an online Instagram web viewer

#gunungkinabalu medias

Photos

Alhamdulillah. Thank you bos 😊
.
.
OSPREY
SELLA 45+5
50L
. 
RM280
.
Whatsapp 0194542001
Alhamdulillah. Thank you bos 😊 . . OSPREY SELLA 45+5 50L . RM280 . Whatsapp 0194542001
Selamat Pagi dari Puncak Gunung Kinabalu! Semoga panorama ini memberi inspirasi untuk mulakan hari kamu di Pagi Isnin ini 😉✌️ Kejar dan terus kejar jangan berputus asa! Selagi masih mampu untuk mendaki lebih tinggi untuk mengejar impian yang dinanti-nanti.
.
.
Repost from @sabahhacks -  Mount Kinabalu !
.
📷 photo credit to @fazliepajili .
#sabahhacks
#sabahtourism
#ilovesabah 
#kotakinabalu
#sabah
#borneo
#gunungkinabalu
#gunungsabah
#kinabalumountain
#mountkinabalu
#VOKfmSabah
#VoiceOfKinabalu
#BukanBiasaBiasa
#VOKupdates
#GoodMorning
#SemangatPagiVOK
Selamat Pagi dari Puncak Gunung Kinabalu! Semoga panorama ini memberi inspirasi untuk mulakan hari kamu di Pagi Isnin ini 😉✌️ Kejar dan terus kejar jangan berputus asa! Selagi masih mampu untuk mendaki lebih tinggi untuk mengejar impian yang dinanti-nanti. . . Repost from @sabahhacks - Mount Kinabalu ! . 📷 photo credit to @fazliepajili . #sabahhacks  #sabahtourism  #ilovesabah  #kotakinabalu  #sabah  #borneo  #gunungkinabalu  #gunungsabah  #kinabalumountain  #mountkinabalu  #VOKfmSabah  #VoiceOfKinabalu  #BukanBiasaBiasa  #VOKupdates  #GoodMorning  #SemangatPagiVOK 
#Is owesome
#gunungkinabalu 
#I love Gunung kinabalu..
"hey! Wait for me! Im not ready to go back yet!"-@imamazlan 🗻🗻🗻🗻🗻TB🗻🗻🗻🗻🗻
#mountkinabalu #gunungkinabalu #mtkinabalu #desacattledairyfarm #masilau #kundasang #atv #atvborneoadventure #bornoe #northborneo #sabah #malaysia
With or without filter?😏
Ni masa dekat 1st checkpoint which is tempat di mana para hikers memulakan perjalanan utk mendaki Gunung Kinabalu dan hat ni ja kenderaan boleh naik pun (kaki gunung Kinabalu)..alah alahhh tak mampu laa nak mendaki Gunung Kinabalu ni, cukup lah dapat mendaki dan tawan puncak hati awak jurrrr😆😝😝
.
.
.
#onztakonz #alabukanselalunakciacia #gunungkinabalu #sabah
With or without filter?😏 Ni masa dekat 1st checkpoint which is tempat di mana para hikers memulakan perjalanan utk mendaki Gunung Kinabalu dan hat ni ja kenderaan boleh naik pun (kaki gunung Kinabalu)..alah alahhh tak mampu laa nak mendaki Gunung Kinabalu ni, cukup lah dapat mendaki dan tawan puncak hati awak jurrrr😆😝😝 . . . #onztakonz  #alabukanselalunakciacia  #gunungkinabalu  #sabah 
ENJOY SPA IKAN DI RANAU!
.
Pernah dengar Tagal Fish Spa, Kg Luanti? Haa, apa lagi google cepat! .
Bila tengok gambar je, mesti korang rasa macam, "eh, apa dibuatnya ikan-ikan tu". Haa, jangan ingat spa ada kat hotel-hotel je ye. Rendam kaki dalam kolam ikan pun boleh jadi spa tau chuolls! 😂

Ikan-ikan ni akan bersihkan kaki-kaki korang daripada kotoran dan toksik. Sekali-sekala dapat rawatan ikan apa salahnya kan. Walaupun tak setanding dengan bayar kat spa ratus-ratus tu. Spa natural tau ni. Lepas ni kalau pergi Ranau, tahu dah kan nak pergi mana?  Website: www.gpstravel.com.my

#gpstravelandtours #jombercutikesabah #amazingborneo #borneo #malaysia #tripmelancongbajet #explore #kualalumpur #shahalam #beautiful #nature #selangor #selfie #bangi #malaysiaairlines #malaysiantraveler  #kakitravel #jalanjalan #airasia #airport #backpackers #cuticutimalaysia #kundasang #kotakinabalu #sabahtourism #holiday #boheydulang #kkcity #gunungkinabalu #travel
ENJOY SPA IKAN DI RANAU! . Pernah dengar Tagal Fish Spa, Kg Luanti? Haa, apa lagi google cepat! . Bila tengok gambar je, mesti korang rasa macam, "eh, apa dibuatnya ikan-ikan tu". Haa, jangan ingat spa ada kat hotel-hotel je ye. Rendam kaki dalam kolam ikan pun boleh jadi spa tau chuolls! 😂 Ikan-ikan ni akan bersihkan kaki-kaki korang daripada kotoran dan toksik. Sekali-sekala dapat rawatan ikan apa salahnya kan. Walaupun tak setanding dengan bayar kat spa ratus-ratus tu. Spa natural tau ni. Lepas ni kalau pergi Ranau, tahu dah kan nak pergi mana? Website: www.gpstravel.com.my #gpstravelandtours  #jombercutikesabah  #amazingborneo  #borneo  #malaysia  #tripmelancongbajet  #explore  #kualalumpur  #shahalam  #beautiful  #nature  #selangor  #selfie  #bangi  #malaysiaairlines  #malaysiantraveler  #kakitravel  #jalanjalan  #airasia  #airport  #backpackers  #cuticutimalaysia  #kundasang  #kotakinabalu  #sabahtourism  #holiday  #boheydulang  #kkcity  #gunungkinabalu  #travel 
Patutpun pagi tadi @maldinisidney ride motor pigi On Air! Rupanya, ada way pigi chillax di Kaki Gunung Kinabalu 😍😍 Cantik pemandangan di belakang tu #MtKinabalu #MountKinabalu #GunungKinabalu
.
.
Regrann from @maldinisidney -  aktiviti hujung minggu .. #ktmrc #nikeairmax
#VOKfmSabah
#VoiceOfKinabalu
#BukanBiasaBiasa
#VOKupdates
Deuter Climber 45
45l
.
Steel back support
Chest clip
Waist padding
Rain cover
.
RM160
.
Whatsapp 0194542001
Deuter Climber 45 45l . Steel back support Chest clip Waist padding Rain cover . RM160 . Whatsapp 0194542001
Theowback sebelum memdaki Gunung Kinabalu 13.08.2018 #mountkinabalu #mountview #gunungkinabalu #sabah
I'm Sino Kadazan mix Brunei
#SabahanGirl
#KotaKinabalu
#GunungKinabalu
Pakej percutian Kundasang Sabah 
4Hari 3Malam

Termasuk
✔Pengangkutan
✔Penginapan kk & kundasang
✔Yuran lawatan
✔Pulau Manukan bot pergibalik +  Snorkeling 
Booking: wasap.my/+60138379139/kk-kundasangtripRM495_2019

#tourbudgetsabah #kotakinabalu #sabah #pakejpercutiankundasangsabahtermurah #pakejpercutiantermurahsabah 
#kkcitytour
#islandhopping 
#bolehbahkalaukau #gunungkinabalu #ladanglembukundasang #pulaumanukan #terbaikdariladang 
#pakejkundasangsabah
#kundasang
#poringhotspring
#rabbit
#canopywalk
#sabah
#pakejpulamanukansabah
#cuticutisabah
#trulyasia
#cuticutimalaysia
#Sabahholiday
#gab/ppks
Pakej percutian Kundasang Sabah 4Hari 3Malam Termasuk ✔Pengangkutan ✔Penginapan kk & kundasang ✔Yuran lawatan ✔Pulau Manukan bot pergibalik + Snorkeling Booking: wasap.my/+60138379139/kk-kundasangtripRM495_2019 #tourbudgetsabah  #kotakinabalu  #sabah  #pakejpercutiankundasangsabahtermurah  #pakejpercutiantermurahsabah  #kkcitytour  #islandhopping  #bolehbahkalaukau  #gunungkinabalu  #ladanglembukundasang  #pulaumanukan  #terbaikdariladang  #pakejkundasangsabah  #kundasang  #poringhotspring  #rabbit  #canopywalk  #sabah  #pakejpulamanukansabah  #cuticutisabah  #trulyasia  #cuticutimalaysia  #Sabahholiday  #gab /ppks
TRIP KE-2 ..MASUK LAGI MIX KOREAN CLOTHING.... RM100 SAHAJA SEKETUL.. XZBUNDLE KG.LAGUD TENOM SABAH.. 0162809645

U/P 
#Kaki penyelam #kotakinabalu
#bundledeals #putatancourt
#bundledeals ..
#tenomcoffee  #paparazziaccessories
#sabahan. #gunungkinabalu
#keningautown 
#adidas #
#keningauonlineshop 
#rombengan
#tawau 
#ranau
#kundasang
berlatarbelakangkan mount kinabalu 😍

#pekannabalu #mountkinabalu #gunungkinabalu #cuticutisabah
Morning
Such as a nice view🗻 #igersmy #malaysiaborneo #gunungkinabalu #insta_daily
Trowback
Mungkin nanti aku akn menawan kmbli akinabalu.
#gunungkinabalu #sayangsabah💙
Enroute to Tawau ☺️☺️☺️☺️☺️ #MountKinabalu #GunungKinabalu
Sayangi Malaysiaku
.
LIMITED EDITION! 
MALAYSIAN JERSEY

Material : Polyester
Size :XS /S/ M / L / XL / XXL/XXXL /XXXXL 
Asian Cutting

RM75
.
WHATSAPP 0194542001
Sayangi Malaysiaku . LIMITED EDITION! MALAYSIAN JERSEY Material : Polyester Size :XS /S/ M / L / XL / XXL/XXXL /XXXXL Asian Cutting RM75 . WHATSAPP 0194542001
Sayangi Malaysiaku

JERSEY
VELOCITY MALAYSIA
COLLAR TEE

SIZE : S to 2XL
Polyester

Rm65
.
Whatsapp 0194542001
Sayangi Malaysiaku JERSEY VELOCITY MALAYSIA COLLAR TEE SIZE : S to 2XL Polyester Rm65 . Whatsapp 0194542001
Sayangi Malaysiaku

JERSEY
VELOCITY MALAYSIA
COLLAR TEE

SIZE : S to 2XL
Polyester

Rm65
.
Whatsapp 0194542001
Sayangi Malaysiaku JERSEY VELOCITY MALAYSIA COLLAR TEE SIZE : S to 2XL Polyester Rm65 . Whatsapp 0194542001
Selamat Petang! Fuh.. Alangkah indahnya kalau admin ada di depan tu sambil dengar @vokfmsabah sambil menikmati panorama #MtKinabalu #GunungKinabalu #MountKinabalu 😍😍
.
.
Regrann from @kkcity -  Mt. Kinabalu in the evening ⛰
.
Photo by @lfm999
.
#exploresabah #KKCity
#VOKfmSabah
#VoiceOfKinabalu
#BukanBiasaBiasa
#VOKupdates
#VOKHujungMinggu
#ILoveSabah
The north face citer
Readystock
.
⚡Original 💯%⚡
.
🍍Size : 55 x 28 x 15 cm
🍍Weight : 1.14kg
🍍Material : 900D polyester with TPE coating durrable water resistant body fabric
🍍Capacity 40L
.
RM290
.
WHATSAPP 0194542001
The north face citer Readystock . ⚡Original 💯%⚡ . 🍍Size : 55 x 28 x 15 cm 🍍Weight : 1.14kg 🍍Material : 900D polyester with TPE coating durrable water resistant body fabric 🍍Capacity 40L . RM290 . WHATSAPP 0194542001
Good Morning Sabahan! Apa khabar? Nah, cuti sekolah sudah pula kan... Bawa lah keluarga pigi bercuti, ni antara temoat yang menarik boleh dilawati musim cuti ni... Cantik kan pemandangan berlatar belakangkan #GunungKinabalu 😍😍
.
Regrann from @kkcity -  Beauty is everywhere. Look around 😍 | DESA Dairy Farm, Kundasang
.
Photo by @camilluslouis
.
#exploresabah #KKCity
#VOKfmSabah
#VoiceOfKinabalu
#BukanBiasaBiasa
#VOKupdates
#VOKHujungMinggu
Baru turun dari atas gunung
#gunungkinabalu
My Man🌸
#gunungkinabalu
#desafarm🐄🐮
#kundasang
Wahh! Agak2 berapa harga nih
.
.
This 'floating' backpack makes carrying stuff a whole lot easier
Wahh! Agak2 berapa harga nih . . This 'floating' backpack makes carrying stuff a whole lot easier
Appreciate every people around you, they might be bad or good but they might give you a good lesson
.
#sabah #sabahpotd #sabahtourism #visitsabah #asia #malaysia #borneo #mountain #kinabalumount #hiking #trekking #nature #mountaintrail #travel #malaysiatrulyasia #gopro #wanderlustique #beautifuldestinations  #gunungkinabalu #climbing #potd #hikingtrails #borneoview
เพราะการเดินทาง มันได้อะไรมากกว่าที่คุณคิด! 
___________________________________________
#travel #bestvacations #landscape #journey #wanderlust #getoutside #sabahtrip #kundasang #malaysia #trip #gunungkinabalu #nikon #lightroom #thejourney #naturephotography #malaysiatrip #terimakasihsahabat
Deuter act trail50+10
.
🍍Readystock
🍍Capacity 50L
🍍Size : 63 x 30 x 22 cm
🍍Include rain cover
🍍Waist padding
🍍Chest strap
🍍Separated bottom Compartment
.
Rm160
.
Whatsapp 0194542001
Deuter act trail50+10 . 🍍Readystock 🍍Capacity 50L 🍍Size : 63 x 30 x 22 cm 🍍Include rain cover 🍍Waist padding 🍍Chest strap 🍍Separated bottom Compartment . Rm160 . Whatsapp 0194542001
Tahukah anda, Gunung Kinabalu pernah diselubungi frost pada tahun 1993 iaitu 25 tahun yang lalu. 🏔 Sejarah ini disegarkan kembali untuk mengingatkan orang ramai khasnya penduduk sekitar Ranau. .
Kredit: Amazing Kundasang
.
#MatTravel #GunungKinabalu #MountKinabalu
Tahukah anda, Gunung Kinabalu pernah diselubungi frost pada tahun 1993 iaitu 25 tahun yang lalu. 🏔 Sejarah ini disegarkan kembali untuk mengingatkan orang ramai khasnya penduduk sekitar Ranau. . Kredit: Amazing Kundasang . #MatTravel  #GunungKinabalu  #MountKinabalu 
BETUL KE BUDGET TRAVEL KE SABAH TAK SAMPAI SERIBU RINGGIT?

Kalau anda rasa budget travel ke Sabah mencecah seribu ringgit. Anda silap! Pakej yang kami tawarkan tak sampai pun seribu tetapi ALL INCLUSIVE yang SUDAH merangkumi: .
✅ Flight ticket
✅ Accommodation
✅ Transportation ✅ Full board makanan ✅ Tour guide yang berpengalaman di bumi Sabah

Ya, anda hanya perlu bawa duit untuk shopping sahaja! Tak payah pening-pening. Dan kami juga tiada kenakan apa-apa cas tambahan sebaik sahaja anda sampai ke Sabah.

Kami pun ada berita baik nak share pada anda! Kami dah open trip untuk tahun depan. So, kalau anda berminat nak tahu pakej, boleh tinggalkan number phone anda kat bawah atau dm kami okay. 
Website: www.gpstravel.com.my

#gpstravelandtours #jombercutikesabah #amazingborneo #borneo #malaysia #tripmelancongbajet #explore #kualalumpur #shahalam #beautiful #nature #selangor #selfie #bangi #malaysiaairlines #malaysiantraveler  #kakitravel #jalanjalan #airasia #airport #backpackers #cuticutimalaysia #kundasang #kotakinabalu #sabahtourism #holiday #boheydulang #kkcity #gunungkinabalu #travel
BETUL KE BUDGET TRAVEL KE SABAH TAK SAMPAI SERIBU RINGGIT? Kalau anda rasa budget travel ke Sabah mencecah seribu ringgit. Anda silap! Pakej yang kami tawarkan tak sampai pun seribu tetapi ALL INCLUSIVE yang SUDAH merangkumi: . ✅ Flight ticket ✅ Accommodation ✅ Transportation ✅ Full board makanan ✅ Tour guide yang berpengalaman di bumi Sabah Ya, anda hanya perlu bawa duit untuk shopping sahaja! Tak payah pening-pening. Dan kami juga tiada kenakan apa-apa cas tambahan sebaik sahaja anda sampai ke Sabah. Kami pun ada berita baik nak share pada anda! Kami dah open trip untuk tahun depan. So, kalau anda berminat nak tahu pakej, boleh tinggalkan number phone anda kat bawah atau dm kami okay. Website: www.gpstravel.com.my #gpstravelandtours  #jombercutikesabah  #amazingborneo  #borneo  #malaysia  #tripmelancongbajet  #explore  #kualalumpur  #shahalam  #beautiful  #nature  #selangor  #selfie  #bangi  #malaysiaairlines  #malaysiantraveler  #kakitravel  #jalanjalan  #airasia  #airport  #backpackers  #cuticutimalaysia  #kundasang  #kotakinabalu  #sabahtourism  #holiday  #boheydulang  #kkcity  #gunungkinabalu  #travel 
SPORTS / CYCLING JERSEY
ROUND NECK
SPECIALIZED

SIZE : S TO 2XL
Material 
Polyester
.
Rm80
.
Whatsapp 0194542001
SPORTS / CYCLING JERSEY ROUND NECK SPECIALIZED SIZE : S TO 2XL Material Polyester . Rm80 . Whatsapp 0194542001
Malaysia Day Deal!! Celebrate Malaysia Day with us.  OFFER ENDS ON 16th September 2018.

4D3N in Breathtaking Kota Kinabalu and Kundasang
(Inc. Hotel + Tours + Transfers)

Promo Price: RM 950 PER COUPLE (2 Persons)

Promotion period : Now till 16th September 2018
Travel period : 1st January 2019 - 31st December 2019 (No public holidays)

Booking deposit & Installment plan applicable.
Limited slots only. First come, first served basis.

Call us @ 1800-38-3338 (9am-6pm Mon-Fri) before making any purchase/payment.

WhatsApp | +6018 469 4423 / +6017 548 6223 / +6018 463 4423 #touristguideasia #travel #goseetheworld #traveleasy #easytravel #kotakinabalu #kundasang #mountkinabalu #gunungkinabalu #sabah #malaysia #merdeka #malaysiaday #malaysiadaysale #harimalaysia
Malaysia Day Deal!! Celebrate Malaysia Day with us. OFFER ENDS ON 16th September 2018. 4D3N in Breathtaking Kota Kinabalu and Kundasang (Inc. Hotel + Tours + Transfers) Promo Price: RM 950 PER COUPLE (2 Persons) Promotion period : Now till 16th September 2018 Travel period : 1st January 2019 - 31st December 2019 (No public holidays) Booking deposit & Installment plan applicable. Limited slots only. First come, first served basis. Call us @ 1800-38-3338 (9am-6pm Mon-Fri) before making any purchase/payment. WhatsApp | +6018 469 4423 / +6017 548 6223 / +6018 463 4423 #touristguideasia  #travel  #goseetheworld  #traveleasy  #easytravel  #kotakinabalu  #kundasang  #mountkinabalu  #gunungkinabalu  #sabah  #malaysia  #merdeka  #malaysiaday  #malaysiadaysale  #harimalaysia 
Tahniah @amsyarazlan kerana telah sampai ke puncak Gunung Kinabalu. Terima kasih kerana menggunakan leather glove "kerastangan" untuk sampai ke puncak Gunung Kinabalu.
------------------------------------------------------------------
#kerastangan #handmade #handstitched #leathergloves #gunungkinabalu #puncakgunungkinabalu #adventure #sabah #madeinmalaysia
Tahniah grup izzah!
Berjaya menakluki gunung kinabalu pagi tadi. 
Asal ada semangat dan training. 
Pasti boleh 💪🏻
Pada yg bertanya, ya kami masih open untuk pakej mendaki gunung kinabalu.
Pakej 2019 already open bermula RM620 per pax 2h1m dan RM1450 per pax 3H2M.
www.wasap.my/60199844486
www.wasap.my/60132844486 
#mendakigunungkinqkuhiabalu #hiking #hikers #viaferrata #abseiling #gopeng #deriver #mountainkinabalu #gunungkinabalu #adaberani #jomsihat #jomkurus #kakihiking #outdoor #sukanlasakmalaysia #earthlink #earthlinkadventure #mountkinabalu #programjabatan #hadiahsyarikat #sukanoutdoor #penghargaan #climbers #instalike #AnnapurnaBaseCamp #Everestbasecamp
#pakejmendakigunungkinabalu
Tahniah grup izzah! Berjaya menakluki gunung kinabalu pagi tadi. Asal ada semangat dan training. Pasti boleh 💪🏻 Pada yg bertanya, ya kami masih open untuk pakej mendaki gunung kinabalu. Pakej 2019 already open bermula RM620 per pax 2h1m dan RM1450 per pax 3H2M. www.wasap.my/60199844486 www.wasap.my/60132844486 #mendakigunungkinqkuhiabalu  #hiking  #hikers  #viaferrata  #abseiling  #gopeng  #deriver  #mountainkinabalu  #gunungkinabalu  #adaberani  #jomsihat  #jomkurus  #kakihiking  #outdoor  #sukanlasakmalaysia  #earthlink  #earthlinkadventure  #mountkinabalu  #programjabatan  #hadiahsyarikat  #sukanoutdoor  #penghargaan  #climbers  #instalike  #AnnapurnaBaseCamp  #Everestbasecamp  #pakejmendakigunungkinabalu 
Selamat pagi bilang si Aki ^_^

#Repost @kc_atborneo (@get_repost)
・・・
North Borneo's ICO #MtKinabalu #gunungkinabalu #mountkinabalu #sabah #landbelowthewind
friday

Lets keep KK clean, people.

You may reach and come here by contacting us for affordable car rental in #kotakinabalu 
kereta sewa murah di #kotakinabalu

017 927 0090
012 838 9639
012 228 9080

#sabah #labuan #gayaisland #pulaugaya
#kotakinabalu #keretasewa #mamutikisland
#kundasang #tanjungaru #pulaumamutik #pulausapi #semporna 
#ranau #tipofborneo
#kudat #mountkinabalu #gunungkinabalu
#airasia #sungaipadas
#malaysiaairlines #kotabelud
#malindoair #sandakan
#kkia #sumandak #sabahan
#bukitpadang
friday Lets keep KK clean, people. You may reach and come here by contacting us for affordable car rental in #kotakinabalu  kereta sewa murah di #kotakinabalu  017 927 0090 012 838 9639 012 228 9080 #sabah  #labuan  #gayaisland  #pulaugaya  #kotakinabalu  #keretasewa  #mamutikisland  #kundasang  #tanjungaru  #pulaumamutik  #pulausapi  #semporna  #ranau  #tipofborneo  #kudat  #mountkinabalu  #gunungkinabalu  #airasia  #sungaipadas  #malaysiaairlines  #kotabelud  #malindoair  #sandakan  #kkia  #sumandak  #sabahan  #bukitpadang 
#TB dekat2 dua jam Zav d atas puncak Gunung (dari mula2 sampai jam 05:48-07:39 pagi) mmg best, rinduu nak naik lagi jumpa si penunggu Aki nabalu👆🏼 best borak2 sama ia d puncak😁 #ZavCgo #KubisHidup #Labuan di #Puncak #GunungKinabalu #Sabah #kinabalupark #mountkinabalu
#TB dekat2 dua jam Zav d atas puncak Gunung (dari mula2 sampai jam 05:48-07:39 pagi) mmg best, rinduu nak naik lagi jumpa si penunggu Aki nabalu👆🏼 best borak2 sama ia d puncak😁 #ZavCgo #KubisHidup #Labuan di #Puncak #GunungKinabalu #Sabah #kinabalupark #mountkinabalu
hilly road of bukit kokol

Lets keep KK clean, people.

You may reach and come here by contacting us for affordable car rental in #kotakinabalu 
kereta sewa murah di #kotakinabalu

017 927 0090
012 838 9639
012 228 9080

#sabah #labuan #gayaisland #pulaugaya
#kotakinabalu #keretasewa #mamutikisland
#kundasang #tanjungaru #pulaumamutik #pulausapi #semporna 
#ranau #tipofborneo
#kudat #mountkinabalu #gunungkinabalu
#airasia #sungaipadas
#malaysiaairlines #kotabelud
#malindoair #sandakan
#kkia #sumandak #sabahan
#bukitpadang
hilly road of bukit kokol Lets keep KK clean, people. You may reach and come here by contacting us for affordable car rental in #kotakinabalu  kereta sewa murah di #kotakinabalu  017 927 0090 012 838 9639 012 228 9080 #sabah  #labuan  #gayaisland  #pulaugaya  #kotakinabalu  #keretasewa  #mamutikisland  #kundasang  #tanjungaru  #pulaumamutik  #pulausapi  #semporna  #ranau  #tipofborneo  #kudat  #mountkinabalu  #gunungkinabalu  #airasia  #sungaipadas  #malaysiaairlines  #kotabelud  #malindoair  #sandakan  #kkia  #sumandak  #sabahan  #bukitpadang 
Cuba teka kat mana ni? New Zealand? Switzerland? Tak, salah. Ni antara gambar yang admin ambik sendiri kat Sabah. Cantik x? Haha. Tak perlu pergi jauh pun, dekat je. Btw, Trip Jalan Jalan ada jugak pakej ke Sabah. PM admin ye kalau berminat.

#pakejsabah #pakejmurah #sabah #gunungkinabalu #photography #trending #malaysia #tripjalanjalan #tjj #viral #vacation #travelagent #kitapunya #trustedagent #pakejpercutian #pakejtravel
Meet an incredible people and had a great memorable moment in my life 💕🙆🏼‍♀️
#letsgohome #naturephotography #panalaban #gunungkinabalu #adventure #extreme #taiwanesepeople #stayhealthy #kakitravel #kakihiking #local #sabahan #memoriablemoment #gonnamissthismoment #hopecanhikingagain #thanks
Yeah💪🏿 i know u can do it.
CONGRATS  to my lovely wife , your dream ,  mission to be on top of MOUNT KINABALU became a reality, im happy n proud for you.  but im still in shock😂
really really proud of you
#noregretnosurrender  #improudtomywife
#cozicantdoit
#comebackhomeimissyou
#Repost @lynt_jbranko with @get_repost
・・・
Alhamdulillah, made it to the top. It wouldn’t have been possible without the support of my loving husband and my 3 kiddos, my parents, DSJ & DSA and their whole family, my siblings, bff, my gym trainer and my team Ed Scuba Team. It was an amazing and a surreal experience, never would have thought that I would be blessed with the chance to see such beauty of Allah’s SWT creations. The heaven-kissed scenery made all the blood and sweat of hardcore training for only 10 days prior worth it. Didnt think it was enough to get me hiking as far as 8km through huge rocks and steep hills, but nevertheless anything is possible if you just have the effort.. ALHAMDULILLAH 🤲🏻🤗
#edscubamalaysia #edscubateam 
#edscubahikers 
#edscubaadventure 
#gunungkinabalu 
#mountkinabalu 
#sabah 
#negeridibawahbayu 
#150818
Yeah💪🏿 i know u can do it. CONGRATS to my lovely wife , your dream , mission to be on top of MOUNT KINABALU became a reality, im happy n proud for you. but im still in shock😂 really really proud of you #noregretnosurrender  #improudtomywife  #cozicantdoit  #comebackhomeimissyou  #Repost  @lynt_jbranko with @get_repost ・・・ Alhamdulillah, made it to the top. It wouldn’t have been possible without the support of my loving husband and my 3 kiddos, my parents, DSJ & DSA and their whole family, my siblings, bff, my gym trainer and my team Ed Scuba Team. It was an amazing and a surreal experience, never would have thought that I would be blessed with the chance to see such beauty of Allah’s SWT creations. The heaven-kissed scenery made all the blood and sweat of hardcore training for only 10 days prior worth it. Didnt think it was enough to get me hiking as far as 8km through huge rocks and steep hills, but nevertheless anything is possible if you just have the effort.. ALHAMDULILLAH 🤲🏻🤗 #edscubamalaysia  #edscubateam  #edscubahikers  #edscubaadventure  #gunungkinabalu  #mountkinabalu  #sabah  #negeridibawahbayu  #150818 
High quality Bluefield backpack Rain Cover
.
Size s(15-30l) rm35
Size m(35-50l) rm40
Size L(55-70) rm50
. 
Whatsapp 0194542001
High quality Bluefield backpack Rain Cover . Size s(15-30l) rm35 Size m(35-50l) rm40 Size L(55-70) rm50 . Whatsapp 0194542001
CONGRATULATION  Izzah & Friends
Earthlink Adventure Team

Mission accomplished. Low's Peak, Gunung Kinabalu 😍

Interested to climb?? Be it buddy trip or corporates. Take the challenge. Feel the Adventure. Escape the ordinary. 
Package starts from RM620 per pax 2H1M 
Kinabalu trip 2019
www.wasap.my/60199844486
www.wasap.my/60132844486 
#escapetheordinary #mendakigunungkinabalu #hiking #hikers #viaferrata #abseiling #gopeng #deriver #mountainkinabalu #gunungkinabalu #adaberani #jomsihat #jomkurus #kakihiking #outdoor #sukanlasakmalaysia #earthlink #earthlinkadventure #mountkinabalu #programjabatan #hadiahsyarikat #sukanoutdoor #penghargaan #climbers #instalike #Happy #pakejmendakigunungkinabalu
CONGRATULATION Izzah & Friends Earthlink Adventure Team Mission accomplished. Low's Peak, Gunung Kinabalu 😍 Interested to climb?? Be it buddy trip or corporates. Take the challenge. Feel the Adventure. Escape the ordinary. Package starts from RM620 per pax 2H1M Kinabalu trip 2019 www.wasap.my/60199844486 www.wasap.my/60132844486 #escapetheordinary  #mendakigunungkinabalu  #hiking  #hikers  #viaferrata  #abseiling  #gopeng  #deriver  #mountainkinabalu  #gunungkinabalu  #adaberani  #jomsihat  #jomkurus  #kakihiking  #outdoor  #sukanlasakmalaysia  #earthlink  #earthlinkadventure  #mountkinabalu  #programjabatan  #hadiahsyarikat  #sukanoutdoor  #penghargaan  #climbers  #instalike  #Happy  #pakejmendakigunungkinabalu 
- sa cakap slang Ranau kijap ah...
Dari bilik sa di kg terus buli nampak Gunung Kinabalu. Best kan😊 itu jendela ngam2 suda frame tu view. Klu mlm nda payah ekon sbb bekabus tu waktu malam. Oh, sa asal Kg Randagong tu tau. Kamurg try cari da di google maps, ruma warna biru atas bukit manatau ada gambar sa tgh jamur baju hehehe...atas bukit klu mo gapus2 mandak pun best tu
#gunungkinabalu #mountkinabalu #randagong
- sa cakap slang Ranau kijap ah... Dari bilik sa di kg terus buli nampak Gunung Kinabalu. Best kan😊 itu jendela ngam2 suda frame tu view. Klu mlm nda payah ekon sbb bekabus tu waktu malam. Oh, sa asal Kg Randagong tu tau. Kamurg try cari da di google maps, ruma warna biru atas bukit manatau ada gambar sa tgh jamur baju hehehe...atas bukit klu mo gapus2 mandak pun best tu #gunungkinabalu  #mountkinabalu  #randagong 
Jackwolfskin alpine trail40
.
.
🎈Flexible full-contact suspension system with exceptional ventilation sits close to the back ( ACS TIGHT )
.
🎈Main compartment with inside pocket (with enough storage space for a bladder), lid pocket with inside pocket for documents and a key hook, large elastic mesh pocket on the front , fold-out zip pocket + bottle holder, 2 elasticated mesh side pouches
.
🎈Concealed helmet attachment
.
🎈Elastic one-hand lashing option for trekking pole or ice axe
.
🎈Side/top compression
.
🎈Reflectors
.
🎈Rope attachment on or underneath the lid compartment
.
🎈Preparation for drinks system (tube duct and attachment)
.
🎈Integrated raincover in base compartment.
.
🎈Pack sack: extremely lightweight, hard-wearing fabric ( CROSS RIP 210D ) and lightweight, highly abrasion and tear-resistant fabric ( NAILHEAD 210D )
.
🎈Base made from extremely lightweight, tear-resistant fabric with strengthening fibres ( CROSS RIP 100D )
.
🎈Frame: Flexible spring steel
.
🎈Hipbelt Pocket 1
.
🎈Measurements 1: 56 x 30/27 x 20 cm
.
🎈Capacity: 40 Lit.
.
🎈Weight Min.: 1.2kg
. 
Rm250
. 
Whatsapp 0194542001
Jackwolfskin alpine trail40 . . 🎈Flexible full-contact suspension system with exceptional ventilation sits close to the back ( ACS TIGHT ) . 🎈Main compartment with inside pocket (with enough storage space for a bladder), lid pocket with inside pocket for documents and a key hook, large elastic mesh pocket on the front , fold-out zip pocket + bottle holder, 2 elasticated mesh side pouches . 🎈Concealed helmet attachment . 🎈Elastic one-hand lashing option for trekking pole or ice axe . 🎈Side/top compression . 🎈Reflectors . 🎈Rope attachment on or underneath the lid compartment . 🎈Preparation for drinks system (tube duct and attachment) . 🎈Integrated raincover in base compartment. . 🎈Pack sack: extremely lightweight, hard-wearing fabric ( CROSS RIP 210D ) and lightweight, highly abrasion and tear-resistant fabric ( NAILHEAD 210D ) . 🎈Base made from extremely lightweight, tear-resistant fabric with strengthening fibres ( CROSS RIP 100D ) . 🎈Frame: Flexible spring steel . 🎈Hipbelt Pocket 1 . 🎈Measurements 1: 56 x 30/27 x 20 cm . 🎈Capacity: 40 Lit. . 🎈Weight Min.: 1.2kg . Rm250 . Whatsapp 0194542001
Jackwolfskin alpine trail40
.
.
🎈Flexible full-contact suspension system with exceptional ventilation sits close to the back ( ACS TIGHT )
.
🎈Main compartment with inside pocket (with enough storage space for a bladder), lid pocket with inside pocket for documents and a key hook, large elastic mesh pocket on the front , fold-out zip pocket + bottle holder, 2 elasticated mesh side pouches
.
🎈Concealed helmet attachment
.
🎈Elastic one-hand lashing option for trekking pole or ice axe
.
🎈Side/top compression
.
🎈Reflectors
.
🎈Rope attachment on or underneath the lid compartment
.
🎈Preparation for drinks system (tube duct and attachment)
.
🎈Integrated raincover in base compartment.
.
🎈Pack sack: extremely lightweight, hard-wearing fabric ( CROSS RIP 210D ) and lightweight, highly abrasion and tear-resistant fabric ( NAILHEAD 210D )
.
🎈Base made from extremely lightweight, tear-resistant fabric with strengthening fibres ( CROSS RIP 100D )
.
🎈Frame: Flexible spring steel
.
🎈Hipbelt Pocket 1
.
🎈Measurements 1: 56 x 30/27 x 20 cm
.
🎈Capacity: 40 Lit.
.
🎈Weight Min.: 1.2kg
. 
Rm250
. 
Whatsapp 0194542001
Jackwolfskin alpine trail40 . . 🎈Flexible full-contact suspension system with exceptional ventilation sits close to the back ( ACS TIGHT ) . 🎈Main compartment with inside pocket (with enough storage space for a bladder), lid pocket with inside pocket for documents and a key hook, large elastic mesh pocket on the front , fold-out zip pocket + bottle holder, 2 elasticated mesh side pouches . 🎈Concealed helmet attachment . 🎈Elastic one-hand lashing option for trekking pole or ice axe . 🎈Side/top compression . 🎈Reflectors . 🎈Rope attachment on or underneath the lid compartment . 🎈Preparation for drinks system (tube duct and attachment) . 🎈Integrated raincover in base compartment. . 🎈Pack sack: extremely lightweight, hard-wearing fabric ( CROSS RIP 210D ) and lightweight, highly abrasion and tear-resistant fabric ( NAILHEAD 210D ) . 🎈Base made from extremely lightweight, tear-resistant fabric with strengthening fibres ( CROSS RIP 100D ) . 🎈Frame: Flexible spring steel . 🎈Hipbelt Pocket 1 . 🎈Measurements 1: 56 x 30/27 x 20 cm . 🎈Capacity: 40 Lit. . 🎈Weight Min.: 1.2kg . Rm250 . Whatsapp 0194542001
Pakej Percutian KK - KUNDASANG
4H3M travel 8 - 11 March  2019 ✔ flight ( kul - bki - kul ) ✔ transport ✔ driver cum guide ✔ accommodation ✔ entrance fee

Interested please click link Below ⬇

www.wasap.my/+60138379139/mixtripflight8_11mac2019

#tourbudgetsabah #kotakinabalu #sabah #pakejpercutiankundasangsabahtermurah #pakejpercutiantermurahsabah 
#bolehbahkalaukau #gunungkinabalu #ladanglembukundasang #pulaumanukan #terbaikdariladang 
#pakejkundasangsabah
#kundasang
#poringhotspring
#rabbit
#canopywalk
Pakej Percutian KK - KUNDASANG 4H3M travel 8 - 11 March 2019 ✔ flight ( kul - bki - kul ) ✔ transport ✔ driver cum guide ✔ accommodation ✔ entrance fee Interested please click link Below ⬇ www.wasap.my/+60138379139/mixtripflight8_11mac2019 #tourbudgetsabah  #kotakinabalu  #sabah  #pakejpercutiankundasangsabahtermurah  #pakejpercutiantermurahsabah  #bolehbahkalaukau  #gunungkinabalu  #ladanglembukundasang  #pulaumanukan  #terbaikdariladang  #pakejkundasangsabah  #kundasang  #poringhotspring  #rabbit  #canopywalk