an online Instagram web viewer

#facecleanser medias

Photos

Sailajah Face Revitalizing Cleanser 💯% safe to use!
Let me tell why it's safe 😊👇 👉With GMP certified and KKM approved 👉remove blackheads and whiteheads 👉brighthen your skin
👉much suitable for oily and dry skin
👉for pimples
👉glowing skin
Grab the opportunity now to purchase 
Sailajah Face Cleanser

It can be your secret of beauty. Suitable for boys,girls and all skin type. 
#lebliss #facecleanser #allskintypes #sailajahcleanser #kkmcertified
Sailajah Face Revitalizing Cleanser 💯% safe to use! Let me tell why it's safe 😊👇 👉With GMP certified and KKM approved 👉remove blackheads and whiteheads 👉brighthen your skin 👉much suitable for oily and dry skin 👉for pimples 👉glowing skin Grab the opportunity now to purchase Sailajah Face Cleanser It can be your secret of beauty. Suitable for boys,girls and all skin type. #lebliss  #facecleanser  #allskintypes  #sailajahcleanser  #kkmcertified 
Punya masalah dengan:
* Komedo
* Pori-pori besar
* Kulit kusam
* Kulit kasar
* Sering pake make up
.
📣📣📣 Pake #AgeLOC #LumiSpa , membersihkan kulit bersih sampe ke pori-pori karena teknologi canggih nya, micropulse oscillation - gerakan & frekuensi yang tepat untuk mendorong pembaharuan kulit.
.
LumiSpa berkerja di lapisan epidermis kulit, dengan fokus pembersihan dan nutrisi kulit.
.
Wajah bersih sampe ke pori-pori, dengan efek kenyal dan glowing.
.
.
#127LumiSpa #ageLOC #midnightlumispa #midnightedition #micropulse #oscillation #deepcleansing #skinrenewal #pembaharuankulit #pengusirkomedo #usirkulitkusam #usirkulitkasar #pengecilporipori #goforglow #NuSkin #beautygadget #beautydevice #smartcleanser #facecleanser #antipenuaan #antiaging #womeninbiz #womenentrepreneurs #momentrepreneur #mominbusiness
Punya masalah dengan: * Komedo * Pori-pori besar * Kulit kusam * Kulit kasar * Sering pake make up . 📣📣📣 Pake #AgeLOC  #LumiSpa  , membersihkan kulit bersih sampe ke pori-pori karena teknologi canggih nya, micropulse oscillation - gerakan & frekuensi yang tepat untuk mendorong pembaharuan kulit. . LumiSpa berkerja di lapisan epidermis kulit, dengan fokus pembersihan dan nutrisi kulit. . Wajah bersih sampe ke pori-pori, dengan efek kenyal dan glowing. . . #127LumiSpa  #ageLOC  #midnightlumispa  #midnightedition  #micropulse  #oscillation  #deepcleansing  #skinrenewal  #pembaharuankulit  #pengusirkomedo  #usirkulitkusam  #usirkulitkasar  #pengecilporipori  #goforglow  #NuSkin  #beautygadget  #beautydevice  #smartcleanser  #facecleanser  #antipenuaan  #antiaging  #womeninbiz  #womenentrepreneurs  #momentrepreneur  #mominbusiness 
🍋 Innisfree My Real Squeez Mask Lime 🍋
.
Hola~ Eonni is here!
.
Kali ini aku mau bahas review sheet masknya Innisfree varian jeruk nipis. Kali ini aku makenya pagi-pagi karna mau sekalian review pake sheet mask sebelum makeup gitu 😄 Tapi, sebelum itu aku kasih plus dan minus dari masker ini dulu ya...
.
Yang aku suka dari varian jeruk nipis ini :
☑️ Essencenya banyak bangettt.
☑️ Tisunya tipis.
☑️ Wanginya seger.
☑️ Lebih lengket dari varian tomat.
☑️ Cocok dipakai malam hari.
.
Aku kurang nyaman pake varian jeruk nipis ini pas sebelum makeup karna :
❎ Membutuhkan waktu lebih dari 30 menit untuk menyerap di kulit secara sempurna.
❎ Lebih lengket.
❎ Kalo langsung pake next skincare dan makeup hasilnya numpuk.
❎ Wajah tidak terasa ringan.
❎ Over moist 🙈
.
Jadi fix aku cuma mau pake sheet mask ini kalo malem aja. Karna sayang banget dipakenya sebentar dan hasilnya gak sesuai yang diharapkan hiks. Mungkin aku lebih milih masker yang wash off gitu sih kalo dipake sebelum dandan. Kalo pake sheet mask terus cuci muka rasanya sayang bangettt. Tapi ya kalo gak cuci muka, muka berasa lengket banget 😅 kan bingung yak. Jadi, aku lebih memilih skincare yang normal-normal aja kayak biasanya. Sekian review eonni kali ini ☺ Ditunggu ya review varian yang lainnya 😉
.
#skincare #skincareenthusiast #doublecleansing #cleansing #facecleanser #beautystagram #beautynesia #beautyroutine #skincareroutine #skincaretreatment #innisfreemask #innisfree #innisfreejakarta #innisfreeindonesia #innisfreemyrealsqueezemask #innisfreesheetmask #lime
🍋 Innisfree My Real Squeez Mask Lime 🍋 . Hola~ Eonni is here! . Kali ini aku mau bahas review sheet masknya Innisfree varian jeruk nipis. Kali ini aku makenya pagi-pagi karna mau sekalian review pake sheet mask sebelum makeup gitu 😄 Tapi, sebelum itu aku kasih plus dan minus dari masker ini dulu ya... . Yang aku suka dari varian jeruk nipis ini : ☑️ Essencenya banyak bangettt. ☑️ Tisunya tipis. ☑️ Wanginya seger. ☑️ Lebih lengket dari varian tomat. ☑️ Cocok dipakai malam hari. . Aku kurang nyaman pake varian jeruk nipis ini pas sebelum makeup karna : ❎ Membutuhkan waktu lebih dari 30 menit untuk menyerap di kulit secara sempurna. ❎ Lebih lengket. ❎ Kalo langsung pake next skincare dan makeup hasilnya numpuk. ❎ Wajah tidak terasa ringan. ❎ Over moist 🙈 . Jadi fix aku cuma mau pake sheet mask ini kalo malem aja. Karna sayang banget dipakenya sebentar dan hasilnya gak sesuai yang diharapkan hiks. Mungkin aku lebih milih masker yang wash off gitu sih kalo dipake sebelum dandan. Kalo pake sheet mask terus cuci muka rasanya sayang bangettt. Tapi ya kalo gak cuci muka, muka berasa lengket banget 😅 kan bingung yak. Jadi, aku lebih memilih skincare yang normal-normal aja kayak biasanya. Sekian review eonni kali ini ☺ Ditunggu ya review varian yang lainnya 😉 . #skincare  #skincareenthusiast  #doublecleansing  #cleansing  #facecleanser  #beautystagram  #beautynesia  #beautyroutine  #skincareroutine  #skincaretreatment  #innisfreemask  #innisfree  #innisfreejakarta  #innisfreeindonesia  #innisfreemyrealsqueezemask  #innisfreesheetmask  #lime 
Ideaal voor op vakantie ☀️ micellaire lotion van Peggy Sage. De 3 in 1 reiniging! Milk, lotion en oogmakeup-remover in één. #micellaire #3in1reiniging #peggysage #houseofbeauty #vakantie #handig #gezichtsreiniging #faceoftheday #facecleanser #valkenswaard
•	Mellow out with this Manuka Honey Face cleanser that will soften your skin and calm your stressed-out mind.
. . . ✉ HOW TO ORDER?
Click the link in our profile: 👉@sosimple_skincare
.
• .
.
.
.
.
.
.
.
#skincare #nzskincare #beautyproduct #skincareluxury #beautycare #beautyskin #beautysecret #naturalskincare #facecleanser #facewash #nzmade #greenskincare #hydrate #nourish #skincareroutine #botanicalskincare #naturalbodycare #facecare #madeinnz #glowyskin #radiantskin #honey #manuka #zerowaste #plantbased
• Mellow out with this Manuka Honey Face cleanser that will soften your skin and calm your stressed-out mind. . . . ✉ HOW TO ORDER? Click the link in our profile: 👉@sosimple_skincare . • . . . . . . . . #skincare  #nzskincare  #beautyproduct  #skincareluxury  #beautycare  #beautyskin  #beautysecret  #naturalskincare  #facecleanser  #facewash  #nzmade  #greenskincare  #hydrate  #nourish  #skincareroutine  #botanicalskincare  #naturalbodycare  #facecare  #madeinnz  #glowyskin  #radiantskin  #honey  #manuka  #zerowaste  #plantbased 
Our story: 
We are a London based company with an aim to provide skincare and beauty products to make you glow. We believe in your glow up! -
Our Mowa Deep Cleanser is the first product we are introducing. The deep cleanser is very effective and also made for sensitive skin. This cleanser tightens up your pores, prevents spots, cleanses your skin, fades away blemishes, tones and gives you a refreshing natural glow.
-
This product works on all skin types and ethnicities for men and women. -
Order yours today✨✨✨✨
-
#skincare #deepcleanser #cleanser #mowaglow #mowaldn #youcleanse #facecleanser #toner #beauty #letsglow #glowup #naturalbeauty
Our story: We are a London based company with an aim to provide skincare and beauty products to make you glow. We believe in your glow up! - Our Mowa Deep Cleanser is the first product we are introducing. The deep cleanser is very effective and also made for sensitive skin. This cleanser tightens up your pores, prevents spots, cleanses your skin, fades away blemishes, tones and gives you a refreshing natural glow. - This product works on all skin types and ethnicities for men and women. - Order yours today✨✨✨✨ - #skincare  #deepcleanser  #cleanser  #mowaglow  #mowaldn  #youcleanse  #facecleanser  #toner  #beauty  #letsglow  #glowup  #naturalbeauty 
Our story: 
We are a London based company with an aim to provide skincare and beauty products to make you glow. We believe in your glow up! -
Our Mowa Deep Cleanser is the first product we are introducing. The deep cleanser is very effective and also made for sensitive skin. This cleanser tightens up your pores, prevents spots, cleanses your skin, fades away blemishes, tones and gives you a refreshing natural glow.
-
This product works on all skin types and ethnicities for men and women. -
Order yours today✨✨✨✨
-
#skincare #deepcleanser #cleanser #mowaglow #mowaldn #youcleanse #facecleanser #toner #beauty #letsglow #glowup #naturalbeauty
Our story: We are a London based company with an aim to provide skincare and beauty products to make you glow. We believe in your glow up! - Our Mowa Deep Cleanser is the first product we are introducing. The deep cleanser is very effective and also made for sensitive skin. This cleanser tightens up your pores, prevents spots, cleanses your skin, fades away blemishes, tones and gives you a refreshing natural glow. - This product works on all skin types and ethnicities for men and women. - Order yours today✨✨✨✨ - #skincare  #deepcleanser  #cleanser  #mowaglow  #mowaldn  #youcleanse  #facecleanser  #toner  #beauty  #letsglow  #glowup  #naturalbeauty 
Our story: 
We are a London based company with an aim to provide skincare and beauty products to make you glow. We believe in your glow up! -
Our Mowa Deep Cleanser is the first product we are introducing. The deep cleanser is very effective and also made for sensitive skin. This cleanser tightens up your pores, prevents spots, cleanses your skin, fades away blemishes, tones and gives you a refreshing natural glow.
-
This product works on all skin types and ethnicities for men and women. -
Order yours today✨✨✨✨
-
#skincare #deepcleanser #cleanser #mowaglow #mowaldn #youcleanse #facecleanser #toner #beauty #letsglow #glowup #naturalbeauty
Our story: We are a London based company with an aim to provide skincare and beauty products to make you glow. We believe in your glow up! - Our Mowa Deep Cleanser is the first product we are introducing. The deep cleanser is very effective and also made for sensitive skin. This cleanser tightens up your pores, prevents spots, cleanses your skin, fades away blemishes, tones and gives you a refreshing natural glow. - This product works on all skin types and ethnicities for men and women. - Order yours today✨✨✨✨ - #skincare  #deepcleanser  #cleanser  #mowaglow  #mowaldn  #youcleanse  #facecleanser  #toner  #beauty  #letsglow  #glowup  #naturalbeauty 
Consigue el cepillo de limpieza #LUNAmini2 de #FOREO con un 15% de descuento, hasta el 22 de julio de 2018. !Aprovecha esta oferta! @FOREO #facecleanser
Consigue el cepillo de limpieza #LUNAmini2  de #FOREO  con un 15% de descuento, hasta el 22 de julio de 2018. !Aprovecha esta oferta! @FOREO #facecleanser 
The best way to end your day? Pamper yourself with Epoch Glacial Marine Mud! It softens, purifies, and hydrates the skin ❤️#skincare #skincareroutine #mudmask #nuskin #epoch #skincleanser #facecleanser #glacialmarinemud #marinemud #marinemudmask
Shiseido Senka Perfect Whip Cleansing Foam • IDR 59.000 • used 2x • masih full banget • pakai sedikit saja busanya uda banyak banget • hasilnya bersih dan lembut • bisa untuk cew dan cow ya • best selling cleanser di jepang • latest news : 1st Best Face Wash @Cosme The Best Cosmetics Awards Mid-Year 2018 • so terbukti kan 😊
.
#senka #senkaperfectwhip #shiseidomurah #shiseido #shiseidosenka #shiseidosenkaperfectwhip #cleanser #facewash #cleansingfoam #facefoamwash #facecleanser
Shiseido Senka Perfect Whip Cleansing Foam • IDR 59.000 • used 2x • masih full banget • pakai sedikit saja busanya uda banyak banget • hasilnya bersih dan lembut • bisa untuk cew dan cow ya • best selling cleanser di jepang • latest news : 1st Best Face Wash @Cosme The Best Cosmetics Awards Mid-Year 2018 • so terbukti kan 😊 . #senka  #senkaperfectwhip  #shiseidomurah  #shiseido  #shiseidosenka  #shiseidosenkaperfectwhip  #cleanser  #facewash  #cleansingfoam  #facefoamwash  #facecleanser 
Shiseido Senka Perfect Whip Cleansing Foam • IDR 59.000 • used 2x • masih full banget • pakai sedikit saja busanya uda banyak banget • hasilnya bersih dan lembut • bisa untuk cew dan cow ya • best selling cleanser di jepang • latest news : 1st Best Face Wash @Cosme The Best Cosmetics Awards Mid-Year 2018 • so terbukti kan 😊
.
#senka #senkaperfectwhip #shiseidomurah #shiseido #shiseidosenka #shiseidosenkaperfectwhip #cleanser #facewash #cleansingfoam #facefoamwash #facecleanser
Shiseido Senka Perfect Whip Cleansing Foam • IDR 59.000 • used 2x • masih full banget • pakai sedikit saja busanya uda banyak banget • hasilnya bersih dan lembut • bisa untuk cew dan cow ya • best selling cleanser di jepang • latest news : 1st Best Face Wash @Cosme The Best Cosmetics Awards Mid-Year 2018 • so terbukti kan 😊 . #senka  #senkaperfectwhip  #shiseidomurah  #shiseido  #shiseidosenka  #shiseidosenkaperfectwhip  #cleanser  #facewash  #cleansingfoam  #facefoamwash  #facecleanser 
Shiseido Senka Perfect Whip Cleansing Foam • IDR 59.000 • used 2x • masih full banget • pakai sedikit saja busanya uda banyak banget • hasilnya bersih dan lembut • bisa untuk cew dan cow ya • best selling cleanser di jepang • latest news : 1st Best Face Wash @Cosme The Best Cosmetics Awards Mid-Year 2018 • so terbukti kan 😊
.
#senka #senkaperfectwhip #shiseidomurah #shiseido #shiseidosenka #shiseidosenkaperfectwhip #cleanser #facewash #cleansingfoam #facefoamwash #facecleanser #doublecleanser #doublecleansing #skincare #skincareroutine #doublecleansingmethod
Shiseido Senka Perfect Whip Cleansing Foam • IDR 59.000 • used 2x • masih full banget • pakai sedikit saja busanya uda banyak banget • hasilnya bersih dan lembut • bisa untuk cew dan cow ya • best selling cleanser di jepang • latest news : 1st Best Face Wash @Cosme The Best Cosmetics Awards Mid-Year 2018 • so terbukti kan 😊 . #senka  #senkaperfectwhip  #shiseidomurah  #shiseido  #shiseidosenka  #shiseidosenkaperfectwhip  #cleanser  #facewash  #cleansingfoam  #facefoamwash  #facecleanser  #doublecleanser  #doublecleansing  #skincare  #skincareroutine  #doublecleansingmethod 
Face Masque - Pure Indian Sandalwood- so much in demand and has such amazing effect on skin especially Acne and dark spot... for order whatsapp@0554474486 or dm here you can also place order via  Fb or use @littlemajlis #facecleanser  #momsofabudhabi #momsofinstagram #facemask #acne #darkspots #sandalwood #indian #indiansandalwood
Honey's often thought of as a healthier sweetener, but you might be surprised to learn that this ingredient has tons of skin benefits. Made by the alchemy of bees collecting nectar, pollen, and resins from flowers, honey can help moisturize, fight aging, and fight bacteria. Plus, it’s loaded with nutrients, antioxidants, and healing compounds. Contains more active phytonutrient antioxidants and enzymes for enhanced benefits. One of the main ingredient for our soap! Give it a try! ( 📷: #lindsaymoe )
# Anti Aging : Antioxidant 
# Natural Antibacterial 
# Complexion Boost
# Pore Cleanser
# Scar Fader .
.
#tangerinesoap #orangesoap #facescrubmalaysia  #organikmalaysia #organic #beauty #instagood  #honey #soap #facesoapmalaysia #facecleanser #sabunmuka  #malaysiakini #malaysiatoday #healthy #health #kualalumpur #businessonline #beautymalaysia #acne #jerawat #ubatjerawat #weddinggiftmurah
Honey's often thought of as a healthier sweetener, but you might be surprised to learn that this ingredient has tons of skin benefits. Made by the alchemy of bees collecting nectar, pollen, and resins from flowers, honey can help moisturize, fight aging, and fight bacteria. Plus, it’s loaded with nutrients, antioxidants, and healing compounds. Contains more active phytonutrient antioxidants and enzymes for enhanced benefits. One of the main ingredient for our soap! Give it a try! ( 📷: #lindsaymoe  ) # Anti Aging : Antioxidant # Natural Antibacterial # Complexion Boost # Pore Cleanser # Scar Fader . . #tangerinesoap  #orangesoap  #facescrubmalaysia  #organikmalaysia  #organic  #beauty  #instagood  #honey  #soap  #facesoapmalaysia  #facecleanser  #sabunmuka  #malaysiakini  #malaysiatoday  #healthy  #health  #kualalumpur  #businessonline  #beautymalaysia  #acne  #jerawat  #ubatjerawat  #weddinggiftmurah 
Unboxing my parcel from #ferrarossabeauty. Most of it are already prebooked. These items are going viral due to its special formula which balances the skin ph. Come grab yours now with us while promo is still on!

#ferrarossabeauty 
#makeupmelter 
#faceoil 
#facecleanser 
#makeupremover 
#saynotowhiteheads
It’s National Lamington Day! The Australian spongecake coated in melted chocolate and tossed in coconut 🍫🥥 Celebrate this delicious day with a Lamington Body Scrub or a Lamington Face Cleanser 🇦🇺 Available instore or online
It’s National Lamington Day! The Australian spongecake coated in melted chocolate and tossed in coconut 🍫🥥 Celebrate this delicious day with a Lamington Body Scrub or a Lamington Face Cleanser 🇦🇺 Available instore or online
-  Kulit kering tidak lagi menjadi hal yang menyebalkan saat kamu bercermin karena ada sisik halus di bagian tertentu di wajahmu. Perlu kamu ketahui bahwa perawatan rutin yang benar untuk kulit kering akan menghasilkan kulit yang lembab, kenyal dan sehat. 
Sambil melanjutkan membaca, saya kasih tips melakukan perawatan rutin yang dilakukan di rumah khususnya untuk kulitmu yang kering. Berikut tipsnya

1. Gunakan cleanser atau pembersih wajah  yang sesuai untuk kulit kering. Gunakan pagi dan malam hari
2. Gunakan moisturizer. Moisturizer berfungsi untuk mengunci kelembaban kulit atau moisture lock, menutrisi agar lebih kenyal dan halus. Lebih bagus lagi jika moisturizernya sudah diperkaya dengan vitamin
3. Gunakan sunscreen atau tabir Surya. Ini penting karena paparan sinar matahari bisa merusak kulit jika tanpa perlindungan.
4. Nutrisi kulit saat malam hari menjelang tidur. Bisa menggunakan night cream yang memang berfungsi untuk melembabkan kulit agar kulitmu tidak kering atau bersisik lagi.

Yuk mulai dicoba tips di atas agar kulitmu makin kenyal dan sehat. Perlu diingat kulit kering akan lebih mudah terjadi penuaan dini pada kulit atau disebut dengan prematur aging.

#facecleanser
#kulitkering
#facialcleanser
#produkkecantikan
#facemoisturizer
#perawatankulitkering
- Kulit kering tidak lagi menjadi hal yang menyebalkan saat kamu bercermin karena ada sisik halus di bagian tertentu di wajahmu. Perlu kamu ketahui bahwa perawatan rutin yang benar untuk kulit kering akan menghasilkan kulit yang lembab, kenyal dan sehat. Sambil melanjutkan membaca, saya kasih tips melakukan perawatan rutin yang dilakukan di rumah khususnya untuk kulitmu yang kering. Berikut tipsnya 1. Gunakan cleanser atau pembersih wajah yang sesuai untuk kulit kering. Gunakan pagi dan malam hari 2. Gunakan moisturizer. Moisturizer berfungsi untuk mengunci kelembaban kulit atau moisture lock, menutrisi agar lebih kenyal dan halus. Lebih bagus lagi jika moisturizernya sudah diperkaya dengan vitamin 3. Gunakan sunscreen atau tabir Surya. Ini penting karena paparan sinar matahari bisa merusak kulit jika tanpa perlindungan. 4. Nutrisi kulit saat malam hari menjelang tidur. Bisa menggunakan night cream yang memang berfungsi untuk melembabkan kulit agar kulitmu tidak kering atau bersisik lagi. Yuk mulai dicoba tips di atas agar kulitmu makin kenyal dan sehat. Perlu diingat kulit kering akan lebih mudah terjadi penuaan dini pada kulit atau disebut dengan prematur aging. #facecleanser  #kulitkering  #facialcleanser  #produkkecantikan  #facemoisturizer  #perawatankulitkering 
Ya en nuestra boutique toda la línea orgánica para cuidados de cuerpo y cara de la marca Pureza! Fabricada con productos naturales en #puertoviejodetalamanca !!! 🌿🍃🍂🍁❤️ #skeencare #bodycare #organicbeauty #handmade #localproducts #beauty #naturalskincare #noadditives #bodypolisher #coconutoil #facecleanser #bodybutter #eyebutter #patchuli #lavandermist #beauty #takecareofyourself #organicproducts #checkitout #samoaboutique #pureza #madeinpuertoviejo #buylocal #shoppsmall #puertoviejodetalamanca #caribbeansea #costarica
Ya en nuestra boutique toda la línea orgánica para cuidados de cuerpo y cara de la marca Pureza! Fabricada con productos naturales en #puertoviejodetalamanca  !!! 🌿🍃🍂🍁❤️ #skeencare  #bodycare  #organicbeauty  #handmade  #localproducts  #beauty  #naturalskincare  #noadditives  #bodypolisher  #coconutoil  #facecleanser  #bodybutter  #eyebutter  #patchuli  #lavandermist  #beauty  #takecareofyourself  #organicproducts  #checkitout  #samoaboutique  #pureza  #madeinpuertoviejo  #buylocal  #shoppsmall  #puertoviejodetalamanca  #caribbeansea  #costarica 
fresh face for the weekend
💚
💚
💚
Have you been on the search an easy peasy face cleanser? 
Clean Green Face Cleanser by @greenhabitlifestyle is a top pick for all skin types.
Learn more via our website - link in bio ☝️
.
.
.
#greenhabitlifestyle #crueltyfree #greenfreedomfund #sustainable #palmoilfree #vegan #veganbeauty #organic #organicskincare #breatheskinbodymind #facecleanser #cleanser #skincare #freshface #cleanskin
Tomorrow morning, 10am! We will be at Cloverdale Market Days! They close down 176th between 56A & 58 and put on a huge market! It's going to be awesome! See you there. 
#natural #allnaturaldeodorant #allnatural #essentialoils #handmade #deodorant #lipbalm #handlotion #organic #facecleanser #faceoil #candles #soycandles #pinch #pinchskincare #toothpowder #vancouver #vancity #instagood #love #gratitude
I received this @Dove Dermacare face wash cleanser for dry skin relief!💁🙋🙆I dont remember frm where tho😂😂Grateful anyways!I do get dry skin, cause this cleanser is a great cleanser for my face!💋👗👜👸💁‍♀️🙋‍♀️💆🤳😁👍👏#DoveDermacare #FaceCleanser #DrySkinRelief
I received this @Dove Dermacare face wash cleanser for dry skin relief!💁🙋🙆I dont remember frm where tho😂😂Grateful anyways!I do get dry skin, cause this cleanser is a great cleanser for my face!💋👗👜👸💁‍♀️🙋‍♀️💆🤳😁👍👏#DoveDermacare  #FaceCleanser  #DrySkinRelief 
((PREORDER 1-2weeks‼️))
#COSRX Low -pH Good Morning Cleanser
.
A super gentle cleanser that’s great for your morning wash, this low pH formula gel cleanser doesn’t strip your skin of its natural oils and contains purifying botanical ingredients and mild acids to gently cleanse your skin to its most supple and clear texture. It's also formulated to remove makeup and other oil-based residue with a skin-happy pH of 5! It’s great for sensitive and dry skin, but does the job no matter what your skin type.
.
HOT SELLING IN KOREA🤩😎
.
.
Price: RM47 for each
Buy more for discount🤑
📮RM8 WM // RM10 EM
.
.
📩DM//Whatsapp me at 017-8551040
#cosrx #lowphgoodmorningcleanser #gel cleanser #facecleanser #cosrxcleanser #kbeauty #skincare
((PREORDER 1-2weeks‼️)) #COSRX  Low -pH Good Morning Cleanser . A super gentle cleanser that’s great for your morning wash, this low pH formula gel cleanser doesn’t strip your skin of its natural oils and contains purifying botanical ingredients and mild acids to gently cleanse your skin to its most supple and clear texture. It's also formulated to remove makeup and other oil-based residue with a skin-happy pH of 5! It’s great for sensitive and dry skin, but does the job no matter what your skin type. . HOT SELLING IN KOREA🤩😎 . . Price: RM47 for each Buy more for discount🤑 📮RM8 WM // RM10 EM . . 📩DM//Whatsapp me at 017-8551040 #cosrx  #lowphgoodmorningcleanser  #gel  cleanser #facecleanser  #cosrxcleanser  #kbeauty  #skincare 
A great cleanser I have sensitive skin and the wasnt any irritation, these products are 🔥, I’ve used many of the big box name brands and this one is very effective compared to others. Let’s get to this unfiltered glow! #unicorn #unflitered #glowup #it #works #cleaning #blessing #face #smile #igers #happy #detox #love #product #grid #nevergiveup #freejt #ladies #makeithappen #try #wrap #weightloss #lordandtaylor #macys #facecleanser #igers #new #ne #support #gettogether #getit
A great cleanser I have sensitive skin and the wasnt any irritation, these products are 🔥, I’ve used many of the big box name brands and this one is very effective compared to others. Let’s get to this unfiltered glow! #unicorn  #unflitered  #glowup  #it  #works  #cleaning  #blessing  #face  #smile  #igers  #happy  #detox  #love  #product  #grid  #nevergiveup  #freejt  #ladies  #makeithappen  #try  #wrap  #weightloss  #lordandtaylor  #macys  #facecleanser  #igers  #new  #ne  #support  #gettogether  #getit 
Meaning "the flower of flowers," tranquil ylang ylang is a calm, meditative yellow.If your skin leans towards the drier side, Ylang Ylang will control and balance the production of oil. This star-shaped flower🌟of the tropical Ylang Ylang tree has been used for centuries for its healing, nourishing and protective properties☺️ The flower changes color from pale green to lemon yellow, has an exotic and refreshing floral scent. Use an Ylang Ylang based moisturizer to boost your skincare routine. Have a great weekend🏌️‍♀️🧘‍♀️🏊‍♂️
🌸
All Suriyassa Products are Free from Parabens, Phthalates, SLS, Synthetic Fragrance and Suriyassa is Against Animal Testing🍃🌿🌱
Meaning "the flower of flowers," tranquil ylang ylang is a calm, meditative yellow.If your skin leans towards the drier side, Ylang Ylang will control and balance the production of oil. This star-shaped flower🌟of the tropical Ylang Ylang tree has been used for centuries for its healing, nourishing and protective properties☺️ The flower changes color from pale green to lemon yellow, has an exotic and refreshing floral scent. Use an Ylang Ylang based moisturizer to boost your skincare routine. Have a great weekend🏌️‍♀️🧘‍♀️🏊‍♂️ 🌸 All Suriyassa Products are Free from Parabens, Phthalates, SLS, Synthetic Fragrance and Suriyassa is Against Animal Testing🍃🌿🌱
When @rachhloves says a product is good you go get it. I'll test it out for a bit and then I'll let y'all know the details. #makeup #beautybloggers #beauty #skincare #neutrogena #beautylover #facemask #facecleanser
Skincare Routine - Besides the Orange Blossom 🍊 Facial Wash I mentioned in previous post, I also like to alternate with the Art Gentle Cleanser. I have sensitive skin and neither of these bother me. Been using these for years. For all of you that like exfoliates, you should try our water based Satin Face scrub. These are wonderful products that promote healthy skin.
Skincare Routine - Besides the Orange Blossom 🍊 Facial Wash I mentioned in previous post, I also like to alternate with the Art Gentle Cleanser. I have sensitive skin and neither of these bother me. Been using these for years. For all of you that like exfoliates, you should try our water based Satin Face scrub. These are wonderful products that promote healthy skin.
Choose from five cleansers! ☑️dry
☑️normal/combo
☑️oily
☑️acne ☑️sensitive skin

Each formulated using Nu Skin’s ageLOC ingredient blend to target the sources of ageing and help you achieve healthy, youthful looking skin! #lumi #lumispa #skincare #skincare #nzskincare #face #cleanser #facecleanser
[use EPIC30 for 30% off everything!] New to TruSelf Organics and don’t know where the heck to begin? 🤔 Our Ultimate Clear Skin Kit has everything you need to maintain healthy skin. Inside, you’ll find our Detox Mask (a fan favorite), Foaming Cleanser, the moisturizer of your choice, and our Bamboo Utensil Set. Don’t forget to use EPIC30 at checkout - that’ll save you a whopping $16 on our Ultimate Clear Skin Kit (originally $55)! 👍
📸 @sarahmoliski
.
.
.
.
.
#truselforganics #organicskincare #selfcare #veganbeauty #veganproducts #greenbeauty #greenbeautybloggers #naturalskincare #crueltyfreebeauty #leapingbunnycertified #beautysecret #beautycommunity #beautytips #glowup #facemask #detoxmask #claymask #acnemask #oilyskin #foamingcleanser #foamcleanser #cleanser #facecleanser #facialcleanser #teatreeoil #hydratedskin #hydrationnation #sensitiveskin #dewyskin #skincareobsessed
[use EPIC30 for 30% off everything!] New to TruSelf Organics and don’t know where the heck to begin? 🤔 Our Ultimate Clear Skin Kit has everything you need to maintain healthy skin. Inside, you’ll find our Detox Mask (a fan favorite), Foaming Cleanser, the moisturizer of your choice, and our Bamboo Utensil Set. Don’t forget to use EPIC30 at checkout - that’ll save you a whopping $16 on our Ultimate Clear Skin Kit (originally $55)! 👍 📸 @sarahmoliski . . . . . #truselforganics  #organicskincare  #selfcare  #veganbeauty  #veganproducts  #greenbeauty  #greenbeautybloggers  #naturalskincare  #crueltyfreebeauty  #leapingbunnycertified  #beautysecret  #beautycommunity  #beautytips  #glowup  #facemask  #detoxmask  #claymask  #acnemask  #oilyskin  #foamingcleanser  #foamcleanser  #cleanser  #facecleanser  #facialcleanser  #teatreeoil  #hydratedskin  #hydrationnation  #sensitiveskin  #dewyskin  #skincareobsessed 
Love my LumiSpa! 💕
.
READY SET GLOW! 🌞
.
Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘
.
AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕
Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin!
.
Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh!
.
Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss!
.
Waterproof💦
.
Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys!
Apa aja sih manfaatnya?
1. Pembaruan Kulit 
2. Kehalusan
3. Kecerahan
4. Tampilan pori-pori yang berkurang
5. Kulit terlihat lebih segar
6. Kulit terlihat berisi dan kencang
7. Kulit bersih
.
Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌
.
.
DM or WA 0895626920071
Feel free to ask ya!
.
Source : Nu Skin Korea Official (Youtube) *MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉
#nuskin
#nuskinmedan
#nuskinindonesia
#nuskinageloc 
#ageloclumispa 
#agelocnuskin 
#lumispa 
#smartcleanser 
#smartgadget 
#pembersihwajah 
#perawatanwajah 
#beauty 
#facial 
#facecleanser 
#facecleansing 
#summer2018 
#lumispaageloc 
#antiaging
#lumispaageloctecnology 
#treatment
#facetreatments 
#produknuskinasli
#nuskinmdn
#kecantikan 
#kecantikanwajah
#kecantikankulit 
#kebersihan 
#kebersihanwajah 
#kebersihankulit
#ageloctechnology
Love my LumiSpa! 💕 . READY SET GLOW! 🌞 . Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘 . AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕 Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin! . Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh! . Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss! . Waterproof💦 . Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys! Apa aja sih manfaatnya? 1. Pembaruan Kulit 2. Kehalusan 3. Kecerahan 4. Tampilan pori-pori yang berkurang 5. Kulit terlihat lebih segar 6. Kulit terlihat berisi dan kencang 7. Kulit bersih . Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌 . . DM or WA 0895626920071 Feel free to ask ya! . Source : Nu Skin Korea Official (Youtube) *MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉 #nuskin  #nuskinmedan  #nuskinindonesia  #nuskinageloc  #ageloclumispa  #agelocnuskin  #lumispa  #smartcleanser  #smartgadget  #pembersihwajah  #perawatanwajah  #beauty  #facial  #facecleanser  #facecleansing  #summer2018  #lumispaageloc  #antiaging  #lumispaageloctecnology  #treatment  #facetreatments  #produknuskinasli  #nuskinmdn  #kecantikan  #kecantikanwajah  #kecantikankulit  #kebersihan  #kebersihanwajah  #kebersihankulit  #ageloctechnology 
Situasi yang biasa dilalui untuk orang yang suka makeup .
👉🏻 “Ya Allah, malasnya nak tanggal makeup lepas tu nak kena cuci makeup lagi” . Setuju tak? 😅
.
Sebab tu GREENAARD ada Makeup Remover yang bertindak sebagai facial cleanser dan makeup remover! Sesuai untuk gadis-gadis urbanites macam awak tu <3
.
#eyemakeup #makeupremover #beauty #makeup #cleansing #makeupremove #remover #remove #mascara #facecare #facecleanser #skin #routine #clean #facewipes #cleanskin #travelessentials #musthaveremover #penghapusmakeup #mua #makeupartist #lovemakeup #beautyblogger #beautybloggers #greenaard
Situasi yang biasa dilalui untuk orang yang suka makeup . 👉🏻 “Ya Allah, malasnya nak tanggal makeup lepas tu nak kena cuci makeup lagi” . Setuju tak? 😅 . Sebab tu GREENAARD ada Makeup Remover yang bertindak sebagai facial cleanser dan makeup remover! Sesuai untuk gadis-gadis urbanites macam awak tu <3 . #eyemakeup  #makeupremover  #beauty  #makeup  #cleansing  #makeupremove  #remover  #remove  #mascara  #facecare  #facecleanser  #skin  #routine  #clean  #facewipes  #cleanskin  #travelessentials  #musthaveremover  #penghapusmakeup  #mua  #makeupartist  #lovemakeup  #beautyblogger  #beautybloggers  #greenaard 
Regular skin cleansing is critical to maintaining healthy skin! This is a gentle, super-hydrating cleanser that removes impurities while maintaining healthy hydrated skin using natural ingredients. It contains pH balancing properties that keep your skin balanced and protected. This has a creamy consistency that makes it easy to apply on ❤️ Here’s some information about some of the ingredients: 🌺Lavender: Great antimicrobrial properties while relaxing and detoxing skin
🌺Geranium: Wrinkle reducer and skin enhancer. Helps with acne, dermatitis and skin diseases
🌺Sweet Orange: Amazing purifying qualities with anti-inflammatory properties. Slows rate of skin damage from UV light exposure, pollution and toxicity. Non-photoxic 🌺Jojoba: Balances pH and controls oily skin. Great for acne control, eczema and psoriasis 🌺Vegetable Glycerin: Balances pH and great for sanitizing the skin of acne-causing bacteria. 
You can get this by clicking the link in my profile! Who here uses facial cleansers??😊
.
.
.
#facecleanser #facialcleanser #cleanser #veganskincare #skincareroutine #skincare #hiddenearthessentials #etsyfinds #etsy #etsyshop #lavender #geranium #essentialoil #essentialoils #etsysellersofinstagram #skincarescience
Regular skin cleansing is critical to maintaining healthy skin! This is a gentle, super-hydrating cleanser that removes impurities while maintaining healthy hydrated skin using natural ingredients. It contains pH balancing properties that keep your skin balanced and protected. This has a creamy consistency that makes it easy to apply on ❤️ Here’s some information about some of the ingredients: 🌺Lavender: Great antimicrobrial properties while relaxing and detoxing skin 🌺Geranium: Wrinkle reducer and skin enhancer. Helps with acne, dermatitis and skin diseases 🌺Sweet Orange: Amazing purifying qualities with anti-inflammatory properties. Slows rate of skin damage from UV light exposure, pollution and toxicity. Non-photoxic 🌺Jojoba: Balances pH and controls oily skin. Great for acne control, eczema and psoriasis 🌺Vegetable Glycerin: Balances pH and great for sanitizing the skin of acne-causing bacteria. You can get this by clicking the link in my profile! Who here uses facial cleansers??😊 . . . #facecleanser  #facialcleanser  #cleanser  #veganskincare  #skincareroutine  #skincare  #hiddenearthessentials  #etsyfinds  #etsy  #etsyshop  #lavender  #geranium  #essentialoil  #essentialoils  #etsysellersofinstagram  #skincarescience 
🗣️Go click the link in the bio now or order through message & get a free sample w/ your purchase 💖 Moisturizers, body butter, foam wash, bath bombs, wax melts, toning pads, rose water, shower gel, charcoal & oatmeal scrub, lip balm, salt mix, & loofah soaps 🤗 #handmadcosmetics #moisurizer #facecleanser #foamwash #body #bodybutter #bath  #waxmelt #toningpads #toningspray #rosewater #rosewaterspray #rosewatertoningspray  #bodywash #bathandbody #bodyscrub #oatmealscrub #charcoal #activatedcharcoal #charcoalscrub #lipbalm #flavoredlipbalm #hawaiiansalt #hawaiianseasalt #saltmix #blackhawaiian #seasalt #loofahsoap #keypsakes #keypsakescos
🗣️Go click the link in the bio now or order through message & get a free sample w/ your purchase 💖 Moisturizers, body butter, foam wash, bath bombs, wax melts, toning pads, rose water, shower gel, charcoal & oatmeal scrub, lip balm, salt mix, & loofah soaps 🤗 #handmadcosmetics  #moisurizer  #facecleanser  #foamwash  #body  #bodybutter  #bath  #waxmelt  #toningpads  #toningspray  #rosewater  #rosewaterspray  #rosewatertoningspray  #bodywash  #bathandbody  #bodyscrub  #oatmealscrub  #charcoal  #activatedcharcoal  #charcoalscrub  #lipbalm  #flavoredlipbalm  #hawaiiansalt  #hawaiianseasalt  #saltmix  #blackhawaiian  #seasalt  #loofahsoap  #keypsakes  #keypsakescos 
It’s here! The @ipsy #ipsyglambag #ipsyjulyglambag featuring: @mellowcosmetics #lipstick in the bright pink shade #candyfloss and it’s #vegan and #crueltyfree @b_livinn #nailpolish in the shade #awesome and it’s #5freepolish @trysugar got a beautiful #eyeliner in the shade #greenlight @ofracosmetics got #eyeshadow in a #shimmerblack color in the shade #exquisite and I received @firstaidbeauty #pureskin #facecleanser so I’m ready to dive into summer! @saythelees #makeup #beauty #subscriptionbox #ipsy #ipsyjuly2018 #makeupaddict #beautyproducts
It’s here! The @ipsy #ipsyglambag  #ipsyjulyglambag  featuring: @mellowcosmetics #lipstick  in the bright pink shade #candyfloss  and it’s #vegan  and #crueltyfree  @b_livinn #nailpolish  in the shade #awesome  and it’s #5freepolish  @trysugar got a beautiful #eyeliner  in the shade #greenlight  @ofracosmetics got #eyeshadow  in a #shimmerblack  color in the shade #exquisite  and I received @firstaidbeauty #pureskin  #facecleanser  so I’m ready to dive into summer! @saythelees #makeup  #beauty  #subscriptionbox  #ipsy  #ipsyjuly2018  #makeupaddict  #beautyproducts 
Dizao gold whitening mask 
Covers face and neck 
Rs 200 
#goldmask #lahore #facecleanser
Dizao black sheet mask 
Covers face and neck 
Rs 200 
#blackmask #lahore #facecleanser
My favorite face cleanser ever! I have super weird skin... super oily in places but super dry in others! All cleansers either made my face more oily or would completely dry it out. This is the first cleanser that I can feel my face is completely clean with no side effects. After I clean my face I moisturize with jojoba oil with some lavender in it.
•
•
•
•
•
•
•
•
#youngliving #essentialoils #artcleanser #face #beauty #beautycare #facecleanser #eo #skincare #skincareroutine #oilyskin
My favorite face cleanser ever! I have super weird skin... super oily in places but super dry in others! All cleansers either made my face more oily or would completely dry it out. This is the first cleanser that I can feel my face is completely clean with no side effects. After I clean my face I moisturize with jojoba oil with some lavender in it. • • • • • • • • #youngliving  #essentialoils  #artcleanser  #face  #beauty  #beautycare  #facecleanser  #eo  #skincare  #skincareroutine  #oilyskin 
TRAV-FULL SIZED FAVES | @peterthomasroth Anti-Aging Cleansing Gel leaves my face feeling soft and clean, doesn't dry out my skin. A little bit really does go a long way so investing in the full size is totally worth it. Even though there are fruity extracts, the scent isn't overpowering like an heavily fragranced cleanser. I've been going back and forth between this and the Purity 3-in-1 cleanser. 🤗
TRAV-FULL SIZED FAVES | @peterthomasroth Anti-Aging Cleansing Gel leaves my face feeling soft and clean, doesn't dry out my skin. A little bit really does go a long way so investing in the full size is totally worth it. Even though there are fruity extracts, the scent isn't overpowering like an heavily fragranced cleanser. I've been going back and forth between this and the Purity 3-in-1 cleanser. 🤗
Wanna talk skincare? I am your girl!! 🧖🏽‍♀️ I wouldn’t exactly call myself a skincare junkie but there was a time when I would literally have products upon products lined up on my dresser with like a 12 step routine lol!  Can anyone relate? 🙋🏽‍♀️🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Anyway, in my quest to simplify my routine, of course I was drawn to the minimalist, no frills brand @glossier and I have fallen in love! It took me a while to get used to not having foam/bubbles on my face but man my skin feels soooo soft after! (Yes to non drying!) I actually alternate my cleansers with @mariobadescu Glycolic Foaming Cleanser which is great if you suffer from and scarring or hyperpigmentation! Anyone else have pigmentation issues? I’ve been trialling a couple products to fade some annoying scars and they actually seem to be working! 🙌🏽 (I’ll be sharing these at a later date!) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I’d love to know what your skin type and concerns are and what you use! Let me know! (Guys too! 😆)
Wanna talk skincare? I am your girl!! 🧖🏽‍♀️ I wouldn’t exactly call myself a skincare junkie but there was a time when I would literally have products upon products lined up on my dresser with like a 12 step routine lol! Can anyone relate? 🙋🏽‍♀️🙈 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Anyway, in my quest to simplify my routine, of course I was drawn to the minimalist, no frills brand @glossier and I have fallen in love! It took me a while to get used to not having foam/bubbles on my face but man my skin feels soooo soft after! (Yes to non drying!) I actually alternate my cleansers with @mariobadescu Glycolic Foaming Cleanser which is great if you suffer from and scarring or hyperpigmentation! Anyone else have pigmentation issues? I’ve been trialling a couple products to fade some annoying scars and they actually seem to be working! 🙌🏽 (I’ll be sharing these at a later date!) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’d love to know what your skin type and concerns are and what you use! Let me know! (Guys too! 😆)
Face masking is as important to the skin as moisturizing, it aids fast healing, leaving your skin clear, detoxed and bright ...
.
.
Before slamming your oils, face mask first. It is not so hard ... .
.
Herbs are available @2000
No dull your skin💃
.
.
We serve the best and 💯 .
.
#facecleanser #facemask #clearskin #naturalskinglow #skincareregime #skincareprenuer #naijaskincare #bodyquestessencii
"I’ve woken up bright eyed and bushy tailed today but that isn’t always the case during the week. These Botanics beauties help me out to feel a bit more bright and bubbly 👆🏼" 📷 @fortheloveofteapots
"I’ve woken up bright eyed and bushy tailed today but that isn’t always the case during the week. These Botanics beauties help me out to feel a bit more bright and bubbly 👆🏼" 📷 @fortheloveofteapots
✨ Clean skin series  @eligarcia37 looking amazing 🙌 #beauty #skincare #facecleanser #exclusive mua  @rocio.mua
•
S u m m e r
T R A V E L  S I Z E
S k i n C a r e 💦
—————
(🇬🇧 in the comments)
Come accade sempre in questo periodo tra un weekend fuori porta e l’altro approfitto per testare nuovi prodotti skincare in formato mini. Questa estate tocca a quelli del brand israeliano @ahavaitaly . Si tratta un’azienda nata nell’88 specializzata nella produzione di skincare a base di sali e fanghi del Mar Morto. Questo ingrediente mi piace da sempre moltissimo e vi spiego il perché: le acque del MM sono sature di sale e ricche di oligoelementi. Un vero toccasana. Penetrano nella pelle attraverso i pori e hanno un altissimo potere disintossicante. L’elevata presenza di potassio, bromo e magnesio mantiene un buon equilibrio di minerali nella cute, generando anche un effetto insieme rilassante e rivitalizzante. Aiutano a contrastare il naturale processo degenerativo della pelle stimolandola e rinvigorendola. Sul viso il sale del MM ha straordinarie proprietà detergenti, elimina le scorie e contribuisce a rendere la cute morbida, liscia e levigata. Sul corpo favorisce l’attivazione del  microcircolo, rivelandosi un alleato nel trattamento degli inestetismi della cellulite.
Io sto usando:
- Time to Clear All in One Cleanser
- Time to Hydrate Essential Day Moisturizer
- Dead Sea Water Mineral Body Lotion

CONCLUSIONI: posso dirvi che questi prodotti oltre ad avere una profumazione gradevolissima (vi prego di annusare la crema corpo!), sono estremamente delicati. Detergono e idratano in profondità lasciando la pelle morbida ed equilibrata. A lungo.
Chi di voi ha già provato formule a base di sali del Mar Morto?
.
.
.
.
.
—————
#ahava #deadseasalt #skincare #bblogger #skincareroutine #travelsizeskincare #beautyroutine #facecleanser #bodycream #facemoisturizer #myskincare #summerskincare #beautytrends #aggiralalgoritmo
• S u m m e r T R A V E L S I Z E S k i n C a r e 💦 ————— (🇬🇧 in the comments) Come accade sempre in questo periodo tra un weekend fuori porta e l’altro approfitto per testare nuovi prodotti skincare in formato mini. Questa estate tocca a quelli del brand israeliano @ahavaitaly . Si tratta un’azienda nata nell’88 specializzata nella produzione di skincare a base di sali e fanghi del Mar Morto. Questo ingrediente mi piace da sempre moltissimo e vi spiego il perché: le acque del MM sono sature di sale e ricche di oligoelementi. Un vero toccasana. Penetrano nella pelle attraverso i pori e hanno un altissimo potere disintossicante. L’elevata presenza di potassio, bromo e magnesio mantiene un buon equilibrio di minerali nella cute, generando anche un effetto insieme rilassante e rivitalizzante. Aiutano a contrastare il naturale processo degenerativo della pelle stimolandola e rinvigorendola. Sul viso il sale del MM ha straordinarie proprietà detergenti, elimina le scorie e contribuisce a rendere la cute morbida, liscia e levigata. Sul corpo favorisce l’attivazione del  microcircolo, rivelandosi un alleato nel trattamento degli inestetismi della cellulite. Io sto usando: - Time to Clear All in One Cleanser - Time to Hydrate Essential Day Moisturizer - Dead Sea Water Mineral Body Lotion CONCLUSIONI: posso dirvi che questi prodotti oltre ad avere una profumazione gradevolissima (vi prego di annusare la crema corpo!), sono estremamente delicati. Detergono e idratano in profondità lasciando la pelle morbida ed equilibrata. A lungo. Chi di voi ha già provato formule a base di sali del Mar Morto? . . . . . ————— #ahava  #deadseasalt  #skincare  #bblogger  #skincareroutine  #travelsizeskincare  #beautyroutine  #facecleanser  #bodycream  #facemoisturizer  #myskincare  #summerskincare  #beautytrends  #aggiralalgoritmo 
Love my LumiSpa! 💕
.
READY SET GLOW! 🌞
.
Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘
.
AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕
Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin!
.
Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh!
.
Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss!
.
Waterproof💦
.
Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys!
Apa aja sih manfaatnya?
1. Pembaruan Kulit 
2. Kehalusan
3. Kecerahan
4. Tampilan pori-pori yang berkurang
5. Kulit terlihat lebih segar
6. Kulit terlihat berisi dan kencang
7. Kulit bersih
.
Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌
.
.
DM or WA 0895626920071
Feel free to ask ya!
.
Source : Nu Skin Korea Official (Youtube) *MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉
#nuskin
#nuskinmedan
#nuskinindonesia
#nuskinageloc 
#ageloclumispa 
#agelocnuskin 
#lumispa 
#smartcleanser 
#smartgadget 
#pembersihwajah 
#perawatanwajah 
#beauty 
#facial 
#facecleanser 
#facecleansing 
#summer2018 
#lumispaageloc 
#antiaging
#lumispaageloctecnology 
#treatment
#facetreatments 
#produknuskinasli
#nuskinmdn
#kecantikan 
#kecantikanwajah
#kecantikankulit 
#kebersihan 
#kebersihanwajah 
#kebersihankulit
#ageloctechnology
Love my LumiSpa! 💕 . READY SET GLOW! 🌞 . Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘 . AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕 Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin! . Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh! . Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss! . Waterproof💦 . Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys! Apa aja sih manfaatnya? 1. Pembaruan Kulit 2. Kehalusan 3. Kecerahan 4. Tampilan pori-pori yang berkurang 5. Kulit terlihat lebih segar 6. Kulit terlihat berisi dan kencang 7. Kulit bersih . Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌 . . DM or WA 0895626920071 Feel free to ask ya! . Source : Nu Skin Korea Official (Youtube) *MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉 #nuskin  #nuskinmedan  #nuskinindonesia  #nuskinageloc  #ageloclumispa  #agelocnuskin  #lumispa  #smartcleanser  #smartgadget  #pembersihwajah  #perawatanwajah  #beauty  #facial  #facecleanser  #facecleansing  #summer2018  #lumispaageloc  #antiaging  #lumispaageloctecnology  #treatment  #facetreatments  #produknuskinasli  #nuskinmdn  #kecantikan  #kecantikanwajah  #kecantikankulit  #kebersihan  #kebersihanwajah  #kebersihankulit  #ageloctechnology 
I #LesNaturelles
____

Notre Lait Nettoyant Actif possède des propriétés purifiantes grâce aux extraits végétaux qu’il contient. Associant efficacité et ultra-douceur, il nettoie la peau en profondeur sans jamais l’agresser. 
Our Active Cleansing Milk has effective dermo-purifying properties, above all in its content of vegetal extracts and essences. A blend of ultra-gentleness and high efficiency, this milk deeply cleanses the skin without ever attacking it.
__
•
•
•
•
__ 
#LesNaturelles #cosmetics#cosmetiquenaturelle #nature #skincare #nettoyantvisage #laitnettoyant #demaquillage #demaquilllant #facecleanser #purifying #purify #purifiant #cinnamon #cannelle #romarin #rosemary #oilyskin #peaugrasse #beauty #beautiful #love #instalove #instagood #youarebeautiful
#LesNaturelles  ____ Notre Lait Nettoyant Actif possède des propriétés purifiantes grâce aux extraits végétaux qu’il contient. Associant efficacité et ultra-douceur, il nettoie la peau en profondeur sans jamais l’agresser. Our Active Cleansing Milk has effective dermo-purifying properties, above all in its content of vegetal extracts and essences. A blend of ultra-gentleness and high efficiency, this milk deeply cleanses the skin without ever attacking it. __ • • • • __  #LesNaturelles  #cosmetics #cosmetiquenaturelle  #nature  #skincare  #nettoyantvisage  #laitnettoyant  #demaquillage  #demaquilllant  #facecleanser  #purifying  #purify  #purifiant  #cinnamon  #cannelle  #romarin  #rosemary  #oilyskin  #peaugrasse  #beauty  #beautiful  #love  #instalove  #instagood  #youarebeautiful 
Love my LumiSpa! 💕
.
READY SET GLOW! 🌞
.
Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘
.
AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕
Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin!
.
Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh!
.
Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss!
.
Waterproof💦
.
Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys!
Apa aja sih manfaatnya?
1. Pembaruan Kulit 
2. Kehalusan
3. Kecerahan
4. Tampilan pori-pori yang berkurang
5. Kulit terlihat lebih segar
6. Kulit terlihat berisi dan kencang
7. Kulit bersih
.
Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌
.
.
DM or WA 0895626920071
Feel free to ask ya!
.
Source : Nu Skin ID (IG) *MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉
#nuskin
#nuskinmedan
#nuskinindonesia
#nuskinageloc 
#ageloclumispa 
#agelocnuskin 
#lumispa 
#smartcleanser 
#smartgadget 
#pembersihwajah 
#perawatanwajah 
#beauty 
#facial 
#facecleanser 
#facecleansing 
#summer2018 
#lumispaageloc 
#antiaging
#lumispaageloctecnology 
#treatment
#facetreatments 
#produknuskinasli
#nuskinmdn
#kecantikan 
#kecantikanwajah
#kecantikankulit 
#kebersihan 
#kebersihanwajah 
#kebersihankulit
#ageloctechnology
Love my LumiSpa! 💕 . READY SET GLOW! 🌞 . Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘 . AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕 Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin! . Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh! . Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss! . Waterproof💦 . Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys! Apa aja sih manfaatnya? 1. Pembaruan Kulit 2. Kehalusan 3. Kecerahan 4. Tampilan pori-pori yang berkurang 5. Kulit terlihat lebih segar 6. Kulit terlihat berisi dan kencang 7. Kulit bersih . Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌 . . DM or WA 0895626920071 Feel free to ask ya! . Source : Nu Skin ID (IG) *MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉 #nuskin  #nuskinmedan  #nuskinindonesia  #nuskinageloc  #ageloclumispa  #agelocnuskin  #lumispa  #smartcleanser  #smartgadget  #pembersihwajah  #perawatanwajah  #beauty  #facial  #facecleanser  #facecleansing  #summer2018  #lumispaageloc  #antiaging  #lumispaageloctecnology  #treatment  #facetreatments  #produknuskinasli  #nuskinmdn  #kecantikan  #kecantikanwajah  #kecantikankulit  #kebersihan  #kebersihanwajah  #kebersihankulit  #ageloctechnology 
😍😍RESTOCK! Just in time for the weekend! 😍😍
Did you know it takes two days to mirco batch our Honey Enzyme Cleanser? 
If you are dealing with multiple skin concerns... This is THEEEE PERFECT cleanser to add to your routine. 
The uncompromised purity of this cleanser is great for all skin types .
I guarantee you they will go fast!! 🏃‍♀💨
👇🏾👇🏾Comment below if you have any questions about this product. Happy to help.👇🏾👇🏾 FREE FROM:
Parabens
SLS
SLES
Formaldehyde
Artificial Fragrances 
Touch photo to shop:
Honey Enzyme Cleanser .
.
.
.
.
..
#oilyskin #comboskin #sensitiveskin  #darkspots #blemishfree #acneskin #honey #cleanbeauty #skincarethatworks  #dryskin #igskincare #instabeauty #instaskincare #blackskincare #melaninskincare #buyblack #womenofcolor #skincarecommunity #acnesolutions #facecleanser #cleanskincare #brownskingirl #skinlove #skinisin #skinfood #facewash #facecare #brightskin #skincareproducts #blackgirlswhoblog
😍😍RESTOCK! Just in time for the weekend! 😍😍 Did you know it takes two days to mirco batch our Honey Enzyme Cleanser? If you are dealing with multiple skin concerns... This is THEEEE PERFECT cleanser to add to your routine. The uncompromised purity of this cleanser is great for all skin types . I guarantee you they will go fast!! 🏃‍♀💨 👇🏾👇🏾Comment below if you have any questions about this product. Happy to help.👇🏾👇🏾 FREE FROM: Parabens SLS SLES Formaldehyde Artificial Fragrances Touch photo to shop: Honey Enzyme Cleanser . . . . . .. #oilyskin  #comboskin  #sensitiveskin  #darkspots  #blemishfree  #acneskin  #honey  #cleanbeauty  #skincarethatworks  #dryskin  #igskincare  #instabeauty  #instaskincare  #blackskincare  #melaninskincare  #buyblack  #womenofcolor  #skincarecommunity  #acnesolutions  #facecleanser  #cleanskincare  #brownskingirl  #skinlove  #skinisin  #skinfood  #facewash  #facecare  #brightskin  #skincareproducts  #blackgirlswhoblog 
Da li znate da @cocoa_cosmetic imaju sjajne novitete u svojoj ponudi? 😊🌞😍
Ja već danima unazad uživam u Synergy toniku za lice, na bazi ružne vodice 🌹
.
.
.
Ružina vodica je najefikasnije sredstvo za tonizaciju kože lica jer upija suvišnu masnoću sa lica, pri čemu ne dovodi do isušivanja kože i vraća koži prirodnu pH vrednost. Dokazano pomaže i kod mnogih vrsta dermatitisa. 
Pored toga, ona čisti, umiruje, hidrira, regeneriše i ishranjuje kožu. Oslobađa kožu od umora, i vraća joj sjaj jerje bogata vitaminima C i A koji su jaki antioksidansi. Takođe, ona pokazuje veoma povoljne efekte kada je u pitanju borba protiv starenja kože jer ima veoma izražene anti–age karakteristike.
.
.
.
Zatim, nezaobilazni pantenol koji je već svima poznat po svojoj moći regeneracije kože. On kožu čini mekom, svežom i sjajnom.
.
.
.
U ovoj formulaciji se nalaze i prirodni vitamine B grupe koji imaju višestruka blagotvorna dejstva na koži uključujući regeneraciju i negu kože. Vraćaju joj vitalnost, sjaj i punoću, čineći je zdravom i nežnom.
📎
Ovaj tonik odgovara svim tipovima kože, ne sadrži konzervanse, boje, parfeme niti bilo koje druge aditive. Potpuno je prirodnog sastava, i ono što je meni bitno istaći, miriše FANTASTIČNO!!!
.
.
.
Eto dragi moji, ovom prilikom bih se od srca zahvalila dragoj Sandri ispred kompanije @cocoa_cosmetic, koja mi je omogućila da uživam u ovako divnim prozvodima... Zaista imam samo reči hvale za njihov brend, veoma su motivisani, ljubazni, kreativni i koriste isključivo najbolje sastojke!!!
@cocoa_cosmetic 🌴
.
.
. 
#bblogger #dailyinspo #blogger #instagram #instababy #daily #facecleanser #skincare #naturalcosmetics #prirodnakozmetika #madeinserbia #handmade #cosmetics #fresh #beautiful #nofilter #likegram #insta #bloggerlife #myworld #instagram
Da li znate da @cocoa_cosmetic imaju sjajne novitete u svojoj ponudi? 😊🌞😍 Ja već danima unazad uživam u Synergy toniku za lice, na bazi ružne vodice 🌹 . . . Ružina vodica je najefikasnije sredstvo za tonizaciju kože lica jer upija suvišnu masnoću sa lica, pri čemu ne dovodi do isušivanja kože i vraća koži prirodnu pH vrednost. Dokazano pomaže i kod mnogih vrsta dermatitisa. Pored toga, ona čisti, umiruje, hidrira, regeneriše i ishranjuje kožu. Oslobađa kožu od umora, i vraća joj sjaj jerje bogata vitaminima C i A koji su jaki antioksidansi. Takođe, ona pokazuje veoma povoljne efekte kada je u pitanju borba protiv starenja kože jer ima veoma izražene anti–age karakteristike. . . . Zatim, nezaobilazni pantenol koji je već svima poznat po svojoj moći regeneracije kože. On kožu čini mekom, svežom i sjajnom. . . . U ovoj formulaciji se nalaze i prirodni vitamine B grupe koji imaju višestruka blagotvorna dejstva na koži uključujući regeneraciju i negu kože. Vraćaju joj vitalnost, sjaj i punoću, čineći je zdravom i nežnom. 📎 Ovaj tonik odgovara svim tipovima kože, ne sadrži konzervanse, boje, parfeme niti bilo koje druge aditive. Potpuno je prirodnog sastava, i ono što je meni bitno istaći, miriše FANTASTIČNO!!! . . . Eto dragi moji, ovom prilikom bih se od srca zahvalila dragoj Sandri ispred kompanije @cocoa_cosmetic, koja mi je omogućila da uživam u ovako divnim prozvodima... Zaista imam samo reči hvale za njihov brend, veoma su motivisani, ljubazni, kreativni i koriste isključivo najbolje sastojke!!! @cocoa_cosmetic 🌴 . . . #bblogger  #dailyinspo  #blogger  #instagram  #instababy  #daily  #facecleanser  #skincare  #naturalcosmetics  #prirodnakozmetika  #madeinserbia  #handmade  #cosmetics  #fresh  #beautiful  #nofilter  #likegram  #insta  #bloggerlife  #myworld  #instagram 
Love my LumiSpa! 💕
.
READY SET GLOW! 🌞
.
Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘
.
AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕
Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin!
.
Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh!
.
Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss!
.
Waterproof💦
.
Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys!
Apa aja sih manfaatnya?
1. Pembaruan Kulit 
2. Kehalusan
3. Kecerahan
4. Tampilan pori-pori yang berkurang
5. Kulit terlihat lebih segar
6. Kulit terlihat berisi dan kencang
7. Kulit bersih
.
Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌
.
.
DM or WA 082261518790
Feel free to ask ya!
.
*MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉
#nuskin
#nuskinmedan
#nuskinindonesia
#nuskinageloc 
#ageloclumispa 
#agelocnuskin 
#lumispa 
#smartcleanser 
#smartgadget 
#pembersihwajah 
#perawatanwajah 
#beauty 
#facial 
#facecleanser 
#facecleansing 
#summer2018 
#lumispaageloc 
#antiaging
#lumispaageloctecnology 
#treatment
#facetreatments 
#produknuskinasli
#nuskinmdn
#kecantikan 
#kecantikanwajah
#kecantikankulit 
#kebersihan 
#kebersihanwajah 
#kebersihankulit
#ageloctechnology
Love my LumiSpa! 💕 . READY SET GLOW! 🌞 . Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘 . AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕 Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin! . Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh! . Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss! . Waterproof💦 . Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys! Apa aja sih manfaatnya? 1. Pembaruan Kulit 2. Kehalusan 3. Kecerahan 4. Tampilan pori-pori yang berkurang 5. Kulit terlihat lebih segar 6. Kulit terlihat berisi dan kencang 7. Kulit bersih . Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌 . . DM or WA 082261518790 Feel free to ask ya! . *MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉 #nuskin  #nuskinmedan  #nuskinindonesia  #nuskinageloc  #ageloclumispa  #agelocnuskin  #lumispa  #smartcleanser  #smartgadget  #pembersihwajah  #perawatanwajah  #beauty  #facial  #facecleanser  #facecleansing  #summer2018  #lumispaageloc  #antiaging  #lumispaageloctecnology  #treatment  #facetreatments  #produknuskinasli  #nuskinmdn  #kecantikan  #kecantikanwajah  #kecantikankulit  #kebersihan  #kebersihanwajah  #kebersihankulit  #ageloctechnology 
Love my LumiSpa! 💕
.
READY SET GLOW! 🌞
.
Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘
.
AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕
Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin!
.
Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh!
.
Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss!
.
Waterproof💦
.
Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys!
Apa aja sih manfaatnya?
1. Pembaruan Kulit 
2. Kehalusan
3. Kecerahan
4. Tampilan pori-pori yang berkurang
5. Kulit terlihat lebih segar
6. Kulit terlihat berisi dan kencang
7. Kulit bersih
.
Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌
.
.
DM or WA 082261518790
Feel free to ask ya!
.
*MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉
#nuskin
#nuskinmedan
#nuskinindonesia
#nuskinageloc 
#ageloclumispa 
#agelocnuskin 
#lumispa 
#smartcleanser 
#smartgadget 
#pembersihwajah 
#perawatanwajah 
#beauty 
#facial 
#facecleanser 
#facecleansing 
#summer2018 
#lumispaageloc 
#antiaging
#lumispaageloctecnology 
#treatment
#facetreatments 
#produknuskinasli
#nuskinmdn
#kecantikan 
#kecantikanwajah
#kecantikankulit 
#kebersihan 
#kebersihanwajah 
#kebersihankulit
#ageloctechnology
Love my LumiSpa! 💕 . READY SET GLOW! 🌞 . Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘 . AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕 Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin! . Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh! . Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss! . Waterproof💦 . Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys! Apa aja sih manfaatnya? 1. Pembaruan Kulit 2. Kehalusan 3. Kecerahan 4. Tampilan pori-pori yang berkurang 5. Kulit terlihat lebih segar 6. Kulit terlihat berisi dan kencang 7. Kulit bersih . Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌 . . DM or WA 082261518790 Feel free to ask ya! . *MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉 #nuskin  #nuskinmedan  #nuskinindonesia  #nuskinageloc  #ageloclumispa  #agelocnuskin  #lumispa  #smartcleanser  #smartgadget  #pembersihwajah  #perawatanwajah  #beauty  #facial  #facecleanser  #facecleansing  #summer2018  #lumispaageloc  #antiaging  #lumispaageloctecnology  #treatment  #facetreatments  #produknuskinasli  #nuskinmdn  #kecantikan  #kecantikanwajah  #kecantikankulit  #kebersihan  #kebersihanwajah  #kebersihankulit  #ageloctechnology 
U poslednje vreme sam proširila spektar #antiage proizvoda jer definitivno smatram da nega u te svrhe mora biti kombinovana i kontinuirana. @neostrata_srbija @endocare_srbija @heliocare_srbija imaju veliki asortiman naravno u zavisnosti Vašeg tipa kože,nije svaka krema za svakoga. Moja preporuka je da se obratite njihovom stručnom timu za pomoć pri odabiru. Takodje imaju veliki asortiman kozmetike za čišćenje,hidrataciju i pripremu kože za sunce tako da je to priča #svenajednommestu #cosmetics #kozmetika #natural #heliocare #endocare #neostrata #facecleanser #ciscenjelica #hair #hairgrowth #suply #negalica #eyecream #antiwrinkle #mamablog #instamom #instamama #mamasaelanom #mommy #mommyblog #mommycare #srecnamama #zazene #zamuskarce #negatela #mamablogger #momblog
U poslednje vreme sam proširila spektar #antiage  proizvoda jer definitivno smatram da nega u te svrhe mora biti kombinovana i kontinuirana. @neostrata_srbija @endocare_srbija @heliocare_srbija imaju veliki asortiman naravno u zavisnosti Vašeg tipa kože,nije svaka krema za svakoga. Moja preporuka je da se obratite njihovom stručnom timu za pomoć pri odabiru. Takodje imaju veliki asortiman kozmetike za čišćenje,hidrataciju i pripremu kože za sunce tako da je to priča #svenajednommestu  #cosmetics  #kozmetika  #natural  #heliocare  #endocare  #neostrata  #facecleanser  #ciscenjelica  #hair  #hairgrowth  #suply  #negalica  #eyecream  #antiwrinkle  #mamablog  #instamom  #instamama  #mamasaelanom  #mommy  #mommyblog  #mommycare  #srecnamama  #zazene  #zamuskarce  #negatela  #mamablogger  #momblog 
💎 Ce nettoyant «Zero Oil» 🌹 @originsfrance @origins ☺️😇 Est vraiment excellent 🌱🌿🍃 J’adore l’odeur de menthe 💕 Parfait pour ma peau mixte/grasse & ne laisse pas la peau sèche, au TOP ✅ Chez @sephorafrance ❤️🧡💛💚💙💜 #youtube #youtuber #youtubers #beautychannel #blogger #beautyblog #beautyblogger #lifestyle #mylife #origins #originsfrance #sephora #sephorafrance #zerooil #cleanser #face #facecleanser #oil #peaugrasse #peaumixte #deeppore 🎀
💎 Ce nettoyant «Zero Oil» 🌹 @originsfrance @origins ☺️😇 Est vraiment excellent 🌱🌿🍃 J’adore l’odeur de menthe 💕 Parfait pour ma peau mixte/grasse & ne laisse pas la peau sèche, au TOP ✅ Chez @sephorafrance ❤️🧡💛💚💙💜 #youtube  #youtuber  #youtubers  #beautychannel  #blogger  #beautyblog  #beautyblogger  #lifestyle  #mylife  #origins  #originsfrance  #sephora  #sephorafrance  #zerooil  #cleanser  #face  #facecleanser  #oil  #peaugrasse  #peaumixte  #deeppore  🎀
Fo gentle exfoliation and clean skin, this little baby is awesome. Pst... and it’s very affordable too 😉 Personal research - not represented by any brand, all options are my own
Fo gentle exfoliation and clean skin, this little baby is awesome. Pst... and it’s very affordable too 😉 Personal research - not represented by any brand, all options are my own
Love my LumiSpa! 💕
.
READY SET GLOW! 🌞
.
Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘
.
AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕
Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin!
.
Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh!
.
Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss!
.
Waterproof💦
.
Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys!
Apa aja sih manfaatnya?
1. Pembaruan Kulit 
2. Kehalusan
3. Kecerahan
4. Tampilan pori-pori yang berkurang
5. Kulit terlihat lebih segar
6. Kulit terlihat berisi dan kencang
7. Kulit bersih
.
Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌
.
.
DM or WA 085321174284
Feel free to ask ya! *MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉

#lumispa 
#smartcleanser 
#smartgadget 
#pembersihwajah 
#perawatanwajah 
#beauty 
#facial 
#facecleanser 
#facecleansing 
#summer2018 
#lumispaageloc 
#antiaging
#lumispaageloctecnology 
#treatment
#facetreatments 
#produknuskinasli
#kecantikan 
#kecantikanwajah
#kecantikankulit 
#kebersihan 
#kebersihanwajah 
#kebersihankulit
#spa #pembersihwajah 
#sabunwajah #cleanser
#skincare
Love my LumiSpa! 💕 . READY SET GLOW! 🌞 . Use AgeLOC LumiSpa anywhere anytime 😘 . AgeLOC LumiSpa Nu Skin 💕 Smart Cleanser to help you get clean, brighter and smoother skin! . Sudah punya alat pembersih wajah ini belum? Masih pakai tangan? Duh! . Dengan alat ini kamu bisa membersihkan wajah lebih bersih daripada dengan tangan loh guyss! . Waterproof💦 . Hanya dengan 1 langkah 2 menit kamu bisa dapat 7 manfaat loh guys! Apa aja sih manfaatnya? 1. Pembaruan Kulit 2. Kehalusan 3. Kecerahan 4. Tampilan pori-pori yang berkurang 5. Kulit terlihat lebih segar 6. Kulit terlihat berisi dan kencang 7. Kulit bersih . Mau 7 manfaat diatas? Pasti ya 👌 . . DM or WA 085321174284 Feel free to ask ya! *MIDNIGHT EDITION SEE POST OR CONTACT ME 😉 #lumispa  #smartcleanser  #smartgadget  #pembersihwajah  #perawatanwajah  #beauty  #facial  #facecleanser  #facecleansing  #summer2018  #lumispaageloc  #antiaging  #lumispaageloctecnology  #treatment  #facetreatments  #produknuskinasli  #kecantikan  #kecantikanwajah  #kecantikankulit  #kebersihan  #kebersihanwajah  #kebersihankulit  #spa  #pembersihwajah  #sabunwajah  #cleanser  #skincare 
Cetaphil Oily Skin Cleanser adalah pembersih yang efektif untuk kulit berminyak, kombinasi, dan mudah berjerawat. Cetaphil Oily Skin Cleanser dengan lembut menghilangkan minyak, kotoran, dan make up tanpa merusak permukaan kulit.

Kelebihan
Cocok untuk kulit berminyak, kombinasi, dan mudah berjerawat
Ideal untuk kulit wajah
Formula pH-balanced bebas sabun
Tidak menyumbat pori-pori

Harga : Rp 179.000

#skincare #face #cleanser #cetaphil #skincleanser #facecleanser #oilyskin #oilyskincleanser
Cetaphil Oily Skin Cleanser adalah pembersih yang efektif untuk kulit berminyak, kombinasi, dan mudah berjerawat. Cetaphil Oily Skin Cleanser dengan lembut menghilangkan minyak, kotoran, dan make up tanpa merusak permukaan kulit. Kelebihan Cocok untuk kulit berminyak, kombinasi, dan mudah berjerawat Ideal untuk kulit wajah Formula pH-balanced bebas sabun Tidak menyumbat pori-pori Harga : Rp 179.000 #skincare  #face  #cleanser  #cetaphil  #skincleanser  #facecleanser  #oilyskin  #oilyskincleanser 
🎉Daily Hydrating Face Cleanser 🎉
🌼 For Normal to Dry Skin
.
🎉Daily Purifying Face Cleanser 🎉
🌼 For Combination to Oily Skin
.
🌼 Tanpa SLS dan SLES
🌼 KKM approval
🌼 Bahan-bahan asas merupakan daripada tumbuhan yg memang selamat digunakan!
.
Scha nk bg FREE CONSULTATIONS utk akk2 yg whatsapp kami 😘
.
Whatsapp ⤵️
http://RemedyOrder.wasap.my
. 
Price ⤵
SERUM RM 79
CLEANSER RM 60
(price not include postage)
.
#remedycleanser #remedymalaysia #remedy
#facecleanser
#facecleanserbyremedy 
#cleanser
#beautyproduct #naturebeauty #beauty #fightacne #largepores #cleanserremedy #hydratingcleanser #remedyhydratingcleanser #hydratingcleanserremedy #purifyingcleanser #remedypurifyingcleanser #purifyingcleanserremedy
🎉Daily Hydrating Face Cleanser 🎉 🌼 For Normal to Dry Skin . 🎉Daily Purifying Face Cleanser 🎉 🌼 For Combination to Oily Skin . 🌼 Tanpa SLS dan SLES 🌼 KKM approval 🌼 Bahan-bahan asas merupakan daripada tumbuhan yg memang selamat digunakan! . Scha nk bg FREE CONSULTATIONS utk akk2 yg whatsapp kami 😘 . Whatsapp ⤵️ http://RemedyOrder.wasap.my . Price ⤵ SERUM RM 79 CLEANSER RM 60 (price not include postage) . #remedycleanser  #remedymalaysia  #remedy  #facecleanser  #facecleanserbyremedy  #cleanser  #beautyproduct  #naturebeauty  #beauty  #fightacne  #largepores  #cleanserremedy  #hydratingcleanser  #remedyhydratingcleanser  #hydratingcleanserremedy  #purifyingcleanser  #remedypurifyingcleanser  #purifyingcleanserremedy 
Üç adımda yüzünüz organik karışımlarla nefes alsın:

1-ORGANİK MAKYAJ SİLER
Hücre zarının güçlenmesini ve aktif hale gelmesini sağlayarak cildin bozulmasını önleyen, nemi dengeleyen, besleyici, hücre yenileyici, doku sıkılaştırıcı ve
bu sayede kırışık oluşumu engelleyen soğuk sıkım organik 12 yağ karışımının 50ml'lik şişeye dolmuş hali. Bol omegalı, antioksidanlı, çeşitli B, C ve E vitaminli, ısıl işlem görmemiş, emilimi hızlı yağlardan oluşan şişeyi, içmek isteyenler buyursun derim. Kuru, yaşlı, alerjik başta olmak üzere tüm ciltlere uygulanır. 50 ml'si 58tl'dir.

2-ORGANİK YÜZ TEMİZLEME TONİĞİ:
Ferahlık arayanlara, akne ve siyah noktalarıyla savaşacak fermente elmalara ve organik aloevera ve hidrolatlara şans vermek isteyenlere müjde! Şişelerini açmaya kıyamayıp çeyizinize koyma isteği uyandıran, hepsi organik mis kokulu kekik, lavanta, gül, mersin suları cildi tazelemeye geldiler. Hem de cildinizi sıkılaştırarak ipeksi bir yumuşaklık kazandıran, bakteri ve yağları parçalayan fermente elma ve biberiye ile birleştiler. Aklınızda olsun, bu tonik kremlerden önce kullanılırsa, kremlerin etkinliğini artırır.
100ml'lik kapaklı şişede 42tl'dir.

3- ARINDIRICI KİL MASKESİ
Pembe kaolin kili pürüzsüzleştirir, yeşil bentonit kili toksinlerden arındırır ve aktif karbon yağları mıknatıs gibi çeker. Güçlerini birleştirip sivilcelerle mücadele eder, tazeler ve temizlerler. 40ml’lik kavanozda 30₺’dir.
🍀Set olarak alırsanız 120tl, kargo da benden. 
Birbirini tamamlayan bu üç arındırıcının hangisini önce kullanacağınıza, makyajınızın türünü ve cilt yapınızı göz önüne alarak  siz karar vermelisiniz.
.
.
.
#samuraijack #AKU
#yüztemizleme #facecleanser 
#tonik #kilmaskesi 
#makyaj #makyajtemizleme 
#zehirsiz #kimyasalsız
#ilaçsız #koruyucusuz 
#organikkozmetik #makeupremoval 
#otama #kırkpınar
#vegan #crueltyfree 
#doğalkozmetik #elyapımı 
#bodybeewell #organik
#balsam #diy
#çevredostu #bisikletdostu 
#toxicfree #environmentallyfriendly 
#doğal #naturalcosmetics
Üç adımda yüzünüz organik karışımlarla nefes alsın: 1-ORGANİK MAKYAJ SİLER Hücre zarının güçlenmesini ve aktif hale gelmesini sağlayarak cildin bozulmasını önleyen, nemi dengeleyen, besleyici, hücre yenileyici, doku sıkılaştırıcı ve bu sayede kırışık oluşumu engelleyen soğuk sıkım organik 12 yağ karışımının 50ml'lik şişeye dolmuş hali. Bol omegalı, antioksidanlı, çeşitli B, C ve E vitaminli, ısıl işlem görmemiş, emilimi hızlı yağlardan oluşan şişeyi, içmek isteyenler buyursun derim. Kuru, yaşlı, alerjik başta olmak üzere tüm ciltlere uygulanır. 50 ml'si 58tl'dir. 2-ORGANİK YÜZ TEMİZLEME TONİĞİ: Ferahlık arayanlara, akne ve siyah noktalarıyla savaşacak fermente elmalara ve organik aloevera ve hidrolatlara şans vermek isteyenlere müjde! Şişelerini açmaya kıyamayıp çeyizinize koyma isteği uyandıran, hepsi organik mis kokulu kekik, lavanta, gül, mersin suları cildi tazelemeye geldiler. Hem de cildinizi sıkılaştırarak ipeksi bir yumuşaklık kazandıran, bakteri ve yağları parçalayan fermente elma ve biberiye ile birleştiler. Aklınızda olsun, bu tonik kremlerden önce kullanılırsa, kremlerin etkinliğini artırır. 100ml'lik kapaklı şişede 42tl'dir. 3- ARINDIRICI KİL MASKESİ Pembe kaolin kili pürüzsüzleştirir, yeşil bentonit kili toksinlerden arındırır ve aktif karbon yağları mıknatıs gibi çeker. Güçlerini birleştirip sivilcelerle mücadele eder, tazeler ve temizlerler. 40ml’lik kavanozda 30₺’dir. 🍀Set olarak alırsanız 120tl, kargo da benden. Birbirini tamamlayan bu üç arındırıcının hangisini önce kullanacağınıza, makyajınızın türünü ve cilt yapınızı göz önüne alarak siz karar vermelisiniz. . . . #samuraijack  #AKU  #yüztemizleme  #facecleanser  #tonik  #kilmaskesi  #makyaj  #makyajtemizleme  #zehirsiz  #kimyasalsız  #ilaçsız  #koruyucusuz  #organikkozmetik  #makeupremoval  #otama  #kırkpınar  #vegan  #crueltyfree  #doğalkozmetik  #elyapımı  #bodybeewell  #organik  #balsam  #diy  #çevredostu  #bisikletdostu  #toxicfree  #environmentallyfriendly  #doğal  #naturalcosmetics 
Let’s talk makeup remover guys- I’m pretty slack with this on a daily basis 😱! Anyone able to relate?!
When I have a full face done for an event etc, I tend to use my garnier micellar water and coconut oil for my eyes which works so well! But it’s just my @caudalie face cleanser (which I really like as it’s so mild on my skin) on a normal day and I’m not entirely sure it all comes off : / 
So, I’ve been thinking I should give this a bit more attention and am on a bit of a mission to find a product that I’ll use and stick with, that works well and has a fairly natural ingredient list. 
So, I’m giving this @thebodyshop camomile, cleansing butter a go- first impressions are good: it smells nice, felt good on the skin, removed makeup and left my skin feeling soft! I’ll keep you updated but do you guys have any faves and recommendations? 
Have a great Friday, all! 
#thebodyshop #camomilecleansingbutter #beauty #skincare #skincareroutine #makeupremover #facecleanser #instamum #fashionblogger #personalstylist
Let’s talk makeup remover guys- I’m pretty slack with this on a daily basis 😱! Anyone able to relate?! When I have a full face done for an event etc, I tend to use my garnier micellar water and coconut oil for my eyes which works so well! But it’s just my @caudalie face cleanser (which I really like as it’s so mild on my skin) on a normal day and I’m not entirely sure it all comes off : / So, I’ve been thinking I should give this a bit more attention and am on a bit of a mission to find a product that I’ll use and stick with, that works well and has a fairly natural ingredient list. So, I’m giving this @thebodyshop camomile, cleansing butter a go- first impressions are good: it smells nice, felt good on the skin, removed makeup and left my skin feeling soft! I’ll keep you updated but do you guys have any faves and recommendations? Have a great Friday, all! #thebodyshop  #camomilecleansingbutter  #beauty  #skincare  #skincareroutine  #makeupremover  #facecleanser  #instamum  #fashionblogger  #personalstylist 
Scentio white collagen facial mask •
•
100% original product of Thailand 🇹🇭 •
•
IDR 130,000 •
•
Nett : 100 ml •
•
•
•
•

#scentio #white #collagen #glutathione #sleeping #mask #beautybuffet #facial #mask #facemask #foam #facecleanser #milkbath #body #cream #original #thailand #skincare #thai #product #pobkk #pobkkmurah #murah #asli
Scentio milk plus whitening Q10 sleeping mask •
•
100% original product of Thailand 🇹🇭 •
•
IDR 125,000 •
•
Nett : 100 ml •
•
•
•
•

#scentio #glutathione #sleeping #mask #beautybuffet #facial #mask #facemask #foam #facecleanser #milkbath #body #cream #original #thailand #skincare #thai #product #pobkk #pobkkmurah #murah #asli
Pond’s natural mattifying face powder •
•
100% original product of Thailand 🇹🇭 •
•
IDR 29,000 •
•
•
•
•
•
•

#ponds #bbpowder #magic #powder #scentio #glutathione #beautybuffet #facial #mask #facemask #foam #facecleanser #milkbath #body #cream #original #thailand #skincare #thai #product #pobkk #pobkkmurah #murah #asli
Pond’s pinkish angel white glow bb powder •
•
100% original product of Thailand 🇹🇭 •
•
IDR 29,000 •
•
•
•
•
•
•

#scentio #glutathione #beautybuffet #facial #mask #facemask #foam #facecleanser #milkbath #body #cream #original #thailand #skincare #thai #product #pobkk #pobkkmurah #murah #asli
Pond’s magic powder BB •
•
100% original product of Thailand 🇹🇭 •
•
IDR 29,000 •
•
•
•
•
•
•

#ponds #scentio #glutathione #beautybuffet #facial #mask #facemask #foam #facecleanser #milkbath #body #cream #original #thailand #skincare #thai #product #pobkk #pobkkmurah #murah #asli
Scentio double milk triple white glutathione facial emulsion •
•
100% original product of Thailand 🇹🇭 •
•
IDR 195,000 •
•
Nett : 150 ml •
•
•
•
•

#scentio #glutathione #beautybuffet #facial #mask #facemask #foam #facecleanser #milkbath #body #cream #original #thailand #skincare #thai #product #pobkk #pobkkmurah #murah #asli
Scentio white collagen mild facial foam wash •
•
100% original product of Thailand 🇹🇭 •
•
IDR 90,000 •
•
Nett : 100 gr •
•
•
•
•

#scentio #white #collagen #beautybuffet #facial #mask #facemask #foam #facecleanser #milkbath #body #cream #original #thailand #skincare #thai #product #pobkk #pobkkmurah #murah #asli
Прекрасная возможность расслабиться, когда так хочется оказаться на море, а не в городе!🏊 👙👓Мы спасём вас от рабочих будней и перенесем в мир отдыха и релакса!💃🤸
120 минут «Удара по усталости» по цене 90 минут. И получится 4000р вместо 5200р! Не упустите такую возможность! 🍒
Усиленное воздействие на ноги и шейно-воротниковую зону позволит даже самому уставшему труженику быстро избавиться от напряжения и стрессов. 😋😎Сочетая массаж ног с массажем шейно-воротниковой зоны, вы снимете не только физические мышечные зажимы, но и эмоциональное напряжение.😸 Ждём вас в @waithai_ostozhenka 😚

Все подробности Вы можете узнать у наших администраторов, позвонив по телефону +7(495)233-46-48 
#ВайТай_Остоженка #WaiThai_ostozhenka #SPA #Thaimassage #therapy #beauty #health #массаж #АКЦИЯ #подарок #акциямесяца #остоженка #вайтай #magicargana #антицеллюлитныймассаж #релакс #здоровье #рецепткрасоты#коррекцияфигуры#коррекцияфигурымосква #тайскиймассаж #agranaoil #argana #anti_age #oil #beautyoil #handmask #hairmask #facecleanser #faceoil
Прекрасная возможность расслабиться, когда так хочется оказаться на море, а не в городе!🏊 👙👓Мы спасём вас от рабочих будней и перенесем в мир отдыха и релакса!💃🤸 120 минут «Удара по усталости» по цене 90 минут. И получится 4000р вместо 5200р! Не упустите такую возможность! 🍒 Усиленное воздействие на ноги и шейно-воротниковую зону позволит даже самому уставшему труженику быстро избавиться от напряжения и стрессов. 😋😎Сочетая массаж ног с массажем шейно-воротниковой зоны, вы снимете не только физические мышечные зажимы, но и эмоциональное напряжение.😸 Ждём вас в @waithai_ostozhenka 😚 Все подробности Вы можете узнать у наших администраторов, позвонив по телефону +7(495)233-46-48 #ВайТай_Остоженка  #WaiThai_ostozhenka  #SPA  #Thaimassage  #therapy  #beauty  #health  #массаж  #АКЦИЯ  #подарок  #акциямесяца  #остоженка  #вайтай  #magicargana  #антицеллюлитныймассаж  #релакс  #здоровье  #рецепткрасоты #коррекцияфигуры #коррекцияфигурымосква  #тайскиймассаж  #agranaoil  #argana  #anti_age  #oil  #beautyoil  #handmask  #hairmask  #facecleanser  #faceoil 
Invest in your skin. It is going to represent you for a long time.
It's allowed to remove a dead skin and look refreshed. 
Only $15 NZD Few of them remaining.
#beauty #facecleanser #naturallook
Invest in your skin. It is going to represent you for a long time. It's allowed to remove a dead skin and look refreshed. Only $15 NZD Few of them remaining. #beauty  #facecleanser  #naturallook 
So, you guys, I’ve been doing a lot of my shooting on my roof deck recently. I mean, what better way to take advantage of the sun?! Tanning, maybe, but ain’t nobody got time for that 😕 Today’s a hot one in NYC so these guys were cooking under the rays during the mini shoot 😅 I stuck the serum and face cream in the freezer while I showered and used them right after - ooh WEE, that was a good idea. The intent was to cool down on this hot day but the feeling was so pleasant, I think I’ll start doing this on the daily, you guys. I recommend it! So cooling and refreshing 🙌🏻
.
The reason I reached for this Dr. Weil for @origins line today 🍄, maybe this is TMI but whenever I see the bf I always end up with the *most* sensitive and irritated skin (he refuses to grow out his painful, prickly stubble 🙄). So, I always end up reaching for these guys right here. Let me tell you, do they do the trick. They soothe, they calm. Perfect 🍃
.
.
.
#origins #drandrewweil #drandrewweilfororigins #megamushroom #megamushroomskinrelief #facecleanser #micellarcleanser #facemask #advancedfaceserum #soothingfacecream #beautycommunity #beautyenthusiast #beautylover #beautyblogger #beautyreview #skincarecommunity #skincareenthusiast #skincarelover #skincareblogger #skincarereview #palmbabe #palmbffs #palmcrew23 #femfeed #sublime #splendid #skincare
So, you guys, I’ve been doing a lot of my shooting on my roof deck recently. I mean, what better way to take advantage of the sun?! Tanning, maybe, but ain’t nobody got time for that 😕 Today’s a hot one in NYC so these guys were cooking under the rays during the mini shoot 😅 I stuck the serum and face cream in the freezer while I showered and used them right after - ooh WEE, that was a good idea. The intent was to cool down on this hot day but the feeling was so pleasant, I think I’ll start doing this on the daily, you guys. I recommend it! So cooling and refreshing 🙌🏻 . The reason I reached for this Dr. Weil for @origins line today 🍄, maybe this is TMI but whenever I see the bf I always end up with the *most* sensitive and irritated skin (he refuses to grow out his painful, prickly stubble 🙄). So, I always end up reaching for these guys right here. Let me tell you, do they do the trick. They soothe, they calm. Perfect 🍃 . . . #origins  #drandrewweil  #drandrewweilfororigins  #megamushroom  #megamushroomskinrelief  #facecleanser  #micellarcleanser  #facemask  #advancedfaceserum  #soothingfacecream  #beautycommunity  #beautyenthusiast  #beautylover  #beautyblogger  #beautyreview  #skincarecommunity  #skincareenthusiast  #skincarelover  #skincareblogger  #skincarereview  #palmbabe  #palmbffs  #palmcrew23  #femfeed  #sublime  #splendid  #skincare 
#Repost @kudrina.v.s
• • • • •
2 часа oil-массажа в @waithai_ostozhenka помогли расслабится и вернуться к жизни. 💗 
Лерочка, ждём вас снова!

Для всех записей у нас есть книга, которую вы можете попросить у администратора после посещения массажа или spa-процедуры! Нам бы хотелось узнать именно Ваше мнение! Всегда Ваши @waithai_ostozhenka 
А также можете оставлять отзывы о нас на своих страницах в Инстаграм, мы обязательно сделаем репост и скажем вам огромное спасибо!😍 Все подробности Вы можете узнать у наших администраторов, позвонив по телефону +7(495)233-46-48 
#ВайТай_Остоженка #WaiThai_ostozhenka #SPA #Thaimassage #therapy #beauty #health #массаж #подарок #вайтай_отзыв #отзывымосква #остоженка #вайтай #magicargana #антицеллюлитныймассаж #релакс #рецепткрасоты#коррекцияфигуры#коррекцияфигурымосква #тайскиймассаж #agranaoil #argana #anti_age #oil #beautyoil #handmask #hairmask #facecleanser #faceoil
#Repost  @kudrina.v.s • • • • • 2 часа oil-массажа в @waithai_ostozhenka помогли расслабится и вернуться к жизни. 💗 Лерочка, ждём вас снова! Для всех записей у нас есть книга, которую вы можете попросить у администратора после посещения массажа или spa-процедуры! Нам бы хотелось узнать именно Ваше мнение! Всегда Ваши @waithai_ostozhenka А также можете оставлять отзывы о нас на своих страницах в Инстаграм, мы обязательно сделаем репост и скажем вам огромное спасибо!😍 Все подробности Вы можете узнать у наших администраторов, позвонив по телефону +7(495)233-46-48 #ВайТай_Остоженка  #WaiThai_ostozhenka  #SPA  #Thaimassage  #therapy  #beauty  #health  #массаж  #подарок  #вайтай_отзыв  #отзывымосква  #остоженка  #вайтай  #magicargana  #антицеллюлитныймассаж  #релакс  #рецепткрасоты #коррекцияфигуры #коррекцияфигурымосква  #тайскиймассаж  #agranaoil  #argana  #anti_age  #oil  #beautyoil  #handmask  #hairmask  #facecleanser  #faceoil 
Дорогие девушки, все кто собирается в отпуск получать волшебный загар и наслаждаться вкусными фруктами, лёжа на пляже! 😎 Знаете как получить ровный, красивый загар?💃 Лайфхак от @waithai_ostozhenka 🤗
Для этого нужно подготовить кожу и хорошенько ее распарить и  проскрабировать!👣 И мы готовы вам в этом помочь! У нас есть прекрасная 1,5 часовая программа «Король манго», в которую входит: 
1) тайская травяная парная/душ
2) скраб для тела «Манго»
3) oil-массаж тела с маслом «Король Манго». 🔥

Программа для глубокого очищения и увлажнения кожи. Сочный и яркий аромат манго, сопровождающий вас на протяжении всей программы, подарит непередаваемое блаженство. Профессиональная линейка косметики «Манго» от @marakott cделает кожу невероятно бархатной и нежной. Программа завершается сеансом массажа с удивительным маслом «Манго». Этот уход идеально подходит тем, кто любит ароматы экзотических фруктов и скучает по солнечному Таиланду. А так же для тех, кто уже совсем скоро откажется среди пальм, на прекрасном пляже и вспомнит нас добрым словом после такой замечательной программы) 😋

Все подробности Вы можете узнать у наших администраторов, позвонив по телефону +7(495)233-46-48 
#ВайТай_Остоженка #WaiThai_ostozhenka #SPA #Thaimassage #therapy #beauty #health #массаж #АКЦИЯ #подарок #акциямесяца #остоженка #вайтай #magicargana #антицеллюлитныймассаж #релакс #здоровье #рецепткрасоты#коррекцияфигуры#коррекцияфигурымосква #тайскиймассаж #agranaoil #argana #anti_age #oil #beautyoil #handmask #hairmask #facecleanser #faceoil
Дорогие девушки, все кто собирается в отпуск получать волшебный загар и наслаждаться вкусными фруктами, лёжа на пляже! 😎 Знаете как получить ровный, красивый загар?💃 Лайфхак от @waithai_ostozhenka 🤗 Для этого нужно подготовить кожу и хорошенько ее распарить и проскрабировать!👣 И мы готовы вам в этом помочь! У нас есть прекрасная 1,5 часовая программа «Король манго», в которую входит: 1) тайская травяная парная/душ 2) скраб для тела «Манго» 3) oil-массаж тела с маслом «Король Манго». 🔥 Программа для глубокого очищения и увлажнения кожи. Сочный и яркий аромат манго, сопровождающий вас на протяжении всей программы, подарит непередаваемое блаженство. Профессиональная линейка косметики «Манго» от @marakott cделает кожу невероятно бархатной и нежной. Программа завершается сеансом массажа с удивительным маслом «Манго». Этот уход идеально подходит тем, кто любит ароматы экзотических фруктов и скучает по солнечному Таиланду. А так же для тех, кто уже совсем скоро откажется среди пальм, на прекрасном пляже и вспомнит нас добрым словом после такой замечательной программы) 😋 Все подробности Вы можете узнать у наших администраторов, позвонив по телефону +7(495)233-46-48 #ВайТай_Остоженка  #WaiThai_ostozhenka  #SPA  #Thaimassage  #therapy  #beauty  #health  #массаж  #АКЦИЯ  #подарок  #акциямесяца  #остоженка  #вайтай  #magicargana  #антицеллюлитныймассаж  #релакс  #здоровье  #рецепткрасоты #коррекцияфигуры #коррекцияфигурымосква  #тайскиймассаж  #agranaoil  #argana  #anti_age  #oil  #beautyoil  #handmask  #hairmask  #facecleanser  #faceoil 
Наши прекрасные гости не перестают радовать нас отзывами! А мы делимся ими с вами!) «Спасибо Вай тай за теплый прием! Мне все очень понравилось, массаж очень расслабляет. При входе встречает улыбчивая администратор. После массажа дали вкусный чай! Очень понравилось! Ещё вернусь!» Для всех записей у нас есть книга, которую вы можете попросить у администратора после посещения массажа или spa-процедуры! Нам бы хотелось узнать именно Ваше мнение! Всегда Ваши @waithai_ostozhenka

Все подробности Вы можете узнать у наших администраторов, позвонив по телефону +7(495)233-46-48 
#ВайТай_Остоженка #WaiThai_ostozhenka #SPA #Thaimassage #therapy #beauty #health #массаж #вайтай_отзыв #подарок #отзывымосква #остоженка #вайтай #magicargana #антицеллюлитныймассаж #релакс #отзывы_клиентов #рецепткрасоты#коррекцияфигуры#коррекцияфигурымосква #тайскиймассаж #agranaoil #argana #anti_age #oil #beautyoil #handmask #hairmask #facecleanser #faceoil
Наши прекрасные гости не перестают радовать нас отзывами! А мы делимся ими с вами!) «Спасибо Вай тай за теплый прием! Мне все очень понравилось, массаж очень расслабляет. При входе встречает улыбчивая администратор. После массажа дали вкусный чай! Очень понравилось! Ещё вернусь!» Для всех записей у нас есть книга, которую вы можете попросить у администратора после посещения массажа или spa-процедуры! Нам бы хотелось узнать именно Ваше мнение! Всегда Ваши @waithai_ostozhenka Все подробности Вы можете узнать у наших администраторов, позвонив по телефону +7(495)233-46-48 #ВайТай_Остоженка  #WaiThai_ostozhenka  #SPA  #Thaimassage  #therapy  #beauty  #health  #массаж  #вайтай_отзыв  #подарок  #отзывымосква  #остоженка  #вайтай  #magicargana  #антицеллюлитныймассаж  #релакс  #отзывы_клиентов  #рецепткрасоты #коррекцияфигуры #коррекцияфигурымосква  #тайскиймассаж  #agranaoil  #argana  #anti_age  #oil  #beautyoil  #handmask  #hairmask  #facecleanser  #faceoil