an online Instagram web viewer

#fda medias

Photos

*
おかげさまで135人以上(10月時点)のお客様にご来店いただいております!
初回から変化を実感いただけるのが、リグロースの強みです✨
.
フォロワーさんが増えたので
もう一度お知らせ✨
リグロースのLINE@ができました!
ID:@klu6309v
.
発毛情報などなど配信中です!
.
興味のある方は、当社 @regrowth_japan のプロフィールにあるURLよりアクセスください
👉 http://regrowth.co.jp
#東京 #tokyo #恵比寿 #渋谷 #港区 #赤坂 #マイクロバブル #特許 #発毛 #育毛 #発毛効果 #育毛剤 #即効性 #乾燥 #毛穴ケア #FDA #血行促進 #艶髪 #AGA #皮膚 #頭皮ケア #世界特許 #抜け毛 #アンチエイジング #デトックス
* おかげさまで135人以上(10月時点)のお客様にご来店いただいております! 初回から変化を実感いただけるのが、リグロースの強みです✨ . フォロワーさんが増えたので もう一度お知らせ✨ リグロースのLINE@ができました! ID:@klu6309v . 発毛情報などなど配信中です! . 興味のある方は、当社 @regrowth_japan のプロフィールにあるURLよりアクセスください 👉 http://regrowth.co.jp #東京  #tokyo  #恵比寿  #渋谷  #港区  #赤坂  #マイクロバブル  #特許  #発毛  #育毛  #発毛効果  #育毛剤  #即効性  #乾燥  #毛穴ケア  #FDA  #血行促進  #艶髪  #AGA  #皮膚  #頭皮ケア  #世界特許  #抜け毛  #アンチエイジング  #デトックス 
[Pelatihan Rutin] [report]
Sabtu, 17 November 2018
UKM Penalaran dan Riset IHDN Denpasar kembali mengadakan pelatihan rutin dengan tema: "Praktis Menulis Esay" Fasilitator dalam pelatihan rutin edisi ini adalah BPH Tim 3. Sesuai jadwal sebagai pemateri yaitu Bapak Pembina UKM Penalaran & Riset Bapak I Made Budiasa,. Pelatihan rutin ini juga di isi dengan study circle yang mengambil tema "Apa saja unsur pembentuk paragraf ?"
.
Seperti biasa semua materi telah share jauh sebelumnya dan bisa didownload di E-Learning UKM Penalaran IHDN Denpasar. Diskusi pendalaman pemahaman juga dapat dilakukan di virtual class UKMPR.

Ayo kawan semua, semakin semangat belajar dan berkarya bersama
Salam Peneliti Muda...!
Dengan unity kita bisa lebih baik!

Dok Divisi Publik dan Penerbitan
Biro Publikasi UKMPR
IHDN Denpasar

#penalaran #ilp2mi #ukmpr #ukmpenalarandanriset #ihdn #ihdndenpasar #orkemasfdd #orkemasfda #orkemasfbw #fbw #fda #fdd #brahmawidya #dharmaacarya #dharmaduta #riset #bemihdndenpasar #dpmihdndenpasar #teologi #filsafat #yogakesehatan #hmjpah #hmjpbsa #hmjpgpaudh #hmjpgsdh #hmjpbi #hmjkompa #hukumihdn #pariwisataihdn
[Pelatihan Rutin] [report] Sabtu, 17 November 2018 UKM Penalaran dan Riset IHDN Denpasar kembali mengadakan pelatihan rutin dengan tema: "Praktis Menulis Esay" Fasilitator dalam pelatihan rutin edisi ini adalah BPH Tim 3. Sesuai jadwal sebagai pemateri yaitu Bapak Pembina UKM Penalaran & Riset Bapak I Made Budiasa,. Pelatihan rutin ini juga di isi dengan study circle yang mengambil tema "Apa saja unsur pembentuk paragraf ?" . Seperti biasa semua materi telah share jauh sebelumnya dan bisa didownload di E-Learning UKM Penalaran IHDN Denpasar. Diskusi pendalaman pemahaman juga dapat dilakukan di virtual class UKMPR. Ayo kawan semua, semakin semangat belajar dan berkarya bersama Salam Peneliti Muda...! Dengan unity kita bisa lebih baik! Dok Divisi Publik dan Penerbitan Biro Publikasi UKMPR IHDN Denpasar #penalaran  #ilp2mi  #ukmpr  #ukmpenalarandanriset  #ihdn  #ihdndenpasar  #orkemasfdd  #orkemasfda  #orkemasfbw  #fbw  #fda  #fdd  #brahmawidya  #dharmaacarya  #dharmaduta  #riset  #bemihdndenpasar  #dpmihdndenpasar  #teologi  #filsafat  #yogakesehatan  #hmjpah  #hmjpbsa  #hmjpgpaudh  #hmjpgsdh  #hmjpbi  #hmjkompa  #hukumihdn  #pariwisataihdn 
CANDY POP! Peachy Rings Gummies
#sweetandsour
Teringin tak nak ada koleksi macam ni dalam bilik air? Ni hanya sebahagian je..acik just nak fokus dengan Set Body Satin tu je dulu.
.
Mary Kay #SatinBodySet ni ada 3 item. Satu lagi lotion ( takde dalam gambar sebab ada dlm kereta, wajib pakai sebelum kuar kereta...hehe. Sebab tu dok dalam kete je dia)
.
Dalam gambar tu adalah Satin Body Wash dan Satin Body Scrub. Tiub dia sangat besar dan gemok! Memang sesuai utk satu family.
.
Set Satin Body ini diperbuat drp 100% Shea Butter tau. Om nom nom..bukan mentega makan cuols! Tapi ianya sejenis pokok yang mengeluarkan kacang yang bernama Shea.
.
Susah tau nak dapat pokok Shea ni. Ianya hanya ada di Afrika. Dan kalau nak tunggu dia membesar bagai juara, kene tunggu berpuluh tahun dan pokok ni sangat sangat sangat besar. Mcm giant!
.
Kalau dah mcm giant mestilah susah nak amik kan.. opppsss..dia bukan boleh kait2. Manusia kat bawah pokok tu kene tunggu dia jatuh sendiri. Haaaa.... exclusive dan mahal sangat kan kalau tgk proses nak dptkan shea ni. Korang boleh gugel mcm mana besornya pokok ni.
.
Antaranya kelebihan shea ni adalah, anti-oksidan seperti tocopherols (vitamin E) dan catechins (juga terdapat dalam teh hijau). Shea butter juga melindungi kulit dengan merangsang pengeluaran protein struktur oleh sel kulit khusus.
.
Uishh bestnya! Best lagi kalau dah siap dalam tiub kan. Tinggal picit je..tak payah tunggu bawah pokok dia 🤣🤣. .

#MaryKay is a beauty brand from US and approved by #FDA 📲 http://SSDAizaMaryKay.wasap.my
.
#marykay  #testimoni #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaydamansaradamai #marykaydamansara #marykaypj #marykaysgbuloh #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykepong #marykayselayang #marykaybeautyconsultant #minaz #kurungmoden #coach #timbangkilo
#jeragat #jerawat #liquidfoundation
#kerjaya #mamadil #bellaamara #makeupmurah #bajukahwin #sentiasabersyukur
Teringin tak nak ada koleksi macam ni dalam bilik air? Ni hanya sebahagian je..acik just nak fokus dengan Set Body Satin tu je dulu. . Mary Kay #SatinBodySet  ni ada 3 item. Satu lagi lotion ( takde dalam gambar sebab ada dlm kereta, wajib pakai sebelum kuar kereta...hehe. Sebab tu dok dalam kete je dia) . Dalam gambar tu adalah Satin Body Wash dan Satin Body Scrub. Tiub dia sangat besar dan gemok! Memang sesuai utk satu family. . Set Satin Body ini diperbuat drp 100% Shea Butter tau. Om nom nom..bukan mentega makan cuols! Tapi ianya sejenis pokok yang mengeluarkan kacang yang bernama Shea. . Susah tau nak dapat pokok Shea ni. Ianya hanya ada di Afrika. Dan kalau nak tunggu dia membesar bagai juara, kene tunggu berpuluh tahun dan pokok ni sangat sangat sangat besar. Mcm giant! . Kalau dah mcm giant mestilah susah nak amik kan.. opppsss..dia bukan boleh kait2. Manusia kat bawah pokok tu kene tunggu dia jatuh sendiri. Haaaa.... exclusive dan mahal sangat kan kalau tgk proses nak dptkan shea ni. Korang boleh gugel mcm mana besornya pokok ni. . Antaranya kelebihan shea ni adalah, anti-oksidan seperti tocopherols (vitamin E) dan catechins (juga terdapat dalam teh hijau). Shea butter juga melindungi kulit dengan merangsang pengeluaran protein struktur oleh sel kulit khusus. . Uishh bestnya! Best lagi kalau dah siap dalam tiub kan. Tinggal picit je..tak payah tunggu bawah pokok dia 🤣🤣. . #MaryKay  is a beauty brand from US and approved by #FDA  📲 http://SSDAizaMaryKay.wasap.my . #marykay  #testimoni  #marykaymalaysia  #marykaymysg  #marykaydamansaradamai  #marykaydamansara  #marykaypj  #marykaysgbuloh  #marykaykualalumpur  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaykepong  #marykayselayang  #marykaybeautyconsultant  #minaz  #kurungmoden  #coach  #timbangkilo  #jeragat  #jerawat  #liquidfoundation  #kerjaya  #mamadil  #bellaamara  #makeupmurah  #bajukahwin  #sentiasabersyukur 
Happy sunday!!
.
This is love for your skin! ❤️
.
Oil Free Hydrating Gel ini tidak berminyak, gel ringan yang mudah menyerap dengan cepat dan memberikan kesan sejuk dan segar sehingga 10 jam.
.
OFHG ini mengandungi extract green tea yang terkenal sebagai agent penyejuk dan penenang.
.
Uols boleh guna daily ( day and night)
.
Tips utk #makeupartist #mua : gel ini sangat perfect utk client korang tau! Ia bukan hanya boleh prep skin client korang, tp ianya memberikan kesan glowing selepas mekap. Apply gel ni sebelum pakai Primer Face. Elakkan kawasan mata. Wallahh!! Your client face is ready for you!!
.
#MaryKay is a beauty brand from US and approved by #FDA
.
Selamat mencuba!
.
http://SSDAizaMaryKay.wasap.my
.
#marykay  #testimoni #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaydamansaradamai #marykaydamansara #marykaypj #marykaysgbuloh #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykepong #marykayselayang #marykaybeautyconsultant #minaz #kurungmoden #coach #timbangkilo
#jeragat #jerawat #liquidfoundation
#kerjaya #mamadil #bellaamara #makeupmurah #bajukahwinl #sentiasabersyukur
Happy sunday!! . This is love for your skin! ❤️ . Oil Free Hydrating Gel ini tidak berminyak, gel ringan yang mudah menyerap dengan cepat dan memberikan kesan sejuk dan segar sehingga 10 jam. . OFHG ini mengandungi extract green tea yang terkenal sebagai agent penyejuk dan penenang. . Uols boleh guna daily ( day and night) . Tips utk #makeupartist  #mua  : gel ini sangat perfect utk client korang tau! Ia bukan hanya boleh prep skin client korang, tp ianya memberikan kesan glowing selepas mekap. Apply gel ni sebelum pakai Primer Face. Elakkan kawasan mata. Wallahh!! Your client face is ready for you!! . #MaryKay  is a beauty brand from US and approved by #FDA  . Selamat mencuba! . http://SSDAizaMaryKay.wasap.my . #marykay  #testimoni  #marykaymalaysia  #marykaymysg  #marykaydamansaradamai  #marykaydamansara  #marykaypj  #marykaysgbuloh  #marykaykualalumpur  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaykepong  #marykayselayang  #marykaybeautyconsultant  #minaz  #kurungmoden  #coach  #timbangkilo  #jeragat  #jerawat  #liquidfoundation  #kerjaya  #mamadil  #bellaamara  #makeupmurah  #bajukahwinl  #sentiasabersyukur 
Mac Sabbath #dontplaywithyourfood #fda @officialmacsabbath
✅ Get GLOWING SKIN, with Brilliant Skin! 💎👑💁‍♀️ 💋 Glowing skin is a result of proper skin care. It means you can wear less makeup and let the skin shine through! 🌷 REJUVENATING FACIAL SET 🌷
💎 Kojic Acid Soap
💎 Rejuvenating Toner
💎 Sunblock Cream
💎 Bleaching Cream 🌸 WHITENING FACIAL SET 🌸
💋 This kit is formulated to whiten the face, reverse signs of aging, maintain skin suppleness and reduce wrinkles. Whitening Facial Set nourishes your skin to let its natural beauty shine through! It also removes the appearance of skin blemishes and begins whitening your skin in just ONE WEEK! 💎Whitening Facial Toner 60ml
💎Gluta-Arbutin Soap 135g
💎Whitening Cream 10g
💎Sunblock Cream 10g 💕 Whitens Your Skin Within 7 Days
💕 Micro-peeling Effect
💕 Removes Pimple Marks and Dark Spots
💕 Reduces Pores
💕 Mild, Safe and Effective
💕 Pinkish Glowing Skin
💕 #FDA Approved

#brilliantskin #brilliantbeauty 😮💎👏 ✨Rejuvenating Facial Set✨
👉🏻May limitasyon ang pag gamit neto.
1month, maximum 2months. ✅1month
👉🏻Kung may naiwang bakas ng kahapon at gusto mo lng malinis ito ng maayos ✅2months
👉🏻Kung tlgang matindi ang skin problem mo kagaya ng mga pimples na sandamak mak o pekas nakay hirap tanggalin.

ANG PAG GAMIT NG REJUVENATING SET
👉🏻Hindi na maaari pang tumaas sa 2months ang pag gamit nito. ✅Mayroon tinatawag na Maintenance Set ang Brilliant, ito ay ang WHITENING FACIAL SET. ✨Whitening Facial Set✨ 👉🏻Ginagamit ito kapag tapos ka ng gumamit ng rejuvenating set sa loob ng isa o hanggang dalawang buwan na gamitan. 👉🏻Maari mo ring gamitin ang TOMATO SET ng brilliant pag katapos mong gumamit ng Rejuvenating Facial Set mamimili ka sa dalawa kung :
✅WHITENING FACIAL SET
✅or TOMATO SET
Ang nais mong gamitin as your maintenance
✅ Get GLOWING SKIN, with Brilliant Skin! 💎👑💁‍♀️ 💋 Glowing skin is a result of proper skin care. It means you can wear less makeup and let the skin shine through! 🌷 REJUVENATING FACIAL SET 🌷 💎 Kojic Acid Soap 💎 Rejuvenating Toner 💎 Sunblock Cream 💎 Bleaching Cream 🌸 WHITENING FACIAL SET 🌸 💋 This kit is formulated to whiten the face, reverse signs of aging, maintain skin suppleness and reduce wrinkles. Whitening Facial Set nourishes your skin to let its natural beauty shine through! It also removes the appearance of skin blemishes and begins whitening your skin in just ONE WEEK! 💎Whitening Facial Toner 60ml 💎Gluta-Arbutin Soap 135g 💎Whitening Cream 10g 💎Sunblock Cream 10g 💕 Whitens Your Skin Within 7 Days 💕 Micro-peeling Effect 💕 Removes Pimple Marks and Dark Spots 💕 Reduces Pores 💕 Mild, Safe and Effective 💕 Pinkish Glowing Skin 💕 #FDA  Approved #brilliantskin  #brilliantbeauty  😮💎👏 ✨Rejuvenating Facial Set✨ 👉🏻May limitasyon ang pag gamit neto. 1month, maximum 2months. ✅1month 👉🏻Kung may naiwang bakas ng kahapon at gusto mo lng malinis ito ng maayos ✅2months 👉🏻Kung tlgang matindi ang skin problem mo kagaya ng mga pimples na sandamak mak o pekas nakay hirap tanggalin. ANG PAG GAMIT NG REJUVENATING SET 👉🏻Hindi na maaari pang tumaas sa 2months ang pag gamit nito. ✅Mayroon tinatawag na Maintenance Set ang Brilliant, ito ay ang WHITENING FACIAL SET. ✨Whitening Facial Set✨ 👉🏻Ginagamit ito kapag tapos ka ng gumamit ng rejuvenating set sa loob ng isa o hanggang dalawang buwan na gamitan. 👉🏻Maari mo ring gamitin ang TOMATO SET ng brilliant pag katapos mong gumamit ng Rejuvenating Facial Set mamimili ka sa dalawa kung : ✅WHITENING FACIAL SET ✅or TOMATO SET Ang nais mong gamitin as your maintenance
昨日のアルウィンで撮ったフジドリームエアラインズ。
#nikeplus #nrc #run
#fda
昨日のアルウィンで撮ったフジドリームエアラインズ。 #nikeplus  #nrc  #run  #fda 
FDA 松本空港お泊り
息子っち 夜の撮影 初挑戦😊😊
シルバーだったけど💦ゴ〜ルドみたいになっちゃったよwww
ライト当たっていたから むずっ😂
そして、お付き合いしていたママは寒かった🤧
#松本空港
#FDA
#一眼デビュー
#子供の撮った写真
FDA 松本空港お泊り 息子っち 夜の撮影 初挑戦😊😊 シルバーだったけど💦ゴ〜ルドみたいになっちゃったよwww ライト当たっていたから むずっ😂 そして、お付き合いしていたママは寒かった🤧 #松本空港  #FDA  #一眼デビュー  #子供の撮った写真 
【セミナーの裏側♡笑】初めてのセミナーでしたので、たくさんアタフタしておりました😂
・
・
今日のメルマガは、くすっと笑らえる内容です🐤❤
・
・
笑っで頂き、明日からお仕事のかた、(わたしも🙋💛)笑顔で会社行きましょう!
・
・
既卒のかたの、一番のCA受験対策は、目の前にある仕事を一生懸命に努めることです🌈✈
・
・
メルマガ登録はプロフィールから直接できます💕
・
・
もしくは、【CA受験 ユイ メール講座】で検索をお願いします🙈🍀
・
・
#ca受験専門カウンセラー
#客室乗務員
#キャビンアテンダント
#CA受験
#飛行機柄
#飛行機グッズ
#caになる
#ママさんCA
#CAになりたい
#ANA
#JAL
#スタフラ
#ソラシド
#ジェイエア
#FDA
#JTA
#ca
【セミナーの裏側♡笑】初めてのセミナーでしたので、たくさんアタフタしておりました😂 ・ ・ 今日のメルマガは、くすっと笑らえる内容です🐤❤ ・ ・ 笑っで頂き、明日からお仕事のかた、(わたしも🙋💛)笑顔で会社行きましょう! ・ ・ 既卒のかたの、一番のCA受験対策は、目の前にある仕事を一生懸命に努めることです🌈✈ ・ ・ メルマガ登録はプロフィールから直接できます💕 ・ ・ もしくは、【CA受験 ユイ メール講座】で検索をお願いします🙈🍀 ・ ・ #ca受験専門カウンセラー  #客室乗務員  #キャビンアテンダント  #CA受験  #飛行機柄  #飛行機グッズ  #caになる  #ママさんCA  #CAになりたい  #ANA  #JAL  #スタフラ  #ソラシド  #ジェイエア  #FDA  #JTA  #ca 
Inside the FDA’s recent efforts to bring down the online sale and distribution of counterfeit pharmaceuticals and medical products. #Drugs #FDA #PangeaXI #DarkWebNews #Darknet #Darkweb
#Repost @environmentalworkinggroup with @get_repost
・・・
You may want to skip the turkey this Thanksgiving. A recent turkey-borne salmonella outbreak is responsible for illness and even death. What are your options when it comes to avoiding this antibiotic-resistant superbug? Visit the link in our bio to find out. .
.
.
.
.
#EWG #Thanksgiving #Dinner #Turkey #Recipe #Guide #Food #Organic #HealthyFood #Turkey #Vegan #Salmonella #Antibiotic #Meat #Outbreak #FDA #Saywhat #healthcoach #IIN
😘💜💜
#Repost  @environmentalworkinggroup with @get_repost ・・・ You may want to skip the turkey this Thanksgiving. A recent turkey-borne salmonella outbreak is responsible for illness and even death. What are your options when it comes to avoiding this antibiotic-resistant superbug? Visit the link in our bio to find out. . . . . . #EWG  #Thanksgiving  #Dinner  #Turkey  #Recipe  #Guide  #Food  #Organic  #HealthyFood  #Turkey  #Vegan  #Salmonella  #Antibiotic  #Meat  #Outbreak  #FDA  #Saywhat  #healthcoach  #IIN  😘💜💜
今日も学祭
最終日頑張るばい!
今日もたくさんのご来場お待ちしてます!
FDA全色撮れるように頑張ります

写真部にもきてね!

#fda
#鹿児島空港
#kagoshimaairport 
#e175
#霧島連山
#鹿大乗り物研究会 
#鹿大写真部
Imperdible! Lifting o refresh sin cirugía, sin dolores y sin molestias

Tratamiento alta gama antiage que retrae los tejidos conservando las expresiones naturales

Las fotos de las fiestas van sin filtro!!! ESCRIBINOS POR INBOX 💞🤳
Rápido que vuelan!!! #lifting #antiage #facial #hifufacial #hifucorporal #rejuvenece #sinfiltro #navidad2018 #rostroperfecto #rostrojoven #ultherapy #Hollywood #fda #altagama #altayra #ramosmejia #esteticacorporal #estetica #esteticafacial #resultadosincreibles
Imperdible! Lifting o refresh sin cirugía, sin dolores y sin molestias Tratamiento alta gama antiage que retrae los tejidos conservando las expresiones naturales Las fotos de las fiestas van sin filtro!!! ESCRIBINOS POR INBOX 💞🤳 Rápido que vuelan!!! #lifting  #antiage  #facial  #hifufacial  #hifucorporal  #rejuvenece  #sinfiltro  #navidad2018  #rostroperfecto  #rostrojoven  #ultherapy  #Hollywood  #fda  #altagama  #altayra  #ramosmejia  #esteticacorporal  #estetica  #esteticafacial  #resultadosincreibles 
福岡地区で放送が開始された、フジドリームエアラインズ(FDA)の新CMです。福岡〜名古屋間の“最速”エアラインを売りにしています。

#fda #フジドリームエアラインズ #fujidreamairlines #飛行機 #航空 #最速エアライン

https://www.fujidream.co.jp/sp/campaign/fuk_tvcm_2018_1/
Diseños y construcción Industrial #quindio #obra #acabados #FDA #Calarca #big #diseños #remodelación @big_grupo_constructor @big_drones @bigsaleaxm
秋の#阿蘇 #上空 #火口 #草千里 #南阿蘇 まで。
#FDA #熊本
BREAKING NEWS: you can still order flavored juul pods online #collegeready #collegelife #collegehumor #collegediaries #collegeexclusive #juul #fda #juulnation #juuls #college
#FDA 今日は緑
#FDA  今日は緑
jamming with my boys 
@morroysureunion01 
#fda
jamming with my boys @morroysureunion01 #fda 
„L'anima libera è rara, ma quando la vedi la riconosci: soprattutto perché provi un senso di benessere, quando gli sei vicino.“ #bukowski #charlesbukowski #charles #benvenutoinverno #winter #freddo #bardata #allafacciadichimivuolemale #annamobene #daje #fda #cappelli #sciarpa
Using quality Kratom is so important which is why we carry only @ui_organics and @indoleaf. The American Kratom Association is working tirelessly to KEEP KRATOM LEGAL and share your testimonials and let your voice be heard. Every comment matters!⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Donation link: goo.gl/Ghfkwb⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Video credit: @american_kratom_assoc)⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#healthy #recovery #addiction #mentalhealth #kratom #mitragyna #mitragynaspeciosa #natural #organic #nature #fitness #health #chronicpain #chronicillness #tree #aleafoffaith #vegan #americankratomassociation #government #scottgottlieb #fda #nida #dea #plant #plants #naturalplants
Using quality Kratom is so important which is why we carry only @ui_organics and @indoleaf. The American Kratom Association is working tirelessly to KEEP KRATOM LEGAL and share your testimonials and let your voice be heard. Every comment matters!⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Donation link: goo.gl/Ghfkwb⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (Video credit: @american_kratom_assoc)⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #healthy  #recovery  #addiction  #mentalhealth  #kratom  #mitragyna  #mitragynaspeciosa  #natural  #organic  #nature  #fitness  #health  #chronicpain  #chronicillness  #tree  #aleafoffaith  #vegan  #americankratomassociation  #government  #scottgottlieb  #fda  #nida  #dea  #plant  #plants  #naturalplants 
I love supporting companies who make incredible products, that don't come at the expense of animals. Thank you @miyokos_kitchen! We stand with you and aren't confused!

#Repost @miyokos_kitchen
• • • • •
Time is running out! Have you told the FDA you aren't confused by plant-based dairy yet? Visit PlantDairyRevolution.com before November 27th. Spread the word...tag your friends.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#PlantDairyRevolution #FDA #WorldChangers
I love supporting companies who make incredible products, that don't come at the expense of animals. Thank you @miyokos_kitchen! We stand with you and aren't confused! #Repost  @miyokos_kitchen • • • • • Time is running out! Have you told the FDA you aren't confused by plant-based dairy yet? Visit PlantDairyRevolution.com before November 27th. Spread the word...tag your friends.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #PlantDairyRevolution  #FDA  #WorldChangers 
The Government most times, determine the prosperity of a nation. Just as it was stated in the Bible:
When the righteous are in authority, the people rejoice; But when a wicked man rules, the people groan. Proverbs 29:2(NKJV)

The Government does not create jobs but can create an enabling environment so that small and large businesses can thrive.

Our God does not condemn the government and so we should not curse our government, instead, we should pray for our government because the government affects our daily lives.
Pray especially for rulers and their governments to rule well so we can be quietly about our business of living simply, in humble contemplation. 1 Timothy 2:2(MSG)

Proverbs 29:2 tells us how the government affects our daily lives and 1 Timothy 2:2 tells us what we should do about our Government. With these two Bible Verses, spread the word, tell people about all this and empower them to pray for their Government.

There are thousands of prayer points for the Government but what specific Prayer Point do you have for the Government?
.
.
.
.
.
. 
#instatrump #instademocrats #trump #teamfd #democrats #government #shutdown #democracy #businessman #businesswoman #politics #anewnigeria #runningforanewnigeria #officials #republicans #StephaniePeacock #patriots #donaldtrump #president #nhs #fda #cms #primeminister #britishgovernment #houseofcommons #parliament #PrayForYourGovernment #london #uk #DavidBolaOmotunde
The Government most times, determine the prosperity of a nation. Just as it was stated in the Bible: When the righteous are in authority, the people rejoice; But when a wicked man rules, the people groan. Proverbs 29:2(NKJV) The Government does not create jobs but can create an enabling environment so that small and large businesses can thrive. Our God does not condemn the government and so we should not curse our government, instead, we should pray for our government because the government affects our daily lives. Pray especially for rulers and their governments to rule well so we can be quietly about our business of living simply, in humble contemplation. 1 Timothy 2:2(MSG) Proverbs 29:2 tells us how the government affects our daily lives and 1 Timothy 2:2 tells us what we should do about our Government. With these two Bible Verses, spread the word, tell people about all this and empower them to pray for their Government. There are thousands of prayer points for the Government but what specific Prayer Point do you have for the Government? . . . . . . #instatrump  #instademocrats  #trump  #teamfd  #democrats  #government  #shutdown  #democracy  #businessman  #businesswoman  #politics  #anewnigeria  #runningforanewnigeria  #officials  #republicans  #StephaniePeacock  #patriots  #donaldtrump  #president  #nhs  #fda  #cms  #primeminister  #britishgovernment  #houseofcommons  #parliament  #PrayForYourGovernment  #london  #uk  #DavidBolaOmotunde 
🔺NOT SO SWEET
Warning: Honey flavored or honey filled pacifiers should be discarded by parents. The FDA states that ‘while not commonly used, honey type pacifiers contain honey which possess spores that can multiply into botulism in a baby’s digestive tract’. This comes after 4 babies were admitted to hospitals in Texas after they were given similar honey-type pacifiers by their parents/caregivers. While botulism isn’t initially deadly, it can lead to symptoms in babies that can cause certain death. This story is developing, more to come. 
Source: FDA & Fox News
#news #breakingnews #health #safety #texas #baby #babies #childhealth #momsofinstagram #momlife #momblogger #motherhood #fda #saturday #follow #followers #followtrain #saturdays #children #world #babyblog
🔺NOT SO SWEET Warning: Honey flavored or honey filled pacifiers should be discarded by parents. The FDA states that ‘while not commonly used, honey type pacifiers contain honey which possess spores that can multiply into botulism in a baby’s digestive tract’. This comes after 4 babies were admitted to hospitals in Texas after they were given similar honey-type pacifiers by their parents/caregivers. While botulism isn’t initially deadly, it can lead to symptoms in babies that can cause certain death. This story is developing, more to come. Source: FDA & Fox News #news  #breakingnews  #health  #safety  #texas  #baby  #babies  #childhealth  #momsofinstagram  #momlife  #momblogger  #motherhood  #fda  #saturday  #follow  #followers  #followtrain  #saturdays  #children  #world  #babyblog 
#Repost @miyokos_kitchen ・・・
Time is running out! Have you told the FDA you aren't confused by plant-based dairy yet? Visit PlantDairyRevolution.com before November 27th. Spread the word...tag your friends.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#PlantDairyRevolution #FDA #WorldChangers
.
.
.
.
.
#vegan #nondairy #plantbased #friendsnotfood #healthylifestyle #healthyishappy #vegancheese #getinvolved
#Ecokit regresa para esta temporada #FinDeAño. En #FibrasNaturales -Almidón de maíz-, certificados #FDA. Disponibles hoy en @calima en la #EcoFeria de @ambiente_bogota
Does anyone know how this chain of stores gets away with the name #BiLo when their prices are higher than any other chain? Why are they not required to use the name BiHi instead? #FDA #BiLo
Does anyone know how this chain of stores gets away with the name #BiLo  when their prices are higher than any other chain? Why are they not required to use the name BiHi instead? #FDA  #BiLo 
Time is running out! Have you told the FDA you aren't confused by plant-based dairy yet? Spread the word...tag your friends.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#PlantDairyRevolution #FDA #WorldChangers
Time is running out! Have you told the FDA you aren't confused by plant-based dairy yet? Spread the word...tag your friends.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #PlantDairyRevolution  #FDA  #WorldChangers 
A Black Friday no Portal Farma&Cosmetique é o mês todo, aproveite os pacotes de Black Friday que preparamos para você. - Banner modulo 1 + mídias sociais + disparo de uma newsletter + anuncio na newsletters do Portal Farma&Cosmetique: de: 890,00 por 650,00*
*para contratos de 1 ano
Mais informações e pacotes especiais contate-nos através do e-mail: marketing@farmaecosmetique.com.br
#science #pharma #pharmaceutical #cosmeticos #cleanroom #industrial #laboratory #higiene #quimica #qualidade #farmaceutica #saude #boaspraticas #anvisa #fda #cip #salaslimpas #Validação #cursos #certificação #projetos #engenharia #GMP #FDA
A Black Friday no Portal Farma&Cosmetique é o mês todo, aproveite os pacotes de Black Friday que preparamos para você. - Banner modulo 1 + mídias sociais + disparo de uma newsletter + anuncio na newsletters do Portal Farma&Cosmetique: de: 890,00 por 650,00* *para contratos de 1 ano Mais informações e pacotes especiais contate-nos através do e-mail: marketing@farmaecosmetique.com.br #science  #pharma  #pharmaceutical  #cosmeticos  #cleanroom  #industrial  #laboratory  #higiene  #quimica  #qualidade  #farmaceutica  #saude  #boaspraticas  #anvisa  #fda  #cip  #salaslimpas  #Validação  #cursos  #certificação  #projetos  #engenharia  #GMP  #FDA 
Envie seu e-mail Marketing para nosso mailing, contém mais de 20 mil e-mails nas áreas de: - Indústria farmacêutica humana;
- Indústria farmacêutica veterinária;
- Farmácias de manipulação;
- Indústria de microeletrônicos;
- Indústria de química fina;
- Indústria de fitoterápicos;
- Indústria de cosmético;
- Hospitais;
- Laboratórios de análise;
- Indústria de biotecnologia;
- Indústria de alimentos e bebidas;
- HVAC-R.
Por apenas: *R$ 320,00 por disparo – * Valor promocional de envio para o nosso mailing, caso deseje acrescentar seu mailing ao disparo consulte-nos.
#science #pharma #pharmaceutical #cosmeticos #cleanroom #industrial #laboratory #higiene #quimica #qualidade #farmaceutica #saude #boaspraticas #anvisa #fda #cip #salaslimpas #Validação #cursos #certificação #projetos #engenharia #GMP #FDA
Mais informações: mkt@universcomunicacoes.com.br ou acesse: http://bit.ly/2ONKGc9msocial
Envie seu e-mail Marketing para nosso mailing, contém mais de 20 mil e-mails nas áreas de: - Indústria farmacêutica humana; - Indústria farmacêutica veterinária; - Farmácias de manipulação; - Indústria de microeletrônicos; - Indústria de química fina; - Indústria de fitoterápicos; - Indústria de cosmético; - Hospitais; - Laboratórios de análise; - Indústria de biotecnologia; - Indústria de alimentos e bebidas; - HVAC-R. Por apenas: *R$ 320,00 por disparo – * Valor promocional de envio para o nosso mailing, caso deseje acrescentar seu mailing ao disparo consulte-nos. #science  #pharma  #pharmaceutical  #cosmeticos  #cleanroom  #industrial  #laboratory  #higiene  #quimica  #qualidade  #farmaceutica  #saude  #boaspraticas  #anvisa  #fda  #cip  #salaslimpas  #Validação  #cursos  #certificação  #projetos  #engenharia  #GMP  #FDA  Mais informações: mkt@universcomunicacoes.com.br ou acesse: http://bit.ly/2ONKGc9msocial
Bisphenol-A or BPA is one of the most feared plastic additives. .
.
BPA is used in plastic production, typically for #7 polycarbonate plastics. Studies have found BPA leaching from other plastic, such as PET water bottles. ☀️
.
Why is BPA such a big deal? As you can see from the chemical structures, BPA has a similar structure to estradiol and diethylstilbestrol (DES). Estradiol is an estrogen and the major female sex hormone. DES is a synthetic form of estrogen that used to be taken during pregnancy, but was found to cause clear cell adenocarcinoma (a type of cancer) during prenatal (before birth) exposure. (Cancer.gov)
.
Both BPA and DES are endocrine-disrupting compounds (EDCs). This means they can alter our body’s natural hormone balance through various means. For example, by mimicking other hormones, like estradiol. .
.
The problem with BPA is that it has a different dose-response curve than other chemicals. Typically, “the dose makes the poison.” A higher dose is usually more toxic than a lower dose. But some chemicals dare to defy these rules. One of them is BPA. BPA has a non-monotonic dose response curve, which means that it doesn’t obey the typical high dose, higher response that you’d expect. Lower doses of BPA have been found to have MORE of an effect than higher doses. .
.
The FDA sets regulatory limits based on testing dose-response. If they didn’t test for these low doses (they didn’t), then they would set the acceptable daily intake at a higher value than is safe (they did). This has been one of the major criticisms by scientists of the CLARITY-BPA study by the FDA. Researchers who have done similar testing of BPA’s safety have found low doses to be far more important than high doses, stating that BPA is unsafe. .
.
While this debate marches on, BPA is being replaced in plastics with chemicals of similar structure to BPA 🤦🏼‍♀️, such as BPS. BPA-free does not mean free of EDCs. .
.
So what do we do? Don’t microwave or use damaged plastic for food/drink. Don’t reuse PET water bottles, especially if they’ve been out in the ☀️ .
.
EDCs are most damaging during developmental stages, such as pregnancy or pre-puberty. .
.
What are your thoughts on this?
Bisphenol-A or BPA is one of the most feared plastic additives. . . BPA is used in plastic production, typically for #7  polycarbonate plastics. Studies have found BPA leaching from other plastic, such as PET water bottles. ☀️ . Why is BPA such a big deal? As you can see from the chemical structures, BPA has a similar structure to estradiol and diethylstilbestrol (DES). Estradiol is an estrogen and the major female sex hormone. DES is a synthetic form of estrogen that used to be taken during pregnancy, but was found to cause clear cell adenocarcinoma (a type of cancer) during prenatal (before birth) exposure. (Cancer.gov) . Both BPA and DES are endocrine-disrupting compounds (EDCs). This means they can alter our body’s natural hormone balance through various means. For example, by mimicking other hormones, like estradiol. . . The problem with BPA is that it has a different dose-response curve than other chemicals. Typically, “the dose makes the poison.” A higher dose is usually more toxic than a lower dose. But some chemicals dare to defy these rules. One of them is BPA. BPA has a non-monotonic dose response curve, which means that it doesn’t obey the typical high dose, higher response that you’d expect. Lower doses of BPA have been found to have MORE of an effect than higher doses. . . The FDA sets regulatory limits based on testing dose-response. If they didn’t test for these low doses (they didn’t), then they would set the acceptable daily intake at a higher value than is safe (they did). This has been one of the major criticisms by scientists of the CLARITY-BPA study by the FDA. Researchers who have done similar testing of BPA’s safety have found low doses to be far more important than high doses, stating that BPA is unsafe. . . While this debate marches on, BPA is being replaced in plastics with chemicals of similar structure to BPA 🤦🏼‍♀️, such as BPS. BPA-free does not mean free of EDCs. . . So what do we do? Don’t microwave or use damaged plastic for food/drink. Don’t reuse PET water bottles, especially if they’ve been out in the ☀️ . . EDCs are most damaging during developmental stages, such as pregnancy or pre-puberty. . . What are your thoughts on this?
#ogansi#%💯organik#bitkisel gıda takviyesi#FDA onaylı#reishi mantarı#
Esprita introduces our Pulse Elements: for ❤heart health and endurance💪
The beat of life goes on. Keeping up requires that critical aspects of your cardiovascular system are supported everyday. Esprita's Pulse Elements contribute to that mission with clinically proven compounds that encourage optimum heart health.

Learn how our BP9 - Blood Pressure FormulaSG12 - Blood Sugar Formula
NK5 - Nattokinase Plus can help you improve your health without dangerous side effects from chemicals found in many prescription meds. Take your life into your own hands.  Click the link in the bio to shop now or learn more information. Message us with inquiries. Esprita's changing people's lives for the better !  Catch the spirit....Feel the spirit....Share the spirit ! espritanurse #espritanurse #bloodpressure #hypertension #cardiovascularhealth #heart #hearthealth  #doctors #nurses #healthcareprofessionals #medical #medicalprofessional #health #cholesterol #triglycerides #circulation #medications #medicationrecall #fda #sideffects #plantbased #supplements  #whenyouknowbetterdobetter #thechoiceisyours #healthiswealth #spirit #thespirit #catchthespirit #feelthespirit #sharethespirit #liveyourlegendarylife
Esprita introduces our Pulse Elements: for ❤heart health and endurance💪 The beat of life goes on. Keeping up requires that critical aspects of your cardiovascular system are supported everyday. Esprita's Pulse Elements contribute to that mission with clinically proven compounds that encourage optimum heart health. Learn how our BP9 - Blood Pressure FormulaSG12 - Blood Sugar Formula NK5 - Nattokinase Plus can help you improve your health without dangerous side effects from chemicals found in many prescription meds. Take your life into your own hands. Click the link in the bio to shop now or learn more information. Message us with inquiries. Esprita's changing people's lives for the better ! Catch the spirit....Feel the spirit....Share the spirit ! espritanurse #espritanurse  #bloodpressure  #hypertension  #cardiovascularhealth  #heart  #hearthealth  #doctors  #nurses  #healthcareprofessionals  #medical  #medicalprofessional  #health  #cholesterol  #triglycerides  #circulation  #medications  #medicationrecall  #fda  #sideffects  #plantbased  #supplements  #whenyouknowbetterdobetter  #thechoiceisyours  #healthiswealth  #spirit  #thespirit  #catchthespirit  #feelthespirit  #sharethespirit  #liveyourlegendarylife 
Isn't it surprising that logicial facts about Raw milk are the most suppressed facts of these times. #fontainedairyfarms #rawmilk #rawmilkrevolution #raw #rawvegan #realmilk #organic #greenfodder #fda #drugs #notodrugs #meat #chicken #beef #milkbooster #milk #buffalomilk #support #supportsmallbusiness #supportlocalfarmers #rawisbest #India #usda #Usdaorganic #telangana
What do y’all think about the FDA limiting marketing of Juul by hindering the sales of flavorful pods and ridding their social media outlet? Is this the end of juul or will this iconic device continue to be the most popular vape in the world reaching global usage in fall 2018. #juul #juulnation #juulvapor #juulpods #juulgang #fda #ripmangopods
What do y’all think about the FDA limiting marketing of Juul by hindering the sales of flavorful pods and ridding their social media outlet? Is this the end of juul or will this iconic device continue to be the most popular vape in the world reaching global usage in fall 2018. #juul  #juulnation  #juulvapor  #juulpods  #juulgang  #fda  #ripmangopods 
-
-
#repost @callum_ilott
-
P3 in today’s race in Macau, all to play for tomorrow 😋 @carlinracing @alpinestars
-
#CallumIlott #🇬🇧 #CarlinRacing #MacauGP #Macau #MacauGrandPrix #GuiaCircuit #FDA #ScuderiaFerrari #F3 #Formula3 #Formel3 #StartingGrid #P3 #BritishRacing #RoadToF1 #F1 #Formula1 #F1Fans #Racing #RacingFamily #Karting #Motorsports #🇲🇴
I know that this is older news but Attorney General Jeff Sessions is out! As a conservative who hopes marijuana will be legally federally I believe getting rid of him was the right move by the president. Although as AG, Sessions performed his job adequately by cutting back FDA restrictions giving better options to civilian consumers and breaking down pharmaceutical monopolies, he truly wasn’t tough enough on following charges being put on Hillary and the rest of the Clinton Foundation and other dems. His anti-pot rhetoric was also damaging to president Trump’s promise to allow states to decide for themselves whether cannabis is legal or not as well as undermining the president on multiple occasions. V excited to see which direction Whittaker takes the position as Attorney General as he has been known to be highly condemning of the Clintons and lenient and sensible of marijuana legalization.
•
•
•
•
•
•
•
#trump #maga #patriotic #america #americafirst #liberalsnowflakes #marijuana #policy #jeffsessions #legalization #kag #trump2020 #pot #cannabis #mmj #attorneygeneral #whittaker #justice #conservative #republican #millenialrepublican #draintheswamp #buildthewall #lockherup #hillaryforprison #bengazi #clintonfoundation #Haiti #fda #trump2016
I know that this is older news but Attorney General Jeff Sessions is out! As a conservative who hopes marijuana will be legally federally I believe getting rid of him was the right move by the president. Although as AG, Sessions performed his job adequately by cutting back FDA restrictions giving better options to civilian consumers and breaking down pharmaceutical monopolies, he truly wasn’t tough enough on following charges being put on Hillary and the rest of the Clinton Foundation and other dems. His anti-pot rhetoric was also damaging to president Trump’s promise to allow states to decide for themselves whether cannabis is legal or not as well as undermining the president on multiple occasions. V excited to see which direction Whittaker takes the position as Attorney General as he has been known to be highly condemning of the Clintons and lenient and sensible of marijuana legalization. • • • • • • • #trump  #maga  #patriotic  #america  #americafirst  #liberalsnowflakes  #marijuana  #policy  #jeffsessions  #legalization  #kag  #trump2020  #pot  #cannabis  #mmj  #attorneygeneral  #whittaker  #justice  #conservative  #republican  #millenialrepublican  #draintheswamp  #buildthewall  #lockherup  #hillaryforprison  #bengazi  #clintonfoundation  #Haiti  #fda  #trump2016 
lmaooo i hate america also mango pods are actually enticing kids to vape so it shouldnt be sold unless there are hella preventative measures
lmaooo i hate america also mango pods are actually enticing kids to vape so it shouldnt be sold unless there are hella preventative measures
I look like I m doing nothing, But in my head I’m Quite Busy..
#forfun #tired #afterwork #fda #farhansdanceandaerobics
Amanhã tem degustação na Solli Orgânicos de Pinheiros. Começa às 10 da manhã e vai até às 14 horas. A equipe do @decadacantoumcanto.eco não para. Esperamos todos amanhã na @solliorganicos para degustação da nossa Cajuína Tradicional Orgânica, suco de caju, sem adição de açúcar, sem conservantes. 100% natural.

#caju #cajuina #cajuína #organics #orgânico #orgânica #semconservantes #semglúten #semgluten #vidasaudavel #HACCP #FDA #IBD #OrganicoBrasil #Brasil #Brazil #Ceará #Ceara #suco #sucos #saúde #sabor #sabores #saboroso #AllNatural #beterraba #vidaconcentrada #kosher
Amanhã tem degustação na Solli Orgânicos de Pinheiros. Começa às 10 da manhã e vai até às 14 horas. A equipe do @decadacantoumcanto.eco não para. Esperamos todos amanhã na @solliorganicos para degustação da nossa Cajuína Tradicional Orgânica, suco de caju, sem adição de açúcar, sem conservantes. 100% natural. #caju  #cajuina  #cajuína  #organics  #orgânico  #orgânica  #semconservantes  #semglúten  #semgluten  #vidasaudavel  #HACCP  #FDA  #IBD  #OrganicoBrasil  #Brasil  #Brazil  #Ceará  #Ceara  #suco  #sucos  #saúde  #sabor  #sabores  #saboroso  #AllNatural  #beterraba  #vidaconcentrada  #kosher 
Se i cosiddetti "migliori" di noi avessero il coraggio di sottovalutarsi almeno un po' vivremmo in un mondo infinitamente migliore. [Fabrizio De Andrè]
Se i cosiddetti "migliori" di noi avessero il coraggio di sottovalutarsi almeno un po' vivremmo in un mondo infinitamente migliore. [Fabrizio De Andrè]
........
Ever see what happens when a man loses his entire life multiple times through no fault of his, then creates something of great value that helps people, and works hard building something on his own for the better part of 10 years--only to have big money and their corporate corrupted government conspire to take it away?

I think you underestimate my ability to be heard and kick you in the balls.

#AdultsLikeFlavorsToo #FDA #EndCitizensUnited #Corruption #RevolvingDoor #ComeAtMeBro #BigTobacco #BigPharma #BigMoney #GetMoneyOut #Science #VapingSavesLives #VapingIsSaferThanSmoking #VapingIsSaferThanTobacco #NoFlavorBan #ScienceDeniers #Nicotine #THR #FuckJuul #VapeFam #VapeNation #Vapestagram #Vaping #AntiSmoking #Resist #ClandestineVapes #FuckCancer
........ Ever see what happens when a man loses his entire life multiple times through no fault of his, then creates something of great value that helps people, and works hard building something on his own for the better part of 10 years--only to have big money and their corporate corrupted government conspire to take it away? I think you underestimate my ability to be heard and kick you in the balls. #AdultsLikeFlavorsToo  #FDA  #EndCitizensUnited  #Corruption  #RevolvingDoor  #ComeAtMeBro  #BigTobacco  #BigPharma  #BigMoney  #GetMoneyOut  #Science  #VapingSavesLives  #VapingIsSaferThanSmoking  #VapingIsSaferThanTobacco  #NoFlavorBan  #ScienceDeniers  #Nicotine  #THR  #FuckJuul  #VapeFam  #VapeNation  #Vapestagram  #Vaping  #AntiSmoking  #Resist  #ClandestineVapes  #FuckCancer 
Heads Up‼️ There's a recall on Jennie-O ground turkey products dated 10/1/2018 - 10/2/2018 exp.
A total of 91,388 pounds of turkey products are tied to a drug-resistant salmonella outbreak 🤭 ...This recall is just in time for the holiday, thankfully 🦃
#jennoeO #recall #salmonella #fbf #foodie #Thanksgiving #FDA
Heads Up‼️ There's a recall on Jennie-O ground turkey products dated 10/1/2018 - 10/2/2018 exp. A total of 91,388 pounds of turkey products are tied to a drug-resistant salmonella outbreak 🤭 ...This recall is just in time for the holiday, thankfully 🦃 #jennoeO  #recall  #salmonella  #fbf  #foodie  #Thanksgiving  #FDA 
Almost 2months in the ref. O was curious of the post i saw on fb. I tried it myself to check the structure, the smell of mcdonalds burger. And yes it's true. It didn't spoil. It was as if freshly delivered after heating it in the oven. I wonder if they were checked by our trusted head in FDA dept. Like how much salt was put in it, how much preservatives. How much desease shall it give if we continue the habit of eating fastfoods. #awareness #mcdonalds #mcdo #fda #preservatives #icare #myPOV #diabetes #healthyeating
Almost 2months in the ref. O was curious of the post i saw on fb. I tried it myself to check the structure, the smell of mcdonalds burger. And yes it's true. It didn't spoil. It was as if freshly delivered after heating it in the oven. I wonder if they were checked by our trusted head in FDA dept. Like how much salt was put in it, how much preservatives. How much desease shall it give if we continue the habit of eating fastfoods. #awareness  #mcdonalds  #mcdo  #fda  #preservatives  #icare  #myPOV  #diabetes  #healthyeating 
The #Iowa Attorney General tears apart the new #FDA #ecig regulations. For the full story check out https://www.vapor4life.com/blog/fda-vs-iowa
The #Iowa  Attorney General tears apart the new #FDA  #ecig  regulations. For the full story check out https://www.vapor4life.com/blog/fda-vs-iowa
There's medicine, and then there's medical drugs. Let's know the difference. 💡
🌿🍏
Herbal or botanical substances work within the body and it's connected organ systems to rejuvenate and soothe. For example, Medicinal effects from Ginger root are the pancreatic stimulation and protection as well as being a powerful natural choice against nausea. Herbs work to improve upon and build up what already is your natural body and it's living, earth-based tissues.
💊💉
Prescription medication is often prescribed by general MD's as a reactionary type medicine. It is highly suppressive of your body's natural, instinctive, evolutionary alarm bells telling you something is not right. Normal medications can have their place such as antibiotics for post surgery. The thing is, most people are unaware of how harmful some drugs can be and the side effects can cause secondary illness. We should be putting people on more herbs and less man-made chemicals. The way to pave this reality is education and a bit of responsibility when it comes to your own wellness.
☝🏼
This means putting in the little bit of time to learn and put an end to the days where you look for a quick fix. And if there is a quick fix, it's usually herbal. Visit my blog page on my website for more examples of different herbs and their powerful uses.
☀️
#herbs #healthierchoices #natural #fitness #newage #bodybuilding #fitmom #womenshealth #drugs #fda #knowledge #happy #mood #nutrition #supplements
There's medicine, and then there's medical drugs. Let's know the difference. 💡 🌿🍏 Herbal or botanical substances work within the body and it's connected organ systems to rejuvenate and soothe. For example, Medicinal effects from Ginger root are the pancreatic stimulation and protection as well as being a powerful natural choice against nausea. Herbs work to improve upon and build up what already is your natural body and it's living, earth-based tissues. 💊💉 Prescription medication is often prescribed by general MD's as a reactionary type medicine. It is highly suppressive of your body's natural, instinctive, evolutionary alarm bells telling you something is not right. Normal medications can have their place such as antibiotics for post surgery. The thing is, most people are unaware of how harmful some drugs can be and the side effects can cause secondary illness. We should be putting people on more herbs and less man-made chemicals. The way to pave this reality is education and a bit of responsibility when it comes to your own wellness. ☝🏼 This means putting in the little bit of time to learn and put an end to the days where you look for a quick fix. And if there is a quick fix, it's usually herbal. Visit my blog page on my website for more examples of different herbs and their powerful uses. ☀️ #herbs  #healthierchoices  #natural  #fitness  #newage  #bodybuilding  #fitmom  #womenshealth  #drugs  #fda  #knowledge  #happy  #mood  #nutrition  #supplements 
Months ago I started managing the Medi-Spa onboard this cruise ship, sailing from Brisbane throughout the Pacific Ocean. Essentially performing FDA-approved non-surgical cosmetic treatments to address the signs of ageing. I don’t have words to describe how great it’s been, but you can imaging how does it feel like being working with facial injectables in a floating office gazing an active volcano trough the window... Sick!

Hace meses que comencé a administrar el Medi-Spa a bordo de un crucero, navegando desde Brisbane por todo el Océano Pacífico. Principalmente llevando a cabo tratamientos cosméticos no quirúrgicos aprobados por la FDA para tratar los signos de envejecimiento. No tengo palabras para describir lo increíble que ha sido, pero se pueden imaginar que se siente estar trabajando con inyecciones faciales en una oficina flotante mirando un volcano activo por la ventana... Brutal!

#medispa #aesthetic #FDA #cosmetics #dermalfillers #dysport #medspa #medlife #injectables #restylane #perlane #juvederm #botox #antiageing #travelgram #sightseeing #travel #atsea #PapuaNewGuinea #PNG
Months ago I started managing the Medi-Spa onboard this cruise ship, sailing from Brisbane throughout the Pacific Ocean. Essentially performing FDA-approved non-surgical cosmetic treatments to address the signs of ageing. I don’t have words to describe how great it’s been, but you can imaging how does it feel like being working with facial injectables in a floating office gazing an active volcano trough the window... Sick! Hace meses que comencé a administrar el Medi-Spa a bordo de un crucero, navegando desde Brisbane por todo el Océano Pacífico. Principalmente llevando a cabo tratamientos cosméticos no quirúrgicos aprobados por la FDA para tratar los signos de envejecimiento. No tengo palabras para describir lo increíble que ha sido, pero se pueden imaginar que se siente estar trabajando con inyecciones faciales en una oficina flotante mirando un volcano activo por la ventana... Brutal! #medispa  #aesthetic  #FDA  #cosmetics  #dermalfillers  #dysport  #medspa  #medlife  #injectables  #restylane  #perlane  #juvederm  #botox  #antiageing  #travelgram  #sightseeing  #travel  #atsea  #PapuaNewGuinea  #PNG 
‏⏺Code :113
⏺رنگ سبز ليمويي👌
⏺کیفیت بسیار بالا ، بسیار لطیف و راحت در چشم و اکسیژن رسانی بالا ✔
⏺ بدون برجستگی  و بزرگنمایی
⏺ساخته شده از مواد اولیه ضد حساسیت
💵🔺قیمت رنگی :٢١٠,٠٠٠تومان
📣لطفا در هنگام خرید خود دقت فرمایید. در حفظ سلامت چشم ، نعمت بزرگی که خداوند عطا کرده ، دقت کنید🙏
⏺برندهای اورجینال و اصل (تضمینی) در مجموعه رهیافت طب @rahyaftteb
‏⏺Licensed By | FDA US Food And Drug Authority
‏⏺Conformity By | CE European
‏Conformity ⏺Licensed By | GMP Food And Health Authority
✔دارای مجوز بهداشت از FDA آمریکا
✔دارای مجوز راحتی بر روی چشم از وزارت CE اروپا
✔دارای مجوز سلامت و بهداشت از وزارت صحت GMP
قطر  لنز :١٤ و اکسیژن رسانی بالا
انحنای لنز ٨/٦ =============================================================================================
👈در این فروشگاه میزبان شما با جدیدترین و با کیفیت ترین لنزهای روز بازار هستیم . 🌐ضمنا از سایت ما بازدید فرمایید : ‏www.rahyaft-teb.ir 📞☎برای مشاوره و سفارش و دریافت آدرس فروشگاه برای خرید حضوری به شماره ۰۹۱۲۰۳۸۲۸۰۸ تلگرام 🗨کنید یا تماس بگیرید. 🛫 🚖ارسال رایگان به تمام نقاط ایران 📮🛂امکان پرداخت درب منزل در شهر شیراز ‎#لنز #لنز_رنگی #زیبایی #تجهیزات_پزشکی #چشم #رهیافت_طب#شيراز#لنزطبيعي#خاكستري #عسلي #چشم_رنگی ‏#rahyaftteb #rahyaft_teb #contactlenz#twinkle#fda#thequeenlens
‏#rimas #teamo #ocean #gray #grayhazel #eye #eyes #shiraz#thequeenlenses
‏⏺Code :113 ⏺رنگ سبز ليمويي👌 ⏺کیفیت بسیار بالا ، بسیار لطیف و راحت در چشم و اکسیژن رسانی بالا ✔ ⏺ بدون برجستگی و بزرگنمایی ⏺ساخته شده از مواد اولیه ضد حساسیت 💵🔺قیمت رنگی :٢١٠,٠٠٠تومان 📣لطفا در هنگام خرید خود دقت فرمایید. در حفظ سلامت چشم ، نعمت بزرگی که خداوند عطا کرده ، دقت کنید🙏 ⏺برندهای اورجینال و اصل (تضمینی) در مجموعه رهیافت طب @rahyaftteb ‏⏺Licensed By | FDA US Food And Drug Authority ‏⏺Conformity By | CE European ‏Conformity ⏺Licensed By | GMP Food And Health Authority ✔دارای مجوز بهداشت از FDA آمریکا ✔دارای مجوز راحتی بر روی چشم از وزارت CE اروپا ✔دارای مجوز سلامت و بهداشت از وزارت صحت GMP قطر لنز :١٤ و اکسیژن رسانی بالا انحنای لنز ٨/٦ ============================================================================================= 👈در این فروشگاه میزبان شما با جدیدترین و با کیفیت ترین لنزهای روز بازار هستیم . 🌐ضمنا از سایت ما بازدید فرمایید : ‏www.rahyaft-teb.ir 📞☎برای مشاوره و سفارش و دریافت آدرس فروشگاه برای خرید حضوری به شماره ۰۹۱۲۰۳۸۲۸۰۸ تلگرام 🗨کنید یا تماس بگیرید. 🛫 🚖ارسال رایگان به تمام نقاط ایران 📮🛂امکان پرداخت درب منزل در شهر شیراز ‎#لنز  #لنز_رنگی  #زیبایی  #تجهیزات_پزشکی  #چشم  #رهیافت_طب #شيراز #لنزطبيعي #خاكستري  #عسلي  #چشم_رنگی  ‏#rahyaftteb  #rahyaft_teb  #contactlenz #twinkle #fda #thequeenlens  ‏#rimas  #teamo  #ocean  #gray  #grayhazel  #eye  #eyes  #shiraz #thequeenlenses 
OREJERAS UGG . . 💗
.
Morimos de amor literalmente con este accesorio para esta temporada . . 🙊
Las orejeras de UGG son únicas,
si eres de las que pasa mucho frío esto es lo que necesitas . . 😍
Date prisa, nos quedan muy pocas . . 👆🏽
📸📸
#new #newin #newcollection #saturday #saturdaymood #november #autumn #autumnmood #fda #fondodearmario #fdagirls #love #ugg #ugghuesca #moda #modahuesca #style #streetstyle
Brain Cancer Fact #25

Despite the amount of brain tumors, there have only been 4 FDA approved drugs to treat brain cancer in past 30 years.

#CancerBro #cancer #braincancer #braintumor #cancerawareness #cancerawarenessweek #cancerawarenessmonth #cancersucks #braincancersucks #braintumorsucks #FDA #drugs #cancertreatment #braincancertreatment #braintumortreatment
Medscape Clinical Trend: Lead⠀
⠀
A decision by the FDA and a newly determined association with a potentially serious condition helped drive interest in this week's top trending clinical topic. ⠀
⠀
At the very end of October, the FDA banned lead acetate from hair coloring products. Hair dye was the last cosmetic product in the United States that was allowed to have lead acetate, which had already been banned in the European Union and in Canada. ⠀
⠀
Pressure from consumer groups, such as the Environmental Working Group, likely helped to influence the decision. These products were increasingly under scrutiny after a study last year found that hair product use was linked to increased breast cancer risk in black and white women.⠀
⠀
Lead accumulation was also recently found to have an association with treatment-resistant hypertension. A study of 475 adult men found that elevated lead levels in the tibia were linked to an increased risk. ⠀
⠀
Specifically, the risk for resistant hypertension was 19% higher with every 15-μg/g increase in tibia lead levels. This was independent of other important risk factors associated with the condition. ⠀
⠀
Lead-related issues nearly spanned from head to toe this past week, resulting in the top trending clinical topic.⠀
⠀
If you like this type of content, please consider joining the Medscape community. SImply tap on the bio link for the reg page.⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#cardiology #cardiologie #cardiologist #cardiologista #heart #physician #doctor #medstudent #medicalstudent #futuredoctor #medicine  #Medscape  #cardiología #FDA #hairdye #hypertension #highbloodpressure #leadpoison
Medscape Clinical Trend: Lead⠀ ⠀ A decision by the FDA and a newly determined association with a potentially serious condition helped drive interest in this week's top trending clinical topic. ⠀ ⠀ At the very end of October, the FDA banned lead acetate from hair coloring products. Hair dye was the last cosmetic product in the United States that was allowed to have lead acetate, which had already been banned in the European Union and in Canada. ⠀ ⠀ Pressure from consumer groups, such as the Environmental Working Group, likely helped to influence the decision. These products were increasingly under scrutiny after a study last year found that hair product use was linked to increased breast cancer risk in black and white women.⠀ ⠀ Lead accumulation was also recently found to have an association with treatment-resistant hypertension. A study of 475 adult men found that elevated lead levels in the tibia were linked to an increased risk. ⠀ ⠀ Specifically, the risk for resistant hypertension was 19% higher with every 15-μg/g increase in tibia lead levels. This was independent of other important risk factors associated with the condition. ⠀ ⠀ Lead-related issues nearly spanned from head to toe this past week, resulting in the top trending clinical topic.⠀ ⠀ If you like this type of content, please consider joining the Medscape community. SImply tap on the bio link for the reg page.⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #cardiology  #cardiologie  #cardiologist  #cardiologista  #heart  #physician  #doctor  #medstudent  #medicalstudent  #futuredoctor  #medicine  #Medscape  #cardiología  #FDA  #hairdye  #hypertension  #highbloodpressure  #leadpoison 
イメージと少し違う🤔
☆
明日は1年前から楽しみにしていた岐阜基地航空祭✈️行けなくなりテンション⬇️行かれる方は楽しんできて下さい😊仕方ないから地元空港で空活かな🤣
#フジドリームエアラインズ
#エンブラエル
#信州まつもと空港
#松本空港
#ヒコーキ
#飛行機
#旅客機
#airplane
#instaplane
#canon
#fda
#5dmark4 
#fujidreamairlines
#一眼レフ
#飛行機好きな人と繋がりたい 
#canonphotography 
#空活
#ja05fj
イメージと少し違う🤔 ☆ 明日は1年前から楽しみにしていた岐阜基地航空祭✈️行けなくなりテンション⬇️行かれる方は楽しんできて下さい😊仕方ないから地元空港で空活かな🤣 #フジドリームエアラインズ  #エンブラエル  #信州まつもと空港  #松本空港  #ヒコーキ  #飛行機  #旅客機  #airplane  #instaplane  #canon  #fda  #5dmark4  #fujidreamairlines  #一眼レフ  #飛行機好きな人と繋がりたい  #canonphotography  #空活  #ja05fj 
• • • • •
If you're not reading #ingredientlists and avoiding this shit you deserve to be sick! 
#Rapeseed oil was originally used in light industry as a #penetratingoil, not for human consumption. The #FDA had actually banned it for human consumption in 1956. Later Canadian growers using #geneticmanipulation involving seed splitting (R.K. Downey, Genetic Control of Fatty Acid #Biosnythesis in Rapeseed. Journal of the American Oil Chemists Society, 1964), came up with new type of rapeseed in the 1970’s that was lower in the toxic #erucicacid. A new name was developed for the oil to try and get away from the bad issues tied to rapeseed oil, #canolaoil.

Rapeseed, the most #toxic of all food plants suddenly through genetic manipulation was made safe? The poisonous weed has been shown to cause #emphysema, #respiratorydistress, #anemia, #constipation, #irritability, and #blindness in both animals and humans, is suddenly safe?

Many of these highly processed cooking oils such as canola oil, #cottonseedoil, and #vegetableoil, are processed with many steps involving #chemicalsolvents, #dewaxers, #neutralizers, steamers, bleachers and deodorizers before they make it to the store shelves.
Pay attention to how many times they tell you by-products of the canola oil process are sold as #animalfeed.

The #solvent is #hexane a byproduct of gasoline production is used to extract the last 40%of the oil left over after the screw pressure extracting.
Hexane is a #neurotoxin and it has been found that #hexaneresidue will remain in the oil.

Another fact is the FDA does not require the food manufactures to test for residues. What harm this neuotoxin does when ingesting it is not known since most testing is done on the inhalation of hexane in industrial environments.

Canola oil is said to have healthy properties because of its high concentration of #omega3s. ONLY problem is the heat and pressure of manufacturing causes the omega 3s to go #rancid. Now the oil has to be deodorized, “I mean it smells, really, really, really bad!” The deodorizing process causes these rancid omega 3s to transform into #transfats. Yes, the bad for you trans-fats we are warned #Repost @ubiquitousphire
• • • • • If you're not reading #ingredientlists  and avoiding this shit you deserve to be sick! #Rapeseed  oil was originally used in light industry as a #penetratingoil , not for human consumption. The #FDA  had actually banned it for human consumption in 1956. Later Canadian growers using #geneticmanipulation  involving seed splitting (R.K. Downey, Genetic Control of Fatty Acid #Biosnythesis  in Rapeseed. Journal of the American Oil Chemists Society, 1964), came up with new type of rapeseed in the 1970’s that was lower in the toxic #erucicacid . A new name was developed for the oil to try and get away from the bad issues tied to rapeseed oil, #canolaoil . Rapeseed, the most #toxic  of all food plants suddenly through genetic manipulation was made safe? The poisonous weed has been shown to cause #emphysema , #respiratorydistress , #anemia , #constipation , #irritability , and #blindness  in both animals and humans, is suddenly safe? Many of these highly processed cooking oils such as canola oil, #cottonseedoil , and #vegetableoil , are processed with many steps involving #chemicalsolvents , #dewaxers , #neutralizers , steamers, bleachers and deodorizers before they make it to the store shelves. Pay attention to how many times they tell you by-products of the canola oil process are sold as #animalfeed . The #solvent  is #hexane  a byproduct of gasoline production is used to extract the last 40%of the oil left over after the screw pressure extracting. Hexane is a #neurotoxin  and it has been found that #hexaneresidue  will remain in the oil. Another fact is the FDA does not require the food manufactures to test for residues. What harm this neuotoxin does when ingesting it is not known since most testing is done on the inhalation of hexane in industrial environments. Canola oil is said to have healthy properties because of its high concentration of #omega3s . ONLY problem is the heat and pressure of manufacturing causes the omega 3s to go #rancid . Now the oil has to be deodorized, “I mean it smells, really, really, really bad!” The deodorizing process causes these rancid omega 3s to transform into #transfats . Yes, the bad for you trans-fats we are warned #Repost  @ubiquitousphire
勝ちたかった‼️
来年はいい思いをしよう‼️
あと、ルールを守れない人たちが結構いたな。噂に聞いていた駐車場所を守れない人もいたし🤗スタジアムだけは、J1といっても良さそう😂
#vortis #徳島ヴォルティス #FDA #松本山雅FC #ルールを守りましょう
鹿児島県の種子島に来てます。
FDAチャーター便で貸し切り、なんて贅沢✨
・
種子島はロケットと鉄砲の町🚀
夕食はお魚づくし。
明日は屋久島に移動するね⛴
・
マングローブの森を見ていたら、西表島を思い出した。
#鹿児島 #種子島 #種子島宇宙センター #ロケット #発射台 #カコソラ #空 #夕暮れ #門倉岬 #fda #フジドリームエアラインズ #チャーター #写真好きな人と繋がりたい #カメラ女子
鹿児島県の種子島に来てます。 FDAチャーター便で貸し切り、なんて贅沢✨ ・ 種子島はロケットと鉄砲の町🚀 夕食はお魚づくし。 明日は屋久島に移動するね⛴ ・ マングローブの森を見ていたら、西表島を思い出した。 #鹿児島  #種子島  #種子島宇宙センター  #ロケット  #発射台  #カコソラ  #空  #夕暮れ  #門倉岬  #fda  #フジドリームエアラインズ  #チャーター  #写真好きな人と繋がりたい  #カメラ女子 
👑
👑
#金のFDA は#岩手のサポート だそうですね
#金の国岩手 
ヘッドレストも#岩手仕様 
#FDA #airplane #fujidreamairlines
Healthy Pumpkin (Mini
) Muffins from #cookieandkate!
.
.
So much love for her recipes and suggestions to change it up! Mine involved a few Young Living twists. I swapped the whole wheat flour for Young Livings Gulten-Free Einkorn Pancake and  Waffle Mix and used their FDA/ GRAS certified vitality oils instead of spices. 👊
.
.
This recipe was a total win with everyone.  What areas of life are you currently "winning" at? I'm book marking this recipe so I can revisit it when the kitchen losses start to pile up!
Healthy Pumpkin (Mini ) Muffins from #cookieandkate ! . . So much love for her recipes and suggestions to change it up! Mine involved a few Young Living twists. I swapped the whole wheat flour for Young Livings Gulten-Free Einkorn Pancake and Waffle Mix and used their FDA/ GRAS certified vitality oils instead of spices. 👊 . . This recipe was a total win with everyone. What areas of life are you currently "winning" at? I'm book marking this recipe so I can revisit it when the kitchen losses start to pile up!