an online Instagram web viewer

#hervmelaka medias

Photos

Dah glass skin ke belum ekh 😋Korang jawabkan pertanyaan sis ni🙈  Kesemua item herv sis ni guna. Hasilnya seperti digambar🔥
Dah glass skin ke belum ekh 😋Korang jawabkan pertanyaan sis ni🙈 Kesemua item herv sis ni guna. Hasilnya seperti digambar🔥
1. SIKAT DENGAN KERAP

Biar betul! Ada ke sikat untuk bulu mata?
Ya, ada. Sikat bulu mata dengan kerap dan anda akan lihat hasilnya.

2. SAPU VASELINE SETIAP MALAM

Produk ‘petroleum jelly’ seperti vaseline boleh digunakan untuk membantu pertumbuhan bulu mata.
Ambil sedikit Vaseline mengguna cotton bud atau berus maskara.
Kemudian sapu pada bulu mata sebelum tidur.

3. GUNA MINYAK SEMULA JADI

Minyak zaitun, minyak kelapa, minyak jojoba dan minyak castor mengandungi mineral, vitamin dan agen pemanjang.
Ia bukan sahaja membantu memanjangkan bulu mata malah melembapkannya.

4. SAPU VITAMIN E

Vitamin E membantu pertumbuhan dan memanjangkan bulu mata.
Sapu losyen yang mengandungi vitamin E pada bulu mata untuk memanjangkannya.

5. MAKAN BIOTIN

Ambil vitamin B Kompleks dipanggil Biotin. Ia juga terdapat dlam makanan seperti avocado, keju, kobis bunga, almond, sayuran hijau, serta kacang.
Ia berkesan bukan saja untuk panjangkan bulu mata, tetapi boleh juga memanjangkan serta menyihatkan rambut.

5. TEKAP DENGAN TEH HIJAU

Jika kurang selesa dengan minyak, boleh juga guna teh hijau untuk panjangkan bulu mata.
Basahkan cotton swab dalam teh hijau dan tekap pada bulu mata.
Bilas dengan air bersih sebaik saja anda bangun tidur. -
1. SIKAT DENGAN KERAP Biar betul! Ada ke sikat untuk bulu mata? Ya, ada. Sikat bulu mata dengan kerap dan anda akan lihat hasilnya. 2. SAPU VASELINE SETIAP MALAM Produk ‘petroleum jelly’ seperti vaseline boleh digunakan untuk membantu pertumbuhan bulu mata. Ambil sedikit Vaseline mengguna cotton bud atau berus maskara. Kemudian sapu pada bulu mata sebelum tidur. 3. GUNA MINYAK SEMULA JADI Minyak zaitun, minyak kelapa, minyak jojoba dan minyak castor mengandungi mineral, vitamin dan agen pemanjang. Ia bukan sahaja membantu memanjangkan bulu mata malah melembapkannya. 4. SAPU VITAMIN E Vitamin E membantu pertumbuhan dan memanjangkan bulu mata. Sapu losyen yang mengandungi vitamin E pada bulu mata untuk memanjangkannya. 5. MAKAN BIOTIN Ambil vitamin B Kompleks dipanggil Biotin. Ia juga terdapat dlam makanan seperti avocado, keju, kobis bunga, almond, sayuran hijau, serta kacang. Ia berkesan bukan saja untuk panjangkan bulu mata, tetapi boleh juga memanjangkan serta menyihatkan rambut. 5. TEKAP DENGAN TEH HIJAU Jika kurang selesa dengan minyak, boleh juga guna teh hijau untuk panjangkan bulu mata. Basahkan cotton swab dalam teh hijau dan tekap pada bulu mata. Bilas dengan air bersih sebaik saja anda bangun tidur. -
Hi dear 💖
.
Siapa yang masih tertanya2 pasal Herv, sini kita cerita sikit.
.
PRODUCT HERV DATANG DARI MANA?
.
Manufactured di Korea
Product proudly formula by HERV
.
Raw Material sebahagian dari Korea
.
Packing di Malaysia
.
Herv produk natural zaman ini 😍 
pengguna herv sangat berpuas hati dengan kebaikan produk herv ni tau 😘
.
Usah tunggu lagi,jom la grab sorang satu 😀wajib tau ada dkt rumah uolss produk limited edition ni. Punya la dasyat produk ni hq sampai habis,sampai habis 😱 lgpon org mlysia kita bijak memilih produk bertaraf antarabangsa 👍
.
Ada x pengguna herv ? Amacan best x ? 
Uolss yang belum cuba,jgn bimbang ada masa lagi utk cantik tau 😊 tapi jangan lambat2,nanti rugi tau 😜
.
Lagi2 yang suka makeup tu,wajib ada produk herv(bersaka) ni tau utk elakkan bendasing yang ada dekat muka uolss tu 😘😘
.
Berminat jom wasp cepat2 tau 0113-7892016 .
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin #testimonibyaien
Hi dear 💖 . Siapa yang masih tertanya2 pasal Herv, sini kita cerita sikit. . PRODUCT HERV DATANG DARI MANA? . Manufactured di Korea Product proudly formula by HERV . Raw Material sebahagian dari Korea . Packing di Malaysia . Herv produk natural zaman ini 😍 pengguna herv sangat berpuas hati dengan kebaikan produk herv ni tau 😘 . Usah tunggu lagi,jom la grab sorang satu 😀wajib tau ada dkt rumah uolss produk limited edition ni. Punya la dasyat produk ni hq sampai habis,sampai habis 😱 lgpon org mlysia kita bijak memilih produk bertaraf antarabangsa 👍 . Ada x pengguna herv ? Amacan best x ? Uolss yang belum cuba,jgn bimbang ada masa lagi utk cantik tau 😊 tapi jangan lambat2,nanti rugi tau 😜 . Lagi2 yang suka makeup tu,wajib ada produk herv(bersaka) ni tau utk elakkan bendasing yang ada dekat muka uolss tu 😘😘 . Berminat jom wasp cepat2 tau 0113-7892016 . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin  #testimonibyaien 
Meh kita throwback 2 minggu sblm customer guna Herv. Muka kusam dan parut. Slps guna Herv secara konsisten, terus la berseri-seri, makin cerah dan bersih. Parut jerawat hilang, tona wajah sekata, dan semestinya makin CANTIK. 
Banyak lagi fungsi Herv sebenarnya. Jom kita tengok 👇🏻 💙Menaikkan seri wajah
💙Mencerahkan wajah
💙Anti-aging
💙Skin booster
💙Mengurangkan kekusaman wajah
💙Menghilangkan dark spot
💙Mengelakkan uneven skin tone
💙Moist skin 💙Flawless skin 
So tunggu apa lagi dear. Jom dapatkan set Herv anda hari ini 😘

RM 39 EXC POS
.
WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663 .
🎀 untuk fast respon
http://www.wasap.my/60163840663
.
🎀 like page 
@harshoppe
.
🎀 follow instagram
har_shoppe
.
🎀 telegram
https://t.me/harshoppe
#harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #duriandaun #alorgajah #mitc #krubong #kosmetikmurah #hervessence #hervmelaka #hervessenceadvance
Meh kita throwback 2 minggu sblm customer guna Herv. Muka kusam dan parut. Slps guna Herv secara konsisten, terus la berseri-seri, makin cerah dan bersih. Parut jerawat hilang, tona wajah sekata, dan semestinya makin CANTIK. Banyak lagi fungsi Herv sebenarnya. Jom kita tengok 👇🏻 💙Menaikkan seri wajah 💙Mencerahkan wajah 💙Anti-aging 💙Skin booster 💙Mengurangkan kekusaman wajah 💙Menghilangkan dark spot 💙Mengelakkan uneven skin tone 💙Moist skin 💙Flawless skin So tunggu apa lagi dear. Jom dapatkan set Herv anda hari ini 😘 RM 39 EXC POS . WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663 . 🎀 untuk fast respon http://www.wasap.my/60163840663 . 🎀 like page @harshoppe . 🎀 follow instagram har_shoppe . 🎀 telegram https://t.me/harshoppe #harshoppe  #kosmetikmurahmelaka  #selfpickupbukitkatil  #codmelakatengah  #bukitkatil  #duyung  #ayermolek  #ayerkeroh  #semabok  #alai  #merlimau  #bandarhilir  #mbmb  #melakamall  #ayerkerohheight  #duriandaun  #alorgajah  #mitc  #krubong  #kosmetikmurah  #hervessence  #hervmelaka  #hervessenceadvance 
WOWW ! PENANGAN HERV NATURAL MEMANG DASYAT 😱

Keluar rumah langsung tak tepek foundation. Muka cantik glowing semulajadi😍

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE mengandungi ⤵ ❤BRIGHTENING Effect.
❤Skin Activating Treatment 
Youth Essence

Mehh whatsapp untuk details .
.
#herview #hervkuantan
#hervbeuty #hervnatural #hervkuantan #herv #hervkl #hervpenang #hervessence #hervessencekuantan #hervessenceadvance #hervmelaka #hervterengganu
WOWW ! PENANGAN HERV NATURAL MEMANG DASYAT 😱

Keluar rumah langsung tak tepek foundation. Muka cantik glowing semulajadi😍

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE mengandungi ⤵ ❤BRIGHTENING Effect.
❤Skin Activating Treatment 
Youth Essence

Mehh whatsapp untuk details .
.
#herview #hervkuantan
#hervbeuty #hervnatural #hervkuantan #herv #hervkl #hervpenang #hervessence #hervessencekuantan #hervessenceadvance #hervmelaka #hervterengganu
WOWW ! PENANGAN HERV NATURAL MEMANG DASYAT 😱

Keluar rumah langsung tak tepek foundation. Muka cantik glowing semulajadi😍

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE mengandungi ⤵ ❤BRIGHTENING Effect.
❤Skin Activating Treatment 
Youth Essence

Mehh whatsapp untuk details .
.
#herview #hervkuantan
#hervbeuty #hervnatural #hervkuantan #herv #hervkl #hervpenang #hervessence #hervessencekuantan #hervessenceadvance #hervmelaka #hervterengganu
.
3 ITEM HERV NATURAL ❤️❤️
.
ASAS SKINCARE ROUTINE wajib ada jika nak GLASS SKIN ☺️. .
.
.
📲 Whatsapp 019-2638768
📲 Whatsapp 019-2638768
📲 Whatsapp 019-2638768
. .
#hervoriginal #hervessence #herv #hervmalaysia #hervseremban #hervpahang #hervperak #hervjohor #hervklang #hervpenang #hervsabah #hervsarawak #hervshahalam #hervmelaka #0192638768 #tipscantik #tipsglowing
Seriusss pores makin mengecil dengan Herv Essence.ni😍😍 Sis. suka, suka suka😍

Korang makesure ya, rutin skincare lain pun kena padu tau.,Jangan mengharap essence.semata.je😍
Seriusss pores makin mengecil dengan Herv Essence.ni😍😍 Sis. suka, suka suka😍 Korang makesure ya, rutin skincare lain pun kena padu tau.,Jangan mengharap essence.semata.je😍
sis nak share tips putihkan kulit secara semulajadi. .
Hanya menggunakan susu tepung, lemon dan madu. 🍃Campurkan ketiga-tiga bahan dan gaulkan sehingga rata. 🍃Tujuan campuran bahan ni ialah untuk memutihkan muka dan mengurangkan pigmentasi yg disebabkan oleh cahaya. .
.
Biarkan selama 10 minit atau lebih dan amalkan pemakaian 2 atau 3 kali seminggu. .
Selamat Mencuba.😘😘
sis nak share tips putihkan kulit secara semulajadi. . Hanya menggunakan susu tepung, lemon dan madu. 🍃Campurkan ketiga-tiga bahan dan gaulkan sehingga rata. 🍃Tujuan campuran bahan ni ialah untuk memutihkan muka dan mengurangkan pigmentasi yg disebabkan oleh cahaya. . . Biarkan selama 10 minit atau lebih dan amalkan pemakaian 2 atau 3 kali seminggu. . Selamat Mencuba.😘😘
Dalam Ingredients HervEssence ada 4 darinya adalah agen anti -Inflammatory. Membantu meredakan keradangan,kemerahan(rashes), bengkak,dll.

Su dah sertakan ya ingredients & tahap keselamatan bagi setiap ingredients yang ada dalam Herv Essence. Korang boleh belek ya sesuai ke tak untuk skin korang😃
Dalam Ingredients HervEssence ada 4 darinya adalah agen anti -Inflammatory. Membantu meredakan keradangan,kemerahan(rashes), bengkak,dll. Su dah sertakan ya ingredients & tahap keselamatan bagi setiap ingredients yang ada dalam Herv Essence. Korang boleh belek ya sesuai ke tak untuk skin korang😃
*From founder @hervnatural *
.
"Skin Purging VS Skin Peeling.. 🐍

Honestly Mommy X PERNAH TAHU ada Skin Peeling. 
Selepas Beberapa Hari lalu

Client ada msg tanya Mommy “ Oil Cleanser boleh skin peeling utk jd PUTIH dak?” Mommy like NO Baby!

NO. 
No such thing Bersalin Kulit macam 🐍🐍 Jangannnn lh Ular itu

Mommy seremmmmm! 😭😭 Hujung2nyaaa mommy mimpi sereeemmm 
Help Mommy please."
.
Kita tak de bersalin kulit mcm 🐍 ya guys. Cukup masa skin peeling mcm 🐍 No no no.
.
Herv natural merawat kulit kita. Bila exfoliate baru akan ada kulit mati keluar, bukan kulit tu keluar sendiri "salin sendiri"
.
Nak order Herv?
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
*From founder @hervnatural * . "Skin Purging VS Skin Peeling.. 🐍 Honestly Mommy X PERNAH TAHU ada Skin Peeling. Selepas Beberapa Hari lalu Client ada msg tanya Mommy “ Oil Cleanser boleh skin peeling utk jd PUTIH dak?” Mommy like NO Baby! NO. No such thing Bersalin Kulit macam 🐍🐍 Jangannnn lh Ular itu Mommy seremmmmm! 😭😭 Hujung2nyaaa mommy mimpi sereeemmm Help Mommy please." . Kita tak de bersalin kulit mcm 🐍 ya guys. Cukup masa skin peeling mcm 🐍 No no no. . Herv natural merawat kulit kita. Bila exfoliate baru akan ada kulit mati keluar, bukan kulit tu keluar sendiri "salin sendiri" . Nak order Herv? 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Sebelum korang tido sisrah nak bagi korang tengok skin bestie sisrah lepas menggunakan one set Herv❤️ she’s pregnant n this product 💯 natural ingredients, so no harm for your baby. Semoga korang mimpikan kulit menawan pakai herv, bangun je pagi esok terus ketuk wassap sisrah🤭
#hervmelaka #hervbatuberendam #agenthervmelaka #herv #healtyskincare #skincareroutine #originalkorea #roadtoglassskin #naturalskincareproducts #naturalskincare #flawlessskin
Very nice box packaging💋

www.beautytipsmorebyash.com.my 
#hervagent #hervmelaka #hervnatural #hervstockist #hervessence #essence #roseessence #beautytipsmorebyash
EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE

Rose Essential Oil
🌱Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
🌱Tingkatkan keanjalan kulit
🌱Elak pembentukan kedut 🌱Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat
🌱Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
🌱Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 🌱Merawat jerawat dan rosacea
🌱bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
🌱Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit

www.beautytipsmorebyash.com.my

#hervagent #hervstockist #hervessence #hervnatural #hervmelaka #essence #roseessence #beautytipsmorebyash
EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE Rose Essential Oil 🌱Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 🌱Tingkatkan keanjalan kulit 🌱Elak pembentukan kedut 🌱Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat 🌱Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 🌱Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 🌱Merawat jerawat dan rosacea 🌱bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 🌱Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit www.beautytipsmorebyash.com.my #hervagent  #hervstockist  #hervessence  #hervnatural  #hervmelaka  #essence  #roseessence  #beautytipsmorebyash 
Review by our MUA @nisa_touch_official 💖
Bare skin face, glass skin 😍
.
Ini di antara 2 product premium set Herv:
.
1.Brightening Oil Cleanser
💖Bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa2 kotoran padà kulit smpai ke liang pori
💖Ia boleh diamalkan 1 @ 2 x sehari
.
2.Deep & Glow Exfoliator
💖Fungsi untuk menanggalkan sel kulit mati padà kulit. Inilah yg menyebabkan berlakunya kulit wajah nampak kusam.
💖Biasanya Exfoliator hanya digunakan 3 atau 4 dalam seminggu sahaja.
💖memberikan tona kulit yang sekata & dalam masa yang sama ia memberi pernafasan kulit yang sihat.
💖mengurangkan parut dan jeragat.
.
Nak Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #herviskandarputeri #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmasai #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Review by our MUA @nisa_touch_official 💖 Bare skin face, glass skin 😍 . Ini di antara 2 product premium set Herv: . 1.Brightening Oil Cleanser 💖Bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa2 kotoran padà kulit smpai ke liang pori 💖Ia boleh diamalkan 1 @ 2 x sehari . 2.Deep & Glow Exfoliator 💖Fungsi untuk menanggalkan sel kulit mati padà kulit. Inilah yg menyebabkan berlakunya kulit wajah nampak kusam. 💖Biasanya Exfoliator hanya digunakan 3 atau 4 dalam seminggu sahaja. 💖memberikan tona kulit yang sekata & dalam masa yang sama ia memberi pernafasan kulit yang sihat. 💖mengurangkan parut dan jeragat. . Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #herviskandarputeri  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmasai  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Brightening Oil Cleanser
.
Boleh tanggalkan waterproof makeup tau
.
.
100 % cleanser boleh dijadikan makeup remover even uolls dah bersihkan muka dengan Micellar Water / Face Oil Wipes.
.
But still ada makeup yang tertinggal dalam pori
.
Uolls boleh guna Brightening Oil Cleanser pada muka dan layangkan dengan guna jari
.
Uolls akan nampak "saki baki" yang masih tertinggal.
.
Hanya OIL CLEANSER yang dapat tanggalkan deeply Waterproof Makeup
.
Nak order brightening oil cleanser?
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Brightening Oil Cleanser . Boleh tanggalkan waterproof makeup tau . . 100 % cleanser boleh dijadikan makeup remover even uolls dah bersihkan muka dengan Micellar Water / Face Oil Wipes. . But still ada makeup yang tertinggal dalam pori . Uolls boleh guna Brightening Oil Cleanser pada muka dan layangkan dengan guna jari . Uolls akan nampak "saki baki" yang masih tertinggal. . Hanya OIL CLEANSER yang dapat tanggalkan deeply Waterproof Makeup . Nak order brightening oil cleanser? 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Ini di antara 2 product premium set Herv:
.
1.Brightening Oil Cleanser
💖Bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa2 kotoran padà kulit smpai ke liang pori
💖Ia boleh diamalkan 1 @ 2 x sehari
.
2.Deep & Glow Exfoliator
💖Fungsi untuk menanggalkan sel kulit mati padà kulit. Inilah yg menyebabkan berlakunya kulit wajah nampak kusam.
💖Biasanya Exfoliator hanya digunakan 2kali dalam seminggu sahaja.
💖memberikan tona kulit yang sekata & dalam masa yang sama ia memberi pernafasan kulit yang sihat.
💖mengurangkan parut dan jeragat.
.
Nak Order⤵️
.
📲 Whatsapp 019-2638768
.
Follow :
@amouralipstickkl
. .
#hervjohor #hervjb #hervskudai  #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence  #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #shahalam #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #0192638768
Ini di antara 2 product premium set Herv: . 1.Brightening Oil Cleanser 💖Bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa2 kotoran padà kulit smpai ke liang pori 💖Ia boleh diamalkan 1 @ 2 x sehari . 2.Deep & Glow Exfoliator 💖Fungsi untuk menanggalkan sel kulit mati padà kulit. Inilah yg menyebabkan berlakunya kulit wajah nampak kusam. 💖Biasanya Exfoliator hanya digunakan 2kali dalam seminggu sahaja. 💖memberikan tona kulit yang sekata & dalam masa yang sama ia memberi pernafasan kulit yang sihat. 💖mengurangkan parut dan jeragat. . Nak Order⤵️ . 📲 Whatsapp 019-2638768 . Follow : @amouralipstickkl . . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #shahalam  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #0192638768 
Customer grabbed 1 set herv.
.
Tak nak da tunggu2 lagi. Essence asyik out of stock je 😂
.
Dari Johor pergi ke Gurun Kedah. Jauh betul. Thank you dear shopping 😘
.
Essence 30ml RM39 very hot selling. Paling cepat sold out. Yang mana nak book dulu boleh, otw lagi 1 box essence sampai don't worry ya.
.
Come with payment, we lock for you first 😇
.
Nak order Luxe Essence?
.
Serendah RM30 30ml tahan sebulan dear. 💖
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Customer grabbed 1 set herv. . Tak nak da tunggu2 lagi. Essence asyik out of stock je 😂 . Dari Johor pergi ke Gurun Kedah. Jauh betul. Thank you dear shopping 😘 . Essence 30ml RM39 very hot selling. Paling cepat sold out. Yang mana nak book dulu boleh, otw lagi 1 box essence sampai don't worry ya. . Come with payment, we lock for you first 😇 . Nak order Luxe Essence? . Serendah RM30 30ml tahan sebulan dear. 💖 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Sharing to everyone 😍
.
Jerawat, jeragat, bintik hitam, muka kusam, boleh uolls try luxe essence advance by herv.
.
Sangat recommended to all skin type dear. Kesan ketara seminggu je pulls. Jerawat confirm kering. Mesti kena dengan cara yang betul. Wow 😍
.
EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE

Rose Essential Oil
💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
💖Tingkatkan keanjalan kulit
💖Elak pembentukan kedut
💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat
💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
💖Merawat jerawat dan rosacea
💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit
.
Nak order Luxe Essence?
Serendah RM30 30ml tahan sebulan dear. 💖
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Sharing to everyone 😍 . Jerawat, jeragat, bintik hitam, muka kusam, boleh uolls try luxe essence advance by herv. . Sangat recommended to all skin type dear. Kesan ketara seminggu je pulls. Jerawat confirm kering. Mesti kena dengan cara yang betul. Wow 😍 . EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE Rose Essential Oil 💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 💖Tingkatkan keanjalan kulit 💖Elak pembentukan kedut 💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat 💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 💖Merawat jerawat dan rosacea 💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit . Nak order Luxe Essence? Serendah RM30 30ml tahan sebulan dear. 💖 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Brightening Oil Cleanser
.
Boleh tanggalkan waterproof makeup tau
.
.
100 % cleanser boleh dijadikan makeup remover even uolls dah bersihkan muka dengan Micellar Water / Face Oil Wipes.
.
But still ada makeup yang tertinggal dalam pori
.
Uolls boleh guna Brightening Oil Cleanser pada muka dan layangkan dengan guna jari
.
Uolls akan nampak "saki baki" yang masih tertinggal.
.
Hanya OIL CLEANSER yang dapat tanggalkan deeply Waterproof Makeup
.
Nak order brightening oil cleanser?
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Brightening Oil Cleanser . Boleh tanggalkan waterproof makeup tau . . 100 % cleanser boleh dijadikan makeup remover even uolls dah bersihkan muka dengan Micellar Water / Face Oil Wipes. . But still ada makeup yang tertinggal dalam pori . Uolls boleh guna Brightening Oil Cleanser pada muka dan layangkan dengan guna jari . Uolls akan nampak "saki baki" yang masih tertinggal. . Hanya OIL CLEANSER yang dapat tanggalkan deeply Waterproof Makeup . Nak order brightening oil cleanser? 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Brightening Oil Cleanser
.
Boleh tanggalkan waterproof makeup tau
.
.
100 % cleanser boleh dijadikan makeup remover even uolls dah bersihkan muka dengan Micellar Water / Face Oil Wipes.
.
But still ada makeup yang tertinggal dalam pori
.
Uolls boleh guna Brightening Oil Cleanser pada muka dan layangkan dengan guna jari
.
Uolls akan nampak "saki baki" yang masih tertinggal.
.
Hanya OIL CLEANSER yang dapat tanggalkan deeply Waterproof Makeup
.
Nak order brightening oil cleanser?
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Brightening Oil Cleanser . Boleh tanggalkan waterproof makeup tau . . 100 % cleanser boleh dijadikan makeup remover even uolls dah bersihkan muka dengan Micellar Water / Face Oil Wipes. . But still ada makeup yang tertinggal dalam pori . Uolls boleh guna Brightening Oil Cleanser pada muka dan layangkan dengan guna jari . Uolls akan nampak "saki baki" yang masih tertinggal. . Hanya OIL CLEANSER yang dapat tanggalkan deeply Waterproof Makeup . Nak order brightening oil cleanser? 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR!
.
Lepas cuci muka pakai oil cleanser, baru kita scrub muka kita. Tujuan scrub ni adalah untuk buang sel kulit mati yang terkumpul kat kulit kita ni. Kalau uolls nak tau, itu salah satu punca kulit kita nampak kusam dan tak bermaya.
.
Sape kata scrub tu tak penting? Kalau nak tau scrub juga boleh pudarkan parut jerawat, membersihkan liang pori yang tersumbat, kulit nampak pinkish, menyerikan wajah dan generate skin cell baru.
.
Paling penting sekali kulit uolls akan senang meresap skincare lain such as toner serum dan moisturiser. Bila urut² muka ni kan, dah tentu ada perjalanan darah kat muka kan. Baru nampak ceria!
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
#teammummyshark #codtampoi #codjb #codjohorbahru
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR! . Lepas cuci muka pakai oil cleanser, baru kita scrub muka kita. Tujuan scrub ni adalah untuk buang sel kulit mati yang terkumpul kat kulit kita ni. Kalau uolls nak tau, itu salah satu punca kulit kita nampak kusam dan tak bermaya. . Sape kata scrub tu tak penting? Kalau nak tau scrub juga boleh pudarkan parut jerawat, membersihkan liang pori yang tersumbat, kulit nampak pinkish, menyerikan wajah dan generate skin cell baru. . Paling penting sekali kulit uolls akan senang meresap skincare lain such as toner serum dan moisturiser. Bila urut² muka ni kan, dah tentu ada perjalanan darah kat muka kan. Baru nampak ceria! . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #teammummyshark  #codtampoi  #codjb  #codjohorbahru 
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR!
.
Lepas cuci muka pakai oil cleanser, baru kita scrub muka kita. Tujuan scrub ni adalah untuk buang sel kulit mati yang terkumpul kat kulit kita ni. Kalau uolls nak tau, itu salah satu punca kulit kita nampak kusam dan tak bermaya.
.
Sape kata scrub tu tak penting? Kalau nak tau scrub juga boleh pudarkan parut jerawat, membersihkan liang pori yang tersumbat, kulit nampak pinkish, menyerikan wajah dan generate skin cell baru.
.
Paling penting sekali kulit uolls akan senang meresap skincare lain such as toner serum dan moisturiser. Bila urut² muka ni kan, dah tentu ada perjalanan darah kat muka kan. Baru nampak ceria!
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
#teammummyshark #codtampoi #codjb #codjohorbahru
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR! . Lepas cuci muka pakai oil cleanser, baru kita scrub muka kita. Tujuan scrub ni adalah untuk buang sel kulit mati yang terkumpul kat kulit kita ni. Kalau uolls nak tau, itu salah satu punca kulit kita nampak kusam dan tak bermaya. . Sape kata scrub tu tak penting? Kalau nak tau scrub juga boleh pudarkan parut jerawat, membersihkan liang pori yang tersumbat, kulit nampak pinkish, menyerikan wajah dan generate skin cell baru. . Paling penting sekali kulit uolls akan senang meresap skincare lain such as toner serum dan moisturiser. Bila urut² muka ni kan, dah tentu ada perjalanan darah kat muka kan. Baru nampak ceria! . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #teammummyshark  #codtampoi  #codjb  #codjohorbahru 
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR!
.
Lepas cuci muka pakai oil cleanser, baru kita scrub muka kita. Tujuan scrub ni adalah untuk buang sel kulit mati yang terkumpul kat kulit kita ni. Kalau uolls nak tau, itu salah satu punca kulit kita nampak kusam dan tak bermaya.
.
Sape kata scrub tu tak penting? Kalau nak tau scrub juga boleh pudarkan parut jerawat, membersihkan liang pori yang tersumbat, kulit nampak pinkish, menyerikan wajah dan generate skin cell baru.
.
Paling penting sekali kulit uolls akan senang meresap skincare lain such as toner serum dan moisturiser. Bila urut² muka ni kan, dah tentu ada perjalanan darah kat muka kan. Baru nampak ceria!
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
#teammummyshark #codtampoi #codjb #codjohorbahru
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR! . Lepas cuci muka pakai oil cleanser, baru kita scrub muka kita. Tujuan scrub ni adalah untuk buang sel kulit mati yang terkumpul kat kulit kita ni. Kalau uolls nak tau, itu salah satu punca kulit kita nampak kusam dan tak bermaya. . Sape kata scrub tu tak penting? Kalau nak tau scrub juga boleh pudarkan parut jerawat, membersihkan liang pori yang tersumbat, kulit nampak pinkish, menyerikan wajah dan generate skin cell baru. . Paling penting sekali kulit uolls akan senang meresap skincare lain such as toner serum dan moisturiser. Bila urut² muka ni kan, dah tentu ada perjalanan darah kat muka kan. Baru nampak ceria! . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #teammummyshark  #codtampoi  #codjb  #codjohorbahru 
Essence herv setanding international brand 😍😍
.
EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE
.
Rose Essential Oil
💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
💖Tingkatkan keanjalan kulit
💖Elak pembentukan kedut
💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat
💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
💖Merawat jerawat dan rosacea
💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit
.
Nak order herv ? Boleh terus click link @ bio ♥
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
#teammummyshark #codjb #codtampoi #codjohorbahru
Essence herv setanding international brand 😍😍 . EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . Rose Essential Oil 💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 💖Tingkatkan keanjalan kulit 💖Elak pembentukan kedut 💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat 💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 💖Merawat jerawat dan rosacea 💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit . Nak order herv ? Boleh terus click link @ bio ♥ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #teammummyshark  #codjb  #codtampoi  #codjohorbahru 
Essence herv setanding international brand 😍😍
.
EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE
.
Rose Essential Oil
💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
💖Tingkatkan keanjalan kulit
💖Elak pembentukan kedut
💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat
💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
💖Merawat jerawat dan rosacea
💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit
.
Nak order herv ? Boleh terus click link @ bio ♥
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
#teammummyshark #codjb #codtampoi #codjohorbahru
Essence herv setanding international brand 😍😍 . EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . Rose Essential Oil 💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 💖Tingkatkan keanjalan kulit 💖Elak pembentukan kedut 💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat 💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 💖Merawat jerawat dan rosacea 💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit . Nak order herv ? Boleh terus click link @ bio ♥ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #teammummyshark  #codjb  #codtampoi  #codjohorbahru 
Essence herv setanding international brand 😍😍
.
EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE
.
Rose Essential Oil
💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
💖Tingkatkan keanjalan kulit
💖Elak pembentukan kedut
💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat
💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
💖Merawat jerawat dan rosacea
💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit
.
Nak order herv ? Boleh terus click link @ bio ♥
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
#teammummyshark #codjb #codtampoi #codjohorbahru
Essence herv setanding international brand 😍😍 . EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . Rose Essential Oil 💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 💖Tingkatkan keanjalan kulit 💖Elak pembentukan kedut 💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat 💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 💖Merawat jerawat dan rosacea 💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit . Nak order herv ? Boleh terus click link @ bio ♥ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #teammummyshark  #codjb  #codtampoi  #codjohorbahru 
Sebelah kiri tu skin orang korea, sebelah kanan skin orang malaysia yang gunakan Herv 😱😍 Jeleess uii, tak perlu jeles korang pun boleh. Jom su guide korang gunakan Set HervPremium & HervEssence. Road to glass skin bersama🙈
Sebelah kiri tu skin orang korea, sebelah kanan skin orang malaysia yang gunakan Herv 😱😍 Jeleess uii, tak perlu jeles korang pun boleh. Jom su guide korang gunakan Set HervPremium & HervEssence. Road to glass skin bersama🙈
Petua Untuk Memiliki Kulit Licin Seperti Artis Korea 
Mesti anda pernah tertanya bagaimanakah gadis-gadis (dan jejaka hensem sekalian) di Korea Selatan mempunyai kulit muka yang begitu flawless – licin macam kaca! – betul tak

Langkah 1: Gunakan Makeup Remover

Pastikan makeup remover yang digunakan tidak merengsakan dan menghilangkan kelembapan kulit anda. Lebih baik gunakan makeup remover yang mempunyai fungsi 2-dalam-1, remover + cleanser.

Langkah 2: Gunakan Cleanser

Elakkan daripada menggunakan cleanser yang ‘meragut’ kelembapan dan meninggalkan kulit anda tegang. Dan pastikan cleanser yang anda guna ngam dengan jenis kulit anda.

Langkah 3: Gunakan Moisturising Cream/Lotion/Essence :

Ini adalah langkah yang penting yang anda tidak seharusnya skip. Pastikan anda menggunakan moisturiser pada waktu pagi dan waktu malam. Pada waktu malam, gunakan sejumlah pelembap untuk memastikan kulit anda terhidrat sepanjang malam.

Langkah 4: Gunakan Facial Scrub

Jika anda mempunyai kulit kasar yang penuh dengan jerawat dan kesan jerawat gunakan:

Jika anda mempunyai kulit normal:

Pastikan anda menggunakan scrub selang setiap hari untuk menghilangkan kulit mati. Terpulang pada keadaan kulit anda.

Langkah 5: Gunakan Face Mask
Produk cadangan penulis:

Gunakan face mask 1-2 kali seminggu. Bukan sahaja ia membekalkan kelembapan dan nutrisi yang diperlukan oleh kulit anda, ia juga menyenangkan minda anda. Boleh dikatakan sebagai sesi spa rumah yang pendek? Hehehe

Langkah 6: Minum Air Dengan Banyak!

Tidak perlu diterangkan lagi. Minum air memang banyak manfaatnya! Mengekalkan kelembapan kulit serta membantu sel-sel kulit melakukan proses menukar sel mati dengan lebih efisyen.
Petua Untuk Memiliki Kulit Licin Seperti Artis Korea Mesti anda pernah tertanya bagaimanakah gadis-gadis (dan jejaka hensem sekalian) di Korea Selatan mempunyai kulit muka yang begitu flawless – licin macam kaca! – betul tak Langkah 1: Gunakan Makeup Remover Pastikan makeup remover yang digunakan tidak merengsakan dan menghilangkan kelembapan kulit anda. Lebih baik gunakan makeup remover yang mempunyai fungsi 2-dalam-1, remover + cleanser. Langkah 2: Gunakan Cleanser Elakkan daripada menggunakan cleanser yang ‘meragut’ kelembapan dan meninggalkan kulit anda tegang. Dan pastikan cleanser yang anda guna ngam dengan jenis kulit anda. Langkah 3: Gunakan Moisturising Cream/Lotion/Essence : Ini adalah langkah yang penting yang anda tidak seharusnya skip. Pastikan anda menggunakan moisturiser pada waktu pagi dan waktu malam. Pada waktu malam, gunakan sejumlah pelembap untuk memastikan kulit anda terhidrat sepanjang malam. Langkah 4: Gunakan Facial Scrub Jika anda mempunyai kulit kasar yang penuh dengan jerawat dan kesan jerawat gunakan: Jika anda mempunyai kulit normal: Pastikan anda menggunakan scrub selang setiap hari untuk menghilangkan kulit mati. Terpulang pada keadaan kulit anda. Langkah 5: Gunakan Face Mask Produk cadangan penulis: Gunakan face mask 1-2 kali seminggu. Bukan sahaja ia membekalkan kelembapan dan nutrisi yang diperlukan oleh kulit anda, ia juga menyenangkan minda anda. Boleh dikatakan sebagai sesi spa rumah yang pendek? Hehehe Langkah 6: Minum Air Dengan Banyak! Tidak perlu diterangkan lagi. Minum air memang banyak manfaatnya! Mengekalkan kelembapan kulit serta membantu sel-sel kulit melakukan proses menukar sel mati dengan lebih efisyen.
Tak Makeup pun yakin je nak selfie😍😍 Korang nak tak skin macam ni? 
Sis msih lagi gigih hari2 buat 7 layer method dengan Herv Essence ni tau.

Punyalah nak glass skin😛
Tak Makeup pun yakin je nak selfie😍😍 Korang nak tak skin macam ni? Sis msih lagi gigih hari2 buat 7 layer method dengan Herv Essence ni tau. Punyalah nak glass skin😛
Ini di antara 2 product premium set Herv:
.
1.Brightening Oil Cleanser
💖Bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa2 kotoran padà kulit smpai ke liang pori
💖Ia boleh diamalkan 1 @ 2 x sehari
.
2.Deep & Glow Exfoliator
💖Fungsi untuk menanggalkan sel kulit mati padà kulit. Inilah yg menyebabkan berlakunya kulit wajah nampak kusam.
💖Biasanya Exfoliator hanya digunakan 2kali dalam seminggu sahaja.
💖memberikan tona kulit yang sekata & dalam masa yang sama ia memberi pernafasan kulit yang sihat.
💖mengurangkan parut dan jeragat.
.
Nak Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Ini di antara 2 product premium set Herv: . 1.Brightening Oil Cleanser 💖Bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa2 kotoran padà kulit smpai ke liang pori 💖Ia boleh diamalkan 1 @ 2 x sehari . 2.Deep & Glow Exfoliator 💖Fungsi untuk menanggalkan sel kulit mati padà kulit. Inilah yg menyebabkan berlakunya kulit wajah nampak kusam. 💖Biasanya Exfoliator hanya digunakan 2kali dalam seminggu sahaja. 💖memberikan tona kulit yang sekata & dalam masa yang sama ia memberi pernafasan kulit yang sihat. 💖mengurangkan parut dan jeragat. . Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
CARA PAKAI :

Cara 1:
“7 SKIN LAYER METHOD “

Apa tu?

Dap2 Essence di Muka sebanyak 7 Lapisan
Tggu sehingga setiap lapisan meresap
And Continue step sehingga 7x 
And u boleh Lihat perbezaan KETARA .

Skin kita jd lebih MOIST and GLOW! 
Sbb Skin kita dh CUKUP BOOSTER! Makanan dh cukup. 
Bila Skin dh Cukup Moist,
Dah x nampak Muka Matang.

Ini SERIUS.

Punca Muka nampak lebih berumur sebab pertamanya SKIN Kita KURANG BOOSTER and KERING . 
CARA PAKAI NO 2:

Ambil Cotton Pad and Titis HERV Essence 
And TEKAP Cotton Pad di Muka

Buat Sebagai MASK!

www.beautytipsmorebyash.com.my

#hervagent #hervmelaka #codmitc #codpayarumput #hervessence #hervmelaka #essence
CARA PAKAI : Cara 1: “7 SKIN LAYER METHOD “ Apa tu? Dap2 Essence di Muka sebanyak 7 Lapisan Tggu sehingga setiap lapisan meresap And Continue step sehingga 7x And u boleh Lihat perbezaan KETARA . Skin kita jd lebih MOIST and GLOW! Sbb Skin kita dh CUKUP BOOSTER! Makanan dh cukup. Bila Skin dh Cukup Moist, Dah x nampak Muka Matang. Ini SERIUS. Punca Muka nampak lebih berumur sebab pertamanya SKIN Kita KURANG BOOSTER and KERING . CARA PAKAI NO 2: Ambil Cotton Pad and Titis HERV Essence And TEKAP Cotton Pad di Muka Buat Sebagai MASK! www.beautytipsmorebyash.com.my #hervagent  #hervmelaka  #codmitc  #codpayarumput  #hervessence  #hervmelaka  #essence 
Routine before going to sleep with Luxe Essence Advance.
.
But today I decided to apply mulberry mask + essence (as water based) it felt very cool & fresh on my skin.
.
Nak Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Routine before going to sleep with Luxe Essence Advance. . But today I decided to apply mulberry mask + essence (as water based) it felt very cool & fresh on my skin. . Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Bestnya bila kulit sihat, muka togel pun boleh keluar rumah dengan yakin😭

Gitulah penangan Herv Natural. Harga memang berbaloi dengan kesannya. Ada trial size kalau nak cuba dulu.
Herv HervMelaka
Bestnya bila kulit sihat, muka togel pun boleh keluar rumah dengan yakin😭 Gitulah penangan Herv Natural. Harga memang berbaloi dengan kesannya. Ada trial size kalau nak cuba dulu. Herv HervMelaka
Jom kenali Jenis kulit wajah kita 👇👇
.
.
Sebelum memilih jenis pencuci muka yang sesuai untuk anda, anda perlu tahu kulit anda samada jenis yang kering,berminyak,sensetif,normal ataupun kombinasi ..
Kebiasaanya :-
.
.
Kulit Normal - ia seimbang dari segi kelembapan,minyak dan ketahanan.
.
.
Kulit Kering - liang roma pada kulit sukar dilihat selepas beberapa jam dicuci.Untuk kulit jenis ini, elakkan menggunakan pencuci yang mengandungi alkohol kerana ia akan menyebabkan kulit menjadi semakin kering.
.
.
Kulit Berminyak - kulit akan nampak berkilat dan berminyak setelah di cuci. Cari pencuci muka yang mengandungi pH yang rendah(alkali) bagi memudahkan minyak mudah dibuang.
.
.
Kulit Kombinasi - Kulit kombinasi nie biasanya apabila sebahagian wajah kulit kering dan sebahagian kulit berminyak.Kebiasaanya Zon T adalah kawasan yang selalu berminyak. Untuk yang jenis kulit sebegini elakkan menggunakan sabun mandi untuk mencuci muka.
.
.
Kulit Sensetif - Kebiasaan kulit muka sebegini mudah mendapat alahan atau elergic setelah dicuci. Elakkan menggunakan pencuci yang mempunyai bahan pewangi,minyak, atau bahan kimia yang boleh merosakkan kulit.
.
. -
Jom kenali Jenis kulit wajah kita 👇👇 . . Sebelum memilih jenis pencuci muka yang sesuai untuk anda, anda perlu tahu kulit anda samada jenis yang kering,berminyak,sensetif,normal ataupun kombinasi .. Kebiasaanya :- . . Kulit Normal - ia seimbang dari segi kelembapan,minyak dan ketahanan. . . Kulit Kering - liang roma pada kulit sukar dilihat selepas beberapa jam dicuci.Untuk kulit jenis ini, elakkan menggunakan pencuci yang mengandungi alkohol kerana ia akan menyebabkan kulit menjadi semakin kering. . . Kulit Berminyak - kulit akan nampak berkilat dan berminyak setelah di cuci. Cari pencuci muka yang mengandungi pH yang rendah(alkali) bagi memudahkan minyak mudah dibuang. . . Kulit Kombinasi - Kulit kombinasi nie biasanya apabila sebahagian wajah kulit kering dan sebahagian kulit berminyak.Kebiasaanya Zon T adalah kawasan yang selalu berminyak. Untuk yang jenis kulit sebegini elakkan menggunakan sabun mandi untuk mencuci muka. . . Kulit Sensetif - Kebiasaan kulit muka sebegini mudah mendapat alahan atau elergic setelah dicuci. Elakkan menggunakan pencuci yang mempunyai bahan pewangi,minyak, atau bahan kimia yang boleh merosakkan kulit. . . -
"5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA"

1)KULIT CERAH 
Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah.

2)GLASS SKIN
yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew.

3)KULIT BERSIH 
99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu.

4)SERI WAJAH 
Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat

5)KULIT GLOWING & FLAWLESS
ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat.

Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Herv HervMelaka
"5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘 Herv HervMelaka
Ini di antara 2 product premium set Herv:
.
1.Brightening Oil Cleanser
💖Bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa2 kotoran padà kulit smpai ke liang pori
💖Ia boleh diamalkan 1 @ 2 x sehari
.
2.Deep & Glow Exfoliator
💖Fungsi untuk menanggalkan sel kulit mati padà kulit. Inilah yg menyebabkan berlakunya kulit wajah nampak kusam.
💖Biasanya Exfoliator hanya digunakan 2kali dalam seminggu sahaja.
💖memberikan tona kulit yang sekata & dalam masa yang sama ia memberi pernafasan kulit yang sihat.
💖mengurangkan parut dan jeragat.
.
Nak Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Ini di antara 2 product premium set Herv: . 1.Brightening Oil Cleanser 💖Bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa2 kotoran padà kulit smpai ke liang pori 💖Ia boleh diamalkan 1 @ 2 x sehari . 2.Deep & Glow Exfoliator 💖Fungsi untuk menanggalkan sel kulit mati padà kulit. Inilah yg menyebabkan berlakunya kulit wajah nampak kusam. 💖Biasanya Exfoliator hanya digunakan 2kali dalam seminggu sahaja. 💖memberikan tona kulit yang sekata & dalam masa yang sama ia memberi pernafasan kulit yang sihat. 💖mengurangkan parut dan jeragat. . Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
PERLU KE DOUBLE CLEANSING NI? 
Yess ! Sangat perlu kalau korang nak kulit muka bersih luar dan dalam. 
Kalau nak tahu, bila kita apply makeup, foundation dan sebagainya kat kulit muka kita,, semua tu akan meresap terus masuk ke kulit kita. 
Minyak dan kotoran juga akan meresap dan berkumpul bersama. Jadi, kalau dah hari hari makeup banyak mana dah kotoran berkumpul? 
Bila kita guna micellar water, hanya lapisan luar sahaja yang bersih. Ia tak meresap sehingga ke dalam. Jadi, pentingnya cleansing oil untuk memyerap minyak di bahagian lapisan dalam kulit. 
Bila dah apply cleasing oil, barulah uolls bersihkan guna foam cleasing biasa😍 .
.
#herview #hervkuantan
#hervbeuty #hervnatural #hervkuantan #herv #hervkl #hervpenang #hervessence #hervessencekuantan #hervessenceadvance #hervmelaka #hervterengganu
PERLU KE DOUBLE CLEANSING NI? Yess ! Sangat perlu kalau korang nak kulit muka bersih luar dan dalam. Kalau nak tahu, bila kita apply makeup, foundation dan sebagainya kat kulit muka kita,, semua tu akan meresap terus masuk ke kulit kita. Minyak dan kotoran juga akan meresap dan berkumpul bersama. Jadi, kalau dah hari hari makeup banyak mana dah kotoran berkumpul? Bila kita guna micellar water, hanya lapisan luar sahaja yang bersih. Ia tak meresap sehingga ke dalam. Jadi, pentingnya cleansing oil untuk memyerap minyak di bahagian lapisan dalam kulit. Bila dah apply cleasing oil, barulah uolls bersihkan guna foam cleasing biasa😍 . . #herview  #hervkuantan  #hervbeuty  #hervnatural  #hervkuantan  #herv  #hervkl  #hervpenang  #hervessence  #hervessencekuantan  #hervessenceadvance  #hervmelaka  #hervterengganu 
🌹KHASIAT BUNGA ROSE🌹
------------------
Bagi dunia kecantikan, bunga rose dijadikan sebagai bahan untuk merawat wajah dan skin. 🌹Menghilangkan Jerawat
Bertindak sebagai air pembersih untuk nyah bakteria yang ada pada skin kita.
🌹Mencantikan Kulit
Bunga rose memiliki kandungan lemak iaitu asid lemak Omega-3 dan Omega-6 yang berkhasiat untuk kesihatan kulit, sehingga anda dapat memiliki kulit yang sihat, cantik dan lembut.
.
Lakukan secara rutin untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
.
Macam mana nak cari rose?? boleh cari dalam Luke Essence Advance HERV
.
Terdapat extra rose yang boleh menyerlah kecantikan skin.
.
Terutama yang amal 7 skin  method nie.
.
Mana nak dapatkan herv essence? .
Click link @ bio / DM 😊

#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia
🌹KHASIAT BUNGA ROSE🌹 ------------------ Bagi dunia kecantikan, bunga rose dijadikan sebagai bahan untuk merawat wajah dan skin. 🌹Menghilangkan Jerawat Bertindak sebagai air pembersih untuk nyah bakteria yang ada pada skin kita. 🌹Mencantikan Kulit Bunga rose memiliki kandungan lemak iaitu asid lemak Omega-3 dan Omega-6 yang berkhasiat untuk kesihatan kulit, sehingga anda dapat memiliki kulit yang sihat, cantik dan lembut. . Lakukan secara rutin untuk mendapatkan hasil yang sempurna. . Macam mana nak cari rose?? boleh cari dalam Luke Essence Advance HERV . Terdapat extra rose yang boleh menyerlah kecantikan skin. . Terutama yang amal 7 skin method nie. . Mana nak dapatkan herv essence? . Click link @ bio / DM 😊 #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia 
Loose item for Premium Set 💖
.
1. Brightening Oil Cleanser RM79
2. Deep & Glow Exfoliator RM69
.
Kulit confirm letop letop dengan herv natural 😍
.
Kini tiada lagi rahsia. Herv Skincare jawapan nya 😘
.
HERV natural tu adalah produk KHAS untuk DOUBLE CLENSING METHOD & DEEP CLEANSING bagi anda yg mmentingkan kesihatan & kebersihan kulit.

HERV ada 2 item yg WAJIB dimiliki :

1. BRIGHTENING OIL CLEANSER
❤bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori.
❤Recommended utk digunakan sbg oil based cleansing dlm teknik DOUBLE CLEANSING.Amalkan secara konsisten 2x sehari samada mekap atau tidak.

2.DEEP & GLOW EXFOLIATOR
❤berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati( dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, 
dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam  kulit.
❤Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan.
❤ recommended utk digunakan 2  kali seminggu.
❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat.
.
Nak Order⤵️
📲 Please click link @ bio @agent_hervjb / DM
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Loose item for Premium Set 💖 . 1. Brightening Oil Cleanser RM79 2. Deep & Glow Exfoliator RM69 . Kulit confirm letop letop dengan herv natural 😍 . Kini tiada lagi rahsia. Herv Skincare jawapan nya 😘 . HERV natural tu adalah produk KHAS untuk DOUBLE CLENSING METHOD & DEEP CLEANSING bagi anda yg mmentingkan kesihatan & kebersihan kulit. HERV ada 2 item yg WAJIB dimiliki : 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER ❤bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. ❤Recommended utk digunakan sbg oil based cleansing dlm teknik DOUBLE CLEANSING.Amalkan secara konsisten 2x sehari samada mekap atau tidak. 2.DEEP & GLOW EXFOLIATOR ❤berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati( dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. ❤Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan. ❤ recommended utk digunakan 2 kali seminggu. ❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat. . Nak Order⤵️ 📲 Please click link @ bio @agent_hervjb / DM . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
HERV NATURAL
.
Jom sisturrrr, kita road tu glass skin together getherr💃🏻
.
🍊 BRIGHTENING OIL CLEANSER, bau dia sebijik macam orange juice yang baru diperah tu. Tugas dia utk memutihkan, buang kotoran di muka, dan paling penting untuk remove mekap. Kulit akan bersih hingga ke liang pori. Sebab tu kat botol Herv tu ade tulis PORE LUMINOUS. Recommended untuk digunakan sebagai oil based cleansing dalam teknik DOUBLE CLEANSING method. Amalkan secara konsisten 1@2 kali sehari maximum utk kulit glowing mengerlip2.
.
Yang keduanya,
.
🍑 DEEP & GLOW EXFOLIATOR. Fungsi dia untuk buang sel kulit mati (dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare (serum/ moisturiser) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan sebab dia halang produk untuk meresap ke lapisan epidermis kulit. Exfoliator ni rutin mingguan, recommend untuk pakai 3-4 kali seminggu. Hasilnya kulit lebih sihat, tona kulit lebih sekata, dan memudarkan parut & jeragat.
.
So bila lebihan kotoran tu dah dibersihkan sebersihnya, then bila awak continue semua skincare rutin, serum moisturiser tu baru la masuk senang ke dalam kulit. Deep masuk dalam dalam. Kulit dapat nutrien direct gitu. Love sangat dengan skin sekarang ni!

Exfoliate mesti guna maximum 3 kali seminggu. Bergantung pd kulit, nak pakai 4kali pun boleh 😀
.
Kenapa?
.
Setiap hari kita terdedah pada udara yang tidak bersih. Boleh dikatakan hampir 89% kotoran melekat di kulit kita bukan sahaja di muka, baju, seluar, rambut pun melekat.
.
Kadang2 tertanya,
"kenapa saya pakai moisture, serum, night cream & mcm2 lagi tak ada effect pun?"
.
Ini kerana kulit kita da tertutup dengan kotoran & sell kulit mati.
.
Mcm mana nak bersihkan? Senang je cuba guna exfoliator Herv, you guys boleh tgk keberkesanannya.
.
Sesuai untuk:
Kulit kusam, whitehead, blackhead, jerawat, tona kulit tidak sekata, kulit muka mengelupas, muka berminyak. Ia juga boleh melembutkan kulit muka kita. Bau peach 🍑 sedap. Eh tapi jgn makan pula yaa.
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare
HERV NATURAL . Jom sisturrrr, kita road tu glass skin together getherr💃🏻 . 🍊 BRIGHTENING OIL CLEANSER, bau dia sebijik macam orange juice yang baru diperah tu. Tugas dia utk memutihkan, buang kotoran di muka, dan paling penting untuk remove mekap. Kulit akan bersih hingga ke liang pori. Sebab tu kat botol Herv tu ade tulis PORE LUMINOUS. Recommended untuk digunakan sebagai oil based cleansing dalam teknik DOUBLE CLEANSING method. Amalkan secara konsisten 1@2 kali sehari maximum utk kulit glowing mengerlip2. . Yang keduanya, . 🍑 DEEP & GLOW EXFOLIATOR. Fungsi dia untuk buang sel kulit mati (dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare (serum/ moisturiser) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan sebab dia halang produk untuk meresap ke lapisan epidermis kulit. Exfoliator ni rutin mingguan, recommend untuk pakai 3-4 kali seminggu. Hasilnya kulit lebih sihat, tona kulit lebih sekata, dan memudarkan parut & jeragat. . So bila lebihan kotoran tu dah dibersihkan sebersihnya, then bila awak continue semua skincare rutin, serum moisturiser tu baru la masuk senang ke dalam kulit. Deep masuk dalam dalam. Kulit dapat nutrien direct gitu. Love sangat dengan skin sekarang ni! Exfoliate mesti guna maximum 3 kali seminggu. Bergantung pd kulit, nak pakai 4kali pun boleh 😀 . Kenapa? . Setiap hari kita terdedah pada udara yang tidak bersih. Boleh dikatakan hampir 89% kotoran melekat di kulit kita bukan sahaja di muka, baju, seluar, rambut pun melekat. . Kadang2 tertanya, "kenapa saya pakai moisture, serum, night cream & mcm2 lagi tak ada effect pun?" . Ini kerana kulit kita da tertutup dengan kotoran & sell kulit mati. . Mcm mana nak bersihkan? Senang je cuba guna exfoliator Herv, you guys boleh tgk keberkesanannya. . Sesuai untuk: Kulit kusam, whitehead, blackhead, jerawat, tona kulit tidak sekata, kulit muka mengelupas, muka berminyak. Ia juga boleh melembutkan kulit muka kita. Bau peach 🍑 sedap. Eh tapi jgn makan pula yaa. . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare 
WOWW ! PENANGAN HERV NATURAL MEMANG DASYAT 😱

Keluar rumah langsung tak tepek foundation. Muka cantik glowing semulajadi😍

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE mengandungi ⤵ ❤BRIGHTENING Effect.
❤Skin Activating Treatment 
Youth Essence

Mehh whatsapp untuk details .
.
#herview #hervkuantan
#hervbeuty #hervnatural #hervkuantan #herv #hervkl #hervpenang #hervessence #hervessencekuantan #hervessenceadvance #hervmelaka #hervterengganu
WOWW ! PENANGAN HERV NATURAL MEMANG DASYAT 😱

Keluar rumah langsung tak tepek foundation. Muka cantik glowing semulajadi😍

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE mengandungi ⤵ ❤BRIGHTENING Effect.
❤Skin Activating Treatment 
Youth Essence

Mehh whatsapp untuk details .
.
#herview #hervkuantan
#hervbeuty #hervnatural #hervkuantan #herv #hervkl #hervpenang #hervessence #hervessencekuantan #hervessenceadvance #hervmelaka #hervterengganu
WOWW ! PENANGAN HERV NATURAL MEMANG DASYAT 😱

Keluar rumah langsung tak tepek foundation. Muka cantik glowing semulajadi😍

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE mengandungi ⤵ ❤BRIGHTENING Effect.
❤Skin Activating Treatment 
Youth Essence

Mehh whatsapp untuk details .
.
#herview #hervkuantan
#hervbeuty #hervnatural #hervkuantan #herv #hervkl #hervpenang #hervessence #hervessencekuantan #hervessenceadvance #hervmelaka #hervterengganu
10 step road to healthy skin.
.
Reminder:
You guys boleh guna oil cleanser 1 @ 2 kali maximum untuk daily routine. Tidak digalakkan untuk lebih dari 3 kali.
.
Jika kulit you guys tak ada masalah kulit yang sensitive, terpulang dear, untuk yang kulit kering & berminyak, guna 1 @ 2 kali ya dear. Waktu pagi bangun tidur & sebelum tidur 😊
.
#kulitcantiksihat
.
Herv hanya terdapat 3 dari 10 step di atas.
1. Oil cleanser
2. Exfoliator 
3. Essence
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervdangabay #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin
10 step road to healthy skin. . Reminder: You guys boleh guna oil cleanser 1 @ 2 kali maximum untuk daily routine. Tidak digalakkan untuk lebih dari 3 kali. . Jika kulit you guys tak ada masalah kulit yang sensitive, terpulang dear, untuk yang kulit kering & berminyak, guna 1 @ 2 kali ya dear. Waktu pagi bangun tidur & sebelum tidur 😊 . #kulitcantiksihat  . Herv hanya terdapat 3 dari 10 step di atas. 1. Oil cleanser 2. Exfoliator 3. Essence . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervdangabay  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin 
"5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA"

1)KULIT CERAH 
Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah.

2)GLASS SKIN
yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew.

3)KULIT BERSIH 
99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu.

4)SERI WAJAH 
Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat

5)KULIT GLOWING & FLAWLESS
ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat.

Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni
"5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni
CARA PICIT JERAWAT TANPA PARUT
.
. * Kalau nak picit gunakan jari pastikan tangan di cuci menggunakan sabun antibakteria dan juga kuku mestilah dipotong supaya tak mencederakan kulit muka.Kuku yang dan jari yang bersih dapat mengelakkan kuman daripada menjangkiti kawasan luka jerawat dan dapat mempercepatkan penyembuhan luka jerawat. .
.
* Gunakan sarung tangan semasa memicit jerawat atau sekurang kurangnya melapik tangan dengan tisu untuk elakkan kemungkinan luka pada kulit .
.
* Tanggalkan make up di muka dan cuci bersih dengan pencuci muka.Ini untuk megelakkan bakteria daripada luar terus masuk kedalam kulit .
.
* Steamkan muka beberapa minit pada wajah bagi membuka liang pori dan juga memudahkan jerawat dibersihkan .
..
* Picit jerawat dengan mengenalpasti  mata jerawat,keluarkan isi jerawat kemudian lapkan dengan tisu bersih.Jangan picit gunakan jari dan kuku. .
.
* Selepas jerawat selesai dipicit,sapukan sedikit serum dibahagian jerawat tersebut bagi mempercepatkan luka kering dan cepat sembuh .
CARA PICIT JERAWAT TANPA PARUT . . * Kalau nak picit gunakan jari pastikan tangan di cuci menggunakan sabun antibakteria dan juga kuku mestilah dipotong supaya tak mencederakan kulit muka.Kuku yang dan jari yang bersih dapat mengelakkan kuman daripada menjangkiti kawasan luka jerawat dan dapat mempercepatkan penyembuhan luka jerawat. . . * Gunakan sarung tangan semasa memicit jerawat atau sekurang kurangnya melapik tangan dengan tisu untuk elakkan kemungkinan luka pada kulit . . * Tanggalkan make up di muka dan cuci bersih dengan pencuci muka.Ini untuk megelakkan bakteria daripada luar terus masuk kedalam kulit . . * Steamkan muka beberapa minit pada wajah bagi membuka liang pori dan juga memudahkan jerawat dibersihkan . .. * Picit jerawat dengan mengenalpasti  mata jerawat,keluarkan isi jerawat kemudian lapkan dengan tisu bersih.Jangan picit gunakan jari dan kuku. . . * Selepas jerawat selesai dipicit,sapukan sedikit serum dibahagian jerawat tersebut bagi mempercepatkan luka kering dan cepat sembuh .
"5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA"

1)KULIT CERAH 
Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah.

2)GLASS SKIN
yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew.

3)KULIT BERSIH 
99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu.

4)SERI WAJAH 
Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat

5)KULIT GLOWING & FLAWLESS
ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat.

Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘
"5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf 😭 Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw 😍 sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasa² taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni 😘
WOWW ! PENANGAN HERV NATURAL MEMANG DASYAT 😱

Keluar rumah langsung tak tepek foundation. Muka cantik glowing semulajadi😍

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE mengandungi ⤵ ❤BRIGHTENING Effect.
❤Skin Activating Treatment 
Youth Essence

Mehh whatsapp untuk details 
KLIK UNTUK PROMO ➡ www.wasap.my/601137414434/hervnatural
.
.
#herv 
#hervkuantan
#hervnatural
.#hervessence
#hervbeuty #hervessencekuantan #hervexfoliator #hervperak #hervmelaka #herveybaymakeupartist #hervkl #hervessenceadvance
WOWW ! PENANGAN HERV NATURAL MEMANG DASYAT 😱 Keluar rumah langsung tak tepek foundation. Muka cantik glowing semulajadi😍 HERV LUXE ESSENCE ADVANCE mengandungi ⤵ ❤BRIGHTENING Effect. ❤Skin Activating Treatment Youth Essence Mehh whatsapp untuk details KLIK UNTUK PROMO ➡ www.wasap.my/601137414434/hervnatural . . #herv  #hervkuantan  #hervnatural  .#hervessence  #hervbeuty  #hervessencekuantan  #hervexfoliator  #hervperak  #hervmelaka  #herveybaymakeupartist  #hervkl  #hervessenceadvance 
Makeup Remover BUKAN  Oil Cleanser

But Oil Cleanser HERV PASTI  boleh dijadikan Makeup Remover.

Order⤵️
📲 please click link @ bio ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Makeup Remover BUKAN Oil Cleanser But Oil Cleanser HERV PASTI boleh dijadikan Makeup Remover. Order⤵️ 📲 please click link @ bio ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
I duduk johor bahru, client duduk kota tinggi 😁
.
Tak ada masalah untuk dapatkan product herv, kita guna service tiptop dari abang postman tau. Tak mahal pun RM7 je.
.
Inshallah sehari da sampai. Depends pada tempat mana uolls  tinggal.
.
Nak Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
I duduk johor bahru, client duduk kota tinggi 😁 . Tak ada masalah untuk dapatkan product herv, kita guna service tiptop dari abang postman tau. Tak mahal pun RM7 je. . Inshallah sehari da sampai. Depends pada tempat mana uolls tinggal. . Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Essence memang bagus untuk kulit kering, berminyak, jerawat, jeragat, kusam.
.
Yang mana yang tgh breakout, jgn guna exfoliator dulu ya, sha suggest awak guna oil cleanser & essence dulu. Once jerawat da susut / kering, baru boleh buang kulit mati.
.
Nak lebih effective essence letak 30min dalam fridge sebelum guna, muka lagi fresh & cepat jerawat kecut! 😀
.
Nak Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Essence memang bagus untuk kulit kering, berminyak, jerawat, jeragat, kusam. . Yang mana yang tgh breakout, jgn guna exfoliator dulu ya, sha suggest awak guna oil cleanser & essence dulu. Once jerawat da susut / kering, baru boleh buang kulit mati. . Nak lebih effective essence letak 30min dalam fridge sebelum guna, muka lagi fresh & cepat jerawat kecut! 😀 . Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Hot testimoni. Jerawat kering.
.
Hi uolls, untuk yang mana ada breakout yang teruk, avoid pakai exfoliator dulu, hanya guna oil cleanser & essence, once jerawat da kering & muka da ok, baru boleh guna exfoliator 2x seminggu.
.
Road to natural skin using Herv 😍
.
Nak Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Hot testimoni. Jerawat kering. . Hi uolls, untuk yang mana ada breakout yang teruk, avoid pakai exfoliator dulu, hanya guna oil cleanser & essence, once jerawat da kering & muka da ok, baru boleh guna exfoliator 2x seminggu. . Road to natural skin using Herv 😍 . Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Alhamdulillah. Hasil konsisten pakai herv kini wajah lebih ceria
.
.
Tiada lagi masalah : 🚫KULIT KUSAM 🚫KUKIT BERMINYAK
🚫KULIT BERJERAWAT
🚫KULIT BERKAWAH.
.
.

Dengan herv natural anda dapat  kekalkan kecantikan semulajadi . ✅Merawat jerawat yang kronik
✅Memudarkan jeragat
✅Mengurangkan kedutan
✅Mengekalkan kelembapan kulit
✅Mengawal minyak berlebihan
✅Menganjalkan kulit
.
.
#hervessence #herv
#hervkuantan #hervnatural #mua
#hervbeuty #hervkuantan
#hervpenang
#hervmelaka
#hervperak
#hervkl
Alhamdulillah. Hasil konsisten pakai herv kini wajah lebih ceria . . Tiada lagi masalah : 🚫KULIT KUSAM 🚫KUKIT BERMINYAK 🚫KULIT BERJERAWAT 🚫KULIT BERKAWAH. . . Dengan herv natural anda dapat kekalkan kecantikan semulajadi . ✅Merawat jerawat yang kronik ✅Memudarkan jeragat ✅Mengurangkan kedutan ✅Mengekalkan kelembapan kulit ✅Mengawal minyak berlebihan ✅Menganjalkan kulit . . #hervessence  #herv  #hervkuantan  #hervnatural  #mua  #hervbeuty  #hervkuantan  #hervpenang  #hervmelaka  #hervperak  #hervkl 
TIPS PENJAGAAN KULIT 👄 🌻DOUBLE CLEANSING 
Hari nie sis nak share tentang teknik Double Cleansing. Apa tu? 🤔
Ok mungkin ada yang belum pernah dengar atau belum tahu lebih lanjut tentang teknik ini. So jom sis terangkan dalam bentuk Q & A supaya lebih mudah faham. 
Apa itu teknik double cleansing? 💥 seperti nama dia double so maksudnya cuci 2 kali pakai 2 cleanser

1) oil based cleanser
2) water based cleanser ( cleanser yang kita pakai hari hari )

Oil based cleanser untuk cuci segala oil impurities, contohnya make up, sunscreen dan minyak di muka. Water based cleanser untuk cuci segala water based impurities, contohnya peluh dan debu di muka. 
Kenapa teknik ini penting? 💥 sebab ada 2 kotoran di muka iaitu oil impurities dan water based impurities. Kalau setakat cuci muka pakai pencuci harian kita, ia cuma cuci muka dari peluh dan debu sahaja. 💥 habis minyak semua tu macam mana? Kalau minyak tak dibersihkan pores akan tersumbat dan jerawat pun mula singgah 
Cara buat teknik double cleansing 👇👇 1) Cuci muka pakai oil cleanser tanpa perlu basahkan dulu kulit. Buat urutan dan pastikan muka benar benar bersih dari minyak dan kotoran. 
2) Bilas 
3) Pakai your everyday cleanser
4) Bilas 
5) Siap! 
Kalau tak pakai make up wajib ke pakai oil cleanser?
💥 Wajib, sebab kotoran sangat mudah melekat dekat kulit muka kita

Muka berminyak boleh ke guna oil cleanser? 
Dah berminyak makin berminyak pulak nanti? 💥 Boleh! Korang perlu faham bahawa minyak menarik minyak. 
Berapa kali sehari buat teknik ni? 💥Cukup sekali sehari, iaitu rutin malam. Siang kita dah cukup terdedah dengan pelbagai jenis kotoran, jadi end of the day wajib buat teknik ni. 
Macam mana saya nak dapatkan oil cleanser ni? 💥💥 Of course Cleansing Oil Herv & Cleansing Foam HBV True Island Nafura ni 😍 .

#DeeraRashid #Tipsoftheday
#Tipspenjagaankulitwajah
#HervJb #HervKajang #HervMelaka #HervN9 #HbvTrueisland #Nafura #DoubleCleansing
#chantiqueby_elnadhira
TIPS PENJAGAAN KULIT 👄 🌻DOUBLE CLEANSING Hari nie sis nak share tentang teknik Double Cleansing. Apa tu? 🤔 Ok mungkin ada yang belum pernah dengar atau belum tahu lebih lanjut tentang teknik ini. So jom sis terangkan dalam bentuk Q & A supaya lebih mudah faham. Apa itu teknik double cleansing? 💥 seperti nama dia double so maksudnya cuci 2 kali pakai 2 cleanser 1) oil based cleanser 2) water based cleanser ( cleanser yang kita pakai hari hari ) Oil based cleanser untuk cuci segala oil impurities, contohnya make up, sunscreen dan minyak di muka. Water based cleanser untuk cuci segala water based impurities, contohnya peluh dan debu di muka. Kenapa teknik ini penting? 💥 sebab ada 2 kotoran di muka iaitu oil impurities dan water based impurities. Kalau setakat cuci muka pakai pencuci harian kita, ia cuma cuci muka dari peluh dan debu sahaja. 💥 habis minyak semua tu macam mana? Kalau minyak tak dibersihkan pores akan tersumbat dan jerawat pun mula singgah Cara buat teknik double cleansing 👇👇 1) Cuci muka pakai oil cleanser tanpa perlu basahkan dulu kulit. Buat urutan dan pastikan muka benar benar bersih dari minyak dan kotoran. 2) Bilas 3) Pakai your everyday cleanser 4) Bilas 5) Siap! Kalau tak pakai make up wajib ke pakai oil cleanser? 💥 Wajib, sebab kotoran sangat mudah melekat dekat kulit muka kita Muka berminyak boleh ke guna oil cleanser? Dah berminyak makin berminyak pulak nanti? 💥 Boleh! Korang perlu faham bahawa minyak menarik minyak. Berapa kali sehari buat teknik ni? 💥Cukup sekali sehari, iaitu rutin malam. Siang kita dah cukup terdedah dengan pelbagai jenis kotoran, jadi end of the day wajib buat teknik ni. Macam mana saya nak dapatkan oil cleanser ni? 💥💥 Of course Cleansing Oil Herv & Cleansing Foam HBV True Island Nafura ni 😍 . #DeeraRashid  #Tipsoftheday  #Tipspenjagaankulitwajah  #HervJb  #HervKajang  #HervMelaka  #HervN9  #HbvTrueisland  #Nafura  #DoubleCleansing  #chantiqueby_elnadhira 
Alhamdulillah. Hasil konsisten pakai herv kini wajah lebih ceria
.
.
Tiada lagi masalah : 🚫KULIT KUSAM 🚫KUKIT BERMINYAK
🚫KULIT BERJERAWAT
🚫KULIT BERKAWAH.
.
.

Dengan herv natural anda dapat  kekalkan kecantikan semulajadi . ✅Merawat jerawat yang kronik
✅Memudarkan jeragat
✅Mengurangkan kedutan
✅Mengekalkan kelembapan kulit
✅Mengawal minyak berlebihan
✅Menganjalkan kulit
.
.
#hervessence #herv
#hervkuantan #hervnatural #mua
#hervbeuty #hervkuantan
#hervpenang
#hervmelaka
#hervperak
#hervkl
Alhamdulillah. Hasil konsisten pakai herv kini wajah lebih ceria . . Tiada lagi masalah : 🚫KULIT KUSAM 🚫KUKIT BERMINYAK 🚫KULIT BERJERAWAT 🚫KULIT BERKAWAH. . . Dengan herv natural anda dapat kekalkan kecantikan semulajadi . ✅Merawat jerawat yang kronik ✅Memudarkan jeragat ✅Mengurangkan kedutan ✅Mengekalkan kelembapan kulit ✅Mengawal minyak berlebihan ✅Menganjalkan kulit . . #hervessence  #herv  #hervkuantan  #hervnatural  #mua  #hervbeuty  #hervkuantan  #hervpenang  #hervmelaka  #hervperak  #hervkl 
MAGIC WATER

Dalam skincare rutin KG ade 4 jenis air magik.

Air magik ni dia ade kuasa yang berbeza untuk effect yang berbeza.

Sebab tu orang korea dia guna kan 7 layer method untuk essence. Kalau kita ada bajet lebih nak spend untuk skincare boleh guna 7 air magik berlainan secara 7 lapisan.

Tapi kalau belom lagi ada bajet setinggi neelofa boleh amalkan 7 layer air magik yang terdiri daripada #puretoxAA #alaskatoner #hervessence #honeybeefixingmist .

4 air magik ni sangat best dan sebagai emergency remedies ketika kulit memerlukan urgent hydration.

Barula kedut kedut halus cepat lesap, parut memudar, kulit  semakin tegang dan anjal.

Klik gambar untuk details setiap #airmagik

Xoxo
KG
www.beautytipsmorebyash.com.my

#hervmelakanatural #hervagent #hervmelaka #nafura #nafuramelaka #beautytipsmorebyash #puretox #honeybeemist #alaska #alaskatoner
MAGIC WATER Dalam skincare rutin KG ade 4 jenis air magik. Air magik ni dia ade kuasa yang berbeza untuk effect yang berbeza. Sebab tu orang korea dia guna kan 7 layer method untuk essence. Kalau kita ada bajet lebih nak spend untuk skincare boleh guna 7 air magik berlainan secara 7 lapisan. Tapi kalau belom lagi ada bajet setinggi neelofa boleh amalkan 7 layer air magik yang terdiri daripada #puretoxAA  #alaskatoner  #hervessence  #honeybeefixingmist  . 4 air magik ni sangat best dan sebagai emergency remedies ketika kulit memerlukan urgent hydration. Barula kedut kedut halus cepat lesap, parut memudar, kulit semakin tegang dan anjal. Klik gambar untuk details setiap #airmagik  Xoxo KG www.beautytipsmorebyash.com.my #hervmelakanatural  #hervagent  #hervmelaka  #nafura  #nafuramelaka  #beautytipsmorebyash  #puretox  #honeybeemist  #alaska  #alaskatoner 
Hi dear 💖💖💖
.
Yang mana masih tertanya2, apa ada dalam box gold tu eh?
.
Haaaa. Tu dia nama nya premium set (oil cleanser & exfoliator) ini set boleh tahan 3 bulan lebih ya. Tgk pada kegunaan.
.
Ini di antara 2 product premium set Herv:
.
1.Brightening Oil Cleanser
💖Bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa2 kotoran padà kulit smpai ke liang pori
💖Ia boleh diamalkan 1 @ 2 x sehari
.
2.Deep & Glow Exfoliator
💖Fungsi untuk menanggalkan sel kulit mati padà kulit. Inilah yg menyebabkan berlakunya kulit wajah nampak kusam.
💖Biasanya Exfoliator hanya digunakan 3 atau 4 dalam seminggu sahaja.
💖memberikan tona kulit yang sekata & dalam masa yang sama ia memberi pernafasan kulit yang sihat.
💖mengurangkan parut dan jeragat.
.
Harga 
Premium set RM145
Oil cleanser RM79
Exfoliator RM69
Postage RM7
.
Nak order⤵️
📲 please click link @ bio / DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #herv #herviskandarputeri #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #makeup  #makeupartist #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Hi dear 💖💖💖 . Yang mana masih tertanya2, apa ada dalam box gold tu eh? . Haaaa. Tu dia nama nya premium set (oil cleanser & exfoliator) ini set boleh tahan 3 bulan lebih ya. Tgk pada kegunaan. . Ini di antara 2 product premium set Herv: . 1.Brightening Oil Cleanser 💖Bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa2 kotoran padà kulit smpai ke liang pori 💖Ia boleh diamalkan 1 @ 2 x sehari . 2.Deep & Glow Exfoliator 💖Fungsi untuk menanggalkan sel kulit mati padà kulit. Inilah yg menyebabkan berlakunya kulit wajah nampak kusam. 💖Biasanya Exfoliator hanya digunakan 3 atau 4 dalam seminggu sahaja. 💖memberikan tona kulit yang sekata & dalam masa yang sama ia memberi pernafasan kulit yang sihat. 💖mengurangkan parut dan jeragat. . Harga Premium set RM145 Oil cleanser RM79 Exfoliator RM69 Postage RM7 . Nak order⤵️ 📲 please click link @ bio / DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #herv  #herviskandarputeri  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #makeup  #makeupartist  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
Sape addicted to SKII Pitera Essence, Dior Essence, lepas ni dah takpayah dah... I persembahkan Luxe Essence Advance yang diperkaya dengan Rose Water dan Rose Oil untuk jadikan kulit sihat, glow merelip dan 10 tahun lebih muda🤗
.
But for me forever 21 dear 😘
.
Cara pakai ?

1. Cuci muka dengan oil cleanser/foam cleanser

2. Tuang essence ni pada tapak tangan, dan dap dap pada muka. Bila serap, ulang lagi.
.
Kulit kering - digalakkan dap2 hingga 7 layer
Kulit berminyak - 3 layer

3. Pakai moisturizer kegemaran anda.

Lepas ni dah tak payah sampai nak menabung beli skII yang beratus sebotol tu semata-mata nak kulit Glass Skin.

Herv dah ada Rose Essence ni😎 setanding international brand.
.
Harga mampu milik untuk 30ml RM39 😍😍
.
Nak Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Sape addicted to SKII Pitera Essence, Dior Essence, lepas ni dah takpayah dah... I persembahkan Luxe Essence Advance yang diperkaya dengan Rose Water dan Rose Oil untuk jadikan kulit sihat, glow merelip dan 10 tahun lebih muda🤗 . But for me forever 21 dear 😘 . Cara pakai ? 1. Cuci muka dengan oil cleanser/foam cleanser 2. Tuang essence ni pada tapak tangan, dan dap dap pada muka. Bila serap, ulang lagi. . Kulit kering - digalakkan dap2 hingga 7 layer Kulit berminyak - 3 layer 3. Pakai moisturizer kegemaran anda. Lepas ni dah tak payah sampai nak menabung beli skII yang beratus sebotol tu semata-mata nak kulit Glass Skin. Herv dah ada Rose Essence ni😎 setanding international brand. . Harga mampu milik untuk 30ml RM39 😍😍 . Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Brightening oil cleanser herv
.
Untuk botol yang baru keluar dari kotak, dinasihatkan goncang / shake sebanyak 20kali sebelum pump. Texture oil cleanser yang sangat pekat & likat untuk yang virgin bottle.
.
Dan setiap kali nak guna, da boleh shake 5x je. Tak perlu 20x tau. Nak 20x pun boleh tak ada masalah 😍
.
Penggunaan disarankan maximum 2kali sehari utk membuat teknik double cleansing. Bangun tidur & selepas tidur.
.
Oil cleanser bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa kotoran yg melekat dimuka hingga ke liang pori.
.
Nak Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #herviskandarputeri #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmasai #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Brightening oil cleanser herv . Untuk botol yang baru keluar dari kotak, dinasihatkan goncang / shake sebanyak 20kali sebelum pump. Texture oil cleanser yang sangat pekat & likat untuk yang virgin bottle. . Dan setiap kali nak guna, da boleh shake 5x je. Tak perlu 20x tau. Nak 20x pun boleh tak ada masalah 😍 . Penggunaan disarankan maximum 2kali sehari utk membuat teknik double cleansing. Bangun tidur & selepas tidur. . Oil cleanser bertindak sebagai makeup remover dan menanggalkan sisa kotoran yg melekat dimuka hingga ke liang pori. . Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #herviskandarputeri  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmasai  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Sape addicted to SKII Pitera Essence, Dior Essence, lepas ni dah takpayah dah... I persembahkan Luxe Essence Advance yang diperkaya dengan Rose Water dan Rose Oil untuk jadikan kulit sihat, glow merelip dan 10 tahun lebih muda🤗
.
But for me forever 21 dear 😘
.
Cara pakai ?

1. Cuci muka dengan oil cleanser/foam cleanser

2. Tuang essence ni pada tapak tangan, dan dap dap pada muka. Bila serap, ulang lagi.
.
Kulit kering - digalakkan dap2 hingga 7 layer
Kulit berminyak - 3 layer

3. Pakai moisturizer kegemaran anda.

Lepas ni dah tak payah sampai nak menabung beli skII yang beratus sebotol tu semata-mata nak kulit Glass Skin.

Herv dah ada Rose Essence ni😎 setanding international brand.
.
Harga mampu milik untuk 30ml RM39 😍😍
.
Nak Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Sape addicted to SKII Pitera Essence, Dior Essence, lepas ni dah takpayah dah... I persembahkan Luxe Essence Advance yang diperkaya dengan Rose Water dan Rose Oil untuk jadikan kulit sihat, glow merelip dan 10 tahun lebih muda🤗 . But for me forever 21 dear 😘 . Cara pakai ? 1. Cuci muka dengan oil cleanser/foam cleanser 2. Tuang essence ni pada tapak tangan, dan dap dap pada muka. Bila serap, ulang lagi. . Kulit kering - digalakkan dap2 hingga 7 layer Kulit berminyak - 3 layer 3. Pakai moisturizer kegemaran anda. Lepas ni dah tak payah sampai nak menabung beli skII yang beratus sebotol tu semata-mata nak kulit Glass Skin. Herv dah ada Rose Essence ni😎 setanding international brand. . Harga mampu milik untuk 30ml RM39 😍😍 . Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Sape addicted to SKII Pitera Essence, Dior Essence, lepas ni dah takpayah dah... I persembahkan Luxe Essence Advance yang diperkaya dengan Rose Water dan Rose Oil untuk jadikan kulit sihat, glow merelip dan 10 tahun lebih muda🤗
.
But for me forever 21 dear 😘
.
Cara pakai ?

1. Cuci muka dengan oil cleanser/foam cleanser

2. Tuang essence ni pada tapak tangan, dan dap dap pada muka. Bila serap, ulang lagi.
.
Kulit kering - digalakkan dap2 hingga 7 layer
Kulit berminyak - 3 layer

3. Pakai moisturizer kegemaran anda.

Lepas ni dah tak payah sampai nak menabung beli skII yang beratus sebotol tu semata-mata nak kulit Glass Skin.

Herv dah ada Rose Essence ni😎 setanding international brand.
.
Harga mampu milik untuk 30ml RM39 😍😍
.
Nak Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervskudai #hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervulutiram #hervsayong #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Sape addicted to SKII Pitera Essence, Dior Essence, lepas ni dah takpayah dah... I persembahkan Luxe Essence Advance yang diperkaya dengan Rose Water dan Rose Oil untuk jadikan kulit sihat, glow merelip dan 10 tahun lebih muda🤗 . But for me forever 21 dear 😘 . Cara pakai ? 1. Cuci muka dengan oil cleanser/foam cleanser 2. Tuang essence ni pada tapak tangan, dan dap dap pada muka. Bila serap, ulang lagi. . Kulit kering - digalakkan dap2 hingga 7 layer Kulit berminyak - 3 layer 3. Pakai moisturizer kegemaran anda. Lepas ni dah tak payah sampai nak menabung beli skII yang beratus sebotol tu semata-mata nak kulit Glass Skin. Herv dah ada Rose Essence ni😎 setanding international brand. . Harga mampu milik untuk 30ml RM39 😍😍 . Nak Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervskudai  #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervulutiram  #hervsayong  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Set combo terbaik 😀
.
HERV natural tu adalah produk KHAS untuk DOUBLE CLENSING METHOD & DEEP CLEANSING bagi anda yg mmentingkan kesihatan & kebersihan kulit.

HERV ada 3 item yg mesti dimiliki :

1. BRIGHTENING OIL CLEANSER
❤bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori.
❤Recommended utk digunakan sbg oil based cleansing dlm teknik DOUBLE CLEANSING.Amalkan secara konsisten 2x sehari samada mekap atau tidak.

2.DEEP & GLOW EXFOLIATOR
❤berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati( dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, 
dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam  kulit.
❤Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan.
❤ recommended utk digunakan 2-4  kali seminggu.
❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat.
.
EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE

Rose Essential Oil
💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
💖Tingkatkan keanjalan kulit
💖Elak pembentukan kedut
💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat
💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
💖Merawat jerawat dan rosacea
💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervbbu #hervdangabay #hervkulai #hervskudai #hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Set combo terbaik 😀 . HERV natural tu adalah produk KHAS untuk DOUBLE CLENSING METHOD & DEEP CLEANSING bagi anda yg mmentingkan kesihatan & kebersihan kulit. HERV ada 3 item yg mesti dimiliki : 1. BRIGHTENING OIL CLEANSER ❤bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda sehingga ke liang pori. ❤Recommended utk digunakan sbg oil based cleansing dlm teknik DOUBLE CLEANSING.Amalkan secara konsisten 2x sehari samada mekap atau tidak. 2.DEEP & GLOW EXFOLIATOR ❤berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati( dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. ❤Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan. ❤ recommended utk digunakan 2-4 kali seminggu. ❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat. . EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE Rose Essential Oil 💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 💖Tingkatkan keanjalan kulit 💖Elak pembentukan kedut 💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat 💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 💖Merawat jerawat dan rosacea 💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervbbu  #hervdangabay  #hervkulai  #hervskudai  #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
- Korang mesti teringin kan nak pakai skincare yang mahal2.. Harga beratus2 tak mampu 😥..now Herv dah keluarkan essence yang setanding dengan jenama mahal harga tak yah cakap mampu milik tapi hasilnya SUPER DUPER 😱

Opss lupa nak bagi tau essence ni Ade dua saiz  30ml - RM 39
120ml - RM 79
.
. 🎀 untuk fast respon
http://www.wasap.my/60163840663
.
🎀 like page 
@harshoppe
.
🎀 follow instagram
har_shoppe
.
🎀 telegram
https://t.me/harshoppe

#harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #alai #merlimau #bandarhilir #mbmb #melakamall #ayerkerohheight #kosmetikmurah #bazaarpaknil #makeupmurah #kosmetikonline #trustedseller #makeupviral #hervessence 
#HervNaturalSkincare 
#hervessencemelaka #hervluxeessenceoriginal #hervmelaka
#hervnatural
#essence
#roadtohealtyskin
#roadtoglasskin
- Korang mesti teringin kan nak pakai skincare yang mahal2.. Harga beratus2 tak mampu 😥..now Herv dah keluarkan essence yang setanding dengan jenama mahal harga tak yah cakap mampu milik tapi hasilnya SUPER DUPER 😱 Opss lupa nak bagi tau essence ni Ade dua saiz 30ml - RM 39 120ml - RM 79 . . 🎀 untuk fast respon http://www.wasap.my/60163840663 . 🎀 like page @harshoppe . 🎀 follow instagram har_shoppe . 🎀 telegram https://t.me/harshoppe #harshoppe  #kosmetikmurahmelaka  #selfpickupbukitkatil  #codmelakatengah  #bukitkatil  #duyung  #ayermolek  #ayerkeroh  #semabok  #alai  #merlimau  #bandarhilir  #mbmb  #melakamall  #ayerkerohheight  #kosmetikmurah  #bazaarpaknil  #makeupmurah  #kosmetikonline  #trustedseller  #makeupviral  #hervessence  #HervNaturalSkincare  #hervessencemelaka  #hervluxeessenceoriginal  #hervmelaka  #hervnatural  #essence  #roadtohealtyskin  #roadtoglasskin