an online Instagram web viewer

#harimerdeka medias

Photos

Kolesi 17-an yang ini sudah mau habis ya. Thank you  banget buat supportnya, tim masih globalin orderan dan hitung stock yang sisanya. Sekali ada yang ready, akan di infokan di story kami ya. .
❤️❤️❤️
.
.
17-an Collection 
Brother and Sister Couple Set 
Ben 
Size : newborn - 2y , 180K 
Size : 3 - 5y , 200K .
.
Moori Dress
Size : newborn - 2y --- 200K 
Size : 3 - 5y --- 220K .
.
.
.
.
#babyandkids #tahirababyandkids #babyclothing #fashionkids #bajuanak #localbrand #bajubaby #bajubayi #bajuanak #ootdkids #jualbaju #bajuonline #medan #jakarta #surabaya #bali #bandung #dressanak #dressbayi #harimerdeka #17agustus #madeinindonesia #handmade #batik #batikkids #indoolshop #batikmurah #batikanak #batikcouple #kebayaset #bajukebaya
Kolesi 17-an yang ini sudah mau habis ya. Thank you banget buat supportnya, tim masih globalin orderan dan hitung stock yang sisanya. Sekali ada yang ready, akan di infokan di story kami ya. . ❤️❤️❤️ . . 17-an Collection Brother and Sister Couple Set Ben Size : newborn - 2y , 180K Size : 3 - 5y , 200K . . Moori Dress Size : newborn - 2y --- 200K Size : 3 - 5y --- 220K . . . . . #babyandkids  #tahirababyandkids  #babyclothing  #fashionkids  #bajuanak  #localbrand  #bajubaby  #bajubayi  #bajuanak  #ootdkids  #jualbaju  #bajuonline  #medan  #jakarta  #surabaya  #bali  #bandung  #dressanak  #dressbayi  #harimerdeka  #17agustus  #madeinindonesia  #handmade  #batik  #batikkids  #indoolshop  #batikmurah  #batikanak  #batikcouple  #kebayaset  #bajukebaya 
Good luck for UPSR...study banyak and exam elok2 tau kasi gegar sk lubuk merbau😘😘
#harimalaysia #harimerdeka
UNTUK PEMESANAN BISA LANGSUNG HUB :
BBM : lihat di Profile
Line : @cs2coupleshop (PAKAI @)
Bb pin : D99C21A9
WA/SMS: 087867315479 
WEBSITE : www.coupleshop.co.id

Kode : Rp250
Kualitas : KW Super + Import + BEST
Harga : Rp. 250.000(2pcs)
FREE : BOX JAM + BATERAI BAWAAN
NB : Belum Termaksud Ongkos Kirim

#cincin #cincinnikah #cincincouple #cincintunangan #cincintitanium. #jualcincin #cincinmurah #testi #kalungmurah #kalungtitanium #kalungcouple #coupleshops #medan #ceritamedan #stainless # #antikarat #hadiahunik #kadounik #import #antihitam #trusted #harimerdeka
UNTUK PEMESANAN BISA LANGSUNG HUB : BBM : lihat di Profile Line : @cs2coupleshop (PAKAI @) Bb pin : D99C21A9 WA/SMS: 087867315479 WEBSITE : www.coupleshop.co.id Kode : Rp250 Kualitas : KW Super + Import + BEST Harga : Rp. 250.000(2pcs) FREE : BOX JAM + BATERAI BAWAAN NB : Belum Termaksud Ongkos Kirim #cincin  #cincinnikah  #cincincouple  #cincintunangan  #cincintitanium . #jualcincin  #cincinmurah  #testi  #kalungmurah  #kalungtitanium  #kalungcouple  #coupleshops  #medan  #ceritamedan  #stainless  # #antikarat  #hadiahunik  #kadounik  #import  #antihitam  #trusted  #harimerdeka 
Kami br nk sambut..
#harimerdeka
#harimalaysia2018
.
semoga semua customer saya faham 😅😅😅
.
thanks semua yang masih support..tak henti2 org wasaap n call nk beli kereta.. alhamdulillah 😍
.
#perodua #axia #bezza #myvi #alza #sst #gst #harimerdeka #nationalday #sayajual #kereta #jombeli #klang #shahalam #meru #subang #kepong #klia #bangi #selangor #september #malaysia #nilai #seremban #throwback #harimalaysia #maalhijrah #tahunbaru
Pku.....jog 17 agustus 2018 .... lion air... sweet memories..... lali wes nduwe anakbojo😂🤣 @lionair #lionairgroup #17agustus2018 #harimerdeka#pekanbaru#yogyakarta#bandarasultansyarifkasim2 #bandaraadisucipto #djpb #kemenkeu
JAM GUESS LIMITED EDITION ✅
.
.
✔ JARUM JAM SEMUA BERFUNGSI
✔ 💯% KUALITI TERJAMIN
✔ COPY ORI 1:1
✔ 💯% LIKE ORI TAKDE BEZA
✔ WARRANTY 2 BULAN
✔ FREEBOX EXCLUSIVE
✔ FREECOD AREA TERENGGANU
✔ TAHAN LASAK & BOLEH KENA AIR
.
Berminat,, tekan link di bio utk order ❤
.
#jam #guessmalaysia #sayajualjam #murah #selamatpagi #malaysia #kitapunya #harimerdeka
New Arrival!!! 🎉🎉🎉
Brother and Sister Couple Set 
Ben 
Size : newborn - 2y , 180K 
Size : 3 - 5y , 200K .
.
Shilla Top 
Size : newborn - 2y --- 180K 
Size : 3 - 5y --- 200K .
.
.
.
.
#babyandkids #tahirababyandkids #babyclothing #fashionkids #bajuanak #localbrand #bajubaby #bajubayi #bajuanak #ootdkids #jualbaju #bajuonline #medan #jakarta #surabaya #bali #bandung #dressanak #dressbayi #harimerdeka #17agustus #madeinindonesia #handmade #batik #batikkids #indoolshop #batikmurah #batikanak #batikcouple #kebayaset #bajukebaya
New Arrival!!! 🎉🎉🎉 Brother and Sister Couple Set Ben Size : newborn - 2y , 180K Size : 3 - 5y , 200K . . Shilla Top Size : newborn - 2y --- 180K Size : 3 - 5y --- 200K . . . . . #babyandkids  #tahirababyandkids  #babyclothing  #fashionkids  #bajuanak  #localbrand  #bajubaby  #bajubayi  #bajuanak  #ootdkids  #jualbaju  #bajuonline  #medan  #jakarta  #surabaya  #bali  #bandung  #dressanak  #dressbayi  #harimerdeka  #17agustus  #madeinindonesia  #handmade  #batik  #batikkids  #indoolshop  #batikmurah  #batikanak  #batikcouple  #kebayaset  #bajukebaya 
JUALAN MERDEKA & HARI MALAYSIA
HOUSE OF HEALIN (PEKAN PAHANG)

JOMMMM DAPATKANYA ✔

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE-61 & HARI MALAYSIA 2018

#jalurgemilang #merdeka #kemerdekaan #harikebangsaan #harimerdeka #nationalday
#harimalaysia2018 #harimalaysis #hoh #gamogen #houseofhealinmalaysia #houseofhealin #healin #ag2000 #butik #gedung #kesihatan #kecantikan  #beauty #healthy #healtylifestyle #arkedmara #pekan #pekanbandardiraja #pekanindahdanmakmur #pahang #malaysia
JUALAN MERDEKA & HARI MALAYSIA HOUSE OF HEALIN (PEKAN PAHANG) JOMMMM DAPATKANYA ✔ SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE-61 & HARI MALAYSIA 2018 #jalurgemilang  #merdeka  #kemerdekaan  #harikebangsaan  #harimerdeka  #nationalday  #harimalaysia2018  #harimalaysis  #hoh  #gamogen  #houseofhealinmalaysia  #houseofhealin  #healin  #ag2000  #butik  #gedung  #kesihatan  #kecantikan  #beauty  #healthy  #healtylifestyle  #arkedmara  #pekan  #pekanbandardiraja  #pekanindahdanmakmur  #pahang  #malaysia 
PROMO PROMO PROMO !!! .
Nak tak kalau Ciklyn buat kulit korang jadi berseri-seri & dipuji je dgn kawan2 opis? Bayangkan lepas pakai lynscosmetics ni, dgn free consult dari kami, korang lepasni takde dah pakai makeup banyak2 sebab dah makin cantik semulajadi ! 😍
.
.
Tak beli tak cinta, jom cuba mana2 produk lynscosmetics 2 barang & korang akn dpt free postage tau? Jom tekan link whatsapp di bio sekarang, promosi sah sehingga 30 September 2018 ni je tau 🌸😍
.
.
#AuraInsta #aurainstabatch22 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #merdeka #sephora #mac #harimerdeka #malaysia #foundation #foundationmalaysia
PROMO PROMO PROMO !!! . Nak tak kalau Ciklyn buat kulit korang jadi berseri-seri & dipuji je dgn kawan2 opis? Bayangkan lepas pakai lynscosmetics ni, dgn free consult dari kami, korang lepasni takde dah pakai makeup banyak2 sebab dah makin cantik semulajadi ! 😍 . . Tak beli tak cinta, jom cuba mana2 produk lynscosmetics 2 barang & korang akn dpt free postage tau? Jom tekan link whatsapp di bio sekarang, promosi sah sehingga 30 September 2018 ni je tau 🌸😍 . . #AuraInsta  #aurainstabatch22  #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #merdeka  #sephora  #mac  #harimerdeka  #malaysia  #foundation  #foundationmalaysia 
Ini bukan lagI audisi nyanyi gaes tapi aku SM ayah bunda dan temen" aku habis lomba jalan sehat 😊🏃 #penutupanagustusan2018 #harimerdeka #73thindonesiamerdeka  #kidsindonesia  #ceritaabidzar
First perform de shifa... 😘

@bragacitywalk @double_d_dancer #babylucu #perform #dancer #harimerdeka #merahputih #kids #lovely
We ❤️ You.
Thank you for supporting us on Malaysia Day SALE.
Today is shipping day.
Kindly check your DM for your Tracking Number details.
😊
#mcnzmmy #lanyards #campaign #university #malaysia #meletop #upm #uitm #usm #utem #uthm #politeknik #ukm #pmm #usim #um #student #studentlife #campuslife #bigstage #tropical #lanyard #campaign #malaysia #merdeka #sayangimalaysiaku #harimerdeka #selamatharimerdeka #tanahairku #malaysiaday #
Brother and Sister Couple Set 
Ben 
Size : newborn - 2y , 180K 
Size : 3 - 5y , 200K .
.
Moori Dress
Size : newborn - 2y --- 200K 
Size : 3 - 5y --- 220K .
.
.
.
.
#babyandkids #tahirababyandkids #babyclothing #fashionkids #bajuanak #localbrand #bajubaby #bajubayi #bajuanak #ootdkids #jualbaju #bajuonline #medan #jakarta #surabaya #bali #bandung #dressanak #dressbayi #harimerdeka #17agustus #madeinindonesia #handmade #batik #batikkids #indoolshop #batikmurah #batikanak #batikcouple #kebayaset #bajukebaya
Brother and Sister Couple Set Ben Size : newborn - 2y , 180K Size : 3 - 5y , 200K . . Moori Dress Size : newborn - 2y --- 200K Size : 3 - 5y --- 220K . . . . . #babyandkids  #tahirababyandkids  #babyclothing  #fashionkids  #bajuanak  #localbrand  #bajubaby  #bajubayi  #bajuanak  #ootdkids  #jualbaju  #bajuonline  #medan  #jakarta  #surabaya  #bali  #bandung  #dressanak  #dressbayi  #harimerdeka  #17agustus  #madeinindonesia  #handmade  #batik  #batikkids  #indoolshop  #batikmurah  #batikanak  #batikcouple  #kebayaset  #bajukebaya 
Magic milky soap ialah sabun pencerahan, juga boleh mengecutkan jerawat dan memudarkan parut. Makeup yg sempurna bermula dari kulit yg cantik! Jadi kita mulakan dengan sabun magic milky soap.
.
Tapi persoalannya, adakah semua kulit sesuai menggunakan magic milky soap ini. Bagi mereka yg ingin mengaut keuntungan semata2 semestinya mengatakan ya tapi bagi kami yg ingin membantu semua pengguna lynscosmetics utk dpt kulit yg sempurna, semestinya dikaji dahulu dan biarlah tepat utk memilih sabun muka.
.
Dalam kandungan yg dah dikaji & hasil statistik pengguna. Magic milky soap lebih sesuai pada mereka yang kulit berminyak, kulit berkombinasi, berjerawat & ada parut degil dimuka.
.
.
Untuk kulit kering, kami sarankan korang pakai 1 kali shj utk mencerahkan & juga kecutkan jerawat kerana ia mempunyai escobic asid yg bertindak utk mengawal minyak dimuka, kalau pakai banyak kali takut kulit jadi lebih kering.
.
.
#AuraInsta #aurainstabatch22 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #merdeka #sephora #mac #harimerdeka #malaysia #foundation #foundationmalaysia
Magic milky soap ialah sabun pencerahan, juga boleh mengecutkan jerawat dan memudarkan parut. Makeup yg sempurna bermula dari kulit yg cantik! Jadi kita mulakan dengan sabun magic milky soap. . Tapi persoalannya, adakah semua kulit sesuai menggunakan magic milky soap ini. Bagi mereka yg ingin mengaut keuntungan semata2 semestinya mengatakan ya tapi bagi kami yg ingin membantu semua pengguna lynscosmetics utk dpt kulit yg sempurna, semestinya dikaji dahulu dan biarlah tepat utk memilih sabun muka. . Dalam kandungan yg dah dikaji & hasil statistik pengguna. Magic milky soap lebih sesuai pada mereka yang kulit berminyak, kulit berkombinasi, berjerawat & ada parut degil dimuka. . . Untuk kulit kering, kami sarankan korang pakai 1 kali shj utk mencerahkan & juga kecutkan jerawat kerana ia mempunyai escobic asid yg bertindak utk mengawal minyak dimuka, kalau pakai banyak kali takut kulit jadi lebih kering. . . #AuraInsta  #aurainstabatch22  #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #merdeka  #sephora  #mac  #harimerdeka  #malaysia  #foundation  #foundationmalaysia 
UNTUK PEMESANAN BISA LANGSUNG HUB :
BBM : lihat di Profile
Line : @cs2coupleshop (PAKAI @)
Bb pin : D99C21A9
WA/SMS: 087867315479 
WEBSITE : www.coupleshop.co.id

Kode : Rp250
Kualitas : KW Super + Import + BEST
Harga : Rp. 250.000(2pcs)
FREE : BOX JAM + BATERAI BAWAAN
NB : Belum Termaksud Ongkos Kirim

#cincin #cincinnikah #cincincouple #cincintunangan #cincintitanium. #jualcincin #cincinmurah #testi #kalungmurah #kalungtitanium #kalungcouple #coupleshops #medan #ceritamedan #stainless # #antikarat #hadiahunik #kadounik #import #antihitam #trusted #harimerdeka
UNTUK PEMESANAN BISA LANGSUNG HUB : BBM : lihat di Profile Line : @cs2coupleshop (PAKAI @) Bb pin : D99C21A9 WA/SMS: 087867315479 WEBSITE : www.coupleshop.co.id Kode : Rp250 Kualitas : KW Super + Import + BEST Harga : Rp. 250.000(2pcs) FREE : BOX JAM + BATERAI BAWAAN NB : Belum Termaksud Ongkos Kirim #cincin  #cincinnikah  #cincincouple  #cincintunangan  #cincintitanium . #jualcincin  #cincinmurah  #testi  #kalungmurah  #kalungtitanium  #kalungcouple  #coupleshops  #medan  #ceritamedan  #stainless  # #antikarat  #hadiahunik  #kadounik  #import  #antihitam  #trusted  #harimerdeka 
UNTUK PEMESANAN BISA LANGSUNG HUB :
BBM : lihat di Profile
Line : @cs2coupleshop (PAKAI @)
Bb pin : D99C21A9
WA/SMS: 087867315479 
WEBSITE : www.coupleshop.co.id

Kode : Rb250
Kualitas : KW Super + Import + BEST
Harga : Rp. 250.000(2pcs)
FREE : BOX JAM + BATERAI BAWAAN
NB : Belum Termaksud Ongkos Kirim

#cincin #cincinnikah #cincincouple #cincintunangan #cincintitanium. #jualcincin #cincinmurah #testi #kalungmurah #kalungtitanium #kalungcouple #coupleshops #medan #ceritamedan #stainless # #antikarat #hadiahunik #kadounik #import #antihitam #trusted #harimerdeka
UNTUK PEMESANAN BISA LANGSUNG HUB : BBM : lihat di Profile Line : @cs2coupleshop (PAKAI @) Bb pin : D99C21A9 WA/SMS: 087867315479 WEBSITE : www.coupleshop.co.id Kode : Rb250 Kualitas : KW Super + Import + BEST Harga : Rp. 250.000(2pcs) FREE : BOX JAM + BATERAI BAWAAN NB : Belum Termaksud Ongkos Kirim #cincin  #cincinnikah  #cincincouple  #cincintunangan  #cincintitanium . #jualcincin  #cincinmurah  #testi  #kalungmurah  #kalungtitanium  #kalungcouple  #coupleshops  #medan  #ceritamedan  #stainless  # #antikarat  #hadiahunik  #kadounik  #import  #antihitam  #trusted  #harimerdeka 
Selamat kpd bapak harnojoyo sebagai walikota dan ibu 
Fitrianti agustinda sebagai wakil walikota palembang 
Periode 2018 - 2023
.
Teraso iwak nyo,dari ikan gabus
Kentel cukonyo,masem,manis,pedes
.
Asosiasi pengusaha pempek palembang
.
#LRTKebanggaanKitoGalo
#bidar
#harimerdeka
#73indonesiamerdeka
#pariwisatapalembang
#asiangames
#asiangames2018
#palembang
#pariwisatapalembang
#palembangemas 
#asiangames2018
#palembangtourism
#visitpalembang
#indonesiatourism
#letscolourindonesia
#worldtourism
#pariwisata 
#pariwisatasumsel
#pariwisatapalembang
#asppek_palembang
#sinarsosro.sumbagsel
#tikipalembang
#pariwisatapalembang
#mukbangpempek
#apapunmakanannyaminumnyatehbotolsosro
#belido.id
Selamat kpd bapak harnojoyo sebagai walikota dan ibu Fitrianti agustinda sebagai wakil walikota palembang Periode 2018 - 2023 . Teraso iwak nyo,dari ikan gabus Kentel cukonyo,masem,manis,pedes . Asosiasi pengusaha pempek palembang . #LRTKebanggaanKitoGalo  #bidar  #harimerdeka  #73indonesiamerdeka  #pariwisatapalembang  #asiangames  #asiangames2018  #palembang  #pariwisatapalembang  #palembangemas  #asiangames2018  #palembangtourism  #visitpalembang  #indonesiatourism  #letscolourindonesia  #worldtourism  #pariwisata  #pariwisatasumsel  #pariwisatapalembang  #asppek_palembang  #sinarsosro .sumbagsel #tikipalembang  #pariwisatapalembang  #mukbangpempek  #apapunmakanannyaminumnyatehbotolsosro  #belido .id
JUALAN MERDEKA & HARI MALAYSIA
HOUSE OF HEALIN (PEKAN PAHANG)

JOMMMM DAPATKANYA ✔

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE-61 & HARI MALAYSIA 2018

#jalurgemilang #merdeka #kemerdekaan #harikebangsaan #harimerdeka #nationalday
#harimalaysia2018 #harimalaysis #hoh
#rejusol #houseofhealinmalaysia #houseofhealin #healin #ag2000 #butik #gedung #kesihatan #kecantikan  #beauty #healthy #healtylifestyle #arkedmara #pekan #pekanbandardiraja #pekanindahdanmakmur #pahang #malaysia
JUALAN MERDEKA & HARI MALAYSIA HOUSE OF HEALIN (PEKAN PAHANG) JOMMMM DAPATKANYA ✔ SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE-61 & HARI MALAYSIA 2018 #jalurgemilang  #merdeka  #kemerdekaan  #harikebangsaan  #harimerdeka  #nationalday  #harimalaysia2018  #harimalaysis  #hoh  #rejusol  #houseofhealinmalaysia  #houseofhealin  #healin  #ag2000  #butik  #gedung  #kesihatan  #kecantikan  #beauty  #healthy  #healtylifestyle  #arkedmara  #pekan  #pekanbandardiraja  #pekanindahdanmakmur  #pahang  #malaysia 
JUALAN MERDEKA & HARI MALAYSIA
HOUSE OF HEALIN (PEKAN PAHANG)

JOMMMM DAPATKANYA ✔

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE-61 & HARI MALAYSIA 2018

#jalurgemilang #merdeka #kemerdekaan #harikebangsaan #harimerdeka #nationalday
#harimalaysia2018 #harimalaysis #hoh #gamogen #houseofhealinmalaysia #houseofhealin #healin #ag2000 #butik #gedung #kesihatan #kecantikan  #beauty #healthy #healtylifestyle #arkedmara #pekan #pekanbandardiraja #pekanindahdanmakmur #pahang #malaysia
JUALAN MERDEKA & HARI MALAYSIA HOUSE OF HEALIN (PEKAN PAHANG) JOMMMM DAPATKANYA ✔ SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE-61 & HARI MALAYSIA 2018 #jalurgemilang  #merdeka  #kemerdekaan  #harikebangsaan  #harimerdeka  #nationalday  #harimalaysia2018  #harimalaysis  #hoh  #gamogen  #houseofhealinmalaysia  #houseofhealin  #healin  #ag2000  #butik  #gedung  #kesihatan  #kecantikan  #beauty  #healthy  #healtylifestyle  #arkedmara  #pekan  #pekanbandardiraja  #pekanindahdanmakmur  #pahang  #malaysia 
Kenapa perlu dakwah di sosial media?? Karna anak jaman sekarang lebih aktif di dunia maya daripada dunia nyata. 😊
__________________________________
#kajianislam #kajian #khalidbasalamah #tauhid#openingceremony #ustadzfelixsiauw #ustadzabdulsomad #abdulsomad #fiqih #harimerdeka #salaf #muslimcyberarmy #cyberarmy
UNTUK PEMESANAN BISA LANGSUNG HUB :
BBM : lihat di Profile
Line : @cs2coupleshop (PAKAI @)
Bb pin : D99C21A9
WA/SMS: 087867315479 
WEBSITE : www.coupleshop.co.id

Kode : Rp250
Kualitas : KW Super + Import + BEST
Harga : Rp. 250.000(2pcs)
FREE : BOX JAM + BATERAI BAWAAN
NB : Belum Termaksud Ongkos Kirim

#cincin #cincinnikah #cincincouple #cincintunangan #cincintitanium. #jualcincin #cincinmurah #testi #kalungmurah #kalungtitanium #kalungcouple #coupleshops #medan #ceritamedan #stainless # #antikarat #hadiahunik #kadounik #import #antihitam #trusted #harimerdeka
UNTUK PEMESANAN BISA LANGSUNG HUB : BBM : lihat di Profile Line : @cs2coupleshop (PAKAI @) Bb pin : D99C21A9 WA/SMS: 087867315479 WEBSITE : www.coupleshop.co.id Kode : Rp250 Kualitas : KW Super + Import + BEST Harga : Rp. 250.000(2pcs) FREE : BOX JAM + BATERAI BAWAAN NB : Belum Termaksud Ongkos Kirim #cincin  #cincinnikah  #cincincouple  #cincintunangan  #cincintitanium . #jualcincin  #cincinmurah  #testi  #kalungmurah  #kalungtitanium  #kalungcouple  #coupleshops  #medan  #ceritamedan  #stainless  # #antikarat  #hadiahunik  #kadounik  #import  #antihitam  #trusted  #harimerdeka 
Lomba bulu tangkis antar RW dalam rangka peringatan 17 Agustus 
#17agustus2018 
#harimerdeka 
#indonesia
.
Nak jimat masa? suka renew last minit? nak servis yang tiptop dan cepat? cepat roger saya untuk renew roadtax dan insurans anda ye... ROADTAX terus sampai depan rumah / pejabat.. tak perlu susah2 g jpj atau Pej Pos 😍
.
saya akan kira berdasarkan harga semasa serta ikut kemampuan anda... quotation adalah PERCUMA...
.
#perodua #axia #bezza #myvi #alza #harimerdeka #nationalday #renewroadtax #renewroadtaxonline #renewroadtaxmurah  #kereta #jombeli #klang #shahalam #meru #subang #kepong #klia #selangor #september #malaysia #nilai #seremban #throwback #harimalaysia #roadtax #insurans #jpj
. Nak jimat masa? suka renew last minit? nak servis yang tiptop dan cepat? cepat roger saya untuk renew roadtax dan insurans anda ye... ROADTAX terus sampai depan rumah / pejabat.. tak perlu susah2 g jpj atau Pej Pos 😍 . saya akan kira berdasarkan harga semasa serta ikut kemampuan anda... quotation adalah PERCUMA... . #perodua  #axia  #bezza  #myvi  #alza  #harimerdeka  #nationalday  #renewroadtax  #renewroadtaxonline  #renewroadtaxmurah  #kereta  #jombeli  #klang  #shahalam  #meru  #subang  #kepong  #klia  #selangor  #september  #malaysia  #nilai  #seremban  #throwback  #harimalaysia  #roadtax  #insurans  #jpj 
Syarat sah jadi warganegara 🇲🇾. Semoga tak keliru lagi antara Hari Merdeka dan Hari Malaysia. .
.
#sembangnil #education #harimerdeka #harimalaysia
Makeup talk with lynscosmetics💕
.
hi! korang perasan tak kenapa bila pakai makeup, dalam 1 jam lepas tu muka nampak berminyak? kenapa dekat bawah mata crease cepat? and bila ditanya..rupanya tak pakai powder..so mereka ingat dah pakai foundation..powder tak perlu lagi..
.
powder sebenarnya sangat2 penting bila pakai makeup..powder ada banyak jenis..loose powder..two way powder/twin cake powder and pact powder/pressed powder.
.
Tapi tahu kah korang? Kelebihan lynscosmetics natural mousse foundation ni korang tak perlu lagi pakai any powder lagi lepas pakai foundation!! Sebab dlm foundation ni sudah ada powder, ia akan kekal gebu dan tak crack walaupun tidak menggunakan bedak lepas makeup. Best kan? .
.
#putih#kulitmulus #kulitsihat #kulitbebaskima #AuraInsta #aurainstabatch22 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #merdeka #sephora #mac #harimerdeka #malaysia
Makeup talk with lynscosmetics💕 . hi! korang perasan tak kenapa bila pakai makeup, dalam 1 jam lepas tu muka nampak berminyak? kenapa dekat bawah mata crease cepat? and bila ditanya..rupanya tak pakai powder..so mereka ingat dah pakai foundation..powder tak perlu lagi.. . powder sebenarnya sangat2 penting bila pakai makeup..powder ada banyak jenis..loose powder..two way powder/twin cake powder and pact powder/pressed powder. . Tapi tahu kah korang? Kelebihan lynscosmetics natural mousse foundation ni korang tak perlu lagi pakai any powder lagi lepas pakai foundation!! Sebab dlm foundation ni sudah ada powder, ia akan kekal gebu dan tak crack walaupun tidak menggunakan bedak lepas makeup. Best kan? . . #putih #kulitmulus  #kulitsihat  #kulitbebaskima  #AuraInsta  #aurainstabatch22  #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #merdeka  #sephora  #mac  #harimerdeka  #malaysia 
Boleh nampak i x?? Sebelah hansem yg buka tangan tu. Kerja harini sbg DJ, betul2 DJ main lagu jeeee. Cabaran baru, memanglah masa berharga.

Marilah kita berpimpin tangan ganding bahu, capaikan kemajuan, kemewahan dan menyambung warisan rela berjuang!

#harikemerdekaanke58 #malaysiaday #harimalaysia #harimerdeka
Boleh nampak i x?? Sebelah hansem yg buka tangan tu. Kerja harini sbg DJ, betul2 DJ main lagu jeeee. Cabaran baru, memanglah masa berharga. Marilah kita berpimpin tangan ganding bahu, capaikan kemajuan, kemewahan dan menyambung warisan rela berjuang! #harikemerdekaanke58  #malaysiaday  #harimalaysia  #harimerdeka 
Yeaah Seronok Tengok Bila Family nie Pakai Baju Qamaroon . Sedondon la katakan 😜. Tapi memang cantik sangat baju family nie pakai 😍. Siap borong 5 Helai taw 😆. Antara customer kami yang paling sporting 😊
.
#merdeka #harimerdeka
.
cc : @fai27007
Yeaah Seronok Tengok Bila Family nie Pakai Baju Qamaroon . Sedondon la katakan 😜. Tapi memang cantik sangat baju family nie pakai 😍. Siap borong 5 Helai taw 😆. Antara customer kami yang paling sporting 😊 . #merdeka  #harimerdeka  . cc : @fai27007
17 Agustusan Versi SXRUP, ini versi kami, mana versi kamu?

Belum terlambat untuk mendokumentasikannya meskipun sekarang bukan lagi 17 Agustus. Tonton versi lengkapnya di YouTube atau link di bio. Terima kasih @osissmandatas telah mengadakan acara ini.

@adobe @jokowi @indovisualgram @adobepremiereindonesia @adobepremiere.jabar 
#adobepremiere #videoediting #17an #17agustus #agustusan #sxrup #harimerdeka #smandatas #osissmandatas #hutri #hutri73
In the spirit of muhibbah, we made this special video featuring our staff and doctors wishing all a Happy Malaysia Day! We are proud to be part of a multicultural nation, serving patients and communities with diverse backgrounds.
.
Watch this video and tell us which language or dialect do you recognise?
.
.
.
#MalaysiaDay #IndependenceDay #Merdeka #HariMerdeka #HappyMalaysiaDay #MalaysiaTrulyAsia #THKD #ThomsonHospitalKD #ThomsonHospital #ThomsonMedical #Thomson  #Malaysia #KualaLumpur #MalaysiaHealthcare #Healthcare #Doctor
In the spirit of muhibbah, we made this special video featuring our staff and doctors wishing all a Happy Malaysia Day! We are proud to be part of a multicultural nation, serving patients and communities with diverse backgrounds. . Watch this video and tell us which language or dialect do you recognise? . . . #MalaysiaDay  #IndependenceDay  #Merdeka  #HariMerdeka  #HappyMalaysiaDay  #MalaysiaTrulyAsia  #THKD  #ThomsonHospitalKD  #ThomsonHospital  #ThomsonMedical  #Thomson  #Malaysia  #KualaLumpur  #MalaysiaHealthcare  #Healthcare  #Doctor 
310818 & 160918
Happy Independence Day & Malaysia day
#harimerdeka #yangke61 #harimalaysia #independenceday2018 #sayangimalaysiaku #egypt #malaysia #student
#convocation 🎉 Chocolate bouquet from #manisgift , RM50 free balloon !!!! Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus Whatsapp 👇👇👇👇👇
60182906327 (link Whatsapp d bio)

#giftbouquet #heliumballoonsklang #surpriseplanner #weddingplanner #majlis #flowerbox #chocolatebox #archballoons #deco #birthdayparty #sash #anniversarygift #sweetcouple #love #hadiah #perkahwinan #chocolatelover #freshflower #birthdaygift #harimerdeka #balloondeco #balloonarch #balloonparty #goldcoastmorib #panhouse #pinklady
#convocation  🎉 Chocolate bouquet from #manisgift  , RM50 free balloon !!!! Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus Whatsapp 👇👇👇👇👇 60182906327 (link Whatsapp d bio) #giftbouquet  #heliumballoonsklang  #surpriseplanner  #weddingplanner  #majlis  #flowerbox  #chocolatebox  #archballoons  #deco  #birthdayparty  #sash  #anniversarygift  #sweetcouple  #love  #hadiah  #perkahwinan  #chocolatelover  #freshflower  #birthdaygift  #harimerdeka  #balloondeco  #balloonarch  #balloonparty  #goldcoastmorib  #panhouse  #pinklady 
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus Whatsapp 👇👇👇👇👇
60182906327 (link Whatsapp d bio)

#giftbouquet #heliumballoonsklang #surpriseplanner #weddingplanner #majlis #flowerbox #chocolatebox #archballoons #deco #birthdayparty #sash #anniversarygift #sweetcouple #love #hadiah #perkahwinan #chocolatelover #freshflower #birthdaygift #harimerdeka #balloondeco #balloonarch #balloonparty #goldcoastmorib #panhouse #pinklady
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus Whatsapp 👇👇👇👇👇 60182906327 (link Whatsapp d bio) #giftbouquet  #heliumballoonsklang  #surpriseplanner  #weddingplanner  #majlis  #flowerbox  #chocolatebox  #archballoons  #deco  #birthdayparty  #sash  #anniversarygift  #sweetcouple  #love  #hadiah  #perkahwinan  #chocolatelover  #freshflower  #birthdaygift  #harimerdeka  #balloondeco  #balloonarch  #balloonparty  #goldcoastmorib  #panhouse  #pinklady 
Di antara penyertaan yang telah disenaraipendek utk kontes IG
#SSMerdeka Sosej Sambal

Peserta: @mrniznl

Kapsyen:

Hari Merdeka ialah hari Kebangsaan kita.
Marilah kita membanggakan Negara kita
dan sentiasa berjaga-jaga
supaya tidak dipengaruhi oleh fahaman
Kebangsaan yang sempit.
Jika fahaman kebangsaan yang sempit itu
dibiarkan hidup dengan perasaan
yang meluap-luap maka sifat bertolak ansur
dan tali persahabatan kita dengan negeri-negeri
lain yang bebas akan terkecewa. Dengan
yang demikian maka
terganggulah keamanan dan ketenteraman dunia…” #ssmerdeka #sosejsambal

#HariMerdeka
#HariMalaysia2018
Di antara penyertaan yang telah disenaraipendek utk kontes IG #SSMerdeka  Sosej Sambal Peserta: @mrniznl Kapsyen: Hari Merdeka ialah hari Kebangsaan kita. Marilah kita membanggakan Negara kita dan sentiasa berjaga-jaga supaya tidak dipengaruhi oleh fahaman Kebangsaan yang sempit. Jika fahaman kebangsaan yang sempit itu dibiarkan hidup dengan perasaan yang meluap-luap maka sifat bertolak ansur dan tali persahabatan kita dengan negeri-negeri lain yang bebas akan terkecewa. Dengan yang demikian maka terganggulah keamanan dan ketenteraman dunia…” #ssmerdeka  #sosejsambal  #HariMerdeka  #HariMalaysia2018 
Di antara penyertaan yang telah disenaraipendek utk kontes IG
#SSMerdeka Sosej Sambal

Peserta: @lizawatibakri

Kapsyen:

Sayangi Malaysiaku.. .
Rakyatnya berbilang kaum dan bangsa,
Namun hidup bersatu harmoni bersama,
Sungguh unik adat dan budaya,
Tidak akan dijumpai di lain negara,
Kepelbagaian makanan bagaikan syurga,
Durian, petai, cencalok ini kita punya,
Bahasa berbeza, “Manglish” pun ada,
“No lah”, “Sini Ma” difahami semua,
Aku bangga menjadi anak Malaysia..
.
[M]alaysia is a peaceful country,
[A]ll people live happily,
[L]and of opportunity,
[A]ll races live in harmony,
[Y]oung and old unite in diversity,
[S]o in love with it natural scenery,
[I]ncredibly delicious food so tasty,
[A]ll people are generous and friendly,
I love Malaysia tremendously.
#SSMerdeka
Sosej Sambal

#HariMerdeka
#HariMalaysia2018
Di antara penyertaan yang telah disenaraipendek utk kontes IG #SSMerdeka  Sosej Sambal Peserta: @lizawatibakri Kapsyen: Sayangi Malaysiaku.. . Rakyatnya berbilang kaum dan bangsa, Namun hidup bersatu harmoni bersama, Sungguh unik adat dan budaya, Tidak akan dijumpai di lain negara, Kepelbagaian makanan bagaikan syurga, Durian, petai, cencalok ini kita punya, Bahasa berbeza, “Manglish” pun ada, “No lah”, “Sini Ma” difahami semua, Aku bangga menjadi anak Malaysia.. . [M]alaysia is a peaceful country, [A]ll people live happily, [L]and of opportunity, [A]ll races live in harmony, [Y]oung and old unite in diversity, [S]o in love with it natural scenery, [I]ncredibly delicious food so tasty, [A]ll people are generous and friendly, I love Malaysia tremendously. #SSMerdeka  Sosej Sambal #HariMerdeka  #HariMalaysia2018 
"Perjuanganku lebih mudah karena mengusir penjajah, perjuanganmu akan lebih sulit karena melawan bangsamu sendiri" -Ir. Soekarno
.
Merdeka!🇮🇩🕊
.
.
#dirgahayuindonesia #nusantara #bali #papua #photography #harimerdeka #world #ocean #pekanbaru #humanrights #potrait #beauty #usa #jakarta #dakwah #guy #love #amazing #uk #photographer #independenceday #lombok #palestine #medan #unitedstates #cool  #kalimantan #aceh #indonesia #travel
"Perjuanganku lebih mudah karena mengusir penjajah, perjuanganmu akan lebih sulit karena melawan bangsamu sendiri" -Ir. Soekarno . Merdeka!🇮🇩🕊 . . #dirgahayuindonesia  #nusantara  #bali  #papua  #photography  #harimerdeka  #world  #ocean  #pekanbaru  #humanrights  #potrait  #beauty  #usa  #jakarta  #dakwah  #guy  #love  #amazing  #uk  #photographer  #independenceday  #lombok  #palestine  #medan  #unitedstates  #cool  #kalimantan  #aceh  #indonesia  #travel 
"Indonesia Raya" 3 Stanza.
. Cipt : W.R. Soepratman.
.
The National Anthem of Indonesia🕊🇮🇩🕊🇮🇩🕊🇮🇩
.
Bhinneka Tunggal Ika (Unity in Diversity)🕊🇮🇩
.
.
#dirgahayuindonesia #nusantara #bali #papua #photography #harimerdeka #world #ocean #pekanbaru #humanrights #vocals #beauty #usa #jakarta #dakwah #musician #love #amazing #music #vocal #independenceday #lombok #palestine #medan #yogyakarta #cool  #kalimantan #aceh #indonesia #videography
"Indonesia Raya" 3 Stanza. . Cipt : W.R. Soepratman. . The National Anthem of Indonesia🕊🇮🇩🕊🇮🇩🕊🇮🇩 . Bhinneka Tunggal Ika (Unity in Diversity)🕊🇮🇩 . . #dirgahayuindonesia  #nusantara  #bali  #papua  #photography  #harimerdeka  #world  #ocean  #pekanbaru  #humanrights  #vocals  #beauty  #usa  #jakarta  #dakwah  #musician  #love  #amazing  #music  #vocal  #independenceday  #lombok  #palestine  #medan  #yogyakarta  #cool  #kalimantan  #aceh  #indonesia  #videography 
"Tanah Air" cipt : Ibu Sud.
.
Dirgahayu NKRI🇮🇩🇮🇩🇮🇩🕊🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩
.
Happy Independence Day, Indonesia🇮🇩🕊
.
.
.
#dirgahayuindonesia #nusantara #bali #papua #photography #harimerdeka #world #palestine #pekanbaru #soekarno #vocals #muslim #usa #jakarta #dakwah #jogja #love #amazing #music #hutri73 #independenceday #lombok #palestine #medan #yogyakarta #cool #asia #kalimantan #aceh #indonesia #videography
"Tanah Air" cipt : Ibu Sud. . Dirgahayu NKRI🇮🇩🇮🇩🇮🇩🕊🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩 . Happy Independence Day, Indonesia🇮🇩🕊 . . . #dirgahayuindonesia  #nusantara  #bali  #papua  #photography  #harimerdeka  #world  #palestine  #pekanbaru  #soekarno  #vocals  #muslim  #usa  #jakarta  #dakwah  #jogja  #love  #amazing  #music  #hutri73  #independenceday  #lombok  #palestine  #medan  #yogyakarta  #cool  #asia  #kalimantan  #aceh  #indonesia  #videography 
Happy Independence Day, Indonesia!.🕊🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩
.
Dirgahayu Republik Indonesia ke 73 🕊🇮🇩🕊🇮🇩🕊
.
Different cultures, tribes, languages, religions and even traditions. But we have one voice "Bhinneka Tunggal Ika (Unity in Diversity)🇮🇩🕊🕊
.
.
#dirgahayuindonesia #nusantara #bali #papua #photography #harimerdeka #world #palestine #pekanbaru #soekarno #people #muslim #usa #jakarta #dakwah #jogja #love #amazing #music #hutri73 #independenceday #lombok #palestine #medan #yogyakarta #cool #asia #kalimantan #aceh #indonesia #videography
Happy Independence Day, Indonesia!.🕊🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩 . Dirgahayu Republik Indonesia ke 73 🕊🇮🇩🕊🇮🇩🕊 . Different cultures, tribes, languages, religions and even traditions. But we have one voice "Bhinneka Tunggal Ika (Unity in Diversity)🇮🇩🕊🕊 . . #dirgahayuindonesia  #nusantara  #bali  #papua  #photography  #harimerdeka  #world  #palestine  #pekanbaru  #soekarno  #people  #muslim  #usa  #jakarta  #dakwah  #jogja  #love  #amazing  #music  #hutri73  #independenceday  #lombok  #palestine  #medan  #yogyakarta  #cool  #asia  #kalimantan  #aceh  #indonesia  #videography