an online Instagram web viewer

#fattzura medias

Photos

Biar betik uuu ..
7 jam je dah boleh redakan ruam merah , gatal merenyam kat kulit and jerawat merah menyalo .
.
#roadtohealthyskinwithin30days
#laveraessencefeedbacks
.
.
Sumpah 🙌
Memang boleh ! .
.
Sebab dalam Lavera Essence ada 95% pati pure Alovera . Banyak tu percentage Aloevera dia itu yang pekat likat tekstur #LaveraEssence tuuuu .
.
Alovera memang famous untuk : .
.
💕 Kurangkan radang kemerahan pada skin 💕 Kurangkan rasa pedih kawasan jerawat besor yang naik kat muka.
.
.
📲Wassap 019-4917658
Biar betik uuu .. 7 jam je dah boleh redakan ruam merah , gatal merenyam kat kulit and jerawat merah menyalo . . #roadtohealthyskinwithin30days  #laveraessencefeedbacks  . . Sumpah 🙌 Memang boleh ! . . Sebab dalam Lavera Essence ada 95% pati pure Alovera . Banyak tu percentage Aloevera dia itu yang pekat likat tekstur #LaveraEssence  tuuuu . . Alovera memang famous untuk : . . 💕 Kurangkan radang kemerahan pada skin 💕 Kurangkan rasa pedih kawasan jerawat besor yang naik kat muka. . . 📲Wassap 019-4917658
KENAPA BARU SEKARANG MIRA PILIH UNTUK ADD ON ESSENCE DALAM SKINCARE ROUTINE ??
.
.
Sebab husna dah tau pentingnya essence pada kulit . Essence yang akan buat kulit kita 2x lebih effective terima khasiat dari pemakaian produk seterusnya ☺️
.
.
Jangan buat buat terkejut !
Kalau dengar gegadis korea claim yang pemakaian essence boleh cepatkan lagi proses repairing barrier skin yang dah rosak .. .
.
Sebab memang menjadi pon 🙌
.
.
BRAND ESSENCE FAVOURITE HUSNA? .
.
Ofcoursela makko hijo sang saka #LaveraEssence . Jimat poket , setiap bulan mampu beli so kulit pon kenyang dapat khasiat tuan dia lanjer every month ! Hehehe .
.
Tekstur Lavera Essence sendiri dah menggoda hati , molekul dia halus soft and pekat . Sekali calit terus meresap ke dalam skin langsung tak melekit @ berminyak
.
.
Dengan active ingredients yang ada Lavera Essence boleh supply moisture pada kulit , so kulit kita akan well hydrated . Lepastu uols pakai lah moisturiser , ha ! Terus skin maintain basah lembap 24jam lamanya
.
.
Uols cubalah ,
Baru syok sikit nak ajak sembang pasal Lavera Essence kan 😜
.
.
📲WASAP 019-4917658
KENAPA BARU SEKARANG MIRA PILIH UNTUK ADD ON ESSENCE DALAM SKINCARE ROUTINE ?? . . Sebab husna dah tau pentingnya essence pada kulit . Essence yang akan buat kulit kita 2x lebih effective terima khasiat dari pemakaian produk seterusnya ☺️ . . Jangan buat buat terkejut ! Kalau dengar gegadis korea claim yang pemakaian essence boleh cepatkan lagi proses repairing barrier skin yang dah rosak .. . . Sebab memang menjadi pon 🙌 . . BRAND ESSENCE FAVOURITE HUSNA? . . Ofcoursela makko hijo sang saka #LaveraEssence  . Jimat poket , setiap bulan mampu beli so kulit pon kenyang dapat khasiat tuan dia lanjer every month ! Hehehe . . Tekstur Lavera Essence sendiri dah menggoda hati , molekul dia halus soft and pekat . Sekali calit terus meresap ke dalam skin langsung tak melekit @ berminyak . . Dengan active ingredients yang ada Lavera Essence boleh supply moisture pada kulit , so kulit kita akan well hydrated . Lepastu uols pakai lah moisturiser , ha ! Terus skin maintain basah lembap 24jam lamanya . . Uols cubalah , Baru syok sikit nak ajak sembang pasal Lavera Essence kan 😜 . . 📲WASAP 019-4917658
JANGAN MALAS MINUM AIR 👌
Nak tengok hasil minum air lebih + #VitaminLaurelGold ? Swipeee gambar atas tuuu
.
.
Hampaa oii..
Kalau nak kesan lagi cepat, bila amalkan supplement wajib kena ambil air 3 liter sehari ok . .
.
Mana ada makan supplement mana2 pon tak kena minum air banyak 😒 Bila dah kena healing crisis lepastu cakap produk kiter ni tak sesuai. Kan kami dah cakap, WAJIB MINUM AYAQ MASAK BANYAK² ( haa ni nak bising ni 😝 )
.
.
So, mula hari ni take a note okay. Air masak sehari 3 liter !! Bukan setakat kesan supplement ni jaa hampa akan dapat, tapi kulit pon boleh cantik dan lembab ja tauu. Taknak cantik ka hampa 😅 .
.
Laurel Gold ni kesan super cepat sebab dalam bentuk serbuk perisa mixberryy ! .
.
Nak tips kesan cepat selain minum air lebih ? Cepat wasap akak. Klik je link wasap kat bio atas tuuuu 😊😘
____________________________
JANGAN MALAS MINUM AIR 👌 Nak tengok hasil minum air lebih + #VitaminLaurelGold  ? Swipeee gambar atas tuuu . . Hampaa oii.. Kalau nak kesan lagi cepat, bila amalkan supplement wajib kena ambil air 3 liter sehari ok . . . Mana ada makan supplement mana2 pon tak kena minum air banyak 😒 Bila dah kena healing crisis lepastu cakap produk kiter ni tak sesuai. Kan kami dah cakap, WAJIB MINUM AYAQ MASAK BANYAK² ( haa ni nak bising ni 😝 ) . . So, mula hari ni take a note okay. Air masak sehari 3 liter !! Bukan setakat kesan supplement ni jaa hampa akan dapat, tapi kulit pon boleh cantik dan lembab ja tauu. Taknak cantik ka hampa 😅 . . Laurel Gold ni kesan super cepat sebab dalam bentuk serbuk perisa mixberryy ! . . Nak tips kesan cepat selain minum air lebih ? Cepat wasap akak. Klik je link wasap kat bio atas tuuuu 😊😘 ____________________________
PAKAI LAVERA ESSENCE JE JERAWAT DAH KECUT
.
.
Alhamdulillah banyak dapat feedback dari customer bila dah pakai #LaveraEssence. Yang mana tak cuba lagi tu memang rugi ooo. 😝😜
.
.
Tengok apa customer ni cakap👇
"Jerawat takda mata dah kecut.Kulit muka ada peeling sikit hilang"
.
.
📲Wassap 019-4917658
PAKAI LAVERA ESSENCE JE JERAWAT DAH KECUT . . Alhamdulillah banyak dapat feedback dari customer bila dah pakai #LaveraEssence . Yang mana tak cuba lagi tu memang rugi ooo. 😝😜 . . Tengok apa customer ni cakap👇 "Jerawat takda mata dah kecut.Kulit muka ada peeling sikit hilang" . . 📲Wassap 019-4917658
.
.
Blusher code pink guava. Kalau pandai blend, boleh bagi efek awek korea terus tauu, bila uolls pakai kod sweett pink yg ni. 😍 .
.
Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
. . Blusher code pink guava. Kalau pandai blend, boleh bagi efek awek korea terus tauu, bila uolls pakai kod sweett pink yg ni. 😍 . . Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
.
.
Sunshine mix rosegold. Perfect combination. Cun tak cun guys? 😍😍
.
.
Pstt. yang hitam tu packaging lama tauu. Yang latest semua warna cute pink. 😘 .
.
Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
. . Sunshine mix rosegold. Perfect combination. Cun tak cun guys? 😍😍 . . Pstt. yang hitam tu packaging lama tauu. Yang latest semua warna cute pink. 😘 . . Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
.
.
Mas Ayu on her lips. Si cantik ayramessi pun dah fall in love dengan sobella lipmatte ni. .
Korang yang belum cuba tu konfirm menyesal kalau tak grab sekarang. Ni last batch tauu kita restock! 😘
.
.
Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
. . Mas Ayu on her lips. Si cantik ayramessi pun dah fall in love dengan sobella lipmatte ni. . Korang yang belum cuba tu konfirm menyesal kalau tak grab sekarang. Ni last batch tauu kita restock! 😘 . . Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
.
.
“Saya baru pakai terus nampak beza! Fall in love terus 💖"
.
.
~sis sofea
.
OHANA merupakan produk lotion MALAYSIA yang pertama menggunakan teknologi nano dari korea ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌹Klebihan teknologi nano mmberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat pda kulit kita dear .. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌹Mnyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh,  menyegar, melembap dan memperbaiki sel kulit kita sis 👍 ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌹Membantu mengurangkan masalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
. . “Saya baru pakai terus nampak beza! Fall in love terus 💖" . . ~sis sofea . OHANA merupakan produk lotion MALAYSIA yang pertama menggunakan teknologi nano dari korea ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹Klebihan teknologi nano mmberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat pda kulit kita dear .. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹Mnyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh, menyegar, melembap dan memperbaiki sel kulit kita sis 👍 ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹Membantu mengurangkan masalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
.
.
Selamat Sejahtera Semua.. Dah lama fikir nak cuba ohana tapi rasa sama cam lotion lain ke 😘.. Jangan risau sebab ohana ni cepat meresap ke dalam kulit 💕.. Ohana ni kene air pun xluntur tau..Memang boleh BAWAK SOLAT 🌹
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ohana ni mmg sgt2 best guna sebab ohana ni mmg xmelekit dan lepas guna kulit rasa lembut je 😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sekarang ni tengah promosi tau..🌹
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Berminat, bole terus wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
. . Selamat Sejahtera Semua.. Dah lama fikir nak cuba ohana tapi rasa sama cam lotion lain ke 😘.. Jangan risau sebab ohana ni cepat meresap ke dalam kulit 💕.. Ohana ni kene air pun xluntur tau..Memang boleh BAWAK SOLAT 🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ohana ni mmg sgt2 best guna sebab ohana ni mmg xmelekit dan lepas guna kulit rasa lembut je 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sekarang ni tengah promosi tau..🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Berminat, bole terus wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
VITAMIN EXCLUSIVE UNTUK SEMUA WANITA .
.
Salam MANISS
Antara ramuan utama di dalam #VitaminLaurelGold adalah : .
.
✔️ Vitamin C
✔️ Mixberry
✔️ Kurma
✔️ Delima
✔️ Aprikot
✔️ Roselle .
.
Tambahan buah buahan serta makanan sunnah yang terbaik untuk kesihatan dalaman serta bagus diambil ibu mengandung.
Anak dara serta mak mak dara pun boleh & selamat diamalkan.
.
.
JOM TENGOK TESTIMONI ⤵⤵⤵
@vitamin.laurelgold
@vitamin.laurelgold
@vitamin.laurelgold
.
.
1 BOTOL 30 sachet
PROMOSI : RM55sm/60ss
PERCUMA : Pos
PERCUMA : Free Gift
.
.
Ps: Agent/Stokis diperlukan SEGERA wassap
📲 :0162170046
__________________________________
VITAMIN EXCLUSIVE UNTUK SEMUA WANITA . . Salam MANISS Antara ramuan utama di dalam #VitaminLaurelGold  adalah : . . ✔️ Vitamin C ✔️ Mixberry ✔️ Kurma ✔️ Delima ✔️ Aprikot ✔️ Roselle . . Tambahan buah buahan serta makanan sunnah yang terbaik untuk kesihatan dalaman serta bagus diambil ibu mengandung. Anak dara serta mak mak dara pun boleh & selamat diamalkan. . . JOM TENGOK TESTIMONI ⤵⤵⤵ @vitamin.laurelgold @vitamin.laurelgold @vitamin.laurelgold . . 1 BOTOL 30 sachet PROMOSI : RM55sm/60ss PERCUMA : Pos PERCUMA : Free Gift . . Ps: Agent/Stokis diperlukan SEGERA wassap 📲 :0162170046 __________________________________
.
.
SUKA SANGATT DGN OHANA NI‼️
TAK MELEKIT PUN BILA SAPU KAT KULITT 😊🌹
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
OHANA WHITENING LOTION EXPERT ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Merupakan produk MALAYSIA yang pertama menggunakan teknologi nano dari korea ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌹Klebihan teknologi nano mmberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat pda kulit kita dear .. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌹Mnyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh,  menyegar, melembap dan memperbaiki sel kulit kita sis 👍 ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌹Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah dripda biasa⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌹Membantu mengurangkan masalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁉️Tak nak cuba satu ke ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
. . SUKA SANGATT DGN OHANA NI‼️ TAK MELEKIT PUN BILA SAPU KAT KULITT 😊🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ OHANA WHITENING LOTION EXPERT ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Merupakan produk MALAYSIA yang pertama menggunakan teknologi nano dari korea ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹Klebihan teknologi nano mmberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat pda kulit kita dear .. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹Mnyerap ke dalam kulit dalam usaha mnyembuh, menyegar, melembap dan memperbaiki sel kulit kita sis 👍 ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹Teknologi nano diperkaya dngn omega white-c btindak 5 kali lbih cerah dripda biasa⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌹Membantu mengurangkan masalah warna kulit tak sekata dan bintik perang di samping mgurangkan tanda penuan 💕 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⁉️Tak nak cuba satu ke ? Flawless ? Putih ? Mulus ? Gebu ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wasap ke 0192691127 @ tekan link yer🤗
Jamu viral dari sebrang..
Kecil molek tak berbau senang je nak telan..
Tak pahit...
Kecil2 power tak tertahan .
Hilang keputihan dlm sehari.
Gairah bersama kembali.
Grip se awal 6 jam guaranty 👍👍👍
Period teratur kembali.
Rahim jatuh naik terletak.
Nenen punggung up
badan solid Pinggang ramping
Muke naik seri.
Try sekali comfirm encik abg suruh repeat.. Rugi tak try JAMU indonesia ni yg terkenal dgn kehebatan dri segala jamu 
#jamugadis #jamuawetmuda #jamudalampantang #jamugadis_wawa #hilangkeputihan #ketatkanfaraj #ketatmantap #fatburner #tegangkanpayudara #jamuwanita #sekatseleramakan #ramping #cyst #malampertama #kembalidara #payudaramontok #suamisayang #isterimantap #isteripower #fattzura #syintagila #Missvketatmelekat #bazarpaknil #produkviral #dalamanwanita #sekatselera #kempisperut #suamiisteri
#batugajah #ipohperak
Jamu viral dari sebrang.. Kecil molek tak berbau senang je nak telan.. Tak pahit... Kecil2 power tak tertahan . Hilang keputihan dlm sehari. Gairah bersama kembali. Grip se awal 6 jam guaranty 👍👍👍 Period teratur kembali. Rahim jatuh naik terletak. Nenen punggung up badan solid Pinggang ramping Muke naik seri. Try sekali comfirm encik abg suruh repeat.. Rugi tak try JAMU indonesia ni yg terkenal dgn kehebatan dri segala jamu #jamugadis  #jamuawetmuda  #jamudalampantang  #jamugadis_wawa  #hilangkeputihan  #ketatkanfaraj  #ketatmantap  #fatburner  #tegangkanpayudara  #jamuwanita  #sekatseleramakan  #ramping  #cyst  #malampertama  #kembalidara  #payudaramontok  #suamisayang  #isterimantap  #isteripower  #fattzura  #syintagila  #Missvketatmelekat  #bazarpaknil  #produkviral  #dalamanwanita  #sekatselera  #kempisperut  #suamiisteri  #batugajah  #ipohperak 
VITAMIN EXCLUSIVE UNTUK SEMUA WANITA .
.
Salam MANISS
Antara ramuan utama di dalam #VitaminLaurelGold adalah : .
.
✔️ Vitamin C
✔️ Mixberry
✔️ Kurma
✔️ Delima
✔️ Aprikot
✔️ Roselle .
.
Tambahan buah buahan serta makanan sunnah yang terbaik untuk kesihatan dalaman serta bagus diambil ibu mengandung.
Anak dara serta mak mak dara pun boleh & selamat diamalkan.
.
.
JOM TENGOK TESTIMONI ⤵⤵⤵
@vitamin.laurelgold
@vitamin.laurelgold
@vitamin.laurelgold
.
.
1 BOTOL 30 sachet
PROMOSI : RM55sm/60ss
PERCUMA : Pos
PERCUMA : Free Gift
.
.
Ps: Agent/Stokis diperlukan SEGERA wassap
📲 :0162170046
__________________________________
VITAMIN EXCLUSIVE UNTUK SEMUA WANITA . . Salam MANISS Antara ramuan utama di dalam #VitaminLaurelGold  adalah : . . ✔️ Vitamin C ✔️ Mixberry ✔️ Kurma ✔️ Delima ✔️ Aprikot ✔️ Roselle . . Tambahan buah buahan serta makanan sunnah yang terbaik untuk kesihatan dalaman serta bagus diambil ibu mengandung. Anak dara serta mak mak dara pun boleh & selamat diamalkan. . . JOM TENGOK TESTIMONI ⤵⤵⤵ @vitamin.laurelgold @vitamin.laurelgold @vitamin.laurelgold . . 1 BOTOL 30 sachet PROMOSI : RM55sm/60ss PERCUMA : Pos PERCUMA : Free Gift . . Ps: Agent/Stokis diperlukan SEGERA wassap 📲 :0162170046 __________________________________
Kemam Laurelgold kulit tangan burn semakin cerah 😊👍
.
.
Info lanjut WhatsApp ke:0162170046
Kemam Laurelgold kulit tangan burn semakin cerah 😊👍 . . Info lanjut WhatsApp ke:0162170046
🌺Jamu viral dari sebrang..🌺 🌷Kecil molek tak berbau senang je nak telan..
Tak pahit...
🌷Kecil2 power tak tertahan .
🌷Hilang keputihan dlm sehari.
🌷Gairah bersama kembali.
🌷Grip se awal 6 jam guaranty 👍👍👍
🌷Period teratur kembali.
🌷Rahim jatuh naik terletak.
🌷Nenen punggung up
badan solid Pinggang ramping
🌷Muke naik seri.
🌷Try sekali comfirm encik abg suruh repeat.. Rugi tak try JAMU indonesia ni yg terkenal dgn kehebatan dri segala jamu 
#jamugadis #jamuawetmuda #jamudalampantang
#jamugadis_wawa #hilangkeputihan #ketatkanfaraj #ketatmantap #fatburner #tegangkanpayudara #jamuwanita #sekatseleramakan #ramping #cyst #malampertama #kembalidara #payudaramontok #suamisayang #isterimantap #isteripower #fattzura #syintagila #Missvketatmelekat #bazarpaknil #produkviral #dalamanwanita #sekatselera #kempisperut #suamiisteri
#batugajah #ipohperak
🌺Jamu viral dari sebrang..🌺 🌷Kecil molek tak berbau senang je nak telan.. Tak pahit... 🌷Kecil2 power tak tertahan . 🌷Hilang keputihan dlm sehari. 🌷Gairah bersama kembali. 🌷Grip se awal 6 jam guaranty 👍👍👍 🌷Period teratur kembali. 🌷Rahim jatuh naik terletak. 🌷Nenen punggung up badan solid Pinggang ramping 🌷Muke naik seri. 🌷Try sekali comfirm encik abg suruh repeat.. Rugi tak try JAMU indonesia ni yg terkenal dgn kehebatan dri segala jamu #jamugadis  #jamuawetmuda  #jamudalampantang  #jamugadis_wawa  #hilangkeputihan  #ketatkanfaraj  #ketatmantap  #fatburner  #tegangkanpayudara  #jamuwanita  #sekatseleramakan  #ramping  #cyst  #malampertama  #kembalidara  #payudaramontok  #suamisayang  #isterimantap  #isteripower  #fattzura  #syintagila  #Missvketatmelekat  #bazarpaknil  #produkviral  #dalamanwanita  #sekatselera  #kempisperut  #suamiisteri  #batugajah  #ipohperak 
Lipmatte charms limited edition.
Kilauan bak berlian.
Hanya rm40 sahaja.
.
Satu satunya lipmatte yang mempunyai sijil halal jakim dan diiktiraf super health brand.
.
❤ merawat bibir kering
❤ mengandungi vit e untuk merawat bibir
❤ tidak melekit
❤ warna kekal lama
❤ warna limited edition.
.
#charmsdeliverykuantan #charmsraiseyourlife #charmshala #charmsstarglowlaserscrub #charmskosmetikhalal #charmslover 
#charmskuantan #charmscodkuantan #charmssolekdanrawat
#charmshalalcosmeticskincare
#agentcharmskuantan
#agenttreaplus
#charmsfoundationhalal
#charmshalaljakim
#codcharmskuantan
#deliveryteruskehati 
#foundationviral
#cosmeticskincareviral
#comelpipimerah
#babyctdk
#sitiaafiyah
#ctdkjunior
#fattzura
#belofa
#befazz
#harimaumalaya
#bazarpaknil
#neelofa
#teamkekla
#teamdiamond
Lipmatte charms limited edition. Kilauan bak berlian. Hanya rm40 sahaja. . Satu satunya lipmatte yang mempunyai sijil halal jakim dan diiktiraf super health brand. . ❤ merawat bibir kering ❤ mengandungi vit e untuk merawat bibir ❤ tidak melekit ❤ warna kekal lama ❤ warna limited edition. . #charmsdeliverykuantan  #charmsraiseyourlife  #charmshala  #charmsstarglowlaserscrub  #charmskosmetikhalal  #charmslover  #charmskuantan  #charmscodkuantan  #charmssolekdanrawat  #charmshalalcosmeticskincare  #agentcharmskuantan  #agenttreaplus  #charmsfoundationhalal  #charmshalaljakim  #codcharmskuantan  #deliveryteruskehati  #foundationviral  #cosmeticskincareviral  #comelpipimerah  #babyctdk  #sitiaafiyah  #ctdkjunior  #fattzura  #belofa  #befazz  #harimaumalaya  #bazarpaknil  #neelofa  #teamkekla  #teamdiamond 
Lipmatte charms limited edition.
Kilauan bak berlian.
Hanya rm40 sahaja.
.
Satu satunya lipmatte yang mempunyai sijil halal jakim dan diiktiraf super health brand.
.
❤ merawat bibir kering
❤ mengandungi vit e untuk merawat bibir
❤ tidak melekit
❤ warna kekal lama
❤ warna limited edition.
.
#charmsdeliverykuantan #charmsraiseyourlife #charmshala #charmsstarglowlaserscrub #charmskosmetikhalal #charmslover 
#charmskuantan #charmscodkuantan #charmssolekdanrawat
#charmshalalcosmeticskincare
#agentcharmskuantan
#agenttreaplus
#charmsfoundationhalal
#charmshalaljakim
#codcharmskuantan
#deliveryteruskehati 
#foundationviral
#cosmeticskincareviral
#comelpipimerah
#babyctdk
#sitiaafiyah
#ctdkjunior
#fattzura
#belofa
#befazz
#harimaumalaya
#bazarpaknil
#neelofa
#teamkekla
#teamdiamond
Lipmatte charms limited edition. Kilauan bak berlian. Hanya rm40 sahaja. . Satu satunya lipmatte yang mempunyai sijil halal jakim dan diiktiraf super health brand. . ❤ merawat bibir kering ❤ mengandungi vit e untuk merawat bibir ❤ tidak melekit ❤ warna kekal lama ❤ warna limited edition. . #charmsdeliverykuantan  #charmsraiseyourlife  #charmshala  #charmsstarglowlaserscrub  #charmskosmetikhalal  #charmslover  #charmskuantan  #charmscodkuantan  #charmssolekdanrawat  #charmshalalcosmeticskincare  #agentcharmskuantan  #agenttreaplus  #charmsfoundationhalal  #charmshalaljakim  #codcharmskuantan  #deliveryteruskehati  #foundationviral  #cosmeticskincareviral  #comelpipimerah  #babyctdk  #sitiaafiyah  #ctdkjunior  #fattzura  #belofa  #befazz  #harimaumalaya  #bazarpaknil  #neelofa  #teamkekla  #teamdiamond 
Lipmatte charms limited edition.
Kilauan bak berlian.
Hanya rm40 sahaja.
.
Satu satunya lipmatte yang mempunyai sijil halal jakim dan diiktiraf super health brand.
.
❤ merawat bibir kering
❤ mengandungi vit e untuk merawat bibir
❤ tidak melekit
❤ warna kekal lama
❤ warna limited edition.
.
#charmsdeliverykuantan #charmsraiseyourlife #charmshala #charmsstarglowlaserscrub #charmskosmetikhalal #charmslover 
#charmskuantan #charmscodkuantan #charmssolekdanrawat
#charmshalalcosmeticskincare
#agentcharmskuantan
#agenttreaplus
#charmsfoundationhalal
#charmshalaljakim
#codcharmskuantan
#deliveryteruskehati 
#foundationviral
#cosmeticskincareviral
#comelpipimerah
#babyctdk
#sitiaafiyah
#ctdkjunior
#fattzura
#belofa
#befazz
#harimaumalaya
#bazarpaknil
#neelofa
#teamkekla
#teamdiamond
Lipmatte charms limited edition. Kilauan bak berlian. Hanya rm40 sahaja. . Satu satunya lipmatte yang mempunyai sijil halal jakim dan diiktiraf super health brand. . ❤ merawat bibir kering ❤ mengandungi vit e untuk merawat bibir ❤ tidak melekit ❤ warna kekal lama ❤ warna limited edition. . #charmsdeliverykuantan  #charmsraiseyourlife  #charmshala  #charmsstarglowlaserscrub  #charmskosmetikhalal  #charmslover  #charmskuantan  #charmscodkuantan  #charmssolekdanrawat  #charmshalalcosmeticskincare  #agentcharmskuantan  #agenttreaplus  #charmsfoundationhalal  #charmshalaljakim  #codcharmskuantan  #deliveryteruskehati  #foundationviral  #cosmeticskincareviral  #comelpipimerah  #babyctdk  #sitiaafiyah  #ctdkjunior  #fattzura  #belofa  #befazz  #harimaumalaya  #bazarpaknil  #neelofa  #teamkekla  #teamdiamond 
Alahaiii!!!dua2 cute sgt tu...😻
Happy Sundayyy😍😍😍
.
#Repost @ninik_ila
• • •
Fattzura in Jakarta 😍😍❤️❤️#lotsoflove #fattzura #jakarta #indonesia igs @missfazura
PINKLADY BODY PERFECTION
BARANG HOT🔥🔥🔥🔥
.
Nak tahu sebab apa❓
. 
Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body KURUS JADI BERISI✔
🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔
🌸 kulit kusam JADI CERAH✔
🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔
🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔
🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔
🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔
🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔
🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔
🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔
🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔
🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔
🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔

Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis, .
.
.
Nak PINKLADY❓
. 
Order👇👇
wasap ke 0165432490 / klik shja link di bio
.
.
#pinklady #pinkladyperfection
#pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang
#tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidentjohor #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #pinkladyjohor #gadiscendol #nakcendol #fattzura#teamemilia#pinkladyperak
PINKLADY BODY PERFECTION BARANG HOT🔥🔥🔥🔥 . Nak tahu sebab apa❓ . Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇 🌸 body KURUS JADI BERISI✔ 🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔ 🌸 kulit kusam JADI CERAH✔ 🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔ 🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔ 🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔ 🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔ 🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔ 🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔ 🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔ 🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔ 🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔ 🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔ Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇 🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈 🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈 🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis, . . . Nak PINKLADY❓ . Order👇👇 wasap ke 0165432490 / klik shja link di bio . . #pinklady  #pinkladyperfection  #pinkladymalaysia  #pinkladybodyperfection  #pinkladykl  #pinkladymurah  #pinkladyselangor  #pinkladyoriginal  #pinkladyhq  #pinkladyofficial  #pinkladyampang  #tetekbesar  #breastfeeding  #breastfeeling  #injectionbreast  #pilhormon  #missvketat  #bconfident  #bconfidentjohor  #bconfidenthq  #breastlotion  #sweetcandcuphq  #pinkladyjohor  #gadiscendol  #nakcendol  #fattzura #teamemilia #pinkladyperak 
ORDER NOW!!! GET 50% OFF + FREE SHIPPING WORLDWIDE

Email --> honeywidestore24@gmail.com
OR
DM for more details... MEN'S PERFUMES

Item Type -> Antiperspirant
Ingredient -> Jinless Water Fragrance
Brand Name -> Jean Miss
Suitable For -> All Skin Types
Quantity -> 1Pcs Men's Perfumed
Feature -> Perfume Men Spray Bottle

#perfume #perfumes #perfumemurah #perfumecollection #perfumeoriginal #perfumemalaysia #fragrance #perfumeshop #parfum #perfumelovers #perfumelover #perfumeone #perfumeaddict #perfumemurahmalaysia #sayajualperfume #perfumery #scent #sayajual #minyakwangi #fattzura #bajumurah #perfumeria #aydajebat #3pcsrm100 #bajukurung #blousemurah #baju3pcsrm100 #bajubridesmate #4pcsrm100 #melawatimall
ORDER NOW!!! GET 50% OFF + FREE SHIPPING WORLDWIDE Email --> honeywidestore24@gmail.com OR DM for more details... MEN'S PERFUMES Item Type -> Antiperspirant Ingredient -> Jinless Water Fragrance Brand Name -> Jean Miss Suitable For -> All Skin Types Quantity -> 1Pcs Men's Perfumed Feature -> Perfume Men Spray Bottle #perfume  #perfumes  #perfumemurah  #perfumecollection  #perfumeoriginal  #perfumemalaysia  #fragrance  #perfumeshop  #parfum  #perfumelovers  #perfumelover  #perfumeone  #perfumeaddict  #perfumemurahmalaysia  #sayajualperfume  #perfumery  #scent  #sayajual  #minyakwangi  #fattzura  #bajumurah  #perfumeria  #aydajebat  #3pcsrm100  #bajukurung  #blousemurah  #baju3pcsrm100  #bajubridesmate  #4pcsrm100  #melawatimall 
Crispy Creamhorn lagi!!!!
.
Thank you Sis Shida dr Seksyen 17 Shah Alam
.
.
15.12.18
.
Nak Order jugak?
At least 2 hari sebelom ya!
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake
🍯Pure Butter
🧀Premium & Quality Ingredients
👍🏼Gerenti Sedap
.

Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen?
📲Whatsapp ke 012-5970799
www.wasap.my/60125970799
.
🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam .
.
🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: .
.
- SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10
- GLENMARIE: RM7 .
- BKT JELUTONG: RM7 .
- PUNCAK PERDANA: RM10 .
- USJ 1-25: RM5-RM8
- PUTRA HEIGHTS: FREE .
- SEKSYEN 27-28: FREE . .
- KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM
.

#rozadelights#bazarpaknil#fattzura#ctdk#aafiyah#ruangrezekihanania#doorgiftbajet#doorgiftshahalam #putraheights#aqiqah#candybuffetmalaysia#makanmakan#jamuan#fooddeliveryshahalam#shahalam#codshahalam#shahalambakers#foodpornmalaysia#sayajualkek##kekhantaran#sayajualdessert#brownieskedut#fudgebrownies#kekharijadi#browniesharijadi#kekviral#kekbirthdayshahalam#surprisedeliveryshahalam #deliveryshahalam#creamhornshahalam
Crispy Creamhorn lagi!!!! . Thank you Sis Shida dr Seksyen 17 Shah Alam . . 15.12.18 . Nak Order jugak? At least 2 hari sebelom ya! . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake 🍯Pure Butter 🧀Premium & Quality Ingredients 👍🏼Gerenti Sedap . Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen? 📲Whatsapp ke 012-5970799 www.wasap.my/60125970799 . 🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam . . 🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: . . - SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10 - GLENMARIE: RM7 . - BKT JELUTONG: RM7 . - PUNCAK PERDANA: RM10 . - USJ 1-25: RM5-RM8 - PUTRA HEIGHTS: FREE . - SEKSYEN 27-28: FREE . . - KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM . #rozadelights #bazarpaknil #fattzura #ctdk #aafiyah #ruangrezekihanania #doorgiftbajet #doorgiftshahalam  #putraheights #aqiqah #candybuffetmalaysia #makanmakan #jamuan #fooddeliveryshahalam #shahalam #codshahalam #shahalambakers #foodpornmalaysia #sayajualkek ##kekhantaran #sayajualdessert #brownieskedut #fudgebrownies #kekharijadi #browniesharijadi #kekviral #kekbirthdayshahalam #surprisedeliveryshahalam  #deliveryshahalam #creamhornshahalam 
Crispy Creamhorn lagi!!!!
.
Thank you Sis Shida dr Seksyen 17 Shah Alam
.
.
15.12.18
.
Nak Order jugak?
At least 2 hari sebelom ya!
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake
🍯Pure Butter
🧀Premium & Quality Ingredients
👍🏼Gerenti Sedap
.

Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen?
📲Whatsapp ke 012-5970799
www.wasap.my/60125970799
.
🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam .
.
🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: .
.
- SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10
- GLENMARIE: RM7 .
- BKT JELUTONG: RM7 .
- PUNCAK PERDANA: RM10 .
- USJ 1-25: RM5-RM8
- PUTRA HEIGHTS: FREE .
- SEKSYEN 27-28: FREE . .
- KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM
.

#rozadelights#bazarpaknil#fattzura#ctdk#aafiyah#ruangrezekihanania#doorgiftbajet#doorgiftshahalam #putraheights#aqiqah#candybuffetmalaysia#makanmakan#jamuan#fooddeliveryshahalam#shahalam#codshahalam#shahalambakers#foodpornmalaysia#sayajualkek##kekhantaran#sayajualdessert#brownieskedut#fudgebrownies#kekharijadi#browniesharijadi#kekviral#kekbirthdayshahalam#surprisedeliveryshahalam #deliveryshahalam#creamhornshahalam
Crispy Creamhorn lagi!!!! . Thank you Sis Shida dr Seksyen 17 Shah Alam . . 15.12.18 . Nak Order jugak? At least 2 hari sebelom ya! . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake 🍯Pure Butter 🧀Premium & Quality Ingredients 👍🏼Gerenti Sedap . Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen? 📲Whatsapp ke 012-5970799 www.wasap.my/60125970799 . 🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam . . 🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: . . - SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10 - GLENMARIE: RM7 . - BKT JELUTONG: RM7 . - PUNCAK PERDANA: RM10 . - USJ 1-25: RM5-RM8 - PUTRA HEIGHTS: FREE . - SEKSYEN 27-28: FREE . . - KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM . #rozadelights #bazarpaknil #fattzura #ctdk #aafiyah #ruangrezekihanania #doorgiftbajet #doorgiftshahalam  #putraheights #aqiqah #candybuffetmalaysia #makanmakan #jamuan #fooddeliveryshahalam #shahalam #codshahalam #shahalambakers #foodpornmalaysia #sayajualkek ##kekhantaran #sayajualdessert #brownieskedut #fudgebrownies #kekharijadi #browniesharijadi #kekviral #kekbirthdayshahalam #surprisedeliveryshahalam  #deliveryshahalam #creamhornshahalam 
Crispy Creamhorn lagi!!!!
.
Thank you Sis Shida dr Seksyen 17 Shah Alam
.
.
15.12.18
.
Nak Order jugak?
At least 2 hari sebelom ya!
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake
🍯Pure Butter
🧀Premium & Quality Ingredients
👍🏼Gerenti Sedap
.

Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen?
📲Whatsapp ke 012-5970799
www.wasap.my/60125970799
.
🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam .
.
🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: .
.
- SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10
- GLENMARIE: RM7 .
- BKT JELUTONG: RM7 .
- PUNCAK PERDANA: RM10 .
- USJ 1-25: RM5-RM8
- PUTRA HEIGHTS: FREE .
- SEKSYEN 27-28: FREE . .
- KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM
.

#rozadelights#bazarpaknil#fattzura#ctdk#aafiyah#ruangrezekihanania#doorgiftbajet#doorgiftshahalam #putraheights#aqiqah#candybuffetmalaysia#makanmakan#jamuan#fooddeliveryshahalam#shahalam#codshahalam#shahalambakers#foodpornmalaysia#sayajualkek##kekhantaran#sayajualdessert#brownieskedut#fudgebrownies#kekharijadi#browniesharijadi#kekviral#kekbirthdayshahalam#surprisedeliveryshahalam #deliveryshahalam#creamhornshahalam
Crispy Creamhorn lagi!!!! . Thank you Sis Shida dr Seksyen 17 Shah Alam . . 15.12.18 . Nak Order jugak? At least 2 hari sebelom ya! . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake 🍯Pure Butter 🧀Premium & Quality Ingredients 👍🏼Gerenti Sedap . Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen? 📲Whatsapp ke 012-5970799 www.wasap.my/60125970799 . 🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam . . 🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: . . - SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10 - GLENMARIE: RM7 . - BKT JELUTONG: RM7 . - PUNCAK PERDANA: RM10 . - USJ 1-25: RM5-RM8 - PUTRA HEIGHTS: FREE . - SEKSYEN 27-28: FREE . . - KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM . #rozadelights #bazarpaknil #fattzura #ctdk #aafiyah #ruangrezekihanania #doorgiftbajet #doorgiftshahalam  #putraheights #aqiqah #candybuffetmalaysia #makanmakan #jamuan #fooddeliveryshahalam #shahalam #codshahalam #shahalambakers #foodpornmalaysia #sayajualkek ##kekhantaran #sayajualdessert #brownieskedut #fudgebrownies #kekharijadi #browniesharijadi #kekviral #kekbirthdayshahalam #surprisedeliveryshahalam  #deliveryshahalam #creamhornshahalam 
BROWNIES BIRTHDAY SIMPLE 6”
.
Order by Ms Hanis dari MAHSA Bdr Saujana Putra utk beloved friend’s name Azlin.
Happy Birthday Azlin😘😘😘😘
.
.
15.12.18
.
Nak Order jugak?
At least 2 hari sebelom ya!
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake
🍯Pure Butter
🧀Premium & Quality Ingredients
👍🏼Gerenti Sedap
.

Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen?
📲Whatsapp ke 012-5970799
www.wasap.my/60125970799
.
🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam .
.
🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: .
.
- SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10
- GLENMARIE: RM7 .
- BKT JELUTONG: RM7 .
- PUNCAK PERDANA: RM10 .
- USJ 1-25: RM5-RM8
- PUTRA HEIGHTS: FREE .
- SEKSYEN 27-28: FREE . .
- KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM
.

#rozadelights#bazarpaknil#fattzura#ctdk#aafiyah#ruangrezekihanania#doorgiftbajet#doorgiftshahalam #putraheights#aqiqah#candybuffetmalaysia#makanmakan#jamuan#fooddeliveryshahalam#shahalam#codshahalam#shahalambakers#foodpornmalaysia#sayajualkek##kekhantaran#sayajualdessert#brownieskedut#fudgebrownies#kekharijadi#browniesharijadi#kekviral#kekbirthdayshahalam#surprisedeliveryshahalam #deliveryshahalam
BROWNIES BIRTHDAY SIMPLE 6” . Order by Ms Hanis dari MAHSA Bdr Saujana Putra utk beloved friend’s name Azlin. Happy Birthday Azlin😘😘😘😘 . . 15.12.18 . Nak Order jugak? At least 2 hari sebelom ya! . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake 🍯Pure Butter 🧀Premium & Quality Ingredients 👍🏼Gerenti Sedap . Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen? 📲Whatsapp ke 012-5970799 www.wasap.my/60125970799 . 🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam . . 🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: . . - SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10 - GLENMARIE: RM7 . - BKT JELUTONG: RM7 . - PUNCAK PERDANA: RM10 . - USJ 1-25: RM5-RM8 - PUTRA HEIGHTS: FREE . - SEKSYEN 27-28: FREE . . - KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM . #rozadelights #bazarpaknil #fattzura #ctdk #aafiyah #ruangrezekihanania #doorgiftbajet #doorgiftshahalam  #putraheights #aqiqah #candybuffetmalaysia #makanmakan #jamuan #fooddeliveryshahalam #shahalam #codshahalam #shahalambakers #foodpornmalaysia #sayajualkek ##kekhantaran #sayajualdessert #brownieskedut #fudgebrownies #kekharijadi #browniesharijadi #kekviral #kekbirthdayshahalam #surprisedeliveryshahalam  #deliveryshahalam 
BROWNIES BIRTHDAY SIMPLE 6”
.
Order by Ms Hanis dari MAHSA Bdr Saujana Putra utk beloved friend’s name Azlin.
Happy Birthday Azlin😘😘😘😘
.
.
15.12.18
.
Nak Order jugak?
At least 2 hari sebelom ya!
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake
🍯Pure Butter
🧀Premium & Quality Ingredients
👍🏼Gerenti Sedap
.

Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen?
📲Whatsapp ke 012-5970799
www.wasap.my/60125970799
.
🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam .
.
🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: .
.
- SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10
- GLENMARIE: RM7 .
- BKT JELUTONG: RM7 .
- PUNCAK PERDANA: RM10 .
- USJ 1-25: RM5-RM8
- PUTRA HEIGHTS: FREE .
- SEKSYEN 27-28: FREE . .
- KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM
.

#rozadelights#bazarpaknil#fattzura#ctdk#aafiyah#ruangrezekihanania#doorgiftbajet#doorgiftshahalam #putraheights#aqiqah#candybuffetmalaysia#makanmakan#jamuan#fooddeliveryshahalam#shahalam#codshahalam#shahalambakers#foodpornmalaysia#sayajualkek##kekhantaran#sayajualdessert#brownieskedut#fudgebrownies#kekharijadi#browniesharijadi#kekviral#kekbirthdayshahalam#surprisedeliveryshahalam #deliveryshahalam
BROWNIES BIRTHDAY SIMPLE 6” . Order by Ms Hanis dari MAHSA Bdr Saujana Putra utk beloved friend’s name Azlin. Happy Birthday Azlin😘😘😘😘 . . 15.12.18 . Nak Order jugak? At least 2 hari sebelom ya! . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake 🍯Pure Butter 🧀Premium & Quality Ingredients 👍🏼Gerenti Sedap . Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen? 📲Whatsapp ke 012-5970799 www.wasap.my/60125970799 . 🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam . . 🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: . . - SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10 - GLENMARIE: RM7 . - BKT JELUTONG: RM7 . - PUNCAK PERDANA: RM10 . - USJ 1-25: RM5-RM8 - PUTRA HEIGHTS: FREE . - SEKSYEN 27-28: FREE . . - KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM . #rozadelights #bazarpaknil #fattzura #ctdk #aafiyah #ruangrezekihanania #doorgiftbajet #doorgiftshahalam  #putraheights #aqiqah #candybuffetmalaysia #makanmakan #jamuan #fooddeliveryshahalam #shahalam #codshahalam #shahalambakers #foodpornmalaysia #sayajualkek ##kekhantaran #sayajualdessert #brownieskedut #fudgebrownies #kekharijadi #browniesharijadi #kekviral #kekbirthdayshahalam #surprisedeliveryshahalam  #deliveryshahalam 
BROWNIES BIRTHDAY SIMPLE 6”
.
Order by Ms Hanis dari MAHSA Bdr Saujana Putra utk beloved friend’s name Azlin.
Happy Birthday Azlin😘😘😘😘
.
.
15.12.18
.
Nak Order jugak?
At least 2 hari sebelom ya!
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake
🍯Pure Butter
🧀Premium & Quality Ingredients
👍🏼Gerenti Sedap
.

Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen?
📲Whatsapp ke 012-5970799
www.wasap.my/60125970799
.
🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam .
.
🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: .
.
- SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10
- GLENMARIE: RM7 .
- BKT JELUTONG: RM7 .
- PUNCAK PERDANA: RM10 .
- USJ 1-25: RM5-RM8
- PUTRA HEIGHTS: FREE .
- SEKSYEN 27-28: FREE . .
- KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM
.

#rozadelights#bazarpaknil#fattzura#ctdk#aafiyah#ruangrezekihanania#doorgiftbajet#doorgiftshahalam #putraheights#aqiqah#candybuffetmalaysia#makanmakan#jamuan#fooddeliveryshahalam#shahalam#codshahalam#shahalambakers#foodpornmalaysia#sayajualkek##kekhantaran#sayajualdessert#brownieskedut#fudgebrownies#kekharijadi#browniesharijadi#kekviral#kekbirthdayshahalam#surprisedeliveryshahalam #deliveryshahalam
BROWNIES BIRTHDAY SIMPLE 6” . Order by Ms Hanis dari MAHSA Bdr Saujana Putra utk beloved friend’s name Azlin. Happy Birthday Azlin😘😘😘😘 . . 15.12.18 . Nak Order jugak? At least 2 hari sebelom ya! . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 👩🏻‍🍳Homemade & Fresh Bake 🍯Pure Butter 🧀Premium & Quality Ingredients 👍🏼Gerenti Sedap . Nak Order/Tanya/Nak Jadi Agen? 📲Whatsapp ke 012-5970799 www.wasap.my/60125970799 . 🚗Self Collect di Seksyen 27 Shah Alam . . 🚚DELIVERY COVERAGE & CHARGE: . . - SHAH ALAM (SEK 1 - 33): RM5-RM10 - GLENMARIE: RM7 . - BKT JELUTONG: RM7 . - PUNCAK PERDANA: RM10 . - USJ 1-25: RM5-RM8 - PUTRA HEIGHTS: FREE . - SEKSYEN 27-28: FREE . . - KL/DAMANSARA/KLANG/PUCHONG: RM1 per KM . #rozadelights #bazarpaknil #fattzura #ctdk #aafiyah #ruangrezekihanania #doorgiftbajet #doorgiftshahalam  #putraheights #aqiqah #candybuffetmalaysia #makanmakan #jamuan #fooddeliveryshahalam #shahalam #codshahalam #shahalambakers #foodpornmalaysia #sayajualkek ##kekhantaran #sayajualdessert #brownieskedut #fudgebrownies #kekharijadi #browniesharijadi #kekviral #kekbirthdayshahalam #surprisedeliveryshahalam  #deliveryshahalam 
PROFIX - VITAMIN MUKA
✅-Jerawat/Parut Jerawat
✅-Parut Jeragat
✅-Berlubang
✅-Pori-Pori Terbuka
✅-Sunburn
✅-Resdung
✅-Blackhead/Whitehead
✅-ChikenPop
✅-Parut Kudis

COD
UNISZA | UMT | GONG BADAK

#profix#qalishbeautycare#qalishkosmo#profixmurah#ayubyteam#dtxfit#testimoniprofix#qalishcleansinggel#unisza#umt#profixganu#uniszapastitahu#kualaperlis#jerawat#jeragat#fattzura#profixgongbadak#ayubyzone#jgnbagimukasisbreakout#profixperlis#uitm#uitmperlis#unimap#profixterengganu#profixgongbadak#mawarmurni#konvounimap#seriburindu#isteribukanuntukdisewa#cintatiadaganti#mentor
PROFIX - VITAMIN MUKA ✅-Jerawat/Parut Jerawat ✅-Parut Jeragat ✅-Berlubang ✅-Pori-Pori Terbuka ✅-Sunburn ✅-Resdung ✅-Blackhead/Whitehead ✅-ChikenPop ✅-Parut Kudis COD UNISZA | UMT | GONG BADAK #profix #qalishbeautycare #qalishkosmo #profixmurah #ayubyteam #dtxfit #testimoniprofix #qalishcleansinggel #unisza #umt #profixganu #uniszapastitahu #kualaperlis #jerawat #jeragat #fattzura #profixgongbadak #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profixperlis #uitm #uitmperlis #unimap #profixterengganu #profixgongbadak #mawarmurni #konvounimap #seriburindu #isteribukanuntukdisewa #cintatiadaganti #mentor 
Yummy... 🤤🤤🤤🤩👌👍
.
nak lagi resipi? follow je @resipikampung .. .
.
👆🏻klik "FOLLOW" di 👉🏻@masakan.malaysia, korang langsung dapat up date video terbaru yaa gaess... 🤗
.
Tag Sahabat-Sahabat kalian yang baik hati yaaa..👆🏻
.
Cari pakej-pakej melancong termurah & bawah bajet. Mau tau ??? 🤩
FOLLOW 👍🏻:
👉🏻 : @mytravelmurah2
👉🏻 : @mytravelmurah2
👉🏻 : @mytravelmurah2 .
. 
Backup ig @mytravelmurah .
Jangan lupa follow @makanan.malaysia. 
Kredit @bugunbiraradayiz. .
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline 
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers
Yummy... 🤤🤤🤤🤩👌👍 . nak lagi resipi? follow je @resipikampung .. . . 👆🏻klik "FOLLOW" di 👉🏻@masakan.malaysia, korang langsung dapat up date video terbaru yaa gaess... 🤗 . Tag Sahabat-Sahabat kalian yang baik hati yaaa..👆🏻 . Cari pakej-pakej melancong termurah & bawah bajet. Mau tau ??? 🤩 FOLLOW 👍🏻: 👉🏻 : @mytravelmurah2 👉🏻 : @mytravelmurah2 👉🏻 : @mytravelmurah2 . . Backup ig @mytravelmurah . Jangan lupa follow @makanan.malaysia. Kredit @bugunbiraradayiz. . . . . . #Likeforlikes  #Bazaarpaknil  #Bzarpaknil  #Instashopmalaysia  #Sayajual  #Sayajualmurah  #Visitmyig  #Sayajualonline  #Igshopmalaysia  #Igersmalaysia  #Resepi  #Resepimudah  #Resepisedap  #Masak  #Jjcm  #Jommakan  #Resepikek  #Keksedap  #Makan  #Neelofa  #Fattzura  #Ctdk  #Janganbencicintaku  #Dramamonalisa  #Malaysian  #Malaysia  #Masaksendiri  #Likeforfollow  #Folow4like  #Likers 
TERCARI CARI BEST FOUNDATION 2018? 😱
.
NAHHH JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DA NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER PAKAI BCC JURR
.
.
❗️INI BUKAN TIPU
️❗️INI BUKAN TIPU
️❗️INI BUKAN TIPU
.
.
SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋 Sudah terbukti NAK FLAWLESS tk perlu nk tepek bedak tebal2 da! .
Apply BCCREAM sekali sapuan da blh nmpk GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Blh la gi melaram sakan tk yah touchup2 da 👍🏻😘 And yang best part tak rasa macam pakai bedak langsung ringaaaaannnn ya amatt aihh
.
.
Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!
.
.
Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga

Korang kena try sendiri!! Kalau nak tengok testimoni pergi tengok dekat sini #bccreambydyana
.
.
🌟 So lepas ni xpayah malu nk selfie lagi😘😘😘 Selfie sampai pitam uollls dn yang penting makan rendang pun stil muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK
.
.
🙋🏻 JOM ORDER SEKARANG #bccreambydyana atau whatsapp 0109730113 laju2 k
.
.
#fashion #style #stylish #love #me #cute #photooftheday #nails #beauty #beautiful #instagood #instafashion #pretty #girl #girls #eyes #model #ootd #styles #outfit #purse #fattzura #shopping #usahawandyxy #dyxy #skincare #cantik #isteribukanuntukdisewa #UsahawanDYXY #isteriuntukdisewa
TERCARI CARI BEST FOUNDATION 2018? 😱 . NAHHH JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DA NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER PAKAI BCC JURR . . ❗️INI BUKAN TIPU ️❗️INI BUKAN TIPU ️❗️INI BUKAN TIPU . . SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋 Sudah terbukti NAK FLAWLESS tk perlu nk tepek bedak tebal2 da! . Apply BCCREAM sekali sapuan da blh nmpk GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Blh la gi melaram sakan tk yah touchup2 da 👍🏻😘 And yang best part tak rasa macam pakai bedak langsung ringaaaaannnn ya amatt aihh . . Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau! . . Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga Korang kena try sendiri!! Kalau nak tengok testimoni pergi tengok dekat sini #bccreambydyana  . . 🌟 So lepas ni xpayah malu nk selfie lagi😘😘😘 Selfie sampai pitam uollls dn yang penting makan rendang pun stil muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK . . 🙋🏻 JOM ORDER SEKARANG #bccreambydyana  atau whatsapp 0109730113 laju2 k . . #fashion  #style  #stylish  #love  #me  #cute  #photooftheday  #nails  #beauty  #beautiful  #instagood  #instafashion  #pretty  #girl  #girls  #eyes  #model  #ootd  #styles  #outfit  #purse  #fattzura  #shopping  #usahawandyxy  #dyxy  #skincare  #cantik  #isteribukanuntukdisewa  #UsahawanDYXY  #isteriuntukdisewa 
SELAMAT PAGI 🤗💕
.
PINKLADY BODY PERFECTION
BARANG HOT🔥🔥🔥🔥
.
.
SO JGAN MARAH HAKAK YA😂😆😆...
Kenapa orang MARAH bila dengar nama PINKLADY??
Sy minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI 🙈
Nak tahu sebab apa?

Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body KURUS JADI BERISI✔
🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔
🌸 kulit kusam JADI CERAH✔
🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔
🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔
🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔
🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔
🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔
🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔
🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔
🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔
🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔
🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔

Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis, .
.
.
hubungi sy segera 👇👇
wasap 0127845192
.
.
#pinklady #pinkladyperfection
#pinkladymalaysia #fattzura #pinkladybodyperfection #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #remyempire #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang
#tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #handbags #bconfident
SELAMAT PAGI 🤗💕 . PINKLADY BODY PERFECTION BARANG HOT🔥🔥🔥🔥 . . SO JGAN MARAH HAKAK YA😂😆😆... Kenapa orang MARAH bila dengar nama PINKLADY?? Sy minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI 🙈 Nak tahu sebab apa? Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇 🌸 body KURUS JADI BERISI✔ 🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔ 🌸 kulit kusam JADI CERAH✔ 🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔ 🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔ 🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔ 🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔ 🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔ 🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔ 🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔ 🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔ 🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔ 🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔ Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇 🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈 🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈 🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis, . . . hubungi sy segera 👇👇 wasap 0127845192 . . #pinklady  #pinkladyperfection  #pinkladymalaysia  #fattzura  #pinkladybodyperfection  #pinkladykl  #pinkladymurah  #pinkladyselangor  #remyempire  #pinkladyoriginal  #pinkladyhq  #pinkladyofficial  #pinkladyampang  #tetekbesar  #breastfeeding  #breastfeeling  #injectionbreast  #pilhormon  #missvketat  #handbags  #bconfident 
Hi 👸🏼 semua. Jom dapatkan body kerengga. 😄 Cik abang makin sayang 😘💞 Free gift bernilai xx.xx lagi bikin you meletops dan tiptop satu badan. 💕 
Dengan Pinklady juga Cik Abang senantiasa teman Kalau nak kemana-mana😌 Bukan Apa, Bini persis anak dara🍑
.
.
Takde kendur sana sini🙄 Body mantap🙈 Dengan Pinklady, Sendat Padat, 💞 Body lentik habis🙈 
Kita bantu awak sampai jadi 🍑 
www.wasap.my/60127845192
.
.
#pinklady #pinkladyhq #pinkladybodyperfection #remyempire #fattzura #handbags #pinkladymodel #pinkladymantap
Hi 👸🏼 semua. Jom dapatkan body kerengga. 😄 Cik abang makin sayang 😘💞 Free gift bernilai xx.xx lagi bikin you meletops dan tiptop satu badan. 💕 Dengan Pinklady juga Cik Abang senantiasa teman Kalau nak kemana-mana😌 Bukan Apa, Bini persis anak dara🍑 . . Takde kendur sana sini🙄 Body mantap🙈 Dengan Pinklady, Sendat Padat, 💞 Body lentik habis🙈 Kita bantu awak sampai jadi 🍑 www.wasap.my/60127845192 . . #pinklady  #pinkladyhq  #pinkladybodyperfection  #remyempire  #fattzura  #handbags  #pinkladymodel  #pinkladymantap 
Rahsia nak awet muda...?
Tentulan consume PINK LADY..merawat masalah dalaman & luaran.. sampaikan muka pun jadi awet muda macam budak lepas spm tau 🤭😄 🍓PINK LADY BODY PERFECTION 🍓 🍡Pink Lady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 💖Antara kelebihan Pink Lady Body Perfection ialah : 📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
📣Menjadikan bentuk badan ideal
📣Menghilangkan mood swing
📣Meningkatkan libido wanita
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
📣Meremajakan kulit
📣Mengatasi masalah rambut gugur
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
📣Kitaran haid kembali teratur
📣Menstabilkan emosi
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
📣Menambahkan susu badan
📣Badan jadi lebih 'shape'
📣Hilangkan masalah jerawat
📣Atasi masalah kulit kusam
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit
.
.
💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan )
✔️ Lulus KKM
.
.
Berminat whtsapp 👇🏻
http://www.wasap.my/60127845192
.
.
#pinkladyoriginal #remyempire  #viral #pinklady #pinkladyhq #pinkladybodyperfection #fattzura #handbags
Rahsia nak awet muda...? Tentulan consume PINK LADY..merawat masalah dalaman & luaran.. sampaikan muka pun jadi awet muda macam budak lepas spm tau 🤭😄 🍓PINK LADY BODY PERFECTION 🍓 🍡Pink Lady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 💖Antara kelebihan Pink Lady Body Perfection ialah : 📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung 📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V' 📣Menjadikan bentuk badan ideal 📣Menghilangkan mood swing 📣Meningkatkan libido wanita 📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita 📣Meremajakan kulit 📣Mengatasi masalah rambut gugur 📣Atasi masalah senggugut yang teruk 📣Kitaran haid kembali teratur 📣Menstabilkan emosi 📣Menggebukan & mencantikkan kulit 📣Menambahkan susu badan 📣Badan jadi lebih 'shape' 📣Hilangkan masalah jerawat 📣Atasi masalah kulit kusam 📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka 📣Pudar dan & hilangkan masalah kulit . . 💊 1 botol 60 kapsul ( tahan 1 - 2 bulan ) ✔️ Lulus KKM . . Berminat whtsapp 👇🏻 http://www.wasap.my/60127845192 . . #pinkladyoriginal  #remyempire  #viral  #pinklady  #pinkladyhq  #pinkladybodyperfection  #fattzura  #handbags 
Dulu jadi takut nak mkn pedas2. Takut kena appendix. Tp lepas tgk apa doktor ni kata dah tak takut dah nak makan cili. Sedap kot buat sambal. Lagi2 cili padi. Perghhhh!!
.
Yang best lg, makan cili boleh meningkatkan metabolisme. So bagus utk yg berdiet.
.
Kam best kalau ada ilmu. Nak dpt ilmu kena berguru. Kalau tak berguru, nanti banyak dengar mitos dari fakta yg betul. Jom join program diet online. Saya sudah. Best sgt👍👍☝
Nak tau cara wasap saya laju2📱
👉http://jomsihatwithanaandy.wasap.my
👉atau klik link wasap di bio profile IG saya ye
.
Jangan lupa follow IG saya dan turn on notification supaya tak terlepas tips dan info dlm posting saya seterusnya😍 Tag dan share dengan kawan2 ye😊
.
#getfitnowonline #teamsyaiaizat #teamcoacheyfa #kurus #sihat #diet #takstress #jagamakan #xlapar #wajibnasi #nakkurusnaksihat  #menudiet #onlinecoaching #plussizemalaysiaonline #plussizemalaysia #cantik #mentor #seriburindu #juaralagu #tv3 #sedap #resepi #meletop  #astroria #bajumuslimah #diettakstress #inciturun #lemakturun #misimengecil #fattzura
Dulu jadi takut nak mkn pedas2. Takut kena appendix. Tp lepas tgk apa doktor ni kata dah tak takut dah nak makan cili. Sedap kot buat sambal. Lagi2 cili padi. Perghhhh!! . Yang best lg, makan cili boleh meningkatkan metabolisme. So bagus utk yg berdiet. . Kam best kalau ada ilmu. Nak dpt ilmu kena berguru. Kalau tak berguru, nanti banyak dengar mitos dari fakta yg betul. Jom join program diet online. Saya sudah. Best sgt👍👍☝ Nak tau cara wasap saya laju2📱 👉http://jomsihatwithanaandy.wasap.my 👉atau klik link wasap di bio profile IG saya ye . Jangan lupa follow IG saya dan turn on notification supaya tak terlepas tips dan info dlm posting saya seterusnya😍 Tag dan share dengan kawan2 ye😊 . #getfitnowonline  #teamsyaiaizat  #teamcoacheyfa  #kurus  #sihat  #diet  #takstress  #jagamakan  #xlapar  #wajibnasi  #nakkurusnaksihat  #menudiet  #onlinecoaching  #plussizemalaysiaonline  #plussizemalaysia  #cantik  #mentor  #seriburindu  #juaralagu  #tv3  #sedap  #resepi  #meletop  #astroria  #bajumuslimah  #diettakstress  #inciturun  #lemakturun  #misimengecil  #fattzura 
Assalamualaikum dan selamat malam...
Zeni nak bagi tau yang Zeni dah jatuh cinta ngn peranti  MARY KAY yg satu ni.. Mmg best and Zeni tak pernah miss cuci muka pakai ni.. Lagi rasa puas serious tak tipu..bayangkan ia dpt bersihkan pores yg tersumbat,mana yg pakai mekap tu dia bole bersihkan sisa² mekap korg yg korg rasa dh bersih but actually blom spenuhnya bersih sbb SKIN V ni mmbersih 85% lebih bersih dari biasa..awesome kan ? 
SKIN V pun dapat buat tona kulit sekata...pendek kata byk la dia menyumbang pada kita hehe
.
Korg rasa berbaloi tak kalau nak invest utk semua yg korg nak utk bersihkan kulit korg tu ade dlm SKIN V ni ? Ofkos la berbaloi beb.. AFFORDABLE sangat malah SKIN V ni bole tahan lame ok..
So jom pm Zeni and I will explain more about SKINVI ✔Free postage
✔Free consultation
✔Free sample
WHATSAPP 0192691903
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaynilai #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap #freefacial #kerjayamarykay
Assalamualaikum dan selamat malam... Zeni nak bagi tau yang Zeni dah jatuh cinta ngn peranti MARY KAY yg satu ni.. Mmg best and Zeni tak pernah miss cuci muka pakai ni.. Lagi rasa puas serious tak tipu..bayangkan ia dpt bersihkan pores yg tersumbat,mana yg pakai mekap tu dia bole bersihkan sisa² mekap korg yg korg rasa dh bersih but actually blom spenuhnya bersih sbb SKIN V ni mmbersih 85% lebih bersih dari biasa..awesome kan ? SKIN V pun dapat buat tona kulit sekata...pendek kata byk la dia menyumbang pada kita hehe . Korg rasa berbaloi tak kalau nak invest utk semua yg korg nak utk bersihkan kulit korg tu ade dlm SKIN V ni ? Ofkos la berbaloi beb.. AFFORDABLE sangat malah SKIN V ni bole tahan lame ok.. So jom pm Zeni and I will explain more about SKINVI ✔Free postage ✔Free consultation ✔Free sample WHATSAPP 0192691903 . . #marykaymalaysia  #marykayformen  #marykayproducts  #marykaynilai  #freebeautyconsultant  #skincaremarykay  #sideincomemarykay  #marykayskincare  #thebestskincare  #marykayclass  #marykayforall  #bellaamara  #ctdk  #fattzura  #minaz   #marykaykl  #marykayselangor  #marykayteam  #marykayfeedback  #testimonimarykay  #marykaycosmetics  #marykaymekap  #freefacial  #kerjayamarykay 
PINKLADY BODY PERFECTION
BARANG HOT🔥🔥🔥🔥
.
Nak tahu sebab apa❓
. 
Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body KURUS JADI BERISI✔
🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔
🌸 kulit kusam JADI CERAH✔
🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔
🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔
🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔
🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔
🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔
🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔
🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔
🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔
🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔
🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔

Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis, .
.
.
Nak PINKLADY❓
. 
Order👇👇
wasap ke 0165432490 / klik shja link di bio
.
.
#pinklady #pinkladyperfection
#pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang
#tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidentjohor #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #pinkladyjohor #gadiscendol #nakcendol #fattzura#teamemilia#pinkladyperak
PINKLADY BODY PERFECTION BARANG HOT🔥🔥🔥🔥 . Nak tahu sebab apa❓ . Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇 🌸 body KURUS JADI BERISI✔ 🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔ 🌸 kulit kusam JADI CERAH✔ 🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔ 🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔ 🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔ 🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔ 🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔ 🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔ 🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔ 🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔ 🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔ 🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔ Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇 🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈 🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈 🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis, . . . Nak PINKLADY❓ . Order👇👇 wasap ke 0165432490 / klik shja link di bio . . #pinklady  #pinkladyperfection  #pinkladymalaysia  #pinkladybodyperfection  #pinkladykl  #pinkladymurah  #pinkladyselangor  #pinkladyoriginal  #pinkladyhq  #pinkladyofficial  #pinkladyampang  #tetekbesar  #breastfeeding  #breastfeeling  #injectionbreast  #pilhormon  #missvketat  #bconfident  #bconfidentjohor  #bconfidenthq  #breastlotion  #sweetcandcuphq  #pinkladyjohor  #gadiscendol  #nakcendol  #fattzura #teamemilia #pinkladyperak 
Jom dptkan produk JRM, pm Cik Ell
📱012 242 6188
📌Gombak | Setapak | W.Maju | Bt.caves | Sentul | K.Lumpur | Ampang | Tmn Melati | Bukit Antarabangsa | Keramat 📦Cod | Postage | Self collect

#jamuratumalaya 
#legasijrmampang #agenjrm
#rdusejrm #gombak #codkualalumpur #angelicaherbs
#tamanmelati #kualalumpur #cod
#postseluruhmalaysia #selangor 
#kurmadhuha #mustanir #sayajual 
#kedaionline #detox #bizonline 
#muslimah#angelicaherbs #jrm
#jrmselangor #jrmgombak
#jrmtamanmelati #jrmkualalumpur #vinifera #putiktelaga #hotoil #zinnia #fattzura #promo
Jom dptkan produk JRM, pm Cik Ell 📱012 242 6188 📌Gombak | Setapak | W.Maju | Bt.caves | Sentul | K.Lumpur | Ampang | Tmn Melati | Bukit Antarabangsa | Keramat 📦Cod | Postage | Self collect #jamuratumalaya  #legasijrmampang  #agenjrm  #rdusejrm  #gombak  #codkualalumpur  #angelicaherbs  #tamanmelati  #kualalumpur  #cod  #postseluruhmalaysia  #selangor  #kurmadhuha  #mustanir  #sayajual  #kedaionline  #detox  #bizonline  #muslimah #angelicaherbs  #jrm  #jrmselangor  #jrmgombak  #jrmtamanmelati  #jrmkualalumpur  #vinifera  #putiktelaga  #hotoil  #zinnia  #fattzura  #promo 
*SOPHIE EMBROIDERY LACE SET*

RM120 sm /RM125 ss

AVAILABLE IN *FREE SIZE* ONLY
.

Fit up to small XL
**_refer measurement guide_
.
• mini bell-sleeve french lace top and palazzo with floral embroidery
• premium french lace with cotton full lining
• top with hidden long zip behind
• palazzo with side pockets and full elastic waistband

Material: <TOP & PALAZZO> Embroidery Premium French Lace with Full Lining
.
Berminat terus whatsapp tau‼️ Stock limited‼️First Pay First Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile)
📲0177674401
📲0177674401
📲0177674401
.
.
#bajumurah #bajukurungcantikmurah #minikurungmurah #minikurungmoden #bajukurungmoden #dressmurahmalaysia #peplummurah #blousemurah #blouselabuhmurah #minikurunglacemurah #bajukurunglacemurah #bajukurunglace #bazaarpaknil #palazzomurahmalaysia #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajutunangdannikah #bajulacemurah  #bajuraya2018 #leeyanaraya2018  #bajurayamurah2018 #kurungmoden  #blousecantikmurah #kurungsareecantik #kurungsareemurah #fattzura ⠀⠀⠀⠀⠀
*SOPHIE EMBROIDERY LACE SET* RM120 sm /RM125 ss AVAILABLE IN *FREE SIZE* ONLY . Fit up to small XL **_refer measurement guide_ . • mini bell-sleeve french lace top and palazzo with floral embroidery • premium french lace with cotton full lining • top with hidden long zip behind • palazzo with side pockets and full elastic waistband Material: Embroidery Premium French Lace with Full Lining . Berminat terus whatsapp tau‼️ Stock limited‼️First Pay First Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile) 📲0177674401 📲0177674401 📲0177674401 . . #bajumurah  #bajukurungcantikmurah  #minikurungmurah  #minikurungmoden  #bajukurungmoden  #dressmurahmalaysia  #peplummurah  #blousemurah  #blouselabuhmurah  #minikurunglacemurah  #bajukurunglacemurah  #bajukurunglace  #bazaarpaknil  #palazzomurahmalaysia  #bajunikahmurah  #bajutunangmurah  #bajutunangdannikah  #bajulacemurah  #bajuraya2018  #leeyanaraya2018  #bajurayamurah2018  #kurungmoden  #blousecantikmurah  #kurungsareecantik  #kurungsareemurah  #fattzura  ⠀⠀⠀⠀⠀
*SOPHIE EMBROIDERY LACE SET*

RM120 sm /RM125 ss

AVAILABLE IN *FREE SIZE* ONLY
.

Fit up to small XL
**_refer measurement guide_
.
• mini bell-sleeve french lace top and palazzo with floral embroidery
• premium french lace with cotton full lining
• top with hidden long zip behind
• palazzo with side pockets and full elastic waistband

Material: <TOP & PALAZZO> Embroidery Premium French Lace with Full Lining
.
Berminat terus whatsapp tau‼️ Stock limited‼️First Pay First Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile)
📲0177674401
📲0177674401
📲0177674401
.
.
#bajumurah #bajukurungcantikmurah #minikurungmurah #minikurungmoden #bajukurungmoden #dressmurahmalaysia #peplummurah #blousemurah #blouselabuhmurah #minikurunglacemurah #bajukurunglacemurah #bajukurunglace #bazaarpaknil #palazzomurahmalaysia #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajutunangdannikah #bajulacemurah  #bajuraya2018 #leeyanaraya2018  #bajurayamurah2018 #kurungmoden  #blousecantikmurah #kurungsareecantik #kurungsareemurah #fattzura ⠀⠀⠀⠀⠀
*SOPHIE EMBROIDERY LACE SET* RM120 sm /RM125 ss AVAILABLE IN *FREE SIZE* ONLY . Fit up to small XL **_refer measurement guide_ . • mini bell-sleeve french lace top and palazzo with floral embroidery • premium french lace with cotton full lining • top with hidden long zip behind • palazzo with side pockets and full elastic waistband Material: Embroidery Premium French Lace with Full Lining . Berminat terus whatsapp tau‼️ Stock limited‼️First Pay First Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile) 📲0177674401 📲0177674401 📲0177674401 . . #bajumurah  #bajukurungcantikmurah  #minikurungmurah  #minikurungmoden  #bajukurungmoden  #dressmurahmalaysia  #peplummurah  #blousemurah  #blouselabuhmurah  #minikurunglacemurah  #bajukurunglacemurah  #bajukurunglace  #bazaarpaknil  #palazzomurahmalaysia  #bajunikahmurah  #bajutunangmurah  #bajutunangdannikah  #bajulacemurah  #bajuraya2018  #leeyanaraya2018  #bajurayamurah2018  #kurungmoden  #blousecantikmurah  #kurungsareecantik  #kurungsareemurah  #fattzura  ⠀⠀⠀⠀⠀
*SOPHIE EMBROIDERY LACE SET*

RM120 sm /RM125 ss

AVAILABLE IN *FREE SIZE* ONLY
.

Fit up to small XL
**_refer measurement guide_
.
• mini bell-sleeve french lace top and palazzo with floral embroidery
• premium french lace with cotton full lining
• top with hidden long zip behind
• palazzo with side pockets and full elastic waistband

Material: <TOP & PALAZZO> Embroidery Premium French Lace with Full Lining
.
Berminat terus whatsapp tau‼️ Stock limited‼️First Pay First Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile)
📲0177674401
📲0177674401
📲0177674401
.
.
#bajumurah #bajukurungcantikmurah #minikurungmurah #minikurungmoden #bajukurungmoden #dressmurahmalaysia #peplummurah #blousemurah #blouselabuhmurah #minikurunglacemurah #bajukurunglacemurah #bajukurunglace #bazaarpaknil #palazzomurahmalaysia #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajutunangdannikah #bajulacemurah  #bajuraya2018 #leeyanaraya2018  #bajurayamurah2018 #kurungmoden  #blousecantikmurah #kurungsareecantik #kurungsareemurah #fattzura ⠀⠀⠀⠀⠀
*SOPHIE EMBROIDERY LACE SET* RM120 sm /RM125 ss AVAILABLE IN *FREE SIZE* ONLY . Fit up to small XL **_refer measurement guide_ . • mini bell-sleeve french lace top and palazzo with floral embroidery • premium french lace with cotton full lining • top with hidden long zip behind • palazzo with side pockets and full elastic waistband Material: Embroidery Premium French Lace with Full Lining . Berminat terus whatsapp tau‼️ Stock limited‼️First Pay First Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile) 📲0177674401 📲0177674401 📲0177674401 . . #bajumurah  #bajukurungcantikmurah  #minikurungmurah  #minikurungmoden  #bajukurungmoden  #dressmurahmalaysia  #peplummurah  #blousemurah  #blouselabuhmurah  #minikurunglacemurah  #bajukurunglacemurah  #bajukurunglace  #bazaarpaknil  #palazzomurahmalaysia  #bajunikahmurah  #bajutunangmurah  #bajutunangdannikah  #bajulacemurah  #bajuraya2018  #leeyanaraya2018  #bajurayamurah2018  #kurungmoden  #blousecantikmurah  #kurungsareecantik  #kurungsareemurah  #fattzura  ⠀⠀⠀⠀⠀
*SOPHIE EMBROIDERY LACE SET*

RM120 sm /RM125 ss

AVAILABLE IN *FREE SIZE* ONLY
.

Fit up to small XL
**_refer measurement guide_
.
• mini bell-sleeve french lace top and palazzo with floral embroidery
• premium french lace with cotton full lining
• top with hidden long zip behind
• palazzo with side pockets and full elastic waistband

Material: <TOP & PALAZZO> Embroidery Premium French Lace with Full Lining
.
Berminat terus whatsapp tau‼️ Stock limited‼️First Pay First Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile)
📲0177674401
📲0177674401
📲0177674401
.
.
#bajumurah #bajukurungcantikmurah #minikurungmurah #minikurungmoden #bajukurungmoden #dressmurahmalaysia #peplummurah #blousemurah #blouselabuhmurah #minikurunglacemurah #bajukurunglacemurah #bajukurunglace #bazaarpaknil #palazzomurahmalaysia #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajutunangdannikah #bajulacemurah  #bajuraya2018 #leeyanaraya2018  #bajurayamurah2018 #kurungmoden  #blousecantikmurah #kurungsareecantik #kurungsareemurah #fattzura ⠀⠀⠀⠀⠀
*SOPHIE EMBROIDERY LACE SET* RM120 sm /RM125 ss AVAILABLE IN *FREE SIZE* ONLY . Fit up to small XL **_refer measurement guide_ . • mini bell-sleeve french lace top and palazzo with floral embroidery • premium french lace with cotton full lining • top with hidden long zip behind • palazzo with side pockets and full elastic waistband Material: Embroidery Premium French Lace with Full Lining . Berminat terus whatsapp tau‼️ Stock limited‼️First Pay First Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile) 📲0177674401 📲0177674401 📲0177674401 . . #bajumurah  #bajukurungcantikmurah  #minikurungmurah  #minikurungmoden  #bajukurungmoden  #dressmurahmalaysia  #peplummurah  #blousemurah  #blouselabuhmurah  #minikurunglacemurah  #bajukurunglacemurah  #bajukurunglace  #bazaarpaknil  #palazzomurahmalaysia  #bajunikahmurah  #bajutunangmurah  #bajutunangdannikah  #bajulacemurah  #bajuraya2018  #leeyanaraya2018  #bajurayamurah2018  #kurungmoden  #blousecantikmurah  #kurungsareecantik  #kurungsareemurah  #fattzura  ⠀⠀⠀⠀⠀
Jom buat JENAMA ANDA SENDIRI.
Promo till December!! Masker coklat/kopi/kunyit dan greentea moq 10pcs rm80 borong byk harga lain..murah murah sahaja kita bg..postage kmi belanja!! 😘
.
Masker kunyit ready stock 250kg!!! RM60/kg ON PROMOTION!!!
.
ON PROMOTION SCRUB CHOCOLATE RM100/kg!!!!🤑
.
Promosi NOVEMBER - DISEMBER 1 kilo MASKER/SCRUB rm 60 . .
Khas untuk founder2 yang tengah cari supplier gitu . .
.
Kita ada .
.
👉🏽masker kunyit
.
👉🏽scrub kopi
.
👉🏽masker green tea
.
👉🏽scrub coklat .
.
Borong byk hrga lain pandai bodek pandai kipas silap2 abam bg free huhuhu 😅 .
.
Siap botol minimum 10pcs je tau . ada 2 saiz 50g dan 100g . ..
.
JOM BUAT JENAMA SENDIRI 
#maskerkunyit #maskerwajah #jutawankosmetik #scruborganik #maskerkunyitorganik #maskerhomemade #kosmetikmurah #kosmetikborong #kosmetikborongmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jenamasendiri #jenamasendirikosmetik #tiktok #visitmyig #bazaarpaknil #my_ig_lah #visitmyigmalaysia #scrubkopi #ctdk #scrubkunyit #likeforlikes #my_genggua #bazarpaknil #lokalah #merecik #onlineshopping #trustedseller #neelofa #fattzura
Jom buat JENAMA ANDA SENDIRI. Promo till December!! Masker coklat/kopi/kunyit dan greentea moq 10pcs rm80 borong byk harga lain..murah murah sahaja kita bg..postage kmi belanja!! 😘 . Masker kunyit ready stock 250kg!!! RM60/kg ON PROMOTION!!! . ON PROMOTION SCRUB CHOCOLATE RM100/kg!!!!🤑 . Promosi NOVEMBER - DISEMBER 1 kilo MASKER/SCRUB rm 60 . . Khas untuk founder2 yang tengah cari supplier gitu . . . Kita ada . . 👉🏽masker kunyit . 👉🏽scrub kopi . 👉🏽masker green tea . 👉🏽scrub coklat . . Borong byk hrga lain pandai bodek pandai kipas silap2 abam bg free huhuhu 😅 . . Siap botol minimum 10pcs je tau . ada 2 saiz 50g dan 100g . .. . JOM BUAT JENAMA SENDIRI #maskerkunyit  #maskerwajah  #jutawankosmetik  #scruborganik  #maskerkunyitorganik  #maskerhomemade  #kosmetikmurah  #kosmetikborong  #kosmetikborongmalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #jenamasendiri  #jenamasendirikosmetik  #tiktok  #visitmyig  #bazaarpaknil  #my_ig_lah  #visitmyigmalaysia  #scrubkopi  #ctdk  #scrubkunyit  #likeforlikes  #my_genggua  #bazarpaknil  #lokalah  #merecik  #onlineshopping  #trustedseller  #neelofa  #fattzura 
Masker kelapa 😘
.
Jom buat JENAMA ANDA SENDIRI.
Promo till December!! Masker coklat/kopi/kunyit dan greentea moq 10pcs rm80 borong byk harga lain..murah murah sahaja kita bg..postage kmi belanja!! 😘
.
Masker kunyit ready stock 250kg!!! RM60/kg ON PROMOTION!!!
.
ON PROMOTION SCRUB CHOCOLATE RM100/kg!!!!🤑
.
Promosi NOVEMBER - DISEMBER 1 kilo MASKER/SCRUB rm 60 . .
Khas untuk founder2 yang tengah cari supplier gitu . .
.
Kita ada .
.
👉🏽masker kunyit
.
👉🏽scrub kopi
.
👉🏽masker green tea
.
👉🏽scrub coklat .
.
Borong byk hrga lain pandai bodek pandai kipas silap2 abam bg free huhuhu 😅 .
.
Siap botol minimum 10pcs je tau . ada 2 saiz 50g dan 100g . ..
.
JOM BUAT JENAMA SENDIRI 
#maskerkunyit #maskerwajah #jutawankosmetik #scruborganik #maskerkunyitorganik #maskerhomemade #kosmetikmurah #kosmetikborong #kosmetikborongmalaysia #sayajual #sayajualmurah #jenamasendiri #jenamasendirikosmetik #tiktok #visitmyig #bazaarpaknil #my_ig_lah #visitmyigmalaysia #scrubkopi #ctdk #scrubkunyit #likeforlikes #my_genggua #bazarpaknil #lokalah #merecik #onlineshopping #trustedseller #neelofa #fattzura
Masker kelapa 😘 . Jom buat JENAMA ANDA SENDIRI. Promo till December!! Masker coklat/kopi/kunyit dan greentea moq 10pcs rm80 borong byk harga lain..murah murah sahaja kita bg..postage kmi belanja!! 😘 . Masker kunyit ready stock 250kg!!! RM60/kg ON PROMOTION!!! . ON PROMOTION SCRUB CHOCOLATE RM100/kg!!!!🤑 . Promosi NOVEMBER - DISEMBER 1 kilo MASKER/SCRUB rm 60 . . Khas untuk founder2 yang tengah cari supplier gitu . . . Kita ada . . 👉🏽masker kunyit . 👉🏽scrub kopi . 👉🏽masker green tea . 👉🏽scrub coklat . . Borong byk hrga lain pandai bodek pandai kipas silap2 abam bg free huhuhu 😅 . . Siap botol minimum 10pcs je tau . ada 2 saiz 50g dan 100g . .. . JOM BUAT JENAMA SENDIRI #maskerkunyit  #maskerwajah  #jutawankosmetik  #scruborganik  #maskerkunyitorganik  #maskerhomemade  #kosmetikmurah  #kosmetikborong  #kosmetikborongmalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #jenamasendiri  #jenamasendirikosmetik  #tiktok  #visitmyig  #bazaarpaknil  #my_ig_lah  #visitmyigmalaysia  #scrubkopi  #ctdk  #scrubkunyit  #likeforlikes  #my_genggua  #bazarpaknil  #lokalah  #merecik  #onlineshopping  #trustedseller  #neelofa  #fattzura 
Beli Online?

Kadang2 beli online selalu tak puas..Contoh beli kasut ke,beli bag ke,beli jam tangan ke,mesti rasa nak mencuba dulu,baru nak beli,kan? 
Tapi,simcard tone wow tak perlu!Korang beli laa macam mana pun,semua masuk dalam phone jugak,kannnn?

#toneexcel #tonewow #buatduit #youcanduit #eusahawan #kerja #usaha #rezeki #terapiinstagram #terbaik #terlajaklaris #bazaarpaknil #fattzura #meletop #jalanjalan #murahgiler #sapotlokal #kipidap #ikutcarakita #jalanjalan #lokalahmy
Beli Online? Kadang2 beli online selalu tak puas..Contoh beli kasut ke,beli bag ke,beli jam tangan ke,mesti rasa nak mencuba dulu,baru nak beli,kan? Tapi,simcard tone wow tak perlu!Korang beli laa macam mana pun,semua masuk dalam phone jugak,kannnn? #toneexcel  #tonewow  #buatduit  #youcanduit  #eusahawan  #kerja  #usaha  #rezeki  #terapiinstagram  #terbaik  #terlajaklaris  #bazaarpaknil  #fattzura  #meletop  #jalanjalan  #murahgiler  #sapotlokal  #kipidap  #ikutcarakita  #jalanjalan  #lokalahmy 
Material: Cotton♨️
Ukuran: 2 Meter=1pcs😽
Harga: dan combo biasa iaitu RM30 kalau ambik 10(per pcs) 😍
High quality 💯
Suitable to wear as skirt, baju kurung, blouse👕

#batikpastel #batikpastelmurah #batiknoorarfa #bajubridesmaid #bajumurah #batikmalaysia #batikpastelrm25 #batikmurah #raya2018 #bajurayacantik #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajuraya #bajuraya2018murah #batikpastelraya #noorarfa #batikterengganu #batikmurah 
#batikjawa #fattzura #batikcotton #bajucotton #bajusedondon #bajusedondonmurah #bajukurungmoden #bajucantik #bajucantikmurah #bajucantikmurahmalaysia #bajuseragam #batikpastelmalaysia 
Boleh digayakan sebagai blouse
Material: Cotton♨️ Ukuran: 2 Meter=1pcs😽 Harga: dan combo biasa iaitu RM30 kalau ambik 10(per pcs) 😍 High quality 💯 Suitable to wear as skirt, baju kurung, blouse👕 #batikpastel  #batikpastelmurah  #batiknoorarfa  #bajubridesmaid  #bajumurah  #batikmalaysia  #batikpastelrm25  #batikmurah  #raya2018  #bajurayacantik  #bajurayamurah  #bajurayaterkini  #bajuraya  #bajuraya2018murah  #batikpastelraya  #noorarfa  #batikterengganu  #batikmurah  #batikjawa  #fattzura  #batikcotton  #bajucotton  #bajusedondon  #bajusedondonmurah  #bajukurungmoden  #bajucantik  #bajucantikmurah  #bajucantikmurahmalaysia  #bajuseragam  #batikpastelmalaysia  Boleh digayakan sebagai blouse
Material: Cotton♨️
Ukuran: 2 Meter=1pcs😽
Harga: dan combo biasa iaitu RM30 kalau ambik 10(per pcs) 😍
High quality 💯
Suitable to wear as skirt, baju kurung, blouse👕

#batikpastel #batikpastelmurah #batiknoorarfa #bajubridesmaid #bajumurah #batikmalaysia #batikpastelrm25 #batikmurah #raya2018 #bajurayacantik #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajuraya #bajuraya2018murah #batikpastelraya #noorarfa #batikterengganu #batikmurah 
#batikjawa #fattzura #batikcotton #bajucotton #bajusedondon #bajusedondonmurah #bajukurungmoden #bajucantik #bajucantikmurah #bajucantikmurahmalaysia #bajuseragam #batikpastelmalaysia 
Boleh digayakan sebagai blouse
Material: Cotton♨️ Ukuran: 2 Meter=1pcs😽 Harga: dan combo biasa iaitu RM30 kalau ambik 10(per pcs) 😍 High quality 💯 Suitable to wear as skirt, baju kurung, blouse👕 #batikpastel  #batikpastelmurah  #batiknoorarfa  #bajubridesmaid  #bajumurah  #batikmalaysia  #batikpastelrm25  #batikmurah  #raya2018  #bajurayacantik  #bajurayamurah  #bajurayaterkini  #bajuraya  #bajuraya2018murah  #batikpastelraya  #noorarfa  #batikterengganu  #batikmurah  #batikjawa  #fattzura  #batikcotton  #bajucotton  #bajusedondon  #bajusedondonmurah  #bajukurungmoden  #bajucantik  #bajucantikmurah  #bajucantikmurahmalaysia  #bajuseragam  #batikpastelmalaysia  Boleh digayakan sebagai blouse
Fuh!!! Terbaik arrr.. Moga mendapat manfaat dan pengajaran yang berguna.
--
@Regranned from @atif_afifuddin -  Sejak dari kecil lagi kita dibayangi tentang kedahsyatan Padang Mahsyar. Kisah keadaan Padang Mahsyar merupakan kisah yg diwarisi dari mulut ke mulut sejak zaman berzaman. Kini, Us hadi_fayyadh tampil dengan karyanya tentang gambaran Hari Kebangkitan. "Hari yg ketika itu seorang ayah tidak dapat menolong anaknya, dan seorang anak tidak dapat menolong ayahnya walau sedikit pun". (Surah Luqman, ayat 33).
--
Padang Mahsyar, merupakan tempat berkumpulnya setiap insan. Setiap amalan insan pasti akan dimizankan oleh mizan Yang Maha Adil. Tak tergambar oleh akal fikiran, bagaimanakah keadaan kita pada ketika itu.
--
Nukilan yg dinukilkan, membuatkan diri ini leka dan asyik seolah-olah sedang melalui situasi yg digambarkan. Penulisan Ustaz Hadi ini meninggalkan persoalan di akhir bahagian, ianya membuatkan rasa ternanti-nanti dan tidak sabar untuk menyelak helaian yg berikutnya sehinggakan tanpa disedari, sudah sampai di penghujung novel.
--
Banyak iktibar & pengajaran yg boleh diambil dlm novel ini untuk dijadikan pedoman hidup buat kita semua.
--
Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa  #semusimdimahsyar .
--
Dapatkannya dengan kami  segera +601111822104
.
.
 #semusimdibarzakhlllfab1
#ketikaazazilberputusasalllfab1
#semusimdimahsyarlllfab1
#mengintaiakudinerakalllfab1
#hadifayyadhproductionlllfab1
#TeamDhirarFayyadhArmy
#TeamDhirar2018
#makeupartist #makeup #nurraysa #teamkirah2018 #bukuislam #novelmelayu #novelislamic #usrah #hijanahhazalif #handsockdwitone #bajumuslimah #fattzura #blouselabuh #hijabgaleria #farahfakhira #401production #ajl32 #teega #klspecialforce
Fuh!!! Terbaik arrr.. Moga mendapat manfaat dan pengajaran yang berguna. -- @Regranned from @atif_afifuddin - Sejak dari kecil lagi kita dibayangi tentang kedahsyatan Padang Mahsyar. Kisah keadaan Padang Mahsyar merupakan kisah yg diwarisi dari mulut ke mulut sejak zaman berzaman. Kini, Us hadi_fayyadh tampil dengan karyanya tentang gambaran Hari Kebangkitan. "Hari yg ketika itu seorang ayah tidak dapat menolong anaknya, dan seorang anak tidak dapat menolong ayahnya walau sedikit pun". (Surah Luqman, ayat 33). -- Padang Mahsyar, merupakan tempat berkumpulnya setiap insan. Setiap amalan insan pasti akan dimizankan oleh mizan Yang Maha Adil. Tak tergambar oleh akal fikiran, bagaimanakah keadaan kita pada ketika itu. -- Nukilan yg dinukilkan, membuatkan diri ini leka dan asyik seolah-olah sedang melalui situasi yg digambarkan. Penulisan Ustaz Hadi ini meninggalkan persoalan di akhir bahagian, ianya membuatkan rasa ternanti-nanti dan tidak sabar untuk menyelak helaian yg berikutnya sehinggakan tanpa disedari, sudah sampai di penghujung novel. -- Banyak iktibar & pengajaran yg boleh diambil dlm novel ini untuk dijadikan pedoman hidup buat kita semua. -- Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh  #ketikaazazilberputusasa  #semusimdimahsyar  . -- Dapatkannya dengan kami segera +601111822104 . . #semusimdibarzakhlllfab1  #ketikaazazilberputusasalllfab1  #semusimdimahsyarlllfab1  #mengintaiakudinerakalllfab1  #hadifayyadhproductionlllfab1  #TeamDhirarFayyadhArmy  #TeamDhirar2018  #makeupartist  #makeup  #nurraysa  #teamkirah2018  #bukuislam  #novelmelayu  #novelislamic  #usrah  #hijanahhazalif  #handsockdwitone  #bajumuslimah  #fattzura  #blouselabuh  #hijabgaleria  #farahfakhira  #401production  #ajl32  #teega  #klspecialforce 
Trudolly Beauty Booster 🍓🍏
.
💕 Mencerahkan kulit
💕 Memudarkan parut jeragat dan jerawat
💕 Mengecutkan jerawat
💕 Memberi seri pada wajah
💕 Melambatkan proses penuaan
.
RM59sm RM65ss (30 biji)
Jom dapatkan sekarang
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #jamumoden #ketat #jamu #setbersalin #fazurabeautyshop #fattzura #supplement #kedaijamu #keputihan #jeragat #jerawat #trufitz #gym #fit #slimming #fatburner #kurus #kurus7hari  #teamrichdolly #trudollybyfazura #trudollykl #trudollymurah #vdollybyfazura #vdollykl
Trudolly Beauty Booster 🍓🍏 . 💕 Mencerahkan kulit 💕 Memudarkan parut jeragat dan jerawat 💕 Mengecutkan jerawat 💕 Memberi seri pada wajah 💕 Melambatkan proses penuaan . RM59sm RM65ss (30 biji) Jom dapatkan sekarang . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 019.9795.133 📲 019.9795.133 📲 019.9795.133 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly  seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD . #trudolly  #vdolly  #cantik  #flawless  #cerah  #detox  #kurus  #jamumoden  #ketat  #jamu  #setbersalin  #fazurabeautyshop  #fattzura  #supplement  #kedaijamu  #keputihan  #jeragat  #jerawat  #trufitz  #gym  #fit  #slimming  #fatburner  #kurus  #kurus7hari  #teamrichdolly  #trudollybyfazura  #trudollykl  #trudollymurah  #vdollybyfazura  #vdollykl 
Trudolly Beauty Booster 🍓🍏
.
💕 Mencerahkan kulit
💕 Memudarkan parut jeragat dan jerawat
💕 Mengecutkan jerawat
💕 Memberi seri pada wajah
💕 Melambatkan proses penuaan
.
RM59sm RM65ss (30 biji)
Jom dapatkan sekarang
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #jamumoden #ketat #jamu #setbersalin #fazurabeautyshop #fattzura #supplement #kedaijamu #keputihan #jeragat #jerawat #trufitz #gym #fit #slimming #fatburner #kurus #kurus7hari  #teamrichdolly #trudollybyfazura #trudollykl #trudollymurah #vdollybyfazura #vdollykl
Trudolly Beauty Booster 🍓🍏 . 💕 Mencerahkan kulit 💕 Memudarkan parut jeragat dan jerawat 💕 Mengecutkan jerawat 💕 Memberi seri pada wajah 💕 Melambatkan proses penuaan . RM59sm RM65ss (30 biji) Jom dapatkan sekarang . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 019.9795.133 📲 019.9795.133 📲 019.9795.133 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly  seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD . #trudolly  #vdolly  #cantik  #flawless  #cerah  #detox  #kurus  #jamumoden  #ketat  #jamu  #setbersalin  #fazurabeautyshop  #fattzura  #supplement  #kedaijamu  #keputihan  #jeragat  #jerawat  #trufitz  #gym  #fit  #slimming  #fatburner  #kurus  #kurus7hari  #teamrichdolly  #trudollybyfazura  #trudollykl  #trudollymurah  #vdollybyfazura  #vdollykl 
Trudolly Beauty Booster 🍓🍏
.
💕 Mencerahkan kulit
💕 Memudarkan parut jeragat dan jerawat
💕 Mengecutkan jerawat
💕 Memberi seri pada wajah
💕 Melambatkan proses penuaan
.
RM59sm RM65ss (30 biji)
Jom dapatkan sekarang
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #jamumoden #ketat #jamu #setbersalin #fazurabeautyshop #fattzura #supplement #kedaijamu #keputihan #jeragat #jerawat #trufitz #gym #fit #slimming #fatburner #kurus #kurus7hari  #teamrichdolly #trudollybyfazura #trudollykl #trudollymurah #vdollybyfazura #vdollykl
Trudolly Beauty Booster 🍓🍏 . 💕 Mencerahkan kulit 💕 Memudarkan parut jeragat dan jerawat 💕 Mengecutkan jerawat 💕 Memberi seri pada wajah 💕 Melambatkan proses penuaan . RM59sm RM65ss (30 biji) Jom dapatkan sekarang . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 019.9795.133 📲 019.9795.133 📲 019.9795.133 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly  seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD . #trudolly  #vdolly  #cantik  #flawless  #cerah  #detox  #kurus  #jamumoden  #ketat  #jamu  #setbersalin  #fazurabeautyshop  #fattzura  #supplement  #kedaijamu  #keputihan  #jeragat  #jerawat  #trufitz  #gym  #fit  #slimming  #fatburner  #kurus  #kurus7hari  #teamrichdolly  #trudollybyfazura  #trudollykl  #trudollymurah  #vdollybyfazura  #vdollykl 
Kebaikan Detox PRO 🍏🍋
• Membuang toksin dari badan
• Mengurangkan berat badan secara semulajadi
• Memberi tenaga dan meningkatkan stamina badan
• Melancarkan sistem penghadaman didalam badan
.
Harga RM59sm RM65ss🔥
.
Jom dapatkan sekarang
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #jamumoden #ketat #jamu #setbersalin #fazurabeauty #fazurabeautyshop #fattzura #supplement #kedaijamu #keputihan #jeragat #jerawat #trufitz #gym #fit #slimming #fatburner #kurus #kurus7hari #kurusdarirumah #kuruscepat #kurussihat #kurusselamat
Kebaikan Detox PRO 🍏🍋 • Membuang toksin dari badan • Mengurangkan berat badan secara semulajadi • Memberi tenaga dan meningkatkan stamina badan • Melancarkan sistem penghadaman didalam badan . Harga RM59sm RM65ss🔥 . Jom dapatkan sekarang . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 019.9795.133 📲 019.9795.133 📲 019.9795.133 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly  seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD . #trudolly  #vdolly  #cantik  #flawless  #cerah  #detox  #kurus  #jamumoden  #ketat  #jamu  #setbersalin  #fazurabeauty  #fazurabeautyshop  #fattzura  #supplement  #kedaijamu  #keputihan  #jeragat  #jerawat  #trufitz  #gym  #fit  #slimming  #fatburner  #kurus  #kurus7hari  #kurusdarirumah  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusselamat 
Kebaikan Detox PRO 🍏🍋
• Membuang toksin dari badan
• Mengurangkan berat badan secara semulajadi
• Memberi tenaga dan meningkatkan stamina badan
• Melancarkan sistem penghadaman didalam badan
.
Harga RM59sm RM65ss🔥
.
Jom dapatkan sekarang
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #jamumoden #ketat #jamu #setbersalin #fazurabeauty #fazurabeautyshop #fattzura #supplement #kedaijamu #keputihan #jeragat #jerawat #trufitz #gym #fit #slimming #fatburner #kurus #kurus7hari #kurusdarirumah #kuruscepat #kurussihat #kurusselamat
Kebaikan Detox PRO 🍏🍋 • Membuang toksin dari badan • Mengurangkan berat badan secara semulajadi • Memberi tenaga dan meningkatkan stamina badan • Melancarkan sistem penghadaman didalam badan . Harga RM59sm RM65ss🔥 . Jom dapatkan sekarang . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 019.9795.133 📲 019.9795.133 📲 019.9795.133 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly  seluruh Malaysia,Brunei dan Jakarta untuk COD . #trudolly  #vdolly  #cantik  #flawless  #cerah  #detox  #kurus  #jamumoden  #ketat  #jamu  #setbersalin  #fazurabeauty  #fazurabeautyshop  #fattzura  #supplement  #kedaijamu  #keputihan  #jeragat  #jerawat  #trufitz  #gym  #fit  #slimming  #fatburner  #kurus  #kurus7hari  #kurusdarirumah  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusselamat 
Material: Cotton♨️
Ukuran: 2 Meter=1pcs😽
Harga: dan combo biasa iaitu RM30 kalau ambik 10(per pcs) 😍
High quality 💯
Suitable to wear as skirt, baju kurung, blouse👕

#batikpastel #batikpastelmurah #batiknoorarfa #bajubridesmaid #bajumurah #batikmalaysia #batikpastelrm25 #batikmurah #raya2018 #bajurayacantik #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajuraya #bajuraya2018murah #batikpastelraya #noorarfa #batikterengganu #batikmurah 
#batikjawa #fattzura #batikcotton #bajucotton #bajusedondon #bajusedondonmurah #bajukurungmoden #bajucantik #bajucantikmurah #bajucantikmurahmalaysia #bajuseragam #batikpastelmalaysia 
Boleh digayakan sebagai blouse
Material: Cotton♨️ Ukuran: 2 Meter=1pcs😽 Harga: dan combo biasa iaitu RM30 kalau ambik 10(per pcs) 😍 High quality 💯 Suitable to wear as skirt, baju kurung, blouse👕 #batikpastel  #batikpastelmurah  #batiknoorarfa  #bajubridesmaid  #bajumurah  #batikmalaysia  #batikpastelrm25  #batikmurah  #raya2018  #bajurayacantik  #bajurayamurah  #bajurayaterkini  #bajuraya  #bajuraya2018murah  #batikpastelraya  #noorarfa  #batikterengganu  #batikmurah  #batikjawa  #fattzura  #batikcotton  #bajucotton  #bajusedondon  #bajusedondonmurah  #bajukurungmoden  #bajucantik  #bajucantikmurah  #bajucantikmurahmalaysia  #bajuseragam  #batikpastelmalaysia  Boleh digayakan sebagai blouse
Salam Hujung Minggu! Mesti dah tak sabar nak hang out dengan family and member hari ni kan?.
.
Nah Mawar belanja satu tutorial simple by Madelyn Long Shawl ni😘.
.

Material tak jarang ni memang heaven sangat sebab tak perlu nak pakai inner neck atau sebagainya😁! Korang dah grab belom? Kalau belum wajib grab sekarang🥳.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#tutorialshawl #tutorialshawllabuh #tutorialwideshawl #shawllabuhmurah #bawallabuhmurah  #tutorialtudung#tutorialbawal #tutorialtudung #tutorialshawl #bawalsatinmurah #bawalsatinlabuh #bawalplain #bawallaris #bawallabuh  #niqabis #bawalsatinmatte#bawaldiamondmurah#
#bawaldiamond #bawallovers #bawalsatinbidang50 #bawalsatinbidang55 #bawalborong #bawalviral #tudungbawal #fattzura #cikgu #cikgusekolah#cikguseo  #cikgushopping #bisnescikgu #purdah #niqab
Salam Hujung Minggu! Mesti dah tak sabar nak hang out dengan family and member hari ni kan?. . Nah Mawar belanja satu tutorial simple by Madelyn Long Shawl ni😘. . Material tak jarang ni memang heaven sangat sebab tak perlu nak pakai inner neck atau sebagainya😁! Korang dah grab belom? Kalau belum wajib grab sekarang🥳. . . . . . . . . . #tutorialshawl  #tutorialshawllabuh  #tutorialwideshawl  #shawllabuhmurah  #bawallabuhmurah  #tutorialtudung #tutorialbawal  #tutorialtudung  #tutorialshawl  #bawalsatinmurah  #bawalsatinlabuh  #bawalplain  #bawallaris  #bawallabuh  #niqabis  #bawalsatinmatte #bawaldiamondmurah # #bawaldiamond  #bawallovers  #bawalsatinbidang50  #bawalsatinbidang55  #bawalborong  #bawalviral  #tudungbawal  #fattzura  #cikgu  #cikgusekolah #cikguseo  #cikgushopping  #bisnescikgu  #purdah  #niqab 
TERCARI CARI BEST FOUNDATION 2018? 😱
.
NAHHH JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DA NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER PAKAI BCC JURR
.
.
❗️INI BUKAN TIPU
️❗️INI BUKAN TIPU
️❗️INI BUKAN TIPU
.
.
SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋 Sudah terbukti NAK FLAWLESS tk perlu nk tepek bedak tebal2 da! .
Apply BCCREAM sekali sapuan da blh nmpk GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Blh la gi melaram sakan tk yah touchup2 da 👍🏻😘 And yang best part tak rasa macam pakai bedak langsung ringaaaaannnn ya amatt aihh
.
.
Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!
.
.
Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga

Korang kena try sendiri!! Kalau nak tengok testimoni pergi tengok dekat sini #bccreambydyana
.
.
🌟 So lepas ni xpayah malu nk selfie lagi😘😘😘 Selfie sampai pitam uollls dn yang penting makan rendang pun stil muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK
.
.
🙋🏻 JOM ORDER SEKARANG #bccreambydyana atau whatsapp 0109730113 laju2 k
.
.
#fashion #style #stylish #love #me #cute #photooftheday #nails #beauty #beautiful #instagood #instafashion #pretty #girl #girls #eyes #model #ootd #styles #outfit #purse #fattzura #shopping #usahawandyxy #dyxy #skincare #cantik #isteribukanuntukdisewa #UsahawanDYXY #isteriuntukdisewa
TERCARI CARI BEST FOUNDATION 2018? 😱 . NAHHH JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DA NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER PAKAI BCC JURR . . ❗️INI BUKAN TIPU ️❗️INI BUKAN TIPU ️❗️INI BUKAN TIPU . . SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋 Sudah terbukti NAK FLAWLESS tk perlu nk tepek bedak tebal2 da! . Apply BCCREAM sekali sapuan da blh nmpk GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Blh la gi melaram sakan tk yah touchup2 da 👍🏻😘 And yang best part tak rasa macam pakai bedak langsung ringaaaaannnn ya amatt aihh . . Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau! . . Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga Korang kena try sendiri!! Kalau nak tengok testimoni pergi tengok dekat sini #bccreambydyana  . . 🌟 So lepas ni xpayah malu nk selfie lagi😘😘😘 Selfie sampai pitam uollls dn yang penting makan rendang pun stil muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK . . 🙋🏻 JOM ORDER SEKARANG #bccreambydyana  atau whatsapp 0109730113 laju2 k . . #fashion  #style  #stylish  #love  #me  #cute  #photooftheday  #nails  #beauty  #beautiful  #instagood  #instafashion  #pretty  #girl  #girls  #eyes  #model  #ootd  #styles  #outfit  #purse  #fattzura  #shopping  #usahawandyxy  #dyxy  #skincare  #cantik  #isteribukanuntukdisewa  #UsahawanDYXY  #isteriuntukdisewa