an online Instagram web viewer

#girdlesajat medias

Photos

Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Sis tak risau ke tengok aset belakang 'lembik'??Mengeleber.. Bila berjalan pun bersepah. Macamana nak nampak cantik kalau pakai kebaya macam ni..
.
.
Itu pasal wajib berbengkung dan pakai girdle. Bila pakai baru badan nampak tegap dan mantap.
.
LET’S GIRLDE TONGGEK FUHH  yang viral sekarang lain dari yang lain. 😍😍😍 .
.
.
BLACK dan BROWN COLOUR
✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
✅material kain yang sangat berkualiti
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
✅mudah di cuci(pakai tangan jer)
✅harga mampu milik
✅ia tak kan berguling!!!
✅mudah di pakai atau di buka...
✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!! Memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
.
Harga RM120. 00
.
 100% ORIGINAL. JANGAN TAKUT ANDA BERURUSAN DENGAN PENJUAL ONLINE SEPENUH MASA. STOKIS SAH NURSAJAT DARI TEAM SITI. JANGAN TERBELI DARI ONLINE SCAMMER DUIT DAH BAYAR BARANG TAK DAPAT
.
.
WA MISS LYZ
.
📲012.3060.575
📲012.3060.575
📲012.3060.575
📲012.3060.575
.
COD AVAILABLE
.
.
#nursajat02
#nursajat_stokisselangor
#nursajatserikembangancheras
#teamsiti
#letscantik#janganmengata
#letsgirdle
#girdlesajat
#sabunpinksajat
#sabunpinkpinkjanganmengata
#girdletonggek
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungcodserikembangan
#bengkungcodkl
#bengkungcheras
#girdlebersalinmurah
#girdlecod
Sis tak risau ke tengok aset belakang 'lembik'??Mengeleber.. Bila berjalan pun bersepah. Macamana nak nampak cantik kalau pakai kebaya macam ni.. . . Itu pasal wajib berbengkung dan pakai girdle. Bila pakai baru badan nampak tegap dan mantap. . LET’S GIRLDE TONGGEK FUHH yang viral sekarang lain dari yang lain. 😍😍😍 . . . BLACK dan BROWN COLOUR ✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥 ✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda ✅material kain yang sangat berkualiti ✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa ✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian ✅mudah di cuci(pakai tangan jer) ✅harga mampu milik ✅ia tak kan berguling!!! ✅mudah di pakai atau di buka... ✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!! Memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 . Harga RM120. 00 . 100% ORIGINAL. JANGAN TAKUT ANDA BERURUSAN DENGAN PENJUAL ONLINE SEPENUH MASA. STOKIS SAH NURSAJAT DARI TEAM SITI. JANGAN TERBELI DARI ONLINE SCAMMER DUIT DAH BAYAR BARANG TAK DAPAT . . WA MISS LYZ . 📲012.3060.575 📲012.3060.575 📲012.3060.575 📲012.3060.575 . COD AVAILABLE . . #nursajat02  #nursajat_stokisselangor  #nursajatserikembangancheras  #teamsiti  #letscantik #janganmengata  #letsgirdle  #girdlesajat  #sabunpinksajat  #sabunpinkpinkjanganmengata  #girdletonggek  #bengkungmurahmalaysia  #bengkungcodserikembangan  #bengkungcodkl  #bengkungcheras  #girdlebersalinmurah  #girdlecod 
LETS GIRDLE READYSTOCK SIZE S,M & L SAHAJA‼️ ((Girdle adalah seluar yg menutupi perut hingga ke peha - khas untuk naikkan punggung & kecilkan peha))
.
.
Readystock tapi limited pieces! Siapa cepat dia dapat. Postage setiap hari! Nak order cepat2 whatsapp 0187870298 . Harga 👉🏻 RM120 exclude postage .
.
.
#letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat  #girdlemurah #girdlemalaysia #girdleviral #perempuanfuhh #nursajat02 #coachyin #letscantik #janganmengata #seluartutuplemak #seluartutupperutbuncit #seluarkecilkanpeha #seluarkecilkanperut #seluarnaikkanpunggung #bumppant #bumppushuppants #pushupbontot #queenbysaraanna #saraana #queensara #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #tipskecilkanpeha
LETS GIRDLE READYSTOCK SIZE S,M & L SAHAJA‼️ ((Girdle adalah seluar yg menutupi perut hingga ke peha - khas untuk naikkan punggung & kecilkan peha)) . . Readystock tapi limited pieces! Siapa cepat dia dapat. Postage setiap hari! Nak order cepat2 whatsapp 0187870298 . Harga 👉🏻 RM120 exclude postage . . . #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat  #girdlemurah  #girdlemalaysia  #girdleviral  #perempuanfuhh  #nursajat02  #coachyin  #letscantik  #janganmengata  #seluartutuplemak  #seluartutupperutbuncit  #seluarkecilkanpeha  #seluarkecilkanperut  #seluarnaikkanpunggung  #bumppant  #bumppushuppants  #pushupbontot  #queenbysaraanna  #saraana  #queensara  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #tipskecilkanpeha 
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @  nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas.
.
.
Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞
.
.

#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @ nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas. . . Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @  nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas.
.
.
Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞
.
.

#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @ nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas. . . Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
Sis tak risau ke nampak badan geleber. Bila berjalan "bergegar" satu badan.mulut orang pun becok mengumpat badan sis katanya peha saja macam kayu balak . Sedih kan..
. .

Jom pakai LETS GIRDLE TONGGEK FUHH 
Memang terbaik!!!🌹🌹🌹🌹🌹 .
.
READY STOCK S DAN M.
HANYA RM120 .
. ✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
✅metirial kain yang sangat berkualiti
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
✅mudah di cuci(pakai tangan jer)
✅harga mampu milik
✅ia tak kan berguling!!!
✅mudah di pakai atau di buka...
✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!! Memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 #nursajat02
#nursajat_stokisselangor
#nursajatserikembangancheras
#teamsiti
#letscantik#janganmengata
#sabunpinksajat
#sabunpinkpinkjanganmengata
#girdletonggek
#girdlesajat
#letsgirdlefuhh
#girdlecodkl
Sis tak risau ke nampak badan geleber. Bila berjalan "bergegar" satu badan.mulut orang pun becok mengumpat badan sis katanya peha saja macam kayu balak . Sedih kan.. . . Jom pakai LETS GIRDLE TONGGEK FUHH Memang terbaik!!!🌹🌹🌹🌹🌹 . . READY STOCK S DAN M. HANYA RM120 . . ✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥 ✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda ✅metirial kain yang sangat berkualiti ✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa ✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian ✅mudah di cuci(pakai tangan jer) ✅harga mampu milik ✅ia tak kan berguling!!! ✅mudah di pakai atau di buka... ✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!! Memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 #nursajat02  #nursajat_stokisselangor  #nursajatserikembangancheras  #teamsiti  #letscantik #janganmengata  #sabunpinksajat  #sabunpinkpinkjanganmengata  #girdletonggek  #girdlesajat  #letsgirdlefuhh  #girdlecodkl 
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @  nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas.
.
.
Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞
.
.

#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @ nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas. . . Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @  nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas.
.
.
Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞
.
.

#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @ nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas. . . Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Puas hati sangat customer ni.  Walaupun harga agak mahal tapi berbaloi. Of course barang mahal selalunya berkualiti.
.
.
Yang penting
.
✔️Tak bergulung
✔️Tak berlipat
✔️Material kain yang sejuk dan selesa
✔️Ada infrared
.
.
Boleh order WA ke
.
📲012.3060.575
📲012.3060.575
📲012.3060.575 .
COD AVAILABLE
.
.
#nursajat02
#nursajat_stokisselangor
#nursajatserikembangancheras
#teamsiti
#letscantik
#letsgirdle
#girdlesajat
#sabunpinksajat
#sabunpinkpinkjanganmengata
#girdletonggek
#girdlecodkl
#girdlemurah
#girdleposlaju
#girdlebersalinmurah
Puas hati sangat customer ni. Walaupun harga agak mahal tapi berbaloi. Of course barang mahal selalunya berkualiti. . . Yang penting . ✔️Tak bergulung ✔️Tak berlipat ✔️Material kain yang sejuk dan selesa ✔️Ada infrared . . Boleh order WA ke . 📲012.3060.575 📲012.3060.575 📲012.3060.575 . COD AVAILABLE . . #nursajat02  #nursajat_stokisselangor  #nursajatserikembangancheras  #teamsiti  #letscantik  #letsgirdle  #girdlesajat  #sabunpinksajat  #sabunpinkpinkjanganmengata  #girdletonggek  #girdlecodkl  #girdlemurah  #girdleposlaju  #girdlebersalinmurah 
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @  nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas.
.
.
Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞
.
.

#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @ nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas. . . Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @  nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas.
.
.
Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞
.
.

#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @ nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas. . . Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @  nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas.
.
.
Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞
.
.

#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @ nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas. . . Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @  nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas.
.
.
Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞
.
.

#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Nak tahu info lebih lanjut; whatsapp 013-2008436 @ DM @ nak lagi senang tekan LINK BIRU di bio atas. . . Untuk memudahkan urusan, screenshot item mana yang anda berminat & hantarkan kepada kami. Thankyou💞 . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Review jujur dari customer iols! RM120 je girdle yang berkualiti dan tak bergulung ni. Memang berbaloi. Jangan cakap kalau pakai #girdle susah nak pergi toilet. Ladies... kalau nak cantik memang susah. So plzz plz plz rajinkan diri sikit ok. ❤️
Review jujur dari customer iols! RM120 je girdle yang berkualiti dan tak bergulung ni. Memang berbaloi. Jangan cakap kalau pakai #girdle  susah nak pergi toilet. Ladies... kalau nak cantik memang susah. So plzz plz plz rajinkan diri sikit ok. ❤️
Memang lain dari yang lain. Tak cuba tak tau kan. Nampak macam sama je dengan girdle yang ada di pasaran tp yang ni tak sama tau
.
.
JOM WA
.
.
📲012.3060.575
📲012.3060.575
📲012.3060.575
📲012.3060.575 .
.
COD AVAILABLE
.
.
#nursajat02
#bengkungnursajatreadystock
#bengkungviral
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungcodserikembangan
#bengkungcodkl
#girdlecodkl
#girdlesajat
#sabunpinksajat
Terima kasih sis 💋💋 yang mana nak dapatkan #letsbengkung #letsgirdle boleh dapatkan dari kami. Penghantaran sehingga ke lokasi anda. WhatsApp 0173450997 ❤️❤️
Terima kasih sis 💋💋 yang mana nak dapatkan #letsbengkung  #letsgirdle  boleh dapatkan dari kami. Penghantaran sehingga ke lokasi anda. WhatsApp 0173450997 ❤️❤️
JANGAN KECAM!! NI NAK TUNJUK CARA-CARA PAKAI GIRDLE JE. JOM ORDER GIRDLE INFRARED BY NURSAJAT
.
.
WA MISS LYZ
.
.
📲012.3060.575
📲012.3060.575
📲012.3060.575
📲012.3060.575
.
.
COD AVAILABLE
.
.
#nursajat02
#nursajat_stokisselangor
#nursajatserikembangancheras
#teamsiti
#letscantik#janganmengata
#sabunpinksajat
#sabunpinkpinkjanganmengata
#girdletonggek
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungcodserikembangan
#bengkungcodkl
#girdlecodkl
#girdlesajat
Cantik kan uollss  gitewww.

Dapatkan dua2 items yang sedang HOT HOT 🔥 diperkatakan. 
1-Let's Bengkong Diamond RM139.90
💃Readystok size XS S M & L warna blueblack & pink.
💃Cara dapatkan size, ukur lilit PINGGANG (ukuran dalam inci)

2- Let's Girdle Tonggek Fish RM120
💃Readystock size S M & L warna nude & black 💃Cara dapatkan size, ukur lilit PUNGGUNG (ukuran dalam inci).
.
.BOTH RM259.90 + 10pos  Jom pm laju2 0176763855 / DM. Fast response💯
.
.
#letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #bengkongdiamond #bengkongsajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat  #girdlemurah #girdlemalaysia #girdleviral #perempuanfuhh #nursajat02 #coachyin #letscantik #janganmengata #seluartutuplemak #seluartutupperutbuncit #seluarkecilkanpeha #seluarkecilkanperut #seluarnaikkanpunggung  #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #tipskecilkanpeha
Cantik kan uollss gitewww. Dapatkan dua2 items yang sedang HOT HOT 🔥 diperkatakan. 1-Let's Bengkong Diamond RM139.90 💃Readystok size XS S M & L warna blueblack & pink. 💃Cara dapatkan size, ukur lilit PINGGANG (ukuran dalam inci) 2- Let's Girdle Tonggek Fish RM120 💃Readystock size S M & L warna nude & black 💃Cara dapatkan size, ukur lilit PUNGGUNG (ukuran dalam inci). . .BOTH RM259.90 + 10pos Jom pm laju2 0176763855 / DM. Fast response💯 . . #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajat  #bengkongdiamond  #bengkongsajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat  #girdlemurah  #girdlemalaysia  #girdleviral  #perempuanfuhh  #nursajat02  #coachyin  #letscantik  #janganmengata  #seluartutuplemak  #seluartutupperutbuncit  #seluarkecilkanpeha  #seluarkecilkanperut  #seluarnaikkanpunggung  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #tipskecilkanpeha 
Seratus peratus betul. Yang pernah pakai #bengkungsajat #girdlesajat sahaja yang tahu betapa best dan berkualitinya produk ini 💋💋
Seratus peratus betul. Yang pernah pakai #bengkungsajat  #girdlesajat  sahaja yang tahu betapa best dan berkualitinya produk ini 💋💋
💐LET'S GIRDLE TONGGEK FUHH BY NUR SAJAT💐
.
⚠PASTIKAN BUAT PILIHAN SAIZ YANG BETUL. TIADA PERTUKARAN SEKIRANYA ANDA MEMILIH SIZE YANG SALAH. WARNA RANDOM...RANDOM...RANDOM...
.
🔘(STOCK TERHAD "SERIOUS BUYER ONLY")
.
READY STOCK LETS GIRDLE 👇
🌟SAIZ S (COKLAT & HITAM ) : INCH 27 - 32
🌟SAIZ M (COKLAT & HITAM ) : INCH 33 - 36
.
Lets Girdle masuk stok tauu uollss. Best nya girdle ni ada extra infrared dan tetulang di kawasan muntot untuk upp upp kan bagi mantapkan lagi.
.
Di sulam dengan jahitan kemas tetulang rapi dibahagian paha untuk burn fat kasi bakoo lemaks² jahat kawasan paha😘
.
Tambah-tambah kurus, slim, curve, ramping, santekk sangat sangat body nantii. Haaa hape tunggu lagi tu cepat² whatsapp Rina untuk pilihan saiz uolls😚
.
🌹 Mempunyai 6 magnet pecahan lemak
🌹 Mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
🌹 Metirial kain yang sangat berkualiti
🌹 Sesuai untuk mereka yang nak kurus, berpantang atau nak kelihatan cantik sentiasa
🌹 Boleh di pakai lebih 8 jam, dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda
🌹 Bila memakainya, ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
🌹 Mudah di cuci (pakai tangan jer)
🌹 Harga mampu milik
🌹 Ia tak kan berguling!!!
🌹 Mudah di pakai atau di buka
🌹 Dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek, cantik, lentik, menarik, lepas tu juga membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!!
🌹 Mempunyai saiz S,M,L
.
👉HARGA : RM120
👉FREE POSTAGE SM / RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#bengkung #bengkungsajat #letsbengkung #bengkungnursajatipoh #bengkungnursajatsgsiput #letscantik #letsbengkonggold #letsbengkong #bengkongnursajat #nursajatbengkong #bengkungletscantik #letsgirdle #letsgirdlemurah #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #girdlesajat #girdlenursajat #nursajatletsgirdle #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #letsgirdletonggekfuhhjb #letsbengkungdiamondgold #letsbengkungdiamondnursajat #letsbengkungdiamondbynursajat #letsbengkungdiamondgoldbynursajat #letsbengkungdiamond #bengkungdiamondgold
#bengkungdiamondsajat #bengkungdiamondgoldoriginal #bengkungdiamond
💐LET'S GIRDLE TONGGEK FUHH BY NUR SAJAT💐 . ⚠PASTIKAN BUAT PILIHAN SAIZ YANG BETUL. TIADA PERTUKARAN SEKIRANYA ANDA MEMILIH SIZE YANG SALAH. WARNA RANDOM...RANDOM...RANDOM... . 🔘(STOCK TERHAD "SERIOUS BUYER ONLY") . READY STOCK LETS GIRDLE 👇 🌟SAIZ S (COKLAT & HITAM ) : INCH 27 - 32 🌟SAIZ M (COKLAT & HITAM ) : INCH 33 - 36 . Lets Girdle masuk stok tauu uollss. Best nya girdle ni ada extra infrared dan tetulang di kawasan muntot untuk upp upp kan bagi mantapkan lagi. . Di sulam dengan jahitan kemas tetulang rapi dibahagian paha untuk burn fat kasi bakoo lemaks² jahat kawasan paha😘 . Tambah-tambah kurus, slim, curve, ramping, santekk sangat sangat body nantii. Haaa hape tunggu lagi tu cepat² whatsapp Rina untuk pilihan saiz uolls😚 . 🌹 Mempunyai 6 magnet pecahan lemak 🌹 Mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda 🌹 Metirial kain yang sangat berkualiti 🌹 Sesuai untuk mereka yang nak kurus, berpantang atau nak kelihatan cantik sentiasa 🌹 Boleh di pakai lebih 8 jam, dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda 🌹 Bila memakainya, ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian 🌹 Mudah di cuci (pakai tangan jer) 🌹 Harga mampu milik 🌹 Ia tak kan berguling!!! 🌹 Mudah di pakai atau di buka 🌹 Dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek, cantik, lentik, menarik, lepas tu juga membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!! 🌹 Mempunyai saiz S,M,L . 👉HARGA : RM120 👉FREE POSTAGE SM / RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkungnursajatipoh  #bengkungnursajatsgsiput  #letscantik  #letsbengkonggold  #letsbengkong  #bengkongnursajat  #nursajatbengkong  #bengkungletscantik  #letsgirdle  #letsgirdlemurah  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajat  #girdlesajat  #girdlenursajat  #nursajatletsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #letsgirdletonggekfuhhjb  #letsbengkungdiamondgold  #letsbengkungdiamondnursajat  #letsbengkungdiamondbynursajat  #letsbengkungdiamondgoldbynursajat  #letsbengkungdiamond  #bengkungdiamondgold  #bengkungdiamondsajat  #bengkungdiamondgoldoriginal  #bengkungdiamond 
💐LET'S GIRDLE TONGGEK FUHH BY NUR SAJAT💐
.
⚠PASTIKAN BUAT PILIHAN SAIZ YANG BETUL. TIADA PERTUKARAN SEKIRANYA ANDA MEMILIH SIZE YANG SALAH. WARNA RANDOM...RANDOM...RANDOM...
.
🔘(STOCK TERHAD "SERIOUS BUYER ONLY")
.
READY STOCK LETS GIRDLE 👇
🌟SAIZ S (COKLAT & HITAM ) : INCH 27 - 32
🌟SAIZ M (COKLAT & HITAM ) : INCH 33 - 36
.
Lets Girdle masuk stok tauu uollss. Best nya girdle ni ada extra infrared dan tetulang di kawasan muntot untuk upp upp kan bagi mantapkan lagi.
.
Di sulam dengan jahitan kemas tetulang rapi dibahagian paha untuk burn fat kasi bakoo lemaks² jahat kawasan paha😘
.
Tambah-tambah kurus, slim, curve, ramping, santekk sangat sangat body nantii. Haaa hape tunggu lagi tu cepat² whatsapp Rina untuk pilihan saiz uolls😚
.
🌹 Mempunyai 6 magnet pecahan lemak
🌹 Mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
🌹 Metirial kain yang sangat berkualiti
🌹 Sesuai untuk mereka yang nak kurus, berpantang atau nak kelihatan cantik sentiasa
🌹 Boleh di pakai lebih 8 jam, dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda
🌹 Bila memakainya, ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
🌹 Mudah di cuci (pakai tangan jer)
🌹 Harga mampu milik
🌹 Ia tak kan berguling!!!
🌹 Mudah di pakai atau di buka
🌹 Dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek, cantik, lentik, menarik, lepas tu juga membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!!
🌹 Mempunyai saiz S,M,L
.
👉HARGA : RM120
👉FREE POSTAGE SM / RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#bengkung #bengkungsajat #letsbengkung #bengkungnursajatipoh #bengkungnursajatsgsiput #letscantik #letsbengkonggold #letsbengkong #bengkongnursajat #nursajatbengkong #bengkungletscantik #letsgirdle #letsgirdlemurah #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #girdlesajat #girdlenursajat #nursajatletsgirdle #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #letsgirdletonggekfuhhjb #letsbengkungdiamondgold #letsbengkungdiamondnursajat #letsbengkungdiamondbynursajat #letsbengkungdiamondgoldbynursajat #letsbengkungdiamond #bengkungdiamondgold
#bengkungdiamondsajat #bengkungdiamondgoldoriginal #bengkungdiamond
💐LET'S GIRDLE TONGGEK FUHH BY NUR SAJAT💐 . ⚠PASTIKAN BUAT PILIHAN SAIZ YANG BETUL. TIADA PERTUKARAN SEKIRANYA ANDA MEMILIH SIZE YANG SALAH. WARNA RANDOM...RANDOM...RANDOM... . 🔘(STOCK TERHAD "SERIOUS BUYER ONLY") . READY STOCK LETS GIRDLE 👇 🌟SAIZ S (COKLAT & HITAM ) : INCH 27 - 32 🌟SAIZ M (COKLAT & HITAM ) : INCH 33 - 36 . Lets Girdle masuk stok tauu uollss. Best nya girdle ni ada extra infrared dan tetulang di kawasan muntot untuk upp upp kan bagi mantapkan lagi. . Di sulam dengan jahitan kemas tetulang rapi dibahagian paha untuk burn fat kasi bakoo lemaks² jahat kawasan paha😘 . Tambah-tambah kurus, slim, curve, ramping, santekk sangat sangat body nantii. Haaa hape tunggu lagi tu cepat² whatsapp Rina untuk pilihan saiz uolls😚 . 🌹 Mempunyai 6 magnet pecahan lemak 🌹 Mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda 🌹 Metirial kain yang sangat berkualiti 🌹 Sesuai untuk mereka yang nak kurus, berpantang atau nak kelihatan cantik sentiasa 🌹 Boleh di pakai lebih 8 jam, dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda 🌹 Bila memakainya, ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian 🌹 Mudah di cuci (pakai tangan jer) 🌹 Harga mampu milik 🌹 Ia tak kan berguling!!! 🌹 Mudah di pakai atau di buka 🌹 Dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek, cantik, lentik, menarik, lepas tu juga membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!! 🌹 Mempunyai saiz S,M,L . 👉HARGA : RM120 👉FREE POSTAGE SM / RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkungnursajatipoh  #bengkungnursajatsgsiput  #letscantik  #letsbengkonggold  #letsbengkong  #bengkongnursajat  #nursajatbengkong  #bengkungletscantik  #letsgirdle  #letsgirdlemurah  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajat  #girdlesajat  #girdlenursajat  #nursajatletsgirdle  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #letsgirdletonggekfuhhjb  #letsbengkungdiamondgold  #letsbengkungdiamondnursajat  #letsbengkungdiamondbynursajat  #letsbengkungdiamondgoldbynursajat  #letsbengkungdiamond  #bengkungdiamondgold  #bengkungdiamondsajat  #bengkungdiamondgoldoriginal  #bengkungdiamond 
Bengkong Diamond VIRAL
Jualan singkat sbb stok terhad stok limited 
Kalah pisang goreng ranggup kriakkriuk😅😅
Available semua size
XS S M L
 RM139.90 shj
FREE LOTION PANAS🔥🔥🔥🔥 PINGGANG RAMPING
PINGGANG TERBENTUK
PINGGANG BAK KERENGGA🐜🐜 MEH WHATAPP FFARAH..
ffarah guide size, cara pemakaian, cara basuh bengkong yg betul

Nak Girdle Tonggek pun ada ni ha..
Size S M L RM120 shj
Material mmg vass ualls💋💋 WHATAPP SIS NOW
+6017 6798265
+6017 6798265
+6017 6798265
.
#bengkongviral #bengkongsajat #bengkongoriginalhq #bengkongdiamond #rampingkerengga #kuruskanbadan
#hidupsihat #girdletonggek #girdlesajat

Cc @nursajat02
Bengkong Diamond VIRAL Jualan singkat sbb stok terhad stok limited Kalah pisang goreng ranggup kriakkriuk😅😅 Available semua size XS S M L RM139.90 shj FREE LOTION PANAS🔥🔥🔥🔥 PINGGANG RAMPING PINGGANG TERBENTUK PINGGANG BAK KERENGGA🐜🐜 MEH WHATAPP FFARAH.. ffarah guide size, cara pemakaian, cara basuh bengkong yg betul Nak Girdle Tonggek pun ada ni ha.. Size S M L RM120 shj Material mmg vass ualls💋💋 WHATAPP SIS NOW +6017 6798265 +6017 6798265 +6017 6798265 . #bengkongviral  #bengkongsajat  #bengkongoriginalhq  #bengkongdiamond  #rampingkerengga  #kuruskanbadan  #hidupsihat  #girdletonggek  #girdlesajat  Cc @nursajat02
Morning. Jom masukkan #letsbengkung #letsgirdle sebagai salah satu wishlish korang bulan ni. Dapatkan produk hebat ni dari iols ok! RM139.90 sahaja #bengkungsajat dan RM120 sahaja untuk #girdlesajat ❤️❤️ Nyatakan lokasi anda! KAMI BOLEH HANTAR! WhatsApp 0173450997
Morning. Jom masukkan #letsbengkung  #letsgirdle  sebagai salah satu wishlish korang bulan ni. Dapatkan produk hebat ni dari iols ok! RM139.90 sahaja #bengkungsajat  dan RM120 sahaja untuk #girdlesajat  ❤️❤️ Nyatakan lokasi anda! KAMI BOLEH HANTAR! WhatsApp 0173450997
.
.
Let Girdle tonggek by nursajat
.
.
Girdle ni sesuai untuk korang yang ada masalah;
💢Punggung jatuh, leper, kendur, kecik, tak mengancam. 💢Peha besar, nak jalan je bergesel celah peha tu.
💢Perut geleber. Pakai baju pun berlipat2 lemak tu.
.
.
Memang perfect lah girdle ni 3 in 1 sekaligus! Ada magnet & infrared lagi untuk pecahan lemak. Nak double effect sapu lotion panas. Selesai semua masalah!
.
.
#letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajatjohor #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat  #girdlemurah #girdlemalaysia #girdleviral #perempuanfuhh #nursajat02 #letscantik #janganmengata #seluartutuplemak #seluartutupperutbuncit #seluarkecilkanpeha #seluarkecilkanperut #seluarnaikkanpunggung #bumppant #bumppushuppants #pushupbontot #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #tipskecilkanpeha
. . Let Girdle tonggek by nursajat . . Girdle ni sesuai untuk korang yang ada masalah; 💢Punggung jatuh, leper, kendur, kecik, tak mengancam. 💢Peha besar, nak jalan je bergesel celah peha tu. 💢Perut geleber. Pakai baju pun berlipat2 lemak tu. . . Memang perfect lah girdle ni 3 in 1 sekaligus! Ada magnet & infrared lagi untuk pecahan lemak. Nak double effect sapu lotion panas. Selesai semua masalah! . . #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajatjohor  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat  #girdlemurah  #girdlemalaysia  #girdleviral  #perempuanfuhh  #nursajat02  #letscantik  #janganmengata  #seluartutuplemak  #seluartutupperutbuncit  #seluarkecilkanpeha  #seluarkecilkanperut  #seluarnaikkanpunggung  #bumppant  #bumppushuppants  #pushupbontot  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #tipskecilkanpeha 
.
.
Girdle Tonggeng by @nursajat02 
Girdle ni sesuai untuk korang yang ada masalah;
💢Punggung jatuh, leper, kendur, kecik, tak mengancam. 💢Peha besar, nak jalan je bergesel celah peha tu.
💢Perut geleber. Pakai baju pun berlipat2 lemak tu.
.
.
Memang perfect lah girdle ni 3 in 1 sekaligus! Ada magnet & infrared lagi untuk pecahan lemak. Nak double effect sapu lotion panas. Selesai semua masalah!
.
.
#letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajatjohor #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat  #girdlemurah #girdlemalaysia #girdleviral #perempuanfuhh #nursajat02 #letscantik #janganmengata #seluartutuplemak #seluartutupperutbuncit #seluarkecilkanpeha #seluarkecilkanperut #seluarnaikkanpunggung #bumppant #bumppushuppants #pushupbontot #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #tipskecilkanpeha
. . Girdle Tonggeng by @nursajat02 Girdle ni sesuai untuk korang yang ada masalah; 💢Punggung jatuh, leper, kendur, kecik, tak mengancam. 💢Peha besar, nak jalan je bergesel celah peha tu. 💢Perut geleber. Pakai baju pun berlipat2 lemak tu. . . Memang perfect lah girdle ni 3 in 1 sekaligus! Ada magnet & infrared lagi untuk pecahan lemak. Nak double effect sapu lotion panas. Selesai semua masalah! . . #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajatjohor  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat  #girdlemurah  #girdlemalaysia  #girdleviral  #perempuanfuhh  #nursajat02  #letscantik  #janganmengata  #seluartutuplemak  #seluartutupperutbuncit  #seluarkecilkanpeha  #seluarkecilkanperut  #seluarnaikkanpunggung  #bumppant  #bumppushuppants  #pushupbontot  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #tipskecilkanpeha 
STOCK PANAS2 uuuoolsss 🔥
.
.
LETS GIRDLE TONGGEK FUHH by #nursajat 💃
$50
.
LET’S GIRLDE TONGGEK FUHH 🤞🏼💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍
BLACK & BROWN COLOUR
. ✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
✅mempunyai 2 tertulang utk supports tulang anda
✅material kainyg sangat berkualiti
✅sesuai utk mereka YG nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
✅mudah di cuci(pakai tangan jer)
✅harga mampu milik
✅ia tak kan bergulung!!!
✅mudah di pakai @ di buka...
✅& dia memang bagus utk mendapat pinggul yg tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu ia jugak membuat kita lebih YAKIN dgn body kita bila menyarung girdle ini!!!! Memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽
✅mempunyai saiz S,M
.
Whatsaap 87486023
#girdletonggekfuhh #girdletonggek #sajat #girdlesajat #viral #hariraya #bodymeletop #bengkungsajat
STOCK PANAS2 uuuoolsss 🔥 . . LETS GIRDLE TONGGEK FUHH by #nursajat  💃 $50 . LET’S GIRLDE TONGGEK FUHH 🤞🏼💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍 BLACK & BROWN COLOUR . ✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥 ✅mempunyai 2 tertulang utk supports tulang anda ✅material kainyg sangat berkualiti ✅sesuai utk mereka YG nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa ✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian ✅mudah di cuci(pakai tangan jer) ✅harga mampu milik ✅ia tak kan bergulung!!! ✅mudah di pakai @ di buka... ✅& dia memang bagus utk mendapat pinggul yg tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu ia jugak membuat kita lebih YAKIN dgn body kita bila menyarung girdle ini!!!! Memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽 ✅mempunyai saiz S,M . Whatsaap 87486023 #girdletonggekfuhh  #girdletonggek  #sajat  #girdlesajat  #viral  #hariraya  #bodymeletop  #bengkungsajat 
LETS GIRDLE TONGGEK FUHH $50 dan LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD $55
LET’S GIRLDE TONGGEK FUHH 🤞🏼💨💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍
BLACK dan BROWN COLOUR
✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda
✅metirial kain yang sangat berkualiti
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
✅mudah di cuci(pakai tangan jer)
✅harga mampu milik
✅ia tak kan berguling!!!
✅mudah di pakai atau di buka...
✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!! ✅mempunyai saiz S,M,L dan XL ........................................................... LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD
Sgd $55 sahaja🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kelebihan nya😍😍😍😍😍😍😍
✅mempunyai 16 tulang inferred pecahan lemak...
✅mempunyai ballet yang sangat bagus untuk pinggang anda
✅metirial yang sangat berkualiti
✅tak akan bergulung
✅mudah di basuh (pakai tangan)
✅sesuai untuk wanita dan lelaki...
✅bagus untuk support tulang belakang kita!!!(recommended)
✅mempunyai saiz XS,S,M dan L
✅mempunyai colour blueblack/pink
✅FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE 👸🏽
✅bila pakai terus jatuh cinta uols❤️
✅metirial kain yang sangat berkualiti
✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
✅mudah di cuci(pakai tangan jer)
✅harga mampu milik
✅ia tak kan berguling!!!
✅mudah di pakai atau di buka... .
#cintabelleza #cintabellezateam
#bengkungsajat #bengkunggold #bengkungbersalin #bengkungdiamondgold #letsbengkungdiamondnursajat #letsbengkunggold #girdle #girdlesajat #girdletonggekfuhh #girdletonggek
LETS GIRDLE TONGGEK FUHH $50 dan LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD $55 LET’S GIRLDE TONGGEK FUHH 🤞🏼💨💨💨MEMPUNYAI 2 colour 😍😍😍 BLACK dan BROWN COLOUR ✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥 ✅mempunyai 2 tertulang untuk supports tulang anda ✅metirial kain yang sangat berkualiti ✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa ✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian ✅mudah di cuci(pakai tangan jer) ✅harga mampu milik ✅ia tak kan berguling!!! ✅mudah di pakai atau di buka... ✅dan dia memang bagus untuk mendapat pinggul yang tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu is jugak membuat kita lebih CONFIDENCE dengan body kita bila menyarung girdle ini!!!! ✅mempunyai saiz S,M,L dan XL ........................................................... LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD Sgd $55 sahaja🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Kelebihan nya😍😍😍😍😍😍😍 ✅mempunyai 16 tulang inferred pecahan lemak... ✅mempunyai ballet yang sangat bagus untuk pinggang anda ✅metirial yang sangat berkualiti ✅tak akan bergulung ✅mudah di basuh (pakai tangan) ✅sesuai untuk wanita dan lelaki... ✅bagus untuk support tulang belakang kita!!!(recommended) ✅mempunyai saiz XS,S,M dan L ✅mempunyai colour blueblack/pink ✅FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE 👸🏽 ✅bila pakai terus jatuh cinta uols❤️ ✅metirial kain yang sangat berkualiti ✅sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa ✅mudah di cuci(pakai tangan jer) ✅harga mampu milik ✅ia tak kan berguling!!! ✅mudah di pakai atau di buka... . #cintabelleza  #cintabellezateam  #bengkungsajat  #bengkunggold  #bengkungbersalin  #bengkungdiamondgold  #letsbengkungdiamondnursajat  #letsbengkunggold  #girdle  #girdlesajat  #girdletonggekfuhh  #girdletonggek 
Antara feedback jujur dari salah seorang yang pernah pakai #letsgirdle #girdlesajat 😘💋
#letsgirdle YANG BERKUALITI, MATERIAL SUPERB, EXTRA SELESA DAN VIRAL 😍😍😍😍 READY STOCK. RM120 jer. NAK COD? KL / SELANGOR. WhatsApp 0173450997
#letsgirdle  YANG BERKUALITI, MATERIAL SUPERB, EXTRA SELESA DAN VIRAL 😍😍😍😍 READY STOCK. RM120 jer. NAK COD? KL / SELANGOR. WhatsApp 0173450997
Jom jom jom! COD! My current location now is Kuala Selangor. Ada ke warga Kuala Selangor yang nak dapatkan #letsbengkung #letsgirdle #bengkungsajat? Kalau ada, whatsApp je 0173450997. 💋💋💋
Jom jom jom! COD! My current location now is Kuala Selangor. Ada ke warga Kuala Selangor yang nak dapatkan #letsbengkung  #letsgirdle  #bengkungsajat ? Kalau ada, whatsApp je 0173450997. 💋💋💋
Alhamdullilah. Antara rezeki hari ini. ❤️❤️ Jom cod #letsbengkung #bengkungsajat #letsgirdle dengan saya. Nyatakan saja lokasi anda. InsyaAllah kejap je kami sampai ❤️❤️
Alhamdullilah. Antara rezeki hari ini. ❤️❤️ Jom cod #letsbengkung  #bengkungsajat  #letsgirdle  dengan saya. Nyatakan saja lokasi anda. InsyaAllah kejap je kami sampai ❤️❤️
Don’t worry girls. Contoh kalau anda tak sure atau tak yakin apakah saiz anda. Anda boleh cuba dahulu, kami bagi anda belek dulu #letsbengkung #bengkungsajat ni. Tak pasti saiz? Cari kami. Ok? Tengok depan mata, pastu baru pilih saiz ok 😘😘😘 nak cod? WhatsApp 0173450997
Don’t worry girls. Contoh kalau anda tak sure atau tak yakin apakah saiz anda. Anda boleh cuba dahulu, kami bagi anda belek dulu #letsbengkung  #bengkungsajat  ni. Tak pasti saiz? Cari kami. Ok? Tengok depan mata, pastu baru pilih saiz ok 😘😘😘 nak cod? WhatsApp 0173450997
Wajah2 gembira mereka.
Akak jual ya dik.
Bukan 1, sekali ambik 2,3 biasa...
Bila dah pakai, baru tau kualiti  VVIP, harga berpatutan. Geng2 beli sekaki sepayung..kan kan kan..kannnnn @nursajat02

#girdlesajat
#girdlemelaka
#girdle
#girdleviral
#sajatmelaka
#sajatmelaka
Jom cod #letsgirdle #girdlesajat. Kita punya original tau. Ready stock pulak tu. Nak cod boleh. Nak post pon boleh. WhatsApp jerr 0173450997
Jom cod #letsgirdle  #girdlesajat . Kita punya original tau. Ready stock pulak tu. Nak cod boleh. Nak post pon boleh. WhatsApp jerr 0173450997
Yang mana satu? Pilihan anda? Saya OTW ke Nilai. Kalau nak selit order, boleh whatsApp saya 0173450997! Jom cod #letsbengkung #letsgirdle! Yang penting original dan ready stock ye sis sis sekalian ❤️❤️ Nak beli by post pon boleh! 😀😀
Yang mana satu? Pilihan anda? Saya OTW ke Nilai. Kalau nak selit order, boleh whatsApp saya 0173450997! Jom cod #letsbengkung  #letsgirdle ! Yang penting original dan ready stock ye sis sis sekalian ❤️❤️ Nak beli by post pon boleh! 😀😀
Yang mana satu? Pilihan anda? Saya OTW ke Nilai. Kalau nak selit order, boleh whatsApp saya 0173450997! Jom cod #letsbengkung #letsgirdle! Yang penting original dan ready stock ye sis sis sekalian ❤️❤️ Nak beli by post pon boleh! 😀😀
Yang mana satu? Pilihan anda? Saya OTW ke Nilai. Kalau nak selit order, boleh whatsApp saya 0173450997! Jom cod #letsbengkung  #letsgirdle ! Yang penting original dan ready stock ye sis sis sekalian ❤️❤️ Nak beli by post pon boleh! 😀😀
Kami belanja close up untuk #letsgirdle Tonggek Fuh by @nursajat02! Yang pasti READY STOCK uolsssss. Nak COD? Nyatakan saja lokasi anda. Seluruh KL&SELANGOR. WhatsApp 0173450997
Kami belanja close up untuk #letsgirdle  Tonggek Fuh by @nursajat02! Yang pasti READY STOCK uolsssss. Nak COD? Nyatakan saja lokasi anda. Seluruh KL&SELANGOR. WhatsApp 0173450997
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Ready Stock Lets Girdle Tonggek size S M & L. Hubungi kami segera untuk tempahan
📱014.352.6162
📱014.352.6162
📱014.352.6162
#nursajat02 #letsgirdletonggek #girdlesajat #stokissajat #stokissabah #sabah #kkcity #kkcityonlineshop #teamian
Bengkung Daimen Gold mari lagiiii
Saiz S, M
Ada krim panas free..krim yg kian meniti di bibir2 tu..
Sekali dgn girdle tonggek fuhhhh saiz S, M dan L.
Mai
Mai
Mai
Stok lajuuuuuuuu
#bengkungsajatmelaka
#bengkung 
#sajatmelaka 
#sajat
#bengkungdaimondgold
#girdlesajat
#girdlesajat 
#melakaviral
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
2) Lets Girdle Tonggek...................RM120.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Boommm lagii bakal pengantin
Tq Cikgu Ingglis..
Amik bengkung dn girdle sekali. One set. Good choice ticer.

#bengkungsajat
#bengkung
#sajatmelaka
#melakaviral
#sajat
#girdlesajat
#girdle
#bengkungmeletop
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Gold....................RM110.
2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
3) Lets Girdle Tonggek................... RM120.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat; . . 1) Lets Bengkung Gold....................RM110. 2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90 3) Lets Girdle Tonggek................... RM120. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
Ready stok Bengkung Diamond saiz XS S L dan Lets Girdle Tonggek saiz S M L
Hubungi terus 014.352.6162 untuk fast respon 👍
.
bengkung
xs- biru gelap
s- pink
L- biru gelap

girdle
S- hitam dan brown
M- hitam dan brown
L- brown
.
#nursajat02 #letsbengkungdiamond #bengkungsajat #girdlesajat #stokissajat #stokissabah #teamian #bengkung #girdle #korset #sabah #kkcityonlineshop #kkcity
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Gold....................RM110.
2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
3) Lets Girdle Tonggek................... RM120.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat; . . 1) Lets Bengkung Gold....................RM110. 2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90 3) Lets Girdle Tonggek................... RM120. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
Bengkong Diamond VIRAL
Jualan singkat sbb stok terhad stok limited 
Kalah pisang goreng ranggup kriakkriuk😅😅
Available semua size
XS S M L
 RM139.90 shj
FREE LOTION PANAS🔥🔥🔥🔥 PINGGANG RAMPING
PINGGANG TERBENTUK
PINGGANG BAK KERENGGA🐜🐜 MEH WHATAPP SIS..
Sis guide size, cara pemakaian, cara basuh bengkong yg betul

Nak Girdle Tonggek pun ada ni ha..
Size S M L RM120 shj
Material mmg vass ualls💋💋 WHATAPP SIS NOW
+60176763855
+60176763855
+60176763855

#bengkongviral #bengkongsajat #bengkongoriginalhq #bengkongdiamond #rampingkerengga #kuruskanbadan
#hidupsihat #girdletonggek #girdlesajat

Cc @nursajat02
Bengkong Diamond VIRAL Jualan singkat sbb stok terhad stok limited Kalah pisang goreng ranggup kriakkriuk😅😅 Available semua size XS S M L RM139.90 shj FREE LOTION PANAS🔥🔥🔥🔥 PINGGANG RAMPING PINGGANG TERBENTUK PINGGANG BAK KERENGGA🐜🐜 MEH WHATAPP SIS.. Sis guide size, cara pemakaian, cara basuh bengkong yg betul Nak Girdle Tonggek pun ada ni ha.. Size S M L RM120 shj Material mmg vass ualls💋💋 WHATAPP SIS NOW +60176763855 +60176763855 +60176763855 #bengkongviral  #bengkongsajat  #bengkongoriginalhq  #bengkongdiamond  #rampingkerengga  #kuruskanbadan  #hidupsihat  #girdletonggek  #girdlesajat  Cc @nursajat02
Ready stok Bengkung Diamond saiz XS S L dan Lets Girdle Tonggek saiz S M L
Hubungi terus 014.352.6162 untuk fast respon 👍
.
bengkung
xs- biru gelap
s- pink
L- biru gelap

girdle
S- hitam dan brown
M- hitam dan brown
L- brown
.
#nursajat02 #letsbengkungdiamond #bengkungsajat #girdlesajat #stokissajat #stokissabah #teamian #bengkung #girdle #korset #sabah #kkcityonlineshop #kkcity
Packaging LETS GIRDLE TONGGEK FUH🤞🏻 Cantik kan uollss pink2 gitewww. Readystock size S M & L warna nude & black SAHAJA. Cara dapatkan size, ukur lilit PUNGGUNG (ukuran dalam inci).
.
.
Sempat lagi ni nak post & memiliki pinggul yg tonggek. Jom pm laju2 0176763855/ DM. Fast response💯
. COD damansara dan sekitarnya POS seluruh Malaysia
.
#letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat  #girdlemurah #girdlemalaysia #girdleviral #perempuanfuhh #nursajat02 #coachyin #letscantik #janganmengata #seluartutuplemak #seluartutupperutbuncit #seluarkecilkanpeha #seluarkecilkanperut #seluarnaikkanpunggung #bumppant #bumppushuppants #pushupbontot  #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #tipskecilkanpeha
Packaging LETS GIRDLE TONGGEK FUH🤞🏻 Cantik kan uollss pink2 gitewww. Readystock size S M & L warna nude & black SAHAJA. Cara dapatkan size, ukur lilit PUNGGUNG (ukuran dalam inci). . . Sempat lagi ni nak post & memiliki pinggul yg tonggek. Jom pm laju2 0176763855/ DM. Fast response💯 . COD damansara dan sekitarnya POS seluruh Malaysia . #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat  #girdlemurah  #girdlemalaysia  #girdleviral  #perempuanfuhh  #nursajat02  #coachyin  #letscantik  #janganmengata  #seluartutuplemak  #seluartutupperutbuncit  #seluarkecilkanpeha  #seluarkecilkanperut  #seluarnaikkanpunggung  #bumppant  #bumppushuppants  #pushupbontot  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #tipskecilkanpeha 
Cantik kan uollss  gitewww.

Dapatkan dua2 items yang sedang HOT HOT 🔥 diperkatakan. 
1-Let's Bengkong Diamond RM139.90
💃Readystok size XS S M & L warna blueblack & pink.
💃Cara dapatkan size, ukur lilit PINGGANG (ukuran dalam inci)

2- Let's Girdle Tonggek Fish RM120
💃Readystock size S & M warna nude & black 💃Cara dapatkan size, ukur lilit PUNGGUNG (ukuran dalam inci).
.
.BOTH RM259.90 + 10pos  Jom pm laju2 0176763855 / DM. Fast response💯
.
.
#letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #bengkongdiamond #bengkongsajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat  #girdlemurah #girdlemalaysia #girdleviral #perempuanfuhh #nursajat02 #coachyin #letscantik #janganmengata #seluartutuplemak #seluartutupperutbuncit #seluarkecilkanpeha #seluarkecilkanperut #seluarnaikkanpunggung  #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #tipskecilkanpeha
Cantik kan uollss gitewww. Dapatkan dua2 items yang sedang HOT HOT 🔥 diperkatakan. 1-Let's Bengkong Diamond RM139.90 💃Readystok size XS S M & L warna blueblack & pink. 💃Cara dapatkan size, ukur lilit PINGGANG (ukuran dalam inci) 2- Let's Girdle Tonggek Fish RM120 💃Readystock size S & M warna nude & black 💃Cara dapatkan size, ukur lilit PUNGGUNG (ukuran dalam inci). . .BOTH RM259.90 + 10pos Jom pm laju2 0176763855 / DM. Fast response💯 . . #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajat  #bengkongdiamond  #bengkongsajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat  #girdlemurah  #girdlemalaysia  #girdleviral  #perempuanfuhh  #nursajat02  #coachyin  #letscantik  #janganmengata  #seluartutuplemak  #seluartutupperutbuncit  #seluarkecilkanpeha  #seluarkecilkanperut  #seluarnaikkanpunggung  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #tipskecilkanpeha 
Bengkong Diamond VIRAL
Jualan singkat sbb stok terhad stok limited 
Kalah pisang goreng ranggup kriakkriuk😅😅
Available semua size
XS S M L
 RM139.90 shj
FREE LOTION PANAS🔥🔥🔥🔥 PINGGANG RAMPING
PINGGANG TERBENTUK
PINGGANG BAK KERENGGA🐜🐜 MEH WHATAPP SIS..
Sis guide size, cara pemakaian, cara basuh bengkong yg betul

Nak Girdle Tonggek pun ada ni ha..
Size S M L RM120 shj
Material mmg vass ualls💋💋 WHATAPP SIS NOW
+60172496944
+60172496944
+60172496944

#bengkongviral #bengkongsajat #bengkongoriginalhq #bengkongdiamond #rampingkerengga #kuruskanbadan
#hidupsihat #girdletonggek #girdlesajat

Cc @nursajat02
Bengkong Diamond VIRAL Jualan singkat sbb stok terhad stok limited Kalah pisang goreng ranggup kriakkriuk😅😅 Available semua size XS S M L RM139.90 shj FREE LOTION PANAS🔥🔥🔥🔥 PINGGANG RAMPING PINGGANG TERBENTUK PINGGANG BAK KERENGGA🐜🐜 MEH WHATAPP SIS.. Sis guide size, cara pemakaian, cara basuh bengkong yg betul Nak Girdle Tonggek pun ada ni ha.. Size S M L RM120 shj Material mmg vass ualls💋💋 WHATAPP SIS NOW +60172496944 +60172496944 +60172496944 #bengkongviral  #bengkongsajat  #bengkongoriginalhq  #bengkongdiamond  #rampingkerengga  #kuruskanbadan  #hidupsihat  #girdletonggek  #girdlesajat  Cc @nursajat02
1. Bengkung dn girdle Sajat mmg dah terbukti bagus dn berkesan. Hari2 akak dpt respon cenni. Tq customersss...😍😃🙏. 2. Akak x pernah janji bulan bintang ⭐⚫dik. Bukan jual ubat kuat 💪makjun salasa .. Akak ckp yg benar2 semata.. Bdn setiap org x sama. Cara setiap org pon x sama dik. Anggota bdn kita, tangan cthnya pon sama panjang..tak caya tya Cikgu Anatomi.jgn kau gugel je.. 3. Tq cust akak yg gojes spt dibawah.. Miss Beautiful (bukan nama sebenar)

#bengkungsajat
#sajatmelaka
#bengkung
#bengkungviral
#girdlesajat
#stokisajatmelaka
@nursajat02
1. Bengkung dn girdle Sajat mmg dah terbukti bagus dn berkesan. Hari2 akak dpt respon cenni. Tq customersss...😍😃🙏. 2. Akak x pernah janji bulan bintang ⭐⚫dik. Bukan jual ubat kuat 💪makjun salasa .. Akak ckp yg benar2 semata.. Bdn setiap org x sama. Cara setiap org pon x sama dik. Anggota bdn kita, tangan cthnya pon sama panjang..tak caya tya Cikgu Anatomi.jgn kau gugel je.. 3. Tq cust akak yg gojes spt dibawah.. Miss Beautiful (bukan nama sebenar) #bengkungsajat  #sajatmelaka  #bengkung  #bengkungviral  #girdlesajat  #stokisajatmelaka  @nursajat02
Cantik kan uollss  gitewww.

Dapatkan dua2 items yang sedang HOT HOT 🔥 diperkatakan. 
1-Let's Bengkong Diamond RM139.90
💃Readystok size XS S M & L warna blueblack & pink.
💃Cara dapatkan size, ukur lilit PINGGANG (ukuran dalam inci)

2- Let's Girdle Tonggek Fish RM120
💃Readystock size S & M warna nude & black 💃Cara dapatkan size, ukur lilit PUNGGUNG (ukuran dalam inci).
.
.BOTH RM259.90 + 10pos  Jom pm laju2 0173951080 / DM. Fast response💯
.
.
#letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #bengkongdiamond #bengkongsajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat  #girdlemurah #girdlemalaysia #girdleviral #perempuanfuhh #nursajat02 #coachyin #letscantik #janganmengata #seluartutuplemak #seluartutupperutbuncit #seluarkecilkanpeha #seluarkecilkanperut #seluarnaikkanpunggung  #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #tipskecilkanpeha
Cantik kan uollss gitewww. Dapatkan dua2 items yang sedang HOT HOT 🔥 diperkatakan. 1-Let's Bengkong Diamond RM139.90 💃Readystok size XS S M & L warna blueblack & pink. 💃Cara dapatkan size, ukur lilit PINGGANG (ukuran dalam inci) 2- Let's Girdle Tonggek Fish RM120 💃Readystock size S & M warna nude & black 💃Cara dapatkan size, ukur lilit PUNGGUNG (ukuran dalam inci). . .BOTH RM259.90 + 10pos Jom pm laju2 0173951080 / DM. Fast response💯 . . #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajat  #bengkongdiamond  #bengkongsajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat  #girdlemurah  #girdlemalaysia  #girdleviral  #perempuanfuhh  #nursajat02  #coachyin  #letscantik  #janganmengata  #seluartutuplemak  #seluartutupperutbuncit  #seluarkecilkanpeha  #seluarkecilkanperut  #seluarnaikkanpunggung  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #tipskecilkanpeha 
Packaging LETS GIRDLE TONGGEK FUH🤞🏻 Cantik kan uollss pink2 gitewww. Readystock size S M & L warna nude & black SAHAJA. Cara dapatkan size, ukur lilit PUNGGUNG (ukuran dalam inci).
.
.
Sempat lagi ni nak post & memiliki pinggul tonggek
Jom pm laju2 0173951080 / DM. Fast response💯
.
.
#letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat  #girdlemurah #girdlemalaysia #girdleviral #perempuanfuhh #nursajat02 #coachyin #letscantik #janganmengata #seluartutuplemak #seluartutupperutbuncit #seluarkecilkanpeha #seluarkecilkanperut #seluarnaikkanpunggung #bumppant #bumppushuppants #pushupbontot #queenbysaraanna #saraana #queensara #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #tipskecilkanpeha
Packaging LETS GIRDLE TONGGEK FUH🤞🏻 Cantik kan uollss pink2 gitewww. Readystock size S M & L warna nude & black SAHAJA. Cara dapatkan size, ukur lilit PUNGGUNG (ukuran dalam inci). . . Sempat lagi ni nak post & memiliki pinggul tonggek Jom pm laju2 0173951080 / DM. Fast response💯 . . #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdlenursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat  #girdlemurah  #girdlemalaysia  #girdleviral  #perempuanfuhh  #nursajat02  #coachyin  #letscantik  #janganmengata  #seluartutuplemak  #seluartutupperutbuncit  #seluarkecilkanpeha  #seluarkecilkanperut  #seluarnaikkanpunggung  #bumppant  #bumppushuppants  #pushupbontot  #queenbysaraanna  #saraana  #queensara  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #tipskecilkanpeha 
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Gold....................RM110.
2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
3) Lets Girdle Tonggek................... RM120.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat; . . 1) Lets Bengkung Gold....................RM110. 2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90 3) Lets Girdle Tonggek................... RM120. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat 
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat;
.
.
1) Lets Bengkung Gold....................RM110.
2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90
3) Lets Girdle Tonggek................... RM120.
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat
Produk yang kita jual adalah ORIGINAL dari HQ keluaran Nursajat; . . 1) Lets Bengkung Gold....................RM110. 2) Lets Bengkung Diamond Gold....RM139.90 3) Lets Girdle Tonggek................... RM120. . . #letsbengkunggold  #bengkunggold  #letsbengkungdiamondgold  #bengkungdiamondgold  #letsbengkunggolddiamond  #bengkunggolddiamond  #letsbengkung  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letsgirdle  #letsgirdlebynursajat  #letsgirdletonggekfuhh  #letsgirdletonggek  #girdlesajat