an online Instagram web viewer

#dyxywipes medias

Photos

🎁 LUCKY DRAW DYXY Y.E.S 🎁
.
.
⭐ *2 PEMENANG YANG BERTUAH AKAN BERPELUANG MEMENANGI IPHONE XS MAX / MOTOR / HANDBAG / TUNAI* ⭐
.
.
Syarat2 untuk menang 👇🏼
.
.
❗Setiap customer yang membeli set 4 item dan keatas akan mendapat satu tiket luckydraw
.
.
❗Setiap pembelian 4 item dan ke atas layak dapat 1 tikey 
Contoh : *2 set perfect akan dapat 2 tiket luckydraw*
.
.
❗Start dari 1/12/2018 - 31/12/2018
.
.
❗PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 3 JANUARI 2019 di Fb founder Lady D @dyanaroslan
.
.
Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇
.
. 📲 0136249168
📲 0136249168
📲 0136249168
.
.
COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
🎁 LUCKY DRAW DYXY Y.E.S 🎁 . . ⭐ *2 PEMENANG YANG BERTUAH AKAN BERPELUANG MEMENANGI IPHONE XS MAX / MOTOR / HANDBAG / TUNAI* ⭐ . . Syarat2 untuk menang 👇🏼 . . ❗Setiap customer yang membeli set 4 item dan keatas akan mendapat satu tiket luckydraw . . ❗Setiap pembelian 4 item dan ke atas layak dapat 1 tikey Contoh : *2 set perfect akan dapat 2 tiket luckydraw* . . ❗Start dari 1/12/2018 - 31/12/2018 . . ❗PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 3 JANUARI 2019 di Fb founder Lady D @dyanaroslan . . Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇 . . 📲 0136249168 📲 0136249168 📲 0136249168 . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
🎁 LUCKY DRAW DYXY Y.E.S 🎁
.
.
⭐ *2 PEMENANG YANG BERTUAH AKAN BERPELUANG MEMENANGI IPHONE XS MAX / MOTOR / HANDBAG / TUNAI* ⭐
.
.
Syarat2 untuk menang 👇🏼
.
.
❗Setiap customer yang membeli set 4 item dan keatas akan mendapat satu tiket luckydraw
.
.
❗Setiap pembelian 4 item dan ke atas layak dapat 1 tikey 
Contoh : *2 set perfect akan dapat 2 tiket luckydraw*
.
.
❗Start dari 1/12/2018 - 31/12/2018
.
.
❗PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 3 JANUARI 2019 di Fb founder Lady D @dyanaroslan
.
.
Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇
.
. 📲 0136249168
📲 0136249168
📲 0136249168
.
.
COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
🎁 LUCKY DRAW DYXY Y.E.S 🎁 . . ⭐ *2 PEMENANG YANG BERTUAH AKAN BERPELUANG MEMENANGI IPHONE XS MAX / MOTOR / HANDBAG / TUNAI* ⭐ . . Syarat2 untuk menang 👇🏼 . . ❗Setiap customer yang membeli set 4 item dan keatas akan mendapat satu tiket luckydraw . . ❗Setiap pembelian 4 item dan ke atas layak dapat 1 tikey Contoh : *2 set perfect akan dapat 2 tiket luckydraw* . . ❗Start dari 1/12/2018 - 31/12/2018 . . ❗PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 3 JANUARI 2019 di Fb founder Lady D @dyanaroslan . . Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇 . . 📲 0136249168 📲 0136249168 📲 0136249168 . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
🎁 LUCKY DRAW DYXY Y.E.S 🎁
.
.
⭐ *2 PEMENANG YANG BERTUAH AKAN BERPELUANG MEMENANGI IPHONE XS MAX / MOTOR / HANDBAG / TUNAI* ⭐
.
.
Syarat2 untuk menang 👇🏼
.
.
❗Setiap customer yang membeli set 4 item dan keatas akan mendapat satu tiket luckydraw
.
.
❗Setiap pembelian 4 item dan ke atas layak dapat 1 tikey 
Contoh : *2 set perfect akan dapat 2 tiket luckydraw*
.
.
❗Start dari 1/12/2018 - 31/12/2018
.
.
❗PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 3 JANUARI 2019 di Fb founder Lady D @dyanaroslan
.
.
Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇
.
. 📲 0136249168
📲 0136249168
📲 0136249168
.
.
COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
🎁 LUCKY DRAW DYXY Y.E.S 🎁 . . ⭐ *2 PEMENANG YANG BERTUAH AKAN BERPELUANG MEMENANGI IPHONE XS MAX / MOTOR / HANDBAG / TUNAI* ⭐ . . Syarat2 untuk menang 👇🏼 . . ❗Setiap customer yang membeli set 4 item dan keatas akan mendapat satu tiket luckydraw . . ❗Setiap pembelian 4 item dan ke atas layak dapat 1 tikey Contoh : *2 set perfect akan dapat 2 tiket luckydraw* . . ❗Start dari 1/12/2018 - 31/12/2018 . . ❗PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 3 JANUARI 2019 di Fb founder Lady D @dyanaroslan . . Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇 . . 📲 0136249168 📲 0136249168 📲 0136249168 . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
New born DYXY Baby.
DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES
.
DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
.
DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! .
Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂
.
Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
.
.
Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
.
🙌 tak pedihkan kulit
🙌 tisu tebal
🙌 mampu tanggalkan mekap kalis air
🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher
.
Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕
.
meh wasap alyaa cpt2 untuk fast reply
📲 0192156022
.
#dyxycosmetics
#dyxycleansingwipes
#dyxygreenteacleansingwipes
#teamalyaa
#dyxyoriginal
#dyxypromo
#dyxyfeeback
#usahawanDYXY
#dyxywipes
New born DYXY Baby. DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES . DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin. . DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! . Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂 . Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes! . . Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍 . 🙌 tak pedihkan kulit 🙌 tisu tebal 🙌 mampu tanggalkan mekap kalis air 🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka 🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher . Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕 . meh wasap alyaa cpt2 untuk fast reply 📲 0192156022 . #dyxycosmetics  #dyxycleansingwipes  #dyxygreenteacleansingwipes  #teamalyaa  #dyxyoriginal  #dyxypromo  #dyxyfeeback  #usahawanDYXY  #dyxywipes 
Alhamdulillah. seronok tengok customer bagi feedback yang sangat sangat memuaskan 😍 .
.
kalau macam sis ni, hari hari semangat nak pi kelas 😂 sebab apa ? sebab always rasa yakin makeup tak cair, muka tak pucat. awwh seronoknyaaa 💕💕💕
.
.
jom ws farah sekarang untuk dapatkan kulit muka yg licin tanpa perlu keluarkan duit poket yg banyak 😙

#mimeyfamily #dyxycosmetic #dyxybccreambydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxywipes #dyxymascara #dyxylipstick #dyxybrush #dyxyselangor #dyxygentinghighlands #dyxybatangkali #dyxyviral #usahawanDYXY #makeupmalaysiamurah
Alhamdulillah. seronok tengok customer bagi feedback yang sangat sangat memuaskan 😍 . . kalau macam sis ni, hari hari semangat nak pi kelas 😂 sebab apa ? sebab always rasa yakin makeup tak cair, muka tak pucat. awwh seronoknyaaa 💕💕💕 . . jom ws farah sekarang untuk dapatkan kulit muka yg licin tanpa perlu keluarkan duit poket yg banyak 😙 #mimeyfamily  #dyxycosmetic  #dyxybccreambydyana  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxywipes  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxyselangor  #dyxygentinghighlands  #dyxybatangkali  #dyxyviral  #usahawanDYXY  #makeupmalaysiamurah 
Alhamdulillah. seronok tengok customer bagi feedback yang sangat sangat memuaskan 😍 .
.
kalau macam sis ni, hari hari semangat nak pi kelas 😂 sebab apa ? sebab always rasa yakin makeup tak cair, muka tak pucat. awwh seronoknyaaa 💕💕💕
.
.
jom ws farah sekarang untuk dapatkan kulit muka yg licin tanpa perlu keluarkan duit poket yg banyak 😙

#mimeyfamily #dyxycosmetic #dyxybccreambydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxywipes #dyxymascara #dyxylipstick #dyxybrush #dyxyselangor #dyxygentinghighlands #dyxybatangkali #dyxyviral #usahawanDYXY #makeupmalaysiamurah
Alhamdulillah. seronok tengok customer bagi feedback yang sangat sangat memuaskan 😍 . . kalau macam sis ni, hari hari semangat nak pi kelas 😂 sebab apa ? sebab always rasa yakin makeup tak cair, muka tak pucat. awwh seronoknyaaa 💕💕💕 . . jom ws farah sekarang untuk dapatkan kulit muka yg licin tanpa perlu keluarkan duit poket yg banyak 😙 #mimeyfamily  #dyxycosmetic  #dyxybccreambydyana  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxywipes  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxyselangor  #dyxygentinghighlands  #dyxybatangkali  #dyxyviral  #usahawanDYXY  #makeupmalaysiamurah 
Alhamdulillah. seronok tengok customer bagi feedback yang sangat sangat memuaskan 😍 .
.
kalau macam sis ni, hari hari semangat nak pi kelas 😂 sebab apa ? sebab always rasa yakin makeup tak cair, muka tak pucat. awwh seronoknyaaa 💕💕💕
.
.
jom ws farah sekarang untuk dapatkan kulit muka yg licin tanpa perlu keluarkan duit poket yg banyak 😙

#mimeyfamily #dyxycosmetic #dyxybccreambydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxywipes #dyxymascara #dyxylipstick #dyxybrush #dyxyselangor #dyxygentinghighlands #dyxybatangkali #dyxyviral #usahawanDYXY #makeupmalaysiamurah
Alhamdulillah. seronok tengok customer bagi feedback yang sangat sangat memuaskan 😍 . . kalau macam sis ni, hari hari semangat nak pi kelas 😂 sebab apa ? sebab always rasa yakin makeup tak cair, muka tak pucat. awwh seronoknyaaa 💕💕💕 . . jom ws farah sekarang untuk dapatkan kulit muka yg licin tanpa perlu keluarkan duit poket yg banyak 😙 #mimeyfamily  #dyxycosmetic  #dyxybccreambydyana  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxywipes  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxyselangor  #dyxygentinghighlands  #dyxybatangkali  #dyxyviral  #usahawanDYXY  #makeupmalaysiamurah 
Fancy an effortlessly flawless look? DYXY YEAR-END-SALE is the answer! If you see this, you’re in luck!❣️
.
Get your DYXY makeup collection with affordable yet worth-every-penny special price on this YEAR END SALE!
.
#dyxycosmetics #yearendsale #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxywipes
Fancy an effortlessly flawless look? DYXY YEAR-END-SALE is the answer! If you see this, you’re in luck!❣️
.
Get your DYXY makeup collection with affordable yet worth-every-penny special price on this YEAR END SALE!
.
#dyxycosmetics #yearendsale #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxywipes
MUDAHNYA NAK CANTIK

Nah petang ni mida share cara cantik paling cepat & hasilnya WOWWWW!

Korang nak lawa macam ni?

Jangan lupa klik link wasap dekat bio @dyxy.tadamida

LAWA GILER 🔥
LAWA GILER 🔥
LAWA GILER 🔥

#usahawandyxy #dyxymalaysia #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxywipes #dyxyperfume #glowingskin #flawless #flawless #flawlesssdolls #glowing #glowingmakeup #glowingcream #glowingface #beautifulbc #beautifulbride #super #budget #supergirl #freegift #yearendsale #yearendsalemalaysia #yearendsale2018 #luckydraw #goodmakeup #goodmakeupday
MUDAHNYA NAK CANTIK Nah petang ni mida share cara cantik paling cepat & hasilnya WOWWWW! Korang nak lawa macam ni? Jangan lupa klik link wasap dekat bio @dyxy.tadamida LAWA GILER 🔥 LAWA GILER 🔥 LAWA GILER 🔥 #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxywipes  #dyxyperfume  #glowingskin  #flawless  #flawless  #flawlesssdolls  #glowing  #glowingmakeup  #glowingcream  #glowingface  #beautifulbc  #beautifulbride  #super  #budget  #supergirl  #freegift  #yearendsale  #yearendsalemalaysia  #yearendsale2018  #luckydraw  #goodmakeup  #goodmakeupday 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
@dyxyjb
+6013-3033762
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#teamdyxy
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . @dyxyjb +6013-3033762 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted 
Sale!! Sale!! Sale!!
.
🙌DYXY year end sale!🙌
.
Beli 1 set beauty lady dapat PERCUMA
.
✔️1 pcs DYXY lipstick ✔️special extra gift
.
.
Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘
.
Jom grab order dari kami hari ni:
.
@dyxyjb
+6013-3033762
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
#DYXYYES
#yesdyxy
Sale!! Sale!! Sale!! . 🙌DYXY year end sale!🙌 . Beli 1 set beauty lady dapat PERCUMA . ✔️1 pcs DYXY lipstick ✔️special extra gift . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari kami hari ni: . @dyxyjb +6013-3033762 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted  #DYXYYES  #yesdyxy 
New born DYXY Baby.
DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES
.
DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
.
DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN!
.
Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂
.
Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
.
.
Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
.
🙌 tak pedihkan kulit
🙌 tisu tebal
🙌 mampu tanggalkan mekap kalis air
🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher
.
Kaknis bgi free dlm setiap pembelian set.
Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕
.
meh wasap kaknis cpt2 untuk fast reply
.
@dyxyjb_byika
+60176483218
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#teamdyxy
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
New born DYXY Baby. DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES . DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin. . DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! . Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂 . Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes! . . Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍 . 🙌 tak pedihkan kulit 🙌 tisu tebal 🙌 mampu tanggalkan mekap kalis air 🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka 🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher . Kaknis bgi free dlm setiap pembelian set. Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕 . meh wasap kaknis cpt2 untuk fast reply . @dyxyjb_byika +60176483218 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #teamdyxy  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted 
OMG DYXY BUAT YEAR END SALE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
Ahh kalau korang nak tahu dyxy cosmetics ada buat YEAR END SALE SEHINGGA 31 DISEMBER🔥😍
.
Setiap pembelian set dyxy korang akan dapat freegift2 yang sangat meletop kebabommm 🔥🔥
.
Jadi yang mana nak cepat bila make up tu tepek2 dah siap jom cuba set dyxy sumpah takkan menyesal ‼️🔥
.
📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau)
.
🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI
.
#usahawandyxycosmetics #usahawandyxy #dyxycheras #dyxykl #dyxycosmetics #foundationtakmelekit #lipstickmurah #mascarawudukfriendly #facemistmalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxywipes #dyxyalamdamai #dyxybtho #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyampang #dyxybatupahat #dyxycodseluruhnegeri #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxymrt #dyxylrt #dyxyampang #dyxyputrajaya
OMG DYXY BUAT YEAR END SALE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ . Ahh kalau korang nak tahu dyxy cosmetics ada buat YEAR END SALE SEHINGGA 31 DISEMBER🔥😍 . Setiap pembelian set dyxy korang akan dapat freegift2 yang sangat meletop kebabommm 🔥🔥 . Jadi yang mana nak cepat bila make up tu tepek2 dah siap jom cuba set dyxy sumpah takkan menyesal ‼️🔥 . 📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau) . 🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI . #usahawandyxycosmetics  #usahawandyxy  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxycosmetics  #foundationtakmelekit  #lipstickmurah  #mascarawudukfriendly  #facemistmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyalamdamai  #dyxybtho  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyampang  #dyxybatupahat  #dyxycodseluruhnegeri  #dyxyshahalam  #dyxydamansaradamai  #dyxymrt  #dyxylrt  #dyxyampang  #dyxyputrajaya 
Alhamdulilah 🔥 ramai betul grab set promo kalini 😱😱😱🌈
.
Korang yg tk grab lagi set dyxy cepat2 lajukan jari korang 👇🏻
.
COD dengan fina sekarang 🚘
.
COD AVAILABLE:
✅KL
✅CHERAS
✅AMPANG
✅KAJANG
✅SETAPAK
✅WANGSA MAJU
✅SG BULOH
✅PANTAI DALAM
✅KEDAH, MELAKA, PAHANG & JB
.
📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau)
.
🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI
.
#usahawandyxycosmetics #usahawandyxy #dyxycheras #dyxykl #dyxycosmetics #foundationtakmelekit #lipstickmurah #mascarawudukfriendly #facemistmalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxywipes #dyxyalamdamai #dyxybtho #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyampang #dyxybatupahat #dyxycodseluruhnegeri #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxymrt #dyxylrt #dyxyampang #dyxyputrajaya
Alhamdulilah 🔥 ramai betul grab set promo kalini 😱😱😱🌈 . Korang yg tk grab lagi set dyxy cepat2 lajukan jari korang 👇🏻 . COD dengan fina sekarang 🚘 . COD AVAILABLE: ✅KL ✅CHERAS ✅AMPANG ✅KAJANG ✅SETAPAK ✅WANGSA MAJU ✅SG BULOH ✅PANTAI DALAM ✅KEDAH, MELAKA, PAHANG & JB . 📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau) . 🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI . #usahawandyxycosmetics  #usahawandyxy  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxycosmetics  #foundationtakmelekit  #lipstickmurah  #mascarawudukfriendly  #facemistmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyalamdamai  #dyxybtho  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyampang  #dyxybatupahat  #dyxycodseluruhnegeri  #dyxyshahalam  #dyxydamansaradamai  #dyxymrt  #dyxylrt  #dyxyampang  #dyxyputrajaya 
Haa meh hakak belanja korang testimoni panas2 dari kwn hakak ni..
.
Tengok sebelum n selepas kawan hakak ni pakai SET BASIC DYXY..selepas tu cantik sgt2..sape nk tackle g pm sendri ye..huhu..tq along @syurafadzil membeli dgn i..😘😘
.
Cepat2 sape nk oder set2 DYXY meh wassap hakak meh..hakak siap bg FREE GIFT lg tau..
.
📲 019-3699710
📟 www.wasap.my/60193669710

#UsahawanDYXY 
#dyxycosmetics 
#teambyKD 
#dyxyfacemist 
#dyxybccream 
#dyxybrush 
#dyxymascara 
#dyxylipstick 
#dyxywipes 
#dyxyperfume 
#semeyiharea 
#kajangarea 
#hakakjual 
#hakakbonda
Haa meh hakak belanja korang testimoni panas2 dari kwn hakak ni.. . Tengok sebelum n selepas kawan hakak ni pakai SET BASIC DYXY..selepas tu cantik sgt2..sape nk tackle g pm sendri ye..huhu..tq along @syurafadzil membeli dgn i..😘😘 . Cepat2 sape nk oder set2 DYXY meh wassap hakak meh..hakak siap bg FREE GIFT lg tau.. . 📲 019-3699710 📟 www.wasap.my/60193669710 #UsahawanDYXY  #dyxycosmetics  #teambyKD  #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyperfume  #semeyiharea  #kajangarea  #hakakjual  #hakakbonda 
OMG DYXY BUAT YEAR END SALE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
Ahh kalau korang nak tahu dyxy cosmetics ada buat YEAR END SALE SEHINGGA 31 DISEMBER🔥😍
.
Setiap pembelian set dyxy korang akan dapat freegift2 yang sangat meletop kebabommm 🔥🔥
.
Jadi yang mana nak cepat bila make up tu tepek2 dah siap jom cuba set dyxy sumpah takkan menyesal ‼️🔥
.
📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau)
.
🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI
.
#usahawandyxycosmetics #usahawandyxy #dyxycheras #dyxykl #dyxycosmetics #foundationtakmelekit #lipstickmurah #mascarawudukfriendly #facemistmalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxywipes #dyxyalamdamai #dyxybtho #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyampang #dyxybatupahat #dyxycodseluruhnegeri #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxymrt #dyxylrt #dyxyampang #dyxyputrajaya
OMG DYXY BUAT YEAR END SALE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ . Ahh kalau korang nak tahu dyxy cosmetics ada buat YEAR END SALE SEHINGGA 31 DISEMBER🔥😍 . Setiap pembelian set dyxy korang akan dapat freegift2 yang sangat meletop kebabommm 🔥🔥 . Jadi yang mana nak cepat bila make up tu tepek2 dah siap jom cuba set dyxy sumpah takkan menyesal ‼️🔥 . 📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau) . 🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI . #usahawandyxycosmetics  #usahawandyxy  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxycosmetics  #foundationtakmelekit  #lipstickmurah  #mascarawudukfriendly  #facemistmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyalamdamai  #dyxybtho  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyampang  #dyxybatupahat  #dyxycodseluruhnegeri  #dyxyshahalam  #dyxydamansaradamai  #dyxymrt  #dyxylrt  #dyxyampang  #dyxyputrajaya 
OMG DYXY BUAT YEAR END SALE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
Ahh kalau korang nak tahu dyxy cosmetics ada buat YEAR END SALE SEHINGGA 31 DISEMBER🔥😍
.
Setiap pembelian set dyxy korang akan dapat freegift2 yang sangat meletop kebabommm 🔥🔥
.
Jadi yang mana nak cepat bila make up tu tepek2 dah siap jom cuba set dyxy sumpah takkan menyesal ‼️🔥
.
📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau)
.
🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI
.
#usahawandyxycosmetics #usahawandyxy #dyxycheras #dyxykl #dyxycosmetics #foundationtakmelekit #lipstickmurah #mascarawudukfriendly #facemistmalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxywipes #dyxyalamdamai #dyxybtho #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyampang #dyxybatupahat #dyxycodseluruhnegeri #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxymrt #dyxylrt #dyxyampang #dyxyputrajaya
OMG DYXY BUAT YEAR END SALE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ . Ahh kalau korang nak tahu dyxy cosmetics ada buat YEAR END SALE SEHINGGA 31 DISEMBER🔥😍 . Setiap pembelian set dyxy korang akan dapat freegift2 yang sangat meletop kebabommm 🔥🔥 . Jadi yang mana nak cepat bila make up tu tepek2 dah siap jom cuba set dyxy sumpah takkan menyesal ‼️🔥 . 📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau) . 🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI . #usahawandyxycosmetics  #usahawandyxy  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxycosmetics  #foundationtakmelekit  #lipstickmurah  #mascarawudukfriendly  #facemistmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyalamdamai  #dyxybtho  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyampang  #dyxybatupahat  #dyxycodseluruhnegeri  #dyxyshahalam  #dyxydamansaradamai  #dyxymrt  #dyxylrt  #dyxyampang  #dyxyputrajaya 
Thank you so much to our lovely customer for trusting us 💕
.
Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami 💕
Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun😍
.
.
Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan 🤔
.
.
.
Berminat? Whatsapp
.
@dyxyjb
+60133033762
.
atau
.
click link di bio Hanis utk direct whatsapp, tak perlu nak save2 nombor. kan lagi mudah ✌🏻
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
Thank you so much to our lovely customer for trusting us 💕 . Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami 💕 Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun😍 . . Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan 🤔 . . . Berminat? Whatsapp . @dyxyjb +60133033762 . atau . click link di bio Hanis utk direct whatsapp, tak perlu nak save2 nombor. kan lagi mudah ✌🏻 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted 
Jom2 mix n match lipetik jom..tantikk giler 😍😍 da tentu ar pakai DYXY LIPSTICK..
.
👉 kurang melekat pada cawan
👉 melembapkan bibir
👉 ada coconut oil, shea butter & olive oil
.
Cepat2 WA/PM/DM hakak ye..
.
📟 019-3699710

#UsahawanDYXY 
#dyxycosmetics 
#teambyKD 
#dyxybccream 
#dyxyfacemist 
#dyxybrush 
#dyxymascara 
#dyxylipstick 
#dyxywipes 
#dyxyperfume 
#semeyiharea 
#kajangarea 
#hakakjual 
#hakakbonda
.
Makeup dengan dyxy cosmetic pun boleh dapat hasil cantik macam ni.

Flawless dan glowing je terus penangan dyxy cosmetic ni. Takkan nak tengok je orang lain cantik.

Jomlah sama-sama cantik dengan dyxy cosmetic.

KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. Makeup dengan dyxy cosmetic pun boleh dapat hasil cantik macam ni. Flawless dan glowing je terus penangan dyxy cosmetic ni. Takkan nak tengok je orang lain cantik. Jomlah sama-sama cantik dengan dyxy cosmetic. KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈

Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 .
Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍

Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘
.
HARGA YES : RM210
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈 Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 . Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍 Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘 . HARGA YES : RM210 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
Makeup dengan dyxy cosmetic pun boleh dapat hasil cantik macam ni.

Flawless dan glowing je terus penangan dyxy cosmetic ni. Takkan nak tengok je orang lain cantik.

Jomlah sama-sama cantik dengan dyxy cosmetic.

KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. Makeup dengan dyxy cosmetic pun boleh dapat hasil cantik macam ni. Flawless dan glowing je terus penangan dyxy cosmetic ni. Takkan nak tengok je orang lain cantik. Jomlah sama-sama cantik dengan dyxy cosmetic. KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
New born DYXY Baby.
DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES
.
DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
.
DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! .
Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂
.
Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
.
Dah dekat 100 orang respon nak try baby baru DYXY dalam masa tak sampai separuh hari! Woahhh!
.
Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
.
🙌 tak pedihkan kulit
🙌 tisu tebal
🙌 mampu tanggalkan mekap kalis air
🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher
.
Alyaa bgi free dlm setiap pembelian set.
Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕
.
meh wasap alyaa cpt2 untuk fast reply
📲 0192156022
.
#dyxycosmetics
#dyxycleansingwipes
#dyxygreenteacleansingwipes
#teamalyaa
#dyxyoriginal
#dyxymelaka
#usahawanDYXY
#dyxywipes
New born DYXY Baby. DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES . DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin. . DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! . Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂 . Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes! . Dah dekat 100 orang respon nak try baby baru DYXY dalam masa tak sampai separuh hari! Woahhh! . Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍 . 🙌 tak pedihkan kulit 🙌 tisu tebal 🙌 mampu tanggalkan mekap kalis air 🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka 🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher . Alyaa bgi free dlm setiap pembelian set. Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕 . meh wasap alyaa cpt2 untuk fast reply 📲 0192156022 . #dyxycosmetics  #dyxycleansingwipes  #dyxygreenteacleansingwipes  #teamalyaa  #dyxyoriginal  #dyxymelaka  #usahawanDYXY  #dyxywipes 
FIBRE MASCARA
.
Apa fungsi dan kelebihan Mascara baru ni? Okay kite nak buat quick and simple explanation dulu ya
.
CURVED MASCARA WAND: Bentuk mascara yang melengkung memudahkan pengguna khas yang mahu bulu mata LENTIK dan nampak bulu mata lebih LEBAT (curved and volume)
.
FIBRE: Ada perbezaan antara fibre mascara dan bukan fibre. Fibre mascara lebih cepat dan mudah untuk PANJANG dan lebatkan bulu mata (hasil lebih ketara berbanding mascara biasa). Fibre mascara sesuai untuk sesiapa yang mengalami allergic atau sensitif pada gam  bulu mata.
.
NAK ORDER? 
DM SEKARANG 😍 ATAU TERUS WS 018-2264345
.
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: SHAH ALAM & KLANG
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
#DYXYYES
#YESDYXY
FIBRE MASCARA . Apa fungsi dan kelebihan Mascara baru ni? Okay kite nak buat quick and simple explanation dulu ya . CURVED MASCARA WAND: Bentuk mascara yang melengkung memudahkan pengguna khas yang mahu bulu mata LENTIK dan nampak bulu mata lebih LEBAT (curved and volume) . FIBRE: Ada perbezaan antara fibre mascara dan bukan fibre. Fibre mascara lebih cepat dan mudah untuk PANJANG dan lebatkan bulu mata (hasil lebih ketara berbanding mascara biasa). Fibre mascara sesuai untuk sesiapa yang mengalami allergic atau sensitif pada gam bulu mata. . NAK ORDER? DM SEKARANG 😍 ATAU TERUS WS 018-2264345 . . ‼️Calling for DROPSHIP‼️ . COD: SHAH ALAM & KLANG . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted  #DYXYYES  #YESDYXY 
DARIPADA CANTIK BIASA-BIASA, TERUS JADI CANTIK LUAR BIASA 😍
.
.
🎀Tak perlu barang makeup mahal
🎀Tak perlu makeup tebal tebal tau
.
.
Cukup dengan pakai makeup daripada DYXY cosmetics je❤
Mak2 pon bole jadi mak dara oi..💋
.
.
Spray spray cantikkk
Dap dap glowingggg
.
Tak sampai 5 minit siap,
.
Fuhhh...Dengan DYXY,
Muka bersinar memancorr giteww 🔥
.
Nak percaya atau tak kena lah cuba sendiri baru rasa best ke tak best. 😄
.
Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇
.
. 📲 0136249168
📲 0136249168
📲 0136249168
.
.
COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxyloversDARIPADA CANTIK BIASA-BIASA, TERUS JADI CANTIK LUAR BIASA 😍
.
.
🎀Tak perlu barang makeup mahal
🎀Tak perlu makeup tebal tebal tau
.
.
Cukup dengan pakai makeup daripada DYXY cosmetics je❤
Mak2 pon bole jadi mak dara oi..💋
.
.
Spray spray cantikkk
Dap dap glowingggg
.
Tak sampai 5 minit siap,
.
Fuhhh...Dengan DYXY,
Muka bersinar memancorr giteww 🔥
.
Nak percaya atau tak kena lah cuba sendiri baru rasa best ke tak best. 😄
.
Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇
.
. 📲 0136249168
📲 0136249168
📲 0136249168
.
.
COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
DARIPADA CANTIK BIASA-BIASA, TERUS JADI CANTIK LUAR BIASA 😍 . . 🎀Tak perlu barang makeup mahal 🎀Tak perlu makeup tebal tebal tau . . Cukup dengan pakai makeup daripada DYXY cosmetics je❤ Mak2 pon bole jadi mak dara oi..💋 . . Spray spray cantikkk Dap dap glowingggg . Tak sampai 5 minit siap, . Fuhhh...Dengan DYXY, Muka bersinar memancorr giteww 🔥 . Nak percaya atau tak kena lah cuba sendiri baru rasa best ke tak best. 😄 . Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇 . . 📲 0136249168 📲 0136249168 📲 0136249168 . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxyloversDARIPADA  CANTIK BIASA-BIASA, TERUS JADI CANTIK LUAR BIASA 😍 . . 🎀Tak perlu barang makeup mahal 🎀Tak perlu makeup tebal tebal tau . . Cukup dengan pakai makeup daripada DYXY cosmetics je❤ Mak2 pon bole jadi mak dara oi..💋 . . Spray spray cantikkk Dap dap glowingggg . Tak sampai 5 minit siap, . Fuhhh...Dengan DYXY, Muka bersinar memancorr giteww 🔥 . Nak percaya atau tak kena lah cuba sendiri baru rasa best ke tak best. 😄 . Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇 . . 📲 0136249168 📲 0136249168 📲 0136249168 . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
Alhamdulillah. 
Terima kasih daun keladi, kerana mempercayai dengan servis penghantaran kakak DYXY. 😜
.
.
To all AlorSetarian yang nak pakai DYXY, tapi tak nak tunggu abang posmen,  meh roger kakak DYXY.  sampai depan mata kakak hantarkan tau. 😘♥
.
.
Tak kira siang atau malam, kalau on je, kakak boleh COD DYXY kt hangpa tau. FREE OF CHARGE! 😍
.
.
Sudah tu, free gifts pun dapat. Berlambak2 plak tu. Sangat rugi hangpa kalau tak order DYXY dengan kakak. Lagi2 yg dok area ALOR SETAR @ JITRA. 😆
.
.
Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇
.
.
📲 0136249168
📲 0136249168
📲 0136249168
.
.
COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
Alhamdulillah. Terima kasih daun keladi, kerana mempercayai dengan servis penghantaran kakak DYXY. 😜 . . To all AlorSetarian yang nak pakai DYXY, tapi tak nak tunggu abang posmen, meh roger kakak DYXY. sampai depan mata kakak hantarkan tau. 😘♥ . . Tak kira siang atau malam, kalau on je, kakak boleh COD DYXY kt hangpa tau. FREE OF CHARGE! 😍 . . Sudah tu, free gifts pun dapat. Berlambak2 plak tu. Sangat rugi hangpa kalau tak order DYXY dengan kakak. Lagi2 yg dok area ALOR SETAR @ JITRA. 😆 . . Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇 . . 📲 0136249168 📲 0136249168 📲 0136249168 . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
Semalam semorang tengok bola kan. 
Malam ni meh tengok tutorial makeup dengan DYXY pulak. 😝
.
.
Iye..
Dalam kereta je pun boleh cantik.
.
.
Hihihi.. Korang perhati betul-betul ya. 
Make up memang makin glowing lepas kena spray dengan Facemist DYXY tau.
.
.
Dari cantik biasa-biasa,  terus jadi cantik luat biasa 😍
.
.
Tak caya? 
Kene whatsapp kakak laju-laju.
Nak bagi free facemist ni.
Offer tak lama dah.
Free produk pun menipis dah. 
Rugi teruk oii kalau terlepas 😜

COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
Semalam semorang tengok bola kan. Malam ni meh tengok tutorial makeup dengan DYXY pulak. 😝 . . Iye.. Dalam kereta je pun boleh cantik. . . Hihihi.. Korang perhati betul-betul ya. Make up memang makin glowing lepas kena spray dengan Facemist DYXY tau. . . Dari cantik biasa-biasa, terus jadi cantik luat biasa 😍 . . Tak caya? Kene whatsapp kakak laju-laju. Nak bagi free facemist ni. Offer tak lama dah. Free produk pun menipis dah. Rugi teruk oii kalau terlepas 😜 COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
.
DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈

Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 .
Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍

Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘
.
HARGA YES : RM500
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈 Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 . Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍 Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘 . HARGA YES : RM500 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈

Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 .
Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍

Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘
.
🔅 1 Set Perfect Lady FREE  1 Lipstick : RM190
🔅 1 Set Beauty Lady FREE 1 Lipstick : RM210
🔅 1 Set Complete Lady FREE Face Mist : RM250
🔅 2 Set Complete Lady FREE 1 Face Mist & 2 Lipstick : RM500
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈 Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 . Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍 Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘 . 🔅 1 Set Perfect Lady FREE 1 Lipstick : RM190 🔅 1 Set Beauty Lady FREE 1 Lipstick : RM210 🔅 1 Set Complete Lady FREE Face Mist : RM250 🔅 2 Set Complete Lady FREE 1 Face Mist & 2 Lipstick : RM500 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈

Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 .
Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍

Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘
.
HARGA YES : RM250
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈 Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 . Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍 Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘 . HARGA YES : RM250 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈

Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 .
Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍

Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘
.
HARGA YES : RM210
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈 Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 . Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍 Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘 . HARGA YES : RM210 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈

Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 .
Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍

Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘
.
🔅 1 Set Perfect Lady FREE  1 Lipstick : RM190
🔅 1 Set Beauty Lady FREE 1 Lipstick : RM210
🔅 1 Set Complete Lady FREE Face Mist : RM250
🔅 2 Set Complete Lady FREE 1 Face Mist & 2 Lipstick : RM500
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈 Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 . Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍 Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘 . 🔅 1 Set Perfect Lady FREE 1 Lipstick : RM190 🔅 1 Set Beauty Lady FREE 1 Lipstick : RM210 🔅 1 Set Complete Lady FREE Face Mist : RM250 🔅 2 Set Complete Lady FREE 1 Face Mist & 2 Lipstick : RM500 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
.
DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈

Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 .
Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍

Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘
.
HARGA YES : RM190
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
. DYXY SUPER YEAR END SALES 🎈 Special Best Sale Ever for 2018 🎉🎊 . Harga runtuh untuk semua DYXY LOVERS & FREE PRODUK DYXY sempena bulan Disember 😍 Jom order ramai-ramai ajak kakak-kakak adik-adik kawan-kawan pakat pulun banyak okey 😘😘 . HARGA YES : RM190 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . 📲 0172347622 📲 0172347622 📲 0172347622 . 🚗 COD KL 🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL
DYXY YEAR END SALE 🎉🎉
.
.
pssst hey kamu. ya kamu lah ! nak tahu tak ? dyxy tengah buat promotion tak masuk akal tau ! .
.
promotion kalini, dyxy sertakan beberapa set yang boleh jimatkan duit gaji korang tau 😍😉 pelik kan ? tapi benar 😙
.
.
melur nak kenalkan dekat korang set perfect yang berjaya memikat hati gadis di luar sana tu. korang teringin nak jadi cantik macam syatilla melvin ? jom cuba grab set perfect dari dyxy ni 🌸
.
.
dalam ni korang akan dapat: ✔bccream
✔facemist
✔brush
✔lipstick
dan PERCUMA lagi satu lipstick tau !
.
.
.
jom ws melur sekarang
#myliafamily 
#dyxycosmetics
#dyxybccreambydyana
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxylipstick
#dyxywipes
#dyxyklang
#dyxyshahalam
#dyxysungaiudang
#dyxytelukpulai
#muaklang
#muashahalam
#muaselangor
#makeupmurahmalaysia
#makeupmelayu
#makeuptutorials
DYXY YEAR END SALE 🎉🎉 . . pssst hey kamu. ya kamu lah ! nak tahu tak ? dyxy tengah buat promotion tak masuk akal tau ! . . promotion kalini, dyxy sertakan beberapa set yang boleh jimatkan duit gaji korang tau 😍😉 pelik kan ? tapi benar 😙 . . melur nak kenalkan dekat korang set perfect yang berjaya memikat hati gadis di luar sana tu. korang teringin nak jadi cantik macam syatilla melvin ? jom cuba grab set perfect dari dyxy ni 🌸 . . dalam ni korang akan dapat: ✔bccream ✔facemist ✔brush ✔lipstick dan PERCUMA lagi satu lipstick tau ! . . . jom ws melur sekarang #myliafamily  #dyxycosmetics  #dyxybccreambydyana  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxysungaiudang  #dyxytelukpulai  #muaklang  #muashahalam  #muaselangor  #makeupmurahmalaysia  #makeupmelayu  #makeuptutorials 
OMG DYXY BUAT YEAR END SALE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
Ahh kalau korang nak tahu dyxy cosmetics ada buat YEAR END SALE SEHINGGA 31 DISEMBER🔥😍
.
Setiap pembelian set dyxy korang akan dapat freegift2 yang sangat meletop kebabommm 🔥🔥
.
Jadi yang mana nak cepat bila make up tu tepek2 dah siap jom cuba set dyxy sumpah takkan menyesal ‼️🔥
.
📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau)
.
🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI
.
#usahawandyxycosmetics #usahawandyxy #dyxycheras #dyxykl #dyxycosmetics #foundationtakmelekit #lipstickmurah #mascarawudukfriendly #facemistmalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxywipes #dyxyalamdamai #dyxybtho #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyampang #dyxybatupahat #dyxycodseluruhnegeri #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxymrt #dyxylrt #dyxyampang #dyxyputrajaya
OMG DYXY BUAT YEAR END SALE ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ . Ahh kalau korang nak tahu dyxy cosmetics ada buat YEAR END SALE SEHINGGA 31 DISEMBER🔥😍 . Setiap pembelian set dyxy korang akan dapat freegift2 yang sangat meletop kebabommm 🔥🔥 . Jadi yang mana nak cepat bila make up tu tepek2 dah siap jom cuba set dyxy sumpah takkan menyesal ‼️🔥 . 📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau) . 🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI . #usahawandyxycosmetics  #usahawandyxy  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxycosmetics  #foundationtakmelekit  #lipstickmurah  #mascarawudukfriendly  #facemistmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyalamdamai  #dyxybtho  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyampang  #dyxybatupahat  #dyxycodseluruhnegeri  #dyxyshahalam  #dyxydamansaradamai  #dyxymrt  #dyxylrt  #dyxyampang  #dyxyputrajaya 
B I G  S A L E  12.12

Wowww!
Special HARI INI SAHAJA 🔥

Untunglah dapat FREE produk dyxy
FREE tshirt dyxy & FREE tudung bawal
So special 😍

Jom wasap Ema 📲01151815088
📲01151815088
📲01151815088

#usahawandyxy #dyxymalaysia #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxywipes #dyxyperfume #glowingskin #flawless #flawless #flawlesssdolls #glowing #glowingmakeup #glowingcream #glowingface #beautifulbc #beautifulbride #super #budget #supergirl #freegift #yearendsale #yearendsalemalaysia #yearendsale2018 #luckydraw #goodmakeup #goodmakeupday
B I G S A L E 12.12 Wowww! Special HARI INI SAHAJA 🔥 Untunglah dapat FREE produk dyxy FREE tshirt dyxy & FREE tudung bawal So special 😍 Jom wasap Ema 📲01151815088 📲01151815088 📲01151815088 #usahawandyxy  #dyxymalaysia  #dyxycosmetics  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxywipes  #dyxyperfume  #glowingskin  #flawless  #flawless  #flawlesssdolls  #glowing  #glowingmakeup  #glowingcream  #glowingface  #beautifulbc  #beautifulbride  #super  #budget  #supergirl  #freegift  #yearendsale  #yearendsalemalaysia  #yearendsale2018  #luckydraw  #goodmakeup  #goodmakeupday 
New born DYXY Baby.
DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES
.
DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
.
DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! .
Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂
.
Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
.
.
Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
.
🙌 tak pedihkan kulit
🙌 tisu tebal
🙌 mampu tanggalkan mekap kalis air
🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher
.
Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕
.
meh wasap alyaa cpt2 untuk fast reply
📲 0192156022
.
#dyxycosmetics
#dyxycleansingwipes
#dyxygreenteacleansingwipes
#teamalyaa
#dyxyoriginal
#dyxypromo
#dyxyfeeback
#usahawanDYXY
#dyxywipes
New born DYXY Baby. DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES . DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin. . DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! . Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂 . Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes! . . Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍 . 🙌 tak pedihkan kulit 🙌 tisu tebal 🙌 mampu tanggalkan mekap kalis air 🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka 🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher . Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕 . meh wasap alyaa cpt2 untuk fast reply 📲 0192156022 . #dyxycosmetics  #dyxycleansingwipes  #dyxygreenteacleansingwipes  #teamalyaa  #dyxyoriginal  #dyxypromo  #dyxyfeeback  #usahawanDYXY  #dyxywipes 
Jom cantik hanya dengan #DyxyCosmetics
.
Rugi pada yang masih belum mencuba 🤗
.
Cepat Whatsapp tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮
.
@dyxyjb_byika
+60176483218
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
#DYXYVICSALE
#DYXYVICSALEHB
Jom cantik hanya dengan #DyxyCosmetics  . Rugi pada yang masih belum mencuba 🤗 . Cepat Whatsapp tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 . @dyxyjb_byika +60176483218 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted  #DYXYVICSALE  #DYXYVICSALEHB 
NAK BELI KE TAK DYXY🤔

Jawapan dia YES!WAJIB BELI 👍🏽
✔️Tak payah beli bedak
✔️Tak payah beli sunblock
✔️Tak payah beli concelear
✔️Takpayah beli bbcream
✔️Takpayah beli primer 
Yang paling penting MENJIMATKAN 👌🏻 sebab kita ada berus comel kita tu dia boleh menjimatkan foundation tu sebabtu boleh tahan sampai 4-6 bulan 😱😱
.
Gila ke tak gila ??? 💕
P/s:Sekarang ni kita ada discount gila2 tau
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
NAK BELI KE TAK DYXY🤔 Jawapan dia YES!WAJIB BELI 👍🏽 ✔️Tak payah beli bedak ✔️Tak payah beli sunblock ✔️Tak payah beli concelear ✔️Takpayah beli bbcream ✔️Takpayah beli primer Yang paling penting MENJIMATKAN 👌🏻 sebab kita ada berus comel kita tu dia boleh menjimatkan foundation tu sebabtu boleh tahan sampai 4-6 bulan 😱😱 . Gila ke tak gila ??? 💕 P/s:Sekarang ni kita ada discount gila2 tau . 📲 017 2394518 #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxykedah  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyshahalam  #dyxyteam  #bccreambydyana  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxywipes  #dyxysarawak  #dyxyfacemist  #dyxynilai  #dyxycheras  #dyxypenang  #dyxyampang  #codmelaka  #teamliana  #usahawanDYXY  #dyxykrubong  #dyxybukitrambai  #dyxymelakatengah  #dyxymelakasentral  #dyxycheng  #dyxysungaiudang  #dyxykajang  #dyxyterengganu 
NAK BELI KE TAK DYXY🤔

Jawapan dia YES!WAJIB BELI 👍🏽
✔️Tak payah beli bedak
✔️Tak payah beli sunblock
✔️Tak payah beli concelear
✔️Takpayah beli bbcream
✔️Takpayah beli primer 
Yang paling penting MENJIMATKAN 👌🏻 sebab kita ada berus comel kita tu dia boleh menjimatkan foundation tu sebabtu boleh tahan sampai 4-6 bulan 😱😱
.
Gila ke tak gila ??? 💕
P/s:Sekarang ni kita ada discount gila2 tau
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
NAK BELI KE TAK DYXY🤔 Jawapan dia YES!WAJIB BELI 👍🏽 ✔️Tak payah beli bedak ✔️Tak payah beli sunblock ✔️Tak payah beli concelear ✔️Takpayah beli bbcream ✔️Takpayah beli primer Yang paling penting MENJIMATKAN 👌🏻 sebab kita ada berus comel kita tu dia boleh menjimatkan foundation tu sebabtu boleh tahan sampai 4-6 bulan 😱😱 . Gila ke tak gila ??? 💕 P/s:Sekarang ni kita ada discount gila2 tau . 📲 017 2394518 #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxykedah  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyshahalam  #dyxyteam  #bccreambydyana  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxywipes  #dyxysarawak  #dyxyfacemist  #dyxynilai  #dyxycheras  #dyxypenang  #dyxyampang  #codmelaka  #teamliana  #usahawanDYXY  #dyxykrubong  #dyxybukitrambai  #dyxymelakatengah  #dyxymelakasentral  #dyxycheng  #dyxysungaiudang  #dyxykajang  #dyxyterengganu 
NAK BELI KE TAK DYXY🤔

Jawapan dia YES!WAJIB BELI 👍🏽
✔️Tak payah beli bedak
✔️Tak payah beli sunblock
✔️Tak payah beli concelear
✔️Takpayah beli bbcream
✔️Takpayah beli primer 
Yang paling penting MENJIMATKAN 👌🏻 sebab kita ada berus comel kita tu dia boleh menjimatkan foundation tu sebabtu boleh tahan sampai 4-6 bulan 😱😱
.
Gila ke tak gila ??? 💕
P/s:Sekarang ni kita ada discount gila2 tau
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
NAK BELI KE TAK DYXY🤔 Jawapan dia YES!WAJIB BELI 👍🏽 ✔️Tak payah beli bedak ✔️Tak payah beli sunblock ✔️Tak payah beli concelear ✔️Takpayah beli bbcream ✔️Takpayah beli primer Yang paling penting MENJIMATKAN 👌🏻 sebab kita ada berus comel kita tu dia boleh menjimatkan foundation tu sebabtu boleh tahan sampai 4-6 bulan 😱😱 . Gila ke tak gila ??? 💕 P/s:Sekarang ni kita ada discount gila2 tau . 📲 017 2394518 #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxykedah  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyshahalam  #dyxyteam  #bccreambydyana  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxywipes  #dyxysarawak  #dyxyfacemist  #dyxynilai  #dyxycheras  #dyxypenang  #dyxyampang  #codmelaka  #teamliana  #usahawanDYXY  #dyxykrubong  #dyxybukitrambai  #dyxymelakatengah  #dyxymelakasentral  #dyxycheng  #dyxysungaiudang  #dyxykajang  #dyxyterengganu 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
@dyxyjb
+6013-3033762
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#teamdyxy
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . @dyxyjb +6013-3033762 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted 
Sale!! Sale!! Sale!!
.
🙌DYXY year end sale!🙌
.
Beli 1 set complete lady dapat PERCUMA
✔️1 pcs DYXY facemist
✔️special extra gift
.
.
Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘
.
Jom grab order dari kami hari ni:
.
@dyxyjb
+6013-3033762
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
#DYXYYES
#yesdyxy
Sale!! Sale!! Sale!! . 🙌DYXY year end sale!🙌 . Beli 1 set complete lady dapat PERCUMA ✔️1 pcs DYXY facemist ✔️special extra gift . . Promotion yg super berbaloi untuk dimiliki sempena year end sale ni😘 . Jom grab order dari kami hari ni: . @dyxyjb +6013-3033762 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted  #DYXYYES  #yesdyxy 
Wahh Ain Edruce pelakon cantik ni pun pakai Dyxy Mascara kot 😱😱‼️
.
Korang tgk sendiri betapa lawanya dyxy mascara ni , baru apply sekali dah lebat wey 😭‼️
.
Kelebihan Dyxy Mascara 👇🏻
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
Banyak gilakan kelebihan dyxy mascara ni? Sbb tu korang kena dapatkan cepat‼️
.
📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau)
.
🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI
.
#usahawandyxy #dyxycheras #dyxykl #dyxycosmetics #foundationtakmelekit #lipstickmurah #mascarawudukfriendly #facemistmalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxywipes #dyxyalamdamai #dyxybtho #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyampang #dyxybatupahat #dyxycodseluruhnegeri #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxymrt #dyxylrt #dyxyampang #dyxyputrajaya
Wahh Ain Edruce pelakon cantik ni pun pakai Dyxy Mascara kot 😱😱‼️ . Korang tgk sendiri betapa lawanya dyxy mascara ni , baru apply sekali dah lebat wey 😭‼️ . Kelebihan Dyxy Mascara 👇🏻 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . Banyak gilakan kelebihan dyxy mascara ni? Sbb tu korang kena dapatkan cepat‼️ . 📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau) . 🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI . #usahawandyxy  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxycosmetics  #foundationtakmelekit  #lipstickmurah  #mascarawudukfriendly  #facemistmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyalamdamai  #dyxybtho  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyampang  #dyxybatupahat  #dyxycodseluruhnegeri  #dyxyshahalam  #dyxydamansaradamai  #dyxymrt  #dyxylrt  #dyxyampang  #dyxyputrajaya 
Wahh Ain Edruce pelakon cantik ni pun pakai Dyxy Mascara kot 😱😱‼️
.
Korang tgk sendiri betapa lawanya dyxy mascara ni , baru apply sekali dah lebat wey 😭‼️
.
Kelebihan Dyxy Mascara 👇🏻
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
Banyak gilakan kelebihan dyxy mascara ni? Sbb tu korang kena dapatkan cepat‼️
.
📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau)
.
🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI
.
#usahawandyxy #dyxycheras #dyxykl #dyxycosmetics #foundationtakmelekit #lipstickmurah #mascarawudukfriendly #facemistmalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxywipes #dyxyalamdamai #dyxybtho #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyampang #dyxybatupahat #dyxycodseluruhnegeri #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxymrt #dyxylrt #dyxyampang #dyxyputrajaya
Wahh Ain Edruce pelakon cantik ni pun pakai Dyxy Mascara kot 😱😱‼️ . Korang tgk sendiri betapa lawanya dyxy mascara ni , baru apply sekali dah lebat wey 😭‼️ . Kelebihan Dyxy Mascara 👇🏻 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . Banyak gilakan kelebihan dyxy mascara ni? Sbb tu korang kena dapatkan cepat‼️ . 📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau) . 🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI . #usahawandyxy  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxycosmetics  #foundationtakmelekit  #lipstickmurah  #mascarawudukfriendly  #facemistmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyalamdamai  #dyxybtho  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyampang  #dyxybatupahat  #dyxycodseluruhnegeri  #dyxyshahalam  #dyxydamansaradamai  #dyxymrt  #dyxylrt  #dyxyampang  #dyxyputrajaya 
DYXY MATTE LIPSTICK YANG VIRAL 💄🔥🔥🔥
.
Korang yang perempuan tu suka kan pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? ❤️
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.😍
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
So guys, yg tgh cari lipstick yang tak keringkan bibir , yang tahan lama and mcm2 lgi jom try dyxy lipstick 👇🏻
.
📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau)
.
🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI
.
#usahawandyxy #dyxycheras #dyxykl #dyxycosmetics #foundationtakmelekit #lipstickmurah #mascarawudukfriendly #facemistmalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxywipes #dyxyalamdamai #dyxybtho #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyampang #dyxybatupahat #dyxycodseluruhnegeri #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxymrt #dyxylrt
DYXY MATTE LIPSTICK YANG VIRAL 💄🔥🔥🔥 . Korang yang perempuan tu suka kan pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? ❤️ . MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.😍 . Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari. . 💋 Flirty Me 💋 Sexy Nude 💋 Cherry Red . Kelebihan Dyxy Matte Lipstick : ✅ Warna yang cantik dan gorgeous ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas ✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick ✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir ✅ Moist kan bibir walaupun matte ✅ Bibir lebih lembut dan mungil ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam ✅ Mudah dan selesa dipakai ✅ Bauan fruity yang memikat ✅ Sesuai untuk semua tona kulit . So guys, yg tgh cari lipstick yang tak keringkan bibir , yang tahan lama and mcm2 lgi jom try dyxy lipstick 👇🏻 . 📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau) . 🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI . #usahawandyxy  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxycosmetics  #foundationtakmelekit  #lipstickmurah  #mascarawudukfriendly  #facemistmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyalamdamai  #dyxybtho  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyampang  #dyxybatupahat  #dyxycodseluruhnegeri  #dyxyshahalam  #dyxydamansaradamai  #dyxymrt  #dyxylrt 
DYXY LIMA BINTANG 🌟🌟🌟🌟🌟
.
.
customer kita bagi rate #dyxy 5/5 cuolls 😍 mana taknya, #dyxycosmetics kan mampu membantu akak ni dapatkan kulit yang diidamkan selama ni tau 😘
.
.
dengan dyxy awak tak payah susah susah nak pakai makeup banyak banyak & tebal tebal demi menutup cela di muka 😌💋
.
.
dyxy dah dilengkapi dengan spf 50 dan concealer untuk menutup parut jerawat di muka 💕
.
.
melur jamin lepas awak cuba #dyxycosmetics awak akan lebih yakin untuk tampil bergaya 🎉
.
.
JOM DAPATKAN DYXY SEKARANG ! .
#myliafamily 
#dyxycosmetics 
#dyxybrush 
#dyxybccream 
#dyxyfacemist 
#dyxymascara
#dyxylipstick 
#dyxywipes 
#bccreambydyana 
#dyxyklang 
#dyxyshahalam 
#dyxyselangor 
#muaklang 
#makeupmalaysiamurah 
#makeupmurah 
#makeuptutorial
DYXY LIMA BINTANG 🌟🌟🌟🌟🌟 . . customer kita bagi rate #dyxy  5/5 cuolls 😍 mana taknya, #dyxycosmetics  kan mampu membantu akak ni dapatkan kulit yang diidamkan selama ni tau 😘 . . dengan dyxy awak tak payah susah susah nak pakai makeup banyak banyak & tebal tebal demi menutup cela di muka 😌💋 . . dyxy dah dilengkapi dengan spf 50 dan concealer untuk menutup parut jerawat di muka 💕 . . melur jamin lepas awak cuba #dyxycosmetics  awak akan lebih yakin untuk tampil bergaya 🎉 . . JOM DAPATKAN DYXY SEKARANG ! . #myliafamily  #dyxycosmetics  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #bccreambydyana  #dyxyklang  #dyxyshahalam  #dyxyselangor  #muaklang  #makeupmalaysiamurah  #makeupmurah  #makeuptutorial 
TESTIMONI TESTIMONI 🙌🙌🙌
.
.
 Nampak GLOWING la. SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘
.
.
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
.
. 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
.
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
TESTIMONI TESTIMONI 🙌🙌🙌 . . Nampak GLOWING la. SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘 . . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . . . 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream  . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh . . 📲 017 2394518 #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxykedah  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyshahalam  #dyxyteam  #bccreambydyana  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxywipes  #dyxysarawak  #dyxynilai  #dyxycheras  #dyxypenang  #dyxyampang  #codmelaka  #teamliana  #usahawanDYXY  #dyxykrubong  #dyxybukitrambai  #dyxymelakatengah  #dyxymelakasentral  #dyxycheng  #dyxysungaiudang  #dyxykajang  #dyxyterengganu 
TESTIMONI TESTIMONI 🙌🙌🙌
.
.
 Nampak GLOWING la. SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘
.
.
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
.
. 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
.
.
📲 0173229851
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
TESTIMONI TESTIMONI 🙌🙌🙌 . . Nampak GLOWING la. SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘 . . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . . . 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream  . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh . . 📲 0173229851 #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxykedah  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyshahalam  #dyxyteam  #bccreambydyana  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxywipes  #dyxysarawak  #dyxynilai  #dyxycheras  #dyxypenang  #dyxyampang  #codmelaka  #teamliana  #usahawanDYXY  #dyxykrubong  #dyxybukitrambai  #dyxymelakatengah  #dyxymelakasentral  #dyxycheng  #dyxysungaiudang  #dyxykajang  #dyxyterengganu 
NAK BELI KE TAK DYXY🤔

Jawapan dia YES!WAJIB BELI 👍🏽
✔️Tak payah beli bedak
✔️Tak payah beli sunblock
✔️Tak payah beli concelear
✔️Takpayah beli bbcream
✔️Takpayah beli primer 
Yang paling penting MENJIMATKAN 👌🏻 sebab kita ada berus comel kita tu dia boleh menjimatkan foundation tu sebabtu boleh tahan sampai 4-6 bulan 😱😱
.
Gila ke tak gila ??? 💕
P/s:Sekarang ni kita ada discount gila2 tau
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
NAK BELI KE TAK DYXY🤔 Jawapan dia YES!WAJIB BELI 👍🏽 ✔️Tak payah beli bedak ✔️Tak payah beli sunblock ✔️Tak payah beli concelear ✔️Takpayah beli bbcream ✔️Takpayah beli primer Yang paling penting MENJIMATKAN 👌🏻 sebab kita ada berus comel kita tu dia boleh menjimatkan foundation tu sebabtu boleh tahan sampai 4-6 bulan 😱😱 . Gila ke tak gila ??? 💕 P/s:Sekarang ni kita ada discount gila2 tau . 📲 017 2394518 #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxykedah  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyshahalam  #dyxyteam  #bccreambydyana  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxywipes  #dyxysarawak  #dyxyfacemist  #dyxynilai  #dyxycheras  #dyxypenang  #dyxyampang  #codmelaka  #teamliana  #usahawanDYXY  #dyxykrubong  #dyxybukitrambai  #dyxymelakatengah  #dyxymelakasentral  #dyxycheng  #dyxysungaiudang  #dyxykajang  #dyxyterengganu 
TESTIMONI TESTIMONI 🙌🙌🙌
.
.
 Nampak GLOWING la. SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘
.
.
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
.
. 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
.
.
📲 0173229851
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
TESTIMONI TESTIMONI 🙌🙌🙌 . . Nampak GLOWING la. SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘 . . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . . . 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream  . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh . . 📲 0173229851 #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxykedah  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyshahalam  #dyxyteam  #bccreambydyana  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxywipes  #dyxysarawak  #dyxynilai  #dyxycheras  #dyxypenang  #dyxyampang  #codmelaka  #teamliana  #usahawanDYXY  #dyxykrubong  #dyxybukitrambai  #dyxymelakatengah  #dyxymelakasentral  #dyxycheng  #dyxysungaiudang  #dyxykajang  #dyxyterengganu 
TESTIMONI TESTIMONI 🙌🙌🙌
.
.
 Nampak GLOWING la. SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘
.
.
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
.
. 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
.
.
📲 017 3229851
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
TESTIMONI TESTIMONI 🙌🙌🙌 . . Nampak GLOWING la. SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘 . . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . . . 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream  . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh . . 📲 017 3229851 #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxykedah  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyshahalam  #dyxyteam  #bccreambydyana  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxywipes  #dyxysarawak  #dyxynilai  #dyxycheras  #dyxypenang  #dyxyampang  #codmelaka  #teamliana  #usahawanDYXY  #dyxykrubong  #dyxybukitrambai  #dyxymelakatengah  #dyxymelakasentral  #dyxycheng  #dyxysungaiudang  #dyxykajang  #dyxyterengganu 
Thank you so much to our lovely customer for trusting us 💕
.
Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami 💕
Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun😍
.
.
Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan 🤔
.
.
.
Berminat? Whatsapp
.
@dyxyjb
+60133033762
.
atau
.
click link di bio Hanis utk direct whatsapp, tak perlu nak save2 nombor. kan lagi mudah ✌🏻
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
Thank you so much to our lovely customer for trusting us 💕 . Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami 💕 Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun😍 . . Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan 🤔 . . . Berminat? Whatsapp . @dyxyjb +60133033762 . atau . click link di bio Hanis utk direct whatsapp, tak perlu nak save2 nombor. kan lagi mudah ✌🏻 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
@dyxyjb
+6013-3033762
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#teamdyxy
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 . . Confirm tak cari lain ❤️💋 . @dyxyjb +6013-3033762 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #teamdyxy  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted 
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics.
.
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata
.
@dyxyjb_byika
+60176483218
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
#DYXYVICSALE
#DYXYVICSALEHB
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . @dyxyjb_byika +60176483218 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted  #DYXYVICSALE  #DYXYVICSALEHB 
DYXY BRUSH aka BRUSH GEMUK 😍
.
🌈** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas
.
🌼SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah :
🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL.
.
Jadi brush dyxy ni memang TERBAIK kalau korang nk ratakan Foundation dkt muka ✅✅
.
📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau)
.
🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI
.
#usahawandyxy #dyxycheras #dyxykl #dyxycosmetics #foundationtakmelekit #lipstickmurah #mascarawudukfriendly #facemistmalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxywipes #dyxyalamdamai #dyxybtho #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyampang #dyxybatupahat #dyxycodseluruhnegeri #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxymrt #dyxylrt
DYXY BRUSH aka BRUSH GEMUK 😍 . 🌈** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas . 🌼SYNTETHIC BRISTLE ---------------- Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang... Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools ) 🎈Penampakkanye BERKILAT. 🎈Warnanya pelbagai. 🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air. 🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan. 🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL. . Jadi brush dyxy ni memang TERBAIK kalau korang nk ratakan Foundation dkt muka ✅✅ . 📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau) . 🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI . #usahawandyxy  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxycosmetics  #foundationtakmelekit  #lipstickmurah  #mascarawudukfriendly  #facemistmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyalamdamai  #dyxybtho  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyampang  #dyxybatupahat  #dyxycodseluruhnegeri  #dyxyshahalam  #dyxydamansaradamai  #dyxymrt  #dyxylrt 
🍃NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
Apa yang best sangat dyxy mineral facemist ni eh 😱👇🏻
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam 🔥😍
.
.
Kelebihan DYXY facemist 🔥
🌈membantu merawat kulit berminyak
🌈mengecilkan pori kulit
🌈melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau)
.
🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI
.
#usahawandyxy #dyxycheras #dyxykl #dyxycosmetics #foundationtakmelekit #lipstickmurah #mascarawudukfriendly #facemistmalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxywipes #dyxyalamdamai #dyxybtho #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyampang #dyxybatupahat #dyxycodseluruhnegeri #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxymrt #dyxylrt
🍃NEW DYXY MINERAL FACEMIST . Apa yang best sangat dyxy mineral facemist ni eh 😱👇🏻 . No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam 🔥😍 . . Kelebihan DYXY facemist 🔥 🌈membantu merawat kulit berminyak 🌈mengecilkan pori kulit 🌈melembapkan kulit seharian . . ✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT . 📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau) . 🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI . #usahawandyxy  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxycosmetics  #foundationtakmelekit  #lipstickmurah  #mascarawudukfriendly  #facemistmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyalamdamai  #dyxybtho  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyampang  #dyxybatupahat  #dyxycodseluruhnegeri  #dyxyshahalam  #dyxydamansaradamai  #dyxymrt  #dyxylrt 
🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UTK ORANG YG XSUKA BERSIAP TAU 😱😱
.
.
❗️SESUAI UTK KULIT BERMINYAK
❗️SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗️SESUAI UTK KULIT KUSAM
❗️SESUAI UTK KULIT GELAP .
.
.
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah la cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam xpkai ape2
❗️ SERIUS TAK TIPU
.
.
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗
.
.
Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih 🥰
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni :
❌ tak berminyak dan
❌ tak melekit langsung
.
.
🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh
.
📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau)
.
🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI
.
#usahawandyxy #dyxycheras #dyxykl #dyxycosmetics #foundationtakmelekit #lipstickmurah #mascarawudukfriendly #facemistmalaysia #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxywipes #dyxyalamdamai #dyxybtho #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyampang #dyxybatupahat #dyxycodseluruhnegeri #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxymrt #dyxylrt
🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UTK ORANG YG XSUKA BERSIAP TAU 😱😱 . . ❗️SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗️SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗️SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗️SESUAI UTK KULIT GELAP . . . Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream  nih . Bile pkai dah la cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam xpkai ape2 ❗️ SERIUS TAK TIPU . . BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗 . . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih 🥰 . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni : ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . 🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh . 📲DM / WHATAPP FINA 0173668450 ( click link in bio tau) . 🚘🚚COD & POS SETIAP HARI SELURUH NEGERI . #usahawandyxy  #dyxycheras  #dyxykl  #dyxycosmetics  #foundationtakmelekit  #lipstickmurah  #mascarawudukfriendly  #facemistmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxymascara  #dyxylipstick  #dyxywipes  #dyxyalamdamai  #dyxybtho  #dyxymelaka  #dyxykedah  #dyxyampang  #dyxybatupahat  #dyxycodseluruhnegeri  #dyxyshahalam  #dyxydamansaradamai  #dyxymrt  #dyxylrt 
DARIPADA CANTIK BIASA-BIASA, TERUS JADI CANTIK LUAR BIASA 😍
.
.
🎀Tak perlu barang makeup mahal
🎀Tak perlu makeup tebal tebal tau
.
.
Cukup dengan pakai makeup daripada DYXY cosmetics je❤
Mak2 pon bole jadi mak dara oi..💋
.
.
Spray spray cantikkk
Dap dap glowingggg
.
Tak sampai 5 minit siap,
.
Fuhhh...Dengan DYXY,
Muka bersinar memancorr giteww 🔥
.
Nak percaya atau tak kena lah cuba sendiri baru rasa best ke tak best. 😄
.
Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇
.
. 📲 0136249168
📲 0136249168
📲 0136249168
.
.
COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
DARIPADA CANTIK BIASA-BIASA, TERUS JADI CANTIK LUAR BIASA 😍 . . 🎀Tak perlu barang makeup mahal 🎀Tak perlu makeup tebal tebal tau . . Cukup dengan pakai makeup daripada DYXY cosmetics je❤ Mak2 pon bole jadi mak dara oi..💋 . . Spray spray cantikkk Dap dap glowingggg . Tak sampai 5 minit siap, . Fuhhh...Dengan DYXY, Muka bersinar memancorr giteww 🔥 . Nak percaya atau tak kena lah cuba sendiri baru rasa best ke tak best. 😄 . Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇 . . 📲 0136249168 📲 0136249168 📲 0136249168 . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
My favorites customer.  Berkali-kali dah repeat order dgn kakak DYXY.  DYXY LOVERS DETECTED 😍
.
.
Alhamdulillah. 
Terima kasih daun keladi, kerana mempercayai dengan servis penghantaran kakak DYXY. 😜
.
.
To all AlorSetarian yang nak pakai DYXY, tapi tak nak tunggu abang posmen,  meh roger kakak DYXY.  sampai depan mata kakak hantarkan tau. 😘♥
.
.
Tak kira siang atau malam, kalau on je, kakak boleh COD DYXY kt hangpa tau. FREE OF CHARGE! 😍
.
.
Sudah tu, free gifts pun dapat. Berlambak2 plak tu. Sangat rugi hangpa kalau tak order DYXY dengan kakak. Lagi2 yg dok area ALOR SETAR @ JITRA. 😆
.
.
Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇
.
.
📲 0136249168
📲 0136249168
📲 0136249168
.
.
COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
My favorites customer. Berkali-kali dah repeat order dgn kakak DYXY. DYXY LOVERS DETECTED 😍 . . Alhamdulillah. Terima kasih daun keladi, kerana mempercayai dengan servis penghantaran kakak DYXY. 😜 . . To all AlorSetarian yang nak pakai DYXY, tapi tak nak tunggu abang posmen, meh roger kakak DYXY. sampai depan mata kakak hantarkan tau. 😘♥ . . Tak kira siang atau malam, kalau on je, kakak boleh COD DYXY kt hangpa tau. FREE OF CHARGE! 😍 . . Sudah tu, free gifts pun dapat. Berlambak2 plak tu. Sangat rugi hangpa kalau tak order DYXY dengan kakak. Lagi2 yg dok area ALOR SETAR @ JITRA. 😆 . . Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇 . . 📲 0136249168 📲 0136249168 📲 0136249168 . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
Nak cantik tak susah pun. 
Lagi-lagi pakai set makeup DYXY ni. 
Ringkas, mudah, cepat dan hasilnya!
Korang nilai sendiri la ya.. .
.
Cantik ke sangat cantik? 😍
.
.
Korang tau kan, 
Sempenan Y.E.S DYXY ni, 
Kakak bagi
FREE LIPSTICK
FREE FACEMIST
.
.
Rugi teruk la korang tak grab offer ni. 
Nanti free produk habis,
jangan merayu lagi 😝
.
Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇
.
.
📲 0136249168
📲 0136249168
📲 0136249168
.
.
COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
Nak cantik tak susah pun. Lagi-lagi pakai set makeup DYXY ni. Ringkas, mudah, cepat dan hasilnya! Korang nilai sendiri la ya.. . . Cantik ke sangat cantik? 😍 . . Korang tau kan, Sempenan Y.E.S DYXY ni, Kakak bagi FREE LIPSTICK FREE FACEMIST . . Rugi teruk la korang tak grab offer ni. Nanti free produk habis, jangan merayu lagi 😝 . Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇 . . 📲 0136249168 📲 0136249168 📲 0136249168 . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
Hai kesayangi misi cla semua 💕
.
Tau x bunga mawar 🌹boleh menghilangkan lebam bawah mata💕
😍
.
.
Bunga mawar 🌹 tinggi kandungan vitamin C. Ia dapat mengatasi kekeringan dengan melembapkan kulit dan mengatasi kulit yg kemerahan akibat terdedah dgn sinaran matahari🌞
.
.
.
Bunga mawar 🌹 jg berfungsi utk mendiginkan kulit, mengecilkan pori2 dan paling penting dapat menyamarkan lingkaran dibawah mata. 😍
.
Cara : 
Rendam lebih kurang 8 kelopak bunga mawar 🌹 dlm 3-4 sudu air selama 2-3 jam. Kemudian hancurkan kelopak bunga mawar 🌹 tersebut di dlm air rendaman dan tambah 3 sudu madu. Campurkan sehingga sebati dan sapu pada seluruh muka. Biarkan selama 15-30 minit. Kemudian bilas dgn air sejuk. .
Selamat Mencuba 😘
.
. .
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#teamliezzero
#teamDFE
#dyxykl
#dyxyampang
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxykl
#agentdyxyampang
#stokisdyxy
#stokisdyxykl
#stokisdyxyampang
#muakl
#muaampang
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
Hai kesayangi misi cla semua 💕 . Tau x bunga mawar 🌹boleh menghilangkan lebam bawah mata💕 😍 . . Bunga mawar 🌹 tinggi kandungan vitamin C. Ia dapat mengatasi kekeringan dengan melembapkan kulit dan mengatasi kulit yg kemerahan akibat terdedah dgn sinaran matahari🌞 . . . Bunga mawar 🌹 jg berfungsi utk mendiginkan kulit, mengecilkan pori2 dan paling penting dapat menyamarkan lingkaran dibawah mata. 😍 . Cara : Rendam lebih kurang 8 kelopak bunga mawar 🌹 dlm 3-4 sudu air selama 2-3 jam. Kemudian hancurkan kelopak bunga mawar 🌹 tersebut di dlm air rendaman dan tambah 3 sudu madu. Campurkan sehingga sebati dan sapu pada seluruh muka. Biarkan selama 15-30 minit. Kemudian bilas dgn air sejuk. . Selamat Mencuba 😘 . . . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #teamliezzero  #teamDFE  #dyxykl  #dyxyampang  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxykl  #agentdyxyampang  #stokisdyxy  #stokisdyxykl  #stokisdyxyampang  #muakl  #muaampang  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted 
TESTIMONI TESTIMONI 🙌🙌🙌
.
.
 Nampak GLOWING la. SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘
.
.
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
❗️INI BUKAN TIPU OK .
.
. 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
.
.
📲 0173229851
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
TESTIMONI TESTIMONI 🙌🙌🙌 . . Nampak GLOWING la. SUKA KE SUKA 😍😍🙈🙈 ? Terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn Dyxy..😍😘 . . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . . . 🤗 Dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream  . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh . . 📲 0173229851 #dyxymelaka  #dyxykl  #dyxysabah  #dyxykedah  #dyxykelantan  #dyxyjasin  #dyxyjohor  #dyxyshahalam  #dyxyteam  #bccreambydyana  #dyxylipstick  #dyxybrush  #dyxywipes  #dyxysarawak  #dyxynilai  #dyxycheras  #dyxypenang  #dyxyampang  #codmelaka  #teamliana  #usahawanDYXY  #dyxykrubong  #dyxybukitrambai  #dyxymelakatengah  #dyxymelakasentral  #dyxycheng  #dyxysungaiudang  #dyxykajang  #dyxyterengganu