an online Instagram web viewer

#foodandbeverage medias

Photos

Getting our stand ready at #SIALParis with Chairman Shiraz Osman and CEO Sharad Anand, the #PowerDuo of Delta Food Industries.
#fmcg #tomato #foodandbeverage #sialparis2018 
#foodexsaudi #foodexhibitions #foodprocessing #foodpackaging #foodsector #dubaiexports #madeinuae #globalbrand #tomatoketchup
Tutto pronto per questa sera - lasciamo un « velo » davanti l'opera completa così da farvela scoprire questa sera // omaggio all'arte di Piero Guccione al VIBES pub, 48/50 catania, con Bianca Orlandi .
.
.
ci vediamo questa sera per gustosi piatti e una scorpacciata d'arte
.
.
.
Mostra di fotografia di Bianca Orlandi
a cura di Mery Scalisi

Opening
Domenica 21 ottobre - 21.00
// da domenica 21 a domenica 28 ottobre
Vibes pub, 48/50 catania .
.
.

Il Vibes pub è lieto di presentare una nuova mostra fotografica, omaggio e saluto all'artista ragusano scomparso da qualche giorno, Piero Guccione, dal titolo « Ciao Piero ».
L'artista, Bianca Orlandi, nata e cresciuta a Ragusa, presenta per questo evento una raccolta di scatti fotografici che da sempre hanno rievocato la poetica del maestro Guccione; vedute paesaggistiche che si proiettano oltre l'infinito e che lasciano la possibilità allo spettatore di varcare la sogna del reale, per arrivare ad una dimensione quasi idilliaca.
I paesaggi di Guccione sono visioni del mondo dai quali ci si vuole separare; ci si prende del tempo, si è rapiti e la realtà, del cielo e del mare si fonde in un'unica pennellata, prende forma, con delle tonalità d'azzurro che digradano con immensa leggerezza.
Così come il maestro Guccione, Bianca cerca di regalarci attraverso i suoi scatti l'oltre.. un azzurro che diventa poesia e rumore stesso del mare.
Gli scatti fotografici saranno accompagnati e intervallati da stampe di Guccione.
.
.
.
Bianca Orlandi studia all'Accademia di Belle Arti, corso Comunicazione e Valorizzazione del patrimonio storico artistico; la passione per la fotografia l'accompagna fin da piccola, la quale le da la possibilità di esprimersi in messaggi profondi ed evocativi.

#catania #volgocatania #vivocatania #ig_catania #vibes #vibespub #cocktails #drinks #foodandbeverage #longdrinks #night #company #staytuned #enjoy #cataniagram #movidacatanese #movidacatania #followers #followforfollowback #like4likes #picofday #drinkspecials #beer #beerporn #exhibition #photos #mywork #art #artalways #pieroguccione
Tutto pronto per questa sera - lasciamo un « velo » davanti l'opera completa così da farvela scoprire questa sera // omaggio all'arte di Piero Guccione al VIBES pub, 48/50 catania, con Bianca Orlandi . . . ci vediamo questa sera per gustosi piatti e una scorpacciata d'arte . . . Mostra di fotografia di Bianca Orlandi a cura di Mery Scalisi Opening Domenica 21 ottobre - 21.00 // da domenica 21 a domenica 28 ottobre Vibes pub, 48/50 catania . . . Il Vibes pub è lieto di presentare una nuova mostra fotografica, omaggio e saluto all'artista ragusano scomparso da qualche giorno, Piero Guccione, dal titolo « Ciao Piero ». L'artista, Bianca Orlandi, nata e cresciuta a Ragusa, presenta per questo evento una raccolta di scatti fotografici che da sempre hanno rievocato la poetica del maestro Guccione; vedute paesaggistiche che si proiettano oltre l'infinito e che lasciano la possibilità allo spettatore di varcare la sogna del reale, per arrivare ad una dimensione quasi idilliaca. I paesaggi di Guccione sono visioni del mondo dai quali ci si vuole separare; ci si prende del tempo, si è rapiti e la realtà, del cielo e del mare si fonde in un'unica pennellata, prende forma, con delle tonalità d'azzurro che digradano con immensa leggerezza. Così come il maestro Guccione, Bianca cerca di regalarci attraverso i suoi scatti l'oltre.. un azzurro che diventa poesia e rumore stesso del mare. Gli scatti fotografici saranno accompagnati e intervallati da stampe di Guccione. . . . Bianca Orlandi studia all'Accademia di Belle Arti, corso Comunicazione e Valorizzazione del patrimonio storico artistico; la passione per la fotografia l'accompagna fin da piccola, la quale le da la possibilità di esprimersi in messaggi profondi ed evocativi. #catania  #volgocatania  #vivocatania  #ig_catania  #vibes  #vibespub  #cocktails  #drinks  #foodandbeverage  #longdrinks  #night  #company  #staytuned  #enjoy  #cataniagram  #movidacatanese  #movidacatania  #followers  #followforfollowback  #like4likes  #picofday  #drinkspecials  #beer  #beerporn  #exhibition  #photos  #mywork  #art  #artalways  #pieroguccione 
Il derby della #Madonnina !⚽️🖥🤩
Ti aspettiamo questa sera!
ℹ️ Info e prenotazioni 347 0301512📲
📍Via dei Molinari 34
#cocktails #instacocktail #food #foodandwine #foodanddrink #foodandbeverage #beer #wine #drink #music #bistro #juice #instagood #instalike #commercialphotography #instapic #food #foodporn #foodgasm #foodphotography #livemusic #calcio #derby
Tutto pronto per questa sera // omaggio all'arte di Piero Guccione al VIBES pub, via penninello 48/50 catania, con Bianca Orlandi .
.
.
ci vediamo questa sera per gustosi piatti e una scorpacciata d'arte
.
.
.
Mostra di fotografia di Bianca Orlandi
a cura di Mery Scalisi

Opening
Domenica 21 ottobre - 21.00
// da domenica 21 a domenica 28 ottobre
Vibes pub, 48/50 catania .
.
.

Il Vibes pub è lieto di presentare una nuova mostra fotografica, omaggio e saluto all'artista ragusano scomparso da qualche giorno, Piero Guccione, dal titolo « Ciao Piero ».
L'artista, Bianca Orlandi, nata e cresciuta a Ragusa, presenta per questo evento una raccolta di scatti fotografici che da sempre hanno rievocato la poetica del maestro Guccione; vedute paesaggistiche che si proiettano oltre l'infinito e che lasciano la possibilità allo spettatore di varcare la sogna del reale, per arrivare ad una dimensione quasi idilliaca.
I paesaggi di Guccione sono visioni del mondo dai quali ci si vuole separare; ci si prende del tempo, si è rapiti e la realtà, del cielo e del mare si fonde in un'unica pennellata, prende forma, con delle tonalità d'azzurro che digradano con immensa leggerezza.
Così come il maestro Guccione, Bianca cerca di regalarci attraverso i suoi scatti l'oltre.. un azzurro che diventa poesia e rumore stesso del mare.
Gli scatti fotografici saranno accompagnati e intervallati da stampe di Guccione.
.
.
.
Bianca Orlandi studia all'Accademia di Belle Arti, corso Comunicazione e Valorizzazione del patrimonio storico artistico; la passione per la fotografia l'accompagna fin da piccola, la quale le da la possibilità di esprimersi in messaggi profondi ed evocativi.

#catania #volgocatania #vivocatania #ig_catania #vibes #vibespub #cocktails #drinks #foodandbeverage #longdrinks #night #company #staytuned #enjoy #cataniagram #movidacatanese #movidacatania #followers #followforfollowback #like4likes #picofday #drinkspecials #beer #beerporn #exhibition #photos #mywork #art #artalways #pieroguccione
Tutto pronto per questa sera // omaggio all'arte di Piero Guccione al VIBES pub, via penninello 48/50 catania, con Bianca Orlandi . . . ci vediamo questa sera per gustosi piatti e una scorpacciata d'arte . . . Mostra di fotografia di Bianca Orlandi a cura di Mery Scalisi Opening Domenica 21 ottobre - 21.00 // da domenica 21 a domenica 28 ottobre Vibes pub, 48/50 catania . . . Il Vibes pub è lieto di presentare una nuova mostra fotografica, omaggio e saluto all'artista ragusano scomparso da qualche giorno, Piero Guccione, dal titolo « Ciao Piero ». L'artista, Bianca Orlandi, nata e cresciuta a Ragusa, presenta per questo evento una raccolta di scatti fotografici che da sempre hanno rievocato la poetica del maestro Guccione; vedute paesaggistiche che si proiettano oltre l'infinito e che lasciano la possibilità allo spettatore di varcare la sogna del reale, per arrivare ad una dimensione quasi idilliaca. I paesaggi di Guccione sono visioni del mondo dai quali ci si vuole separare; ci si prende del tempo, si è rapiti e la realtà, del cielo e del mare si fonde in un'unica pennellata, prende forma, con delle tonalità d'azzurro che digradano con immensa leggerezza. Così come il maestro Guccione, Bianca cerca di regalarci attraverso i suoi scatti l'oltre.. un azzurro che diventa poesia e rumore stesso del mare. Gli scatti fotografici saranno accompagnati e intervallati da stampe di Guccione. . . . Bianca Orlandi studia all'Accademia di Belle Arti, corso Comunicazione e Valorizzazione del patrimonio storico artistico; la passione per la fotografia l'accompagna fin da piccola, la quale le da la possibilità di esprimersi in messaggi profondi ed evocativi. #catania  #volgocatania  #vivocatania  #ig_catania  #vibes  #vibespub  #cocktails  #drinks  #foodandbeverage  #longdrinks  #night  #company  #staytuned  #enjoy  #cataniagram  #movidacatanese  #movidacatania  #followers  #followforfollowback  #like4likes  #picofday  #drinkspecials  #beer  #beerporn  #exhibition  #photos  #mywork  #art  #artalways  #pieroguccione 
Jahe Nyelip is coming!
#susujahe #handmade #foodandbeverage
Sleman City Hall Start Operating 
Sleman City Hall mulai beroperasi pada hari Minggu, 28 Oktober 2018 
Saksikan Opening Concert by @duniamanji dan @letto_band di Kamala Grand Ballroom Lantai 3 di Sleman City Hall. Open Gate mulai pukul 17.00, mau dapat Free Ticketnya ? Cukup Follow Ig @slemancityhall dan tunjukkan saat di pintu masuk concert. 
Ikuti juga event Kids Playstival dengan acara Drawing, Colouring and Dance Competition nih, saksikan juga penampilan dari @zara_leola_official yang akan hadir di acara Kids Playstival dan yang lebih serunya lagi, ada  FREE 2000 Ice Cream untuk pengunjung. 
Catat tanggalnya ya Minggu, 28 Oktober 2018, ikuti kompetisinya , hadiri acaranya dan jangan lupa untuk follow IGnya @slemancityhall untuk informasi lebih lanjut.

Sleman City Hall - Pavilion Of Jogja
_______________________________________________________________

For updated Information about Kids Playstival Competition please check and follow @slemancityhall 
Sleman City Hall – Pavilion Of Jogja
#slemancityhall #eventslemancityhall  #kidsplaystival #aditv_jogja #eventjogja #shopping #culinary #foodandbeverage #cinema #fashion #music #livejogja #acarajogja #jogjaistimewa #jogjatoday #jogjaku #streetfoodstories #exhibition #visitslemancityhall #openingconcertbyanji #openingconcertbyletto #meetzaraleola #infojogja
#infojogjaistimewa
Yuk Follow @jogja247 Untuk Info update terbaru
Sleman City Hall Start Operating Sleman City Hall mulai beroperasi pada hari Minggu, 28 Oktober 2018 Saksikan Opening Concert by @duniamanji dan @letto_band di Kamala Grand Ballroom Lantai 3 di Sleman City Hall. Open Gate mulai pukul 17.00, mau dapat Free Ticketnya ? Cukup Follow Ig @slemancityhall dan tunjukkan saat di pintu masuk concert. Ikuti juga event Kids Playstival dengan acara Drawing, Colouring and Dance Competition nih, saksikan juga penampilan dari @zara_leola_official yang akan hadir di acara Kids Playstival dan yang lebih serunya lagi, ada FREE 2000 Ice Cream untuk pengunjung. Catat tanggalnya ya Minggu, 28 Oktober 2018, ikuti kompetisinya , hadiri acaranya dan jangan lupa untuk follow IGnya @slemancityhall untuk informasi lebih lanjut. Sleman City Hall - Pavilion Of Jogja _______________________________________________________________ For updated Information about Kids Playstival Competition please check and follow @slemancityhall Sleman City Hall – Pavilion Of Jogja #slemancityhall  #eventslemancityhall  #kidsplaystival  #aditv_jogja  #eventjogja  #shopping  #culinary  #foodandbeverage  #cinema  #fashion  #music  #livejogja  #acarajogja  #jogjaistimewa  #jogjatoday  #jogjaku  #streetfoodstories  #exhibition  #visitslemancityhall  #openingconcertbyanji  #openingconcertbyletto  #meetzaraleola  #infojogja  #infojogjaistimewa  Yuk Follow @jogja247 Untuk Info update terbaru
Hey whats up every one we are back and I hope you forgive me I was sick but now Im here and we have good infos from france ,yes it is hotel Hostellerie de Plaisance  and l really liked it lets find out more This elegant hotel in a stone building with an annex is a minute's walk from both the 12th-century Saint-Émilion church and Maison du Vin de Saint-Émilion wine school.

Upscale rooms feature flat-screen TVs, free Wi-Fi and iPod docks, as well as desks, minibars and coffeemakers. Upgraded rooms offer balconies. Suites add lounges; some have private terraces and/or gardens.

A sophisticated restaurant has a wood-beamed ceiling and chandeliers. There's also a bar with a terrace, plus elevated gardens overlooking the village. Wine tastings and classes can be arranged. Hope you guys enjoyed it and dont forget to like us and tag 4 friends for flw #marianabaysands #foodandbeverage #espinaspalacehotel #hotel#lifestyle#hotelier#
Hey whats up every one we are back and I hope you forgive me I was sick but now Im here and we have good infos from france ,yes it is hotel Hostellerie de Plaisance and l really liked it lets find out more This elegant hotel in a stone building with an annex is a minute's walk from both the 12th-century Saint-Émilion church and Maison du Vin de Saint-Émilion wine school. Upscale rooms feature flat-screen TVs, free Wi-Fi and iPod docks, as well as desks, minibars and coffeemakers. Upgraded rooms offer balconies. Suites add lounges; some have private terraces and/or gardens. A sophisticated restaurant has a wood-beamed ceiling and chandeliers. There's also a bar with a terrace, plus elevated gardens overlooking the village. Wine tastings and classes can be arranged. Hope you guys enjoyed it and dont forget to like us and tag 4 friends for flw #marianabaysands  #foodandbeverage  #espinaspalacehotel  #hotel #lifestyle #hotelier #
Champions league 2018 
Wednesday 
24.10.2018 Barcelona vs Inter Milan live coverage @redlionsrameegrand , Ramee Grand Hotel & Spa, Seef 
For more information please dial +973-17999111
#championsleague2018 #barcelonafc #fcbarcelonafans #intermilanfc #intermilanfcfan #livecoverage #redlions #happyhourdrinks #foodandbeverage #beverageporn #beverage #rameegrandhotelandspa #seef #bahrain🇧🇭
Burratina con salsa di pomodoro //
BUONA DOMENICA A TUTTI I NOSTRI CARI AMICI 🍹🍴
.
.
.
via penninello 51, catania

#catania #volgocatania #vivocatania #ig_catania #vibes #vibespub #cocktails #drinks #foodandbeverage #longdrinks #night #company #staytuned #enjoy #cataniagram #movidacatanese #movidacatania #followers #followforfollowback #like4likes #picofday #drinkspecials #drinkslover #beer #beerporn #newopening #opening #foodandbeverage #fish #dessert
Burratina con salsa di pomodoro // BUONA DOMENICA A TUTTI I NOSTRI CARI AMICI 🍹🍴 . . . via penninello 51, catania #catania  #volgocatania  #vivocatania  #ig_catania  #vibes  #vibespub  #cocktails  #drinks  #foodandbeverage  #longdrinks  #night  #company  #staytuned  #enjoy  #cataniagram  #movidacatanese  #movidacatania  #followers  #followforfollowback  #like4likes  #picofday  #drinkspecials  #drinkslover  #beer  #beerporn  #newopening  #opening  #foodandbeverage  #fish  #dessert 
Girando per le vie di Modena puoi avere la fortuna di incappare in uno di quei format di ristorazione unici ed inimitabili! La locandiera Ada da oltre vent’anni apre le porte del suo mondo a tutti gli appassionati di buona cucina e fa da scuola elevando il concetto di “ospitalità” ai massimi livelli! “Hostaria la Frasca” è lei, Ada, che da sola ti accoglie, ti sfama e riesce sempre a strapparti un sorriso! Tradizione ed ospitalità Emiliana al Top 👉🏻😍🇮🇹
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#hostarialafrasca #tradizione #emiliana #gnoccofritto #salumi #tortellini #burroesalvia #pignoletto #italianstyle #pastafresca #foodporn #almalascuolainternazionaledicucinaitaliana #foodandbeverage #staytuned #pastadenonnaisbetter
Girando per le vie di Modena puoi avere la fortuna di incappare in uno di quei format di ristorazione unici ed inimitabili! La locandiera Ada da oltre vent’anni apre le porte del suo mondo a tutti gli appassionati di buona cucina e fa da scuola elevando il concetto di “ospitalità” ai massimi livelli! “Hostaria la Frasca” è lei, Ada, che da sola ti accoglie, ti sfama e riesce sempre a strapparti un sorriso! Tradizione ed ospitalità Emiliana al Top 👉🏻😍🇮🇹 . . . . . . . . . . . . . . . . . #hostarialafrasca  #tradizione  #emiliana  #gnoccofritto  #salumi  #tortellini  #burroesalvia  #pignoletto  #italianstyle  #pastafresca  #foodporn  #almalascuolainternazionaledicucinaitaliana  #foodandbeverage  #staytuned  #pastadenonnaisbetter 
Gezellig weekend maar weer veel te kort #hotellosforlife #kletsen #foodandbeverage #friendsforlife
INVADES is going to bring you interesting event in SEMANGAT PEMUDA GARUDA! Influencers and Celebgram will be coming by and stop by our event! Garage sale will be happening as well! These influencers are here for good cause. >> They supported the act of kindness by Yayasan Anyo. ( @yayasan_anyo_indonesia)

Get ready because i will come to PLUIT VILLAGE on 22-28 October 2018! get great promo from the garage sales and various performances during the event! Don't forget to visit my booth!

For further info stay tuned at our Instagram.

#anakpanahgroup #invades #imago #trangram #nalarstudios #merahpurih #oktober #pluit #bazaar #food #foodandbeverage #beverage #fashion #accessories #drink #dress #pijama #facial #beauty #makeup #cosmetics #instagram #cake #coffee #thaitea #indonesia #sumpahpemuda
INVADES is going to bring you interesting event in SEMANGAT PEMUDA GARUDA! Influencers and Celebgram will be coming by and stop by our event! Garage sale will be happening as well! These influencers are here for good cause. >> They supported the act of kindness by Yayasan Anyo. ( @yayasan_anyo_indonesia) Get ready because i will come to PLUIT VILLAGE on 22-28 October 2018! get great promo from the garage sales and various performances during the event! Don't forget to visit my booth! For further info stay tuned at our Instagram. #anakpanahgroup  #invades  #imago  #trangram  #nalarstudios  #merahpurih  #oktober  #pluit  #bazaar  #food  #foodandbeverage  #beverage  #fashion  #accessories  #drink  #dress  #pijama  #facial  #beauty  #makeup  #cosmetics  #instagram  #cake  #coffee  #thaitea  #indonesia  #sumpahpemuda 
Any time of the day S. Bernardo keeps you get going. Keep yourself hydrated all the time

Grab yours now and avail free home delivery service 
Call us at: 3345 6777
.
.
.
#mineralwater #sanbernardo #sparklingwater #almauna #tagsforlikesapp #tagsfortags #likewithtags #waterforyou #water #hydrateyourself #bottledwater #glassbottle #foodie #foodandbeverage #fnb #beverages #food #foodies #italianwater #foodstylist
Ardışık mucizeler manzarası ☕️☕️🍰😁😁 #haftasonu #weekend #foodandbeverage #boğaz #bigchefs
Il dolce riposo della #domenica va suggellato con una delizia per il palato 😏
Che ne pensate di questi mini babà suggeriti dal nostro Mr Alfonso?
Li mangiamo o li divoriamo? 🙆
•
•
•
•
#mezzaninocaffe #dovesenó #love #goodvibes #goodmorning #foodandbeverage #instafood #foodporn #instagood #giornataitaliana #sogood #followus #foodblogger #positivevibes #sunday #sunnyday #man #hot #positivevibes #love #tbt
.
Harus dicoba nih emang, kuliner rekomemendid banget sumvah. Hari-hari panas ala summer begini mah cociks banged nyoba inihhh. Konon katanya si Konon sih ini minuman paling segerrr dan creamy setelah Ichi Tawn. Pas di lidah tuh smoothies nya kerasa banged, soft banged, slow banged. Kaya squirtshy. Mmmmmmm
.
Ga dijual! Punya gout biar dikonsumsi sendiri.
.
#isengajasih #minumansegar #orange #smoothies #creamy #beverage #foodandbeverage #kuliner #culinary #kulinerindonesia #parody #orange #orangejuice #foodies #drink #milky
. Harus dicoba nih emang, kuliner rekomemendid banget sumvah. Hari-hari panas ala summer begini mah cociks banged nyoba inihhh. Konon katanya si Konon sih ini minuman paling segerrr dan creamy setelah Ichi Tawn. Pas di lidah tuh smoothies nya kerasa banged, soft banged, slow banged. Kaya squirtshy. Mmmmmmm . Ga dijual! Punya gout biar dikonsumsi sendiri. . #isengajasih  #minumansegar  #orange  #smoothies  #creamy  #beverage  #foodandbeverage  #kuliner  #culinary  #kulinerindonesia  #parody  #orange  #orangejuice  #foodies  #drink  #milky 
Ceramic Bowls are durable enough for everyday use. It is a perfect solution for serving cereal, fruit and hot & cold bites at breakfast time. Check out new additions in our catalogue.
.
.
#foodandbeverage #hospitality #tilt #ceramic #tilt #newarrivals #newaddition #bowls #breakfast #sunday #weekend #solutions #iinovation #creativity #buffet #design #setup #craster
Sleman City Hall Start Operating 
Sleman City Hall mulai beroperasi pada hari Minggu, 28 Oktober 2018 
Saksikan Opening Concert by @duniamanji dan @letto_band di Kamala Grand Ballroom Lantai 3 di Sleman City Hall. Open Gate mulai pukul 17.00, mau dapat Free Ticketnya ? Cukup Follow Ig @slemancityhall dan tunjukkan saat di pintu masuk concert. 
Ikuti juga event Kids Playstival dengan acara Drawing, Colouring and Dance Competition nih, saksikan juga penampilan dari @zara_leola_official yang akan hadir di acara Kids Playstival dan yang lebih serunya lagi, ada  FREE 2000 Ice Cream untuk pengunjung. 
Catat tanggalnya ya Minggu, 28 Oktober 2018, ikuti kompetisinya , hadiri acaranya dan jangan lupa untuk follow IGnya @slemancityhall untuk informasi lebih lanjut.

Sleman City Hall - Pavilion Of Jogja
_______________________________________________________________

For updated Information about Kids Playstival Competition please check and follow @slemancityhall 
Sleman City Hall – Pavilion Of Jogja
#slemancityhall #eventslemancityhall  #kidsplaystival #aditv_jogja #eventjogja #shopping #culinary #foodandbeverage #cinema #fashion #music #livejogja #acarajogja #jogjaistimewa #jogjatoday #jogjaku #streetfoodstories #exhibition #visitslemancityhall #openingconcertbyanji #openingconcertbyletto #meetzaraleola #infojogja
#infojogjaistimewa
Sleman City Hall Start Operating Sleman City Hall mulai beroperasi pada hari Minggu, 28 Oktober 2018 Saksikan Opening Concert by @duniamanji dan @letto_band di Kamala Grand Ballroom Lantai 3 di Sleman City Hall. Open Gate mulai pukul 17.00, mau dapat Free Ticketnya ? Cukup Follow Ig @slemancityhall dan tunjukkan saat di pintu masuk concert. Ikuti juga event Kids Playstival dengan acara Drawing, Colouring and Dance Competition nih, saksikan juga penampilan dari @zara_leola_official yang akan hadir di acara Kids Playstival dan yang lebih serunya lagi, ada FREE 2000 Ice Cream untuk pengunjung. Catat tanggalnya ya Minggu, 28 Oktober 2018, ikuti kompetisinya , hadiri acaranya dan jangan lupa untuk follow IGnya @slemancityhall untuk informasi lebih lanjut. Sleman City Hall - Pavilion Of Jogja _______________________________________________________________ For updated Information about Kids Playstival Competition please check and follow @slemancityhall Sleman City Hall – Pavilion Of Jogja #slemancityhall  #eventslemancityhall  #kidsplaystival  #aditv_jogja  #eventjogja  #shopping  #culinary  #foodandbeverage  #cinema  #fashion  #music  #livejogja  #acarajogja  #jogjaistimewa  #jogjatoday  #jogjaku  #streetfoodstories  #exhibition  #visitslemancityhall  #openingconcertbyanji  #openingconcertbyletto  #meetzaraleola  #infojogja  #infojogjaistimewa 
💕 پاييزی رو دوست دارم
كه بارونش فقط برای شستن غمهاتون باشه. 
عمرتون بلند 
آرزوهاتون دست يافتنی 
لبتون خندون 
دلتون شاد 
روزتون پر از نگاه مهربون خدا 🌸🌸🌸 🌷🌷🌷🌷🌸🌸🌸🌸🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩
🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗 #okfoodclub #tasterchefok #okfc #restaurant #restaurants #cafe #cafes #coffeeshop #FoodandBeverage #diningetiquettealfabet #foodies #foodclub 
#الفبای_کافه_و_رستورانگردی #رستوران #رستورانگردی #کافه #کافه_گردی #رستورانبازها #کافه_رستوران #کافه_باز #رستورانداری #رستورانداران #کافه_داران #غذا #کافی_شاپ #حال_خوب #پاییز #لبتون_خندون #خدا #بارون
💕 پاييزی رو دوست دارم كه بارونش فقط برای شستن غمهاتون باشه. عمرتون بلند آرزوهاتون دست يافتنی لبتون خندون دلتون شاد روزتون پر از نگاه مهربون خدا 🌸🌸🌸 🌷🌷🌷🌷🌸🌸🌸🌸🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩⁦✔️⁩ 🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗 #okfoodclub  #tasterchefok  #okfc  #restaurant  #restaurants  #cafe  #cafes  #coffeeshop  #FoodandBeverage  #diningetiquettealfabet  #foodies  #foodclub  #الفبای_کافه_و_رستورانگردی  #رستوران  #رستورانگردی  #کافه  #کافه_گردی  #رستورانبازها  #کافه_رستوران  #کافه_باز  #رستورانداری  #رستورانداران  #کافه_داران  #غذا  #کافی_شاپ  #حال_خوب  #پاییز  #لبتون_خندون  #خدا  #بارون 
Smbl nungguin Aica latihan gabungan ballet utk pentas
Grilled cheese bulgogi
Earl grey milk
Beef bacon grilled cheese
#momof3 #momandkids #momlife #wifeandhusband 
#foodmaniac #snack #foodandbeverage
At the poolside of Four Points by Sheraton Surabaya...snacking french fries.

@fourpoints @sheratonsurabaya #fourpointsbysheraton #sheraton #frenchfries #fries #quickbite #litebites #breaktimes #leisuretimes #snacks #litesnack #enjoyingmoments #afternoonsnack #hobbies #foodstagram #photography #pics #foodie #foodphotography #foodgasm #foodpic #foodpics #foodandbeverage
Did you know that if you take the words "Industry Nights" and scramble the letters, you get the anagram "Undying Thirsts"? If you work in the F&B industry, you can quench your "Undying Thirsts" tomorrow with a sweet buy 1 get 1 deal on drinks. 🍻🥂 #OskarBistro #OskarBistroPhnomPenh #OskarPhnomPenh #OskarPP #PhnomPenh #Cambodia #PhnomPenhLife #PhnomPenhFood #PhnomPenhFoodie #PhnomPenhRestaurant #Khmer #KhmerFoodie #SisowathQuay #Foodie #InstaFood #IGFoodie #BarandRestaurant #Cocktailgram #Winestagram #FnB #FoodandBeverage #ServiceIndustry
Did you know that if you take the words "Industry Nights" and scramble the letters, you get the anagram "Undying Thirsts"? If you work in the F&B industry, you can quench your "Undying Thirsts" tomorrow with a sweet buy 1 get 1 deal on drinks. 🍻🥂 #OskarBistro  #OskarBistroPhnomPenh  #OskarPhnomPenh  #OskarPP  #PhnomPenh  #Cambodia  #PhnomPenhLife  #PhnomPenhFood  #PhnomPenhFoodie  #PhnomPenhRestaurant  #Khmer  #KhmerFoodie  #SisowathQuay  #Foodie  #InstaFood  #IGFoodie  #BarandRestaurant  #Cocktailgram  #Winestagram  #FnB  #FoodandBeverage  #ServiceIndustry 
All the Best to skippers ⛵️from @route_du_rhum, and 💪especially those who brings a piece of land onto the ocean 🌊 : @isabelle_joschke_navigatrice #monin @reautechocolat_officiel #reaute @maximesorel @vandb_officiel #vandb @sobebo #sodeboultim @charalsailingteam #charalsailingteam , #olmix and #solomaitrecoq ... my team from @groupe_esa will follow you till Guadeloupe! #agriculture #foodandbeverage #sailinglife #routedurhum #routedurhum2018
Congrats on your newly open.
.
.
.
. 
#miriresortcity #sarawaktourism
#foodandbeverage
Packaging design for @adamandolivercoffee Working with small businesses is a really exciting process. I have been working with Adam & Oliver over the last few months to rebrand the business and it amazing to now see it all come to life
.
.
.
.
. .
.
.
#branding #brandidentity #coffee #artisancoffee #coffeelovers #butfirstcoffee #graphicdesigner #design #foodandbeverage #boutique #artisan #cotswolds #madeinthecotswolds  #coffeeshop #chippingnorton #shillumni #dribbble
Packaging design for @adamandolivercoffee Working with small businesses is a really exciting process. I have been working with Adam & Oliver over the last few months to rebrand the business and it amazing to now see it all come to life . . . . . . . . #branding  #brandidentity  #coffee  #artisancoffee  #coffeelovers  #butfirstcoffee  #graphicdesigner  #design  #foodandbeverage  #boutique  #artisan  #cotswolds  #madeinthecotswolds  #coffeeshop  #chippingnorton  #shillumni  #dribbble 
連續兩天在新竹工作
本次擔任F&B料理主廚😂🍽
充滿歡樂充滿愛❤️
同心合好推動記者會
一起錸,和生活合好💕

#新竹 #hsinchu #新竹縣政府 #錸德 #同心合好 #同心樓 #記者會 #foodandbeverage
Dr Yeung Ming Biu, Chairman of the Oriental Watch Group
MY favorite recreation club
Best club in Asia
The mood when im not winning at my club 
#HKJC #JockeyClubHK #HorseRacing  #FoodandBeverage #21yearsFullMember #hk #hkig #Kima #instakima #keepingupwiththekimas #luxury #prestigious
#samkima #forex #gold #investments #entertainingclients #investwiththebest #kimainvestments #investwisely #jamesbond #007 #008
Feedback xịt máu mũi là đây 😂
.
.
.
.
✅ CÁCH GIẢM CÂN HIỆU QUẢ VỚI BỘT VENUS CACAO
.
1. Thay thế 1 bữa ăn trong ngày.
2. Tốt nhất là bạn nên uống vào buổi sáng sớm, chiều (trước 18h) hoặc sau buổi tập luyện thể dục.
3. Dùng với lượng vừa phải là 1 ly/ngày.
Chỉ dùng 1 lượng chất ngọt vừa phải, không quá nhiều. Có thể dùng đường ăn kiêng hay mật ong, sữa hạnh nhân.. để pha thay thế đường thông thường.
👌Bạn cũng nên kết hợp với các loại thực phẩm tốt khác như dâu tây,chuối, sữa chua, phúc bồn tử… để tạo những món ăn ngon miệng tốt cho sức khỏe.
⁉️Ăn ít tinh bột, nhiều đạm, rau xanh và tập luyện đều độ.
😊Nên thay thế dầu olive trong nấu ăn thay vì sử dụng dầu thực vật thay mỡ động vật.
.
💱
🍯DIET CACAO (100% Cacao chuyên dùng thích hợp giảm cân, dưỡng da) :
👉190k / 500g
.
🍯MIX CACAO (hoà quyện cùng hương vị vani chuyên dùng pha uống, và làm bánh ):
👉160k/ 500g .
.
🚚 GIAO HÀNG TẬN NƠI
✍ Tuyển CTV, KHÁCH SỈ, CHI NHÁNH TOÀN QUỐC
.
#venus #venuscacao #cacao #botcacao #cacaonguyenchat #foodandbeverage #organic #thucuongngon #thucuong #chocolate #saigon #saigonese #madeinvietnam #vietnam #follow4follow #followme #monngon #giamcan #botgiamcan #depda
Feedback xịt máu mũi là đây 😂 . . . . ✅ CÁCH GIẢM CÂN HIỆU QUẢ VỚI BỘT VENUS CACAO . 1. Thay thế 1 bữa ăn trong ngày. 2. Tốt nhất là bạn nên uống vào buổi sáng sớm, chiều (trước 18h) hoặc sau buổi tập luyện thể dục. 3. Dùng với lượng vừa phải là 1 ly/ngày. Chỉ dùng 1 lượng chất ngọt vừa phải, không quá nhiều. Có thể dùng đường ăn kiêng hay mật ong, sữa hạnh nhân.. để pha thay thế đường thông thường. 👌Bạn cũng nên kết hợp với các loại thực phẩm tốt khác như dâu tây,chuối, sữa chua, phúc bồn tử… để tạo những món ăn ngon miệng tốt cho sức khỏe. ⁉️Ăn ít tinh bột, nhiều đạm, rau xanh và tập luyện đều độ. 😊Nên thay thế dầu olive trong nấu ăn thay vì sử dụng dầu thực vật thay mỡ động vật. . 💱 🍯DIET CACAO (100% Cacao chuyên dùng thích hợp giảm cân, dưỡng da) : 👉190k / 500g . 🍯MIX CACAO (hoà quyện cùng hương vị vani chuyên dùng pha uống, và làm bánh ): 👉160k/ 500g . . 🚚 GIAO HÀNG TẬN NƠI ✍ Tuyển CTV, KHÁCH SỈ, CHI NHÁNH TOÀN QUỐC . #venus  #venuscacao  #cacao  #botcacao  #cacaonguyenchat  #foodandbeverage  #organic  #thucuongngon  #thucuong  #chocolate  #saigon  #saigonese  #madeinvietnam  #vietnam  #follow4follow  #followme  #monngon  #giamcan  #botgiamcan  #depda 
Feedback xịt máu mũi là đây 😂
.
.
.
.
✅ CÁCH GIẢM CÂN HIỆU QUẢ VỚI BỘT VENUS CACAO
.
1. Thay thế 1 bữa ăn trong ngày.
2. Tốt nhất là bạn nên uống vào buổi sáng sớm, chiều (trước 18h) hoặc sau buổi tập luyện thể dục.
3. Dùng với lượng vừa phải là 1 ly/ngày.
Chỉ dùng 1 lượng chất ngọt vừa phải, không quá nhiều. Có thể dùng đường ăn kiêng hay mật ong, sữa hạnh nhân.. để pha thay thế đường thông thường.
👌Bạn cũng nên kết hợp với các loại thực phẩm tốt khác như dâu tây,chuối, sữa chua, phúc bồn tử… để tạo những món ăn ngon miệng tốt cho sức khỏe.
⁉️Ăn ít tinh bột, nhiều đạm, rau xanh và tập luyện đều độ.
😊Nên thay thế dầu olive trong nấu ăn thay vì sử dụng dầu thực vật thay mỡ động vật.
.
💱
🍯DIET CACAO (100% Cacao chuyên dùng thích hợp giảm cân, dưỡng da) :
👉190k / 500g
.
🍯MIX CACAO (hoà quyện cùng hương vị vani chuyên dùng pha uống, và làm bánh ):
👉160k/ 500g .
.
🚚 GIAO HÀNG TẬN NƠI
✍ Tuyển CTV, KHÁCH SỈ, CHI NHÁNH TOÀN QUỐC
.
#venus #venuscacao #cacao #botcacao #cacaonguyenchat #foodandbeverage #organic #thucuongngon #thucuong #chocolate #saigon #saigonese #madeinvietnam #vietnam #follow4follow #followme #monngon #giamcan #botgiamcan #depda
Feedback xịt máu mũi là đây 😂 . . . . ✅ CÁCH GIẢM CÂN HIỆU QUẢ VỚI BỘT VENUS CACAO . 1. Thay thế 1 bữa ăn trong ngày. 2. Tốt nhất là bạn nên uống vào buổi sáng sớm, chiều (trước 18h) hoặc sau buổi tập luyện thể dục. 3. Dùng với lượng vừa phải là 1 ly/ngày. Chỉ dùng 1 lượng chất ngọt vừa phải, không quá nhiều. Có thể dùng đường ăn kiêng hay mật ong, sữa hạnh nhân.. để pha thay thế đường thông thường. 👌Bạn cũng nên kết hợp với các loại thực phẩm tốt khác như dâu tây,chuối, sữa chua, phúc bồn tử… để tạo những món ăn ngon miệng tốt cho sức khỏe. ⁉️Ăn ít tinh bột, nhiều đạm, rau xanh và tập luyện đều độ. 😊Nên thay thế dầu olive trong nấu ăn thay vì sử dụng dầu thực vật thay mỡ động vật. . 💱 🍯DIET CACAO (100% Cacao chuyên dùng thích hợp giảm cân, dưỡng da) : 👉190k / 500g . 🍯MIX CACAO (hoà quyện cùng hương vị vani chuyên dùng pha uống, và làm bánh ): 👉160k/ 500g . . 🚚 GIAO HÀNG TẬN NƠI ✍ Tuyển CTV, KHÁCH SỈ, CHI NHÁNH TOÀN QUỐC . #venus  #venuscacao  #cacao  #botcacao  #cacaonguyenchat  #foodandbeverage  #organic  #thucuongngon  #thucuong  #chocolate  #saigon  #saigonese  #madeinvietnam  #vietnam  #follow4follow  #followme  #monngon  #giamcan  #botgiamcan  #depda 
Feedback xịt máu mũi là đây 😂
.
.
.
.
✅ CÁCH GIẢM CÂN HIỆU QUẢ VỚI BỘT VENUS CACAO
.
1. Thay thế 1 bữa ăn trong ngày.
2. Tốt nhất là bạn nên uống vào buổi sáng sớm, chiều (trước 18h) hoặc sau buổi tập luyện thể dục.
3. Dùng với lượng vừa phải là 1 ly/ngày.
Chỉ dùng 1 lượng chất ngọt vừa phải, không quá nhiều. Có thể dùng đường ăn kiêng hay mật ong, sữa hạnh nhân.. để pha thay thế đường thông thường.
👌Bạn cũng nên kết hợp với các loại thực phẩm tốt khác như dâu tây,chuối, sữa chua, phúc bồn tử… để tạo những món ăn ngon miệng tốt cho sức khỏe.
⁉️Ăn ít tinh bột, nhiều đạm, rau xanh và tập luyện đều độ.
😊Nên thay thế dầu olive trong nấu ăn thay vì sử dụng dầu thực vật thay mỡ động vật.
.
💱
🍯DIET CACAO (100% Cacao chuyên dùng thích hợp giảm cân, dưỡng da) :
👉190k / 500g
.
🍯MIX CACAO (hoà quyện cùng hương vị vani chuyên dùng pha uống, và làm bánh ):
👉160k/ 500g .
.
🚚 GIAO HÀNG TẬN NƠI
✍ Tuyển CTV, KHÁCH SỈ, CHI NHÁNH TOÀN QUỐC
.
#venus #venuscacao #cacao #botcacao #cacaonguyenchat #foodandbeverage #organic #thucuongngon #thucuong #chocolate #saigon #saigonese #madeinvietnam #vietnam #follow4follow #followme #monngon #giamcan #botgiamcan #depda
Feedback xịt máu mũi là đây 😂 . . . . ✅ CÁCH GIẢM CÂN HIỆU QUẢ VỚI BỘT VENUS CACAO . 1. Thay thế 1 bữa ăn trong ngày. 2. Tốt nhất là bạn nên uống vào buổi sáng sớm, chiều (trước 18h) hoặc sau buổi tập luyện thể dục. 3. Dùng với lượng vừa phải là 1 ly/ngày. Chỉ dùng 1 lượng chất ngọt vừa phải, không quá nhiều. Có thể dùng đường ăn kiêng hay mật ong, sữa hạnh nhân.. để pha thay thế đường thông thường. 👌Bạn cũng nên kết hợp với các loại thực phẩm tốt khác như dâu tây,chuối, sữa chua, phúc bồn tử… để tạo những món ăn ngon miệng tốt cho sức khỏe. ⁉️Ăn ít tinh bột, nhiều đạm, rau xanh và tập luyện đều độ. 😊Nên thay thế dầu olive trong nấu ăn thay vì sử dụng dầu thực vật thay mỡ động vật. . 💱 🍯DIET CACAO (100% Cacao chuyên dùng thích hợp giảm cân, dưỡng da) : 👉190k / 500g . 🍯MIX CACAO (hoà quyện cùng hương vị vani chuyên dùng pha uống, và làm bánh ): 👉160k/ 500g . . 🚚 GIAO HÀNG TẬN NƠI ✍ Tuyển CTV, KHÁCH SỈ, CHI NHÁNH TOÀN QUỐC . #venus  #venuscacao  #cacao  #botcacao  #cacaonguyenchat  #foodandbeverage  #organic  #thucuongngon  #thucuong  #chocolate  #saigon  #saigonese  #madeinvietnam  #vietnam  #follow4follow  #followme  #monngon  #giamcan  #botgiamcan  #depda 
Feedback xịt máu mũi là đây 😂
.
.
.
.
✅ CÁCH GIẢM CÂN HIỆU QUẢ VỚI BỘT VENUS CACAO
.
1. Thay thế 1 bữa ăn trong ngày.
2. Tốt nhất là bạn nên uống vào buổi sáng sớm, chiều (trước 18h) hoặc sau buổi tập luyện thể dục.
3. Dùng với lượng vừa phải là 1 ly/ngày.
Chỉ dùng 1 lượng chất ngọt vừa phải, không quá nhiều. Có thể dùng đường ăn kiêng hay mật ong, sữa hạnh nhân.. để pha thay thế đường thông thường.
👌Bạn cũng nên kết hợp với các loại thực phẩm tốt khác như dâu tây,chuối, sữa chua, phúc bồn tử… để tạo những món ăn ngon miệng tốt cho sức khỏe.
⁉️Ăn ít tinh bột, nhiều đạm, rau xanh và tập luyện đều độ.
😊Nên thay thế dầu olive trong nấu ăn thay vì sử dụng dầu thực vật thay mỡ động vật.
.
💱
🍯DIET CACAO (100% Cacao chuyên dùng thích hợp giảm cân, dưỡng da) :
👉190k / 500g
.
🍯MIX CACAO (hoà quyện cùng hương vị vani chuyên dùng pha uống, và làm bánh ):
👉160k/ 500g .
.
🚚 GIAO HÀNG TẬN NƠI
✍ Tuyển CTV, KHÁCH SỈ, CHI NHÁNH TOÀN QUỐC
.
#venus #venuscacao #cacao #botcacao #cacaonguyenchat #foodandbeverage #organic #thucuongngon #thucuong #chocolate #saigon #saigonese #madeinvietnam #vietnam #follow4follow #followme #monngon #giamcan #botgiamcan #depda
Feedback xịt máu mũi là đây 😂 . . . . ✅ CÁCH GIẢM CÂN HIỆU QUẢ VỚI BỘT VENUS CACAO . 1. Thay thế 1 bữa ăn trong ngày. 2. Tốt nhất là bạn nên uống vào buổi sáng sớm, chiều (trước 18h) hoặc sau buổi tập luyện thể dục. 3. Dùng với lượng vừa phải là 1 ly/ngày. Chỉ dùng 1 lượng chất ngọt vừa phải, không quá nhiều. Có thể dùng đường ăn kiêng hay mật ong, sữa hạnh nhân.. để pha thay thế đường thông thường. 👌Bạn cũng nên kết hợp với các loại thực phẩm tốt khác như dâu tây,chuối, sữa chua, phúc bồn tử… để tạo những món ăn ngon miệng tốt cho sức khỏe. ⁉️Ăn ít tinh bột, nhiều đạm, rau xanh và tập luyện đều độ. 😊Nên thay thế dầu olive trong nấu ăn thay vì sử dụng dầu thực vật thay mỡ động vật. . 💱 🍯DIET CACAO (100% Cacao chuyên dùng thích hợp giảm cân, dưỡng da) : 👉190k / 500g . 🍯MIX CACAO (hoà quyện cùng hương vị vani chuyên dùng pha uống, và làm bánh ): 👉160k/ 500g . . 🚚 GIAO HÀNG TẬN NƠI ✍ Tuyển CTV, KHÁCH SỈ, CHI NHÁNH TOÀN QUỐC . #venus  #venuscacao  #cacao  #botcacao  #cacaonguyenchat  #foodandbeverage  #organic  #thucuongngon  #thucuong  #chocolate  #saigon  #saigonese  #madeinvietnam  #vietnam  #follow4follow  #followme  #monngon  #giamcan  #botgiamcan  #depda 
Alumni bisa menjadi inspirasi#foodandbeverage #hospitality #housekeeping #restaurant #2018 # @fkkimgarut @phrigarut @lensa_bnn @dpdpannagarut @kpugarut @websitegratis.id 
yuk simak lagi ada keseruan apa aja?...
=============
@harmonihotel_garut @harmoni_hotel_garut @danaudariza @sabdaalam.garut 
@favehotelcimanukgarut @sumberalam_gardenofwater @sibentangwellness @tirtagangga.garut @sampireunresort 
@infogarut @infojabar.ig @melonggarut @garutupdate_ @garut_turunankidul @garut.kekinian @garutloker @garutnews @exploregarut @wisata_garut @jelajah_garut @garutamazing @pemkab_garut @loker_garut.com12 @beautifulgarut =================
contact us :
+6282171844096 Asep Rahman
‭+62 822 18635708‬ Agustina (Admin)
‭+62877 18336667‬ Sigit (R/D)
‭+62 813 35399454‬ Mr.Taufik (surabaya)
‭+62 262 2805013‬ Hot Line (Kampus RMI) “ROYALE MARINE INTERNATIONAL IS THE BEST FOR YOUR FUTURE.”
=============
#2ndwave #gelombangkedua #pendaftaranbaru2018 
#dinner #diningtable #dine 
#indonesiajuara 
#asiangames2018 
#merdeka 
#indonesia 
#hutri73 
#marlinstest  #englishskills #garut #info #kapalpesiar #sekolah #hotel #pariwisata #cepatkerja #royalemarineinternational #angkatanbaru #pendaftaran #pelatihankerja #trainingcenter #2018 #foodandbeverage #hospitality #housekeeping #restaurant #2018 ==============
Alumni bisa menjadi inspirasi#foodandbeverage  #hospitality  #housekeeping  #restaurant  #2018  # @fkkimgarut @phrigarut @lensa_bnn @dpdpannagarut @kpugarut @websitegratis.id yuk simak lagi ada keseruan apa aja?... ============= @harmonihotel_garut @harmoni_hotel_garut @danaudariza @sabdaalam.garut @favehotelcimanukgarut @sumberalam_gardenofwater @sibentangwellness @tirtagangga.garut @sampireunresort @infogarut @infojabar.ig @melonggarut @garutupdate_ @garut_turunankidul @garut.kekinian @garutloker @garutnews @exploregarut @wisata_garut @jelajah_garut @garutamazing @pemkab_garut @loker_garut.com12 @beautifulgarut ================= contact us : +6282171844096 Asep Rahman ‭+62 822 18635708‬ Agustina (Admin) ‭+62877 18336667‬ Sigit (R/D) ‭+62 813 35399454‬ Mr.Taufik (surabaya) ‭+62 262 2805013‬ Hot Line (Kampus RMI) “ROYALE MARINE INTERNATIONAL IS THE BEST FOR YOUR FUTURE.” ============= #2ndwave  #gelombangkedua  #pendaftaranbaru2018  #dinner  #diningtable  #dine  #indonesiajuara  #asiangames2018  #merdeka  #indonesia  #hutri73  #marlinstest  #englishskills  #garut  #info  #kapalpesiar  #sekolah  #hotel  #pariwisata  #cepatkerja  #royalemarineinternational  #angkatanbaru  #pendaftaran  #pelatihankerja  #trainingcenter  #2018  #foodandbeverage  #hospitality  #housekeeping  #restaurant  #2018  ==============
Berbagi kebahagiaan itu indah#foodandbeverage #hospitality #housekeeping #restaurant #2018 # @fkkimgarut @phrigarut @lensa_bnn @dpdpannagarut @kpugarut @websitegratis.id 
yuk simak lagi ada keseruan apa aja?...
=============
@harmonihotel_garut @harmoni_hotel_garut @danaudariza @sabdaalam.garut 
@favehotelcimanukgarut @sumberalam_gardenofwater @sibentangwellness @tirtagangga.garut @sampireunresort 
@infogarut @infojabar.ig @melonggarut @garutupdate_ @garut_turunankidul @garut.kekinian @garutloker @garutnews @exploregarut @wisata_garut @jelajah_garut @garutamazing @pemkab_garut @loker_garut.com12 @beautifulgarut =================
contact us :
+6282171844096 Asep Rahman
‭+62 822 18635708‬ Agustina (Admin)
‭+62877 18336667‬ Sigit (R/D)
‭+62 813 35399454‬ Mr.Taufik (surabaya)
‭+62 262 2805013‬ Hot Line (Kampus RMI) “ROYALE MARINE INTERNATIONAL IS THE BEST FOR YOUR FUTURE.”
=============
#2ndwave #gelombangkedua #pendaftaranbaru2018 
#dinner #diningtable #dine 
#indonesiajuara 
#asiangames2018 
#merdeka 
#indonesia 
#hutri73 
#marlinstest  #englishskills #garut #info #kapalpesiar #sekolah #hotel #pariwisata #cepatkerja #royalemarineinternational #angkatanbaru #pendaftaran #pelatihankerja #trainingcenter #2018 #foodandbeverage #hospitality #housekeeping #restaurant #2018 ==============
Berbagi kebahagiaan itu indah#foodandbeverage  #hospitality  #housekeeping  #restaurant  #2018  # @fkkimgarut @phrigarut @lensa_bnn @dpdpannagarut @kpugarut @websitegratis.id yuk simak lagi ada keseruan apa aja?... ============= @harmonihotel_garut @harmoni_hotel_garut @danaudariza @sabdaalam.garut @favehotelcimanukgarut @sumberalam_gardenofwater @sibentangwellness @tirtagangga.garut @sampireunresort @infogarut @infojabar.ig @melonggarut @garutupdate_ @garut_turunankidul @garut.kekinian @garutloker @garutnews @exploregarut @wisata_garut @jelajah_garut @garutamazing @pemkab_garut @loker_garut.com12 @beautifulgarut ================= contact us : +6282171844096 Asep Rahman ‭+62 822 18635708‬ Agustina (Admin) ‭+62877 18336667‬ Sigit (R/D) ‭+62 813 35399454‬ Mr.Taufik (surabaya) ‭+62 262 2805013‬ Hot Line (Kampus RMI) “ROYALE MARINE INTERNATIONAL IS THE BEST FOR YOUR FUTURE.” ============= #2ndwave  #gelombangkedua  #pendaftaranbaru2018  #dinner  #diningtable  #dine  #indonesiajuara  #asiangames2018  #merdeka  #indonesia  #hutri73  #marlinstest  #englishskills  #garut  #info  #kapalpesiar  #sekolah  #hotel  #pariwisata  #cepatkerja  #royalemarineinternational  #angkatanbaru  #pendaftaran  #pelatihankerja  #trainingcenter  #2018  #foodandbeverage  #hospitality  #housekeeping  #restaurant  #2018  ==============
Sederhana itu indah#foodandbeverage #hospitality #housekeeping #restaurant #2018 # @fkkimgarut @phrigarut @lensa_bnn @dpdpannagarut @kpugarut @websitegratis.id 
yuk simak lagi ada keseruan apa aja?...
=============
@harmonihotel_garut @harmoni_hotel_garut @danaudariza @sabdaalam.garut 
@favehotelcimanukgarut @sumberalam_gardenofwater @sibentangwellness @tirtagangga.garut @sampireunresort 
@infogarut @infojabar.ig @melonggarut @garutupdate_ @garut_turunankidul @garut.kekinian @garutloker @garutnews @exploregarut @wisata_garut @jelajah_garut @garutamazing @pemkab_garut @loker_garut.com12 @beautifulgarut =================
contact us :
+6282171844096 Asep Rahman
‭+62 822 18635708‬ Agustina (Admin)
‭+62877 18336667‬ Sigit (R/D)
‭+62 813 35399454‬ Mr.Taufik (surabaya)
‭+62 262 2805013‬ Hot Line (Kampus RMI) “ROYALE MARINE INTERNATIONAL IS THE BEST FOR YOUR FUTURE.”
=============
#2ndwave #gelombangkedua #pendaftaranbaru2018 
#dinner #diningtable #dine 
#indonesiajuara 
#asiangames2018 
#merdeka 
#indonesia 
#hutri73 
#marlinstest  #englishskills #garut #info #kapalpesiar #sekolah #hotel #pariwisata #cepatkerja #royalemarineinternational #angkatanbaru #pendaftaran #pelatihankerja #trainingcenter #2018 #foodandbeverage #hospitality #housekeeping #restaurant #2018 ==============
Sederhana itu indah#foodandbeverage  #hospitality  #housekeeping  #restaurant  #2018  # @fkkimgarut @phrigarut @lensa_bnn @dpdpannagarut @kpugarut @websitegratis.id yuk simak lagi ada keseruan apa aja?... ============= @harmonihotel_garut @harmoni_hotel_garut @danaudariza @sabdaalam.garut @favehotelcimanukgarut @sumberalam_gardenofwater @sibentangwellness @tirtagangga.garut @sampireunresort @infogarut @infojabar.ig @melonggarut @garutupdate_ @garut_turunankidul @garut.kekinian @garutloker @garutnews @exploregarut @wisata_garut @jelajah_garut @garutamazing @pemkab_garut @loker_garut.com12 @beautifulgarut ================= contact us : +6282171844096 Asep Rahman ‭+62 822 18635708‬ Agustina (Admin) ‭+62877 18336667‬ Sigit (R/D) ‭+62 813 35399454‬ Mr.Taufik (surabaya) ‭+62 262 2805013‬ Hot Line (Kampus RMI) “ROYALE MARINE INTERNATIONAL IS THE BEST FOR YOUR FUTURE.” ============= #2ndwave  #gelombangkedua  #pendaftaranbaru2018  #dinner  #diningtable  #dine  #indonesiajuara  #asiangames2018  #merdeka  #indonesia  #hutri73  #marlinstest  #englishskills  #garut  #info  #kapalpesiar  #sekolah  #hotel  #pariwisata  #cepatkerja  #royalemarineinternational  #angkatanbaru  #pendaftaran  #pelatihankerja  #trainingcenter  #2018  #foodandbeverage  #hospitality  #housekeeping  #restaurant  #2018  ==============
Day 1 of the biggest and the most prestigious food exhibition in Paris France. It is Delta Food's 2nd SIAL Paris experience. Just awesome!
 #fmcg #tomato #foodandbeverage #sialparis2018 #foodexsaudi #foodexhibitions #foodprocessing #foodpackaging #foodsector #dubaiexports #madeinuae #globalbrand #tomatoketchup #westafrica
CHEERS 年尾需要大量兄弟姐妹👬👭
想賺錢過聖誔🎁既你地快啲搵 成老板 喇

TEL︰93375655 成先生

#parttimejob #請人 # 即pay #cash 
#現金炒散 #炒散 
#賺錢過聖誕🎄
#foodandbeverage 
#cheers #catering #cheerscatering #drinks #snacks #party #quality #event #cocktails #drinks #foodiehk 
#到會 #到會服務 #hkig
Siang-siang panas gini, enaknya minum Fansi Jeruk. Minuman rasa Jeruk yang sangat segar yang dapat dipastikan mengusir rasa dahagamu 🍊.
.
#fansi #fansiid
Siang-siang panas gini, enaknya minum Fansi Jeruk. Minuman rasa Jeruk yang sangat segar yang dapat dipastikan mengusir rasa dahagamu 🍊. . #fansi  #fansiid 
Meriahkan harimu dengan Fansi Stroberi. Minuman rasa stroberi yang segar dan siap mewarnai hari-harimu 🍓. Disarankan diminum dingin.
.
#fansi #fansiid
Meriahkan harimu dengan Fansi Stroberi. Minuman rasa stroberi yang segar dan siap mewarnai hari-harimu 🍓. Disarankan diminum dingin. . #fansi  #fansiid 
I noticed when I  order a flat white in many cafes here, service staff will ask me, iced or hot? Wonder if they knew that by default it’s a hot beverage. Few of many other details that service staff have to realise when taking order. Nevertheless the coffee here is alway great! Love it! 
#endlesssummer #wonderfulindonesia #exploreindonesia #exploreidku #indonesia #bali #ilovebali #explorebali #balilife #balilivin #island #managers #foodandbeverage #islandofthegods #hospitalitylife #islandlife #serviceindustry #islandliving #coffee #coffeelovers #coffeeaddict #bucu #cafe #restaurant #barista #outdoors #aujardin #nature #umalas #bumbak
I noticed when I order a flat white in many cafes here, service staff will ask me, iced or hot? Wonder if they knew that by default it’s a hot beverage. Few of many other details that service staff have to realise when taking order. Nevertheless the coffee here is alway great! Love it! #endlesssummer  #wonderfulindonesia  #exploreindonesia  #exploreidku  #indonesia  #bali  #ilovebali  #explorebali  #balilife  #balilivin  #island  #managers  #foodandbeverage  #islandofthegods  #hospitalitylife  #islandlife  #serviceindustry  #islandliving  #coffee  #coffeelovers  #coffeeaddict  #bucu  #cafe  #restaurant  #barista  #outdoors  #aujardin  #nature  #umalas  #bumbak 
Alhamdulillah, #bobaboo Udah Makin Dikenal Orang-Orang Di CFD-Thamrin.
.
.
Semoga Makin Bertambah Langganan-Langganan Setia Bobaboo-nya Yang Selalu Mampir Ke Bobaboo Saat CFD-an, Aamiin
.
.
Tapi Boleh Juga Kok Dipesan Untuk Berbagai Acara.Acara Ultah, Acara Arisan, Acara Keluarga, Pokoke Acara Apapun!
.
.
Dijamin Bubble-nya Yang Pecah Dimulut Bakal Jadi Bahasan Diacara-Acara itu...#viral ! 😜
.
.
#bismillah #alhamdulillah #oleholehcfd #latepost #minumancfd #minumankekinianjakarta #minumanhomemade #homemade #cfd #like #follow #cfdjakarta #carfreeday #bunderanhi #eatandtreat #kulinary #kulinerjakarta #jajanan #oleholeh #kulinerjabodetabek #jakartaeatery a #jakartafood #foodporn #drinkporn #foodandbeverage
Alhamdulillah, #bobaboo  Udah Makin Dikenal Orang-Orang Di CFD-Thamrin. . . Semoga Makin Bertambah Langganan-Langganan Setia Bobaboo-nya Yang Selalu Mampir Ke Bobaboo Saat CFD-an, Aamiin . . Tapi Boleh Juga Kok Dipesan Untuk Berbagai Acara.Acara Ultah, Acara Arisan, Acara Keluarga, Pokoke Acara Apapun! . . Dijamin Bubble-nya Yang Pecah Dimulut Bakal Jadi Bahasan Diacara-Acara itu...#viral  ! 😜 . . #bismillah  #alhamdulillah  #oleholehcfd  #latepost  #minumancfd  #minumankekinianjakarta  #minumanhomemade  #homemade  #cfd  #like  #follow  #cfdjakarta  #carfreeday  #bunderanhi  #eatandtreat  #kulinary  #kulinerjakarta  #jajanan  #oleholeh  #kulinerjabodetabek  #jakartaeatery  a #jakartafood  #foodporn  #drinkporn  #foodandbeverage 
Konsept Proje ve kontrolörlük işlerini gerçekleştirdiğimiz Moskova Steakhouse projemiz yakında sizlerle @krnmimarlik işbirliği ile. #içmimar #restaurantdesign #tasarımveuygulama #yemeiçmesektörü #uluslararasıprojeler #sakuramimarlık #render #3dmax #bartasarım #internationalproject #steakhouse #foodandbeverage #interiorarchitecture #designandmanage #restaurantdesign #moscow
Make your day by Chanchuen.

Herbal Healthy drink

Special thanks to เที่ยวจนหิว รีวิวจนอ้วน
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🍀Sapparos
Touch of Flavours 🍀สรรพรส สัมผัสแห่งรสชาติ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🍽️ช่องทางการติดต่อ 
line : https://bit.ly/2MuoBhn
IG : sapparos.sl •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #contemporarythaicuisine #foodislimitless #touchofflavours #sapparos #cookingsauce #healthyfood #catering #thaifood #fusionfood #bangkok #fooddelivery #ari #siam #loseweight #dietfood #noplastics #saveenviroment #healthydrink #foodandbeverage #foodanddrinkspecials #bangkokfood #bananaleaf #bananaleafmeal #foodreview #foodblog #momandchildren #vegetarian  #healthydrink
Make your day by Chanchuen. Herbal Healthy drink Special thanks to เที่ยวจนหิว รีวิวจนอ้วน •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🍀Sapparos Touch of Flavours 🍀สรรพรส สัมผัสแห่งรสชาติ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🍽️ช่องทางการติดต่อ line : https://bit.ly/2MuoBhn IG : sapparos.sl •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #contemporarythaicuisine  #foodislimitless  #touchofflavours  #sapparos  #cookingsauce  #healthyfood  #catering  #thaifood  #fusionfood  #bangkok  #fooddelivery  #ari  #siam  #loseweight  #dietfood  #noplastics  #saveenviroment  #healthydrink  #foodandbeverage  #foodanddrinkspecials  #bangkokfood  #bananaleaf  #bananaleafmeal  #foodreview  #foodblog  #momandchildren  #vegetarian  #healthydrink 
So I tried cooking tortang talong with spicy sardines and corn flakes. Not a bad experiment though 👌🏼 #noypilifestyle
So I tried cooking tortang talong with spicy sardines and corn flakes. Not a bad experiment though 👌🏼 #noypilifestyle 
Sleman City Hall Start Operating 
Sleman City Hall mulai beroperasi pada hari Minggu, 28 Oktober 2018 
Saksikan Opening Concert by @duniamanji dan @letto_band di Kamala Grand Ballroom Lantai 3 di Sleman City Hall. Open Gate mulai pukul 17.00, mau dapat Free Ticketnya ? Cukup Follow Ig @slemancityhall dan tunjukkan saat di pintu masuk concert. 
Ikuti juga event Kids Playstival dengan acara Drawing, Colouring and Dance Competition nih, saksikan juga penampilan dari @zara_leola_official yang akan hadir di acara Kids Playstival dan yang lebih serunya lagi, ada  FREE 2000 Ice Cream untuk pengunjung. 
Catat tanggalnya ya Minggu, 28 Oktober 2018, ikuti kompetisinya , hadiri acaranya dan jangan lupa untuk follow IGnya @slemancityhall untuk informasi lebih lanjut.

Sleman City Hall - Pavilion Of Jogja
_______________________________________________________________

For updated Information about Kids Playstival Competition please check and follow @slemancityhall 
Sleman City Hall – Pavilion Of Jogja
#slemancityhall #eventslemancityhall  #kidsplaystival #aditv_jogja #eventjogja #shopping #culinary #foodandbeverage #cinema #fashion #music #livejogja #acarajogja #jogjaistimewa #jogjatoday #jogjaku #streetfoodstories #exhibition #visitslemancityhall #openingconcertbyanji #openingconcertbyletto #meetzaraleola #infojogja
Sleman City Hall Start Operating Sleman City Hall mulai beroperasi pada hari Minggu, 28 Oktober 2018 Saksikan Opening Concert by @duniamanji dan @letto_band di Kamala Grand Ballroom Lantai 3 di Sleman City Hall. Open Gate mulai pukul 17.00, mau dapat Free Ticketnya ? Cukup Follow Ig @slemancityhall dan tunjukkan saat di pintu masuk concert. Ikuti juga event Kids Playstival dengan acara Drawing, Colouring and Dance Competition nih, saksikan juga penampilan dari @zara_leola_official yang akan hadir di acara Kids Playstival dan yang lebih serunya lagi, ada FREE 2000 Ice Cream untuk pengunjung. Catat tanggalnya ya Minggu, 28 Oktober 2018, ikuti kompetisinya , hadiri acaranya dan jangan lupa untuk follow IGnya @slemancityhall untuk informasi lebih lanjut. Sleman City Hall - Pavilion Of Jogja _______________________________________________________________ For updated Information about Kids Playstival Competition please check and follow @slemancityhall Sleman City Hall – Pavilion Of Jogja #slemancityhall  #eventslemancityhall  #kidsplaystival  #aditv_jogja  #eventjogja  #shopping  #culinary  #foodandbeverage  #cinema  #fashion  #music  #livejogja  #acarajogja  #jogjaistimewa  #jogjatoday  #jogjaku  #streetfoodstories  #exhibition  #visitslemancityhall  #openingconcertbyanji  #openingconcertbyletto  #meetzaraleola  #infojogja 
What come into your mind when think about tea or coffee? Yup, it's I Love Coffee & Tea Expo! Tons of quality coffee, tea and also promotions is waiting for you! 😋

Date : 26 - 28 October 2018
Time : 10am - 10pm
Venue : Mid Valley Exhibition Centre

#tea #tealover #coffee #coffeelover #coffeeaddicted #coffeebean #coffeeforlife #coffeeexhibition #teaexhibition #foodandbeverage #midvalley #midvalleyexhibitioncentre #shoppingmall #foodandbeverageindustry #foodandbeverageexhibition #midvalleyexhibitioncentre #ilovecoffeeandteaexpo
What come into your mind when think about tea or coffee? Yup, it's I Love Coffee & Tea Expo! Tons of quality coffee, tea and also promotions is waiting for you! 😋 Date : 26 - 28 October 2018 Time : 10am - 10pm Venue : Mid Valley Exhibition Centre #tea  #tealover  #coffee  #coffeelover  #coffeeaddicted  #coffeebean  #coffeeforlife  #coffeeexhibition  #teaexhibition  #foodandbeverage  #midvalley  #midvalleyexhibitioncentre  #shoppingmall  #foodandbeverageindustry  #foodandbeverageexhibition  #midvalleyexhibitioncentre  #ilovecoffeeandteaexpo 
Find a group of people who challenge and inspire you; spend a lot of time with them, and it will change your life.
In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.

One fine day at @vandias.bc
#friends #oldfriends #newfriends #spendtimewithfriends #cafelife #bakery #pastry #cakes #coffee #foodandbeverage #lifestyle #healthylifestyle
Scarcity.

Plan your marketing well. The biggest brand, selling goods, are masters at it.

As a hospitality businessowner it is important to follow those steps so your restaurant, bar or coffee shop sticks out from the crowd.

1. Define your values
2. Have a clear and simple message
3. Advertise locally
4. Advertise on social media
5. Hosts events showcasing your products/cuisines on a regular basis

Efficiency comes with consistency, do it and you'll get busy!

Not sure where to start? Let's talk!
Scarcity. Plan your marketing well. The biggest brand, selling goods, are masters at it. As a hospitality businessowner it is important to follow those steps so your restaurant, bar or coffee shop sticks out from the crowd. 1. Define your values 2. Have a clear and simple message 3. Advertise locally 4. Advertise on social media 5. Hosts events showcasing your products/cuisines on a regular basis Efficiency comes with consistency, do it and you'll get busy! Not sure where to start? Let's talk!
Don't worry that you will miss your flight because it just take a second away to take you to Airport!

For shuttle service arrangement please contact our front office during check in.

Swiss-belinn Airport Surabaya
Jl. Raya Juanda KM 1, 88 Gedangan, Sidoarjo
031 9968 1818

#swissbelinnairportsby #hotelshuttleservice #hotelshuttlebus #shuttlesurabaya#airportshuttle#airporthotel#juanda #surabaya #surabayahotel #swissbelinnairportsurabaya #hotel #swissbelhotel #foodandbeverage #restaurantsurabayafood #indonesianfood #restaurant # #lounge #hotelroom #eventsurabaya #meeting
Don't worry that you will miss your flight because it just take a second away to take you to Airport! For shuttle service arrangement please contact our front office during check in. Swiss-belinn Airport Surabaya Jl. Raya Juanda KM 1, 88 Gedangan, Sidoarjo 031 9968 1818 #swissbelinnairportsby  #hotelshuttleservice  #hotelshuttlebus  #shuttlesurabaya #airportshuttle #airporthotel #juanda  #surabaya  #surabayahotel  #swissbelinnairportsurabaya  #hotel  #swissbelhotel  #foodandbeverage  #restaurantsurabayafood  #indonesianfood  #restaurant  # #lounge  #hotelroom  #eventsurabaya  #meeting