an online Instagram web viewer

#fublicfigure medias

Photos

Skincare untuk lelaki? Ini jawapan yang anda cari.

Mary kay for men pun ada ya 🤗

Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: 
1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. 
2. Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 
3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.

Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:

Ciri2 kulit lelaki: 
1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik.

2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit.
Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka.

3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita.
Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap.

Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat.

4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus.
Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.

5.Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay.

Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. 
Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 #mkmen #marykayjourney #marykayproduk #fattzura#fublicfigure #marykaybeautyconsultant #janaincome #partimejob #fulltimejob #marykaylipmatte #nightsolution #marykaylipmatte#marykaymysg #hantarankahwin #haniszalikha #pama #jerawat #cantiksangat #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney #fattzura #fublicfigure #fattahamin
Skincare untuk lelaki? Ini jawapan yang anda cari. Mary kay for men pun ada ya 🤗 Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: 1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. 2. Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv. Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki: Ciri2 kulit lelaki: 1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik. 2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka. 3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita. Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap. Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat. 4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus. Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit. 5.Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay. Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 #mkmen  #marykayjourney  #marykayproduk  #fattzura #fublicfigure  #marykaybeautyconsultant  #janaincome  #partimejob  #fulltimejob  #marykaylipmatte  #nightsolution  #marykaylipmatte #marykaymysg  #hantarankahwin  #haniszalikha  #pama  #jerawat  #cantiksangat  #cantik  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup  #marykayjourney  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin 
KEISTIMEWAAN BOTANICAL EFFECTS SET .
.
Dalam kajian bebas pelanggan Mary Kay, 9/10 wanita yang telah mencuba produk ini mengakui :
.
.
✅ Ia memberikan pelembapan yang serta-merta ✅Membuatkan kulit berasa selesa ✅Kurangkan kekusaman kulit ✅Pulihkan keseimbangan kulit . .
.
RAMUAN UTAMA
. .
/ ✅Silymarin (buah tistel susu) : kaya dengan antioksidan yang membantu legakan kulit dan menenangkan kulit
.
.
/ ✅ Luo Han Guo: Buah luo han guo sendiri mengandung berbagai vitamin seperti  vitamin A, B, C, D, E, betakaroten, serta zat besi, fosfor, natrium, kalsium, magnesium, kalium serta zinc. Lou Han Guo mengandung S. grosvenori extract, the cucurbitane glycosides mogroside IV, mogroside V, 11-oxo-mogroside V, and siamenoside yang berfungsi sebagai antioksidan. Ia sangat efektif merawat jerawat,radang kulit,dan juga menentang kekeringan kulit. .
. / ✅Ekstrak biji flaks: kaya dengan Omega-3 yang membantu melembabkan kulit kering . .
.
/ ✅Ekstrak rumpai laut: Kaya dengan mineral,vitamin dan asid lemak yang penting dalam melembapkan dan menyeimbangkan kulit. /
/
.
CIRI-CIRI BE SET INI . /
/
✅ Bebas wangian /
✅ Bebas pewarna sintetik /
✅ Bebas minyak /
✅ Hipoalergenik /
/✅Non-comedogenic (tak sumbat pori) /
✅ Diuji oleh ahli dermatologi /
✅ Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit /
✅ Sesuai untuk kulit sensitif. .
:

Get a right consultation with Kak Nazz
📞011-26744427 .
.

#marykaylife #marykaymurah #marykaylovers #marykaymask #marykaycosmetic #marykaycareer #marykaymakeup #marykayisthebestcompany #marykaybeautyconsultant #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel #kucing #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup
KEISTIMEWAAN BOTANICAL EFFECTS SET . . Dalam kajian bebas pelanggan Mary Kay, 9/10 wanita yang telah mencuba produk ini mengakui : . . ✅ Ia memberikan pelembapan yang serta-merta ✅Membuatkan kulit berasa selesa ✅Kurangkan kekusaman kulit ✅Pulihkan keseimbangan kulit . . . RAMUAN UTAMA . . / ✅Silymarin (buah tistel susu) : kaya dengan antioksidan yang membantu legakan kulit dan menenangkan kulit . . / ✅ Luo Han Guo: Buah luo han guo sendiri mengandung berbagai vitamin seperti vitamin A, B, C, D, E, betakaroten, serta zat besi, fosfor, natrium, kalsium, magnesium, kalium serta zinc. Lou Han Guo mengandung S. grosvenori extract, the cucurbitane glycosides mogroside IV, mogroside V, 11-oxo-mogroside V, and siamenoside yang berfungsi sebagai antioksidan. Ia sangat efektif merawat jerawat,radang kulit,dan juga menentang kekeringan kulit. . . / ✅Ekstrak biji flaks: kaya dengan Omega-3 yang membantu melembabkan kulit kering . . . / ✅Ekstrak rumpai laut: Kaya dengan mineral,vitamin dan asid lemak yang penting dalam melembapkan dan menyeimbangkan kulit. / / . CIRI-CIRI BE SET INI . / / ✅ Bebas wangian / ✅ Bebas pewarna sintetik / ✅ Bebas minyak / ✅ Hipoalergenik / /✅Non-comedogenic (tak sumbat pori) / ✅ Diuji oleh ahli dermatologi / ✅ Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit / ✅ Sesuai untuk kulit sensitif. . : Get a right consultation with Kak Nazz 📞011-26744427 . . #marykaylife  #marykaymurah  #marykaylovers  #marykaymask  #marykaycosmetic  #marykaycareer  #marykaymakeup  #marykayisthebestcompany  #marykaybeautyconsultant  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #hantarankahwin  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel  #kucing  #cantik  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup 
Jerawat takmau surut2? Kejap kejap jerawat tumbuh, kalau sikit takpe tapi ni macam cendawan lepas hujan? 🤢

Jom cuba set clearproof ni. Very recommended. Try first, enjoy the absolute fast results. Most of the users are satisfied using Clear proof set. Why don't you give a try too?

To get yours?
Drop a text at 011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg #marykayclearproof #jerawat #rawatjerawat #acne #acnefighter #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel #kucing #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney
Jerawat takmau surut2? Kejap kejap jerawat tumbuh, kalau sikit takpe tapi ni macam cendawan lepas hujan? 🤢 Jom cuba set clearproof ni. Very recommended. Try first, enjoy the absolute fast results. Most of the users are satisfied using Clear proof set. Why don't you give a try too? To get yours? Drop a text at 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg  #marykayclearproof  #jerawat  #rawatjerawat  #acne  #acnefighter  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #hantarankahwin  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel  #kucing  #cantik  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup  #marykayjourney 
Polres Metro Jakarta Barat mengamankan seorang WNA berinisial CM di kawasan Pondok Kukusan Permai, Depok, Jawa Barat. Tersangka kedapatan memiliki ganja seberat 7,96 gram, Rabu (7/11/2018). Penangkapan tersangka berdasarkan informasi dari warga, bahwa ada seorang public figure dengan inisial CM yang suka mengkonsumsi narkotika dan berkunjung ke tempat hiburan di Jakarta Barat.
.
.

@beritahatinews 
@polres_jakbar
.
.

#artis #narkoba #videos #lfl💛 #likes #narkotika #instagram #tangkap #jakartahariini #jakartabarat #fublicfigure #pemainsinetron #selebindo #beritahatinews #beritahati #infoselebriti #2018 #saynotodrugs
Polres Metro Jakarta Barat mengamankan seorang WNA berinisial CM di kawasan Pondok Kukusan Permai, Depok, Jawa Barat. Tersangka kedapatan memiliki ganja seberat 7,96 gram, Rabu (7/11/2018). Penangkapan tersangka berdasarkan informasi dari warga, bahwa ada seorang public figure dengan inisial CM yang suka mengkonsumsi narkotika dan berkunjung ke tempat hiburan di Jakarta Barat. . . @beritahatinews @polres_jakbar . . #artis  #narkoba  #videos  #lfl 💛 #likes  #narkotika  #instagram  #tangkap  #jakartahariini  #jakartabarat  #fublicfigure  #pemainsinetron  #selebindo  #beritahatinews  #beritahati  #infoselebriti  #2018  #saynotodrugs 
Wuwuwuwuw jambunyaaaaaa!! Lepas pkai bio cellulose mask yg hebat sngt ni bertambah tambah jambunyaaa!! 😍😍😍 kulit trus nampak mkn cerahh and glowing!! 😍😍
.
bio-cellulose memang yg terbaik di abad ini 💁. Dengan teknologi "face-hugging fit" yang membolehkan kulit bersentuhan secara kompleks sepanjang masa 😍😍😍
.
Inilah part yang paling penting, bila texture sheet yg lembut skin kita dapat lekat sepenuhnya hingga tiada ruang udara dapat pisahkan kulit kita dan sheet mask 👍🏻👍🏻👍.
.
The latest mask di MaryKay ; LIFTING BIO-Cellulose Mask from timewise repair regime 😍😍😍😍😍😍😍 memang menakjubkan, dalam masa 20 minit kulit kita akan mendapat kelembapan yg berpanjangan, lembut dan licin.
.
Selepas 1 bulan: 😍kulit lebih anjal
😍kulit muda bermaya
😍garis halus dan kedutan berkurang 👍🏻
.

Saya dah try (swipe right) dan serious cakap memang best sangat biocellulose mask ni. Sodium hyaluronat tu memang works effectively. Lembut je muka lepas pakai. Totally recommended untuk yang kulit kering macam saya.

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg#marykayclearproof #marykayjourney #marykayskincare #marykaymask #mua #mekapartis #bujibuchempel #kucing #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney #marykayproduk #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin#mua
Wuwuwuwuw jambunyaaaaaa!! Lepas pkai bio cellulose mask yg hebat sngt ni bertambah tambah jambunyaaa!! 😍😍😍 kulit trus nampak mkn cerahh and glowing!! 😍😍 . bio-cellulose memang yg terbaik di abad ini 💁. Dengan teknologi "face-hugging fit" yang membolehkan kulit bersentuhan secara kompleks sepanjang masa 😍😍😍 . Inilah part yang paling penting, bila texture sheet yg lembut skin kita dapat lekat sepenuhnya hingga tiada ruang udara dapat pisahkan kulit kita dan sheet mask 👍🏻👍🏻👍. . The latest mask di MaryKay ; LIFTING BIO-Cellulose Mask from timewise repair regime 😍😍😍😍😍😍😍 memang menakjubkan, dalam masa 20 minit kulit kita akan mendapat kelembapan yg berpanjangan, lembut dan licin. . Selepas 1 bulan: 😍kulit lebih anjal 😍kulit muda bermaya 😍garis halus dan kedutan berkurang 👍🏻 . Saya dah try (swipe right) dan serious cakap memang best sangat biocellulose mask ni. Sodium hyaluronat tu memang works effectively. Lembut je muka lepas pakai. Totally recommended untuk yang kulit kering macam saya. Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg #marykayclearproof  #marykayjourney  #marykayskincare  #marykaymask  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel  #kucing  #cantik  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup  #marykayjourney  #marykayproduk  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #hantarankahwin #mua 
Korang pernah dengar tak khasiat air kelapa boleh tegang kan muka? 😱

Macamana tu? 
Haa ni dia khasiat yang diperoleh daripada Air Kelapa di terjemahkan ke dalam bentuk Mask. Biocellulose mask dari TWR Set boleh menegangkan muka serta merta., Ditambah pula dengan khasiat daripada estrak Kernal Oat, Estrak Orkid dan sodium hyaluronat yang sangat membantu utk mengekalkan kelembapan pada kulit sekaligus meningkatkan keremajaan kulit. Sodium Hyaluronat juga dapat menguatkan lapisan kulit sekaligus menjadikan kulit lebih lembut, halus dan berisi.  Sodium Hyluronat juga dapat memperbaiki dan meminimalkan segala masalah kulit akibat daripada sinar uv dan jerawat.

Hebatkan manfaat Lifting Bio Cellulose Mask ni? Semua manfaat yang hebat digabungkan dalam mask ini.

Jangan lupa dapatkan #LiftingBioCelluloseMask ini dengan #Percuma tau. Dengan pembelian set asas #TimewiseRepair anda berhak mendapatkan #MaskHebat ini. Apa lagi... Jom remajakan kembali kulit anda. Tampil lebih #muda dan #menawan 😍😍😍 Sis dah cuba. Memang suka sgt pakai ni. Swipe right.

Contact me to get yours

Nazz
011-26844427
#marykayskincare #marykayberkesan#narykaybest #maskmarykay #marykaytimewise3d #timewiserepair #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel #kucing #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney #marykayproduk
Korang pernah dengar tak khasiat air kelapa boleh tegang kan muka? 😱 Macamana tu? Haa ni dia khasiat yang diperoleh daripada Air Kelapa di terjemahkan ke dalam bentuk Mask. Biocellulose mask dari TWR Set boleh menegangkan muka serta merta., Ditambah pula dengan khasiat daripada estrak Kernal Oat, Estrak Orkid dan sodium hyaluronat yang sangat membantu utk mengekalkan kelembapan pada kulit sekaligus meningkatkan keremajaan kulit. Sodium Hyaluronat juga dapat menguatkan lapisan kulit sekaligus menjadikan kulit lebih lembut, halus dan berisi. Sodium Hyluronat juga dapat memperbaiki dan meminimalkan segala masalah kulit akibat daripada sinar uv dan jerawat. Hebatkan manfaat Lifting Bio Cellulose Mask ni? Semua manfaat yang hebat digabungkan dalam mask ini. Jangan lupa dapatkan #LiftingBioCelluloseMask  ini dengan #Percuma  tau. Dengan pembelian set asas #TimewiseRepair  anda berhak mendapatkan #MaskHebat  ini. Apa lagi... Jom remajakan kembali kulit anda. Tampil lebih #muda  dan #menawan  😍😍😍 Sis dah cuba. Memang suka sgt pakai ni. Swipe right. Contact me to get yours Nazz 011-26844427 #marykayskincare  #marykayberkesan #narykaybest  #maskmarykay  #marykaytimewise3d  #timewiserepair  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #hantarankahwin  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel  #kucing  #cantik  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup  #marykayjourney  #marykayproduk 
Wajah berjeragat?? Jangan susah hati. Serum LumiVie kan ada. Serum ni diciptakan khas untuk memudarkan jeragat,sekatakan tona kulit dan pada masa yang sama boleh mencerahkan kulit.

Dihasilkan dari ekstrak Tahitian black pearls, opti-bright complex dan samphire. Bukan calang2 bahan. Susah nak dapatkan black pearls tu tau.

Sis sangat recommended serum ni. Bagus sangat untuk kesan scar pun boleh.

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg#marykayclearproof #marykayjourney #marykayskincare #marykaymask #mua#mekapartis #jeragat #kulitsihat #brightening #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #kucing #cantik #cantikgiler #hantarankahwin #kulitputih
Wajah berjeragat?? Jangan susah hati. Serum LumiVie kan ada. Serum ni diciptakan khas untuk memudarkan jeragat,sekatakan tona kulit dan pada masa yang sama boleh mencerahkan kulit. Dihasilkan dari ekstrak Tahitian black pearls, opti-bright complex dan samphire. Bukan calang2 bahan. Susah nak dapatkan black pearls tu tau. Sis sangat recommended serum ni. Bagus sangat untuk kesan scar pun boleh. Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg #marykayclearproof  #marykayjourney  #marykayskincare  #marykaymask  #mua #mekapartis  #jeragat  #kulitsihat  #brightening  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #kucing  #cantik  #cantikgiler  #hantarankahwin  #kulitputih 
MAIN INGREDIENTS dalam LumiVie Serum ☑️Black Tahitian Pearls-yang hanya terdapat di Kepulauan French Polynesia, Tahiti. Ianya sangat exclusive dan harganya memang premium. Berfungsi untuk mencerahkan kulit. ☑️Opti-birght complex - terdiri daripada  Angelica acutiloba root extract, vegetable amino acids dan niacinamide, yang berfungsi untuk menganggu dan menghalang kulit kusam serta bertindak untuk sekatakan tona kulit. ☑️Samphire (sejenis tumbuhan) - berfungsi untuk melembabkan dan melembutkan kulit.

Serum ini direka kamhas untuk kulit Asia, diformulasikan di salah sebuah kilang Mary Kay di Korea. Kenapa Korea ? Korea kan pakar dalam penjagaan kulit yang luminous dan cerah bak mutiara. Apa yang pasti, Mary Kay adalah produk yang terjamin dari segi keselamatan kulit anda kerana semuanya melalui clinical dan dermatologists tests yang sangat tedious. 
Like this one? Wanna grab yours? Contact me.

Nazz
011-26844427
#marykayskincare #lumivieserum #brightening #cerah #kulitsihat #kulitcerah #selamat #takmerbahaya #cantikgiler #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney #marykayproduk #fattzura #fublicfigure #fattahamin#artismalaysia #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin#mua #neelofa #hantarankahwin
MAIN INGREDIENTS dalam LumiVie Serum ☑️Black Tahitian Pearls-yang hanya terdapat di Kepulauan French Polynesia, Tahiti. Ianya sangat exclusive dan harganya memang premium. Berfungsi untuk mencerahkan kulit. ☑️Opti-birght complex - terdiri daripada Angelica acutiloba root extract, vegetable amino acids dan niacinamide, yang berfungsi untuk menganggu dan menghalang kulit kusam serta bertindak untuk sekatakan tona kulit. ☑️Samphire (sejenis tumbuhan) - berfungsi untuk melembabkan dan melembutkan kulit. Serum ini direka kamhas untuk kulit Asia, diformulasikan di salah sebuah kilang Mary Kay di Korea. Kenapa Korea ? Korea kan pakar dalam penjagaan kulit yang luminous dan cerah bak mutiara. Apa yang pasti, Mary Kay adalah produk yang terjamin dari segi keselamatan kulit anda kerana semuanya melalui clinical dan dermatologists tests yang sangat tedious. Like this one? Wanna grab yours? Contact me. Nazz 011-26844427 #marykayskincare  #lumivieserum  #brightening  #cerah  #kulitsihat  #kulitcerah  #selamat  #takmerbahaya  #cantikgiler  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup  #marykayjourney  #marykayproduk  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin #artismalaysia  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #hantarankahwin #mua  #neelofa  #hantarankahwin 
Foundation 101. Only 3 simple steps. You can look naturally stunning.  Start with Mary Kay® CC Cream Sunscreen Broad Spectrum SPF 15*, then conceal any blemishes or age spots with Perfecting Concealer™. Finish off with a tap of Mary Kay® Translucent Loose Powder. Walla. Done!

Wanna get yours or try them first? Drop a comment or contact me.

Naz
Your trusted beauty consultant,
011-26844427
#marykayskincare #marykayshahalam #marykayklang #marykayproduk #fattzura #fublicfigure #fattahamin#artismalaysia #fattahamin #faz #flawless #marykayskincare#makeup #simplemakeup #naturalbeauty #cantiksangat #cantikgiler
Foundation 101. Only 3 simple steps. You can look naturally stunning. Start with Mary Kay® CC Cream Sunscreen Broad Spectrum SPF 15*, then conceal any blemishes or age spots with Perfecting Concealer™. Finish off with a tap of Mary Kay® Translucent Loose Powder. Walla. Done! Wanna get yours or try them first? Drop a comment or contact me. Naz Your trusted beauty consultant, 011-26844427 #marykayskincare  #marykayshahalam  #marykayklang  #marykayproduk  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin #artismalaysia  #fattahamin  #faz  #flawless  #marykayskincare #makeup  #simplemakeup  #naturalbeauty  #cantiksangat  #cantikgiler 
I'm sharing some of the photos of my PhD Congregation at Aston University, United Kingdom last July 2018.

PhD in Engineering and Applied Science, majoring in Catalysis (Chemistry)😍💐. Sekian dari Kak Naz ampa 😍😄
011-26844427
#marykayskincare #marykayberkesan #narykaybest#marykaybknmlm #surirumah #surirumahbergaji #marykaylipmatte #nightsolution #surirumahberjaya #sayanakcantik #jomjoinakak #marykaymysg #fattzura #fublicfigure #fattahamin #neelofa #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel #kucing
I'm sharing some of the photos of my PhD Congregation at Aston University, United Kingdom last July 2018. PhD in Engineering and Applied Science, majoring in Catalysis (Chemistry)😍💐. Sekian dari Kak Naz ampa 😍😄 011-26844427 #marykayskincare  #marykayberkesan  #narykaybest #marykaybknmlm  #surirumah  #surirumahbergaji  #marykaylipmatte  #nightsolution  #surirumahberjaya  #sayanakcantik  #jomjoinakak  #marykaymysg  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #neelofa  #hantarankahwin  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel  #kucing 
I'm sharing some of the photos of my PhD Congregation at Aston University, United Kingdom last July 2018.

PhD in Engineering and Applied Science, majoring in Catalysis (Chemistry)😍💐. Sekian dari Kak Naz ampa 😍😄
011-26844427
#marykayskincare #marykayberkesan #narykaybest#marykaybknmlm #surirumah #surirumahbergaji #marykaylipmatte #nightsolution #surirumahberjaya #sayanakcantik #jomjoinakak #marykaymysg #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin#mua #neelofa #hantarankahwin #
I'm sharing some of the photos of my PhD Congregation at Aston University, United Kingdom last July 2018. PhD in Engineering and Applied Science, majoring in Catalysis (Chemistry)😍💐. Sekian dari Kak Naz ampa 😍😄 011-26844427 #marykayskincare  #marykayberkesan  #narykaybest #marykaybknmlm  #surirumah  #surirumahbergaji  #marykaylipmatte  #nightsolution  #surirumahberjaya  #sayanakcantik  #jomjoinakak  #marykaymysg  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #hantarankahwin #mua  #neelofa  #hantarankahwin  #
🌺SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY 🌺 🐚INTENSE MOISTURIZNG CREAM (IMC) vs OIL FREE HYDRATING GEL(OFHG) 🐚Dikhaskan untuk :
🐠KULIT KERING (IMC) & KULIT BERMINYAK (OFHG) 🐠MENGGELUPAS
🐠BERJERAGAT
🐠Melembabkan kulit 🐠Menghidratkan kulit sehingga 10 jam
🐠Melembut & menghaluskan kulit
🐠Meningkatkan kelembapan kulit
🐠MAKEUP base

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg #marykayclearproof #jerawat #rawatjerawat #acne#fattzura #marykayskincare #marykayskincare #marykaybest #marykayproduk #marykaybeautyconsultant #janaincome #partimejob #fulltimejob #surirumah #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel
🌺SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY 🌺 🐚INTENSE MOISTURIZNG CREAM (IMC) vs OIL FREE HYDRATING GEL(OFHG) 🐚Dikhaskan untuk : 🐠KULIT KERING (IMC) & KULIT BERMINYAK (OFHG) 🐠MENGGELUPAS 🐠BERJERAGAT 🐠Melembabkan kulit 🐠Menghidratkan kulit sehingga 10 jam 🐠Melembut & menghaluskan kulit 🐠Meningkatkan kelembapan kulit 🐠MAKEUP base Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg  #marykayclearproof  #jerawat  #rawatjerawat  #acne #fattzura  #marykayskincare  #marykayskincare  #marykaybest  #marykayproduk  #marykaybeautyconsultant  #janaincome  #partimejob  #fulltimejob  #surirumah  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #hantarankahwin  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel 
🌺SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY🌺 🐚INTENSE MOISTURIZNG CREAM (IMC) vs OIL FREE HYDRATING GEL(OFHG) 🐚Dikhaskan untuk :
🐠KULIT KERING (IMC) & KULIT BERMINYAK (OFHG) 🐠MENGGELUPAS
🐠BERJERAGAT
🐠Melembabkan kulit 🐠Menghidratkan kulit sehingga 10 jam
🐠Melembut & menghaluskan kulit
🐠Meningkatkan kelembapan kulit
🐠MAKEUP base

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg #marykayclearproof #jerawat #rawatjerawat #acne#fattzura #marykayskincare #marykayskincare #marykaybest #marykayproduk #marykaybeautyconsultant #janaincome #partimejob #fulltimejob #surirumah #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel
🌺SUPPLEMENT TERBAIK MARYKAY🌺 🐚INTENSE MOISTURIZNG CREAM (IMC) vs OIL FREE HYDRATING GEL(OFHG) 🐚Dikhaskan untuk : 🐠KULIT KERING (IMC) & KULIT BERMINYAK (OFHG) 🐠MENGGELUPAS 🐠BERJERAGAT 🐠Melembabkan kulit 🐠Menghidratkan kulit sehingga 10 jam 🐠Melembut & menghaluskan kulit 🐠Meningkatkan kelembapan kulit 🐠MAKEUP base Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg  #marykayclearproof  #jerawat  #rawatjerawat  #acne #fattzura  #marykayskincare  #marykayskincare  #marykaybest  #marykayproduk  #marykaybeautyconsultant  #janaincome  #partimejob  #fulltimejob  #surirumah  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #hantarankahwin  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel 
Mary Kay Oil Free Hydrating Gel (OFHG) 
OFHG ini fungsinya macam pelembab/moisturizer tapi ianya merupakan supliment tambahan untuk 'makanan' kulit kita 
Bila kata supliment tambahan, anda sapu nipis di kulit wajah selepas pakai pelembab.

Kecuali keadaan kulit yang sangat nipis kesan produk terdahulu, boleh pakai ini saja tanpa pelembab sehingga keadaan kulit nampak stabil.

Jom kita tengok kegunaan dan manfaat OFHG ini pada kulit kita 🌸 Struktur gel yang ringan dan cepat meresap ke dalam kulit
🌸 Melembabkan kulit tanpa membuat kulit kita berminyak (oil-free)
🌸 Mengawal minyak dekat kulit kita
🌸 Meredakan radang iaitu kulit sensitif yang cepat merah atau ada masalah jerawat yang merah-merah
🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru

Selain itu, untuk mendapatkan hasip solekan yang lebih cantik, anda wajib pakai OFHG ini sebelum start bersolek untuk mengelakkan solekan anda nampak 'crack' akibat kulit terlalu kering!🤗 Nazz
011-26844427
#marykayskincare #marykayshahalam #marykayklang #marykayproduk #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel #kucing #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup#marykayjourney #lelakicantik #lelakihensem #lelakihebat
Mary Kay Oil Free Hydrating Gel (OFHG) OFHG ini fungsinya macam pelembab/moisturizer tapi ianya merupakan supliment tambahan untuk 'makanan' kulit kita Bila kata supliment tambahan, anda sapu nipis di kulit wajah selepas pakai pelembab. Kecuali keadaan kulit yang sangat nipis kesan produk terdahulu, boleh pakai ini saja tanpa pelembab sehingga keadaan kulit nampak stabil. Jom kita tengok kegunaan dan manfaat OFHG ini pada kulit kita 🌸 Struktur gel yang ringan dan cepat meresap ke dalam kulit 🌸 Melembabkan kulit tanpa membuat kulit kita berminyak (oil-free) 🌸 Mengawal minyak dekat kulit kita 🌸 Meredakan radang iaitu kulit sensitif yang cepat merah atau ada masalah jerawat yang merah-merah 🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru Selain itu, untuk mendapatkan hasip solekan yang lebih cantik, anda wajib pakai OFHG ini sebelum start bersolek untuk mengelakkan solekan anda nampak 'crack' akibat kulit terlalu kering!🤗 Nazz 011-26844427 #marykayskincare  #marykayshahalam  #marykayklang  #marykayproduk  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #hantarankahwin  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel  #kucing  #cantik  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup #marykayjourney  #lelakicantik  #lelakihensem  #lelakihebat 
Skincare untuk lelaki? Ini jawapan yang anda cari.

Mary kay for men pun ada ya 🤗

Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: 
1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. 
2. Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 
3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.

Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:

Ciri2 kulit lelaki: 
1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik.

2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit.
Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka.

3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita.
Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap.

Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat.

4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus.
Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.

5.Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay.

Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. 
Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 #mkmen #marykayjourney #marykayproduk #fattzura#fublicfigure #marykaybeautyconsultant #janaincome #partimejob #fulltimejob #marykaylipmatte #nightsolution #marykaylipmatte#marykaymysg #hantarankahwin #haniszalikha #pama #jerawat #cantiksangat #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney
Skincare untuk lelaki? Ini jawapan yang anda cari. Mary kay for men pun ada ya 🤗 Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: 1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. 2. Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv. Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki: Ciri2 kulit lelaki: 1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik. 2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka. 3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita. Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap. Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat. 4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus. Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit. 5.Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay. Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 #mkmen  #marykayjourney  #marykayproduk  #fattzura #fublicfigure  #marykaybeautyconsultant  #janaincome  #partimejob  #fulltimejob  #marykaylipmatte  #nightsolution  #marykaylipmatte #marykaymysg  #hantarankahwin  #haniszalikha  #pama  #jerawat  #cantiksangat  #cantik  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup  #marykayjourney 
Skincare untuk lelaki? Ini jawapan yang anda cari.

Mary kay for men pun ada ya 🤗

Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: 
1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. 
2. Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 
3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.

Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:

Ciri2 kulit lelaki: 
1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik.

2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit.
Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka.

3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita.
Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap.

Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat.

4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus.
Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.

5.Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay.

Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. 
Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 #mkmen #marykayjourney #marykayproduk #fattzura#fublicfigure #marykaybeautyconsultant #janaincome #partimejob #fulltimejob #marykaylipmatte #nightsolution #marykaylipmatte#marykaymysg #hantarankahwin #haniszalikha #pama #jerawat #cantiksangat #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney
Skincare untuk lelaki? Ini jawapan yang anda cari. Mary kay for men pun ada ya 🤗 Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: 1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. 2. Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv. Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki: Ciri2 kulit lelaki: 1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik. 2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka. 3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita. Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap. Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat. 4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus. Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit. 5.Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay. Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 #mkmen  #marykayjourney  #marykayproduk  #fattzura #fublicfigure  #marykaybeautyconsultant  #janaincome  #partimejob  #fulltimejob  #marykaylipmatte  #nightsolution  #marykaylipmatte #marykaymysg  #hantarankahwin  #haniszalikha  #pama  #jerawat  #cantiksangat  #cantik  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup  #marykayjourney 
Skincare untuk lelaki? Ini jawapan yang anda cari.

Mary kay for men pun ada ya 🤗

Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: 
1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. 
2. Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 
3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.

Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:

Ciri2 kulit lelaki: 
1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik.

2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit.
Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka.

3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita.
Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap.

Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat.

4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus.
Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.

5.Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay.

Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. 
Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 #mkmen #marykayjourney #marykayproduk #fattzura#fublicfigure #marykaybeautyconsultant #janaincome #partimejob #fulltimejob #marykaylipmatte #nightsolution #marykaylipmatte#marykaymysg #hantarankahwin #haniszalikha #pama #jerawat #cantiksangat #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney
Skincare untuk lelaki? Ini jawapan yang anda cari. Mary kay for men pun ada ya 🤗 Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: 1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. 2. Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv. Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki: Ciri2 kulit lelaki: 1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik. 2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka. 3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita. Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap. Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat. 4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus. Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit. 5.Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay. Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 #mkmen  #marykayjourney  #marykayproduk  #fattzura #fublicfigure  #marykaybeautyconsultant  #janaincome  #partimejob  #fulltimejob  #marykaylipmatte  #nightsolution  #marykaylipmatte #marykaymysg  #hantarankahwin  #haniszalikha  #pama  #jerawat  #cantiksangat  #cantik  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup  #marykayjourney 
Skincare untuk lelaki? Ini jawapan yang anda cari.

Mary kay for men pun ada ya 🤗

Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: 
1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. 
2. Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 
3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.

Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:

Ciri2 kulit lelaki: 
1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik.

2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit.
Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka.

3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita.
Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap.

Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat.

4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus.
Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.

5.Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay.

Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. 
Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 #mkmen #marykayjourney #marykayproduk #fattzura#fublicfigure #marykaybeautyconsultant #janaincome #partimejob #fulltimejob #marykaylipmatte #nightsolution #marykaylipmatte#marykaymysg #hantarankahwin #haniszalikha #pama #jerawat #cantiksangat #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney
Skincare untuk lelaki? Ini jawapan yang anda cari. Mary kay for men pun ada ya 🤗 Antara kebaikan MK Men Skincare Mary Kay Product: 1. Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. 2. Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 3. MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv. Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki: Ciri2 kulit lelaki: 1. mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik. 2. lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka. 3. lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita. Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap. Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat. 4. kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus. Ini mungkin berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit. 5.Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay. Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan.😄 #mkmen  #marykayjourney  #marykayproduk  #fattzura #fublicfigure  #marykaybeautyconsultant  #janaincome  #partimejob  #fulltimejob  #marykaylipmatte  #nightsolution  #marykaylipmatte #marykaymysg  #hantarankahwin  #haniszalikha  #pama  #jerawat  #cantiksangat  #cantik  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup  #marykayjourney 
Timewise Age-Fighting Moisturizer melembapkan kulit selama 10 jam! Lelaki perempuab dua2 boleh pakai❤️. Nazz
011-26844427
#marykayskincare #marykayshahalam #marykayklang #marykayproduk #marykaylipmatte #marykaybeautyconsultant #produkselamat #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney #marykayproduk #fattzura#fublicfigure #marykaybeautyconsultant #janaincome #partimejob #fulltimejob
Timewise Age-Fighting Moisturizer melembapkan kulit selama 10 jam! Lelaki perempuab dua2 boleh pakai❤️. Nazz
011-26844427
#marykayskincare #marykayshahalam #marykayklang #marykayproduk #marykaylipmatte #marykaybeautyconsultant #produkselamat #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney #marykayproduk #fattzura#fublicfigure #marykaybeautyconsultant #janaincome #partimejob #fulltimejob
Dah Nampak garis dan kedutan semakin jelas? Dah kurang keyakinan? Kulit makin kusam tak bermaya? Jangan risau, Timewise Repair boleh bantu
.
TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM
.
1) FOAMING CLEANSER👍🏻
🌸Mengekalkan keseimbangan kelembapan
🌸Memulihkan keserian kulit
🌸Menjadikan kulit berasa lembut
🌸Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya
.
2) LIFTING SERUM👍🏻
🌸Menegang & mengangkat kulit
🌸Menganjalkan kulit
🌸Memulihkan keremajaan kulit & keserian
🌸Memulihkan kelembutan kulit mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher
🌸Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera
.
3) EYE RENEWAL CREAM👍🏻
🌸Menarik garis-garis pada kulit, kedutan dan kulit kendur
🌸Menyasarkan sembab bawah mata, gelambir dan lingkaran hitam bawah mata
🌸Menyasarkan lipatan/kedutan dan kulit kering
🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam
🌸Kepala aplikator yg direka khas utk meransang peredaran mikro dan mengurut dgn lembut di kawasan mata utk mengurangkan geleberan mata
.
4) DAY CREAM WITH SPF 30👍🏻
🌸Memulihkan ketegangan kulit
🌸Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap faktor-faktor luaran
🌸Memulihkan tona kulit yg sekata
🌸Melindungi kulit dpd kerosakan UVA/UVB yg mengakibatkan penuaan
🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam
.
5) NIGHT TREATMENT WITH RETINOL👍🏻
🌸Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel utk mengembalikan kulit yg tampil berseri
🌸Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit
🌸Memuihkan tona kulit yg sekata
🌸Kawasan leher tampil lebih lembut dan lincin
🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam
.
6) DEEP WRINKLE FILLER👍🏻
🌸Menambahbaik 6 kawan kedutan dgn ketara – kedutan pada dahi, antara kening, di sudut mata, garisan senyum, vertical bibir serta di tepi bibir
.
7) REVEALING RADIANCE FACIAL PEEL👍🏻
🌸Menjadikan kulit kelihatan lebih cerah & berseri
🌸Memperbaiki tekstur kulit
🌸Mengurangkan kedutan dan garisan halus
🌸Kulit tampil lebih berseri, lebih licin & lebih tegang.

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg#marykayclearproof #marykayjourney #marykayskincare #marykaymask#mua #fattzura #fublicfigure #fattahamin
Dah Nampak garis dan kedutan semakin jelas? Dah kurang keyakinan? Kulit makin kusam tak bermaya? Jangan risau, Timewise Repair boleh bantu . TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM . 1) FOAMING CLEANSER👍🏻 🌸Mengekalkan keseimbangan kelembapan 🌸Memulihkan keserian kulit 🌸Menjadikan kulit berasa lembut 🌸Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya . 2) LIFTING SERUM👍🏻 🌸Menegang & mengangkat kulit 🌸Menganjalkan kulit 🌸Memulihkan keremajaan kulit & keserian 🌸Memulihkan kelembutan kulit mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher 🌸Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera . 3) EYE RENEWAL CREAM👍🏻 🌸Menarik garis-garis pada kulit, kedutan dan kulit kendur 🌸Menyasarkan sembab bawah mata, gelambir dan lingkaran hitam bawah mata 🌸Menyasarkan lipatan/kedutan dan kulit kering 🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam 🌸Kepala aplikator yg direka khas utk meransang peredaran mikro dan mengurut dgn lembut di kawasan mata utk mengurangkan geleberan mata . 4) DAY CREAM WITH SPF 30👍🏻 🌸Memulihkan ketegangan kulit 🌸Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap faktor-faktor luaran 🌸Memulihkan tona kulit yg sekata 🌸Melindungi kulit dpd kerosakan UVA/UVB yg mengakibatkan penuaan 🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam . 5) NIGHT TREATMENT WITH RETINOL👍🏻 🌸Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel utk mengembalikan kulit yg tampil berseri 🌸Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit 🌸Memuihkan tona kulit yg sekata 🌸Kawasan leher tampil lebih lembut dan lincin 🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam . 6) DEEP WRINKLE FILLER👍🏻 🌸Menambahbaik 6 kawan kedutan dgn ketara – kedutan pada dahi, antara kening, di sudut mata, garisan senyum, vertical bibir serta di tepi bibir . 7) REVEALING RADIANCE FACIAL PEEL👍🏻 🌸Menjadikan kulit kelihatan lebih cerah & berseri 🌸Memperbaiki tekstur kulit 🌸Mengurangkan kedutan dan garisan halus 🌸Kulit tampil lebih berseri, lebih licin & lebih tegang. Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg #marykayclearproof  #marykayjourney  #marykayskincare  #marykaymask #mua  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin 
Dah Nampak garis dan kedutan semakin jelas? Dah kurang keyakinan? Kulit makin kusam tak bermaya? Jangan risau, Timewise Repair boleh bantu
.
TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM
.
1) FOAMING CLEANSER👍🏻
🌸Mengekalkan keseimbangan kelembapan
🌸Memulihkan keserian kulit
🌸Menjadikan kulit berasa lembut
🌸Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya
.
2) LIFTING SERUM👍🏻
🌸Menegang & mengangkat kulit
🌸Menganjalkan kulit
🌸Memulihkan keremajaan kulit & keserian
🌸Memulihkan kelembutan kulit mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher
🌸Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera
.
3) EYE RENEWAL CREAM👍🏻
🌸Menarik garis-garis pada kulit, kedutan dan kulit kendur
🌸Menyasarkan sembab bawah mata, gelambir dan lingkaran hitam bawah mata
🌸Menyasarkan lipatan/kedutan dan kulit kering
🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam
🌸Kepala aplikator yg direka khas utk meransang peredaran mikro dan mengurut dgn lembut di kawasan mata utk mengurangkan geleberan mata
.
4) DAY CREAM WITH SPF 30👍🏻
🌸Memulihkan ketegangan kulit
🌸Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap faktor-faktor luaran
🌸Memulihkan tona kulit yg sekata
🌸Melindungi kulit dpd kerosakan UVA/UVB yg mengakibatkan penuaan
🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam
.
5) NIGHT TREATMENT WITH RETINOL👍🏻
🌸Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel utk mengembalikan kulit yg tampil berseri
🌸Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit
🌸Memuihkan tona kulit yg sekata
🌸Kawasan leher tampil lebih lembut dan lincin
🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam
.
6) DEEP WRINKLE FILLER👍🏻
🌸Menambahbaik 6 kawan kedutan dgn ketara – kedutan pada dahi, antara kening, di sudut mata, garisan senyum, vertical bibir serta di tepi bibir
.
7) REVEALING RADIANCE FACIAL PEEL👍🏻
🌸Menjadikan kulit kelihatan lebih cerah & berseri
🌸Memperbaiki tekstur kulit
🌸Mengurangkan kedutan dan garisan halus
🌸Kulit tampil lebih berseri, lebih licin & lebih tegang.

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg#marykayclearproof #marykayjourney #marykayskincare #marykaymask#mua #fattzura #fublicfigure #fattahamin
Dah Nampak garis dan kedutan semakin jelas? Dah kurang keyakinan? Kulit makin kusam tak bermaya? Jangan risau, Timewise Repair boleh bantu . TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM . 1) FOAMING CLEANSER👍🏻 🌸Mengekalkan keseimbangan kelembapan 🌸Memulihkan keserian kulit 🌸Menjadikan kulit berasa lembut 🌸Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya . 2) LIFTING SERUM👍🏻 🌸Menegang & mengangkat kulit 🌸Menganjalkan kulit 🌸Memulihkan keremajaan kulit & keserian 🌸Memulihkan kelembutan kulit mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher 🌸Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera . 3) EYE RENEWAL CREAM👍🏻 🌸Menarik garis-garis pada kulit, kedutan dan kulit kendur 🌸Menyasarkan sembab bawah mata, gelambir dan lingkaran hitam bawah mata 🌸Menyasarkan lipatan/kedutan dan kulit kering 🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam 🌸Kepala aplikator yg direka khas utk meransang peredaran mikro dan mengurut dgn lembut di kawasan mata utk mengurangkan geleberan mata . 4) DAY CREAM WITH SPF 30👍🏻 🌸Memulihkan ketegangan kulit 🌸Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap faktor-faktor luaran 🌸Memulihkan tona kulit yg sekata 🌸Melindungi kulit dpd kerosakan UVA/UVB yg mengakibatkan penuaan 🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam . 5) NIGHT TREATMENT WITH RETINOL👍🏻 🌸Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel utk mengembalikan kulit yg tampil berseri 🌸Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit 🌸Memuihkan tona kulit yg sekata 🌸Kawasan leher tampil lebih lembut dan lincin 🌸Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam . 6) DEEP WRINKLE FILLER👍🏻 🌸Menambahbaik 6 kawan kedutan dgn ketara – kedutan pada dahi, antara kening, di sudut mata, garisan senyum, vertical bibir serta di tepi bibir . 7) REVEALING RADIANCE FACIAL PEEL👍🏻 🌸Menjadikan kulit kelihatan lebih cerah & berseri 🌸Memperbaiki tekstur kulit 🌸Mengurangkan kedutan dan garisan halus 🌸Kulit tampil lebih berseri, lebih licin & lebih tegang. Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg #marykayclearproof  #marykayjourney  #marykayskincare  #marykaymask #mua  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin 
Wajah berjeragat?? Jangan susah hati. Serum LumiVie kan ada. Serum ni diciptakan khas untuk memudarkan jeragat,sekatakan tona kulit dan pada masa yang sama boleh mencerahkan kulit.

Dihasilkan dari ekstrak Tahitian black pearls, opti-bright complex dan samphire. Bukan calang2 bahan. Susah nak dapatkan black pearls tu tau.

Sis sangat recommended serum ni. Bagus sangat untuk kesan scar pun boleh.

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg#marykayclearproof #marykayjourney #marykayskincare #marykaymask #mua#mekapartis #jeragat #kulitsihat #brightening #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #kucing #cantik #cantikgiler #hantarankahwin #kulitputih
Wajah berjeragat?? Jangan susah hati. Serum LumiVie kan ada. Serum ni diciptakan khas untuk memudarkan jeragat,sekatakan tona kulit dan pada masa yang sama boleh mencerahkan kulit. Dihasilkan dari ekstrak Tahitian black pearls, opti-bright complex dan samphire. Bukan calang2 bahan. Susah nak dapatkan black pearls tu tau. Sis sangat recommended serum ni. Bagus sangat untuk kesan scar pun boleh. Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg #marykayclearproof  #marykayjourney  #marykayskincare  #marykaymask  #mua #mekapartis  #jeragat  #kulitsihat  #brightening  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #kucing  #cantik  #cantikgiler  #hantarankahwin  #kulitputih 
Jangan lupa pakai night solution sebelum tidur. Night solution Mary Kay kaya dengan peptida untuk merangsang penghasilan collagen kulit supaya kulit sentiasa awet muda.

Semua nak awet muda kan? Tunggu apa lagi, bertindaklah dari sekarang and in 5 years time, you will thank yourself for making a wise decision today ❤️. Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte#marykaymysg #marykaylipmatte #nightsolution #marykaylipmatte #marykaymysg #marykayclearproof#jerawat #marykaylipmatte #marykaymysg #marykayclearproof#jerawat #marykaylipmatte #flawless #fattahamin #flawlesskevinisoverparty #fattzura #fublicfigure #ohbulan #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel#kucing
Jangan lupa pakai night solution sebelum tidur. Night solution Mary Kay kaya dengan peptida untuk merangsang penghasilan collagen kulit supaya kulit sentiasa awet muda. Semua nak awet muda kan? Tunggu apa lagi, bertindaklah dari sekarang and in 5 years time, you will thank yourself for making a wise decision today ❤️. Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte #marykaymysg  #marykaylipmatte  #nightsolution  #marykaylipmatte  #marykaymysg  #marykayclearproof #jerawat  #marykaylipmatte  #marykaymysg  #marykayclearproof #jerawat  #marykaylipmatte  #flawless  #fattahamin  #flawlesskevinisoverparty  #fattzura  #fublicfigure  #ohbulan  #bujibuchempel  #hantarankahwin  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel #kucing 
Sis kongsi

Mask ni sis sangat2 recommended sebagai must have items.

Diformulasikan dari ekstract air kelapa and made type of sheet mask. What is biocellulose mask? Biocellulose mask is specialised from a nano-fiber scale mask. It serves a high volume serum of resorvoir to hold moisture and at the same time allowing air to transfer easily.

Rumusan ini terkenal dengan khasiat merawat kulit dan antara bahan yang terkandung di dalamnya adalah ekstrak kerneloat, ekstrak orkid dan sodium hyaluronat. Kontur wajah akan kelihatan jelas dan tegas. Selain itu, masker ini juga membantu dalam meningkatkan daya tahan kulit dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri. Kelembapan kulit muka juga mampu bertahan selama 24 jam.

Perlu jumpa orang yang penting? Perlukan transformasi kulit yang segera?Desperate nak kulit segar semula? Dapatkan mask ini ya ❤️ Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg#marykayclearproof  #tipscantik #cantiksegera #nakcantik #interview #marykayskincare #marykayshahalam #flawless #bujibuchempel #neelofa #marykayskincare #cantikmenawandotcom #artismalaysia #fublicfigure #makeuptutorial #fattzura #artismalaysia
Sis kongsi Mask ni sis sangat2 recommended sebagai must have items. Diformulasikan dari ekstract air kelapa and made type of sheet mask. What is biocellulose mask? Biocellulose mask is specialised from a nano-fiber scale mask. It serves a high volume serum of resorvoir to hold moisture and at the same time allowing air to transfer easily. Rumusan ini terkenal dengan khasiat merawat kulit dan antara bahan yang terkandung di dalamnya adalah ekstrak kerneloat, ekstrak orkid dan sodium hyaluronat. Kontur wajah akan kelihatan jelas dan tegas. Selain itu, masker ini juga membantu dalam meningkatkan daya tahan kulit dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri. Kelembapan kulit muka juga mampu bertahan selama 24 jam. Perlu jumpa orang yang penting? Perlukan transformasi kulit yang segera?Desperate nak kulit segar semula? Dapatkan mask ini ya ❤️ Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg #marykayclearproof  #tipscantik  #cantiksegera  #nakcantik  #interview  #marykayskincare  #marykayshahalam  #flawless  #bujibuchempel  #neelofa  #marykayskincare  #cantikmenawandotcom  #artismalaysia  #fublicfigure  #makeuptutorial  #fattzura  #artismalaysia 
Sis kongsi.

Inilah wajah sebenar skin analyser tu. Kecik2 cili padi ni. Sangat handy, senang nak dibawa ke mana2 sahaja. Pairkan device dengan apps di telefon. Canggih sangat. Walaupun dah try masa seminar haritu, tetap juga rasa WOW

Jap lagi sis share hasil test pada my second data set, suamiku dan juga test pada diri sendiri.

Skin analyser ni korang tak perlu beli. Nak tahu skin korang jenis apa, panggil je Beauty Consultant korang minta consultkan. Belum ada Beauty Consultant? Contact sis.

Naz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg #marykayclearproof #jerawat #rawatjerawat #acne #fattzura#fattahamin #skinanalyser #analyser #analisakulit #jomsihat #kulitsihat #cantikgiler #cantik #fattzura #artismalaysia #fublicfigure#makeuptutorial #marykayskincare
Sis kongsi. Inilah wajah sebenar skin analyser tu. Kecik2 cili padi ni. Sangat handy, senang nak dibawa ke mana2 sahaja. Pairkan device dengan apps di telefon. Canggih sangat. Walaupun dah try masa seminar haritu, tetap juga rasa WOW Jap lagi sis share hasil test pada my second data set, suamiku dan juga test pada diri sendiri. Skin analyser ni korang tak perlu beli. Nak tahu skin korang jenis apa, panggil je Beauty Consultant korang minta consultkan. Belum ada Beauty Consultant? Contact sis. Naz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg  #marykayclearproof  #jerawat  #rawatjerawat  #acne  #fattzura #fattahamin  #skinanalyser  #analyser  #analisakulit  #jomsihat  #kulitsihat  #cantikgiler  #cantik  #fattzura  #artismalaysia  #fublicfigure #makeuptutorial  #marykayskincare 
Sis kongsi.

Inilah wajah sebenar skin analyser tu. Kecik2 cili padi ni. Sangat handy, senang nak dibawa ke mana2 sahaja. Pairkan device dengan apps di telefon. Canggih sangat. Walaupun dah try masa seminar haritu, tetap juga rasa WOW

Jap lagi sis share hasil test pada my second data set, suamiku dan juga test pada diri sendiri.

Skin analyser ni korang tak perlu beli. Nak tahu skin korang jenis apa, panggil je Beauty Consultant korang minta consultkan. Belum ada Beauty Consultant? Contact sis.

Naz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg #marykayclearproof #jerawat #rawatjerawat #acne #fattzura#fattahamin #skinanalyser #analyser #analisakulit #jomsihat #kulitsihat #cantikgiler #cantik #fattzura #artismalaysia #fublicfigure#makeuptutorial #marykayskincare
Sis kongsi. Inilah wajah sebenar skin analyser tu. Kecik2 cili padi ni. Sangat handy, senang nak dibawa ke mana2 sahaja. Pairkan device dengan apps di telefon. Canggih sangat. Walaupun dah try masa seminar haritu, tetap juga rasa WOW Jap lagi sis share hasil test pada my second data set, suamiku dan juga test pada diri sendiri. Skin analyser ni korang tak perlu beli. Nak tahu skin korang jenis apa, panggil je Beauty Consultant korang minta consultkan. Belum ada Beauty Consultant? Contact sis. Naz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg  #marykayclearproof  #jerawat  #rawatjerawat  #acne  #fattzura #fattahamin  #skinanalyser  #analyser  #analisakulit  #jomsihat  #kulitsihat  #cantikgiler  #cantik  #fattzura  #artismalaysia  #fublicfigure #makeuptutorial  #marykayskincare 
Don't forget to apply the mask 2-3 times per week. My choice tonight is Botanical Effect Mask. Easy to apply,I'm able to do the talking and smiling or even singing during the application. It's super duper comfy and not drying your skin at all. One tube could last for 6-8 months depending on your weekly consumption. Mine is lasted for 10 months now and hasn't finish. Super saving bulb is switch on! 👍👏 Love,
Nazz
011-26844427

#marykaylipmatte #marykayatplay #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin#mua #marykaylipmatte #marykaybeautyconsultant #produkselamat #cantik #cantikgiler #marykaybeautyconsultant #marykaymask #janaincome
Don't forget to apply the mask 2-3 times per week. My choice tonight is Botanical Effect Mask. Easy to apply,I'm able to do the talking and smiling or even singing during the application. It's super duper comfy and not drying your skin at all. One tube could last for 6-8 months depending on your weekly consumption. Mine is lasted for 10 months now and hasn't finish. Super saving bulb is switch on! 👍👏 Love, Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykayatplay  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #hantarankahwin #mua  #marykaylipmatte  #marykaybeautyconsultant  #produkselamat  #cantik  #cantikgiler  #marykaybeautyconsultant  #marykaymask  #janaincome 
Don't forget to apply the mask 2-3 times per week. My choice tonight is Botanical Effect Mask. Easy to apply,I'm able to do the talking and smiling or even singing during the application. It's super duper comfy and not drying your skin at all. One tube could last for 6-8 months depending on your weekly consumption. Mine is lasted for 10 months now and hasn't finish. Super saving bulb is switch on! 👍👏 Love,
Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykayatplay #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin#mua #marykaylipmatte #marykaybeautyconsultant #produkselamat #cantik #cantikgiler #marykaybeautyconsultant #marykaymask #janaincome
Don't forget to apply the mask 2-3 times per week. My choice tonight is Botanical Effect Mask. Easy to apply,I'm able to do the talking and smiling or even singing during the application. It's super duper comfy and not drying your skin at all. One tube could last for 6-8 months depending on your weekly consumption. Mine is lasted for 10 months now and hasn't finish. Super saving bulb is switch on! 👍👏 Love, Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykayatplay  #fattzura  #fublicfigure  #fattahamin  #artismalaysia  #bujibuchempel  #hantarankahwin #mua  #marykaylipmatte  #marykaybeautyconsultant  #produkselamat  #cantik  #cantikgiler  #marykaybeautyconsultant  #marykaymask  #janaincome 
Skincare class & makeup at your place.

Anytime. Anywhere. You decide based on your preference.

Call me to book your place.

Nazz
011-26844427

#skincareclass #makeup #tutorialmakeup #cantikgiler # cantik#marykayatplay #marykayskincare #marykayshahalam #marykayklang #marykaybeautyconsultant #fattzura #artismalaysia #fublicfigure #makeuptutorial #mekaptutorial#marykayjourney
Don't miss the chance to grab our marvelous promo. Buy 3 free 1 or buy 1 free 1. Only for this month.

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte#marykaymysg #marykayskincare #makeup #tutorialmakeup #cantikgiler#cantik #marykayatplay #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel#kucing #murah #sayanakcantik #sajat
Our monthly promotion is on FIRE! 🔥🔥🔥. Don't miss it! There's only ONE chance, grab it or regret it.

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte#marykaymysg #marykayskincare #makeup #tutorialmakeup #cantikgiler#cantik #marykayatplay #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel#kucing #murah #sayanakcantik #sajat
Don't miss the chance to grab our marvelous promo. Pink sales = 15% off. Only for this month.

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte#marykaymysg #marykayskincare #makeup #tutorialmakeup #cantikgiler#cantik #marykayatplay #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel#kucing #murah #sayanakcantik #sajat
Don't miss the chance to grab our marvelous promo. Pink Sales =15% off. Only for this month.

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte#marykaymysg #marykayskincare #makeup #tutorialmakeup #cantikgiler#cantik #marykayatplay #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel#kucing #murah #sayanakcantik #sajat
Our monthly promotion is on FIRE! 🔥🔥🔥. Don't miss it! There's only ONE chance, grab it or regret it.

Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte#marykaymysg #marykayskincare #makeup #tutorialmakeup #cantikgiler#cantik #marykayatplay #fattzura #fublicfigure #fattahamin #artismalaysia #bujibuchempel #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel#kucing #murah #sayanakcantik #sajat
"TimeWise Miracle Set 3D" 
Apa Kelebihannya🙋🙋 Pertahanan regimen kulit radikal bebas Mary Kay yang paling berkuasa menggunakan teknologi terkini yang menentang usia untuk membantu anda kelihatan lebih muda dgn punca 3D iaitu;

1. Defends (Pertahanan)
------------------------------------------------Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yg mempercepatkan penuaan pd kulit.

2. Delays (Melambatkan)
---------------------------------------------- Melambatkan proses penuaan kulit prematang dgn perlindungan UVA/UVB spectrum luas & teknologi eksklusif.

3. Delivers (Menyampaikan)
-------------------------------------------------
Memberikan peningkatan untuk menangani tanda2 penuaan kulit yg ketara dlm 4 minggu.

#marykaylipmatte #marykaymysg #marykayclearproof #jerawat #rawatjerawat#acne #cantik #fattzura #artismalaysia#fublicfigure #fattahamin #flawless #faz #meletop #haniszalikha #sitinurhaliza
"TimeWise Miracle Set 3D" Apa Kelebihannya🙋🙋 Pertahanan regimen kulit radikal bebas Mary Kay yang paling berkuasa menggunakan teknologi terkini yang menentang usia untuk membantu anda kelihatan lebih muda dgn punca 3D iaitu; 1. Defends (Pertahanan) ------------------------------------------------Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yg mempercepatkan penuaan pd kulit. 2. Delays (Melambatkan) ---------------------------------------------- Melambatkan proses penuaan kulit prematang dgn perlindungan UVA/UVB spectrum luas & teknologi eksklusif. 3. Delivers (Menyampaikan) ------------------------------------------------- Memberikan peningkatan untuk menangani tanda2 penuaan kulit yg ketara dlm 4 minggu. #marykaylipmatte  #marykaymysg  #marykayclearproof  #jerawat  #rawatjerawat #acne  #cantik  #fattzura  #artismalaysia #fublicfigure  #fattahamin  #flawless  #faz  #meletop  #haniszalikha  #sitinurhaliza 
With Mary kay, beauty just at your fingertips. Head up to contact me and let me explain all ranges of beauties we got to offered you. Only the best delivers the best.

Let me help,
Nazz
011-26844427
#marykaylipmatte #marykaymysg#marykayclearproof #marykayjourney #marykayskincare #marykaymask #mua #mekapartis #bujibuchempel #kucing #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #fattahamin #artismalaysia #fublicfigure #makeuptutorial #mekaptutorial#marykayjourney #mylove #iloveyou #faz #flawless
With Mary kay, beauty just at your fingertips. Head up to contact me and let me explain all ranges of beauties we got to offered you. Only the best delivers the best. Let me help, Nazz 011-26844427 #marykaylipmatte  #marykaymysg #marykayclearproof  #marykayjourney  #marykayskincare  #marykaymask  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel  #kucing  #cantik  #cantikgiler  #fattzura  #neelofa  #makeup  #fattahamin  #artismalaysia  #fublicfigure  #makeuptutorial  #mekaptutorial #marykayjourney  #mylove  #iloveyou  #faz  #flawless 
Introducing New Timewise Regime Set👏👏👏👏
"TimeWise Miracle Set 3D" 
Apa Kelebihannya🙋🙋 Pertahanan regimen kulit radikal bebas Mary Kay yang paling berkuasa menggunakan teknologi terkini yang menentang usia untuk membantu anda kelihatan lebih muda dgn punca 3D iaitu;

1. Defends (Pertahanan)
------------------------------------------------Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yg mempercepatkan penuaan pd kulit.

2. Delays (Melambatkan)
---------------------------------------------- Melambatkan proses penuaan kulit prematang dgn perlindungan UVA/UVB spectrum luas & teknologi eksklusif.

3. Delivers (Menyampaikan)
-------------------------------------------------
Memberikan peningkatan untuk menangani tanda2 penuaan kulit yg ketara dlm 4 minggu.

Time to upgrade your skincare
Get it from me, your trusted Beauty Consultant
Nazz
011-26844427
#marykayjourney #marykayskincare #marykaymask #marykaylipmatte #marykaymysg #marykayclearproof#jerawat #marykay #fattzura #fublicfigure #flawlesskevinisoverparty #fattahamin #fridaynight #artismalaysia #diet #cantiksangat #cantik #bujibuchempel #marykaybeautyconsultant
Introducing New Timewise Regime Set👏👏👏👏 "TimeWise Miracle Set 3D" Apa Kelebihannya🙋🙋 Pertahanan regimen kulit radikal bebas Mary Kay yang paling berkuasa menggunakan teknologi terkini yang menentang usia untuk membantu anda kelihatan lebih muda dgn punca 3D iaitu; 1. Defends (Pertahanan) ------------------------------------------------Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yg mempercepatkan penuaan pd kulit. 2. Delays (Melambatkan) ---------------------------------------------- Melambatkan proses penuaan kulit prematang dgn perlindungan UVA/UVB spectrum luas & teknologi eksklusif. 3. Delivers (Menyampaikan) ------------------------------------------------- Memberikan peningkatan untuk menangani tanda2 penuaan kulit yg ketara dlm 4 minggu. Time to upgrade your skincare Get it from me, your trusted Beauty Consultant Nazz 011-26844427 #marykayjourney  #marykayskincare  #marykaymask  #marykaylipmatte  #marykaymysg  #marykayclearproof #jerawat  #marykay  #fattzura  #fublicfigure  #flawlesskevinisoverparty  #fattahamin  #fridaynight  #artismalaysia  #diet  #cantiksangat  #cantik  #bujibuchempel  #marykaybeautyconsultant 
With Mafy Kay's mascara, you can now having more volume original lashes. Definitely recomended to have in your dressing table.

Naz
011-26844427
#marykaylipmatte#marykaymysg #marykayskincare #makeup #tutorialmakeup #cantikgiler #cantik #fattzura #artismalaysia #fublicfigure #makeuptutorial #mekaptutorial #marykayjourney #marykaybeautyconsultant #markaybest #iloveu #terlajaklaris #nursajat #faz #meletop #haniszalikha #sitinurhaliza #justmarried #pengantin #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel #kucing #
With Mafy Kay's mascara, you can now having more volume original lashes. Definitely recomended to have in your dressing table. Naz 011-26844427 #marykaylipmatte #marykaymysg  #marykayskincare  #makeup  #tutorialmakeup  #cantikgiler  #cantik  #fattzura  #artismalaysia  #fublicfigure  #makeuptutorial  #mekaptutorial  #marykayjourney  #marykaybeautyconsultant  #markaybest  #iloveu  #terlajaklaris  #nursajat  #faz  #meletop  #haniszalikha  #sitinurhaliza  #justmarried  #pengantin  #hantarankahwin  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel  #kucing  #
With Mafy Kay's mascara, you can now having more volume original lashes. Definitely recomended to have in your dressing table.

Naz
011-26844427
#marykaylipmatte#marykaymysg #marykayskincare #makeup #tutorialmakeup #cantikgiler #cantik #fattzura #artismalaysia #fublicfigure #makeuptutorial #mekaptutorial #marykayjourney #marykaybeautyconsultant #markaybest #iloveu #terlajaklaris #nursajat #faz #meletop #haniszalikha #sitinurhaliza #justmarried #pengantin #hantarankahwin #mua #mekapartis #bujibuchempel #kucing #
With Mafy Kay's mascara, you can now having more volume original lashes. Definitely recomended to have in your dressing table. Naz 011-26844427 #marykaylipmatte #marykaymysg  #marykayskincare  #makeup  #tutorialmakeup  #cantikgiler  #cantik  #fattzura  #artismalaysia  #fublicfigure  #makeuptutorial  #mekaptutorial  #marykayjourney  #marykaybeautyconsultant  #markaybest  #iloveu  #terlajaklaris  #nursajat  #faz  #meletop  #haniszalikha  #sitinurhaliza  #justmarried  #pengantin  #hantarankahwin  #mua  #mekapartis  #bujibuchempel  #kucing  #
----
Pengiriman Wayang Golek hari ini
----
Yukss kepoin instagram @wayang_golek_puppet_melcyana
😇🤗😍😘
Banyak koleksi wayang golek yg
BEDA DARI BIASANYA
-----
Wayang golek, tidak sekedar properti untuk dalang atau pagelaran wayang
---
Saat ini wayang golek memiliki
banyak fungsi seperti :
*Dekorasi ruangan
*mainan
*Cinderamata/suvenir *Barang Koleksi
*maskot/figure
---
Info dan order silahkan hubungi :
WA +62 81220720200
Melcyana Art-Wayang Golek Indonesia
---
#wayanggolek #wayangkarakter #wayangartis #wayangkarikatur #patung #fugurine #wayangsule #dalang #wayangfigur #fublicfigure #wayangpersiden #melcyana #cinderamata #suvenir #maskot
---- Pengiriman Wayang Golek hari ini ---- Yukss kepoin instagram @wayang_golek_puppet_melcyana 😇🤗😍😘 Banyak koleksi wayang golek yg BEDA DARI BIASANYA ----- Wayang golek, tidak sekedar properti untuk dalang atau pagelaran wayang --- Saat ini wayang golek memiliki banyak fungsi seperti : *Dekorasi ruangan *mainan *Cinderamata/suvenir *Barang Koleksi *maskot/figure --- Info dan order silahkan hubungi : WA +62 81220720200 Melcyana Art-Wayang Golek Indonesia --- #wayanggolek  #wayangkarakter  #wayangartis  #wayangkarikatur  #patung  #fugurine  #wayangsule  #dalang  #wayangfigur  #fublicfigure  #wayangpersiden  #melcyana  #cinderamata  #suvenir  #maskot 
Ramadan mubarak ❤️❗️
‘
‘
‘
‘
‘
‘
‘
‘
@mawrellous #marwahocane #ramadan #2018 #pakistan #actress #model #fublicfigure 
#emixupdates 👈 #follow
Rimzzmerijaan####dslrphotography❤️📷 ###mandarinoriental ##mountains ##kattar hindu##jai sri ram##jn ##fublicfigure ##one day##I promise##that ###I  achieve###everything##that what##I ##want ##myy oath##
Har Har mahadev##
Jai  Hind  Jai Bharat
Jai sri ram###
Jai Bihar
I am not a Miss Universe but I also have a voice. I will scream as loud as I can for all of you to hear me... #HIVAwareness vs. #SexualResponsibilitiesAwareness #DropTheMic #FublicFigure (link in my bio)
ARTIS MENINGGAL!
Beberapa bulan terakhir terdengar kabar beberapa artis meninggal. Apakah mereka tidak pernah jaga kesehatan? Wallohu'alam, yang jelas, Hidup dan Mati itu kuasa Allah.

Berikut daftar 7 artis yang peduli dengan kesehatan:

#artis #fublicfigure #seniman #kesehatan #sehatalami #sehatitumahal
ARTIS MENINGGAL! Beberapa bulan terakhir terdengar kabar beberapa artis meninggal. Apakah mereka tidak pernah jaga kesehatan? Wallohu'alam, yang jelas, Hidup dan Mati itu kuasa Allah. Berikut daftar 7 artis yang peduli dengan kesehatan: #artis  #fublicfigure  #seniman  #kesehatan  #sehatalami  #sehatitumahal 
What is fitness??
Few days before someone asked me that what is fitness??
I replied that my waist is 32 from last 8 years.  That's called fitness. 
#myfitness #myfitnessgoals  #fublicfigure #Afaque #doha🇶🇦 #qatar
Simple yet Pretty 😗😗 Goodnight Folks 😂😉😉 #NhronJumahali #Sophie20 #FublicFigure #Model #Freelance
SENIN - DETOX 
DETOX FACE MASK RECIPE AT HOME. Wajah anda terlihat kusam karena stress bekerja atau karena paparan polusi dan sinar matahari?? Tidak sempat perawatan di klinik ?? Yuk buat masker wajah sendiri di rumah, CBC punya resep untuk anda dengan Buah PEPAYA

Karena buah dan biji pepaya mengandung enzim PAPAIN dan termasuk Alpha Hydroxy Acid alami yang memberikan manfaat untuk kulit kita mulai dari mencerahkan kulit , melembabkan kulit sampai mencegah keriput.

Yang harus disiapkan : ¤ 1 sdt buah pepaya ¤ 1 sdt biji buah pepaya
¤ 1/2 sdt minyak kelapa ¤ 1 sdt madu 
Cara membuat : Blender semua bahan menjadi satu . Aplikasikan di seluruh wajah anda, Tunggu 10 menit . dan bilas dengan air hangat 
Its so simple!! Lakukan secara rutin untuk hasil maksimal.

#cantikdenganbenar #cantiktanpaoperasi #cantikgakpakefilter #cantiktanpaoperasi #tipskulitsehat #tips #mask #masker #alami #senin #senindetox #detoksifikasi #fublicfigure #beautyblogger #beautyclinic #iphonesia #likesforlikes #likeforlike #jakarta #Jakartatimur #jakartaselatan #tangerang
SENIN - DETOX DETOX FACE MASK RECIPE AT HOME. Wajah anda terlihat kusam karena stress bekerja atau karena paparan polusi dan sinar matahari?? Tidak sempat perawatan di klinik ?? Yuk buat masker wajah sendiri di rumah, CBC punya resep untuk anda dengan Buah PEPAYA Karena buah dan biji pepaya mengandung enzim PAPAIN dan termasuk Alpha Hydroxy Acid alami yang memberikan manfaat untuk kulit kita mulai dari mencerahkan kulit , melembabkan kulit sampai mencegah keriput. Yang harus disiapkan : ¤ 1 sdt buah pepaya ¤ 1 sdt biji buah pepaya ¤ 1/2 sdt minyak kelapa ¤ 1 sdt madu Cara membuat : Blender semua bahan menjadi satu . Aplikasikan di seluruh wajah anda, Tunggu 10 menit . dan bilas dengan air hangat Its so simple!! Lakukan secara rutin untuk hasil maksimal. #cantikdenganbenar  #cantiktanpaoperasi  #cantikgakpakefilter  #cantiktanpaoperasi  #tipskulitsehat  #tips  #mask  #masker  #alami  #senin  #senindetox  #detoksifikasi  #fublicfigure  #beautyblogger  #beautyclinic  #iphonesia  #likesforlikes  #likeforlike  #jakarta  #Jakartatimur  #jakartaselatan  #tangerang 
EYE TREATMENT 
Salah satu treatment yang dapat mengatasi kantung mata yang terlihat lelah dan kurang tidur sehingga mata terlihat lebih fresh 
Prinsip kerja :
Menggunakan mesin berteknologi energi Radio Frequency ( RF ). RF dapat menghantarkan energi radio frequency yang merangsang collagen sampai di lapisan kulit terbawah

Hasil : 
Terlihat setelah 1X pengerjaan dan hasil signifikan setelah 4x pengerjaan .

Pengulangan treatment :
1 minggu

Rasa sakit :
Ringan ( sensasi hangat )

Lama pengerjaan : 
30 menit

Post treatment : area akan mengalami kemerahan ringan dan akan hilang dalam 1 jam

Hubungi kami : WA 081315513707 / 021 7229488

#cantikdenganbenar #cantikdengansehat #cantikgakpakefilter #cantiktanpaoperasi #natasharatulangi #treatmentskin #cbcbeautycare #eyetreatment #kantungmata #matalelah #sembab #RF #radiofrequency #beautyblogger #beautyclinic #beautysecret #likesforlikes #like4like #iphonesia #Jakartatimur #jakartaselatan #tangerang #indonesia #fublicfigure #masakini #update
EYE TREATMENT Salah satu treatment yang dapat mengatasi kantung mata yang terlihat lelah dan kurang tidur sehingga mata terlihat lebih fresh Prinsip kerja : Menggunakan mesin berteknologi energi Radio Frequency ( RF ). RF dapat menghantarkan energi radio frequency yang merangsang collagen sampai di lapisan kulit terbawah Hasil : Terlihat setelah 1X pengerjaan dan hasil signifikan setelah 4x pengerjaan . Pengulangan treatment : 1 minggu Rasa sakit : Ringan ( sensasi hangat ) Lama pengerjaan : 30 menit Post treatment : area akan mengalami kemerahan ringan dan akan hilang dalam 1 jam Hubungi kami : WA 081315513707 / 021 7229488 #cantikdenganbenar  #cantikdengansehat  #cantikgakpakefilter  #cantiktanpaoperasi  #natasharatulangi  #treatmentskin  #cbcbeautycare  #eyetreatment  #kantungmata  #matalelah  #sembab  #RF  #radiofrequency  #beautyblogger  #beautyclinic  #beautysecret  #likesforlikes  #like4like  #iphonesia  #Jakartatimur  #jakartaselatan  #tangerang  #indonesia  #fublicfigure  #masakini  #update 
SENIN - DETOX 
Lemon Ginger Morning Detox : Detoksifikasi adalah jalan terbaik untuk membersihkan sistem pencernaan. Tubuh kita mengumpulkan banyak racun dari makanan yang kita makan sehari-hari. Nah...Senin pagi ini CBC memberikan resep untuk anda melakukan detoksifikasi dengan "Lemon Ginger Morning Detox"  Ingredients : 》1 inc Ginger / Jahe ( fresh ) -> untuk meningkatkan efek thermal tubuh dan meningkatkan proses pembakaran lemak. 》1 lemon -> untuk mengaktifkan proses detoksifikasi tubuh 》1/8 sendok teh turmeric / kunyit -> kandungan kurkumin yang terdapat di dalam kunyit mampu menghambat proses pembelahan sel adiposa/ sel lemak 》2 1/2 gelas air + 2 sendok teh madu  Yuk minum secara rutin setiap pagi dan rasakan perubahan dalam tubuh anda. 
#cantikdenganbenar #cantikdengansehat #cantikgakpakefilter #tipskulitsehat #tips #senindetox #detoksifikasi #Juni #ramadan2016 #ramadhankareem #beautysecret #beautyblogger #fublicfigure #sehatalami #sehatdenganbenar #likesforlikes #likeforlike #iphonesia #klinikartis #klinik #jakarta #indonesia #beautyvlogg #vlog #endorse #cbcskincentre #cbcslimmingcentre #coolsculpting
SENIN - DETOX Lemon Ginger Morning Detox : Detoksifikasi adalah jalan terbaik untuk membersihkan sistem pencernaan. Tubuh kita mengumpulkan banyak racun dari makanan yang kita makan sehari-hari. Nah...Senin pagi ini CBC memberikan resep untuk anda melakukan detoksifikasi dengan "Lemon Ginger Morning Detox" Ingredients : 》1 inc Ginger / Jahe ( fresh ) -> untuk meningkatkan efek thermal tubuh dan meningkatkan proses pembakaran lemak. 》1 lemon -> untuk mengaktifkan proses detoksifikasi tubuh 》1/8 sendok teh turmeric / kunyit -> kandungan kurkumin yang terdapat di dalam kunyit mampu menghambat proses pembelahan sel adiposa/ sel lemak 》2 1/2 gelas air + 2 sendok teh madu Yuk minum secara rutin setiap pagi dan rasakan perubahan dalam tubuh anda. #cantikdenganbenar  #cantikdengansehat  #cantikgakpakefilter  #tipskulitsehat  #tips  #senindetox  #detoksifikasi  #Juni  #ramadan2016  #ramadhankareem  #beautysecret  #beautyblogger  #fublicfigure  #sehatalami  #sehatdenganbenar  #likesforlikes  #likeforlike  #iphonesia  #klinikartis  #klinik  #jakarta  #indonesia  #beautyvlogg  #vlog  #endorse  #cbcskincentre  #cbcslimmingcentre  #coolsculpting 
Dear  CBC.Customers

RABU MAU

Informasi Produk yang Lengkap & Murah

SERUM ANTI ACNE : Dalam dunia kecantikan yang dimaksud serum adalah cairan yang mengandung formula zat aktif yang berguna untuk memperbaiki struktur kulit. Di CBC kami memiliki Serum anti Acne yang mengandung bahan bakteriostatika serta bahan bakterisida yang mampu mencegah dan mengurangi jerawat bahkan lebih efektif dan lebih cepat#cantikdenganbenar#antiacne#scar#serumacne#cantikdengansehat#cbcbeautycare#like4like#fublicfigure#klinikartis#jakarta#wijaya2#cbcslimmingcentre#juni#promo#diskon#likeforlike#iphonesia
Dear  CBC.Customers RABU MAU Informasi Produk yang Lengkap & Murah SERUM ANTI ACNE : Dalam dunia kecantikan yang dimaksud serum adalah cairan yang mengandung formula zat aktif yang berguna untuk memperbaiki struktur kulit. Di CBC kami memiliki Serum anti Acne yang mengandung bahan bakteriostatika serta bahan bakterisida yang mampu mencegah dan mengurangi jerawat bahkan lebih efektif dan lebih cepat#cantikdenganbenar #antiacne #scar #serumacne #cantikdengansehat #cbcbeautycare #like4like #fublicfigure #klinikartis #jakarta #wijaya2 #cbcslimmingcentre #juni #promo #diskon #likeforlike #iphonesia 
RABU_MAU  tentang informasi produk yg lengkap & murah

Wajah kusam karena tumpukan sel kulit mati? Rabu ini mau menghilangkannya? CBC punya solusi nya "MICRODERMABRASI DIAMOND PEEL TREATMENT". Microdermabrasi adalah proses pengelupasan/abrasi bagian kulit terluar menggunakan bahan bertekstur atau kristal yang digosokkan secara lembut di atas permukaan kulit. Sel kulit mati khususnya pada wajah seringkali merusak penampilan. Adanya sel kulit mati pada wajah, seringkali menjadikan wajah kering, kusam dan untuk beberapa orang akan menimbulkan noda hitam. Tentu jika wajah kita kering, kusam atau bahkan timbul flek-flek hitam, kita akan merasa kurang percaya diri. Yuk dapatkan kepercayaan diri lagi dengan wajah yg bersih dan cerah di CBC.

#cantikdenganbenar #Cantikdenganalami #cantikgapakefilter #cantiksehat #microdiamond #Face #Body #pencerahan #rejuvination #fresh #klinikartis #fublicfigure #selebriti #cbcaestheticcentre #cbcskincentre #likesforlikes #like4like #iphonesia
RABU_MAU  tentang informasi produk yg lengkap & murah Wajah kusam karena tumpukan sel kulit mati? Rabu ini mau menghilangkannya? CBC punya solusi nya "MICRODERMABRASI DIAMOND PEEL TREATMENT". Microdermabrasi adalah proses pengelupasan/abrasi bagian kulit terluar menggunakan bahan bertekstur atau kristal yang digosokkan secara lembut di atas permukaan kulit. Sel kulit mati khususnya pada wajah seringkali merusak penampilan. Adanya sel kulit mati pada wajah, seringkali menjadikan wajah kering, kusam dan untuk beberapa orang akan menimbulkan noda hitam. Tentu jika wajah kita kering, kusam atau bahkan timbul flek-flek hitam, kita akan merasa kurang percaya diri. Yuk dapatkan kepercayaan diri lagi dengan wajah yg bersih dan cerah di CBC. #cantikdenganbenar  #Cantikdenganalami  #cantikgapakefilter  #cantiksehat  #microdiamond  #Face  #Body  #pencerahan  #rejuvination  #fresh  #klinikartis  #fublicfigure  #selebriti  #cbcaestheticcentre  #cbcskincentre  #likesforlikes  #like4like  #iphonesia