an online Instagram web viewer

#hijabista medias

Photos

JUBAH BELINA
.
HARGA ASAL : RM 149
HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾
.
*Material FURSAN
*Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama
*Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan
.
SAIZ 38 40 42 44 .
UKURAN
.
saiz 38
Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 40 
Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 42
Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 44
Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
.
WHATSAPP/TELE👇
📱017-5026723 (miss aniss)
www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder

Or click link at bio....
Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘
.
#blouse #dress #bajukurungmurah #beautiful #fashion #style #stylo #fashionista #kurungmoden #bajukurung100 #bajumuslimah #hijab #hijabista #bajucikgu #bajukenduri #bajukonvo #bajudinner #bajukerja #bajuevent #bajukawin #bajutunang #bajunikah #bajubridesmaid #sayajualbaju #onlineshop #trustedseller #bestquality #thebungascollection #songket
JUBAH BELINA . HARGA ASAL : RM 149 HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾 . *Material FURSAN *Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama *Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan . SAIZ 38 40 42 44 . UKURAN . saiz 38 Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 40 Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 42 Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 44 Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56" . . WHATSAPP/TELE👇 📱017-5026723 (miss aniss) www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder Or click link at bio.... Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘 . #blouse  #dress  #bajukurungmurah  #beautiful  #fashion  #style  #stylo  #fashionista  #kurungmoden  #bajukurung100  #bajumuslimah  #hijab  #hijabista  #bajucikgu  #bajukenduri  #bajukonvo  #bajudinner  #bajukerja  #bajuevent  #bajukawin  #bajutunang  #bajunikah  #bajubridesmaid  #sayajualbaju  #onlineshop  #trustedseller  #bestquality  #thebungascollection  #songket 
JUBAH BELINA
.
HARGA ASAL : RM 149
HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾
.
*Material FURSAN
*Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama
*Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan
.
SAIZ 38 40 42 44 .
UKURAN
.
saiz 38
Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 40 
Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 42
Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 44
Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
.
WHATSAPP/TELE👇
📱017-5026723 (miss aniss)
www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder

Or click link at bio....
Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘
.
#blouse #dress #bajukurungmurah #beautiful #fashion #style #stylo #fashionista #kurungmoden #bajukurung100 #bajumuslimah #hijab #hijabista #bajucikgu #bajukenduri #bajukonvo #bajudinner #bajukerja #bajuevent #bajukawin #bajutunang #bajunikah #bajubridesmaid #sayajualbaju #onlineshop #trustedseller #bestquality #thebungascollection #songket
JUBAH BELINA . HARGA ASAL : RM 149 HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾 . *Material FURSAN *Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama *Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan . SAIZ 38 40 42 44 . UKURAN . saiz 38 Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 40 Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 42 Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 44 Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56" . . WHATSAPP/TELE👇 📱017-5026723 (miss aniss) www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder Or click link at bio.... Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘 . #blouse  #dress  #bajukurungmurah  #beautiful  #fashion  #style  #stylo  #fashionista  #kurungmoden  #bajukurung100  #bajumuslimah  #hijab  #hijabista  #bajucikgu  #bajukenduri  #bajukonvo  #bajudinner  #bajukerja  #bajuevent  #bajukawin  #bajutunang  #bajunikah  #bajubridesmaid  #sayajualbaju  #onlineshop  #trustedseller  #bestquality  #thebungascollection  #songket 
BERAT ANDA DI SKALA MANA? 🤔🤔 Sape2 yang melebihi BMI 25 tu..boleh dah buat sesuatu untuk turunkan bodyfat..zaman sekarang banyak org yg mengidap penyakit berpunca dari obesity.
.
. 
JOM KITA MULAKAN dengan pemilihan makanan yg healthy dan bebas dari gorengan lemak dn high calory and GI. Ambik portion yg betul dlm pemakanan kita mcm dalam pinggan sihat Malaysia suku suku separuh. Dapatkan snacking yg sihat dan amalkan gaya hidup sihat.
.
.
Nak berubah perlu Konsisten dan yg penting BESARKAN IMPIAN ANDA dan jangan malas
.
.
Kalau dah buat semua ni tp tak turun jugak, cuba cari ‘coach’ atau join program turun berat.
.
.
Program My New Me Online bagi pengambilan bulan Sept. 2019 dibuka SEKARANG. Tempat terhad hanya kepada 50 ORANG SEMUSIM.
Sila klik whatsapp di Bio Ig utk keterangan lanjut.

Program kami  PASTI dapat membantu  melegakan kerungsingan anda.
.
NOW EVERY MOM CAN SLIM & GOJES❤

SAYA MAMY CT bersedia menjadi Coach untuk Mommies yg serius mahu bantu diri sendiri TURUNKAN BERAT BADAN 3-8kg Sebulan DAN RASA LEBIH BERTENAGA dengan COACHING ONLINE sahaja

Sesi SEPTEMBER telah di buka.
Daftar bersama kami di ig bio
KLIK LINK untuk Daftar. http://MomNakKurusPliss.wasap.my

Atau wasap /📞☎️ Mamy Ct
018 7729 454
#misimommykurus
#teammommyCt
#kurus #plusize #butikplussize
#sayanakkurus #eatclean #gangkelabkurus #mynewme #iamnew #onlinecoaching #hijabista #jubahplussize #anakmalaysia #nona #wanitahariini
#nakkurus
#nakkuruscepat
#nakkurustaknakgemuk
#karismacosmetic
#glowglowing
#coachkuruskelantan
#coachkurus
#coachkurusonline
#dalampantang
#cepatkurus
#kuruscepat
#kuruscepatselamat
BERAT ANDA DI SKALA MANA? 🤔🤔 Sape2 yang melebihi BMI 25 tu..boleh dah buat sesuatu untuk turunkan bodyfat..zaman sekarang banyak org yg mengidap penyakit berpunca dari obesity. . . JOM KITA MULAKAN dengan pemilihan makanan yg healthy dan bebas dari gorengan lemak dn high calory and GI. Ambik portion yg betul dlm pemakanan kita mcm dalam pinggan sihat Malaysia suku suku separuh. Dapatkan snacking yg sihat dan amalkan gaya hidup sihat. . . Nak berubah perlu Konsisten dan yg penting BESARKAN IMPIAN ANDA dan jangan malas . . Kalau dah buat semua ni tp tak turun jugak, cuba cari ‘coach’ atau join program turun berat. . . Program My New Me Online bagi pengambilan bulan Sept. 2019 dibuka SEKARANG. Tempat terhad hanya kepada 50 ORANG SEMUSIM. Sila klik whatsapp di Bio Ig utk keterangan lanjut. Program kami PASTI dapat membantu melegakan kerungsingan anda. . NOW EVERY MOM CAN SLIM & GOJES❤ SAYA MAMY CT bersedia menjadi Coach untuk Mommies yg serius mahu bantu diri sendiri TURUNKAN BERAT BADAN 3-8kg Sebulan DAN RASA LEBIH BERTENAGA dengan COACHING ONLINE sahaja Sesi SEPTEMBER telah di buka. Daftar bersama kami di ig bio KLIK LINK untuk Daftar. http://MomNakKurusPliss.wasap.my Atau wasap /📞☎️ Mamy Ct 018 7729 454 #misimommykurus  #teammommyCt  #kurus  #plusize  #butikplussize  #sayanakkurus  #eatclean  #gangkelabkurus  #mynewme  #iamnew  #onlinecoaching  #hijabista  #jubahplussize  #anakmalaysia  #nona  #wanitahariini  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkurustaknakgemuk  #karismacosmetic  #glowglowing  #coachkuruskelantan  #coachkurus  #coachkurusonline  #dalampantang  #cepatkurus  #kuruscepat  #kuruscepatselamat 
Hijab Renda Turki Pad Antem

HARGA 5̶1̶.̶0̶0̶0̶ 👉 43.350

Jilbab bergo pad antem (anti tembem), dengan variasi renda impor di sekeliling ujung jilbab, 
Ket : panjang sesuai gambar (sampai bawah perut), warna renda krem

Bahan : jersey zoya

Keterangan dan stok warna ready (dari kiri ke kanan)
- Dusty (on model) : ready
- Tosca : ready
- Hitam : ready
- Kuning kunyit : ready
- Silver : ready
- Lavender : ready
- Coksu : ready
- Merah marun : ready
- Salem : ready
- Biru dongker : ready
.
.
* Kemiripan warna asli dengan foto sekitar 80-95% bergantung pada resolusi layar maupun stok warna kain yg tersedia.
* Wajib mencantumkan warna piihan dan warna cadangan untuk antisipasi bila warna utama stok habis, atau tuliskan BISA MENUNGGU READY STOCK, bila ingin tetap menunggu warna utama restok kembali (sekitar 1-3 hari)
.
..
INFO PEMESANAN :
☎ SMS/WA : 081523804725
📲 Klik link WA di Bio
...
💬 Order wajib cantumkan warna cadangan
...
#hijab #hijabista #hijabers
#hijaber #hijabi #hijabstyleindonesia
#hijabmurah #hijabstyle #hijabdaily
#hijabsyari #hijabootd #hijabsolo
#hijabmotif #hijabstore #hijabindo
#hijabchic #hijabinstan #hijabtrend
#hijabjogja #hijabcantik #hijabmuslim
#hijaboutfit #khimar #khimarsyari
#khimarmurah #khimarinstan #hijabbandung
#pasmina #pasminamurah #khimarcantik
Hijab Renda Turki Pad Antem HARGA 5̶1̶.̶0̶0̶0̶ 👉 43.350 Jilbab bergo pad antem (anti tembem), dengan variasi renda impor di sekeliling ujung jilbab, Ket : panjang sesuai gambar (sampai bawah perut), warna renda krem Bahan : jersey zoya Keterangan dan stok warna ready (dari kiri ke kanan) - Dusty (on model) : ready - Tosca : ready - Hitam : ready - Kuning kunyit : ready - Silver : ready - Lavender : ready - Coksu : ready - Merah marun : ready - Salem : ready - Biru dongker : ready . . * Kemiripan warna asli dengan foto sekitar 80-95% bergantung pada resolusi layar maupun stok warna kain yg tersedia. * Wajib mencantumkan warna piihan dan warna cadangan untuk antisipasi bila warna utama stok habis, atau tuliskan BISA MENUNGGU READY STOCK, bila ingin tetap menunggu warna utama restok kembali (sekitar 1-3 hari) . .. INFO PEMESANAN : ☎ SMS/WA : 081523804725 📲 Klik link WA di Bio ... 💬 Order wajib cantumkan warna cadangan ... #hijab  #hijabista  #hijabers  #hijaber  #hijabi  #hijabstyleindonesia  #hijabmurah  #hijabstyle  #hijabdaily  #hijabsyari  #hijabootd  #hijabsolo  #hijabmotif  #hijabstore  #hijabindo  #hijabchic  #hijabinstan  #hijabtrend  #hijabjogja  #hijabcantik  #hijabmuslim  #hijaboutfit  #khimar  #khimarsyari  #khimarmurah  #khimarinstan  #hijabbandung  #pasmina  #pasminamurah  #khimarcantik 
Senah Mini Kurung 2.0

RM65 exc postage

RM8 WM | RM13 EM

Material : English Cotton

Measurement :
Size XS
Bahu 14”
Dada 36”
Lengan 16”
Labuh lengan 20.5”
Labuh baju 28”

Kain
Pinggang 25-30”
Pinggul 37”
Labuh kain 40”

Size S
Bahu 14.5”
Dada 37”
Lengan 16”
Labuh lengan 20.5”
Labuh baju 28”

Kain
Pinggang 27-32”
Pinggul 39”
Labuh kain 40”

Size M
Bahu 15”
Dada 38”
Lengan 17”
Labuh lengan 21”
Labuh baju 28”

Kain
Pinggang 27-32”
Pinggul 39”
Labuh kain 40”

Size L
Bahu 15.5”
Dada 40”
Lengan 17”
Labuh lengan 21”
Labuh baju 29”

Kain
Pinggang 28-34”
Pinggul 41”
Labuh kain 40.5”

Size XL
Bahu 16.5”
Dada 42”
Lengan 18”
Labuh lengan 21.5”
Labuh baju 30”

Kain
Pinggang 31-36”
Pinggul 44”
Labuh kain 41”

Size XXL
Bahu 17.5”
Dada 44”
Lengan 19”
Labuh lengan 22”
Labuh baju 30.5”

Kain
Pinggang 31-38”
Pinggul 46”
Labuh kain 41.5”

To order, kindly WhatsApp to 0133800798.
#sayajual #sayajualmurah #jualmurah #sayajualbaju #sayajualonline #blouse #jeansmurah #bajumurah #igshop #instashop #bazaarpaknil #kurungmurah #palazo #igshopmalaysia #onlineshopping #visitmyig #bazaarpaknil #koreanfashion #fashionista #hijabers #jomshopping #kedaionline #shoppingroll #hijabista
Senah Mini Kurung 2.0 RM65 exc postage RM8 WM | RM13 EM Material : English Cotton Measurement : Size XS Bahu 14” Dada 36” Lengan 16” Labuh lengan 20.5” Labuh baju 28” Kain Pinggang 25-30” Pinggul 37” Labuh kain 40” Size S Bahu 14.5” Dada 37” Lengan 16” Labuh lengan 20.5” Labuh baju 28” Kain Pinggang 27-32” Pinggul 39” Labuh kain 40” Size M Bahu 15” Dada 38” Lengan 17” Labuh lengan 21” Labuh baju 28” Kain Pinggang 27-32” Pinggul 39” Labuh kain 40” Size L Bahu 15.5” Dada 40” Lengan 17” Labuh lengan 21” Labuh baju 29” Kain Pinggang 28-34” Pinggul 41” Labuh kain 40.5” Size XL Bahu 16.5” Dada 42” Lengan 18” Labuh lengan 21.5” Labuh baju 30” Kain Pinggang 31-36” Pinggul 44” Labuh kain 41” Size XXL Bahu 17.5” Dada 44” Lengan 19” Labuh lengan 22” Labuh baju 30.5” Kain Pinggang 31-38” Pinggul 46” Labuh kain 41.5” To order, kindly WhatsApp to 0133800798. #sayajual  #sayajualmurah  #jualmurah  #sayajualbaju  #sayajualonline  #blouse  #jeansmurah  #bajumurah  #igshop  #instashop  #bazaarpaknil  #kurungmurah  #palazo  #igshopmalaysia  #onlineshopping  #visitmyig  #bazaarpaknil  #koreanfashion  #fashionista  #hijabers  #jomshopping  #kedaionline  #shoppingroll  #hijabista 
JUBAH BELINA
.
HARGA ASAL : RM 149
HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾
.
*Material FURSAN
*Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama
*Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan
.
SAIZ 38 40 42 44 .
UKURAN
.
saiz 38
Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 40 
Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 42
Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 44
Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
.
WHATSAPP/TELE👇
📱017-5026723 (miss aniss)
www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder

Or click link at bio....
Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘
.
#blouse #dress #bajukurungmurah #beautiful #fashion #style #stylo #fashionista #kurungmoden #bajukurung100 #bajumuslimah #hijab #hijabista #bajucikgu #bajukenduri #bajukonvo #bajudinner #bajukerja #bajuevent #bajukawin #bajutunang #bajunikah #bajubridesmaid #sayajualbaju #onlineshop #trustedseller #bestquality #thebungascollection #songket
JUBAH BELINA . HARGA ASAL : RM 149 HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾 . *Material FURSAN *Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama *Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan . SAIZ 38 40 42 44 . UKURAN . saiz 38 Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 40 Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 42 Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 44 Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56" . . WHATSAPP/TELE👇 📱017-5026723 (miss aniss) www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder Or click link at bio.... Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘 . #blouse  #dress  #bajukurungmurah  #beautiful  #fashion  #style  #stylo  #fashionista  #kurungmoden  #bajukurung100  #bajumuslimah  #hijab  #hijabista  #bajucikgu  #bajukenduri  #bajukonvo  #bajudinner  #bajukerja  #bajuevent  #bajukawin  #bajutunang  #bajunikah  #bajubridesmaid  #sayajualbaju  #onlineshop  #trustedseller  #bestquality  #thebungascollection  #songket 
HIjab Instant Aliya Pad

HARGA 4̶4̶.̶5̶0̶0̶ 👉 37.825

Jilbab instant dengan pad antem, cocok untuk dikenakan sehari-hari, praktis langsung langsung slup, tanpa peniti/jarum.

Bahan : diamond georgette

Keterangan dan stok warna ready (kiri ke kanan) :
- Turkish : ready
- Fanta : ready
- Marun : ready
- Tosca : ready
- Abu : ready
- Navy : ready
- Hitam : ready
- Dusty (on model) : ready
- Cream : ready
- Salem : ready
.
.
* Kemiripan warna asli dengan foto sekitar 80-95% bergantung pada resolusi layar maupun stok warna kain yg tersedia.
* Wajib mencantumkan warna piihan dan warna cadangan untuk antisipasi bila warna utama stok habis, atau tuliskan BISA MENUNGGU READY STOCK, bila ingin tetap menunggu warna utama restok kembali (sekitar 1-3  hari)
.
..
INFO PEMESANAN :
☎ SMS/WA : 081523804725
📲 Klik link WA di Bio
...
💬 Order wajib cantumkan warna cadangan
...
#hijab #hijabista #hijabers
#hijaber #hijabi #hijabstyleindonesia
#hijabmurah #hijabstyle #hijabdaily
#hijabsyari #hijabootd #hijabsolo
#hijabmotif #hijabstore #hijabindo
#hijabchic #hijabinstan #hijabtrend
#hijabjogja #hijabcantik #hijabmuslim
#hijaboutfit #khimar #khimarsyari
#khimarmurah #khimarinstan #hijabbandung
#pasmina #pasminamurah #khimarcantik
HIjab Instant Aliya Pad HARGA 4̶4̶.̶5̶0̶0̶ 👉 37.825 Jilbab instant dengan pad antem, cocok untuk dikenakan sehari-hari, praktis langsung langsung slup, tanpa peniti/jarum. Bahan : diamond georgette Keterangan dan stok warna ready (kiri ke kanan) : - Turkish : ready - Fanta : ready - Marun : ready - Tosca : ready - Abu : ready - Navy : ready - Hitam : ready - Dusty (on model) : ready - Cream : ready - Salem : ready . . * Kemiripan warna asli dengan foto sekitar 80-95% bergantung pada resolusi layar maupun stok warna kain yg tersedia. * Wajib mencantumkan warna piihan dan warna cadangan untuk antisipasi bila warna utama stok habis, atau tuliskan BISA MENUNGGU READY STOCK, bila ingin tetap menunggu warna utama restok kembali (sekitar 1-3 hari) . .. INFO PEMESANAN : ☎ SMS/WA : 081523804725 📲 Klik link WA di Bio ... 💬 Order wajib cantumkan warna cadangan ... #hijab  #hijabista  #hijabers  #hijaber  #hijabi  #hijabstyleindonesia  #hijabmurah  #hijabstyle  #hijabdaily  #hijabsyari  #hijabootd  #hijabsolo  #hijabmotif  #hijabstore  #hijabindo  #hijabchic  #hijabinstan  #hijabtrend  #hijabjogja  #hijabcantik  #hijabmuslim  #hijaboutfit  #khimar  #khimarsyari  #khimarmurah  #khimarinstan  #hijabbandung  #pasmina  #pasminamurah  #khimarcantik 
❤👑😘زواولـــة 💰#دورو_ماهو في الجيب بصح لي #نجيبوـ_صباح💸 ياگلــُٰٖو #الليــّٕل 💊💉
FOLLOW @x_sai__fo_x ❤️
FOLLOW @pic_profil_ ❤️
.
. .
#belle #bg #beauty #algerienne #algerie #cute#sweat #hairstyle #hijabista #hijabstyle #hijab#photo #beautiful #selfie #picoftheday #model#fashion
Hijab/Jilbab Khimar Sabqo

HARGA 5̶1̶.̶0̶0̶0̶ 👉 43.350

Jilbab khimar syar'i dengan bagian wajah dilengkap variasi lipit arabian, dan bagian samping kanan terdapat aksesori kancing warna warni. Material velvet sehingga memberikan aksen kilap yg cantik.
Ket : panjang sesuai gambar

Bahan : satin velvet

Keterangan dan stok warna ready (dari kiri ke kanan)
- Kunyit/gold (on model gambar kedua) : ready
- Turkish : ready
- Dusty : ready
- Magenta : ready
- Abu muda/silver : ready
- Maroon : ready
- Dongker (on model) : ready
- Cream : ready
- Babypink : ready
- Hitam : ready
.
.
* Kemiripan warna asli dengan foto sekitar 80-95% bergantung pada resolusi layar maupun stok warna kain yg tersedia.
* Wajib mencantumkan warna piihan dan warna cadangan untuk antisipasi bila warna utama stok habis, atau tuliskan BISA MENUNGGU READY STOCK, bila ingin tetap menunggu warna utama restok kembali (sekitar 1-3 hari)
.
..
INFO PEMESANAN :
☎ SMS/WA : 081523804725
📲 Klik link WA di Bio
...
💬 Order wajib cantumkan warna cadangan
...
#hijab #hijabista #hijabers
#hijaber #hijabi #hijabstyleindonesia
#hijabmurah #hijabstyle #hijabdaily
#hijabsyari #hijabootd #hijabsolo
#hijabmotif #hijabstore #hijabindo
#hijabchic #hijabinstan #hijabtrend
#hijabjogja #hijabcantik #hijabmuslim
#hijaboutfit #khimar #khimarsyari
#khimarmurah #khimarinstan #hijabbandung
#pasmina #pasminamurah #khimarcantik
Hijab/Jilbab Khimar Sabqo HARGA 5̶1̶.̶0̶0̶0̶ 👉 43.350 Jilbab khimar syar'i dengan bagian wajah dilengkap variasi lipit arabian, dan bagian samping kanan terdapat aksesori kancing warna warni. Material velvet sehingga memberikan aksen kilap yg cantik. Ket : panjang sesuai gambar Bahan : satin velvet Keterangan dan stok warna ready (dari kiri ke kanan) - Kunyit/gold (on model gambar kedua) : ready - Turkish : ready - Dusty : ready - Magenta : ready - Abu muda/silver : ready - Maroon : ready - Dongker (on model) : ready - Cream : ready - Babypink : ready - Hitam : ready . . * Kemiripan warna asli dengan foto sekitar 80-95% bergantung pada resolusi layar maupun stok warna kain yg tersedia. * Wajib mencantumkan warna piihan dan warna cadangan untuk antisipasi bila warna utama stok habis, atau tuliskan BISA MENUNGGU READY STOCK, bila ingin tetap menunggu warna utama restok kembali (sekitar 1-3 hari) . .. INFO PEMESANAN : ☎ SMS/WA : 081523804725 📲 Klik link WA di Bio ... 💬 Order wajib cantumkan warna cadangan ... #hijab  #hijabista  #hijabers  #hijaber  #hijabi  #hijabstyleindonesia  #hijabmurah  #hijabstyle  #hijabdaily  #hijabsyari  #hijabootd  #hijabsolo  #hijabmotif  #hijabstore  #hijabindo  #hijabchic  #hijabinstan  #hijabtrend  #hijabjogja  #hijabcantik  #hijabmuslim  #hijaboutfit  #khimar  #khimarsyari  #khimarmurah  #khimarinstan  #hijabbandung  #pasmina  #pasminamurah  #khimarcantik 
Özel yapım kumaşı ile , iç göstermeyen tril tril bir kumaş. Etnik desen detaylı, morfistan imzalı tunik.
Boy 125 cm
Kumaş pamuk krep
Standart kalıp. 36-38-40-42 beden arası mevcut.
Bilgi ve sipariş için whatsapp 0536 960 2442
.
#morfistan #Hijab #hijabfashion  #dailyhijab #hijabdress #hijabchic #hijabista #hijabers #hijabstyle #islamic #tesettur #gunlukiyafet #butik #moda #hijabers #tunik #elbise #tesetturelbise#kadife#tesetturmodasi#n11#kampanya#yenisezon#indirim
Özel yapım kumaşı ile , iç göstermeyen tril tril bir kumaş. Etnik desen detaylı, morfistan imzalı tunik. Boy 125 cm Kumaş pamuk krep Standart kalıp. 36-38-40-42 beden arası mevcut. Bilgi ve sipariş için whatsapp 0536 960 2442 . #morfistan  #Hijab  #hijabfashion  #dailyhijab  #hijabdress  #hijabchic  #hijabista  #hijabers  #hijabstyle  #islamic  #tesettur  #gunlukiyafet  #butik  #moda  #hijabers  #tunik  #elbise  #tesetturelbise #kadife #tesetturmodasi #n11 #kampanya #yenisezon #indirim 
Özel yapım kumaşı ile , iç göstermeyen tril tril bir kumaş. Etnik desen detaylı, morfistan imzalı tunik.
Boy 125 cm
Kumaş pamuk krep
Standart kalıp. 36-38-40-42 beden arası mevcut.
Bilgi ve sipariş için whatsapp 0536 960 2442
.
#morfistan #Hijab #hijabfashion  #dailyhijab #hijabdress #hijabchic #hijabista #hijabers #hijabstyle #islamic #tesettur #gunlukiyafet #butik #moda #hijabers #tunik #elbise #tesetturelbise#kadife#tesetturmodasi#n11#kampanya#yenisezon#indirim
Özel yapım kumaşı ile , iç göstermeyen tril tril bir kumaş. Etnik desen detaylı, morfistan imzalı tunik. Boy 125 cm Kumaş pamuk krep Standart kalıp. 36-38-40-42 beden arası mevcut. Bilgi ve sipariş için whatsapp 0536 960 2442 . #morfistan  #Hijab  #hijabfashion  #dailyhijab  #hijabdress  #hijabchic  #hijabista  #hijabers  #hijabstyle  #islamic  #tesettur  #gunlukiyafet  #butik  #moda  #hijabers  #tunik  #elbise  #tesetturelbise #kadife #tesetturmodasi #n11 #kampanya #yenisezon #indirim 
Özel yapım kumaşı ile , iç göstermeyen tril tril bir kumaş. Etnik desen detaylı, morfistan imzalı tunik.
Boy 125 cm
Kumaş pamuk krep
Standart kalıp. 36-38-40-42 beden arası mevcut.
Bilgi ve sipariş için whatsapp 0536 960 2442
.
#morfistan #Hijab #hijabfashion  #dailyhijab #hijabdress #hijabchic #hijabista #hijabers #hijabstyle #islamic #tesettur #gunlukiyafet #butik #moda #hijabers #tunik #elbise #tesetturelbise#kadife#tesetturmodasi#n11#kampanya#yenisezon#indirim
Özel yapım kumaşı ile , iç göstermeyen tril tril bir kumaş. Etnik desen detaylı, morfistan imzalı tunik. Boy 125 cm Kumaş pamuk krep Standart kalıp. 36-38-40-42 beden arası mevcut. Bilgi ve sipariş için whatsapp 0536 960 2442 . #morfistan  #Hijab  #hijabfashion  #dailyhijab  #hijabdress  #hijabchic  #hijabista  #hijabers  #hijabstyle  #islamic  #tesettur  #gunlukiyafet  #butik  #moda  #hijabers  #tunik  #elbise  #tesetturelbise #kadife #tesetturmodasi #n11 #kampanya #yenisezon #indirim 
BE un héros pour vous-même, pour les gens qui vous regardent, pour vos enfants, pour votre communauté
--------------------------------------------
Follow @les_femmes_musulmanes
--------------------------------------------
#instagood #photooftehday #fashion #hijab #hijabers #hijabmurah #hijabbeauty #hijabfashion #hijabista #hijabstyle #musulmane #turbanista #arabfashion #beauté #france #musulman #islam #hijab #hijabchic #femmechic #hijablicious #musulmansdefrance #culture #migrants #migration #religion #islam #islamisation #voile
BE un héros pour vous-même, pour les gens qui vous regardent, pour vos enfants, pour votre communauté -------------------------------------------- Follow @les_femmes_musulmanes -------------------------------------------- #instagood  #photooftehday  #fashion  #hijab  #hijabers  #hijabmurah  #hijabbeauty  #hijabfashion  #hijabista  #hijabstyle  #musulmane  #turbanista  #arabfashion  #beauté  #france  #musulman  #islam  #hijab  #hijabchic  #femmechic  #hijablicious  #musulmansdefrance  #culture  #migrants  #migration  #religion  #islam  #islamisation  #voile 
Nak share dgn u ols, Mary Kay akan keluarkan product baru tauuu dan ia adalah product limited Edition!!🤩🤩 gambar  boleh tgk kat ruangan komen di bawah ya... mang syantikkk la! Harga pon terlajak murah! Rm39 only! 😍😍
.

Lip matte baru ni akan Launch 1 Sept nanti tapi harini dah ada beberapa cust yg dah booking sesiap dahh❤️❤️ Sbb ia limited Edition so 1 Sept nanti kena tros submit order. Xnak ada yg kucewa haha Kalau berminat bole start booking skrg okey?
.
Hana
0143695746
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #marykaysg #skincare #uitmjengka #pengantin #hijabistatrend #NARS #marykaygombak#marykaymelaka #iope #pobling #blackheads #whitehead #hijabista #wawaserum
#uitmshahalam #makeupartistmalaysia #blackheads #tutorialmakeup #spicyramennoodles #famecosmetics #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #janganbencicintaku #lipstickmurah
Nak share dgn u ols, Mary Kay akan keluarkan product baru tauuu dan ia adalah product limited Edition!!🤩🤩 gambar boleh tgk kat ruangan komen di bawah ya... mang syantikkk la! Harga pon terlajak murah! Rm39 only! 😍😍 . Lip matte baru ni akan Launch 1 Sept nanti tapi harini dah ada beberapa cust yg dah booking sesiap dahh❤️❤️ Sbb ia limited Edition so 1 Sept nanti kena tros submit order. Xnak ada yg kucewa haha Kalau berminat bole start booking skrg okey? . Hana 0143695746 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #marykaysg  #skincare  #uitmjengka  #pengantin  #hijabistatrend  #NARS  #marykaygombak #marykaymelaka  #iope  #pobling  #blackheads  #whitehead  #hijabista  #wawaserum  #uitmshahalam  #makeupartistmalaysia  #blackheads  #tutorialmakeup  #spicyramennoodles  #famecosmetics  #marykayskinvigorate  #marykayKL  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #janganbencicintaku  #lipstickmurah 
This Bell Bottom Pleated Palazzo is back in Store! 
Few colours are available & only RM39 inclusive shipping fee Nationwide! #trustedseller #hijabstyle #hijabista #muslimah #seluarmuslimah #palazzo #pleatedpalazzo #culottes #pleatedculottes
YAZIN FAVORİ ÜRÜNÜ OLMAYA ADAY KİMONOLAR GELDİ🙋🏻‍♀.
.
👝ŞOK FİYAT: 85 TL Kargo Bedava.
. 💜BEDEN: 36-38 / 40-42 şeklindedir.. 💜BOY: 125 cm.
.
Sipariş ve bilgi için WhatsApp /DM: 
#tesetturtunik#tesettur #tesetturabiye#tesetturlike #tesetturgiyim#tesetturmodasi #tesetturelbisemodelleri #tesetturfashion#hijab#hijabi #hijabers#hijabista #hijabfashion#hijabmurah #hijabmuslim#likeforfollow #like4like#like4follow #likesforlikes
💣B.O.M.B 💣
💣B.O.M.B 💣
Assalamu'alaikum . . .

Keterangan ada di foto ya say.

155rb

Langsung chat aja ya, jarang bales coment dan DM.
ORDER CEK BIO ya say 😍 
#celanahijab #celanahijabers #hijabi #hijabinstan #hijabinstant #hijabista #hijabindo #hijabindonesia #busanamuslim #busanamuslimah
Kerudung segiempat yg paling banyak dipakai.
Pilihan warna yg banyak.
Bahan yang paling adem dari bahan lainnya, jatuh dan ga nerawang.
Ujung tepi dijahit.
.
Material/bahan woolpeach (wolpis premium)
.
Size 130cmx130cm
.
.
Pilihan warna .
1. Babypink
2. Magenta
3. Lavender
4. Darkpurple
5. White
6. Navy
7. Grey
8. Darkgrey
9. Cochomilk
10. Mocca
11. Darkcocho
12. Black
13. Maroon
14. Teracotta
15. Red
16. Fushia / fanta
17. Dustypink
18. -
19. Lime
20. Greentea
21. Darkgreen
22. Army
23. Peppermint
24. Mint
25. Babytosca
26. Tosca
27. Skyblue
28. Electricblue
29. Peach
30. Gold
31. Baby yellow
.
.
*kemiripan 95% (tergantung gadget yg digunakan)
*bisa digunakan untuk produk aleena,shavira,umroh, afika dan seluruh produk yg berbahan wolpis.
.
.
Untuk pemesanan silahkan hubungi ke salah satu kontak di bawah ini yaah :
Wa : 081372197732
Line@ : @cedah.hijab (pake @)
Shopee : CedahHijab
.
.
.
.
.
#AfikaSquare ini PRE ORDER yah, TIDAK READY STOCK estimasi proses pengerjaan 5-7 hari (bisa lebih cepat, bisa lebih lambat) dikerjakan setelah adanya konfirmasi pembayaran, dan akan segera dikirimkan begitu proses produksi selesai. ☺️☺️
.
.
Dimohon dengan sangat untuk tidak tergesa-gesa menanyakan apakah produknya sudah dikirim atau belum. Hehe 🤪
.
.
Cece akan berusaha untuk jadi pedagang yang amanah, barakah, dan disayang Allah.
.
Semoga sahabat Cece juga jadi kesayangannya Allah yaah 😇
. .
.
.
.
.
.
.
.
#cedahhijab #hijabers #jilbab #hijabfashion #hijabstyle #hijabsyari #hijaber #hijabi #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarsyari #hijabista #hijabindonesia #afikasquare #afika #ivas #wolfispremium
Kerudung segiempat yg paling banyak dipakai. Pilihan warna yg banyak. Bahan yang paling adem dari bahan lainnya, jatuh dan ga nerawang. Ujung tepi dijahit. . Material/bahan woolpeach (wolpis premium) . Size 130cmx130cm . . Pilihan warna . 1. Babypink 2. Magenta 3. Lavender 4. Darkpurple 5. White 6. Navy 7. Grey 8. Darkgrey 9. Cochomilk 10. Mocca 11. Darkcocho 12. Black 13. Maroon 14. Teracotta 15. Red 16. Fushia / fanta 17. Dustypink 18. - 19. Lime 20. Greentea 21. Darkgreen 22. Army 23. Peppermint 24. Mint 25. Babytosca 26. Tosca 27. Skyblue 28. Electricblue 29. Peach 30. Gold 31. Baby yellow . . *kemiripan 95% (tergantung gadget yg digunakan) *bisa digunakan untuk produk aleena,shavira,umroh, afika dan seluruh produk yg berbahan wolpis. . . Untuk pemesanan silahkan hubungi ke salah satu kontak di bawah ini yaah : Wa : 081372197732 Line@ : @cedah.hijab (pake @) Shopee : CedahHijab . . . . . #AfikaSquare  ini PRE ORDER yah, TIDAK READY STOCK estimasi proses pengerjaan 5-7 hari (bisa lebih cepat, bisa lebih lambat) dikerjakan setelah adanya konfirmasi pembayaran, dan akan segera dikirimkan begitu proses produksi selesai. ☺️☺️ . . Dimohon dengan sangat untuk tidak tergesa-gesa menanyakan apakah produknya sudah dikirim atau belum. Hehe 🤪 . . Cece akan berusaha untuk jadi pedagang yang amanah, barakah, dan disayang Allah. . Semoga sahabat Cece juga jadi kesayangannya Allah yaah 😇 . . . . . . . . . #cedahhijab  #hijabers  #jilbab  #hijabfashion  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijaber  #hijabi  #hijabindonesia  #hijabstore  #khimar  #khimarsyari  #hijabista  #hijabindonesia  #afikasquare  #afika  #ivas  #wolfispremium 
Kerudung segiempat yg paling banyak dipakai.
Pilihan warna yg banyak.
Bahan yang paling adem dari bahan lainnya, jatuh dan ga nerawang.
Ujung tepi dijahit.
.
Material/bahan woolpeach (wolpis premium)
.
Size 130cmx130cm
.
.
Pilihan warna .
1. Babypink
2. Magenta
3. Lavender
4. Darkpurple
5. White
6. Navy
7. Grey
8. Darkgrey
9. Cochomilk
10. Mocca
11. Darkcocho
12. Black
13. Maroon
14. Teracotta
15. Red
16. Fushia / fanta
17. Dustypink
18. -
19. Lime
20. Greentea
21. Darkgreen
22. Army
23. Peppermint
24. Mint
25. Babytosca
26. Tosca
27. Skyblue
28. Electricblue
29. Peach
30. Gold
31. Baby yellow
.
.
*kemiripan 95% (tergantung gadget yg digunakan)
*bisa digunakan untuk produk aleena,shavira,umroh, afika dan seluruh produk yg berbahan wolpis.
.
.
Untuk pemesanan silahkan hubungi ke salah satu kontak di bawah ini yaah :
Wa : 081372197732
Line@ : @cedah.hijab (pake @)
Shopee : CedahHijab
.
.
.
.
.
#AfikaSquare ini PRE ORDER yah, TIDAK READY STOCK estimasi proses pengerjaan 5-7 hari (bisa lebih cepat, bisa lebih lambat) dikerjakan setelah adanya konfirmasi pembayaran, dan akan segera dikirimkan begitu proses produksi selesai. ☺️☺️
.
.
Dimohon dengan sangat untuk tidak tergesa-gesa menanyakan apakah produknya sudah dikirim atau belum. Hehe 🤪
.
.
Cece akan berusaha untuk jadi pedagang yang amanah, barakah, dan disayang Allah.
.
Semoga sahabat Cece juga jadi kesayangannya Allah yaah 😇
. .
.
.
.
.
.
.
.
#cedahhijab #hijabers #jilbab #hijabfashion #hijabstyle #hijabsyari #hijaber #hijabi #hijabindonesia #hijabstore #khimar #khimarsyari #hijabista #hijabindonesia #afikasquare #afika #ivas #wolfispremium
Kerudung segiempat yg paling banyak dipakai. Pilihan warna yg banyak. Bahan yang paling adem dari bahan lainnya, jatuh dan ga nerawang. Ujung tepi dijahit. . Material/bahan woolpeach (wolpis premium) . Size 130cmx130cm . . Pilihan warna . 1. Babypink 2. Magenta 3. Lavender 4. Darkpurple 5. White 6. Navy 7. Grey 8. Darkgrey 9. Cochomilk 10. Mocca 11. Darkcocho 12. Black 13. Maroon 14. Teracotta 15. Red 16. Fushia / fanta 17. Dustypink 18. - 19. Lime 20. Greentea 21. Darkgreen 22. Army 23. Peppermint 24. Mint 25. Babytosca 26. Tosca 27. Skyblue 28. Electricblue 29. Peach 30. Gold 31. Baby yellow . . *kemiripan 95% (tergantung gadget yg digunakan) *bisa digunakan untuk produk aleena,shavira,umroh, afika dan seluruh produk yg berbahan wolpis. . . Untuk pemesanan silahkan hubungi ke salah satu kontak di bawah ini yaah : Wa : 081372197732 Line@ : @cedah.hijab (pake @) Shopee : CedahHijab . . . . . #AfikaSquare  ini PRE ORDER yah, TIDAK READY STOCK estimasi proses pengerjaan 5-7 hari (bisa lebih cepat, bisa lebih lambat) dikerjakan setelah adanya konfirmasi pembayaran, dan akan segera dikirimkan begitu proses produksi selesai. ☺️☺️ . . Dimohon dengan sangat untuk tidak tergesa-gesa menanyakan apakah produknya sudah dikirim atau belum. Hehe 🤪 . . Cece akan berusaha untuk jadi pedagang yang amanah, barakah, dan disayang Allah. . Semoga sahabat Cece juga jadi kesayangannya Allah yaah 😇 . . . . . . . . . #cedahhijab  #hijabers  #jilbab  #hijabfashion  #hijabstyle  #hijabsyari  #hijaber  #hijabi  #hijabindonesia  #hijabstore  #khimar  #khimarsyari  #hijabista  #hijabindonesia  #afikasquare  #afika  #ivas  #wolfispremium 
JUBAH BELINA
.
HARGA ASAL : RM 149
HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾
.
*Material FURSAN
*Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama
*Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan
.
SAIZ 38 40 42 44 .
UKURAN
.
saiz 38
Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 40 
Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 42
Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 44
Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
.
WHATSAPP/TELE👇
📱017-5026723 (miss aniss)
www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder

Or click link at bio....
Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘
.
#blouse #dress #bajukurungmurah #beautiful #fashion #style #stylo #fashionista #kurungmoden #bajukurung100 #bajumuslimah #hijab #hijabista #bajucikgu #bajukenduri #bajukonvo #bajudinner #bajukerja #bajuevent #bajukawin #bajutunang #bajunikah #bajubridesmaid #sayajualbaju #onlineshop #trustedseller #bestquality #thebungascollection #songket
JUBAH BELINA . HARGA ASAL : RM 149 HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾 . *Material FURSAN *Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama *Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan . SAIZ 38 40 42 44 . UKURAN . saiz 38 Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 40 Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 42 Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 44 Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56" . . WHATSAPP/TELE👇 📱017-5026723 (miss aniss) www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder Or click link at bio.... Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘 . #blouse  #dress  #bajukurungmurah  #beautiful  #fashion  #style  #stylo  #fashionista  #kurungmoden  #bajukurung100  #bajumuslimah  #hijab  #hijabista  #bajucikgu  #bajukenduri  #bajukonvo  #bajudinner  #bajukerja  #bajuevent  #bajukawin  #bajutunang  #bajunikah  #bajubridesmaid  #sayajualbaju  #onlineshop  #trustedseller  #bestquality  #thebungascollection  #songket 
Shanteq ke shanteq ??? 😍😍😍 Mana lg akk chomel2..jom kita buktikan..kite Pon shanteq.. #chubbypunbolehbergaya .
.
.
🔥 NORMAL PRICE:
RM125SM RM130SS FREE POST ‼️
.
🔥🔥SALE: 👇
RM100SM RM105SS FREE POST ‼️‼️
.
.
.
📲0148296608 - EVI
.
.
Material Quality Execlusive Prada Lace  with Gold / Silver Lining
Round Neck 
Hidden Back Zip
Accessories Chunky Beads at Waist Line
Saloma Sleeve
Peplum type with Organza Edge
.
Label XL - Skirt side zip with 1/2 elastic waist
.
Label 2XL - 5XL - Skirt Full Elastic Waist
Skirt Mermaid type 
Skirt Material Moss Crepe
.
.
.
--------------------------------------------------
.
📲 CLICK LINK DI BIO
www.wasap.my/60148296608
.
---------------------------------------------------
.
.
#evi_dress #evi_dress_peplum #peplumplussize  #peplumplussizemurah #bajurayaplussize  #bajuplussizemalaysia #plussizemurah #ootdplussize #kurungplainplussize #bajuplussizecantik  #plussizecollection #ootdcurvy #peplumshantekmurah #kg110 #peplumshantekseriesmurah #bajurayaplussize #kurungplussizemurah #kurungplussize #peplumshantekseries #peplumshantek  #chubbygirl #chubbypunbolehbergaya #plussizeexpert #fullfigured #curvee #hijabista #hijabtrend #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #bajurayaplussizesale
Shanteq ke shanteq ??? 😍😍😍 Mana lg akk chomel2..jom kita buktikan..kite Pon shanteq.. #chubbypunbolehbergaya  . . . 🔥 NORMAL PRICE: RM125SM RM130SS FREE POST ‼️ . 🔥🔥SALE: 👇 RM100SM RM105SS FREE POST ‼️‼️ . . . 📲0148296608 - EVI . . Material Quality Execlusive Prada Lace with Gold / Silver Lining Round Neck Hidden Back Zip Accessories Chunky Beads at Waist Line Saloma Sleeve Peplum type with Organza Edge . Label XL - Skirt side zip with 1/2 elastic waist . Label 2XL - 5XL - Skirt Full Elastic Waist Skirt Mermaid type Skirt Material Moss Crepe . . . -------------------------------------------------- . 📲 CLICK LINK DI BIO www.wasap.my/60148296608 . --------------------------------------------------- . . #evi_dress  #evi_dress_peplum  #peplumplussize  #peplumplussizemurah  #bajurayaplussize  #bajuplussizemalaysia  #plussizemurah  #ootdplussize  #kurungplainplussize  #bajuplussizecantik  #plussizecollection  #ootdcurvy  #peplumshantekmurah  #kg110  #peplumshantekseriesmurah  #bajurayaplussize  #kurungplussizemurah  #kurungplussize  #peplumshantekseries  #peplumshantek  #chubbygirl  #chubbypunbolehbergaya  #plussizeexpert  #fullfigured  #curvee  #hijabista  #hijabtrend  #bigsizemalaysia  #plussizemalaysia  #bajurayaplussizesale 
thanks sister @wawalipasamad ! She’s donning our minimalist collection code lavender ! Look how adorable she is 💋😘 #bloom&shinesister #bloomvenger #bloomanshinearmy

The SALES still ON for Milkshakes Collection! 
Grab yours now, 3 pieces at RM100 
Check out our site! Come visit :

https://bloomandshine11.wixsite.com/website  #sayajual #sayajualtudung #sayajualshawls #sayajualbawal ##shalesedanielleengagements #bawal #shawlsraya #tudungraya #muslimwear #hijab #hijabstyle #hijabista #muslimfashion #modestfashion #hijabfashion #tudungmalaysia #tudungmurah #sayajualtudungmurah #sayajualcantik #tudungmurah #tudungcantik #muslimwear #hijabi #hijabista #hijabstyle #hijabfashion #hijabmurahbanget #ootd
thanks sister @wawalipasamad ! She’s donning our minimalist collection code lavender ! Look how adorable she is 💋😘 #bloom &shinesister #bloomvenger  #bloomanshinearmy  The SALES still ON for Milkshakes Collection! Grab yours now, 3 pieces at RM100 Check out our site! Come visit : https://bloomandshine11.wixsite.com/website #sayajual  #sayajualtudung  #sayajualshawls  #sayajualbawal  ##shalesedanielleengagements  #bawal  #shawlsraya  #tudungraya  #muslimwear  #hijab  #hijabstyle  #hijabista  #muslimfashion  #modestfashion  #hijabfashion  #tudungmalaysia  #tudungmurah  #sayajualtudungmurah  #sayajualcantik  #tudungmurah  #tudungcantik  #muslimwear  #hijabi  #hijabista  #hijabstyle  #hijabfashion  #hijabmurahbanget  #ootd 
@ba9lawa_of_algeria  Envoyé vos PHOTO Sur ID 😍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #belle #bg #beauty #algerienne #Algeria #cute #sweet #hairstyle #hijabista #hijabstyle #hijab #hijabi #beautiful #selfie #kabyle #model #fashion #arab #redlips #lipstick #makeup #fitgirl #eyes  #marocaine #tunisienne #dzair #instagood #girl #dz #ba9lawa
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👍 10 LIKE + pub la page 😍 = PUB 📸 envoyé vos photos
@ba9lawa_of_algeria Envoyé vos PHOTO Sur ID 😍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #belle  #bg  #beauty  #algerienne  #Algeria  #cute  #sweet  #hairstyle  #hijabista  #hijabstyle  #hijab  #hijabi  #beautiful  #selfie  #kabyle  #model  #fashion  #arab  #redlips  #lipstick  #makeup  #fitgirl  #eyes  #marocaine  #tunisienne  #dzair  #instagood  #girl  #dz  #ba9lawa  ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👍 10 LIKE + pub la page 😍 = PUB 📸 envoyé vos photos
Semua bandar-bandar terkemuka dunia ada dalam sehelai shawl 😍😍 dan istimewanya “Famous City” shawl is ON SALE dengan harga RUNTUH !!!!!!
.

Grab yours today 🛍🛍 Only @RM 35
.
#tudungmuslimah
#tudungtravel
#tudungterkini
#tudunginstant
#tudungshawl
#shawl #shawls #wideshawl #tudungcorak #shawlmurah #shawlonline #wideshawlmurah #fashion #muslimahfashion #muslimahwear #hijab #hijabista #hijabers #hijabfashion #hijabtrends #instahijab #instagood #hijaber #hijabstyle #hijabdaily
Semua bandar-bandar terkemuka dunia ada dalam sehelai shawl 😍😍 dan istimewanya “Famous City” shawl is ON SALE dengan harga RUNTUH !!!!!! . Grab yours today 🛍🛍 Only @RM 35 . #tudungmuslimah  #tudungtravel  #tudungterkini  #tudunginstant  #tudungshawl  #shawl  #shawls  #wideshawl  #tudungcorak  #shawlmurah  #shawlonline  #wideshawlmurah  #fashion  #muslimahfashion  #muslimahwear  #hijab  #hijabista  #hijabers  #hijabfashion  #hijabtrends  #instahijab  #instagood  #hijaber  #hijabstyle  #hijabdaily 
JUBAH BELINA
.
HARGA ASAL : RM 149
HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾
.
*Material FURSAN
*Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama
*Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan
.
SAIZ 38 40 42 44 .
UKURAN
.
saiz 38
Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 40 
Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 42
Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 44
Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
.
WHATSAPP/TELE👇
📱017-5026723 (miss aniss)
www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder

Or click link at bio....
Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘
.
#blouse #dress #bajukurungmurah #beautiful #fashion #style #stylo #fashionista #kurungmoden #bajukurung100 #bajumuslimah #hijab #hijabista #bajucikgu #bajukenduri #bajukonvo #bajudinner #bajukerja #bajuevent #bajukawin #bajutunang #bajunikah #bajubridesmaid #sayajualbaju #onlineshop #trustedseller #bestquality #thebungascollection #songket
JUBAH BELINA . HARGA ASAL : RM 149 HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾 . *Material FURSAN *Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama *Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan . SAIZ 38 40 42 44 . UKURAN . saiz 38 Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 40 Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 42 Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 44 Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56" . . WHATSAPP/TELE👇 📱017-5026723 (miss aniss) www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder Or click link at bio.... Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘 . #blouse  #dress  #bajukurungmurah  #beautiful  #fashion  #style  #stylo  #fashionista  #kurungmoden  #bajukurung100  #bajumuslimah  #hijab  #hijabista  #bajucikgu  #bajukenduri  #bajukonvo  #bajudinner  #bajukerja  #bajuevent  #bajukawin  #bajutunang  #bajunikah  #bajubridesmaid  #sayajualbaju  #onlineshop  #trustedseller  #bestquality  #thebungascollection  #songket 
Inspired style by @refinahabilia
Inspired style by @refinahabilia
SALE!
.
MEDLYN LUXE KURUNG | RM 149 (normal price RM309)

Colour : Maroon, baby blue 
Available size : S,M,L & XL
.
.
.
Whatsapp +6017 767 7275  atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#bajulebaran #bajuraya #lebaran2018 #raya2018  #bajutunang #bajunikah #sayajualbajuraya #bajurayacantik #bajurayamurah #bajuraya #bajuraya2018 #bajurayabest #hijabistahub #hijabista  #kurungmoden #kurunglace #kurungmurah #dressraya #hijabistahub #hijabistahublebaran2018 #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent #bajusedondon #medinadress
SALE! . MEDLYN LUXE KURUNG | RM 149 (normal price RM309) Colour : Maroon, baby blue Available size : S,M,L & XL . . . Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘 . . . #bajulebaran  #bajuraya  #lebaran2018  #raya2018  #bajutunang  #bajunikah  #sayajualbajuraya  #bajurayacantik  #bajurayamurah  #bajuraya  #bajuraya2018  #bajurayabest  #hijabistahub  #hijabista  #kurungmoden  #kurunglace  #kurungmurah  #dressraya  #hijabistahub  #hijabistahublebaran2018  #wudhufriendly  #HHAuthorisedAgent  #bajusedondon  #medinadress 
NEW produk from NASH
-
🍋LEMON 🍋 Dailly 👗
-
❄DETAIL❄
-
Dress : Bahan polos : diamond 🔹 strechtable 
kainnya jatuh, lembut,tebal tekstur Kain berpori rapat. -
🔷List diamond 🔷
-
🔹Busui friendly
🔹lengan manset 
Size 
S M L
-
-
❄️ KHIMAR
-
🔹Status produk READY 
Limited Stock
-
#hijabstyle #hijabmurah #gamissyari #gamissyari #jilbab #hijabsyari #hijabsyari #khimar #jilbabmurah #syari #hijaber #gamiscantik #gamisbusui #hijabi #gamisset #hijabootd #khimarsyari #khimarsyari #hijabista #gamispesta #jilbabsyari #nashitahijab #nashita_vanda #sovynash #gamiscibubur #gamiskotawisata #dailygamis #sovynash
NEW produk from NASH - 🍋LEMON 🍋 Dailly 👗 - ❄DETAIL❄ - Dress : Bahan polos : diamond 🔹 strechtable kainnya jatuh, lembut,tebal tekstur Kain berpori rapat. - 🔷List diamond 🔷 - 🔹Busui friendly 🔹lengan manset Size S M L - - ❄️ KHIMAR - 🔹Status produk READY Limited Stock - #hijabstyle  #hijabmurah  #gamissyari  #gamissyari  #jilbab  #hijabsyari  #hijabsyari  #khimar  #jilbabmurah  #syari  #hijaber  #gamiscantik  #gamisbusui  #hijabi  #gamisset  #hijabootd  #khimarsyari  #khimarsyari  #hijabista  #gamispesta  #jilbabsyari  #nashitahijab  #nashita_vanda  #sovynash  #gamiscibubur  #gamiskotawisata  #dailygamis  #sovynash 
NEW produk from NASH
-
🍋LEMON 🍋 Dailly 👗
-
❄DETAIL❄
-
Dress : Bahan polos : diamond 🔹 strechtable 
kainnya jatuh, lembut,tebal tekstur Kain berpori rapat. -
🔷List diamond 🔷
-
🔹Busui friendly
🔹lengan manset 
Size 
S M L
-
-
❄️ KHIMAR
-
🔹Status produk READY 
Limited Stock
-
#hijabstyle #hijabmurah #gamissyari #gamissyari #jilbab #hijabsyari #hijabsyari #khimar #jilbabmurah #syari #hijaber #gamiscantik #gamisbusui #hijabi #gamisset #hijabootd #khimarsyari #khimarsyari #hijabista #gamispesta #jilbabsyari #nashitahijab #nashita_vanda #sovynash #gamiscibubur #gamiskotawisata #dailygamis #sovynash
NEW produk from NASH - 🍋LEMON 🍋 Dailly 👗 - ❄DETAIL❄ - Dress : Bahan polos : diamond 🔹 strechtable kainnya jatuh, lembut,tebal tekstur Kain berpori rapat. - 🔷List diamond 🔷 - 🔹Busui friendly 🔹lengan manset Size S M L - - ❄️ KHIMAR - 🔹Status produk READY Limited Stock - #hijabstyle  #hijabmurah  #gamissyari  #gamissyari  #jilbab  #hijabsyari  #hijabsyari  #khimar  #jilbabmurah  #syari  #hijaber  #gamiscantik  #gamisbusui  #hijabi  #gamisset  #hijabootd  #khimarsyari  #khimarsyari  #hijabista  #gamispesta  #jilbabsyari  #nashitahijab  #nashita_vanda  #sovynash  #gamiscibubur  #gamiskotawisata  #dailygamis  #sovynash 
NEW produk from NASH
-
🍋LEMON 🍋 Dailly 👗
-
❄DETAIL❄
-
Dress : Bahan polos : diamond 🔹 strechtable 
kainnya jatuh, lembut,tebal tekstur Kain berpori rapat. -
🔷List diamond 🔷
-
🔹Busui friendly
🔹lengan manset 
Size 
S M L
-
-
❄️ KHIMAR
-
🔹Status produk READY 
Limited Stock
-
#hijabstyle #hijabmurah #gamissyari #gamissyari #jilbab #hijabsyari #hijabsyari #khimar #jilbabmurah #syari #hijaber #gamiscantik #gamisbusui #hijabi #gamisset #hijabootd #khimarsyari #khimarsyari #hijabista #gamispesta #jilbabsyari #nashitahijab #nashita_vanda #sovynash #gamiscibubur #gamiskotawisata #dailygamis #sovynash
NEW produk from NASH - 🍋LEMON 🍋 Dailly 👗 - ❄DETAIL❄ - Dress : Bahan polos : diamond 🔹 strechtable kainnya jatuh, lembut,tebal tekstur Kain berpori rapat. - 🔷List diamond 🔷 - 🔹Busui friendly 🔹lengan manset Size S M L - - ❄️ KHIMAR - 🔹Status produk READY Limited Stock - #hijabstyle  #hijabmurah  #gamissyari  #gamissyari  #jilbab  #hijabsyari  #hijabsyari  #khimar  #jilbabmurah  #syari  #hijaber  #gamiscantik  #gamisbusui  #hijabi  #gamisset  #hijabootd  #khimarsyari  #khimarsyari  #hijabista  #gamispesta  #jilbabsyari  #nashitahijab  #nashita_vanda  #sovynash  #gamiscibubur  #gamiskotawisata  #dailygamis  #sovynash 
Thanks for all your messages 💬 & comments 💙 . 
شكرآ على كل الرسائل 💬 و التعليقات 💙 .

_______________________
Have a great day 💜 . . . . . . . .
#thanks #spreadlove #goodvibesonly #goodvibes #instamood #merci #love  #hijabtuto #hijabista #hijabstyle #hijab #algerienne #dz #african #proud . #instamood #instamoment #instapic #instagramers #instacalm #mood #blogger #blue #myblog #hijabista
🌸OPEN PRE ODER🌸
.
🌸NEW DALILA PRINTED - MDL694
& MDL695🌸 @marshmallowscarf .
⭐CUTTING: CURVY AT BOTH ENDS
⭐1 FOR RM42+ POSTAGR
⭐3 FOR RM120 + POSTAGE
👉🏻 PRE ODER DEAL : 15.8.18 SEHINGGA 39.8.18 👈🏻
‼️ETÀ : 3 SEP 18
⭐MATERIAL : HIGH QUALITY CHIFFON ⭐SAIZ : 2M x 72CM LEBAR
⭐SAIZ MUKA 1: 10 3/4 “
⭐SAIZ MUKA 2: 11 3/4”
⭐MACHINE WASHABLE
⭐TAK MUDAH RENYUK
*actual color is 10% darker
*color apper lighter by 10% due to lightnings setting
.
HOW TO ORDER ?
.
📲 WHATSAPP +60126900433
📲 WHATSAPP +60126900433
📲 WHATSAPP +60126900433
.
#jajabinkfeedback #nakkirimwhatsappkakjaja #marshmallowscarf #jajamarshmallowps #hijabista #hijabister #hijabistyle #uitm #uia #utm #bazarpaknilmurah #astro #mafans #syantik #dalilainstantshawlchiffon #instant shawl #dalilaprinted #chiffonshawl #msfans
🌸OPEN PRE ODER🌸 . 🌸NEW DALILA PRINTED - MDL694 & MDL695🌸 @marshmallowscarf . ⭐CUTTING: CURVY AT BOTH ENDS ⭐1 FOR RM42+ POSTAGR ⭐3 FOR RM120 + POSTAGE 👉🏻 PRE ODER DEAL : 15.8.18 SEHINGGA 39.8.18 👈🏻 ‼️ETÀ : 3 SEP 18 ⭐MATERIAL : HIGH QUALITY CHIFFON ⭐SAIZ : 2M x 72CM LEBAR ⭐SAIZ MUKA 1: 10 3/4 “ ⭐SAIZ MUKA 2: 11 3/4” ⭐MACHINE WASHABLE ⭐TAK MUDAH RENYUK *actual color is 10% darker *color apper lighter by 10% due to lightnings setting . HOW TO ORDER ? . 📲 WHATSAPP +60126900433 📲 WHATSAPP +60126900433 📲 WHATSAPP +60126900433 . #jajabinkfeedback  #nakkirimwhatsappkakjaja  #marshmallowscarf  #jajamarshmallowps  #hijabista  #hijabister  #hijabistyle  #uitm  #uia  #utm  #bazarpaknilmurah  #astro  #mafans  #syantik  #dalilainstantshawlchiffon  #instant  shawl #dalilaprinted  #chiffonshawl  #msfans 
JUBAH BELINA
.
HARGA ASAL : RM 149
HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾
.
*Material FURSAN
*Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama
*Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan
.
SAIZ 38 40 42 44 .
UKURAN
.
saiz 38
Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 40 
Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 42
Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
saiz 44
Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56"
.
.
WHATSAPP/TELE👇
📱017-5026723 (miss aniss)
www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder

Or click link at bio....
Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘
.
#blouse #dress #bajukurungmurah #beautiful #fashion #style #stylo #fashionista #kurungmoden #bajukurung100 #bajumuslimah #hijab #hijabista #bajucikgu #bajukenduri #bajukonvo #bajudinner #bajukerja #bajuevent #bajukawin #bajutunang #bajunikah #bajubridesmaid #sayajualbaju #onlineshop #trustedseller #bestquality #thebungascollection #songket
JUBAH BELINA . HARGA ASAL : RM 149 HARGA PROMO SIS?? Pm tepi yeee😘 ade promosi smpai merdeka 🇲🇾🇲🇾 . *Material FURSAN *Hiasan strip dibahagian tangan dan bawah jubah *Diatas hiasan strip dihiasi batu tampal yang berona sama *Zip dibahagian belakang dan hadapan dan dihujung tangan . SAIZ 38 40 42 44 . UKURAN . saiz 38 Bahu 15" Dada 38 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 40 Bahu 15.5" Dada 40 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 42 Bahu 16" Dada 42 L.Tgn 23" L.Baju 56" . saiz 44 Bahu 16.5" Dada 44 L.Tgn 23" L.Baju 56" . . WHATSAPP/TELE👇 📱017-5026723 (miss aniss) www.wasap.my/60175026723/Hi_NakOrder Or click link at bio.... Grab now dear 😍🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃💘 . #blouse  #dress  #bajukurungmurah  #beautiful  #fashion  #style  #stylo  #fashionista  #kurungmoden  #bajukurung100  #bajumuslimah  #hijab  #hijabista  #bajucikgu  #bajukenduri  #bajukonvo  #bajudinner  #bajukerja  #bajuevent  #bajukawin  #bajutunang  #bajunikah  #bajubridesmaid  #sayajualbaju  #onlineshop  #trustedseller  #bestquality  #thebungascollection  #songket 
Mahu pelapik dagu?

Dgn DMH, uolls boleh pilih samada mahu pelapik dagu atau tidak tau.

Yg penting uolls selesa bila memakai lagi2 material ni dari High Quality. Memang selesa uolls!

Whatsapp Cik Ida +6015 9101 7072

#sayajual #sayajualmurah #bazarmalaysia #vendormalaysia #vendorbutik #bazaaronline #igmalaysia #visitmyig #bazarpaknil #sayajualonline #moodrepublik #butikonline #hijabista #tudungsarung
SALE!
.
MEDLYN LUXE KURUNG | RM 149 (normal price RM309)

Colour : Maroon, baby blue 
Available size : S,M,L & XL
.
.
.
Whatsapp +6017 767 7275  atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘
.
.
.
#bajulebaran #bajuraya #lebaran2018 #raya2018  #bajutunang #bajunikah #sayajualbajuraya #bajurayacantik #bajurayamurah #bajuraya #bajuraya2018 #bajurayabest #hijabistahub #hijabista  #kurungmoden #kurunglace #kurungmurah #dressraya #hijabistahub #hijabistahublebaran2018 #wudhufriendly #HHAuthorisedAgent #bajusedondon #medinadress
SALE! . MEDLYN LUXE KURUNG | RM 149 (normal price RM309) Colour : Maroon, baby blue Available size : S,M,L & XL . . . Whatsapp +6017 767 7275 atau click je link kat bio tu. Senang kan? 😘 . . . #bajulebaran  #bajuraya  #lebaran2018  #raya2018  #bajutunang  #bajunikah  #sayajualbajuraya  #bajurayacantik  #bajurayamurah  #bajuraya  #bajuraya2018  #bajurayabest  #hijabistahub  #hijabista  #kurungmoden  #kurunglace  #kurungmurah  #dressraya  #hijabistahub  #hijabistahublebaran2018  #wudhufriendly  #HHAuthorisedAgent  #bajusedondon  #medinadress 
FOLLOW ME MY QUEENS 👑
FOLLOW ME FOR MORE 💝
@hijab_es
@hijab_es
@hijab_es
@hijab_es
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #fashion #stylehijab #fashionhijab #moda #hijab #hijabfashion #hijabi #موضة #موضة_بنات #حجاب #حجابي #hijabstyle #hijabtutorial #hijabers #hijaber #hijabista #hijabdaily #hijabootd #hijabsolo #hijaboutfit #modafeminina #muslim #girl #ramadan #hijab_es
🌸OPEN PRE ODER🌸
.
🌸NEW DALILA PRINTED - MDL692🌸 @marshmallowscarf .
⭐CUTTING: CURVY AT BOTH ENDS
⭐1 FOR RM42+ POSTAGR
⭐3 FOR RM120 + POSTAGE
👉🏻 PRE ODER DEAL : 15.8.18 SEHINGGA 39.8.18 👈🏻
‼️ETÀ : 3 SEP 18
⭐MATERIAL : HIGH QUALITY CHIFFON ⭐SAIZ : 2M x 72CM LEBAR
⭐SAIZ MUKA 1: 10 3/4 “
⭐SAIZ MUKA 2: 11 3/4”
⭐MACHINE WASHABLE
⭐TAK MUDAH RENYUK
*actual color is 10% darker
*color apper lighter by 10% due to lightnings setting
.
HOW TO ORDER ?
.
📲 WHATSAPP +60126900433
📲 WHATSAPP +60126900433
📲 WHATSAPP +60126900433
.
#jajabinkfeedback #nakkirimwhatsappkakjaja #marshmallowscarf #jajamarshmallowps #hijabista #hijabister #hijabistyle #uitm #uia #utm #bazarpaknilmurah #astro #mafans #syantik #dalilainstantshawlchiffon #instant shawl #dalilaprinted #chiffonshawl #msfans
🌸OPEN PRE ODER🌸 . 🌸NEW DALILA PRINTED - MDL692🌸 @marshmallowscarf . ⭐CUTTING: CURVY AT BOTH ENDS ⭐1 FOR RM42+ POSTAGR ⭐3 FOR RM120 + POSTAGE 👉🏻 PRE ODER DEAL : 15.8.18 SEHINGGA 39.8.18 👈🏻 ‼️ETÀ : 3 SEP 18 ⭐MATERIAL : HIGH QUALITY CHIFFON ⭐SAIZ : 2M x 72CM LEBAR ⭐SAIZ MUKA 1: 10 3/4 “ ⭐SAIZ MUKA 2: 11 3/4” ⭐MACHINE WASHABLE ⭐TAK MUDAH RENYUK *actual color is 10% darker *color apper lighter by 10% due to lightnings setting . HOW TO ORDER ? . 📲 WHATSAPP +60126900433 📲 WHATSAPP +60126900433 📲 WHATSAPP +60126900433 . #jajabinkfeedback  #nakkirimwhatsappkakjaja  #marshmallowscarf  #jajamarshmallowps  #hijabista  #hijabister  #hijabistyle  #uitm  #uia  #utm  #bazarpaknilmurah  #astro  #mafans  #syantik  #dalilainstantshawlchiffon  #instant  shawl #dalilaprinted  #chiffonshawl  #msfans 
‼️NEW‼️ PASTEL COLORS OF ABAYA. ONLY LEFT 2 SIZE‼️
.
.
Simple yet classy. Less is more. Can be worn daily or exclusively, 😍.
.
.
Style : Batwing
Color : Mangosteen
Size : 58, 60
Details : Minimal Beads, soft & flowy materials
.
.
CALLING FOR SERIOUS BUYER ONLY!
.
.
WASAP +60196387292 NOW!
.
.
‼️Free Gift - Bukhoor & travel hand burner‼️
.
.
#prelovedabayabyrattanmy #parmyavailable
‼️NEW‼️ PASTEL COLORS OF ABAYA. ONLY LEFT 2 SIZE‼️ . . Simple yet classy. Less is more. Can be worn daily or exclusively, 😍. . . Style : Batwing Color : Mangosteen Size : 58, 60 Details : Minimal Beads, soft & flowy materials . . CALLING FOR SERIOUS BUYER ONLY! . . WASAP +60196387292 NOW! . . ‼️Free Gift - Bukhoor & travel hand burner‼️ . . #prelovedabayabyrattanmy  #parmyavailable 
Semua bandar-bandar terkemuka dunia ada dalam sehelai shawl 😍😍 dan istimewanya “Famous City” shawl is ON SALE dengan harga RUNTUH !!!!!!
.

Grab yours today 🛍🛍 Only @RM 35
.
#tudungmuslimah
#tudungtravel
#tudungterkini
#tudunginstant
#tudungshawl
#shawl #shawls #wideshawl #tudungcorak #shawlmurah #shawlonline #wideshawlmurah #fashion #muslimahfashion #muslimahwear #hijab #hijabista #hijabers #hijabfashion #hijabtrends #instahijab #instagood #hijaber #hijabstyle #hijabdaily
Semua bandar-bandar terkemuka dunia ada dalam sehelai shawl 😍😍 dan istimewanya “Famous City” shawl is ON SALE dengan harga RUNTUH !!!!!! . Grab yours today 🛍🛍 Only @RM 35 . #tudungmuslimah  #tudungtravel  #tudungterkini  #tudunginstant  #tudungshawl  #shawl  #shawls  #wideshawl  #tudungcorak  #shawlmurah  #shawlonline  #wideshawlmurah  #fashion  #muslimahfashion  #muslimahwear  #hijab  #hijabista  #hijabers  #hijabfashion  #hijabtrends  #instahijab  #instagood  #hijaber  #hijabstyle  #hijabdaily 
The only way to know your arzu shade is to try each one! Warning! You might end up with a few 🙊
The only way to know your arzu shade is to try each one! Warning! You might end up with a few 🙊
NEW produk from NASH
-
🔹 SNOW 🌨 Dailly 👗
-
❄DETAIL❄
-
Dress : Bahan polos : ROBERTO KAVALLI🔷
-
MIX JACQUARD ALYA. 
Kainnya tebal, tekstur emboss bunga. berpori rapat.ringan. 🔷List jacquard🔷
-
🔹Busui friendly
🔹lengan manset 
Size 
S M L
-
-
❄️ KHIMAR
-
🔹Status produk READY 
Limited Stock
-
#hijabstyle #hijabmurah #gamissyari #gamissyari #jilbab #hijabsyari #hijabsyari #khimar #jilbabmurah #syari #hijaber #gamiscantik #gamisbusui #hijabi #gamisset #hijabootd #khimarsyari #khimarsyari #hijabista #gamispesta #jilbabsyari #nashitahijab #nashita_vanda #sovynash #gamiscibubur #gamiskotawisata #dailygamis #sovynash
NEW produk from NASH - 🔹 SNOW 🌨 Dailly 👗 - ❄DETAIL❄ - Dress : Bahan polos : ROBERTO KAVALLI🔷 - MIX JACQUARD ALYA. Kainnya tebal, tekstur emboss bunga. berpori rapat.ringan. 🔷List jacquard🔷 - 🔹Busui friendly 🔹lengan manset Size S M L - - ❄️ KHIMAR - 🔹Status produk READY Limited Stock - #hijabstyle  #hijabmurah  #gamissyari  #gamissyari  #jilbab  #hijabsyari  #hijabsyari  #khimar  #jilbabmurah  #syari  #hijaber  #gamiscantik  #gamisbusui  #hijabi  #gamisset  #hijabootd  #khimarsyari  #khimarsyari  #hijabista  #gamispesta  #jilbabsyari  #nashitahijab  #nashita_vanda  #sovynash  #gamiscibubur  #gamiskotawisata  #dailygamis  #sovynash 
NEW produk from NASH
-
🔹 SNOW 🌨 Dailly 👗
-
❄DETAIL❄
-
Dress : Bahan polos : ROBERTO KAVALLI🔷
-
MIX JACQUARD ALYA. 
Kainnya tebal, tekstur emboss bunga. berpori rapat.ringan. 🔷List jacquard🔷
-
🔹Busui friendly
🔹lengan manset 
Size 
S M L
-
-
❄️ KHIMAR
-
🔹Status produk READY 
Limited Stock
-
#hijabstyle #hijabmurah #gamissyari #gamissyari #jilbab #hijabsyari #hijabsyari #khimar #jilbabmurah #syari #hijaber #gamiscantik #gamisbusui #hijabi #gamisset #hijabootd #khimarsyari #khimarsyari #hijabista #gamispesta #jilbabsyari #nashitahijab #nashita_vanda #sovynash #gamiscibubur #gamiskotawisata #dailygamis #sovynash
NEW produk from NASH - 🔹 SNOW 🌨 Dailly 👗 - ❄DETAIL❄ - Dress : Bahan polos : ROBERTO KAVALLI🔷 - MIX JACQUARD ALYA. Kainnya tebal, tekstur emboss bunga. berpori rapat.ringan. 🔷List jacquard🔷 - 🔹Busui friendly 🔹lengan manset Size S M L - - ❄️ KHIMAR - 🔹Status produk READY Limited Stock - #hijabstyle  #hijabmurah  #gamissyari  #gamissyari  #jilbab  #hijabsyari  #hijabsyari  #khimar  #jilbabmurah  #syari  #hijaber  #gamiscantik  #gamisbusui  #hijabi  #gamisset  #hijabootd  #khimarsyari  #khimarsyari  #hijabista  #gamispesta  #jilbabsyari  #nashitahijab  #nashita_vanda  #sovynash  #gamiscibubur  #gamiskotawisata  #dailygamis  #sovynash 
NEW produk from NASH
-
🔹 SNOW 🌨 Dailly 👗
-
❄DETAIL❄
-
Dress : Bahan polos : ROBERTO KAVALLI🔷
-
MIX JACQUARD ALYA. 
Kainnya tebal, tekstur emboss bunga. berpori rapat.ringan. 🔷List jacquard🔷
-
🔹Busui friendly
🔹lengan manset 
Size 
S M L
-
-
❄️ KHIMAR
-
🔹Status produk READY 
Limited Stock
-
#hijabstyle #hijabmurah #gamissyari #gamissyari #jilbab #hijabsyari #hijabsyari #khimar #jilbabmurah #syari #hijaber #gamiscantik #gamisbusui #hijabi #gamisset #hijabootd #khimarsyari #khimarsyari #hijabista #gamispesta #jilbabsyari #nashitahijab #nashita_vanda #sovynash #gamiscibubur #gamiskotawisata #dailygamis #sovynash
NEW produk from NASH - 🔹 SNOW 🌨 Dailly 👗 - ❄DETAIL❄ - Dress : Bahan polos : ROBERTO KAVALLI🔷 - MIX JACQUARD ALYA. Kainnya tebal, tekstur emboss bunga. berpori rapat.ringan. 🔷List jacquard🔷 - 🔹Busui friendly 🔹lengan manset Size S M L - - ❄️ KHIMAR - 🔹Status produk READY Limited Stock - #hijabstyle  #hijabmurah  #gamissyari  #gamissyari  #jilbab  #hijabsyari  #hijabsyari  #khimar  #jilbabmurah  #syari  #hijaber  #gamiscantik  #gamisbusui  #hijabi  #gamisset  #hijabootd  #khimarsyari  #khimarsyari  #hijabista  #gamispesta  #jilbabsyari  #nashitahijab  #nashita_vanda  #sovynash  #gamiscibubur  #gamiskotawisata  #dailygamis  #sovynash 
NEW produk from NASH
-
AJWAD Dailly 👗
-
❄DETAIL❄
-
Dress : Bahan polos : diamond 🔹 strechtable 
kainnya jatuh, lembut,tebal tekstur Kain berpori rapat. -
🔷List kavalli🔷
-
🔹Busui friendly
🔹lengan manset 
Size 
S L
-
-
❄️ KHIMAR
-
🔹Status produk READY 
Limited Stock
-
#hijabstyle #hijabmurah #gamissyari #gamissyari #jilbab #hijabsyari #hijabsyari #khimar #jilbabmurah #syari #hijaber #gamiscantik #gamisbusui #hijabi #gamisset #hijabootd #khimarsyari #khimarsyari #hijabista #gamispesta #jilbabsyari #nashitahijab #nashita_vanda #sovynash #gamiscibubur #gamiskotawisata #dailygamis #sovynash
NEW produk from NASH - AJWAD Dailly 👗 - ❄DETAIL❄ - Dress : Bahan polos : diamond 🔹 strechtable kainnya jatuh, lembut,tebal tekstur Kain berpori rapat. - 🔷List kavalli🔷 - 🔹Busui friendly 🔹lengan manset Size S L - - ❄️ KHIMAR - 🔹Status produk READY Limited Stock - #hijabstyle  #hijabmurah  #gamissyari  #gamissyari  #jilbab  #hijabsyari  #hijabsyari  #khimar  #jilbabmurah  #syari  #hijaber  #gamiscantik  #gamisbusui  #hijabi  #gamisset  #hijabootd  #khimarsyari  #khimarsyari  #hijabista  #gamispesta  #jilbabsyari  #nashitahijab  #nashita_vanda  #sovynash  #gamiscibubur  #gamiskotawisata  #dailygamis  #sovynash