an online Instagram web viewer

#hilangjerawat medias

Photos

Alhamdulillah stok dah sampai.Jom la submit order sementara stok  ni.Siapa nak cepat sampai esok ina terus pos.Area jb nak cod pun boleh.

AZTEC CLAY MASK. 💛

100% NATURAL CALCIUM BENTONITE CLAY!
Product of Death Valley , USA. ➡Sun dried ➡No additives
➡No fragances
➡No animal testing
#claymaskmalaysia
#Aztecclaymaskmurah
#claymaskmurah
#aztexclaymaskmurahjohorbharu
#aztecsecrethealingmaskmalaysia
#maskervacuum
#maskerbowlmurah
#tipshilangjerawat
#tipscantik
#hilangjerawat
#detoxmasker
#detoxskin
#indianhealingmask
#thebestmasker
#applecidervinegar
#aztecclaymaskoriginal
#masai #kulai #johorbharu #senai #skudai
Alhamdulillah stok dah sampai.Jom la submit order sementara stok ni.Siapa nak cepat sampai esok ina terus pos.Area jb nak cod pun boleh. AZTEC CLAY MASK. 💛 100% NATURAL CALCIUM BENTONITE CLAY! Product of Death Valley , USA. ➡Sun dried ➡No additives ➡No fragances ➡No animal testing #claymaskmalaysia  #Aztecclaymaskmurah  #claymaskmurah  #aztexclaymaskmurahjohorbharu  #aztecsecrethealingmaskmalaysia  #maskervacuum  #maskerbowlmurah  #tipshilangjerawat  #tipscantik  #hilangjerawat  #detoxmasker  #detoxskin  #indianhealingmask  #thebestmasker  #applecidervinegar  #aztecclaymaskoriginal  #masai  #kulai  #johorbharu  #senai  #skudai 
Alhamdulillah stok dah sampai.Jom la submit order sementara stok ready ni.Siapa nak cepat sampai esok ina terus pos.Area jb nak cod pun boleh.

AZTEC CLAY MASK. 💛

100% NATURAL CALCIUM BENTONITE CLAY!
Product of Death Valley , USA. ➡Sun dried ➡No additives
➡No fragances
➡No animal testing
➡No animal products

#claymaskmalaysia
#Aztecclaymaskmurah
#claymaskmurah
#aztexclaymaskmurahjohorbharu
#aztecsecrethealingmaskmalaysia
#maskervacuum
#maskerbowlmurah
#tipshilangjerawat
#tipscantik
#hilangjerawat
#detoxmasker
#detoxskin
#indianhealingmask
#thebestmasker
#applecidervinegar
#aztecclaymaskoriginal
#masai #kulai #johorbharu #senai #skudai
Alhamdulillah stok dah sampai.Jom la submit order sementara stok ready ni.Siapa nak cepat sampai esok ina terus pos.Area jb nak cod pun boleh. AZTEC CLAY MASK. 💛 100% NATURAL CALCIUM BENTONITE CLAY! Product of Death Valley , USA. ➡Sun dried ➡No additives ➡No fragances ➡No animal testing ➡No animal products #claymaskmalaysia  #Aztecclaymaskmurah  #claymaskmurah  #aztexclaymaskmurahjohorbharu  #aztecsecrethealingmaskmalaysia  #maskervacuum  #maskerbowlmurah  #tipshilangjerawat  #tipscantik  #hilangjerawat  #detoxmasker  #detoxskin  #indianhealingmask  #thebestmasker  #applecidervinegar  #aztecclaymaskoriginal  #masai  #kulai  #johorbharu  #senai  #skudai 
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Hujan-hujan ni kita manja-manja pulak dengan scrub sejuk! Pearghhh! Terusss terobang ke kutub utara. 😎
—
Paling suka sebab dia bagi feel SEJUK BEKU tuh. Sumpah tu paling bahagia 😍
.
Hujan-hujan ni kita manja-manja pulak dengan scrub sejuk! Pearghhh! Terusss terobang ke kutub utara. 😎 — Paling suka sebab dia bagi feel SEJUK BEKU tuh. Sumpah tu paling bahagia 😍 .
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
RM63
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Produk yg di rumus khas utk muka berjerawat batu nanah2 yg kononnya dah tak de harapan nk baik tu jgn risauu hokeyy.. Admin dah siap siapkan formula terbaikkkk yg di adun dgn GREEN TEA dan TEA TREE OIL utk mematikan jerawat. .

Dalam pack ni mengandungi

1) ACNE WASH
Mempunyai biji2 halus utk mencuci kotoran dr dalam dan meresap jauh ke dalam pori2 dan akar jerawat. HASIL nya kulit bersih tanpa mengering, bakteria pun dah tak boleh nk membiak.. .

2) ACNE SOLUTION
Mempunya bahan green tea dan tea tree yg paling active utk mengecut kecut kan jerawat dgn lebih cepat. TEXTURE adalah pekat dan tidak berminyak.. Lepas sapu ni muka rasa fresh dan ringan sb jerawat dh tertanggal..hee.. .

3) ACNE DAY TREATMENT
Pelindung dari matahari.. Panas2 terik ni kulit cenderung berminyak.  MAKIN SERONOK la jerawat nk naik time ni.. Tapi dgn adanya acne day treatmnt ni kulit muka kita akan bebas minyak dan dlm masa yg sama jerawat baru pun takutttt nak naik! syok aihhh .

4) ACNE NIGHT TREATMENT
Texture yg ringan tanpa minyak, formula 100% green tea ni akan merawat kulit sewaktu tidur.. Jgn menjerit bila bangun pagi je jerawat kecuttt.. Kulit plk akan rasa lebih mengebu dan halusss.. Sehalus satin uollsss.. .

P/S : Utk kesan yg lebih menakjubkan pakai sekali Acne Serum dan Acne Cream ! .
#satinskinzbotanicalserum #satinskinzmurah #botanicalserum #satinskinzgreentea #tatimurah #serum #symabeauty #satinskinzgreenteaoriginal #satinskinzpremium #kdollmurah  #satinskinzacneserum #satinskinzacnecream #satinskinzfacial3in1murah #satinskinzfacial #greenteafacial #hilangparut #greeteafacial
#glutatab #glutatabsatinskinz #deejacosmetic #skincaremurah #satinskinzgreenteamurah #greenteaskincaresatinskinz #hilangparut #hilangjerawat #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM63 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Produk yg di rumus khas utk muka berjerawat batu nanah2 yg kononnya dah tak de harapan nk baik tu jgn risauu hokeyy.. Admin dah siap siapkan formula terbaikkkk yg di adun dgn GREEN TEA dan TEA TREE OIL utk mematikan jerawat. . Dalam pack ni mengandungi 1) ACNE WASH Mempunyai biji2 halus utk mencuci kotoran dr dalam dan meresap jauh ke dalam pori2 dan akar jerawat. HASIL nya kulit bersih tanpa mengering, bakteria pun dah tak boleh nk membiak.. . 2) ACNE SOLUTION Mempunya bahan green tea dan tea tree yg paling active utk mengecut kecut kan jerawat dgn lebih cepat. TEXTURE adalah pekat dan tidak berminyak.. Lepas sapu ni muka rasa fresh dan ringan sb jerawat dh tertanggal..hee.. . 3) ACNE DAY TREATMENT Pelindung dari matahari.. Panas2 terik ni kulit cenderung berminyak. MAKIN SERONOK la jerawat nk naik time ni.. Tapi dgn adanya acne day treatmnt ni kulit muka kita akan bebas minyak dan dlm masa yg sama jerawat baru pun takutttt nak naik! syok aihhh . 4) ACNE NIGHT TREATMENT Texture yg ringan tanpa minyak, formula 100% green tea ni akan merawat kulit sewaktu tidur.. Jgn menjerit bila bangun pagi je jerawat kecuttt.. Kulit plk akan rasa lebih mengebu dan halusss.. Sehalus satin uollsss.. . P/S : Utk kesan yg lebih menakjubkan pakai sekali Acne Serum dan Acne Cream ! . #satinskinzbotanicalserum  #satinskinzmurah  #botanicalserum  #satinskinzgreentea  #tatimurah  #serum  #symabeauty  #satinskinzgreenteaoriginal  #satinskinzpremium  #kdollmurah  #satinskinzacneserum  #satinskinzacnecream  #satinskinzfacial3in1murah  #satinskinzfacial  #greenteafacial  #hilangparut  #greeteafacial  #glutatab  #glutatabsatinskinz  #deejacosmetic  #skincaremurah  #satinskinzgreenteamurah  #greenteaskincaresatinskinz  #hilangparut  #hilangjerawat  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Best sangat bila kita tepek mint hijau di muka. Rasa jari tu main ice skating di pipi.

Bila en somi tegur wajah makin berseri, eyebag awak dah ke mana, memang ema lompat bintang tak ingat dunia.

Mana taknya, wajah kusam hilang entah ke mana. Dulu, sisa-sisa sel mati masih menempek dekat muka walaupun hari-hari kita duk cuci muka kita pakai cleanser. .
Kini, lepas pakai scrub manja di pipi, habis  kikis sel mati dari kulit wajah. Yabedabedooooo. kulit muka lebih LEMBUT, LICIN dan BERSERI maca fattzurrah 😍
.
Jomlah kawanlah dengan si hijau ni😚
.
-
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0194440077 
Whatsapp 0194440077
Whatsapp 0194440077
Best sangat bila kita tepek mint hijau di muka. Rasa jari tu main ice skating di pipi. Bila en somi tegur wajah makin berseri, eyebag awak dah ke mana, memang ema lompat bintang tak ingat dunia. Mana taknya, wajah kusam hilang entah ke mana. Dulu, sisa-sisa sel mati masih menempek dekat muka walaupun hari-hari kita duk cuci muka kita pakai cleanser. . Kini, lepas pakai scrub manja di pipi, habis kikis sel mati dari kulit wajah. Yabedabedooooo. kulit muka lebih LEMBUT, LICIN dan BERSERI maca fattzurrah 😍 . Jomlah kawanlah dengan si hijau ni😚 . - Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0194440077 Whatsapp 0194440077 Whatsapp 0194440077
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0194440077
Whatsapp 0194440077
Whatsapp 0194440077
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0194440077 Whatsapp 0194440077 Whatsapp 0194440077
Aduhaii ❤ 
Manissnya si pemakai scrub sejukk ni. Jom tengok sikit punca orang suka sangat dengan Greentea Mint Face Scrub ni ☺ .
.
WhatsApp 0194440077
Aduhaii ❤ Manissnya si pemakai scrub sejukk ni. Jom tengok sikit punca orang suka sangat dengan Greentea Mint Face Scrub ni ☺ . . WhatsApp 0194440077
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare
Taknak ke kulit kicin , kulit cerah ? Lepasni takde lah malu nak jumpa orang , nak keluar rumah pun semangat sebab kulit dah cantik 😘 -

NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ye 😊👇 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0175873056

Putih Korea RM73
.
.

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #TheJunniMAYLA #sayajualprodukkecantikan #nakputih #produkkecantikan #putihkekal #putihinstant #hilangjerawat #nomercury #kkmapproved#normalsetthejunni #thejunni #thejunniskincare #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers #thejunnimayla#thejunnimalaysia #thejunniwhiteninglotion #makeupkitthejunni #thejunnimakeupkit #thejunnimakeupkitesetzakirah #thejunnimakeupkitsetsyuhaila
Taknak ke kulit kicin , kulit cerah ? Lepasni takde lah malu nak jumpa orang , nak keluar rumah pun semangat sebab kulit dah cantik 😘 - NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ye 😊👇 - To Order:- 📲 Whatsapp: 0175873056 Putih Korea RM73 . . #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #thejunnimakeupkit  #TheJunniMAYLA  #sayajualprodukkecantikan  #nakputih  #produkkecantikan  #putihkekal  #putihinstant  #hilangjerawat  #nomercury  #kkmapproved #normalsetthejunni  #thejunni  #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite  #thejunnilovers  #thejunnimayla #thejunnimalaysia  #thejunniwhiteninglotion  #makeupkitthejunni  #thejunnimakeupkit  #thejunnimakeupkitesetzakirah  #thejunnimakeupkitsetsyuhaila