an online Instagram web viewer

#english medias

Photos

If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
【セブ島アクティビティ🏝️】
休日はやっぱりIsland Hopping🏖️ やはりセブ島周辺の海はキレイすぎます、、
平日は英語の勉強を頑張って、休日は美しい海で癒やされています😊

#cebu #cebuisland #philippines #nexseed #class #english #eslschool #web #engineer #programming #experience #good #englishschool #instagood #instalike #studyabroad #englishteacher #studyenglish #techschool
#セブ島 #フィリピン #留学 #it留学 #セブ島留学
#英語留学 #エンジニア #英語教師 #語学学校 #語学留学
【セブ島アクティビティ🏝️】 休日はやっぱりIsland Hopping🏖️ やはりセブ島周辺の海はキレイすぎます、、 平日は英語の勉強を頑張って、休日は美しい海で癒やされています😊 #cebu  #cebuisland  #philippines  #nexseed  #class  #english  #eslschool  #web  #engineer  #programming  #experience  #good  #englishschool  #instagood  #instalike  #studyabroad  #englishteacher  #studyenglish  #techschool  #セブ島  #フィリピン  #留学  #it留学  #セブ島留学  #英語留学  #エンジニア  #英語教師  #語学学校  #語学留学 
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
JAUHKAN ANAK DARI ORANG JAHAT!
INI PESAN UNTUK ORANGTUA WAJIB BACA!
.
Banyak banget orang yang kita temui, dan banyak orang yang gak kita kenal, lebih serem lagi kalau ada orang yang mau jahatin anak WASPADA!
.
Saya ngga bosen ngingetin ayah bunda untuk mengenalkan pada anak anak nama lengkap kita (ayah bunda nya) dan juga kakak adiknya kalau ada.
.
Berikan juga identitas kakek neneknya, om tante nya, dimana rumahnya, dan sebagainya. Ajari mereka untuk tidak menerima ajakan orang asing, atau menerima makanan dari orang asing saat sendirian. .
Dan yang juga penting, ajari mereka untuk tidak panik, tunjukkan kemana harus bertanya saat terpisah dari kita di tempat keramaian. .
.
Yang terakhir tentu saja berdo'a agar anak kita selalu Allah jaga..😇 Kalau udah punya #littleabid di Indonesia, atau #littleadib di Malaysia, buku I Learn About Talking to Others semoga bisa membantu kita menjelaskan pada anak anak tentang semua hal tadi ya.. .
.
Tidak ada yang menginginkan sedikitpun hal kurang baik menimpa anak anak, dan oleh karena itulah kita harus menyiapkan semuanya..😍😍😍 .
#KatalogRkLittleAbid
#buku #bukuanak #bukuanakislam #bukuedukasi #bukupremium #bukuanaksoleh #edukasi #edukasianak #littleabid #english #englishbook #premiumbook
JAUHKAN ANAK DARI ORANG JAHAT! INI PESAN UNTUK ORANGTUA WAJIB BACA! . Banyak banget orang yang kita temui, dan banyak orang yang gak kita kenal, lebih serem lagi kalau ada orang yang mau jahatin anak WASPADA! . Saya ngga bosen ngingetin ayah bunda untuk mengenalkan pada anak anak nama lengkap kita (ayah bunda nya) dan juga kakak adiknya kalau ada. . Berikan juga identitas kakek neneknya, om tante nya, dimana rumahnya, dan sebagainya. Ajari mereka untuk tidak menerima ajakan orang asing, atau menerima makanan dari orang asing saat sendirian. . Dan yang juga penting, ajari mereka untuk tidak panik, tunjukkan kemana harus bertanya saat terpisah dari kita di tempat keramaian. . . Yang terakhir tentu saja berdo'a agar anak kita selalu Allah jaga..😇 Kalau udah punya #littleabid  di Indonesia, atau #littleadib  di Malaysia, buku I Learn About Talking to Others semoga bisa membantu kita menjelaskan pada anak anak tentang semua hal tadi ya.. . . Tidak ada yang menginginkan sedikitpun hal kurang baik menimpa anak anak, dan oleh karena itulah kita harus menyiapkan semuanya..😍😍😍 . #KatalogRkLittleAbid  #buku  #bukuanak  #bukuanakislam  #bukuedukasi  #bukupremium  #bukuanaksoleh  #edukasi  #edukasianak  #littleabid  #english  #englishbook  #premiumbook 
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
Mathematic is FUN!! Seringkali matematika menjadi momok yang menakutkan bagi kebanyakan anak di sekolah.
Kalo udah dengar ada pelajaran MATEMATIKA rasanya pengen bolos aja ya bun? 😅😅 Mulai sekarang kita kenalkan matematika pada anak dengan cara yang FUN yuuk! Karena, pada dasarnya, belajarnya anak kecil itu yaa dalam bermainnya.

Konsep belajar anak usia dini dari konkret menuju abstrak. Jika Ayah Bunda mengenalkan "angka 2" melalui simbol angkanya, mereka akan bingung angka 2 itu apa sih🤔 
Naah, melalui buku Cakrawala Pengetahuan Dasar (CPD) judul Berapa Kuda Nil, anak akan diajak memahami matematika sederhana dan konsep berhitung yang sebenarnya.

Yaitu, diajak berhitung jumlah gambar pada tiap halaman (hal konkret) baru ditunjukkan simbol angka nya (abstrak). Supaya anak mengetahui jawaban benar atau salah, ajak anak menyentuh MAGIC EYE dengan walter pen nya.. Daan, pen ajaib akan mengeluarkan suara jumlah angka yang benar😍😍 Yiippiieee....seru bangeet...Matematika jadi menyenangkaaan 😍😍😍 Klik hastag #KatalogRkCPD
#buku #bukuanak #bukuwawasan #bukupremium #bukuCPD #bukuELP #premiumBook #bukuedukasi #educationbook #childbook #englishbook #english
Mathematic is FUN!! Seringkali matematika menjadi momok yang menakutkan bagi kebanyakan anak di sekolah. Kalo udah dengar ada pelajaran MATEMATIKA rasanya pengen bolos aja ya bun? 😅😅 Mulai sekarang kita kenalkan matematika pada anak dengan cara yang FUN yuuk! Karena, pada dasarnya, belajarnya anak kecil itu yaa dalam bermainnya. Konsep belajar anak usia dini dari konkret menuju abstrak. Jika Ayah Bunda mengenalkan "angka 2" melalui simbol angkanya, mereka akan bingung angka 2 itu apa sih🤔 Naah, melalui buku Cakrawala Pengetahuan Dasar (CPD) judul Berapa Kuda Nil, anak akan diajak memahami matematika sederhana dan konsep berhitung yang sebenarnya. Yaitu, diajak berhitung jumlah gambar pada tiap halaman (hal konkret) baru ditunjukkan simbol angka nya (abstrak). Supaya anak mengetahui jawaban benar atau salah, ajak anak menyentuh MAGIC EYE dengan walter pen nya.. Daan, pen ajaib akan mengeluarkan suara jumlah angka yang benar😍😍 Yiippiieee....seru bangeet...Matematika jadi menyenangkaaan 😍😍😍 Klik hastag #KatalogRkCPD  #buku  #bukuanak  #bukuwawasan  #bukupremium  #bukuCPD  #bukuELP  #premiumBook  #bukuedukasi  #educationbook  #childbook  #englishbook  #english 
💖Instagram💖#イタリア#イタリア語#日本#日本語#英語#italia#italiano#Italy#Italian#giappone#giapponese#Japan#Japanese#inglese#English♯Yoko#Mori💖Facebook💖https://www.facebook.com/japan.italy.yoko💖Amazon💖🇯🇵ほっとけさん①https://www.amazon.co.jp/dp/B07J4L5JTZ🇮🇹Budda Butta①https://www.amazon.it/dp/B07J4L5JTZ🇯🇵ほっとけさん②https://www.amazon.co.jp/dp/B07J53MZ16🇮🇹Budda Butta②https://www.amazon.it/dp/B07J53MZ16🇯🇵ほっとけさん③https://www.amazon.co.jp/dp/B07J4WG3QG🇮🇹Budda Butta③https://www.amazon.it/dp/B07J4WG3QG
💖Instagram💖#イタリア #イタリア語 #日本 #日本語 #英語 #italia #italiano #Italy #Italian #giappone #giapponese #Japan #Japanese #inglese #English ♯Yoko#Mori 💖Facebook💖https://www.facebook.com/japan.italy.yoko💖Amazon💖🇯🇵ほっとけさん①https://www.amazon.co.jp/dp/B07J4L5JTZ🇮🇹Budda Butta①https://www.amazon.it/dp/B07J4L5JTZ🇯🇵ほっとけさん②https://www.amazon.co.jp/dp/B07J53MZ16🇮🇹Budda Butta②https://www.amazon.it/dp/B07J53MZ16🇯🇵ほっとけさん③https://www.amazon.co.jp/dp/B07J4WG3QG🇮🇹Budda Butta③https://www.amazon.it/dp/B07J4WG3QG
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
Привет, друг! Ставь лайк ❤️ улыбнись и скорее отвечай на нашу новую загадку. 🤓
⠀⠀
Поехали:⠀
Твоя задача найти правильный ответ за загадку. Не ленись, скорее пиши перевод  в комментариях:❗⠀
⠀⠀
What is it plum?⠀
⠀⠀
1. Рябина⠀
2. Слива
3. Черешня
______________________________⠀
👍Хочешь эффективнее запоминать новые слова? Тогда читай ниже и внедряй 👍
1. Пиши новое слова в комментариях несколько раз, а лучше придумай пример с ним. Так ты визуально запомнишь его и грамматику 📖⠀
2. Читай новое слова вслух несколько раз Проговаривай его. 🗣⠀
3. Поделись с друзьями и коллегами нашей страничкой и учите английский вместе. Так гораздо веселее ) 👨👨👧👧
⠀⠀
Привет, друг! Ставь лайк ❤️ улыбнись и скорее отвечай на нашу новую загадку. 🤓 ⠀⠀ Поехали:⠀ Твоя задача найти правильный ответ за загадку. Не ленись, скорее пиши перевод  в комментариях:❗⠀ ⠀⠀ What is it plum?⠀ ⠀⠀ 1. Рябина⠀ 2. Слива 3. Черешня ______________________________⠀ 👍Хочешь эффективнее запоминать новые слова? Тогда читай ниже и внедряй 👍 1. Пиши новое слова в комментариях несколько раз, а лучше придумай пример с ним. Так ты визуально запомнишь его и грамматику 📖⠀ 2. Читай новое слова вслух несколько раз Проговаривай его. 🗣⠀ 3. Поделись с друзьями и коллегами нашей страничкой и учите английский вместе. Так гораздо веселее ) 👨👨👧👧 ⠀⠀
“At School” partner crossword. Goes great with “At School” partner conversation! Download the rest of this worksheet at: www.myenglisheets.com
.
No sign-up or registration is necessary—just click, print, and use!
.
#esl #efl #tesol #tefl #teachenglish #speakenglish #english #korea #worksheets #studyenglish #영어 #eslteacher #englishteacher #ielts #ingles #영어공부 #learnenglish #englishworksheets #eslclassroom #eslstudents #ell #토익 #생활영어 #speakenglish #영어회화 #conversacióneninglés #Inglés #gramáticainglesa #englishlanguage #ell #eslmaterials
“At School” partner crossword. Goes great with “At School” partner conversation! Download the rest of this worksheet at: www.myenglisheets.com . No sign-up or registration is necessary—just click, print, and use! . #esl  #efl  #tesol  #tefl  #teachenglish  #speakenglish  #english  #korea  #worksheets  #studyenglish  #영어  #eslteacher  #englishteacher  #ielts  #ingles  #영어공부  #learnenglish  #englishworksheets  #eslclassroom  #eslstudents  #ell  #토익  #생활영어  #speakenglish  #영어회화  #conversacióneninglés  #Inglés  #gramáticainglesa  #englishlanguage  #ell  #eslmaterials 
Creative Writing🌹Sanctuary. Tranquility. Humility.🌹#writing #creativewriting #english #esl #poetry #streetpoetry #mindset #amiridialect
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
Being broke is a mental disease 
Start up a forex trading account and start earnings bf profits
With a minimum investment of $500 you can earn over $5500 in a 7 days trade
Dm me for more info 
#forex#forxtrader#forextrading#cfd#forexlife#forexsignals#trading#trade#money#goodlife#investing#stocks#bregenz#stgallen#lindau#vorarlberg#schweiz#deutschland#makeitpossible#dream#future#Instagram#signals#Wien#Bern#Berlin#deutsch#English#watch#richlife  @trade_with_jodan
Being broke is a mental disease Start up a forex trading account and start earnings bf profits With a minimum investment of $500 you can earn over $5500 in a 7 days trade Dm me for more info #forex #forxtrader #forextrading #cfd #forexlife #forexsignals #trading #trade #money #goodlife #investing #stocks #bregenz #stgallen #lindau #vorarlberg #schweiz #deutschland #makeitpossible #dream #future #Instagram #signals #Wien #Bern #Berlin #deutsch #English #watch #richlife  @trade_with_jodan
From Sotheby’s London sale ‘The Midas Touch’, 17 October: A monumental Victorian parcel-gilt mirror-plateau/candelabrum centrepiece by Edward Barnam & Sons, 1850-1853. Length: 227 cm.
Estimate £150,000-£200,000 #hakangroth #sothebys #london #auction #silver #plateau #centrepiece #victorian #english
🤔ПОЧЕМУ НАША МЕТОДИКА ДЕЙСТВИТЕЛЬНО РАБОТАЕТ?🤔
1️⃣ОБУЧЕНИЕ С ПОМОЩЬЮ ИНТЕНСИВНЫХ ОНЛАЙН-ТРЕНАЖЕРОВ
Общение с лучшими преподавателями дополняется самостоятельными занятиями на онлайн-платформе в любое удобное для вас время.
2️⃣УНИКАЛЬНАЯ КОЛЛЕКЦИЯ АУТЕНТИЧНЫХ МАТЕРИАЛОВ
Вы легко запомните много слов, идиом и пословиц. Все они иллюстрируются короткими видео с переводом и объяснением. Это единственная в мире коллекция такого рода.
3️⃣ИЗУЧЕНИЕ ПРЕЦЕДЕНТНОЙ ГРАММАТИКИ
Правила у нас запоминают с помощью ярких конкретных примеров. Закрепляются с помощью тренажеров платформы и во время урока по скайпу.
4️⃣А ТАКЖЕ НЕБОЛЬШОЙ СЕКРЕТ УСПЕХА НАШЕЙ МЕТОДИКИ
.
ПРОЙДИТЕ БЕСПЛАТНЫЙ УРОК!!!
🔹Расскажем о методике и платформе
🔹Поговорим о целях и их достижении
🔹Проведем полноценный первый урок
🔹Поделимся секретом😉
#занятияанглийским #английскийязык #английский #английскийонлайн #онлайншкола #английскийпациент #онлайнтренажеры #учиманглийский #english #learnenglish #английскийдлядетей #английскийдлябизнесса #разговорныйанглийский #englishpatient
🤔ПОЧЕМУ НАША МЕТОДИКА ДЕЙСТВИТЕЛЬНО РАБОТАЕТ?🤔 1️⃣ОБУЧЕНИЕ С ПОМОЩЬЮ ИНТЕНСИВНЫХ ОНЛАЙН-ТРЕНАЖЕРОВ Общение с лучшими преподавателями дополняется самостоятельными занятиями на онлайн-платформе в любое удобное для вас время. 2️⃣УНИКАЛЬНАЯ КОЛЛЕКЦИЯ АУТЕНТИЧНЫХ МАТЕРИАЛОВ Вы легко запомните много слов, идиом и пословиц. Все они иллюстрируются короткими видео с переводом и объяснением. Это единственная в мире коллекция такого рода. 3️⃣ИЗУЧЕНИЕ ПРЕЦЕДЕНТНОЙ ГРАММАТИКИ Правила у нас запоминают с помощью ярких конкретных примеров. Закрепляются с помощью тренажеров платформы и во время урока по скайпу. 4️⃣А ТАКЖЕ НЕБОЛЬШОЙ СЕКРЕТ УСПЕХА НАШЕЙ МЕТОДИКИ . ПРОЙДИТЕ БЕСПЛАТНЫЙ УРОК!!! 🔹Расскажем о методике и платформе 🔹Поговорим о целях и их достижении 🔹Проведем полноценный первый урок 🔹Поделимся секретом😉 #занятияанглийским  #английскийязык  #английский  #английскийонлайн  #онлайншкола  #английскийпациент  #онлайнтренажеры  #учиманглийский  #english  #learnenglish  #английскийдлядетей  #английскийдлябизнесса  #разговорныйанглийский  #englishpatient 
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
Michael is determined to be the first Irishman to swim solo through the Arctic Ocean.

Taken from 'The Best English Book'. Check out our store!

#education #kattyenglishschool #esl #eslbooks #swimming #determination #Arctic #irish #cold #brave #english #humour #bookstagram #childrensbooks #learnenglish #illustration #characters #selfpublished #textbooks #Inglés #İngilisdili #ingilizce #engleza #английский #الإنجليزية
"내가 타이거JK도 아니고, 미래만 생각하며 살 필요 있나" 😂😂
"내가 타이거JK도 아니고, 미래만 생각하며 살 필요 있나" 😂😂
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
I guess it had been a while since Mr. Macaroni had seen trot poles 🤣
I guess it had been a while since Mr. Macaroni had seen trot poles 🤣
#tea party#English tea
Слова на тему: Vegetables - овощи🍅🍆🥔🥕🌽🌶️🥒
#Potato [pəˈteɪtoʊ] — картофель
#Tomato [təˈmeɪtoʊ] — помидор
#Carrot [kærət] — морковь
#Cabbage [kæbɪdʒ] — капуста
#Pepper [pepər] — перец 
#Hot / Chili pepper [hɑːt / tʃɪli pepər] — острый перец
#Eggplant [eɡplænt] — баклажан 
#Cauliflower [kɔːliflaʊər] — цветная капуста
#Onion [ʌnjən] — лук
#Garlic [ɡɑːrlɪk] — чеснок
#Parsley [pɑːrsli] — петрушка
#Celery [seləri] — сельдерей
#Radish [ˈrædɪʃ] — редиска
#Cucumber [kjuːkʌmbər] — огурец
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
Учите слова вместе с нами😘
Основная страничка 👉 @det_club_almaty
#englishforkidsalmaty#english#words#newwords#vegetable
Слова на тему: Vegetables - овощи🍅🍆🥔🥕🌽🌶️🥒 #Potato  [pəˈteɪtoʊ] — картофель #Tomato  [təˈmeɪtoʊ] — помидор #Carrot  [kærət] — морковь #Cabbage  [kæbɪdʒ] — капуста #Pepper  [pepər] — перец  #Hot  / Chili pepper [hɑːt / tʃɪli pepər] — острый перец #Eggplant  [eɡplænt] — баклажан  #Cauliflower  [kɔːliflaʊər] — цветная капуста #Onion  [ʌnjən] — лук #Garlic  [ɡɑːrlɪk] — чеснок #Parsley  [pɑːrsli] — петрушка #Celery  [seləri] — сельдерей #Radish  [ˈrædɪʃ] — редиска #Cucumber  [kjuːkʌmbər] — огурец ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ Учите слова вместе с нами😘 Основная страничка 👉 @det_club_almaty #englishforkidsalmaty #english #words #newwords #vegetable 
True
Social media से english सुधरती है ...... LOL

#belykawesome #belikeawesome #memes #hindijokes #funnymemes #hindimemes #indianjokes #bestjokes #comedy #fun #humor #LOL #Laughoutloud #oneliners #social #media #english
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
오늘의 #하루한문장 #생활영어 #블로그 #포스팅 내용은!!! .
"나 ~하는 중이야"라는 문장입니다!!!
정말 많이 쓰이는 표현인데 막상 쓰려고 하면 너무 헷갈리죠?? #홍대영어회화 #메이트어학원 에서 완벽하게 공부하면 헷갈리거나 막힘없이 술술 영어가 나올 수 있답니당!!(*˘◡˘*)
.
.
#홍대메이트어학원 #연남동영어학원 #홍대영어학원 #가좌영어학원 #상암영어학원 #영어회화학원 #영어회화 #영어스피킹 #홍대영어회화 #연남동영어회화 #상암영어회화 #연희동 #연희동영어학원 #원어민영어 #영어면접 #영어인터뷰 #메이트어학원 #메이트인스티튜트
오늘의 #하루한문장  #생활영어  #블로그  #포스팅  내용은!!! . "나 ~하는 중이야"라는 문장입니다!!! 정말 많이 쓰이는 표현인데 막상 쓰려고 하면 너무 헷갈리죠?? #홍대영어회화  #메이트어학원  에서 완벽하게 공부하면 헷갈리거나 막힘없이 술술 영어가 나올 수 있답니당!!(*˘◡˘*) . . #홍대메이트어학원  #연남동영어학원  #홍대영어학원  #가좌영어학원  #상암영어학원  #영어회화학원  #영어회화  #영어스피킹  #홍대영어회화  #연남동영어회화  #상암영어회화  #연희동  #연희동영어학원  #원어민영어  #영어면접  #영어인터뷰  #메이트어학원  #메이트인스티튜트 
MTR signal failure in HK... 🚈❌❌❌ I might as well make good use of my time on the bus... 🤦🏻‍♂️ #EnglishSOS #English #learnenglish #hongkong #hk #mtr #vocabulary #香港#地鐵 #英語 #英文 #teachersofinstagram #teacher
Разомните свой язык!👅
Несколько скороговорок на английском🇬🇧
Развивают и не надоедают😂
А 2-3 произнесённые вслух скороговорки перед уроком - не только улучшат ваше произношение, но и настроят на нужный лад ваш мозг ;)
One smart man, he felt smart. Two smart men, they both felt smart. Three smart men, they all felt smart.

Green glass globes glow greenly.🌱 No need to light a night light on a light night like tonight.

William always wears a very warm white vest in winter.⛄ The great Greek grape growers grow great Greek grapes.

You know New York . You need New York . You know you need unique New York .

That handsome man standing with his back to the track has a hat in his hand.

Mr Grey is waiting at the railway station for a train.🚆 We need tea for three, please, for Jean, Steve and me. 
I scream, you scream, we all scream for icecream!🍦🍦🍦
#английскийязык  #english
Разомните свой язык!👅 Несколько скороговорок на английском🇬🇧 Развивают и не надоедают😂 А 2-3 произнесённые вслух скороговорки перед уроком - не только улучшат ваше произношение, но и настроят на нужный лад ваш мозг ;) One smart man, he felt smart. Two smart men, they both felt smart. Three smart men, they all felt smart. Green glass globes glow greenly.🌱 No need to light a night light on a light night like tonight. William always wears a very warm white vest in winter.⛄ The great Greek grape growers grow great Greek grapes. You know New York . You need New York . You know you need unique New York . That handsome man standing with his back to the track has a hat in his hand. Mr Grey is waiting at the railway station for a train.🚆 We need tea for three, please, for Jean, Steve and me. I scream, you scream, we all scream for icecream!🍦🍦🍦 #английскийязык  #english 
Welcome Party 10-15-2018.

Let us heartily welcome our new students. Welcome to the best language #school in the #Philippines, the #Genius #English Proficiency Academy.

Thank you for coming! Enjoy your study with us and we wish you success in learning English. May you have unforgettable moments. Welcome to the Philippines! Welcome to the family! WE PROVE YOU CAN! :-) For more information and inquiries:

Website: www.studyenglishgenius.com
Russian website: www.studyenglishgenius.com/ru/
E-mail: info@studyenglishgenius.com
Skype ID: geniusenglishacademy
Pinterest: www.pinterest.com/geniusenglish/

#StudyEnglish #StudyAbroad #LearnEnglish #ESL #Genius #StudyEnglishInThePhilippines #LanguageSchool #GeniusEnglish #TheBestEnglishSchool #EnglishSchoolInThePhilippines #GeneralEnglish #BusinessEnglish #TOEIC #IELTS #TOEFL

https://www.pinterest.ph/pin/381328293446934581/

Please subscribe and like our channel for more interesting videos of our school and students.

https://www.youtube.com/channel/UC4pb0KE2bwzfhzd9NAm_Jcg
Welcome Party 10-15-2018. Let us heartily welcome our new students. Welcome to the best language #school  in the #Philippines , the #Genius  #English  Proficiency Academy. Thank you for coming! Enjoy your study with us and we wish you success in learning English. May you have unforgettable moments. Welcome to the Philippines! Welcome to the family! WE PROVE YOU CAN! :-) For more information and inquiries: Website: www.studyenglishgenius.com Russian website: www.studyenglishgenius.com/ru/ E-mail: info@studyenglishgenius.com Skype ID: geniusenglishacademy Pinterest: www.pinterest.com/geniusenglish/ #StudyEnglish  #StudyAbroad  #LearnEnglish  #ESL  #Genius  #StudyEnglishInThePhilippines  #LanguageSchool  #GeniusEnglish  #TheBestEnglishSchool  #EnglishSchoolInThePhilippines  #GeneralEnglish  #BusinessEnglish  #TOEIC  #IELTS  #TOEFL  https://www.pinterest.ph/pin/381328293446934581/ Please subscribe and like our channel for more interesting videos of our school and students. https://www.youtube.com/channel/UC4pb0KE2bwzfhzd9NAm_Jcg
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
Rumah MURAH Kotabaru, Jl.Danau Sentarum SIAP HUNI ! Dekat Sekolahan Dan Pasar :
.
.
Alamat : Jl.Danau Sentarum, Masuk Jl.Sukamulya.
--------------------
• Type 40
• Luas Tanah 8x15
• 2 kamar tidur
• 1 kamar mandi + wc
• 1 Ruang Tamu
• 1 Ruang Dapur
• Air Bersih PDAM Lancar
• Listrik 1.300 Watt
• Lantai Full Keramik
• Dibelakang sudah dipagar
• Wc di luar
--------------------
Harga = > Rp 225 Juta
DP Mulai 10 - 20%
KPR Bebas Pilih Bank
--------------------
Info Untuk Angsuran dll, Lebih Lengkapnya Hubungi :
.
Telp/WA : 0852 4949 1996 (WIJAYA)

#rumahpontianak 
#android 
#carirumah 
#jualrumah 
#pontianak 
#iphone 
#pengusaha #wiraswasta #mobil #design #golf #interiordesign #bankmandiri #bankbri #bankpanin #bankbtn #pontianakinformasi #bali #rumahmurah #kreditrumah #english #indonesia #hondacivic #bmwindonesia #agya #ayla #xenia #avanza #rumahmurahpontianak
Rumah MURAH Kotabaru, Jl.Danau Sentarum SIAP HUNI ! Dekat Sekolahan Dan Pasar : . . Alamat : Jl.Danau Sentarum, Masuk Jl.Sukamulya. -------------------- • Type 40 • Luas Tanah 8x15 • 2 kamar tidur • 1 kamar mandi + wc • 1 Ruang Tamu • 1 Ruang Dapur • Air Bersih PDAM Lancar • Listrik 1.300 Watt • Lantai Full Keramik • Dibelakang sudah dipagar • Wc di luar -------------------- Harga = > Rp 225 Juta DP Mulai 10 - 20% KPR Bebas Pilih Bank -------------------- Info Untuk Angsuran dll, Lebih Lengkapnya Hubungi : . Telp/WA : 0852 4949 1996 (WIJAYA) #rumahpontianak  #android  #carirumah  #jualrumah  #pontianak  #iphone  #pengusaha  #wiraswasta  #mobil  #design  #golf  #interiordesign  #bankmandiri  #bankbri  #bankpanin  #bankbtn  #pontianakinformasi  #bali  #rumahmurah  #kreditrumah  #english  #indonesia  #hondacivic  #bmwindonesia  #agya  #ayla  #xenia  #avanza  #rumahmurahpontianak 
Magazines-это не магазины🏪,а журналы.
Студенты часто путают:
✖️ I go to the magazine every day.
✔️I go to the shop every day.
⤵️
Выбирайте ваши любимые журналы (про спорт, красоту, путешествия, машины) и читайте их на английском языке, они все есть в открытом доступе в интернете. Таким образом,  убьете двух зайцев🐰🐰 и язык подтяните и много нового  узнаете. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#english_genius_ru #english_words #english_rules #english 
#комсомольскнаамуре #комсомольск #комсомольск_на_амуре  #кмс #kms #komsomolsk #komsomolsknaamure  #komsomolsk_na_amure #komsomolskonamur #gorodkomsomolsk #komsach
Magazines-это не магазины🏪,а журналы. Студенты часто путают: ✖️ I go to the magazine every day. ✔️I go to the shop every day. ⤵️ Выбирайте ваши любимые журналы (про спорт, красоту, путешествия, машины) и читайте их на английском языке, они все есть в открытом доступе в интернете. Таким образом, убьете двух зайцев🐰🐰 и язык подтяните и много нового узнаете. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #english_genius_ru  #english_words  #english_rules  #english  #комсомольскнаамуре  #комсомольск  #комсомольск_на_амуре   #кмс  #kms  #komsomolsk  #komsomolsknaamure   #komsomolsk_na_amure  #komsomolskonamur  #gorodkomsomolsk  #komsach 
Oct. 15, 2018
I went to the bookstore and browsed a magazine. I saw Kanako Sato, who runs the clothes store, in the magazine. I liked her outfit a lot.
Though I want to wear my favorite clothes from now on, recently I often feel that my clothes don’t look good on me and they are a bit painful for my age.
When I saw her, I felt like that I found what to wear from now and I was glad.
All right. If I will age well, I can wear my favorite clothes being me.
I tell myself so.
***************************
本屋で立ち読みした雑誌に載っていた、セレクトショップを経営されている佐藤加奈子さん。洋服のコーディネートが、まさに私のツボだった。
歳をとっても好きな服を着ていたいけど、似合わなくなってきているんじゃないか、若づくりしているように見えるんじゃないか、と最近思うようになっていたけど、彼女を見て、少し自分のおしゃれのこれからの方向性(大げさ!)が分かったような気がして、うれしかった。
大丈夫。歳を重ねれば、好きな服を自分らしく着こなせるようになるから。そう自分に言い聞かせて。
***************************
#英語日記 #大人になったら着たい服 #佐藤加奈子さん #ハチテン #English #KanakoSato #HACHITEN
Oct. 15, 2018 I went to the bookstore and browsed a magazine. I saw Kanako Sato, who runs the clothes store, in the magazine. I liked her outfit a lot. Though I want to wear my favorite clothes from now on, recently I often feel that my clothes don’t look good on me and they are a bit painful for my age. When I saw her, I felt like that I found what to wear from now and I was glad. All right. If I will age well, I can wear my favorite clothes being me. I tell myself so. *************************** 本屋で立ち読みした雑誌に載っていた、セレクトショップを経営されている佐藤加奈子さん。洋服のコーディネートが、まさに私のツボだった。 歳をとっても好きな服を着ていたいけど、似合わなくなってきているんじゃないか、若づくりしているように見えるんじゃないか、と最近思うようになっていたけど、彼女を見て、少し自分のおしゃれのこれからの方向性(大げさ!)が分かったような気がして、うれしかった。 大丈夫。歳を重ねれば、好きな服を自分らしく着こなせるようになるから。そう自分に言い聞かせて。 *************************** #英語日記  #大人になったら着たい服  #佐藤加奈子さん  #ハチテン  #English  #KanakoSato  #HACHITEN 
Kelimelerin en çok kullanıldığı sözcük grupları, benzer/zıt anlamlısı, Hanca (Çince) açıklaması ve  diğer önemli notlar kitabımızda mevcuttur. 
#kore #한국 #hangul #한글 #koreceders #korece #한국어 #koredili #korecekelime #kelime #koreceöğreniyorum #english #topik #토픽 #topiksınavı #한국어능력시험 #topikkelimeleri #kelime #koreceyeterliliksınavı #koreli #kitap #koredizileri #koredizisi #kpop #korean #learnkorean #koreanlearning #koreanwords #learn #한국어공부 #korecekelimekitabi
Kelimelerin en çok kullanıldığı sözcük grupları, benzer/zıt anlamlısı, Hanca (Çince) açıklaması ve diğer önemli notlar kitabımızda mevcuttur. #kore  #한국  #hangul  #한글  #koreceders  #korece  #한국어  #koredili  #korecekelime  #kelime  #koreceöğreniyorum  #english  #topik  #토픽  #topiksınavı  #한국어능력시험  #topikkelimeleri  #kelime  #koreceyeterliliksınavı  #koreli  #kitap  #koredizileri  #koredizisi  #kpop  #korean  #learnkorean  #koreanlearning  #koreanwords  #learn  #한국어공부  #korecekelimekitabi 
Some days you have crazy mane and only have time for a 15 minute ride 🤷🏽‍♀️ but it’s those bareback and sunset moments that mean the world to me and every moment adds up in the end ♥️ ✨
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#maebree #eventing #english #sporthorses #naturalhorsemanship #thoroughbred #ottbsofinstagram #horses #riding #love #majestic #colorado #franktown #sporthorseessentials #equiccessories #training #equine #equestrian #dressage #jumping #beauty #barn #gratitude #sunset #pikespeak
Some days you have crazy mane and only have time for a 15 minute ride 🤷🏽‍♀️ but it’s those bareback and sunset moments that mean the world to me and every moment adds up in the end ♥️ ✨ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #maebree  #eventing  #english  #sporthorses  #naturalhorsemanship  #thoroughbred  #ottbsofinstagram  #horses  #riding  #love  #majestic  #colorado  #franktown  #sporthorseessentials  #equiccessories  #training  #equine  #equestrian  #dressage  #jumping  #beauty  #barn  #gratitude  #sunset  #pikespeak 
If you see this on explore, please follow me!
-
-
-
-
-
-
-
#Musical.ly #Ironic #saveme #memes #funny #anime #relatable #obama #lmao #follow #satisfying #russiangirl #english #good #nomakeup #tutorials #diy #feminism #rightisright #smile #tiktok
_________________________________________________________Тек кана осы апта женилдик, агылшын тили +18. 87029339933  менеджер Дана . Мы стираем границы и дарим свободу общения ... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#миссакжаркын #dreamcity #shymkentcity #шымкала #миссакжаркын #шымкент #казахстан #лондон #образование #жизнь #астана #алматы #шымсити #мегаполис #английскийязык #математика #english #ielts #toefl #london #newyork #shymkent #kazakhstan #usa #travel #cambridge #learnenglish #ниш
_________________________________________________________Тек кана осы апта женилдик, агылшын тили +18. 87029339933 менеджер Дана . Мы стираем границы и дарим свободу общения ... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#миссакжаркын  #dreamcity  #shymkentcity  #шымкала  #миссакжаркын  #шымкент  #казахстан  #лондон  #образование  #жизнь  #астана  #алматы  #шымсити  #мегаполис  #английскийязык  #математика  #english  #ielts  #toefl  #london  #newyork  #shymkent  #kazakhstan  #usa  #travel  #cambridge  #learnenglish  #ниш 
🏁 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀What does it mean, to set the bar high?
‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ معنى اين اصطلاح چيه و چطور تو جمله به كار برده ميشه؟
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀
‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‎🔹 صفحه ی مارو به دوستانتون معرفی کنید. 🔹
_____________________________________________
————————————————————
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
==========>MeloEnglish<==========
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‎🔹برای کلاسهای خصوصى و آنلاین پیام بدید🔹
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
————————————————————
🏁 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀What does it mean, to set the bar high? ‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ معنى اين اصطلاح چيه و چطور تو جمله به كار برده ميشه؟ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‎🔹 صفحه ی مارو به دوستانتون معرفی کنید. 🔹 _____________________________________________ ———————————————————— ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ==========>MeloEnglish<========== ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ‎🔹برای کلاسهای خصوصى و آنلاین پیام بدید🔹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ————————————————————
It’s Coach Sport^2 (squared). We met in the classroom some 5 years ago as cross curricular group members. As the Lord would have it, here we are years later, married, and carrying out our mission to make the world a better place. As we all have learned that make this trek into the world of education, it is not always easy, but absolutely always worth it. As secondary ELA and Mathematics teachers, we strive to give our students the best tools we can to ensure their success. As we truly believe; If they leave the class knowing the subject matter we will be pleased, but if they leave ready to take on the world, break goals, and be a huge success.. well, then we have done our jobs!
As these destinies become realities, thanks for watching, and welcome to our classes. - The Sports
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#teach #teacher #teachers #teachersofinstagram #teachersfollowteachers #teacherspayteachers #teachergram #education #highschool #school #teacherlife #teacherstyle #motivation #inspiration #dedication #life #lifestyle #fitteacher #couple #marriage #math #english #iteachtoo #weteach
It’s Coach Sport^2 (squared). We met in the classroom some 5 years ago as cross curricular group members. As the Lord would have it, here we are years later, married, and carrying out our mission to make the world a better place. As we all have learned that make this trek into the world of education, it is not always easy, but absolutely always worth it. As secondary ELA and Mathematics teachers, we strive to give our students the best tools we can to ensure their success. As we truly believe; If they leave the class knowing the subject matter we will be pleased, but if they leave ready to take on the world, break goals, and be a huge success.. well, then we have done our jobs! As these destinies become realities, thanks for watching, and welcome to our classes. - The Sports • • • • • • • • • #teach  #teacher  #teachers  #teachersofinstagram  #teachersfollowteachers  #teacherspayteachers  #teachergram  #education  #highschool  #school  #teacherlife  #teacherstyle  #motivation  #inspiration  #dedication  #life  #lifestyle  #fitteacher  #couple  #marriage  #math  #english  #iteachtoo  #weteach 
・
‪【わたしの叔父さん🤓】‬
・
‪Look at that his happy face☺️‬
‪This is my uncle with Japanese seasonings that I sent🎁‬
‪(みてよこのハッピーフェイス☺️こちらはわたしの叔父さん!私が送った日本のふりかけと🎁)‬
・
‪昔友だちが uncle をクラスで当てられて『ウンクレ!』と言ったのが懐かしい💩‬
・ ‪【わたしの叔父さん🤓】‬ ・ ‪Look at that his happy face☺️‬ ‪This is my uncle with Japanese seasonings that I sent🎁‬ ‪(みてよこのハッピーフェイス☺️こちらはわたしの叔父さん!私が送った日本のふりかけと🎁)‬ ・ ‪昔友だちが uncle をクラスで当てられて『ウンクレ!』と言ったのが懐かしい💩‬
Pendaftaran IELTS Superintensive periode 25 Oktober 2018
Sudah dibuka loh gess... Yuk segera daftarkan dirimu ke Miss Rinda Chawbella~
.
.
Harga program masih sama namun skema program yang ditingkatkan:
- Max 1 kelas 12 orang
- Dihandle 2 qualified tutor
- biaya sudah include 8 modul
- 24 meetings untuk 1 bulan
- 8 jam/day
- Personal feedback
- 4x complete scoring
--------------------------
Contact us:
www.mralexcourse.com
IG: @mralexcourse
SMS/WA/Telp: 
082230709262 (Rinda)
.
#ielts 
#Ieltsiseasyforme
#mralexcourse
#kampunginggrisparekediri
#scholarshiphunter #whvindonesia
#mralexjakarta #bromo #learneanglish
#kampunginggris #pare #kediri #jakarta
#cfuproduction #english #parejahat
Pendaftaran IELTS Superintensive periode 25 Oktober 2018 Sudah dibuka loh gess... Yuk segera daftarkan dirimu ke Miss Rinda Chawbella~ . . Harga program masih sama namun skema program yang ditingkatkan: - Max 1 kelas 12 orang - Dihandle 2 qualified tutor - biaya sudah include 8 modul - 24 meetings untuk 1 bulan - 8 jam/day - Personal feedback - 4x complete scoring -------------------------- Contact us: www.mralexcourse.com IG: @mralexcourse SMS/WA/Telp: 082230709262 (Rinda) . #ielts  #Ieltsiseasyforme  #mralexcourse  #kampunginggrisparekediri  #scholarshiphunter  #whvindonesia  #mralexjakarta  #bromo  #learneanglish  #kampunginggris  #pare  #kediri  #jakarta  #cfuproduction  #english  #parejahat 
父娘の初Billboard Tokyo✨✨ 先日、抽選でビルボード東京のチケットが当たったものの、レッスンの日だったので、主人と小1の娘で2人でデートして来ました💕
まさか小学生は入れないでしょと思ったら、小学生以上は入場できるらしい🤗体験出来るものなら是非色々体験させてあげたいと思い。主人に連れてってもらってよかった😊近くで観れる生の演奏に感激して帰って来てくれましたー。普段深谷と言う穏やかな土地に住んでるので、たまには異世界も良いですね😊
今度は私が行きたいわ(笑)

#billboard #jazz #live #英語が好き #音楽が好き #classic も#pop もジャンルは問わず。
#英語が好きになったのも音楽がきっかけ

#深谷 #熊谷 #本庄 #英語教室 #子ども #習い事 #お教室 #文化交流 #english#eccjr
父娘の初Billboard Tokyo✨✨ 先日、抽選でビルボード東京のチケットが当たったものの、レッスンの日だったので、主人と小1の娘で2人でデートして来ました💕 まさか小学生は入れないでしょと思ったら、小学生以上は入場できるらしい🤗体験出来るものなら是非色々体験させてあげたいと思い。主人に連れてってもらってよかった😊近くで観れる生の演奏に感激して帰って来てくれましたー。普段深谷と言う穏やかな土地に住んでるので、たまには異世界も良いですね😊 今度は私が行きたいわ(笑) #billboard  #jazz  #live  #英語が好き  #音楽が好き  #classic  も#pop  もジャンルは問わず。 #英語が好きになったのも音楽がきっかけ  #深谷  #熊谷  #本庄  #英語教室  #子ども  #習い事  #お教室  #文化交流  #english #eccjr 
Saw this at work the other day and everytime I see a rainbow this scripture comes to mind :
•
Genesis 9:10-16 King James Version (KJV)
10 And with every living creature that is with you, of the fowl, of the cattle, and of every beast of the earth with you; from all that go out of the ark, to every beast of the earth.
11 And I will establish my covenant with you, neither shall all flesh be cut off any more by the waters of a flood; neither shall there any more be a flood to destroy the earth.
12 And God said, This is the token of the covenant which I make between me and you and every living creature that is with you, for perpetual generations:
13 I do set my bow in the cloud, and it shall be for a token of a covenant between me and the earth.
14 And it shall come to pass, when I bring a cloud over the earth, that the bow shall be seen in the cloud:
15 And I will remember my covenant, which is between me and you and every living creature of all flesh; and the waters shall no more become a flood to destroy all flesh.
16 And the bow shall be in the cloud; and I will look upon it, that I may remember the everlasting covenant between God and every living creature of all flesh that is upon the earth.
•
How beautiful and amazing , and how far more eternally beautiful and amazing our God the Creator of all is , we should all worship the Creator and not the creation , but we definitely can enjoy and appreciate God’s creation . Nothing would exist without God , not you , not me , not this rainbow , not grace , not love , nothing . All thanks and praises due to the God who created it all and His name is JESUS . JESUS YOU ARE THE MOST BEAUTIFUL ! Amen and Hallelujah !
🙏🏼✝️❤️💯
Saw this at work the other day and everytime I see a rainbow this scripture comes to mind : • Genesis 9:10-16 King James Version (KJV) 10 And with every living creature that is with you, of the fowl, of the cattle, and of every beast of the earth with you; from all that go out of the ark, to every beast of the earth. 11 And I will establish my covenant with you, neither shall all flesh be cut off any more by the waters of a flood; neither shall there any more be a flood to destroy the earth. 12 And God said, This is the token of the covenant which I make between me and you and every living creature that is with you, for perpetual generations: 13 I do set my bow in the cloud, and it shall be for a token of a covenant between me and the earth. 14 And it shall come to pass, when I bring a cloud over the earth, that the bow shall be seen in the cloud: 15 And I will remember my covenant, which is between me and you and every living creature of all flesh; and the waters shall no more become a flood to destroy all flesh. 16 And the bow shall be in the cloud; and I will look upon it, that I may remember the everlasting covenant between God and every living creature of all flesh that is upon the earth. • How beautiful and amazing , and how far more eternally beautiful and amazing our God the Creator of all is , we should all worship the Creator and not the creation , but we definitely can enjoy and appreciate God’s creation . Nothing would exist without God , not you , not me , not this rainbow , not grace , not love , nothing . All thanks and praises due to the God who created it all and His name is JESUS . JESUS YOU ARE THE MOST BEAUTIFUL ! Amen and Hallelujah ! 🙏🏼✝️❤️💯
Proverbs 16:18 King James Version (KJV)
18 Pride goeth before destruction, and an haughty spirit before a fall.
•
Romans 3:23-26 King James Version (KJV)
23 For all have sinned, and come short of the glory of God;
24 Being justified freely by his grace through the redemption that is in Christ Jesus:
25 Whom God hath set forth to be a propitiation through faith in his blood, to declare his righteousness for the remission of sins that are past, through the forbearance of God;
26 To declare, I say, at this time his righteousness: that he might be just, and the justifier of him which believeth in Jesus.
Proverbs 16:18 King James Version (KJV) 18 Pride goeth before destruction, and an haughty spirit before a fall. • Romans 3:23-26 King James Version (KJV) 23 For all have sinned, and come short of the glory of God; 24 Being justified freely by his grace through the redemption that is in Christ Jesus: 25 Whom God hath set forth to be a propitiation through faith in his blood, to declare his righteousness for the remission of sins that are past, through the forbearance of God; 26 To declare, I say, at this time his righteousness: that he might be just, and the justifier of him which believeth in Jesus.
Reincarnation is a deception of satan to make people think they can live a life full of unrepentant sin in faithless rebellion against and without God and not worry because they then will think they will be able to just try over and over in different lives till they get it right to earn heaven later when the truth is we are all sinners and can’t earn heaven and need the atonement that JESUS made when He died on the cross for the sins of the world was buried and rose the third day after from the dead . Please repent and turn to Christ if you have been deceived by reincarnation . Jesus is the only way to God because truly Jesus is God . Reincarnation is unbiblical and
This one scripture here proves that to be true :
•
Hebrews 9:27 King James Version (KJV)
27 And as it is appointed unto men once to die, but after this the judgment:
•
And before someone may ask “What about the second death spoken of in Revelation ?” Every mans flesh has one time to die (appointed unto men once to die) and then those who are not saved by grace through faith in Christ because they did not want God will also have an eternal spiritual death (this is the second death)
Here it is straight from the scriptures in context :
•
Revelation 20:11-15 King James Version (KJV)
11 And I saw a great white throne, and him that sat on it, from whose face the earth and the heaven fled away; and there was found no place for them.
12 And I saw the dead, small and great, stand before God; and the books were opened: and another book was opened, which is the book of life: and the dead were judged out of those things which were written in the books, according to their works.
13 And the sea gave up the dead which were in it; and death and hell delivered up the dead which were in them: and they were judged every man according to their works.
14 And death and hell were cast into the lake of fire. This is the second death.
15 And whosoever was not found written in the book of life was cast into the lake of fire.
•
(Study continued in comments below)
Reincarnation is a deception of satan to make people think they can live a life full of unrepentant sin in faithless rebellion against and without God and not worry because they then will think they will be able to just try over and over in different lives till they get it right to earn heaven later when the truth is we are all sinners and can’t earn heaven and need the atonement that JESUS made when He died on the cross for the sins of the world was buried and rose the third day after from the dead . Please repent and turn to Christ if you have been deceived by reincarnation . Jesus is the only way to God because truly Jesus is God . Reincarnation is unbiblical and This one scripture here proves that to be true : • Hebrews 9:27 King James Version (KJV) 27 And as it is appointed unto men once to die, but after this the judgment: • And before someone may ask “What about the second death spoken of in Revelation ?” Every mans flesh has one time to die (appointed unto men once to die) and then those who are not saved by grace through faith in Christ because they did not want God will also have an eternal spiritual death (this is the second death) Here it is straight from the scriptures in context : • Revelation 20:11-15 King James Version (KJV) 11 And I saw a great white throne, and him that sat on it, from whose face the earth and the heaven fled away; and there was found no place for them. 12 And I saw the dead, small and great, stand before God; and the books were opened: and another book was opened, which is the book of life: and the dead were judged out of those things which were written in the books, according to their works. 13 And the sea gave up the dead which were in it; and death and hell delivered up the dead which were in them: and they were judged every man according to their works. 14 And death and hell were cast into the lake of fire. This is the second death. 15 And whosoever was not found written in the book of life was cast into the lake of fire. • (Study continued in comments below)
...Thought this was pretty neat, Izuku Midoriya. I love his character and many others in this anime. 💪🏻 He always tries to push himself no matter what happens. What we all should strive for, to want something so much that you never give up on it.
.
.
.
.
.
.
.
#spanish #spain #espa #ol #english #love #travel #french #a #german #instagood #barcelona #music #education #italian #languages #bet #latina #cute #madrid #anime #midoriya #izuku language #ingles #europe #like #best #myheroacademia #beauty #followforfollowback
...Thought this was pretty neat, Izuku Midoriya. I love his character and many others in this anime. 💪🏻 He always tries to push himself no matter what happens. What we all should strive for, to want something so much that you never give up on it. . . . . . . . #spanish  #spain  #espa  #ol  #english  #love  #travel  #french  #a  #german  #instagood  #barcelona  #music  #education  #italian  #languages  #bet  #latina  #cute  #madrid  #anime  #midoriya  #izuku  language #ingles  #europe  #like  #best  #myheroacademia  #beauty  #followforfollowback 
Give it all to the LORD
•
Ephesians 4:26 King James Version (KJV)
26 Be ye angry, and sin not: let not the sun go down upon your wrath:
•
Psalm 119:104 King James Version (KJV)
104 Through thy precepts I get understanding: therefore I hate every false way.
•
1 John 4:4 King James Version (KJV)
4 Ye are of God, little children, and have overcome them: because greater is he that is in you, than he that is in the world.
•
Psalms 94:19 KJV - In the multitude of my thoughts within me thy comforts delight my soul.
•
1 Peter 5:7 KJV - Casting all your care upon him; for he careth for you.
•
Philippians 4:6-7 King James Version (KJV)
6 Be careful for nothing; but in every thing by prayer and supplication with thanksgiving let your requests be made known unto God.
7 And the peace of God, which passeth all understanding, shall keep your hearts and minds through Christ Jesus.
Give it all to the LORD • Ephesians 4:26 King James Version (KJV) 26 Be ye angry, and sin not: let not the sun go down upon your wrath: • Psalm 119:104 King James Version (KJV) 104 Through thy precepts I get understanding: therefore I hate every false way. • 1 John 4:4 King James Version (KJV) 4 Ye are of God, little children, and have overcome them: because greater is he that is in you, than he that is in the world. • Psalms 94:19 KJV - In the multitude of my thoughts within me thy comforts delight my soul. • 1 Peter 5:7 KJV - Casting all your care upon him; for he careth for you. • Philippians 4:6-7 King James Version (KJV) 6 Be careful for nothing; but in every thing by prayer and supplication with thanksgiving let your requests be made known unto God. 7 And the peace of God, which passeth all understanding, shall keep your hearts and minds through Christ Jesus.
I’m not perfect , but my Savior is .
I can’t make it to heaven on my own 
because I’m a sinner . 
But Jesus Christ died for my sins on the cross , 
was buried and rose from the dead 
the third day after 
Defeating death hell the grave and sin and all the enemy ,
and saved me by grace through faith . 
I mess up somehow everyday , 
but Jesus loves me anyways 
and still uses me for His glory . 
Jesus you are God
 and it amazes me 
that you would save a wretch like me 
and use me for your holy perfect will and glory !
Jesus you continue to change me 
for the better
And help me become more and more holy and less and less sinful and wicked in every way
Jesus you renew me and for my sins you paid the debt that I could never pay
Jesus I give you the praise , 
Jesus I give you the thanks ,
and so I say Amen and Hallelujah 
to you JESUS i give YOU the praise
🙏🏼✝️❤️💯
- © kyle kleese inspired by GOD
I’m not perfect , but my Savior is . I can’t make it to heaven on my own because I’m a sinner . But Jesus Christ died for my sins on the cross , was buried and rose from the dead the third day after Defeating death hell the grave and sin and all the enemy , and saved me by grace through faith . I mess up somehow everyday , but Jesus loves me anyways and still uses me for His glory . Jesus you are God and it amazes me that you would save a wretch like me and use me for your holy perfect will and glory ! Jesus you continue to change me for the better And help me become more and more holy and less and less sinful and wicked in every way Jesus you renew me and for my sins you paid the debt that I could never pay Jesus I give you the praise , Jesus I give you the thanks , and so I say Amen and Hallelujah to you JESUS i give YOU the praise 🙏🏼✝️❤️💯 - © kyle kleese inspired by GOD
Seeing Bible verses on insta with free time is good , but we can not let that replace reading the Bible . Serving God even on social media in ways is great , but our whole walk with God cannot be just through our phones and computers etc . Let us be reminded that God is God and nothing can take His place and His children are safe in Him and can not be separated from Him . Just felt it would do good to share this beyond where it was so that it can encourage and edify more people out there . I pray you were helped . In Jesus’ name , 🙏🏼✝️❤️💯
•
Philippians 4:13 KJV - I can do all things through Christ which strengtheneth me.
•
Colossians 3:2 KJV - Set your affection on things above, not on things on the earth.
•
Proverbs 16:3 KJV - Commit thy works unto the LORD, and thy thoughts shall be established.
•
Not condemning social media , but am encouraging a healthy balance of it in life so as to avoid it becoming an idol and getting in the way of your relationship with God and even your positivity and peace and relationships with people in real life . Some people may be able to handle social media more or less at different times in their lives so I pray all find the perfect balance for them in their lives right now . 🙏🏼✝️❤️💯
•
Already posted about this but brother @christ_follower_socal summed it up good and I decided to change up some words to fit better and also be more truthful as I realized I use social media more than I thought although I do still avoid it becoming an idol , some may be able to handle a different amount of social media use at different times in their lives without it becoming negative in any way . And also now the enemy can’t use my words against me to call me a hypocrite because I refine to become more honest after examining myself and realizations and a desire to be true in God’s sight for His glory Amen 🙏🏼✝️❤️💯
Seeing Bible verses on insta with free time is good , but we can not let that replace reading the Bible . Serving God even on social media in ways is great , but our whole walk with God cannot be just through our phones and computers etc . Let us be reminded that God is God and nothing can take His place and His children are safe in Him and can not be separated from Him . Just felt it would do good to share this beyond where it was so that it can encourage and edify more people out there . I pray you were helped . In Jesus’ name , 🙏🏼✝️❤️💯 • Philippians 4:13 KJV - I can do all things through Christ which strengtheneth me. • Colossians 3:2 KJV - Set your affection on things above, not on things on the earth. • Proverbs 16:3 KJV - Commit thy works unto the LORD, and thy thoughts shall be established. • Not condemning social media , but am encouraging a healthy balance of it in life so as to avoid it becoming an idol and getting in the way of your relationship with God and even your positivity and peace and relationships with people in real life . Some people may be able to handle social media more or less at different times in their lives so I pray all find the perfect balance for them in their lives right now . 🙏🏼✝️❤️💯 • Already posted about this but brother @christ_follower_socal summed it up good and I decided to change up some words to fit better and also be more truthful as I realized I use social media more than I thought although I do still avoid it becoming an idol , some may be able to handle a different amount of social media use at different times in their lives without it becoming negative in any way . And also now the enemy can’t use my words against me to call me a hypocrite because I refine to become more honest after examining myself and realizations and a desire to be true in God’s sight for His glory Amen 🙏🏼✝️❤️💯
Keep fighting 🙏🏼✝️❤️💯
•
Repost @marvinsapp
•
Philippians 4:12-13 King James Version (KJV)
12 I know both how to be abased, and I know how to abound: every where and in all things I am instructed both to be full and to be hungry, both to abound and to suffer need.
13 I can do all things through Christ which strengtheneth me.
•
Psalm 31:24 King James Version (KJV)
24 Be of good courage, and he shall strengthen your heart, all ye that hope in the Lord.
•
Ephesians 6:10-18 King James Version (KJV)
10 Finally, my brethren, be strong in the Lord, and in the power of his might.
11 Put on the whole armour of God, that ye may be able to stand against the wiles of the devil.
12 For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.
13 Wherefore take unto you the whole armour of God, that ye may be able to withstand in the evil day, and having done all, to stand.
14 Stand therefore, having your loins girt about with truth, and having on the breastplate of righteousness;
15 And your feet shod with the preparation of the gospel of peace;
16 Above all, taking the shield of faith, wherewith ye shall be able to quench all the fiery darts of the wicked.
17 And take the helmet of salvation, and the sword of the Spirit, which is the word of God:
18 Praying always with all prayer and supplication in the Spirit, and watching thereunto with all perseverance and supplication for all saints;
•
1 Timothy 6:12 King James Version (KJV)
12 Fight the good fight of faith, lay hold on eternal life, whereunto thou art also called, and hast professed a good profession before many witnesses.
•
Galatians 6:9 King James Version (KJV)
9 And let us not be weary in well doing: for in due season we shall reap, if we faint not.
•
(Continued in comments below)
Keep fighting 🙏🏼✝️❤️💯 • Repost @marvinsapp • Philippians 4:12-13 King James Version (KJV) 12 I know both how to be abased, and I know how to abound: every where and in all things I am instructed both to be full and to be hungry, both to abound and to suffer need. 13 I can do all things through Christ which strengtheneth me. • Psalm 31:24 King James Version (KJV) 24 Be of good courage, and he shall strengthen your heart, all ye that hope in the Lord. • Ephesians 6:10-18 King James Version (KJV) 10 Finally, my brethren, be strong in the Lord, and in the power of his might. 11 Put on the whole armour of God, that ye may be able to stand against the wiles of the devil. 12 For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places. 13 Wherefore take unto you the whole armour of God, that ye may be able to withstand in the evil day, and having done all, to stand. 14 Stand therefore, having your loins girt about with truth, and having on the breastplate of righteousness; 15 And your feet shod with the preparation of the gospel of peace; 16 Above all, taking the shield of faith, wherewith ye shall be able to quench all the fiery darts of the wicked. 17 And take the helmet of salvation, and the sword of the Spirit, which is the word of God: 18 Praying always with all prayer and supplication in the Spirit, and watching thereunto with all perseverance and supplication for all saints; • 1 Timothy 6:12 King James Version (KJV) 12 Fight the good fight of faith, lay hold on eternal life, whereunto thou art also called, and hast professed a good profession before many witnesses. • Galatians 6:9 King James Version (KJV) 9 And let us not be weary in well doing: for in due season we shall reap, if we faint not. • (Continued in comments below)
This song by @sevinhogmob has been used of the Lord to help me through so many times . Brothers and Sisters out there going through it right now I feel your pain . You are not alone and I just want to remind you to not give up and and remember soon we will all be with the Lord in heaven . Life in flesh is but a vapor , press on , don’t give up and keep fighting the good fight of faith
I hope and pray this helps someone 🙏🏼✝️❤️💯
In Jesus’ name Amen .
•
Philippians 1:21 King James Version (KJV)
21 For to me to live is Christ, and to die is gain.
•
2 Corinthians 5:8 King James Version (KJV)
8 We are confident, I say, and willing rather to be absent from the body, and to be present with the Lord.
•
Philippians 4:6 KJV - Be careful for nothing; but in every thing by prayer and supplication with thanksgiving let your requests be made known unto God.
•
Galatians 6:9 KJV - And let us not be weary in well doing: for in due season we shall reap, if we faint not.
•
Jeremiah 29:11 KJV - For I know the thoughts that I think toward you, saith the LORD, thoughts of peace, and not of evil, to give you an expected end.
•
Isaiah 40:31 KJV - But they that wait upon the LORD shall renew [their] strength; they shall mount up with wings as eagles; they shall run, and not be weary; [and] they shall walk, and not faint.
•
Ecclesiastes 7:8 - Better [is] the end of a thing than the beginning thereof: [and] the patient in spirit [is] better than the proud in spirit.
•
Psalm 37:7-9 King James Version (KJV)
7 Rest in the Lord, and wait patiently for him: fret not thyself because of him who prospereth in his way, because of the man who bringeth wicked devices to pass.
8 Cease from anger, and forsake wrath: fret not thyself in any wise to do evil.
9 For evildoers shall be cut off: but those that wait upon the Lord, they shall inherit the earth.
•
Proverbs 3:5-7 King James Version (KJV)
5 Trust in the Lord with all thine heart; and lean not unto thine own understanding.
6 In all thy ways acknowledge him, and he shall direct thy paths.
7 Be not wise in thine own eyes: fear the Lord, and depart from evil.
•
(Continued in comments below)
This song by @sevinhogmob has been used of the Lord to help me through so many times . Brothers and Sisters out there going through it right now I feel your pain . You are not alone and I just want to remind you to not give up and and remember soon we will all be with the Lord in heaven . Life in flesh is but a vapor , press on , don’t give up and keep fighting the good fight of faith I hope and pray this helps someone 🙏🏼✝️❤️💯 In Jesus’ name Amen . • Philippians 1:21 King James Version (KJV) 21 For to me to live is Christ, and to die is gain. • 2 Corinthians 5:8 King James Version (KJV) 8 We are confident, I say, and willing rather to be absent from the body, and to be present with the Lord. • Philippians 4:6 KJV - Be careful for nothing; but in every thing by prayer and supplication with thanksgiving let your requests be made known unto God. • Galatians 6:9 KJV - And let us not be weary in well doing: for in due season we shall reap, if we faint not. • Jeremiah 29:11 KJV - For I know the thoughts that I think toward you, saith the LORD, thoughts of peace, and not of evil, to give you an expected end. • Isaiah 40:31 KJV - But they that wait upon the LORD shall renew [their] strength; they shall mount up with wings as eagles; they shall run, and not be weary; [and] they shall walk, and not faint. • Ecclesiastes 7:8 - Better [is] the end of a thing than the beginning thereof: [and] the patient in spirit [is] better than the proud in spirit. • Psalm 37:7-9 King James Version (KJV) 7 Rest in the Lord, and wait patiently for him: fret not thyself because of him who prospereth in his way, because of the man who bringeth wicked devices to pass. 8 Cease from anger, and forsake wrath: fret not thyself in any wise to do evil. 9 For evildoers shall be cut off: but those that wait upon the Lord, they shall inherit the earth. • Proverbs 3:5-7 King James Version (KJV) 5 Trust in the Lord with all thine heart; and lean not unto thine own understanding. 6 In all thy ways acknowledge him, and he shall direct thy paths. 7 Be not wise in thine own eyes: fear the Lord, and depart from evil. • (Continued in comments below)
Galatians 2 King James Version (KJV)
1 Then fourteen years after I went up again to Jerusalem with Barnabas, and took Titus with me also.
2 And I went up by revelation, and communicated unto them that gospel which I preach among the Gentiles, but privately to them which were of reputation, lest by any means I should run, or had run, in vain.
3 But neither Titus, who was with me, being a Greek, was compelled to be circumcised:
4 And that because of false brethren unawares brought in, who came in privily to spy out our liberty which we have in Christ Jesus, that they might bring us into bondage:
5 To whom we gave place by subjection, no, not for an hour; that the truth of the gospel might continue with you.
6 But of these who seemed to be somewhat, (whatsoever they were, it maketh no matter to me: God accepteth no man's person:) for they who seemed to be somewhat in conference added nothing to me:
7 But contrariwise, when they saw that the gospel of the uncircumcision was committed unto me, as the gospel of the circumcision was unto Peter;
8 (For he that wrought effectually in Peter to the apostleship of the circumcision, the same was mighty in me toward the Gentiles:)
9 And when James, Cephas, and John, who seemed to be pillars, perceived the grace that was given unto me, they gave to me and Barnabas the right hands of fellowship; that we should go unto the heathen, and they unto the circumcision.
10 Only they would that we should remember the poor; the same which I also was forward to do.
11 But when Peter was come to Antioch, I withstood him to the face, because he was to be blamed.
12 For before that certain came from James, he did eat with the Gentiles: but when they were come, he withdrew and separated himself, fearing them which were of the circumcision.
13 And the other Jews dissembled likewise with him; insomuch that Barnabas also was carried away with their dissimulation.
•
(Galatians 2 KJV continued in comments below)
Galatians 2 King James Version (KJV) 1 Then fourteen years after I went up again to Jerusalem with Barnabas, and took Titus with me also. 2 And I went up by revelation, and communicated unto them that gospel which I preach among the Gentiles, but privately to them which were of reputation, lest by any means I should run, or had run, in vain. 3 But neither Titus, who was with me, being a Greek, was compelled to be circumcised: 4 And that because of false brethren unawares brought in, who came in privily to spy out our liberty which we have in Christ Jesus, that they might bring us into bondage: 5 To whom we gave place by subjection, no, not for an hour; that the truth of the gospel might continue with you. 6 But of these who seemed to be somewhat, (whatsoever they were, it maketh no matter to me: God accepteth no man's person:) for they who seemed to be somewhat in conference added nothing to me: 7 But contrariwise, when they saw that the gospel of the uncircumcision was committed unto me, as the gospel of the circumcision was unto Peter; 8 (For he that wrought effectually in Peter to the apostleship of the circumcision, the same was mighty in me toward the Gentiles:) 9 And when James, Cephas, and John, who seemed to be pillars, perceived the grace that was given unto me, they gave to me and Barnabas the right hands of fellowship; that we should go unto the heathen, and they unto the circumcision. 10 Only they would that we should remember the poor; the same which I also was forward to do. 11 But when Peter was come to Antioch, I withstood him to the face, because he was to be blamed. 12 For before that certain came from James, he did eat with the Gentiles: but when they were come, he withdrew and separated himself, fearing them which were of the circumcision. 13 And the other Jews dissembled likewise with him; insomuch that Barnabas also was carried away with their dissimulation. • (Galatians 2 KJV continued in comments below)
Repost. Lol. This was pretty much me from yesterday, except I had hot cocoa ☕️ instead of tea, ate ramen 🍜 instead of chicken noodle soup, I didn’t bake cookies, and instead of scary movies my friends and I watched fighting clips on YouTube 🤣
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#spanish #spain #espa #ol #english #love #travel #french #a #german #instagood #barcelona #music #education #italian #languages #bet #latina #cute #madrid #clonmel #language #ingles #europe #like #russian #best #arabic #beauty #followforfollowback
Repost. Lol. This was pretty much me from yesterday, except I had hot cocoa ☕️ instead of tea, ate ramen 🍜 instead of chicken noodle soup, I didn’t bake cookies, and instead of scary movies my friends and I watched fighting clips on YouTube 🤣 . . . . . . . . . #spanish  #spain  #espa  #ol  #english  #love  #travel  #french  #a  #german  #instagood  #barcelona  #music  #education  #italian  #languages  #bet  #latina  #cute  #madrid  #clonmel  #language  #ingles  #europe  #like  #russian  #best  #arabic  #beauty  #followforfollowback 
I’m going to Walmart mom, you need anything? 🐶
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#spanish #spain #espa #ol #english #love #travel #french #a #german #instagood #barcelona #music #education #italian #languages #bet #latina #cute #madrid #clonmel #language #ingles #europe #like #russian #best #arabic #beauty #followforfollowback
Solving the system of three equations by elimination.
The video is recorded in the highest quality 1080p (FULL HD) you can watch the full video in higher resolution on YouTube (link in the bio).
+A solved problem at the end of the video.
++English subtitle 
#maths #science #physics #math #engineering #mathematics #memes #chemistry #YouTube #mathmemes #mathematician #student #mathteachers #technology #vestibular #mathematicians #mathteacher #mathmeme #facts #mathstudent #mathsmeme #mathnerds #mat#electronic #electrical#English #Spanish
Solving the system of three equations by elimination. The video is recorded in the highest quality 1080p (FULL HD) you can watch the full video in higher resolution on YouTube (link in the bio). +A solved problem at the end of the video. ++English subtitle #maths  #science  #physics  #math  #engineering  #mathematics  #memes  #chemistry  #YouTube  #mathmemes  #mathematician  #student  #mathteachers  #technology  #vestibular  #mathematicians  #mathteacher  #mathmeme  #facts  #mathstudent  #mathsmeme  #mathnerds  #mat #electronic  #electrical #English  #Spanish 
How to say school in different languages
#uk#instagram
> It’s time to say bye to one of my biggest dream ever ( Rome ) since I was a child , I dreamed with this moment !!•
•
• my dream came true 😍🇮🇹✈️
•
•
•
#posdata : now I have other dreams maybe bigger 🛫🗺
—————————————————————
> Es hora de decir adiós a uno de mis sueños más grandes ( roma ) desde que era un niño soñé con este momento ! •
•
•Mi sueño se hizo realidad 😍🇮🇹✈️
•
•
•
#posdata : Ahora tengo otros sueños quizás más grandes !🛫🗺
•
•
#travel #travelblogger #travelguide #travelling  #europe #europa #español #english #travel_drops #phototravel #favorite #goprohero5 #photography #photo #followers #followforfollowback #photooftheday #aroundtheworld #trip #tripadvisor  #ig_worldclub #instagram #rome #italy #ig_tag_italia #inlove #photooftheday #coliseoromano #coloseum
#iphonephotography
> It’s time to say bye to one of my biggest dream ever ( Rome ) since I was a child , I dreamed with this moment !!• • • my dream came true 😍🇮🇹✈️ • • • #posdata  : now I have other dreams maybe bigger 🛫🗺 ————————————————————— > Es hora de decir adiós a uno de mis sueños más grandes ( roma ) desde que era un niño soñé con este momento ! • • •Mi sueño se hizo realidad 😍🇮🇹✈️ • • • #posdata  : Ahora tengo otros sueños quizás más grandes !🛫🗺 • • #travel  #travelblogger  #travelguide  #travelling  #europe  #europa  #español  #english  #travel_drops  #phototravel  #favorite  #goprohero5  #photography  #photo  #followers  #followforfollowback  #photooftheday  #aroundtheworld  #trip  #tripadvisor  #ig_worldclub  #instagram  #rome  #italy  #ig_tag_italia  #inlove  #photooftheday  #coliseoromano  #coloseum  #iphonephotography