an online Instagram web viewer

#eyebag medias

Photos

ALL EYEZ ON YOU 👁
ALL EYEZ ON YOU 👁
This 60-year-old was troubled by her eyebags which made her look old and tired. However, she’s unaware of the concurrent ptosis which had been with her for the past 20 years as evidenced by her old photos. I advised her to have them corrected the same time as otherwise eyebag surgery alone would not achieve as good a result. The bottom photo was taken two hours after dressing removal. She underwent bilateral posterior approach conjunctivomullerectomy for the ptosis and bilateral release of marginal arcularis to removal the tear troughs; central and medial fat repositioning and removal of lateral fat pads, excision of some excess skin and lifting the orbicularis oculus flaps.  #ptosis #contactlenssideeffect #droopyeyelid #posteriorapproachptosis #optimax #isec #columbiaasiahospital #malaysiaeyedoctor #chuachungnen #kuchingeyedoctor #sibueyedoctor #sibueyespecialist #mirieyedoctor #mirieye #蔡钟能眼科医生 #眼 #👀 #眼皮 #lowerblepharoplasty #eyebag
This 60-year-old was troubled by her eyebags which made her look old and tired. However, she’s unaware of the concurrent ptosis which had been with her for the past 20 years as evidenced by her old photos. I advised her to have them corrected the same time as otherwise eyebag surgery alone would not achieve as good a result. The bottom photo was taken two hours after dressing removal. She underwent bilateral posterior approach conjunctivomullerectomy for the ptosis and bilateral release of marginal arcularis to removal the tear troughs; central and medial fat repositioning and removal of lateral fat pads, excision of some excess skin and lifting the orbicularis oculus flaps. #ptosis  #contactlenssideeffect  #droopyeyelid  #posteriorapproachptosis  #optimax  #isec  #columbiaasiahospital  #malaysiaeyedoctor  #chuachungnen  #kuchingeyedoctor  #sibueyedoctor  #sibueyespecialist  #mirieyedoctor  #mirieye  #蔡钟能眼科医生  #眼  #👀 #眼皮  #lowerblepharoplasty  #eyebag 
Nak #v shape#lifting#jeragat#jerawat#eyebag#wajahkusam#el marino#etenalbeautysuperB#boleh wtsp 0134378364utk booking slot facial dgn fettybeauty
I saw this 70-year-old man yesterday who has had trouble opening his right eye for the past 5 years. The levator function was 10mm in the right eye and 13 Mum in the left eye. The ptosis occluded his right visual axis making driving difficult due to the lack of binocular vision. The eyelid did not open in response to mydfrin (2.5% phenylephrine). A posterior approach levator advancement was performed with good result. The bottom picture was taken this morning. Two of the great advantages of posterior approach ptosis correction is fast recovery and no need for suture removal.  #ptosis #contactlenssideeffect #droopyeyelid #posteriorapproachptosis #optimax #isec #columbiaasiahospital #malaysiaeyedoctor #chuachungnen #kuchingeyedoctor #sibueyedoctor #sibueyespecialist #mirieyedoctor #mirieye #蔡钟能眼科医生 #眼 #👀 #眼皮 #lowerblepharoplasty #eyebag
I saw this 70-year-old man yesterday who has had trouble opening his right eye for the past 5 years. The levator function was 10mm in the right eye and 13 Mum in the left eye. The ptosis occluded his right visual axis making driving difficult due to the lack of binocular vision. The eyelid did not open in response to mydfrin (2.5% phenylephrine). A posterior approach levator advancement was performed with good result. The bottom picture was taken this morning. Two of the great advantages of posterior approach ptosis correction is fast recovery and no need for suture removal. #ptosis  #contactlenssideeffect  #droopyeyelid  #posteriorapproachptosis  #optimax  #isec  #columbiaasiahospital  #malaysiaeyedoctor  #chuachungnen  #kuchingeyedoctor  #sibueyedoctor  #sibueyespecialist  #mirieyedoctor  #mirieye  #蔡钟能眼科医生  #眼  #👀 #眼皮  #lowerblepharoplasty  #eyebag 
DELIVERS REAL RESULTS! Highly EFFECTIVE all-in-one solution for: ✔ eyebags
✔ fine lines
✔ wrinkles
✔ pigmentation
✔ other sign of aging
✔ skin repair
✔ acne
✔ skin moisturization ✔ skin brightening

HARI RAYA promotional price RM 125 (Normal Price RM 179)
Free delivery within Malaysia.

PM us to order!
Promotion lasts until 30th June 2018. T&C apply.
—————————————————————— Credits : -
Video by: @sheiltonsabeng
Song by: @lakeyinspired
Title: The Process
SoundCloud: https://soundcloud.com/lakeyinspired

#antiaging #skincare #skincorrection #antiagingskincare #antiagingcream #riangriaraya #riangraya #claraelleskincare #claraelle #beauty #antiwrinkle #pigmentation #eyebag #skinrepair #skinwhitening #malaysianbeauty #malaysia
DELIVERS REAL RESULTS! Highly EFFECTIVE all-in-one solution for: ✔ eyebags ✔ fine lines ✔ wrinkles ✔ pigmentation ✔ other sign of aging ✔ skin repair ✔ acne ✔ skin moisturization ✔ skin brightening HARI RAYA promotional price RM 125 (Normal Price RM 179) Free delivery within Malaysia. PM us to order! Promotion lasts until 30th June 2018. T&C apply. —————————————————————— Credits : - Video by: @sheiltonsabeng Song by: @lakeyinspired Title: The Process SoundCloud: https://soundcloud.com/lakeyinspired #antiaging  #skincare  #skincorrection  #antiagingskincare  #antiagingcream  #riangriaraya  #riangraya  #claraelleskincare  #claraelle  #beauty  #antiwrinkle  #pigmentation  #eyebag  #skinrepair  #skinwhitening  #malaysianbeauty  #malaysia 
Grab Youth dengan harga lebih rendah dan jimat tanpa GST🤗
.
✔ 8 FAKTA TENTANG SHAKLEE YOUTH® SKINCARE

1) Hasil kajian 8 tahun oleh pakar kecantikkan bertauliah.

2) Mempunyai 8 patern dan patern pending (walaupun masih pending syarikat lain masih tak boleh tiru) .

3) 100% dari tumbuhan. Tiada bahan kimia sintetik.

4) Bebas Gluten, Hypoallergenic (tidak menyebabkan tindak balas alergi). .

5) Diuji oleh Dermatologist (Pakar Kulit) dan Ophthalmologist (Pakar Mata) .

6) Sesuai untuk kulit sensitif

7) Non-comedogenic (tidak menyebabkan pori tersumbat punca jerawat) .

8) Bebas 2500 bahan kimia berbahaya dan yang berisiko untuk membahayakan badan kita.

Maksudnya, kalau ada kajian tentang sesuatu kompaun tu berbahaya, memang langsung Shaklee tak guna dah. Tak tunggu terbukti membahayakan baru buang. .

Sekarang tengah promo for the FULLSET!. .

Pembelian dapat FREE 1 bekas RADIANCE C + E..😍😍😍 .

Untuk pesanan dan pertanyaan 
WhatsApp/Call/SMS/ 
Hanim ke 0103806496

Atau tekan sahaja link ni 
60103806496/youth">http://www.wasap.my/ 60103806496/youth

#youthskincare

#skincareshaklee

#jerawat

#jeragat

#kulitkusam

#tonataksekata

#parut

#garishalus

#eyebag

#kulitcerah

#blackhead

#whitehead

#promoyouth
Grab Youth dengan harga lebih rendah dan jimat tanpa GST🤗 . ✔ 8 FAKTA TENTANG SHAKLEE YOUTH® SKINCARE 1) Hasil kajian 8 tahun oleh pakar kecantikkan bertauliah. 2) Mempunyai 8 patern dan patern pending (walaupun masih pending syarikat lain masih tak boleh tiru) . 3) 100% dari tumbuhan. Tiada bahan kimia sintetik. 4) Bebas Gluten, Hypoallergenic (tidak menyebabkan tindak balas alergi). . 5) Diuji oleh Dermatologist (Pakar Kulit) dan Ophthalmologist (Pakar Mata) . 6) Sesuai untuk kulit sensitif 7) Non-comedogenic (tidak menyebabkan pori tersumbat punca jerawat) . 8) Bebas 2500 bahan kimia berbahaya dan yang berisiko untuk membahayakan badan kita. Maksudnya, kalau ada kajian tentang sesuatu kompaun tu berbahaya, memang langsung Shaklee tak guna dah. Tak tunggu terbukti membahayakan baru buang. . Sekarang tengah promo for the FULLSET!. . Pembelian dapat FREE 1 bekas RADIANCE C + E..😍😍😍 . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 Atau tekan sahaja link ni 60103806496/youth">http://www.wasap.my/ 60103806496/youth #youthskincare  #skincareshaklee  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #tonataksekata  #parut  #garishalus  #eyebag  #kulitcerah  #blackhead  #whitehead  #promoyouth 
Being beautiful is not just about expensive treatments.
Wajah merupakan bagian yang sangat diperhatikan oleh sebagian besar orang terutama area mata. Terlalu banyak aktivitas didepan komputer dan waktu tidur yang kurang cukup dapat menyebabkan mata hitam dan bengkak. Tidak perlu perawatan mahal agar mata kembali terlihat #BeauTea. Cukup gunakan kantong #TehVilla bekas seduhan tanpa gula dengan mendinginkannya didalam kulkas sekitar 10-20 menit. Kemudian letakkan pada mata tertutup selama 15-30 menit. So, selamat mencoba Villavers. #BlackTeaisVilla
.
Teh Villa Indonesia
PT. Karya Mas Makmur
031-843 8940
0851 0275 1313 (Phone & SMS)
0856 9474 1313 (SMS ONLY)
www.tehvilla.com
.
#tehvilla #tehvillaindonesia #diy #eyetreatment #tipscantik #instahealth #beauty #beautiful #eyebag #lifestyle #health #blacktea #teatime #abouttea #mata #kantungmata #matapanda
Being beautiful is not just about expensive treatments. Wajah merupakan bagian yang sangat diperhatikan oleh sebagian besar orang terutama area mata. Terlalu banyak aktivitas didepan komputer dan waktu tidur yang kurang cukup dapat menyebabkan mata hitam dan bengkak. Tidak perlu perawatan mahal agar mata kembali terlihat #BeauTea . Cukup gunakan kantong #TehVilla  bekas seduhan tanpa gula dengan mendinginkannya didalam kulkas sekitar 10-20 menit. Kemudian letakkan pada mata tertutup selama 15-30 menit. So, selamat mencoba Villavers. #BlackTeaisVilla  . Teh Villa Indonesia PT. Karya Mas Makmur 031-843 8940 0851 0275 1313 (Phone & SMS) 0856 9474 1313 (SMS ONLY) www.tehvilla.com . #tehvilla  #tehvillaindonesia  #diy  #eyetreatment  #tipscantik  #instahealth  #beauty  #beautiful  #eyebag  #lifestyle  #health  #blacktea  #teatime  #abouttea  #mata  #kantungmata  #matapanda 
Grab Youth dengan harga lebih rendah dan jimat tanpa GST🤗
.
✔ 8 FAKTA TENTANG SHAKLEE YOUTH® SKINCARE

1) Hasil kajian 8 tahun oleh pakar kecantikkan bertauliah.

2) Mempunyai 8 patern dan patern pending (walaupun masih pending syarikat lain masih tak boleh tiru) .

3) 100% dari tumbuhan. Tiada bahan kimia sintetik.

4) Bebas Gluten, Hypoallergenic (tidak menyebabkan tindak balas alergi). .

5) Diuji oleh Dermatologist (Pakar Kulit) dan Ophthalmologist (Pakar Mata) .

6) Sesuai untuk kulit sensitif

7) Non-comedogenic (tidak menyebabkan pori tersumbat punca jerawat) .

8) Bebas 2500 bahan kimia berbahaya dan yang berisiko untuk membahayakan badan kita.

Maksudnya, kalau ada kajian tentang sesuatu kompaun tu berbahaya, memang langsung Shaklee tak guna dah. Tak tunggu terbukti membahayakan baru buang. .

Sekarang tengah promo for the FULLSET!. .

Pembelian dapat FREE 1 bekas RADIANCE C + E..😍😍😍 .

Untuk pesanan dan pertanyaan 
WhatsApp/Call/SMS/ 
Hanim ke 0103806496

Atau tekan sahaja link ni 
60103806496/youth">http://www.wasap.my/ 60103806496/youth

#youthskincare

#skincareshaklee

#jerawat

#jeragat

#kulitkusam

#tonataksekata

#parut

#garishalus

#eyebag

#kulitcerah

#blackhead

#whitehead

#promoyouth
Grab Youth dengan harga lebih rendah dan jimat tanpa GST🤗 . ✔ 8 FAKTA TENTANG SHAKLEE YOUTH® SKINCARE 1) Hasil kajian 8 tahun oleh pakar kecantikkan bertauliah. 2) Mempunyai 8 patern dan patern pending (walaupun masih pending syarikat lain masih tak boleh tiru) . 3) 100% dari tumbuhan. Tiada bahan kimia sintetik. 4) Bebas Gluten, Hypoallergenic (tidak menyebabkan tindak balas alergi). . 5) Diuji oleh Dermatologist (Pakar Kulit) dan Ophthalmologist (Pakar Mata) . 6) Sesuai untuk kulit sensitif 7) Non-comedogenic (tidak menyebabkan pori tersumbat punca jerawat) . 8) Bebas 2500 bahan kimia berbahaya dan yang berisiko untuk membahayakan badan kita. Maksudnya, kalau ada kajian tentang sesuatu kompaun tu berbahaya, memang langsung Shaklee tak guna dah. Tak tunggu terbukti membahayakan baru buang. . Sekarang tengah promo for the FULLSET!. . Pembelian dapat FREE 1 bekas RADIANCE C + E..😍😍😍 . Untuk pesanan dan pertanyaan WhatsApp/Call/SMS/ Hanim ke 0103806496 Atau tekan sahaja link ni 60103806496/youth">http://www.wasap.my/ 60103806496/youth #youthskincare  #skincareshaklee  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #tonataksekata  #parut  #garishalus  #eyebag  #kulitcerah  #blackhead  #whitehead  #promoyouth 
KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE .
🌺Menanggalkan sel kulit mati
🌺Memudarkan parut
🌺Menghilangkan selulit
🌺Anti penuan
🌺Menghaluskan kulit
🌺Menghilangkan bau badan
.
.
KEBAIKAN AQUA EYE BALM .
💕Mengatasi masalah Dark circle 💕Mengatasi masalah Eye bag
💕Merawat Biji kolestrol
💕Merawat Mata kusam
💕Merawat masalah Anti kedutan
💕Merawat masalah Anti aging
💕Mengatasi masalah Jerawat
.
.
Kelebihan CANDY LIPS BALM .
🍓Merawat bibir kering
🍓Melembabkan bibir
🍓Merawat bibir gelap
🍓Lipbase untuk Lipmatte/Lipstick
.
.
HARGA SET COMBO JIMAT MENANTI ANDA!!! .
.
📲wassap 019-9638749
KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE . 🌺Menanggalkan sel kulit mati 🌺Memudarkan parut 🌺Menghilangkan selulit 🌺Anti penuan 🌺Menghaluskan kulit 🌺Menghilangkan bau badan . . KEBAIKAN AQUA EYE BALM . 💕Mengatasi masalah Dark circle 💕Mengatasi masalah Eye bag 💕Merawat Biji kolestrol 💕Merawat Mata kusam 💕Merawat masalah Anti kedutan 💕Merawat masalah Anti aging 💕Mengatasi masalah Jerawat . . Kelebihan CANDY LIPS BALM . 🍓Merawat bibir kering 🍓Melembabkan bibir 🍓Merawat bibir gelap 🍓Lipbase untuk Lipmatte/Lipstick . . HARGA SET COMBO JIMAT MENANTI ANDA!!! . . 📲wassap 019-9638749
Paling best aqua eye balm boleh juga jadikan pelembab dan make up base.

Krim pelbagai guna gittew 😄
Paling best aqua eye balm boleh juga jadikan pelembab dan make up base. Krim pelbagai guna gittew 😄
Aqua Eye Balm dirumus khas untuk masalah mata:-
.
💕Dark circle.
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging

Antara bahan bahan tiptop aqua eye balm:-
.
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes

Boleh juga dijadikan:-
.
💕Pelembab
💕Make Up Based
💕Anti Jerawat

Promosi rm40
Pos sm rm8 ss rm12

Kuantiti 30gm, tahan 3bulan ke atas
Aqua Eye Balm dirumus khas untuk masalah mata:- . 💕Dark circle. 💕Eye bag 💕Biji kolestrol 💕Mata kusam 💕Anti kedutan 💕Anti aging Antara bahan bahan tiptop aqua eye balm:- . ☘Red Ginseng ☘Bird nest collagen ☘ Avocado extract ☘ Vitamin C ☘ Vitamin E ☘ Vitamin K i liposomes Boleh juga dijadikan:- . 💕Pelembab 💕Make Up Based 💕Anti Jerawat Promosi rm40 Pos sm rm8 ss rm12 Kuantiti 30gm, tahan 3bulan ke atas
Yuuhhuuu, dark circle yang tersimpan lama tu dah hilang guys dengan hanya guna aqua eye balm

Jom dapatkan harga promosi sehingga esok.

Hanya rm40 tak termasuk postage
Yuuhhuuu, dark circle yang tersimpan lama tu dah hilang guys dengan hanya guna aqua eye balm Jom dapatkan harga promosi sehingga esok. Hanya rm40 tak termasuk postage
This fabulous product combines all of the cooling and refreshing properties of cucumber in a handy spray.

#shineyourskin #ayurvedic #eyegel #aurabotanic #eyebag #aloevera #cucumber
Suka nau gelap kat mata makin kurang😍😍
.
=============================
APA YANG BEST TENTANG AQUA EYE BALM??
=============================
.
🍀SEJUK
🍀CEPAT SERAP
🍀TAK MELEKIT
🍀TAK BERMINYAK
🍀BEBAS MERKURI / HYDROQUINONE
🍀MULTIFUNGSI- BOLEH GUNA DI MUKA
.
RM40 promo until 26th June
.
Nak ORDER?
.
Tekan link di profile atau contact 60175018828😁
. .
#krimmatamalaysia #aquaeyebalm
#krimmatamurah #krimmata #serummata #krimeyebag #mesrawuduk #produkmuslim
#eyebag #darkcircle #matapanda #matasembap #lebambawahmata #bijikolestrol #miliaseed #garishalus
.
#viralmalaysia #produkviral #bazaarpaknil #lokalah #usm #terimakasih #fattzura #halalkanhatiyangkucuri
#sipipimerah #viral2018
#teambne #bnecodpenang
#mesrasolat
#dropshipwantedmalaysia
Suka nau gelap kat mata makin kurang😍😍 . ============================= APA YANG BEST TENTANG AQUA EYE BALM?? ============================= . 🍀SEJUK 🍀CEPAT SERAP 🍀TAK MELEKIT 🍀TAK BERMINYAK 🍀BEBAS MERKURI / HYDROQUINONE 🍀MULTIFUNGSI- BOLEH GUNA DI MUKA . RM40 promo until 26th June . Nak ORDER? . Tekan link di profile atau contact 60175018828😁 . . #krimmatamalaysia  #aquaeyebalm  #krimmatamurah  #krimmata  #serummata  #krimeyebag  #mesrawuduk  #produkmuslim  #eyebag  #darkcircle  #matapanda  #matasembap  #lebambawahmata  #bijikolestrol  #miliaseed  #garishalus  . #viralmalaysia  #produkviral  #bazaarpaknil  #lokalah  #usm  #terimakasih  #fattzura  #halalkanhatiyangkucuri  #sipipimerah  #viral2018  #teambne  #bnecodpenang  #mesrasolat  #dropshipwantedmalaysia 
‼ *NUTRI EYE by ainun beauty* ‼ *HARGA ASAL* 
Nutri eye RM200
Eye beauty premium rm100
Eye focus rm99
=====
.
.
✔ *PROMOSI PENGENALAN!!* .
✔ *Beli NUTRI EYE RM200* 👇🏼 👇
👇🏼 👇
✅ *PERCUMA* EYE BEAUTY PREMIUM
✅ *PERCUMA* EYE FOCUS *POSTAGE* 
SM FREE
SS RM8
.
.
📲 Wasap segera...
013-922 4380
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
#haniszalikha
‼ *NUTRI EYE by ainun beauty* ‼ *HARGA ASAL* Nutri eye RM200 Eye beauty premium rm100 Eye focus rm99 ===== . . ✔ *PROMOSI PENGENALAN!!* . ✔ *Beli NUTRI EYE RM200* 👇🏼 👇 👇🏼 👇 ✅ *PERCUMA* EYE BEAUTY PREMIUM ✅ *PERCUMA* EYE FOCUS *POSTAGE* SM FREE SS RM8 . . 📲 Wasap segera... 013-922 4380 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia  #haniszalikha 
#Repost @adhegalleryertosoriginal (@get_repost)
・・・
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adhegalleryertosoriginal (@get_repost) ・・・ Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost @adhegalleryertosoriginal (@get_repost)
・・・
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adhegalleryertosoriginal (@get_repost) ・・・ Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost @adhegalleryertosoriginal (@get_repost)
・・・
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adhegalleryertosoriginal (@get_repost) ・・・ Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
Dayummm i looked freakin flawless here. Well it's all about @alifjusi 's camera 💁🏼
#eyebag #yesterday #simple #saturdaynight #eidmubarak #inikanraya #donotbefooled
ALHAMDULILLAH... Ainun beauty dah byk bantu ramai org yg ada masalah selaput & masalah2 mata yg lain 😘😘
.
Terima kasih eyebeauty...
.
JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️
Wasap segera klik link di bio 👆👆
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #zulofa #nutrieye #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #openhouse #zizanrazak #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #jomkurus
ALHAMDULILLAH... Ainun beauty dah byk bantu ramai org yg ada masalah selaput & masalah2 mata yg lain 😘😘 . Terima kasih eyebeauty... . JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️ Wasap segera klik link di bio 👆👆 . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #zulofa  #nutrieye  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #openhouse  #zizanrazak  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #jomkurus 
PENAT, RIMAS, SUSAHnya bila guna spek. Huhu..
.
Terima kasih eyebeauty. Kini tiada masalah lagi spek tiada disisi 😱😱
.
JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️
Wasap segera klik link di bio
👆👆
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #nutrieye #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #tudungbawal #shawlmurah #kuruscepat #jannanick #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #cerminmata #lensemurah
PENAT, RIMAS, SUSAHnya bila guna spek. Huhu.. . Terima kasih eyebeauty. Kini tiada masalah lagi spek tiada disisi 😱😱 . JOM GRAB HARGA PROMOSI ☺️ Wasap segera klik link di bio 👆👆 . #ejendiperlukan  #agentwanted  #dropshipneeded  #ainunbeauty  #ainunbeautyjb  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #nutrieye  #cerminmatamurah  #promosi  #produkkesihatan  #tudungbawal  #shawlmurah  #kuruscepat  #jannanick  #instamalaysia  #instashopmalaysia  #sayajualmurah  #igersmalaysia  #cerminmata  #lensemurah 
Aqua Eye Balm!
.
🍀 Tidak Berminyak
🍀 Mudah meresap
🍀 Menganjalkan
🍀 Tidak Melekit
.
Bahkan boleh dijadikan
🌚 Makeup Base
🌚 Night Cream
🌚 Moisturiser
🌚 Acne Prevention
.
Kandungan dalam #aquaeyebalm mengandungi 💥 Avocado
💥 Bird Nest Collagen
💥 Red Ginseng
💥 Vitamin C
💥 Vitamin E
💥 Vitamin K liposomes .
HARGA | RM45.90
PROMO RM40
.
Tidak termasuk kos penghantaran.
.
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle  #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda🐼 #bnemelaka #bneagent #bnemasteragent
Aqua Eye Balm! . 🍀 Tidak Berminyak 🍀 Mudah meresap 🍀 Menganjalkan 🍀 Tidak Melekit . Bahkan boleh dijadikan 🌚 Makeup Base 🌚 Night Cream 🌚 Moisturiser 🌚 Acne Prevention . Kandungan dalam #aquaeyebalm  mengandungi 💥 Avocado 💥 Bird Nest Collagen 💥 Red Ginseng 💥 Vitamin C 💥 Vitamin E 💥 Vitamin K liposomes . HARGA | RM45.90 PROMO RM40 . Tidak termasuk kos penghantaran. . #TeamShiha  #BNE  #agentaquaeyebalmmelaka  #agentaquaeyebalm  #AquaEyeBalm  #darkcircle  #eyebag  #bijikolestrol  #balmmata  #matapanda 🐼 #bnemelaka  #bneagent  #bnemasteragent 
Terharu dan syukur
.
Customer saya dulu matanya ada masalah saraf mata
.
Macam macam ubat dibeli..Namun masih  tidak berjaya..ada bintik-bintik hitam katanya
pandangan jadi kabur
.
Alhamdulilah dengan izin Allah matanya dah semakin pulih
.
Syukur, matanya dah kurang merah

Anda ada masalah seperti diatas ?

klik dibawah untuk info terbaik

Wasap segera...
http://wasap.my/601121843525/Salam%20Ainun%20Sira
.
#sayajualsayaguna
#ikhtiar
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matamerah #matalebam #projekraya #instaniaga #sayajualonline  #bruneionlineshop #utm #upm #uitm #KitaOK #Repost #u
 #malaysiamemilih
Terharu dan syukur . Customer saya dulu matanya ada masalah saraf mata . Macam macam ubat dibeli..Namun masih tidak berjaya..ada bintik-bintik hitam katanya pandangan jadi kabur . Alhamdulilah dengan izin Allah matanya dah semakin pulih . Syukur, matanya dah kurang merah Anda ada masalah seperti diatas ? klik dibawah untuk info terbaik Wasap segera... http://wasap.my/601121843525/Salam%20Ainun%20Sira . #sayajualsayaguna  #ikhtiar  #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #glukoma  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #bruneionlineshop  #utm  #upm  #uitm  #KitaOK  #Repost  #u  #malaysiamemilih 
Quando eri Pink e i miei occhi pieni di sonno.

#fashion #photoshoot #styling #pink #eyebag #friends #lovy
⭐ Placenta total powercell original ✅💯 Original Guarantee

Loose 10amp  RM230
Full box 50amp  RM590
FREE POSTAGE to SM ⭐ Fungsi Placenta Sheep :-
- Mencerahkan #pigmentasi muka
- mengecilkan #liangroma dan cahaya kepada kulit anda ( glowing )
- Meningkatkan keanjalan kulit dan ketebalan
- Memperbaiki tekstur kulit dengan warna tona lebih sekata
- Menghapuskan #jerawat
- Mengurangkan #kedutan
- Kuasa #pelembab kulit.
- Kulit akan kelihatan muda yang bertenaga
- Mengurangkan #eyebag
- Menghilangkan #parut
- Meningkatkan warna kulit sekata ===== * Kulit menjadi lembut, halus dan lebih #berseri
* Menguatkan keanjalan kulit untuk mencegah kulit kendur dan memadam garisan penuaan agar nampak lebih muda
* Melancarkan peredaran darah dan mengekalkan kelembapan dalam tisu kulit.

Whatsapp +60175005707
======= #placenta
#totalpowercell
#placentalucchini
#lucchini
#placentainjection
#beautyinjection
#injectionmurah
#placentasheep
#placentalucchinisheep
#lucchinisheepbaru
#placentainjection
#injectionplacenta
#placentapowercell
#parut
#mukalicin
#antiaging
#mukajerawat
#malaysia
#dubai
#france
#africa
#singapore
#phillippines
#kuwait
⭐ Placenta total powercell original ✅💯 Original Guarantee Loose 10amp RM230 Full box 50amp RM590 FREE POSTAGE to SM ⭐ Fungsi Placenta Sheep :- - Mencerahkan #pigmentasi  muka - mengecilkan #liangroma  dan cahaya kepada kulit anda ( glowing ) - Meningkatkan keanjalan kulit dan ketebalan - Memperbaiki tekstur kulit dengan warna tona lebih sekata - Menghapuskan #jerawat  - Mengurangkan #kedutan  - Kuasa #pelembab  kulit. - Kulit akan kelihatan muda yang bertenaga - Mengurangkan #eyebag  - Menghilangkan #parut  - Meningkatkan warna kulit sekata ===== * Kulit menjadi lembut, halus dan lebih #berseri  * Menguatkan keanjalan kulit untuk mencegah kulit kendur dan memadam garisan penuaan agar nampak lebih muda * Melancarkan peredaran darah dan mengekalkan kelembapan dalam tisu kulit. Whatsapp +60175005707 ======= #placenta  #totalpowercell  #placentalucchini  #lucchini  #placentainjection  #beautyinjection  #injectionmurah  #placentasheep  #placentalucchinisheep  #lucchinisheepbaru  #placentainjection  #injectionplacenta  #placentapowercell  #parut  #mukalicin  #antiaging  #mukajerawat  #malaysia  #dubai  #france  #africa  #singapore  #phillippines  #kuwait 
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #MAGICSCRUB
.
.
✅WHITEHEAD KAT HIDUNG BERKURANG
✅KULIT RASA LEMBUT
.
.
Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #MS akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try .
.
. 
KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE
.
🌺Menanggalkan sel kulit mati
🌺Memudarkan parut
🌺Menghilangkan selulit
🌺Anti penuan
🌺Menghaluskan kulit
🌺Menghilangkan bau badan
.
.
📲wassap 019-9638749
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #MAGICSCRUB  . . ✅WHITEHEAD KAT HIDUNG BERKURANG ✅KULIT RASA LEMBUT . . Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #MS  akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try . . . KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE . 🌺Menanggalkan sel kulit mati 🌺Memudarkan parut 🌺Menghilangkan selulit 🌺Anti penuan 🌺Menghaluskan kulit 🌺Menghilangkan bau badan . . 📲wassap 019-9638749
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #MAGICSCRUB
.
.
✅BAU DIA BEST
✅WANGI FRESH
.
.
Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #MS akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try .
.
. 
KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE
.
🌺Menanggalkan sel kulit mati
🌺Memudarkan parut
🌺Menghilangkan selulit
🌺Anti penuan
🌺Menghaluskan kulit
🌺Menghilangkan bau badan
.
.
📲wassap 019-9638749
TESTIMONI BERKESAN SETELAH MENGGUNAKAN #MAGICSCRUB  . . ✅BAU DIA BEST ✅WANGI FRESH . . Alhamdulillah majoriti yang menggunakan #MS  akan dapat feedback yang positif. Uolss yang mana tak try lagi. Mai try cepat. Rugi bila lambat try . . . KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE . 🌺Menanggalkan sel kulit mati 🌺Memudarkan parut 🌺Menghilangkan selulit 🌺Anti penuan 🌺Menghaluskan kulit 🌺Menghilangkan bau badan . . 📲wassap 019-9638749
Pigmentation, wrinkles, eye bags?? Don't wait further. You see the result with D'GEM.
#pigmen#eyebag#wrinkles
WhatsApp: http://tiny.cc/u38gsy
Pigmentation, wrinkles, eye bags?? Don't wait further. You see the result with D'GEM. #pigmen #eyebag #wrinkles  WhatsApp: http://tiny.cc/u38gsy
THE PREFECT TWO ❤️ Bagi yang belum tahu apakah peranan VITA E dan VITA C..meh kita tengok.
-
Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:
-
-
🌷 Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit.
🌷 Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu.
🌷 Menjaga kelembapan kulit.
🌷 Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel.
-
-

Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:
🌸 Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya.
🌸 Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit.
🌸 Mencerahkan kulit.
-

Semua orang suka kelihatan cantik kan. Bila cantik, rasa confident. Ya tak? 😍. Jom WHATSAPP Mrs. Yenn SEKARANG untuk harga BEST DEAL.
.

#shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #penjualonline #igreview #igshop #agenshaklee #agenshakleesetiawangsa #stokisshaklee #codshaklee #sideincome #bisnes #bisnesdarirumah #bisnessantai #bisnesparttime #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #vitaminc #vitamine #setkecantikan #setkecantikanshaklee #eyebag #jerawat #flawless
THE PREFECT TWO ❤️ Bagi yang belum tahu apakah peranan VITA E dan VITA C..meh kita tengok. - Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit: - - 🌷 Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit. 🌷 Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu. 🌷 Menjaga kelembapan kulit. 🌷 Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel. - - Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit: 🌸 Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya. 🌸 Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit. 🌸 Mencerahkan kulit. - Semua orang suka kelihatan cantik kan. Bila cantik, rasa confident. Ya tak? 😍. Jom WHATSAPP Mrs. Yenn SEKARANG untuk harga BEST DEAL. . #shaklee  #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #penjualonline  #igreview  #igshop  #agenshaklee  #agenshakleesetiawangsa  #stokisshaklee  #codshaklee  #sideincome  #bisnes  #bisnesdarirumah  #bisnessantai  #bisnesparttime  #shakleesetiawangsa  #pengedarshakleesetiawangsa  #vitaminc  #vitamine  #setkecantikan  #setkecantikanshaklee  #eyebag  #jerawat  #flawless 
Wahh ! 
Aqua eye balm bukan untuk bawah mata sahaja tau. Boleh jadi makeup base juga. Then makeup korang smooth je.
.
Tak da lagi foundation crack bila senyumm.😁
.
Dalam satu bekas banyak fungsi dia gais. Jimat bukan? Lagi jimat sekarang ada promo dari BNE sempena RAMADHAN & SYAWAL.
.
PROMO PRICE - RM40
PROMO PRICE - RM40
PROMO PRICE - RM40
.
Whatsapp , 0123313441.
COD Area Telok Mas & Tesco Melaka. 
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle #darkcirclepleasegoaway #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda🐼
Wahh ! Aqua eye balm bukan untuk bawah mata sahaja tau. Boleh jadi makeup base juga. Then makeup korang smooth je. . Tak da lagi foundation crack bila senyumm.😁 . Dalam satu bekas banyak fungsi dia gais. Jimat bukan? Lagi jimat sekarang ada promo dari BNE sempena RAMADHAN & SYAWAL. . PROMO PRICE - RM40 PROMO PRICE - RM40 PROMO PRICE - RM40 . Whatsapp , 0123313441. COD Area Telok Mas & Tesco Melaka. #TeamShiha  #BNE  #agentaquaeyebalmmelaka  #agentaquaeyebalm  #AquaEyeBalm  #darkcircle  #darkcirclepleasegoaway  #eyebag  #bijikolestrol  #balmmata  #matapanda 🐼
‼ *NUTRI EYE by ainun beauty* ‼ *HARGA ASAL* 
Nutri eye RM200
Eye beauty premium rm100
Eye focus rm99
=====
.
.
✔ *PROMOSI PENGENALAN!!* .
✔ *Beli NUTRI EYE RM200* 👇🏼 👇
👇🏼 👇
✅ *PERCUMA* EYE BEAUTY PREMIUM
✅ *PERCUMA* EYE FOCUS *POSTAGE* 
SM FREE
SS RM8
.
.
📲 Wasap segera...
013-922 4380
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
#haniszalikha
‼ *NUTRI EYE by ainun beauty* ‼ *HARGA ASAL* Nutri eye RM200 Eye beauty premium rm100 Eye focus rm99 ===== . . ✔ *PROMOSI PENGENALAN!!* . ✔ *Beli NUTRI EYE RM200* 👇🏼 👇 👇🏼 👇 ✅ *PERCUMA* EYE BEAUTY PREMIUM ✅ *PERCUMA* EYE FOCUS *POSTAGE* SM FREE SS RM8 . . 📲 Wasap segera... 013-922 4380 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia  #haniszalikha 
‼ *NUTRI EYE by ainun beauty* ‼ *HARGA ASAL* 
Nutri eye RM200
Eye beauty premium rm100
Eye focus rm99
=====
.
.
✔ *PROMOSI PENGENALAN!!* .
✔ *Beli NUTRI EYE RM200* 👇🏼 👇
👇🏼 👇
✅ *PERCUMA* EYE BEAUTY PREMIUM
✅ *PERCUMA* EYE FOCUS *POSTAGE* 
SM FREE
SS RM8
.
.
📲 Wasap segera...
013-922 4380
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
#haniszalikha
‼ *NUTRI EYE by ainun beauty* ‼ *HARGA ASAL* Nutri eye RM200 Eye beauty premium rm100 Eye focus rm99 ===== . . ✔ *PROMOSI PENGENALAN!!* . ✔ *Beli NUTRI EYE RM200* 👇🏼 👇 👇🏼 👇 ✅ *PERCUMA* EYE BEAUTY PREMIUM ✅ *PERCUMA* EYE FOCUS *POSTAGE* SM FREE SS RM8 . . 📲 Wasap segera... 013-922 4380 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia  #haniszalikha 
SET COMBO AQUA EYE BALM & MAGIC SCRUB "LIKE A MAGIC" 😍
.
Customer fall in love dengan 2 produk hot ni sebab katanya kulit muka rasa tegang, halus & lembut 😍
.
Dark circle bawah mata pun dah kurang. Encik shuben pun sampai tertanya-tanya bini dia pakai ape sampai kulit lembut & halus 😂
.
Nak cuba? Whatsapp 011-36208336
.
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags  #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata #magicscrub #magicscrubbne #kosmetik #kosmetikori #kosemetikmurah #makeup #makeuptutorial #CaendyLipsBalm #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirgelap #moisturizerkgel #pelembapmuka
SET COMBO AQUA EYE BALM & MAGIC SCRUB "LIKE A MAGIC" 😍 . Customer fall in love dengan 2 produk hot ni sebab katanya kulit muka rasa tegang, halus & lembut 😍 . Dark circle bawah mata pun dah kurang. Encik shuben pun sampai tertanya-tanya bini dia pakai ape sampai kulit lembut & halus 😂 . Nak cuba? Whatsapp 011-36208336 . . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebalm  #eyebalmmurah  #matakusam  #eyebag  #eyebags  #darkcircles  #darkcircle  #lingkaranhitam  #lingkaranhitambawahmata  #bijikolestrol  #bijikolestrolhilang  #bijikolestrolbawahmata  #magicscrub  #magicscrubbne  #kosmetik  #kosmetikori  #kosemetikmurah  #makeup  #makeuptutorial  #CaendyLipsBalm  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmenggelupas  #bibirgelap  #moisturizerkgel  #pelembapmuka 
Gaisss... Promotion untuk Aqua Eye Balm ni tak lama lagi akan tamat tauuu.. After 25 hb June, terus akan jadi harga asal balik.

Uollss yang ada problem bawah mata tuu 👇WAJIB ada #AEB sebagai skincare routine uollss❤ 📍dark circle
📍eyebag
📍biji kolestrol
📍mata kusam
📍mata sembap
📍garisan halus bawah mata

Tanpa merkuri. Organic. Selamat untuk semua lapisan umur dan jantina tau! Boleh jadikan sebagai makeup based dan moisturizer too!😃 Jom WhatsApp Farah 📲 017-6191664 atau klik ajeee number kat bio❤
book your promotion price sekarang. Next week Farah post out!😘 #aquaeyebalm #eyebag #darkcircle #berbaloi #cantik #organic #promotion
Gaisss... Promotion untuk Aqua Eye Balm ni tak lama lagi akan tamat tauuu.. After 25 hb June, terus akan jadi harga asal balik. Uollss yang ada problem bawah mata tuu 👇WAJIB ada #AEB  sebagai skincare routine uollss❤ 📍dark circle 📍eyebag 📍biji kolestrol 📍mata kusam 📍mata sembap 📍garisan halus bawah mata Tanpa merkuri. Organic. Selamat untuk semua lapisan umur dan jantina tau! Boleh jadikan sebagai makeup based dan moisturizer too!😃 Jom WhatsApp Farah 📲 017-6191664 atau klik ajeee number kat bio❤ book your promotion price sekarang. Next week Farah post out!😘 #aquaeyebalm  #eyebag  #darkcircle  #berbaloi  #cantik  #organic  #promotion 
Selamat berhujung minggu!!Apa aktiviti hari ini??Baru lepas hujan dan sejuk-sejuk begini. ohhhhhh,  mungkin ada yang hanya melelapkan mata di rumah?😀
.
Tapi ada seorang rakan kita ni, berhujung minggu dengan mencari ilmu. Waktu-waktu begini dia masih segar dan nampak sungguh bertenaga. Wowww!!Ini kerana dia sentiasa ditemani eyecap hitam ini ke mana-mana!!
.
Phenomena eyecap hitam di mana-mana telah menular!!Mudah di bawa ke mana-mana, bergaya dan memberi kesegaran mata dan badan!!
.
Happy weekend!! What do you do today?? Maybe the breezing weather makes a lot of us decided just to sleep at home. 😀
.
In the meantime, there's this friend of us who is still braving the weather looking for some knowledge. He/she looks so fresh and energetic. Wowww!! This is because he/she brings the eyecap everywhere!!
.
The phenomenon of this black eyecap has been spreading everywhere!! Easy to bring, at the same time it looks stylish and gives the freshness to the eyes and body!!
.
#eyemask #sleepingmask #sleepmask #eyecap #penutupmata #penutupmatatidur #sayajual #sayajualpenutupmata #healthy #eyes #eyebag #malaysia #tiktokmalaysia #tiktok #viral #barangmurah
Selamat berhujung minggu!!Apa aktiviti hari ini??Baru lepas hujan dan sejuk-sejuk begini. ohhhhhh, mungkin ada yang hanya melelapkan mata di rumah?😀 . Tapi ada seorang rakan kita ni, berhujung minggu dengan mencari ilmu. Waktu-waktu begini dia masih segar dan nampak sungguh bertenaga. Wowww!!Ini kerana dia sentiasa ditemani eyecap hitam ini ke mana-mana!! . Phenomena eyecap hitam di mana-mana telah menular!!Mudah di bawa ke mana-mana, bergaya dan memberi kesegaran mata dan badan!! . Happy weekend!! What do you do today?? Maybe the breezing weather makes a lot of us decided just to sleep at home. 😀 . In the meantime, there's this friend of us who is still braving the weather looking for some knowledge. He/she looks so fresh and energetic. Wowww!! This is because he/she brings the eyecap everywhere!! . The phenomenon of this black eyecap has been spreading everywhere!! Easy to bring, at the same time it looks stylish and gives the freshness to the eyes and body!! . #eyemask  #sleepingmask  #sleepmask  #eyecap  #penutupmata  #penutupmatatidur  #sayajual  #sayajualpenutupmata  #healthy  #eyes  #eyebag  #malaysia  #tiktokmalaysia  #tiktok  #viral  #barangmurah 
*KHASIAT DAN MANFAAT JUS PREMIUM*
.
~ Membantu mengatasi masalah rabun, silau, saraf mata, mata merah, mata berair dan sesuai untuk penjagaan mata ~ Mencegah masalah kencing manis & darah tinggi
~ Membantu menyingkirkan bahan toksik di dalam tubuh badan (detox)
~ Melawas pembuangan air besar
~ Antioksidan
~ Mencegah penyakit Alzheimer (nyanyuk)
~ Membantu masalah sendi & kebas2
~ Membantu masalah jantung
~ Membantu mencerdaskan minda
~ Melancarkan peredaran darah
~ Membantu masalah radang
~ Membantu masalah ulu hati
~ Mencegah kanser
~ Meningkatkan kesuburan suami & isteri
~ Masalah sukar tidur (insomnia)
~ Menguatkan sistem kekebalan tubuh
~ Melindungi buah pinggang
~ Membantu masalah resdung
~ Sesuai untuk masalah berat badan berlebihan

Wasap segera...
http://wasap.my/601121843525/Salam%20Ainun%20Sira
.
#sayajualsayaguna
#ikhtiardanbertawakal #ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matamerah #matalebam #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bruneionlineshop #utm #upm #tipspenjagaanmata #mdec
*KHASIAT DAN MANFAAT JUS PREMIUM* . ~ Membantu mengatasi masalah rabun, silau, saraf mata, mata merah, mata berair dan sesuai untuk penjagaan mata ~ Mencegah masalah kencing manis & darah tinggi ~ Membantu menyingkirkan bahan toksik di dalam tubuh badan (detox) ~ Melawas pembuangan air besar ~ Antioksidan ~ Mencegah penyakit Alzheimer (nyanyuk) ~ Membantu masalah sendi & kebas2 ~ Membantu masalah jantung ~ Membantu mencerdaskan minda ~ Melancarkan peredaran darah ~ Membantu masalah radang ~ Membantu masalah ulu hati ~ Mencegah kanser ~ Meningkatkan kesuburan suami & isteri ~ Masalah sukar tidur (insomnia) ~ Menguatkan sistem kekebalan tubuh ~ Melindungi buah pinggang ~ Membantu masalah resdung ~ Sesuai untuk masalah berat badan berlebihan Wasap segera... http://wasap.my/601121843525/Salam%20Ainun%20Sira . #sayajualsayaguna  #ikhtiardanbertawakal  #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #glukoma  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bruneionlineshop  #utm  #upm  #tipspenjagaanmata  #mdec 
Anda mengalami masalah mata kuning? Nampak kotor pada mata anda? Tidak berkeyakinan untuk berhadapan dengan client atau orang ramai.. Kini.. Masalah mata tiada lagi.. Alhamdulillah  ketulan merah pada mata Sirapun dah hilang dalam masa 4 hari penggunaan EBP... Sekarang mata nampak sihat je... Syukur
.
Jom amalkan ainunbeauty untuk penjagaan mata dan rawatan masalah mata
. 
Wasap segera...
http://wasap.my/601121843525/Salam%20Ainun%20Sira
.

#sayajualsayaguna
#ikhtiardanbertawakal
#turunkanpowersira800lebih
#doakansiratawww 
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline  #kasutmurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
Anda mengalami masalah mata kuning? Nampak kotor pada mata anda? Tidak berkeyakinan untuk berhadapan dengan client atau orang ramai.. Kini.. Masalah mata tiada lagi.. Alhamdulillah ketulan merah pada mata Sirapun dah hilang dalam masa 4 hari penggunaan EBP... Sekarang mata nampak sihat je... Syukur . Jom amalkan ainunbeauty untuk penjagaan mata dan rawatan masalah mata . Wasap segera... http://wasap.my/601121843525/Salam%20Ainun%20Sira . #sayajualsayaguna  #ikhtiardanbertawakal  #turunkanpowersira800lebih  #doakansiratawww  #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #kasutmurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia 
#Repost @adheaisekashopertos (@get_repost)
・・・
#repost @adheaisekashopertos
• • •
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adheaisekashopertos (@get_repost) ・・・ #repost  @adheaisekashopertos • • • Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost @adheaisekashopertos (@get_repost)
・・・
#repost @adheaisekashopertos
• • •
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adheaisekashopertos (@get_repost) ・・・ #repost  @adheaisekashopertos • • • Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost @adheaisekashopertos (@get_repost)
・・・
#repost @adheaisekashopertos
• • •
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adheaisekashopertos (@get_repost) ・・・ #repost  @adheaisekashopertos • • • Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost @adheaisekashop (@get_repost)
・・・
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adheaisekashop (@get_repost) ・・・ Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost @adheaisekashop (@get_repost)
・・・
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adheaisekashop (@get_repost) ・・・ Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost @adheaisekashop (@get_repost)
・・・
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adheaisekashop (@get_repost) ・・・ Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
ADA Masalah WAJAH BREAKOUT ??? Eh apa tu BREAKOUT? Alaa yg pakai produk skincare, lepas tu tak sesuai dgn ualls so habis keluar jerawat yg tak biasa keluar kat wajah ualls yg comel sebelum ni.  Tetiba je keluar lepas pakai produk baru tu.. So jangan PANIK, still boleh dirawat taw.

wasap Mama Ina di 01137293265

#mukarosak #jerawatbatu #jerawat #keputihan #teatreeoil #tisuajaib #redsnow #datoshareenalmashoor #ameera #magicwipes #eyebag #sambeautylab
Murah Rp 85.000/pch

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
Murah Rp 85.000/pch #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
🎈 KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE :
.
1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori
2) Mengecilkan liang pori
3) Menyingkirkan sel kulit mati
4) Mengecutkan jerawat
5) Mengurangkan parut jerawat
6) Memutihkan & melembutkan kulit
7) Melembabkan kulit
.
.
🌱 BAHAN-BAHAN :
1) Vitamin C
2) Vitamin E
3) Tea Tree (penjagaan jerawat)
3) Arbutin (untuk memutihkan)
4) Ekstrak Yeast (untuk melembabkan)
5) Peppermint (menyejukkan)
6) Aloevera (penjagaan jerawat & menyejukkan)
7) Serta bahan bahan yang dibenarkan
.
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags  #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata #magicscrub #magicscrubbne #kosmetik #kosmetikori #kosemetikmurah #makeup #makeuptutorial #CandyLipsBalm #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirgelap #moisturizerkgel #pelembapmuka
🎈 KEBAIKAN MAGIC SCRUB BNE : . 1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori 2) Mengecilkan liang pori 3) Menyingkirkan sel kulit mati 4) Mengecutkan jerawat 5) Mengurangkan parut jerawat 6) Memutihkan & melembutkan kulit 7) Melembabkan kulit . . 🌱 BAHAN-BAHAN : 1) Vitamin C 2) Vitamin E 3) Tea Tree (penjagaan jerawat) 3) Arbutin (untuk memutihkan) 4) Ekstrak Yeast (untuk melembabkan) 5) Peppermint (menyejukkan) 6) Aloevera (penjagaan jerawat & menyejukkan) 7) Serta bahan bahan yang dibenarkan . . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebalm  #eyebalmmurah  #matakusam  #eyebag  #eyebags  #darkcircles  #darkcircle  #lingkaranhitam  #lingkaranhitambawahmata  #bijikolestrol  #bijikolestrolhilang  #bijikolestrolbawahmata  #magicscrub  #magicscrubbne  #kosmetik  #kosmetikori  #kosemetikmurah  #makeup  #makeuptutorial  #CandyLipsBalm  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmenggelupas  #bibirgelap  #moisturizerkgel  #pelembapmuka 
🔥PROMOTION🔥

Multifuction sungguh AQUA EYE BALM ni.
.
Mana taknya boleh merawat
✅dark circle/lingkaran gelap
✅anti kedutan
✅biji kolestrol
✅eyebag
✅moisturizer
✅night cream
✅make up base
✅acne
.
Ada PROMOTION RM40 sahaja.Tidak termasuk postage.
Mana nak dapat tahan 4 bulan .
Multifunction sangat.
Nak mata cantik?
.
WHATSAPP
0145005452
0145005452
#eyebag#bijikolestrol#moisturizer#makeupbase#matapanda#matalebam#lingkarangelapbawahmata#darkcircle#kulitkusam#kulitkering#pelembapmuka#mukakusam#jerawat#parutjerawat#kecutkanjerawat#aquaeyebalm#magicscrub#scrubmuka#bibirhitam#bibirlebam#bibirgelap#bibirkering #candylips#matalebamtakcukuptidur#mataletih#kusam#moisturizergelmurah#hilangkanparut#parutjerawat
🔥PROMOTION🔥 Multifuction sungguh AQUA EYE BALM ni. . Mana taknya boleh merawat ✅dark circle/lingkaran gelap ✅anti kedutan ✅biji kolestrol ✅eyebag ✅moisturizer ✅night cream ✅make up base ✅acne . Ada PROMOTION RM40 sahaja.Tidak termasuk postage. Mana nak dapat tahan 4 bulan . Multifunction sangat. Nak mata cantik? . WHATSAPP 0145005452 0145005452 #eyebag #bijikolestrol #moisturizer #makeupbase #matapanda #matalebam #lingkarangelapbawahmata #darkcircle #kulitkusam #kulitkering #pelembapmuka #mukakusam #jerawat #parutjerawat #kecutkanjerawat #aquaeyebalm #magicscrub #scrubmuka #bibirhitam #bibirlebam #bibirgelap #bibirkering  #candylips #matalebamtakcukuptidur #mataletih #kusam #moisturizergelmurah #hilangkanparut #parutjerawat 
🔥PROMOTION🔥

Multifuction sungguh AQUA EYE BALM ni.
.
Mana taknya boleh merawat
✅dark circle/lingkaran gelap
✅anti kedutan
✅biji kolestrol
✅eyebag
✅moisturizer
✅night cream
✅make up base
✅acne
.
Ada PROMOTION RM40 sahaja.Tidak termasuk postage.
Mana nak dapat tahan 4 bulan .
Multifunction sangat.
Nak mata cantik?
.
WHATSAPP
0145005452
0145005452
#eyebag#bijikolestrol#moisturizer#makeupbase#matapanda#matalebam#lingkarangelapbawahmata#darkcircle#kulitkusam#kulitkering#pelembapmuka#mukakusam#jerawat#parutjerawat#kecutkanjerawat#aquaeyebalm#magicscrub#scrubmuka#bibirhitam#bibirlebam#bibirgelap#bibirkering #candylips#matalebamtakcukuptidur#mataletih#kusam#moisturizergelmurah#hilangkanparut#parutjerawat
🔥PROMOTION🔥 Multifuction sungguh AQUA EYE BALM ni. . Mana taknya boleh merawat ✅dark circle/lingkaran gelap ✅anti kedutan ✅biji kolestrol ✅eyebag ✅moisturizer ✅night cream ✅make up base ✅acne . Ada PROMOTION RM40 sahaja.Tidak termasuk postage. Mana nak dapat tahan 4 bulan . Multifunction sangat. Nak mata cantik? . WHATSAPP 0145005452 0145005452 #eyebag #bijikolestrol #moisturizer #makeupbase #matapanda #matalebam #lingkarangelapbawahmata #darkcircle #kulitkusam #kulitkering #pelembapmuka #mukakusam #jerawat #parutjerawat #kecutkanjerawat #aquaeyebalm #magicscrub #scrubmuka #bibirhitam #bibirlebam #bibirgelap #bibirkering  #candylips #matalebamtakcukuptidur #mataletih #kusam #moisturizergelmurah #hilangkanparut #parutjerawat 
Aqua Eye Balm!
.
🍀 Tidak Berminyak
🍀 Mudah meresap
🍀 Menganjalkan
🍀 Tidak Melekit
.
Bahkan boleh dijadikan
🌚 Makeup Base
🌚 Night Cream
🌚 Moisturiser
🌚 Acne Prevention
.
Kandungan dalam #aquaeyebalm mengandungi 💥 Avocado
💥 Bird Nest Collagen
💥 Red Ginseng
💥 Vitamin C
💥 Vitamin E
💥 Vitamin K liposomes .
HARGA | RM45.90
PROMO - RM40
.
Tidak termasuk kos penghantaran.
.
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle #darkcirclepleasegoaway #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda🐼 #bnemelaka #bneagent #bnemasteragent
Aqua Eye Balm! . 🍀 Tidak Berminyak 🍀 Mudah meresap 🍀 Menganjalkan 🍀 Tidak Melekit . Bahkan boleh dijadikan 🌚 Makeup Base 🌚 Night Cream 🌚 Moisturiser 🌚 Acne Prevention . Kandungan dalam #aquaeyebalm  mengandungi 💥 Avocado 💥 Bird Nest Collagen 💥 Red Ginseng 💥 Vitamin C 💥 Vitamin E 💥 Vitamin K liposomes . HARGA | RM45.90 PROMO - RM40 . Tidak termasuk kos penghantaran. . #TeamShiha  #BNE  #agentaquaeyebalmmelaka  #agentaquaeyebalm  #AquaEyeBalm  #darkcircle  #darkcirclepleasegoaway  #eyebag  #bijikolestrol  #balmmata  #matapanda 🐼 #bnemelaka  #bneagent  #bnemasteragent 
HANYA 2 HARI PENGGUNAAN !
.
ALHAMDULILAHH🌸.
.
KEGUNAAN AQUA EYE BALM !
.
🐼 DARK CIRCLE
🐼 EYE BAG
🐼 BIJI KOLESTROL
🐼 MATA KUSAM
🐼 ANTI - KEDUTAN
🐼 ANTI - AGING
🐼 ANTI JERAWAT 🐼 ANTI - PENUAAN
🐼 PELEMBAB MUKA
🐼 KRIM MALAM
🐼 MAKEUP BASE
.
HARGA : RM45.90
PROMO RM40
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
COD AREA : TELOK MAS / ALAI / PETRONAS SEMABOK.
.
Whatsapp , 0123313441.
COD Area Telok Mas & Tesco Melaka. 
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle #darkcirclepleasegoaway #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda🐼
HANYA 2 HARI PENGGUNAAN ! . ALHAMDULILAHH🌸. . KEGUNAAN AQUA EYE BALM ! . 🐼 DARK CIRCLE 🐼 EYE BAG 🐼 BIJI KOLESTROL 🐼 MATA KUSAM 🐼 ANTI - KEDUTAN 🐼 ANTI - AGING 🐼 ANTI JERAWAT 🐼 ANTI - PENUAAN 🐼 PELEMBAB MUKA 🐼 KRIM MALAM 🐼 MAKEUP BASE . HARGA : RM45.90 PROMO RM40 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS COD AREA : TELOK MAS / ALAI / PETRONAS SEMABOK. . Whatsapp , 0123313441. COD Area Telok Mas & Tesco Melaka. #TeamShiha  #BNE  #agentaquaeyebalmmelaka  #agentaquaeyebalm  #AquaEyeBalm  #darkcircle  #darkcirclepleasegoaway  #eyebag  #bijikolestrol  #balmmata  #matapanda 🐼
EYEBAG MAKIN KURANG LEPAS SEMINGGU GUNA AQUA EYE BALM! 😍
.
Dah cuba macam-macam produk tapi eyebag tetap berkilo? Ramai dah yang tegur mata macam tak cukup tidur?
.
Jangan risau awakk! Meh cuba Aqua eye balm. Seminggu je dah nampak perubahan tau 😄
.
Whatsapp 013-4275093 .
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags  #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata #magicscrub #magicscrubbne #kosmetik #kosmetikori #kosemetikmurah #makeup #makeuptutorial #CandyLipsBalm #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirgelap #moisturizerkgel #pelembapmuka
EYEBAG MAKIN KURANG LEPAS SEMINGGU GUNA AQUA EYE BALM! 😍 . Dah cuba macam-macam produk tapi eyebag tetap berkilo? Ramai dah yang tegur mata macam tak cukup tidur? . Jangan risau awakk! Meh cuba Aqua eye balm. Seminggu je dah nampak perubahan tau 😄 . Whatsapp 013-4275093 . . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebalm  #eyebalmmurah  #matakusam  #eyebag  #eyebags  #darkcircles  #darkcircle  #lingkaranhitam  #lingkaranhitambawahmata  #bijikolestrol  #bijikolestrolhilang  #bijikolestrolbawahmata  #magicscrub  #magicscrubbne  #kosmetik  #kosmetikori  #kosemetikmurah  #makeup  #makeuptutorial  #CandyLipsBalm  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmenggelupas  #bibirgelap  #moisturizerkgel  #pelembapmuka 
PUAS HATI SEBAB BIJI KOLESTROL MAKIN MENGECUT!! 😍
.
Dulu tak tahu nak sorok biji kolestrol dekat mata ni cemana. Jenuh tepek foundation tebal-tebal! 😭
.
Rugi tau! Sejak guna Aqua eye balm, ehhh biji kolestrol dah mengecut. Makin konfiden nak keluar tanpa make up lagi 😍
.
Whatsapp 013-4275093
.
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags  #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata #magicscrub #magicscrubbne #kosmetik #kosmetikori #kosemetikmurah #makeup #makeuptutorial #CaendyLipsBalm #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirgelap #moisturizerkgel #pelembapmuka
PUAS HATI SEBAB BIJI KOLESTROL MAKIN MENGECUT!! 😍 . Dulu tak tahu nak sorok biji kolestrol dekat mata ni cemana. Jenuh tepek foundation tebal-tebal! 😭 . Rugi tau! Sejak guna Aqua eye balm, ehhh biji kolestrol dah mengecut. Makin konfiden nak keluar tanpa make up lagi 😍 . Whatsapp 013-4275093 . . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebalm  #eyebalmmurah  #matakusam  #eyebag  #eyebags  #darkcircles  #darkcircle  #lingkaranhitam  #lingkaranhitambawahmata  #bijikolestrol  #bijikolestrolhilang  #bijikolestrolbawahmata  #magicscrub  #magicscrubbne  #kosmetik  #kosmetikori  #kosemetikmurah  #makeup  #makeuptutorial  #CaendyLipsBalm  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmenggelupas  #bibirgelap  #moisturizerkgel  #pelembapmuka 
KULIT NAMPAK LEBIH HALUS!!
.
Aqua eye balm ni sejenis cream yang multifunction. Bukan setakat merawat masalah keliling mata je, tapi boleh jugak merawat masalah kulit muka 😍
.
Sis ni guna Aqua eye balm seluruh muka, and finally kulit dia nampak lebih halus dari sebelum ni 😍
.
Promo akan tamat lagi 3 hari! Korang nak cuba? Whatsapp 013-4275093
.
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags  #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata #magicscrub #magicscrubbne #kosmetik #kosmetikori #kosemetikmurah #makeup #makeuptutorial #CaendyLipsBalm #bibirkering #bibirhitam #bibirmenggelupas #bibirgelap #moisturizerkgel #pelembapmuka
KULIT NAMPAK LEBIH HALUS!! . Aqua eye balm ni sejenis cream yang multifunction. Bukan setakat merawat masalah keliling mata je, tapi boleh jugak merawat masalah kulit muka 😍 . Sis ni guna Aqua eye balm seluruh muka, and finally kulit dia nampak lebih halus dari sebelum ni 😍 . Promo akan tamat lagi 3 hari! Korang nak cuba? Whatsapp 013-4275093 . . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebalm  #eyebalmmurah  #matakusam  #eyebag  #eyebags  #darkcircles  #darkcircle  #lingkaranhitam  #lingkaranhitambawahmata  #bijikolestrol  #bijikolestrolhilang  #bijikolestrolbawahmata  #magicscrub  #magicscrubbne  #kosmetik  #kosmetikori  #kosemetikmurah  #makeup  #makeuptutorial  #CaendyLipsBalm  #bibirkering  #bibirhitam  #bibirmenggelupas  #bibirgelap  #moisturizerkgel  #pelembapmuka 
LUTEIN + ZEAXANTHIN adalah nutriens mata yang paling bagus ada pada eye food

Pengambilan lutein dan zeaxanthin boleh turunkan tekanan mata (tekanan mata tinggi punca glaukoma dan boleh rosakkan saraf mata)

EYE FOOD adalah pemakanan untuk mata yang mengandungu lutein dan zeaxanthin yang tinggi. Juga tinggi anti oksida. EYE FOOD diformulasi dari gabungan 5 jenis berry.

Amalkan eye food untuk menjaga tekanan mata dan sistem dalaman mata.
.
.
📲 Wasap segera...
013-922 4380
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
#haniszalikha
LUTEIN + ZEAXANTHIN adalah nutriens mata yang paling bagus ada pada eye food Pengambilan lutein dan zeaxanthin boleh turunkan tekanan mata (tekanan mata tinggi punca glaukoma dan boleh rosakkan saraf mata) EYE FOOD adalah pemakanan untuk mata yang mengandungu lutein dan zeaxanthin yang tinggi. Juga tinggi anti oksida. EYE FOOD diformulasi dari gabungan 5 jenis berry. Amalkan eye food untuk menjaga tekanan mata dan sistem dalaman mata. . . 📲 Wasap segera... 013-922 4380 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia  #haniszalikha 
LUTEIN + ZEAXANTHIN adalah nutriens mata yang paling bagus ada pada eye food

Pengambilan lutein dan zeaxanthin boleh turunkan tekanan mata (tekanan mata tinggi punca glaukoma dan boleh rosakkan saraf mata)

EYE FOOD adalah pemakanan untuk mata yang mengandungu lutein dan zeaxanthin yang tinggi. Juga tinggi anti oksida. EYE FOOD diformulasi dari gabungan 5 jenis berry.

Amalkan eye food untuk menjaga tekanan mata dan sistem dalaman mata.
.
.
📲 Wasap segera...
013-922 4380
.
#ainunbeauty #cerrohhhmateee #teamainunbeautyJB #MAainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #matalebam #resdung #juspremium #serumgold #projekraya #instaniaga #sayajualonline #igersmy #kasutmurah #bajumurah #bazaarpaknil #bazarmalaysia #igersmalaysia
#haniszalikha
LUTEIN + ZEAXANTHIN adalah nutriens mata yang paling bagus ada pada eye food Pengambilan lutein dan zeaxanthin boleh turunkan tekanan mata (tekanan mata tinggi punca glaukoma dan boleh rosakkan saraf mata) EYE FOOD adalah pemakanan untuk mata yang mengandungu lutein dan zeaxanthin yang tinggi. Juga tinggi anti oksida. EYE FOOD diformulasi dari gabungan 5 jenis berry. Amalkan eye food untuk menjaga tekanan mata dan sistem dalaman mata. . . 📲 Wasap segera... 013-922 4380 . #ainunbeauty  #cerrohhhmateee  #teamainunbeautyJB  #MAainunbeautyJB  #eyebeautypremium  #eyefood  #rawatrabun  #rabun  #silaumalam  #katarak  #selaputmata  #rabunjauh  #rabundekat  #eyebag  #matamerah  #matalebam  #resdung  #juspremium  #serumgold  #projekraya  #instaniaga  #sayajualonline  #igersmy  #kasutmurah  #bajumurah  #bazaarpaknil  #bazarmalaysia  #igersmalaysia  #haniszalikha 
Aqua Eye Balm dengan HARGA PROMOSI still ON tau ! Hanya RM40, siap dapat FREE GIFT lagi 😘
.
Aqua Eye Balm dirumus khas untuk uolls yang ada masalah mata :
☀ EYEBAG
☀ DARK CIRCLE
☀ BIJI KOLESTROL
☀ ANTI AGING
.
Ehh bukan tu je, Aqua Eye Balm jugak boleh digunakan sebagai :
☀ NIGHT CREAM
☀ KECUTKAN JERAWAT
☀ BASED MAKE UP
☀ PELEMBAP MUKA
.
Jimat ke jimat ? Sangat-sangat berbaloi tau 😘 Nanti dah kembali ke harga asal, hampa jangan nak nangis-nangis nak harga promo nah ❤
.
Whatsapp 011-36208336
.
.
#aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #eyebalm #eyebalmmurah #matakusam #eyebag #eyebags  #darkcircles #darkcircle #lingkaranhitam #lingkaranhitambawahmata #bijikolestrol #bijikolestrolhilang #bijikolestrolbawahmata #magicscrub #magicscrubbne #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #makeup #makeuptutorial #cosmetics #cosmetic #foundation #foundations #barangmakeup #barangmakeupmurah #barangmakeupmalaysia
Aqua Eye Balm dengan HARGA PROMOSI still ON tau ! Hanya RM40, siap dapat FREE GIFT lagi 😘 . Aqua Eye Balm dirumus khas untuk uolls yang ada masalah mata : ☀ EYEBAG ☀ DARK CIRCLE ☀ BIJI KOLESTROL ☀ ANTI AGING . Ehh bukan tu je, Aqua Eye Balm jugak boleh digunakan sebagai : ☀ NIGHT CREAM ☀ KECUTKAN JERAWAT ☀ BASED MAKE UP ☀ PELEMBAP MUKA . Jimat ke jimat ? Sangat-sangat berbaloi tau 😘 Nanti dah kembali ke harga asal, hampa jangan nak nangis-nangis nak harga promo nah ❤ . Whatsapp 011-36208336 . . #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #eyebalm  #eyebalmmurah  #matakusam  #eyebag  #eyebags  #darkcircles  #darkcircle  #lingkaranhitam  #lingkaranhitambawahmata  #bijikolestrol  #bijikolestrolhilang  #bijikolestrolbawahmata  #magicscrub  #magicscrubbne  #kosmetik  #kosmetikori  #kosmetikmurah  #makeup  #makeuptutorial  #cosmetics  #cosmetic  #foundation  #foundations  #barangmakeup  #barangmakeupmurah  #barangmakeupmalaysia 
#Repost @adheaisekashop (@get_repost)
・・・
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adheaisekashop (@get_repost) ・・・ Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost @adheaisekashop (@get_repost)
・・・
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adheaisekashop (@get_repost) ・・・ Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost @adheaisekashop (@get_repost)
・・・
Rp85.000 Pcs.

#eyebaganddarkcircleserum #eyebag #eyebagertos #eyebaganddarkcircle#eyebaganddarkertos #ertos #jualertos #jualertosmurah #ertosmurah#ertosfacialtreatment
#ertosfacial #ertosfacialwash
#ertosserum #ertosserumkinclong
#facialtreatmentertos #naturgo #madudiet #facialtreatmentertosmurah

Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk :

Menghilangkan kantong mata 
Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit 
Melembabkan kulit
Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda

Aturan pakai :

Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata.
Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit.

Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
#Repost  @adheaisekashop (@get_repost) ・・・ Rp85.000 Pcs. #eyebaganddarkcircleserum  #eyebag  #eyebagertos  #eyebaganddarkcircle #eyebaganddarkertos  #ertos  #jualertos  #jualertosmurah  #ertosmurah #ertosfacialtreatment  #ertosfacial  #ertosfacialwash  #ertosserum  #ertosserumkinclong  #facialtreatmentertos  #naturgo  #madudiet  #facialtreatmentertosmurah  Eye bag and dark circle serum ertos bermanfaat untuk : Menghilangkan kantong mata Mengencangkan kulit Meningkatkan elastisitas kulit Melembabkan kulit Sangat rekomended untuk mencerahkan mata panda Aturan pakai : Bersihkan wajah, Oleskan eye circle serum Cream tipis-tipis dan merata di bawah dan di atas kelopak mata. Tepuk perlahan, lalu pijat dengan gerakan memutar sehingga cream dapat meresap sempurna di kulit. Pemakaian 1-2 minggu terlihat hasilnya
🎇RAYA SALE! 🎆
🌻AQUA EYE BALM🌻
💲Harga: RM40 (n.p RM45.90)
🚚Pos: RM8SM/12SS
.
🍒Anti Penuan: Menghilangkan  kedutan pada kulit.
🥕Rawatan Mata: Menghilangkan 'Eye Bag' pada mata serta menjadikan mata sihat dan tidak lesu.
🍅Pelembap Kulit: Mengekalkan kelembapan kulit daripada kering.
🥑Anti Jerawat: Kaya dengan ekstrak semula jadi untuk menghilangkan jerawat.
.
#eyebag #bebasmerkuri #aquaeyebalm #eyebalm #aquaeyebalmmurah #eyebalmmurah #eyecollagen #bebaseyebag #krimeyebag #eyetreatment #eyetreatmentmurah #pelembabmata #pelembabbawahmata #eyewrinkle #custumerfeedback #feedbacks #eyebalmfeedback #eyetreatmentfeedback #rayasale #RAYA2018 #aidilfitri2018 #rayaaidilfitri2018
🎇RAYA SALE! 🎆 🌻AQUA EYE BALM🌻 💲Harga: RM40 (n.p RM45.90) 🚚Pos: RM8SM/12SS . 🍒Anti Penuan: Menghilangkan kedutan pada kulit. 🥕Rawatan Mata: Menghilangkan 'Eye Bag' pada mata serta menjadikan mata sihat dan tidak lesu. 🍅Pelembap Kulit: Mengekalkan kelembapan kulit daripada kering. 🥑Anti Jerawat: Kaya dengan ekstrak semula jadi untuk menghilangkan jerawat. . #eyebag  #bebasmerkuri  #aquaeyebalm  #eyebalm  #aquaeyebalmmurah  #eyebalmmurah  #eyecollagen  #bebaseyebag  #krimeyebag  #eyetreatment  #eyetreatmentmurah  #pelembabmata  #pelembabbawahmata  #eyewrinkle  #custumerfeedback  #feedbacks  #eyebalmfeedback  #eyetreatmentfeedback  #rayasale  #RAYA2018  #aidilfitri2018  #rayaaidilfitri2018 
Bagus untuk mata, bagus jugak untuk mukaa😍😍
.
=============================
APA YANG BEST TENTANG AQUA EYE BALM??
=============================
.
🍀SEJUK
🍀CEPAT SERAP
🍀TAK MELEKIT
🍀TAK BERMINYAK
🍀BEBAS MERKURI / HYDROQUINONE
🍀MULTIFUNGSI- BOLEH GUNA DI MUKA
.
RM40 promo until 26th June
.
Nak ORDER?
.
Tekan link di profile atau contact 60175018828😁
. .
#krimmatamalaysia #aquaeyebalm
#krimmatamurah #krimmata #serummata #krimeyebag #mesrawuduk #produkmuslim
#eyebag #darkcircle #matapanda #matasembap #lebambawahmata #bijikolestrol #miliaseed #garishalus
.
#viralmalaysia #produkviral #bazaarpaknil #lokalah #usm #terimakasih #fattzura #halalkanhatiyangkucuri
#sipipimerah #viral2018
#teambne #bnecodpenang
#mesrasolat
#dropshipwantedmalaysia
Bagus untuk mata, bagus jugak untuk mukaa😍😍 . ============================= APA YANG BEST TENTANG AQUA EYE BALM?? ============================= . 🍀SEJUK 🍀CEPAT SERAP 🍀TAK MELEKIT 🍀TAK BERMINYAK 🍀BEBAS MERKURI / HYDROQUINONE 🍀MULTIFUNGSI- BOLEH GUNA DI MUKA . RM40 promo until 26th June . Nak ORDER? . Tekan link di profile atau contact 60175018828😁 . . #krimmatamalaysia  #aquaeyebalm  #krimmatamurah  #krimmata  #serummata  #krimeyebag  #mesrawuduk  #produkmuslim  #eyebag  #darkcircle  #matapanda  #matasembap  #lebambawahmata  #bijikolestrol  #miliaseed  #garishalus  . #viralmalaysia  #produkviral  #bazaarpaknil  #lokalah  #usm  #terimakasih  #fattzura  #halalkanhatiyangkucuri  #sipipimerah  #viral2018  #teambne  #bnecodpenang  #mesrasolat  #dropshipwantedmalaysia 
BIJI KOLESTROL MENGECUT !
.
Alhamdulilah, nak buat rawatan laser mahal so kita try laa dengan Aqua Eye balm nie. Bagi membantu masalah mata.
.
KEGUNAAN AQUA EYE BALM !
.
🐼 DARK CIRCLE
🐼 EYE BAG
🐼 BIJI KOLESTROL
🐼 MATA KUSAM
🐼 ANTI - KEDUTAN
🐼 ANTI - AGING
🐼 ANTI JERAWAT 🐼 ANTI - PENUAAN
🐼 PELEMBAB MUKA
🐼 KRIM MALAM
🐼 MAKEUP BASE
.
HARGA : RM45.90
PROMO RM40
PROMO RM40
PROMO RM40
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS
COD AREA : TELOK MAS / ALAI / PETRONAS SEMABOK.
.
Whatsapp , 0123313441.
COD Area Telok Mas & Tesco Melaka. 
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle #darkcirclepleasegoaway #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda🐼
BIJI KOLESTROL MENGECUT ! . Alhamdulilah, nak buat rawatan laser mahal so kita try laa dengan Aqua Eye balm nie. Bagi membantu masalah mata. . KEGUNAAN AQUA EYE BALM ! . 🐼 DARK CIRCLE 🐼 EYE BAG 🐼 BIJI KOLESTROL 🐼 MATA KUSAM 🐼 ANTI - KEDUTAN 🐼 ANTI - AGING 🐼 ANTI JERAWAT 🐼 ANTI - PENUAAN 🐼 PELEMBAB MUKA 🐼 KRIM MALAM 🐼 MAKEUP BASE . HARGA : RM45.90 PROMO RM40 PROMO RM40 PROMO RM40 POSTAGE RM8 SM / RM12 SS COD AREA : TELOK MAS / ALAI / PETRONAS SEMABOK. . Whatsapp , 0123313441. COD Area Telok Mas & Tesco Melaka. #TeamShiha  #BNE  #agentaquaeyebalmmelaka  #agentaquaeyebalm  #AquaEyeBalm  #darkcircle  #darkcirclepleasegoaway  #eyebag  #bijikolestrol  #balmmata  #matapanda 🐼
PROMO BNE !
Tinggal 3 HARI SAHAJA LAGI. Mana yang nak try pakai Aqua Eye Balm nie boleh try sekarang dengan harga promo yang baikk nie.
.
Jom grab sebelum tarikh 25 Jun 2018 ❤️
.
Whatsapp 012-3313441
Whatsapp 012-3313441
Whatsapp 012-3313441
.
📍 COD AREA : TELOK MAS ( Selfpickup )
Alai / Petronas Semabok / Tesco Peringgit 
Notes : selfpickup Free COD charges.
Area yang tertera akan dikenakan  Charge ye.
.
#TeamShiha #BNE #agentaquaeyebalmmelaka #agentaquaeyebalm #AquaEyeBalm #darkcircle #darkcirclepleasegoaway #eyebag #bijikolestrol #balmmata #matapanda🐼 #bnelover #bnecodmelaka #bneaquaeyebalm #bneagentmelaka #bnemagicscrub
PROMO BNE ! Tinggal 3 HARI SAHAJA LAGI. Mana yang nak try pakai Aqua Eye Balm nie boleh try sekarang dengan harga promo yang baikk nie. . Jom grab sebelum tarikh 25 Jun 2018 ❤️ . Whatsapp 012-3313441 Whatsapp 012-3313441 Whatsapp 012-3313441 . 📍 COD AREA : TELOK MAS ( Selfpickup ) Alai / Petronas Semabok / Tesco Peringgit Notes : selfpickup Free COD charges. Area yang tertera akan dikenakan Charge ye. . #TeamShiha  #BNE  #agentaquaeyebalmmelaka  #agentaquaeyebalm  #AquaEyeBalm  #darkcircle  #darkcirclepleasegoaway  #eyebag  #bijikolestrol  #balmmata  #matapanda 🐼 #bnelover  #bnecodmelaka  #bneaquaeyebalm  #bneagentmelaka  #bnemagicscrub 
Be the designer of your own destiny 🤗👊 P.s. I know I posted a pic similar to this but hey this is a different one 🤳😂 #selfie #goodevening #earlier #restaurant #happyfriday #ponytail #smile #eyebag #vest #hoodies #quotes #helloworld #life #lovelife
Good morning cantik n handsome!!
Saturdate whats plan for today??👀
.
#saturdate #marykaylover #eyelashes #eyebag #morning #cupoflove #beautytips
🎉RAMADHAN & SYAWAL PROMO🎉
.
.
Berita baik buay u olls untuk grab *SPECIAL PRICE* dari husna bermula dari 25.5.2018 sehingga 25.6.2018.
.
.
Mai datang merisik sekarang sebelum sale tamat. Promo diskaun ni special untuk *#BNELOVERS* yang cantik gorgeous. . .
.
📲wassap 0199638749
🎉RAMADHAN & SYAWAL PROMO🎉 . . Berita baik buay u olls untuk grab *SPECIAL PRICE* dari husna bermula dari 25.5.2018 sehingga 25.6.2018. . . Mai datang merisik sekarang sebelum sale tamat. Promo diskaun ni special untuk *#BNELOVERS * yang cantik gorgeous. . . . 📲wassap 0199638749
🎉RAMADHAN & SYAWAL PROMO🎉
.
.
Berita baik buay u olls untuk grab *SPECIAL PRICE* dari husna bermula dari 25.5.2018 sehingga 25.6.2018.
.
.
Mai datang merisik sekarang sebelum sale tamat. Promo diskaun ni special untuk *#BNELOVERS* yang cantik gorgeous. . .
.
📲wassap 0199638749
🎉RAMADHAN & SYAWAL PROMO🎉 . . Berita baik buay u olls untuk grab *SPECIAL PRICE* dari husna bermula dari 25.5.2018 sehingga 25.6.2018. . . Mai datang merisik sekarang sebelum sale tamat. Promo diskaun ni special untuk *#BNELOVERS * yang cantik gorgeous. . . . 📲wassap 0199638749
🎉RAMADHAN & SYAWAL PROMO🎉
.
.
Berita baik buay u olls untuk grab *SPECIAL PRICE* dari husna bermula dari 25.5.2018 sehingga 25.6.2018.
.
.
Mai datang merisik sekarang sebelum sale tamat. Promo diskaun ni special untuk *#BNELOVERS* yang cantik gorgeous. . .
.
📲wassap 0199638749
🎉RAMADHAN & SYAWAL PROMO🎉 . . Berita baik buay u olls untuk grab *SPECIAL PRICE* dari husna bermula dari 25.5.2018 sehingga 25.6.2018. . . Mai datang merisik sekarang sebelum sale tamat. Promo diskaun ni special untuk *#BNELOVERS * yang cantik gorgeous. . . . 📲wassap 0199638749
Day off na from night shift ☺
#Eyebag #CaramelHotFudge #McDo