an online Instagram web viewer

#heavymakeup medias

Photos

Our gorgeous lashes in 'D R A M A' and 'F I E R C E'.
Almost gone. Limited stock available.

#minklash #volumelash #lilylashes #tattilash #asianbridalmakeup  #heavymakeup #dramaticmakeup #kyliejenner #kimkardashian #hudabeautylashes #wispieslashes #lashlover #eyemakeup #lashesonpoint #fluffylashes
MELTED MAKE-UP CRYING ZOMBIE 🇮🇹:Buonasera amici! Come promesso vi posto il quinto make-up di Halloween! 
Vi piace? Fatemi sapere nei commenti cosa ne pensate! 
MELTED MAKE-UP CRYING ZOMBIE
🇺🇸🇬🇧:Good evening friends! As promised, you place the fifth Halloween make-up!
You like it? Let me know in the comments what you think!
#curlywavyhair #stupidgirl #zombie #meltedmakeup #blackismyhappycolor #glamgirl #metalhead #fashion #lovinit #lionmakeup #bandana #halloweenmakeup #vampire #darkhair #sleaze #darkmakeup #sleazymood #darklook #giantearrings #halloweenmood #paleskin #lion #lionhair #gothicvampire #sleazelion #gothmood #darklook #giantearrings #paleskin #heavymakeup
MELTED MAKE-UP CRYING ZOMBIE 🇮🇹:Buonasera amici! Come promesso vi posto il quinto make-up di Halloween! Vi piace? Fatemi sapere nei commenti cosa ne pensate! MELTED MAKE-UP CRYING ZOMBIE 🇺🇸🇬🇧:Good evening friends! As promised, you place the fifth Halloween make-up! You like it? Let me know in the comments what you think! #curlywavyhair  #stupidgirl  #zombie  #meltedmakeup  #blackismyhappycolor  #glamgirl  #metalhead  #fashion  #lovinit  #lionmakeup  #bandana  #halloweenmakeup  #vampire  #darkhair  #sleaze  #darkmakeup  #sleazymood  #darklook  #giantearrings  #halloweenmood  #paleskin  #lion  #lionhair  #gothicvampire  #sleazelion  #gothmood  #darklook  #giantearrings  #paleskin  #heavymakeup 
so happy to share my newest beauty story ‘GLITZ ‘N GLAM’ ⚡️⚡️ MUAH: @judithdorman_hairmakeup MODEL: @isapeerdeman_ @elvismodels #glitter #beauty #colours #editorial #closeup #makeup #heavymakeup #model #elvismodels #angeliquehoornmanagement #photography #fashionphotography #studiophotography #flashphotography #canon #canon6D #sigma2470mm #bowensflash #captureone #studio #lovemyjob
This saturday I performed at "Mačkofest" ("Catfest"), a humanitarian event with a slogan "Dance4cats" where bellydancers helped to collect money for a stray cat shelter. 😺😺
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.#bindi #makeupart #makeuptime #makeuponpoint #heavymakeup #bellydancer #stagemakeup #tribalfusionzagreb #zagreb #tribalfusion #tribalfusionbellydance #tribalfusionbellydancer #tribalfusiondance #tribalfusionhrvatska #tribalfusioncroatia #lacenecklace #ljepotica #bellydancequeens #bellydancelove #bellydancelife #bellydance_queens #bellydancemakeup #bellydanceworld #tribalbellydance #redlips
This saturday I performed at "Mačkofest" ("Catfest"), a humanitarian event with a slogan "Dance4cats" where bellydancers helped to collect money for a stray cat shelter. 😺😺 . . . . . . . . . . . . . . .#bindi  #makeupart  #makeuptime  #makeuponpoint  #heavymakeup  #bellydancer  #stagemakeup  #tribalfusionzagreb  #zagreb  #tribalfusion  #tribalfusionbellydance  #tribalfusionbellydancer  #tribalfusiondance  #tribalfusionhrvatska  #tribalfusioncroatia  #lacenecklace  #ljepotica  #bellydancequeens  #bellydancelove  #bellydancelife  #bellydance_queens  #bellydancemakeup  #bellydanceworld  #tribalbellydance  #redlips 
so happy to share my newest beauty story ‘GLITZ ‘N GLAM’ ⚡️⚡️ MUAH: @judithdorman_hairmakeup MODEL: @isapeerdeman_ @elvismodels #glitter #beauty #colours #editorial #closeup #makeup #heavymakeup #model #elvismodels #angeliquehoornmanagement #photography #fashionphotography #studiophotography #flashphotography #canon #canon6D #sigma2470mm #bowensflash #captureone #studio #lovemyjob
Makeup @jo.c_style 
hair styling : @jo.c_style 
Photographer: @kayansue 
Stylist: @kayansue 
Model : @jochiu509 
#hk #hongkong #hkig #hongkongig #makeup #hkmakeup #gang #gangsta #gangster #ganggang #style #hair #hairstyles #blog #makeupblog #handmade #color #rainbowcolor #rainbow #formal #new #newstyle #mix #dress #clean #heavymakeup #歐美 #歐美妝 #歐美風 #歐美妝容
Makeup @jo.c_style 
hair styling : @jo.c_style 
Photographer: @kayansue 
Stylist: @kayansue 
Model : @jochiu509 
#hk #hongkong #hkig #hongkongig #makeup #hkmakeup #gang #gangsta #gangster #ganggang #style #hair #hairstyles #blog #makeupblog #handmade #color #rainbowcolor #rainbow #formal #new #newstyle #mix #dress #clean #heavymakeup #歐美 #歐美妝 #歐美風 #歐美妝容
Makeup @jo.c_style 
hair styling : @jo.c_style 
Photographer: @kayansue 
Stylist: @kayansue 
Model : @jochiu509 
#hk #hongkong #hkig #hongkongig #makeup #hkmakeup #gang #gangsta #gangster #ganggang #style #hair #hairstyles #blog #makeupblog #handmade #color #rainbowcolor #rainbow #formal #new #newstyle #mix #dress #clean #heavymakeup #歐美 #歐美妝 #歐美風 #歐美妝容
Assalamualaikum 😊
.
Siapa sini tahu apa itu herv natural skincare? Herv natural skincare adalah set penjagaan kulit muka yang bermasalah dan dikilangkan dari Korea & berkeluluasn KKM

HERV NATURAL yang mengandungi CLEANSING OIL & EXFOLIATOR.
1.💖OIL CLEANSER💖 
sesuai untuk :
.
*Dry Skin*
💖Foam cleanser tak recommended for dry skin sbb dia akan menyebabkan skin uols lebih kering and irritate . 💖 Bila Dry skin, skin uols akan nampak lebih berusia dari umur sebenar. Dah tak awet muda dah 😔 💖So WAJIB use Oil Cleanser utk moist the skin.
.
*Oily Skin*
💖 Oily Skin PERLU kan Oil Cleanser utk memberi SIGNAL pd lapisan kulit bahawa Skin u all DAH CUKUP HYDRATE and OIL. So stop dari merembeskan lagi oil pada skin.
💖Plus Our Active Ingredients dalam Oil Cleanser is Sunflower Oil which is dia TAK CLOG your PORE but dia lagi CLEANSE your PORE and its PROVEN!
.
- Basically Oil Cleanser mmg AGEN Makeup Meltaway even u pakai Sunscreen.
.
WAJIB cleanse your face dgn Oil Cleanser. .

2.💖EXFOLIATOR💖 
Agen DETOX and Menanggalkan Sel Kulit Mati di skin
.
Tanpa exfoliator , skin u all jadi :
.
- Pore Clogged - Kulit Kusam dek sel kulit mati dok bertenggek atas skin
- Kulit tak sihat and kulit tak glow
- Skincare lain tak dapat memaksimumkan benefitnya sebab skin dah dihalang oleh Dead Skin Cell
- Jerawat ! Dah Clogged pore maka jerawat pun akan say hello pada skin uolss waaa

Jom follow ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
@agent_hervjb
@agent_hervjb
@agent_hervjb

#hervjohor #hervjb #hervbbu #hervdangabay #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #nunutim #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Assalamualaikum 😊 . Siapa sini tahu apa itu herv natural skincare? Herv natural skincare adalah set penjagaan kulit muka yang bermasalah dan dikilangkan dari Korea & berkeluluasn KKM HERV NATURAL yang mengandungi CLEANSING OIL & EXFOLIATOR. 1.💖OIL CLEANSER💖 sesuai untuk : . *Dry Skin* 💖Foam cleanser tak recommended for dry skin sbb dia akan menyebabkan skin uols lebih kering and irritate . 💖 Bila Dry skin, skin uols akan nampak lebih berusia dari umur sebenar. Dah tak awet muda dah 😔 💖So WAJIB use Oil Cleanser utk moist the skin. . *Oily Skin* 💖 Oily Skin PERLU kan Oil Cleanser utk memberi SIGNAL pd lapisan kulit bahawa Skin u all DAH CUKUP HYDRATE and OIL. So stop dari merembeskan lagi oil pada skin. 💖Plus Our Active Ingredients dalam Oil Cleanser is Sunflower Oil which is dia TAK CLOG your PORE but dia lagi CLEANSE your PORE and its PROVEN! . - Basically Oil Cleanser mmg AGEN Makeup Meltaway even u pakai Sunscreen. . WAJIB cleanse your face dgn Oil Cleanser. . 2.💖EXFOLIATOR💖 Agen DETOX and Menanggalkan Sel Kulit Mati di skin . Tanpa exfoliator , skin u all jadi : . - Pore Clogged - Kulit Kusam dek sel kulit mati dok bertenggek atas skin - Kulit tak sihat and kulit tak glow - Skincare lain tak dapat memaksimumkan benefitnya sebab skin dah dihalang oleh Dead Skin Cell - Jerawat ! Dah Clogged pore maka jerawat pun akan say hello pada skin uolss waaa Jom follow ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ @agent_hervjb @agent_hervjb @agent_hervjb #hervjohor  #hervjb  #hervbbu  #hervdangabay  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #nunutim  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
Assalamualaikum 😊
.
Siapa sini tahu apa itu herv natural skincare? Herv natural skincare adalah set penjagaan kulit muka yang bermasalah dan dikilangkan dari Korea & berkeluluasn KKM

HERV NATURAL yang mengandungi CLEANSING OIL & EXFOLIATOR.
1.💖OIL CLEANSER💖 
sesuai untuk :
.
*Dry Skin*
💖Foam cleanser tak recommended for dry skin sbb dia akan menyebabkan skin uols lebih kering and irritate . 💖 Bila Dry skin, skin uols akan nampak lebih berusia dari umur sebenar. Dah tak awet muda dah 😔 💖So WAJIB use Oil Cleanser utk moist the skin.
.
*Oily Skin*
💖 Oily Skin PERLU kan Oil Cleanser utk memberi SIGNAL pd lapisan kulit bahawa Skin u all DAH CUKUP HYDRATE and OIL. So stop dari merembeskan lagi oil pada skin.
💖Plus Our Active Ingredients dalam Oil Cleanser is Sunflower Oil which is dia TAK CLOG your PORE but dia lagi CLEANSE your PORE and its PROVEN!
.
- Basically Oil Cleanser mmg AGEN Makeup Meltaway even u pakai Sunscreen.
.
WAJIB cleanse your face dgn Oil Cleanser. .

2.💖EXFOLIATOR💖 
Agen DETOX and Menanggalkan Sel Kulit Mati di skin
.
Tanpa exfoliator , skin u all jadi :
.
- Pore Clogged - Kulit Kusam dek sel kulit mati dok bertenggek atas skin
- Kulit tak sihat and kulit tak glow
- Skincare lain tak dapat memaksimumkan benefitnya sebab skin dah dihalang oleh Dead Skin Cell
- Jerawat ! Dah Clogged pore maka jerawat pun akan say hello pada skin uolss waaa

Jom follow ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
@agent_hervjb
@agent_hervjb
@agent_hervjb

#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #nunutim #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Assalamualaikum 😊 . Siapa sini tahu apa itu herv natural skincare? Herv natural skincare adalah set penjagaan kulit muka yang bermasalah dan dikilangkan dari Korea & berkeluluasn KKM HERV NATURAL yang mengandungi CLEANSING OIL & EXFOLIATOR. 1.💖OIL CLEANSER💖 sesuai untuk : . *Dry Skin* 💖Foam cleanser tak recommended for dry skin sbb dia akan menyebabkan skin uols lebih kering and irritate . 💖 Bila Dry skin, skin uols akan nampak lebih berusia dari umur sebenar. Dah tak awet muda dah 😔 💖So WAJIB use Oil Cleanser utk moist the skin. . *Oily Skin* 💖 Oily Skin PERLU kan Oil Cleanser utk memberi SIGNAL pd lapisan kulit bahawa Skin u all DAH CUKUP HYDRATE and OIL. So stop dari merembeskan lagi oil pada skin. 💖Plus Our Active Ingredients dalam Oil Cleanser is Sunflower Oil which is dia TAK CLOG your PORE but dia lagi CLEANSE your PORE and its PROVEN! . - Basically Oil Cleanser mmg AGEN Makeup Meltaway even u pakai Sunscreen. . WAJIB cleanse your face dgn Oil Cleanser. . 2.💖EXFOLIATOR💖 Agen DETOX and Menanggalkan Sel Kulit Mati di skin . Tanpa exfoliator , skin u all jadi : . - Pore Clogged - Kulit Kusam dek sel kulit mati dok bertenggek atas skin - Kulit tak sihat and kulit tak glow - Skincare lain tak dapat memaksimumkan benefitnya sebab skin dah dihalang oleh Dead Skin Cell - Jerawat ! Dah Clogged pore maka jerawat pun akan say hello pada skin uolss waaa Jom follow ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ @agent_hervjb @agent_hervjb @agent_hervjb #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #nunutim  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
Luxe Essence Advance Herv setanding international brand 😍
.
#hervluxeessence ni. Apa tu? 💃
.
Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum. .
Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat.
.
Certain orang yang alah / sensitive pada  serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat.

Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita menumpukan untuk :
.
🌸BRIGHTENING Effect.
Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya.
.
🌸Skin Activating Treatment .
Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN .
.
🌸Youth Essence .
Ini adalahh IMPIAN setiap orang kan ? .
So kenapa Herv punya essence tu beza daripada yang lain? 
Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama.
.
Nak order HERV⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Luxe Essence Advance Herv setanding international brand 😍 . #hervluxeessence  ni. Apa tu? 💃 . Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum. . Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat. . Certain orang yang alah / sensitive pada serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat. Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita menumpukan untuk : . 🌸BRIGHTENING Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya. . 🌸Skin Activating Treatment . Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN . . 🌸Youth Essence . Ini adalahh IMPIAN setiap orang kan ? . So kenapa Herv punya essence tu beza daripada yang lain? Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama. . Nak order HERV⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR!
.
Lepas cuci muka pakai oil cleanser, baru kita scrub muka kita. Tujuan scrub ni adalah untuk buang sel kulit mati yang terkumpul kat kulit kita ni. Kalau uolls nak tau, itu salah satu punca kulit kita nampak kusam dan tak bermaya.
.
Sape kata scrub tu tak penting? Kalau nak tau scrub juga boleh pudarkan parut jerawat, membersihkan liang pori yang tersumbat, kulit nampak pinkish, menyerikan wajah dan generate skin cell baru.
.
Paling penting sekali kulit uolls akan senang meresap skincare lain such as toner serum dan moisturiser. Bila urut² muka ni kan, dah tentu ada perjalanan darah kat muka kan. Baru nampak ceria!
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR! . Lepas cuci muka pakai oil cleanser, baru kita scrub muka kita. Tujuan scrub ni adalah untuk buang sel kulit mati yang terkumpul kat kulit kita ni. Kalau uolls nak tau, itu salah satu punca kulit kita nampak kusam dan tak bermaya. . Sape kata scrub tu tak penting? Kalau nak tau scrub juga boleh pudarkan parut jerawat, membersihkan liang pori yang tersumbat, kulit nampak pinkish, menyerikan wajah dan generate skin cell baru. . Paling penting sekali kulit uolls akan senang meresap skincare lain such as toner serum dan moisturiser. Bila urut² muka ni kan, dah tentu ada perjalanan darah kat muka kan. Baru nampak ceria! . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Herv Brightening Oil Cleanser .
.
Makeup Melts Away + Pore luminous
.
The most important benefits of oil cleansing is being able to remove impurities without stripping the skin or leaving it dry. .
Herv Brightening Oil Cleanser contain essential oils which are highly moisturizing.
.
If your skin is oily, doesn't mean you shouldn't hydrate it! Oil cleansing is 
great for anyone who has pores and it will easily to get clogged, because the emulsified oils remove these impurities.
.
These essential oils are also great for dry skin as they moisturize, prevent wrinkles and won't block pores. .
.
Benefits: 💗Makeup Melts Away Pore Luminous
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
Herv Brightening Oil Cleanser . . Makeup Melts Away + Pore luminous . The most important benefits of oil cleansing is being able to remove impurities without stripping the skin or leaving it dry. . Herv Brightening Oil Cleanser contain essential oils which are highly moisturizing. . If your skin is oily, doesn't mean you shouldn't hydrate it! Oil cleansing is great for anyone who has pores and it will easily to get clogged, because the emulsified oils remove these impurities. . These essential oils are also great for dry skin as they moisturize, prevent wrinkles and won't block pores. . . Benefits: 💗Makeup Melts Away Pore Luminous . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Thinking...🙄💋💭
#selfie #snapchat #tuesdaymood #heavymakeup
From natural day makeup to a rocking pirate theme look😎👨🏻‍🎤think the model liked the heavy look better😂 #daymakeup #tvmakeup #naturalmakeup #rockmakeup #heavymakeup #rockin #piratemakeup #rockandroll #halloweenmakeup #dirtylook #grooming #school #makeupschool #nevertooold #nevertoooldtolearn
🍑Deep n Glow Exfoliator
Bertindak sebagai scrub untuk buang segala sel kulit mati supaya kulit dapat reborn kembali. Kulit juga akan mempunyai daya serap yang tinggi terhadap segala nutrien drp essence dan serum. .
.
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR RM69 exclude postage
.
Berminat nak order? Boleh whatsapp 0133270144 atau click link di bio ya 😉
.
📮 Postage setiap hari
🚗 COD : Nilai / Sendayan / Seremban
(Hari minggu shj)
.
.
Road to natural skin using Herv 😍 .
#hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #exclusivebox  #naturalbeauty #naturalproduct #orange #peach #rose #glassksin #roadtoglassskin #RoadToKoreanGlassSkinBebeh #glowskin #healthyskin
🍑Deep n Glow Exfoliator Bertindak sebagai scrub untuk buang segala sel kulit mati supaya kulit dapat reborn kembali. Kulit juga akan mempunyai daya serap yang tinggi terhadap segala nutrien drp essence dan serum. . . HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR RM69 exclude postage . Berminat nak order? Boleh whatsapp 0133270144 atau click link di bio ya 😉 . 📮 Postage setiap hari 🚗 COD : Nilai / Sendayan / Seremban (Hari minggu shj) . . Road to natural skin using Herv 😍 . #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #exclusivebox  #naturalbeauty  #naturalproduct  #orange  #peach  #rose  #glassksin  #roadtoglassskin  #RoadToKoreanGlassSkinBebeh  #glowskin  #healthyskin 
Halooo our dear makeup artis @rougefyfy 💖💖
.
Road to glass skin with
Luxe Essence Advance Herv
.
EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE
.
Rose Essential Oil
💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
💖Tingkatkan keanjalan kulit
💖Elak pembentukan kedut
💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat
💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
💖Merawat jerawat dan rosacea
💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit
.
Nak order HERV⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Halooo our dear makeup artis @rougefyfy 💖💖 . Road to glass skin with Luxe Essence Advance Herv . EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . Rose Essential Oil 💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 💖Tingkatkan keanjalan kulit 💖Elak pembentukan kedut 💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat 💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 💖Merawat jerawat dan rosacea 💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit . Nak order HERV⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
Our MUA @nursyafinazutagha review HERV. Thank you dear 💕
.
Essence tu toner? ❌
Essence tu serum? ❌
.
Essence lebih dari itu. Ia JANTUNG❤ kepada kulit 😊  orang Korea WAJIB ada essence dalam rutin skincare diorang. No wonder brand SKII yang kita kenal is SKII Essence. Sedangkan banyak lagi range produk dia kenapa essence je yang kita kenal?? Nampak tak kegilaan ESSENCE terhadap orang Korea 😃😃 Ni lah RAHSIA GLASS SKIN DIORANG 😍😍😍
.
HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE .
Secara asasnya, essence nie step SEBELUM pemakaian serum.
Certain orang yang alah / sensitive pada  serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat.
.
Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , 
kita menumpukan untuk :
.
🌼BRIGHTENING Effect.
Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada JERAGAT, UNEVEN SKIN TONE dan 
dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM, Sunburn dan tak bermaya. .
🌼Skin Activating Treatment 
Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Merawat kulit yang rengsa kemerahan. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and KULIT BERJERAWAT. .
🌼Youth Essence 
Ini adalahh IMPIAN setiap ORANG!
Why Herv punya essence beza daripada hat lain? .
Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Ni bukan yang Mur2 punya bau Rose. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama .
.
Effect? Baka A Class! 
Ia akan merencatkan proses penuaan kulit
Seriussss !
.
Skin akan jadi lebih MOIST and GLOW! .
Sebab skin kita dah CUKUP BOOSTER! .
Makanan dh cukup. .
Bila skin dah cukup moist dah tak nampak muka berumur.
.
Ini SERIUS.
.
Punca muka nampak lebih berumur sebab pertamanya SKIN Kita kurang BOOSTER and KERING . .
Nk healthy skin? 
Meh cuba HERV Essence
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin
Our MUA @nursyafinazutagha review HERV. Thank you dear 💕 . Essence tu toner? ❌ Essence tu serum? ❌ . Essence lebih dari itu. Ia JANTUNG❤ kepada kulit 😊 orang Korea WAJIB ada essence dalam rutin skincare diorang. No wonder brand SKII yang kita kenal is SKII Essence. Sedangkan banyak lagi range produk dia kenapa essence je yang kita kenal?? Nampak tak kegilaan ESSENCE terhadap orang Korea 😃😃 Ni lah RAHSIA GLASS SKIN DIORANG 😍😍😍 . HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE . Secara asasnya, essence nie step SEBELUM pemakaian serum. Certain orang yang alah / sensitive pada serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat. . Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita menumpukan untuk : . 🌼BRIGHTENING Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada JERAGAT, UNEVEN SKIN TONE dan dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM, Sunburn dan tak bermaya. . 🌼Skin Activating Treatment Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Merawat kulit yang rengsa kemerahan. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and KULIT BERJERAWAT. . 🌼Youth Essence Ini adalahh IMPIAN setiap ORANG! Why Herv punya essence beza daripada hat lain? . Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Ni bukan yang Mur2 punya bau Rose. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama . . Effect? Baka A Class! Ia akan merencatkan proses penuaan kulit Seriussss ! . Skin akan jadi lebih MOIST and GLOW! . Sebab skin kita dah CUKUP BOOSTER! . Makanan dh cukup. . Bila skin dah cukup moist dah tak nampak muka berumur. . Ini SERIUS. . Punca muka nampak lebih berumur sebab pertamanya SKIN Kita kurang BOOSTER and KERING . . Nk healthy skin? Meh cuba HERV Essence . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin 
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR
.
My favorite scrub. Texture yang sangat lembut bila sapu di muka ❤ exfoliator by Herv ni tak sama mcm scrub yang lain. Yang ni bila guna tak kasar (tak ada biji2 tu tau) Bau 🍑 peach! 😋
.
❤ berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati (dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam dan punca segala skincare (serum/mosturizer) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam  kulit.
❤ Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan.
❤ recommended utk digunakan 3-4  kali seminggu.
❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat.
.
Bare face bukan lagi perkara meggerunkan... 😉
.
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR RM69 exclude postage
.
Berminat nak order? Boleh whatsapp 0133270144 atau click link di bio ya 😉
.
📮 Postage setiap hari
🚗 COD : Nilai / Sendayan / Seremban
(Hari minggu shj)
.
.
.
Road to natural skin using Herv 😍 .
#hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR . My favorite scrub. Texture yang sangat lembut bila sapu di muka ❤ exfoliator by Herv ni tak sama mcm scrub yang lain. Yang ni bila guna tak kasar (tak ada biji2 tu tau) Bau 🍑 peach! 😋 . ❤ berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati (dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam dan punca segala skincare (serum/mosturizer) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. ❤ Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan. ❤ recommended utk digunakan 3-4 kali seminggu. ❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat. . Bare face bukan lagi perkara meggerunkan... 😉 . HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR RM69 exclude postage . Berminat nak order? Boleh whatsapp 0133270144 atau click link di bio ya 😉 . 📮 Postage setiap hari 🚗 COD : Nilai / Sendayan / Seremban (Hari minggu shj) . . . Road to natural skin using Herv 😍 . #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
Our @muabellaz guna herv juga uolls 😘😘😘 thank you Bella love 💕💕
.
EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE

Rose Essential Oil
💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
💖Tingkatkan keanjalan kulit
💖Elak pembentukan kedut 💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat
💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 💖Merawat jerawat dan rosacea
💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Our @muabellaz guna herv juga uolls 😘😘😘 thank you Bella love 💕💕 . EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE Rose Essential Oil 💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 💖Tingkatkan keanjalan kulit 💖Elak pembentukan kedut 💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat 💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 💖Merawat jerawat dan rosacea 💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
💖LUXE ESSENCE💖
Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , 
Kita MENUMPUKAN utk:
💕Brightening Effect.
Maksudnya mencerahkan skin especially Yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan Dapat MEMBANTU utk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan x Bermaya.
💕Skin Activating Treatment 
Maksudnya dia dapat MEMBANTU Masalah skin dr DALAM KERANA Partikal Dia HALUS.
💕WATERBASE
Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sgt2 SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN
💕Youth Essence 
Ini adalaha IMPIAN setiap ORANG!
Why Kita punya Essence beza drpd hat lain? 
Sebab kita punya essence dr Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Bau dia mmg Ada Effect Calming . 
Kalau ampa pakai Dior Essence Rose.
Bau dia seakan sama.
💖LUXE ESSENCE💖 Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , Kita MENUMPUKAN utk: 💕Brightening Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially Yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan Dapat MEMBANTU utk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan x Bermaya. 💕Skin Activating Treatment Maksudnya dia dapat MEMBANTU Masalah skin dr DALAM KERANA Partikal Dia HALUS. 💕WATERBASE Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sgt2 SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN 💕Youth Essence Ini adalaha IMPIAN setiap ORANG! Why Kita punya Essence beza drpd hat lain? Sebab kita punya essence dr Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Bau dia mmg Ada Effect Calming . Kalau ampa pakai Dior Essence Rose. Bau dia seakan sama.
6 Soalan yang Kerap Cust tanya 👇🏽 1) HERV Brightening Oil Cleanser ada bahan terlarang?
- X Ada.. 100% Natural. Semua berasaskan Bunga & Tumbuhan as Active Content. Boleh refer Ingredients pada Box .

2) Boleh rawat jerawat?
- Ye kerana normally punca jerawat kerana liang roma kotor dan tersumbat dengan minyak. Foam Cleanser biasa kita tak dapat hilangkan minyak dlm liang roma tu coz hanya minyak boleh larutkan minyak. Bila liang roma bersih, takde lah jerawat. Plus ada MINYAK CALENDULA yang bersifat antibakteria, musuh utama Cik Jerawat  3) Boleh Tanggalkan Waterproof Makeup?
- 100% Makeup Meltaway. 
Even u dah bersihkan your face with Micellar Water/ Face Oil Wipes..Still ada makeup yg tertinggal dlm pori. Then u guna Herv Oil Cleanser di Makeup Pad and layangkan di muka. U akan nampak “ Saki Baki” nya lagi.

4) Boleh rawat jeragat ? Rawat kulit kusam ? rawat parut ?
Opkosss darling. BOC ni ada PURE PATI OREN yang kaya vitamin C. Ada Vitamin E dpd Biji Anggur. Jeragat memang takut dengan sumber2 antioksidan yg hebat ni. Tak sempat habis sebotol, kulit dah cerah berseri-seri dah☺ ️ 5) Cara pakai yang untuk dapat kesan yang cepat ?
- pakai 2x sehari. Bagi yang ada masalah kulit, pakai 3x sehari. Tekan 1 pump kat tapak tangan, gosok pd muka dalam 2 minit. Ia akan masuk hingga ke dalam liang pori. Then buihkan dengan air hingga keluar buih putih. Tu tandanya semua minyak dan kotoran dalam pori dah larut dan akan diangkat keluar. Then bilas bersih dengan air suam atau air biasa.

6) Berapa lama kesan nk nampak Glow?
- Glow and Fresh INSTANTLY less than 10 Minutes 
Road to Clear Glass Skin kini bukan lagi rahsia !
6 Soalan yang Kerap Cust tanya 👇🏽 1) HERV Brightening Oil Cleanser ada bahan terlarang? - X Ada.. 100% Natural. Semua berasaskan Bunga & Tumbuhan as Active Content. Boleh refer Ingredients pada Box . 2) Boleh rawat jerawat? - Ye kerana normally punca jerawat kerana liang roma kotor dan tersumbat dengan minyak. Foam Cleanser biasa kita tak dapat hilangkan minyak dlm liang roma tu coz hanya minyak boleh larutkan minyak. Bila liang roma bersih, takde lah jerawat. Plus ada MINYAK CALENDULA yang bersifat antibakteria, musuh utama Cik Jerawat 3) Boleh Tanggalkan Waterproof Makeup? - 100% Makeup Meltaway. Even u dah bersihkan your face with Micellar Water/ Face Oil Wipes..Still ada makeup yg tertinggal dlm pori. Then u guna Herv Oil Cleanser di Makeup Pad and layangkan di muka. U akan nampak “ Saki Baki” nya lagi. 4) Boleh rawat jeragat ? Rawat kulit kusam ? rawat parut ? Opkosss darling. BOC ni ada PURE PATI OREN yang kaya vitamin C. Ada Vitamin E dpd Biji Anggur. Jeragat memang takut dengan sumber2 antioksidan yg hebat ni. Tak sempat habis sebotol, kulit dah cerah berseri-seri dah☺ ️ 5) Cara pakai yang untuk dapat kesan yang cepat ? - pakai 2x sehari. Bagi yang ada masalah kulit, pakai 3x sehari. Tekan 1 pump kat tapak tangan, gosok pd muka dalam 2 minit. Ia akan masuk hingga ke dalam liang pori. Then buihkan dengan air hingga keluar buih putih. Tu tandanya semua minyak dan kotoran dalam pori dah larut dan akan diangkat keluar. Then bilas bersih dengan air suam atau air biasa. 6) Berapa lama kesan nk nampak Glow? - Glow and Fresh INSTANTLY less than 10 Minutes Road to Clear Glass Skin kini bukan lagi rahsia !
Red and black creation,model @dilru_rajapakshe , thank you sooo much having faith on me.@dramatic look  @urbandecaycosmetics @maccosmeticsuk @baremineralsuk @sleekmakeup @cliniqueuk @esteelauder @makeuprevolution @no7uk @goshuk @lorealmakeup @maybelline @kikomilano @maccosmetics @elfcosmetics
#Southindianbridalmakeup #omberlips 
#indianbridel#bridelmakup#partymakeup#eventmakup#softmakup#darkmakup#dramaticmakeup#heavymakeup #makeuplook #makeupoftheday #makeuoforever #makeuptransformation #makeupvideos #makeupwedding #makeupfun #makeupbyme #makeupideas#colourfullmakeup#gothicmakeup#lipstick #ombrelip
Red and black creation,model @dilru_rajapakshe , thank you sooo much having faith on me.@dramatic look @urbandecaycosmetics @maccosmeticsuk @baremineralsuk @sleekmakeup @cliniqueuk @esteelauder @makeuprevolution @no7uk @goshuk @lorealmakeup @maybelline @kikomilano @maccosmetics @elfcosmetics #Southindianbridalmakeup  #omberlips  #indianbridel #bridelmakup #partymakeup #eventmakup #softmakup #darkmakup #dramaticmakeup #heavymakeup  #makeuplook  #makeupoftheday  #makeuoforever  #makeuptransformation  #makeupvideos  #makeupwedding  #makeupfun  #makeupbyme  #makeupideas #colourfullmakeup #gothicmakeup #lipstick  #ombrelip 
Beauty begins the moment you smile from within 😘😘
Here’s my beautiful bride @chrysellie flaunting the Wedding look with a big and sweetest smile ever 💕💕
Makeup and hair by @makeoversbysukanya 💄
#makeupartistworldwide #maccosmetics #muah #makeupartistlife #makeupartist #dubailife #dubaimakeup #heavymakeup #wedding #bridal #bridalmakeup #weddingmakeup
The total opposite to me.
•
•
•
#Kidawig #wig #gothicchick #gothic #whitewig #black #october #dark
#selfie #fun #heavymakeup
Alot of colors #motd #heavymakeup  had to go for vibrant and heavy look for the wedding function. #makeuptutorial  #eyemakeuptutorial #colourpoppinkcollection  #irum3dlashes @irumluxurystore
A M R E E N 🌹
Finally a shot in natural lighting! This was taken at the end of the day after all her ceremonies and her glam still looks fresh!! 😻😻
•
•
•
Makeup & Styling by me 💄#beautywithniki ✨
📸: IPhone X ✨
•
•
•
For bookings/enquiries please email 📧 nikitanikhanj@hotmail.com or Send us a message through DM 📥
•
•
•
#asianabridal#bridallook#bridalphotoshoot#indianbride#bridalglam#heavymakeup#bridalmakeupartist#boldlips#pakistanibride#bridalmua#bridalhair#makeupoftheday#mua#sydneymakeupartist#crimsonbride#makeuptutorial#hudabeauty#goldsmokeyeyes#punjabi#bridesmaid#weddinginspiration#dressyourface#gorgeous#flatlay#instadesi#beauty#makeup
A M R E E N 🌹 Finally a shot in natural lighting! This was taken at the end of the day after all her ceremonies and her glam still looks fresh!! 😻😻 • • • Makeup & Styling by me 💄#beautywithniki  ✨ 📸: IPhone X ✨ • • • For bookings/enquiries please email 📧 nikitanikhanj@hotmail.com or Send us a message through DM 📥 • • • #asianabridal #bridallook #bridalphotoshoot #indianbride #bridalglam #heavymakeup #bridalmakeupartist #boldlips #pakistanibride #bridalmua #bridalhair #makeupoftheday #mua #sydneymakeupartist #crimsonbride #makeuptutorial #hudabeauty #goldsmokeyeyes #punjabi #bridesmaid #weddinginspiration #dressyourface #gorgeous #flatlay #instadesi #beauty #makeup 
.
Makeup by LYN & ANDREA
. 
Makeup for @shereensharoun by LYN
.
Makeup for @lc_d by ANDREA
.
📷 by @shapingshadows11

Call us @artists.makeupstudio for bookings:
.
Mobile: +974 3083 3636
.
Landline: +974 4015 8667

#artistsmakeupstudio #qatarmakeupartist #qatarmakeup #instadaily #qatarblogger #makeuplover #mua #makeupgeek #imeldajuras #dohamakeupartists #makeup #dohamakeup #middleeastmakeup #eyeliner #curly #heavymakeup #brows #matte #sharpeyeliner #mattelips #matteeyeshadow #toofaced #photography #glam #highlights #lips #mac #marcjacobsmakeup  #fentybeauty
. Makeup by LYN & ANDREA . Makeup for @shereensharoun by LYN . Makeup for @lc_d by ANDREA . 📷 by @shapingshadows11 Call us @artists.makeupstudio for bookings: . Mobile: +974 3083 3636 . Landline: +974 4015 8667 #artistsmakeupstudio  #qatarmakeupartist  #qatarmakeup  #instadaily  #qatarblogger  #makeuplover  #mua  #makeupgeek  #imeldajuras  #dohamakeupartists  #makeup  #dohamakeup  #middleeastmakeup  #eyeliner  #curly  #heavymakeup  #brows  #matte  #sharpeyeliner  #mattelips  #matteeyeshadow  #toofaced  #photography  #glam  #highlights  #lips  #mac  #marcjacobsmakeup  #fentybeauty 
So hasil dari pada part 1 hingga part 3 tadi ini la die set #herv 🌹Combo (oil cleanser + exfoliator) RM145
🌸 Oil cleanser RM79
🌸 Exfoliator RM69

Rugi tau kalau tak cuba sebab best gilerrr. .
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM 💋
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin - #regrann
So hasil dari pada part 1 hingga part 3 tadi ini la die set #herv  🌹Combo (oil cleanser + exfoliator) RM145 🌸 Oil cleanser RM79 🌸 Exfoliator RM69 Rugi tau kalau tak cuba sebab best gilerrr. . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM 💋 . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin  - #regrann 
#Repost @newskincarereviews with @get_repost
・・・
Hello 👋 sharing Today Makeup Remover Wipes @wiclenz thanksfor introducing me this great PARABEEN and ALCOHOL free Wipes 👸🏼feeling great .
I always carry A great Removal Wipes in my bag and I don’t likes oil on my face 😏So carrying a removal wipes is an better option and easy to carry as it’s not Harsh on the Skin While I don’t like to use Cotton as it is a little Harsh on the Skin and Feel Rough while Wipping off? I am sure one of you are agree with mee😋So today I want to introduce you A @wiclenz Makeup Remover Wipes which comes in 10 wipes .
It is Enriched with Lanolin,Vitamin B5 and Deionized Water and 🥒Cucumber extract
.
💈SKIN FRIENDLY WIPES
Sharing you da link Down below do check it:

Wiclenz Makeup Removal Wipes - Pack of 3 https://www.amazon.in/dp/B07D3NDDV1/ref=cm_sw_r_cp_api_i_7AiWBbSQEH3CR
.
.
.
#Skincare#Beauty#skincarejunkie#makeupremover#skin#makeup#heavymakeup#parabeenfree#wiclenz#wiclenzcares#skincarejunkie#naturalwipes#kbeautyblogger#amazonindia#vitaminb5#makeupartist#beautycommunity#skincarecommunity#makeupcommunity#parabeenfree#oilfree#blog#frangrancefree#babywipes#wipes#cleansingtowelettes#glow#makeupaddict
#Repost  @newskincarereviews with @get_repost ・・・ Hello 👋 sharing Today Makeup Remover Wipes @wiclenz thanksfor introducing me this great PARABEEN and ALCOHOL free Wipes 👸🏼feeling great . I always carry A great Removal Wipes in my bag and I don’t likes oil on my face 😏So carrying a removal wipes is an better option and easy to carry as it’s not Harsh on the Skin While I don’t like to use Cotton as it is a little Harsh on the Skin and Feel Rough while Wipping off? I am sure one of you are agree with mee😋So today I want to introduce you A @wiclenz Makeup Remover Wipes which comes in 10 wipes . It is Enriched with Lanolin,Vitamin B5 and Deionized Water and 🥒Cucumber extract . 💈SKIN FRIENDLY WIPES Sharing you da link Down below do check it: Wiclenz Makeup Removal Wipes - Pack of 3 https://www.amazon.in/dp/B07D3NDDV1/ref=cm_sw_r_cp_api_i_7AiWBbSQEH3CR . . . #Skincare #Beauty #skincarejunkie #makeupremover #skin #makeup #heavymakeup #parabeenfree #wiclenz #wiclenzcares #skincarejunkie #naturalwipes #kbeautyblogger #amazonindia #vitaminb5 #makeupartist #beautycommunity #skincarecommunity #makeupcommunity #parabeenfree #oilfree #blog #frangrancefree #babywipes #wipes #cleansingtowelettes #glow #makeupaddict 
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...”
-makeup celebrity-

Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉
💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼
💐Water proof 😃😃
💐Glowing😍😍
💐Superb Texture (sangat halus)😊😊
💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼
💐Smooth finish🤩🤩
💐SPF 50😎😎
💐Full coverage🤗🤗
💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘
💐Tahan 18 jam😚😚
💐Senang Remove 👍🏼👍🏼
💐Tidak bercapuk 😉😉
💐Senang Blend😍😍
💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak”
#rosetyara 
#calit2terusjelita 
#fullcoverage 
#tahanlama 
#takbercapuk 
#heavymakeup 
#simplemakeup 
#melindungikulit
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...” -makeup celebrity- Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉 💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼 💐Water proof 😃😃 💐Glowing😍😍 💐Superb Texture (sangat halus)😊😊 💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼 💐Smooth finish🤩🤩 💐SPF 50😎😎 💐Full coverage🤗🤗 💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘 💐Tahan 18 jam😚😚 💐Senang Remove 👍🏼👍🏼 💐Tidak bercapuk 😉😉 💐Senang Blend😍😍 💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak” #rosetyara  #calit2terusjelita  #fullcoverage  #tahanlama  #takbercapuk  #heavymakeup  #simplemakeup  #melindungikulit 
She’s sticking needles in her skin
I turn with an ugly grin
Her canvas doesn’t leave a lot to fantasy
But her peace of mind can’t stay inside the lines
It’s so confusing, the methods that she’s using
She knows she shouldn’t leave a mark that I can see
Will she ever find one million of a kind?
It’s cold and lonely, but that’s because she told me
Lost inside her dirty world,
No one hurts this pretty girl but her
. . 
Forever one of my favorite pictures.
.
.
#goth #gothgoth #gothgirl #altgirl #alternativegirl #sidecut #heavymakeup #mua #batcave #deathrock #tradgoth #bettiebangs #bettiebanggang #bettybangs #longhair #allblackeverything #witch #wicca #pagan #witchraft #witchesofinstagram #ethno #ethnogoth #vamp #killpop
She’s sticking needles in her skin I turn with an ugly grin Her canvas doesn’t leave a lot to fantasy But her peace of mind can’t stay inside the lines It’s so confusing, the methods that she’s using She knows she shouldn’t leave a mark that I can see Will she ever find one million of a kind? It’s cold and lonely, but that’s because she told me Lost inside her dirty world, No one hurts this pretty girl but her . . Forever one of my favorite pictures. . . #goth  #gothgoth  #gothgirl  #altgirl  #alternativegirl  #sidecut  #heavymakeup  #mua  #batcave  #deathrock  #tradgoth  #bettiebangs  #bettiebanggang  #bettybangs  #longhair  #allblackeverything  #witch  #wicca  #pagan  #witchraft  #witchesofinstagram  #ethno  #ethnogoth  #vamp  #killpop 
Our MUA @rougefyfy a.k.a my makeup teacher 💕
.
EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE

Rose Essential Oil
💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
💖Tingkatkan keanjalan kulit
💖Elak pembentukan kedut
💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat
💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
💖Merawat jerawat dan rosacea
💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit
.
Essence 30ml RM39 @ 120ml RM79
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Our MUA @rougefyfy a.k.a my makeup teacher 💕 . EFFECT HERV LUXE ESSENCE ADVANCE Rose Essential Oil 💖Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 💖Tingkatkan keanjalan kulit 💖Elak pembentukan kedut 💖Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat 💖Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 💖Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 💖Merawat jerawat dan rosacea 💖bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 💖Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit . Essence 30ml RM39 @ 120ml RM79 . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
Korang tengah buat apa,Su tengah tepuk tepuk manja muka su dengan #EssensHerv ni.

Tepuk sampai 7 Kali, biar berkaca muka😝 Essens tekstur dia lagiiii light berbanding serum, tepuk kat muka terus berdesup serap ke muka.😍 Sekarang kulit Su dah sendawa kekenyangan,burppp,barulah tak kering kulit😝
Korang tengah buat apa,Su tengah tepuk tepuk manja muka su dengan #EssensHerv  ni. Tepuk sampai 7 Kali, biar berkaca muka😝 Essens tekstur dia lagiiii light berbanding serum, tepuk kat muka terus berdesup serap ke muka.😍 Sekarang kulit Su dah sendawa kekenyangan,burppp,barulah tak kering kulit😝
Lihatt dunia,eh eh eh😂

Serius, tak sampai seminggu boleh nampak dah perubahan tu.

Kalau kulit sensitif pun boleh je guna, essens sesuai semua skin Dont worry. Nak2 dalam Essens herv ni ada rose extract. Memang membantu melegakan kulit sensitif😍

Ada 2 Size.
30ml- rm39
120ml- rm79

harga tak termasuk pos.
Lihatt dunia,eh eh eh😂 Serius, tak sampai seminggu boleh nampak dah perubahan tu. Kalau kulit sensitif pun boleh je guna, essens sesuai semua skin Dont worry. Nak2 dalam Essens herv ni ada rose extract. Memang membantu melegakan kulit sensitif😍 Ada 2 Size. 30ml- rm39 120ml- rm79 harga tak termasuk pos.
💕 nak kulit sihat tak? 
Uolls boleh tgk ramai yang suka makeup pilih herv. Sebab apa? Herv product keluaran yang selamat digunakan & herv bertindak untuk mengeluarkan segala kotoran yang tersumbat di ruang kulit muka kita. Tak percaya? Cuba dulu dear...
.
#hervkl #hervklang #hervwangsamaju  #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervbanting #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
💕 nak kulit sihat tak? Uolls boleh tgk ramai yang suka makeup pilih herv. Sebab apa? Herv product keluaran yang selamat digunakan & herv bertindak untuk mengeluarkan segala kotoran yang tersumbat di ruang kulit muka kita. Tak percaya? Cuba dulu dear... . #hervkl  #hervklang  #hervwangsamaju  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervbanting  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
Eyka “uishh tanggal daki serta merta ! Bagusnya exfoliator nie”

Ucapan Selamat hari raya dari @eykafarhana ❤️❤️❤️ #teamkulitcermin . Video lama tapi nak up jugak!!! .
1.💖OIL CLEANSER💖 
sesuai untuk :
.
*Dry Skin*
💖Foam cleanser tak recommended for dry skin sbb dia akan menyebabkan skin uols lebih kering and irritate . 💖 Bila Dry skin, skin uols akan nampak lebih berusia dari umur sebenar. Dah tak awet muda dah 😔 💖So WAJIB use Oil Cleanser utk moist the skin.
.
*Oily Skin*
💖 Oily Skin PERLU kan Oil Cleanser utk memberi SIGNAL pd lapisan kulit bahawa Skin u all DAH CUKUP HYDRATE and OIL. So stop dari merembeskan lagi oil pada skin.
💖Plus Our Active Ingredients dalam Oil Cleanser is Sunflower Oil which is dia TAK CLOG your PORE but dia lagi CLEANSE your PORE and its PROVEN!
.
- Basically Oil Cleanser mmg AGEN Makeup Meltaway even u pakai Sunscreen.
.
WAJIB cleanse your face dgn Oil Cleanser. .

2.💖EXFOLIATOR💖 
Agen DETOX and Menanggalkan Sel Kulit Mati di skin
.
Tanpa exfoliator , skin u all jadi :
.
- Pore Clogged - Kulit Kusam dek sel kulit mati dok bertenggek atas skin
- Kulit tak sihat and kulit tak glow
- Skincare lain tak dapat memaksimumkan benefitnya sebab skin dah dihalang oleh Dead Skin Cell
- Jerawat ! Dah Clogged pore maka jerawat pun akan say hello pada skin uolss waaa .
Order⤵️
Whatsapp Sue or Zila 
011-1265 6436
.
#hervkl #hervklang #hervwangsamaju  #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervbanting #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Eyka “uishh tanggal daki serta merta ! Bagusnya exfoliator nie” Ucapan Selamat hari raya dari @eykafarhana ❤️❤️❤️ #teamkulitcermin  . Video lama tapi nak up jugak!!! . 1.💖OIL CLEANSER💖 sesuai untuk : . *Dry Skin* 💖Foam cleanser tak recommended for dry skin sbb dia akan menyebabkan skin uols lebih kering and irritate . 💖 Bila Dry skin, skin uols akan nampak lebih berusia dari umur sebenar. Dah tak awet muda dah 😔 💖So WAJIB use Oil Cleanser utk moist the skin. . *Oily Skin* 💖 Oily Skin PERLU kan Oil Cleanser utk memberi SIGNAL pd lapisan kulit bahawa Skin u all DAH CUKUP HYDRATE and OIL. So stop dari merembeskan lagi oil pada skin. 💖Plus Our Active Ingredients dalam Oil Cleanser is Sunflower Oil which is dia TAK CLOG your PORE but dia lagi CLEANSE your PORE and its PROVEN! . - Basically Oil Cleanser mmg AGEN Makeup Meltaway even u pakai Sunscreen. . WAJIB cleanse your face dgn Oil Cleanser. . 2.💖EXFOLIATOR💖 Agen DETOX and Menanggalkan Sel Kulit Mati di skin . Tanpa exfoliator , skin u all jadi : . - Pore Clogged - Kulit Kusam dek sel kulit mati dok bertenggek atas skin - Kulit tak sihat and kulit tak glow - Skincare lain tak dapat memaksimumkan benefitnya sebab skin dah dihalang oleh Dead Skin Cell - Jerawat ! Dah Clogged pore maka jerawat pun akan say hello pada skin uolss waaa . Order⤵️ Whatsapp Sue or Zila 011-1265 6436 . #hervkl  #hervklang  #hervwangsamaju  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervbanting  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
Thanks to MUA @makeupbyadillaazizan for reviewing Herv exfoliator 😘
.
💖EXFOLIATOR💖 
Agen DETOX and Menanggalkan Sel Kulit Mati di skin
.
Tanpa exfoliator , skin u all jadi :
.
- Pore Clogged
- Kulit Kusam dek sel kulit mati dok bertenggek atas skin
- Kulit tak sihat and kulit tak glow
- Skincare lain tak dapat memaksimumkan benefitnya sebab skin dah dihalang oleh Dead Skin Cell
- Jerawat ! Dah Clogged pore maka jerawat pun akan say hello pada skin uolss waaa
.
My favorite scrub. Texture yang sangat lembut bila sapu di muka
❤ exfoliator by Herv ni tak sama mcm scrub yang lain. Yang ni bila guna tak kasar (tak ada biji2 tu tau) Bau 🍑 peach! 😋
❤ berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati (dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam dan punca segala skincare (serum/mosturizer) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam  kulit.
❤ Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan.
❤ recommended utk digunakan 3-4  kali seminggu.
❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat.
.
Bare face bukan lagi perkara meggerunkan... 😉
.
Road to natural skin using Herv 😍
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Thanks to MUA @makeupbyadillaazizan for reviewing Herv exfoliator 😘 . 💖EXFOLIATOR💖 Agen DETOX and Menanggalkan Sel Kulit Mati di skin . Tanpa exfoliator , skin u all jadi : . - Pore Clogged - Kulit Kusam dek sel kulit mati dok bertenggek atas skin - Kulit tak sihat and kulit tak glow - Skincare lain tak dapat memaksimumkan benefitnya sebab skin dah dihalang oleh Dead Skin Cell - Jerawat ! Dah Clogged pore maka jerawat pun akan say hello pada skin uolss waaa . My favorite scrub. Texture yang sangat lembut bila sapu di muka ❤ exfoliator by Herv ni tak sama mcm scrub yang lain. Yang ni bila guna tak kasar (tak ada biji2 tu tau) Bau 🍑 peach! 😋 ❤ berfungsi utk menanggalkan sel kulit mati (dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam dan punca segala skincare (serum/mosturizer) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan langsung sebab dead skin ni menghalang produk meresap ke dalam kulit. ❤ Exfoliator ni sesuai dijadikan rutin mingguan. ❤ recommended utk digunakan 3-4 kali seminggu. ❤ hasilnya kulit lebih sihat,tona kulit lebih sekata, memudarkan parut dan jeragat. . Bare face bukan lagi perkara meggerunkan... 😉 . Road to natural skin using Herv 😍 . Order⤵️ 📲 please click link @ bio ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
Lemme fix ma face 💄
•
@mutanttinronolla
Lemme fix ma face 💄 • @mutanttinronolla
.
Makeup by LYN & ANDREA
. 
Makeup for @shereensharoun by LYN
.
Makeup for @lc_d by ANDREA
.
📷 by @shapingshadows11

Call us @artists.makeupstudio for bookings:
.
Mobile: +974 3083 3636
.
Landline: +974 4015 8667

#artistsmakeupstudio #qatarmakeupartist #qatarmakeup #instadaily #qatarblogger #makeuplover #mua #makeupgeek #imeldajuras #dohamakeupartists #makeup #dohamakeup #middleeastmakeup #eyeliner #curly #heavymakeup #brows #matte #sharpeyeliner #mattelips #matteeyeshadow #toofaced #photography #glam #highlights #lips #mac #marcjacobsmakeup  #satin #casualstyles
. Makeup by LYN & ANDREA . Makeup for @shereensharoun by LYN . Makeup for @lc_d by ANDREA . 📷 by @shapingshadows11 Call us @artists.makeupstudio for bookings: . Mobile: +974 3083 3636 . Landline: +974 4015 8667 #artistsmakeupstudio  #qatarmakeupartist  #qatarmakeup  #instadaily  #qatarblogger  #makeuplover  #mua  #makeupgeek  #imeldajuras  #dohamakeupartists  #makeup  #dohamakeup  #middleeastmakeup  #eyeliner  #curly  #heavymakeup  #brows  #matte  #sharpeyeliner  #mattelips  #matteeyeshadow  #toofaced  #photography  #glam  #highlights  #lips  #mac  #marcjacobsmakeup  #satin  #casualstyles 
Maquillage chargé sans filtre... Lebanese makeup style...#withfilter #nofalselashes #nomascara #heavymakeup #maccosmeticsfrance #makeup #makeupaddict #nyxcosmetics #nouvellepassion #lebanesewedding #lebanesemakeup  #orientalwedding #orientalmakeup #beautyblender #kikofrance #hudabeauty #sponjac @sponjac @nyxcosmetics @maccosmetics @beautyblender @hudabeauty
Maquillage chargé sans filtre... NOFILTER Lebanese makeup style...#nofilter #nofalselashes #nomascara #pasdefauxcils #heavymakeup #maccosmeticsfrance #makeup #makeupaddict #nyxcosmetics #nouvellepassion #lebanesewedding #lebanesemakeup  #orientalwedding #orientalmakeup #beautyblender #kikofrance #hudabeauty #sponjac @sponjac @nyxcosmetics @maccosmetics @beautyblender @hudabeauty
@makeupbyziyarihaui 🔝🔝🔝
@ziyarihaui 💄💋♥️
.
#badass 😅 #heavymakeup & #leather | #urbanphotography
HERV NATURAL
.
Jom sisturrrr, kita road tu glass skin together getherr💃🏻
.
🍊 BRIGHTENING OIL CLEANSER, bau dia sebijik macam orange juice yang baru diperah tu. Tugas dia untuk buang kotoran kat muka, dan paling penting untuk remove mekap. Kulit akan bersih hingga ke liang pori. Sebab tu kat botol Herv tu ade tulis PORE LUMINOUS. Recommended untuk digunakan sebagai oil based cleansing dalam teknik DOUBLE CLEANSING method. Amalkan secara konsisten 1@2 kali sehari maximum ntuk kulit glowing mengerlip2.
.
Yang keduanya....
.
🍑 DEEP & GLOW EXFOLIATOR. Fungsi dia untuk buang sel kulit mati (dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare (serum/ moisturiser) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan sebab dia halang produk untuk meresap ke lapisan epidermis kulit. Exfoliator ni rutin mingguan, Recommend untuk pakai 3-4 kali seminggu. Hasilnya kulit lebih sihat, tona kulit lebih sekata, dan memudarkan parut & jeragat. .
.
So bila lebihan kotoran tu dah dibersihkan sebersihnya, then bila awak continue semua skincare rutin, serum moisturiser tu baru la masuk senang ke dalam kulit. Deep masuk dalam dalam. Kulit dapat nutrien direct gitu. Love sangat dengan skin sekarang ni! .
.
Combo (oil cleanser + exfoliator) RM145
Oil cleanser RM79
Exfoliator RM69
Essence 30ml RM39 @ 120ml RM79
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
HERV NATURAL . Jom sisturrrr, kita road tu glass skin together getherr💃🏻 . 🍊 BRIGHTENING OIL CLEANSER, bau dia sebijik macam orange juice yang baru diperah tu. Tugas dia untuk buang kotoran kat muka, dan paling penting untuk remove mekap. Kulit akan bersih hingga ke liang pori. Sebab tu kat botol Herv tu ade tulis PORE LUMINOUS. Recommended untuk digunakan sebagai oil based cleansing dalam teknik DOUBLE CLEANSING method. Amalkan secara konsisten 1@2 kali sehari maximum ntuk kulit glowing mengerlip2. . Yang keduanya.... . 🍑 DEEP & GLOW EXFOLIATOR. Fungsi dia untuk buang sel kulit mati (dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare (serum/ moisturiser) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan sebab dia halang produk untuk meresap ke lapisan epidermis kulit. Exfoliator ni rutin mingguan, Recommend untuk pakai 3-4 kali seminggu. Hasilnya kulit lebih sihat, tona kulit lebih sekata, dan memudarkan parut & jeragat. . . So bila lebihan kotoran tu dah dibersihkan sebersihnya, then bila awak continue semua skincare rutin, serum moisturiser tu baru la masuk senang ke dalam kulit. Deep masuk dalam dalam. Kulit dapat nutrien direct gitu. Love sangat dengan skin sekarang ni! . . Combo (oil cleanser + exfoliator) RM145 Oil cleanser RM79 Exfoliator RM69 Essence 30ml RM39 @ 120ml RM79 . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
@Regran_ed from @hervjohor -  Kulit berkilat seakan cermin 💖
.
HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE 
Secara Asasnya, Essence nie merupakan Step SEBELUM Serum.

Dia Bersifat LIGHT drpd Serum. 
Kerana Essence MOSTLY Waterbase. 
But ada juga Bersifat Sedikit Likat. 
Certain Orang yang ALAH / Sensitive Pada Serum,

Boleh guna Essence as ALTERNATIVE.

Kerana

Mostly Serum bersifat LIKAT . 
Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , 
Kita MENUMPUKAN utk : -
.
💖Brightening Effect.
Maksudnya mencerahkan skin especially Yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan Dapat MEMBANTU utk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan x Bermaya.
.
💖Skin Activating Treatment 
Maksudnya dia dapat MEMBANTU Masalah skin dr DALAM KERANA Partikal Dia HALUS.
.
💖WATERBASE-
Dapat Meresap ke dalam Pori kita. 
Sgt2 SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN
.
💖Youth Essence 
Ini adalaha IMPIAN setiap ORANG!
Why Kita punya Essence beza drpd hat lain? 
Sebab
Kita punya essence dr Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia.
Nie bukan Hat Mur2 punya Bau Rose.
Bau dia mmg Ada Effect Calming . 
Kalau ampa pakai Dior Essence Rose.
Bau dia seakan sama . 
Effect? 
Baka A Class kaching! 
Apa Kebaikan Rose Water and Rose Essential Oil?

Sangat2 banyakkkkkkk

CARA PAKAI : - Kita EDUCATE ALL utk PRACTICE
“ 7 SKIN LAYER METHOD “

Apa tu?

Dap2 Essence di Muka sebanyak 7 Lapisan
Tggu sehingga setiap lapisan meresap
And Continue step sehingga 7x 
And u boleh Lihat perbezaan KETARA .

Skin kita jd lebih MOIST and GLOW! 
Sbb Skin kita dh CUKUP BOOSTER! Makanan dh cukup. 
Bila Skin dh Cukup Moist,
Dah x nampak Muka Matang.

Ini SERIUS.

Punca Muka nampak lebih berumur sebab pertamanya SKIN Kita KURANG BOOSTER and KERING . 
CARA PAKAI NO 2:

Ambil Cotton Pad and Titis HERV Essence 
And TEKAP Cotton Pad di Muka

Buat Sebagai MASK!
.
*HARGA*
Essence 30ml RM39
Essence 120ml RM79
.
Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin
@Regran_ed from @hervjohor - Kulit berkilat seakan cermin 💖 . HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE Secara Asasnya, Essence nie merupakan Step SEBELUM Serum. Dia Bersifat LIGHT drpd Serum. Kerana Essence MOSTLY Waterbase. But ada juga Bersifat Sedikit Likat. Certain Orang yang ALAH / Sensitive Pada Serum, Boleh guna Essence as ALTERNATIVE. Kerana Mostly Serum bersifat LIKAT . Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , Kita MENUMPUKAN utk : - . 💖Brightening Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially Yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan Dapat MEMBANTU utk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan x Bermaya. . 💖Skin Activating Treatment Maksudnya dia dapat MEMBANTU Masalah skin dr DALAM KERANA Partikal Dia HALUS. . 💖WATERBASE- Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sgt2 SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN . 💖Youth Essence Ini adalaha IMPIAN setiap ORANG! Why Kita punya Essence beza drpd hat lain? Sebab Kita punya essence dr Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Nie bukan Hat Mur2 punya Bau Rose. Bau dia mmg Ada Effect Calming . Kalau ampa pakai Dior Essence Rose. Bau dia seakan sama . Effect? Baka A Class kaching! Apa Kebaikan Rose Water and Rose Essential Oil? Sangat2 banyakkkkkkk CARA PAKAI : - Kita EDUCATE ALL utk PRACTICE “ 7 SKIN LAYER METHOD “ Apa tu? Dap2 Essence di Muka sebanyak 7 Lapisan Tggu sehingga setiap lapisan meresap And Continue step sehingga 7x And u boleh Lihat perbezaan KETARA . Skin kita jd lebih MOIST and GLOW! Sbb Skin kita dh CUKUP BOOSTER! Makanan dh cukup. Bila Skin dh Cukup Moist, Dah x nampak Muka Matang. Ini SERIUS. Punca Muka nampak lebih berumur sebab pertamanya SKIN Kita KURANG BOOSTER and KERING . CARA PAKAI NO 2: Ambil Cotton Pad and Titis HERV Essence And TEKAP Cotton Pad di Muka Buat Sebagai MASK! . *HARGA* Essence 30ml RM39 Essence 120ml RM79 . Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin 
Apakah sebenarnya teknik double cleansing korean method atau cucian dua kali?

Double cleansing ialah kaedah mencuci wajah secara dua kali. Cucian pertama menggunakan oil cleanser sahaja dan yang kali kedua kita akan gunakan water base cleanser ataupun foam cleanser.

Biasanya semasa cucian kali kedua ini kita akan gunakan pencuci wajah yang biasa kita pakai. Teknik cucian ini juga berasal daripada rutin penjagaan kulit yang diamalkan oleh masyarakat Korea dan Jepun.

Jadi tak pelik la kenapa kulit mereka cantik dan kekal muda. Hanya dengan teknik double cleansing 💖

Order⤵️
📲 please click link @ bio/DM ❤
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
Apakah sebenarnya teknik double cleansing korean method atau cucian dua kali? Double cleansing ialah kaedah mencuci wajah secara dua kali. Cucian pertama menggunakan oil cleanser sahaja dan yang kali kedua kita akan gunakan water base cleanser ataupun foam cleanser. Biasanya semasa cucian kali kedua ini kita akan gunakan pencuci wajah yang biasa kita pakai. Teknik cucian ini juga berasal daripada rutin penjagaan kulit yang diamalkan oleh masyarakat Korea dan Jepun. Jadi tak pelik la kenapa kulit mereka cantik dan kekal muda. Hanya dengan teknik double cleansing 💖 Order⤵️ 📲 please click link @ bio/DM ❤ . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin 
*HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE*

Secara Asasnya, Essence nie merupakan Step SEBELUM Serum.

Dia Bersifat LIGHT drpd Serum. 
Kerana Essence MOSTLY Waterbase. 
But ada juga Bersifat Sedikit Likat. 
Certain Orang yang ALAH / Sensitive Pada Serum,

Boleh guna Essence as ALTERNATIVE.

Kerana

Mostly Serum bersifat LIKAT . 
Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , 
Kita FOKUS : 🌹 Brightening Effect.
Maksudnya mencerahkan skin especially Yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan Dapat MEMBANTU utk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan x Bermaya. 🌹 Skin Activating Treatment 
Maksudnya dia dapat MEMBANTU Masalah skin dr DALAM KERANA Partikal Dia HALUS. 🌹 WATERBASE
Dapat Meresap ke dalam Pori kita. 
Sgt2 SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN 🌹 Youth Essence 
Ini adalaha IMPIAN setiap ORANG!
Why Kita punya Essence beza drpd hat lain? 
Sebab
Kita punya essence dr Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia.
Nie bukan Hat Mur mur punya Bau Rose.
Bau dia mmg Ada Effect Calming . 
Kalau ampa pakai Dior Essence Rose.
Bau dia seakan sama.

Effect? 
Baka A Class kaching!✨✨✨ Ada 2 saiz
30ml rm39
120ml rm79
*HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE* Secara Asasnya, Essence nie merupakan Step SEBELUM Serum. Dia Bersifat LIGHT drpd Serum. Kerana Essence MOSTLY Waterbase. But ada juga Bersifat Sedikit Likat. Certain Orang yang ALAH / Sensitive Pada Serum, Boleh guna Essence as ALTERNATIVE. Kerana Mostly Serum bersifat LIKAT . Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , Kita FOKUS : 🌹 Brightening Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially Yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan Dapat MEMBANTU utk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan x Bermaya. 🌹 Skin Activating Treatment Maksudnya dia dapat MEMBANTU Masalah skin dr DALAM KERANA Partikal Dia HALUS. 🌹 WATERBASE Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sgt2 SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN 🌹 Youth Essence Ini adalaha IMPIAN setiap ORANG! Why Kita punya Essence beza drpd hat lain? Sebab Kita punya essence dr Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Nie bukan Hat Mur mur punya Bau Rose. Bau dia mmg Ada Effect Calming . Kalau ampa pakai Dior Essence Rose. Bau dia seakan sama. Effect? Baka A Class kaching!✨✨✨ Ada 2 saiz 30ml rm39 120ml rm79
Jomm road to glass skin sesama😝
Jomm road to glass skin sesama😝
Tak makeup pun comey doh😍

Guna set Herv, nanti kita ajar camne cara nak jaga uolls okay😍

Kita ikut rutin korea. Nak glass skin macam korea tak? Follow Sis rapat rapat naa😍
Tak makeup pun comey doh😍 Guna set Herv, nanti kita ajar camne cara nak jaga uolls okay😍 Kita ikut rutin korea. Nak glass skin macam korea tak? Follow Sis rapat rapat naa😍
Hair and Makeup by me, thank you for trusting me with your look @doreengohil. Trained by @sandiebasra. Chloe lashes by Sandie Basra. Orchid Jewell’s Sandie Basra#hairandmakeup#bridalgoals#updo#longhair#curlyhair#heavymakeup#vintagehair#follow4follow#insta
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...”
-makeup celebrity-

Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉
💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼
💐Water proof 😃😃
💐Glowing😍😍
💐Superb Texture (sangat halus)😊😊
💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼
💐Smooth finish🤩🤩
💐SPF 50😎😎
💐Full coverage🤗🤗
💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘
💐Tahan 18 jam😚😚
💐Senang Remove 👍🏼👍🏼
💐Tidak bercapuk 😉😉
💐Senang Blend😍😍
💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak”
#rosetyara 
#calit2terusjelita 
#fullcoverage 
#tahanlama 
#takbercapuk 
#heavymakeup 
#simplemakeup 
#melindungikulit
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...” -makeup celebrity- Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉 💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼 💐Water proof 😃😃 💐Glowing😍😍 💐Superb Texture (sangat halus)😊😊 💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼 💐Smooth finish🤩🤩 💐SPF 50😎😎 💐Full coverage🤗🤗 💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘 💐Tahan 18 jam😚😚 💐Senang Remove 👍🏼👍🏼 💐Tidak bercapuk 😉😉 💐Senang Blend😍😍 💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak” #rosetyara  #calit2terusjelita  #fullcoverage  #tahanlama  #takbercapuk  #heavymakeup  #simplemakeup  #melindungikulit 
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...”
-makeup celebrity-

Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉
💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼
💐Water proof 😃😃
💐Glowing😍😍
💐Superb Texture (sangat halus)😊😊
💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼
💐Smooth finish🤩🤩
💐SPF 50😎😎
💐Full coverage🤗🤗
💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘
💐Tahan 18 jam😚😚
💐Senang Remove 👍🏼👍🏼
💐Tidak bercapuk 😉😉
💐Senang Blend😍😍
💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak”
#rosetyara 
#calit2terusjelita 
#fullcoverage 
#tahanlama 
#takbercapuk 
#heavymakeup 
#simplemakeup 
#melindungikulit
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...” -makeup celebrity- Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉 💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼 💐Water proof 😃😃 💐Glowing😍😍 💐Superb Texture (sangat halus)😊😊 💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼 💐Smooth finish🤩🤩 💐SPF 50😎😎 💐Full coverage🤗🤗 💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘 💐Tahan 18 jam😚😚 💐Senang Remove 👍🏼👍🏼 💐Tidak bercapuk 😉😉 💐Senang Blend😍😍 💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak” #rosetyara  #calit2terusjelita  #fullcoverage  #tahanlama  #takbercapuk  #heavymakeup  #simplemakeup  #melindungikulit 
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...”
-makeup celebrity-

Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉
💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼
💐Water proof 😃😃
💐Glowing😍😍
💐Superb Texture (sangat halus)😊😊
💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼
💐Smooth finish🤩🤩
💐SPF 50😎😎
💐Full coverage🤗🤗
💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘
💐Tahan 18 jam😚😚
💐Senang Remove 👍🏼👍🏼
💐Tidak bercapuk 😉😉
💐Senang Blend😍😍
💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak”
#rosetyara 
#calit2terusjelita 
#fullcoverage 
#tahanlama 
#takbercapuk 
#heavymakeup 
#simplemakeup 
#melindungikulit
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...” -makeup celebrity- Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉 💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼 💐Water proof 😃😃 💐Glowing😍😍 💐Superb Texture (sangat halus)😊😊 💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼 💐Smooth finish🤩🤩 💐SPF 50😎😎 💐Full coverage🤗🤗 💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘 💐Tahan 18 jam😚😚 💐Senang Remove 👍🏼👍🏼 💐Tidak bercapuk 😉😉 💐Senang Blend😍😍 💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak” #rosetyara  #calit2terusjelita  #fullcoverage  #tahanlama  #takbercapuk  #heavymakeup  #simplemakeup  #melindungikulit 
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...”
-makeup celebrity-

Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉
💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼
💐Water proof 😃😃
💐Glowing😍😍
💐Superb Texture (sangat halus)😊😊
💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼
💐Smooth finish🤩🤩
💐SPF 50😎😎
💐Full coverage🤗🤗
💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘
💐Tahan 18 jam😚😚
💐Senang Remove 👍🏼👍🏼
💐Tidak bercapuk 😉😉
💐Senang Blend😍😍
💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak”
#rosetyara 
#calit2terusjelita 
#fullcoverage 
#tahanlama 
#takbercapuk 
#heavymakeup 
#simplemakeup 
#melindungikulit
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...” -makeup celebrity- Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉 💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼 💐Water proof 😃😃 💐Glowing😍😍 💐Superb Texture (sangat halus)😊😊 💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼 💐Smooth finish🤩🤩 💐SPF 50😎😎 💐Full coverage🤗🤗 💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘 💐Tahan 18 jam😚😚 💐Senang Remove 👍🏼👍🏼 💐Tidak bercapuk 😉😉 💐Senang Blend😍😍 💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak” #rosetyara  #calit2terusjelita  #fullcoverage  #tahanlama  #takbercapuk  #heavymakeup  #simplemakeup  #melindungikulit 
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...”
-makeup celebrity-

Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉
💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼
💐Water proof 😃😃
💐Glowing😍😍
💐Superb Texture (sangat halus)😊😊
💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼
💐Smooth finish🤩🤩
💐SPF 50😎😎
💐Full coverage🤗🤗
💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘
💐Tahan 18 jam😚😚
💐Senang Remove 👍🏼👍🏼
💐Tidak bercapuk 😉😉
💐Senang Blend😍😍
💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak”
#rosetyara 
#calit2terusjelita 
#fullcoverage 
#tahanlama 
#takbercapuk 
#heavymakeup 
#simplemakeup 
#melindungikulit
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...” -makeup celebrity- Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉 💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼 💐Water proof 😃😃 💐Glowing😍😍 💐Superb Texture (sangat halus)😊😊 💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼 💐Smooth finish🤩🤩 💐SPF 50😎😎 💐Full coverage🤗🤗 💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘 💐Tahan 18 jam😚😚 💐Senang Remove 👍🏼👍🏼 💐Tidak bercapuk 😉😉 💐Senang Blend😍😍 💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak” #rosetyara  #calit2terusjelita  #fullcoverage  #tahanlama  #takbercapuk  #heavymakeup  #simplemakeup  #melindungikulit 
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...”
-makeup celebrity-

Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉
💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼
💐Water proof 😃😃
💐Glowing😍😍
💐Superb Texture (sangat halus)😊😊
💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼
💐Smooth finish🤩🤩
💐SPF 50😎😎
💐Full coverage🤗🤗
💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘
💐Tahan 18 jam😚😚
💐Senang Remove 👍🏼👍🏼
💐Tidak bercapuk 😉😉
💐Senang Blend😍😍
💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak”
#rosetyara 
#calit2terusjelita 
#fullcoverage 
#tahanlama 
#takbercapuk 
#heavymakeup 
#simplemakeup 
#melindungikulit
Assalamualaikum cayunk 🌹 “Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi...” -makeup celebrity- Kini masalah mencari foundation yang sesuai untuk kulit anda kini terjawab 👇🏼 💐Makin lama pakai, makin cantik kulit 😉😉 💐Untuk kulit cerah to medium👉🏼👈🏼 💐Water proof 😃😃 💐Glowing😍😍 💐Superb Texture (sangat halus)😊😊 💐Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya👏🏼👏🏼 💐Smooth finish🤩🤩 💐SPF 50😎😎 💐Full coverage🤗🤗 💐Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 😘😘 💐Tahan 18 jam😚😚 💐Senang Remove 👍🏼👍🏼 💐Tidak bercapuk 😉😉 💐Senang Blend😍😍 💐Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan)😱😱 Siapa Nak harga combo jimat rm100?? Komen “nak” #rosetyara  #calit2terusjelita  #fullcoverage  #tahanlama  #takbercapuk  #heavymakeup  #simplemakeup  #melindungikulit 
Assalamualaikum cayunk 🌹

Meh tgk feedback, bukan Ara yg ckp taw 👇🏼 Hasil makeup menggunakan all produk RoseTyara 😍😍...sangat sangat simple dan cantik... 🤗🤗 siap dengan produk terbaru SEXYGLITZ EYESHADOW lg...😚😚 Memang rasa tak boleh move on sebab cantik sangat....dah cuba ke belum u olsss?😍😍😍 Customer nie sama mcm Ara, pkai 2 foundation (mix violet + snowdrop)👏🏼👏🏼 Mehh pm 👉🏼 Ara lekaih2 naa 😘😘
Skang nie harga PROMOSI utk bulan October 😉😉hampa semua x maw ka, jgn dah abis stock baru hampa dok cari Ara nak set combo aa 😎😎 #rosetyara
#combogreatdealrosetyara 
#combowowdealrosetyara
#combobestdealrosetyara
#combohappydealrosetyara 
#calit2terusjelita 
#heavymakeup 
#makeupsimple
Assalamualaikum cayunk 🌹 Meh tgk feedback, bukan Ara yg ckp taw 👇🏼 Hasil makeup menggunakan all produk RoseTyara 😍😍...sangat sangat simple dan cantik... 🤗🤗 siap dengan produk terbaru SEXYGLITZ EYESHADOW lg...😚😚 Memang rasa tak boleh move on sebab cantik sangat....dah cuba ke belum u olsss?😍😍😍 Customer nie sama mcm Ara, pkai 2 foundation (mix violet + snowdrop)👏🏼👏🏼 Mehh pm 👉🏼 Ara lekaih2 naa 😘😘 Skang nie harga PROMOSI utk bulan October 😉😉hampa semua x maw ka, jgn dah abis stock baru hampa dok cari Ara nak set combo aa 😎😎 #rosetyara  #combogreatdealrosetyara  #combowowdealrosetyara  #combobestdealrosetyara  #combohappydealrosetyara  #calit2terusjelita  #heavymakeup  #makeupsimple 
7 Soalan yang Kerap Client tanya :

1) HERV Oil Cleanser ada bahan terlarang?
- X Ada.. 100% Natural. Semua berasaskan Bunga Tumbuhan as Active Content. Boleh refer pada template Ingredients dlm Premium Box .

2) HERV Oil Cleanser melekit?
- X melekit even dia Oil Base. Dia memberi effect Glow , Supple and Fresh INSTANTLY pd Skin.

3) Boleh Tanggalkan Waterproof Makeup?
- 100% Makeup Meltaway. 
Even u dah bersihkan your face with Micellar Water/ Face Oil Wipes.. Still ada makeup yg tertinggal dlm pori. 
Then u guna Herv Oil Cleanser di Makeup Pad and layangkan di muka.

U akan nampak “ Saki Baki” nya lagi.

4) Herv Deep & Glow Exfoliator Boleh pakai di Muka? - Yes 100% Boleh.
All over skin.

Di Celahan Ketiak , Perut, Bawah Pelipat Tekkkksss pun boleh. 😛

5) Bau Alcohol ?
Herv Oil Cleanser and HERV Deep & Glow bau Citrus Lemon and Peach.

Bila pakai mcm boh Buah atas muka.

6) Kulit Bermasalah boleh Pakai Premium Set? - Mmg mommy buat nie khas utk yg skin problem macam Acne, Pori Besar, Oily Skin, Combination and Very Dry Skin. 
Pigmentation and Kulit Kusam amat2 digalakkan.

Active Content ada Brightening effect.

7) Berapa lama kesan nk nampak Glow? - Glow and Fresh INSTANTLY less than 10 Minutes

HARGA: RM79
.
#hervjohor #hervjb #hervmelaka #hervsingapore #hervsg #hervnaturalskincare #hervskincare #makeupremover #makeuplover #hervexfoliator #hervoilcleanser #hervessence #divestim #hervjbteam #heavymakeup #muamalaysia #makeuplove #makeupaddict #makeup #makeuptutorial #makeupartist #herv #oilcleansing #hervoilcleanser #glassskin #koreanskin #nakedskin
7 Soalan yang Kerap Client tanya : 1) HERV Oil Cleanser ada bahan terlarang? - X Ada.. 100% Natural. Semua berasaskan Bunga Tumbuhan as Active Content. Boleh refer pada template Ingredients dlm Premium Box . 2) HERV Oil Cleanser melekit? - X melekit even dia Oil Base. Dia memberi effect Glow , Supple and Fresh INSTANTLY pd Skin. 3) Boleh Tanggalkan Waterproof Makeup? - 100% Makeup Meltaway. Even u dah bersihkan your face with Micellar Water/ Face Oil Wipes.. Still ada makeup yg tertinggal dlm pori. Then u guna Herv Oil Cleanser di Makeup Pad and layangkan di muka. U akan nampak “ Saki Baki” nya lagi. 4) Herv Deep & Glow Exfoliator Boleh pakai di Muka? - Yes 100% Boleh. All over skin. Di Celahan Ketiak , Perut, Bawah Pelipat Tekkkksss pun boleh. 😛 5) Bau Alcohol ? Herv Oil Cleanser and HERV Deep & Glow bau Citrus Lemon and Peach. Bila pakai mcm boh Buah atas muka. 6) Kulit Bermasalah boleh Pakai Premium Set? - Mmg mommy buat nie khas utk yg skin problem macam Acne, Pori Besar, Oily Skin, Combination and Very Dry Skin. Pigmentation and Kulit Kusam amat2 digalakkan. Active Content ada Brightening effect. 7) Berapa lama kesan nk nampak Glow? - Glow and Fresh INSTANTLY less than 10 Minutes HARGA: RM79 . #hervjohor  #hervjb  #hervmelaka  #hervsingapore  #hervsg  #hervnaturalskincare  #hervskincare  #makeupremover  #makeuplover  #hervexfoliator  #hervoilcleanser  #hervessence  #divestim  #hervjbteam  #heavymakeup  #muamalaysia  #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #herv  #oilcleansing  #hervoilcleanser  #glassskin  #koreanskin  #nakedskin