an online Instagram web viewer

#genkisushi medias

Photos

Lunch date with mom and little brother @genkisushihk @get_repost #genkisushi #lunchdate #mom #brother #sundayafternoon #genkisushi #wanchai #favoritefood #japanese
Lunch date at @genkisushihk with my mom and little brother.  @get_repost #genkisushi #wanchai #henesseyroad #lunchdate #sundayafternoon #lovethis #favoritefood #japanese
@genkisushi.hawaii 
Coolest little sushi spot! And it comes to you on the bullet express 😂 Order from the touch pad at your table and it comes out in just a minute or two! 🍣🍱🍥🍙🍜
#genkisushi #sushi #maui #kahului #fastsushi #bulletexpress #conveyorbeltsushi #sushiroll
🚅 Shinkansen + 🍣 Sushi @genkisushisg 
#gabbyjoshua #cutekidsclub #cutekids #instagram_kids #ig_kids #genkisushi
My two favorites: 🍙🍣🍤🍥 and babe! 💁🏻‍♂️❤
.
#genkisushi #foodie #lifestyle #capturedmoments #ishootraw #s9plusphotography #teamandroid #samsungpromode #saturdayvibes
Pagi guyss🙋‍♀️🙋‍♂️
Kalau kita ke @genkisushiindonesia pasti selalu pesen tuna with spicy mayo yuummmyyy😋😋 tunanya fresh cocok dimakan pakai spicy mayo guys👍👍 📍 : all outlet @genkisushiindonesia 
Price : IDR 26.000
Rate : 4 / 5
Open : 10.00 - 22.00 
#genkisushi #genkisushiindonesia #japanese #sushi #tuna #fresh #jktfoodbang #jktfooddestination #foodies #foodblogger #foodporn #destinasijajan #temankulineran #travelokaeats #pergikuliner #nibbleapp #zomatoid #foodyid #like4likes #rusuhstagram #food #anakjajan #daddykuliner #oppakuliner #kenandgrat #eatimology
Pagi guyss🙋‍♀️🙋‍♂️ Kalau kita ke @genkisushiindonesia pasti selalu pesen tuna with spicy mayo yuummmyyy😋😋 tunanya fresh cocok dimakan pakai spicy mayo guys👍👍 📍 : all outlet @genkisushiindonesia Price : IDR 26.000 Rate : 4 / 5 Open : 10.00 - 22.00 #genkisushi  #genkisushiindonesia  #japanese  #sushi  #tuna  #fresh  #jktfoodbang  #jktfooddestination  #foodies  #foodblogger  #foodporn  #destinasijajan  #temankulineran  #travelokaeats  #pergikuliner  #nibbleapp  #zomatoid  #foodyid  #like4likes  #rusuhstagram  #food  #anakjajan  #daddykuliner  #oppakuliner  #kenandgrat  #eatimology 
In love with Japanese food. #throwback to @genkisushisg which serves the best salmon trio 🤤
In love with Japanese food. #throwback  to @genkisushisg which serves the best salmon trio 🤤
Happy meals..🍣🍜 #happyaimi *หย่อยมากเยยก่ะ..😛 #มิจังชอบๆ อาหารมื้อนี้มิจังทานเยอะมาก ทั้งอุด้ง ไข่ตุ๋น เฟรนช์ฟรายด์ ตบท้ายด้วยพุดดิ้งและเมล่อนเป็นของหวาน พึ่งเห็นนางทานเยอะขนาดนี้ครั้งแรก คงเพราะนางได้นั่งดูซูชิเลื่อนไปตามสายพานเรื่อยๆ อีกทั้งได้จิ้มหน้าจอดูรูปเมนูเปลี่ยนไปมา #สนุกเค้าล่ะ นางเลยนั่งทานแบบชิวๆ ไม่กวนพ่อแม่เลย #ดีจังๆ 😌ปล.ก่อนและหลังทานเสร็จ แม่ใช้ทิชชู่เปียกเช็ดทำความสะอาดหน้าจอให้เค้าอย่างดีค่ะ #รักน้าามิจัง #あいみちゃん #あいみ❤️ #みーちゃん #aimih💗 #22monthsold #มิจัง1ขวบ #mygirl #girl #my_mii #daughter #mylittlegirl #aimiitrip #miiinjapan #happymeals #sushi #udon #genkisushi #寿司 #うどん #茶碗蒸し #おいしかった #幸せ #😊 #dinner
Happy meals..🍣🍜 #happyaimi  *หย่อยมากเยยก่ะ..😛 #ม ิจังชอบๆ อาหารมื้อนี้มิจังทานเยอะมาก ทั้งอุด้ง ไข่ตุ๋น เฟรนช์ฟรายด์ ตบท้ายด้วยพุดดิ้งและเมล่อนเป็นของหวาน พึ่งเห็นนางทานเยอะขนาดนี้ครั้งแรก คงเพราะนางได้นั่งดูซูชิเลื่อนไปตามสายพานเรื่อยๆ อีกทั้งได้จิ้มหน้าจอดูรูปเมนูเปลี่ยนไปมา #สน ุกเค้าล่ะ นางเลยนั่งทานแบบชิวๆ ไม่กวนพ่อแม่เลย #ด ีจังๆ 😌ปล.ก่อนและหลังทานเสร็จ แม่ใช้ทิชชู่เปียกเช็ดทำความสะอาดหน้าจอให้เค้าอย่างดีค่ะ #ร ักน้าามิจัง #あいみちゃん  #あいみ ❤️ #みーちゃん  #aimih 💗 #22monthsold  #ม ิจัง1ขวบ #mygirl  #girl  #my_mii  #daughter  #mylittlegirl  #aimiitrip  #miiinjapan  #happymeals  #sushi  #udon  #genkisushi  #寿司  #うどん  #茶碗蒸し  #おいしかった  #幸せ  #😊 #dinner 
Life is back to normal for most people! Yesterday was a great reopening after 2 weeks. Come see us! We can help you feel normal again.  #weloveourcustomers #sushifix #genkisushi #lunchordinner
A quick and simple lunch. #genkisushi
Our monthly affair. 🍣 date after gynae appt.
.
#saturday #weekends #familytime #genkisushi #favourite #sushi #japfood
Sushi din din.. 🍣🍣 #ซูชิสายพาน #genkisushi #shibuya มาชิบุย่าทีไรต้องมากินร้านนี้ทุกที มื้อกลางวันบ้างมื้อเย็นบ้างแล้วแต่สะดวก ที่มาร้านนี้ไม่ใช่อะไรหรอก #มันถูกดี55555 และยังสะดวกอีกด้วย อยากกินอะไรก็จิ้มๆหน้าจอเอา เด่วซูชิที่สั่งก็จะเลื่อนมาตามสายพานอย่างเร็ว ส่วนตัวคิดว่าเหมาะสำหรับนักท่องเที่ยวดีนะ เพราะไม่ต้องสั่งกับพนักงานให้ยุ่งยาก ถึงพูดภาษาญี่ปุ่นไม่ได้ก็สามารถเลือกเองได้ตามใจชอบ รสชาติก็ใช้ได้ จะให้อร่อยเท่าร้านหรูๆก็คงไม่ได้ #คุณภาพตามราคา แต่ถ้าเทียบกับบ้านเราก็ถือว่า #ถูกและดี ถ้ากินที่ไทยคงไม่ได้ราคานี้ และก็เหมือนเดิมคือกินไปเยอะเลย มิจังก็ด้วยนางกินหลายอย่างเลยทีเดียว #อิ่มมาก ต้องกลิ้งกลับโรงแรมละ5555555 #dinner #sushi #🍣 #寿司
Sushi din din.. 🍣🍣 #ซ ูชิสายพาน #genkisushi  #shibuya  มาชิบุย่าทีไรต้องมากินร้านนี้ทุกที มื้อกลางวันบ้างมื้อเย็นบ้างแล้วแต่สะดวก ที่มาร้านนี้ไม่ใช่อะไรหรอก #ม ันถูกดี55555 และยังสะดวกอีกด้วย อยากกินอะไรก็จิ้มๆหน้าจอเอา เด่วซูชิที่สั่งก็จะเลื่อนมาตามสายพานอย่างเร็ว ส่วนตัวคิดว่าเหมาะสำหรับนักท่องเที่ยวดีนะ เพราะไม่ต้องสั่งกับพนักงานให้ยุ่งยาก ถึงพูดภาษาญี่ปุ่นไม่ได้ก็สามารถเลือกเองได้ตามใจชอบ รสชาติก็ใช้ได้ จะให้อร่อยเท่าร้านหรูๆก็คงไม่ได้ #ค ุณภาพตามราคา แต่ถ้าเทียบกับบ้านเราก็ถือว่า #ถ ูกและดี ถ้ากินที่ไทยคงไม่ได้ราคานี้ และก็เหมือนเดิมคือกินไปเยอะเลย มิจังก็ด้วยนางกินหลายอย่างเลยทีเดียว #อ ิ่มมาก ต้องกลิ้งกลับโรงแรมละ5555555 #dinner  #sushi  #🍣 #寿司 
🍣🍣🍣 Kemarin abis mam sushiii, tp baru ngeh yg dipesen kenapa nigiri semua ya? 🤣
Salmon with garlic cheesenya fav bgtt ❤
Padahal masih ada 3 piring lagi tp lupa ga difoto gara2 datengnya ga barengan 😅

#sushi #genkisushi #nigiri #salmon #tuna #shrimp #cheese #mayonnaise #garlic #blackpepper #avocado #ocha #squid #lunch #delicious #yummy #enak #lezat #makan #japannesefood #food #japannese #ladahitam #bawang #keju #gurita #udang
🍣🍣🍣 Kemarin abis mam sushiii, tp baru ngeh yg dipesen kenapa nigiri semua ya? 🤣 Salmon with garlic cheesenya fav bgtt ❤ Padahal masih ada 3 piring lagi tp lupa ga difoto gara2 datengnya ga barengan 😅 #sushi  #genkisushi  #nigiri  #salmon  #tuna  #shrimp  #cheese  #mayonnaise  #garlic  #blackpepper  #avocado  #ocha  #squid  #lunch  #delicious  #yummy  #enak  #lezat  #makan  #japannesefood  #food  #japannese  #ladahitam  #bawang  #keju  #gurita  #udang 
The coolest thing since sliced salmon.
#genkisushi #veryfastfood
Ya estamos tomando pedidos para este super viernes previo a la llegada de la primavera...🌷🌷🌷🌷 y hoy todos nustros pedidos entran en concurso por una promocion de 60 piezas estamos locos en #genkisushi 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲
llamanos al 223010816 - 226098621.
🚗🚗🚗🚗🚗🚗 #delivery #sushi #tempuras 
#redcompra
Ya estamos tomando pedidos para este super viernes previo a la llegada de la primavera...🌷🌷🌷🌷 y hoy todos nustros pedidos entran en concurso por una promocion de 60 piezas estamos locos en #genkisushi  😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲 llamanos al 223010816 - 226098621. 🚗🚗🚗🚗🚗🚗 #delivery  #sushi  #tempuras  #redcompra 
#Repost @genkisushi.hawaii
・・・
How delicious does this look?? 🤤 @genkisushi.hawaii #kapoleicommons 
#genkisushi #sushi #hawaii #genkisushihawaii #hawaiieats #yelphawaii #sushirestaurant
無事到着して、初日は買い物と買い物で終了😀

Amazonで買ったSIMを試そうしたけど置いてきたらしい笑

おすすめのポケをスーパーで買って食べてみたらめちゃうまい😋

#ワイケレ #レンタカー #rentigcarzいいよ #また寿司 #genkisushi #waikelepremiumoutlets #ドンキ #donquijote #wholefoods #poke
Kaitenzushi (Japanese conveyor belt) serving fresh salmon nigiri and maki with roe. 
Sherep. °
°
°
°
#food #foodie #foodstagram #foodporn #japanese #maki #genkisushi #sushi #yummy #yum #happykid #foodphotography
진짜 존맛탱 밥도 생선도 크기도 우와아아아
#먹방 #먹스타그램 #singpore #음식 #bugis #genkisushi
Because the dynamics birthday dual wants to eat #GenkiSushi #JovisLaw #LukeChew #珈樂同学
Warm your soul by savoring Genki Sushi New Bowl menus: Grilled Tori Bowl, Red Miso Ramen, Red Paitan Ramen.

Available at Genki Sushi Emporium Pluit!

Genki Sushi | 1st Floor, EPM
#emporiumpluitmall #EMPOCulinary #genkisushi #genkisushiindonesia #newmenu #ramen #japanesefood #jktfood #instafood
Welcome back to Malaysia 😘 #genkisushi
มาโดนกันหรือยัง กับเมนูฟินขั้นสุดเมนูนี้!... ตับห่านชิ้นโต ไข่ปลาแซลมอนใหญ่เบิ้ม หมึกหนึบสุดเด็ด แวะมาลองก่อนจะพลาดนะคะ ☺️🤤😋
-----------------------
ความอร่อย ราคาเบา ๆ ที่ Genki Sushi รสชาติของความสนุก เดอะมอลล์ บางกะปิ ชั้น 3 ใกล้กับประตูลานจอดรถ โทร: 0-2734-3997 FB: GenkiSushiThailand IG: genkisushibkk #genkisushi #sushi #genkisushithailand #genkisushibkk #themallbangkapi #salmon #salmonsashimi #แซลมอน #ซูชิ #รสชาติของความสนุก
มาโดนกันหรือยัง กับเมนูฟินขั้นสุดเมนูนี้!... ตับห่านชิ้นโต ไข่ปลาแซลมอนใหญ่เบิ้ม หมึกหนึบสุดเด็ด แวะมาลองก่อนจะพลาดนะคะ ☺️🤤😋 ----------------------- ความอร่อย ราคาเบา ๆ ที่ Genki Sushi รสชาติของความสนุก เดอะมอลล์ บางกะปิ ชั้น 3 ใกล้กับประตูลานจอดรถ โทร: 0-2734-3997 FB: GenkiSushiThailand IG: genkisushibkk #genkisushi  #sushi  #genkisushithailand  #genkisushibkk  #themallbangkapi  #salmon  #salmonsashimi  #แซลมอน  #ซ ูชิ #รสชาต ิของความสนุก
Salmon Trio - need I say more? Just go and get these salmon at the #MegaFoodFest2018! It's their last day today! You can still collect 5 stamps and get a free #EatMega reusable straw.

Price: 199 php
Table for: 1
Food Rating: 5/5

#SalmonTrio #GenkiSushi #salmonsushi #sushilover #SMMegamall #foodieph #foodtrip #wheninmanila #dessertlover #ParangTotoo #seemslegEAT #teyboloforwan
#MbulsFactTime
.
.
.
Sushi adalah makanan Jepang yang terdiri dari nasi yang dibentuk bersama lauk berupa makanan laut, daging, sayuran mentah atau sudah dimasak. Sushi identik dengan nasi yang dikepal lalu dibungkus dengan lembaran rumput laut (nori).
.
Nah, #TemanGembuls berkesempatan untuk datang ke salah satu restoran Jepang yang menyediakan berbagai macam sushi dengan sajian dan konsep yang unik banget! Di sana telah disediakan tablet untuk memesan menu makanan lalu mereka akan mengantarkannya dengan kereta loh! bukan berarti beneran kereta besar yang datang hehehehe tetapi mereka telah membuat mini rel kereta disamping meja makan kita untuk memudahkan penyajian sushinya dengan piring yang ringan untuk dijinjing. Selain itu, mereka juga menyediakan keran disudut meja. Jujur, pertama kali kesana #TeamUnicorn bingung itu apa😂 ternyata keran itu akan mengeluarkan air panas untuk customer yang sudah memesan Hot Ocha. Kita juga dapat meracik green tea sesuka kita 😍.
.
Makan di sini serba mudah dan cepat, sama seperti layaknya di negeri Jepang 🌸 tertarik untuk mencoba? 😏
.
📍@genkisushiindonesia
Jalan Letjens S Parman Mall Central Park Lantai UG No 28, Jakarta Barat, RT.12/RW.6, Tj. Duren Sel., Grogol petamburan, Kota Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11470.
.
+ habis makan, jangan lupa teriakan #HidupMbuls 🦄
#MbulsFactTime  . . . Sushi adalah makanan Jepang yang terdiri dari nasi yang dibentuk bersama lauk berupa makanan laut, daging, sayuran mentah atau sudah dimasak. Sushi identik dengan nasi yang dikepal lalu dibungkus dengan lembaran rumput laut (nori). . Nah, #TemanGembuls  berkesempatan untuk datang ke salah satu restoran Jepang yang menyediakan berbagai macam sushi dengan sajian dan konsep yang unik banget! Di sana telah disediakan tablet untuk memesan menu makanan lalu mereka akan mengantarkannya dengan kereta loh! bukan berarti beneran kereta besar yang datang hehehehe tetapi mereka telah membuat mini rel kereta disamping meja makan kita untuk memudahkan penyajian sushinya dengan piring yang ringan untuk dijinjing. Selain itu, mereka juga menyediakan keran disudut meja. Jujur, pertama kali kesana #TeamUnicorn  bingung itu apa😂 ternyata keran itu akan mengeluarkan air panas untuk customer yang sudah memesan Hot Ocha. Kita juga dapat meracik green tea sesuka kita 😍. . Makan di sini serba mudah dan cepat, sama seperti layaknya di negeri Jepang 🌸 tertarik untuk mencoba? 😏 . 📍@genkisushiindonesia Jalan Letjens S Parman Mall Central Park Lantai UG No 28, Jakarta Barat, RT.12/RW.6, Tj. Duren Sel., Grogol petamburan, Kota Jakarta Barat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 11470. . + habis makan, jangan lupa teriakan #HidupMbuls  🦄
Isang tingin pa lang, tulo laway na ako. Paano pa kaya nung nakain ko na? 😋

Punta na sa Event Center, Mega A, SM Megamall

#eatmega #megafoodfest #megafoodfest2018 #kaEATano #kaeatsaan #smmegamall #genkisushi
Lunch date with da hubby and ikaika. #genkisushi #spicytunabowl
Trying to get back to normal!!!
We will be open for the following hours until the curfew is lifted.
Lunch 12:30-3:30
Dinner 3:30-7:30
Can't wait to see you all! 
#backtonormal #ilovemycustomers #genkisushi
Trying to get back to normal!!! We will be open for the following hours until the curfew is lifted. Lunch 12:30-3:30 Dinner 3:30-7:30 Can't wait to see you all! #backtonormal  #ilovemycustomers  #genkisushi 
Wohooo, setahun berlalu, akhirnya mampir makan lagi di @genkisushiindonesia. Gilsss, beneran kangen nih ❤

Ga pesen banyak sih, karena emang waktunya terlalu mepet sama kerja. Aku order Salmon with Garlic Cheese dan Tori Balado Roll, ini edisi spesial kemerdekaan gituuu. Harganya cuma 17 ribu euy! 😍

Ternyata Salmon with Garlic Cheese masih enakan dulu pas nyoba di bulan Juli 2017. Yang ini terlalu berminyak dan garlic-nya gak se-strong dulu. Trus Tori Balado Roll ini kan dalemnya daging ayamnya lumayan besar dan dikasih sambal balado, eh enak! Pedes! Trus bagian atasnya dikasih saus mayo yang asam.

Anyway ini aku beli pakai voucher MAP 50K. Totalnya habis 52K, tapi karena voucher, cuma bayar 2000 aja deh hihihi 😁

GENKI SUSHI
🔍 Galaxy Mall Surabaya
🍣 Tori Balado Roll (17K)
🐟 Salmon with Garlic Cheese (28K)
⚠ Plus PPN 10% + Service Charge 5,5%
👍 ⭐⭐⭐⭐
.
#genkisushi #galaxymall #salmon #sushi #japanesefood #kulinersurabaya #surabayakuliner #FGIndonesia
Wohooo, setahun berlalu, akhirnya mampir makan lagi di @genkisushiindonesia. Gilsss, beneran kangen nih ❤ Ga pesen banyak sih, karena emang waktunya terlalu mepet sama kerja. Aku order Salmon with Garlic Cheese dan Tori Balado Roll, ini edisi spesial kemerdekaan gituuu. Harganya cuma 17 ribu euy! 😍 Ternyata Salmon with Garlic Cheese masih enakan dulu pas nyoba di bulan Juli 2017. Yang ini terlalu berminyak dan garlic-nya gak se-strong dulu. Trus Tori Balado Roll ini kan dalemnya daging ayamnya lumayan besar dan dikasih sambal balado, eh enak! Pedes! Trus bagian atasnya dikasih saus mayo yang asam. Anyway ini aku beli pakai voucher MAP 50K. Totalnya habis 52K, tapi karena voucher, cuma bayar 2000 aja deh hihihi 😁 GENKI SUSHI 🔍 Galaxy Mall Surabaya 🍣 Tori Balado Roll (17K) 🐟 Salmon with Garlic Cheese (28K) ⚠ Plus PPN 10% + Service Charge 5,5% 👍 ⭐⭐⭐⭐ . #genkisushi  #galaxymall  #salmon  #sushi  #japanesefood  #kulinersurabaya  #surabayakuliner  #FGIndonesia 
Have you tried our brand new bowls from the Bowl Festival Menu?
-
Come & visit @genkisushiindonesia , inside SOGO LG floor, your fun feast with your loved ones awaits!
-
#GenkiSushi #SOGOIndonesia
#PakuwonMall
#NotJustShoppingItsALifestyle
내 초밥은 기차타고 배달온당 🍣
.
.
#genkisushi
내 초밥은 기차타고 배달온당 🍣 . . #genkisushi 
Sushi 🍣 day at #Genkisushi 🥢
Hangatkan suasana makan siangmu dengan menu terbaru dari @genkisushiindonesia :
-  Grilled Tori Bowl
-  Red Miso Ramen
-  Red Paitan Ramen
.
Available at @genkisushiindonesia Mal Kelapa Gading (The FoodHall, Ground Floor).
.
.
.
.
.
#bowls #newmenu #bowlsmenu #genkisushi #ramen #miso #foodhall #malkelapagading #mkglapiazza
3.Sep. 2018 晩ごはん
しーすー日。早めに来たのでまだガラガラ店内👌 日本のみたいにネタの種類は少ないけれども、まぁまぁ美味しくいただきました🍣

#香港 #晩ごはん #香港飯 #料理 #料理好きな人と繋がりたい  #hongkong #寿司 #朝ごはん記録 #和食 #元気寿司 #genkisushi #高速レーン
I just love that little yellow angry face. My favorite place to eat.  #lunchtime #genkisushi #mildlyinteresting #hawaiilife #bigislandlife
Had to try Genki sushi in Shibuya and I must say its not bad for cheap sushi. You order from the screen and the food is delivered on the train and stops right in front if you. Recommend to check it out 😁
.
.
.
#sushitrain #shibuya #genkisushi #foodie #sydneyfoodblogger #foodblogger #tokyo #sushi
Fried to perfection, for our Ginger Chicken bowl! We have some premium bowls we have put lots of time into and excited to share them with our community! Stay posted 🙏🏼
.
.
#sushi #pokie #genkisushi #genki #houston #cypress #food #houstonfood #houstonfoodie #support #supportlocal #like #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #liker #like4follow #likeme #followers #independent #vegan vegetarian #fish #poke #canon #photography #foodphotography
Fried to perfection, for our Ginger Chicken bowl! We have some premium bowls we have put lots of time into and excited to share them with our community! Stay posted 🙏🏼 . . #sushi  #pokie  #genkisushi  #genki  #houston  #cypress  #food  #houstonfood  #houstonfoodie  #support  #supportlocal  #like  #likeforlikes  #likeforfollow  #like4likes  #liker  #like4follow  #likeme  #followers  #independent  #vegan  vegetarian #fish  #poke  #canon  #photography  #foodphotography 
Sushi time again. #sushi #genkisushi #salmon
Poke salad
📍 genki sushi , jakarta
💸 30rb
📊 8,5/10
#genkisushi #genkiindonesia #salad #pokesalad #vegetable #salmon #healthyfood
My first time at Genki Sushi 🍣
My first time at Genki Sushi 🍣
Bkin ngiler para #shaycannn ahhh 😋😋😋😋😋 It's #sushitime bersama #genkisushi yg #endollll bangettt 😍😍😍😍😍 selalu suka #salmonsushi yg stengah matang… .daging yg #juicy bkin #lumerdimulut… selalu suka kalo, balik lg kesini 😉😉😉 #selamatmalam dan #metmakan smuaaa..#salamsushi #abisiniminumCMPah
🌟 TrÅvï§FööđGrÀphý 🌟
.
JAPANESE FOOD MAKES MISO HAPPY.......😋😋😋
.
PHOTOGRAPHY: Travis Tan's Photography™
CAMERA: Samsung Galaxy S7 Edge
RESTAURANT:  Genki Sushi Singapore
LIKE OUR FACEBOOK PAGE: https://m.facebook.com/travisgraphy
FOLLOW OUR INSTAGRAM: @travistan_photography
.
#TravisTanPhotography #TravisGraphy #TravisFoodGraphy #TravisTan #Photography #FoodPhotography #Samsung #GalaxyS7Edge #September2018 #Singapore #SGFood #FoodSG #GenkiSushi #ModernSushiRestaurant #Japanese #Lunch #Sushi #Sashimi #Udon #FoodExplorer #FoodOfTheDay #InstaFoodSG #SGFoodie #SgFoodPorn #Foodgasm #WonderfulWednesday #Follow #JapaneseFoodMakesMisoHappy
🌟 TrÅvï§FööđGrÀphý 🌟 . JAPANESE FOOD MAKES MISO HAPPY.......😋😋😋 . PHOTOGRAPHY: Travis Tan's Photography™ CAMERA: Samsung Galaxy S7 Edge RESTAURANT: Genki Sushi Singapore LIKE OUR FACEBOOK PAGE: https://m.facebook.com/travisgraphy FOLLOW OUR INSTAGRAM: @travistan_photography . #TravisTanPhotography  #TravisGraphy  #TravisFoodGraphy  #TravisTan  #Photography  #FoodPhotography  #Samsung  #GalaxyS7Edge  #September2018  #Singapore  #SGFood  #FoodSG  #GenkiSushi  #ModernSushiRestaurant  #Japanese  #Lunch  #Sushi  #Sashimi  #Udon  #FoodExplorer  #FoodOfTheDay  #InstaFoodSG  #SGFoodie  #SgFoodPorn  #Foodgasm  #WonderfulWednesday  #Follow  #JapaneseFoodMakesMisoHappy 
ของโปรดใครยกมือขึ้น!!.. 🤗🤗🤗
-----------------------
ความอร่อย ราคาเบา ๆ ที่ Genki Sushi รสชาติของความสนุก เดอะมอลล์ บางกะปิ ชั้น 3 ใกล้กับประตูลานจอดรถ โทร: 0-2734-3997 FB: GenkiSushiThailand IG: genkisushibkk #genkisushi #sushi #genkisushithailand #genkisushibkk #themallbangkapi #salmon #salmonsashimi #แซลมอน #ซูชิ #รสชาติของความสนุก
ของโปรดใครยกมือขึ้น!!.. 🤗🤗🤗 ----------------------- ความอร่อย ราคาเบา ๆ ที่ Genki Sushi รสชาติของความสนุก เดอะมอลล์ บางกะปิ ชั้น 3 ใกล้กับประตูลานจอดรถ โทร: 0-2734-3997 FB: GenkiSushiThailand IG: genkisushibkk #genkisushi  #sushi  #genkisushithailand  #genkisushibkk  #themallbangkapi  #salmon  #salmonsashimi  #แซลมอน  #ซ ูชิ #รสชาต ิของความสนุก
Thank you to Madame @jo_gillego :))) #GenkiSushi #sushibelt #japanesefoodtrip #happiness
🍣🍣🍣
.
.
Did you know the best way to enjoy nigiri sushi? A sushi expert recommend that nigiri is best enjoyed by turning it upside down to place the fish side on the tongue.
.
.
📷 Salmon Triple Flavor
📍Genki Sushi
.
.
@pergikuliner #perkularoundjakarta
.
.

#genkisushi #nigirisushi #sushi #sashimi #japanese #japaneseculinary #japanesefood #jakartaculinary #jakartafoodies
Will never say no for Genki’s Salmon Don ❤️
.
.
.
💲: $9.80++
Will never say no for Genki’s Salmon Don ❤️ . . . 💲: $9.80++
Genki sushi Tokyo 
Tu commandes sur un écran, et, les sushis arrivent sur les rails en face de toi!
#genkisushi #sushi #japon #japan #nihon #tokyo #travel #trip #japanese #日本 #寿司
I always love having sushi with hot green tea. I think they make a good pair. 
Anyone wants a train ride for some 🍣 ? 
Next stop is "hotgreenteafall". Stay tune. 
#sushi #illustration #genkisushisg #art #digitalartist #drawing #sushitrain #sgfood #genkisushi #makan #instaartist
Warm your soul by savoring Genki Sushi New Bowl menus:
-  Grilled Tori Bowl
-  Red Miso Ramen
-  Red Paitan Ramen
Available at Genki Sushi Supermal Karawaci (SOGO, UG Floor)
.
.
#supermalkarawaci #skpromotion #genkisushi #bowlfestival
Tuna with pollock roe
📍genki sushi , jakarta
💸 26rb
📊 9/10
#sushi #genkisushi #sushigenki #tuna #tunapollockroe
すしがすきですか?🍣
Sushi itu makanan sehat loh! udah jadi salah 1 kesukaanku tapi tergolong makanan mewah buatku. Belum tahu kapan bisa kesampaian makan ini lagi ~😦 Thank you very much buat para sponsor yaa. 💕🙏
. 📷: #riephotograph
.

#Luvyzr #foodhunter #foodie #foodblogger #foodies #foodiegrams #kuliner #instafood #おいしいい #indonesiantaste  #japanfood #delicious #japanesefood #wisatakuliner #すし #genkisushi #sushi🍣 #sushiroll #sushitime #sushiparty #summareconmallbekasi #myfavouritefood #doyanmakan #cemilannyaRie #foodfotography
すしがすきですか?🍣 Sushi itu makanan sehat loh! udah jadi salah 1 kesukaanku tapi tergolong makanan mewah buatku. Belum tahu kapan bisa kesampaian makan ini lagi ~😦 Thank you very much buat para sponsor yaa. 💕🙏 . 📷: #riephotograph  . #Luvyzr  #foodhunter  #foodie  #foodblogger  #foodies  #foodiegrams  #kuliner  #instafood  #おいしいい  #indonesiantaste  #japanfood  #delicious  #japanesefood  #wisatakuliner  #すし  #genkisushi  #sushi 🍣 #sushiroll  #sushitime  #sushiparty  #summareconmallbekasi  #myfavouritefood  #doyanmakan  #cemilannyaRie  #foodfotography 
There’s something for everyone to enjoy at Genki Sushi 👍🏼 For keiki, we have simple menu items like fries, udon and gyoza 🥟 for the sushi lover, we have sashimi, specialty rolls and Japanese cuisine staples. 📸 @stunning_flip
There’s something for everyone to enjoy at Genki Sushi 👍🏼 For keiki, we have simple menu items like fries, udon and gyoza 🥟 for the sushi lover, we have sashimi, specialty rolls and Japanese cuisine staples. 📸 @stunning_flip
Día 1 en Tokyo - descubrimos los wc de chorrillo( no lo hice funcionar todavía, demasiado botón para una noob) , bebidas geniales ,Shibuya con su paso de cebra gigante y su estatua de Hachiko, bar de sushi automático con marcha infinito ( genkisushi)... #tokyo #shibuya #aeropuerto #narita #wc #cocacolaclear #genkisushi #hachiko
Día 1 en Tokyo - descubrimos los wc de chorrillo( no lo hice funcionar todavía, demasiado botón para una noob) , bebidas geniales ,Shibuya con su paso de cebra gigante y su estatua de Hachiko, bar de sushi automático con marcha infinito ( genkisushi)... #tokyo  #shibuya  #aeropuerto  #narita  #wc  #cocacolaclear  #genkisushi  #hachiko 
和我在一起能幹嘛🤫🤫
😝😝💕除了拍照📸就是吃🤤
#sushitime #sushi #genkisushi #dinner 
#throwback #bff #datewithbff #happyday
The kids love it here.
#genkisushi