an online Instagram web viewer

#foodinstagram medias

Photos

Un endroit très beau 😍l'accueil est chaleureux et les prix sont abordables😉 le tacos est super bon 😋je vous le recommande
Un endroit très beau 😍l'accueil est chaleureux et les prix sont abordables😉 le tacos est super bon 😋je vous le recommande
Rencana makan siang dimana hari ini ? 
kalau aku hari ink makan siang di @goldenlamian aku pesen yang Hainan Combo.. Nah itu ada bebek panggang & ayam rebus & sayuran Untuk hainanya enak, bumbunya kerasa, ayamnya juga enak, lembut & untuk bebeknya bumbunya meresap banget ke daging karena di panggang.. Yuk, Tag temen kalian buat makan disini ..
-
-
-
-
📍 @goldenlamian 📝 HALAL -
-
-
#kulinerkotajakarta #goldenlamian  #nasihainan #kulinerjakarta #chicken #bebek  #hellocodemedia #kangkung #makananenak #enak #food #foodies #foods #foodoftheday #foodinstagram #jktfoodbang #jktfooddestination #anakjajan #laperbaper #seger #indonesianfood #spicyfoodid #spicy #makananenak #jktfoodies #explorejakarta #jktinfo
Rencana makan siang dimana hari ini ? kalau aku hari ink makan siang di @goldenlamian aku pesen yang Hainan Combo.. Nah itu ada bebek panggang & ayam rebus & sayuran Untuk hainanya enak, bumbunya kerasa, ayamnya juga enak, lembut & untuk bebeknya bumbunya meresap banget ke daging karena di panggang.. Yuk, Tag temen kalian buat makan disini .. - - - - 📍 @goldenlamian 📝 HALAL - - - #kulinerkotajakarta  #goldenlamian  #nasihainan  #kulinerjakarta  #chicken  #bebek  #hellocodemedia  #kangkung  #makananenak  #enak  #food  #foodies  #foods  #foodoftheday  #foodinstagram  #jktfoodbang  #jktfooddestination  #anakjajan  #laperbaper  #seger  #indonesianfood  #spicyfoodid  #spicy  #makananenak  #jktfoodies  #explorejakarta  #jktinfo 
Про плагиат, подражание и насмотренность.
⠀
Главный совет, который дают всем новичкам (кроме «начинающие – начните») – это «попробуйте повторить!»
Стоит заметить, у этого простенького совета много критиков. Многие считают, что подобные практики не приводят ни к чему другому, кроме как взращиванию плагиата и не возможности развить свои способности, так как повторяя вы принимаете готовое решение другого фотографа, не решая свои задачи. В этом есть доля правды, но всё зависит от того, как.
⠀
Плагиат – это намеренное воровство чужой интеллектуальной деятельности и выдавание её за свою.
⠀
Насмотренность – это визуальная база, сохранение понравившихся приемов построения композиции, использования реквизита, сочетания цвета и прочего.
⠀
Насмотренность – не даёт вам готового решения, она позволяет вам компилировать по понравившимся составляющим свой, новый кадр. Насмотренность просто необходима в работе любого художника, дизайнера, фотографа, стилиста. Так как позволяет более широко и разнообразно посмотреть на интересующий объект со всех сторон. Проще говоря, не знаете как красиво снять огурец – идите в музей огурцов, смотрите как решили эту проблему художники. Нет музея огурцов в вашем городе – идёте с этим запросом в интернет.
Насмотренность защищает от непреднамеренного плагиата. Это когда вам кажется, что вы сделали что-то уникальное, а на деле – это не так. Но насмотренность без практики – это просто гигабайты погребённых заживо картинок.
⠀
Подражание – это перенимание стиля понравившегося вам творца. Подражая – вы учитесь анализировать, как ставит цвет, какие использует сочетания цвета и текстур ваш вдохновитель. Повторяя за ним, вы обязательно оставляете что-то своё. Создавая тем самым работу со своим уникальным почерком (отточив навык до совершенства). Чем большему количеству творцов вы попробуете подражать, тем лучше вы начнёте чувствовать «как работают другие люди». Начнёте разбираться в их зоне комфорта и видеть используемые от кадра к кадру «шаблоны». Что, тем самым, позволит не допускать того же в вашей работе.
⠀
А ещё не забывайте, что копирование и подражание – это разные вещи;)
Посмотрите карусель и определите, где копирование, а где подражание?
Про плагиат, подражание и насмотренность. ⠀ Главный совет, который дают всем новичкам (кроме «начинающие – начните») – это «попробуйте повторить!» Стоит заметить, у этого простенького совета много критиков. Многие считают, что подобные практики не приводят ни к чему другому, кроме как взращиванию плагиата и не возможности развить свои способности, так как повторяя вы принимаете готовое решение другого фотографа, не решая свои задачи. В этом есть доля правды, но всё зависит от того, как. ⠀ Плагиат – это намеренное воровство чужой интеллектуальной деятельности и выдавание её за свою. ⠀ Насмотренность – это визуальная база, сохранение понравившихся приемов построения композиции, использования реквизита, сочетания цвета и прочего. ⠀ Насмотренность – не даёт вам готового решения, она позволяет вам компилировать по понравившимся составляющим свой, новый кадр. Насмотренность просто необходима в работе любого художника, дизайнера, фотографа, стилиста. Так как позволяет более широко и разнообразно посмотреть на интересующий объект со всех сторон. Проще говоря, не знаете как красиво снять огурец – идите в музей огурцов, смотрите как решили эту проблему художники. Нет музея огурцов в вашем городе – идёте с этим запросом в интернет. Насмотренность защищает от непреднамеренного плагиата. Это когда вам кажется, что вы сделали что-то уникальное, а на деле – это не так. Но насмотренность без практики – это просто гигабайты погребённых заживо картинок. ⠀ Подражание – это перенимание стиля понравившегося вам творца. Подражая – вы учитесь анализировать, как ставит цвет, какие использует сочетания цвета и текстур ваш вдохновитель. Повторяя за ним, вы обязательно оставляете что-то своё. Создавая тем самым работу со своим уникальным почерком (отточив навык до совершенства). Чем большему количеству творцов вы попробуете подражать, тем лучше вы начнёте чувствовать «как работают другие люди». Начнёте разбираться в их зоне комфорта и видеть используемые от кадра к кадру «шаблоны». Что, тем самым, позволит не допускать того же в вашей работе. ⠀ А ещё не забывайте, что копирование и подражание – это разные вещи;) Посмотрите карусель и определите, где копирование, а где подражание?
Semoga yang like bulan ini bisa dapat 2 garis merah., amiinn., . . . . "METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk tratur, kista, myom, knker, sumbtan pd tubafallopi, endomtriosis, dll. Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya. Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda 
Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil. Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.

Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat!
===========================================
GRATIS KONSULTASI
Layanan Konsultasi kami,

HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🔛pelayanan informasi kesehatan
📋 👌Solusi kehamilan
📣infertilitas
➖➖➖➖➖➖➖
Untuk bimbingan dan informasi lebih lengkap 🔐 PRIVASI TERJAGA
️Contact person : ️
✔ ️WA: 085253345664
Semoga yang like bulan ini bisa dapat 2 garis merah., amiinn., . . . . "METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN" Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia. Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk tratur, kista, myom, knker, sumbtan pd tubafallopi, endomtriosis, dll. Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya. Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil. Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic. Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR. Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri. Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat! =========================================== GRATIS KONSULTASI Layanan Konsultasi kami, HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🔛pelayanan informasi kesehatan 📋 👌Solusi kehamilan 📣infertilitas ➖➖➖➖➖➖➖ Untuk bimbingan dan informasi lebih lengkap 🔐 PRIVASI TERJAGA ️Contact person : ️ ✔ ️WA: 085253345664
Laugh Jelly fom 7Eleven convenience store in Korea 
Photo by @food.price 
Price
2,300krw = $2usd = 46,000vnd
@food.price #3

#foodworld #foodinstagram #worldoffood #hanquoc #amthuc #korea #koreanfood #koreanconveniencestore #jelly #cute
Come to try our delightful dishes here at Amarone!
Next to the @theatreroyalbath1805 , Amarone is a unique independent Italian restaurant situated in the elegant Georgian building that was once home to Richard 'Beau' Nash.
#lunch #lunchideas #visitbath #visitbathurst #dinner #dinnerideas #pretheatre #foodinstagram #italianfood #dininginbath #italiandinner #finefood #likeforlike #follow4folow 
For reservations: reservations@amaroneristorante.co.uk
Grandes caldos, ♥️🍷♥️ para grandes momentos de la mano 🔝💯🔝 de Dominio de atauta.♥️ ♥️ ♥️ ♥️ #winewednesday #wineoclock #wineo #winetime #winegeek #winenot #winelife #winetasting #winegram #winephotos #wineanddine #winetasting #wineaddict 
#winetasting #wineglass #instavino
#tinto #ilovewine #wineandfood #vins
#foodgram #foodphoto #foodeigram #deliciousfood #foodpost #foodpic #foodinstagram #gastronomy #lovefood #foodpics
Grandes caldos, ♥️🍷♥️ para grandes momentos de la mano 🔝💯🔝 de Dominio de atauta.♥️ ♥️ ♥️ ♥️ #winewednesday  #wineoclock  #wineo  #winetime  #winegeek  #winenot  #winelife  #winetasting  #winegram  #winephotos  #wineanddine  #winetasting  #wineaddict  #winetasting  #wineglass  #instavino  #tinto  #ilovewine  #wineandfood  #vins  #foodgram  #foodphoto  #foodeigram  #deliciousfood  #foodpost  #foodpic  #foodinstagram  #gastronomy  #lovefood  #foodpics 
Mushroom Momos

Best momos of momo adda filled with spices and mushroom. These momos are fried and served with spicy sauce.Its taste is delicious.
A must try if you ever visit this place.

Highly recommended.
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
Fact - The only cultures in India that have momos as part of their ethnic cuisine are the Sikkimese, Nepalese and Ladaki people.

#i_amloving_it
.
.
.
.
. 
Tag a momo lover !! 😄
😄
Follow:: @i_amloving_it
Follow:: @i_amloving_it

#food #foodies #foodimage #foodpics #foodinstagram #foodart #foodpornography #foodpornshare #foodphotography #foodhack #foodblogger #foodbaby #foodblogging #foodtruckfestival #foodgallery #foodinsta #foodism #foody #delhifood #delhifoodblogger #southindianfood #yummyfood #delhifoodie #foodtalkindia #maggieindia #maggielovers #frechfries #summertime
......................................................................................
@taste_a_bit @tastemade @dilsefoodie @dil.se.foodie @thefoodie_squadind @getmemorefood @foodiecouple_parvan @indianfoodtales @foodconnectindia @foodiebaniya @foodtalkindia @foodnetwork @zomatoin @swiggyindia @foodpandaindia @healthy1971 @healthy_ish @healthychef.janakpuri @healthyfoodvideos @tobehealthyme @biscuitsnbourbon
Mushroom Momos Best momos of momo adda filled with spices and mushroom. These momos are fried and served with spicy sauce.Its taste is delicious. A must try if you ever visit this place. Highly recommended. 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 Fact - The only cultures in India that have momos as part of their ethnic cuisine are the Sikkimese, Nepalese and Ladaki people. #i_amloving_it  . . . . . Tag a momo lover !! 😄 😄 Follow:: @i_amloving_it Follow:: @i_amloving_it #food  #foodies  #foodimage  #foodpics  #foodinstagram  #foodart  #foodpornography  #foodpornshare  #foodphotography  #foodhack  #foodblogger  #foodbaby  #foodblogging  #foodtruckfestival  #foodgallery  #foodinsta  #foodism  #foody  #delhifood  #delhifoodblogger  #southindianfood  #yummyfood  #delhifoodie  #foodtalkindia  #maggieindia  #maggielovers  #frechfries  #summertime  ...................................................................................... @taste_a_bit @tastemade @dilsefoodie @dil.se.foodie @thefoodie_squadind @getmemorefood @foodiecouple_parvan @indianfoodtales @foodconnectindia @foodiebaniya @foodtalkindia @foodnetwork @zomatoin @swiggyindia @foodpandaindia @healthy1971 @healthy_ish @healthychef.janakpuri @healthyfoodvideos @tobehealthyme @biscuitsnbourbon
Thanks for inviting me down! Although I wanted to eat the cupcakes it was fun and for a great cause. 🐾 🐾 .
@50sixone @7newsadelaide @rspcasa @cupcakedayfortherspca
Thanks for inviting me down! Although I wanted to eat the cupcakes it was fun and for a great cause. 🐾 🐾 . @50sixone @7newsadelaide @rspcasa @cupcakedayfortherspca
3月沖繩之旅🇯🇵
最❤Latte☕
每次去沖繩都一定要黎💕
但係今次俾一班冇禮貌女生打擾了😒
這裡寧靜舒服氣氛
我知道一班人去旅行係好開心
但係都要顧及周圍客人的感受
說話大聲到成間舖都震
隔離枱日本人都頂唔順食飽即刻走😂
.
#okinawa #japan #trip #travel #happy #latte #like4likeback #like4follow #likeforlike #like4me #like #like4like #like4likes #l4like #l4l #l4me #l4follow #l4f #foodpic #foodoftheday #foodinstagram #instafoodie #instamoment #ohacorte #food #foodiegram #日本 #沖繩 #2018
3月沖繩之旅🇯🇵 最❤Latte☕ 每次去沖繩都一定要黎💕 但係今次俾一班冇禮貌女生打擾了😒 這裡寧靜舒服氣氛 我知道一班人去旅行係好開心 但係都要顧及周圍客人的感受 說話大聲到成間舖都震 隔離枱日本人都頂唔順食飽即刻走😂 . #okinawa  #japan  #trip  #travel  #happy  #latte  #like4likeback  #like4follow  #likeforlike  #like4me  #like  #like4like  #like4likes  #l4like  #l4l  #l4me  #l4follow  #l4f  #foodpic  #foodoftheday  #foodinstagram  #instafoodie  #instamoment  #ohacorte  #food  #foodiegram  #日本  #沖繩  #2018 
Kenangan Cheritera sebagai Caterer Eureka UM 2018
...
Sebagai seorang yg byk ckp sebab kerja kita Marketer! Byk kita nak ckp tapi event masih berlangsung dan belum habis
...
Setiap hari kita belajar utk jadikan event esok esok dan seterusnya makin better...
Better dari segi rasa, presentation, kebersihan makanan, service dan mcm mcm lagi, kita memberi makan kepada byk sgt org dlm satu masa, benda paling takut utk Caterer adalah makanan tak cukup dan spoilt...
..
Buat masa skrg , Saya salute Team Cheritera dan Team Service, event ni last minute sgt confirmation yg kita dpt tapi kita push betul betul utk pastikan setiap dish yg dikeluarkan  perfect
...
Nak nanges tengok my staff bertungkus lumus, wang ringgit berapa sangat nak bandingkan penat lelah korang takda rehat semenjak Sabtu lepas
..
Well done team, kita boleh buat lagi better esok inshaAllah
...
Full menu dan byk lagi video and gambar kenangan saya akan share selepas semuanya selesai
..
Thank you juga pada supporters kita! Jumpa esok!😊
..
... #foodblogger #foodmsia #foodphotography #foodinstagram #foodmalaysia #foodlovers #foodoftheday #foodphotographer #foodphotoshoot #beautifulcuisine #bestfromcheritera #packlunch #lunchdelivery  #igersmy #igersmalaysia  #foodporn #lambrack #asampedas #dagingsalai #sambalbinjai #bakso
Kenangan Cheritera sebagai Caterer Eureka UM 2018 ... Sebagai seorang yg byk ckp sebab kerja kita Marketer! Byk kita nak ckp tapi event masih berlangsung dan belum habis ... Setiap hari kita belajar utk jadikan event esok esok dan seterusnya makin better... Better dari segi rasa, presentation, kebersihan makanan, service dan mcm mcm lagi, kita memberi makan kepada byk sgt org dlm satu masa, benda paling takut utk Caterer adalah makanan tak cukup dan spoilt... .. Buat masa skrg , Saya salute Team Cheritera dan Team Service, event ni last minute sgt confirmation yg kita dpt tapi kita push betul betul utk pastikan setiap dish yg dikeluarkan perfect ... Nak nanges tengok my staff bertungkus lumus, wang ringgit berapa sangat nak bandingkan penat lelah korang takda rehat semenjak Sabtu lepas .. Well done team, kita boleh buat lagi better esok inshaAllah ... Full menu dan byk lagi video and gambar kenangan saya akan share selepas semuanya selesai .. Thank you juga pada supporters kita! Jumpa esok!😊 .. ... #foodblogger  #foodmsia  #foodphotography  #foodinstagram  #foodmalaysia  #foodlovers  #foodoftheday  #foodphotographer  #foodphotoshoot  #beautifulcuisine  #bestfromcheritera  #packlunch  #lunchdelivery  #igersmy  #igersmalaysia  #foodporn  #lambrack  #asampedas  #dagingsalai  #sambalbinjai  #bakso 
After I decided @winston_chihuahua wasn’t a chew toy, we sat down and had a @50sixone shake together. All for a good cause. Trying to raise money for the @rspcasa during their cupcake day being held on the 20/08/18 .
@7newsadelaide @ameliamulcahy
After I decided @winston_chihuahua wasn’t a chew toy, we sat down and had a @50sixone shake together. All for a good cause. Trying to raise money for the @rspcasa during their cupcake day being held on the 20/08/18 . @7newsadelaide @ameliamulcahy
Kürbissuppe 
Irgendwie hatte ich Lust auf Kürbis, obwohl's der Kürbis eher in die Herbstküche gehört. Aber egal. Ich liebe Kürbis. *Werbung, da Markennennung*
#mittagessen #lunch #mittagspause #instagood #instafood #missthermo #foodblogger #foodblog #foodlovers #foodlover #foodphotography #foodporn #foodinstagram #foodie #leckeressen #lecker #gesundesessen #gesund #suppe #soup #kürbissuppe #kürbis #hokkaido #suppentante
Calling families & friends!🍲🍹
Relish the #IndependenceDay special brunch/dinner at @kasinobarindia on 15th Aug 2018.
Calling families & friends!🍲🍹 Relish the #IndependenceDay  special brunch/dinner at @kasinobarindia on 15th Aug 2018.
Najlepsze śniadanie?
Kasza jaglana z karmelizowanymi gruszkami i mascarpone 😍 
#śniadanie #colazione #śniadanko #śniadaniemistrzów #breakfasttime #breakfast #breakfasts #mangiaresano #mangiare #wiemcojem #foodphotography #foodinstagram #foodie
Bucatini alla crema di cavolo viola e mandorle affettate
/
/
/
Ho visto che molti di voi piace mangiare cose belle toste e appetitose.... quindi ogni tanto nei vostri capolavori taggatemi usando @unangolodicottura  #UnAngolodiCottura --------------------------------------------------
I saw some of you like to eat things though and appetizing, sometimes in each of your masterpieces tag me using @unangolodicottura #UnAngolodiCottura --------------------------------------------------
#eccelenzeitaliane #UnAngolodiCottura #foodstyle #foodpassion #gnambologna #emiliaromagna #lafameviene #foodinspiration  #instagood #foodporn #foodinstagram #instalike #foodgram #foodlifegood
Bucatini alla crema di cavolo viola e mandorle affettate / / / Ho visto che molti di voi piace mangiare cose belle toste e appetitose.... quindi ogni tanto nei vostri capolavori taggatemi usando @unangolodicottura  #UnAngolodiCottura  -------------------------------------------------- I saw some of you like to eat things though and appetizing, sometimes in each of your masterpieces tag me using @unangolodicottura #UnAngolodiCottura  -------------------------------------------------- #eccelenzeitaliane  #UnAngolodiCottura  #foodstyle  #foodpassion  #gnambologna  #emiliaromagna  #lafameviene  #foodinspiration   #instagood  #foodporn  #foodinstagram  #instalike  #foodgram  #foodlifegood 
Late post of my prawn noodles for hubby's birthday which he brought to work and shared with his colleagues. A very tedious work but it is worth it with all the awesome feedback. Thank you guys!! #homecookedwithlove #birthdayboy🎉 #delicious #foodinstagram #myspecialty #richbroth #tediouswork #wortheverysweat
Stepping up the Indonesian food game with @aprontalk. Various nasi bakul and tumpeng you can pick for gatherings, office lunch, hamper, or simply when you wanna treat yo' self ;)
.
Since INIJIE Team are really passionate with PETE, we are so excited that @aprontalk also served the 'green diamond' inside out. Yeap, the steam rice are mixed with pete, eaten with fried chicken, dadar jagung and sambal goreng kentang. Even more special with sambal matah & sambal bawang. 
Geez.. I'm drooling when writing this, go get yours soon!
.
#foodbloger #foodpic #foodgram #eating #foodphotography #foodiepic #foodinstagram #foodgram #deliciousness #kulinersurabaya #kulinersby #surabayafoodies #aslisuroboyo
.
#Fujifilm_id #GoFUJIFILM #XT2 #XF56mmF12
Stepping up the Indonesian food game with @aprontalk. Various nasi bakul and tumpeng you can pick for gatherings, office lunch, hamper, or simply when you wanna treat yo' self ;) . Since INIJIE Team are really passionate with PETE, we are so excited that @aprontalk also served the 'green diamond' inside out. Yeap, the steam rice are mixed with pete, eaten with fried chicken, dadar jagung and sambal goreng kentang. Even more special with sambal matah & sambal bawang. Geez.. I'm drooling when writing this, go get yours soon! . #foodbloger  #foodpic  #foodgram  #eating  #foodphotography  #foodiepic  #foodinstagram  #foodgram  #deliciousness  #kulinersurabaya  #kulinersby  #surabayafoodies  #aslisuroboyo  . #Fujifilm_id  #GoFUJIFILM  #XT2  #XF56mmF12 
Frooot! 
Am thinking...a pie? A tart? Maybe try making a galette? Yeah. That's  what I'll do ..or maybe I'll just eat them all as is? 🤔😃...what to do what to do....
..
..
..
..
..
#rawkitchen #mycommontable #foodinstagram #cookingtime #lovecooking #onthetable #foodphoto #foodstyling #fromscratch #getminimal #belightinspired #makeitdelicious #food4thought #foodblogfeed #lifeandthyme #gloobyfood #foodiesofi stagram #eattherainbow #eatsimple #lifewellcaptured #chasinglight #feedfeed #foodfluffer #storyofmytable #saveurmag #instafood #summerjoys #still_life_gallery #vegangermany #veganuk #belightinspired @bealubas
Frooot! Am thinking...a pie? A tart? Maybe try making a galette? Yeah. That's what I'll do ..or maybe I'll just eat them all as is? 🤔😃...what to do what to do.... .. .. .. .. .. #rawkitchen  #mycommontable  #foodinstagram  #cookingtime  #lovecooking  #onthetable  #foodphoto  #foodstyling  #fromscratch  #getminimal  #belightinspired  #makeitdelicious  #food4thought  #foodblogfeed  #lifeandthyme  #gloobyfood  #foodiesofi  stagram #eattherainbow  #eatsimple  #lifewellcaptured  #chasinglight  #feedfeed  #foodfluffer  #storyofmytable  #saveurmag  #instafood  #summerjoys  #still_life_gallery  #vegangermany  #veganuk  #belightinspired  @bealubas
Gestern haben wir einen schönen Abend verbracht. Viel zu selten ist neben den ganzen Terminen und Verantwortungen Zeit für Zweisamkeit. So wurde es mal wieder Zeit für ein spontanes, improvisiertes Candle-Light-Dinner zu Hause, mit einer Pizza unserer Lieblingspizzeria. Die Pizzeria in Eppendorf ist einfach die beste Adresse. Wie immer war es köstlich! #monday #candle #candlelightdinner #zeitzuzweit #datenight #wine #water #pizza #diepizzeria #eppendorf #tuna #rucola #onion #pescetarian #food #foodie #foodlover #foodinspiration #foodinstagram #hamburg #hamburgliebe
Gestern haben wir einen schönen Abend verbracht. Viel zu selten ist neben den ganzen Terminen und Verantwortungen Zeit für Zweisamkeit. So wurde es mal wieder Zeit für ein spontanes, improvisiertes Candle-Light-Dinner zu Hause, mit einer Pizza unserer Lieblingspizzeria. Die Pizzeria in Eppendorf ist einfach die beste Adresse. Wie immer war es köstlich! #monday  #candle  #candlelightdinner  #zeitzuzweit  #datenight  #wine  #water  #pizza  #diepizzeria  #eppendorf  #tuna  #rucola  #onion  #pescetarian  #food  #foodie  #foodlover  #foodinspiration  #foodinstagram  #hamburg  #hamburgliebe 
I have an addiction to ice cream, but sometimes ice cream can be too rich for me. When I discovered real frozen yogurt (like, frozen Greek yogurt), my life was changed forever. I love discovering new favorites that help me reach my goals faster and still allow for some indulgence. .
.
.
.
.
#foodinstagram #littlebutfierce #frozenyogurt #healthyfamily #eatingforhealth #frozentreats #momoftwo #guiltfree #summernight #yummmy #freshii
🍁 #相機食在九龍塘 ❄️Chaterise除佐泡芙好食,豆沙夾餅都好味道😽軟熟嘅豆沙餅夾住香滑奶香嘅cream,簡單又美味👍🏻👍🏻.
.
#hkfoodie #food #hkfood #hkig#sharefood #foodiehk #foodinstagram #foodporn #foodlover#dessert #相機食先#美食#吃貨#foodphotography #手機食先#foodpics #delicious #foodbuddy#foodphoto #foodblogger #dessertporn #hkfoodblogger #instafood #foodstagram #foodie #甜品 #desserts #kowloontong #creampuff
🍁 #相機食在九龍塘  ❄️Chaterise除佐泡芙好食,豆沙夾餅都好味道😽軟熟嘅豆沙餅夾住香滑奶香嘅cream,簡單又美味👍🏻👍🏻. . #hkfoodie  #food  #hkfood  #hkig #sharefood  #foodiehk  #foodinstagram  #foodporn  #foodlover #dessert  #相機食先 #美食 #吃貨 #foodphotography  #手機食先 #foodpics  #delicious  #foodbuddy #foodphoto  #foodblogger  #dessertporn  #hkfoodblogger  #instafood  #foodstagram  #foodie  #甜品  #desserts  #kowloontong  #creampuff 
Ordered this super amazing deal from Cheezious which includes 2 Burgers🍔 , 6 inches Pizza🍕🍕 , Fries 🍟🍟 And Coke 🍷in just Rs : 800. It was so resonable and tasty. And i also orderd Chicken Strips which was totally worth it in Rs : 250.And ofcourse not to forget @foodpanda_pakistan Best delivery service. @cheeziousrawalpindi
Location : Commercial Market 
City : Rawalpindi 
Ratings : 4.5/5 .
.
.

#cheezious #cravings #foodporn #foodgasm #foody #foodcoma #foodaholic #foodlover #foodinstagram #foodphotographY #foodislife❤️
Ordered this super amazing deal from Cheezious which includes 2 Burgers🍔 , 6 inches Pizza🍕🍕 , Fries 🍟🍟 And Coke 🍷in just Rs : 800. It was so resonable and tasty. And i also orderd Chicken Strips which was totally worth it in Rs : 250.And ofcourse not to forget @foodpanda_pakistan Best delivery service. @cheeziousrawalpindi Location : Commercial Market City : Rawalpindi Ratings : 4.5/5 . . . #cheezious  #cravings  #foodporn  #foodgasm  #foody  #foodcoma  #foodaholic  #foodlover  #foodinstagram  #foodphotographY  #foodislife ❤️
A traditional south Indian style Tomato kurma / Thakkali Kurma that pairs perfectly with Idlis and Dosas.
Recipe  Link👇
https://youtu.be/YWQunIiZtIM

#simpleandyummyrecipes #southindianfood #foodpost #foodstyling #foodphoto #foodporn #foodphotography #foodpics #instafood #foodinstagram #foodstagram #tomatokurma #kurma ##kurmarecipes
Regrann from @jktfoodbang Cemilan sore hari 😆😋 -  Spicy Mozzarella Siew Mai @wantreasures 😀😋 Shared By: @keluarmakan #jktfoodbang #f52grams #foodinstagram #foods #foodlover #tastyjkt #tasty - #regrann
Kita ada promo sampai tanggal 17 agustus. Discount 17% di semua cabang dengan syarat dan ketentuan sbb:
.
.
1. Follow ig gogi
2. Post foto keseruan merayakan kemerdekaan di gogi
3. Tag gogi dan 5 teman kamu
4. Hanya khusus ala carte dan dine in (tidak berlaku untuk all you can eat dan take away)

GOGI Korean Bbq Indonesia 
Jl. Burangrang no 3 Bandung
Jl. Bahureksa no 21 Bandung
.
.
Reservations +6281211655224📱
TIDAK MENGANDUNG BABI 🚫
.
.
#gogikoreanbbqid #gogi #korean #bbq #budaejjigae #koreanfood #misskuliner #foodies #foodpics #instafood #foodlovers #foodinstagram #foodstagram #anakjajan #gagakulineran #foodaddict
Kita ada promo sampai tanggal 17 agustus. Discount 17% di semua cabang dengan syarat dan ketentuan sbb: . . 1. Follow ig gogi 2. Post foto keseruan merayakan kemerdekaan di gogi 3. Tag gogi dan 5 teman kamu 4. Hanya khusus ala carte dan dine in (tidak berlaku untuk all you can eat dan take away) GOGI Korean Bbq Indonesia Jl. Burangrang no 3 Bandung Jl. Bahureksa no 21 Bandung . . Reservations +6281211655224📱 TIDAK MENGANDUNG BABI 🚫 . . #gogikoreanbbqid  #gogi  #korean  #bbq  #budaejjigae  #koreanfood  #misskuliner  #foodies  #foodpics  #instafood  #foodlovers  #foodinstagram  #foodstagram  #anakjajan  #gagakulineran  #foodaddict 
Хотела начать со слов: «какой прекрасный день - морое, солнце, лето, пляж..»😀 Увы ни все составляющие имеются под рукой, но в голове прокручивается короткометражка на эту тему)) Даже предпочтения в еде уползли куда-то в азиатском направлении.. на фото мой эксперементальный суп-второе, я люблю насыщенную начинку)) Вышло потрясающе вкусное блюдо с нежным и в тоже время пряным вкусом, вкусом ощущения летнего отдыха на одном из белоснежных пляжей.. Не смотрите на длинный список ингредиентов, все они простые и общее время приготовления не превышает 45 мин. Кстати, суп не калорийный и при этом питательный😉
Рецепт листайте в карусели. 
____
#foodstyling #foodphoto #foodandwine #foodporn #gloobyfood #tv_living #theartofslowliving #vzcomood #фотоеды 
#vscomsk #foodinstagram #healthycuisines #tv_stilllife #hautecuisines #foodpassion #vzcomade #storyofmytable #vscofashionfood #healthyfoodie #полезнаяеда #chefs_battle_show #фудфото #top_food_of_instagram #foodstyleguide #фудстайлинг #foodfluffer #foodartblog
Хотела начать со слов: «какой прекрасный день - морое, солнце, лето, пляж..»😀 Увы ни все составляющие имеются под рукой, но в голове прокручивается короткометражка на эту тему)) Даже предпочтения в еде уползли куда-то в азиатском направлении.. на фото мой эксперементальный суп-второе, я люблю насыщенную начинку)) Вышло потрясающе вкусное блюдо с нежным и в тоже время пряным вкусом, вкусом ощущения летнего отдыха на одном из белоснежных пляжей.. Не смотрите на длинный список ингредиентов, все они простые и общее время приготовления не превышает 45 мин. Кстати, суп не калорийный и при этом питательный😉 Рецепт листайте в карусели. ____ #foodstyling  #foodphoto  #foodandwine  #foodporn  #gloobyfood  #tv_living  #theartofslowliving  #vzcomood  #фотоеды  #vscomsk  #foodinstagram  #healthycuisines  #tv_stilllife  #hautecuisines  #foodpassion  #vzcomade  #storyofmytable  #vscofashionfood  #healthyfoodie  #полезнаяеда  #chefs_battle_show  #фудфото  #top_food_of_instagram  #foodstyleguide  #фудстайлинг  #foodfluffer  #foodartblog 
Buongiorno 🌦oggi Vi ripropongo lo stracchino che mangio io...a ridotto contenuto di sale e con il 50% dei grassi in meno rispetto alla media degli stracchini 🔝presente sul mercato.la linea si chiama "granarolo oggi puoi "a proposito di questo vi suggerisco una delicata ricetta salata ✌🏼realizzando prima la pasta sfoglia (con la farina integrale), poi si farcisce con prosciutto cotto fresco, stracchino Oggi Puoi e cavolfiore lessato.😋Per la pasta sfoglia:
230 g di farina integrale
45 g di olio evo
80 ml di latte vegetale a scelta
1 uovo 🥚
1 bustina di lievito
sale q.b.
Per la farcitura:
1/4 cavolfiore cotto al vapore
120 g di stracchino Granarolo Oggi Puoi
90 g di prosciutto cotto
Procedimento: 
In un’ampia ciotola unite la farina, il sale, il lievito istantaneo, l’uovo ed impastate;
aggiungete gradualmente un latte vegetale a vostra scelta, meglio se a temperatura ambiente;
aggiungete 45 g di olio evo, impastate ed amalgamate bene tutti gli ingredienti;
continuate ad impastare fino ad ottenere un panetto liscio e privo di grumi;👍🏻
a questo punto dopo averlo avvolto nella carta velina, fatelo riposare in frigo❄️ per circa mezz’ora;⏰
cuocete un cavolfiore a vapore;💨
stendete ora l’impasto in una teglia circolare ed alternate uno strato di prosciutto cotto ad uno di stracchino e cavolfiore ben schiacciato;
infornate e cuocete a 200° 🔥per circa 25 minuti, gli ultimi 5 minuti in modalità grill.🤗💋
.
.
#lifestylecoach #coach #ricette #ricettelight #ricettedietetiche #ricettefit #healthyfood #food #foodblogger #foodinspiration #fitnesslifestyle #fit #stracchino @granarolo @gruppogranarolo #granarolo  #tortasalata #fitfood #wellnessfood #foodinstagram #instafit #instafood #ricettesalate #instaphoto #instagram #mangiaresano #instafood #instagood #instalike #diet #nutrition #alimentazione #cibo
Buongiorno 🌦oggi Vi ripropongo lo stracchino che mangio io...a ridotto contenuto di sale e con il 50% dei grassi in meno rispetto alla media degli stracchini 🔝presente sul mercato.la linea si chiama "granarolo oggi puoi "a proposito di questo vi suggerisco una delicata ricetta salata ✌🏼realizzando prima la pasta sfoglia (con la farina integrale), poi si farcisce con prosciutto cotto fresco, stracchino Oggi Puoi e cavolfiore lessato.😋Per la pasta sfoglia: 230 g di farina integrale 45 g di olio evo 80 ml di latte vegetale a scelta 1 uovo 🥚 1 bustina di lievito sale q.b. Per la farcitura: 1/4 cavolfiore cotto al vapore 120 g di stracchino Granarolo Oggi Puoi 90 g di prosciutto cotto Procedimento: In un’ampia ciotola unite la farina, il sale, il lievito istantaneo, l’uovo ed impastate; aggiungete gradualmente un latte vegetale a vostra scelta, meglio se a temperatura ambiente; aggiungete 45 g di olio evo, impastate ed amalgamate bene tutti gli ingredienti; continuate ad impastare fino ad ottenere un panetto liscio e privo di grumi;👍🏻 a questo punto dopo averlo avvolto nella carta velina, fatelo riposare in frigo❄️ per circa mezz’ora;⏰ cuocete un cavolfiore a vapore;💨 stendete ora l’impasto in una teglia circolare ed alternate uno strato di prosciutto cotto ad uno di stracchino e cavolfiore ben schiacciato; infornate e cuocete a 200° 🔥per circa 25 minuti, gli ultimi 5 minuti in modalità grill.🤗💋 . . #lifestylecoach  #coach  #ricette  #ricettelight  #ricettedietetiche  #ricettefit  #healthyfood  #food  #foodblogger  #foodinspiration  #fitnesslifestyle  #fit  #stracchino  @granarolo @gruppogranarolo #granarolo  #tortasalata  #fitfood  #wellnessfood  #foodinstagram  #instafit  #instafood  #ricettesalate  #instaphoto  #instagram  #mangiaresano  #instafood  #instagood  #instalike  #diet  #nutrition  #alimentazione  #cibo 
Когда я хочу на обед что-то похожее на сойкабранч, то я просто кладу на тарелку все, что мне очень нравится и побольше. У меня сегодня киноа, авокадо, икра из баклажан (ну конечно! и с добавкой), филе курочки, зажаренное на гриле, огурцы, цз хлеб и бальзамик. Хотела еще добавить фасоли, но это уже было бы ту мач😁
Мне вкууусно!
@soyka.cafe , вдохновили😍
#пп #правильноепитание
#foodphotography #foodphotographer #foodstyling #foodinstagram #foodblogger #show_me_your_food #foodblog #foodpics  #мирдолжензнатьчтояем  #foodstagram  #фудфотографастрахань
Когда я хочу на обед что-то похожее на сойкабранч, то я просто кладу на тарелку все, что мне очень нравится и побольше. У меня сегодня киноа, авокадо, икра из баклажан (ну конечно! и с добавкой), филе курочки, зажаренное на гриле, огурцы, цз хлеб и бальзамик. Хотела еще добавить фасоли, но это уже было бы ту мач😁 Мне вкууусно! @soyka.cafe , вдохновили😍 #пп  #правильноепитание  #foodphotography  #foodphotographer  #foodstyling  #foodinstagram  #foodblogger  #show_me_your_food  #foodblog  #foodpics  #мирдолжензнатьчтояем  #foodstagram  #фудфотографастрахань 
НЕМЕЦКОЕ ПИВО + РЁБРЫШКИ = ИДЕАЛЬНЫЙ  ВТОРНИК
⠀⠀⠀
Тяжелый понедельник позади! Осталось совсем немного до выходных😄👌🏻И мы точно знаем, чем вас порадовать! Вторник становится приятнее, если вы запланируете на вечер друзей и вкусные свиные ребрышки с немецким пивом..🤤🍺 Рабочая неделя проходит спокойнее и быстрее, факт! ⠀⠀⠀
🍽Желябова 16
🕘12:00-22:00
☎️258-01-59
___________________________
#perm #foodblogger #foodinstagram #restmedperm #permrestaurant  #restmed #ресторанмедь #пермь #пермьактивная #вкуснаяпермь #ресторанпермь #кудасходитьпермь #едапермь
НЕМЕЦКОЕ ПИВО + РЁБРЫШКИ = ИДЕАЛЬНЫЙ ВТОРНИК ⠀⠀⠀ Тяжелый понедельник позади! Осталось совсем немного до выходных😄👌🏻И мы точно знаем, чем вас порадовать! Вторник становится приятнее, если вы запланируете на вечер друзей и вкусные свиные ребрышки с немецким пивом..🤤🍺 Рабочая неделя проходит спокойнее и быстрее, факт! ⠀⠀⠀ 🍽Желябова 16 🕘12:00-22:00 ☎️258-01-59 ___________________________ #perm  #foodblogger  #foodinstagram  #restmedperm  #permrestaurant  #restmed  #ресторанмедь  #пермь  #пермьактивная  #вкуснаяпермь  #ресторанпермь  #кудасходитьпермь  #едапермь 
👈 go follow
.
Repost @buncitscouple
.
Bikin ngilerrr🤤🤤
#Repost @kulinerkotajakarta
• • • • •
Makan siang dimana hari ini ? Nih aku lagi cobaiin Indomie Ayam Geprek dari @ayamgeprek_mozza ayamnya kriuk di luar, tapi di dalmnya lembut.. bumbunyaa itu meresap ke ayamnya, dan ini cabenya pedes banget 😂😂 tapi gak kerasa pahit, tetep enak.. aku sukaa ini
-
-
-
Inframes : Ayam Geprek Mozza * 📍 @ayamgeprek_mozza Jl. Syahdah Gg. H senin No. 57 B ( Binus Syahdan ) Palmerah. * 📍 Jl. Meruya Utara Blok C No. 1 Kembangan. 📲 Gofood & Grabbfood -
-@jktfooddestination  @laperbaper @dietmulaibesok @destinasijajan @wowkuliner @videomasak @video.masak @laper.sampe.geter @dagelan @laperbener @9gagnomnom @laperjajan @laperbuncit @wowresep
#Kulinerkotajakarta #kulinerjakarta #ayamgeprekmozza #geprekmozza #spicy #spicyfood #ayam #chicken #food #foods #foodoftheday #foodgasm #foodinstagram #instagram #jktfoodies #jktfoodbang #explorejakarta #gagaldiett #jktfooddestination #anakjajan #enak #makananenak #noodles #hellocodemedia
👈 go follow . Repost @buncitscouple . Bikin ngilerrr🤤🤤 #Repost  @kulinerkotajakarta • • • • • Makan siang dimana hari ini ? Nih aku lagi cobaiin Indomie Ayam Geprek dari @ayamgeprek_mozza ayamnya kriuk di luar, tapi di dalmnya lembut.. bumbunyaa itu meresap ke ayamnya, dan ini cabenya pedes banget 😂😂 tapi gak kerasa pahit, tetep enak.. aku sukaa ini - - - Inframes : Ayam Geprek Mozza * 📍 @ayamgeprek_mozza Jl. Syahdah Gg. H senin No. 57 B ( Binus Syahdan ) Palmerah. * 📍 Jl. Meruya Utara Blok C No. 1 Kembangan. 📲 Gofood & Grabbfood - -@jktfooddestination @laperbaper @dietmulaibesok @destinasijajan @wowkuliner @videomasak @video.masak @laper.sampe.geter @dagelan @laperbener @9gagnomnom @laperjajan @laperbuncit @wowresep #Kulinerkotajakarta  #kulinerjakarta  #ayamgeprekmozza  #geprekmozza  #spicy  #spicyfood  #ayam  #chicken  #food  #foods  #foodoftheday  #foodgasm  #foodinstagram  #instagram  #jktfoodies  #jktfoodbang  #explorejakarta  #gagaldiett  #jktfooddestination  #anakjajan  #enak  #makananenak  #noodles  #hellocodemedia 
Hola de nuevo! Todas estas semanas he estado de desconexión, necesitaba unas vacaciones, y ello conlleva dejar el móvil a un lado y disfrutar de la familia, de los paisajes y de todo lo que hemos vivido estos días. Como la visita que hicimos al mercado de San Miguel en Madrid, entre otros pinchos nos comimos este de secreto ibérico y con cebolla caramelizada hecho en el momento. La carne estaba buenísima y la combinación con la cebolla caramelizada la hacía una delicia. Para repetir! 😋
Hola de nuevo! Todas estas semanas he estado de desconexión, necesitaba unas vacaciones, y ello conlleva dejar el móvil a un lado y disfrutar de la familia, de los paisajes y de todo lo que hemos vivido estos días. Como la visita que hicimos al mercado de San Miguel en Madrid, entre otros pinchos nos comimos este de secreto ibérico y con cebolla caramelizada hecho en el momento. La carne estaba buenísima y la combinación con la cebolla caramelizada la hacía una delicia. Para repetir! 😋
Des plaisirs simples 😋👵🏻#lecabanondepaulette 📸 by @lbm.lesbonnesmeres
Sono rimasta incantata ad osservarli come ipnotizzata. ....
Lei una bimba di non piu' di 10 anni, remava nel lago serenamente in compagnia del suo cane.
Chi dei due dava sicurezza all'altro? 
Fiducia assoluta e senza riserve!!!!💗💗💗💗 ☆
☆
☆
Qui puoi ritrovare la pace dell'anima🤗 ☆
☆
☆
Austria da scoprire 💛
▪ ▪

#felicità #sole#finesettimana#weekend #vacanza#sweety #ingiroperilmondo  #instagood #lago#instafood  #fotografando #foto#fotografando #instagood 
#food#foodphotography #beautifullfood
#foodinstagram #instalike #instaphotografy 
#life#photo#beautifull #f4f#likeforlike  #instagram#italy#austria #happy#love#photolover #italigram
Sono rimasta incantata ad osservarli come ipnotizzata. .... Lei una bimba di non piu' di 10 anni, remava nel lago serenamente in compagnia del suo cane. Chi dei due dava sicurezza all'altro? Fiducia assoluta e senza riserve!!!!💗💗💗💗 ☆ ☆ ☆ Qui puoi ritrovare la pace dell'anima🤗 ☆ ☆ ☆ Austria da scoprire 💛 ▪ ▪ #felicità  #sole #finesettimana #weekend  #vacanza #sweety  #ingiroperilmondo  #instagood  #lago #instafood  #fotografando  #foto #fotografando  #instagood  #food #foodphotography  #beautifullfood  #foodinstagram  #instalike  #instaphotografy  #life #photo #beautifull  #f4f #likeforlike  #instagram #italy #austria  #happy #love #photolover  #italigram 
Immersa nella storia....💛
☆
☆
☆
☆
Qui puoi ritrovare la pace dell'anima🤗 ☆
☆
☆
Austria da scoprire 💛
▪ ▪

#felicità #sole#weekend #vacanza#sweety #ingiroperilmondo  #instagood #lago#instafood  #fotografando #foto#fotografando #io
#food#foodphotography #beautifullfood
#foodinstagram #instalike #instaphotografy 
#life#photo#beautifull #f4f#likeforlike  #instagram#italy#austria #happy#love#photolover #italigram
Moules Frites les pieds dans l’eau 👵🏻 #lecabanondepaulette
Ici c’est sans chichis ! Merci @sunwhere_fr pour cet article 👵🏻
Ici c’est sans chichis ! Merci @sunwhere_fr pour cet article 👵🏻
Pizza tonda romana
Bassa, friabile , scioglievole...
Difficile da realizzare ....
buona , anzi buonissims 
E come una Verace  al centro sollevandola dovrebbe cedere mentre al contrario i  bordi rimangono fermi.
Volete provare a realizzarla?

https://buonapizza.forumfree.it/m/?t=75691953 ☆
☆
☆
☆
#pizza#pizzagourmet #gourmet #foodpizza #foodphotography #chefstalk #instafood #foodlover #foodbread #eatingpizza #pizzas #foodlover #foodporn #foodstyling #foodpic #foodblogger #foodartblog#flour#f4f  #52grams#eating#foodart#food52 #pizzatime#foodart#foodie#foodinstagram #pizzachef#pizzatime#seguimi
#foodie #healthyfood#sourdough#pizzaromana
Pizza tonda romana Bassa, friabile , scioglievole... Difficile da realizzare .... buona , anzi buonissims E come una Verace al centro sollevandola dovrebbe cedere mentre al contrario i bordi rimangono fermi. Volete provare a realizzarla? https://buonapizza.forumfree.it/m/?t=75691953 ☆ ☆ ☆ ☆ #pizza #pizzagourmet  #gourmet  #foodpizza  #foodphotography  #chefstalk  #instafood  #foodlover  #foodbread  #eatingpizza  #pizzas  #foodlover  #foodporn  #foodstyling  #foodpic  #foodblogger  #foodartblog #flour #f4f  #52grams #eating #foodart #food52  #pizzatime #foodart #foodie #foodinstagram  #pizzachef #pizzatime #seguimi  #foodie  #healthyfood #sourdough #pizzaromana 
La freschezza dell'estate 
Fragole , melone, pistacchio 
Pan di Spagna e base sable'
Crema  pate a bombe panna e mascarpone.
Chantilly limone e vaniglia. 🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ▪
▪
#buona pizza

#tarte#food#foodinstalove #foodphoto 
#f4f#top_food_of_instagram#patisserie #food#foodfotography #foodblogger  #chefart #patisserie #food4tought #foodstyling 
#delicious #cheflife#pastrychef#insidefood
#sweety#fooditaly #foodart#yeast#
#foodpics #foodinstagram#homemade
#instafood#desser#sweety#pastry #pastrychef
#pastry#food#italianfood#chefart#dessert 
#beautifullfood #foodinstagram
La freschezza dell'estate Fragole , melone, pistacchio Pan di Spagna e base sable' Crema pate a bombe panna e mascarpone. Chantilly limone e vaniglia. 🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ▪ ▪ #buona  pizza #tarte #food #foodinstalove  #foodphoto  #f4f #top_food_of_instagram #patisserie  #food #foodfotography  #foodblogger  #chefart  #patisserie  #food4tought  #foodstyling  #delicious  #cheflife #pastrychef #insidefood  #sweety #fooditaly  #foodart #yeast # #foodpics  #foodinstagram #homemade  #instafood #desser #sweety #pastry  #pastrychef  #pastry #food #italianfood #chefart #dessert  #beautifullfood  #foodinstagram 
Pizza in teglia romana  alta idratazione 
Cotta in forno casalingo.
Per saperne di piu'....https://buonapizza.forumfree.it/m/?t=75680203 ▪
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
▪
▪
▪
☆
☆
▪
▪
☆
☆  #pizza#pizzagourmet #gourmet #foodpizza #foodphotography #chefstalk #instafood #foodlover #foodbread #eatingpizza #pizzas #foodlover #foodporn #foodstyling #foodpic #foodblogger #foodartblog#flour#f4f  #52grams#eating#foodart#food52#pastamadre #pizzatime#foodart#foodie#foodinstagram #pizzachef#pizzatime#pizzatime #lievitomadre 
#foodie #healthyfood#sourdough#pizzatime
Pizza in teglia romana alta idratazione Cotta in forno casalingo. Per saperne di piu'....https://buonapizza.forumfree.it/m/?t=75680203 ▪ 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ▪ ▪ ▪ ☆ ☆ ▪ ▪ ☆ ☆ #pizza #pizzagourmet  #gourmet  #foodpizza  #foodphotography  #chefstalk  #instafood  #foodlover  #foodbread  #eatingpizza  #pizzas  #foodlover  #foodporn  #foodstyling  #foodpic  #foodblogger  #foodartblog #flour #f4f  #52grams #eating #foodart #food52 #pastamadre  #pizzatime #foodart #foodie #foodinstagram  #pizzachef #pizzatime #pizzatime  #lievitomadre  #foodie  #healthyfood #sourdough #pizzatime 
Solo lievito madre liquido... ▪ 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ☆
☆
☆
☆ ▪ 💥💥💥💥💥 🍕🍕🍕🍕🍕 ▪▪▪▪
▪▪ ▪
 #pizza#pizzagourmet #gourmet #foodpizza #foodphotography #chefstalk #instafood #foodlover #foodbread #eatingpizza #pizzas #foodlover #foodporn #foodstyling #foodpic #foodblogger #foodartblog#flour#f4f  #52grams#eating#foodart#food52#like #pizzatime#foodart#foodie#foodinstagram #pizzachef#pizzatime#pizzatime #chefart
#foodie #healthyfood#sourdough#pizzatime
Solo lievito madre liquido... ▪ 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ☆ ☆ ☆ ☆ ▪ 💥💥💥💥💥 🍕🍕🍕🍕🍕 ▪▪▪▪ ▪▪ ▪ #pizza #pizzagourmet  #gourmet  #foodpizza  #foodphotography  #chefstalk  #instafood  #foodlover  #foodbread  #eatingpizza  #pizzas  #foodlover  #foodporn  #foodstyling  #foodpic  #foodblogger  #foodartblog #flour #f4f  #52grams #eating #foodart #food52 #like  #pizzatime #foodart #foodie #foodinstagram  #pizzachef #pizzatime #pizzatime  #chefart  #foodie  #healthyfood #sourdough #pizzatime 
Solo lievito madre liquido... ▪ 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ☆
☆
☆
☆ ▪ 💥💥💥💥💥 🍕🍕🍕🍕🍕 ▪▪▪▪
▪▪ ▪
 #pizza#pizzagourmet #gourmet #foodpizza #foodphotography #chefstalk #instafood #foodlover #foodbread #eatingpizza #pizzas #foodlover #foodporn #foodstyling #foodpic #foodblogger #foodartblog#flour#f4f  #52grams#eating#foodart#food52#like #pizzatime#foodart#foodie#foodinstagram #pizzachef#pizzatime#pizzatime #chefart
#foodie #healthyfood#sourdough#pizzatime
Solo lievito madre liquido... ▪ 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 ☆ ☆ ☆ ☆ ▪ 💥💥💥💥💥 🍕🍕🍕🍕🍕 ▪▪▪▪ ▪▪ ▪ #pizza #pizzagourmet  #gourmet  #foodpizza  #foodphotography  #chefstalk  #instafood  #foodlover  #foodbread  #eatingpizza  #pizzas  #foodlover  #foodporn  #foodstyling  #foodpic  #foodblogger  #foodartblog #flour #f4f  #52grams #eating #foodart #food52 #like  #pizzatime #foodart #foodie #foodinstagram  #pizzachef #pizzatime #pizzatime  #chefart  #foodie  #healthyfood #sourdough #pizzatime 
PHOTO du #moulin de Rairé à #sallertaine toujours en fonctionnement, fournisseur de #farine #bio et #locale. La photo date de juin 2018. 😍🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 #moulins  #farinelli #faitmaison #pizzas #pizzaaddict #pizzaria #lovavore #local #restaurant #resto #foodporn #food #foods #foodinstagram #patrimoine #patrimoinefrancais #maloireatlantique #vendéefun #moulinavent #loireatlantiquetourisme #vendéetourisme #challans #85300 #coteouest #vendee @igersvendee @igersfrance @igers @beautifuldestinations @destinationcoteouest @grandpatrimoine @patrimoinedefrance @topfrancebloggers @loireatlantique @tourismeloireatlantique
PHOTO du #moulin  de Rairé à #sallertaine  toujours en fonctionnement, fournisseur de #farine  #bio  et #locale . La photo date de juin 2018. 😍🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕 #moulins  #farinelli  #faitmaison  #pizzas  #pizzaaddict  #pizzaria  #lovavore  #local  #restaurant  #resto  #foodporn  #food  #foods  #foodinstagram  #patrimoine  #patrimoinefrancais  #maloireatlantique  #vendéefun  #moulinavent  #loireatlantiquetourisme  #vendéetourisme  #challans  #85300  #coteouest  #vendee  @igersvendee @igersfrance @igers @beautifuldestinations @destinationcoteouest @grandpatrimoine @patrimoinedefrance @topfrancebloggers @loireatlantique @tourismeloireatlantique
Er maritozzo....
"Famolo strano!!!"
Fantastico e soffice impasto accompagnato da una crema chantilly, bagna al countreau e mandorle tostate.
Un'emozione unica da provare...
La ricetta la trovate su  https://buonapizza.forumfree.it/m/ ▪▪▪▪
▪▪▪
▪▪.
▪

#maritozzi#foodart
▪
#foodart#flour# #pastry#lievitomadre#masamadre#sourdough#foodphotography#foodpics#altapasticceria #food#baking#foodies#instafood#patisseries #pastry #pastrycef #panaderia #lievitazione #dolci #foodinstagram #foodblogger #sweety#italianfood#f4f  #foodlover  #viennoiserie#thebakefeed  #top_food_of_instagram#foods4tought#loaf
Er maritozzo.... "Famolo strano!!!" Fantastico e soffice impasto accompagnato da una crema chantilly, bagna al countreau e mandorle tostate. Un'emozione unica da provare... La ricetta la trovate su https://buonapizza.forumfree.it/m/ ▪▪▪▪ ▪▪▪ ▪▪. ▪ #maritozzi #foodart  ▪ #foodart #flour # #pastry #lievitomadre #masamadre #sourdough #foodphotography #foodpics #altapasticceria  #food #baking #foodies #instafood #patisseries  #pastry  #pastrycef  #panaderia  #lievitazione  #dolci  #foodinstagram  #foodblogger  #sweety #italianfood #f4f  #foodlover  #viennoiserie #thebakefeed  #top_food_of_instagram #foods4tought #loaf 
E finalmente conditi ...
Carciofini in olio extravergine di oliva
Mentuccia e aglio.
P.s.
Vietato buttare l' olio 
Super aromatico ottimo per insaporire carni e sughi.

#food#foodfotography 
#foodveg  #vegetariano #food #foodblogger 
#vegetarian #mangiarbene #mangiarsano 
#sweety#fooditaly #soogood # gnam
#foodpics #foodinstagram 
#veganfood #vegano#foodporn #foodphoto  #carciofini#carciofi#cucinaitaliana 
#lattuga#terra#italianfood
#fooditaly #top_food_of_instagram 
#chef#chefart#beautifullfood#buonappetito
#foodlover#seguimi
E finalmente conditi ... Carciofini in olio extravergine di oliva Mentuccia e aglio. P.s. Vietato buttare l' olio Super aromatico ottimo per insaporire carni e sughi. #food #foodfotography  #foodveg  #vegetariano  #food  #foodblogger  #vegetarian  #mangiarbene  #mangiarsano  #sweety #fooditaly  #soogood  # gnam #foodpics  #foodinstagram  #veganfood  #vegano #foodporn  #foodphoto  #carciofini #carciofi #cucinaitaliana  #lattuga #terra #italianfood  #fooditaly  #top_food_of_instagram  #chef #chefart #beautifullfood #buonappetito  #foodlover #seguimi 
Pizza alla pala con cipolle stufate ☆☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆☆☆
☆☆☆☆
☆☆☆☆ @polselli_la_farina 
Biga con polselli super
Impasto polselli zero
☆☆ #EMMAOGNIGIORNOUNARICETTA 
italianfood #pizza#pizzagourmet #gourmet #foodpizza #foodphotography #chefstalk #instafood #foodlover #foodbread #eatingpizza #pizzas #foodlover #foodporn #foodstyling #foodpic #foodblogger #foodartblog #52grams#eating#foodart#food52 #pizzatime#foodart#foodie#foodinstagram #pizzachef#pizzatime#pizzatime 
#foodie #healthyfood#sourdough#pastamadre
Pizza alla pala con cipolle stufate ☆☆☆☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆☆ ☆☆☆☆ ☆☆☆☆ @polselli_la_farina Biga con polselli super Impasto polselli zero ☆☆ #EMMAOGNIGIORNOUNARICETTA  italianfood #pizza #pizzagourmet  #gourmet  #foodpizza  #foodphotography  #chefstalk  #instafood  #foodlover  #foodbread  #eatingpizza  #pizzas  #foodlover  #foodporn  #foodstyling  #foodpic  #foodblogger  #foodartblog  #52grams #eating #foodart #food52  #pizzatime #foodart #foodie #foodinstagram  #pizzachef #pizzatime #pizzatime  #foodie  #healthyfood #sourdough #pastamadre 
Combo do Madero ✨
.

Depois do nosso primeiro post sobre o Madero, recebemos muitos comentários sobre a nota atribuída ao lanche rs
.

Vamos lá então:
🙋🏾‍♀️ Não gostei do hambúrguer por não poder escolher o ponto da carne. O ponto da casa é bem passada e estava com um gostinho de queimado rs e eu sou fã da carne ao ponto ou mal passada. O pão é maravilhoso e o molho também.
Nota: 7/10
.
🙋🏻‍♂️ O lanche é perfeito, não tenho o que reclamar, ganhou meu coração ❤️.
Nota: 10/10
.
🤔 E você? Qual nota você dá para o Madero?
Combo do Madero ✨ . Depois do nosso primeiro post sobre o Madero, recebemos muitos comentários sobre a nota atribuída ao lanche rs . Vamos lá então: 🙋🏾‍♀️ Não gostei do hambúrguer por não poder escolher o ponto da carne. O ponto da casa é bem passada e estava com um gostinho de queimado rs e eu sou fã da carne ao ponto ou mal passada. O pão é maravilhoso e o molho também. Nota: 7/10 . 🙋🏻‍♂️ O lanche é perfeito, não tenho o que reclamar, ganhou meu coração ❤️. Nota: 10/10 . 🤔 E você? Qual nota você dá para o Madero?
Il mio braccio destro....
Dopo anni di collaborazione posso dire che ha tutte le basi per un futuro pieno di successi.
@matteocenciarini ********************
pizzaioliemergenti#pizza#eating#pizzaromana#linstagood#gnam#food#baker#corsipizza#boulanger#pizzas#fooding#chefsofinstagram#foodroma#pizzaioli#pizzanapoletana#gnam#foodinstagram#sweety#bbga#cucinaitaliana#foodporn#cucinandoarte#pizzalover#buonappetito#foodpic
#pizzaitaliana#gourmandise#bbga
Il mio braccio destro.... Dopo anni di collaborazione posso dire che ha tutte le basi per un futuro pieno di successi. @matteocenciarini ******************** pizzaioliemergenti#pizza #eating #pizzaromana #linstagood #gnam #food #baker #corsipizza #boulanger #pizzas #fooding #chefsofinstagram #foodroma #pizzaioli #pizzanapoletana #gnam #foodinstagram #sweety #bbga #cucinaitaliana #foodporn #cucinandoarte #pizzalover #buonappetito #foodpic  #pizzaitaliana #gourmandise #bbga 
La mia pastiera lievitata... La ricetta la trovate su....https://buonapizza.forumfree.it/m/?t=75709304 💥💥💥💥💥💥💥💥
▪
▪
▪

# polselli la farina
Pastiera lievitata a breve la ricetta.  #foodies#pastamadre#pastry#baking#masamadre#instafood#patisserie  #pastrypassion #pastieranapoletana#delicious #sweet #foodporn#lievitomadre #sourdough  #pastry#patisseries #foodpic #breakfast #petitdéjeuner #patisseria #italianfood #pasticceria#foodinstagram #foodphotography#pastrycef#dessert #viennoiserie #sweety #baker
#foodporn#recipes#f4f
La mia pastiera lievitata... La ricetta la trovate su....https://buonapizza.forumfree.it/m/?t=75709304 💥💥💥💥💥💥💥💥 ▪ ▪ ▪ # polselli la farina Pastiera lievitata a breve la ricetta. #foodies #pastamadre #pastry #baking #masamadre #instafood #patisserie  #pastrypassion  #pastieranapoletana #delicious  #sweet  #foodporn #lievitomadre  #sourdough  #pastry #patisseries  #foodpic  #breakfast  #petitdéjeuner  #patisseria  #italianfood  #pasticceria #foodinstagram  #foodphotography #pastrycef #dessert  #viennoiserie  #sweety  #baker  #foodporn #recipes #f4f 
Combo do MADERO ✨ .

No anúncio falam que vem com 10 fatias de bacon, porém não tem tudo isso, deve ter uns 5/6 no máximo e o ponto da carne é "ao ponto da casa" que fica um pouco seco o hambúrguer.
.

Nota: batata frita 10/10
Nota: maionese 10/10 
Nota: lanche 7,5/10
.
💰 49,00 e na hora do happy hour 35,00
📍 Redes em todo Brasil.
💳 aceita os cartões de crédito, débito e vale refeição.
Combo do MADERO ✨ . No anúncio falam que vem com 10 fatias de bacon, porém não tem tudo isso, deve ter uns 5/6 no máximo e o ponto da carne é "ao ponto da casa" que fica um pouco seco o hambúrguer. . Nota: batata frita 10/10 Nota: maionese 10/10 Nota: lanche 7,5/10 . 💰 49,00 e na hora do happy hour 35,00 📍 Redes em todo Brasil. 💳 aceita os cartões de crédito, débito e vale refeição.
Grandes caldos, ♥️🍷♥️ para grandes momentos de la mano 🔝💯🔝 de Dominio de atauta.♥️ ♥️ ♥️ ♥️ #winewednesday #wineoclock #wineo #winetime #winegeek #winenot #winelife #winetasting #winegram #winephotos #wineanddine #winetasting #wineaddict 
#winetasting #wineglass #instavino
#tinto #ilovewine #wineandfood #vins
#foodgram #foodphoto #foodeigram #deliciousfood #foodpost #foodpic #foodinstagram #gastronomy #lovefood #foodpics
Grandes caldos, ♥️🍷♥️ para grandes momentos de la mano 🔝💯🔝 de Dominio de atauta.♥️ ♥️ ♥️ ♥️ #winewednesday  #wineoclock  #wineo  #winetime  #winegeek  #winenot  #winelife  #winetasting  #winegram  #winephotos  #wineanddine  #winetasting  #wineaddict  #winetasting  #wineglass  #instavino  #tinto  #ilovewine  #wineandfood  #vins  #foodgram  #foodphoto  #foodeigram  #deliciousfood  #foodpost  #foodpic  #foodinstagram  #gastronomy  #lovefood  #foodpics