an online Instagram web viewer

#igersmalaya medias

Photos

Tag kawan korang yg mcm tu 😂
.
.
.
Nak mulakan bisnes topup sendiri dan jana income setiap hari ? 💵💵
.
Korang boleh register sebagai agen topup reload kat sini 👇🏻
@bisnes.topup 
@bisnes.topup 
@bisnes.topup .
.
.
#nakkisah #igersmalaya #dagelan #lawak #malaysia #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #lawakhambar #nakfakta #astrogempak #kipidap #dongibabkipidap
Jom buat side income lebih. Modal rendah dan seumur hidup ✔️ Bisnes ade coaching free 💯 Tak tahu kami ajarkan step by step 🌟 Income sekurangnya sehari rm500
.
.
Klik link bio saya oke 💯 saya bagi offer dekat 5 orang terawal

#utm #uthm #umt #uitm #uum #upnm #usahawanmuda #igersmalaya  #lawak #i#bazarpaknil #bazaarpaknil #astrogempak #kipidap #igreviewmalaysia #paidreviewmurah #igreview #dongibab #sabah #reviewmurah #travelgram #wanderlust #passionpassport #travelblogger #travellingthroughtheworld #travelphotography #traveljunkie #traveljournal #bbctravel #youngentrepreneur
Jom buat side income lebih. Modal rendah dan seumur hidup ✔️ Bisnes ade coaching free 💯 Tak tahu kami ajarkan step by step 🌟 Income sekurangnya sehari rm500 . . Klik link bio saya oke 💯 saya bagi offer dekat 5 orang terawal #utm  #uthm  #umt  #uitm  #uum  #upnm  #usahawanmuda  #igersmalaya  #lawak  #i #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #astrogempak  #kipidap  #igreviewmalaysia  #paidreviewmurah  #igreview  #dongibab  #sabah  #reviewmurah  #travelgram  #wanderlust  #passionpassport  #travelblogger  #travellingthroughtheworld  #travelphotography  #traveljunkie  #traveljournal  #bbctravel  #youngentrepreneur 
First Day at Japan but kidding😋
First Day at Japan but kidding😋
True love stands by each other’s side on good days 🕊💍
.
Photo by @haziqhidzir.photography
True love stands by each other’s side on good days 🕊💍 . Photo by @haziqhidzir.photography
Persediaan kita masuk ke sekolah 😎
.
.
Style gila pergi sekolah pakai VANS OLDSKOOL BLACK nih 💯 Dulu admin masa jadi pengawas pakai ni mmg market lah
.
.
Size : 36-44
Retail Price : RM100
PROMOSI : RM80 ✔️
.
.
Untuk order ⬇️⬇️⬇️
Whatsapp
013-7472702
013-7472702
013-7472702

#kasut #kasutmurah #kasutbundle #kasutmalaysia #kasutlelaki #kasutbola #kasutsukan #kasutraya #kasutfutsal #kasutcantik #kasutonline #kasutnike #kasutadidas #kasutjalan #kualalumpur #sungaibesi  #upnmstudent #kedah #astrogempak #igersmalaya #yusufiskandar #fattahamin #fazura #kasutstyle #kasutreadystock #kasutwanita #kasutsukanmurah #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #upnmstudent
Persediaan kita masuk ke sekolah 😎 . . Style gila pergi sekolah pakai VANS OLDSKOOL BLACK nih 💯 Dulu admin masa jadi pengawas pakai ni mmg market lah . . Size : 36-44 Retail Price : RM100 PROMOSI : RM80 ✔️ . . Untuk order ⬇️⬇️⬇️ Whatsapp 013-7472702 013-7472702 013-7472702 #kasut  #kasutmurah  #kasutbundle  #kasutmalaysia  #kasutlelaki  #kasutbola  #kasutsukan  #kasutraya  #kasutfutsal  #kasutcantik  #kasutonline  #kasutnike  #kasutadidas  #kasutjalan  #kualalumpur  #sungaibesi  #upnmstudent  #kedah  #astrogempak  #igersmalaya  #yusufiskandar  #fattahamin  #fazura  #kasutstyle  #kasutreadystock  #kasutwanita  #kasutsukanmurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutlawa  #upnmstudent 
Our founder is using all of Jannah Cosmetics product to get that look ♥️ come and get it while stock lasts.
.
JANNAH COSMETICS YES 🔥🔥
10 DEC 18 untill 21 DEC 18 only !!
.
#jannahcosmetics #jannahfoundation #jannahlipmatte #cosmetics #serumfoundation #lipmattecream #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #vscomalaysia #vsco #igersmalaysia #igersmalaya #hargastudent #yjc2018 #jcyes2018 #dropshipjannahcosmetic #uitm #uum #upm #unikl #politeknik #usim #uia
Our founder is using all of Jannah Cosmetics product to get that look ♥️ come and get it while stock lasts. . JANNAH COSMETICS YES 🔥🔥 10 DEC 18 untill 21 DEC 18 only !! . #jannahcosmetics  #jannahfoundation  #jannahlipmatte  #cosmetics  #serumfoundation  #lipmattecream  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #vscomalaysia  #vsco  #igersmalaysia  #igersmalaya  #hargastudent  #yjc2018  #jcyes2018  #dropshipjannahcosmetic  #uitm  #uum  #upm  #unikl  #politeknik  #usim  #uia 
Ejen kami berada di Stadium Bukit Jalil malam ini! 
Dapatkan nanoSTIX & nanoPODS. Harga kasih sayang menantikan anda di STADIUM BUKIT JALIL!! Call: +60187724797 (Aiman)

#bmwmalaysia #nanostix #nanostixmalaysia #isteri #suamiisteri #bazarpaknil #hipstermalaysia #awekcun #lawak #rokokelektrik #tiktokmalaysia #gila #vapemurah #meletop #viral #viralmalaysia #myvi #igersmalaya #motogp #baranghipster #civic #rxz #harimaumalaya #neelofa #emmamaembong #ctdk #ducati #rempit #gadgetmurah #terlajaklaris
Ejen kami berada di Stadium Bukit Jalil malam ini! Dapatkan nanoSTIX & nanoPODS. Harga kasih sayang menantikan anda di STADIUM BUKIT JALIL!! Call: +60187724797 (Aiman) #bmwmalaysia  #nanostix  #nanostixmalaysia  #isteri  #suamiisteri  #bazarpaknil  #hipstermalaysia  #awekcun  #lawak  #rokokelektrik  #tiktokmalaysia  #gila  #vapemurah  #meletop  #viral  #viralmalaysia  #myvi  #igersmalaya  #motogp  #baranghipster  #civic  #rxz  #harimaumalaya  #neelofa  #emmamaembong  #ctdk  #ducati  #rempit  #gadgetmurah  #terlajaklaris 
First time buat lagu remix sendiri✌ .
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
.
💧 @cubagelak 🌸 @lawakterlajak 🔥 @ohviral_official 👻 @astrolawatni
.
.
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks
First time buat lagu remix sendiri✌ . . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE . . 💧 @cubagelak 🌸 @lawakterlajak 🔥 @ohviral_official 👻 @astrolawatni . . . ❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌ #quoteoftheday  #lawak  #videolawak  #lawakhangit  #lawakhambar  #viral  #motifviral  #lawakkerder  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #sayajual  #mudahterhibur  #dagelan  #ngakak  #vscomalaysia  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #malaysia  #astrogempak  #dubsmashmalaysian  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  #paidreviewrm10  #paidreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #cubagelak  #lawakteroks 
Legend says if you tap on the image twice, you will see a heart shape.
Legend says if you tap on the image twice, you will see a heart shape.
Orang yang hebat tidak akan melenting apabila dicaci, ia akan terus tersenyum, bersabar dan mendoakan yang baik-baik .

Photog by: @MonstaaRawk ✌

#igers #igersoftheday #ootd #potd #vsco #vscomy #vscomalaysia #vscogood #igersmy #igersmalaysia #igersmalaya #igerspolisas #project #snapers #snapersmalaya #kentangphotography #kentangproject #neeta #canon #throwback #moment #photoshoot #outdoor #meera #bagicanla #merecik #abamcuba #mobilegraphy #mobilegraphymalaysia #shotoniphone
Orang yang hebat tidak akan melenting apabila dicaci, ia akan terus tersenyum, bersabar dan mendoakan yang baik-baik . Photog by: @MonstaaRawk ✌ #igers  #igersoftheday  #ootd  #potd  #vsco  #vscomy  #vscomalaysia  #vscogood  #igersmy  #igersmalaysia  #igersmalaya  #igerspolisas  #project  #snapers  #snapersmalaya  #kentangphotography  #kentangproject  #neeta  #canon  #throwback  #moment  #photoshoot  #outdoor  #meera  #bagicanla  #merecik  #abamcuba  #mobilegraphy  #mobilegraphymalaysia  #shotoniphone 
[#PROMOSIYES!] 4 BUKU RM50 TERMASUK POSTAGE! 😍
-
-
🎊 PROMOSI YEAR END SALE 🎊
-
-
Menjelang akhir tahun ini, kami dari pihak AQADA ingin berterusan memberi promosi menarik kepada anda semua. Malah kami teruskan dengan promo lagi gempak. 😆😆😆
-
-
4 buku RM 50 sahaja termasuk Postage!!!
-
-
Apa dia, 4 buku 50 ringgit sekali Postage?? 😨😨😱
-
-
Betul tu 😊, daripada membuat pembelian 4 buku pada harga asal, anda boleh dapatkan 4 buku dengan harga RM 50 sahaja bersama kami dengan termasuk sekali harga postage!
-
-
Apa lagi? WHATSAPP admin segera! Tak payah nak save-save nombor dah. Tekan je link di instagram @thetarbiahbooks cepat untuk dapatkan layanan puteri raja indera kayangan langit ke lapan. Jumpa di sana ye. Janji deh! 😉
.
#aqada #skuadhenshin #novelislamik #komboterbaik #novelbestseller #novel #jangancakaptakpayung #aimanbanna #haninabila #aerilzafrel #wawazainal #igers #igersmalaysia #igersmalaya #igersindonesia #paidreviewmurah #paidreview #giftreviewmalaysia #giftreview #giftreviewmurah #dakwahislam #dakwah #usrahsantai #usrahhijrah #usrahfitrah #usrah #tarbiah #bukumotivasi #syutari
[#PROMOSIYES !] 4 BUKU RM50 TERMASUK POSTAGE! 😍 - - 🎊 PROMOSI YEAR END SALE 🎊 - - Menjelang akhir tahun ini, kami dari pihak AQADA ingin berterusan memberi promosi menarik kepada anda semua. Malah kami teruskan dengan promo lagi gempak. 😆😆😆 - - 4 buku RM 50 sahaja termasuk Postage!!! - - Apa dia, 4 buku 50 ringgit sekali Postage?? 😨😨😱 - - Betul tu 😊, daripada membuat pembelian 4 buku pada harga asal, anda boleh dapatkan 4 buku dengan harga RM 50 sahaja bersama kami dengan termasuk sekali harga postage! - - Apa lagi? WHATSAPP admin segera! Tak payah nak save-save nombor dah. Tekan je link di instagram @thetarbiahbooks cepat untuk dapatkan layanan puteri raja indera kayangan langit ke lapan. Jumpa di sana ye. Janji deh! 😉 . #aqada  #skuadhenshin  #novelislamik  #komboterbaik  #novelbestseller  #novel  #jangancakaptakpayung  #aimanbanna  #haninabila  #aerilzafrel  #wawazainal  #igers  #igersmalaysia  #igersmalaya  #igersindonesia  #paidreviewmurah  #paidreview  #giftreviewmalaysia  #giftreview  #giftreviewmurah  #dakwahislam  #dakwah  #usrahsantai  #usrahhijrah  #usrahfitrah  #usrah  #tarbiah  #bukumotivasi  #syutari 
Premium Women High Waist Body Shaper Slimming Pants/ Corset / Girdle (NO BOTTOM OPENING)
.
Colour : Black & Brown
.
Size: L ➡ 4XL !!
.
Material : Spandex & Nylon 🌷Fabrik Spandex yang berkualiti
.
Super High Tummy Control Pant
👉Mampu mengurangkan inchi pinggang (3-5cm)
👉 3 dlm 1 (perut, punggung dan peha)
.
🌸Mempunyai 3 setting of hooks dan bole ejas ketat di perut 😊😊 .
🌸Seluar hingga ke paras bawah dada .
🌸Membentuk posture badan lebih menarik ! .
🌸Serap peluh dan tak panas bila pakai..sangat sesuai utk pakai harian..
.
SESUAI UTK :
🌼mempunyai perut buncit dan punggung 'jatuh'
🌼 yang tak nak pakai korset/ bengkung
🌼 yang agak malas nak pakai korset
🌼 yang baru nak belajar pakai korset/ bengkung
🌼 ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tapi tak nak bagi nampak perut..
.
Sangat2 sesuai digunakan untuk berpantang, kahwin, tunang, dinner, dan nak nampak ramping sentiasa..
.
wasap 013-5850392😊
#girdlemurah #girdle #girdlemurahmalaysia #lingirie #nightwear #penang #johorbahru #kelantan #terengganu #situnurhaliza #serawak #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #meletop #anugerahskrin #korsetmurah #babyctdk #korset #kualalumpur #ctdk #igersmalaysia #instaseleb #amyramarjr #alhaalfa #naelofarhijab #igersmalaya #klcc #meletop #korset#sunwaypyramid
Premium Women High Waist Body Shaper Slimming Pants/ Corset / Girdle (NO BOTTOM OPENING) . Colour : Black & Brown . Size: L ➡ 4XL !! . Material : Spandex & Nylon 🌷Fabrik Spandex yang berkualiti . Super High Tummy Control Pant 👉Mampu mengurangkan inchi pinggang (3-5cm) 👉 3 dlm 1 (perut, punggung dan peha) . 🌸Mempunyai 3 setting of hooks dan bole ejas ketat di perut 😊😊 . 🌸Seluar hingga ke paras bawah dada . 🌸Membentuk posture badan lebih menarik ! . 🌸Serap peluh dan tak panas bila pakai..sangat sesuai utk pakai harian.. . SESUAI UTK : 🌼mempunyai perut buncit dan punggung 'jatuh' 🌼 yang tak nak pakai korset/ bengkung 🌼 yang agak malas nak pakai korset 🌼 yang baru nak belajar pakai korset/ bengkung 🌼 ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tapi tak nak bagi nampak perut.. . Sangat2 sesuai digunakan untuk berpantang, kahwin, tunang, dinner, dan nak nampak ramping sentiasa.. . wasap 013-5850392😊 #girdlemurah  #girdle  #girdlemurahmalaysia  #lingirie  #nightwear  #penang  #johorbahru  #kelantan  #terengganu  #situnurhaliza  #serawak  #korsetmurahmalaysia  #korsetmalaysia  #meletop  #anugerahskrin  #korsetmurah  #babyctdk  #korset  #kualalumpur  #ctdk  #igersmalaysia  #instaseleb  #amyramarjr  #alhaalfa  #naelofarhijab  #igersmalaya  #klcc  #meletop  #korset #sunwaypyramid 
"Saya janji nak kawin dengan awak."
.
"Kita kan nak kawin, apa salahnya saya pegang tangan awak?"
.
"Saya janji nak kawin dengan awak kan, takkan keluar dengan saya pun tak boleh? Ke awak ada lelaki lain?!"
.
Demikianlah drama-drama manusia menjadikan alasan 'nak kawin' sebagai alasan untuk buat dosa dan maksiat.
.
Wahai lelaki dan perempuan, jika belum sampai waktu, usah menabur janji usah percaya janji. Kalau tanya bila nak kawin pun dia masih ternganga nak jawab, lupakan saja. Itu bermakna dia belum bersedia. Berhati-hatilah dengan propaganda ajnabi yang mengajak untuk bernikah walhal satu langkah basic pun dia tak usahakan.
.
Hanya sekadar janji dan manisan kata belum bermakna dia benar-benar inginkan anda. Jika dia benar bersedia, dia akan melamar dengan cara yang paling terhormat. Bukan meminta izin si bapa untuk bawa anda keluar berdating tika masih belum terikatan apa-apa ikatan sah.
.
Ramai sebenarnya yang menceritakan pengalaman dan kisah kepada saya tentang diri mereka ditipu oleh manusia yang sweet talker ni. Moga kalian semua diberi pelindungan oleh Allah.
@puisitarbiah
.
__________________________________________________
Cinta Halal (harga asal Rm25) diskaun jadi Rm20 exc postage.
Kalau nak jimat beli Kombo MYT 2 + CH Rm50 sahaja FREE POSTAGE / Kombo AreefxZhrhs (CH + BYT ) Rm30 exc postage
Whatsapp 0179042636 segera
.
#MuslimahYangTersingkir #BuatYangTerluka #PuisiTarbiah #AreefxZhrhs #Dakwah #Tarbiah #Muslimah #BukuMotivasi #BukuMuslimah #bestseller #puisidakwah #dakwahmotivasi #myt #areefxzhrhs #islamik #quotes #igers #igersmalaysia #igersmalaya #igersindonesia #paidreviewmurah #paidreview #giftreviewmalaysia #giftreview #giftreviewmurah #dakwahislam #dakwah #usrahsantai #usrahhijrah #usrahfitrah #usrah
"Saya janji nak kawin dengan awak." . "Kita kan nak kawin, apa salahnya saya pegang tangan awak?" . "Saya janji nak kawin dengan awak kan, takkan keluar dengan saya pun tak boleh? Ke awak ada lelaki lain?!" . Demikianlah drama-drama manusia menjadikan alasan 'nak kawin' sebagai alasan untuk buat dosa dan maksiat. . Wahai lelaki dan perempuan, jika belum sampai waktu, usah menabur janji usah percaya janji. Kalau tanya bila nak kawin pun dia masih ternganga nak jawab, lupakan saja. Itu bermakna dia belum bersedia. Berhati-hatilah dengan propaganda ajnabi yang mengajak untuk bernikah walhal satu langkah basic pun dia tak usahakan. . Hanya sekadar janji dan manisan kata belum bermakna dia benar-benar inginkan anda. Jika dia benar bersedia, dia akan melamar dengan cara yang paling terhormat. Bukan meminta izin si bapa untuk bawa anda keluar berdating tika masih belum terikatan apa-apa ikatan sah. . Ramai sebenarnya yang menceritakan pengalaman dan kisah kepada saya tentang diri mereka ditipu oleh manusia yang sweet talker ni. Moga kalian semua diberi pelindungan oleh Allah. @puisitarbiah . __________________________________________________ Cinta Halal (harga asal Rm25) diskaun jadi Rm20 exc postage. Kalau nak jimat beli Kombo MYT 2 + CH Rm50 sahaja FREE POSTAGE / Kombo AreefxZhrhs (CH + BYT ) Rm30 exc postage Whatsapp 0179042636 segera . #MuslimahYangTersingkir  #BuatYangTerluka  #PuisiTarbiah  #AreefxZhrhs  #Dakwah  #Tarbiah  #Muslimah  #BukuMotivasi  #BukuMuslimah  #bestseller  #puisidakwah  #dakwahmotivasi  #myt  #areefxzhrhs  #islamik  #quotes  #igers  #igersmalaysia  #igersmalaya  #igersindonesia  #paidreviewmurah  #paidreview  #giftreviewmalaysia  #giftreview  #giftreviewmurah  #dakwahislam  #dakwah  #usrahsantai  #usrahhijrah  #usrahfitrah  #usrah 
12.12 Sales Guys ☀️🔥☀️
Dapatkan shades daripada kami dengan harga discount serta postage percuma seluruh Malaysia .
Your Original Shades Store
Grab Yours Now, 
DM or WhatsApp +60166820218
.
#HargaTerbaik #SayaJual
#shadespears #bazarpaknil 
#akuyangpakaikoyangpanas 
#tolongdengar #motifviral #instashopmalaysia #igersmalaysia #padubeb #ikutcarakita #jualanakhirtahun
#igersmalaya #igshopmalaysia 
#lawakan #nakkongsi #nakjual
#malaysia #vscomalaysia #vscocam #accessoriesmalaysia
#sunglasesmalaysia #visitmyig
#sayajualonline
12.12 Sales Guys ☀️🔥☀️ Dapatkan shades daripada kami dengan harga discount serta postage percuma seluruh Malaysia . Your Original Shades Store Grab Yours Now, DM or WhatsApp +60166820218 . #HargaTerbaik  #SayaJual  #shadespears  #bazarpaknil  #akuyangpakaikoyangpanas   #tolongdengar  #motifviral  #instashopmalaysia  #igersmalaysia  #padubeb  #ikutcarakita  #jualanakhirtahun  #igersmalaya  #igshopmalaysia  #lawakan  #nakkongsi  #nakjual  #malaysia  #vscomalaysia  #vscocam  #accessoriesmalaysia  #sunglasesmalaysia  #visitmyig  #sayajualonline 
Alhamdulillah
.
Dgn sebotol Jus Tok Maa, bacaan gula turun dari 19 ke 9! Banyak tuh 👍
.
6 tanda-tanda kolestrol tinggi
▫Sering berasa kebas-kebas pada kaki
▫Timbul bintik-bintik putih (biji lemak) pada bahagian bawah mata, kawasan muka atau leher
▫Mudah letih, penat dan cepat mengantuk
▫Sering berasa sakit kepala
▫Kaki membengkak akibat pembuluh darah semakin sempit
▫Sakit pada dada sebelah kiri kerana pembuluh darah jantung mula tersumbat
.
Jom sihat!
Whatsapp sis or klik link di bio 😊
01116952941
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike
#tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Alhamdulillah . Dgn sebotol Jus Tok Maa, bacaan gula turun dari 19 ke 9! Banyak tuh 👍 . 6 tanda-tanda kolestrol tinggi ▫Sering berasa kebas-kebas pada kaki ▫Timbul bintik-bintik putih (biji lemak) pada bahagian bawah mata, kawasan muka atau leher ▫Mudah letih, penat dan cepat mengantuk ▫Sering berasa sakit kepala ▫Kaki membengkak akibat pembuluh darah semakin sempit ▫Sakit pada dada sebelah kiri kerana pembuluh darah jantung mula tersumbat . Jom sihat! Whatsapp sis or klik link di bio 😊 01116952941 . #khasiatjustokmaa  #feedbackjustokmaa  #justokmaa  #juskesihatan  #tekanlike  #tekan  #like  #doubletap  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #mudahterhibur  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #nakfakta  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #paidreview  #neelofa  #instaquote  #reviewigshop 
Selalu rasa tak sedap badan?
Kalau rasa lenguh-lenguh,sengal-sengal nak sendawa tapi tak lepas,kaki rasa tak selesa,
sebu. Badan anda mesti dipenuhi angin,mujur bukan angin helium je,kalau tak dah terbang naik ke langit 😅😅 Ni antara tanda-tanda badan banyak angin: • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga.
• Selalu rasa kebas/lenguh/sengal.
• Tapak tangan/kaki berasa sejuk.
• Selalu menguap/mudah mengantuk.
• Sukar bernafas/nafas pendek.
• Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang.

Ada tak simptom-simptom ni,kalau ada #ELOK sangat cuba #justokmaa ni :)
.
Jum cuba amalkan minum Jus tok ma
.
Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 :)
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike
#tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur  #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
Selalu rasa tak sedap badan? Kalau rasa lenguh-lenguh,sengal-sengal nak sendawa tapi tak lepas,kaki rasa tak selesa, sebu. Badan anda mesti dipenuhi angin,mujur bukan angin helium je,kalau tak dah terbang naik ke langit 😅😅 Ni antara tanda-tanda badan banyak angin: • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. • Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. • Tapak tangan/kaki berasa sejuk. • Selalu menguap/mudah mengantuk. • Sukar bernafas/nafas pendek. • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. Ada tak simptom-simptom ni,kalau ada #ELOK  sangat cuba #justokmaa  ni :) . Jum cuba amalkan minum Jus tok ma . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 :) . #khasiatjustokmaa  #feedbackjustokmaa  #justokmaa  #juskesihatan  #tekanlike  #tekan  #like  #doubletap  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #mudahterhibur  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #igshopmalaysia  #sayajual  #nakbebel  #nakfakta  #astrogempak  #sayabeli  #malaysia  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #paidreview  #neelofa  #instaquote  #reviewigshop 
Dengan harapan, pengorbanan ini berbaloi dan dihargai. 😉
Dengan harapan, pengorbanan ini berbaloi dan dihargai. 😉
✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️⚠️Jom order cepat🤩 ⚠️
Ikut step Cara nk order👇

1) Screenshot mana - mana servis korang nk order

2) What's app  Kami 👉01139205773 atau tekan link what's app di bio kami

3) Bagi gambar servis yg korang minat kpd admin

#sayajual #servisfollowers #accforsale #accforsalemalaysia #servisfollowersmurah #servisfollowersinstagram #igshop #sayajual #sayajualmurah #paidreview #paidreviewmurah #likeforcomment #likeforfollowers #likeforlike #followback #malaysia #igersmalaya #igersmy #lawakhambar #nakfakta #astrogempak #nakpesan #paidreviewrm10 #tiktokmalaysia #musically #vines #videolawak #nakbebel #kelakar #instaquote #mudahterhibur
✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️⚠️Jom order cepat🤩 ⚠️ Ikut step Cara nk order👇 1) Screenshot mana - mana servis korang nk order 2) What's app Kami 👉01139205773 atau tekan link what's app di bio kami 3) Bagi gambar servis yg korang minat kpd admin #sayajual  #servisfollowers  #accforsale  #accforsalemalaysia  #servisfollowersmurah  #servisfollowersinstagram  #igshop  #sayajual  #sayajualmurah  #paidreview  #paidreviewmurah  #likeforcomment  #likeforfollowers  #likeforlike  #followback  #malaysia  #igersmalaya  #igersmy  #lawakhambar  #nakfakta  #astrogempak  #nakpesan  #paidreviewrm10  #tiktokmalaysia  #musically  #vines  #videolawak  #nakbebel  #kelakar  #instaquote  #mudahterhibur 
Sebelum tgk bola makan kenyang2 dulu yaaa kt @kemamandbetengcafe & @kafesikal .
.
.
@kemamandbetengcafe BUKA seperti biasa HARI INI. Come in and join us .
.

Lokasi kami : 
D'Beteng CAFE 
No 717, Kg Banggol Kiri, 24000 Cukai Kemaman, Terengganu .
.

Waktu urusniaga : 
4.30 petang - 12.00 tengahmalam
Selasa - Ahad 
Tutup pada HARI ISNIN SAHAJA .
.

Waze : D'Beteng Cafe / Lulu HOTEL
.
.

Klik link di bawah untuk tempahan dan sebarang pertanyaan .
.

www.wasap.my/60199304600
www.wasap.my/60199304600
www.wasap.my/60199304600
.
.
.
.

Follow us on instagram @kemamandbetengcafe
.
.
.

#dbetengcafe #kafesikal #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscomalaya #chukai #bandarchukaikemaman #kemaman #terengganu #makananbest #vscogood #foodhunter #bandarchukai #kuantan #igersmalaysia #igersmalaya  #thedaiegraphy #dungun #igersganu #igermalaya #igerterengganu #igersdungun #igerskemaman #ikutcarakita #themalaya_ig #foodmalaysiastyle
Sebelum tgk bola makan kenyang2 dulu yaaa kt @kemamandbetengcafe & @kafesikal . . . @kemamandbetengcafe BUKA seperti biasa HARI INI. Come in and join us . . Lokasi kami : D'Beteng CAFE No 717, Kg Banggol Kiri, 24000 Cukai Kemaman, Terengganu . . Waktu urusniaga : 4.30 petang - 12.00 tengahmalam Selasa - Ahad Tutup pada HARI ISNIN SAHAJA . . Waze : D'Beteng Cafe / Lulu HOTEL . . Klik link di bawah untuk tempahan dan sebarang pertanyaan . . www.wasap.my/60199304600 www.wasap.my/60199304600 www.wasap.my/60199304600 . . . . Follow us on instagram @kemamandbetengcafe . . . #dbetengcafe  #kafesikal  #vsco  #vscocam  #vscomalaysia  #vscomalaya  #chukai  #bandarchukaikemaman  #kemaman  #terengganu  #makananbest  #vscogood  #foodhunter  #bandarchukai  #kuantan  #igersmalaysia  #igersmalaya  #thedaiegraphy  #dungun  #igersganu  #igermalaya  #igerterengganu  #igersdungun  #igerskemaman  #ikutcarakita  #themalaya_ig  #foodmalaysiastyle 
Tudiahhh, dah turun stadium dah, ini baru betul semangat melayu brooo!!! 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
Follow @thehampeh cepat, tunggu apa lagi!!!
.
.
#Lawak #kelakar #lucu #lawakhambar #motifviral #viral #melayu #igmelayu #igmalaysia #awekmelayu #awek #igersmalaya #igersmalaysia #igreviewmalaysia #lawakkerder #igersmy #vscomalaysia #videolawak #sayajual #mudahterhibur #thehampeh #hangtuah #melayu #malaysia #affsuzuki2018
YANG KINI BUKAN YANG DULU! ❤️🇲🇾 AYUH MALAYSIA
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
Follow @igatukvsnenek @atukvsnenek.tv @atukvsnenekvideo
.
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder#igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil#sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak#vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia#igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak#dubsmashmalaysian #paidreviewmurah#paidreviewrm5 #paidreviewrm10#paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak#himpunanlawakmalays
YANG KINI BUKAN YANG DULU! ❤️🇲🇾 AYUH MALAYSIA . . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE . Follow @igatukvsnenek @atukvsnenek.tv @atukvsnenekvideo . . #quoteoftheday  #lawak  #videolawak  #lawakhangit #lawakhambar  #viral  #motifviral  #lawakkerder #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil #sayajual  #mudahterhibur  #dagelan  #ngakak #vscomalaysia  #igersmalaya  #igersmalaysia #igersmy  #ikutcarakita  #malaysia  #astrogempak #dubsmashmalaysian  #paidreviewmurah #paidreviewrm5  #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #cubagelak #himpunanlawakmalays 
✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️⚠️Jom order cepat🤩 ⚠️
Ikut step Cara nk order👇

1) Screenshot mana - mana servis korang nk order

2) What's app  Kami 👉01139205773 atau tekan link what's app di bio kami

3) Bagi gambar servis yg korang minat kpd admin

#sayajual #servisfollowers #accforsale #accforsalemalaysia #servisfollowersmurah #servisfollowersinstagram #igshop #sayajual #sayajualmurah #paidreview #paidreviewmurah #likeforcomment #likeforfollowers #likeforlike #followback #malaysia #igersmalaya #igersmy #lawakhambar #nakfakta #astrogempak #nakpesan #paidreviewrm10 #tiktokmalaysia #musically #vines #videolawak #nakbebel #kelakar #instaquote #mudahterhibur
✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️⚠️Jom order cepat🤩 ⚠️ Ikut step Cara nk order👇 1) Screenshot mana - mana servis korang nk order 2) What's app Kami 👉01139205773 atau tekan link what's app di bio kami 3) Bagi gambar servis yg korang minat kpd admin #sayajual  #servisfollowers  #accforsale  #accforsalemalaysia  #servisfollowersmurah  #servisfollowersinstagram  #igshop  #sayajual  #sayajualmurah  #paidreview  #paidreviewmurah  #likeforcomment  #likeforfollowers  #likeforlike  #followback  #malaysia  #igersmalaya  #igersmy  #lawakhambar  #nakfakta  #astrogempak  #nakpesan  #paidreviewrm10  #tiktokmalaysia  #musically  #vines  #videolawak  #nakbebel  #kelakar  #instaquote  #mudahterhibur 
YANG KINI BUKAN YANG DULU! ❤️🇲🇾 AYUH MALAYSIA
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
Follow @atukvsneneklawak @atukvsnenek.tv @igatukvsnenek
.
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder#igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil#sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak#vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia#igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak#dubsmashmalaysian #paidreviewmurah#paidreviewrm5 #paidreviewrm10#paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak#himpunanlawakmalays
YANG KINI BUKAN YANG DULU! ❤️🇲🇾 AYUH MALAYSIA . . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE . Follow @atukvsneneklawak @atukvsnenek.tv @igatukvsnenek . . #quoteoftheday  #lawak  #videolawak  #lawakhangit #lawakhambar  #viral  #motifviral  #lawakkerder #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil #sayajual  #mudahterhibur  #dagelan  #ngakak #vscomalaysia  #igersmalaya  #igersmalaysia #igersmy  #ikutcarakita  #malaysia  #astrogempak #dubsmashmalaysian  #paidreviewmurah #paidreviewrm5  #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #cubagelak #himpunanlawakmalays 
YANG KINI BUKAN YANG DULU! ❤️🇲🇾 AYUH MALAYSIA
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
Follow @atukvsneneklawak @igatukvsnenek @atukvsnenekvideo
.
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder#igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil#sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak#vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia#igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak#dubsmashmalaysian #paidreviewmurah#paidreviewrm5 #paidreviewrm10#paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak#himpunanlawakmalays
YANG KINI BUKAN YANG DULU! ❤️🇲🇾 AYUH MALAYSIA . . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE . Follow @atukvsneneklawak @igatukvsnenek @atukvsnenekvideo . . #quoteoftheday  #lawak  #videolawak  #lawakhangit #lawakhambar  #viral  #motifviral  #lawakkerder #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil #sayajual  #mudahterhibur  #dagelan  #ngakak #vscomalaysia  #igersmalaya  #igersmalaysia #igersmy  #ikutcarakita  #malaysia  #astrogempak #dubsmashmalaysian  #paidreviewmurah #paidreviewrm5  #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #cubagelak #himpunanlawakmalays 
YANG KINI BUKAN YANG DULU! ❤️🇲🇾 AYUH MALAYSIA
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
Follow @atukvsneneklawak @atukvsnenek.tv @atukvsnenekvideo
.
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder#igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil#sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak#vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia#igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak#dubsmashmalaysian #paidreviewmurah#paidreviewrm5 #paidreviewrm10#paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak#himpunanlawakmalays
YANG KINI BUKAN YANG DULU! ❤️🇲🇾 AYUH MALAYSIA . . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE . Follow @atukvsneneklawak @atukvsnenek.tv @atukvsnenekvideo . . #quoteoftheday  #lawak  #videolawak  #lawakhangit #lawakhambar  #viral  #motifviral  #lawakkerder #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil #sayajual  #mudahterhibur  #dagelan  #ngakak #vscomalaysia  #igersmalaya  #igersmalaysia #igersmy  #ikutcarakita  #malaysia  #astrogempak #dubsmashmalaysian  #paidreviewmurah #paidreviewrm5  #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia  #igreviewmalaysia  #cubagelak #himpunanlawakmalays 
Premium Women High Waist Body Shaper Slimming Pants/ Corset / Girdle (NO BOTTOM OPENING)
.
Colour : Black & Brown
.
Size: L ➡ 4XL !!
.
Material : Spandex & Nylon 🌷Fabrik Spandex yang berkualiti
.
Super High Tummy Control Pant
👉Mampu mengurangkan inchi pinggang (3-5cm)
👉 3 dlm 1 (perut, punggung dan peha)
.
🌸Mempunyai 3 setting of hooks dan bole ejas ketat di perut 😊😊 .
🌸Seluar hingga ke paras bawah dada .
🌸Membentuk posture badan lebih menarik ! .
🌸Serap peluh dan tak panas bila pakai..sangat sesuai utk pakai harian..
.
SESUAI UTK :
🌼mempunyai perut buncit dan punggung 'jatuh'
🌼 yang tak nak pakai korset/ bengkung
🌼 yang agak malas nak pakai korset
🌼 yang baru nak belajar pakai korset/ bengkung
🌼 ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tapi tak nak bagi nampak perut..
.
Sangat2 sesuai digunakan untuk berpantang, kahwin, tunang, dinner, dan nak nampak ramping sentiasa..
.
wasap 013-5850392😊
#girdlemurah #girdle #girdlemurahmalaysia #lingirie #nightwear #penang #johorbahru #kelantan #terengganu #situnurhaliza #serawak #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #meletop #anugerahskrin #korsetmurah #babyctdk #korset #kualalumpur #ctdk #igersmalaysia #instaseleb #amyramarjr #alhaalfa #naelofarhijab #igersmalaya #klcc #meletop #korset#sunwaypyramid
Premium Women High Waist Body Shaper Slimming Pants/ Corset / Girdle (NO BOTTOM OPENING) . Colour : Black & Brown . Size: L ➡ 4XL !! . Material : Spandex & Nylon 🌷Fabrik Spandex yang berkualiti . Super High Tummy Control Pant 👉Mampu mengurangkan inchi pinggang (3-5cm) 👉 3 dlm 1 (perut, punggung dan peha) . 🌸Mempunyai 3 setting of hooks dan bole ejas ketat di perut 😊😊 . 🌸Seluar hingga ke paras bawah dada . 🌸Membentuk posture badan lebih menarik ! . 🌸Serap peluh dan tak panas bila pakai..sangat sesuai utk pakai harian.. . SESUAI UTK : 🌼mempunyai perut buncit dan punggung 'jatuh' 🌼 yang tak nak pakai korset/ bengkung 🌼 yang agak malas nak pakai korset 🌼 yang baru nak belajar pakai korset/ bengkung 🌼 ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tapi tak nak bagi nampak perut.. . Sangat2 sesuai digunakan untuk berpantang, kahwin, tunang, dinner, dan nak nampak ramping sentiasa.. . wasap 013-5850392😊 #girdlemurah  #girdle  #girdlemurahmalaysia  #lingirie  #nightwear  #penang  #johorbahru  #kelantan  #terengganu  #situnurhaliza  #serawak  #korsetmurahmalaysia  #korsetmalaysia  #meletop  #anugerahskrin  #korsetmurah  #babyctdk  #korset  #kualalumpur  #ctdk  #igersmalaysia  #instaseleb  #amyramarjr  #alhaalfa  #naelofarhijab  #igersmalaya  #klcc  #meletop  #korset #sunwaypyramid 
Dah ready blom!?? Sini hujan pulak makin dramatik final ni 😱
.
.
Follow @thehampeh cepat!!!
.
.
#Lawak #kelakar #lucu #lawakhambar #motifviral #viral #melayu #igmelayu #igmalaysia #awekmelayu #awek #igersmalaya #igersmalaysia #igreviewmalaysia #lawakkerder #igersmy #vscomalaysia #videolawak #sayajual #mudahterhibur #thehampeh #final #malaysia #harimaumalaya
Event : Outdoor Of Fadullah&Normah💍
Date : 1/12/2018
Location : Muzium Pekan Pahang 
Photoby: @fzazwan
Fb Page : Faizul Azwan
Asistant: @azmeerphotography 
Bridal/Busana: @ghafurhasana 
MUA : @makeupby_naniesofia 
Untuk tempahan boleh terus dm / whatapps / telegram 0179610633 📲
@instagram 
#AWANGMALAYA #kisahremaja #photography_malaysia #canon_photos #igersmalaya #igersmalaysia #photoshoot  #my_sytle #vscocam #vsco #vscomalaysia #igers #myigers #igersmalaysia #igersworld  #fotoshoot  #photographer #lifestyle  #schoolfamily #themenstyle  #preconvokuantan #convophotographerkuantan #akadnikah #familyshoot
#klikklikfana #prewedding #modelshoot #weddingkuantan 
#photographerkuantan
Event : Outdoor Of Fadullah&Normah💍 Date : 1/12/2018 Location : Muzium Pekan Pahang Photoby: @fzazwan Fb Page : Faizul Azwan Asistant: @azmeerphotography Bridal/Busana: @ghafurhasana MUA : @makeupby_naniesofia Untuk tempahan boleh terus dm / whatapps / telegram 0179610633 📲 @instagram #AWANGMALAYA  #kisahremaja  #photography_malaysia  #canon_photos  #igersmalaya  #igersmalaysia  #photoshoot  #my_sytle  #vscocam  #vsco  #vscomalaysia  #igers  #myigers  #igersmalaysia  #igersworld  #fotoshoot  #photographer  #lifestyle  #schoolfamily  #themenstyle  #preconvokuantan  #convophotographerkuantan  #akadnikah  #familyshoot  #klikklikfana  #prewedding  #modelshoot  #weddingkuantan  #photographerkuantan 
👊🏻 Ingat Shadespears Ingat shades original 👊🏻
.
Your Original Shades Store
Grab Yours Now, 
DM or WhatsApp +60166820218
.
#HargaTerbaik #SayaJual
#shadespears #bazarpaknil 
#akuyangpakaikoyangpanas 
#tolongdengar #motifviral #instashopmalaysia #igersmalaysia #padubeb #ikutcarakita #mensweardaily
#igersmalaya #igshopmalaysia 
#streetfashion #nakkongsi #nakjual #malaysia #vscomalaysia #vscocam #menwithstyle #ootdfashion #artismalaysia #bespoke #loa
👊🏻 Ingat Shadespears Ingat shades original 👊🏻 . Your Original Shades Store Grab Yours Now, DM or WhatsApp +60166820218 . #HargaTerbaik  #SayaJual  #shadespears  #bazarpaknil  #akuyangpakaikoyangpanas   #tolongdengar  #motifviral  #instashopmalaysia  #igersmalaysia  #padubeb  #ikutcarakita  #mensweardaily  #igersmalaya  #igshopmalaysia  #streetfashion  #nakkongsi  #nakjual  #malaysia  #vscomalaysia  #vscocam  #menwithstyle  #ootdfashion  #artismalaysia  #bespoke  #loa 
Stress dia level tahap gaban weyy.
.
.

@tweetlaju 👉🏻 tag member korang laju-laju
.
.
.

#tweetlaju #igersmalaya #dagelan #lawak #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #malaysia #instaquote #quoteoftheday
Jangan menghambakan ibu sendiri..ingat tu.
.
.
Yok follow @tweetpadat sebab ada banyak gila quotes menarik dan menghiburkan,
Quotes yang membuat mental koyak rabak .
.
✅ Tag kawan kawan
✅ Satu like satu support
✅ Selalu support untuk Road to 5k Followers
.
.
#bazaarpaknil #lawakhambar #nakbebel #nakfakta #astrogempak #malaysia #instaquote #quoteoftheday #igersmalaya #lawak #lawaklahkau #instaquote #gastrogempak #ikutcarakita #jadidirisendiri #mudahtefrhibur #nakbebel #nakfaktabukanauta #komikronyok #lawakpadat #lawaksendat #dongibab #wawauteh
Jangan menghambakan ibu sendiri..ingat tu. . . Yok follow @tweetpadat sebab ada banyak gila quotes menarik dan menghiburkan, Quotes yang membuat mental koyak rabak . . ✅ Tag kawan kawan ✅ Satu like satu support ✅ Selalu support untuk Road to 5k Followers . . #bazaarpaknil  #lawakhambar  #nakbebel  #nakfakta  #astrogempak  #malaysia  #instaquote  #quoteoftheday  #igersmalaya  #lawak  #lawaklahkau  #instaquote  #gastrogempak  #ikutcarakita  #jadidirisendiri  #mudahtefrhibur  #nakbebel  #nakfaktabukanauta  #komikronyok  #lawakpadat  #lawaksendat  #dongibab  #wawauteh 
What's missing from this plate? 😋 (Hint: look at my last post)

I can help you get lean & toned 
Personal Coaching available for the seriously driven
0162108927
Coach Kamil
.
#instafit #progress #gymlife #shredded #cardio #aesthetics #fitnessaddict #fitspiration #getfit #noexcuses #fitnessmodel #healthylife #fitnessmotivation #gymrat #dedication #physique #gains #lift #fitlife #fitnessjourney #beastmode #fitnesslife #thecreative  #ig_malaysia #365malaysia #visitmalaysia #ig_malaysia #themalaya_ig #igersmalaya  #KamilTransform #eatclean
What's missing from this plate? 😋 (Hint: look at my last post) I can help you get lean & toned Personal Coaching available for the seriously driven 0162108927 Coach Kamil . #instafit  #progress  #gymlife  #shredded  #cardio  #aesthetics  #fitnessaddict  #fitspiration  #getfit  #noexcuses  #fitnessmodel  #healthylife  #fitnessmotivation  #gymrat  #dedication  #physique  #gains  #lift  #fitlife  #fitnessjourney  #beastmode  #fitnesslife  #thecreative  #ig_malaysia  #365malaysia  #visitmalaysia  #ig_malaysia  #themalaya_ig  #igersmalaya  #KamilTransform  #eatclean 
We are all #TerriFigs 💪💪💪
.
Check out our website at www.terrifigs.com for more details or click on the link above. WhatsApp us at +60195092435 to find out more
.

#Terrifigs #figs #ilovefigs 
#figseason #foodporn #foodie
#healthylifestyle #healthyfood #healthy
#delicious #delectable #homemade
#premium #buahtin #entrepreneur
#justsaying #natural #fresh #offer 
#promo #promotion #igersmalaysia #igersmalaysia #igersmalaya #ikutcarakita #instafood #malaysianfoodie #halal #halalfood #sedapgiler
We are all #TerriFigs  💪💪💪 . Check out our website at www.terrifigs.com for more details or click on the link above. WhatsApp us at +60195092435 to find out more . #Terrifigs  #figs  #ilovefigs  #figseason  #foodporn  #foodie  #healthylifestyle  #healthyfood  #healthy  #delicious  #delectable  #homemade  #premium  #buahtin  #entrepreneur  #justsaying  #natural  #fresh  #offer  #promo  #promotion  #igersmalaysia  #igersmalaysia  #igersmalaya  #ikutcarakita  #instafood  #malaysianfoodie  #halal  #halalfood  #sedapgiler 
Great shot by @zinknown ! 🤗 make sure to check out his instagram for more beautiful shots like this👌🖤
#photography #feature #photooftheday #naturephotography #nature #photographer 
#Repost @zinknown
• • •
Colour can makes our life happy 
Shot on Canon EOS M10
Edited by me (lightroom mobile)
.
.
.
#igersmalaya #hidupmalaysia #canonforlife #photonatural #photoshoot #photoicons #photographer #photography #penang #dawn #lifeofphotographer #orangmalaya #yshooters #malaysia #canon #wonderfulday #youngphotographer #missioncanon #zinknown
Great shot by @zinknown ! 🤗 make sure to check out his instagram for more beautiful shots like this👌🖤 #photography  #feature  #photooftheday  #naturephotography  #nature  #photographer  #Repost  @zinknown • • • Colour can makes our life happy Shot on Canon EOS M10 Edited by me (lightroom mobile) . . . #igersmalaya  #hidupmalaysia  #canonforlife  #photonatural  #photoshoot  #photoicons  #photographer  #photography  #penang  #dawn  #lifeofphotographer  #orangmalaya  #yshooters  #malaysia  #canon  #wonderfulday  #youngphotographer  #missioncanon  #zinknown 
历史古镇
历史古镇
your crush culture 👑
your crush culture 👑