an online Instagram web viewer

#escapewithme medias

Photos

Sssttt pada tau mitos Kunto Bimo kagak? 
Itu tuh mitos yang dipercaya masyarakat sekitar candi Borobudur yang mengatakan bahwa siapa saja yang merogoh ke dalam sebuah stupa berongga dan dapat menyentuh bagian tertentu dari tubuh arca Buddha yang ada di dalamnya maka ia akan mendapatkan keberuntungan atau terkabul keinginannya.
Tapi itu cuma mitos, jadi jangan percaya! 
Bukannya keberuntungan yang didapat, malah bisa bikin arca Buddhanya rusak.

Kenapa? Kok bisa? 
Karena dorongan badan dari usaha untuk merogoh arca Buddha akan menekan batuan penyusun stupa yang akhirnya dapat merusaknya. Belum lagi sentuhan dari telapak tangan dan jari para pengunjung yang kotor dan mengandung mineral-mineral yang dapat mempercepat pelapukan arca Buddha yang ada di dalamnya. 
Meskipun aturan tersebut tidak tertulis, jadi mohon kesadarannya aja deh 😊

Nah selain unik karena proses penemuan, pemugaran, bentuk relief, bahkan mitos dan berbagai cerita sejarah yang menyertai, candi Borobudur termasuk dalam 7 keajaiban dunia dan ditetapkan sebagai Warisan Dunia oleh UNESCO. Bangga dong ya!!
.
@kitkat_id #KITKATIndoBreakSpot
#candiborobudur #borobudur #yogyakarta #jogjaistimewa #prasejarah #jogjakarta #ucikjalanjalan #journey #myjourney #escapewithme #journeywithme #weekendescape #weekendvibes #holidaymood #escapewithme #explorejogja #explorejogjakarta #wonderfuljogjakarta #wonderfulindonesia
Sssttt pada tau mitos Kunto Bimo kagak? Itu tuh mitos yang dipercaya masyarakat sekitar candi Borobudur yang mengatakan bahwa siapa saja yang merogoh ke dalam sebuah stupa berongga dan dapat menyentuh bagian tertentu dari tubuh arca Buddha yang ada di dalamnya maka ia akan mendapatkan keberuntungan atau terkabul keinginannya. Tapi itu cuma mitos, jadi jangan percaya! Bukannya keberuntungan yang didapat, malah bisa bikin arca Buddhanya rusak. Kenapa? Kok bisa? Karena dorongan badan dari usaha untuk merogoh arca Buddha akan menekan batuan penyusun stupa yang akhirnya dapat merusaknya. Belum lagi sentuhan dari telapak tangan dan jari para pengunjung yang kotor dan mengandung mineral-mineral yang dapat mempercepat pelapukan arca Buddha yang ada di dalamnya. Meskipun aturan tersebut tidak tertulis, jadi mohon kesadarannya aja deh 😊 Nah selain unik karena proses penemuan, pemugaran, bentuk relief, bahkan mitos dan berbagai cerita sejarah yang menyertai, candi Borobudur termasuk dalam 7 keajaiban dunia dan ditetapkan sebagai Warisan Dunia oleh UNESCO. Bangga dong ya!! . @kitkat_id #KITKATIndoBreakSpot  #candiborobudur  #borobudur  #yogyakarta  #jogjaistimewa  #prasejarah  #jogjakarta  #ucikjalanjalan  #journey  #myjourney  #escapewithme  #journeywithme  #weekendescape  #weekendvibes  #holidaymood  #escapewithme  #explorejogja  #explorejogjakarta  #wonderfuljogjakarta  #wonderfulindonesia 
Today is a little bittersweet! My last day in Buenos Aires, Puntarenus.
These kids have changed a lot of me! As much as I helped them they helped me more then they can ever know! Im so honored to have had a portion of time in their lives!
.
Yes, their taller then me 😂
.
.
Off to my next venture.....
.
.
.
#teacher #teachabroad #blessed #ilovemylife #escapewithme #blessingsonblessings #myjourney #neverstopbelieving #dreamsdocometrue #itsnevergoodbye #itsseeyoulater
The word vacation will bring many thoughts to ones mind. No work, beautiful resort, sandy beaches, ocean, romantic scenery or family fun; those are some of the natural thoughts that will occur. One in particular is "food"! Everyday life can have you eating on a "routine" due to work and convenience. To be on vacation is forgetting a diet, a routine and trying foods that are part of the "scenery" that you inhabit durning your vacation. Here at Escape, we have personal Chefs that will prepare you gourmet meals for you and your family. Breakfast, lunch or dinner will be at your request. This service becomes available when you purchase a Mansion/Villa rental with us for 5days or more. See you soon!
--------------------------------------------
Contact us 
Info@EscapeLux.com
www.EscapeLux.com
-------------------------------------------
#EscapeLux #EscapeLuxury #EscapeWithMe #Luxury #Concierge #Food #Foodie #FoodPorn #Taste #Amazing #Good #Instagood #Vacation #Traveling #iTravel #Chef #Health #Healthy #HealthIsWealth #Miami #MiamiBeach #SouthBeach #SoBe #LA #Vegas #ValentinesDay #NYC
The word vacation will bring many thoughts to ones mind. No work, beautiful resort, sandy beaches, ocean, romantic scenery or family fun; those are some of the natural thoughts that will occur. One in particular is "food"! Everyday life can have you eating on a "routine" due to work and convenience. To be on vacation is forgetting a diet, a routine and trying foods that are part of the "scenery" that you inhabit durning your vacation. Here at Escape, we have personal Chefs that will prepare you gourmet meals for you and your family. Breakfast, lunch or dinner will be at your request. This service becomes available when you purchase a Mansion/Villa rental with us for 5days or more. See you soon! -------------------------------------------- Contact us Info@EscapeLux.com www.EscapeLux.com ------------------------------------------- #EscapeLux  #EscapeLuxury  #EscapeWithMe  #Luxury  #Concierge  #Food  #Foodie  #FoodPorn  #Taste  #Amazing  #Good  #Instagood  #Vacation  #Traveling  #iTravel  #Chef  #Health  #Healthy  #HealthIsWealth  #Miami  #MiamiBeach  #SouthBeach  #SoBe  #LA  #Vegas  #ValentinesDay  #NYC 
I Just want to escape someplace with you 😍
~
My Secret Desire ♠️
#escapewithme #paradise #justus #mysecretdesire♠️ #us #sexallday
There’s a constant battle within me🤺...why do we put up with things that sadden us 🥺and stay away from the things that makes us happy😁?The human species 👫confuses me a lot! Stay on your happy trail🛤☁️,times will get tough...don’t give up! 👊🏼 *if only I could practice what I preach*🥺
:
:
:
:
:
#escapewithme #astrophotography #starrynight #visualcreatorz #visualsoflife #discoverearth #stayandwonder #getlost #globe_travel #jaw_dropping_shotz #ig_shots #pixel_ig #nightsky #magical_shotz #fantasyphotography
There’s a constant battle within me🤺...why do we put up with things that sadden us 🥺and stay away from the things that makes us happy😁?The human species 👫confuses me a lot! Stay on your happy trail🛤☁️,times will get tough...don’t give up! 👊🏼 *if only I could practice what I preach*🥺 : : : : : #escapewithme  #astrophotography  #starrynight  #visualcreatorz  #visualsoflife  #discoverearth  #stayandwonder  #getlost  #globe_travel  #jaw_dropping_shotz  #ig_shots  #pixel_ig  #nightsky  #magical_shotz  #fantasyphotography 
So excited to have @hotelxcaretmexico as our home for our inaugural Escape to Mexico June 2019! 💚 🇲🇽💚
#EscapeToMexico2019 #EscapeWithMe #travel #travellife #wanderlust #travelgroup #mexico
Taking in the view 💙 Sometimes you just need to take a moment and appreciate life.

#spiritsofescape #escapewithme #getawayoften #vacationlife #sunsetviews #beachlife #grateful #experiencelife
What an amazing team to work with for the last 6months! .
With hard work, positivity and alot of laughs we made this year spectacular!
.
Coopecep you have my heart! ❤
.
Last week😕

#greatteam #teacherteacher #Coopecepteam #newjourneyahead #buenosairesCR #escapewithme #puravida #imblessed #justliving2018 #smile #laugh #dance
Souls that are filled with pure light are the most feared. Because they extract truths wherever they manage to land; breaking down the constructions of realities that were built from falsehood. You know the feeling after being in darkness for so long... light always hurts the eyes... #worldtravel #escapewithme #wildheart #thailand #asia #light #souls #libertà #unicornsarereal #artisawayofsurvival #theartofbeingyou #glowinthedark #aophangnga
What if you treat yourself for the Holidays this year? 😍
-
As you can see, my house is getting ready for Christmas, and around this time last year, I gave myself the greatest gift, although I dodn't know at the time.
-
I had taken the first step toward changing my life. And that small step put me on the path to building my own online business 💻
-
Even though I'm still not finished building it, I've come so far in a year and I wouldn't have it any other way. Soon I'll be able to make this my full time income and job, and I'll finally the one thing I've been dreaming of for years: Time Freedom.
-
Freedom to spend my days however I see fit, freedom to work from anywhere, freedom to travel and spend time with my family without having to ask for time off from a boss. And THAT, will be the greatest gift of all 🤩
-
If you want to do the same, click the link in my bio to learn mys secrets to building your Lifestyle Business @spiritsofescape -
This year for the Holidays, give yourself the greates gift: Create a life you Love ❤

#spiritsofescape #escapewithme #changeyourlifetoday #freedomlifestyle #vacationlife #laptoplifestyle #createalifeyoulove #dreambig #holidayspirit #treatyourselfright
What if you treat yourself for the Holidays this year? 😍 - As you can see, my house is getting ready for Christmas, and around this time last year, I gave myself the greatest gift, although I dodn't know at the time. - I had taken the first step toward changing my life. And that small step put me on the path to building my own online business 💻 - Even though I'm still not finished building it, I've come so far in a year and I wouldn't have it any other way. Soon I'll be able to make this my full time income and job, and I'll finally the one thing I've been dreaming of for years: Time Freedom. - Freedom to spend my days however I see fit, freedom to work from anywhere, freedom to travel and spend time with my family without having to ask for time off from a boss. And THAT, will be the greatest gift of all 🤩 - If you want to do the same, click the link in my bio to learn mys secrets to building your Lifestyle Business @spiritsofescape - This year for the Holidays, give yourself the greates gift: Create a life you Love ❤ #spiritsofescape  #escapewithme  #changeyourlifetoday  #freedomlifestyle  #vacationlife  #laptoplifestyle  #createalifeyoulove  #dreambig  #holidayspirit  #treatyourselfright 
Monday mornin’ and I’m feeling the pull back into nature... anyone feelin’ me? 🌿 ⠀
Come and escape with me tomorrow night for an hour of vinyasa bliss! 🌼
Tuesday 6:15pm - 7:15pm at @jessicadewaryoga ⠀
All levels welcome! 🌙
See you on the mat yogis!⠀
Book your space via @mindbody and pay as you feel! 🥰

#jessicadewaryoga #payasyoufeel  #vinyasa #asana #escapewithme #yoga #meditation #yogahawthorn #yogamelbourne #yogateacher #namaste
Masih seputaran Puncak Becici.
Tempat ini unik banget selain ada pohon pinus yang keren buat foto, ada banyak spot foto menarik lainnya yang instagramable banget, trus pas dipuncaknya bisa liat view yang syahdu banget.
Gak susah dan gak jauh trekkingnya, hawanya sejuk lumayan panas 😁

Ps : ditempat wisata seperti ini, diharapkan jangan buang sampah sembarangan ya, apalagi buang mantan!
.
📌 Puncak Becici, Yogyakarta

@kitkat_id #KITKATIndoBreakSpot
#puncakbecici #yogyakarta #jogjatrip #jogjaistimewa #prasejarah #situswarungbotojogja #jogjakarta #ucikjalanjalan #journey #myjourney #escapewithme #journeywithme #weekendgateway #weekendescape #weekendvibes #holidaymood #escapewithme #explorejogja #explorejogjakarta #wonderfuljogjakarta #wonderfulindonesia
Masih seputaran Puncak Becici. Tempat ini unik banget selain ada pohon pinus yang keren buat foto, ada banyak spot foto menarik lainnya yang instagramable banget, trus pas dipuncaknya bisa liat view yang syahdu banget. Gak susah dan gak jauh trekkingnya, hawanya sejuk lumayan panas 😁 Ps : ditempat wisata seperti ini, diharapkan jangan buang sampah sembarangan ya, apalagi buang mantan! . 📌 Puncak Becici, Yogyakarta @kitkat_id #KITKATIndoBreakSpot  #puncakbecici  #yogyakarta  #jogjatrip  #jogjaistimewa  #prasejarah  #situswarungbotojogja  #jogjakarta  #ucikjalanjalan  #journey  #myjourney  #escapewithme  #journeywithme  #weekendgateway  #weekendescape  #weekendvibes  #holidaymood  #escapewithme  #explorejogja  #explorejogjakarta  #wonderfuljogjakarta  #wonderfulindonesia 
NYC has magic everywhere! 🤩 Have you ever seen this anywhere else? Because if you have I need to go!

#spiritsofescape #escapewithme #travelstories #discovernewplaces #getawayoften #experiencelife #adventurelover #picoftheday
7th Night of Miracles! I live and breath Costa Rica! .
.
Im blessed everyday with happiness, challenges, lessons and just finding myself! The universe is so good!
.
.
Pura Vida! 🇨🇷
#raiseyourvibration #blessed #escapewithme #lovemylife #smile #dance #befree
Sesungguhnya jumpsuit adalah baju yang menyulitkan untuk pipis. Sekian.
.
📌 Taman Amaryllis, Gunung Kidul, Yogyakarta

#yogyakarta #jogjatrip #jogjaistimewa #jogjakarta #ucikjalanjalan #journey #myjourney #escapewithme #journeywithme #weekendgateway #weekendescape #weekendvibes #holidaymood #escapewithme #explorejogja #explorejogjakarta #wonderfuljogjakarta #wonderfulindonesia
'Ugh, God, I wish I had the skill
 To just be fine and cool and chill☃️'
•••
So it's been 3 weeks and I cant stop listening to Be More Chill... someone go see this show with me this spring 🙃
•••
In other news here I am attempting to be chill in the Rockies just before some of the instructors my brother works with tried to photobomb me 👌🏻 SO glad we ended up going to Loveland this day, the snow was amazing 👏🏻👏🏻
•••
#travelmore #colorado #rockymountains #lovelandcolorado #loveland #escapewithme #travelcolorado #snow #adventure #travel #bemorechill #illneverbeyourrobdeniro #formejoepesciisfine
'Ugh, God, I wish I had the skill To just be fine and cool and chill☃️' ••• So it's been 3 weeks and I cant stop listening to Be More Chill... someone go see this show with me this spring 🙃 ••• In other news here I am attempting to be chill in the Rockies just before some of the instructors my brother works with tried to photobomb me 👌🏻 SO glad we ended up going to Loveland this day, the snow was amazing 👏🏻👏🏻 ••• #travelmore  #colorado  #rockymountains  #lovelandcolorado  #loveland  #escapewithme  #travelcolorado  #snow  #adventure  #travel  #bemorechill  #illneverbeyourrobdeniro  #formejoepesciisfine 
Puncak Becici lokasinya di Desa Muntuk, Kecamatan Dlingo, Kabupaten Bantul atau 30 Km dari pusat kota Yogyakarta atau sekitar 1 jam perjalanan (jalanan menuju kesana juga uda berliku liku & nanjak).
..
Puncak Becici sebenarnya hutan pinus seluas 4,4 hektar, hawanya sejuk man (yaiya karena pake acara trekking), banyak spot foto menarik tapi gak sempat keliling ke semuanya, tempatnya syahdu buat nikmatin sunset atau sekedar duduk2 doang 😁 (tapi sayang gak nyadar pas foto ternyata ada sampah tissue dipojokan, baru sadarnya barusan) 😭
.
📌 Puncak Becici, Yogyakarta
..
Thank for the beautiful picture @ucik_nh
..
#sobojogja #ayosobojogja #sobojogjatour #toursobojogja #puncakbecici #yogyakarta #jogjatrip #jogjaistimewa #prasejarah #situswarungbotojogja #jogjakarta #ucikjalanjalan #journey #myjourney #escapewithme #journeywithme #weekendgateway #weekendescape #weekendvibes #holidaymood #escapewithme #explorejogja #explorejogjakarta #wonderfuljogjakarta #wonderfulindonesia
Puncak Becici lokasinya di Desa Muntuk, Kecamatan Dlingo, Kabupaten Bantul atau 30 Km dari pusat kota Yogyakarta atau sekitar 1 jam perjalanan (jalanan menuju kesana juga uda berliku liku & nanjak). .. Puncak Becici sebenarnya hutan pinus seluas 4,4 hektar, hawanya sejuk man (yaiya karena pake acara trekking), banyak spot foto menarik tapi gak sempat keliling ke semuanya, tempatnya syahdu buat nikmatin sunset atau sekedar duduk2 doang 😁 (tapi sayang gak nyadar pas foto ternyata ada sampah tissue dipojokan, baru sadarnya barusan) 😭 . 📌 Puncak Becici, Yogyakarta .. Thank for the beautiful picture @ucik_nh .. #sobojogja  #ayosobojogja  #sobojogjatour  #toursobojogja  #puncakbecici  #yogyakarta  #jogjatrip  #jogjaistimewa  #prasejarah  #situswarungbotojogja  #jogjakarta  #ucikjalanjalan  #journey  #myjourney  #escapewithme  #journeywithme  #weekendgateway  #weekendescape  #weekendvibes  #holidaymood  #escapewithme  #explorejogja  #explorejogjakarta  #wonderfuljogjakarta  #wonderfulindonesia 
'Tis the Season 🎁🎄☃️ What's your favorite season?
-
I had never been in New York during the hildays and I just loved discovering the Holiday Windows 😍
-
The Xmas spirit really comes alive in this magical city 🤩 Being obsessed with Xmas you can imagine my excitement!
-
Do you love Xmas as much as I do?

#spiritsofescape #escapewithme #travelgoals #getawayoften #discovernewplaces #xmasspirit #wandererlife #vacationlife #xmascolors #grateful
"Anything that annoys you is for teaching you patience.
Anyone who abandons you is for 
teaching you how to stand up 
on your own two feet.
Anything that angers you is for teaching you forgiveness and compassion.
Anything that has power over you is for teaching you how to take your power back.
Anything you hate is for 
teaching you unconditional love.
Anything you fear is for 
teaching you courage to 
overcome your fear.
Anything you can’t control is for teaching you how to let go and trust the Universe"
♡
#Jackson Kiddard
♡ ♡
"Anything that annoys you is for teaching you patience. Anyone who abandons you is for  teaching you how to stand up  on your own two feet. Anything that angers you is for teaching you forgiveness and compassion. Anything that has power over you is for teaching you how to take your power back. Anything you hate is for  teaching you unconditional love. Anything you fear is for  teaching you courage to  overcome your fear. Anything you can’t control is for teaching you how to let go and trust the Universe" ♡ #Jackson  Kiddard ♡ ♡
As you all know, I do travel portraits and I'm looking for spots for this next springs retreat.  Where would you like your picture made. Anyone have suggestions on a spot around Oklahoma or Colorado you recommend? I took this image in Colorado, just outside Colorado Springs.
——————————
#voulezvousboudoirtulsa 
#travelportraits 
#oklahomaphotographer 
#tulsaphotographer 
#fineartphotography 
#wonderlust 
#escapewithme
Puncak Becici lokasinya di Desa Muntuk, Kecamatan Dlingo, Kabupaten Bantul atau 30 Km dari pusat kota Yogyakarta atau sekitar 1 jam perjalanan (jalanan menuju kesana juga uda berliku liku & nanjak).
Puncak Becici sebenarnya hutan pinus seluas 4,4 hektar, hawanya sejuk man (yaiya karena pake acara trekking), banyak spot foto menarik tapi gak sempat keliling ke semuanya, tempatnya syahdu buat nikmatin sunset atau sekedar duduk2 doang 😁 (tapi sayang gak nyadar pas foto ternyata ada sampah tissue dipojokan, baru sadarnya barusan) 😭
.
📌 Puncak Becici, Yogyakarta

@kitkat_id #KITKATIndoBreakSpot
#puncakbecici #yogyakarta #jogjatrip #jogjaistimewa #prasejarah #situswarungbotojogja #jogjakarta #ucikjalanjalan #journey #myjourney #escapewithme #journeywithme #weekendgateway #weekendescape #weekendvibes #holidaymood #escapewithme #explorejogja #explorejogjakarta #wonderfuljogjakarta #wonderfulindonesia
Puncak Becici lokasinya di Desa Muntuk, Kecamatan Dlingo, Kabupaten Bantul atau 30 Km dari pusat kota Yogyakarta atau sekitar 1 jam perjalanan (jalanan menuju kesana juga uda berliku liku & nanjak). Puncak Becici sebenarnya hutan pinus seluas 4,4 hektar, hawanya sejuk man (yaiya karena pake acara trekking), banyak spot foto menarik tapi gak sempat keliling ke semuanya, tempatnya syahdu buat nikmatin sunset atau sekedar duduk2 doang 😁 (tapi sayang gak nyadar pas foto ternyata ada sampah tissue dipojokan, baru sadarnya barusan) 😭 . 📌 Puncak Becici, Yogyakarta @kitkat_id #KITKATIndoBreakSpot  #puncakbecici  #yogyakarta  #jogjatrip  #jogjaistimewa  #prasejarah  #situswarungbotojogja  #jogjakarta  #ucikjalanjalan  #journey  #myjourney  #escapewithme  #journeywithme  #weekendgateway  #weekendescape  #weekendvibes  #holidaymood  #escapewithme  #explorejogja  #explorejogjakarta  #wonderfuljogjakarta  #wonderfulindonesia 
My second night of Hanukkah present!
.
.
.
The bond and the friendship I share with these two beautiful women!
.
.
An acquaintance that became a friendship soon after became family! 
@abarrantesleiva @allison.mae.hinkel 
You both have my heart! Thank you for the rock solid friendship! ❤️❤️❤️❤️
#friendsthatbecomefamily❤️ #thankyou #secondnightofhanukkah #puravida #ticolife #beunosairesfamily #watchmelive #escapewithme #livelifetothefullest
Breakfast in New York 🍎 One of my favorite things when I travel is to order breakfast in bed 😍
-
What's your favorite thing to do on a trip?

#spiritsofescape #escapewithme #getawayoften #travelgoals #adventurelover #foodieforlife #experiencelife #discovernewplaces
Magnificent Balinese - Style Venetian Islands Villa with 60 feet of water frontage, pool and expansive rooftop deck. Soaring ceilings, large bay windows, Bangkirai Wood, Chef's Kitchen, entertainment room with pool table and marble topped bar are just some of the "flairs" that come with this beautiful home. The outdoor dinning area and the basketball court are a must see!

5Beds
5.5Baths
6,044 Square Feet
------------------------------------------------------
For inquires on Villa Taö 
Contact:
📱786.592.8599
💻info@EscapeLux.com
--------------------------------------------------------
#EscapeLux #EscapeWithMe #TravelWriter #Travel #InstaTravel #TravelGram #Tourism #Instago #PassPortReady #TravelBlogger #WanderLust #ilovetravel #Traveler #instatravelling #InstaVacation #Traveling #Miami #MiamiBeach #SouthBeach #Luxury #Vacation #Concierge #Beautiful #InstaGood #NBA #Futbol #BachelorParty #BacheloretteParty
Magnificent Balinese - Style Venetian Islands Villa with 60 feet of water frontage, pool and expansive rooftop deck. Soaring ceilings, large bay windows, Bangkirai Wood, Chef's Kitchen, entertainment room with pool table and marble topped bar are just some of the "flairs" that come with this beautiful home. The outdoor dinning area and the basketball court are a must see! 5Beds 5.5Baths 6,044 Square Feet ------------------------------------------------------ For inquires on Villa Taö Contact: 📱786.592.8599 💻info@EscapeLux.com -------------------------------------------------------- #EscapeLux  #EscapeWithMe  #TravelWriter  #Travel  #InstaTravel  #TravelGram  #Tourism  #Instago  #PassPortReady  #TravelBlogger  #WanderLust  #ilovetravel  #Traveler  #instatravelling  #InstaVacation  #Traveling  #Miami  #MiamiBeach  #SouthBeach  #Luxury  #Vacation  #Concierge  #Beautiful  #InstaGood  #NBA  #Futbol  #BachelorParty  #BacheloretteParty 
@escapewithmee_ 😍😍
Checkout the link in my bio
#escapewithme #beauty #beautiful #movies #moviesbhandara #instagrammodels
And at the end of the day...
Your feet should be dirty 👣, your hair messy 💇, and your eyes sparkling 👀
.
📌 Situs Warungboto, Yogyakarta

#situswarungboto #yogyakarta #jogjatrip #jogjaistimewa #prasejarah #situswarungbotojogja #jogjakarta #ucikjalanjalan #journey #myjourney #escapewithme #journeywithme #weekendgateway #weekendescape #weekendvibes #holidaymood #escapewithme #explorejogja #explorejogjakarta #wonderfuljogjakarta #wonderfulindonesia
And at the end of the day... Your feet should be dirty 👣, your hair messy 💇, and your eyes sparkling 👀 . 📌 Situs Warungboto, Yogyakarta #situswarungboto  #yogyakarta  #jogjatrip  #jogjaistimewa  #prasejarah  #situswarungbotojogja  #jogjakarta  #ucikjalanjalan  #journey  #myjourney  #escapewithme  #journeywithme  #weekendgateway  #weekendescape  #weekendvibes  #holidaymood  #escapewithme  #explorejogja  #explorejogjakarta  #wonderfuljogjakarta  #wonderfulindonesia 
Escape Lux, all new at the Fontainebleau 3BR Penthouse $1,300/night (Regularly. $1,899/night) Ocean view | 36th fl. | 2500 sq ft. | Accommodates up to 8 people | 3 King beds & one Queen pullout couch. Newly renovated | Granite bathroom | Furnished balcony. Contact us at 📱786.592.8599 | -------------------------------------------------
#Miami #MiamiBeach #SouthBeach #SoBe #Passport #Tourist #Escape #EscapeWithMe #Lavish #Champagne #Pool #Travel #Concierge #Luxury #EscapeLuxury #Vacation #Fontainebleau #Suites #InstaGood #Traveling #Vacation #ArtBaselMiami2018 #EscapeLux #PentHouse
Escape Lux, all new at the Fontainebleau 3BR Penthouse $1,300/night (Regularly. $1,899/night) Ocean view | 36th fl. | 2500 sq ft. | Accommodates up to 8 people | 3 King beds & one Queen pullout couch. Newly renovated | Granite bathroom | Furnished balcony. Contact us at 📱786.592.8599 | ------------------------------------------------- #Miami  #MiamiBeach  #SouthBeach  #SoBe  #Passport  #Tourist  #Escape  #EscapeWithMe  #Lavish  #Champagne  #Pool  #Travel  #Concierge  #Luxury  #EscapeLuxury  #Vacation  #Fontainebleau  #Suites  #InstaGood  #Traveling  #Vacation  #ArtBaselMiami2018  #EscapeLux  #PentHouse 
#ThrowbackThursday to a sunny spa day in Budapest. My trip to Budapest back in October could not have come at a better time. I was feeling overwhelmed with the move to Malta and wasn’t settling in well. A city break with my gorgeous bestie @freeespiritlisa was everything I needed and more. ⠀
Anytime I feel overwhelmed my first instinct is to run away. And over time I’ve learned that’s not actually a bad thing. Yes you have to face situations, be uncomfortable and grow. But sometimes escaping gives you the headspace you need to do just that. Plus a spa day never hurts either...⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#gellertspa #budapest #budapestspa #spaday #headspace #citybreak #travelblogger #bikinigirl #bikinifitness #travelfit #mentalhealth #healthandhappiness #escapewithme #cityescape #freespirit #travelbug #wanderlust #thermalspa
#ThrowbackThursday  to a sunny spa day in Budapest. My trip to Budapest back in October could not have come at a better time. I was feeling overwhelmed with the move to Malta and wasn’t settling in well. A city break with my gorgeous bestie @freeespiritlisa was everything I needed and more. ⠀ Anytime I feel overwhelmed my first instinct is to run away. And over time I’ve learned that’s not actually a bad thing. Yes you have to face situations, be uncomfortable and grow. But sometimes escaping gives you the headspace you need to do just that. Plus a spa day never hurts either...⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #gellertspa  #budapest  #budapestspa  #spaday  #headspace  #citybreak  #travelblogger  #bikinigirl  #bikinifitness  #travelfit  #mentalhealth  #healthandhappiness  #escapewithme  #cityescape  #freespirit  #travelbug  #wanderlust  #thermalspa 
Are you ready to change your life?
-
Do you want to learn how to leverage social media to build your own online business? @spiritsofescape -
A few months back i started my own online journey, and I wouldn't trade it for anything!
-
If you want to do the same, I can give you access to the same training I've been using to create my very own business!
-
Just click the link in my bio to learn more @spiritsofescape -
Here's to creating a life you love 😍

#spiritsofescape #escapewithme #freedomlifestyle #laptoplifestyle #vacationlife #experiencelife #createalifeyoulove #changeyourlifetoday #travelholic #getawayoften #adventurelover #travelnow
Are you ready to change your life? - Do you want to learn how to leverage social media to build your own online business? @spiritsofescape - A few months back i started my own online journey, and I wouldn't trade it for anything! - If you want to do the same, I can give you access to the same training I've been using to create my very own business! - Just click the link in my bio to learn more @spiritsofescape - Here's to creating a life you love 😍 #spiritsofescape  #escapewithme  #freedomlifestyle  #laptoplifestyle  #vacationlife  #experiencelife  #createalifeyoulove  #changeyourlifetoday  #travelholic  #getawayoften  #adventurelover  #travelnow 
SLG, all new at the Fontainebleau 3BR Penthouse $1,300/night (Regularly. $1,899/night) Ocean view | 36th fl. | 2500 sq ft. | Accommodates up to 8 people | 3 King beds & one Queen pullout couch. Newly renovated | Granite bathroom | Furnished balcony. Contact us at 📱786.592.8599 | -------------------------------------------------
#Miami #MiamiBeach #SouthBeach #SoBe #Passport #Tourist #Escape #EscapeWithMe #Lavish #Champagne #Pool #Travel #Concierge #Luxury #EscapeLuxury #Vacation #Fontainebleau #Suites #InstaGood #Traveling #Vacation #ArtBaselMiami2018 #EscapeLux #PentHouse
SLG, all new at the Fontainebleau 3BR Penthouse $1,300/night (Regularly. $1,899/night) Ocean view | 36th fl. | 2500 sq ft. | Accommodates up to 8 people | 3 King beds & one Queen pullout couch. Newly renovated | Granite bathroom | Furnished balcony. Contact us at 📱786.592.8599 | ------------------------------------------------- #Miami  #MiamiBeach  #SouthBeach  #SoBe  #Passport  #Tourist  #Escape  #EscapeWithMe  #Lavish  #Champagne  #Pool  #Travel  #Concierge  #Luxury  #EscapeLuxury  #Vacation  #Fontainebleau  #Suites  #InstaGood  #Traveling  #Vacation  #ArtBaselMiami2018  #EscapeLux  #PentHouse 
The word vacation will bring many thoughts to ones mind. No work, beautiful resort, sandy beaches, ocean, romantic scenery or family fun; those are some of the natural thoughts that will occur. One in particular is "food"! Everyday life can have you eating on a "routine" due to work and convenience. To be on vacation is forgetting a diet, a routine and trying foods that are part of the "scenery" that you inhabit durning your vacation. Here at Escape, we have personal Chefs that will prepare you gourmet meals for you and your family. Breakfast, lunch or dinner will be at your request. This service becomes available when you purchase a Mansion/Villa rental with us for 5days or more. See you soon!
--------------------------------------------
Contact us 
Info@EscapeLux.com
www.EscapeLux.com
-------------------------------------------
#EscapeLux #EscapeLuxury #EscapeWithMe #Luxury #Concierge #Food #Foodie #FoodPorn #Taste #Amazing #Good #Instagood #Vacation #Traveling #iTravel #Chef #Health #Healthy #HealthIsWealth #Miami #MiamiBeach #SouthBeach #SoBe #LA #Vegas #ValentinesDay #NYC
The word vacation will bring many thoughts to ones mind. No work, beautiful resort, sandy beaches, ocean, romantic scenery or family fun; those are some of the natural thoughts that will occur. One in particular is "food"! Everyday life can have you eating on a "routine" due to work and convenience. To be on vacation is forgetting a diet, a routine and trying foods that are part of the "scenery" that you inhabit durning your vacation. Here at Escape, we have personal Chefs that will prepare you gourmet meals for you and your family. Breakfast, lunch or dinner will be at your request. This service becomes available when you purchase a Mansion/Villa rental with us for 5days or more. See you soon! -------------------------------------------- Contact us Info@EscapeLux.com www.EscapeLux.com ------------------------------------------- #EscapeLux  #EscapeLuxury  #EscapeWithMe  #Luxury  #Concierge  #Food  #Foodie  #FoodPorn  #Taste  #Amazing  #Good  #Instagood  #Vacation  #Traveling  #iTravel  #Chef  #Health  #Healthy  #HealthIsWealth  #Miami  #MiamiBeach  #SouthBeach  #SoBe  #LA  #Vegas  #ValentinesDay  #NYC 
Happiness radiates like the fragrance from a flower and draws all good things towards you.

Kesan pertama saat sampai di Taman Amaryllis, "Wah ini sih syahdu banget, bunga2 ini wajib dijaga sebaik2nya dengan foto tanpa menginjak & merusak!"
.
📌 Taman Amaryllis, Gunung Kidul, Yogyakarta

@kitkat_id #KITKATIndoBreakSpot
#situswarungboto #yogyakarta #jogjatrip #jogjaistimewa #tamanbungaamaryllis #amaryllis #amaryllisflower #amaryllisgarden #jogjakarta #ucikjalanjalan #journey #myjourney #escapewithme #journeywithme #weekendgateway #weekendescape #weekendvibes #holidaymood #escapewithme #explorejogja #explorejogjakarta #wonderfuljogjakarta #wonderfulindonesia #pesonajogja #jogjarame
Happiness radiates like the fragrance from a flower and draws all good things towards you. Kesan pertama saat sampai di Taman Amaryllis, "Wah ini sih syahdu banget, bunga2 ini wajib dijaga sebaik2nya dengan foto tanpa menginjak & merusak!" . 📌 Taman Amaryllis, Gunung Kidul, Yogyakarta @kitkat_id #KITKATIndoBreakSpot  #situswarungboto  #yogyakarta  #jogjatrip  #jogjaistimewa  #tamanbungaamaryllis  #amaryllis  #amaryllisflower  #amaryllisgarden  #jogjakarta  #ucikjalanjalan  #journey  #myjourney  #escapewithme  #journeywithme  #weekendgateway  #weekendescape  #weekendvibes  #holidaymood  #escapewithme  #explorejogja  #explorejogjakarta  #wonderfuljogjakarta  #wonderfulindonesia  #pesonajogja  #jogjarame 
Travel Tip Tuesday: 👉🏽 If you plan on flying anytime in the next 1-11 months, today is ‘Travel Deal Tuesday’...the day to find great deals on airfare.
👉🏽 Some faves sites of mine are 🐇hopper and Scott’s Cheap Flights. 
__________

#TheUnidentifiedRedhead
#TravelCoach
#ChooseOptimism
#GlobeTrotter
#StayAndWander
#GetLost
#TravelQueen
#HalfFull
#funfunfun
#EscapeWithMe
#TheGoldenHour
#solotravelingisfun
#DreamVacations
#WorldTraveler
#WeAreTravelGirls
#LadiesGoneGlobal
#DreamHolidays
#GirlMeetsGlobe
#TravelWeekend
#AnUnforgettableJourney
#PlayYourGame
__________

#JustGetAway #FrenchVanilla #GoldenRule #KeepSmiling
Travel Tip Tuesday: 👉🏽 If you plan on flying anytime in the next 1-11 months, today is ‘Travel Deal Tuesday’...the day to find great deals on airfare. 👉🏽 Some faves sites of mine are 🐇hopper and Scott’s Cheap Flights. __________ #TheUnidentifiedRedhead  #TravelCoach  #ChooseOptimism  #GlobeTrotter  #StayAndWander  #GetLost  #TravelQueen  #HalfFull  #funfunfun  #EscapeWithMe  #TheGoldenHour  #solotravelingisfun  #DreamVacations  #WorldTraveler  #WeAreTravelGirls  #LadiesGoneGlobal  #DreamHolidays  #GirlMeetsGlobe  #TravelWeekend  #AnUnforgettableJourney  #PlayYourGame  __________ #JustGetAway  #FrenchVanilla  #GoldenRule  #KeepSmiling 
Anything is possible, but you need to dream it first 💙
-
Dreaming is essential to accomplish anything remotely out of the ordinary.
-
If you don't dream it, you won't do it. So keep on dreaming.

#spiritsofescape #escapewithme #dreambig #traveloften #freedomlifestyle #experiencelife #discovernewplaces #vacationlife
The finer things in life. Look, behold, embrace, touch, grab, indulge, experience the Luxurious Life that your hard labor rewards it with... www.EscapeLux.com -------------------------------------------------------- __________________________________________________________ 📱786.592.8599
💻Info@EscapeLux.com

#EscapeLux #Luxurious #EscapeWithMe #SoBe #Concierge #Yacht  #Mia #SouthBeach #MiamiDays #MiamiBeach #MiamiNightLife #YachtDay #YachtCharter #Luxury  #Dubai #London #LasVegas #LA #Paris #France #SouthAmerica #Canada  #Fun
The finer things in life. Look, behold, embrace, touch, grab, indulge, experience the Luxurious Life that your hard labor rewards it with... www.EscapeLux.com -------------------------------------------------------- __________________________________________________________ 📱786.592.8599 💻Info@EscapeLux.com #EscapeLux  #Luxurious  #EscapeWithMe  #SoBe  #Concierge  #Yacht  #Mia  #SouthBeach  #MiamiDays  #MiamiBeach  #MiamiNightLife  #YachtDay  #YachtCharter  #Luxury  #Dubai  #London  #LasVegas  #LA  #Paris  #France  #SouthAmerica  #Canada  #Fun