgn cepat √ Strechmark cepat pudar. . Kebaikan setiap produk dalam Set Pantang; . √ ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik. . √ VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus. Vitamin C juga membantu luka kering lebih cepat. . √ OSTEMATRIX: Calcium supply, milkbooster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp. . √ ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milkbooster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan. . √ VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Dalam VITA LEA ada ZINC yang dapat membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat. . √ B COMPLEX: Mengelakkan stress dan meroyan di kalangan ibu semasa dlm pantang. . √ OMEGA GUARD: Membekalkan EPA & DHA untuk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit. . Sebagai tambahan untuk ibu yang mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Memang sangat sangat membantu dalam mengurangkan bengkak susu. Sakit kan kena bengkak susu boleh sampai demam 😅 . Untuk bakal bakal Mama yang due tak lama dah tu, boleh lah start prepare Set Berpantang ya. Yang tengah berpantang atau nak habis pantang nak consume pun boleh jugak. InshaaAllah Shaklee nih antara pilihan yang terbaik 👍 . Sue 011-12586563
Bru bpe hari consume ladurrar, dh lost 6kg.. 🔥🔥 pembuangan pun lawas tiap hari nk membuang.. Hebatnya cik biru ni kan.. haaa Tepukk.. 👐🤣🤣
.
.
#ladurrar #ladurrarviral 
#ikhtiarhamil #hamil
#nakcantikluardandalam 
#pikatsuami  #kurus
#sihatdalamancantikluaran 
#kurusseawal3hari
#sihatdalamancantikluaran 
#merawatmasalahwanita 
#cantikdalaman #putihgebu
#cantikluardalam #freegift
#freetips #freegiveaway 
#freepostage #rezeki
#alhamdulillah
.
💥 SET PANTANG SHAKLEE 💥
.
Kenapa perlu pilih Set Pantang Shaklee?
.
√ Badan cepat sihat
√ Luka cepat baik
√ Muka tidak pucat
√ Bertenaga walaupun tidur berapa jam dalam uruskan baby.
√ Tak stress
√ Dapat turunkan berat badan dgn cepat
√ Strechmark cepat pudar.
.
Kebaikan setiap produk dalam Set Pantang;
.
√ ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik.
.
√ VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus. Vitamin C juga membantu luka kering lebih cepat.
.
√ OSTEMATRIX: Calcium supply, milkbooster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp.
.
√ ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milkbooster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan.
.
√ VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Dalam VITA LEA ada ZINC yang dapat membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.
.
√ B COMPLEX: Mengelakkan stress dan meroyan di kalangan ibu semasa dlm pantang.
.
√ OMEGA GUARD: Membekalkan EPA & DHA untuk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.
.
Sebagai tambahan untuk ibu yang mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Memang sangat sangat membantu dalam mengurangkan bengkak susu. Sakit kan kena bengkak susu boleh sampai demam 😅
.
Untuk bakal bakal Mama yang due tak lama dah tu, boleh lah start prepare Set Berpantang ya. Yang tengah berpantang atau nak habis pantang nak consume pun boleh jugak. InshaaAllah Shaklee nih antara pilihan yang terbaik 👍
. 
Sue 011-12586563
. 💥 SET PANTANG SHAKLEE 💥 . Kenapa perlu pilih Set Pantang Shaklee? . √ Badan cepat sihat √ Luka cepat baik √ Muka tidak pucat √ Bertenaga walaupun tidur berapa jam dalam uruskan baby. √ Tak stress √ Dapat turunkan berat badan dgn cepat √ Strechmark cepat pudar. . Kebaikan setiap produk dalam Set Pantang; . √ ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik. . √ VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus. Vitamin C juga membantu luka kering lebih cepat. . √ OSTEMATRIX: Calcium supply, milkbooster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp. . √ ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milkbooster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan. . √ VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Dalam VITA LEA ada ZINC yang dapat membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat. . √ B COMPLEX: Mengelakkan stress dan meroyan di kalangan ibu semasa dlm pantang. . √ OMEGA GUARD: Membekalkan EPA & DHA untuk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit. . Sebagai tambahan untuk ibu yang mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Memang sangat sangat membantu dalam mengurangkan bengkak susu. Sakit kan kena bengkak susu boleh sampai demam 😅 . Untuk bakal bakal Mama yang due tak lama dah tu, boleh lah start prepare Set Berpantang ya. Yang tengah berpantang atau nak habis pantang nak consume pun boleh jugak. InshaaAllah Shaklee nih antara pilihan yang terbaik 👍 . Sue 011-12586563
"dah bertahun tunggu zuriat, tapi masih belum ada rezeki".
.
Jangan pernah berputus asa. Usaha selagi mampu. Amalkan Madu Cinta ni.
.
Mana tahu ada rezeki kat situ kan.
Jangan lupa doa banyak2 😊 .
.
Jom dapatkan hari ni
.
DM/ Whatsapp 01121693826 (ita)
.
#maducinta
#maducintaturki
#maducintazuriat
#ikhtiarzuriat 
#ikhtiaranak 
#ikhtiarhamil
#codpekanmeru #codklang
#codkapar #codpuncakalam
#postageseluruhnegeri
#rawatlemahtenagabatin
#beritenaga
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. 
آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ.
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT

Add konsultasi gratis
Dengan solusi terbaik dan berkualitas
BBM:  DD74223B 
WA: 081330041411
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT Add konsultasi gratis Dengan solusi terbaik dan berkualitas BBM: DD74223B WA: 081330041411
Ya.. Allah, semoga yang belum dikariniai momongan bisa hamil di tahun ini. Aamiin 😇😇😇
-
Kesempurnaan wanita itu adalah ketika mengandung, melahirkan serta dipanggil ibu. Karena harta, tahta & kedudukan tak berarti tanpa kehadiran sang buah hati.

Karena,
Anak bagaikan permata dalam kehidupan mereka. Penyejuk mata ketika keletihan menyapa, menjadi tempat berteduh ketika masa senja mulai tiba.

Dengan bertambahnya usia maka tingkat kesuburan semakin menurun. Faktor usia sangat beresiko utk melahirkan. Ayo bunda jangan tunda promilnya.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Informasi kesehatan pasutri
🌷Solusi kehamilan
🌷Infertilitas
➖➖➖➖➖➖
Contact person :
✓ WA : 081330041411
Ya.. Allah, semoga yang belum dikariniai momongan bisa hamil di tahun ini. Aamiin 😇😇😇 - Kesempurnaan wanita itu adalah ketika mengandung, melahirkan serta dipanggil ibu. Karena harta, tahta & kedudukan tak berarti tanpa kehadiran sang buah hati. Karena, Anak bagaikan permata dalam kehidupan mereka. Penyejuk mata ketika keletihan menyapa, menjadi tempat berteduh ketika masa senja mulai tiba. Dengan bertambahnya usia maka tingkat kesuburan semakin menurun. Faktor usia sangat beresiko utk melahirkan. Ayo bunda jangan tunda promilnya. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Informasi kesehatan pasutri 🌷Solusi kehamilan 🌷Infertilitas ➖➖➖➖➖➖ Contact person : ✓ WA : 081330041411
Encik Suami tak suka susu ?
Jgn risau kerana LazzCafe kan adaaa...
Gabungan Susu Kambing, Kurma dan Kopi yang dipanggang nyata lazat utk dinikmati ♥♥♥ whatsp Sha @ 014.272.4522 utk info & delivery 
#freecod #freegift #freeconsultation #sususedap #susukambing #lazzsusukambing #puchong #ikhtiarhamil #kopisedap
Sapa kat sini suka ambil madu sebagai makanan tambahan dia 😍
.
.
Ha, nak bagitau madu cinta dari turki nie dapat memberi manfaat kepada kedua dua lelaki dan perempuan bagi membantu meninggkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat 😇
.
Selain itu, of cos madu cinta ini dapat meningkatkan kesuburan pasangan 😍
Bagi yg ikhtiar nak hamil atau nak dapatkan zuriat, jom kita ikhtiar dengan madu cinta nie 🤩
.
.
#maducinta #madu #honey #maduturki #seribella #sugarbella #seribeauty #serigroup #maduasli #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat
Sapa kat sini suka ambil madu sebagai makanan tambahan dia 😍 . . Ha, nak bagitau madu cinta dari turki nie dapat memberi manfaat kepada kedua dua lelaki dan perempuan bagi membantu meninggkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat 😇 . Selain itu, of cos madu cinta ini dapat meningkatkan kesuburan pasangan 😍 Bagi yg ikhtiar nak hamil atau nak dapatkan zuriat, jom kita ikhtiar dengan madu cinta nie 🤩 . . #maducinta  #madu  #honey  #maduturki  #seribella  #sugarbella  #seribeauty  #serigroup  #maduasli  #ikhtiarhamil  #ikhtiarzuriat 
AWAS ANAK SEMBELIT SAMPAI CUCUK UBAT MELALUI PUNGGUNG❗❗❗ #Jom_Cuba_RRayyan

Anak meraung sampai menggigil setiap kali nak membuang?

Dah macam2 cara ikhtiar tapi tetap sama? Ke klinik dah hospital pun dah?

Kritikal sampai masuk ubat ikut punggung?

Jom akak nak bantu mommies yg ada masalah anak sembelit 5 tahun ke bawah.

Wasap kak musliha 0193097141

Atau drop phone no dibawah

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram 
#igshop
#naikkanberatbadanbaby
#muslihabizresources
#sayajual
#ibuhamil
#ibumengandung
#igshop
#syurgayangkedua
#igsokongan
#babyshop
#malaysia 
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood
#ajimaura
#susukambing
AWAS ANAK SEMBELIT SAMPAI CUCUK UBAT MELALUI PUNGGUNG❗❗❗ #Jom_Cuba_RRayyan  Anak meraung sampai menggigil setiap kali nak membuang? Dah macam2 cara ikhtiar tapi tetap sama? Ke klinik dah hospital pun dah? Kritikal sampai masuk ubat ikut punggung? Jom akak nak bantu mommies yg ada masalah anak sembelit 5 tahun ke bawah. Wasap kak musliha 0193097141 Atau drop phone no dibawah #susukambingrrayyan  #baby  #pama  #terapiinstagram  #igshop  #naikkanberatbadanbaby  #muslihabizresources  #sayajual  #ibuhamil  #ibumengandung  #igshop  #syurgayangkedua  #igsokongan  #babyshop  #malaysia  #ikhtiarhamil  #sembelit  #agendiperlukan  #tambahsusuibu  #milkbooster  #comcom  #babyfood  #ajimaura  #susukambing 
Anda dan Pasangan Selalu Letih tak bermaya ?
Period tidak teratur ?
Masih belum berjaya hamil tapi mahu ikhtiar cara semulajadi ?
Mahu Sumber Asid Folic Semulajadi ? 
Try IKHTIAR Zuriat dengan Set Sejoli Lazz Hari Ini !

Tak Payah Susah ke kedai... Biar Eija Hantar ke Rumah 😘

Mudah saja, klik Link bio  dan hantarkan Lokasi anda.

#Konsultanlazz
#KonsultanJB
#Lazzkurma
#Lazzasli
#Lazzchoco
#Lazzcafe
#Ikhtiarhamil
#Lazzjb
Anda dan Pasangan Selalu Letih tak bermaya ? Period tidak teratur ? Masih belum berjaya hamil tapi mahu ikhtiar cara semulajadi ? Mahu Sumber Asid Folic Semulajadi ? Try IKHTIAR Zuriat dengan Set Sejoli Lazz Hari Ini ! Tak Payah Susah ke kedai... Biar Eija Hantar ke Rumah 😘 Mudah saja, klik Link bio dan hantarkan Lokasi anda. #Konsultanlazz  #KonsultanJB  #Lazzkurma  #Lazzasli  #Lazzchoco  #Lazzcafe  #Ikhtiarhamil  #Lazzjb 
Kebaikan Epimedium Untuk Wanita
1. Membantu mengurangkan impak penuaan
2. Mengimbangi paras hormon
3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
5. Melegakan sakit sendi
6. Meningkatkan rembesan estrogen

#seribeautyofficial
#seriv
#maducinta
#testimonimaducinta
#testimoniseriv
#produkpalingberkesan
#produkterbaik
#produklakukeras
#chyraa #chyraasquad #maducinta #ikhtiarhamil #maducinta #ikhtiarhamil #maducinta #maducintaturki #maducintaviral #maducintazuriat #maducintamurah #maducintakl #maducintabyserigroup #maducintapower #maducintaturkey #maducintacarl #maducintaikhtiarzuriat #maducintamacun #maducintasuamiisteri #maducintashahalam #maducintabellaammara #maducintaselangor #maducintadelivery #maducintaterengganu
Kebaikan Epimedium Untuk Wanita 1. Membantu mengurangkan impak penuaan 2. Mengimbangi paras hormon 3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus 4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang 5. Melegakan sakit sendi 6. Meningkatkan rembesan estrogen #seribeautyofficial  #seriv  #maducinta  #testimonimaducinta  #testimoniseriv  #produkpalingberkesan  #produkterbaik  #produklakukeras  #chyraa  #chyraasquad  #maducinta  #ikhtiarhamil  #maducinta  #ikhtiarhamil  #maducinta  #maducintaturki  #maducintaviral  #maducintazuriat  #maducintamurah  #maducintakl  #maducintabyserigroup  #maducintapower  #maducintaturkey  #maducintacarl  #maducintaikhtiarzuriat  #maducintamacun  #maducintasuamiisteri  #maducintashahalam  #maducintabellaammara  #maducintaselangor  #maducintadelivery  #maducintaterengganu 
Salam, Hello uolls 😘😘😘 Kita hanya mampu merancang dan berusaha, Allah yg menentukan.Yang penting kita kena berusaha tanpa rasa jemu dan berputus asa.😊😊😊 Ikhtiar untuk hamil,
Jangan lupa amalkan juga JUS PRIMADONA SUFEE SNOW juga ya uolls sbb dalam JUS PRIMADONA ada bahan untuk kesuburan juga.😉👍 #JusPrimadonaSufeeSnow
#RevolusiIsteri1stClass
#ikhtiarhamil 
Testimoni hot customer yang hamil ikhtiar dengan jus primadona jom usha kat komen fb dibawah ya😉
Salam, Hello uolls 😘😘😘 Kita hanya mampu merancang dan berusaha, Allah yg menentukan.Yang penting kita kena berusaha tanpa rasa jemu dan berputus asa.😊😊😊 Ikhtiar untuk hamil, Jangan lupa amalkan juga JUS PRIMADONA SUFEE SNOW juga ya uolls sbb dalam JUS PRIMADONA ada bahan untuk kesuburan juga.😉👍 #JusPrimadonaSufeeSnow  #RevolusiIsteri1stClass  #ikhtiarhamil  Testimoni hot customer yang hamil ikhtiar dengan jus primadona jom usha kat komen fb dibawah ya😉
Ada yang nak selit order esok. payment sebelum jam 2pm kami akan pos hari yang sama.

Click link dekat bio. atau whatsapp click here wasap.my/601152497907/ihamilpremium
.
.
#sihat #ihamil #ihamilpremium #ihamilmymila #sayajual #murah #subur #ikhtiarhamil #setsubur #produk #kesihatan #subur #sihat #setsuburwanita #PROVENSUCCES #hamil #pregnant #pregnancy #mengandung #borong #primavalet #susukambing #susukambingmymilaa
FEMININE WASH JSD ni dia memang rasa sejuk segar gituuu

Mana yang kuat sangat berpeluh. 
Sampaikan kat celah-celah peha tu gatal. Kat celah-celah miss v tu gatal. 
Sy syorkan awak guna #fw ni tau 😉

Guna hari-hari pun tak pa. Tak dak masalah pun.. malah lagi baik 😊

Untuk kebaikan kita juga kan 😌
Sapa tak sayang miss v oi
Satu je tu tak dak ganti 😌
.
.
Whasap Iman k😘
📲011.1194.5595
💓 Authorized Stockist Jamususukdara💓
.
My Verified IG:
@jsd_malaysia
@jamususukdara.online
.
JSD ❌ Dijual Di Kedai2 Jamu
Thru Stokist & Agent Sah JSD Sahaja
(Selain Tu Fake Semata)
Nak Murah?
Join Keahlian JSD😘
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#susukkekaldara
#neelofa
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#jamuindahkeluarga 
#bajuraya2018
#femininewashjsd 
#anggunpesonasoap 
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#jamususukdara 
#keputihan
#ikhtiarhamil
#jamu
#wedding
#sethamil
FEMININE WASH JSD ni dia memang rasa sejuk segar gituuu Mana yang kuat sangat berpeluh. Sampaikan kat celah-celah peha tu gatal. Kat celah-celah miss v tu gatal. Sy syorkan awak guna #fw  ni tau 😉 Guna hari-hari pun tak pa. Tak dak masalah pun.. malah lagi baik 😊 Untuk kebaikan kita juga kan 😌 Sapa tak sayang miss v oi Satu je tu tak dak ganti 😌 . . Whasap Iman k😘 📲011.1194.5595 💓 Authorized Stockist Jamususukdara💓 . My Verified IG: @jsd_malaysia @jamususukdara.online . JSD ❌ Dijual Di Kedai2 Jamu Thru Stokist & Agent Sah JSD Sahaja (Selain Tu Fake Semata) Nak Murah? Join Keahlian JSD😘 . #jsd  #kualalumpur  #shahalam  #sabah  #sarawak  #susukkekaldara  #neelofa  #setberpantang  #bengkung  #setbersalin  #jamuindahkeluarga  #bajuraya2018  #femininewashjsd  #anggunpesonasoap  #pengantin  #anakdara  #sethamil  #jamususukdara  #keputihan  #ikhtiarhamil  #jamu  #wedding  #sethamil 
Nota jsd:
🕷APA ITU KUTU KELAMIN?🕷
.
Hati-Hati Dengan Kutu Kelamin.
Pubic lice (Pthirus pubis), juga dikenal sebagai 'Kepiting', Genital kutu, kutu kemaluan, Genital Genital Kepiting atau kutu, adalah serangga parasit yang terdapat di daerah kemaluan manusia dan juga di rambut pada kaki, ketiak, kumis , janggut, alis, atau bulu mata.
kutu-kutu ini berwarna kecoklatan tetapi berwarna kemerahan jika badannya dipenuhi darah yang telah dihisap.

Gejala jangkitan kutu kelamin:
✔Gatal dan rasa terbakar di daerah kemaluan
✔Gatal yang berpindah-pindah tempat kerana kutu kelamin bergerak ke daerah basah lain seperti ketiak
✔Gatal-gatal yang lebih kerap atau teruk di malam hari
✔kerap menggaru sekitar kemaluan sehingga menyebabkan luka-luka kecil
✔Demam, rasa terbakar (panas pedih)ketika buang air kecil atau keluarnya cairan kelamin.

Pencegahan :
~ Menjaga kebersihan tubuh, pakaian, tempat tidur, spray, handuk dan barang-barang lain yang terbuat dari kain.

Fakta yang anda perlu tahu
~ Kutu akan mati dalam 24 jam setelah terpisah dari badan manusia, tetapi telurnya dapat hidup hingga 6 hari.

Rawatan dengan JAMU SUSUK DARA
⚘Feminine wash rm68
⚘Masker vagina rm25
⚘Intim gel rm76

Jangan tunggu lama-lama rawat la dari sekarang!!!!
.
Whsap kak ann 💓
📲017 9032210
Stokis Sah JSD Anda
.
Credit to :cik reen 
#femininewashjsd #maskervagina #farajberbau #keputihandankegatalan #kegatalanfaraj #merawatkeputihan #intimgeljsd #ikhtiarhamil #setberpantangjsd #sabah #sarawak
Nota jsd: 🕷APA ITU KUTU KELAMIN?🕷 . Hati-Hati Dengan Kutu Kelamin. Pubic lice (Pthirus pubis), juga dikenal sebagai 'Kepiting', Genital kutu, kutu kemaluan, Genital Genital Kepiting atau kutu, adalah serangga parasit yang terdapat di daerah kemaluan manusia dan juga di rambut pada kaki, ketiak, kumis , janggut, alis, atau bulu mata. kutu-kutu ini berwarna kecoklatan tetapi berwarna kemerahan jika badannya dipenuhi darah yang telah dihisap. Gejala jangkitan kutu kelamin: ✔Gatal dan rasa terbakar di daerah kemaluan ✔Gatal yang berpindah-pindah tempat kerana kutu kelamin bergerak ke daerah basah lain seperti ketiak ✔Gatal-gatal yang lebih kerap atau teruk di malam hari ✔kerap menggaru sekitar kemaluan sehingga menyebabkan luka-luka kecil ✔Demam, rasa terbakar (panas pedih)ketika buang air kecil atau keluarnya cairan kelamin. Pencegahan : ~ Menjaga kebersihan tubuh, pakaian, tempat tidur, spray, handuk dan barang-barang lain yang terbuat dari kain. Fakta yang anda perlu tahu ~ Kutu akan mati dalam 24 jam setelah terpisah dari badan manusia, tetapi telurnya dapat hidup hingga 6 hari. Rawatan dengan JAMU SUSUK DARA ⚘Feminine wash rm68 ⚘Masker vagina rm25 ⚘Intim gel rm76 Jangan tunggu lama-lama rawat la dari sekarang!!!! . Whsap kak ann 💓 📲017 9032210 Stokis Sah JSD Anda . Credit to :cik reen #femininewashjsd  #maskervagina  #farajberbau  #keputihandankegatalan  #kegatalanfaraj  #merawatkeputihan  #intimgeljsd  #ikhtiarhamil  #setberpantangjsd  #sabah  #sarawak 
"Uit dah lama kawen bila nak ada baby?" "Aik takkan sorang je, takde plan nak tambah ke?" "Korang ni bila nak bagi mak cucu?" (Aduhhhhhh sangat menusuk kalbu semua soalan ni) 😥😥😥😭😭😭 Nasihat saya, jaga hati mereka, jangan asyik bertanya sesuatu yang mereka pun tak pasti.. 😢 
Allah Maha Mengetahui.. Hanya doakan sesuatu yang terbaik. 
Sesungguhnya TIADA YANG MUSTAHIL.. 😊😊😊 Saya yakin, ramai TTC yang hadapi konflik.. InsyaAllah kami beri jalan keluar

Buat masa ni, memang terlalu ramai yang beri respond positif TAK SAMPAI SEBULAN BERJAYA, tapi semua tu dengan izin Allah jua. 
Ada lagi TTC yang masih belum saya wasap? 
InsyaAllah dengan ikhtiar ni semoga Allah kurniakan rezeki cahaya mata tahun ni ☺️ Just tinggalkan no wasap sekarang untuk kami bantu ❤️ #chyraa #chyraasquad #chyraa #chyraasquad #maducinta #ikhtiarhamil #chyraa #chyraasquad #maducinta #ikhtiarhamil #chyraa #chyraasquad #maducinta #ikhtiarhamil #chyraa #chyraasquad #maducinta #ikhtiarhamil #maducinta #ikhtiarhamil #maducinta #maducintaturki #maducintaviral #maducintazuriat #maducintamurah #maducintakl #maducintabyserigroup #maducintapower #maducintaturkey #maducintacarl #maducintaikhtiarzuriat #maducintamacun #maducintasuamiisteri #maducintashahalam #maducintabellaammara #maducintaselangor #maducintadelivery #maducinta
"Uit dah lama kawen bila nak ada baby?" "Aik takkan sorang je, takde plan nak tambah ke?" "Korang ni bila nak bagi mak cucu?" (Aduhhhhhh sangat menusuk kalbu semua soalan ni) 😥😥😥😭😭😭 Nasihat saya, jaga hati mereka, jangan asyik bertanya sesuatu yang mereka pun tak pasti.. 😢 Allah Maha Mengetahui.. Hanya doakan sesuatu yang terbaik. Sesungguhnya TIADA YANG MUSTAHIL.. 😊😊😊 Saya yakin, ramai TTC yang hadapi konflik.. InsyaAllah kami beri jalan keluar Buat masa ni, memang terlalu ramai yang beri respond positif TAK SAMPAI SEBULAN BERJAYA, tapi semua tu dengan izin Allah jua. Ada lagi TTC yang masih belum saya wasap? InsyaAllah dengan ikhtiar ni semoga Allah kurniakan rezeki cahaya mata tahun ni ☺️ Just tinggalkan no wasap sekarang untuk kami bantu ❤️ #chyraa  #chyraasquad  #chyraa  #chyraasquad  #maducinta  #ikhtiarhamil  #chyraa  #chyraasquad  #maducinta  #ikhtiarhamil  #chyraa  #chyraasquad  #maducinta  #ikhtiarhamil  #chyraa  #chyraasquad  #maducinta  #ikhtiarhamil  #maducinta  #ikhtiarhamil  #maducinta  #maducintaturki  #maducintaviral  #maducintazuriat  #maducintamurah  #maducintakl  #maducintabyserigroup  #maducintapower  #maducintaturkey  #maducintacarl  #maducintaikhtiarzuriat  #maducintamacun  #maducintasuamiisteri  #maducintashahalam  #maducintabellaammara  #maducintaselangor  #maducintadelivery  #maducinta 
HAMIL ADALAH MOMENT YANG GEMBIRA, KARENA SEBENTAR LAGI SOSOK YANG TERCINTA AKAN SEGERA HADIR DI SISI KITA.

Sambutlah bayi anda dengan suasana keluarga yang damaiTerdapat bulan waktu yang tersedia untuk menyambutnya.
-
Jangan lupa follow IG kami

@rumah.sehat.id
@rumah.sehat.id
@rumah.sehat.id
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM free (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 0895385893572
📲BBM: sehatasc
-
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! #diskonbesar #belanjamurah #solusitepat 
#ttc #ivf #ivfjourney #ivfsupport #infertilityawareness #kehamilan #karuniaallah #hartaduniaakhirat #ikhtiarhamil #sethamil #aamiin #sukseshamil #pregnantstyle #bellybump #pregnancyzone #pekanbaru #rujakcingur #gadogado #sotolamongan #sateayam
HAMIL ADALAH MOMENT YANG GEMBIRA, KARENA SEBENTAR LAGI SOSOK YANG TERCINTA AKAN SEGERA HADIR DI SISI KITA. Sambutlah bayi anda dengan suasana keluarga yang damaiTerdapat bulan waktu yang tersedia untuk menyambutnya. - Jangan lupa follow IG kami @rumah.sehat.id @rumah.sehat.id @rumah.sehat.id - untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM free (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲Wa: 0895385893572 📲BBM: sehatasc - Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! #diskonbesar  #belanjamurah  #solusitepat  #ttc  #ivf  #ivfjourney  #ivfsupport  #infertilityawareness  #kehamilan  #karuniaallah  #hartaduniaakhirat  #ikhtiarhamil  #sethamil  #aamiin  #sukseshamil  #pregnantstyle  #bellybump  #pregnancyzone  #pekanbaru  #rujakcingur  #gadogado  #sotolamongan  #sateayam 
1 botol lumiglow hanya RM 150.. kami bagi lagi free gift sekotak minuman detox dan slimming OSSUM dari Uptrend -
-
Berminat direk DM @ WSP
017 2584651
-
-
✅Mfg Date MARCH 2018
✅Exp Date MARCH 2021
✅New Improved Formula
✅New Packaging Design
✅Quantity 50 gram
✅Genuine With Hologram
✅HALAL JAKIM
-
-
💕 Sukar HAMIL (tingkatkan kesuburan)
💕 Senggugut.Keputihan
💕 Baiki HAID tak TERATUR
💕 Cyst,PCOS
💕 Kecantikan dan Seri Wajah
-
-
🆓1 box (15 sachet) minuman OSSUM untuk detox.mengempis perut.melangsing.membentuk dan maintain tubuh badan
-
-
* EXTRA INFO PENTING LUMIGLOW & TIPS2 RAHSIA UNTUK YG INGIN HAMIL dengan setiap pembelian -
-
📱WSP 0172584651
📱WSP 0172584651
📱WSP 0172584651
-
-
#lumiglow #lumiglowhalal #lumiglowmurah #lumigloworiginal #krimnano  #sayajualproduk #produkhamil #produkkehamilan #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #produkkesuburan #usahahamil #senggugut #hormonstabil #tipshamil #periodtakstabil #berjayahamil #testimonilumiglow #testimonihamil #kesuburan #minumandetox #minumanpelangsing #inginkurus #senggugutteruk #keputihanhilang #masalahrahim #periodtakteratur #minumankecantikan #bazaarpaknil
1 botol lumiglow hanya RM 150.. kami bagi lagi free gift sekotak minuman detox dan slimming OSSUM dari Uptrend - - Berminat direk DM @ WSP 017 2584651 - - ✅Mfg Date MARCH 2018 ✅Exp Date MARCH 2021 ✅New Improved Formula ✅New Packaging Design ✅Quantity 50 gram ✅Genuine With Hologram ✅HALAL JAKIM - - 💕 Sukar HAMIL (tingkatkan kesuburan) 💕 Senggugut.Keputihan 💕 Baiki HAID tak TERATUR 💕 Cyst,PCOS 💕 Kecantikan dan Seri Wajah - - 🆓1 box (15 sachet) minuman OSSUM untuk detox.mengempis perut.melangsing.membentuk dan maintain tubuh badan - - * EXTRA INFO PENTING LUMIGLOW & TIPS2 RAHSIA UNTUK YG INGIN HAMIL dengan setiap pembelian - - 📱WSP 0172584651 📱WSP 0172584651 📱WSP 0172584651 - - #lumiglow  #lumiglowhalal  #lumiglowmurah  #lumigloworiginal  #krimnano  #sayajualproduk  #produkhamil  #produkkehamilan  #ikhtiarhamil  #inginhamil  #nakhamil  #produkkesuburan  #usahahamil  #senggugut  #hormonstabil  #tipshamil  #periodtakstabil  #berjayahamil  #testimonilumiglow  #testimonihamil  #kesuburan  #minumandetox  #minumanpelangsing  #inginkurus  #senggugutteruk  #keputihanhilang  #masalahrahim  #periodtakteratur  #minumankecantikan  #bazaarpaknil 
2 botol lumiglow hanya RM 270..Anda jimat RM 30 ..kami bagi lagi free gift sekotak minuman detox dan slimming OSSUM dari Uptrend -
-
Berminat direk DM @ WSP
017 2584651
-
-
✅Mfg Date MARCH 2018
✅Exp Date MARCH 2021
✅New Improved Formula
✅New Packaging Design
✅Quantity 50 gram
✅Genuine With Hologram
✅HALAL JAKIM
-
-
💕 Sukar HAMIL (tingkatkan kesuburan)
💕 Senggugut.Keputihan
💕 Baiki HAID tak TERATUR
💕 Cyst,PCOS
💕 Kecantikan dan Seri Wajah
-
-
🆓1 box (15 sachet) minuman OSSUM untuk detox.mengempis perut.melangsing.membentuk dan maintain tubuh badan
-
-
* EXTRA INFO PENTING LUMIGLOW & TIPS2 RAHSIA UNTUK YG INGIN HAMIL dengan setiap pembelian -
-
📱WSP 0172584651
📱WSP 0172584651
📱WSP 0172584651
-
-
#lumiglow #lumiglowhalal #lumiglowmurah #lumigloworiginal #krimnano  #sayajualproduk #produkhamil #produkkehamilan #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #produkkesuburan #usahahamil #senggugut #hormonstabil #tipshamil #periodtakstabil #berjayahamil #testimonilumiglow #testimonihamil #kesuburan #minumandetox #minumanpelangsing #inginkurus #senggugutteruk #keputihanhilang #masalahrahim #periodtakteratur #minumankecantikan #bazaarpaknil
2 botol lumiglow hanya RM 270..Anda jimat RM 30 ..kami bagi lagi free gift sekotak minuman detox dan slimming OSSUM dari Uptrend - - Berminat direk DM @ WSP 017 2584651 - - ✅Mfg Date MARCH 2018 ✅Exp Date MARCH 2021 ✅New Improved Formula ✅New Packaging Design ✅Quantity 50 gram ✅Genuine With Hologram ✅HALAL JAKIM - - 💕 Sukar HAMIL (tingkatkan kesuburan) 💕 Senggugut.Keputihan 💕 Baiki HAID tak TERATUR 💕 Cyst,PCOS 💕 Kecantikan dan Seri Wajah - - 🆓1 box (15 sachet) minuman OSSUM untuk detox.mengempis perut.melangsing.membentuk dan maintain tubuh badan - - * EXTRA INFO PENTING LUMIGLOW & TIPS2 RAHSIA UNTUK YG INGIN HAMIL dengan setiap pembelian - - 📱WSP 0172584651 📱WSP 0172584651 📱WSP 0172584651 - - #lumiglow  #lumiglowhalal  #lumiglowmurah  #lumigloworiginal  #krimnano  #sayajualproduk  #produkhamil  #produkkehamilan  #ikhtiarhamil  #inginhamil  #nakhamil  #produkkesuburan  #usahahamil  #senggugut  #hormonstabil  #tipshamil  #periodtakstabil  #berjayahamil  #testimonilumiglow  #testimonihamil  #kesuburan  #minumandetox  #minumanpelangsing  #inginkurus  #senggugutteruk  #keputihanhilang  #masalahrahim  #periodtakteratur  #minumankecantikan  #bazaarpaknil 
3 botol lumiglow hanya RM 370..Anda jimat RM 80 ..kami bagi lagi free gift sekotak minuman detox dan slimming OSSUM dari Uptrend -
-
Berminat direk DM @ WSP
017 2584651
-
-
✅Mfg Date MARCH 2018
✅Exp Date MARCH 2021
✅New Improved Formula
✅New Packaging Design
✅Quantity 50 gram
✅Genuine With Hologram
✅HALAL JAKIM
-
-
💕 Sukar HAMIL (tingkatkan kesuburan)
💕 Senggugut.Keputihan
💕 Baiki HAID tak TERATUR
💕 Cyst,PCOS
💕 Kecantikan dan Seri Wajah
-
-
🆓1 box (15 sachet) minuman OSSUM untuk detox.mengempis perut.melangsing.membentuk dan maintain tubuh badan
-
-
* EXTRA INFO PENTING LUMIGLOW & TIPS2 RAHSIA UNTUK YG INGIN HAMIL dengan setiap pembelian -
-
📱WSP 0172584651
📱WSP 0172584651
📱WSP 0172584651
-
-
#lumiglow #lumiglowhalal #lumiglowmurah #lumigloworiginal #krimnano  #sayajualproduk #produkhamil #produkkehamilan #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #produkkesuburan #usahahamil #senggugut #hormonstabil #tipshamil #periodtakstabil #berjayahamil #testimonilumiglow #testimonihamil #kesuburan #minumandetox #minumanpelangsing #inginkurus #senggugutteruk #keputihanhilang #masalahrahim #periodtakteratur #minumankecantikan #bazaarpaknil
3 botol lumiglow hanya RM 370..Anda jimat RM 80 ..kami bagi lagi free gift sekotak minuman detox dan slimming OSSUM dari Uptrend - - Berminat direk DM @ WSP 017 2584651 - - ✅Mfg Date MARCH 2018 ✅Exp Date MARCH 2021 ✅New Improved Formula ✅New Packaging Design ✅Quantity 50 gram ✅Genuine With Hologram ✅HALAL JAKIM - - 💕 Sukar HAMIL (tingkatkan kesuburan) 💕 Senggugut.Keputihan 💕 Baiki HAID tak TERATUR 💕 Cyst,PCOS 💕 Kecantikan dan Seri Wajah - - 🆓1 box (15 sachet) minuman OSSUM untuk detox.mengempis perut.melangsing.membentuk dan maintain tubuh badan - - * EXTRA INFO PENTING LUMIGLOW & TIPS2 RAHSIA UNTUK YG INGIN HAMIL dengan setiap pembelian - - 📱WSP 0172584651 📱WSP 0172584651 📱WSP 0172584651 - - #lumiglow  #lumiglowhalal  #lumiglowmurah  #lumigloworiginal  #krimnano  #sayajualproduk  #produkhamil  #produkkehamilan  #ikhtiarhamil  #inginhamil  #nakhamil  #produkkesuburan  #usahahamil  #senggugut  #hormonstabil  #tipshamil  #periodtakstabil  #berjayahamil  #testimonilumiglow  #testimonihamil  #kesuburan  #minumandetox  #minumanpelangsing  #inginkurus  #senggugutteruk  #keputihanhilang  #masalahrahim  #periodtakteratur  #minumankecantikan  #bazaarpaknil 
Memang banyak kelebihan Maharani ni ❤❤❤ Just nak share kat uols yang masih tak berapa tahu pasal #Maharani ni.

JAMU HERBA MAHARANI 💝Pendamping setia wanita dalam menyelesaikan masalah2 KEWANITAAN....
juga memberikan kebahagiaan dalam melayari kehidupan berumah tangga....💝 ➡Mengetatkan faraj
➡menyelesaikan masalah haid tidak teratur
➡menghilangkan sengugut,keputihan&kekuningan
➡melegakan sakit belakang,pinggang,lutut&urat saraf
➡menegang&memejalkan payu dara
➡merangsang hormon seks/kesuburan
➡IKHTIAR HAMIL
dan banyak lagi.... 😊😊Untuk para ibu yg sedang berpantang:-
➡mengecutkan rahim/merapatkan faraj
➡menghilangkan urat timbul
➡memperbanyakkan pengeluaran 
susu badan
➡menguatkan otot2 rahim/peranakan
➡menghilangkan kelesuan/muka pucat 
#JamuHerbaMaharani 
#JamuHerbaMaharaniPutrajaya 
#JamuHerbaMaharaniShahAlam 
#JamuHerbaMaharaniKelanaJaya 
#ikhtiarhamil 
#nakkuruskanbadan 
#PremiumBeautiful
Memang banyak kelebihan Maharani ni ❤❤❤ Just nak share kat uols yang masih tak berapa tahu pasal #Maharani  ni. JAMU HERBA MAHARANI 💝Pendamping setia wanita dalam menyelesaikan masalah2 KEWANITAAN.... juga memberikan kebahagiaan dalam melayari kehidupan berumah tangga....💝 ➡Mengetatkan faraj ➡menyelesaikan masalah haid tidak teratur ➡menghilangkan sengugut,keputihan&kekuningan ➡melegakan sakit belakang,pinggang,lutut&urat saraf ➡menegang&memejalkan payu dara ➡merangsang hormon seks/kesuburan ➡IKHTIAR HAMIL dan banyak lagi.... 😊😊Untuk para ibu yg sedang berpantang:- ➡mengecutkan rahim/merapatkan faraj ➡menghilangkan urat timbul ➡memperbanyakkan pengeluaran susu badan ➡menguatkan otot2 rahim/peranakan ➡menghilangkan kelesuan/muka pucat #JamuHerbaMaharani  #JamuHerbaMaharaniPutrajaya  #JamuHerbaMaharaniShahAlam  #JamuHerbaMaharaniKelanaJaya  #ikhtiarhamil  #nakkuruskanbadan  #PremiumBeautiful 
LAZZ ialah Susu Kambing Segar Orgamilk™️ yang diserbukkan. Rasa SEDAP. Memenangi Anugerah READERS’ CHOICE AWARD 2018. 
KENAPA SUSU KAMBING KURMA PILIHAN TERBAIK UNTUK KANAK-KANAK 2 TAHUN KE ATAS ? 
1) Bioavailability Kalsium yang tinggi. Tulang menjadi tegap, isipadu tulang mampat, dan gigi yang kuat. 
2) Mengandungi Mineral bersifat Alkali (Potassium & Magnesium ) Jadi Susu ini tidak boleh tolerate dengan Lendir dan Angin. Ia akan keluarkan serta merta melalui Najis dan muntah. 
3) Mempunyai Tekstur yang Super HALUS . TIDAK meninggalkan KERAK pada botol. Seperti itulah bila ia lalui penghadaman Anak kita.. Cepat dihadam. Anak cepat Kenyang dan sendawa. 
4) Kandungan Vitamin C Semulajadi Dari Susu Kambing Tanpa Supplimented. Kesannya lebih efektif. Kulit lebih sihat. Sesuai untuk Anak yang ada kulit sensetif / senang naik merag-merah.

5) Sumber Bahan Non GMO sangat Natural untuk kesan positif penggunaan jangka panjang pada kesihatan pengguna. 
PANDUAN PEMILIHAN PERISA UNTUK KANAK-KANAK. 
Untuk Kanak-kanak yang ada Masalah Kulit Sensetif , Kerap Tidak Sihat ataupun anak yang Tidak Cerewet. Semua susu dia minum. 👉🏻 Boleh beri Lazz ASLI. 
Untuk Kanak-Kanak yang Memilih Susu, Tidak Selera Makan, Penghadaman tidak Lawas, 👉🏻 Boleh pilih samaada nak Beri Lazz KURMA atau Lazz KURMA PERISA COKLAT (Choco). Untuk Parent yang memang memilih Lazz untuk Anak kerana Yakin dengan Kebaikan Semulajadi Susu Kambing☺️, 👉🏻 Boleh Je nak Bagi mana-mana perisa. Nak tukar-tukar pun boleh. 
#Konsultanlazz
#KonsultanJB
#Lazzkurma
#Lazzasli
#Lazzchoco
#Lazzcafe
#Ikhtiarhamil
#Lazzjb
LAZZ ialah Susu Kambing Segar Orgamilk™️ yang diserbukkan. Rasa SEDAP. Memenangi Anugerah READERS’ CHOICE AWARD 2018. KENAPA SUSU KAMBING KURMA PILIHAN TERBAIK UNTUK KANAK-KANAK 2 TAHUN KE ATAS ? 1) Bioavailability Kalsium yang tinggi. Tulang menjadi tegap, isipadu tulang mampat, dan gigi yang kuat. 2) Mengandungi Mineral bersifat Alkali (Potassium & Magnesium ) Jadi Susu ini tidak boleh tolerate dengan Lendir dan Angin. Ia akan keluarkan serta merta melalui Najis dan muntah. 3) Mempunyai Tekstur yang Super HALUS . TIDAK meninggalkan KERAK pada botol. Seperti itulah bila ia lalui penghadaman Anak kita.. Cepat dihadam. Anak cepat Kenyang dan sendawa. 4) Kandungan Vitamin C Semulajadi Dari Susu Kambing Tanpa Supplimented. Kesannya lebih efektif. Kulit lebih sihat. Sesuai untuk Anak yang ada kulit sensetif / senang naik merag-merah. 5) Sumber Bahan Non GMO sangat Natural untuk kesan positif penggunaan jangka panjang pada kesihatan pengguna. PANDUAN PEMILIHAN PERISA UNTUK KANAK-KANAK. Untuk Kanak-kanak yang ada Masalah Kulit Sensetif , Kerap Tidak Sihat ataupun anak yang Tidak Cerewet. Semua susu dia minum. 👉🏻 Boleh beri Lazz ASLI. Untuk Kanak-Kanak yang Memilih Susu, Tidak Selera Makan, Penghadaman tidak Lawas, 👉🏻 Boleh pilih samaada nak Beri Lazz KURMA atau Lazz KURMA PERISA COKLAT (Choco). Untuk Parent yang memang memilih Lazz untuk Anak kerana Yakin dengan Kebaikan Semulajadi Susu Kambing☺️, 👉🏻 Boleh Je nak Bagi mana-mana perisa. Nak tukar-tukar pun boleh. #Konsultanlazz  #KonsultanJB  #Lazzkurma  #Lazzasli  #Lazzchoco  #Lazzcafe  #Ikhtiarhamil  #Lazzjb 
sihat dan cantik bersama kapsul herba ajaib

telan sebiji sehari boleh hilangkan lelemaks dan spare tyre

badan pun ringan nak solat pun mudah,tak la sakit lutut dan tumit

solat berdiri pahala lagi lebih dari solat duduk

jadi,anda nak yang mana?

always be gojes #jamuqasehnenda #jamutradisional #jamuherbabersamavtaminC #jamumoden #jamumurah #jamuviral #bazarpaknilmurah #bondarozitaibrahim #yatiesendayutinggi #codbaling #codlangkawi #gojessmojess #setberpantang #keputihan_hilang #senggugut #igshopmalaysia #igshop #instaseller #instabisnes #ikhtiarhamil #gojessmojess #wanitacantik #comelpipimerah
sihat dan cantik bersama kapsul herba ajaib telan sebiji sehari boleh hilangkan lelemaks dan spare tyre badan pun ringan nak solat pun mudah,tak la sakit lutut dan tumit solat berdiri pahala lagi lebih dari solat duduk jadi,anda nak yang mana? always be gojes #jamuqasehnenda  #jamutradisional  #jamuherbabersamavtaminC  #jamumoden  #jamumurah  #jamuviral  #bazarpaknilmurah  #bondarozitaibrahim  #yatiesendayutinggi  #codbaling  #codlangkawi  #gojessmojess  #setberpantang  #keputihan_hilang  #senggugut  #igshopmalaysia  #igshop  #instaseller  #instabisnes  #ikhtiarhamil  #gojessmojess  #wanitacantik  #comelpipimerah 
SANGGUPKAH IBU LIHAT BAYI MERAUNG SUSAH NAK POO POO??😭😭😭😭😭😭😭😭 CIANNYA SEMBELIT😥

Rawat #SEMBELIT anak mommies dengan susu R-Rayyan.. Mengapa mesti pilih R-Rayyan?
➡Kerana R-Rayyan mengandungi Inulin juga prebiotik FOS & GOS yg dpt membantu proses penghadaman dgn lbh baik🤗 
Testimoni kami memang dah tak cukup simpan..memang dah ramai IBU lega setelah bayi mereka Amal minum Susu R-RAYYAN setiap Hari..bila membuang pun Rasa lega je bayi😍

Jom mommies, pilihlah R-Rayyan sebagai sebahagian nutrisi harian anak2 anda❤

Untuk tahu lebih info/belian:
Wasap➡️012-7545203
Sis ieda sedia Membantu anda🤗🤗 #rrayyanputrajaya
#susukambing #susubayi
#cukupkhasiat #beratbadanideal
#bayi #anak #rawatsembelit
#hamil #ikhtiarhamil
#wanitahamil #ibumenyusu
#dewasa #wargaemas
#baranganbayi #bazaronlinemalaysia
#kedaionline #codputrajaya 
#codcyberjaya #coddengkil 
#posseluruhMalaysia
SANGGUPKAH IBU LIHAT BAYI MERAUNG SUSAH NAK POO POO??😭😭😭😭😭😭😭😭 CIANNYA SEMBELIT😥 Rawat #SEMBELIT  anak mommies dengan susu R-Rayyan.. Mengapa mesti pilih R-Rayyan? ➡Kerana R-Rayyan mengandungi Inulin juga prebiotik FOS & GOS yg dpt membantu proses penghadaman dgn lbh baik🤗 Testimoni kami memang dah tak cukup simpan..memang dah ramai IBU lega setelah bayi mereka Amal minum Susu R-RAYYAN setiap Hari..bila membuang pun Rasa lega je bayi😍 Jom mommies, pilihlah R-Rayyan sebagai sebahagian nutrisi harian anak2 anda❤ Untuk tahu lebih info/belian: Wasap➡️012-7545203 Sis ieda sedia Membantu anda🤗🤗 #rrayyanputrajaya  #susukambing  #susubayi  #cukupkhasiat  #beratbadanideal  #bayi  #anak  #rawatsembelit  #hamil  #ikhtiarhamil  #wanitahamil  #ibumenyusu  #dewasa  #wargaemas  #baranganbayi  #bazaronlinemalaysia  #kedaionline  #codputrajaya  #codcyberjaya  #coddengkil  #posseluruhMalaysia 
Faham. Awak mengidam.
Faham. Yang awak teringin.
.
Tapiii, awak pun kene faham juga kekentalan baby dalam perut awak tu. Jangan lah dilayankan sangat perasaan teringin awak tu sampai kan baby yang dalam perut jadi mangsa. Cukup lah sekadar merasa 2,3 ulas sahaja.
.
Ingat orang yang tersayang. 💕
.
.
Pesanan ikhlas dari,
#ebuBaby
#MKDIMelaka #IBUDiHatiku 
#emmaroom #emma #squademma #mkdi #ebubaby_emmaroom⠀
#mkd #vco #mkdibyemmaroom⠀
#minyakkelapadara #virgincoconutoil #minyakkelapadaraibu #mkdmelaka 
#baby #ibu 
#mummy #mommytobe #mommy⠀
#ikhtiarhamil #hamil #pregnant #parenting #mother 
#mudahbersalin #mom #woman #preggymummy⠀
Faham. Awak mengidam. Faham. Yang awak teringin. . Tapiii, awak pun kene faham juga kekentalan baby dalam perut awak tu. Jangan lah dilayankan sangat perasaan teringin awak tu sampai kan baby yang dalam perut jadi mangsa. Cukup lah sekadar merasa 2,3 ulas sahaja. . Ingat orang yang tersayang. 💕 . . Pesanan ikhlas dari, #ebuBaby  #MKDIMelaka  #IBUDiHatiku  #emmaroom  #emma  #squademma  #mkdi  #ebubaby_emmaroom ⠀ #mkd  #vco  #mkdibyemmaroom ⠀ #minyakkelapadara  #virgincoconutoil  #minyakkelapadaraibu  #mkdmelaka  #baby  #ibu  #mummy  #mommytobe  #mommy ⠀ #ikhtiarhamil  #hamil  #pregnant  #parenting  #mother  #mudahbersalin  #mom  #woman  #preggymummy ⠀
TIP SUAMI ISTERI MURAH REZEKI

Perkahwinan sepatutnya membuka pintu rezeki seluas-luasnya tapi kerana hubungan suami isteri renggang pintu rezeki menjadi sempit. 
Mulalah jadi bibit bibit perpisahan apabila banyak musibah berlaku.

Ramai suami isteri berpecah belah kerana dah tak mahu berkepit macam masa mula-mula kahwin dulu. 
Menurut kata Pakar motivasi Datuk Dr. Mohd. Fadzilah Kamsah, pelukan dan sentuhan suami kepada isterinya ada banyak kebaikan kepada si isteri juga kepada si suami.

𝐉𝐢𝐤𝐚 𝐬𝐮𝐚𝐦𝐢 𝐤𝐞𝐫𝐚𝐩 𝐦𝐚𝐧𝐣𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢, 𝐜𝐨𝐦𝐟𝐢𝐫𝐦 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐤𝐢 𝐩𝐮𝐧 𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐦𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐝𝐞𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐬𝐮𝐚𝐦𝐢.

6 Amalan suami isteri yang ada kebaikan 
dari segi psikologi dan saintifik :

𝟏. 𝐈𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐝𝐚𝐧 𝐜𝐢𝐮𝐦 𝐭𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐬𝐮𝐚𝐦𝐢
Isteri yang salam, cium dan peluk suami selama 10 saat setiap pagi menghasilkan banyak "hormon endorfin".
Hormon endorfin ini dapat membantu isteri turun berat badan dan mengurangkan keresahan.

Tak perlu ubat atau tahan lapar kalau nak kurus, beri suami sentuh anda dah cukup. Lebih kerap lebih baik, kurus dapat pahala pun dapat.. 𝟐. 𝐓𝐢𝐝𝐮𝐫 𝐛𝐚𝐰𝐚𝐡 𝐤𝐞𝐭𝐢𝐚𝐤 𝐬𝐮𝐚𝐦𝐢
Isteri yang ada masalah tidur boleh cuba cara ini, kerana tidur di bawah ketiak suami boleh beri anda tidur yang lena dan tenang kerana adanya "Hormon Bau Phero". Bukan itu sahaja bau phero suami dapat meredakan stress ada sepanjang hari buat kerja rumah. Cubalah, dapat pahala lagi..! 𝟑. 𝐉𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐦𝐚𝐥𝐮 𝐦𝐚𝐧𝐝𝐢 𝐛𝐞𝐫𝐬𝐚𝐦𝐚
Mandi bersama suami isteri yang sah adalah sunnah dan dapat pahala. Selain dari itu proses mandi yang mesra dan intim dapat mengurangkan stress isteri dan suami. 
Bukan sahaja dapat dibersihkan bahagian belakang badan malah dari segi saintifik proses mandi bersama akan membuat jantung lebih sihat.

𝟒. 𝐉𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐭𝐚𝐡𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐧𝐭𝐮𝐭 𝐝𝐞𝐩𝐚𝐧 𝐩𝐚𝐬𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧
Suami jadi yakin setia bersama isteri apabila pertama kali nampak dia kentut. Suami yakin berkompromi dengan “bencana” apa pun bersama isterinya selepas ini.

Suami isteri merasa lebih bebas melakukan apapun. Kerana hubungan yang sihat dalam keluarga asasnya adalah ketulusan dan kepercayaan.
[sambung dibwh]
TIP SUAMI ISTERI MURAH REZEKI Perkahwinan sepatutnya membuka pintu rezeki seluas-luasnya tapi kerana hubungan suami isteri renggang pintu rezeki menjadi sempit. Mulalah jadi bibit bibit perpisahan apabila banyak musibah berlaku. Ramai suami isteri berpecah belah kerana dah tak mahu berkepit macam masa mula-mula kahwin dulu. Menurut kata Pakar motivasi Datuk Dr. Mohd. Fadzilah Kamsah, pelukan dan sentuhan suami kepada isterinya ada banyak kebaikan kepada si isteri juga kepada si suami. 𝐉𝐢𝐤𝐚 𝐬𝐮𝐚𝐦𝐢 𝐤𝐞𝐫𝐚𝐩 𝐦𝐚𝐧𝐣𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢, 𝐜𝐨𝐦𝐟𝐢𝐫𝐦 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐤𝐢 𝐩𝐮𝐧 𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐦𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐝𝐞𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐬𝐮𝐚𝐦𝐢. 6 Amalan suami isteri yang ada kebaikan dari segi psikologi dan saintifik : 𝟏. 𝐈𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐝𝐚𝐧 𝐜𝐢𝐮𝐦 𝐭𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐬𝐮𝐚𝐦𝐢 Isteri yang salam, cium dan peluk suami selama 10 saat setiap pagi menghasilkan banyak "hormon endorfin". Hormon endorfin ini dapat membantu isteri turun berat badan dan mengurangkan keresahan. Tak perlu ubat atau tahan lapar kalau nak kurus, beri suami sentuh anda dah cukup. Lebih kerap lebih baik, kurus dapat pahala pun dapat.. 𝟐. 𝐓𝐢𝐝𝐮𝐫 𝐛𝐚𝐰𝐚𝐡 𝐤𝐞𝐭𝐢𝐚𝐤 𝐬𝐮𝐚𝐦𝐢 Isteri yang ada masalah tidur boleh cuba cara ini, kerana tidur di bawah ketiak suami boleh beri anda tidur yang lena dan tenang kerana adanya "Hormon Bau Phero". Bukan itu sahaja bau phero suami dapat meredakan stress ada sepanjang hari buat kerja rumah. Cubalah, dapat pahala lagi..! 𝟑. 𝐉𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐦𝐚𝐥𝐮 𝐦𝐚𝐧𝐝𝐢 𝐛𝐞𝐫𝐬𝐚𝐦𝐚 Mandi bersama suami isteri yang sah adalah sunnah dan dapat pahala. Selain dari itu proses mandi yang mesra dan intim dapat mengurangkan stress isteri dan suami. Bukan sahaja dapat dibersihkan bahagian belakang badan malah dari segi saintifik proses mandi bersama akan membuat jantung lebih sihat. 𝟒. 𝐉𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐭𝐚𝐡𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐧𝐭𝐮𝐭 𝐝𝐞𝐩𝐚𝐧 𝐩𝐚𝐬𝐚𝐧𝐠𝐚𝐧 Suami jadi yakin setia bersama isteri apabila pertama kali nampak dia kentut. Suami yakin berkompromi dengan “bencana” apa pun bersama isterinya selepas ini. Suami isteri merasa lebih bebas melakukan apapun. Kerana hubungan yang sihat dalam keluarga asasnya adalah ketulusan dan kepercayaan. [sambung dibwh]