an online Instagram web viewer

#hantaran medias

Photos

👆👆
set jeep
9in1
3⃣🅰🅰🅰
#md 
1 beg
1 belt
1 purfume
1 jam
1 wallet pendek
2 rayban
1 wallet panjang 2in1

RM 130 (termasuk postage SS/SM)

#barangmurah #jam #jammurah #kedaionline #murah #hantaran #hantarankahwin #specialgift #couple #sethantaran #girls #boys #handbeg #handbegmurah
SATU OFIS BAU EPAL NI! 🍏
.
.
Kat ofis ramai giler officemate yang tegur sis.  Diorang cakap sis wangi sangat.  Sebab apa?  Sebab sis pakai #DianzPerfume ler! 
Bau epal satu ofis ni tau! 🤗
=======================
RM50 exc. postage 
Pm@ wasap
www.wasap.my/60105110873/dianzperfume

#dianzperfume
#perfume 
#epal
#wangi 
#hantaran 
#hadiahharijadi
SATU OFIS BAU EPAL NI! 🍏 . . Kat ofis ramai giler officemate yang tegur sis. Diorang cakap sis wangi sangat. Sebab apa? Sebab sis pakai #DianzPerfume  ler! Bau epal satu ofis ni tau! 🤗 ======================= RM50 exc. postage Pm@ wasap www.wasap.my/60105110873/dianzperfume #dianzperfume  #perfume  #epal  #wangi  #hantaran  #hadiahharijadi 
🎉ROLEX COUPLE SET🎉
(Slide tepi lagi👉 )
.
AAA Copy Ori kualiti dijamin, Analog, Free box. Free Pos, Box Ori +Rm50
.
Price :RM100/pc. RM160/pair
Strap : GENUINE LEATHER 
Type : QUARTZ 
Color :BLACK,WHITE,BROWN,GOLD
.
Whatsapp 0173827617. Atau click link di bio kami👆🏻 #sethantaran #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin #hantaranbajet #hantarannikah #hadiah #hadiahbirthday #hadiahanniversary #hadiahulangtahun #hadiahharijadi #jamcouplemalaysia #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamlelaki #jamperempuan #jamtanganlelaki #jamtanganperempuan #jamgshock  #jamtangangshock
🎉ROLEX COUPLE SET🎉 (Slide tepi lagi👉 ) . AAA Copy Ori kualiti dijamin, Analog, Free box. Free Pos, Box Ori +Rm50 . Price :RM100/pc. RM160/pair Strap : GENUINE LEATHER Type : QUARTZ Color :BLACK,WHITE,BROWN,GOLD . Whatsapp 0173827617. Atau click link di bio kami👆🏻 #sethantaran  #hantaran  #hantarantunang  #hantarankahwin  #hantaranbajet  #hantarannikah  #hadiah  #hadiahbirthday  #hadiahanniversary  #hadiahulangtahun  #hadiahharijadi  #jamcouplemalaysia  #jamcouplemurah  #jamcouplemurahmalaysia  #jamlelaki  #jamperempuan  #jamtanganlelaki  #jamtanganperempuan  #jamgshock  #jamtangangshock 
SIS CANTIK NI MENGGAYAKAN JUBAH ARYANI CAPRI BLUE..
WHY SO SYANTIKKKK!! 😍😍
.
Flowy sgt jubah Aryani, customer pun sampai fall in love ❤️❤️
Nampak mcm princess sgt sis cantik ni pakai.. Thank you sis shopping dgn @fifi_shoppe 😘
.
.
#jubahmurah #dressmurah #jubah #jubahsyari #bajukurung #bajukurungmurah #dress #muslimahwear #muslimah #sales #promosi #bajuraya2018 #hijab #hijabista #bajukahwin #bajunikah #bajukahwinmurah #bajutunang #bajutunangmurah #bajupengantin #weddingdress #hantaran #bridesmaids #setcouple #kurta #kurtamurah #bajumelayu #bajumelayumurah #jubaharyani
SIS CANTIK NI MENGGAYAKAN JUBAH ARYANI CAPRI BLUE.. WHY SO SYANTIKKKK!! 😍😍 . Flowy sgt jubah Aryani, customer pun sampai fall in love ❤️❤️ Nampak mcm princess sgt sis cantik ni pakai.. Thank you sis shopping dgn @fifi_shoppe 😘 . . #jubahmurah  #dressmurah  #jubah  #jubahsyari  #bajukurung  #bajukurungmurah  #dress  #muslimahwear  #muslimah  #sales  #promosi  #bajuraya2018  #hijab  #hijabista  #bajukahwin  #bajunikah  #bajukahwinmurah  #bajutunang  #bajutunangmurah  #bajupengantin  #weddingdress  #hantaran  #bridesmaids  #setcouple  #kurta  #kurtamurah  #bajumelayu  #bajumelayumurah  #jubaharyani 
On proses...
SAS Rumah Kreasi.. Jasa pembuatan hantaran nikah / seserahan & make up wisuda...
Yuk mari kak yang mau nikah bisa calling saya.. Gak usah mikir biayanya.. Percayakan bahwa SAS Rumah Kreasi selalu memberikan harga terbaik.. Ditunggu orderannya...
#hantaran #hantarannikah #hantaranpernikahan #hantaranmurah #seserahan #seserahannikah #boxnikah #pernikahan #nikah #married #gift #hargaterjangkau #mujamuju #sasrumahkreasi
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
.
You don't have to be rich to smell expensive. You have De'Xandra.
.
.
Nak cuba De'Xandra? PM saya.
.
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
.
#fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #aidilfitri #perfumedexandra #perfumeraya #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
.
You don't have to be rich to smell expensive. You have De'Xandra.
.
.
Nak cuba De'Xandra? PM saya.
.
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
Whatsapp 📲 014-6636736 (Fikri)
.
#fiksell #dexandra #minyakwangi #perfume #perfumemurah #minyakwangimurah #fiksellperfume #aidilfitri #perfumedexandra #perfumeraya #minyakwangidexandra #moodrepublik #hantaran #hantarankahwin #bazaarpaknil #hadiah
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐.
Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌...
Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi
WA owner di 089693559220
IG owner di @sy.rahmisapariyanti
Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏
.
.
.
.
#hantaran
#hantaranmelawi
#sewahantaran
#jasasewahantaran
#jasasewahantaranmelawi
#seserahan #pernikahan #tunangan 
#sewadanhiashantaran
#hiashantarannikah
#hiashantarantunangan
#nikah #boxhantaran #boxseserahan #boxserahan #boxmaskawin #hiasmaskawin 
#hiaahantarannikahanmelawi
#melawi #nangapinoh
#sewahantarannangapinoh
#sewahiashantarannangapinoh
#seserahannangapinoh 
#hantaranmelawi
#momentnikah #hari bahagia #wedding 
#informasi #melawiinformasi #informasimelawi #nangapinoh
Thank you very much for trusting us to be your vendor 💐. Jasa hias hantaran untuk tunangan dan pernikahan dengan harga yang menarik dan kualitas yang cantik 😍 ... Jadi buat kamu kamu yang udah fix dengan "hari bahagia"nya, kamu bisa percayakan owner untuk mengerjakannya 👌... Untuk info lebih lanjut bisa langsung hubungi WA owner di 089693559220 IG owner di @sy.rahmisapariyanti Kebahagianmu adalah prestasiku 🙏 . . . . #hantaran  #hantaranmelawi  #sewahantaran  #jasasewahantaran  #jasasewahantaranmelawi  #seserahan  #pernikahan  #tunangan  #sewadanhiashantaran  #hiashantarannikah  #hiashantarantunangan  #nikah  #boxhantaran  #boxseserahan  #boxserahan  #boxmaskawin  #hiasmaskawin  #hiaahantarannikahanmelawi  #melawi  #nangapinoh  #sewahantarannangapinoh  #sewahiashantarannangapinoh  #seserahannangapinoh  #hantaranmelawi  #momentnikah  #hari  bahagia #wedding  #informasi  #melawiinformasi  #informasimelawi  #nangapinoh 
SABUN LULUR HAZELNUT
By SuzyHoney
70grm

Harga Asal rm70
Harga Promosi rm55  Diformulasikan dengan campuran minyak aroma pati Hazelnut sebagai kandungan utama /sweet Almond . Juga bersama halusan kekacang  Hazelnut sebagai lulur.

Khasiat : *Menanggalkan set kulit mati / daki2 badan
*Melembapkan kulit dengan pati minyak/kisaran kacang Hazelnut *Memberi bau yang segar dan harum
*Mencerahkan & melembutkan kulit badan *Sesuai untuk semua jenis kulit.

Boleh digunakan untuk seisi keluarga setiap hari.

#bazarpaknil #bazaar #motifviral #cantik #jomcantik #jomcantiksama2 #hadiah #hadiahharijadi #hantaran #hantaranperkahwinan #hantarantunang #hantarannikah #jomsihat #produkorganik #produkviral #produkkecantikan #sayajual #sayajualjammurah #jamu #jamuhomemade #homemade
SABUN LULUR HAZELNUT By SuzyHoney 70grm Harga Asal rm70 Harga Promosi rm55 Diformulasikan dengan campuran minyak aroma pati Hazelnut sebagai kandungan utama /sweet Almond . Juga bersama halusan kekacang Hazelnut sebagai lulur. Khasiat : *Menanggalkan set kulit mati / daki2 badan *Melembapkan kulit dengan pati minyak/kisaran kacang Hazelnut *Memberi bau yang segar dan harum *Mencerahkan & melembutkan kulit badan *Sesuai untuk semua jenis kulit. Boleh digunakan untuk seisi keluarga setiap hari. #bazarpaknil  #bazaar  #motifviral  #cantik  #jomcantik  #jomcantiksama2  #hadiah  #hadiahharijadi  #hantaran  #hantaranperkahwinan  #hantarantunang  #hantarannikah  #jomsihat  #produkorganik  #produkviral  #produkkecantikan  #sayajual  #sayajualjammurah  #jamu  #jamuhomemade  #homemade 
CINCIN BUDAK 04

Saiz 5
- 0.93g

LEBAR : 0.5CM

Pengurusan dan penghantaran postage selewatnya dalam masa 2-5hari bekerja. Tiada khidmat COD. First pay first serve🤗
.
.
I am Trusted seller. Jom singgah @hanez.feedback untuk testimoni
.
.
Berminat?? Sila whatsapp untuk respond lebih cepat😊(click link di bio)
.
.
.
Thank you for reading:
.
HanezGoldSilver
(Since 2016)
6013.793.5741

#cincinmerisik #cincinemasmurah #cincinemasbelahrotan #cincinemasbajet #cincinemasmalaysia #cincinmurahmalaysia #cincintunang #cincinnikahpermata #cincinbatu #cincinnikah #cincinpermata #cincinbertunang #cincincouple #cincinbajet
#malaywedding #hantaran #cincinbelahrotan #tunang #sayajualcincin #cincinemas916 #pelamin #cincinbelahrotanbajet #terapiinstagram #kahwinmalaysia #malaysiaweddingguide #malayweddingring #MUAwedding #bride #weddingphotography
CINCIN BUDAK 04 Saiz 5 - 0.93g LEBAR : 0.5CM Pengurusan dan penghantaran postage selewatnya dalam masa 2-5hari bekerja. Tiada khidmat COD. First pay first serve🤗 . . I am Trusted seller. Jom singgah @hanez.feedback untuk testimoni . . Berminat?? Sila whatsapp untuk respond lebih cepat😊(click link di bio) . . . Thank you for reading: . HanezGoldSilver (Since 2016) 6013.793.5741 #cincinmerisik  #cincinemasmurah  #cincinemasbelahrotan  #cincinemasbajet  #cincinemasmalaysia  #cincinmurahmalaysia  #cincintunang  #cincinnikahpermata  #cincinbatu  #cincinnikah  #cincinpermata  #cincinbertunang  #cincincouple  #cincinbajet  #malaywedding  #hantaran  #cincinbelahrotan  #tunang  #sayajualcincin  #cincinemas916  #pelamin  #cincinbelahrotanbajet  #terapiinstagram  #kahwinmalaysia  #malaysiaweddingguide  #malayweddingring  #MUAwedding  #bride  #weddingphotography 
🕌Seserahan balik dari mba Ayu buat Mas Andri tersayang seperangkat Alat Sholat

Yg mau menuju halal, silahkan cek dulu hantaran dari kawini. Dekornya cantik dan modern. Harga bersahabat 😊😚 #melamar #hantaran #lamaran #seserahan #bekasi #lamaranbekasi #seserahanbekasi #hantaranbekasi #kawin #menikah #seserahanmurah #seserahannikah #seserahankahwin #lamarannikah #nikah #cikarang #jakarta #jakartatimur #bunga #dekorasipernikahan #bajukoko #alatsolat #alatsholat #akad #mahar #sarung #sajadah #koko #bajumuslim #hantaranalatsholat
🕌Seserahan balik dari mba Ayu buat Mas Andri tersayang seperangkat Alat Sholat Yg mau menuju halal, silahkan cek dulu hantaran dari kawini. Dekornya cantik dan modern. Harga bersahabat 😊😚 #melamar  #hantaran  #lamaran  #seserahan  #bekasi  #lamaranbekasi  #seserahanbekasi  #hantaranbekasi  #kawin  #menikah  #seserahanmurah  #seserahannikah  #seserahankahwin  #lamarannikah  #nikah  #cikarang  #jakarta  #jakartatimur  #bunga  #dekorasipernikahan  #bajukoko  #alatsolat  #alatsholat  #akad  #mahar  #sarung  #sajadah  #koko  #bajumuslim  #hantaranalatsholat 
CASIO SHEEN OFFER PRICE 💯 ORIGINAL CASIO
💳 1 YEARS WARRANTY CARD
🚚 FREE POST 1MALAYSIA
💰 MONEY BACK GUARANTEE 📲📲 WHATSAPP ~> 013-4108542

#bazarpaknil #bazaar #motifviral #cantik #jomcantik #jomcantiksama2 #hadiah #hadiahharijadi #hantaran #hantaranperkahwinan #hantarantunang #hantarannikah  #sayajual #sayajualjammurah #jamtangan #hargamurah #bazaaronline #malaysiatrustedseller #malaysiaigshop #malaysia #hargaterbaik #jualjamtangan #jualjam
CASIO SHEEN OFFER PRICE 💯 ORIGINAL CASIO 💳 1 YEARS WARRANTY CARD 🚚 FREE POST 1MALAYSIA 💰 MONEY BACK GUARANTEE 📲📲 WHATSAPP ~> 013-4108542 #bazarpaknil  #bazaar  #motifviral  #cantik  #jomcantik  #jomcantiksama2  #hadiah  #hadiahharijadi  #hantaran  #hantaranperkahwinan  #hantarantunang  #hantarannikah  #sayajual  #sayajualjammurah  #jamtangan  #hargamurah  #bazaaronline  #malaysiatrustedseller  #malaysiaigshop  #malaysia  #hargaterbaik  #jualjamtangan  #jualjam 
👟Seserahan balik dari mba Ayu buat Mas Andri tersayang berupa Sepatu

Yg mau menuju halal, silahkan cek dulu hantaran dari kawini. Dekornya cantik dan modern. Harga bersahabat 😊😚 #melamar #hantaran #lamaran #seserahan #bekasi #lamaranbekasi #seserahanbekasi #hantaranbekasi #kawin #menikah #seserahanmurah #seserahannikah #seserahankahwin #lamarannikah #nikah #cikarang #jakarta #jakartatimur #bunga #dekorasipernikahan #bajukoko #converse #sepatu #akad #mahar
👟Seserahan balik dari mba Ayu buat Mas Andri tersayang berupa Sepatu Yg mau menuju halal, silahkan cek dulu hantaran dari kawini. Dekornya cantik dan modern. Harga bersahabat 😊😚 #melamar  #hantaran  #lamaran  #seserahan  #bekasi  #lamaranbekasi  #seserahanbekasi  #hantaranbekasi  #kawin  #menikah  #seserahanmurah  #seserahannikah  #seserahankahwin  #lamarannikah  #nikah  #cikarang  #jakarta  #jakartatimur  #bunga  #dekorasipernikahan  #bajukoko  #converse  #sepatu  #akad  #mahar 
CASIO SHEEN OFFER PRICE 💯 ORIGINAL CASIO
💳 1 YEARS WARRANTY CARD
🚚 FREE POST 1MALAYSIA
💰 MONEY BACK GUARANTEE 📲📲 WHATSAPP ~> 013-4108542

#bazarpaknil #bazaar #motifviral #cantik #jomcantik #jomcantiksama2 #hadiah #hadiahharijadi #hantaran #hantaranperkahwinan #hantarantunang #hantarannikah  #sayajual #sayajualjammurah #jamtangan #hargamurah #bazaaronline #malaysiatrustedseller #malaysiaigshop #malaysia #hargaterbaik #jualjamtangan #jualjam
CASIO SHEEN OFFER PRICE 💯 ORIGINAL CASIO 💳 1 YEARS WARRANTY CARD 🚚 FREE POST 1MALAYSIA 💰 MONEY BACK GUARANTEE 📲📲 WHATSAPP ~> 013-4108542 #bazarpaknil  #bazaar  #motifviral  #cantik  #jomcantik  #jomcantiksama2  #hadiah  #hadiahharijadi  #hantaran  #hantaranperkahwinan  #hantarantunang  #hantarannikah  #sayajual  #sayajualjammurah  #jamtangan  #hargamurah  #bazaaronline  #malaysiatrustedseller  #malaysiaigshop  #malaysia  #hargaterbaik  #jualjamtangan  #jualjam 
👖👕Seserahan balik dari mba Ayu buat Mas Andri tersayang kemeja dan celana jeans

Yg mau menuju halal, silahkan cek dulu hantaran dari kawini. Dekornya cantik dan modern. Harga bersahabat 😊😚 #melamar #hantaran #lamaran #seserahan #bekasi #lamaranbekasi #seserahanbekasi #hantaranbekasi #kawin #menikah #seserahanmurah #seserahannikah #seserahankahwin #lamarannikah #nikah #cikarang #jakarta #jakartatimur #bunga #dekorasipernikahan #bajukoko #alatsolat #alatsholat #akad #mahar
👖👕Seserahan balik dari mba Ayu buat Mas Andri tersayang kemeja dan celana jeans Yg mau menuju halal, silahkan cek dulu hantaran dari kawini. Dekornya cantik dan modern. Harga bersahabat 😊😚 #melamar  #hantaran  #lamaran  #seserahan  #bekasi  #lamaranbekasi  #seserahanbekasi  #hantaranbekasi  #kawin  #menikah  #seserahanmurah  #seserahannikah  #seserahankahwin  #lamarannikah  #nikah  #cikarang  #jakarta  #jakartatimur  #bunga  #dekorasipernikahan  #bajukoko  #alatsolat  #alatsholat  #akad  #mahar 
AUGUST PROMO MONOGRAM CAKE
RM250 ONLY!!!
Please read this carefully:
1) Available flavour chocolate cake only
2) Size within 14”x18” cake board 
3) Topping fix (berries, candies, flowers)
4) Self pick up at Ukay Perdana, delivery also available but charges separately 
5) Promotion valid 1-31st Aug 2018
Whatsapp us now 012-7805789 ❤️
#thecupcakecrazy #cakes #cupcakes #dessert #delicious #design #birthday #wedding #hantaran #kualalumpur #sekerhamuru #butikpasta #promocakes
AUGUST PROMO MONOGRAM CAKE RM250 ONLY!!! Please read this carefully: 1) Available flavour chocolate cake only 2) Size within 14”x18” cake board 3) Topping fix (berries, candies, flowers) 4) Self pick up at Ukay Perdana, delivery also available but charges separately 5) Promotion valid 1-31st Aug 2018 Whatsapp us now 012-7805789 ❤️ #thecupcakecrazy  #cakes  #cupcakes  #dessert  #delicious  #design  #birthday  #wedding  #hantaran  #kualalumpur  #sekerhamuru  #butikpasta  #promocakes 
🌷 Flower Cake 🌷
.
Design kek Sabrina Bakery
Simple tapi nampak exclusive sangat
Sesuai untuk kek tunang, perkahwinan atau majlis2 formal❤️
.
.
Size 6"
.
RM80
.
#doorgift #doorgiftkahwin #muakl #kaison #ssf
 #fattzura #ctdk #neelofa
 #fattahamin #bazarpaknil #jannanick #emmamaembong #terlajaklaris 
#yusufiskandar
 #laraalana #zulariffin
 #sephoramalaysia #comelpipimerah #foodtruckmalaysia
 #hantaran
 #scandinavianmalaysia
 #dramasangat 
#ikeamalaysia #sewadulanghantaran #bawalmurah #bawalchiffon #calaqueens #chicnones #innersilang #bawallabuh
🌷 Flower Cake 🌷 . Design kek Sabrina Bakery Simple tapi nampak exclusive sangat Sesuai untuk kek tunang, perkahwinan atau majlis2 formal❤️ . . Size 6" . RM80 . #doorgift  #doorgiftkahwin  #muakl  #kaison  #ssf  #fattzura  #ctdk  #neelofa  #fattahamin  #bazarpaknil  #jannanick  #emmamaembong  #terlajaklaris  #yusufiskandar  #laraalana  #zulariffin  #sephoramalaysia  #comelpipimerah  #foodtruckmalaysia  #hantaran  #scandinavianmalaysia  #dramasangat  #ikeamalaysia  #sewadulanghantaran  #bawalmurah  #bawalchiffon  #calaqueens  #chicnones  #innersilang  #bawallabuh 
Cake Import murah RM 55/BOX & FREE GIFT WITH ANY PURCHASE 🎁Cake ini tiada di Langkawi ye ☺️Diimport khas dari luar negara ✈️ Boleh dijadikan sbg:-
Hadiah, Surprise delivery, hantaran or apa apa event nak order boleh tekan link di bio ye 😊
✅READY STOCK
✅ 💯 HALAL
✅ 💯 FRESH
✅Diimport khas dari Luar Negara
✅ SEDAP & LAZAT

FREE COD ⬇️ Area Taman Puncak Jalil, Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Taman Equine

DELIVERY AVAILABLE ✅
Area KL, SELANGOR & NILAI *Delivery charge Rm5-Rm15 je berdasarkan jarak serta tempat, NO MINIMUM BOX! 😄
Utk order boleh click link di bio!
#kekdaimmurah #kekdaim #kekmurah #kek #kekdaim #sayajual #sayajualkek #hantaran #hantarankahwin #hantarannikah #ccifeedback #kekalmondy #kektoblerone #kekdaimborong #kekmars #kekdaimviral #kekdaimborong #bazaarpaknil #bazaarpaknilcake #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilkek #bazaaronline #bazaarmalaysia #surprisedeliverykl #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverynilai #surprisedeliverymurah #surprisedeliveryputrajaya
Cake Import murah RM 55/BOX & FREE GIFT WITH ANY PURCHASE 🎁Cake ini tiada di Langkawi ye ☺️Diimport khas dari luar negara ✈️ Boleh dijadikan sbg:- Hadiah, Surprise delivery, hantaran or apa apa event nak order boleh tekan link di bio ye 😊 ✅READY STOCK ✅ 💯 HALAL ✅ 💯 FRESH ✅Diimport khas dari Luar Negara ✅ SEDAP & LAZAT FREE COD ⬇️ Area Taman Puncak Jalil, Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Taman Equine DELIVERY AVAILABLE ✅ Area KL, SELANGOR & NILAI *Delivery charge Rm5-Rm15 je berdasarkan jarak serta tempat, NO MINIMUM BOX! 😄 Utk order boleh click link di bio! #kekdaimmurah  #kekdaim  #kekmurah  #kek  #kekdaim  #sayajual  #sayajualkek  #hantaran  #hantarankahwin  #hantarannikah  #ccifeedback  #kekalmondy  #kektoblerone  #kekdaimborong  #kekmars  #kekdaimviral  #kekdaimborong  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilcake  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknilkek  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #surprisedeliverykl  #surprisedeliveryselangor  #surprisedeliverynilai  #surprisedeliverymurah  #surprisedeliveryputrajaya 
Cake Import murah RM 55/BOX & FREE GIFT WITH ANY PURCHASE 🎁Cake ini tiada di Langkawi ye ☺️Diimport khas dari luar negara ✈️ Boleh dijadikan sbg:-
Hadiah, Surprise delivery, hantaran or apa apa event nak order boleh tekan link di bio ye 😊
✅READY STOCK
✅ 💯 HALAL
✅ 💯 FRESH
✅Diimport khas dari Luar Negara
✅ SEDAP & LAZAT

FREE COD ⬇️ Area Taman Puncak Jalil, Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Taman Equine

DELIVERY AVAILABLE ✅
Area KL, SELANGOR & NILAI *Delivery charge Rm5-Rm15 je berdasarkan jarak serta tempat, NO MINIMUM BOX! 😄
Utk order boleh click link di bio!
#kekdaimmurah #kekdaim #kekmurah #kek #kekdaim #sayajual #sayajualkek #hantaran #hantarankahwin #hantarannikah #ccifeedback #kekalmondy #kektoblerone #kekdaimborong #kekmars #kekdaimviral #kekdaimborong #bazaarpaknil #bazaarpaknilcake #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilkek #bazaaronline #bazaarmalaysia #surprisedeliverykl #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverynilai #surprisedeliverymurah #surprisedeliveryputrajaya
Cake Import murah RM 55/BOX & FREE GIFT WITH ANY PURCHASE 🎁Cake ini tiada di Langkawi ye ☺️Diimport khas dari luar negara ✈️ Boleh dijadikan sbg:- Hadiah, Surprise delivery, hantaran or apa apa event nak order boleh tekan link di bio ye 😊 ✅READY STOCK ✅ 💯 HALAL ✅ 💯 FRESH ✅Diimport khas dari Luar Negara ✅ SEDAP & LAZAT FREE COD ⬇️ Area Taman Puncak Jalil, Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Taman Equine DELIVERY AVAILABLE ✅ Area KL, SELANGOR & NILAI *Delivery charge Rm5-Rm15 je berdasarkan jarak serta tempat, NO MINIMUM BOX! 😄 Utk order boleh click link di bio! #kekdaimmurah  #kekdaim  #kekmurah  #kek  #kekdaim  #sayajual  #sayajualkek  #hantaran  #hantarankahwin  #hantarannikah  #ccifeedback  #kekalmondy  #kektoblerone  #kekdaimborong  #kekmars  #kekdaimviral  #kekdaimborong  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilcake  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknilkek  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #surprisedeliverykl  #surprisedeliveryselangor  #surprisedeliverynilai  #surprisedeliverymurah  #surprisedeliveryputrajaya 
Cake Import murah RM 55/BOX & FREE GIFT WITH ANY PURCHASE 🎁Cake ini tiada di Langkawi ye ☺️Diimport khas dari luar negara ✈️ Boleh dijadikan sbg:-
Hadiah, Surprise delivery, hantaran or apa apa event nak order boleh tekan link di bio ye 😊
✅READY STOCK
✅ 💯 HALAL
✅ 💯 FRESH
✅Diimport khas dari Luar Negara
✅ SEDAP & LAZAT

FREE COD ⬇️ Area Taman Puncak Jalil, Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Taman Equine

DELIVERY AVAILABLE ✅
Area KL, SELANGOR & NILAI *Delivery charge Rm5-Rm15 je berdasarkan jarak serta tempat, NO MINIMUM BOX! 😄
Utk order boleh click link di bio!
#kekdaimmurah #kekdaim #kekmurah #kek #kekdaim #sayajual #sayajualkek #hantaran #hantarankahwin #hantarannikah #ccifeedback #kekalmondy #kektoblerone #kekdaimborong #kekmars #kekdaimviral #kekdaimborong #bazaarpaknil #bazaarpaknilcake #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilkek #bazaaronline #bazaarmalaysia #surprisedeliverykl #surprisedeliveryselangor #surprisedeliverynilai #surprisedeliverymurah #surprisedeliveryputrajaya
Cake Import murah RM 55/BOX & FREE GIFT WITH ANY PURCHASE 🎁Cake ini tiada di Langkawi ye ☺️Diimport khas dari luar negara ✈️ Boleh dijadikan sbg:- Hadiah, Surprise delivery, hantaran or apa apa event nak order boleh tekan link di bio ye 😊 ✅READY STOCK ✅ 💯 HALAL ✅ 💯 FRESH ✅Diimport khas dari Luar Negara ✅ SEDAP & LAZAT FREE COD ⬇️ Area Taman Puncak Jalil, Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Taman Equine DELIVERY AVAILABLE ✅ Area KL, SELANGOR & NILAI *Delivery charge Rm5-Rm15 je berdasarkan jarak serta tempat, NO MINIMUM BOX! 😄 Utk order boleh click link di bio! #kekdaimmurah  #kekdaim  #kekmurah  #kek  #kekdaim  #sayajual  #sayajualkek  #hantaran  #hantarankahwin  #hantarannikah  #ccifeedback  #kekalmondy  #kektoblerone  #kekdaimborong  #kekmars  #kekdaimviral  #kekdaimborong  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilcake  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknilkek  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #surprisedeliverykl  #surprisedeliveryselangor  #surprisedeliverynilai  #surprisedeliverymurah  #surprisedeliveryputrajaya 
CINCIN BUDAK 03

Saiz 7
- 1.62g

LEBAR : 0.5CM

Pengurusan dan penghantaran postage selewatnya dalam masa 2-5hari bekerja. Tiada khidmat COD. First pay first serve🤗
.
.
I am Trusted seller. Jom singgah @hanez.feedback untuk testimoni
.
.
Berminat?? Sila whatsapp untuk respond lebih cepat😊(click link di bio)
.
.
.
Thank you for reading:
.
HanezGoldSilver
(Since 2016)
6013.793.5741

#cincinmerisik #cincinemasmurah #cincinemasbelahrotan #cincinemasbajet #cincinemasmalaysia #cincinmurahmalaysia #cincintunang #cincinnikahpermata #cincinbatu #cincinnikah #cincinpermata #cincinbertunang #cincincouple #cincinbajet
#malaywedding #hantaran #cincinbelahrotan #tunang #sayajualcincin #cincinemas916 #pelamin #cincinbelahrotanbajet #terapiinstagram #kahwinmalaysia #malaysiaweddingguide #malayweddingring #MUAwedding #bride #weddingphotography
CINCIN BUDAK 03 Saiz 7 - 1.62g LEBAR : 0.5CM Pengurusan dan penghantaran postage selewatnya dalam masa 2-5hari bekerja. Tiada khidmat COD. First pay first serve🤗 . . I am Trusted seller. Jom singgah @hanez.feedback untuk testimoni . . Berminat?? Sila whatsapp untuk respond lebih cepat😊(click link di bio) . . . Thank you for reading: . HanezGoldSilver (Since 2016) 6013.793.5741 #cincinmerisik  #cincinemasmurah  #cincinemasbelahrotan  #cincinemasbajet  #cincinemasmalaysia  #cincinmurahmalaysia  #cincintunang  #cincinnikahpermata  #cincinbatu  #cincinnikah  #cincinpermata  #cincinbertunang  #cincincouple  #cincinbajet  #malaywedding  #hantaran  #cincinbelahrotan  #tunang  #sayajualcincin  #cincinemas916  #pelamin  #cincinbelahrotanbajet  #terapiinstagram  #kahwinmalaysia  #malaysiaweddingguide  #malayweddingring  #MUAwedding  #bride  #weddingphotography 
Special for Brides yg masih mencari Bunga tangan LAST MINIT 📣📣
.
.
Kt sini antara Flower Bouquet yg READY STOCK 💐 Cepat2 whatsapp dan order sebelum habis. Harga murah2 je sis nk bagi ni tapi kena cepat tau. .
.
For fast respond please whatsApp 017-4669160 or click the link on bio. .
.
.
.
.
.

#HandBouquet #LyaraSecret #BungaTangan 
#sayajual #Bazaarpaknil #borongmalaysia #ajimaura #bazarpaknil #pengantin #motifviral #janganmengataskincare #bajuraya #bridesmaidmalaysia #flowergirl  #hantarankahwin  #terapiinstagram #vivyyusof #fattzura #malaywedding  #norsajat02 #duckscarves #craftmalaysia #flowercrownmalaysia #bajuraya2018 #hantaran #kedah #penang #pelaminmurah  #weddingmalaysia #muabellaz
Special for Brides yg masih mencari Bunga tangan LAST MINIT 📣📣 . . Kt sini antara Flower Bouquet yg READY STOCK 💐 Cepat2 whatsapp dan order sebelum habis. Harga murah2 je sis nk bagi ni tapi kena cepat tau. . . For fast respond please whatsApp 017-4669160 or click the link on bio. . . . . . . #HandBouquet  #LyaraSecret  #BungaTangan  #sayajual  #Bazaarpaknil  #borongmalaysia  #ajimaura  #bazarpaknil  #pengantin  #motifviral  #janganmengataskincare  #bajuraya  #bridesmaidmalaysia  #flowergirl  #hantarankahwin  #terapiinstagram  #vivyyusof  #fattzura  #malaywedding  #norsajat02  #duckscarves  #craftmalaysia  #flowercrownmalaysia  #bajuraya2018  #hantaran  #kedah  #penang  #pelaminmurah  #weddingmalaysia  #muabellaz 
Customize your wedding seserahan with us and make it memorable, Manis! 😘
.
Contact us @arummanis.seserahan
📱 : 0856 4347 0109 (WA only)
📱 : 0812 9469 9911 (call or sms)
.
.
.
.
.
#seserahan #hantaran #kotakseserahan #kotakhantaran #boxseserahan #boxhantaran #seserahanjogja #hantaranjogja #jasaseserahan #jasahantaran #hiasseserahan #hiashantaran #seserahanmanten #hantaranmanten #sewaseserahan #sewahantaran #maharjogja #hiasmaharjogja #framemahar #framemaharjogja #prewedjogja #weddingjogja #weddingorganizer #souvenirnikah #souvenirjogja #souvenirmurah #boxakrilik #boxmika #boxtile #weddinggift
Customize your wedding seserahan with us and make it memorable, Manis! 😘 . Contact us @arummanis.seserahan 📱 : 0856 4347 0109 (WA only) 📱 : 0812 9469 9911 (call or sms) . . . . . #seserahan  #hantaran  #kotakseserahan  #kotakhantaran  #boxseserahan  #boxhantaran  #seserahanjogja  #hantaranjogja  #jasaseserahan  #jasahantaran  #hiasseserahan  #hiashantaran  #seserahanmanten  #hantaranmanten  #sewaseserahan  #sewahantaran  #maharjogja  #hiasmaharjogja  #framemahar  #framemaharjogja  #prewedjogja  #weddingjogja  #weddingorganizer  #souvenirnikah  #souvenirjogja  #souvenirmurah  #boxakrilik  #boxmika  #boxtile  #weddinggift 
CINCIN BATU ZIRCON 916 (L) 
Harga : RM550-RM660

Saiz 11
- 2.76g
.
Saiz 12
- 2.71g
.
Saiz 14
- 2.78g
.
Saiz 15
- 2.83g
.
Saiz 16
- 2.80g
.
Saiz 18
- 2.83g
.
Saiz 19
- 2.88g
.
.
Pengurusan dan penghantaran postage selewatnya dalam masa 2-5hari bekerja. Tiada khidmat COD. First pay first serve🤗
.
.
I am Trusted seller. Jom singgah @hanez.feedback untuk testimoni
.
.
Berminat?? Sila whatsapp untuk respond lebih cepat😊(click link di bio)
.
.
.
Thank you for reading:
.
HanezGoldSilver
(Since 2016)
6013.793.5741

#cincinmerisik #cincinemasmurah #cincinemasbelahrotan #cincinemasbajet #cincinemasmalaysia #cincinmurahmalaysia #cincintunang #cincinnikahpermata #cincinbatu #cincinnikah #cincinpermata #cincinbertunang #cincincouple #cincinbajet
#malaywedding #hantaran #cincinbelahrotan #tunang #sayajualcincin #cincinemas916 #pelamin #cincinbelahrotanbajet #terapiinstagram #kahwinmalaysia #malaysiaweddingguide #malayweddingring #MUAwedding #bride #weddingphotography
CINCIN BATU ZIRCON 916 (L) Harga : RM550-RM660 Saiz 11 - 2.76g . Saiz 12 - 2.71g . Saiz 14 - 2.78g . Saiz 15 - 2.83g . Saiz 16 - 2.80g . Saiz 18 - 2.83g . Saiz 19 - 2.88g . . Pengurusan dan penghantaran postage selewatnya dalam masa 2-5hari bekerja. Tiada khidmat COD. First pay first serve🤗 . . I am Trusted seller. Jom singgah @hanez.feedback untuk testimoni . . Berminat?? Sila whatsapp untuk respond lebih cepat😊(click link di bio) . . . Thank you for reading: . HanezGoldSilver (Since 2016) 6013.793.5741 #cincinmerisik  #cincinemasmurah  #cincinemasbelahrotan  #cincinemasbajet  #cincinemasmalaysia  #cincinmurahmalaysia  #cincintunang  #cincinnikahpermata  #cincinbatu  #cincinnikah  #cincinpermata  #cincinbertunang  #cincincouple  #cincinbajet  #malaywedding  #hantaran  #cincinbelahrotan  #tunang  #sayajualcincin  #cincinemas916  #pelamin  #cincinbelahrotanbajet  #terapiinstagram  #kahwinmalaysia  #malaysiaweddingguide  #malayweddingring  #MUAwedding  #bride  #weddingphotography 
Utk sebarang tempahan, sila whatsapp atau hubungi 0169625163.
1) Tentukan jenis material.
2) Ambil ukuran saiz jari (Ukuran boleh diambil dimana-mana kedai emas b'dekatan), saiz standard & lebih tepat.
3) Buat pilihan mengenai pattern @ design CINCIN, TALI TANGAN, GELANG, RANTAI, KERONGSANG, SUBANG or LOKET.
4) Sertakan bersama dgn gambar design.
(Sekiranya ingin mbuat tempahan cncin..nyatakan jenis batu & warna batu)
5) Nyatakan saiz jari.
6) Kami akan sediakan harga (anggaran kasar) mengikut harga semasa. Anggaran harga b'gantung pada berat material & upah. 
7) Sekiranya setuju, deposit diperlukan (separuh drp anggrn hrga).
8) Selepas pmbayaran deposit, sertakan resit sbg bukti pmbayaran, nyatakan detail anda seperti nama, alamat & no.fon.
9) Kami akan proceed tempahan anda dgn kadar segera. (Tempoh siap dlm masa 2 mggu hingga sebulan). In shaa Allah.
10) Slps brg siap, hrga sbenar brg akn dberitahu.
11) Sila bank in baki bayaran.
12) Brg akan dihantar dgn kdar sgera.
Harap Maklum. Terima Kasih.
Keunggulan & Ketrampilan Anda Keutamaan Kami.

#instasilver #instagold #onlineshopping #azjewels #kedaiemasonline #malaysia #pahang #jerantut #emas #silver #suasa  #gemstones #permata #rings #berlianswiss #diamonds #cincin #fesyen #rings #cantik #exclusive #tempahan #weddingring #engagementring #anniversary #merisik #tunang #kahwin #hantaran #hadiah #sayajual
Utk sebarang tempahan, sila whatsapp atau hubungi 0169625163. 1) Tentukan jenis material. 2) Ambil ukuran saiz jari (Ukuran boleh diambil dimana-mana kedai emas b'dekatan), saiz standard & lebih tepat. 3) Buat pilihan mengenai pattern @ design CINCIN, TALI TANGAN, GELANG, RANTAI, KERONGSANG, SUBANG or LOKET. 4) Sertakan bersama dgn gambar design. (Sekiranya ingin mbuat tempahan cncin..nyatakan jenis batu & warna batu) 5) Nyatakan saiz jari. 6) Kami akan sediakan harga (anggaran kasar) mengikut harga semasa. Anggaran harga b'gantung pada berat material & upah. 7) Sekiranya setuju, deposit diperlukan (separuh drp anggrn hrga). 8) Selepas pmbayaran deposit, sertakan resit sbg bukti pmbayaran, nyatakan detail anda seperti nama, alamat & no.fon. 9) Kami akan proceed tempahan anda dgn kadar segera. (Tempoh siap dlm masa 2 mggu hingga sebulan). In shaa Allah. 10) Slps brg siap, hrga sbenar brg akn dberitahu. 11) Sila bank in baki bayaran. 12) Brg akan dihantar dgn kdar sgera. Harap Maklum. Terima Kasih. Keunggulan & Ketrampilan Anda Keutamaan Kami. #instasilver  #instagold  #onlineshopping  #azjewels  #kedaiemasonline  #malaysia  #pahang  #jerantut  #emas  #silver  #suasa  #gemstones  #permata  #rings  #berlianswiss  #diamonds  #cincin  #fesyen  #rings  #cantik  #exclusive  #tempahan  #weddingring  #engagementring  #anniversary  #merisik  #tunang  #kahwin  #hantaran  #hadiah  #sayajual 
From the engagement/wedding fajar & Dinda

Team:
@dyan_dyon
@bastianakbarr

#engagement#wedding#prewedding#photography#nikah#hantaran#tunangan#videography#medan
Alhamdulillah..done! Tempahan pelanggan..❤ If u ols nk bg hantaran or hadiah raya utk yg tsayang meh la shopping dgn AZ Jewels Collection..harga tbaik kami bagi..😊 Untuk tempahan sila whatsapp or call 0169625163..tq.

Keunggulan & Ketrampilan Anda Keutamaan Kami.

#instasilver #instagold #onlineshopping #azjewels #kedaiemasonline #malaysia #pahang #perak #emas #gold916 #accessories #gemstones #permata  #diamonds #cincin #bracelet #necklace #cantik #exclusive #tempahan #whitegold #weddingring #engagementring #merisik #tunang #kahwin #hantaran #hadiah #sayajual #sayajualemas
Alhamdulillah..done! Tempahan pelanggan..❤ If u ols nk bg hantaran or hadiah raya utk yg tsayang meh la shopping dgn AZ Jewels Collection..harga tbaik kami bagi..😊 Untuk tempahan sila whatsapp or call 0169625163..tq. Keunggulan & Ketrampilan Anda Keutamaan Kami. #instasilver  #instagold  #onlineshopping  #azjewels  #kedaiemasonline  #malaysia  #pahang  #perak  #emas  #gold916  #accessories  #gemstones  #permata  #diamonds  #cincin  #bracelet  #necklace  #cantik  #exclusive  #tempahan  #whitegold  #weddingring  #engagementring  #merisik  #tunang  #kahwin  #hantaran  #hadiah  #sayajual  #sayajualemas 
Bawa hati terbang bersama.
Moment by @edmeventsphotography
___________________________
Tempahan tapak boleh hubungi:
📱012-3871775
MEFA 20th EDITION
Kompleks PKNS Bangi
5-7 October 2018
.
.
F🅱️: Malaysia Wedding Festival (MEFA)
💻: www.mefa.my
📧: mefaevent@gmail.com
.
#MalaysiaWeddingFestival
#MEFA2018 #weddingevent #weddingplanner #wedding #katering #pelamin #butikpengantin
#photography #videography #kadkahwin #doorgift #dewankahwin #pakejdewan #weddingideas
#hantaran #makeup #makeupartist
#pictoftheday #vscom #weddingguide #instagram #malayweddingdiaries #instaphoto #gambarkahwin #pesonapengantin
Bawa hati terbang bersama. Moment by @edmeventsphotography ___________________________ Tempahan tapak boleh hubungi: 📱012-3871775 MEFA 20th EDITION Kompleks PKNS Bangi 5-7 October 2018 . . F🅱️: Malaysia Wedding Festival (MEFA) 💻: www.mefa.my 📧: mefaevent@gmail.com . #MalaysiaWeddingFestival  #MEFA2018  #weddingevent  #weddingplanner  #wedding  #katering  #pelamin  #butikpengantin  #photography  #videography  #kadkahwin  #doorgift  #dewankahwin  #pakejdewan  #weddingideas  #hantaran  #makeup  #makeupartist  #pictoftheday  #vscom  #weddingguide  #instagram  #malayweddingdiaries  #instaphoto  #gambarkahwin  #pesonapengantin 
Yang mau ganti handuk lama,atau mau kasih kado ke kerabat...
Ready handuk Terry Palmer  dengan harga lbh murah dri store,langsung dri pbriknya dan original....
Sedia berbagai ukuran jenis,ukuran,dan warna.. Uk.34x35cm(facetowel)
Uk.34x80cm(sporttowel)
Uk.50x100cm(traveltowel)
Uk.70x140cm(bathtowel)

Bisa pakai box atau pouch terry palmer...
*box dijual terpisah... Tebal,lembut,anti bacteria dan menyerap air..
Bisa bordir nama sesuai pesanan.Untuk dipakai sendiri,kado,thr,hantaran/seserahan bahkan souvenir..
Minat/info harga :
Wa : 082284981198
Line : @qqu9156i(@ nya diketik y)
#handukterrypalmer #handukterrypalmermurah #handukmurah#souvenirunik#handukanak #handukcouplemurah #boxsouvenir#handuk#souvenir #handuksouvenir#handukbordirmurah #souvenirhanduk#handukcouple#hampers #souvenirpernikahan#handukterrypalmercouple#handukgrosir#handukanakterrypalmer#towel#handukterrypalmergrosir # #handukterrypalmertangerang#handukkimono#souvenirultah#hantaran #souvenirmurah #handukbordir#kado#handukseserahan#handuksalon#souvenirperusahaan
Yang mau ganti handuk lama,atau mau kasih kado ke kerabat... Ready handuk Terry Palmer dengan harga lbh murah dri store,langsung dri pbriknya dan original.... Sedia berbagai ukuran jenis,ukuran,dan warna.. Uk.34x35cm(facetowel) Uk.34x80cm(sporttowel) Uk.50x100cm(traveltowel) Uk.70x140cm(bathtowel) Bisa pakai box atau pouch terry palmer... *box dijual terpisah... Tebal,lembut,anti bacteria dan menyerap air.. Bisa bordir nama sesuai pesanan.Untuk dipakai sendiri,kado,thr,hantaran/seserahan bahkan souvenir.. Minat/info harga : Wa : 082284981198 Line : @qqu9156i(@ nya diketik y) #handukterrypalmer  #handukterrypalmermurah  #handukmurah #souvenirunik #handukanak  #handukcouplemurah  #boxsouvenir #handuk #souvenir  #handuksouvenir #handukbordirmurah  #souvenirhanduk #handukcouple #hampers  #souvenirpernikahan #handukterrypalmercouple #handukgrosir #handukanakterrypalmer #towel #handukterrypalmergrosir  # #handukterrypalmertangerang #handukkimono #souvenirultah #hantaran  #souvenirmurah  #handukbordir #kado #handukseserahan #handuksalon #souvenirperusahaan 
Brownies Tarts rm25/jar
🍫14pcs in jar
📦Postage RM12sm/RM15ss
-
-
📦Postage Isnin/Selasa/Rabu
☎️ DM/Whatsapp/ 0194142108

#browniestart #brownies #sedap #biskutviral #biskutsedap #sayajualbiskut #biskutraya #rayahaji #hantarankawin #hantaran #goodies #doorgift #giftset
Yang mau ganti handuk lama,atau mau kasih kado ke kerabat...
Ready handuk Terry Palmer  dengan harga lbh murah dri store,langsung dri pbriknya dan original....
Sedia berbagai ukuran jenis,ukuran,dan warna.. Uk.34x35cm(facetowel)
Uk.34x80cm(sporttowel)
Uk.50x100cm(traveltowel)
Uk.70x140cm(bathtowel)

Bisa pakai box atau pouch terry palmer...
*box dijual terpisah... Tebal,lembut,anti bacteria dan menyerap air..
Bisa bordir nama sesuai pesanan.Untuk dipakai sendiri,kado,thr,hantaran/seserahan bahkan souvenir..
Minat/info harga :
Wa : 082284981198
Line : @qqu9156i(@ nya diketik y)
#handukterrypalmer #handukterrypalmermurah #handukmurah#souvenirunik#handukanak #handukcouplemurah #boxsouvenir#handuk#souvenir #handuksouvenir#handukbordirmurah #souvenirhanduk#handukcouple#hampers #souvenirpernikahan#handukterrypalmercouple#handukgrosir#handukanakterrypalmer#towel#handukterrypalmergrosir # #handukterrypalmertangerang#handukkimono#souvenirultah#hantaran #souvenirmurah #handukbordir#kado#handukseserahan#handuksalon#souvenirperusahaan
Yang mau ganti handuk lama,atau mau kasih kado ke kerabat... Ready handuk Terry Palmer dengan harga lbh murah dri store,langsung dri pbriknya dan original.... Sedia berbagai ukuran jenis,ukuran,dan warna.. Uk.34x35cm(facetowel) Uk.34x80cm(sporttowel) Uk.50x100cm(traveltowel) Uk.70x140cm(bathtowel) Bisa pakai box atau pouch terry palmer... *box dijual terpisah... Tebal,lembut,anti bacteria dan menyerap air.. Bisa bordir nama sesuai pesanan.Untuk dipakai sendiri,kado,thr,hantaran/seserahan bahkan souvenir.. Minat/info harga : Wa : 082284981198 Line : @qqu9156i(@ nya diketik y) #handukterrypalmer  #handukterrypalmermurah  #handukmurah #souvenirunik #handukanak  #handukcouplemurah  #boxsouvenir #handuk #souvenir  #handuksouvenir #handukbordirmurah  #souvenirhanduk #handukcouple #hampers  #souvenirpernikahan #handukterrypalmercouple #handukgrosir #handukanakterrypalmer #towel #handukterrypalmergrosir  # #handukterrypalmertangerang #handukkimono #souvenirultah #hantaran  #souvenirmurah  #handukbordir #kado #handukseserahan #handuksalon #souvenirperusahaan 
New project dear😍 box classic

Menyediakan:
🌸paket enggagement - Box hantaran + jasa Hias - Makeup & Hijab style by @icha_risafitriati
@icha_makeup05.
🌸paket wedding - Box hantaran + jasa hias - Box mahar - pokok telur - tempat sirih pinang.
🌸 diskon 10% utk 10 slot pertama (hanya utk yg paket + makeup)
🌸info PL silahkan hubungi kontak di bio.
🌸jadikan momment spesial mu menjadi lebih spesial dear🌸

Salam Cantik by Owner😘

#hantaran #hantarannikah #hantaranpinoh #hantaranmelawi
New project dear😍 box classic Menyediakan: 🌸paket enggagement - Box hantaran + jasa Hias - Makeup & Hijab style by @icha_risafitriati @icha_makeup05. 🌸paket wedding - Box hantaran + jasa hias - Box mahar - pokok telur - tempat sirih pinang. 🌸 diskon 10% utk 10 slot pertama (hanya utk yg paket + makeup) 🌸info PL silahkan hubungi kontak di bio. 🌸jadikan momment spesial mu menjadi lebih spesial dear🌸 Salam Cantik by Owner😘 #hantaran  #hantarannikah  #hantaranpinoh  #hantaranmelawi 
💕 Mahar Tema Kipas 👫Wedding  Aditya & Hida ( Yogyakarta ).
🎀 Jumlah Mahar IDR .-.
📐 Size 32×42
🎨 Plat nama gravoplay emas.
💲 Price..⤵⤵⤵⬇⬇⬇ .

Tema : mahar Tema kipas.
Frame : frame ukir siilver / putih / gold / emas kombinasi coklat
Harga. :Rp 350.000 (  jasa bingkai + nama&tgl ) .
.
Mengapa memilih Dany Mahar sebagai vendor pembuatan Mahar Pernikahan?

1. Tema bisa CUSTOM sesui keinginan ( free desain )
2. Free nama & tgl. 
3. Kita menyediakan Logam Replika 10g , 15g , 20g , 25g , 50g . diluar itu kita tidak menyediakan.
4. Bahan menggunakan lem dan alat alat berkualitas.
5.  Standar packing pigura -> plastik dubble wrab -> kardus -> peti kayu.
6. Terpercaya , karena sudah berdiri sejak tahun 2001
7. Sudah mensukseskan ribuan pengantin tentunya sudah berpengalaman.
8. Tim seles yang siap melayani konsultasi calon pengantin 24 jam ( chat tetap dilayani diluar jam kerja ).
9.  baca caption  dan pahami semua PROMO!!!
10. Dp minimal 50% dari total belanjaan. 
Custom now and get exclusive design for your wedding !  Bs custom request desain sesuai selera.

Mahar pernikahan 
Kami siap menghiasi hari spesial anda.
Order! ☎085743896497
BBM : DCAFBE49
WA : 085743896497

#maharjogja #DanyMahar #Danymaharjogja
#maharkupukupu #maharterbaru #maharboneka #maharuang #maharwayang #maharikan #hantaran #hantarannikah #hantaranjogja #Nikahyuk #maharpernikahan  #nikahhemat #mendesjayamusik
#anakmuda #like #l #likes #fff #lfl #f4f #gadis #maharyogyakarta #wedding #seserahanjogja #seserahanterbaru #maharnikahterbaru
💕 Mahar Tema Kipas 👫Wedding Aditya & Hida ( Yogyakarta ). 🎀 Jumlah Mahar IDR .-. 📐 Size 32×42 🎨 Plat nama gravoplay emas. 💲 Price..⤵⤵⤵⬇⬇⬇ . Tema : mahar Tema kipas. Frame : frame ukir siilver / putih / gold / emas kombinasi coklat Harga. :Rp 350.000 ( jasa bingkai + nama&tgl ) . . Mengapa memilih Dany Mahar sebagai vendor pembuatan Mahar Pernikahan? 1. Tema bisa CUSTOM sesui keinginan ( free desain ) 2. Free nama & tgl. 3. Kita menyediakan Logam Replika 10g , 15g , 20g , 25g , 50g . diluar itu kita tidak menyediakan. 4. Bahan menggunakan lem dan alat alat berkualitas. 5. Standar packing pigura -> plastik dubble wrab -> kardus -> peti kayu. 6. Terpercaya , karena sudah berdiri sejak tahun 2001 7. Sudah mensukseskan ribuan pengantin tentunya sudah berpengalaman. 8. Tim seles yang siap melayani konsultasi calon pengantin 24 jam ( chat tetap dilayani diluar jam kerja ). 9. baca caption dan pahami semua PROMO!!! 10. Dp minimal 50% dari total belanjaan. Custom now and get exclusive design for your wedding ! Bs custom request desain sesuai selera. Mahar pernikahan Kami siap menghiasi hari spesial anda. Order! ☎085743896497 BBM : DCAFBE49 WA : 085743896497 #maharjogja  #DanyMahar  #Danymaharjogja  #maharkupukupu  #maharterbaru  #maharboneka  #maharuang  #maharwayang  #maharikan  #hantaran  #hantarannikah  #hantaranjogja  #Nikahyuk  #maharpernikahan  #nikahhemat  #mendesjayamusik  #anakmuda  #like  #l  #likes  #fff  #lfl  #f4f  #gadis  #maharyogyakarta  #wedding  #seserahanjogja  #seserahanterbaru  #maharnikahterbaru 
💕 Mahar Tema Kipas 👫Wedding  Aditya & Hida ( Yogyakarta ).
🎀 Jumlah Mahar IDR .-.
📐 Size 32×42
🎨 Plat nama gravoplay emas.
💲 Price..⤵⤵⤵⬇⬇⬇ .

Tema : mahar Tema kipas.
Frame : frame ukir siilver / putih / gold / emas kombinasi coklat
Harga. :Rp 350.000 (  jasa bingkai + nama&tgl ) .
.
Mengapa memilih Dany Mahar sebagai vendor pembuatan Mahar Pernikahan?

1. Tema bisa CUSTOM sesui keinginan ( free desain )
2. Free nama & tgl. 
3. Kita menyediakan Logam Replika 10g , 15g , 20g , 25g , 50g . diluar itu kita tidak menyediakan.
4. Bahan menggunakan lem dan alat alat berkualitas.
5.  Standar packing pigura -> plastik dubble wrab -> kardus -> peti kayu.
6. Terpercaya , karena sudah berdiri sejak tahun 2001
7. Sudah mensukseskan ribuan pengantin tentunya sudah berpengalaman.
8. Tim seles yang siap melayani konsultasi calon pengantin 24 jam ( chat tetap dilayani diluar jam kerja ).
9.  baca caption  dan pahami semua PROMO!!!
10. Dp minimal 50% dari total belanjaan. 
Custom now and get exclusive design for your wedding !  Bs custom request desain sesuai selera.

Mahar pernikahan 
Kami siap menghiasi hari spesial anda.
Order! ☎085743896497
BBM : DCAFBE49
WA : 085743896497

#maharjogja #DanyMahar #Danymaharjogja
#maharkupukupu #maharterbaru #maharboneka #maharuang #maharwayang #maharikan #hantaran #hantarannikah #hantaranjogja #Nikahyuk #maharpernikahan  #nikahhemat #mendesjayamusik
#anakmuda #like #l #likes #fff #lfl #f4f #gadis #maharyogyakarta #wedding #seserahanjogja #seserahanterbaru #maharnikahterbaru
💕 Mahar Tema Kipas 👫Wedding Aditya & Hida ( Yogyakarta ). 🎀 Jumlah Mahar IDR .-. 📐 Size 32×42 🎨 Plat nama gravoplay emas. 💲 Price..⤵⤵⤵⬇⬇⬇ . Tema : mahar Tema kipas. Frame : frame ukir siilver / putih / gold / emas kombinasi coklat Harga. :Rp 350.000 ( jasa bingkai + nama&tgl ) . . Mengapa memilih Dany Mahar sebagai vendor pembuatan Mahar Pernikahan? 1. Tema bisa CUSTOM sesui keinginan ( free desain ) 2. Free nama & tgl. 3. Kita menyediakan Logam Replika 10g , 15g , 20g , 25g , 50g . diluar itu kita tidak menyediakan. 4. Bahan menggunakan lem dan alat alat berkualitas. 5. Standar packing pigura -> plastik dubble wrab -> kardus -> peti kayu. 6. Terpercaya , karena sudah berdiri sejak tahun 2001 7. Sudah mensukseskan ribuan pengantin tentunya sudah berpengalaman. 8. Tim seles yang siap melayani konsultasi calon pengantin 24 jam ( chat tetap dilayani diluar jam kerja ). 9. baca caption dan pahami semua PROMO!!! 10. Dp minimal 50% dari total belanjaan. Custom now and get exclusive design for your wedding ! Bs custom request desain sesuai selera. Mahar pernikahan Kami siap menghiasi hari spesial anda. Order! ☎085743896497 BBM : DCAFBE49 WA : 085743896497 #maharjogja  #DanyMahar  #Danymaharjogja  #maharkupukupu  #maharterbaru  #maharboneka  #maharuang  #maharwayang  #maharikan  #hantaran  #hantarannikah  #hantaranjogja  #Nikahyuk  #maharpernikahan  #nikahhemat  #mendesjayamusik  #anakmuda  #like  #l  #likes  #fff  #lfl  #f4f  #gadis  #maharyogyakarta  #wedding  #seserahanjogja  #seserahanterbaru  #maharnikahterbaru 
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
💕 Mahar Tema Kipas 👫Wedding  Aditya & Hida ( Yogyakarta ).
🎀 Jumlah Mahar IDR .-.
📐 Size 32×42
🎨 Plat nama gravoplay emas.
💲 Price..⤵⤵⤵⬇⬇⬇ .

Tema : mahar Tema kipas.
Frame : frame ukir siilver / putih / gold / emas kombinasi coklat
Harga. :Rp 350.000 (  jasa bingkai + nama&tgl ) .
.
Mengapa memilih Dany Mahar sebagai vendor pembuatan Mahar Pernikahan?

1. Tema bisa CUSTOM sesui keinginan ( free desain )
2. Free nama & tgl. 
3. Kita menyediakan Logam Replika 10g , 15g , 20g , 25g , 50g . diluar itu kita tidak menyediakan.
4. Bahan menggunakan lem dan alat alat berkualitas.
5.  Standar packing pigura -> plastik dubble wrab -> kardus -> peti kayu.
6. Terpercaya , karena sudah berdiri sejak tahun 2001
7. Sudah mensukseskan ribuan pengantin tentunya sudah berpengalaman.
8. Tim seles yang siap melayani konsultasi calon pengantin 24 jam ( chat tetap dilayani diluar jam kerja ).
9.  baca caption  dan pahami semua PROMO!!!
10. Dp minimal 50% dari total belanjaan. 
Custom now and get exclusive design for your wedding !  Bs custom request desain sesuai selera.

Mahar pernikahan 
Kami siap menghiasi hari spesial anda.
Order! ☎085743896497
BBM : DCAFBE49
WA : 085743896497

#maharjogja #DanyMahar #Danymaharjogja
#maharkupukupu #maharterbaru #maharboneka #maharuang #maharwayang #maharikan #hantaran #hantarannikah #hantaranjogja #Nikahyuk #maharpernikahan  #nikahhemat #mendesjayamusik
#anakmuda #like #l #likes #fff #lfl #f4f #gadis #maharyogyakarta #wedding #seserahanjogja #seserahanterbaru #maharnikahterbaru
💕 Mahar Tema Kipas 👫Wedding Aditya & Hida ( Yogyakarta ). 🎀 Jumlah Mahar IDR .-. 📐 Size 32×42 🎨 Plat nama gravoplay emas. 💲 Price..⤵⤵⤵⬇⬇⬇ . Tema : mahar Tema kipas. Frame : frame ukir siilver / putih / gold / emas kombinasi coklat Harga. :Rp 350.000 ( jasa bingkai + nama&tgl ) . . Mengapa memilih Dany Mahar sebagai vendor pembuatan Mahar Pernikahan? 1. Tema bisa CUSTOM sesui keinginan ( free desain ) 2. Free nama & tgl. 3. Kita menyediakan Logam Replika 10g , 15g , 20g , 25g , 50g . diluar itu kita tidak menyediakan. 4. Bahan menggunakan lem dan alat alat berkualitas. 5. Standar packing pigura -> plastik dubble wrab -> kardus -> peti kayu. 6. Terpercaya , karena sudah berdiri sejak tahun 2001 7. Sudah mensukseskan ribuan pengantin tentunya sudah berpengalaman. 8. Tim seles yang siap melayani konsultasi calon pengantin 24 jam ( chat tetap dilayani diluar jam kerja ). 9. baca caption dan pahami semua PROMO!!! 10. Dp minimal 50% dari total belanjaan. Custom now and get exclusive design for your wedding ! Bs custom request desain sesuai selera. Mahar pernikahan Kami siap menghiasi hari spesial anda. Order! ☎085743896497 BBM : DCAFBE49 WA : 085743896497 #maharjogja  #DanyMahar  #Danymaharjogja  #maharkupukupu  #maharterbaru  #maharboneka  #maharuang  #maharwayang  #maharikan  #hantaran  #hantarannikah  #hantaranjogja  #Nikahyuk  #maharpernikahan  #nikahhemat  #mendesjayamusik  #anakmuda  #like  #l  #likes  #fff  #lfl  #f4f  #gadis  #maharyogyakarta  #wedding  #seserahanjogja  #seserahanterbaru  #maharnikahterbaru 
Detail hantaran
Special order from our lovely couple kak Dhoris & kak Sri, Panekan
Thnks for trusting us ☺️☺️ WA 082132375064

#mahar #maharpernikahan #maharmagetan #maharmagetanmurah #maharbuket #maharbuketbunga #maharbouquet #maharunik #maharbunga #maharsiluet #maharsiluetwajah #maharlogo #maharmagetan #maharmagetanmurah #maharmadiun #maharponorogo #hantaran #hantaranmagetan #hantaranmurah #hantarannikah #magetansouvenir
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
💖 KOTAK SESERAHAN💖
ㅤ
Custom box seserahan
Percayakan saja kepada kami.
ㅤ
Pesanan customer yg sudah jadi dan siap dikirim.. Made by order (PO 15hri),bukan ready stock ya 😃 😃 
comment IG jarang dibalas
Detail 💵 harga n 📝 order silahkan hubungi kami di 📲 WA 081317792442
081280971820
📧line id shetisocks
Klik link di bio☝
Another model follow @nuninkgift
@nuningtriwahyuningsih
@shetisocks2
ㅤ
#seserahan#seserahankawin#kotakseserahan#kotakhantaran#seserahannikah#maharkawin#seserahanlamaran#seserahanpernikahan#seserahanperkahwinan#hantaran#hantarankawin#hantaranpernikahan#parcel#parcelnikah#weddinggift#maharkawin#kotakmahar#like4like#lamaran#weddingtray#weddingku#like4follow#instagood#hantarantangerang
💖 KOTAK SESERAHAN💖 ㅤ Custom box seserahan Percayakan saja kepada kami. ㅤ Pesanan customer yg sudah jadi dan siap dikirim.. Made by order (PO 15hri),bukan ready stock ya 😃 😃  comment IG jarang dibalas Detail 💵 harga n 📝 order silahkan hubungi kami di 📲 WA 081317792442 081280971820 📧line id shetisocks Klik link di bio☝ Another model follow @nuninkgift @nuningtriwahyuningsih @shetisocks2 ㅤ #seserahan #seserahankawin #kotakseserahan #kotakhantaran #seserahannikah #maharkawin #seserahanlamaran #seserahanpernikahan #seserahanperkahwinan #hantaran #hantarankawin #hantaranpernikahan #parcel #parcelnikah #weddinggift #maharkawin #kotakmahar #like4like #lamaran #weddingtray #weddingku #like4follow #instagood #hantarantangerang 
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
This our signature ring bearer, rent us or order yours for your beautiful ring in your special day 😍💍
.
.
@aloeveya House of Seserahan Ponorogo
Rent/ sell premium seserahan/hantaran box
Further information contact :
📞 082233390975 (fea)
📞 085232278833 (erva)
📍 Based in Ponorogo - Trenggalek

#seserahan #hantaran #mahar #seserahanponorogo #seserahantrenggalek #seserahanmadiun #seserahantulungagung #seserahanmagetan #maharponorogo #mahartrenggalek #mahartulungagung #seserahanhantarantrenggalek #acrylicbox #premiumbox #boxseserahan #sewabox #sewaseserahan #jasahiasmahar #sewaseserahanponorogo #sewaseserahanttenggalek #sewaseserahantulungagung #rusticseserahan #weddingponorogo #weddingmadiun #weddingtrenggalek #weddingtulungagung #seserahanrusticponorogo #seserahanrustictrenggalek
This our signature ring bearer, rent us or order yours for your beautiful ring in your special day 😍💍 . . @aloeveya House of Seserahan Ponorogo Rent/ sell premium seserahan/hantaran box Further information contact : 📞 082233390975 (fea) 📞 085232278833 (erva) 📍 Based in Ponorogo - Trenggalek #seserahan  #hantaran  #mahar  #seserahanponorogo  #seserahantrenggalek  #seserahanmadiun  #seserahantulungagung  #seserahanmagetan  #maharponorogo  #mahartrenggalek  #mahartulungagung  #seserahanhantarantrenggalek  #acrylicbox  #premiumbox  #boxseserahan  #sewabox  #sewaseserahan  #jasahiasmahar  #sewaseserahanponorogo  #sewaseserahanttenggalek  #sewaseserahantulungagung  #rusticseserahan  #weddingponorogo  #weddingmadiun  #weddingtrenggalek  #weddingtulungagung  #seserahanrusticponorogo  #seserahanrustictrenggalek 
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
Ayo d order lmpu hias cianjur berbagai mcm model seperti
#Lmpu hias terarium#lentera lilin#lmpu hias maroko gantung maupun duduk#info harga d Wa 085724386001 harga setandar
Harga pengrajin
Lampu hias untuk menghiasi brbgi  mcm sperti
#dekorasi ultah#dekorasi weding#dekorsi pernikahan#box hantataran#box perhiasan#hantaran jakarta#hantaran jambi#hantaran bali#hantaran bandung#hantaran palembang#hantaran surabaya#hantaran semarng dll Trims
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
Mahar dan hantaran nuansa ungu
Special order from our lovely couple kak Dhoris & kak Sri, Panekan
Thnks for trusting us ☺️☺️ WA 082132375064

#mahar #maharpernikahan #maharmagetan #maharmagetanmurah #maharbuket #maharbuketbunga #maharbouquet #maharunik #maharbunga #maharsiluet #maharsiluetwajah #maharlogo #maharmagetan #maharmagetanmurah #maharmadiun #maharponorogo #hantaran #hantaranmagetan #hantaranmurah #hantarannikah #magetansouvenir
Read caption⤵
.
SET MK WATCH WITH BRACELET
✈Preorder 3-4 weeks
📌RM730
.
❌Before Was RM799❌
.
Screenshot picture then👇
📲Whatsaap 019 4063922
.
More item for this brand
#snzmk #snzwatch
.
#mkwatch #mkwatches #mkwatchmalaysia #michaelkorshandbagmalaysia #michaelkorsmalaysia #michaelkorsjam #jammalaysiamurah #jammalaysia #guru #student #uia #usm #uitm #wanitahariini #ootdmalaysia #hantaran #weddingplanner #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches
#michaelkorswatchmalaysia 
#michaelkorswatchsetbracelet
Read caption⤵ . SET MK WATCH WITH BRACELET ✈Preorder 3-4 weeks 📌RM730 . ❌Before Was RM799❌ . Screenshot picture then👇 📲Whatsaap 019 4063922 . More item for this brand #snzmk  #snzwatch  . #mkwatch  #mkwatches  #mkwatchmalaysia  #michaelkorshandbagmalaysia  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsjam  #jammalaysiamurah  #jammalaysia  #guru  #student  #uia  #usm  #uitm  #wanitahariini  #ootdmalaysia  #hantaran  #weddingplanner  #ammarmk  #cooachwatch  #michaelkorswatches  #michaelkorswatchmalaysia  #michaelkorswatchsetbracelet 
TAWARAN HEBAT!!! Hanya dengan harga bermula dari serendah RM35, kini anda boleh mendapatkan gubahan hantaran dari Timurjauh Weddingatelier bagi setiap dulang atau bekas!!! Hubungi kami untuk keterangan lanjut:

Fb ( Timurjauh Weddingatelier )
Page ( Timurjauh Wedding Atelier )
IG ( @timurjauhweddingatelier )

Kita Realisasikan Impian Menjadi Realiti... #hantaran #hantaranpernikahan #gubahanhantaran #weddinggift #malaywedding #pelamindewan #pelaminrumah #pelaminnikah #timurjauhweddingatelier #hantaranmampumilik #freshflower #flowerarrangement #dulanghantaran #adatmelayu #hantaranfreshflower #hantaranbudget #hantaranmurah#hantaraneksklusif#hantaranexclusive#hydrangeas#lilies#babybreathbouquet#babybreath#rose
TAWARAN HEBAT!!! Hanya dengan harga bermula dari serendah RM35, kini anda boleh mendapatkan gubahan hantaran dari Timurjauh Weddingatelier bagi setiap dulang atau bekas!!! Hubungi kami untuk keterangan lanjut: Fb ( Timurjauh Weddingatelier ) Page ( Timurjauh Wedding Atelier ) IG ( @timurjauhweddingatelier ) Kita Realisasikan Impian Menjadi Realiti... #hantaran  #hantaranpernikahan  #gubahanhantaran  #weddinggift  #malaywedding  #pelamindewan  #pelaminrumah  #pelaminnikah  #timurjauhweddingatelier  #hantaranmampumilik  #freshflower  #flowerarrangement  #dulanghantaran  #adatmelayu  #hantaranfreshflower  #hantaranbudget  #hantaranmurah #hantaraneksklusif #hantaranexclusive #hydrangeas #lilies #babybreathbouquet #babybreath #rose