an online Instagram web viewer

#faraalipbutterbyfarahanimrazak medias

Photos

Faraalipbutter merawat masalah bibir yg kering, gelap, merekah dan pucat. 
Ianya akan melembab kan bibir sepanjang hari selain menjadikan bibir merah seperti semulajadi. ๐Ÿ’ฏ lulus KKM dan hanya menggunakan bahan2 organic. . 
DM๐Ÿ“ฉ or whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60106572317 
Fast reply โ€ผ๏ธ ๐Ÿš—๐Ÿš—COD Cheras Available ๐Ÿ“ฎPostage everyday 
#faraalipbutter#faraalipbuttersquad#faraalipbuttercheras#faraalipbutterantioxcidant#faraalipbutteraromatherapy#faraalipbutterbyfarahanimrazak#faraalipbutterbtho#faraalipbutterbatu9#faraalipbutterbandarmahkotacheras
Faraalipbutter merawat masalah bibir yg kering, gelap, merekah dan pucat. Ianya akan melembab kan bibir sepanjang hari selain menjadikan bibir merah seperti semulajadi. ๐Ÿ’ฏ lulus KKM dan hanya menggunakan bahan2 organic. . DM๐Ÿ“ฉ or whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60106572317 Fast reply โ€ผ๏ธ ๐Ÿš—๐Ÿš—COD Cheras Available ๐Ÿ“ฎPostage everyday #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbuttercheras #faraalipbutterantioxcidant #faraalipbutteraromatherapy #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterbtho #faraalipbutterbatu9 #faraalipbutterbandarmahkotacheras 
โ–ช
.
let's apply this #faraalipbutter in #orchidvanilla kat bibir chuols so that maintain gorgeous and berseri jee tau. it's 100% natural organic lipbutter. so safe for your lips tau. ada argan oil pulak tu. everyone knows argan oil super awesome dalam membantu kulit jadi lebih lembap dan cantik kemerahan, iya dok? so, let's do this ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’ต RM55 per unit โ€ข
๐Ÿ“ฎ free postage โ€ข
๐ŸŒธ ready stock โ€ข
๐Ÿ’• flavour : caramel mint | orchid vanilla โ€ข
๐ŸŽ special free gifts โ€ข
.
cara nak orderโคต
๐Ÿ“ท screenshot / snap item โ–ช
๐Ÿ“ž whatsapp 011-10082547 @ click link at my bio for fast respons ehโ–ช
.
#caramelmint #orchidvanilla #farahanimrazak #faraalipbutterkl #faraalipbutterputrajaya #neelofa #fazura #lotsoflove #bazaarpaknil #produkmalaysia #dropshipwanted #freepostage #faraalipbuttersquad #beautiful #nakcantik #faraalipbutterbyfarahanimrazak #babytwins #tiamosweetheart #fattzura #codkl #testimonies #syafiqahaina
โ–ช . let's apply this #faraalipbutter  in #orchidvanilla  kat bibir chuols so that maintain gorgeous and berseri jee tau. it's 100% natural organic lipbutter. so safe for your lips tau. ada argan oil pulak tu. everyone knows argan oil super awesome dalam membantu kulit jadi lebih lembap dan cantik kemerahan, iya dok? so, let's do this ๐Ÿ’• . ๐Ÿ’ต RM55 per unit โ€ข ๐Ÿ“ฎ free postage โ€ข ๐ŸŒธ ready stock โ€ข ๐Ÿ’• flavour : caramel mint | orchid vanilla โ€ข ๐ŸŽ special free gifts โ€ข . cara nak orderโคต ๐Ÿ“ท screenshot / snap item โ–ช ๐Ÿ“ž whatsapp 011-10082547 @ click link at my bio for fast respons ehโ–ช . #caramelmint  #orchidvanilla  #farahanimrazak  #faraalipbutterkl  #faraalipbutterputrajaya  #neelofa  #fazura  #lotsoflove  #bazaarpaknil  #produkmalaysia  #dropshipwanted  #freepostage  #faraalipbuttersquad  #beautiful  #nakcantik  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #babytwins  #tiamosweetheart  #fattzura  #codkl  #testimonies  #syafiqahaina 
Assalamualaikum / hai & Selamat petang kesayangan Ain โ˜บ
.
Kulit di bahagian bibir adalah sgt sensitif, perlu dijaga dengan baik supaya bibir tidak terdedah dgn bahan kimia bahaya yg boleh merosakkan bibir.
.
Masalah utama bibir adalah seperti hilang kelembapan semulajadi, bibir kekeringan, warna bibir beransur pucat dan lesu dan mengalami symptom bibir hitam.
.
Alhamdullilah begitu ramai positive feedback yg kami terima selepas memakai Faraa Antioxidant Lip Butter. InshaAllah kami akan cuba kembalikan kecantikan semulajadi bibir anda dgn bahan bahan yg 100% natural ini ๐Ÿ’‹ terima kasih semua! #faraalipbuttersquad
.
Jadi jum sama2 sihatkan bibir dengan #faraalipbutter. Boleh lihat dalam video ni perbezaan sebelum & selepas oles @faraalipbutter tauuu ๐Ÿ˜˜
.
Jum jum order ngan Ain
RM55 EXC POSTAGE + FREE GIFT uolsss.
.
Stock limited tau. Sape cepat dia dapat! ๐Ÿ™Š
.
#faraalipbutterbyfarahanimrazak#sayajualfaraalipbutter#agentsahfaraalipbutter#faraalipbuttercaramelmint#faraalipbutterorchidvanilla#faaralipbuttersquad#faraalipbutterkajang#faraalipbutterbangi#faraalipbuttersemenyih#faraalipbutterbandarteknologi#faraalipbutterserdang#faraalipbutterserikembangan#faraalipbutterputrajaya
Assalamualaikum / hai & Selamat petang kesayangan Ain โ˜บ . Kulit di bahagian bibir adalah sgt sensitif, perlu dijaga dengan baik supaya bibir tidak terdedah dgn bahan kimia bahaya yg boleh merosakkan bibir. . Masalah utama bibir adalah seperti hilang kelembapan semulajadi, bibir kekeringan, warna bibir beransur pucat dan lesu dan mengalami symptom bibir hitam. . Alhamdullilah begitu ramai positive feedback yg kami terima selepas memakai Faraa Antioxidant Lip Butter. InshaAllah kami akan cuba kembalikan kecantikan semulajadi bibir anda dgn bahan bahan yg 100% natural ini ๐Ÿ’‹ terima kasih semua! #faraalipbuttersquad  . Jadi jum sama2 sihatkan bibir dengan #faraalipbutter . Boleh lihat dalam video ni perbezaan sebelum & selepas oles @faraalipbutter tauuu ๐Ÿ˜˜ . Jum jum order ngan Ain RM55 EXC POSTAGE + FREE GIFT uolsss. . Stock limited tau. Sape cepat dia dapat! ๐Ÿ™Š . #faraalipbutterbyfarahanimrazak #sayajualfaraalipbutter #agentsahfaraalipbutter #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faaralipbuttersquad #faraalipbutterkajang #faraalipbutterbangi #faraalipbuttersemenyih #faraalipbutterbandarteknologi #faraalipbutterserdang #faraalipbutterserikembangan #faraalipbutterputrajaya 
Semalam pergi COD dekat Machang. .

Akak ni dari Kulim,  balik kampung sekejap,  lumpsum terus beli dua dua flavour dgn sis. .

Comell ya amattt.  Tambah-tambah banyak khasiat dia. .

Tak rugi kalau nak cuba FARALIPBUTTER. 
Terima kasihh yaa beli dgn saya. =) .

NAK WALK IN Terus BELI PUN BOLEH. . .
๐Ÿฌ DI Kedai Nasi Ayam Madu Kak Ni,  berhadapan Kedai Eco RM2 di Bandar Humaira,  Tanah Merah. .

#faralipbutter
#faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttertanahmerah #faraalipbuttersquad #faraalipbutterpasirmas #faraalipbutterkotabharu #faraalipbuttermachang #lipbalm #cute #organic #organicskincare #healinglip #cureyourlip #naturalbeauty #beauty #produkselebritisew
Semalam pergi COD dekat Machang. . Akak ni dari Kulim, balik kampung sekejap, lumpsum terus beli dua dua flavour dgn sis. . Comell ya amattt. Tambah-tambah banyak khasiat dia. . Tak rugi kalau nak cuba FARALIPBUTTER. Terima kasihh yaa beli dgn saya. =) . NAK WALK IN Terus BELI PUN BOLEH. . . ๐Ÿฌ DI Kedai Nasi Ayam Madu Kak Ni, berhadapan Kedai Eco RM2 di Bandar Humaira, Tanah Merah. . #faralipbutter  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter ๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttertanahmerah  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterpasirmas  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttermachang  #lipbalm  #cute  #organic  #organicskincare  #healinglip  #cureyourlip  #naturalbeauty  #beauty  #produkselebritisew 
Assalamualaikum / hai & Selamat pagi kesayangan Ain โ˜บ
.
Hari ini last day PROMO SYAWAL tau ! Ni Ain nak pesan dekat korang yg belum dapatkan lagi #faraalipbutter meh2 dptkan cepat hari ini๐Ÿ˜
.
Stock dah tipis ni uolss. Semua nak bibir maintain cantik hari2 dgn #faraalipbutter by kak Anim ๐Ÿ’‹
.
100 % bahan organik okay. So don't worriesss uols boleh buat solat jugak.
.
LAST PROMO ! LAST PROMO ! LAST PROMO !
RM110 + FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
#faraalipbutterbyfarahanimrazak#sayajualfaraalipbutter#agentsahfaraalipbutter#faraalipbuttercaramelmint#faraalipbutterorchidvanilla#faaralipbuttersquad#faraalipbutterkajang#faraalipbutterbangi#faraalipbuttersemenyih#faraalipbutterbandarteknologi#faraalipbutterserdang#faraalipbutterserikembangan#faraalipbutterputrajaya
Assalamualaikum / hai & Selamat pagi kesayangan Ain โ˜บ . Hari ini last day PROMO SYAWAL tau ! Ni Ain nak pesan dekat korang yg belum dapatkan lagi #faraalipbutter  meh2 dptkan cepat hari ini๐Ÿ˜ . Stock dah tipis ni uolss. Semua nak bibir maintain cantik hari2 dgn #faraalipbutter  by kak Anim ๐Ÿ’‹ . 100 % bahan organik okay. So don't worriesss uols boleh buat solat jugak. . LAST PROMO ! LAST PROMO ! LAST PROMO ! RM110 + FREE POSTAGE + FREE GIFT . #faraalipbutterbyfarahanimrazak #sayajualfaraalipbutter #agentsahfaraalipbutter #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faaralipbuttersquad #faraalipbutterkajang #faraalipbutterbangi #faraalipbuttersemenyih #faraalipbutterbandarteknologi #faraalipbutterserdang #faraalipbutterserikembangan #faraalipbutterputrajaya 
Feedback dari sis sendiri juga lah, bibir slowly memudar kesan hitam n merekah tu lepas pakai #faraalipbutter ni.

Alhamdulillah, tak salah kalau kita nak jaga apa yg kita ada sebab Islam juga yg suruh kita jaga  imej kita sebagai seorang Muslim ๐Ÿค—

Cuma, bersederhana sahaja lah โš˜ jangan sampai terlalu berlebih-lebihan sehingga mengundang fitnah.

Bersederhana, tidak keterlaluan sehingga tabaruj, tidak keterlaluan sehingga nampak selekeh pula ๐Ÿ˜…

Alhamdulillah, Faraa Lip Butter akan menampakkan bibir kita kelihatan merah merah pink natural dan cantik gitu ๐Ÿ˜—

#cute #simple #amazing #feedback
#faraalipbuttershahalam #faraalipbutterfeedback #faraalipbuttersegambut #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbutterkelantan #faraalipbuttersquad #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterpahang #faraalipbutterstudentprice #faraalipbutterpahang #faraalipbutterbyfarahanimrazak #monalisa #bajumurah #skirt #lip #specialprice #skincare #lipcare #quotes #positivevibes #song #nissasabyan
Feedback dari sis sendiri juga lah, bibir slowly memudar kesan hitam n merekah tu lepas pakai #faraalipbutter  ni. Alhamdulillah, tak salah kalau kita nak jaga apa yg kita ada sebab Islam juga yg suruh kita jaga imej kita sebagai seorang Muslim ๐Ÿค— Cuma, bersederhana sahaja lah โš˜ jangan sampai terlalu berlebih-lebihan sehingga mengundang fitnah. Bersederhana, tidak keterlaluan sehingga tabaruj, tidak keterlaluan sehingga nampak selekeh pula ๐Ÿ˜… Alhamdulillah, Faraa Lip Butter akan menampakkan bibir kita kelihatan merah merah pink natural dan cantik gitu ๐Ÿ˜— #cute  #simple  #amazing  #feedback  #faraalipbuttershahalam  #faraalipbutterfeedback  #faraalipbuttersegambut  #faraaantioxidantlipbutter  #faraalipbutterkelantan  #faraalipbuttersquad  #faraaantioxidantlipbutter ๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterpahang  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbutterpahang  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #monalisa  #bajumurah  #skirt  #lip  #specialprice  #skincare  #lipcare  #quotes  #positivevibes  #song  #nissasabyan 
Jangan letih menapaki kehidupan

Jangan bersimpuh dihadapan duka

Hadapilah segala tentangan

Sambutlah harimu dengan sukacita

Setiap kali dilanda ujian, tetaplah tersenyum, kerana pasti ada kurniaan yang besar sedang mendatangi ๐Ÿ˜‡

Syukur, alhamdulillah ๐ŸŒป

#cute #simple #amazing #feedback
#faraalipbuttershahalam #faraalipbutterfeedback #faraalipbuttersegambut #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbutterkelantan #faraalipbuttersquad #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterpahang #faraalipbutterstudentprice #faraalipbutterpahang #faraalipbutterbyfarahanimrazak #monalisa #bajumurah #skirt #lip #specialprice #skincare #lipcare #quotes #positivevibes #song #nissasabyan
Jangan letih menapaki kehidupan Jangan bersimpuh dihadapan duka Hadapilah segala tentangan Sambutlah harimu dengan sukacita Setiap kali dilanda ujian, tetaplah tersenyum, kerana pasti ada kurniaan yang besar sedang mendatangi ๐Ÿ˜‡ Syukur, alhamdulillah ๐ŸŒป #cute  #simple  #amazing  #feedback  #faraalipbuttershahalam  #faraalipbutterfeedback  #faraalipbuttersegambut  #faraaantioxidantlipbutter  #faraalipbutterkelantan  #faraalipbuttersquad  #faraaantioxidantlipbutter ๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbutterfreepostage  #faraalipbutterpahang  #faraalipbutterstudentprice  #faraalipbutterpahang  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #monalisa  #bajumurah  #skirt  #lip  #specialprice  #skincare  #lipcare  #quotes  #positivevibes  #song  #nissasabyan 
Customer pakai @faraalipbutter aromatherapy vanilla orchid ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ DM๐Ÿ“ฉ or whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60106572317 
Fast reply โ€ผ๏ธ ๐Ÿš—๐Ÿš—COD Cheras Available ๐Ÿ“ฎPostage everyday 
#faraalipbutter#faraalipbuttersquad#faraalipbuttercheras#faraalipbutterantioxcidant#faraalipbutteraromatherapy#faraalipbutterbyfarahanimrazak#faraalipbutterbtho#faraalipbutterbatu9#faraalipbutterbandarmahkotacheras
Thank you sis @nasrin_siha beli dengan akak. Adik ni rambang mata nak pilih, last sekali angkut dua-dua flavour terus. .

Boleh gilir-gilir dengan mak, adik, kakak lg.  Tak peee,  benda baik elok kita kongsi. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ .
. Saya jual ye. ๐Ÿ˜

Sape sape yang nak dapatkan Faralipbutter ni,  laju laju pm sis.  Nak cod, pos boleh.  Tak ada masalah. 
#faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttertanahmerah #faraalipbuttersquad #faraalipbutterpasirmas #faraalipbutterkotabharu #faraalipbuttermachang #faralipbutter #lipbalm #primerlipstik #cantik๐Ÿ˜ #organicskincare #organic #health #treating #naturalbeauty #naturallips #chumel
Thank you sis @nasrin_siha beli dengan akak. Adik ni rambang mata nak pilih, last sekali angkut dua-dua flavour terus. . Boleh gilir-gilir dengan mak, adik, kakak lg. Tak peee, benda baik elok kita kongsi. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ . . Saya jual ye. ๐Ÿ˜ Sape sape yang nak dapatkan Faralipbutter ni, laju laju pm sis. Nak cod, pos boleh. Tak ada masalah. #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #faraaantioxidantlipbutter ๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttertanahmerah  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterpasirmas  #faraalipbutterkotabharu  #faraalipbuttermachang  #faralipbutter  #lipbalm  #primerlipstik  #cantik ๐Ÿ˜ #organicskincare  #organic  #health  #treating  #naturalbeauty  #naturallips  #chumel 
Assalamualaikum & Selamat malam kesayangan Ain โ˜บ
.
Hi, Ain nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
_
Lets the testimony do the talking ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
_
Happy customer happy us ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#flbagentbyainfeedback
.
Hanya RM55 sahaja dear โค
.
FREE SPECIAL GIFT with every purchase! ๐Ÿ˜˜
_
Whatsapp Ain atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ

#faraalipbutterbyfarahanimrazak#sayajualfaraalipbutter#agentsahfaraalipbutter#faraalipbuttercaramelmint#faraalipbutterorchidvanilla#faaralipbuttersquad#faraalipbutterkajang#faraalipbutterbangi#faraalipbuttersemenyih#faraalipbutterbandarteknologi#faraalipbutterserdang#faraalipbutterserikembangan#faraalipbutterputrajaya
Assalamualaikum & Selamat malam kesayangan Ain โ˜บ . Hi, Ain nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter  ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ _ Lets the testimony do the talking ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ _ Happy customer happy us ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #flbagentbyainfeedback  . Hanya RM55 sahaja dear โค . FREE SPECIAL GIFT with every purchase! ๐Ÿ˜˜ _ Whatsapp Ain atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ #faraalipbutterbyfarahanimrazak #sayajualfaraalipbutter #agentsahfaraalipbutter #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faaralipbuttersquad #faraalipbutterkajang #faraalipbutterbangi #faraalipbuttersemenyih #faraalipbutterbandarteknologi #faraalipbutterserdang #faraalipbutterserikembangan #faraalipbutterputrajaya 
Semalam sis COD dekat KPJ Perdana. 
Terkejut bila dapat tau yang Cik Misi kita dah tiga kali pakai Faralipbutter ni. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ Dan Cik Misi dah pakai dua dua flavour. ๐Ÿ˜

Ramai yang dah jatuh cinta dengan Faralipbutter ni.  Anda bila lagi? 
COD - Machang,  Tanah Merah,  Kota Bharu

Postage pun boleh. ๐Ÿ˜Š

#faralipbutter #faralipbutterkotabharu #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttertanahmerah #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterpasirmas #faraalipbuttermachang #organic #lipbalm #mesrawuduk #comel #chumel
Semalam sis COD dekat KPJ Perdana. Terkejut bila dapat tau yang Cik Misi kita dah tiga kali pakai Faralipbutter ni. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ Dan Cik Misi dah pakai dua dua flavour. ๐Ÿ˜ Ramai yang dah jatuh cinta dengan Faralipbutter ni. Anda bila lagi? COD - Machang, Tanah Merah, Kota Bharu Postage pun boleh. ๐Ÿ˜Š #faralipbutter  #faralipbutterkotabharu  #faraaantioxidantlipbutter ๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttertanahmerah  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #faraalipbutterpasirmas  #faraalipbuttermachang  #organic  #lipbalm  #mesrawuduk  #comel  #chumel 
Assalamualaikum / hai & Selamat petang kesayangan Ain โ˜บ
.
ANTIOXIDANT CARAMEL MINT ๐Ÿ’„
.
Olive oil
๐ŸŒธmembantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
๐ŸŒธDiperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
๐ŸŒธmemberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
๐ŸŒธmembuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
.
RM 55 EXC POSTAGE
.
Jum order dengan Ain sementara stock masih ada ! Lambat rugi tau ๐Ÿ˜„
.
#faraalipbutterbyfarahanimrazak#sayajualfaraalipbutter#agentsahfaraalipbutter#faraalipbuttercaramelmint#faraalipbutterorchidvanilla#faaralipbuttersquad#faraalipbutterkajang#faraalipbutterbangi#faraalipbuttersemenyih#faraalipbutterbandarteknologi#faraalipbutterserdang#faraalipbutterserikembangan#faraalipbutterputrajaya
Assalamualaikum / hai & Selamat petang kesayangan Ain โ˜บ . ANTIOXIDANT CARAMEL MINT ๐Ÿ’„ . Olive oil ๐ŸŒธmembantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan. . Jojoba oil ๐ŸŒธDiperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman. . Beeswax ๐ŸŒธmemberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas. . Sunflower seeds ๐ŸŒธmembuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut. . RM 55 EXC POSTAGE . Jum order dengan Ain sementara stock masih ada ! Lambat rugi tau ๐Ÿ˜„ . #faraalipbutterbyfarahanimrazak #sayajualfaraalipbutter #agentsahfaraalipbutter #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faaralipbuttersquad #faraalipbutterkajang #faraalipbutterbangi #faraalipbuttersemenyih #faraalipbutterbandarteknologi #faraalipbutterserdang #faraalipbutterserikembangan #faraalipbutterputrajaya 
Assalamualaikum & good afternoon โค
-
Haa weekend mcm ni mesti ramai yg malas nak keluar rumah and spend time with family jer. Tapi, duduk rumah pun muka kenalah cantik juga. Jangan biar bibir pucat je dear. Takpa awak pakai #faraalipbutter saja syg. Warna pink semulajadi ikut temperature badan dan jenis darah kita tau! Bila dh pakai #faraalipbutter ianya akan meresap semulajadi dlm bibir. 
Natural beauty ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
-
โœ” It is mesra solat also sebab tak perlu nk cuci, macam kita dh pakai moisturizer dekat muka kita tu.
-
โœ” And btw #faraalipbutter bukan lipstick yaa. It is natural one! โค๐Ÿ˜Š
-
#faraalipbutter
#faraalipbutterkl 
#teamemayabeauty
#faraalipbuttersquad 
#dropshipfaraalipbutter 
#faraalipbutterbyfarahanimrazak
Assalamualaikum & good afternoon โค - Haa weekend mcm ni mesti ramai yg malas nak keluar rumah and spend time with family jer. Tapi, duduk rumah pun muka kenalah cantik juga. Jangan biar bibir pucat je dear. Takpa awak pakai #faraalipbutter  saja syg. Warna pink semulajadi ikut temperature badan dan jenis darah kita tau! Bila dh pakai #faraalipbutter  ianya akan meresap semulajadi dlm bibir. Natural beauty ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ - โœ” It is mesra solat also sebab tak perlu nk cuci, macam kita dh pakai moisturizer dekat muka kita tu. - โœ” And btw #faraalipbutter  bukan lipstick yaa. It is natural one! โค๐Ÿ˜Š - #faraalipbutter  #faraalipbutterkl  #teamemayabeauty  #faraalipbuttersquad  #dropshipfaraalipbutter  #faraalipbutterbyfarahanimrazak 
Assalamualaikum / hai & Selamat berhujung minggu kesayangan Ain โ˜บ
.
Founder kita Kak Anim akan bawa Faraa Lip Butter ke mana mana saje tauuu. Tak pernah tinggal, especially masa travel. Sebab FLB sangat sangat bagus untuk penjagaan bibir semasa cuaca panas mahupun sejuk ๐Ÿ˜˜
.
Nak order boleh whatsapp / dm Ain tau, sementara stok masih adaaa ๐Ÿ‘„๐Ÿ˜… Tambah2 lagi sekarang tengah PROMO FREE POSTAGE + FREE GIFT ๐Ÿ˜™

Kalau nak COD pun bolehhh. Whatsapp ajer Ain yeaa. ๐Ÿ˜˜
.
#faraalipbutterbyfarahanimrazak#sayajualfaraalipbutter#agentsahfaraalipbutter#faraalipbuttercaramelmint#faraalipbutterorchidvanilla#faaralipbuttersquad#faraalipbutterkajang#faraalipbutterbangi#faraalipbuttersemenyih#faraalipbutterbandarteknologi#faraalipbutterserdang#faraalipbutterserikembangan#faraalipbutterputrajaya
Assalamualaikum / hai & Selamat berhujung minggu kesayangan Ain โ˜บ . Founder kita Kak Anim akan bawa Faraa Lip Butter ke mana mana saje tauuu. Tak pernah tinggal, especially masa travel. Sebab FLB sangat sangat bagus untuk penjagaan bibir semasa cuaca panas mahupun sejuk ๐Ÿ˜˜ . Nak order boleh whatsapp / dm Ain tau, sementara stok masih adaaa ๐Ÿ‘„๐Ÿ˜… Tambah2 lagi sekarang tengah PROMO FREE POSTAGE + FREE GIFT ๐Ÿ˜™ Kalau nak COD pun bolehhh. Whatsapp ajer Ain yeaa. ๐Ÿ˜˜ . #faraalipbutterbyfarahanimrazak #sayajualfaraalipbutter #agentsahfaraalipbutter #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faaralipbuttersquad #faraalipbutterkajang #faraalipbutterbangi #faraalipbuttersemenyih #faraalipbutterbandarteknologi #faraalipbutterserdang #faraalipbutterserikembangan #faraalipbutterputrajaya 
Ya Allah, bintang-bintang telah redup, mata-mata telah memejam dan Engkau Maha Hidup lagi Maha Terus-menerus mengurus makhluk. Tidak menimpa-Mu rasa ngantuk dan tidur. Wahai Dzat Yang Maha Hidup dan Maha mengurusi makhluk, tenangkanlah malamku dan tidurkanlah mataku.

Amin

#faraalipbutterbyfarahanimrazak 
#faraalipbuttersquadmelaka
Ya Allah, bintang-bintang telah redup, mata-mata telah memejam dan Engkau Maha Hidup lagi Maha Terus-menerus mengurus makhluk. Tidak menimpa-Mu rasa ngantuk dan tidur. Wahai Dzat Yang Maha Hidup dan Maha mengurusi makhluk, tenangkanlah malamku dan tidurkanlah mataku. Amin #faraalipbutterbyfarahanimrazak  #faraalipbuttersquadmelaka 
Assalamualaikum & Selamat Petang kesayangan Ain โ˜บ
.
Hi, Ain nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
_
Lets the testimony do the talking ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
_
Happy customer happy us ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#flbagentbyainfeedback
.
Hanya RM55 sahaja dear โค
.
FREE SPECIAL GIFT with every purchase! ๐Ÿ˜˜
_
Whatsapp Ain atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ

#faraalipbutterbyfarahanimrazak#sayajualfaraalipbutter#agentsahfaraalipbutter#faraalipbuttercaramelmint#faraalipbutterorchidvanilla#faaralipbuttersquad#faraalipbutterkajang#faraalipbutterbangi#faraalipbuttersemenyih#faraalipbutterbandarteknologi#faraalipbutterserdang#faraalipbutterserikembangan#faraalipbutterputrajaya
Assalamualaikum & Selamat Petang kesayangan Ain โ˜บ . Hi, Ain nak share lagi fresh testimoni from customer about #faraalipbutter  ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ _ Lets the testimony do the talking ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ _ Happy customer happy us ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #flbagentbyainfeedback  . Hanya RM55 sahaja dear โค . FREE SPECIAL GIFT with every purchase! ๐Ÿ˜˜ _ Whatsapp Ain atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ #faraalipbutterbyfarahanimrazak #sayajualfaraalipbutter #agentsahfaraalipbutter #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faaralipbuttersquad #faraalipbutterkajang #faraalipbutterbangi #faraalipbuttersemenyih #faraalipbutterbandarteknologi #faraalipbutterserdang #faraalipbutterserikembangan #faraalipbutterputrajaya 
Jom rebut promo FREE POSTAGE ni...๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.

Ps: SabahSarawak postage RM5 sahaja
.
.

#wasapyatie0129589345
#faraalipbuttercaramelmint
#faraalipbutterbyfarahanimrazak
Assalamualaikum / hai & Selamat petang kesayangan Ain โ˜บ
.
Aromatheraphy Orchid Vanilla โค
.
Bau manis2 orkid plus vanilla rasa macam nak makan tau. Lagi best bila dapat pakai #faraalipbutter spnjng hari. .
Pegi mana2 je WAJIB bawak dah jadi mcm Bff kat dlm handbeg ๐Ÿ‘œ .
.
RM 55 JER
.
Meh wassup Ain sekarang. Jangan tunggu2 lagi ๐Ÿ˜„

#faraalipbutterbyfarahanimrazak#sayajualfaraalipbutter#agentsahfaraalipbutter#faraalipbuttercaramelmint#faraalipbutterorchidvanilla#faaralipbuttersquad#faraalipbutterkajang#faraalipbutterbangi#faraalipbuttersemenyih#faraalipbutterbandarteknologi#faraalipbutterserdang#faraalipbutterserikembangan#faraalipbutterputrajaya
Assalamualaikum / hai & Selamat petang kesayangan Ain โ˜บ . Aromatheraphy Orchid Vanilla โค . Bau manis2 orkid plus vanilla rasa macam nak makan tau. Lagi best bila dapat pakai #faraalipbutter  spnjng hari. . Pegi mana2 je WAJIB bawak dah jadi mcm Bff kat dlm handbeg ๐Ÿ‘œ . . RM 55 JER . Meh wassup Ain sekarang. Jangan tunggu2 lagi ๐Ÿ˜„ #faraalipbutterbyfarahanimrazak #sayajualfaraalipbutter #agentsahfaraalipbutter #faraalipbuttercaramelmint #faraalipbutterorchidvanilla #faaralipbuttersquad #faraalipbutterkajang #faraalipbutterbangi #faraalipbuttersemenyih #faraalipbutterbandarteknologi #faraalipbutterserdang #faraalipbutterserikembangan #faraalipbutterputrajaya 
Yezza.  All said above by @farahanimrazak .

Salam Jumaat, dah pakai Faralipbutter belom ni. ๐Ÿ˜‰

Wassap or dm sis laju laju tauu. 
#faraalipbutterbyfarahanimrazak #faralipbutter #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #faraalipbuttertanahmerah #faraalipbuttersquad #faraalipbutterkotabharu #faraalipbuttermachang #kotabharu #tanahmerah #bestreview #lipbalm #orchidvanillalipbutter #caramelmint #organicskincare
Hi orang Cheras! 
Berminat Nak try Faraalipbutter tak? 
Nak cod boleh! Bagi tau je Cheras Kat mana!Insya Allah sy pegi ๐Ÿš—๐Ÿš— cod Kat u olls ya! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Nak pos pun boleh semua tempat boleh pos! 
DM๐Ÿ“ฉ or whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60106572317 
Fast reply โ€ผ๏ธ ๐Ÿš—๐Ÿš—COD Cheras Available ๐Ÿ“ฎPostage everyday 
#faraalipbutter#faraalipbuttersquad#faraalipbuttercheras#faraalipbutterantioxcidant#faraalipbutteraromatherapy#faraalipbutterbyfarahanimrazak#
Hi orang Cheras! Berminat Nak try Faraalipbutter tak? Nak cod boleh! Bagi tau je Cheras Kat mana!Insya Allah sy pegi ๐Ÿš—๐Ÿš— cod Kat u olls ya! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Nak pos pun boleh semua tempat boleh pos! DM๐Ÿ“ฉ or whatsapp ๐Ÿ“ฒ +60106572317 Fast reply โ€ผ๏ธ ๐Ÿš—๐Ÿš—COD Cheras Available ๐Ÿ“ฎPostage everyday #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbuttercheras #faraalipbutterantioxcidant #faraalipbutteraromatherapy #faraalipbutterbyfarahanimrazak #