an online Instagram web viewer

#enrichingwomenslives medias

Photos

Healing is important.  But don’t get stuck rehashing the past. The best healing is realizing you have the power within you to move forward with a completely new perspective snd attitude. Take back your power, don’t keep giving it to other people.  Decide today to begin anew.  Make a commitment to yourself to become who you truly want to be.  The take a step everyday toward being that person.  Those qualities are already there within you...they are just waiting for you to realize them.
Healing is important. But don’t get stuck rehashing the past. The best healing is realizing you have the power within you to move forward with a completely new perspective snd attitude. Take back your power, don’t keep giving it to other people. Decide today to begin anew. Make a commitment to yourself to become who you truly want to be. The take a step everyday toward being that person. Those qualities are already there within you...they are just waiting for you to realize them.
Cerita semalam...
.
Qila join #StartRightWorkshop 💪

Workshop ni merupakan satu sesi istimewa buat Beauty Consultants Mary Kay untuk memahami dengan lebih jelas langkah seterusnya yang perlu di ambil untuk membina kerjaya hebat di Mary Kay. 
Best sangat workshop ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay 😍

Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share 😘

Aqilah Jamaludin
0194491701
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMaryKay #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Love #Beautiful #Beauty #BeautyCare
Cerita semalam... . Qila join #StartRightWorkshop  💪 Workshop ni merupakan satu sesi istimewa buat Beauty Consultants Mary Kay untuk memahami dengan lebih jelas langkah seterusnya yang perlu di ambil untuk membina kerjaya hebat di Mary Kay. Best sangat workshop ni! Banyak benda baru yang Qila belajar walaupun Qila dah 2 tahun lebih bersama Mary Kay 😍 Berminat nak tau lebih lanjut tentang Mary Kay? Whatsapp Qila ye, Qila share 😘 Aqilah Jamaludin 0194491701 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay  #MaryKayMy  #MaryKayMalaysia  #MaryKayKL  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKaySelangor  #MaryKayPuncakAlam  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayProducts  #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #sayajual  #sayajualmurah  #jualan  #bazarpaknil  #trustedsellermalaysia  #MKCareer  #KerjayaMaryKay  #KerjayaMK  #WanitaHebat  #EnrichingWomensLives  #Love  #Beautiful  #Beauty  #BeautyCare 
Alhamdulilah. Selesai Skincare Class (SCC) with Smart Reader staffs. Happy sangat bila tengok dorg pun enjoy sepanjang class tu & dapat share info2 with them. Semua teruja dengan BE Mask tu & Skinvigorate Brush 😘😘😘
.
.
Ada yang nak session mcm ni? Meh wassap lekaihhh 😊😉
.
.
#ciksuejourney 
#enrichingwomenslives 
#ciksueyourmarykaybeautyconsultant
#puritycharming 
#Skinvigoratecleansingbrush 
#Roadtoflawlessskin 
#puritysakura 
#freesamples 
#freeconsultation 
#freeskincareclass 
#careeropportunity 
#mymarykaylife 
#mypassion❤️ #bazaarpaknil
#KualaLumpur
Alhamdulilah. Selesai Skincare Class (SCC) with Smart Reader staffs. Happy sangat bila tengok dorg pun enjoy sepanjang class tu & dapat share info2 with them. Semua teruja dengan BE Mask tu & Skinvigorate Brush 😘😘😘 . . Ada yang nak session mcm ni? Meh wassap lekaihhh 😊😉 . . #ciksuejourney  #enrichingwomenslives  #ciksueyourmarykaybeautyconsultant  #puritycharming  #Skinvigoratecleansingbrush  #Roadtoflawlessskin  #puritysakura  #freesamples  #freeconsultation  #freeskincareclass  #careeropportunity  #mymarykaylife  #mypassion ❤️ #bazaarpaknil  #KualaLumpur 
PROMOTION DECEMBER ⭐
.
MK MEN Daily Facial Wash & MK MEN Advanced Eye Cream 👨
•
Untuk siapa ya? 💋 Untuk mereka yang berumur 23 Tahun ke atas dan muka berminyak •
Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada suami 🙈 
Sesuai juga untuk yang mahu muka kelihatan sentiasa fresh dan kurangkan minyak dimuka 😉
•
•
Only for this month! Grab yours now 😉 Free pouch lg tu, boleh letak 2 barang tu didalam ☺
.
More info pm sis .
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
PROMOTION DECEMBER ⭐ . MK MEN Daily Facial Wash & MK MEN Advanced Eye Cream 👨 • Untuk siapa ya? 💋 Untuk mereka yang berumur 23 Tahun ke atas dan muka berminyak • Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada suami 🙈 Sesuai juga untuk yang mahu muka kelihatan sentiasa fresh dan kurangkan minyak dimuka 😉 • • Only for this month! Grab yours now 😉 Free pouch lg tu, boleh letak 2 barang tu didalam ☺ . More info pm sis . #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaynationalsalesdirectors  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #marykaylife  #enrichingwomenslives  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide 
Gathering Christmas (Exchange gift, BBQ & games) with sisterhood Mary Kay ⛄
Love this enthusiasm 💃
Merry christmas girlsss ⛄❄🌈
•
•
•
•
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #sisterhood #marykaysisterhood #enrichingwomenslives
Christmas Gathering with sisterhood Mary Kay ⛄
Thank you Rachell for inviting me and my Beauty Consultant 💖
Semoga sisterhood kita sentiasa kuat sampai bila² 😘 I wish you all the best in Mary Kay 🌈
•
•
•
•
Sisterhood Mary Kay is the best! 💕
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #sisterhood #marykaysisterhood #enrichingwomenslives
Christmas Gathering with sisterhood Mary Kay ⛄ Thank you Rachell for inviting me and my Beauty Consultant 💖 Semoga sisterhood kita sentiasa kuat sampai bila² 😘 I wish you all the best in Mary Kay 🌈 • • • • Sisterhood Mary Kay is the best! 💕 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #sisterhood  #marykaysisterhood  #enrichingwomenslives 
Feedback from one of my friends and also my vip customer. So glad when i got this message 😍 i’ve been using mary kay products almost 5 years and it has changed my skin beautifully. If it’s good for me, it’s good for you too. Can’t wait to see more progress on her skin ❤️ #positive #positivefeedback #satisfiedcustomer #enrichingwomenslives #marykay #marykayproducts #skincare #kulitbermasalah #flawless #beauty
A Global Company with Heart 💓 Our products aren’t just good for you and your family - they are good for the world and it’s people!!! It really is true and I am so grateful to be a part of it ✨ 
#MaryKayAusNZ #marykay #companywithaheart #enrichingwomenslives #skincare #makeup #morethanmakeup #monday .
Head to link in my bio for more info or DM me to see about joining our #mksisterhood
Assalamualaikum💕
Fikir yang indah-indah😘

Cantik kan Special beg dr MARY KAY ni

Beg tak datang sendirian tau, datang berteman with Botanical Effects set or With Timewise items

Nak koleksi beg special ni, Jom kita cantik & sihatkan kulit kita sesama dengan Mary Kay

Maii tekan 0194028331 WhatsApp Jannah cepat-cepat 
Saya gembirakan anda😘

#picturetokeep #ptk_love #marykay #beautyconsultant #enrichingwomenslives #lovely #loveall #loveforall #allaboutbeautician  #sayanakkulitcantik #jomjoinsaya #beauty #beautifullife #beautifuldestinations #ptk_nature #nature #artofAllah #forus #imhuman #ordinaryperson #tenangtenangaja #Subhanallah #Alhamdulillah #Lailahaillallah #Allahuakbar
Assalamualaikum💕 Fikir yang indah-indah😘 Cantik kan Special beg dr MARY KAY ni Beg tak datang sendirian tau, datang berteman with Botanical Effects set or With Timewise items Nak koleksi beg special ni, Jom kita cantik & sihatkan kulit kita sesama dengan Mary Kay Maii tekan 0194028331 WhatsApp Jannah cepat-cepat Saya gembirakan anda😘 #picturetokeep  #ptk_love  #marykay  #beautyconsultant  #enrichingwomenslives  #lovely  #loveall  #loveforall  #allaboutbeautician  #sayanakkulitcantik  #jomjoinsaya  #beauty  #beautifullife  #beautifuldestinations  #ptk_nature  #nature  #artofAllah  #forus  #imhuman  #ordinaryperson  #tenangtenangaja  #Subhanallah  #Alhamdulillah  #Lailahaillallah  #Allahuakbar 
Assalamualaikum💕
Fikir yang indah-indah😘

Moga kita beroleh kebaikan dari kesungguhan dalam berikhtiar

Jom kita cantik & sihatkan kulit kita sesama

Nak cuba & nak kenal MARY KAY

Maii tekan 0194028331 WhatsApp Jannah cepat-cepat 
Saya gembirakan anda😘

#picturetokeep #ptk_love #marykay #beautyconsultant #enrichingwomenslives #lovely #loveall #loveforall #allaboutbeautician #productphoto #productphotography #photography #sayanakkulitcantik #jomjoinsaya #beauty #beautifullife #beautifuldestinations #ptk_nature #nature #artofAllah #forus #imhuman #ordinaryperson #tenangtenangaja #Subhanallah #Alhamdulillah #Lailahaillallah #Allahuakbar
Assalamualaikum💕 Fikir yang indah-indah😘 Moga kita beroleh kebaikan dari kesungguhan dalam berikhtiar Jom kita cantik & sihatkan kulit kita sesama Nak cuba & nak kenal MARY KAY Maii tekan 0194028331 WhatsApp Jannah cepat-cepat Saya gembirakan anda😘 #picturetokeep  #ptk_love  #marykay  #beautyconsultant  #enrichingwomenslives  #lovely  #loveall  #loveforall  #allaboutbeautician  #productphoto  #productphotography  #photography  #sayanakkulitcantik  #jomjoinsaya  #beauty  #beautifullife  #beautifuldestinations  #ptk_nature  #nature  #artofAllah  #forus  #imhuman  #ordinaryperson  #tenangtenangaja  #Subhanallah  #Alhamdulillah  #Lailahaillallah  #Allahuakbar 
Spending some time with my lovely offspring and her unit BC.. .
.
Sisterhood dlm mk mmg best.. Sharing stories and ideas... Its good to know that they r growing well at their own pace.. .
.
I wish u all da best 😉💪👍
.
Enjoy ur journey in mk dear ib & yusz 💕💕💕
.
.
#sisterhood👭
#enrichingwomenslives
Spending some time with my lovely offspring and her unit BC.. . . Sisterhood dlm mk mmg best.. Sharing stories and ideas... Its good to know that they r growing well at their own pace.. . . I wish u all da best 😉💪👍 . Enjoy ur journey in mk dear ib & yusz 💕💕💕 . . #sisterhood 👭 #enrichingwomenslives 
We fought to end the 2nd Quarter Strong! CEOs to COE - Circle of Excellence! December 16 is the start of the 3rd Quarter. We are women on a mission to enrich the lives of women across the US and leave a mark for God’s kingdom that cannot be erased. We’re growing by leaps & bounds. It couldn’t be a more exciting time to be on our team. Are you looking for more, but you’re not quite sure what that may be? This company and all that it has to offer to women may just be what is missing in your life. Would you like to find out? I’d love to chat with you. #womenmakingadifference #marykay #enrichingwomenslives #bossbabes
We fought to end the 2nd Quarter Strong! CEOs to COE - Circle of Excellence! December 16 is the start of the 3rd Quarter. We are women on a mission to enrich the lives of women across the US and leave a mark for God’s kingdom that cannot be erased. We’re growing by leaps & bounds. It couldn’t be a more exciting time to be on our team. Are you looking for more, but you’re not quite sure what that may be? This company and all that it has to offer to women may just be what is missing in your life. Would you like to find out? I’d love to chat with you. #womenmakingadifference  #marykay  #enrichingwomenslives  #bossbabes 
Cantik tak warna lip matte code hot pink platinum ni?? 💋
.
.
Tips mudah dah simple? Selain lipstick, kita apply jugak sbg eyeshadow.. Blend sekata..
.
.
Nak mata lebih menyerlah? Kita buat lip matte ni as base.. On top of that, tambah eyeshadow powder...cunnn!!❤️❤️
.
.
Dgn harga RM39 ja korang boleh bercantik2 dgn guna lip matte ni je.. Ada 4 warna menarik yg lain tau.. 😱
.
.
#AnnayourmarykayBC
#Lipmattehotpinkplatinum
#Hotpinkplatinum
#Puritysakura 
#Marykay
#MarykayMY
#Yourtrustedseller
#SayNOtofakeproduct
#Ichoosemarykay
#Beconfidentbeyoutiful 
#Enrichingwomenslives 
#Marykayselangor 
#MarykayKL 
#Marykaycosmetics 
#Marykayskincare 
#Roadtoflawlessskin 
#FreelanceMUA
#bazarpaknil
#kakakcuba
#carirezeki 
#kongsirezeki
#Livemylife
Cantik tak warna lip matte code hot pink platinum ni?? 💋 . . Tips mudah dah simple? Selain lipstick, kita apply jugak sbg eyeshadow.. Blend sekata.. . . Nak mata lebih menyerlah? Kita buat lip matte ni as base.. On top of that, tambah eyeshadow powder...cunnn!!❤️❤️ . . Dgn harga RM39 ja korang boleh bercantik2 dgn guna lip matte ni je.. Ada 4 warna menarik yg lain tau.. 😱 . . #AnnayourmarykayBC  #Lipmattehotpinkplatinum  #Hotpinkplatinum  #Puritysakura  #Marykay  #MarykayMY  #Yourtrustedseller  #SayNOtofakeproduct  #Ichoosemarykay  #Beconfidentbeyoutiful  #Enrichingwomenslives  #Marykayselangor  #MarykayKL  #Marykaycosmetics  #Marykayskincare  #Roadtoflawlessskin  #FreelanceMUA  #bazarpaknil  #kakakcuba  #carirezeki  #kongsirezeki  #Livemylife 
Bless Sundayy ⛄🌟
Done my sharing today with a beautiful girl that needs me to guide her 💖
Welcome to Mary Kay bebeh 💕 You deserve a better life, thats why you choose to do this business! 💋
•
•
•
•
Sama² anak sulung begini lah ni 🙊
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #sisterhood #marykaysisterhood #enrichingwomenslives
Bless Sundayy ⛄🌟 Done my sharing today with a beautiful girl that needs me to guide her 💖 Welcome to Mary Kay bebeh 💕 You deserve a better life, thats why you choose to do this business! 💋 • • • • Sama² anak sulung begini lah ni 🙊 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #sisterhood  #marykaysisterhood  #enrichingwomenslives 
Express Makeup Class for this sumandak Tuaran 😍
Just met her masa saya buat on the go di Multi Bake UA, and she's really interesting about Mary Kay but never try the products. So harini alhamdulillah berpeluang untuk kasi try dia makeup mary kay 😍
•
•
•
Thank you so much for your time dear 🌈💋
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #sisterhood #marykaysisterhood #enrichingwomenslives
Express Makeup Class for this sumandak Tuaran 😍 Just met her masa saya buat on the go di Multi Bake UA, and she's really interesting about Mary Kay but never try the products. So harini alhamdulillah berpeluang untuk kasi try dia makeup mary kay 😍 • • • Thank you so much for your time dear 🌈💋 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #sisterhood  #marykaysisterhood  #enrichingwomenslives 
COD Cc Cream Spf15 untuk cikgu tadika yang comel ni 😍🙈
Nanti buat kelas makeup lagi supaya lebih banyak ilmu pasal makeup lepas ni 😉
•
•
•
Thank you for trusting me and choose me as your beauty consultant 💋🌈
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #sisterhood #marykaysisterhood #enrichingwomenslives
COD Cc Cream Spf15 untuk cikgu tadika yang comel ni 😍🙈 Nanti buat kelas makeup lagi supaya lebih banyak ilmu pasal makeup lepas ni 😉 • • • Thank you for trusting me and choose me as your beauty consultant 💋🌈 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #sisterhood  #marykaysisterhood  #enrichingwomenslives 
Merry Kiss-Mas 💋💄
Bahh siapa lagi belum ada lipmatte Mary Kay? Limited Edition ni 😍 super duper affordable price! Only RM39 girlss 😍🛍
•
•
•
Grab yours now! 🌈💋
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #sisterhood #marykaysisterhood #enrichingwomenslives
Merry Kiss-Mas 💋💄 Bahh siapa lagi belum ada lipmatte Mary Kay? Limited Edition ni 😍 super duper affordable price! Only RM39 girlss 😍🛍 • • • Grab yours now! 🌈💋 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #sisterhood  #marykaysisterhood  #enrichingwomenslives 
.
.
PROMOTION DECEMBER ⭐️
.
MK MEN Daily Facial Wash & MK MEN Advanced Eye Cream 👨
•
Untuk siapa ya? 💋 Untuk mereka yang berumur 23 Tahun ke atas dan muka berminyak •
Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada suami 🙈 
Sesuai juga untuk yang mahu muka kelihatan sentiasa fresh dan kurangkan minyak dimuka 😉
•
•
Only for this month! Grab yours now 😉 Free pouch lg tu, boleh letak 2 barang tu didalam ☺
.
More info pm sis 
0194582016 ayzza
.
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
. . PROMOTION DECEMBER ⭐️ . MK MEN Daily Facial Wash & MK MEN Advanced Eye Cream 👨 • Untuk siapa ya? 💋 Untuk mereka yang berumur 23 Tahun ke atas dan muka berminyak • Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada suami 🙈 Sesuai juga untuk yang mahu muka kelihatan sentiasa fresh dan kurangkan minyak dimuka 😉 • • Only for this month! Grab yours now 😉 Free pouch lg tu, boleh letak 2 barang tu didalam ☺ . More info pm sis 0194582016 ayzza . #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaynationalsalesdirectors  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #marykaylife  #enrichingwomenslives  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide 
Model Cc Cream Mary Kay SPF15 🙊 Hi meow, tidur lena sambil peluk² CC CREAM MARY KAY 🙈
•
•
Apa bestnya CC Cream ni?
💋 Easy to blend
💋 Moisture
💋 Muka jadi fresh 💋 Lindungi kulit dari radikal bebas & sinaran UV 💋 Senang bawa pergi mana²
💋 Menutup kemerahan dimuka & garis halus
💋 Sesuai untuk sensitive skin 💋 Tahan 8 bulan ging •
•
•
Grab yours now! 💖
#marykaybeautyconsultant #marykaycccream #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylife #marykayisthebest #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide #enrichingwomenslives #everyonecanmakeadifference #buildconfidence #ilovemyjob
Model Cc Cream Mary Kay SPF15 🙊 Hi meow, tidur lena sambil peluk² CC CREAM MARY KAY 🙈 • • Apa bestnya CC Cream ni? 💋 Easy to blend 💋 Moisture 💋 Muka jadi fresh 💋 Lindungi kulit dari radikal bebas & sinaran UV 💋 Senang bawa pergi mana² 💋 Menutup kemerahan dimuka & garis halus 💋 Sesuai untuk sensitive skin 💋 Tahan 8 bulan ging • • • Grab yours now! 💖 #marykaybeautyconsultant  #marykaycccream  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykaysabah  #marykaylife  #marykayisthebest  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide  #enrichingwomenslives  #everyonecanmakeadifference  #buildconfidence  #ilovemyjob 
Nak tahu kebaikan Skinvigorate Cleansing Brush?
.
.
♥ Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.
.
.
♥ Waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh jadi jangan buat perangai pulak 😂😂😂
.
.
♥ Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.
.
.
♥ Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini. Tapi guna Mary Kay cleanser lebih baik 😍😍😍
.
.
♥ Berus yang ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.
.
.
♥ Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja. (tapi maksudnya bukanlah semua krim jena guna berus ye hanya cleanser je guna berus)
.
.
♥ Berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal tetapi antara yang termurah di pasaran. Ada guarantee untuk 90 hari.
.
.
Ada lagi banyak sebenarnya kebaikan Skinvigorate Brush ni tapi nanti uolsss skip xnak baca so kalau nak info/purchase  boleh tekan link di bio 😘😘😘
.
.
#ciksuejourney 
#enrichingwomenslives 
#ciksueyourmarykaybeautyconsultant
#puritycharming 
#Skinvigoratecleansingbrush 
#Roadtoflawlessskin 
#puritysakura 
#freesamples 
#freeconsultation 
#freeskincareclass 
#careeropportunity 
#mymarykaylife 
#mypassion❤️
#bazaarpaknil
#KualaLumpur
Nak tahu kebaikan Skinvigorate Cleansing Brush? . . ♥ Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. . . ♥ Waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh jadi jangan buat perangai pulak 😂😂😂 . . ♥ Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. . . ♥ Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini. Tapi guna Mary Kay cleanser lebih baik 😍😍😍 . . ♥ Berus yang ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja. . . ♥ Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja. (tapi maksudnya bukanlah semua krim jena guna berus ye hanya cleanser je guna berus) . . ♥ Berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal tetapi antara yang termurah di pasaran. Ada guarantee untuk 90 hari. . . Ada lagi banyak sebenarnya kebaikan Skinvigorate Brush ni tapi nanti uolsss skip xnak baca so kalau nak info/purchase boleh tekan link di bio 😘😘😘 . . #ciksuejourney  #enrichingwomenslives  #ciksueyourmarykaybeautyconsultant  #puritycharming  #Skinvigoratecleansingbrush  #Roadtoflawlessskin  #puritysakura  #freesamples  #freeconsultation  #freeskincareclass  #careeropportunity  #mymarykaylife  #mypassion ❤️ #bazaarpaknil  #KualaLumpur 
👉 Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream 👈
.
Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
.
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. ✔Boleh juga di bawa solat. Mesra wuduk.
✔Tahan sehingga 8 bulan.
.
Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream
.
✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
👍Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 yer.. 😘😘
.
Pm saya utk pertanyaan lanjut 0146809852 0146809852 0146809852 😘😘
.
#sayagunasayajual
#marykay
#marykaysarawak
#marykaykuching
#marykaymiri
#marykaybrunei
#marykaykl 
#marykaysabah 
#marykaybintulu 
#marykaysibu 
#marykaymukah 
#enrichingwomenslives
👉 Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream 👈 . Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb: . ✔Texture yg ringan, ✔Natural look, lembut, ✔Mudah untuk dicuci. ✔Tidak melekit. ✔Water based foundation. ✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination. ✔Mengurangkan jeragat. ✔Mengurangkan cela atau jerawat. ✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. ✔Boleh juga di bawa solat. Mesra wuduk. ✔Tahan sehingga 8 bulan. . Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream . ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan. ✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. ✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15). ✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. ✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. ✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. ✔Mengurangkan kemerahan pada kulit. ✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . 👍Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 yer.. 😘😘 . Pm saya utk pertanyaan lanjut 0146809852 0146809852 0146809852 😘😘 . #sayagunasayajual  #marykay  #marykaysarawak  #marykaykuching  #marykaymiri  #marykaybrunei  #marykaykl  #marykaysabah  #marykaybintulu  #marykaysibu  #marykaymukah  #enrichingwomenslives 
Mary Kay Mornings 😍 Teaching Glamour and having a lovely time. What class would you have?? #MarykayAusNZ #ilovemyjob #glamour #makeup #beautyconsultant #marykay #mymklife #enrichingwomenslives #marykaywithbecraymond
The whitening range with Korean Technology.

#kvmk #marykay #enrichingwomenslives #skincareroutine #skincare #kulitcantik #masker #mask
Did you know, Mary Kay will donate $1 for everyone Ultimate Mascara bought until Dec 31st and donate to women in need, such as domestic abuse. Help support a women today! 💕 #marykay #marykaydonation #donation #domesticabuse #support #supportwomen #enrichingwomenslives #marykaymakeup #marykayultimatemascara #mymklife #ultimatemascara #mkultimatemascara #love #donatewithapurchase #makeup
As women, we need to liberate ourselves from the opinion of others and live life on our own terms. An empowered women knows who she is and what she wants...and is extremely kind and compassionate.  She is responsible, honorable, and always loving.  And sometimes...a she’s  gotta dance! 😉💗💕
As women, we need to liberate ourselves from the opinion of others and live life on our own terms. An empowered women knows who she is and what she wants...and is extremely kind and compassionate. She is responsible, honorable, and always loving. And sometimes...a she’s gotta dance! 😉💗💕
DIY Water Spa 💦💧 Pampering Skincare for Ah Mah & Makcik.
They are loving it 😘 and immediately fall asleep and enjoy the 10mins instant hydration boost 💆
• 2 portions of Oil-Free Hydrating Gel
• 1 portion of Intense Moisturising Cream
Mix the abv together • Soak paper mask with TimeWise Moisture Renewing Softener
Leave the potion onto face for 10mins⏰
✨Glowy face after doing DIY Water Spa to pump in moisture into skin layers 🤗💦 The power duo w Moisture Renewing Softener ! 
#marykaywaterspa #marykaysignature  #solutiontodryskin #besthydration #skincaresolution
#marykay #top5globalskincarebrand #beautyawards #skincareworkshop #lipstickjunkie #dryskincare #hydration #sgcosmetics #facemasks #makeuptipsandtricks #beautycosmetics #womenempoweringwomen #femaleentrepreneur #sg #singaporeans #spreadlove #careerwoman #enrichingwomenslives #sgskincare #sgbeauty #sgmummy #sgig #sgigbeauty #sgblogshop #sgevents
DIY Water Spa 💦💧 Pampering Skincare for Ah Mah & Makcik. They are loving it 😘 and immediately fall asleep and enjoy the 10mins instant hydration boost 💆 • 2 portions of Oil-Free Hydrating Gel • 1 portion of Intense Moisturising Cream Mix the abv together • Soak paper mask with TimeWise Moisture Renewing Softener Leave the potion onto face for 10mins⏰ ✨Glowy face after doing DIY Water Spa to pump in moisture into skin layers 🤗💦 The power duo w Moisture Renewing Softener ! #marykaywaterspa  #marykaysignature  #solutiontodryskin  #besthydration  #skincaresolution  #marykay  #top5globalskincarebrand  #beautyawards  #skincareworkshop  #lipstickjunkie  #dryskincare  #hydration  #sgcosmetics  #facemasks  #makeuptipsandtricks  #beautycosmetics  #womenempoweringwomen  #femaleentrepreneur  #sg  #singaporeans  #spreadlove  #careerwoman  #enrichingwomenslives  #sgskincare  #sgbeauty  #sgmummy  #sgig  #sgigbeauty  #sgblogshop  #sgevents 
Hands-on learning Xmas Makeup Look on how to draw eye brow and find the right lipstick💋💄 color for my lovely Ah Mah and Makcik👵👵
Season of Giving👐with Love❤️
Always stay strong keep that beautiful smile on your face at all times :) <3
I'm so proud that they can draw their eye brow very well now! Good job Ah Mah👍
#marykay #top5globalskincarebrand #beautyawards #makeupworkshops #lipstickjunkie #learnmakeup #eyebrows #sgcosmetics #confidentwoman #makeuptipsandtricks #beautycosmetics #womenempoweringwomen #femaleentrepreneur #sg #singaporeans #spreadlove #careerwoman #enrichingwomenslives #sgskincare #sgbeauty #sgmummy #sgig #sgigbeauty #sgblogshop #sgevents #makeupartistry #makeuptutorial #makeupvideos  #modelling #fashionistastyle
Hands-on learning Xmas Makeup Look on how to draw eye brow and find the right lipstick💋💄 color for my lovely Ah Mah and Makcik👵👵 Season of Giving👐with Love❤️ Always stay strong keep that beautiful smile on your face at all times :) <3 I'm so proud that they can draw their eye brow very well now! Good job Ah Mah👍 #marykay  #top5globalskincarebrand  #beautyawards  #makeupworkshops  #lipstickjunkie  #learnmakeup  #eyebrows  #sgcosmetics  #confidentwoman  #makeuptipsandtricks  #beautycosmetics  #womenempoweringwomen  #femaleentrepreneur  #sg  #singaporeans  #spreadlove  #careerwoman  #enrichingwomenslives  #sgskincare  #sgbeauty  #sgmummy  #sgig  #sgigbeauty  #sgblogshop  #sgevents  #makeupartistry  #makeuptutorial  #makeupvideos  #modelling  #fashionistastyle 
Christmas is around the corner! ⛄
Naaa yang masih tercari² hadiah untuk christmas ni, jum subuk² saya punya instagram 🙈 sebab saya buli design untuk kamurang 🌈
•
•
•
•
Design by me ⛄🌈
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
Christmas is around the corner! ⛄ Naaa yang masih tercari² hadiah untuk christmas ni, jum subuk² saya punya instagram 🙈 sebab saya buli design untuk kamurang 🌈 • • • • Design by me ⛄🌈 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaynationalsalesdirectors  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #marykaylife  #enrichingwomenslives  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide 
Help your skin bounce back with Timewise Replenishing Serum C 👍🏻
.
.

Fana memang suggest sangat uolls beli serum c ni sebab fana sendiri pun guna tau! Tengok gambar di atas. Dulu muke fana kusam. Sejak gune serum c ni memang nampak perubahan kulit muka. Kulit lebih sihat, anjal, dan cerah ☺️Tak perlu nak cucuk2 vitamin c dah uolls. Pakai je serum c Mary Kay ni kompem pelolessss! Thank you Mary Kay ❤️ .
.

Jom dapatkan promo serum c + day cream bulan ini 🎉🎉🎉
.
. 💕Mary Kay Beauty Consultant
Farhana Samadi💕
.
.

#marykaymalaysia #marykayash #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykayshahalam #marykaysetiaalam #marykayperak #marykayipoh #enrichingwomenslives #setiaalamresident
Help your skin bounce back with Timewise Replenishing Serum C 👍🏻 . . Fana memang suggest sangat uolls beli serum c ni sebab fana sendiri pun guna tau! Tengok gambar di atas. Dulu muke fana kusam. Sejak gune serum c ni memang nampak perubahan kulit muka. Kulit lebih sihat, anjal, dan cerah ☺️Tak perlu nak cucuk2 vitamin c dah uolls. Pakai je serum c Mary Kay ni kompem pelolessss! Thank you Mary Kay ❤️ . . Jom dapatkan promo serum c + day cream bulan ini 🎉🎉🎉 . . 💕Mary Kay Beauty Consultant Farhana Samadi💕 . . #marykaymalaysia  #marykayash  #marykaybeautyconsultant  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaysetiaalam  #marykayperak  #marykayipoh  #enrichingwomenslives  #setiaalamresident 
Don't forget your sunscreen during this holiday season.... SPF50 is ideal,  drink lots of water and get some hydration gel for your skin to hydrate as well... Happy holidays!

#enrichingwomenslives #LoveYourSkin #marykaybanting #marykayseremban #marykayseremban2 #marykaysendayan #marykaycyberjaya
Look at my beautiful, always exceptionally fabulous Mary Kay sister, the one and only Ms. Ebony Stigall!!! She is a woman of God, purpose-driven, and moving mountains to achieve her goals to bless women with the opportunity to master themselves and their dreams. I’m honored to know her and call her my sister, my friend!! She did that!! Congratulations E on your advancement to directorship. 💞 #enrichingwomenslives #onewomancan #marykay #dreambig #womenofexcellence
Look at my beautiful, always exceptionally fabulous Mary Kay sister, the one and only Ms. Ebony Stigall!!! She is a woman of God, purpose-driven, and moving mountains to achieve her goals to bless women with the opportunity to master themselves and their dreams. I’m honored to know her and call her my sister, my friend!! She did that!! Congratulations E on your advancement to directorship. 💞 #enrichingwomenslives  #onewomancan  #marykay  #dreambig  #womenofexcellence 
Women love (men too) the Satin Hands® Pampering Set (can be used for feet too!) .
.
 Instantly, hands feel moisturized, soft
and smooth.
 Hands feel revitalized, soothed and
protected.
 Skin feels renewed, looks rejuvenated
and instantly looks healthier.

Includes: Softener, Shea Scrub & Shea Cream .
.
DM me for orders now
or VIBER 0956.643.2260!
.
#marykay #marykayph #marykaybicol #marykaycatanduanes #enrichingwomenslives #handspa #footspa #beautifulskin #softerskin #healthyskin
Women love (men too) the Satin Hands® Pampering Set (can be used for feet too!) . .  Instantly, hands feel moisturized, soft and smooth.  Hands feel revitalized, soothed and protected.  Skin feels renewed, looks rejuvenated and instantly looks healthier. Includes: Softener, Shea Scrub & Shea Cream . . DM me for orders now or VIBER 0956.643.2260! . #marykay  #marykayph  #marykaybicol  #marykaycatanduanes  #enrichingwomenslives  #handspa  #footspa  #beautifulskin  #softerskin  #healthyskin 
Anniversary dh dekat? Tak tau nak bg hadiah apa utk suami? Nah idea untuk hadiah buat suami/tunang/boyfren/ayah/abang..set penjagaan wajah Mary Kay Men yg direka khusus untuk kaum Adam
.
.
Meh wasap untuk details. Tekan je link kat bio
.
.
#ciksuejourney 
#enrichingwomenslives 
#iamyourmarykaybeautyconsultant 
#mymarykaylife 
#mypassion❤️ #mkmen
#promodecember
#puritycharming 
#puritysakura 
#letschantiqueinsideout 
#letbeautycometous 
#Roadtoflawlessskin 
#bazaarpaknil 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#freesamples 
#freeskinanalysis 
#freeskincareclass 
#freeconsultation 
#careeropportunity 
#segambut 
#jalanipoh 
#kepong 
#KualaLumpur
Anniversary dh dekat? Tak tau nak bg hadiah apa utk suami? Nah idea untuk hadiah buat suami/tunang/boyfren/ayah/abang..set penjagaan wajah Mary Kay Men yg direka khusus untuk kaum Adam . . Meh wasap untuk details. Tekan je link kat bio . . #ciksuejourney  #enrichingwomenslives  #iamyourmarykaybeautyconsultant  #mymarykaylife  #mypassion ❤️ #mkmen  #promodecember  #puritycharming  #puritysakura  #letschantiqueinsideout  #letbeautycometous  #Roadtoflawlessskin  #bazaarpaknil  #aliffsyukriterlajaklaris  #freesamples  #freeskinanalysis  #freeskincareclass  #freeconsultation  #careeropportunity  #segambut  #jalanipoh  #kepong  #KualaLumpur 
Good morning & Have a great day everyone 😍😍😊😊!!! #Happiness #friday #goodmorning
#godblessus #thankyouGod #ilovemymarykay #enrichingwomenslives #beautyconsultant #beautyofconfidence
Don't have much time in the mornings...we've got you covered. DM or link to website in bio for more info. #ilovemylife #enrichingwomenslives #makingmorningsfun
Limited Edition Pamogranate Satin Hands Pampering Set.. Takleh tahan tgk set ni.. Rase rugi tak grab sbb limited edition tau! .
.
Buah delima ni memang terkenal dengan khasiatnya. Antaranya:-
.
.
📌 Membantu atasi masalah kulit
📌 Mengatasi kulit kering
📌 Mencegah proses penuaan
.
.
Jangan xtau walaupun kat botol tu tulis untuk tangan tapi korang boleh je sental kat kaki, kat siku, kat leher semua pun bole 😁 .
.
Beli time promo ni untung sebab beli 1 set tu dapat FREE 1 nourishing cream so korang dapat 2 cream tu tau BERBALOI sangattttt 😘😘😘
.
.
Klik link kat bio tu klu nak WS ya.. ❤️
.
.
#AnnayourmarykayBC
#Decemberpromotion 
#Pamogranatesatinhandspamperingset
#Puritysakura
#Marykay
#MarykayMY
#Yourtrustedseller
#SayNOtofakeproduct
#Ichoosemarykay
#Beconfidentbeyoutiful 
#Enrichingwomenslives 
#Marykayselangor 
#MarykayKL 
#Marykaycosmetics 
#Marykayskincare 
#Roadtoflawlessskin 
#FreelanceMUA
#bazarpaknil
#kakakcuba
#carirezeki 
#kongsirezeki
#Livemylife
Limited Edition Pamogranate Satin Hands Pampering Set.. Takleh tahan tgk set ni.. Rase rugi tak grab sbb limited edition tau! . . Buah delima ni memang terkenal dengan khasiatnya. Antaranya:- . . 📌 Membantu atasi masalah kulit 📌 Mengatasi kulit kering 📌 Mencegah proses penuaan . . Jangan xtau walaupun kat botol tu tulis untuk tangan tapi korang boleh je sental kat kaki, kat siku, kat leher semua pun bole 😁 . . Beli time promo ni untung sebab beli 1 set tu dapat FREE 1 nourishing cream so korang dapat 2 cream tu tau BERBALOI sangattttt 😘😘😘 . . Klik link kat bio tu klu nak WS ya.. ❤️ . . #AnnayourmarykayBC  #Decemberpromotion  #Pamogranatesatinhandspamperingset  #Puritysakura  #Marykay  #MarykayMY  #Yourtrustedseller  #SayNOtofakeproduct  #Ichoosemarykay  #Beconfidentbeyoutiful  #Enrichingwomenslives  #Marykayselangor  #MarykayKL  #Marykaycosmetics  #Marykayskincare  #Roadtoflawlessskin  #FreelanceMUA  #bazarpaknil  #kakakcuba  #carirezeki  #kongsirezeki  #Livemylife 
Why so many skin care ranges in Mary Kay? 
Each of the regimen serves different purpose.. Want to know which will suit you?

#enrichingwomenslives #LoveYourSkin #marykaybanting #marykayseremban #marykayseremban2 #marykaysendayan #MARYKAYCYBERJAYA
Alhamdulillah... selesai sudah tugasan kami hari ini!!
.
Terima kasih buat Sama Sama Hotel KLIA kerana menjemput kami untuk berkongsi ilmu kecantikan hari ini bersama team yang sangat-sangat happening!!!😍😍😍
.
Sesi 3 jam terus jadi 4 jam.. Semua excited sampai tak nak habis..🤣🤣🤣🤣
.
Terima kasih buat kedua Power Partner, SSD Baby dan @yusalmathebeautyconsultant ❤❤❤
.
See you guys again next month, insya Allah!😘😘😘
.
#BeautyAndGroomingClass #enrichingwomenslives #makeupclass #BeautyWorkshop #samasamaklia #freesession
Alhamdulillah... selesai sudah tugasan kami hari ini!! . Terima kasih buat Sama Sama Hotel KLIA kerana menjemput kami untuk berkongsi ilmu kecantikan hari ini bersama team yang sangat-sangat happening!!!😍😍😍 . Sesi 3 jam terus jadi 4 jam.. Semua excited sampai tak nak habis..🤣🤣🤣🤣 . Terima kasih buat kedua Power Partner, SSD Baby dan @yusalmathebeautyconsultant ❤❤❤ . See you guys again next month, insya Allah!😘😘😘 . #BeautyAndGroomingClass  #enrichingwomenslives  #makeupclass  #BeautyWorkshop  #samasamaklia  #freesession 
Once you try, you will love it as much as I do 😍😍... Loveee the magical outcome in this mask 🌹

Would you like to try out?

#enrichingwomenslives #LoveYourSkin #marykaybanting #marykayseremban #marykayseremban2 #marykaysendayan #marykaycyberjaya
I like feeding my soul for what it actually craves. I don't mislead it whenever I possibly can. It means empowering and enriching 😍
#soulempowered #enrichingsoul #enrichingwomenslives
DECEMBER PROMOTION 🎉🛍
Our Limited Edition Promogranate Satin Hand bauan buah delima 😍
Beli set ni dapat FREE NOURISHING SHEA CREAM ⛄
•
Kamu ada masalah begini?
💋 Tangan kasar
💋 Tangan kering & kusam
💋 Selalu kerja ikan, pegang belacan
💋 Tapak tangan berkupas 💋 Tapak Kaki berkerak •
Jangan risau! Sebab set ni boleh selesaikan semua masalah diatas 💃
•
•
Yang Nourishing Shea Cream boleh beli satu juga ya 😘 
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
DECEMBER PROMOTION 🎉🛍 Our Limited Edition Promogranate Satin Hand bauan buah delima 😍 Beli set ni dapat FREE NOURISHING SHEA CREAM ⛄ • Kamu ada masalah begini? 💋 Tangan kasar 💋 Tangan kering & kusam 💋 Selalu kerja ikan, pegang belacan 💋 Tapak tangan berkupas 💋 Tapak Kaki berkerak • Jangan risau! Sebab set ni boleh selesaikan semua masalah diatas 💃 • • Yang Nourishing Shea Cream boleh beli satu juga ya 😘 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaynationalsalesdirectors  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #marykaylife  #enrichingwomenslives  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide 
DECEMBER PROMOTION 🎉🛍
Day Cream Timewise 3D with no SPF + Serum C = Free Christmas Sequin Clutch/Bag 👝
•
Apa yang menariknya adalah tu Serum C lah yang banyak membantu mengurangkan bekas Chicken Pox saya 🙈
•
Kehebatan Day Cream Timewise 3D adalah gabungan "Moisturizer + Day Solution" 😍
So ini lah moisturizer, ini juga day cream 💖
•
•
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
DECEMBER PROMOTION 🎉🛍 Day Cream Timewise 3D with no SPF + Serum C = Free Christmas Sequin Clutch/Bag 👝 • Apa yang menariknya adalah tu Serum C lah yang banyak membantu mengurangkan bekas Chicken Pox saya 🙈 • Kehebatan Day Cream Timewise 3D adalah gabungan "Moisturizer + Day Solution" 😍 So ini lah moisturizer, ini juga day cream 💖 • • #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaynationalsalesdirectors  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #marykaylife  #enrichingwomenslives  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide 
DECEMBER PROMOTION 💄💋
Gel Semi Shine Lipstick 💄 Sangat ringan, tidak berminyak, shine² gitu dan senang mau pakai 💋
Sangat sesuai untuk yang bibir kering 💋 kembalikan keremajaan bibirmu 💕 Haaaa gituuu 🙈
•
So bulan ni Mary Kay buat PROMOTION BUY 2 FREE LIPSTICK CASE 👛 
Naaa tidak payah lagi bingung² mau simpan mana kan, ada sudah tempat simpannya 🙈
Senang bawa pergi mana² 💃
•
•
Grab yours now! While stock still available yaaa. Barang laku ni, takut out of stock cepat 🙊
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
DECEMBER PROMOTION 💄💋 Gel Semi Shine Lipstick 💄 Sangat ringan, tidak berminyak, shine² gitu dan senang mau pakai 💋 Sangat sesuai untuk yang bibir kering 💋 kembalikan keremajaan bibirmu 💕 Haaaa gituuu 🙈 • So bulan ni Mary Kay buat PROMOTION BUY 2 FREE LIPSTICK CASE 👛 Naaa tidak payah lagi bingung² mau simpan mana kan, ada sudah tempat simpannya 🙈 Senang bawa pergi mana² 💃 • • Grab yours now! While stock still available yaaa. Barang laku ni, takut out of stock cepat 🙊 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaynationalsalesdirectors  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #marykaylife  #enrichingwomenslives  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide 
PROMOTION DECEMBER 🛍⛄
This is our new Metallic Matte Lip Color 💄
Sangat ringan, long lasting dan senang mau guna 💋
•
Mampu milik sis! RM39/pc SAHAJA 😍
BUY 4 FREE 1 💄💋
•
•
You guys boleh jadikan gift or for yourself lah untuk Christmas ni 💋
Makan banyak pun tidak cepat hilang tu Lipstick 🙈
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
PROMOTION DECEMBER 🛍⛄ This is our new Metallic Matte Lip Color 💄 Sangat ringan, long lasting dan senang mau guna 💋 • Mampu milik sis! RM39/pc SAHAJA 😍 BUY 4 FREE 1 💄💋 • • You guys boleh jadikan gift or for yourself lah untuk Christmas ni 💋 Makan banyak pun tidak cepat hilang tu Lipstick 🙈 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaynationalsalesdirectors  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #marykaylife  #enrichingwomenslives  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide 
Thanks Mary Kay yang sudah membantu kasi sekatakan tona kulit saya 💖
Alhamdulillah after 1 year using Mary Kay skincare untuk kurangkan bekas Chicken Pox, this is my skin now! 🙈 Take time and its really work slowly 💋
From "Combination Skin ➡ Normal Skin" 🌈
•
•
•
Tidak pernah mengecewakan 💃
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
Thanks Mary Kay yang sudah membantu kasi sekatakan tona kulit saya 💖 Alhamdulillah after 1 year using Mary Kay skincare untuk kurangkan bekas Chicken Pox, this is my skin now! 🙈 Take time and its really work slowly 💋 From "Combination Skin ➡ Normal Skin" 🌈 • • • Tidak pernah mengecewakan 💃 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaynationalsalesdirectors  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #marykaylife  #enrichingwomenslives  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide 
Wow wow wow! 😍💃
Dari awal sampai habis dia bilang banyak pengisian. Bila tau pasal Mary Kay dia sangat teruja and guess what? She decide to be a Beauty Consultant 🙈🎉
•
•
Welcome to Mary Kay my dear 😘💖
Jom ke Bangkok sama² 💪
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
Wow wow wow! 😍💃 Dari awal sampai habis dia bilang banyak pengisian. Bila tau pasal Mary Kay dia sangat teruja and guess what? She decide to be a Beauty Consultant 🙈🎉 • • Welcome to Mary Kay my dear 😘💖 Jom ke Bangkok sama² 💪 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaynationalsalesdirectors  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #marykaylife  #enrichingwomenslives  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide 
Throwback 💖
Personal Makeup Class untuk ex Collegemate saya 🙈
Selepas 4 tahun tidak jumpa, akhirnya Mary Kay pertemukan kami 🌈
•
•
Thank you Wawa sudi datang dan belajar serba sedikit ilmu dari saya 💕
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
Throwback 💖 Personal Makeup Class untuk ex Collegemate saya 🙈 Selepas 4 tahun tidak jumpa, akhirnya Mary Kay pertemukan kami 🌈 • • Thank you Wawa sudi datang dan belajar serba sedikit ilmu dari saya 💕 #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaynationalsalesdirectors  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #marykaylife  #enrichingwomenslives  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide 
Pamper the men in your lives with MKMen® skin care collection. 
#MaryKayMalaysia #MKMen #MarykaySelangor #EnrichingWomensLives
Waitinh for my #powerpartners for today... #enrichingwomenslives 😍😍😍
Pagi2 dah lambat nk gi opis...cari blusher tak jumpa...yg ada lipstick TD Sassy Fuchsia ni je...haaa bole je nk jdkn lipstick tu as a blusher...nah Ciksue blnja video by my team mate @annaaziz_marykay.ibc semoga bermanfaat 😘😘😘
.
.
#ciksuejourney 
#enrichingwomenslives 
#iamyourmarykaybeautyconsultant 
#mymarykaylife 
#mypassion❤️ #TDlipsticksassyfuchsia
#promodecember
#puritycharming 
#puritysakura 
#letschantiqueinsideout 
#letbeautycometous 
#Roadtoflawlessskin 
#bazaarpaknil 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#freesamples 
#freeskinanalysis 
#freeskincareclass 
#freeconsultation 
#careeropportunity 
#segambut 
#jalanipoh 
#kepong 
#KualaLumpur
Pagi2 dah lambat nk gi opis...cari blusher tak jumpa...yg ada lipstick TD Sassy Fuchsia ni je...haaa bole je nk jdkn lipstick tu as a blusher...nah Ciksue blnja video by my team mate @annaaziz_marykay.ibc semoga bermanfaat 😘😘😘 . . #ciksuejourney  #enrichingwomenslives  #iamyourmarykaybeautyconsultant  #mymarykaylife  #mypassion ❤️ #TDlipsticksassyfuchsia  #promodecember  #puritycharming  #puritysakura  #letschantiqueinsideout  #letbeautycometous  #Roadtoflawlessskin  #bazaarpaknil  #aliffsyukriterlajaklaris  #freesamples  #freeskinanalysis  #freeskincareclass  #freeconsultation  #careeropportunity  #segambut  #jalanipoh  #kepong  #KualaLumpur 
Morning semua!!
.
. 
Ilmu untuk dikongsi..simple je kan.. Tak kalut nk carik blusher bila tak jumpe..Calit jaa lipstick ni.. 😆😆
.
.
Lps blend cantik2 bole laa layang2kan loose powder korang tu utk matte kan dia.. 😊😊
.
. 
#AnnayourmarykayBC
#Blusher
#Lipstick
#TDSassyFuchsia 
#Puritysakura
#Marykay
#MarykayMY
#Yourtrustedseller
#SayNOtofakeproduct
#Ichoosemarykay
#Beconfidentbeyoutiful 
#Enrichingwomenslives 
#Marykayselangor 
#MarykayKL 
#Marykaycosmetics 
#Marykayskincare 
#Roadtoflawlessskin 
#FreelanceMUA
#bazarpaknil
#kakakcuba
#carirezeki 
#kongsirezeki
#Livemylife
Morning semua!! . . Ilmu untuk dikongsi..simple je kan.. Tak kalut nk carik blusher bila tak jumpe..Calit jaa lipstick ni.. 😆😆 . . Lps blend cantik2 bole laa layang2kan loose powder korang tu utk matte kan dia.. 😊😊 . . #AnnayourmarykayBC  #Blusher  #Lipstick  #TDSassyFuchsia  #Puritysakura  #Marykay  #MarykayMY  #Yourtrustedseller  #SayNOtofakeproduct  #Ichoosemarykay  #Beconfidentbeyoutiful  #Enrichingwomenslives  #Marykayselangor  #MarykayKL  #Marykaycosmetics  #Marykayskincare  #Roadtoflawlessskin  #FreelanceMUA  #bazarpaknil  #kakakcuba  #carirezeki  #kongsirezeki  #Livemylife 
Words of Wisdom Wednesday 💕

I’m seriously so BLESSED to be a part of a company that empowers women and allows them to have an opportunity they never thought possible before! 
My business has been life-changing for me and I’m going to continue doing what Mary Kay Ash said herself “Pass it on!” 💜💜💜 #wordsofwisdom #brandwithpurpose #enrichingwomenslives #marykaymovement #empoweringwomen #pinkopportunity #mymklife #passiton
Before and After! ⛄
Christmas theme ❄ Cute kan?
Design by me sendiri 🙈
So if you tercari² gift apa yang sesuai untuk Krismas, tell me and I will suggest yang mana siok bikin hadiah 🙈
•
•
•
Merry Christmas! ⛄❄
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykayash #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
Before and After! ⛄ Christmas theme ❄ Cute kan? Design by me sendiri 🙈 So if you tercari² gift apa yang sesuai untuk Krismas, tell me and I will suggest yang mana siok bikin hadiah 🙈 • • • Merry Christmas! ⛄❄ #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #marykayshahalam  #marykaylipmatte  #marykaymalaysia  #marykayash  #marykayapplause  #marykayisthebest  #marykaypromotion  #marykaynationalsalesdirectors  #marykaymakeup  #marykaykotakinabalu  #marykaytraining  #marykaysabah  #marykaylovers  #marykaylife  #enrichingwomenslives  #top5brandskincareandcosmeticintheworld  #top2cosmeticsworldwide