an online Instagram web viewer

#foodgallery medias

Photos

Pagi" nyarap yg beginian 😄 #uyen #vegan #taro #crispy #vegansnack #nomnom
Start Your Day With A Good Healthy Nutritious B'fast ..Our Premium Macaroni Schotel 😍😍😍
.
.
It is very Rich in Nutrition for its size ... as it consist Cheese n Milk (main source of calcium) . The Chicken , Smoked beef and Eggs (source of protein).. And the Macaroni  is a source of carbohydrate to give you energy .. 🧀🍖🍗🥓🥚🧀🍖🍗🥓🥚🧀🍖🍗🥓🥚🧀🍖🍗🥓🥚
.
.
For Price List and Orders
📲WA 085781881108
.
.
#macaronischotel #macandcheese #cheeselover #bakedmacaroni #macaronipanggang #macaronieschotel #macaronienak
#macaronicasserole #cemilanenak #cemilan #kudapan #kudapansore #breakfast #bfast #kudapanpagi #sarapan
Start Your Day With A Good Healthy Nutritious B'fast ..Our Premium Macaroni Schotel 😍😍😍 . . It is very Rich in Nutrition for its size ... as it consist Cheese n Milk (main source of calcium) . The Chicken , Smoked beef and Eggs (source of protein).. And the Macaroni is a source of carbohydrate to give you energy .. 🧀🍖🍗🥓🥚🧀🍖🍗🥓🥚🧀🍖🍗🥓🥚🧀🍖🍗🥓🥚 . . For Price List and Orders 📲WA 085781881108 . . #macaronischotel  #macandcheese  #cheeselover  #bakedmacaroni  #macaronipanggang  #macaronieschotel  #macaronienak  #macaronicasserole  #cemilanenak  #cemilan  #kudapan  #kudapansore  #breakfast  #bfast  #kudapanpagi  #sarapan 
Selamat pagi semuanya ❤️💙💜💝💛💚
Saatnya setor pr bulanan
Saya suka angka 8 krn sesuai dg angka kelahiran saya 😊😊❤️❤️❤️
#homemadelovers33
- Monogram Cookies
- Host : @marisasutedja
- Recipe : @bakingwithblondie

#homemadelovers #cookies #vanilla #biscuits #trendy #beautiful #homebaking #bisabikin #bikinansendiri #happymoment #happybaking #belajarbaking #instamoment #instapic #foodphotography #yummy #foodpic #foodgallery #foodporn #instadayli #instafood #foodlover #cakelover #caketagram #doyancake #doyanbikin #doyanbaking #rotikuebolu
Selamat pagi semuanya ❤️💙💜💝💛💚 Saatnya setor pr bulanan Saya suka angka 8 krn sesuai dg angka kelahiran saya 😊😊❤️❤️❤️ #homemadelovers33  - Monogram Cookies - Host : @marisasutedja - Recipe : @bakingwithblondie #homemadelovers  #cookies  #vanilla  #biscuits  #trendy  #beautiful  #homebaking  #bisabikin  #bikinansendiri  #happymoment  #happybaking  #belajarbaking  #instamoment  #instapic  #foodphotography  #yummy  #foodpic  #foodgallery  #foodporn  #instadayli  #instafood  #foodlover  #cakelover  #caketagram  #doyancake  #doyanbikin  #doyanbaking  #rotikuebolu 
.
NASI PECEL
--------------------
kalau sudah sampai Madiun tidak makan pecel kok rasanya ada yang kurang...
Pecel diMadiun ada banyak sekali tapi yang satu ini udah ada 40 tahun yang lalu
.
PECEL MADIUN
BU WIR KABUL
Jln Cokroaminoto 137
MADIUN.
(0351) 497818.
.
Bu Wir yang sudah berumur sendiri masih menjualin pecelnya, dengan dibantu 2 anaknya dia berdiri cukup lama lho.
.
@e_ndro
.
#nasipecel #pecelmadiun #kulinermadiun #kulinerkhasmadiun #pictureoftheday #picoftheday #instafood #like4like #likeforlike #foodie #food #foodphotografi #foodporn #foodgasm #foodgallery #delicious #yummy
. NASI PECEL -------------------- kalau sudah sampai Madiun tidak makan pecel kok rasanya ada yang kurang... Pecel diMadiun ada banyak sekali tapi yang satu ini udah ada 40 tahun yang lalu . PECEL MADIUN BU WIR KABUL Jln Cokroaminoto 137 MADIUN. (0351) 497818. . Bu Wir yang sudah berumur sendiri masih menjualin pecelnya, dengan dibantu 2 anaknya dia berdiri cukup lama lho. . @e_ndro . #nasipecel  #pecelmadiun  #kulinermadiun  #kulinerkhasmadiun  #pictureoftheday  #picoftheday  #instafood  #like4like  #likeforlike  #foodie  #food  #foodphotografi  #foodporn  #foodgasm  #foodgallery  #delicious  #yummy 
Kalau tidak mulai dari sekarang, mau kapan lagi?
.
Nanti, besok, lusa, tahun depan?
.
Yakin masih ada kesempatan buat bahagiain orang yang kamu sayang?
.
@nza_business memberikan kamu jutaan kesempatan untuk meningkatkan penghasilan
.
Ayo memanfaatkan HP dan sosial media kamu menjadi sumber penghasilan di @nza_business

#bisnismudah#bisnisanakmuda#onlineshopping#hot#viral#digitalmarketing#indonesiancuisine#makananenak#laper#foodgallery#foodlover#kulinersunda#dietsehat
Cobain @saboci_id aka Sambal Bubuk Terasi ama Mie Yamien cocok juga ternyata 😄

Ini aroma terasinya khas banget, no level-levelan karena pedasnya bakal bikin penasaran :D ini homemade dan tanpa bahan pemgawet.

Bisa tanya-tanya untuk info pemesanan atau yang lainnya, Follow @saboci_id

#culinary#cirebon#foods#foodpic#foodlovers#foodgram#foodlife#foodgallery#foodshare#foodporn#foodgasm#instafood#saboci#sambal#bubuk#terasi#spicy#spicyfood
.
BIHUN BEBEK
------------------------
tempat ini bersebelahan dengan sekolahan yang cukup punya di Bandung
.
jadi kalau pagi banyak mama2 muda yang antar sekolah anaknya, ngadem di tempat ini sambil sarapan
.
bihun bebek satu ini cukup banyak digemari, sebab sampai antri belinya, rasanya cita rasa masakan medan sebab yang masak masih asli dari Medan
.
.
ADAN
Asli Medan
RIAU JUCTION FOOD COURT
Jln L.L.R.E. Martadinata 17-21
BANDUNG
.
0812 6392 8598
buka 08:00 - 22:00
.
bihun bebek - 45K
.
#bihunbebek #adan #riaujuction #bandungkuliner #kulinerbandung #picofday #pictureoftheday #picoftheday #instafood #like4like #likeforlike #foodphotography #food #foodgallery #foodgasm #foodie #foodporn #delicious #yummy
. BIHUN BEBEK ------------------------ tempat ini bersebelahan dengan sekolahan yang cukup punya di Bandung . jadi kalau pagi banyak mama2 muda yang antar sekolah anaknya, ngadem di tempat ini sambil sarapan . bihun bebek satu ini cukup banyak digemari, sebab sampai antri belinya, rasanya cita rasa masakan medan sebab yang masak masih asli dari Medan . . ADAN Asli Medan RIAU JUCTION FOOD COURT Jln L.L.R.E. Martadinata 17-21 BANDUNG . 0812 6392 8598 buka 08:00 - 22:00 . bihun bebek - 45K . #bihunbebek  #adan  #riaujuction  #bandungkuliner  #kulinerbandung  #picofday  #pictureoftheday  #picoftheday  #instafood  #like4like  #likeforlike  #foodphotography  #food  #foodgallery  #foodgasm  #foodie  #foodporn  #delicious  #yummy 
Tuba fallopi adalah salah satu bagian dari organ kewanitaan. Bentuknya silinder atau mirip tabung dengan diameter yang sangat kecil dan panjang berkisar antara 7 hingga 14 cm. tuba falopi ini menghubungkan antara ovarium dengan uterus.Fungsi utama tuba falopi ini adalah menyalurkan sel telur atau ovum dari ovarium ke dinding rahim. Pada saat ovum matang, ovarium akan luruh sehingga ovum berpindah ke tuba falopi. Dalam tuba falopi terdapat silia yang menyapu ovum kea rah dinding rahim. Selanjutnya, ovum akan menempel di dinding rahim untukberkembang menjadi janin. 🏥 INFO KESEHATAN
🏥 INFERTILITAS
🏥 PROGRAM KEHAMILAN
✆ Hubungi kami di👇 ☏ WA.  08562505277
KONSEP 3R ♻ 💯REAL TESTIMONI
Tuba fallopi adalah salah satu bagian dari organ kewanitaan. Bentuknya silinder atau mirip tabung dengan diameter yang sangat kecil dan panjang berkisar antara 7 hingga 14 cm. tuba falopi ini menghubungkan antara ovarium dengan uterus.Fungsi utama tuba falopi ini adalah menyalurkan sel telur atau ovum dari ovarium ke dinding rahim. Pada saat ovum matang, ovarium akan luruh sehingga ovum berpindah ke tuba falopi. Dalam tuba falopi terdapat silia yang menyapu ovum kea rah dinding rahim. Selanjutnya, ovum akan menempel di dinding rahim untukberkembang menjadi janin. 🏥 INFO KESEHATAN 🏥 INFERTILITAS 🏥 PROGRAM KEHAMILAN ✆ Hubungi kami di👇 ☏ WA. 08562505277 KONSEP 3R ♻ 💯REAL TESTIMONI
One and the most popular #tiramisu is Tiramisuka. Eggless and no bake.
Rasa bintang lima, Kualitas premium, Harga bersahabaaaattt
.
Ready 3 varian rasa: Original, Matcha & Red Velvet
Order size apapun, bisa suka-suka sama TIRAMISUKA!
Bisa MINI, Boleh PERSONAL, yang BIG ya hayuuuk ajaaa
.
Open PO H-1 atau bisa order the same day (order pagi, ambil malam)
Khusus Made by Order ya, Fresh dijamiiin daaaahhh
Delivery hanya pakai GOJEK atau GRAB (Request Cust)
Atau bisa langsung diambil di TKP!
.
For further info bisa click bitly di bio:
IG: @tiramisuka.official @tiramisu_ka
WA/Telegram: +6281803222955
.
A Lotta Love,
TIRAMISUKA
.
#tiramisu #surabaya  #tiramisuka #premiumtiramisu #foodporn #dessert #italy #homemade #jajanan #masakanrumahan #doyanmakan #makanansurabaya #kulinersurabaya #surabayakuliner #kulinersby #onlineshopmurah #jualantiramisu #dailyfoodfeed #foodoftheday #wisatakuliner #surabayafood #doyancooking #surabayafoodies #foodgallery
One and the most popular #tiramisu  is Tiramisuka. Eggless and no bake. Rasa bintang lima, Kualitas premium, Harga bersahabaaaattt . Ready 3 varian rasa: Original, Matcha & Red Velvet Order size apapun, bisa suka-suka sama TIRAMISUKA! Bisa MINI, Boleh PERSONAL, yang BIG ya hayuuuk ajaaa . Open PO H-1 atau bisa order the same day (order pagi, ambil malam) Khusus Made by Order ya, Fresh dijamiiin daaaahhh Delivery hanya pakai GOJEK atau GRAB (Request Cust) Atau bisa langsung diambil di TKP! . For further info bisa click bitly di bio: IG: @tiramisuka.official @tiramisu_ka WA/Telegram: +6281803222955 . A Lotta Love, TIRAMISUKA . #tiramisu  #surabaya  #tiramisuka  #premiumtiramisu  #foodporn  #dessert  #italy  #homemade  #jajanan  #masakanrumahan  #doyanmakan  #makanansurabaya  #kulinersurabaya  #surabayakuliner  #kulinersby  #onlineshopmurah  #jualantiramisu  #dailyfoodfeed  #foodoftheday  #wisatakuliner  #surabayafood  #doyancooking  #surabayafoodies  #foodgallery 
Masih dalam rangka menghabiskan stok mangga yang ada di rumah. Kali ini terinspirasi dengan dessert populer dari Thailand, Mango Glutinous Rice. Lapisan atasnya adalah puding mangga, yang dibawahnya dilapisi dengan ketan putih yang dicampur dengan sagu mutiara. Entry ketiga untuk KRM 3rd Giveaway  @kumpulanresepmasak  dan @supplieralasfoto

Puding Mangga Lapis Ketan Delima
Source: pingpickings
Recook & modified: @n.rahmalia93

Bahan Lapisan ketan
250gr beras ketan putih
130gr gula
1/2 sdt garam
100ml air
100ml santan instant
1 lembar daun pandan
15gr sagu mutiara merah

Cuci bersih dan rendam beras ketan selama 2 jam. Lalu kukus selama 30 menit hingga empuk. Dalam panci, panaskan air, santan, gula, garam dan daun pandan dengan api kecil hingga gula larut. Masukkan ketan putih kedalamnya dan aduk hingga mengental. Matikan api dan masukkan sagu mutiara. Aduk hingga semua tercampur rata. Tuang kedalam loyang kotak ukuran 15cm yang sudah dialasi daun pisang. Padatkan dan ratakan ketan dalam loyang. Sisihkan.

Bahan Puding Mangga
250ml buah mangga yang sudah diblender
1sdm gula
200ml susu
200ml santan instan
30gr maizena
1sdm agar bubuk plain

Campur gula, susu, santan, maizena dan agar bubuk dalam panci. Aduk semua hingga tercampur rata dan masak dengan api sedang. Setelah agak mengental, masukkan mangga dan aduk terus dengan api kecil hingga menjadi kental seperti custard. Lalu tuang diatas ketan putih. Dinginkan dan simpan dalam lemari pendingin semalam. 
#KRM3rdGA
#kumpulanresepmasak
#instafood#foodstyling#foodgallery#foodpost#foodie#foodpic#foodplating#foodphotography#foodporn#foodgasm#foodies#instayummy#foodstagram#foodporn#instapic#frommykitchen#f52grams
Masih dalam rangka menghabiskan stok mangga yang ada di rumah. Kali ini terinspirasi dengan dessert populer dari Thailand, Mango Glutinous Rice. Lapisan atasnya adalah puding mangga, yang dibawahnya dilapisi dengan ketan putih yang dicampur dengan sagu mutiara. Entry ketiga untuk KRM 3rd Giveaway @kumpulanresepmasak dan @supplieralasfoto Puding Mangga Lapis Ketan Delima Source: pingpickings Recook & modified: @n.rahmalia93 Bahan Lapisan ketan 250gr beras ketan putih 130gr gula 1/2 sdt garam 100ml air 100ml santan instant 1 lembar daun pandan 15gr sagu mutiara merah Cuci bersih dan rendam beras ketan selama 2 jam. Lalu kukus selama 30 menit hingga empuk. Dalam panci, panaskan air, santan, gula, garam dan daun pandan dengan api kecil hingga gula larut. Masukkan ketan putih kedalamnya dan aduk hingga mengental. Matikan api dan masukkan sagu mutiara. Aduk hingga semua tercampur rata. Tuang kedalam loyang kotak ukuran 15cm yang sudah dialasi daun pisang. Padatkan dan ratakan ketan dalam loyang. Sisihkan. Bahan Puding Mangga 250ml buah mangga yang sudah diblender 1sdm gula 200ml susu 200ml santan instan 30gr maizena 1sdm agar bubuk plain Campur gula, susu, santan, maizena dan agar bubuk dalam panci. Aduk semua hingga tercampur rata dan masak dengan api sedang. Setelah agak mengental, masukkan mangga dan aduk terus dengan api kecil hingga menjadi kental seperti custard. Lalu tuang diatas ketan putih. Dinginkan dan simpan dalam lemari pendingin semalam. #KRM3rdGA  #kumpulanresepmasak  #instafood #foodstyling #foodgallery #foodpost #foodie #foodpic #foodplating #foodphotography #foodporn #foodgasm #foodies #instayummy #foodstagram #foodporn #instapic #frommykitchen #f52grams 
Bekal nak2 tdi.....masih blm pake syuran....besok2 ya nak 😄 *nasi,susu,air mineral
*ayam tepung mayonaise
*tahu krispy
*anggur
*yakult

#bekalkyesa #foodpost #foodporn #igfood #foodstagram #foodgam #foodpic #foodgallery #idebekal #bekalanaksekolah #bekalanak #foodlover #igfood #bekalsehat #bawabekal
.
.
[ KUE PIA ]
.
.
Udah pada tau Pia Oleh Oleh Khas Malang @lings_pia kan. Pia enak, dengan kulit tipis renyah berlayer. Nah @lings_pia sekarang ngeluarin kemasan personal isi 5 pcs lho, cakep bisa buat oleh oleh ato pun dikonsumsi sendiri
.
Varian rasa kue pia @lings_pia kini juga semakin banyak, ada susu, pandan telor asin, capucino, tiramisu, kurma, pandan. Favorit ku tetep yah, coklat dan keju
.
Mo tau enaknya @lings_pia juga yukkk
.
@lings_pia 
@lings_pia 
@lings_pia
.
.
📲. WA. : 0813.3374.7779
📲. WA. : 081.1343.1073
📲. Line. : lingspia
.
.
✈️. Delivery All Around Indonesia 🇮🇩 .
.
.
.
#kuepia #lingspia #premiumbutterpia #kulinermalang #oleholehmalang #crispy #renyah #enak #yummy kuepiamalang #yummy #foods #foodiary #foodstagram #foodgasm #foodporn #foodlover #instafood #foodgallery #foodphotography #foodpic #foodies #foodaddict #iphonenesia #iphonephotography #selerakoh_aming
. . [ KUE PIA ] . . Udah pada tau Pia Oleh Oleh Khas Malang @lings_pia kan. Pia enak, dengan kulit tipis renyah berlayer. Nah @lings_pia sekarang ngeluarin kemasan personal isi 5 pcs lho, cakep bisa buat oleh oleh ato pun dikonsumsi sendiri . Varian rasa kue pia @lings_pia kini juga semakin banyak, ada susu, pandan telor asin, capucino, tiramisu, kurma, pandan. Favorit ku tetep yah, coklat dan keju . Mo tau enaknya @lings_pia juga yukkk . @lings_pia @lings_pia @lings_pia . . 📲. WA. : 0813.3374.7779 📲. WA. : 081.1343.1073 📲. Line. : lingspia . . ✈️. Delivery All Around Indonesia 🇮🇩 . . . . #kuepia  #lingspia  #premiumbutterpia  #kulinermalang  #oleholehmalang  #crispy  #renyah  #enak  #yummy  kuepiamalang #yummy  #foods  #foodiary  #foodstagram  #foodgasm  #foodporn  #foodlover  #instafood  #foodgallery  #foodphotography  #foodpic  #foodies  #foodaddict  #iphonenesia  #iphonephotography  #selerakoh_aming 
Assalamu'alaikum...
.
Selamat Pagiii🙆.
.
Selamat menjalankan aktifitas ny hari ini ya moms & selalu memasak yg sehat & lezat utk keluarga tercintah 😇.
.
Salam dari yg pedas gurih nih, 😋 Balado Teri Kacang😍😉.
.
Resep cek di link 👇
.

https://cookpad.com/id/resep/5355131-balado-sambal-teri-kacang
.
.
#baladoterikacang #sambalterikacang #terimedan #widihomemade #homecooking #shareresep #kumpulanresepmasakan #cookpad_id #cookpadcommunity #hobimasakid #sukamasak #doyanmasak #doyancooking_ #foodies #foodshare #foodgallery #foodphotography #foodpornshares #foodstagrams #yukbelajarmasak #belajarmasak #masakanindonesia #indonesianfood #menuoftheday #berbagiresep #healthyfood #masakanrumah #happinessishomemade #cookingwithlove #alhamdulillah
Assalamu'alaikum... . Selamat Pagiii🙆. . Selamat menjalankan aktifitas ny hari ini ya moms & selalu memasak yg sehat & lezat utk keluarga tercintah 😇. . Salam dari yg pedas gurih nih, 😋 Balado Teri Kacang😍😉. . Resep cek di link 👇 . https://cookpad.com/id/resep/5355131-balado-sambal-teri-kacang . . #baladoterikacang  #sambalterikacang  #terimedan  #widihomemade  #homecooking  #shareresep  #kumpulanresepmasakan  #cookpad_id  #cookpadcommunity  #hobimasakid  #sukamasak  #doyanmasak  #doyancooking_  #foodies  #foodshare  #foodgallery  #foodphotography  #foodpornshares  #foodstagrams  #yukbelajarmasak  #belajarmasak  #masakanindonesia  #indonesianfood  #menuoftheday  #berbagiresep  #healthyfood  #masakanrumah  #happinessishomemade  #cookingwithlove  #alhamdulillah 
*god of war*
*god of war*
Outrageous chocolate brownies and walnuts ready to be baked 👩🏻‍🍳🍫. I think it’s been at least 6months since I have baked this yummy brownie (someone at home wasn’t too happy about that!) #brownies #brownie #chocolate #choco #walnuts #brownielovers #baking #bake #yummy #foodporn #foodgallery #foodie #picoftheday #instapic #recipe #cake
Jgn prnah mnyesali apapun yg kamu lakukan dgn keikhlasan hati, karna ssuatu yg dtg dari hati akn slalu brarti..
.
.
Met pagiii ... tteup cemunguthhh.. jgn lupa sarap biar setrong..😁😁😁
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#homemade #breakfast #nasgor #nasigorenglapchiong #simplefood #myfoodstory #kreasimomlim #dapurmamaklim #momlimcooking #cookingwithlove #doyanmasak #masakanrumah #frommykitchen #doyanmakan #gausahdiet #makanterus #gakusahdiet #hobimakan #makanenak #feedfeed #lovetoeat #foodenthusiast  #eateateat #foodsgram #foodstagram #foodgallery #yummyfood
Jgn prnah mnyesali apapun yg kamu lakukan dgn keikhlasan hati, karna ssuatu yg dtg dari hati akn slalu brarti.. . . Met pagiii ... tteup cemunguthhh.. jgn lupa sarap biar setrong..😁😁😁 . . . . . . . . . . #homemade  #breakfast  #nasgor  #nasigorenglapchiong  #simplefood  #myfoodstory  #kreasimomlim  #dapurmamaklim  #momlimcooking  #cookingwithlove  #doyanmasak  #masakanrumah  #frommykitchen  #doyanmakan  #gausahdiet  #makanterus  #gakusahdiet  #hobimakan  #makanenak  #feedfeed  #lovetoeat  #foodenthusiast  #eateateat  #foodsgram  #foodstagram  #foodgallery  #yummyfood 
Assalamualaikum selamat pagi...
Sebelum habis waktu ikut meramaikan KRM 3RD GIVEAWAY @kumpulanresepmasak disponsori oleh @supplieralasfoto dengan tema warna warni saya bikin unicorn snowskin mooncake dng isian kacang merah dan kacang hijau.
#KRM3RDGA
#kumpulanresepmasak
.
UNICORN SNOWSKIN MOONCAKE

Source : MyKitchen101en (modifikasi)
Recook : @aniktriwina
Serve 11
Cetakan 50gr

Bahan pendukung : 2 sdt tepung ketan putih disangrai, atau bisa masukkan microwave 1 menit

Bahan filling
Homemade pasta kacang hijau dan kacang merah timbang per 25gr sebanyak 11, bulatkan masing"

Bahan Mochi (snow skin):
180 ml susu cair suhu ruang
20 gr minyak sayur/minyak goreng
50 gr tepung ketan putih
40 gr tepung beras
20 gr tepung tang mien / pati gandum
40 gr gula halus
pewarna makanan merah, kuning dan biru

Cara :
Campur semua bahan jd 1 lalu saring
Siapkan 3 wadah yg bisa utk mengukus oles dengan minyak sayur kemudian tuang adonan ke dlm 3 wadah tersebut sambil disaring
Taruh pewarna pada ketiganya, aduk rata
Kukus selama 20 menit tutup kukusan tdk perlu dibalut kain, matikan api lalu angkat. Gunakan sumpit aduk rata adonan yg baru matang (masih keadaan panas)
Kemudian masing" warna masukkan plastik diamkan dikulkas selama 20 menit
Ambil dan timbang seberat 30 gr terdiri dr 3 warna (tdk harus sama persis beratnya setiap warna)
Bulatkan masing" (sy ulen sebentar ke 3 warna biar kalis dan rata)
Pipihkan taruh isian bulatkan lagi
Taburi cetakan dng tepung ketan sangrai td kmudian cetak, (gunakan sarung tangan agar mudah dlm proses mencetak tdk lengket dan higenis).
Lakukan hingga selesei, sajikan.

#unicornsnowskinmooncake #mooncake #snowskinmooncake #purpleyamfilling #happyautumn #festivalmooncake #autumfestival #chinesemooncake #lovepurple #whitemooncake #doyanbaking #happysunday #foodgallery #resepmooncake #sharerecipe #shareresep #foodgraph #taipeifoodie #asianfoodie #foodstyle #homemade #snowskin
Assalamualaikum selamat pagi... Sebelum habis waktu ikut meramaikan KRM 3RD GIVEAWAY @kumpulanresepmasak disponsori oleh @supplieralasfoto dengan tema warna warni saya bikin unicorn snowskin mooncake dng isian kacang merah dan kacang hijau. #KRM3RDGA  #kumpulanresepmasak  . UNICORN SNOWSKIN MOONCAKE Source : MyKitchen101en (modifikasi) Recook : @aniktriwina Serve 11 Cetakan 50gr Bahan pendukung : 2 sdt tepung ketan putih disangrai, atau bisa masukkan microwave 1 menit Bahan filling Homemade pasta kacang hijau dan kacang merah timbang per 25gr sebanyak 11, bulatkan masing" Bahan Mochi (snow skin): 180 ml susu cair suhu ruang 20 gr minyak sayur/minyak goreng 50 gr tepung ketan putih 40 gr tepung beras 20 gr tepung tang mien / pati gandum 40 gr gula halus pewarna makanan merah, kuning dan biru Cara : Campur semua bahan jd 1 lalu saring Siapkan 3 wadah yg bisa utk mengukus oles dengan minyak sayur kemudian tuang adonan ke dlm 3 wadah tersebut sambil disaring Taruh pewarna pada ketiganya, aduk rata Kukus selama 20 menit tutup kukusan tdk perlu dibalut kain, matikan api lalu angkat. Gunakan sumpit aduk rata adonan yg baru matang (masih keadaan panas) Kemudian masing" warna masukkan plastik diamkan dikulkas selama 20 menit Ambil dan timbang seberat 30 gr terdiri dr 3 warna (tdk harus sama persis beratnya setiap warna) Bulatkan masing" (sy ulen sebentar ke 3 warna biar kalis dan rata) Pipihkan taruh isian bulatkan lagi Taburi cetakan dng tepung ketan sangrai td kmudian cetak, (gunakan sarung tangan agar mudah dlm proses mencetak tdk lengket dan higenis). Lakukan hingga selesei, sajikan. #unicornsnowskinmooncake  #mooncake  #snowskinmooncake  #purpleyamfilling  #happyautumn  #festivalmooncake  #autumfestival  #chinesemooncake  #lovepurple  #whitemooncake  #doyanbaking  #happysunday  #foodgallery  #resepmooncake  #sharerecipe  #shareresep  #foodgraph  #taipeifoodie  #asianfoodie  #foodstyle  #homemade  #snowskin 
Bangun jam 4 kurang..menghasilkan ini....gulai nangka + tetelan, tahu krispy dan telur dadar dlmnya ada kol irisnya..berat amat..😄brgkat pagi semua....ntar pulang ketemu menu ini lgi 😁😁 #breakfast #sarapan #foodgallery #foodpic #foodlover #igfood #foodstagram #foodgam #yummyfood #foodidea #homecooking #masakanrumahan #gulainangka #foodpost #foodporn
You deserve better than a sandwich. Stop by Wok on the Beach, and try our sweet or savory chicken dishes.
You deserve better than a sandwich. Stop by Wok on the Beach, and try our sweet or savory chicken dishes.
Love this Safeway; there are varieties of food here. This is my lunch today, mini turkey and cheese hye roller. #sandwich #hyeroller #turkeyandcheeserollups #food #foods #igfood #foodart #foodblog #foodblogger #foodcoma #foodcravings #foodgram #foodgalore #foodgallery #foodporn #foodpics #foodtrip #foodspotting #foodstagram
Dnes sme boli pre zmenu domácimi zaváraninami (a ešte aj kukuričkou🌽) obdarovaní my🙏 Je to o to cennejšie, že sa nám to nestáva často, vlastne takmer vôbec, pritom, najlepšie darčeky sú podľa nás práve tie domáce😊 Pozrite sa na tú nádheru, už aj viem, ktorý otvoríme prvý - slivkovú nutelu😍 Jediný problém vidím azda v tom, že teraz máme chuť vyložiť túto parádnu výslužku spolu s nohami na stôl a povedať si, že už máme zavarené 😂 No ale, to je samozrejme len taký chvíľkový stav, takže pekne naspäť do reality nakladať uharky, krájať cuketu a vykôstkovávať marhule, lebo z týchto mojich reči sa nikto nenaje😇 Pekný večer 🤗
.
.
.
.
.
.
.
#našetradičnô #darcek #domacejedomace #zavaraniny #dzem #kecup #kukurica #vyrobenerucne #vyrobeslaskou #vyrobenenaslovensku #radost #navsteva #priatelia #rodina #žranička #dnesjem #dobroty #villagelifestyle #gifts #homecanning #homecanning #foodgallery #foodoftheday #foodpic #foodstagram #presents #homemade #madeinslovakia #slovakfood #purehappiness
Dnes sme boli pre zmenu domácimi zaváraninami (a ešte aj kukuričkou🌽) obdarovaní my🙏 Je to o to cennejšie, že sa nám to nestáva často, vlastne takmer vôbec, pritom, najlepšie darčeky sú podľa nás práve tie domáce😊 Pozrite sa na tú nádheru, už aj viem, ktorý otvoríme prvý - slivkovú nutelu😍 Jediný problém vidím azda v tom, že teraz máme chuť vyložiť túto parádnu výslužku spolu s nohami na stôl a povedať si, že už máme zavarené 😂 No ale, to je samozrejme len taký chvíľkový stav, takže pekne naspäť do reality nakladať uharky, krájať cuketu a vykôstkovávať marhule, lebo z týchto mojich reči sa nikto nenaje😇 Pekný večer 🤗 . . . . . . . #našetradičnô  #darcek  #domacejedomace  #zavaraniny  #dzem  #kecup  #kukurica  #vyrobenerucne  #vyrobeslaskou  #vyrobenenaslovensku  #radost  #navsteva  #priatelia  #rodina  #žranička  #dnesjem  #dobroty  #villagelifestyle  #gifts  #homecanning  #homecanning  #foodgallery  #foodoftheday  #foodpic  #foodstagram  #presents  #homemade  #madeinslovakia  #slovakfood  #purehappiness 
This is one of the popular and favourite Street food in East Africa. It's called Zanzibar Mix. If your from East Africa then you will know what I am talking about. It is very simple to make.

You will need:
Boiled 4 medium size Potatoes.
Cassava crips
Coconut Chutney
Red Chilli Chutney
Black eye beans fritters. (Chora na bhajia). 1.Boil your Potato and chop them into small cubes.

2. Boil 1ltr of water and then add some salt to taste it. Then add raw shredded mango(I used mango powder), 1tspn of lemon juice and tumeric powder.

3. Take 2 tbsp of Plain flour in a small bowl and add some water little by little. Make sure there is no lumps.  Slowly add boiling water into the bowl and then stir it all. You will need to cook it for 5 or 10min in slow heat.

4. I prefer to add my Potatoes into water and cook for another 5min, so potatoes are flavoured in a sauce.

Coconut Chutney.

100g of plain Yogourt 
Add grated fresh Coconut or you can use desiccated Coconut.
Blend 1 Green Chilli & handfull of Coriander
Salt to Taste.

Red Chilli Chutney
Hand full of Red Chilli blend with Lemon juice and Salt to taste.

Chora na Bhajia (Black Eye Fritters)
1 small size cup overnight soak them in water.
Next day drain the water. Add into food prossecor and add a smaill Onion, green chilli, coriander graind till it is rough mixture. Please don't add any water. Add pinch of Garam Masala and salt to tasted.

Heat a pan of oil and deep fry them.

Cassava Crips
I bought mine from the shop but you can make them at home fresh if you have time.

In a bowl add your potato, sprinkle bhajia, cassava crips add your coconut & red chutney and ready to eat.

#zanzibarmix #gchamundfood #streetfood #vegetarianfood #feedfeed #top_food_of_instagram #foodblogfeed #foodglooby #foodgram #foodgawker #foodstagram #foodporn #bbcgoodfood #FoodNetwork #foodgallery #instafood #food #goodfood #realfood #foodie #foodoftheday #delicious #yummyfeed #beautifulcuisines #hautecuisines #buzzfoodfeed #pictureoftheday
This is one of the popular and favourite Street food in East Africa. It's called Zanzibar Mix. If your from East Africa then you will know what I am talking about. It is very simple to make. You will need: Boiled 4 medium size Potatoes. Cassava crips Coconut Chutney Red Chilli Chutney Black eye beans fritters. (Chora na bhajia). 1.Boil your Potato and chop them into small cubes. 2. Boil 1ltr of water and then add some salt to taste it. Then add raw shredded mango(I used mango powder), 1tspn of lemon juice and tumeric powder. 3. Take 2 tbsp of Plain flour in a small bowl and add some water little by little. Make sure there is no lumps. Slowly add boiling water into the bowl and then stir it all. You will need to cook it for 5 or 10min in slow heat. 4. I prefer to add my Potatoes into water and cook for another 5min, so potatoes are flavoured in a sauce. Coconut Chutney. 100g of plain Yogourt Add grated fresh Coconut or you can use desiccated Coconut. Blend 1 Green Chilli & handfull of Coriander Salt to Taste. Red Chilli Chutney Hand full of Red Chilli blend with Lemon juice and Salt to taste. Chora na Bhajia (Black Eye Fritters) 1 small size cup overnight soak them in water. Next day drain the water. Add into food prossecor and add a smaill Onion, green chilli, coriander graind till it is rough mixture. Please don't add any water. Add pinch of Garam Masala and salt to tasted. Heat a pan of oil and deep fry them. Cassava Crips I bought mine from the shop but you can make them at home fresh if you have time. In a bowl add your potato, sprinkle bhajia, cassava crips add your coconut & red chutney and ready to eat. #zanzibarmix  #gchamundfood  #streetfood  #vegetarianfood  #feedfeed  #top_food_of_instagram  #foodblogfeed  #foodglooby  #foodgram  #foodgawker  #foodstagram  #foodporn  #bbcgoodfood  #FoodNetwork  #foodgallery  #instafood  #food  #goodfood  #realfood  #foodie  #foodoftheday  #delicious  #yummyfeed  #beautifulcuisines  #hautecuisines  #buzzfoodfeed  #pictureoftheday 
Pasta rellena de calabaza acompañada de verduras, aguacate y semillas de chia. #Delicioso y #wow!! .
👌
.
A veces solo se necesita motivación para empezar un estilo de vida #saludable. 
Gracias por verlo.
📷
#dailyfoodfeed #homestyle #dinner #foodstagram #enjoyfood #buenprovecho #foodgallery  #foodphotography #fooddiary #comidareal  #foodonthetable #foodstyling #foodblogfeed  #delicioso #photofood #feedfeed #alimentacionsaludable #ricoysano #comidasana #instafood #healthyfood #instagood #foodgram #dietasana #foodshare #fooddiet
Pasta rellena de calabaza acompañada de verduras, aguacate y semillas de chia. #Delicioso  y #wow !! . 👌 . A veces solo se necesita motivación para empezar un estilo de vida #saludable . Gracias por verlo. 📷 #dailyfoodfeed  #homestyle  #dinner  #foodstagram  #enjoyfood  #buenprovecho  #foodgallery  #foodphotography  #fooddiary  #comidareal  #foodonthetable  #foodstyling  #foodblogfeed  #delicioso  #photofood  #feedfeed  #alimentacionsaludable  #ricoysano  #comidasana  #instafood  #healthyfood  #instagood  #foodgram  #dietasana  #foodshare  #fooddiet 
Junto a mi chef instructor @lembis22 Gracias por todo el conocimiento impartido, durante este periodo pude conocer una persona distinta  a la de la 1era impresión en el nivel subchef, una más cercana con una gran disposición de ayudar, hoy por hoy puedo dar gracias a Dios por haber permitido que usted fuese mi instructora en este camino que a penas comienza, se le quiere, q DIOS le bendiga un abrazo!
#Alemania #foods #food #foodporn #chef #chefcocina #foodie #instafood #chefstagram #foodstagram #cooking #cook #instagood #foodpic #cheflife #cegaven @cegaven #cheflover #foodblogger #tasty #foodgasm #lunch #berlinfood #yum #yummy #comida #foodpresentation #foodgallery #gastronomía #cocinerosvenezolanos #venezuela
Junto a mi chef instructor @lembis22 Gracias por todo el conocimiento impartido, durante este periodo pude conocer una persona distinta a la de la 1era impresión en el nivel subchef, una más cercana con una gran disposición de ayudar, hoy por hoy puedo dar gracias a Dios por haber permitido que usted fuese mi instructora en este camino que a penas comienza, se le quiere, q DIOS le bendiga un abrazo! #Alemania  #foods  #food  #foodporn  #chef  #chefcocina  #foodie  #instafood  #chefstagram  #foodstagram  #cooking  #cook  #instagood  #foodpic  #cheflife  #cegaven  @cegaven #cheflover  #foodblogger  #tasty  #foodgasm  #lunch  #berlinfood  #yum  #yummy  #comida  #foodpresentation  #foodgallery  #gastronomía  #cocinerosvenezolanos  #venezuela 
Sedati, we're comingggg.. Bandenggggg 😜.. Banyak kolam pancing disini.. Tp qt beli ikan kiloan, jadi bisa pilih yg montok kayak gini 😂
.
🏣Warung Barokah
.
📍Pemancingan KalangAnyar, Sedati (warung e paling pucuk dewe, warna warung e pink 😍)
.
💸Bandeng 32K / ekor, ongkos cabut duri 3K / ekor, ongkos bakar 8K / ekor
.
Klik ❤ dan mention temenmu untuk makan disini ☝
.
Salam Kuliner!🤘
.
#instafood #food #foods #foodie #foodies #foodgasm #foodporn #foodparadise #foodsense #foodphotography #foodstagram #foodhunter #SilviFoodDiary #culinary #kuliner #makanyok #yokmakan #surabayafoodies #surabayafood #kulinersurabaya #surabayaculinary #foodgallery #doyanjajan #doyanmakan #foodpic #memehociak8387 #ikanbakar
Sedati, we're comingggg.. Bandenggggg 😜.. Banyak kolam pancing disini.. Tp qt beli ikan kiloan, jadi bisa pilih yg montok kayak gini 😂 . 🏣Warung Barokah . 📍Pemancingan KalangAnyar, Sedati (warung e paling pucuk dewe, warna warung e pink 😍) . 💸Bandeng 32K / ekor, ongkos cabut duri 3K / ekor, ongkos bakar 8K / ekor . Klik ❤ dan mention temenmu untuk makan disini ☝ . Salam Kuliner!🤘 . #instafood  #food  #foods  #foodie  #foodies  #foodgasm  #foodporn  #foodparadise  #foodsense  #foodphotography  #foodstagram  #foodhunter  #SilviFoodDiary  #culinary  #kuliner  #makanyok  #yokmakan  #surabayafoodies  #surabayafood  #kulinersurabaya  #surabayaculinary  #foodgallery  #doyanjajan  #doyanmakan  #foodpic  #memehociak8387  #ikanbakar 
What a great day to update this Cannoli Ice Cream post...and chiily blast from Dish 'n' the Kitchen's past!
Any Ice Cream enthusiasts out there? 🍦
.
.
.
.
.
#icecream #frozentreats #cannoliicecream #cannoli 
#icecreamtime #icecreamaddict #treatyoself #treattime #sweeteats #sweetlife #sweettooth #icecreamlover #beautifulfood #dessert #instayum #show_me_your_food #lovetoeat #summerfood #myrecipe #foodstyle #foodgallery #heresmyfood #foodpics #huffposttaste #delicious #eatfamous  #f52grams #eater #blogged 
#myfood
What a great day to update this Cannoli Ice Cream post...and chiily blast from Dish 'n' the Kitchen's past! Any Ice Cream enthusiasts out there? 🍦 . . . . . #icecream  #frozentreats  #cannoliicecream  #cannoli  #icecreamtime  #icecreamaddict  #treatyoself  #treattime  #sweeteats  #sweetlife  #sweettooth  #icecreamlover  #beautifulfood  #dessert  #instayum  #show_me_your_food  #lovetoeat  #summerfood  #myrecipe  #foodstyle  #foodgallery  #heresmyfood  #foodpics  #huffposttaste  #delicious  #eatfamous  #f52grams  #eater  #blogged  #myfood 
Nyobain tempat makan baru.. Baru liat 😂😂😂.. Di daerah manukan lagi ya gengs.. Akeh makanan ndek kene 🤓.. Kali ini, lunch Ayam Kremes punya nya Ayam Goreng Keraton..
.
🏣Ayam Goreng Keraton
.
📍Jalan Manukan Dalam Blok 18F (Persis di sebelah Roti Mandala)
.
💸Paketan utk 2 orang (like this pic ☝) Paketan Nakula Sadewa, harga 45K / paket (include cah kangkung, sambel, lalapan)
.
Klik ❤ dan mention temenmu untuk makan disini ☝
.
#instafood #food #foods #foodie #foodies #foodgasm #foodporn #foodparadise #foodsense #foodphotography #foodstagram #foodhunter #SilviFoodDiary #culinary #kuliner #makanyok #yokmakan #surabayafoodies #surabayafood #kulinersurabaya #surabayaculinary #foodgallery #doyanjajan #doyanmakan #foodpic #memehociak8387 #ayamkremes
Nyobain tempat makan baru.. Baru liat 😂😂😂.. Di daerah manukan lagi ya gengs.. Akeh makanan ndek kene 🤓.. Kali ini, lunch Ayam Kremes punya nya Ayam Goreng Keraton.. . 🏣Ayam Goreng Keraton . 📍Jalan Manukan Dalam Blok 18F (Persis di sebelah Roti Mandala) . 💸Paketan utk 2 orang (like this pic ☝) Paketan Nakula Sadewa, harga 45K / paket (include cah kangkung, sambel, lalapan) . Klik ❤ dan mention temenmu untuk makan disini ☝ . #instafood  #food  #foods  #foodie  #foodies  #foodgasm  #foodporn  #foodparadise  #foodsense  #foodphotography  #foodstagram  #foodhunter  #SilviFoodDiary  #culinary  #kuliner  #makanyok  #yokmakan  #surabayafoodies  #surabayafood  #kulinersurabaya  #surabayaculinary  #foodgallery  #doyanjajan  #doyanmakan  #foodpic  #memehociak8387  #ayamkremes 
Simple ingredients prepared in a simple way — that’s the best way to take your everyday cooking to a higher level!!!! #picfood #artcooking #foodgallery #psycooks 🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪
Simple ingredients prepared in a simple way — that’s the best way to take your everyday cooking to a higher level!!!! #picfood  #artcooking  #foodgallery  #psycooks  🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪
Yuhuuuuu.. Sego Meduro memang selalu bikin ngiler.. 😃 Apalagi sego Meduro yang ini nyediain lauk komplit, ada Babat, Paru, Kerang, Empal, Cumi, Udang, Telor Kecap.. Sambel nya sambel korek sama sambel pencit.. Yang di post kali ini pake Udang, Cumi, Empal, sm Kerang, plus sambel korek.. Kerang e singitan yo rekk.. 😂
.
🏣Depot Sya'i
.
📍Jalan Manukan Tengah Blok P20 No.9 (ancer2 e dr Giant Manukan sebrang e ada jalan masuk, masuk situ aja, kira2 200 meter di kiri jalan dah ketemu lokasinya)
.
📱082245609253
.
💸Lauk lebih dari 2 harga 17K, lauk 2 harga 15K (porsi lauk disesuaikan yaaa)
.
Klik ❤ dan mention temenmu untuk makan disini ☝
.
Salam Kuliner!🤘
.
#instafood #food #foods #foodie #foodies #foodgasm #foodporn #foodparadise #foodsense #foodphotography #foodstagram #foodhunter #SilviFoodDiary #culinary #kuliner #makanyok #yokmakan #surabayafoodies #surabayafood #kulinersurabaya #surabayaculinary #foodgallery #doyanjajan #doyanmakan #foodpic #memehociak8387 #segomeduro
Yuhuuuuu.. Sego Meduro memang selalu bikin ngiler.. 😃 Apalagi sego Meduro yang ini nyediain lauk komplit, ada Babat, Paru, Kerang, Empal, Cumi, Udang, Telor Kecap.. Sambel nya sambel korek sama sambel pencit.. Yang di post kali ini pake Udang, Cumi, Empal, sm Kerang, plus sambel korek.. Kerang e singitan yo rekk.. 😂 . 🏣Depot Sya'i . 📍Jalan Manukan Tengah Blok P20 No.9 (ancer2 e dr Giant Manukan sebrang e ada jalan masuk, masuk situ aja, kira2 200 meter di kiri jalan dah ketemu lokasinya) . 📱082245609253 . 💸Lauk lebih dari 2 harga 17K, lauk 2 harga 15K (porsi lauk disesuaikan yaaa) . Klik ❤ dan mention temenmu untuk makan disini ☝ . Salam Kuliner!🤘 . #instafood  #food  #foods  #foodie  #foodies  #foodgasm  #foodporn  #foodparadise  #foodsense  #foodphotography  #foodstagram  #foodhunter  #SilviFoodDiary  #culinary  #kuliner  #makanyok  #yokmakan  #surabayafoodies  #surabayafood  #kulinersurabaya  #surabayaculinary  #foodgallery  #doyanjajan  #doyanmakan  #foodpic  #memehociak8387  #segomeduro 
Beberapa teman pernah bertanya jam berapa sih saya bikin kue atau roti? Jawabannya ya jam segini ini rotinya baru keluar dari oven .. 😎😎 Siap dibawa ke kantor pagi ini, semoga ada temen kantor yang mau bantu ngabisin 😁😁
.
Ini resepnya yuks dicoba:
.
Roti Gandum
(14 buah @diameter 6,5 cm)
.
Bahan:
Bahan A:
165 gram #tepungterigucakrakembar 
100 gram #tepungterigusegitigabiru 
135 gram #wholewheatflour 
80 gram gula pasir
7 gram ragi instan
3 kuning telur
200 gram #susupasteurisasiindomilk dingin
.
Bahan B:
60 gram margarin
1/2 sdt garam
.
Bahan C:
Wijen untuk taburan
.
Cara membuat:
1. Masukkan bahan A dalam mixer dan untuk susunya dituang sedikit demi sedikit. Mixer hingga kalis (sekitar 5 menit).
2. Masukkan bahan B. Mixer hingga kalis elastis.
3. Bulatkan adonan dan diamkan sekitar 40 menit hingga mengembang. Kempiskan adonan.
4. Bagi adonan dengan berat 50 gram, bulatkan dan letakkan di atas loyang yang telah diolesi margarin.
5. Diamkan 40 menit hingga mengembang.
6. Olesi dengan #susupasteurisasiindomik, taburi dengan wijen
7. Oven dengan suhu 190C hingga kecoklatan (sekitar 20 menit)
.
#rotigandum #wholewheatbread #reseprotigandum #breakfast #inspirasisarapan 
#kulinerindonesia #kuliner #instagood #instafood #instadaily #food #foodgallery #foodphotography #picoftheday #pictureoftheday #pesancakeultah #breadtrend #instabread #breadoftheday #breadmaking  #deliccia #breadlovers
Beberapa teman pernah bertanya jam berapa sih saya bikin kue atau roti? Jawabannya ya jam segini ini rotinya baru keluar dari oven .. 😎😎 Siap dibawa ke kantor pagi ini, semoga ada temen kantor yang mau bantu ngabisin 😁😁 . Ini resepnya yuks dicoba: . Roti Gandum (14 buah @diameter 6,5 cm) . Bahan: Bahan A: 165 gram #tepungterigucakrakembar  100 gram #tepungterigusegitigabiru  135 gram #wholewheatflour  80 gram gula pasir 7 gram ragi instan 3 kuning telur 200 gram #susupasteurisasiindomilk  dingin . Bahan B: 60 gram margarin 1/2 sdt garam . Bahan C: Wijen untuk taburan . Cara membuat: 1. Masukkan bahan A dalam mixer dan untuk susunya dituang sedikit demi sedikit. Mixer hingga kalis (sekitar 5 menit). 2. Masukkan bahan B. Mixer hingga kalis elastis. 3. Bulatkan adonan dan diamkan sekitar 40 menit hingga mengembang. Kempiskan adonan. 4. Bagi adonan dengan berat 50 gram, bulatkan dan letakkan di atas loyang yang telah diolesi margarin. 5. Diamkan 40 menit hingga mengembang. 6. Olesi dengan #susupasteurisasiindomik , taburi dengan wijen 7. Oven dengan suhu 190C hingga kecoklatan (sekitar 20 menit) . #rotigandum  #wholewheatbread  #reseprotigandum  #breakfast  #inspirasisarapan  #kulinerindonesia  #kuliner  #instagood  #instafood  #instadaily  #food  #foodgallery  #foodphotography  #picoftheday  #pictureoftheday  #pesancakeultah  #breadtrend  #instabread  #breadoftheday  #breadmaking  #deliccia  #breadlovers 
Bulgur s lilkem a žampióny ☺
🔈🔈na ghíčku opéct lilek, žampióny, osolit a ochutit chilli kořením 👉přidáme kukuřici, aby to bylo i barevné 😉👉nakonec zjemníme trochou 12%smetany 👉👉zamícháme uvařený bulgur a hotovo 😊 #healthylifestyle #healhtyfood #lunch #instafood #fitfood #food #foodgallery #foodpics #jimezdrave #zdraverecepty
Sedati, we're comingggg.. Bandenggggg 😜.. Banyak kolam pancing disini.. Tp qt beli ikan kiloan, jadi bisa pilih yg montok kayak gini 😂
.
🏣Warung Barokah
.
📍Pemancingan KalangAnyar, Sedati (warung e paling pucuk dewe, warna warung e pink 😍)
.
💸Bandeng 32K / ekor, ongkos cabut duri 3K / ekor, ongkos bakar 8K / ekor
.
Klik ❤ dan mention temenmu untuk makan disini ☝
.
Salam Kuliner!🤘
.
#instafood #food #foods #foodie #foodies #foodgasm #foodporn #foodparadise #foodsense #foodphotography #foodstagram #foodhunter #SilviFoodDiary #culinary #kuliner #makanyok #yokmakan #surabayafoodies #surabayafood #kulinersurabaya #surabayaculinary #foodgallery #doyanjajan #doyanmakan #foodpic #memehociak8387 #ikanbakar
Sedati, we're comingggg.. Bandenggggg 😜.. Banyak kolam pancing disini.. Tp qt beli ikan kiloan, jadi bisa pilih yg montok kayak gini 😂 . 🏣Warung Barokah . 📍Pemancingan KalangAnyar, Sedati (warung e paling pucuk dewe, warna warung e pink 😍) . 💸Bandeng 32K / ekor, ongkos cabut duri 3K / ekor, ongkos bakar 8K / ekor . Klik ❤ dan mention temenmu untuk makan disini ☝ . Salam Kuliner!🤘 . #instafood  #food  #foods  #foodie  #foodies  #foodgasm  #foodporn  #foodparadise  #foodsense  #foodphotography  #foodstagram  #foodhunter  #SilviFoodDiary  #culinary  #kuliner  #makanyok  #yokmakan  #surabayafoodies  #surabayafood  #kulinersurabaya  #surabayaculinary  #foodgallery  #doyanjajan  #doyanmakan  #foodpic  #memehociak8387  #ikanbakar 
Chilli potato from The Colony Bistro, amar colony lajpat nagar
Chilli Potatoe was so crispy and saute with onion, capsicum. It was damn tasty and served hot.

Rating-4/5

For more buzz around you follow
@lustyfood_ 
@lustyfood_ 
@lustyfood_ 
@lustyfood_ 
#lustyfood #chinesefood #chinese #food #foodies #foodimage #foodpics #foodinstagram #foodart #foodpornography #foodpornshare #foodphotography #foodhack #foodblogger #foodbaby #foodblogging #foodtruckfestival #foodgallery #foodinsta #foodism #foody #delhifood #delhifoodblogger #southindianfood #yummyfood #delhifoodie #foodtalkindia
Chilli potato from The Colony Bistro, amar colony lajpat nagar Chilli Potatoe was so crispy and saute with onion, capsicum. It was damn tasty and served hot. Rating-4/5 For more buzz around you follow @lustyfood_ @lustyfood_ @lustyfood_ @lustyfood_ #lustyfood  #chinesefood  #chinese  #food  #foodies  #foodimage  #foodpics  #foodinstagram  #foodart  #foodpornography  #foodpornshare  #foodphotography  #foodhack  #foodblogger  #foodbaby  #foodblogging  #foodtruckfestival  #foodgallery  #foodinsta  #foodism  #foody  #delhifood  #delhifoodblogger  #southindianfood  #yummyfood  #delhifoodie  #foodtalkindia 
Did your mouth water? We know it did! Enjoy our salmon special with your choice of two sides for only $12.99 🍽
Did your mouth water? We know it did! Enjoy our salmon special with your choice of two sides for only $12.99 🍽
Chicken rice is one of those under rated, but you can never have enough of dish. Looks simple but everything in this dish is cooked and assembled with skills and techniques perfected over the years, from rice, chicken, sauces, gravy to chilli and even the cucumbers 👍🏻.
.
.
.
.
.
 #foodpic #instafood #foodphotography #foodporn  #foodstagram #foodie #fooddaily #fooddiary #foodgallery #foodgasm #organom #ilovefood #instafoodie #foodgalore #glutton #foodjunkie #ieatnpost #garfieldgirleats #chickenrice #roastedchickenrice #chinesefood #chinesemeal #chinesedish #asianfood #烧鸡饭 #鸡蛋 #chineseroastchicken
Chicken rice is one of those under rated, but you can never have enough of dish. Looks simple but everything in this dish is cooked and assembled with skills and techniques perfected over the years, from rice, chicken, sauces, gravy to chilli and even the cucumbers 👍🏻. . . . . . #foodpic  #instafood  #foodphotography  #foodporn  #foodstagram  #foodie  #fooddaily  #fooddiary  #foodgallery  #foodgasm  #organom  #ilovefood  #instafoodie  #foodgalore  #glutton  #foodjunkie  #ieatnpost  #garfieldgirleats  #chickenrice  #roastedchickenrice  #chinesefood  #chinesemeal  #chinesedish  #asianfood  #烧鸡饭  #鸡蛋  #chineseroastchicken 
Roti kombinasi asin 28k😋
So yumsss !!
.
.
KEDAI KOKOHO
Muara karang blok Z4 Utara no 6 (jadi 1 tempat sama Thai Fook)
Taste: 4/5
Buka hanya sampai jam 18.30

#vickysukamakan #vickykolesterol #foodporn #foodgallery #instafood #foodie #kakefoodie #misscarolinebong #eatandtreats #missnomnom #jktfoodbang #foodgram #foodgraphy #jktfooddestination #foodtravel #foodgasm #foodlovers #kulinermuarakarang #kulinerpluit #kedaikokoho
Cake😋😋😋😋
My Brother's Birthday Cake
For more yummy updates Follow
@spottingfood 
@spottingfood 
@spottingfood 
@spottingfood 
@spottingfood 
#food #foodies #foodimage #foodpics #foodinstagram #foodart #foodpornography #foodpornshare #foodphotography #foodhack #foodblogger #foodbaby #foodblogging #foodtruckfestival #foodgallery #foodinsta #foodism #foody #delhifood #delhifoodblogger #southindianfood #yummyfood #delhifoodie #foodtalkindia
Ras malai khaalo friends 😍
.
.
.
WHAT : RAS MALAI 😍
WHERE : HALDIRAMS, MALVIYA NAGAR MARKET
WE RATE : 10/10😋🤩
.
.
.
FOLLOW @hungry_voyagers 
@hungry_voyagers 
@hungry_voyagers .
.
.
#foodies #foodlove #coupleforever #main #sweet #dish #milk #rasmalai #haldiram #tastyfood #goodmood #goodfood  #delhi #explorers #couple #eatstogether #staystogether #instalove #instalife #instagood #instapicture #insta #instagram #eat24x7 #foodgallery  #foodncuddles #foodgasm #foodgallery
Ras malai khaalo friends 😍 . . . WHAT : RAS MALAI 😍 WHERE : HALDIRAMS, MALVIYA NAGAR MARKET WE RATE : 10/10😋🤩 . . . FOLLOW @hungry_voyagers @hungry_voyagers @hungry_voyagers . . . #foodies  #foodlove  #coupleforever  #main  #sweet  #dish  #milk  #rasmalai  #haldiram  #tastyfood  #goodmood  #goodfood  #delhi  #explorers  #couple  #eatstogether  #staystogether  #instalove  #instalife  #instagood  #instapicture  #insta  #instagram  #eat24x7  #foodgallery  #foodncuddles  #foodgasm  #foodgallery 
Welcome one of our artists! @xabigaildominguez
Welcome one of our artists! @xabigaildominguez
Welcome @zacari.brand we’re excited to have you!
Welcome @zacari.brand we’re excited to have you!
Welcome @erynjadebeautique ! We’re excited to have you.
Welcome @erynjadebeautique ! We’re excited to have you.
Zongzi for Dragon Boat Festival. Bought these😆...still missed my mum's homemade #foodart #foodgallery #asianfood #chinesefood #chinesecooking #asiancooking
Only during school holidays my girl can make breakfast for me. Oatmeal bread with cabbage, ham & cheese in mayonnaise dressing. Thank you Darling! 15th June 2018 #pooipekhomedish #foodart #foodgallery # breakfast
Only during school holidays my girl can make breakfast for me. Oatmeal bread with cabbage, ham & cheese in mayonnaise dressing. Thank you Darling! 15th June 2018 #pooipekhomedish  #foodart  #foodgallery  # breakfast
Peanut & Black Sesame Glutinuos Rice Ball in Ginger and Osmanthus Soup. 花生、黑芝麻+桂花湯圓 #foodart #foodgallery #homecook #homecooking #homemade #asianfood #chinesefood #chinesecooking #asiancooking #asiandessert #chinesedessert
Potatoes with pork in gravy sauce. 醤油马铃薯加猪肉
Japanese cucumber pickles with saseme芝麻醋日本青瓜 #pooipekhomedish #foodart #foodgallery #homemade #chinesefood #asianfood #chinesefood #chinesecooking #asiancooking