an online Instagram web viewer

#eaa medias

Photos

Affordaplane, uno de los ultraligeros más económicos y fácil de construir, ya que no requiere soldar ni herramientas especiales. 
Tuve uno que fue mi primer avión y me encantaba! 
Ahora tienen planos actualizados, una guía para construirlo bajo la parte 103 del FAR y un grupo de soporte en Facebook. 
https://www.facebook.com/groups/129592291087115

www.affordaplane.com 
#SportPilotPR #avgeek #avporn #aviation #airplane #avpic #aviationlovers #PlaneSpotter #planes #Boricua #EAA #Affordaplane #Ultralight
Affordaplane, uno de los ultraligeros más económicos y fácil de construir, ya que no requiere soldar ni herramientas especiales. Tuve uno que fue mi primer avión y me encantaba! Ahora tienen planos actualizados, una guía para construirlo bajo la parte 103 del FAR y un grupo de soporte en Facebook. https://www.facebook.com/groups/129592291087115 www.affordaplane.com #SportPilotPR  #avgeek  #avporn  #aviation  #airplane  #avpic  #aviationlovers  #PlaneSpotter  #planes  #Boricua  #EAA  #Affordaplane  #Ultralight 
Oh my where have you been in all my life. @surge_nutrition have landed the whole range of @switch_nutrition supplements. 
Including in their range is their Amino Switch blend which supports the EAAs our body needs, supports electrolyte loss due to dehydration and an Anti-Cortisol blend to aid in reducing stress and speeding up recovery. Available and in Stock through @surge_nutrition with a variety of flavours.
#supplements #health #nutrition #fitness #bcaa #eaa #stressless #electrolytes #flicktheswitch #ambassador #fitnessforlife
Oh my where have you been in all my life. @surge_nutrition have landed the whole range of @switch_nutrition supplements. Including in their range is their Amino Switch blend which supports the EAAs our body needs, supports electrolyte loss due to dehydration and an Anti-Cortisol blend to aid in reducing stress and speeding up recovery. Available and in Stock through @surge_nutrition with a variety of flavours. #supplements  #health  #nutrition  #fitness  #bcaa  #eaa  #stressless  #electrolytes  #flicktheswitch  #ambassador  #fitnessforlife 
Wow, such a fun Friday! A great group of highschool students came by to visit from Tahoe Expedition Academy. The tour involved the tower, our maintenance facility, and, of course, a flight with CFI Jeff. ☺️ #flying #pilotlife #tahoelife #flightschool #aircraftmx #coolairplanes #letsgofly #wingsandthings #kidsthatfly #pilottobe #skyhawk #cessna172 #eaa #aopa #tahoeexpeditionacademy @tahoe.expedition.academy
Biplane adventure at EAA in Oshkosh Wisconsin today! It was a lot of fun! #biplane #eaa #airplane #flight #flying #flythefriendlyskies #earthporn #airborne
Open cockpit, sunshine, clouds for surfing and a whole lotta happiness for days! 💫

#aviation #flying #biplane #pilot #femalepilot #pilotlife #aerobatic #avgeek #sunset #instaviation #sunny #aviationdaily #aircraft #aviatrix #instaplane #EAA #countryside #womeninaviation #tailwheel #taildragger #opencockpit
This stunning plane is John Crisp’s DR-1 Triple he built himself from an Airdrome Aeroplanes kit. He is running a Valley VW and a Culver Propeller. He has an excellent YouTube channel and he is also a great photographer! I could look at pictures of this plane all day! 😍  Photo Credit: John Crisp. 
#flyby #runway #lowandslow #triplane #fall #ww1 #photography #airplanes #pilots #instagood #instaplane #airport #aerodrome #vintage #eaa #aopa #flight #flying #planes #planesofinstagram #planesoffame #nature #girlswhowrench #yellow #black #paint
This stunning plane is John Crisp’s DR-1 Triple he built himself from an Airdrome Aeroplanes kit. He is running a Valley VW and a Culver Propeller. He has an excellent YouTube channel and he is also a great photographer! I could look at pictures of this plane all day! 😍 Photo Credit: John Crisp. #flyby  #runway  #lowandslow  #triplane  #fall  #ww1  #photography  #airplanes  #pilots  #instagood  #instaplane  #airport  #aerodrome  #vintage  #eaa  #aopa  #flight  #flying  #planes  #planesofinstagram  #planesoffame  #nature  #girlswhowrench  #yellow  #black  #paint 
It was an exceptional morning for flying; today felt like fall, cool, almost cold this morning. These temperatures had a positive effect on the performance of the Acrosport. After take-off I held 100mph during the climb, but the nose high attitude made it next to impossible to scan for traffic. The aircraft gained height incredibly quickly, and in no time I had reached my planned altitude. Performing aerobatics was an amazing amount of fun, the aircraft always wanted to gain altitude. I topped it off with a couple of circuits on a beautiful grass runway. Not a bad way to spend a morning.
.
.
.
.
.
.
#aerobatics #biplane #vintageaircraft #classicaircraft #tailwheel #taildragger #acrosport2 #flying #aircraft #studentpilot #pilotlife #avgeek #aviation #aviationlovers #aviationphotography #aopa #eaa #oshkosh #adventure #travel #flight #flightschool #flighttraining #flightinstructor #plane #airplane #flyingmachine
It was an exceptional morning for flying; today felt like fall, cool, almost cold this morning. These temperatures had a positive effect on the performance of the Acrosport. After take-off I held 100mph during the climb, but the nose high attitude made it next to impossible to scan for traffic. The aircraft gained height incredibly quickly, and in no time I had reached my planned altitude. Performing aerobatics was an amazing amount of fun, the aircraft always wanted to gain altitude. I topped it off with a couple of circuits on a beautiful grass runway. Not a bad way to spend a morning. . . . . . . #aerobatics  #biplane  #vintageaircraft  #classicaircraft  #tailwheel  #taildragger  #acrosport2  #flying  #aircraft  #studentpilot  #pilotlife  #avgeek  #aviation  #aviationlovers  #aviationphotography  #aopa  #eaa  #oshkosh  #adventure  #travel  #flight  #flightschool  #flighttraining  #flightinstructor  #plane  #airplane  #flyingmachine 
Zenith Aircraft's 27th Annual Open Hangar Day at Mexico Memorial Airport in Mexico Missouri by Notley Hawkins. #missouri #aviation #kitplane #airplane #airport #EAA #zenithaircraft #homebuilt #aircraft #people http://www.notleyhawkins.com/
HUNTER REESE PEÑA
Is ready to to make it happen 
#eaa #engage #actorlife
2 idiots, one race 😂 #terrainrace #EAA
Como é que ainda pode existir Highlander?! 🤔😅😅💥💥
Como dizem... É o airsoft entrando! ☠️🌵☀️
#eaa #airsoft #lifestyle #batismo
Como é que ainda pode existir Highlander?! 🤔😅😅💥💥 Como dizem... É o airsoft entrando! ☠️🌵☀️ #eaa  #airsoft  #lifestyle  #batismo 
The Campaigner
.
Aku agak heran saat melihat istilah ini ketika membaca hasil tes MBTI online gratis (16personalities.com). Juru kampanye? Seketika aku langsung membayangkan diriku sedang memegang megaphone seraya berteriak-teriak di atas mobil. Hahahaha.
.
Well, campaigner alias jurkam (juru kampanye) itu adalah istilah bagi orang-orang berkepribadian ENFP. Di website lain (truity.com) disebutnya the Champion, lho. Ada pula yang menyebutnya the Inspirer (personalitypage.com). Hihihi. Well, apapun sebutannya, yang kuceritakan di sini adalah ENFP itu tadi. Omong-omong, apa sih ENFP itu?
.
ENFP merupakan singkatan dari Extraverted, iNtuitive, Feeling, dan Perceiving. Singkatnya, mereka adalah orang-orang yang berenergi dengan menghabiskan waktu bersama orang lain (Extraverted), fokus pada ide dan konsep daripada fakta dan detail (iNtuitive), membuat keputusan berdasarkan perasaan dan nilai-nilai (Feeling), serta lebih menyukai hal-hal spontan dan fleksibel daripada yang terencana dan terstruktur (Perceiving) (truity.com). Well, aku sendiri merasa aku gak terlalu extraverted, karena kalau aku ketemu banyak orang dalam waktu cukup lama, aku sering ngerasa capek gitu, kayak habis energinya tersedot orang-orang, haha. Pun aku juga sering merasa perlu merecharge diriku dengan refleksi diri (bukan pijat refleksi ya, walaupun itu juga enak sih haha). Selain itu, meskipun yaa aku orangnya suka random banget dan gak jarang impulsif, aku orangnya suka bikin rencana kok. Yaa bikin aja siiih, pelaksanaannya mah jauuuh hahahaaa..
.
Oke lanjut bahas ENFP lagi ya. Secara umum dari beberapa web yang kubaca (lupa pelajaran kuliah buuuk wkwkwk), ENFP itu orangnya kepoan banget. Karena ini masuk di kelebihan, pastinya kekepoan ini bukan kepo sama urusan orang ya, hahaha, tapi emang memiliki rasa ingin tahu yang tinggi. Mereka juga antusias dan bersemangat dalam hal-hal yang sesuai dengan value yang dipegangnya. Mungkin gak semua orang melihat hal-hal itu di diriku, tapi well, kurasa mamaku akan bilang setuju kalau ada yang bilang aku seperti itu. Jeleknya,...
.
(bersambung di komentar)
#FunTasking1
#TravelYourLifeandLove
#BrideTalkClassSesi1
#BTCBatch3
The Campaigner . Aku agak heran saat melihat istilah ini ketika membaca hasil tes MBTI online gratis (16personalities.com). Juru kampanye? Seketika aku langsung membayangkan diriku sedang memegang megaphone seraya berteriak-teriak di atas mobil. Hahahaha. . Well, campaigner alias jurkam (juru kampanye) itu adalah istilah bagi orang-orang berkepribadian ENFP. Di website lain (truity.com) disebutnya the Champion, lho. Ada pula yang menyebutnya the Inspirer (personalitypage.com). Hihihi. Well, apapun sebutannya, yang kuceritakan di sini adalah ENFP itu tadi. Omong-omong, apa sih ENFP itu? . ENFP merupakan singkatan dari Extraverted, iNtuitive, Feeling, dan Perceiving. Singkatnya, mereka adalah orang-orang yang berenergi dengan menghabiskan waktu bersama orang lain (Extraverted), fokus pada ide dan konsep daripada fakta dan detail (iNtuitive), membuat keputusan berdasarkan perasaan dan nilai-nilai (Feeling), serta lebih menyukai hal-hal spontan dan fleksibel daripada yang terencana dan terstruktur (Perceiving) (truity.com). Well, aku sendiri merasa aku gak terlalu extraverted, karena kalau aku ketemu banyak orang dalam waktu cukup lama, aku sering ngerasa capek gitu, kayak habis energinya tersedot orang-orang, haha. Pun aku juga sering merasa perlu merecharge diriku dengan refleksi diri (bukan pijat refleksi ya, walaupun itu juga enak sih haha). Selain itu, meskipun yaa aku orangnya suka random banget dan gak jarang impulsif, aku orangnya suka bikin rencana kok. Yaa bikin aja siiih, pelaksanaannya mah jauuuh hahahaaa.. . Oke lanjut bahas ENFP lagi ya. Secara umum dari beberapa web yang kubaca (lupa pelajaran kuliah buuuk wkwkwk), ENFP itu orangnya kepoan banget. Karena ini masuk di kelebihan, pastinya kekepoan ini bukan kepo sama urusan orang ya, hahaha, tapi emang memiliki rasa ingin tahu yang tinggi. Mereka juga antusias dan bersemangat dalam hal-hal yang sesuai dengan value yang dipegangnya. Mungkin gak semua orang melihat hal-hal itu di diriku, tapi well, kurasa mamaku akan bilang setuju kalau ada yang bilang aku seperti itu. Jeleknya,... . (bersambung di komentar) #FunTasking1  #TravelYourLifeandLove  #BrideTalkClassSesi1  #BTCBatch3 
Nuevo rack montado y listo para darle caña a los entrenos.

Ha costado, pero ya lo tenemos listo con la ayuda de @cholerogomezlopez @josega46 @pollito_ali y el material de @maniakfitness

Esperamos que os guste tanto como a nosotros y lo disfruteis cada día.

Poco a poco seguimos creciendo.

#EAA #escueladeatletasalicante #judo #CJChidaoba #wolf #crossfit #box46_chidaoba #crossfitgirls #crossfitboys #alicante #spain #españa #training #pasitoapasito
Antes, durante y después. 
Largo fin de semana de cambio de rack @maniakfitness en el box con @cholerogomezlopez y @josega46 los tres mano a mano. Unos dirán que es trabajo y sí, pero un trabajo que da gusto hacer, aunque el cansancio no nos lo quita nadie, ves cómo cambian cosas y lo bonito que se ve y merece tanto la pena!

Como dice @josega46 todavía falta un rack por llegar e instalar y aunque yo no tenga fotos con la radial echando chispas, disfruto con esto jajajja💪😍 #EAA #escueladeatletasalicante #judo #CJChidaoba #judo #wolf #crossfit #box46_chidaoba #crossfitgirls #crossfitboys #alicante #spain #españa #training #pollito #pollitoVolador #partnerwod #TrabajoEnEquipo #teamwork #palizón
Antes, durante y después. Largo fin de semana de cambio de rack @maniakfitness en el box con @cholerogomezlopez y @josega46 los tres mano a mano. Unos dirán que es trabajo y sí, pero un trabajo que da gusto hacer, aunque el cansancio no nos lo quita nadie, ves cómo cambian cosas y lo bonito que se ve y merece tanto la pena! Como dice @josega46 todavía falta un rack por llegar e instalar y aunque yo no tenga fotos con la radial echando chispas, disfruto con esto jajajja💪😍 #EAA  #escueladeatletasalicante  #judo  #CJChidaoba  #judo  #wolf  #crossfit  #box46_chidaoba  #crossfitgirls  #crossfitboys  #alicante  #spain  #españa  #training  #pollito  #pollitoVolador  #partnerwod  #TrabajoEnEquipo  #teamwork  #palizón 
【増量期】
去年はバルクアップとかいってただただなんでも食べて身体大きくするのがいいと思ってやってました(笑)
今年は脂質を一日60〜80gまでに抑えています。
トレ前後以外はなるべくGI値も低めの炭水化物を取るようにしてるつもりです(笑)
去年75kgで今年66kg
ベンチ100kg4回上げれるようになりました🙌
去年より体重減ってるのに、扱う重量伸びてるし
まだまだガリガリモヤシ野郎だけど少しずつ大きくなってきて、回数も上がってきたから嬉しいです。EAAとHMBまじ最強だと思う。
【増量期】 去年はバルクアップとかいってただただなんでも食べて身体大きくするのがいいと思ってやってました(笑) 今年は脂質を一日60〜80gまでに抑えています。 トレ前後以外はなるべくGI値も低めの炭水化物を取るようにしてるつもりです(笑) 去年75kgで今年66kg ベンチ100kg4回上げれるようになりました🙌 去年より体重減ってるのに、扱う重量伸びてるし まだまだガリガリモヤシ野郎だけど少しずつ大きくなってきて、回数も上がってきたから嬉しいです。EAAとHMBまじ最強だと思う。
@twoeleven_aviation - 👈SWIPE LEFT!! Pilot John Collver’s venerable #Wardog basking in the morning glow at the 2018 @wingsovercma Airshow in Camarillo, CA.  The 1944 #NorthAmerican SNJ-5 is the #Marines version of the #T6Texan, and is powered by the #PrattandWhitney #R1340 radial engine. ==============================#aviation #eaa #aviationphotography #flywithaopa #instagramaviation #teamforeflight  #dependableengines #Outdoors #outside  #pilot #airplane #aircraft  #radialengine #avgeek #wingsovercamarillo #airshow #johncollver #usmarines #t6mafia #pilotlife #flight #flying
@twoeleven_aviation - 👈SWIPE LEFT!! Pilot John Collver’s venerable #Wardog  basking in the morning glow at the 2018 @wingsovercma Airshow in Camarillo, CA. The 1944 #NorthAmerican  SNJ-5 is the #Marines  version of the #T6Texan , and is powered by the #PrattandWhitney  #R1340  radial engine. ==============================#aviation  #eaa  #aviationphotography  #flywithaopa  #instagramaviation  #teamforeflight  #dependableengines  #Outdoors  #outside  #pilot  #airplane  #aircraft  #radialengine  #avgeek  #wingsovercamarillo  #airshow  #johncollver  #usmarines  #t6mafia  #pilotlife  #flight  #flying 
Sunday morning trip to Miami for a series of meetings about the current and some new projects. Flight to Ft. Lauderdale. UA 2326. #eaa #eaastudionewyork #eaamiamiteam #emrearolatarchitecture #newprojects
Just a banana with a regular black coffee. Sunday morning trip to Miami for a series of meetings about the current and some new projects. #eaa #eaastudionewyork #eaamiamiteam #emrearolatarchitecture #newprojects
Yeayyyy F Three Fei (FTF) Gordyn punya logo baruuuu 😆😆 yaa meskipun bikinnya asal yhaaaa maafin :') tapi mayan kan ya? Hehe..
Sebenernya owner masih suka ko foto yang lama (yang ownernya lagi duduk itu loh wkwk) cuma ya rasanya gada simbol/logo/design dan ciri khusus aja gitu 😅 biasanya kan olshop pada punya logo ya hehe 🙈
.
Daaaannn inituh tanda kalo owner membuka lembaran baruuu 😝 #eaa wkwk
Kalo biasanya owner upload foto karena pengalihan / mencari kesibukan karena hati yang terus gundah gulana, jadi foto yg diupload itu sambil kerasa kesel/galau/sedih kannn jadi gamaksimal :(
Nah mulai skrg insyaa Allah kalo upload foto ituu dengan perasaan senengg dan gapake beban. Jadi uploadnya juga rada niat gitu dan maksimal, hehe 😂👌 Insyaa Allah. 😄
.
Yaudaa pokoknya semoga dengan adanya logo baru ini makin nambah juga cust baruuuu 😆 Aamiin ...
.
Bismillah 🙏💕
#curcolftfgordyn
Yeayyyy F Three Fei (FTF) Gordyn punya logo baruuuu 😆😆 yaa meskipun bikinnya asal yhaaaa maafin :') tapi mayan kan ya? Hehe.. Sebenernya owner masih suka ko foto yang lama (yang ownernya lagi duduk itu loh wkwk) cuma ya rasanya gada simbol/logo/design dan ciri khusus aja gitu 😅 biasanya kan olshop pada punya logo ya hehe 🙈 . Daaaannn inituh tanda kalo owner membuka lembaran baruuu 😝 #eaa  wkwk Kalo biasanya owner upload foto karena pengalihan / mencari kesibukan karena hati yang terus gundah gulana, jadi foto yg diupload itu sambil kerasa kesel/galau/sedih kannn jadi gamaksimal :( Nah mulai skrg insyaa Allah kalo upload foto ituu dengan perasaan senengg dan gapake beban. Jadi uploadnya juga rada niat gitu dan maksimal, hehe 😂👌 Insyaa Allah. 😄 . Yaudaa pokoknya semoga dengan adanya logo baru ini makin nambah juga cust baruuuu 😆 Aamiin ... . Bismillah 🙏💕 #curcolftfgordyn 
13 years ago we decided to live a life together as one. It has been a roller coaster ride, up and down and was not an easy ride I admit, but we managed to get through with all of our might. Now here we are, standing strong, blessed with 2 beautiful daughters and 1 charming son. Happy lace wedding anniversary my love, because of you I laugh a little harder, cry a little less and smile a lot more.
As this world is changing, there is one thing for sure that will never change.. I will keep falling in love with you. 24092018
.
#flowers #sayitwithflower #wedding #weddinganniversary #lacewedding #family #eaa #haha
13 years ago we decided to live a life together as one. It has been a roller coaster ride, up and down and was not an easy ride I admit, but we managed to get through with all of our might. Now here we are, standing strong, blessed with 2 beautiful daughters and 1 charming son. Happy lace wedding anniversary my love, because of you I laugh a little harder, cry a little less and smile a lot more. As this world is changing, there is one thing for sure that will never change.. I will keep falling in love with you. 24092018 . #flowers  #sayitwithflower  #wedding  #weddinganniversary  #lacewedding  #family  #eaa  #haha 
Sunday morning trip to Miami for a series of meetings about the current and some new projects. #eaa #eaastudionewyork #eaamiamiteam #emrearolatarchitecture #newprojects
⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sαr Arms / EAA Corp.

Model
Sαr K2

Cɑliber
45 Auto

Cɑpɑcity
14+1 Roundѕ

Inch Bɑrrel
4.7

Averɑge Weight
1134 g

#sararms#45acp#2a#modelk2#armaswords#everydaycarry#concealedcarry#pistols#2ndamendment#sarsilmazoofturkey#igmilitia#gunsofinstagram#sarsilmaz#eaa#pewpew#pistol#sark2#sickguns#sarsilmazK2#gunfanatics#madeinturkey#europeanamericanarmory#turkishmilitary#weapon#semiautomatic#weaponfanatics#shooting
⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sαr Arms / EAA Corp. Model Sαr K2 Cɑliber 45 Auto Cɑpɑcity 14+1 Roundѕ Inch Bɑrrel 4.7 Averɑge Weight 1134 g #sararms #45acp #2a #modelk2 #armaswords #everydaycarry #concealedcarry #pistols #2ndamendment #sarsilmazoofturkey #igmilitia #gunsofinstagram #sarsilmaz #eaa #pewpew #pistol #sark2 #sickguns #sarsilmazK2 #gunfanatics #madeinturkey #europeanamericanarmory #turkishmilitary #weapon #semiautomatic #weaponfanatics #shooting 
Berbagai pose juga oke kalau posenya bareng nanospray.. #eaa ✔NANOSPRAY

NANOSPRAY adalah alat kecantikan dengan teknologi Jepang yang mutakhir yang mampu mengubah partikel air biasa menjadi partikel berukuran nano sehingga mampu masuk ke pori" kulit.

Nah...kalau kita memasukkan partikel air yg sehat yang mengandung oksigen, otomatis lapisan dalam kulit menerima nutrisi terbaik alias makanan terbaik untuk regenerasi kulit.

Kehebatan alat #nanospray bukan itu aja. Ini saya bocorin #manfaatnanospray ya... 🔴 MENCERAHKAN KULIT
🔴MELEMBABKAN KULIT
🔴MENGURANGI JERAWAT
🔴MEMBERSIHKAN KULIT DARI KOMEDO DAN BAKTERI 🔴MENGENCANGKAN KULIT
🔴MENGURANGI KERUTAN DI WAJAH
🔴MENGURANGI FLEK HITAM DI WAJAH
🔴MENGURANGI KANTUNG MATA
🔴MENGURANGI INFEKSI PADA MATA BAHKAN KATARAK
🔴MENGURANGI PERADANGAN PADA KULIT SEPERTI CACAR, HERPES, DLL

Dan pastinya NANOSPRAY AMAN buat semua usia dan jenis kulit.
Ya pasti aman lah.....wong yang di hasilkan itu cuma air doang.
Keren kannn😉

#solusicantiksehatalami
#maucantik #mausehat #viralindonesia #kulitputih #kulitmulus #herpes #cacarair  #sehattanpaobat #cantikbersinar #cantikalami #alatkecantikan #produkkecantikan #produkmci #sehatalami #rantauprapat #antikerutan #komedo #katarak #obatjerawat #obatjerawatalami
Berbagai pose juga oke kalau posenya bareng nanospray.. #eaa  ✔NANOSPRAY NANOSPRAY adalah alat kecantikan dengan teknologi Jepang yang mutakhir yang mampu mengubah partikel air biasa menjadi partikel berukuran nano sehingga mampu masuk ke pori" kulit. Nah...kalau kita memasukkan partikel air yg sehat yang mengandung oksigen, otomatis lapisan dalam kulit menerima nutrisi terbaik alias makanan terbaik untuk regenerasi kulit. Kehebatan alat #nanospray  bukan itu aja. Ini saya bocorin #manfaatnanospray  ya... 🔴 MENCERAHKAN KULIT 🔴MELEMBABKAN KULIT 🔴MENGURANGI JERAWAT 🔴MEMBERSIHKAN KULIT DARI KOMEDO DAN BAKTERI 🔴MENGENCANGKAN KULIT 🔴MENGURANGI KERUTAN DI WAJAH 🔴MENGURANGI FLEK HITAM DI WAJAH 🔴MENGURANGI KANTUNG MATA 🔴MENGURANGI INFEKSI PADA MATA BAHKAN KATARAK 🔴MENGURANGI PERADANGAN PADA KULIT SEPERTI CACAR, HERPES, DLL Dan pastinya NANOSPRAY AMAN buat semua usia dan jenis kulit. Ya pasti aman lah.....wong yang di hasilkan itu cuma air doang. Keren kannn😉 #solusicantiksehatalami  #maucantik  #mausehat  #viralindonesia  #kulitputih  #kulitmulus  #herpes  #cacarair  #sehattanpaobat  #cantikbersinar  #cantikalami  #alatkecantikan  #produkkecantikan  #produkmci  #sehatalami  #rantauprapat  #antikerutan  #komedo  #katarak  #obatjerawat  #obatjerawatalami 
Berbagai pose juga oke kalau posenya bareng nanospray.. #eaa ✔NANOSPRAY

NANOSPRAY adalah alat kecantikan dengan teknologi Jepang yang mutakhir yang mampu mengubah partikel air biasa menjadi partikel berukuran nano sehingga mampu masuk ke pori" kulit.

Nah...kalau kita memasukkan partikel air yg sehat yang mengandung oksigen, otomatis lapisan dalam kulit menerima nutrisi terbaik alias makanan terbaik untuk regenerasi kulit.

Kehebatan alat #nanospray bukan itu aja. Ini saya bocorin #manfaatnanospray ya... 🔴 MENCERAHKAN KULIT
🔴MELEMBABKAN KULIT
🔴MENGURANGI JERAWAT
🔴MEMBERSIHKAN KULIT DARI KOMEDO DAN BAKTERI 🔴MENGENCANGKAN KULIT
🔴MENGURANGI KERUTAN DI WAJAH
🔴MENGURANGI FLEK HITAM DI WAJAH
🔴MENGURANGI KANTUNG MATA
🔴MENGURANGI INFEKSI PADA MATA BAHKAN KATARAK
🔴MENGURANGI PERADANGAN PADA KULIT SEPERTI CACAR, HERPES, DLL

Dan pastinya NANOSPRAY AMAN buat semua usia dan jenis kulit.
Ya pasti aman lah.....wong yang di hasilkan itu cuma air doang.
Keren kannn😉

#solusicantiksehatalami
#maucantik #mausehat #viralindonesia #kulitputih #kulitmulus #herpes #cacarair  #sehattanpaobat #cantikbersinar #cantikalami #alatkecantikan #produkkecantikan #produkmci #sehatalami #rantauprapat #antikerutan #komedo #katarak #obatjerawat #obatjerawatalami
Berbagai pose juga oke kalau posenya bareng nanospray.. #eaa  ✔NANOSPRAY NANOSPRAY adalah alat kecantikan dengan teknologi Jepang yang mutakhir yang mampu mengubah partikel air biasa menjadi partikel berukuran nano sehingga mampu masuk ke pori" kulit. Nah...kalau kita memasukkan partikel air yg sehat yang mengandung oksigen, otomatis lapisan dalam kulit menerima nutrisi terbaik alias makanan terbaik untuk regenerasi kulit. Kehebatan alat #nanospray  bukan itu aja. Ini saya bocorin #manfaatnanospray  ya... 🔴 MENCERAHKAN KULIT 🔴MELEMBABKAN KULIT 🔴MENGURANGI JERAWAT 🔴MEMBERSIHKAN KULIT DARI KOMEDO DAN BAKTERI 🔴MENGENCANGKAN KULIT 🔴MENGURANGI KERUTAN DI WAJAH 🔴MENGURANGI FLEK HITAM DI WAJAH 🔴MENGURANGI KANTUNG MATA 🔴MENGURANGI INFEKSI PADA MATA BAHKAN KATARAK 🔴MENGURANGI PERADANGAN PADA KULIT SEPERTI CACAR, HERPES, DLL Dan pastinya NANOSPRAY AMAN buat semua usia dan jenis kulit. Ya pasti aman lah.....wong yang di hasilkan itu cuma air doang. Keren kannn😉 #solusicantiksehatalami  #maucantik  #mausehat  #viralindonesia  #kulitputih  #kulitmulus  #herpes  #cacarair  #sehattanpaobat  #cantikbersinar  #cantikalami  #alatkecantikan  #produkkecantikan  #produkmci  #sehatalami  #rantauprapat  #antikerutan  #komedo  #katarak  #obatjerawat  #obatjerawatalami 
Akhir akhir ini AKU suka gak fokus
aku kira BUTUH aqua,
Ternyata butuhnya KAMU 😌

#eaa #snapchat #selfie #gombal
‏
حققت مبادرة#علم_طفلاً نجاحاًباهراً بتوفيرها التعليم ل10ملايين طفل محروم من التعليم في الكثيرمن الدول حول العالم،أبارك لصاحبة السمو الشيخة/موزا بنت ناصر رئيس مؤسسة قطرللتربية والعلوم وتنميةالمجتمع على هذا الإنجازالمشرف الذي يؤكدحرص قيادتناعلى بناء جيل متعلم 
ينهض بالحضارة الإنسانية
・・・
#يمكن_تحقيق_ذلك #معاً_للوصول_إلى_10_ملايين_طفل #قطر #نيويورك #تعليم #التعليم_فوق_الجميع #اليونيسيف #اللاجئين #الأمم_المتحدة #معاً_لعشرة_مليون #أهداف_التنمية_المستدامة 
#ItIsPossible #TogetherFor10million #EducationAboveAll #EAA #education #educationmeans #SDG4 #refugees #unicef #unhcr #unrwa #UN #NewYork #USA #Qatar @iamnaomicampbell @unitednations @unicef @educationaboveall_eaa @buildon @empirestatebldg @mozabintnasser @shakira @rogerfederer @
@mozabintnasser @educationaboveall_eaa 
@educateachild
‏ حققت مبادرة#علم_طفلا ً نجاحاًباهراً بتوفيرها التعليم ل10ملايين طفل محروم من التعليم في الكثيرمن الدول حول العالم،أبارك لصاحبة السمو الشيخة/موزا بنت ناصر رئيس مؤسسة قطرللتربية والعلوم وتنميةالمجتمع على هذا الإنجازالمشرف الذي يؤكدحرص قيادتناعلى بناء جيل متعلم ينهض بالحضارة الإنسانية ・・・ #يمكن_تحقيق_ذلك  #معا ً_للوصول_إلى_10_ملايين_طفل #قطر  #نيويورك  #تعليم  #التعليم_فوق_الجميع  #اليونيسيف  #اللاجئين  #الأمم_المتحدة  #معا ً_لعشرة_مليون #أهداف_التنمية_المستدامة  #ItIsPossible  #TogetherFor10million  #EducationAboveAll  #EAA  #education  #educationmeans  #SDG4  #refugees  #unicef  #unhcr  #unrwa  #UN  #NewYork  #USA  #Qatar  @iamnaomicampbell @unitednations @unicef @educationaboveall_eaa @buildon @empirestatebldg @mozabintnasser @shakira @rogerfederer @ @mozabintnasser @educationaboveall_eaa @educateachild
Harus terima kenyataan kalo besok hari senin.
Selamat upacara !!!
Btw gue masih cocok jadi anak SMA gak sih?🙄😂😂
Harus terima kenyataan kalo besok hari senin. Selamat upacara !!! Btw gue masih cocok jadi anak SMA gak sih?🙄😂😂
Menghitung angka itu.. sama rumitnya seperti menghitung hatimu #eaa 😂
#Studying #BAJA #NeverGiveUp
LEGAWA (adjektiva) 🙂🙃
LEGAWA (adjektiva) 🙂🙃
I have fine tuned my mobility and flexibility training. I have created a formula when it comes to the mind muscle connection via meditation, muscle activation, and other “spiritual” criteria that I believe is the key to achievement. Weights are not to blame for most what muscle I do have. They just help. Mobility training in a kinetic manner is something I believe has helped the most. Pre-exhausting a muscle before externally loading it. I hate tight muscles. I need to put my body in funky positions so it doesn’t adapt to the habitual movements of a “typical” day. You can’t do what you have been doing to get something you don’t have. You have to do something different to get something different. Turn those uncomfortable ranges of motion into comfortable ranges of motion. Actually, I had Burger King last night and I haven’t eaten out IN DAYZZ! This morning, my muscles enjoyed it. Bye 🚦
I have fine tuned my mobility and flexibility training. I have created a formula when it comes to the mind muscle connection via meditation, muscle activation, and other “spiritual” criteria that I believe is the key to achievement. Weights are not to blame for most what muscle I do have. They just help. Mobility training in a kinetic manner is something I believe has helped the most. Pre-exhausting a muscle before externally loading it. I hate tight muscles. I need to put my body in funky positions so it doesn’t adapt to the habitual movements of a “typical” day. You can’t do what you have been doing to get something you don’t have. You have to do something different to get something different. Turn those uncomfortable ranges of motion into comfortable ranges of motion. Actually, I had Burger King last night and I haven’t eaten out IN DAYZZ! This morning, my muscles enjoyed it. Bye 🚦
プロテインはトレーニング後、BCAAはトレーニング中というイメージがありますが、実はプロテインもBCAAも様々な使い方があります!

身体を大きく、筋肉を強くするには、血中アミノ酸濃度を高くする必要がありますが、
その点からするとどちらも同じような効果を得ることが可能だと思います!
プロテインを100g飲むと、約20gのBCAAが摂取出来ると言われているので、BCAAを飲んでいないからといってBCAAを摂れていないわけではないです。
しかし、血中アミノ酸濃度を急速に高くするにはBCAAの方がプロテインよりも早いという点から、プロテインはトレーニングの1時間前、BCAAであれば30分前の摂取が好ましいです。

一日中BCAAを摂取していると、血中アミノ酸濃度は常に高くキープ出来ますが、筋タンパク合成には限界があるため、トレ中にEAAを摂取している場合はあまりEAAの効果が発揮出来ないようです!

また、様々な方向から考えてみるとBCAAよりもプロテインの方が効果的な面もあったりと、使い分けは必要になってくるようです‼️☝🏾😤 ちなみに僕は、トレ1時間前にホエイプロテイン、トレ中にEAAを摂取しています!
山本義徳さんの推奨する方法ですが、身体の中の事なので大きな変化はわかりません!🤥 #筋トレ#筋トレ女子 #physique #ベストボディジャパン #protein #bcaa #aminoacids #workout #workoutmotivation #fitness #fitnessmotivation #減量 #muscle #muscles #eaa
プロテインはトレーニング後、BCAAはトレーニング中というイメージがありますが、実はプロテインもBCAAも様々な使い方があります! 身体を大きく、筋肉を強くするには、血中アミノ酸濃度を高くする必要がありますが、 その点からするとどちらも同じような効果を得ることが可能だと思います! プロテインを100g飲むと、約20gのBCAAが摂取出来ると言われているので、BCAAを飲んでいないからといってBCAAを摂れていないわけではないです。 しかし、血中アミノ酸濃度を急速に高くするにはBCAAの方がプロテインよりも早いという点から、プロテインはトレーニングの1時間前、BCAAであれば30分前の摂取が好ましいです。 一日中BCAAを摂取していると、血中アミノ酸濃度は常に高くキープ出来ますが、筋タンパク合成には限界があるため、トレ中にEAAを摂取している場合はあまりEAAの効果が発揮出来ないようです! また、様々な方向から考えてみるとBCAAよりもプロテインの方が効果的な面もあったりと、使い分けは必要になってくるようです‼️☝🏾😤 ちなみに僕は、トレ1時間前にホエイプロテイン、トレ中にEAAを摂取しています! 山本義徳さんの推奨する方法ですが、身体の中の事なので大きな変化はわかりません!🤥 #筋トレ #筋トレ女子  #physique  #ベストボディジャパン  #protein  #bcaa  #aminoacids  #workout  #workoutmotivation  #fitness  #fitnessmotivation  #減量  #muscle  #muscles  #eaa 
MUSCLE BUILDING ON THE ROCKS. *
Has the September heat melted your motivation to get to the gym? We get it. When you're hot and sweaty as soon as you step outside your front door, your desire to workout can be detered. The solution? Top off your shaker with a few handfuls of ice and hydrate with REAAL. Not only does REAAL mix like water, look like water and taste amazing, but it contains the specific ratio of essential amino acids clinically proven to build and repair muscle tissue. that you need to build muscle. Whether you sip REAAL at the gym, before a run or between meals, pour it over ice and hydrate for results.
*
#reaalfit #reaalreason #reaalmuscle #reaalresults #reaalrevolution #muscle #eaa #eaas #recovery #workout #training #supplements #nutrition #igfit #fitspo #itsreaal #fitness #bodygoals #fitnessgoals #bcaas #whey #muscle #musclebuilding #bodybuilding #sundayfunday #outdoors #weekend
MUSCLE BUILDING ON THE ROCKS. * Has the September heat melted your motivation to get to the gym? We get it. When you're hot and sweaty as soon as you step outside your front door, your desire to workout can be detered. The solution? Top off your shaker with a few handfuls of ice and hydrate with REAAL. Not only does REAAL mix like water, look like water and taste amazing, but it contains the specific ratio of essential amino acids clinically proven to build and repair muscle tissue. that you need to build muscle. Whether you sip REAAL at the gym, before a run or between meals, pour it over ice and hydrate for results. * #reaalfit  #reaalreason  #reaalmuscle  #reaalresults  #reaalrevolution  #muscle  #eaa  #eaas  #recovery  #workout  #training  #supplements  #nutrition  #igfit  #fitspo  #itsreaal  #fitness  #bodygoals  #fitnessgoals  #bcaas  #whey  #muscle  #musclebuilding  #bodybuilding  #sundayfunday  #outdoors  #weekend 
kenapa tisu bermanfaat, karena cinta tak pernah kemarau
.
.
.
.
#eaa
#lol 😂
kenapa tisu bermanfaat, karena cinta tak pernah kemarau . . . . #eaa  #lol  😂
find someone who looks at you the way i look at the 🌻
find someone who looks at you the way i look at the 🌻
The famous Brown Arch is still beautiful and nostalgic post-AirVenture! I love being back on the @eaa grounds and enjoy all that is Aviation.  The U.S. National Aerobatic Championships is in full swing and I’m loving every minute of it! #eaa #eaabrownarch #brownarch #iacusnat18 #iacnat18 #airshowannouncerbrittany #airshowannouncer #iac @wittmanairportkosh (Next goal, seeing the grounds from Tower🤞) Hey, a girl can dream!
kamu jahat tapi enak #eaa #crot
Kenapa kita selalu merasa kurang padahal hidup kita sudah cukup? karena rasa syukur kita yang masih kurang. bersyukur itu dari hal kecil. contoh nya ini, dikasih rumput aja udah seneng, alhamdulillah🙂
.
.
.
.
📷 : @achenkterez 
#janganlupabersyukur #bersyukuryuk #ayobersyukur #jomblo #aja #bersyukur #masa #kamu #enggak #JoFiSa #JombloFisabilillah #singlelillah #akujomblo #kamujomblo #janganjangankitajodoh #eaa #😂
PerfectAmino, your 8 Essential Amino Acids, all in 1 tablet (Or drink too) perfectly optimized for full utilization. Literally, it's all the building blocks the body needs; the last and only protein supplementation that you'll ever buy.
.
Don't short change yourself with BCAAs, the 8 EAAs in PerfectAmino includes the 3 Branched Chain Amino Acids - BCAA's are only 3/8th of the protein needs of your body. in Just checkout some of the benefits of full protein supplementation:
💪 6 times more effective then whey or soy protein, twice as effective as egg protein, 3 times more then meat/fish/poultry and 99 times more effective then BCAAs alone.
🛌 Sleep better.
💅 Stronger nails.
😍 Healthy glowing firmer skin.
👩 Thicker stronger fuller hair.
💀 Stronger bones.
💩 Healthier digestive system.
💃 Increased flexibility.
👨‍🔬 Accelerated tissue repair.
🏋‍♀ Recover quicker.
👩‍🎓 Increased cognitive function.
⚕ Healthier blood sugar regulation.
👩‍🔬 Decreased inflammation.
👉 Boosts weight loss.
👩‍💼 Nearly 0 calories.
🌿 PerfectAmino is sourced from only the finest organic ingredients, it's vegan, non-gmo, gluten-free, soy-free, egg-free, dairy-free, Dr. formulated and made in the USA.
.
What are you waiting for: ↩
http://bit.ly/2MRWEfc
.
.
.
#protein #bestprotein #perfectamino #BCAA #eaa #branchedchainaminos #essentialaminos #aminoacids #aminoacidutilization #fitlife #gains #gainz #supplementjunkie #supplementlover #strongerhair #thickerhair #strongernails #pretty #allnatural #growingstronger #girly #hair #nails #vegan #organic #glutenfree #nongmo #clearskin #acnefree
PerfectAmino, your 8 Essential Amino Acids, all in 1 tablet (Or drink too) perfectly optimized for full utilization. Literally, it's all the building blocks the body needs; the last and only protein supplementation that you'll ever buy. . Don't short change yourself with BCAAs, the 8 EAAs in PerfectAmino includes the 3 Branched Chain Amino Acids - BCAA's are only 3/8th of the protein needs of your body. in Just checkout some of the benefits of full protein supplementation: 💪 6 times more effective then whey or soy protein, twice as effective as egg protein, 3 times more then meat/fish/poultry and 99 times more effective then BCAAs alone. 🛌 Sleep better. 💅 Stronger nails. 😍 Healthy glowing firmer skin. 👩 Thicker stronger fuller hair. 💀 Stronger bones. 💩 Healthier digestive system. 💃 Increased flexibility. 👨‍🔬 Accelerated tissue repair. 🏋‍♀ Recover quicker. 👩‍🎓 Increased cognitive function. ⚕ Healthier blood sugar regulation. 👩‍🔬 Decreased inflammation. 👉 Boosts weight loss. 👩‍💼 Nearly 0 calories. 🌿 PerfectAmino is sourced from only the finest organic ingredients, it's vegan, non-gmo, gluten-free, soy-free, egg-free, dairy-free, Dr. formulated and made in the USA. . What are you waiting for: ↩ http://bit.ly/2MRWEfc . . . #protein  #bestprotein  #perfectamino  #BCAA  #eaa  #branchedchainaminos  #essentialaminos  #aminoacids  #aminoacidutilization  #fitlife  #gains  #gainz  #supplementjunkie  #supplementlover  #strongerhair  #thickerhair  #strongernails  #pretty  #allnatural  #growingstronger  #girly  #hair  #nails  #vegan  #organic  #glutenfree  #nongmo  #clearskin  #acnefree 
Kalo kangen itu bayar , mgkn ak uda ga punya uang lagi. Uda abis buat ngangenin kalian #oposeh#eaa#mantul#jokowi2periode 😂❤️
• selain senja/sunset, kamu adalah favorit aku • #eaa 😅
-
-
inframe : @irenatalie
-
-
📍lok : pantai walakiri, Sumba Timur.
-
-
#sumba #exploresumba #parapejalan #kerenGan #thisisindonesia #hellonusantara #keluarbentar #livefolkindonesia #id_pejalan #folkscenery #mainkesini #ayodolan #lingkarindonesia #kompasnusantara #ExploreIndonesia
#INDOTRAVELLERS
Hari minggu beli nangka 
Nunggu kamu yang ngga peka #eaa :)
Hari minggu beli nangka Nunggu kamu yang ngga peka #eaa  :)
大孖孖👦🏻:細孖孖!靠你啦🤣
細孖孖👦🏻:😦😦😦😦
#弟控2兄弟
大孖孖👦🏻:細孖孖!靠你啦🤣 細孖孖👦🏻:😦😦😦😦 #弟控2兄弟 
Lagi mikiran siapa hayoo :v
Mikirin yang lagi baca ini #eaa jangan baper yaw😅 #lfl #lfl💛
Lagi mikiran siapa hayoo :v Mikirin yang lagi baca ini #eaa  jangan baper yaw😅 #lfl  #lfl 💛
Jodoh mana ya,, nggak keliatan.. #eaa
Jodoh mana ya,, nggak keliatan.. #eaa 
Anjing kecil gemas ini bernama Oishi, dia aktif bgt, dan mukanya kek muka sedih mulu 😂
Dari gambarnya, aku sedang memegang wajahnya dengan penuh kepastian dan di akhirnya malah terhempas, ku berharap tiket ini tak terhempas dariku🤣 #eaa
.
Berharap juga dpt tiketnya 2 kadov kajo soalnya biar bs ajak tmn, ga akan boleh klo sendirian 😩😅 heheh ✌🏻✌🏻✌🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tp klo gaboleh yudh gpp gausah dimenangin deh wkwkw 😅😂✌🏻✌🏻
.
Dan semoga 2 mggu kedepan beneran gada halangan kuliah ya, soalnya dosennya ga pasti, semoga sih blm masuk, amin (makin ga dimenangin gue rasa😂)
.
.
I can't wait to see SkinnyIndonesian24 (@andovidalopez & @jovialdalopez) perform in their 4th straight year at @youtubefanfest Indonesia. #YTFFID #SkinnyIndonesian24
Anjing kecil gemas ini bernama Oishi, dia aktif bgt, dan mukanya kek muka sedih mulu 😂 Dari gambarnya, aku sedang memegang wajahnya dengan penuh kepastian dan di akhirnya malah terhempas, ku berharap tiket ini tak terhempas dariku🤣 #eaa  . Berharap juga dpt tiketnya 2 kadov kajo soalnya biar bs ajak tmn, ga akan boleh klo sendirian 😩😅 heheh ✌🏻✌🏻✌🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Tp klo gaboleh yudh gpp gausah dimenangin deh wkwkw 😅😂✌🏻✌🏻 . Dan semoga 2 mggu kedepan beneran gada halangan kuliah ya, soalnya dosennya ga pasti, semoga sih blm masuk, amin (makin ga dimenangin gue rasa😂) . . I can't wait to see SkinnyIndonesian24 (@andovidalopez & @jovialdalopez) perform in their 4th straight year at @youtubefanfest Indonesia. #YTFFID  #SkinnyIndonesian24 
Ayam gongso
.
.
Maniz bener
.
.
kayak kamu
.
.
#eaa #kulinersemarang #kuliner #semarang
Is our M600 visiting a city near you on its Pacific Rim Demo Tour? 👀 Contact your local dealer to request a demo #flight: http://www.piper.com/locate-dealer/  #Piper #PiperAircraft #M600 #PiperM600 #MClassMonday #FreedomOfFlight #avgeek #Adventures #M600PacRimDemoTour
#FlywithAOPA #AviationParts #AirPark #Instaplane #InstaPilot #Avgeeks #SNF19 #EAA #Takeoff #Cirrus #Flying #AircraftSalvage #Beechcraft #Airplane #FlightTraining #FBO
cfd
cfd
Nothing you wear is more important than your smile.

#eaa
Nothing you wear is more important than your smile. #eaa 
Rule 1 Aminos, we’ve got the entire range at the cheapest prices! 🔥
Rule 1 Aminos, we’ve got the entire range at the cheapest prices! 🔥
Kamu itu Kejam !
Kenapa dalam keadaan Semarah Apapun Ku tak bisa lepaskan Perhatian kepada mu 🤣 #eaa
Kamu itu Kejam ! Kenapa dalam keadaan Semarah Apapun Ku tak bisa lepaskan Perhatian kepada mu 🤣 #eaa 
7 8 9 bareng skrng skrng uda enggk 😖
Sahabat sejati tidak pernah menghakimi atau men-judge. Segala yang buruk pada diri kita akan dikatakan dengan jujur dan baik, sehingga tidak ada kesan mengganggu. Apapun yang membuat kita baik dan senang, maka sahabat akan selalu mendukung serta menghargai. Tak lupa, sahabat akan selalu membantu dengan tulus.
Dalam keadaan apapun, baik sedih, kesepian, dan senang, sahabat akan selalu ada bersama kita untuk memberi dukungan atau ikut bahagia atas apa yang kita capai. Ketika menangis, mereka akan berusaha membuat kita kembali tertawa.
Seperti yang sudah disinggung sebelumnya, sahabat juga akan selalu mendengarkan segala cerita kita. Sahabat memberikan pendapatnya, sehingga kita bisa saling bertukar ide atau pengalaman untuk mendapatkan solusi terbaik pula dalam masalah tertentu.
Apapun tujuan terbaik serta membuat kita bahagia, sahabat pasti akan memberikan motivasinya dan membantu kita untuk mencapai hal baik yang kita inginkan.
Selain keluarga, sahabat juga menjadi orang yang mengetahui banyak hal pribadi kita. Ketika berada dalam tahap persahabatan, maka sahabat tidak akan melanggar kepercayaan kita. Semua ditunjukkan dengan sikap jujur serta tulus.
#sahabatsejati
#eaa
#haha 
#galucu
7 8 9 bareng skrng skrng uda enggk 😖 Sahabat sejati tidak pernah menghakimi atau men-judge. Segala yang buruk pada diri kita akan dikatakan dengan jujur dan baik, sehingga tidak ada kesan mengganggu. Apapun yang membuat kita baik dan senang, maka sahabat akan selalu mendukung serta menghargai. Tak lupa, sahabat akan selalu membantu dengan tulus. Dalam keadaan apapun, baik sedih, kesepian, dan senang, sahabat akan selalu ada bersama kita untuk memberi dukungan atau ikut bahagia atas apa yang kita capai. Ketika menangis, mereka akan berusaha membuat kita kembali tertawa. Seperti yang sudah disinggung sebelumnya, sahabat juga akan selalu mendengarkan segala cerita kita. Sahabat memberikan pendapatnya, sehingga kita bisa saling bertukar ide atau pengalaman untuk mendapatkan solusi terbaik pula dalam masalah tertentu. Apapun tujuan terbaik serta membuat kita bahagia, sahabat pasti akan memberikan motivasinya dan membantu kita untuk mencapai hal baik yang kita inginkan. Selain keluarga, sahabat juga menjadi orang yang mengetahui banyak hal pribadi kita. Ketika berada dalam tahap persahabatan, maka sahabat tidak akan melanggar kepercayaan kita. Semua ditunjukkan dengan sikap jujur serta tulus. #sahabatsejati  #eaa  #haha  #galucu 
Yash.! Thx God😊

Congratulation mas bro.! Hanya 2 game aja bisa ngalahin Kento Momota.! Si pembunuh raksasa memang hebat.! Mantull mas broo😂

#badminton#indonesiajuara#chinaopen#ginting#eaa#juara#pembunuhraksasa#mantull
お昼ゴハーーーン!!!朝ごはんは寝てたのでなし!!サプリメント買い足さないと底尽きて来たー(꒪⌓꒪)
----------------------❤️---------- 【#ライザップ紹介制度】
【#ライザップ紹介】
#ライザップ紹介アンバサダー
紹介で入会するとかなりお得に
入会できますっ!!!!!
紹介、カウンセリング等のご質問‭
それ以外でも気になることが
あればDMください✨😊✊🏻
-----------❤️---------------------
#ライザップ#ワークアウト#筋トレ#トレーニング#ライザップ紹介#RIZAP#ライザップごはん#プロテイン#プロテインバー#BCAA#EAA#CLA#caffeine#カフェイン#サプリメント#ライザップ女子#ダイエット#減量#糖質制限#高タンパク#結果にコミット#フィットネス#筋肉#アンダーアーマー
お昼ゴハーーーン!!!朝ごはんは寝てたのでなし!!サプリメント買い足さないと底尽きて来たー(꒪⌓꒪) ----------------------❤️---------- 【#ライザップ紹介制度 】 【#ライザップ紹介 】 #ライザップ紹介アンバサダー  紹介で入会するとかなりお得に 入会できますっ!!!!! 紹介、カウンセリング等のご質問‭ それ以外でも気になることが あればDMください✨😊✊🏻 -----------❤️--------------------- #ライザップ #ワークアウト #筋トレ #トレーニング #ライザップ紹介 #RIZAP #ライザップごはん #プロテイン #プロテインバー #BCAA #EAA #CLA #caffeine #カフェイン #サプリメント #ライザップ女子 #ダイエット #減量 #糖質制限 #高タンパク #結果にコミット #フィットネス #筋肉 #アンダーアーマー 
Perempuan yang rela berjuang buat rajin olahraga itu idaman..
Gimana gak idaman, dirinya aja dijaga.. Apalagi keluarganya..
#eaa 😎
Perempuan yang rela berjuang buat rajin olahraga itu idaman.. Gimana gak idaman, dirinya aja dijaga.. Apalagi keluarganya.. #eaa  😎
I had the pleasure of spending time with my dear friend Gabe @followgabriel tonight - and we got to hang out at our College and see a crazy good play ‘Gloria’ at our Alumni @theacademyinstagram, The American Academy of Dramatic Arts, directed by #BettyKarlen. This show has a wicked end to the first act! Talented third year Student Cast!
.
.
#americanacademyofdramaticarts #actor #actors #actorslife #baldactor #baldactorslife #studyacting #collegelife #televisionactor #filmactor #theateractor #commercialactor #aada #aadaalumni #hollywood #collegefriends #engageartistsagency #eaa #leftfieldmanagement #gloriaplay #theater
I had the pleasure of spending time with my dear friend Gabe @followgabriel tonight - and we got to hang out at our College and see a crazy good play ‘Gloria’ at our Alumni @theacademyinstagram, The American Academy of Dramatic Arts, directed by #BettyKarlen . This show has a wicked end to the first act! Talented third year Student Cast! . . #americanacademyofdramaticarts  #actor  #actors  #actorslife  #baldactor  #baldactorslife  #studyacting  #collegelife  #televisionactor  #filmactor  #theateractor  #commercialactor  #aada  #aadaalumni  #hollywood  #collegefriends  #engageartistsagency  #eaa  #leftfieldmanagement  #gloriaplay  #theater 
Aku mencintaimu, biarlah ini urusanku. Bagaimana kamu kepadaku, terserah itu urusanmu😂
#eaa
Aku mencintaimu, biarlah ini urusanku. Bagaimana kamu kepadaku, terserah itu urusanmu😂 #eaa 
Moment from @rickyalfaray
.
"Akan ada saat dimana dokter muda alias koas yg kucel waktu jaga bakalan jadi the real dokter dan dikejar kejar banyak calon mertua" 😎
Terus jadi ppds, jaga lagi :) #eaa
.
📷 by @kafin
.
.
.
.
.
#fkunair #doktermuda
#fakultaskedokteran #dokter #unair #masukfk #masasma #roadtoptn
Boleh layah...... Dipost..... 😉😂😎
Boleh layah...... Dipost..... 😉😂😎
No caption needed 😁😁
•
•
•
•
•
•
Link selengkapnya dibio 😁
Created by : @jepretajadulu
#photooftheday #photographer #photography #photoshoot #fotografer #foto #fotografia #jepretajadulu #jepret #jepretan #videomaker #like4likes #likeforlikes #like4follow #likeforlikeback #likeforfollow
Come and get your coffee ☕️
Come and get your coffee ☕️