an online Instagram web viewer

#happykids medias

Photos

Добрый день мои друзья, как то я выпала с инстаграма🌸хочу пожелать вам прекрасного дня 🍃и отличного настроения 😊сегодня хочу затронуть тему искренности 😊
Искренность для меня это способность открыто выражать самые сложные и трудные переживания, описывать их другому, связывая переживания именно с теми образами, благодаря которым они возникли; не производить тонких подмен, не называть одно другим; не украшать, не усиливать и не ослаблять нарочито то, что ты хочешь передать другому. Такой должна быть искренность человека мудрого, настоящего воина знания. Таков кусок дерева, который не подвергся обработке, ещё никто не начал на нём вырезать узор, украшая то, что и без украшений хранит свою природную, естественную неотразимую красоту. Эта красота не навязывает себя никому, а лишь открывается, показывая всё в произвольном порядке без предпочтений и желаний оказать какое-то влияние, не называя его прямо. 
Я ценю искренность в людях🌸
.
А вы цените это качество в людях???
•
•
👦 #ig_kids #childrenphotography #adorable #toptags #cutekids #happykids #kidsphotography #instagram_kids #kidstagram #love #instagood #kid #kids #mykids #kids_of_our_world #life #sleep #sleeping #children #happy #kidsarethefuture #childrenphoto #toddler #instakids #cutekidsclub #photooftheday #igkids #childhood #insta_kids #family
Добрый день мои друзья, как то я выпала с инстаграма🌸хочу пожелать вам прекрасного дня 🍃и отличного настроения 😊сегодня хочу затронуть тему искренности 😊 Искренность для меня это способность открыто выражать самые сложные и трудные переживания, описывать их другому, связывая переживания именно с теми образами, благодаря которым они возникли; не производить тонких подмен, не называть одно другим; не украшать, не усиливать и не ослаблять нарочито то, что ты хочешь передать другому. Такой должна быть искренность человека мудрого, настоящего воина знания. Таков кусок дерева, который не подвергся обработке, ещё никто не начал на нём вырезать узор, украшая то, что и без украшений хранит свою природную, естественную неотразимую красоту. Эта красота не навязывает себя никому, а лишь открывается, показывая всё в произвольном порядке без предпочтений и желаний оказать какое-то влияние, не называя его прямо. Я ценю искренность в людях🌸 . А вы цените это качество в людях??? • • 👦 #ig_kids  #childrenphotography  #adorable  #toptags  #cutekids  #happykids  #kidsphotography  #instagram_kids  #kidstagram  #love  #instagood  #kid  #kids  #mykids  #kids_of_our_world  #life  #sleep  #sleeping  #children  #happy  #kidsarethefuture  #childrenphoto  #toddler  #instakids  #cutekidsclub  #photooftheday  #igkids  #childhood  #insta_kids  #family 
Tuhh kan aku seneng bangettt, plg sekolah bisa main ayunan, prosotan dll 😂

#haripertamasekolah #myfirstdayofschool #ichiryufidelyoedrick #boy #playgroup  #happykids #ryuken_kids
Да, когда мечта далеко и едва различима в тумане, тебе кажется что ты разбежишься, ворвешься в мечту, с радостным воплем как в утренний океан под рассветным солнцем. И вот ты бежал-бежал и прибежал. Вот она рядом, она никуда не уходит, она внимает тебе, она ждет тебя.

#detskoeposolstvo #посольскаядача #афишадетскогопосольства #детскоепосольство #instafollow #tagforlikes #love #instagood #photoofthday #instakids_russia #happykids#мудрыемысли #родители #семья #развивашки #умнаямама #вднх #детскийсад #instamoms #дети #Творчество #beautiful
Да, когда мечта далеко и едва различима в тумане, тебе кажется что ты разбежишься, ворвешься в мечту, с радостным воплем как в утренний океан под рассветным солнцем. И вот ты бежал-бежал и прибежал. Вот она рядом, она никуда не уходит, она внимает тебе, она ждет тебя. #detskoeposolstvo  #посольскаядача  #афишадетскогопосольства  #детскоепосольство  #instafollow  #tagforlikes  #love  #instagood  #photoofthday  #instakids_russia  #happykids #мудрыемысли  #родители  #семья  #развивашки  #умнаямама  #вднх  #детскийсад  #instamoms  #дети  #Творчество  #beautiful 
Pagi2 uda bangun karna seneng bangettt mau sekolah. Hihi 😁

#haripertamasekolah #myfirstdayofschool #ichiryufidelyoedrick #boy #playgroup  #happykids #ryuken_kids
Penyakit leukemia bisa terjadi karena multifaktor, yaitu, genetik, zat kimia, virus, radiasi. Leukimia juga dapat menyerang anak mulai dari usia bayi hingga usia 18 tahun.

Kanker pada anak memang cenderung sulit dideteksi. Anak maupun bayi belum bisa menceritakan gejala atau nyeri yang dialaminya.

Untuk itu peran orangtua sangat penting dalam mengenali tanda-tanda dan gejala kanker pada anak sehingga kemungkinan untuk penanganan segera dan tingkat kesembuhan menjadi jauh lebih besar.

Yuk jaga kesehatan buah hati kita tercinta ya Sahabat Dream!

#DreamParenting #kids #childhood #cancer #healthy #woman #womantalk #fresh #kids #childhood #happykids #family #motherhood #mother #mommyblogger#dailyparenting #mummyblogger #parentblogger #parenthood #parenting #parentlife #momlife #kids #tips #ideas #familygoals #parents
Penyakit leukemia bisa terjadi karena multifaktor, yaitu, genetik, zat kimia, virus, radiasi. Leukimia juga dapat menyerang anak mulai dari usia bayi hingga usia 18 tahun. Kanker pada anak memang cenderung sulit dideteksi. Anak maupun bayi belum bisa menceritakan gejala atau nyeri yang dialaminya. Untuk itu peran orangtua sangat penting dalam mengenali tanda-tanda dan gejala kanker pada anak sehingga kemungkinan untuk penanganan segera dan tingkat kesembuhan menjadi jauh lebih besar. Yuk jaga kesehatan buah hati kita tercinta ya Sahabat Dream! #DreamParenting  #kids  #childhood  #cancer  #healthy  #woman  #womantalk  #fresh  #kids  #childhood  #happykids  #family  #motherhood  #mother  #mommyblogger #dailyparenting  #mummyblogger  #parentblogger  #parenthood  #parenting  #parentlife  #momlife  #kids  #tips  #ideas  #familygoals  #parents 
Today we are celebrating our 3rd birthday! 🎂 Thank you for being a part of our journey and dream to inspire the lovely little people in your life ✨
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 #northernbeachesdance #northernbeacheslocal #dance #create #inspire #imagination #technique #artistry #education #community #inspiration #healthykids #happykids #proudofourstudents #beautifulballet #northernbeachesmums #northernbeacheskids
Bocah kecil..jd tmp belajar mengolah rasa marah/kesel n jd tau klo bahagia itu sederhana.Sambil nunggu ayah plg krj.qta main2 dikamar berdua.

#lovemykid
#happykids
Bocah kecil..jd tmp belajar mengolah rasa marah/kesel n jd tau klo bahagia itu sederhana.Sambil nunggu ayah plg krj.qta main2 dikamar berdua. #lovemykid  #happykids 
ROTASIS (Roti Tawar isi Sosis)😊 Buat emak-emak rempong yang punya anak sekolah 2 macam saya 😁 ini bekal sekolah yang simpel dan cepet masaknya cuma roti ,sosis, saos tomat/sambal. 
#bekalsekolahanak
#bekal
#bekalsederhana 
#bekalsimple 
#masakanrumah 
#masakanmama 
#happykids #happymom #happyfam #happyday
Saat dia sekolah...😍😍
@leoneliwan 
#happykids #sekolahpaud #sekolahplaygroup #myson #mylittleboy #likeforlikes #happyday #smartkids
Selalu happy bermain bersama teman - teman😉😁😆😍👏💞 @globalart.harapanindahblvd 
Yang belum bergabung langsung cuss hubungi Kami di 👉👉 081212016141💗 #Kursusseninomor1Didunia #drawing #oilpastel #colouring #thinkcreative #handycraft #happy #happykids #happymom #happyfamily #globalartharapanindahbekasi #globalartbekasi #globalartindonesia #globalartboulevardhijau harapanindah #kursusgambar #kursusseni #kursusmelukis #kursusmewarnai #artcourse #paintingcourse #drawingcourse @globalart.harapanindahblvd #globalartboulevardhijau #kursusanak #momandkids #infomom  #holidayprogramme #holidayactivities #liburansekolah #happy @tjioanny @wentysabrina @adinda_ilda
Selalu happy bermain bersama teman - teman😉😁😆😍👏💞 @globalart.harapanindahblvd Yang belum bergabung langsung cuss hubungi Kami di 👉👉 081212016141💗 #Kursusseninomor1Didunia  #drawing  #oilpastel  #colouring  #thinkcreative  #handycraft  #happy  #happykids  #happymom  #happyfamily  #globalartharapanindahbekasi  #globalartbekasi  #globalartindonesia  #globalartboulevardhijau  harapanindah #kursusgambar  #kursusseni  #kursusmelukis  #kursusmewarnai  #artcourse  #paintingcourse  #drawingcourse  @globalart.harapanindahblvd #globalartboulevardhijau  #kursusanak  #momandkids  #infomom  #holidayprogramme  #holidayactivities  #liburansekolah  #happy  @tjioanny @wentysabrina @adinda_ilda
Gaya boru hasian..katanya sih mmg hrs gini gaya nya waktu disuruh lihat kamera..okee lah nak klo gitu 😀😀😀 #BoruNainggolanHutabalian #BoruSasada #BoruHasian #HappyMoment #HappyLife #FamilyTime #HappyKids #Kids
Had an awesome, much needed day with my baby boy, little sister Ameenah, niece Jaysah and their friend Dlayne today. They had fun. 💝 #loveyoumybaby #happykids #smiles #dakotacrossing #kidsday
Папа + дочка .... бывает что то более трогательное....? ❤️ father + daughter = tenderness❤️✨ •
•
•
•
#thehappynow #justbaby #family #cameramama #simplychildren #ig_motherhood #happykids #photocollage #inspiremothers #illustration #icecream #creativechildren #thisisnow #summertime #summer #illustrationoftheday #inspirekids
Moms sedang repot tetapi anak minta bermain?
Little Tikes Rocking Horse bisa jadi pilihan tepat untuk teman bermain si kecil.
Mainan ini telah dirancang untuk kenyaman anak bermain anak-anak dan mereka dapat belajar keseimbangan serta koordinasi.
Cocok untuk anak-anak dengan berat badan maksimal 30kg dan bisa dipakai baik indoor maupun outdoor
.
This product is available to rent on @happykids.bali ! #HappyKids #MemorableChildhood #HappyKids_Stuff
.
Contact us:
WA : 0811.373.187 (no call)
Line : juli.vesiania
Moms sedang repot tetapi anak minta bermain? Little Tikes Rocking Horse bisa jadi pilihan tepat untuk teman bermain si kecil. Mainan ini telah dirancang untuk kenyaman anak bermain anak-anak dan mereka dapat belajar keseimbangan serta koordinasi. Cocok untuk anak-anak dengan berat badan maksimal 30kg dan bisa dipakai baik indoor maupun outdoor . This product is available to rent on @happykids.bali ! #HappyKids  #MemorableChildhood  #HappyKids_Stuff  . Contact us: WA : 0811.373.187 (no call) Line : juli.vesiania
Welcome! 
Happy kids, happy parents.🧒👧
Welcome! Happy kids, happy parents.🧒👧
한국에서 돌아온 후로 하루도 빠지지 않고 여기저기 아가들 놀러다니느라 우리는 오늘도 뜨거운감자 #폭염 #고강도체력단련중 #신나는여름 #가족캠프 #kentucky #laxington #kentuckyhorsepark #ilovehorses #happykids #summer #outdoors #familyfun #kidsactivties #ohiolife
Bibliotecă "ABC" stimulează împrietenirea prin joacă a copilului tău cu lumea fascinantă a cărților. 📚🦄😍
Bookcase ABC | Bookshelf ABC 🚛 Livrare gratuită în România.
🌍 Europe shipping.

#decorpentrucopii #mobiliercopii #cameracopilului #coltdelectura #incurajamlectura #încurajămcititul #produsinromania #livramintoatatara #lemnmasiv #raftcarti #montessori #montessoriromania
#bookcase #kidsdecor #kidsbook #bookshelf #woodenshelf #kidsfurniture
#havingfun #decorgradinite #perfectgift #happykids #goodvives #pink
Bibliotecă "ABC" stimulează împrietenirea prin joacă a copilului tău cu lumea fascinantă a cărților. 📚🦄😍 Bookcase ABC | Bookshelf ABC 🚛 Livrare gratuită în România. 🌍 Europe shipping. #decorpentrucopii  #mobiliercopii  #cameracopilului  #coltdelectura  #incurajamlectura  #încurajămcititul  #produsinromania  #livramintoatatara  #lemnmasiv  #raftcarti  #montessori  #montessoriromania  #bookcase  #kidsdecor  #kidsbook  #bookshelf  #woodenshelf  #kidsfurniture  #havingfun  #decorgradinite  #perfectgift  #happykids  #goodvives  #pink 
Come to think of it, we must have been crazy to go for teppenyaki on such a hot day. But Charlotte turned 23 months old today and it’s Logan’s half birthday tomorrow (as he keeps reminding us) so we went! It’s fun to celebrate the little things. 💝
Come to think of it, we must have been crazy to go for teppenyaki on such a hot day. But Charlotte turned 23 months old today and it’s Logan’s half birthday tomorrow (as he keeps reminding us) so we went! It’s fun to celebrate the little things. 💝
How cool are our pony tail beanies!! They are nearly sold out and currently 60% off when you use code TAKE60 so be quick!
.
Gorgeous Saphera wears our pony tail beanie in mint 🙌🏼
.
📷 @amothers.love
•
•
•
•
•
#supportsmallbusiness #bigcartel #shopsmallbusiness #supportsmall #minifashion_blogger #stylishigkids #fashionkids_worldwide #igstylishkids #womenentrepreneurs #bossbabe
#fashionbubs #womeninbusiness #girlboss #momboss #ladyboss #bosslady #entrepreneur #sahm #womensupportingwomen #motivated #promote #womeninbiz #instashop #femaleentrepreneur #workfromhome #workfromhomemom #mompreneur #igshop #laletie #momlife
How cool are our pony tail beanies!! They are nearly sold out and currently 60% off when you use code TAKE60 so be quick! . Gorgeous Saphera wears our pony tail beanie in mint 🙌🏼 . 📷 @amothers.love • • • • • #supportsmallbusiness  #bigcartel  #shopsmallbusiness  #supportsmall  #minifashion_blogger  #stylishigkids  #fashionkids_worldwide  #igstylishkids  #womenentrepreneurs  #bossbabe  #fashionbubs  #womeninbusiness  #girlboss  #momboss  #ladyboss  #bosslady  #entrepreneur  #sahm  #womensupportingwomen  #motivated  #promote  #womeninbiz  #instashop  #femaleentrepreneur  #workfromhome  #workfromhomemom  #mompreneur  #igshop  #laletie  #momlife 
Family is everything!!! #familymatters #sisterlove #happykids
Kalau ini mesti d tangkap dulu. Biar dapat poto bareng 👩‍👦 #kids #happykids
Kalau ini mesti d tangkap dulu. Biar dapat poto bareng 👩‍👦 #kids  #happykids 
*setiap orang tua pasti punya cara sendiri dalam mendidik anak²nya*
Maaf, saya mau sedikit bercerita , dulu waktu Ael belum genap 1 tahun, saya sering denger omongan, kasian anaknya di rumah aja, nggak dipakaiin babywalker, dll
Lihat aja itu nanti *pasti* anaknya susah  jalan,lambat jalan,
menjelang 1tahun dan dia sudah bisa jalan, setahun lebih lari² (lho kok? Ya karena waktu itu saya sengaja banyakin di dalem rumah biar bisa awasi langsung (disambi kerjaan rumah), stimulasi langsung, nggak pakai baby Walker,karena saya sedini mungkin tanamkan Ael naluri berusaha untuk setiap kemauannya, mulai dari merangkak,berdiri sendiri,dan berjalan merambat kursi,meja,dll dan puji Tuhan , apa yang diomongkan orang tidak terjadi, intinya satu, jangan *maha* atas hidup orang lain, orangtua pasti melakukan. Yang terbaik untuk anak²nya, bagaimanapun caranya, hargailah, stop jadi komentator untuk setiap hal yang kamu sendiri tidak tahu pastinya 😇
.
#iniceritaku #inicaraku #ceritaibu #momsproblems #momsstories #stressandblessed #sharepengalaman #orangtuapunyacara #mendidikanak #bebravemom #parentingindonesia #babyhood  #motherhood #blessed #staypositive #dontjudge #goodvibesonly #makeamoment #realmomlife #happymommy #happykids #cutekid #smartkid #rafaeldelano
*setiap orang tua pasti punya cara sendiri dalam mendidik anak²nya* Maaf, saya mau sedikit bercerita , dulu waktu Ael belum genap 1 tahun, saya sering denger omongan, kasian anaknya di rumah aja, nggak dipakaiin babywalker, dll Lihat aja itu nanti *pasti* anaknya susah jalan,lambat jalan, menjelang 1tahun dan dia sudah bisa jalan, setahun lebih lari² (lho kok? Ya karena waktu itu saya sengaja banyakin di dalem rumah biar bisa awasi langsung (disambi kerjaan rumah), stimulasi langsung, nggak pakai baby Walker,karena saya sedini mungkin tanamkan Ael naluri berusaha untuk setiap kemauannya, mulai dari merangkak,berdiri sendiri,dan berjalan merambat kursi,meja,dll dan puji Tuhan , apa yang diomongkan orang tidak terjadi, intinya satu, jangan *maha* atas hidup orang lain, orangtua pasti melakukan. Yang terbaik untuk anak²nya, bagaimanapun caranya, hargailah, stop jadi komentator untuk setiap hal yang kamu sendiri tidak tahu pastinya 😇 . #iniceritaku  #inicaraku  #ceritaibu  #momsproblems  #momsstories  #stressandblessed  #sharepengalaman  #orangtuapunyacara  #mendidikanak  #bebravemom  #parentingindonesia  #babyhood  #motherhood  #blessed  #staypositive  #dontjudge  #goodvibesonly  #makeamoment  #realmomlife  #happymommy  #happykids  #cutekid  #smartkid  #rafaeldelano 
娘さんコーデ☺︎
.
なんか...ノリノリな人。←笑
UNIQLOの短パンはboysを着用。
色や形が好みだった。
キャンプにも使えそうだなーと。
.
明日で1学期が終わるー。
4月の入園から3ヶ月も経つなんて。
寂しかったあの頃がウソのよう。←笑
親子共々すっかり今の生活に慣れ。
長ーーーい夏休み何しよう何しよう。
まずは。
仲良しな彼と1学期お疲れさまの
ランチするぞっ☺︎☺︎
.
.
#3歳8ヶ月#3歳女の子#幼稚園ママ
#横浜で暮らす#お洒落さんと繋がりたい
#まもなく夏休み#こどもと暮らす
#娘さんの成長記録#娘との時間#コーデ記録
#mamagirl#コドモノ#cruzキッズ
#ママリファッション#コドモダカラ
#娘さんコーデ#夏コーデ#シンプルコーデ
#comonaファッション#キッセレ#プチプラ
#ig_oyabakabu#親バカ部
#キッズコーデ#キッズファッション#キッズフォト
#インスタキッズ#kidsfashion#happykids
娘さんコーデ☺︎ . なんか...ノリノリな人。←笑 UNIQLOの短パンはboysを着用。 色や形が好みだった。 キャンプにも使えそうだなーと。 . 明日で1学期が終わるー。 4月の入園から3ヶ月も経つなんて。 寂しかったあの頃がウソのよう。←笑 親子共々すっかり今の生活に慣れ。 長ーーーい夏休み何しよう何しよう。 まずは。 仲良しな彼と1学期お疲れさまの ランチするぞっ☺︎☺︎ . . #3歳8ヶ月 #3歳女の子 #幼稚園ママ  #横浜で暮らす #お洒落さんと繋がりたい  #まもなく夏休み #こどもと暮らす  #娘さんの成長記録 #娘との時間 #コーデ記録  #mamagirl #コドモノ #cruzキッズ  #ママリファッション #コドモダカラ  #娘さんコーデ #夏コーデ #シンプルコーデ  #comonaファッション #キッセレ #プチプラ  #ig_oyabakabu #親バカ部  #キッズコーデ #キッズファッション #キッズフォト  #インスタキッズ #kidsfashion #happykids 
One more day to the preorders ! Have you decided on the colours?  Check out more @ksisters.sg .
.
#kieranandkayla #twinning #stripes #sgkids #kids #kidstyle #instakids #kids_of_our_world #ksisterssg #kidsclothing #siblings #siblinglove #tripling #motherandkids #happykids #kidsofinstagram
Disogok pake yupi jadi mau duduk paling depan dengerin cerita😂😂😂😂
@jejakecil #happykids #ahzadanish #happyfamily
✒Уважаемые родители!
.
📅Если Вы планируете записать своего ребенка в Английский Детский Сад "Happy Kids" и выходить в августе - сентябре, но еще не написали заявление на очередь✍🏻 - просьба сделать это прямо сейчас!💎
.
⏳Количество мест в группах заканчивается!
.
🏃Поторопитесь забронировать за собой место!
.
👪Будем рады принять ваших детей на адаптацию!!!🖐🏻
.
Звоните прямо сейчас: 294-71-22 София
.
#английскийдетскийсад #happykids #детскийсад #happybirthday #деньрождения #детскиепраздники #детскийцентркрасноярск #детскийцентр #детскийразвивающийцентр #частныйдетскийсад #детскийсадкрасноярск #английскийдетям #английскийязык #английский #английскийдлямалышей #красноярск #адаптациядетскийсад #адаптацияребенка #мамаималыш #мамыкрасноярска #семья #красмама #krasmama #китайскийязыкдлядетей
✒Уважаемые родители! . 📅Если Вы планируете записать своего ребенка в Английский Детский Сад "Happy Kids" и выходить в августе - сентябре, но еще не написали заявление на очередь✍🏻 - просьба сделать это прямо сейчас!💎 . ⏳Количество мест в группах заканчивается! . 🏃Поторопитесь забронировать за собой место! . 👪Будем рады принять ваших детей на адаптацию!!!🖐🏻 . Звоните прямо сейчас: 294-71-22 София . #английскийдетскийсад  #happykids  #детскийсад  #happybirthday  #деньрождения  #детскиепраздники  #детскийцентркрасноярск  #детскийцентр  #детскийразвивающийцентр  #частныйдетскийсад  #детскийсадкрасноярск  #английскийдетям  #английскийязык  #английский  #английскийдлямалышей  #красноярск  #адаптациядетскийсад  #адаптацияребенка  #мамаималыш  #мамыкрасноярска  #семья  #красмама  #krasmama  #китайскийязыкдлядетей 
Good  morning world! 🌞☀️🌞
Many times, you ask me how I do it? 
Why my kids love to eat healthy food and your kids don't want to hear about it🧑🏼🧑🏻🧑🏽👧🏿
I don't have a magic and I'm not forcing them, they ask me to eat that. 
#Justdoit, every day, the most important thing, you have to eat it, often and they will see you and then, boom-they have a new habit.
Parents often overlook these healthy foods and go straight to what they think are more "kid-friendly foods," such as hot dogs, pizza, french fries, chicken nuggets, juice, and soda.
🍗🍔🍟🍕🌭🥞🥐
Your kids would be much better off learning to avoid those types of high-calorie, high-fat foods with foods that are high in fiber, low in fat, and have calcium, iron, and other vitamins and minerals, including these healthful foods that most kids love.
☺🙂😊😍
Like most fruits, apples are a great snack food. 
They are juicy, sweet, have vitamin C, are low in calories (about 90 calories for a medium apple) and have about 5g of fiberfor an unpeeled whole apple.
🍏🍎🍏🍎
Instead of giving their kids an unpeeled whole apple or a cut up whole apple, parents often give kids peeled apples, applesauce or apple juice as alternatives. Peeling the apple makes it lose about half of its fiber, and applesauce is also much lower in fiber than a whole apple and has more sugar and calories.
🍎🍏🍎🍏
So what will you eat today with your kids?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#SportyPaz #Pazumba #instafit #gymlife #fitmom #fitfam #kids #happykids #gesundeit #kinder #fitnessmotivation #fitnessadict #fitness #healthy #FitLife #fitspo #fit #justdoit #iwill #instagood #life #me #healthyfood #healthykids @fit_moms_of_ig325k @fitmomworld @fitmom24 @fit @fitnessgirlmotivtion @body_fitness_fashion
@beautifulgirlsworldwide @woman.health.club @body_toning @motivationforfitness @israelfitnessgirl  @bodyweight_workouts @tagscout_fit
Good  morning world! 🌞☀️🌞 Many times, you ask me how I do it? Why my kids love to eat healthy food and your kids don't want to hear about it🧑🏼🧑🏻🧑🏽👧🏿 I don't have a magic and I'm not forcing them, they ask me to eat that. #Justdoit , every day, the most important thing, you have to eat it, often and they will see you and then, boom-they have a new habit. Parents often overlook these healthy foods and go straight to what they think are more "kid-friendly foods," such as hot dogs, pizza, french fries, chicken nuggets, juice, and soda. 🍗🍔🍟🍕🌭🥞🥐 Your kids would be much better off learning to avoid those types of high-calorie, high-fat foods with foods that are high in fiber, low in fat, and have calcium, iron, and other vitamins and minerals, including these healthful foods that most kids love. ☺🙂😊😍 Like most fruits, apples are a great snack food. They are juicy, sweet, have vitamin C, are low in calories (about 90 calories for a medium apple) and have about 5g of fiberfor an unpeeled whole apple. 🍏🍎🍏🍎 Instead of giving their kids an unpeeled whole apple or a cut up whole apple, parents often give kids peeled apples, applesauce or apple juice as alternatives. Peeling the apple makes it lose about half of its fiber, and applesauce is also much lower in fiber than a whole apple and has more sugar and calories. 🍎🍏🍎🍏 So what will you eat today with your kids? . . . . . . . . . #SportyPaz  #Pazumba  #instafit  #gymlife  #fitmom  #fitfam  #kids  #happykids  #gesundeit  #kinder  #fitnessmotivation  #fitnessadict  #fitness  #healthy  #FitLife  #fitspo  #fit  #justdoit  #iwill  #instagood  #life  #me  #healthyfood  #healthykids  @fit_moms_of_ig325k @fitmomworld @fitmom24 @fit @fitnessgirlmotivtion @body_fitness_fashion @beautifulgirlsworldwide @woman.health.club @body_toning @motivationforfitness @israelfitnessgirl @bodyweight_workouts @tagscout_fit
For Lunch we had tacos but with a twist 
And for snack time we had Cucumbers grapes Annie’s Fruit Snack Mickey Mouse shaped. Veggie ships  #cucumber #tacotuesday #mickeymouse #veggiechips #anniesorganic #grapes🍇  #snacktime #happykids #picnic #imsoextra #appleandeve #applejuice #momof3 #momlifebelike #mombelike #sahm #stayathomemom #parentingwin #ienjoythis #myhappyplace #whatidobest #parenthood # #ritzcrackers #ham #cheese #outdoors #lunchoutdoors
For Lunch we had tacos but with a twist And for snack time we had Cucumbers grapes Annie’s Fruit Snack Mickey Mouse shaped. Veggie ships #cucumber  #tacotuesday  #mickeymouse  #veggiechips  #anniesorganic  #grapes 🍇 #snacktime  #happykids  #picnic  #imsoextra  #appleandeve  #applejuice  #momof3  #momlifebelike  #mombelike  #sahm  #stayathomemom  #parentingwin  #ienjoythis  #myhappyplace  #whatidobest  #parenthood  # #ritzcrackers  #ham  #cheese  #outdoors  #lunchoutdoors 
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.
.
.
.
.
.
#keepingupwithavery  #beautifulgirls #ig_kids  #ootdkids #fashionkidsdiary  #cutetoddler #fashionkids #igkids #instakids  #stylishkid  #cutekidsclub  #kidsfashioninstamodel #amazingkids #ig_fashionkiddies  #babyfashionista #bkids_2018  #thechildrenoftheworld  #id_fashionkids #bkids_feature_me_please  #instalikes #kidstagram  #little_fashionistas #beautifulkids #beautifulbabynkidz_feature #likes #likeforlikes  #cbk_feature #littlestarasia #kidswithstyle #happykids
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams. . . . . . #keepingupwithavery  #beautifulgirls  #ig_kids  #ootdkids  #fashionkidsdiary  #cutetoddler  #fashionkids  #igkids  #instakids  #stylishkid  #cutekidsclub  #kidsfashioninstamodel  #amazingkids  #ig_fashionkiddies  #babyfashionista  #bkids_2018  #thechildrenoftheworld  #id_fashionkids  #bkids_feature_me_please  #instalikes  #kidstagram  #little_fashionistas  #beautifulkids  #beautifulbabynkidz_feature  #likes  #likeforlikes  #cbk_feature  #littlestarasia  #kidswithstyle  #happykids 
Hi ... I am louisa 😄
Come joint with me @momnjobali and we will play foam with colorful balls, and sure ... is Fun 😍😄🤗
.
Bubble bath @momnjobali 
Courtesy of Louisa
.
#momnjobali #momnjobalispa #internationallycertified #babyspadenpasar #babyspa #babymassagebali #babyswimdenpasar #pijatbayibali #berenangbayibali #kidmassagedenpasar #kidsspabali #happykids #qualitytime #pijatanakdenpasar #pijatbumilbali  #pregnancyspabali #pregnancymassage #bumilsehat #homecarebali #homecare
Hi ... I am louisa 😄 Come joint with me @momnjobali and we will play foam with colorful balls, and sure ... is Fun 😍😄🤗 . Bubble bath @momnjobali Courtesy of Louisa . #momnjobali  #momnjobalispa  #internationallycertified  #babyspadenpasar  #babyspa  #babymassagebali  #babyswimdenpasar  #pijatbayibali  #berenangbayibali  #kidmassagedenpasar  #kidsspabali  #happykids  #qualitytime  #pijatanakdenpasar  #pijatbumilbali  #pregnancyspabali  #pregnancymassage  #bumilsehat  #homecarebali  #homecare 
Yusuffff gemesss banget mimin sama anak satu ini, liat ekspresinyaaa Ya Allah lucuuu bangeettt😂😂😂
Kayanya senengbanget gitu yaa dikasih buku #LittleAbid sama mamah dan Abi.
Walaupum yusuf belum bisa baca, tapi yusuf bisa liat liatin gambarnya yang fullcolor itu😍😍😍
.
Bisa jadi rutinitas dongeng sebelum tidur nihh😍😍😍
.
.
@katalogrktim 
@katalogrktim 
@katalogrktim .
#KataloRkLittleAbid #buku #bukuanak #bukuedukasi #edukasi #edukasianak #anakcerdas #cerdasdansoleh #soleh #balita #bayi #little #hobbybaca #baca #bacabuku #parentingislam #parentingtips #library #perpustakaananak #book #education #educationbook #happykids #kidszamannow #kids #family #viral #lagiviral
Yusuffff gemesss banget mimin sama anak satu ini, liat ekspresinyaaa Ya Allah lucuuu bangeettt😂😂😂 Kayanya senengbanget gitu yaa dikasih buku #LittleAbid  sama mamah dan Abi. Walaupum yusuf belum bisa baca, tapi yusuf bisa liat liatin gambarnya yang fullcolor itu😍😍😍 . Bisa jadi rutinitas dongeng sebelum tidur nihh😍😍😍 . . @katalogrktim @katalogrktim @katalogrktim . #KataloRkLittleAbid  #buku  #bukuanak  #bukuedukasi  #edukasi  #edukasianak  #anakcerdas  #cerdasdansoleh  #soleh  #balita  #bayi  #little  #hobbybaca  #baca  #bacabuku  #parentingislam  #parentingtips  #library  #perpustakaananak  #book  #education  #educationbook  #happykids  #kidszamannow  #kids  #family  #viral  #lagiviral 
Late night treats for being good today! #happykids #icecream #coolingoff #baskinrobbins
~ I lie in wait for space. A space of my own, where quiet ambiance roams ~
.
Does your little one know how to create space for themselves and just breathe?
.
THE SCIENCE: Breathing practice, also known as “diaphragmatic breathing” or “deep breathing,” is defined as an efficient integrative body–mind training for dealing with stress and psychosomatic conditions.
.
A growing number of empirical studies have revealed that diaphragmatic breathing may trigger body relaxation responses and benefit both physical and mental health benefiting not only those under stress, but helping to guide young minds and bodies through the emotional, physiological and fast paced changes children encounter.
.
Teddy Bear Yoga and Mindfulness is connecting kids with wellbeing by building strong foundations in their important and fundamental early learning years 🖤
.
#teddybearyoga #kidsyoga #kidsyogaandmindfulness #kidsyogateacher #preschool #kindergarten #childcare #prep #school #home #createspace #breathe #happykids 
QuoteCredit:Macquish
~ I lie in wait for space. A space of my own, where quiet ambiance roams ~ . Does your little one know how to create space for themselves and just breathe? . THE SCIENCE: Breathing practice, also known as “diaphragmatic breathing” or “deep breathing,” is defined as an efficient integrative body–mind training for dealing with stress and psychosomatic conditions. . A growing number of empirical studies have revealed that diaphragmatic breathing may trigger body relaxation responses and benefit both physical and mental health benefiting not only those under stress, but helping to guide young minds and bodies through the emotional, physiological and fast paced changes children encounter. . Teddy Bear Yoga and Mindfulness is connecting kids with wellbeing by building strong foundations in their important and fundamental early learning years 🖤 . #teddybearyoga  #kidsyoga  #kidsyogaandmindfulness  #kidsyogateacher  #preschool  #kindergarten  #childcare  #prep  #school  #home  #createspace  #breathe  #happykids  QuoteCredit:Macquish
Who else loves FREE school holiday activities for the kids!? 🙋🏻‍♀️
I found 2 free ones these school holidays that my girls have just adored!!! 👉🏼👉🏼👉🏼
Yesterday at Elizabeth Shopping Center they decorated little buckets with baby carrot seedlings in them in a Peter Rabbit inspired craft activity! So sweet! Then my eldest daughter met and hugged Peter Rabbit- such a highlight for a 5 year old!! They also gave out vouchers for free ice cream cones for the kids at the local cafe! #brilliant -
Today we went to the Little Foodies by @drakessupermarkets which was brilliant!! The girls made hamburgers, cut up salad ingredients and assembled their burgers! They also had a tour of the supermarket out the back in the different food prep areas and then they were given a free show bag with some goodies in it! It also included an apple but my daughter said to me that she will eat the healthy food first and then the treats.... bless!! 😍
Such a great activity for little people!! To top it off my girls were well behaved and had beautiful manners which always is a proud moment.... #doingsomethingright - -
-
-
#freeschoolholidayfun #frugal #freeactivities #forkids #fun #kidshadagreattime #schoolholidayfun #frugalfun #family #happykids #happymum #mumlife
Who else loves FREE school holiday activities for the kids!? 🙋🏻‍♀️ I found 2 free ones these school holidays that my girls have just adored!!! 👉🏼👉🏼👉🏼 Yesterday at Elizabeth Shopping Center they decorated little buckets with baby carrot seedlings in them in a Peter Rabbit inspired craft activity! So sweet! Then my eldest daughter met and hugged Peter Rabbit- such a highlight for a 5 year old!! They also gave out vouchers for free ice cream cones for the kids at the local cafe! #brilliant  - Today we went to the Little Foodies by @drakessupermarkets which was brilliant!! The girls made hamburgers, cut up salad ingredients and assembled their burgers! They also had a tour of the supermarket out the back in the different food prep areas and then they were given a free show bag with some goodies in it! It also included an apple but my daughter said to me that she will eat the healthy food first and then the treats.... bless!! 😍 Such a great activity for little people!! To top it off my girls were well behaved and had beautiful manners which always is a proud moment.... #doingsomethingright  - - - - #freeschoolholidayfun  #frugal  #freeactivities  #forkids  #fun  #kidshadagreattime  #schoolholidayfun  #frugalfun  #family  #happykids  #happymum  #mumlife 
When you stretch , your whole body reacts and gets into relaxation program . A relaxed body makes your muscle perform so much better . They are able to lengthen , realign , and release any pain and tension.

#ilovekidsyoga #kidsyoga #kidsyogateacher #kidsyogabandung #yogateacher #yoga #yogaforkidsbandung #yogaforkids #funyoga #playyoga #yogaforeveryone #familyyoga #kidsyogastudio #kidsyogaclass #yogaforbetterposture #happyyoga #happykids #healthychildren #healthychildhood #fitchildren
When you stretch , your whole body reacts and gets into relaxation program . A relaxed body makes your muscle perform so much better . They are able to lengthen , realign , and release any pain and tension. #ilovekidsyoga  #kidsyoga  #kidsyogateacher  #kidsyogabandung  #yogateacher  #yoga  #yogaforkidsbandung  #yogaforkids  #funyoga  #playyoga  #yogaforeveryone  #familyyoga  #kidsyogastudio  #kidsyogaclass  #yogaforbetterposture  #happyyoga  #happykids  #healthychildren  #healthychildhood  #fitchildren 
Мягкие тепленькие пледики для самых маленьких. Размер 80×90.  100% хлопок+minky плюш. Для заказа пишите Директ. Цена 450грн.) #kiwi #withlove #forkids
#happykids #minky #минкиплюш #детскиепледы #детки #любимымдеткам #польскийхлопок
Мягкие тепленькие пледики для самых маленьких. Принт енотики) Размер 80×90.  100% хлопок+minky плюш. Для заказа пишите Директ. Цена 450грн.) #kiwi #withlove #forkids
#happykids #minky #минкиплюш #детскиепледы #детки #любимымдеткам #польскийхлопок
Мягкие тепленькие пледики для самых маленьких. Размер 80×90.  100% хлопок+minky плюш. Для заказа пишите Директ. Цена 450грн.) #kiwi #withlove #forkids
#happykids #minky #минкиплюш #детскиепледы #детки #любимымдеткам #польскийхлопок
Alhamdulillah bgt rejeki anak sholeh/sholehah bisa latihan di studio erwin gutawa yg hits bgt.. 💕👏🏼 tempat artis2 pd latian.. wekekee.. 😍😍😍 semangat terus ya kiddos..! Semoga kalian dpt menampilkan yg terbaik.. Aamiin.. 😇😇😇 #dwimatrachoir #roadtoBICF2018 #baliinternationalchoirfestival #choir #sing #happykids #happymoms #dwimatraislamicelementaryschool #childrenchoir #music #studioerwingutawa #aboutlastnight
Мягкие тепленькие пледики для самых маленьких. Размер 80×90.  100% хлопок+minky плюш. Для заказа пишите Директ. Цена 450грн.) #kiwi #withlove #forkids
#happykids #minky #минкиплюш #детскиепледы #детки #любимымдеткам #польскийхлопок
Basking in the winter sun this morning, the warmth was just beautiful. #tramoline All whilst I was picking up their creativity from cubby house making aka sh#!, cleaning the toilet and a mountain washing, I swear there are four people that live here that I don’t even know about.
They on the other hand are not so impressed that I’ve put them down after a home made ‘subway’ lunch for a rest.
This is the second one this holidays and whilst I don’t expect them to actually sleep I am a firm believer of rested kids are happy kids. 
Yes we do have home days, the school term is so busy between school, out of school activities or the odd birthday party, some days our kids just want to play outside in their yard, pull out their toys or just be creative together, sometimes not together as all siblings have moments wanting self space, being apart. 
Its been a busy holidays with late nights, big days, a brief head cold, Xavier’s huge growth spurts, 9/10 times that they lay for a ‘rest’ they actually have a sleep and it’s a a much more pleasant house hold for all. #schoolholidays #happykids #restedkidsarehappykids #instakids #mumlife #lifestyleblog #northerrivers
Basking in the winter sun this morning, the warmth was just beautiful. #tramoline  All whilst I was picking up their creativity from cubby house making aka sh#!, cleaning the toilet and a mountain washing, I swear there are four people that live here that I don’t even know about. They on the other hand are not so impressed that I’ve put them down after a home made ‘subway’ lunch for a rest. This is the second one this holidays and whilst I don’t expect them to actually sleep I am a firm believer of rested kids are happy kids. Yes we do have home days, the school term is so busy between school, out of school activities or the odd birthday party, some days our kids just want to play outside in their yard, pull out their toys or just be creative together, sometimes not together as all siblings have moments wanting self space, being apart. Its been a busy holidays with late nights, big days, a brief head cold, Xavier’s huge growth spurts, 9/10 times that they lay for a ‘rest’ they actually have a sleep and it’s a a much more pleasant house hold for all. #schoolholidays  #happykids  #restedkidsarehappykids  #instakids  #mumlife  #lifestyleblog  #northerrivers 
Sun's out, tongues out. 'lil grips at the park and on the go to keep them hydrated. .
.
.
.
.
.
.
.
#summerbaby #lilgrips #addhandles #momhacks #parenthack #parenthood #momlife #dadlife #happykids #foodgradesilicone #newproduct #innovation #doitthemselves #onthego #selffeeding
Katanya Abang Gahtan lg ngenalin anggota tubuh "Aku punya alis, sudah mandi, sudah gosok gigi" hahaha makasi share nya mom Alanis @anisajeng 😍😘 #GahtanZaynFahri #kindergarten #happykids
Katanya Abang Gahtan lg ngenalin anggota tubuh "Aku punya alis, sudah mandi, sudah gosok gigi" hahaha makasi share nya mom Alanis @anisajeng 😍😘 #GahtanZaynFahri  #kindergarten  #happykids 
First day school Aira.... ikut2 ah posting hehehehe#happykids
First day school Aira.... ikut2 ah posting hehehehe#happykids 
Thanks for the gorgeous photo of your little girly enjoying her Subo Food Bottle @fithappymummy 💗
•
We love seeing your beautiful photos! Remember to tag us for your chance to be featured 😚
Thanks for the gorgeous photo of your little girly enjoying her Subo Food Bottle @fithappymummy 💗 • We love seeing your beautiful photos! Remember to tag us for your chance to be featured 😚
Yusuffff gemesss banget mimin sama anak satu ini, liat ekspresinyaaa Ya Allah lucuuu bangeettt😂😂😂
Kayanya senengbanget gitu yaa dikasih buku #LittleAbid sama mamah dan Abi.
Walaupum yusuf belum bisa baca, tapi yusuf bisa liat liatin gambarnya yang fullcolor itu😍😍😍
.
Bisa jadi rutinitas dongeng sebelum tidur nihh😍😍😍
.
.
@katalogrktim 
@katalogrktim 
@katalogrktim .
#KataloRkLittleAbid #buku #bukuanak #bukuedukasi #edukasi #edukasianak #anakcerdas #cerdasdansoleh #soleh #balita #bayi #little #hobbybaca #baca #bacabuku #parentingislam #parentingtips #library #perpustakaananak #book #education #educationbook #happykids #kidszamannow #kids #family #viral #lagiviral
Yusuffff gemesss banget mimin sama anak satu ini, liat ekspresinyaaa Ya Allah lucuuu bangeettt😂😂😂 Kayanya senengbanget gitu yaa dikasih buku #LittleAbid  sama mamah dan Abi. Walaupum yusuf belum bisa baca, tapi yusuf bisa liat liatin gambarnya yang fullcolor itu😍😍😍 . Bisa jadi rutinitas dongeng sebelum tidur nihh😍😍😍 . . @katalogrktim @katalogrktim @katalogrktim . #KataloRkLittleAbid  #buku  #bukuanak  #bukuedukasi  #edukasi  #edukasianak  #anakcerdas  #cerdasdansoleh  #soleh  #balita  #bayi  #little  #hobbybaca  #baca  #bacabuku  #parentingislam  #parentingtips  #library  #perpustakaananak  #book  #education  #educationbook  #happykids  #kidszamannow  #kids  #family  #viral  #lagiviral