an online Instagram web viewer

#fatahnick medias

Photos

👸:
Review by big boss carl Samsudin .
. kenapa kesayangan kena cuba Serisoap ni? .
.
1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍
_

2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘
_

3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍
_

4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘
.
.
Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih  tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u ! 😘
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
👸: Review by big boss carl Samsudin . . kenapa kesayangan kena cuba Serisoap ni? . . 1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍 _ 2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘 _ 3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍 _ 4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘 . . Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u ! 😘 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
Alhamdulillah syukur dapat bantu masalah yang cust hadapi.. Dengan izin Allah jerawat makin kurang.  Serisoap memang effective tapi ambil masa sikit untuk bantu rawat kulit sayang2.  Sebab apa? Sebab Serisoap tiada merkuri/tiada paraben/dan bahan kimia merbahaya! Natural product takes time but it works! 😘😘
.
Jom whatsapp qeela untuk order
013 463 0341
Rm 29 each .
.
#honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
Alhamdulillah syukur dapat bantu masalah yang cust hadapi.. Dengan izin Allah jerawat makin kurang. Serisoap memang effective tapi ambil masa sikit untuk bantu rawat kulit sayang2. Sebab apa? Sebab Serisoap tiada merkuri/tiada paraben/dan bahan kimia merbahaya! Natural product takes time but it works! 😘😘 . Jom whatsapp qeela untuk order 013 463 0341 Rm 29 each . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
.
Salam Jumaat semua , semoga hari yang penuh berkat ini qeela doakan kita dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki.
Banyakkan sedekah biarpun hanya sekadar senyuman manis 😌
.
.
 #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. Salam Jumaat semua , semoga hari yang penuh berkat ini qeela doakan kita dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki. Banyakkan sedekah biarpun hanya sekadar senyuman manis 😌 . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
Regrann by @bellealyahya
.
.
Just nak bagitau yg sabun tomato 🍅🍅🍅 serisoap mmg no1 best selling di #serigroup. Kebanyakan yg beli mesti akan repeat order dan banyak testimoni positif! Swipe left if nak tengok testimoni tapi sikit je la dpt upload. Klik dekat hashtag if nak tgk banyak lagi testimoni k! 😘Harga pun berpatutan rm29 je. Ni la sabun pencuci muka belle pakai setiap hari. #serisoap #serisoapfeedback
.
.
.For ordering as usual 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
 #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella#fattzura
Regrann by @bellealyahya . . Just nak bagitau yg sabun tomato 🍅🍅🍅 serisoap mmg no1 best selling di #serigroup . Kebanyakan yg beli mesti akan repeat order dan banyak testimoni positif! Swipe left if nak tengok testimoni tapi sikit je la dpt upload. Klik dekat hashtag if nak tgk banyak lagi testimoni k! 😘Harga pun berpatutan rm29 je. Ni la sabun pencuci muka belle pakai setiap hari. #serisoap  #serisoapfeedback  . . .For ordering as usual 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella #fattzura 
.
💐Selamat pagi kesayangan sis semua, alhamdulillah makin banyak feedback yang baik dari customer jugak, jom try Serisoap sekarang😘😘
.
Regrann from @bellealyahya -  belle nak share skincare routine belle setiap pagi dan malam. First sekali mesti la cuci muka guna sabun tomato 🍅 lepas tu belle akan letak serum tomato anti aging vitamin c ( dah 3 bulan belle pakai serum ni Alhamdulillah sgt sgt best dan hari ni akhirnya belle reveal ) .

Ni adalah serum tomato with lavender yg mengandungi vitamin c sesuai utk golongan 25tahun ke atas. Yela, dah masuk 30an ni kenalah pakai serum anti aging 🙈. Kenapa lama baru nak release, yela, sebab belle mmg cerewet sampai btul2 puas hati dats y ambil masa dekat 6bulan utk R&D je. Ni adalah serum collaboration antara @serigroup dan @naarabelle.facespa sebabtu nama serum ni SeriNaara! ❤️Boleh follow 
@serigroup utk tau kelebihan dan kandungan serum ni ok!
.
.
 #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. 💐Selamat pagi kesayangan sis semua, alhamdulillah makin banyak feedback yang baik dari customer jugak, jom try Serisoap sekarang😘😘 . Regrann from @bellealyahya - belle nak share skincare routine belle setiap pagi dan malam. First sekali mesti la cuci muka guna sabun tomato 🍅 lepas tu belle akan letak serum tomato anti aging vitamin c ( dah 3 bulan belle pakai serum ni Alhamdulillah sgt sgt best dan hari ni akhirnya belle reveal ) . Ni adalah serum tomato with lavender yg mengandungi vitamin c sesuai utk golongan 25tahun ke atas. Yela, dah masuk 30an ni kenalah pakai serum anti aging 🙈. Kenapa lama baru nak release, yela, sebab belle mmg cerewet sampai btul2 puas hati dats y ambil masa dekat 6bulan utk R&D je. Ni adalah serum collaboration antara @serigroup dan @naarabelle.facespa sebabtu nama serum ni SeriNaara! ❤️Boleh follow @serigroup utk tau kelebihan dan kandungan serum ni ok! . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
kesayangan kena cuba Serisoap ni? .
.
1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍
_

2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘
_

3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍
_

4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘
.
.
Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u ! .
.
#naturalcosmetics #glowingskin #skinsupplement #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks
kesayangan kena cuba Serisoap ni? . . 1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍 _ 2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘 _ 3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍 _ 4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘 . . Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u ! . . #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks 
kenapa kesayangan kena cuba Serisoap ni? .
.
1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍
_

2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘
_

3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍
_

4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘
.
.
Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih  tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u ! .
.
 #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement  #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle  #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat  #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks
kenapa kesayangan kena cuba Serisoap ni? . . 1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍 _ 2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘 _ 3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍 _ 4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘 . . Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u ! . . #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks 
.
Benefits Serisoap :
🍅 Menghilangkan kulit kering
🍅 Melembapkan kulit
🍅 Menghilangkan jerawat
🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead
🍅 Menghilangkan parut
🍅 Mencerahkan kulit
🍅 Menghilangkan sunburn
.
Boleh digunakan:
🍇 Oleh lelaki dan perempuan, berumur seawal 7 tahun
🍇 Pada seluruh badan, bukan muka je!
.
.
.For ordering as usual 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella#fattzura
. Benefits Serisoap : 🍅 Menghilangkan kulit kering 🍅 Melembapkan kulit 🍅 Menghilangkan jerawat 🍅 Menghapuskan whitehead & blackhead 🍅 Menghilangkan parut 🍅 Mencerahkan kulit 🍅 Menghilangkan sunburn . Boleh digunakan: 🍇 Oleh lelaki dan perempuan, berumur seawal 7 tahun 🍇 Pada seluruh badan, bukan muka je! . . .For ordering as usual 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella #fattzura 
. "Jerawat dah tak tumbuh!" 😍😍 Besttt tak? Best kan? Sayang2  yang pernah cuba aje tahu keberkesanan Serisoap dalam mengatasi masalah kulit berminyak & berjerawat betul tak? 😚😚
_
_
Cepat... Cepatt.. Jangan lambat lambatt! Haha Cepatt Cepattt dapatkan Serisoap sementara  masih sempat! 😘😘
.
.
.
 #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. "Jerawat dah tak tumbuh!" 😍😍 Besttt tak? Best kan? Sayang2 yang pernah cuba aje tahu keberkesanan Serisoap dalam mengatasi masalah kulit berminyak & berjerawat betul tak? 😚😚 _ _ Cepat... Cepatt.. Jangan lambat lambatt! Haha Cepatt Cepattt dapatkan Serisoap sementara masih sempat! 😘😘 . . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
.
😍Haa jangan tak tahu , sabun tomato serisoap lelaki pun boleh pakai tau
.
.
Regrann from @serigroup -  Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl.  As a founder,  mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊
.
.
 #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. 😍Haa jangan tak tahu , sabun tomato serisoap lelaki pun boleh pakai tau . . Regrann from @serigroup - Selalu Sis Seri share gambar testimoni agent/stockist/customer @serigroup kan? Kalini Sis Seri share testimoni daripada founder product sendiri iaitu Boss Carl! U olls tengok sendiri perbezaan ketara dekat kulit Boss Carl. As a founder, mesti kena cuba dulu sesuatu produk tu & rasakan perubahannya. Ketara kan perbezaan sebelum & selepas? 🙊🙊 . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
.
Alhamdulillah ramai jugak yang dah cuba serisoap nie.  Sayang2 tak nak try ke? .
.
*SERISOAP* dapat  membantu awak untuk :

1⃣ Sebagai agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
2⃣ Membuatkan wajah lebih sihat & segar! 
3⃣ Mengimbangi lebihan minyak
4⃣ Mengecilkan pori terbuka
5⃣ Mengelakkan masalah white head & black head!
.
SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29)
.
.For ordering as usual 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. Alhamdulillah ramai jugak yang dah cuba serisoap nie. Sayang2 tak nak try ke? . . *SERISOAP* dapat membantu awak untuk : 1⃣ Sebagai agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif 2⃣ Membuatkan wajah lebih sihat & segar! 3⃣ Mengimbangi lebihan minyak 4⃣ Mengecilkan pori terbuka 5⃣ Mengelakkan masalah white head & black head! . SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29) . .For ordering as usual 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
Regrann from @carlsamsudin -  Last 2 days i ada post pasal sabun tomato ni dekat IG story ramai betul yang DM. Yang best sangat sebab i baru sedar dia boleh hilangkan jerawat2 kat belakang  badan atau mana mana area badan. Lamaaaa dah korang cari kan. So guna sabun tomato ni untuk pakai satu badan! Serious berkesannnnn. Nama sabun ni #Serisoap boleh dapatkan dekat serigroup. Tak tipu, cuba try!
.
.
 #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
Regrann from @carlsamsudin - Last 2 days i ada post pasal sabun tomato ni dekat IG story ramai betul yang DM. Yang best sangat sebab i baru sedar dia boleh hilangkan jerawat2 kat belakang badan atau mana mana area badan. Lamaaaa dah korang cari kan. So guna sabun tomato ni untuk pakai satu badan! Serious berkesannnnn. Nama sabun ni #Serisoap  boleh dapatkan dekat serigroup. Tak tipu, cuba try! . . #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
Regrann from @serigroup -  Alhamdulillah syukur Sis Seri dapat bantu masalah yang u olls hadapi.. Dengan izin Allah jerawat makin surut.  Serisoap memang effective tapi ambil masa sikit untuk bantu rawat kulit u olls.  Sebab apa? Sebab Seriasoap tiada merkuri/tiada paraben/dan bahan kimia merbahaya! Natural product takes time but it works! 😘😘
.
.
 #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
Regrann from @serigroup - Alhamdulillah syukur Sis Seri dapat bantu masalah yang u olls hadapi.. Dengan izin Allah jerawat makin surut. Serisoap memang effective tapi ambil masa sikit untuk bantu rawat kulit u olls. Sebab apa? Sebab Seriasoap tiada merkuri/tiada paraben/dan bahan kimia merbahaya! Natural product takes time but it works! 😘😘 . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
Regrann from @serigroup -  Apetu? Ade2 je kak @bellealyahya u olls ni kan? Kak belle ni kalau bab2 share tips kecantikan memang pakar! Kak belle seorang yang menjaga kecantikan so memang boleh refer dia kalau nak jadi cantik macam dia! 😚😚
_
_
Sis Seri tak pernah jemu tengok muka Kak Belle ni!  Baby face sangat! U olls suka tak tengok muka Kak Belle? Kalau ya,  boleh tak share dengan Sis Seri sebab apa? 👇👇👇
.
.
 #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
Regrann from @serigroup - Apetu? Ade2 je kak @bellealyahya u olls ni kan? Kak belle ni kalau bab2 share tips kecantikan memang pakar! Kak belle seorang yang menjaga kecantikan so memang boleh refer dia kalau nak jadi cantik macam dia! 😚😚 _ _ Sis Seri tak pernah jemu tengok muka Kak Belle ni! Baby face sangat! U olls suka tak tengok muka Kak Belle? Kalau ya, boleh tak share dengan Sis Seri sebab apa? 👇👇👇 . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
Regrann from @serigroup - "Jerawat kering n kecut!" 😍😍 Besttt tak? Best kan? U olls yang pernah cuba aje tahu keberkesanan Serisoap dalam mengatasi masalah kulit berminyak & berjerawat betul tak? 😚😚
_
_
Cepat... Cepatt.. Jangan lambat lambatt! Haha Cepatt Cepattt dapatkan Serisoap sementara u olls masih sempat! 😘😘 .
 #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
Regrann from @serigroup - "Jerawat kering n kecut!" 😍😍 Besttt tak? Best kan? U olls yang pernah cuba aje tahu keberkesanan Serisoap dalam mengatasi masalah kulit berminyak & berjerawat betul tak? 😚😚 _ _ Cepat... Cepatt.. Jangan lambat lambatt! Haha Cepatt Cepattt dapatkan Serisoap sementara u olls masih sempat! 😘😘 . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
.
🍅🍯Serisoap sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki atau perempuan,  dan yang lagi best, sabun ni sangat2 bagus untuk kulit yang jenis berminyak dan berjerawat
.
.
Untuk testimoni boleh klik #serisoap
.
SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29)
.
.
.For ordering as usual 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. 🍅🍯Serisoap sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki atau perempuan, dan yang lagi best, sabun ni sangat2 bagus untuk kulit yang jenis berminyak dan berjerawat . . Untuk testimoni boleh klik #serisoap  . SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29) . . .For ordering as usual 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
.
Kenapa Serisoap Ni Sabun Tomato Yang Best? .
.
Bentuk bulat-bulat comel macam tomato! Dengan gabungan Chia Seed,  Grape Seed & Walnut Shell yang sememangnya terbaik bagi membantu mendapatkan kulit yang flawless & glowing! 😍✨
.
.
RM29 sekotak, gosok-gosok kulit hilang-hilang segala daki! 😚😚
.
.
 #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. Kenapa Serisoap Ni Sabun Tomato Yang Best? . . Bentuk bulat-bulat comel macam tomato! Dengan gabungan Chia Seed, Grape Seed & Walnut Shell yang sememangnya terbaik bagi membantu mendapatkan kulit yang flawless & glowing! 😍✨ . . RM29 sekotak, gosok-gosok kulit hilang-hilang segala daki! 😚😚 . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
Regrann from @serigroup - "Muka kurang berminyak macam dulu!"
.
.
Seronoknya bila kulit dah semakin jauh dari minyak! 😍😍 Nak keluar rumah pon confident je,  nak jumpa orang pon tak segan! 😚😚
.
.
Lama2 pakai konsisten nanti kulit pon mesti glowing! 😘😘
.
.
 #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
Regrann from @serigroup - "Muka kurang berminyak macam dulu!" . . Seronoknya bila kulit dah semakin jauh dari minyak! 😍😍 Nak keluar rumah pon confident je, nak jumpa orang pon tak segan! 😚😚 . . Lama2 pakai konsisten nanti kulit pon mesti glowing! 😘😘 . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
.
😍Inginkan kulit yang segar , sihat dan flawless dengan hanya menggunakan 1 jenis sabun sahaja?.
.
.
🍅Gunalah Sabun Tomato SERISOAP yang diperbuat daripada extract tomato,  grape seed,  walnut shell. Dan yang paling best bila cuci muka ada fungsi 2 in 1 tauu
.
.
🙋2 IN 1 ?
.
.
Iya,  Sambil2 cuci muka boleh skrub sekali,  sebab dalam serisoap juga ada  Chia Seed yang mana  bertindak sebagai agen skrub untuk deep cleansing.
.
Best kan? .
.
.For ordering as usual 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. 😍Inginkan kulit yang segar , sihat dan flawless dengan hanya menggunakan 1 jenis sabun sahaja?. . . 🍅Gunalah Sabun Tomato SERISOAP yang diperbuat daripada extract tomato, grape seed, walnut shell. Dan yang paling best bila cuci muka ada fungsi 2 in 1 tauu . . 🙋2 IN 1 ? . . Iya, Sambil2 cuci muka boleh skrub sekali, sebab dalam serisoap juga ada Chia Seed yang mana bertindak sebagai agen skrub untuk deep cleansing. . Best kan? . . .For ordering as usual 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
.
Berbeza tau antara air panas dengan air suam!  kalau boleh heater tu nak lebihkan panas aje kan bukannya suam! Sedap memanglah sedap mandi tapi kesannya?😱😱
.
.
Sebenarnya air suam lebih menyegarkan dan mampu menyingkirkan kotoran dari dalam kulit tau! Air yang terlalu panas/sejuk boleh memecahkan kapilari darah tau! Sebab itu wujudnya kesan merah2 lepas guna air panas! Awass! 🙊
#tipscantikserisoap
.
.
 #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. Berbeza tau antara air panas dengan air suam! kalau boleh heater tu nak lebihkan panas aje kan bukannya suam! Sedap memanglah sedap mandi tapi kesannya?😱😱 . . Sebenarnya air suam lebih menyegarkan dan mampu menyingkirkan kotoran dari dalam kulit tau! Air yang terlalu panas/sejuk boleh memecahkan kapilari darah tau! Sebab itu wujudnya kesan merah2 lepas guna air panas! Awass! 🙊 #tipscantikserisoap  . . #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
.
Regrann from @carlsamsudin -  Morning! Saya ni dari dulu memang suka mandi. Maybe sebab jenis senang dan cepat berpeluh. Kadang sehari mandi 3-4 kali. Bila jenis yang cepat berpeluh ni tendency badan dan kulit menjadi berminyak ni sangat tinggi lah. So bila kulit senang berminyak akan jadilah masalah-masalah yang paling ramai orang tak suka iaitu - jerawat. Kadang bukan dekat muka je, dekat badan terutama belakang badan pun ada. Macam-macam dah sabun pakai before ni still tak berkesan jugak terutama sabun yang lepas mandi meninggalkan kesan yang masih berminyak tu. So sebab ada kilang sendiri dah besar-besar ni (dulu kan chemist), kita pun buat lah ramuan sendiri untuk sabun yang kurangkan dan halang minyak ni. Jadilah Serisoap dari @serigroup ni. Mula-mula ingat pakai dekat muka je berkesan (jerawat susah nak naik, kalau naik pun sehari je dah kecut dah kering balik), rupanya after few months try pakai dekat badan perghhhh dia punya power rasa kenapa lah tak jumpa sabun ni masa awal-awal remaja dulu. And and kalau mandi dengan serisoap ni puas sebab buih dia banyak lepas bilas rasa bersihhh sangat. Kalau tak percaya cuba lah
.
.

#honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. Regrann from @carlsamsudin - Morning! Saya ni dari dulu memang suka mandi. Maybe sebab jenis senang dan cepat berpeluh. Kadang sehari mandi 3-4 kali. Bila jenis yang cepat berpeluh ni tendency badan dan kulit menjadi berminyak ni sangat tinggi lah. So bila kulit senang berminyak akan jadilah masalah-masalah yang paling ramai orang tak suka iaitu - jerawat. Kadang bukan dekat muka je, dekat badan terutama belakang badan pun ada. Macam-macam dah sabun pakai before ni still tak berkesan jugak terutama sabun yang lepas mandi meninggalkan kesan yang masih berminyak tu. So sebab ada kilang sendiri dah besar-besar ni (dulu kan chemist), kita pun buat lah ramuan sendiri untuk sabun yang kurangkan dan halang minyak ni. Jadilah Serisoap dari @serigroup ni. Mula-mula ingat pakai dekat muka je berkesan (jerawat susah nak naik, kalau naik pun sehari je dah kecut dah kering balik), rupanya after few months try pakai dekat badan perghhhh dia punya power rasa kenapa lah tak jumpa sabun ni masa awal-awal remaja dulu. And and kalau mandi dengan serisoap ni puas sebab buih dia banyak lepas bilas rasa bersihhh sangat. Kalau tak percaya cuba lah . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
.
Beberapa jam sahaja lagi March-velous Promo bakal berakhir! Pastikan kesayangan semua grab promo ni secepat mungkin tau!  Jangan terlepas peluang macam sebelum ni lagi tau! 🙊🙈
.
.
 Tinggal 😂 hari ni je untuk nikmati March-velous promo ni! Dapatkan segera 2 Serisoap dengan hanya RM54 sementara masih berpeluang!
.
.
.

#honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. Beberapa jam sahaja lagi March-velous Promo bakal berakhir! Pastikan kesayangan semua grab promo ni secepat mungkin tau! Jangan terlepas peluang macam sebelum ni lagi tau! 🙊🙈 . . Tinggal 😂 hari ni je untuk nikmati March-velous promo ni! Dapatkan segera 2 Serisoap dengan hanya RM54 sementara masih berpeluang! . . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
.
Beberapa hari sahaja lagi March-velous Promo bakal berakhir! Pastikan kesayangan semua grab promo ni secepat mungkin tau!  Jangan terlepas peluang macam sebelum ni lagi tau! 🙊🙈
.
.
 Tinggal 😂5 hari je lagi untuk nikmati March-velous promo ni! Dapatkan segera 2 Serisoap dengan hanya RM54 sementara masih berpeluang!
.
.
.

#honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. Beberapa hari sahaja lagi March-velous Promo bakal berakhir! Pastikan kesayangan semua grab promo ni secepat mungkin tau! Jangan terlepas peluang macam sebelum ni lagi tau! 🙊🙈 . . Tinggal 😂5 hari je lagi untuk nikmati March-velous promo ni! Dapatkan segera 2 Serisoap dengan hanya RM54 sementara masih berpeluang! . . . #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
.
Beberapa hari sahaja lagi March-velous Promo bakal berakhir! Pastikan kesayangan semua grab promo ni secepat mungkin tau!  Jangan terlepas peluang macam sebelum ni lagi tau! 🙊🙈
.
.
 Tinggal 😂5 hari je lagi untuk nikmati March-velous promo ni! Dapatkan segera 2 Serisoap dengan hanya RM54 sementara masih berpeluang!
.
.
.

#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. Beberapa hari sahaja lagi March-velous Promo bakal berakhir! Pastikan kesayangan semua grab promo ni secepat mungkin tau! Jangan terlepas peluang macam sebelum ni lagi tau! 🙊🙈 . . Tinggal 😂5 hari je lagi untuk nikmati March-velous promo ni! Dapatkan segera 2 Serisoap dengan hanya RM54 sementara masih berpeluang! . . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
Rasanya ramai antara kesayangan semua  dah tahu pasal Chia Seed kan? Kalau nak kurus,  boleh jee letakkan Chia Seed ni dalam air & minum kan kan? .
.
Tapiii.. sayang2 kena tahu juga SERIGROUP  memilih untuk menjadikan Chia Seed sebagai salah satu bahan dalam Serisoap kerana keupayaannya membantu sayang2 semua dalam:-
.
.
Memudarkan Bekas Jerawat
.
.
Sebagai Anti-Aging
.
.
Mencerahkan Rona Wajah
.
.
Melembapkan Wajah
.
.
Wahhh.. best kan? 😍😍
.
.
.
Selamat Pagi kesayangan semua.😘 Lunch ni makan apa? Kak letop makan donut jee 🙊🙊
.
.
.

#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
Rasanya ramai antara kesayangan semua dah tahu pasal Chia Seed kan? Kalau nak kurus, boleh jee letakkan Chia Seed ni dalam air & minum kan kan? . . Tapiii.. sayang2 kena tahu juga SERIGROUP memilih untuk menjadikan Chia Seed sebagai salah satu bahan dalam Serisoap kerana keupayaannya membantu sayang2 semua dalam:- . . Memudarkan Bekas Jerawat . . Sebagai Anti-Aging . . Mencerahkan Rona Wajah . . Melembapkan Wajah . . Wahhh.. best kan? 😍😍 . . . Selamat Pagi kesayangan semua.😘 Lunch ni makan apa? Kak letop makan donut jee 🙊🙊 . . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
.
🌸PROMO ! PROMO!🌸
.
Dua kotak Serisoap boleh jimat RM4,  kalau 4 kotak tak ke RM8 jimat kat situ? 😱😱
.
.
Macam mana pula kalau 6 or 8 kotak? Wahh banyaknya jimat disitu  sayang2 .😍😍
.
.  inilah masanya sayang2 berbelanja dengan bijak! 😆
.
.

#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. 🌸PROMO ! PROMO!🌸 . Dua kotak Serisoap boleh jimat RM4, kalau 4 kotak tak ke RM8 jimat kat situ? 😱😱 . . Macam mana pula kalau 6 or 8 kotak? Wahh banyaknya jimat disitu sayang2 .😍😍 . . inilah masanya sayang2 berbelanja dengan bijak! 😆 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
.
Sedangkan kulit kering pon kak letop sarankan uolls pakai sabun ni,  inikan pula kulit berminyak kan?  Lagilah digalakkan uolls! 😍😍
.
.
Kulit berminyak bila pakai tu elok dibiarkan lama sikit dekat muka,  haa lepastu uolls bilas confirm rasa clear from minyak,  rasa bersihnyaaa lahai kulit! Tak percaye ke? Jangan sebut nama hakak kalau lepas pakai Serisoap pon kulit masih berminyak 😆😆
.
.

#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura #fattzuratraditional
. Sedangkan kulit kering pon kak letop sarankan uolls pakai sabun ni, inikan pula kulit berminyak kan? Lagilah digalakkan uolls! 😍😍 . . Kulit berminyak bila pakai tu elok dibiarkan lama sikit dekat muka, haa lepastu uolls bilas confirm rasa clear from minyak, rasa bersihnyaaa lahai kulit! Tak percaye ke? Jangan sebut nama hakak kalau lepas pakai Serisoap pon kulit masih berminyak 😆😆 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura  #fattzuratraditional 
Review by big boss @carlsamsudin .
. kenapa kesayangan kena cuba Serisoap ni? .
.
1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍
_

2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘
_

3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍
_

4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘
.
.
Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih  tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u ! 😘
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
Review by big boss @carlsamsudin . . kenapa kesayangan kena cuba Serisoap ni? . . 1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍 _ 2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘 _ 3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍 _ 4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘 . . Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u ! 😘 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
.
🌸Hi kesayangan , selamat pagi, dah grab Serisoap ke  belum?
.
😊Harini last day Promo tauuu, jom cecepat WhatsApp hakak, stok running fast, hagituuu
.
So jom grab serisoap sekarang.
. .
Whatsapp kak letop 📲0134630341
.
.

#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura
. 🌸Hi kesayangan , selamat pagi, dah grab Serisoap ke belum? . 😊Harini last day Promo tauuu, jom cecepat WhatsApp hakak, stok running fast, hagituuu . So jom grab serisoap sekarang. . . Whatsapp kak letop 📲0134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura 
.
🌸Review Serisoap dari bigboss @carlsamsudin
.
😊Kesayangan jangan lepaskan peluang tauu. Masa ni la,Kesayangan nak buat stok simpanan peribadi bebanyak . Hehe  sebab sampai 28 haribulan nie je , lepastu dah takda sale. Lagipun bukan selalu Serigroup buat sale kan?
.
So jom grab serisoap sekarang.
. .
Whatsapp kak letop 📲0134630341
.
.

#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzurafairytale #fattzura
. 🌸Review Serisoap dari bigboss @carlsamsudin . 😊Kesayangan jangan lepaskan peluang tauu. Masa ni la,Kesayangan nak buat stok simpanan peribadi bebanyak . Hehe sebab sampai 28 haribulan nie je , lepastu dah takda sale. Lagipun bukan selalu Serigroup buat sale kan? . So jom grab serisoap sekarang. . . Whatsapp kak letop 📲0134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzurafairytale  #fattzura 
Teringin nak buang lemak2 semua tu?
.
Cubalah ambik #serift dan #seritoks compem hilang semua2 tu tau😃.
.
Dm or wasap 011 2559 7864 sekarang tau.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin #skinsupplement #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #seritoks #seribella #seriempirenerry
Teringin nak buang lemak2 semua tu? . Cubalah ambik #serift  dan #seritoks  compem hilang semua2 tu tau😃. . Dm or wasap 011 2559 7864 sekarang tau. . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #seritoks  #seribella  #seriempirenerry 
🍅SABUN TOMATO VIRAL! .
Kak letop nak bagi harga murr murr je ni. Sekarang tengah🌸 ON SALE🌸
.
Bigboss @carlsamsudin pun dah try serisoap ni,  Nampak tak perubahan lepas guna nampak lain kan?  So boleh lah guna sabun scrub tomato Serisoap di rumah 2x sehari .
.
🔥🔥Jom grab sekarang
.
.
📱WHATSAPP HOTLINE 
013.4630341
.
🤗nak tengok testimoni boleh click sini #serisoap .
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #fattzura
🍅SABUN TOMATO VIRAL! . Kak letop nak bagi harga murr murr je ni. Sekarang tengah🌸 ON SALE🌸 . Bigboss @carlsamsudin pun dah try serisoap ni, Nampak tak perubahan lepas guna nampak lain kan? So boleh lah guna sabun scrub tomato Serisoap di rumah 2x sehari . . 🔥🔥Jom grab sekarang . . 📱WHATSAPP HOTLINE 013.4630341 . 🤗nak tengok testimoni boleh click sini #serisoap  . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #fattzura 
.
😊Kesayangan jangan lepaskan peluang tauu. Masa ni la,Kesayangan nak buat stok simpanan peribadi bebanyak . Hehe  sebab sampai 28 haribulan nie je , lepastu dah takda sale. Lagipun bukan selalu Serigroup buat sale kan?
.
So jom grab #serisoap sekarang.
. .
Whatsapp kak letop 📲0134630341
.
.

#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoapfeedback #fattzura
. 😊Kesayangan jangan lepaskan peluang tauu. Masa ni la,Kesayangan nak buat stok simpanan peribadi bebanyak . Hehe sebab sampai 28 haribulan nie je , lepastu dah takda sale. Lagipun bukan selalu Serigroup buat sale kan? . So jom grab #serisoap  sekarang. . . Whatsapp kak letop 📲0134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoapfeedback  #fattzura 
. kenapa kesayangan kena cuba Serisoap ni? .
.
1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍
_

2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘
_

3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍
_

4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘
.
.
Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih  tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u !  Eh eh silap CNY Rush Promo RM27 je u olls! 😘
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. kenapa kesayangan kena cuba Serisoap ni? . . 1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍 _ 2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘 _ 3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍 _ 4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘 . . Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih tau untuk dijadikan Serisoap ni! Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? Rm29 je u ! Eh eh silap CNY Rush Promo RM27 je u olls! 😘 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
.
Assalamualaikum.  Hi selamat pagi semua. Jangan lupa baca bismillah sebelum mula bekerja.  Semoga urusan kita semua harinie dipermudahkan hendaknya😊
.
.
Jangan lupa cuci muka pagi nie dengan serisoap yea,  barulah fresh sentiasa! 😉
.
.
.for ordering as usual do 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. Assalamualaikum. Hi selamat pagi semua. Jangan lupa baca bismillah sebelum mula bekerja. Semoga urusan kita semua harinie dipermudahkan hendaknya😊 . . Jangan lupa cuci muka pagi nie dengan serisoap yea, barulah fresh sentiasa! 😉 . . .for ordering as usual do 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
Macam mana nak kulit flawless.
.
Ini antara soalan yang selalu kak letop dapat dari kebanyakan cust.
.
Sebenarnya ramai yang lupa, yang kita kena rajin cuci muka atleast 2 kali sehari, dan scrub muka paling kurang pun seminggu sekali , Scrub muka tersangatlah penting , sebab dengan scrub dapat menanggalkan sel2 kulit mati. Dan lepastu barulah  kulit akan kelihatan  sihat dan bersih,
Barulah flawless lepas tu kan?
.
.
Jadi Serisoap juga boleh digunakan sebagai  cleanser sekali dengn pakej scrub (Chia seed) 2 In 1
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup  #fattzura #serisoapfeedback
Macam mana nak kulit flawless. . Ini antara soalan yang selalu kak letop dapat dari kebanyakan cust. . Sebenarnya ramai yang lupa, yang kita kena rajin cuci muka atleast 2 kali sehari, dan scrub muka paling kurang pun seminggu sekali , Scrub muka tersangatlah penting , sebab dengan scrub dapat menanggalkan sel2 kulit mati. Dan lepastu barulah kulit akan kelihatan sihat dan bersih, Barulah flawless lepas tu kan? . . Jadi Serisoap juga boleh digunakan sebagai cleanser sekali dengn pakej scrub (Chia seed) 2 In 1 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #fattzura  #serisoapfeedback 
.
🍅🍯Serisoap sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki atau perempuan,  dan yang lagi best, sabun ni sangat2 bagus untuk kulit yang jenis berminyak dan berjerawat
.
.
Untuk testimoni boleh klik #serisoap
.
SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29)
.
.
.For ordering as usual 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. 🍅🍯Serisoap sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki atau perempuan, dan yang lagi best, sabun ni sangat2 bagus untuk kulit yang jenis berminyak dan berjerawat . . Untuk testimoni boleh klik #serisoap  . SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29) . . .For ordering as usual 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
.
Inginkan kulit yang sihat dan segar secara semulajadi? .
Madu mempunyai banyak kelebihan  begitu juga dengan lemon yang mana membantu untuk menyegarkan dan melicinkan kulit.  Salah satu caranya adalah dengan menjadikan ia sebagai mask muka. .
Caranya,  ambil 2 sudu besar madu,  kemudian perahkan lemon (separuh saja), campurkan kedua-dua bahan tadi,  gaulkan dan boleh tempekkan dimuka. .
Biarkan selama 20 minit , kemudian bilas muka dan lap dengan tuala yang bersih.  Senangkan? .
Selamat Mencuba😊
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #serisoap #fattzura #serisoapfeedback
. Inginkan kulit yang sihat dan segar secara semulajadi? . Madu mempunyai banyak kelebihan begitu juga dengan lemon yang mana membantu untuk menyegarkan dan melicinkan kulit. Salah satu caranya adalah dengan menjadikan ia sebagai mask muka. . Caranya, ambil 2 sudu besar madu, kemudian perahkan lemon (separuh saja), campurkan kedua-dua bahan tadi, gaulkan dan boleh tempekkan dimuka. . Biarkan selama 20 minit , kemudian bilas muka dan lap dengan tuala yang bersih. Senangkan? . Selamat Mencuba😊 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #serisoap  #fattzura  #serisoapfeedback 
.
Alhamdulillah ramai jugak yang dah cuba serisoap nie.  Sayang2 tak nak try ke? .
.
*SERISOAP* dapat  membantu awak untuk :

1⃣ Sebagai agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
2⃣ Membuatkan wajah lebih sihat & segar! 
3⃣ Mengimbangi lebihan minyak
4⃣ Mengecilkan pori terbuka
5⃣ Mengelakkan masalah white head & black head!
.
SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29)
.
.For ordering as usual 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. Alhamdulillah ramai jugak yang dah cuba serisoap nie. Sayang2 tak nak try ke? . . *SERISOAP* dapat membantu awak untuk : 1⃣ Sebagai agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif 2⃣ Membuatkan wajah lebih sihat & segar! 3⃣ Mengimbangi lebihan minyak 4⃣ Mengecilkan pori terbuka 5⃣ Mengelakkan masalah white head & black head! . SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29) . .For ordering as usual 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
.
😍😊Highly recommended untuk semua jenis kulit,  terutamanya yang jenis kulit berminyak dan berjerawat tauuu
.
.
Repost dari @bellealyahya
.
Maybe ada yg belum tau pencuci muka yg belle gunakan setiap hari. Semstinya sabun tomato 🍅! Serisoap 
Alhamdulillah mmg belle sgt suka smpai dah banyak kali habis 😅 Of cos main ingredient adalah 🍅 and selain tu ada chia seed and grape seed mmg bagus utk kulit 😍 .
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #fattzura #serisoapfeedback
. 😍😊Highly recommended untuk semua jenis kulit, terutamanya yang jenis kulit berminyak dan berjerawat tauuu . . Repost dari @bellealyahya . Maybe ada yg belum tau pencuci muka yg belle gunakan setiap hari. Semstinya sabun tomato 🍅! Serisoap Alhamdulillah mmg belle sgt suka smpai dah banyak kali habis 😅 Of cos main ingredient adalah 🍅 and selain tu ada chia seed and grape seed mmg bagus utk kulit 😍 . . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #fattzura  #serisoapfeedback 
.
😊Awww chakk hai awak
.
Sudahkah kesayangan kak letop mendapatkan SERISOAP? 
jom dapatkan sekarang dengan cara
.
.
Whatsapp  kak letop di 📱 +60134630341, harga murr murr kak letop bagi
.
.
RM 29 jerr/ pcs
.
.
Ramai yang dah try tauu
.
.
📦Dont worry postage setiap hari kecuali weekend
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. 😊Awww chakk hai awak . Sudahkah kesayangan kak letop mendapatkan SERISOAP? jom dapatkan sekarang dengan cara . . Whatsapp kak letop di 📱 +60134630341, harga murr murr kak letop bagi . . RM 29 jerr/ pcs . . Ramai yang dah try tauu . . 📦Dont worry postage setiap hari kecuali weekend . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
.
😊Hai selamat pagi kesayangan
.
🍅Jangan lupa untuk letakkan satu sabun serisoap (boleh dipotong dua)  di tempat kerja anda,  supaya muka kekal fresh,  segar dan tak berminyak,  so jerawat pun seganlah nak tumbuhkan if rajin cuci muka kan
.
.
🙋Tak gitu?.
.
.
🍃ditambah pula  dalam serisoap jugak ada chia seed tauuu,  yang bertindak sebagai agen skrub untuk deep cleasing
.
.
Amboii bertambah-tambah flawless lagi la kulit kesayangan. .
.For ordering as usual 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella#fattzura
. 😊Hai selamat pagi kesayangan . 🍅Jangan lupa untuk letakkan satu sabun serisoap (boleh dipotong dua) di tempat kerja anda, supaya muka kekal fresh, segar dan tak berminyak, so jerawat pun seganlah nak tumbuhkan if rajin cuci muka kan . . 🙋Tak gitu?. . . 🍃ditambah pula dalam serisoap jugak ada chia seed tauuu, yang bertindak sebagai agen skrub untuk deep cleasing . . Amboii bertambah-tambah flawless lagi la kulit kesayangan. . .For ordering as usual 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella #fattzura 
.
😍Inginkan kulit yang segar , sihat dan flawless dengan hanya menggunakan 1 jenis sabun sahaja?.
.
.
🍅Gunalah Sabun Tomato SERISOAP yang diperbuat daripada extract tomato,  grape seed,  walnut shell. Dan yang paling best bila cuci muka ada fungsi 2 in 1 tauu
.
.
🙋2 IN 1 ?
.
.
Iya,  Sambil2 cuci muka boleh skrub sekali,  sebab dalam serisoap juga ada  Chia Seed yang mana  bertindak sebagai agen skrub untuk deep cleansing.
.
Best kan? .
.
.For ordering as usual 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. 😍Inginkan kulit yang segar , sihat dan flawless dengan hanya menggunakan 1 jenis sabun sahaja?. . . 🍅Gunalah Sabun Tomato SERISOAP yang diperbuat daripada extract tomato, grape seed, walnut shell. Dan yang paling best bila cuci muka ada fungsi 2 in 1 tauu . . 🙋2 IN 1 ? . . Iya, Sambil2 cuci muka boleh skrub sekali, sebab dalam serisoap juga ada Chia Seed yang mana bertindak sebagai agen skrub untuk deep cleansing. . Best kan? . . .For ordering as usual 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
.
Assalamualaikum.  Hi selamat pagi semua. Jangan lupa baca bismillah sebelum mula bekerja.  Semoga urusan kita semua harinie dipermudahkan hendaknya😊
.
.
Jangan lupa cuci muka pagi nie dengan serisoap yea,  barulah fresh sentiasa! 😉
.
.
.for ordering as usual do 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. Assalamualaikum. Hi selamat pagi semua. Jangan lupa baca bismillah sebelum mula bekerja. Semoga urusan kita semua harinie dipermudahkan hendaknya😊 . . Jangan lupa cuci muka pagi nie dengan serisoap yea, barulah fresh sentiasa! 😉 . . .for ordering as usual do 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
.
Alhamdulillah ramai jugak yang borong macam pirahna tauu
.
.
*SERISOAP* dapat  membantu awak untuk :

1⃣ Sebagai agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
2⃣ Membuatkan wajah lebih sihat & segar! 
3⃣ Mengimbangi lebihan minyak
4⃣ Mengecilkan pori terbuka
5⃣ Mengelakkan masalah white head & black head!
.
SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29)
.
Ohhoo.. lebih 100 dah terjual dalam masa 3 hari je! Jom try sekarang! .
.
.For ordering as usual 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. Alhamdulillah ramai jugak yang borong macam pirahna tauu . . *SERISOAP* dapat membantu awak untuk : 1⃣ Sebagai agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif 2⃣ Membuatkan wajah lebih sihat & segar! 3⃣ Mengimbangi lebihan minyak 4⃣ Mengecilkan pori terbuka 5⃣ Mengelakkan masalah white head & black head! . SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29) . Ohhoo.. lebih 100 dah terjual dalam masa 3 hari je! Jom try sekarang! . . .For ordering as usual 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
.
🔥🔥 @thefaizroslan pun siap guna lagi tauuu SERISOAP nie,  power😍
.
.
#serisoap memang highly recommended untuk sape2 yang kulit berminyak,  sebab dalam #serisoap sendiri ada chia seed, 🍇 seed dan 🍅 tauuuu.  Bestttt sangat kak letop pun dah try memang berbaloiii,  sesuai la harga pun berpatutan tauuuu
.
.

Jom kita berseri dengan #serisoap
.
.whatsapp hotline
📱+60170913135
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. 🔥🔥 @thefaizroslan pun siap guna lagi tauuu SERISOAP nie, power😍 . . #serisoap  memang highly recommended untuk sape2 yang kulit berminyak, sebab dalam #serisoap  sendiri ada chia seed, 🍇 seed dan 🍅 tauuuu. Bestttt sangat kak letop pun dah try memang berbaloiii, sesuai la harga pun berpatutan tauuuu . . Jom kita berseri dengan #serisoap  . .whatsapp hotline 📱+60170913135 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella