an online Instagram web viewer

#farmavitahealth medias

Photos

1- KALSIUM- Komponen utama tulang

2-MAGNESIUM ini bertindak sebagai pengangkut (transporter) membawa kalsium ke dalam tulang

3-VITAMIN D merangsang penyerapan kalsium. Xde Vitamin D kalsium tidak akan dapat diserap

4. BORON membantu dalam Metabolisma tulang, iaitu proses pembinaan tulang itu sendiri

5. Manganese, kopper dan zink membantu mengaktifkan enzim yang membantu dalama pembinaan kepadatan tulang

Istimewanya Ostematrix kite ni, bukan sebagai blok binaan (kalsium) sahaja tetapi juga disimen oleh kawan2 dia tadi supaya lebih kukuh. Cmtula perumpamaan nya.
Rugi tau xmakan😘

Ok tadi ada yang tanya apa tanda-tanda awal Osteoporosis. Kita tengok kepada tanda- tanda kekurangan Kalsium. 🏋️TANDA-TANDA KEKURANGAN KALSIUM ❤Kerap sakit gigi ❤Gusi Berdarah ❤Kejang Otot ❤Rambut kasar ❤Tumit pecah/ kasar ❤Kuku rapuh ❤Kebas kaki dan tangan ❤Kulit kering

SIAPA yang sesuai mengambil Ostematrix ❤Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat ❤Mereka yang tidak suka minum susu, jadi boleh ambil ostematrix ❤Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu ❤Ibu Mengandung ❤Mereka yang mengalami masalah sembelit ❤Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi ❤Mereka yang kerap lesu/letih ❤Mereka yang selalu kekejangan otot

www.wasap.my/60133221852

#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#pengedarshakleekedah
#pengedarshakleeparitraja #pengedarshakleebatupahat #pengedarshakleejohor  #shakleekulim #shakleepenang #kkmkulim #shakleekulim #uthm #kktm #unikl #polikulim #vivxshaklee #vivixviral #supliment #uitm #kolestrol #sayajualshaklee #kurus #sayajual #sayajualshaklee #sayabeli #sayamakan #bazaarpaknil #farmavitahealth #shakleeuitm #carishakleecarirahmah
1- KALSIUM- Komponen utama tulang 2-MAGNESIUM ini bertindak sebagai pengangkut (transporter) membawa kalsium ke dalam tulang 3-VITAMIN D merangsang penyerapan kalsium. Xde Vitamin D kalsium tidak akan dapat diserap 4. BORON membantu dalam Metabolisma tulang, iaitu proses pembinaan tulang itu sendiri 5. Manganese, kopper dan zink membantu mengaktifkan enzim yang membantu dalama pembinaan kepadatan tulang Istimewanya Ostematrix kite ni, bukan sebagai blok binaan (kalsium) sahaja tetapi juga disimen oleh kawan2 dia tadi supaya lebih kukuh. Cmtula perumpamaan nya. Rugi tau xmakan😘 Ok tadi ada yang tanya apa tanda-tanda awal Osteoporosis. Kita tengok kepada tanda- tanda kekurangan Kalsium. 🏋️TANDA-TANDA KEKURANGAN KALSIUM ❤Kerap sakit gigi ❤Gusi Berdarah ❤Kejang Otot ❤Rambut kasar ❤Tumit pecah/ kasar ❤Kuku rapuh ❤Kebas kaki dan tangan ❤Kulit kering SIAPA yang sesuai mengambil Ostematrix ❤Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat ❤Mereka yang tidak suka minum susu, jadi boleh ambil ostematrix ❤Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu ❤Ibu Mengandung ❤Mereka yang mengalami masalah sembelit ❤Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi ❤Mereka yang kerap lesu/letih ❤Mereka yang selalu kekejangan otot www.wasap.my/60133221852 #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleeparitraja  #pengedarshakleebatupahat  #pengedarshakleejohor  #shakleekulim  #shakleepenang  #kkmkulim  #shakleekulim  #uthm  #kktm  #unikl  #polikulim  #vivxshaklee  #vivixviral  #supliment  #uitm  #kolestrol  #sayajualshaklee  #kurus  #sayajual  #sayajualshaklee  #sayabeli  #sayamakan  #bazaarpaknil  #farmavitahealth  #shakleeuitm  #carishakleecarirahmah 
Nak cantik dengan Shaklee?? Jom amalkan ESP, Vitamin C dan Vitamin E

1) ESP: Antara fungsi ESP adalah memudarkan parut jerawat, mengawal pertumbuhan jerawat, kulit menjadi lebih tegang dan sihat, mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang, menguatkan daya ingatan, kulit menjadi lebih anjal dan gebu, melindungi dan menjaga rahim, mengandungi PROTIEN lengkap. Ia juga sangat mengeyangkan dan paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah.

2) Vitamin C : Sebagai anti-oksida yang melawan radikal bebas yang menyebabkan kerutan, kulit bergelambir, dan tanda-tanda penuaan lainnya. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle )

3) Vitamin E : Vitamin larut lemak yang berfungsi sebagai anti-oksida. Agen anti-penuaan yang membantu mengurangkan garis-garis halus. Ia juga berfungsi merangsang kelembapan kulit semula jadi dan membantu mencegah kanser kulit.

Parut jerawat di muka lambat hilang adalah salah satu tanda anda mempunyai sel yang ‘kurang sihat’ di mana memerlukan masa yang lama untuk menggantikan ‘sel mati’ dengan sel sihat yang baru.

Rahmah 013-3221852
www.wasap.my/60133221852

#PengedarShakleeKulim0133221852 
#RME
#RMEmpire 
#kulit 
#cantik
#glowing 
#farmavitahealth
Nak cantik dengan Shaklee?? Jom amalkan ESP, Vitamin C dan Vitamin E 1) ESP: Antara fungsi ESP adalah memudarkan parut jerawat, mengawal pertumbuhan jerawat, kulit menjadi lebih tegang dan sihat, mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang, menguatkan daya ingatan, kulit menjadi lebih anjal dan gebu, melindungi dan menjaga rahim, mengandungi PROTIEN lengkap. Ia juga sangat mengeyangkan dan paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah. 2) Vitamin C : Sebagai anti-oksida yang melawan radikal bebas yang menyebabkan kerutan, kulit bergelambir, dan tanda-tanda penuaan lainnya. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ) 3) Vitamin E : Vitamin larut lemak yang berfungsi sebagai anti-oksida. Agen anti-penuaan yang membantu mengurangkan garis-garis halus. Ia juga berfungsi merangsang kelembapan kulit semula jadi dan membantu mencegah kanser kulit. Parut jerawat di muka lambat hilang adalah salah satu tanda anda mempunyai sel yang ‘kurang sihat’ di mana memerlukan masa yang lama untuk menggantikan ‘sel mati’ dengan sel sihat yang baru. Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/60133221852 #PengedarShakleeKulim0133221852  #RME  #RMEmpire  #kulit  #cantik  #glowing  #farmavitahealth 
Assalamualaikum..selamat bercuti kepada yang bercuti dan selamat bekerja kepada yang bekerja.

Harini nak belanja satu gambar berkaitan dengan ikhtiar penyakit jantung iaitu phytocol-st, omega guard dan garlic.

Semua orang tahu bahawa penyakit jantung adalah pembunuh nombor 1 di Malaysia. 
Statistik menunjukkan bahawa 300 000 pesakit di IJN menerima rawatan setiap tahun. 
Statistik juga mengatakan bahawa penyakit jantung menyerang di awal usia 20-an lagi.

Dengan pemakanan dan gaya hidup sekarang ni memang tidak hairan jantung ramai dikalangan rakyat Malaysia yang mendapat sakit jantung nu.

Jadi marilah sama2 kita mencegah daripada mendapat penyakit ni. Nauzubillah.

Salah satunya dengan mengambil supliment secara konsistent. Pastikan supliment yang di ambil tu adalah selamat, semulajadi dan berkesan. Selain amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat dengan bersenam.

Sekian saja. Terima kasih.

#tipssihat
#infosihat
#cegahsebelumparah
#ikhtiarshaklee
#pengedarshakleekulim
#shakleepenang
#shakleekulim
#PengedarShakleeKulim0133221852 
#farmavitahealth
Assalamualaikum..selamat bercuti kepada yang bercuti dan selamat bekerja kepada yang bekerja. Harini nak belanja satu gambar berkaitan dengan ikhtiar penyakit jantung iaitu phytocol-st, omega guard dan garlic. Semua orang tahu bahawa penyakit jantung adalah pembunuh nombor 1 di Malaysia. Statistik menunjukkan bahawa 300 000 pesakit di IJN menerima rawatan setiap tahun. Statistik juga mengatakan bahawa penyakit jantung menyerang di awal usia 20-an lagi. Dengan pemakanan dan gaya hidup sekarang ni memang tidak hairan jantung ramai dikalangan rakyat Malaysia yang mendapat sakit jantung nu. Jadi marilah sama2 kita mencegah daripada mendapat penyakit ni. Nauzubillah. Salah satunya dengan mengambil supliment secara konsistent. Pastikan supliment yang di ambil tu adalah selamat, semulajadi dan berkesan. Selain amalkan pemakanan sihat dan gaya hidup sihat dengan bersenam. Sekian saja. Terima kasih. #tipssihat  #infosihat  #cegahsebelumparah  #ikhtiarshaklee  #pengedarshakleekulim  #shakleepenang  #shakleekulim  #PengedarShakleeKulim0133221852  #farmavitahealth 
Detox Day-5
Breakfast .
Hari first sampaila hari yang kelima detox ni, hari2 ceq breakfast ESP saja. Harini ESP shake+Banana blend. .
Breakfast on the go sebab siapkan dalam botol pastu dalam kereta sambil drive pn boleh minum. Tunggu trafik light merah la. Kereta berhenti sat kita teguk2 ESP dulu sampai habis. .
Kalau hampa nak tau, ESP ni adalah protien soya non-gmo dan dia bantu beri tenaga segera kepada badan kita. So, takdelah pagi2 rasa letih je kan. .
Tu pentingnya ambil breakfast diawal pagi. .
Pastu detox dengan shaklee.
#DTX 3 biji (detox hati)
#Alfalfa 5 biji (detox darah) .
Jom follow ceq,
Rahmah 013-3221852

#7DayDetoxPrograme
#DetoxbyRahmahMohid 
#DetoxShaklee
#DetoxDay5
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee 
#Breakfast
#ShakleePenang 
#DetoxShaklee
#ShakleeKulim 
#ShakleeKedah 
#DetoksBfMom
#SiDsah #DietDetox
#PengedarSahShaklee
#JomFollow 
#FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detox Day-5 Breakfast . Hari first sampaila hari yang kelima detox ni, hari2 ceq breakfast ESP saja. Harini ESP shake+Banana blend. . Breakfast on the go sebab siapkan dalam botol pastu dalam kereta sambil drive pn boleh minum. Tunggu trafik light merah la. Kereta berhenti sat kita teguk2 ESP dulu sampai habis. . Kalau hampa nak tau, ESP ni adalah protien soya non-gmo dan dia bantu beri tenaga segera kepada badan kita. So, takdelah pagi2 rasa letih je kan. . Tu pentingnya ambil breakfast diawal pagi. . Pastu detox dengan shaklee. #DTX  3 biji (detox hati) #Alfalfa  5 biji (detox darah) . Jom follow ceq, Rahmah 013-3221852 #7DayDetoxPrograme  #DetoxbyRahmahMohid  #DetoxShaklee  #DetoxDay5  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Breakfast  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #ShakleeKedah  #DetoksBfMom  #SiDsah  #DietDetox  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detox Day-4

Sarapan Pagi:
ESP+epal hijau di blend memang sedap sangat!
Detox dengan 5 biji #alfalfa dan 3 biji #DTX

Lunch:
Daging panggang bersama sayuran, buah epal hijau.
Detox dengan 3 biji #PGP

Snack makan buah ja. Snack macam biasa di ambil antara waktu breakfast dan lunch, lunch dan dinner.
Dinner ambil ESP ja.

Kenapa kita perlu detox hati dengan DTX ya? Tau tak?
Sebab... kat hati lah terkumpulnya segala mak nenek toksin dan lemak2. 
Kalau kita tengok hati ayam kan hitam kan..haa..sapa yang tak pernah detox hati tu cam hati ayam tu lah. Kalau hati yang dah detoks dia merah darah segar je.

Lagi satu coach bagitahu punca segala penyakit dan susah nak kurus tu sebab terkumpulnya lemak2 kat hati tula. Boleh bawa kepada pelbagai penyakit lain.

Bila makan supliment ja susah nak berkesan. Lepas tu kita salahkan supliment tak bagus.

Jom follow saya.
Rahmah 013-3221852

#7DayDetoxProgramme
#DetoxbyRahmahMohid 
#DetoxShaklee
#DetoxDay4
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Breakfast #Lunch
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah #Dinner
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detox Day-4 Sarapan Pagi: ESP+epal hijau di blend memang sedap sangat! Detox dengan 5 biji #alfalfa  dan 3 biji #DTX  Lunch: Daging panggang bersama sayuran, buah epal hijau. Detox dengan 3 biji #PGP  Snack makan buah ja. Snack macam biasa di ambil antara waktu breakfast dan lunch, lunch dan dinner. Dinner ambil ESP ja. Kenapa kita perlu detox hati dengan DTX ya? Tau tak? Sebab... kat hati lah terkumpulnya segala mak nenek toksin dan lemak2. Kalau kita tengok hati ayam kan hitam kan..haa..sapa yang tak pernah detox hati tu cam hati ayam tu lah. Kalau hati yang dah detoks dia merah darah segar je. Lagi satu coach bagitahu punca segala penyakit dan susah nak kurus tu sebab terkumpulnya lemak2 kat hati tula. Boleh bawa kepada pelbagai penyakit lain. Bila makan supliment ja susah nak berkesan. Lepas tu kita salahkan supliment tak bagus. Jom follow saya. Rahmah 013-3221852 #7DayDetoxProgramme  #DetoxbyRahmahMohid  #DetoxShaklee  #DetoxDay4  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Breakfast  #Lunch  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #Dinner  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
3rd day detox, kita up semua sekali untuk menu harini.

Macam biasa setiap hari sepanjang detox ni saya breakfast ESP diblend dengan pisang. Detox Shaklee dengan #Alfalfa 5 biji-detox darah dan #DTX 3 biji-detox hati.

Lunch pula sayur berdaun hijau dan sayur mentah berwarna, ayam di grill. Detox dengan PGP 3 biji untuk buang angin dalam badan.

Dinner ikan steam dengan sayur berwarna. Detox dengan 4 biji herblax sebelum tidur untuk cuci usus. Esok bangun pagi confirm lawas. 
Jom follow saya untuk menu detox yang lain pula ya!

Rahmah
013-3221852

#7DaysDetoxProgramme
#DetoxbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee #DetoxDay3 #VivixShaklee #AlfalfaShaklee #PGPShaklee #SetDetoxShaklee
#HerblaxShaklee #Breakfast
#DTXShaklee #Luncheon
#ShakleePenang #DetoxBFMom
#ShakleeKulim #ShakleeKedah
#SiDsah #JomFollow #Dinner
#PengedarShakleeKulim0133221852
#FarmaVitaHealth
3rd day detox, kita up semua sekali untuk menu harini. Macam biasa setiap hari sepanjang detox ni saya breakfast ESP diblend dengan pisang. Detox Shaklee dengan #Alfalfa  5 biji-detox darah dan #DTX  3 biji-detox hati. Lunch pula sayur berdaun hijau dan sayur mentah berwarna, ayam di grill. Detox dengan PGP 3 biji untuk buang angin dalam badan. Dinner ikan steam dengan sayur berwarna. Detox dengan 4 biji herblax sebelum tidur untuk cuci usus. Esok bangun pagi confirm lawas. Jom follow saya untuk menu detox yang lain pula ya! Rahmah 013-3221852 #7DaysDetoxProgramme  #DetoxbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay3  #VivixShaklee  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #SetDetoxShaklee  #HerblaxShaklee  #Breakfast  #DTXShaklee  #Luncheon  #ShakleePenang  #DetoxBFMom  #ShakleeKulim  #ShakleeKedah  #SiDsah  #JomFollow  #Dinner  #PengedarShakleeKulim0133221852  #FarmaVitaHealth 
2nd day detox, 
Kita pilih menu energetic so, Breakfast ESP blend dengan pisang.
Lunch kena sayur berdaun hijau steam dan ayam di grill. 
Kenapa menu energetic? Sebab setiap hidangan kita tambah protien. ESP dan ayam adala protien. So takdelah lesu badan bila kita buat detox ni.

Detox Shaklee:
Pagi- Alfalfa 5 biji untuk detox darah dan DTX 3 biji untuk detox hati.
Tengahari-Peppermint gingger plus (PGP) 3 biji untuk buang angin dalam badan.

Jom follow saya ya!

Rahmah
013-3221852

#7DaysDetoxProgramme
#DetoxbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee #DetoxDay2 #VivixShaklee #AlfalfaShaklee #PGPShaklee #SetDetoxShaklee
#HerblaxShaklee #Breakfast
#DTXShaklee #Luncheon
#ShakleePenang #DetoxBFMom
#ShakleeKulim #ShakleeKedah
#SiDsah #JomFollow
#PengedarShakleeKulim0133221852
#FarmaVitaHealth
2nd day detox, Kita pilih menu energetic so, Breakfast ESP blend dengan pisang. Lunch kena sayur berdaun hijau steam dan ayam di grill. Kenapa menu energetic? Sebab setiap hidangan kita tambah protien. ESP dan ayam adala protien. So takdelah lesu badan bila kita buat detox ni. Detox Shaklee: Pagi- Alfalfa 5 biji untuk detox darah dan DTX 3 biji untuk detox hati. Tengahari-Peppermint gingger plus (PGP) 3 biji untuk buang angin dalam badan. Jom follow saya ya! Rahmah 013-3221852 #7DaysDetoxProgramme  #DetoxbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay2  #VivixShaklee  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #SetDetoxShaklee  #HerblaxShaklee  #Breakfast  #DTXShaklee  #Luncheon  #ShakleePenang  #DetoxBFMom  #ShakleeKulim  #ShakleeKedah  #SiDsah  #JomFollow  #PengedarShakleeKulim0133221852  #FarmaVitaHealth 
Detox Day-1
Snack

Menu:
*Buah epal merah sebiji
*Buah Lai sebiji

Snek boleh dimakan antara waktu: --
-Sarapan pagi dan makan tengahari 
Dan juga
-Makan tengari dan makan malam

Tips kalau lapar minumla air masak banyak2.

#7DaysDetoxProgramme
#DetoxbyRahmahMohid 
#DetoxShaklee
#DetoxDay1
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Snack
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah #DetoksBfMom
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detox Day-1 Snack Menu: *Buah epal merah sebiji *Buah Lai sebiji Snek boleh dimakan antara waktu: -- -Sarapan pagi dan makan tengahari Dan juga -Makan tengari dan makan malam Tips kalau lapar minumla air masak banyak2. #7DaysDetoxProgramme  #DetoxbyRahmahMohid  #DetoxShaklee  #DetoxDay1  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Snack  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #DetoksBfMom  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Hari first detox, lunch kena ada sayur berdaun hijau dan protien.

Detox Day-1
Lunch

Menu energetic:
*Chicken grill
*Salad
*Timun
*Epal hijau

Detox Shaklee:
*Peppermint gingger plus 3 biji untuk buang angin dalam badan.

No salt no sugar no msg no rice. Haha..semua no no no no no kayy.. Sape nak join detoks boleh la follow ya!

013-3221852

#7DaysDetoxProgramme
#DetoxbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay1
#VivixShaklee
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Luncheon
#ShakleePenang #DetoxBFMom
#ShakleeKulim
#ShakleeKedah
#SiDsah
#JomFollow
#PengedarShakleeKulim0133221852 
#FarmaVitaHealth
Hari first detox, lunch kena ada sayur berdaun hijau dan protien. Detox Day-1 Lunch Menu energetic: *Chicken grill *Salad *Timun *Epal hijau Detox Shaklee: *Peppermint gingger plus 3 biji untuk buang angin dalam badan. No salt no sugar no msg no rice. Haha..semua no no no no no kayy.. Sape nak join detoks boleh la follow ya! 013-3221852 #7DaysDetoxProgramme  #DetoxbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay1  #VivixShaklee  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Luncheon  #ShakleePenang  #DetoxBFMom  #ShakleeKulim  #ShakleeKedah  #SiDsah  #JomFollow  #PengedarShakleeKulim0133221852  #FarmaVitaHealth 
Detox Day-1
Breakfast

Menu:
ESP shake+Banana

Detox dengan:
#DTX 3 biji (detox hati)
#Alfalfa 5 biji (detox darah)

Simple breakfast for today. Kenyang sampai tengahri. 
#7DayDetoxPrograme
#DetoxbyRahmahMohid 
#DetoxShaklee
#DetoxDay1
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Breakfast
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah #DetoksBfMom
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detox Day-1 Breakfast Menu: ESP shake+Banana Detox dengan: #DTX  3 biji (detox hati) #Alfalfa  5 biji (detox darah) Simple breakfast for today. Kenyang sampai tengahri. #7DayDetoxPrograme  #DetoxbyRahmahMohid  #DetoxShaklee  #DetoxDay1  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Breakfast  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #DetoksBfMom  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
MANISNYA SENYUMAN IBU BAHAGIA =============================== Boleh saya tau awak ada ke masalah anak yang kurang berat badan ke atau kerap demam, batuk dan selesema dalam masa setahun?

Anak yang kurang nutrisi memang mudah jatuh sakit. 
Doktor pesan suruh banyakkan makanan berkhasiat cukup protein, sayuran dan buah.  Kerap makan untuk elak anak kurang nutrisi. Takde la terganggu tumbesaran dia.

Bila anak sihat, ibu bahagia dan ceria. Kan?

Kalau diberi peluang dalam masa 1 bulan setelkan masalah ni, anak awak dapat membesar dengan sihat cuma amalkan je #Vitalea for kids, nak ke awak cuba?

untuk sebarang pertanyaan boleh terus tekan link wasap 👇🏼 www.wasap.wasap.my/60133221852 ☎️013-3221852

#syjualsyamal
#shakleekesihatan
#shakleeanakbijak
#shakleevitalea
#shakleepenang
#shakleekulim
#farmavitahealth
#vivix
#coqtrolplus
MANISNYA SENYUMAN IBU BAHAGIA =============================== Boleh saya tau awak ada ke masalah anak yang kurang berat badan ke atau kerap demam, batuk dan selesema dalam masa setahun? Anak yang kurang nutrisi memang mudah jatuh sakit. Doktor pesan suruh banyakkan makanan berkhasiat cukup protein, sayuran dan buah. Kerap makan untuk elak anak kurang nutrisi. Takde la terganggu tumbesaran dia. Bila anak sihat, ibu bahagia dan ceria. Kan? Kalau diberi peluang dalam masa 1 bulan setelkan masalah ni, anak awak dapat membesar dengan sihat cuma amalkan je #Vitalea  for kids, nak ke awak cuba? untuk sebarang pertanyaan boleh terus tekan link wasap 👇🏼 www.wasap.wasap.my/60133221852 ☎️013-3221852 #syjualsyamal  #shakleekesihatan  #shakleeanakbijak  #shakleevitalea  #shakleepenang  #shakleekulim  #farmavitahealth  #vivix  #coqtrolplus 
HARI-HARI SHOPPING DEKAT BRANCH SHAKLEE❤️ .
Bagi yang tertanya-tanya, “Rahmah memang hari-hari beli stock dekat branch ke?” Jawapannya YES😊 sebab branch shaklee Penang dekat je dengan tempat kerja akak. Sampai staf dekat branch pun dah kenal sebab hari-hari muka ni la yang muncul depan kaunter😂 .
Paling-paling pun kalau tak pegi hari-hari, 2 hari sekali memang muka kami ni akan muncul dan berlegar-legar dekat hq tu. .
Untuk akak sendiri, akak memang jarang simpan stok banyak-banyak, kalau yer pun saya akan backupkan untuk customer yang dah booking product Shaklee untuk COD di sekitar Kulim dan Penang 💕 .
Makanya, stok yang ada pada akak semua ialah FRESHHHH dari ladang, bukan stok-stok lama👍🏻 .
Sekejap lagi pun nak ke branch ni sebab nak oderkan barang anak shaklee yang baru semalam daftar.
Lepastu nak belikan barang anak shaklee Kulim yang aktif. Hari-hari pun masuk oder. .
Berminat nak order product Shaklee, jangan segan silu contact akak k 🙂 kalau nak mudah, list kan je product yang dihajati dan diidami. Kita akan bg details hehe. .
Rahmah Mohid,
013-3221852
#shakleebyrahmah

#farmavitahealth 
#PengedarShakleeKulim0133221852 
#sayajualonline 
#bazaarpaknil 
#sayajualsayamakan 
#coduitm 
#codtescokulim 
#codkulim 
#codpenang 
#shakleeperda 
#shakleepenang 
#shakleekulim 
#codtesco
HARI-HARI SHOPPING DEKAT BRANCH SHAKLEE❤️ . Bagi yang tertanya-tanya, “Rahmah memang hari-hari beli stock dekat branch ke?” Jawapannya YES😊 sebab branch shaklee Penang dekat je dengan tempat kerja akak. Sampai staf dekat branch pun dah kenal sebab hari-hari muka ni la yang muncul depan kaunter😂 . Paling-paling pun kalau tak pegi hari-hari, 2 hari sekali memang muka kami ni akan muncul dan berlegar-legar dekat hq tu. . Untuk akak sendiri, akak memang jarang simpan stok banyak-banyak, kalau yer pun saya akan backupkan untuk customer yang dah booking product Shaklee untuk COD di sekitar Kulim dan Penang 💕 . Makanya, stok yang ada pada akak semua ialah FRESHHHH dari ladang, bukan stok-stok lama👍🏻 . Sekejap lagi pun nak ke branch ni sebab nak oderkan barang anak shaklee yang baru semalam daftar. Lepastu nak belikan barang anak shaklee Kulim yang aktif. Hari-hari pun masuk oder. . Berminat nak order product Shaklee, jangan segan silu contact akak k 🙂 kalau nak mudah, list kan je product yang dihajati dan diidami. Kita akan bg details hehe. . Rahmah Mohid, 013-3221852 #shakleebyrahmah  #farmavitahealth  #PengedarShakleeKulim0133221852  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #sayajualsayamakan  #coduitm  #codtescokulim  #codkulim  #codpenang  #shakleeperda  #shakleepenang  #shakleekulim  #codtesco 
Saya pengedar sah shaklee Kulim 
Id : 1068161
Nak dapakan produk shaklee boleh call/wasap saya ya www.wasap.my/60133221852
Cod seluruh Kulim-Penang
Pos seluruh Malaysia
Like page fb saya : Pengedar Shaklee Kulim 013-3221852
Ready stock

#SHAKLEE
#shakleekulim
#shakleeperda 
#shakleepenang 
#sayajualonline 
#bazaarpaknil 
#farmavitahealth 
#PengedarShakleeKulim0133221852 
#PengedarSahShaklee 
#shakleelovers 
#fvhlegacy
#sideincome
#sayajualshaklee
[Ikhtiar kulit cantik dengan Shaklee]

Esp, Vitamin C & Vitamin E
.
ESP :
.
✔ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu.
✔ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang.
✔ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily
✔ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut
✔ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat
✔ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
✔ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✔ Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
✔ Membantu membanyakkan susu ibu, inshaaAllah susu akan jadi lebih pekat dan anak lebih cepat kenyang - kulit baby juga lebih cantik sebab baby juga dapat khasiat melalui susu ibu
.
.
Kelebihan Vitamin C :
.
✔ Melindungi kulit daripada sinaran UV
✔ Mengurangkan kesan sunburn
✔ Membantu mengatasi masalah jerawat degil
✔ Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata
✔ Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi ✔ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
✔ Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan
✔ Membantu menghasilkan collagen dalam badan
✔ Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri .
.
Kelebihan Vitamin E :
.
✔ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
✔ Memelihara kesihatan kulit dan rambut ✔ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
✔ Membantu mengurangkan eyebag
✔ Mengatasi masalah kulit kering
✔ Mengurangkan masalah jeragat
✔ Mengatasi masalah penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas

Whatsapp segera👇🏼
www.wasap.my/60133221852
.
📞013-3221852
📞013-3221852
📞013-3221852

#shakleekulim
#shakleepenang
#sayajualshaklee
#pengedarsahshaklee
#farmavitahealth
#bazaarpaknil
[Ikhtiar kulit cantik dengan Shaklee] Esp, Vitamin C & Vitamin E . ESP : . ✔ Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu. ✔ Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang. ✔ Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily ✔ Menjadikan kulit lebih halus dan lembut ✔ Mengawal masalah pertumbuhan jerawat ✔ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut ✔ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✔ Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan ✔ Membantu membanyakkan susu ibu, inshaaAllah susu akan jadi lebih pekat dan anak lebih cepat kenyang - kulit baby juga lebih cantik sebab baby juga dapat khasiat melalui susu ibu . . Kelebihan Vitamin C : . ✔ Melindungi kulit daripada sinaran UV ✔ Mengurangkan kesan sunburn ✔ Membantu mengatasi masalah jerawat degil ✔ Menjadikan tona kulit menjadi lebih sekata ✔ Mencerahkan keseluruhan kulit secara semula jadi ✔ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ✔ Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan ✔ Membantu menghasilkan collagen dalam badan ✔ Menjadikan kulit lebih glowing dan berseri seri . . Kelebihan Vitamin E : . ✔ Mengurangkan parut dan masalah jerawat ✔ Memelihara kesihatan kulit dan rambut ✔ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead ✔ Membantu mengurangkan eyebag ✔ Mengatasi masalah kulit kering ✔ Mengurangkan masalah jeragat ✔ Mengatasi masalah penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas Whatsapp segera👇🏼 www.wasap.my/60133221852 . 📞013-3221852 📞013-3221852 📞013-3221852 #shakleekulim  #shakleepenang  #sayajualshaklee  #pengedarsahshaklee  #farmavitahealth  #bazaarpaknil 
Vitamin C brand A: RM 50.00 je sebotol. 
Ada 30 biji tahan untuk sebulan 😍

Vitamin C brand S: RM 97.50 je sebotol. 
Ada 180 biji tahan untuk 6 bulan. Ada teknologi sustained released lagi 😍
Semulajadi, selamat, berkesan.

Yang mana lagi berbaloi ya?

Tepuk dada tanya diri sendiri.

#shakleelover
#vitaminC
#sayajualshaklee
#shakleekulim
#shakleepenang
#posshaklee
#shakleeonline
#fvhlegacy
#pengedarsahshaklee
#farmavitahealth
Meh2 sape nak cepattt..sat ja ni licinn.. Fresh dari branch shaklee. 
Omega guard keduanya dah berpunya, vitalea chidren pun sama.

B complex dan ostematrix pun dah ada yang punya.

Kalau nak terus ja wasap k.

www.wasap.my/60133221852

#carishakleecariRahmah
#sayajualshaklee
#sayajualsayamakan
#jomjoinmember
#posshaklee
#shakleeonline
#fvhlegacy
#farmavitahealth
#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleekulim
#shakleekulim
#shakleepenang
Tq dik beli #GLA ngn akak. Lepas ni bertambah peloles la muka awak. Lebih baik dan sihat dalaman awak yer. Tq beli dengan akak.

Adik ni dah berbulan wasap tanya pasal shaklee n mintak advise kesihatan dalaman. Dia kata nanti dulu kak kalau ada rezeki boleh beli. Akak tak kisah dik, akak bagi free konsultasi je dengan awak dik.

Akak doakan adik dimurahkan rezeki untuk try shaklee. Akak seronok nak bantu orang lain dapat kesihatan yang lebih baik dik. Allah permudahkan urusan adik untuk try #shaklee. Tq so much! Alhamdulillah... #sayajualsayamakan
#shakleelover
#carishakleecarirahmah
#pengedarsahshaklee
#shakleekulim
#shakleepenang
#pengedarshakleekulim0133221852
#farmavitahealth
#fvhlegacy
Tq dik beli #GLA  ngn akak. Lepas ni bertambah peloles la muka awak. Lebih baik dan sihat dalaman awak yer. Tq beli dengan akak. Adik ni dah berbulan wasap tanya pasal shaklee n mintak advise kesihatan dalaman. Dia kata nanti dulu kak kalau ada rezeki boleh beli. Akak tak kisah dik, akak bagi free konsultasi je dengan awak dik. Akak doakan adik dimurahkan rezeki untuk try shaklee. Akak seronok nak bantu orang lain dapat kesihatan yang lebih baik dik. Allah permudahkan urusan adik untuk try #shaklee . Tq so much! Alhamdulillah... #sayajualsayamakan  #shakleelover  #carishakleecarirahmah  #pengedarsahshaklee  #shakleekulim  #shakleepenang  #pengedarshakleekulim0133221852  #farmavitahealth  #fvhlegacy 
Detoks Hari Ke-7
Makan Malam

Menu:
*Nasi suku
*Ikan kembung seekor dimasak steam dengan sayur carrot+tomato+saleri+cendawan dengan perahan lemon.
*Buah epal merah sebiji

Bilas dengan herblax 4 biji untuk detoks usus.

Alhamdulillah..selesai sudah program detoks selama 7 hari dengn jayanya.
Terima kasih semua yang menyokong kami.

Terima kasih banyak2 terutamanya kepada coach dan geng detoks yang lain!

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay7
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Dinner
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah #DetoxBfMom
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ke-7 Makan Malam Menu: *Nasi suku *Ikan kembung seekor dimasak steam dengan sayur carrot+tomato+saleri+cendawan dengan perahan lemon. *Buah epal merah sebiji Bilas dengan herblax 4 biji untuk detoks usus. Alhamdulillah..selesai sudah program detoks selama 7 hari dengn jayanya. Terima kasih semua yang menyokong kami. Terima kasih banyak2 terutamanya kepada coach dan geng detoks yang lain! #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay7  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Dinner  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #DetoxBfMom  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detoks Hari-7
Makan tengahari.

Menu:
*Buah epal merah sebiji
*Nasi suku
*Sayur sawi goreng+carrot+tomato
*Tempe goreng seketul
*Salad+ayam grill
-Ayam diperap dengan serbuk blackpepper,white pepper, bawang putih dan olive oil
-Sayur dan tempe digoreng menggunakan olive oil

Set Detoks Shaklee:
*Peppermint gingger plus 3 biji
*Alfalfa 5 biji

Sape nak join detoks boleh la follow ya!

013-3221852

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay7
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Luncheon
#ShakleePenang
#ShakleeKulim
#ShakleeKedah
#SiDsah #DetoksBfMom
#JomFollow
#PengedarShakleeKulim0133221852 
#FarmaVitaHealth
Detoks Hari-7 Makan tengahari. Menu: *Buah epal merah sebiji *Nasi suku *Sayur sawi goreng+carrot+tomato *Tempe goreng seketul *Salad+ayam grill -Ayam diperap dengan serbuk blackpepper,white pepper, bawang putih dan olive oil -Sayur dan tempe digoreng menggunakan olive oil Set Detoks Shaklee: *Peppermint gingger plus 3 biji *Alfalfa 5 biji Sape nak join detoks boleh la follow ya! 013-3221852 #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay7  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Luncheon  #ShakleePenang  #ShakleeKulim  #ShakleeKedah  #SiDsah  #DetoksBfMom  #JomFollow  #PengedarShakleeKulim0133221852  #FarmaVitaHealth 
Detoks Hari Ke-7
Sarapan Pagi

Menu:
*Banana shake+ESP

Detox dengan:
#Vivix 1 susu teh (detox sel)
#DTX 3 biji (detox hati)
#Alfalfa 5 biji (detox darah)

Simple breakfast for today. Kenyang sampai tengahri. Harini special sikit sebab ada vivix. 
Pastu kita p bawak si kecik ke plaground dan joging kat tasik putra bagi keluar peluh. Sama macam semalam.

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay7
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Breakfast
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah #DetoksBfMom
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ke-7 Sarapan Pagi Menu: *Banana shake+ESP Detox dengan: #Vivix  1 susu teh (detox sel) #DTX  3 biji (detox hati) #Alfalfa  5 biji (detox darah) Simple breakfast for today. Kenyang sampai tengahri. Harini special sikit sebab ada vivix. Pastu kita p bawak si kecik ke plaground dan joging kat tasik putra bagi keluar peluh. Sama macam semalam. #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay7  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Breakfast  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #DetoksBfMom  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detoks Hari Ke-6
Makan Malam

Menu:
*Spageti oglio olio spinach+ayam ditumis dengan bawang putih, bawang holland, serbuk lada hitam dan putih, minyak olive.
*Buah epal merah sebiji

Bilas dengan herblax 4 biji untuk detoks usus.

Misi diteruskan lagi 1 hari!
Tak sabar nak timbang berat esok.
Terima kasih sebab follow.

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay4
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Dinner
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah #DetoxBfMom
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ke-6 Makan Malam Menu: *Spageti oglio olio spinach+ayam ditumis dengan bawang putih, bawang holland, serbuk lada hitam dan putih, minyak olive. *Buah epal merah sebiji Bilas dengan herblax 4 biji untuk detoks usus. Misi diteruskan lagi 1 hari! Tak sabar nak timbang berat esok. Terima kasih sebab follow. #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay4  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Dinner  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #DetoxBfMom  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detoks Hari Ke-6
Snek

Menu:
*Buah epal merah sebiji
*Buah Lai sebiji

Snek boleh dimakan antara waktu: --
-Sarapan pagi dan makan tengahari 
Dan juga
-Makan tengari dan makan malam

Kalau lapar minum air banyak2.

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay6
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Snack
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah #DetoksBfMom
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ke-6 Snek Menu: *Buah epal merah sebiji *Buah Lai sebiji Snek boleh dimakan antara waktu: -- -Sarapan pagi dan makan tengahari Dan juga -Makan tengari dan makan malam Kalau lapar minum air banyak2. #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay6  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Snack  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #DetoksBfMom  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detoks Hari-6
Makan tengahari.

Menu:
*Buah tembikai 3 potong *Nasi
*Sup sayur bayam
*Salad+ayam grill+tomato+hirisan lemon
Ayam diperap dengan serbuk blackpepper,white pepper, bawang putih dan olive oil

Set Detoks Shaklee:
*Peppermint gingger plus 3 biji
*Alfalfa 5 biji

Sape nak join detoks boleh la follow ya!

013-3221852

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay6
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Luncheon
#ShakleePenang
#ShakleeKulim
#ShakleeKedah
#SiDsah #DetoksBfMom
#JomFollow
#PengedarShakleeKulim0133221852 
#FarmaVitaHealth
Detoks Hari-6 Makan tengahari. Menu: *Buah tembikai 3 potong *Nasi *Sup sayur bayam *Salad+ayam grill+tomato+hirisan lemon Ayam diperap dengan serbuk blackpepper,white pepper, bawang putih dan olive oil Set Detoks Shaklee: *Peppermint gingger plus 3 biji *Alfalfa 5 biji Sape nak join detoks boleh la follow ya! 013-3221852 #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay6  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Luncheon  #ShakleePenang  #ShakleeKulim  #ShakleeKedah  #SiDsah  #DetoksBfMom  #JomFollow  #PengedarShakleeKulim0133221852  #FarmaVitaHealth 
Detoks Hari Ke-6
Sarapan Pagi

Menu:
*Banana shake+ESP

Detox dengan:
#DTX 3 biji (detox hati)
#Alfalfa 5 biji (detox darah)

Simple breakfast for today. Kenyang sampai tengahri.

Pastu kita p bawak si kecik ke plaground dan joging kat tasik putra.

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay6
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Breakfast
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah #DetoksBfMom
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ke-6 Sarapan Pagi Menu: *Banana shake+ESP Detox dengan: #DTX  3 biji (detox hati) #Alfalfa  5 biji (detox darah) Simple breakfast for today. Kenyang sampai tengahri. Pastu kita p bawak si kecik ke plaground dan joging kat tasik putra. #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay6  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Breakfast  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #DetoksBfMom  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detoks Hari Ke-5
Makan Malam

Menu:
*Ikan cencaru grill setengah ekor je dengan perahan lemon. Diperap dengan bawang putih, serbuk lada hitam dan putih, perahan lemon n minyak olive.
*Sayur campur (carrot+tomato+sawi+bawang holand+brokolo+cili) ditumis dengan bawang putih dan guna minyak olive
*Buah lai sebiji

Bilas dengan herblax 4 biji untuk detoks usus.

Terima kasih sebab follow.
Misi diteruskan lagi 2 hari!

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay4
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Dinner
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah #DetoxBfMom
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ke-5 Makan Malam Menu: *Ikan cencaru grill setengah ekor je dengan perahan lemon. Diperap dengan bawang putih, serbuk lada hitam dan putih, perahan lemon n minyak olive. *Sayur campur (carrot+tomato+sawi+bawang holand+brokolo+cili) ditumis dengan bawang putih dan guna minyak olive *Buah lai sebiji Bilas dengan herblax 4 biji untuk detoks usus. Terima kasih sebab follow. Misi diteruskan lagi 2 hari! #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay4  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Dinner  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #DetoxBfMom  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detoks Hari Ke-5
Snek

Menu:
*Buah epal merah sebiji
*Buah Lai sebiji

Snek boleh dimakan antara waktu: --
-Sarapan pagi dan makan tengahari 
Dan juga
-Makan tengari dan makan malam

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay5
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Snack
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ke-5 Snek Menu: *Buah epal merah sebiji *Buah Lai sebiji Snek boleh dimakan antara waktu: -- -Sarapan pagi dan makan tengahari Dan juga -Makan tengari dan makan malam #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay5  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Snack  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detoks Hari-5
Makan tengahari.

Menu:
*Buah lai sebiji
*Salad+hirisan ayam grill+tomato+hirisan lemon
Ayam diperap dengan serbuk blackpepper,white pepper, bawang putih dan olive oil

Set Detoks Shaklee:
*Peppermint gingger plus 3 biji
*Alfalfa 5 biji

No salt no sugar no msg no rice no meat no fish. Haha..semua no no no no no kayy.. Perut dah berkeriuk2 minta diisi nasik ni. Tapi tengaharini tak da nasi k.

I like detoks..dah hari ke-5 ni rasa makin best pulak. Sape nak join detoks boleh la follow ya!

013-3221852

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay5
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Luncheon
#ShakleePenang
#ShakleeKulim
#ShakleeKedah
#SiDsah
#JomFollow
#PengedarShakleeKulim0133221852 
#FarmaVitaHealth
Detoks Hari-5 Makan tengahari. Menu: *Buah lai sebiji *Salad+hirisan ayam grill+tomato+hirisan lemon Ayam diperap dengan serbuk blackpepper,white pepper, bawang putih dan olive oil Set Detoks Shaklee: *Peppermint gingger plus 3 biji *Alfalfa 5 biji No salt no sugar no msg no rice no meat no fish. Haha..semua no no no no no kayy.. Perut dah berkeriuk2 minta diisi nasik ni. Tapi tengaharini tak da nasi k. I like detoks..dah hari ke-5 ni rasa makin best pulak. Sape nak join detoks boleh la follow ya! 013-3221852 #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay5  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Luncheon  #ShakleePenang  #ShakleeKulim  #ShakleeKedah  #SiDsah  #JomFollow  #PengedarShakleeKulim0133221852  #FarmaVitaHealth 
Detoks Hari Ke-4
makan Malam

Menu:
*Nasi segenggam
*Telur sebiji+ bawang holand digoreng tanpa minyak
*Sayur campur (carrot+tomato+sawi+bawang holand+cili) ditumis tanpa minyak n garam
*Buah pear sebiji

Bilas dengan herblax 4 biji untuk detoks usus.

Terima kasih sebab follow.
Misi diteruskan lagi 3 hari!

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay4
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Dinner
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ke-4 makan Malam Menu: *Nasi segenggam *Telur sebiji+ bawang holand digoreng tanpa minyak *Sayur campur (carrot+tomato+sawi+bawang holand+cili) ditumis tanpa minyak n garam *Buah pear sebiji Bilas dengan herblax 4 biji untuk detoks usus. Terima kasih sebab follow. Misi diteruskan lagi 3 hari! #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay4  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Dinner  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detoks Hari Ke-4
Snek

Menu:
*Buah pisang kaki sebiji
*Buah Lai sebiji

Snek boleh dimakan antara waktu: --
-Sarapan pagi dan makan tengahari 
Dan juga
-Makan tengari dan makan malam

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay4
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Snack
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ke-4 Snek Menu: *Buah pisang kaki sebiji *Buah Lai sebiji Snek boleh dimakan antara waktu: -- -Sarapan pagi dan makan tengahari Dan juga -Makan tengari dan makan malam #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay4  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Snack  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detoks Hari Ke-4
Makan tengahari

Menu:
*Smoothies ESP+banana tanpa ais.

Detox dengan:
#PGP 3 biji (detox angin dalam badan)
#Alfalfa 5 biji (detox darah)

Maaf coach lambat update :) #ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay4
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Lunch
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ke-4 Makan tengahari Menu: *Smoothies ESP+banana tanpa ais. Detox dengan: #PGP  3 biji (detox angin dalam badan) #Alfalfa  5 biji (detox darah) Maaf coach lambat update :) #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay4  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Lunch  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detoks Hari Ke-4
Sarapan Pagi

Menu:
*Buah anggur merah 8 biji
*Salad+Timun+perahan lemon

Detox dengan:
#DTX 3 biji (detox hati)
#Alfalfa 5 biji (detox darah)

Kenapa perlu detox hati ya?
Sebab kat hati lah terkumpulnya segala mak nenek toksin dan lemak2. 
Kalau kita tengok hati ayam kan hitam kan..haa..sapa yang tak pernah detox hati tu cam hati ayam tu lah. Kalau hati yang dah detoks dia merah darah segar je.

Lagi satu coach bagitahu punca segala penyakit dan susah nak kurus tu sebab terkumpulnya lemak2 kat hati tula. Boleh bawa kepada pelbagai penyakit lain.

Bila makan supliment ja susah nak berkesan. Lepas tu kita salahkan supliment tak bagus.

Maafla terpanjang ceramah pagi ni. Haha..
Nak bagitahu bangun pagi tadi lawas sangat sebab malam tadi detox usus dengan #herblax 4 biji.

Ok. Have a nice day!

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay4
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Breakfast
#ShakleePenang #DetoxShaklee
#ShakleeKulim #Detox
#ShakleeKedah
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ke-4 Sarapan Pagi Menu: *Buah anggur merah 8 biji *Salad+Timun+perahan lemon Detox dengan: #DTX  3 biji (detox hati) #Alfalfa  5 biji (detox darah) Kenapa perlu detox hati ya? Sebab kat hati lah terkumpulnya segala mak nenek toksin dan lemak2. Kalau kita tengok hati ayam kan hitam kan..haa..sapa yang tak pernah detox hati tu cam hati ayam tu lah. Kalau hati yang dah detoks dia merah darah segar je. Lagi satu coach bagitahu punca segala penyakit dan susah nak kurus tu sebab terkumpulnya lemak2 kat hati tula. Boleh bawa kepada pelbagai penyakit lain. Bila makan supliment ja susah nak berkesan. Lepas tu kita salahkan supliment tak bagus. Maafla terpanjang ceramah pagi ni. Haha.. Nak bagitahu bangun pagi tadi lawas sangat sebab malam tadi detox usus dengan #herblax  4 biji. Ok. Have a nice day! #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay4  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Breakfast  #ShakleePenang  #DetoxShaklee  #ShakleeKulim  #Detox  #ShakleeKedah  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Detoks Hari Ketiga.
Makan Malam

Menu:
*Buah pear sebiji
*ESP 1 cawan

Sebab harini dah tak lalu nak makan sayur, kita shake2 #ESP jelah.

Pastu detok dengan herblax 4 biji. Herblax ni fungsi dia untuk detoks usus, elancarkan pembuangan. 
Sape yang ada sembelit tu elok ambil herblax ni sebelum tidur. Esok pagi buang lawas je.

#ProgramDetoks7Hari
#DetoksbyRahmahMohid 
#DetoksShaklee
#DetoxDay3
#GengDetoksUtara
#CoachGarang
#TaskDetoks
#VivixShaklee
#VivixViral
#AlfalfaShaklee
#PGPShaklee
#HerblaxShaklee
#DTXShaklee #Dinner
#ShakleePenang
#ShakleeKulim
#ShakleeKedah
#SiDsah #PengedarSahShaklee
#JomFollow #FarmaVitaHealth
#PengedarShakleeKulim0133221852
Detoks Hari Ketiga. Makan Malam Menu: *Buah pear sebiji *ESP 1 cawan Sebab harini dah tak lalu nak makan sayur, kita shake2 #ESP  jelah. Pastu detok dengan herblax 4 biji. Herblax ni fungsi dia untuk detoks usus, elancarkan pembuangan. Sape yang ada sembelit tu elok ambil herblax ni sebelum tidur. Esok pagi buang lawas je. #ProgramDetoks7Hari  #DetoksbyRahmahMohid  #DetoksShaklee  #DetoxDay3  #GengDetoksUtara  #CoachGarang  #TaskDetoks  #VivixShaklee  #VivixViral  #AlfalfaShaklee  #PGPShaklee  #HerblaxShaklee  #DTXShaklee  #Dinner  #ShakleePenang  #ShakleeKulim  #ShakleeKedah  #SiDsah  #PengedarSahShaklee  #JomFollow  #FarmaVitaHealth  #PengedarShakleeKulim0133221852 
Bcomplex shaklee ni best sangat tau sebab ia vitamin anti stress. Haa siapa yang selalu stress-stress sebab banyak kerja kat ofis ke lagi time cuti sekolah ni anak-anak semua ada kat rumah so banyaklah aktiviti mereka kan. 
Uolls memang wajib cuba bcomplex ni. Berbaloi-baloi sebab banyak lagi khasiat lain uolls akan dapat. 
#bcomplexshaklee
#shaklee
#shakleelover 
#IngatshakleeingatRahmah
#pengedarshakleepenang
#pengedarshakleekulim
#posseluruhmalaysia 
#bazaarpaknil 
#fattzura 
#sweetcouple
#shakleepenang
#shakleekulim
#vivix
#promosivivix
#carishakleecariRahmah
#farmavitahealth
Bcomplex shaklee ni best sangat tau sebab ia vitamin anti stress. Haa siapa yang selalu stress-stress sebab banyak kerja kat ofis ke lagi time cuti sekolah ni anak-anak semua ada kat rumah so banyaklah aktiviti mereka kan. Uolls memang wajib cuba bcomplex ni. Berbaloi-baloi sebab banyak lagi khasiat lain uolls akan dapat. #bcomplexshaklee  #shaklee  #shakleelover  #IngatshakleeingatRahmah  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleekulim  #posseluruhmalaysia  #bazaarpaknil  #fattzura  #sweetcouple  #shakleepenang  #shakleekulim  #vivix  #promosivivix  #carishakleecariRahmah  #farmavitahealth 
Ok petang jap balik balik keja terus p cod kat bank muamalat Kilang Lama, Kulim.

Nak dapatkan vivix dari saya??
Rahmah 013-3221852
www.wasap.my/60133221852

#vivix
#sayajualshaklee
#carishakleecarirahmah
#shakleepenang
#shakleekulim
#vivixbest
#codvivix
#codkulim
#codpenang
#codshaklee
#poshaklee
#fvhlegacy
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim0133221852
#pengedarsahshaklee
#bazaarpaknil
Ada tak ibu2 yg kena ALAHAN teruk time preggy? *Mual
*Muntah *Sakit ulu hati
*Sakit kepala
*Pening

Sampai masuk labouroom pun still muntah.

Saya nak suggest ibu2 yg ada masalah macam saya try la cuba peppermint gingger plus.

Telan je tablet..mesti lepas tu rasa segar berangin nyaman jer perut tu. Angin pun dok keluar menderu2.

Marilah ibu2 cuba. Selamat untuk ibu mengandung. Sebab dia adalah dari estrak halia dan herba terpilih.

Orang yang tak mengandung yang mana banyak angin dalam badan tu, angin tak mau keluar, payah nak sendawa meh la try gingger ni. Memang sangat berkesan.

www.wasap.my/60133221852

#shakleeuitm 
#shakleepenang 
#shakleekulim 
#shakleekedah 
#shakleeparitraja 
#shakleejohor 
#shakleelovers 
#farmavitahealth 
#pengedarshakleekulim0133221852 
#carishakleecarirahmah 
#bazaarpaknil 
#vivixShaklee 
#fattzura
Ada tak ibu2 yg kena ALAHAN teruk time preggy? *Mual *Muntah *Sakit ulu hati *Sakit kepala *Pening Sampai masuk labouroom pun still muntah. Saya nak suggest ibu2 yg ada masalah macam saya try la cuba peppermint gingger plus. Telan je tablet..mesti lepas tu rasa segar berangin nyaman jer perut tu. Angin pun dok keluar menderu2. Marilah ibu2 cuba. Selamat untuk ibu mengandung. Sebab dia adalah dari estrak halia dan herba terpilih. Orang yang tak mengandung yang mana banyak angin dalam badan tu, angin tak mau keluar, payah nak sendawa meh la try gingger ni. Memang sangat berkesan. www.wasap.my/60133221852 #shakleeuitm  #shakleepenang  #shakleekulim  #shakleekedah  #shakleeparitraja  #shakleejohor  #shakleelovers  #farmavitahealth  #pengedarshakleekulim0133221852  #carishakleecarirahmah  #bazaarpaknil  #vivixShaklee  #fattzura 
Anak tak lalu makan nasi? Nah 7 makanan ringkas yang anak pasti suka!

1. Cucur Nasi.
2. Spageti Carbonara
3. Makaroni Bakar
4. Bihun Goreng Singapore
5. Nasi Ayam
6. Pizza
7. Biskut dan roti

Selain tu, #Mealshakes sangat membantu untuk menaikkan selera makan si anak. 
Kenapa Meal Shakes baik untuk kanak-kanak?

1. Kanak-kanak tiada atau kurang selera makan atau memilih makan disebabkan kurang Vitamin dan nutrisi. Meal Shake yang kaya dengan 24 jenis vitamin dapat cover kekurangan nutrisi.

2. Kanak-kanak gemar makanan segera atau makanan ringan buat anak kurang selera makan. Beri Meal Shake untuk tingkatkan selera makan anak.

3. Kanak-kanak selalu demam dan kurang sihat terutamanya di bawah jagaan taska atau nursery. Meal Shakes dapat tingkatkan sistem imun tubuh.

4. Kanak-kanak yang aktif bersukan atau seharian bermain boleh dapat sumber tenaga dari Meal Shakes yang ada segala sumber multivitamin lengkap beserta protein (pemberi tenaga segera) dan serat di dalam bentuk serbuk yang boleh dibancuh. 
5. Kanak-kanak mudah alami sembelit. Meal Shakes kaya dengan serat yang galakkan pergerakan usus dan jadikan anak kecil kita lawas di bilik air.

6. Meal Shakes menjadi kesukaan kanak-kanak.
Meal Shakes mudah dibancuh dengan minuman kanak-kanak, jus atau air sejuk dan perisa French Vanilla memberi bau yang wangi serta rasa yang lazat.

Harap membantu. Membantu ke?

#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekulim0133221852
#farmavitahealth
#vivix #nutriwhite
#shakleekulim
#shakleepenang
#agenshakleekulim
#sayajualshaklee
#shakleeuitm  #shaklee
Anak tak lalu makan nasi? Nah 7 makanan ringkas yang anak pasti suka! 1. Cucur Nasi. 2. Spageti Carbonara 3. Makaroni Bakar 4. Bihun Goreng Singapore 5. Nasi Ayam 6. Pizza 7. Biskut dan roti Selain tu, #Mealshakes  sangat membantu untuk menaikkan selera makan si anak. Kenapa Meal Shakes baik untuk kanak-kanak? 1. Kanak-kanak tiada atau kurang selera makan atau memilih makan disebabkan kurang Vitamin dan nutrisi. Meal Shake yang kaya dengan 24 jenis vitamin dapat cover kekurangan nutrisi. 2. Kanak-kanak gemar makanan segera atau makanan ringan buat anak kurang selera makan. Beri Meal Shake untuk tingkatkan selera makan anak. 3. Kanak-kanak selalu demam dan kurang sihat terutamanya di bawah jagaan taska atau nursery. Meal Shakes dapat tingkatkan sistem imun tubuh. 4. Kanak-kanak yang aktif bersukan atau seharian bermain boleh dapat sumber tenaga dari Meal Shakes yang ada segala sumber multivitamin lengkap beserta protein (pemberi tenaga segera) dan serat di dalam bentuk serbuk yang boleh dibancuh. 5. Kanak-kanak mudah alami sembelit. Meal Shakes kaya dengan serat yang galakkan pergerakan usus dan jadikan anak kecil kita lawas di bilik air. 6. Meal Shakes menjadi kesukaan kanak-kanak. Meal Shakes mudah dibancuh dengan minuman kanak-kanak, jus atau air sejuk dan perisa French Vanilla memberi bau yang wangi serta rasa yang lazat. Harap membantu. Membantu ke? #carishakleecarirahmah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekulim0133221852  #farmavitahealth  #vivix  #nutriwhite  #shakleekulim  #shakleepenang  #agenshakleekulim  #sayajualshaklee  #shakleeuitm  #shaklee 
Anak shaklee marah ai sebab tak ajak dia juai shaklee sejak 2015 yang lalu. 
Mak mintak maap ye nak..hehe..syokla tu juai shaklee.

Sapa yang nak jana income ngan shaklee meh wasap akak laju2. Jangan menyesal sebab dok tunggu2 wat tak tau ja.

Jom daftar ahli sekarang!

Rahmah 013-3221852

#takmarahaih
#sajagurau2
#sideincome
#jomjoinshaklee
#fvhlegacy
#seronokjuaishaklee
#shakleepenang
#shakleekulim
#shakleeuitm
#shakleeseberangjaya
#shaklee
#farmavitahealth
#carishakleecarirahmah
#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleekulim0133221852
#shakleemalaysia
#shakleelunas
#codtesco
#coduitm
#bazaarpaknil 
#noradanish 
#ritarudaini
#khaibahar 
#vivixShaklee 
#kolagenshaklee
#vivix
#vivixmurah
Anak shaklee marah ai sebab tak ajak dia juai shaklee sejak 2015 yang lalu. Mak mintak maap ye nak..hehe..syokla tu juai shaklee. Sapa yang nak jana income ngan shaklee meh wasap akak laju2. Jangan menyesal sebab dok tunggu2 wat tak tau ja. Jom daftar ahli sekarang! Rahmah 013-3221852 #takmarahaih  #sajagurau2  #sideincome  #jomjoinshaklee  #fvhlegacy  #seronokjuaishaklee  #shakleepenang  #shakleekulim  #shakleeuitm  #shakleeseberangjaya  #shaklee  #farmavitahealth  #carishakleecarirahmah  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekulim0133221852  #shakleemalaysia  #shakleelunas  #codtesco  #coduitm  #bazaarpaknil  #noradanish  #ritarudaini  #khaibahar  #vivixShaklee  #kolagenshaklee  #vivix  #vivixmurah 
::SET HAMIL:: .
.
🌻#ESP
-Memberikan tenaga berpanjangan. .
.
🌻#vitaminC
-Meningkatkan imunisasi supaya tidak kerap demam
-meningkatkan hb .
. 🌻#vitalea
-menghasilkan sel darah merah -multivitamin
-meningkatkan tenaga .
.
🌻#ostematrix
-mengandungi magnesium mengelakkan sembelit -mengelakkan simpul mengkarung .
.
🌻#omegaguard
-mengandungi #EPA & #DHA baik perkembangan otak baby -menguatkan paru-paru .
.
🌻#bcomplex
-mengandungi said folic
-mengelakkan kecacatan spinabifida .
.
013-3221852

#sethamil
#setpreggy
#shaklee
#shakleepenang
#shakleekedah
#sayajualshaklee
#farmavitahealth
#bazaarpaknil 
#vivix
#omega 
#vitalea 
#VitaminC 
#esplovers 
#esp
::SET HAMIL:: . . 🌻#ESP  -Memberikan tenaga berpanjangan. . . 🌻#vitaminC  -Meningkatkan imunisasi supaya tidak kerap demam -meningkatkan hb . . 🌻#vitalea  -menghasilkan sel darah merah -multivitamin -meningkatkan tenaga . . 🌻#ostematrix  -mengandungi magnesium mengelakkan sembelit -mengelakkan simpul mengkarung . . 🌻#omegaguard  -mengandungi #EPA  & #DHA  baik perkembangan otak baby -menguatkan paru-paru . . 🌻#bcomplex  -mengandungi said folic -mengelakkan kecacatan spinabifida . . 013-3221852 #sethamil  #setpreggy  #shaklee  #shakleepenang  #shakleekedah  #sayajualshaklee  #farmavitahealth  #bazaarpaknil  #vivix  #omega  #vitalea  #VitaminC  #esplovers  #esp 
[DIDEDAHKAN] RAHSIA MAGIS MAK-MAK TUKAR KASUT HITAM JADI PUTIH MACAM KASUT BARU SEPANTAS 5 MINIT TANPA MENYENTAL DAN TANPA KLOROX

Dah penat menyental kasut sekolah yang kotor dan berkeladak?

Tak kuasa nak berus berus sampai melecet jari sudahnya tak bersih pun kan.

Ambik masa sampai setengah jam kat sepasang kasut kotor, mana yang anak ramai tu jenuh tunggu semua siap cuci kasut dalam bilik air.

Tiap-tiap hujung minggu macam tu je la kan. Kadang-kadang skip basuh kasut sebab malas, lupa atau tak larat.

Biar saya selesaikan masalah awak semua.

Guna Basic H je senang. Drop 3 titis dalam air. Rendam kasut sekolah 5 minit. Siap. 
Tadaaaaa. Hasilnya macam kasut sekolah baru tu.

Senang dan jimat masa. Kesan terbaik.

Sepantas  dan semudah menyebut ABC. 
Bukan untuk cuci kasut sekolah je, kasut sukan pun boleh. Uniform sekolah yang hitam dan kotor pun boleh putih balik. 
Terkena kesan pen ke atau terkena gula gula getah pun boleh hilangkan kesan dia tau. Basic H ohsem.

Nak basic H ni jugak? Tekan link ni .http://www.wasap.my/60133221852/BasicH

#BasicH
#shakleepenang
#shakleekulim
#shakleekedah
#shakleemalaysia
#sayajualshaklee
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim0133221852
[DIDEDAHKAN] RAHSIA MAGIS MAK-MAK TUKAR KASUT HITAM JADI PUTIH MACAM KASUT BARU SEPANTAS 5 MINIT TANPA MENYENTAL DAN TANPA KLOROX Dah penat menyental kasut sekolah yang kotor dan berkeladak? Tak kuasa nak berus berus sampai melecet jari sudahnya tak bersih pun kan. Ambik masa sampai setengah jam kat sepasang kasut kotor, mana yang anak ramai tu jenuh tunggu semua siap cuci kasut dalam bilik air. Tiap-tiap hujung minggu macam tu je la kan. Kadang-kadang skip basuh kasut sebab malas, lupa atau tak larat. Biar saya selesaikan masalah awak semua. Guna Basic H je senang. Drop 3 titis dalam air. Rendam kasut sekolah 5 minit. Siap. Tadaaaaa. Hasilnya macam kasut sekolah baru tu. Senang dan jimat masa. Kesan terbaik. Sepantas dan semudah menyebut ABC. Bukan untuk cuci kasut sekolah je, kasut sukan pun boleh. Uniform sekolah yang hitam dan kotor pun boleh putih balik. Terkena kesan pen ke atau terkena gula gula getah pun boleh hilangkan kesan dia tau. Basic H ohsem. Nak basic H ni jugak? Tekan link ni .http://www.wasap.my/60133221852/BasicH #BasicH  #shakleepenang  #shakleekulim  #shakleekedah  #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #farmavitahealth  #pengedarshakleekulim0133221852 
Masuk oder krim #herbalblend #shaklee 
Cust kata krim ni tanpa #paraben kan so selamat untuk baby dia. 
Tahniah dik sebab awak buat pilihan yang sangat bijak :) Krim mampu milik boleh digunakan seisi keluarga dan pastinya ia sangat #selamat diperbuat dr bahan #semulajadi.

#sayajualshaklee
#nakshakleebolehwasap
#shakleepenang
#shakleekulim
#pengedarsahshaklee
#fvhlegacy
#farmavitahealth
#ejenshaklee
#ejenshakleekedah
#ejenshakleepenang 
#pengedarshakleepenang 
#pengedarshakleekulim0133221852 
#carishakleecarirahmah
Masuk oder krim #herbalblend  #shaklee  Cust kata krim ni tanpa #paraben  kan so selamat untuk baby dia. Tahniah dik sebab awak buat pilihan yang sangat bijak :) Krim mampu milik boleh digunakan seisi keluarga dan pastinya ia sangat #selamat  diperbuat dr bahan #semulajadi . #sayajualshaklee  #nakshakleebolehwasap  #shakleepenang  #shakleekulim  #pengedarsahshaklee  #fvhlegacy  #farmavitahealth  #ejenshaklee  #ejenshakleekedah  #ejenshakleepenang  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleekulim0133221852  #carishakleecarirahmah 
Apa rasanya bila blend 2 scoop ESP dengan berries?

Sedap ke sedap?

Energy booster, milk booster, pudarkan parut dan jeragat, cerahkan kulit, slimkan badan, atasi rambut gugur, anti aging, dan banyak lagi.

Itulah ESP.

#esplovers #shakleelovers
#espshakleemurah #ejenshakleepenang
#sayajualonline #sayajualshaklee
#sayajualshakleemurah #shakleekedah #ejenshakleekedah #shakleepenang
#pengedarshakleepenang #iloveesp #pengedarshakleekulim0133221852 
#farmavitahealth #carishakleecarirahmah
Apa rasanya bila blend 2 scoop ESP dengan berries? Sedap ke sedap? Energy booster, milk booster, pudarkan parut dan jeragat, cerahkan kulit, slimkan badan, atasi rambut gugur, anti aging, dan banyak lagi. Itulah ESP. #esplovers  #shakleelovers  #espshakleemurah  #ejenshakleepenang  #sayajualonline  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurah  #shakleekedah  #ejenshakleekedah  #shakleepenang  #pengedarshakleepenang  #iloveesp  #pengedarshakleekulim0133221852  #farmavitahealth  #carishakleecarirahmah 
:: RISAU SEMBELIT SEMASA HAMIL?? :: Dengan amalkan ostematrix, masalah sukar membuang tidak menjadi masalah lagi.

Customer ada masalah buasir semasa hamil memilih untuk ikhtiar dengan #ostematrix #shaklee.

Beliau membuat pilihan bijak dengan memilih ostematrix sebagai ikhtiar buasir.

Selain untuk tulang, ostematrix juga untuk melawaskan tau.

Saya suka sangat ostematrix ni sebab ia membantu melawaskan semasa saya hamil dan berpantang. 
So tak perlu risau masalah sembelit@buasir!

#Ostematrix ni memang ohsem sangat2!

Meh call@wasap akak 013-3221852

www.wasap.my/60133221852

#shaklee
#shakleepenang
#shakleekedah
#pengedarshakleepenang
#pengedarshakleekulim
#stokisshakleepenang
#farmavitahealth
#sayajualshaklee
:: RISAU SEMBELIT SEMASA HAMIL?? :: Dengan amalkan ostematrix, masalah sukar membuang tidak menjadi masalah lagi. Customer ada masalah buasir semasa hamil memilih untuk ikhtiar dengan #ostematrix  #shaklee . Beliau membuat pilihan bijak dengan memilih ostematrix sebagai ikhtiar buasir. Selain untuk tulang, ostematrix juga untuk melawaskan tau. Saya suka sangat ostematrix ni sebab ia membantu melawaskan semasa saya hamil dan berpantang. So tak perlu risau masalah sembelit@buasir! #Ostematrix  ni memang ohsem sangat2! Meh call@wasap akak 013-3221852 www.wasap.my/60133221852 #shaklee  #shakleepenang  #shakleekedah  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleekulim  #stokisshakleepenang  #farmavitahealth  #sayajualshaklee 
:: Shaklee products are BEYOND ORGANIC :: Maksudnya macam mana tu?

Status organik produk Shaklee nih lagi mendalam sikit.

Kalau produk lain biasanya dapat status certified as organic bila mana mereka ambil sumber sumber yang ditanam tanpa menggunakan racun and even baja pun yang semula jadi.

But then bila proses di kilang, mereka mungkin tak berapa nak organik lagi dan ada additional bahan bahan kimia lain.

Unlike Shaklee, sumber supplement Shaklee bukan sahaja diambil daripada tumbuhan dan haiwan yang dijaga atau dipelihara secara 100% organik, tapi masa penuaian dan pemprosesan kat kilang pun masih lagi mengekalkan status organik.

That is BEYOND ORGANIC.

Ada Senior Master share tadi sampai kan botol supplement Shaklee sendiri kalau kita tanam, ia bersifat biodegradable.

So when you choose Shaklee, you will know three things to be true.

It is SAFE.
It is PROVEN.
Ans it is EFFECTIVE.

#ShakleeAcademy
#lyanashakleestory
#satajualshaklee
#shakleelovers
#shakleedihati
#fvhlegacy
#shakleepenang
#shakleekedah
#pengedarshakleekulim0133221852
#farmavitahealth
:: Shaklee products are BEYOND ORGANIC :: Maksudnya macam mana tu? Status organik produk Shaklee nih lagi mendalam sikit. Kalau produk lain biasanya dapat status certified as organic bila mana mereka ambil sumber sumber yang ditanam tanpa menggunakan racun and even baja pun yang semula jadi. But then bila proses di kilang, mereka mungkin tak berapa nak organik lagi dan ada additional bahan bahan kimia lain. Unlike Shaklee, sumber supplement Shaklee bukan sahaja diambil daripada tumbuhan dan haiwan yang dijaga atau dipelihara secara 100% organik, tapi masa penuaian dan pemprosesan kat kilang pun masih lagi mengekalkan status organik. That is BEYOND ORGANIC. Ada Senior Master share tadi sampai kan botol supplement Shaklee sendiri kalau kita tanam, ia bersifat biodegradable. So when you choose Shaklee, you will know three things to be true. It is SAFE. It is PROVEN. Ans it is EFFECTIVE. #ShakleeAcademy  #lyanashakleestory  #satajualshaklee  #shakleelovers  #shakleedihati  #fvhlegacy  #shakleepenang  #shakleekedah  #pengedarshakleekulim0133221852  #farmavitahealth 
:: Fresh testimoni krim herbal blend #shaklee :: Seronok sangat dapat feedback positif adik ni guna krim herbal blend untuk anak dia.

Haa..kan dah kata krim ni memang sesuai:: untuk kulit baby. 
Memang ia sangat selamat digunakan sebab ia tidak mengandungi paraben.

Yang penting ia semulajadi dan berkesan.

Nak try krim ni?
Hubungi saya terus,

Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/60133221852

#sayajualshaklee
#carishakleecarirahmah
#shakleepenang
#shakleekulim
#shakleekedah
#pengedarshakleepenang
#pengedarshakleekedah
#stokisshakleepenang
#stokisshakleekedah
#fvhlegacy
#farmavitahealth
:: Fresh testimoni krim herbal blend #shaklee  :: Seronok sangat dapat feedback positif adik ni guna krim herbal blend untuk anak dia. Haa..kan dah kata krim ni memang sesuai:: untuk kulit baby. Memang ia sangat selamat digunakan sebab ia tidak mengandungi paraben. Yang penting ia semulajadi dan berkesan. Nak try krim ni? Hubungi saya terus, Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/60133221852 #sayajualshaklee  #carishakleecarirahmah  #shakleepenang  #shakleekulim  #shakleekedah  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleekedah  #stokisshakleepenang  #stokisshakleekedah  #fvhlegacy  #farmavitahealth 
Assalamualaikum & selamat pagi

Nak bagitau esok till 20hb Oktober kami ada buat promosi Ostematrix.

Beli 3 botol dan anda boleh dapat less 5%

Memang ramai sangat peminat ostematrix kan.

Special untuk anda 3 HARI SAHAJA.

#carishakkeecarirahmah 
#shakleeuitm 
#shakleepenang 
#shakleekedah 
#shakleekulim
#pengedarshakleekulim0133221852 
#farmavitahealth 
#fvhlegacy
::POSTNATAL SET:: .
.
🌻#ESP
-Memberikan tenaga
-#milkbooster 🌻#vitaminC
-luka jahitan cepat sembuh
-menghasilkan tisu-tisu baru 🌻#vitalea
-menghasilkan sel darah merah 🌻#ostematrix
-mengandungi magnesium mengelakkan sembelit 🌻#omegaguard
-antiradang dengan meredakan bengkak
-baik untuk otak baby dan ibu 🌻#alfalfa
-jamu moden untuk mengecutkan rahim 🌻#bcomplex
-elak #stress #meroyan 📱📱📱
Rahmah 013-3221852
Rahmah 013-3221852
Rahmah 013-3221852

#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekedah #pengedarshakleepenang #sayajual #bazaarpaknil #setbersalin #setmenyusu #sethamil #shakleekedah #shakleekulim
#FarmaVitaHealth #shakleepenang
#fvhlegacy #onlineseller #igmalaysia  #bisnes  #shakleeuitm  #shakleemalaysia
::POSTNATAL SET:: . . 🌻#ESP  -Memberikan tenaga -#milkbooster  🌻#vitaminC  -luka jahitan cepat sembuh -menghasilkan tisu-tisu baru 🌻#vitalea  -menghasilkan sel darah merah 🌻#ostematrix  -mengandungi magnesium mengelakkan sembelit 🌻#omegaguard  -antiradang dengan meredakan bengkak -baik untuk otak baby dan ibu 🌻#alfalfa  -jamu moden untuk mengecutkan rahim 🌻#bcomplex  -elak #stress  #meroyan  📱📱📱 Rahmah 013-3221852 Rahmah 013-3221852 Rahmah 013-3221852 #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleepenang  #sayajual  #bazaarpaknil  #setbersalin  #setmenyusu  #sethamil  #shakleekedah  #shakleekulim  #FarmaVitaHealth  #shakleepenang  #fvhlegacy  #onlineseller  #igmalaysia  #bisnes  #shakleeuitm  #shakleemalaysia 
:: ALKISAH ADIK PEMALU :: Ni la adik yang beli #ESP tu..student form 3 MRSM PDRM Kulim.

Akak nak mintak tangkap gambar tapi katanya jangan upload kat fb nanti orang kenal. Pemalu rupanya adik ni. 
Lepastu dia wasap, kak nak upload gambar boleh tapi kena tutup muka dia.

Ok dik..akak tutup mata n mulut adik harap orang lain tak kenal awak ya. 
Akak doakan semoga adik berjaya dalam pelajaran dan peperiksaan PT3 yang akan datang nanti ya.

Nak try ESP?

Meh wasap akak

Rahmah 013-3221852

www wasap.my/60133221852

#sispunpemalu
#sisjualshaklee
#sisredahjer
#sideincome
#jomjoinmember
#shakleeeffect
#KSMEffect #shakleepenang
#shakleedihati #kolagen
#farmavitahealth #vivix
#shakleekedah #shakleekulim
#pengedarshakleekulokm0133221852
:: ALKISAH ADIK PEMALU :: Ni la adik yang beli #ESP  tu..student form 3 MRSM PDRM Kulim. Akak nak mintak tangkap gambar tapi katanya jangan upload kat fb nanti orang kenal. Pemalu rupanya adik ni. Lepastu dia wasap, kak nak upload gambar boleh tapi kena tutup muka dia. Ok dik..akak tutup mata n mulut adik harap orang lain tak kenal awak ya. Akak doakan semoga adik berjaya dalam pelajaran dan peperiksaan PT3 yang akan datang nanti ya. Nak try ESP? Meh wasap akak Rahmah 013-3221852 www wasap.my/60133221852 #sispunpemalu  #sisjualshaklee  #sisredahjer  #sideincome  #jomjoinmember  #shakleeeffect  #KSMEffect  #shakleepenang  #shakleedihati  #kolagen  #farmavitahealth  #vivix  #shakleekedah  #shakleekulim  #pengedarshakleekulokm0133221852 
:: Siapa Yang Perlukan #Vivix :: 1. Pesakit #jantung
2. #Strok
3. #Diabetes
4. #Darahtinggi
5. #Perokok
6. Pesakit #SLE
7. Pengidap #kanser atau berisiko mengidap kanser
8. Mereka yang mempunyai masalah #mata
9. Mereka yang ingin sentiasa #muda dengan kulit #cantik, tegang, dan lembap, kelihatan seperti 25 tahun walaupun diusia 40 tahun!!
10. Sesiapa sahaja yang inginkan #kesihatan pada tahap optimum

#vivixshaklee
#sayajualvivix
#sayajualshaklee
#jomsihatdenganshaklee 
#pengedarsahshaklee 
#pengedarshakleekedah 
#pengedarshakleekulim 
#pengedarshakleeparitraja
#codparitraja #fvhlegacy
#codkulim #farmavitahealth
#carishakleecarirahmah
#shakleekedah
#shakleepenang
#shakleekulim
#shakleejohor
:: Siapa Yang Perlukan #Vivix  :: 1. Pesakit #jantung  2. #Strok  3. #Diabetes  4. #Darahtinggi  5. #Perokok  6. Pesakit #SLE  7. Pengidap #kanser  atau berisiko mengidap kanser 8. Mereka yang mempunyai masalah #mata  9. Mereka yang ingin sentiasa #muda  dengan kulit #cantik , tegang, dan lembap, kelihatan seperti 25 tahun walaupun diusia 40 tahun!! 10. Sesiapa sahaja yang inginkan #kesihatan  pada tahap optimum #vivixshaklee  #sayajualvivix  #sayajualshaklee  #jomsihatdenganshaklee  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleeparitraja  #codparitraja  #fvhlegacy  #codkulim  #farmavitahealth  #carishakleecarirahmah  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleekulim  #shakleejohor 
:: MEALSHAKE UNTUK ANAK ANDA! :: Mealshake adalah susu soya dan makanan tambahan untuk anak anda supaya lebih kekal aktif! *Cara makan mealshake*
1-2 tahun : 1 sudu kecil 5x seminggu
3-5 tahun : 1 sudu kecil setiap sehari 1x sehari
6 tahun keatas : 1 sudu kecil 2x sehari
12 tahun dan dewasa : 1 sudu besar 2x sehari

Rahmah 013-3221852

#carishakkeecarirahmah 
#sayajualshakleemurah 
#penngedarshaklee 
#shakleekulim 
#shakleemachangbubok 
#shakleelunas
#shakleepenang
#shakleeuitm 
#shaklee
#Mealshakes 
#pengedarshakleekulim0133221852 
#farmavitahealth 
#fvhlegacy 
#jomjoinshaklee
#membershaklee
:: MEALSHAKE UNTUK ANAK ANDA! :: Mealshake adalah susu soya dan makanan tambahan untuk anak anda supaya lebih kekal aktif! *Cara makan mealshake* 1-2 tahun : 1 sudu kecil 5x seminggu 3-5 tahun : 1 sudu kecil setiap sehari 1x sehari 6 tahun keatas : 1 sudu kecil 2x sehari 12 tahun dan dewasa : 1 sudu besar 2x sehari Rahmah 013-3221852 #carishakkeecarirahmah  #sayajualshakleemurah  #penngedarshaklee  #shakleekulim  #shakleemachangbubok  #shakleelunas  #shakleepenang  #shakleeuitm  #shaklee  #Mealshakes  #pengedarshakleekulim0133221852  #farmavitahealth  #fvhlegacy  #jomjoinshaklee  #membershaklee 
Krim herbal blend ready stock!

Boleh dapatkan dari saya pengedar sah shaklee anda.

Rahmah 013-3221852

#pengedarshaklee
#shakleekulim
#shakleepenang
#farmavitahealth
[Herbal  blend  multipurpose]
pelbagai kegunaan... .
.
Antara kegunaanya Herbal  Blend:
1. Gigitan #nyamuk atau serangga
2. #Luka kecil
3. Terkena minyak panas
4. Terkena air panas
5. Gatal-#gatal
6. #alergik
7. #Eczema
8. Kulit kasar dan bersisik
9. #Psoriasis
10. #tumitmerekah
11. Siku, lutut, buku lali, tumit kasar
12. #Ruam lampin
13. Ruam panas
14. Ruam susu
15. Parut lama
16. Parut #campak
17. Parut #chickenpox
18. Melegakan dan memberi keselesaan semasa #demam
19. #Losyen harian
20. Kulit melecet
21. Kulit kering akibat penghawa dingin .
.
1 rumah 1 herbalblend
Selamat, semulajadi  dan  halal... .
.
Rahmah 013-3221852

#pengedarshaklee #shakleekulim #shakleepenang #shakleekedah #shakleeparitraja #ruam #gatalkulit #gatalkulit #luka #krim #sayajual #sayajualshaklee #sayajual #bazarpaknil #pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang #codkulim #codvivix #farmavitahealth #carishakkeecarirahmah
[Herbal blend multipurpose] pelbagai kegunaan... . . Antara kegunaanya Herbal Blend: 1. Gigitan #nyamuk  atau serangga 2. #Luka  kecil 3. Terkena minyak panas 4. Terkena air panas 5. Gatal-#gatal  6. #alergik  7. #Eczema  8. Kulit kasar dan bersisik 9. #Psoriasis  10. #tumitmerekah  11. Siku, lutut, buku lali, tumit kasar 12. #Ruam  lampin 13. Ruam panas 14. Ruam susu 15. Parut lama 16. Parut #campak  17. Parut #chickenpox  18. Melegakan dan memberi keselesaan semasa #demam  19. #Losyen  harian 20. Kulit melecet 21. Kulit kering akibat penghawa dingin . . 1 rumah 1 herbalblend Selamat, semulajadi dan halal... . . Rahmah 013-3221852 #pengedarshaklee  #shakleekulim  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleeparitraja  #ruam  #gatalkulit  #gatalkulit  #luka  #krim  #sayajual  #sayajualshaklee  #sayajual  #bazarpaknil  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #codkulim  #codvivix  #farmavitahealth  #carishakkeecarirahmah 
:: SAYA BISNESS SHAKLEE ::
:: SAYA BISNESS SHAKLEE ::
:: SAYA BISNESS SHAKLEE :: Assalamualaikum..salam sejahtera semua rakan fb...saya nak bagitau bahawa kat fb ni saya adalah online seller. Saya bisness Shaklee. 
Saya juga promot bisness saya kat ig: @shakleebyrahmah, fb page: Farma Vita Health dan Pengedar Shaklee Kulim 013-3221852 dan juga blog: http://farmavitahealth.blogspot.my

Maaf ya kalau ada yang tak senang atau tak suka. Kita bisness sama2 cari rezeki yang halal. Jom la kita support bisness kawan2 kita sama.

Saya suka orang yang berniaga ni. Nabi s.a.w pun berniaga juga. Kan Allah dan janji bahawa sumber pendapatan kita 9/10 adalah berniaga.

Saya bisness ni sebab nak bantu orang lain untuk dapatkan produk shaklee dengan mudah terus kat saya pengedar sah shaklee id 1068161. 
Saya nak bantu mereka dapatkan kesihatan dengan produk yang bagus ni. Saya nak syer kebaikan #shaklee dengan semua. Saya juga nak bantu keluarga dan rakan lain untuk jana pendapatan dengan shaklee. 
Ramai upline saya yang berada pada rank tertinggi dalam shaklee iaitu mereka bergelar master coordinator yang mampu mendapat pendapatan bulanan 5-6 angka. Mereka semua ni bergelar jutawan shaklee.

Kalau rakan2 yang nak dapatkan produk #shaklee berserta khidmat nasihat PERCUMA, boleh terus wasap saya www.wasap.my/60133221852/SHAKLEE
Nak join member shaklee pun dialu-alukan sangat.

Saya harap kita boleh sokong dan support kawan2 kita yang berbisness. Untuk entri yang lain nanti saya akan syer info kesihatan, kebaikan shaklee ya. Jangan ada yang cemuih pula nanti sebab saya asyik promote shaklee ja.

Nabi s.a.w pernah bersabda bahawa Allah takkan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan mereka mengubah nasib mereka sendiri.

Rakan fb yang lain bisness apa ya?
Jom syer sama2 bisness anda kat komen di bawah ni.

Manatau ada yang berkenan di hati :)
Saya jual online..saya juga suka beli online..moh kita sama2 memeriahkan fb dengan bisness kita.. #sideincome
#carishakleecarirahmah
#sayajualshaklee
#shakleelovers
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekulim0133221852
#shakleepenang 
#sayajualonline 
#sayajualmurah
:: SAYA BISNESS SHAKLEE :: :: SAYA BISNESS SHAKLEE :: :: SAYA BISNESS SHAKLEE :: Assalamualaikum..salam sejahtera semua rakan fb...saya nak bagitau bahawa kat fb ni saya adalah online seller. Saya bisness Shaklee. Saya juga promot bisness saya kat ig: @shakleebyrahmah, fb page: Farma Vita Health dan Pengedar Shaklee Kulim 013-3221852 dan juga blog: http://farmavitahealth.blogspot.my Maaf ya kalau ada yang tak senang atau tak suka. Kita bisness sama2 cari rezeki yang halal. Jom la kita support bisness kawan2 kita sama. Saya suka orang yang berniaga ni. Nabi s.a.w pun berniaga juga. Kan Allah dan janji bahawa sumber pendapatan kita 9/10 adalah berniaga. Saya bisness ni sebab nak bantu orang lain untuk dapatkan produk shaklee dengan mudah terus kat saya pengedar sah shaklee id 1068161. Saya nak bantu mereka dapatkan kesihatan dengan produk yang bagus ni. Saya nak syer kebaikan #shaklee  dengan semua. Saya juga nak bantu keluarga dan rakan lain untuk jana pendapatan dengan shaklee. Ramai upline saya yang berada pada rank tertinggi dalam shaklee iaitu mereka bergelar master coordinator yang mampu mendapat pendapatan bulanan 5-6 angka. Mereka semua ni bergelar jutawan shaklee. Kalau rakan2 yang nak dapatkan produk #shaklee  berserta khidmat nasihat PERCUMA, boleh terus wasap saya www.wasap.my/60133221852/SHAKLEE Nak join member shaklee pun dialu-alukan sangat. Saya harap kita boleh sokong dan support kawan2 kita yang berbisness. Untuk entri yang lain nanti saya akan syer info kesihatan, kebaikan shaklee ya. Jangan ada yang cemuih pula nanti sebab saya asyik promote shaklee ja. Nabi s.a.w pernah bersabda bahawa Allah takkan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan mereka mengubah nasib mereka sendiri. Rakan fb yang lain bisness apa ya? Jom syer sama2 bisness anda kat komen di bawah ni. Manatau ada yang berkenan di hati :) Saya jual online..saya juga suka beli online..moh kita sama2 memeriahkan fb dengan bisness kita.. #sideincome  #carishakleecarirahmah  #sayajualshaklee  #shakleelovers  #farmavitahealth  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekulim0133221852  #shakleepenang  #sayajualonline  #sayajualmurah 
Malam tadi masuk wasap customer tanya macamna nak elak buasir dengn produk #shaklee..pastu cust lelaki tanya pasal #vitaE 
Pagi ni masuk wasap..tanya pasal #ESP
Tak sure lelaki ka prmpuan sebab dia suruh panggil angah je.

Takpa..nak tanya, tanyalah dulu ya. in Sha Allah saya akan consult dan beri maklumat terbaik untuk mereka. 
Tapi syaratnya kalau mereka semua jadi beli dengan saya lah. Saya akan guide cara pengambilan semua.

#carishakleecarirahmah
#sideincome
#fvhlegacy
#semogadipermudahkan
#farmavitahealth 
#shakleekulim 
#shakleeuitm 
#shakleepenang
Malam tadi masuk wasap customer tanya macamna nak elak buasir dengn produk #shaklee ..pastu cust lelaki tanya pasal #vitaE  Pagi ni masuk wasap..tanya pasal #ESP  Tak sure lelaki ka prmpuan sebab dia suruh panggil angah je. Takpa..nak tanya, tanyalah dulu ya. in Sha Allah saya akan consult dan beri maklumat terbaik untuk mereka. Tapi syaratnya kalau mereka semua jadi beli dengan saya lah. Saya akan guide cara pengambilan semua. #carishakleecarirahmah  #sideincome  #fvhlegacy  #semogadipermudahkan  #farmavitahealth  #shakleekulim  #shakleeuitm  #shakleepenang 
:: MUKA BENGKAK TERUK SURUT LEPAS AMBIL VITA C! :: Alkisah emak kepada kawan saya ni muka dia #bengkak dan merah2 selepas tersalah makan. 
Boleh dikatakan dia alahan terhadap makanan seafood dan produk lain2.

Memang kalau salah makan je mesti berulang refer ke hospital ambil ubat. 
Yang ni dah 4x cucuk jarum pun tak ok juga, anaknya minta khidmat nasihat saya nak try shaklee pula.

Saya tak boleh nak sembarangan bagi vitamin untuk surut bengkak tu sebabnya dia ada menghidap #thalasemia

Selepas anaknya ikhtiar dengan #shaklee iaitu dengan memberikan #vitac 2 biji setiap hari selama 3 minggu berturut..mukanya kembali ok seperti sebelum #alahan tu.

Alhamdulillah..dengan asbab Shaklee..kita hanya ikhtiar Allah yang menyembuhkan.

Sekarang dah tak risau lagi dah.

#carishakleecarirahmah
#sayajualshaklee
#ejenshaklee
#shakleekulim
#farmavitahealth
#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleekulim0133221852
:: MUKA BENGKAK TERUK SURUT LEPAS AMBIL VITA C! :: Alkisah emak kepada kawan saya ni muka dia #bengkak  dan merah2 selepas tersalah makan. Boleh dikatakan dia alahan terhadap makanan seafood dan produk lain2. Memang kalau salah makan je mesti berulang refer ke hospital ambil ubat. Yang ni dah 4x cucuk jarum pun tak ok juga, anaknya minta khidmat nasihat saya nak try shaklee pula. Saya tak boleh nak sembarangan bagi vitamin untuk surut bengkak tu sebabnya dia ada menghidap #thalasemia  Selepas anaknya ikhtiar dengan #shaklee  iaitu dengan memberikan #vitac  2 biji setiap hari selama 3 minggu berturut..mukanya kembali ok seperti sebelum #alahan  tu. Alhamdulillah..dengan asbab Shaklee..kita hanya ikhtiar Allah yang menyembuhkan. Sekarang dah tak risau lagi dah. #carishakleecarirahmah  #sayajualshaklee  #ejenshaklee  #shakleekulim  #farmavitahealth  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekulim0133221852 
Hasil tangkapan petang tadi.. #vitac dan #herblax dah berpunya tau ... Vita c untuk masalah #bengkak muka dan herblax untuk #pelawasan

#herbalblend krim #multipurpose je yang belum bertuan. 
Sapa nak inform yer..saja nak buat stok..kang tetiba ada je yang call@wasap nak asap. 
Tu yang kena sedia siap2..kang ada yang mencari.

#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#fvhlegacy
#shakleelovers
#shakleekulim
#shakleepenang
#shakleekedah
#sayajualshaklee
#pengedarshakleekulim
##pengedarshakleekulim0133221852
Hasil tangkapan petang tadi.. #vitac  dan #herblax  dah berpunya tau ... Vita c untuk masalah #bengkak  muka dan herblax untuk #pelawasan  #herbalblend  krim #multipurpose  je yang belum bertuan. Sapa nak inform yer..saja nak buat stok..kang tetiba ada je yang call@wasap nak asap. Tu yang kena sedia siap2..kang ada yang mencari. #carishakleecarirahmah  #farmavitahealth  #fvhlegacy  #shakleelovers  #shakleekulim  #shakleepenang  #shakleekedah  #sayajualshaklee  #pengedarshakleekulim  ##pengedarshakleekulim0133221852 
Alhamdulillah..sales group secret wasap #inspirebyJulieAli semalam mencecah puluhan ribu ringgit.

Nak join group yg meletop kebabom tiap2 bulan ni?? Meh direct wasap www.wasap.my/0133221852

Kita akan guide dari a to z bagi yang betul2 nak berbisness n jana #sideincome dengan #shaklee

Nak 2, 3, 4, 5, 6 angka?? Anda yang tentukan sendiri. 
Yang penting anda kenalah #konsisten #rajin #berdikari

#fvhlegacy
#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
[PEPPERMINT GINGGER ATASI MASALAH ANGIN  DALAM BADAN]
.
.
Petang tadi customer #kulim call urgent nak peppermint #gingger plus  #shaklee untuk masalah #angin dalam badan suaminya. .
.
Suaminya search kat fb jumpa #pengedarshakleekulim0133221852 terus call nak #gingger time tu juga.
.
.
Tapi petang tadi kami balik kampung #ulusepetang
Nasib baiklah kak Cik Fairus ada kat rumah tolong pass kat customer kita Puan Rozana readystock #gingger
.
.
Bagi alamat rumah, so beliau self pickup kat rumah. Jadi takde cas cod @ pos so jimat lah sikit kan?
.
.
Nak cari SHAKLEE?? RAHMAH 013-3221852

#tb #semalam
#pgp #readystok
#pengedarshakleekulim
#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#shakleekulim
#shakleepenang
#sayajualshaklee
#onlineseller
#retailprice
#ejenshakleekulim
#ejenshakleepenang
[PEPPERMINT GINGGER ATASI MASALAH ANGIN DALAM BADAN] . . Petang tadi customer #kulim  call urgent nak peppermint #gingger  plus #shaklee  untuk masalah #angin  dalam badan suaminya. . . Suaminya search kat fb jumpa #pengedarshakleekulim0133221852  terus call nak #gingger  time tu juga. . . Tapi petang tadi kami balik kampung #ulusepetang  Nasib baiklah kak Cik Fairus ada kat rumah tolong pass kat customer kita Puan Rozana readystock #gingger  . . Bagi alamat rumah, so beliau self pickup kat rumah. Jadi takde cas cod @ pos so jimat lah sikit kan? . . Nak cari SHAKLEE?? RAHMAH 013-3221852 #tb  #semalam  #pgp  #readystok  #pengedarshakleekulim  #carishakleecarirahmah  #farmavitahealth  #shakleekulim  #shakleepenang  #sayajualshaklee  #onlineseller  #retailprice  #ejenshakleekulim  #ejenshakleepenang 
[PREGNENT MENGHIDAP TALASEMIA, TIROID DAN ANEMIA SEMASA PREGNENT BP GP CANTIK]
.
.
Alhamdulillah..customer pregnent Puan N ni mengidap masalah talasemia, tiroid, anemia. Sebelum ni beliau oder vitamin #b complex shaklee.
.
.
Setelah sebulan mengamalkan b complex, Bp dan gp elok bacaannya. Syukur sangat dengan asbab Shaklee. Semoga konsisten ya puan N :)
.
.
Puan N ni memang nak try set Shaklee semasa mengandung.  Tapi beliau ikut bajet. B complex 120 biji rmxx tahan 4 bulan..sehari hanya ssbiji saja. Jimat kan?
.
.
Walaupun puan N tak dapat nak beli 1 set terus, tapi beli satu2 dulu. Tapi puan N tetap dapat try 1 set sebabnya vitamin shaklee ni dia tahan 3-4 bulan. .
.
Bulan lepas puan N beli b complex, bulan ni nak try #ostematrix pula untuk cukupkan kalsium dalam badan, elak krem, lenguh2 badan, juga untuk pembentukan tulang bayi.
.
.
In Sha Allah bulan depan dan seterusnya boleh try yang lain pula ya. Bila dikumpul2 cukupla 1 set kan puan N.
.
.
Selain tu puan N nak try juga #Mealshakes untuk anaknya yang berumur 3 tahun. .
.
Mealshake ni untuk anak lebih bertenaga, tak lesu, naikkan selera makan dan juga sumber nutrient untuk tumbesaran si manja anda.
.
.
Gembira dapat gembirakan orang lain. Bantu untuk sama2 sihat.
.
.
Shaklee bukan ubat tau. Dia adalah makanan tambahan untuk cukupkan nutrient dalam badan kita. .
.
Yang penting ianya #selamat #berkesan dan #semulajadi
.
.
Maaf ya terpanjang pulak karangan saya pagi ni. .
. 
Nak try shaklee boleh wasap saya

www.wasap.my/60133221852

#semogabermanfaat
#sharingiscaring
#carishakleecarirahmah
#sideincome
#testimonibcomplex
#fvhLegacy
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekedah
#pengedarshakleepenang
[PREGNENT MENGHIDAP TALASEMIA, TIROID DAN ANEMIA SEMASA PREGNENT BP GP CANTIK] . . Alhamdulillah..customer pregnent Puan N ni mengidap masalah talasemia, tiroid, anemia. Sebelum ni beliau oder vitamin #b  complex shaklee. . . Setelah sebulan mengamalkan b complex, Bp dan gp elok bacaannya. Syukur sangat dengan asbab Shaklee. Semoga konsisten ya puan N :) . . Puan N ni memang nak try set Shaklee semasa mengandung. Tapi beliau ikut bajet. B complex 120 biji rmxx tahan 4 bulan..sehari hanya ssbiji saja. Jimat kan? . . Walaupun puan N tak dapat nak beli 1 set terus, tapi beli satu2 dulu. Tapi puan N tetap dapat try 1 set sebabnya vitamin shaklee ni dia tahan 3-4 bulan. . . Bulan lepas puan N beli b complex, bulan ni nak try #ostematrix  pula untuk cukupkan kalsium dalam badan, elak krem, lenguh2 badan, juga untuk pembentukan tulang bayi. . . In Sha Allah bulan depan dan seterusnya boleh try yang lain pula ya. Bila dikumpul2 cukupla 1 set kan puan N. . . Selain tu puan N nak try juga #Mealshakes  untuk anaknya yang berumur 3 tahun. . . Mealshake ni untuk anak lebih bertenaga, tak lesu, naikkan selera makan dan juga sumber nutrient untuk tumbesaran si manja anda. . . Gembira dapat gembirakan orang lain. Bantu untuk sama2 sihat. . . Shaklee bukan ubat tau. Dia adalah makanan tambahan untuk cukupkan nutrient dalam badan kita. . . Yang penting ianya #selamat  #berkesan  dan #semulajadi  . . Maaf ya terpanjang pulak karangan saya pagi ni. . . Nak try shaklee boleh wasap saya www.wasap.my/60133221852 #semogabermanfaat  #sharingiscaring  #carishakleecarirahmah  #sideincome  #testimonibcomplex  #fvhLegacy  #farmavitahealth  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleepenang 
[Set The Radiant 4] .
.
4 nutrien penting untuk kulit cantik berseri dari dalam. 🌻#esp
- protien untuk membina kulit yang sihat. Adalah penting untuk mengambil protien yang mencukupi kerana membekalkan asid amino, memperbaiki sel dan tisu kulit, menghasilkan hormon yang sihat, melindungi sel kulit dari kerosakkan akibat cahaya matahari. .
.
🌻#vitaminC
-#antioksidan yang tinggi dapat meneutralkan kerosakkan kulit disebabkan radikal bebas. Vitamin c membantu mengurangkan kedutan, melembapkan kulit, menghasilkan kolagen dan regenerasi kulit, menyembuhkan luka. .
.
🌻#collagenpowder
-mengekalkan keanjalan kulit,memudarkan parut, mengelakkan kendur dan kendur faktor umur yang semakin meningkat.
.
.
🌻#gla
-kulit yang sihat bergantung pada asid lemak pada bahagian kulit terutamanya asid gamma-linolenic (gla) yang penting untuk mengekalkan kelembapan kulit, mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik dan melawan keradangan. .
.
📱📱📱
Rahmah 013-3221852
Rahmah 013-3221852
Rahmah 013-3221852

#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#farmavitahealth #sayajualshaklee #bazaarpaknil #radiant4set #setcantik #anjal #putih #gebu
#sideincome #fvhlegacy
[Set The Radiant 4] . . 4 nutrien penting untuk kulit cantik berseri dari dalam. 🌻#esp  - protien untuk membina kulit yang sihat. Adalah penting untuk mengambil protien yang mencukupi kerana membekalkan asid amino, memperbaiki sel dan tisu kulit, menghasilkan hormon yang sihat, melindungi sel kulit dari kerosakkan akibat cahaya matahari. . . 🌻#vitaminC  -#antioksidan  yang tinggi dapat meneutralkan kerosakkan kulit disebabkan radikal bebas. Vitamin c membantu mengurangkan kedutan, melembapkan kulit, menghasilkan kolagen dan regenerasi kulit, menyembuhkan luka. . . 🌻#collagenpowder  -mengekalkan keanjalan kulit,memudarkan parut, mengelakkan kendur dan kendur faktor umur yang semakin meningkat. . . 🌻#gla  -kulit yang sihat bergantung pada asid lemak pada bahagian kulit terutamanya asid gamma-linolenic (gla) yang penting untuk mengekalkan kelembapan kulit, mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik dan melawan keradangan. . . 📱📱📱 Rahmah 013-3221852 Rahmah 013-3221852 Rahmah 013-3221852 #carishakleecarirahmah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #farmavitahealth  #sayajualshaklee  #bazaarpaknil  #radiant4set  #setcantik  #anjal  #putih  #gebu  #sideincome  #fvhlegacy 
Alhamdulillah.. #testimoni darah tinggi dengan #omegaguard

Repeat makan omega guard sebab yakin dengan keberkesanannya. In Sha Allah..ikhtiar dengan #shaklee

Pergi jumpa doktor, doktor kata bagus makan minyak ikan ni..boleh teruskan makan. Sebab #minyakikan berfungsi untuk cuci #kolesterol dalam darah

#denganizinNya
#carishakleecarirahmah
#fvhlegacy
#sideincome
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#shakleepenang
#shakleekedah
#sayajualonline
#sayajualsayamakan
In Sha Allah prospek nak join member #shaklee dengan pmbelian 7 botol #omegaguard bernilai rm800++. Will bank the money by lunch time.

Rahmah 013-3221852

#semogadipermudahkan
#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#farmavitahealth
Alkisah

Semalam mak penat rewang sampai kaki kejang sebab berdiri lama sangat. 
Pastu malam sebelum tidur tu mak makan #ostematrix 2 biji. 
Esok paginya kaki dah ok tak sakit dah. Alhamdulillah..asbab #shaklee

Semoga mak sentiase sihat2.. #sayangmak
#berikanyangterbaik
#whyiloveshaklee
#pengedarshakleekulim
#farmavitahealth
#stokisshaklee 
#semalampunyastory 
#ejenshaklee 
#ejenshakleepenang 
#ejenshakleekulim 
#ejenshakleekedah
[Herbal  blend  multipurpose]
pelbagai kegunaan... .
.
Antara kegunaanya Herbal  Blend:
1. Gigitan #nyamuk atau serangga
2. #Luka kecil
3. Terkena minyak panas
4. Terkena air panas
5. Gatal-#gatal
6. #alergik
7. #Eczema
8. Kulit kasar dan bersisik
9. #Psoriasis
10. #tumitmerekah
11. Siku, lutut, buku lali, tumit kasar
12. #Ruam lampin
13. Ruam panas
14. Ruam susu
15. Parut lama
16. Parut #campak
17. Parut #chickenpox
18. Melegakan dan memberi keselesaan semasa #demam
19. #Losyen harian
20. Kulit melecet
21. Kulit kering akibat penghawa dingin .
.
1 rumah 1 herbalblend
Selamat, semulajadi  dan  halal... .
.
Rahmah 013-3221852

#pengedarshaklee #shakleekulim #shakleepenang #shakleekedah #shakleeparitraja #ruam #gatalkulit #gatalkulit #luka #krim #sayajual #sayajualshaklee #sayajual #bazarpaknil #pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang #codkulim #codvivix #farmavitahealth #carishakkeecarirahmah
[Herbal blend multipurpose] pelbagai kegunaan... . . Antara kegunaanya Herbal Blend: 1. Gigitan #nyamuk  atau serangga 2. #Luka  kecil 3. Terkena minyak panas 4. Terkena air panas 5. Gatal-#gatal  6. #alergik  7. #Eczema  8. Kulit kasar dan bersisik 9. #Psoriasis  10. #tumitmerekah  11. Siku, lutut, buku lali, tumit kasar 12. #Ruam  lampin 13. Ruam panas 14. Ruam susu 15. Parut lama 16. Parut #campak  17. Parut #chickenpox  18. Melegakan dan memberi keselesaan semasa #demam  19. #Losyen  harian 20. Kulit melecet 21. Kulit kering akibat penghawa dingin . . 1 rumah 1 herbalblend Selamat, semulajadi dan halal... . . Rahmah 013-3221852 #pengedarshaklee  #shakleekulim  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleeparitraja  #ruam  #gatalkulit  #gatalkulit  #luka  #krim  #sayajual  #sayajualshaklee  #sayajual  #bazarpaknil  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #codkulim  #codvivix  #farmavitahealth  #carishakkeecarirahmah 
Alhamdulillah.. #Bcomplex dah selamat sampai ke tangan customer #penang. Semalam pos harini dah sampai. 
Terima kasih ya puan =) Lebih kurang minta #halal yer. Semoga #ibu dan #baby dalam kandungan sihat2 selalu. Aamiin.. #carishakkeecarirahmah 
#posseluruhMalaysia 
#poslaju
#sayajualonline 
#sayajualshaklee
#freeconsultation 
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#farmavitahealth
#shakleekulim
#shakleekedah
#shakleepenang
Assalamualaikum...selamat pagi ahad..pagi ni relax2 je kat rumah.. #tb cod ke #kulimutama #fasa1 
Semoga diberikan kesembuhan buat #mak dan #ayah sis nadiah.

Ikhtiar #kolestrol dan #sakitkaki dengan #omegaguard #shaklee untuk maknya dah ikhtiar #asma untuk ayahnya.

Anak yang baik adalah anak yang menjaga #kebajikan orang tuanya. Semoga kita semua tergolong dalam kalangan mereka. Aamiinn.. #carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenag 
#shakleekulim
#shakleepenang 
#sayajualonline 
#sayajualshaklee
#codkulim #unikl
#codlunas #uitm
#codmachangbubok
#pengedarshakleekulim0133221852 
#farmavitahealth
#bazaarpaknil #posseluruhMalaysia
Assalamualaikum...selamat pagi ahad..pagi ni relax2 je kat rumah.. #tb  cod ke #kulimutama  #fasa1  Semoga diberikan kesembuhan buat #mak  dan #ayah  sis nadiah. Ikhtiar #kolestrol  dan #sakitkaki  dengan #omegaguard  #shaklee  untuk maknya dah ikhtiar #asma  untuk ayahnya. Anak yang baik adalah anak yang menjaga #kebajikan  orang tuanya. Semoga kita semua tergolong dalam kalangan mereka. Aamiinn.. #carishakleecarirahmah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenag  #shakleekulim  #shakleepenang  #sayajualonline  #sayajualshaklee  #codkulim  #unikl  #codlunas  #uitm  #codmachangbubok  #pengedarshakleekulim0133221852  #farmavitahealth  #bazaarpaknil  #posseluruhMalaysia 
Semalam tunggu customer nak call lepas habis kerja, sampai ke petang tak call2, katanya suruh cod #pgp aka #peppermintgingerplus ke #petronas #tamankenari #kulim

Last2 hakak suruh dia mai rumah #pickup sebab si kecik tengah tidur..kang terjaga tengok mama dia xda kat sebelah dia melalak pulak.

Bagi location kat wasap so dia waze ja. Sampai rumah sempat sembang dia kata cari #shaklee kat giant kedainya dah tutup. So dia #google ja #pengedarshakleekulim tu yang dia jumpa no terus wasap.

Terima kasih sebab sudi #carishakleecarirahmah

Nextime boleh repeat oder lagi ya!

#sayajualshaklee
#ejenshaklee
#ejenshakleepenang 
#ejenshakleekulim 
#ejenshakleekedah
#sayajualonline 
#farmavitahealth
#pengedarshakleepenang 
#pengedarshaklee
Semalam tunggu customer nak call lepas habis kerja, sampai ke petang tak call2, katanya suruh cod #pgp  aka #peppermintgingerplus  ke #petronas  #tamankenari  #kulim  Last2 hakak suruh dia mai rumah #pickup  sebab si kecik tengah tidur..kang terjaga tengok mama dia xda kat sebelah dia melalak pulak. Bagi location kat wasap so dia waze ja. Sampai rumah sempat sembang dia kata cari #shaklee  kat giant kedainya dah tutup. So dia #google  ja #pengedarshakleekulim  tu yang dia jumpa no terus wasap. Terima kasih sebab sudi #carishakleecarirahmah  Nextime boleh repeat oder lagi ya! #sayajualshaklee  #ejenshaklee  #ejenshakleepenang  #ejenshakleekulim  #ejenshakleekedah  #sayajualonline  #farmavitahealth  #pengedarshakleepenang  #pengedarshaklee 
Anak #shaklee #paritraja wasap tanya #vivix ada promosi tak. Vivix takde promosi tapi boleh beli harga ahli. 
Dia kata ok nak sebotol. Repeat oder lepas join membership #twinpack vivix bulan lepas. Dengan harga ahli lebih jimat sebab vivix ni 150ml harga dia rm4xx. Kalau nak tau dia amalkan vivix untuk ikhtiar masalah #kencingmanis

Nanti mommy Nurnadeea Sairen boleh tolong antarin ya. Tq mommyku selalu tolong cod ke customer di parit raja. 
#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#pengedarshakleeparitraja
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang
#sayajualhaklee
#codparitraja
Anak #shaklee  #paritraja  wasap tanya #vivix  ada promosi tak. Vivix takde promosi tapi boleh beli harga ahli. Dia kata ok nak sebotol. Repeat oder lepas join membership #twinpack  vivix bulan lepas. Dengan harga ahli lebih jimat sebab vivix ni 150ml harga dia rm4xx. Kalau nak tau dia amalkan vivix untuk ikhtiar masalah #kencingmanis  Nanti mommy Nurnadeea Sairen boleh tolong antarin ya. Tq mommyku selalu tolong cod ke customer di parit raja. #carishakleecarirahmah  #farmavitahealth  #pengedarshakleeparitraja  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #sayajualhaklee  #codparitraja 
Pagi ni customer wasap nak #krim herbal blend untuk babynya 2 bulan yang kena #ruam susu. Krim #herbalblend memang sangat #selamat untuk baby tau. Fawwaz guna krim ni dari lahir sampai sekarang. 1 tiub ni sangat #jimat boleh tahan berbulan2.

#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleepenang #farmavitahealth
#sayajualshaklee
#sayaguna
#sayamakan
#codkulim
#codlunas
#bazaarpaknil
Ostematrix si #kalsium putih dah ada stok harini..siapa nak cpt bagitahu ya!

Tak suka minum #susu meh telan ja si putih gebu ni. 
#carishakleecarirahmah 
#ostematrixshaklee 
#sayajual 
#sengal
#lenguh
#insomnia 
#sembelit
#pengedarshakleekulim
#farmavitahealth
Balik dari Jusco BM kita cod terus #nutriwhite #cleanser kat Taman Bersatu Kulim.

Orang #kulim yang nak #shaklee boleh dapatkan dari saya #pengedarsahshaklee anda.

Rahmah 013-3221852

#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#farmavitahealth
#sayajualshaklee
#freeconsultation
Assalamualaikum.. Saya merupakan pengedar sah Shaklee Utara (id 1068161)

Jika ada sesiapa yang berminat ingin mendapatkan #Shaklee ready stok dari saya boleh hubungi saya terus 013-3221852.
Cod #Kulim-#Penang

Untuk pertanyaan boleh terus wasap ke :
www.wasap.my/60133221852

Atau boleh hubungi stokis Kulim yang terdekat dengan anda:

0174493884 - Jannah
0164073938 - Cik Fairus

Boleh juga like page:
Pengedar Shaklee Kulim 013-3221852 
dan page: Farma Vita Health

#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekulim0133221852
#shakleekulim
#shakleepenang
#stokisshakleekulim
#ejenshakleekulim
#farmavitahealth
Assalamualaikum.. Saya merupakan pengedar sah Shaklee Utara (id 1068161) Jika ada sesiapa yang berminat ingin mendapatkan #Shaklee  ready stok dari saya boleh hubungi saya terus 013-3221852. Cod #Kulim -#Penang  Untuk pertanyaan boleh terus wasap ke : www.wasap.my/60133221852 Atau boleh hubungi stokis Kulim yang terdekat dengan anda: 0174493884 - Jannah 0164073938 - Cik Fairus Boleh juga like page: Pengedar Shaklee Kulim 013-3221852 dan page: Farma Vita Health #carishakleecarirahmah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekulim0133221852  #shakleekulim  #shakleepenang  #stokisshakleekulim  #ejenshakleekulim  #farmavitahealth 
Assalamualaikum..selamat pagi warga #ig warga #fb

Bangun pagi bekpes #esp

#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim
#bazaarpaknil
Customer dah ambik peppermint gingger plus #PGP malam ni. tq yer kak jual.. Kalau ada masalah ngin ka loya ka muntah2 ka boleh try pgp ni.

#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim 
#bazaarpaknil
Customer yang ambik #vitaminC dan  #bcomplex haritu, pg tadi ambik ESP, #vitalea dan #gingger aka #PGP. 
Baiknya suami dia belikan #sethamil kat bini dia yang tengah mabuk2 tu..suami mana yang taknak terbaik untuk isteri dan anak kan??? Cik abang kat kuar sana yang nak terbaik untuk isteri2 bolehla belikan #vitamin terbaik dari #shaklee ni ya!

Free consultation hanya dari saya pengedar sah shaklee anda!

Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/60133221852

#carishakleecarirahmah
#pengedarshakleekulim
#pengedarshakleekulim0133221852 #ejenshakleekulim
#farmavitahealth
#shakleekulim
#shakleepenang
#sayajualshaklee
#codkulim
#codpenang
#posseluruhMalaysia
Customer yang ambik #vitaminC  dan #bcomplex  haritu, pg tadi ambik ESP, #vitalea  dan #gingger  aka #PGP . Baiknya suami dia belikan #sethamil  kat bini dia yang tengah mabuk2 tu..suami mana yang taknak terbaik untuk isteri dan anak kan??? Cik abang kat kuar sana yang nak terbaik untuk isteri2 bolehla belikan #vitamin  terbaik dari #shaklee  ni ya! Free consultation hanya dari saya pengedar sah shaklee anda! Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/60133221852 #carishakleecarirahmah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleekulim0133221852  #ejenshakleekulim  #farmavitahealth  #shakleekulim  #shakleepenang  #sayajualshaklee  #codkulim  #codpenang  #posseluruhMalaysia 
Sebelum produk Shaklee memasuki pasaran, ia mesti lulus 5 ujian ini:

1. Mengandungi bahan-bahan mentah daripada sumber yang sangat tulen dan semulajadi.

2. Menyediakan dos yang tepat bagi setiap kandungan utama.

3. Dicipta agar dos yang dijanjikan dapat diperolehi secara konsisten.

4. Mempunyai prestasi melebihi piawaian farmaseutikal yang ditetapkan oleh industri.

5. Melalui ujian sebelum dan selepas pembuatan melangkaui apa yang ditetapkan oleh industri.

#carishakleecarirahmah 
#sayajualshaklee
#farmavitahealth
#pengedarshakleekulim 
#stokisshaklee 
#stokisshakleekulim
#shakleepenang 
#stokisshakleepenang
Sebelum produk Shaklee memasuki pasaran, ia mesti lulus 5 ujian ini: 1. Mengandungi bahan-bahan mentah daripada sumber yang sangat tulen dan semulajadi. 2. Menyediakan dos yang tepat bagi setiap kandungan utama. 3. Dicipta agar dos yang dijanjikan dapat diperolehi secara konsisten. 4. Mempunyai prestasi melebihi piawaian farmaseutikal yang ditetapkan oleh industri. 5. Melalui ujian sebelum dan selepas pembuatan melangkaui apa yang ditetapkan oleh industri. #carishakleecarirahmah  #sayajualshaklee  #farmavitahealth  #pengedarshakleekulim  #stokisshaklee  #stokisshakleekulim  #shakleepenang  #stokisshakleepenang 
[SET KULIT CANTIK]

Nak kulit cantik dan berseri?? Anda hanya perlu amalkan #VitaminC dan #VitaminE #Shaklee. Ambil sebiji setiap hari dan #konsisten minum air putih secukupnya. 
Yang ni set untuk orang taman #kenari #kulim.Nak syer makan dengan anaknya. 
Jimat sangat uolls sebabnya sebotol vitamin c ada 180 biji dan sebotol vitamin e ada 120 biji tau..kalau syer 2 orang makan, sebulan memang tak habis la sebotol tu tau.

#sihat dapat #cantik pon dapat..sapa taknak kan..?? Jomla ikhtiar dengan shaklee.

Sesiapa yang mencari #shaklee #kulim #penang dialu-alukan. Saya akan memberikan khidmat nasihat yang terbaik untuk anda.

Pos seluruh #Malaysia ya!

Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/60133221852

Boleh juga hubungi #stokisshaklee terdekat anda.

Stokis kulim:
Norul Jannah (017-4493884)
Siti Fairus (016-4073936)

#carishakleecarirahmah 
#ikhtiardenganshaklee
#pengedarshakleekulim 
#pengedarshakleepenang 
#shakleekulim
#shakleepenang
#stokiskulim
#pengedarshakleekulim0133221852 #farmavitahealth #bazaarpaknil
[SET KULIT CANTIK] Nak kulit cantik dan berseri?? Anda hanya perlu amalkan #VitaminC  dan #VitaminE  #Shaklee . Ambil sebiji setiap hari dan #konsisten  minum air putih secukupnya. Yang ni set untuk orang taman #kenari  #kulim .Nak syer makan dengan anaknya. Jimat sangat uolls sebabnya sebotol vitamin c ada 180 biji dan sebotol vitamin e ada 120 biji tau..kalau syer 2 orang makan, sebulan memang tak habis la sebotol tu tau. #sihat  dapat #cantik  pon dapat..sapa taknak kan..?? Jomla ikhtiar dengan shaklee. Sesiapa yang mencari #shaklee  #kulim  #penang  dialu-alukan. Saya akan memberikan khidmat nasihat yang terbaik untuk anda. Pos seluruh #Malaysia  ya! Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/60133221852 Boleh juga hubungi #stokisshaklee  terdekat anda. Stokis kulim: Norul Jannah (017-4493884) Siti Fairus (016-4073936) #carishakleecarirahmah  #ikhtiardenganshaklee  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #shakleekulim  #shakleepenang  #stokiskulim  #pengedarshakleekulim0133221852  #farmavitahealth  #bazaarpaknil 
Alhamdulillah..sempat restok yang ni dulu..kalau dah habis nanti kita restok lain pula yer.

Sesiapa yang mencari #shaklee #kulim #penang dialu-alukan. Saya akan memberikan khidmat nasihat yang terbaik untuk anda.

Pos seluruh Malaysia ya!

Rahmah 013-3221852

www.wasap.my/60133221852

Boleh juga hubungi #stokisshaklee terdekat anda.

Stokis kulim:
Norul Jannah (017-4493884)
Siti Fairus (016-4073936)

#carishakleecarirahmah 
#pengedarshakleekulim 
#pengedarshakleepenang 
#shakleekulim
#shakleepenang
#stokiskulim
#pengedarshakleekulim0133221852 #farmavitahealth #bazaarpaknil
Alhamdulillah..sempat restok yang ni dulu..kalau dah habis nanti kita restok lain pula yer. Sesiapa yang mencari #shaklee  #kulim  #penang  dialu-alukan. Saya akan memberikan khidmat nasihat yang terbaik untuk anda. Pos seluruh Malaysia ya! Rahmah 013-3221852 www.wasap.my/60133221852 Boleh juga hubungi #stokisshaklee  terdekat anda. Stokis kulim: Norul Jannah (017-4493884) Siti Fairus (016-4073936) #carishakleecarirahmah  #pengedarshakleekulim  #pengedarshakleepenang  #shakleekulim  #shakleepenang  #stokiskulim  #pengedarshakleekulim0133221852  #farmavitahealth  #bazaarpaknil