an online Instagram web viewer

#foundationmurahmalaysia medias

Photos

Write a caption... 🍃 DYXY Face Mist.
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃.
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas.
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa.
.
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF.
.
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian.
.
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0192156022
📲WHATSAPP 0192156022
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #usahawanDYXY
Write a caption... 🍃 DYXY Face Mist. . 🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃. . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas. ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa. . . 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF. . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. . Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0192156022 📲WHATSAPP 0192156022 . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #mua  #muakl  #muamalaysia  #teamalyaa  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #usahawanDYXY 
Kenal tak siapa ni? 😍 Tak salah, tak bukan. Ni Syatilla Melvin @samtilla 💥
.
.
Syatilla pun pakai produk Faithfleur untuk penjagaan dan rawatan rambut.
.
.
Takkan awak yg ada masalah rambut nak tengok jee 😎
.
.
Jom dapatkan sekarang! Cepat klik link whatsapp Nurliz dekat bio profile di atas 👆
.
Atau boleh save no whatsapp Nurliz 📲 0146360949 .
.
.
.
.
.
#rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampoomurahmalaysia #shampooherbal #shampooorganik #shawlchiffonmurah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalmalaysia #rambutgugur #rambutkelemumur #serumrambutmalaysia #serumrambutmurah #serumrambut #faithfleurampang #faithfleurkl #shampoorambutgugur #rambutgugur #shampookelemumur #hairmistmalaysia #hairtonicmalaysia #serumrambutorganik #bajubabymalaysia #foundationmurahmalaysia #hairserummalaysia #hairserummurah #perfumemurahmalaysia #codampang #codkl #teammeletop #barangbabymurah
Kenal tak siapa ni? 😍 Tak salah, tak bukan. Ni Syatilla Melvin @samtilla 💥 . . Syatilla pun pakai produk Faithfleur untuk penjagaan dan rawatan rambut. . . Takkan awak yg ada masalah rambut nak tengok jee 😎 . . Jom dapatkan sekarang! Cepat klik link whatsapp Nurliz dekat bio profile di atas 👆 . Atau boleh save no whatsapp Nurliz 📲 0146360949 . . . . . . #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur  #shampoomurahmalaysia  #shampooherbal  #shampooorganik  #shawlchiffonmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmalaysia  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #serumrambutmalaysia  #serumrambutmurah  #serumrambut  #faithfleurampang  #faithfleurkl  #shampoorambutgugur  #rambutgugur  #shampookelemumur  #hairmistmalaysia  #hairtonicmalaysia  #serumrambutorganik  #bajubabymalaysia  #foundationmurahmalaysia  #hairserummalaysia  #hairserummurah  #perfumemurahmalaysia  #codampang  #codkl  #teammeletop  #barangbabymurah 
🌸OKAYA LIQUID FOUNDATION🌸

HARGA :
RM79.90 exc pos 📲 ws 0142328322
Atau klik link kat bio 
#foundationokaya #okayaliquidfoundation #liquidfoundation #foundationmurahmalaysia #okayafoundationmurah #okayafoundationoriginalmurah
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! ===============
.
.
Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ??
.
🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . .
🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . .
🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . .
🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . .
🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . .
🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! .
🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . .
Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba .
.
.
💰RM65
📲wasap 01161461761
Foundation VIRAL !! =============== . . Dah dua tahun tau di pasaran . Kenapa VIRAL ?? . 🌹Natural effect . Kalau pakai foundation D'Queen ni nampak natural je . Tak putih over ! Dan paling penting tak kelabu . . 🌹SPF 50 + . Sesuai bila dijadikan sunblock kalau kuar jalan2x tu yunk . . 🌹BEBAS SILIKON . So , opkos mesra wudhuk sebab senang sangat nak cuci . Takde lah rasa macam plastik melekat kat muka . . 🌹Treatment foundation ! Yang ni part paling best . Merawat masalah jerawat , jeragat dan parut berlubang . . 🌹Senang blend . Nak pakai jari , sponge dan brush semua boleh . Medium to high couverage . . 🌹Satu bekas tahan 7-8 bulan penggunaan . JIMAT Dow !! . 🌹Auto Tone - Semua jenis kulit Asia boleh guna . Dont woli . . Harga foundation VIRAL ni berapa ? Rm65 je sayang . Kite tak janji bulan bintang . Kite janji awak mesti tangkap cintan bila dah cuba . . . 💰RM65 📲wasap 01161461761
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? .
💭 Foundation susah blend .
.
💭 Makeup nampak tebal sangat .
💭 Susah giler nak removed .
.
💭 Makeup cepat crack dan bercapuk .
💭 Warna tak ngam dengan kulit .
💭 Foundation punca naik jerawat .
💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . .
.
Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . .
.
💰RM65
📲wasap 0193444248
Korang ade masalah ni tak ?? . 💭 Foundation susah blend . . 💭 Makeup nampak tebal sangat . 💭 Susah giler nak removed . . 💭 Makeup cepat crack dan bercapuk . 💭 Warna tak ngam dengan kulit . 💭 Foundation punca naik jerawat . 💭 Foundation cepat kering dan susah nak rata . . . Semua pernah rasa problem ni kan ? Nak kongsi kat korang !! D'Queen foundation ni dicipta khas untuk DAILY USE . Easy and simple !! Paling best , treatment kulit sekali . . . 💰RM65 📲wasap 0193444248
Hye dear! jom bace testimoni berjaya daripada customer MoyJ yang memang nk flawless like a doll..hehe.. ramai yang mengakui foundation MoyJ buat muka jadi flawless, tak bercapuk, dan glowing!!! so korang pon wajib try ok?
Cantek kan?
Nak order? Senang je. Whatsapp kite ok😊

www.wasap.my/60106671408
www.wasap.my/60106671408
www.wasap.my/60106671408

#foundationmalaysia #foundation #tipscantik #makekupmalaysia #makeuplover #consealer #kosmetikmurah #awetmuda #sayajualkosmetik #cantikalami #cantiksihat #produklocal #halalproduct #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #mua #muamalaysia #koreanmakeuptutorial #instafamous #foundationmurahmalaysia #makeupartist #makeuppengantin
Hye dear! jom bace testimoni berjaya daripada customer MoyJ yang memang nk flawless like a doll..hehe.. ramai yang mengakui foundation MoyJ buat muka jadi flawless, tak bercapuk, dan glowing!!! so korang pon wajib try ok? Cantek kan? Nak order? Senang je. Whatsapp kite ok😊 www.wasap.my/60106671408 www.wasap.my/60106671408 www.wasap.my/60106671408 #foundationmalaysia  #foundation  #tipscantik  #makekupmalaysia  #makeuplover  #consealer  #kosmetikmurah  #awetmuda  #sayajualkosmetik  #cantikalami  #cantiksihat  #produklocal  #halalproduct  #produkmuslim  #produkkecantikan  #sayajualmurah  #putihgebu  #sunblock  #cerah  #nakcantik  #mua  #muamalaysia  #koreanmakeuptutorial  #instafamous  #foundationmurahmalaysia  #makeupartist  #makeuppengantin 
Mermatte Translucent Loose Powder
--
💝 tidak mengubah warna foundation.
💝 tekstur lebih halus & gebu.
💝 mengandungi argan oil untuk merawat kulit.
💝 bau wangi lembut 😍.
💝 ada spf35 untuk lindung dari sinar UV.
--
--
Harga - RM59.90
(belum termasuk postage tauu)
.
.
POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM)
COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR]
(Selected Area Only not more than 15km)
.
.
Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘
.
.
#MermatteDamansara #MermatteSelangor #MermatteSelayang #FoundationMurah #Foundation #MermatteGombak #FullCoverageFoundation #TreatmentLoosePowder #LoosePowderMurahMalaysia #LoosePowderMalaysia #MermatteFoundation #MermatteProCoverage #FoundationMurahMalaysia #LoosePowderMermatte #MermatteLoosePowder #MermatteProCoverageFullHd #MermatteTranslucentLoosePowder
Mermatte Translucent Loose Powder -- 💝 tidak mengubah warna foundation. 💝 tekstur lebih halus & gebu. 💝 mengandungi argan oil untuk merawat kulit. 💝 bau wangi lembut 😍. 💝 ada spf35 untuk lindung dari sinar UV. -- -- Harga - RM59.90 (belum termasuk postage tauu) . . POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM) COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR] (Selected Area Only not more than 15km) . . Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘 . . #MermatteDamansara  #MermatteSelangor  #MermatteSelayang  #FoundationMurah  #Foundation  #MermatteGombak  #FullCoverageFoundation  #TreatmentLoosePowder  #LoosePowderMurahMalaysia  #LoosePowderMalaysia  #MermatteFoundation  #MermatteProCoverage  #FoundationMurahMalaysia  #LoosePowderMermatte  #MermatteLoosePowder  #MermatteProCoverageFullHd  #MermatteTranslucentLoosePowder 
Mermatte Translucent Loose Powder
--
💝 tidak mengubah warna foundation.
💝 tekstur lebih halus & gebu.
💝 mengandungi argan oil untuk merawat kulit.
💝 bau wangi lembut 😍.
💝 ada spf35 untuk lindung dari sinar UV.
--
--
Harga - RM59.90
(belum termasuk postage tauu)
.
.
POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM)
COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR]
(Selected Area Only not more than 15km)
.
.
Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘
.
.
#MermatteDamansara #MermatteSelangor #MermatteSelayang #FoundationMurah #Foundation #MermatteGombak #FullCoverageFoundation #TreatmentLoosePowder #LoosePowderMurahMalaysia #LoosePowderMalaysia #MermatteFoundation #MermatteProCoverage #FoundationMurahMalaysia #LoosePowderMermatte #MermatteLoosePowder #MermatteProCoverageFullHd #MermatteTranslucentLoosePowder
Mermatte Translucent Loose Powder -- 💝 tidak mengubah warna foundation. 💝 tekstur lebih halus & gebu. 💝 mengandungi argan oil untuk merawat kulit. 💝 bau wangi lembut 😍. 💝 ada spf35 untuk lindung dari sinar UV. -- -- Harga - RM59.90 (belum termasuk postage tauu) . . POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM) COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR] (Selected Area Only not more than 15km) . . Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘 . . #MermatteDamansara  #MermatteSelangor  #MermatteSelayang  #FoundationMurah  #Foundation  #MermatteGombak  #FullCoverageFoundation  #TreatmentLoosePowder  #LoosePowderMurahMalaysia  #LoosePowderMalaysia  #MermatteFoundation  #MermatteProCoverage  #FoundationMurahMalaysia  #LoosePowderMermatte  #MermatteLoosePowder  #MermatteProCoverageFullHd  #MermatteTranslucentLoosePowder 
Mermatte Pro Coverage Foundation (MPC).
--
💝 ringan diwajah.
💝 tahan lama.
💝 tak mudah bercapuk dan crack.
💝 bau wangi chocolate vanilla uolls.
💝 1 botol boleh tahan sehingga 4bulan penggunaan.
💝 mengandungi argan oil, magnolia stem cell, honey bee, dan vit c & e 😁.
--
--
Full MPC 20ml - RM69.90
(belum termasuk postage tauu)
.
.
POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM)
COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR]
(Selected Area Only not more than 15km)
.
.
Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘
.
.
#MermatteDamansara #MermatteSelangor #MermatteSelayang #FoundationMurah #Foundation #MermatteGombak #FullCoverageFoundation #TreatmentLoosePowder #LoosePowderMurahMalaysia #LoosePowderMalaysia #MermatteFoundation #MermatteProCoverage #FoundationMurahMalaysia #LoosePowderMermatte #MermatteLoosePowder #MermatteProCoverageFullHd #MermatteEleganceLoosePowder
Mermatte Pro Coverage Foundation (MPC). -- 💝 ringan diwajah. 💝 tahan lama. 💝 tak mudah bercapuk dan crack. 💝 bau wangi chocolate vanilla uolls. 💝 1 botol boleh tahan sehingga 4bulan penggunaan. 💝 mengandungi argan oil, magnolia stem cell, honey bee, dan vit c & e 😁. -- -- Full MPC 20ml - RM69.90 (belum termasuk postage tauu) . . POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM) COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR] (Selected Area Only not more than 15km) . . Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘 . . #MermatteDamansara  #MermatteSelangor  #MermatteSelayang  #FoundationMurah  #Foundation  #MermatteGombak  #FullCoverageFoundation  #TreatmentLoosePowder  #LoosePowderMurahMalaysia  #LoosePowderMalaysia  #MermatteFoundation  #MermatteProCoverage  #FoundationMurahMalaysia  #LoosePowderMermatte  #MermatteLoosePowder  #MermatteProCoverageFullHd  #MermatteEleganceLoosePowder 
Mermatte Pro Coverage Foundation (MPC).
--
💝 ringan diwajah.
💝 tahan lama.
💝 tak mudah bercapuk dan crack.
💝 bau wangi chocolate vanilla uolls.
💝 1 botol boleh tahan sehingga 4bulan penggunaan.
💝 mengandungi argan oil, magnolia stem cell, honey bee, dan vit c & e 😁.
--
--
Full MPC 20ml - RM69.90
(belum termasuk postage tauu)
.
.
POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM)
COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR]
(Selected Area Only not more than 15km)
.
.
Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘
.
.
#MermatteDamansara #MermatteSelangor #MermatteSelayang #FoundationMurah #Foundation #MermatteGombak #FullCoverageFoundation #TreatmentLoosePowder #LoosePowderMurahMalaysia #LoosePowderMalaysia #MermatteFoundation #MermatteProCoverage #FoundationMurahMalaysia #LoosePowderMermatte #MermatteLoosePowder #MermatteProCoverageFullHd #MermatteEleganceLoosePowder
Mermatte Pro Coverage Foundation (MPC). -- 💝 ringan diwajah. 💝 tahan lama. 💝 tak mudah bercapuk dan crack. 💝 bau wangi chocolate vanilla uolls. 💝 1 botol boleh tahan sehingga 4bulan penggunaan. 💝 mengandungi argan oil, magnolia stem cell, honey bee, dan vit c & e 😁. -- -- Full MPC 20ml - RM69.90 (belum termasuk postage tauu) . . POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM) COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR] (Selected Area Only not more than 15km) . . Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘 . . #MermatteDamansara  #MermatteSelangor  #MermatteSelayang  #FoundationMurah  #Foundation  #MermatteGombak  #FullCoverageFoundation  #TreatmentLoosePowder  #LoosePowderMurahMalaysia  #LoosePowderMalaysia  #MermatteFoundation  #MermatteProCoverage  #FoundationMurahMalaysia  #LoosePowderMermatte  #MermatteLoosePowder  #MermatteProCoverageFullHd  #MermatteEleganceLoosePowder 
Bahan2 utama dalam Hair Serum faithfleur ni ⤵️
.
.
Vitamin E 
Olive Oil
Grapeseed Oil
Castor Oil .
.
Dengan bahan2 yg terbaik yg ada di dalam Hair Serum faithfleur dapat memberi nutrien vitamin kepada rambut uols .
.
Dan mengurangkan rambut gugur, hapuskan kelemumur, wangikan rambut yg masam, lembutkan rambut yg kasar ❤️
.
.
🌷Mengurangkan rambut gugur
🌷Membaiki rambut rosak
🌷Memberi nutrien pada rambut rosak
🌷Melembutkan rambut kasar
🌷Menghilangkan kelemumur
🌷Menumbuhkan anak2 rambut
🌷 Menggalakkan pertumbuhan rambut semula
🌷Rambut wangi bebas daripada bau kepam
🌷 Memberi vitamin kepada rambut
🌷 Merawat rambut bercabang dan berbuah 🌷 Membunuh kutu 🌷 Merawat uban pramatang
.
.
.
.
Whatsapp 📲 0146360949
.
.
.
.
#rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampoomurahmalaysia #shampooherbal #shampooorganik #shawlchiffonmurah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalmalaysia #rambutgugur #rambutkelemumur #serumrambutmalaysia #serumrambutmurah #serumrambut #faithfleurampang #faithfleurkl #shampoorambutgugur #rambutgugur #shampookelemumur #hairmistmalaysia #hairtonicmalaysia #serumrambutorganik #bajubabymalaysia #foundationmurahmalaysia #hairserummalaysia #hairserummurah #perfumemurahmalaysia #codampang #codkl #teammeletop
Bahan2 utama dalam Hair Serum faithfleur ni ⤵️ . . Vitamin E Olive Oil Grapeseed Oil Castor Oil . . Dengan bahan2 yg terbaik yg ada di dalam Hair Serum faithfleur dapat memberi nutrien vitamin kepada rambut uols . . Dan mengurangkan rambut gugur, hapuskan kelemumur, wangikan rambut yg masam, lembutkan rambut yg kasar ❤️ . . 🌷Mengurangkan rambut gugur 🌷Membaiki rambut rosak 🌷Memberi nutrien pada rambut rosak 🌷Melembutkan rambut kasar 🌷Menghilangkan kelemumur 🌷Menumbuhkan anak2 rambut 🌷 Menggalakkan pertumbuhan rambut semula 🌷Rambut wangi bebas daripada bau kepam 🌷 Memberi vitamin kepada rambut 🌷 Merawat rambut bercabang dan berbuah 🌷 Membunuh kutu 🌷 Merawat uban pramatang . . . . Whatsapp 📲 0146360949 . . . . #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur  #shampoomurahmalaysia  #shampooherbal  #shampooorganik  #shawlchiffonmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmalaysia  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #serumrambutmalaysia  #serumrambutmurah  #serumrambut  #faithfleurampang  #faithfleurkl  #shampoorambutgugur  #rambutgugur  #shampookelemumur  #hairmistmalaysia  #hairtonicmalaysia  #serumrambutorganik  #bajubabymalaysia  #foundationmurahmalaysia  #hairserummalaysia  #hairserummurah  #perfumemurahmalaysia  #codampang  #codkl  #teammeletop 
Bahan2 utama dalam Hair Serum faithfleur ni ⤵️
.
.
Vitamin E 
Olive Oil
Grapeseed Oil
Castor Oil .
.
Dengan bahan2 yg terbaik yg ada di dalam Hair Serum faithfleur dapat memberi nutrien vitamin kepada rambut uols .
.
Dan mengurangkan rambut gugur, hapuskan kelemumur, wangikan rambut yg masam, lembutkan rambut yg kasar ❤️
.
.
🌷Mengurangkan rambut gugur
🌷Membaiki rambut rosak
🌷Memberi nutrien pada rambut rosak
🌷Melembutkan rambut kasar
🌷Menghilangkan kelemumur
🌷Menumbuhkan anak2 rambut
🌷 Menggalakkan pertumbuhan rambut semula
🌷Rambut wangi bebas daripada bau kepam
🌷 Memberi vitamin kepada rambut
🌷 Merawat rambut bercabang dan berbuah 🌷 Membunuh kutu 🌷 Merawat uban pramatang
.
.
.
.
Whatsapp 📲 0146360949
.
.
.
.
#rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampoomurahmalaysia #shampooherbal #shampooorganik #shawlchiffonmurah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalmalaysia #rambutgugur #rambutkelemumur #serumrambutmalaysia #serumrambutmurah #serumrambut #faithfleurampang #faithfleurkl #shampoorambutgugur #rambutgugur #shampookelemumur #hairmistmalaysia #hairtonicmalaysia #serumrambutorganik #bajubabymalaysia #foundationmurahmalaysia #hairserummalaysia #hairserummurah #perfumemurahmalaysia #codampang #codkl #teammeletop
Bahan2 utama dalam Hair Serum faithfleur ni ⤵️ . . Vitamin E Olive Oil Grapeseed Oil Castor Oil . . Dengan bahan2 yg terbaik yg ada di dalam Hair Serum faithfleur dapat memberi nutrien vitamin kepada rambut uols . . Dan mengurangkan rambut gugur, hapuskan kelemumur, wangikan rambut yg masam, lembutkan rambut yg kasar ❤️ . . 🌷Mengurangkan rambut gugur 🌷Membaiki rambut rosak 🌷Memberi nutrien pada rambut rosak 🌷Melembutkan rambut kasar 🌷Menghilangkan kelemumur 🌷Menumbuhkan anak2 rambut 🌷 Menggalakkan pertumbuhan rambut semula 🌷Rambut wangi bebas daripada bau kepam 🌷 Memberi vitamin kepada rambut 🌷 Merawat rambut bercabang dan berbuah 🌷 Membunuh kutu 🌷 Merawat uban pramatang . . . . Whatsapp 📲 0146360949 . . . . #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur  #shampoomurahmalaysia  #shampooherbal  #shampooorganik  #shawlchiffonmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmalaysia  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #serumrambutmalaysia  #serumrambutmurah  #serumrambut  #faithfleurampang  #faithfleurkl  #shampoorambutgugur  #rambutgugur  #shampookelemumur  #hairmistmalaysia  #hairtonicmalaysia  #serumrambutorganik  #bajubabymalaysia  #foundationmurahmalaysia  #hairserummalaysia  #hairserummurah  #perfumemurahmalaysia  #codampang  #codkl  #teammeletop 
Mermatte Pro Coverage Foundation (MPC).
--
💝 ringan diwajah.
💝 tahan lama.
💝 tak mudah bercapuk dan crack.
💝 bau wangi chocolate vanilla uolls.
💝 1 botol boleh tahan sehingga 4bulan penggunaan.
💝 mengandungi argan oil, magnolia stem cell, honey bee, dan vit c & e 😁.
--
--
Full MPC 20ml - RM69.90
(belum termasuk postage tauu)
.
.
POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM)
COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR]
(Selected Area Only not more than 15km)
.
.
Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘
.
.
#MermatteDamansara #MermatteSelangor #MermatteSelayang #FoundationMurah #Foundation #MermatteGombak #FullCoverageFoundation #TreatmentLoosePowder #LoosePowderMurahMalaysia #LoosePowderMalaysia #MermatteFoundation #MermatteProCoverage #FoundationMurahMalaysia #LoosePowderMermatte #MermatteLoosePowder #MermatteProCoverageFullHd #MermatteEleganceLoosePowder
Mermatte Pro Coverage Foundation (MPC). -- 💝 ringan diwajah. 💝 tahan lama. 💝 tak mudah bercapuk dan crack. 💝 bau wangi chocolate vanilla uolls. 💝 1 botol boleh tahan sehingga 4bulan penggunaan. 💝 mengandungi argan oil, magnolia stem cell, honey bee, dan vit c & e 😁. -- -- Full MPC 20ml - RM69.90 (belum termasuk postage tauu) . . POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM) COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR] (Selected Area Only not more than 15km) . . Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘 . . #MermatteDamansara  #MermatteSelangor  #MermatteSelayang  #FoundationMurah  #Foundation  #MermatteGombak  #FullCoverageFoundation  #TreatmentLoosePowder  #LoosePowderMurahMalaysia  #LoosePowderMalaysia  #MermatteFoundation  #MermatteProCoverage  #FoundationMurahMalaysia  #LoosePowderMermatte  #MermatteLoosePowder  #MermatteProCoverageFullHd  #MermatteEleganceLoosePowder 
Mermatte Pro Coverage Foundation (MPC).
--
💝 ringan diwajah.
💝 tahan lama.
💝 tak mudah bercapuk dan crack.
💝 bau wangi chocolate vanilla uolls.
💝 1 botol boleh tahan sehingga 4bulan penggunaan.
💝 mengandungi argan oil, magnolia stem cell, honey bee, dan vit c & e 😁.
--
--
Full MPC 20ml - RM69.90
(belum termasuk postage tauu)
.
.
POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM)
COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR]
(Selected Area Only not more than 15km)
.
.
Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘
.
.
#MermatteDamansara #MermatteSelangor #MermatteSelayang #FoundationMurah #Foundation #MermatteGombak #FullCoverageFoundation #TreatmentLoosePowder #LoosePowderMurahMalaysia #LoosePowderMalaysia #MermatteFoundation #MermatteProCoverage #FoundationMurahMalaysia #LoosePowderMermatte #MermatteLoosePowder #MermatteProCoverageFullHd #MermatteEleganceLoosePowder
Mermatte Pro Coverage Foundation (MPC). -- 💝 ringan diwajah. 💝 tahan lama. 💝 tak mudah bercapuk dan crack. 💝 bau wangi chocolate vanilla uolls. 💝 1 botol boleh tahan sehingga 4bulan penggunaan. 💝 mengandungi argan oil, magnolia stem cell, honey bee, dan vit c & e 😁. -- -- Full MPC 20ml - RM69.90 (belum termasuk postage tauu) . . POST FEE : RM8.00(WM) / RM12.00(EM) COD FEE : RM5.00-RM8.00 [KL-SELANGOR] (Selected Area Only not more than 15km) . . Order 0193386265, atau klik link di Bio Profile 😘😘 . . #MermatteDamansara  #MermatteSelangor  #MermatteSelayang  #FoundationMurah  #Foundation  #MermatteGombak  #FullCoverageFoundation  #TreatmentLoosePowder  #LoosePowderMurahMalaysia  #LoosePowderMalaysia  #MermatteFoundation  #MermatteProCoverage  #FoundationMurahMalaysia  #LoosePowderMermatte  #MermatteLoosePowder  #MermatteProCoverageFullHd  #MermatteEleganceLoosePowder 
SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️
.
.
Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇
.
.
Rambut gugur berkurang ✔️
Kelemumur hilang ✔️
Rambut rapi tidak kusut ✔️
Rambut sentiasa wangi ✔️
Rambut lembut ✔️
Rambut bermaya ✔️ .
.
Bagus ke sangat bagus? .
.
.
Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙
.
DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! .
.
.
Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz)
.
.
.
.
#rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampoomurahmalaysia #shampooherbal #shampooorganik #shawlchiffonmurah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalmalaysia #rambutgugur #rambutkelemumur #serumrambutmalaysia #serumrambutmurah #serumrambut #faithfleurampang #faithfleurkl #shampoorambutgugur #rambutgugur #shampookelemumur #hairmistmalaysia #hairtonicmalaysia #serumrambutorganik #bajubabymalaysia #foundationmurahmalaysia #hairserummalaysia #hairserummurah #perfumemurahmalaysia #codampang #codkl #teammeletop #barangbabymurah
SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️ . . Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇 . . Rambut gugur berkurang ✔️ Kelemumur hilang ✔️ Rambut rapi tidak kusut ✔️ Rambut sentiasa wangi ✔️ Rambut lembut ✔️ Rambut bermaya ✔️ . . Bagus ke sangat bagus? . . . Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙 . DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! . . . Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz) . . . . #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur  #shampoomurahmalaysia  #shampooherbal  #shampooorganik  #shawlchiffonmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmalaysia  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #serumrambutmalaysia  #serumrambutmurah  #serumrambut  #faithfleurampang  #faithfleurkl  #shampoorambutgugur  #rambutgugur  #shampookelemumur  #hairmistmalaysia  #hairtonicmalaysia  #serumrambutorganik  #bajubabymalaysia  #foundationmurahmalaysia  #hairserummalaysia  #hairserummurah  #perfumemurahmalaysia  #codampang  #codkl  #teammeletop  #barangbabymurah 
SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️
.
.
Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇
.
.
Rambut gugur berkurang ✔️
Kelemumur hilang ✔️
Rambut rapi tidak kusut ✔️
Rambut sentiasa wangi ✔️
Rambut lembut ✔️
Rambut bermaya ✔️ .
.
Bagus ke sangat bagus? .
.
.
Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙
.
DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! .
.
.
Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz)
.
.
.
.
#rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampoomurahmalaysia #shampooherbal #shampooorganik #shawlchiffonmurah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalmalaysia #rambutgugur #rambutkelemumur #serumrambutmalaysia #serumrambutmurah #serumrambut #faithfleurampang #faithfleurkl #shampoorambutgugur #rambutgugur #shampookelemumur #hairmistmalaysia #hairtonicmalaysia #serumrambutorganik #bajubabymalaysia #foundationmurahmalaysia #hairserummalaysia #hairserummurah #perfumemurahmalaysia #codampang #codkl #teammeletop #barangbabymurah
SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️ . . Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇 . . Rambut gugur berkurang ✔️ Kelemumur hilang ✔️ Rambut rapi tidak kusut ✔️ Rambut sentiasa wangi ✔️ Rambut lembut ✔️ Rambut bermaya ✔️ . . Bagus ke sangat bagus? . . . Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙 . DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! . . . Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz) . . . . #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur  #shampoomurahmalaysia  #shampooherbal  #shampooorganik  #shawlchiffonmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmalaysia  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #serumrambutmalaysia  #serumrambutmurah  #serumrambut  #faithfleurampang  #faithfleurkl  #shampoorambutgugur  #rambutgugur  #shampookelemumur  #hairmistmalaysia  #hairtonicmalaysia  #serumrambutorganik  #bajubabymalaysia  #foundationmurahmalaysia  #hairserummalaysia  #hairserummurah  #perfumemurahmalaysia  #codampang  #codkl  #teammeletop  #barangbabymurah 
SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️
.
.
Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇
.
.
Rambut gugur berkurang ✔️
Kelemumur hilang ✔️
Rambut rapi tidak kusut ✔️
Rambut sentiasa wangi ✔️
Rambut lembut ✔️
Rambut bermaya ✔️ .
.
Bagus ke sangat bagus? .
.
.
Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙
.
DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! .
.
.
Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz)
.
.
.
.
#rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampoomurahmalaysia #shampooherbal #shampooorganik #shawlchiffonmurah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalmalaysia #rambutgugur #rambutkelemumur #serumrambutmalaysia #serumrambutmurah #serumrambut #faithfleurampang #faithfleurkl #shampoorambutgugur #rambutgugur #shampookelemumur #hairmistmalaysia #hairtonicmalaysia #serumrambutorganik #bajubabymalaysia #foundationmurahmalaysia #hairserummalaysia #hairserummurah #perfumemurahmalaysia #codampang #codkl #teammeletop #barangbabymurah
SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️ . . Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇 . . Rambut gugur berkurang ✔️ Kelemumur hilang ✔️ Rambut rapi tidak kusut ✔️ Rambut sentiasa wangi ✔️ Rambut lembut ✔️ Rambut bermaya ✔️ . . Bagus ke sangat bagus? . . . Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙 . DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! . . . Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz) . . . . #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur  #shampoomurahmalaysia  #shampooherbal  #shampooorganik  #shawlchiffonmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmalaysia  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #serumrambutmalaysia  #serumrambutmurah  #serumrambut  #faithfleurampang  #faithfleurkl  #shampoorambutgugur  #rambutgugur  #shampookelemumur  #hairmistmalaysia  #hairtonicmalaysia  #serumrambutorganik  #bajubabymalaysia  #foundationmurahmalaysia  #hairserummalaysia  #hairserummurah  #perfumemurahmalaysia  #codampang  #codkl  #teammeletop  #barangbabymurah 
"PAKAR INSTAGRAM & PAKAR NETWORKING BERGABUNG !" 😱😱
.
. 
Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN di DOUBLETREE BY HILTON HOTEL MELAKA untuk kita bongkarkan macam mana kita membina usahawan² berjaya menjana income lebih RM100K dalam masa sebulan. .
. 
NAK TAU RAHSIA KEJAYAAN?
TIPS KEJAYAAN??
NAK ADA NETWORKING YANG BERKUALITI?
.
. 
Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN dan belajar menjana income yang sangat lumayan dan jumpa anda dipuncak kejayaan.
.
TERHAD UNTUK 20 ORG SHJ !!
.

HOTLINE 📲 013-4385397
@ klik link dalam bio
.
#teamLiezzeroXteamFL
#jelajahusahawan
#teamfl
#teamliezzero
#FLAcademy
#melaka
#usahawandyxy
#bccreambydyana
#dyxycosmetic 
#sephoramalaysia 
#jubahsouqlovers 
#muamalaysia
#tipskecantikan
#dyxyskincare
#beautyconsultant
#foundationmurahmalaysia 
#entrepreneurlife
"PAKAR INSTAGRAM & PAKAR NETWORKING BERGABUNG !" 😱😱 . . Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN di DOUBLETREE BY HILTON HOTEL MELAKA untuk kita bongkarkan macam mana kita membina usahawan² berjaya menjana income lebih RM100K dalam masa sebulan. . . NAK TAU RAHSIA KEJAYAAN? TIPS KEJAYAAN?? NAK ADA NETWORKING YANG BERKUALITI? . . Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN dan belajar menjana income yang sangat lumayan dan jumpa anda dipuncak kejayaan. . TERHAD UNTUK 20 ORG SHJ !! . HOTLINE 📲 013-4385397 @ klik link dalam bio . #teamLiezzeroXteamFL  #jelajahusahawan  #teamfl  #teamliezzero  #FLAcademy  #melaka  #usahawandyxy  #bccreambydyana  #dyxycosmetic  #sephoramalaysia  #jubahsouqlovers  #muamalaysia  #tipskecantikan  #dyxyskincare  #beautyconsultant  #foundationmurahmalaysia  #entrepreneurlife 
Hye dear! jom bace testimoni berjaya daripada customer MoyJ yang memang nk flawless like a doll..hehe.. ramai yang mengakui foundation MoyJ buat muka jadi flawless, tak bercapuk, dan glowing!!! so korang pon wajib try ok?
Cantek kan?
Nak order? Senang je. Whatsapp kite ok😊

www.wasap.my/60106671408
www.wasap.my/60106671408
www.wasap.my/60106671408

#foundationmalaysia #foundation #tipscantik #makekupmalaysia #makeuplover #consealer #kosmetikmurah #awetmuda #sayajualkosmetik #cantikalami #cantiksihat #produklocal #halalproduct #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #mua #muamalaysia #koreanmakeuptutorial #instafamous #foundationmurahmalaysia #makeupartist #makeuppengantin
Hye dear! jom bace testimoni berjaya daripada customer MoyJ yang memang nk flawless like a doll..hehe.. ramai yang mengakui foundation MoyJ buat muka jadi flawless, tak bercapuk, dan glowing!!! so korang pon wajib try ok? Cantek kan? Nak order? Senang je. Whatsapp kite ok😊 www.wasap.my/60106671408 www.wasap.my/60106671408 www.wasap.my/60106671408 #foundationmalaysia  #foundation  #tipscantik  #makekupmalaysia  #makeuplover  #consealer  #kosmetikmurah  #awetmuda  #sayajualkosmetik  #cantikalami  #cantiksihat  #produklocal  #halalproduct  #produkmuslim  #produkkecantikan  #sayajualmurah  #putihgebu  #sunblock  #cerah  #nakcantik  #mua  #muamalaysia  #koreanmakeuptutorial  #instafamous  #foundationmurahmalaysia  #makeupartist  #makeuppengantin 
"PAKAR INSTAGRAM & PAKAR NETWORKING BERGABUNG !" 😱😱
.
. 
Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN di DOUBLETREE BY HILTON HOTEL JOHOR BAHRU untuk kita bongkarkan macam mana kita membina usahawan² berjaya menjana income lebih RM100K dalam masa sebulan. .
. 
NAK TAU RAHSIA KEJAYAAN?
TIPS KEJAYAAN??
NAK ADA NETWORKING YANG BERKUALITI?
.
. 
Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN dan belajar menjana income yang sangat lumayan dan jumpa anda dipuncak kejayaan.
.
TERHAD UNTUK 20 ORG SHJ !!
.

HOTLINE 📲 013-4385397
@ klik link dalam bio
.
#teamLiezzeroXteamFL
#jelajahusahawan
#teamfl
#teamliezzero
#FLAcademy
#melaka
#usahawandyxy
#bccreambydyana
#dyxycosmetic 
#sephoramalaysia 
#jubahsouqlovers 
#muamalaysia
#tipskecantikan
#dyxyskincare
#beautyconsultant
#foundationmurahmalaysia 
#entrepreneurlife
"PAKAR INSTAGRAM & PAKAR NETWORKING BERGABUNG !" 😱😱 . . Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN di DOUBLETREE BY HILTON HOTEL JOHOR BAHRU untuk kita bongkarkan macam mana kita membina usahawan² berjaya menjana income lebih RM100K dalam masa sebulan. . . NAK TAU RAHSIA KEJAYAAN? TIPS KEJAYAAN?? NAK ADA NETWORKING YANG BERKUALITI? . . Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN dan belajar menjana income yang sangat lumayan dan jumpa anda dipuncak kejayaan. . TERHAD UNTUK 20 ORG SHJ !! . HOTLINE 📲 013-4385397 @ klik link dalam bio . #teamLiezzeroXteamFL  #jelajahusahawan  #teamfl  #teamliezzero  #FLAcademy  #melaka  #usahawandyxy  #bccreambydyana  #dyxycosmetic  #sephoramalaysia  #jubahsouqlovers  #muamalaysia  #tipskecantikan  #dyxyskincare  #beautyconsultant  #foundationmurahmalaysia  #entrepreneurlife 
"PAKAR INSTAGRAM & PAKAR NETWORKING BERGABUNG !" 😱😱
.
. 
Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN di DOUBLETREE BY HILTON HOTEL JOHOR BAHRU untuk kita bongkarkan macam mana kita membina usahawan² berjaya menjana income lebih RM100K dalam masa sebulan. .
. 
NAK TAU RAHSIA KEJAYAAN?
TIPS KEJAYAAN??
NAK ADA NETWORKING YANG BERKUALITI?
.
. 
Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN dan belajar menjana income yang sangat lumayan dan jumpa anda dipuncak kejayaan.
.
TERHAD UNTUK 20 ORG SHJ !!
.

HOTLINE 📲 013-4385397
@ klik link dalam bio
.
#teamLiezzeroXteamFL
#jelajahusahawan
#teamfl
#teamliezzero
#FLAcademy
#melaka
#usahawandyxy
#bccreambydyana
#dyxycosmetic 
#sephoramalaysia 
#jubahsouqlovers 
#muamalaysia
#tipskecantikan
#dyxyskincare
#beautyconsultant
#foundationmurahmalaysia 
#entrepreneurlife
"PAKAR INSTAGRAM & PAKAR NETWORKING BERGABUNG !" 😱😱 . . Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN di DOUBLETREE BY HILTON HOTEL JOHOR BAHRU untuk kita bongkarkan macam mana kita membina usahawan² berjaya menjana income lebih RM100K dalam masa sebulan. . . NAK TAU RAHSIA KEJAYAAN? TIPS KEJAYAAN?? NAK ADA NETWORKING YANG BERKUALITI? . . Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN dan belajar menjana income yang sangat lumayan dan jumpa anda dipuncak kejayaan. . TERHAD UNTUK 20 ORG SHJ !! . HOTLINE 📲 013-4385397 @ klik link dalam bio . #teamLiezzeroXteamFL  #jelajahusahawan  #teamfl  #teamliezzero  #FLAcademy  #melaka  #usahawandyxy  #bccreambydyana  #dyxycosmetic  #sephoramalaysia  #jubahsouqlovers  #muamalaysia  #tipskecantikan  #dyxyskincare  #beautyconsultant  #foundationmurahmalaysia  #entrepreneurlife 
❤MoyJ Flawscure Foundation❤ ⭐Spf 60
⭐Mampu pudarkan kulit jeragat,kulit kusam
⭐Kulit akan nampak glowing dan flawless seperti glitter dan shining (tapi bukan oily ya)
⭐Sesuai untuk kulit sensetif
⭐ Sesuai untuk kulit gelap
⭐ Sesuai untuk kulit berminyak
⭐ Sesuai untuk kulit kering

Berminat whatapps Amiey:-
💝0106671408
💝0106671408
💝0106671408

#foundationmalaysia #foundation #tipscantik #makekupmalaysia #makeuplover #consealer #kosmetikmurah #awetmuda #sayajualkosmetik #cantikalami #cantiksihat #produklocal #halalproduct #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #mua #muamalaysia #koreanmakeuptutorial #instafamous #foundationmurahmalaysia #makeupartist #makeuppengantin
❤MoyJ Flawscure Foundation❤ ⭐Spf 60 ⭐Mampu pudarkan kulit jeragat,kulit kusam ⭐Kulit akan nampak glowing dan flawless seperti glitter dan shining (tapi bukan oily ya) ⭐Sesuai untuk kulit sensetif ⭐ Sesuai untuk kulit gelap ⭐ Sesuai untuk kulit berminyak ⭐ Sesuai untuk kulit kering Berminat whatapps Amiey:- 💝0106671408 💝0106671408 💝0106671408 #foundationmalaysia  #foundation  #tipscantik  #makekupmalaysia  #makeuplover  #consealer  #kosmetikmurah  #awetmuda  #sayajualkosmetik  #cantikalami  #cantiksihat  #produklocal  #halalproduct  #produkmuslim  #produkkecantikan  #sayajualmurah  #putihgebu  #sunblock  #cerah  #nakcantik  #mua  #muamalaysia  #koreanmakeuptutorial  #instafamous  #foundationmurahmalaysia  #makeupartist  #makeuppengantin 
Hye dear! jom bace testimoni berjaya daripada customer MoyJ yang memang nk flawless like a doll..hehe.. ramai yang mengakui foundation MoyJ buat muka jadi flawless, tak bercapuk, dan glowing!!! so korang pon wajib try ok?
Cantek kan?
Nak order? Senang je. Whatsapp kite ok😊

www.wasap.my/60106671408
www.wasap.my/60106671408
www.wasap.my/60106671408

#foundationmalaysia #foundation #tipscantik #makekupmalaysia #makeuplover #consealer #kosmetikmurah #awetmuda #sayajualkosmetik #cantikalami #cantiksihat #produklocal #halalproduct #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #mua #muamalaysia #koreanmakeuptutorial #instafamous #foundationmurahmalaysia #makeupartist #makeuppengantin
Hye dear! jom bace testimoni berjaya daripada customer MoyJ yang memang nk flawless like a doll..hehe.. ramai yang mengakui foundation MoyJ buat muka jadi flawless, tak bercapuk, dan glowing!!! so korang pon wajib try ok? Cantek kan? Nak order? Senang je. Whatsapp kite ok😊 www.wasap.my/60106671408 www.wasap.my/60106671408 www.wasap.my/60106671408 #foundationmalaysia  #foundation  #tipscantik  #makekupmalaysia  #makeuplover  #consealer  #kosmetikmurah  #awetmuda  #sayajualkosmetik  #cantikalami  #cantiksihat  #produklocal  #halalproduct  #produkmuslim  #produkkecantikan  #sayajualmurah  #putihgebu  #sunblock  #cerah  #nakcantik  #mua  #muamalaysia  #koreanmakeuptutorial  #instafamous  #foundationmurahmalaysia  #makeupartist  #makeuppengantin 
Arsya Serum..
Siapa kata kulit putih takde masalah?
Walaupun kulit dh putih, cerah, tapi kadang-kadang kita tak perasan, yg sebenarnya kita ada masalah kusam, jerawat pasir, kulit kasar. Sebab masalah tu tak begitu ketara.
Kalau dah putih sekalipun, jangan abaikan penjagaan kulit wajah ye. Bagus tau amalkan serum dalam routine skincare kita. Dia membekalkan nutrien dan vitamin.
.
H a r g a : RM 8
.
Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not?
.
Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY )
.
Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee )
.
#foundationmakeup#foundationbrush#foundationstick#foundationmurah#foundationtraining#foundations#foundationpaperpiecing#foundationmalaysia#foundationroom#fauxfilterfoundation#foundationlouisvuitton#foundationviral#foundationreview#shaliciousfoundation#narsfoundation#maybellinefitmefoundation#foundationserum#foundationkorea#foundationfree#foundationmarykay#foundationterbaik#foundationprimer#foundationglowing#foundationbest#foundationmurahmalaysia#foundationkilo#foundationhalal#foundationmerawat#foundationjenamasendiri#foundationtidakberminyak
Arsya Serum.. Siapa kata kulit putih takde masalah? Walaupun kulit dh putih, cerah, tapi kadang-kadang kita tak perasan, yg sebenarnya kita ada masalah kusam, jerawat pasir, kulit kasar. Sebab masalah tu tak begitu ketara. Kalau dah putih sekalipun, jangan abaikan penjagaan kulit wajah ye. Bagus tau amalkan serum dalam routine skincare kita. Dia membekalkan nutrien dan vitamin. . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #foundationmakeup #foundationbrush #foundationstick #foundationmurah #foundationtraining #foundations #foundationpaperpiecing #foundationmalaysia #foundationroom #fauxfilterfoundation #foundationlouisvuitton #foundationviral #foundationreview #shaliciousfoundation #narsfoundation #maybellinefitmefoundation #foundationserum #foundationkorea #foundationfree #foundationmarykay #foundationterbaik #foundationprimer #foundationglowing #foundationbest #foundationmurahmalaysia #foundationkilo #foundationhalal #foundationmerawat #foundationjenamasendiri #foundationtidakberminyak 
Nurliz nak bagitau ni, sempena hari shopping 12.12 ni, Nurliz nak buat PROMOTION niii .
.
Promotion grab SET PRIMADONA dapat FREE POSTAGE ! 😍
.
Jimat banyak wooooo, postage takyah bayar. Nurliz yg belanja uolssssss✌️😍
.
Korang nak jimat, WAJIB grab okeiiii
.
.
SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️
.
.
Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇
.
.
Rambut gugur berkurang ✔️
Kelemumur hilang ✔️
Rambut rapi tidak kusut ✔️
Rambut sentiasa wangi ✔️
Rambut lembut ✔️
Rambut bermaya ✔️ .
.
Bagus ke sangat bagus? .
.
.
Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙
.
DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! .
.
.
Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz)
.
.
.
.
#rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampoomurahmalaysia #shampooherbal #shampooorganik #shawlchiffonmurah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalmalaysia #rambutgugur #rambutkelemumur #serumrambutmalaysia #serumrambutmurah #serumrambut #faithfleurampang #faithfleurkl #shampoorambutgugur #rambutgugur #shampookelemumur #hairmistmalaysia #hairtonicmalaysia #serumrambutorganik #bajubabymalaysia #foundationmurahmalaysia #hairserummalaysia #hairserummurah #perfumemurahmalaysia #codampang #codkl #teammeletop #barangbabymurah
Nurliz nak bagitau ni, sempena hari shopping 12.12 ni, Nurliz nak buat PROMOTION niii . . Promotion grab SET PRIMADONA dapat FREE POSTAGE ! 😍 . Jimat banyak wooooo, postage takyah bayar. Nurliz yg belanja uolssssss✌️😍 . Korang nak jimat, WAJIB grab okeiiii . . SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️ . . Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇 . . Rambut gugur berkurang ✔️ Kelemumur hilang ✔️ Rambut rapi tidak kusut ✔️ Rambut sentiasa wangi ✔️ Rambut lembut ✔️ Rambut bermaya ✔️ . . Bagus ke sangat bagus? . . . Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙 . DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! . . . Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz) . . . . #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur  #shampoomurahmalaysia  #shampooherbal  #shampooorganik  #shawlchiffonmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmalaysia  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #serumrambutmalaysia  #serumrambutmurah  #serumrambut  #faithfleurampang  #faithfleurkl  #shampoorambutgugur  #rambutgugur  #shampookelemumur  #hairmistmalaysia  #hairtonicmalaysia  #serumrambutorganik  #bajubabymalaysia  #foundationmurahmalaysia  #hairserummalaysia  #hairserummurah  #perfumemurahmalaysia  #codampang  #codkl  #teammeletop  #barangbabymurah 
Nurliz nak bagitau ni, sempena hari shopping 12.12 ni, Nurliz nak buat PROMOTION niii .
.
Promotion grab SET PRIMADONA dapat FREE POSTAGE ! 😍
.
Jimat banyak wooooo, postage takyah bayar. Nurliz yg belanja uolssssss✌️😍
.
Korang nak jimat, WAJIB grab okeiiii
.
.
SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️
.
.
Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇
.
.
Rambut gugur berkurang ✔️
Kelemumur hilang ✔️
Rambut rapi tidak kusut ✔️
Rambut sentiasa wangi ✔️
Rambut lembut ✔️
Rambut bermaya ✔️ .
.
Bagus ke sangat bagus? .
.
.
Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙
.
DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! .
.
.
Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz)
.
.
.
.
#rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampoomurahmalaysia #shampooherbal #shampooorganik #shawlchiffonmurah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalmalaysia #rambutgugur #rambutkelemumur #serumrambutmalaysia #serumrambutmurah #serumrambut #faithfleurampang #faithfleurkl #shampoorambutgugur #rambutgugur #shampookelemumur #hairmistmalaysia #hairtonicmalaysia #serumrambutorganik #bajubabymalaysia #foundationmurahmalaysia #hairserummalaysia #hairserummurah #perfumemurahmalaysia #codampang #codkl #teammeletop #barangbabymurah
Nurliz nak bagitau ni, sempena hari shopping 12.12 ni, Nurliz nak buat PROMOTION niii . . Promotion grab SET PRIMADONA dapat FREE POSTAGE ! 😍 . Jimat banyak wooooo, postage takyah bayar. Nurliz yg belanja uolssssss✌️😍 . Korang nak jimat, WAJIB grab okeiiii . . SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️ . . Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇 . . Rambut gugur berkurang ✔️ Kelemumur hilang ✔️ Rambut rapi tidak kusut ✔️ Rambut sentiasa wangi ✔️ Rambut lembut ✔️ Rambut bermaya ✔️ . . Bagus ke sangat bagus? . . . Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙 . DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! . . . Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz) . . . . #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur  #shampoomurahmalaysia  #shampooherbal  #shampooorganik  #shawlchiffonmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmalaysia  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #serumrambutmalaysia  #serumrambutmurah  #serumrambut  #faithfleurampang  #faithfleurkl  #shampoorambutgugur  #rambutgugur  #shampookelemumur  #hairmistmalaysia  #hairtonicmalaysia  #serumrambutorganik  #bajubabymalaysia  #foundationmurahmalaysia  #hairserummalaysia  #hairserummurah  #perfumemurahmalaysia  #codampang  #codkl  #teammeletop  #barangbabymurah 
Nurliz nak bagitau ni, sempena hari shopping 12.12 ni, Nurliz nak buat PROMOTION niii .
.
Promotion grab SET PRIMADONA dapat FREE POSTAGE ! 😍
.
Jimat banyak wooooo, postage takyah bayar. Nurliz yg belanja uolssssss✌️😍
.
Korang nak jimat, WAJIB grab okeiiii
.
.
SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️
.
.
Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇
.
.
Rambut gugur berkurang ✔️
Kelemumur hilang ✔️
Rambut rapi tidak kusut ✔️
Rambut sentiasa wangi ✔️
Rambut lembut ✔️
Rambut bermaya ✔️ .
.
Bagus ke sangat bagus? .
.
.
Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙
.
DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! .
.
.
Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz)
.
.
.
.
#rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampoomurahmalaysia #shampooherbal #shampooorganik #shawlchiffonmurah #tudungbawalmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalmalaysia #rambutgugur #rambutkelemumur #serumrambutmalaysia #serumrambutmurah #serumrambut #faithfleurampang #faithfleurkl #shampoorambutgugur #rambutgugur #shampookelemumur #hairmistmalaysia #hairtonicmalaysia #serumrambutorganik #bajubabymalaysia #foundationmurahmalaysia #hairserummalaysia #hairserummurah #perfumemurahmalaysia #codampang #codkl #teammeletop #barangbabymurah
Nurliz nak bagitau ni, sempena hari shopping 12.12 ni, Nurliz nak buat PROMOTION niii . . Promotion grab SET PRIMADONA dapat FREE POSTAGE ! 😍 . Jimat banyak wooooo, postage takyah bayar. Nurliz yg belanja uolssssss✌️😍 . Korang nak jimat, WAJIB grab okeiiii . . SET PRIMADONA PILIHAN ORANG RAMAI ❤️ . . Kenapa Set Primadona menjadi pilihan ramai orang? Ini sebabnya 👇 . . Rambut gugur berkurang ✔️ Kelemumur hilang ✔️ Rambut rapi tidak kusut ✔️ Rambut sentiasa wangi ✔️ Rambut lembut ✔️ Rambut bermaya ✔️ . . Bagus ke sangat bagus? . . . Terkenan di hatimu yg paling dalam? 😙 . DM sekarang! Atau klik link di bio sekarang! . . . Whatsapp 📲 0146360949 (Nurliz) . . . . #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur  #shampoomurahmalaysia  #shampooherbal  #shampooorganik  #shawlchiffonmurah  #tudungbawalmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawalmalaysia  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #serumrambutmalaysia  #serumrambutmurah  #serumrambut  #faithfleurampang  #faithfleurkl  #shampoorambutgugur  #rambutgugur  #shampookelemumur  #hairmistmalaysia  #hairtonicmalaysia  #serumrambutorganik  #bajubabymalaysia  #foundationmurahmalaysia  #hairserummalaysia  #hairserummurah  #perfumemurahmalaysia  #codampang  #codkl  #teammeletop  #barangbabymurah 
MAC Foundation .
RM 12/pcs
.
RM 10.50 x 5 pcs
RM 9.50 x 10 pcs
.

Pos RM 8sm/RM 12ss
.
Berminat? 😍 Whatsapp ke +60102914548 ataupun tekan shj link dkt bio 😉
.
Cepat2 sblm stock hbis..🌺
.
#kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia 
#iyzacosmetics #foundationtahanlama #foundationmurahmalaysia #foundationmurah
Udah dibilang banyak kali. Masih lagi ada yang tanya apa beza 2 item ni. Ya udah. Usah report lagi dong.

Sis terangkan sekali lagi dalam bahasa pasar. Kenal kan yang mana CC Cream dan yang mana Liquid Foundation?

Penerangan ini based on CC Cream/Liquid Foundation Mary Kay sahaja. Produk/jenama lain Sis kurang pasti sebab Sis hanya pakai produk Mary Kay jur.

Let's start! Untuk yang sukakan full coverage maksudnya foundation yang mampu/boleh cover all the cela & imperfection yang ada (jerawat/jeragat/parut) please go for Liquid Foundation.

No SPF & ada 2 formula. So, awak pilih ikut jenis kulit awak tau. As for me, yang kulit jenis dry/kering, I prefer go for Mary Kay Liquid Foundation Luminous-wear.

So yang kulit oily/berminyak atau combination, boleh pakai yang Matte-wear. Jenis Matte-wear ni boleh control your shine on your face. Plus boleh control minyak jugak.

Another tips PENTING : choose your correct shade code! As for me yang kuning langsat, I pakai code Beige 3. Yang putih/cerah, kita ada Ivory 3 or Ivory 5. Yang tan/gelap, kita ada Beige 5 or Bronze 1.

More details on this Liquid Foundation boleh je tanya me direct kat WhatsApp ya. So now we go for CC Cream pulak.

CC Cream lebih sesuai untuk yang suka/nak light coverage. With SPF 15 so boleh protect kulit kita dari UV matahari.

Ada 4 shade code. Mine is Light-Medium. Nak cerah/putih, go for Very Light. Sawo matang, Medium-Deep. Gelap, Deep.

Highly recommend, combine both! For flawless effect. Jangan risau sebab Mary Kay Foundation tak menyumbat pori atau menyebabkan pori tersumbat.

Paling penting cuci lah make-up dengan Mary Kay Oil-Free Eye Make-up Remover. 😉 So dah paham kan?

Sis nak cepat, pakai CC Cream je. Kalau nak make-up betul-betul, pakailah Liquid Foundation. Tapi selalunya, Sis akan combine CC Cream dengan Liquid Foundation.

Bukan nak cantik je awak. Tapi nak tambah extra protection layer kat kulit kita ni dari radikal-radikal bebas kat luar tu. Tak direct contact kulit kita & akan dibuang bersama sekali bila kita cuci muka.

Rahsia di sebalik make-up Mary Kay.

Your Beauty Expert
💕 Kak Dayang
📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile
Udah dibilang banyak kali. Masih lagi ada yang tanya apa beza 2 item ni. Ya udah. Usah report lagi dong. Sis terangkan sekali lagi dalam bahasa pasar. Kenal kan yang mana CC Cream dan yang mana Liquid Foundation? Penerangan ini based on CC Cream/Liquid Foundation Mary Kay sahaja. Produk/jenama lain Sis kurang pasti sebab Sis hanya pakai produk Mary Kay jur. Let's start! Untuk yang sukakan full coverage maksudnya foundation yang mampu/boleh cover all the cela & imperfection yang ada (jerawat/jeragat/parut) please go for Liquid Foundation. No SPF & ada 2 formula. So, awak pilih ikut jenis kulit awak tau. As for me, yang kulit jenis dry/kering, I prefer go for Mary Kay Liquid Foundation Luminous-wear. So yang kulit oily/berminyak atau combination, boleh pakai yang Matte-wear. Jenis Matte-wear ni boleh control your shine on your face. Plus boleh control minyak jugak. Another tips PENTING : choose your correct shade code! As for me yang kuning langsat, I pakai code Beige 3. Yang putih/cerah, kita ada Ivory 3 or Ivory 5. Yang tan/gelap, kita ada Beige 5 or Bronze 1. More details on this Liquid Foundation boleh je tanya me direct kat WhatsApp ya. So now we go for CC Cream pulak. CC Cream lebih sesuai untuk yang suka/nak light coverage. With SPF 15 so boleh protect kulit kita dari UV matahari. Ada 4 shade code. Mine is Light-Medium. Nak cerah/putih, go for Very Light. Sawo matang, Medium-Deep. Gelap, Deep. Highly recommend, combine both! For flawless effect. Jangan risau sebab Mary Kay Foundation tak menyumbat pori atau menyebabkan pori tersumbat. Paling penting cuci lah make-up dengan Mary Kay Oil-Free Eye Make-up Remover. 😉 So dah paham kan? Sis nak cepat, pakai CC Cream je. Kalau nak make-up betul-betul, pakailah Liquid Foundation. Tapi selalunya, Sis akan combine CC Cream dengan Liquid Foundation. Bukan nak cantik je awak. Tapi nak tambah extra protection layer kat kulit kita ni dari radikal-radikal bebas kat luar tu. Tak direct contact kulit kita & akan dibuang bersama sekali bila kita cuci muka. Rahsia di sebalik make-up Mary Kay. Your Beauty Expert 💕 Kak Dayang 📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile
YEAR END SALES PROMO!!!
📢📢Ponn!! ponnn!!!! SUPRACOLOR KRYOLAN FOUNDATION -all code colour ready (ref pic) 📲📲📲 Click link wasap for order:

www.wasap.my/+60162449876
www.wasap.my/+60162449876
www.wasap.my/+60162449876

atau click link di bio yea.. ☺☺☺ *JOM BELI DGN HARGA BORONG!!!* #suprakryolan #suprafoundation #suprafoundationmurah #suprafoundationmalaysia #supracolorkryolan #foundationmurahmalaysia #foundationmurah #foundationviral
Favoritassss.. limited edition punya. So in love kannn?😍😍😍 1 kod Evoque 1 kod Nude love.. 2 in 1 box 
Berbaloi sgt sbb apa mamy kata berbaloi ?? Beli dari tahun lepas duk ada lagi.. pakai kerap jugak memang tahan lama 😊✨ WHATSAPP 0169571392
WHATSAPP 0169571392
WHATSAPP 0169571392
ATAU KLIK LINK DI BIO

#mekap #mekapmurah
#nakcantik#nakcantikcarisaya #naklawa#cantik2#kulitflawless
#parutjerawat#parutpudar#paruthilang#lipmattebgm
#LIPTINT #liptint #liptintbgm
#foundation#foundationbgm #foundationmurahmalaysia 
#foundationgebuno1malaysia
#foundationviral#bgmfoundation
#bihangirlymakeup
#drooshipbgmwanted
#dropshipwanted
#trustedseller#bazarpaknil
#kosmetikmurah#kulitgebu
#kulitglowing#kosmetik
Favoritassss.. limited edition punya. So in love kannn?😍😍😍 1 kod Evoque 1 kod Nude love.. 2 in 1 box Berbaloi sgt sbb apa mamy kata berbaloi ?? Beli dari tahun lepas duk ada lagi.. pakai kerap jugak memang tahan lama 😊✨ WHATSAPP 0169571392 WHATSAPP 0169571392 WHATSAPP 0169571392 ATAU KLIK LINK DI BIO #mekap  #mekapmurah  #nakcantik #nakcantikcarisaya  #naklawa #cantik2 #kulitflawless  #parutjerawat #parutpudar #paruthilang #lipmattebgm  #LIPTINT  #liptint  #liptintbgm  #foundation #foundationbgm  #foundationmurahmalaysia  #foundationgebuno1malaysia  #foundationviral #bgmfoundation  #bihangirlymakeup  #drooshipbgmwanted  #dropshipwanted  #trustedseller #bazarpaknil  #kosmetikmurah #kulitgebu  #kulitglowing #kosmetik 
"PAKAR INSTAGRAM & PAKAR NETWORKING BERGABUNG !" 😱😱
.
. 
Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN di DOUBLETREE BY HILTON HOTEL JOHOR BAHRU untuk kita bongkarkan macam mana kita membina usahawan² berjaya menjana income lebih RM100K dalam masa sebulan. .
. 
NAK TAU RAHSIA KEJAYAAN?
TIPS KEJAYAAN??
NAK ADA NETWORKING YANG BERKUALITI?
.
. 
Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN dan belajar menjana income yang sangat lumayan dan jumpa anda dipuncak kejayaan.
.
TERHAD UNTUK 20 ORG SHJ !!
Calling for Dropship Johor 😍
.

HOTLINE 📲 013-4385397
@ klikk link dalam bio
.
#teamLiezzeroXteamFL
#jelajahusahawan
#teamfl
#teamliezzero
#FLAcademy
#usahawandyxy
#bccreambydyana
#dyxy
#johorbahru
#klcc
#dropshipwanted
#dyxycosmetic 
#sephoramalaysia 
#jubahsouqlovers 
#mua 
#foundationmurahmalaysia 
#entrepreneurlife
"PAKAR INSTAGRAM & PAKAR NETWORKING BERGABUNG !" 😱😱 . . Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN di DOUBLETREE BY HILTON HOTEL JOHOR BAHRU untuk kita bongkarkan macam mana kita membina usahawan² berjaya menjana income lebih RM100K dalam masa sebulan. . . NAK TAU RAHSIA KEJAYAAN? TIPS KEJAYAAN?? NAK ADA NETWORKING YANG BERKUALITI? . . Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN dan belajar menjana income yang sangat lumayan dan jumpa anda dipuncak kejayaan. . TERHAD UNTUK 20 ORG SHJ !! Calling for Dropship Johor 😍 . HOTLINE 📲 013-4385397 @ klikk link dalam bio . #teamLiezzeroXteamFL  #jelajahusahawan  #teamfl  #teamliezzero  #FLAcademy  #usahawandyxy  #bccreambydyana  #dyxy  #johorbahru  #klcc  #dropshipwanted  #dyxycosmetic  #sephoramalaysia  #jubahsouqlovers  #mua  #foundationmurahmalaysia  #entrepreneurlife 
"PAKAR INSTAGRAM & PAKAR NETWORKING BERGABUNG !" 😱😱
.
. 
Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN di DOUBLETREE BY HILTON HOTEL JOHOR BAHRU untuk kita bongkarkan macam mana kita membina usahawan² berjaya menjana income lebih RM100K dalam masa sebulan. .
. 
NAK TAU RAHSIA KEJAYAAN?
TIPS KEJAYAAN??
NAK ADA NETWORKING YANG BERKUALITI?
.
. 
Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN dan belajar menjana income yang sangat lumayan dan jumpa anda dipuncak kejayaan.
.
TERHAD UNTUK 20 ORG SHJ !!
.

HOTLINE 📲 013-4385397
@ klik link dalam bio
.
#teamLiezzeroXteamFL
#jelajahusahawan
#teamfl
#teamliezzero
#FLAcademy
#usahawandyxy
#bccreambydyana
#dyxycosmetic 
#sephoramalaysia 
#jubahsouqlovers 
#mua 
#foundationmurahmalaysia 
#entrepreneurlife
"PAKAR INSTAGRAM & PAKAR NETWORKING BERGABUNG !" 😱😱 . . Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN di DOUBLETREE BY HILTON HOTEL JOHOR BAHRU untuk kita bongkarkan macam mana kita membina usahawan² berjaya menjana income lebih RM100K dalam masa sebulan. . . NAK TAU RAHSIA KEJAYAAN? TIPS KEJAYAAN?? NAK ADA NETWORKING YANG BERKUALITI? . . Jom datang ke JELAJAH USAHAWAN dan belajar menjana income yang sangat lumayan dan jumpa anda dipuncak kejayaan. . TERHAD UNTUK 20 ORG SHJ !! . HOTLINE 📲 013-4385397 @ klik link dalam bio . #teamLiezzeroXteamFL  #jelajahusahawan  #teamfl  #teamliezzero  #FLAcademy  #usahawandyxy  #bccreambydyana  #dyxycosmetic  #sephoramalaysia  #jubahsouqlovers  #mua  #foundationmurahmalaysia  #entrepreneurlife 
RAHSIA PELOLES DAH TERBONGKAR..!!! Ingatkan barbie mana la lalu td, comel gler..nak tanya segan tapi die sendiri yg bgtw, rupanya die pakai foundation #moyj! Pergh dah lama usha rupanya ni rahsia dia selama ni??? Dah beli pun dan cube mmg terbaik la foundation ni. Creamy, calit sikit da cantik. Sesuai untuk kulit org asia.
Cantek kan?

Nak order? Senang je. Whatsapp kite ok😊

0106671408
0106671408
0106671408

#foundationmalaysia #foundation #tipscantik #makekupmalaysia #makeuplover #consealer #kosmetikmurah #awetmuda #sayajualkosmetik #cantikalami #cantiksihat #produklocal #halalproduct #produkmuslim #produkkecantikan #sayajualmurah #putihgebu #sunblock #cerah #nakcantik #mua #muamalaysia #koreanmakeuptutorial #instafamous #foundationmurahmalaysia #makeupartist #makeuppengantin
RAHSIA PELOLES DAH TERBONGKAR..!!! Ingatkan barbie mana la lalu td, comel gler..nak tanya segan tapi die sendiri yg bgtw, rupanya die pakai foundation #moyj ! Pergh dah lama usha rupanya ni rahsia dia selama ni??? Dah beli pun dan cube mmg terbaik la foundation ni. Creamy, calit sikit da cantik. Sesuai untuk kulit org asia. Cantek kan? Nak order? Senang je. Whatsapp kite ok😊 0106671408 0106671408 0106671408 #foundationmalaysia  #foundation  #tipscantik  #makekupmalaysia  #makeuplover  #consealer  #kosmetikmurah  #awetmuda  #sayajualkosmetik  #cantikalami  #cantiksihat  #produklocal  #halalproduct  #produkmuslim  #produkkecantikan  #sayajualmurah  #putihgebu  #sunblock  #cerah  #nakcantik  #mua  #muamalaysia  #koreanmakeuptutorial  #instafamous  #foundationmurahmalaysia  #makeupartist  #makeuppengantin