an online Instagram web viewer

#ftesamartese medias

Photos

Ftesë me Hapje Anash, Aplikë Gold, Fjongo Bordo
-
#handmade #luxuryinvitations #ftesadasme #ftesamartese #specialday #bridetobe #nuseshqiptare
Ftese per kanagjegj....
Ftesa nga brendi i njohur Ecoliva....
#ftesamartese #ftesapersyneti #ftesa2108 #ftesaliva #ftesatepersonalizuara #ftesatebukura #ftesatelira #ftesaunike 
Cosette ftesa
Vizito Linkun në Profil.
-
#handmade #ftesadasme #ftesamartese
Ftesat nga katalogu me i ri ne treg nga brendi i njohur #kristal 
Porosit dhe ti tani ne 045 985 089 ose www.ftesadasmezarfi.com

#ftesa2018 #ftesadasme😊 #ftesaonline #ftesamartese #ftesaperkanagjegje #ftesapersyneti #ftesaperfejesa #porosittani📥📥📥 #porositinstadirekt✍️ #porositonline👗👛 #bejmedergesabrendadhejashteti #bejmedergesaedheneshqiperiemaqedoni #bejmedergesanecdoqytet🛵
Ftesa te punuara nga druri me shume dashuri....
#ftesamartese #ftesapersyneti #ftesa2108 #ftesaliva #ftesatepersonalizuara #ftesatebukura #ftesatelira #ftesaunike 
Cosette ftesa
Rustik edition...
Ftesa nga brendi i njohur Ecoliva....
#ftesamartese #ftesapersyneti #ftesa2108 #ftesaliva #ftesatepersonalizuara #ftesatebukura #ftesatelira #ftesaunike 
Cosette ftesa
Ftesa per kanagjegj  brendi i njohur Ecoliva....
#ftesamartese #ftesapersyneti #ftesa2108 #ftesaliva #ftesatepersonalizuara #ftesatebukura #ftesatelira #ftesaunike 
Cosette ftesa
Ftesa unike nga druri te punume sot.....
#ftesamartese #ftesa2108
#woodinvitations 
Cosette ftesa
Ftesa nga pleksiglass.....unike..vetem  ne nje vend...
#porositinst #porositonline📥 #ftesamartese #ftesapersyneti #ftesaunike #ftesa2108 #dergesanegjitheshqiperine #dergesanecdoqytet 
Na vizitoni.
Cosette ftesa
Krijuar me dashuri :) Vizito linkun në Profil dhe mëso gjithçka rreth krijimeve tona!
-
#handmade #ftesamartese #ftesadasme #luxuryinvitations #satininvitations #ftesacopesaten
Ftesat e realizuara per Endritin dhe Marigonen nga Peja.
I gëzofshit të nderuar!

Porosit dhe ti tani online në 045 985 089 ose www.ftesadasmezarfi.com
Ju mirëpresim!

#ftesadasmezarfi #ftesatebukuraperdasme #ftesadasme😊 #ftesamartese #model2018 #porositeonline #onlineftesa #porosittani📥📥📥 #porositngashtëpia #bejmedergesabrendadhejashteti #bejmedergesaedheneshqiperiemaqedoni #bejmedergesanecdoqytet🛵
Ftesat e realizuara per Omerin dhe Ermiren nga Shkupi.
I gezofshit te nderuar!

#ftesa2018 #ftesaperdasmashqiptare #ftesamartese #ftesadasme😊 #ftesatebukuraperdasme #porosittani📥📥📥 #porositonline📥 #porositsigurt #bejmedergesabrendadhejashteti #dergojmedheshqiperidhemaqedoni
Risi në Shqipëri, ke marrë ndonjëherë në dorë një ftesë e punuar me copë saten?(kliko linkun në bio)
-
Ne besojmë tek kreativiteti dhe puna që të bën të dallosh!
-
#handmade #ftesadasme #ftesamartese #luxuryinvitations #risineshqiperi #specialday #nuseshqiptare
Risi në Shqipëri, ke marrë ndonjëherë në dorë një ftesë e punuar me copë saten?(kliko linkun në bio)
-
Ne besojmë tek kreativiteti dhe puna që të bën të dallosh!
-
#handmade #ftesadasme #ftesamartese #luxuryinvitations #risineshqiperi #specialday #nuseshqiptare #satininvitations
Ftesa te brendit te njohur Eco Liva.....
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Cmimet me te lira ne treg.....
Ftesa nga brendi Liva
#porositinst #porositonline📥 #ftesamartese #ftesapersyneti #ftesaunike #ftesa2108 #dergesanegjitheshqiperine #dergesanecdoqytet 
Na vizitoni.
Cosette ftesa
Cmimet me te lira ne treg.....
Ftesa nga brendi Liva
#porositinst #porositonline📥 #ftesamartese #ftesapersyneti #ftesaunike #ftesa2108 #dergesanegjitheshqiperine #dergesanecdoqytet 
Na vizitoni.
Cosette ftesa
Cmimet me te lira ne treg.....
Ftesa nga brendi Liva
#porositinst #porositonline📥 #ftesamartese #ftesapersyneti #ftesaunike #ftesa2108 #dergesanegjitheshqiperine #dergesanecdoqytet 
Na vizitoni.
Cosette ftesa
Ende në dilemë? Shiko Një nga modelet më “in” këtë vit me një aksesor ndryshe!
-
Ftesa që ju bëjnë të ndiheni bukur 😍
-
#handmade #ftesadasme #Ftesamartese
Ende në dilemë? Shiko Një nga modelet më “in” këtë vit me një aksesor ndryshe! - Ftesa që ju bëjnë të ndiheni bukur 😍 - #handmade  #ftesadasme  #Ftesamartese 
Ftesa te reja ne ofertë per kanagjegjin tuaj!
28 euro 100 copë!

Ne cmim perfshihet dizajni,printimi,rregullimi si dhe transporti breda territorit te Kosoves.

Porosit dhe ti tani ne 045 985 089 ose www.ftesadasmezarfi.com

#ftesamartese #ftesa #ftesadasme #ftesatebukura #ftesaperkanagjegje #porosittani📥 #porosittani📣 #porositonline  #bejmedergesabrendadhejashteti
Ofertë 30 euro 100 copë

Porosit dhe ti tani online ne 045 985 089 ose www.ftesadasmezarfi.com

Ne cmim perfshihet dizajni,printimi,rregullimi si dhe transporti brenda territorit te Kosoves.
Pagesa behet pasi ta pranoni porosinë.

#ftesa #ftesa2018 #ftesamartese #ftesa2018 #ftesatebukura #ftesatelira #ftesaperfejesa #ftesaperkanagjegje #ftesapersyneti #porosittani📥 #porosit #porositonline #porositonlineftesa #bejmedergesabrendadhejashteti
Zbritje per nder te muajit te shenjtë Ramazan deri me 15 Qershor.
29 euro 100 copë!
Ne cmim perfshihet dizajni,printimi,rregullimi si dhe transporti i ftesave.
Porosit tani ne 045 985 089 ose www.ftesadasmezarfi.com

#ftesa #ftesa2018 #porosittani📥 #porsitonline #ftesadasme  #ftesamartese #ftesaperfejesa #ftesaperkanagjegje #ftesatebukuraperdasme #ftesatelira
Ftesa te brendit te njohur Eco Liva.....
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Ftesat eksluzive te punuara sot...
Ftesa te brendit te njohur Eco Liva.....
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Ftesa te brendit te njohur Eco Liva.....
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Ftesa te brendit te njohur Armony
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Ftesa te brendit te njohur Kristal.
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Oferte per nder te muajit të shenjtë Ramazan,35 euro 100 cope.
Oferta zgjat nga 1 deri me 15 Qershor.
Porosit tani ne 045 985 089
Ne cmim perfshihet dizajni,printimi,rregullimi si dhe transporti falas brenda terrirorit te Kosoves.
Pagesa behet pasi ta pranoni porosinë.

#ftesa #ftesa2018 #ftesamartese #ftesaunike #ftesaperfejesa #bejmedergesabrendadhejashteti #porosittani📥 #porositonline📥
Ftesa punedore te punuara sot.
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Detaje që nuk e humbasin shkëlqimin!
Të trashëgohet çifti Klajdi & Zamira!
-
Çfarë ngjyrash ka dasma jote? I shkojnë këto detaje? Komento mëposhtë!
-  @weddingplannersalbania
#handmade #details #ftesamartese #weddinginvitation #ftesadasme #gotashampanje 
#champagneglass
 #jastekunazash #ringpillow
Ftesat per kanagjegjin e Valentines.....
Ftesa te brendit te njohur Eco Liva.....
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Plot çifte i kanë zgjedhur pasi meritojnë përkujdesjen dhe uniken!
-
Faleminderit Bora që na zgjodhe :)
-
#handmade #ftesadasme #bestseller #ftesamartese #luxuryinvitations
Ftesa te brendit te njohur  Armony
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Ftesa te brendit Kristal....
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Ftesa te brendit te njohur Liva Liva.....
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Ftesa te brendit te njohur Eco Liva.....
Cmimet me te lira ne treg....
#ftesa #ftesamartese #ftesa2018 #dergesanegjitheshqiperine #dergesajashtevendit📥 #dergesanecdoqytet #porositinstadirekt✍️ #porositonline #instagood #instafollow 
Cosette ftesa
Liva collection
Porosit tani ne 045 985 089 ose www.ftesadasmezarfi.com

#ftesa #ftesa2018 #ftesamartese #ftesaunike #ftesaperkanagjegje #ftesaperfejesa #bejmedergesabrendadhejashteti #kosovë #shqiperi #maqedoni #edheneevrope
Plot çifte i kanë zgjedhur pasi meritojnë përkujdesjen dhe uniken!
-
Faleminderit Bora që na zgjodhe :)
-
#handmade #ftesadasme #bestseller #ftesamartese #luxuryinvitations
Te punuara me shume dashuri per synetine e Ogertit
#porositinstadirekt✍️ #porositonline📥 #ftesamartese #ftesapersyneti #ftesaunike #ftesa2108 #dergesanegjitheshqiperine #dergesanecdoqytet 
Na vizitoni.
Cosette ftesa
Ftese e pregaditur per kanagjegj...
Ftesa nga brendi Liva 
#porositinstadirekt✍️ #porositonline📥 #ftesamartese #ftesapersyneti #ftesaunike #ftesa2108 #dergesanegjitheshqiperine #dergesanecdoqytet 
Na vizitoni.
Cosette ftesa
Se na pëlqen të jemi pionerë, këtë herë ju prezantojmë Ftesat me copë Saten!
-
Patjetër me lule por kompozuar plot finesë!
-
#handmade #ftesadasme #ftesamartese #satininvitations #luxurysatin #ftesamecopesaten
Se na pëlqen të jemi pionerë, këtë herë ju prezantojmë Ftesat me copë Saten!
-
Patjetër me lule por kompozuar plot finesë!
-
#handmade #ftesadasme #ftesamartese #satininvitations #luxurysatin #ftesamecopesaten
Ftesa nga brendi Popular.....
#porositinstadirekt✍️ #porositonline📥 #ftesamartese #ftesapersyneti #ftesaunike #ftesa2108 #dergesanegjitheshqiperine #dergesanecdoqytet 
Na vizitoni.
Cosette ftesa
Ftesa nga brendi Popular... cmime me te ulta ne treg.
#porositinstadirekt✍️ #porositonline📥 #ftesamartese #ftesapersyneti #ftesaunike #ftesa2108 #dergesanegjitheshqiperine #dergesanecdoqytet 
Na vizitoni.
Cosette ftesa
Pleksiglass invitation te punume sot
#porositinsta #porositonline📥 #ftesamartese #ftesapersyneti #ftesaunike #ftesa2108 #dergesanegjitheshqiperine #dergesanecdoqytet 
Na vizitoni.
Cosette ftesa
Ftesat nga katalogu i veçantë #sedefcards 
Porosit dhe ti tani online ne 045 985 089 ose www.ftesadasmezarfi.com

#ftesa #ftesa2018 #ftesamartese #ftesaperfejesa #ftesaperkanagjegje #porosittani📥 #porositonline📥