an online Instagram web viewer

#dyxyviral medias

Photos

Masalah parut jerawat buat kita tak confident nak berdepan dengan orang ramai kan???
.
Jom try tips ni. Semoga bermanfaat 😘😘
.

#dyxyoriginals 
#dyxybccream 
#dyxymascara 
#dyxynovembersale
#dyxyviral 
#beauty
#cantik
#essence
#FLselfiecontest 
#dyxymascara2018 
#dyxyfreepostage 
#dyxyfreecod 
#dyxydungun 
#dyxypaka
#dyxykertih
#dyxyterengganu 
#usahawandyxy 
#dropshipneeded 
#dropshipwanted 
#muatutorials 
#muacheras
#teamFL
Alhamdulillah
.
.
Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy akan berpuas hati dengan Dyxy.
.
.
Yg paling best Bc Cream foundation ni full coverage! Boleh tutup semua cela dimuka. Rata2 Dyxy Lover memang suka natural look. So Set Dyxy Complete Lady sangat memenuhi citara wanita zaman sekarang! 😍😍😍
.
.
Thank you!
.
.
Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!!
.
.
🎁 FREE GIFT
📬 FREE POSTAGE
🛵 FREE COD KOTA BHARU
.
.
Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya!
.
.
📱010-372 8802
📱010-372 8802
📱010-372 8802
.
.
#teamyayamyra
#bccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxybrus
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentee
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxyjohor
#dyxykluang
#dyxypahang
#dyxyterengganu
#dyxykelantan
#dyxyberek12
#dyxypengkalanchepa 
#dyxykoklanas
#dyxytamanudamurni
#dyxywakafbharu 
#vendorkotabharu 
#codkotabharu
#marykaykotabharu 
#savemebidadari 
#umkkelantan 
#kelantan 
#dyxyviral
#usahawandyxy
#dropshipmalaysia
#circlechallenge
Alhamdulillah . . Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy akan berpuas hati dengan Dyxy. . . Yg paling best Bc Cream foundation ni full coverage! Boleh tutup semua cela dimuka. Rata2 Dyxy Lover memang suka natural look. So Set Dyxy Complete Lady sangat memenuhi citara wanita zaman sekarang! 😍😍😍 . . Thank you! . . Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!! . . 🎁 FREE GIFT 📬 FREE POSTAGE 🛵 FREE COD KOTA BHARU . . Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya! . . 📱010-372 8802 📱010-372 8802 📱010-372 8802 . . #teamyayamyra  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxybrus  #dyxybccreamfoundation  #dyxyfacemistgreentee  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxyjohor  #dyxykluang  #dyxypahang  #dyxyterengganu  #dyxykelantan  #dyxyberek12  #dyxypengkalanchepa  #dyxykoklanas  #dyxytamanudamurni  #dyxywakafbharu  #vendorkotabharu  #codkotabharu  #marykaykotabharu  #savemebidadari  #umkkelantan  #kelantan  #dyxyviral  #usahawandyxy  #dropshipmalaysia  #circlechallenge 
JIMAT SEHINGGA RM400🤩
.
Beli 2 set, Free 1set. Betul ke ni??
.
📢Limited !!! Lepas ni takkan ada lagi sale gilerr besttttt macam ni.
.
.
Rugi la korang tak ambil peluang ni. Sape cepat dia yang untung.
.

Wasap ciksu laju2 kalau tak nak terlepas harga JIMAT ni.
📲013-9326963
📲013-9326963
📲013-9326963
.
#dyxyoriginals 
#dyxybccream 
#dyxymascara 
#dyxynovembersale
#dyxyviral 
#beauty
#cantik
#essence
#FLselfiecontest 
#dyxymascara2018 
#dyxyfreepostage 
#dyxyfreecod 
#dyxydungun 
#dyxypaka
#dyxykertih
#dyxyterengganu 
#usahawandyxy 
#dropshipneeded 
#dropshipwanted 
#muatutorials 
#muacheras
#teamFL
JIMAT SEHINGGA RM400🤩 . Beli 2 set, Free 1set. Betul ke ni?? . 📢Limited !!! Lepas ni takkan ada lagi sale gilerr besttttt macam ni. . . Rugi la korang tak ambil peluang ni. Sape cepat dia yang untung. . Wasap ciksu laju2 kalau tak nak terlepas harga JIMAT ni. 📲013-9326963 📲013-9326963 📲013-9326963 . #dyxyoriginals  #dyxybccream  #dyxymascara  #dyxynovembersale  #dyxyviral  #beauty  #cantik  #essence  #FLselfiecontest  #dyxymascara2018  #dyxyfreepostage  #dyxyfreecod  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykertih  #dyxyterengganu  #usahawandyxy  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #muatutorials  #muacheras  #teamFL 
NOVEMBER PROMO STILL ON 😍 .
Promo KAW²🔥
.
Rugi kalau x grab sekarang!! Terlajak jimattttttt. 
Sis rasa lagi beruntung kalau customer happy dapat grab offer tak masuk akal ni😱😱.
.
Berminat bleh trus klik link di bio sis♥
.
Tq to my Dear customer repeat order lagi ye😍😚😚
.
#weRepublic
#dyxylabis
#dyxysegamat
#dyxytangkak
#dyxygemas
#dyxymuar
#dyxykluang
#dyxybatupahat
#dyxyjohor
#dyxymelaka
#dyxypahang
#foundationviral
#dyxyviral
#dyxylover
#feedbackdyxy
#testimonidyxy
NOVEMBER PROMO STILL ON 😍 . Promo KAW²🔥 . Rugi kalau x grab sekarang!! Terlajak jimattttttt. Sis rasa lagi beruntung kalau customer happy dapat grab offer tak masuk akal ni😱😱. . Berminat bleh trus klik link di bio sis♥ . Tq to my Dear customer repeat order lagi ye😍😚😚 . #weRepublic  #dyxylabis  #dyxysegamat  #dyxytangkak  #dyxygemas  #dyxymuar  #dyxykluang  #dyxybatupahat  #dyxyjohor  #dyxymelaka  #dyxypahang  #foundationviral  #dyxyviral  #dyxylover  #feedbackdyxy  #testimonidyxy 
DYXY BRUSH😍
*****
Wajib ratakan menggunakan Brush Dyxy..dap2 sahaja..Brush Dyxy akan buat bc cream nampak lebih sekata tanpa buat wajah nampak bercampuk...WOW😱😱
.
Complete your look with these fluffy & cruelty-free DYXY BRUSH.worth every penny! .
WITH A GOOD MAKE UP BRUSH,EVERY WOMEN CAN BE AN ARTIST💞
.
Kelebihan DYXY BRUSH👇
💕Tidak mudah tercabut
💕Menjimatkan penggunaan BC Cream
💕Bulu sintetik bukan bulu haiwan
💕Berfungsi seperti Beauty Blender
💕Padat & Gebu
💕Senang blend
💕Boleh dicuci
💕Size ringan untuk travel
💕Sapuan krim jadi rata & kemas
.
Cantik & Yakin Bersama DYXY COSMETICS .
.
.

COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
DYXY BRUSH😍 ***** Wajib ratakan menggunakan Brush Dyxy..dap2 sahaja..Brush Dyxy akan buat bc cream nampak lebih sekata tanpa buat wajah nampak bercampuk...WOW😱😱 . Complete your look with these fluffy & cruelty-free DYXY BRUSH.worth every penny! . WITH A GOOD MAKE UP BRUSH,EVERY WOMEN CAN BE AN ARTIST💞 . Kelebihan DYXY BRUSH👇 💕Tidak mudah tercabut 💕Menjimatkan penggunaan BC Cream 💕Bulu sintetik bukan bulu haiwan 💕Berfungsi seperti Beauty Blender 💕Padat & Gebu 💕Senang blend 💕Boleh dicuci 💕Size ringan untuk travel 💕Sapuan krim jadi rata & kemas . Cantik & Yakin Bersama DYXY COSMETICS . . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
Be kind , be confident, be beautiful with DYXY. 💃😘
Boleh tengok dekat
@stailisis 
@stailisis 
@stailisis 
016 9807343
016 9807343

#myrajerfamily #dyxycosmetics #usahawanDYXY #dyxyhq #dyxymurah #dyxyviral #dyxyselangor #dyxykl #dyxyperak #dyxykedah #dyxysabah #dyxysarawak #dyxymelaka #dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxykelantan #makeup #mymirafamily #stailisis #teamkakya
ID M - 0010401
Selamat berdyxy ye 😊🤳
.
.
Dyxy cosmetics memang terbaik dan di jamin selamat digunakan disamping kulit anda yg superflawless and glowing.
.
✨Muka tidak bercapuk
🌟Muka rasa ringan
💫Tutup semua parut jerawat dan jeragat
⚡️Makin berpeluh makin glowing uols🤤
.
Beli sekali je 6 ke 7 bulan tahan. Memang menjimatkan dan berbaloi.
.
Semua feedback pun indah2 je.
Sgt senang nk guna.
.
Pm atau wasap kami untuk order 📲 wasap.my/60128766316 🎁EXTRA gift in every set purchases.
(🔥Cepat pm kami untuk lihat extragive)

#myainfamily #usahawandyxy #Dyxymalaysia #M0010401 #dyxyviral #dyxyori #dyxyoriginal #dyxy #dyxyori #dyxymy
ID M - 0010401 Selamat berdyxy ye 😊🤳 . . Dyxy cosmetics memang terbaik dan di jamin selamat digunakan disamping kulit anda yg superflawless and glowing. . ✨Muka tidak bercapuk 🌟Muka rasa ringan 💫Tutup semua parut jerawat dan jeragat ⚡️Makin berpeluh makin glowing uols🤤 . Beli sekali je 6 ke 7 bulan tahan. Memang menjimatkan dan berbaloi. . Semua feedback pun indah2 je. Sgt senang nk guna. . Pm atau wasap kami untuk order 📲 wasap.my/60128766316 🎁EXTRA gift in every set purchases. (🔥Cepat pm kami untuk lihat extragive) #myainfamily  #usahawandyxy  #Dyxymalaysia  #M0010401  #dyxyviral  #dyxyori  #dyxyoriginal  #dyxy  #dyxyori  #dyxymy 
ID M - 0010401
Selamat berdyxy ye 😊🤳
.
.
Dyxy cosmetics memang terbaik dan di jamin selamat digunakan disamping kulit anda yg superflawless and glowing.
.
✨Muka tidak bercapuk
🌟Muka rasa ringan
💫Tutup semua parut jerawat dan jeragat
⚡️Makin berpeluh makin glowing uols🤤
.
Beli sekali je 6 ke 7 bulan tahan. Memang menjimatkan dan berbaloi.
.
Semua feedback pun indah2 je.
Sgt senang nk guna.
.
Pm atau wasap kami untuk order 📲 wasap.my/60195200733 🎁EXTRA gift in every set purchases.
(🔥Cepat pm kami untuk lihat extragive)

#myainfamily #usahawandyxy #Dyxymalaysia #M0010401 #dyxyviral #dyxyori #dyxyoriginal #dyxy #dyxyori #dyxymy
ID M - 0010401 Selamat berdyxy ye 😊🤳 . . Dyxy cosmetics memang terbaik dan di jamin selamat digunakan disamping kulit anda yg superflawless and glowing. . ✨Muka tidak bercapuk 🌟Muka rasa ringan 💫Tutup semua parut jerawat dan jeragat ⚡️Makin berpeluh makin glowing uols🤤 . Beli sekali je 6 ke 7 bulan tahan. Memang menjimatkan dan berbaloi. . Semua feedback pun indah2 je. Sgt senang nk guna. . Pm atau wasap kami untuk order 📲 wasap.my/60195200733 🎁EXTRA gift in every set purchases. (🔥Cepat pm kami untuk lihat extragive) #myainfamily  #usahawandyxy  #Dyxymalaysia  #M0010401  #dyxyviral  #dyxyori  #dyxyoriginal  #dyxy  #dyxyori  #dyxymy 
ID M - 0010401
Ramai yang tanya, saya ni kulit sederhana gelap, tak kelabu ke muka pakai Code BEIGE?
.
Haaa ni sis bagi satu video pakai Code BEIGE. Siap tutup lagi Miss J nakal kat muka tu.
.
Dan last sekali sis takk spray semula Facemist sebab kulit sis jenis ‘Combination Skin’. .
.
Kadang-kadang sesetengah masa dalam sebulan kulit sis over Oily, so kalau spray takut boleh buat goreng ikan tahap dia 😬
.
So know your skin well. Jangan takut untuk try and error 😘

#myainfamily #usahawandyxy #Dyxymalaysia #M0010401 #dyxyviral #dyxyori #dyxyoriginal #dyxy #dyxyori #dyxymy
ID M - 0010401 Ramai yang tanya, saya ni kulit sederhana gelap, tak kelabu ke muka pakai Code BEIGE? . Haaa ni sis bagi satu video pakai Code BEIGE. Siap tutup lagi Miss J nakal kat muka tu. . Dan last sekali sis takk spray semula Facemist sebab kulit sis jenis ‘Combination Skin’. . . Kadang-kadang sesetengah masa dalam sebulan kulit sis over Oily, so kalau spray takut boleh buat goreng ikan tahap dia 😬 . So know your skin well. Jangan takut untuk try and error 😘 #myainfamily  #usahawandyxy  #Dyxymalaysia  #M0010401  #dyxyviral  #dyxyori  #dyxyoriginal  #dyxy  #dyxyori  #dyxymy 
DYXY buat hal lagi! .
DYXY Year End Sale - Special Untuk Our Very Important Customer . .
.
Saya nak bagitau, Puan masih lagi ada peluang untuk grab offer produk DYXY dan tawaran di bawah:

OFFER 1 - Beli Dua Set Perfect. FREE BC Cream + FaceMist 
OFFER 2 - Beli Dua Set Complete. FREE BC Cream + FaceMist + Lipstick

OFFER 3 - Beli Satu Set Complete. FREE Lipstick
.
.

Saya tunggu je Puan Message.

Kalau tak Message, ibarat puan terlepas Peluang Sekali Seumur Hidup yang datang meminang puan. Hehe.😂
.
.
OFFER Sekali Seumur Hidup ! .

#dyxysetapak #dyxyoriginals #dyxyfeedback #dyxybooth #dyxyflawless #dyxylovers #dyxylover #dyxylawa #dyxybagus #dyxyterbaik #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyviral #DYXYVICSALE
DYXY buat hal lagi! . DYXY Year End Sale - Special Untuk Our Very Important Customer . . . Saya nak bagitau, Puan masih lagi ada peluang untuk grab offer produk DYXY dan tawaran di bawah: OFFER 1 - Beli Dua Set Perfect. FREE BC Cream + FaceMist OFFER 2 - Beli Dua Set Complete. FREE BC Cream + FaceMist + Lipstick OFFER 3 - Beli Satu Set Complete. FREE Lipstick . . Saya tunggu je Puan Message. Kalau tak Message, ibarat puan terlepas Peluang Sekali Seumur Hidup yang datang meminang puan. Hehe.😂 . . OFFER Sekali Seumur Hidup ! . #dyxysetapak  #dyxyoriginals  #dyxyfeedback  #dyxybooth  #dyxyflawless  #dyxylovers  #dyxylover  #dyxylawa  #dyxybagus  #dyxyterbaik  #dyxycosmeticsmalaysia  #dyxyviral  #DYXYVICSALE 
Alhamdulillah
.
.
Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy akan berpuas hati dengan Dyxy.
.
.
Yg paling best Bc Cream foundation ni full coverage! Boleh tutup semua cela dimuka. Rata2 Dyxy Lover memang suka natural look. So Set Dyxy Complete Lady sangat memenuhi citara wanita zaman sekarang! 😍😍😍
.
.
Thank you!
.
.
Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!!
.
.
🎁 FREE GIFT
📬 FREE POSTAGE
🛵 FREE COD KOTA BHARU
.
.
Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya!
.
.
📱010-372 8802
📱010-372 8802
📱010-372 8802
.
.
#teamyayamyra
#bccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxybrus
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentee
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxyjohor
#dyxykluang
#dyxypahang
#dyxyterengganu
#dyxykelantan
#dyxyberek12
#dyxypengkalanchepa 
#dyxykoklanas
#dyxytamanudamurni
#dyxywakafbharu 
#vendorkotabharu 
#codkotabharu
#marykaykotabharu 
#savemebidadari 
#umkkelantan 
#kelantan 
#dyxyviral
#usahawandyxy
#dropshipmalaysia
#circlechallenge
Alhamdulillah . . Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy akan berpuas hati dengan Dyxy. . . Yg paling best Bc Cream foundation ni full coverage! Boleh tutup semua cela dimuka. Rata2 Dyxy Lover memang suka natural look. So Set Dyxy Complete Lady sangat memenuhi citara wanita zaman sekarang! 😍😍😍 . . Thank you! . . Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!! . . 🎁 FREE GIFT 📬 FREE POSTAGE 🛵 FREE COD KOTA BHARU . . Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya! . . 📱010-372 8802 📱010-372 8802 📱010-372 8802 . . #teamyayamyra  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxybrus  #dyxybccreamfoundation  #dyxyfacemistgreentee  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxyjohor  #dyxykluang  #dyxypahang  #dyxyterengganu  #dyxykelantan  #dyxyberek12  #dyxypengkalanchepa  #dyxykoklanas  #dyxytamanudamurni  #dyxywakafbharu  #vendorkotabharu  #codkotabharu  #marykaykotabharu  #savemebidadari  #umkkelantan  #kelantan  #dyxyviral  #usahawandyxy  #dropshipmalaysia  #circlechallenge 
ID M - 0010401
Ramai yang tanya, saya ni kulit sederhana gelap, tak kelabu ke muka pakai Code BEIGE?
.
Haaa ni sis bagi satu video pakai Code BEIGE. Siap tutup lagi Miss J nakal kat muka tu.
.
Dan last sekali sis takk spray semula Facemist sebab kulit sis jenis ‘Combination Skin’. .
.
Kadang-kadang sesetengah masa dalam sebulan kulit sis over Oily, so kalau spray takut boleh buat goreng ikan tahap dia 😬
.
So know your skin well. Jangan takut untuk try and error 😘

#myainfamily #usahawandyxy #Dyxymalaysia #M0010401 #dyxyviral #dyxyori #dyxyoriginal #dyxy #dyxyori #dyxymy
ID M - 0010401 Ramai yang tanya, saya ni kulit sederhana gelap, tak kelabu ke muka pakai Code BEIGE? . Haaa ni sis bagi satu video pakai Code BEIGE. Siap tutup lagi Miss J nakal kat muka tu. . Dan last sekali sis takk spray semula Facemist sebab kulit sis jenis ‘Combination Skin’. . . Kadang-kadang sesetengah masa dalam sebulan kulit sis over Oily, so kalau spray takut boleh buat goreng ikan tahap dia 😬 . So know your skin well. Jangan takut untuk try and error 😘 #myainfamily  #usahawandyxy  #Dyxymalaysia  #M0010401  #dyxyviral  #dyxyori  #dyxyoriginal  #dyxy  #dyxyori  #dyxymy 
Rasai perubahanya...
.
🌈tiada yg mustahil dengan dyxy cosmetics.
.
Completekan make up anda dgn 5 item dari dyxy yg mampu buat anda flawless dan glowing sepanjang hari.
.
🌸dyxy brush
-brush dyxy ni mmg direka khas untuk dyxy bc cream kerana di perbuat daripada nylon yg tidak menyerap lembapan dan dapat mengurangkan penggunaan bc cream.
.
🌸dyxy facemist
-melembapkan muka anda serta memberi effect glowing serta flawless. Menjadikan mekap tahan lbh lama.
.
🌸dyxy bc cream
-foundation yg mengandungi SPF 50 untuk uv protection serta menutup dan merawat jeragat serta jerawat.
.
🌸dyxy lipstick
-bau fruity, tdk melekat pada cawan serta boleh dijadikan sebagai blusher pipi serta eye shadow.. mmg terbaik
.
🌸dyxy mascara
-melebat, melentikkan bulu mata serta senang dibersihkan.
.
.
Jom collect semua skali kelima2 item.
Pm atau direct wasap kami:
.
.
📱0137333126
.
.
📮Free postage for all area
🚗contact kami untuk COD
🎁super extra gift for every set
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundation 
#teamalyaa #dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymurah #dyxymelaka #dyxyjb #dyxyjohor #dyxytestimoni #teamalyaa #terapiinstagram #fattzura #andainyatakdir #tiktok #kosmetikmurah #raya2018 #musically #muajohor #muajb #makeuptutorial #dyxysg #dyxylovers #lipstikmatte #lipstikmurah
Rasai perubahanya... . 🌈tiada yg mustahil dengan dyxy cosmetics. . Completekan make up anda dgn 5 item dari dyxy yg mampu buat anda flawless dan glowing sepanjang hari. . 🌸dyxy brush -brush dyxy ni mmg direka khas untuk dyxy bc cream kerana di perbuat daripada nylon yg tidak menyerap lembapan dan dapat mengurangkan penggunaan bc cream. . 🌸dyxy facemist -melembapkan muka anda serta memberi effect glowing serta flawless. Menjadikan mekap tahan lbh lama. . 🌸dyxy bc cream -foundation yg mengandungi SPF 50 untuk uv protection serta menutup dan merawat jeragat serta jerawat. . 🌸dyxy lipstick -bau fruity, tdk melekat pada cawan serta boleh dijadikan sebagai blusher pipi serta eye shadow.. mmg terbaik . 🌸dyxy mascara -melebat, melentikkan bulu mata serta senang dibersihkan. . . Jom collect semua skali kelima2 item. Pm atau direct wasap kami: . . 📱0137333126 . . 📮Free postage for all area 🚗contact kami untuk COD 🎁super extra gift for every set . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundation  #teamalyaa  #dyxyoriginals  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxy  #dyxymurah  #dyxymelaka  #dyxyjb  #dyxyjohor  #dyxytestimoni  #teamalyaa  #terapiinstagram  #fattzura  #andainyatakdir  #tiktok  #kosmetikmurah  #raya2018  #musically  #muajohor  #muajb  #makeuptutorial  #dyxysg  #dyxylovers  #lipstikmatte  #lipstikmurah 
DYXY MATTE LIPSTICK 💄
-
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
-
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
-
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
-
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
-
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
-
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, x rasa mcm pakai lipstick
✅ Bebas dr plumbum yg boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
-
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
-
📱0137333126
-
📮Free postage Semenanjung MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymurah #dyxymelaka #dyxyjb #dyxyjohor #dyxytestimoni #teamalyaa #terapiinstagram #fattzura #andainyatakdir #tiktok #kosmetikmurah #raya2018 #musically #muajohor #muajb #makeuptutorial #dyxysg #dyxylovers #lipstikmatte #lipstikmurah #terapiinstagram
DYXY MATTE LIPSTICK 💄 - Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? - MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah. - Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari. - 💋 Flirty Me 💋 Sexy Nude 💋 Cherry Red - Kelebihan Dyxy Matte Lipstick : - ✅ Warna yang cantik dan gorgeous ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas ✅ Rasa ringan bila apply, x rasa mcm pakai lipstick ✅ Bebas dr plumbum yg boleh menggelapkan bibir ✅ Moist kan bibir walaupun matte ✅ Bibir lebih lembut dan mungil ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam ✅ Mudah dan selesa dipakai ✅ Bauan fruity yang memikat ✅ Sesuai untuk semua tona kulit - Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply. - 📱0137333126 - 📮Free postage Semenanjung MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxy  #dyxymurah  #dyxymelaka  #dyxyjb  #dyxyjohor  #dyxytestimoni  #teamalyaa  #terapiinstagram  #fattzura  #andainyatakdir  #tiktok  #kosmetikmurah  #raya2018  #musically  #muajohor  #muajb  #makeuptutorial  #dyxysg  #dyxylovers  #lipstikmatte  #lipstikmurah  #terapiinstagram 
Completekan make up anda dgn 5 item dari DYXY yg mampu buat anda flawless dan glowing sepanjang hari.
.
🌸dyxy brush
-brush dyxy ni mmg direka khas untuk dyxy bc cream kerana di perbuat daripada nylon yg tidak menyerap lembapan dan dapat mengurangkan penggunaan bc cream.
.
🌸dyxy facemist
-melembapkan muka anda serta memberi effect glowing serta flawless. Menjadikan mekap tahan lbh lama.
.
🌸dyxy bc cream
-foundation yg mengandungi SPF 50 untuk uv protection serta menutup dan merawat jeragat serta jerawat.
.
🌸dyxy lipstick
-bau fruity, tdk melekat pada cawan serta boleh dijadikan sebagai blusher pipi serta eye shadow.. mmg terbaik
.
🌸dyxy mascara
-melebat, melentikkan bulu mata serta senang dibersihkan.
.
.
Jom collect semua skali kelima2 item.
Pm atau direct wasap kami:
.
.
📱0136249168
.
.
📮Free postage for all area
🚗contact kami untuk COD
🎁super extra gift for every set
.
.
COD AVAILABLE: .
🚘 HOSPITAL SULTANAH BAHIYAH
🚐 LANGGAR
🚙 ALOR SETAR
🏍STARGATE
🏎 MERGONG
🚆 TANDOP
🚗 JITRA
🚌 KEPALA BATAS
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #dyxyfacemist #stokisdyxykedah #dyxymascara #dyxylipstick #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily #berusmakeup #ajimaura
#dyxyviral #dyxylovers
#dyxytestimoni
#testimonicustomer
#makeupcollection
#tipscantik #tipsmakeup
#makeupnatural
#dailymakeup
Completekan make up anda dgn 5 item dari DYXY yg mampu buat anda flawless dan glowing sepanjang hari. . 🌸dyxy brush -brush dyxy ni mmg direka khas untuk dyxy bc cream kerana di perbuat daripada nylon yg tidak menyerap lembapan dan dapat mengurangkan penggunaan bc cream. . 🌸dyxy facemist -melembapkan muka anda serta memberi effect glowing serta flawless. Menjadikan mekap tahan lbh lama. . 🌸dyxy bc cream -foundation yg mengandungi SPF 50 untuk uv protection serta menutup dan merawat jeragat serta jerawat. . 🌸dyxy lipstick -bau fruity, tdk melekat pada cawan serta boleh dijadikan sebagai blusher pipi serta eye shadow.. mmg terbaik . 🌸dyxy mascara -melebat, melentikkan bulu mata serta senang dibersihkan. . . Jom collect semua skali kelima2 item. Pm atau direct wasap kami: . . 📱0136249168 . . 📮Free postage for all area 🚗contact kami untuk COD 🎁super extra gift for every set . . COD AVAILABLE: . 🚘 HOSPITAL SULTANAH BAHIYAH 🚐 LANGGAR 🚙 ALOR SETAR 🏍STARGATE 🏎 MERGONG 🚆 TANDOP 🚗 JITRA 🚌 KEPALA BATAS . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #dyxyfacemist  #stokisdyxykedah  #dyxymascara  #dyxylipstick  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #berusmakeup  #ajimaura  #dyxyviral  #dyxylovers  #dyxytestimoni  #testimonicustomer  #makeupcollection  #tipscantik  #tipsmakeup  #makeupnatural  #dailymakeup 
ID M - 0010401
BEST OFFER IS COMING AGAIN FOR DYXY LOVERS!
.
GRAB YOUR CHANCE TO HAVE FULL SET OF DYXY ITEMS IN YOUR MAKEUP BAG NOW! ❤️ DON'T WASTE YOUR TIME AND YOUR MONEY FOR THE NEXT PURCHASE! 🤗 .
.
Jom korang dapatkan set Dyxy dengan harga yg super duper jimat! Dapatkan hanya dengan "RM20" BOOKING OPEN NOW! 🤣 SANGAT SANGAT JIMAT! SANGAT RUGI BAGI YG TAK GRAB 😱 TAK PERCAYA? MEH SIS EXPLAIN KAN 😏
.
WHATSAPP SIS SEKARANG 📲 wasap.my/60193670616
📲 wasap.my/60
📲 wasap.my/60
.
.
#myainfamily #usahawandyxy #Dyxymalaysia #M0010401 #dyxyviral #dyxyori #dyxyoriginal #dyxy #dyxyori #dyxymy
ID M - 0010401 BEST OFFER IS COMING AGAIN FOR DYXY LOVERS! . GRAB YOUR CHANCE TO HAVE FULL SET OF DYXY ITEMS IN YOUR MAKEUP BAG NOW! ❤️ DON'T WASTE YOUR TIME AND YOUR MONEY FOR THE NEXT PURCHASE! 🤗 . . Jom korang dapatkan set Dyxy dengan harga yg super duper jimat! Dapatkan hanya dengan "RM20" BOOKING OPEN NOW! 🤣 SANGAT SANGAT JIMAT! SANGAT RUGI BAGI YG TAK GRAB 😱 TAK PERCAYA? MEH SIS EXPLAIN KAN 😏 . WHATSAPP SIS SEKARANG 📲 wasap.my/60193670616 📲 wasap.my/60 📲 wasap.my/60 . . #myainfamily  #usahawandyxy  #Dyxymalaysia  #M0010401  #dyxyviral  #dyxyori  #dyxyoriginal  #dyxy  #dyxyori  #dyxymy 
[M-0010401]
💄 DYXY LIPSTICK MATTE

LIPSTICK MATTE setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran!
.
👄 Mengandungi Vitamin A, B & C
👄 Lip matte yang sangat ringan seperti tidak memakai lipstik
👄 Bau fruity yang terasa macam nak makan
👄 Melembapkan bibir
👄 Tahan lebih 8 jam
👄 Kombinasi warna yang sesuai dengan semua jenis kulit
👄 3 warna yang sangat menusuk kalbu
👄 3 in 1 (eyeshedow, blusher, lipstick)

Klik link untuk pembelian 😘

www.wasap.my/60193670616

#myainfamily #usahawandyxy #Dyxymalaysia #M0010401 #dyxyviral #dyxyori #dyxyoriginal #dyxy #dyxyori #dyxymy
[M-0010401] 💄 DYXY LIPSTICK MATTE LIPSTICK MATTE setanding malah ada yang kata lebih bagus daripada brand international yang ada dipasaran! . 👄 Mengandungi Vitamin A, B & C 👄 Lip matte yang sangat ringan seperti tidak memakai lipstik 👄 Bau fruity yang terasa macam nak makan 👄 Melembapkan bibir 👄 Tahan lebih 8 jam 👄 Kombinasi warna yang sesuai dengan semua jenis kulit 👄 3 warna yang sangat menusuk kalbu 👄 3 in 1 (eyeshedow, blusher, lipstick) Klik link untuk pembelian 😘 www.wasap.my/60193670616 #myainfamily  #usahawandyxy  #Dyxymalaysia  #M0010401  #dyxyviral  #dyxyori  #dyxyoriginal  #dyxy  #dyxyori  #dyxymy 
ID M - 0010401
Beza #dyxycleansingwipes  dgn cleansing wipe lain 😎 Mudah sgt tanggalkan kotoran di wajah
.
Berkenan?
wasap.my/60193670616

#myainfamily #usahawandyxy #Dyxymalaysia #M0010401 #dyxyviral #dyxyori #dyxyoriginal #dyxy #dyxyori #dyxymy
Maigodddd gaisss bau sgt have-have sgt tauuu. Kompem akak tambah syg. Kompem abg tambah syg.
.
Sebab apa? Sebab #FRAGRANCEDYXY
ni unisex tau dear.
.
Alahaiii duhai hati, sejak akhir-akhir ni knp lah mudah berpaling tadah, susah sgt nak setia pada yg satu.
.
Tapi kan bila i terbau wangian u, i terus jadi insan yg paling setia dan bahagia smpai bila2 u. Mcm mana ek🙈
.
Auummm aumm 🌸

#teamfyzadyxy
#dyxycosmetic
#usahawandyxy
#dyxycodklang
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycodnilai
#dyxycodsepang
#dyxycosmeticssabah
#dyxysarawak
#dyxyviral
#fatzurafairytale
#muabellaz
#mua
#muamurah
Maigodddd gaisss bau sgt have-have sgt tauuu. Kompem akak tambah syg. Kompem abg tambah syg. . Sebab apa? Sebab #FRAGRANCEDYXY  ni unisex tau dear. . Alahaiii duhai hati, sejak akhir-akhir ni knp lah mudah berpaling tadah, susah sgt nak setia pada yg satu. . Tapi kan bila i terbau wangian u, i terus jadi insan yg paling setia dan bahagia smpai bila2 u. Mcm mana ek🙈 . Auummm aumm 🌸 #teamfyzadyxy  #dyxycosmetic  #usahawandyxy  #dyxycodklang  #dyxycodkajang  #dyxycodputrajaya  #dyxycodnilai  #dyxycodsepang  #dyxycosmeticssabah  #dyxysarawak  #dyxyviral  #fatzurafairytale  #muabellaz  #mua  #muamurah 
Maigodddd gaisss bau sgt have-have sgt tauuu. Kompem akak tambah syg. Kompem abg tambah syg.
.
Sebab apa? Sebab #FRAGRANCEDYXY
ni unisex tau dear.
.
Alahaiii duhai hati, sejak akhir-akhir ni knp lah mudah berpaling tadah, susah sgt nak setia pada yg satu.
.
Tapi kan bila i terbau wangian u, i terus jadi insan yg paling setia dan bahagia smpai bila2 u. Mcm mana ek🙈
.
Auummm aumm 🌸

#teamfyzadyxy
#dyxycosmetic
#usahawandyxy
#dyxycodklang
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycodnilai
#dyxycodsepang
#dyxycosmeticssabah
#dyxysarawak
#dyxyviral
#fatzurafairytale
#muabellaz
#mua
#muamurah
Maigodddd gaisss bau sgt have-have sgt tauuu. Kompem akak tambah syg. Kompem abg tambah syg. . Sebab apa? Sebab #FRAGRANCEDYXY  ni unisex tau dear. . Alahaiii duhai hati, sejak akhir-akhir ni knp lah mudah berpaling tadah, susah sgt nak setia pada yg satu. . Tapi kan bila i terbau wangian u, i terus jadi insan yg paling setia dan bahagia smpai bila2 u. Mcm mana ek🙈 . Auummm aumm 🌸 #teamfyzadyxy  #dyxycosmetic  #usahawandyxy  #dyxycodklang  #dyxycodkajang  #dyxycodputrajaya  #dyxycodnilai  #dyxycodsepang  #dyxycosmeticssabah  #dyxysarawak  #dyxyviral  #fatzurafairytale  #muabellaz  #mua  #muamurah 
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS ✨✨✨
.
DYXY Cosmestics, produk berkualiti setaraf jenama antarabangsa TAPI harga mampu dimiliki oleh sang jelitawan Malaysia. 😘😘😘
.
“ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION yang sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda“
.
Calit-calit je dah FLAWLESS 😍😍
.
.
Pernah beli dgn kami? 
Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG ❗️❗️
.
.
“ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY COMPLETE“❗️
.
.
Paling best COMPLETE SET❤️💕
.
.
✨️DYXY BCCREAM FOUNDATION
✨️DYXY GREEB TEA FACE MIST
✨DYXY BRUSH
✨DYXY LIPSTICK MATTE ✨DYXY MASCARA
.
.
BEST SANGAT ❗️❗️
( muka terus glowing )
( bulu mata gojes sangat )
( bibir cantik suci ) ..
🎉BERITA BAIK🎉
.
.
.
🔥Harga EXTRA Diskaun🔥
.
.
🎁Ada free gift lagi❓
.
Wahhhh. Best kann ? 😍😍
.
ORDER NOW ❗️ 🏃💨💨
📲 WhatsApp 019 9187252
📲 WhatsApp 019 9187252
📲 WhatsApp 019 9187252
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS ✨✨✨ . DYXY Cosmestics, produk berkualiti setaraf jenama antarabangsa TAPI harga mampu dimiliki oleh sang jelitawan Malaysia. 😘😘😘 . “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION yang sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda“ . Calit-calit je dah FLAWLESS 😍😍 . . Pernah beli dgn kami? Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG ❗️❗️ . . “ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY COMPLETE“❗️ . . Paling best COMPLETE SET❤️💕 . . ✨️DYXY BCCREAM FOUNDATION ✨️DYXY GREEB TEA FACE MIST ✨DYXY BRUSH ✨DYXY LIPSTICK MATTE ✨DYXY MASCARA . . BEST SANGAT ❗️❗️ ( muka terus glowing ) ( bulu mata gojes sangat ) ( bibir cantik suci ) .. 🎉BERITA BAIK🎉 . . . 🔥Harga EXTRA Diskaun🔥 . . 🎁Ada free gift lagi❓ . Wahhhh. Best kann ? 😍😍 . ORDER NOW ❗️ 🏃💨💨 📲 WhatsApp 019 9187252 📲 WhatsApp 019 9187252 📲 WhatsApp 019 9187252 . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .#teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreecod  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift 
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS ✨✨✨
.
DYXY Cosmestics, produk berkualiti setaraf jenama antarabangsa TAPI harga mampu dimiliki oleh sang jelitawan Malaysia. 😘😘😘
.
“ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION yang sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda“
.
Calit-calit je dah FLAWLESS 😍😍
.
.
Pernah beli dgn kami? 
Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG ❗️❗️
.
.
“ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY COMPLETE“❗️
.
.
Paling best COMPLETE SET❤️💕
.
.
✨️DYXY BCCREAM FOUNDATION
✨️DYXY GREEB TEA FACE MIST
✨DYXY BRUSH
✨DYXY LIPSTICK MATTE ✨DYXY MASCARA
.
.
BEST SANGAT ❗️❗️
( muka terus glowing )
( bulu mata gojes sangat )
( bibir cantik suci ) ..
🎉BERITA BAIK🎉
.
.
.
🔥Harga EXTRA Diskaun🔥
.
.
🎁Ada free gift lagi❓
.
Wahhhh. Best kann ? 😍😍
.
ORDER NOW ❗️ 🏃💨💨
📲 WhatsApp 019 9187252
📲 WhatsApp 019 9187252
📲 WhatsApp 019 9187252
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS ✨✨✨ . DYXY Cosmestics, produk berkualiti setaraf jenama antarabangsa TAPI harga mampu dimiliki oleh sang jelitawan Malaysia. 😘😘😘 . “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION yang sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda“ . Calit-calit je dah FLAWLESS 😍😍 . . Pernah beli dgn kami? Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG ❗️❗️ . . “ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY COMPLETE“❗️ . . Paling best COMPLETE SET❤️💕 . . ✨️DYXY BCCREAM FOUNDATION ✨️DYXY GREEB TEA FACE MIST ✨DYXY BRUSH ✨DYXY LIPSTICK MATTE ✨DYXY MASCARA . . BEST SANGAT ❗️❗️ ( muka terus glowing ) ( bulu mata gojes sangat ) ( bibir cantik suci ) .. 🎉BERITA BAIK🎉 . . . 🔥Harga EXTRA Diskaun🔥 . . 🎁Ada free gift lagi❓ . Wahhhh. Best kann ? 😍😍 . ORDER NOW ❗️ 🏃💨💨 📲 WhatsApp 019 9187252 📲 WhatsApp 019 9187252 📲 WhatsApp 019 9187252 . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .#teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreecod  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift 
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS ✨✨✨
.
DYXY Cosmestics, produk berkualiti setaraf jenama antarabangsa TAPI harga mampu dimiliki oleh sang jelitawan Malaysia. 😘😘😘
.
“ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION yang sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda“
.
Calit-calit je dah FLAWLESS 😍😍
.
.
Pernah beli dgn kami? 
Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG ❗️❗️
.
.
“ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY COMPLETE“❗️
.
.
Paling best COMPLETE SET❤️💕
.
.
✨️DYXY BCCREAM FOUNDATION
✨️DYXY GREEB TEA FACE MIST
✨DYXY BRUSH
✨DYXY LIPSTICK MATTE ✨DYXY MASCARA
.
.
BEST SANGAT ❗️❗️
( muka terus glowing )
( bulu mata gojes sangat )
( bibir cantik suci ) ..
🎉BERITA BAIK🎉
.
.
.
🔥Harga EXTRA Diskaun🔥
.
.
🎁Ada free gift lagi❓
.
Wahhhh. Best kann ? 😍😍
.
ORDER NOW ❗️ 🏃💨💨
📲 WhatsApp 019 9187252
📲 WhatsApp 019 9187252
📲 WhatsApp 019 9187252
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS ✨✨✨ . DYXY Cosmestics, produk berkualiti setaraf jenama antarabangsa TAPI harga mampu dimiliki oleh sang jelitawan Malaysia. 😘😘😘 . “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION yang sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda“ . Calit-calit je dah FLAWLESS 😍😍 . . Pernah beli dgn kami? Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG ❗️❗️ . . “ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY COMPLETE“❗️ . . Paling best COMPLETE SET❤️💕 . . ✨️DYXY BCCREAM FOUNDATION ✨️DYXY GREEB TEA FACE MIST ✨DYXY BRUSH ✨DYXY LIPSTICK MATTE ✨DYXY MASCARA . . BEST SANGAT ❗️❗️ ( muka terus glowing ) ( bulu mata gojes sangat ) ( bibir cantik suci ) .. 🎉BERITA BAIK🎉 . . . 🔥Harga EXTRA Diskaun🔥 . . 🎁Ada free gift lagi❓ . Wahhhh. Best kann ? 😍😍 . ORDER NOW ❗️ 🏃💨💨 📲 WhatsApp 019 9187252 📲 WhatsApp 019 9187252 📲 WhatsApp 019 9187252 . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .#teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreecod  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift 
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS ✨✨✨
.
DYXY Cosmestics, produk berkualiti setaraf jenama antarabangsa TAPI harga mampu dimiliki oleh sang jelitawan Malaysia. 😘😘😘
.
“ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION yang sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda“
.
Calit-calit je dah FLAWLESS 😍😍
.
.
Pernah beli dgn kami? 
Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG ❗️❗️
.
.
“ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY COMPLETE“❗️
.
.
Paling best COMPLETE SET❤️💕
.
.
✨️DYXY BCCREAM FOUNDATION
✨️DYXY GREEB TEA FACE MIST
✨DYXY BRUSH
✨DYXY LIPSTICK MATTE ✨DYXY MASCARA
.
.
BEST SANGAT ❗️❗️
( muka terus glowing )
( bulu mata gojes sangat )
( bibir cantik suci ) ..
🎉BERITA BAIK🎉
.
.
.
🔥Harga EXTRA Diskaun🔥
.
.
🎁Ada free gift lagi❓
.
Wahhhh. Best kann ? 😍😍
.
ORDER NOW ❗️ 🏃💨💨
📲 WhatsApp 019 9187252
📲 WhatsApp 019 9187252
📲 WhatsApp 019 9187252
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS ✨✨✨ . DYXY Cosmestics, produk berkualiti setaraf jenama antarabangsa TAPI harga mampu dimiliki oleh sang jelitawan Malaysia. 😘😘😘 . “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION yang sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda“ . Calit-calit je dah FLAWLESS 😍😍 . . Pernah beli dgn kami? Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG ❗️❗️ . . “ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY COMPLETE“❗️ . . Paling best COMPLETE SET❤️💕 . . ✨️DYXY BCCREAM FOUNDATION ✨️DYXY GREEB TEA FACE MIST ✨DYXY BRUSH ✨DYXY LIPSTICK MATTE ✨DYXY MASCARA . . BEST SANGAT ❗️❗️ ( muka terus glowing ) ( bulu mata gojes sangat ) ( bibir cantik suci ) .. 🎉BERITA BAIK🎉 . . . 🔥Harga EXTRA Diskaun🔥 . . 🎁Ada free gift lagi❓ . Wahhhh. Best kann ? 😍😍 . ORDER NOW ❗️ 🏃💨💨 📲 WhatsApp 019 9187252 📲 WhatsApp 019 9187252 📲 WhatsApp 019 9187252 . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .#teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreecod  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift 
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS ✨✨✨
.
DYXY Cosmestics, produk berkualiti setaraf jenama antarabangsa TAPI harga mampu dimiliki oleh sang jelitawan Malaysia. 😘😘😘
.
“ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION yang sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda“
.
Calit-calit je dah FLAWLESS 😍😍
.
.
Pernah beli dgn kami? 
Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG ❗️❗️
.
.
“ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY COMPLETE“❗️
.
.
Paling best COMPLETE SET❤️💕
.
.
✨️DYXY BCCREAM FOUNDATION
✨️DYXY GREEB TEA FACE MIST
✨DYXY BRUSH
✨DYXY LIPSTICK MATTE ✨DYXY MASCARA
.
.
BEST SANGAT ❗️❗️
( muka terus glowing )
( bulu mata gojes sangat )
( bibir cantik suci ) ..
🎉BERITA BAIK🎉
.
.
.
🔥Harga EXTRA Diskaun🔥
.
.
🎁Ada free gift lagi❓
.
Wahhhh. Best kann ? 😍😍
.
ORDER NOW ❗️ 🏃💨💨
📲 WhatsApp 019 9187252
📲 WhatsApp 019 9187252
📲 WhatsApp 019 9187252
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
BLEND BLEND BLEND.. TERUS GLOWING UOLLS ✨✨✨ . DYXY Cosmestics, produk berkualiti setaraf jenama antarabangsa TAPI harga mampu dimiliki oleh sang jelitawan Malaysia. 😘😘😘 . “ Magic DYXY BCCREAM FOUNDATION yang sangat mudah buat muka semua wanita jadi glowling dan nampak muda“ . Calit-calit je dah FLAWLESS 😍😍 . . Pernah beli dgn kami? Ada EXTRA DISKAUN SEKARANG ❗️❗️ . . “ Dah beribu pengguna yang suka dgn muka GLOWING tapi rasa sangat RINGAN..pakai SET DYXY COMPLETE“❗️ . . Paling best COMPLETE SET❤️💕 . . ✨️DYXY BCCREAM FOUNDATION ✨️DYXY GREEB TEA FACE MIST ✨DYXY BRUSH ✨DYXY LIPSTICK MATTE ✨DYXY MASCARA . . BEST SANGAT ❗️❗️ ( muka terus glowing ) ( bulu mata gojes sangat ) ( bibir cantik suci ) .. 🎉BERITA BAIK🎉 . . . 🔥Harga EXTRA Diskaun🔥 . . 🎁Ada free gift lagi❓ . Wahhhh. Best kann ? 😍😍 . ORDER NOW ❗️ 🏃💨💨 📲 WhatsApp 019 9187252 📲 WhatsApp 019 9187252 📲 WhatsApp 019 9187252 . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 .#teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreecod  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift 
Anda teringin nk mekap cantik tp tak reti?
Anda teringin nk nampak flawless dan glowing? 
Anda nak mekap full coverage utk tutup semua cela di muka?
Anda nk pakai mekap tp risau kulit bermasalah? 
Kini tak perlu risau lagi dgn DYXY. Mekap semudah ABC. Mekap full coverage yg sesuai utk semua jenis kulit. 
Jom grab SET LOVELY bagi yg baru nak cuba DYXY. Dapatkan potongan harga terlajak best sempena VIC SALE. 
Nak? Wasap mummy 0132204993

#dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxyviral #dyxykelantan #dyxynegerisembilan #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxysabah #dyxyoriginal #dyxysarawak #dyxypahang #dyxykedah #dyxyperak #dyxyjohor #dyxyperlis#dyxyperlis #dyxyterengganu #teamfyzadyxy #dyxyvicsale
Anda teringin nk mekap cantik tp tak reti? Anda teringin nk nampak flawless dan glowing? Anda nak mekap full coverage utk tutup semua cela di muka? Anda nk pakai mekap tp risau kulit bermasalah? Kini tak perlu risau lagi dgn DYXY. Mekap semudah ABC. Mekap full coverage yg sesuai utk semua jenis kulit. Jom grab SET LOVELY bagi yg baru nak cuba DYXY. Dapatkan potongan harga terlajak best sempena VIC SALE. Nak? Wasap mummy 0132204993 #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxyviral  #dyxykelantan  #dyxynegerisembilan  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxysabah  #dyxyoriginal  #dyxysarawak  #dyxypahang  #dyxykedah  #dyxyperak  #dyxyjohor  #dyxyperlis #dyxyperlis  #dyxyterengganu  #teamfyzadyxy  #dyxyvicsale 
Ramai yg berkenan beg mekap viral ni. So gais, mummy open lagi nak bagi FREE LIMITED GIFT beg mekap viral. Jom grab sepat sebelum habis offer november. Nnt jgn menyesal sudah la sbb tak grab sekarang. Wasap mummy okey. 
http://www.wasap.my/60132204993

#dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxyviral #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxynegerisembilan #dyxylovers #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxyjohor #dyxykualalumpur #dyxyvicsale #teamfyzadyxy
Ramai yg berkenan beg mekap viral ni. So gais, mummy open lagi nak bagi FREE LIMITED GIFT beg mekap viral. Jom grab sepat sebelum habis offer november. Nnt jgn menyesal sudah la sbb tak grab sekarang. Wasap mummy okey. http://www.wasap.my/60132204993 #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxyviral  #dyxykelantan  #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxynegerisembilan  #dyxylovers  #dyxykedah  #dyxyperak  #dyxyperlis  #dyxyselangor  #dyxymelaka  #dyxyterengganu  #dyxyjohor  #dyxykualalumpur  #dyxyvicsale  #teamfyzadyxy 
Jom tengok mekap simple, flawless and gojess only with DYXY! So in loveeee! 
Nak cantik? Wasap mummy laju2 okey. 
www.wasap.my/60132204993

#dyxycosmetics
#dyxymalaysia 
#dyxyviral 
#dyxylover 
#dyxykelantan 
#dyxyselangor 
#dyxymelaka 
#dyxymelaka 
#dyxysabah 
#dyxysarawak 
#dyxykualalumpur 
#dyxyterengganu 
#dyxyjohor 
#dyxynegerisembilan 
#dyxypahang 
#dyxykedah 
#dyxypenang 
#dyxyperlis 
#dyxyperak 
#dyxyvicsale 
#teamfyzadyxy
Sempurnakan mekap anda dgn DYXY Perfect Lady Set. Konfirm flawless dan glowing sampai ke petang. Nak look korea? Nak natural look? Nak mekap simple? Bisa aja dong sayang dgn DYXY. Jom grab Nov offer yg kaw kawww untong ni. Dapat FREE lagi item DYXY. Omg!!! #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxyvicsale #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyviral #dyxymurah #dyxykedah #dyxypahang #dyxypenang #dyxyperlis #dyxyperak #dyxyseremban #dyxylover #dyxymelaka #dyxyjohor #dyxyselangor #dyxykualalumpur #usahawandyxy #teamfyzadyxy
Sempurnakan mekap anda dgn DYXY Perfect Lady Set. Konfirm flawless dan glowing sampai ke petang. Nak look korea? Nak natural look? Nak mekap simple? Bisa aja dong sayang dgn DYXY. Jom grab Nov offer yg kaw kawww untong ni. Dapat FREE lagi item DYXY. Omg!!! #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyvicsale  #dyxykelantan  #dyxysabah  #dyxysarawak  #dyxyviral  #dyxymurah  #dyxykedah  #dyxypahang  #dyxypenang  #dyxyperlis  #dyxyperak  #dyxyseremban  #dyxylover  #dyxymelaka  #dyxyjohor  #dyxyselangor  #dyxykualalumpur  #usahawandyxy  #teamfyzadyxy 
Happy monday lovelies!! Jom grab DYXY VIC SALE yg terlajak awesome ni. Beli 2 set complete percuma 1 set lovely berharga RM190 tuuu. Omg!!! #dyxycosmetics #dyxyvicsale #dyxymalaysia #dyxylovers #dyxyselangor #dyxysabah #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxypahang #dyxypenang #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymurah #dyxyviral #teamfyzadyxy
DYXY buat hal lagi❗️😱
DYXY Year End Sale - Special Untuk Our Very Important Customer
.
Saya nak bagitau, Puan masih lagi ada peluang untuk grab offer produk DYXY dan tawaran di bawah:⬇️ OFFER 1 - Beli Dua Set Perfect. FREE BC Cream + FaceMist
.
OFFER 2 - Beli Dua Set Complete. FREE BC Cream + FaceMist + Lipstick
.
OFFER 3 - Beli Satu Set Perfect. FREE Lipstick
.
.

Saya tunggu je Puan Message.

Kalau tak Message, ibarat puan terlepas Peluang Sekali Seumur Hidup yang datang meminang puan. Hehe.😂
.
.
OFFER Sekali Seumur Hidup !
.
📲0147156557
📲0147156557
.
#usahawandyxy #dyxyori #dyxyviral #dyxymelaka #beautytips #beauty #tipskecantikan #masakan #resepimasakan #tiktokchallenge #tiktok
DYXY buat hal lagi❗️😱 DYXY Year End Sale - Special Untuk Our Very Important Customer . Saya nak bagitau, Puan masih lagi ada peluang untuk grab offer produk DYXY dan tawaran di bawah:⬇️ OFFER 1 - Beli Dua Set Perfect. FREE BC Cream + FaceMist . OFFER 2 - Beli Dua Set Complete. FREE BC Cream + FaceMist + Lipstick . OFFER 3 - Beli Satu Set Perfect. FREE Lipstick . . Saya tunggu je Puan Message. Kalau tak Message, ibarat puan terlepas Peluang Sekali Seumur Hidup yang datang meminang puan. Hehe.😂 . . OFFER Sekali Seumur Hidup ! . 📲0147156557 📲0147156557 . #usahawandyxy  #dyxyori  #dyxyviral  #dyxymelaka  #beautytips  #beauty  #tipskecantikan  #masakan  #resepimasakan  #tiktokchallenge  #tiktok 
TAK HENTI HENTI MATA MU MELIRIK, 😍😍CINTA CINTA CINTA GILA DYXY!! Eh,tber!
. . .
TUTORIAL SIKIT UOOLS MCM MNE NAK PAKAI SET DYXY DENGAN LIPSTICK GLAM DYXY NI‼️MEMANG BEST SANGAT LAH!! ITU JELAH JAWAPANYE!! .
. KORANG BOLEH TENGOK SENDIRI VIDEO DYXY YANG CANTIK, YANG MANJA , YANG PALING JUARA...😍😍 NI OKEY ! . . .Boleh order sekarang📱👈🏻 #kirabeautycare #kirabeautycare #kirabeautycare 
#dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxylover #dyxylover #dyxymalaysia #dyxyipoh#dyxylovers #dyxyfacemist  #kosmetikmampumilik 
#kosmetikmampumilikmurah #kosmetikmampumilikmalaysia 
#dyxyviral #dyxyoriginal #makeupmampumilik
TAK HENTI HENTI MATA MU MELIRIK, 😍😍CINTA CINTA CINTA GILA DYXY!! Eh,tber! . . . TUTORIAL SIKIT UOOLS MCM MNE NAK PAKAI SET DYXY DENGAN LIPSTICK GLAM DYXY NI‼️MEMANG BEST SANGAT LAH!! ITU JELAH JAWAPANYE!! . . KORANG BOLEH TENGOK SENDIRI VIDEO DYXY YANG CANTIK, YANG MANJA , YANG PALING JUARA...😍😍 NI OKEY ! . . .Boleh order sekarang📱👈🏻 #kirabeautycare  #kirabeautycare  #kirabeautycare  #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxylover  #dyxylover  #dyxymalaysia  #dyxyipoh #dyxylovers  #dyxyfacemist  #kosmetikmampumilik  #kosmetikmampumilikmurah  #kosmetikmampumilikmalaysia  #dyxyviral  #dyxyoriginal  #makeupmampumilik 
PENANGAN LIPSTICK DYXY TIDAK PERNAH MENGHAMPAKAN UUOOLLSS!!! 💋BIBIR NAMPAK SEKSI+MENAWAN +GLAM 
GITUU! TERPUKAU MATA SI DIA NANTI 😱. .
.
SPECIAL LIPSTIK DYXY NI SI CANTIK PUN BLH PAKAI DEKAT BIBIR+EYE SHADOW+ BLUSHER PUN BLH!! HAAA LGII JIMAT KANN!!!😍😍 . . .
SO CEPAT REBUT LIPSTICK GLAM DYXY NI! KENA SIMPAN CEPAT DLM BEG UOOLSSS!! BELI 3 dpt SPECIAL OFFER +FREE POSTAGE . .
‼️CEPAT SEBELUM TERLEPAS‼️ .
.‼️LAKU KERAS‼️
#kirabeautycare #kirabeautycare #kirabeautycare 
#dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxylover #dyxylover #dyxymalaysia #dyxyipoh#dyxylovers #dyxyfacemist  #kosmetikmampumilik 
#kosmetikmampumilikmurah #kosmetikmampumilikmalaysia 
#dyxyviral #dyxyoriginal #makeupmampumilik
PENANGAN LIPSTICK DYXY TIDAK PERNAH MENGHAMPAKAN UUOOLLSS!!! 💋BIBIR NAMPAK SEKSI+MENAWAN +GLAM GITUU! TERPUKAU MATA SI DIA NANTI 😱. . . SPECIAL LIPSTIK DYXY NI SI CANTIK PUN BLH PAKAI DEKAT BIBIR+EYE SHADOW+ BLUSHER PUN BLH!! HAAA LGII JIMAT KANN!!!😍😍 . . . SO CEPAT REBUT LIPSTICK GLAM DYXY NI! KENA SIMPAN CEPAT DLM BEG UOOLSSS!! BELI 3 dpt SPECIAL OFFER +FREE POSTAGE . . ‼️CEPAT SEBELUM TERLEPAS‼️ . .‼️LAKU KERAS‼️ #kirabeautycare  #kirabeautycare  #kirabeautycare  #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #dyxybccream  #dyxylover  #dyxylover  #dyxymalaysia  #dyxyipoh #dyxylovers  #dyxyfacemist  #kosmetikmampumilik  #kosmetikmampumilikmurah  #kosmetikmampumilikmalaysia  #dyxyviral  #dyxyoriginal  #makeupmampumilik 
Alhamdulillah
.
.
Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy akan berpuas hati dengan Dyxy.
.
.
Yg paling best Bc Cream foundation ni full coverage! Boleh tutup semua cela dimuka. Rata2 Dyxy Lover memang suka natural look. So Set Dyxy Complete Lady sangat memenuhi citara wanita zaman sekarang! 😍😍😍
.
.
Thank you!
.
.
Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!!
.
.
🎁 FREE GIFT
📬 FREE POSTAGE
🛵 FREE COD KOTA BHARU
.
.
Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya!
.
.
📱010-372 8802
📱010-372 8802
📱010-372 8802
.
.
#teamyayamyra
#bccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxybrus
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentee
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxyjohor
#dyxykluang
#dyxypahang
#dyxyterengganu
#dyxykelantan
#dyxyberek12
#dyxypengkalanchepa 
#dyxykoklanas
#dyxytamanudamurni
#dyxywakafbharu 
#vendorkotabharu 
#codkotabharu
#marykaykotabharu 
#savemebidadari 
#umkkelantan 
#kelantan 
#dyxyviral
#usahawandyxy
#dropshipmalaysia
#circlechallenge
Alhamdulillah . . Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy akan berpuas hati dengan Dyxy. . . Yg paling best Bc Cream foundation ni full coverage! Boleh tutup semua cela dimuka. Rata2 Dyxy Lover memang suka natural look. So Set Dyxy Complete Lady sangat memenuhi citara wanita zaman sekarang! 😍😍😍 . . Thank you! . . Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!! . . 🎁 FREE GIFT 📬 FREE POSTAGE 🛵 FREE COD KOTA BHARU . . Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya! . . 📱010-372 8802 📱010-372 8802 📱010-372 8802 . . #teamyayamyra  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxybrus  #dyxybccreamfoundation  #dyxyfacemistgreentee  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxyjohor  #dyxykluang  #dyxypahang  #dyxyterengganu  #dyxykelantan  #dyxyberek12  #dyxypengkalanchepa  #dyxykoklanas  #dyxytamanudamurni  #dyxywakafbharu  #vendorkotabharu  #codkotabharu  #marykaykotabharu  #savemebidadari  #umkkelantan  #kelantan  #dyxyviral  #usahawandyxy  #dropshipmalaysia  #circlechallenge 
JIMAT RM50! JIMAT RM50! JIMAT RM50! 🎉🎉
Dengan pembelian Set Beauty Lady D Dyxy Cosmetics korang akan jimat sehingga RM50! 😍😍 Ya, ini fakta bukan auta ye sayang semua ❤❤
-
Jadi, dengan set ini, korang akan dapat BC Cream Fd, Brush, Face Mist & Mascara! ✨ And tak lupa jugak mimi akn payung korang dengan free gifts yang sangat best! 🌸🌸😍😍
-
Kalau berminat, korang cuma dm/ws mimi, link ada pada profile. Ataupun korang cuma komen "SAYA NAK SET BEAUTY LADY D" or tinggalkan no phone, nanti mimi yang akan ws korang 💘💘💘💋💋💋 So dapatkan sekarang!💃💃
-
#myfranialfamily #dyxycosmetics #DYXYcosmetics #dyxylipsmatte #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxybrush #dyxyviral #dyxycosmetics #teamdyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymascara #myfranialfamily #dyxycodcheras #dyxycodareakl #dyxycod #dyxyfreepostage #dyxyfreegifts
JIMAT RM50! JIMAT RM50! JIMAT RM50! 🎉🎉 Dengan pembelian Set Beauty Lady D Dyxy Cosmetics korang akan jimat sehingga RM50! 😍😍 Ya, ini fakta bukan auta ye sayang semua ❤❤ - Jadi, dengan set ini, korang akan dapat BC Cream Fd, Brush, Face Mist & Mascara! ✨ And tak lupa jugak mimi akn payung korang dengan free gifts yang sangat best! 🌸🌸😍😍 - Kalau berminat, korang cuma dm/ws mimi, link ada pada profile. Ataupun korang cuma komen "SAYA NAK SET BEAUTY LADY D" or tinggalkan no phone, nanti mimi yang akan ws korang 💘💘💘💋💋💋 So dapatkan sekarang!💃💃 - #myfranialfamily  #dyxycosmetics  #DYXYcosmetics  #dyxylipsmatte  #dyxymalaysia  #dyxyoriginal  #dyxybrush  #dyxyviral  #dyxycosmetics  #teamdyxy  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymascara  #myfranialfamily  #dyxycodcheras  #dyxycodareakl  #dyxycod  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegifts 
Beauty lady set only RM210 😍💯 berbaloi baloi chuolls. Kalau ambil set beauty lady ni. Grab yours now babe! .
.
.
#DyxyOriginal
#DyxyPenang 
#DyxySeberangJaya
#DyxyShahAlam
#DyxyBukitMertajam
#DyxyViral
Complete lady set only RM250 per set babe! 😍 berbaloi baloi beli set uolls. Jom whatsapp us now! .
.
.
#DyxyOriginal
#DyxyPenang 
#DyxySeberangJaya
#DyxyShahAlam
#DyxyBukitMertajam
#DyxyViral
Set  basic lady RM150 only girls! Grab it now! 😍 you alls akan dapat 3 items, Bc cream, face mist and brush! .
.
#DyxyOriginal
#DyxyPenang 
#DyxySeberangJaya
#DyxyShahAlam
#DyxyBukitMertajam
#DyxyViral
AKU MEMANG TAK FAHAMLAH DENGAN DYXY NI
.
.
Yea memang aku tak faham sebab apa ? Sebab makin lama makin ramai yang pakai plak.Mesti ada sesuatu dengan dyxy ni.
.
.
Meh sis nak bgtau,pakai dyxy senang.Nak tepek lawakan muka tak sampai 5 minit dah cun.Lengkap protection kalau nak keluar rumah.Amboi,ingat melawa nak keluar rumah je ke? Untuk suami pun kena melawa tau.Bila suami cakap dah OTW balik rumah , 3 minit dah siap 'conteng' muka.Berseri-seri muka akak - akak , makcik - makcik tau,suami boleh jatuh cinta lagi💖💖
.
.
Kak sis nak bagitau ni , kami ada offer sempena bulan Malaysia.Korang kena grab cepat² tau.Siapa dah lama tunggu nak beli,inilah masanya korang nak miliki set Dyxy. .
.
PRODUK DYXY ✨ Mampu menutup segala cela dan parut muka
✨Dilengkapi sunscreen protector SPF50
✨Tahan sehingga 8 jam
✨Bebas merkuri ( Lulus KKM )
✨ Ada nombor SIRIM
✨Effect flawless dan glowing
✨Mengecutkan jerawat ✨Menganjalkan kulit muka

Klik link untuk order
👉 0173661727
👉 0173661727
👉 0173661727

JANGAN lepaskan peluang ini , jom miliki set Dyxy Cosmetics anda sekarang😘😘 #Myainfamily #usahawandyxy #M0010401 #dyxycosmetic #dyxy #dyxyviral #dyxyoriginal
AKU MEMANG TAK FAHAMLAH DENGAN DYXY NI . . Yea memang aku tak faham sebab apa ? Sebab makin lama makin ramai yang pakai plak.Mesti ada sesuatu dengan dyxy ni. . . Meh sis nak bgtau,pakai dyxy senang.Nak tepek lawakan muka tak sampai 5 minit dah cun.Lengkap protection kalau nak keluar rumah.Amboi,ingat melawa nak keluar rumah je ke? Untuk suami pun kena melawa tau.Bila suami cakap dah OTW balik rumah , 3 minit dah siap 'conteng' muka.Berseri-seri muka akak - akak , makcik - makcik tau,suami boleh jatuh cinta lagi💖💖 . . Kak sis nak bagitau ni , kami ada offer sempena bulan Malaysia.Korang kena grab cepat² tau.Siapa dah lama tunggu nak beli,inilah masanya korang nak miliki set Dyxy. . . PRODUK DYXY ✨ Mampu menutup segala cela dan parut muka ✨Dilengkapi sunscreen protector SPF50 ✨Tahan sehingga 8 jam ✨Bebas merkuri ( Lulus KKM ) ✨ Ada nombor SIRIM ✨Effect flawless dan glowing ✨Mengecutkan jerawat ✨Menganjalkan kulit muka Klik link untuk order 👉 0173661727 👉 0173661727 👉 0173661727 JANGAN lepaskan peluang ini , jom miliki set Dyxy Cosmetics anda sekarang😘😘 #Myainfamily  #usahawandyxy  #M0010401  #dyxycosmetic  #dyxy  #dyxyviral  #dyxyoriginal 
AKU MEMANG TAK FAHAMLAH DENGAN DYXY NI
.
.
Yea memang aku tak faham sebab apa ? Sebab makin lama makin ramai yang pakai plak.Mesti ada sesuatu dengan dyxy ni.
.
.
Meh sis nak bgtau,pakai dyxy senang.Nak tepek lawakan muka tak sampai 5 minit dah cun.Lengkap protection kalau nak keluar rumah.Amboi,ingat melawa nak keluar rumah je ke? Untuk suami pun kena melawa tau.Bila suami cakap dah OTW balik rumah , 3 minit dah siap 'conteng' muka.Berseri-seri muka akak - akak , makcik - makcik tau,suami boleh jatuh cinta lagi💖💖
.
.
Kak sis nak bagitau ni , kami ada offer sempena bulan Malaysia.Korang kena grab cepat² tau.Siapa dah lama tunggu nak beli,inilah masanya korang nak miliki set Dyxy. .
.
PRODUK DYXY ✨ Mampu menutup segala cela dan parut muka
✨Dilengkapi sunscreen protector SPF50
✨Tahan sehingga 8 jam
✨Bebas merkuri ( Lulus KKM )
✨ Ada nombor SIRIM
✨Effect flawless dan glowing
✨Mengecutkan jerawat ✨Menganjalkan kulit muka

Klik link untuk order
👉 0173661727
👉 0173661727
👉 0173661727

JANGAN lepaskan peluang ini , jom miliki set Dyxy Cosmetics anda sekarang😘😘 #Myainfamily #usahawandyxy #M0010401 #dyxycosmetic #dyxy #dyxyviral #dyxyoriginal
AKU MEMANG TAK FAHAMLAH DENGAN DYXY NI . . Yea memang aku tak faham sebab apa ? Sebab makin lama makin ramai yang pakai plak.Mesti ada sesuatu dengan dyxy ni. . . Meh sis nak bgtau,pakai dyxy senang.Nak tepek lawakan muka tak sampai 5 minit dah cun.Lengkap protection kalau nak keluar rumah.Amboi,ingat melawa nak keluar rumah je ke? Untuk suami pun kena melawa tau.Bila suami cakap dah OTW balik rumah , 3 minit dah siap 'conteng' muka.Berseri-seri muka akak - akak , makcik - makcik tau,suami boleh jatuh cinta lagi💖💖 . . Kak sis nak bagitau ni , kami ada offer sempena bulan Malaysia.Korang kena grab cepat² tau.Siapa dah lama tunggu nak beli,inilah masanya korang nak miliki set Dyxy. . . PRODUK DYXY ✨ Mampu menutup segala cela dan parut muka ✨Dilengkapi sunscreen protector SPF50 ✨Tahan sehingga 8 jam ✨Bebas merkuri ( Lulus KKM ) ✨ Ada nombor SIRIM ✨Effect flawless dan glowing ✨Mengecutkan jerawat ✨Menganjalkan kulit muka Klik link untuk order 👉 0173661727 👉 0173661727 👉 0173661727 JANGAN lepaskan peluang ini , jom miliki set Dyxy Cosmetics anda sekarang😘😘 #Myainfamily  #usahawandyxy  #M0010401  #dyxycosmetic  #dyxy  #dyxyviral  #dyxyoriginal 
AKU MEMANG TAK FAHAMLAH DENGAN DYXY NI
.
.
Yea memang aku tak faham sebab apa ? Sebab makin lama makin ramai yang pakai plak.Mesti ada sesuatu dengan dyxy ni.
.
.
Meh sis nak bgtau,pakai dyxy senang.Nak tepek lawakan muka tak sampai 5 minit dah cun.Lengkap protection kalau nak keluar rumah.Amboi,ingat melawa nak keluar rumah je ke? Untuk suami pun kena melawa tau.Bila suami cakap dah OTW balik rumah , 3 minit dah siap 'conteng' muka.Berseri-seri muka akak - akak , makcik - makcik tau,suami boleh jatuh cinta lagi💖💖
.
.
Kak sis nak bagitau ni , kami ada offer sempena bulan Malaysia.Korang kena grab cepat² tau.Siapa dah lama tunggu nak beli,inilah masanya korang nak miliki set Dyxy. .
.
PRODUK DYXY ✨ Mampu menutup segala cela dan parut muka
✨Dilengkapi sunscreen protector SPF50
✨Tahan sehingga 8 jam
✨Bebas merkuri ( Lulus KKM )
✨ Ada nombor SIRIM
✨Effect flawless dan glowing
✨Mengecutkan jerawat ✨Menganjalkan kulit muka

Klik link untuk order
👉 0173661727
👉 0173661727
👉 0173661727

JANGAN lepaskan peluang ini , jom miliki set Dyxy Cosmetics anda sekarang😘😘 #Myainfamily #usahawandyxy #M0010401 #dyxycosmetic #dyxy #dyxyviral #dyxyoriginal
AKU MEMANG TAK FAHAMLAH DENGAN DYXY NI . . Yea memang aku tak faham sebab apa ? Sebab makin lama makin ramai yang pakai plak.Mesti ada sesuatu dengan dyxy ni. . . Meh sis nak bgtau,pakai dyxy senang.Nak tepek lawakan muka tak sampai 5 minit dah cun.Lengkap protection kalau nak keluar rumah.Amboi,ingat melawa nak keluar rumah je ke? Untuk suami pun kena melawa tau.Bila suami cakap dah OTW balik rumah , 3 minit dah siap 'conteng' muka.Berseri-seri muka akak - akak , makcik - makcik tau,suami boleh jatuh cinta lagi💖💖 . . Kak sis nak bagitau ni , kami ada offer sempena bulan Malaysia.Korang kena grab cepat² tau.Siapa dah lama tunggu nak beli,inilah masanya korang nak miliki set Dyxy. . . PRODUK DYXY ✨ Mampu menutup segala cela dan parut muka ✨Dilengkapi sunscreen protector SPF50 ✨Tahan sehingga 8 jam ✨Bebas merkuri ( Lulus KKM ) ✨ Ada nombor SIRIM ✨Effect flawless dan glowing ✨Mengecutkan jerawat ✨Menganjalkan kulit muka Klik link untuk order 👉 0173661727 👉 0173661727 👉 0173661727 JANGAN lepaskan peluang ini , jom miliki set Dyxy Cosmetics anda sekarang😘😘 #Myainfamily  #usahawandyxy  #M0010401  #dyxycosmetic  #dyxy  #dyxyviral  #dyxyoriginal 
Feedback after apply bccream dyxy. Look so natural kan? Tunggu apa lagi, sape yang malas nk bersiap, malas nk make up ambik masa lama and nk jimat duit boleh dapatkan dyxy.
Bccream tahan 4-5 bulan *SPF 50*😱
Whatsapp ira sekrng- 011-12953994
011-12953994
#dyxycosmetic #dyxyviral #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #feedback #foundationspf50 #ubatjerawat #ubatjeragat #codumt #unisza
Wanita tak boleh dipisahkan dengan Mascara.
.
Harga runtuh gila2.
Dapatkan dalam set VIC SALE sekarang.
.
LIMITED FREE DYXY ITEM!!😱
LIMITED FREE DYXY ITEM!!😱
.
.
Cepat2 jangan buang masa lagi grab VIC SALE sebelum stok licin 🏃💨💨
.
Wasap @dyxy_ciksu 📲013-9326963
Wasap @dyxy_ciksu 📲013-9326963
Wasap @dyxy_ciksu 📲013-9326963
.
#dyxycosmeticsmalaysia
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxysale
#dyxymurah
#dyxyviral
#dyxytutorials 
#dyxyvideos
#dyxycontest 
#cosmetics 
#beautytips 
#bedakasas
#foundationmalaysia 
#dropshipneeded 
#dyxycontest 
#UsahawanDYXY
#FLSelfiecontest
#DYXYmascara2018
#teamFL
Wanita tak boleh dipisahkan dengan Mascara. . Harga runtuh gila2. Dapatkan dalam set VIC SALE sekarang. . LIMITED FREE DYXY ITEM!!😱 LIMITED FREE DYXY ITEM!!😱 . . Cepat2 jangan buang masa lagi grab VIC SALE sebelum stok licin 🏃💨💨 . Wasap @dyxy_ciksu 📲013-9326963 Wasap @dyxy_ciksu 📲013-9326963 Wasap @dyxy_ciksu 📲013-9326963 . #dyxycosmeticsmalaysia  #bccream  #bccreambydyana  #dyxysale  #dyxymurah  #dyxyviral  #dyxytutorials  #dyxyvideos  #dyxycontest  #cosmetics  #beautytips  #bedakasas  #foundationmalaysia  #dropshipneeded  #dyxycontest  #UsahawanDYXY  #FLSelfiecontest  #DYXYmascara2018  #teamFL 
Feedback from customer 😍 see our love sendiri yang cakap tak berkecapuk, and she love it! 💯 whatsapp us now babe! .
.
#DyxyOriginal
#DyxyPenang 
#DyxySeberangJaya
#DyxyShahAlam
#DyxyBukitMertajam
#DyxyViral
“Puas hati” see? Customer always puas hati bila pakai dyxy ni. Memang cantik, nais tak berkecapuk pun girls! Memang lawa, iolls pakai, iolls jual 😍💯
.
.
#DyxyOriginal
#DyxyPenang 
#DyxySeberangJaya
#DyxyShahAlam
#DyxyBukitMertajam
#DyxyViral
Feedback from our customer 💯 you alls taknak try ke? Wealso have promotion hokey! 😍 .
.
#DyxyOriginal
#DyxyPenang 
#DyxySeberangJaya
#DyxyShahAlam
#DyxyBukitMertajam
#DyxyViral
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics.
.
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata .
☎️☎️0192156022
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymuarah #dyxymelaka #dyxycodmelaka #dyxytestimoni #teamalyaa #usahawanDYXY #dyxymascara
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ☎️☎️0192156022 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxy  #dyxymuarah  #dyxymelaka  #dyxycodmelaka  #dyxytestimoni  #teamalyaa  #usahawanDYXY  #dyxymascara 
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics.
.
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata .
☎️☎️0196331987
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymuarah #dyxymelaka #dyxycodmelaka #dyxytestimoni #teammy #usahawanDYXY
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ☎️☎️0196331987 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxy  #dyxymuarah  #dyxymelaka  #dyxycodmelaka  #dyxytestimoni  #teammy  #usahawanDYXY 
DYXY COSMETICS ✨.
💕 FREE POSTAGE 🚗.
💕 EXTRA FREEGIFT🎁.
🙋🏻 ORDER NOW👇🏻.
📩 DM: @dyxycosmetics.my .
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxycosmetics.my 
@dyxycosmetics.my 
@dyxycosmetics.my

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #teamdyxy #dyxy #dyxyjohor #codkualanerus #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxysetiu #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah  #dyxymalaysia #dyxykedah #dyxypahang #dyxykuantan #dyxyjengka
DYXY COSMETICS ✨. 💕 FREE POSTAGE 🚗. 💕 EXTRA FREEGIFT🎁. 🙋🏻 ORDER NOW👇🏻. 📩 DM: @dyxycosmetics.my . 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxycosmetics.my @dyxycosmetics.my @dyxycosmetics.my #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #teamdyxy  #dyxy  #dyxyjohor  #codkualanerus  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxysetiu  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #dyxymalaysia  #dyxykedah  #dyxypahang  #dyxykuantan  #dyxyjengka 
DYXY COSMETICS ✨.
💕 FREE POSTAGE 🚗.
💕 EXTRA FREEGIFT🎁.
🙋🏻 ORDER NOW👇🏻.
📩 DM: @dyxycosmetics.my .
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxycosmetics.my 
@dyxycosmetics.my 
@dyxycosmetics.my

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #teamdyxy #dyxy #dyxyjohor #codkualanerus #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxysetiu #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah  #dyxymalaysia #dyxykedah #dyxypahang #dyxykuantan #dyxyjengka
DYXY COSMETICS ✨. 💕 FREE POSTAGE 🚗. 💕 EXTRA FREEGIFT🎁. 🙋🏻 ORDER NOW👇🏻. 📩 DM: @dyxycosmetics.my . 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxycosmetics.my @dyxycosmetics.my @dyxycosmetics.my #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #teamdyxy  #dyxy  #dyxyjohor  #codkualanerus  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxysetiu  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #dyxymalaysia  #dyxykedah  #dyxypahang  #dyxykuantan  #dyxyjengka 
DYXY COSMETICS ✨.
💕 FREE POSTAGE 🚗.
💕 EXTRA FREEGIFT🎁.
🙋🏻 ORDER NOW👇🏻.
📩 DM: @dyxycosmetics.my .
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxycosmetics.my 
@dyxycosmetics.my 
@dyxycosmetics.my

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #teamdyxy #dyxy #dyxyjohor #codkualanerus #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxysetiu #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah  #dyxymalaysia #dyxykedah #dyxypahang #dyxykuantan #dyxyjengka
DYXY COSMETICS ✨. 💕 FREE POSTAGE 🚗. 💕 EXTRA FREEGIFT🎁. 🙋🏻 ORDER NOW👇🏻. 📩 DM: @dyxycosmetics.my . 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxycosmetics.my @dyxycosmetics.my @dyxycosmetics.my #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #teamdyxy  #dyxy  #dyxyjohor  #codkualanerus  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxysetiu  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #dyxymalaysia  #dyxykedah  #dyxypahang  #dyxykuantan  #dyxyjengka 
Alhamdulillah
.
.
Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy akan berpuas hati dengan Dyxy.
.
.
Yg paling best Bc Cream foundation ni full coverage! Boleh tutup semua cela dimuka. Rata2 Dyxy Lover memang suka natural look. So Set Dyxy Complete Lady sangat memenuhi citara wanita zaman sekarang! 😍😍😍
.
.
Thank you!
.
.
Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!!
.
.
🎁 FREE GIFT
📬 FREE POSTAGE
🛵 FREE COD KOTA BHARU
.
.
Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya!
.
.
📱010-372 8802
📱010-372 8802
📱010-372 8802
.
.
#teamyayamyra
#bccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxybrus
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentee
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxyjohor
#dyxykluang
#dyxypahang
#dyxyterengganu
#dyxykelantan
#dyxyberek12
#dyxypengkalanchepa 
#dyxykoklanas
#dyxytamanudamurni
#dyxywakafbharu 
#vendorkotabharu 
#codkotabharu
#marykaykotabharu 
#savemebidadari 
#umkkelantan 
#kelantan 
#dyxyviral
#usahawandyxy
#dropshipmalaysia
#circlechallenge
Alhamdulillah . . Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy akan berpuas hati dengan Dyxy. . . Yg paling best Bc Cream foundation ni full coverage! Boleh tutup semua cela dimuka. Rata2 Dyxy Lover memang suka natural look. So Set Dyxy Complete Lady sangat memenuhi citara wanita zaman sekarang! 😍😍😍 . . Thank you! . . Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!! . . 🎁 FREE GIFT 📬 FREE POSTAGE 🛵 FREE COD KOTA BHARU . . Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya! . . 📱010-372 8802 📱010-372 8802 📱010-372 8802 . . #teamyayamyra  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxybrus  #dyxybccreamfoundation  #dyxyfacemistgreentee  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxyjohor  #dyxykluang  #dyxypahang  #dyxyterengganu  #dyxykelantan  #dyxyberek12  #dyxypengkalanchepa  #dyxykoklanas  #dyxytamanudamurni  #dyxywakafbharu  #vendorkotabharu  #codkotabharu  #marykaykotabharu  #savemebidadari  #umkkelantan  #kelantan  #dyxyviral  #usahawandyxy  #dropshipmalaysia  #circlechallenge 
Feedback after apply bccream dyxy. Look so natural kan? Tunggu apa lagi, sape yang malas nk bersiap, malas nk make up ambik masa lama and nk jimat duit boleh dapatkan dyxy.
Bccream tahan 4-5 bulan *SPF 50*😱
Whatsapp ira sekrng- 011-12953994
011-12953994
#dyxycosmetic #dyxyviral #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #feedback #foundationspf50 #ubatjerawat #ubatjeragat
Feedback after apply bccream dyxy. Look so natural kan? Tunggu apa lagi, sape yang malas nk bersiap, malas nk make up ambik masa lama and nk jimat duit boleh dapatkan dyxy.
Bccream tahan 4-5 bulan *SPF 50*😱
Whatsapp ira sekrng- 011-12953994
011-12953994
#dyxycosmetic #dyxyviral #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #feedback #foundationspf50 #ubatjerawat #ubatjeragat
Feedback after apply bccream dyxy. Look so natural kan? Tunggu apa lagi, sape yang malas nk bersiap, malas nk make up ambik masa lama and nk jimat duit boleh dapatkan dyxy.
Bccream tahan 4-5 bulan *SPF 50*😱
Whatsapp ira sekrng- 011-12953994
011-12953994
#dyxycosmetic #dyxyviral #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #feedback #foundationspf50 #ubatjerawat #ubatjeragat
ID M - 0010401
Tak lama lagi musim cuti sekolah.
Ramai pulak pasangan yang nak berkahwin kan !!
.
Tapi masih duk terpikir2 lagi hantaran apa nak bagi pada pasangan dia tu.🙇
.
Nahh... Jejaka2 idaman tak perlu risau lagi, hadiah kan hantaran set DYXY cosmetics nih untuk bakal isteri korang. Pasti isteri akan cantik setiap hari untuk suami nya.💃
.
Nak order tekan link wasap di bawah bagi harga runtuh rumah untuk pasangan yang nak berkahwin tu.😁⤵ 📲 wasap.my/601111139004
📲 wasap.my/601111139004

#myainfamily #usahawandyxy #Dyxymalaysia #M0010401 #dyxyviral #dyxyori #dyxyoriginal #dyxy #dyxyori #dyxymy
ID M - 0010401 Tak lama lagi musim cuti sekolah. Ramai pulak pasangan yang nak berkahwin kan !! . Tapi masih duk terpikir2 lagi hantaran apa nak bagi pada pasangan dia tu.🙇 . Nahh... Jejaka2 idaman tak perlu risau lagi, hadiah kan hantaran set DYXY cosmetics nih untuk bakal isteri korang. Pasti isteri akan cantik setiap hari untuk suami nya.💃 . Nak order tekan link wasap di bawah bagi harga runtuh rumah untuk pasangan yang nak berkahwin tu.😁⤵ 📲 wasap.my/601111139004 📲 wasap.my/601111139004 #myainfamily  #usahawandyxy  #Dyxymalaysia  #M0010401  #dyxyviral  #dyxyori  #dyxyoriginal  #dyxy  #dyxyori  #dyxymy 
DYXY BRUSH😍
******
Wajib ratakan menggunakan Brush Dyxy..dap2 sahaja..Brush Dyxy akan buat bc cream nampak lebih sekata tanpa buat wajah nampak bercampuk...WOW😱😱
.
Complete your look with these fluffy & cruelty-free DYXY BRUSH.worth every penny! .
WITH A GOOD MAKE UP BRUSH,EVERY WOMEN CAN BE AN ARTIST💞
.
Kelebihan DYXY BRUSH👇
💕Tidak mudah tercabut
💕Menjimatkan penggunaan BC Cream
💕Bulu sintetik bukan bulu haiwan
💕Berfungsi seperti Beauty Blender
💕Padat & Gebu
💕Senang blend
💕Boleh dicuci
💕Size ringan untuk travel
💕Sapuan krim jadi rata & kemas
.
Cantik & Yakin Bersama DYXY COSMETICS .
.
.

COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
DYXY BRUSH😍 ****** Wajib ratakan menggunakan Brush Dyxy..dap2 sahaja..Brush Dyxy akan buat bc cream nampak lebih sekata tanpa buat wajah nampak bercampuk...WOW😱😱 . Complete your look with these fluffy & cruelty-free DYXY BRUSH.worth every penny! . WITH A GOOD MAKE UP BRUSH,EVERY WOMEN CAN BE AN ARTIST💞 . Kelebihan DYXY BRUSH👇 💕Tidak mudah tercabut 💕Menjimatkan penggunaan BC Cream 💕Bulu sintetik bukan bulu haiwan 💕Berfungsi seperti Beauty Blender 💕Padat & Gebu 💕Senang blend 💕Boleh dicuci 💕Size ringan untuk travel 💕Sapuan krim jadi rata & kemas . Cantik & Yakin Bersama DYXY COSMETICS . . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
Terima kasih daun keladi, kerana mempercayai dengan servis penghantaran kakak DYXY. 😜
.
.
Tak kira siang atau malam, kalau on je, kakak boleh COD DYXY kt hangpa tau. FREE OF CHARGE! 😍
.
.
Sudah tu, free gifts pun dapat. Berlambak2 plak tu. Sangat rugi hangpa kalau tak order DYXY dengan kakak. Lagi2 yg dok area ALOR SETAR @ JITRA. 😆
.
.
Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇
.
. 📲 0136249168
📲 0136249168
📲 0136249168
.
.
COD : .
♥ALOR SETAR
♥JITRA
♥LANGGAR
♥PENDANG
♥TANDOP
♥ANAK BUKIT
♥POKOK SENA
♥ALOR MENGKUDU
.
DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁
.
.

#bccream #bccreambydyana 
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxywipes #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi #cleaningwipes
#infodyxy #terapiinstagram #usahawandyxy
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted 
#dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers
Terima kasih daun keladi, kerana mempercayai dengan servis penghantaran kakak DYXY. 😜 . . Tak kira siang atau malam, kalau on je, kakak boleh COD DYXY kt hangpa tau. FREE OF CHARGE! 😍 . . Sudah tu, free gifts pun dapat. Berlambak2 plak tu. Sangat rugi hangpa kalau tak order DYXY dengan kakak. Lagi2 yg dok area ALOR SETAR @ JITRA. 😆 . . Nak tau info lanjut tentang DYXY? Nak join team DYXY? Whatsapp 😘👇 . . 📲 0136249168 📲 0136249168 📲 0136249168 . . COD : . ♥ALOR SETAR ♥JITRA ♥LANGGAR ♥PENDANG ♥TANDOP ♥ANAK BUKIT ♥POKOK SENA ♥ALOR MENGKUDU . DAN KAWASAN SEKITAR2NYA. 😁 . . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #dyxywipes  #facemistdyxy  #stokisdyxykedah  #mascaradyxy  #myrajerfamily  #lipstickdyxy  #dyxypromosi  #cleaningwipes  #infodyxy  #terapiinstagram  #usahawandyxy  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipdyxywanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxywanted  #dropshipdyxy  #stokisdyxy  #dyxyviral  #dyxylovers 
Feedback #dyxylover . Memang senang sangat nk cantik. Tak payah pakai bedak tebal2 lagi. Tak perlu nk mekap lama2 lagi. Dap dap dap tak sampai 5 minit dah flawless. 
#dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxyviral #dyxyvicsaleteamfyza #dyxysabah #dyxymelaka #dyxyselangor #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxylovers #dyxypahang #dyxyoriginal #dyxyoriginal #teamfyzadyxy
DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼
📩 DM: @dyxyterengganu
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #MyIntanShuhadaFamily #teamdyxy #dyxy #terengganu #codkualanerus #mascaradyxy #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah #kosmetikterengganu #vfest #vfestterengganu #vfest2018
DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼 📩 DM: @dyxyterengganu 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxyterengganu @dyxyterengganu @dyxyterengganu #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #MyIntanShuhadaFamily  #teamdyxy  #dyxy  #terengganu  #codkualanerus  #mascaradyxy  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #kosmetikterengganu  #vfest  #vfestterengganu  #vfest2018 
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼
📩 DM: @dyxyterengganu
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #MyIntanShuhadaFamily #teamdyxy #dyxy #terengganu #codkualanerus #mascaradyxy #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah #kosmetikterengganu #vfest #vfestterengganu #vfest2018
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼 📩 DM: @dyxyterengganu 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxyterengganu @dyxyterengganu @dyxyterengganu #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #MyIntanShuhadaFamily  #teamdyxy  #dyxy  #terengganu  #codkualanerus  #mascaradyxy  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #kosmetikterengganu  #vfest  #vfestterengganu  #vfest2018 
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼
📩 DM: @dyxyterengganu
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #MyIntanShuhadaFamily #teamdyxy #dyxy #terengganu #codkualanerus #mascaradyxy #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah #kosmetikterengganu #vfest #vfestterengganu #vfest2018
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼 📩 DM: @dyxyterengganu 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxyterengganu @dyxyterengganu @dyxyterengganu #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #MyIntanShuhadaFamily  #teamdyxy  #dyxy  #terengganu  #codkualanerus  #mascaradyxy  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #kosmetikterengganu  #vfest  #vfestterengganu  #vfest2018 
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼
📩 DM: @dyxyterengganu
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #MyIntanShuhadaFamily #teamdyxy #dyxy #terengganu #codkualanerus #mascaradyxy #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah #kosmetikterengganu #vfest #vfestterengganu #vfest2018
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼 📩 DM: @dyxyterengganu 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxyterengganu @dyxyterengganu @dyxyterengganu #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #MyIntanShuhadaFamily  #teamdyxy  #dyxy  #terengganu  #codkualanerus  #mascaradyxy  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #kosmetikterengganu  #vfest  #vfestterengganu  #vfest2018 
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼
📩 DM: @dyxyterengganu
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #MyIntanShuhadaFamily #teamdyxy #dyxy #terengganu #codkualanerus #mascaradyxy #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah #kosmetikterengganu #vfest #vfestterengganu #vfest2018
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼 📩 DM: @dyxyterengganu 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxyterengganu @dyxyterengganu @dyxyterengganu #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #MyIntanShuhadaFamily  #teamdyxy  #dyxy  #terengganu  #codkualanerus  #mascaradyxy  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #kosmetikterengganu  #vfest  #vfestterengganu  #vfest2018 
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼
📩 DM: @dyxyterengganu
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #MyIntanShuhadaFamily #teamdyxy #dyxy #terengganu #codkualanerus #mascaradyxy #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah #kosmetikterengganu #vfest #vfestterengganu #vfest2018
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼 📩 DM: @dyxyterengganu 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxyterengganu @dyxyterengganu @dyxyterengganu #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #MyIntanShuhadaFamily  #teamdyxy  #dyxy  #terengganu  #codkualanerus  #mascaradyxy  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #kosmetikterengganu  #vfest  #vfestterengganu  #vfest2018 
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼
📩 DM: @dyxyterengganu
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #MyIntanShuhadaFamily #teamdyxy #dyxy #terengganu #codkualanerus #mascaradyxy #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah #kosmetikterengganu #vfest #vfestterengganu #vfest2018
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼 📩 DM: @dyxyterengganu 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxyterengganu @dyxyterengganu @dyxyterengganu #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #MyIntanShuhadaFamily  #teamdyxy  #dyxy  #terengganu  #codkualanerus  #mascaradyxy  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #kosmetikterengganu  #vfest  #vfestterengganu  #vfest2018 
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼
📩 DM: @dyxyterengganu
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #MyIntanShuhadaFamily #teamdyxy #dyxy #terengganu #codkualanerus #mascaradyxy #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah #kosmetikterengganu #vfest #vfestterengganu #vfest2018
Thankyou try free makeover dan majoriti yang terus beli lepas try , Alhamdulillah. 😍❤️ DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼 📩 DM: @dyxyterengganu 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxyterengganu @dyxyterengganu @dyxyterengganu #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #MyIntanShuhadaFamily  #teamdyxy  #dyxy  #terengganu  #codkualanerus  #mascaradyxy  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #kosmetikterengganu  #vfest  #vfestterengganu  #vfest2018 
Assalamualaikum 💞 ‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻 🔥🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH 🔥🔥🔥 ♥️ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢

Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. 🔥🔥 DISCOUNT RM400 🔥🔥
ORDER 2 x DYXY Complete Lady
to get 👇🏻
FREE DYXY Bc Cream 
FREE DYXY Facemist
FREE DYXY Lipstick
-----------
🤩 Now RM480 ONLY
----------- 🔥DISCOUNT RM250🔥
ORDER 2 x DYXY Perfect Lady
to get 👇🏻
FREE DYXY Bc Cream 
FREE DYXY Facemist
-----------
🤩 Now RM360 ONLY
----------- 🔥 DISCOUNT RM110 🔥
ORDER 1 DXY Complete Lady
to get 👇🏻
FREE DYXY Lipstick
-----------
🤩 Now RM240 ONLY
----------- 🔥 DISCOUNT RM20 🔥
ORDER 3 DYXY Lipstick for RM120 ONLY 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥

DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼
📩 DM: @dyxyterengganu
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019
📲 WS: 01119325019

@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu 
@dyxyterengganu

#dyxyterengganu #dyxycombo #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #bccreamdyxy #bccreamfoundation #lipstickdyxy #facemistdyxy #brushdyxy #MyIntanShuhadaFamily #teamdyxy #dyxy #terengganu #codkualanerus #mascaradyxy #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxycleansingwipes #dyxyoriginal #dyxymalaysia #dyxypahang #dyxy #dyxykelantan #dyxyviral #kosmetikmurah #kosmetikterengganu #vfest #vfestterengganu #vfest2018
Assalamualaikum 💞 ‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️ 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻 🔥🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥🔥 ♥️ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢 Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. 🔥🔥 DISCOUNT RM400 🔥🔥 ORDER 2 x DYXY Complete Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Bc Cream FREE DYXY Facemist FREE DYXY Lipstick ----------- 🤩 Now RM480 ONLY ----------- 🔥DISCOUNT RM250🔥 ORDER 2 x DYXY Perfect Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Bc Cream FREE DYXY Facemist ----------- 🤩 Now RM360 ONLY ----------- 🔥 DISCOUNT RM110 🔥 ORDER 1 DXY Complete Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Lipstick ----------- 🤩 Now RM240 ONLY ----------- 🔥 DISCOUNT RM20 🔥 ORDER 3 DYXY Lipstick for RM120 ONLY 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 DYXY COSMETICS 💄 💕 FREE POSTAGE 🚗Cod kuala terengganu & kuala nerus 🚗 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼 📩 DM: @dyxyterengganu 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 📲 WS: 01119325019 @dyxyterengganu @dyxyterengganu @dyxyterengganu #dyxyterengganu  #dyxycombo  #dyxycosmetics  #dyxycosmeticsmalaysia  #bccreamdyxy  #bccreamfoundation  #lipstickdyxy  #facemistdyxy  #brushdyxy  #MyIntanShuhadaFamily  #teamdyxy  #dyxy  #terengganu  #codkualanerus  #mascaradyxy  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxy  #dyxycleansingwipes  #dyxyoriginal  #dyxymalaysia  #dyxypahang  #dyxy  #dyxykelantan  #dyxyviral  #kosmetikmurah  #kosmetikterengganu  #vfest  #vfestterengganu  #vfest2018 
COMBO LARIS MELETOP DAMBAAN SEMUA 💕
.
.
10 SET OFFER LIMITED EDITION❗️❗️❗️
.
.
🌟 THE BEST COMBO EVER 2018
.
.
DYXY SET dapat menyelesaikan semua masalah muka xperlu tercari2 yg lain da.. hanya dengan sekali calit je bole flawless and skin akan nampak smooth licinn jeee 😘😘
.
.
ORDER NOW 💨💨
📲 019-2907025
📲 019-2907025
📲 019-2907025
.
#dyxycosmetics
#teamdyxyNana
#coddyxy 
#dyxy
#dyxybccream
#dyxybydyana
#dyxyviral
#dyxymalaysia
#dyxyselangor
#dyxyjohor
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyterengganu
#dyxypulaupinang
#dyxyperlis
#dyxysarawak
#dyxysabah
#dyxykajang
#dyxyputrajaya
#dyxybangi
#dyxysemenyih
#dyxycheras
#dyxycombo
#dyxylover
#usahawandyxy
COMBO LARIS MELETOP DAMBAAN SEMUA 💕 . . 10 SET OFFER LIMITED EDITION❗️❗️❗️ . . 🌟 THE BEST COMBO EVER 2018 . . DYXY SET dapat menyelesaikan semua masalah muka xperlu tercari2 yg lain da.. hanya dengan sekali calit je bole flawless and skin akan nampak smooth licinn jeee 😘😘 . . ORDER NOW 💨💨 📲 019-2907025 📲 019-2907025 📲 019-2907025 . #dyxycosmetics  #teamdyxyNana  #coddyxy  #dyxy  #dyxybccream  #dyxybydyana  #dyxyviral  #dyxymalaysia  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxykedah  #dyxykelantan  #dyxyterengganu  #dyxypulaupinang  #dyxyperlis  #dyxysarawak  #dyxysabah  #dyxykajang  #dyxyputrajaya  #dyxybangi  #dyxysemenyih  #dyxycheras  #dyxycombo  #dyxylover  #usahawandyxy 
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics.
.
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata .
☎0133725926
️☎️0133725926
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymuarah #dyxymelaka #dyxycodmelaka #dyxytestimoni #teammy #usahawanDYXY
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . ☎0133725926 ️☎️0133725926 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxy  #dyxymuarah  #dyxymelaka  #dyxycodmelaka  #dyxytestimoni  #teammy  #usahawanDYXY 
Alhamdulillah
.
.
Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy akan berpuas hati dengan Dyxy.
.
.
Yg paling best Bc Cream foundation ni full coverage! Boleh tutup semua cela dimuka. Rata2 Dyxy Lover memang suka natural look. So Set Dyxy Complete Lady sangat memenuhi citara wanita zaman sekarang! 😍😍😍
.
.
Thank you!
.
.
Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!!
.
.
🎁 FREE GIFT
📬 FREE POSTAGE
🛵 FREE COD KOTA BHARU
.
.
Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya!
.
.
📱010-372 8802
📱010-372 8802
📱010-372 8802
.
.
#teamyayamyra
#bccreambydyana
#dyxycosmetics
#dyxybrus
#dyxybccreamfoundation
#dyxyfacemistgreentee
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxyjohor
#dyxykluang
#dyxypahang
#dyxyterengganu
#dyxykelantan
#dyxyberek12
#dyxypengkalanchepa 
#dyxykoklanas
#dyxytamanudamurni
#dyxywakafbharu 
#vendorkotabharu 
#codkotabharu
#marykaykotabharu 
#savemebidadari 
#umkkelantan 
#kelantan 
#dyxyviral
#usahawandyxy
#dropshipmalaysia
#circlechallenge
Alhamdulillah . . Rata-rata pelanggan yg pertama kali guna set complete Dyxy akan berpuas hati dengan Dyxy. . . Yg paling best Bc Cream foundation ni full coverage! Boleh tutup semua cela dimuka. Rata2 Dyxy Lover memang suka natural look. So Set Dyxy Complete Lady sangat memenuhi citara wanita zaman sekarang! 😍😍😍 . . Thank you! . . Komen nak kt bawah tau. Nanti kita dm best price!!! . . 🎁 FREE GIFT 📬 FREE POSTAGE 🛵 FREE COD KOTA BHARU . . Kalau nak lagi cepat klik jek bio tu and wsapp Yaya! . . 📱010-372 8802 📱010-372 8802 📱010-372 8802 . . #teamyayamyra  #bccreambydyana  #dyxycosmetics  #dyxybrus  #dyxybccreamfoundation  #dyxyfacemistgreentee  #dyxylipstick  #dyxymascara  #dyxyjohor  #dyxykluang  #dyxypahang  #dyxyterengganu  #dyxykelantan  #dyxyberek12  #dyxypengkalanchepa  #dyxykoklanas  #dyxytamanudamurni  #dyxywakafbharu  #vendorkotabharu  #codkotabharu  #marykaykotabharu  #savemebidadari  #umkkelantan  #kelantan  #dyxyviral  #usahawandyxy  #dropshipmalaysia  #circlechallenge 
Sale paling rare! Mana tak nya beli set DYXY percuma lagi set DYXY. Memang berbaloi yakmaaat. Jimat setahun nak beli mekap.hihi.. Jom grab cepat.

#dyxymalaysia #dyxyvicsaleteamfyza #dyxylover #dyxykelantan #dyxymurah #dyxyvicsale #dyxymelaka #dyxysabah #dyxyselangor #dyxyjohor #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxyoriginal #dyxyjohor #dyxysarawak #usahawandyxy #dyxycosmetic #dyxyviral #dyxyperlis #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxynegeri9 #teamfyzadyxy
Sale paling rare! Mana tak nya beli set DYXY percuma lagi set DYXY. Memang berbaloi yakmaaat. Jimat setahun nak beli mekap.hihi.. Jom grab cepat. #dyxymalaysia  #dyxyvicsaleteamfyza  #dyxylover  #dyxykelantan  #dyxymurah  #dyxyvicsale  #dyxymelaka  #dyxysabah  #dyxyselangor  #dyxyjohor  #dyxyperak  #dyxykedah  #dyxypenang  #dyxyoriginal  #dyxyjohor  #dyxysarawak  #usahawandyxy  #dyxycosmetic  #dyxyviral  #dyxyperlis  #dyxypahang  #dyxyterengganu  #dyxynegeri9  #teamfyzadyxy 
TAK TAU MANA NAK SOROK MUKA GLOWING MOWING NI LEPAS APPLY BCCREAM AND FACEMIST DYXY 😎 TAMBAH PULAK DENGAN MASCARA + LIPSTICK DYXY NI, PEHH!!JADI TUMPUAN☺️
.
Bagi mana-mana gadis, wanita, ibu, dan emak-emak yang ada masalah macam ni 👇
.
💄MALAS MAKEUP
💄LECEH NAK MAKEUP
💄TAK RETI MAKEUP
.
Senang n cepat pakai. 3minit je dah siap. Tak berminyak sbb bccream dibuat drp bahan mineral & water based.
.
Nak ke nak? Klau nk meh Klik link wassap dibawah sekarang 😉
http://www.wasap.my/60199916517/promo_nov
.
#usahawanDYXY
#dyxyk
#dyxyjohor
#dyxymelaka
#dyxypahang
#foundationviral
#dyxyviral
#dyxylover
#feedbackdyxy
#testimonidyxy
TAK TAU MANA NAK SOROK MUKA GLOWING MOWING NI LEPAS APPLY BCCREAM AND FACEMIST DYXY 😎 TAMBAH PULAK DENGAN MASCARA + LIPSTICK DYXY NI, PEHH!!JADI TUMPUAN☺️ . Bagi mana-mana gadis, wanita, ibu, dan emak-emak yang ada masalah macam ni 👇 . 💄MALAS MAKEUP 💄LECEH NAK MAKEUP 💄TAK RETI MAKEUP . Senang n cepat pakai. 3minit je dah siap. Tak berminyak sbb bccream dibuat drp bahan mineral & water based. . Nak ke nak? Klau nk meh Klik link wassap dibawah sekarang 😉 http://www.wasap.my/60199916517/promo_nov . #usahawanDYXY  #dyxyk  #dyxyjohor  #dyxymelaka  #dyxypahang  #foundationviral  #dyxyviral  #dyxylover  #feedbackdyxy  #testimonidyxy 
💕Nak di sayangi semua orang 😍😍..
Bak kate perpatah dari mata turun ke hati ❤️❤️..cik shuben ke cik tunang ke cik bf atau siapa2 la pandang je kat awak terus suka kt awak sejuk mata memandang la kata kn...
.
❌ Tak perlu plastic surgery nak korea look
❌ Tak perlu make up 10 jam untuk bersiap mengalah retiss
❌ tak payah consume skincare yang merbahaya
❌ Tak perlu habis Ratusan Ringgit 💰💰 untuk beli alat make up
.
💞Hanya perlukan 3 minit untuk bersiap
💞Bahan bahan organic no merkuri
💞Jimat boleh tahan 4-5 bulan
💞All in one (foundation,sunblock,matte powder,bb cream& cc cream)
💞pilihan wanita urban
.
🎁Kita nak bagi free gift kat uollss nie😘😘
.
Anda berminat utk cuba ❓❓❓
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵
.
📞 019 9187252👉 ifa 📲
📞 019 9187252👉 ifa 📲
📞 019 9187252👉 ifa 📲

#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
💕Nak di sayangi semua orang 😍😍.. Bak kate perpatah dari mata turun ke hati ❤️❤️..cik shuben ke cik tunang ke cik bf atau siapa2 la pandang je kat awak terus suka kt awak sejuk mata memandang la kata kn... . ❌ Tak perlu plastic surgery nak korea look ❌ Tak perlu make up 10 jam untuk bersiap mengalah retiss ❌ tak payah consume skincare yang merbahaya ❌ Tak perlu habis Ratusan Ringgit 💰💰 untuk beli alat make up . 💞Hanya perlukan 3 minit untuk bersiap 💞Bahan bahan organic no merkuri 💞Jimat boleh tahan 4-5 bulan 💞All in one (foundation,sunblock,matte powder,bb cream& cc cream) 💞pilihan wanita urban . 🎁Kita nak bagi free gift kat uollss nie😘😘 . Anda berminat utk cuba ❓❓❓ . ❌PM ✔ DM ✔ Whtsp . boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵ . 📞 019 9187252👉 ifa 📲 📞 019 9187252👉 ifa 📲 📞 019 9187252👉 ifa 📲 #teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreecod  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift 
💕Nak di sayangi semua orang 😍😍..
Bak kate perpatah dari mata turun ke hati ❤️❤️..cik shuben ke cik tunang ke cik bf atau siapa2 la pandang je kat awak terus suka kt awak sejuk mata memandang la kata kn...
.
❌ Tak perlu plastic surgery nak korea look
❌ Tak perlu make up 10 jam untuk bersiap mengalah retiss
❌ tak payah consume skincare yang merbahaya
❌ Tak perlu habis Ratusan Ringgit 💰💰 untuk beli alat make up
.
💞Hanya perlukan 3 minit untuk bersiap
💞Bahan bahan organic no merkuri
💞Jimat boleh tahan 4-5 bulan
💞All in one (foundation,sunblock,matte powder,bb cream& cc cream)
💞pilihan wanita urban
.
🎁Kita nak bagi free gift kat uollss nie😘😘
.
Anda berminat utk cuba ❓❓❓
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵
.
📞 019 9187252👉 ifa 📲
📞 019 9187252👉 ifa 📲
📞 019 9187252👉 ifa 📲

#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
💕Nak di sayangi semua orang 😍😍.. Bak kate perpatah dari mata turun ke hati ❤️❤️..cik shuben ke cik tunang ke cik bf atau siapa2 la pandang je kat awak terus suka kt awak sejuk mata memandang la kata kn... . ❌ Tak perlu plastic surgery nak korea look ❌ Tak perlu make up 10 jam untuk bersiap mengalah retiss ❌ tak payah consume skincare yang merbahaya ❌ Tak perlu habis Ratusan Ringgit 💰💰 untuk beli alat make up . 💞Hanya perlukan 3 minit untuk bersiap 💞Bahan bahan organic no merkuri 💞Jimat boleh tahan 4-5 bulan 💞All in one (foundation,sunblock,matte powder,bb cream& cc cream) 💞pilihan wanita urban . 🎁Kita nak bagi free gift kat uollss nie😘😘 . Anda berminat utk cuba ❓❓❓ . ❌PM ✔ DM ✔ Whtsp . boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵ . 📞 019 9187252👉 ifa 📲 📞 019 9187252👉 ifa 📲 📞 019 9187252👉 ifa 📲 #teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreecod  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift 
💕Nak di sayangi semua orang 😍😍..
Bak kate perpatah dari mata turun ke hati ❤️❤️..cik shuben ke cik tunang ke cik bf atau siapa2 la pandang je kat awak terus suka kt awak sejuk mata memandang la kata kn...
.
❌ Tak perlu plastic surgery nak korea look
❌ Tak perlu make up 10 jam untuk bersiap mengalah retiss
❌ tak payah consume skincare yang merbahaya
❌ Tak perlu habis Ratusan Ringgit 💰💰 untuk beli alat make up
.
💞Hanya perlukan 3 minit untuk bersiap
💞Bahan bahan organic no merkuri
💞Jimat boleh tahan 4-5 bulan
💞All in one (foundation,sunblock,matte powder,bb cream& cc cream)
💞pilihan wanita urban
.
🎁Kita nak bagi free gift kat uollss nie😘😘
.
Anda berminat utk cuba ❓❓❓
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵
.
📞 019 9187252👉 ifa 📲
📞 019 9187252👉 ifa 📲
📞 019 9187252👉 ifa 📲

#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
💕Nak di sayangi semua orang 😍😍.. Bak kate perpatah dari mata turun ke hati ❤️❤️..cik shuben ke cik tunang ke cik bf atau siapa2 la pandang je kat awak terus suka kt awak sejuk mata memandang la kata kn... . ❌ Tak perlu plastic surgery nak korea look ❌ Tak perlu make up 10 jam untuk bersiap mengalah retiss ❌ tak payah consume skincare yang merbahaya ❌ Tak perlu habis Ratusan Ringgit 💰💰 untuk beli alat make up . 💞Hanya perlukan 3 minit untuk bersiap 💞Bahan bahan organic no merkuri 💞Jimat boleh tahan 4-5 bulan 💞All in one (foundation,sunblock,matte powder,bb cream& cc cream) 💞pilihan wanita urban . 🎁Kita nak bagi free gift kat uollss nie😘😘 . Anda berminat utk cuba ❓❓❓ . ❌PM ✔ DM ✔ Whtsp . boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵ . 📞 019 9187252👉 ifa 📲 📞 019 9187252👉 ifa 📲 📞 019 9187252👉 ifa 📲 #teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreecod  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift 
💕Nak di sayangi semua orang 😍😍..
Bak kate perpatah dari mata turun ke hati ❤️❤️..cik shuben ke cik tunang ke cik bf atau siapa2 la pandang je kat awak terus suka kt awak sejuk mata memandang la kata kn...
.
❌ Tak perlu plastic surgery nak korea look
❌ Tak perlu make up 10 jam untuk bersiap mengalah retiss
❌ tak payah consume skincare yang merbahaya
❌ Tak perlu habis Ratusan Ringgit 💰💰 untuk beli alat make up
.
💞Hanya perlukan 3 minit untuk bersiap
💞Bahan bahan organic no merkuri
💞Jimat boleh tahan 4-5 bulan
💞All in one (foundation,sunblock,matte powder,bb cream& cc cream)
💞pilihan wanita urban
.
🎁Kita nak bagi free gift kat uollss nie😘😘
.
Anda berminat utk cuba ❓❓❓
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵
.
📞 019 9187252👉 ifa 📲
📞 019 9187252👉 ifa 📲
📞 019 9187252👉 ifa 📲

#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
💕Nak di sayangi semua orang 😍😍.. Bak kate perpatah dari mata turun ke hati ❤️❤️..cik shuben ke cik tunang ke cik bf atau siapa2 la pandang je kat awak terus suka kt awak sejuk mata memandang la kata kn... . ❌ Tak perlu plastic surgery nak korea look ❌ Tak perlu make up 10 jam untuk bersiap mengalah retiss ❌ tak payah consume skincare yang merbahaya ❌ Tak perlu habis Ratusan Ringgit 💰💰 untuk beli alat make up . 💞Hanya perlukan 3 minit untuk bersiap 💞Bahan bahan organic no merkuri 💞Jimat boleh tahan 4-5 bulan 💞All in one (foundation,sunblock,matte powder,bb cream& cc cream) 💞pilihan wanita urban . 🎁Kita nak bagi free gift kat uollss nie😘😘 . Anda berminat utk cuba ❓❓❓ . ❌PM ✔ DM ✔ Whtsp . boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵ . 📞 019 9187252👉 ifa 📲 📞 019 9187252👉 ifa 📲 📞 019 9187252👉 ifa 📲 #teamifa  #mybbzeefamily  #bccreambydyana  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxydungun  #dyxypaka  #dyxykerteh  #dyxycoddungun  #coddungun  #dyxycodpaka  #dyxycodkerteh  #dyxyterengganu  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxyflawless  #dyxyfreecod  #dyxyfreepostage  #dyxyfreegift