an online Instagram web viewer

#eyebag medias

Photos

Trendy... eyes.....creatividad y diseño... #eyebag #palmbags #paintedbags #beachbagelove #beachbagareyouelove
Shhhh!.
-
Dengar tak perut korang duk berkeroncong mintak nasi tuh?
-
Haa, samalah dengan skin kita, sampai satu tahap tu wajib jugak letak mask! Kasi kotoran semua tu keluar. Hydrate kan lagi wajah kita..
-
Barulah kenyang sebulan. .
___
♥️
Shhhh!. - Dengar tak perut korang duk berkeroncong mintak nasi tuh? - Haa, samalah dengan skin kita, sampai satu tahap tu wajib jugak letak mask! Kasi kotoran semua tu keluar. Hydrate kan lagi wajah kita.. - Barulah kenyang sebulan. . ___ ♥️
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati.
. 
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit koran nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
.
Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie? Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. . Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit koran nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼 . Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang
CLEARPROOF ACNE SYSTEM
.
Set ini berjaya menunjukkan hasil dlm 3 hari sahaja menentang jerawat berdasarkan ujian klinikal.
.
💉Sangat sesuai untuk kulit sensitif.
💉Memastikan kulit bebas dari jerawat.
💉Mengurangkan minyak berlebihan.
💉Membantu mengecilkan pori.
💉Mengurangkan kilat muka.
💉Jerawat cepat kecut.
.
Tahan 4-6 bulan. Jimat dan berbaloi. Nak tengok testimoni Mary Kay, boleh follow ig @my.testimoni
.
👸Carolyn
📱011-21180736
💋Your trusted beauty consultant
CLEARPROOF ACNE SYSTEM . Set ini berjaya menunjukkan hasil dlm 3 hari sahaja menentang jerawat berdasarkan ujian klinikal. . 💉Sangat sesuai untuk kulit sensitif. 💉Memastikan kulit bebas dari jerawat. 💉Mengurangkan minyak berlebihan. 💉Membantu mengecilkan pori. 💉Mengurangkan kilat muka. 💉Jerawat cepat kecut. . Tahan 4-6 bulan. Jimat dan berbaloi. Nak tengok testimoni Mary Kay, boleh follow ig @my.testimoni . 👸Carolyn 📱011-21180736 💋Your trusted beauty consultant
CLEARPROOF ACNE SYSTEM
.
Set ini berjaya menunjukkan hasil dlm 3 hari sahaja menentang jerawat berdasarkan ujian klinikal.
.
💉Sangat sesuai untuk kulit sensitif.
💉Memastikan kulit bebas dari jerawat.
💉Mengurangkan minyak berlebihan.
💉Membantu mengecilkan pori.
💉Mengurangkan kilat muka.
💉Jerawat cepat kecut.
.
Tahan 4-6 bulan. Jimat dan berbaloi. Nak tengok testimoni Mary Kay, boleh follow ig @my.testimoni
.
👸Carolyn
📱011-21180736
💋Your trusted beauty consultant
CLEARPROOF ACNE SYSTEM . Set ini berjaya menunjukkan hasil dlm 3 hari sahaja menentang jerawat berdasarkan ujian klinikal. . 💉Sangat sesuai untuk kulit sensitif. 💉Memastikan kulit bebas dari jerawat. 💉Mengurangkan minyak berlebihan. 💉Membantu mengecilkan pori. 💉Mengurangkan kilat muka. 💉Jerawat cepat kecut. . Tahan 4-6 bulan. Jimat dan berbaloi. Nak tengok testimoni Mary Kay, boleh follow ig @my.testimoni . 👸Carolyn 📱011-21180736 💋Your trusted beauty consultant
Siapa yg selalu ngadap phone, laptop, komputer tu sampai sakit mata, pening kepala bolehlah cuba produk Ainun Beauty ni 
Insaya Allah dpt membantu merawat masalah mata yg anda hadapi 😍

#ainunbeauty #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium #eyefood #nutrieye #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #ctdk #instamalaysia
Siapa yg selalu ngadap phone, laptop, komputer tu sampai sakit mata, pening kepala bolehlah cuba produk Ainun Beauty ni 
Insaya Allah dpt membantu merawat masalah mata yg anda hadapi 😍

#ainunbeauty #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium #eyefood #nutrieye #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #ctdk #instamalaysia
Siapa yg selalu ngadap phone, laptop, komputer tu sampai sakit mata, pening kepala bolehlah cuba produk Ainun Beauty ni 
Insaya Allah dpt membantu merawat masalah mata yg anda hadapi 😍

#ainunbeauty #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium #eyefood #nutrieye #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #ctdk #instamalaysia
Lebih glowing n flawless 🤗😍 Service spa paling best tau 
Apa yang best tu meyh baca 👇👇👇 🌻All in 1!!!!!! Deep cleansing
👉skin firming
👉face lifting
👉whitehead & blackhead removal
👉anti-aging
🌸full facial service menggunakan produk dari jepun
🌸intensive treatment menggunakan device teknologi dari korea
🌸face lifting yang boleh membuat muka menjadi v-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) -Kelebihan Eternal Beauty treatment- 🌼kulit rasa segar dan bersih
🌼keluarkan whitehead dan blackhead
🌼hilangkan kotoran pada muka
🌼hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼kulit jadi lembut dan licin
🌼instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼pudarkan jeragat
🌼mengurangkan eye bag
🌼memudarkan kesan jerawat
🌼mengurangkan kedutan
.
📲 010-4335095
📲 014-4335095
📲 014-4335095
.
🏡rawatan dirumah anda sendiri, hanya rilex je kat rumah, book appointment dengan Intan(010-4335095)
dan tunggu kami datang💐💐 #beautycartel #facialhomespa#muslimah #facial #facemassage #mobilespa #jeragat #jerawat #kulitkusam #awetmuda #kajang#akakawetmuda #vshapeface #facelifting #faceglowing #glowing #flawless #homespa #antipenuaan #eyebag #whiteheadremove #blackheadremove #cantik #facialviral6
Lebih glowing n flawless 🤗😍 Service spa paling best tau Apa yang best tu meyh baca 👇👇👇 🌻All in 1!!!!!! Deep cleansing 👉skin firming 👉face lifting 👉whitehead & blackhead removal 👉anti-aging 🌸full facial service menggunakan produk dari jepun 🌸intensive treatment menggunakan device teknologi dari korea 🌸face lifting yang boleh membuat muka menjadi v-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) -Kelebihan Eternal Beauty treatment- 🌼kulit rasa segar dan bersih 🌼keluarkan whitehead dan blackhead 🌼hilangkan kotoran pada muka 🌼hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼kulit jadi lembut dan licin 🌼instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼pudarkan jeragat 🌼mengurangkan eye bag 🌼memudarkan kesan jerawat 🌼mengurangkan kedutan . 📲 010-4335095 📲 014-4335095 📲 014-4335095 . 🏡rawatan dirumah anda sendiri, hanya rilex je kat rumah, book appointment dengan Intan(010-4335095) dan tunggu kami datang💐💐 #beautycartel  #facialhomespa #muslimah  #facial  #facemassage  #mobilespa  #jeragat  #jerawat  #kulitkusam  #awetmuda  #kajang #akakawetmuda  #vshapeface  #facelifting  #faceglowing  #glowing  #flawless  #homespa  #antipenuaan  #eyebag  #whiteheadremove  #blackheadremove  #cantik  #facialviral6 
Lebih glowing n flawless 🤗😍 Service spa paling best tau 
Apa yang best tu meyh baca 👇👇👇 🌻All in 1!!!!!! Deep cleansing
👉skin firming
👉face lifting
👉whitehead & blackhead removal
👉anti-aging
🌸full facial service menggunakan produk dari jepun
🌸intensive treatment menggunakan device teknologi dari korea
🌸face lifting yang boleh membuat muka menjadi v-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) -Kelebihan Eternal Beauty treatment- 🌼kulit rasa segar dan bersih
🌼keluarkan whitehead dan blackhead
🌼hilangkan kotoran pada muka
🌼hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼kulit jadi lembut dan licin
🌼instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼pudarkan jeragat
🌼mengurangkan eye bag
🌼memudarkan kesan jerawat
🌼mengurangkan kedutan
.
📲 010-4335095
📲 014-4335095
📲 014-4335095
.
🏡rawatan dirumah anda sendiri, hanya rilex je kat rumah, book appointment dengan Intan(010-4335095)
dan tunggu kami datang💐💐 #beautycartel #facialhomespa#muslimah #facial #facemassage #mobilespa #jeragat #jerawat #kulitkusam #awetmuda #kajang#akakawetmuda #vshapeface #facelifting #faceglowing #glowing #flawless #homespa #antipenuaan #eyebag #whiteheadremove #blackheadremove #cantik #facialviral6
Lebih glowing n flawless 🤗😍 Service spa paling best tau Apa yang best tu meyh baca 👇👇👇 🌻All in 1!!!!!! Deep cleansing 👉skin firming 👉face lifting 👉whitehead & blackhead removal 👉anti-aging 🌸full facial service menggunakan produk dari jepun 🌸intensive treatment menggunakan device teknologi dari korea 🌸face lifting yang boleh membuat muka menjadi v-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) -Kelebihan Eternal Beauty treatment- 🌼kulit rasa segar dan bersih 🌼keluarkan whitehead dan blackhead 🌼hilangkan kotoran pada muka 🌼hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼kulit jadi lembut dan licin 🌼instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼pudarkan jeragat 🌼mengurangkan eye bag 🌼memudarkan kesan jerawat 🌼mengurangkan kedutan . 📲 010-4335095 📲 014-4335095 📲 014-4335095 . 🏡rawatan dirumah anda sendiri, hanya rilex je kat rumah, book appointment dengan Intan(010-4335095) dan tunggu kami datang💐💐 #beautycartel  #facialhomespa #muslimah  #facial  #facemassage  #mobilespa  #jeragat  #jerawat  #kulitkusam  #awetmuda  #kajang #akakawetmuda  #vshapeface  #facelifting  #faceglowing  #glowing  #flawless  #homespa  #antipenuaan  #eyebag  #whiteheadremove  #blackheadremove  #cantik  #facialviral6 
ESENSEU WHITE ADVANCE
RM250

#EsenseuWhite adalah PILIHAN yang TEPAT 
untuk anda yang menginginkan Kulit putih lembab dan lembut cantik tanpa jerawat dan parut!!
.
Tidak seperti produk pemutih lainnya Esenseu White dilengkapi dengan komposisi extract GINSENG Korea yang mampu memberikan hasil yg memuaskan.. Keistimewaan: ✅Memutihkan kulit
✅Anti-radiation
✅Detoxification
✅Melindungi hati ✅Anti-allergy
✅Meningkatkan kualiti penglihatan dan mencegah penyakit mata
✅Sebagai Anti Penuaan
✅Memperkuat kekebalan tubuh dan sistem saraf
✅Memperbaiki dan Melembabkan kulit
✅Memperbaiki kulit
✅Membersihkan darah dari racun dan elegic
✅mengecilkan liang roma yang terbuka
✅merawat eyebag
✅merawat jerawat dan jeragat
.
Cara penggunaan-
👉IV Drip. 1x seminggu

#esenseuwhite
#esenseuwhiteadvance
#esenseuwhiteblue
#kulitcerah
#kulitputih
#jerawat
#jeragat
#eyebag
#antiaging
#darkskin
#whiteninginjection
#mencerahkankulit
#flawless
#malaysia
#brunei
#sabah
#sarawak
#france
#jepun
#usa
#german
#australia
#switzerland
#belgium

Worldwide shipment
Whatsapp+60175005707
ESENSEU WHITE ADVANCE RM250 #EsenseuWhite  adalah PILIHAN yang TEPAT untuk anda yang menginginkan Kulit putih lembab dan lembut cantik tanpa jerawat dan parut!! . Tidak seperti produk pemutih lainnya Esenseu White dilengkapi dengan komposisi extract GINSENG Korea yang mampu memberikan hasil yg memuaskan.. Keistimewaan: ✅Memutihkan kulit ✅Anti-radiation ✅Detoxification ✅Melindungi hati ✅Anti-allergy ✅Meningkatkan kualiti penglihatan dan mencegah penyakit mata ✅Sebagai Anti Penuaan ✅Memperkuat kekebalan tubuh dan sistem saraf ✅Memperbaiki dan Melembabkan kulit ✅Memperbaiki kulit ✅Membersihkan darah dari racun dan elegic ✅mengecilkan liang roma yang terbuka ✅merawat eyebag ✅merawat jerawat dan jeragat . Cara penggunaan- 👉IV Drip. 1x seminggu #esenseuwhite  #esenseuwhiteadvance  #esenseuwhiteblue  #kulitcerah  #kulitputih  #jerawat  #jeragat  #eyebag  #antiaging  #darkskin  #whiteninginjection  #mencerahkankulit  #flawless  #malaysia  #brunei  #sabah  #sarawak  #france  #jepun  #usa  #german  #australia  #switzerland  #belgium  Worldwide shipment Whatsapp+60175005707
Stok banyaaaaak banget, tapi tetep ajaaa cepet ludesss Alhamdulillah😇

Kelebihan FACIAL TREATMENT ERTO'S

Facial treatment bukan hanya membersihkan wajah, tetapi juga merawat kulit agar tetap bersih dan cerahSabun terbaru ini juga sudah dilengkapi sikat pembersih wajah khusus sehingga hasil lebih maksimal

Cara Pemakaian :

Saat wajah dalam keadaan lembab, keluarkan sedikit krim dari tube, kemudian gosokkan sikat dengan perlahan pada kulit searah jarum jam (memutar)Diamkan sabun selama kira-kira 1 menit lalu bilasGunakan maksimal 2 kali sehari yaitu pada pagi dan malam hari sebelum tidur

Ukuran : 100ml
No. BPOM: NA 18161206308

120.000 diskon jadi 95.000

#pemutihketiak#pemutihbadanjogja#raffinagita#prillylatuconsina#dilan1990#mileadilan#ertosdepok#jualertosjogja#jualertosjogjamurah#ertosjogja#ertosbandung#ertosparepare#ertossulsel#ertosbogor#ertossemarang#ertoscirebon#ertosbanyuwangi#juertosmurah#ertoshargapabrik#gudangertos#ertosmurah#jualertosjogja#jualertossemarang#jualertosmurah#hargaertos#matapanda#facialtreatment#eyebag
Stok banyaaaaak banget, tapi tetep ajaaa cepet ludesss Alhamdulillah😇 Kelebihan FACIAL TREATMENT ERTO'S Facial treatment bukan hanya membersihkan wajah, tetapi juga merawat kulit agar tetap bersih dan cerahSabun terbaru ini juga sudah dilengkapi sikat pembersih wajah khusus sehingga hasil lebih maksimal Cara Pemakaian : Saat wajah dalam keadaan lembab, keluarkan sedikit krim dari tube, kemudian gosokkan sikat dengan perlahan pada kulit searah jarum jam (memutar)Diamkan sabun selama kira-kira 1 menit lalu bilasGunakan maksimal 2 kali sehari yaitu pada pagi dan malam hari sebelum tidur Ukuran : 100ml No. BPOM: NA 18161206308 120.000 diskon jadi 95.000 #pemutihketiak #pemutihbadanjogja #raffinagita #prillylatuconsina #dilan1990 #mileadilan #ertosdepok #jualertosjogja #jualertosjogjamurah #ertosjogja #ertosbandung #ertosparepare #ertossulsel #ertosbogor #ertossemarang #ertoscirebon #ertosbanyuwangi #juertosmurah #ertoshargapabrik #gudangertos #ertosmurah #jualertosjogja #jualertossemarang #jualertosmurah #hargaertos #matapanda #facialtreatment #eyebag 
Stok banyaaaaak banget, tapi tetep ajaaa cepet ludesss Alhamdulillah😇

Kelebihan FACIAL TREATMENT ERTO'S

Facial treatment bukan hanya membersihkan wajah, tetapi juga merawat kulit agar tetap bersih dan cerahSabun terbaru ini juga sudah dilengkapi sikat pembersih wajah khusus sehingga hasil lebih maksimal

Cara Pemakaian :

Saat wajah dalam keadaan lembab, keluarkan sedikit krim dari tube, kemudian gosokkan sikat dengan perlahan pada kulit searah jarum jam (memutar)Diamkan sabun selama kira-kira 1 menit lalu bilasGunakan maksimal 2 kali sehari yaitu pada pagi dan malam hari sebelum tidur

Ukuran : 100ml
No. BPOM: NA 18161206308

120.000 diskon jadi 95.000

#pemutihketiak#pemutihbadanjogja#raffinagita#prillylatuconsina#dilan1990#mileadilan#ertosdepok#jualertosjogja#jualertosjogjamurah#ertosjogja#ertosbandung#ertosparepare#ertossulsel#ertosbogor#ertossemarang#ertoscirebon#ertosbanyuwangi#juertosmurah#ertoshargapabrik#gudangertos#ertosmurah#jualertosjogja#jualertossemarang#jualertosmurah#hargaertos#matapanda#facialtreatment#eyebag
Stok banyaaaaak banget, tapi tetep ajaaa cepet ludesss Alhamdulillah😇 Kelebihan FACIAL TREATMENT ERTO'S Facial treatment bukan hanya membersihkan wajah, tetapi juga merawat kulit agar tetap bersih dan cerahSabun terbaru ini juga sudah dilengkapi sikat pembersih wajah khusus sehingga hasil lebih maksimal Cara Pemakaian : Saat wajah dalam keadaan lembab, keluarkan sedikit krim dari tube, kemudian gosokkan sikat dengan perlahan pada kulit searah jarum jam (memutar)Diamkan sabun selama kira-kira 1 menit lalu bilasGunakan maksimal 2 kali sehari yaitu pada pagi dan malam hari sebelum tidur Ukuran : 100ml No. BPOM: NA 18161206308 120.000 diskon jadi 95.000 #pemutihketiak #pemutihbadanjogja #raffinagita #prillylatuconsina #dilan1990 #mileadilan #ertosdepok #jualertosjogja #jualertosjogjamurah #ertosjogja #ertosbandung #ertosparepare #ertossulsel #ertosbogor #ertossemarang #ertoscirebon #ertosbanyuwangi #juertosmurah #ertoshargapabrik #gudangertos #ertosmurah #jualertosjogja #jualertossemarang #jualertosmurah #hargaertos #matapanda #facialtreatment #eyebag 
Stok banyaaaaak banget, tapi tetep ajaaa cepet ludesss Alhamdulillah😇

Kelebihan FACIAL TREATMENT ERTO'S

Facial treatment bukan hanya membersihkan wajah, tetapi juga merawat kulit agar tetap bersih dan cerahSabun terbaru ini juga sudah dilengkapi sikat pembersih wajah khusus sehingga hasil lebih maksimal

Cara Pemakaian :

Saat wajah dalam keadaan lembab, keluarkan sedikit krim dari tube, kemudian gosokkan sikat dengan perlahan pada kulit searah jarum jam (memutar)Diamkan sabun selama kira-kira 1 menit lalu bilasGunakan maksimal 2 kali sehari yaitu pada pagi dan malam hari sebelum tidur

Ukuran : 100ml
No. BPOM: NA 18161206308

120.000 diskon jadi 95.000

#pemutihketiak#pemutihbadanjogja#raffinagita#prillylatuconsina#dilan1990#mileadilan#ertosdepok#jualertosjogja#jualertosjogjamurah#ertosjogja#ertosbandung#ertosparepare#ertossulsel#ertosbogor#ertossemarang#ertoscirebon#ertosbanyuwangi#juertosmurah#ertoshargapabrik#gudangertos#ertosmurah#jualertosjogja#jualertossemarang#jualertosmurah#hargaertos#matapanda#facialtreatment#eyebag
Stok banyaaaaak banget, tapi tetep ajaaa cepet ludesss Alhamdulillah😇 Kelebihan FACIAL TREATMENT ERTO'S Facial treatment bukan hanya membersihkan wajah, tetapi juga merawat kulit agar tetap bersih dan cerahSabun terbaru ini juga sudah dilengkapi sikat pembersih wajah khusus sehingga hasil lebih maksimal Cara Pemakaian : Saat wajah dalam keadaan lembab, keluarkan sedikit krim dari tube, kemudian gosokkan sikat dengan perlahan pada kulit searah jarum jam (memutar)Diamkan sabun selama kira-kira 1 menit lalu bilasGunakan maksimal 2 kali sehari yaitu pada pagi dan malam hari sebelum tidur Ukuran : 100ml No. BPOM: NA 18161206308 120.000 diskon jadi 95.000 #pemutihketiak #pemutihbadanjogja #raffinagita #prillylatuconsina #dilan1990 #mileadilan #ertosdepok #jualertosjogja #jualertosjogjamurah #ertosjogja #ertosbandung #ertosparepare #ertossulsel #ertosbogor #ertossemarang #ertoscirebon #ertosbanyuwangi #juertosmurah #ertoshargapabrik #gudangertos #ertosmurah #jualertosjogja #jualertossemarang #jualertosmurah #hargaertos #matapanda #facialtreatment #eyebag 
#Repost @adhecosmetic4 (@get_repost)
・・・
•
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adhecosmetic4 (@get_repost) ・・・ • Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost @adheharmoniherbal (@get_repost)
・・・
• • •
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adheharmoniherbal (@get_repost) ・・・ • • • Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost @satomiiwasa with @get_repost
・・・
美魔女クリエイター✨✨✨銀座院ベテラン女医💞岩砂里美医師による、『バッカルファット』で小顔美人😍✨✨✨
.
施術名:バッカルファット
施術の説明:頬の深い層にある脂肪をお口の中に約5mmの小さな入り口をつけることで最小限のダメージで量を減らすことが可能です。
施術の副作用(リスク):だるさ・熱感・頭痛・蕁麻疹・痒み・むくみ・発熱・咳・冷や汗・胸痛・アナフィラキシーショック・呼吸困難・左右差・へこみ、頬がこける、皮膚がたるむなどを生じることがあります。
施術の価格:191,560円

こんにちは!
バッカルファットは口の中から深い層にある脂肪を取っていく手術です。
傷口がわからず、凹凸もできない小顔手術です。バッカルファットは年々下垂してくるために年齢を重ねると口元のたるみとなり、ブルドックのようにみえる方もいます。早めにバッカルファットを切除すると将来のたるみ予防にもなります。

私は麻酔量と打つ位置を工夫し、できるだけ腫れを抑えて、多くのバッカルファットを切除するようにしています(バッカルファットは再手術ができないため)

深部の脂肪はバッカルファットで取りますが、皮下の脂肪が多い場合、あまり変化を期待できないこともあります。
その時は脂肪吸引を組み合わせてやっていきます。

#湘南美容外科
#湘南美容クリニック
#銀座
#二重
#埋没
#かわいい
#小顔
#顔痩せ
#バッカルファット
#若返り
#目の下のクマ
#脂肪吸引
#豊胸
#岩砂里美
#若返り 
#女医
#整形
#プチ整形
#イメチェン
#Plasticsurgery 
#Plasticsurgeon 
#Cosmeticsurgery 
#Buccal #fat #buccalfatremoval 
#Eyebag #removal #eyebagsremoval 
#Doubleeyelid
#Liposuction
#Repost  @satomiiwasa with @get_repost ・・・ 美魔女クリエイター✨✨✨銀座院ベテラン女医💞岩砂里美医師による、『バッカルファット』で小顔美人😍✨✨✨ . 施術名:バッカルファット 施術の説明:頬の深い層にある脂肪をお口の中に約5mmの小さな入り口をつけることで最小限のダメージで量を減らすことが可能です。 施術の副作用(リスク):だるさ・熱感・頭痛・蕁麻疹・痒み・むくみ・発熱・咳・冷や汗・胸痛・アナフィラキシーショック・呼吸困難・左右差・へこみ、頬がこける、皮膚がたるむなどを生じることがあります。 施術の価格:191,560円 こんにちは! バッカルファットは口の中から深い層にある脂肪を取っていく手術です。 傷口がわからず、凹凸もできない小顔手術です。バッカルファットは年々下垂してくるために年齢を重ねると口元のたるみとなり、ブルドックのようにみえる方もいます。早めにバッカルファットを切除すると将来のたるみ予防にもなります。 私は麻酔量と打つ位置を工夫し、できるだけ腫れを抑えて、多くのバッカルファットを切除するようにしています(バッカルファットは再手術ができないため) 深部の脂肪はバッカルファットで取りますが、皮下の脂肪が多い場合、あまり変化を期待できないこともあります。 その時は脂肪吸引を組み合わせてやっていきます。 #湘南美容外科  #湘南美容クリニック  #銀座  #二重  #埋没  #かわいい  #小顔  #顔痩せ  #バッカルファット  #若返り  #目の下のクマ  #脂肪吸引  #豊胸  #岩砂里美  #若返り  #女医  #整形  #プチ整形  #イメチェン  #Plasticsurgery  #Plasticsurgeon  #Cosmeticsurgery  #Buccal  #fat  #buccalfatremoval  #Eyebag  #removal  #eyebagsremoval  #Doubleeyelid  #Liposuction 
#Repost @toko_hasanah (@get_repost)
・・・
#Repost @toko_hasanah (@get_repost)
・・・
ERTOS Drink Sachet
BPOM : POM MD867013027071 
Dengan Sertifikat Halal MUI

MANFAAT PEMAKAIAN :
Kaya akan Glutation dan Kolagen yang baik untuk kulit tubuh
karena perawatan nggak cukup dari luar, harus dari dalam juga.

CARA PENGGUNAAN :
Tuangkan 1 bungkus ke dalam cangkir, lalu tuangkan 150 ML air hangat
dan aduk hingga merata. ERTOS Drink Siap untuk disajikan.

TENTANG ERTOS :
ERTOS Skincare merupakan produk yang sangat populer di Indonesia,
terutama di kalangan artis (lihat pada foto kedua dan selanjutnya)
Produk ERTOS juga sudah memiliki BPOM dan Halal MUI
yang pastinya menjadikan produk ini berkualitas dan aman.

KOMPOSISI :
Kedelai bubuk, Gula, Kolagen Ikan, Inulin, Kopi Instan, L-Glutation
Kalsium dari ekstrak ganggang laut, Cokelat Bubuk, Premiks Vitamin
dan Mineral, Ekstrak Mentimun, Malt, perisa Sintetik.

DISCLAIMER :
Barang 100% original asli dari ERTO'S Skin Care
Garansi uang kembali 100% jika produk kami tidak asli
Kemasan produk bisa berubah sewaktu-waktu
Tergantung dari batch produksi dari produk tersebut

#ertos #ertosskincare #cccream #nightcream #facialwash
 #facialtreatment #serumkinclong #bakedpowder
#eyeleashserum #maskerjerawat #eecushion #eyebag #darkcircle  #ertosfacialtreatmentmurah  #jualertoswhyacne #ertosfacialtreatment  #whyacneertos  #ertosdrink #soybeanertos #ertossoybeanpowderdrink #ertossoybean #ertosdrinkwhitening #ertossoybeandrink
#Repost  @toko_hasanah (@get_repost) ・・・ #Repost  @toko_hasanah (@get_repost) ・・・ ERTOS Drink Sachet BPOM : POM MD867013027071 Dengan Sertifikat Halal MUI MANFAAT PEMAKAIAN : Kaya akan Glutation dan Kolagen yang baik untuk kulit tubuh karena perawatan nggak cukup dari luar, harus dari dalam juga. CARA PENGGUNAAN : Tuangkan 1 bungkus ke dalam cangkir, lalu tuangkan 150 ML air hangat dan aduk hingga merata. ERTOS Drink Siap untuk disajikan. TENTANG ERTOS : ERTOS Skincare merupakan produk yang sangat populer di Indonesia, terutama di kalangan artis (lihat pada foto kedua dan selanjutnya) Produk ERTOS juga sudah memiliki BPOM dan Halal MUI yang pastinya menjadikan produk ini berkualitas dan aman. KOMPOSISI : Kedelai bubuk, Gula, Kolagen Ikan, Inulin, Kopi Instan, L-Glutation Kalsium dari ekstrak ganggang laut, Cokelat Bubuk, Premiks Vitamin dan Mineral, Ekstrak Mentimun, Malt, perisa Sintetik. DISCLAIMER : Barang 100% original asli dari ERTO'S Skin Care Garansi uang kembali 100% jika produk kami tidak asli Kemasan produk bisa berubah sewaktu-waktu Tergantung dari batch produksi dari produk tersebut #ertos  #ertosskincare  #cccream  #nightcream  #facialwash  #facialtreatment  #serumkinclong  #bakedpowder  #eyeleashserum  #maskerjerawat  #eecushion  #eyebag  #darkcircle  #ertosfacialtreatmentmurah  #jualertoswhyacne  #ertosfacialtreatment  #whyacneertos  #ertosdrink  #soybeanertos  #ertossoybeanpowderdrink  #ertossoybean  #ertosdrinkwhitening  #ertossoybeandrink 
#Repost @adheaisekashopertos (@get_repost)
・・・
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adheaisekashopertos (@get_repost) ・・・ Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!"
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah:
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #nutrieye #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #nakkurus #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ctdk #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #lensemurah #sayangimalaysiaku🇲🇾
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!" . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah: - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #nutrieye  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #nakkurus  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #ctdk  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #lensemurah  #sayangimalaysiaku 🇲🇾
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!"
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah:
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #nutrieye #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #nakkurus #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ctdk #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #lensemurah #sayangimalaysiaku🇲🇾
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!" . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah: - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #nutrieye  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #nakkurus  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #ctdk  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #lensemurah  #sayangimalaysiaku 🇲🇾
Saya tak larat asyik nak pergi klinik je!

Umairah mengadu anak-anak dia selalu demam,selsema dan batuk.Mungkin disebabkan faktor cuacayang buatkan anaknya kurang sihat.

Anak Umairah ada 3 orang.Kalau sorang demam,mesti akan berjangkit dengan yang lain.Lepas tu,semua akan duduk melepet je dekat Umairah.

Budak-budak kalau demam memang susah lah Umairah nak buat kerja.Kena tumpu perhatian penuh kat anak-anak.

Tapi kalau tiap minggu pun nak demam,tak larat lah juga Umairah nak melayan.

Dulu Umairah ada nampak satu produk baby dari MMG tapi dia ragu-ragu nak cuba.Takut tak berkesan.

Umairah buang rasa takut-takut tu dan terus cari agen berdekatan untuk beli produk MMG.

Kebetulan agen MMG ada pegang stok.Itu pun dah nyawa-nyawa ikan.Nasib baik Umairah sempat beli.Kalau tidak,menyesal tak sudah.

Umairah nak sangat beli MMG sebab ia mampu selesaikan masalah yang selalu Umairah hadap.

1-Demam dan batuk tak henti.
2-Selsema yang mudah berjangkit.
3-Sembelit dan Susah nak membuang.

Lega hati Umairah bila dah beli MMG.Tiap kali anak tak sihat,cari je MMG Dah la tahan lama.Boleh guna dari bayi sampai lah dewasa.

Bahan-bahan yang MMG semuanya dijamin selamat.Umairah tak perlu risau dah.Sebelum ni macam-macam penyakit yang datang.

Tersenyum je Umairah sekarang.Segala masalah dia dah boleh atasi dengan hanya guna MMG.Kalau tak,asyik nak kena hadap klinik je!

Dengar cerita,MMG tengah buat promosi harga gila murah.Rugi la kalau sesiapa yang ada anak-anak kecil tak dapatkan MMG mula dari sekarang.

2 botol MMG 78 ringgit je. Belum termasuk pos. 💕

WS 0139507124

#sakiturat #sakitlutut #minyakurut #ajimaura #petuasenggugut #uitmdihatiku  #terapiinstagram
#hadiahterbaik
#freepostage #petuagastrik
#sakituratsembuh #neelofa
#jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #jerawatpasir #kulitsensitif #eyebag #sunburn #flawless #tipspantang #jeragat #ekzema #whitehead #blackhead #terengganu #bachok #bisnesonlinemalaysia
Saya tak larat asyik nak pergi klinik je! Umairah mengadu anak-anak dia selalu demam,selsema dan batuk.Mungkin disebabkan faktor cuacayang buatkan anaknya kurang sihat. Anak Umairah ada 3 orang.Kalau sorang demam,mesti akan berjangkit dengan yang lain.Lepas tu,semua akan duduk melepet je dekat Umairah. Budak-budak kalau demam memang susah lah Umairah nak buat kerja.Kena tumpu perhatian penuh kat anak-anak. Tapi kalau tiap minggu pun nak demam,tak larat lah juga Umairah nak melayan. Dulu Umairah ada nampak satu produk baby dari MMG tapi dia ragu-ragu nak cuba.Takut tak berkesan. Umairah buang rasa takut-takut tu dan terus cari agen berdekatan untuk beli produk MMG. Kebetulan agen MMG ada pegang stok.Itu pun dah nyawa-nyawa ikan.Nasib baik Umairah sempat beli.Kalau tidak,menyesal tak sudah. Umairah nak sangat beli MMG sebab ia mampu selesaikan masalah yang selalu Umairah hadap. 1-Demam dan batuk tak henti. 2-Selsema yang mudah berjangkit. 3-Sembelit dan Susah nak membuang. Lega hati Umairah bila dah beli MMG.Tiap kali anak tak sihat,cari je MMG Dah la tahan lama.Boleh guna dari bayi sampai lah dewasa. Bahan-bahan yang MMG semuanya dijamin selamat.Umairah tak perlu risau dah.Sebelum ni macam-macam penyakit yang datang. Tersenyum je Umairah sekarang.Segala masalah dia dah boleh atasi dengan hanya guna MMG.Kalau tak,asyik nak kena hadap klinik je! Dengar cerita,MMG tengah buat promosi harga gila murah.Rugi la kalau sesiapa yang ada anak-anak kecil tak dapatkan MMG mula dari sekarang. 2 botol MMG 78 ringgit je. Belum termasuk pos. 💕 WS 0139507124 #sakiturat  #sakitlutut  #minyakurut  #ajimaura  #petuasenggugut  #uitmdihatiku  #terapiinstagram  #hadiahterbaik  #freepostage  #petuagastrik  #sakituratsembuh  #neelofa  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #jerawatpasir  #kulitsensitif  #eyebag  #sunburn  #flawless  #tipspantang  #jeragat  #ekzema  #whitehead  #blackhead  #terengganu  #bachok  #bisnesonlinemalaysia 
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!"
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah:
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #nutrieye #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #nakkurus #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ctdk #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #lensemurah #sayangimalaysiaku🇲🇾
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!" . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah: - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #nutrieye  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #nakkurus  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #ctdk  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #lensemurah  #sayangimalaysiaku 🇲🇾
with ate red😹 
#eyebag #sanmigtshirt😃
HYDROGEL EYE MASK HONEY BEE . 💋Membantu meregenerasi sel-sel kulit berhampiran mata dan menjaga kulit elastik. 💋Mengurangkan lingkaran bawah mata yang gelap 💋Kurangkan kedut mata 💋Meningkatkan keanjalan dan mengurangkan bengkak di sekeliling mata. 💋Bee venom mempunyai fungsi anti-bakteria dan anti-radang yang sangat baik yang menegangkan kulit. 💋Sebekas ada 60 pcs patch mata gel yang sejuk dan tidak melekit!

60 patch x 30 pakai

#hydrogeleyemaskhoneybeenafura
#eyebag
#eyemask
HYDROGEL EYE MASK HONEY BEE . 💋Membantu meregenerasi sel-sel kulit berhampiran mata dan menjaga kulit elastik. 💋Mengurangkan lingkaran bawah mata yang gelap 💋Kurangkan kedut mata 💋Meningkatkan keanjalan dan mengurangkan bengkak di sekeliling mata. 💋Bee venom mempunyai fungsi anti-bakteria dan anti-radang yang sangat baik yang menegangkan kulit. 💋Sebekas ada 60 pcs patch mata gel yang sejuk dan tidak melekit! 60 patch x 30 pakai #hydrogeleyemaskhoneybeenafura  #eyebag  #eyemask 
Know what really makes us happy? When our customers look into the mirror and for the first time in their lives, they see… their eye bags gone!⠀
⠀
Scarless permanent eye bag removal treatment requires little preparation. It takes less than an hour including preparation and recovery time. Skin is lifted and skin elasticity restored.⠀
⠀
kualalumpur #kualalumpuraesthetic #malaysiaaesthetic #aestheticpromotion #eyebag #scarless #eyebagremoval #pandaeyes #darkcircles #brighteyes #beautifuleyes
Know what really makes us happy? When our customers look into the mirror and for the first time in their lives, they see… their eye bags gone!⠀ ⠀ Scarless permanent eye bag removal treatment requires little preparation. It takes less than an hour including preparation and recovery time. Skin is lifted and skin elasticity restored.⠀ ⠀ kualalumpur #kualalumpuraesthetic  #malaysiaaesthetic  #aestheticpromotion  #eyebag  #scarless  #eyebagremoval  #pandaeyes  #darkcircles  #brighteyes  #beautifuleyes 
Feedback Annona Serum
Feedback Annona Serum
Apa yg istimewa sgt serum viral ni.

KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA :
✔️Tiada Alkohol
✔️Tiada campuran pewangi
✔️Tiada pewarna
✔️Tiada pengelupasan
✔️Lulus KKM ( NOT161004544K )
✔️HALAL JAKIM
.
CIRI-CIRI VITAMIN C SERUM ANNONA :
+ Colourless ( berwarna jernih )
+ Cepat meresap ke dalam kulit
+ Tidak meninggalkan kesan berminyak
+ Mudah untuk pakai mekap
.
VCS Annona boleh digunakan untuk 2 bulan untuk penggunaan biasa seperti yang disarankan. Ianya berbaloi serta menjimatkan!
Apa yg istimewa sgt serum viral ni. KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA : ✔️Tiada Alkohol ✔️Tiada campuran pewangi ✔️Tiada pewarna ✔️Tiada pengelupasan ✔️Lulus KKM ( NOT161004544K ) ✔️HALAL JAKIM . CIRI-CIRI VITAMIN C SERUM ANNONA : + Colourless ( berwarna jernih ) + Cepat meresap ke dalam kulit + Tidak meninggalkan kesan berminyak + Mudah untuk pakai mekap . VCS Annona boleh digunakan untuk 2 bulan untuk penggunaan biasa seperti yang disarankan. Ianya berbaloi serta menjimatkan!
Feedback Annona Serum
Feedback Annona Serum
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!"
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah:
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #nutrieye #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #nakkurus #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ctdk #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #lensemurah #sayangimalaysiaku🇲🇾
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!" . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah: - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #nutrieye  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #nakkurus  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #ctdk  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #lensemurah  #sayangimalaysiaku 🇲🇾
<CARA UTK HILANGKAN #EYEBAG & #SEMBAPMATA >> ANDA WAJIB AMALKAN

Kenapa #eyebag perlu diatasi ?
- Sebab nampak makin berusia.
- Wajah tidak terurus.
- Kelihatan tidak bermaya dan lesu.
- Garisan2 halus sekitar mata #kedut mula kelihatan.
OHHHH NO TUA KAH AKU :( Sebab penyebab #eyebag muncul ialah :
1. Keturunan ataupun genetik
Jika dalam keluarga memang ada lingkaran mata gelap, kemungkinan besar ia akan diwarisi kepada kita. Dan bergantung juga kepada jenis kulit. Jika kulit jenis nipis, memang jelas nampak bayang-bayang bawah mata. YANG MMG KENE REDHO LAH, namun boleh USAHA

2. Pengambilan ubat
Mempengaruhi di sekitar mata iaitu saluran darah semakin membesar dan menganggu keseimbangan hormon juga. Peredaran darah dan masalah kesihatan seperti anemia juga menyebabkan mata kelihatan gelap dan lebam. Ini kerana kekurangan zat besi di dalam darah.

3. Faktor umur
Apabila mencapai umur 30tahun ke atas, kulit semakin hilang keanjalan terutamanya di bahagian mata. Lapisan #kolagen semakin menipis dan lebih mudah gelap dan lebam bawah mata  Minum air kosong secukupnya :
Kekurangan air di dalam badan juga menyebabkan peredaran darah menjadi tidak lancar. Air yang cukup dalam badan mengurangkan terjadinya kulit kering dan berkedut.

ADIK SAYANG, KAKAK CANTIK & MAKCIK GOJES
 Konsisten dalam masa 2-3 minggu INSYAALLAH nampak kesan <<KRIM BIO EVER PLUS >> JOM RAWAT 
JANGAN TERLAMBAT HANYA DENGAN SAPUAN DAPAT MENGHILANGKAN - #Eyebag
- #kedutt
- #parutt
-#Darihujungrambuthinggahujungkaki

Krim Bio~Ever -Plus Menggunakan Sistem Bio-Teknologi Untuk Menghantar Kebaikan Secara Terus Ke Dalam Darah Melalui sapuan lembut secara melawan arus atau lawan arah jam pada permukaan  Kulit @ nadi.

cara penggunaan
=================================================
Sapu sehingga meresap. Pastikan minum air putih banyak sebab nk buang toksid melalui sistem pembuangan.

Jom kekal muda walaupun sudah berusia. :) UMUR HANYA SEKADAR ANGKA

More Info: PM/WA📱

www.wasap.my/60196199246

#GetFighterSTG #ProjekSTG #Themagicofparttime
 #Bioeverplus
#EYEBAG  & #SEMBAPMATA  >> ANDA WAJIB AMALKAN Kenapa #eyebag  perlu diatasi ? - Sebab nampak makin berusia. - Wajah tidak terurus. - Kelihatan tidak bermaya dan lesu. - Garisan2 halus sekitar mata #kedut  mula kelihatan. OHHHH NO TUA KAH AKU :( Sebab penyebab #eyebag  muncul ialah : 1. Keturunan ataupun genetik Jika dalam keluarga memang ada lingkaran mata gelap, kemungkinan besar ia akan diwarisi kepada kita. Dan bergantung juga kepada jenis kulit. Jika kulit jenis nipis, memang jelas nampak bayang-bayang bawah mata. YANG MMG KENE REDHO LAH, namun boleh USAHA 2. Pengambilan ubat Mempengaruhi di sekitar mata iaitu saluran darah semakin membesar dan menganggu keseimbangan hormon juga. Peredaran darah dan masalah kesihatan seperti anemia juga menyebabkan mata kelihatan gelap dan lebam. Ini kerana kekurangan zat besi di dalam darah. 3. Faktor umur Apabila mencapai umur 30tahun ke atas, kulit semakin hilang keanjalan terutamanya di bahagian mata. Lapisan #kolagen  semakin menipis dan lebih mudah gelap dan lebam bawah mata Minum air kosong secukupnya : Kekurangan air di dalam badan juga menyebabkan peredaran darah menjadi tidak lancar. Air yang cukup dalam badan mengurangkan terjadinya kulit kering dan berkedut. ADIK SAYANG, KAKAK CANTIK & MAKCIK GOJES Konsisten dalam masa 2-3 minggu INSYAALLAH nampak kesan <> JOM RAWAT JANGAN TERLAMBAT HANYA DENGAN SAPUAN DAPAT MENGHILANGKAN - #Eyebag  - #kedutt  - #parutt  -#Darihujungrambuthinggahujungkaki  Krim Bio~Ever -Plus Menggunakan Sistem Bio-Teknologi Untuk Menghantar Kebaikan Secara Terus Ke Dalam Darah Melalui sapuan lembut secara melawan arus atau lawan arah jam pada permukaan Kulit @ nadi. cara penggunaan ================================================= Sapu sehingga meresap. Pastikan minum air putih banyak sebab nk buang toksid melalui sistem pembuangan. Jom kekal muda walaupun sudah berusia. :) UMUR HANYA SEKADAR ANGKA More Info: PM/WA📱 www.wasap.my/60196199246 #GetFighterSTG  #ProjekSTG  #Themagicofparttime  #Bioeverplus 
Magic scrub bne ni memang dah jadi kegilaan ramai orang tau. Meh husna share dengan uolss apa yang best scrub ni.
.
.
KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE 🌺Menanggalkan sel kulit mati
🌺Memudarkan parut
🌺Menghilangkan selulit
🌺Anti penuan
🌺Menghaluskan kulit
🌺Menghilangkan bau badan
.
.
Bestkan? Mai grab cepat😊
.
.
📲wassap 019-4917658
Magic scrub bne ni memang dah jadi kegilaan ramai orang tau. Meh husna share dengan uolss apa yang best scrub ni. . . KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE 🌺Menanggalkan sel kulit mati 🌺Memudarkan parut 🌺Menghilangkan selulit 🌺Anti penuan 🌺Menghaluskan kulit 🌺Menghilangkan bau badan . . Bestkan? Mai grab cepat😊 . . 📲wassap 019-4917658
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #MAGICSCRUB
.
.
✅BARU GUNA 2 HARI BLACKHEAD KURANG
.
.
Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #MS akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try .
.
. 
KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE
.
🌺Menanggalkan sel kulit mati
🌺Memudarkan parut
🌺Menghilangkan selulit
🌺Anti penuan
🌺Menghaluskan kulit
🌺Menghilangkan bau badan
.
.
📲wassap 019-4917658
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #MAGICSCRUB  . . ✅BARU GUNA 2 HARI BLACKHEAD KURANG . . Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #MS  akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try . . . KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE . 🌺Menanggalkan sel kulit mati 🌺Memudarkan parut 🌺Menghilangkan selulit 🌺Anti penuan 🌺Menghaluskan kulit 🌺Menghilangkan bau badan . . 📲wassap 019-4917658
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #MAGICSCRUB
.
.
✅JERAGAT PUDAR
✅MINYAK KAT MUKA PON DAH KURANG
.
.
Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #MS akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try .
.
. 
KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE
.
🌺Menanggalkan sel kulit mati
🌺Memudarkan parut
🌺Menghilangkan selulit
🌺Anti penuan
🌺Menghaluskan kulit
🌺Menghilangkan bau badan
.
.
📲wassap 019-4917658
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #MAGICSCRUB  . . ✅JERAGAT PUDAR ✅MINYAK KAT MUKA PON DAH KURANG . . Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #MS  akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try . . . KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE . 🌺Menanggalkan sel kulit mati 🌺Memudarkan parut 🌺Menghilangkan selulit 🌺Anti penuan 🌺Menghaluskan kulit 🌺Menghilangkan bau badan . . 📲wassap 019-4917658
Gampang jerawatan?
Wajah selalu berminyak?

ERTO'S Sebum Reducer dapat merawat kulit wajah yang berjerawat karena diformulasikan secara khusus serta mengandung bahan aktif Sebum Reducer yang dapat membantu mengurangi minyak yang berlebih.
Price : 100.000
Promo : 90.000
Pemesanan Bisa Inbox atau 👇🏻
Wa 083866324885
Daftar jadi Agent
WA : 083866324885

#pemutihketiak#ertosdepok#jualertosjogja#jualertosjogjamurah#ertosjogja#ertosbandung#ertosparepare#ertossulsel#ertosbogor#ertossemarang#ertoscirebon#ertosbanyuwangi#juertosmurah#ertoshargapabrik#gudangertos#ertosmurah#jualertosjogja#jualertossemarang#jualertosmurah#hargaertos#matapanda#facialtreatment#eyebag#ertosmakassar#jualertosjabodetabek#jualertospalembang#ertosbandung#ertoskarawang#ertosbekasi#ertosbanten
Gampang jerawatan? Wajah selalu berminyak? ERTO'S Sebum Reducer dapat merawat kulit wajah yang berjerawat karena diformulasikan secara khusus serta mengandung bahan aktif Sebum Reducer yang dapat membantu mengurangi minyak yang berlebih. Price : 100.000 Promo : 90.000 Pemesanan Bisa Inbox atau 👇🏻 Wa 083866324885 Daftar jadi Agent WA : 083866324885 #pemutihketiak #ertosdepok #jualertosjogja #jualertosjogjamurah #ertosjogja #ertosbandung #ertosparepare #ertossulsel #ertosbogor #ertossemarang #ertoscirebon #ertosbanyuwangi #juertosmurah #ertoshargapabrik #gudangertos #ertosmurah #jualertosjogja #jualertossemarang #jualertosmurah #hargaertos #matapanda #facialtreatment #eyebag #ertosmakassar #jualertosjabodetabek #jualertospalembang #ertosbandung #ertoskarawang #ertosbekasi #ertosbanten 
Gampang jerawatan?
Wajah selalu berminyak?

ERTO'S Sebum Reducer dapat merawat kulit wajah yang berjerawat karena diformulasikan secara khusus serta mengandung bahan aktif Sebum Reducer yang dapat membantu mengurangi minyak yang berlebih.
Price : 100.000
Promo : 90.000
Pemesanan Bisa Inbox atau 👇🏻
Wa 083866324885
Daftar jadi Agent
WA : 083866324885

#pemutihketiak#ertosdepok#jualertosjogja#jualertosjogjamurah#ertosjogja#ertosbandung#ertosparepare#ertossulsel#ertosbogor#ertossemarang#ertoscirebon#ertosbanyuwangi#juertosmurah#ertoshargapabrik#gudangertos#ertosmurah#jualertosjogja#jualertossemarang#jualertosmurah#hargaertos#matapanda#facialtreatment#eyebag#ertosmakassar#jualertosjabodetabek#jualertospalembang#ertosbandung#ertoskarawang#ertosbekasi#ertosbanten
Gampang jerawatan? Wajah selalu berminyak? ERTO'S Sebum Reducer dapat merawat kulit wajah yang berjerawat karena diformulasikan secara khusus serta mengandung bahan aktif Sebum Reducer yang dapat membantu mengurangi minyak yang berlebih. Price : 100.000 Promo : 90.000 Pemesanan Bisa Inbox atau 👇🏻 Wa 083866324885 Daftar jadi Agent WA : 083866324885 #pemutihketiak #ertosdepok #jualertosjogja #jualertosjogjamurah #ertosjogja #ertosbandung #ertosparepare #ertossulsel #ertosbogor #ertossemarang #ertoscirebon #ertosbanyuwangi #juertosmurah #ertoshargapabrik #gudangertos #ertosmurah #jualertosjogja #jualertossemarang #jualertosmurah #hargaertos #matapanda #facialtreatment #eyebag #ertosmakassar #jualertosjabodetabek #jualertospalembang #ertosbandung #ertoskarawang #ertosbekasi #ertosbanten 
Gampang jerawatan?
Wajah selalu berminyak?

ERTO'S Sebum Reducer dapat merawat kulit wajah yang berjerawat karena diformulasikan secara khusus serta mengandung bahan aktif Sebum Reducer yang dapat membantu mengurangi minyak yang berlebih.
Price : 100.000
Promo : 90.000
Pemesanan Bisa Inbox atau 👇🏻
Wa 083866324885
Daftar jadi Agent
WA : 083866324885

#pemutihketiak#ertosdepok#jualertosjogja#jualertosjogjamurah#ertosjogja#ertosbandung#ertosparepare#ertossulsel#ertosbogor#ertossemarang#ertoscirebon#ertosbanyuwangi#juertosmurah#ertoshargapabrik#gudangertos#ertosmurah#jualertosjogja#jualertossemarang#jualertosmurah#hargaertos#matapanda#facialtreatment#eyebag#ertosmakassar#jualertosjabodetabek#jualertospalembang#ertosbandung#ertoskarawang#ertosbekasi#ertosbanten
Gampang jerawatan? Wajah selalu berminyak? ERTO'S Sebum Reducer dapat merawat kulit wajah yang berjerawat karena diformulasikan secara khusus serta mengandung bahan aktif Sebum Reducer yang dapat membantu mengurangi minyak yang berlebih. Price : 100.000 Promo : 90.000 Pemesanan Bisa Inbox atau 👇🏻 Wa 083866324885 Daftar jadi Agent WA : 083866324885 #pemutihketiak #ertosdepok #jualertosjogja #jualertosjogjamurah #ertosjogja #ertosbandung #ertosparepare #ertossulsel #ertosbogor #ertossemarang #ertoscirebon #ertosbanyuwangi #juertosmurah #ertoshargapabrik #gudangertos #ertosmurah #jualertosjogja #jualertossemarang #jualertosmurah #hargaertos #matapanda #facialtreatment #eyebag #ertosmakassar #jualertosjabodetabek #jualertospalembang #ertosbandung #ertoskarawang #ertosbekasi #ertosbanten 
👋 พอกันที กับรอยแผลเป็น รอยแดง ผิวไม่ใส ไม่เรียบเนียน จัดการด้วย 🐌🍀 Smooth Smart Cream
.
.
✔ ผลิตภัณฑ์ลดเลือนรอยแผลเป็น พร้อมบำรุงผิวหน้าให้เรียบเนียน ลดรอยหลุมสิว .
✔ ลดเลือนริ้วรอยแตกลาย
.
✔ สูตรเฉพาะของเลิฟลี่อายแอนด์สกิน ที่คิดค้นโดยคุณหมอรวงข้าว .
✔ พร้อมช่วยบำรุงผิวให้นุ่มชุ่มชื่น มีสารสกัดจากหอมหัวแดง และเมือกหอยทาก .
✔ ใช้ได้กับรอยแผลเป็นทุกส่วนของร่างกาย
.
.
😳 หูยยย ของดี ราคาสบายกระเป๋า แถมคุณภาพเทียบเท่าเคาน์เตอร์แบรนด์ค่ะ
.
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่
☎ Call Center : 02-382-0045 (08.00-20.00 น.)
🆔 Line : @lovelyeye | https://goo.gl/uCNCTc
📷 Instagram : @lovelyeyeandskin_by_drroungkaw | https://goo.gl/R1ws29
🌐 Website : http://www.lovelyeyeclinic.com/ 📧 E-mail : contactlovelyeye@gmail.com - - - - - - - - - - - - - - - - - -

#lovelyeye #lovelyeyeandskin #lovelyeyeandskinclinic #blepharoplasty #epicanthoplasty #Expertepicanthoplasty #lovelyblepharoplasty #doubleeyelid #eyelidsurgery #koreaneye #eyebag #beautifuleye #thermage #hifu #ulthera #facelift #eyelift #vshape #eyecream #eyecare #หมอรวงข้าว #ทำตาสองชั้น #ตาสองชั้น #เปิดหัวตา #เปิดหางตา #ตาสวย #ถุงใต้ตา
👋 พอกันที กับรอยแผลเป็น รอยแดง ผิวไม่ใส ไม่เรียบเนียน จัดการด้วย 🐌🍀 Smooth Smart Cream . . ✔ ผลิตภัณฑ์ลดเลือนรอยแผลเป็น พร้อมบำรุงผิวหน้าให้เรียบเนียน ลดรอยหลุมสิว . ✔ ลดเลือนริ้วรอยแตกลาย . ✔ สูตรเฉพาะของเลิฟลี่อายแอนด์สกิน ที่คิดค้นโดยคุณหมอรวงข้าว . ✔ พร้อมช่วยบำรุงผิวให้นุ่มชุ่มชื่น มีสารสกัดจากหอมหัวแดง และเมือกหอยทาก . ✔ ใช้ได้กับรอยแผลเป็นทุกส่วนของร่างกาย . . 😳 หูยยย ของดี ราคาสบายกระเป๋า แถมคุณภาพเทียบเท่าเคาน์เตอร์แบรนด์ค่ะ . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ ☎ Call Center : 02-382-0045 (08.00-20.00 น.) 🆔 Line : @lovelyeye | https://goo.gl/uCNCTc 📷 Instagram : @lovelyeyeandskin_by_drroungkaw | https://goo.gl/R1ws29 🌐 Website : http://www.lovelyeyeclinic.com/ 📧 E-mail : contactlovelyeye@gmail.com - - - - - - - - - - - - - - - - - - #lovelyeye  #lovelyeyeandskin  #lovelyeyeandskinclinic  #blepharoplasty  #epicanthoplasty  #Expertepicanthoplasty  #lovelyblepharoplasty  #doubleeyelid  #eyelidsurgery  #koreaneye  #eyebag  #beautifuleye  #thermage  #hifu  #ulthera  #facelift  #eyelift  #vshape  #eyecream  #eyecare  #หมอรวงข ้าว #ทำตาสองช ั้น #ตาสองช ั้น #เป ิดหัวตา #เป ิดหางตา #ตาสวย  #ถ ุงใต้ตา
"HARGA PALING MURAH.. TINGGALKAN NO WASAP ANDA!"
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lense??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah:
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
Follow segera @penawar.rabundansilau
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #penjagaanmata #eyebeautypremium #eyefood #testimoniainunbeautyNS #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #shawlmurah #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #bigstage #produkviral #cintatiadaganti
"HARGA PALING MURAH.. TINGGALKAN NO WASAP ANDA!" . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lense?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah: - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . Follow segera @penawar.rabundansilau . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #penjagaanmata  #eyebeautypremium  #eyefood  #testimoniainunbeautyNS  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #cerminmata  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #shawlmurah  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #bigstage  #produkviral  #cintatiadaganti 
Ada orang cakap kalau nak jerawat kecut letak ais lah, ubat gigi lah. Pernah buat lettuww?
-
Tapi sis letak SCRUB SEJUK NO 1 DI MALAYSIA jeew! -
Lagi efektif, sebab dia ada GREENTEA NGN WALNUT. Sejuk dari PEPPERMINT dia pun dah cukup but jerawat lari
.
___
♥️
Ada orang cakap kalau nak jerawat kecut letak ais lah, ubat gigi lah. Pernah buat lettuww? - Tapi sis letak SCRUB SEJUK NO 1 DI MALAYSIA jeew! - Lagi efektif, sebab dia ada GREENTEA NGN WALNUT. Sejuk dari PEPPERMINT dia pun dah cukup but jerawat lari . ___ ♥️
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati.
. 
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit koran nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
.
Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie? Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. . Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit koran nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼 . Korang boleh picit link kat bio untuk terus meminang scrub yang dijamin sejuk kulit muka korang sesejuk hati ai bila tatap wajah korang
Wow tak wowww 😱😱😱
Wow tak wowww 😱😱😱
#GLUTAX2000GS RECOMBINED WHITE
RM230 • #Memutihkan dan memberi nutrisi kepada kulit
• Membuat kulit TEGANG dan anjal
• Mengurangkan bintik-bintik gelap
• Memperbaiki penuaan dan juga melindungi dari #jerawat
• Melembutkan kulit
• Mengurangkan #eyebag di bawah mata
• Membuat kulit fleksibel , halus , sihat dan bercahaya
• #Antipenuaan dan anti - kedut
• Mencegah jerawat dan menghilangkan cela
• Meningkatkan penyembuhan luka
• Memperbaiki sel #kulitrosak
• Mampu mempertahankan KOLAGEN yang ada dalam tubuh dan
supaya kulit menjadi lebih anjal

Not recommended for :
Pregnant women and breast-feeding
During menstrual periods of women
Allergy to vitamins of any kind
Patients with cardiovascular problems

1 box contains:
10 gluta vials
10 ampoules (5 ml)
10 ampoules (2ml)

Method : 
intravenously (IV)

One injection session every week for 1 or 2 months depending on your body
metabolism. So 1 box will last about 10 weeks. Then can reduce the dosage to 1 session every 2 or 3 weeks for maintenance. ========
✅💯 Original

#glutax2000gsmalaysia
#glutax2000
#glutax
#whiteninginjection
#injectionputih
#kulitcerah
#glowing
#flawless
#cucukputih
#nakputih
#injectionartis
#injectputih
#dubai
#malaysia
#brunei
#german
#sarawak
#london
#sabah
#belgium
#france

Whatsapp +60175005707
#GLUTAX2000GS  RECOMBINED WHITE RM230 • #Memutihkan  dan memberi nutrisi kepada kulit • Membuat kulit TEGANG dan anjal • Mengurangkan bintik-bintik gelap • Memperbaiki penuaan dan juga melindungi dari #jerawat  • Melembutkan kulit • Mengurangkan #eyebag  di bawah mata • Membuat kulit fleksibel , halus , sihat dan bercahaya • #Antipenuaan  dan anti - kedut • Mencegah jerawat dan menghilangkan cela • Meningkatkan penyembuhan luka • Memperbaiki sel #kulitrosak  • Mampu mempertahankan KOLAGEN yang ada dalam tubuh dan supaya kulit menjadi lebih anjal Not recommended for : Pregnant women and breast-feeding During menstrual periods of women Allergy to vitamins of any kind Patients with cardiovascular problems 1 box contains: 10 gluta vials 10 ampoules (5 ml) 10 ampoules (2ml) Method :  intravenously (IV) One injection session every week for 1 or 2 months depending on your body metabolism. So 1 box will last about 10 weeks. Then can reduce the dosage to 1 session every 2 or 3 weeks for maintenance. ======== ✅💯 Original #glutax2000gsmalaysia  #glutax2000  #glutax  #whiteninginjection  #injectionputih  #kulitcerah  #glowing  #flawless  #cucukputih  #nakputih  #injectionartis  #injectputih  #dubai  #malaysia  #brunei  #german  #sarawak  #london  #sabah  #belgium  #france  Whatsapp +60175005707
⭐ Placenta total powercell original ✅💯 Original

Loose 10amp  RM230
Full box 50amp  RM590
FREE POSTAGE to SM ⭐ Fungsi Placenta Sheep :-
- Mencerahkan #pigmentasi muka
- mengecilkan #liangroma dan cahaya kepada kulit anda ( glowing )
- Meningkatkan keanjalan kulit dan ketebalan
- Memperbaiki tekstur kulit dengan warna tona lebih sekata
- Menghapuskan #jerawat
- Mengurangkan #kedutan
- Kuasa #pelembab kulit.
- Kulit akan kelihatan muda yang bertenaga
- Mengurangkan #eyebag
- Menghilangkan #parut
- Meningkatkan warna kulit sekata ===== * Kulit menjadi lembut, halus dan lebih #berseri
* Menguatkan keanjalan kulit untuk mencegah kulit kendur dan memadam garisan penuaan agar nampak lebih muda
* Melancarkan peredaran darah dan mengekalkan kelembapan dalam tisu kulit.

Whatsapp +60175005707
======= #placenta
#totalpowercell
#placentalucchini
#lucchini
#placentainjection
#beautyinjection
#injectionmurah
#placentasheep
#placentalucchinisheep
#lucchinisheepbaru
#placentainjection
#injectionplacenta
#placentapowercell
#parut
#mukalicin
#antiaging
#mukajerawat
#malaysia
#dubai
#france
#africa
#singapore
#phillippines
#kuwait
⭐ Placenta total powercell original ✅💯 Original Loose 10amp RM230 Full box 50amp RM590 FREE POSTAGE to SM ⭐ Fungsi Placenta Sheep :- - Mencerahkan #pigmentasi  muka - mengecilkan #liangroma  dan cahaya kepada kulit anda ( glowing ) - Meningkatkan keanjalan kulit dan ketebalan - Memperbaiki tekstur kulit dengan warna tona lebih sekata - Menghapuskan #jerawat  - Mengurangkan #kedutan  - Kuasa #pelembab  kulit. - Kulit akan kelihatan muda yang bertenaga - Mengurangkan #eyebag  - Menghilangkan #parut  - Meningkatkan warna kulit sekata ===== * Kulit menjadi lembut, halus dan lebih #berseri  * Menguatkan keanjalan kulit untuk mencegah kulit kendur dan memadam garisan penuaan agar nampak lebih muda * Melancarkan peredaran darah dan mengekalkan kelembapan dalam tisu kulit. Whatsapp +60175005707 ======= #placenta  #totalpowercell  #placentalucchini  #lucchini  #placentainjection  #beautyinjection  #injectionmurah  #placentasheep  #placentalucchinisheep  #lucchinisheepbaru  #placentainjection  #injectionplacenta  #placentapowercell  #parut  #mukalicin  #antiaging  #mukajerawat  #malaysia  #dubai  #france  #africa  #singapore  #phillippines  #kuwait 
Ramai share feedback lepas sapu aqua eye balm, mata rasa sejuk dan segar je!
.
Special tentang aqua eye balm ni adalah dia water base. Maksudnya kalau korang sapu dekat kulit, dia akan sangat cepat meresap ke dalam kulit.
.
Korang dah tak perlu tunggu lama untuk bersiap. Tak payah hadap muka bawah kipas lagi. 🤗
.
Kalau nak hilangkan masalah eyebag korang, laju laju contact kak ayda okay? 😉
.
Boleh DM kak ayda ataupun ⤵
📲 WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO)
.
📍 Postage seluruh Malaysia
📍 COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran)
.
#aquaeyebalm #bneagent #bnecodkualalumpur #bnecodcheras #bnecodampang #eyebag
Ramai share feedback lepas sapu aqua eye balm, mata rasa sejuk dan segar je! . Special tentang aqua eye balm ni adalah dia water base. Maksudnya kalau korang sapu dekat kulit, dia akan sangat cepat meresap ke dalam kulit. . Korang dah tak perlu tunggu lama untuk bersiap. Tak payah hadap muka bawah kipas lagi. 🤗 . Kalau nak hilangkan masalah eyebag korang, laju laju contact kak ayda okay? 😉 . Boleh DM kak ayda ataupun ⤵ 📲 WhatsApp : 013 313 4984 (link ada kat BIO) . 📍 Postage seluruh Malaysia 📍 COD sekitar kawasan Cheras - Ampang - Kajang (charge RM 5 utk setiap penghantaran) . #aquaeyebalm  #bneagent  #bnecodkualalumpur  #bnecodcheras  #bnecodampang  #eyebag 
Banyak racun yang berasal dari bahan buatan industri kimia yang dapat mempengaruhi kesehatan dan penampilan kulit. 
Black Toner wajah dari ERTO'S bekerja untuk menghilangkan racun lingkungan seperti asap, kabut, dan residu kimia lainnya dari kulit Anda. Hal ini dapat membantu kulit Anda terlihat lebih cerah dan sehat.

Harga normal 100.000
Diskon jadi 85.000

#pemutihketiak#ertosdepok#jualertosjogja#jualertosjogjamurah#ertosjogja#ertosbandung#ertosparepare#ertossulsel#ertosbogor#ertossemarang#ertoscirebon#ertosbanyuwangi#juertosmurah#ertoshargapabrik#gudangertos#ertosmurah#jualertosjogja#jualertossemarang#jualertosmurah#hargaertos#matapanda#facialtreatment#eyebag#ertosmakassar#jualertosjabodetabek#jualertospalembang#ertosbandung#ertoskarawang#ertosbekasi#ertosbanten
Banyak racun yang berasal dari bahan buatan industri kimia yang dapat mempengaruhi kesehatan dan penampilan kulit. Black Toner wajah dari ERTO'S bekerja untuk menghilangkan racun lingkungan seperti asap, kabut, dan residu kimia lainnya dari kulit Anda. Hal ini dapat membantu kulit Anda terlihat lebih cerah dan sehat. Harga normal 100.000 Diskon jadi 85.000 #pemutihketiak #ertosdepok #jualertosjogja #jualertosjogjamurah #ertosjogja #ertosbandung #ertosparepare #ertossulsel #ertosbogor #ertossemarang #ertoscirebon #ertosbanyuwangi #juertosmurah #ertoshargapabrik #gudangertos #ertosmurah #jualertosjogja #jualertossemarang #jualertosmurah #hargaertos #matapanda #facialtreatment #eyebag #ertosmakassar #jualertosjabodetabek #jualertospalembang #ertosbandung #ertoskarawang #ertosbekasi #ertosbanten 
Banyak racun yang berasal dari bahan buatan industri kimia yang dapat mempengaruhi kesehatan dan penampilan kulit. 
Black Toner wajah dari ERTO'S bekerja untuk menghilangkan racun lingkungan seperti asap, kabut, dan residu kimia lainnya dari kulit Anda. Hal ini dapat membantu kulit Anda terlihat lebih cerah dan sehat.

Harga normal 100.000
Diskon jadi 85.000

#pemutihketiak#ertosdepok#jualertosjogja#jualertosjogjamurah#ertosjogja#ertosbandung#ertosparepare#ertossulsel#ertosbogor#ertossemarang#ertoscirebon#ertosbanyuwangi#juertosmurah#ertoshargapabrik#gudangertos#ertosmurah#jualertosjogja#jualertossemarang#jualertosmurah#hargaertos#matapanda#facialtreatment#eyebag#ertosmakassar#jualertosjabodetabek#jualertospalembang#ertosbandung#ertoskarawang#ertosbekasi#ertosbanten
Banyak racun yang berasal dari bahan buatan industri kimia yang dapat mempengaruhi kesehatan dan penampilan kulit. Black Toner wajah dari ERTO'S bekerja untuk menghilangkan racun lingkungan seperti asap, kabut, dan residu kimia lainnya dari kulit Anda. Hal ini dapat membantu kulit Anda terlihat lebih cerah dan sehat. Harga normal 100.000 Diskon jadi 85.000 #pemutihketiak #ertosdepok #jualertosjogja #jualertosjogjamurah #ertosjogja #ertosbandung #ertosparepare #ertossulsel #ertosbogor #ertossemarang #ertoscirebon #ertosbanyuwangi #juertosmurah #ertoshargapabrik #gudangertos #ertosmurah #jualertosjogja #jualertossemarang #jualertosmurah #hargaertos #matapanda #facialtreatment #eyebag #ertosmakassar #jualertosjabodetabek #jualertospalembang #ertosbandung #ertoskarawang #ertosbekasi #ertosbanten 
Banyak racun yang berasal dari bahan buatan industri kimia yang dapat mempengaruhi kesehatan dan penampilan kulit. 
Black Toner wajah dari ERTO'S bekerja untuk menghilangkan racun lingkungan seperti asap, kabut, dan residu kimia lainnya dari kulit Anda. Hal ini dapat membantu kulit Anda terlihat lebih cerah dan sehat.

Harga normal 100.000
Diskon jadi 85.000

#pemutihketiak#ertosdepok#jualertosjogja#jualertosjogjamurah#ertosjogja#ertosbandung#ertosparepare#ertossulsel#ertosbogor#ertossemarang#ertoscirebon#ertosbanyuwangi#juertosmurah#ertoshargapabrik#gudangertos#ertosmurah#jualertosjogja#jualertossemarang#jualertosmurah#hargaertos#matapanda#facialtreatment#eyebag#ertosmakassar#jualertosjabodetabek#jualertospalembang#ertosbandung#ertoskarawang#ertosbekasi#ertosbanten
Banyak racun yang berasal dari bahan buatan industri kimia yang dapat mempengaruhi kesehatan dan penampilan kulit. Black Toner wajah dari ERTO'S bekerja untuk menghilangkan racun lingkungan seperti asap, kabut, dan residu kimia lainnya dari kulit Anda. Hal ini dapat membantu kulit Anda terlihat lebih cerah dan sehat. Harga normal 100.000 Diskon jadi 85.000 #pemutihketiak #ertosdepok #jualertosjogja #jualertosjogjamurah #ertosjogja #ertosbandung #ertosparepare #ertossulsel #ertosbogor #ertossemarang #ertoscirebon #ertosbanyuwangi #juertosmurah #ertoshargapabrik #gudangertos #ertosmurah #jualertosjogja #jualertossemarang #jualertosmurah #hargaertos #matapanda #facialtreatment #eyebag #ertosmakassar #jualertosjabodetabek #jualertospalembang #ertosbandung #ertoskarawang #ertosbekasi #ertosbanten 
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!"
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lense??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah:
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
Follow segera @penawar.rabundansilau
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #penjagaanmata #testimoniainunbeautyNS #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #shawlmurah  #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #bigstage #produkviral #lawakhambar
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!" . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lense?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah: - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . Follow segera @penawar.rabundansilau . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #penjagaanmata  #testimoniainunbeautyNS  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #cerminmata  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #shawlmurah  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #bigstage  #produkviral  #lawakhambar 
Kalau nak tahu Faezah Elai ni antara pengguna terawal aqua eye balm. Memang review jujur dari dia ni tau sebab memang si aqua eye balm ni beri kesan untuk wrinkles, dark circle dan eyebag bawah mata dia
Kalau nak tahu Faezah Elai ni antara pengguna terawal aqua eye balm. Memang review jujur dari dia ni tau sebab memang si aqua eye balm ni beri kesan untuk wrinkles, dark circle dan eyebag bawah mata dia
Nah, belanja sikit antara kegunaan aqua eye balm yang buatkan ramai customer repeat order 😊
Nah, belanja sikit antara kegunaan aqua eye balm yang buatkan ramai customer repeat order 😊
Wow, si penangan aqua eye balm buatkan dark circle tu makin menghilang. Happy sungguh si adik ni bila gelap bawah mata semakin berkurang 😊

Hanya rm45.90
Pos sm rm8, rm12

Nak offer lagi best? Jom dm Huda cepat 😍
Wow, si penangan aqua eye balm buatkan dark circle tu makin menghilang. Happy sungguh si adik ni bila gelap bawah mata semakin berkurang 😊 Hanya rm45.90 Pos sm rm8, rm12 Nak offer lagi best? Jom dm Huda cepat 😍
Tb // form3 
#eyebag 💔
APA PUNCA EYE BAG/MATA PANDA

Sebelum nak hilangkan, kena la tau apakebendanya dan dari mana asal usul Eye Bag dan Mata Panda ni. 
Eye bag dan mata panda adalah lingkaran hitam bawah mata yang memberi 'signal' bahawa ada sesuatu yang tak 'kena' tentang badan anda.

Selalunya adalah disebabkan keletihan dan tak cukup tidur. Tapi bukan itu saja penyebabnya. Ada beberapa faktor lain.

BERITA GEMBIRA! Para doktor cakap, ikut kajian perubatan, tak berbahaya pun Eye Bag atau Mata Panda ni dari segi kesihatan. Tapi kita ni la, mesti la tak nak ada apa-apa cacat dimuka kita ni kan? 
Ok, sambung, eye bag dan mata panda ni boleh juga adalah disebabkan masalah #kekurangan_air dalam badan, #masalah_buah_pinggang, #metabolisma_rendah dan ada sebahagian kes disebabkan #anemia

Antara sebab lain, adalah #alergik yang anda alami tanpa sedar (Solusi : Jumpa doktor). Tambahan pula kulit bawah mata adalah 4 kali lebih nipis berbanding kulit di bahagian lain  dan tahukah anda, mata kita berkelip 15,000 kali dalam masa sehari, dan udara, cuaca, cahaya matahari, semuanya tinggalkan kesan di muka. Sikit-sikit la mempengaruhi, takde la banyak.

Ok dah tau punca masalah eye bag or mata panda? Boleh la cari solution nak hilang kan pulak.

Nanti arra share ok. Stay tune dan jangan lupa setting see first yaa😉

#eyeBag
#pandaEye
#arra2u
#WomenDesireEssentialCream
APA PUNCA EYE BAG/MATA PANDA Sebelum nak hilangkan, kena la tau apakebendanya dan dari mana asal usul Eye Bag dan Mata Panda ni. Eye bag dan mata panda adalah lingkaran hitam bawah mata yang memberi 'signal' bahawa ada sesuatu yang tak 'kena' tentang badan anda. Selalunya adalah disebabkan keletihan dan tak cukup tidur. Tapi bukan itu saja penyebabnya. Ada beberapa faktor lain. BERITA GEMBIRA! Para doktor cakap, ikut kajian perubatan, tak berbahaya pun Eye Bag atau Mata Panda ni dari segi kesihatan. Tapi kita ni la, mesti la tak nak ada apa-apa cacat dimuka kita ni kan? Ok, sambung, eye bag dan mata panda ni boleh juga adalah disebabkan masalah #kekurangan_air  dalam badan, #masalah_buah_pinggang , #metabolisma_rendah  dan ada sebahagian kes disebabkan #anemia  Antara sebab lain, adalah #alergik  yang anda alami tanpa sedar (Solusi : Jumpa doktor). Tambahan pula kulit bawah mata adalah 4 kali lebih nipis berbanding kulit di bahagian lain dan tahukah anda, mata kita berkelip 15,000 kali dalam masa sehari, dan udara, cuaca, cahaya matahari, semuanya tinggalkan kesan di muka. Sikit-sikit la mempengaruhi, takde la banyak. Ok dah tau punca masalah eye bag or mata panda? Boleh la cari solution nak hilang kan pulak. Nanti arra share ok. Stay tune dan jangan lupa setting see first yaa😉 #eyeBag  #pandaEye  #arra2u  #WomenDesireEssentialCream 
MATA SEGAR, JERAWAT MENGECUT !

Aqua eye balm ni sejuk tau. Sebab tu bila uolls apply kat bawah mata, mata uolls rasa segar je 😄

Jerawat pun cepat kecut 😍 Memang jimat habis la kens !

Whatsapp 011-39033959
.
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags  #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata  #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #makeup #makeuptutorial #cosmetics #cosmetic #foundation #foundations #barangmakeup #barangmakeupmurah #barangmakeupmalaysia #neelofa
MATA SEGAR, JERAWAT MENGECUT ! Aqua eye balm ni sejuk tau. Sebab tu bila uolls apply kat bawah mata, mata uolls rasa segar je 😄 Jerawat pun cepat kecut 😍 Memang jimat habis la kens ! Whatsapp 011-39033959 . . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebalm  #eyebalmmurah  #matakusam  #eyebag  #eyebags  #darkcircles  #darkcircle  #lingkaranhitam  #lingkaranhitambawahmata  #bijikolestrol  #bijikolestrolhilang  #bijikolestrolbawahmata  #kosmetik  #kosmetikori  #kosmetikmurah  #makeup  #makeuptutorial  #cosmetics  #cosmetic  #foundation  #foundations  #barangmakeup  #barangmakeupmurah  #barangmakeupmalaysia  #neelofa 
BELIAN SET YOUTH DAPAT FREE LUCKY DIP SERUM YOUTH!!!! wahhhh..akhirnya ade yg DAPAT JOIN Youth dapat LUCKY DIP!!! BELIAN YOUTH SKINCARE BULAN INI.. . 👇👇👇👇 .

Bukan hanya dapat lucky dip tau....opkosssss
PERCUMA FREE FACIAL DEVICE

PROMO YOUTH😘

Mungkin ade lagi yang tak tahu...bulan ni SHAKLEE ada promo produk baru iaitu YOUTH SKINCARE...
.
Dan lagi special HARI INI....Belian Youth skincare korang akak dapat join Lucky Dip..
.
Hadiah menarik MENANTI!!😍
Kalau yang bertuah...UNTUNG DAPAT SERUM YOUTH...Lagi la jimat!!!!🤗
.
Skincare YOUTH ni makan masa 8 tahun untuk dihasilkan...dan baru sekarang Shaklee keluarkan produk skincare yang HEBAT ni.... .

And korang akan dapat free ape tau tak?
.😍
💕 FREE POSTAGE
💕 FREE MEMBERSHIP
💕 CASH BONUS RM47.

Banyak sangatttt jimat kot. 😱

Jom meh kita dapatkan PROMO HEBAT YOUTH sekarang jom.💪 .

Untuk pesanan dan pertanyaan 
WhatsApp/Call/SMS/ 
Hanim ke 0103806496

Atau tekan sahaja link ni 
http://www.wasap.my/60103806496/youth

#youthskincare

#skincareshaklee

#jerawat

#jeragat

#kulitkusam

#tonataksekata

#parut

#garishalus

#eyebag

#kulitcerah

#blackhead

#whitehead

#promoyouth
BELIAN SET YOUTH DAPAT FREE LUCKY DIP SERUM YOUTH!!!! wahhhh..akhirnya ade yg DAPAT JOIN Youth dapat LUCKY DIP!!! BELIAN YOUTH SKINCARE BULAN INI.. . 👇👇👇👇 . Bukan hanya dapat lucky dip tau....opkosssss PERCUMA FREE FACIAL DEVICE PROMO YOUTH😘 Mungkin ade lagi yang tak tahu...bulan ni SHAKLEE ada promo produk baru iaitu YOUTH SKINCARE... . Dan lagi special HARI INI....Belian Youth skincare korang akak dapat join Lucky Dip.. . Hadiah menarik MENANTI!!😍 Kalau yang bertuah...UNTUNG DAPAT SERUM YOUTH...Lagi la jimat!!!!🤗 . Skincare YOUTH ni makan masa 8 tahun untuk dihasilkan...dan baru sekarang Shaklee keluarkan produk skincare yang HEBAT ni.... . And korang akan dapat free ape tau tak? .😍 💕 FREE POSTAGE 💕 FREE MEMBERSHIP 💕 CASH BONUS RM47. Banyak sangatttt jimat kot. 😱 Jom meh kita dapatkan PROMO HEBAT YOUTH sekarang jom.💪 . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth #youthskincare  #skincareshaklee  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #tonataksekata  #parut  #garishalus  #eyebag  #kulitcerah  #blackhead  #whitehead  #promoyouth 
Beli Youth dapat LUCKY DIP!!! BELIAN YOUTH SKINCARE BULAN INI.. . 👇👇👇👇 .

Bukan yanya dapat lucky dip tau....opkosssss
PERCUMA FREE FACIAL DEVICE

PROMO YOUTH😘

Mungkin ade lagi yang tak tahu...bulan ni SHAKLEE ada promo produk baru iaitu YOUTH SKINCARE...
.
Dan lagi special HARI INI....Belian Youth skincare korang akak dapat join Lucky Dip..
.
Hadiah menarik MENANTI!!😍
Kalau yang bertuah...UNTUNG DAPAT SERUM YOUTH...Lagi la jimat!!!!🤗
.
Skincare YOUTH ni makan masa 8 tahun untuk dihasilkan...dan baru sekarang Shaklee keluarkan produk skincare yang HEBAT ni.... .

And korang akan dapat free ape tau tak?
.😍
💕 FREE POSTAGE
💕 FREE MEMBERSHIP
💕 CASH BONUS RM47.

Banyak sangatttt jimat kot. 😱

Jom meh kita dapatkan PROMO HEBAT YOUTH sekarang jom.💪 .

Untuk pesanan dan pertanyaan 
WhatsApp/Call/SMS/ 
Hanim ke 0103806496

Atau tekan sahaja link ni 
http://www.wasap.my/60103806496/youth

#youthskincare

#skincareshaklee

#jerawat

#jeragat

#kulitkusam

#tonataksekata

#parut

#garishalus

#eyebag

#kulitcerah

#blackhead

#whitehead

#promoyouth
Beli Youth dapat LUCKY DIP!!! BELIAN YOUTH SKINCARE BULAN INI.. . 👇👇👇👇 . Bukan yanya dapat lucky dip tau....opkosssss PERCUMA FREE FACIAL DEVICE PROMO YOUTH😘 Mungkin ade lagi yang tak tahu...bulan ni SHAKLEE ada promo produk baru iaitu YOUTH SKINCARE... . Dan lagi special HARI INI....Belian Youth skincare korang akak dapat join Lucky Dip.. . Hadiah menarik MENANTI!!😍 Kalau yang bertuah...UNTUNG DAPAT SERUM YOUTH...Lagi la jimat!!!!🤗 . Skincare YOUTH ni makan masa 8 tahun untuk dihasilkan...dan baru sekarang Shaklee keluarkan produk skincare yang HEBAT ni.... . And korang akan dapat free ape tau tak? .😍 💕 FREE POSTAGE 💕 FREE MEMBERSHIP 💕 CASH BONUS RM47. Banyak sangatttt jimat kot. 😱 Jom meh kita dapatkan PROMO HEBAT YOUTH sekarang jom.💪 . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth #youthskincare  #skincareshaklee  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #tonataksekata  #parut  #garishalus  #eyebag  #kulitcerah  #blackhead  #whitehead  #promoyouth 
Beli Youth dapat LUCKY DIP!!! BELIAN YOUTH SKINCARE BULAN INI.. . 👇👇👇👇 .

Bukan yanya dapat lucky dip tau....opkosssss
PERCUMA FREE FACIAL DEVICE

PROMO YOUTH😘

Mungkin ade lagi yang tak tahu...bulan ni SHAKLEE ada promo produk baru iaitu YOUTH SKINCARE...
.
Dan lagi special HARI INI....Belian Youth skincare korang akak dapat join Lucky Dip..
.
Hadiah menarik MENANTI!!😍
Kalau yang bertuah...UNTUNG DAPAT SERUM YOUTH...Lagi la jimat!!!!🤗
.
Skincare YOUTH ni makan masa 8 tahun untuk dihasilkan...dan baru sekarang Shaklee keluarkan produk skincare yang HEBAT ni.... .

And korang akan dapat free ape tau tak?
.😍
💕 FREE POSTAGE
💕 FREE MEMBERSHIP
💕 CASH BONUS RM47.

Banyak sangatttt jimat kot. 😱

Jom meh kita dapatkan PROMO HEBAT YOUTH sekarang jom.💪 .

Untuk pesanan dan pertanyaan 
WhatsApp/Call/SMS/ 
Hanim ke 0103806496

Atau tekan sahaja link ni 
http://www.wasap.my/60103806496/youth

#youthskincare

#skincareshaklee

#jerawat

#jeragat

#kulitkusam

#tonataksekata

#parut

#garishalus

#eyebag

#kulitcerah

#blackhead

#whitehead

#promoyouth
Beli Youth dapat LUCKY DIP!!! BELIAN YOUTH SKINCARE BULAN INI.. . 👇👇👇👇 . Bukan yanya dapat lucky dip tau....opkosssss PERCUMA FREE FACIAL DEVICE PROMO YOUTH😘 Mungkin ade lagi yang tak tahu...bulan ni SHAKLEE ada promo produk baru iaitu YOUTH SKINCARE... . Dan lagi special HARI INI....Belian Youth skincare korang akak dapat join Lucky Dip.. . Hadiah menarik MENANTI!!😍 Kalau yang bertuah...UNTUNG DAPAT SERUM YOUTH...Lagi la jimat!!!!🤗 . Skincare YOUTH ni makan masa 8 tahun untuk dihasilkan...dan baru sekarang Shaklee keluarkan produk skincare yang HEBAT ni.... . And korang akan dapat free ape tau tak? .😍 💕 FREE POSTAGE 💕 FREE MEMBERSHIP 💕 CASH BONUS RM47. Banyak sangatttt jimat kot. 😱 Jom meh kita dapatkan PROMO HEBAT YOUTH sekarang jom.💪 . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/60103806496/youth #youthskincare  #skincareshaklee  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #tonataksekata  #parut  #garishalus  #eyebag  #kulitcerah  #blackhead  #whitehead  #promoyouth 
MATA PANDA SEBAB KURANG TIDO

Dah nama pun keja kan? Mesti la kurang tido sampai ada eye bag. Ada dark circle. Kawan siap tegur lagi lebam bawah mata tu 😫

Mujur ada #AquaEyeBalm nie calit calit terus hilang eyebag dengan dark circle. Siap boleh buat night cream,base makeup dengan moisturizer lagi. Fuhhh jimat 😆

NAK ORDER?
📞Whatsapp 0174829881@
Boleh terus klik link Whatsapp pada Bio
.
.
.
#BNECodTelukIntan #postage_seluruh 🇲🇾 #Bneproduk #selamathalal #kkm #naturalproduk #rawat_mata_panda #eyebag #dark_circle #jerawat_kecut #biji_kolestrol #base_makeup #moisturizer #nightcream
MATA PANDA SEBAB KURANG TIDO Dah nama pun keja kan? Mesti la kurang tido sampai ada eye bag. Ada dark circle. Kawan siap tegur lagi lebam bawah mata tu 😫 Mujur ada #AquaEyeBalm  nie calit calit terus hilang eyebag dengan dark circle. Siap boleh buat night cream,base makeup dengan moisturizer lagi. Fuhhh jimat 😆 NAK ORDER? 📞Whatsapp 0174829881@ Boleh terus klik link Whatsapp pada Bio . . . #BNECodTelukIntan  #postage_seluruh  🇲🇾 #Bneproduk  #selamathalal  #kkm  #naturalproduk  #rawat_mata_panda  #eyebag  #dark_circle  #jerawat_kecut  #biji_kolestrol  #base_makeup  #moisturizer  #nightcream 
KONSISTEN PAKAI EYEBAG BERKURANG!
.
Fuhh feedback cust cenggini 👍👍
Dah try macam macam eye cream tapi mata lebam jugak, meh try #AQUA_EYE_BALM
.
.
.
NAK ORDER?
📞Whatsapp 0174829881@
Boleh terus klik link Whatsapp pada Bio
.
.
.
#BNECodTelukIntan #postage_seluruh 🇲🇾 #Bneproduk #selamathalal #kkm #naturalproduk #rawat_mata_panda #eyebag #dark_circle #jerawat_kecut #biji_kolestrol #base_makeup #moisturizer #nightcream
Alhamdulilah rasa best pula bila dapat feedback camni 😍 Thanks dear sebab sudi beli 😘
.
.
.
NAK ORDER?
📞Whatsapp 0174829881 @
Boleh terus klik link Whatsapp pada bio
.
.
.
#BNECodTelukIntan #postage_seluruh 🇲🇾 #Bneproduk #selamathalal #kkm
#rawat_mata_panda #eyebag #dark_circle #jerawat_kecut #biji_kolestrol #base_makeup #moisturizer #nightcream
2nd selfie for this Day
#Saturday
#eyebag is real✌️😂😍😍
I haven't had a good sleep since 2009. #sleep #2009 #iwas9then #goodsleep #gosh #eyebags #eyebag
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!"
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah:
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #nutrieye #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #nakkurus #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ctdk #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #lensemurah #sayangimalaysiaku🇲🇾
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!" . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah: - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #nutrieye  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #nakkurus  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #ctdk  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #lensemurah  #sayangimalaysiaku 🇲🇾
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!"
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah:
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #nutrieye #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #nakkurus #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ctdk #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #lensemurah #sayangimalaysiaku🇲🇾
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!" . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah: - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #nutrieye  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #nakkurus  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #ctdk  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #lensemurah  #sayangimalaysiaku 🇲🇾
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!"
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah:
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #nutrieye #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #nakkurus #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #ctdk #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #lensemurah #sayangimalaysiaku🇲🇾
"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!" . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah: - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #nutrieye  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #nakkurus  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #ctdk  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #lensemurah  #sayangimalaysiaku 🇲🇾
Normal Facial + Eye Electric Massage .. best sgt.. lega kepala .. yg selalu pening tgk gadget or phone 24 hours sesuai buat electric massage ni.
#schadabeautyspa 
#electricmassage #normalfacial #salonspajb #tiredeyes #eyewrinkles #eyebag
SET COMBO JIMAT 🔊🔊🔊
.
.
JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK GRAB
.
HARGA TERLAJAK MURAH KAMI BAGI DEKAT UOLSS
.
NORMAL PRICE
#AQUAEYEBALM : RM45.90
#CANDYLIPSBALM : RM35
.
SET COMBO
AEB + MS : RM55.00 SAHAJA ! ! !
.
.
LESS SEHINGGA RM25.90 🎉🎉🎉
.
.
📲wassap 019-4917658
SET COMBO JIMAT 🔊🔊🔊 . . JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK GRAB . HARGA TERLAJAK MURAH KAMI BAGI DEKAT UOLSS . NORMAL PRICE #AQUAEYEBALM  : RM45.90 #CANDYLIPSBALM  : RM35 . SET COMBO AEB + MS : RM55.00 SAHAJA ! ! ! . . LESS SEHINGGA RM25.90 🎉🎉🎉 . . 📲wassap 019-4917658
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #AQUAEYEBALM
.
.
✅JADIKAN AEB SEBAGAI MOISTURIZER ✅RASA SEJUK DAN CEPAT SERAP
.
.
Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #AEB akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try
. .

Aqua Eye Balm ni bukan untuk mata sahaja. Dia boleh untuk muka sekali. Tak percaya? Mai try lekaih
. .

KEBAIKAN AQUA EYE BALM
. . 💕Mengatasi masalah Dark circle 💕Mengatasi masalah Eye bag
💕Merawat Biji kolestrol
💕Merawat Mata kusam
💕Merawat masalah Anti kedutan
💕Merawat masalah Anti aging
💕Mengatasi masalah Jerawat
.
.
BAHAN DALAM AQUA EYE BALM .
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
.
📲wassap 019-4917658
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #AQUAEYEBALM  . . ✅JADIKAN AEB SEBAGAI MOISTURIZER ✅RASA SEJUK DAN CEPAT SERAP . . Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #AEB  akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try . . Aqua Eye Balm ni bukan untuk mata sahaja. Dia boleh untuk muka sekali. Tak percaya? Mai try lekaih . . KEBAIKAN AQUA EYE BALM . . 💕Mengatasi masalah Dark circle 💕Mengatasi masalah Eye bag 💕Merawat Biji kolestrol 💕Merawat Mata kusam 💕Merawat masalah Anti kedutan 💕Merawat masalah Anti aging 💕Mengatasi masalah Jerawat . . BAHAN DALAM AQUA EYE BALM . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . . 📲wassap 019-4917658
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #AQUAEYEBALM
.
.
✅LIANG PORI DAH TERTUTUP BILA GUNA AQUA EYE BALM .
.
Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #AEB akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try
. .

Aqua Eye Balm ni bukan untuk mata sahaja. Dia boleh untuk muka sekali. Tak percaya? Mai try lekaih
. .

KEBAIKAN AQUA EYE BALM
. . 💕Mengatasi masalah Dark circle 💕Mengatasi masalah Eye bag
💕Merawat Biji kolestrol
💕Merawat Mata kusam
💕Merawat masalah Anti kedutan
💕Merawat masalah Anti aging
💕Mengatasi masalah Jerawat
.
.
BAHAN DALAM AQUA EYE BALM .
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
.
📲wassap 019-4917658
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #AQUAEYEBALM  . . ✅LIANG PORI DAH TERTUTUP BILA GUNA AQUA EYE BALM . . Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #AEB  akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try . . Aqua Eye Balm ni bukan untuk mata sahaja. Dia boleh untuk muka sekali. Tak percaya? Mai try lekaih . . KEBAIKAN AQUA EYE BALM . . 💕Mengatasi masalah Dark circle 💕Mengatasi masalah Eye bag 💕Merawat Biji kolestrol 💕Merawat Mata kusam 💕Merawat masalah Anti kedutan 💕Merawat masalah Anti aging 💕Mengatasi masalah Jerawat . . BAHAN DALAM AQUA EYE BALM . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes . . . 📲wassap 019-4917658
BARU 2 MINGGU PAKAI #ainunbeauty POWER MATA DAH TURUN?? 😱😱
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
Follow segera @ainunbeauty_utara

#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #penjagaanmata #eyebeautypremium #eyefood  #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #shawlmurah #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #bigstage #produkviral #sayangimalaysiaku
BARU 2 MINGGU PAKAI #ainunbeauty  POWER MATA DAH TURUN?? 😱😱 . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . Follow segera @ainunbeauty_utara #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #penjagaanmata  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #cerminmata  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #shawlmurah  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #bigstage  #produkviral  #sayangimalaysiaku 
BARU 2 MINGGU PAKAI #ainunbeauty POWER MATA DAH TURUN?? 😱😱
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
Follow segera @ainunbeauty_utara

#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #penjagaanmata #eyebeautypremium #eyefood  #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #shawlmurah #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #bigstage #produkviral #sayangimalaysiaku
BARU 2 MINGGU PAKAI #ainunbeauty  POWER MATA DAH TURUN?? 😱😱 . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . Follow segera @ainunbeauty_utara #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #penjagaanmata  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #cerminmata  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #shawlmurah  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #bigstage  #produkviral  #sayangimalaysiaku 
BARU 2 MINGGU PAKAI #ainunbeauty POWER MATA DAH TURUN?? 😱😱
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
Follow segera @ainunbeauty_utara

#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #penjagaanmata #eyebeautypremium #eyefood  #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #shawlmurah #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #bigstage #produkviral #sayangimalaysiaku
BARU 2 MINGGU PAKAI #ainunbeauty  POWER MATA DAH TURUN?? 😱😱 . Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lens?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . Follow segera @ainunbeauty_utara #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #penjagaanmata  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #cerminmata  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #shawlmurah  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #bigstage  #produkviral  #sayangimalaysiaku 
BUKAN SEKADAR KRIM MATA 😁

Merecik tak tengok fungsi #AquaEyeBalm nie?
Serba lengkap! 1 produk tapi pelbagai fungsi Jimat ke idokk? .
.
.
.
📞Whatsapp 0174829881@
Boleh terus klik link Whatsapp pada bio
.
.
#BNECodTelukIntan #postage_seluruh 🇲🇾
#rawat_mata_panda #eyebag #dark_circle #jerawat_kecut #biji_kolestrol #base_makeup #moisturizer