an online Instagram web viewer

#feverglam medias

Photos

Nak pakai lipmatte tapi tak sesuai dengan bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ
.
Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg tak merekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Tak melekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau, lipmatte ni tak keringkan atau hitamkan bibir tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
.
1pcs RM36 + FREE GIFT
2pcs RM66 + 2 FREE GIFT
3pcs RM90 + 3 FREE GIFT .

Nak order? .
WHATASPP 0179465432. Meh kita gojes sama2 dgn Lipmatte FeverGlam ni k โค๐Ÿ˜
Nak pakai lipmatte tapi tak sesuai dengan bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ . Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg tak merekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Tak melekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau, lipmatte ni tak keringkan atau hitamkan bibir tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ . 1pcs RM36 + FREE GIFT 2pcs RM66 + 2 FREE GIFT 3pcs RM90 + 3 FREE GIFT . Nak order? . WHATASPP 0179465432. Meh kita gojes sama2 dgn Lipmatte FeverGlam ni k โค๐Ÿ˜
Have you tried our Special Edition Fever Glam Liquid Matte??? Dah cuba sekali konfem nak beli lagi!๐Ÿ˜
.
Matte kami tak keringkan bibir. Ringan smoothhh jur atas bibir. Tak rasa macam guna lipmatte pun! Ada 7 warna untuk koleksi Kebaya Gang. Kumpul semuanya ya!
.
1pcs : RM36 + Free gift! โค๏ธ
.
Wasap : 0124999358!
Have you tried our Special Edition Fever Glam Liquid Matte??? Dah cuba sekali konfem nak beli lagi!๐Ÿ˜ . Matte kami tak keringkan bibir. Ringan smoothhh jur atas bibir. Tak rasa macam guna lipmatte pun! Ada 7 warna untuk koleksi Kebaya Gang. Kumpul semuanya ya! . 1pcs : RM36 + Free gift! โค๏ธ . Wasap : 0124999358!
Antara makeup yang wajib ada adalah Lipmatte! Pilih lipmatte yang betul penting tauu supaya bibir kita tak menggelupas! .
Awak spend RM36 sahaja dah boleh dapat Fever Glam Lipmatte yang best gila ni!
.
Lembuttt je atas bibir dan tak melekit.๐Ÿ’‹
Antara makeup yang wajib ada adalah Lipmatte! Pilih lipmatte yang betul penting tauu supaya bibir kita tak menggelupas! . Awak spend RM36 sahaja dah boleh dapat Fever Glam Lipmatte yang best gila ni! . Lembuttt je atas bibir dan tak melekit.๐Ÿ’‹
DOA MEMPEROLEH KETURUNAN / ANAK

Silakan Aminkan / Like / Share agar do'a-do'a kita untuk kebahagiaan para pasangan yang belum memiliki anak diijabah oleh Allah SWT.

Ya Allah, perlancarkanlah usahaku untuk memiliki momongan.
Lengkapilah kebahagiaan keluarga kecilku dengan tangisan dan tawa bayi.
Berilah kami seorang anak yang suatu hari memanggil kami dengan panggilan Ayah dan Ibu.
Ramaikanlah rumah kami dengan derap langkah-langkah kecil mereka.
Karuniakanlah pada kami anak-anak yang sholeh dan sholehah yang akan mendo'akan kami nanti, merawat kami dihari tua.
Mereka yang lahir dari rahimku, ya Allah.
Mohon kabulkanlah do'aku. Aamiin.. Atau bisa mengamalkan do'a para Nabi berikut (tentunya dibarengi dengan usaha maksimal sebab IKHTIAR adalah usaha yang disertai doa): Doa Nabi Ibrahim a.s. ketika belum punya anak:
ุฑูŽุจู‘ู ู‡ูŽุจู’ ู„ููŠ ู…ูู†ูŽ ุงู„ุตู‘ูŽุงู„ูุญููŠู†ูŽ
Rabbi hablii min ash-shalihiin.
Artinya: Ya Tuhanku, anugerahkanlah kepadaku (seorang anak) yang termasuk orang-orang yang saleh. (As-Shaffat: 100) =================================================
Jika ingin berikhtiar dan konsultasi lebih lanjut mengenai hambatan kehamilan, silahkan hubungi:

Silahkan hubungi: 
Telp/Wa/: 085804068894
DOA MEMPEROLEH KETURUNAN / ANAK Silakan Aminkan / Like / Share agar do'a-do'a kita untuk kebahagiaan para pasangan yang belum memiliki anak diijabah oleh Allah SWT. Ya Allah, perlancarkanlah usahaku untuk memiliki momongan. Lengkapilah kebahagiaan keluarga kecilku dengan tangisan dan tawa bayi. Berilah kami seorang anak yang suatu hari memanggil kami dengan panggilan Ayah dan Ibu. Ramaikanlah rumah kami dengan derap langkah-langkah kecil mereka. Karuniakanlah pada kami anak-anak yang sholeh dan sholehah yang akan mendo'akan kami nanti, merawat kami dihari tua. Mereka yang lahir dari rahimku, ya Allah. Mohon kabulkanlah do'aku. Aamiin.. Atau bisa mengamalkan do'a para Nabi berikut (tentunya dibarengi dengan usaha maksimal sebab IKHTIAR adalah usaha yang disertai doa): Doa Nabi Ibrahim a.s. ketika belum punya anak: ุฑูŽุจู‘ู ู‡ูŽุจู’ ู„ููŠ ู…ูู†ูŽ ุงู„ุตู‘ูŽุงู„ูุญููŠู†ูŽ Rabbi hablii min ash-shalihiin. Artinya: Ya Tuhanku, anugerahkanlah kepadaku (seorang anak) yang termasuk orang-orang yang saleh. (As-Shaffat: 100) ================================================= Jika ingin berikhtiar dan konsultasi lebih lanjut mengenai hambatan kehamilan, silahkan hubungi: Silahkan hubungi: Telp/Wa/: 085804068894
Varikokel adalah pembengkakan pada pembuluh vena di dalam kantong zakar atau skrotum. Penyakit ini mirip dengan pembengkakan pada penyakit varises di kaki, namun bedanya, penyakit varikokel menyebabkan pembengkakan pembuluh vena di dalam kantong zakar atau skrotum.

Pembengkakan ini akan berkembang secara bertahap menjadi sebuah benjolan lunak diatas buah zakar dan sering kali pada sisi kiri skrotum. Ukuran benjolan varikokel bermacam-macam, ada yang bisa dilihat secara kasat mata dan ada juga yang baru bisa diketahui setelah diraba.

Jika gejala dibiarkan dan tidak diobati, maka dikhawatirkan varikokel berpotensi menyebabkan komplikasi seperti:
~ Penyusutan testis
~ Kemandulan
~ Penyakit ini berpotensi menyebabkan kemandulan pada sebagian kecil ย kasus karena penyakit dapat menurunkan kualitas dan kuantitas sperma pria yang menderitanya.

konsultasi gratis
Silahkan hubungi: 
Telp/Wa/: 085804068894
Varikokel adalah pembengkakan pada pembuluh vena di dalam kantong zakar atau skrotum. Penyakit ini mirip dengan pembengkakan pada penyakit varises di kaki, namun bedanya, penyakit varikokel menyebabkan pembengkakan pembuluh vena di dalam kantong zakar atau skrotum. Pembengkakan ini akan berkembang secara bertahap menjadi sebuah benjolan lunak diatas buah zakar dan sering kali pada sisi kiri skrotum. Ukuran benjolan varikokel bermacam-macam, ada yang bisa dilihat secara kasat mata dan ada juga yang baru bisa diketahui setelah diraba. Jika gejala dibiarkan dan tidak diobati, maka dikhawatirkan varikokel berpotensi menyebabkan komplikasi seperti: ~ Penyusutan testis ~ Kemandulan ~ Penyakit ini berpotensi menyebabkan kemandulan pada sebagian kecil ย kasus karena penyakit dapat menurunkan kualitas dan kuantitas sperma pria yang menderitanya. konsultasi gratis Silahkan hubungi: Telp/Wa/: 085804068894
Alkhamdulillah Berhasil Lagi.. Masih Tidak Percaya Dengan Testimoni Kita... Jangan Percaya Tapi Berusahalah Dengan Promil BEE insya allah anda akan membuktikannya sendiri bagaimana kasiat nye Herbal kami... Masih menunggu sementara yang lain pada berhasil positif semenatara anda masih jadi penonton....??? Sampai kapan kah anda jadi penonton....???? Untuk informasi dan konsultasi lebih.
Silahkan hubungi: 
Telp/Wa/: 085804068894 
Salam 2 garis merah.
Alkhamdulillah Berhasil Lagi.. Masih Tidak Percaya Dengan Testimoni Kita... Jangan Percaya Tapi Berusahalah Dengan Promil BEE insya allah anda akan membuktikannya sendiri bagaimana kasiat nye Herbal kami... Masih menunggu sementara yang lain pada berhasil positif semenatara anda masih jadi penonton....??? Sampai kapan kah anda jadi penonton....???? Untuk informasi dan konsultasi lebih. Silahkan hubungi: Telp/Wa/: 085804068894 Salam 2 garis merah.
Weii korang harini dah 20 haribulan. -
-
Maknanya Promo #FeverGlam yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ
-
-
Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. -
-
Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! -
-
WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best!

Klik link di bio untuk order! -
-
#FeverGlam
#MekapMurah
#PromoRayaMasihOn
#liquidlipstick
#liquidmatte
#acnefightingfoundation
#dropshipmalaysia
#kekechallenge
Weii korang harini dah 20 haribulan. - - Maknanya Promo #FeverGlam  yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ - - Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. - - Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! - - WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best! Klik link di bio untuk order! - - #FeverGlam  #MekapMurah  #PromoRayaMasihOn  #liquidlipstick  #liquidmatte  #acnefightingfoundation  #dropshipmalaysia  #kekechallenge 
Weii korang harini dah 20 haribulan. -
-
Maknanya Promo #FeverGlam yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ
-
-
Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. -
-
Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! -
-
WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best!

Klik link di bio untuk order! -
-
#FeverGlam
#MekapMurah
#PromoRayaMasihOn
#liquidlipstick
#liquidmatte
#acnefightingfoundation
#dropshipmalaysia
#kekechallenge
Weii korang harini dah 20 haribulan. - - Maknanya Promo #FeverGlam  yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ - - Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. - - Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! - - WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best! Klik link di bio untuk order! - - #FeverGlam  #MekapMurah  #PromoRayaMasihOn  #liquidlipstick  #liquidmatte  #acnefightingfoundation  #dropshipmalaysia  #kekechallenge 
Weii korang harini dah 20 haribulan. -
-
Maknanya Promo #FeverGlam yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ
-
-
Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. -
-
Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! -
-
WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best!

Klik link di bio untuk order! -
-
#FeverGlam
#MekapMurah
#PromoRayaMasihOn
#liquidlipstick
#liquidmatte
#acnefightingfoundation
#dropshipmalaysia
#kekechallenge
Weii korang harini dah 20 haribulan. - - Maknanya Promo #FeverGlam  yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ - - Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. - - Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! - - WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best! Klik link di bio untuk order! - - #FeverGlam  #MekapMurah  #PromoRayaMasihOn  #liquidlipstick  #liquidmatte  #acnefightingfoundation  #dropshipmalaysia  #kekechallenge 
Weii korang harini dah 20 haribulan. -
-
Maknanya Promo #FeverGlam yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ
-
-
Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. -
-
Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! -
-
WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best!

Klik link di bio untuk order! -
-
#FeverGlam
#MekapMurah
#PromoRayaMasihOn
#liquidlipstick
#liquidmatte
#acnefightingfoundation
#dropshipmalaysia
#kekechallenge
Weii korang harini dah 20 haribulan. - - Maknanya Promo #FeverGlam  yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ - - Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. - - Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! - - WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best! Klik link di bio untuk order! - - #FeverGlam  #MekapMurah  #PromoRayaMasihOn  #liquidlipstick  #liquidmatte  #acnefightingfoundation  #dropshipmalaysia  #kekechallenge 
Weii korang harini dah 20 haribulan. -
-
Maknanya Promo #FeverGlam yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ
-
-
Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. -
-
Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! -
-
WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best!

Klik link di bio untuk order! -
-
#FeverGlam
#MekapMurah
#PromoRayaMasihOn
#liquidlipstick
#liquidmatte
#acnefightingfoundation
#dropshipmalaysia
#kekechallenge
Weii korang harini dah 20 haribulan. - - Maknanya Promo #FeverGlam  yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ - - Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. - - Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! - - WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best! Klik link di bio untuk order! - - #FeverGlam  #MekapMurah  #PromoRayaMasihOn  #liquidlipstick  #liquidmatte  #acnefightingfoundation  #dropshipmalaysia  #kekechallenge 
Weii korang harini dah 20 haribulan. -
-
Maknanya Promo #FeverGlam yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ
-
-
Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. -
-
Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! -
-
WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best!

Klik link di bio untuk order! -
-
#FeverGlam
#MekapMurah
#PromoRayaMasihOn
#liquidlipstick
#liquidmatte
#acnefightingfoundation
#dropshipmalaysia
#kekechallenge
Weii korang harini dah 20 haribulan. - - Maknanya Promo #FeverGlam  yang meletop top top jimaaaaatt tu berbaki 3 hari jerr lagi ๐Ÿ˜จ - - Rugi tak grab masa promo ni sebab memang tak merabakkan duit poket korang. - - Kakak tak rasa untung banyak pun takpe janji hati kastemer kakak aman sentosa! - - WhatsApp kakak untuk harga spesel & FREE GIFT best! Klik link di bio untuk order! - - #FeverGlam  #MekapMurah  #PromoRayaMasihOn  #liquidlipstick  #liquidmatte  #acnefightingfoundation  #dropshipmalaysia  #kekechallenge 
Say Bye2 Pada Bibir Kering๐Ÿ’‹
.
Bibir jenis manja kan? Hari2 minta sapu lipmatte Feverglam. Dulu memang bibir kering kontang, tapi sejak ber lecu Feverglam ini masalah dah selesai๐Ÿ˜Ž
.
Nak merawat masalah bibir kering?
.
Hanya perlu modal RM 36.00 jer
.
WhatsApp lelaju di 0124999358
Say Bye2 Pada Bibir Kering๐Ÿ’‹ . Bibir jenis manja kan? Hari2 minta sapu lipmatte Feverglam. Dulu memang bibir kering kontang, tapi sejak ber lecu Feverglam ini masalah dah selesai๐Ÿ˜Ž . Nak merawat masalah bibir kering? . Hanya perlu modal RM 36.00 jer . WhatsApp lelaju di 0124999358
KEBAYA GANG LIPMATTE IS READY TO ORDER!!
.
Hi gaiss! Kakak now open order for Fever Glam Lipmatte in Kebaya Gang!
.
Kenapa korang kena order sekarang? -
1. Ada 7 warna Limited Edition yang semua cun gila untuk korang gayakan.
-
2. Packaging veryyyy the international yang buatkan korang proud namatey guna produk local!
-
3. Texture Fever Glam Lipmatte best yakmat dan longlasting!
-
4. Ada promo! Promo Fever Glam hanya setahun sekali! Sooo korang wajibbb grab!
-
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan steady lipmatte collections Fever Glam yang lain!
-
Best ke best๐Ÿ˜˜
KEBAYA GANG LIPMATTE IS READY TO ORDER!! . Hi gaiss! Kakak now open order for Fever Glam Lipmatte in Kebaya Gang! . Kenapa korang kena order sekarang? - 1. Ada 7 warna Limited Edition yang semua cun gila untuk korang gayakan. - 2. Packaging veryyyy the international yang buatkan korang proud namatey guna produk local! - 3. Texture Fever Glam Lipmatte best yakmat dan longlasting! - 4. Ada promo! Promo Fever Glam hanya setahun sekali! Sooo korang wajibbb grab! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan steady lipmatte collections Fever Glam yang lain! - Best ke best๐Ÿ˜˜
Bukan je kulit kena dilindungi tapi bibir juga perlukan perlindungan dari sinaran uv yang boleh merosakkan bibir.
.
Bibir akan dirawat dan dilindungi sepanjang hari dengan Lipmatte Feverglam sebab ada Vitamin E.
Bukan je kulit kena dilindungi tapi bibir juga perlukan perlindungan dari sinaran uv yang boleh merosakkan bibir. . Bibir akan dirawat dan dilindungi sepanjang hari dengan Lipmatte Feverglam sebab ada Vitamin E.
Argan oil pun ada dalam Lipmatte Feverglam ni. Minyak argan ni boleh membantu merawat bibir yang rosak.
.
Say babai untuk bibir kering dan rosak lepas ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Argan oil pun ada dalam Lipmatte Feverglam ni. Minyak argan ni boleh membantu merawat bibir yang rosak. . Say babai untuk bibir kering dan rosak lepas ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Lipmatte dari Feverglam ni mengandungi Shea Butter yang membantu melembapkan bibir jadi tak perlu takut bibir jadi kering dan merekah bila guna lipmatte lepas ni
.
Kalau taknak guna lipbalm pun boleh, nak guna pun boleh ikut keselesaan masing-masing
Lipmatte dari Feverglam ni mengandungi Shea Butter yang membantu melembapkan bibir jadi tak perlu takut bibir jadi kering dan merekah bila guna lipmatte lepas ni . Kalau taknak guna lipbalm pun boleh, nak guna pun boleh ikut keselesaan masing-masing
Cantik kan color red kebaya? Bibir mungil jer lepas satu sapuan lipmatte anti merekah fever glam ni ๐Ÿ˜

Jejoooom dapatkan harga promosi sebelum berakhir tak lame lagi๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Klik link di bio profile ya๐Ÿ˜˜
Cantik kan color red kebaya? Bibir mungil jer lepas satu sapuan lipmatte anti merekah fever glam ni ๐Ÿ˜ Jejoooom dapatkan harga promosi sebelum berakhir tak lame lagi๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Klik link di bio profile ya๐Ÿ˜˜
LEMBUT DAN RINGAN๐ŸŒธ .
.
๐Ÿ’„Tekstur Lipmatte FEVER GLAM yang RINGAN dan TAK MELEKIT
๐Ÿ’„Bibir hitam dan berkerak boleh dirawat.
๐Ÿ’• 99% akan repeat order.

RM36
Tahan sehingga 3 bulan.

Postage RM8 sm/RM12 ss

klik link di bio untuk order ya๐Ÿ˜
LEMBUT DAN RINGAN๐ŸŒธ . . ๐Ÿ’„Tekstur Lipmatte FEVER GLAM yang RINGAN dan TAK MELEKIT ๐Ÿ’„Bibir hitam dan berkerak boleh dirawat. ๐Ÿ’• 99% akan repeat order. RM36 Tahan sehingga 3 bulan. Postage RM8 sm/RM12 ss klik link di bio untuk order ya๐Ÿ˜
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
- 
Lekaih wasap 01 24999358 tau!!
PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Lekaih wasap 01 24999358 tau!!
FEVER GLAM EYELINER.

Girls diluarsana yang tak berkeyakinan diri untuk kemana mana dengan kelihatan mata yang kusam,jangan bimbang di sini eyeliner fever glam mampu memberi anda semua terus yakin kerana dengan adanya berus eyeliner yang runcing dan berserta dakwat basah ini dapat membuat seseorang itu kelihatan cantik dan berkarisma!!! Tunggu apa lagi jom dm nia untuk dapatkan barangan kosmestik FEVER GLAM ini!! Harga promosi sampai 23 julai ini sahaja !!! DM NIA SEKARANG!๐Ÿ’„
#feverglam
#kosmestik
FEVER GLAM EYELINER. Girls diluarsana yang tak berkeyakinan diri untuk kemana mana dengan kelihatan mata yang kusam,jangan bimbang di sini eyeliner fever glam mampu memberi anda semua terus yakin kerana dengan adanya berus eyeliner yang runcing dan berserta dakwat basah ini dapat membuat seseorang itu kelihatan cantik dan berkarisma!!! Tunggu apa lagi jom dm nia untuk dapatkan barangan kosmestik FEVER GLAM ini!! Harga promosi sampai 23 julai ini sahaja !!! DM NIA SEKARANG!๐Ÿ’„ #feverglam  #kosmestik 
Bukan je kulit kena dilindungi tapi bibir juga perlukan perlindungan dari sinaran uv yang boleh merosakkan bibir.
.
Bibir akan dirawat dan dilindungi sepanjang hari dengan Lipmatte Feverglam sebab ada Vitamin E.
Bukan je kulit kena dilindungi tapi bibir juga perlukan perlindungan dari sinaran uv yang boleh merosakkan bibir. . Bibir akan dirawat dan dilindungi sepanjang hari dengan Lipmatte Feverglam sebab ada Vitamin E.
Argan oil pun ada dalam Lipmatte Feverglam ni. Minyak argan ni boleh membantu merawat bibir yang rosak.
.
Say babai untuk bibir kering dan rosak lepas ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Argan oil pun ada dalam Lipmatte Feverglam ni. Minyak argan ni boleh membantu merawat bibir yang rosak. . Say babai untuk bibir kering dan rosak lepas ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Lipmatte dari Feverglam ni mengandungi Shea Butter yang membantu melembapkan bibir jadi tak perlu takut bibir jadi kering dan merekah bila guna lipmatte lepas ni
.
Kalau taknak guna lipbalm pun boleh, nak guna pun boleh ikut keselesaan masing-masing
Lipmatte dari Feverglam ni mengandungi Shea Butter yang membantu melembapkan bibir jadi tak perlu takut bibir jadi kering dan merekah bila guna lipmatte lepas ni . Kalau taknak guna lipbalm pun boleh, nak guna pun boleh ikut keselesaan masing-masing
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
-
Tekan link wasap di bio profile ya!
PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Tekan link wasap di bio profile ya!
Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ
.
Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir.
.
1pcs RM36 + FREE GIFT
2pcs RM66 + 2 FREE GIFT
3pcs RM90 + 3 FREE GIFT .

Nak order? .
WHATASPP 0194440077
Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ . Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir. . 1pcs RM36 + FREE GIFT 2pcs RM66 + 2 FREE GIFT 3pcs RM90 + 3 FREE GIFT . Nak order? . WHATASPP 0194440077
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
-
Tekan link wasap di bio profile ya!
PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Tekan link wasap di bio profile ya!
Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ
.
Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir.
.
1pcs RM36 + FREE GIFT
2pcs RM66 + 2 FREE GIFT
3pcs RM90 + 3 FREE GIFT .

Nak order? .
WHATASPP 0194440077
Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ . Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir. . 1pcs RM36 + FREE GIFT 2pcs RM66 + 2 FREE GIFT 3pcs RM90 + 3 FREE GIFT . Nak order? . WHATASPP 0194440077
Have you tried our Special Edition Fever Glam Liquid Matte??? Dah cuba sekali konfem nak beli lagi!๐Ÿ˜
.
Matte kami tak keringkan bibir. Ringan smoothhh jur atas bibir. Tak rasa macam guna lipmatte pun! Ada 7 warna untuk koleksi Kebaya Gang. Kumpul semuanya ya!
.
1pcs : RM36 + Free gift! โค๏ธ
.
Wasap : 0194440077
Have you tried our Special Edition Fever Glam Liquid Matte??? Dah cuba sekali konfem nak beli lagi!๐Ÿ˜ . Matte kami tak keringkan bibir. Ringan smoothhh jur atas bibir. Tak rasa macam guna lipmatte pun! Ada 7 warna untuk koleksi Kebaya Gang. Kumpul semuanya ya! . 1pcs : RM36 + Free gift! โค๏ธ . Wasap : 0194440077
Kebaya gang limited edition
Kebaya gang limited edition
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
-
Tekan link bio cik Azie ye
PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Tekan link bio cik Azie ye
Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ
.
Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir.
.
1pcs RM36 + FREE GIFT
2pcs RM66 + 2 FREE GIFT
3pcs RM90 + 3 FREE GIFT .

Nak order? .
WHATASPP 0174681767
Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ . Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir. . 1pcs RM36 + FREE GIFT 2pcs RM66 + 2 FREE GIFT 3pcs RM90 + 3 FREE GIFT . Nak order? . WHATASPP 0174681767
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
-
www.wasap.my/+60174681767
Tekan ๐Ÿ‘† ni terus wasap Azie

Free COD
@Caltex Simpang Pulai, Perak
@Petron, Chepor Indah, Perak
@Syeun Ipoh,Perak

Postage: seluruh malaysia
PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - www.wasap.my/+60174681767 Tekan ๐Ÿ‘† ni terus wasap Azie Free COD @Caltex Simpang Pulai, Perak @Petron, Chepor Indah, Perak @Syeun Ipoh,Perak Postage: seluruh malaysia
Assalamualaikum... hai hai.. hai hai... semuanya 
BELI MASCARA DAPT FREE PEEL OFF EYELINER๐Ÿ˜ฑ

Siss, penah tak pakai mascara tapi mascara comot? Penah tak pakai mascara tapi susahhh nauu nak tanggal? 
Taim nak cucii sampaii renyuk mata dibuatnya. 
Mascara fever glam ni tak kan ada masalah camni awak jangan risauu ya. Nak pakai pun senang, smooth je kat bulu mata, nak tanggal pun senang. 
Lagi satu ia ada dwi fungsi tauu, satu panjang dan lebatkan dengan fiber. Satu lagii untuk lebatkan bulu mata. 
Sis bila lagi nak ada promo free gift peel off eyeliner ni harga dia rm36 tauu. Melepass nanti nangess tepi tempayan ๐Ÿ˜‚

#feverglam

http://Annejanne.wasap.my
Assalamualaikum... hai hai.. hai hai... semuanya BELI MASCARA DAPT FREE PEEL OFF EYELINER๐Ÿ˜ฑ Siss, penah tak pakai mascara tapi mascara comot? Penah tak pakai mascara tapi susahhh nauu nak tanggal? Taim nak cucii sampaii renyuk mata dibuatnya. Mascara fever glam ni tak kan ada masalah camni awak jangan risauu ya. Nak pakai pun senang, smooth je kat bulu mata, nak tanggal pun senang. Lagi satu ia ada dwi fungsi tauu, satu panjang dan lebatkan dengan fiber. Satu lagii untuk lebatkan bulu mata. Sis bila lagi nak ada promo free gift peel off eyeliner ni harga dia rm36 tauu. Melepass nanti nangess tepi tempayan ๐Ÿ˜‚ #feverglam  http://Annejanne.wasap.my
DOA MEMPEROLEH KETURUNAN / ANAK

Silakan Aminkan / Like / Share agar do'a-do'a kita untuk kebahagiaan para pasangan yang belum memiliki anak diijabah oleh Allah SWT.

Ya Allah, perlancarkanlah usahaku untuk memiliki momongan.
Lengkapilah kebahagiaan keluarga kecilku dengan tangisan dan tawa bayi.
Berilah kami seorang anak yang suatu hari memanggil kami dengan panggilan Ayah dan Ibu.
Ramaikanlah rumah kami dengan derap langkah-langkah kecil mereka.
Karuniakanlah pada kami anak-anak yang sholeh dan sholehah yang akan mendo'akan kami nanti, merawat kami dihari tua.
Mereka yang lahir dari rahimku, ya Allah.
Mohon kabulkanlah do'aku. Aamiin.. Atau bisa mengamalkan do'a para Nabi berikut (tentunya dibarengi dengan usaha maksimal sebab IKHTIAR adalah usaha yang disertai doa): Doa Nabi Ibrahim a.s. ketika belum punya anak:
ุฑูŽุจู‘ู ู‡ูŽุจู’ ู„ููŠ ู…ูู†ูŽ ุงู„ุตู‘ูŽุงู„ูุญููŠู†ูŽ
Rabbi hablii min ash-shalihiin.
Artinya: Ya Tuhanku, anugerahkanlah kepadaku (seorang anak) yang termasuk orang-orang yang saleh. (As-Shaffat: 100) =================================================
Jika ingin berikhtiar dan konsultasi lebih lanjut mengenai hambatan kehamilan, silahkan hubungi:

Silahkan hubungi: 
Telp/Wa/: 085804068894
DOA MEMPEROLEH KETURUNAN / ANAK Silakan Aminkan / Like / Share agar do'a-do'a kita untuk kebahagiaan para pasangan yang belum memiliki anak diijabah oleh Allah SWT. Ya Allah, perlancarkanlah usahaku untuk memiliki momongan. Lengkapilah kebahagiaan keluarga kecilku dengan tangisan dan tawa bayi. Berilah kami seorang anak yang suatu hari memanggil kami dengan panggilan Ayah dan Ibu. Ramaikanlah rumah kami dengan derap langkah-langkah kecil mereka. Karuniakanlah pada kami anak-anak yang sholeh dan sholehah yang akan mendo'akan kami nanti, merawat kami dihari tua. Mereka yang lahir dari rahimku, ya Allah. Mohon kabulkanlah do'aku. Aamiin.. Atau bisa mengamalkan do'a para Nabi berikut (tentunya dibarengi dengan usaha maksimal sebab IKHTIAR adalah usaha yang disertai doa): Doa Nabi Ibrahim a.s. ketika belum punya anak: ุฑูŽุจู‘ู ู‡ูŽุจู’ ู„ููŠ ู…ูู†ูŽ ุงู„ุตู‘ูŽุงู„ูุญููŠู†ูŽ Rabbi hablii min ash-shalihiin. Artinya: Ya Tuhanku, anugerahkanlah kepadaku (seorang anak) yang termasuk orang-orang yang saleh. (As-Shaffat: 100) ================================================= Jika ingin berikhtiar dan konsultasi lebih lanjut mengenai hambatan kehamilan, silahkan hubungi: Silahkan hubungi: Telp/Wa/: 085804068894
Alkhamdulillah Berhasil Lagi.. Masih Tidak Percaya Dengan Testimoni Kita... Jangan Percaya Tapi Berusahalah Dengan Promil BEE insya allah anda akan membuktikannya sendiri bagaimana kasiat nye Herbal kami... Masih menunggu sementara yang lain pada berhasil positif semenatara anda masih jadi penonton....??? Sampai kapan kah anda jadi penonton....???? Untuk informasi dan konsultasi lebih.
Silahkan hubungi: 
Telp/Wa/: 085804068894 
Salam 2 garis merah.
Alkhamdulillah Berhasil Lagi.. Masih Tidak Percaya Dengan Testimoni Kita... Jangan Percaya Tapi Berusahalah Dengan Promil BEE insya allah anda akan membuktikannya sendiri bagaimana kasiat nye Herbal kami... Masih menunggu sementara yang lain pada berhasil positif semenatara anda masih jadi penonton....??? Sampai kapan kah anda jadi penonton....???? Untuk informasi dan konsultasi lebih. Silahkan hubungi: Telp/Wa/: 085804068894 Salam 2 garis merah.
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition)
Okay apa yang best FEVER GLAM LIPMATTE ni? .
.
FEVER GLAM LIPMATTE ini LIPMATTE yang PALING RINGAN DAN TAK AKAN BUAT BIBIR KORANG KERING tau. .
.
.
FEVER GLAM LIPMATTE โคต
. ๐Ÿ’„ Long lasting walaupun lepas makan
๐Ÿ’„ Tak keringkan bibir
๐Ÿ’„ Tidak melekit
๐Ÿ’„ Tak ada bau kimia
๐Ÿ’„ Bau vanilla
๐Ÿ’„ Tidak tinggalkan kesan lepas makan dan minum
๐Ÿ’„ SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT
๐Ÿ’„ Melembapkan dan melindungi bibir
๐Ÿ’„ Tidak buat bibir hitam
.
.
Come and get yours now. Dan dpt free gift lg tau ๐Ÿ˜˜
Soo apa lagi korang tunggu.
.
Wakkkk. Proomo last 21/7 tauuu ๐Ÿญ๐Ÿ’•๐Ÿ’Œ๐Ÿ˜˜
Okay apa yang best FEVER GLAM LIPMATTE ni? . . FEVER GLAM LIPMATTE ini LIPMATTE yang PALING RINGAN DAN TAK AKAN BUAT BIBIR KORANG KERING tau. . . . FEVER GLAM LIPMATTE โคต . ๐Ÿ’„ Long lasting walaupun lepas makan ๐Ÿ’„ Tak keringkan bibir ๐Ÿ’„ Tidak melekit ๐Ÿ’„ Tak ada bau kimia ๐Ÿ’„ Bau vanilla ๐Ÿ’„ Tidak tinggalkan kesan lepas makan dan minum ๐Ÿ’„ SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT ๐Ÿ’„ Melembapkan dan melindungi bibir ๐Ÿ’„ Tidak buat bibir hitam . . Come and get yours now. Dan dpt free gift lg tau ๐Ÿ˜˜ Soo apa lagi korang tunggu. . Wakkkk. Proomo last 21/7 tauuu ๐Ÿญ๐Ÿ’•๐Ÿ’Œ๐Ÿ˜˜
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
-
Tekan link on mila bio ya!
PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Tekan link on mila bio ya!
Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ
.
Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir.
.
1pcs RM36 + FREE GIFT
2pcs RM66 + 2 FREE GIFT
3pcs RM90 + 3 FREE GIFT .

Nak order? .
WHATASPP 0199987941
Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ . Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir. . 1pcs RM36 + FREE GIFT 2pcs RM66 + 2 FREE GIFT 3pcs RM90 + 3 FREE GIFT . Nak order? . WHATASPP 0199987941
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
-
Tekan link on mila bio ya!
PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Tekan link on mila bio ya!
Eyeliner paling besttt atas muka bumi! Antara yang palinggg hot selling. 
Eyeliner jenis marker Fever Glam ni kelebihan dia adalah awak tak perlu risau, dakwat dia takkan terlebih keluar atau tumpah. Keluar nais nais ikut yang kita harapkan.

Untuk niubies, hah..memang pilihan paling tepat walaupun tangan gigillll bergetar eyeliner akan cunss helok atas mata!

Dua mata berbeza tu pun win jugak. Satu nipis. senang nak lukis bahagian depan mata. Tak lahhhh ter rakus terus lukis penuh hitam kelopak mata!

Yang gemuksss tu gunakan untuk buat wing kat hujung. Seriusssss yang tak pernah buat wing pun boleh konfiden wing on point. .

Nak bersihkan watlek watpis tak payah mintak tolong pencuci muka atau makeup remover. Tolak lembut dengan air terus hilanggg tanpa ada kesan hitam!

Harga RM36 sahaja untuk dua mata marker. Boleh bayangkan tak berapa bulan dia boleh tahan?? Tutup rapat rapat silap silap setahun takyah beli eyeliner baru.

MasyaAllahhhhh..penjimatan apakahhhh ini?

Berat dia alahhaaiii macam berat sehelai bulu ayam. Ringan yakmat..ape tgu lagi uolls!!! #FeverGlam
#BiggerAndStronger!๐Ÿ”ฅ
Eyeliner paling besttt atas muka bumi! Antara yang palinggg hot selling. Eyeliner jenis marker Fever Glam ni kelebihan dia adalah awak tak perlu risau, dakwat dia takkan terlebih keluar atau tumpah. Keluar nais nais ikut yang kita harapkan. Untuk niubies, hah..memang pilihan paling tepat walaupun tangan gigillll bergetar eyeliner akan cunss helok atas mata! Dua mata berbeza tu pun win jugak. Satu nipis. senang nak lukis bahagian depan mata. Tak lahhhh ter rakus terus lukis penuh hitam kelopak mata! Yang gemuksss tu gunakan untuk buat wing kat hujung. Seriusssss yang tak pernah buat wing pun boleh konfiden wing on point. . Nak bersihkan watlek watpis tak payah mintak tolong pencuci muka atau makeup remover. Tolak lembut dengan air terus hilanggg tanpa ada kesan hitam! Harga RM36 sahaja untuk dua mata marker. Boleh bayangkan tak berapa bulan dia boleh tahan?? Tutup rapat rapat silap silap setahun takyah beli eyeliner baru. MasyaAllahhhhh..penjimatan apakahhhh ini? Berat dia alahhaaiii macam berat sehelai bulu ayam. Ringan yakmat..ape tgu lagi uolls!!! #FeverGlam  #BiggerAndStronger !๐Ÿ”ฅ
Double Mascara Fever Glam lentikssss seperti buku mata palesu!

Apa yang bestnya Fever Glam Double Mascara ni?? Dalam sebatang mascara ada dua jenis brush berbeza!

1. Volume buat bulu mata nampak lebih hitam dan banyak

2. Lengthening buat bulu mata mencanakkkk tumbuh dari 5cm ke 15cm

Nak bersihkan pun mudah yakmat! Harga murah menangessss bucu.DM je ๐ŸŽˆ
Double Mascara Fever Glam lentikssss seperti buku mata palesu! Apa yang bestnya Fever Glam Double Mascara ni?? Dalam sebatang mascara ada dua jenis brush berbeza! 1. Volume buat bulu mata nampak lebih hitam dan banyak 2. Lengthening buat bulu mata mencanakkkk tumbuh dari 5cm ke 15cm Nak bersihkan pun mudah yakmat! Harga murah menangessss bucu.DM je ๐ŸŽˆ
Awak dah cuba Fever Glam Double Design Mascara??
.
Ada dua jenis berus berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat teruksss gaiss .
Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hikss!
.
Sekarang ada promo taw ! 
Nak tahu wasap hakak ๐ŸŽƒ
Awak dah cuba Fever Glam Double Design Mascara?? . Ada dua jenis berus berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat teruksss gaiss . Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hikss! . Sekarang ada promo taw ! Nak tahu wasap hakak ๐ŸŽƒ
PROMO NOW ON!!
.
Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! -
1pcs : RM36
2pcs : RM66
3pcs : RM90
-
Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER!
-
Tag bff korang dan share order beramai ramai!
-
Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam!
-
1) Smash Collections
2) Kebaya Gang (Limited Edition)
- 
Lekaih wasap 0179465432 tau!! Kita sembang2, dapat free gift tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜
PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Lekaih wasap 0179465432 tau!! Kita sembang2, dapat free gift tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜
Haiยฒ!!!โค Anda dah try ke mascaras Kami?

Jom grab SEMENTARA masih promosi! ๐Ÿ˜

Harga kasih sayang siap gift Kami sediakan ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ 019-5891889

#doubledesignmascara #feverglam #FeverGlamMakeupTutorial #FeverGlamCosmetics #malaysia #highquality #mascara #doubledesign #unique
Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ
.
Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir.
.
1pcs RM36 + FREE GIFT
2pcs RM66 + 2 FREE GIFT
3pcs RM90 + 3 FREE GIFT .

Nak order? .
WHATASPP 0174681767
Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ . Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir. . 1pcs RM36 + FREE GIFT 2pcs RM66 + 2 FREE GIFT 3pcs RM90 + 3 FREE GIFT . Nak order? . WHATASPP 0174681767
Have you tried our Special Edition Fever Glam Liquid Matte??? Dah cuba sekali konfem nak beli lagi!๐Ÿ˜
.
Matte kami tak keringkan bibir. Ringan smoothhh jur atas bibir. Tak rasa macam guna lipmatte pun! Ada 7 warna untuk koleksi Kebaya Gang. Kumpul semuanya ya!
.
1pcs : RM36 + Free gift! โค๏ธ
.
Wasap : 0174681767
Have you tried our Special Edition Fever Glam Liquid Matte??? Dah cuba sekali konfem nak beli lagi!๐Ÿ˜ . Matte kami tak keringkan bibir. Ringan smoothhh jur atas bibir. Tak rasa macam guna lipmatte pun! Ada 7 warna untuk koleksi Kebaya Gang. Kumpul semuanya ya! . 1pcs : RM36 + Free gift! โค๏ธ . Wasap : 0174681767
Assalamualaikum dan selamat malam gaissss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Assalamualaikum dan selamat malam gaissss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Antara makeup yang wajib ada adalah Lipmatte! Pilih lipmatte yang betul penting tauu supaya bibir kita tak menggelupas! .
Awak spend RM36 sahaja dah boleh dapat Fever Glam Lipmatte yang best gila ni!
.
Lembuttt je atas bibir dan tak melekit.๐Ÿ’‹ Nak try Lipmatte FeverGlam? 
Whatsapp 'FGL' ke 017-9465432 Segera
Whatsapp 'FGL' ke 017-9465432 Segera
Whatsapp 'FGL' ke 017-9465432 Segera

Untuk Order atau Info Lanjut. ๐Ÿ˜Š
Lagi mudah? Klik je link di bio/profile ok ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ
Antara makeup yang wajib ada adalah Lipmatte! Pilih lipmatte yang betul penting tauu supaya bibir kita tak menggelupas! . Awak spend RM36 sahaja dah boleh dapat Fever Glam Lipmatte yang best gila ni! . Lembuttt je atas bibir dan tak melekit.๐Ÿ’‹ Nak try Lipmatte FeverGlam? Whatsapp 'FGL' ke 017-9465432 Segera Whatsapp 'FGL' ke 017-9465432 Segera Whatsapp 'FGL' ke 017-9465432 Segera Untuk Order atau Info Lanjut. ๐Ÿ˜Š Lagi mudah? Klik je link di bio/profile ok ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ
Suka sangat pakai foundation & mascra ๐Ÿ’œ
Throwback feedback kastemer letopss di hari raya . 
_
Harga promo still lagi berlangsung ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
Suka sangat pakai foundation & mascra ๐Ÿ’œ Throwback feedback kastemer letopss di hari raya . _ Harga promo still lagi berlangsung ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
๐Ÿ“ŒREDHA๐Ÿ“Œ

Alhamdulillah..bru setengah bulan iolss da achieved sales more than target..berbunga babe rase ati ni,rse nk menari kiki tu je ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Barang sng jual mmg lajuu je saless ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ Iolsss ni jenis ske bercerita kt husband klu pape..even dpt jual 1pcs lipmatte pn bercerita๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ tp de 1 aritu ttbe hubby ckp 'tau xsbb pe bisnes hunny laju,tu sume sbb hubby redha hunny wat bisnes tu' mse tu cam tersentap jap..btul gak pe die ckp tu,dlu mse nk start bisnes tu juz mnx izin je xtnya pn redha ke x..hehehe tq sygg @muhammadizzwannramlan โค๏ธโค๏ธ lpasni doakn hunny lg ye..hehehe

Td dpt je stock terus pas kt dropship Nrul Ztty Hashim..barang pnass direct dr oven tau ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ byk glerr die borong..congrats sisโค๏ธโค๏ธ bru join dropship da achieved sales more than target..spe nk beli product feverglam bleh roger sis ni tau ๐Ÿ”›
.
.
#feverglam
#feverglamputrajaya
#dropshipopen
#lagisyantik
#sexylips๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ŒREDHA๐Ÿ“Œ Alhamdulillah..bru setengah bulan iolss da achieved sales more than target..berbunga babe rase ati ni,rse nk menari kiki tu je ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Barang sng jual mmg lajuu je saless ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ Iolsss ni jenis ske bercerita kt husband klu pape..even dpt jual 1pcs lipmatte pn bercerita๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ tp de 1 aritu ttbe hubby ckp 'tau xsbb pe bisnes hunny laju,tu sume sbb hubby redha hunny wat bisnes tu' mse tu cam tersentap jap..btul gak pe die ckp tu,dlu mse nk start bisnes tu juz mnx izin je xtnya pn redha ke x..hehehe tq sygg @muhammadizzwannramlan โค๏ธโค๏ธ lpasni doakn hunny lg ye..hehehe Td dpt je stock terus pas kt dropship Nrul Ztty Hashim..barang pnass direct dr oven tau ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ byk glerr die borong..congrats sisโค๏ธโค๏ธ bru join dropship da achieved sales more than target..spe nk beli product feverglam bleh roger sis ni tau ๐Ÿ”› . . #feverglam  #feverglamputrajaya  #dropshipopen  #lagisyantik  #sexylips ๐Ÿ’‹
Assalamualaikum dan selamat malam gaissss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Assalamualaikum dan selamat malam gaissss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Bukan je kulit kena dilindungi tapi bibir juga perlukan perlindungan dari sinaran uv yang boleh merosakkan bibir.
.
Bibir akan dirawat dan dilindungi sepanjang hari dengan Lipmatte Feverglam sebab ada Vitamin E.
Bukan je kulit kena dilindungi tapi bibir juga perlukan perlindungan dari sinaran uv yang boleh merosakkan bibir. . Bibir akan dirawat dan dilindungi sepanjang hari dengan Lipmatte Feverglam sebab ada Vitamin E.
Argan oil pun ada dalam Lipmatte Feverglam ni. Minyak argan ni boleh membantu merawat bibir yang rosak.
.
Say babai untuk bibir kering dan rosak lepas ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Argan oil pun ada dalam Lipmatte Feverglam ni. Minyak argan ni boleh membantu merawat bibir yang rosak. . Say babai untuk bibir kering dan rosak lepas ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Lipmatte dari Feverglam ni mengandungi Shea Butter yang membantu melembapkan bibir jadi tak perlu takut bibir jadi kering dan merekah bila guna lipmatte lepas ni
.
Kalau taknak guna lipbalm pun boleh, nak guna pun boleh ikut keselesaan masing-masing
Lipmatte dari Feverglam ni mengandungi Shea Butter yang membantu melembapkan bibir jadi tak perlu takut bibir jadi kering dan merekah bila guna lipmatte lepas ni . Kalau taknak guna lipbalm pun boleh, nak guna pun boleh ikut keselesaan masing-masing
Santai petang. Bila kau dah bajet cun nak buat tiktok tapi tiktok tak jadi be like ๐Ÿคฃ

Macam biasa. Makeup simple dari #Feverglam โ™ฅ
Santai petang. Bila kau dah bajet cun nak buat tiktok tapi tiktok tak jadi be like ๐Ÿคฃ Macam biasa. Makeup simple dari #Feverglam  โ™ฅ
.
Assalamualaikum dan selamat petang gaissss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
. Assalamualaikum dan selamat petang gaissss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Untuk peminat kaler nude. warna ni patut ada dalam koleksi korang sebab dia ada banyak kebaikkan seperti:
. โœ…Merawat bibir kering dan merekah
โœ…Tahan sehingga 8 jam
โœ…Warna tidak melekat pada permukaan cawan ketika minum
โœ…Halal & Diluluskan oleh KKM
โœ…Buatan Malaysia โœ… Mengandungi Shea Butter, Vitamin E dan Minyak Argan

Harga cuma RM36 sebatang dan apa yang paling BEST kita ada bagi FREE GIFT bagi setiap pembelian ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Untuk peminat kaler nude. warna ni patut ada dalam koleksi korang sebab dia ada banyak kebaikkan seperti: . โœ…Merawat bibir kering dan merekah โœ…Tahan sehingga 8 jam โœ…Warna tidak melekat pada permukaan cawan ketika minum โœ…Halal & Diluluskan oleh KKM โœ…Buatan Malaysia โœ… Mengandungi Shea Butter, Vitamin E dan Minyak Argan Harga cuma RM36 sebatang dan apa yang paling BEST kita ada bagi FREE GIFT bagi setiap pembelian ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
CODE : AMOUR

PRICE : RM36 ONLY

FREE GIFT : AVAILABLE .

GET DISCOUNT / PROMO PRICE WITH TERMS N CONDITION! โค .
CODE : AMOUR PRICE : RM36 ONLY FREE GIFT : AVAILABLE . GET DISCOUNT / PROMO PRICE WITH TERMS N CONDITION! โค .
Okay apa yang best FEVER GLAM LIPMATTE ni? .
FEVER GLAM LIPMATTE ini LIPMATTE yang PALING RINGAN DAN TAK AKAN BUAT BIBIR KORANG KERING tau. .
FEVER GLAM LIPMATTE โคต
. ๐Ÿ’„ Long lasting walaupun lepas makan
๐Ÿ’„ Tak keringkan bibir
๐Ÿ’„ Tidak melekit
๐Ÿ’„ Tak ada bau kimia
๐Ÿ’„ Bau vanilla
๐Ÿ’„ Tidak tinggalkan kesan lepas makan dan minum
๐Ÿ’„ SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT
๐Ÿ’„ Melembapkan dan melindungi bibir
๐Ÿ’„ Tidak buat bibir hitam

Come and get yours now. Dan dpt free gift lg tau ๐Ÿ˜˜
Soo apa lagi korang tunggu.
.
Meh meh whatsapp sis ๐Ÿ‘‰ 0168437852
Okay apa yang best FEVER GLAM LIPMATTE ni? . FEVER GLAM LIPMATTE ini LIPMATTE yang PALING RINGAN DAN TAK AKAN BUAT BIBIR KORANG KERING tau. . FEVER GLAM LIPMATTE โคต . ๐Ÿ’„ Long lasting walaupun lepas makan ๐Ÿ’„ Tak keringkan bibir ๐Ÿ’„ Tidak melekit ๐Ÿ’„ Tak ada bau kimia ๐Ÿ’„ Bau vanilla ๐Ÿ’„ Tidak tinggalkan kesan lepas makan dan minum ๐Ÿ’„ SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT ๐Ÿ’„ Melembapkan dan melindungi bibir ๐Ÿ’„ Tidak buat bibir hitam Come and get yours now. Dan dpt free gift lg tau ๐Ÿ˜˜ Soo apa lagi korang tunggu. . Meh meh whatsapp sis ๐Ÿ‘‰ 0168437852
Siapa sini mengalami bibir kering/alergic/mengelupas?
Siapa sini jenis yang tak suka pakai lipstick jenis matte?
. 
Sebab risau bibir jadi lg kering atau mengelupas

Sis nak habaq ni. Lipmatte from FeverGlam ni mampu menyelesaikan masalah bibir kering/mengelupas. Dannnn kalau siapa yang ada bibir alergic pun boleh pakai lipmatte ni

Sebab dalam lipmatte FeverGlam ni ada ARGAN OIL, VITAMIN E & SHEA BUTTER. Lipmatte FeverGlam boleh merawat dan melembapkan bibir

Lipmatte FeverGlam creamy but finishing matte. Jadi jgn risau. Walaupun jenis matte. Bibir tak akan jadi lg kering. Bibir tak mengelupas

Sekarang ni tengah promo. Click link di  bio profile untuk carian mudah๐Ÿ˜˜
Siapa sini mengalami bibir kering/alergic/mengelupas? Siapa sini jenis yang tak suka pakai lipstick jenis matte? . Sebab risau bibir jadi lg kering atau mengelupas Sis nak habaq ni. Lipmatte from FeverGlam ni mampu menyelesaikan masalah bibir kering/mengelupas. Dannnn kalau siapa yang ada bibir alergic pun boleh pakai lipmatte ni Sebab dalam lipmatte FeverGlam ni ada ARGAN OIL, VITAMIN E & SHEA BUTTER. Lipmatte FeverGlam boleh merawat dan melembapkan bibir Lipmatte FeverGlam creamy but finishing matte. Jadi jgn risau. Walaupun jenis matte. Bibir tak akan jadi lg kering. Bibir tak mengelupas Sekarang ni tengah promo. Click link di bio profile untuk carian mudah๐Ÿ˜˜
.
Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ
.
Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir.
.
1pcs RM36 + FREE GIFT
2pcs RM66 + 2 FREE GIFT
3pcs RM90 + 3 FREE GIFT .

Nak order? .
WHATASPP ๐Ÿ“ฒ 017 6521220
.
. Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. ๐Ÿ˜ฃ . Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir. . 1pcs RM36 + FREE GIFT 2pcs RM66 + 2 FREE GIFT 3pcs RM90 + 3 FREE GIFT . Nak order? . WHATASPP ๐Ÿ“ฒ 017 6521220 .
.
Unicorn so gojessss๐Ÿ˜
_
RM36 exc postage
FREE GIFT
_
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ  017 6521220 for purchase๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
. Unicorn so gojessss๐Ÿ˜ _ RM36 exc postage FREE GIFT _ Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017 6521220 for purchase๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ .
.
CODE : UNICORN

PRICE : RM36 ONLY
POSTAGE : RM8 SM/ RM12 SS .

FREE GIFT : AVAILABLE .

GET DISCOUNT / PROMO PRICE WITH TERMS N CONDITION! โค
.
. CODE : UNICORN PRICE : RM36 ONLY POSTAGE : RM8 SM/ RM12 SS . FREE GIFT : AVAILABLE . GET DISCOUNT / PROMO PRICE WITH TERMS N CONDITION! โค .
.
Shantiknyeee dik non! .
Hanya RM36 je tau!
.
Murah tapi kualiti cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ .
Nak order? Jom wasap ๐Ÿ“ฒ 017 6521220
.
. Shantiknyeee dik non! . Hanya RM36 je tau! . Murah tapi kualiti cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Nak order? Jom wasap ๐Ÿ“ฒ 017 6521220 .
.
Calling for Pink loverssss. This colour is for youuuuu!! .
Apa yang best sangat FeverglamLipmatte โœ…Merawat bibir kering dan merekah
โœ…Tahan sehingga 8 jam
โœ…Warna tidak melekat pada permukaan cawan ketika minum
โœ…Halal & Diluluskan oleh KKM
โœ…Buatan Malaysia โœ… Mengandungi Shea Butter, Vitamin E dan Minyak Argan

Harga cuma RM36 sebatang dan apa yang paling BEST kita ada bagi FREE GIFT bagi setiap pembelian ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. Calling for Pink loverssss. This colour is for youuuuu!! . Apa yang best sangat FeverglamLipmatte โœ…Merawat bibir kering dan merekah โœ…Tahan sehingga 8 jam โœ…Warna tidak melekat pada permukaan cawan ketika minum โœ…Halal & Diluluskan oleh KKM โœ…Buatan Malaysia โœ… Mengandungi Shea Butter, Vitamin E dan Minyak Argan Harga cuma RM36 sebatang dan apa yang paling BEST kita ada bagi FREE GIFT bagi setiap pembelian ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .