an online Instagram web viewer

#fooddeliveryselangor medias

Photos

Hujung tahun banyak jamuan2 akhir tahun samada di sekolah, birthday party mahupon gathering2 dengan family ni kan. Nak hidang kan tetamu anda set menu mewah pada mereka bole cubaa Spaghetti Premium kami yang superrr creamy nyummy dan sedap nih!👍👍👍😋😋
.
Kami terima sebarang tempahan majlis, meeting, small makan2, dan sbginya. Yang pasti harga kami tak mahal dan berpatutan. Serta portion kami memang banyak bersesuaian dengan bilangan pax yang di minta. .
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp kami di 0167565114🙋🙋🙋
.
#laspaghettistazione #fooddeliverykajang #kajang #tempahancatering #lunchdeliverykajang #fooddeliveryselangor #spaghettisedap #hospitalkajang #spaghettimurah #fooddeliverybangi #kpjkajang #tescokajang #saujanaimpian #primasaujana #spaghettibolognesemeatball  #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #spaghettideliverykajang #minicatering #tempahancatering #kajangfooddelivery #lunchboxupm #lunchboxkajang #upm  #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliveryupm #foodeliveryuniten #mpkj
Hujung tahun banyak jamuan2 akhir tahun samada di sekolah, birthday party mahupon gathering2 dengan family ni kan. Nak hidang kan tetamu anda set menu mewah pada mereka bole cubaa Spaghetti Premium kami yang superrr creamy nyummy dan sedap nih!👍👍👍😋😋 . Kami terima sebarang tempahan majlis, meeting, small makan2, dan sbginya. Yang pasti harga kami tak mahal dan berpatutan. Serta portion kami memang banyak bersesuaian dengan bilangan pax yang di minta. . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp kami di 0167565114🙋🙋🙋 . #laspaghettistazione  #fooddeliverykajang  #kajang  #tempahancatering  #lunchdeliverykajang  #fooddeliveryselangor  #spaghettisedap  #hospitalkajang  #spaghettimurah  #fooddeliverybangi  #kpjkajang  #tescokajang  #saujanaimpian  #primasaujana  #spaghettibolognesemeatball  #kajang2  #kajangperdana  #kajangprima  #spaghettideliverykajang  #minicatering  #tempahancatering  #kajangfooddelivery  #lunchboxupm  #lunchboxkajang  #upm  #fooddeliverykajang  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliveryupm  #foodeliveryuniten  #mpkj 
DFCC Ganache / Cheese Maltesers Special Edition Black & White yang sangat minimalis. Putih itu suci dan hitam kan menawan. Tuan punya mesti akan tertawan❤
.
7 inci RM60
10 inci RM90
12 inci RM140
.
Jom order dengan kami : 👉 www.wasap.my/60173524384
.
Delivery area : KL / Selangor / Putrajaya
(With delivery charges)
.
Follow Facebook page : 👇 https://www.facebook.com/TheIdzahlicious
.
Follow Instagram :
👉 www.instagram.com/theidzahlicious

#sabrinabakery #agentsabrinabakery #ampang #deliverykualalumpur #birthdaycake #jjcm #foodporn #jalanjalancarimakan #klfoodie #malaysiafood #makansedap #putrajaya #deliveryteruskehati #cakes #cookies #sayajualkekmalaysia #kambingperap #foodlover #bazarpaknil #sayajualkek #lelakikirimantuhan #kulacake #tempahankekkawin #kekharijadi #kekkawin #kektunang #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor
DFCC Ganache / Cheese Maltesers Special Edition Black & White yang sangat minimalis. Putih itu suci dan hitam kan menawan. Tuan punya mesti akan tertawan❤ . 7 inci RM60 10 inci RM90 12 inci RM140 . Jom order dengan kami : 👉 www.wasap.my/60173524384 . Delivery area : KL / Selangor / Putrajaya (With delivery charges) . Follow Facebook page : 👇 https://www.facebook.com/TheIdzahlicious . Follow Instagram : 👉 www.instagram.com/theidzahlicious #sabrinabakery  #agentsabrinabakery  #ampang  #deliverykualalumpur  #birthdaycake  #jjcm  #foodporn  #jalanjalancarimakan  #klfoodie  #malaysiafood  #makansedap  #putrajaya  #deliveryteruskehati  #cakes  #cookies  #sayajualkekmalaysia  #kambingperap  #foodlover  #bazarpaknil  #sayajualkek  #lelakikirimantuhan  #kulacake  #tempahankekkawin  #kekharijadi  #kekkawin  #kektunang  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor 
LAGI PENGHANTARAN MALAM HARI 😘😘😘 Dingin malam nie dek ujan tak berhenti dari siang tadi. 
Buat sahabat dan pelanggan kami yang masih di atas jalanraya, hati- hati memandu ya!

Alhamdulillah. Done penghantaran ke kediaman puan Nur. Terima kasih puan ya.

Selamat menjamu selera.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan,
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery 
#chocolateorangebrownies #chocorangecheesebrownies  #creamcheese #orange #homebaker  #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious #repeatcustomers #repeatorder #testimoni #tempahansepanjangtahun
LAGI PENGHANTARAN MALAM HARI 😘😘😘 Dingin malam nie dek ujan tak berhenti dari siang tadi. Buat sahabat dan pelanggan kami yang masih di atas jalanraya, hati- hati memandu ya! Alhamdulillah. Done penghantaran ke kediaman puan Nur. Terima kasih puan ya. Selamat menjamu selera. Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #chocolateorangebrownies  #chocorangecheesebrownies  #creamcheese  #orange  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #repeatcustomers  #repeatorder  #testimoni  #tempahansepanjangtahun 
Nak buat brownies jadi hantaran. I would suggest this - Brownies Gumpaste.⠀
.⠀
Senang uols. Tak payah nak fikir hiasan. Nak tambah tulisan pun boleh. Nak kotak transparent tu pun ada jeww. RM20.⠀
.⠀
Harga: RM45⠀
Size: 7 inch⠀
.⠀
🏍 Delivery setiap hari⠀
.⠀
Delivery area:⠀
*charges depends on location⠀
.⠀
🔹Seluruh KL/Selangor⠀
🔹KLIA⠀
🔹Dengkil⠀
🔹Nilai⠀
.⠀
🔹 Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀
.⠀
Whatsapp: +6011-1019 6556 (clik link in bio 👆)⠀
.⠀
Instagram/FB page: @kek_sabrinabakery⠀
.⠀
. ⠀
#agentletupskebabom #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #surprisedelivery #cakemamasab #gumpaste  #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #surprisedelivery #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #lamb #brownies #fooddeliveryselangor #mamasabwarrior #browniessedap
Nak buat brownies jadi hantaran. I would suggest this - Brownies Gumpaste.⠀ .⠀ Senang uols. Tak payah nak fikir hiasan. Nak tambah tulisan pun boleh. Nak kotak transparent tu pun ada jeww. RM20.⠀ .⠀ Harga: RM45⠀ Size: 7 inch⠀ .⠀ 🏍 Delivery setiap hari⠀ .⠀ Delivery area:⠀ *charges depends on location⠀ .⠀ 🔹Seluruh KL/Selangor⠀ 🔹KLIA⠀ 🔹Dengkil⠀ 🔹Nilai⠀ .⠀ 🔹 Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀ .⠀ Whatsapp: +6011-1019 6556 (clik link in bio 👆)⠀ .⠀ Instagram/FB page: @kek_sabrinabakery⠀ .⠀ . ⠀ #agentletupskebabom  #agentsabrinabakery  #sabrinabakery  #mamasab  #keksabrinabakery  #kekmamasab  #surprisedelivery  #cakemamasab  #gumpaste  #desserttable  #birthdaycake  #kekbirthday  #kekcoklat  #desserts  #surprisedelivery  #jamuan  #dfcc  #kekkahwin  #hantaran  #kektunang  #fooddelivery  #kekdelivery  #lamb  #brownies  #fooddeliveryselangor  #mamasabwarrior  #browniessedap 
SIAP!

Alhamdulillah. Walaupon tempahannya less than 24 hours, good job Gee!
😉😉😉 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan,
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery 
#chocolateorangebrownies #chocorangecheesebrownies  #creamcheese #orange #homebaker  #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious #repeatcustomers #repeatorder #testimoni #tempahansepanjangtahun
SIAP! Alhamdulillah. Walaupon tempahannya less than 24 hours, good job Gee! 😉😉😉 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #chocolateorangebrownies  #chocorangecheesebrownies  #creamcheese  #orange  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #repeatcustomers  #repeatorder  #testimoni  #tempahansepanjangtahun 
JARANG... Memang amat jarang kami terima tempahan kurang dari 24 jam. Seb baek jiran se taman😘😘😘 tak perlu fikir jam berapa nak siap...jam berapa nak hantar😅 Kalau luar kawasan, susah juga kami nak penuhi permintannyer tu😅

Alhamdulillah. Siap! Tunggu sejuk...masuk chiller seblom kiter masuk kotak kek dan hantar malam nanti😉

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan,
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery 
#chocolateorangebrownies #chocorangecheesebrownies  #creamcheese #orange #homebaker  #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious #repeatcustomers #repeatorder #testimoni #tempahansepanjangtahun
JARANG... Memang amat jarang kami terima tempahan kurang dari 24 jam. Seb baek jiran se taman😘😘😘 tak perlu fikir jam berapa nak siap...jam berapa nak hantar😅 Kalau luar kawasan, susah juga kami nak penuhi permintannyer tu😅 Alhamdulillah. Siap! Tunggu sejuk...masuk chiller seblom kiter masuk kotak kek dan hantar malam nanti😉 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #chocolateorangebrownies  #chocorangecheesebrownies  #creamcheese  #orange  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #repeatcustomers  #repeatorder  #testimoni  #tempahansepanjangtahun 
[ Italian Pasta ] ..Tidak perlu terbang ke Italy untuk merasai sepinggan pasta yg super duper ohsem!! Di WEERA Kitchen kami menyajikan pelbagai hidangan2 pasta yg pasti menggamit selera anda!! Selain itu harga yg kami tawarkan jauh lebih murah dari luar sana..pasta yg super duper..harga yg berpatutan..jadi kenapa perlu anda bayar lebih??? 😁

Whatsapp 📞 0166734370 🇮🇹
Whatsapp 📞 0166734370 🇮🇹
Whatsapp 📞 0166734370 🇮🇹 Www.Wasap.My/60166734370/WEERAkitchen_PastaMania

#weerakitchen #pastamania #italianpasta #Italianies #parmigianapasta #pennearabiata 
#fooddeliveryselangor #foodmurah 
#happytummy #kualaselangor #kualaselangorresidents #padubeb👊
[ Italian Pasta ] ..Tidak perlu terbang ke Italy untuk merasai sepinggan pasta yg super duper ohsem!! Di WEERA Kitchen kami menyajikan pelbagai hidangan2 pasta yg pasti menggamit selera anda!! Selain itu harga yg kami tawarkan jauh lebih murah dari luar sana..pasta yg super duper..harga yg berpatutan..jadi kenapa perlu anda bayar lebih??? 😁 Whatsapp 📞 0166734370 🇮🇹 Whatsapp 📞 0166734370 🇮🇹 Whatsapp 📞 0166734370 🇮🇹 Www.Wasap.My/60166734370/WEERAkitchen_PastaMania #weerakitchen  #pastamania  #italianpasta  #Italianies  #parmigianapasta  #pennearabiata  #fooddeliveryselangor  #foodmurah  #happytummy  #kualaselangor  #kualaselangorresidents  #padubeb 👊
DUA TIGA KALI REPEAT... 😅😅😅 #repeatcustomers juga nie! Mula- mula nak cer-try-test jer katanyer.

Alhamdulillah. Selesai penghantaran ke S7 Shah Alam.

Terima kasih puan Nani ya.
Enjoy!
😘😘😘 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery 
#event #tartnenas #tartnenasbobot #tartbobot #pineappletart  #homebaker #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious  #tempahansepanjangtahun
DUA TIGA KALI REPEAT... 😅😅😅 #repeatcustomers  juga nie! Mula- mula nak cer-try-test jer katanyer. Alhamdulillah. Selesai penghantaran ke S7 Shah Alam. Terima kasih puan Nani ya. Enjoy! 😘😘😘 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #event  #tartnenas  #tartnenasbobot  #tartbobot  #pineappletart  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #tempahansepanjangtahun 
MANA MAU SOROK? 😅😅😅 #pelanggansetia kami yang ini sampai tak mau dah bergambar...malu weyyyy katanyer. Asyik muka dia jer lalu wall.

Dengarnya, kebanyakan tempahan si BOBOT adalah untuk Tok Wan di kampung. Aduhhhaaaiii...bagus dapat cucu cenggini tau!
😍😍😍 Terima kasih cik Madihah ya.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery 
#event #tartnenas #tartnenasbobot #tartbobot #pineappletart  #homebaker #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious  #tempahansepanjangtahun
MANA MAU SOROK? 😅😅😅 #pelanggansetia  kami yang ini sampai tak mau dah bergambar...malu weyyyy katanyer. Asyik muka dia jer lalu wall. Dengarnya, kebanyakan tempahan si BOBOT adalah untuk Tok Wan di kampung. Aduhhhaaaiii...bagus dapat cucu cenggini tau! 😍😍😍 Terima kasih cik Madihah ya. Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #event  #tartnenas  #tartnenasbobot  #tartbobot  #pineappletart  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #tempahansepanjangtahun 
SANGAT COLORFUL...KAN! 😘😘😘 Follow cerita colorful kami di;

https://www.facebook.com/GeeHomeBakery

https://www.instagram.com/Gee_Home_Bakery

Pada yang dah follow...terima kasih ya😍

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery 
#event #giftsideas #fruitcake  #kekbuahkukus #tartnenas #pineappletart #brownies #kukis #cookies #homebaker #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious  #tempahansepanjangtahun
SANGAT COLORFUL...KAN! 😘😘😘 Follow cerita colorful kami di; https://www.facebook.com/GeeHomeBakery https://www.instagram.com/Gee_Home_Bakery Pada yang dah follow...terima kasih ya😍 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #event  #giftsideas  #fruitcake  #kekbuahkukus  #tartnenas  #pineappletart  #brownies  #kukis  #cookies  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #tempahansepanjangtahun 
Pelbagai jenis flavour roti by Apsareena Confectionery boleh dapatkan di bangi gateway 🚗
.
😁 Cara untuk order :
➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia
Pelbagai jenis flavour roti by Apsareena Confectionery boleh dapatkan di bangi gateway 🚗 . 😁 Cara untuk order : ➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639 ➡️Klik link WhatsApp di bio. ➡️Atau DM @apsareena_confectionery . #deliveryputrajaya  #deliveryshahalam  #deliveryselangor  #fooddeliveryputrajaya  #apsareena  #apsareenaconfectionery  #makanmakan  #fooddeliveryselangor  #kekmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualkeksedap  #didiandfriends  #babyshark  #babysharkchallenge  #mcdonaldmalaysia 
Apsareena Confectionery ade di Bangi Gateway🚗
.
Ade kuih tat,cookies,semperit,roti laen2 dijual disini guys . Jom g lelaju reramai 🙋
.
😁 Cara untuk order :
➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia
Apsareena Confectionery ade di Bangi Gateway🚗 . Ade kuih tat,cookies,semperit,roti laen2 dijual disini guys . Jom g lelaju reramai 🙋 . 😁 Cara untuk order : ➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639 ➡️Klik link WhatsApp di bio. ➡️Atau DM @apsareena_confectionery . #deliveryputrajaya  #deliveryshahalam  #deliveryselangor  #fooddeliveryputrajaya  #apsareena  #apsareenaconfectionery  #makanmakan  #fooddeliveryselangor  #kekmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualkeksedap  #didiandfriends  #babyshark  #babysharkchallenge  #mcdonaldmalaysia 
"MEMANG TERANGKAT HABISSSS!"
.
Begitu kata kata sis gojes ini terhadap #NasiPedaih. Bukan kami kata naa. Makanya kami nak tanya, hampa yg belum cuba tu rasa rasa rugi ka? 😖
.
.
[ NASI PUTIH BERSIH + AYAM / KELI GORENG GARING + SAMBAL PEDAS PUAKA + TIMUN KRUP KRAP + LIMAU KECUR LIUR ]
.
- NASI PEDAIH | DELIVERY FROM HOME
- RM6 SEBUNGKUS
.
DELIVERY SENTUL - KL
(Dinner 8 PM - habis | Lunch Sabtu 12 PM - habis)
.
DELIVERY DAMANSARA DAMAI
(Dinner 8.30 PM - habis | Lunch Sabtu 1 PM - habis)
.
DELIVERY SG.DUA, KEPALA BATAS, SPT, SPU - PENANG (Lunch 1-3 PM | Dinner 8.30-10 PM)
.
- Delivery Charge : RM2 (lain² charge ikut kawasan)
- Operasi hari Isnin - Sabtu
- Pembayaran online diterima
- Luar kawasan boleh self pick up
- Terima tempahan untuk sebarang majlis
.

BERANI COBA? TERUS WHATSAPP ⤵️⤵️
.
Sentul | KL : 017.5361590
Damansara Damai : 017.6566681
Sungai Dua | Kepala Batas : 011.59498383

FB : Nasi Pedaih
IG : nasi.pedaih

#NasiPedaih
#ExtremeSpicyForExtremePeople
.
.
.
.
.
.

#nasibajet #damansaradamai #sayajual #klfooddelivery #selangorfooddelivery #primadamansara #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #likeforlikes #suteradamansara #saujanadamansara #primadamansara #bandarbarusentul #utcsentul #tamandatosenu #sentul #sentultimur #jjcm #sungaidua #butterworth #kepalabatas #pulaupinang #jalanipoh #pedasgiler #sayamasak #foodpornmalaysia #damansaradamaifooddelivery #fooddeliverypenang #mahn
"MEMANG TERANGKAT HABISSSS!" . Begitu kata kata sis gojes ini terhadap #NasiPedaih . Bukan kami kata naa. Makanya kami nak tanya, hampa yg belum cuba tu rasa rasa rugi ka? 😖 . . [ NASI PUTIH BERSIH + AYAM / KELI GORENG GARING + SAMBAL PEDAS PUAKA + TIMUN KRUP KRAP + LIMAU KECUR LIUR ] . - NASI PEDAIH | DELIVERY FROM HOME - RM6 SEBUNGKUS . DELIVERY SENTUL - KL (Dinner 8 PM - habis | Lunch Sabtu 12 PM - habis) . DELIVERY DAMANSARA DAMAI (Dinner 8.30 PM - habis | Lunch Sabtu 1 PM - habis) . DELIVERY SG.DUA, KEPALA BATAS, SPT, SPU - PENANG (Lunch 1-3 PM | Dinner 8.30-10 PM) . - Delivery Charge : RM2 (lain² charge ikut kawasan) - Operasi hari Isnin - Sabtu - Pembayaran online diterima - Luar kawasan boleh self pick up - Terima tempahan untuk sebarang majlis . BERANI COBA? TERUS WHATSAPP ⤵️⤵️ . Sentul | KL : 017.5361590 Damansara Damai : 017.6566681 Sungai Dua | Kepala Batas : 011.59498383 FB : Nasi Pedaih IG : nasi.pedaih #NasiPedaih  #ExtremeSpicyForExtremePeople  . . . . . . #nasibajet  #damansaradamai  #sayajual  #klfooddelivery  #selangorfooddelivery  #primadamansara  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #likeforlikes  #suteradamansara  #saujanadamansara  #primadamansara  #bandarbarusentul  #utcsentul  #tamandatosenu  #sentul  #sentultimur  #jjcm  #sungaidua  #butterworth  #kepalabatas  #pulaupinang  #jalanipoh  #pedasgiler  #sayamasak  #foodpornmalaysia  #damansaradamaifooddelivery  #fooddeliverypenang  #mahn 
#hari2merendang 😋

Salam n hi semua
Open order dah pulut kuning zz yg viral ni.... #pulutkuningrendangayam
Rm12
#pulutkuningrendangdaging
Rm15
#pulutkuningrendangkerang
Rm15
#pulutpandansambalbilispetai
Rm15

Delivery charges
Rm10-15

Min order 
3 packs

Delivery start
11am *LAST ORDER WITH PAYMENT 1 DAY BEFORE DELIVERY..TQ*

Whatsapp
01133067102
Atau klik link di bio ig

#pulut #pulutkuning #pulutkuningviral #pulutkuningzarinazainuddin #fooddelivery #fooddeliveryselangor #shahalam #kelanajaya #setiaalam #klang #portklang #mkfservices
#hari2merendang  😋 Salam n hi semua Open order dah pulut kuning zz yg viral ni.... #pulutkuningrendangayam  Rm12 #pulutkuningrendangdaging  Rm15 #pulutkuningrendangkerang  Rm15 #pulutpandansambalbilispetai  Rm15 Delivery charges Rm10-15 Min order 3 packs Delivery start 11am *LAST ORDER WITH PAYMENT 1 DAY BEFORE DELIVERY..TQ* Whatsapp 01133067102 Atau klik link di bio ig #pulut  #pulutkuning  #pulutkuningviral  #pulutkuningzarinazainuddin  #fooddelivery  #fooddeliveryselangor  #shahalam  #kelanajaya  #setiaalam  #klang  #portklang  #mkfservices 
Salam n hi semua
Open order dah pulut kuning zz yg viral ni.... #pulutkuningrendangayam
Rm12
#pulutkuningrendangdaging
Rm15
#pulutkuningrendangkerang
Rm15
#pulutpandansambalbilispetai
Rm15

Delivery charges
Rm10-15

Min order 
3 packs

Delivery start
11am *LAST ORDER WITH PAYMENT 1 DAY BEFORE DELIVERY..TQ*

Whatsapp
01133067102
Atau klik link di bio ig

#pulut #pulutkuning #pulutkuningviral #pulutkuningzarinazainuddin #fooddelivery #fooddeliveryselangor #shahalam #kelanajaya #setiaalam #klang #portklang #mkfservices
Salam n hi semua Open order dah pulut kuning zz yg viral ni.... #pulutkuningrendangayam  Rm12 #pulutkuningrendangdaging  Rm15 #pulutkuningrendangkerang  Rm15 #pulutpandansambalbilispetai  Rm15 Delivery charges Rm10-15 Min order 3 packs Delivery start 11am *LAST ORDER WITH PAYMENT 1 DAY BEFORE DELIVERY..TQ* Whatsapp 01133067102 Atau klik link di bio ig #pulut  #pulutkuning  #pulutkuningviral  #pulutkuningzarinazainuddin  #fooddelivery  #fooddeliveryselangor  #shahalam  #kelanajaya  #setiaalam  #klang  #portklang  #mkfservices 
BROWN RICE & ALL THE HEALTHY ELEMENTS IN OUR NEW MENU, POKE BOWL A😘
.
.
.
YOU CAN REQUEST FOR A SPICY POKE BOWL LIKE IN THE PICTURE TOO! JUST RM15 FOR A DELICIOUS & HEALTHY BOWL FOR YOUR LUNCH😘
.
.
INTERESTED? CLICK THE LINK ON OUR PROFILE TO PLACE YOUR ORDER NOW❤
.
.
#hfbyhaikal #lunchbox #lunchboxmurah #dinnermurah #dinnerboxmurah #fooddelivery #codshahalam #codklang #codsetiaalam #codkapar #codmeru #codselangor #makanmurah #makananmurah
#healthyfoodmurah #makananmurah #makananmalaysia #uitmshahalam #unisel #lunchboxshahalam #lunchboxsetiaalam #lunchboxklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklang #foodeliverysetiaalam #fooddeliverymeru #fooddeliverykapar
BROWN RICE & ALL THE HEALTHY ELEMENTS IN OUR NEW MENU, POKE BOWL A😘 . . . YOU CAN REQUEST FOR A SPICY POKE BOWL LIKE IN THE PICTURE TOO! JUST RM15 FOR A DELICIOUS & HEALTHY BOWL FOR YOUR LUNCH😘 . . INTERESTED? CLICK THE LINK ON OUR PROFILE TO PLACE YOUR ORDER NOW❤ . . #hfbyhaikal  #lunchbox  #lunchboxmurah  #dinnermurah  #dinnerboxmurah  #fooddelivery  #codshahalam  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar  #codmeru  #codselangor  #makanmurah  #makananmurah  #healthyfoodmurah  #makananmurah  #makananmalaysia  #uitmshahalam  #unisel  #lunchboxshahalam  #lunchboxsetiaalam  #lunchboxklang  #fooddelivery  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliveryselangor  #fooddeliveryklang  #foodeliverysetiaalam  #fooddeliverymeru  #fooddeliverykapar 
Assalamualaikum and evening peeps😘. After a long hiatus with preparing orders ( previously fully booked) , we are back now
.
Then, we start update with last October's order came from Kota Damansara. First thing first, massive thanks to beloved customer who engaged their foods with us
.
The birthday celebration were held at The Kids @ Encorp Strand Mall, Kota Damansara. The refreshment menu inclusive of :
💎Nasi Lemak
💎Bihun Goreng
💎Roti Jala
💎Kari Ayam
💎Ayam Goreng
.
Alhamdulillah everything smooth sailing and satisfied with the foods. We are truly appreciate
.
To those who tend to find your foods or catering service, kindly do whatsapp us at 016-3656534 or 011-21807691
Assalamualaikum and evening peeps😘. After a long hiatus with preparing orders ( previously fully booked) , we are back now . Then, we start update with last October's order came from Kota Damansara. First thing first, massive thanks to beloved customer who engaged their foods with us . The birthday celebration were held at The Kids @ Encorp Strand Mall, Kota Damansara. The refreshment menu inclusive of : 💎Nasi Lemak 💎Bihun Goreng 💎Roti Jala 💎Kari Ayam 💎Ayam Goreng . Alhamdulillah everything smooth sailing and satisfied with the foods. We are truly appreciate . To those who tend to find your foods or catering service, kindly do whatsapp us at 016-3656534 or 011-21807691
Meltingnya....tergugat iman sis bila kek DFCC No Cheese ni menjelma..size 12" ni tau 😍
.
Jom order dengan kami : 👉 www.wasap.my/60173524384
.
Delivery area : KL / Selangor / Putrajaya
(With delivery charges)
.
Follow Facebook page : 👇 https://www.facebook.com/TheIdzahlicious
.
Follow Instagram :
👉 www.instagram.com/theidzahlicious

#sabrinabakery #agentsabrinabakery #ampang #deliverykualalumpur #birthdaycake #jjcm #foodporn #jalanjalancarimakan #klfoodie #malaysiafood #makansedap #putrajaya #deliveryteruskehati #cakes #cookies #sayajualkekmalaysia #kambingperap #foodlover #bazarpaknil #sayajualkek #lelakikirimantuhan #kulacake #tempahankekkawin #kekharijadi #kekkawin #kektunang #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor
Meltingnya....tergugat iman sis bila kek DFCC No Cheese ni menjelma..size 12" ni tau 😍 . Jom order dengan kami : 👉 www.wasap.my/60173524384 . Delivery area : KL / Selangor / Putrajaya (With delivery charges) . Follow Facebook page : 👇 https://www.facebook.com/TheIdzahlicious . Follow Instagram : 👉 www.instagram.com/theidzahlicious #sabrinabakery  #agentsabrinabakery  #ampang  #deliverykualalumpur  #birthdaycake  #jjcm  #foodporn  #jalanjalancarimakan  #klfoodie  #malaysiafood  #makansedap  #putrajaya  #deliveryteruskehati  #cakes  #cookies  #sayajualkekmalaysia  #kambingperap  #foodlover  #bazarpaknil  #sayajualkek  #lelakikirimantuhan  #kulacake  #tempahankekkawin  #kekharijadi  #kekkawin  #kektunang  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor 
BROWN RICE & ALL THE HEALTHY ELEMENTS IN OUR NEW MENU, POKE BOWL A😘
.
.
.
YOU CAN REQUEST FOR A SPICY POKE BOWL LIKE IN THE PICTURE TOO! JUST RM15 FOR A DELICIOUS & HEALTHY BOWL FOR YOUR LUNCH😘
.
.
INTERESTED? CLICK THE LINK ON OUR PROFILE TO PLACE YOUR ORDER NOW❤
.
.
#hfbyhaikal #lunchbox #lunchboxmurah #dinnermurah #dinnerboxmurah #fooddelivery #codshahalam #codklang #codsetiaalam #codkapar #codmeru #codselangor #makanmurah #makananmurah
#healthyfoodmurah #makananmurah #makananmalaysia #uitmshahalam #unisel #lunchboxshahalam #lunchboxsetiaalam #lunchboxklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklang #foodeliverysetiaalam #fooddeliverymeru #fooddeliverykapar
BROWN RICE & ALL THE HEALTHY ELEMENTS IN OUR NEW MENU, POKE BOWL A😘 . . . YOU CAN REQUEST FOR A SPICY POKE BOWL LIKE IN THE PICTURE TOO! JUST RM15 FOR A DELICIOUS & HEALTHY BOWL FOR YOUR LUNCH😘 . . INTERESTED? CLICK THE LINK ON OUR PROFILE TO PLACE YOUR ORDER NOW❤ . . #hfbyhaikal  #lunchbox  #lunchboxmurah  #dinnermurah  #dinnerboxmurah  #fooddelivery  #codshahalam  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar  #codmeru  #codselangor  #makanmurah  #makananmurah  #healthyfoodmurah  #makananmurah  #makananmalaysia  #uitmshahalam  #unisel  #lunchboxshahalam  #lunchboxsetiaalam  #lunchboxklang  #fooddelivery  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliveryselangor  #fooddeliveryklang  #foodeliverysetiaalam  #fooddeliverymeru  #fooddeliverykapar 
.
FOLLOW @tauhubegedilajaib
FOLLOW @tauhubegedilajaib
FOLLOW @tauhubegedilajaib
.
.
Assalamualaikum...
Sesiapa area Klang Valley nk rasa tauhu begedil ajaib boleh whatsapp or DM sis ya. .
COD on 15/11/2018 and 17/11/2018.
.
Whatsapp : +6011-37719484
.
.
#bukitjalilfooddelivery 
#bukitjalil 
#serikembanganfooddelivery 
#serikembangan 
#cyberjaya 
#cyberjayafooddelivery 
#putrajaya 
#putrajayafooddelivery 
#fooddeliveryputrajaya
#serdang
#fooddeliveryserdang 
#viral 
#tauhubegedilviral 
#stadiumbukitjalil 
#astrobukitjalil 
#fooddeliveryservice 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#fooddeliveryselangor
. FOLLOW @tauhubegedilajaib FOLLOW @tauhubegedilajaib FOLLOW @tauhubegedilajaib . . Assalamualaikum... Sesiapa area Klang Valley nk rasa tauhu begedil ajaib boleh whatsapp or DM sis ya. . COD on 15/11/2018 and 17/11/2018. . Whatsapp : +6011-37719484 . . #bukitjalilfooddelivery  #bukitjalil  #serikembanganfooddelivery  #serikembangan  #cyberjaya  #cyberjayafooddelivery  #putrajaya  #putrajayafooddelivery  #fooddeliveryputrajaya  #serdang  #fooddeliveryserdang  #viral  #tauhubegedilviral  #stadiumbukitjalil  #astrobukitjalil  #fooddeliveryservice  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor 
TELINGA

Bila kami dok buat penghantaran si BOBOT nie, slalu sangat dengar  bisikan "besarrrrnyer mata tart dia!"
😂😂😂
Dan slalu juga kami kena tahan dek peminat tart di pertengahan jalan..."ahkak buat ke tart nie? Ahkak ada bawak lebih tak?"
😂😂😂 Sebenarnya dah macam- macam kami kena gosip dek si BOBOT nie tau!
"Besar sangat nie! Giler ke aper?"
😅😅😅 Memang kerja giler! Pada peminat tart nenas yang mahukan inti nenas memBOBOT lagilah giler!
😅😅😅 Tapi...sekarang Tart BOBOT dah ada dalam dua saiz berbeza. Pilih jer!
Nak ngap satu kali...pilih saiz xs!
Nak ngap berkali- kali pilih saiz XL.
😅😅😅 Saiz jer berbeza tapi keBOBOTan inti nenasnya tetap kami kekalkan😘 Gitewww!

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery 
#event #deepavali #diwali #tartnenas #tartnenasbobot #tartbobot #pineappletart #homebaker #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious  #tempahansepanjangtahun
TELINGA Bila kami dok buat penghantaran si BOBOT nie, slalu sangat dengar bisikan "besarrrrnyer mata tart dia!" 😂😂😂 Dan slalu juga kami kena tahan dek peminat tart di pertengahan jalan..."ahkak buat ke tart nie? Ahkak ada bawak lebih tak?" 😂😂😂 Sebenarnya dah macam- macam kami kena gosip dek si BOBOT nie tau! "Besar sangat nie! Giler ke aper?" 😅😅😅 Memang kerja giler! Pada peminat tart nenas yang mahukan inti nenas memBOBOT lagilah giler! 😅😅😅 Tapi...sekarang Tart BOBOT dah ada dalam dua saiz berbeza. Pilih jer! Nak ngap satu kali...pilih saiz xs! Nak ngap berkali- kali pilih saiz XL. 😅😅😅 Saiz jer berbeza tapi keBOBOTan inti nenasnya tetap kami kekalkan😘 Gitewww! Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #event  #deepavali  #diwali  #tartnenas  #tartnenasbobot  #tartbobot  #pineappletart  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #tempahansepanjangtahun 
HIDUNG

Kalaulah! 
Kalaulah anda berjiran ngan kami, iman memang kena kuat!😂
Pasaipa? Pasai hari- hari kami dok bakaq si BOBOT nie...bau wangi dia fuhhhhhh😋

Sekarang Tart BOBOT dah ada dalam dua saiz berbeza. Pilihlah!
Nak ngap satu kali...pilih saiz xs!
Nak ngap berkali- kali pilih saiz XL.
😅😅😅 Jangan tak tau! Makin galak peminat tart nenas la nie dok tanya, lagi- lagi bila dah ada saiz xs.
Saiz jer berbeza tapi keBOBOTan inti nenasnya tetap kami kekalkan😘

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery 
#event #deepavali #diwali #tartnenas #tartnenasbobot #tartbobot #pineappletart #homebaker #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious  #tempahansepanjangtahun
HIDUNG Kalaulah! Kalaulah anda berjiran ngan kami, iman memang kena kuat!😂 Pasaipa? Pasai hari- hari kami dok bakaq si BOBOT nie...bau wangi dia fuhhhhhh😋 Sekarang Tart BOBOT dah ada dalam dua saiz berbeza. Pilihlah! Nak ngap satu kali...pilih saiz xs! Nak ngap berkali- kali pilih saiz XL. 😅😅😅 Jangan tak tau! Makin galak peminat tart nenas la nie dok tanya, lagi- lagi bila dah ada saiz xs. Saiz jer berbeza tapi keBOBOTan inti nenasnya tetap kami kekalkan😘 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #event  #deepavali  #diwali  #tartnenas  #tartnenasbobot  #tartbobot  #pineappletart  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #tempahansepanjangtahun 
MATA

Dari mata turun ke hati katanyer.
😍😍😍 Bukan setakat rupa ajer yang cantik...rasa diaaaaa lagi cantekkkkk!

#brownies ini gabungan dua lapisan yang sangat mabeles. 
Lapisan #darkchocolate brownies memang tak payah cakaplah...melekat- lekat ke anak tekak.
Lapisan #buttercake diatasnyer lembut alahaiiii dan sangat moist. 
Bila bergabung memang fikiran terus melayang- layang.
😁😁😁 "Manis tak?"
Alhamdullah. Dari feedback kami terima ....
"Seindah rupanya dan kurang manis"
😘😘😘 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA kami
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #chocbrowniesbuttercake #brownies #fudgebrownies  #homebaker #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious  #tempahansepanjangtahun
MATA Dari mata turun ke hati katanyer. 😍😍😍 Bukan setakat rupa ajer yang cantik...rasa diaaaaa lagi cantekkkkk! #brownies  ini gabungan dua lapisan yang sangat mabeles. Lapisan #darkchocolate  brownies memang tak payah cakaplah...melekat- lekat ke anak tekak. Lapisan #buttercake  diatasnyer lembut alahaiiii dan sangat moist. Bila bergabung memang fikiran terus melayang- layang. 😁😁😁 "Manis tak?" Alhamdullah. Dari feedback kami terima .... "Seindah rupanya dan kurang manis" 😘😘😘 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA kami 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #chocbrowniesbuttercake  #brownies  #fudgebrownies  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #tempahansepanjangtahun 
LIDAH

Lidah memang tak boleh menipu...lagi - lagi lidah anak-anak😆

Tak percaya? Suakan anak- anak dengan #darkchocolate #brownies kami nie!
Lepas satu...satu masuk mulut! Tahu tahu habis sekotak😅😅😅 Rasa coklat memang akan melekat- lekat ke anak tekak. Kami tak pakai serbuk koko! Kami pakai coklat sebenar. Mana lah tak galak bila makan tu kannnn?

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA kami
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #chocbrowniesbuttercake #brownies #fudgebrownies  #homebaker #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious  #tempahansepanjangtahun
LIDAH Lidah memang tak boleh menipu...lagi - lagi lidah anak-anak😆 Tak percaya? Suakan anak- anak dengan #darkchocolate  #brownies  kami nie! Lepas satu...satu masuk mulut! Tahu tahu habis sekotak😅😅😅 Rasa coklat memang akan melekat- lekat ke anak tekak. Kami tak pakai serbuk koko! Kami pakai coklat sebenar. Mana lah tak galak bila makan tu kannnn? Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA kami 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #chocbrowniesbuttercake  #brownies  #fudgebrownies  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #tempahansepanjangtahun 
💎💎💎
"美容基因”——表皮生长因子 
在大约一百年前,德国化学家费雪(Emil fischer)已证明蛋白质的氨基酸相互结合成多肽链,如两个甘氨酸脱去一分子水后形成甘氨酸。生长的键称为胜肽键。如果继续进行反应,可生成含有许多氨基酸残基的多肽。在动植物及细菌中有许多低分子多肽,它们具有非常重要的生理作用。多肽类激素就是其中很重要性的一类。 
有学者研究发现,燕窝中就含有一种非常重要的多肽类物质——表皮生长因子(epidermic growth factor,简称EGF)。这种物质在人体的绝大多数体液中存在,在乳汁、精液等中的含量尤高。在人体内,它主要由颌下腺、十二指肠腺合成,有多种重要的生理功能,如抑制胃酸的分泌、保护十二指肠等。 
EGF还有一项非常重要的功能,并因此被誉为“美容基因”。它能刺激多种细胞的分裂增殖,促进细胞分化,对受损皮肤进行快速修复,促进手术创口和创面的愈合;它能影响人体皮肤的细腻和老化,能启动衰老皮肤的细胞,使皮肤变得光滑而有弹性。
💎💎💎 "美容基因”——表皮生长因子 在大约一百年前,德国化学家费雪(Emil fischer)已证明蛋白质的氨基酸相互结合成多肽链,如两个甘氨酸脱去一分子水后形成甘氨酸。生长的键称为胜肽键。如果继续进行反应,可生成含有许多氨基酸残基的多肽。在动植物及细菌中有许多低分子多肽,它们具有非常重要的生理作用。多肽类激素就是其中很重要性的一类。  有学者研究发现,燕窝中就含有一种非常重要的多肽类物质——表皮生长因子(epidermic growth factor,简称EGF)。这种物质在人体的绝大多数体液中存在,在乳汁、精液等中的含量尤高。在人体内,它主要由颌下腺、十二指肠腺合成,有多种重要的生理功能,如抑制胃酸的分泌、保护十二指肠等。  EGF还有一项非常重要的功能,并因此被誉为“美容基因”。它能刺激多种细胞的分裂增殖,促进细胞分化,对受损皮肤进行快速修复,促进手术创口和创面的愈合;它能影响人体皮肤的细腻和老化,能启动衰老皮肤的细胞,使皮肤变得光滑而有弹性。
Untuk tempahan majlis harijadi,jamuan or event,whatsapp/dm kami
.
😁 Cara untuk order :
➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia
Apsareena Confectionery sedia menerima tempahan untuk jamuan,harijadi etc 📲
.
Delivery sekitar putrajaya,bangi,shah alam n kl pon boleh . 🚗
.
😁 Cara untuk order :
➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia
Apsareena Confectionery sedia menerima tempahan untuk jamuan,harijadi etc 📲 . Delivery sekitar putrajaya,bangi,shah alam n kl pon boleh . 🚗 . 😁 Cara untuk order : ➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639 ➡️Klik link WhatsApp di bio. ➡️Atau DM @apsareena_confectionery . #deliveryputrajaya  #deliveryshahalam  #deliveryselangor  #fooddeliveryputrajaya  #apsareena  #apsareenaconfectionery  #makanmakan  #fooddeliveryselangor  #kekmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualkeksedap  #didiandfriends  #babyshark  #babysharkchallenge  #mcdonaldmalaysia 
At first mesti uols ingat customer buat wedding cake khenn. No no noo. Uols tengok kat wording 😉.⠀
.⠀
Sweet tau bagi mak kek macam ni untuk birthday. Berbunga hati mak sama macam bunga merah tu.⠀
.⠀
Dalam weols guna kek DFCC. Then lepa dengan buttercream.⠀
.⠀
Harga: RM90⠀
Size: 6 inch⠀
.⠀
Harga: RM135⠀
Size: 8 inch⠀
.⠀
🏍 Delivery setiap hari⠀
.⠀
Delivery area:⠀
*charges depends on location⠀
.⠀
🔹Seluruh KL/Selangor⠀
🔹KLIA⠀
🔹Dengkil⠀
🔹Nilai⠀
.⠀
🔹 Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀
.⠀
Whatsapp: +60135927137 (clik link in bio 👆)⠀
.
.⠀
. ⠀
#agentletupskebabom #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #surprisedelivery #cakemamasab #openhouse #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #surprisedelivery #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #kekfondant #fooddeliveryselangor #mamasabwarrior #kekbuttercream
At first mesti uols ingat customer buat wedding cake khenn. No no noo. Uols tengok kat wording 😉.⠀ .⠀ Sweet tau bagi mak kek macam ni untuk birthday. Berbunga hati mak sama macam bunga merah tu.⠀ .⠀ Dalam weols guna kek DFCC. Then lepa dengan buttercream.⠀ .⠀ Harga: RM90⠀ Size: 6 inch⠀ .⠀ Harga: RM135⠀ Size: 8 inch⠀ .⠀ 🏍 Delivery setiap hari⠀ .⠀ Delivery area:⠀ *charges depends on location⠀ .⠀ 🔹Seluruh KL/Selangor⠀ 🔹KLIA⠀ 🔹Dengkil⠀ 🔹Nilai⠀ .⠀ 🔹 Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀ .⠀ Whatsapp: +60135927137 (clik link in bio 👆)⠀ . .⠀ . ⠀ #agentletupskebabom  #agentsabrinabakery  #sabrinabakery  #mamasab  #keksabrinabakery  #kekmamasab  #surprisedelivery  #cakemamasab  #openhouse  #desserttable  #birthdaycake  #kekbirthday  #kekcoklat  #desserts  #surprisedelivery  #jamuan  #dfcc  #kekkahwin  #hantaran  #kektunang  #fooddelivery  #kekdelivery  #kekfondant  #fooddeliveryselangor  #mamasabwarrior  #kekbuttercream 
Semoga hati uols berbunga-bunga macam kek ni jugak 😄.⠀
.⠀
Antara design whole cake yang sesuai untuk celebrate anniversary/pertunangan/birthday.⠀
.⠀
Dalam ada kek choc fudge. Kek yang sedap lagi diterima ramai. Then luar lepa dengan buttercream.⠀
.⠀
Harga: RM80⠀
Size: 6 inch⠀
.⠀
Harga: RM125⠀
Size: 7 inch⠀
.⠀
🏍 Delivery setiap hari⠀
.⠀
Delivery area:⠀
*charges depends on location⠀
.⠀
🚗Seluruh KL/Selangor⠀
🚗KLIA⠀
🚗Dengkil⠀
🚗Nilai⠀
.⠀
🚗Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀
.⠀
Whatsapp: +6013-5927137 (clik link in bio 👆)⠀
.⠀
.⠀
. ⠀
#agentletupskebabom #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #surprisedelivery #cakemamasab  #openhouse #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #surprisedelivery #frozenlamb #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #fooddeliveryselangor #mamasabwarrior #weddingcake
Semoga hati uols berbunga-bunga macam kek ni jugak 😄.⠀ .⠀ Antara design whole cake yang sesuai untuk celebrate anniversary/pertunangan/birthday.⠀ .⠀ Dalam ada kek choc fudge. Kek yang sedap lagi diterima ramai. Then luar lepa dengan buttercream.⠀ .⠀ Harga: RM80⠀ Size: 6 inch⠀ .⠀ Harga: RM125⠀ Size: 7 inch⠀ .⠀ 🏍 Delivery setiap hari⠀ .⠀ Delivery area:⠀ *charges depends on location⠀ .⠀ 🚗Seluruh KL/Selangor⠀ 🚗KLIA⠀ 🚗Dengkil⠀ 🚗Nilai⠀ .⠀ 🚗Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀ .⠀ Whatsapp: +6013-5927137 (clik link in bio 👆)⠀ .⠀ .⠀ . ⠀ #agentletupskebabom  #agentsabrinabakery  #sabrinabakery  #mamasab  #keksabrinabakery  #kekmamasab  #surprisedelivery  #cakemamasab   #openhouse  #desserttable  #birthdaycake  #kekbirthday  #kekcoklat  #desserts  #surprisedelivery  #frozenlamb  #jamuan  #dfcc  #kekkahwin  #hantaran  #kektunang  #fooddelivery  #kekdelivery  #fooddeliveryselangor  #mamasabwarrior  #weddingcake 
Ceria tak uols. Semoga hari-hari uols ceria + meriah macam Red Velvet ni jugak 😄.⠀
.⠀
Kek yang sedap di makan dengan topping or tanpa topping. Yang meleleh tu nutella tau uols.⠀
.⠀
Harga: RM65⠀
Size: 7 inch⠀
.⠀
Harga: RM120⠀
Size: 10 inch⠀
.⠀
Harga: RM155⠀
Size: 12 inch⠀
.⠀
🏍 Delivery setiap hari⠀
.⠀
Delivery area:⠀
*charges depends on location⠀
.⠀
🔹Seluruh KL/Selangor⠀
🔹KLIA⠀
🔹Dengkil⠀
🔹Nilai⠀
.⠀
🔹 Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀
.⠀
Whatsapp: +6011-1019 6556 (clik link in bio 👆)⠀
.⠀
Instagram/FB page: @kek_sabrinabakery⠀
.⠀
. ⠀
#agentletupskebabom #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #surprisedelivery #cakemamasab  #openhouse #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #surprisedelivery #redvelvet #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #brownies #fooddeliveryselangor #mamasabwarrior #redvelvetcake
Ceria tak uols. Semoga hari-hari uols ceria + meriah macam Red Velvet ni jugak 😄.⠀ .⠀ Kek yang sedap di makan dengan topping or tanpa topping. Yang meleleh tu nutella tau uols.⠀ .⠀ Harga: RM65⠀ Size: 7 inch⠀ .⠀ Harga: RM120⠀ Size: 10 inch⠀ .⠀ Harga: RM155⠀ Size: 12 inch⠀ .⠀ 🏍 Delivery setiap hari⠀ .⠀ Delivery area:⠀ *charges depends on location⠀ .⠀ 🔹Seluruh KL/Selangor⠀ 🔹KLIA⠀ 🔹Dengkil⠀ 🔹Nilai⠀ .⠀ 🔹 Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀ .⠀ Whatsapp: +6011-1019 6556 (clik link in bio 👆)⠀ .⠀ Instagram/FB page: @kek_sabrinabakery⠀ .⠀ . ⠀ #agentletupskebabom  #agentsabrinabakery  #sabrinabakery  #mamasab  #keksabrinabakery  #kekmamasab  #surprisedelivery  #cakemamasab   #openhouse  #desserttable  #birthdaycake  #kekbirthday  #kekcoklat  #desserts  #surprisedelivery  #redvelvet  #jamuan  #dfcc  #kekkahwin  #hantaran  #kektunang  #fooddelivery  #kekdelivery  #brownies  #fooddeliveryselangor  #mamasabwarrior  #redvelvetcake 
Yes, mata uols tak salah tengok harga 🤑 Harga je mampu milik uols, tapi bahan tetap premium tau‼️
.⠀
Rasa pun harus la terbaik tau‼️
.⠀
PGM - buttercream dia manis yang diterima ramai & bau pandan fresh😋
Red Velvet - cream cheese selambak & kek yang moist😋
DFCC - choc ganache & cream cheese melimpah😋
Pecan Butterscotch - cream special + salted caramel + roasted pecan😋
.⠀
🛵Delivery setiap hari KL/S’gor
.
🤳🏻 Whatsapp ila utk order & delivery terus ke ❤️ uolls www.wasap.my/60122587344 .
.
.
.
#agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #surprisedelivery #cakemamasab  #openhouse #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #surprisedelivery #frozenlamb #jamuan #dfcc #kekkahwin #dfcc #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #pecanbutterscotch #fooddeliveryselangor #redvelvet #pandangulamelak #surprisedeliverykl #surprisedeliverymurah #surprisedeliverybangi #surprisedeliverygombak #surprisedeliverybatucaves
Yes, mata uols tak salah tengok harga 🤑 Harga je mampu milik uols, tapi bahan tetap premium tau‼️ .⠀ Rasa pun harus la terbaik tau‼️ .⠀ PGM - buttercream dia manis yang diterima ramai & bau pandan fresh😋 Red Velvet - cream cheese selambak & kek yang moist😋 DFCC - choc ganache & cream cheese melimpah😋 Pecan Butterscotch - cream special + salted caramel + roasted pecan😋 .⠀ 🛵Delivery setiap hari KL/S’gor . 🤳🏻 Whatsapp ila utk order & delivery terus ke ❤️ uolls www.wasap.my/60122587344 . . . . #agentsabrinabakery  #sabrinabakery  #mamasab  #keksabrinabakery  #kekmamasab  #surprisedelivery  #cakemamasab   #openhouse  #desserttable  #birthdaycake  #kekbirthday  #kekcoklat  #desserts  #surprisedelivery  #frozenlamb  #jamuan  #dfcc  #kekkahwin  #dfcc  #kektunang  #fooddelivery  #kekdelivery  #pecanbutterscotch  #fooddeliveryselangor  #redvelvet  #pandangulamelak  #surprisedeliverykl  #surprisedeliverymurah  #surprisedeliverybangi  #surprisedeliverygombak  #surprisedeliverybatucaves 
BROWN RICE & ALL THE HEALTHY ELEMENTS IN OUR NEW MENU, POKE BOWL A😘
.
.
.
YOU CAN REQUEST FOR A SPICY POKE BOWL LIKE IN THE PICTURE TOO! JUST RM15 FOR A DELICIOUS & HEALTHY BOWL FOR YOUR LUNCH😘
.
.
INTERESTED? CLICK THE LINK ON OUR PROFILE TO PLACE YOUR ORDER NOW❤
.
.
#hfbyhaikal #lunchbox #lunchboxmurah #dinnermurah #dinnerboxmurah #fooddelivery #codshahalam #codklang #codsetiaalam #codkapar #codmeru #codselangor #makanmurah #makananmurah
#healthyfoodmurah #makananmurah #makananmalaysia #uitmshahalam #unisel #lunchboxshahalam #lunchboxsetiaalam #lunchboxklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklang #foodeliverysetiaalam #fooddeliverymeru #fooddeliverykapar
BROWN RICE & ALL THE HEALTHY ELEMENTS IN OUR NEW MENU, POKE BOWL A😘 . . . YOU CAN REQUEST FOR A SPICY POKE BOWL LIKE IN THE PICTURE TOO! JUST RM15 FOR A DELICIOUS & HEALTHY BOWL FOR YOUR LUNCH😘 . . INTERESTED? CLICK THE LINK ON OUR PROFILE TO PLACE YOUR ORDER NOW❤ . . #hfbyhaikal  #lunchbox  #lunchboxmurah  #dinnermurah  #dinnerboxmurah  #fooddelivery  #codshahalam  #codklang  #codsetiaalam  #codkapar  #codmeru  #codselangor  #makanmurah  #makananmurah  #healthyfoodmurah  #makananmurah  #makananmalaysia  #uitmshahalam  #unisel  #lunchboxshahalam  #lunchboxsetiaalam  #lunchboxklang  #fooddelivery  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliveryselangor  #fooddeliveryklang  #foodeliverysetiaalam  #fooddeliverymeru  #fooddeliverykapar 
Assalamualaikum...
Sesiapa area Klang Valley nk rasa tauhu begedil ajaib boleh whatsapp or DM sis ya. .
COD on 15/11/2018 and 17/11/2018.
.
Whatsapp : +6011-37719484
.
.
#bukitjalilfooddelivery 
#bukitjalil 
#serikembanganfooddelivery 
#serikembangan 
#cyberjaya 
#cyberjayafooddelivery 
#putrajaya 
#putrajayafooddelivery 
#fooddeliveryputrajaya
#serdang
#fooddeliveryserdang 
#viral 
#tauhubegedilviral 
#stadiumbukitjalil 
#astrobukitjalil 
#fooddeliveryservice 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#fooddeliveryselangor
Assalamualaikum... Sesiapa area Klang Valley nk rasa tauhu begedil ajaib boleh whatsapp or DM sis ya. . COD on 15/11/2018 and 17/11/2018. . Whatsapp : +6011-37719484 . . #bukitjalilfooddelivery  #bukitjalil  #serikembanganfooddelivery  #serikembangan  #cyberjaya  #cyberjayafooddelivery  #putrajaya  #putrajayafooddelivery  #fooddeliveryputrajaya  #serdang  #fooddeliveryserdang  #viral  #tauhubegedilviral  #stadiumbukitjalil  #astrobukitjalil  #fooddeliveryservice  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor 
Assalamualaikum...
Sesiapa area Klang Valley nk rasa tauhu begedil ajaib boleh whatsapp or DM sis ya. .
COD on 15/11/2018 and 17/11/2018.
.
Whatsapp : +6011-37719484
.
.
#bukitjalilfooddelivery 
#bukitjalil 
#serikembanganfooddelivery 
#serikembangan 
#cyberjaya 
#cyberjayafooddelivery 
#putrajaya 
#putrajayafooddelivery 
#fooddeliveryputrajaya
#serdang
#fooddeliveryserdang 
#viral 
#tauhubegedilviral 
#stadiumbukitjalil 
#astrobukitjalil 
#fooddeliveryservice 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#fooddeliveryselangor
Assalamualaikum... Sesiapa area Klang Valley nk rasa tauhu begedil ajaib boleh whatsapp or DM sis ya. . COD on 15/11/2018 and 17/11/2018. . Whatsapp : +6011-37719484 . . #bukitjalilfooddelivery  #bukitjalil  #serikembanganfooddelivery  #serikembangan  #cyberjaya  #cyberjayafooddelivery  #putrajaya  #putrajayafooddelivery  #fooddeliveryputrajaya  #serdang  #fooddeliveryserdang  #viral  #tauhubegedilviral  #stadiumbukitjalil  #astrobukitjalil  #fooddeliveryservice  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor 
A very happy and satisfied customer! Looking forward to serve all of you. All our food is pork free for everyone to enjoy.

Call us now +6014-3208 928 • Ordering time: 
9am - 12pm / 4pm - 6pm
• Delivery time:
12pm - 3.30pm / 6pm - 8pm
• Minimum 2 sets and above per order • Free delivery to your door step (pj only)
• Others areas subject to delivery charges .
.
.
.
.
#spaghetti #spaghettimalaysia #spaghetti🍝 #delivery #freedelivery #freedeliveryservice #freedeliveryorder #localfood #lunchbox #foodgram #foodlover #fooddeliveryselangor #hotdish #makanan #jommakan #servispenghantaran #petalingjaya #palingbestmakanan #awesomefood #deliciousfooddelivery #eatgood #makanbagus #cateringfood #halalfood #trustedfood #deliverykerumah #deliverymakanan #makansedap #carimakanpj #pasqarto
A very happy and satisfied customer! Looking forward to serve all of you. All our food is pork free for everyone to enjoy. Call us now +6014-3208 928 • Ordering time: 9am - 12pm / 4pm - 6pm • Delivery time: 12pm - 3.30pm / 6pm - 8pm • Minimum 2 sets and above per order • Free delivery to your door step (pj only) • Others areas subject to delivery charges . . . . . #spaghetti  #spaghettimalaysia  #spaghetti 🍝 #delivery  #freedelivery  #freedeliveryservice  #freedeliveryorder  #localfood  #lunchbox  #foodgram  #foodlover  #fooddeliveryselangor  #hotdish  #makanan  #jommakan  #servispenghantaran  #petalingjaya  #palingbestmakanan  #awesomefood  #deliciousfooddelivery  #eatgood  #makanbagus  #cateringfood  #halalfood  #trustedfood  #deliverykerumah  #deliverymakanan  #makansedap  #carimakanpj  #pasqarto 
Tempahan Makanan Untuk Pejabat | Shah Alam
.
MENU FOR 70PAXS
•••••••••••••••••••••
Set Nasi Ayam
Ayam, Sos Cili & Kicap
Salad, Timun & Tomato
.
whatsapp 017.820.2412  to order for your event
www.wasap.my/+60178202412
www.wasap.my/+60178202412
www.wasap.my/+60178202412
.
.
Looking for CATERER to cater for your event? Delicious foods and nice buffet setup? 
CALL US NOW for the great packages
.
.
We serve CATERING
We serve PREPACKED FOODS
#cateringservices #corporatecatering
#klcatering #klcateringservices #cateringshahalam #cateringkotadamansara #cateringklang #cateringkualalumpur #cateringselangor
#cateringdenaialam #cateringbukitjelutong
#foodporn #fooddelivery #fooddeliveryservice #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverydenaialam 
#fooddeliverybukitjelutong
#fooddeliverykotadamansara #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #kidsbirthdayparty #majlisaqiqah #birthdayparty #officemeeting #officetraining #rayaopenhouse2018 #officetraining
Tempahan Makanan Untuk Pejabat | Shah Alam . MENU FOR 70PAXS ••••••••••••••••••••• Set Nasi Ayam Ayam, Sos Cili & Kicap Salad, Timun & Tomato . whatsapp 017.820.2412 to order for your event www.wasap.my/+60178202412 www.wasap.my/+60178202412 www.wasap.my/+60178202412 . . Looking for CATERER to cater for your event? Delicious foods and nice buffet setup? CALL US NOW for the great packages . . We serve CATERING We serve PREPACKED FOODS #cateringservices  #corporatecatering  #klcatering  #klcateringservices  #cateringshahalam  #cateringkotadamansara  #cateringklang  #cateringkualalumpur  #cateringselangor  #cateringdenaialam  #cateringbukitjelutong  #foodporn  #fooddelivery  #fooddeliveryservice  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliverysubangjaya  #fooddeliverydenaialam  #fooddeliverybukitjelutong  #fooddeliverykotadamansara  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliverycyberjaya  #fooddeliveryselangor  #fooddeliveryklangvalley  #kidsbirthdayparty  #majlisaqiqah  #birthdayparty  #officemeeting  #officetraining  #rayaopenhouse2018  #officetraining 
Tempahan Makanan Untuk Pejabat | Shah Alam
.
MENU FOR 70PAXS
•••••••••••••••••••••
Set Nasi Ayam
Ayam, Sos Cili & Kicap
Salad, Timun & Tomato
.
whatsapp 017.820.2412  to order for your event
www.wasap.my/+60178202412
www.wasap.my/+60178202412
www.wasap.my/+60178202412
.
.
Looking for CATERER to cater for your event? Delicious foods and nice buffet setup? 
CALL US NOW for the great packages
.
.
We serve CATERING
We serve PREPACKED FOODS
#cateringservices #corporatecatering
#klcatering #klcateringservices #cateringshahalam #cateringkotadamansara #cateringklang #cateringkualalumpur #cateringselangor
#cateringdenaialam #cateringbukitjelutong
#foodporn #fooddelivery #fooddeliveryservice #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverydenaialam 
#fooddeliverybukitjelutong
#fooddeliverykotadamansara #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #kidsbirthdayparty #majlisaqiqah #birthdayparty #officemeeting #officetraining #rayaopenhouse2018 #officetraining
Tempahan Makanan Untuk Pejabat | Shah Alam . MENU FOR 70PAXS ••••••••••••••••••••• Set Nasi Ayam Ayam, Sos Cili & Kicap Salad, Timun & Tomato . whatsapp 017.820.2412 to order for your event www.wasap.my/+60178202412 www.wasap.my/+60178202412 www.wasap.my/+60178202412 . . Looking for CATERER to cater for your event? Delicious foods and nice buffet setup? CALL US NOW for the great packages . . We serve CATERING We serve PREPACKED FOODS #cateringservices  #corporatecatering  #klcatering  #klcateringservices  #cateringshahalam  #cateringkotadamansara  #cateringklang  #cateringkualalumpur  #cateringselangor  #cateringdenaialam  #cateringbukitjelutong  #foodporn  #fooddelivery  #fooddeliveryservice  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliverysubangjaya  #fooddeliverydenaialam  #fooddeliverybukitjelutong  #fooddeliverykotadamansara  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliverycyberjaya  #fooddeliveryselangor  #fooddeliveryklangvalley  #kidsbirthdayparty  #majlisaqiqah  #birthdayparty  #officemeeting  #officetraining  #rayaopenhouse2018  #officetraining 
Tempahan Makanan Untuk Pejabat | Shah Alam
.
MENU FOR 70PAXS
•••••••••••••••••••••
Set Nasi Ayam
Ayam, Sos Cili & Kicap
Salad, Timun & Tomato
.
whatsapp 017.820.2412  to order for your event
www.wasap.my/+60178202412
www.wasap.my/+60178202412
www.wasap.my/+60178202412
.
.
Looking for CATERER to cater for your event? Delicious foods and nice buffet setup? 
CALL US NOW for the great packages
.
.
We serve CATERING
We serve PREPACKED FOODS
#cateringservices #corporatecatering
#klcatering #klcateringservices #cateringshahalam #cateringkotadamansara #cateringklang #cateringkualalumpur #cateringselangor
#cateringdenaialam #cateringbukitjelutong
#foodporn #fooddelivery #fooddeliveryservice #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverydenaialam 
#fooddeliverybukitjelutong
#fooddeliverykotadamansara #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #kidsbirthdayparty #majlisaqiqah #birthdayparty #officemeeting #officetraining #rayaopenhouse2018 #officetraining
Tempahan Makanan Untuk Pejabat | Shah Alam . MENU FOR 70PAXS ••••••••••••••••••••• Set Nasi Ayam Ayam, Sos Cili & Kicap Salad, Timun & Tomato . whatsapp 017.820.2412 to order for your event www.wasap.my/+60178202412 www.wasap.my/+60178202412 www.wasap.my/+60178202412 . . Looking for CATERER to cater for your event? Delicious foods and nice buffet setup? CALL US NOW for the great packages . . We serve CATERING We serve PREPACKED FOODS #cateringservices  #corporatecatering  #klcatering  #klcateringservices  #cateringshahalam  #cateringkotadamansara  #cateringklang  #cateringkualalumpur  #cateringselangor  #cateringdenaialam  #cateringbukitjelutong  #foodporn  #fooddelivery  #fooddeliveryservice  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliverysubangjaya  #fooddeliverydenaialam  #fooddeliverybukitjelutong  #fooddeliverykotadamansara  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliverycyberjaya  #fooddeliveryselangor  #fooddeliveryklangvalley  #kidsbirthdayparty  #majlisaqiqah  #birthdayparty  #officemeeting  #officetraining  #rayaopenhouse2018  #officetraining 
Lagiii feedback kami dapat dari customer kami😍😍 "Spaghetti memang sedap sangat"!
.
Alhamdulillah, rata2 customer kami semua berpuas hati dengan rasa keenakkan spaghetti premium kami. Tq so much!
.
Korang bila lagi nk cuba ni, rugi tak rasa tau!😋😋. Jangan kata kami tak payung😜😜
.
#laspaghettistazione #fooddeliverykajang #kajang #tempahancatering #lunchdeliverykajang #fooddeliveryselangor #spaghettisedap #hospitalkajang #spaghettimurah #fooddeliverybangi #kpjkajang #tescokajang #saujanaimpian #primasaujana #spaghettibolognesemeatball  #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #spaghettideliverykajang #minicatering #tempahancatering #kajangfooddelivery #lunchboxupm #lunchboxkajang #upm  #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliveryupm #foodeliveryuniten #mpkj
Lagiii feedback kami dapat dari customer kami😍😍 "Spaghetti memang sedap sangat"! . Alhamdulillah, rata2 customer kami semua berpuas hati dengan rasa keenakkan spaghetti premium kami. Tq so much! . Korang bila lagi nk cuba ni, rugi tak rasa tau!😋😋. Jangan kata kami tak payung😜😜 . #laspaghettistazione  #fooddeliverykajang  #kajang  #tempahancatering  #lunchdeliverykajang  #fooddeliveryselangor  #spaghettisedap  #hospitalkajang  #spaghettimurah  #fooddeliverybangi  #kpjkajang  #tescokajang  #saujanaimpian  #primasaujana  #spaghettibolognesemeatball  #kajang2  #kajangperdana  #kajangprima  #spaghettideliverykajang  #minicatering  #tempahancatering  #kajangfooddelivery  #lunchboxupm  #lunchboxkajang  #upm  #fooddeliverykajang  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliveryupm  #foodeliveryuniten  #mpkj 
Hi morning sume 🤗
.
😁 Cara untuk order :
➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia
Good morning🌄 these babies are on the way to Pusat Pungutan Zakat. Thank you Puan Faezah for trust once again. Alhamdulillah.

Combo box : Fried Macaroni, slice Apple & Spicy Tuna

For more details or special requests, please contact us. (link in bio)
#sandwichdelivery #sandwichkl #klsandwich #homemadesandwich #homemadsandwichkl #klsandwichdelivery #kldelivery #fooddelivery #fooddeliveryservicekl #fooddeliverykl #klfooddeliveryservice #klfoodies #sayajualsandwichsedap #sayajualsandwich #sayajual #sayajualmakanan #bazaarpaknil #timeoutkl #surprisedeliverykl #minicatering #minicateringkl #dapurnory #fooddeliveryselangor #selangorfooddelivery #homecooking #foodporn #fingerfoodkl #partyfoodkl #openhousekl
Good morning🌄 these babies are on the way to Pusat Pungutan Zakat. Thank you Puan Faezah for trust once again. Alhamdulillah. Combo box : Fried Macaroni, slice Apple & Spicy Tuna For more details or special requests, please contact us. (link in bio) #sandwichdelivery  #sandwichkl  #klsandwich  #homemadesandwich  #homemadsandwichkl  #klsandwichdelivery  #kldelivery  #fooddelivery  #fooddeliveryservicekl  #fooddeliverykl  #klfooddeliveryservice  #klfoodies  #sayajualsandwichsedap  #sayajualsandwich  #sayajual  #sayajualmakanan  #bazaarpaknil  #timeoutkl  #surprisedeliverykl  #minicatering  #minicateringkl  #dapurnory  #fooddeliveryselangor  #selangorfooddelivery  #homecooking  #foodporn  #fingerfoodkl  #partyfoodkl  #openhousekl 
Selamat malam,
Mimpi2kn coklat pekat meleleh by #apsreenaconfectionery 😴
Bangun tido,teros order ye 📲
.
.
😁 Cara untuk order :
WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia #spm2018 #viralmalaysia
Selamat malam, Mimpi2kn coklat pekat meleleh by #apsreenaconfectionery  😴 Bangun tido,teros order ye 📲 . . 😁 Cara untuk order : WhatsApp, 01131966639 / 0123322639 ➡️Klik link WhatsApp di bio. ➡️Atau DM @apsareena_confectionery . #deliveryputrajaya  #deliveryshahalam  #deliveryselangor  #fooddeliveryputrajaya  #apsareena  #apsareenaconfectionery  #makanmakan  #fooddeliveryselangor  #kekmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualkeksedap  #didiandfriends  #babyshark  #babysharkchallenge  #mcdonaldmalaysia  #spm2018  #viralmalaysia 
Lagi feedback dari customer kami😊
" Thank you buatkan spaghetti sedap!" 😍😍😍😍😍😍😍😍
.
Thank you share feedback dengan kami. 😊😊
.
Alhamdulillah, rata2 customer kami semua berpuas hati dengan rasa keenakkan spaghetti premium kami. Tq so much!
.
Korang bila lagi nk cuba ni, rugi tak rasa tau!😋😋. Jangan kata kami tak payung😜😜
.
#laspaghettistazione #fooddeliverykajang #kajang #tempahancatering #lunchdeliverykajang #fooddeliveryselangor #spaghettisedap #hospitalkajang #spaghettimurah #fooddeliverybangi #kpjkajang #tescokajang #saujanaimpian #primasaujana #spaghettibolognesemeatball  #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #spaghettideliverykajang #minicatering #tempahancatering #kajangfooddelivery #lunchboxupm #lunchboxkajang #upm  #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliveryupm #foodeliveryuniten #mpkj
Lagi feedback dari customer kami😊 " Thank you buatkan spaghetti sedap!" 😍😍😍😍😍😍😍😍 . Thank you share feedback dengan kami. 😊😊 . Alhamdulillah, rata2 customer kami semua berpuas hati dengan rasa keenakkan spaghetti premium kami. Tq so much! . Korang bila lagi nk cuba ni, rugi tak rasa tau!😋😋. Jangan kata kami tak payung😜😜 . #laspaghettistazione  #fooddeliverykajang  #kajang  #tempahancatering  #lunchdeliverykajang  #fooddeliveryselangor  #spaghettisedap  #hospitalkajang  #spaghettimurah  #fooddeliverybangi  #kpjkajang  #tescokajang  #saujanaimpian  #primasaujana  #spaghettibolognesemeatball  #kajang2  #kajangperdana  #kajangprima  #spaghettideliverykajang  #minicatering  #tempahancatering  #kajangfooddelivery  #lunchboxupm  #lunchboxkajang  #upm  #fooddeliverykajang  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliveryupm  #foodeliveryuniten  #mpkj 
"Spaghetti sedap! portion banyak!'
😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Thank you share feedback dengan kami. 😊😊
.
Alhamdulillah, rata2 customer kami semua berpuas hati dengan rasa keenakkan spaghetti premium kami. Tq so much!
.
Korang bila lagi nk cuba ni, rugi tak rasa tau!😋😋. Jangan kata kami tak payung😜😜
.
#laspaghettistazione #fooddeliverykajang #kajang #tempahancatering #lunchdeliverykajang #fooddeliveryselangor #spaghettisedap #hospitalkajang #spaghettimurah #fooddeliverybangi #kpjkajang #tescokajang #saujanaimpian #primasaujana #spaghettibolognesemeatball  #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #spaghettideliverykajang #minicatering #tempahancatering #kajangfooddelivery #lunchboxupm #lunchboxkajang #upm  #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliveryupm #foodeliveryuniten #mpkj
"Spaghetti sedap! portion banyak!' 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Thank you share feedback dengan kami. 😊😊 . Alhamdulillah, rata2 customer kami semua berpuas hati dengan rasa keenakkan spaghetti premium kami. Tq so much! . Korang bila lagi nk cuba ni, rugi tak rasa tau!😋😋. Jangan kata kami tak payung😜😜 . #laspaghettistazione  #fooddeliverykajang  #kajang  #tempahancatering  #lunchdeliverykajang  #fooddeliveryselangor  #spaghettisedap  #hospitalkajang  #spaghettimurah  #fooddeliverybangi  #kpjkajang  #tescokajang  #saujanaimpian  #primasaujana  #spaghettibolognesemeatball  #kajang2  #kajangperdana  #kajangprima  #spaghettideliverykajang  #minicatering  #tempahancatering  #kajangfooddelivery  #lunchboxupm  #lunchboxkajang  #upm  #fooddeliverykajang  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliveryupm  #foodeliveryuniten  #mpkj 
Kesedapan meleleh by #apsreenaconfectionery 😍
🔥 Coklat jar viral 🔥
Sekali suap,mesti nk lagii 😋🔥
.
😁 Cara untuk order :
➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia
Kesedapan meleleh by #apsreenaconfectionery  😍 🔥 Coklat jar viral 🔥 Sekali suap,mesti nk lagii 😋🔥 . 😁 Cara untuk order : ➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639 ➡️Klik link WhatsApp di bio. ➡️Atau DM @apsareena_confectionery . #deliveryputrajaya  #deliveryshahalam  #deliveryselangor  #fooddeliveryputrajaya  #apsareena  #apsareenaconfectionery  #makanmakan  #fooddeliveryselangor  #kekmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualkeksedap  #didiandfriends  #babyshark  #babysharkchallenge  #mcdonaldmalaysia 
Kesedapan meleleh by #apsreenaconfectionery 😍
🔥 Coklat jar viral 🔥
Sekali suap,mesti nk lagii 😋🔥
.
😁 Cara untuk order :
➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia
Kesedapan meleleh by #apsreenaconfectionery  😍 🔥 Coklat jar viral 🔥 Sekali suap,mesti nk lagii 😋🔥 . 😁 Cara untuk order : ➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639 ➡️Klik link WhatsApp di bio. ➡️Atau DM @apsareena_confectionery . #deliveryputrajaya  #deliveryshahalam  #deliveryselangor  #fooddeliveryputrajaya  #apsareena  #apsareenaconfectionery  #makanmakan  #fooddeliveryselangor  #kekmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualkeksedap  #didiandfriends  #babyshark  #babysharkchallenge  #mcdonaldmalaysia 
Thank you kak long for mencoba masakan @maksandhomemadedelivery Repost from @maksandhomemadedelivery using @RepostRegramApp - Kak Long @amelinaamirsharipuddin kita makan #sambalpetaiikanbilis tapi #sambalpetaiudang dah habes di makan! So korangggg plak nak order kampung food from @maksandhomemadedelivery .
.
.
#maksandhomemade #maksandhomemadedelivery #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliverykajang #fooddeliverybangi #fooddeliverybangsar #fooddeliveryampang #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverydamansara #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryselangor #malayfood #jalanjalancarimakan #gegarvaganza2018
Thank you kak long for mencoba masakan @maksandhomemadedelivery Repost from @maksandhomemadedelivery using @RepostRegramApp - Kak Long @amelinaamirsharipuddin kita makan #sambalpetaiikanbilis  tapi #sambalpetaiudang  dah habes di makan! So korangggg plak nak order kampung food from @maksandhomemadedelivery . . . #maksandhomemade  #maksandhomemadedelivery  #fooddeliveryklangvalley  #fooddeliverykl  #fooddeliverypuchong  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliverycyberjaya  #fooddeliverykajang  #fooddeliverybangi  #fooddeliverybangsar  #fooddeliveryampang  #fooddeliverypetalingjaya  #fooddeliverysubangjaya  #fooddeliverydamansara  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliveryselangor  #malayfood  #jalanjalancarimakan  #gegarvaganza2018 
KAN DAH CAKAP... Memalam pon kami boleh hantarkan😄😄😄 Alhamdulillah. Selesai penghantaran ke sini. Untuk bersedeqah di surau lepas mengaji malam nie katanyer.

Terima kasih puan Sabrina ya. Moga Allah murahkan rezeki puan sekeluarga. Aamiin.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA kami
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #chocbrowniesbuttercake #brownies #fudgebrownies  #homebaker #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious  #tempahansepanjangtahun
KAN DAH CAKAP... Memalam pon kami boleh hantarkan😄😄😄 Alhamdulillah. Selesai penghantaran ke sini. Untuk bersedeqah di surau lepas mengaji malam nie katanyer. Terima kasih puan Sabrina ya. Moga Allah murahkan rezeki puan sekeluarga. Aamiin. Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA kami 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #chocbrowniesbuttercake  #brownies  #fudgebrownies  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #tempahansepanjangtahun 
Kalau semalam delivery DFCC 2 Deck Berry Spike...yang ni pulak DFCC No Cheese Berry Spike 🍓
Mengancam tak uolss !!
.
Harga bermula RM65 shj 😊
.

Jom order dengan kami : 👉 www.wasap.my/60173524384
.
Delivery area : KL / Selangor / Putrajaya
(With delivery charges)
.
Follow Facebook page : 👇 https://www.facebook.com/TheIdzahlicious
.
Follow Instagram :
👉 www.instagram.com/theidzahlicious

#sabrinabakery #agentsabrinabakery #ampang #deliverykualalumpur #birthdaycake #jjcm #foodporn #jalanjalancarimakan #klfoodie #malaysiafood #makansedap #putrajaya #deliveryteruskehati #cakes #cookies #sayajualkekmalaysia #kambingperap #foodlover #bazarpaknil #sayajualkek #lelakikirimantuhan #kulacake #tempahankekkawin #kekharijadi #kekkawin #kektunang #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor
Kalau semalam delivery DFCC 2 Deck Berry Spike...yang ni pulak DFCC No Cheese Berry Spike 🍓 Mengancam tak uolss !! . Harga bermula RM65 shj 😊 . Jom order dengan kami : 👉 www.wasap.my/60173524384 . Delivery area : KL / Selangor / Putrajaya (With delivery charges) . Follow Facebook page : 👇 https://www.facebook.com/TheIdzahlicious . Follow Instagram : 👉 www.instagram.com/theidzahlicious #sabrinabakery  #agentsabrinabakery  #ampang  #deliverykualalumpur  #birthdaycake  #jjcm  #foodporn  #jalanjalancarimakan  #klfoodie  #malaysiafood  #makansedap  #putrajaya  #deliveryteruskehati  #cakes  #cookies  #sayajualkekmalaysia  #kambingperap  #foodlover  #bazarpaknil  #sayajualkek  #lelakikirimantuhan  #kulacake  #tempahankekkawin  #kekharijadi  #kekkawin  #kektunang  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor 
Assalamualaikum...
Sesiapa area Klang Valley nk rasa tauhu begedil ajaib boleh whatsapp or DM sis ya. .
COD on 15/11/2018 and 17/11/2018.
.
Whatsapp : +6011-37719484
.
.
#bukitjalilfooddelivery 
#bukitjalil 
#serikembanganfooddelivery 
#serikembangan 
#cyberjaya 
#cyberjayafooddelivery 
#putrajaya 
#putrajayafooddelivery 
#fooddeliveryputrajaya
#serdang
#fooddeliveryserdang 
#viral 
#tauhubegedilviral 
#stadiumbukitjalil 
#astrobukitjalil 
#fooddeliveryservice 
#fooddelivery 
#fooddeliverykl 
#fooddeliveryselangor
Assalamualaikum... Sesiapa area Klang Valley nk rasa tauhu begedil ajaib boleh whatsapp or DM sis ya. . COD on 15/11/2018 and 17/11/2018. . Whatsapp : +6011-37719484 . . #bukitjalilfooddelivery  #bukitjalil  #serikembanganfooddelivery  #serikembangan  #cyberjaya  #cyberjayafooddelivery  #putrajaya  #putrajayafooddelivery  #fooddeliveryputrajaya  #serdang  #fooddeliveryserdang  #viral  #tauhubegedilviral  #stadiumbukitjalil  #astrobukitjalil  #fooddeliveryservice  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor 
Kek DFCC makan dengan maltesers + kit kat + berries. Combination yang padu.⠀
.⠀
Sambil makan dapat feel macam-macam tekstur. Rangup, moist, masam manis semua ada. Sedap uols.⠀
.⠀
Harga: RM70⠀
Size: 7 inch⠀
.⠀
Harga: RM120⠀
Size: 10 inch⠀
.⠀
Harga: RM160⠀
Size: 12 inch⠀
.⠀
🏍 Delivery setiap hari⠀
.⠀
Delivery area:⠀
*charges depends on location⠀
.⠀
🔹Seluruh KL/Selangor⠀
🔹KLIA⠀
🔹Dengkil⠀
🔹Nilai⠀
.⠀
🔹 Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀
.⠀
Whatsapp: +6011-1019 6556 (clik link in bio 👆)⠀
.⠀
Instagram/FB page: @kek_sabrinabakery⠀
.⠀
. ⠀
#agentletupskebabom #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #surprisedelivery #cakemamasab #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #surprisedelivery #cheesecake #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #lamb #brownies #fooddeliveryselangor #devilfoodchocolatecake  #mamasabwarrior
Kek DFCC makan dengan maltesers + kit kat + berries. Combination yang padu.⠀ .⠀ Sambil makan dapat feel macam-macam tekstur. Rangup, moist, masam manis semua ada. Sedap uols.⠀ .⠀ Harga: RM70⠀ Size: 7 inch⠀ .⠀ Harga: RM120⠀ Size: 10 inch⠀ .⠀ Harga: RM160⠀ Size: 12 inch⠀ .⠀ 🏍 Delivery setiap hari⠀ .⠀ Delivery area:⠀ *charges depends on location⠀ .⠀ 🔹Seluruh KL/Selangor⠀ 🔹KLIA⠀ 🔹Dengkil⠀ 🔹Nilai⠀ .⠀ 🔹 Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀ .⠀ Whatsapp: +6011-1019 6556 (clik link in bio 👆)⠀ .⠀ Instagram/FB page: @kek_sabrinabakery⠀ .⠀ . ⠀ #agentletupskebabom  #agentsabrinabakery  #sabrinabakery  #mamasab  #keksabrinabakery  #kekmamasab  #surprisedelivery  #cakemamasab  #desserttable  #birthdaycake  #kekbirthday  #kekcoklat  #desserts  #surprisedelivery  #cheesecake  #jamuan  #dfcc  #kekkahwin  #hantaran  #kektunang  #fooddelivery  #kekdelivery  #lamb  #brownies  #fooddeliveryselangor  #devilfoodchocolatecake  #mamasabwarrior 
HELLO KITTY

Penangan anak pompuan...wajib nak kek Hello Kitty...kalau tak mesti kek Frozen yang jadi pilohan.

Alhamdulillah. Siap penghantaran kek Choc Moist ke puan Daya untuk sambutan harijadi anakandanyer Leona.

Terima kasih ya.

Selamat Hari Jadi Leona😘

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA ya
016.338.1326
010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery 
#event #birthdaycake #chocmoistcake #homebaker #bandartasikputeri #rawang #passion #delivery  #fooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #freshlybaked #event  #nomnom #yummy #ilovefood #foodie #food #dessert #delicious  #tempahansepanjangtahun
HELLO KITTY Penangan anak pompuan...wajib nak kek Hello Kitty...kalau tak mesti kek Frozen yang jadi pilohan. Alhamdulillah. Siap penghantaran kek Choc Moist ke puan Daya untuk sambutan harijadi anakandanyer Leona. Terima kasih ya. Selamat Hari Jadi Leona😘 Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, WA ya 016.338.1326 010.255.5494 ❤❤❤ #GeeHomeBakery  #event  #birthdaycake  #chocmoistcake  #homebaker  #bandartasikputeri  #rawang  #passion  #delivery  #fooddelivery  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #freshlybaked  #event  #nomnom  #yummy  #ilovefood  #foodie  #food  #dessert  #delicious  #tempahansepanjangtahun 
Thank youuuu sis Yayaa order Spaghetti Premium kami for lunch!😊😊
.
Kami jual set Spaghetti Premium for lunch dan dinner slot.😋😋.
.
Kami juga cater for any event, jamuan, makan kecil kecilan, meeting, farewell event,  birthday party dan etc.
.
Berminat nk order atau sebarang pertanyaan bole wassap kami 0167565114🙋😊 .
#laspaghettistazione #fooddeliverykajang #kajang #tempahancatering #lunchdeliverykajang #fooddeliveryselangor #spaghettisedap #hospitalkajang #spaghettimurah #fooddeliverybangi #kpjkajang #tescokajang #saujanaimpian #primasaujana #spaghettibolognesemeatball  #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #spaghettideliverykajang #minicatering #tempahancatering #kajangfooddelivery #lunchboxupm #lunchboxkajang #upm  #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliveryupm #foodeliveryuniten #mpkj
Thank youuuu sis Yayaa order Spaghetti Premium kami for lunch!😊😊 . Kami jual set Spaghetti Premium for lunch dan dinner slot.😋😋. . Kami juga cater for any event, jamuan, makan kecil kecilan, meeting, farewell event, birthday party dan etc. . Berminat nk order atau sebarang pertanyaan bole wassap kami 0167565114🙋😊 . #laspaghettistazione  #fooddeliverykajang  #kajang  #tempahancatering  #lunchdeliverykajang  #fooddeliveryselangor  #spaghettisedap  #hospitalkajang  #spaghettimurah  #fooddeliverybangi  #kpjkajang  #tescokajang  #saujanaimpian  #primasaujana  #spaghettibolognesemeatball  #kajang2  #kajangperdana  #kajangprima  #spaghettideliverykajang  #minicatering  #tempahancatering  #kajangfooddelivery  #lunchboxupm  #lunchboxkajang  #upm  #fooddeliverykajang  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliveryupm  #foodeliveryuniten  #mpkj 
Sedap wehhhh! Repost from @maksandhomemadedelivery using @RepostRegramApp - Wow! Thank customer for order  #butterprawn ! Dia amik 2 box! Udang bertimbunnnn❤️
.
.
.
.
Repost from @maksandhomemadedelivery using @RepostRegramApp - Alhamdulillah 15 box Korean Chicken Wing! Ada dua flavours Original & Spicy! Yummyyy!
.
.
.
.
#maksandhomemade #maksandhomemadedelivery #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliverykajang #fooddeliverybangi #fooddeliverybangsar #fooddeliveryampang #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverydamansara #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryselangor #malayfood #jalanjalancarimakan
Sedap wehhhh! Repost from @maksandhomemadedelivery using @RepostRegramApp - Wow! Thank customer for order #butterprawn  ! Dia amik 2 box! Udang bertimbunnnn❤️ . . . . Repost from @maksandhomemadedelivery using @RepostRegramApp - Alhamdulillah 15 box Korean Chicken Wing! Ada dua flavours Original & Spicy! Yummyyy! . . . . #maksandhomemade  #maksandhomemadedelivery  #fooddeliveryklangvalley  #fooddeliverykl  #fooddeliverypuchong  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliverycyberjaya  #fooddeliverykajang  #fooddeliverybangi  #fooddeliverybangsar  #fooddeliveryampang  #fooddeliverypetalingjaya  #fooddeliverysubangjaya  #fooddeliverydamansara  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliveryselangor  #malayfood  #jalanjalancarimakan 
Maafkan saya yg berhingus. Baru lepas nangis mintak aiskrim malaysia yang sedap sangat ni😂
.
Dah lama x update kan sbb ibu saya busy. Banyak order last min😅 Ibu saya okey je. Order sentiasa ON je tau. Whatsapp 013 3332342 or click link di bio profile.
.
Place your order now! Penghantaran terus ke lokasi anda atau self pickup pon boleh😉
.
#aiskrimmalaysia #aiskrimmurah #aiskrim #aiskrimkatering #aiskrimviral #aiskrimhomemade #aiskrimsedap #aiskrimmalaysiasedap #aiskrimchokichoki #kateringaiskrim #sayajual #deliveryservice #deliveryfoodkl #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryselangor #foodstagram
Maafkan saya yg berhingus. Baru lepas nangis mintak aiskrim malaysia yang sedap sangat ni😂 . Dah lama x update kan sbb ibu saya busy. Banyak order last min😅 Ibu saya okey je. Order sentiasa ON je tau. Whatsapp 013 3332342 or click link di bio profile. . Place your order now! Penghantaran terus ke lokasi anda atau self pickup pon boleh😉 . #aiskrimmalaysia  #aiskrimmurah  #aiskrim  #aiskrimkatering  #aiskrimviral  #aiskrimhomemade  #aiskrimsedap  #aiskrimmalaysiasedap  #aiskrimchokichoki  #kateringaiskrim  #sayajual  #deliveryservice  #deliveryfoodkl  #fooddeliverycyberjaya  #fooddeliveryselangor  #foodstagram 
Hari ni hari Isnin. Dah ready nak santap #NasiPedaih? Yg dah cuba, syabas! Yg belum cuba jom lah rasa. InsyaAllah sekali suap, rasa nak berkali kali suap! 😉🔥
.
.
[ NASI PUTIH BERSIH + AYAM / KELI GORENG GARING + SAMBAL PEDAS PUAKA + TIMUN KRUP KRAP + LIMAU KECUR LIUR ]
.
- NASI PEDAIH | DELIVERY FROM HOME
- RM6 SEBUNGKUS
.
DELIVERY SENTUL - KL
(Dinner 8 PM - habis | Lunch Sabtu 12 PM - habis) .
DELIVERY DAMANSARA DAMAI
(Dinner 8.30 PM - habis | Lunch Sabtu 1 PM - habis)
.
DELIVERY SG.DUA, KEPALA BATAS, SPT, SPU - PENANG (Lunch 1-3 PM | Dinner 8.30-10 PM)
.
- Delivery Charge : RM2 (lain² charge ikut kawasan)
- Operasi hari Isnin - Sabtu
- Pembayaran online diterima
- Luar kawasan boleh self pick up
- Terima tempahan untuk sebarang majlis
.

BERANI COBA? TERUS WHATSAPP ⤵️⤵️
.
Sentul | KL : 017.5361590
Damansara Damai : 017.6566681
Sungai Dua | Kepala Batas : 011.59498383

FB : Nasi Pedaih
IG : nasi.pedaih

#NasiPedaih
#ExtremeSpicyForExtremePeople
.
.
.
.
.
.

#nasibajet #damansaradamai #sayajual #klfooddelivery #selangorfooddelivery #primadamansara #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #likeforlikes #suteradamansara #saujanadamansara #primadamansara #bandarbarusentul #utcsentul #tamandatosenu #sentul #sentultimur #jjcm #sungaidua #butterworth #kepalabatas #pulaupinang #jalanipoh #pedasgiler #sayamasak #foodpornmalaysia #damansaradamaifooddelivery #fooddeliverypenang #mahn
Hari ni hari Isnin. Dah ready nak santap #NasiPedaih ? Yg dah cuba, syabas! Yg belum cuba jom lah rasa. InsyaAllah sekali suap, rasa nak berkali kali suap! 😉🔥 . . [ NASI PUTIH BERSIH + AYAM / KELI GORENG GARING + SAMBAL PEDAS PUAKA + TIMUN KRUP KRAP + LIMAU KECUR LIUR ] . - NASI PEDAIH | DELIVERY FROM HOME - RM6 SEBUNGKUS . DELIVERY SENTUL - KL (Dinner 8 PM - habis | Lunch Sabtu 12 PM - habis) . DELIVERY DAMANSARA DAMAI (Dinner 8.30 PM - habis | Lunch Sabtu 1 PM - habis) . DELIVERY SG.DUA, KEPALA BATAS, SPT, SPU - PENANG (Lunch 1-3 PM | Dinner 8.30-10 PM) . - Delivery Charge : RM2 (lain² charge ikut kawasan) - Operasi hari Isnin - Sabtu - Pembayaran online diterima - Luar kawasan boleh self pick up - Terima tempahan untuk sebarang majlis . BERANI COBA? TERUS WHATSAPP ⤵️⤵️ . Sentul | KL : 017.5361590 Damansara Damai : 017.6566681 Sungai Dua | Kepala Batas : 011.59498383 FB : Nasi Pedaih IG : nasi.pedaih #NasiPedaih  #ExtremeSpicyForExtremePeople  . . . . . . #nasibajet  #damansaradamai  #sayajual  #klfooddelivery  #selangorfooddelivery  #primadamansara  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #likeforlikes  #suteradamansara  #saujanadamansara  #primadamansara  #bandarbarusentul  #utcsentul  #tamandatosenu  #sentul  #sentultimur  #jjcm  #sungaidua  #butterworth  #kepalabatas  #pulaupinang  #jalanipoh  #pedasgiler  #sayamasak  #foodpornmalaysia  #damansaradamaifooddelivery  #fooddeliverypenang  #mahn 
Terima kasihhh order Spaghetti Premium kami for lunch!😊😊😊
.
Kami jual set Spaghetti Premium for lunch dan dinner slot.😋😋.
.
Kami juga cater for any event, jamuan, makan kecil kecilan, meeting, farewell event,  birthday party dan etc.
.
Berminat nk order atau sebarang pertanyaan bole wassap kami 0167565114🙋😊 .
#laspaghettistazione #fooddeliverykajang #kajang #tempahancatering #lunchdeliverykajang #fooddeliveryselangor #spaghettisedap #hospitalkajang #spaghettimurah #fooddeliverybangi #kpjkajang #tescokajang #saujanaimpian #primasaujana #spaghettibolognesemeatball  #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #spaghettideliverykajang #minicatering #tempahancatering #kajangfooddelivery #lunchboxupm #lunchboxkajang #upm  #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliveryupm #foodeliveryuniten #mpkj
Terima kasihhh order Spaghetti Premium kami for lunch!😊😊😊 . Kami jual set Spaghetti Premium for lunch dan dinner slot.😋😋. . Kami juga cater for any event, jamuan, makan kecil kecilan, meeting, farewell event, birthday party dan etc. . Berminat nk order atau sebarang pertanyaan bole wassap kami 0167565114🙋😊 . #laspaghettistazione  #fooddeliverykajang  #kajang  #tempahancatering  #lunchdeliverykajang  #fooddeliveryselangor  #spaghettisedap  #hospitalkajang  #spaghettimurah  #fooddeliverybangi  #kpjkajang  #tescokajang  #saujanaimpian  #primasaujana  #spaghettibolognesemeatball  #kajang2  #kajangperdana  #kajangprima  #spaghettideliverykajang  #minicatering  #tempahancatering  #kajangfooddelivery  #lunchboxupm  #lunchboxkajang  #upm  #fooddeliverykajang  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliveryupm  #foodeliveryuniten  #mpkj 
Thank youuu sis Fariza order Spaghetti Premium kami for lunch😊😊😊
.
Kami jual set spaghetti premium for lunch dan dinner slot.😋😋.
.
Kami juga cater for any event, jamuan, makan kecil kecilan, meeting, farewell event,  birthday party dan etc.
.
Berminat nk order atau sebarang pertanyaan bole wassap kami 0167565114🙋😊
.
#laspaghettistazione #fooddeliverykajang #kajang #tempahancatering #lunchdeliverykajang #fooddeliveryselangor #spaghettisedap #hospitalkajang #spaghettimurah #fooddeliverybangi #kpjkajang #tescokajang #saujanaimpian #primasaujana #spaghettibolognesemeatball  #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #spaghettideliverykajang #minicatering #tempahancatering #kajangfooddelivery #lunchboxupm #lunchboxkajang #upm  #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliveryupm #foodeliveryuniten #mpkj
Thank youuu sis Fariza order Spaghetti Premium kami for lunch😊😊😊 . Kami jual set spaghetti premium for lunch dan dinner slot.😋😋. . Kami juga cater for any event, jamuan, makan kecil kecilan, meeting, farewell event, birthday party dan etc. . Berminat nk order atau sebarang pertanyaan bole wassap kami 0167565114🙋😊 . #laspaghettistazione  #fooddeliverykajang  #kajang  #tempahancatering  #lunchdeliverykajang  #fooddeliveryselangor  #spaghettisedap  #hospitalkajang  #spaghettimurah  #fooddeliverybangi  #kpjkajang  #tescokajang  #saujanaimpian  #primasaujana  #spaghettibolognesemeatball  #kajang2  #kajangperdana  #kajangprima  #spaghettideliverykajang  #minicatering  #tempahancatering  #kajangfooddelivery  #lunchboxupm  #lunchboxkajang  #upm  #fooddeliverykajang  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliveryupm  #foodeliveryuniten  #mpkj 
Semoga hati uols berbunga-bunga macam kek ni jugak 😄.⠀
.⠀
Antara design whole cake yang sesuai untuk celebrate anniversary/pertunangan/birthday.⠀
.⠀
Dalam ada kek choc fudge. Kek yang sedap lagi diterima ramai. Then luar lepa dengan buttercream.⠀
.⠀
Harga: RM80⠀
Size: 6 inch⠀
.⠀
Harga: RM125⠀
Size: 7 inch⠀
.⠀
🏍 Delivery setiap hari⠀
.⠀
Delivery area:⠀
*charges depends on location⠀
.⠀
🔹Seluruh KL/Selangor⠀
🔹KLIA⠀
🔹Dengkil⠀
🔹Nilai⠀
.⠀
🔹 Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀
.⠀
Whatsapp: +6011-1019 6556 (clik link in bio 👆)⠀
.⠀
Instagram/FB page: @kek_sabrinabakery⠀
.⠀
. ⠀
#agentletupskebabom #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #surprisedelivery #cakemamasab  #openhouse #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #surprisedelivery #frozenlamb #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #fooddeliveryselangor #mamasabwarrior #weddingcake
Semoga hati uols berbunga-bunga macam kek ni jugak 😄.⠀ .⠀ Antara design whole cake yang sesuai untuk celebrate anniversary/pertunangan/birthday.⠀ .⠀ Dalam ada kek choc fudge. Kek yang sedap lagi diterima ramai. Then luar lepa dengan buttercream.⠀ .⠀ Harga: RM80⠀ Size: 6 inch⠀ .⠀ Harga: RM125⠀ Size: 7 inch⠀ .⠀ 🏍 Delivery setiap hari⠀ .⠀ Delivery area:⠀ *charges depends on location⠀ .⠀ 🔹Seluruh KL/Selangor⠀ 🔹KLIA⠀ 🔹Dengkil⠀ 🔹Nilai⠀ .⠀ 🔹 Selain delivery area 👆, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.⠀ .⠀ Whatsapp: +6011-1019 6556 (clik link in bio 👆)⠀ .⠀ Instagram/FB page: @kek_sabrinabakery⠀ .⠀ . ⠀ #agentletupskebabom  #agentsabrinabakery  #sabrinabakery  #mamasab  #keksabrinabakery  #kekmamasab  #surprisedelivery  #cakemamasab   #openhouse  #desserttable  #birthdaycake  #kekbirthday  #kekcoklat  #desserts  #surprisedelivery  #frozenlamb  #jamuan  #dfcc  #kekkahwin  #hantaran  #kektunang  #fooddelivery  #kekdelivery  #fooddeliveryselangor  #mamasabwarrior  #weddingcake 
Wow! Thank customer for order  #butterprawn ! Dia amik 2 box! Udang bertimbunnnn❤️
.
.
.
.
Repost from @maksandhomemadedelivery using @RepostRegramApp - Alhamdulillah 15 box Korean Chicken Wing! Ada dua flavours Original & Spicy! Yummyyy!
.
.
.
.
#maksandhomemade #maksandhomemadedelivery #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliverykajang #fooddeliverybangi #fooddeliverybangsar #fooddeliveryampang #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverydamansara #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryselangor #malayfood #jalanjalancarimakan
Wow! Thank customer for order #butterprawn  ! Dia amik 2 box! Udang bertimbunnnn❤️ . . . . Repost from @maksandhomemadedelivery using @RepostRegramApp - Alhamdulillah 15 box Korean Chicken Wing! Ada dua flavours Original & Spicy! Yummyyy! . . . . #maksandhomemade  #maksandhomemadedelivery  #fooddeliveryklangvalley  #fooddeliverykl  #fooddeliverypuchong  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliverycyberjaya  #fooddeliverykajang  #fooddeliverybangi  #fooddeliverybangsar  #fooddeliveryampang  #fooddeliverypetalingjaya  #fooddeliverysubangjaya  #fooddeliverydamansara  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliveryselangor  #malayfood  #jalanjalancarimakan 
#zocheesetart boleh juga if nak wish kan birthday, utk buat jamuan perpisahan, jamuan office atau anniversary. Cantik di mata, sedap di mulut 😍 Colorful wonderful tastyfull😋 filling boleh pilih nak mix atau 1 perisa je. Jom order! Whasapp link @zo_cookiesncakes terus ya 😘
.
#cheesetartkl #cheesetartgebu #cheesetartsedap #kualalumpur #cheesetartcoklat #coklatcheese #coklatcheesetart #serdang #kajang #cheras #balakong #serikembangan #putrajaya #cyberjaya #bangi #nilai #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #kuihdelivery #goodiesmurah #kuihjamuan #jamuanoffice #jamuanringan #kuihmuih
#zocheesetart  boleh juga if nak wish kan birthday, utk buat jamuan perpisahan, jamuan office atau anniversary. Cantik di mata, sedap di mulut 😍 Colorful wonderful tastyfull😋 filling boleh pilih nak mix atau 1 perisa je. Jom order! Whasapp link @zo_cookiesncakes terus ya 😘 . #cheesetartkl  #cheesetartgebu  #cheesetartsedap  #kualalumpur  #cheesetartcoklat  #coklatcheese  #coklatcheesetart  #serdang  #kajang  #cheras  #balakong  #serikembangan  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #nilai  #fooddeliverykl  #fooddeliveryselangor  #kuihdelivery  #goodiesmurah  #kuihjamuan  #jamuanoffice  #jamuanringan  #kuihmuih 
Let try!!! Korean chicken wing! Dapnyahhhhh! Repost from @maksandhomemadedelivery using @RepostRegramApp - Alhamdulillah 15 box Korean Chicken Wing! Ada dua flavours Original & Spicy! Yummyyy!
.
.
.
.
#maksandhomemade #maksandhomemadedelivery #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliverykajang #fooddeliverybangi #fooddeliverybangsar #fooddeliveryampang #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverydamansara #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryselangor #malayfood #jalanjalancarimakan
Let try!!! Korean chicken wing! Dapnyahhhhh! Repost from @maksandhomemadedelivery using @RepostRegramApp - Alhamdulillah 15 box Korean Chicken Wing! Ada dua flavours Original & Spicy! Yummyyy! . . . . #maksandhomemade  #maksandhomemadedelivery  #fooddeliveryklangvalley  #fooddeliverykl  #fooddeliverypuchong  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliverycyberjaya  #fooddeliverykajang  #fooddeliverybangi  #fooddeliverybangsar  #fooddeliveryampang  #fooddeliverypetalingjaya  #fooddeliverysubangjaya  #fooddeliverydamansara  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliveryselangor  #malayfood  #jalanjalancarimakan 
Meleleh 😍
.
😁 Cara untuk order :
➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia
😍 wah 😋
Pelbagai jenis roti sedap2 ade di #apsareenaconfectionery
.
😁 Cara untuk order :
➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia
😍 wah 😋 Pelbagai jenis roti sedap2 ade di #apsareenaconfectionery  . 😁 Cara untuk order : ➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639 ➡️Klik link WhatsApp di bio. ➡️Atau DM @apsareena_confectionery . #deliveryputrajaya  #deliveryshahalam  #deliveryselangor  #fooddeliveryputrajaya  #apsareena  #apsareenaconfectionery  #makanmakan  #fooddeliveryselangor  #kekmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualkeksedap  #didiandfriends  #babyshark  #babysharkchallenge  #mcdonaldmalaysia 
Untuk tempahan majlis harijadi,jamuan or event,whatsapp/dm kami
.
😁 Cara untuk order :
➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia
Untuk tempahan majlis harijadi,jamuan or event,whatsapp/dm kami
.
😁 Cara untuk order :
➡️WhatsApp, 01131966639 / 0123322639
➡️Klik link WhatsApp di bio.
➡️Atau DM @apsareena_confectionery
.
#deliveryputrajaya #deliveryshahalam #deliveryselangor #fooddeliveryputrajaya #apsareena #apsareenaconfectionery #makanmakan #fooddeliveryselangor #kekmalaysia #bazarpaknil #sayajualkeksedap #didiandfriends #babyshark #babysharkchallenge #mcdonaldmalaysia