an online Instagram web viewer

#foundation medias

Photos

Smoking is for the weak. Forgive me for my sins, I have little self control. @avoninsider #foundation 8/10 LOVED trying this today @maybelline #fitmepowder @covergirl #nudelip @rimmellondonnz #browpencil @jaclynhill #jaclynhillpalette @morphebrushes @maccosmetics #prepandprime @fentybeauty #hustlababy #highlighter @katvondbeauty #tattooliner #cigarette #nz #smokingisbad #tattoo #piercing #makeupwithglasses #makeup
💙💦💙💦
DEETS✨✨
Eyes @morphebrushes “35B” @bestiegangcollection_ “Lit Af”
Lashes @quelareaux “Uptown”
Glitter @rebel.glitter.goddess
Foundation @nyxcosmetics “Can’t Stop Won’t Stop” Shade “Coco”
Face Powder @blackradiancebeauty 
Contour @blackradiancebeauty 
Bronzer @covergirl “Ebony”
Blush @blackradiancebeauty “Toasted Almond”
Highlight @bestiegangcollection_ “1st Place” Topped With A Blue Eyeshadow Lips @lashesbylena “Angelo”
💙💦💙💦 DEETS✨✨ Eyes @morphebrushes “35B” @bestiegangcollection_ “Lit Af” Lashes @quelareaux “Uptown” Glitter @rebel.glitter.goddess Foundation @nyxcosmetics “Can’t Stop Won’t Stop” Shade “Coco” Face Powder @blackradiancebeauty Contour @blackradiancebeauty Bronzer @covergirl “Ebony” Blush @blackradiancebeauty “Toasted Almond” Highlight @bestiegangcollection_ “1st Place” Topped With A Blue Eyeshadow Lips @lashesbylena “Angelo”
What is primer? Try to think about your face as canvas. Basic the primer is important to prepare the skin and regularize the surface to receive the makeup. Decreasing the appearance of the pores, creating a protective film that helps the products to slide better and even hold the makeup on the face for longer. Some of them give a matte look to oily skin. . 
Application: Primer is the first step in skin preparation and comes after the sunscreen. You can use on the whole face, but the ideal is to apply on areas that have more large pores or irregularities. 
___________ 
O que é primer? Pense que nosso rosto é I'm a  tela de pintura. Ele serve para preparar a pele e regularizar sua superfície para receber a maquiagem. Diminuindo a aparência dos poros, criando 
uma película de proteção e que ajuda os produtos a deslizarem melhor e até se segurarem por mais tempo a maquiagem no rosto. Alguns ajudam a matificar o rosto tirando aquele brilho exagerado de peles oleosas. . 
Aplicação: o primer é o primeiro passo na preparação de pele e que vem após o filtro solar. Você pode usar na face toda, mas o ideal mesmo é que passe nas zonas que tenha os poros mais dilatados ou irregularidades. .
#primer #makeup #skincare #foundation
What is primer? Try to think about your face as canvas. Basic the primer is important to prepare the skin and regularize the surface to receive the makeup. Decreasing the appearance of the pores, creating a protective film that helps the products to slide better and even hold the makeup on the face for longer. Some of them give a matte look to oily skin. . Application: Primer is the first step in skin preparation and comes after the sunscreen. You can use on the whole face, but the ideal is to apply on areas that have more large pores or irregularities. ___________ O que é primer? Pense que nosso rosto é I'm a tela de pintura. Ele serve para preparar a pele e regularizar sua superfície para receber a maquiagem. Diminuindo a aparência dos poros, criando uma película de proteção e que ajuda os produtos a deslizarem melhor e até se segurarem por mais tempo a maquiagem no rosto. Alguns ajudam a matificar o rosto tirando aquele brilho exagerado de peles oleosas. . Aplicação: o primer é o primeiro passo na preparação de pele e que vem após o filtro solar. Você pode usar na face toda, mas o ideal mesmo é que passe nas zonas que tenha os poros mais dilatados ou irregularidades. . #primer  #makeup  #skincare  #foundation 
Mau cantik instan tapi aman?
Punya kulit Glowing seketika? 
Ini jawabanyaaa
*Royal Jelly Foundation* yg akan membuat kulitmu tampak glowiing dan cerah seketika 😍
.

Eeits tapi ini aman ya dear. Krna terbuat dari bahan alami dan mengandung royal jelly yg baik untuk kulit 😍
.

Aman dipakai setiap hariiii~
.

Ga percayaa? Kamu harus cobaaa
.

Tanya Jafra:
Heni fitriyeni
WA : 082319407737
.
.
#CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #make upringan
Mau cantik instan tapi aman? Punya kulit Glowing seketika? Ini jawabanyaaa *Royal Jelly Foundation* yg akan membuat kulitmu tampak glowiing dan cerah seketika 😍 . Eeits tapi ini aman ya dear. Krna terbuat dari bahan alami dan mengandung royal jelly yg baik untuk kulit 😍 . Aman dipakai setiap hariiii~ . Ga percayaa? Kamu harus cobaaa . Tanya Jafra: Heni fitriyeni WA : 082319407737 . . #CCcream  #jafra  #foundation  #foundie  #bbcream  #makeup  #mua  #make  upringan
Mau cantik instan tapi aman?
Punya kulit Glowing seketika? 
Ini jawabanyaaa
*Royal Jelly Foundation* yg akan membuat kulitmu tampak glowiing dan cerah seketika 😍
.

Eeits tapi ini aman ya dear. Krna terbuat dari bahan alami dan mengandung royal jelly yg baik untuk kulit 😍
.

Aman dipakai setiap hariiii~
.

Ga percayaa? Kamu harus cobaaa
.

Tanya Jafra:
Heni fitriyeni
WA : 082319407737
.
.
#CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #make upringan
Mau cantik instan tapi aman? Punya kulit Glowing seketika? Ini jawabanyaaa *Royal Jelly Foundation* yg akan membuat kulitmu tampak glowiing dan cerah seketika 😍 . Eeits tapi ini aman ya dear. Krna terbuat dari bahan alami dan mengandung royal jelly yg baik untuk kulit 😍 . Aman dipakai setiap hariiii~ . Ga percayaa? Kamu harus cobaaa . Tanya Jafra: Heni fitriyeni WA : 082319407737 . . #CCcream  #jafra  #foundation  #foundie  #bbcream  #makeup  #mua  #make  upringan
Pilihan ramai mekap artis!! 🤩
.
Uols pakai mekap sebelum pergi kerja? 
Sebelum sapu founfation, digalakkan untuk sapu terlebih dahulu 'face primer' kepada kulit anda. 
Mekap artis (MUA) banyak pakai ni. Sebab mereka mahu memastikan mekap nampak tip top. .
Fungsi face primer ini akan menyebabkan liang pori  pada wajah tidak ketara jelas dan dapat cover garis-garis halus kedutan. .
Ia seperti kanvas. 
Mekap juga akan nampak lebih licin dan tidak bercapuk-capuk. . 
DMS360 pun ada foundation yang boleh jadi primer tau. .
Namanya ialah CC CREAM

Terdapat juga lg 3 jenis variasi foundation #dms360 iaitu 4D , 5D & DIAMOND... semua nya best2 👍👍👍 pilih je mana 1 u olls suke😉
.
Berminat nak cuba... roger2 la 😉⤵️⤵️
www.wasap.my/60163976337/foundation
.
#airich360 #kutakkanmenyerah #trustedagentseller #postageseluruhmalaysia
#terbaik #foundation #cantik #mulus #glowing
Pilihan ramai mekap artis!! 🤩 . Uols pakai mekap sebelum pergi kerja? Sebelum sapu founfation, digalakkan untuk sapu terlebih dahulu 'face primer' kepada kulit anda. Mekap artis (MUA) banyak pakai ni. Sebab mereka mahu memastikan mekap nampak tip top. . Fungsi face primer ini akan menyebabkan liang pori pada wajah tidak ketara jelas dan dapat cover garis-garis halus kedutan. . Ia seperti kanvas. Mekap juga akan nampak lebih licin dan tidak bercapuk-capuk. . DMS360 pun ada foundation yang boleh jadi primer tau. . Namanya ialah CC CREAM Terdapat juga lg 3 jenis variasi foundation #dms360  iaitu 4D , 5D & DIAMOND... semua nya best2 👍👍👍 pilih je mana 1 u olls suke😉 . Berminat nak cuba... roger2 la 😉⤵️⤵️ www.wasap.my/60163976337/foundation . #airich360  #kutakkanmenyerah  #trustedagentseller  #postageseluruhmalaysia  #terbaik  #foundation  #cantik  #mulus  #glowing 
Love this 💕 #makeup #makeupartist  hair by @giovillon
Aquele esfumado que amamos 💖
“Amo o poder que a maquiagem dá”
Agendamentos (019)996573052
 #💄 #makeup #instamakeup #toptags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
DYXY COSMETICS TAK PERNAH MENGECEWAKAN 😍
.
Anda bila lagiii ?? cantikkan 😍 ... Jom jangan tangguh² lagi, rugiiui tak cuba tauu 😱
.
Cepat-cepat PM @ WHATSAPP saya.
Whatsapp 📲 0109885694
( tekan link wasap dekat bio )
.
#bccreamfoundation
#bccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#UsahawanDYXY
DYXY COSMETICS TAK PERNAH MENGECEWAKAN 😍 . Anda bila lagiii ?? cantikkan 😍 ... Jom jangan tangguh² lagi, rugiiui tak cuba tauu 😱 . Cepat-cepat PM @ WHATSAPP saya. Whatsapp 📲 0109885694 ( tekan link wasap dekat bio ) . #bccreamfoundation  #bccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #UsahawanDYXY 
Beautiful makeup on @ms_boss4u ✨ Glammed Up ✨
•
DM us for a shoutout ✨
Beautiful makeup on @ms_boss4u ✨ Glammed Up ✨ • DM us for a shoutout ✨
Cut and crease ✨
Eyes:  @makeuprevolution (Rose gold collection)#makeup 
Linear: @lakmeindia #linear 
Brows: @wetnwildbeauty #eyebrows #eyebrow 
Base: @maybelline (Fit me foundation)#makeup #foundation #foundationmakeup #foundationroutine 
For concealer: @maccosmetics #makeup #eyebrows #highlighter #makeuptutorial 
Blusher: @mynykaa #blusher #blushers 
Lip colour: @kyliecosmetics #lipstick #lip #lipfillers #lipgloss 
Highlighter: @wetnwildbeauty #highlighter #bronzerbrush #bronzer 
_______________________________________________________ 
For skin care : I bought Rose water from @mynykaa (@kamaayurveda rose water) for as a toner for fresh look
@biotique_world  Morning Nectar Moisturiser And bio cucumber toner#skincareroutine .
.
.
.
.
.
.
________________________________________ 
#makeuptutorial #makeup #makeupartist #makeuponpoint #makeuplife #eye #eyeshadow#eyeliner #highlighteronfleek #lips #lipstick #blusher #eyes#highlighter #lipstick #eyelashes#glossymakeuplook#boldmakeup
Cut and crease ✨ Eyes: @makeuprevolution (Rose gold collection)#makeup  Linear: @lakmeindia #linear  Brows: @wetnwildbeauty #eyebrows  #eyebrow  Base: @maybelline (Fit me foundation)#makeup  #foundation  #foundationmakeup  #foundationroutine  For concealer: @maccosmetics #makeup  #eyebrows  #highlighter  #makeuptutorial  Blusher: @mynykaa #blusher  #blushers  Lip colour: @kyliecosmetics #lipstick  #lip  #lipfillers  #lipgloss  Highlighter: @wetnwildbeauty #highlighter  #bronzerbrush  #bronzer  _______________________________________________________ For skin care : I bought Rose water from @mynykaa (@kamaayurveda rose water) for as a toner for fresh look @biotique_world Morning Nectar Moisturiser And bio cucumber toner#skincareroutine  . . . . . . . ________________________________________ #makeuptutorial  #makeup  #makeupartist  #makeuponpoint  #makeuplife  #eye  #eyeshadow #eyeliner  #highlighteronfleek  #lips  #lipstick  #blusher  #eyes #highlighter  #lipstick  #eyelashes #glossymakeuplook #boldmakeup 
Mau cantik instan tapi aman?
Punya kulit Glowing seketika? 
Ini jawabanyaaa
*Royal Jelly Foundation* yg akan membuat kulitmu tampak glowiing dan cerah seketika 😍
.

Eeits tapi ini aman ya dear. Krna terbuat dari bahan alami dan mengandung royal jelly yg baik untuk kulit 😍
.

Aman dipakai setiap hariiii~
.

Ga percayaa? Kamu harus cobaaa
.

Tanya Jafra:
Heni fitriyeni
WA : 082319407737
.
.
#CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #make upringan
Mau cantik instan tapi aman? Punya kulit Glowing seketika? Ini jawabanyaaa *Royal Jelly Foundation* yg akan membuat kulitmu tampak glowiing dan cerah seketika 😍 . Eeits tapi ini aman ya dear. Krna terbuat dari bahan alami dan mengandung royal jelly yg baik untuk kulit 😍 . Aman dipakai setiap hariiii~ . Ga percayaa? Kamu harus cobaaa . Tanya Jafra: Heni fitriyeni WA : 082319407737 . . #CCcream  #jafra  #foundation  #foundie  #bbcream  #makeup  #mua  #make  upringan
Susu maaez ni MULTIFUNCTION tau. Yang best sangat sebab boleh membantu menyelesaikan masalah :-
.
.
😬 ️Ruam
😬 Kulit gatal-gatal
😬 ️Tumit pecah & Alergik
😬 Ekzema
😬 Masalah Kulit
.
.
KELEBIHAN SUSU MAAEZ: 🌸Meningkatkan kecerdasan minda
🌸Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain
🌸Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur
🌸Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
🌸Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar.
🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
🌸Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
🌸Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
🌸Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
🌸Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
🌸Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu.
🌸Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
🌸Mengurangkan masalah keguguran rambut
🌸Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu
🌸Menaikkan seri kulit wajah yang kusam
.
.
Susu Maaez sesuai digunakan oleh :
.
.
👌 Ibu Mengandung
👌 Ibu menyusukan anak
👌 Lelaki mahupun wanita
👌 Pesakit Ekzema ( masalah kulit )
👌 Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi
👌 Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut
👌Kanak-kanak yang sering berkudis dan ada masalah kulit gatal-gatal.
.
.
Ibu mengandung, ibu menyusu, dan kanak-kanak pun boleh consume susu MAAEZ kerana didalam susu maaez ni mengandungi makanan sunnah seperti : ✔Susu Kambing
✔Sarang Burung Walit
✔Habbatus Sauda
✔Buah Tin
✔Kismis
✔Kurma
✔Delima
✔Biji Aprikot
✔Madu
✔Tomato
✔Zaitun
.
.
Mempunyai 3 perisa :
- COKLAT
- ORIGINAL
- STRAWBERRY
.
#susumaaez #susukambing #putihgebu #jerawat #jeragat #sofieyabeautyhq #kulitcantik #pigmentasi #terapiinstagram #muamalaysia #maaezcoffee #maaezwhitecoffee #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #belleza #foundation #serum #boostermilk #kosmetikmurah #hargamurah #originalproduk #makanansunnah #giftreviewmalaysia #giftreview #whiteningbooster #boosterwhitening #kulitcerah #kulitputih
Susu maaez ni MULTIFUNCTION tau. Yang best sangat sebab boleh membantu menyelesaikan masalah :- . . 😬 ️Ruam 😬 Kulit gatal-gatal 😬 ️Tumit pecah & Alergik 😬 Ekzema 😬 Masalah Kulit . . KELEBIHAN SUSU MAAEZ: 🌸Meningkatkan kecerdasan minda 🌸Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain 🌸Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur 🌸Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit. 🌸Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar. 🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah. 🌸Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan. 🌸Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan. 🌸Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan. 🌸Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 🌸Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu. 🌸Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 🌸Mengurangkan masalah keguguran rambut 🌸Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu 🌸Menaikkan seri kulit wajah yang kusam . . Susu Maaez sesuai digunakan oleh : . . 👌 Ibu Mengandung 👌 Ibu menyusukan anak 👌 Lelaki mahupun wanita 👌 Pesakit Ekzema ( masalah kulit ) 👌 Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi 👌 Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut 👌Kanak-kanak yang sering berkudis dan ada masalah kulit gatal-gatal. . . Ibu mengandung, ibu menyusu, dan kanak-kanak pun boleh consume susu MAAEZ kerana didalam susu maaez ni mengandungi makanan sunnah seperti : ✔Susu Kambing ✔Sarang Burung Walit ✔Habbatus Sauda ✔Buah Tin ✔Kismis ✔Kurma ✔Delima ✔Biji Aprikot ✔Madu ✔Tomato ✔Zaitun . . Mempunyai 3 perisa : - COKLAT - ORIGINAL - STRAWBERRY . #susumaaez  #susukambing  #putihgebu  #jerawat  #jeragat  #sofieyabeautyhq  #kulitcantik  #pigmentasi  #terapiinstagram  #muamalaysia  #maaezcoffee  #maaezwhitecoffee  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #belleza  #foundation  #serum  #boostermilk  #kosmetikmurah  #hargamurah  #originalproduk  #makanansunnah  #giftreviewmalaysia  #giftreview  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #kulitcerah  #kulitputih 
Selamat pagi semuanya.... .
Perkenalkan FOUNDATION ROYAL JELLY DENGAN SPF 20....
Sekali oles bikin GLOWING😍😍
.
.
lagi sukkkaaaaaa banget sama ini... .
Perdana pakai langsung takjub... .
Mau tau... .
😍 gak lengket.. Menyerap sempurna ke kulit.. Tanpa membuat pori2 tertutup
.
😍 make up lebih menempel dan tahan lama... Pengalaman kemarin pakai dr pagi.. Jam 7 an.. Sampai malam jam 9 malam masih oke... Cocok dipake untuk hari raya nanti, karena aktivitas seharian kerumah sodara ya khaann 😍😍😀
.
😍 dan taraaaaa.... Yg paling okeee.. Foundation ini Ada kandungan royal jelly nya.. .

Makin cinta aja nih sm jafra.. .
.
_________________
#foundation #royaljellyfoundation #foundationspf20#musthaveitem #makeup #mua #solusicerah#solusicantik #rahasiacantik #tipsrahasia#foundationjafra#foundation #foundationdewy#foundationringan#jafraroyaljellyfoundation#jafra#mudmask#jaframudmask
Selamat pagi semuanya.... . Perkenalkan FOUNDATION ROYAL JELLY DENGAN SPF 20.... Sekali oles bikin GLOWING😍😍 . . lagi sukkkaaaaaa banget sama ini... . Perdana pakai langsung takjub... . Mau tau... . 😍 gak lengket.. Menyerap sempurna ke kulit.. Tanpa membuat pori2 tertutup . 😍 make up lebih menempel dan tahan lama... Pengalaman kemarin pakai dr pagi.. Jam 7 an.. Sampai malam jam 9 malam masih oke... Cocok dipake untuk hari raya nanti, karena aktivitas seharian kerumah sodara ya khaann 😍😍😀 . 😍 dan taraaaaa.... Yg paling okeee.. Foundation ini Ada kandungan royal jelly nya.. . Makin cinta aja nih sm jafra.. . . _________________ #foundation  #royaljellyfoundation  #foundationspf20 #musthaveitem  #makeup  #mua  #solusicerah #solusicantik  #rahasiacantik  #tipsrahasia #foundationjafra #foundation  #foundationdewy #foundationringan #jafraroyaljellyfoundation #jafra #mudmask #jaframudmask 
Nak cantik molek macam sista kita ni tak? Pastikan stock susu maaez sentiasa ada dekat rumah korang tau! Amalkan minum susumaaez setiap hari untuk kulit yang lebih sihat dan juga anjal ✔
.
.
Terdapat 3 variasi Susu Maaez:-
.
.
😋Original/Vanilla
😋Chocolate
😋Strawberry
.
.
Fungsi utama susu maaez ni adalah untuk menghaluskan kulit dan juga menganjalkan kulit. Selain dari itu, susu ni juga membantu merawat masalah kulit seperti kulit kusam, kering, bersisik, ekzema, ruam,gatal dan kudis, parut-parut, sunburn & banyak lagi.
.
.
Jom dapatkan sekarang ! Whatsapp nurul 0173228734 😘
.
.
#susumaaez #susukambing #putihgebu #jerawat #jeragat #sofieyabeautyhq #kulitcantik #pigmentasi #terapiinstagram #muamalaysia #maaezcoffee #maaezwhitecoffee #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #belleza #foundation #serum #boostermilk #kosmetikmurah #hargamurah #originalproduk #makanansunnah #giftreviewmalaysia #giftreview #whiteningbooster #boosterwhitening #kulitcerah #kulitputih
Nak cantik molek macam sista kita ni tak? Pastikan stock susu maaez sentiasa ada dekat rumah korang tau! Amalkan minum susumaaez setiap hari untuk kulit yang lebih sihat dan juga anjal ✔ . . Terdapat 3 variasi Susu Maaez:- . . 😋Original/Vanilla 😋Chocolate 😋Strawberry . . Fungsi utama susu maaez ni adalah untuk menghaluskan kulit dan juga menganjalkan kulit. Selain dari itu, susu ni juga membantu merawat masalah kulit seperti kulit kusam, kering, bersisik, ekzema, ruam,gatal dan kudis, parut-parut, sunburn & banyak lagi. . . Jom dapatkan sekarang ! Whatsapp nurul 0173228734 😘 . . #susumaaez  #susukambing  #putihgebu  #jerawat  #jeragat  #sofieyabeautyhq  #kulitcantik  #pigmentasi  #terapiinstagram  #muamalaysia  #maaezcoffee  #maaezwhitecoffee  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #belleza  #foundation  #serum  #boostermilk  #kosmetikmurah  #hargamurah  #originalproduk  #makanansunnah  #giftreviewmalaysia  #giftreview  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #kulitcerah  #kulitputih 
Mau cantik instan tapi aman?
Punya kulit Glowing seketika? 
Ini jawabanyaaa
*Royal Jelly Foundation* yg akan membuat kulitmu tampak glowiing dan cerah seketika 😍
.

Eeits tapi ini aman ya dear. Krna terbuat dari bahan alami dan mengandung royal jelly yg baik untuk kulit 😍
.

Aman dipakai setiap hariiii~
.

Ga percayaa? Kamu harus cobaaa
.

Tanya Jafra:
Heni fitriyeni
WA : 082319407737
.
.
#CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #make upringan
Mau cantik instan tapi aman? Punya kulit Glowing seketika? Ini jawabanyaaa *Royal Jelly Foundation* yg akan membuat kulitmu tampak glowiing dan cerah seketika 😍 . Eeits tapi ini aman ya dear. Krna terbuat dari bahan alami dan mengandung royal jelly yg baik untuk kulit 😍 . Aman dipakai setiap hariiii~ . Ga percayaa? Kamu harus cobaaa . Tanya Jafra: Heni fitriyeni WA : 082319407737 . . #CCcream  #jafra  #foundation  #foundie  #bbcream  #makeup  #mua  #make  upringan
Gorgeous makeup on @laviedunprince 🌟 The Glam Life 🌟
DM us for a shoutout
Gorgeous makeup on @laviedunprince 🌟 The Glam Life 🌟 DM us for a shoutout
Been wanting to try this !😋
Face : @milanicosmetics 2 in 1 foundation 
Primer : @smashboxcosmetics photo finish 
Concealer : @tartecosmetics shape tape 
Brows : @bhcosmetics brow defining kit 
Contour : @anastasiabeverlyhills contouring kit 
Hightlight: @anastasiabeverlyhills Glow kit in “amber gold “ 
Lips : @buxomcosmetics Lips gloss in “peach daiquirl “ 
Powder : @toofaced Born this way 
Eyeliner : @milanicosmetics lip stick in “precious “  Mascara : @maybelline lash sensa tional 
_____________________________________________
#milani #milanicosmetics #foundation #conclear #tarteshapetapeconcealer #tapeinextensions #bhcomestics #browkit #anastaiacontourkit #anastasiaglowkit #BuxomBabe #lipgloss #tfbornthiswaypowder #toofaced  #eyeliner #milani #milanicometics #matteliquidlipstick  #primerizer #maybelinelashsensational
Been wanting to try this !😋 Face : @milanicosmetics 2 in 1 foundation Primer : @smashboxcosmetics photo finish Concealer : @tartecosmetics shape tape Brows : @bhcosmetics brow defining kit Contour : @anastasiabeverlyhills contouring kit Hightlight: @anastasiabeverlyhills Glow kit in “amber gold “ Lips : @buxomcosmetics Lips gloss in “peach daiquirl “ Powder : @toofaced Born this way Eyeliner : @milanicosmetics lip stick in “precious “ Mascara : @maybelline lash sensa tional _____________________________________________ #milani  #milanicosmetics  #foundation  #conclear  #tarteshapetapeconcealer  #tapeinextensions  #bhcomestics  #browkit  #anastaiacontourkit  #anastasiaglowkit  #BuxomBabe  #lipgloss  #tfbornthiswaypowder  #toofaced  #eyeliner  #milani  #milanicometics  #matteliquidlipstick  #primerizer  #maybelinelashsensational 
Special Offer #TODAY
Name Card & TQ Card FREE !!!!!!!
Custom made by @kotakmalaysia
Cari kotak ? Ada Kotak #shawl #batik #serum #tudung #scarves #songket #foundation #babyshop #vitamin #shawlhijab #satinscarf #jubah #liquid #juice #soap #makeup #skincare #perfum #vape #dress #mascara #lipstick #creamwajah
Call | WhatsApp +601 6617 3337
Printing | finishing gloss / matte
emboss | hot stamping | spot uv |
Name Card | online | Instagram | Facebook
Art Card 300gsm | 350gsm | Hard Cover
#kotakmalaysia #kotakmurahmy #misiviral
Special Offer #TODAY  Name Card & TQ Card FREE !!!!!!! Custom made by @kotakmalaysia Cari kotak ? Ada Kotak #shawl  #batik  #serum  #tudung  #scarves  #songket  #foundation  #babyshop  #vitamin  #shawlhijab  #satinscarf  #jubah  #liquid  #juice  #soap  #makeup  #skincare  #perfum  #vape  #dress  #mascara  #lipstick  #creamwajah  Call | WhatsApp +601 6617 3337 Printing | finishing gloss / matte emboss | hot stamping | spot uv | Name Card | online | Instagram | Facebook Art Card 300gsm | 350gsm | Hard Cover #kotakmalaysia  #kotakmurahmy  #misiviral 
» 245 of 365 »
I wish I wasn’t scared to wear Smokey eye makeup in public 😪
#makeup #cosmetics  #envywear #eyeshadow #lipstick #mascara  #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes  #glitter #primers #beauty #beautiful
Dale a tus labios👄👄 un toque llamativo gracias a los labiales #Hudabeuty🤩💁🏻‍♀️ ¡Disponible! #makeup #instamakeup #toptags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
PEMUTIH KULIT PALING PANTAS..
.
.
bvrc advanced
.
.
KHASIAT BVRC ADVANCED :
.
.
15X GANDA LEBIH PANTAS !!
.
.
👍Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri 👍Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata 👍Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema 👍Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut 👍Anti penuaan dan anti kedut 👍Mengatasi masalah resdung dan alahan 👍Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar 
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi 👍Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti 👍Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
*wanita dan lelaki,umur 15 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mementingkan kesihatan  dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

whatsapp bvrc advanced ke
0173228734

#bvrcadvanced #bvrcbaby #lollyspink #vgs5in1 #princessbvrc #jeragat #jerawat #pigmentasi #triplem #scrubbibir #bvrc #bvr #bvrhq #kulitcerah #scrub #foundation #jamumoden #serum #pelembap #jamu #muamalaysia #terapiinstagram
PEMUTIH KULIT PALING PANTAS.. . . bvrc advanced . . KHASIAT BVRC ADVANCED : . . 15X GANDA LEBIH PANTAS !! . . 👍Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri 👍Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata 👍Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema 👍Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut 👍Anti penuaan dan anti kedut 👍Mengatasi masalah resdung dan alahan 👍Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi 👍Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti 👍Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis SANGAT SESUAI UNTUK: *wanita dan lelaki,umur 15 tahun keatas *ibu mengandung *ibu yang menyusukan bayi *boleh diambil ketika haid *mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit *perokok (mengurangkan penyerapan nikotin) *mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur whatsapp bvrc advanced ke 0173228734 #bvrcadvanced  #bvrcbaby  #lollyspink  #vgs5in1  #princessbvrc  #jeragat  #jerawat  #pigmentasi  #triplem  #scrubbibir  #bvrc  #bvr  #bvrhq  #kulitcerah  #scrub  #foundation  #jamumoden  #serum  #pelembap  #jamu  #muamalaysia  #terapiinstagram 
Glitter @rebel.glitter.goddess Make Sure To Go Follow 💙💙
Glitter @rebel.glitter.goddess Make Sure To Go Follow 💙💙
Memakai bedak bertujuan untuk memaksimalkan perlindungan wajah terhadap matahari dan untuk mengontrol minyak wajah.

Kemarin saya melakukan survei pada teman-teman FB, banyak yang lebih suka memakai bedak tabur.

Actually, bedak tabur sangat bagus untuk semua jenis kulit. Tetapi banyak beautician merekomendasikan bedak tabur untuk kulit berminyak, jadilah bedak tabur memiliki image untuk kulit berminyak.

Selain untuk kulit berminyak, bedak tabur juga bagus untuk kulit sensitif, dan berjerawat.

#naturalskincare #naturaloveaddict #beautyskin #beautytips #beautyadvice
Memakai bedak bertujuan untuk memaksimalkan perlindungan wajah terhadap matahari dan untuk mengontrol minyak wajah. Kemarin saya melakukan survei pada teman-teman FB, banyak yang lebih suka memakai bedak tabur. Actually, bedak tabur sangat bagus untuk semua jenis kulit. Tetapi banyak beautician merekomendasikan bedak tabur untuk kulit berminyak, jadilah bedak tabur memiliki image untuk kulit berminyak. Selain untuk kulit berminyak, bedak tabur juga bagus untuk kulit sensitif, dan berjerawat. #naturalskincare  #naturaloveaddict  #beautyskin  #beautytips  #beautyadvice 
Modern slavery is a complex issue with many facets. One is forced labor, which encompasses all that is involved when a person uses force or physical threats, psychological coercion, abuse of the legal process, deception, or other coercive means to compel someone to work. 
Read the U.S. State Department’s 2018 Trafficking in Persons Report to learn more: #linkinbio
Modern slavery is a complex issue with many facets. One is forced labor, which encompasses all that is involved when a person uses force or physical threats, psychological coercion, abuse of the legal process, deception, or other coercive means to compel someone to work. Read the U.S. State Department’s 2018 Trafficking in Persons Report to learn more: #linkinbio 
NAK PUTIH PUTIH GEBU DENGAN BVRC ADANCED??
.
yang mana ada bajet lebih sikitt dan nak kesan putih gebu melampauu!! Dengan cepatt!! Mehh cuba bvrc advanced nii yaa
.
Kehebatan bvrc advanced yang mampu memberi kecerahan yang super duper!! Digabungkan dengan kelazatan yang membangkit selera para wanita untuk mencubanya!! Kehebatan nya yang mampu memberi kecerahan kepada kulit dgn 15kali lebih efektif!! Waw!!! Biar betul??😧😧
.
Nak tahu?? Pasti cuba!! Terus jatuhh cinta❤😘😘
.
 Antara KANDUNGAN utamanya.
.
🎀 collagen
🎀 apple stemcell
🎀 rosehip strawberry stemcell
🎀 vitamin C & E
🎀 sakura extrac
🎀 pearl powder
.
.
 Whsap 0173228734
.
#bvrcadvanced #bvrcbaby #lollyspink #vgs5in1 #princessbvrc #vgs7in1 #jeragat #jerawat #pigmentasi #triplem #scrubbibir #bvrc #bvr #bvrhq #kulitcerah #scrub #foundation #jamumoden #serum #jamumoden #pelembap #jamu #muamalaysia #terapiinstagram #putihgebu
#ajimaura
NAK PUTIH PUTIH GEBU DENGAN BVRC ADANCED?? . yang mana ada bajet lebih sikitt dan nak kesan putih gebu melampauu!! Dengan cepatt!! Mehh cuba bvrc advanced nii yaa . Kehebatan bvrc advanced yang mampu memberi kecerahan yang super duper!! Digabungkan dengan kelazatan yang membangkit selera para wanita untuk mencubanya!! Kehebatan nya yang mampu memberi kecerahan kepada kulit dgn 15kali lebih efektif!! Waw!!! Biar betul??😧😧 . Nak tahu?? Pasti cuba!! Terus jatuhh cinta❤😘😘 . Antara KANDUNGAN utamanya. . 🎀 collagen 🎀 apple stemcell 🎀 rosehip strawberry stemcell 🎀 vitamin C & E 🎀 sakura extrac 🎀 pearl powder . . Whsap 0173228734 . #bvrcadvanced  #bvrcbaby  #lollyspink  #vgs5in1  #princessbvrc  #vgs7in1  #jeragat  #jerawat  #pigmentasi  #triplem  #scrubbibir  #bvrc  #bvr  #bvrhq  #kulitcerah  #scrub  #foundation  #jamumoden  #serum  #jamumoden  #pelembap  #jamu  #muamalaysia  #terapiinstagram  #putihgebu  #ajimaura 
Dale a tus labios👄👄👄💋💋💋 un toque llamativo gracias a los labiales #Hudabeuty🤩💁🏻‍♀️ ¡Disponible! #makeup #instamakeup #toptags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
We were pleased to have world-renowned researcher and oncologist, Dr. Gordon Mills, speak at the CMH-OHSU Knight Cancer Collaborative yesterday. He joined us for the kick off of the cancer center’s one-year anniversary!
#philanthropy #cancercare #oncology #rural #healthcare #astoria #oregon #thankful #foundation
ignore the janky eyebrows plz I was testing a new pomade🤣
ignore the janky eyebrows plz I was testing a new pomade🤣
Para tudo que tal essa make!! Curso profissional de maquiagem! 😘💋 ! 😘Agendamentos e contatos sobre cursos whatsapp de (32)99177-0110 💄 💄 #makeup #nstamakeup  #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautifulgirls#blondegirl
Para tudo que tal essa make!! Curso profissional de maquiagem! 😘💋 ! 😘Agendamentos e contatos sobre cursos whatsapp de (32)99177-0110 💄 💄 #makeup #nstamakeup  #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautifulgirls#blondegirl
Ella siempre acude a las mejores manos 😀😎😎 @mabelyeah gracias por confiar en mi maquillaje por @makeupalberto 💪

CCS Venezuela @casacarlosaguilar
 By @carlosaguilar85 
#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
#Repost @crpstruth with @get_repost
・・・
Complex Regional Pain Syndrome (CRPS) known also as RSD, OR ‘Suicide Disease’ because 4 out of 5 take their own life the pain is so excrutiating, is the most painful condition known to human existence. It is a disease of the nervous system, starting after an injury on a limb, and amputation does not stop or cure it. As many as 200,000 American are diagnosed with this condition today -- but researchers estimate that there could be as many as 5 MILLION is the USA alone -- this isn’t a United States problem, this a HUMAN problem on a GLOBAL scale. Currently there is no cure - and no hope for a cure. -
-
It can happen to anyone at anytime, after any injury — simply stubbing your toe can cause this disease - are you next? Your wife? Your husband? Your child? Your parents? How long will we let this go on before we take action? How many more lives do we let ruin before we say enough is enough?
-
At ComplexTruths Inc, we seek to not only spread awareness for CRPS, the most painful disease in the world with no cure, but we aim to find new ways to get Survivors the treatments they need. -
Until we find a cure, others, like the 4.8 MILLION we believe are still undiagnosed in America alone, will continue to suffer with no medications, and no treatments, trying desperately to manage this condition on their own -- being left to suffer this horrendous condition with no end in sight. -
Want to learn more? Find more at www.ComplexTruths.org/donate
-
-
#CRPSTruth #ComplexTruths #InvisibleIllness  #InvisibleDisease #CRPS #crpsawareness #ChronicPain #painmanagement #RSD #Pain #painmeds #StandUp #painsomnia #Spoonie #nonprofit #nonprofitorgs #cure #donate #nonprofitlife #foundation #give #giving #givingback #findacure #cause #NASCAR #nfl #m
#Repost  @crpstruth with @get_repost ・・・ Complex Regional Pain Syndrome (CRPS) known also as RSD, OR ‘Suicide Disease’ because 4 out of 5 take their own life the pain is so excrutiating, is the most painful condition known to human existence. It is a disease of the nervous system, starting after an injury on a limb, and amputation does not stop or cure it. As many as 200,000 American are diagnosed with this condition today -- but researchers estimate that there could be as many as 5 MILLION is the USA alone -- this isn’t a United States problem, this a HUMAN problem on a GLOBAL scale. Currently there is no cure - and no hope for a cure. - - It can happen to anyone at anytime, after any injury — simply stubbing your toe can cause this disease - are you next? Your wife? Your husband? Your child? Your parents? How long will we let this go on before we take action? How many more lives do we let ruin before we say enough is enough? - At ComplexTruths Inc, we seek to not only spread awareness for CRPS, the most painful disease in the world with no cure, but we aim to find new ways to get Survivors the treatments they need. - Until we find a cure, others, like the 4.8 MILLION we believe are still undiagnosed in America alone, will continue to suffer with no medications, and no treatments, trying desperately to manage this condition on their own -- being left to suffer this horrendous condition with no end in sight. - Want to learn more? Find more at www.ComplexTruths.org/donate - - #CRPSTruth  #ComplexTruths  #InvisibleIllness  #InvisibleDisease  #CRPS  #crpsawareness  #ChronicPain  #painmanagement  #RSD  #Pain  #painmeds  #StandUp  #painsomnia  #Spoonie  #nonprofit  #nonprofitorgs  #cure  #donate  #nonprofitlife  #foundation  #give  #giving  #givingback  #findacure  #cause  #NASCAR  #nfl  #m 
BIOAQUA BB GOLD LIQUID CUSHION EXQUISITE & DELICATED ( include REFIL) 
Ecer 70  rb
5 pcs @68rb

VARIAN WARNA:
#1- B01 ROSE CLAIR/NATURAL [ READY ]
#2- B02 IVORY WHITE [ READY ]
#3- B03 LIGHT [ READY ] 
Manfaat:
1. Melembabkan kulit dengan baik.
2. Krim memiliki sedikit efek shimmer untuk mencerahkan warna kulit kusam. Itu membuat riasan Anda terlihat lebih cerah dan jelas.
3. Tahan lama. Baik memperbaiki kinerja kulit.
4. Ini juga pelindung kulit yang bagus, melindungi bentuk kerusakan kulit.

Net weight: 15 gr (cushion cream)
Packing: 125gr
Exp date: 2020 dan 2021

Info
WA 0859 6554 1103
LINE: @scb2318c ( USE @)
#bioaqua
#bioaquamaskmurah #bioaquabbcream #bbbioaqua #bedak #bioaquaoriginal #bioaquamasker #bedakbioaqua  #bioaqua #bbcream #foundation #bioaquabacktobaby #perawatanwajah #bedakbioaqua #bioaquabbcream #wajahcerah #bioaquabbcreambacktobaby #bioaquacushion #bioaquacream #bioaquafoundation #bbcreambioaqua #foundationbioaqua
BIOAQUA BB GOLD LIQUID CUSHION EXQUISITE & DELICATED ( include REFIL) Ecer 70 rb 5 pcs @68rb VARIAN WARNA: #1 - B01 ROSE CLAIR/NATURAL [ READY ] #2 - B02 IVORY WHITE [ READY ] #3 - B03 LIGHT [ READY ] Manfaat: 1. Melembabkan kulit dengan baik. 2. Krim memiliki sedikit efek shimmer untuk mencerahkan warna kulit kusam. Itu membuat riasan Anda terlihat lebih cerah dan jelas. 3. Tahan lama. Baik memperbaiki kinerja kulit. 4. Ini juga pelindung kulit yang bagus, melindungi bentuk kerusakan kulit. Net weight: 15 gr (cushion cream) Packing: 125gr Exp date: 2020 dan 2021 Info WA 0859 6554 1103 LINE: @scb2318c ( USE @) #bioaqua  #bioaquamaskmurah  #bioaquabbcream  #bbbioaqua  #bedak  #bioaquaoriginal  #bioaquamasker  #bedakbioaqua  #bioaqua  #bbcream  #foundation  #bioaquabacktobaby  #perawatanwajah  #bedakbioaqua  #bioaquabbcream  #wajahcerah  #bioaquabbcreambacktobaby  #bioaquacushion  #bioaquacream  #bioaquafoundation  #bbcreambioaqua  #foundationbioaqua 
BIOAQUA BB GOLD LIQUID CUSHION EXQUISITE & DELICATED ( include REFIL) 
Ecer 70  rb
5 pcs @68rb

VARIAN WARNA:
#1- B01 ROSE CLAIR/NATURAL [ READY ]
#2- B02 IVORY WHITE [ READY ]
#3- B03 LIGHT [ READY ] 
Manfaat:
1. Melembabkan kulit dengan baik.
2. Krim memiliki sedikit efek shimmer untuk mencerahkan warna kulit kusam. Itu membuat riasan Anda terlihat lebih cerah dan jelas.
3. Tahan lama. Baik memperbaiki kinerja kulit.
4. Ini juga pelindung kulit yang bagus, melindungi bentuk kerusakan kulit.

Net weight: 15 gr (cushion cream)
Packing: 125gr
Exp date: 2020 dan 2021

Info
WA 0859 6554 1103
LINE: @scb2318c ( USE @)
#bioaqua
#bioaquamaskmurah #bioaquabbcream #bbbioaqua #bedak #bioaquaoriginal #bioaquamasker #bedakbioaqua  #bioaqua #bbcream #foundation #bioaquabacktobaby #perawatanwajah #bedakbioaqua #bioaquabbcream #wajahcerah #bioaquabbcreambacktobaby #bioaquacushion #bioaquacream #bioaquafoundation #bbcreambioaqua #foundationbioaqua
BIOAQUA BB GOLD LIQUID CUSHION EXQUISITE & DELICATED ( include REFIL) Ecer 70 rb 5 pcs @68rb VARIAN WARNA: #1 - B01 ROSE CLAIR/NATURAL [ READY ] #2 - B02 IVORY WHITE [ READY ] #3 - B03 LIGHT [ READY ] Manfaat: 1. Melembabkan kulit dengan baik. 2. Krim memiliki sedikit efek shimmer untuk mencerahkan warna kulit kusam. Itu membuat riasan Anda terlihat lebih cerah dan jelas. 3. Tahan lama. Baik memperbaiki kinerja kulit. 4. Ini juga pelindung kulit yang bagus, melindungi bentuk kerusakan kulit. Net weight: 15 gr (cushion cream) Packing: 125gr Exp date: 2020 dan 2021 Info WA 0859 6554 1103 LINE: @scb2318c ( USE @) #bioaqua  #bioaquamaskmurah  #bioaquabbcream  #bbbioaqua  #bedak  #bioaquaoriginal  #bioaquamasker  #bedakbioaqua  #bioaqua  #bbcream  #foundation  #bioaquabacktobaby  #perawatanwajah  #bedakbioaqua  #bioaquabbcream  #wajahcerah  #bioaquabbcreambacktobaby  #bioaquacushion  #bioaquacream  #bioaquafoundation  #bbcreambioaqua  #foundationbioaqua 
BIOAQUA BB GOLD LIQUID CUSHION EXQUISITE & DELICATED ( include REFIL) 
Ecer 70  rb
5 pcs @68rb

VARIAN WARNA:
#1- B01 ROSE CLAIR/NATURAL [ READY ]
#2- B02 IVORY WHITE [ READY ]
#3- B03 LIGHT [ READY ] 
Manfaat:
1. Melembabkan kulit dengan baik.
2. Krim memiliki sedikit efek shimmer untuk mencerahkan warna kulit kusam. Itu membuat riasan Anda terlihat lebih cerah dan jelas.
3. Tahan lama. Baik memperbaiki kinerja kulit.
4. Ini juga pelindung kulit yang bagus, melindungi bentuk kerusakan kulit.

Net weight: 15 gr (cushion cream)
Packing: 125gr
Exp date: 2020 dan 2021

Info
WA 0859 6554 1103
LINE: @scb2318c ( USE @)
#bioaqua
#bioaquamaskmurah #bioaquabbcream #bbbioaqua #bedak #bioaquaoriginal #bioaquamasker #bedakbioaqua  #bioaqua #bbcream #foundation #bioaquabacktobaby #perawatanwajah #bedakbioaqua #bioaquabbcream #wajahcerah #bioaquabbcreambacktobaby #bioaquacushion #bioaquacream #bioaquafoundation #bbcreambioaqua #foundationbioaqua
BIOAQUA BB GOLD LIQUID CUSHION EXQUISITE & DELICATED ( include REFIL) Ecer 70 rb 5 pcs @68rb VARIAN WARNA: #1 - B01 ROSE CLAIR/NATURAL [ READY ] #2 - B02 IVORY WHITE [ READY ] #3 - B03 LIGHT [ READY ] Manfaat: 1. Melembabkan kulit dengan baik. 2. Krim memiliki sedikit efek shimmer untuk mencerahkan warna kulit kusam. Itu membuat riasan Anda terlihat lebih cerah dan jelas. 3. Tahan lama. Baik memperbaiki kinerja kulit. 4. Ini juga pelindung kulit yang bagus, melindungi bentuk kerusakan kulit. Net weight: 15 gr (cushion cream) Packing: 125gr Exp date: 2020 dan 2021 Info WA 0859 6554 1103 LINE: @scb2318c ( USE @) #bioaqua  #bioaquamaskmurah  #bioaquabbcream  #bbbioaqua  #bedak  #bioaquaoriginal  #bioaquamasker  #bedakbioaqua  #bioaqua  #bbcream  #foundation  #bioaquabacktobaby  #perawatanwajah  #bedakbioaqua  #bioaquabbcream  #wajahcerah  #bioaquabbcreambacktobaby  #bioaquacushion  #bioaquacream  #bioaquafoundation  #bbcreambioaqua  #foundationbioaqua 
Radiant Defense Perfecting Liquid Broad Spectrum SPF 30
It helps to neutralize the harmful effects of environmental aggressors,
repairs skin’s natural moisture barrier, and protects it from the sun.
Looks so natural you will never need to edit or filter your headshots again. .  Coming October 1, 2018. Contact me to get on my Waitlist.
.
.
.
.
#makeup #firstqueenofsenegence #jeritaylorswade #njisbeautiful#cuppawiththequeen #lipboss #senegence #getlips #lipsense #longlasting #beauty #foundation #dmvmue #entrepreneur #proconcealer #melaninmagicbymika #unicornconfetti #mdmue #cuppawiththequeenquotes #makeupjunkie #skincare #makeupartist #liquidlipstick #senegenceinternational #senegencebusiness #crueltyfree #skin #fitmepowders #success #beautifulbronze @hashtagexpert
Radiant Defense Perfecting Liquid Broad Spectrum SPF 30 It helps to neutralize the harmful effects of environmental aggressors, repairs skin’s natural moisture barrier, and protects it from the sun. Looks so natural you will never need to edit or filter your headshots again. . Coming October 1, 2018. Contact me to get on my Waitlist. . . . . #makeup  #firstqueenofsenegence  #jeritaylorswade  #njisbeautiful #cuppawiththequeen  #lipboss  #senegence  #getlips  #lipsense  #longlasting  #beauty  #foundation  #dmvmue  #entrepreneur  #proconcealer  #melaninmagicbymika  #unicornconfetti  #mdmue  #cuppawiththequeenquotes  #makeupjunkie  #skincare  #makeupartist  #liquidlipstick  #senegenceinternational  #senegencebusiness  #crueltyfree  #skin  #fitmepowders  #success  #beautifulbronze  @hashtagexpert
Quarter to the weekend and summer days are here ✨😫. Glow in the sun with @beauty.biifrida Custom enhancers. Stunning look by: @taniellejaimua #makeupinspiration .
-
-
-
#highlighteronfleek #wakeupandmakeup #makeuptime #makeupmafia #makeupbyme #makeupbase #makeup #bbloggers #beautyblogger #makeupobssed #makeuplovers #makeupjunkie #beautycare #glow #highlighter #makeuptutorial #foundation #beautybyfrida #beauty #motd #lifestyleblogger #makeupobsessed #bodycare
Quarter to the weekend and summer days are here ✨😫. Glow in the sun with @beauty.biifrida Custom enhancers. Stunning look by: @taniellejaimua #makeupinspiration  . - - - #highlighteronfleek  #wakeupandmakeup  #makeuptime  #makeupmafia  #makeupbyme  #makeupbase  #makeup  #bbloggers  #beautyblogger  #makeupobssed  #makeuplovers  #makeupjunkie  #beautycare  #glow  #highlighter  #makeuptutorial  #foundation  #beautybyfrida  #beauty  #motd  #lifestyleblogger  #makeupobsessed  #bodycare 
Hablemos de pestañas!

Siempre que desees un maquillaje dramático sea para la noche, para una fiesta o un evento➡ el toque especial serán las pestañas🌟!!! Siempre va a depender el largo y lo poblado de las tuyas para saber elegir cuáles son apropiadas para el momento, mientras mas pobladasas dramatismo dará al maquillaje, recomiendo aquellas que en los extremos sean mas pequeñas y en medio mas larga asi ira en armonia con nuestras pestañas. Es indispensable que la pega que uses sea original, las imitaciones no duran nada y pueden causar molestias, la pega que traen estas por lo general no sirven, si son alergicas usen libre de latex, recomiendo las de marca duo, en  lo personal no me gusta la pega negra prefiero la transparente. 
Makeup cortesia de @yuramakeuplover 
#tipswyda #makeup #instamakeup #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful #blonde
Hablemos de pestañas! Siempre que desees un maquillaje dramático sea para la noche, para una fiesta o un evento➡ el toque especial serán las pestañas🌟!!! Siempre va a depender el largo y lo poblado de las tuyas para saber elegir cuáles son apropiadas para el momento, mientras mas pobladasas dramatismo dará al maquillaje, recomiendo aquellas que en los extremos sean mas pequeñas y en medio mas larga asi ira en armonia con nuestras pestañas. Es indispensable que la pega que uses sea original, las imitaciones no duran nada y pueden causar molestias, la pega que traen estas por lo general no sirven, si son alergicas usen libre de latex, recomiendo las de marca duo, en lo personal no me gusta la pega negra prefiero la transparente. Makeup cortesia de @yuramakeuplover #tipswyda  #makeup  #instamakeup  #fashion  #eyeshadow  #lipstick  #gloss  #mascara  #palettes  #eyeliner  #lip  #lips  #tar  #concealer  #foundation  #powder  #eyes  #eyebrows  #lashes  #lash  #glue  #glitter  #crease  #primers  #base  #beauty  #beautiful  #blonde 
Today was a Beautiful Day 🌷
Today was a Beautiful Day 🌷
YASSSS ♡ LOW COST.
.
.
Les había dicho la joya que es @colourpopcosmetics 🤩 ¡excelente calidad, buen precio y unos empaques preciosos! Para ser de mis primeros productos de esta línea de makeup estoy sorprendida y feliz. El polvo hace un #baking impecable y la base a diferencia del polvo no tiende a oxidarse el tono que se ve en el empaque es el mismo, se ve súper linda por horas.

Dato: mi piel es normal a mixta, como que en estos últimos meses se ha vuelto un poco más grasosita, pero sinceramente me dura perfecto y se me ve muy bien.
¿Ya la habían probado que piensan? Amaría que me contaras. ♡
.
.
🛒 Lo pueden conseguir con: @bellacostenita @nellymakeup.store 💖
YASSSS ♡ LOW COST. . . Les había dicho la joya que es @colourpopcosmetics 🤩 ¡excelente calidad, buen precio y unos empaques preciosos! Para ser de mis primeros productos de esta línea de makeup estoy sorprendida y feliz. El polvo hace un #baking  impecable y la base a diferencia del polvo no tiende a oxidarse el tono que se ve en el empaque es el mismo, se ve súper linda por horas. Dato: mi piel es normal a mixta, como que en estos últimos meses se ha vuelto un poco más grasosita, pero sinceramente me dura perfecto y se me ve muy bien. ¿Ya la habían probado que piensan? Amaría que me contaras. ♡ . . 🛒 Lo pueden conseguir con: @bellacostenita @nellymakeup.store 💖
This student explains the sounds in the word ‘one’. The letter ‘o’ makes 2 sounds “w” and “u” and the ‘ne’ is a digraph making the “n” sound #smartspelling @michellehutchisonsmartspelling #one #literacy #reading #writing #words #decode #teacher #teachers #teachersofinstagram #teachersfollowteachers #teacherstyle #teacherlife #teach #teaching #primary #school #aussiesofinstagram #proud #moment #aussieteachertribe #aussiesofinstagram #thumb #week #smart #foundation
This student explains the sounds in the word ‘one’. The letter ‘o’ makes 2 sounds “w” and “u” and the ‘ne’ is a digraph making the “n” sound #smartspelling  @michellehutchisonsmartspelling #one  #literacy  #reading  #writing  #words  #decode  #teacher  #teachers  #teachersofinstagram  #teachersfollowteachers  #teacherstyle  #teacherlife  #teach  #teaching  #primary  #school  #aussiesofinstagram  #proud  #moment  #aussieteachertribe  #aussiesofinstagram  #thumb  #week  #smart  #foundation 
ʜᴀᴘᴘʏ ʙɪʀᴛʜᴅᴀʏ ᴛᴏ ᴍᴇ! 🎀🎈♍ 30 ʜᴇʀᴇ ɪ ᴄᴏᴍᴇ. ɢᴏᴏᴅʙʏᴇ ᴍʏ ᴛᴡᴇᴇɴɪᴇꜱ ɪ'ᴠᴇ ʟᴇᴀʀɴᴇᴅ ᴀ ʟᴏᴛ ꜰʀᴏᴍ ʏᴏᴜ.
#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #socialsteeze #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
ʜᴀᴘᴘʏ ʙɪʀᴛʜᴅᴀʏ ᴛᴏ ᴍᴇ! 🎀🎈♍ 30 ʜᴇʀᴇ ɪ ᴄᴏᴍᴇ. ɢᴏᴏᴅʙʏᴇ ᴍʏ ᴛᴡᴇᴇɴɪᴇꜱ ɪ'ᴠᴇ ʟᴇᴀʀɴᴇᴅ ᴀ ʟᴏᴛ ꜰʀᴏᴍ ʏᴏᴜ. #makeup  #instamakeup  #cosmetic  #cosmetics  #socialsteeze  #fashion  #eyeshadow  #lipstick  #gloss  #mascara  #palettes  #eyeliner  #lip  #lips  #concealer  #foundation  #powder  #eyes  #eyebrows  #lashes  #lash  #glue  #glitter  #crease  #primers  #base  #beauty  #beautiful 
You got a fetish for my love
You got a fetish for my love
Havin a good day
Havin a good day