an online Instagram web viewer

#fattzura medias

Photos

❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤
.
Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!!
Berat 60KG ke 120KG keatas.
Sy bantu sampai dapat berat idaman.
Khidmat Nasihat PERCUMA 😘
.
🌺 Badan lebih bertenaga.
🌺 Kulit smakin cerah.
🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet
🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam.
🌺 Badan lebih segar dan ringan
.
7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱
.
Untuk Fast Respone
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤ . Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!! Berat 60KG ke 120KG keatas. Sy bantu sampai dapat berat idaman. Khidmat Nasihat PERCUMA 😘 . 🌺 Badan lebih bertenaga. 🌺 Kulit smakin cerah. 🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet 🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam. 🌺 Badan lebih segar dan ringan . 7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱 . Untuk Fast Respone 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 . Atau klik link di bio . #DEINASLIMAXJUICE  #TeamIzaChampion  #CodRawang  #putihgebu  #kurus  #kuruscepat  #putih  #tipskurus  #flawless  #Rawang  #Sgbuloh  #Selayang  #noradanish  #flawlessskin  #testimoni  #testimonicustomer  #contest  #neelofa  #igreview  #ctdk  #makeupwedding  #makeuptutorial  #ootd  #fattzura  #emasmurah  #emas916  #emas 
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤
.
Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!!
Berat 60KG ke 120KG keatas.
Sy bantu sampai dapat berat idaman.
Khidmat Nasihat PERCUMA 😘
.
🌺 Badan lebih bertenaga.
🌺 Kulit smakin cerah.
🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet
🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam.
🌺 Badan lebih segar dan ringan
.
7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱
.
Untuk Fast Respone
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤ . Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!! Berat 60KG ke 120KG keatas. Sy bantu sampai dapat berat idaman. Khidmat Nasihat PERCUMA 😘 . 🌺 Badan lebih bertenaga. 🌺 Kulit smakin cerah. 🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet 🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam. 🌺 Badan lebih segar dan ringan . 7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱 . Untuk Fast Respone 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 . Atau klik link di bio . #DEINASLIMAXJUICE  #TeamIzaChampion  #CodRawang  #putihgebu  #kurus  #kuruscepat  #putih  #tipskurus  #flawless  #Rawang  #Sgbuloh  #Selayang  #noradanish  #flawlessskin  #testimoni  #testimonicustomer  #contest  #neelofa  #igreview  #ctdk  #makeupwedding  #makeuptutorial  #ootd  #fattzura  #emasmurah  #emas916  #emas 
@Regrann from @hadyandhika - Still belum move on lagi.. Love this adorable & sweet couple on earth..moga kekal ke akhir hayat @missfazura @fattahaminz Aamiin.. 💕👶🏻
.
.
.
#KLFW #KLFW2018 #IGotStyle #KualaLumpur #FashionWeek #Fazbulous #FazbulousWarriors #Fazbulouscom #Euphoria #Fashion #Fazuka #Fazura #FattahAmin #Fattzura #Malaysia #HighFashion #ReadyToWear #KLFWRTW2018 #Couple
“ NAMPAK 5X GANDA MUDA LEPAS DAPAT BERAT IDEAL 🔥”.
.
.
Hello ! Hello! , Sis nak share testimoni founder #berryshape . Uolss perasan tak , bila tengok testimoni mereka - mereka yang dah berjaya kurus ni. Nampak 4-5 kali ganda muda lepas dapat berat ideal kan? 😍.
.
.
Haaa , nak tahu kenapa ? Ofkosss la bila berat dah mula turun , dah dapat berat ideal secara tak langsung kita akan nampak lebih bertenaga & cergas ! Lemak - lemak spare semua dah hilang & sedap mata memandangg 🔥.
.
.
DARI 60 KG 👉🏻 53 KG ✅.
.
.
Apa yang diamalkan semasa pengambilan #berryshape untuk buang 7 KG ⬇ :
.
.
🔥 Banyakkan pergerakan tubuh badan.
🔥 Konsistent amalkan #berryshape setiap hari.
🔥 Kurangkan makan malam & air manis .
🔥 Kurangkan pengambilan karborhidrat.
.
.
Berry Shape bukan sekadar menurunkan berat badan, malam ia sangat membantu untuk menggurangkan selera makan dan dalam masa yang sama membentuk semula bentuk badan kita. Soal rasa tak perlu risau , sedap 500% 💪.
.
.
Siapa lagi yang ada cita cita nak kurus & makan hati tengok orang lain boleh muat size S - XS ? Whatsapp now di 013-4450067 . Kita bantu korang selesaikan masalah kegemukkan ❗.
.
.
#berryshapesipoh #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #berryshapehq #fenomenakurusflawless #BerryShape #berryshapes #fattahamin #fazura #fattzura
“ NAMPAK 5X GANDA MUDA LEPAS DAPAT BERAT IDEAL 🔥”. . . Hello ! Hello! , Sis nak share testimoni founder #berryshape  . Uolss perasan tak , bila tengok testimoni mereka - mereka yang dah berjaya kurus ni. Nampak 4-5 kali ganda muda lepas dapat berat ideal kan? 😍. . . Haaa , nak tahu kenapa ? Ofkosss la bila berat dah mula turun , dah dapat berat ideal secara tak langsung kita akan nampak lebih bertenaga & cergas ! Lemak - lemak spare semua dah hilang & sedap mata memandangg 🔥. . . DARI 60 KG 👉🏻 53 KG ✅. . . Apa yang diamalkan semasa pengambilan #berryshape  untuk buang 7 KG ⬇ : . . 🔥 Banyakkan pergerakan tubuh badan. 🔥 Konsistent amalkan #berryshape  setiap hari. 🔥 Kurangkan makan malam & air manis . 🔥 Kurangkan pengambilan karborhidrat. . . Berry Shape bukan sekadar menurunkan berat badan, malam ia sangat membantu untuk menggurangkan selera makan dan dalam masa yang sama membentuk semula bentuk badan kita. Soal rasa tak perlu risau , sedap 500% 💪. . . Siapa lagi yang ada cita cita nak kurus & makan hati tengok orang lain boleh muat size S - XS ? Whatsapp now di 013-4450067 . Kita bantu korang selesaikan masalah kegemukkan ❗. . . #berryshapesipoh  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #berryshapehq  #fenomenakurusflawless  #BerryShape  #berryshapes  #fattahamin  #fazura  #fattzura 
Assalamualaikum syg2 semua😘

CHIFFON 😱
Ready stock
. 
RM80 sepasang 
Siap potong 3.5m
Bidang 60
. 
5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIK ROYAL CHIFFON ni.
.
🌹TAK PERLU LINING uolss! 😱.
🌹BERAT.
🌹IRONLESS (XPERLU GOSOK PUN XPE).
🌹X JARANG.
🌹CORAK YANG EXCLUSIVE DAN LIMITED.
. 
Trend tau skrg, jgn ketinggalan! Berminat pm atau whatsapp kak mas naaa

http://www.wasap.my/601137169300
Click link dibio

#kainpasangmalaysia #chiffon #kainpasangchiffon #fattzura #kainpasangmurah #onlineshop #kainpasangonline
Assalamualaikum syg2 semua😘 CHIFFON 😱 Ready stock . RM80 sepasang Siap potong 3.5m Bidang 60 . 5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIK ROYAL CHIFFON ni. . 🌹TAK PERLU LINING uolss! 😱. 🌹BERAT. 🌹IRONLESS (XPERLU GOSOK PUN XPE). 🌹X JARANG. 🌹CORAK YANG EXCLUSIVE DAN LIMITED. . Trend tau skrg, jgn ketinggalan! Berminat pm atau whatsapp kak mas naaa http://www.wasap.my/601137169300 Click link dibio #kainpasangmalaysia  #chiffon  #kainpasangchiffon  #fattzura  #kainpasangmurah  #onlineshop  #kainpasangonline 
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤
.
Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!!
Berat 60KG ke 120KG keatas.
Sy bantu sampai dapat berat idaman.
Khidmat Nasihat PERCUMA 😘
.
🌺 Badan lebih bertenaga.
🌺 Kulit smakin cerah.
🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet
🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam.
🌺 Badan lebih segar dan ringan
.
7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱
.
Untuk Fast Respone
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤ . Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!! Berat 60KG ke 120KG keatas. Sy bantu sampai dapat berat idaman. Khidmat Nasihat PERCUMA 😘 . 🌺 Badan lebih bertenaga. 🌺 Kulit smakin cerah. 🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet 🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam. 🌺 Badan lebih segar dan ringan . 7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱 . Untuk Fast Respone 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 . Atau klik link di bio . #DEINASLIMAXJUICE  #TeamIzaChampion  #CodRawang  #putihgebu  #kurus  #kuruscepat  #putih  #tipskurus  #flawless  #Rawang  #Sgbuloh  #Selayang  #noradanish  #flawlessskin  #testimoni  #testimonicustomer  #contest  #neelofa  #igreview  #ctdk  #makeupwedding  #makeuptutorial  #ootd  #fattzura  #emasmurah  #emas916  #emas 
Fair Flawless Fabulous mestilah hari² dengan #ScrubDistrict 💯. Num.1 MAGIC SCRUB VIRAL di Instagram 💯. Kenapa viral sangat scrub ni??
Sebab customer pakai jerawat hilang, sebab berkesan sayang²ku, sebab berebut² bila stok sampai terus licin, sebab customer tak boleh nak tunggu, nak COD secepat mungkin 😉. #ScrubDistrict ❤NAK CANTIK JANGAN TUNGGU
❤READY STOCK
❤SCRUBDISTRICT NO.1 WHITENING SCRUB (KOREA) .
.

LOKASI COD:-.
KELANTAN : Kota Bharu/Pengkalan Chepa/Padang Tembak/Tanjong Mas/Pasir Hor/Pasir Tumboh/Kubang Kerian/Tunjong/Tumpat/Wakaf Bharu/Pasir Pekan/Tendong/Pasir Mas/Tanah Merah/Rantau Panjang
.
.
Postage : 📦SM RM 8 |SS RM 12
Seluruh Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak
.
.
.
Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ? .
.
Dapatkan 2 jar #scrubdistrict sekarang, #freegift menanti anda!!!
.
.
Contact  Sis Noor SEKARANG !
.
Whatsapp 📱013.706.9901
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis Noor.
.
Berminat join #Dropship / #Agen di alu alukan.
💰💰💰
.
.
#sayajual #scrubdistrict #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback #scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels #kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar #produkkecantikan #produkhalal # #scrubdistrictkelantan
#scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan  #kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar #produkkecantikan #produkhalal #fattzura #keknis #codpasirmas #codkubangkerian #codkotabharu #codpengkalanchepa #codrantaupanjang #codtumpat
Fair Flawless Fabulous mestilah hari² dengan #ScrubDistrict  💯. Num.1 MAGIC SCRUB VIRAL di Instagram 💯. Kenapa viral sangat scrub ni?? Sebab customer pakai jerawat hilang, sebab berkesan sayang²ku, sebab berebut² bila stok sampai terus licin, sebab customer tak boleh nak tunggu, nak COD secepat mungkin 😉. #ScrubDistrict  ❤NAK CANTIK JANGAN TUNGGU ❤READY STOCK ❤SCRUBDISTRICT NO.1 WHITENING SCRUB (KOREA) . . LOKASI COD:-. KELANTAN : Kota Bharu/Pengkalan Chepa/Padang Tembak/Tanjong Mas/Pasir Hor/Pasir Tumboh/Kubang Kerian/Tunjong/Tumpat/Wakaf Bharu/Pasir Pekan/Tendong/Pasir Mas/Tanah Merah/Rantau Panjang . . Postage : 📦SM RM 8 |SS RM 12 Seluruh Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak . . . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . . Dapatkan 2 jar #scrubdistrict  sekarang, #freegift  menanti anda!!! . . Contact Sis Noor SEKARANG ! . Whatsapp 📱013.706.9901 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis Noor. . Berminat join #Dropship  / #Agen  di alu alukan. 💰💰💰 . . #sayajual  #scrubdistrict  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub  #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback  #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels  #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar  #produkkecantikan  #produkhalal  # #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu  #scrubdistrictpasirmas  #sayajual  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub  #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan  #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar  #produkkecantikan  #produkhalal  #fattzura  #keknis  #codpasirmas  #codkubangkerian  #codkotabharu  #codpengkalanchepa  #codrantaupanjang  #codtumpat 
HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️ . ❤️ Menutup cela ❤️ Mengandungi spf50 ❤️ Vitamin E ❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ❤️ Oil control ❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly ❤️ Tahan lebih 8 jam . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
DYXY Greentea Cleansing Wipes 🌹
.
.
Fungsi sama macam wipes tisu tapi perbezaannya banyak sangat2, cleansing nie lagi best pakai, menyerap dan menanggalkan kotoran dalam sekali lap ! .
.
yang bestnya lepas pakai , buat kulit muka kota lagi elok, lembap, licin dan lembut .
.
Memang wajib try dan sangat disyorkan untuk mereka yang mengalami masalah kulit kering
.
.
Whatsapp 👉🏻 0199060855 atau nak lagi mudah boleh terus tekan link whatsapp diatas 👆🏻
.
.
#dyxycosmetics #bccreambydyana #trustedsellermalaysia #trustedseller #putihgebugebas #nakcantik #nakcantikcarisaya #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #neelofahijab #kulitcantik #kulitgebu #fattzura #sayajual #sayajualmurah #sayajualonlinemalaysia #igshoponlinemalaysia #borongmurah #borongmurahmalaysia #borongkosmetik #foundationviral #foundationmalaysia #foundationmurahmalaysia #gebugebas #muamalaysia #mekapmurah #kulitflawless #cantik2 #putihkulit #parutpudar
DYXY Greentea Cleansing Wipes 🌹 . . Fungsi sama macam wipes tisu tapi perbezaannya banyak sangat2, cleansing nie lagi best pakai, menyerap dan menanggalkan kotoran dalam sekali lap ! . . yang bestnya lepas pakai , buat kulit muka kota lagi elok, lembap, licin dan lembut . . Memang wajib try dan sangat disyorkan untuk mereka yang mengalami masalah kulit kering . . Whatsapp 👉🏻 0199060855 atau nak lagi mudah boleh terus tekan link whatsapp diatas 👆🏻 . . #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #trustedsellermalaysia  #trustedseller  #putihgebugebas  #nakcantik  #nakcantikcarisaya  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #neelofahijab  #kulitcantik  #kulitgebu  #fattzura  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonlinemalaysia  #igshoponlinemalaysia  #borongmurah  #borongmurahmalaysia  #borongkosmetik  #foundationviral  #foundationmalaysia  #foundationmurahmalaysia  #gebugebas  #muamalaysia  #mekapmurah  #kulitflawless  #cantik2  #putihkulit  #parutpudar 
Jom ber PRP facial! Harga RM190+RM30 (hydra facial+vitamin c serum, led mask,sheep placenta) detox mask applications depands on skin conditions  and it's FOC! 20ml darah termasuk meso teknik dan dermapen! Paling murah bak hang! Sesuai utk semua jenis kulit! Acne parut jeragat kedutan jom pakat mai buat. 
#fattzura #prptreatment #prptreatmentkl #prptreatmentselangor #prptreatmentmurah #prptreatmentmalaysia #dripservice #dripservices #dripservicekl #dripserviceselangor #dripservicemalaysia #suntikcantik #suntikankecantikan 
#prpmalaysia
#prppetalingjaya
#fillerkl
#fillermurah
#fillermurahkl 
#fillerselangor
Jom ber PRP facial! Harga RM190+RM30 (hydra facial+vitamin c serum, led mask,sheep placenta) detox mask applications depands on skin conditions and it's FOC! 20ml darah termasuk meso teknik dan dermapen! Paling murah bak hang! Sesuai utk semua jenis kulit! Acne parut jeragat kedutan jom pakat mai buat. #fattzura  #prptreatment  #prptreatmentkl  #prptreatmentselangor  #prptreatmentmurah  #prptreatmentmalaysia  #dripservice  #dripservices  #dripservicekl  #dripserviceselangor  #dripservicemalaysia  #suntikcantik  #suntikankecantikan  #prpmalaysia  #prppetalingjaya  #fillerkl  #fillermurah  #fillermurahkl  #fillerselangor 
Apa item baby bedding set kami?
Jom kita lihat posting ni 👆 🔥Harga bergantung kepada design dan fabrik yang digunakan
🔥KATIL DAN TILAM tidak DIJUAL
🔥Starting price RM350 dan above
🔥PRE ORDER SAHAJA YA 😉

Whatsapp untuk sebarang pertanyaan/quotation
📲012 5366004

Follow ig kami 🖱 @needlescrafts_baby_boutique 
#babybeddingmurah #babybeddingmalaysia #babybeddingset #babycribset #babycotbumper #katilbaby #setkatilbaby #tilambayi #tilambaby #kedaibaby #murah #viral #onlinebabyshop #onlinebabyboutique #instababy #infant #igreview #igshop #ctdk #fattzura #barangbaby #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia #bazaarbarangmurah #bazaarbarangbaby #onlineshoppingboutique #onlinestore
Apa item baby bedding set kami? Jom kita lihat posting ni 👆 🔥Harga bergantung kepada design dan fabrik yang digunakan 🔥KATIL DAN TILAM tidak DIJUAL 🔥Starting price RM350 dan above 🔥PRE ORDER SAHAJA YA 😉 Whatsapp untuk sebarang pertanyaan/quotation 📲012 5366004 Follow ig kami 🖱 @needlescrafts_baby_boutique #babybeddingmurah  #babybeddingmalaysia  #babybeddingset  #babycribset  #babycotbumper  #katilbaby  #setkatilbaby  #tilambayi  #tilambaby  #kedaibaby  #murah  #viral  #onlinebabyshop  #onlinebabyboutique  #instababy  #infant  #igreview  #igshop  #ctdk  #fattzura  #barangbaby  #bazaarmalaysia  #bazaaronlinemalaysia  #bazaarbarangmurah  #bazaarbarangbaby  #onlineshoppingboutique  #onlinestore 
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤
.
Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!!
Berat 60KG ke 120KG keatas.
Sy bantu sampai dapat berat idaman.
Khidmat Nasihat PERCUMA 😘
.
🌺 Badan lebih bertenaga.
🌺 Kulit smakin cerah.
🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet
🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam.
🌺 Badan lebih segar dan ringan
.
7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱
.
Untuk Fast Respone
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤ . Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!! Berat 60KG ke 120KG keatas. Sy bantu sampai dapat berat idaman. Khidmat Nasihat PERCUMA 😘 . 🌺 Badan lebih bertenaga. 🌺 Kulit smakin cerah. 🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet 🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam. 🌺 Badan lebih segar dan ringan . 7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱 . Untuk Fast Respone 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 . Atau klik link di bio . #DEINASLIMAXJUICE  #TeamIzaChampion  #CodRawang  #putihgebu  #kurus  #kuruscepat  #putih  #tipskurus  #flawless  #Rawang  #Sgbuloh  #Selayang  #noradanish  #flawlessskin  #testimoni  #testimonicustomer  #contest  #neelofa  #igreview  #ctdk  #makeupwedding  #makeuptutorial  #ootd  #fattzura  #emasmurah  #emas916  #emas 
Constipation problem?
Ada yang susah nak membuang?

Anda boleh Cuba Detox Pro!

Apa itu Detox Pro?
.
Well kalau nama detox tu mestilah
.
✔️ Membuang toxin dalam badan
.
Selain itu. Detox Pro by Trudolly juga
.
✔️ Menghalang pembentukan lemak
✔️ Mengawal penyerapan karbohidrat yang berlebihan
✔️ Membakar lemak
✔️ Melancarkan proses pencernaan
✔️ Melancarkan peredaran darah
.
Dan yang best bila you consume detox pro, angin senang nak kluar dari badan. Jadi badan pun kurang sakit-sakit. Rasa ringan je 💕
.
Detox Pro Trudolly tidak meransang perut untuk rasa sakit memulas ❌❌❌
.
Takde ye. Cuma rasa natural je nak membuang tu. Lega sangat!
.
Setiap botol ada 30 biji
.
Kalau anda ambil ubat hospital, jangan makan detox pro sebelum atau selepas 3 jam ye. Kene gapkan 😘
.
Nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp 📲0193526632 atau boleh dapatkan juga dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
.
#trudolly #vdolly #vdollyjb #trudollymurah #fattzura #raya2018 #detox #detoxpro #slim #jomkurus #sihat #sembelit #teamrichdolly #trudollyjb #trudollyjdt #trudollyjohorbahru #trudollyjohor #trudollybanting #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollyklang #trudollyrawang #trudollypenang
Constipation problem? Ada yang susah nak membuang? Anda boleh Cuba Detox Pro! Apa itu Detox Pro? . Well kalau nama detox tu mestilah . ✔️ Membuang toxin dalam badan . Selain itu. Detox Pro by Trudolly juga . ✔️ Menghalang pembentukan lemak ✔️ Mengawal penyerapan karbohidrat yang berlebihan ✔️ Membakar lemak ✔️ Melancarkan proses pencernaan ✔️ Melancarkan peredaran darah . Dan yang best bila you consume detox pro, angin senang nak kluar dari badan. Jadi badan pun kurang sakit-sakit. Rasa ringan je 💕 . Detox Pro Trudolly tidak meransang perut untuk rasa sakit memulas ❌❌❌ . Takde ye. Cuma rasa natural je nak membuang tu. Lega sangat! . Setiap botol ada 30 biji . Kalau anda ambil ubat hospital, jangan makan detox pro sebelum atau selepas 3 jam ye. Kene gapkan 😘 . Nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp 📲0193526632 atau boleh dapatkan juga dari #teamrichdolly  seluruh Malaysia . #trudolly  #vdolly  #vdollyjb  #trudollymurah  #fattzura  #raya2018  #detox  #detoxpro  #slim  #jomkurus  #sihat  #sembelit  #teamrichdolly  #trudollyjb  #trudollyjdt  #trudollyjohorbahru  #trudollyjohor  #trudollybanting  #trudollyputrajaya  #trudollycyberjaya  #trudollyklang  #trudollyrawang  #trudollypenang 
💗SHALICIOUS BEAUTY 💗
.
SET COMBO BAJET
🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY
🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT
.
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS
👇🏻
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual
💗SHALICIOUS BEAUTY 💗 . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT . KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual 
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤
.
Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!!
Berat 60KG ke 120KG keatas.
Sy bantu sampai dapat berat idaman.
Khidmat Nasihat PERCUMA 😘
.
🌺 Badan lebih bertenaga.
🌺 Kulit smakin cerah.
🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet
🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam.
🌺 Badan lebih segar dan ringan
.
7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱
.
Untuk Fast Respone
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤ . Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!! Berat 60KG ke 120KG keatas. Sy bantu sampai dapat berat idaman. Khidmat Nasihat PERCUMA 😘 . 🌺 Badan lebih bertenaga. 🌺 Kulit smakin cerah. 🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet 🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam. 🌺 Badan lebih segar dan ringan . 7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱 . Untuk Fast Respone 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 . Atau klik link di bio . #DEINASLIMAXJUICE  #TeamIzaChampion  #CodRawang  #putihgebu  #kurus  #kuruscepat  #putih  #tipskurus  #flawless  #Rawang  #Sgbuloh  #Selayang  #noradanish  #flawlessskin  #testimoni  #testimonicustomer  #contest  #neelofa  #igreview  #ctdk  #makeupwedding  #makeuptutorial  #ootd  #fattzura  #emasmurah  #emas916  #emas 
Assalamualaikum syg2 semua😘

CHIFFON 😱
Ready stock
. 
RM80 sepasang 
Siap potong 3.5m
Bidang 60
. 
5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIK ROYAL CHIFFON ni.
.
🌹TAK PERLU LINING uolss! 😱.
🌹BERAT.
🌹IRONLESS (XPERLU GOSOK PUN XPE).
🌹X JARANG.
🌹CORAK YANG EXCLUSIVE DAN LIMITED.
. 
Trend tau skrg, jgn ketinggalan tau! Berminat pm atau whatsapp kak mas naaa

http://www.wasap.my/601137169300
Click link dibio

#kainpasangmalaysia #chiffon #kainpasangchiffon #fattzura #kainpasangmurah #onlineshop #kainpasangonline
Assalamualaikum syg2 semua😘 CHIFFON 😱 Ready stock . RM80 sepasang Siap potong 3.5m Bidang 60 . 5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIK ROYAL CHIFFON ni. . 🌹TAK PERLU LINING uolss! 😱. 🌹BERAT. 🌹IRONLESS (XPERLU GOSOK PUN XPE). 🌹X JARANG. 🌹CORAK YANG EXCLUSIVE DAN LIMITED. . Trend tau skrg, jgn ketinggalan tau! Berminat pm atau whatsapp kak mas naaa http://www.wasap.my/601137169300 Click link dibio #kainpasangmalaysia  #chiffon  #kainpasangchiffon  #fattzura  #kainpasangmurah  #onlineshop  #kainpasangonline 
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤
.
Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!!
Berat 60KG ke 120KG keatas.
Sy bantu sampai dapat berat idaman.
Khidmat Nasihat PERCUMA 😘
.
🌺 Badan lebih bertenaga.
🌺 Kulit smakin cerah.
🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet
🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam.
🌺 Badan lebih segar dan ringan
.
7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱
.
Untuk Fast Respone
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤ . Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!! Berat 60KG ke 120KG keatas. Sy bantu sampai dapat berat idaman. Khidmat Nasihat PERCUMA 😘 . 🌺 Badan lebih bertenaga. 🌺 Kulit smakin cerah. 🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet 🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam. 🌺 Badan lebih segar dan ringan . 7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱 . Untuk Fast Respone 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 . Atau klik link di bio . #DEINASLIMAXJUICE  #TeamIzaChampion  #CodRawang  #putihgebu  #kurus  #kuruscepat  #putih  #tipskurus  #flawless  #Rawang  #Sgbuloh  #Selayang  #noradanish  #flawlessskin  #testimoni  #testimonicustomer  #contest  #neelofa  #igreview  #ctdk  #makeupwedding  #makeuptutorial  #ootd  #fattzura  #emasmurah  #emas916  #emas 
#Repost @hadyandhika with @get_repost
・・・
Still belum move on lagi.. Love this adorable & sweet couple on earth..moga kekal ke akhir hayat @missfazura @fattahaminz Aamiin.. 💕👶🏻
.
.
.
#KLFW #KLFW2018 #IGotStyle #KualaLumpur #FashionWeek #Fazbulous #FazbulousWarriors #Fazbulouscom #Euphoria #Fashion #Fazuka #Fazura #FattahAmin #Fattzura #Malaysia #HighFashion #ReadyToWear #KLFWRTW2018 #Couple
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤
.
Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!!
Berat 60KG ke 120KG keatas.
Sy bantu sampai dapat berat idaman.
Khidmat Nasihat PERCUMA 😘
.
🌺 Badan lebih bertenaga.
🌺 Kulit smakin cerah.
🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet
🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam.
🌺 Badan lebih segar dan ringan
.
7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱
.
Untuk Fast Respone
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas
❤DASYATT BIAR BETUL!! MUKA YANG BULAT macam bulan kini kembali jadi BUJUR makin CANTIK dan SLIM selepas turun 13KG.❤ . Sy mencari 29 orang yang nak RAMPING!! Berat 60KG ke 120KG keatas. Sy bantu sampai dapat berat idaman. Khidmat Nasihat PERCUMA 😘 . 🌺 Badan lebih bertenaga. 🌺 Kulit smakin cerah. 🌺 Kawal selera mkn untuk yg susah diet 🌺 Tidak perlu berlapar dan bersenam. 🌺 Badan lebih segar dan ringan . 7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱 . Untuk Fast Respone 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈 . Atau klik link di bio . #DEINASLIMAXJUICE  #TeamIzaChampion  #CodRawang  #putihgebu  #kurus  #kuruscepat  #putih  #tipskurus  #flawless  #Rawang  #Sgbuloh  #Selayang  #noradanish  #flawlessskin  #testimoni  #testimonicustomer  #contest  #neelofa  #igreview  #ctdk  #makeupwedding  #makeuptutorial  #ootd  #fattzura  #emasmurah  #emas916  #emas 
Alamakkk...
Jgn la sampai mcm tu..
.
Ada cara utk menyelesaikan masalahnya.
.
Cik abg oiii kasi la isteri tu kurus balik..pasti cantik semula .. Mood pun akan ok..
.
Sis ada satu program yg boleh bantu isteri2 cik abg Program Fast Track Coaching Online sis dah dibuka utk pendaftaran..
.
Cepat selagi slot masih ada lagi...
.

#teamnazazie 
follow my second ig @24coach_naz

COACH NAZ 0136711218
COACH AZIE 0136111518 
#kurus #terlajaklaris #ootdhijab #pelaminnikah #blousewanita #tipscantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jk1m #sayanakkurus #palazzomurah #fattzura #neelofa #facebook #nakcantik #healthydiet #senangkurus #langsing,#kekechallenge#tv3#BHonline#plussaiz#saizbesarcantik#kempisperut#sayangisteri#semerahcintaumairah
Alamakkk... Jgn la sampai mcm tu.. . Ada cara utk menyelesaikan masalahnya. . Cik abg oiii kasi la isteri tu kurus balik..pasti cantik semula .. Mood pun akan ok.. . Sis ada satu program yg boleh bantu isteri2 cik abg Program Fast Track Coaching Online sis dah dibuka utk pendaftaran.. . Cepat selagi slot masih ada lagi... . #teamnazazie  follow my second ig @24coach_naz COACH NAZ 0136711218 COACH AZIE 0136111518 #kurus  #terlajaklaris  #ootdhijab  #pelaminnikah  #blousewanita  #tipscantik  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #jk1m  #sayanakkurus  #palazzomurah  #fattzura  #neelofa  #facebook  #nakcantik  #healthydiet  #senangkurus  #langsing ,#kekechallenge #tv3 #BHonline #plussaiz #saizbesarcantik #kempisperut #sayangisteri #semerahcintaumairah 
Dia dah mai 😱😱 Tudung bawal paling exclusive di abad ini. Tudung bawal dari material yg terbaik dr yg terbaekkkk punya. BAWAL LUNA!!! 🎉🎉🎉 Jom ushar apa yg bestnya dgn bawal LUNA kiteeer ni 😘

#sayajualtudung #sayajualmurah #sayajual #tudungmalaysia #tudungbawal #tudungborong #uitm #uia #shawlmurah #bazarpaknil #fattzura #airispremium #igers #ootd #tudungvietnam #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #shawllabuh #bawallabuhmurah
Fair Flawless Fabulous mestilah hari² dengan #ScrubDistrict 💯. Num.1 MAGIC SCRUB VIRAL di Instagram 💯. Kenapa viral sangat scrub ni??
Sebab customer pakai jerawat hilang, sebab berkesan sayang²ku, sebab berebut² bila stok sampai terus licin, sebab customer tak boleh nak tunggu, nak COD secepat mungkin 😉. #ScrubDistrict ❤NAK CANTIK JANGAN TUNGGU
❤READY STOCK
❤SCRUBDISTRICT NO.1 WHITENING SCRUB (KOREA) .
.

LOKASI COD:-.
KELANTAN : Kota Bharu/Pengkalan Chepa/Padang Tembak/Tanjong Mas/Pasir Hor/Pasir Tumboh/Kubang Kerian/Tunjong/Tumpat/Wakaf Bharu/Pasir Pekan/Tendong/Pasir Mas/Tanah Merah/Rantau Panjang
.
.
Postage : 📦SM RM 8 |SS RM 12
Seluruh Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak
.
.
.
Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2018 ? .
.
Dapatkan 2 jar #scrubdistrict sekarang, #freegift menanti anda!!!
.
.
Contact  Sis Noor SEKARANG !
.
Whatsapp 📱013.706.9901
.
NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis Noor.
.
Berminat join #Dropship / #Agen di alu alukan.
💰💰💰
.
.
#sayajual #scrubdistrict #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback #scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels #kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar #produkkecantikan #produkhalal # #scrubdistrictkelantan
#scrubdistrictkotabharu #scrubdistrictpasirmas  #sayajual  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #scrubmuka #scrubbadan  #kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar #produkkecantikan #produkhalal #fattzura #keknis #codpasirmas #codkubangkerian #codkotabharu #codpengkalanchepa #codrantaupanjang #codtumpat
Fair Flawless Fabulous mestilah hari² dengan #ScrubDistrict  💯. Num.1 MAGIC SCRUB VIRAL di Instagram 💯. Kenapa viral sangat scrub ni?? Sebab customer pakai jerawat hilang, sebab berkesan sayang²ku, sebab berebut² bila stok sampai terus licin, sebab customer tak boleh nak tunggu, nak COD secepat mungkin 😉. #ScrubDistrict  ❤NAK CANTIK JANGAN TUNGGU ❤READY STOCK ❤SCRUBDISTRICT NO.1 WHITENING SCRUB (KOREA) . . LOKASI COD:-. KELANTAN : Kota Bharu/Pengkalan Chepa/Padang Tembak/Tanjong Mas/Pasir Hor/Pasir Tumboh/Kubang Kerian/Tunjong/Tumpat/Wakaf Bharu/Pasir Pekan/Tendong/Pasir Mas/Tanah Merah/Rantau Panjang . . Postage : 📦SM RM 8 |SS RM 12 Seluruh Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak . . . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict  viral 2018 ? . . Dapatkan 2 jar #scrubdistrict  sekarang, #freegift  menanti anda!!! . . Contact Sis Noor SEKARANG ! . Whatsapp 📱013.706.9901 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis Noor. . Berminat join #Dropship  / #Agen  di alu alukan. 💰💰💰 . . #sayajual  #scrubdistrict  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub  #whiteningfacialscrub  #scrubdistrictfeedback  #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubdistrictangels  #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar  #produkkecantikan  #produkhalal  # #scrubdistrictkelantan  #scrubdistrictkotabharu  #scrubdistrictpasirmas  #sayajual  #scrubdistrictwhiteningfacialscrub  #whiteningfacialscrub  #scrubmuka  #scrubbadan  #kulitkusam  #skincare  #parutpudar  #jeragatpudar  #produkkecantikan  #produkhalal  #fattzura  #keknis  #codpasirmas  #codkubangkerian  #codkotabharu  #codpengkalanchepa  #codrantaupanjang  #codtumpat 
SET VALENTINO BATIK
.
PRICE : RM77
ADD POS RM8SM/RM12SS
.
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 15-16"
Armhole : 19.5-20"
Bust :37-40"
Sleeve length : 18.5"
Length :21.5"
.
Skirt Pario :
Width : 200-205 cm
Length : 106-110 cm
.
Free size fit to L
_refer measurement guide_
.
Material: 
Top: Valentino Silk Organza (stretchable)
Skirt: Batik Pario
.
#setvalentinobatik #setvalentino #kainpariomurah #kainpario #bazarpaknil #bazarlelaki #bazarwanita #cikgu #pelajar #ootdfashion #ootd #iraagen #ggagent #janganbencicintaku #murahmurah #surihatimrpilot #lofattah #awaksukasayatak #fattzura #jbeag #bajukurungmurah #bajukurung #dress #ootd
SET VALENTINO BATIK . PRICE : RM77 ADD POS RM8SM/RM12SS . Please refer Measurements : Top Shoulder : 15-16" Armhole : 19.5-20" Bust :37-40" Sleeve length : 18.5" Length :21.5" . Skirt Pario : Width : 200-205 cm Length : 106-110 cm . Free size fit to L _refer measurement guide_ . Material: Top: Valentino Silk Organza (stretchable) Skirt: Batik Pario . #setvalentinobatik  #setvalentino  #kainpariomurah  #kainpario  #bazarpaknil  #bazarlelaki  #bazarwanita  #cikgu  #pelajar  #ootdfashion  #ootd  #iraagen  #ggagent  #janganbencicintaku  #murahmurah  #surihatimrpilot  #lofattah  #awaksukasayatak  #fattzura  #jbeag  #bajukurungmurah  #bajukurung  #dress  #ootd 
Korang rasa berbaloi tak nak dapatkan kulit putih gebu cerah sekata seluruh tubuh dengan hanya bermodalkan RM2.33 je sehari?? 😉😉😉 Mmg BERBALOI2 la kan sbb kesannya pun Mmg WOW SGT 😍😍😍
Sesape nk order whatsapp je ok
Dont worry i'm a trusted seller
💯% ORIGINAL from SHALICIOUS HQ, BUKAN TIRUAN ye... Dgn MixBerry/BSS
❌ perlu nak bancuh2 bagai
❌ perlu inject (bahaya ya)
❌ perlu telan2 pil
✔ Terus Makan 1@2sudu Pagi & 1@2sudu Malam sblm tido utk kulit SIHAT CANTIK PUTIH GEBU..sudu pn dh disediakan dlm tu, kecik molek je sudu sbb tu tahan lama n jimat

MixBerry RM125 / BSS RM70

FREE POSTAGE & COD😍😍😍
FREE POSTAGE & COD😍😍😍
FREE POSTAGE & COD😍😍😍
(Jimat kos pos RM8 tau)

WhatsApp - 0109000310

#shalicioushq  #shalicioushqipoh  #mixberrymurah. #mixberryoriginal  #beautysecretshaliciousoriginal
#beautysecretmurah  #suplementsihatcantik  #suplementsihatcantikluarandalaman
#makanankesihatandalamanluaran  #JBC
#makanantambahanselamatdanberdaftar
#fattzura  #malaysia
Korang rasa berbaloi tak nak dapatkan kulit putih gebu cerah sekata seluruh tubuh dengan hanya bermodalkan RM2.33 je sehari?? 😉😉😉 Mmg BERBALOI2 la kan sbb kesannya pun Mmg WOW SGT 😍😍😍 Sesape nk order whatsapp je ok Dont worry i'm a trusted seller 💯% ORIGINAL from SHALICIOUS HQ, BUKAN TIRUAN ye... Dgn MixBerry/BSS ❌ perlu nak bancuh2 bagai ❌ perlu inject (bahaya ya) ❌ perlu telan2 pil ✔ Terus Makan 1@2sudu Pagi & 1@2sudu Malam sblm tido utk kulit SIHAT CANTIK PUTIH GEBU..sudu pn dh disediakan dlm tu, kecik molek je sudu sbb tu tahan lama n jimat MixBerry RM125 / BSS RM70 FREE POSTAGE & COD😍😍😍 FREE POSTAGE & COD😍😍😍 FREE POSTAGE & COD😍😍😍 (Jimat kos pos RM8 tau) WhatsApp - 0109000310 #shalicioushq  #shalicioushqipoh  #mixberrymurah . #mixberryoriginal  #beautysecretshaliciousoriginal  #beautysecretmurah  #suplementsihatcantik  #suplementsihatcantikluarandalaman  #makanankesihatandalamanluaran  #JBC  #makanantambahanselamatdanberdaftar  #fattzura  #malaysia 
Korang rasa berbaloi tak nak dapatkan kulit putih gebu cerah sekata seluruh tubuh dengan hanya bermodalkan RM2.33 je sehari?? 😉😉😉 Mmg BERBALOI2 la kan sbb kesannya pun Mmg WOW SGT 😍😍😍
Sesape nk order whatsapp je ok
Dont worry i'm a trusted seller
💯% ORIGINAL from SHALICIOUS HQ, BUKAN TIRUAN ye... Dgn MixBerry/BSS
❌ perlu nak bancuh2 bagai
❌ perlu inject (bahaya ya)
❌ perlu telan2 pil
✔ Terus Makan 1@2sudu Pagi & 1@2sudu Malam sblm tido utk kulit SIHAT CANTIK PUTIH GEBU..sudu pn dh disediakan dlm tu, kecik molek je sudu sbb tu tahan lama n jimat

MixBerry RM125 / BSS RM70

FREE POSTAGE & COD😍😍😍
FREE POSTAGE & COD😍😍😍
FREE POSTAGE & COD😍😍😍
(Jimat kos pos RM8 tau)

WhatsApp - 0109000310

#shalicioushq  #shalicioushqipoh  #mixberrymurah. #mixberryoriginal  #beautysecretshaliciousoriginal
#beautysecretmurah  #suplementsihatcantik  #suplementsihatcantikluarandalaman
#makanankesihatandalamanluaran  #JBC
#makanantambahanselamatdanberdaftar
#fattzura  #malaysia
Korang rasa berbaloi tak nak dapatkan kulit putih gebu cerah sekata seluruh tubuh dengan hanya bermodalkan RM2.33 je sehari?? 😉😉😉 Mmg BERBALOI2 la kan sbb kesannya pun Mmg WOW SGT 😍😍😍 Sesape nk order whatsapp je ok Dont worry i'm a trusted seller 💯% ORIGINAL from SHALICIOUS HQ, BUKAN TIRUAN ye... Dgn MixBerry/BSS ❌ perlu nak bancuh2 bagai ❌ perlu inject (bahaya ya) ❌ perlu telan2 pil ✔ Terus Makan 1@2sudu Pagi & 1@2sudu Malam sblm tido utk kulit SIHAT CANTIK PUTIH GEBU..sudu pn dh disediakan dlm tu, kecik molek je sudu sbb tu tahan lama n jimat MixBerry RM125 / BSS RM70 FREE POSTAGE & COD😍😍😍 FREE POSTAGE & COD😍😍😍 FREE POSTAGE & COD😍😍😍 (Jimat kos pos RM8 tau) WhatsApp - 0109000310 #shalicioushq  #shalicioushqipoh  #mixberrymurah . #mixberryoriginal  #beautysecretshaliciousoriginal  #beautysecretmurah  #suplementsihatcantik  #suplementsihatcantikluarandalaman  #makanankesihatandalamanluaran  #JBC  #makanantambahanselamatdanberdaftar  #fattzura  #malaysia 
BIG SALES PRE AIDILADHA 
SALE BERMULA 16-21 OGOS 2018‼️‼️QAILA BLOUSE RM50
. 📌 Bella Elegant Blouse
Np RM85 Promo RM55 📌 Abaya Calista 
Np RM99 Promo RM75 📌 Alana blouse 
Np RM85 Promo RM75
📌 Qaila blouse 
Np RM69 Promo RM50 📌Elvyna blouse 
Np rm85 Promo rm50 📌 Kurung danella 
Np RM179  Promo RM139 📌 Set Kurung yusra 
Np RM199 Promo RM139 + free Khimar Instant bernilai RM79 📌 Set jubah haifa syari 
Np RM229 Promo RM139 + free khimar bernilai RM69 📌 Kurta hamzah
Np RM119 Promo RM79
. 📑 BACA DETAIL/UKURAN
📸 SCREENSHOOT GAMBAR
📳 WHATSAPP 01112260716 UTK ORDER (FAST RESPOND)
.
📝 °STOK ADA BAYAR TERUS. NO BOOKING. SIAPA CEPAT, DIA DAPAT°‼️‼️
.
#bajukurung #dress #freepostage #bridesmaid #bajubridesmaid #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #bajudinner #ootd #bajurayahaji #bajukolej #plussize #muslimahfashion #bazarsale #bajuevent #bajusedondon  #bajumajlis #blouseexclusive #blouseplussize #blousebfriendly #blouselabuh #plussize #qailablouse #qaila
BIG SALES PRE AIDILADHA SALE BERMULA 16-21 OGOS 2018‼️‼️QAILA BLOUSE RM50 . 📌 Bella Elegant Blouse Np RM85 Promo RM55 📌 Abaya Calista Np RM99 Promo RM75 📌 Alana blouse Np RM85 Promo RM75 📌 Qaila blouse Np RM69 Promo RM50 📌Elvyna blouse Np rm85 Promo rm50 📌 Kurung danella Np RM179 Promo RM139 📌 Set Kurung yusra Np RM199 Promo RM139 + free Khimar Instant bernilai RM79 📌 Set jubah haifa syari Np RM229 Promo RM139 + free khimar bernilai RM69 📌 Kurta hamzah Np RM119 Promo RM79 . 📑 BACA DETAIL/UKURAN 📸 SCREENSHOOT GAMBAR 📳 WHATSAPP 01112260716 UTK ORDER (FAST RESPOND) . 📝 °STOK ADA BAYAR TERUS. NO BOOKING. SIAPA CEPAT, DIA DAPAT°‼️‼️ . #bajukurung  #dress  #freepostage  #bridesmaid  #bajubridesmaid  #murahmurah  #jualbajumurah  #bazarpaknil  #surihatimrpilot  #lofattah  #ilofayou  #awaksukasayatak  #fattzura  #bajudinner  #ootd  #bajurayahaji  #bajukolej  #plussize  #muslimahfashion  #bazarsale  #bajuevent  #bajusedondon  #bajumajlis  #blouseexclusive  #blouseplussize  #blousebfriendly  #blouselabuh  #plussize  #qailablouse  #qaila 
Assalamualaikum syg2 semua😘

CHIFFON 😱
Ready stock
. 
RM80 sepasang 
Siap potong 3.5m
Bidang 60
. 
5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIK ROYAL CHIFFON ni.
.
🌹TAK PERLU LINING uolss! 😱.
🌹BERAT.
🌹IRONLESS (XPERLU GOSOK PUN XPE).
🌹X JARANG.
🌹CORAK YANG EXCLUSIVE DAN LIMITED.
. 
Trend tau skrg, jgn ketinggalan tau! Berminat pm atau whatsapp kak mas naaa

http://www.wasap.my/601137169300
Click link dibio

#kainpasangmalaysia #chiffon #kainpasangchiffon #fattzura #kainpasangmurah #onlineshop #kainpasangonline
Assalamualaikum syg2 semua😘 CHIFFON 😱 Ready stock . RM80 sepasang Siap potong 3.5m Bidang 60 . 5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MILIK ROYAL CHIFFON ni. . 🌹TAK PERLU LINING uolss! 😱. 🌹BERAT. 🌹IRONLESS (XPERLU GOSOK PUN XPE). 🌹X JARANG. 🌹CORAK YANG EXCLUSIVE DAN LIMITED. . Trend tau skrg, jgn ketinggalan tau! Berminat pm atau whatsapp kak mas naaa http://www.wasap.my/601137169300 Click link dibio #kainpasangmalaysia  #chiffon  #kainpasangchiffon  #fattzura  #kainpasangmurah  #onlineshop  #kainpasangonline 
Korang rasa berbaloi tak nak dapatkan kulit putih gebu cerah sekata seluruh tubuh dengan hanya bermodalkan RM2.33 je sehari?? 😉😉😉 Mmg BERBALOI2 la kan sbb kesannya pun Mmg WOW SGT 😍😍😍
Sesape nk order whatsapp je ok
Dont worry i'm a trusted seller
💯% ORIGINAL from SHALICIOUS HQ, BUKAN TIRUAN ye... Dgn MixBerry/BSS
❌ perlu nak bancuh2 bagai
❌ perlu inject (bahaya ya)
❌ perlu telan2 pil
✔ Terus Makan 1@2sudu Pagi & 1@2sudu Malam sblm tido utk kulit SIHAT CANTIK PUTIH GEBU..sudu pn dh disediakan dlm tu, kecik molek je sudu sbb tu tahan lama n jimat

MixBerry RM125 / BSS RM70

FREE POSTAGE & COD😍😍😍
FREE POSTAGE & COD😍😍😍
FREE POSTAGE & COD😍😍😍
(Jimat kos pos RM8 tau)

WhatsApp - 0109000310

#shalicioushq  #shalicioushqipoh  #mixberrymurah. #mixberryoriginal  #beautysecretshaliciousoriginal
#beautysecretmurah  #suplementsihatcantik  #suplementsihatcantikluarandalaman
#makanankesihatandalamanluaran  #JBC
#makanantambahanselamatdanberdaftar
#fattzura  #malaysia
Korang rasa berbaloi tak nak dapatkan kulit putih gebu cerah sekata seluruh tubuh dengan hanya bermodalkan RM2.33 je sehari?? 😉😉😉 Mmg BERBALOI2 la kan sbb kesannya pun Mmg WOW SGT 😍😍😍 Sesape nk order whatsapp je ok Dont worry i'm a trusted seller 💯% ORIGINAL from SHALICIOUS HQ, BUKAN TIRUAN ye... Dgn MixBerry/BSS ❌ perlu nak bancuh2 bagai ❌ perlu inject (bahaya ya) ❌ perlu telan2 pil ✔ Terus Makan 1@2sudu Pagi & 1@2sudu Malam sblm tido utk kulit SIHAT CANTIK PUTIH GEBU..sudu pn dh disediakan dlm tu, kecik molek je sudu sbb tu tahan lama n jimat MixBerry RM125 / BSS RM70 FREE POSTAGE & COD😍😍😍 FREE POSTAGE & COD😍😍😍 FREE POSTAGE & COD😍😍😍 (Jimat kos pos RM8 tau) WhatsApp - 0109000310 #shalicioushq  #shalicioushqipoh  #mixberrymurah . #mixberryoriginal  #beautysecretshaliciousoriginal  #beautysecretmurah  #suplementsihatcantik  #suplementsihatcantikluarandalaman  #makanankesihatandalamanluaran  #JBC  #makanantambahanselamatdanberdaftar  #fattzura  #malaysia 
Masak sendiri Kentang Goreng, lepas tu bancuh cheese. Makan ramai2 bersama keluarga / kawan2.
.
======================
SERBUK CHEESE POWDER
======================
.
200 gm = RM 13
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)
.
=============
POSTAGE
=============
.
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚
.
=========================================
.
Untuk order boleh whatsapp : .
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊
.
#sayajualonline #sayajual #johorbahru #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder  #bazariaonline #moodrepublik #fattzura #ctdk #neelofa #bazarpaknilmurah #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #lazadamalaysia #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #serbukcheesemurah #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #serembanmacammacamada #shahalam #seremban
Masak sendiri Kentang Goreng, lepas tu bancuh cheese. Makan ramai2 bersama keluarga / kawan2. . ====================== SERBUK CHEESE POWDER ====================== . 200 gm = RM 13 Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak) . ============= POSTAGE ============= . 🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚 🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚 🚚🚚 ISNIN - JUMAAT 🚚🚚 . ========================================= . Untuk order boleh whatsapp : . 📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊 📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊 📱📱013.700.3585 ( Hawa) / 019.604.5098 (Bukhari)📱📱 ..😊 . #sayajualonline  #sayajual  #johorbahru  #kualalumpur  #cheesepowder  #cheesepowdermalaysia  #cheezywedges  #sayajualmurah  #cheesepowderhalal  #sayajualcheesepowder  #bazariaonline  #moodrepublik  #fattzura  #ctdk  #neelofa  #bazarpaknilmurah  #serbukcheesemurah  #serbukcheese  #westernfoodmurah  #lazadamalaysia  #serbukcheesekfc  #makananwestern  #cheezycheese  #serbukcheesemurah  #cheesepowdersedap  #cheesepowdermurah  #cheesemurah  #serembanmacammacamada  #shahalam  #seremban 
💖💖💖 Repost from @fatt.faz using @RepostRegramApp - "Happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace and gratitude..." 🙏💙💖💯
.
#FattahAmin #NurFazura #fattzura #fattzuratilljannah #lotsoflove #lessofhate #lovewarrior #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #taksukajangantengok
TRUDOLLY SCENT SPECIAL EDITION BY FAZBULOUS!!! READY STOCK!

#Repost @trudollyhq
• • • • •
We heard your request my angels! Presenting....✨
.
Special TruDolly Scent💖
.
“May you smell and touch your dreams with a beautiful tomorrow”- @missfazura .
Price: RM19
.
WhatsApp: 011-56322201
.
Atau click link di bio kami untuk order👆

#trudollybyfazura #trudollymurah #tabitamurah #bconfidentmurah #dianzvitaminmurah #karismacosmetic #jamumutyara #aurorasx #garlicbabybalm #nuciferateethwhitening #dexandraperfume #preciousbyrcw #byrcw #naelofarhijab #jamumoden #fattzura #jamuratumalaya #kcolly #somebymimurah
TRUDOLLY SCENT SPECIAL EDITION BY FAZBULOUS!!! READY STOCK! #Repost  @trudollyhq • • • • • We heard your request my angels! Presenting....✨ . Special TruDolly Scent💖 . “May you smell and touch your dreams with a beautiful tomorrow”- @missfazura . Price: RM19 . WhatsApp: 011-56322201 . Atau click link di bio kami untuk order👆 #trudollybyfazura  #trudollymurah  #tabitamurah  #bconfidentmurah  #dianzvitaminmurah  #karismacosmetic  #jamumutyara  #aurorasx  #garlicbabybalm  #nuciferateethwhitening  #dexandraperfume  #preciousbyrcw  #byrcw  #naelofarhijab  #jamumoden  #fattzura  #jamuratumalaya  #kcolly  #somebymimurah 
Paket spesial membantu penampilan payudara menjadi ideal kembali..
.
Chat sekarang yuk dear, untuk konsultasi & ordernya;
hanya komunikasi via
📲PIN :DCCAF875
📲WA :+6283821679825 
#fitness #fitnessmotivation #model #kolkata #india #indian #bajukurung #sayajual #ootdmalaysia #neelofa #pleatedtop #blousemuslimah #pleatedpants #igersmy #fashionstyle #bazarpaknil #kurungsaree #fathialatiff #kimonocardigan #cullotes #kurungmoden #bajubridesmaid #peplummurah #zarainspired #hipstermalaysia #tshirtmurah #statementtee #fazura #fattahamin #fattzura
Paket spesial membantu penampilan payudara menjadi ideal kembali.. . Chat sekarang yuk dear, untuk konsultasi & ordernya; hanya komunikasi via 📲PIN :DCCAF875 📲WA :+6283821679825 #fitness  #fitnessmotivation  #model  #kolkata  #india  #indian  #bajukurung  #sayajual  #ootdmalaysia  #neelofa  #pleatedtop  #blousemuslimah  #pleatedpants  #igersmy  #fashionstyle  #bazarpaknil  #kurungsaree  #fathialatiff  #kimonocardigan  #cullotes  #kurungmoden  #bajubridesmaid  #peplummurah  #zarainspired  #hipstermalaysia  #tshirtmurah  #statementtee  #fazura  #fattahamin  #fattzura 
😘✨
#Repost @hadyandhika with @get_repost
・・・
Still belum move on lagi.. Love this adorable & sweet couple on earth..moga kekal ke akhir hayat @missfazura @fattahaminz Aamiin.. 💕👶🏻
.
.
.
#KLFW #KLFW2018 #IGotStyle #KualaLumpur #FashionWeek #Fazbulous #FazbulousWarriors #Fazbulouscom #Euphoria #Fashion #Fazuka #Fazura #FattahAmin #Fattzura #Malaysia #HighFashion #ReadyToWear #KLFWRTW2018 #Couple
NEW ITEM ARRIVE 🎉🎆
...
READYSTOCK POUCH MCM
Asyik tengok orang lain je ada pouchbag,korang bila lagi?😎
Nak beli pouchbag tapi takde duit?!😭
Jangan risau admin bagi korang harga mampu milik je plus kualiti memang 💯 terbaik!!
Bukan pasar malam tau⛔
...
Harga biasa:RM 200
TAPI ADMIN BAGI
✨RM 140 SAHAJA✨
🆓postage ss/sm
...
Berminat boleh terus tekan link dekat bio untuk order👆👆.
Jangan lambat-lambat tau nanti diambil orang 🙇
...
#bangbangbang
#bagpack#begsekolahmurah#pouchbag#pouchbagmurah#littlemisskhan#fattzura#ame#pru14#universiti#uitm#upm#asper#matrikulasi#bts#blackpink#murah#sale#glap#sajat#pouch#pouchmurah#jualpouch#malaysia#salemerdeka#beg#jualbeg#begmurah#trending
NEW ITEM ARRIVE 🎉🎆 ... READYSTOCK POUCH MCM Asyik tengok orang lain je ada pouchbag,korang bila lagi?😎 Nak beli pouchbag tapi takde duit?!😭 Jangan risau admin bagi korang harga mampu milik je plus kualiti memang 💯 terbaik!! Bukan pasar malam tau⛔ ... Harga biasa:RM 200 TAPI ADMIN BAGI ✨RM 140 SAHAJA✨ 🆓postage ss/sm ... Berminat boleh terus tekan link dekat bio untuk order👆👆. Jangan lambat-lambat tau nanti diambil orang 🙇 ... #bangbangbang  #bagpack #begsekolahmurah #pouchbag #pouchbagmurah #littlemisskhan #fattzura #ame #pru14 #universiti #uitm #upm #asper #matrikulasi #bts #blackpink #murah #sale #glap #sajat #pouch #pouchmurah #jualpouch #malaysia #salemerdeka #beg #jualbeg #begmurah #trending 
NOW DAH BOLEH BELI SATU SATU 💖💖 Beauty Booster untuk Kulit muka flawless bak @missfazura dan Detox PRO untuk dapat berat badan yang ideal!
.
DETOX PRO :
✔️Membuang toksin dalam badan.
✔️Mendapatkan berat badan yang ideal.
✔️Meningkatkan stamina dan tenaga.
✔️Membaik pulih sistem penghadaman.
.

RM 59sm/ RM65ss Setiap Botol .

KALAU BELI SATU SET LAGI MURAHHHHHHHHHHH RM 99 Semenanjung Malaysia
RM 105 Sabah/Sarawak
FREE POSTAGE
FREE COD
BUY 2 FREE EXCLUSIVE 750ML WATER BOTTLE
.
COD: SELURUH KUALA LUMPUR DAN SEKITAR GOMBAK.
_____________________

Whatsapp +60178865234
#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudollybyfazura  #sayajual #sayajualtrudolly #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi #trudollygombak #trudollyklsentral #trudollykl #trudollybangsar #trudollypantaidalam #trudollymasjidjamek #trudollytimesquare #trudollykualalumpur #trudollynusentral #trudollymalaysia #trudollybyfazura #fattzurafairytale #fattzura #truehappinessstartshere #tirumacamsaya #vdollybyfazuramurah
NOW DAH BOLEH BELI SATU SATU 💖💖 Beauty Booster untuk Kulit muka flawless bak @missfazura dan Detox PRO untuk dapat berat badan yang ideal! . DETOX PRO : ✔️Membuang toksin dalam badan. ✔️Mendapatkan berat badan yang ideal. ✔️Meningkatkan stamina dan tenaga. ✔️Membaik pulih sistem penghadaman. . RM 59sm/ RM65ss Setiap Botol . KALAU BELI SATU SET LAGI MURAHHHHHHHHHHH RM 99 Semenanjung Malaysia RM 105 Sabah/Sarawak FREE POSTAGE FREE COD BUY 2 FREE EXCLUSIVE 750ML WATER BOTTLE . COD: SELURUH KUALA LUMPUR DAN SEKITAR GOMBAK. _____________________ Whatsapp +60178865234 #trudolly  #trubeauty  #detoxpro  #beautyboost  #fazura  #trudollybyfazura  #sayajual  #sayajualtrudolly  #bazarpaknil  #cantik  #cantikdansihat  #cantiksemulajadi  #trudollygombak  #trudollyklsentral  #trudollykl  #trudollybangsar  #trudollypantaidalam  #trudollymasjidjamek  #trudollytimesquare  #trudollykualalumpur  #trudollynusentral  #trudollymalaysia  #trudollybyfazura  #fattzurafairytale  #fattzura  #truehappinessstartshere  #tirumacamsaya  #vdollybyfazuramurah 
SET VALENTINO BATIK
.
PRICE : RM77
ADD POS RM8SM/RM12SS
.
Please refer Measurements :
Top
Shoulder : 15-16"
Armhole : 19.5-20"
Bust :37-40"
Sleeve length : 18.5"
Length :21.5"
.
Skirt Pario :
Width : 200-205 cm
Length : 106-110 cm
.
Free size fit to L
_refer measurement guide_
.
Material: 
Top: Valentino Silk Organza (stretchable)
Skirt: Batik Pario
.
#setvalentinobatik #setvalentino #kainpariomurah #kainpario #bazarpaknil #bazarlelaki #bazarwanita #cikgu #pelajar #ootdfashion #ootd #iraagen #ggagent #janganbencicintaku #murahmurah #surihatimrpilot #lofattah #awaksukasayatak #fattzura #jbeag #bajukurungmurah #bajukurung #dress #ootd
SET VALENTINO BATIK . PRICE : RM77 ADD POS RM8SM/RM12SS . Please refer Measurements : Top Shoulder : 15-16" Armhole : 19.5-20" Bust :37-40" Sleeve length : 18.5" Length :21.5" . Skirt Pario : Width : 200-205 cm Length : 106-110 cm . Free size fit to L _refer measurement guide_ . Material: Top: Valentino Silk Organza (stretchable) Skirt: Batik Pario . #setvalentinobatik  #setvalentino  #kainpariomurah  #kainpario  #bazarpaknil  #bazarlelaki  #bazarwanita  #cikgu  #pelajar  #ootdfashion  #ootd  #iraagen  #ggagent  #janganbencicintaku  #murahmurah  #surihatimrpilot  #lofattah  #awaksukasayatak  #fattzura  #jbeag  #bajukurungmurah  #bajukurung  #dress  #ootd 
INNER NECK BY SARAH ARIFFIN

Material : Cotton Lycra Japanese (jenis yang melekap penuh didahi, tidak mudah kembang, tidak sakit telinga, sejuk, dan selesa dipakai)
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
Jenis : Full inner neck. (tak tercekik kat leher)
.
Harga : RM25 (tak termasuk postage)
.
Postage : SM RM7 // SS RM11
.
To order, whatsapp : +60199403425
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.

#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #innerlabuh #turbanbynh #belofabynh #uqashasenrose #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #husna #saharulridzwan #syafiqkyle #janganbencicintaku #zahirahmacwilson #fattzura #zulariffin #nelydiasenrose #letscantiksupplement
INNER NECK BY SARAH ARIFFIN Material : Cotton Lycra Japanese (jenis yang melekap penuh didahi, tidak mudah kembang, tidak sakit telinga, sejuk, dan selesa dipakai) . Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan. . Jenis : Full inner neck. (tak tercekik kat leher) . Harga : RM25 (tak termasuk postage) . Postage : SM RM7 // SS RM11 . To order, whatsapp : +60199403425 . Stock adalah limited. First come first serve basis. #innersnowcapborong  #innerneckborong  #innerneck  #innersnowcap  #anaktudung  #innerneckmurah  #innerneckcotton  #neelofa  #fazura  #noradanish  #innerlabuh  #turbanbynh  #belofabynh  #uqashasenrose  #ootd  #ajimaura  #terapiinstagram  #dropshipbysarahariffin  #doayangbaikbaik  #fikiryangbaikbaik  #cakapyangbaikbaik  #husna  #saharulridzwan  #syafiqkyle  #janganbencicintaku  #zahirahmacwilson  #fattzura  #zulariffin  #nelydiasenrose  #letscantiksupplement 
HYE UOLS!
.
🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA??
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . 🔥 MALAS MAKEUP 🔥 LECEH NAK MAKEUP 🔥 TAK RETI MAKEUP 🔥 JIMAT MAKEUP . Tp nak nampak cantik dan flawless? ??? . NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA?? . Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap?? . RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃
Rm140 
FREE POSTAGE .
✔ diamond di bahagian badan dan lengan.
✔ kain sgt best sejuk dan selesa.
✔ mudah dijaga.
✔ mudah iron.
✔ 4.2 meter.
✔ kain tidak mengecut.
.
Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. .
#kainpasangmurah #kainbatikoriginal #kainbatikmurah #bajubatikmurah #bajubatikoriginal #bazarpaknil #bazarmalaysia #fattzura #kainpasangbatikmurah #cikgucikgi #kamigurumalaysia #uniformguru #uniformbatik #uniformkerja #batikviscosemurah #batikcottonmurah #batikcottonspanmurah #batikspanmurah #batiklukismurah #batiklukisori #malaysiabaharu #ruangrezekihanania #hantarankahwin #cikgucikgu #uniformcikgu #penjawatawammalaysia #kakitangankerajaan
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃 Rm140 FREE POSTAGE . ✔ diamond di bahagian badan dan lengan. ✔ kain sgt best sejuk dan selesa. ✔ mudah dijaga. ✔ mudah iron. ✔ 4.2 meter. ✔ kain tidak mengecut. . Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. . #kainpasangmurah  #kainbatikoriginal  #kainbatikmurah  #bajubatikmurah  #bajubatikoriginal  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #fattzura  #kainpasangbatikmurah  #cikgucikgi  #kamigurumalaysia  #uniformguru  #uniformbatik  #uniformkerja  #batikviscosemurah  #batikcottonmurah  #batikcottonspanmurah  #batikspanmurah  #batiklukismurah  #batiklukisori  #malaysiabaharu  #ruangrezekihanania  #hantarankahwin  #cikgucikgu  #uniformcikgu  #penjawatawammalaysia  #kakitangankerajaan 
Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍
.
Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉
.
Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH!
.
SET COMBO BAJET
🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY
🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT

SET EXCLUSIVE HARGA WOW
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual
Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍 . Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉 . Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH! . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT SET EXCLUSIVE HARGA WOW 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual 
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ??
.
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu beauty secret shalicious di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp +6011-27554665 nowww to order ❤️
. .
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah 
#snf96 #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #shhazbeauty #belleza #bellezamurah #followforfollow #like4like #sofieyabeauty #putihgebu #jerawathilang #jeragathilang #pemborong #supplementputih #fns88 #ainaaserum #ainaacleanser #wawacosmetics #wawaserum
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu beauty secret shalicious di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . Whatsapp +6011-27554665 nowww to order ❤️ . . . #beautysecretshalicious  #shaliciousfoundation  #cshineskincare  #cshinesoap  #cshineserum  #beautysecretshalicious  #beautysecretshaliciousmurah  #snf96  #hscmendoniaaaaa  #fattzura  #uqashasenrose  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #shhazbeauty  #belleza  #bellezamurah  #followforfollow  #like4like  #sofieyabeauty  #putihgebu  #jerawathilang  #jeragathilang  #pemborong  #supplementputih  #fns88  #ainaaserum  #ainaacleanser  #wawacosmetics  #wawaserum 
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃
Rm140 
FREE POSTAGE .
✔ diamond di bahagian badan dan lengan.
✔ kain sgt best sejuk dan selesa.
✔ mudah dijaga.
✔ mudah iron.
✔ 4.2 meter.
✔ kain tidak mengecut.
.
Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. .
#kainpasangmurah #kainbatikoriginal #kainbatikmurah #bajubatikmurah #bajubatikoriginal #bazarpaknil #bazarmalaysia #fattzura #kainpasangbatikmurah #cikgucikgi #kamigurumalaysia #uniformguru #uniformbatik #uniformkerja #batikviscosemurah #batikcottonmurah #batikcottonspanmurah #batikspanmurah #batiklukismurah #batiklukisori #malaysiabaharu #ruangrezekihanania #hantarankahwin #cikgucikgu #uniformcikgu #penjawatawammalaysia #kakitangankerajaan
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃 Rm140 FREE POSTAGE . ✔ diamond di bahagian badan dan lengan. ✔ kain sgt best sejuk dan selesa. ✔ mudah dijaga. ✔ mudah iron. ✔ 4.2 meter. ✔ kain tidak mengecut. . Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. . #kainpasangmurah  #kainbatikoriginal  #kainbatikmurah  #bajubatikmurah  #bajubatikoriginal  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #fattzura  #kainpasangbatikmurah  #cikgucikgi  #kamigurumalaysia  #uniformguru  #uniformbatik  #uniformkerja  #batikviscosemurah  #batikcottonmurah  #batikcottonspanmurah  #batikspanmurah  #batiklukismurah  #batiklukisori  #malaysiabaharu  #ruangrezekihanania  #hantarankahwin  #cikgucikgu  #uniformcikgu  #penjawatawammalaysia  #kakitangankerajaan 
CLEARANCE  Dchomel Cotton
.
.
RM68 spsg SM
RM35/2m SM
.
✅MATERIAL | Japanese Cotton
.
✅GRED | High Quality AAA 💯Cotton
.
✅SPEC | Tidak mudah kecut, tidak jarang, tidak terlalu tebal, sejuk bila dipakai, tahan walau dibasuh berulang kali, warna tak luntur.
.
✅UKURAN | 4mtr x 45" .
.

UNTUK TEMPAHAN & PERTANYAAN: =========================
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Pemborong_Kain_Ijagallery ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
-
Whatsapp ke 011-11363708
 Whatsapp ke 011-11363708
 Whatsapp ke 011-11363708
=========================
-
.
#fabrichunting #poplincotton #kainpasangmurah #borongkain #clearancefabric #kainmurah #dekatkanjarakkita #cotton #cottonlover  #kainpasangmurah #kainseragam #cikgusekolah #borongkain #kerjakahwin #malaywedding  #singapore #malaysia #brunei #cikgu #bridesmaid #dulanggirls #alofa #fattzura  #textile #sayajualkain
CLEARANCE Dchomel Cotton . . RM68 spsg SM RM35/2m SM . ✅MATERIAL | Japanese Cotton . ✅GRED | High Quality AAA 💯Cotton . ✅SPEC | Tidak mudah kecut, tidak jarang, tidak terlalu tebal, sejuk bila dipakai, tahan walau dibasuh berulang kali, warna tak luntur. . ✅UKURAN | 4mtr x 45" . . UNTUK TEMPAHAN & PERTANYAAN: ========================= - ╔════ೋღღღೋ═══╗ ღ @Pemborong_Kain_Ijagallery ღ ╚════ೋღღღೋ═══╝ - Whatsapp ke 011-11363708 Whatsapp ke 011-11363708 Whatsapp ke 011-11363708 ========================= - . #fabrichunting  #poplincotton  #kainpasangmurah  #borongkain  #clearancefabric  #kainmurah  #dekatkanjarakkita  #cotton  #cottonlover  #kainpasangmurah  #kainseragam  #cikgusekolah  #borongkain  #kerjakahwin  #malaywedding  #singapore  #malaysia  #brunei  #cikgu  #bridesmaid  #dulanggirls  #alofa  #fattzura  #textile  #sayajualkain 
ADELIA SHAWL

Price : RM 35.00

PROMO PRICE
3 PCS RM 90

Material : Heavy chiffon shawl (georgette)
Size : +/- 2m x 0.7m
Shape : Long shawl with two end curves - Easy for styling
- Flowy and drapes beautifully
- Cooling and breathable material
- Non trap heat

Essential to every wardrobe and everyday appearance

#purdahmalaysia
#purdahmurah
#halfpurdah
#niqabmalaysia
#niqabis
-

whatsapp ❤
0137654401
0137654401
0137654401
-
#shawlmurahmalaysia #instantshawl #instantshawlmalaysia #instantshawllabuh #shawlduamuka #shawlmalaysia #fattzura #instantshawl2muka #instantshawlmurah #tudungmurahmalaysia #wideshawllabuh #shawlsatinmurah #doubleloopinstant #wideshawlmalaysia #tudungsarungmurah ##tudungsarungmalaysia #niqab #instantshawl #instantshawllabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #khimar #bajuraya2018 #niqab#bawalinstantlabuh  #purdahmalaysia
ADELIA SHAWL Price : RM 35.00 PROMO PRICE 3 PCS RM 90 Material : Heavy chiffon shawl (georgette) Size : +/- 2m x 0.7m Shape : Long shawl with two end curves - Easy for styling - Flowy and drapes beautifully - Cooling and breathable material - Non trap heat Essential to every wardrobe and everyday appearance #purdahmalaysia  #purdahmurah  #halfpurdah  #niqabmalaysia  #niqabis  - whatsapp ❤ 0137654401 0137654401 0137654401 - #shawlmurahmalaysia  #instantshawl  #instantshawlmalaysia  #instantshawllabuh  #shawlduamuka  #shawlmalaysia  #fattzura  #instantshawl2muka  #instantshawlmurah  #tudungmurahmalaysia  #wideshawllabuh  #shawlsatinmurah  #doubleloopinstant  #wideshawlmalaysia  #tudungsarungmurah  ##tudungsarungmalaysia  #niqab  #instantshawl  #instantshawllabuh  #khimarmurah  #khimarmalaysia  #khimar  #bajuraya2018  #niqab #bawalinstantlabuh  #purdahmalaysia 
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃
Rm140 
FREE POSTAGE .
✔ diamond di bahagian badan dan lengan.
✔ kain sgt best sejuk dan selesa.
✔ mudah dijaga.
✔ mudah iron.
✔ 4.2 meter.
✔ kain tidak mengecut.
.
Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. .
#kainpasangmurah #kainbatikoriginal #kainbatikmurah #bajubatikmurah #bajubatikoriginal #bazarpaknil #bazarmalaysia #fattzura #kainpasangbatikmurah #cikgucikgi #kamigurumalaysia #uniformguru #uniformbatik #uniformkerja #batikviscosemurah #batikcottonmurah #batikcottonspanmurah #batikspanmurah #batiklukismurah #batiklukisori #malaysiabaharu #ruangrezekihanania #hantarankahwin #cikgucikgu #uniformcikgu #penjawatawammalaysia #kakitangankerajaan
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃 Rm140 FREE POSTAGE . ✔ diamond di bahagian badan dan lengan. ✔ kain sgt best sejuk dan selesa. ✔ mudah dijaga. ✔ mudah iron. ✔ 4.2 meter. ✔ kain tidak mengecut. . Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. . #kainpasangmurah  #kainbatikoriginal  #kainbatikmurah  #bajubatikmurah  #bajubatikoriginal  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #fattzura  #kainpasangbatikmurah  #cikgucikgi  #kamigurumalaysia  #uniformguru  #uniformbatik  #uniformkerja  #batikviscosemurah  #batikcottonmurah  #batikcottonspanmurah  #batikspanmurah  #batiklukismurah  #batiklukisori  #malaysiabaharu  #ruangrezekihanania  #hantarankahwin  #cikgucikgu  #uniformcikgu  #penjawatawammalaysia  #kakitangankerajaan 
Abikan post ni kalau kulit korang dah putih melepak 😜
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN SMART/CANTIK TAPI DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dah jangan sedih!! Meh sini syafiq tolong. Dengan #BEAUTYSECRET korang boleh dapat kulit yang diidam-idamkan dengan kesan seawal satu bulan sahaja 😍 .
BEAUTY SECRET SHALICIOUS < WHITENING AND GLOWING SKIN > 🌼MEMBERI KESAN  ANTI-PENUAAN
🌼MENGEMBALIKAN  KEANJALAN KULIT
🌼MENCERAHKAN KULIT &  SELURUH BADAN
🌼MENGHALANG PIGMENTASI
🌼MENGECUT &  MENGHILANGKAN JERAWAT  SERTA JERAGAT
🌼MENGECILKAN  LIANG-LIANG ROMA
🌼MERUPAKAN PRODUCT  HALAL & TIADA  KESAN SAMPINGAN -SESUAI  UNTUK LELAKI & PEREMPUAN

Whatsapp 0133014931 
Thank you ❤

#beautysecretshalicious #mysecretisyours #shaliciousshop #shaliciousfoundation #fattzura #beauty #kingcoco #emmamaembong #hannahdelisha
Abikan post ni kalau kulit korang dah putih melepak 😜 . SEDIH TENGOK ORANG LAIN SMART/CANTIK TAPI DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dah jangan sedih!! Meh sini syafiq tolong. Dengan #BEAUTYSECRET  korang boleh dapat kulit yang diidam-idamkan dengan kesan seawal satu bulan sahaja 😍 . BEAUTY SECRET SHALICIOUS < WHITENING AND GLOWING SKIN > 🌼MEMBERI KESAN ANTI-PENUAAN 🌼MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT 🌼MENCERAHKAN KULIT & SELURUH BADAN 🌼MENGHALANG PIGMENTASI 🌼MENGECUT & MENGHILANGKAN JERAWAT SERTA JERAGAT 🌼MENGECILKAN LIANG-LIANG ROMA 🌼MERUPAKAN PRODUCT HALAL & TIADA KESAN SAMPINGAN -SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN Whatsapp 0133014931 Thank you ❤ #beautysecretshalicious  #mysecretisyours  #shaliciousshop  #shaliciousfoundation  #fattzura  #beauty  #kingcoco  #emmamaembong  #hannahdelisha 
BIG SALES PRE AIDILADHA 
SALE BERMULA 16-21 OGOS 2018‼️‼️ALANA BLOUSE RM75
. 📌 Bella Elegant Blouse
Np RM85 Promo RM55 📌 Abaya Calista 
Np RM99 Promo RM75 📌 Alana blouse 
Np RM85 Promo RM75
📌 Qaila blouse 
Np RM69 Promo RM50 📌Elvyna blouse 
Np rm85 Promo rm50 📌 Kurung danella 
Np RM179  Promo RM139 📌 Set Kurung yusra 
Np RM199 Promo RM139 + free Khimar Instant bernilai RM79 📌 Set jubah haifa syari 
Np RM229 Promo RM139 + free khimar bernilai RM69 📌 Kurta hamzah
Np RM119 Promo RM79
. 📑 BACA DETAIL/UKURAN
📸 SCREENSHOOT GAMBAR
📳 WHATSAPP 01112260716 UTK ORDER (FAST RESPOND)
.
📝 °STOK ADA BAYAR TERUS. NO BOOKING. SIAPA CEPAT, DIA DAPAT°‼️‼️
.
#bajukurung #dress #freepostage #bridesmaid #bajubridesmaid #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #bajudinner #ootd #bajurayahaji #bajukolej #plussize #muslimahfashion #bazarsale #bajuevent #bajusedondon  #bajumajlis #alanablouse #alanadress #blouseexclusive #blouseplussize #blousebfriendly #blouselabuh #blousecardigan #plussize
BIG SALES PRE AIDILADHA SALE BERMULA 16-21 OGOS 2018‼️‼️ALANA BLOUSE RM75 . 📌 Bella Elegant Blouse Np RM85 Promo RM55 📌 Abaya Calista Np RM99 Promo RM75 📌 Alana blouse Np RM85 Promo RM75 📌 Qaila blouse Np RM69 Promo RM50 📌Elvyna blouse Np rm85 Promo rm50 📌 Kurung danella Np RM179 Promo RM139 📌 Set Kurung yusra Np RM199 Promo RM139 + free Khimar Instant bernilai RM79 📌 Set jubah haifa syari Np RM229 Promo RM139 + free khimar bernilai RM69 📌 Kurta hamzah Np RM119 Promo RM79 . 📑 BACA DETAIL/UKURAN 📸 SCREENSHOOT GAMBAR 📳 WHATSAPP 01112260716 UTK ORDER (FAST RESPOND) . 📝 °STOK ADA BAYAR TERUS. NO BOOKING. SIAPA CEPAT, DIA DAPAT°‼️‼️ . #bajukurung  #dress  #freepostage  #bridesmaid  #bajubridesmaid  #murahmurah  #jualbajumurah  #bazarpaknil  #surihatimrpilot  #lofattah  #ilofayou  #awaksukasayatak  #fattzura  #bajudinner  #ootd  #bajurayahaji  #bajukolej  #plussize  #muslimahfashion  #bazarsale  #bajuevent  #bajusedondon  #bajumajlis  #alanablouse  #alanadress  #blouseexclusive  #blouseplussize  #blousebfriendly  #blouselabuh  #blousecardigan  #plussize 
CLEARANCE  Dchomel Cotton
.
.
RM68 spsg SM
RM35/2m SM
.
✅MATERIAL | Japanese Cotton
.
✅GRED | High Quality AAA 💯Cotton
.
✅SPEC | Tidak mudah kecut, tidak jarang, tidak terlalu tebal, sejuk bila dipakai, tahan walau dibasuh berulang kali, warna tak luntur.
.
✅UKURAN | 4mtr x 45" .
.

UNTUK TEMPAHAN & PERTANYAAN: =========================
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
ღ @Pemborong_Kain_Ijagallery ღ
╚════ೋღღღೋ═══╝
-
Whatsapp ke 011-11363708
 Whatsapp ke 011-11363708
 Whatsapp ke 011-11363708
=========================
-
.
#fabrichunting #poplincotton #kainpasangmurah #borongkain #clearancefabric #kainmurah #dekatkanjarakkita #cotton #cottonlover  #kainpasangmurah #kainseragam #cikgusekolah #borongkain #kerjakahwin #malaywedding  #singapore #malaysia #brunei #cikgu #bridesmaid #dulanggirls #alofa #fattzura  #textile #sayajualkain
CLEARANCE Dchomel Cotton . . RM68 spsg SM RM35/2m SM . ✅MATERIAL | Japanese Cotton . ✅GRED | High Quality AAA 💯Cotton . ✅SPEC | Tidak mudah kecut, tidak jarang, tidak terlalu tebal, sejuk bila dipakai, tahan walau dibasuh berulang kali, warna tak luntur. . ✅UKURAN | 4mtr x 45" . . UNTUK TEMPAHAN & PERTANYAAN: ========================= - ╔════ೋღღღೋ═══╗ ღ @Pemborong_Kain_Ijagallery ღ ╚════ೋღღღೋ═══╝ - Whatsapp ke 011-11363708 Whatsapp ke 011-11363708 Whatsapp ke 011-11363708 ========================= - . #fabrichunting  #poplincotton  #kainpasangmurah  #borongkain  #clearancefabric  #kainmurah  #dekatkanjarakkita  #cotton  #cottonlover  #kainpasangmurah  #kainseragam  #cikgusekolah  #borongkain  #kerjakahwin  #malaywedding  #singapore  #malaysia  #brunei  #cikgu  #bridesmaid  #dulanggirls  #alofa  #fattzura  #textile  #sayajualkain 
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃
Rm140 
FREE POSTAGE .
✔ diamond di bahagian badan dan lengan.
✔ kain sgt best sejuk dan selesa.
✔ mudah dijaga.
✔ mudah iron.
✔ 4.2 meter.
✔ kain tidak mengecut.
.
Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. .
#kainpasangmurah #kainbatikoriginal #kainbatikmurah #bajubatikmurah #bajubatikoriginal #bazarpaknil #bazarmalaysia #fattzura #kainpasangbatikmurah #cikgucikgi #kamigurumalaysia #uniformguru #uniformbatik #uniformkerja #batikviscosemurah #batikcottonmurah #batikcottonspanmurah #batikspanmurah #batiklukismurah #batiklukisori #malaysiabaharu #ruangrezekihanania #hantarankahwin #cikgucikgu #uniformcikgu #penjawatawammalaysia #kakitangankerajaan
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃 Rm140 FREE POSTAGE . ✔ diamond di bahagian badan dan lengan. ✔ kain sgt best sejuk dan selesa. ✔ mudah dijaga. ✔ mudah iron. ✔ 4.2 meter. ✔ kain tidak mengecut. . Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. . #kainpasangmurah  #kainbatikoriginal  #kainbatikmurah  #bajubatikmurah  #bajubatikoriginal  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #fattzura  #kainpasangbatikmurah  #cikgucikgi  #kamigurumalaysia  #uniformguru  #uniformbatik  #uniformkerja  #batikviscosemurah  #batikcottonmurah  #batikcottonspanmurah  #batikspanmurah  #batiklukismurah  #batiklukisori  #malaysiabaharu  #ruangrezekihanania  #hantarankahwin  #cikgucikgu  #uniformcikgu  #penjawatawammalaysia  #kakitangankerajaan 
50%* DISCOUNT ON LASER SCRUB STARGLOW!
.
Hakak sgt suggest kan utk mereka yg ada pores besar, parut jerawat yg hitam atau adik2 yg sunburn balik sekolah..
.
Terlalu byk testimoni.. U alls boleh risik2 testimoni dengan hakak. Yg penting.. HALAL JAKIM dan LAB TESTED drpd Makmal Racun Negara di mana Starglow jauh dr Mercury dan Hydroquinone!
.
#charmsmalaysia
#charmsbebaskimia
#charmshalaljakim
#charmshalalcosmeticskincare
#homemadesoap
#naturalsoap
#agentcharms
#agenttreaplus
#charmsfoundation
#charmshalaljakim
#codcharms
#charmsdeliverykl
#charmsdeliveryselangor
#deliveryteruskehati 
#foundationviral
#cosmeticskincareviral
#comelpipimerah
#babyctdk
#sitiaafiyah
#ctdkjunior
#fattzura
#belofa
#befazz
#tiamosweetheart
#bazarpaknil
#neelofa
#fazura
#pru14
50%* DISCOUNT ON LASER SCRUB STARGLOW! . Hakak sgt suggest kan utk mereka yg ada pores besar, parut jerawat yg hitam atau adik2 yg sunburn balik sekolah.. . Terlalu byk testimoni.. U alls boleh risik2 testimoni dengan hakak. Yg penting.. HALAL JAKIM dan LAB TESTED drpd Makmal Racun Negara di mana Starglow jauh dr Mercury dan Hydroquinone! . #charmsmalaysia  #charmsbebaskimia  #charmshalaljakim  #charmshalalcosmeticskincare  #homemadesoap  #naturalsoap  #agentcharms  #agenttreaplus  #charmsfoundation  #charmshalaljakim  #codcharms  #charmsdeliverykl  #charmsdeliveryselangor  #deliveryteruskehati  #foundationviral  #cosmeticskincareviral  #comelpipimerah  #babyctdk  #sitiaafiyah  #ctdkjunior  #fattzura  #belofa  #befazz  #tiamosweetheart  #bazarpaknil  #neelofa  #fazura  #pru14 
ADELIA SHAWL

Price : RM 35.00

PROMO PRICE
3 PCS RM 90

Material : Heavy chiffon shawl (georgette)
Size : +/- 2m x 0.7m
Shape : Long shawl with two end curves - Easy for styling
- Flowy and drapes beautifully
- Cooling and breathable material
- Non trap heat

Essential to every wardrobe and everyday appearance

#purdahmalaysia
#purdahmurah
#halfpurdah
#niqabmalaysia
#niqabis
-

whatsapp ❤
0137654401
0137654401
0137654401
-
#shawlmurahmalaysia #instantshawl #instantshawlmalaysia #instantshawllabuh #shawlduamuka #shawlmalaysia #fattzura #instantshawl2muka #instantshawlmurah #tudungmurahmalaysia #wideshawllabuh #shawlsatinmurah #doubleloopinstant #wideshawlmalaysia #tudungsarungmurah ##tudungsarungmalaysia #niqab #instantshawl #instantshawllabuh #khimarmurah #khimarmalaysia #khimar #bajuraya2018 #niqab#bawalinstantlabuh  #purdahmalaysia
ADELIA SHAWL Price : RM 35.00 PROMO PRICE 3 PCS RM 90 Material : Heavy chiffon shawl (georgette) Size : +/- 2m x 0.7m Shape : Long shawl with two end curves - Easy for styling - Flowy and drapes beautifully - Cooling and breathable material - Non trap heat Essential to every wardrobe and everyday appearance #purdahmalaysia  #purdahmurah  #halfpurdah  #niqabmalaysia  #niqabis  - whatsapp ❤ 0137654401 0137654401 0137654401 - #shawlmurahmalaysia  #instantshawl  #instantshawlmalaysia  #instantshawllabuh  #shawlduamuka  #shawlmalaysia  #fattzura  #instantshawl2muka  #instantshawlmurah  #tudungmurahmalaysia  #wideshawllabuh  #shawlsatinmurah  #doubleloopinstant  #wideshawlmalaysia  #tudungsarungmurah  ##tudungsarungmalaysia  #niqab  #instantshawl  #instantshawllabuh  #khimarmurah  #khimarmalaysia  #khimar  #bajuraya2018  #niqab #bawalinstantlabuh  #purdahmalaysia 
Ramai wanita idamkan payudara dan punggung mantap dan berisi 😗
.
💟 Tak perlu nk telan pil
💟 Tiada suntikan
💟 Jimat kos
💟 Tahan lebih lama
.
Bconfident advance nie serum sapuan sahaja, dh tak perlu nk telan2 pil dan suntikan. Serum moden yg boleh buatkan payudara dan punggung anda bulat 😍
.
.
Dh tak risau lagi kalau bentuk badan rata, payudara leper dan kendur. Bconfident merupakan serum yg tepat dan cepat kesan nye utk wanita moden 😋
.
.
Berminat? Boleh PM atau boleh terus klik link ni 👉 Wasap.my/60135008281
.
.
#bconfident #bconfidenthq #bconfidentselangor #bconfidentmurah
#bconfidentmurah2018 #bconfidentjimat #bconfidentkl #bconfidentpandanindah #bconfidenttamandagang #breastcream #breastserum #viral2018 #serumpayudara #fattzura #produkpejalkanpayudara #breastkendur #breastkecik #bconfidentshahalam #bconfidentselangor #bconfidentoriginal #bconfidentbukitbintang #bconfidentreview #bconfidenttestimoni #bconfidentfeedback #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #produkpayudara #breastproduct #produkbesarkanpayudara #bconfidentkualalumpur
Ramai wanita idamkan payudara dan punggung mantap dan berisi 😗 . 💟 Tak perlu nk telan pil 💟 Tiada suntikan 💟 Jimat kos 💟 Tahan lebih lama . Bconfident advance nie serum sapuan sahaja, dh tak perlu nk telan2 pil dan suntikan. Serum moden yg boleh buatkan payudara dan punggung anda bulat 😍 . . Dh tak risau lagi kalau bentuk badan rata, payudara leper dan kendur. Bconfident merupakan serum yg tepat dan cepat kesan nye utk wanita moden 😋 . . Berminat? Boleh PM atau boleh terus klik link ni 👉 Wasap.my/60135008281 . . #bconfident  #bconfidenthq  #bconfidentselangor  #bconfidentmurah  #bconfidentmurah2018  #bconfidentjimat  #bconfidentkl  #bconfidentpandanindah  #bconfidenttamandagang  #breastcream  #breastserum  #viral2018  #serumpayudara  #fattzura  #produkpejalkanpayudara  #breastkendur  #breastkecik  #bconfidentshahalam  #bconfidentselangor  #bconfidentoriginal  #bconfidentbukitbintang  #bconfidentreview  #bconfidenttestimoni  #bconfidentfeedback  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #produkpayudara  #breastproduct  #produkbesarkanpayudara  #bconfidentkualalumpur 
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃
Rm140 
FREE POSTAGE .
✔ diamond di bahagian badan dan lengan.
✔ kain sgt best sejuk dan selesa.
✔ mudah dijaga.
✔ mudah iron.
✔ 4.2 meter.
✔ kain tidak mengecut.
.
Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. .
#kainpasangmurah #kainbatikoriginal #kainbatikmurah #bajubatikmurah #bajubatikoriginal #bazarpaknil #bazarmalaysia #fattzura #kainpasangbatikmurah #cikgucikgi #kamigurumalaysia #uniformguru #uniformbatik #uniformkerja #batikviscosemurah #batikcottonmurah #batikcottonspanmurah #batikspanmurah #batiklukismurah #batiklukisori #malaysiabaharu #ruangrezekihanania #hantarankahwin #cikgucikgu #uniformcikgu #penjawatawammalaysia #kakitangankerajaan
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃 Rm140 FREE POSTAGE . ✔ diamond di bahagian badan dan lengan. ✔ kain sgt best sejuk dan selesa. ✔ mudah dijaga. ✔ mudah iron. ✔ 4.2 meter. ✔ kain tidak mengecut. . Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. . #kainpasangmurah  #kainbatikoriginal  #kainbatikmurah  #bajubatikmurah  #bajubatikoriginal  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #fattzura  #kainpasangbatikmurah  #cikgucikgi  #kamigurumalaysia  #uniformguru  #uniformbatik  #uniformkerja  #batikviscosemurah  #batikcottonmurah  #batikcottonspanmurah  #batikspanmurah  #batiklukismurah  #batiklukisori  #malaysiabaharu  #ruangrezekihanania  #hantarankahwin  #cikgucikgu  #uniformcikgu  #penjawatawammalaysia  #kakitangankerajaan 
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#botoxserum#botoxserumoriginal#arsyabeaute#serumviral#serumwajah#serummuka#jerawat#serumjeragat#serumjerawat#serumbotox#sayajualserum#sayajualserummurah#serums#fattzura#serummurah#serumpemutih#serummalaysia#serum#jeragat#serumbotoxkkm#sayajual#serumajaib#putihgebu#nakputih#nakcantik#kulitlembut#pigmentasi#parut#awetmuda#kulitkusam
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #botoxserum #botoxserumoriginal #arsyabeaute #serumviral #serumwajah #serummuka #jerawat #serumjeragat #serumjerawat #serumbotox #sayajualserum #sayajualserummurah #serums #fattzura #serummurah #serumpemutih #serummalaysia #serum #jeragat #serumbotoxkkm #sayajual #serumajaib #putihgebu #nakputih #nakcantik #kulitlembut #pigmentasi #parut #awetmuda #kulitkusam 
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃
Rm140 
FREE POSTAGE .
✔ diamond di bahagian badan dan lengan.
✔ kain sgt best sejuk dan selesa.
✔ mudah dijaga.
✔ mudah iron.
✔ 4.2 meter.
✔ kain tidak mengecut.
.
Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. .
#kainpasangmurah #kainbatikoriginal #kainbatikmurah #bajubatikmurah #bajubatikoriginal #bazarpaknil #bazarmalaysia #fattzura #kainpasangbatikmurah #cikgucikgi #kamigurumalaysia #uniformguru #uniformbatik #uniformkerja #batikviscosemurah #batikcottonmurah #batikcottonspanmurah #batikspanmurah #batiklukismurah #batiklukisori #malaysiabaharu #ruangrezekihanania #hantarankahwin #cikgucikgu #uniformcikgu #penjawatawammalaysia #kakitangankerajaan
🍃BATIK COTTON VISCOSE🍃 Rm140 FREE POSTAGE . ✔ diamond di bahagian badan dan lengan. ✔ kain sgt best sejuk dan selesa. ✔ mudah dijaga. ✔ mudah iron. ✔ 4.2 meter. ✔ kain tidak mengecut. . Whatsapp 0126776909 atau tekan link di bio 😉. . #kainpasangmurah  #kainbatikoriginal  #kainbatikmurah  #bajubatikmurah  #bajubatikoriginal  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #fattzura  #kainpasangbatikmurah  #cikgucikgi  #kamigurumalaysia  #uniformguru  #uniformbatik  #uniformkerja  #batikviscosemurah  #batikcottonmurah  #batikcottonspanmurah  #batikspanmurah  #batiklukismurah  #batiklukisori  #malaysiabaharu  #ruangrezekihanania  #hantarankahwin  #cikgucikgu  #uniformcikgu  #penjawatawammalaysia  #kakitangankerajaan 
MashaAllah.. Salah satu kebaikan dengan program Weight Loss Challenge kami 😍
.

Nak tak nak, ter-pandai jugak akhirnya pilih makanan untuk kurus but still enjoy makan sedap! .

Intake bulan September sudah dibuka! Siapa nak join boleh tekan link di bio saya sebelum slot penuh! .
.
#gemokisawesome #sayamasak #calaraya2018 #bellammara #primavalet #pvraya2018 #grandola #jubahraya #comelpipimerah #sitiaafiyahkhalid #ctdk #jomkurus #tipskurus #kurussebelumraya #kurusselepasraya #kurusselepasbersalin #kurusselepasberpantang #turunberat5kgsebulan #jk1m #nakkurus #bawalchiffon #naelofar #fattzura #fazbulous #bajuraya2018 #bajumelayu2018 #TV3 #nur #hebatkannegaraku #malaysiabaru
MashaAllah.. Salah satu kebaikan dengan program Weight Loss Challenge kami 😍 . Nak tak nak, ter-pandai jugak akhirnya pilih makanan untuk kurus but still enjoy makan sedap! . Intake bulan September sudah dibuka! Siapa nak join boleh tekan link di bio saya sebelum slot penuh! . . #gemokisawesome  #sayamasak  #calaraya2018  #bellammara  #primavalet  #pvraya2018  #grandola  #jubahraya  #comelpipimerah  #sitiaafiyahkhalid  #ctdk  #jomkurus  #tipskurus  #kurussebelumraya  #kurusselepasraya  #kurusselepasbersalin  #kurusselepasberpantang  #turunberat5kgsebulan  #jk1m  #nakkurus  #bawalchiffon  #naelofar  #fattzura  #fazbulous  #bajuraya2018  #bajumelayu2018  #TV3  #nur  #hebatkannegaraku  #malaysiabaru 
MAKIN CERAHHHH 🤩
.
✔ DYXY MEMANG POWER
.
✔️ BCCREAM ADALAH PRODUK 4 DALAM 1
.
✔️ BUKAN PRODUK TIMBANG KILO
.
✔ CALIT SIKIT TERUS BERSERI DAN GLOWING KERANA DYXY ADALAH WATERBASED
.
✔ TAK PANDAI MAKE UP TERUS JADI PANDAI MAKE UP KERANA DYXY SEMUDAH ABC
.
✔️ BUKAN SAHAJA MAKE UP MALAHAN MERAWAT SECARA TAK LANGSUNG
.
✔ JIMAT DUIT KERANA TAHAN 5 HINGGA 6 BULAN
.
✔ TAK PERLU RISAU TAK SEMPAT MAKE UP KERANA DYXY ANTI MEMBAZIR MASA
.
❤ ‭011 2942 4989‬
.
#Myammarfamily #Myaziefamily #DYXYCosmetic #dyxyorimurah #dyxyoriginal #neelofa #fattzura #zulariffin #viral #nur #ootdraya #motdraya #malaysia #dyxykelantanmurah #dyxykelantan #dyxykotabharu #dyxyselangor #usahawanDYXY
MAKIN CERAHHHH 🤩 . ✔ DYXY MEMANG POWER . ✔️ BCCREAM ADALAH PRODUK 4 DALAM 1 . ✔️ BUKAN PRODUK TIMBANG KILO . ✔ CALIT SIKIT TERUS BERSERI DAN GLOWING KERANA DYXY ADALAH WATERBASED . ✔ TAK PANDAI MAKE UP TERUS JADI PANDAI MAKE UP KERANA DYXY SEMUDAH ABC . ✔️ BUKAN SAHAJA MAKE UP MALAHAN MERAWAT SECARA TAK LANGSUNG . ✔ JIMAT DUIT KERANA TAHAN 5 HINGGA 6 BULAN . ✔ TAK PERLU RISAU TAK SEMPAT MAKE UP KERANA DYXY ANTI MEMBAZIR MASA . ❤ ‭011 2942 4989‬ . #Myammarfamily  #Myaziefamily  #DYXYCosmetic  #dyxyorimurah  #dyxyoriginal  #neelofa  #fattzura  #zulariffin  #viral  #nur  #ootdraya  #motdraya  #malaysia  #dyxykelantanmurah  #dyxykelantan  #dyxykotabharu  #dyxyselangor  #usahawanDYXY 
RepostBy #honeymaduu3: "Adoi Fattah 😂😂😂😂😂😂😂😂 Korang memang akan ada classmate macamni, selalunya classmate camni la yg selalu dapat dekan every sem 😂

credit 🎥 amir masdi

#fattahamin #fattzura" (via #InstaRepost AppsKottage)
RepostBy #honeymaduu3 : "Adoi Fattah 😂😂😂😂😂😂😂😂 Korang memang akan ada classmate macamni, selalunya classmate camni la yg selalu dapat dekan every sem 😂 credit 🎥 amir masdi #fattahamin  #fattzura " (via #InstaRepost  AppsKottage)
Perbezaan antara #faraalipbutter flavor vanilla orchid dengan caramel mint?
.
🌻Finishing
Caramel Mint : Matte
Orchid Vanilla : Glossy
.
🌻 Flavor
Caramel Mint : Berangin
Orchid Vanilla : Tak berangin
.
🌻 Physical Color
Caramel Mint : Light Pink
Orchid Vanilla : Purple
.
🌻 Texture
Caramel Mint : Normal
Orchid Vanilla : Greasy
.
🌻 Packaging
Caramel Mint : Turquoise & Light Pink
Orchid Vanilla : Bright Pink & Blue .
.
.
Best kan FaraLipButter ni? Lets give a try!
.
Nak calit tapi tade Faraalipbutter ? Eh takpe, nurin ada.
.
.
Tapi berapa harga? Berpatutan je uolls, sebatang hanya RM55(exc postage) je. Boleh tahan sampai 2-3 bulan okay 😍
.
.
Whatsapp Nurin now!
.
▶️ 011 292 866 19
▶️ 011 292 866 19
▶️ 011 292 866 19
.
Atau tekan je link di bio nurin. 😘
.
.
#FaraaLipbutterShahAlam
#Faraalipbuttersquad
#lokalah #klfw2018 #bigstage #bigstage2018 
#FaraalipbutterTeamMoon
#muabellaz #MUAMalaysia #Cintabukankristal 
#CTDK  #shahalam #farahanimrazak 
#aurainsta #babyctdk
#bazaarpaknilkosmetikMalaysia
#kosmetikhalal #fattzura
#neelofa #assalammualaikum #Superspontansuperstar 
#JanganBenciCintaku #uitm #noradanish #igshopMalaysia  #uitmshahalam #lipbutter #sayajualmurah
Perbezaan antara #faraalipbutter  flavor vanilla orchid dengan caramel mint? . 🌻Finishing Caramel Mint : Matte Orchid Vanilla : Glossy . 🌻 Flavor Caramel Mint : Berangin Orchid Vanilla : Tak berangin . 🌻 Physical Color Caramel Mint : Light Pink Orchid Vanilla : Purple . 🌻 Texture Caramel Mint : Normal Orchid Vanilla : Greasy . 🌻 Packaging Caramel Mint : Turquoise & Light Pink Orchid Vanilla : Bright Pink & Blue . . . Best kan FaraLipButter ni? Lets give a try! . Nak calit tapi tade Faraalipbutter ? Eh takpe, nurin ada. . . Tapi berapa harga? Berpatutan je uolls, sebatang hanya RM55(exc postage) je. Boleh tahan sampai 2-3 bulan okay 😍 . . Whatsapp Nurin now! . ▶️ 011 292 866 19 ▶️ 011 292 866 19 ▶️ 011 292 866 19 . Atau tekan je link di bio nurin. 😘 . . #FaraaLipbutterShahAlam  #Faraalipbuttersquad  #lokalah  #klfw2018  #bigstage  #bigstage2018  #FaraalipbutterTeamMoon  #muabellaz  #MUAMalaysia  #Cintabukankristal  #CTDK  #shahalam  #farahanimrazak  #aurainsta  #babyctdk  #bazaarpaknilkosmetikMalaysia  #kosmetikhalal  #fattzura  #neelofa  #assalammualaikum  #Superspontansuperstar  #JanganBenciCintaku  #uitm  #noradanish  #igshopMalaysia  #uitmshahalam  #lipbutter  #sayajualmurah 
.
.
16•08•18
.
.
Alhamdullilah masalah Sis ni semua dah selesai , dari form 5 dah ada masalah keputihan yang melekit lekit
.
.
Sejak ber jamu Kak Lis ni syukur yang amat masalah semua dah selesai .
.
Terus pecaya dan trust Kak Lis homemade jamu , yeayyy!!!
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60123850848
.
WeChat:wanderingtstar08
.
Telegram: +60123850848
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#kopijamu
#cintabukankristal
#duckscarves
#nursajat
#fattzura
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#fashasandha
#payudaramontok
#minaz
#janganbencicintaku
#hantukaklimah
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk
. . 16•08•18 . . Alhamdullilah masalah Sis ni semua dah selesai , dari form 5 dah ada masalah keputihan yang melekit lekit . . Sejak ber jamu Kak Lis ni syukur yang amat masalah semua dah selesai . . Terus pecaya dan trust Kak Lis homemade jamu , yeayyy!!! . . . SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!! . . Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti : . . •Longgar •Kentut faraj •Keputihan •Faraj gatal gatal •Rahim jatuh •Period tidak teratur •Faraj jerawat •Bau ikan hanyir •Berlecak •Berair •Kurang ghairah •Payudara lebih montok •Punggung lebih bulat •Putih Cerah Miss Faraj •Seri pengantin •Sukar mempunyai zuriat •PCOS / TYROID . . Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! . ________________________________________ . FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/60123850848 . WeChat:wanderingtstar08 . Telegram: +60123850848 . _____________________________________________ 🌏Shipped Worldwide . . Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08 . #lovebite  #farajtakberbau  #missvlonggar  #ubatkuat  #jamuketat  #zuriat  #mandul  #manjakani  #jamuperapat  #buahzuriat  #keputihan  #shahalam  #payudaramontok  #jamususukdara  #owlbynd  #kopijamu  #cintabukankristal  #duckscarves  #nursajat  #fattzura  #galeriariani  #crecionbysitinurhaliza  #fashasandha  #payudaramontok  #minaz  #janganbencicintaku  #hantukaklimah  #aliffterlajaklaris  #kaklishomemadejamu  #noradanish  #ctdk 
Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #moodrepublik #ctdk #fattzura #bazariaonline #sukamasak #uiam #bazarpaknilmurah #lazadamalaysia #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada
Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀ .⠀ Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋⠀ .⠀ Kat mana nak beli cheese powder..?⠀ .⠀ Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊⠀ .⠀ SERBUK CHEESE POWDER⠀ .⠀ 200 gm = RM 13⠀ Postage ➡ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀ .⠀ Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊⠀ .⠀ For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱⠀ .⠀ #bazarpaknil  #sayajualonline  #sayajual  #selangor  #kualalumpur  #cheesepowder  #cheesepowdermalaysia  #cheezywedges  #sayajualmurah  #cheesepowderhalal  #sayajualcheesepowder  #moodrepublik  #ctdk  #fattzura  #bazariaonline  #sukamasak  #uiam  #bazarpaknilmurah  #lazadamalaysia  #serbukcheesemurah  #serbukcheese  #cheeseleleh  #serbukcheesekfc  #makananwestern  #cheezycheese  #cheesepowdersedap  #cheesepowdermurah  #cheesemurah  #seremban  #serembanmacammacamada 
.
.
16•08•18
.
.
Alhamdullilah masalah Sis ni semua dah selesai , dari form 5 dah ada masalah keputihan yang melekit lekit
.
.
Sejak ber jamu Kak Lis ni syukur yang amat masalah semua dah selesai .
.
Terus pecaya dan trust Kak Lis homemade jamu , yeayyy!!!
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60123850848
.
WeChat:wanderingtstar08
.
Telegram: +60123850848
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#kopijamu
#cintabukankristal
#duckscarves
#nursajat
#fattzura
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#fashasandha
#payudaramontok
#minaz
#janganbencicintaku
#hantukaklimah
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk
. . 16•08•18 . . Alhamdullilah masalah Sis ni semua dah selesai , dari form 5 dah ada masalah keputihan yang melekit lekit . . Sejak ber jamu Kak Lis ni syukur yang amat masalah semua dah selesai . . Terus pecaya dan trust Kak Lis homemade jamu , yeayyy!!! . . . SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!! . . Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti : . . •Longgar •Kentut faraj •Keputihan •Faraj gatal gatal •Rahim jatuh •Period tidak teratur •Faraj jerawat •Bau ikan hanyir •Berlecak •Berair •Kurang ghairah •Payudara lebih montok •Punggung lebih bulat •Putih Cerah Miss Faraj •Seri pengantin •Sukar mempunyai zuriat •PCOS / TYROID . . Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! . ________________________________________ . FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/60123850848 . WeChat:wanderingtstar08 . Telegram: +60123850848 . _____________________________________________ 🌏Shipped Worldwide . . Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08 . #lovebite  #farajtakberbau  #missvlonggar  #ubatkuat  #jamuketat  #zuriat  #mandul  #manjakani  #jamuperapat  #buahzuriat  #keputihan  #shahalam  #payudaramontok  #jamususukdara  #owlbynd  #kopijamu  #cintabukankristal  #duckscarves  #nursajat  #fattzura  #galeriariani  #crecionbysitinurhaliza  #fashasandha  #payudaramontok  #minaz  #janganbencicintaku  #hantukaklimah  #aliffterlajaklaris  #kaklishomemadejamu  #noradanish  #ctdk 
BERMASALAH DGN KULIT² BADAN YANG GATAL & BERPARUT?..
.
Cuba lah SCRIB DETOX Dari Freshop Kami..
Sekelip mata, Masalah Anda Hilang tau😉👍..
.
Kenapa kena beli dgn KAMI❔..
Kerana KAMI jual SCRUB yg betul² berkesan dalam mase 7 hari dgn Tindakan Bahan² Semulajadi seperti Charcoal 😉😉👍👍..
.
3⃣ BAHAN² UTAMA 🛀DETOX🚿 SCRUB..
.
✴️ARANG (Charcoal)
🍚GARAM Halus
☄️Minyak ESSENTIAL
.
.
7⃣ MAGIC OF 🛀DETOX🚿 SCRUB..
.
🚿MEMBUANG TOKSIN yg berbahaya dlm Badan..
.
🛀MEMUTIHkan BADAN..
.
🚿MENGHILANGKAN DAKI..
.
🛀MENANGGALKAN KOTORAN pada Kulit..
.
🚿MENGURANGkan JERAWAT Badan..
.
🛀MENGHILANGkan BAU Badan..
.
🚿Dapat SCRUB Badan hari² sbb Texture SCRUB yg HALUS
.
🌟Only 🇲​🇾​🇷​40 with 📦FREE POStage📮..
👉On House Exclusive FREE GIFT🎁🎁🎁..
🌟Bole simpan lama sbb Packing yg besar sehingga 7⃣0⃣0⃣gm per tub
👉WhatsApp 📲 +6011- 1188 8586 or CLICK LINK @skincare_cosmetics.my 🔝BIO😉..
.
🌟POSTage 2 🇲🇾 & Worldwide🌏..
👉🇫​🇷​🇪​🇪​POSTage to all 🇲🇾..
🌟POSTage 📦📦AVAILABLE ON 🇸​🇦​🇹​ & 🇸​🇺​🇳​
👉Fast⚡️& DAILY POSTage📮without Fail..
🌟COD🚘 👉 SUBANG / PUCHONG / ARA D'SARA / D'SARA / KELANA JAYA / KOTA D'SARA / SRI HARTAMAS / BANGSAR / TROPICANA / TTDI / BDR UTAMA / SG BULOH / PJ 🚗💨💪..
.
#wearwhitelotion #cuppacoffee #wearwhitebody #whiteningdaycream #wearwhitebodylotion #Freshopmy #freshop #dryaway #oceansalt #DetoxScrub
#detoxshowerscrub #freshopshowerscrub #dryawayshowerscrub #oceansalt #fattzura #freshopbeautycareproducts
#rosewaterfacemist #freshopproduct #oceansaltshowerscrub #wearwhite #facescrub #freshopbeauty #Detox #freshopmalaysia #facemist #baazarpaknil #FashlaShoppe
#fazura #Fattahamin #bodyscrub #skincare_cosmeticsmy
BERMASALAH DGN KULIT² BADAN YANG GATAL & BERPARUT?.. . Cuba lah SCRIB DETOX Dari Freshop Kami.. Sekelip mata, Masalah Anda Hilang tau😉👍.. . Kenapa kena beli dgn KAMI❔.. Kerana KAMI jual SCRUB yg betul² berkesan dalam mase 7 hari dgn Tindakan Bahan² Semulajadi seperti Charcoal 😉😉👍👍.. . 3⃣ BAHAN² UTAMA 🛀DETOX🚿 SCRUB.. . ✴️ARANG (Charcoal) 🍚GARAM Halus ☄️Minyak ESSENTIAL . . 7⃣ MAGIC OF 🛀DETOX🚿 SCRUB.. . 🚿MEMBUANG TOKSIN yg berbahaya dlm Badan.. . 🛀MEMUTIHkan BADAN.. . 🚿MENGHILANGKAN DAKI.. . 🛀MENANGGALKAN KOTORAN pada Kulit.. . 🚿MENGURANGkan JERAWAT Badan.. . 🛀MENGHILANGkan BAU Badan.. . 🚿Dapat SCRUB Badan hari² sbb Texture SCRUB yg HALUS . 🌟Only 🇲​🇾​🇷​40 with 📦FREE POStage📮.. 👉On House Exclusive FREE GIFT🎁🎁🎁.. 🌟Bole simpan lama sbb Packing yg besar sehingga 7⃣0⃣0⃣gm per tub 👉WhatsApp 📲 +6011- 1188 8586 or CLICK LINK @skincare_cosmetics.my 🔝BIO😉.. . 🌟POSTage 2 🇲🇾 & Worldwide🌏.. 👉🇫​🇷​🇪​🇪​POSTage to all 🇲🇾.. 🌟POSTage 📦📦AVAILABLE ON 🇸​🇦​🇹​ & 🇸​🇺​🇳​ 👉Fast⚡️& DAILY POSTage📮without Fail.. 🌟COD🚘 👉 SUBANG / PUCHONG / ARA D'SARA / D'SARA / KELANA JAYA / KOTA D'SARA / SRI HARTAMAS / BANGSAR / TROPICANA / TTDI / BDR UTAMA / SG BULOH / PJ 🚗💨💪.. . #wearwhitelotion  #cuppacoffee  #wearwhitebody  #whiteningdaycream  #wearwhitebodylotion  #Freshopmy  #freshop  #dryaway  #oceansalt  #DetoxScrub  #detoxshowerscrub  #freshopshowerscrub  #dryawayshowerscrub  #oceansalt  #fattzura  #freshopbeautycareproducts  #rosewaterfacemist  #freshopproduct  #oceansaltshowerscrub  #wearwhite  #facescrub  #freshopbeauty  #Detox  #freshopmalaysia  #facemist  #baazarpaknil  #FashlaShoppe  #fazura  #Fattahamin  #bodyscrub  #skincare_cosmeticsmy 
.
.
16•08•18
.
.
Alhamdullilah masalah Sis ni semua dah selesai , dari form 5 dah ada masalah keputihan yang melekit lekit
.
.
Sejak ber jamu Kak Lis ni syukur yang amat masalah semua dah selesai .
.
Terus pecaya dan trust Kak Lis homemade jamu , yeayyy!!!
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60123850848
.
WeChat:wanderingtstar08
.
Telegram: +60123850848
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#kopijamu
#cintabukankristal
#duckscarves
#nursajat
#fattzura
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#fashasandha
#payudaramontok
#minaz
#janganbencicintaku
#hantukaklimah
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk
. . 16•08•18 . . Alhamdullilah masalah Sis ni semua dah selesai , dari form 5 dah ada masalah keputihan yang melekit lekit . . Sejak ber jamu Kak Lis ni syukur yang amat masalah semua dah selesai . . Terus pecaya dan trust Kak Lis homemade jamu , yeayyy!!! . . . SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!! . . Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti : . . •Longgar •Kentut faraj •Keputihan •Faraj gatal gatal •Rahim jatuh •Period tidak teratur •Faraj jerawat •Bau ikan hanyir •Berlecak •Berair •Kurang ghairah •Payudara lebih montok •Punggung lebih bulat •Putih Cerah Miss Faraj •Seri pengantin •Sukar mempunyai zuriat •PCOS / TYROID . . Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! . ________________________________________ . FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/60123850848 . WeChat:wanderingtstar08 . Telegram: +60123850848 . _____________________________________________ 🌏Shipped Worldwide . . Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08 . #lovebite  #farajtakberbau  #missvlonggar  #ubatkuat  #jamuketat  #zuriat  #mandul  #manjakani  #jamuperapat  #buahzuriat  #keputihan  #shahalam  #payudaramontok  #jamususukdara  #owlbynd  #kopijamu  #cintabukankristal  #duckscarves  #nursajat  #fattzura  #galeriariani  #crecionbysitinurhaliza  #fashasandha  #payudaramontok  #minaz  #janganbencicintaku  #hantukaklimah  #aliffterlajaklaris  #kaklishomemadejamu  #noradanish  #ctdk 
HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️ . ❤️ Menutup cela ❤️ Mengandungi spf50 ❤️ Vitamin E ❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ❤️ Oil control ❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly ❤️ Tahan lebih 8 jam . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍
.
Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉
.
Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH!
.
SET COMBO BAJET
🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY
🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT

SET EXCLUSIVE HARGA WOW
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual
Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍 . Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉 . Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH! . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT SET EXCLUSIVE HARGA WOW 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual 
The weather is blazing hot, just like this cookies that freshly came out from the oven 😊

We only bake fresh cookies! 🙋🍪 ONLY RM20/15 PCS for this jar!

Now you can, COD area Sogo, Kuala Lumpur 😊

Get it now! 💗

For orders, just CLICK the Whatsapp link in Bio 💁🏻 #minicrunchycookies
#chocolatechipcookies
#freshfromoven 
#bakefromblush 
#bigchocolatechipcookie #subwayinspiredcookies 
#crispyandchewy 
#deliciousfood 
#sayajualcookies
#sayajualnutella
#sayajualnutellacookies
#sayajualchocolatechips
#chocolatechipsmurah
#makanansedap
#kajangfood
#homebakermalaysia
#shahalamfood
#dropshipshahalam
#doorgiftcookies
#doorgiftkahwin
#cookiesdoorgift
#doorgiftmurah 
#fattzura
#igmalaysia
#igshopmalaysia
#igshopmalaysiamurah
The weather is blazing hot, just like this cookies that freshly came out from the oven 😊 We only bake fresh cookies! 🙋🍪 ONLY RM20/15 PCS for this jar! Now you can, COD area Sogo, Kuala Lumpur 😊 Get it now! 💗 For orders, just CLICK the Whatsapp link in Bio 💁🏻 #minicrunchycookies  #chocolatechipcookies  #freshfromoven  #bakefromblush  #bigchocolatechipcookie  #subwayinspiredcookies  #crispyandchewy  #deliciousfood  #sayajualcookies  #sayajualnutella  #sayajualnutellacookies  #sayajualchocolatechips  #chocolatechipsmurah  #makanansedap  #kajangfood  #homebakermalaysia  #shahalamfood  #dropshipshahalam  #doorgiftcookies  #doorgiftkahwin  #cookiesdoorgift  #doorgiftmurah  #fattzura  #igmalaysia  #igshopmalaysia  #igshopmalaysiamurah 
TUNANG KITA PUJIII NAMPAK MAKIN CANTIK 😱
.
✨ Thanks Azie kenalkan DYXY dengan kita
.
✨ Dark circle / bekas jerawat / jeragat kita makin pudar
.
✨ Bccream ni ringan gila takde rasa pakai foundation pun
.
✨ Lipmatte DYXY pun ringan tak melekit paling penting makan minum pun susah nak hilang
.
✨ Mascara buat bulu mata kita nampak lentik dan ada
.
✨ Thank you jugak bagi kita free gift banyak
.
🛍 DAPATKAN DISKAUN & FREE GIFT DENGAN @aziedyxycosmetic SEKARANG
.
#myaziefamily #mycikyafamily #dyxycosmetic #zulariffin #neelofa #fattzura #promosidyxy #dyxymurahori #dyxyoriginal #dyxykelantan #dyxykotabharu #dyxyselangor #dyxyterengganu #VIRAL #mrgrey #tunM #Nur #raya #MOTD #OOTD #usahawanDYXY #kekechallenge #tiktokmalaysia
TUNANG KITA PUJIII NAMPAK MAKIN CANTIK 😱 . ✨ Thanks Azie kenalkan DYXY dengan kita . ✨ Dark circle / bekas jerawat / jeragat kita makin pudar . ✨ Bccream ni ringan gila takde rasa pakai foundation pun . ✨ Lipmatte DYXY pun ringan tak melekit paling penting makan minum pun susah nak hilang . ✨ Mascara buat bulu mata kita nampak lentik dan ada . ✨ Thank you jugak bagi kita free gift banyak . 🛍 DAPATKAN DISKAUN & FREE GIFT DENGAN @aziedyxycosmetic SEKARANG . #myaziefamily  #mycikyafamily  #dyxycosmetic  #zulariffin  #neelofa  #fattzura  #promosidyxy  #dyxymurahori  #dyxyoriginal  #dyxykelantan  #dyxykotabharu  #dyxyselangor  #dyxyterengganu  #VIRAL  #mrgrey  #tunM  #Nur  #raya  #MOTD  #OOTD  #usahawanDYXY  #kekechallenge  #tiktokmalaysia 
BIG SALES PRE AIDILADHA 
SALE BERMULA 16-21 OGOS 2018‼️‼️KURUNG YUSRA  RM139 + FREE KHIMAR INSTANT BERNILAI RM79
. 📌 Bella Elegant Blouse
Np RM85 Promo RM55 📌 Abaya Calista 
Np RM99 Promo RM75 📌 Alana blouse 
Np RM85 Promo RM75
📌 Qaila blouse 
Np RM69 Promo RM50 📌Elvyna blouse 
Np rm85 Promo rm50 📌 Kurung danella 
Np RM179  Promo RM139 📌 Set Kurung yusra 
Np RM199 Promo RM139 + free Khimar Instant bernilai RM79 📌 Set jubah haifa syari 
Np RM229 Promo RM139 + free khimar bernilai RM69 📌 Kurta hamzah
Np RM119 Promo RM79
. 📑 BACA DETAIL/UKURAN
📸 SCREENSHOOT GAMBAR
📳 WHATSAPP 01112260716 UTK ORDER (FAST RESPOND)
.
📝 °STOK ADA BAYAR TERUS. NO BOOKING. SIAPA CEPAT, DIA DAPAT°‼️‼️
.
#bajukurung #dress #freepostage #bridesmaid #bajubridesmaid #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura #bajudinner #ootd #bajurayahaji #bajukolej #plussize #muslimahfashion #bazarsale #bajuevent #bajutunang #bajusedondon  #kurungbffriendly #kurungexclusive #bajumajlis #kurungplussize #kurungyusra #kurungyusramurah #bajunikah
BIG SALES PRE AIDILADHA SALE BERMULA 16-21 OGOS 2018‼️‼️KURUNG YUSRA RM139 + FREE KHIMAR INSTANT BERNILAI RM79 . 📌 Bella Elegant Blouse Np RM85 Promo RM55 📌 Abaya Calista Np RM99 Promo RM75 📌 Alana blouse Np RM85 Promo RM75 📌 Qaila blouse Np RM69 Promo RM50 📌Elvyna blouse Np rm85 Promo rm50 📌 Kurung danella Np RM179 Promo RM139 📌 Set Kurung yusra Np RM199 Promo RM139 + free Khimar Instant bernilai RM79 📌 Set jubah haifa syari Np RM229 Promo RM139 + free khimar bernilai RM69 📌 Kurta hamzah Np RM119 Promo RM79 . 📑 BACA DETAIL/UKURAN 📸 SCREENSHOOT GAMBAR 📳 WHATSAPP 01112260716 UTK ORDER (FAST RESPOND) . 📝 °STOK ADA BAYAR TERUS. NO BOOKING. SIAPA CEPAT, DIA DAPAT°‼️‼️ . #bajukurung  #dress  #freepostage  #bridesmaid  #bajubridesmaid  #murahmurah  #jualbajumurah  #bazarpaknil  #surihatimrpilot  #lofattah  #ilofayou  #awaksukasayatak  #fattzura  #bajudinner  #ootd  #bajurayahaji  #bajukolej  #plussize  #muslimahfashion  #bazarsale  #bajuevent  #bajutunang  #bajusedondon  #kurungbffriendly  #kurungexclusive  #bajumajlis  #kurungplussize  #kurungyusra  #kurungyusramurah  #bajunikah 
✨New Collection ✨
🔹Product: JUBAH HAJJ
🔹Price: RM149
🔹Colour: 12
🔹Material: Batiste Cotton
🔹Size: XS, S, M, L, XL
🔹Cutting: Slimfit
🔸Postage: RM10 sem RM15 ss
.
Apa tunggu lagi?? Whatsapp 019-2879032 skrg!! ✅😊
.
.
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #fattzura
✨New Collection ✨
🔹Product: JUBAH HAJJ
🔹Price: RM149
🔹Colour: 12
🔹Material: Batiste Cotton
🔹Size: XS, S, M, L, XL
🔹Cutting: Slimfit
🔸Postage: RM10 sem RM15 ss
.
Apa tunggu lagi?? Whatsapp 019-2879032 skrg!! ✅😊
.
.
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #fattzura
✨New Collection ✨
🔹Product: JUBAH HAJJ
🔹Price: RM149
🔹Colour: 12
🔹Material: Batiste Cotton
🔹Size: XS, S, M, L, XL
🔹Cutting: Slimfit
🔸Postage: RM10 sem RM15 ss
.
Apa tunggu lagi?? Whatsapp 019-2879032 skrg!! ✅😊
.
.
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #fattzura
🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾SETIAP PEMBELIAN TRUDOLLY UOLLS AKAN DAPAT FREE GIFT DRAWSTRING BAG TRUDOLLY  YG SUPER CUTE!! DAH LAH JIMAT DPT FREE GIFT LGI KAN!! 👍🏻
.
.
🎁 FREE GIFT YG CUTE 💕NI SANGAT LIMITED TAU!! SO UOLLS CEPAT2 GRAB NAU!! WHATSAPP SIS YE.. SIS AKAK REPLY DGN PANTAS! 😉
.
.POSTAGE SETIAP HARI! . .
.
🚗COD: Shah Alam, Subang, Usj, Sunway, Putraheight, Alam Impian, Puchong, Damansara, Petaling Jaya, Bangsar, Klang, Rawang| Setiap Hari ade Postage | Ade Free Gift lgi tauuu 👍👍
.
.
📲WHATSAPP +60126281756 ❗️WE WANT U!! AGENT & DROPSHIPPER
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #dropshippermalaysia #produkkecantikan
🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾SETIAP PEMBELIAN TRUDOLLY UOLLS AKAN DAPAT FREE GIFT DRAWSTRING BAG TRUDOLLY YG SUPER CUTE!! DAH LAH JIMAT DPT FREE GIFT LGI KAN!! 👍🏻 . . 🎁 FREE GIFT YG CUTE 💕NI SANGAT LIMITED TAU!! SO UOLLS CEPAT2 GRAB NAU!! WHATSAPP SIS YE.. SIS AKAK REPLY DGN PANTAS! 😉 . .POSTAGE SETIAP HARI! . . . 🚗COD: Shah Alam, Subang, Usj, Sunway, Putraheight, Alam Impian, Puchong, Damansara, Petaling Jaya, Bangsar, Klang, Rawang| Setiap Hari ade Postage | Ade Free Gift lgi tauuu 👍👍 . . 📲WHATSAPP +60126281756 ❗️WE WANT U!! AGENT & DROPSHIPPER . . #vdolly  #trudolly  #trudollybyfazura  #trudollyhq  #trudollyselangor  #trudollyshahalam  #trudollysubang  #trudollyusj  #fazura  #fattzura  #sayajual  #bazaarpaknil  #uitm  #dropshippermalaysia  #produkkecantikan 
PROMO KEKNIS SHAWL 5 HELAI - RM50 FREE POSTAGE!!!! .
.
😻 Keknis Shawl
😻 Material : Heavy Chiffon
😻 PROMO 5 helai RM50 include postage!!! 📲 Whatsapp : 0145085562
.
Open For Borong!

#wideshawl #sayajualshawl #shawlkeknismurah #kurtimurah #tudungmurah #shawlmurah #shawlchiffon #chiffonshawl #shawlborong #tudungcrepe #bubbleprinted #prelovedmalaysia #aidijumalover #keknisborong #shawlprinted #instantshawl #naelofarhijab #keknisshawl #bawalmurah #bawalchiffon #duckscarves #dressmurah #blousemurah #tudunglabuh #bawalsaree #bubbleshawl #bawalcrepe #purdahmurah #keknismurah #fattzura
PROMO KEKNIS SHAWL 5 HELAI - RM50 FREE POSTAGE!!!! . . 😻 Keknis Shawl 😻 Material : Heavy Chiffon 😻 PROMO 5 helai RM50 include postage!!! 📲 Whatsapp : 0145085562 . Open For Borong! #wideshawl  #sayajualshawl  #shawlkeknismurah  #kurtimurah  #tudungmurah  #shawlmurah  #shawlchiffon  #chiffonshawl  #shawlborong  #tudungcrepe  #bubbleprinted  #prelovedmalaysia  #aidijumalover  #keknisborong  #shawlprinted  #instantshawl  #naelofarhijab  #keknisshawl  #bawalmurah  #bawalchiffon  #duckscarves  #dressmurah  #blousemurah  #tudunglabuh  #bawalsaree  #bubbleshawl  #bawalcrepe  #purdahmurah  #keknismurah  #fattzura 
✨Raya Haji Collection ✨
🔹Product: Kurta Hajj
🔹Price: RM89
🔹Colour: 4
🔹Material: Batiste Cotton
🔹Size: XS, S, M, L, XL
🔹Cutting: Slimfit
🔸Postage: RM10 sem RM15 ss
.
Apa tunggu lagi?? Whatsapp 019-2879032 skrg!! ✅😊
.
.
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #fattzura