an online Instagram web viewer

#hennahand medias

Photos

.
Hai semua.. *Ini adalah penting !
.
.
cuba tengok kuku ditangan cantik tak?
Apa tak bersiri? 
Tidak berkilat? 
Kotor ? 
Ishhhhhh mana boleh ni sis. .
.
ini boleh *menghilangkan keyakinan diri* terutamnya ketika mahu berdepan dengan suami atau orang istimewa. .
.
.
*Bagaimana hendak menarik minat si dia?* . .
.
Senang sahaja gunakan sahaja *Enai Red Chillie.* .
.
*TERBUKTI WARNA KEKAL MEKAR* .
.
.
Ia membantu meningkatkan kecantikan kuku dijari dan menarik perhatian mereka yang melihatnya.
.
.
Enai Red Chillie diperbuat daripada bahan semulajadi.
.
🙆Warna merah tidak pudar walaupun tangan selalu terdedah dengan peluntur ataupun sabun.
🙆Merah langsung tidak pudar..
🙆Tidak menyakitkan kuku dan mudah dipakai..
🙆sah utk solat dan ibadat.
🙆sesuai utk aksesori kuku, dipakai utk pengantin..
🙆Halal tanpa was2.
🙆Hanya skali pakai kuku akan jadi cantik tau
.
.
jom order ramai2 ye uolllsss. Setiap customer yang oder enai dengan ekin akan dapat random free gift 🤓 .
.
.
📲 shikin | 011-10977847

#enairedchilliemurah #enaiviral #enairedchilliejohor
#enairedchillie #inaikuku #inaikawen #inaitunang #inaicelup #inaimerah #inairaya #inaimurah #inaikahwin #inaihalal #inaimuar #inaiuthm #henna #hennahand #hennabatupahat #hennakahwin #hennatunang #hennadowntown #inaicelupmerah  #inaicelupmurah #inairedchilliekl
. Hai semua.. *Ini adalah penting ! . . cuba tengok kuku ditangan cantik tak? Apa tak bersiri? Tidak berkilat? Kotor ? Ishhhhhh mana boleh ni sis. . . ini boleh *menghilangkan keyakinan diri* terutamnya ketika mahu berdepan dengan suami atau orang istimewa. . . . *Bagaimana hendak menarik minat si dia?* . . . Senang sahaja gunakan sahaja *Enai Red Chillie.* . . *TERBUKTI WARNA KEKAL MEKAR* . . . Ia membantu meningkatkan kecantikan kuku dijari dan menarik perhatian mereka yang melihatnya. . . Enai Red Chillie diperbuat daripada bahan semulajadi. . 🙆Warna merah tidak pudar walaupun tangan selalu terdedah dengan peluntur ataupun sabun. 🙆Merah langsung tidak pudar.. 🙆Tidak menyakitkan kuku dan mudah dipakai.. 🙆sah utk solat dan ibadat. 🙆sesuai utk aksesori kuku, dipakai utk pengantin.. 🙆Halal tanpa was2. 🙆Hanya skali pakai kuku akan jadi cantik tau . . jom order ramai2 ye uolllsss. Setiap customer yang oder enai dengan ekin akan dapat random free gift 🤓 . . . 📲 shikin | 011-10977847 #enairedchilliemurah  #enaiviral  #enairedchilliejohor  #enairedchillie  #inaikuku  #inaikawen  #inaitunang  #inaicelup  #inaimerah  #inairaya  #inaimurah  #inaikahwin  #inaihalal  #inaimuar  #inaiuthm  #henna  #hennahand  #hennabatupahat  #hennakahwin  #hennatunang  #hennadowntown  #inaicelupmerah  #inaicelupmurah  #inairedchilliekl 
صح عواشركم💛
new drawing 💛 👍or👎?!!
#tatto #hennatattoo #hennanoir #tatouage #black #beauty #hand #hennahand #art #artist #finger #fingertattoo #art #artistic
💜💜💜 #HENNANATURAL #HennaHand #BeautyHenna💜💜💜
Wahre Männer können alles tragen, auch Henna!
.
.
Henna ist auch für Männer!!! Paste is still on skin
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#naturalhenna #organicrajasthanihenna #hennaaustria #henna #hennapaste #mehndi #hennaart #mehndiart #hennadesign #hennatattoo #hennaösterreich #hennawien #mehndidesign #hennaartist #mehndiartist  #bodyart #wien #hennatattoo #hennabemalung #körperkunst #hennashoulder #hennaösterreich #tribal#hennahand #hennastain #districtmoedling #menna #hennaformen #manhenna #mehndihands #igaustria #henna #igersaustria www.facebook.com/mehndijazz
Wahre Männer können alles tragen, auch Henna! . . Henna ist auch für Männer!!! Paste is still on skin . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #naturalhenna  #organicrajasthanihenna  #hennaaustria  #henna  #hennapaste  #mehndi  #hennaart  #mehndiart  #hennadesign  #hennatattoo  #hennaösterreich  #hennawien  #mehndidesign  #hennaartist  #mehndiartist  #bodyart  #wien  #hennatattoo  #hennabemalung  #körperkunst  #hennashoulder  #hennaösterreich  #tribal #hennahand  #hennastain  #districtmoedling  #menna  #hennaformen  #manhenna  #mehndihands  #igaustria  #henna  #igersaustria  www.facebook.com/mehndijazz
Mandala+strip design😍💞
———————————————————
To book our service please email us on Rjmehndi@gmail.com
#rjmehndi #instafit #instagram #artist #art #henna #hennaartist #photography #photooftheday #hand #hennahand #tattoo #hennaart #artist #beautyfull  #follow #followme #instagram #instaart #henna #beauty #asian #wedding #weddingseason #bride #hennatattoo #tattoo #style #glam #beautiful #instadaily #instagramhub #follow #nofilter #fashion
Mandala+strip design😍💞 ——————————————————— To book our service please email us on Rjmehndi@gmail.com #rjmehndi  #instafit  #instagram  #artist  #art  #henna  #hennaartist  #photography  #photooftheday  #hand  #hennahand  #tattoo  #hennaart  #artist  #beautyfull  #follow  #followme  #instagram  #instaart  #henna  #beauty  #asian  #wedding  #weddingseason  #bride  #hennatattoo  #tattoo  #style  #glam  #beautiful  #instadaily  #instagramhub  #follow  #nofilter  #fashion 
Henna hand for the most beautiful soul 💕
The biggest thank you to Maria, for allowing us to be co-creators of her sacred vision. Coming to you soon: Aumakua Gardens, Hawaii 🌺
.
.
.
#henna #hennahand #hennaart #hennatattoo #art #mehndi #mehndidesign #hennadesign #bodyartwork
Bugün şatoplus kına günü 10:00-17:00 arası sizleride ücretsiz kına günümüze bekleriz Sato plus hennadays #henna #hennaart #kinagunu #kinagecesi #kina#hintkinasi #hintisi #hennatattoo #hennaart #hennadesign #hennaartist #hennalove #hennapro #hennawedding #hennahand #hintkinasi #nicepic
We do engagement henna too! Drop a text or WhatsApp 8113 1215 to enquire! Recreation of @syraskins' design.
🌼🌼🌼
#hennameerah #hennameerahdesigns #henna #hennameerahengagement #engagementhenna #hennadetails #hennahand #hennainspire #hennainspiration #hennadoodles #hennasingapore #hennasg #hennadesign #hennaart #hennapractice #hennatattoo #temporarytattoo #inai #mehndi
Another pretty one - like the placement😍 #henna #hennatattoo #hennahand #riverlandfielddays #site106 #myriverland
.
Promosi SEPTEMBER DAY!
.
Hai start harini ada dua promosi yang tengah tunggu korang peminat ERC lover tau. Berbaloi-baloi sangat. .
“Inai yang paling the best admin tak pernah jumpa & tak kan tukar lain” 😍😍 memang admin akan repeat pakai ERC brand kalau dah habis kat kuku. .
.
.
PROMOSI 4 BOTOL ENAI! 
EHEM.. EHEM.. WHATSAPP LA KALAU NAK TAU 😝
.
Tahan lama, sekali penggunaan sahaja terus cantik tak bertukar oren wlaupun slepas tumbuh kuku baru. .
.
.
Color kekal & terus mresap dalam kuku and Jimat💕
.
Yang penting 👇
💅 HALAL, sah solat
💅 Bebas dari bahan terlarang
💅 Mudah di bawa travel
💅 Selamat digunakan semua  peringkat umur
💅 Tak akan pudar sampai kita  habis kuku. 💅 Tahan lama walaupon korang  main sabun hari-hari
💅 Colour cantik
.
.
Selamat berhappy-happy dengan kuku cantik ye. Yang penting sah solat and original dari hq. .
PLEASE ALERTS 🚨 YE JANGAN REMBAT ENAI FAKE.  dekat luar tu banyak sangat erc yang fake. 😐😐😐😐
.
.
jom order ramai2 ye uolllsss. Setiap customer yang oder enai dengan ekin akan dapat random free gift 🤓 .
.
.
📲 shikin | 011-10977847

#enairedchilliemurah #enaiviral #enairedchilliejohor
#enairedchillie #inaikuku #inaikawen #inaitunang #inaicelup #inaimerah #inairaya #inaimurah #inaikahwin #inaihalal #inaimuar #inaiuthm #henna #hennahand #hennabatupahat #hennakahwin #hennatunang #hennadowntown #inaicelupmerah  #inaicelupmurah #inairedchilliekl
. Promosi SEPTEMBER DAY! . Hai start harini ada dua promosi yang tengah tunggu korang peminat ERC lover tau. Berbaloi-baloi sangat. . “Inai yang paling the best admin tak pernah jumpa & tak kan tukar lain” 😍😍 memang admin akan repeat pakai ERC brand kalau dah habis kat kuku. . . . PROMOSI 4 BOTOL ENAI! EHEM.. EHEM.. WHATSAPP LA KALAU NAK TAU 😝 . Tahan lama, sekali penggunaan sahaja terus cantik tak bertukar oren wlaupun slepas tumbuh kuku baru. . . . Color kekal & terus mresap dalam kuku and Jimat💕 . Yang penting 👇 💅 HALAL, sah solat 💅 Bebas dari bahan terlarang 💅 Mudah di bawa travel 💅 Selamat digunakan semua peringkat umur 💅 Tak akan pudar sampai kita habis kuku. 💅 Tahan lama walaupon korang main sabun hari-hari 💅 Colour cantik . . Selamat berhappy-happy dengan kuku cantik ye. Yang penting sah solat and original dari hq. . PLEASE ALERTS 🚨 YE JANGAN REMBAT ENAI FAKE. dekat luar tu banyak sangat erc yang fake. 😐😐😐😐 . . jom order ramai2 ye uolllsss. Setiap customer yang oder enai dengan ekin akan dapat random free gift 🤓 . . . 📲 shikin | 011-10977847 #enairedchilliemurah  #enaiviral  #enairedchilliejohor  #enairedchillie  #inaikuku  #inaikawen  #inaitunang  #inaicelup  #inaimerah  #inairaya  #inaimurah  #inaikahwin  #inaihalal  #inaimuar  #inaiuthm  #henna  #hennahand  #hennabatupahat  #hennakahwin  #hennatunang  #hennadowntown  #inaicelupmerah  #inaicelupmurah  #inairedchilliekl 
.
Promosi SEPTEMBER DAY!
.
Hai start harini ada dua promosi yang tengah tunggu korang peminat ERC lover tau. Berbaloi-baloi sangat. .
.
.
“Inai yang paling the best admin tak pernah jumpa & tak kan tukar lain” 😍😍 memang admin akan repeat pakai ERC brand kalau dah habis kat kuku. .
.
PROMO 1
😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍
😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍
😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍
.
PROMO 2
EHEM.. EHEM.. WHATSAPP LA KALAU NAK TAU 😝
.
Tahan lama, sekali penggunaan sahaja terus cantik tak bertukar oren wlaupun slepas tumbuh kuku baru. .
Color kekal & terus mresap dalam kuku and Jimat💕
.
Yang penting 👇
💅 HALAL, sah solat
💅 Bebas dari bahan terlarang
💅 Mudah di bawa travel
💅 Selamat digunakan semua  peringkat umur
💅 Tak akan pudar sampai kita  habis kuku. 💅 Tahan lama walaupon korang  main sabun hari-hari
💅 Colour cantik
.
.
Selamat berhappy-happy dengan kuku cantik ye. Yang penting sah solat and original dari hq. .
PLEASE ALERTS 🚨 YE JANGAN REMBAT ENAI FAKE.  dekat luar tu banyak sangat erc yang fake. 😐😐😐😐
.
.
jom order ramai2 ye uolllsss. Setiap customer yang oder enai dengan ekin akan dapat random free gift 🤓 .
.
.
📲 shikin | 011-10977847

#enairedchilliemurah #enaiviral #enairedchilliejohor
#enairedchillie #inaikuku #inaikawen #inaitunang #inaicelup #inaimerah #inairaya #inaimurah #inaikahwin #inaihalal #inaimuar #inaiuthm #henna #hennahand #hennabatupahat #hennakahwin #hennatunang #hennadowntown #inaicelupmerah  #inaicelupmurah #inairedchilliekl
. Promosi SEPTEMBER DAY! . Hai start harini ada dua promosi yang tengah tunggu korang peminat ERC lover tau. Berbaloi-baloi sangat. . . . “Inai yang paling the best admin tak pernah jumpa & tak kan tukar lain” 😍😍 memang admin akan repeat pakai ERC brand kalau dah habis kat kuku. . . PROMO 1 😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍 😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍 😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍 . PROMO 2 EHEM.. EHEM.. WHATSAPP LA KALAU NAK TAU 😝 . Tahan lama, sekali penggunaan sahaja terus cantik tak bertukar oren wlaupun slepas tumbuh kuku baru. . Color kekal & terus mresap dalam kuku and Jimat💕 . Yang penting 👇 💅 HALAL, sah solat 💅 Bebas dari bahan terlarang 💅 Mudah di bawa travel 💅 Selamat digunakan semua peringkat umur 💅 Tak akan pudar sampai kita habis kuku. 💅 Tahan lama walaupon korang main sabun hari-hari 💅 Colour cantik . . Selamat berhappy-happy dengan kuku cantik ye. Yang penting sah solat and original dari hq. . PLEASE ALERTS 🚨 YE JANGAN REMBAT ENAI FAKE. dekat luar tu banyak sangat erc yang fake. 😐😐😐😐 . . jom order ramai2 ye uolllsss. Setiap customer yang oder enai dengan ekin akan dapat random free gift 🤓 . . . 📲 shikin | 011-10977847 #enairedchilliemurah  #enaiviral  #enairedchilliejohor  #enairedchillie  #inaikuku  #inaikawen  #inaitunang  #inaicelup  #inaimerah  #inairaya  #inaimurah  #inaikahwin  #inaihalal  #inaimuar  #inaiuthm  #henna  #hennahand  #hennabatupahat  #hennakahwin  #hennatunang  #hennadowntown  #inaicelupmerah  #inaicelupmurah  #inairedchilliekl 
.
Promosi SEPTEMBER DAY!
.
Hai start harini ada dua promosi yang tengah tunggu korang peminat ERC lover tau. Berbaloi-baloi sangat. .
.
.
“Inai yang paling the best admin tak pernah jumpa & tak kan tukar lain” 😍😍 memang admin akan repeat pakai ERC brand kalau dah habis kat kuku. .
.
PROMO 1
😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍
😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍
😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍
.
PROMO 2
EHEM.. EHEM.. WHATSAPP LA KALAU NAK TAU 😝
.
Tahan lama, sekali penggunaan sahaja terus cantik tak bertukar oren wlaupun slepas tumbuh kuku baru. .
Color kekal & terus mresap dalam kuku and Jimat💕
.
Yang penting 👇
💅 HALAL, sah solat
💅 Bebas dari bahan terlarang
💅 Mudah di bawa travel
💅 Selamat digunakan semua  peringkat umur
💅 Tak akan pudar sampai kita  habis kuku. 💅 Tahan lama walaupon korang  main sabun hari-hari
💅 Colour cantik
.
.
Selamat berhappy-happy dengan kuku cantik ye. Yang penting sah solat and original dari hq. .
PLEASE ALERTS 🚨 YE JANGAN REMBAT ENAI FAKE.  dekat luar tu banyak sangat erc yang fake. 😐😐😐😐
.
.
jom order ramai2 ye uolllsss. Setiap customer yang oder enai dengan ekin akan dapat random free gift 🤓 .
.
.
📲 shikin | 011-10977847

#enairedchilliemurah #enaiviral #enairedchilliejohor
#enairedchillie #inaikuku #inaikawen #inaitunang #inaicelup #inaimerah #inairaya #inaimurah #inaikahwin #inaihalal #inaimuar #inaiuthm #henna #hennahand #hennabatupahat #hennakahwin #hennatunang #hennadowntown #inaicelupmerah  #inaicelupmurah #inairedchilliekl
. Promosi SEPTEMBER DAY! . Hai start harini ada dua promosi yang tengah tunggu korang peminat ERC lover tau. Berbaloi-baloi sangat. . . . “Inai yang paling the best admin tak pernah jumpa & tak kan tukar lain” 😍😍 memang admin akan repeat pakai ERC brand kalau dah habis kat kuku. . . PROMO 1 😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍 😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍 😍 RM 23 ONLY - COMBO 😍 . PROMO 2 EHEM.. EHEM.. WHATSAPP LA KALAU NAK TAU 😝 . Tahan lama, sekali penggunaan sahaja terus cantik tak bertukar oren wlaupun slepas tumbuh kuku baru. . Color kekal & terus mresap dalam kuku and Jimat💕 . Yang penting 👇 💅 HALAL, sah solat 💅 Bebas dari bahan terlarang 💅 Mudah di bawa travel 💅 Selamat digunakan semua peringkat umur 💅 Tak akan pudar sampai kita habis kuku. 💅 Tahan lama walaupon korang main sabun hari-hari 💅 Colour cantik . . Selamat berhappy-happy dengan kuku cantik ye. Yang penting sah solat and original dari hq. . PLEASE ALERTS 🚨 YE JANGAN REMBAT ENAI FAKE. dekat luar tu banyak sangat erc yang fake. 😐😐😐😐 . . jom order ramai2 ye uolllsss. Setiap customer yang oder enai dengan ekin akan dapat random free gift 🤓 . . . 📲 shikin | 011-10977847 #enairedchilliemurah  #enaiviral  #enairedchilliejohor  #enairedchillie  #inaikuku  #inaikawen  #inaitunang  #inaicelup  #inaimerah  #inairaya  #inaimurah  #inaikahwin  #inaihalal  #inaimuar  #inaiuthm  #henna  #hennahand  #hennabatupahat  #hennakahwin  #hennatunang  #hennadowntown  #inaicelupmerah  #inaicelupmurah  #inairedchilliekl 
A "Happy Birthday" henna hand!! For a very special person having their birthday on "International Peace Day". . . .a floral hand with love heart style vines,  and a finger ring stack on the central finger.  Done with love,  for my love 💛 to mark the most significant day that turned me into a Mother. . . 
#handmethathenna #adelaide #velvethennasouthaustralia #hennahand #birthdayblessings #PPDFREEHENNA #australianblendhennapaste🌿🍃 #l'hennevelour #kina #bonneanniversaire #partyfavours #naturalhennaonly🌿
A "Happy Birthday" henna hand!! For a very special person having their birthday on "International Peace Day". . . .a floral hand with love heart style vines, and a finger ring stack on the central finger. Done with love, for my love 💛 to mark the most significant day that turned me into a Mother. . . #handmethathenna  #adelaide  #velvethennasouthaustralia  #hennahand  #birthdayblessings  #PPDFREEHENNA  #australianblendhennapaste 🌿🍃 #l 'hennevelour #kina  #bonneanniversaire  #partyfavours  #naturalhennaonly 🌿
Henna wedding ❤️ Merci à ma sublime mariée de la semaine Soukayna 🌸 toutes mes félicitations qu'Allah bénisse votre union 😘 #henna #hennatattoo #hennadesign #hennawedding #hennaart #hennartist #hennapro #hennalove #lovely #wedding #orientale #orient #hennanight #hennaparty #hennafun #hennainspire #hennahand
Feels like FOREVER since I did my own henna. 🤲🏼🌻 (always a difficult job..🤷🏼‍♀️) Here’s a little freehand I did was earlier -  self care is always important. Defiantly adding this one to my design book! Lovin’ it. 🧡✌🏼🌼 #birminghamhenna #hippiehenna #mendalatattoo #ukhenna #mehndi #henn #hennaartist #flowerhenna #hennahand #moonstonemehndi #tattoo #art
bad btches wanna be my bae 💅 
one of my signature henna glove tattoos for my gf @tashdollars thank you for always letting me do whatever bb 🔮🌙✨
.
.
.
#sandrakrhenna #hennaglove #hennahand #hennatattoo #handtattoo #hennagoals #hennadesign #mydesign #myculture #henna #mehndi #hennaartist #chicago #chicagohenna #safehenna #naturalhenna #girlyhenna #hennainspire #modernsalon
Photo @permata_empat 
MUA @orien_queen 
Bride miss Hana 
Henna n nail art @vitafarizqi
✔Material yang kita gunakan untuk henna dan nail art kualitas terbaik ya
👉Selengkapnya seputar nail art cek ig @vita_nailswedding
👉 Info seputar henna atau nail art hanya wa 085645114665 ❌no dm❌
👉Semua peralatan henna bisa beli di @vita_hennashop
#hennahand#mandala#nailart#nailswedding💑#nailartlamongan#nailartbabat#hennaart#mahendilamongan#hennalamongan#hennababat#hennalamonganhits#hennababathits#lamongan#lamonganhits#lamonganmegilan#hennadesign#hennakad#glamour#inspirasiwedding#lamonganmegilan#lamongan#lamonganhits#hennatuban#hennajombang#hennalovers#hennadesign#hennasuper#whitehenna#agenhenna#neha#agenhennalamongan#jualhenna
Photo @permata_empat MUA @orien_queen Bride miss Hana Henna n nail art @vitafarizqi ✔Material yang kita gunakan untuk henna dan nail art kualitas terbaik ya 👉Selengkapnya seputar nail art cek ig @vita_nailswedding 👉 Info seputar henna atau nail art hanya wa 085645114665 ❌no dm❌ 👉Semua peralatan henna bisa beli di @vita_hennashop #hennahand #mandala #nailart #nailswedding 💑#nailartlamongan #nailartbabat #hennaart #mahendilamongan #hennalamongan #hennababat #hennalamonganhits #hennababathits #lamongan #lamonganhits #lamonganmegilan #hennadesign #hennakad #glamour #inspirasiwedding #lamonganmegilan #lamongan #lamonganhits #hennatuban #hennajombang #hennalovers #hennadesign #hennasuper #whitehenna #agenhenna #neha #agenhennalamongan #jualhenna 
“And lord, don't let me break this, 
let me hold it lightly
Give me arms to pray with 
instead of ones that hold too tightly”
~Florence and the Machine
.
📷: @magnoliabanyanfilms 
Thank you dear one for capturing my heart in my hands. I have endless gratitude for making art with you, and your presence in my life. There will be more to come of everything.
.

#henna #hennastain #mehndi #mehendi #7enna #hennahand #hennaart #adorn #selfadornment #sacredart #plantritual #magic #holdlightly #ganesha #bold #QOTD #mantra #currentfavoritesong #selfcare #hennafingers #artist #photographer #maker #hennaartist #bellingham #seattle #hennaartbyamylee #dowhatyoulove #makeart #artofliving
“And lord, don't let me break this, let me hold it lightly Give me arms to pray with instead of ones that hold too tightly” ~Florence and the Machine . 📷: @magnoliabanyanfilms Thank you dear one for capturing my heart in my hands. I have endless gratitude for making art with you, and your presence in my life. There will be more to come of everything. . #henna  #hennastain  #mehndi  #mehendi  #7enna  #hennahand  #hennaart  #adorn  #selfadornment  #sacredart  #plantritual  #magic  #holdlightly  #ganesha  #bold  #QOTD  #mantra  #currentfavoritesong  #selfcare  #hennafingers  #artist  #photographer  #maker  #hennaartist  #bellingham  #seattle  #hennaartbyamylee  #dowhatyoulove  #makeart  #artofliving 
Jak wam mija lato? Ja już czuję że powoli czas zapaść w jesienną hibernację. Henna na ręce oczywiście jest ale miałam jeszcze do spełnienia marzenie - zielone włosy:) może słabo widać na zdjęciu, ale choć mało wyraźne to są :) dobrego weekendu! #hennatatuaż #hennahand #greenhair #greenhairdontcare #endofsummer #autumniscoming #mehndi #mehendi #hennastargard #hennapro
Повторили мой прошлогодний дизайн🌜⠀
⠀
Дорогие друзья!⠀
Хочу вас пригласить на мероприятие, где в воскресенье я буду рисовать мехенди для всех гостей)⠀
⠀
Оно организовано @eventa.ru и @kathysoul для женщин , ведь у нас так много "своих секретов", и посвящать время, чтобы во всем этом расти необходимо!⠀
⠀
На встрече выступят яркие и сильные спикеры - имиджмейкер @kolgatina, сексолог @kashinatv, нумероло-психолог @julyaokuneva, весьма полезная для фигуры мини-лекция по детоксу от Katrin Summer, порадует МК по собиранию торта и украшению десертов от @jucakes4you, музыкальные выступления от @dinaiyinbor, розыгрыш полезного букета сладостей от @elkabuket, наш подарок- вы можете доверить рисунки на руках мастеру по Мехенди @trendymehendi, ну и то, что вы обожаете - роскошные фотосессии от талантливой @ninamix.foto!⠀
⠀
Очень важно - в кафе будет детский аниматор и вы можете спокойно приходить с детками и уделить внимание программе и общению с девочками!⠀
Регистрация на мероприятие всего 600 р. в watsup 89660407434!⠀
Место @the_buddy_cafe⠀
Очень ждем каждую из Вас!
Повторили мой прошлогодний дизайн🌜⠀ ⠀ Дорогие друзья!⠀ Хочу вас пригласить на мероприятие, где в воскресенье я буду рисовать мехенди для всех гостей)⠀ ⠀ Оно организовано @eventa.ru и @kathysoul для женщин , ведь у нас так много "своих секретов", и посвящать время, чтобы во всем этом расти необходимо!⠀ ⠀ На встрече выступят яркие и сильные спикеры - имиджмейкер @kolgatina, сексолог @kashinatv, нумероло-психолог @julyaokuneva, весьма полезная для фигуры мини-лекция по детоксу от Katrin Summer, порадует МК по собиранию торта и украшению десертов от @jucakes4you, музыкальные выступления от @dinaiyinbor, розыгрыш полезного букета сладостей от @elkabuket, наш подарок- вы можете доверить рисунки на руках мастеру по Мехенди @trendymehendi, ну и то, что вы обожаете - роскошные фотосессии от талантливой @ninamix.foto!⠀ ⠀ Очень важно - в кафе будет детский аниматор и вы можете спокойно приходить с детками и уделить внимание программе и общению с девочками!⠀ Регистрация на мероприятие всего 600 р. в watsup 89660407434!⠀ Место @the_buddy_cafe⠀ Очень ждем каждую из Вас!
J A G U A for my lovely client! 🖤 A natural blackish stain obtained from a fruit in the Amazon. Book me for your #Henna and #jagua needs! #bostonmua #hennaboston #bostonhenna #bodyart #jaguahand #hennahand #jaguaboston #bostonhenna #cambridge #somerville #boston #jamaicaplain #bostontattoo #tattoo #hennatattoo #jaguatattoo #nails #nailsofinstagram #nailsonfleek #nailsnailsnails
Just a few hands full of henna to brighten your morning. .
.
.
#maplemehndi #hennalove #hennadesign #mehndi #henna #hennapro #naturalhenna #bridalhenna #bridalmehndi #hennart #hennahand #adornment
Mehendi 🦋 #HennaHand #HENNANATURAL 🌿🌿
Per motivi vari non ho più fatto Henné . Oggi ,dopo tanto, mi son concessa una ventina di minuti per realizzare questo disegno sul mio braccio . Che dite , ricomincio a farli anche per voi?🌱☘️🌿🍃 #kimhenne_ #hennatattoo#hennahand#naturaltattoo#nochimicsproducts#tattoo#freetime#lovewhatyoudo#dowhatyoulove
Noch ein bisschen Schmuck für die letzten warmen Spätsommertage 💮🏵 #hennahimmel #henna #mehndi #hennamandala #hennahand