an online Instagram web viewer

#igmy medias

Photos

#07082018 Last day in Singapore, the hotel does not provide breakfast & they do not have a cafe either so no choice but have to breakfast with these: 7-Eleven’s oj 🍊🥤, Dutch Lady’s 🍌 flavored milk (made in Malaysia but they do not sell this in Malaysia which is weird), Milo snack bar & Gardenia’s 🍌 & 🍫 cream roll. Kenyang? Me grimlock wants NASI! 🍚😤 #breakfast #sinkul #shortgetaway #throwback
.
.
.
.
.
#vsco #vscodaily #vscocam #vscomalaysia #vscomy #igmy #igmalaya #igersmalaysia #2018 #newyear2018 #newgoals #newresolutions #newadventures #adventuretime #singapore #singaporegetaway #shorttrip #kulsin #jetstar #7eleven #dutchlady #bananamilk #milo #gardenia #halal
#07082018  Last day in Singapore, the hotel does not provide breakfast & they do not have a cafe either so no choice but have to breakfast with these: 7-Eleven’s oj 🍊🥤, Dutch Lady’s 🍌 flavored milk (made in Malaysia but they do not sell this in Malaysia which is weird), Milo snack bar & Gardenia’s 🍌 & 🍫 cream roll. Kenyang? Me grimlock wants NASI! 🍚😤 #breakfast  #sinkul  #shortgetaway  #throwback  . . . . . #vsco  #vscodaily  #vscocam  #vscomalaysia  #vscomy  #igmy  #igmalaya  #igersmalaysia  #2018  #newyear2018  #newgoals  #newresolutions  #newadventures  #adventuretime  #singapore  #singaporegetaway  #shorttrip  #kulsin  #jetstar  #7eleven  #dutchlady  #bananamilk  #milo  #gardenia  #halal 
Introducing INA WOVEN SLING BAG IN FUCHSIA / BLUE RM129 (Length: 26cm, Height: 18cm (excluding handle) & 25cm (Including handle) Width: 8.5cm) • TO ORDER, kindly DM us. #thequeststore
Introducing INA WOVEN SLING BAG IN FUCHSIA / BLUE RM129 (Length: 26cm, Height: 18cm (excluding handle) & 25cm (Including handle) Width: 8.5cm) • TO ORDER, kindly DM us. #thequeststore 
Got my @dopedoughmy 's craving fixed at @dockinhostelkk the other day. 😋
Got my @dopedoughmy 's craving fixed at @dockinhostelkk the other day. 😋
生命因运动而精彩 : 生活因乐趣而充实
学习因思考而深刻 : 交友因真诚而特久
.
.
#vscomy #vscomalaysia #vscogrid #vscolike #vsco #vscocam #igmy #igersmalaysia #igers_malaysia #gf_malaysia #gf_daily #milkfoto #photooftheday #potd #photographgangfeatureme #creativepresets #life #minimalist #minimalism_world #minimalism #silhouette
生命因运动而精彩 : 生活因乐趣而充实 学习因思考而深刻 : 交友因真诚而特久 . . #vscomy  #vscomalaysia  #vscogrid  #vscolike  #vsco  #vscocam  #igmy  #igersmalaysia  #igers_malaysia  #gf_malaysia  #gf_daily  #milkfoto  #photooftheday  #potd  #photographgangfeatureme  #creativepresets  #life  #minimalist  #minimalism_world  #minimalism  #silhouette 
#06082018 *Gokgokgok* Gulping Meiji’s coffee flavored milk tanpa rasa bersalah langsung after balik from dinner at kedai Mamak beside the hotel. Nasi kandar yang tasedap tu worth SG$6.30 k, which is around RM18+/- hamekkau *cries at the corner* tapi sebab lapar ku habis makan jua haha. I miss nasi kak wok & nasi kandar at Pelita so badly that time, padahal 1 hari getaway je pon. #drama 🤣 #sinkul #shortgetaway #throwback
.
.
.
.
.
#vsco #vscodaily #vscocam #vscomalaysia #vscomy #igmy #igmalaya #igersmalaysia #2018 #newyear2018 #newgoals #newresolutions #newadventures #adventuretime #singapore #singaporegetaway #shorttrip #kulsin #jetstar #7eleven #meiji #cpmeiji #halal
#06082018  *Gokgokgok* Gulping Meiji’s coffee flavored milk tanpa rasa bersalah langsung after balik from dinner at kedai Mamak beside the hotel. Nasi kandar yang tasedap tu worth SG$6.30 k, which is around RM18+/- hamekkau *cries at the corner* tapi sebab lapar ku habis makan jua haha. I miss nasi kak wok & nasi kandar at Pelita so badly that time, padahal 1 hari getaway je pon. #drama  🤣 #sinkul  #shortgetaway  #throwback  . . . . . #vsco  #vscodaily  #vscocam  #vscomalaysia  #vscomy  #igmy  #igmalaya  #igersmalaysia  #2018  #newyear2018  #newgoals  #newresolutions  #newadventures  #adventuretime  #singapore  #singaporegetaway  #shorttrip  #kulsin  #jetstar  #7eleven  #meiji  #cpmeiji  #halal 
Cepat2 yang mana nak join postage untuk esok 🔥🔥 Stock tak berapa nk banyak dah ni ‼️‼️
.
Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕
.
Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔

#kasut #murah #trending #freepostage #murahmurah #iger #igshop #brand #quality
#igshopmalaysia #igmy #viral #top #order #follow #local #followers #localbrand #readystock #trustedseller #support #insta #igdaily #daily #a #gainpost #real #igers #igsneakercommunity #sun
Cepat2 yang mana nak join postage untuk esok 🔥🔥 Stock tak berapa nk banyak dah ni ‼️‼️ . Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕ . Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔 #kasut  #murah  #trending  #freepostage  #murahmurah  #iger  #igshop  #brand  #quality  #igshopmalaysia  #igmy  #viral  #top  #order  #follow  #local  #followers  #localbrand  #readystock  #trustedseller  #support  #insta  #igdaily  #daily  #a  #gainpost  #real  #igers  #igsneakercommunity  #sun 
Our First Go Kart Competition at @kf1kartingcircuit

Register now at our website www.gridlife.online today!
.
.
.
----------------------
.
.
Follow us for more updates about life on the grid!
.
.
.
#gridlife #singapore #malaysia #igsg #igmy #becauseracecar #amazingcars247 #carswithoutlimits #honda #vtec #mazda #bmw #gtr #ferarri #lambo #sepang #race #builtnotbought #igsg #sgcarshoot
Cloudy Tea plantation on our way from  #Munnar to #Tekkaddy .
Behind romantic and scenic prospect, it is death toll of 368 in #Keralafloods after 11 day 😢😢😢
浪漫云雾的茶园后,却是368个死亡人数的格拉拉水灾。 
Panorama left of 2,  2 之右
_______________________________________ 
#sfir #travel #India  #photography #photographer #cloudy  #teaplantation #landscape  #landscapephotography #印度 #旅游 #摄影 #自然 #绿 #云 #greenery #nature #naturelovers #newMalaysia2018 #igmy #igersmy #travelgraphy #igersIndia #igindia #wanderlust #instatravel #instagood
Cloudy Tea plantation on our way from #Munnar  to #Tekkaddy  . Behind romantic and scenic prospect, it is death toll of 368 in #Keralafloods  after 11 day 😢😢😢 浪漫云雾的茶园后,却是368个死亡人数的格拉拉水灾。 Panorama left of 2, 2 之右 _______________________________________ #sfir  #travel  #India  #photography  #photographer  #cloudy  #teaplantation  #landscape  #landscapephotography  #印度 #旅游  #摄影  #自然  #绿  #云  #greenery  #nature  #naturelovers  #newMalaysia2018  #igmy  #igersmy  #travelgraphy  #igersIndia  #igindia  #wanderlust  #instatravel  #instagood 
Cloudy Tea plantation on our way from  #Munnar to #Tekkaddy .
Behind romantic and scenic prospect, it is death toll of 368 in #Keralafloods after 11 day 😢😢😢
浪漫云雾的茶园后,却是368个死亡人数的格拉拉水灾。 
Panorama right of 2,  2 之右
_______________________________________ 
#sfir #travel #India  #photography #photographer #cloudy  #teaplantation #landscape  #landscapephotography #印度 #旅游 #摄影 #自然 #绿 #云 #greenery #nature #naturelovers #newMalaysia2018 #igmy #igersmy #travelgraphy #igersIndia #igindia #wanderlust #instatravel #instagood
Cloudy Tea plantation on our way from #Munnar  to #Tekkaddy  . Behind romantic and scenic prospect, it is death toll of 368 in #Keralafloods  after 11 day 😢😢😢 浪漫云雾的茶园后,却是368个死亡人数的格拉拉水灾。 Panorama right of 2, 2 之右 _______________________________________ #sfir  #travel  #India  #photography  #photographer  #cloudy  #teaplantation  #landscape  #landscapephotography  #印度 #旅游  #摄影  #自然  #绿  #云  #greenery  #nature  #naturelovers  #newMalaysia2018  #igmy  #igersmy  #travelgraphy  #igersIndia  #igindia  #wanderlust  #instatravel  #instagood 
PROMO !! READYSTOCK !! BERKUALITY !! HARGA MURAH !! BARANG PUAS HATI !! ✔✔✔✔✔✔✔
.
.
💬GUCCI LION CAP
💥PRICE : RM45 SAHAJA
🆓 FREE GIFT
.
.
✔limited Stock
✔Kuality Terjamin
✔Senang Pakai
✔Adjustable Cap
✔Pos Pakai Box
✔Logo Sulam
.
.
Cara pembelian:
👉 Screenshot gambar kasut
👉 hantar kepada admin melaului whatsapp 01121597679
.
.
#cap #caps #capmurah #capmurahmalaysia #snapback #capsupreme #capadidas #capnike #capviral #capstoned #topimurah #copyori #giveaway #bazarpaknil #bazaronline #like4like #follow4follow #malaysia #thewieshop77 #murahmurah #instagood #igshopmalaysia #igmy #bazarmalaysia #stylo #cappuma #murah #capmalaysia #love
PROMO !! READYSTOCK !! BERKUALITY !! HARGA MURAH !! BARANG PUAS HATI !! ✔✔✔✔✔✔✔ . . 💬GUCCI LION CAP 💥PRICE : RM45 SAHAJA 🆓 FREE GIFT . . ✔limited Stock ✔Kuality Terjamin ✔Senang Pakai ✔Adjustable Cap ✔Pos Pakai Box ✔Logo Sulam . . Cara pembelian: 👉 Screenshot gambar kasut 👉 hantar kepada admin melaului whatsapp 01121597679 . . #cap  #caps  #capmurah  #capmurahmalaysia  #snapback  #capsupreme  #capadidas  #capnike  #capviral  #capstoned  #topimurah  #copyori  #giveaway  #bazarpaknil  #bazaronline  #like4like  #follow4follow  #malaysia  #thewieshop77  #murahmurah  #instagood  #igshopmalaysia  #igmy  #bazarmalaysia  #stylo  #cappuma  #murah  #capmalaysia  #love 
LELONG LELONG ‼️‼️ .
NIKE VIP ZOOM BLACK 🔥
SIZE 41-45

Rm65 sahaja (Free Postage)
.
Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕
.
Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔

#kasut #murah #trending #freepostage #murahmurah #iger #igshop #brand #quality
#igshopmalaysia #igmy #viral #top #order #follow #local #followers #localbrand #readystock #trustedseller #support #insta #igdaily #daily #a #gainpost #real #igers #igsneakercommunity #sun
LELONG LELONG ‼️‼️ . NIKE VIP ZOOM BLACK 🔥 SIZE 41-45 Rm65 sahaja (Free Postage) . Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕ . Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔 #kasut  #murah  #trending  #freepostage  #murahmurah  #iger  #igshop  #brand  #quality  #igshopmalaysia  #igmy  #viral  #top  #order  #follow  #local  #followers  #localbrand  #readystock  #trustedseller  #support  #insta  #igdaily  #daily  #a  #gainpost  #real  #igers  #igsneakercommunity  #sun 
LELONG LELONG ‼️‼️ .
NIKE VIP ZOOM MAROON 🔥
SIZE 41-45

Rm65 sahaja (Free Postage)
.
Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕
.
Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔

#kasut #murah #trending #freepostage #murahmurah #iger #igshop #brand #quality
#igshopmalaysia #igmy #viral #top #order #follow #local #followers #localbrand #readystock #trustedseller #support #insta #igdaily #daily #a #gainpost #real #igers #igsneakercommunity #sun
LELONG LELONG ‼️‼️ . NIKE VIP ZOOM MAROON 🔥 SIZE 41-45 Rm65 sahaja (Free Postage) . Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕ . Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔 #kasut  #murah  #trending  #freepostage  #murahmurah  #iger  #igshop  #brand  #quality  #igshopmalaysia  #igmy  #viral  #top  #order  #follow  #local  #followers  #localbrand  #readystock  #trustedseller  #support  #insta  #igdaily  #daily  #a  #gainpost  #real  #igers  #igsneakercommunity  #sun 
LELONG LELONG ‼️‼️ .
NIKE VIP ZOOM BLUE 🔥
SIZE 41-45

Rm65 sahaja (Free Postage)
.
Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕
.
Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔

#kasut #murah #trending #freepostage #murahmurah #iger #igshop #brand #quality
#igshopmalaysia #igmy #viral #top #order #follow #local #followers #localbrand #readystock #trustedseller #support #insta #igdaily #daily #a #gainpost #real #igers #igsneakercommunity #sun
LELONG LELONG ‼️‼️ . NIKE VIP ZOOM BLUE 🔥 SIZE 41-45 Rm65 sahaja (Free Postage) . Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕ . Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔 #kasut  #murah  #trending  #freepostage  #murahmurah  #iger  #igshop  #brand  #quality  #igshopmalaysia  #igmy  #viral  #top  #order  #follow  #local  #followers  #localbrand  #readystock  #trustedseller  #support  #insta  #igdaily  #daily  #a  #gainpost  #real  #igers  #igsneakercommunity  #sun 
LELONG LELONG ‼️‼️ .
NIKE VIP ZOOM GREY 🔥
SIZE 41-45

Rm65 sahaja (Free Postage)
.
Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕
.
Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔

#kasut #murah #trending #freepostage #murahmurah #iger #igshop #brand #quality
#igshopmalaysia #igmy #viral #top #order #follow #local #followers #localbrand #readystock #trustedseller #support #insta #igdaily #daily #a #gainpost #real #igers #igsneakercommunity #sun
LELONG LELONG ‼️‼️ . NIKE VIP ZOOM GREY 🔥 SIZE 41-45 Rm65 sahaja (Free Postage) . Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕ . Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔 #kasut  #murah  #trending  #freepostage  #murahmurah  #iger  #igshop  #brand  #quality  #igshopmalaysia  #igmy  #viral  #top  #order  #follow  #local  #followers  #localbrand  #readystock  #trustedseller  #support  #insta  #igdaily  #daily  #a  #gainpost  #real  #igers  #igsneakercommunity  #sun 
👟 NIKE  ZOOM All White .
💲rm85 (Free Postage)
👞 Size:36-40euro
.
Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕
.
Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔

#kasut #murah #trending #freepostage #murahmurah #iger #igshop #brand #quality
#igshopmalaysia #igmy #viral #top #order #follow #local #followers #localbrand #readystock #trustedseller #support #insta #igdaily #daily #a #gainpost #real #igers #igsneakercommunity #sun
👟 NIKE ZOOM All White . 💲rm85 (Free Postage) 👞 Size:36-40euro . Nak bergaya tapi kasut tak ada , jangan risau saya pelbagai jenis kasut yang boleh masuk dengan semua jenis colour pakaian ⭕⭕ . Tekan Link di bio saya atau dm saya 🔔 #kasut  #murah  #trending  #freepostage  #murahmurah  #iger  #igshop  #brand  #quality  #igshopmalaysia  #igmy  #viral  #top  #order  #follow  #local  #followers  #localbrand  #readystock  #trustedseller  #support  #insta  #igdaily  #daily  #a  #gainpost  #real  #igers  #igsneakercommunity  #sun 
TERIMA KASIH❗ TERIMA KASIH ❗
.
.
Ahmad ucapkan kepada mereka semua yang telah menggunakan perkhidmatan Ahmad_Resume yang telah mendapat kepercayaan sejak dari 2016 😊❗️
.
.
Ahmad mendoakan korang  berjaya dan sukses pada temuduga nanti dan mendapatkan pekerjaan yang DIIMPIKAN nanti, AMIN AMIN AMIN AMIN 😉❗
.
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Servisresume  #Telekungmurah #Tudungmurah #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungonline  #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kemaman #Kuching #Muar #Langkawi #NegeriSembilan #Malaysia #Ahmad_Resume
TERIMA KASIH❗ TERIMA KASIH ❗ . . Ahmad ucapkan kepada mereka semua yang telah menggunakan perkhidmatan Ahmad_Resume yang telah mendapat kepercayaan sejak dari 2016 😊❗️ . . Ahmad mendoakan korang berjaya dan sukses pada temuduga nanti dan mendapatkan pekerjaan yang DIIMPIKAN nanti, AMIN AMIN AMIN AMIN 😉❗ . . ⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume  . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis  #Sayajualmurah  #Sayajualonline  #Vscomy  #Igersmalaya  #Igersmy  #Igmy  #Servisresume  #Telekungmurah  #Tudungmurah  #Handbagmalaysia  #Lokalbrand  #Lokalbiz  #BazarPaknil  #Bazaronline  #Tudungonline  #KualaLumpur  #Bangi  #Ipoh  #ShahAlam  #Kuantan  #KotaBharu  #Kemaman  #Kuching  #Muar  #Langkawi  #NegeriSembilan  #Malaysia  #Ahmad_Resume 
MAKIN BANYAK MAKIN MURAH 😁
.
.
BIAR BETUL❓❗️Ahmad nak beritahu berita BAEK guys❗ Harga 1 RESUME  RM15 kan❓Then pada pembelian KEDUA pulak HANYA RM20❗️ Manakala pembelian KETIGA RM25 SAHAJA❗NICE KAN❗️
.
.
SEMUDAH A B C❗Just tinggal masukkan maklumat korang pada RESUME dengan hanya menggunakan MICROSOFT WORD,  kemudian hantar kepada bakal majikan dan tunggu untuk dipanggil temu duga 😎❗
.
.
⏩ Berminat DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Servisresume #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Telekungmurah #Tudungonline #Tudungmurah #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #Kemaman #Kangar #Kuching #Muar #Jitra #Langkawi #Malaysia #Ahmad_Resume
MAKIN BANYAK MAKIN MURAH 😁 . . BIAR BETUL❓❗️Ahmad nak beritahu berita BAEK guys❗ Harga 1 RESUME RM15 kan❓Then pada pembelian KEDUA pulak HANYA RM20❗️ Manakala pembelian KETIGA RM25 SAHAJA❗NICE KAN❗️ . . SEMUDAH A B C❗Just tinggal masukkan maklumat korang pada RESUME dengan hanya menggunakan MICROSOFT WORD, kemudian hantar kepada bakal majikan dan tunggu untuk dipanggil temu duga 😎❗ . . ⏩ Berminat DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume  . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis  #Sayajualmurah  #Sayajualonline  #Vscomy  #Igersmalaya  #Igersmy  #Igmy  #Servisresume  #Handbagmalaysia  #Lokalbrand  #Lokalbiz  #BazarPaknil  #Bazaronline  #Telekungmurah  #Tudungonline  #Tudungmurah  #KualaLumpur  #Bangi  #Ipoh  #ShahAlam  #Kuantan  #Kemaman  #Kangar  #Kuching  #Muar  #Jitra  #Langkawi  #Malaysia  #Ahmad_Resume 
Yesterday night;
Yesterday night;
It's okay to get a little twisted sometimes 😉
__

Featured: Asli Pants in Blue #TakeMeOhm (link in bio)
It's okay to get a little twisted sometimes 😉 __ Featured: Asli Pants in Blue #TakeMeOhm  (link in bio)
Cute cropped tops for that flirty outfit. Swipe left for lil’ treats!🍒
Cute cropped tops for that flirty outfit. Swipe left for lil’ treats!🍒
19•08 祝我生日快樂。Thankful for the surprise. Caught me off guard for 2 times. Met people whom I dint see for years. Thank you everyone for appearing at this special day.! 小不點愛你們😍🙊🙈 #birthday #throwback #instagood #huaweip20pro #love #likes #igsg #igmy #me #potd #pandapearly
High tea for Pretty Petals’ workshop at Russell & Randall Dance Company
.
.
.
#hightea #macarons #scones #eclairs #mousse #tartlets #fingersandwiches #quiche #pie #love #baking #igers #igmy #igdaily #igphoto #instadaily #instapic #instacake #instaphoto #junekch
One of our many national heroes who has made our nation proud.
•
•
#ig #ignew #new #igfollow #iglike#likeforlike #follow #igmy #iggersmy#igmalaysia #sevenpie #local #datuknicoledavid #squash #sport #august #national
#Ipoh shredded chicken kuey teow soup + #Duck egg char kuey teow. #PenangPunKalah #Triggered
Finally reached Melaka after 4 hours of driving 😊😴😴 #igmy #roadtrip #melaka #malaysia
Girls with #shorthair have more fun! 
Ps: loving the Sephora nude palette. ✨💋
Girls with #shorthair  have more fun! Ps: loving the Sephora nude palette. ✨💋
Prepping in progress..
Prepping in progress..
Finally done with 2️⃣ days of Expo!
It was so much fun!
Thanks KL 🇲🇾 and JB 🇲🇾 team for making a trip down to 🇸🇬 to support us!
•
Day 1 was happening
But Day 2 was even crazier
Crowd 👨🏻👩🏻👦🏻👧🏻👴🏻👵🏻never stop coming until the event ended
•
Congratulations to my good friend (my student in TR90), @ckt4n 
For winning the Most Gorgeous Body Award in ageLOC TR90 Runway Superstars 💪🏻💪🏻
I am so proud of you!
•
Thanks once again, to all the friends who supported our Expo!!
•
#globalstars #expo #congratulations #thanks #support #seesee #looklook #supportsupport #superstar #mygoodfriend #mystudent #proudofyou #igmy #igsg #sgig #myig
Finally done with 2️⃣ days of Expo! It was so much fun! Thanks KL 🇲🇾 and JB 🇲🇾 team for making a trip down to 🇸🇬 to support us! • Day 1 was happening But Day 2 was even crazier Crowd 👨🏻👩🏻👦🏻👧🏻👴🏻👵🏻never stop coming until the event ended • Congratulations to my good friend (my student in TR90), @ckt4n For winning the Most Gorgeous Body Award in ageLOC TR90 Runway Superstars 💪🏻💪🏻 I am so proud of you! • Thanks once again, to all the friends who supported our Expo!! • #globalstars  #expo  #congratulations  #thanks  #support  #seesee  #looklook  #supportsupport  #superstar  #mygoodfriend  #mystudent  #proudofyou  #igmy  #igsg  #sgig  #myig 
There’s a number of vegetarians options in this vegetarian coffeeshop! Swipe >>>> to see the others foodie! 🤤 I have ordered 粿条仔 (Guo2 Tiao2 Zai3) for 5RM!
➰Taste: 7/10
➰Ambience: 5/10 (coffeeshop)
➰Price: 10/10 cause it’s 5RM!
➰Address: 29, Jalan Dedap 23, JB, 81100 
#msia #malaysia #myfood #jb #johor
There’s a number of vegetarians options in this vegetarian coffeeshop! Swipe >>>> to see the others foodie! 🤤 I have ordered 粿条仔 (Guo2 Tiao2 Zai3) for 5RM! ➰Taste: 7/10 ➰Ambience: 5/10 (coffeeshop) ➰Price: 10/10 cause it’s 5RM! ➰Address: 29, Jalan Dedap 23, JB, 81100 #msia  #malaysia  #myfood  #jb  #johor 
Let Your Smile Change the World but Don't let the world change your smile. =) 🌹
Happy Sunday 💗
.
.
.
.
#sundayvibes #beyourself #daretodream #positivevibe #shortgetaway #lifestyle #qotd #beinspired #wisdom #exploreyourself #millennialsdreams #millennialgoal✨ #youngleader #swag #igkl #igmy #klgirl #asiangirl #ilovewhatido #dulifegroup #suzanneau
RELAXXX.. IT'S A SUN+DAY!!!!
.
.
Yabiddabiduuuuu. Its RELAX TIME. Its ME TIME. Its POSH TIME. .
.
Its also INTAI2 TIME. Jom intai apa promo terbaru @posh_cosmetic . Ada ke best offer  #vivaforeverfoundation, Sedang tercari2 FD primer yang dapat jaga kulit wajah daripada dibahang cuaca namun tetap kekal berseri sepanjang hari?  Jom try #vivaforeverfoundation
Mesti falling in love uolls.
.
.
.
So, let #vivaforeverfoundation just POSH you darling !!
.
.
Make yourself look GORGEOUS always !!
.
.
.
.
.
.
GET YOUR POSH VIVA FOREVER FOUNDATION AT RM77 ONLY !!! .
.
DM OUR POSH HOTLINE :
WA : 018-9438068 
WA : 011-10008815
WA : 011-26041612
.
.
Utk aweks yg dlm perkhidmatan pasukan keselamatan, DM cepat dan check out our PATRIOTIK DEALS. Ada yg menarik disebalik angka 57 iaitu tahun malaysia merdeka. Cepat2 DM klu nak tahu ya !!! CEPAT REBUT PELUANG SBLM IANYA BERAKHIR !!!
.
#beposh 
#DDfoundation #makeuptutorial
#vivaforeverfoundation
#serumfoundationmalaysia 
#cosmetic #kosmetik 
#poshcosmetic #beauty 
#cantik #makeupartistmalaysia
#beautyblogs #dropshipwanted
#igkl #erezeki #sayajual #igmy #igsg #igviral #wanita #jualmurah #onlineshoppingmy
#uitm #instashopmalaysia
#onlinebazaar #eusahawan
#onlineshoppingmalaysia
#ajimaura #terapiinstagram #starsfollowertrain
RELAXXX.. IT'S A SUN+DAY!!!! . . Yabiddabiduuuuu. Its RELAX TIME. Its ME TIME. Its POSH TIME. . . Its also INTAI2 TIME. Jom intai apa promo terbaru @posh_cosmetic . Ada ke best offer  #vivaforeverfoundation , Sedang tercari2 FD primer yang dapat jaga kulit wajah daripada dibahang cuaca namun tetap kekal berseri sepanjang hari? Jom try #vivaforeverfoundation  Mesti falling in love uolls. . . . So, let #vivaforeverfoundation  just POSH you darling !! . . Make yourself look GORGEOUS always !! . . . . . . GET YOUR POSH VIVA FOREVER FOUNDATION AT RM77 ONLY !!! . . DM OUR POSH HOTLINE : WA : 018-9438068 WA : 011-10008815 WA : 011-26041612 . . Utk aweks yg dlm perkhidmatan pasukan keselamatan, DM cepat dan check out our PATRIOTIK DEALS. Ada yg menarik disebalik angka 57 iaitu tahun malaysia merdeka. Cepat2 DM klu nak tahu ya !!! CEPAT REBUT PELUANG SBLM IANYA BERAKHIR !!! . #beposh  #DDfoundation  #makeuptutorial  #vivaforeverfoundation  #serumfoundationmalaysia  #cosmetic  #kosmetik  #poshcosmetic  #beauty  #cantik  #makeupartistmalaysia  #beautyblogs  #dropshipwanted  #igkl  #erezeki  #sayajual  #igmy  #igsg  #igviral  #wanita  #jualmurah  #onlineshoppingmy  #uitm  #instashopmalaysia  #onlinebazaar  #eusahawan  #onlineshoppingmalaysia  #ajimaura  #terapiinstagram  #starsfollowertrain 
最近的′延禧攻略′都追疯了么😂😅😆?有谁再看?你们都喜欢那个角色?
#lifestyle#feeling#memory#simple#selfie#potd#igmy#qotd#igmy#bestoftheday#gf_daily#nature#me#igers
Adding up to our Abstract Face collection, Asymmetrical Abstract Face! Get yours today for rm25 ✨
Adding up to our Abstract Face collection, Asymmetrical Abstract Face! Get yours today for rm25 ✨
Want to add a pop to your ootds? Pop it with our Nemorosa flower in Light Pink for rm 30 🌸
Want to add a pop to your ootds? Pop it with our Nemorosa flower in Light Pink for rm 30 🌸
We’re back! Get yourselves a pair of this beautiful Marble earrings in White today, for rm 30 ✨
We’re back! Get yourselves a pair of this beautiful Marble earrings in White today, for rm 30 ✨
Congrats Jonathan & Grace! Have a blessed marriage! 😊🎉 #FCC
Congrats Jonathan & Grace! Have a blessed marriage! 😊🎉 #FCC 
Come support our buzzing culinary chefs and restaurateurs for thier talks I'll be there too giving some talk on with my roots in Malay culture and my heart in western cooking, 
will share my experience my jouney in restaurants, cafes to kopitiam stall

Halal certification and hiring hacks are two of my favorite topics. ​

https://m.facebook.com/REProgram.SG

#cheflife #workhard #singapore #supportlocalbranding #cheflife #workhard #singapore #supportlocalbranding #cheflife #workhard #igsg #igthai #igmy #foodiesg #makanlikeaboss #sgfoodie #foodiesmy
Come support our buzzing culinary chefs and restaurateurs for thier talks I'll be there too giving some talk on with my roots in Malay culture and my heart in western cooking, will share my experience my jouney in restaurants, cafes to kopitiam stall Halal certification and hiring hacks are two of my favorite topics. ​ https://m.facebook.com/REProgram.SG #cheflife  #workhard  #singapore  #supportlocalbranding  #cheflife  #workhard  #singapore  #supportlocalbranding  #cheflife  #workhard  #igsg  #igthai  #igmy  #foodiesg  #makanlikeaboss  #sgfoodie  #foodiesmy 
That Sunday glow.
Ingrid Zipper Knit Top in Olive RM79 • Maren Highwaisted Denim Skorts RM85 with delivery
That Sunday glow. Ingrid Zipper Knit Top in Olive RM79 • Maren Highwaisted Denim Skorts RM85 with delivery
Layering those beautifully poached eggs with luscious hollandaise completing our “Eggs Royale” dish!😍 #wizardsattribeca #tribeca
Layering those beautifully poached eggs with luscious hollandaise completing our “Eggs Royale” dish!😍 #wizardsattribeca  #tribeca 
Wake up every morning, sharing same pillow, face to face, nose to nose, chest to chest while you’re still sleeping. Couldn't be happier!!! ☺️
#men #beardmen #sunday #photography #igmy #igdaily
Time for lunch 😋✌🏼I don’t usually eat pork chop but this is so tender soft and yet crispy 😍 #igmy #foodporn #foodstagram #melaka #porkchopnoodles #hingloong #hingloongtaiwanesenoodles #兴隆台湾面馆
Art Drawing 🎨
Art Drawing 🎨
🌞Our go-to sunny Sunday look!
The Oh Baby Baby Stripe Crop Tee pairs up perfectly with the Shed A Tear Denim Mini Skirt for that chic, effortless weekend look. Pop on some 😎 shades and you’re good to go!
🛍Shop now at peepb.com/collections/new
.
.
.
#peepboutique #peepb #shoppingroll #shoppingrollmy #igmalaysia #igmy #fashion #style #ootd #ootdmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #lookbook #looks #bestseller #potd #picoftheday #fashionstyle #outfit #newin #newarrivals #casualchic #PeepPicks #weekend #sale #summersale
🌞Our go-to sunny Sunday look! The Oh Baby Baby Stripe Crop Tee pairs up perfectly with the Shed A Tear Denim Mini Skirt for that chic, effortless weekend look. Pop on some 😎 shades and you’re good to go! 🛍Shop now at peepb.com/collections/new . . . #peepboutique  #peepb  #shoppingroll  #shoppingrollmy  #igmalaysia  #igmy  #fashion  #style  #ootd  #ootdmalaysia  #malaysiaonlineshop  #sayajual  #onlineshopmalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #lookbook  #looks  #bestseller  #potd  #picoftheday  #fashionstyle  #outfit  #newin  #newarrivals  #casualchic  #PeepPicks  #weekend  #sale  #summersale 
It’s Sunday! Also fun day and family day, but most importantly love day ✨ so let’s spread an abundance of it today ❤️
Bisous,
The Petit Moi team .
.
.
Picture by @huntinglouise
It’s Sunday! Also fun day and family day, but most importantly love day ✨ so let’s spread an abundance of it today ❤️ Bisous, The Petit Moi team . . . Picture by @huntinglouise
Sunday’s inspiration for all you ladies! What makes you happy and excited? Comment down below and share your thoughts with us! 😘
Sunday’s inspiration for all you ladies! What makes you happy and excited? Comment down below and share your thoughts with us! 😘
完美搭配的组合
天蓝和白色

气质系列
➡️大理石纹耳钉

个性欧美
冷淡风
.
.
.
#jdaccessory #accessories #earrings #blue #white #woman #fashion #women #instafashion #igmy #weekend #qotd #sunday #shopping #likeforfollow #likeforlikes
气质小仙女
怎么戴都一样好看🧚‍♀️ 周冬雨同款
➡️小方扣choker颈圈

经典百搭款
打造属于你的美
.
.
.
#jdaccessory #accessories #choker #woman #women #fashion #instafashion #igmy #kstyle #koreanfashion #weekend #sunday #likeforfollow #likeforlikes
It was durian, then fried durian. But this store at Batang Kali decided to add a little extra something to our King of Fruits. Find out what it is at Sevenpie.com 🤓
•
•
#ig #ignew #new #igfollow #iglike#likeforlike #follow #igmy #iggersmy#igmalaysia #sevenpie #local #snack #durian #kingoffruits #fried
Check out what fellow parent feel about @planoapp

Thank you @thechillmom for this review. We all have a simple wish, that's to save sight and empower lives! 
Have you downloaded the plano app?
.
.
.
. • • •
If you’re like me, holding your breath and praying that your kids’ eye sights are ok🤞🏻at every eye check-up, it’s time you know about the plano app.
.
Endorsed by @snecsg and @hpbsg, @planoapp reminds our kids to keep the devices away from their 👀 and encourages good screen time habits with rewards of going outdoors!
.
Download it now for FREE, from App Store and Google Play.
.
In-depth review is also available on my blog. Link in profile!👆🏻
.
.
.
#planoapp #preventmyopia #thegansisters #sgparents #sgmummy #sgmummyblogger #thechillmom
#productreview #parenting #savesight #empowerlives #gooutdoors #tech #techsavvy #freeapp #healthpromotionboard #ios #android #parentalmanagement #eyehealth #children #igsg #igdaily #singapore #igmy
#repost
Check out what fellow parent feel about @planoapp Thank you @thechillmom for this review. We all have a simple wish, that's to save sight and empower lives! Have you downloaded the plano app? . . . . • • • If you’re like me, holding your breath and praying that your kids’ eye sights are ok🤞🏻at every eye check-up, it’s time you know about the plano app. . Endorsed by @snecsg and @hpbsg, @planoapp reminds our kids to keep the devices away from their 👀 and encourages good screen time habits with rewards of going outdoors! . Download it now for FREE, from App Store and Google Play. . In-depth review is also available on my blog. Link in profile!👆🏻 . . . #planoapp  #preventmyopia  #thegansisters  #sgparents  #sgmummy  #sgmummyblogger  #thechillmom  #productreview  #parenting  #savesight  #empowerlives  #gooutdoors  #tech  #techsavvy  #freeapp  #healthpromotionboard  #ios  #android  #parentalmanagement  #eyehealth  #children  #igsg  #igdaily  #singapore  #igmy  #repost 
#igmy #instafood #instagood #instalove #instatoday #instamalaysia #instadessert#instapic #dessert #foodie #foodporn #foodstagram #hightea #rekindle#watermeloncake #😍😍
Rekindle SS2~西瓜蛋糕…第一次尝试特色的蛋糕,中间夾着一片厚厚新鲜西瓜🍉又不会湿湿的感觉,廷创新又好吃😋超赞的👍🏻
#igmy  #instafood  #instagood  #instalove  #instatoday  #instamalaysia  #instadessert #instapic  #dessert  #foodie  #foodporn  #foodstagram  #hightea  #rekindle #watermeloncake  #😍😍 Rekindle SS2~西瓜蛋糕…第一次尝试特色的蛋糕,中间夾着一片厚厚新鲜西瓜🍉又不会湿湿的感觉,廷创新又好吃😋超赞的👍🏻
We did a sharing on Open Ended Learning: Are we forcing or facilitate learning experience? Thank you @dikacollege for having us at your Early Childhood Education Symposium #initfortherightreasons #cavemenasia #openendedlearning
When is my next holiday coming? I have been working, working and working for the past three months! You know what they say, all work no play makes Nick a dull boy! Tell me where you’re going next, it keeps me excited! 😂
.
Reminiscing this beautiful @starfield.library  in @seoul_official !
When is my next holiday coming? I have been working, working and working for the past three months! You know what they say, all work no play makes Nick a dull boy! Tell me where you’re going next, it keeps me excited! 😂 . Reminiscing this beautiful @starfield.library in @seoul_official !
.
[YOUR BEAUTY, OUR PRIDE] ❤ Anti aging
❤ Wrinkle Corrector
❤ Skin Repair
❤ Full spectrum coverage
❤ UV Protection
❤ Skin Balancing You
❤ Skin Whitening
❤ Darkspot Coverage
❤ Smooth Coverage
❤ No blemish
❤ Smooth Texture
❤ Light Weight
❤ Non Oily (water based)
❤ Posh and glowing
❤ Halal certified (wudhu friendly)
❤ Factorised by GMP certified factory
❤ Safe, No chemical/mercury (KKM Approved)
❤ Gentle blend to skin
❤ Best make up base
❤ Foundation with a scent that you loves
.
INGREDIENTS
===========
👉 Triple stemcells 👉 Salmon Collagen Rich
👉 Vitamin C Rich
👉 Vitamin E Rich
👉 SPF 35
👉 Halal ingredients
👉 GMP certified factory (Int Std Quality, not bulkplastik product)
👉 Safe natural ingredients (KKM Approved)
.
PRODUCT SPECIALITY
==================
All in one full spectrum of -DD cream
-DD serum
-DD Liquid Foundation
that functioning not only acts as a Blemish Beauty Balm as in BB factor, or Color Control Color Correcting Complexion Care as in the CC factor, but also with the  Daily Dynamic Defence Do-all " offered by the DD factors to benefits the skin and make it stay fresh, flawless and glow.
.
USAGE EFFECT
============
🎀 Smooth and glowing texture that shines and give a posh and viva looks like a celebrity skin.
🎀 Blend well and maturely with other makeup items on a single face
🎀 The best makeup base that everyone should have.
🎀 The longer you wear, the better blend will be to the skin with a condition to beautify and protects your skin. 
I🎀 Covers all the agne signs and darkspot, make your skin looks naturally fresh and  flawless.
🎀 The rich of Vit C & E gives the effect of skin  whitening.
🎀 Collagen rich that intimidate the anti sagging part of you skin and shall acts as an anti-aging agents. 🎀 Acts as Primer Full Spectrum Foundation of a celebrity. 
DM:018-9438068/011-26041612

#beposh 
#DDfoundation 
#foundation
#vivaforeverfoundation #makeupartistmalaysia
#serumfoundationmalaysia 
#makeuptutorial
#jual
#cosmetic 
#kosmetik 
#poshcosmetic
#beauty 
#cantik 
#beautyblogs 
#terapiinstagram
#onlineshopping 
#igmy 
#instashop 
#ajimaura
#selangor 
#melaka 
#johor 
#penang 
#perak 
#uitm
#kualalumpur 
#erezeki
. [YOUR BEAUTY, OUR PRIDE] ❤ Anti aging ❤ Wrinkle Corrector ❤ Skin Repair ❤ Full spectrum coverage ❤ UV Protection ❤ Skin Balancing You ❤ Skin Whitening ❤ Darkspot Coverage ❤ Smooth Coverage ❤ No blemish ❤ Smooth Texture ❤ Light Weight ❤ Non Oily (water based) ❤ Posh and glowing ❤ Halal certified (wudhu friendly) ❤ Factorised by GMP certified factory ❤ Safe, No chemical/mercury (KKM Approved) ❤ Gentle blend to skin ❤ Best make up base ❤ Foundation with a scent that you loves . INGREDIENTS =========== 👉 Triple stemcells 👉 Salmon Collagen Rich 👉 Vitamin C Rich 👉 Vitamin E Rich 👉 SPF 35 👉 Halal ingredients 👉 GMP certified factory (Int Std Quality, not bulkplastik product) 👉 Safe natural ingredients (KKM Approved) . PRODUCT SPECIALITY ================== All in one full spectrum of -DD cream -DD serum -DD Liquid Foundation that functioning not only acts as a Blemish Beauty Balm as in BB factor, or Color Control Color Correcting Complexion Care as in the CC factor, but also with the  Daily Dynamic Defence Do-all " offered by the DD factors to benefits the skin and make it stay fresh, flawless and glow. . USAGE EFFECT ============ 🎀 Smooth and glowing texture that shines and give a posh and viva looks like a celebrity skin. 🎀 Blend well and maturely with other makeup items on a single face 🎀 The best makeup base that everyone should have. 🎀 The longer you wear, the better blend will be to the skin with a condition to beautify and protects your skin. I🎀 Covers all the agne signs and darkspot, make your skin looks naturally fresh and  flawless. 🎀 The rich of Vit C & E gives the effect of skin  whitening. 🎀 Collagen rich that intimidate the anti sagging part of you skin and shall acts as an anti-aging agents. 🎀 Acts as Primer Full Spectrum Foundation of a celebrity. DM:018-9438068/011-26041612 #beposh  #DDfoundation  #foundation  #vivaforeverfoundation  #makeupartistmalaysia  #serumfoundationmalaysia  #makeuptutorial  #jual  #cosmetic  #kosmetik  #poshcosmetic  #beauty  #cantik  #beautyblogs  #terapiinstagram  #onlineshopping  #igmy  #instashop  #ajimaura  #selangor  #melaka  #johor  #penang  #perak  #uitm  #kualalumpur  #erezeki 
Dua acara, dua pingat.
Dua acara, dua pingat.
.
[YOUR BEAUTY, OUR PRIDE] ❤ Anti aging
❤ Wrinkle Corrector
❤ Skin Repair
❤ Full spectrum coverage
❤ UV Protection
❤ Skin Balancing You
❤ Skin Whitening
❤ Darkspot Coverage
❤ Smooth Coverage
❤ No blemish
❤ Smooth Texture
❤ Light Weight
❤ Non Oily (water based)
❤ Posh and glowing
❤ Halal certified (wudhu friendly)
❤ Factorised by GMP certified factory
❤ Safe, No chemical/mercury (KKM Approved)
❤ Gentle blend to skin
❤ Best make up base
❤ Foundation with a scent that you loves
.
INGREDIENTS
===========
👉 Triple stemcells 👉 Salmon Collagen Rich
👉 Vitamin C Rich
👉 Vitamin E Rich
👉 SPF 35
👉 Halal ingredients
👉 GMP certified factory (Int Std Quality, not bulkplastik product)
👉 Safe natural ingredients (KKM Approved)
.
PRODUCT SPECIALITY
==================
All in one full spectrum of -DD cream
-DD serum
-DD Liquid Foundation
that functioning not only acts as a Blemish Beauty Balm as in BB factor, or Color Control Color Correcting Complexion Care as in the CC factor, but also with the  Daily Dynamic Defence Do-all " offered by the DD factors to benefits the skin and make it stay fresh, flawless and glow.
.
USAGE EFFECT
============
🎀 Smooth and glowing texture that shines and give a posh and viva looks like a celebrity skin.
🎀 Blend well and maturely with other makeup items on a single face
🎀 The best makeup base that everyone should have.
🎀 The longer you wear, the better blend will be to the skin with a condition to beautify and protects your skin. 
I🎀 Covers all the agne signs and darkspot, make your skin looks naturally fresh and  flawless.
🎀 The rich of Vit C & E gives the effect of skin  whitening.
🎀 Collagen rich that intimidate the anti sagging part of you skin and shall acts as an anti-aging agents. 🎀 Acts as Primer Full Spectrum Foundation of a celebrity. 
DM:018-9438068/011-26041612

#beposh 
#DDfoundation 
#foundation
#vivaforeverfoundation #makeupartistmalaysia
#serumfoundationmalaysia 
#makeuptutorial
#jual
#cosmetic 
#kosmetik 
#poshcosmetic
#beauty 
#cantik 
#beautyblogs 
#terapiinstagram
#onlineshopping 
#igmy 
#instashop 
#ajimaura
#selangor 
#melaka 
#johor 
#penang 
#perak 
#uitm
#kualalumpur 
#erezeki
. [YOUR BEAUTY, OUR PRIDE] ❤ Anti aging ❤ Wrinkle Corrector ❤ Skin Repair ❤ Full spectrum coverage ❤ UV Protection ❤ Skin Balancing You ❤ Skin Whitening ❤ Darkspot Coverage ❤ Smooth Coverage ❤ No blemish ❤ Smooth Texture ❤ Light Weight ❤ Non Oily (water based) ❤ Posh and glowing ❤ Halal certified (wudhu friendly) ❤ Factorised by GMP certified factory ❤ Safe, No chemical/mercury (KKM Approved) ❤ Gentle blend to skin ❤ Best make up base ❤ Foundation with a scent that you loves . INGREDIENTS =========== 👉 Triple stemcells 👉 Salmon Collagen Rich 👉 Vitamin C Rich 👉 Vitamin E Rich 👉 SPF 35 👉 Halal ingredients 👉 GMP certified factory (Int Std Quality, not bulkplastik product) 👉 Safe natural ingredients (KKM Approved) . PRODUCT SPECIALITY ================== All in one full spectrum of -DD cream -DD serum -DD Liquid Foundation that functioning not only acts as a Blemish Beauty Balm as in BB factor, or Color Control Color Correcting Complexion Care as in the CC factor, but also with the  Daily Dynamic Defence Do-all " offered by the DD factors to benefits the skin and make it stay fresh, flawless and glow. . USAGE EFFECT ============ 🎀 Smooth and glowing texture that shines and give a posh and viva looks like a celebrity skin. 🎀 Blend well and maturely with other makeup items on a single face 🎀 The best makeup base that everyone should have. 🎀 The longer you wear, the better blend will be to the skin with a condition to beautify and protects your skin. I🎀 Covers all the agne signs and darkspot, make your skin looks naturally fresh and  flawless. 🎀 The rich of Vit C & E gives the effect of skin  whitening. 🎀 Collagen rich that intimidate the anti sagging part of you skin and shall acts as an anti-aging agents. 🎀 Acts as Primer Full Spectrum Foundation of a celebrity. DM:018-9438068/011-26041612 #beposh  #DDfoundation  #foundation  #vivaforeverfoundation  #makeupartistmalaysia  #serumfoundationmalaysia  #makeuptutorial  #jual  #cosmetic  #kosmetik  #poshcosmetic  #beauty  #cantik  #beautyblogs  #terapiinstagram  #onlineshopping  #igmy  #instashop  #ajimaura  #selangor  #melaka  #johor  #penang  #perak  #uitm  #kualalumpur  #erezeki 
Ho’s family 👨🏻👩🏻👶🏻❤️
Ho’s family 👨🏻👩🏻👶🏻❤️
.
[YOUR BEAUTY, OUR PRIDE] ❤ Anti aging
❤ Wrinkle Corrector
❤ Skin Repair
❤ Full spectrum coverage
❤ UV Protection
❤ Skin Balancing You
❤ Skin Whitening
❤ Darkspot Coverage
❤ Smooth Coverage
❤ No blemish
❤ Smooth Texture
❤ Light Weight
❤ Non Oily (water based)
❤ Posh and glowing
❤ Halal certified (wudhu friendly)
❤ Factorised by GMP certified factory
❤ Safe, No chemical/mercury (KKM Approved)
❤ Gentle blend to skin
❤ Best make up base
❤ Foundation with a scent that you loves
.
INGREDIENTS
===========
👉 Triple stemcells 👉 Salmon Collagen Rich
👉 Vitamin C Rich
👉 Vitamin E Rich
👉 SPF 35
👉 Halal ingredients
👉 GMP certified factory (Int Std Quality, not bulkplastik product)
👉 Safe natural ingredients (KKM Approved)
.
PRODUCT SPECIALITY
==================
All in one full spectrum of -DD cream
-DD serum
-DD Liquid Foundation
that functioning not only acts as a Blemish Beauty Balm as in BB factor, or Color Control Color Correcting Complexion Care as in the CC factor, but also with the  Daily Dynamic Defence Do-all " offered by the DD factors to benefits the skin and make it stay fresh, flawless and glow.
.
USAGE EFFECT
============
🎀 Smooth and glowing texture that shines and give a posh and viva looks like a celebrity skin.
🎀 Blend well and maturely with other makeup items on a single face
🎀 The best makeup base that everyone should have.
🎀 The longer you wear, the better blend will be to the skin with a condition to beautify and protects your skin. 
I🎀 Covers all the agne signs and darkspot, make your skin looks naturally fresh and  flawless.
🎀 The rich of Vit C & E gives the effect of skin  whitening.
🎀 Collagen rich that intimidate the anti sagging part of you skin and shall acts as an anti-aging agents. 🎀 Acts as Primer Full Spectrum Foundation of a celebrity. 
DM:018-9438068/011-26041612

#beposh 
#DDfoundation 
#foundation
#vivaforeverfoundation #makeupartistmalaysia
#serumfoundationmalaysia 
#makeuptutorial
#jual
#cosmetic 
#kosmetik 
#poshcosmetic
#beauty 
#cantik 
#beautyblogs 
#terapiinstagram
#onlineshopping 
#igmy 
#instashop 
#ajimaura
#selangor 
#melaka 
#johor 
#penang 
#perak 
#uitm
#kualalumpur 
#erezeki
. [YOUR BEAUTY, OUR PRIDE] ❤ Anti aging ❤ Wrinkle Corrector ❤ Skin Repair ❤ Full spectrum coverage ❤ UV Protection ❤ Skin Balancing You ❤ Skin Whitening ❤ Darkspot Coverage ❤ Smooth Coverage ❤ No blemish ❤ Smooth Texture ❤ Light Weight ❤ Non Oily (water based) ❤ Posh and glowing ❤ Halal certified (wudhu friendly) ❤ Factorised by GMP certified factory ❤ Safe, No chemical/mercury (KKM Approved) ❤ Gentle blend to skin ❤ Best make up base ❤ Foundation with a scent that you loves . INGREDIENTS =========== 👉 Triple stemcells 👉 Salmon Collagen Rich 👉 Vitamin C Rich 👉 Vitamin E Rich 👉 SPF 35 👉 Halal ingredients 👉 GMP certified factory (Int Std Quality, not bulkplastik product) 👉 Safe natural ingredients (KKM Approved) . PRODUCT SPECIALITY ================== All in one full spectrum of -DD cream -DD serum -DD Liquid Foundation that functioning not only acts as a Blemish Beauty Balm as in BB factor, or Color Control Color Correcting Complexion Care as in the CC factor, but also with the  Daily Dynamic Defence Do-all " offered by the DD factors to benefits the skin and make it stay fresh, flawless and glow. . USAGE EFFECT ============ 🎀 Smooth and glowing texture that shines and give a posh and viva looks like a celebrity skin. 🎀 Blend well and maturely with other makeup items on a single face 🎀 The best makeup base that everyone should have. 🎀 The longer you wear, the better blend will be to the skin with a condition to beautify and protects your skin. I🎀 Covers all the agne signs and darkspot, make your skin looks naturally fresh and  flawless. 🎀 The rich of Vit C & E gives the effect of skin  whitening. 🎀 Collagen rich that intimidate the anti sagging part of you skin and shall acts as an anti-aging agents. 🎀 Acts as Primer Full Spectrum Foundation of a celebrity. DM:018-9438068/011-26041612 #beposh  #DDfoundation  #foundation  #vivaforeverfoundation  #makeupartistmalaysia  #serumfoundationmalaysia  #makeuptutorial  #jual  #cosmetic  #kosmetik  #poshcosmetic  #beauty  #cantik  #beautyblogs  #terapiinstagram  #onlineshopping  #igmy  #instashop  #ajimaura  #selangor  #melaka  #johor  #penang  #perak  #uitm  #kualalumpur  #erezeki 
PEMERIKSAAN KESIHATAN PERCUMA 
DI BELAKANG KEDAI MAMAK AL FADIYAH 
DENGKIL 
Percuma VITAMIN C BAGI PELAJAR SEKOLAH RENDAH 
PERCUMA MULTIVITAMIN BAGI WARGA EMAS 
Kelinik Rakyat 
Kelinik ANDA 
#pemeriksaankesihatan #kelinik #rakyat #klinikrakyat #kesihatan #freemedicalcheckup #dengkil #cyberjaya #putrajaya #klia #klia2 #enstek #kotawarisan #igmy #malaysia #selangor
🐥Good Morning,我俾🌝伯伯叫醒左
🐥Good Morning,我俾🌝伯伯叫醒左
Behind the scenes of filming for Facebook Videos!
Behind the scenes of filming for Facebook Videos!
🐥滐滐的私人遊樂埸🎪🤹🏻‍♀️🤹‍♂️,有冇人想黎陪他玩呀?🤗
#bbday257#Jayden_wong257#黃湋滐257#辣雞哥257
🐥寶寶似顏繪😍,多謝香港媽媽界著名畫師~金牙媽媽👏🏻👏🏻👏🏻,令辣雞哥有了第一幅個人肖像,感覺超正😎
👶🏻Jayden likes his figure very much except the big belly😂#辣雞哥
@goldteethmama
#我辣雞哥都好滿意
#係個肚腩唔似囉我都冇乜
#希望🍠👸🏻又睇唔到啦
🐥寶寶似顏繪😍,多謝香港媽媽界著名畫師~金牙媽媽👏🏻👏🏻👏🏻,令辣雞哥有了第一幅個人肖像,感覺超正😎 👶🏻Jayden likes his figure very much except the big belly😂#辣雞哥  @goldteethmama #我辣雞哥都好滿意  #係個肚腩唔似囉我都冇乜  #希望 ðŸ ðŸ‘¸ðŸ»åˆç‡å””到啦