an online Instagram web viewer

#freeGiftBEST medias

Photos

NIKAN SET YANG DAPAT FREE SATU GREENTEA FACEMIST DYXY ๐Ÿ˜
.
.
Eh, set ape yang dapat free Greentea facemist Dyxy tu?? "Nak tahu jugak" mesti ramai yang tanye macam ni kan ๐Ÿ˜œ.. Nak tahu?? Ala, set yang ade dalam nye ade ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ Bc cream 4 in 1
๐Ÿ“ Greentea facemist
๐Ÿ“ Berus gebu
๐Ÿ“ Dyxy mascara
๐Ÿ“ Lipsmatte Dyxy 3 in 1
.
.
"Owh, kalau beli set ni akan dapat satu lagi Greentea Facemist la ye?" .. Ye sayang sayang, setiap pembelian set ni akan dapat satu lagi Greentea Facemist tau .. And yang best nye, awak dah tak payah kelam kabut nak order facemist lagi kalau dah habis ๐Ÿ˜ .. Best kan?? Bukan je dapat ploless and berseri dengan Dyxy, dapat lagi barang Dyxy FREE jugak rupenye .. Jimat RM60 pulak tu ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Bile lagi nak dapat offer tak masuk akal macam ni?? Bulan ni je tau, beli complete lady dapat FREE lagi satu Greentea Facemist ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .. Sape yang berminat tu, ade beberapa cara untuk grab :
.
โš ๏ธ Terus grab by cash atau online transfer
โš ๏ธ Book serendah RM20
โš ๏ธ Bayar ansuran 2 / 3 kali
.
.
More info boleh whatsapp myza di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NIKAN SET YANG DAPAT FREE SATU GREENTEA FACEMIST DYXY ๐Ÿ˜ . . Eh, set ape yang dapat free Greentea facemist Dyxy tu?? "Nak tahu jugak" mesti ramai yang tanye macam ni kan ๐Ÿ˜œ.. Nak tahu?? Ala, set yang ade dalam nye ade ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ“ Bc cream 4 in 1 ๐Ÿ“ Greentea facemist ๐Ÿ“ Berus gebu ๐Ÿ“ Dyxy mascara ๐Ÿ“ Lipsmatte Dyxy 3 in 1 . . "Owh, kalau beli set ni akan dapat satu lagi Greentea Facemist la ye?" .. Ye sayang sayang, setiap pembelian set ni akan dapat satu lagi Greentea Facemist tau .. And yang best nye, awak dah tak payah kelam kabut nak order facemist lagi kalau dah habis ๐Ÿ˜ .. Best kan?? Bukan je dapat ploless and berseri dengan Dyxy, dapat lagi barang Dyxy FREE jugak rupenye .. Jimat RM60 pulak tu ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Bile lagi nak dapat offer tak masuk akal macam ni?? Bulan ni je tau, beli complete lady dapat FREE lagi satu Greentea Facemist ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .. Sape yang berminat tu, ade beberapa cara untuk grab : . โš ๏ธ Terus grab by cash atau online transfer โš ๏ธ Book serendah RM20 โš ๏ธ Bayar ansuran 2 / 3 kali . . More info boleh whatsapp myza di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
NIKAN SET YANG DAPAT FREE SATU GREENTEA FACEMIST DYXY ๐Ÿ˜
.
.
Eh, set ape yang dapat free Greentea facemist Dyxy tu?? "Nak tahu jugak" mesti ramai yang tanye macam ni kan ๐Ÿ˜œ.. Nak tahu?? Ala, set yang ade dalam nye ade ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ Bc cream 4 in 1
๐Ÿ“ Greentea facemist
๐Ÿ“ Berus gebu
๐Ÿ“ Dyxy mascara
๐Ÿ“ Lipsmatte Dyxy 3 in 1
.
.
"Owh, kalau beli set ni akan dapat satu lagi Greentea Facemist la ye?" .. Ye sayang sayang, setiap pembelian set ni akan dapat satu lagi Greentea Facemist tau .. And yang best nye, awak dah tak payah kelam kabut nak order facemist lagi kalau dah habis ๐Ÿ˜ .. Best kan?? Bukan je dapat ploless and berseri dengan Dyxy, dapat lagi barang Dyxy FREE jugak rupenye .. Jimat RM60 pulak tu ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Bile lagi nak dapat offer tak masuk akal macam ni?? Bulan ni je tau, beli complete lady dapat FREE lagi satu Greentea Facemist ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .. Sape yang berminat tu, ade beberapa cara untuk grab :
.
โš ๏ธ Terus grab by cash atau online transfer
โš ๏ธ Book serendah RM20
โš ๏ธ Bayar ansuran 2 / 3 kali
.
.
More info boleh whatsapp myza di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NIKAN SET YANG DAPAT FREE SATU GREENTEA FACEMIST DYXY ๐Ÿ˜ . . Eh, set ape yang dapat free Greentea facemist Dyxy tu?? "Nak tahu jugak" mesti ramai yang tanye macam ni kan ๐Ÿ˜œ.. Nak tahu?? Ala, set yang ade dalam nye ade ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ“ Bc cream 4 in 1 ๐Ÿ“ Greentea facemist ๐Ÿ“ Berus gebu ๐Ÿ“ Dyxy mascara ๐Ÿ“ Lipsmatte Dyxy 3 in 1 . . "Owh, kalau beli set ni akan dapat satu lagi Greentea Facemist la ye?" .. Ye sayang sayang, setiap pembelian set ni akan dapat satu lagi Greentea Facemist tau .. And yang best nye, awak dah tak payah kelam kabut nak order facemist lagi kalau dah habis ๐Ÿ˜ .. Best kan?? Bukan je dapat ploless and berseri dengan Dyxy, dapat lagi barang Dyxy FREE jugak rupenye .. Jimat RM60 pulak tu ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Bile lagi nak dapat offer tak masuk akal macam ni?? Bulan ni je tau, beli complete lady dapat FREE lagi satu Greentea Facemist ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .. Sape yang berminat tu, ade beberapa cara untuk grab : . โš ๏ธ Terus grab by cash atau online transfer โš ๏ธ Book serendah RM20 โš ๏ธ Bayar ansuran 2 / 3 kali . . More info boleh whatsapp myza di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
NIKAN SET YANG DAPAT FREE SATU LIPSMATTE DYXY ๐Ÿ˜
.
.
Eh, set ape yang dapat free Lipsmatte Dyxy tu?? "Nak tahu jugak" mesti ramai yang tanye macam ni kan ๐Ÿ˜œ.. Nak tahu?? Ala, set yang ade dalam nye ade ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ Bc cream 4 in 1
๐Ÿ“ Greentea facemist
๐Ÿ“ Berus gebu
๐Ÿ“ Dyxy mascara
.
.
"Owh, kalau beli set ni akan dapat satu Lipsmatte 3 in 1 FREE ye?" .. Ye sayang sayang, setiap pembelian set ni akan dapat satu lipsmatte Dyxy 3 in 1 tau .. And yang best nye, set ni plus free Dyxy lipsmatte dah macam set complete lady tau .. Tapi lagi murah dari Complete Lady ๐Ÿ˜ .. Best kan?? Bukan je dapat ploless and berseri dengan Dyxy, dapat lagi barang Dyxy FREE jugak rupenye .. Dengan harge lagi murah dari biase pulak tu ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Bile lagi nak dapat offer tak masuk akal macam ni?? Bulan ni je tau, beli complete lady dengan harge beauty lady ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .. Sape yang berminat tu, ade beberapa cara untuk grab :
.
โš ๏ธ Terus grab by cash atau online transfer
โš ๏ธ Book serendah RM20
โš ๏ธ Bayar ansuran 2 / 3 kali
.
.
More info boleh whatsapp myza di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NIKAN SET YANG DAPAT FREE SATU LIPSMATTE DYXY ๐Ÿ˜ . . Eh, set ape yang dapat free Lipsmatte Dyxy tu?? "Nak tahu jugak" mesti ramai yang tanye macam ni kan ๐Ÿ˜œ.. Nak tahu?? Ala, set yang ade dalam nye ade ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ“ Bc cream 4 in 1 ๐Ÿ“ Greentea facemist ๐Ÿ“ Berus gebu ๐Ÿ“ Dyxy mascara . . "Owh, kalau beli set ni akan dapat satu Lipsmatte 3 in 1 FREE ye?" .. Ye sayang sayang, setiap pembelian set ni akan dapat satu lipsmatte Dyxy 3 in 1 tau .. And yang best nye, set ni plus free Dyxy lipsmatte dah macam set complete lady tau .. Tapi lagi murah dari Complete Lady ๐Ÿ˜ .. Best kan?? Bukan je dapat ploless and berseri dengan Dyxy, dapat lagi barang Dyxy FREE jugak rupenye .. Dengan harge lagi murah dari biase pulak tu ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Bile lagi nak dapat offer tak masuk akal macam ni?? Bulan ni je tau, beli complete lady dengan harge beauty lady ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .. Sape yang berminat tu, ade beberapa cara untuk grab : . โš ๏ธ Terus grab by cash atau online transfer โš ๏ธ Book serendah RM20 โš ๏ธ Bayar ansuran 2 / 3 kali . . More info boleh whatsapp myza di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
REPEAT LAGI FACEMIST DAN BC CREAM
.
.
"Repeat order lagi sebab suke tekstur bc cream, pakai bedak lain muke jadi kering" (Adik A, 2018) .. #Dyxylover ni suke sangat tekstur bc cream, mousse and buatkan muke tak kering .. Tu yang repeat lagi tu ..
.
.
Betul tu, siapa yang dah pernah try Dyxy mesti akan perasan tekstur bc cream ni tak oily dan tak kering .. So takdelah senang crack bile berpanas ๐ŸŒž .. Yang bestnye jugak, bc cream dah ade spf50+ so dah tak risau nak keluar berpanas .. .
.
Nak dapatkan produk Dyxy sah dari HQ?? Boleh pm @I_am_myza @I_am_myza sekarang ye .. Sementara stok barang hangat still available ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ..
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
REPEAT LAGI FACEMIST DAN BC CREAM . . "Repeat order lagi sebab suke tekstur bc cream, pakai bedak lain muke jadi kering" (Adik A, 2018) .. #Dyxylover  ni suke sangat tekstur bc cream, mousse and buatkan muke tak kering .. Tu yang repeat lagi tu .. . . Betul tu, siapa yang dah pernah try Dyxy mesti akan perasan tekstur bc cream ni tak oily dan tak kering .. So takdelah senang crack bile berpanas ๐ŸŒž .. Yang bestnye jugak, bc cream dah ade spf50+ so dah tak risau nak keluar berpanas .. . . Nak dapatkan produk Dyxy sah dari HQ?? Boleh pm @I_am_myza @I_am_myza sekarang ye .. Sementara stok barang hangat still available ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
NIKAN SET YANG DAPAT FREE LAGI SATU LIPSMATTE DYXY ๐Ÿ˜
.
.
Eh, set ape yang dapat free Lipsmatte Dyxy tu?? "Nak tahu jugak" mesti ramai yang tanye macam ni kan ๐Ÿ˜œ.. Nak tahu?? Ala, set yang ade dalam nye ade ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ Bc cream 4 in 1
๐Ÿ“ Greentea facemist
๐Ÿ“ Berus gebu
๐Ÿ“ Lipsmatte 3 in 1
.
.
"Owh, kalau beli set ni dapat lagi satu Lipsmatte 3 in 1 FREE ye?" .. Ye sayang sayang, setiap pembelian set ni akan dapat lagi satu lipsmatte Dyxy 3 in 1 tau .. And yang best nye, boleh pilih nak grab warne ape tau ๐Ÿ˜ .. Best kan?? Bukan je dapat ploless and berseri dengan Dyxy, dapat lagi barang Dyxy FREE jugak rupenye ..
.
.
Bile lagi nak dapat offer tak masuk akal macam ni?? Bulan ni je tau .. Sape yang berminat tu, ade beberapa cara untuk grab :
.
โš ๏ธ Terus grab by cash atau online transfer
โš ๏ธ Book serendah RM20
โš ๏ธ Bayar ansuran 2 / 3 kali
.
.
More info boleh whatsapp myza di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NIKAN SET YANG DAPAT FREE LAGI SATU LIPSMATTE DYXY ๐Ÿ˜ . . Eh, set ape yang dapat free Lipsmatte Dyxy tu?? "Nak tahu jugak" mesti ramai yang tanye macam ni kan ๐Ÿ˜œ.. Nak tahu?? Ala, set yang ade dalam nye ade ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ“ Bc cream 4 in 1 ๐Ÿ“ Greentea facemist ๐Ÿ“ Berus gebu ๐Ÿ“ Lipsmatte 3 in 1 . . "Owh, kalau beli set ni dapat lagi satu Lipsmatte 3 in 1 FREE ye?" .. Ye sayang sayang, setiap pembelian set ni akan dapat lagi satu lipsmatte Dyxy 3 in 1 tau .. And yang best nye, boleh pilih nak grab warne ape tau ๐Ÿ˜ .. Best kan?? Bukan je dapat ploless and berseri dengan Dyxy, dapat lagi barang Dyxy FREE jugak rupenye .. . . Bile lagi nak dapat offer tak masuk akal macam ni?? Bulan ni je tau .. Sape yang berminat tu, ade beberapa cara untuk grab : . โš ๏ธ Terus grab by cash atau online transfer โš ๏ธ Book serendah RM20 โš ๏ธ Bayar ansuran 2 / 3 kali . . More info boleh whatsapp myza di ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
DENGAN MASCARA DYXY NI MACAM DAH PAKAI BULU MATE PALESU ๐Ÿญ
.
.
Nak pergi event?? Kenduri?? Tapi tak sempat nak carik bulu mate palesu?? Tak reti pakai bulu mate palesu?? Jangan risau, Dyxy kan ade Dyxy Mascara ..
.
.
Dengan DYXY Mascara ni ..
๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja
๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap .
๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item (ex : pelebat bulu mate)
๐Ÿ“Œ Just calit dengan cara zig zag motion
๐Ÿ“Œ Mudah dipakai
๐Ÿ“Œ Mudah diremove, just peel off pon boleh
๐Ÿ“Œ Tak hitamkan bawah mata apabila dicuci
๐Ÿ“Œ Tertanggal dalam bentuk gumpalan so senang nak bersihkan and tak comot
.
.
Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden especially bahagian mate bagi tak nampak pucat and lebih menawan๐Ÿญ .. Nak melawa dengan Dyxy Mascara?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
DENGAN MASCARA DYXY NI MACAM DAH PAKAI BULU MATE PALESU ๐Ÿญ . . Nak pergi event?? Kenduri?? Tapi tak sempat nak carik bulu mate palesu?? Tak reti pakai bulu mate palesu?? Jangan risau, Dyxy kan ade Dyxy Mascara .. . . Dengan DYXY Mascara ni .. ๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja ๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap . ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item (ex : pelebat bulu mate) ๐Ÿ“Œ Just calit dengan cara zig zag motion ๐Ÿ“Œ Mudah dipakai ๐Ÿ“Œ Mudah diremove, just peel off pon boleh ๐Ÿ“Œ Tak hitamkan bawah mata apabila dicuci ๐Ÿ“Œ Tertanggal dalam bentuk gumpalan so senang nak bersihkan and tak comot . . Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden especially bahagian mate bagi tak nampak pucat and lebih menawan๐Ÿญ .. Nak melawa dengan Dyxy Mascara?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
NILAH SEBAB MUKE BERSERI DENGAN DYXY ๐Ÿซ
.
.
Betul ke kalau pakai Dyxy muke nampak lebih berseri?? Macam mane tu care nye??
.
.
YE BETUL TU, SEBAB ๐Ÿ‘‡
.
Salah satu sebab nye ialah Dyxy ade lipsmatte 3 in 1 yang boleh buat blusher and eyeshadow tau .. Just calit calit je lipsmatte kat pipi and kelopak mata tu .. Then ratakan blusher gune berus gebu and ratakan eyeshadow pulak gune berus eyeshadow .. Simple kan make up dengan Dyxy๐Ÿ˜?? Tengok akak ni, muke lebih berseri and no more pucat pucat โŒ .. Bibir pon sexy giler ๐Ÿ’‹
.
.
Awak belum ade lagi lipsmatte Dyxy 3 in1 dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jomlah cepat dapatkan lipsmatte 3 in 1 ni dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš ..
.
Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. .
โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
โš  Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NILAH SEBAB MUKE BERSERI DENGAN DYXY ๐Ÿซ . . Betul ke kalau pakai Dyxy muke nampak lebih berseri?? Macam mane tu care nye?? . . YE BETUL TU, SEBAB ๐Ÿ‘‡ . Salah satu sebab nye ialah Dyxy ade lipsmatte 3 in 1 yang boleh buat blusher and eyeshadow tau .. Just calit calit je lipsmatte kat pipi and kelopak mata tu .. Then ratakan blusher gune berus gebu and ratakan eyeshadow pulak gune berus eyeshadow .. Simple kan make up dengan Dyxy๐Ÿ˜?? Tengok akak ni, muke lebih berseri and no more pucat pucat โŒ .. Bibir pon sexy giler ๐Ÿ’‹ . . Awak belum ade lagi lipsmatte Dyxy 3 in1 dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jomlah cepat dapatkan lipsmatte 3 in 1 ni dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš .. . Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. . โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ โš  Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
NILAH SEBAB MUKE BERSERI DENGAN DYXY ๐Ÿซ
.
.
Betul ke kalau pakai Dyxy muke nampak lebih berseri?? Macam mane tu care nye??
.
.
YE BETUL TU, SEBAB ๐Ÿ‘‡
.
Salah satu sebab nye ialah Dyxy ade lipsmatte 3 in 1 yang boleh buat blusher and eyeshadow tau .. Just calit calit je lipsmatte kat pipi and kelopak mata tu .. Then ratakan blusher gune berus gebu and ratakan eyeshadow pulak gune berus eyeshadow .. Simple kan make up dengan Dyxy๐Ÿ˜??
.
.
Awak belum ade lagi lipsmatte Dyxy 3 in1 dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jomlah cepat dapatkan lipsmatte 3 in 1 ni dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš ..
.
Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. .
โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
โš  Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NILAH SEBAB MUKE BERSERI DENGAN DYXY ๐Ÿซ . . Betul ke kalau pakai Dyxy muke nampak lebih berseri?? Macam mane tu care nye?? . . YE BETUL TU, SEBAB ๐Ÿ‘‡ . Salah satu sebab nye ialah Dyxy ade lipsmatte 3 in 1 yang boleh buat blusher and eyeshadow tau .. Just calit calit je lipsmatte kat pipi and kelopak mata tu .. Then ratakan blusher gune berus gebu and ratakan eyeshadow pulak gune berus eyeshadow .. Simple kan make up dengan Dyxy๐Ÿ˜?? . . Awak belum ade lagi lipsmatte Dyxy 3 in1 dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jomlah cepat dapatkan lipsmatte 3 in 1 ni dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš .. . Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. . โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ โš  Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
TAMPIL LEBIH BERSERI DENGAN DYXY ๐Ÿญ
.
.
Nak pergi event?? Kenduri?? Tapi nak tampil lebih berseri dari biase ๐Ÿ˜?? Jangan risau, Dyxy kan ada Dyxy Lipsmatte 3 in 1 ..
.
.
Dengan DYXY Lipsmatte ni ..
๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja
๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap .
๐Ÿ“Œ Dah boleh jadi blusher and eyeshadow
๐Ÿ“Œ Just calit dipipi dan dikelopak mata
๐Ÿ“Œ Dah tak payah susah susah bawak pallete besar besar .
.
Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden .. Bukan tu je, muke pon jadi lebih berseri jugak tau dengan calitan lipsmatte Dyxy ni as blusher and eyeshadow ๐ŸŒˆ .. Nak melawa dengan Dyxy Lipsmatte?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
TAMPIL LEBIH BERSERI DENGAN DYXY ๐Ÿญ . . Nak pergi event?? Kenduri?? Tapi nak tampil lebih berseri dari biase ๐Ÿ˜?? Jangan risau, Dyxy kan ada Dyxy Lipsmatte 3 in 1 .. . . Dengan DYXY Lipsmatte ni .. ๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja ๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap . ๐Ÿ“Œ Dah boleh jadi blusher and eyeshadow ๐Ÿ“Œ Just calit dipipi dan dikelopak mata ๐Ÿ“Œ Dah tak payah susah susah bawak pallete besar besar . . Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden .. Bukan tu je, muke pon jadi lebih berseri jugak tau dengan calitan lipsmatte Dyxy ni as blusher and eyeshadow ๐ŸŒˆ .. Nak melawa dengan Dyxy Lipsmatte?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
DENGAN MASCARA DYXY NI MACAM DAH PAKAI BULU MATE PALESU ๐Ÿญ
.
.
Nak pergi event?? Kenduri?? Tapi tak sempat nak carik bulu mate palesu?? Tak reti pakai bulu mate palesu?? Jangan risau, Dyxy kan ade Dyxy Mascara ..
.
.
Dengan DYXY Mascara ni ..
๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja
๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap .
๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item (ex : pelebat bulu mate)
๐Ÿ“Œ Just calit dengan cara zig zag motion
๐Ÿ“Œ Mudah dipakai
๐Ÿ“Œ Mudah diremove, just peel off pon boleh
๐Ÿ“Œ Tak hitamkan bawah mata apabila dicuci
๐Ÿ“Œ Tertanggal dalam bentuk gumpalan so senang nak bersihkan and tak comot
.
.
Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden especially bahagian mate bagi tak nampak pucat and lebih menawan๐Ÿญ .. Nak melawa dengan Dyxy Mascara?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
DENGAN MASCARA DYXY NI MACAM DAH PAKAI BULU MATE PALESU ๐Ÿญ . . Nak pergi event?? Kenduri?? Tapi tak sempat nak carik bulu mate palesu?? Tak reti pakai bulu mate palesu?? Jangan risau, Dyxy kan ade Dyxy Mascara .. . . Dengan DYXY Mascara ni .. ๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja ๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap . ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item (ex : pelebat bulu mate) ๐Ÿ“Œ Just calit dengan cara zig zag motion ๐Ÿ“Œ Mudah dipakai ๐Ÿ“Œ Mudah diremove, just peel off pon boleh ๐Ÿ“Œ Tak hitamkan bawah mata apabila dicuci ๐Ÿ“Œ Tertanggal dalam bentuk gumpalan so senang nak bersihkan and tak comot . . Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden especially bahagian mate bagi tak nampak pucat and lebih menawan๐Ÿญ .. Nak melawa dengan Dyxy Mascara?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
DENGAN MASCARA DYXY NI MACAM DAH PAKAI BULU MATE PALESU ๐Ÿญ
.
.
Nak pergi event?? Kenduri?? Tapi tak sempat nak carik bulu mate palesu?? Tak reti pakai bulu mate palesu?? Jangan risau, Dyxy kan ade Dyxy Mascara ..
.
.
Dengan DYXY Mascara ni ..
๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja
๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap .
๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item (ex : pelebat bulu mate)
๐Ÿ“Œ Just calit dengan cara zig zag motion
.
.
Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden especially bahagian mate bagi tak nampak pucat and lebih menawan๐Ÿญ .. Nak melawa dengan Dyxy Mascara?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
DENGAN MASCARA DYXY NI MACAM DAH PAKAI BULU MATE PALESU ๐Ÿญ . . Nak pergi event?? Kenduri?? Tapi tak sempat nak carik bulu mate palesu?? Tak reti pakai bulu mate palesu?? Jangan risau, Dyxy kan ade Dyxy Mascara .. . . Dengan DYXY Mascara ni .. ๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja ๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap . ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item (ex : pelebat bulu mate) ๐Ÿ“Œ Just calit dengan cara zig zag motion . . Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden especially bahagian mate bagi tak nampak pucat and lebih menawan๐Ÿญ .. Nak melawa dengan Dyxy Mascara?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
NILAH SEBAB PLOLESS DENGAN DYXY ๐Ÿซ
.
.
Betul ke kalau pakai Dyxy muke nampak ploless je?? Macam mane tu care nye??
.
.
YE BETUL TU, SEBAB ๐Ÿ‘‡
.
Salah satu sebab nye ialah kite spray facemist bile blend bc cream dengan berus gebu .. Selain tu, sebab spray facemist after done make up .. Bukan je mampu buat muke ploless tau, tapi akan buat tona kulit lebih sekata and glowing jugak ๐Ÿ˜ .. Sebab tu myza tak pernah lupe nak spray facemist after make up ๐Ÿ˜‹ ..
.
.
Awak belum ade lagi facemist Dyxy dalam beg make up?? Ke dah tinggal nyawa nyawa ikan?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jomlah cepat dapatkan facemist ni dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš ..
.
Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. .
โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
โš  Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NILAH SEBAB PLOLESS DENGAN DYXY ๐Ÿซ . . Betul ke kalau pakai Dyxy muke nampak ploless je?? Macam mane tu care nye?? . . YE BETUL TU, SEBAB ๐Ÿ‘‡ . Salah satu sebab nye ialah kite spray facemist bile blend bc cream dengan berus gebu .. Selain tu, sebab spray facemist after done make up .. Bukan je mampu buat muke ploless tau, tapi akan buat tona kulit lebih sekata and glowing jugak ๐Ÿ˜ .. Sebab tu myza tak pernah lupe nak spray facemist after make up ๐Ÿ˜‹ .. . . Awak belum ade lagi facemist Dyxy dalam beg make up?? Ke dah tinggal nyawa nyawa ikan?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jomlah cepat dapatkan facemist ni dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš .. . Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. . โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ โš  Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
SIMPLE YET MENAWAN SANGAT ๐Ÿญ
.
.
Dengan Dyxy, tiada yang mustahil .. Walaupun gunekan 5 item je ..
.
๐Ÿ“Œ Dapat bersiap dalam masa 5 minit
๐Ÿ“Œ Boleh bersiap dimana saja
๐Ÿ“Œ Dapat bergaya dengan 5 item tapi macam pakai 12 item
๐Ÿ“Œ Muke nampak ploless and glowing
๐Ÿ“Œ Pakai foundation tapi muke rase ringan je .
.
Nak nampak menawan tapi tak tahu make up?? Dyxy lah yang paling sesuai .. Awak akan nampak menawan sangat walaupun hanye pakai 5 item Dyxy .. Nak kan muke menawan dengan Dyxy?? Jom Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
SIMPLE YET MENAWAN SANGAT ๐Ÿญ . . Dengan Dyxy, tiada yang mustahil .. Walaupun gunekan 5 item je .. . ๐Ÿ“Œ Dapat bersiap dalam masa 5 minit ๐Ÿ“Œ Boleh bersiap dimana saja ๐Ÿ“Œ Dapat bergaya dengan 5 item tapi macam pakai 12 item ๐Ÿ“Œ Muke nampak ploless and glowing ๐Ÿ“Œ Pakai foundation tapi muke rase ringan je . . Nak nampak menawan tapi tak tahu make up?? Dyxy lah yang paling sesuai .. Awak akan nampak menawan sangat walaupun hanye pakai 5 item Dyxy .. Nak kan muke menawan dengan Dyxy?? Jom Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
MAKE UP SIMPLE PON TETAP CANTIK ๐Ÿซ
.
.
Walaupun nampak simple je item item Dyxy ni, tapi after gune mesti puas hati sangat tau ๐Ÿ˜ .. Dah lah ringan je kat muke, tak berminyak, glowing and paling penting nampak ploless je .. Aish susah lah nak cakap, kena try baru tau ..
.
.
Tapi meh myza share siket sebabnye ..
.
๐Ÿ“Œ Nampak ploless and tona sekata sebab Bc cream dah ade kandungan concealer, foundation, compact powder ..
๐Ÿ“Œ Nampak ploless jugak sebab berus gebu dah act as beauty blender yang akan buat sapuan bc cream rata and ploless ..
๐Ÿ“Œ Lebih ceria dengan lipsmatte sebab warne lipsmatte yang dibuat as blusher, eyeshadow and lipstik soft sangat
๐Ÿ“Œ Bulu mate nampak lebat, lentik dan panjang sebab mascara dyxy ade fiber .
๐Ÿ“Œ Nampak ploless and glowing sebab spray dengan facemist dyxy
.
.
Nak make up simple simple tapi dapat effect ploless glowing๐Ÿญ?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
MAKE UP SIMPLE PON TETAP CANTIK ๐Ÿซ . . Walaupun nampak simple je item item Dyxy ni, tapi after gune mesti puas hati sangat tau ๐Ÿ˜ .. Dah lah ringan je kat muke, tak berminyak, glowing and paling penting nampak ploless je .. Aish susah lah nak cakap, kena try baru tau .. . . Tapi meh myza share siket sebabnye .. . ๐Ÿ“Œ Nampak ploless and tona sekata sebab Bc cream dah ade kandungan concealer, foundation, compact powder .. ๐Ÿ“Œ Nampak ploless jugak sebab berus gebu dah act as beauty blender yang akan buat sapuan bc cream rata and ploless .. ๐Ÿ“Œ Lebih ceria dengan lipsmatte sebab warne lipsmatte yang dibuat as blusher, eyeshadow and lipstik soft sangat ๐Ÿ“Œ Bulu mate nampak lebat, lentik dan panjang sebab mascara dyxy ade fiber . ๐Ÿ“Œ Nampak ploless and glowing sebab spray dengan facemist dyxy . . Nak make up simple simple tapi dapat effect ploless glowing๐Ÿญ?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
NILAH SEBAB PLOLESS DENGAN DYXY ๐Ÿซ
.
.
Betul ke kalau pakai Dyxy muke nampak ploless je?? Macam mane tu care nye??
.
.
YE BETUL TU, SEBAB ๐Ÿ‘‡
.
Salah satu sebab nye ialah kite blend bc cream dengan berus gebu ni .. B8le gune berus ni, sapuan bc cream akan jadi ploless je .. Kalau nak lebih ploless tu, lepas ratakan tu terus dab dab dengna berus gebu ni especially kat bahagian yang kite nak cover (ex: bekas cik J) .. Nak tau ape je yang best tentang berus gebu Dyxy ni?? Jom zoom gambar ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
.
Belum ade lagi Berus gebu Dyxy dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Ramai yang nak beli berus ni je tau, sebab lembut sangat .. Jom dapatkan sekarang dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš ..
.
Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. .
โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
โš  Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NILAH SEBAB PLOLESS DENGAN DYXY ๐Ÿซ . . Betul ke kalau pakai Dyxy muke nampak ploless je?? Macam mane tu care nye?? . . YE BETUL TU, SEBAB ๐Ÿ‘‡ . Salah satu sebab nye ialah kite blend bc cream dengan berus gebu ni .. B8le gune berus ni, sapuan bc cream akan jadi ploless je .. Kalau nak lebih ploless tu, lepas ratakan tu terus dab dab dengna berus gebu ni especially kat bahagian yang kite nak cover (ex: bekas cik J) .. Nak tau ape je yang best tentang berus gebu Dyxy ni?? Jom zoom gambar ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . . Belum ade lagi Berus gebu Dyxy dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Ramai yang nak beli berus ni je tau, sebab lembut sangat .. Jom dapatkan sekarang dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš .. . Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. . โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ โš  Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
NO MORE KUSAM โŒโŒ
.
.
Nak tampil lebih berseri dengan Dyxy?? Tapi tak tahu nak make up? Plus nak cepat ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ?? .
.
DYXY LER JAWAPNYE TU ๐Ÿ’ฅ
.
.
Dengan Dyxy ni ..
.
๐Ÿ“Œ Boleh make up dimana saja (dalam kereta pon sempat)
๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item
๐Ÿ“Œ Tak perlu beli banyak item
๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai lagi concealer, foundation, compact powder sebab Bc cream dah ade semua tu
๐Ÿ“Œ Tak payah susah susah nak carik eyeshadow pallette, lipsmatte dah boleh jadi blusher, eyeshadow and lipstik
๐Ÿ“Œ Dah tak payah susah susah beli setting spray sebab facemist dah boleh jadi make up based, setting and finishing spray .
.
Senang je kan bersiap dengan Dyxy?? Yang tak tahu make up pon boleh jadi tahu make up .. Plus Dyxy akan buat muke kite ploless dan glowing sepanjang hari tau .. Minat nak grab?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NO MORE KUSAM โŒโŒ . . Nak tampil lebih berseri dengan Dyxy?? Tapi tak tahu nak make up? Plus nak cepat ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ?? . . DYXY LER JAWAPNYE TU ๐Ÿ’ฅ . . Dengan Dyxy ni .. . ๐Ÿ“Œ Boleh make up dimana saja (dalam kereta pon sempat) ๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item ๐Ÿ“Œ Tak perlu beli banyak item ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai lagi concealer, foundation, compact powder sebab Bc cream dah ade semua tu ๐Ÿ“Œ Tak payah susah susah nak carik eyeshadow pallette, lipsmatte dah boleh jadi blusher, eyeshadow and lipstik ๐Ÿ“Œ Dah tak payah susah susah beli setting spray sebab facemist dah boleh jadi make up based, setting and finishing spray . . Senang je kan bersiap dengan Dyxy?? Yang tak tahu make up pon boleh jadi tahu make up .. Plus Dyxy akan buat muke kite ploless dan glowing sepanjang hari tau .. Minat nak grab?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
READY FOR DATE ๐ŸŒน
.
.
Dah lambat nak keluar date?? Nak fikir pakai baju ape lagi ๐Ÿ˜ง .. Jangan risau, dengan DYXY, konfom akan tampil gojes deian cik Abang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Sebab dengan DYXY ..
๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja
๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap .
๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item
๐Ÿ“Œ Tak perlu beli banyak item
๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai lagi concealer, foundation, compact powder sebab Bc cream dah ade semua tu
๐Ÿ“Œ Tak payah susah susah nak carik eyeshadow pallette, lipsmatte dah boleh jadi blusher, eyeshadow and lipstik
๐Ÿ“Œ Dah tak payah susah susah beli setting spray sebab facemist dah boleh jadi make up based, setting and finishing spray .
.
Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden and gojes gituw๐Ÿญ .. Nak tampil gojes depan cik Abang?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
READY FOR DATE ๐ŸŒน . . Dah lambat nak keluar date?? Nak fikir pakai baju ape lagi ๐Ÿ˜ง .. Jangan risau, dengan DYXY, konfom akan tampil gojes deian cik Abang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Sebab dengan DYXY .. ๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja ๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap . ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item ๐Ÿ“Œ Tak perlu beli banyak item ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai lagi concealer, foundation, compact powder sebab Bc cream dah ade semua tu ๐Ÿ“Œ Tak payah susah susah nak carik eyeshadow pallette, lipsmatte dah boleh jadi blusher, eyeshadow and lipstik ๐Ÿ“Œ Dah tak payah susah susah beli setting spray sebab facemist dah boleh jadi make up based, setting and finishing spray . . Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden and gojes gituw๐Ÿญ .. Nak tampil gojes depan cik Abang?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
NILAH SEBAB SEKEJAP JE BERSIAP DENGAN DYXY ๐Ÿซ
.
.
Betul ke sekejap je bersiap kalau make up dengan Dyxy?? So dapatlah saya ke tempat kerja and class dengan lawa kan walaupun bangun lambat๐Ÿ˜œ??
.
.
YE BETUL TU, SEBAB ๐Ÿ‘‡
.
Bc cream ni dah 4 in 1, dah ade โœ”Sunblock โœ”Foundation โœ”Concealer and โœ”Compact powder .. So dah tak payah nak beli, pakai and bawak all 4 item tu .. Just bawak 1 bc cream dah cukop โœ”โœ” .. Sebab lain?? Jom zoom gambar ni ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
.
Belum ade lagi Bc cream Dyxy 4 in 1 ni dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jom dapatkan sekarang dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš ..
.
Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. .
โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
โš  Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NILAH SEBAB SEKEJAP JE BERSIAP DENGAN DYXY ๐Ÿซ . . Betul ke sekejap je bersiap kalau make up dengan Dyxy?? So dapatlah saya ke tempat kerja and class dengan lawa kan walaupun bangun lambat๐Ÿ˜œ?? . . YE BETUL TU, SEBAB ๐Ÿ‘‡ . Bc cream ni dah 4 in 1, dah ade โœ”Sunblock โœ”Foundation โœ”Concealer and โœ”Compact powder .. So dah tak payah nak beli, pakai and bawak all 4 item tu .. Just bawak 1 bc cream dah cukop โœ”โœ” .. Sebab lain?? Jom zoom gambar ni ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . . Belum ade lagi Bc cream Dyxy 4 in 1 ni dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jom dapatkan sekarang dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš .. . Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. . โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ โš  Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
SEKEJAP JE DAH SIAP MAKE UP ๐Ÿซ
.
.
Dah lambat nak pergi kerja?? Tak sempat nak make up?? Jangan risau, dengan DYXY, konfom sempat melawa ke tempat kerja walaupun dah lambat ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Sebab dengan DYXY ..
๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja
๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap .
๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item
๐Ÿ“Œ Tak perlu beli banyak item
๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai lagi concealer, foundation, compact powder sebab Bc cream dah ade semua tu
๐Ÿ“Œ Tak payah susah susah nak carik eyeshadow pallette, lipsmatte dah boleh jadi blusher, eyeshadow and lipstik
๐Ÿ“Œ Dah tak payah susah susah beli setting spray sebab facemist dah boleh jadi make up based, setting and finishing spray .
.
Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden๐Ÿญ .. Nak melawa walaupun tak cukop masa nak make up?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
SEKEJAP JE DAH SIAP MAKE UP ๐Ÿซ . . Dah lambat nak pergi kerja?? Tak sempat nak make up?? Jangan risau, dengan DYXY, konfom sempat melawa ke tempat kerja walaupun dah lambat ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Sebab dengan DYXY .. ๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja ๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap . ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item ๐Ÿ“Œ Tak perlu beli banyak item ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai lagi concealer, foundation, compact powder sebab Bc cream dah ade semua tu ๐Ÿ“Œ Tak payah susah susah nak carik eyeshadow pallette, lipsmatte dah boleh jadi blusher, eyeshadow and lipstik ๐Ÿ“Œ Dah tak payah susah susah beli setting spray sebab facemist dah boleh jadi make up based, setting and finishing spray . . Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden๐Ÿญ .. Nak melawa walaupun tak cukop masa nak make up?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
DAH LAMBAT NAK KE KERJA?? DYXY KAN ADE โœ”โœ”
.
.
Dah lambat nak pergi kerja?? Tak sempat nak make up?? Jangan risau, dengan DYXY, konfom sempat melawa ke tempat kerja walaupun dah lambat ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Sebab dengan DYXY ..
๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja
๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap .
๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item
๐Ÿ“Œ Tak perlu beli banyak item
๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai lagi concealer, foundation, compact powder sebab Bc cream dah ade semua tu
๐Ÿ“Œ Tak payah susah susah nak carik eyeshadow pallette, lipsmatte dah boleh jadi blusher, eyeshadow and lipstik
๐Ÿ“Œ Dah tak payah susah susah beli setting spray sebab facemist dah boleh jadi make up based, setting and finishing spray .
.
Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden๐Ÿญ .. Nak melawa walaupun tak cukop masa nak make up?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
DAH LAMBAT NAK KE KERJA?? DYXY KAN ADE โœ”โœ” . . Dah lambat nak pergi kerja?? Tak sempat nak make up?? Jangan risau, dengan DYXY, konfom sempat melawa ke tempat kerja walaupun dah lambat ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Sebab dengan DYXY .. ๐Ÿ“Œ Boleh dipakai dimana saja ๐Ÿ“Œ Masa make up jadi sekejap . ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai banyak item ๐Ÿ“Œ Tak perlu beli banyak item ๐Ÿ“Œ Tak perlu pakai lagi concealer, foundation, compact powder sebab Bc cream dah ade semua tu ๐Ÿ“Œ Tak payah susah susah nak carik eyeshadow pallette, lipsmatte dah boleh jadi blusher, eyeshadow and lipstik ๐Ÿ“Œ Dah tak payah susah susah beli setting spray sebab facemist dah boleh jadi make up based, setting and finishing spray . . Senang kan bersiap dengan Dyxy?? Memudahkan urusan kite as wanita untuk keluar rumah dengan lebih konfiden๐Ÿญ .. Nak melawa walaupun tak cukop masa nak make up?? Pm myza sekarang ye ๐Ÿ˜€ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
NAK GRAB YEAR END SALES OFFER?? .
.
Hai awak semua,selamat pagi and assalamualaikum .. Myza nak share lagi sekali offer bulan ni ๐ŸŒน
.
.
Ape je offer bulan ni?? .
๐Ÿ“Œ 1x Set perfect lady dapat 1x Lipsmatte Dyxy
๐Ÿ“Œ 1x Set beauty lady dapat 1ร— Lipsmatte Dyxy
๐Ÿ“Œ 1x Set complete lady dapat 1x Facemist
๐Ÿ“Œ 2x Set complete lady dapat 1ร— Facemist dan 2x Lipsmatte Dyxy
.
.
Berminat nak grab offer ni?? Ni ade beberapa cara
.
๐Ÿ“Œ Boleh bayar secara cash time COD
๐Ÿ“Œ Boleh bayar online then myza COD atau post
๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20
๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
Nak tahu dengan lebih lanjut?? Jom whatsapp myza sekarang .. .
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NAK GRAB YEAR END SALES OFFER?? . . Hai awak semua,selamat pagi and assalamualaikum .. Myza nak share lagi sekali offer bulan ni ๐ŸŒน . . Ape je offer bulan ni?? . ๐Ÿ“Œ 1x Set perfect lady dapat 1x Lipsmatte Dyxy ๐Ÿ“Œ 1x Set beauty lady dapat 1ร— Lipsmatte Dyxy ๐Ÿ“Œ 1x Set complete lady dapat 1x Facemist ๐Ÿ“Œ 2x Set complete lady dapat 1ร— Facemist dan 2x Lipsmatte Dyxy . . Berminat nak grab offer ni?? Ni ade beberapa cara . ๐Ÿ“Œ Boleh bayar secara cash time COD ๐Ÿ“Œ Boleh bayar online then myza COD atau post ๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20 ๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . Nak tahu dengan lebih lanjut?? Jom whatsapp myza sekarang .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
REPEAT DYXY โœ”โœ”
.
.
#Dyxylover repeat order lagi .. Maklumlah, Dyxy ni kan ..
.
.
JIMAT DUIT ๐Ÿ’ฐ
โŒ Tak payah BELI banyak barang make up, 5 je dah cukop .. Tu belum lagi campur hadiah yang myza akan bagi ๐Ÿ˜
.
JIMAT MASA โฐ
โŒ Tak payah nak PAKAI banyak item sebab 5 item DYXY dah macam pakai 12 item .
JIMAT RUANG BEG ๐Ÿ‘›
โŒ Tak payah nak BAWAK banyak item time keluar, just bawak 5 barang DYXY plus wet tissue DYXY untuk remove make up time solat ..
.
.
Nak repeat Dyxy?? Nak grab set Dyxy? Nak grab loose item Dyxy?? Jomlah whatsapp myza harini atau sekarang .. .
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
REPEAT DYXY โœ”โœ” . . #Dyxylover  repeat order lagi .. Maklumlah, Dyxy ni kan .. . . JIMAT DUIT ๐Ÿ’ฐ โŒ Tak payah BELI banyak barang make up, 5 je dah cukop .. Tu belum lagi campur hadiah yang myza akan bagi ๐Ÿ˜ . JIMAT MASA โฐ โŒ Tak payah nak PAKAI banyak item sebab 5 item DYXY dah macam pakai 12 item . JIMAT RUANG BEG ๐Ÿ‘› โŒ Tak payah nak BAWAK banyak item time keluar, just bawak 5 barang DYXY plus wet tissue DYXY untuk remove make up time solat .. . . Nak repeat Dyxy?? Nak grab set Dyxy? Nak grab loose item Dyxy?? Jomlah whatsapp myza harini atau sekarang .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
BELI DUA SET COMPLETE LADY DAPAT LAGI SATU FACEMIST โž• DUA LIPSMATTE ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Wow๐Ÿ˜ฑ .. Macam mane dua set Complete tu?? Dua(2) set Complete Lady ni maknenye : 2x Bc cream, 2x Facemist, 2x Berus gebu, 2x Dyxy mascara dan 2x Lipsmatte Dyxy 3 in1 .. .
.
๐ŸงDengan pembelian 2 set Complete Lady ni, awak akan dapat 1 lagi Facemist dan 2 lagi Lipsmatte Dyxy 3 in 1 sebagai hadiah YES offer .. .
.
๐ŸจSo kalau facemist awak habis, tak lah awak kelam kabut nak order kan .. Satu lagi, facemist tu FREE je tau .. So dah jimat RM60 kat situ wak ๐Ÿ˜ .. 2 Lipsmatte tu pulak, dapat lah awak kumpul semua warne lipsmatte .. Makin warne warni and berserilah awak lepas ni ..
.
.
Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. .
.
Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. .
.
๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20
๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza hokay .. .
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
BELI DUA SET COMPLETE LADY DAPAT LAGI SATU FACEMIST โž• DUA LIPSMATTE ๐Ÿ˜ฑ . . Wow๐Ÿ˜ฑ .. Macam mane dua set Complete tu?? Dua(2) set Complete Lady ni maknenye : 2x Bc cream, 2x Facemist, 2x Berus gebu, 2x Dyxy mascara dan 2x Lipsmatte Dyxy 3 in1 .. . . ๐ŸงDengan pembelian 2 set Complete Lady ni, awak akan dapat 1 lagi Facemist dan 2 lagi Lipsmatte Dyxy 3 in 1 sebagai hadiah YES offer .. . . ๐ŸจSo kalau facemist awak habis, tak lah awak kelam kabut nak order kan .. Satu lagi, facemist tu FREE je tau .. So dah jimat RM60 kat situ wak ๐Ÿ˜ .. 2 Lipsmatte tu pulak, dapat lah awak kumpul semua warne lipsmatte .. Makin warne warni and berserilah awak lepas ni .. . . Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. . . Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. . . ๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20 ๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza hokay .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
YEAR END SALE OFFER COMING ๐ŸŽ‰
.
.
Hai awak semua, selamat petang mm Dah makan?? Nak bagitau ni, YES offer datang lagi ๐ŸŽ‰
.
.
Sempena YES offer, Dyxy Cosmetics akan buat potongan dan offer yang tak masuk dek akal .. Setiap belian set perfect, beauty dan Complete lady akan disertakan dengan Hadiah ๐ŸŽ .. Hadiah ape tu?? .
.
๐ŸŽ๐ŸŽ Hadiah item Dyxy ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
.
FOURTH PACKAGE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“Œ 2x Set complete lady dapat 1x Greentea Facemist Dyxy dan 2ร— Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ๐Ÿ’‹
.
.
Dua(2) set Complete Lady ni maknenye : 2x Bc cream, 2x Facemist, 2x Berus gebu, 2x Dyxy mascara dan 2x Lipsmatte Dyxy 3 in1 .. Dengan pembelian 2 set Complete Lady ni, awak akan dapat 1 lagi Facemist dan 2 lagi Lipsmatte Dyxy 3 in 1 sebagai hadiah YES offer .. So kalau facemist awak habis, tak lah awak kelam kabut nak order kan .. Satu lagi, facemist tu FREE je tau .. So dah jimat RM60 kat situ wak ๐Ÿ˜ .. 2 Lipsmatte tu pulak, dapat lah awak kumpul semua warne lipsmatte .. Makin warne warni and berserilah awak lepas ni ..
.
.
Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. .
.
Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. .
.
๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20
๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza hokay .. .
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
YEAR END SALE OFFER COMING ๐ŸŽ‰ . . Hai awak semua, selamat petang mm Dah makan?? Nak bagitau ni, YES offer datang lagi ๐ŸŽ‰ . . Sempena YES offer, Dyxy Cosmetics akan buat potongan dan offer yang tak masuk dek akal .. Setiap belian set perfect, beauty dan Complete lady akan disertakan dengan Hadiah ๐ŸŽ .. Hadiah ape tu?? . . ๐ŸŽ๐ŸŽ Hadiah item Dyxy ๐ŸŽ๐ŸŽ . . FOURTH PACKAGE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ“Œ 2x Set complete lady dapat 1x Greentea Facemist Dyxy dan 2ร— Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ๐Ÿ’‹ . . Dua(2) set Complete Lady ni maknenye : 2x Bc cream, 2x Facemist, 2x Berus gebu, 2x Dyxy mascara dan 2x Lipsmatte Dyxy 3 in1 .. Dengan pembelian 2 set Complete Lady ni, awak akan dapat 1 lagi Facemist dan 2 lagi Lipsmatte Dyxy 3 in 1 sebagai hadiah YES offer .. So kalau facemist awak habis, tak lah awak kelam kabut nak order kan .. Satu lagi, facemist tu FREE je tau .. So dah jimat RM60 kat situ wak ๐Ÿ˜ .. 2 Lipsmatte tu pulak, dapat lah awak kumpul semua warne lipsmatte .. Makin warne warni and berserilah awak lepas ni .. . . Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. . . Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. . . ๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20 ๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza hokay .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
GRABKAN SATU SET COMPLETE UNTUK HANTARAN KAHWIN ADIK ๐Ÿคต๐Ÿ‘ฐ
.
.
Nak grab Dyxy untuk hantaran kahwin?? Myza ade sediakan package hantaran jugak tau .. Tinggal letak atas dulang je .. .
.
Nak bagi Dyxy bouquet kat pasangan pon boleh, boleh add on bunge .. Boleh tanpa bunge .. .
.
Berminat nak bagi Dyxy sebagai hantaran atau bouquet?? Jom whatsapp myza untuk bincang dengan pebih lanjut ๐Ÿ“ฒ
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
GRABKAN SATU SET COMPLETE UNTUK HANTARAN KAHWIN ADIK ๐Ÿคต๐Ÿ‘ฐ . . Nak grab Dyxy untuk hantaran kahwin?? Myza ade sediakan package hantaran jugak tau .. Tinggal letak atas dulang je .. . . Nak bagi Dyxy bouquet kat pasangan pon boleh, boleh add on bunge .. Boleh tanpa bunge .. . . Berminat nak bagi Dyxy sebagai hantaran atau bouquet?? Jom whatsapp myza untuk bincang dengan pebih lanjut ๐Ÿ“ฒ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
FREE GIFT SPECIAL NAK BAGII ๐ŸŽ

Beli banyak dapat #freegift best dari sis tau
Tapi stock terhad je tau, sape cepat je dapat free gift.. Boleh pm untuk kaler yang masih available ๐Ÿ˜š

NAK ORDER?
๐Ÿ“ฒ Whatsapp : - 0174829881
Boleh terus klik pada link Whatsapp di bio
.
.
.
#innerSnowcapBerhantu #yourinnerspecialist #innerHantuViral #trustedseller #codtelukintan
#5helaidapatfreegift #freegiftbest ๐Ÿ‘
#10helaifreepostage ๐Ÿ“ฎ
DAPAT LAGI SATU FACEMIST DENGAN PEMBELIAN SET COMPLETE LADY ๐Ÿ˜
.
.
Dapat lagi satu facemist?? Jap jap jap โš  .. Set Complete Lady ni ade ape je?? Set complete ni semua produk kosmetik Dyxy iaitu : Bc cream, Facemist, Berus gebu, Dyxy mascara dan Lipsmatte Dyxy 3 in1 .. Then dengan pembelian 1 set Complete Lady ni akan dapat 1 lagi Facemist sebagai hadiah YES offer?? Wow, beli 5 item tapi dapat 6 item Dyxy๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .. So jimatlah kan kalau facemist tibe tibe habis, tak payah kelam kabut nak order lagi .. Lagi satu, facemist tu FREE pulak tu .. So dah jimat RM60 kat situ ๐Ÿ˜ .. Suke suke suke ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
Suke ke suke ๐Ÿ˜œ?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler weh, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. .
.
Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. .
.
๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20
๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza hokay .. .
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
DAPAT LAGI SATU FACEMIST DENGAN PEMBELIAN SET COMPLETE LADY ๐Ÿ˜ . . Dapat lagi satu facemist?? Jap jap jap โš  .. Set Complete Lady ni ade ape je?? Set complete ni semua produk kosmetik Dyxy iaitu : Bc cream, Facemist, Berus gebu, Dyxy mascara dan Lipsmatte Dyxy 3 in1 .. Then dengan pembelian 1 set Complete Lady ni akan dapat 1 lagi Facemist sebagai hadiah YES offer?? Wow, beli 5 item tapi dapat 6 item Dyxy๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .. So jimatlah kan kalau facemist tibe tibe habis, tak payah kelam kabut nak order lagi .. Lagi satu, facemist tu FREE pulak tu .. So dah jimat RM60 kat situ ๐Ÿ˜ .. Suke suke suke ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . . Suke ke suke ๐Ÿ˜œ?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler weh, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. . . Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. . . ๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20 ๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza hokay .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
YEAR END SALE OFFER COMING ๐ŸŽ‰
.
.
Hai awak semua, YES offer datang lagi ๐ŸŽ‰
.
.
Sempena YES offer, Dyxy Cosmetics akan buat potongan dan offer yang tak masuk dek akal .. Setiap belian set perfect, beauty dan Complete lady akan disertakan dengan Hadiah ๐ŸŽ .. Hadiah ape tu?? .
.
๐ŸŽ๐ŸŽ Hadiah item Dyxy ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
.
THIRD PACKAGE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“Œ 1x Set complete lady dapat 1x Greentea Facemist Dyxy
.
Set Complete Lady ni ade semua produk kosmetik Dyxy tau : Bc cream, Facemist, Berus gebu, Dyxy mascara dan Lipsmatte Dyxy 3 in1 .. Dengan pembelian 1 set Complete Lady ni, awak akan dapat 1 lagi Facemist sebagai hadiah YES offer .. So kalau facemist awak habis, tak lah awak kelam kabut nak order kan .. Satu lagi, facemist tu FREE je tau .. So dah jimat RM60 kat situ wak ๐Ÿ˜
.
.
Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. .
.
Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. .
.
๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20
๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza hokay .. .
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
YEAR END SALE OFFER COMING ๐ŸŽ‰ . . Hai awak semua, YES offer datang lagi ๐ŸŽ‰ . . Sempena YES offer, Dyxy Cosmetics akan buat potongan dan offer yang tak masuk dek akal .. Setiap belian set perfect, beauty dan Complete lady akan disertakan dengan Hadiah ๐ŸŽ .. Hadiah ape tu?? . . ๐ŸŽ๐ŸŽ Hadiah item Dyxy ๐ŸŽ๐ŸŽ . . THIRD PACKAGE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ“Œ 1x Set complete lady dapat 1x Greentea Facemist Dyxy . Set Complete Lady ni ade semua produk kosmetik Dyxy tau : Bc cream, Facemist, Berus gebu, Dyxy mascara dan Lipsmatte Dyxy 3 in1 .. Dengan pembelian 1 set Complete Lady ni, awak akan dapat 1 lagi Facemist sebagai hadiah YES offer .. So kalau facemist awak habis, tak lah awak kelam kabut nak order kan .. Satu lagi, facemist tu FREE je tau .. So dah jimat RM60 kat situ wak ๐Ÿ˜ . . Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. . . Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. . . ๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20 ๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza hokay .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
CALIT CALIT TERUS MELENTIK BULU MATA ๐Ÿ’ฏ
.
.
Malas nak pakai bulu mate palesu?? Jangan risau, Dyxy mascara kan ade โœ”โœ” .. Calit calit terus terserlah semua bulu mate ๐Ÿ‘€ .. Bukan tu je, dyxy mascara ni jugak boleh melentik dan memanjangkan bulu mate tau ..
.
.
So, dah boleh say NO to bulu mate palesu โŒโŒ .. And jom start pakai Dyxy mascara ..
.
.
Nak grab set yang ade Dyxy mascara?? Or nak grab loose Dyxy mascara?? Boleh je, jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  .
.
โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
โš  Boleh bayar ansuran 2-3 kali
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
CALIT CALIT TERUS MELENTIK BULU MATA ๐Ÿ’ฏ . . Malas nak pakai bulu mate palesu?? Jangan risau, Dyxy mascara kan ade โœ”โœ” .. Calit calit terus terserlah semua bulu mate ๐Ÿ‘€ .. Bukan tu je, dyxy mascara ni jugak boleh melentik dan memanjangkan bulu mate tau .. . . So, dah boleh say NO to bulu mate palesu โŒโŒ .. And jom start pakai Dyxy mascara .. . . Nak grab set yang ade Dyxy mascara?? Or nak grab loose Dyxy mascara?? Boleh je, jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  . . โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ โš  Boleh bayar ansuran 2-3 kali . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
GRAB SET BEAUTY LADY DAPAT SATU LIPSMATTE DYXY FREE ๐Ÿ’ฏ
.
.
Good morning pretty ๐ŸŒน .. Pagi ni myza nak share video bertutorial dengan set beauty .. Ape je ade dalam set ni?? Set Beauty Lady ni dah ade Bc cream, Facemist, Berus gebu dan Dyxy mascara .. Dengan pembelian 1 set Beauty Lady ni, awak akan dapat 1 Lipsmatte sebagai hadiah YES offer .. So total item Dyxy yang awak akan dapat ialah 5 item, dah macam set Complete Lady dah .. Tapi lagi murah,  murah RM30 ๐Ÿ˜ฑ .. Why?? Sebab lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni dapat FREE ๐Ÿ’ฏ je .. .
.
Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. .
.
Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. .
.
๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20
๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. .
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
GRAB SET BEAUTY LADY DAPAT SATU LIPSMATTE DYXY FREE ๐Ÿ’ฏ . . Good morning pretty ๐ŸŒน .. Pagi ni myza nak share video bertutorial dengan set beauty .. Ape je ade dalam set ni?? Set Beauty Lady ni dah ade Bc cream, Facemist, Berus gebu dan Dyxy mascara .. Dengan pembelian 1 set Beauty Lady ni, awak akan dapat 1 Lipsmatte sebagai hadiah YES offer .. So total item Dyxy yang awak akan dapat ialah 5 item, dah macam set Complete Lady dah .. Tapi lagi murah, murah RM30 ๐Ÿ˜ฑ .. Why?? Sebab lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni dapat FREE ๐Ÿ’ฏ je .. . . Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. . . Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. . . ๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20 ๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
Sekarang musim-musim cuti sekolah yg penuh kenduri kendara ni. Ada yg risik bisik nak tau dalam produk Cuckoo ni mana yg panassss sekali. 
Frankly speaking, ada 3 hot ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ product yg best dan tak menyesai korang guna. Yang menyesai nya kalau tak amik ๐Ÿคญ yelaaa anak cucu apa semua pakat balik kg lah dok rumah saudara sana sini, jenuh la pulak nak masak & refill air ye dok?๐Ÿ˜‚ Okayyyy ni haaa produk panazzz tuโคต๏ธ 1. Air Purifier C Model
2. Water Purifier Kingtop
3. Water Purifier Iristop 
Logiknya sebabโคต๏ธ
1. 3 model ni plg banyak Akin jual
2. Murah gegilerrr, serendah RM75.47 je sebulan utk plan 5 tahun (KingTop & Cmodel) ; Iristop RM94.34/bulan
3. Khidmat penyelenggaraan PERCUMA selama tempoh 5 tahun
4. Yuran pemasangan PERCUMA
5. Khidmat pemindahan PERCUMA dalam tempoh 1 tahun
6. Penukaran filter PERCUMA
7. Khidmat penyelenggaraan berkala 4 bulan sekali
8. Tehnician yg datang service, segakk belaka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
9. Pendaftaran seluruh Malaysia. โ˜บ๏ธ KALAU NAK MURAH, NAK QUALITY SERVICE TERBAIK
MEMANG RECOMMENDED SGT2 3 MODEL NI. 
INSYAALLAH KORG TAK MENYESAL!!! Wasap Akin sekarangg!
http://cuckoobyakinsalleh.wasap.my

Like FB page Akin:
Cuckoo Penapis Air & Udara Terbaik 
#freegiftbest sempena bulan birthday Anak2 nihhh. Jom jom. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
Sekarang musim-musim cuti sekolah yg penuh kenduri kendara ni. Ada yg risik bisik nak tau dalam produk Cuckoo ni mana yg panassss sekali. Frankly speaking, ada 3 hot ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ product yg best dan tak menyesai korang guna. Yang menyesai nya kalau tak amik ๐Ÿคญ yelaaa anak cucu apa semua pakat balik kg lah dok rumah saudara sana sini, jenuh la pulak nak masak & refill air ye dok?๐Ÿ˜‚ Okayyyy ni haaa produk panazzz tuโคต๏ธ 1. Air Purifier C Model 2. Water Purifier Kingtop 3. Water Purifier Iristop Logiknya sebabโคต๏ธ 1. 3 model ni plg banyak Akin jual 2. Murah gegilerrr, serendah RM75.47 je sebulan utk plan 5 tahun (KingTop & Cmodel) ; Iristop RM94.34/bulan 3. Khidmat penyelenggaraan PERCUMA selama tempoh 5 tahun 4. Yuran pemasangan PERCUMA 5. Khidmat pemindahan PERCUMA dalam tempoh 1 tahun 6. Penukaran filter PERCUMA 7. Khidmat penyelenggaraan berkala 4 bulan sekali 8. Tehnician yg datang service, segakk belaka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 9. Pendaftaran seluruh Malaysia. โ˜บ๏ธ KALAU NAK MURAH, NAK QUALITY SERVICE TERBAIK MEMANG RECOMMENDED SGT2 3 MODEL NI. INSYAALLAH KORG TAK MENYESAL!!! Wasap Akin sekarangg! http://cuckoobyakinsalleh.wasap.my Like FB page Akin: Cuckoo Penapis Air & Udara Terbaik #freegiftbest  sempena bulan birthday Anak2 nihhh. Jom jom. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
YEAR END SALE OFFER COMING ๐ŸŽ‰
.
.
Hai awak semua, YES offer datang lagi ๐ŸŽ‰
.
.
Sempena YES offer, Dyxy Cosmetics akan buat potongan dan offer yang tak masuk dek akal .. Setiap belian set perfect, beauty dan Complete lady akan disertakan dengan Hadiah ๐ŸŽ .. Hadiah ape tu?? .
.
๐ŸŽ๐ŸŽ Hadiah item Dyxy ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
.
SECOND PACKAGE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“Œ 1x Set beauty lady dapat 1x Lipsmatte Dyxy
.
Set Beauty Lady ni ade Bc cream, Facemist, Berus gebu dan Dyxy mascara .. Dengan pembelian 1 set Beauty Lady ni, awak akan dapat 1 Lipsmatte sebagai hadiah YES offer .. So total item Dyxy yang awak akan dapat ialah 5 item, dah macam set Complete Lady dah .. Tapi lagi murah, sebab lipsmatte ni FREE je .. Murah RM30 ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. .
.
Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. .
.
๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20
๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. .
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
YEAR END SALE OFFER COMING ๐ŸŽ‰ . . Hai awak semua, YES offer datang lagi ๐ŸŽ‰ . . Sempena YES offer, Dyxy Cosmetics akan buat potongan dan offer yang tak masuk dek akal .. Setiap belian set perfect, beauty dan Complete lady akan disertakan dengan Hadiah ๐ŸŽ .. Hadiah ape tu?? . . ๐ŸŽ๐ŸŽ Hadiah item Dyxy ๐ŸŽ๐ŸŽ . . SECOND PACKAGE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ“Œ 1x Set beauty lady dapat 1x Lipsmatte Dyxy . Set Beauty Lady ni ade Bc cream, Facemist, Berus gebu dan Dyxy mascara .. Dengan pembelian 1 set Beauty Lady ni, awak akan dapat 1 Lipsmatte sebagai hadiah YES offer .. So total item Dyxy yang awak akan dapat ialah 5 item, dah macam set Complete Lady dah .. Tapi lagi murah, sebab lipsmatte ni FREE je .. Murah RM30 ๐Ÿ˜ฑ . . Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. . . Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. . . ๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20 ๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
REPEAT KALI KE EMPAT ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Wah, isteri abang ni repeat lagi buat kali keempat ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป .. Maklumlah, dengan Dyxy ni #dyxylovers akan dapat jimat ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
โฐ JIMAT MASA ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #Dyxylovers akan dapat jimat masa sebab setiap item Dyxy ade banyak fungsi, so pakai satu dah macam pakai berbagai item .. Contoh nye pakai satu bc cream macam dah pakai sunblock, concealer, foundation and compact powder ..
.
.
๐Ÿ’ฐJIMAT DUIT ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #Dyxylovers akan dapat jimat duit sebab dah tak payah beli banyak item .. Contohnye,  dah tak payah beli concealer, foundation and compact powder sebab bc cream amdah ade all item tu ..
.
.
๐Ÿ‘› JIMAT RUANG BEG MAKE UP ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #Dyxylovers akan dapat jimat ruang beg, pergi mana mana bawak 5 item Dyxy je .. Dah tak payah nak bawak eyeshadow and blusher pallette, bawak lipsmatte dyxy pon dah boleh buat eyeahadow and blusher sekali ..
.
.
Best kan dapat melawa tapi dapat jugak berjimat ๐Ÿ˜ .. Nak berjimat macam #dyxylovers ni bolehlah grab Dyxy dengan myza .. Nak lagi jimat, grab Dyxy cosmetics dengan YES OFFER ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
Jom grab Dyxy dengan YES offer sekarang atau harini ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
REPEAT KALI KE EMPAT ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . Wah, isteri abang ni repeat lagi buat kali keempat ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป .. Maklumlah, dengan Dyxy ni #dyxylovers  akan dapat jimat ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . โฐ JIMAT MASA ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #Dyxylovers  akan dapat jimat masa sebab setiap item Dyxy ade banyak fungsi, so pakai satu dah macam pakai berbagai item .. Contoh nye pakai satu bc cream macam dah pakai sunblock, concealer, foundation and compact powder .. . . ๐Ÿ’ฐJIMAT DUIT ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #Dyxylovers  akan dapat jimat duit sebab dah tak payah beli banyak item .. Contohnye, dah tak payah beli concealer, foundation and compact powder sebab bc cream amdah ade all item tu .. . . ๐Ÿ‘› JIMAT RUANG BEG MAKE UP ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #Dyxylovers  akan dapat jimat ruang beg, pergi mana mana bawak 5 item Dyxy je .. Dah tak payah nak bawak eyeshadow and blusher pallette, bawak lipsmatte dyxy pon dah boleh buat eyeahadow and blusher sekali .. . . Best kan dapat melawa tapi dapat jugak berjimat ๐Ÿ˜ .. Nak berjimat macam #dyxylovers  ni bolehlah grab Dyxy dengan myza .. Nak lagi jimat, grab Dyxy cosmetics dengan YES OFFER ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . Jom grab Dyxy dengan YES offer sekarang atau harini ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โ˜Ž http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60192849904 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
YEAR END SALE OFFER COMING ๐ŸŽ‰
.
.
Hai awak semua, YES offer datang lagi ๐ŸŽ‰
.
.
Sempena YES offer, Dyxy Cosmetics akan buat potongan dan offer yang tak masuk dek akal .. Setiap belian set perfect, beauty dan Complete lady akan disertakan dengan Hadiah ๐ŸŽ .. Hadiah ape tu?? .
.
๐ŸŽ๐ŸŽ Hadiah item Dyxy ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
.
FIRST PACKAGE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“Œ 1x Set perfect lady dapat 1x Lipsmatte Dyxy
.
Set Perfect Lady ni ade Bc cream, Facemist, Berus gebu dan 1 Lipsmatte .. Dengan pembelian 1 set Perfect Lady, awak boleh pilih lagi 1 Lipsmatte sebagai hadiah YES offer .. So total lipsmatte yang awak akan dapat ialah dua batang ๐Ÿ’„
.
.
Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. .
.
Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. .
.
๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20
๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. .
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
YEAR END SALE OFFER COMING ๐ŸŽ‰ . . Hai awak semua, YES offer datang lagi ๐ŸŽ‰ . . Sempena YES offer, Dyxy Cosmetics akan buat potongan dan offer yang tak masuk dek akal .. Setiap belian set perfect, beauty dan Complete lady akan disertakan dengan Hadiah ๐ŸŽ .. Hadiah ape tu?? . . ๐ŸŽ๐ŸŽ Hadiah item Dyxy ๐ŸŽ๐ŸŽ . . FIRST PACKAGE ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ“Œ 1x Set perfect lady dapat 1x Lipsmatte Dyxy . Set Perfect Lady ni ade Bc cream, Facemist, Berus gebu dan 1 Lipsmatte .. Dengan pembelian 1 set Perfect Lady, awak boleh pilih lagi 1 Lipsmatte sebagai hadiah YES offer .. So total lipsmatte yang awak akan dapat ialah dua batang ๐Ÿ’„ . . Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. . . Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. . . ๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20 ๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . Yang nak terus join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
REPEAT KALI KE TIGA โค
.
.
Sempena November offer, #dyxylovers ni repeat lagi buat kali ketiga .. Kali ni repeat Bc cream and dua lagi colour lipsmatte bagi cukop quota tiga colour lipsmatte ๐Ÿ’„ .
.
Ade yang nak grab Lipsmatte Dyxy yang boleh dijadikan blusher and eyeshadow ni?? Dah lah easy nak bawak travel, tak payah nak bawak pallette besar besar lagi โŒ ..
.
.
Nak join postage or COD Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
REPEAT KALI KE TIGA โค . . Sempena November offer, #dyxylovers  ni repeat lagi buat kali ketiga .. Kali ni repeat Bc cream and dua lagi colour lipsmatte bagi cukop quota tiga colour lipsmatte ๐Ÿ’„ . . Ade yang nak grab Lipsmatte Dyxy yang boleh dijadikan blusher and eyeshadow ni?? Dah lah easy nak bawak travel, tak payah nak bawak pallette besar besar lagi โŒ .. . . Nak join postage or COD Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
YEAR END SALE OFFER COMING ๐ŸŽ‰
.
.
Hai awak semua,selamat pagi and assalamualaikum to all muslim followers .. Harini sempena pembukaan December, myza nak belanja YES offer ๐ŸŽ‰
.
.
Sempena YES offer, Dyxy Cosmetics akan buat potongan dan offer yang tak masuk dek akal .. Setiap belian set perfect, beauty dan Complete lady akan disertakan dengan Hadiah ๐ŸŽ .. Hadiah ape tu?? .
.
๐ŸŽ๐ŸŽ Hadiah item Dyxy ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
.
Ape je offer bulan ni?? .
๐Ÿ“Œ 1x Set perfect lady dapat 1x Lipsmatte Dyxy
๐Ÿ“Œ 1x Set beauty lady dapat 1ร— Lipsmatte Dyxy
๐Ÿ“Œ 1x Set complete lady dapat 1x Facemist
๐Ÿ“Œ 2x Set complete lady dapat 1ร— Facemist dan 2x Lipsmatte Dyxy
.
.
Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. .
.
Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. .
.
๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20
๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali
.
.
Yang nak join postage or COD terus boleh whatsapp myza sekarang .. .
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
YEAR END SALE OFFER COMING ๐ŸŽ‰ . . Hai awak semua,selamat pagi and assalamualaikum to all muslim followers .. Harini sempena pembukaan December, myza nak belanja YES offer ๐ŸŽ‰ . . Sempena YES offer, Dyxy Cosmetics akan buat potongan dan offer yang tak masuk dek akal .. Setiap belian set perfect, beauty dan Complete lady akan disertakan dengan Hadiah ๐ŸŽ .. Hadiah ape tu?? . . ๐ŸŽ๐ŸŽ Hadiah item Dyxy ๐ŸŽ๐ŸŽ . . Ape je offer bulan ni?? . ๐Ÿ“Œ 1x Set perfect lady dapat 1x Lipsmatte Dyxy ๐Ÿ“Œ 1x Set beauty lady dapat 1ร— Lipsmatte Dyxy ๐Ÿ“Œ 1x Set complete lady dapat 1x Facemist ๐Ÿ“Œ 2x Set complete lady dapat 1ร— Facemist dan 2x Lipsmatte Dyxy . . Best kan?? So on tak on dengan YES offer ni?? Siapa tak grab memang rugi giler, sekali dalam setahun je Dyxy buat offer tak masuk akal macam ni ๐Ÿ˜ฑ .. . . Jomlah grab sekarang sementara offer YES on ๐Ÿ’ฏ .. . . ๐Ÿ“Œ Boleh book serendah RM20 ๐Ÿ“Œ Boleh bayar ansuran 2 3 kali . . Yang nak join postage or COD terus boleh whatsapp myza sekarang .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
LIPSMATTE DYXY BOLEH BUAT BLUSHER AND EYESHADOW ๐Ÿ’„
.
.
Betul tu, myza tak tipu sebab lipsmatte ni 3 in 1 tau .. Bukan je 3 in 1 function, tapi jugak 3 colour iaitu merah, pink and peach .. Warne die soft giler, cantek sangat sangat ๐Ÿ˜ .. Kalau jadikan as ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ’‹ BLUSHER ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau nak dijadikan as blusher, calit je kat pipi then ratakan gune berus gebu .. Gerenti pipi akan nampak pink ala ala korea and lebih gebu time senyum tau .. .
.
๐Ÿ’‹ EYESHADOW ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau nak dijadikan eyeshadow pulak, calit je kat kelopak mata and ratakan gune jari atau berus eyeshadow .. Mesti mata terus jadi lebih menawan chu'all ๐Ÿ˜ .. Nak lagi menawan, mixkan colour lipsmatte tu .. Contohnye sebelah merah, sebelah pink .. Aiysh, konpom cun abes ..
.
.
๐Ÿ’‹ LIPSTIK ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau as lipstik pulak, paling cun mixkan colour lipsmatte .. Nak jadi ala ala korea siket, buat ombre lips gune warne merah and pink .. .
.
Banyak kan tips berlipsmatte ni?? Nak dapatkan lipsmatte 3 in 1 yang cantik menarik tertarik ni?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
LIPSMATTE DYXY BOLEH BUAT BLUSHER AND EYESHADOW ๐Ÿ’„ . . Betul tu, myza tak tipu sebab lipsmatte ni 3 in 1 tau .. Bukan je 3 in 1 function, tapi jugak 3 colour iaitu merah, pink and peach .. Warne die soft giler, cantek sangat sangat ๐Ÿ˜ .. Kalau jadikan as ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ’‹ BLUSHER ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau nak dijadikan as blusher, calit je kat pipi then ratakan gune berus gebu .. Gerenti pipi akan nampak pink ala ala korea and lebih gebu time senyum tau .. . . ๐Ÿ’‹ EYESHADOW ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau nak dijadikan eyeshadow pulak, calit je kat kelopak mata and ratakan gune jari atau berus eyeshadow .. Mesti mata terus jadi lebih menawan chu'all ๐Ÿ˜ .. Nak lagi menawan, mixkan colour lipsmatte tu .. Contohnye sebelah merah, sebelah pink .. Aiysh, konpom cun abes .. . . ๐Ÿ’‹ LIPSTIK ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau as lipstik pulak, paling cun mixkan colour lipsmatte .. Nak jadi ala ala korea siket, buat ombre lips gune warne merah and pink .. . . Banyak kan tips berlipsmatte ni?? Nak dapatkan lipsmatte 3 in 1 yang cantik menarik tertarik ni?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
MUKE LEBIH CERIA DENGAN CALITAN LIPSMATTE DYXY ๐Ÿ’„
.
.
Nak muke nampak ceria? Jangan risau, Dyxy kan ade .. Kalau nak nampak muke lebih bertenaga, pakai je Bc cream and spray facemist .. Nak tambah keserian muke pulak, calit je lipsmatte and jadikan sebagai blusher plus eyeshadow .. Baru lah pipi lebih comel time sinyium ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
.
.
Nak dapatkan Lipsmatte Dyxy 3 in 1?? Satu RM45, tapi kalau grab sekali tiga pieces, RM120 je plus free postage ๐Ÿšš .. Jom dapatkan pipi ala ala korea dengan Lipsmatte Dyxy dari myza sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
MUKE LEBIH CERIA DENGAN CALITAN LIPSMATTE DYXY ๐Ÿ’„ . . Nak muke nampak ceria? Jangan risau, Dyxy kan ade .. Kalau nak nampak muke lebih bertenaga, pakai je Bc cream and spray facemist .. Nak tambah keserian muke pulak, calit je lipsmatte and jadikan sebagai blusher plus eyeshadow .. Baru lah pipi lebih comel time sinyium ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ . . Nak dapatkan Lipsmatte Dyxy 3 in 1?? Satu RM45, tapi kalau grab sekali tiga pieces, RM120 je plus free postage ๐Ÿšš .. Jom dapatkan pipi ala ala korea dengan Lipsmatte Dyxy dari myza sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
LIPSMATTE DYXY BOLEH BUAT BLUSHER AND EYESHADOW ๐Ÿ’„
.
.
Betul tu, myza tak tipu sebab lipsmatte ni 3 in 1 tau .. Bukan je 3 in 1 function, tapi jugak 3 colour iaitu merah, pink and peach .. Warne die soft giler, cantek sangat sangat ๐Ÿ˜ .. Kalau jadikan as ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ’‹ BLUSHER ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau nak dijadikan as blusher, calit je kat pipi then ratakan gune berus gebu .. Gerenti pipi akan nampak pink ala ala korea and lebih gebu time senyum tau .. .
.
๐Ÿ’‹ EYESHADOW ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau nak dijadikan eyeshadow pulak, calit je kat kelopak mata and ratakan gune jari atau berus eyeshadow .. Mesti mata terus jadi lebih menawan chu'all ๐Ÿ˜ .. Nak lagi menawan, mixkan colour lipsmatte tu .. Contohnye sebelah merah, sebelah pink .. Aiysh, konpom cun abes ..
.
.
๐Ÿ’‹ LIPSTIK ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau as lipstik pulak, paling cun mixkan colour lipsmatte .. Nak jadi ala ala korea siket, buat ombre lips gune warne merah and pink .. .
.
Banyak kan tips berlipsmatte ni?? Nak dapatkan lipsmatte 3 in 1 yang cantik menarik tertarik ni?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
LIPSMATTE DYXY BOLEH BUAT BLUSHER AND EYESHADOW ๐Ÿ’„ . . Betul tu, myza tak tipu sebab lipsmatte ni 3 in 1 tau .. Bukan je 3 in 1 function, tapi jugak 3 colour iaitu merah, pink and peach .. Warne die soft giler, cantek sangat sangat ๐Ÿ˜ .. Kalau jadikan as ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ’‹ BLUSHER ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau nak dijadikan as blusher, calit je kat pipi then ratakan gune berus gebu .. Gerenti pipi akan nampak pink ala ala korea and lebih gebu time senyum tau .. . . ๐Ÿ’‹ EYESHADOW ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau nak dijadikan eyeshadow pulak, calit je kat kelopak mata and ratakan gune jari atau berus eyeshadow .. Mesti mata terus jadi lebih menawan chu'all ๐Ÿ˜ .. Nak lagi menawan, mixkan colour lipsmatte tu .. Contohnye sebelah merah, sebelah pink .. Aiysh, konpom cun abes .. . . ๐Ÿ’‹ LIPSTIK ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kalau as lipstik pulak, paling cun mixkan colour lipsmatte .. Nak jadi ala ala korea siket, buat ombre lips gune warne merah and pink .. . . Banyak kan tips berlipsmatte ni?? Nak dapatkan lipsmatte 3 in 1 yang cantik menarik tertarik ni?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
GREENTEA FACEMIST ๐Ÿƒ
.
.
Best tau facemist ni,dah laa wangi bau greentea .. Bukan je boleh jadi make up based and finishing spray, tapi jugak buat make up tahan lama ๐Ÿ’… ..
.
.
Nak tau lagi ape kelebihan Facemist berteknologi Nano ni?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
GREENTEA FACEMIST ๐Ÿƒ . . Best tau facemist ni,dah laa wangi bau greentea .. Bukan je boleh jadi make up based and finishing spray, tapi jugak buat make up tahan lama ๐Ÿ’… .. . . Nak tau lagi ape kelebihan Facemist berteknologi Nano ni?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
TAK PERNAH TAK GLOWING ๐Ÿ’ฏ
.
.
Kalau pakai Dyxy ni,tak pernah tak glowing .. Lagi lagi dengan new facemist berteknologi Nano ni,lagi lah sekejap je dah glowing ๐Ÿ’จ .. Maklumlah, semburan dah makin halus so makin cepat la serap and dapat effect glowing nye tu ..
.
.
Nak glowing dengan Dyxy Cosmetics?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โš ๏ธ YES OFFER WILL BE COMING SOON โš ๏ธ
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
TAK PERNAH TAK GLOWING ๐Ÿ’ฏ . . Kalau pakai Dyxy ni,tak pernah tak glowing .. Lagi lagi dengan new facemist berteknologi Nano ni,lagi lah sekejap je dah glowing ๐Ÿ’จ .. Maklumlah, semburan dah makin halus so makin cepat la serap and dapat effect glowing nye tu .. . . Nak glowing dengan Dyxy Cosmetics?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โš ๏ธ YES OFFER WILL BE COMING SOON โš ๏ธ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
GREENTEA FACEMIST ๐Ÿƒ
.
.
Best tau facemist ni,dah laa wangi bau greentea .. Bukan je boleh jadi make up based and finishing spray, tapi jugak buat make up tahan lama ๐Ÿ’… ..
.
.
Nak tau lagi ape kelebihan Facemist berteknologi Nano ni?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
GREENTEA FACEMIST ๐Ÿƒ . . Best tau facemist ni,dah laa wangi bau greentea .. Bukan je boleh jadi make up based and finishing spray, tapi jugak buat make up tahan lama ๐Ÿ’… .. . . Nak tau lagi ape kelebihan Facemist berteknologi Nano ni?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
BERUS GEBU BUAT SAPUAN BC CREAM LEBIH FLAWLESS ๐Ÿ’…
.
.
Nak tau tak?? Berus gebu ni mampu buat sapuan bc cream flawless tau .. Lagi lagi kalau kite dab dab, lagi lah effect ploles tu tahan lamaa ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
.
Bukan tu je, berus ni jugak mampu buat penggunaan bc cream tahan berbulan bulan tau .. Macam myza sendiri, bc cream myza dapat tahan 4 ke 5 bulan and myza pakai 2 kali sehari ๐Ÿ˜
.
.
Jimat kan?? Banyak kelebihan berus gebu ni .. Ingatkan saje saje je ade dalam setiap set kan? No No No โŒโŒ .. Now dah tau kan?? Nak grab berus gebu je pon boleh tau, loose item Dyxy pon ade dijual ..
.
.
So kalau nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โš ๏ธ Offer VIC yang bagi free item Dyxy LAST TODAY โš ๏ธ
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
BERUS GEBU BUAT SAPUAN BC CREAM LEBIH FLAWLESS ๐Ÿ’… . . Nak tau tak?? Berus gebu ni mampu buat sapuan bc cream flawless tau .. Lagi lagi kalau kite dab dab, lagi lah effect ploles tu tahan lamaa ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . . Bukan tu je, berus ni jugak mampu buat penggunaan bc cream tahan berbulan bulan tau .. Macam myza sendiri, bc cream myza dapat tahan 4 ke 5 bulan and myza pakai 2 kali sehari ๐Ÿ˜ . . Jimat kan?? Banyak kelebihan berus gebu ni .. Ingatkan saje saje je ade dalam setiap set kan? No No No โŒโŒ .. Now dah tau kan?? Nak grab berus gebu je pon boleh tau, loose item Dyxy pon ade dijual .. . . So kalau nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โš ๏ธ Offer VIC yang bagi free item Dyxy LAST TODAY โš ๏ธ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
BERUS GEBU BUAT SAPUAN BC CREAM LEBIH FLAWLESS ๐Ÿ’…
.
.
Nak tau tak?? Berus gebu ni mampu buat sapuan bc cream flawless tau .. Lagi lagi kalau kite dab dab, lagi lah effect ploles tu tahan lamaa ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
.
Bukan tu je, berus ni jugak mampu buat penggunaan bc cream tahan berbulan bulan tau .. Macam myza sendiri, bc cream myza dapat tahan 4 ke 5 bulan and myza pakai 2 kali sehari ๐Ÿ˜
.
.
Jimat kan?? Banyak kelebihan berus gebu ni .. Ingatkan saje saje je ade dalam setiap set kan? No No No โŒโŒ .. Now dah tau kan?? Nak grab berus gebu je pon boleh tau, loose item Dyxy pon ade dijual ..
.
.
So kalau nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โš ๏ธ Offer VIC yang bagi free item Dyxy LAST TODAY โš ๏ธ
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
BERUS GEBU BUAT SAPUAN BC CREAM LEBIH FLAWLESS ๐Ÿ’… . . Nak tau tak?? Berus gebu ni mampu buat sapuan bc cream flawless tau .. Lagi lagi kalau kite dab dab, lagi lah effect ploles tu tahan lamaa ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . . Bukan tu je, berus ni jugak mampu buat penggunaan bc cream tahan berbulan bulan tau .. Macam myza sendiri, bc cream myza dapat tahan 4 ke 5 bulan and myza pakai 2 kali sehari ๐Ÿ˜ . . Jimat kan?? Banyak kelebihan berus gebu ni .. Ingatkan saje saje je ade dalam setiap set kan? No No No โŒโŒ .. Now dah tau kan?? Nak grab berus gebu je pon boleh tau, loose item Dyxy pon ade dijual .. . . So kalau nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โš ๏ธ Offer VIC yang bagi free item Dyxy LAST TODAY โš ๏ธ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
BERUS GEBU GEBAS KEGILAAN RAMAI ๐Ÿ˜
.
.
Nak tahu tak?? Ramai yang nak beli berus ni sebab berus ni super lembut dan tak sakitkan kulit muke โŒ .. Selain tu, berus ni buatkan bc cream tahan 3 ke 5 bulan .. Dengan berus ni jugak, #dyxylovers boleh dapatkan effect ploles dan sapuan bc cream yang rata โœ”โœ”
.
.
Dah ade berus ni dalam koleksi make up awak?? Rugi betull kalau yang belum ade tu, dah la senang nak bawak kemana mana tau .. .
.
Yang nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
BERUS GEBU GEBAS KEGILAAN RAMAI ๐Ÿ˜ . . Nak tahu tak?? Ramai yang nak beli berus ni sebab berus ni super lembut dan tak sakitkan kulit muke โŒ .. Selain tu, berus ni buatkan bc cream tahan 3 ke 5 bulan .. Dengan berus ni jugak, #dyxylovers  boleh dapatkan effect ploles dan sapuan bc cream yang rata โœ”โœ” . . Dah ade berus ni dalam koleksi make up awak?? Rugi betull kalau yang belum ade tu, dah la senang nak bawak kemana mana tau .. . . Yang nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
BC CREAM 4 IN 1 SESUAI UNTUK BUSY WOMAN๐Ÿ’…
.
.
Hai semua, ni myza share kebaikan dan sebab kenapa busy woman and student student yang nak cepat ke tempat kerja or kelas perlu ade Bc cream 4 in 1 .. .
.
First sebab Bc cream ni dah 4 in 1, dah ade โœ”Sunblock, โœ”Foundation, โœ”Concealer and โœ”Compact powder .. So dah tak payah nak beli, pakai and bawak all 4 item tu .. Just bawak 1 bc cream dah cukop โœ”โœ” .. Sebab lain?? Jom zoom gambar ni ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
.
Belum ade lagi Bc cream Dyxy 4 in 1 ni dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jom dapatkan sekarang dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš .
.
Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โš ๏ธ Offer VIC yang bagi free item Dyxy LAST TODAY โš ๏ธ
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
BC CREAM 4 IN 1 SESUAI UNTUK BUSY WOMAN๐Ÿ’… . . Hai semua, ni myza share kebaikan dan sebab kenapa busy woman and student student yang nak cepat ke tempat kerja or kelas perlu ade Bc cream 4 in 1 .. . . First sebab Bc cream ni dah 4 in 1, dah ade โœ”Sunblock, โœ”Foundation, โœ”Concealer and โœ”Compact powder .. So dah tak payah nak beli, pakai and bawak all 4 item tu .. Just bawak 1 bc cream dah cukop โœ”โœ” .. Sebab lain?? Jom zoom gambar ni ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . . Belum ade lagi Bc cream Dyxy 4 in 1 ni dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jom dapatkan sekarang dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš . . Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โš ๏ธ Offer VIC yang bagi free item Dyxy LAST TODAY โš ๏ธ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
NO KUSAM AND TERUS GLOWING ๐Ÿ’…
.
.
Wow, terus glowing muke #Dyxylovers ni after pakai Dyxy .. And no more muke tak bermaya โŒ .. Terus muke nampak bertenaga after make over gituw ..
.
.
Kod Bc cream is natural .. Bc cream ni sesuai dengan warne kulit orang asia tau, so semua warne kulit boleh serasi โœ”โœ”
.
.
Tak percaya?? Jom dapatkan Dyxy Cosmetics awak sekarang dengan @I_am_myza @I_am_myza โค .. .
.
Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
NO KUSAM AND TERUS GLOWING ๐Ÿ’… . . Wow, terus glowing muke #Dyxylovers  ni after pakai Dyxy .. And no more muke tak bermaya โŒ .. Terus muke nampak bertenaga after make over gituw .. . . Kod Bc cream is natural .. Bc cream ni sesuai dengan warne kulit orang asia tau, so semua warne kulit boleh serasi โœ”โœ” . . Tak percaya?? Jom dapatkan Dyxy Cosmetics awak sekarang dengan @I_am_myza @I_am_myza โค .. . . Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
BC CREAM 4 IN 1 SESUAI UNTUK BUSY WOMAN๐Ÿ’…
.
.
Hai semua, ni myza share kebaikan dan sebab kenapa busy woman and student student yang nak cepat ke tempat kerja or kelas perlu ade Bc cream 4 in 1 .. .
.
First sebab Bc cream ni dah 4 in 1, dah ade โœ”Sunblock, โœ”Foundation, โœ”Concealer and โœ”Compact powder .. So dah tak payah nak beli, pakai and bawak all 4 item tu .. Just bawak 1 bc cream dah cukop โœ”โœ” ..
.
.
Belum ade lagi Bc cream Dyxy 4 in 1 ni dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jom dapatkan sekarang dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš .
.
Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โš ๏ธ Offer VIC yang bagi free item Dyxy LAST TODAY โš ๏ธ
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
BC CREAM 4 IN 1 SESUAI UNTUK BUSY WOMAN๐Ÿ’… . . Hai semua, ni myza share kebaikan dan sebab kenapa busy woman and student student yang nak cepat ke tempat kerja or kelas perlu ade Bc cream 4 in 1 .. . . First sebab Bc cream ni dah 4 in 1, dah ade โœ”Sunblock, โœ”Foundation, โœ”Concealer and โœ”Compact powder .. So dah tak payah nak beli, pakai and bawak all 4 item tu .. Just bawak 1 bc cream dah cukop โœ”โœ” .. . . Belum ade lagi Bc cream Dyxy 4 in 1 ni dalam beg make up?? Uit, ruginye ๐Ÿ˜ฑ .. Jom dapatkan sekarang dari @I_am_myza @I_am_myza sekarang ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ .. Free postage untuk loose item ๐Ÿšš . . Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โš ๏ธ Offer VIC yang bagi free item Dyxy LAST TODAY โš ๏ธ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
TIPS PENTING โš โš โš 
.
.
Hai awak semua, harini sekali lagi myza nak share tips tips penting untuk stay chantek gituw ..
.
๐Ÿ‘‰ Jage kebersihan berus, sebab berus ni kite sentuh directly kat muke .. kalau berus berhabuk, so ade possibility untuk cik J hinggap gituw .. So letakkan kat tempat yang bersih and tertutop plus cuci 2 minggu sekali ..
๐Ÿ‘‰ Remove make up and use cleanser before tidur so that kite tak bawak make up and habuk di muke tidur sekali dengan kite .. Muke bersih barulah kulit pon sihat gituw ..
.
.
Tips ni nampak macam remeh kan?? Tapi ramai tak buat, so take note okay ๐Ÿ˜˜ .. Goodnight ๐Ÿ˜ช
.
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
TIPS PENTING โš โš โš  . . Hai awak semua, harini sekali lagi myza nak share tips tips penting untuk stay chantek gituw .. . ๐Ÿ‘‰ Jage kebersihan berus, sebab berus ni kite sentuh directly kat muke .. kalau berus berhabuk, so ade possibility untuk cik J hinggap gituw .. So letakkan kat tempat yang bersih and tertutop plus cuci 2 minggu sekali .. ๐Ÿ‘‰ Remove make up and use cleanser before tidur so that kite tak bawak make up and habuk di muke tidur sekali dengan kite .. Muke bersih barulah kulit pon sihat gituw .. . . Tips ni nampak macam remeh kan?? Tapi ramai tak buat, so take note okay ๐Ÿ˜˜ .. Goodnight ๐Ÿ˜ช . . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
Apa istimewanya AINAA CLEANSER berbanding dengan cleanser yang lain ialah bahan yang dirumuskan adalah sangat sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit berminyak dan kulit kering
.
Sebab AINAA CLEANSER ini adalah bertekstur gel, kurang buih jadi ia takkan mengeringkan kulit. Dan yang paling best AINAA CLEANSER boleh jadi sebagai MAKEUP REMOVER!.
.
Rugi tau kalau tak grab sebab 2 in 1 ni. Jimat duit tak perlu beli makeup remover lagi๐Ÿ˜Ž

#ainaacleanser #freegiftbest #ada2botolsahaja #kulitberjerawat #kulit flawless
Apa istimewanya AINAA CLEANSER berbanding dengan cleanser yang lain ialah bahan yang dirumuskan adalah sangat sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit berminyak dan kulit kering . Sebab AINAA CLEANSER ini adalah bertekstur gel, kurang buih jadi ia takkan mengeringkan kulit. Dan yang paling best AINAA CLEANSER boleh jadi sebagai MAKEUP REMOVER!. . Rugi tau kalau tak grab sebab 2 in 1 ni. Jimat duit tak perlu beli makeup remover lagi๐Ÿ˜Ž #ainaacleanser  #freegiftbest  #ada2botolsahaja  #kulitberjerawat  #kulit  flawless
DYXYLOVERS FALL IN LOVE DENGAN DYXY ๐Ÿ’
.
.
Alhamdulillah, #Dyxylovers ni serasi dan selesa menggunakan Dyxy sampai berkali kali repeat ..
.
.
Thruthfully, Dyxy ni memang ๐Ÿ‘‡
.
โœ” Buatkan masa make up jadi singkat
โœ” Selesa dipakai sebab tekstur yang ringan
โœ” Berbaloi sebab tak perlu beli dan gune banyak barang
โœ” Merawat cik J dengan semburan facemist
.
.
Ape komen awak tentang Dyxy?? BEST KE BEST โค?? Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
DYXYLOVERS FALL IN LOVE DENGAN DYXY ๐Ÿ’ . . Alhamdulillah, #Dyxylovers  ni serasi dan selesa menggunakan Dyxy sampai berkali kali repeat .. . . Thruthfully, Dyxy ni memang ๐Ÿ‘‡ . โœ” Buatkan masa make up jadi singkat โœ” Selesa dipakai sebab tekstur yang ringan โœ” Berbaloi sebab tak perlu beli dan gune banyak barang โœ” Merawat cik J dengan semburan facemist . . Ape komen awak tentang Dyxy?? BEST KE BEST โค?? Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
SIMPLE JE DENGAN 5 ITEM DYXY ๐Ÿ’…
.
.
Dengan Dyxy, even business women pon dapat melawa tau walaupun jadual padat .. Sebab Dyxy ni senang je nak apply, effect die pon buat muke ploless and rase ringan je selain dapat effect glowing ..
.
.
Dengan Dyxy ni jugak, awak ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
โŒ Dah tak payah pakai concealer, foundation and compact powder .
โŒ Dah tak payah pakai setting or finishing spray .
โŒ Dah tak payah pakai and bawak pallete blusher and eyeshadow besar besar time travel .
โŒ Dah tak payah nak pakai bulu mate palesu .
โŒ Dah tak payah bawak banyak banyak berus
โŒ Dah tak payah spend mase lame lame depan cermin
โŒ Dah tak payah bawak banyak item time travel
โŒ Dah tak payah beli banyak make up
.
.
Nak bersiap dengan pantas walaupun jadual penuh?? Jom dapatkan DYXY awak dari Myza sekarang ๐Ÿ˜€ .. .
.
โš โš  VIC OFFER BERBAKI LAGI 2 HARI โš โš  ..
.
.
Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 untuk dapatkan harge offer sementara tunggu gaji okay ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
SIMPLE JE DENGAN 5 ITEM DYXY ๐Ÿ’… . . Dengan Dyxy, even business women pon dapat melawa tau walaupun jadual padat .. Sebab Dyxy ni senang je nak apply, effect die pon buat muke ploless and rase ringan je selain dapat effect glowing .. . . Dengan Dyxy ni jugak, awak ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . โŒ Dah tak payah pakai concealer, foundation and compact powder . โŒ Dah tak payah pakai setting or finishing spray . โŒ Dah tak payah pakai and bawak pallete blusher and eyeshadow besar besar time travel . โŒ Dah tak payah nak pakai bulu mate palesu . โŒ Dah tak payah bawak banyak banyak berus โŒ Dah tak payah spend mase lame lame depan cermin โŒ Dah tak payah bawak banyak item time travel โŒ Dah tak payah beli banyak make up . . Nak bersiap dengan pantas walaupun jadual penuh?? Jom dapatkan DYXY awak dari Myza sekarang ๐Ÿ˜€ .. . . โš โš  VIC OFFER BERBAKI LAGI 2 HARI โš โš  .. . . Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 untuk dapatkan harge offer sementara tunggu gaji okay ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
JOM PRACTISE DOUBLE CLEANSING ๐Ÿ’…
.
.
Penting tau double cleansing ni sebab mencuci make up gunakan cleanser sahaja tidak semestinye remove make up kite ๐Ÿ’ฏ ..
.
.
Sebab tu kena gune micellar water (example : garnier) atau cleansing oil (example : senka) .. .
.
Then barulah cuci gune cleanser .. Gerenti rasa segar je sebab habuk habuk kat muke pon hilang sekali ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
.
More tips jom follow @I_am_myza rapat rapat ocey ๐Ÿ˜€ .. Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
JOM PRACTISE DOUBLE CLEANSING ๐Ÿ’… . . Penting tau double cleansing ni sebab mencuci make up gunakan cleanser sahaja tidak semestinye remove make up kite ๐Ÿ’ฏ .. . . Sebab tu kena gune micellar water (example : garnier) atau cleansing oil (example : senka) .. . . Then barulah cuci gune cleanser .. Gerenti rasa segar je sebab habuk habuk kat muke pon hilang sekali ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . . More tips jom follow @I_am_myza rapat rapat ocey ๐Ÿ˜€ .. Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
mcm ne nk dpt kan free pouch bag ?
mudah jeee .
.
Nak order, wasap 0197780551
#freegiftbest #pouchbagdianz #makeupbag #dianzmaskmoistkotabharu
mcm ne nk dpt kan free pouch bag ?
mudah jeee .
.
Nak order, wasap 0197780551
#freegiftbest #pouchbagdianz #makeupbag #dianzmaskmoistkotabharu
mcm ne nk dpt kan free pouch bag ?
mudah jeee .
.
Nak order, wasap 0197780551
#freegiftbest #pouchbagdianz #makeupbag #dianzmaskmoistkotabharu
TERUS GRAB SET PERFECT LADY ๐Ÿ˜€
.
.
#Dyxylovers ni minat lipsmatte Sexy Nude sebab boleh buat blusher and eyeshadow .. Tu yang terus ambil satu set perfect lady yang ade Bc cream, Facemist, Lipsmatte and Berus gebu .. Sementara ade offer November kan ..
.
.
Nak grab dengan harge offer November atau offer VIC?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
TERUS GRAB SET PERFECT LADY ๐Ÿ˜€ . . #Dyxylovers  ni minat lipsmatte Sexy Nude sebab boleh buat blusher and eyeshadow .. Tu yang terus ambil satu set perfect lady yang ade Bc cream, Facemist, Lipsmatte and Berus gebu .. Sementara ade offer November kan .. . . Nak grab dengan harge offer November atau offer VIC?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
LELAKI PON BOLEH BERDYXY TAU ๐Ÿ˜‰
.
.
Lelaki zaman sekarang pon kena jaga muke tau .. Lagi lagi yang bekerja dalam aircond and tempat panas .. .
.
Pst, Cik Suami myza pon pakai Dyxy jugak tau .. Dia pakai facemist, sebab facemist boleh sedikit sebanyak buat die segar .. Especially kalau time balik kampung tu .. .
.
Nak grab kan Dyxy untuk Cik abang dan Cik Akak?? Jom whatsapp myza sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji tau alang alang ade VIC offer yang berbaki 3 hari ni ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
LELAKI PON BOLEH BERDYXY TAU ๐Ÿ˜‰ . . Lelaki zaman sekarang pon kena jaga muke tau .. Lagi lagi yang bekerja dalam aircond and tempat panas .. . . Pst, Cik Suami myza pon pakai Dyxy jugak tau .. Dia pakai facemist, sebab facemist boleh sedikit sebanyak buat die segar .. Especially kalau time balik kampung tu .. . . Nak grab kan Dyxy untuk Cik abang dan Cik Akak?? Jom whatsapp myza sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji tau alang alang ade VIC offer yang berbaki 3 hari ni ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
TIPS PENTING ๐Ÿ’ฏ
.
.
๐Ÿ’ฏ Tips penting for today .. Jom cuci berus Dyxy supaya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ‘‰ Berus gebu bersih
๐Ÿ‘‰ Jauh dari cik J
๐Ÿ‘‰ Sapuan bc cream lebih flawless .
.
๐Ÿ’ฏ Apa yang diperlukan??
.
๐Ÿ‘‰ Berus gebu
๐Ÿ‘‰ Sabun cuci berus / sabun mandi baby
๐Ÿ‘‰ Brush egg
๐Ÿ‘‰ Kain / tisu kering untuk lap berus .
.
Cara cara nye boleh zoom kat gambar atas ni ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
.
Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
TIPS PENTING ๐Ÿ’ฏ . . ๐Ÿ’ฏ Tips penting for today .. Jom cuci berus Dyxy supaya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ‘‰ Berus gebu bersih ๐Ÿ‘‰ Jauh dari cik J ๐Ÿ‘‰ Sapuan bc cream lebih flawless . . ๐Ÿ’ฏ Apa yang diperlukan?? . ๐Ÿ‘‰ Berus gebu ๐Ÿ‘‰ Sabun cuci berus / sabun mandi baby ๐Ÿ‘‰ Brush egg ๐Ÿ‘‰ Kain / tisu kering untuk lap berus . . Cara cara nye boleh zoom kat gambar atas ni ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . . Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
GRAB SET THEN TERUS GRABKAN KAWAN ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
#Dyxylovers ni book then terus grab Set Complete Lady .. Tak lama lepas tu, grabkan untuk kawan pulak ๐Ÿ˜€ .. Kate nye best sangat pakai Dyxy, sampaikan nak balik kampung pun sempat lagi repeat order ..
.
.
Betullah kata orang "tak kenal maka tak cinta" .. So jomlah berkenalan dengan Dyxy, baru awak dapat rasakan ke- best -an Dyxy ni ๐Ÿ’ฏ
.
.
Nak try Dyxy?? Nak make over Dyxy free๐Ÿ’ฏ?? Jom whatsapp myza sekarang .. .
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
GRAB SET THEN TERUS GRABKAN KAWAN ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . #Dyxylovers  ni book then terus grab Set Complete Lady .. Tak lama lepas tu, grabkan untuk kawan pulak ๐Ÿ˜€ .. Kate nye best sangat pakai Dyxy, sampaikan nak balik kampung pun sempat lagi repeat order .. . . Betullah kata orang "tak kenal maka tak cinta" .. So jomlah berkenalan dengan Dyxy, baru awak dapat rasakan ke- best -an Dyxy ni ๐Ÿ’ฏ . . Nak try Dyxy?? Nak make over Dyxy free๐Ÿ’ฏ?? Jom whatsapp myza sekarang .. . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
Sebelum tidur, bersihkan wajah anda dengan AINAA CLEANSER yang dapat membantu merawat masalah kulit di samping melembutkan kulit wajah anda.
.
Bukan hanya untuk mencuci tetapi juga untuk merawat tau ๐Ÿ˜˜ Tidak mengeringkan kulit malah mempunyai bau yg sangat wangi serta menyegarkan wajah.
.
.
AINAA CLEANSER - RM85
โ—†100ML
โ—†3 Bulan penggunaan
โ—†Menjimatkan duit
.
๐Ÿ“ฆFREE POSTAGE
๐ŸŽFREE GIFT SPECIAL
๐Ÿ“ฒ 01115999298 - Mya
๐Ÿ’ŒWhatapp for fast respond
.
.
#ainaacleanser
#nsabeauty
#freepostage
#freegiftbest
#nsateamnellysa
#nsateammya
Sebelum tidur, bersihkan wajah anda dengan AINAA CLEANSER yang dapat membantu merawat masalah kulit di samping melembutkan kulit wajah anda. . Bukan hanya untuk mencuci tetapi juga untuk merawat tau ๐Ÿ˜˜ Tidak mengeringkan kulit malah mempunyai bau yg sangat wangi serta menyegarkan wajah. . . AINAA CLEANSER - RM85 โ—†100ML โ—†3 Bulan penggunaan โ—†Menjimatkan duit . ๐Ÿ“ฆFREE POSTAGE ๐ŸŽFREE GIFT SPECIAL ๐Ÿ“ฒ 01115999298 - Mya ๐Ÿ’ŒWhatapp for fast respond . . #ainaacleanser  #nsabeauty  #freepostage  #freegiftbest  #nsateamnellysa  #nsateammya 
MUDAHNYE DAILY MAKE UP DENGAN DYXY ๐Ÿ’ฏ
.
.
Mudah sangat tau make up dengan DYXY ni .. Semua item banyak fungsi, so pakai item item DYXY je pun dah cukop .. Sebab ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
.
โŒ Dah tak payah pakai concealer, foundation and compact powder .
โŒ Dah tak payah pakai setting or finishing spray .
โŒ Dah tak payah pakai and bawak pallete blusher and eyeshadow besar besar time travel .
โŒ Dah tak payah nak pakai bulu mate palesu .
โŒ Dah tak payah bawak banyak banyak berus
โŒ Dah tak payah spend mase lame lame depan cermin
โŒ Dah tak payah bawak banyak item time travel
โŒ Dah tak payah beli banyak make up
.
.
Nak daily make up lebih mudah dengan DYXY?? Jom dapatkan DYXY awak dari Myza sekarang ๐Ÿ˜€ .. .
.
โš โš  VIC OFFER BERBAKI LAGI 3 HARI โš โš  ..
.
.
Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
MUDAHNYE DAILY MAKE UP DENGAN DYXY ๐Ÿ’ฏ . . Mudah sangat tau make up dengan DYXY ni .. Semua item banyak fungsi, so pakai item item DYXY je pun dah cukop .. Sebab ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . โŒ Dah tak payah pakai concealer, foundation and compact powder . โŒ Dah tak payah pakai setting or finishing spray . โŒ Dah tak payah pakai and bawak pallete blusher and eyeshadow besar besar time travel . โŒ Dah tak payah nak pakai bulu mate palesu . โŒ Dah tak payah bawak banyak banyak berus โŒ Dah tak payah spend mase lame lame depan cermin โŒ Dah tak payah bawak banyak item time travel โŒ Dah tak payah beli banyak make up . . Nak daily make up lebih mudah dengan DYXY?? Jom dapatkan DYXY awak dari Myza sekarang ๐Ÿ˜€ .. . . โš โš  VIC OFFER BERBAKI LAGI 3 HARI โš โš  .. . . Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
VIC OFFER LIPSMATTE DYXY 3 IN 1 ON ๐Ÿ’ฏ
.
.
Hai awak semua, selamat pagi ๐ŸŒž ..
.
.
Harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah last package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
๐Ÿ‘‰ Beli 3 LIPSMATTE DYXY 3 IN 1 function ni akan dapat Postage ๐Ÿšš FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
.
Lipsmatte DYXY ni ade 3 colour iaitu Cherry red (merah), Flirty me (pink) dan Sexy nude (peach) .. Lipsmatte ni 3 in 1 sebab boleh jugak berfungsi sebagai Eyeshadow dan Blusher selain Lipstik ๐Ÿ’„ ..
.
.
Nak grab offer beli 3 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 dan dapat FREE Postage ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
VIC OFFER LIPSMATTE DYXY 3 IN 1 ON ๐Ÿ’ฏ . . Hai awak semua, selamat pagi ๐ŸŒž .. . . Harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah last package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ‘‰ Beli 3 LIPSMATTE DYXY 3 IN 1 function ni akan dapat Postage ๐Ÿšš FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . . Lipsmatte DYXY ni ade 3 colour iaitu Cherry red (merah), Flirty me (pink) dan Sexy nude (peach) .. Lipsmatte ni 3 in 1 sebab boleh jugak berfungsi sebagai Eyeshadow dan Blusher selain Lipstik ๐Ÿ’„ .. . . Nak grab offer beli 3 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 dan dapat FREE Postage ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
CALITAN 3 LIPSMATTE MENYERIKAN LAGI MUKA ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
.
#Dyxylovers ni dah try calit 3 warne kat muke .. Cherry red dijadikan blusher, flirty me as eyeshadow dan combination cherry red plus sexy nude as lipstik ..
.
.
Nak buat blusher dua colour pon boleh tau, as example flirty me plus cherry red .. Konfom chantek ๐Ÿ’„ ..
.
.
Jomlah dapatkan ketiga tiga warna lipsmatte ni dengan offer VIC RM120 sahaja .. Awak akan dapat free postage ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏjugak tau .. Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
CALITAN 3 LIPSMATTE MENYERIKAN LAGI MUKA ๐Ÿ’„๐Ÿ’„ . . #Dyxylovers  ni dah try calit 3 warne kat muke .. Cherry red dijadikan blusher, flirty me as eyeshadow dan combination cherry red plus sexy nude as lipstik .. . . Nak buat blusher dua colour pon boleh tau, as example flirty me plus cherry red .. Konfom chantek ๐Ÿ’„ .. . . Jomlah dapatkan ketiga tiga warna lipsmatte ni dengan offer VIC RM120 sahaja .. Awak akan dapat free postage ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏjugak tau .. Nak join postage or COD boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
VIC OFFER LIPSMATTE DYXY 3 IN 1 ON ๐Ÿ’ฏ
.
.
Hai awak semua, selamat pagi ๐ŸŒž ..
.
.
Harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah last package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
๐Ÿ‘‰ Beli 3 LIPSMATTE DYXY 3 IN 1 function ni akan dapat Postage ๐Ÿšš FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
.
Lipsmatte DYXY ni ade 3 colour iaitu Cherry red (merah), Flirty me (pink) dan Sexy nude (peach) .. Lipsmatte ni 3 in 1 sebab boleh jugak berfungsi sebagai Eyeshadow dan Blusher selain Lipstik ๐Ÿ’„ ..
.
.
Nak grab offer beli 3 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 dan dapat FREE Postage ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
VIC OFFER LIPSMATTE DYXY 3 IN 1 ON ๐Ÿ’ฏ . . Hai awak semua, selamat pagi ๐ŸŒž .. . . Harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah last package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ‘‰ Beli 3 LIPSMATTE DYXY 3 IN 1 function ni akan dapat Postage ๐Ÿšš FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . . Lipsmatte DYXY ni ade 3 colour iaitu Cherry red (merah), Flirty me (pink) dan Sexy nude (peach) .. Lipsmatte ni 3 in 1 sebab boleh jugak berfungsi sebagai Eyeshadow dan Blusher selain Lipstik ๐Ÿ’„ .. . . Nak grab offer beli 3 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 dan dapat FREE Postage ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
VIC OFFER COMPLETE LADY ON ๐Ÿ’ฏ
.
.
Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah third package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
๐Ÿ‘‰ Beli 2 set COMPLETE LADY dapat 1 Bc cream, 1 Facemist plus 1 Lipsmatte FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
.
Ape yang ade dalam Set Complete Lady ialah BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU, MASCARA DYXY DAN LIPSMATTE .. So grab 2 set Complete Lady dan awak akan dapat free 1 BC CREAM, 1 FACEMIST DAN 1 LIPSMATTE DYXY 3 in 1 ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
.
Nak grab offer beli 2 Complete Lady dan dapat 1 Bc cream, 1 Facemist plus 1 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
VIC OFFER COMPLETE LADY ON ๐Ÿ’ฏ . . Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah third package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ‘‰ Beli 2 set COMPLETE LADY dapat 1 Bc cream, 1 Facemist plus 1 Lipsmatte FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . . Ape yang ade dalam Set Complete Lady ialah BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU, MASCARA DYXY DAN LIPSMATTE .. So grab 2 set Complete Lady dan awak akan dapat free 1 BC CREAM, 1 FACEMIST DAN 1 LIPSMATTE DYXY 3 in 1 ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . . Nak grab offer beli 2 Complete Lady dan dapat 1 Bc cream, 1 Facemist plus 1 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
LEBIH BERSERI DENGAN COMPLETE LADY ๐Ÿ’ฏ
.
.
Nak berseri dengan set Complete Lady yang ade mascara dyxy plus lipsmatte macam dalam gambar ni tak?? Sekarang ni tengah ade offer VERY IMPORTANT CUSTOMER untuk set Complete Lady tau ..
.
.
Beli satu set dapat 1 lipsmatte, beli dua set dapat 1 set repeat perfect (set perfect tanpa berus) .. Nak join VIC offer?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
LEBIH BERSERI DENGAN COMPLETE LADY ๐Ÿ’ฏ . . Nak berseri dengan set Complete Lady yang ade mascara dyxy plus lipsmatte macam dalam gambar ni tak?? Sekarang ni tengah ade offer VERY IMPORTANT CUSTOMER untuk set Complete Lady tau .. . . Beli satu set dapat 1 lipsmatte, beli dua set dapat 1 set repeat perfect (set perfect tanpa berus) .. Nak join VIC offer?? Jom whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
VIC OFFER COMPLETE LADY ON ๐Ÿ’ฏ
.
.
Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah third package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
๐Ÿ‘‰ Beli 2 set COMPLETE LADY dapat 1 Bc cream, 1 Facemist plus 1 Lipsmatte FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
.
Ape yang ade dalam Set Complete Lady same macam dalam video ni iaitu BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU, MASCARA DYXY DAN LIPSMATTE .. So grab 2 set maxam dalam video ni dan akan dapat free 1 BC CREAM, 1 FACEMIST DAN 1 LIPSMATTE DYXY 3 in 1 ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
.
Nak grab offer beli  Complete Lady dan dapat 1 Bc cream, 1 Facemist plus 1 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
VIC OFFER COMPLETE LADY ON ๐Ÿ’ฏ . . Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah third package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ‘‰ Beli 2 set COMPLETE LADY dapat 1 Bc cream, 1 Facemist plus 1 Lipsmatte FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . . Ape yang ade dalam Set Complete Lady same macam dalam video ni iaitu BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU, MASCARA DYXY DAN LIPSMATTE .. So grab 2 set maxam dalam video ni dan akan dapat free 1 BC CREAM, 1 FACEMIST DAN 1 LIPSMATTE DYXY 3 in 1 ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . . Nak grab offer beli Complete Lady dan dapat 1 Bc cream, 1 Facemist plus 1 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
VIC OFFER COMPLETE LADY ON ๐Ÿ’ฏ
.
.
Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah second package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
๐Ÿ‘‰ Beli 1 set COMPLETE LADY dapat 1 Lipsmatte FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
.
Ape yang ade dalam Set Complete Lady ialah BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU, MASCARA DYXY DAN LIPSMATTE .. So grab 1 set dan akan dapat free 1 LIPSMATTE DYXY 3 in 1 ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
.
Nak grab offer beli 1 Complete Lady dan dapat 1 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
VIC OFFER COMPLETE LADY ON ๐Ÿ’ฏ . . Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah second package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ‘‰ Beli 1 set COMPLETE LADY dapat 1 Lipsmatte FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . . Ape yang ade dalam Set Complete Lady ialah BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU, MASCARA DYXY DAN LIPSMATTE .. So grab 1 set dan akan dapat free 1 LIPSMATTE DYXY 3 in 1 ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . . Nak grab offer beli 1 Complete Lady dan dapat 1 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
MUKE LEBIH BERSERI DENGAN LIPSMATTE DAN MASCARA ๐Ÿ’ฏ
.
.
Nak naikkan seri dimuke?? Dyxy lipsmatte and mascara kan ade .. .
.
๐Ÿ‘‰ Lipsmatte ni boleh main calit calit kat pipi dan kelopak mata untuk dijadikan sebagai blusher dan eyeshadow ..
๐Ÿ‘‰ Mascara pulak boleh buat bulu mate lebat, panjang and melentik gituw sebab kandungan fiber dan mascara yang berbentuk curved ..
.
.
Jomlah dapatkan due item DYXY yang best sangat sangat ni dalam VIC offer Complete Lady .. Boleh dapat lagi satu lipsmatte tau .. FREE je ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
.
Jom dapatkan 1 set Complete lady and dapat free 1 lagi Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ๐Ÿ’ฏ sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
MUKE LEBIH BERSERI DENGAN LIPSMATTE DAN MASCARA ๐Ÿ’ฏ . . Nak naikkan seri dimuke?? Dyxy lipsmatte and mascara kan ade .. . . ๐Ÿ‘‰ Lipsmatte ni boleh main calit calit kat pipi dan kelopak mata untuk dijadikan sebagai blusher dan eyeshadow .. ๐Ÿ‘‰ Mascara pulak boleh buat bulu mate lebat, panjang and melentik gituw sebab kandungan fiber dan mascara yang berbentuk curved .. . . Jomlah dapatkan due item DYXY yang best sangat sangat ni dalam VIC offer Complete Lady .. Boleh dapat lagi satu lipsmatte tau .. FREE je ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . . Jom dapatkan 1 set Complete lady and dapat free 1 lagi Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ๐Ÿ’ฏ sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
VIC OFFER COMPLETE LADY ON ๐Ÿ’ฏ
.
.
Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah second package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
๐Ÿ‘‰ Beli 1 set COMPLETE LADY dapat 1 Lipsmatte FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
.
Ape yang ade dalam Set Complete Lady same macam dalam video ni iaitu BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU, MASCARA DYXY DAN LIPSMATTE .. So grab 1 set dan akan dapat free 1 LIPSMATTE DYXY 3 in 1 ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
.
Nak grab offer beli 1 Complete Lady dan dapat 1 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
VIC OFFER COMPLETE LADY ON ๐Ÿ’ฏ . . Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah second package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ‘‰ Beli 1 set COMPLETE LADY dapat 1 Lipsmatte FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . . Ape yang ade dalam Set Complete Lady same macam dalam video ni iaitu BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU, MASCARA DYXY DAN LIPSMATTE .. So grab 1 set dan akan dapat free 1 LIPSMATTE DYXY 3 in 1 ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . . Nak grab offer beli 1 Complete Lady dan dapat 1 Lipsmatte Dyxy 3 in 1 ni boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
VIC OFFER PERFECT LADY ON ๐Ÿ’ฏ
.
.
Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah first package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
๐Ÿ‘‰ Beli 2 set PERFECT LADY dapat 1 Bc cream dan 1 Facemist FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
.
Ape yang ade dalam Set Perfect same macam dalam video ni BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU dan LIPSMATTE .. So grab 2 set dan akan dapat free 1 BC CREAM and 1 FACEMIST ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
.
Nak grab offer beli 2 Perfect Lady dan dapat 1 Bc cream + 1 Facemist boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
VIC OFFER PERFECT LADY ON ๐Ÿ’ฏ . . Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah first package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ‘‰ Beli 2 set PERFECT LADY dapat 1 Bc cream dan 1 Facemist FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . . Ape yang ade dalam Set Perfect same macam dalam video ni BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU dan LIPSMATTE .. So grab 2 set dan akan dapat free 1 BC CREAM and 1 FACEMIST ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . . Nak grab offer beli 2 Perfect Lady dan dapat 1 Bc cream + 1 Facemist boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
PIPI PINK ALA ALA KOREA AFTER BERBLUSHER LIPSMATTE FLIRTY ME ๐Ÿ’ฏ
.
.
Nak pipi pink ala ala korea?? Lipsmatte DYXY kan ade, bukan je boleh buat lipstik .. Boleh jugak jadikan as blusher .. .
.
Bukan tu je, warne lipsmatte ni pon cun tau .. Plus senang nak bawak kemana mana sebab kecik and boleh diselit dalam poket compare to pallete eyeshadow and blusher yang besar tu ..
.
.
Jomlah dapat kan set perfect yang ade lipsmatte Dyxy ni sementara ade offer VIC untuk 2 set Perfect plus 1 Bc cream and 1 Facemist ..
.
.
Jom dapatkan Offer VIC dengan Myza sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
PIPI PINK ALA ALA KOREA AFTER BERBLUSHER LIPSMATTE FLIRTY ME ๐Ÿ’ฏ . . Nak pipi pink ala ala korea?? Lipsmatte DYXY kan ade, bukan je boleh buat lipstik .. Boleh jugak jadikan as blusher .. . . Bukan tu je, warne lipsmatte ni pon cun tau .. Plus senang nak bawak kemana mana sebab kecik and boleh diselit dalam poket compare to pallete eyeshadow and blusher yang besar tu .. . . Jomlah dapat kan set perfect yang ade lipsmatte Dyxy ni sementara ade offer VIC untuk 2 set Perfect plus 1 Bc cream and 1 Facemist .. . . Jom dapatkan Offer VIC dengan Myza sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
VIC OFFER PERFECT LADY ON ๐Ÿ’ฏ
.
.
Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah first package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
๐Ÿ‘‰ Beli 2 set PERFECT LADY dapat 1 Bc cream dan 1 Facemist FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
.
.
Ape yang ade dalam Set Perfect same macam dalam video ni BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU dan LIPSMATTE .. So grab 2 set dan akan dapat free 1 BC CREAM and 1 FACEMIST ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
.
Nak grab offer beli 2 Perfect Lady dan dapat 1 Bc cream + 1 Facemist boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰
.
.
โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602
.๏ธ
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
VIC OFFER PERFECT LADY ON ๐Ÿ’ฏ . . Hai awak semua, harini myza nak update lagi NEW OFFER untuk VERY IMPORTANT CUSTOMER (VIC) .. Ni adalah first package iaitu ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ‘‰ Beli 2 set PERFECT LADY dapat 1 Bc cream dan 1 Facemist FREE ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . . Ape yang ade dalam Set Perfect same macam dalam video ni BC CREAM, FACEMIST, BERUS GEBU dan LIPSMATTE .. So grab 2 set dan akan dapat free 1 BC CREAM and 1 FACEMIST ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . . Nak grab offer beli 2 Perfect Lady dan dapat 1 Bc cream + 1 Facemist boleh whatsapp myza sekarang .. โš โš  Boleh book serendah RM20 sementara tunggu gaji ๐Ÿ˜‰ . . โ˜Ž http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 โ˜Ž๏ธ http://www.wasap.my/60172092602 .๏ธ . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct 
Rugilah dear kan tak cuba ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Sebotol 15x lebih fungsi
Tak payah makan banyak2 produk lagi

Kesan paling cepat 4 biji dah rasa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Seawal seminggu rasa melentik ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒธMANFAAT PINK LADY ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ‘๐Ÿป Fountain makanan tambahan belia.
๐Ÿ‘๐Ÿป Peningkatan Payudara dan ketegasan.
๐Ÿ‘๐Ÿป Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengetatkan faraj dan peremajaan.
๐Ÿ‘๐Ÿป Kesihatan faraj dan libido.
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
๐Ÿ‘๐Ÿป Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
๐Ÿ‘๐Ÿป Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
๐Ÿ‘๐Ÿป Berkesan untuk penurunan berat badan.
๐Ÿ‘๐Ÿป High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan aliran darah.
๐Ÿ‘๐Ÿป Mencegah risiko osteoporosis.
๐Ÿ‘๐Ÿป Menentang gejala menopause.
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia merawat masalah rahim jatuh
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia mengatasi masalah keputihan
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia menjadikan kulit putih gebu
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia memudarkan parut-parut hitam
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia memudarkan jeragat
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia merawat tumit yang merekah
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia menghilangkan masalah jerawat
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia menguatkan kuku dan rambut
๐Ÿ‘๐Ÿป Ia memberi kecergasan
.
Nak harga super meletup?

Whatsapp "PL" ke 01115017601

Atau terus KLIK BIO LINK๐Ÿ˜˜
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #freegiftreview #freegiftbest #malaysiaonlineshopping #freegiftmalaysia #freegiftcard #freegiftwrap  #dyxyklang  #stokisdyxyklang #dyxyportklang #malaysia #paidreview #vscocam #reviewthailand #sayajual #igshopmalaysia #lawakhambar #neelofa #mudahterhibur #igersmalaya #ikutcarakita #bazaarpaknil #igersmalaysia #bazarpaknil #paidreviewmalaysia #reviewwig #paidreviewmurah
Rugilah dear kan tak cuba ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Sebotol 15x lebih fungsi Tak payah makan banyak2 produk lagi Kesan paling cepat 4 biji dah rasa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Seawal seminggu rasa melentik ๐Ÿ˜ . . ๐ŸŒธMANFAAT PINK LADY ๐ŸŒธ . ๐Ÿ‘๐Ÿป Fountain makanan tambahan belia. ๐Ÿ‘๐Ÿป Peningkatan Payudara dan ketegasan. ๐Ÿ‘๐Ÿป Payudara yang lebih besar dan punggung bulat. ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengetatkan faraj dan peremajaan. ๐Ÿ‘๐Ÿป Kesihatan faraj dan libido. ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. ๐Ÿ‘๐Ÿป Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. ๐Ÿ‘๐Ÿป Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. ๐Ÿ‘๐Ÿป Berkesan untuk penurunan berat badan. ๐Ÿ‘๐Ÿป High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. ๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan aliran darah. ๐Ÿ‘๐Ÿป Mencegah risiko osteoporosis. ๐Ÿ‘๐Ÿป Menentang gejala menopause. ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia merawat masalah rahim jatuh ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia mengatasi masalah keputihan ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia menjadikan kulit putih gebu ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia memudarkan parut-parut hitam ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia memudarkan jeragat ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia merawat tumit yang merekah ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia menghilangkan masalah jerawat ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia menguatkan kuku dan rambut ๐Ÿ‘๐Ÿป Ia memberi kecergasan . Nak harga super meletup? Whatsapp "PL" ke 01115017601 Atau terus KLIK BIO LINK๐Ÿ˜˜ . . #pinklady  #pinkladybodyperfection  #freegiftreview  #freegiftbest  #malaysiaonlineshopping  #freegiftmalaysia  #freegiftcard  #freegiftwrap  #dyxyklang  #stokisdyxyklang  #dyxyportklang  #malaysia  #paidreview  #vscocam  #reviewthailand  #sayajual  #igshopmalaysia  #lawakhambar  #neelofa  #mudahterhibur  #igersmalaya  #ikutcarakita  #bazaarpaknil  #igersmalaysia  #bazarpaknil  #paidreviewmalaysia  #reviewwig  #paidreviewmurah 
TIPS PENTING โš โš โš 
.
.
Hai awak semua, malam ni myza nak share tips tips penting untuk stay chantek gituw ..
.
๐Ÿ‘‰ Jage kebersihan berus, sebab berus ni kite sentuh directly kat muke .. kalau berus berhabuk, so ade possibility untuk cik J hinggap gituw .. So letakkan kat tempat yang bersih and tertutop plus cuci 2 minggu sekali ..
๐Ÿ‘‰ Remove make up and use cleanser before tidur so that kite tak bawak make up and habuk di muke tidur sekali dengan kite .. Muke bersih barulah kulit pon sihat gituw ..
.
.
Tips ni nampak macam remeh kan?? Tapi ramai tak buat, so take note okay ๐Ÿ˜˜ .. Goodnight ๐Ÿ˜ช
.
.
#M-0010807
#Usahawandyxy
#Stokisdyxyklang
#Myliafamily
#Mycikyafamily
#Dyxycosmetic
#BCCreambydyana
#Greenteafacemist
#DYXYklang 
#Dyxyportklang
#Dyxytelokpulai
#Dyxysungaiudang
#Freegiftbest
#dyxyoriginalproduct
TIPS PENTING โš โš โš  . . Hai awak semua, malam ni myza nak share tips tips penting untuk stay chantek gituw .. . ๐Ÿ‘‰ Jage kebersihan berus, sebab berus ni kite sentuh directly kat muke .. kalau berus berhabuk, so ade possibility untuk cik J hinggap gituw .. So letakkan kat tempat yang bersih and tertutop plus cuci 2 minggu sekali .. ๐Ÿ‘‰ Remove make up and use cleanser before tidur so that kite tak bawak make up and habuk di muke tidur sekali dengan kite .. Muke bersih barulah kulit pon sihat gituw .. . . Tips ni nampak macam remeh kan?? Tapi ramai tak buat, so take note okay ๐Ÿ˜˜ .. Goodnight ๐Ÿ˜ช . . #M -0010807 #Usahawandyxy  #Stokisdyxyklang  #Myliafamily  #Mycikyafamily  #Dyxycosmetic  #BCCreambydyana  #Greenteafacemist  #DYXYklang  #Dyxyportklang  #Dyxytelokpulai  #Dyxysungaiudang  #Freegiftbest  #dyxyoriginalproduct