an online Instagram web viewer

#freegift medias

Photos

🍎 Siapa ada masalah mata yang penat, sembab, lebam, gelap bawah mata, nampak tak bermaya?
.
🍎 Jom Soothing Eye Gel tolong settle kan masalah semua tu!
.
🍎 Pakai setiap malam sebelum tidur, bangun terus tersenyum sebab nyaman sejuk-sejuk je rasa. Tidur pun lena.
.
🍎 Now you can say bye-bye to unhealthy eyes! And say hye hye to nasi lemak.
.
Why?
.
Sebab timun bukan untuk letak di mata lagi, timun untuk dimakan dengan nasi lemak. Yummy! Heee..✌️😉
.
📞Afifah 013 844 5443 💞

#marykaymelaka #marykayalorgajah #marykaykuantan #marykaybangi #marykayshahalam #marykaybentong #marykaydungun #marykaymalaysia #promojulai #skincareterbaik #terlajaklaris #bazarpaknil #eyebag #eyegel #gelapbawahmata #matalebam #fattzura #rawatmata #soothingeyegel #freegift #makeupmurah #miliaseed #
🍎 Siapa ada masalah mata yang penat, sembab, lebam, gelap bawah mata, nampak tak bermaya? . 🍎 Jom Soothing Eye Gel tolong settle kan masalah semua tu! . 🍎 Pakai setiap malam sebelum tidur, bangun terus tersenyum sebab nyaman sejuk-sejuk je rasa. Tidur pun lena. . 🍎 Now you can say bye-bye to unhealthy eyes! And say hye hye to nasi lemak. . Why? . Sebab timun bukan untuk letak di mata lagi, timun untuk dimakan dengan nasi lemak. Yummy! Heee..✌️😉 . 📞Afifah 013 844 5443 💞 #marykaymelaka  #marykayalorgajah  #marykaykuantan  #marykaybangi  #marykayshahalam  #marykaybentong  #marykaydungun  #marykaymalaysia  #promojulai  #skincareterbaik  #terlajaklaris  #bazarpaknil  #eyebag  #eyegel  #gelapbawahmata  #matalebam  #fattzura  #rawatmata  #soothingeyegel  #freegift  #makeupmurah  #miliaseed  #
New shelf in the downstairs loo specially made for my favourite home fragrance and the room now smells gorgeous. And even better this month you get a free Radiant Glow body oil worth £34 when you purchase both of these.
Link to website in my bio
 #connocklondon #myshowcase #homefragrance #beautifulscents #lovemyhome #freegift
Petang2 sendu ni kena lah tgk gambar cecantik lawa je tau 💞 
CARYA COSMETICS ALL IN ONE MAKE UP IT 🌹

NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 .
cepat cepat
.
📲 www.wasap.my/60173143061
📲 www.wasap.my/60173143061
.
#caryacosmetics
#caryacosmeticsselangor
#caryacosmeticsmelaka
#caryacosmeticskedah
#caryacosmeticskelantan
#caryadropshipwanted
#freegift
#giveaway 
#photogram
Breastpump yang #best untuk #tandem ✅ BPA Free
✅ Quality Silicone
✅ Tak Perlu Elektrik
✅ Senang nak basuh, simpan dan guna

Banyak lagi kalau nak listkan. Yang penting pam ni memang best sangat guna 😍

Sekarang offer RM32 sahaja siap #percuma Lid color pink.

Untuk ibu2 yang nak grab hari ni Mommy nak tambah lagi satu spesel #Freegift. Ni untuk yang grab hari ni sahaja tau.

Nak dapatkan #PamMagik ni, komen 'Nak' nanti Mommy pm inbox. Atau ibu2 boleh direct whatsapp Mommy ye😘
http://www.wasap.my/601111338092/NakPumpMagik

#PumpMagik
#TeamMommyMillionaire
Breastpump yang #best  untuk #tandem  ✅ BPA Free ✅ Quality Silicone ✅ Tak Perlu Elektrik ✅ Senang nak basuh, simpan dan guna Banyak lagi kalau nak listkan. Yang penting pam ni memang best sangat guna 😍 Sekarang offer RM32 sahaja siap #percuma  Lid color pink. Untuk ibu2 yang nak grab hari ni Mommy nak tambah lagi satu spesel #Freegift . Ni untuk yang grab hari ni sahaja tau. Nak dapatkan #PamMagik  ni, komen 'Nak' nanti Mommy pm inbox. Atau ibu2 boleh direct whatsapp Mommy ye😘 http://www.wasap.my/601111338092/NakPumpMagik #PumpMagik  #TeamMommyMillionaire 
Breastpump yang #best untuk #tandem ✅ BPA Free
✅ Quality Silicone
✅ Tak Perlu Elektrik
✅ Senang nak basuh, simpan dan guna

Banyak lagi kalau nak listkan. Yang penting pam ni memang best sangat guna 😍

Sekarang offer RM32 sahaja siap #percuma Lid color pink.

Untuk ibu2 yang nak grab hari ni Mommy nak tambah lagi satu spesel #Freegift. Ni untuk yang grab hari ni sahaja tau.

Nak dapatkan #PamMagik ni, komen 'Nak' nanti Mommy pm inbox. Atau ibu2 boleh direct whatsapp Mommy ye😘
http://www.wasap.my/601111338092/NakPumpMagik

#PumpMagik
#TeamMommyMillionaire
Breastpump yang #best  untuk #tandem  ✅ BPA Free ✅ Quality Silicone ✅ Tak Perlu Elektrik ✅ Senang nak basuh, simpan dan guna Banyak lagi kalau nak listkan. Yang penting pam ni memang best sangat guna 😍 Sekarang offer RM32 sahaja siap #percuma  Lid color pink. Untuk ibu2 yang nak grab hari ni Mommy nak tambah lagi satu spesel #Freegift . Ni untuk yang grab hari ni sahaja tau. Nak dapatkan #PamMagik  ni, komen 'Nak' nanti Mommy pm inbox. Atau ibu2 boleh direct whatsapp Mommy ye😘 http://www.wasap.my/601111338092/NakPumpMagik #PumpMagik  #TeamMommyMillionaire 
#JanganLariKeManaMana 😜
.
Kenapa tak boleh lari?
.
Kerana saya akan sentiasa berlari mengejar awak iklan hari2.😂
.
Dah miliki ke kotak kuning emas?
Seriuss sungguh cantik dan kemas.
.
Ape tunggu lagi buzz Elya👇
.
http://www.wasap.my/60174175869/EssentialSet
.
#promojuly
#essentialset
#naturalskincare
#kulitkering
#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitkombinasi
#tonataksekata
#parutjerawat
#blackhead
#whiteheat
#sunburn
#spf30
#arbutin
#lemon
#lavender
#licoriceroot
#freegift
#onesachet
#astaceracol
#peaproteindrink
#amzing
#maryjardinaffiliate
#elyamaryjardin
#makesuccessyours
#businessopporrunity
.
Inna Haza Larizkunna Maalahu Minna Faad.
#JanganLariKeManaMana  😜 . Kenapa tak boleh lari? . Kerana saya akan sentiasa berlari mengejar awak iklan hari2.😂 . Dah miliki ke kotak kuning emas? Seriuss sungguh cantik dan kemas. . Ape tunggu lagi buzz Elya👇 . http://www.wasap.my/60174175869/EssentialSet . #promojuly  #essentialset  #naturalskincare  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitkombinasi  #tonataksekata  #parutjerawat  #blackhead  #whiteheat  #sunburn  #spf30  #arbutin  #lemon  #lavender  #licoriceroot  #freegift  #onesachet  #astaceracol  #peaproteindrink  #amzing  #maryjardinaffiliate  #elyamaryjardin  #makesuccessyours  #businessopporrunity  . Inna Haza Larizkunna Maalahu Minna Faad.
Angkara Durian berangin satu badan? 😂😂
.
Tak sempat dah nak cari halia tengah malam buta? Hehehe..
.
Bancuh je segelas lazz kurma. Menderu angin keluar tau. 😉
.
Aliza SM019, 0135013650
.
#FreeGift #FreePost #FreeCOD #PostEveryday #FastDelivery

#Susukanak2 #Susuibuhamil #Susuwargaemas  #Susudewasa #Susuikhtiarzuriat #Susuikhtiarhamil #sethamil

#lazz #lazzsusukambing #susukambing #susukambinglazz #susulazz #susuberkhasiat #susutinggikalsium #ikhtiarkuning #susueczema #BuangKahak #Antibodi #KulitCantik #TambahSelera #KhasiatSemulajadi #SusuUntukAnak #lazzmurah #lazzfreepos
Angkara Durian berangin satu badan? 😂😂 . Tak sempat dah nak cari halia tengah malam buta? Hehehe.. . Bancuh je segelas lazz kurma. Menderu angin keluar tau. 😉 . Aliza SM019, 0135013650 . #FreeGift  #FreePost  #FreeCOD  #PostEveryday  #FastDelivery  #Susukanak2  #Susuibuhamil  #Susuwargaemas  #Susudewasa  #Susuikhtiarzuriat  #Susuikhtiarhamil  #sethamil  #lazz  #lazzsusukambing  #susukambing  #susukambinglazz  #susulazz  #susuberkhasiat  #susutinggikalsium  #ikhtiarkuning  #susueczema  #BuangKahak  #Antibodi  #KulitCantik  #TambahSelera  #KhasiatSemulajadi  #SusuUntukAnak  #lazzmurah  #lazzfreepos 
TAMPIL JELITA DALAM MASA 2 MINIT?
.
Ada tak yang selalu termenung sendiri bila tengok muka orang lain cantik berseri-seri tapi diri sendiri alahai pucat kusam semacam ja.😢😢
.
Teringin nak calit sikit make up tapi tak confident sebab memang keras tangan, tak tau nak pilih pon ye jugak kan.😅😅
.
Sudahlah meratap sendiri tu, ni ha ada kawan baik baru nak kenalkan untuk bantu awak semua jugak tampil menawan, jelita dalam masa 2 MINIT SAHAJA!😱😱
.
Nak ke?Nak?
.
Psst..yang penting masih kekal manis-manis ja tak over orang kata.😘😘
.
EXPRESS MAKEUP KIT
💄Selfie Ready Stick Foundation with Brush
💄Kiss and Blush Pigment . 
For more info⤵️
.
📲+60133978942 
http://www.wasap.my/60133978942/expressmakeupkit
@nameeroslancosmetic.belleisyou

#AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit
#nameeroslancosmetics #simplemakeup
#makeuptutorial #expressmakeup #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #travelmakeupkit #makeup #foundation #concealer #lipmatte #blusher #freshmakeup #nakcantik #sayapakaisayajual #mua #motd #ootd #freepostage #freecod #freegift #nofilter
TAMPIL JELITA DALAM MASA 2 MINIT? . Ada tak yang selalu termenung sendiri bila tengok muka orang lain cantik berseri-seri tapi diri sendiri alahai pucat kusam semacam ja.😢😢 . Teringin nak calit sikit make up tapi tak confident sebab memang keras tangan, tak tau nak pilih pon ye jugak kan.😅😅 . Sudahlah meratap sendiri tu, ni ha ada kawan baik baru nak kenalkan untuk bantu awak semua jugak tampil menawan, jelita dalam masa 2 MINIT SAHAJA!😱😱 . Nak ke?Nak? . Psst..yang penting masih kekal manis-manis ja tak over orang kata.😘😘 . EXPRESS MAKEUP KIT 💄Selfie Ready Stick Foundation with Brush 💄Kiss and Blush Pigment . For more info⤵️ . 📲+60133978942 http://www.wasap.my/60133978942/expressmakeupkit @nameeroslancosmetic.belleisyou #AreYouSelfieReady  #NoMakeupMakeupKit  #nameeroslancosmetics  #simplemakeup  #makeuptutorial  #expressmakeup  #naturallook  #selfie  #cantik  #makeupnomakeuproutine  #travelmakeupkit  #makeup  #foundation  #concealer  #lipmatte  #blusher  #freshmakeup  #nakcantik  #sayapakaisayajual  #mua  #motd  #ootd  #freepostage  #freecod  #freegift  #nofilter 
Buy any 3 products from Intensive range and get a beautiful Free gift#intensiverange#freegift#sorbet@thepark
카운터 한쪽에는 FREE GIFT ZONE 🎆
자주 있는게 아녀요~~~~~~
카운터 한쪽에는 FREE GIFT ZONE 🎆 자주 있는게 아녀요~~~~~~
Open order gais 😊😊😊 Rugi tak beli sebab wangi dia sampai lena tido.

Siapa yang tak suka busuk? 😂

Jangan lupa tekan link bio tau 😚

#sharingbysishajar #dexandra #penang #kedah #melaka#sarawak #airfreshener #kotadamansara #kualalumpur #pahang #sungaibuloh #perlis #perak #negerisembilan#kualalumpur #penang #sayajual #sale #freegift #jutawanakhirat #jualonline
AIR FRESHENER DEXANDRA RM10 GAISS 😉

Serius jatuh cinta. Dah la murah. Rm10 sahaja. 
Boleh letak setiap penjuru tempat. Toilet, dapur, office, bilik, almari. Bukan dalam kereta sahaja tau.

Persiapan raya Haji untuk wangi-wangi kat rumah dah ada ke semua? 😄

Mari pilih 8 bau yang tersedap di dunia. *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew)
☘ Green Tea (Fresh)
🍋 Forest Dream (Lime Lemon)
☕ Coffee Warm (Starbuck)
🥓 Roasted Caramel
🥀 Rose Forest (Lovely Lace)
🍁 Vanilla ( Lavender)
🍑 Passion Fruit (Manis Buah)

Rm10 sebotol
Rm10 sebotol
Rm10 sebotol

Tekan link bio 🌸😋 #serumpowerrangers #hairserum #dexandra #dexandraperfume #airfreshener #kotadamansara #kualalumpur #pahang #sungaibuloh #perlis #perak #negerisembilan#kualalumpur #penang #sayajual #sale #freegift #jutawanakhirat #jualonline
AIR FRESHENER DEXANDRA RM10 GAISS 😉 Serius jatuh cinta. Dah la murah. Rm10 sahaja. Boleh letak setiap penjuru tempat. Toilet, dapur, office, bilik, almari. Bukan dalam kereta sahaja tau. Persiapan raya Haji untuk wangi-wangi kat rumah dah ada ke semua? 😄 Mari pilih 8 bau yang tersedap di dunia. *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew) ☘ Green Tea (Fresh) 🍋 Forest Dream (Lime Lemon) ☕ Coffee Warm (Starbuck) 🥓 Roasted Caramel 🥀 Rose Forest (Lovely Lace) 🍁 Vanilla ( Lavender) 🍑 Passion Fruit (Manis Buah) Rm10 sebotol Rm10 sebotol Rm10 sebotol Tekan link bio 🌸😋 #serumpowerrangers  #hairserum  #dexandra  #dexandraperfume  #airfreshener  #kotadamansara  #kualalumpur  #pahang  #sungaibuloh  #perlis  #perak  #negerisembilan #kualalumpur  #penang  #sayajual  #sale  #freegift  #jutawanakhirat  #jualonline 
.
ITEMS DALAM NORMAL SET 🌹
.
.
3 benda tau korang dapat kalau beli NORMAL SET ni, haaa yang kat belakang tu pulak FREEGIFT untuk korang 😘 .
🔥 LAST STOCK CALLING 🔥
0145030641 / KLIK LINK DI BIO serbu "kak najahhhh" ☑
☑
#thejunnipinkishwhite #thejunninormalset #freegift #tjcodkelantan #pkcodkelantan
AIR FRESHENER DEXANDRA RM10 GAISS 😉

Serius jatuh cinta. Dah la murah. Rm10 sahaja. 
Boleh letak setiap penjuru tempat. Toilet, dapur, office, bilik, almari. Bukan dalam kereta sahaja tau.

Persiapan raya Haji untuk wangi-wangi kat rumah dah ada ke semua? 😄

Mari pilih 8 bau yang tersedap di dunia. *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew)
☘ Green Tea (Fresh)
🍋 Forest Dream (Lime Lemon)
☕ Coffee Warm (Starbuck)
🥓 Roasted Caramel
🥀 Rose Forest (Lovely Lace)
🍁 Vanilla ( Lavender)
🍑 Passion Fruit (Manis Buah)

Rm10 sebotol
Rm10 sebotol
Rm10 sebotol

Tekan link bio 🌸😋 #serumpowerrangers #hairserum #dexandra #dexandraperfume #airfreshener #kotadamansara #kualalumpur #pahang #sungaibuloh #perlis #perak #negerisembilan#kualalumpur #penang #sayajual #sale #freegift #jutawanakhirat #jualonline
AIR FRESHENER DEXANDRA RM10 GAISS 😉 Serius jatuh cinta. Dah la murah. Rm10 sahaja. Boleh letak setiap penjuru tempat. Toilet, dapur, office, bilik, almari. Bukan dalam kereta sahaja tau. Persiapan raya Haji untuk wangi-wangi kat rumah dah ada ke semua? 😄 Mari pilih 8 bau yang tersedap di dunia. *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew) ☘ Green Tea (Fresh) 🍋 Forest Dream (Lime Lemon) ☕ Coffee Warm (Starbuck) 🥓 Roasted Caramel 🥀 Rose Forest (Lovely Lace) 🍁 Vanilla ( Lavender) 🍑 Passion Fruit (Manis Buah) Rm10 sebotol Rm10 sebotol Rm10 sebotol Tekan link bio 🌸😋 #serumpowerrangers  #hairserum  #dexandra  #dexandraperfume  #airfreshener  #kotadamansara  #kualalumpur  #pahang  #sungaibuloh  #perlis  #perak  #negerisembilan #kualalumpur  #penang  #sayajual  #sale  #freegift  #jutawanakhirat  #jualonline 
AIR FRESHENER DEXANDRA RM10 GAISS 😉

Serius jatuh cinta. Dah la murah. Rm10 sahaja. 
Boleh letak setiap penjuru tempat. Toilet, dapur, office, bilik, almari. Bukan dalam kereta sahaja tau.

Persiapan raya Haji untuk wangi-wangi kat rumah dah ada ke semua? 😄

Mari pilih 8 bau yang tersedap di dunia. *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew)
☘ Green Tea (Fresh)
🍋 Forest Dream (Lime Lemon)
☕ Coffee Warm (Starbuck)
🥓 Roasted Caramel
🥀 Rose Forest (Lovely Lace)
🍁 Vanilla ( Lavender)
🍑 Passion Fruit (Manis Buah)

Rm10 sebotol
Rm10 sebotol
Rm10 sebotol

Tekan link bio 🌸😋 #serumpowerrangers #hairserum #dexandra #dexandraperfume #airfreshener #kotadamansara #kualalumpur #pahang #sungaibuloh #perlis #perak #negerisembilan#kualalumpur #penang #sayajual #sale #freegift #jutawanakhirat #jualonline
AIR FRESHENER DEXANDRA RM10 GAISS 😉 Serius jatuh cinta. Dah la murah. Rm10 sahaja. Boleh letak setiap penjuru tempat. Toilet, dapur, office, bilik, almari. Bukan dalam kereta sahaja tau. Persiapan raya Haji untuk wangi-wangi kat rumah dah ada ke semua? 😄 Mari pilih 8 bau yang tersedap di dunia. *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew) ☘ Green Tea (Fresh) 🍋 Forest Dream (Lime Lemon) ☕ Coffee Warm (Starbuck) 🥓 Roasted Caramel 🥀 Rose Forest (Lovely Lace) 🍁 Vanilla ( Lavender) 🍑 Passion Fruit (Manis Buah) Rm10 sebotol Rm10 sebotol Rm10 sebotol Tekan link bio 🌸😋 #serumpowerrangers  #hairserum  #dexandra  #dexandraperfume  #airfreshener  #kotadamansara  #kualalumpur  #pahang  #sungaibuloh  #perlis  #perak  #negerisembilan #kualalumpur  #penang  #sayajual  #sale  #freegift  #jutawanakhirat  #jualonline 
SALE‼️ SALE ‼️ SALE ‼️
.
.
Buy 1 RM69🔥🔥
.
Buy 2 RM138 + free gift 🎁 + free postage🔥
.
Buy 3 RM200 + free gift 🎁 + free postage🌺
.
.
Whatsapp SHIEDA 📲 012-3129868
.
🚗 FREE COD AREA PUTRAJAYA , KUALA LUMPUR , KAJANG , BANGI , CHERAS , CYBERJAYA , PUCHONG, SEMENYIH, SERI KEMBANGAN
.
.
 #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia 
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #doaygbaik2 #promo #freegift #ratubabes
SALE‼️ SALE ‼️ SALE ‼️ . . Buy 1 RM69🔥🔥 . Buy 2 RM138 + free gift 🎁 + free postage🔥 . Buy 3 RM200 + free gift 🎁 + free postage🌺 . . Whatsapp SHIEDA 📲 012-3129868 . 🚗 FREE COD AREA PUTRAJAYA , KUALA LUMPUR , KAJANG , BANGI , CHERAS , CYBERJAYA , PUCHONG, SEMENYIH, SERI KEMBANGAN . . #ladyqissquad  #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #1stinmalaysia  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ratuslimmingjellyoriginal  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #freecod  #freepostage  #codkl  #codselangor  #codkelantan  #codshahalam  #shahalam  #codsubang  #codklang  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #ratubabes 
Alhamdullilah syukur customer kami puas hati dan suka dengan limitoxless 💕 95% semuanya menjadi tauu !

Produk ni memang ikut hormon & metabolism memasing tau, Ada yang minum 15 hari 5kg dah turun ada yang 7 hari dah 6kg turun . .
Yang penting niat ! kosisten ! tu yang penting tau you alls kalau nak badan yang diidamkan .
🌟 DIET
🌟 TAK RASA LAPAR LANGSUNG
🌟 HIDUP SEPERTI BIASA
🌟 PERUBAHAN LUAR BIASA

LIMITOXLESS adalah detox yang membersihkan usus kita yang dah berkerak bertahun .
LIMITOXLESS boleh kuruskan dan maintain kan berat badan 🍵

Jom order sekarang🔻
WHATSAPP 0189754059 atau terus klik link kat bio😘

#giveaway #contest #freegift #legstea  #skinnytea #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #nakkurus #slimmingteamurah #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia  #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #produkmuslim #sihat #kurus #produkkurus
Alhamdullilah syukur customer kami puas hati dan suka dengan limitoxless 💕 95% semuanya menjadi tauu ! Produk ni memang ikut hormon & metabolism memasing tau, Ada yang minum 15 hari 5kg dah turun ada yang 7 hari dah 6kg turun . . Yang penting niat ! kosisten ! tu yang penting tau you alls kalau nak badan yang diidamkan . 🌟 DIET 🌟 TAK RASA LAPAR LANGSUNG 🌟 HIDUP SEPERTI BIASA 🌟 PERUBAHAN LUAR BIASA LIMITOXLESS adalah detox yang membersihkan usus kita yang dah berkerak bertahun . LIMITOXLESS boleh kuruskan dan maintain kan berat badan 🍵 Jom order sekarang🔻 WHATSAPP 0189754059 atau terus klik link kat bio😘 #giveaway  #contest  #freegift  #legstea  #skinnytea  #slimmingtea  #tehdetoxmalaysia  #ubatkurus  #nakkurus  #slimmingteamurah  #tehkurus  #legsteamurah  #legsteamalaysia  #teatoxteamalaysia  #nakkuruscepat  #langsing  #ibumenyusu  #jomkurus  #minumankesihatan  #produkmuslim  #sihat  #kurus  #produkkurus 
AIR FRESHENER DEXANDRA RM10 GAISS 😉

Serius jatuh cinta. Dah la murah. Rm10 sahaja. 
Boleh letak setiap penjuru tempat. Toilet, dapur, office, bilik, almari. Bukan dalam kereta sahaja tau.

Persiapan raya Haji untuk wangi-wangi kat rumah dah ada ke semua? 😄

Mari pilih 8 bau yang tersedap di dunia. *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew)
☘ Green Tea (Fresh)
🍋 Forest Dream (Lime Lemon)
☕ Coffee Warm (Starbuck)
🥓 Roasted Caramel
🥀 Rose Forest (Lovely Lace)
🍁 Vanilla ( Lavender)
🍑 Passion Fruit (Manis Buah)

Rm10 sebotol
Rm10 sebotol
Rm10 sebotol

Tekan link bio 🌸😋 #serumpowerrangers #hairserum #dexandra #dexandraperfume #airfreshener #kotadamansara #kualalumpur #pahang #sungaibuloh #perlis #perak #negerisembilan#kualalumpur #penang #sayajual #sale #freegift #jutawanakhirat #jualonline
AIR FRESHENER DEXANDRA RM10 GAISS 😉 Serius jatuh cinta. Dah la murah. Rm10 sahaja. Boleh letak setiap penjuru tempat. Toilet, dapur, office, bilik, almari. Bukan dalam kereta sahaja tau. Persiapan raya Haji untuk wangi-wangi kat rumah dah ada ke semua? 😄 Mari pilih 8 bau yang tersedap di dunia. *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew) ☘ Green Tea (Fresh) 🍋 Forest Dream (Lime Lemon) ☕ Coffee Warm (Starbuck) 🥓 Roasted Caramel 🥀 Rose Forest (Lovely Lace) 🍁 Vanilla ( Lavender) 🍑 Passion Fruit (Manis Buah) Rm10 sebotol Rm10 sebotol Rm10 sebotol Tekan link bio 🌸😋 #serumpowerrangers  #hairserum  #dexandra  #dexandraperfume  #airfreshener  #kotadamansara  #kualalumpur  #pahang  #sungaibuloh  #perlis  #perak  #negerisembilan #kualalumpur  #penang  #sayajual  #sale  #freegift  #jutawanakhirat  #jualonline 
Jom dapatkan Ratu Slimming Jelly🔥
.
.
Whatsapp SHIEDA 📲012-3129868
1 Bottle RM69
2 Bottl🌡e RM138 + Free Gift + Free Postage🔥
3 Bottle RM200 + Free Gift + Free Postage🔥
. 🌡🌡
Whatsapp SHIEDA 📲 012-3129868
.
.
 #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia 
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #doaygbaik2 #promo #freegift #ratubabes
Jom dapatkan Ratu Slimming Jelly🔥 . . Whatsapp SHIEDA 📲012-3129868 1 Bottle RM69 2 Bottl🌡e RM138 + Free Gift + Free Postage🔥 3 Bottle RM200 + Free Gift + Free Postage🔥 . 🌡🌡 Whatsapp SHIEDA 📲 012-3129868 . . #ladyqissquad  #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #1stinmalaysia  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ratuslimmingjellyoriginal  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #freecod  #freepostage  #codkl  #codselangor  #codkelantan  #codshahalam  #shahalam  #codsubang  #codklang  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #ratubabes 
AIR FRESHENER DEXANDRA RM10 GAISS 😉

Serius jatuh cinta. Dah la murah. Rm10 sahaja. 
Boleh letak setiap penjuru tempat. Toilet, dapur, office, bilik, almari. Bukan dalam kereta sahaja tau.

Persiapan raya Haji untuk wangi-wangi kat rumah dah ada ke semua? 😄

Mari pilih 8 bau yang tersedap di dunia. *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew)
☘ Green Tea (Fresh)
🍋 Forest Dream (Lime Lemon)
☕ Coffee Warm (Starbuck)
🥓 Roasted Caramel
🥀 Rose Forest (Lovely Lace)
🍁 Vanilla ( Lavender)
🍑 Passion Fruit (Manis Buah)

Rm10 sebotol
Rm10 sebotol
Rm10 sebotol

Tekan link bio 🌸😋 #serumpowerrangers #hairserum #dexandra #dexandraperfume #airfreshener #kotadamansara #kualalumpur #pahang #sungaibuloh #perlis #perak #negerisembilan#kualalumpur #penang #sayajual #sale #freegift
AIR FRESHENER DEXANDRA RM10 GAISS 😉 Serius jatuh cinta. Dah la murah. Rm10 sahaja. Boleh letak setiap penjuru tempat. Toilet, dapur, office, bilik, almari. Bukan dalam kereta sahaja tau. Persiapan raya Haji untuk wangi-wangi kat rumah dah ada ke semua? 😄 Mari pilih 8 bau yang tersedap di dunia. *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew) ☘ Green Tea (Fresh) 🍋 Forest Dream (Lime Lemon) ☕ Coffee Warm (Starbuck) 🥓 Roasted Caramel 🥀 Rose Forest (Lovely Lace) 🍁 Vanilla ( Lavender) 🍑 Passion Fruit (Manis Buah) Rm10 sebotol Rm10 sebotol Rm10 sebotol Tekan link bio 🌸😋 #serumpowerrangers  #hairserum  #dexandra  #dexandraperfume  #airfreshener  #kotadamansara  #kualalumpur  #pahang  #sungaibuloh  #perlis  #perak  #negerisembilan #kualalumpur  #penang  #sayajual  #sale  #freegift 
Ratu Slimming Jelly adalah suplement no 1 paling berkesan untuk menurunkan berat badan dan untuk mendapatkan bentuk badan idaman👑
.
.
 1 bottle RM 69
2 bottle RM 138 🔥🔥 free gift
3 bottle RM 200 🔥🔥 + free gift 🎁 .
.
💃🏻Jangan lepaskan peluang ada.. sila rebut sekarang🔥🔥🔥
.
.
📲whatsapp SHIEDA 012-3129868
.
.
 #ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia 
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #doaygbaik2 #promo #freegift #ratubabes
Ratu Slimming Jelly adalah suplement no 1 paling berkesan untuk menurunkan berat badan dan untuk mendapatkan bentuk badan idaman👑 . . 1 bottle RM 69 2 bottle RM 138 🔥🔥 free gift 3 bottle RM 200 🔥🔥 + free gift 🎁 . . 💃🏻Jangan lepaskan peluang ada.. sila rebut sekarang🔥🔥🔥 . . 📲whatsapp SHIEDA 012-3129868 . . #ladyqissquad  #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #1stinmalaysia  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ratuslimmingjellyoriginal  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #freecod  #freepostage  #codkl  #codselangor  #codkelantan  #codshahalam  #shahalam  #codsubang  #codklang  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #ratubabes 
#Repost @ghd_southafrica (@get_repost
・・・
🚨 SALE NOW ON 🚨
Get your hands on the ghd air dryer for less in our sale 🙌
#saving #freegift #ghdhair #sale
BC CREAM PALING BEST 
WAJIB TRY UNTUK KORANG YANG TAK ADA MASA NAK MAKEUP LAMA2 TU😘😘
.
✔Elok untuk kulit wajah sensitif ✔Sesuai untuk lelaki & perempuan
✔Glowing flowless sampai ke malam
✔Tak bercapuk , tak melekit ✔Pakai tak habis2 pun, jimat 2-5bln ✔Jimat sangat dan produk berkualiti .
Ramai yang suka pakai DYXY Bc cream ni 
Sebab dia (ALL IN ONE) Awak pakai DYXY nie ,dah tak payah pakai 👇👇
.
❌Concealer ❌Sunblock ❌Krim mlm & krim siang ❌Compact powder .
Cukup pakai DYXY BC CREAM sahaja awak dah boleh tampil CANTIK HOT & GOJES taww!!!
.
Jom dapatkan Combo Set yg MELETOP dgn sis yer👇👇
📲016 9724097
📲016 9724097
📲016 9724097
.
.
#mybbzeefamily #bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream  #freepostageeveryday #dyxydungun #dyxypaka #dyxykerteh #dyxycoddungun #dyxycodpaka #dyxycodkerteh #freegift #freecod #dyxyuitmdungun #dyxypolidungun #luluskkm #flawles #glowing #dyxymurah #dyxypekan #dyxykuantan #dyxypahang #dyxyumppekan #dyxycodpekan #dyxyikmpekan #dyxycodkuantan #dyxycoverparutjerawat #dyxysuprisegift
BC CREAM PALING BEST WAJIB TRY UNTUK KORANG YANG TAK ADA MASA NAK MAKEUP LAMA2 TU😘😘 . ✔Elok untuk kulit wajah sensitif ✔Sesuai untuk lelaki & perempuan ✔Glowing flowless sampai ke malam ✔Tak bercapuk , tak melekit ✔Pakai tak habis2 pun, jimat 2-5bln ✔Jimat sangat dan produk berkualiti . Ramai yang suka pakai DYXY Bc cream ni Sebab dia (ALL IN ONE) Awak pakai DYXY nie ,dah tak payah pakai 👇👇 . ❌Concealer ❌Sunblock ❌Krim mlm & krim siang ❌Compact powder . Cukup pakai DYXY BC CREAM sahaja awak dah boleh tampil CANTIK HOT & GOJES taww!!! . Jom dapatkan Combo Set yg MELETOP dgn sis yer👇👇 📲016 9724097 📲016 9724097 📲016 9724097 . . #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #freepostageeveryday  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #freegift  #freecod  #dyxyuitmdungun  #dyxypolidungun  #luluskkm  #flawles  #glowing  #dyxymurah  #dyxypekan  #dyxykuantan  #dyxypahang  #dyxyumppekan  #dyxycodpekan  #dyxyikmpekan  #dyxycodkuantan  #dyxycoverparutjerawat  #dyxysuprisegift 
Ramai ingat YLEO ni semua mahal, main ratus2 je.. meh sini mommy minyak bagitau, ada banyak essential oils young living yang berharga bawah dari RM100.. 😱😱😱 murah kan? Ada yang 15ml, ada yang 5ml, memang berbaloi2 sangat.. guna pun sikit je, 1-5 drops sekali guna. Sebotol 15ml ada lebih kurang 240 titik, 5ml ada lebih kurang 80 titik.
.
Favourite mommy minyak semestinya Lemon, Peppermint & Orange 😍😍😍 wangiiii & menyegarkan sangat! Geng2 #papaminyak wajib suka goldenrod 😬
.
Tak sangka minyak pati pure ni jimat kan? Nak cuba? Boleh pm/dm  atau click je👇🏻 Mommy minyak sedia bantu 🤗
.
http://askmeaboutYL.wasap.my/
http://askmeaboutYL.wasap.my/
http://askmeaboutYL.wasap.my/
.
#oilalaa #projectutah2019 #goldretreat2019 #azrah_eo #immunesupport #relaxing #aromaterapi #minyakbayiorganik #minyakbayi #minyakbaby #freegift #freepostage #natural #essentialoils #naturalremedy #hidupsihat #minyakpati #ronella #essentialoilsmurah #pskmurah
#essentialoilmalaysia #younglivingshahalam
#younglivingpetalingjaya #younglivingkl
#younglivingjohor #younglivingmuar
#younglivingnewzealand #essentialoilsnewzealand
Ramai ingat YLEO ni semua mahal, main ratus2 je.. meh sini mommy minyak bagitau, ada banyak essential oils young living yang berharga bawah dari RM100.. 😱😱😱 murah kan? Ada yang 15ml, ada yang 5ml, memang berbaloi2 sangat.. guna pun sikit je, 1-5 drops sekali guna. Sebotol 15ml ada lebih kurang 240 titik, 5ml ada lebih kurang 80 titik. . Favourite mommy minyak semestinya Lemon, Peppermint & Orange 😍😍😍 wangiiii & menyegarkan sangat! Geng2 #papaminyak  wajib suka goldenrod 😬 . Tak sangka minyak pati pure ni jimat kan? Nak cuba? Boleh pm/dm atau click je👇🏻 Mommy minyak sedia bantu 🤗 . http://askmeaboutYL.wasap.my/ http://askmeaboutYL.wasap.my/ http://askmeaboutYL.wasap.my/ . #oilalaa  #projectutah2019  #goldretreat2019  #azrah_eo  #immunesupport  #relaxing  #aromaterapi  #minyakbayiorganik  #minyakbayi  #minyakbaby  #freegift  #freepostage  #natural  #essentialoils  #naturalremedy  #hidupsihat  #minyakpati  #ronella  #essentialoilsmurah  #pskmurah  #essentialoilmalaysia  #younglivingshahalam  #younglivingpetalingjaya  #younglivingkl  #younglivingjohor  #younglivingmuar  #younglivingnewzealand  #essentialoilsnewzealand 
Credirfrom @wardaaofficial -  Takziah kepada akak ni sebab baru sahaja keguguran, inshaAllah Allah murahkan rezeki akak untuk dapat anak lagi dalam masa terdekat
-
Selepas keguguran akan ada rasa sakit rengat rengat tu kan, tapi dalam seminggu je dah ok lepas terus amalkan Mizross... Amin2 alhamdullilah....jom akk2 diluar sana jom.cuba sekotak atau sebotol Mizross, hanya bermodalkan Rm3 satu hari sahaja.

Jom whsap.k.linda @www.wasap.my/60193718322.

#wardaaquotes
#wardaalinda
#cantiksihatdipagiraya
#jamumanis
#jamumoden
#mizrossireh
#minumannutrisi
#nutritionaldrink
#senggugut
#kulitcantik
#badanberbau
#intimatehealth
#sireh
#delima
#kacipfatimah
#jamuviral
#temukunci
#wardaamizross
#wardaateam
#jamusedap
#mizrossjamumodern
#cantikluardandalam
#cantiksihatonthego
#freegift
#MaryKaymalaysia
#BeautyCosultant
Credirfrom @wardaaofficial - Takziah kepada akak ni sebab baru sahaja keguguran, inshaAllah Allah murahkan rezeki akak untuk dapat anak lagi dalam masa terdekat - Selepas keguguran akan ada rasa sakit rengat rengat tu kan, tapi dalam seminggu je dah ok lepas terus amalkan Mizross... Amin2 alhamdullilah....jom akk2 diluar sana jom.cuba sekotak atau sebotol Mizross, hanya bermodalkan Rm3 satu hari sahaja. Jom whsap.k.linda @www.wasap.my/60193718322. #wardaaquotes  #wardaalinda  #cantiksihatdipagiraya  #jamumanis  #jamumoden  #mizrossireh  #minumannutrisi  #nutritionaldrink  #senggugut  #kulitcantik  #badanberbau  #intimatehealth  #sireh  #delima  #kacipfatimah  #jamuviral  #temukunci  #wardaamizross  #wardaateam  #jamusedap  #mizrossjamumodern  #cantikluardandalam  #cantiksihatonthego  #freegift  #MaryKaymalaysia  #BeautyCosultant 
Nak kurus ? Taknak gemok ? Maintankan berat badan ? .

LIMITOXLESS la jawapan nya you alls , Tunggu apa lagi ? jom dapatkan sekarang detox kami yang pastinya menjadi number 1 dihati awak semua

Nak maintainkan berat badan hanya consume #slimmingdetox .
Nak turun berat badan boleh consume #slimmingdetox tapi diet wajib okay

Jom order sekarang🔻
WHATSAPP 0189754059 atau terus klik link kat bio❤

#MisiCantikSebelumRaya #kurusdansihat #putih #kuruskering #boroi  #gendut #tv3 #dramasangat #gemuk #diet #kkm #sirim #makanansihat #kurussebelumraya #kurus #nakkurus #freegift #cantik #nakcantik #nakcantikraya #ubatkurus #ubatkurusmurah #shukriyahya #tyaadnan #limitoxless #slimmingtea
Nak kurus ? Taknak gemok ? Maintankan berat badan ? . LIMITOXLESS la jawapan nya you alls , Tunggu apa lagi ? jom dapatkan sekarang detox kami yang pastinya menjadi number 1 dihati awak semua Nak maintainkan berat badan hanya consume #slimmingdetox  . Nak turun berat badan boleh consume #slimmingdetox  tapi diet wajib okay Jom order sekarang🔻 WHATSAPP 0189754059 atau terus klik link kat bio❤ #MisiCantikSebelumRaya  #kurusdansihat  #putih  #kuruskering  #boroi  #gendut  #tv3  #dramasangat  #gemuk  #diet  #kkm  #sirim  #makanansihat  #kurussebelumraya  #kurus  #nakkurus  #freegift  #cantik  #nakcantik  #nakcantikraya  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #shukriyahya  #tyaadnan  #limitoxless  #slimmingtea 
Free mascara sampler @ultabeauty with $50 purchase! You receive deluxe sample sizes from @butterlondon @urbandecaycosmetics @lorealmakeup @toofaced @julepbeauty @smashbox @bareminerals @buxomcosmetics and @maybelline . #ultahaul #ulta #freegift #smashbox #buxom #toofaced #slave2beauty #slavetomakeup #makeupaddiction #ilovemakeup#unicorn #lashes #eyelashes #mascara #beautydeals #makeupdeals
🌹CUSTOMER APPRECIATION SALE 🌹 📌 Syarat-syarat Customer Appreciation Sale 📌

1. Customer perlulah menghantar feedback customer (beserta gambar) selepas menggunakan Produk daripada Danielin Beauty 😍

2. Customer juga perlu menghantar gambar botol Miracle Serum ataupun item lain daripada Danielin Beauty yang telah digunakan 💖

3. Customer layak untuk mendapatkan harga Customer Appreciation Sales 🎉

4. Setiap pembelian akan diberikan FREE GIFT Face Mask Danielin Beauty daripada HQ 💫

#sales #customerappreciationsale #agentsah #miracleserumpetalingjaya #postageseluruhmalaysia #codpetalingjaya #petalingjaya #cod #freegift #facialmask
🌹CUSTOMER APPRECIATION SALE 🌹 📌 Syarat-syarat Customer Appreciation Sale 📌 1. Customer perlulah menghantar feedback customer (beserta gambar) selepas menggunakan Produk daripada Danielin Beauty 😍 2. Customer juga perlu menghantar gambar botol Miracle Serum ataupun item lain daripada Danielin Beauty yang telah digunakan 💖 3. Customer layak untuk mendapatkan harga Customer Appreciation Sales 🎉 4. Setiap pembelian akan diberikan FREE GIFT Face Mask Danielin Beauty daripada HQ 💫 #sales  #customerappreciationsale  #agentsah  #miracleserumpetalingjaya  #postageseluruhmalaysia  #codpetalingjaya  #petalingjaya  #cod  #freegift  #facialmask 
♡ #免费送 ‼️免费送‼️免费送‼️
#GM同款墨镜可是现在潮人必备单品🔥 
两种方法让你免费带走,

1. 推荐5位非微商好友给我 (备注推荐人否则不算哟),直接包邮送到你家门口👓 
2.转发这条动态到朋友圈加运费RM 1⃣ 1⃣ 即可免费领取GM同款墨镜😆 
淘宝零售都是上百哦,快来领取❗ ❗

#溪秀全马定价rm68 #溪秀马来西亚总代理 马来#溪秀引流活动 #gentlemonster #freegift
#免费送  ‼️免费送‼️免费送‼️ #GM同款墨镜可是现在潮人必备单品 🔥 两种方法让你免费带走, 1. 推荐5位非微商好友给我 (备注推荐人否则不算哟),直接包邮送到你家门口👓 2.转发这条动态到朋友圈加运费RM 1⃣ 1⃣ 即可免费领取GM同款墨镜😆 淘宝零售都是上百哦,快来领取❗ ❗ #溪秀全马定价rm68  #溪秀马来西亚总代理  马来#溪秀引流活动  #gentlemonster  #freegift 
We love roses and candles and them together. Gorgeous picture! 🌹Win a spring rose garden bath bomb by posting a picture in rosie style! 
#Repost @moongladecandle

#beautybooking #mindbeauty #beautynews #giveaway #rosebathbomb #rosiestyle #rose #lovebath #bathtime #wellnesshk #healthylifestyle #freegift #beautyhk #mindbeautygirl #beautytips #beautygirl #iwanttowin #exclusivedeals #hkwellness #bloomingbloomsjapan #bbjhk #bathbomb #bathsalt #bathgift #madeinjp #ilovepink #rosiegirl
We love roses and candles and them together. Gorgeous picture! 🌹Win a spring rose garden bath bomb by posting a picture in rosie style! #Repost  @moongladecandle #beautybooking  #mindbeauty  #beautynews  #giveaway  #rosebathbomb  #rosiestyle  #rose  #lovebath  #bathtime  #wellnesshk  #healthylifestyle  #freegift  #beautyhk  #mindbeautygirl  #beautytips  #beautygirl  #iwanttowin  #exclusivedeals  #hkwellness  #bloomingbloomsjapan  #bbjhk  #bathbomb  #bathsalt  #bathgift  #madeinjp  #ilovepink  #rosiegirl 
LUCKY DRAW RATUUU👸👑 #ladyqissquad
.
LUCKY DRAW UTK 3 PEMENANG BERTUAH, WAHH KEMAIN LOKET EMAS KAN 😍
.
Bukan selalu nak buat lucky draw ni.. Korang layak utk join lucky draw dengan pembelian 2 botol Ratu Slimming Jelly
.
Penyertaan sah sehingga 31/7/2018 tau
.
Klik link di bio utk order 🔥GOOD LUCK🔥

#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #doaygbaik2 #promo #freegift #ratubabes #promoraya
LUCKY DRAW RATUUU👸👑 #ladyqissquad  . LUCKY DRAW UTK 3 PEMENANG BERTUAH, WAHH KEMAIN LOKET EMAS KAN 😍 . Bukan selalu nak buat lucky draw ni.. Korang layak utk join lucky draw dengan pembelian 2 botol Ratu Slimming Jelly . Penyertaan sah sehingga 31/7/2018 tau . Klik link di bio utk order 🔥GOOD LUCK🔥 #ladyqissquad  #ratufeedbacks  #mangomixedjelly  #Ratuslimmingjellytestimoni  #1stinmalaysia  #ratuslimmingjelly  #ratuslimmingjellykl  #ratuslimmingjellyoriginal  #ratuslimmingjellybyamyera  #ratuslimming  #amyerabeauty  #freecod  #freepostage  #codkl  #codselangor  #codshahalam  #shahalam  #codsubang  #codklang  #jomkurus  #letscantik  #ubatkurus  #ratuslimmingmurah  #bodygoals  #sexybody  #doaygbaik2  #promo  #freegift  #ratubabes  #promoraya 
A)TIMEWISE MICRODERMABRASION SET
- langkah 1: REFINE - Mengisi dan menyuburkan kulit dari bawah, membawa oksigen ke atas kulit utk merangsang peredaran darah, mencipta penampilan yg lebih sihat dan berseri. Ia juga dpt mengecilkan pori dgn cara menanggalkan sel kulit mati yg terbentuk secara semula jadi didlm dan disekeliling tepi setiap pori.
. .
For more information 📲 www.wassap.my/0129109732

#beautyconsultantmarykay #peluangkerjayadiamarykay #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaysgbuloh #marykaylembahklang #freetrial #freegift #freeclassforskincare #freeclassformakeup #freepostage
A)TIMEWISE MICRODERMABRASION SET - langkah 1: REFINE - Mengisi dan menyuburkan kulit dari bawah, membawa oksigen ke atas kulit utk merangsang peredaran darah, mencipta penampilan yg lebih sihat dan berseri. Ia juga dpt mengecilkan pori dgn cara menanggalkan sel kulit mati yg terbentuk secara semula jadi didlm dan disekeliling tepi setiap pori. . . For more information 📲 www.wassap.my/0129109732 #beautyconsultantmarykay  #peluangkerjayadiamarykay  #marykayselayang  #marykaygombak  #marykaybatucaves  #marykaysgbuloh  #marykaylembahklang  #freetrial  #freegift  #freeclassforskincare  #freeclassformakeup  #freepostage 
MAKEUP PALING MINIMAL.
.
Yes!Dengan bantuan #expressmakeupkit awak semua dapat tambahkan seri pada wajah dengan makeup yang paling minimal.
.
Tak ubah wajah sebenar pon.Sangat sesuai untuk awak semua yang busy tapi nak nampak berseri.
.
Makeup tak tebal tapi glowing.Masih terserlah #naturalbeauty!😍👍
.
For more info⤵️
.
📲+60133978942 
http://www.wasap.my/60133978942/expressmakeupkit
@nameeroslancosmetic.belleisyou

#AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit
#nameeroslancosmetics#selfie #simplemakeup
#makeuptutorial #expressmakeup #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #beauty #naturalmakeup #travellingladies #cantiksemulajadi #travelmakeupkit #makeup #foundation #concealer #lipmatte #blusher #freshmakeup #nakcantik #sayapakaisayajual #mua #motd #ootd #freepostage #freegift
MAKEUP PALING MINIMAL. . Yes!Dengan bantuan #expressmakeupkit  awak semua dapat tambahkan seri pada wajah dengan makeup yang paling minimal. . Tak ubah wajah sebenar pon.Sangat sesuai untuk awak semua yang busy tapi nak nampak berseri. . Makeup tak tebal tapi glowing.Masih terserlah #naturalbeauty !😍👍 . For more info⤵️ . 📲+60133978942 http://www.wasap.my/60133978942/expressmakeupkit @nameeroslancosmetic.belleisyou #AreYouSelfieReady  #NoMakeupMakeupKit  #nameeroslancosmetics #selfie  #simplemakeup  #makeuptutorial  #expressmakeup  #naturallook  #selfie  #cantik  #makeupnomakeuproutine  #beauty  #naturalmakeup  #travellingladies  #cantiksemulajadi  #travelmakeupkit  #makeup  #foundation  #concealer  #lipmatte  #blusher  #freshmakeup  #nakcantik  #sayapakaisayajual  #mua  #motd  #ootd  #freepostage  #freegift 
Celebarting the birth of Sams_nine, we are giving out 2 brand new tote bags!
What's better, each comes with 1 pencil case.
Follow the steps to win!

1. Like this post.
2. Follow us on Instagram / Carousell : sams_nine 
3. Tag 1 friend in the comment and tell her/ him the bag that you like the most from our offerings
4. Wait for our message! * 2 winners will be selected by our team
* Each will get a brand new tote bag + a pencil case (as shown in picture)
* Multiple comments are allowed to stand higher winning chance
* Winners will be announced on 10th August 2018

#freebies #giveaway #giveawayMalaysia #freebiesmalaysia #bags #totebag #Free #MalaysiaGiveaway #Malaysiafreebies #black #white #win #foc #fashion #cool #malaysiagirls #malaysiauniversity #malaysiacollege #freegift #Malaysiafreegift
Celebarting the birth of Sams_nine, we are giving out 2 brand new tote bags! What's better, each comes with 1 pencil case. Follow the steps to win! 1. Like this post. 2. Follow us on Instagram / Carousell : sams_nine 3. Tag 1 friend in the comment and tell her/ him the bag that you like the most from our offerings 4. Wait for our message! * 2 winners will be selected by our team * Each will get a brand new tote bag + a pencil case (as shown in picture) * Multiple comments are allowed to stand higher winning chance * Winners will be announced on 10th August 2018 #freebies  #giveaway  #giveawayMalaysia  #freebiesmalaysia  #bags  #totebag  #Free  #MalaysiaGiveaway  #Malaysiafreebies  #black  #white  #win  #foc  #fashion  #cool  #malaysiagirls  #malaysiauniversity  #malaysiacollege  #freegift  #Malaysiafreegift 
BAGAI MIMPI DALAM MIMPI.. BERTUAH NYER PAKAI DG !! 💖💕 Syukur yang tak terhingga dapat semula kenikmatan kulit yang licin  tanpa ada masalah .. rasa macam mimpi di siang hari !

Sebelom ni kulit kering, kusam, jerawat tumbuh silih berganti 😥 
Tapi kini dah berubah jadi gebu, halus-mulus.. soooo cerah, flawless and glowiiiinnggg, nampak lebih muda dari sblomnyee kann 😍

Nak skin cantik .. takyah nak make up tebal2, PAKAILAH #diamondgoldskincare !! Kebaikkan set Diamond Gold : 
Membantu merawat JERAWAT
✔Memudar dan menghilangkan JERAGAT
✔Melicinkan kulit muka
✔Menjadikan KULIT KUSAM bertukar menjadi cerah dan berseri
✔Menghilangkan PARUT JERAWAT dan bekas hitam di wajah.
✔ Membaiki dan memulihkan kesan parut kekal di wajah.Menjadikan kulit wajah halus dan lembut. 
Hanya serendah Rm130sm/Rm140ss
Anda mampu memiliki 1 set dgskincare 👉.Sabun apple 👉.Krim siang
👉.Krim malam 👉.Krim treatment 👉.Serum vitamin E

JOM! Dapatkan DIAMOND GOLD SKINCARE.. TEPEK2 dah CANTIIKKK💖💖💖 Diamond Gold Skincare pastikan original baru beli😍

PM/WHATSAPP📲segera www.wasap.my/601131657167

#DiamondGoldSkincareOriginal
#sayagunasayajual
#LulusKKM
#Freegift
#Freepostage

#DiamondGoldSkincare #SkincareViral #DiamondGoldSkincareOri #DiamondGoldSkincareOriginal 
#DGlovers #DiamondGoldSkincareAreaMelaka #Skincare #SkincareMurah #PutihGebuGebas #CodAreaMelaka #CodMelaka #FreePostage #FreeGift #DiamondGoldSkincareMelaka
BAGAI MIMPI DALAM MIMPI.. BERTUAH NYER PAKAI DG !! 💖💕 Syukur yang tak terhingga dapat semula kenikmatan kulit yang licin tanpa ada masalah .. rasa macam mimpi di siang hari ! Sebelom ni kulit kering, kusam, jerawat tumbuh silih berganti 😥 Tapi kini dah berubah jadi gebu, halus-mulus.. soooo cerah, flawless and glowiiiinnggg, nampak lebih muda dari sblomnyee kann 😍 Nak skin cantik .. takyah nak make up tebal2, PAKAILAH #diamondgoldskincare  !! Kebaikkan set Diamond Gold : Membantu merawat JERAWAT ✔Memudar dan menghilangkan JERAGAT ✔Melicinkan kulit muka ✔Menjadikan KULIT KUSAM bertukar menjadi cerah dan berseri ✔Menghilangkan PARUT JERAWAT dan bekas hitam di wajah. ✔ Membaiki dan memulihkan kesan parut kekal di wajah.Menjadikan kulit wajah halus dan lembut. Hanya serendah Rm130sm/Rm140ss Anda mampu memiliki 1 set dgskincare 👉.Sabun apple 👉.Krim siang 👉.Krim malam 👉.Krim treatment 👉.Serum vitamin E JOM! Dapatkan DIAMOND GOLD SKINCARE.. TEPEK2 dah CANTIIKKK💖💖💖 Diamond Gold Skincare pastikan original baru beli😍 PM/WHATSAPP📲segera www.wasap.my/601131657167 #DiamondGoldSkincareOriginal  #sayagunasayajual  #LulusKKM  #Freegift  #Freepostage  #DiamondGoldSkincare  #SkincareViral  #DiamondGoldSkincareOri  #DiamondGoldSkincareOriginal  #DGlovers  #DiamondGoldSkincareAreaMelaka  #Skincare  #SkincareMurah  #PutihGebuGebas  #CodAreaMelaka  #CodMelaka  #FreePostage  #FreeGift  #DiamondGoldSkincareMelaka 
I loved seeing the younger generation styling this shirt this way on the weekend - perfect shirt for all ages #loveintimo #intimowithali #modal #freegift #youknowyouwantone
✅Kebanyakan GLA (gamma-linolenic acid) yang ada di pasaran dihasilkan daripada Evening Primrose Oil (EPO). mesti ramai wanita yang amalkan EPO kan? .
.
✅manakala, GLA Shaklee ni pula diekstrak daripada borage yang mengandungi lebih daripada 2 kali ganda GLA dalam EPO! nampak kelebihan GLA Shaklee di situ?? Borage ni juga adalah 3 kali lebih dari segi bioavailabilty dan 3 kali lebih berkesan daripada EPO. (3 kali lebih ok. hehe). .
.
✅Shaklee mengekstrak GLA daripada borage yang ditanam secara organik di kawasan Saskatchewan. .
.
✅Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. Lagi pulak, GLA Shaklee ni digabungkan pula dengan minyak sunflower dan Vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. .
.
Nampak tak betapa specialnya GLA Shaklee ni?
.
Nak order GLA pada harga kasih sayang? Ejah boleh bantu 😊
018 667 4425
.
.
#glashaklee
#glashakleemurah
#glashakleehargaahli
#glashakleemurahsangat
#shakleemurah
#shakleetermurah
#shakleehargaahli 
#shakleeuntukperiod
#shakleegla
#shakleeglamurah
#glashakleetermurah
#glashakleepalingmurah
#freepostage
#freegift
#vitaminemurah  #vitamincshakleemurah
#vitaleashakleemurah #espshakleemurah
#collagenshakleemurah #peppermintshakleemurah 
#omegashakleemurah #setjerawatshakleemurah
#alfalfashakleemurah #vivixshakleemurah
#setparutshakleemurah #setkurusshakleemurah #garlicshakleemurah
#glashakleemurah 
#bcomplexshakleemurah
#sethamilshakleemurah
✅Kebanyakan GLA (gamma-linolenic acid) yang ada di pasaran dihasilkan daripada Evening Primrose Oil (EPO). mesti ramai wanita yang amalkan EPO kan? . . ✅manakala, GLA Shaklee ni pula diekstrak daripada borage yang mengandungi lebih daripada 2 kali ganda GLA dalam EPO! nampak kelebihan GLA Shaklee di situ?? Borage ni juga adalah 3 kali lebih dari segi bioavailabilty dan 3 kali lebih berkesan daripada EPO. (3 kali lebih ok. hehe). . . ✅Shaklee mengekstrak GLA daripada borage yang ditanam secara organik di kawasan Saskatchewan. . . ✅Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. Lagi pulak, GLA Shaklee ni digabungkan pula dengan minyak sunflower dan Vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. . . Nampak tak betapa specialnya GLA Shaklee ni? . Nak order GLA pada harga kasih sayang? Ejah boleh bantu 😊 018 667 4425 . . #glashaklee  #glashakleemurah  #glashakleehargaahli  #glashakleemurahsangat  #shakleemurah  #shakleetermurah  #shakleehargaahli  #shakleeuntukperiod  #shakleegla  #shakleeglamurah  #glashakleetermurah  #glashakleepalingmurah  #freepostage  #freegift  #vitaminemurah  #vitamincshakleemurah  #vitaleashakleemurah  #espshakleemurah  #collagenshakleemurah  #peppermintshakleemurah  #omegashakleemurah  #setjerawatshakleemurah  #alfalfashakleemurah  #vivixshakleemurah  #setparutshakleemurah  #setkurusshakleemurah  #garlicshakleemurah  #glashakleemurah  #bcomplexshakleemurah  #sethamilshakleemurah 
Some of the #projectbags available now, a free pin to start your bag bling will be included with all bags ordered between now and 24th July 2018. 🎈A gift for you! 🎁. Shop link in bio, so come have a browse. #moandmi -
T’s & C’s- order must include a project bag of any size. One pin per bag. Pin will be selected at random and included in your parcel 📦. -
-
#moandmiprojectbags #knittinggifts #projectbag #knittingbag #freegift #etsy #knittersofinstagram #knitting #crochetbag #crochetersofinstagram #crochetbag #pingamestrong #projectbagpins #giftwithpurchase #knittinglove #etsyaustralia #madeinadelaide #knittersofaustralia
Some of the #projectbags  available now, a free pin to start your bag bling will be included with all bags ordered between now and 24th July 2018. 🎈A gift for you! 🎁. Shop link in bio, so come have a browse. #moandmi  - T’s & C’s- order must include a project bag of any size. One pin per bag. Pin will be selected at random and included in your parcel 📦. - - #moandmiprojectbags  #knittinggifts  #projectbag  #knittingbag  #freegift  #etsy  #knittersofinstagram  #knitting  #crochetbag  #crochetersofinstagram  #crochetbag  #pingamestrong  #projectbagpins  #giftwithpurchase  #knittinglove  #etsyaustralia  #madeinadelaide  #knittersofaustralia 
Sis nk cari sorg follower bertuah yg aktif. Sape nk komen 'saya'. Nk tag kwn2 pn blh ye. Kot ada yg teringin nk bawalshawl free.😁 Pemenang blh pilih nk warna apa nnti.😘 Sis akn close bila2 masa je taw.
_
Good luck!
#atyrascarf #contestsukahati #bawalshawlplain #freegift #bawalcantikatyrascarf #stokissahselangor
Who doesn't love shots?🥂 Well we have the perfect accessory that you can't miss. The CANTIERO Shots tray includes a wood tray, six shot glasses, a small plate on one side and a seasoning bottle. 
Just pour the tequila, cut lemon, add salt and you're ready!! 🍋

Tag your shots partner!! 👯

#tequilashots #shotstray #lemonsalt #picnictime #hongkong #hongkongshop #shots #tequilasalylimon #hongkongstyle #hongkonglife #shotsnight #hongkongonline #hongkongcocktails #hongkongonlineshop #hongkongonlinesale #summersale #freegift #salehongkong #sale #hongkongbar
Who doesn't love shots?🥂 Well we have the perfect accessory that you can't miss. The CANTIERO Shots tray includes a wood tray, six shot glasses, a small plate on one side and a seasoning bottle. Just pour the tequila, cut lemon, add salt and you're ready!! 🍋 Tag your shots partner!! 👯 #tequilashots  #shotstray  #lemonsalt  #picnictime  #hongkong  #hongkongshop  #shots  #tequilasalylimon  #hongkongstyle  #hongkonglife  #shotsnight  #hongkongonline  #hongkongcocktails  #hongkongonlineshop  #hongkongonlinesale  #summersale  #freegift  #salehongkong  #sale  #hongkongbar 
Jeling-Jeling kau menjeling🎵🎶 Senyuman mu menggoda 🎶🎵😍😍
•
•
•
•
Tetiba En asben kate... nape la muka ayang ni berseri2.... “Eh‼️ Selalu tak bseri ke⁉️😉😉”
Soalan cepumas sungguh..... tapi En asben kate semakin berseri2...... woot woot 😝😝😝
•
•
Syiok nye bila buah hati puji, nak pulak kita “JAGA BAEK” untuk dia... sanggup dia kluar belanja kan..... Hahaha OOooopppssssss...... 🙊🙈
•
•
Share cikit info bermanfaat
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
ANTARA FUNGSI HERBA MAHARANI 💓Melancarkan peredaran darah
💓Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur
💓Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan
💓Meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
💓Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda.
💓Menyuburkan badan selepas bersalin.
💓Meningkatkan rangsangan, kebahagiaan kepada pasangan
💓Mengurangkang sakit tumit, pinggang & belakang •
•
Banyak lagi sebenarnye khasiat dia... cer usha komen 👇🏻👇🏻🤗🤗
•
•
arge RM113 siap dpt #FreeGift lagi...
wasap cepat tau‼️ Tak sabar nak sharing lagi...
Kalau nak merasa Bonus 12 kali setahun, boleh daftar agen NOW‼️
www.wasap.my/60177589949/Maharani
www.wasap.my/60177589949/Maharani
www.wasap.my/60177589949/Maharani
•
•
MALU‼️TAKNAK CIK SHA KENAL SIAPA AWAK⁉️ hurm... Ok takpelah mai singgah klik2 kedai online CikSha.... Produk terus smpi ke depan pintu rumah 🤗🤗
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
➡️ https://CikSha.sahajidahhai-o.com.my/
#Maharani
#cikshaheeda_jualonline | #buat2incomesebulan | #themagicofparttime
#projekSTG | #KeIndonesiaKitaJom
#TheGloriousLegacy
#KasiLetopJulai2018
Jeling-Jeling kau menjeling🎵🎶 Senyuman mu menggoda 🎶🎵😍😍 • • • • Tetiba En asben kate... nape la muka ayang ni berseri2.... “Eh‼️ Selalu tak bseri ke⁉️😉😉” Soalan cepumas sungguh..... tapi En asben kate semakin berseri2...... woot woot 😝😝😝 • • Syiok nye bila buah hati puji, nak pulak kita “JAGA BAEK” untuk dia... sanggup dia kluar belanja kan..... Hahaha OOooopppssssss...... 🙊🙈 • • Share cikit info bermanfaat 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 ANTARA FUNGSI HERBA MAHARANI 💓Melancarkan peredaran darah 💓Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur 💓Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan 💓Meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan 💓Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda. 💓Menyuburkan badan selepas bersalin. 💓Meningkatkan rangsangan, kebahagiaan kepada pasangan 💓Mengurangkang sakit tumit, pinggang & belakang • • Banyak lagi sebenarnye khasiat dia... cer usha komen 👇🏻👇🏻🤗🤗 • • arge RM113 siap dpt #FreeGift  lagi... wasap cepat tau‼️ Tak sabar nak sharing lagi... Kalau nak merasa Bonus 12 kali setahun, boleh daftar agen NOW‼️ www.wasap.my/60177589949/Maharani www.wasap.my/60177589949/Maharani www.wasap.my/60177589949/Maharani • • MALU‼️TAKNAK CIK SHA KENAL SIAPA AWAK⁉️ hurm... Ok takpelah mai singgah klik2 kedai online CikSha.... Produk terus smpi ke depan pintu rumah 🤗🤗 ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ ➡️ https://CikSha.sahajidahhai-o.com.my/ #Maharani  #cikshaheeda_jualonline  | #buat2incomesebulan  | #themagicofparttime  #projekSTG  | #KeIndonesiaKitaJom  #TheGloriousLegacy  #KasiLetopJulai2018 
🎈A gift for you! 🎁. To help decorate your new bag🎈A free pin 🎉 will be included with any order of a #moandmi project bag from today until Tuesday 24th July 🛍. Shop link in bio, so come have a browse and fill up your 🛒! -
-
T’s & C’s- order must include a project bag of any size. One pin per bag. Pin will be selected at random and included in your parcel 📦. -
#moandmiprojectbags #knittinggifts #projectbag #knittingbag #freegift #etsy #knittersofinstagram #knitting #crochetbag #pingamestrong #projectbagpins #giftwithpurchase #knittinglove
🎈A gift for you! 🎁. To help decorate your new bag🎈A free pin 🎉 will be included with any order of a #moandmi  project bag from today until Tuesday 24th July 🛍. Shop link in bio, so come have a browse and fill up your 🛒! - - T’s & C’s- order must include a project bag of any size. One pin per bag. Pin will be selected at random and included in your parcel 📦. - #moandmiprojectbags  #knittinggifts  #projectbag  #knittingbag  #freegift  #etsy  #knittersofinstagram  #knitting  #crochetbag  #pingamestrong  #projectbagpins  #giftwithpurchase  #knittinglove 
BOTANICAL EFFECTS SKINCARE
.
 DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA.

Kompleks eksklusif dalam rumusan setiap produk Botanical Effects terdiri daripada dua jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit. Silymarin (milk thistle) ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran di sampong melegakan dan menyegarkan kulit. Luo Han Guo juga dikenali sebagai "buah panjang hayat", terkenal dengan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.

Terdapat 3 Formula :-
❤ FORMULA 1 (KERING)
❤ FORMULA 2 (NORMAL)
❤ FORMULA 3 (BERMINYAK)

1 Set Botanical Effects mengandungi 4 produk :-
🌹 CLEANSER, 113g
- Membersih dengan lembut tanpa menjejaskan elemen-elemen penting dalam kulit.
🌹 HYDRATE, 88ml
- Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit.
🌹 FRESHEN, 147ml
- Rumusan tidak mengeringkan ini bertindak lembut untuk menyingkirkan minyak berlebihan dan kekotoran daripada kulit.
🌹 MASKER, 113g
- Membersihkan
kotoran dengan lembut sambil menyegar dan  menganjalkan kulit.
.
 #MaryKayPerak #freegift #marykaysampel #marykaymalaysia #freesample #mekapfree #testimonimarykay #marykaytestimoni #tati #dnars #dms360 #makeupmurah #bellaammara #bellaammaralovers #duckscarves #duckscarvestoletgo #bokitta #bokittalovers #bokittahijab #marykaymachangbubok #marykaydesignvillage #marykaykosmetik #marykaycareer #marykaykulimhitech #marykaybukitmertajam #marykay #marykaysarawak #like4like #marykaymurah #ipreview @preview.app
BOTANICAL EFFECTS SKINCARE . DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA. Kompleks eksklusif dalam rumusan setiap produk Botanical Effects terdiri daripada dua jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit. Silymarin (milk thistle) ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran di sampong melegakan dan menyegarkan kulit. Luo Han Guo juga dikenali sebagai "buah panjang hayat", terkenal dengan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. Terdapat 3 Formula :- ❤ FORMULA 1 (KERING) ❤ FORMULA 2 (NORMAL) ❤ FORMULA 3 (BERMINYAK) 1 Set Botanical Effects mengandungi 4 produk :- 🌹 CLEANSER, 113g - Membersih dengan lembut tanpa menjejaskan elemen-elemen penting dalam kulit. 🌹 HYDRATE, 88ml - Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit. 🌹 FRESHEN, 147ml - Rumusan tidak mengeringkan ini bertindak lembut untuk menyingkirkan minyak berlebihan dan kekotoran daripada kulit. 🌹 MASKER, 113g - Membersihkan kotoran dengan lembut sambil menyegar dan menganjalkan kulit. . #MaryKayPerak  #freegift  #marykaysampel  #marykaymalaysia  #freesample  #mekapfree  #testimonimarykay  #marykaytestimoni  #tati  #dnars  #dms360  #makeupmurah  #bellaammara  #bellaammaralovers  #duckscarves  #duckscarvestoletgo  #bokitta  #bokittalovers  #bokittahijab  #marykaymachangbubok  #marykaydesignvillage  #marykaykosmetik  #marykaycareer  #marykaykulimhitech  #marykaybukitmertajam  #marykay  #marykaysarawak  #like4like  #marykaymurah  #ipreview  @preview.app
.
Cara Memilih BEDAK MUKA Mary Kay
.
Harini Sis akan share tips Cara Memilih Bedak Muka Mary Kay.
.
.
🔮 Endless Performance Creme-to-Powder🔮
.
〽 Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau korang perlukan bedak yang high coverage, lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya!
.
〽 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish). Sama macam kita pakai bedak.
.
〽 Biasanya Sis guna Creme-to-Powder ni bila tak boleh solat, nak pergi dinner or make-up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
.
〽 Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make-up tebal. Creme-to-Powder Foundation ni pun Oil-Control & boleh tutup cela.
.
〽 Korang boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna Foundation Brush.
.
〽 Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya.

Okay. Banyak belajar tentang jenis-jenis BEDAK MUKA  Mary Kay? Lepas ni jangan pening2 lagi tau! Nak consume product kuatkan ilmu kulit kita dlu, okay?
.
.
Love Sis Afifah💕
📲0138445443

#marykaymelaka #marykayalorgajah #marykaykuantan #marykaybangi #marykayshahalam #marykaybentong #marykayukm #viral2018 #marykaybentong #marykaydungun #marykaymalaysia #marykayklang #makeupterbaik #jualmakeup #sukamakeup #freegift #makeupmurah #skincareterbaik #terlajaklaris #terlajaklaku #bazarpaknil #flawless #glowingskin #antipenuaan
. Cara Memilih BEDAK MUKA Mary Kay . Harini Sis akan share tips Cara Memilih Bedak Muka Mary Kay. . . 🔮 Endless Performance Creme-to-Powder🔮 . 〽 Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau korang perlukan bedak yang high coverage, lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! . 〽 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish). Sama macam kita pakai bedak. . 〽 Biasanya Sis guna Creme-to-Powder ni bila tak boleh solat, nak pergi dinner or make-up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. . 〽 Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make-up tebal. Creme-to-Powder Foundation ni pun Oil-Control & boleh tutup cela. . 〽 Korang boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna Foundation Brush. . 〽 Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya. Okay. Banyak belajar tentang jenis-jenis BEDAK MUKA Mary Kay? Lepas ni jangan pening2 lagi tau! Nak consume product kuatkan ilmu kulit kita dlu, okay? . . Love Sis Afifah💕 📲0138445443 #marykaymelaka  #marykayalorgajah  #marykaykuantan  #marykaybangi  #marykayshahalam  #marykaybentong  #marykayukm  #viral2018  #marykaybentong  #marykaydungun  #marykaymalaysia  #marykayklang  #makeupterbaik  #jualmakeup  #sukamakeup  #freegift  #makeupmurah  #skincareterbaik  #terlajaklaris  #terlajaklaku  #bazarpaknil  #flawless  #glowingskin  #antipenuaan 
#Repost @divaletopsdotcom
• • •
❤❤HARI GAJI ❤❤ #trudollymurah#trudollyborong#trudolly#freepostage#freegift#trudollydirectkilang
✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔
SET LENGKAP TRUDOLLY TERDIRI DARIPADA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
.
BEAUTY BOOSTER 💙BAGI MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT WANITA SERTA MEREMAJAKAN KULIT SEPERTI BAYI
💙MAMPU MENGHAPUSKAN SEGALA GERAGAT DEGIL YG ADA TOMPOK2 IT DI WAJAH
💙MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT SEPANJANG HARI
💙MENGANJALKAN DAN MENCERAHKAN KULIT
.
.
DETOX PRO
💙MEMBANTU MELAWASKAN PENCERNAAN
💙MAMPU MERAMPINGKAN BADAN, X PERLU FAT BURNER
💙MEMECAHKAN LELEMAK DALAMAN & SETERUSKAN MENGHAPUSKAN MELALUI PENCERNAAN (BERAK AKA MBUNG)
.
.
VDOLLY JAMU MODEN
💙MEMBANTU MENGETATKAN RAHIM WANITA
💙MENGHAPUSKAN KEPUTIHAN MISS V
💙MENGHAPUSKAN BAU MISS V & KEGATALAN
💙MEMBANTU PASANGAN SUAMI ISTERI DI RANJANG
.
.
SET LENGKAP INI BERHARGA RM149 PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA
.
.
📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4 / 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4/ 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4
.
.
#trudollybyfazura #trudollybeautybooster #trudollybyfazura #trudollyborong#trudollymurah #trudollydetox #trudollyputrajaya #trudollymalaysia
#Repost  @divaletopsdotcom • • • ❤❤HARI GAJI ❤❤ #trudollymurah #trudollyborong #trudolly #freepostage #freegift #trudollydirectkilang  ✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔ SET LENGKAP TRUDOLLY TERDIRI DARIPADA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . . BEAUTY BOOSTER 💙BAGI MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT WANITA SERTA MEREMAJAKAN KULIT SEPERTI BAYI 💙MAMPU MENGHAPUSKAN SEGALA GERAGAT DEGIL YG ADA TOMPOK2 IT DI WAJAH 💙MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT SEPANJANG HARI 💙MENGANJALKAN DAN MENCERAHKAN KULIT . . DETOX PRO 💙MEMBANTU MELAWASKAN PENCERNAAN 💙MAMPU MERAMPINGKAN BADAN, X PERLU FAT BURNER 💙MEMECAHKAN LELEMAK DALAMAN & SETERUSKAN MENGHAPUSKAN MELALUI PENCERNAAN (BERAK AKA MBUNG) . . VDOLLY JAMU MODEN 💙MEMBANTU MENGETATKAN RAHIM WANITA 💙MENGHAPUSKAN KEPUTIHAN MISS V 💙MENGHAPUSKAN BAU MISS V & KEGATALAN 💙MEMBANTU PASANGAN SUAMI ISTERI DI RANJANG . . SET LENGKAP INI BERHARGA RM149 PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA . . 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4 / 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4/ 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4 . . #trudollybyfazura  #trudollybeautybooster  #trudollybyfazura  #trudollyborong #trudollymurah  #trudollydetox  #trudollyputrajaya  #trudollymalaysia 
#Repost @divaletopsdotcom
• • •
❤❤HARI GAJI ❤❤ #trudollymurah#trudollyborong#trudolly#freepostage#freegift#trudollydirectkilang
✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔
SET LENGKAP TRUDOLLY TERDIRI DARIPADA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
.
BEAUTY BOOSTER 💙BAGI MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT WANITA SERTA MEREMAJAKAN KULIT SEPERTI BAYI
💙MAMPU MENGHAPUSKAN SEGALA GERAGAT DEGIL YG ADA TOMPOK2 IT DI WAJAH
💙MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT SEPANJANG HARI
💙MENGANJALKAN DAN MENCERAHKAN KULIT
.
.
DETOX PRO
💙MEMBANTU MELAWASKAN PENCERNAAN
💙MAMPU MERAMPINGKAN BADAN, X PERLU FAT BURNER
💙MEMECAHKAN LELEMAK DALAMAN & SETERUSKAN MENGHAPUSKAN MELALUI PENCERNAAN (BERAK AKA MBUNG)
.
.
VDOLLY JAMU MODEN
💙MEMBANTU MENGETATKAN RAHIM WANITA
💙MENGHAPUSKAN KEPUTIHAN MISS V
💙MENGHAPUSKAN BAU MISS V & KEGATALAN
💙MEMBANTU PASANGAN SUAMI ISTERI DI RANJANG
.
.
SET LENGKAP INI BERHARGA RM149 PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA
.
.
📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4 / 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4/ 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4
.
.
#trudollybyfazura #trudollybeautybooster #trudollybyfazura #trudollyborong#trudollymurah #trudollydetox #trudollyputrajaya #trudollymalaysia
#Repost  @divaletopsdotcom • • • ❤❤HARI GAJI ❤❤ #trudollymurah #trudollyborong #trudolly #freepostage #freegift #trudollydirectkilang  ✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔ SET LENGKAP TRUDOLLY TERDIRI DARIPADA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . . BEAUTY BOOSTER 💙BAGI MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT WANITA SERTA MEREMAJAKAN KULIT SEPERTI BAYI 💙MAMPU MENGHAPUSKAN SEGALA GERAGAT DEGIL YG ADA TOMPOK2 IT DI WAJAH 💙MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT SEPANJANG HARI 💙MENGANJALKAN DAN MENCERAHKAN KULIT . . DETOX PRO 💙MEMBANTU MELAWASKAN PENCERNAAN 💙MAMPU MERAMPINGKAN BADAN, X PERLU FAT BURNER 💙MEMECAHKAN LELEMAK DALAMAN & SETERUSKAN MENGHAPUSKAN MELALUI PENCERNAAN (BERAK AKA MBUNG) . . VDOLLY JAMU MODEN 💙MEMBANTU MENGETATKAN RAHIM WANITA 💙MENGHAPUSKAN KEPUTIHAN MISS V 💙MENGHAPUSKAN BAU MISS V & KEGATALAN 💙MEMBANTU PASANGAN SUAMI ISTERI DI RANJANG . . SET LENGKAP INI BERHARGA RM149 PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA . . 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4 / 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4/ 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4 . . #trudollybyfazura  #trudollybeautybooster  #trudollybyfazura  #trudollyborong #trudollymurah  #trudollydetox  #trudollyputrajaya  #trudollymalaysia 
#Repost @divaletopsdotcom
• • •
❤❤HARI GAJI ❤❤ #trudollymurah#trudollyborong#trudolly#freepostage#freegift#trudollydirectkilang
✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔
SET LENGKAP TRUDOLLY TERDIRI DARIPADA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
.
BEAUTY BOOSTER 💙BAGI MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT WANITA SERTA MEREMAJAKAN KULIT SEPERTI BAYI
💙MAMPU MENGHAPUSKAN SEGALA GERAGAT DEGIL YG ADA TOMPOK2 IT DI WAJAH
💙MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT SEPANJANG HARI
💙MENGANJALKAN DAN MENCERAHKAN KULIT
.
.
DETOX PRO
💙MEMBANTU MELAWASKAN PENCERNAAN
💙MAMPU MERAMPINGKAN BADAN, X PERLU FAT BURNER
💙MEMECAHKAN LELEMAK DALAMAN & SETERUSKAN MENGHAPUSKAN MELALUI PENCERNAAN (BERAK AKA MBUNG)
.
.
VDOLLY JAMU MODEN
💙MEMBANTU MENGETATKAN RAHIM WANITA
💙MENGHAPUSKAN KEPUTIHAN MISS V
💙MENGHAPUSKAN BAU MISS V & KEGATALAN
💙MEMBANTU PASANGAN SUAMI ISTERI DI RANJANG
.
.
SET LENGKAP INI BERHARGA RM98 PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA
.
.
📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4 / 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4/ 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4
.
.
#trudollybyfazura #trudollybeautybooster #trudollybyfazura #trudollyborong#trudollymurah #trudollydetox #trudollyputrajaya #trudollymalaysia
#Repost  @divaletopsdotcom • • • ❤❤HARI GAJI ❤❤ #trudollymurah #trudollyborong #trudolly #freepostage #freegift #trudollydirectkilang  ✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔ SET LENGKAP TRUDOLLY TERDIRI DARIPADA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . . BEAUTY BOOSTER 💙BAGI MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT WANITA SERTA MEREMAJAKAN KULIT SEPERTI BAYI 💙MAMPU MENGHAPUSKAN SEGALA GERAGAT DEGIL YG ADA TOMPOK2 IT DI WAJAH 💙MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT SEPANJANG HARI 💙MENGANJALKAN DAN MENCERAHKAN KULIT . . DETOX PRO 💙MEMBANTU MELAWASKAN PENCERNAAN 💙MAMPU MERAMPINGKAN BADAN, X PERLU FAT BURNER 💙MEMECAHKAN LELEMAK DALAMAN & SETERUSKAN MENGHAPUSKAN MELALUI PENCERNAAN (BERAK AKA MBUNG) . . VDOLLY JAMU MODEN 💙MEMBANTU MENGETATKAN RAHIM WANITA 💙MENGHAPUSKAN KEPUTIHAN MISS V 💙MENGHAPUSKAN BAU MISS V & KEGATALAN 💙MEMBANTU PASANGAN SUAMI ISTERI DI RANJANG . . SET LENGKAP INI BERHARGA RM98 PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA . . 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4 / 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4/ 📲0 1 1: 1 0 2 0 2 4 2 4 . . #trudollybyfazura  #trudollybeautybooster  #trudollybyfazura  #trudollyborong #trudollymurah  #trudollydetox  #trudollyputrajaya  #trudollymalaysia 
Antara #MerchandiseSQB  yang ada 😊

If uols nak FREE  #SQBMeasurementtape & #SQBMunafie ,#kabukiSQB  boleh kejar #promoseqyjunejuly2018
.
Dannnn lebih menarik ,setiap pembelian produk SEQYBEAUTY bernilai  RM100 ke atas ada #freegift menarik dari #HQSeqyBeauty 
Contact #601132385058 .

#agenbyaza #seqylover #merchandiseseqy
Everyday eyeliner ON POINT ? Guna laa perfect10 eyeliner!!! Just STAMP, GARIS & SIAP
GORGEOUS IN 3 SECOND!!! 😱😱😱 - the best eyeliner Mesra wudhuk Di Malaysia - cepat Kering, senang Dan mudah untuk pakai

WhatsApp sis sekarang untuk dapat Kan harga promotion!!! 📲📲 0192871463

#perfect10eyeliner
#perfect10lover
#eyelinermesrawudhuk
#freegift
#codgombak
#codbatucave
#codareakl
Together we are stronger, Together we are unstoppable, Together we dream bigger!!! Welcome to our own little love story in these two amazing his and hers fragrances. The two fragrances, Stronger With You for Him and Because It’s You for Her are the symbol of a personal love story of Giorgio Armani. Mr. Armani wears two single rings, one belongs to him, the other belonged to his life time partner, Sergio Galeotti. This double ring design was Mr. Armani’s inspiration for the caps of the bottles, the two fragrances have an alliance which balance & empower each other, as a symbol of powerful love. These are the perfect his and hers match and you can even combine the two on your skin to create a new scent!!! They were launched together in 2017 and we feel that they are the perfect his and hers wedding scent. Get a free Armani bag which is an exclusive with a purchase of a 50ml or larger and they are are part of our Members Exclusive campaign so grab your loyalty card as there is £10 off on selected sizes hurry though folks this offer ends soon. We are open 9-5:30pm #togetherwearestronger #togetherweareunstoppable #togetherwedreambigger #love #lovestory #wedding #perfectscent #hisandhers #symboloflove #strongerwithyou #becauseitsyou #freegift #offers #perfume #aftershave #omagh #northernireland #exclusive #memebersonly #rewardscard
Together we are stronger, Together we are unstoppable, Together we dream bigger!!! Welcome to our own little love story in these two amazing his and hers fragrances. The two fragrances, Stronger With You for Him and Because It’s You for Her are the symbol of a personal love story of Giorgio Armani. Mr. Armani wears two single rings, one belongs to him, the other belonged to his life time partner, Sergio Galeotti. This double ring design was Mr. Armani’s inspiration for the caps of the bottles, the two fragrances have an alliance which balance & empower each other, as a symbol of powerful love. These are the perfect his and hers match and you can even combine the two on your skin to create a new scent!!! They were launched together in 2017 and we feel that they are the perfect his and hers wedding scent. Get a free Armani bag which is an exclusive with a purchase of a 50ml or larger and they are are part of our Members Exclusive campaign so grab your loyalty card as there is £10 off on selected sizes hurry though folks this offer ends soon. We are open 9-5:30pm #togetherwearestronger  #togetherweareunstoppable  #togetherwedreambigger  #love  #lovestory  #wedding  #perfectscent  #hisandhers  #symboloflove  #strongerwithyou  #becauseitsyou  #freegift  #offers  #perfume  #aftershave  #omagh  #northernireland  #exclusive  #memebersonly  #rewardscard 
♥Stock Licin♥
.
11 set perfume sudah di pinang.. Maaf ye pada yang bertanya. 😍
.
Stock perfume dah habis, licin. Semalam baru post , harini dah habis.. Laku keras taw macam pisang goreng😆😆😘
.
.
Nak kulit cantik,  bersih dan sihat?  Jom bertukar kepada Mary Kay.  Dah tentu selamat dan berkesan 👍👍
.
Details on JULY PROMOTION boleh whatsapp sis ya
.
====================
.
Mary Kay Independent Beauty Consultant .
📲 0166457931 (ariez) .
www.wasap.my/60166457931
.
#marykaybeautyconsultant_ariez
#maryk_ariez #marykaymalaysia
#marykayselangor #marykaygombak #marykayklang
#produkbotanikal #pencucimuka
#jerawat #jeragat #kulitkering
#kulitkusam #kulitsenstive #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #makeupmurah #hantaran
#freegift #hadiah #bazarpaknil #sayajual #neelofa 
#mrgrey #meletop #raya2018
#nur
♥Stock Licin♥ . 11 set perfume sudah di pinang.. Maaf ye pada yang bertanya. 😍 . Stock perfume dah habis, licin. Semalam baru post , harini dah habis.. Laku keras taw macam pisang goreng😆😆😘 . . Nak kulit cantik, bersih dan sihat? Jom bertukar kepada Mary Kay. Dah tentu selamat dan berkesan 👍👍 . Details on JULY PROMOTION boleh whatsapp sis ya . ==================== . Mary Kay Independent Beauty Consultant . 📲 0166457931 (ariez) . www.wasap.my/60166457931 . #marykaybeautyconsultant_ariez  #maryk_ariez  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaygombak  #marykayklang  #produkbotanikal  #pencucimuka  #jerawat  #jeragat  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsenstive  #kulitberminyak  #parutjerawat  #poribesar  #skincarebotanik  #makeupmurah  #hantaran  #freegift  #hadiah  #bazarpaknil  #sayajual  #neelofa  #mrgrey  #meletop  #raya2018  #nur 
♥Stock Licin♥
.
11 set perfume sudah di pinang.. Maaf ye pada yang bertanya. 😍
.
Stock perfume dah habis, licin. Semalam baru post , harini dah habis.. Laku keras taw macam pisang goreng😆😆😘
.
.
Nak kulit cantik,  bersih dan sihat?  Jom bertukar kepada Mary Kay.  Dah tentu selamat dan berkesan 👍👍
.
Details on JULY PROMOTION boleh whatsapp sis ya
.
====================
.
Mary Kay Independent Beauty Consultant .
📲 0166457931 (ariez) .
www.wasap.my/60166457931
.
#marykaybeautyconsultant_ariez
#maryk_ariez #marykaymalaysia
#marykayselangor #marykaygombak #marykayklang
#produkbotanikal #pencucimuka
#jerawat #jeragat #kulitkering
#kulitkusam #kulitsenstive #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #makeupmurah #hantaran
#freegift #hadiah #bazarpaknil #sayajual #neelofa 
#mrgrey #meletop #raya2018
#nur
♥Stock Licin♥ . 11 set perfume sudah di pinang.. Maaf ye pada yang bertanya. 😍 . Stock perfume dah habis, licin. Semalam baru post , harini dah habis.. Laku keras taw macam pisang goreng😆😆😘 . . Nak kulit cantik, bersih dan sihat? Jom bertukar kepada Mary Kay. Dah tentu selamat dan berkesan 👍👍 . Details on JULY PROMOTION boleh whatsapp sis ya . ==================== . Mary Kay Independent Beauty Consultant . 📲 0166457931 (ariez) . www.wasap.my/60166457931 . #marykaybeautyconsultant_ariez  #maryk_ariez  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaygombak  #marykayklang  #produkbotanikal  #pencucimuka  #jerawat  #jeragat  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitsenstive  #kulitberminyak  #parutjerawat  #poribesar  #skincarebotanik  #makeupmurah  #hantaran  #freegift  #hadiah  #bazarpaknil  #sayajual  #neelofa  #mrgrey  #meletop  #raya2018  #nur 
🔥🔥🔥LUXURY CHARGING BRACELET: ONLY $10!!! (iOS and Android Compatible)... Free Power Bank + Free Shipping Included! 😍 #zealbracelet #freegift ⚡Shop now at (www.joulesack.com)
🔥🔥🔥LUXURY CHARGING BRACELET: ONLY $10!!! (iOS and Android Compatible)... Free Power Bank + Free Shipping Included! 😍 #zealbracelet  #freegift  ⚡Shop now at (www.joulesack.com)
#Repost From @qof.negeri9 (@save.repost)QOF GIVEAWAY 💕

PEMENANG AKN DPT
👉 1 botol QOF
👉 1 botol FLEUR
👉 1 eyeshadow KYLIE
👉 1 lipstick ANATASIA

1. FOLLOW @qof.negeri9 & @loveliee.senawang

2. LIKE this picture

3. REPOST this pic with caption and #qofgiveaway

4. COMMENT DONE and TAG 2 lagi kawan anda😍

5. Pemenang dipilih berdasarkan comment paling last sebelum saya comment sebelum saya COMMENT TAMAT  #onlineshopping #outfitoftheday #stylegram #fashionaddict #makeupandwakeup #makeuplooks #makeupguru #beautylover #beautycommunity #mualife #dailymakeup #giveaway #giveawaymalaysia #giveawaycontest #syuhailarzm #qoftd #foundation #glowing #muabellaz #promo #freegift
#Repost  From @qof.negeri9 (@save.repost)QOF GIVEAWAY 💕 PEMENANG AKN DPT 👉 1 botol QOF 👉 1 botol FLEUR 👉 1 eyeshadow KYLIE 👉 1 lipstick ANATASIA 1. FOLLOW @qof.negeri9 & @loveliee.senawang 2. LIKE this picture 3. REPOST this pic with caption and #qofgiveaway  4. COMMENT DONE and TAG 2 lagi kawan anda😍 5. Pemenang dipilih berdasarkan comment paling last sebelum saya comment sebelum saya COMMENT TAMAT #onlineshopping  #outfitoftheday  #stylegram  #fashionaddict  #makeupandwakeup  #makeuplooks  #makeupguru  #beautylover  #beautycommunity  #mualife  #dailymakeup  #giveaway  #giveawaymalaysia  #giveawaycontest  #syuhailarzm  #qoftd  #foundation  #glowing  #muabellaz  #promo  #freegift 
Do you suffer cold sores?
Living with coldsores is awful. 
Top pic = day 1
Bottom right = day 5
Oils I use are Oregano, Tea Tree and Clove, along with coconut oil to prevent drying and bleeding. (This is by far my worst breakout in a long time, with 5 sores in total).
2 cold sores healed in 3 days, which is normal with oils however, the bottom lip has 3 joined together. Taking a little longer.

Get relief today...Contact me for info

#coldsore #cure #essentialoils #healing
#freegift #askmehow
Do you suffer cold sores? Living with coldsores is awful. Top pic = day 1 Bottom right = day 5 Oils I use are Oregano, Tea Tree and Clove, along with coconut oil to prevent drying and bleeding. (This is by far my worst breakout in a long time, with 5 sores in total). 2 cold sores healed in 3 days, which is normal with oils however, the bottom lip has 3 joined together. Taking a little longer. Get relief today...Contact me for info #coldsore  #cure  #essentialoils  #healing  #freegift  #askmehow 
Credit from @wardaaofficial -  Wah banyak tu perubahan akak ni rasa! Memang betullah Mizross ni ada 1001 kebaikan 🙀 bukan biasa biasa ni. Eh tunggu apa tu asyik baca testimoni je, bila awak pula nak share testimoni awak lepas guna produk ni? 
Jom share testimoni... Jangan lupa ambil Mizross, kalau nk tau khasiat dan perubahan pada awak2 semua, jom whsapp k.linda utk dapatkan Mizross, ada free menanti anda... hotline@www.wasap.my/60193718322

#wardaaquotes
#wardaalinda
#cantiksihatdipagiraya
#jamumanis
#jamumoden
#mizrossireh
#minumannutrisi
#nutritionaldrink
#senggugut
#kulitcantik
#badanberbau
#intimatehealth
#sireh
#delima
#kacipfatimah
#jamuviral
#temukunci
#wardaamizross
#wardaateam
#jamusedap
#mizrossjamumodern
#cantikluardandalam
#cantiksihatonthego
#freegift
#MaryKaymalaysia
#BeautyCosultant
Credit from @wardaaofficial - Wah banyak tu perubahan akak ni rasa! Memang betullah Mizross ni ada 1001 kebaikan 🙀 bukan biasa biasa ni. Eh tunggu apa tu asyik baca testimoni je, bila awak pula nak share testimoni awak lepas guna produk ni? Jom share testimoni... Jangan lupa ambil Mizross, kalau nk tau khasiat dan perubahan pada awak2 semua, jom whsapp k.linda utk dapatkan Mizross, ada free menanti anda... hotline@www.wasap.my/60193718322 #wardaaquotes  #wardaalinda  #cantiksihatdipagiraya  #jamumanis  #jamumoden  #mizrossireh  #minumannutrisi  #nutritionaldrink  #senggugut  #kulitcantik  #badanberbau  #intimatehealth  #sireh  #delima  #kacipfatimah  #jamuviral  #temukunci  #wardaamizross  #wardaateam  #jamusedap  #mizrossjamumodern  #cantikluardandalam  #cantiksihatonthego  #freegift  #MaryKaymalaysia  #BeautyCosultant 
Berita baik kepada ibu2, yg dalam pantang 
Credit from @wardaaofficial -  4th degree tear bersalin anak sulung dan suami akak ni seorang DOKTOR recommend suruh guna Mizross untuk sembuhkan luka dalaman
-
Terima kasih sebab percayakan produk kami ❤️ Mizross memang bukan sekadar produk kesihatan untuk kaut keuntungan atau nak berada dalam pasaran je. Kami benar benar nak membantu golongan wanita diluar sana, ya awak lah tu! Semoga awak semua sihat dan bahagia selalu 💋

#wardaaquotes
#wardaalinda
#cantiksihatdipagiraya
#jamumanis
#jamumoden
#mizrossireh
#minumannutrisi
#nutritionaldrink
#senggugut
#kulitcantik
#badanberbau
#intimatehealth
#sireh
#delima
#kacipfatimah
#jamuviral
#temukunci
#wardaamizross
#wardaateam
#jamusedap
#mizrossjamumodern
#cantikluardandalam
#cantiksihatonthego
#freegift
#MaryKaymalaysia
#BeautyCosultant
Berita baik kepada ibu2, yg dalam pantang Credit from @wardaaofficial - 4th degree tear bersalin anak sulung dan suami akak ni seorang DOKTOR recommend suruh guna Mizross untuk sembuhkan luka dalaman - Terima kasih sebab percayakan produk kami ❤️ Mizross memang bukan sekadar produk kesihatan untuk kaut keuntungan atau nak berada dalam pasaran je. Kami benar benar nak membantu golongan wanita diluar sana, ya awak lah tu! Semoga awak semua sihat dan bahagia selalu 💋 #wardaaquotes  #wardaalinda  #cantiksihatdipagiraya  #jamumanis  #jamumoden  #mizrossireh  #minumannutrisi  #nutritionaldrink  #senggugut  #kulitcantik  #badanberbau  #intimatehealth  #sireh  #delima  #kacipfatimah  #jamuviral  #temukunci  #wardaamizross  #wardaateam  #jamusedap  #mizrossjamumodern  #cantikluardandalam  #cantiksihatonthego  #freegift  #MaryKaymalaysia  #BeautyCosultant 
⚠️ Last call! Have you grab your FREE Waterproof Speaker? ⠀
⚠️ 最后通知!您领取了价值 RM40 的免费防水蓝牙音箱吗?⠀
⠀
Get it today at www.foodconnection.com.my
⠀
T&C Apply
⚠️ Last call! Have you grab your FREE Waterproof Speaker? ⠀ ⚠️ 最后通知!您领取了价值 RM40 的免费防水蓝牙音箱吗?⠀ ⠀ Get it today at www.foodconnection.com.my ⠀ T&C Apply
So excited dapet email dari @sociolla ..thankyou for letting me become 1000 lucky girls yang bisa dapetin #socobox secara gratis!! Truly pretty things inside hoho..and match for my combination skin 😚

Btw, #socobox is back.Buat teman-teman yang mau dapet #socobox for free kayak aku, caranya gampang banget!

Kalian cuma perlu lengkapi Beauty Profile di profile www.soco.id.Program ini berlaku untuk member lama dan baru.Tunggu apalagi??? .#freetodv #dvjepret! #sociolla #freegift #flatlay
So excited dapet email dari @sociolla ..thankyou for letting me become 1000 lucky girls yang bisa dapetin #socobox  secara gratis!! Truly pretty things inside hoho..and match for my combination skin 😚 Btw, #socobox  is back.Buat teman-teman yang mau dapet #socobox  for free kayak aku, caranya gampang banget! Kalian cuma perlu lengkapi Beauty Profile di profile www.soco.id.Program ini berlaku untuk member lama dan baru.Tunggu apalagi??? .#freetodv  #dvjepret ! #sociolla  #freegift  #flatlay 
Winter is here, and so are our skincare gift bags!
.

Spend $69 or more on selected brands to enjoy over $200 worth of goodies!💕
.

Hurry in before they run out! 🏃🏼‍♀️
Winter is here, and so are our skincare gift bags! . Spend $69 or more on selected brands to enjoy over $200 worth of goodies!💕 . Hurry in before they run out! 🏃🏼‍♀️