an online Instagram web viewer

#hilangkancela medias

Photos

Kulit muka berminyak, pakai bedak bercapuk, kulit berjerawat, kulit kusam, gusi sering berdarah dan bengkak, kerap tak sihat dan macam-macam lagi masalah yang dihadapi kita wanita hari ini.

Pelbagai ikhtiar, ada yang ok tapi kejap ada yang makin teruk. Sedih tak leh bayangkan. Tapi jangan susah hati. Korang boleh melompat gembira bila korang amalkan suplemen ni tau.

Dah la jimat sebab murah, 1botok ada 180 biji, sebiji harga baru 50sen. Tapi kesan pada kulit dan kesihatan kita memang terbaik. Sampai nanti ada yang rindu pada MC. 
Tengok je la testimoni yang diberi.. ramai dah yang konsume sr vita C ni dan mereka bukan start baru semalam, ada yang amalkan 7tahun dah.. semua dapat kesan yang terbaik. Rugi kalu kita belum cuba.

Kakcik sendiri tak pernah miss amik vitamin C shaklee ni sejak tahun 2013 lagi. Alhamdulillah kulit memang susah nak hangus(sunburn) dan pakai bedak tak ada la nampak kelabuuuu je.. Dah jangan tunggu lama-lama tau. Call/whatsapp je kakcik ya.

#nakcantik #nakkulitglowing #nakkurus #naksihat #hilangkancela #hilangkanjerawat #kurangkanjeragat #antiaging #awetmuda
Kulit muka berminyak, pakai bedak bercapuk, kulit berjerawat, kulit kusam, gusi sering berdarah dan bengkak, kerap tak sihat dan macam-macam lagi masalah yang dihadapi kita wanita hari ini. Pelbagai ikhtiar, ada yang ok tapi kejap ada yang makin teruk. Sedih tak leh bayangkan. Tapi jangan susah hati. Korang boleh melompat gembira bila korang amalkan suplemen ni tau. Dah la jimat sebab murah, 1botok ada 180 biji, sebiji harga baru 50sen. Tapi kesan pada kulit dan kesihatan kita memang terbaik. Sampai nanti ada yang rindu pada MC. Tengok je la testimoni yang diberi.. ramai dah yang konsume sr vita C ni dan mereka bukan start baru semalam, ada yang amalkan 7tahun dah.. semua dapat kesan yang terbaik. Rugi kalu kita belum cuba. Kakcik sendiri tak pernah miss amik vitamin C shaklee ni sejak tahun 2013 lagi. Alhamdulillah kulit memang susah nak hangus(sunburn) dan pakai bedak tak ada la nampak kelabuuuu je.. Dah jangan tunggu lama-lama tau. Call/whatsapp je kakcik ya. #nakcantik  #nakkulitglowing  #nakkurus  #naksihat  #hilangkancela  #hilangkanjerawat  #kurangkanjeragat  #antiaging  #awetmuda 
CARA UNTUK PILIH CLEANSER YANG SESUAI DENGAN KULIT ✨
.
.
=============================== 4. OIL CLEANSER
🎈Cleanser jenis minyak ini sangat bagus untuk orang yang suka bermakeup.
CARA UNTUK PILIH CLEANSER YANG SESUAI DENGAN KULIT ✨ . . =============================== 4. OIL CLEANSER 🎈Cleanser jenis minyak ini sangat bagus untuk orang yang suka bermakeup.
TOMATO MASK CLEANSER
.

Mengandungi plant complex active yang bertindak untuk mengurangkan jerawat serta mengawal penghasilan sebum
.

Selain itu, TMC juga mengandungi formula Jojoba Esters yang membantu melembutkan wajah
.

Aktif Pachyrrhizus Erosus Root Extract (Sengkuang) befungsi untuk mencerahkan kulit dan anti oksidan
.

Hydrolyzed Jojoba Esters (Jojoba) juga membantu untuk mengecilkan liang pori dan mengekalkan kesihatan kulit
.

Solanum Lycopersium (Tomato) Fruit Extract pula membantu melindungi kulit daripada sinaran UV serta mengandungi vitamin A, C dan E
.
.
πŸ“ŒRm42 exc pos
πŸ“² +6019 755 8454
πŸ… 60g penggunaan untuk 2 bulan
TOMATO MASK CLEANSER . Mengandungi plant complex active yang bertindak untuk mengurangkan jerawat serta mengawal penghasilan sebum . Selain itu, TMC juga mengandungi formula Jojoba Esters yang membantu melembutkan wajah . Aktif Pachyrrhizus Erosus Root Extract (Sengkuang) befungsi untuk mencerahkan kulit dan anti oksidan . Hydrolyzed Jojoba Esters (Jojoba) juga membantu untuk mengecilkan liang pori dan mengekalkan kesihatan kulit . Solanum Lycopersium (Tomato) Fruit Extract pula membantu melindungi kulit daripada sinaran UV serta mengandungi vitamin A, C dan E . . πŸ“ŒRm42 exc pos πŸ“² +6019 755 8454 πŸ… 60g penggunaan untuk 2 bulan
Bila bagitau produk timbang kilo tu bahaya sekianΒ², depa taknak dengar. Duk kata okay jer pakai takda masalah pun.
.

Yess memang la okay serasi. Serasi dan selamat berbeza yer. 
So kalau nak selamat pakailah yang natural organik, ada ingredients apa semua.
.

Tmc halal dan lulus kkm, Rm42 exc pos
Whatsapp Mekdaa +6019 755 8454
Bila bagitau produk timbang kilo tu bahaya sekianΒ², depa taknak dengar. Duk kata okay jer pakai takda masalah pun. . Yess memang la okay serasi. Serasi dan selamat berbeza yer. So kalau nak selamat pakailah yang natural organik, ada ingredients apa semua. . Tmc halal dan lulus kkm, Rm42 exc pos Whatsapp Mekdaa +6019 755 8454
"JOM KENALI KHASIAT SAIA DALAM T.M.C !!"
.
.
. "Wahhhh baru saya tahu kenapa TMC mnjdi CLEANSER dan MASKER utama kpada korangg..." patut pun TMC banyak TESTIMONI yang MENARIK...
.
πŸ€”πŸ€”iniee rahsiaNyaa...
.
SYA NAK CUBA TMC LARHhhh...!!!πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»
.
.
πŸ“²+6019 755 8454
"JOM KENALI KHASIAT SAIA DALAM T.M.C !!" . . . "Wahhhh baru saya tahu kenapa TMC mnjdi CLEANSER dan MASKER utama kpada korangg..." patut pun TMC banyak TESTIMONI yang MENARIK... . πŸ€”πŸ€”iniee rahsiaNyaa... . SYA NAK CUBA TMC LARHhhh...!!!πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ» . . πŸ“²+6019 755 8454
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
.
.
πŸ₯ 4 bulan penggunaan, kulit muka kulit muka makin bersih
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . . πŸ₯ 4 bulan penggunaan, kulit muka kulit muka makin bersih
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
.
.
πŸ₯ Jeragat dah pudar, alhamdulillah 😍
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . . πŸ₯ Jeragat dah pudar, alhamdulillah 😍
"JOM KENALI KAHSIAT JEJOBA OIL DALAM T.M.C !!"
.
.
. "Wahhhh baru saya tahu kenapa TMC menjadi CLEANSER dan MASKER utama kepada korangg..." patut TMC banyak TESTIMONI yang MENARIK...
.
.
πŸ€”πŸ€”iniee rahsiaNyaa...
.
.
SAYA NAK CUBA TMC LARHhhh...!!!πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»
.
.
πŸ“²+6019 755 8454
"JOM KENALI KAHSIAT JEJOBA OIL DALAM T.M.C !!" . . . "Wahhhh baru saya tahu kenapa TMC menjadi CLEANSER dan MASKER utama kepada korangg..." patut TMC banyak TESTIMONI yang MENARIK... . . πŸ€”πŸ€”iniee rahsiaNyaa... . . SAYA NAK CUBA TMC LARHhhh...!!!πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ» . . πŸ“²+6019 755 8454
πŸ… FEEDBACK TMC πŸ…
.
.
πŸ“Œ Jeragat hilang
πŸ“ŒMuka minyak pun dah kurang
πŸ… FEEDBACK TMC πŸ… . . πŸ“Œ Jeragat hilang πŸ“ŒMuka minyak pun dah kurang
πŸ… FEEDBACK TMC πŸ…
.
.
πŸ“Œ Selesa control minyak
πŸ“Œ Yang penting makin cerah
πŸ… FEEDBACK TMC πŸ… . . πŸ“Œ Selesa control minyak πŸ“Œ Yang penting makin cerah
"JOM KENALI KHASIAT SENGKUANG DALAM T.M.C !!"
.
.
. "Wahhhh baru saya tahu kenapa TMC menjadi CLEANSER dan MASKER utama kepada korangg..." patut TMC banyak TESTIMONI yang MENARIK...
.
.
πŸ€”πŸ€”iniee rahsiaNyaa...
.
.
SAYA NAK CUBA TMC LARHhhh...!!!πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»
.
.
πŸ“² +6019 755 8454
"JOM KENALI KHASIAT SENGKUANG DALAM T.M.C !!" . . . "Wahhhh baru saya tahu kenapa TMC menjadi CLEANSER dan MASKER utama kepada korangg..." patut TMC banyak TESTIMONI yang MENARIK... . . πŸ€”πŸ€”iniee rahsiaNyaa... . . SAYA NAK CUBA TMC LARHhhh...!!!πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ» . . πŸ“² +6019 755 8454
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
.
.
πŸ₯ Parut jerawat dah pudar uols !
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . . πŸ₯ Parut jerawat dah pudar uols !
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
.
.
πŸ₯ Dua bulan guna TMC, alhamdulillah jeragat hakak ni dah pudar, kulit muka pun makin berseri 😍
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . . πŸ₯ Dua bulan guna TMC, alhamdulillah jeragat hakak ni dah pudar, kulit muka pun makin berseri 😍
Penggunaan TMC selama 4bulan baru dapat kesan macam ni.
.

Guna produk natural kesan setiap orang tak sama tau, ada cepat ada lambat. So kena sabar dan konsisten yer 😊
Penggunaan TMC selama 4bulan baru dapat kesan macam ni. . Guna produk natural kesan setiap orang tak sama tau, ada cepat ada lambat. So kena sabar dan konsisten yer 😊
TOMATO MASK CLEANSER
.

Biasanya budget lari sungguh bila nak kena beli scrub lagi, mask lagi, cleanser lagi. Semata untuk satu muka je.
.

Kan?
.

Yuhuuuu kekakaks sekalian jangan risau lagi keyh. TMC dah 3 in 1 sap sap soi untuk kekakaks yang nak gojes tapi ada budget ciput.
. πŸ’― guna formula yang berasaskan makanan iaitu Tomato dan Sengkuang.
.

Paaaaaling best, siap lulus KKM dan diiktiraf HALAL tauu. Best ke best sangat? 😁
.

Rm 42 exc postage
TOMATO MASK CLEANSER . Biasanya budget lari sungguh bila nak kena beli scrub lagi, mask lagi, cleanser lagi. Semata untuk satu muka je. . Kan? . Yuhuuuu kekakaks sekalian jangan risau lagi keyh. TMC dah 3 in 1 sap sap soi untuk kekakaks yang nak gojes tapi ada budget ciput. . πŸ’― guna formula yang berasaskan makanan iaitu Tomato dan Sengkuang. . Paaaaaling best, siap lulus KKM dan diiktiraf HALAL tauu. Best ke best sangat? 😁 . Rm 42 exc postage
Mekdaa ada share kebaikan tmc, nanto uols scroll kebawah okey 😍
Mekdaa ada share kebaikan tmc, nanto uols scroll kebawah okey 😍
Alhamdulillah parut jerawat dah pudar 😘
Alhamdulillah parut jerawat dah pudar 😘
See, kulit muka licin tanpa jerawat lagi awak ❀
.

Sebab TMC ni dapat setelkan masalah muka berjerawat.
Tahu kan tomato ni fungsi dia dapat mengecutkan jerawat, mencerahkan muka dan banyak lagi tauu πŸ’
.

Rm42 exc pos
πŸ“² +6019 755 8454
See, kulit muka licin tanpa jerawat lagi awak ❀ . Sebab TMC ni dapat setelkan masalah muka berjerawat. Tahu kan tomato ni fungsi dia dapat mengecutkan jerawat, mencerahkan muka dan banyak lagi tauu πŸ’ . Rm42 exc pos πŸ“² +6019 755 8454
πŸ… Kebaikan Tomato Mask Cleanser πŸ…
.
.
Wowww bestnya, dapat mencerahkan wajah juga 😍
πŸ… Kebaikan Tomato Mask Cleanser πŸ… . . Wowww bestnya, dapat mencerahkan wajah juga 😍
Muka makin cerah, parut jerawat makin pudar 😍
Muka makin cerah, parut jerawat makin pudar 😍
TOMATO MASK CLEANSER
.

Biasanya budget lari sungguh bila nak kena beli scrub lagi, mask lagi, cleanser lagi. Semata untuk satu muka je.
.

Kan?
.

Yuhuuuu kekakaks sekalian jangan risau lagi keyh. TMC dah 3 in 1 sap sap soi untuk kekakaks yang nak gojes tapi ada budget ciput.
. πŸ’― guna formula yang berasaskan makanan iaitu Tomato dan Sengkuang.
.

Paaaaaling best, siap lulus KKM dan diiktiraf HALAL tauu. Best ke best sangat? 😁
.

Rm 42 exc postage
πŸ“² +6019 755 8454
TOMATO MASK CLEANSER . Biasanya budget lari sungguh bila nak kena beli scrub lagi, mask lagi, cleanser lagi. Semata untuk satu muka je. . Kan? . Yuhuuuu kekakaks sekalian jangan risau lagi keyh. TMC dah 3 in 1 sap sap soi untuk kekakaks yang nak gojes tapi ada budget ciput. . πŸ’― guna formula yang berasaskan makanan iaitu Tomato dan Sengkuang. . Paaaaaling best, siap lulus KKM dan diiktiraf HALAL tauu. Best ke best sangat? 😁 . Rm 42 exc postage πŸ“² +6019 755 8454
πŸ… Kebaikan TMC πŸ…
.
.
Dapat mengecutkan jerawat 😍
Pakai harini, esok dah boleh nampak jerawat dah kecut sikit. Best sangat tauu.
πŸ… Kebaikan TMC πŸ… . . Dapat mengecutkan jerawat 😍 Pakai harini, esok dah boleh nampak jerawat dah kecut sikit. Best sangat tauu.
Sekarang ni zaman berjimat cermat kan. Kalau nak beli skincare, eh banyak jugak kena invest. 😫
.

Tapi kalau awak nak yang Serba menjimatkan, Awak boleh cuba TMC ni,. Sangat jimat sebab dia 3in1. 😘
.

TMC ni boleh dibuat sebagai Mask, Scrub dan Cleanser, so sangat jimat kan? Dah tak perlu beli banyakΒ² produk lagi. Dalam 1 tube ni dah boleh buatkan muka awak jadi glowing macam kulit tomato πŸ… .
.
PRICE - Rm42 exc pos
πŸ“² +6019 755 8454
Sekarang ni zaman berjimat cermat kan. Kalau nak beli skincare, eh banyak jugak kena invest. 😫 . Tapi kalau awak nak yang Serba menjimatkan, Awak boleh cuba TMC ni,. Sangat jimat sebab dia 3in1. 😘 . TMC ni boleh dibuat sebagai Mask, Scrub dan Cleanser, so sangat jimat kan? Dah tak perlu beli banyakΒ² produk lagi. Dalam 1 tube ni dah boleh buatkan muka awak jadi glowing macam kulit tomato πŸ… . . PRICE - Rm42 exc pos πŸ“² +6019 755 8454
🌷 PETUA KULIT LICIN 🌷
.
.
🌿Lidah Buaya - .
Bahan aktif dalam aloe vera terbukti berkesan merawat parut, blemish, mengurangkan kedut dan garisan di muka.
.
.
Caranya:
.

Ambil gel daripada daunnya dan sapu pada kulit beberapa kali seminggu
.

Jadikan mask dengan campurkan satu sudu gel aloe vera, dua sudu jus lemon dan satu sudu madu. Tekap pada muka, leher dan bahagian yang kasar selama 15 hingga 20 minit.
.
.
🌷 PETUA KULIT LICIN 🌷 . . 🌿Lidah Buaya - . Bahan aktif dalam aloe vera terbukti berkesan merawat parut, blemish, mengurangkan kedut dan garisan di muka. . . Caranya: . Ambil gel daripada daunnya dan sapu pada kulit beberapa kali seminggu . Jadikan mask dengan campurkan satu sudu gel aloe vera, dua sudu jus lemon dan satu sudu madu. Tekap pada muka, leher dan bahagian yang kasar selama 15 hingga 20 minit. . .
Terima kasih awak grab TMC. Semoga kulit muka kembali glowing dan berseriΒ² πŸ˜πŸ’‹
Terima kasih awak grab TMC. Semoga kulit muka kembali glowing dan berseriΒ² πŸ˜πŸ’‹
INGREDIENTS IN TMC
.
πŸ’§ Aqua
πŸ₯ Lycopene
🍈 Jojoba Oil
πŸ’Š B Complex
🌰 Sengkuang
πŸ… Tomato segar
.
.
INGREDIENTS IN TMC . πŸ’§ Aqua πŸ₯ Lycopene 🍈 Jojoba Oil πŸ’Š B Complex 🌰 Sengkuang πŸ… Tomato segar . .
πŸ… PETUA KULIT LICIN πŸ…
.
.
🌿 MADU
.
.
Madu telah digunakan sejak sekian lama kerana khasiatnya yang pelbagai. Bukan saja boleh dimakan, ia juga elok untuk disapukan pada kulit.
.

Caranya:
.

Ambil madu dan sapu pada muka, leher dan bahagian kulit yang kasar. Biarkan selama 10 minit dan bilas.
.

Campurkan sedikit madu pada putih telur dan sapu pada muka. Basuh dengan air dan pencuci muka untuk menghilangkan bau telur.
.

Sebelum tidur, campurkan tiga sudu madu bersama satu setengah cawan serbuk kayu manis. Sapu pada muka dan biarkan semalaman. Keesokan hari, bilas seperti biasa.
.

Pastikan ia adalah madu lebah asli
Seelok-eloknya guna adalah madu lebah asli.
πŸ… PETUA KULIT LICIN πŸ… . . 🌿 MADU . . Madu telah digunakan sejak sekian lama kerana khasiatnya yang pelbagai. Bukan saja boleh dimakan, ia juga elok untuk disapukan pada kulit. . Caranya: . Ambil madu dan sapu pada muka, leher dan bahagian kulit yang kasar. Biarkan selama 10 minit dan bilas. . Campurkan sedikit madu pada putih telur dan sapu pada muka. Basuh dengan air dan pencuci muka untuk menghilangkan bau telur. . Sebelum tidur, campurkan tiga sudu madu bersama satu setengah cawan serbuk kayu manis. Sapu pada muka dan biarkan semalaman. Keesokan hari, bilas seperti biasa. . Pastikan ia adalah madu lebah asli Seelok-eloknya guna adalah madu lebah asli.
Semua orang boleh guna TMC tak kira umur. Nak hilangkan jeragat boleh sangat. ☺
Semua orang boleh guna TMC tak kira umur. Nak hilangkan jeragat boleh sangat. ☺
Macam mana bau TMC ni? Bau tomato ke? Uiikkk. πŸ˜–
.
.
Haippp apa pulak bau tomato tu, ehhh kalau bau macam tu mekdaa pun tak lalu nak guna. πŸ˜„
.
.
Tmc ni bau dia wangi giloss, bau organik ! Best sangat pastu rasa berangin jer kulit muka korang tau ! Lepas jer cuci terus rasa smooth jer. Seriuss memang korang patut cuba 1 tube TMC ni !!
Macam mana bau TMC ni? Bau tomato ke? Uiikkk. πŸ˜– . . Haippp apa pulak bau tomato tu, ehhh kalau bau macam tu mekdaa pun tak lalu nak guna. πŸ˜„ . . Tmc ni bau dia wangi giloss, bau organik ! Best sangat pastu rasa berangin jer kulit muka korang tau ! Lepas jer cuci terus rasa smooth jer. Seriuss memang korang patut cuba 1 tube TMC ni !!
Terima kasih grab TMC 😍
.

Siapa lagi nak cuba tmc , whatsapp jer mekdaa yer +6019 755 8454
Terima kasih grab TMC 😍 . Siapa lagi nak cuba tmc , whatsapp jer mekdaa yer +6019 755 8454
Kulit muka yang berminyak memang berpotensi untuk mengalami masalah pada liang pori. Apabila liang terbuka, ia mengundang masalah lain seperti blackhead, whitehead dan jerawat.
.
.
Selain kulit muka berminyak, sinaran matahari yang terlalu banyak juga boleh merosakkan kolagen kulit secara tak langsung membuka liang di muka dan menyebabkannya tersumbat. Apabila usia meningkat, masalah liang pori turut meningkat.
.
.
Facial spa antara pilihan yang boleh dilakukan untuk merawatnya. Namun, petua hilangkan blackhead dan whitehead menggunakan bahan semula jadi juga boleh diamalkan untuk mengurangkan masalah pembukaan liang pori di muka.
.
.
Sila scroll kebawah untuk tips hilangkan blackhead & whitehead 😍
Kulit muka yang berminyak memang berpotensi untuk mengalami masalah pada liang pori. Apabila liang terbuka, ia mengundang masalah lain seperti blackhead, whitehead dan jerawat. . . Selain kulit muka berminyak, sinaran matahari yang terlalu banyak juga boleh merosakkan kolagen kulit secara tak langsung membuka liang di muka dan menyebabkannya tersumbat. Apabila usia meningkat, masalah liang pori turut meningkat. . . Facial spa antara pilihan yang boleh dilakukan untuk merawatnya. Namun, petua hilangkan blackhead dan whitehead menggunakan bahan semula jadi juga boleh diamalkan untuk mengurangkan masalah pembukaan liang pori di muka. . . Sila scroll kebawah untuk tips hilangkan blackhead & whitehead 😍
Best kan bila kulit muka dah tak kering dan kusam. Nampak glowing jer. Nak pakai make-up pun senang rata, takda lah gelap tak berseri jer tengok ☺
Best kan bila kulit muka dah tak kering dan kusam. Nampak glowing jer. Nak pakai make-up pun senang rata, takda lah gelap tak berseri jer tengok ☺
Dah la wangi gilerr, mana ada bau tomato kan. Pastu kulit rasa lembut jer. πŸ…
Dah la wangi gilerr, mana ada bau tomato kan. Pastu kulit rasa lembut jer. πŸ…
🌹 TIPS HILANGKAN BLACKHEAD & WHITEHEAD 🌹
.
.
πŸ‘‰ AIS
βœ…Meningkatkan simulasi pengaliran darah pada kulit seterusnya membina kulit yang lebih sihat.
.
.
Caranya: Balut kiub ais dalam kain dan tekap pada bahagian yang bermasalah selama 30 saat. Lakukan sekerap yang mungkin. Jika tidak sempat, cuci muka dengan air berais sekali sehari. Untuk lebih efektif, gantikan air dengan jus timun, jus epal ataupun teh hijau dan bekukan. .
🌹 TIPS HILANGKAN BLACKHEAD & WHITEHEAD 🌹 . . πŸ‘‰ AIS βœ…Meningkatkan simulasi pengaliran darah pada kulit seterusnya membina kulit yang lebih sihat. . . Caranya: Balut kiub ais dalam kain dan tekap pada bahagian yang bermasalah selama 30 saat. Lakukan sekerap yang mungkin. Jika tidak sempat, cuci muka dengan air berais sekali sehari. Untuk lebih efektif, gantikan air dengan jus timun, jus epal ataupun teh hijau dan bekukan. .
Kulit rasa lembap sebab ada jejoba oil chuols 😘
Kulit rasa lembap sebab ada jejoba oil chuols 😘
Memang sayang sangat nak guna tmc ni, sebab wangiii gilerr, lepas tu lepas cuci muka rasa lembut yakmat ☺
Memang sayang sangat nak guna tmc ni, sebab wangiii gilerr, lepas tu lepas cuci muka rasa lembut yakmat ☺
🌹 TIPS HILANGKAN BLACKHEAD & WHITEHEAD 🌹
.
.
πŸ‘‰ TIMUN
βœ…  Mengecutkan liang yang terbuka dan mengembalikan seri wajah.
.

Caranya: Ekstrak jus daripada sebiji timun. Rendam kapas dalam jus dan sapu pada muka. Biarkan selama 15 hingga 20 minit. Lakukan setiap sehari juga selama sebulan.
🌹 TIPS HILANGKAN BLACKHEAD & WHITEHEAD 🌹 . . πŸ‘‰ TIMUN βœ… Mengecutkan liang yang terbuka dan mengembalikan seri wajah. . Caranya: Ekstrak jus daripada sebiji timun. Rendam kapas dalam jus dan sapu pada muka. Biarkan selama 15 hingga 20 minit. Lakukan setiap sehari juga selama sebulan.
Dua kali cuci muka, jerawat dah hilang 😍
.
Bestnya kan, kalau muka licin tanpa jerawat, rasa confident sikit nak make-up lelawo πŸ€—
Dua kali cuci muka, jerawat dah hilang 😍 . Bestnya kan, kalau muka licin tanpa jerawat, rasa confident sikit nak make-up lelawo πŸ€—
Memang best tau cuci muka guna TMC ni, kulit muka akan rasa licin jerr. 😍
Memang best tau cuci muka guna TMC ni, kulit muka akan rasa licin jerr. 😍
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
.
.
πŸ₯ 4 bulan penggunaan, kulit muka kulit muka makin bersih
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . . πŸ₯ 4 bulan penggunaan, kulit muka kulit muka makin bersih
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
.
.
πŸ₯ Jerawat merah dah kurang
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . . πŸ₯ Jerawat merah dah kurang
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
.
.
πŸ₯ Jerawat merahΒ² dah kurang
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . . πŸ₯ Jerawat merahΒ² dah kurang
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
. πŸ₯ Kulit makin bersih
πŸ₯Jerawat dah start kecut
πŸ₯Penggunaan dua hari
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . πŸ₯ Kulit makin bersih πŸ₯Jerawat dah start kecut πŸ₯Penggunaan dua hari
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
. πŸ₯ Kulit lembut lepas guna TMC
πŸ₯ Wangi sangat
πŸ₯ Best gila
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . πŸ₯ Kulit lembut lepas guna TMC πŸ₯ Wangi sangat πŸ₯ Best gila
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
. πŸ₯ Jerawat makin kurang
πŸ₯ Kulit muka kurang berminyak
πŸ₯ Kulit muka makin sihat
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . πŸ₯ Jerawat makin kurang πŸ₯ Kulit muka kurang berminyak πŸ₯ Kulit muka makin sihat
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
.
πŸ₯ Sunburn dah makin pulih
πŸ₯ Jerawat makin berkurang
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . πŸ₯ Sunburn dah makin pulih πŸ₯ Jerawat makin berkurang
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
. πŸ₯ Jerawat kecut
πŸ₯ Parut jerawat berkurang
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . πŸ₯ Jerawat kecut πŸ₯ Parut jerawat berkurang
🍑 FEEDBACK TMC 🍑
. πŸ₯Kulit makin cerah
πŸ₯ Parut jerawat makin berkurang
🍑 FEEDBACK TMC 🍑 . πŸ₯Kulit makin cerah πŸ₯ Parut jerawat makin berkurang
Wahh, kawannya kata guna 2 minggu dah okay 😘
Wahh, kawannya kata guna 2 minggu dah okay 😘
Pencuci muka biasa ia hanya membersih dibahagian luar sahaja. Tak cukup tu untuk clear segala kotoran dekat dalam liang pori kan. LamaΒ² nanti tersumbat, errr lastΒ² jadi jerawat. Tak syoknya kan πŸ˜–
.
.
Tapiiiii kalau dengan pencuci TMC 3IN1 ni, mekdaa jamin muka awak akan bersih hingga keliang pori sekali. Sebab TMC ni texture dia ada bijiΒ² halus. .
.
So, bila kita cuci muka atau scrub muka dengan TMC ni, akan rasa bersih gilaaa, kesan mekap pun senang tanggal tau..
.
.
Tak percaya, cuba lah dulu baru tauu best ke best ☺☺
.
.
Rm42 exc pos
πŸ“² +6019 755 8454
Pencuci muka biasa ia hanya membersih dibahagian luar sahaja. Tak cukup tu untuk clear segala kotoran dekat dalam liang pori kan. LamaΒ² nanti tersumbat, errr lastΒ² jadi jerawat. Tak syoknya kan πŸ˜– . . Tapiiiii kalau dengan pencuci TMC 3IN1 ni, mekdaa jamin muka awak akan bersih hingga keliang pori sekali. Sebab TMC ni texture dia ada bijiΒ² halus. . . So, bila kita cuci muka atau scrub muka dengan TMC ni, akan rasa bersih gilaaa, kesan mekap pun senang tanggal tau.. . . Tak percaya, cuba lah dulu baru tauu best ke best ☺☺ . . Rm42 exc pos πŸ“² +6019 755 8454
Sejak BERTMC dah tak perlu pakai bedak dah kalau nak keluar πŸ˜πŸ…
Sejak BERTMC dah tak perlu pakai bedak dah kalau nak keluar πŸ˜πŸ…
KHAS UNTUK ORANG YANG NAK CANTIK SAHAJA ! AWAK TAKNAK KE ???
..
.
T.M.C CLEANSER 3 IN 1 HOT ITEM, HOT SELLING !πŸ”₯
.
Tak perlu risau,sesuai untuk semua jenis kulit..
.
.
Untuk wanita & lelaki βœ…
Sesuai utk semua jenis masalah kulit wajah βœ…
Produk dijamin bebas kimia/mrkury.
.
.
πŸ’¦Kehebatan Luarbiasa hanya dengan TMC 3IN1.
.
.
Rm42 exc pos
Whatsapp mekdaa +6019 755 8454
KHAS UNTUK ORANG YANG NAK CANTIK SAHAJA ! AWAK TAKNAK KE ??? .. . T.M.C CLEANSER 3 IN 1 HOT ITEM, HOT SELLING !πŸ”₯ . Tak perlu risau,sesuai untuk semua jenis kulit.. . . Untuk wanita & lelaki βœ… Sesuai utk semua jenis masalah kulit wajah βœ… Produk dijamin bebas kimia/mrkury. . . πŸ’¦Kehebatan Luarbiasa hanya dengan TMC 3IN1. . . Rm42 exc pos Whatsapp mekdaa +6019 755 8454
πŸ… FEEDBACK TMC πŸ…
.
.
🍁 Rasa berangin
🍁 Wangi
🍁Dah jatuh cinta
πŸ… FEEDBACK TMC πŸ… . . 🍁 Rasa berangin 🍁 Wangi 🍁Dah jatuh cinta
"BELUM PAKAI LAGI, BUKA KOTAK TMC DAH BAU WANGI SEBILIk!!" BAU MACAM MANA YA???
. 
Fenomena !! Fenomena Luarbiasa!! Kehebatan TMC yang 0rang tergila2 nak beli,Nak bauu dann paling bestt nak tahu keberkesanan dia larhhh!!!? 😍
..
.

TMC3IN1  yang telah menjadi kegilaan wanita !Opssss πŸ“’πŸ™Šbukan wanita je, lelaki pun sama tau. πŸ•ΆπŸ•Ά
.
.
Belum cuba belum tau, dah cuba tentu repeat lagi lahh,, ☺️😘😘
. 
Rm42 exc pos
Whatsapp mekdaa +6019 755 8454
"BELUM PAKAI LAGI, BUKA KOTAK TMC DAH BAU WANGI SEBILIk!!" BAU MACAM MANA YA??? . Fenomena !! Fenomena Luarbiasa!! Kehebatan TMC yang 0rang tergila2 nak beli,Nak bauu dann paling bestt nak tahu keberkesanan dia larhhh!!!? 😍 .. . TMC3IN1 yang telah menjadi kegilaan wanita !Opssss πŸ“’πŸ™Šbukan wanita je, lelaki pun sama tau. πŸ•ΆπŸ•Ά . . Belum cuba belum tau, dah cuba tentu repeat lagi lahh,, ☺️😘😘 . Rm42 exc pos Whatsapp mekdaa +6019 755 8454
πŸ… FEEDBACK TMC πŸ…
.
.
🍁Kulit muka jadi lembut
🍁 Rasa bersih bila pakai
πŸ… FEEDBACK TMC πŸ… . . 🍁Kulit muka jadi lembut 🍁 Rasa bersih bila pakai
Dah makin ramai yang telah mencuba TMC. .

Alhamdulillah semuanya bagi feedback yang positive 😍
.
.
Oh yer, coming soon pelembap pulak yang akan release. Tak syabarnyerr πŸ˜…
Dah makin ramai yang telah mencuba TMC. . Alhamdulillah semuanya bagi feedback yang positive 😍 . . Oh yer, coming soon pelembap pulak yang akan release. Tak syabarnyerr πŸ˜…
Wowww hebat, rasa nak cubit pipi sendiri. Sebab lembut sangat weyyy 😍😍
Wowww hebat, rasa nak cubit pipi sendiri. Sebab lembut sangat weyyy 😍😍
Wahhhh sengkuang juga dapat menjadikan kulit lebih lembap. Patutlah bila pakai TMC ni muka rasa lembap jer 😍
Wahhhh sengkuang juga dapat menjadikan kulit lebih lembap. Patutlah bila pakai TMC ni muka rasa lembap jer 😍
Siapa suka makan tomato? πŸ™‹
Mekdaa masa kecik² dulu suka sangat ratah tomato. Tapi sekarang dah tak gemar sangat. 😁
.

Tapi orang kata bagus amalkan makan tomato segar, nanti kulit akan jadi licin jer. 😍
.

Hurmm.. Sebenarnya ramai yang tak gemar makan tomato macam tu jer kan. So apa susahΒ², pakai jerlah TMC ni. .

Nanti kulit muka awak akan licin glowing sebijik kulit tomato πŸ˜πŸ…
.
.
Rm42 sahaja 😘
Siapa suka makan tomato? πŸ™‹ Mekdaa masa kecikΒ² dulu suka sangat ratah tomato. Tapi sekarang dah tak gemar sangat. 😁 . Tapi orang kata bagus amalkan makan tomato segar, nanti kulit akan jadi licin jer. 😍 . Hurmm.. Sebenarnya ramai yang tak gemar makan tomato macam tu jer kan. So apa susahΒ², pakai jerlah TMC ni. . Nanti kulit muka awak akan licin glowing sebijik kulit tomato πŸ˜πŸ… . . Rm42 sahaja 😘
Jerawat pasir, jerawat batu, jerawat bernanah atau jerawat pape jelah. Insyaallah dapat baik dengan TMC. .
.
Pakai minggu pertama dah mula rasa kecut. Makin lama makin hilang.
Jerawat pasir, jerawat batu, jerawat bernanah atau jerawat pape jelah. Insyaallah dapat baik dengan TMC. . . Pakai minggu pertama dah mula rasa kecut. Makin lama makin hilang.
Haa tau tak, sengkuang juga dapat merawat masalah eczema tau.
Haa tau tak, sengkuang juga dapat merawat masalah eczema tau.
Ni dia kebaikkan TMC untuk uols ☺
.
.
Uols tak payah raguΒ² lagi nak cuba TMC tauu. Harga pun berbaloii dan berkesan. .
.
Rm42 exc pos
πŸ“² +6019 755 8454
Ni dia kebaikkan TMC untuk uols ☺ . . Uols tak payah raguΒ² lagi nak cuba TMC tauu. Harga pun berbaloii dan berkesan. . . Rm42 exc pos πŸ“² +6019 755 8454
Tomato mask cleanser πŸ…
.
.
πŸ“Œ NATURAL
πŸ“Œ LULUS KKM
πŸ“Œ HALAL
.
.
RM42 EXC POS
πŸ“² +6019 755 8454
Tomato mask cleanser πŸ… . . πŸ“Œ NATURAL πŸ“Œ LULUS KKM πŸ“Œ HALAL . . RM42 EXC POS πŸ“² +6019 755 8454
Best kan sengkuang calit πŸ˜„
Tapi ni bukan nak citer pasal sengkuang calit yer. Ni mekdaa nak share pasal kebaikkan sengkuang pada kulit kita.
.
.
Salah satunya, sengkuang dapat mengatasi masalah kulit. Haa beat kan. Bagus sangat sengkuang ni selain buat calit tu. Heheh.
Best kan sengkuang calit πŸ˜„ Tapi ni bukan nak citer pasal sengkuang calit yer. Ni mekdaa nak share pasal kebaikkan sengkuang pada kulit kita. . . Salah satunya, sengkuang dapat mengatasi masalah kulit. Haa beat kan. Bagus sangat sengkuang ni selain buat calit tu. Heheh.
TOMATO MASK CLEANSER
.
πŸ’Ž Pencuci wajah 3 dalam 1
.
Bukan boleh cuci muka je tapi siap boleh jadi mask dan scrub tau. Semua dalam satu botol ajaib ni!
.
πŸ’Ž Sesuai untuk semua jenis kulit
.
Kulit normal ke kulit sensitif ke, semua sesuai pakai. No problemo, selamat sokmo!
.
πŸ’Ž Dibuat daripada πŸ’― bahan organik
.
Bahan organik yang kita guna adalah daripada berasaskan makanan. Salah satu nya adalah tomato. Best tak?
.
πŸ’Ž Halal dan mendapat kelulusan KKM

Untuk bagi awak laaagi happy, kita dah dapatkan approval KKM untuk awak. (NOT171002086K)
.
πŸ’Ž Tiada campuran bahan kimia / merbahaya
.
Ouhh, kita memang tak letak paraben atau mercury dalam TMC. No no no! Kata nak cantik dengan selamat kan?
.
.
Rm42 exc postage
πŸ“² +6019 755 8454
TOMATO MASK CLEANSER . πŸ’Ž Pencuci wajah 3 dalam 1 . Bukan boleh cuci muka je tapi siap boleh jadi mask dan scrub tau. Semua dalam satu botol ajaib ni! . πŸ’Ž Sesuai untuk semua jenis kulit . Kulit normal ke kulit sensitif ke, semua sesuai pakai. No problemo, selamat sokmo! . πŸ’Ž Dibuat daripada πŸ’― bahan organik . Bahan organik yang kita guna adalah daripada berasaskan makanan. Salah satu nya adalah tomato. Best tak? . πŸ’Ž Halal dan mendapat kelulusan KKM Untuk bagi awak laaagi happy, kita dah dapatkan approval KKM untuk awak. (NOT171002086K) . πŸ’Ž Tiada campuran bahan kimia / merbahaya . Ouhh, kita memang tak letak paraben atau mercury dalam TMC. No no no! Kata nak cantik dengan selamat kan? . . Rm42 exc postage πŸ“² +6019 755 8454
Tmc juga dapat menghilangkan jeragat tau... Best kan?
.
.
Pakai TMC jer, muka glowing tanpa jeragat kalah gadis korea !
Tmc juga dapat menghilangkan jeragat tau... Best kan? . . Pakai TMC jer, muka glowing tanpa jeragat kalah gadis korea !
NAK KULIT CANTEK HARUS BIJAK πŸ€“
..
.
.
Bijak dalam memilih produk skincare dan pnjagaan wajah,Bukan main redah je tau, benda yg nak pakai kat muka korang jugak,Baik buruk korang yg terima..Fikir dan kenal kebaikn ramuan dahulu..
.

Biar ape orang nak cakap korang cerewet ke ape, yang penting korang buat keputusan tepat utk produk yg tepek kt muka korang. .
.
TMC cleanser plihan,jadi Basic utama inie pilihan korang😍 
Bebas dari bahan kimia dan produk dari bahan bahan semulajadi,, πŸ…TOMATO (Solanum lycopne)
🌟 MINYAK JOJOBA
🌟 SENGKUANG
πŸ’¦AQUA
.

Nak cantek semulajadi, harus pilihan T.M.C . "Kehebatan Luarbiasa,
. "organik terbaik untuk kulit yang sihat, flawless dan berseri"
.

Rm42 exc pos
Whatsapp +6019 755 8454
NAK KULIT CANTEK HARUS BIJAK πŸ€“ .. . . Bijak dalam memilih produk skincare dan pnjagaan wajah,Bukan main redah je tau, benda yg nak pakai kat muka korang jugak,Baik buruk korang yg terima..Fikir dan kenal kebaikn ramuan dahulu.. . Biar ape orang nak cakap korang cerewet ke ape, yang penting korang buat keputusan tepat utk produk yg tepek kt muka korang. . . TMC cleanser plihan,jadi Basic utama inie pilihan korang😍 Bebas dari bahan kimia dan produk dari bahan bahan semulajadi,, πŸ…TOMATO (Solanum lycopne) 🌟 MINYAK JOJOBA 🌟 SENGKUANG πŸ’¦AQUA . Nak cantek semulajadi, harus pilihan T.M.C . "Kehebatan Luarbiasa, . "organik terbaik untuk kulit yang sihat, flawless dan berseri" . Rm42 exc pos Whatsapp +6019 755 8454
Kalau cakap tentang kecantikan, memang wanita sahaja yang jadi tumpuan. Tapi sekarang kaum Adam pun sibuk berlumba-lumba amalkan petua kulit licin supaya dapat wajah dan badan yang cantik, licin dan mulus.
.
.
Nahhh scroll kebawah tau, mekdaa ada share tip untuk kulit licin πŸ˜πŸ‘
Kalau cakap tentang kecantikan, memang wanita sahaja yang jadi tumpuan. Tapi sekarang kaum Adam pun sibuk berlumba-lumba amalkan petua kulit licin supaya dapat wajah dan badan yang cantik, licin dan mulus. . . Nahhh scroll kebawah tau, mekdaa ada share tip untuk kulit licin πŸ˜πŸ‘
Dah ramai kata, tengok packaging TMC ni ingatkan harga beratus πŸ˜† Habis tu berapa yer? Rm60, 70, 80? No no no ! Harga mampu milik insyaallah.
.
.
Dah lah ORGANIK, lulus KKM pastu HALAL pulak. Sangat berbaloi, beli 1 tube ni, 3 cara boleh guna. Masker, scrub dan cleanser. Jimat sangat chuols.
.
.
πŸ“Œ Rm42 exc pos
πŸ“² +6019 755 8454
Dah ramai kata, tengok packaging TMC ni ingatkan harga beratus πŸ˜† Habis tu berapa yer? Rm60, 70, 80? No no no ! Harga mampu milik insyaallah. . . Dah lah ORGANIK, lulus KKM pastu HALAL pulak. Sangat berbaloi, beli 1 tube ni, 3 cara boleh guna. Masker, scrub dan cleanser. Jimat sangat chuols. . . πŸ“Œ Rm42 exc pos πŸ“² +6019 755 8454
KHAS UNTUK ORANG YG NAK CANTIK SAHAJA ! AWAK TAKNAK KA ???
..
.
T.M.C CLEANSER 3 IN 1 HOT ITEM, HOT SELLING !πŸ”₯
.
Tak perlu risau,sesuai untuk semua jenis kulit..
.

Untuk wanita & lelaki βœ…
Sesuai utk semua jenis masalah kulit wajah βœ…
Produk dijamin bebas kimia/merkury.
. πŸ’¦Kehebatan Luarbiasa hnya dengan TMC 3IN1.
.

Rm42 exc pos
Whatsapp mekdaa +6019 755 8454
KHAS UNTUK ORANG YG NAK CANTIK SAHAJA ! AWAK TAKNAK KA ??? .. . T.M.C CLEANSER 3 IN 1 HOT ITEM, HOT SELLING !πŸ”₯ . Tak perlu risau,sesuai untuk semua jenis kulit.. . Untuk wanita & lelaki βœ… Sesuai utk semua jenis masalah kulit wajah βœ… Produk dijamin bebas kimia/merkury. . πŸ’¦Kehebatan Luarbiasa hnya dengan TMC 3IN1. . Rm42 exc pos Whatsapp mekdaa +6019 755 8454
πŸ… PETUA KULIT LICIN πŸ…
.
.
🌿 AIR PUTIH
.
.
Percaya tak. petua kulit licin yang paling berkesan secara semulajadi adalah hanya dengan air.
.

Anda digalakkan minum air dengan banyak. Apabila badan banyak dengan cecair, ia akan membuang toksin dan sisa pepejal dalam badan yang boleh memudaratkan kesihatan.
.

Di samping itu, banyakkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran yang tinggi kandungan air.
πŸ… PETUA KULIT LICIN πŸ… . . 🌿 AIR PUTIH . . Percaya tak. petua kulit licin yang paling berkesan secara semulajadi adalah hanya dengan air. . Anda digalakkan minum air dengan banyak. Apabila badan banyak dengan cecair, ia akan membuang toksin dan sisa pepejal dalam badan yang boleh memudaratkan kesihatan. . Di samping itu, banyakkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran yang tinggi kandungan air.
TOMATO MASK CLEANSER
.

Mengandungi plant complex active yang bertindak untuk mengurangkan jerawat serta mengawal penghasilan sebum
.

Selain itu, TMC juga mengandungi formula Jojoba Esters yang membantu melembutkan wajah
.

Aktif Pachyrrhizus Erosus Root Extract (Sengkuang) befungsi untuk mencerahkan kulit dan anti oksidan
.

Hydrolyzed Jojoba Esters (Jojoba) juga membantu untuk mengecilkan liang pori dan mengekalkan kesihatan kulit
.

Solanum Lycopersium (Tomato) Fruit Extract pula membantu melindungi kulit daripada sinaran UV serta mengandungi vitamin A, C dan E
.
TOMATO MASK CLEANSER . Mengandungi plant complex active yang bertindak untuk mengurangkan jerawat serta mengawal penghasilan sebum . Selain itu, TMC juga mengandungi formula Jojoba Esters yang membantu melembutkan wajah . Aktif Pachyrrhizus Erosus Root Extract (Sengkuang) befungsi untuk mencerahkan kulit dan anti oksidan . Hydrolyzed Jojoba Esters (Jojoba) juga membantu untuk mengecilkan liang pori dan mengekalkan kesihatan kulit . Solanum Lycopersium (Tomato) Fruit Extract pula membantu melindungi kulit daripada sinaran UV serta mengandungi vitamin A, C dan E .
BOCORRRR!!!!!!
"RAHSIA KECANTIKAN WANITA MASA KINI "πŸ…πŸ…πŸ’¦
. βœ…Cuba dulu, dapatkan tips dan cara penggunaan dari kami then baru anda beri komen,, πŸ‘
.

Berkesan atau tidak? 
Yes, kebanyakkan feedback yg kami terima semua bagi feedback positive + . "Ada setengah pengguna yg menggunakan TMC dan tinggal kan produk lama begitu saja sangat bahaya ya..seblum nak pakai TMC better tinggal prduk lama SEMINGGU lebh awal,sekurangnya kita tahu prduk lama ada kesan sampingan x jika ditanggalkan.. KENA peka ya BAB2 mcm nie.. PRDUK TMC rmuan NATURAL ORGANIC,tiada kesan smpingan jika ditinggalkan..
.

Perlu ingat ye, kesan pada setiap pengguna tidak sama, lain orang lain tindak balas. Hormon manusia semua tak sama. Sebab tu korang perlu dapat guide yg betul. .

Rm42 exc pos
Whatsapp mekdaa +6019 755 8454
BOCORRRR!!!!!! "RAHSIA KECANTIKAN WANITA MASA KINI "πŸ…πŸ…πŸ’¦ . βœ…Cuba dulu, dapatkan tips dan cara penggunaan dari kami then baru anda beri komen,, πŸ‘ . Berkesan atau tidak? Yes, kebanyakkan feedback yg kami terima semua bagi feedback positive + . "Ada setengah pengguna yg menggunakan TMC dan tinggal kan produk lama begitu saja sangat bahaya ya..seblum nak pakai TMC better tinggal prduk lama SEMINGGU lebh awal,sekurangnya kita tahu prduk lama ada kesan sampingan x jika ditanggalkan.. KENA peka ya BAB2 mcm nie.. PRDUK TMC rmuan NATURAL ORGANIC,tiada kesan smpingan jika ditinggalkan.. . Perlu ingat ye, kesan pada setiap pengguna tidak sama, lain orang lain tindak balas. Hormon manusia semua tak sama. Sebab tu korang perlu dapat guide yg betul. . Rm42 exc pos Whatsapp mekdaa +6019 755 8454
πŸ… PETUA KULIT LICIN πŸ…
.
.
🌿 JUS LEMON
.
. 
JUS LEMON
.
.

Enzim di dalam jus membuang sel-sel mati di kulit secara tak langsung membantu mengurangkan warna parut di kulit dan melembutkan serta melicinkan kulit.
.

Petua kulit licin ini bagus digunakan oleh mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak.
.

Caranya:
.

Perah sebiji lemon dan ambil jusnya. Sapu jus pada bahagian kulit yang berparut dan tidak sekata. Biarkan selama 10 minit dan bilas. Lakukan setiap hari.
.

Campurkan setengah jus lemon ke dalam satu bekas yang berisi putih telur. Gaul hingga sebati dan sapu pada muka seperti mask. Biarkan 10 minit dan bilas. Lakukan sekali atau dua seminggu.
.
.
πŸ… PETUA KULIT LICIN πŸ… . . 🌿 JUS LEMON . . JUS LEMON . . Enzim di dalam jus membuang sel-sel mati di kulit secara tak langsung membantu mengurangkan warna parut di kulit dan melembutkan serta melicinkan kulit. . Petua kulit licin ini bagus digunakan oleh mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak. . Caranya: . Perah sebiji lemon dan ambil jusnya. Sapu jus pada bahagian kulit yang berparut dan tidak sekata. Biarkan selama 10 minit dan bilas. Lakukan setiap hari. . Campurkan setengah jus lemon ke dalam satu bekas yang berisi putih telur. Gaul hingga sebati dan sapu pada muka seperti mask. Biarkan 10 minit dan bilas. Lakukan sekali atau dua seminggu. . .
Kenapa sanggup korbankan kulit wajah kepada produk yang mengandungi mercury?? .
.
Tak takut ke kesan jangka panjang nanti? 😏
.
.
Tolongggg check skincare yang uols duk pakai sekarang, ada kelulusan KKM tak? Diperbuat daripadan bahan yang selamat dan halal tak? .
.
Kalau takde, better uols bertukar kepada Tomato Mask Cleanser Nih!! .
.
Sebabnya TMC
😍 HALAL
😍 LULUS KKM
😍 PRODUK NATURAL
.
.
Harga berbaloii dengan keberkesanannya πŸ‘πŸ‘
Hanya berharga RM42 exc pos
.
.
Oh yerrr mekdaa kasi uols mystery gift jugak tauu. Best tak?? 😘😘
WHATSAPP πŸ“² +6019 755 8454
Kenapa sanggup korbankan kulit wajah kepada produk yang mengandungi mercury?? . . Tak takut ke kesan jangka panjang nanti? 😏 . . Tolongggg check skincare yang uols duk pakai sekarang, ada kelulusan KKM tak? Diperbuat daripadan bahan yang selamat dan halal tak? . . Kalau takde, better uols bertukar kepada Tomato Mask Cleanser Nih!! . . Sebabnya TMC 😍 HALAL 😍 LULUS KKM 😍 PRODUK NATURAL . . Harga berbaloii dengan keberkesanannya πŸ‘πŸ‘ Hanya berharga RM42 exc pos . . Oh yerrr mekdaa kasi uols mystery gift jugak tauu. Best tak?? 😘😘 WHATSAPP πŸ“² +6019 755 8454
Mekdaa ada share kebaikan tmc, nanto uols scroll kebawah okey 😍
Mekdaa ada share kebaikan tmc, nanto uols scroll kebawah okey 😍
Dah makin ramai yang telah mencuba TMC. .

Alhamdulillah semuanya bagi feedback yang positive 😍
.
.
Oh yer, coming soon pelembap pulak yang akan release. Tak syabarnyerr πŸ˜…
Dah makin ramai yang telah mencuba TMC. . Alhamdulillah semuanya bagi feedback yang positive 😍 . . Oh yer, coming soon pelembap pulak yang akan release. Tak syabarnyerr πŸ˜…
TOMATO MASK CLEANSER
.

Biasanya budget lari sungguh bila nak kena beli scrub lagi, mask lagi, cleanser lagi. Semata untuk satu muka je.
.

Kan?
.

Yuhuuuu kekakaks sekalian jangan risau lagi keyh. TMC dah 3 in 1 sap sap soi untuk kekakaks yang nak gojes tapi ada budget ciput.
. πŸ’― guna formula yang berasaskan makanan iaitu Tomato dan Sengkuang.
.

Paaaaaling best, siap lulus KKM dan diiktiraf HALAL tauu. Best ke best sangat? 😁
.

Rm 42 exc pos
πŸ“² +6019 755 8454
TOMATO MASK CLEANSER . Biasanya budget lari sungguh bila nak kena beli scrub lagi, mask lagi, cleanser lagi. Semata untuk satu muka je. . Kan? . Yuhuuuu kekakaks sekalian jangan risau lagi keyh. TMC dah 3 in 1 sap sap soi untuk kekakaks yang nak gojes tapi ada budget ciput. . πŸ’― guna formula yang berasaskan makanan iaitu Tomato dan Sengkuang. . Paaaaaling best, siap lulus KKM dan diiktiraf HALAL tauu. Best ke best sangat? 😁 . Rm 42 exc pos πŸ“² +6019 755 8454