an online Instagram web viewer

#feeyabeautyfoundation medias

Photos

Yang di tunggu dah tiba.
yeahhh compact foundation lebih senang,ringan,mudah di bawak..setiap pembelian percuma beauty blender yg lembut gilaaa. .
๐Ÿ“ฒ WA utk order 0129155602

#feeyabeautyfoundation
#feeyabeautyfoundationmuar 
#feeyabeautyfoundationbatupahat 
#agentsahfeeyabeautyfoundationmuarbatupahat
Ringan dan tidak menyumbat pori-pori. So ianya amat sesuai untuk kegunaan harian. Compact foundation ni boleh dibawa solat tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #feeyabeautyfoundation
#feeyabeautyfoundationmuar 
#feeyabeautyfoundationbatupahat 
#agentsahfeeyabeautyfoundationmuarbatupahat
salam semua..cik piah dah keluar kan produk baru..untuk menggantikan liquid foundation yang sebelum ni..tapi kali ni jenis compact..ada cermin dan sangat mudah nak bawa kemana saja..menarik kan..๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป #feeyaiskandar #feeyabeautyfoundation #compactfoundation #suriafm #cikpiah #codkajang #codbandarbarubangi #sayapakaisayajual #beautyblender #bazaarramadhan #cantik #syantik
dr bulan puasa,sampai skrg busy nk bitau now now cikpiah buat compact foundation,siap ada cermin dpt beauty blender sekali u olls.ttp meletop kesan nya if cikpiah busy korang leh dptkan dkt stokis&agent cikpiah.try lah tanya diorang 
last post today.lepas raya baru cikpiah amek order na.tapi korang bole cod dengan stokis/agent cikpiah yg berdekatan #feeyabeautyfoundation 
Stokis damansara - Anna (011-2300 8382)
Stokis johor - Bella (014-912 9986)
Stokis pasir gudang- mama jah (0127324492) 
Stokis Larkin- diah (017-745 4388)
Agent sabah- fiqa (0143584303)
Agent shah alam-Suhana ( 012-239 7483)
Agent senawang-lieya (0126445617)
Agent melaka-ayu (012 6325327) 
Agent bangi-amira(010-877 2659)
Agent petaling jaya-akmar(017-377 6546)
Agent ampang- alya (019-488 5662)
Agent muar- shira (0129155602)
Agent subang-dayah(012-5394340)
Agent sri kembangan kuera (017-357 7617)
Agent shah alam seksyen 7 nurul (0162425585)
dr bulan puasa,sampai skrg busy nk bitau now now cikpiah buat compact foundation,siap ada cermin dpt beauty blender sekali u olls.ttp meletop kesan nya if cikpiah busy korang leh dptkan dkt stokis&agent cikpiah.try lah tanya diorang last post today.lepas raya baru cikpiah amek order na.tapi korang bole cod dengan stokis/agent cikpiah yg berdekatan #feeyabeautyfoundation  Stokis damansara - Anna (011-2300 8382) Stokis johor - Bella (014-912 9986) Stokis pasir gudang- mama jah (0127324492) Stokis Larkin- diah (017-745 4388) Agent sabah- fiqa (0143584303) Agent shah alam-Suhana ( 012-239 7483) Agent senawang-lieya (0126445617) Agent melaka-ayu (012 6325327) Agent bangi-amira(010-877 2659) Agent petaling jaya-akmar(017-377 6546) Agent ampang- alya (019-488 5662) Agent muar- shira (0129155602) Agent subang-dayah(012-5394340) Agent sri kembangan kuera (017-357 7617) Agent shah alam seksyen 7 nurul (0162425585)
malas nk ckp panjang2.nantikan saja awal ogos okey๐Ÿ˜˜โค๏ธ #feeyabeautyfoundation
Terima kasih sis..sudi dapatkan #feeyabeautyfoundation dgn sy ye..sis ni duduk area kuantan..sesiapa yang duduk kuantan nak cod jgk blh wassap atau dm sy.nt kite jumpa.. #codkuantan #codtanjunglumpur #codbandarbarubangi #codukm #codkajang #sayapakaisayajual #syantik #foundationbest #feeyaiskandar #foundation #kecantikanwajah
FEEYA BEAUTY FOUNDATION IN THE HOUSE โ€ผ๏ธ
.
.
HARGA PASARAN : RM50 shj
(Exc. postage)
.
.
Whatsapp : ๐Ÿ“ฒ 0127145585
Whatsapp : ๐Ÿ“ฒ 0127145585
Whatsapp : ๐Ÿ“ฒ 0127145585
.
.
#sayajualfoundation #feeyabeautyfoundation #feeyabeautyfoundationklang #feeyabeautyfoundationshahalam #feeyabeautyagent
tq sbb percaya.ya lah kdg malas nk lyan yg tanya mcm doc tu,bukan apa,dah bertahun cikpiah pakai mmg okey.langsung x menyebabkan jerawat.. #feeyabeautyfoundation whtsp cpt utk order 0137880508
tq sbb percaya.ya lah kdg malas nk lyan yg tanya mcm doc tu,bukan apa,dah bertahun cikpiah pakai mmg okey.langsung x menyebabkan jerawat.. #feeyabeautyfoundation  whtsp cpt utk order 0137880508
Hai..jom sesiapa yang masih blm dpt kan #foundation #feeyabeautyfoundation blh wassap atau dm sy segera ye sementara stok masih ada.. #codlrtbangsar #codbandarbarubangi #codbangikajang #codukm #sayapakaisayajual #feeyaiskandar #bestfoundation #bazarpaknil #codmcdbangi #shantik
last post today.lepas raya baru cikpiah amek order na.tapi korang bole cod dengan stokis/agent cikpiah yg berdekatan #feeyabeautyfoundation 
Stokis damansara - Anna (011-2300 8382)
Stokis johor - Bella (014-912 9986)
Stokis pasir gudang- mama jah (0127324492) 
Stokis Larkin- diah (017-745 4388)
Agent sabah- fiqa (0143584303)
Agent shah alam-Suhana ( 012-239 7483)
Agent senawang-lieya (0126445617)
Agent melaka-ayu (012 6325327) 
Agent bangi-amira(010-877 2659)
Agent petaling jaya-akmar(017-377 6546)
Agent ampang- alya (019-488 5662)
Agent muar- shira (0129155602)
Agent subang-dayah(012-5394340)
Agent sri kembangan kuera (017-357 7617)
Agent shah alam seksyen 7 nurul (0162425585)
last post today.lepas raya baru cikpiah amek order na.tapi korang bole cod dengan stokis/agent cikpiah yg berdekatan #feeyabeautyfoundation  Stokis damansara - Anna (011-2300 8382) Stokis johor - Bella (014-912 9986) Stokis pasir gudang- mama jah (0127324492) Stokis Larkin- diah (017-745 4388) Agent sabah- fiqa (0143584303) Agent shah alam-Suhana ( 012-239 7483) Agent senawang-lieya (0126445617) Agent melaka-ayu (012 6325327) Agent bangi-amira(010-877 2659) Agent petaling jaya-akmar(017-377 6546) Agent ampang- alya (019-488 5662) Agent muar- shira (0129155602) Agent subang-dayah(012-5394340) Agent sri kembangan kuera (017-357 7617) Agent shah alam seksyen 7 nurul (0162425585)
Mari2 , promosi untuk bulan Ramadhan sahaja! 
Harga Promosi Ramadhan
๐Ÿ’ž Foundation :RM 48
๐Ÿ’ž Serum :RM 28
๐Ÿ’ž Brush Beauty Blend:RM 7
๐Ÿšš Postage: RM 8sm/ RM 12ss
โœ… 1set: RM90 (inc postage)

#foundation #cikpiah #serum #feeyabeautyfoundation #raya #hantaran #pengantin
#feeyabeautyfoundation dah ada bekas baru tau..lebih menarik dan cantik..kali ni isi foundationnya lebih banyak dari sebelum ni..anda blh dapatkan dengan harga yang sama.. dm dan wassap saya segera ye.

#feeyaiskandar #cikpiah #suriafm #bazaarramadhan #bazarpaknil #sayapakaisayajual #foundation #codbandarbarubangi #codkajang #codukm #codbangikajang #bandarbarubangi #ktmukm
Jom dapatkan foundation dan serum sebelum raya ni..ada free gift dengan setiap pembeli tau..jgn lepaskan peluang ye... #feeyabeautyfoundation #serumcikpiah #codbandarbarubangi #codukm #codkajang #codserdang #codputrajaya #nakcantik #feeyaiskandar #suriafm #cikpiah #sayapakaisayajual #bazaarramadhan
Bekas yang baru!!! Jom kita glowing bermula sekarang !! Raya nak dekat dah ni!! Tak tahu nk guna Foundation bagi nampak berseri2 boleh wasap saya dengan segera!! Isi kandungan dia lebih banyak pada harga yang SAMA !! Boleh dapatkan terus FOUNDATION FEEYA BEAUTY N SERUM BY Cik Piah dengan sis ya 
Kelebihannya ๐Ÿ’“๐Ÿ’“ ๐Ÿ’–Kulit kelihatan lebih muda
๐Ÿ’–Tidak mengandungi mercury atau bahan terlarang
๐Ÿ’–tekstur yang ringan dan membuat muka semakin glowing t
๐Ÿ’–mempunyai lindungan sinaran UV sebanyak spf50

#feeyabeautyfoundation #foundation #doorgift #hantaran #pengantin #pelamin #glowing
Bekas yang baru!!! Jom kita glowing bermula sekarang !! Raya nak dekat dah ni!! Tak tahu nk guna Foundation bagi nampak berseri2 boleh wasap saya dengan segera!! Isi kandungan dia lebih banyak pada harga yang SAMA !! Boleh dapatkan terus FOUNDATION FEEYA BEAUTY N SERUM BY Cik Piah dengan sis ya Kelebihannya ๐Ÿ’“๐Ÿ’“ ๐Ÿ’–Kulit kelihatan lebih muda ๐Ÿ’–Tidak mengandungi mercury atau bahan terlarang ๐Ÿ’–tekstur yang ringan dan membuat muka semakin glowing t ๐Ÿ’–mempunyai lindungan sinaran UV sebanyak spf50 #feeyabeautyfoundation  #foundation  #doorgift  #hantaran  #pengantin  #pelamin  #glowing 
Cantikkann founder kita Feeya Beauty ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Muka glow -glow gitu.. Boleh terus wassap sis pada 019-4885662 @ boleh tekan pada link #foundation #cikpiah #feeyabeautyfoundation #serumcikpiah #glowing #cantik #murah #makeup #berseri
Harga Sempena Ramadhan!

Harga special buat akak2 yang comey, abang2 yg sado ,adik2 yang manis .. Cepat cepat sementara stok masih ada! 
#foundation #feeyabeautyfoundation #cikpiah #serum #pengantin #doorgift #halal #pelamin #hantaran
muka maintain glowing tak bercapuk harus lah onnzzz dgn #feeyabeautyfoundation dan serum u olls whtsp cikpiah cpt 0137880508
muka maintain glowing tak bercapuk harus lah onnzzz dgn #feeyabeautyfoundation  dan serum u olls whtsp cikpiah cpt 0137880508
alhamdulillah ramai repeat #feeyabeautyfoundation tq so much customer semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ cpt order sebelum abes ye whtsp 0137880508
alhamdulillah ramai repeat #feeyabeautyfoundation  tq so much customer semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ cpt order sebelum abes ye whtsp 0137880508
tq so much yg support #feeyabeautyfoundation hee dtg booth 133 meh cikpiah makeup kan sekali hihihi
#feeyabeautyfoundation 
Stokis damansara - Anna (011-2300 8382)
Stokis johor - Bella (014-912 9986)
Stokis pasir gudang- mama jah (0127324492) 
Stokis Larkin- diah (017-745 4388)
Agent sabah- fiqa (0143584303)
Agent shah alam-Suhana ( 012-239 7483)
Agent senawang-lieya (0126445617)
Agent melaka-ayu (012 6325327) 
Agent bangi-amira(010-877 2659)
Agent petaling jaya-akmar(017-377 6546)
Agent ampang- alya (019-488 5662)
Agent muar- shira (0129155602)
Agent subang-dayah(012-5394340)
Agent sri kembangan kuera (017-357 7617)
#feeyabeautyfoundation  Stokis damansara - Anna (011-2300 8382) Stokis johor - Bella (014-912 9986) Stokis pasir gudang- mama jah (0127324492) Stokis Larkin- diah (017-745 4388) Agent sabah- fiqa (0143584303) Agent shah alam-Suhana ( 012-239 7483) Agent senawang-lieya (0126445617) Agent melaka-ayu (012 6325327) Agent bangi-amira(010-877 2659) Agent petaling jaya-akmar(017-377 6546) Agent ampang- alya (019-488 5662) Agent muar- shira (0129155602) Agent subang-dayah(012-5394340) Agent sri kembangan kuera (017-357 7617)
Tq sis...sis ni dari #codputrajaya dia pun dah dpt kn #feeyabeautyfoundation tau..yang mana dari putrajaya atau berdekatan tu yg nk dpt kn foundation cik piah blh wassap atau dm sy segera ye... #feeyaiskandar #codbandarbarubangi #codukm #codlrtbangsar #codkajang #cikpiah #foundation #jomcantik #putrajaya #sayapakaisayajual #bazaarramadhan
seminit dah boleh berubah dengan #feeyabeautyfoundation xyah susah2 pakai cream siang bagai sbb pondesen ni 2 in 1 gituuu cpt order whtspp 0137880508
seminit dah boleh berubah dengan #feeyabeautyfoundation  xyah susah2 pakai cream siang bagai sbb pondesen ni 2 in 1 gituuu cpt order whtspp 0137880508
Stock panas!!! FOUNDATION AND SERUM FEEYA BEAUTY BY Cik Piah in the house !! ๐Ÿ’žHarga Mampu milik
๐ŸŒธSesuai untuk semua golongan 
Loose item:
๐ŸŒธFoundation RM 50.00 sahaja!
๐ŸŒธSerum Botox RM 30.00 ๐ŸŒธBrush beauty blend RM 8.00
๐ŸŒธpostage RM 8sm/ RM12ss

Promotion ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ 1set RM 95.00 (include postage) 
#foundation #feeyabeautyfoundation #serumwajah #rawatwajah #letscantik #cikpiah
Stock panas!!! FOUNDATION AND SERUM FEEYA BEAUTY BY Cik Piah in the house !! ๐Ÿ’žHarga Mampu milik ๐ŸŒธSesuai untuk semua golongan Loose item: ๐ŸŒธFoundation RM 50.00 sahaja! ๐ŸŒธSerum Botox RM 30.00 ๐ŸŒธBrush beauty blend RM 8.00 ๐ŸŒธpostage RM 8sm/ RM12ss Promotion ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ 1set RM 95.00 (include postage) #foundation  #feeyabeautyfoundation  #serumwajah  #rawatwajah  #letscantik  #cikpiah 
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kenapa glowing sgt??? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Rahsianya #feeyabeautyfoundation + #feeyaserum + free ๐ŸŽ gift lip paints dr the grasp ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• rm85 inclusive postage ๐Ÿ“ฎ๐Ÿทโœจโœจโœจ #jomcantik #satusatunyapondesyenmengikuttonakulit #kesanglowingnplolesssss #seawal3hari
Happy saturday uolss.. kalau keluar jgn lupa tepek pondesyen,calit sket2 dah nmpak glowing.. aha๐Ÿ˜œ, sarung tudung siapp!!! 5 minit jew, boleh meletoppps mcm cik piah ๐Ÿ’•โœจ #happysabtueveryone #makeurdayshinebright #feeyabeautyfoundation #glowingin3days
Selamat hari jumaat, esok sesiapa ade jemputan kenduri boleh tepek-tepek pondesyen cik piah utk dapatkan hasil reetiisss touch gitchuuu ๐Ÿ’•โœจ #feeyabeautyfoundation #satusatunyapondesyenmengikuttonakulit #takkelabu #mencantikdanmerawat #peloles #glowing #kesanseawal3hari #jomcantik
5 Minit pun dah boleh siap tau tepek je pondesen Cikpiah ni.. senang nk blend senang jugak nak remove.. sesuai sgt pakai hari2.. sambil cecantik sambil rawat kulit u olls bg mulus.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Whatsapp 0149129986
.
.
.
.
#feeyabeautyfoundation #foundationbest #feeyabeautyfoundationjb #stokisjb #feeyaiskandar #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #makeupmalaysia #malaysiaonlineshop
Paint your lips with this wonderful cute "tin cat" for FREE from us ๐ŸŽโœจ๐Ÿ’• Buy #feeyabeautyfoundation with #feeyaserum Rm 85 and get this cute lips paint for FREE!!! โœจGrab now, while stock last !! #giftforyou #cuteone #rareandstyle #wonderfulcolors #buyfoundation #getoneforfree #love๐Ÿ’•
Paint your lips with this wonderful cute "tin cat" for FREE from us ๐ŸŽโœจ๐Ÿ’• Buy #feeyabeautyfoundation with #feeyaserum Rm 85 and get this cute lips paint for FREE!!! โœจGrab now, while stock last !! #giftforyou #cuteone #rareandstyle #wonderfulcolors #buyfoundation #getoneforfree #love๐Ÿ’•
Salam..pada yang masih tertanya-tanya apa Bahan-bahan yang terkandung dalam #feeyabeautyfoundation.. anda boleh tengok pd gambar ni..serta kelebihan #foundation cik piah ni.. kalau berminat boleh wassap atau dm sy segera. Cod di sekitar bangi atau berdekatan bangi..๐Ÿ’–๐Ÿ’๐Ÿ’ž #codbandarbarubangi #codbangikajang #codukm #sayapakaisayajual #bazaar #arganoil #merawatwajah
Nampak tak??? ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Cuba google cik piah dulu2 ๐Ÿ‘€ zaman belom pakai pondesyen? Cantik tetap cantik cuma skang TERLAJAK GLOWING !!! Kan... luff ๐Ÿ’•โœจ #feeyabeautyfoundation #jomcantik #rayanikasiletopss #inikalilah #dm #stoklimited
๐Ÿ’•โœจflawless & glowing for the whole day !!! #feeyabeautyfoundation
Dr pagi smp petang kulit maintain!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ kurlasss  noks โœจ๐Ÿ’• #feeyabeautyfoundation #pondesyen #tahanlama #jimat #berbaloi #jomcantik
"Ngkoo tu kulit dah lh hitam, tepek pulak bedak sekilo?? Dah nak "KELABUU" mak tgk muka kau!!!!" ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ sape mak dia sll ckp mcm tu??? Angkat tangan๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ˜…
.
Haaa... skang boleh buktikan kat mak awk yg TIDAK LAGI KELABU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ satu-satunya pondesyen yg mengikut semua tona kulit, takde kaler lain2.. semua org boleh jd cantik dgn hanya satu produk ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•mcm lagu hanya satu dari cik piah.. haaa gituu ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #pondesenlakukeras #feeyabeautyfoundation #glowingdlm3hari #flawlessbeauty  #foundation
"Ngkoo tu kulit dah lh hitam, tepek pulak bedak sekilo?? Dah nak "KELABUU" mak tgk muka kau!!!!" ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ sape mak dia sll ckp mcm tu??? Angkat tangan๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ˜… . Haaa... skang boleh buktikan kat mak awk yg TIDAK LAGI KELABU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ satu-satunya pondesyen yg mengikut semua tona kulit, takde kaler lain2.. semua org boleh jd cantik dgn hanya satu produk ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•mcm lagu hanya satu dari cik piah.. haaa gituu ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป #pondesenlakukeras  #feeyabeautyfoundation  #glowingdlm3hari  #flawlessbeauty  #foundation 
5 minit??? Siap!!!!๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ha.. pantas, mudah plg penting "CANTIK" sis ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
Rasakan kelainan dan kesannya.. mmg lain dr pondesyen lain, yg ni takde rasa melekit2 semua tu, lepastu kulit tak akan "KELABU" .. haa, best sgt-sgt kan.. okay anythg roger yew, cakap banyak tak guna klu tak cuba hehe ๐Ÿ˜‚ sayang korang๐Ÿ‘๐Ÿป #foundation #feeyabeautyfoundation #beautyisyou #glowing #flawless #dalammasa3hari #yghitamtakakanjadikelabu #utksemuatonakulit #mudah #5minitsiap #jomcantik
5 minit??? Siap!!!!๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• ha.. pantas, mudah plg penting "CANTIK" sis ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Rasakan kelainan dan kesannya.. mmg lain dr pondesyen lain, yg ni takde rasa melekit2 semua tu, lepastu kulit tak akan "KELABU" .. haa, best sgt-sgt kan.. okay anythg roger yew, cakap banyak tak guna klu tak cuba hehe ๐Ÿ˜‚ sayang korang๐Ÿ‘๐Ÿป #foundation  #feeyabeautyfoundation  #beautyisyou  #glowing  #flawless  #dalammasa3hari  #yghitamtakakanjadikelabu  #utksemuatonakulit  #mudah  #5minitsiap  #jomcantik 
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•Repost from @ellyarifin @TopRankRepost #TopRankRepost Morning. I applied foundation and eyeshadow from @fbbyfeeya . Extension eyelashes from @beautygenemy . Thank you baby @eleena.sui sebab introduce kt I. Ngee ๐Ÿ˜
.
.
Waaa, so peloless & glowing la ๐Ÿ’• korang yg nk order boleh roger yew ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #jomcantik #beautyisyou #feeyabeautyfoundation #kesanseawal3hari #serlahkankeyakinandiri #mencantikdanmerawatwajah
Sesiapa yang nak cuba foundation dan serum dari #feeyabeauty boleh wassap atau dm saya segera. 
#feeyaiskandar #foundation #serum  #feeyabeautyfoundation
Jom... sesiapa yang nak cuba #feeyabeautyfoundation wassap atau dm sy segera. Stok cepat habis n stok pun terhad sgt.. #feeyaiskandar #foundation #kecantikanwajah #kesanseawal3hari
Calit siket2 jer dah lawaaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœ”๏ธmmg puas hatii sgt2 foundation ni !!!! Leevvv siss ๐Ÿ’•nak raya ni, baik grab sebelom stok takde ๐Ÿ˜‚ #feeyabeautyfoundation #flawless #glowing #kesanseawal3hari๐Ÿ‘ #trytgk #onxon
Siapa yang nak nampak glowing lepas pakai foundation..wajib pakai serum cik piah ni dulu tau baru puas hati..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
Jom la try serum cik piah..memang komfem anda takkan rugi..wassap or dm saya cepat2.. #feeyaiskandar #feeyabeautyfoundation #serum #foundation
Siapa yang nak nampak glowing lepas pakai foundation..wajib pakai serum cik piah ni dulu tau baru puas hati..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Jom la try serum cik piah..memang komfem anda takkan rugi..wassap or dm saya cepat2.. #feeyaiskandar  #feeyabeautyfoundation  #serum  #foundation 
Repost from @fbbyfeeya_bangi @TopRankRepost #TopRankRepost Jom dapat kan #foundation dan #serum dari cik piah sebelum kehabisan stok..wassap dan dm sy sekarang! ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜ #coduptownmines #codserdang #codserikembangan #feeyabeautyfoundation #feeyaiskandar #siapacepatdiadapat #sayapakaisayajual
Hye semua, jom cantik dgn #feeyabeautyfoundation โœจ!!! Bukan shja, selesa digunakan malah, tak bercapok yew.. foundation pertama yg boleh buat korang rasa mcm tak pakai apa-apa pd muka!!! Tapi kulit makin CANTIKKK uolsss .. #foundation #feeyabeautyfoundation #beautiful #flawless #glowing
Banyak sangat kelebihan dengan menggunakan Feeya beauty Foundation.. ๐ŸšบFounder kita Cik Piah Sinar fm mengeluarkan foundation yang selamat , halal dan suci โžก๏ธBoleh scroll ke kiri , untuk melihat kelebihan FOUNDATION FEEYA BEAUTY ini!! ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŠ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฝ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธโ›ทSangat sesuai untuk semua lapisan ๐ŸŒ…Tahan hingga ke malam ๐Ÿ’ฐHarga sangat berpatutan RM50 sahaja! 
#ampang #feeyabeautyfoundation #serumfeeyabeauty #cantik #love
Banyak sangat kelebihan dengan menggunakan Feeya beauty Foundation.. ๐ŸšบFounder kita Cik Piah Sinar fm mengeluarkan foundation yang selamat , halal dan suci โžก๏ธBoleh scroll ke kiri , untuk melihat kelebihan FOUNDATION FEEYA BEAUTY ini!! ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŠ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฝ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคธ๐Ÿปโ€โ™€๏ธโ›ทSangat sesuai untuk semua lapisan ๐ŸŒ…Tahan hingga ke malam ๐Ÿ’ฐHarga sangat berpatutan RM50 sahaja! #ampang  #feeyabeautyfoundation  #serumfeeyabeauty  #cantik  #love 
Sekali cuba susah nk tinggal ๐Ÿ˜‚ g mana mana org tegur glowing2 pakai skincare apa.. Calit calit je pondesen & serum cikpiah ni.. yg dh try mst tahu best ke best.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Whatsapp lekas 0149129986
.
.
#feeyabeautyfoundation #foundationbest #feeyabeautyfoundationjb #stokisjb #feeyaiskandar #sayajualsayapakai #bazaarpaknil #makeupmalaysia #malaysiaonlineshop #awekcendol
Packaging dah baru dan berat dia 20gram !!! Customer banyak repeat order! Alhamdulillah 
Produk cik piah halal dan suci 
Tak pernah mengecewakan 
1set = RM 95 with freegift ๐Ÿ›
๐ŸŽ

Loose item 
Foundation cik piah = RM 50
Serum Botox Cik Piah = RM 30
Brush beauty blend = RM 8 
Postage = RM 8 sm/ RM 12ss

Stok adalah terhad!

#cikpiah #foundationcikpiah #serum #serumcikpiah #love #makeup #foundation #letscantik #feeyabeautyfoundation
Jom pada sesiapa yg masih blm dpt kn serum dari cik piah..wassap atau dm aje..stok masih ada...๐Ÿ’ž๐Ÿ’๐Ÿ’– #feeyabeautyfoundation #serum #feeyaiskandar #suriafm #sinarfm #codbandarbarubangi #codlrtbangsar #codmcdbangi #codbangi #codpekanpahang
Antara customer yang dh 2 kali beli serum cik piah..
Anda bila lagi? Dm atau wassap sy segera... #feeyaiskandar #feeyabeautyfoundation #codbandarbarubangi #codbangi #codkajang #codlrtbangsar #codkajang
tak bole move on kata nya hee #feeyabeautyfoundation whtsp 0137880508
Terima kasih sis..sudi beli #feeyabeautyfoundation dengan saya..sis ni beli 1 bekas #feeyabeautyfoundation dan dapat sekali 1 free gift..semoga bermanfaat ye.. Jom siapa2 area bangi, kajang atau berdekatan yang nak cod atau pos wassap atau dm sy segera.. #feeyaiskandar #suriafm #foundation #serum #codkuantan #codlrtbangsar #codbandarbarubangi #codbangi #codkajang #sayapakaisayajual #expo
u see u see hehe bukan cikpiah sorang aja glowing tau hee #feeyabeautyfoundation
muka tak bermaya? apa rahsia nya ye? x de rahsia sgt cikpiah tepek pondesen #feeyabeautyfoundation whtsp utk order 0137880508
muka tak bermaya? apa rahsia nya ye? x de rahsia sgt cikpiah tepek pondesen #feeyabeautyfoundation  whtsp utk order 0137880508
Pencuci muka Safi kaler biru yg berangin, toner safi biru, gold serum, pencerah kulit muka safi pepel, aloe vera, feeya beuty foundation dan bedak johnson baby bedtime hahaha makanya jadila muke maknon gituuu.. debab dan mengagumkan.. persis lofa.. ehhh ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ #kongsirasia #bolehcuba #feeyabeautyfoundation
Pencuci muka Safi kaler biru yg berangin, toner safi biru, gold serum, pencerah kulit muka safi pepel, aloe vera, feeya beuty foundation dan bedak johnson baby bedtime hahaha makanya jadila muke maknon gituuu.. debab dan mengagumkan.. persis lofa.. ehhh ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ #kongsirasia  #bolehcuba  #feeyabeautyfoundation 
#feeyabeautyfoundation whtsp cpt order 0137880508
#feeyabeautyfoundation akak manis pun dah peloles.u olss bila lagi? cpt cpt pondesen nk habes dah 0137880508 whtsp utk order
#feeyabeautyfoundation  akak manis pun dah peloles.u olss bila lagi? cpt cpt pondesen nk habes dah 0137880508 whtsp utk order
Anda menghadapi Kulit bermasalah ? Mudah kena sunburn? 
Selalu krim muka cepat cair? Produk tidak sesuai dngn kulit? 
Jangan risau , kami ada penyelesaian.. ๐Ÿ’ฏLulus kkm ๐Ÿ’ฏHalal dan suci 
Memang berbaloi!! 1set (RM 96.00) ๐ŸŒธFeeya Beauty Foundation
๐ŸŒธFeeya Beauty Serum Botox
๐ŸŒธBrush Beauty Blend ๐ŸŒธHarga termasuk postage!

Your beauty is our priority ๐Ÿ’–๐Ÿ’– Boleh wassap sis 019-488 5662 atau click pada bio!  #feeyabeautyfoundation #serumajaib
#letscantik #jerawat
#cikpiah #salamjumaat
Anda menghadapi Kulit bermasalah ? Mudah kena sunburn? Selalu krim muka cepat cair? Produk tidak sesuai dngn kulit? Jangan risau , kami ada penyelesaian.. ๐Ÿ’ฏLulus kkm ๐Ÿ’ฏHalal dan suci Memang berbaloi!! 1set (RM 96.00) ๐ŸŒธFeeya Beauty Foundation ๐ŸŒธFeeya Beauty Serum Botox ๐ŸŒธBrush Beauty Blend ๐ŸŒธHarga termasuk postage! Your beauty is our priority ๐Ÿ’–๐Ÿ’– Boleh wassap sis 019-488 5662 atau click pada bio! #feeyabeautyfoundation  #serumajaib  #letscantik  #jerawat  #cikpiah  #salamjumaat 
#feeyabeautyfoundation tepek pondesen cikpiah ni terus glowing.meh pm tepi hehe 0137880508
Hai..saya nak bagitahu pada anda semua..yang sis ni pakai foundation cik piah hari-hari tau....tgk kulit muka dia pun dh thu kan..nampak glowing n flawless lg..tak rugi kalau anda try foundation ni..sebab komfem akan puas hati...heee๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #feeyaiskandar #feeyabeautyfoundation #codbandarbarubangi #codbangi #codkajang #serum #sayapakaisayajual #ioicitymallputrajaya #evobangi #trustedselling
Morning!
I'm using #feeyabeautyfoundation and my lipmatte is from #sistholipmatte code #sweettalker .
.
.
OMG! I'm so inlove with these two magical products. Its bring the X Factor in me. 
Anyone who want to be like me? ngeeehee.. .
.
I will tell u more bout this two magical products at my WA +601162143226.

#MommyCun
#Sistho
#feeyabeautyfoundation
Antara feedback dari customer tentang serum cik piah..muka jadi lembap dan tak kering dah katanya..jadi sesiapa nak try serum ni blh wassap atau dm sy ye. Harga mampu milik tau..๐Ÿ˜๐Ÿ˜—๐Ÿ‘Œ #feeyaiskandar #feeyabeautyfoundation #codbandarbarubangi #codbangi #codkajang #codthemines #sayapakaisayajual #bazarpaknil
Assalammualaikum.. Salam subuh.. Semoga urusan kita semua dipermudahkan oleh Allah S.W.T.. In Shaa Allah.. Aamiin.. ๐Ÿ˜˜
.
.
#NoufaBeautySerum #NoufaBeautyBarsoap #FeeyaBeautyFoundation #PreggyLove #MenstrualPro #MensPro โค
Jom daparkan #foundation dan #serum dari cik piah sebelum kehabisan stok..wassap dan dm sy sekarang!

#codbandarbarubangi #codbangi #codkajang #feeyabeautyfoundation #feeyaiskandar #siapacepatdiadapat #sayapakaisayajual
Lama saya tak belanja tutorialย #feeyabeautyfoundationย meh order cepat, ada dapat free gift  u olls.... whtsp segera 0126325327
Lama saya tak belanja tutorialย #feeyabeautyfoundation ย meh order cepat, ada dapat free gift u olls.... whtsp segera 0126325327
alhamdulillah terima kasih kerana memilih #feeyabeautyfoundation ๐Ÿ˜˜ cpt pondesen tak banyak dah siapa cpt dia dpt hee kalau lambat kena tunggu next batch ye hehe whtsp meh 0137880508
alhamdulillah terima kasih kerana memilih #feeyabeautyfoundation  ๐Ÿ˜˜ cpt pondesen tak banyak dah siapa cpt dia dpt hee kalau lambat kena tunggu next batch ye hehe whtsp meh 0137880508
Hai pada sesiapa yang nak tahu kelebihan serum ni blh baca ye.
๐Ÿ’ฎmenaikkan pipi yang jatuh.
๐Ÿ’ฎmelembapkan kulit serta memberi efek glowing.
๐Ÿ’ฎmencerahkan kulit tanpa pengelupasan.
๐Ÿ’ฎmerawat jeragat dan jerawat.
๐Ÿ’ฎmengurangkan kedutan pada wajah.
๐Ÿ’ฎmembentuk bibir supaya kelihatan penuh dan seksi.

#codbandarbarubangi
#codbangi #feeyabeautyfoundation #serum #sayapakaisayajual #codkajang #codkuantan
Alhamdullilah feedback yang positif dri cust #feeyabeautyfoundation. Meh la sesapa try foundation dan serum cik piah ni..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’๐Ÿ’ž #feeyaiskandar #foundation #serum #codbandarbarubangi #codbangi #codthemines #codkuantan #sayapakaisayajual
Tengok ni lelaki pun beli #feeyabeautyfoundation ni..hee..
Apatah lagi perempuan..memang wajib beli foundation cik piah ni lau nak cantik n glowing selalu.. #feeyaiskandar #codbangi #codbandarbarubangi #codkajang #codserdang #bazarpaknil #foundation #serum #sayapakaisayajual
#feeyabeautyfoundation 
tak kenal maka tak cinta kannn๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ siapa lambat order kena tunggu next batch pulak nanti gigit jari heee tepek2 je glowing u olls 0137880508
#feeyabeautyfoundation  tak kenal maka tak cinta kannn๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ siapa lambat order kena tunggu next batch pulak nanti gigit jari heee tepek2 je glowing u olls 0137880508
Jadilah suami yg baik.. Meh belikan kat bini #feeyabeautyfoundation & #feeyabeautyserum.. Nnt yg lawo bini engko jugekk berooo ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#feeyabeautyfoundation #foundationbest #feeyabeautyfoundationjb #stokisjb #feeyaiskandar #sayajualsayapakai #bazaarpaknil #makeupmalaysia #malaysiaonlineshop
Tuuudiaaaa tudiaaaaa... Si Hijau dh sampai.. Mana yg duk tanya bile sampai bile sampai.. Ada dh ni.. Mur mur je tp serious best pakai serum ni je xpyh krim krim.. Mmg bersih helok kulit ๐Ÿ˜Š
#feeyabeautyserum
.
.
#feeyabeautyfoundation #foundationbest #feeyabeautyfoundationjb #stokisjb #feeyaiskandar #sayajualsayapakai #bazaarpaknil #makeupmalaysia #malaysiaonlineshop