an online Instagram web viewer

#facemist medias

Photos

💧MAKE-UP MINERALS💧
.
.
Tak semua bedak asas mengandungi MINERALS. Apakah fungsi minerals dalam bedak asas?
.
.
❄ Tidak bersifat ALERGIK
Bedak asas berminerals sangat sesuai digunakan oleh setiap jenis kulit kerana struktur lebih halus dan hanya menggunakan bahan semulajadi
.
.
❄ Menyihatkan Kulit
Kulit memerlukan ruang bernafas melalui liang pori. Bedak asas bermineral tidak menutup pori-pori sepenuhnya. Ini akan mengelakkan masalah kulit akibat peluh atau minyak terkumpul.
.
.
❄ Lebih ringan, tidak tebal & tahan lama
Si pemakai akan lebih selesa kerana bedak asas bermineral tidak membuatkan muka berasa ketat atau tergumpal. Apabila bedak asas bermineral tidak menutup liang pori, ia akan tahan lebih lama.
.
.
❄ Anti-penuaan
Kulit yang sentiasa bernafas melambatkan penuaan. Kerap memakai bedak asas tidak bermineral akan membuatkan kulit cepat kelihatan tua.
.
.
❄ Memberi kesan lebih bersinar
Mineral dalam bedak asas mampu menyegarkan kulit dan buat kelihatan bersinar kerana strukturnya
.
.
DYXY BC Cream Foundation mengandungi bahan Mineral,Waterbased, Ekstrak Arbutin & Vitamin E 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Sangat SELAMAT & SELESA digunakan 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
🙋🏻 ORDER NOW👇🏻
.
.
📲 017 777 5936
📲 017 777 5936 📲 017 777 5936
.
.
🔔 Calling for AGENT and DROPSHIP!!! 🔔
.
.
COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang 🚗
.
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#mybbzeefamily
#mymarfamily
#myrajerfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxykotabharu
#dyxyjohor
#dyxykelantan
#dyxyjb
#dyxykb
#agentdyxyjohor
#agentdyxykelantan
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#dyxyoriginalproduct
💧MAKE-UP MINERALS💧 . . Tak semua bedak asas mengandungi MINERALS. Apakah fungsi minerals dalam bedak asas? . . ❄ Tidak bersifat ALERGIK Bedak asas berminerals sangat sesuai digunakan oleh setiap jenis kulit kerana struktur lebih halus dan hanya menggunakan bahan semulajadi . . ❄ Menyihatkan Kulit Kulit memerlukan ruang bernafas melalui liang pori. Bedak asas bermineral tidak menutup pori-pori sepenuhnya. Ini akan mengelakkan masalah kulit akibat peluh atau minyak terkumpul. . . ❄ Lebih ringan, tidak tebal & tahan lama Si pemakai akan lebih selesa kerana bedak asas bermineral tidak membuatkan muka berasa ketat atau tergumpal. Apabila bedak asas bermineral tidak menutup liang pori, ia akan tahan lebih lama. . . ❄ Anti-penuaan Kulit yang sentiasa bernafas melambatkan penuaan. Kerap memakai bedak asas tidak bermineral akan membuatkan kulit cepat kelihatan tua. . . ❄ Memberi kesan lebih bersinar Mineral dalam bedak asas mampu menyegarkan kulit dan buat kelihatan bersinar kerana strukturnya . . DYXY BC Cream Foundation mengandungi bahan Mineral,Waterbased, Ekstrak Arbutin & Vitamin E 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Sangat SELAMAT & SELESA digunakan 👍🏻👍🏻👍🏻 . . 🙋🏻 ORDER NOW👇🏻 . . 📲 017 777 5936 📲 017 777 5936 📲 017 777 5936 . . 🔔 Calling for AGENT and DROPSHIP!!! 🔔 . . COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang 🚗 . . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #teamdyxy  #mybbzeefamily  #mymarfamily  #myrajerfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxykotabharu  #dyxyjohor  #dyxykelantan  #dyxyjb  #dyxykb  #agentdyxyjohor  #agentdyxykelantan  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #nakcantiktakperluover  #dyxyoriginalproduct 
Suffering from dry skin this summer? Our Hyaluronic H2O Créme + Hydra Mist will provide you with a perfect balance of moisture 💦💧
Suffering from dry skin this summer? Our Hyaluronic H2O Créme + Hydra Mist will provide you with a perfect balance of moisture 💦💧
#FACEMIST

FACE MIST adalah penyempurnaan BIO SPRAY dan SILVER ION. 
Di Face Mist ada penambahan formula air mawar dan kandungan lain yg menyempurnakan manfaat utk kulit. 
Dan menjawab keluhan mitra ttg Silver Ion yg ditaruh lama kadang keruh, berubah warna, berubah aroma, dsb, maka di facemist ditambah pengawet kosmetik yg terbukti aman dg kadar yg sangat aman pula utk menjamin kualitas air facemist tetap terjaga dg baik dan keluhan tsb tidak ada lagi.

Keamanan produk Face Mist dikukuhkan dg lolosnya sertifikasi BPOM NA.

Sebenarnya utk mata, minum, dsb, sejak awal perusahaan tdk pernah menganjurkan. Apalagi produk ber bpom maka harus ikuti aturannya. 
BPOM NA itu utk kosmetik, kalau secara resmi dipromosikan bs utk macam2 termasuk mata, minum dsb, maka perusahaaan akan ditegur bpom.

Melihat kandungannya msh ada air ion perak, maka kita tau fungsinya msh bagus utk macam2, kecuali untuk mata dan diminum tdk
dianjurkan🙏

Ready ya
Inboc wa +6593768649
#FACEMIST  FACE MIST adalah penyempurnaan BIO SPRAY dan SILVER ION. Di Face Mist ada penambahan formula air mawar dan kandungan lain yg menyempurnakan manfaat utk kulit. Dan menjawab keluhan mitra ttg Silver Ion yg ditaruh lama kadang keruh, berubah warna, berubah aroma, dsb, maka di facemist ditambah pengawet kosmetik yg terbukti aman dg kadar yg sangat aman pula utk menjamin kualitas air facemist tetap terjaga dg baik dan keluhan tsb tidak ada lagi. Keamanan produk Face Mist dikukuhkan dg lolosnya sertifikasi BPOM NA. Sebenarnya utk mata, minum, dsb, sejak awal perusahaan tdk pernah menganjurkan. Apalagi produk ber bpom maka harus ikuti aturannya. BPOM NA itu utk kosmetik, kalau secara resmi dipromosikan bs utk macam2 termasuk mata, minum dsb, maka perusahaaan akan ditegur bpom. Melihat kandungannya msh ada air ion perak, maka kita tau fungsinya msh bagus utk macam2, kecuali untuk mata dan diminum tdk dianjurkan🙏 Ready ya Inboc wa +6593768649
Hoy les tengo un súper tip de día martes! Muchas veces a lo largo del día sentimos que nuestro maquillaje no es el mismo, se nos reseca un poco la piel y se comienza a notar más el maquillaje y no sabemos que hacer para que se vuelva a ver fabuloso! Se que para muchas el polvo compacto es un MUST para el retoque, pero muchas veces esto puede generar que el maquillaje se vea más sobrecargado y la piel seca/acartonada!
Para mi retoque yo siempre ando con una bruma o face mist en mi cartera, el que vendría a ser como un primo pituco del agua termal ya que están elaboradas en base a agua pero incluyen otros ingredientes que tienen otros beneficios para nuestra piel💦 . Las brumas siempre nos ayudarán a lo largo del día a revitalizar la piel y dar un aspecto fresco! Siempre debemos aplicarlas a unos 10-15 cm del rostro y muy suave ya que si se nos pasa la mano podemos generar el efecto contrario y derretir nuestro maquillaje 😱🙊 (Apuesto a que a más de alguna le ha pasado!). Si de igual manera queda mucho producto, podemos apoyar a su absorción dando golpecitos en el rostro!
Mis favorita del momento es el Face Mist de Vitamina E de @thebodyshopchile !
.
¿Ustedes utilizan algun face mist 😊💜? Cuéntenme cual es su favorito a ver si me tiento con alguno! .
.
#skin #mua #maquilladora #makeup #maquillajechile #facemist #brumafacial #thebodyshopchile #tuesdaytips #instachile #instaskin #instasantiago #hydration #hidratacion #piel #aguatermal #beautytips #tipscuidadodelapiel #tipsmaquillaje #tipsbelleza #bellezachilena #blogger #beautyblogger #instablogger #bloggerchilena #maquillajesantiago
Hoy les tengo un súper tip de día martes! Muchas veces a lo largo del día sentimos que nuestro maquillaje no es el mismo, se nos reseca un poco la piel y se comienza a notar más el maquillaje y no sabemos que hacer para que se vuelva a ver fabuloso! Se que para muchas el polvo compacto es un MUST para el retoque, pero muchas veces esto puede generar que el maquillaje se vea más sobrecargado y la piel seca/acartonada! Para mi retoque yo siempre ando con una bruma o face mist en mi cartera, el que vendría a ser como un primo pituco del agua termal ya que están elaboradas en base a agua pero incluyen otros ingredientes que tienen otros beneficios para nuestra piel💦 . Las brumas siempre nos ayudarán a lo largo del día a revitalizar la piel y dar un aspecto fresco! Siempre debemos aplicarlas a unos 10-15 cm del rostro y muy suave ya que si se nos pasa la mano podemos generar el efecto contrario y derretir nuestro maquillaje 😱🙊 (Apuesto a que a más de alguna le ha pasado!). Si de igual manera queda mucho producto, podemos apoyar a su absorción dando golpecitos en el rostro! Mis favorita del momento es el Face Mist de Vitamina E de @thebodyshopchile ! . ¿Ustedes utilizan algun face mist 😊💜? Cuéntenme cual es su favorito a ver si me tiento con alguno! . . #skin  #mua  #maquilladora  #makeup  #maquillajechile  #facemist  #brumafacial  #thebodyshopchile  #tuesdaytips  #instachile  #instaskin  #instasantiago  #hydration  #hidratacion  #piel  #aguatermal  #beautytips  #tipscuidadodelapiel  #tipsmaquillaje  #tipsbelleza  #bellezachilena  #blogger  #beautyblogger  #instablogger  #bloggerchilena  #maquillajesantiago 
NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.
PM atau wasap kami untuk fast reply:
.
📱0192156022
.
.
#dyxyoriginal
#dyxynewfacemist
#dyxyfacemist
#facemist
#greenteafacemist
#dyxygreenteafacemist
#dyxymicronanofacemist 
#dyxylover
#dyxyonsale
#dyxypromotion
#teamalyaa
NEW DYXY MINERAL FACEMIST . . No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam . . Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian . . ✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT . . PM atau wasap kami untuk fast reply: . 📱0192156022 . . #dyxyoriginal  #dyxynewfacemist  #dyxyfacemist  #facemist  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxymicronanofacemist  #dyxylover  #dyxyonsale  #dyxypromotion  #teamalyaa 
Everything you need to start your Wednesday morning right! 🍉🌈 Which emoji sums up how you start your day? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #cosmetics #skincare #beauty #beautyaddict #makeuplover #skincareroutine #skincarejunkie #naturalskincare #instabeauty #instaglam #beautyproducts #beautycare #faceoils #faceoil #faceserum #facemist #bblogger #greenbeauty #makeupbag #beautyshelf #beautyshelfie #shelfie #beautycabinet #topshelf #topshelfie #bathroomshelf
Everything you need to start your Wednesday morning right! 🍉🌈 Which emoji sums up how you start your day? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #cosmetics  #skincare  #beauty  #beautyaddict  #makeuplover  #skincareroutine  #skincarejunkie  #naturalskincare  #instabeauty  #instaglam  #beautyproducts  #beautycare  #faceoils  #faceoil  #faceserum  #facemist  #bblogger  #greenbeauty  #makeupbag  #beautyshelf  #beautyshelfie  #shelfie  #beautycabinet  #topshelf  #topshelfie  #bathroomshelf 
Favourite summer spot 〰
Favourite summer spot 〰
•
The perfect holiday beauty essentials - long lasting oil based perfume and a deeply hydrating facial mist, via @departmentonbeaufort
• The perfect holiday beauty essentials - long lasting oil based perfume and a deeply hydrating facial mist, via @departmentonbeaufort
Regrann from @celebrityyounatural -  Repair and Renew your face with our Refreshing GLOW Hydrating Face Toner and Mist.

Bursting with Organic Cucumber Juice, Organic Plant extracts, Vitamins, Essential oils and Amino acids to Cleanse, Refresh, Soothe while Hydrating your skin, Balance the ph of your skin, Tighten your pores and  help with breakouts. °
°
°
°
°
Shop online
@
Celebritypremiumhair.co.uk °
°
°
°
#CelebrityYou #Bebeautiful
#skincare #naturalskincare 
#love #organicskincare #hydrate #beauty #beautyblogger #beautyaddict #veganbeauty #wellness #plantpower #nature #faceglow #skincare #haircare  #bodycare  #facemist #beautiful #natural #greenbeauty #beautyjunkie #organicfacemist #skinglow  #essentialoil #organic #facetoner #glow #cucumberjuice
Regrann from @celebrityyounatural - Repair and Renew your face with our Refreshing GLOW Hydrating Face Toner and Mist. Bursting with Organic Cucumber Juice, Organic Plant extracts, Vitamins, Essential oils and Amino acids to Cleanse, Refresh, Soothe while Hydrating your skin, Balance the ph of your skin, Tighten your pores and help with breakouts. ° ° ° ° ° Shop online @ Celebritypremiumhair.co.uk ° ° ° ° #CelebrityYou  #Bebeautiful  #skincare  #naturalskincare  #love  #organicskincare  #hydrate  #beauty  #beautyblogger  #beautyaddict  #veganbeauty  #wellness  #plantpower  #nature  #faceglow  #skincare  #haircare  #bodycare  #facemist  #beautiful  #natural  #greenbeauty  #beautyjunkie  #organicfacemist  #skinglow  #essentialoil  #organic  #facetoner  #glow  #cucumberjuice 
Då var kvällsrengöringen gjord och avslutade med Revitalizing mask som jag applicerade med Silicone sponge. Det var uppfriskande i denna sommarvärme. Och måste slå ett slag för Face mist också, jag har införskaffat mig en till kontoret också som jag har sprayat i ansiktet under dagen skönt även det i värmen och makeupen sitter kvar. Perfekt även till kliande myggbett 😃😃 #makeupstore #ansiktsmask #facemist
Då var kvällsrengöringen gjord och avslutade med Revitalizing mask som jag applicerade med Silicone sponge. Det var uppfriskande i denna sommarvärme. Och måste slå ett slag för Face mist också, jag har införskaffat mig en till kontoret också som jag har sprayat i ansiktet under dagen skönt även det i värmen och makeupen sitter kvar. Perfekt även till kliande myggbett 😃😃 #makeupstore  #ansiktsmask  #facemist 
The 4 oz. bottles are finally back! 😍 FRESH UP toning facial spray has been so coveted that I had two holds out of eight bottles for loyal UPFUL Skincare product clients! #homemadeskincare #smallbatchskincare #facemist #vidabazaar #thorold #notinetsystore #itsback
Tom söndag kan du köpa vår storsäljare FACE MIST till HALVA priset!! 💦 Endast 117kr (ord 235kr)
Tom söndag kan du köpa vår storsäljare FACE MIST till HALVA priset!! 💦 Endast 117kr (ord 235kr)
Missa inte att imorgon får du vår FACE MIST på 50% (ord. pris 235kr)!
Perfekt nu i sommarvärmen som både återfuktande och svalkande. TIPS! Använd som ansiktsvatten, setting spray och även för att få ögonskuggorna mer metallisk! 😍💧💦 #makeupstoreskelleftea #makeupskelleftea #skellefteå #skelleftelever #citykompaniet #återfuktande #facemist #settingspray
Indulgent Coffee Body Exfoliant and Hydrating Facial Moisturizer? Yes, please! Shop these two of our favorites through the link in our bio! ⠀
⠀
📸: @uspaskincare ⠀
⠀
#naturalskincare #organicskincare #skincare #naturalbeauty #organicbeauty #uspaskincare #uspacanada #uspausa #uspa⠀
봄 여름 가을 겨울 필수템!
여름에는 얼굴기름을 겨울에는 갈라지는 피부를 쫙! 잡아주는 선인장 미스트!
스키니온 선인장팩 유명한건 다 알고계시죠??
모든 에센스를 미스트로 가지고 다닐수 있다는 편리함! 이번엔 84%가 아니가 88%가 담겨 있어요!! 문의는 DM, 카톡 yhnam0326으로 주세요!!
#facemist #dontletyourskingiveawayyourage #cactusmist #88%essence #dontwait #skinion #ocladies #irvine #buenapark #fullerton #선인장미스트 #좋은건공유 #피부관리 #스키니온 #얼바인 #오씨 #부에나팍 #플러튼
봄 여름 가을 겨울 필수템! 여름에는 얼굴기름을 겨울에는 갈라지는 피부를 쫙! 잡아주는 선인장 미스트! 스키니온 선인장팩 유명한건 다 알고계시죠?? 모든 에센스를 미스트로 가지고 다닐수 있다는 편리함! 이번엔 84%가 아니가 88%가 담겨 있어요!! 문의는 DM, 카톡 yhnam0326으로 주세요!! #facemist  #dontletyourskingiveawayyourage  #cactusmist  #88 %essence #dontwait  #skinion  #ocladies  #irvine  #buenapark  #fullerton  #선인장미스트  #좋은건공유  #피부관리  #스키니온  #얼바인  #오씨  #부에나팍  #플러튼 
To our esthetician partners - current and soon-to-be...backbar is almost here! Here’s an example for scale. Our retail PROPOLIS on the right and backbar on the left. Obviously, I missed something when proofing the larger labels. Anyone else see it? 🤦🏽‍♀️
These larger jars and bottles will have tips and tricks for professional use as well. Looking at a soft launch of our professional line next month!
To our esthetician partners - current and soon-to-be...backbar is almost here! Here’s an example for scale. Our retail PROPOLIS on the right and backbar on the left. Obviously, I missed something when proofing the larger labels. Anyone else see it? 🤦🏽‍♀️ These larger jars and bottles will have tips and tricks for professional use as well. Looking at a soft launch of our professional line next month!
.
.
🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯+++++++++++++++🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝
.
.
Produk #Nafura yang berasaskan #honeybee #HoneyBeeVenom #TrueIsland Sekejap lagi kita cerita apa kebaikan produk ni..... Ada #PropolisSerum #MultisolutionCream atau pun #HoneyBeeMoisturizer #HoneyBeeGommage atau pun #HoneyBeeScrub #HoneyBeeCleanser #HoneyBeeFaceMist #FaceMist #HoneyMask #LynBeautyShop @lyn_beauty_shop .
.
Ada lagi dua family... Ada #UVSunProtector #uvsunprotectornafura #uvsunprotectionhoneybee dan jugak #HoneyMud #honeymudporetighteningmask #PoreTighteningMask .
.
.
Honey Bee Venom keluaran True Island merupakan antara rangkaian produk kecantikan kulit yang berasaskan racun madu lebah.  Ianya berteknologi dari Korea dan didatangkan terus dari Korea.  Pengunaan secara berterusan rangkaian produk Honey Bee Venom menjadikan kulit anda kekal sihat dan tampak lebih muda. .
Anda tidak perlu risau jika anda menggunakan rangkaian produk Honey Bee Venom ini kerana ianya selamat tanpa merkuri atau bahan berbahaya yang lain. .
.
. 💘Rangkaian Produk Honey Bee Venom ini terdiri daripada:- 💘
.
🐝Honey Bee Multi Cleansing Foam .
.
🐝Honey Bee Gommage Smoothing Gel .
.
🐝Honey Bee Multisolution Cream
.
🐝Honey Bee Royal Propolis Solution Serum
.
🐝Honey Bee Royal Propolis Mask
.
🐝Honey Bee All Day Fixing Mist Spray
.
.
.
Klik link di bio untuk purchase or www.wasap.my/601121641454
.
. . 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯+++++++++++++++🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 . . Produk #Nafura  yang berasaskan #honeybee  #HoneyBeeVenom  #TrueIsland  Sekejap lagi kita cerita apa kebaikan produk ni..... Ada #PropolisSerum  #MultisolutionCream  atau pun #HoneyBeeMoisturizer  #HoneyBeeGommage  atau pun #HoneyBeeScrub  #HoneyBeeCleanser  #HoneyBeeFaceMist  #FaceMist  #HoneyMask  #LynBeautyShop  @lyn_beauty_shop . . Ada lagi dua family... Ada #UVSunProtector  #uvsunprotectornafura  #uvsunprotectionhoneybee  dan jugak #HoneyMud  #honeymudporetighteningmask  #PoreTighteningMask  . . . Honey Bee Venom keluaran True Island merupakan antara rangkaian produk kecantikan kulit yang berasaskan racun madu lebah. Ianya berteknologi dari Korea dan didatangkan terus dari Korea. Pengunaan secara berterusan rangkaian produk Honey Bee Venom menjadikan kulit anda kekal sihat dan tampak lebih muda. . Anda tidak perlu risau jika anda menggunakan rangkaian produk Honey Bee Venom ini kerana ianya selamat tanpa merkuri atau bahan berbahaya yang lain. . . . 💘Rangkaian Produk Honey Bee Venom ini terdiri daripada:- 💘 . 🐝Honey Bee Multi Cleansing Foam . . 🐝Honey Bee Gommage Smoothing Gel . . 🐝Honey Bee Multisolution Cream . 🐝Honey Bee Royal Propolis Solution Serum . 🐝Honey Bee Royal Propolis Mask . 🐝Honey Bee All Day Fixing Mist Spray . . . Klik link di bio untuk purchase or www.wasap.my/601121641454 .
Looking forward to trying these few pieces I picked up today in the 3for2 sale from @superdrug. •
It’s harder than it looks to do these layout of products. Don’t know how you do it @styledinsepia .  I bought @nipandfab #illuminatingfixingmist after seeing it on @styledinsepia page. Love your work hun. Make sure to check out her page!! •
I’ve heard amazing things about this new @maybelline #thefalsies #mascara so I can’t wait to try it on. This one isn’t waterproof but there is a waterproof version. It just wasn’t in stock at the time so I bought this one. •
As always, you can never have enough @makeuprevolution eyeshadow palettes. I got the Reloaded palettes in: Iconic Division, Iconic Vitality & Newtrals 2. Some pretty colours in them. I wonder if I can pull off a look with the #free #facejewels I got with the 3for2 deal using the palettes. •
#jointherevolution #eyeshadow #dupe #nipfab #fixplus #volume #maybelline #makeuprevolution #revoultion #revolutionpro #facemist #makeup #skincare #bakingpowder #settingpowder #loosepowder #powder #festival #festivallook #festivalmakeup #settingspray
Looking forward to trying these few pieces I picked up today in the 3for2 sale from @superdrug. • It’s harder than it looks to do these layout of products. Don’t know how you do it @styledinsepia . I bought @nipandfab #illuminatingfixingmist  after seeing it on @styledinsepia page. Love your work hun. Make sure to check out her page!! • I’ve heard amazing things about this new @maybelline #thefalsies  #mascara  so I can’t wait to try it on. This one isn’t waterproof but there is a waterproof version. It just wasn’t in stock at the time so I bought this one. • As always, you can never have enough @makeuprevolution eyeshadow palettes. I got the Reloaded palettes in: Iconic Division, Iconic Vitality & Newtrals 2. Some pretty colours in them. I wonder if I can pull off a look with the #free  #facejewels  I got with the 3for2 deal using the palettes. • #jointherevolution  #eyeshadow  #dupe  #nipfab  #fixplus  #volume  #maybelline  #makeuprevolution  #revoultion  #revolutionpro  #facemist  #makeup  #skincare  #bakingpowder  #settingpowder  #loosepowder  #powder  #festival  #festivallook  #festivalmakeup  #settingspray 
cocok juga untuk ruam pada bayi...karna ini alami herbal ayo bun langung di order biar tambah kinclong dan penyakit kulit pun minggat..
.
.
.
info pemesanan cek bio diatas
#msiindonesia #facemist #jakarta #bandung #jogja #pati #tangerang #karawang #blitar #bali #banyuwangi #makassar #surabaya #trenggalek #tulungagung #kediri #ciamis #kuningan #indramayu #purwokerto #cilacap #kebumen #medan #padang #jember #malang #madiun #cianjur #palembang #madura
cocok juga untuk ruam pada bayi...karna ini alami herbal ayo bun langung di order biar tambah kinclong dan penyakit kulit pun minggat.. . . . info pemesanan cek bio diatas #msiindonesia  #facemist  #jakarta  #bandung  #jogja  #pati  #tangerang  #karawang  #blitar  #bali  #banyuwangi  #makassar  #surabaya  #trenggalek  #tulungagung  #kediri  #ciamis  #kuningan  #indramayu  #purwokerto  #cilacap  #kebumen  #medan  #padang  #jember  #malang  #madiun  #cianjur  #palembang  #madura 
mau jerawat flek hitam dan komedomu hilang..???
sabun bamboo solusinya
.
.
.
info pemesanan cek bio diatas
#msiindonesia #facemist #jakarta #bandung #jogja #pati #tangerang #karawang #blitar #bali #banyuwangi #makassar #surabaya #trenggalek #tulungagung #kediri #ciamis #kuningan #indramayu #purwokerto #cilacap #kebumen #medan #padang #jember #malang #madiun #cianjur #palembang #madura